ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄◄ درخواست مربوط به PDF فقط در این تاپیک

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

isbn84
27-02-2009, 18:41
سلام
من یه نرم افزار می خوام که فایل های pdf که به صورت عکس اسکن شده از روی برگهای کتاب هستند به word تبدیل کنه.
ممنون

Kasra 91
27-02-2009, 18:46
یه فایل دارم به این اسم 6.PDF.opf  با Adobe باز نمیشه نمیدونم چیه

اون OFP قضیه اش چیه؟

اینم لینک دانلودش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ship Storm
28-02-2009, 10:40
سلام
من یه نرم افزار می خوام که فایل های pdf که به صورت عکس اسکن شده از روی برگهای کتاب هستند به word تبدیل کنه.
ممنون

فایلتون pdf هستش و میخواین به word تبدیلش کنید دیگه؟ درست متوجه شدم؟

Ship Storm
28-02-2009, 10:42
سلام
من برنامه pdf to word ورژن 3 رو دارم ولی دیگه خیلی قدیمیه و گاهی مشکل ایجاد میکنه کسی نسخه جدید نداره؟

doPDFا

رو امتحان کردی

WORD TO PDF نسخه جدیدتر نداره اگه میخوای میتونی از NITRO PDF استفاده کنی که خیلی حرفه ای تره

Ship Storm
28-02-2009, 10:47
یه فایل دارم به این اسم 6.PDF.opf  با Adobe باز نمیشه نمیدونم چیه

اون OFP قضیه اش چیه؟

اینم لینک دانلودش

فایل رو نتونستم دانلود کنم ولی به هر حال شما از folder option سربرگ view گزینه hide extensions for know file type رو تیکش رو بردارید ببینید پسوند اصلی فایل همون .6 هستش یا چیز دیگه ای هست چون اگه .6 باشه خود ماکروسافت هم این فرمت رو شناسایی نکرده

Amirson
28-02-2009, 14:57
فایل رو نتونستم دانلود کنم ولی به هر حال شما از folder option سربرگ view گزینه hide extensions for know file type رو تیکش رو بردارید ببینید پسوند اصلی فایل همون .6 هستش یا چیز دیگه ای هست چون اگه .6 باشه خود ماکروسافت هم این فرمت رو شناسایی نکرده
با تشکر از توجه شما دوست عزیز
از اونجایی که وقت نداشتم پست بزنم از دوستم (The Animal) خواستم که پست سوال رو ایجاد کنه.

حقیقت امر اینکه من یکسری کتاب دارم که فایل های PDF هستند و در بین همین فایل ها یا بههتر بگم 60 درصد این فایل ها با پسوند OPF هستند.
یه مقدار سرچ کردم و به یه جاهایی رسیدم (Open eBook Package Format) اما نرم افزاری که بتونه این فایل ها رو باز کنه رو پیدا نکردم .

این فایل ها خیلی برام اهمیت دارن و هرطور شده باید بازشون کنم . اما نمیدونم چطوری و با چه نرم افزاری . همونطوری که گفتم پسوند اونهاOPF هست.
فایل رو در راپید شیر آپلود کردم و در پایین لینک کردم .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون از راهنماییتون .

mtornado
01-03-2009, 14:24
من يه برنامه براي تبديل خروجي هاي آفيس به پي دي اف ميخام كه به صورت پورتابل كار كنه. يعني نياز به نصب نداشته باشه.
خيلي تشكر

(Mohsen)
04-03-2009, 13:50
سلام
ممنون
اينكار فعلاً غير ممكنه

mashhadkhafan
05-03-2009, 10:11
سلام خسته نباشيد
من يك سري فايل دارم كه هم فارسي داره هم انگليسي و مي خوام كه تبديل كنم به ورد ولي به محض تبديل شده همه فونت ها خراب و نا خوانا ميشه البته من ادوب آروبات ريدر تري دي اين كار مي كنم اگه ميشه راهنمايي كنيد
باي

Mohsen6558
06-03-2009, 10:38
سلام خسته نباشيد
من يك سري فايل دارم كه هم فارسي داره هم انگليسي و مي خوام كه تبديل كنم به ورد ولي به محض تبديل شده همه فونت ها خراب و نا خوانا ميشه البته من ادوب آروبات ريدر تري دي اين كار مي كنم اگه ميشه راهنمايي كنيد
باي
بارها گفته شده
تبدیل pdf به ورد بسته به فونت های به کار رفته در فایل و فونت های موجود در کامپیوتر و حالتی که pdf ذخیره شده داره

piroooz
06-03-2009, 14:27
هر کی بتونه نرم افزار تبدیل فایل های pdf فارسی را به word را بزاره می تونم بگم همه فن حریف چون هیچ نرم افزاری تا به حال تو اینترنت ندیدم که بتونه در عمل فایل های pdf فارسی را بهword تبدیل کنه. لطفا جواب سریع دوستان:42:

farshif
06-03-2009, 15:30
هر کی بتونه نرم افزار تبدیل فایل های pdf فارسی را به word را بزاره می تونم بگم همه فن حریف چون هیچ نرم افزاری تا به حال تو اینترنت ندیدم که بتونه در عمل فایل های pdf فارسی را بهword تبدیل کنه. لطفا جواب سریع دوستان:42:
pdf هایی که text based نیستن رو باید با OCR به متن تبدیل کرد که متاسفانه این نرم افزار ها هنوز زبان فارسی رو به خوبی ساپورت نمی کنن . این برنامه نسبت به بقیه بهتره ولی انتظار معجزه نداشته باشید:
Readiris Pro v11 Middle East

classiquecrime
06-03-2009, 15:37
pdf هایی که text based نیستن رو باید با ocr به متن تبدیل کرد که متاسفانه این نرم افزار ها هنوز زبان فارسی رو به خوبی ساپورت نمی کنن . این برنامه نسبت به بقیه بهتره ولی انتظار معجزه نداشته باشید:
readiris pro v11 middle east

آره، این برنامه جالب نیست

farshad_4017
07-03-2009, 22:13
متن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ژیزی گولو آسی پاسی دراکولا تا به تا

aliarnold
12-03-2009, 10:14
متن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ژیزی گولو آسی پاسی دراکولا تا به تا

دوست عزيز اين لينكي كه گذاشتيد چي هست؟؟؟؟؟؟
يه توضيحي بديد!

aliarnold
12-03-2009, 10:15
سلام دوست من
اين برنامه تو كارش حرف نداره Solid Converter PDF
من خودم 3 الي 4 نمونه در اين خصوص برنامه دارم ولي اين يكي از اون برنامه هاست ولي يه خورده حجمش زياده راستي تبديل متقابل Word به PDF و PDF به Word فارسی رو هم ساپورت میکنه یعنی با هر فونتی که نوشته باشی از ورد به پی دی اف کردن مشکلی نداره

SolidConverter PDF v2.2.158

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16.24 mb
crack:

یا این کرک (جفتش یکیه )

----------------------------------------
Solid Converter PDF Professional 3.0 build 268

14.52 mb
کرک: :: لينك اصلاح شد ::

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ld.268_crack.html

420 kb

موفق باشید
یا حق

دوست عزيز اين برنامه براي تبديل pdfهايي كه فونت مخصوص خودشون رو دارند به text يا word هم به كهار ميره؟؟

mjs21
16-03-2009, 11:18
لطفا تاپیکی که در ان نرم افزار تبدیل کننده ورد به pdf است را به من بگویید

emshi
16-03-2009, 18:29
حالا یعنی برای تبدیل pdf فارسی به word هیچ راهی وجود نداره چون من واقعا به برنامه یا ترفندی که بتونه این کار رو بکنه احتیاج دارم:45:

Mohsen6558
16-03-2009, 23:14
بستگی به فونت و روش و حالتی که به pdf تبدیل شده داره
کلا می شه گفت که روشی نیست

amirs2k
21-03-2009, 01:42
با سلام من میخام یه قسمت از یه متن فارسی در pdf را در ورد کپی کنم
با foxit pdf editor کردم نشد ( مشکل فونت)راه دیگه نداره؟
ممنون

lofboys
26-03-2009, 20:26
برنامه ای هست که بشه فونت فارسی تو یه فایل پی دی اف رو باش ویرایش کرد؟

حتما برای نوشته های فارسی میخوام :11:

farshif
26-03-2009, 20:54
adobe acrobat professional این کار رو میکنه البته اگه فایل PDF به صورت text based باشه.اگه text base نباشه میتونی متن فارسی بهش اضافه کنی ولی تو متن قبلی نمیتونی تغییر ایجاد کنی. برای اینکه بدونی فایلت text based هستش یا اسکن شده بهتره قسمتی از متن فارسی رو تو ورد کپی کنی ببینی کپی میشه یا نه؟

Ship Storm
28-03-2009, 09:37
کلا فایل های pdf تو زبان فارسی مشکل دارند و این مشکل هنوز که هنوزه برطرف نشده

prong
31-03-2009, 18:31
من يه نرم افزار ميخوام كه باهاش فايلهايي با فرمت djvu رو باز كنم.ممنون ميشم اگه زودتر برام بزاريد.مر30

prong
31-03-2009, 18:33
من يه نرم افزار ميخوام كه باهاش بشه فايلهاي djvu رو باز كرد.مر30

Ship Storm
03-04-2009, 11:42
من يه نرم افزار ميخوام كه باهاش فايلهايي با فرمت djvu رو باز كنم.ممنون ميشم اگه زودتر برام بزاريد.مر30

این چه فرمتی هستش که سایت ماکروسافت هم اون رو نمیشناسه؟؟

File Type: Unknown

Description: Windows does not recognize this file type.

بردیا
03-04-2009, 12:19
این چه فرمتی هستش که سایت ماکروسافت هم اون رو نمیشناسه؟؟

File Type: Unknown

Description: Windows does not recognize this file type.

البته اسم این فرمت Djvu هستش.دوستمون اشتباه تایپی داشتن.
حالا با چی باید خوندش؟

Ship Storm
03-04-2009, 16:13

اینجا رو ببین و این رو دانلود کن :

البته اسم این فرمت Djvu هستش.دوستمون اشتباه تایپی داشتن.
حالا با چی باید خوندش؟

اینم که همونه فقط حرف اول رو بزرگ نوشتید
فرق نداره

بردیا
03-04-2009, 16:37
اینجا رو ببین و این رو دانلود کن :

اینم که همونه فقط حرف اول رو بزگر نوشتید
فرق نداره

درسته
اشتباه از چشم من بود
فکر کردم دوستمون گفتن djavu

aidin0018
03-04-2009, 23:08
با درود بر دوستان
"DjVu" فرمتي براي كتابهاي الكترونيكي است؛كه برنامه نصب آن بصورت پلاگيني براي IE است ولي در محيط مستقل خود فايلها را باز مي‌كند.

jmh-zf
10-04-2009, 11:54
ايا برنامه هست كه فايلهاي pdf را به word تبديل كرد والبته صددرصد از زبان فارسي پشتيباني كند وفونتهارا به هم نريزد؟

Ship Storm
10-04-2009, 16:01
ايا برنامه هست كه فايلهاي pdf را به word تبديل كرد والبته صددرصد از زبان فارسي پشتيباني كند وفونتهارا به هم نريزد؟

نخیر
چنین نرم افزاری که pdf رو تبدیل به word بکنه وجود نداره همه مبدل ها زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند و اگر هم بکنند در هم ریخته تبدیل میکنند:11:

alphacino
17-04-2009, 19:36
من يه برنامه لازم دارم كه كيفيت pdf رو بالا ببره

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

Oracle_Eldorado
21-04-2009, 20:58
من يه برنامه لازم دارم كه كيفيت pdf رو بالا ببره

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

دوست عزیز یعنی چی کیفیت pdf رو بالا ببره ؟!
شما اگه از همون اول با کیفیت طراحی کرده باشین احتیاجی به این کار نیست .

ehsan_p30world
22-04-2009, 09:43
از چه برنامه‌ایی برای مشاهده فایل‌های pdf استفاده کنم.
اکروبات 9 را دارم حجم‌اش خیلی زیاد است و برزوسازی‌هایش هم به اندازه حجم خود نرم افزار است؟!

farshif
22-04-2009, 10:12
Adobe Acrobat Reader 9

اینک کم حجمش Foxit Reader 3.0

ehsan_p30world
22-04-2009, 13:07
Foxit Reader را امتحان کرده‌ام همه عکس‌ها را نمی‌تواند load کند بنابراین برای فایل‌های متنی pdf مناسب است
Adobe Acrobat Reader 9 را هم مدتی داشتم اما هم حجم خود نرم افزار زیاد است و هم حجم اشغال شده دیسک و هم حجم بالای آپدیت‌های آن!

samanajan
25-04-2009, 18:51
با سلام

یک برنامه ای که

فارسی را حتما ساپورت کنه

می خواهم

pdf to word va word to pdf

را داشته باشد

با تشکر

Ship Storm
27-04-2009, 09:16
Foxit Reader را امتحان کرده‌ام همه عکس‌ها را نمی‌تواند load کند بنابراین برای فایل‌های متنی pdf مناسب است
Adobe Acrobat Reader 9 را هم مدتی داشتم اما هم حجم خود نرم افزار زیاد است و هم حجم اشغال شده دیسک و هم حجم بالای آپدیت‌های آن!

