مشاهده نسخه کامل
: كلوپ گيم پد كامپيوتر
ehsan_old
29-03-2012, 13:27
کامپیوتر وقتی دسته رو به صورت generic شناسایی میکنه، نیازی به درایور نداره.
برای دسته شما هم من درایوری تو اینترنت پیدا نکردم.
با بازی هایی که ویبره دسته فعال میشه، امتحانش کردی؟
و آیا مطمئنی که دسته ویبره داره؟
kingmostafa
18-04-2012, 20:52
سلام.من يه xbox controller خريدم به قيمت 25000 تومن.اسمش هم ژاپنيه نمي تونم بخونم :D
به فروشنده گفتم نيازي به درايو نداره؟ گفـــــــــت نه!!!
حالا اومدم خونه سيستم نميشناسش :41: سي دي هم همراهش نيست!!
بايد چه كار كنم؟
V i r u s e r
20-04-2012, 15:42
سلام
دوستان 3 روز پیش من یه دسته Xbox 360 همراه با ----- کامپیوتر گرفتم به قیمت 110 تومن !!! (مشکی)
الان 2 تا سوال دارم
1. از کجا بفهمم تقلبیه یا اصل
2. این باتری Duracell که تو جعبش بود چقدر جواب میده و این که بعد از اینکه باتریش تموم شد گیر میاد یا نه؟ پک باتری شارژری خاصی هست یا باتری قلمی های شارژی معمولی جواب میده روش؟
ممنون
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
xbox 360 controller for windows (مدل سیم دار) کسی اصفهان سراغ داره؟
سلام دوستان میشه یه مدل گیم پد معمولی معرفی کنید تا حدود 30 هزار تومن
خودم چند مدل از فراسو ها رو دیدم به نظر بد نمیاد :3:
MahdiidhaM
05-05-2012, 22:18
سلام
از اینکه پستهای دوستان رو نخوندم عذر میخوام چون میدونم سوالم تکراریه :11:
به پسر 10 سالم قول دادم که امتحانشو خوب داد بازی فیفا 2012 و یک جفت دسته بازی برای کامپیوتر براش بگیرم ، خب دنبال یه دسته بازی مناسب با انعطاف که بعضی بازیهای دیگه مثل جی تی آی رو هم بشه باهاش براحتی بازی کرد میگردم ، اگه دوستان لطف کنن راهنمائی کنن ممنون میشم.:20:
ehsan_old
07-05-2012, 15:18
سلام
دوستان 3 روز پیش من یه دسته Xbox 360 همراه با ----- کامپیوتر گرفتم به قیمت 110 تومن !!! (مشکی)
الان 2 تا سوال دارم
1. از کجا بفهمم تقلبیه یا اصل
2. این باتری Duracell که تو جعبش بود چقدر جواب میده و این که بعد از اینکه باتریش تموم شد گیر میاد یا نه؟ پک باتری شارژری خاصی هست یا باتری قلمی های شارژی معمولی جواب میده روش؟
ممنون
1_ عکس پک اورجینالش تو صفحات قبلی هست که میتونید مقایسه کنید. .ولی با این قیمت به نظر میرسه اصل باشه.
2_ از باتری های شارژی میشه استفاده کرد. بهتره از دو مارک باتری شارژی دراسل یا انرجایزر استفاده کنید.
سلام
از اینکه پستهای دوستان رو نخوندم عذر میخوام چون میدونم سوالم تکراریه :11:
به پسر 10 سالم قول دادم که امتحانشو خوب داد بازی فیفا 2012 و یک جفت دسته بازی برای کامپیوتر براش بگیرم ، خب دنبال یه دسته بازی مناسب با انعطاف که بعضی بازیهای دیگه مثل جی تی آی رو هم بشه باهاش براحتی بازی کرد میگردم ، اگه دوستان لطف کنن راهنمائی کنن ممنون میشم.:20:
دسته ای که قرص و محکم باشه و کیفیت بالایی داشته باشه دسته های Microsoft Xbox 360 Controller for Windows هستش.
قیمت سیمیش 40$ و وایرلسش 60$ هست.