از Nitro PDF Professional استفاده کن
ولی در اصل بهترین نرم افزار همون Adobe Reader هستش

Ship Storm
27-04-2009, 09:18
با سلام

یک برنامه ای که

فارسی را حتما ساپورت کنه

می خواهم

pdf to word va word to pdf

را داشته باشد

با تشکر

Nitro PDF Professional برای نوشن دادن فایل ها مشکلی نداره ولی برای تبدیل pdf فارسی به word نرم افزاری هنوز نیومده که فونت های فارسی رو بخوبی convert کنه و معمولا قاتی پاتی convert میکنه

meisam220
29-04-2009, 12:02
دست شما درد نكنه ولي آيانرم افزاري كه تبديل pdfبه wordكه فارسي را پشتيباني كند وجود دارد اگر وجود دارد ميشه بگيد

Ship Storm
30-04-2009, 21:22
دست شما درد نكنه ولي آيانرم افزاري كه تبديل pdfبه wordكه فارسي را پشتيباني كند وجود دارد اگر وجود دارد ميشه بگيد

نرم افزار هست ولی بصورت نامنظم و درهم ریخته تبدیل میکنه که اصلا کاربردی نیست و تا به امروز نرم افزاری که درست و صحیح این عمل رو انجام بده هنوز نیومده :5:

mohsen.rajabi
05-05-2009, 10:35
دوستان بنده یه نرم افزار می خوام که پسورد روی pdf رو برداره

nw_nk
07-05-2009, 04:42
دوستان بنده یه نرم افزار می خوام که پسورد روی pdf رو برداره

Advanced PDF Password Recovery
PDF Password Remover

رایج ترین ها هستند. حجمشون هم زیر 3 مگه.

Iranian boy10
10-05-2009, 20:34
سلام .

من نرم افزار Pdf 2 word رو میخوام ولی من یه نرم افزارو دارم که Pdf های فارسی رو بخوبی به doc. تبدیل نمیکنه . لطفاً یه نرم

افزاری رو بدید که بشه Pdf هایی که دارای متن فارسی هستن هم به Doc. تبدیل کنه . ممنون

Oracle_Eldorado
12-05-2009, 19:47
سلام .

من نرم افزار Pdf 2 word رو میخوام ولی من یه نرم افزارو دارم که Pdf های فارسی رو بخوبی به doc. تبدیل نمیکنه . لطفاً یه نرم

افزاری رو بدید که بشه Pdf هایی که دارای متن فارسی هستن هم به Doc. تبدیل کنه . ممنون

جواب شما :

نرم افزار هست ولی بصورت نامنظم و درهم ریخته تبدیل میکنه که اصلا کاربردی نیست و تا به امروز نرم افزاری که درست و صحیح این عمل رو انجام بده هنوز نیومده :5:

عليرضا خان
13-05-2009, 00:38
براي Office 2003 نياز به يك افزونه يا پلاگين يا تولبار دارم تا بتوانم فايل هاي word را با فرمت PDF ذخيره كنم.

كسي مي تونه كمكم كند؟

sp1362
13-05-2009, 12:03
سلام
یه نرم افزار است به نام Word to PDF Converter 1.0 خیلی راحت و با حجم کم بعد از نصب یه نوار در صفحه Word ایجاد می شود که با کلیک بر روی گزینه Save as pdf فایل شما به Pdf تبدیل می شود به همین راحتی این عبارت را در google تایپ کنید پیداش می کنید ببخشید که آدرس دقیق آن را نگذاشتم امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم خدا نگهدار

Ship Storm
17-05-2009, 19:05
براي Office 2003 نياز به يك افزونه يا پلاگين يا تولبار دارم تا بتوانم فايل هاي word را با فرمت PDF ذخيره كنم.

كسي مي تونه كمكم كند؟

سلام
یه نرم افزار است به نام Word to PDF Converter 1.0 خیلی راحت و با حجم کم بعد از نصب یه نوار در صفحه Word ایجاد می شود که با کلیک بر روی گزینه Save as pdf فایل شما به Pdf تبدیل می شود به همین راحتی این عبارت را در google تایپ کنید پیداش می کنید ببخشید که آدرس دقیق آن را نگذاشتم امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم خدا نگهدار

دوست عزیزمون درست فرمودند ونرم افزار Word to PDF Converter اینکا رو انجام میده ولی اگه کرکش رو نداشته باشید فقط صفحه اول رو براتون تبدیل میکنه من اواخر امشب براتون نرم افزار رو بصورت کامل همراه با کرک آپلود میکنم چون تو اینترنت خیلی سخت گیر میاد

نرم افزار دیگه ای هم هست Convert Word to PDF که کارش اینطوریه

Open the document in Microsoft Word and press File->Print... in application main menu

Select Universal Document Converter from the printers list and press Properties button

Select the Document to PDF, Color, Multipage profile in the Universal Document Converter Properties window and press OK

Press OK in Microsoft Word Print dialog to start converting. When the PDF file is ready, it will be saved to the
C:\UDC Output Files folder by default

Converted document will then be opened in Adobe Acrobat or another viewer associated with PDF files on your computer

این هم لینک دانلود با حجم 15.9 مگابایت بوصرت فایل zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این هم بصورت Exe با حجم حدود 16.1 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

carnation
19-05-2009, 11:08
سلام به اساتید

من نرم افزاری میخوام که pdf رو به power piont تبدیل کنه

Ship Storm
19-05-2009, 22:50
سلام به اساتید

من نرم افزاری میخوام که pdf رو به power piont تبدیل کنه

PDF2Office Professional ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

PDF2Office is a comprehensive PDF document to Office formats conversion tool.

PDF2Office converts PDF file into fully editable Microsoft® Excel*1, Microsoft® Word, Microsoft® PowerPoint®, RTF, AppleWorks*2, HTML and other files recreating the intended construction and layout of the document.

carnation
20-05-2009, 09:49
PDF2Office Professional ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

PDF2Office converts PDF file into fully editable Microsoft® Excel*1, Microsoft® Word, Microsoft® PowerPoint®, RTF, AppleWorks*2, HTML and other files recreating the intended construction and layout of the document.

ممنون از راهنماییتون و یه سوال این که اگه نوشتهی فارسی باشه به هم نمیریزه؟

88x88
20-05-2009, 10:43
سلام.
من برام یه سوال پیش اومده.
برنامه ای هست که فایل های pdf که ایمن هستن رو از این حالت در بیاره؟ یعنی بشه از روشون پرینت گرفت یه مثلا یه جا دیگه کپیشون کرد.

Ship Storm
20-05-2009, 11:10
ممنون از راهنماییتون و یه سوال این که اگه نوشتهی فارسی باشه به هم نمیریزه؟

چرا فکر کنم به هم بریزه چون مبدل های pdf به سایر اسناد اگه کاراکترهای فارسی توش باشه بهم میریزه حالا تست کن شاید زیاد بهم نریزه :20:

nw_nk
20-05-2009, 13:00
دوستانی که قصد تبدیل Word به PDF و برعکس رو دارن از Nitro PDF Pro استفاده کنند. تبدیل رو در هر صورتی خوب و بدون تغییر انجام میده. مشکلی هم با فارسی یا علامت های غیر عادی و شکل نداره.

Ship Storm
20-05-2009, 14:09
دوستانی که قصد تبدیل Word به PDF و برعکس رو دارن از Nitro PDF Pro استفاده کنند. تبدیل رو در هر صورتی خوب و بدون تغییر انجام میده. مشکلی هم با فارسی یا علامت های غیر عادی و شکل نداره.

سینا جان ممنون :11: ولی فکر کنم Nitro PDF Pro تبدیل PDF فارسی به DOC رو درست انجام نده به هم ریخته تبدیل کنه چون من دارم تست کردم اینطوریه از نسخهNitro PDF Professional 5.3.2.3 هم استفاده میکنم شما نسخه ی دیگه ای دارید که تبدیل PDF فارسی به DOC رو درست انجام بده؟

nw_nk
20-05-2009, 14:38
سینا جان ممنون :11: ولی فکر کنم Nitro PDF Pro تبدیل PDF فارسی به DOC رو درست انجام نده به هم ریخته تبدیل کنه چون من دارم تست کردم اینطوریه از نسخهNitro PDF Professional 5.3.2.3 هم استفاده میکنم شما نسخه ی دیگه ای دارید که تبدیل PDF فارسی به DOC رو درست انجام بده؟

ببخشید. حق با شماست. الان با ورژن 5.5, PDF فارسی به Word رو امتحان کردم, به هم ریخت. راستش به نظرم قبلا استفاده می کردم و مشکلی نداشت. تازگی ها هم فقط Word به PDF شو استفاده کرده بودم.

خوب یک طرفه بگیم. تبدیل های Word به PDF رو عالی انجام میده. :31:

Ship Storm
20-05-2009, 22:10
ببخشید. حق با شماست. الان با ورژن 5.5, PDF فارسی به Word رو امتحان کردم, به هم ریخت. راستش به نظرم قبلا استفاده می کردم و مشکلی نداشت. تازگی ها هم فقط Word به PDF شو استفاده کرده بودم.

خوب یک طرفه بگیم. تبدیل های Word به PDF رو عالی انجام میده. :31:

تبدیل های word به pdf رو واقعا عالی انجام میده
تو زمینه تبدیل pdf به word عالی عمل میکنه ولی بعلکسش رو بخوای انجام بدی به هم ریخته میشه
در کل هنوز نرم افرای تو این زمینه نیومده که زبان فارسی رو بخوبی جوابگو باشه

sadra121
21-05-2009, 09:22
سلام به همگی !
درخواست ی برنامه تبدیل Pdf فارسی به Word رو دارم
حتی الامکان خودتون استفاده کرده و نتیجه گرفته باشید .
از کلیه دوستان سپاسگزارم :11: :11:

Ship Storm
21-05-2009, 10:24
سلام به همگی !
درخواست ی برنامه تبدیل Pdf فارسی به Word رو دارم
حتی الامکان خودتون استفاده کرده و نتیجه گرفته باشید .
از کلیه دوستان سپاسگزارم :11: :11:

دقیقا تو پست بالا و بالاتریش همینبحث بود اگه میخوندید
چنین نرم افزاری فلا وجود نداره و این هایی هم که هست قروقاطی و بهم ریخته تبدیل میکنه

sadra121
21-05-2009, 18:40
بعضیا مدعی هستند که چنین برنامه ای تو بازار هست اما قیمتش بالاست . آیا واقعا چنین برنامه ای وجود داره؟

Ship Storm
21-05-2009, 21:32
بعضیا مدعی هستند که چنین برنامه ای تو بازار هست اما قیمتش بالاست . آیا واقعا چنین برنامه ای وجود داره؟

اگه هم باشه ما که چیزی ندیدیم
بعید میدونم باشه چون اگه باشه شرکت های بزرگ نرم افزاری که نرم افزارهای مهم تو این زمینه رو میسازند مثل Nitro Pdf اولین کسایی هستند که نرم افزار رو روانه بازار میکنند

sadra121
21-05-2009, 22:11
اگه هم باشه ما که چیزی ندیدیم
بعید میدونم باشه چون اگه باشه شرکت های بزرگ نرم افزاری که نرم افزارهای مهم تو این زمینه رو میسازند مثل Nitro Pdf اولین کسایی هستند که نرم افزار رو روانه بازار میکنند

این قضیه شامل حال فارسی زبون هاست والا تبدیل pdf به word برای دیگر زبان ها مشکلی نداره !