V i r u s e r
07-05-2012, 17:46
1_ عکس پک اورجینالش تو صفحات قبلی هست که میتونید مقایسه کنید. .ولی با این قیمت به نظر میرسه اصل باشه.
2_ از باتری های شارژی میشه استفاده کرد. بهتره از دو مارک باتری شارژی دراسل یا انرجایزر استفاده کنید.
ممنون از راهنماییتون
من عکسی پیدا نکردم. چیزی که نگرانم می کنه اینه که پشت دسته، بالای هولوگرامش نوشته XBOX 360 ولی من دسته ی دوستمو دیدم (سفید بود البته(ساخت 4 سال پیش بود)) نوشته بود Microsoft
یه تاپیک مشابه تو فروم مایکروسافت دیدم که یه نفر یه دسته مشابه دسته ی بنده با همون بسته بندی خریده بود و میخواست بدونه اصله یا نه که البته به جواب نرسیده بود.
این باتری های Duracell با شارژرش چقدر اب می خوره؟
یه نکته ی باحالی هم که هست، وقتی دسته رو وصل میکنی تو اکثر بازی ها، Cursor موس محو میشه و پایین منو ها به جای این که بگه کدوم دکمه ی کیبورد چیکار می کنه، عکس دکمه های دسته رو نشون میده میگه هرکدوم چیکار می کنه (!)
ممنون
goodboyfrind@ymail
08-05-2012, 21:29
سلام دوستان
من یک دسته دوبل شوکدار usb خریدم و مارک آن victory هست یک cd داشت که شکسته .از شما خواهش می کنم اگر کسی درایور این دسته رو داره برای من بزاره .ممنون می شم.قبلا کار می کرد ولی در حین کار قطع می شد و مجبور بودم یک با آن را قطع و وصل کنم ولی در حال حاضر کلا قطع شده و کار نمی کنه.
amir_ntr
13-05-2012, 22:45
سلام من یه دسته xbox 360 for windows خریدم (اصلی) ولی ویبرش کار نمی کنه می شه من رو راهنمایی کنید که ویبره این دسته چطور روشن و خاموش میشه؟ ممنون.
سلام.ببخشید یه جا معرفی کنید دسته xbox از نوع وایرلسش واسه pc بفروشن.اصل باشه اگه فروشگاه
اینترنتی هم هست که چه بهتر.
amir_ntr
18-05-2012, 18:12
دوستان خواهشا اگه کسی میدونه جواب سوال من رو بده..........
SADEGH 7
26-05-2012, 20:02
سلام
دوستان من می خواستم یک گیم پد طرح ایکس باکس بخرم. با حداکثر قیمت 25 تومن. مدلی که در نظر داشتم FGP-660 فراسو بود که تقریبا نایاب شده. هرجا می رم ندارن.
ممنون می شم اگه مدل دیگه ای پیشنهاد بدید.
سلام
من یه دسته فراسو fgp660 دارم ، پدال های Lt و Rt رو نمیشه به طور همزمان استفاده کرد
از دوستان و اساتید ، کسی هست که راه حل این مشکلو بدونه؟
siamak_mu
01-06-2012, 19:17
سلام
تا حالا چند تا از این دسته های به درد نخور دوتایی ارزون خریدم همشون دکمه هاش خراب شده و انداختم دور.
این دفعه میخوام ۲ تا دسته تکی بهتر بگیرم که لااقل خراب نشه! بهتر نیست؟
اینا که مثل دسته ایکس باکس جای جوی استیک چپ و دکمه های جهت عوض شده بهتر و راحت تره؟
FARASSOO FGP-660 بهتره یا مدلی از TRUST یا Viera ؟ کلاْ بین چینی های رده قیمت متوسط (۲۰-۲۵ تومن برای هر دسته) چی مناسبه؟
ممنونم.
sorosh21
11-06-2012, 13:22
یه سایت پیدا کردم که همه جور دسته بازی میتونین با قیمت خوب توش پیدا کنیدوتوضیحاتم داره :8:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=88
CRIS Joon CR7
11-06-2012, 16:32
من این تاپیک رو الان دیدم و نمیدو نم هدف این تاپیک چیه:31:
ولی یه تاپیکی زدیم ما گفتم اینجا بگمش شاید به کارتون بیاد:
[آموزش] تبدیل دسته های معمولی به دسته ی فابریک XBOX 360 ( پست اول حتما خوانده شود ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اتفاقا من از همین سایت فاینال خرید کردم قبلا ، راضی بودم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=88&Parent=1)
K!ng of th3 K!ngs
17-06-2012, 21:21
دوستان من 30 تا 50 تومن بودجه دارم برای 2 تا چیز(هر کدوم همون قدر)
برای Joy Stick هواپیما یه مدل خوب
و برای فرمان ماشین اگه هست تا همون حدود
و دسته ی بازی یه مدل خوب چی پیشنهاد میدید؟
K!ng of th3 K!ngs
18-06-2012, 17:38
من اینارو انتخاب کردم.
چطورن؟
Genius Twin Wheel F1
Genius F17
و یه دسته انتخبا کردم اسمش Logitex هست که 2 تا داره و 2تا هم لازم دارم.چطوره
مدل دیگه حد اکثر 15 تومن چی هست؟
دوستان یک مدل گیم پدی که حرکت های نمایشی Fifa 12 رو ساپورت کنه معرفی میکنید ؟ فقط فوررررررررری ممنون ...
CRIS Joon CR7
27-06-2012, 15:37
دوستان یک مدل گیم پدی که حرکت های نمایشی Fifa 12 رو ساپورت کنه معرفی میکنید ؟ فقط فوررررررررری ممنون ...
شما میتونید یه عدد دسته ی سیم دار Xbox 360 رو بگیرید
یا ازون مدل دسته هایی که توی Setting خود بازی هست Logitech هست مدل شو یادم نیست
یا دسته ی معمولی USB و استفاده از روش تاپیک زیر
[آموزش] تبدیل دسته های معمولی به دسته ی فابریک XBOX 360 ( پست اول حتما خوانده شود ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirfakhrian
05-07-2012, 14:09
با سلام. یه دو سالی هست که گیم پد chillstream دارم. این اواخر یکم دکمه هایش مشکل پیدا کرده. لطف کنید یک دسته خوب معرفی کنید.
saeed_taj
06-07-2012, 20:06
دوستان سلام...من یدونه گیم پد xbox360 for win اورجینال سیم دار دارم که تمام بازیاهای کامپیوترو باهاش بازی میکنم..ولی مشکلی که داره اینه که تو بعضی بازیها مثل بسکتبال nba2k12 ,... بعد مدتی تو بازی ویبره میزنه و ویبرش دیگه قطع نمیشه...تا usb رو در نیاری قطع نمیشه...
کسی میدونه علتش چیه و چطور مشکلش حل میشه...ممنون میشم کمک کنید...
CRIS Joon CR7
06-07-2012, 20:16
دوستان سلام...من یدونه گیم پد xbox360 for win اورجینال سیم دار دارم که تمام بازیاهای کامپیوترو باهاش بازی میکنم..ولی مشکلی که داره اینه که تو بعضی بازیها مثل بسکتبال nba2k12 ,... بعد مدتی تو بازی ویبره میزنه و ویبرش دیگه قطع نمیشه...تا usb رو در نیاری قطع نمیشه...
کسی میدونه علتش چیه و چطور مشکلش حل میشه...ممنون میشم کمک کنید...
برو لینک زیر نمیدونم فــلتره یا نه؟
یه فایل 7 مگی هستش بگیر آخرین درایور اون هست امیدوارم مشکلت حل بشه:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed_taj
06-07-2012, 20:17
برو لینک زیر نمیدونم فــلتره یا نه؟
یه فایل 7 مگی هستش بگیر آخرین درایور اون هست امیدوارم مشکلت حل بشه:11:
داداش اینم گرفتمو نصب کردم...ولی مشکل حل نشد...راه دیگه ای نیست؟؟
CRIS Joon CR7
06-07-2012, 20:22
داداش اینم گرفتمو نصب کردم...ولی مشکل حل نشد...راه دیگه ای نیست؟؟
میگردم جوابشو همینجا میگم.........
CRIS Joon CR7
06-07-2012, 21:29
میگردم جوابشو همینجا میگم.........