من شنیدم که ocr فارسی بعضی از شرکت ها ی اداری استفاده میکنند . ولی صحتشو نمیدونم . که یک چنین چیزی هست یا نه !

Ship Storm
21-05-2009, 22:26
این قضیه شامل حال فارسی زبون هاست والا تبدیل pdf به word برای دیگر زبان ها مشکلی نداره !

من شنیدم که ocr فارسی بعضی از شرکت ها ی اداری استفاده میکنند . ولی صحتشو نمیدونم . که یک چنین چیزی هست یا نه !

مشکل فقط فارسی نیست بلکه عربی هم هست و اولیت بندی زبان ها هم با عربی هستش و بعد فارسی

Oracle_Eldorado
23-05-2009, 21:45
ولی دوستان من سئوالی واسم پیش اومده !
اگه برنامه ای نیست ، پس چطوری فیلما رو دوبله فارسی میکنن ؟
صدای بازیگرا رو قطع میکنن حتی بدون اینکه ذره ای از صدای فیلم کم بشه .
من این واسم سئواله !

carnation
23-05-2009, 22:06

سلام
دوست خوبم انگار شما اشتباه گزاشتین اخه من تبدیل به powerpiont میخواستم

Ship Storm
24-05-2009, 09:42
ولی دوستان من سئوالی واسم پیش اومده !
اگه برنامه ای نیست ، پس چطوری فیلما رو دوبله فارسی میکنن ؟
صدای بازیگرا رو قطع میکنن حتی بدون اینکه ذره ای از صدای فیلم کم بشه .
من این واسم سئواله !

این ربطی به درخواست مربوط به pdf نداره
شما این رو تو انجمن فیلم بعد نرم افزاری مطرح کن

سلام
دوست خوبم انگار شما اشتباه گزاشتین اخه من تبدیل به powerpiont میخواستم

تو توضیحاتش اگه دقت کرده باشی نوشته شده

PDF2Office converts PDF file into fully editable Microsoft® Excel*1, Microsoft® Word, Microsoft® PowerPoint®, RTF, AppleWorks*2, HTML and other files recreating the intended construction and layout of the document

دانلودش کردی؟ مشکلی داشت؟

gog2000
25-05-2009, 12:36
این نرم افزار BroadGun pdfMachine بهترین برنامه برای تبدیل فایلها به pdf است فقط حیف شماره سریالشو نمیشه از جایی گیر اورد

البته بدون شماره سریال هم به خوبی کار میکنه و تبدیل می کنه

baran1360
25-05-2009, 12:41
سلام
من چطورميتونم مطالبي رو كه توقالب پي دي اف هستند تو اين سايت و تاپيكهاش قرار بدم؟
ممنون ازتوجهتون

Ship Storm
25-05-2009, 12:49
سلام
من چطورميتونم مطالبي رو كه توقالب پي دي اف هستند تو اين سايت و تاپيكهاش قرار بدم؟
ممنون ازتوجهتون

دوست عزیز اینجا برای درخواست های مرتبط با نرم افزاره و نه برای قرار دادن مقالات pdf
شما باید برای قرار دادن مقالاتتون ابتدا اون رو یکجا آپلود کنید(مثلا در rapidshare.com , 4Shared.com و ...) و سپس لینک اون رو در انجمن مقالات بسته به موضوعش قرار بدید

محلی برای قرار دادن مقالات آموزشي تحليلي در زمینه های مختلف کامپیوتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محلی برای معرفی، دانلود و درخواست کتابهای الکترونیکی (E-book) ، مجله ها ، مالتی مدیا ها و فیلم های آموزشی و ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید :11:

akhoond
25-05-2009, 13:55
سلام

دوستان ، یکی از استاید محترم ، از بنده در خواست نرم افزاری کرده ، تا بشه رو پی دی اف هاش قفل بذاره ...
مثلا نشه متن رو کپی کرد ، یا می گفت وقتی متن رو کپی می کنه طرف به هم بریزه ، یا جالب تر این که یه فایل پی دی اف تا یه مدت زمان میعنی رو سیستم کار کنه و و و و ...

فکر می کنم نرم افزاری باشه که روش قفل بذاره ، اما از ازش مطمئن نیستم ، راهنمایی بفرمایید ، تنکس :11:

یا حق

sadra121
25-05-2009, 18:57
من شنیدم که برای تبدیل pdf به word از نرم افزار کارل درا هم میشه استفاده کرد ولی امتحان نکردم اگر کسی با کارل درا کار کرده میشه نتیجه رو بگه

ممنون

carnation
25-05-2009, 19:53
این ربطی به درخواست مربوط به pdf نداره
شما این رو تو انجمن فیلم بعد نرم افزاری مطرح کن

تو توضیحاتش اگه دقت کرده باشی نوشته شده

PDF2Office converts PDF file into fully editable Microsoft® Excel*1, Microsoft® Word, Microsoft® PowerPoint®, RTF, AppleWorks*2, HTML and other files recreating the intended construction and layout of the document

دانلودش کردی؟ مشکلی داشت؟0

دوست خوبم این دو تا فایل powerpoint است و نرم افزاری ندارد!!!

mohammad_e_d
26-05-2009, 00:20
سلام و خسته نباشی ببخشید من با بیشتر نرم افزارهای پی دی اف به ورد و بر عکس کار کردم ولی هیچ کدام فارسی رو درست تبدیل نکرده میخواستم اگه ممکنه برنامه ای به من معرفی کنید که بشه فایل پی دی اف به ورد رو درست تبدیل کنه فارسیشو مرسی

usfelme
26-05-2009, 08:00
سلام و خسته نباشی ببخشید من با بیشتر نرم افزارهای پی دی اف به ورد و بر عکس کار کردم ولی هیچ کدام فارسی رو درست تبدیل نکرده میخواستم اگه ممکنه برنامه ای به من معرفی کنید که بشه فایل پی دی اف به ورد رو درست تبدیل کنه فارسیشو مرسی

نگرد نیست!!
بهترینش همونیه که تست کردی

mohammad_e_d
31-05-2009, 11:46
یعنی باید بشینم یکبار دیگه ویرایش کنم بازم ممنون از پاسخت

p30sezar
02-06-2009, 13:14
سلام

دوستان ، یکی از استاید محترم ، از بنده در خواست نرم افزاری کرده ، تا بشه رو پی دی اف هاش قفل بذاره ...
مثلا نشه متن رو کپی کرد ، یا می گفت وقتی متن رو کپی می کنه طرف به هم بریزه ، یا جالب تر این که یه فایل پی دی اف تا یه مدت زمان میعنی رو سیستم کار کنه و و و و ...

فکر می کنم نرم افزاری باشه که روش قفل بذاره ، اما از ازش مطمئن نیستم ، راهنمایی بفرمایید ، تنکس :11:

یا حق

من نرم افزاری در این زمینه نشنیده ام ولی خودم اول ورد را تبدیل به Tiff می کنم و با یک برنامه آنها را تبدیل به PDF می کنم
فقط چند ثانیه طول می کشه!!!

esyo
03-06-2009, 22:20
سلام
دوستان عزیز من یک نرم افزار می خوام که وورد اکسل اکسس رو به پی دی اف تبدیل کنه و برعکسش رو هم پشتیبانی کنه
یعنی پی دی اف رو هم به ورد و اکسل و اکسس تبدیل بکنه
با تشکر

p30sezar
07-06-2009, 13:44
سلام
دوستان عزیز من یک نرم افزار می خوام که وورد اکسل اکسس رو به پی دی اف تبدیل کنه و برعکسش رو هم پشتیبانی کنه
یعنی پی دی اف رو هم به ورد و اکسل و اکسس تبدیل بکنه
با تشکر

اونی رو که قرمز کردم برای هر کدوم یه برنامه هست مثل Convert DOC to PDF for Word 2.0

برعکسش هم برنامه PDF Creator Plus

اگر نتونستی پیدا کنی بگو لینک بدم

Iranian boy10
24-06-2009, 11:36
سلام من نرم افزار Word2Pdf رو میخوام اگه کامل باشه . راستی اگه نرم افزار کامل برای تبدیل Pdf به Word هست بگین تا ما هم

ازش استفاده کنیم .

ممنون

farshif
24-06-2009, 11:46
سلام من نرم افزار Word2Pdf رو میخوام اگه کامل باشه . راستی اگه نرم افزار کامل برای تبدیل Pdf به Word هست بگین تا ما هم

ازش استفاده کنیم .

ممنون

Iranian boy10
24-06-2009, 12:14

سلا م

Pdf2Word رو ندارین ؟؟؟ که فارسی هم تبدیل کنه ؟/

farshif
24-06-2009, 12:15
word2pdf 1.0 ورژن دیگه ای نبود

silviyna
30-06-2009, 13:16
فکر کنم این جواب بده :

TequilaCat BookReader :

این لینکی که دادین کار نمی کنه

silviyna
30-06-2009, 13:19
فکر کنم این جواب بده :

TequilaCat BookReader :

این لینکی که دادین کار نمی کنه مطمئنید درسته؟ ( تبدیل pdf به جاوا)

superior
05-07-2009, 10:18
به نام او

سلام.

من به یه برنامه برای تبدیل pdf به ورد احتیاج دارم!

لطفا.

Ship Storm
05-07-2009, 22:09
به نام او

سلام.

من به یه برنامه برای تبدیل pdf به ورد احتیاج دارم!

لطفا.