تو یه فروم خارجی خودم رفتم پرسیدم بعد از نیم ساعت طرف جوا بداد :
Check out this page for the latest Xbox360 driver:
Hope that helps.
راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه:11:
saeed_taj
06-07-2012, 22:02
تو یه فروم خارجی خودم رفتم پرسیدم بعد از نیم ساعت طرف جوا بداد :
Check out this page for the latest Xbox360 driver:
Hope that helps.
راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه:11:
مرسی داداش...منتظر میمونم ببینم شاید دوستان دیگه کمک کنند...
amirfakhrian
07-07-2012, 14:43
با سلام. یه دو سالی هست که گیم پد chillstream دارم. این اواخر یکم دکمه هایش مشکل پیدا کرده. لطف کنید یک دسته خوب معرفی کنید.
کسی اینجا نیست که یک دسته با کیفیت به من معرفی کنه. بین این دو تا دسته کدام بهتر است.
دسته xbox
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
razer
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad Yek110
07-07-2012, 15:51
سلام
معلومه دسته xbox
دوستان یه سوال:
چرا دسته ایکسباکس من گاهی وقتا اینطور میشه؟؟؟؟:
دانلود کنید حجمی نداره فقط 40 کیلو بایته:
ممنون:11::)
saeed_taj
07-07-2012, 20:52
سلام
معلومه دسته xbox
دوستان یه سوال:
چرا دسته ایکسباکس من گاهی وقتا اینطور میشه؟؟؟؟:
دانلود کنید حجمی نداره فقط 40 کیلو بایته:
ممنون:11::)
دادش مال منم همینجوری میشه...هر چی هم دنبال علتش گشتم فایده نداره...نمیدونم چشه تو بعضی بازیا مثل بسکتبال اینجوری ویبرش یه سره میشه...
Mohammad Yek110
08-07-2012, 09:14
نه ویبرش یه سره نمیشه برای من
توی بعضی از بازیها خوب کار می کنه و از اون حلقه نورانی فقط یک چهارمش روشن هست که طبیعیه
ولی گاهی اوقات توی همون بازیها که توشون مشکلی نداره اون حلقه چشمک می زنه
saeed_taj
08-07-2012, 23:34
نه ویبرش یه سره نمیشه برای من
توی بعضی از بازیها خوب کار می کنه و از اون حلقه نورانی فقط یک چهارمش روشن هست که طبیعیه
ولی گاهی اوقات توی همون بازیها که توشون مشکلی نداره اون حلقه چشمک می زنه
داداش من خیلی پرس و جو کردم...ظاهرن اکثرشون مشکلات مختلفی دان..مال شما اینجور میشه و مال من مشکلو خودشو داره..باید باهاش بسازیم...
سلام دوستان
من دو تا دسته پلی استیشن با مبدل کامپیوتر خریدم. دسته رو تو Device and Printers میشناسه، تو بازی های کامپیوتر هم میشناسه، اما تو امولاتور پلی استیشن نمیشناسه.
برای ps1 از امولاتور ePSXe 1.7.0 استفاده می کنم.
برای ps2 هم از امولاتور PCSX2 0.9.8 استفاده می کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
arashk00
18-07-2012, 08:46
این سایتی که معرفی می کنم گیم پدهای متنوعی داره با قیمت های خوب .مارکهای مختلف با گارانتی.من راضی بودم:8:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=88&Parent=1
من درایور دسته بازیم رو که خیلی وقت پیش خریدم گم کردم و الان دنبالشم و تو اینترنت هم نبود . اگه میشه راهنماییم کنین . این دسته از راه پورت به سیستم وصل میشه و دو تا دسته با یه سوکت کار میکنن .
WELCOM WE-706 هم مدلشه . ممنون.
من درایور دسته بازیم رو که خیلی وقت پیش خریدم گم کردم و الان دنبالشم و تو اینترنت هم نبود . اگه میشه راهنماییم کنین . این دسته از راه پورت به سیستم وصل میشه و دو تا دسته با یه سوکت کار میکنن .
WELCOM WE-706 هم مدلشه . ممنون.