اگه PDF شما فارسی باشه نمیتونید تبدیل رو بدرستی انجام بدید و در هم ریخته تبدیل میشه ولی اگه انگلیسی هست مشکلی پیش نمیاد
حالا کدوم نوعه PDF شما؟

Alixxxx66
10-07-2009, 15:02
سلام به همه دوستان گل
همه مي دونيم نرم افزارهاي زيادي براي تبديل PDF به word است از جمله:
PDF Converter Elite ; PDF Grabber Professional ; Nuance.Omnipage ; Adobe Acrobat reader ME ; Tweak PDF Converter ; Readiris Pro 11 Middle-East Edition .............وكلي ديگه كه اگه بخوام بگم معلوم نيست تا كي طول بكشه :lol:
اما (مهم اينجاست)كه هر كدوم خلاصه يك مشكلي با زبان فارسي دارن. يكي فونت را به هم ميريزه-يكي خط ها را جا به جا و برعكس نشان ميده-يكي براي بار اول فقط درست تبديل ميكنه يعني اگه كامپيوتر را reset كني ودوباره فايل word تبديل شده را باز كني فونت هايش نا خوانا است-يكي...........
خلاصه هدف از اين تاپيك اينه كه دوستان بگن كدام نرم افزار براي تبديل فايل هاي pdf فارسي به word بهتر است و با خطا و مشكلات كمتري اين كار را انجام ميدهد و لينكش ونظرشان را بگن كه هم من و هم ديگران و هم آيندگان استفاده و دعا كنند
فقط يادتان باشد pdf فارسي را حتما ساپورت كند به صورت كامل و كمترين خطا
با تشكر :razz:

Ship Storm
10-07-2009, 18:55
سلام به همه دوستان گل
همه مي دونيم نرم افزارهاي زيادي براي تبديل PDF به word است از جمله:
PDF Converter Elite ; PDF Grabber Professional ; Nuance.Omnipage ; Adobe Acrobat reader ME ; Tweak PDF Converter ; Readiris Pro 11 Middle-East Edition .............وكلي ديگه كه اگه بخوام بگم معلوم نيست تا كي طول بكشه :lol:
اما (مهم اينجاست)كه هر كدوم خلاصه يك مشكلي با زبان فارسي دارن. يكي فونت را به هم ميريزه-يكي خط ها را جا به جا و برعكس نشان ميده-يكي براي بار اول فقط درست تبديل ميكنه يعني اگه كامپيوتر را reset كني ودوباره فايل word تبديل شده را باز كني فونت هايش نا خوانا است-يكي...........
خلاصه هدف از اين تاپيك اينه كه دوستان بگن كدام نرم افزار براي تبديل فايل هاي pdf فارسي به word بهتر است و با خطا و مشكلات كمتري اين كار را انجام ميدهد و لينكش ونظرشان را بگن كه هم من و هم ديگران و هم آيندگان استفاده و دعا كنند
فقط يادتان باشد pdf فارسي را حتما ساپورت كند به صورت كامل و كمترين خطا
با تشكر :razz:

دوست عزیز اگه این صفحه و صفحات قبلی رو میخوندید دقیقا متوجه میشدید که تا به امروز چنین نرم افزاری که فونت فارسی رو کامل ساپورت کنه وجود نداره و نرم افزار هایی هم که وجود دارند بصورت بهم ریخته تبدیل میکنند

gonbad city
15-07-2009, 10:04
از برنامه Word To PDF Converter هم می تونید برای این کار استفاده کنید همه فونتها رو پشتیبانی می کنه ، مستقیما درون ورد نصب می شه و کار با اون خیلی ساده است ، ضمن اینکه حجمش 10 مگابایت بیشتر نیست اینم سایتش

bashirsh
16-07-2009, 10:59
من فایلهای pdf ای دارم که دارای حاشیه سفید زیادیه، نرم افزاری هست که بتونم به طور خودکار بهش بگم این حاشیه ها رو ببره که حاشیه بیاد لبه نوشته ها؟ ابتع میخوام رو کلیه صفحات اجرا کنه نه اینکه مجبور باشم رو هر صفحه جداگانه این کار را انجام بدم
ممنون

farshif
16-07-2009, 11:20
برنامه adobe acrobat reader یه حالت به اسم fit visible داره تو این حالت حاشیه های اضافی رو نشون نمیده و فقط متن رو نشون میده

bashirsh
16-07-2009, 16:05
برنامه adobe acrobat reader یه حالت به اسم fit visible داره تو این حالت حاشیه های اضافی رو نشون نمیده و فقط متن رو نشون میده
ممنون ولی میخوام از فایل اصلی یه فایل pdf جدید بسازم که این حاشیه ها را نداشته باشه چه از بالا و پایین چه از طرفین، اینو چیکار کنم؟

mohsen57
24-07-2009, 01:23
دوستان یک برنامه سبک و ساده برای خواندن فایلهای pdf معرفی کنید.

JALALIAN
24-07-2009, 11:04
با سلام و خسته نباشید
لطفا یه نرم افزار تبدیل pdfبه ورد فارسی را برایم ایمیل کنید چون من نم توانم از رپید شیر دانلود کنم
با سپاس

maapor
24-07-2009, 12:06
درخواست نرم افزار cbr به pdf لطفا
ممنون محمد امین

Ship Storm
25-07-2009, 09:21
با سلام و خسته نباشید
لطفا یه نرم افزار تبدیل pdfبه ورد فارسی را برایم ایمیل کنید چون من نم توانم از رپید شیر دانلود کنم
با سپاس

دوست عزیز چنین نرم افزاری فعلا موجود نیست و اون هایی هم که هست درهم و برهم کار تبدیل رو انجام میده مگر انکه متن شما تو word انگلیسی باشه که بتونید به pdf تبدیلش کنید ورگنه اگه فارسی باشه درست عمل نمیکنه

farshif
25-07-2009, 10:02
دوست عزیز چنین نرم افزاری فعلا موجود نیست و اون هایی هم که هست درهم و برهم کار تبدیل رو انجام میده مگر انکه متن شما تو word انگلیسی باشه که بتونید به pdf تبدیلش کنید ورگنه اگه فارسی باشه درست عمل نمیکنه
البته حامد جان یه برنامه ای هستش که کارش بد نیست و 90% درست کار میکنه.البته قابلیت OCR نداره ولی برای متن هایی که با ورد نوشته شدن و به PDF تبدیل شدن جواب میده.حتی عکس ها رو هم راحت میاره.اسمش PDFGrabber هستش من میگم امتحان کنید اگه خوب بود بزارید تو پست اول که مرتبا درخواست تکراری نباشه تو این تاپیک

Ship Storm
25-07-2009, 10:05
البته حامد جان یه برنامه ای هستش که کارش بد نیست و 90% درست کار میکنه.البته قابلیت OCR نداره ولی برای متن هایی که با ورد نوشته شدن و به PDF تبدیل شدن جواب میده.حتی عکس ها رو هم راحت میاره.اسمش PDFGrabber هستش من میگم امتحان کنید اگه خوب بود بزارید تو پست اول که مرتبا درخواست تکراری نباشه تو این تاپیک

این رو تست نکردم فرشید جان
تا به حال نرم افزاری نیومده که کامل کار تبدیل رو انجام بده ولی خوب تقریبا نرم افزارهایی بودن که یه کارایی کردن ولی باز هم صحیح و سالم تبدیل نکردند
حالا این نرم افزاری که میگی رو اگه تونستی تست کنی و نتیجه رو اعلام کنی عالی میشه البته اگه خودم هم گیر اوردم حتما امتحان میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
باز هم ممنون :11:

aban366
26-07-2009, 23:46
سلام دوستان
یه نرم افزار میخوام که از فایل هایئی که با acrobat readerباز میشه بشه از هر قسمتی که خواستم copyوpaste کنم
نرم افزاری که مثلا از داخل یه مقاله بصورت pdf قسمت هائیشو cpoyو paste کنم
اسم چند تا رو نام ببرین ممنون میشم

aban366
27-07-2009, 10:17
دوستان کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aban366
29-07-2009, 11:31
ای عجباااااااااااااااااااااا اااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
p30world رو چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ship Storm
29-07-2009, 11:41
کپی مستقیم از دورن فایل های pdf اگه فارسی باشه که نمیشه چون متنش به هم میریزه
یک نگاه اینجا بنداز ببین چطوره

قسمت اول:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت دوم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

humankhan
02-08-2009, 16:13
من نرم افزار تبديل PDF هاي فارسي به Word رو مي خوام اگه ممكنه لينكش رو واسم بديد با كرك و سريال ممنون

Ship Storm
02-08-2009, 22:52
من نرم افزار تبديل PDF هاي فارسي به Word رو مي خوام اگه ممكنه لينكش رو واسم بديد با كرك و سريال ممنون

دوست عزیز نرم افزاری که فایل های PDF فارسی رو سالم و صحیح تبدیل کنه هنوز موجود نیست و تولید نشده و این نرم افزارهایی هم که موجوده فونت ها رو به هم ریخته تبدیل میکنه و در کل کارایی نداره

afshin316
05-08-2009, 16:24
با سلام آخرین ورزن برنامه آکروبات ریدر را می خواستم ،برای تبدیل نرم افزار pdfبه wordاز چه نرم افزاری میتونم استفاده کنم

Ship Storm
05-08-2009, 19:26
با سلام آخرین ورزن برنامه آکروبات ریدر را می خواستم ،برای تبدیل نرم افزار pdfبه wordاز چه نرم افزاری میتونم استفاده کنم

فایل pdf شما اگه انگلیسی باشه میشه تبدلش کرد به word اگه فارسی باشه امکانش فعلا نیست

Adobe Acrobat / تمامی ورژنها در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arman665
06-08-2009, 11:30
یک نرم افزاری که ورد 2007 فارسی رو بصورت کامل و بدون نقص تبدیل به pdf کنه رو لطفا معرفی کنید. (حرفه ای ترینش)

Ship Storm
06-08-2009, 11:48
یک نرم افزاری که ورد 2007 فارسی رو بصورت کامل و بدون نقص تبدیل به pdf کنه رو لطفا معرفی کنید. (حرفه ای ترینش)

حرفه ای ترین و کاملترین Nitro PDF Professional هستش

خودتون هم اونجا پست زدید ولی تباید میزدید چون اونجا تاپیک معرفی این نرم افزار هست و نه بحث های نرم افزاری در رابطه با این موضوع

نرم افزار دیگه که خیلی خوب عمل میکنه word to pdf هست که خیلی خوب و ساده هستش

البته من خودم یک نرم افزار دارم که خیلی خوب و راحت اینکار رو انجام میده اگه تا امشب این نرم افزارها نیازت رو رفع نکرد بگو برات آپلودش کنم چون نیاز به کرک داره و کرک اون بعید میدونم به راحتی روی اینترنت گیر بیاد و یا کسی داشته باشه

ask_bl
06-08-2009, 12:16
بهترین روش :
با اضافه کردن فرمت PDF در قسمت ذخیره کردن، که تمام زبان ها رو هم پشتیبانی میکنه:

Size : 914 KB

ahmadn73
06-08-2009, 12:51
سلام
امکانش هست برنام خوبی معرفی کنید برای تبدیل راحت و سریع انواع فایلهای عکس به pdf ؟
با تشکر

ask_bl
06-08-2009, 13:03
سلام
امکانش هست برنام خوبی معرفی کنید برای تبدیل راحت و سریع انواع فایلهای عکس به pdf ؟
با تشکر
با هر دوی برنامه های زیر شما میتونین هر عکسی رو به راحتی به PDF تبدیل کنین

Techsmith SnagIt 9.0.0

Size : 19.86 MB

----------------------------------------
یا یکم سبک تر :
نرم افزار PDFCreator 0.9.8

Latest Changes:
• * Using GPL-Ghostscript 8.61 now
• * Added French help file
• * New com-function: cPrintURL added
• * Added some new com-samples
• * Added a counter for filenames
• * Improved setup now supports silent install for server mode (with /LoadInf and /SaveInf)
• * Support for PDF/A (1b) and PDF/X (X-3:2002, X-3:2003 and X-4) via additional Ghostscript parameters (predefined)
• * Support for signing PDFs via Actions and a VB-Script
• * Samples of PDFCreator COM-Control in .Net, .Net Scripting Host, MS Office, Perl, Python, Ruby, VB 6, WinBatch and Windows Scripting Host
•* Fixed some minor bugs

Password

Size : 16.6 MB

amgh_12
08-08-2009, 11:55
سلام

کسی از دوستان روشی برای از بین بردن محافظت کتاب هایی که آموزش و پرورش برای دانلود گذاشته می دونه :

کتاب ها از لینک زیر قابل دانلود هستند:

که برای نمونه میتونید این فایل را دانلود کنید ( ۸۰ کیلو):

که برای باز شدن به کلیدی که درون این فایل هست احتیاج دارید (۳۲ کیلو):

خیلی برام مهم . ممنون میشم کمک کنید.

kodakan
09-08-2009, 00:33
سلام به همه عزیزان. با وجود اینکه همه ما میدونیم نرم افزارهای زیادی برای تبدیا فایل های Pdf به word وجود دارن ولی به دلایلی من مجبورم از8 Adobe Acrobat Professional استفاده کنم ولی بعد از تبدیل به فایل Word وقتی فایل ایجاد شده را با افیس بازش میکنیم فونت های درهم برهمی نشون داده میشه اگه کسی تنظیماتشو بلده یا راهشو میدونه لطفا راهنمایی کنه

thomas anders
10-08-2009, 11:39
سلام

PDF درمورد اصول و فنون ترجمه زبان انگلیسی می خواستم

البته اگه بشه و باشه ! :31:

پیشاپیش ممنونم :11:

Alixxxx66
10-08-2009, 18:55
سلام
يك استاد مي تونه Adobe reader me را مال دانلود بذاره يا بگه از كجا نسخه كاملشو دانلود كرد

mehdi_vsgh
10-08-2009, 22:26
نرم افزار word to pdf نسخه 3.5 رو نیاز دارم!!
اگه ممکنه همراه کرک معتبر ییکی برام قرارش بدهد!!

ask_bl
10-08-2009, 22:35
نرم افزار word to pdf نسخه 3.5 رو نیاز دارم!!
اگه ممکنه همراه کرک معتبر ییکی برام قرارش بدهد!!

Convert Doc To PDF For Word 3.5
Posted By : ruz98 | Date : 27 Nov 2006 05:52:00 | Comments : 2
Convert Doc To PDF For Word 3.5

Convert Doc to PDF For Word is the fast, affordable way to create professional-quality documents in the popular PDF file format.

Its easy-to-use interface allows you to create PDF files by simply click the 'Save as PDF' button from Word, creating documents which can be viewed on any computer with a PDF viewer. Convert Doc to PDF For Word supports font embedding, resolution, compression and multi-language. And Convert Doc to PDF For Word
does not need any software such as Acrobat.

Password : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_vsgh
11-08-2009, 16:42
ای کاش کرکش هم قرار میدادین

osmaan
18-08-2009, 12:27
سلام
نرم افزاری برای تبدیل pdf به swf هست؟

Dark Knight65
18-08-2009, 13:19
سلام
نرم افزاری برای تبدیل pdf به swf هست؟

بيا دوسته عزيز از اين استفاده کن

PDFZilla 1.0.7 Convert PDF to WORD TXT IMAGE HTML SWF

Dark Knight65
18-08-2009, 13:22
ای کاش کرکش هم قرار میدادین

با کرکی که کار ميکنه برايه شما

maasoum
19-08-2009, 10:29
سلام
من یه نرم افزار قوی و خوب میخوام که بتونه فیلهای pdf رو که Protect هستند combine کنه یعنی چند تا فایل pdf رو بتونه ادغام و تبدیل به یک فایل pdf کنه، ممنون

علی پورشمس
19-08-2009, 11:22
کسی هست که برام نرم افزار vb 6 بفرسته

tohid_abi
19-08-2009, 20:25
دوستان لطف کنید نرم افزاری لطف کنید که بشه چند فایل pdf را به هم چسبوند

Dark Knight65
19-08-2009, 20:31
سلام
من یه نرم افزار قوی و خوب میخوام که بتونه فیلهای pdf رو که Protect هستند combine کنه یعنی چند تا فایل pdf رو بتونه ادغام و تبدیل به یک فایل pdf کنه، ممنون

VERTX.PDF.Splitter.and.Merger.v4.0.Win2kXPVista.Re gged-CRD

:11:

Masоud
20-08-2009, 13:47
سلام

سلام

با Adobe Acrobat 9 هم میشه این کار ها را کرد.

دقت کنید نسخه ی Reader نباشد.

موفق باشید :40:

Mahdi/s
20-08-2009, 17:52
سلام..........
یه سوال داشتم......من میخوام فایل های اسکن شده رو به pdf...تبدیل کنم....خودم قبلا یه چیزایی شندیه بودم.....اما میگفتن فقط برای زبان انگلیسی هست ...و فارسی نمیشه......ممنون میشم کمک کنید

ask_bl
20-08-2009, 18:12
سلام..........
یه سوال داشتم......من میخوام فایل های اسکن شده رو به pdf...تبدیل کنم....خودم قبلا یه چیزایی شندیه بودم.....اما میگفتن فقط برای زبان انگلیسی هست ...و فارسی نمیشه......ممنون میشم کمک کنید
برای این کار ،اگر شما یک متن فارسی رو اسکن کرده باشید باید عکس رو به Text تبدیل کنین و تا جایی که من اطلاع دارم 1 برنامه هست که فارسی رو پشتیبانی میکنه و عکس رو به Text تبدیل میکنه، ولی راه دیگه اینکه شما میتونین همون عکسی که اسکن گرفتید رو به PDF خیلی راحت تبدیل کنین.

Mahdi/s
20-08-2009, 19:24
برای این کار ،اگر شما یک متن فارسی رو اسکن کرده باشید باید عکس رو به Text تبدیل کنین و تا جایی که من اطلاع دارم 1 برنامه هست که فارسی رو پشتیبانی میکنه و عکس رو به Text تبدیل میکنه، ولی راه دیگه اینکه شما میتونین همون عکسی که اسکن گرفتید رو به PDF خیلی راحت تبدیل کنین. ممنون .دوست عزیز......بعد اگه متن اسکن شده رو به word..بخوام تبدیل کنم چی؟؟؟؟

ask_bl
20-08-2009, 19:39
ممنون .دوست عزیز......بعد اگه متن اسکن شده رو به word..بخوام تبدیل کنم چی؟؟؟؟
با این نرم افزار میتونین عکسی که توش متن فارسی هست رو به Text فارسی تبدیل کنین.
Optical Character Recognition-OCR از لحاظ لغوي به معني تشخيص متون موجود در تصاوير مي باشد که به يک تعبير ساده به معني تبديل تصاوير اسناد مکتوب به متن کامپيوتري مي باشد

maasoum
23-08-2009, 09:12
دوست عزیز " Dark Knight65 " :

ممنون از نرم افزار خوبی که برای ادغام pdf ها معرفی کردین "VERTX.PDF.Splitter.and.Merger.v4.0.Win2kXPVista.Re gged-CRD" اما نمیدونم چرا ترتیب فایلها به هم میخوره یعنی از آخر به اول ادغام میکنه، آخه تعداد فایلهام هم خیلی زیاده و نمیتونم خودم یکی یکی ترتیبشون رو درست کنم وقتی همه فایلها رو با هم میگیرم خودش از آخر به اول مرتب میکنه، باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟ :41:

hamed121369
27-08-2009, 21:52
چندتا فایل pdf دارم اما نمی تونم ازشون کپی بگیرم چجوری این کارو بکنم؟

Mohsen6558
27-08-2009, 22:43
PDF های شما قفل شدن برا همین پرینت نمی شن
از این برنامه استفاده کنین
PDF Password Remover 3.0 (PORTABLE) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamed121369
28-08-2009, 00:06
PDF های شما قفل شدن برا همین پرینت نمی شن
از این برنامه استفاده کنین
PDF Password Remover 3.0 (PORTABLE) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از این برنامه استفاده کردم قفل رو می شکنه ولی وقتی کپی می کنم متن ها به صورت علامت سوال paste میشه

Mohsen6558
28-08-2009, 10:27
اگه زبانش فارسی هست PDF تون عادیه

kar1591
30-08-2009, 15:32
با این نرم افزار میتونین عکسی که توش متن فارسی هست رو به Text فارسی تبدیل کنین.
Optical Character Recognition-OCR از لحاظ لغوي به معني تشخيص متون موجود در تصاوير مي باشد که به يک تعبير ساده به معني تبديل تصاوير اسناد مکتوب به متن کامپيوتري مي باشد

ممنون دوست عزیز اگه کار کنه که خیلی خوبه

kar1591
30-08-2009, 16:25
من یه برنامه می خواستم که متن pdf ای که به صورت عکس هست رو به word تبدیل کنه البته فارسی

kiuna
31-08-2009, 21:52
یه فایل pdf فارسی دارم که می خوام به word تبدیل کنم برنامه pdf grabber رو نصب کردم
اما تو زبانهاش فارسی رو نداره و فارسی رو تبدیل به حروف بهم ریخته میکنه ! تو فایل کلی جدول داره که حتما می خوام فارسی بشه
کسی میتونه کمک کنه ؟
کارم خیلی فوری هست!

ask_bl
31-08-2009, 21:54
من یه برنامه می خواستم که متن pdf ای که به صورت عکس هست رو به word تبدیل کنه البته فارسی

یه فایل pdf فارسی دارم که می خوام به word تبدیل کنم برنامه pdf grabber رو نصب کردم
اما تو زبانهاش فارسی رو نداره و فارسی رو تبدیل به حروف بهم ریخته میکنه ! تو فایل کلی جدول داره که حتما می خوام فارسی بشه
کسی میتونه کمک کنه ؟
کارم خیلی فوری هست!
تا جایی که اطلاع دارم ،تنها راهش همون هست که تو پست 881 هست.البته برنامه کامل نیست! ولی تو بازار موجود هست.

kiuna
31-08-2009, 22:17
تا جایی که اطلاع دارم ،تنها راهش همون هست که تو پست 881 هست.البته برنامه کامل نیست! ولی تو بازار موجود هست.
ببخشید یعنی من باید فایل pdf رو پرینت بگیرم بعد اسکن کنم بعد با این برنامه تبدیل به word کنم؟ درسته ؟
با این کار ایا 100 درصد تبدیل میشه چون فایل شامل جدول و اعداد و ارقام هست !
ممنون میشم زودتر بهم جواب بدید

ask_bl
31-08-2009, 22:20
ببخشید یعنی من باید فایل pdf رو پرینت بگیرم بعد اسکن کنم بعد با این برنامه تبدیل به word کنم؟ درسته ؟
با این کار ایا 100 درصد تبدیل میشه چون فایل شامل جدول و اعداد و ارقام هست !
ممنون میشم زودتر بهم جواب بدید
نه،نیازی به پرینت و اسکن نیست،شما فایل PDF رو به صورت مستقیم میتونین تبدیل کنین.

kiuna
01-09-2009, 00:31
نه،نیازی به پرینت و اسکن نیست،شما فایل PDF رو به صورت مستقیم میتونین تبدیل کنین.
اخه گفتید عکس فکر کردم باید حتما عکس باشه؟
نسخه کامل با این نسخه چه فرقی با هم دارن ؟
قیمت نسخه کاملش حدودا چقدره ؟

ask_bl
01-09-2009, 10:12
به نظر باید فارسی رو هم ساپورت کنه ،امتحان نکردم ،لطفا بچه ها اگر امتان کردن به بقیه هم اطلاع بدن

Portable Readiris Pro 11 Build 4787 Middle East Corporate Edition

ask_bl
01-09-2009, 10:25
Readiris Professional 11.0 Meddle East

Password

ask_bl
01-09-2009, 10:28
Readiris Pro 11.0 Asian Add-On

kiuna
01-09-2009, 10:51
ask_bln عزیز ممنون از کمکی که میکنید
فرق دو تا لینک که گذاشتید تو پرتابل بودنه دیگه درسته ؟
بعد اون add- on رو چطوری باید نصب کرد ؟
بازم ممنون

ask_bl
01-09-2009, 10:54
ask_bln عزیز ممنون از کمکی که میکنید
فرق دو تا لینک که گذاشتید تو پرتابل بودنه دیگه درسته ؟
بعد اون add- on رو چطوری باید نصب کرد ؟
بازم ممنون
خواهش میکنم
به یکیش Portable هست و Add-On هم روی نسخه معمولی Readiris Professional 11.0 نصب میشه ،من امشب این هار و امتحان میکنم و جواب رو براتون میذارم .شما هم اگر امتحان کردین بگین

kiuna
01-09-2009, 13:17
خواهش میکنم
به یکیش Portable هست و Add-On هم روی نسخه معمولی Readiris Professional 11.0 نصب میشه ،من امشب این هار و امتحان میکنم و جواب رو براتون میذارم .شما هم اگر امتحان کردین بگین
من نسخه غیر پرتابل رو دانلود و نصب کردم مشکلی که دارم وقتی فایل pdf رو انتخاب می کنم و لود میکنه
میگه this is not valid image file از 58 صفحه فقط صفحه اول رو باز میکنه !
ایا باید فایل pdf رو به فرمت دیگه ای تبدیل کنم قبل از اینکه تبدیل به word کنم؟
ممنون

ask_bl
01-09-2009, 13:31
من نسخه غیر پرتابل رو دانلود و نصب کردم مشکلی که دارم وقتی فایل pdf رو انتخاب می کنم و لود میکنه
میگه this is not valid image file از 58 صفحه فقط صفحه اول رو باز میکنه !
ایا باید فایل pdf رو به فرمت دیگه ای تبدیل کنم قبل از اینکه تبدیل به word کنم؟
ممنون
من تا دانلود نکنم و باش کار نکنم زیاد نمیتونم راهنماییتون کنم (شبانه هم باید دانلود کنم :46:)
ولی یه کاری بکن،از PDF یه عکس بگیر و با اون عکس کار کن.
در ضمن من تا جایی که یادمه کیفیت عکس هم خیلی مهمه نباید کمتر از 300 dpi باشه!!

kiuna
01-09-2009, 14:21
من تا دانلود نکنم و باش کار نکنم زیاد نمیتونم راهنماییتون کنم (شبانه هم باید دانلود کنم :46:)
ولی یه کاری بکن،از PDF یه عکس بگیر و با اون عکس کار کن.
در ضمن من تا جایی که یادمه کیفیت عکس هم خیلی مهمه نباید کمتر از 300 dpi باشه!!
ممنون فقط چطوری از pdf عکس بگیرم ؟

ask_bl
01-09-2009, 15:18
ممنون فقط چطوری از pdf عکس بگیرم ؟

Snagit | قدرتمندترين نرم افزار عكس برداري از مونيتور

kiuna
01-09-2009, 15:59
Snagit | قدرتمندترين نرم افزار عكس برداري از مونيتور

ممنون راه دیگه ای نداره ؟ چون اینجوری من باید 58 صفحه رو یکییک عکس بگیرم
تازه هر صفحه رو تو حالت 100% بخوای ببینی باید دو تا عکس بگیری
نمیشه یه جوری pdf رو تبدیل به عکس کرد بعد یک دفعه به ورد تبدیل کرد؟

xxstar
01-09-2009, 20:53
تبديل pdf به jpg

rezabanderas2000
02-09-2009, 19:00
لینک ها:

Download Adobe Acrobat 9 Pro Extended Rapidshare

Download Adobe Acrobat 9 Pro Extended Megaupload

toliveistodie
02-09-2009, 22:50
سلام.
من یه برنامه میخوام که بشه word رو به pdf تبدیل کنه.
میدونم حتما تو این تاپیک در موردش گفته شده.
اما تعداد صفحات زیاد شده
اگه میشه برنامه رو برام بزارید.
ممنون.

ask_bl
02-09-2009, 22:56
سلام.
من یه برنامه میخوام که بشه word رو به pdf تبدیل کنه.
میدونم حتما تو این تاپیک در موردش گفته شده.
اما تعداد صفحات زیاد شده
اگه میشه برنامه رو برام بزارید.
ممنون.

بفرما :

راستی میتونستی از کلید جستجو هم استفاده کنی:46:
یا PDFCreator 0.9.8 در این پست :

toliveistodie
03-09-2009, 00:13
بفرما :

راستی میتونستی از کلید جستجو هم استفاده کنی:46:
یا PDFCreator 0.9.8 در این پست :

فکر کنم این :
pdf -------> word
اما من :
word--------> pdf
میخوام.
شاید هم باشه و من درست انجام ندادم.
ممنون.:11:
اشتباه از من بود. شرمنده :31:

Masоud
03-09-2009, 00:34
فکر کنم این :
pdf -------> word
اما من :
word --------> pdf
میخوام.
شاید هم باشه و من درست انجام ندادم.

ممنون.:11:

سلام

بهر حال

Word To Pdf Converter 3.0

Tra Rapid
04-09-2009, 18:30
سلام
برنامه تبدیل صفحات اینترنت(HTML:صفحات ذخیره شده) به PDF رو میخواستم.

مثلا همین صفحه ی P30WORLD رو به PDF تبدیل کنم که توش کلمات فارسی هم هست.
با ADOBE می شه؟

Masоud
05-09-2009, 00:23
سلام
برنامه تبدیل صفحات اینترنت(HTML:صفحات ذخیره شده) به PDF رو میخواستم.

مثلا همین صفحه ی P30WORLD رو به PDF تبدیل کنم که توش کلمات فارسی هم هست.
با ADOBE می شه؟
سلام

با استفاده از Adobe Acrobat 9.0 میتونی این کار رو انجام بدی.

با نصب این نرم افزار یک منو به بالای صفحه اضافه میشه که کار تبدیل صفحات اینترنتی رو انجام میده.

لینک های دانلود :

Tra Rapid
05-09-2009, 15:14
سلام

با استفاده از Adobe Acrobat 9.0 میتونی این کار رو انجام بدی.

با نصب این نرم افزار یک منو به بالای صفحه اضافه میشه که کار تبدیل صفحات اینترنتی رو انجام میده.

لینک های دانلود :

کدوم منو من تویfire fox منویی نمی بینم

در ضمن وقتی روی یک صفحه ذخیره شده کلیک راست می کنم یه گزینه برای تبدیل به pdf هست ولی بعد از تبدیل فارسی رو نشون نمی ده

و یه چیز دیگه یه برنامه برای دادن تغییرات توی pdf می خواستم

bashirsh
05-09-2009, 20:29
من یک فایل pdf دارم که قسمت changing the document وقتی که با adobe proffesional باز میکنم not allowed شده، چطوری میتونم این محدودیت را بر طرف کنم؟؟

Masоud
06-09-2009, 11:38
من یک فایل pdf دارم که قسمت changing the document وقتی که با adobe proffesional باز میکنم not allowed شده، چطوری میتونم این محدودیت را بر طرف کنم؟؟
سلام

Advanced PDF Password Recovery v5.0 Professional

Serial: APDFPR-P-GECC-4AYF-W6DW

tashakkor
10-09-2009, 16:26
چرا پی دی اف های فارسی رو نمی شه تبدیل به تکس کرد؟؟؟؟؟؟
با خیلی از نرم افزار ها امتحان کردم.!

Hamiki
10-09-2009, 22:02
سلام
من کتاب الکترونیکی اموزش زبان C رو میخوام. ترجیحا فارسی
اگه ممکن لینک مستقیمشو برام بذار.
ممنون میشم.

Ship Storm
11-09-2009, 01:32
چرا پی دی اف های فارسی رو نمی شه تبدیل به تکس کرد؟؟؟؟؟؟
با خیلی از نرم افزار ها امتحان کردم.!

دلیل خاصی نداره چون هنوز شرکت هایی که این نرم افزار های converter رو تولید میکنند زبان فارسی رو تحت پوشش قرار ندادند

Ship Storm
11-09-2009, 01:34
سلام
من کتاب الکترونیکی اموزش زبان C رو میخوام. ترجیحا فارسی
اگه ممکن لینک مستقیمشو برام بذار.
ممنون میشم.

شما درخواست خودتون رو در انجمن مربوطه قرار بدید

محلی برای درخواست کتابهای کامپیوتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

IMAGERY
11-09-2009, 02:26
سلام و یه سوال
ورد آفیس رو با پس زمینه رنگی به pdf تبدیل میکنم پس زمینه سفید میشه
چجوری پس زمینه pdf رو رنگی کنم؟

Ship Storm
11-09-2009, 05:35
سلام و یه سوال
ورد آفیس رو با پس زمینه رنگی به pdf تبدیل میکنم پس زمینه سفید میشه
چجوری پس زمینه pdf رو رنگی کنم؟

از چه نرم افزاری برای تبدیل استفاده میکنید چون بعضی از نرم افزار ها وقتی فایل تبدیل میشه یک گراند رو سفید میکنه ولی بعضی دیگه نه

IMAGERY
11-09-2009, 05:47
از چه نرم افزاری برای تبدیل استفاده میکنید چون بعضی از نرم افزار ها وقتی فایل تبدیل میشه یک گراند رو سفید میکنه ولی بعضی دیگه نه

nitro pdf ....

Ship Storm
11-09-2009, 09:38
nitro pdf ....

از نرم افزار word to pdf استفاده کنید فکر کنم مشکلتون تو این زمینه حل میشه

reza3600
12-09-2009, 12:44
سلام
وقتی با نیترو ورد رو به pdf تبدیل میکنم لینکهای درون متن که از یه متن به متن دیگه داده شده توی pdf کار نمیکنه. چیکار کنم؟
ممنون

rozbeh85
16-09-2009, 08:11
سلام
دوستان من یک برنامه میخواستم که بشه مثلا روی فایل متنی زیرش خط کشید، یا توضیحی بهش اضافه کرد و یا مثلا یک خط رو روش آبی کرد

Mohsen6558
16-09-2009, 09:35
سلام
دوستان من یک برنامه میخواستم که بشه مثلا روی فایل متنی زیرش خط کشید، یا توضیحی بهش اضافه کرد و یا مثلا یک خط رو روش آبی کرد
Foxit Reader و همچنین Adobe Reader این امکان رو دارن

kar1591
24-09-2009, 14:13
روز بخیر
یه برنامه برای استخراج عکس از pdf می خواستم
این رو قبلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید زده بودن که دانلودش کردم ولی وقتی تبدیل به عکس میکنه یه مهرم زیرش میزنه (آرم شرکت )

KING iMAN
25-09-2009, 09:38
1.نرم افزاری میحوام که فایلهای PDF فارسی رو باهاش به Word تبدیل کنم و کاراکترها رو بهم نریزه و درست نمایش بده.
2.ترم افزاری میخوام که چند تا فایل PDF رو یکی کنه.(یه کتاب دانلود کردم که بصورت صفحه به صفحه تبدیل شده.یعنی هر صفحه یه فایل جدا و خوندنش خیلی اذیت کننده هستش.میخوام همه ی صفحه ها رو یکی کنم که پشت یر هم نشون یده.)

Mohsen6558
25-09-2009, 10:17
1.نرم افزاری میحوام که فایلهای PDF فارسی رو باهاش به Word تبدیل کنم و کاراکترها رو بهم نریزه و درست نمایش بده.
2.ترم افزاری میخوام که چند تا فایل PDF رو یکی کنه.(یه کتاب دانلود کردم که بصورت صفحه به صفحه تبدیل شده.یعنی هر صفحه یه فایل جدا و خوندنش خیلی اذیت کننده هستش.میخوام همه ی صفحه ها رو یکی کنم که پشت یر هم نشون یده.)
برای تبدیل نرم افزار خاصی نیست اگه Acrobat Reader تبدیل کرد که هیچ نکرد نمی شه کاریش کرد

VERTX PDF Splitter and Merger v3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gen-CRD_by_shanu.rar)

Mohsen6558
25-09-2009, 10:18
روز بخیر
یه برنامه برای استخراج عکس از pdf می خواستم
این رو قبلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید زده بودن که دانلودش کردم ولی وقتی تبدیل به عکس میکنه یه مهرم زیرش میزنه (آرم شرکت )
PDF To Image Converter - jpg, gif, etc ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mohsen6558
25-09-2009, 10:19
سلام
شما باید تو برنامه از تنظیمات پیشرفته استفاده کنین نمی دونم Nitro داره یا نه اما تو Adobe Acrobat موجوده

tashakkor
27-09-2009, 00:10
پرا وقتی تبدیل می کنیم نوشته ها یه جوری قاطی پاتی می شه؟

reza3600
28-09-2009, 02:52
سلام
وقتی با نیترو ورد رو به pdf تبدیل میکنم لینکهای درون متن که از یه متن به متن دیگه داده شده توی pdf کار نمیکنه. چیکار کنم؟
ممنون

کسی هست جواب بده

farhad_s5
28-09-2009, 18:32
من چند تا فایل pdf جدا از هم دارم ، چطوری میتونم این فایل ها رو به یه فایل pdf تبدیل کنم؟

نرم افزاری می خوام که فایل های با پسوند DjVu رو به فایل های pdf یا word یا حداقل تصویر تبدیل کنه

alhadi
01-10-2009, 21:22
سلام.دوستان اگه نرم افزاری هست که بشه از فایل پی دی اف فونتو اکسترکت(استخراج)کرد .همه ی فونت ها رو شناسایی کردم ولی واسه استخراج چیزی پیدا نکردم.اگه کسی سراغ داره یا اسم نرم افزار یا لینک دانلودشو بذاره .مرسی
یا حق

alhadi
01-10-2009, 22:07
من چند تا فایل pdf جدا از هم دارم ، چطوری میتونم این فایل ها رو به یه فایل pdf تبدیل کنم؟

نرم افزاری می خوام که فایل های با پسوند DjVu رو به فایل های pdf یا word یا حداقل تصویر تبدیل کنه

دوست عزیز درباره ی سول دومت 2 تا راه است:
1-1: برنامه ی Free pdf رو از اینجا دانلود میکنی :
1-2:برنامه ی windjview رو از اینجا دانلود و نصب میکنید :
1-3:فایل djvu تون رو با نرم افزار windjview باز کنید و دکمه ی پرینتو بزنید بعد از اون free pdf رو بعنوان پرینترتون انتخاب کنید.
2-1: میتوننی برید اینجا همه چی نوشته ولی فکر کنم راه اول بهتر باشه.

درباره ی سوال اولتون:اگه نرم افزار ادیتور pdf داشته باشی مثل foxit pdf editor یا nitro pdf editor یا هر چیز دیگه ای که کار ادیت پی دی اف رو انجام بده حد اقل شاخصه ای که دارن اینه که میتونی از پی دی اف های دیگه به فایل مورد نظر خودت صفحه اضافه کنی البته مطمئن نیستم ولی nitro pdf edtor فکر کنم یه گزینه واسه مخلوط کردن چنتا پی دی اف با هم داشته باشه.
یا حق

Ship Storm
07-10-2009, 00:18
پرا وقتی تبدیل می کنیم نوشته ها یه جوری قاطی پاتی می شه؟

تبدیل شما از doc فارسی به pdf هست؟

sadra121
07-10-2009, 22:01
سلام به همگی !

لطفا کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

من سایت پایگاه درسی برای دانلود کتاب های درسی میرم و کتاب ها رو دانلود میکنم . ولی چیزی که هست باید ی برنامه رو نصب کنم

حالا میخواستم بدونم بعداز نصب برنامه میتونم کاری کنم که دیگه نیازی به این فایل نباشه و روی یک سیستم دیگه هم استفاده کنم .

آدرس سایت پایگاه درسی

ممنون:11:

RezaTaghizadeh
08-10-2009, 23:44
سلام.
خوب 2 حالت داره:
1- اگر فضای کافی و همچنین وقت کافی دارید و می خواهید از امکانات پیشرفته ای استفاده کنید می تونید از نرم افزار فوق العاده حرفه ای Adobe Acrobat 8.0 Professional Middle Eastern استفاده کنید. که نیازی به معرفی هم نداره.
2- اگه فضای کافی ندارید و از طرفی می خواهید از امکانات مطلوب یه برنامه ساده استفاده کنید می تونید از نرم افزار کاربردی و مفید Win2PDF 3.40.1 استفاده کنید. این نرم افزار یه پرینتر مجازی روی سیستم نصب می کنه که توسط اون می تونید از امکان چاپ فایل ها به صورت فایل PDF در تمامی نرم افزارها استفاده کنید. برای رجیستر کردن برنامه هم می تونید از سریال زیر استفاده کنید:
- Name : JAME Software Collection
- Company : SHAMIM Group
- Serial : 6234-5678-3092-9856
موفق و سربلند باشید.

soroosh_cz
10-10-2009, 11:59
سلام دوستان
بهترین راه برای تبدیل ورد به PDF یا XPs استفاده از add-in شرکت مایکروسافت هست برای office 2007 با حجم کمتر از 1 MB
لینکش اینجاست:

با ساپورت :
Microsoft Office Access 2007
Microsoft Office Excel 2007
Microsoft Office InfoPath 2007
Microsoft Office OneNote 2007
Microsoft Office PowerPoint 2007
Microsoft Office Publisher 2007
Microsoft Office Visio 2007
Microsoft Office Word 2007

بعدش هم یه نرم افزار قفل PDF شکن میخوام که کامل باشه!

boros
11-10-2009, 20:06
بهترین نرم افزار ویرایش pdf چیه ؟
لطفا پولی نباشه کار باهاش هم راحت باشه .
ممنون

Ghaioom
12-10-2009, 08:01
بهترین نرم افزار ویرایش pdf چیه ؟
لطفا پولی نباشه کار باهاش هم راحت باشه .
ممنون
Foxit PDF Editor | ویرایش فایلهای PDF

imansham
14-10-2009, 14:57
واسه تبديل متن به پي دي اف نرم افزار هم هست !

Masоud
16-10-2009, 13:24
واسه تبديل متن به پي دي اف نرم افزار هم هست !
سلام

Sonic PDF Creator 2.0 | 12084 KB

پسورد :

CRYSiS2
16-10-2009, 14:49
دنبال يك نرم افزار ميگردم كه بتونه پسورد اوونر(owner password) فايلهاي pdf رو برداره چند تا نرم افزار پيدا كردم ولي كركش ندارم لطفا كمكم كنيد.
نرم افزار Unrestrict PDF اينكارو انجام ميده ولي كركش ندارم.خواهش ميكنم كمكم كنيد خيلي لازمش دارم.

hamed-sos
17-10-2009, 07:17
برای تبدیل متن فارسی pdf به word که کامل و بدون کم وکاست تبدیل بشه ...نرم افزاری هست؟

absan
19-10-2009, 02:37
باسلام لطفابرنامه ای معرفی کنیدکه بتواندفایل های پی دی اف(مقاله) رابه جی پگ (قابل مطالعه درپلیرسونی) تبدیل کند من به علت سن بالاقادر به نشستن پشت کامپیوتر نیستم وباید خوابیده مطالعه کنم اگر دوستان لطف فرموده راهنمایی فرمایند بسیارممنون میشوم قبلا مسعودعزیزراهنمایی نمودند ولی هرچه تلاش کردم نتوانستم دانلود کنمinfo@absan.com

Ship Storm
21-10-2009, 09:53
برای تبدیل متن فارسی pdf به word که کامل و بدون کم وکاست تبدیل بشه ...نرم افزاری هست؟

Nitro PDF Professional یکی از بهترین و قوی ترین نرم افزار ها تو این زمینه هست

hamed-sos
21-10-2009, 11:10
Nitro PDF Professional یکی از بهترین و قوی ترین نرم افزار ها تو این زمینه هست
فارسی؟؟؟؟..تاکید دارم...فارسی؟؟؟

Mahiar0
21-10-2009, 19:59
اقا این سریال word to pdf بدید
الان توی این تاپیک 6و7تا گذاشتید هرکدام زدم نشد!

یااگر لینک ورژنی دارید که رو مال شما کارمیکنه همان برنامه وسریال بدید

Ship Storm
21-10-2009, 20:13
فارسی؟؟؟؟..تاکید دارم...فارسی؟؟؟

اوه ,شرمنده حواسم نبود فکر کردم متن فارسی word به pdf
باید بگم که هنوز برنامه ای که بصورت صحیح و سالم این کار رو انجام بده وجود نداره
:11:

vasvaseh
22-10-2009, 14:17
سلام دوستان..............
arash_iraniنرم افزار خوبی پیشنهاد کرده.این نرم افزار به نوار ابزار ورداضافه میشه خیلی هم جالبه.
کارکردن باهاش راحته.
من میخوام یه نرم فزار کاملتر معرفی کنم:Readiris pro11
با این نرم افزارهر فایل متی باهر زبانی رو میشه به پی دی اف تبدیل کرد.
تو بازار هم هست.قیمتشم مناسبه(اگه اشتباه نکنم 2000خریدمش)
اززششو داره حتما"امتحان کنید.

CRYSiS2
22-10-2009, 15:01
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
يكي پيدا ميشه جواب مارو بده؟

P30QUEEN
22-10-2009, 15:06
ممنون عالی بود!

mali.sh
25-10-2009, 19:32
سلام
دوستان نرم افزارای خوبی رو معرفی کردن
من یه نرمافزار pdf ساز میخوام که فایل auto cad رو واسم pdfکنه
نکته مهم اینه که حتما همه نوشته های فارسی رو بتونه به درستی pdf کنه
اخه نسخه های هستن که فقط font کاتب رو به درستی pdf میکنن

mali.sh
25-10-2009, 19:47
...................................

SaiedGaz
31-10-2009, 13:05
سلام به همگی

من برنامه Adobe Acrobate Pro 9.2 رو میخوام کسی آدرس داره ؟ ممنون !

KING iMAN
04-11-2009, 10:58
سلام.
یه نرم افزار میخوام که بتونه فایلهای PDF فارسی رو براحتی به word تبدیل کنه.اونم نه با کاراکترای خرچنگ قورباغه.

Ship Storm
04-11-2009, 11:45
سلام.
یه نرم افزار میخوام که بتونه فایلهای PDF فارسی رو براحتی به word تبدیل کنه.اونم نه با کاراکترای خرچنگ قورباغه.

در حال حضر نرم افزاری این کار رو انجام نمیده و مشکل فونت فارسی رو همگی دارند

KING iMAN
16-11-2009, 19:31
سلام
نرم افزاری میخوام که بتونم باهاش یه تیکه از یه فایل PDF رو پاک کنم.مثل پاک کن توی Paint.

hamid65sr
16-11-2009, 23:40
باسلام .دوست عزيز من pdf creator استفاده مي كنم واقعا خوبه

KING iMAN
17-11-2009, 19:09
PDF Creator؟ یعنی میتونه یه تیکه از فایل PDF رو پاک کنه>مثلاً ابزاری داشته باشه که بتونم باهاش حاشیه های دور صفحعه رو پاک کنم

metal gear
18-11-2009, 00:04
سلام

دوستان من هرچی سرچ کردم در مورده کتاب الکترونیک و پی دی اف جایی رو پیدا نکردم
میشه راهنمایی کنید من کجا میتونم درخواست کتاب الکترونیکی بدم؟

KING iMAN
18-11-2009, 19:52
سلام

دوستان من هرچی سرچ کردم در مورده کتاب الکترونیک و پی دی اف جایی رو پیدا نکردم
میشه راهنمایی کنید من کجا میتونم درخواست کتاب الکترونیکی بدم؟

توی این فروم نمیدونم ولی یه جا رو سراغ دارم که نمیدونم دادن آدرسش خلاف قوانین هست یا نه.اگه خلاف قوانینه مدیران عزیز پستم رو ویرایش کنن.

ehsannet9003
19-11-2009, 23:38
با سلام به دوستان
من یه برنامه واسه خوندن pdfمی خوام که بشه باحاش پشت زمینه کتابها رو تغیر داد.منظورم اینه که سفید نباشه .چون زمینه سفید چشم رو خیلی درد میاره.پدر چشم من رو که در اورده.

ila
28-11-2009, 00:18
بهترین مبدل فایلهای ورد 2007 توی ویندوز 7 که به پی دی اف تبدیل کنه بدون هیچ افت کیفیتی و تغییری در فایل چیه؟
معرفی میکنه کسی بهم

Ship Storm
28-11-2009, 00:21
بهترین مبدل فایلهای ورد 2007 توی ویندوز 7 که به پی دی اف تبدیل کنه بدون هیچ افت کیفیتی و تغییری در فایل چیه؟
معرفی میکنه کسی بهم

بدون شک میشه گفت Nitro PDF

ila
28-11-2009, 17:03
بدون شک میشه گفت Nitro PDF

لینک دانلود با سریال و اینها.ممنون

Ship Storm
28-11-2009, 17:50
لینک دانلود با سریال و اینها.ممنون

شما که تو انجمن نرم افار زیاد میای و میرید یک سرچ کنید پیدا میکنید

Nitro PDF Professional | نرم افزاری قدرتمند برای ساخت ، ویرایش و تبدیل فایل های PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ashkan24
02-12-2009, 12:27
PDF Creator؟ یعنی میتونه یه تیکه از فایل PDF رو پاک کنه>مثلاً ابزاری داشته باشه که بتونم باهاش حاشیه های دور صفحعه رو پاک کنم

منم دقیقا همین رو احتیاج دارم

masood hashemy
08-12-2009, 13:43
منم دقیقا همین رو احتیاج دارم

عجب!
خود adobe acrobat که اینها رو داره!
برای حذف برای چرخاندن برای قرار دادن صفحات و ... از منوی Document
برای حذف کادر دور صفحات به هر اندازه دوست داشتنی با قابلیت اعمال به هر صفحه یا صفحات دلخواه:
در نوار ابزار کلیک راست کنید و Advanced editing را بزنید که در نوار ابزار یک پنجره جدید اضافه میکند و یک آیکون هست شبیه مربع که وقتی روی آن میروید مینوسد crop tool حالا crop tool رو بزنید بعد یک دابل کلیک روی صفحه مورد نظر کن ....
برای اینکه از قسمتی از صفحه عکس بگیرید!! بروید در گزینه :
Tools-->select and zoom-->snapshop tool را بزنید حالا از هر قسمتی که خواستید عکس بگیرید دورش کادر بکشد.
و ....

daryajoon
08-12-2009, 14:38
سلام دوست عزيز خسته نباشي نرم افزاري داري كه پي دي اف را به ورد تبديل كنه و فونتهاي فارسي رو هم پشتيباني كنه

Ship Storm
08-12-2009, 16:44
سلام دوست عزيز خسته نباشي نرم افزاري داري كه پي دي اف را به ورد تبديل كنه و فونتهاي فارسي رو هم پشتيباني كنه

نخیر چنین نرم افزاری که بصورت صحیح و سالم کار تبدیل رو انجام بده فعلا موجود نیست

3Dmajid
08-12-2009, 16:53
من برنامه ی Word To PDF رو میخوام با رجیستر کدش که بیشتر از یه صفحه پی دی اف کنه :20:

لطفا زود واسم بزارید خیلی ضروریه ... فردا تحقیق دارم :41:

masood hashemy
08-12-2009, 17:35

1- نرم افزار pdf grabber هست که فونتهای فارسی هم ساپورت میکنه فقط در ویندوز xp نصب میشود.
اما همیشه 100 درصد جواب نمیده.
2- روش دوم فقط text رو ساپورت میکنه:
فایلت رو باز کن همه متن داخل pdf رو کپی کن و اونها رو در front page یا همون sharepoint designer پیست کن! همه متنهای فارسی اومد!
حالا متن داخل front page یا sharepoint designer رو داخل word کپی کن.

masood hashemy
09-12-2009, 15:32
من برنامه ی Word To PDF رو میخوام با رجیستر کدش که بیشتر از یه صفحه پی دی اف کنه :20:

لطفا زود واسم بزارید خیلی ضروریه ... فردا تحقیق دارم :41:

چرا شما از خود پرینتر Adobe استفاده نمیکنید؟
وقتی adobe acrobat رو نصب میکنید یک پرینتر adobe به پرینترها اضافه میشود حالا فایل word رو باز کن و بزن print تا صفحه print باز شود از لیست adobe رو انتخاب کن و از property سایز صفحه رو مشخص کن و ....
یک word to pdf آنلاین هم هست! :

شـیـفــو
11-12-2009, 19:04
برنامه اي مي خواستم كه باهاش بتونم فايل هاي PdF رو بصورت دودويي دركنار هم در قطع A4 پرينت بگيرم به اين شكل :

اگه هم ميشه با همون آدوب ريدر اينكارو كرد ، آموزش بديد . ممنون .

Ship Storm
11-12-2009, 19:37
برنامه اي مي خواستم كه باهاش بتونم فايل هاي PdF رو بصورت دودويي دركنار هم در قطع A4 پرينت بگيرم به اين شكل :

اگه هم ميشه با همون آدوب ريدر اينكارو كرد ، آموزش بديد . ممنون .

شما از منوی File گزینه Print رو که زدی Page Scaling رو روی Multiple Pages Per Sheet انتخاب کن :11:

samanajan
11-12-2009, 23:17
فایلت رو باز کن همه متن داخل pdf رو کپی کن و اونها رو در front page یا همون sharepoint designer پیست کن! همه متنهای فارسی اومد!

sharepoint designer کجاست

samanajan
11-12-2009, 23:18

sharepoint designer کجاست

BBNHFAK
12-12-2009, 19:17
برنامه ای هست که بشه با اون فایل های PDF رو به word تبدیل کرد (یعنی قابل تغییر بشن) ؟

Ship Storm
13-12-2009, 00:36
برنامه ای هست که بشه با اون فایل های PDF رو به word تبدیل کرد (یعنی قابل تغییر بشن) ؟

PDF اگه فارسی نباشه میشه ولی اگه فارسی باشه با مشکل در هم ریختگی حرف مواجه میشی

BBNHFAK
13-12-2009, 16:53
اسم نرم افزارش چیه؟

Ship Storm
14-12-2009, 00:28
اسم نرم افزارش چیه؟

Nitro PDF برای تبدیل متون انگلیسی مشکلی نداره و راحت این کار رو انجام میده

3Dmajid
15-12-2009, 22:29
اگه بخوایم یه PDF رو ادیت کنم با چه برنامه ای میشه ؟
مثلا یه سری نوشته هاش رو حذق یا اضافه کنم ...
Acrobat جواب میده دیگه ؟ :20:

Ali_tk
15-12-2009, 22:45

acrobat این کارو انجام میه ولی همونطوری که دوستمون گفت اگه فارسی باشه به هم میریزه!

Ship Storm
16-12-2009, 20:31

Nitro PDF یکی از بهترین گزینه ها در این امر هستش

H a m e e d
19-12-2009, 00:34
ببخشید اگه تبدیل PDF فارسی به Word با مشکل در هم ریختگی مواجهه(کما اینکه خودم هم روشهای مختلفو امتحان کردم و همینطور شد) اگه PDF فارسی به فرمتهای متنی دیگه ای مثل html هم تبدیل بشه این مشکل هست؟ و اگه ممکنه نرم افزاری معرفی کنید که بشه PDF رو بشه به انواع فرمتهای متنی دیگه تبدیل کرد.

Ship Storm
19-12-2009, 10:46
ببخشید اگه تبدیل PDF فارسی به Word با مشکل در هم ریختگی مواجهه(کما اینکه خودم هم روشهای مختلفو امتحان کردم و همینطور شد) اگه PDF فارسی به فرمتهای متنی دیگه ای مثل html هم تبدیل بشه این مشکل هست؟ و اگه ممکنه نرم افزاری معرفی کنید که بشه PDF رو بشه به انواع فرمتهای متنی دیگه تبدیل کرد.

همون دیگه :31: کلا بخوای کاراکترهای فارسی رو از PDF به هر ویرایستاری تبدیل کنی با مشکل در هم ریختگی متون مواجه میشی و این حالت فرقی نداره که بخواد روی ماکروسافت ورد اتفاق بیوفته و یا اینکه بخواد روی مرورگر وب و یا سایر ویراستارها انجام بشه

Mahiar0
23-12-2009, 13:02
چرا شما از خود پرینتر Adobe استفاده نمیکنید؟
وقتی adobe acrobat رو نصب میکنید یک پرینتر adobe به پرینترها اضافه میشود حالا فایل word رو باز کن و بزن print تا صفحه print باز شود از لیست adobe رو انتخاب کن و از property سایز صفحه رو مشخص کن و ....
یک word to pdf آنلاین هم هست! :

من اين كار كردم ولي faild ميزنه چي بايد كرد
تبديل ورد به pdf هم كه كرك ندارم نميشه وفقط هم صفحه اول تبديل ميكنه نه همه صفحات رو

كمك كنيد

Masоud
23-12-2009, 15:13
من اين كار كردم ولي faild ميزنه چي بايد كرد
تبديل ورد به pdf هم كه كرك ندارم نميشه وفقط هم صفحه اول تبديل ميكنه نه همه صفحات رو

كمك كنيد
سلام

از نرم افزار زیر استفاده کن که برای تبدیل هرنوع فرمت به PDF خیلی کاربرد داره :

Sonic PDF Creator 2.0 | 13 MB

Mahiar0
23-12-2009, 15:24
سلام

از نرم افزار زیر استفاده کن که برای تبدیل هرنوع فرمت به PDF خیلی کاربرد داره :

Sonic PDF Creator 2.0 | 13 MB

دستت درد نكنه
مشكل حل شد
راحت همه صفحات pdf ميكنم

Ghaioom
23-12-2009, 15:57
Foxit PDF Editor | Foxit Reader | ويرايش و مشاهده فایل های PDF

Foxit PDF Editor | ویرایش فایلهای PDF

ejbaree
23-12-2009, 17:57
سلام.

آقا چرا وقتی من یه فایل pdf میگیرم. تو همون فولدر اولی که بعد از دانلود میره اجرا میشه.ولی وقتی به یه فولدر دیگه انتقالش میدم دیگه باز نمیشه و این ارور رو میده:

There was an error opening this document. The path does not exist.

مشکل چیه و راه حلش ؟!

.:SMS:.
23-12-2009, 18:07
یه فایل ورد دارم که میخوام تبدیلش کنم به PDF و میخوام طوری تبدیل بشه که به هیچ وجه اجازه تغییر و کپی از نوشته هاش وجود نداشته باشه
چی کار کنم؟

Iranian boy10
24-12-2009, 17:17
سلام من نرم افزار مبدل PdfFactory Pro رو ميخواستم بطفاً آخرين نسخش رو بزاريد درضمن لينك مستقيم بديد برا دانلود يا غير از راپيدشير هر چي ميديد ،بديد :11:

Unforgiven
24-12-2009, 18:17
سلام من نرم افزار مبدل PdfFactory Pro رو ميخواستم بطفاً آخرين نسخش رو بزاريد درضمن لينك مستقيم بديد برا دانلود يا غير از راپيدشير هر چي ميديد ،بديد :11:

popylon1981
25-12-2009, 11:11
سلام

چطور میشه فایل پی دی اف کتابهای درسی آموزش و پرورش رو که به شیوه خاصی رمزنگاری شده به هم متصل کنیم تا هر کتاب بصورت یک فایل کامل در بیاد من که با هیچ نرم افزاری نتونستم اینکارو بکنم اگه کسی در این مورد چیزی میدونه لطف کنه کمک کنه مرسی.

popylon1981
25-12-2009, 11:15
سلام
چرا وقتی متنی رو از یه فایل پی دی اف کپی میکنیم و توی ورد یا نوت پد پیست میکنم همه چیز معکوس میشه آیا راه حلی داره ؟ مرسی

eng2006
25-12-2009, 15:32
من با بعضی از pdf های فارسی مشکل دارم
یعنی موقع باز کردن ارور میده مثلا : missing font bnazanin و متن به صورت بهم ریخته هست
در صورتی که من همه جور فونت تو ویندوزم ریختم
از adobe reader 9 هم استفاده کردم بهتر شد ولی هنوز بازهم در بعضی صفحات این مشکل رو دارم
لطفا برنامه ای که بتونه فارسی رو بخونه برایم بگذارید
ممنون میشم

Ship Storm
26-12-2009, 00:04
سلام
چرا وقتی متنی رو از یه فایل پی دی اف کپی میکنیم و توی ورد یا نوت پد پیست میکنم همه چیز معکوس میشه آیا راه حلی داره ؟ مرسی

اگه فونت فایل PDF فارسی باشه این مشکل بوجود میاد و گه گاه برای حروف انگلیسی هم این مشکل پیش میاد که بهتره برای تبدیل متون انگلیسی از کانورتورهای مخصوص استفاده کرد