سلام دوستان من میخوام واسه کامپیوترم دسته ps3 بگیرم خوبه یا نه مشکلاتش چیه از دسته ایکس باکس بهتره یانه (اگه جفتش رو تست نکردین الکی نگین ....)
saeedsh7j
21-08-2012, 20:49
میشه یه سایت معرفی کنید که دسته xbox واسه pc بفروشه؟
M A M M U T
22-08-2012, 01:22
سلام دوستان من میخوام یه دسنه ی xbox واسه کامپیوترم بخرم چند تا سوال داشتم
1-دسته ی با سیمxbox چقدره؟
2-اگه دسته ی بیسیم بخرم با رسیورش چقدر قیمتشه؟
milad_takjoo
22-08-2012, 03:10
سلام دوستان من میخوام یه دسنه ی xbox واسه کامپیوترم بخرم چند تا سوال داشتم
1-دسته ی با سیمxbox چقدره؟
2-اگه دسته ی بیسیم بخرم با رسیورش چقدر قیمتشه؟
1-حدود 40 تومن
2-حدود 100 تومن
اینا قیمت اریجینالش هست...دسته باسیم من داشتم زیاد خوب نبود...ولی بیسیمش خیلی کیفیت خوبی داشت..رسیورش جدا نیست همراه دسته هست...چون مایکروسافت یه سری دست بی سیم با رسیور، مخصوص ویندوز زده..کارایشش هم حرف نداره
ehsan_old
25-08-2012, 00:37
سلام دوستان من میخوام واسه کامپیوترم دسته ps3 بگیرم خوبه یا نه مشکلاتش چیه از دسته ایکس باکس بهتره یانه (اگه جفتش رو تست نکردین الکی نگین ....)
من که تاحالا دسته سونی PS3 که به کامپیوتر بخوره ندیدم. اگه لینکی ازش دارید بزارید.
سلام برادر من یه فرمون بازی گرفته مدلش h.b gt4 racing wheel هست فروشنده همراهش یه بازی به اسم blur هم داده من نصب کردم براش کامل وتو تتنظیمات خود گیم پد هم همه چی درسته و تست کامل و صحیح هست.ولی تو بازی بلور کار نمیکنه...حتی تو pes2012 کار کرد ولی تو بازی بلور کار نکرد..نمیدونم مشکلش چیه ؟اصلا این بازی ساپورت میکنه یا تنظیم یا نرم افزار خاصی هست ؟
V i r u s e r
30-08-2012, 22:50
افتضاحه.
چون ویندوز به صورت خودکار نمیشناسدش و باید از انواع و اقسام نرم افزار برای شناسوندن استفاده کنی
+ اینکه بعضی بازیها فقط با دسته ی xbox کار می کنن که بازم باید انواع نرم افزار هارو استفاده کنی تا بتونی بازی کنی .....
mohamadvirus
05-09-2012, 03:12
سلام
من امروز یه دسته گرفتم که شبیه دسته ایکس باکسه از مدل و این چیزاشم خبر ندارم!!!!
ولی خیلی اعصابمو خراب کرده توی بازی pes 2012 وقتی دکمه سرعت رو میزنم هم سرعت میگیره هم سانتر میکنه!!!توی setting هم تغییرش میدم ولی اثری نداره باز همونطوره یعنی وقتی دکمه RB رو میزنم هم RB و هم Y و X روشن میشن دکمه مثلثش هم باید خیلی فشار بدم که روشن بشه و داخل بازی هم کاری نمیکنه!!!!14 هزار تومن هم خریدمش!!!!!!!ترو خدا زودتر بگین مشکلش چیه و باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
Karistias
05-09-2012, 23:57
کسی قیمت دسته ی بیسیم لاجیتک رو داره؟
واینکه میخواستم بدونم اگه کسی داشته با طریش اذیت نمیکنه که مثلا زود به زود شارژ بخواد؟
M A M M U T
06-09-2012, 00:57
دوستان پیشنهاد میکنم برید یه دسته ی ایکس باکس سیم دار بگیرید خیالتون رو راحت کنید...قیمتش حدود 40 تومنه ...همه ی بازی ها به راحتی میشناسنش....کیفیت خوبی هم داره....
سلام
من دسته xbox با سیم دارم ...خیلی هم خوب کار می کرد ..ولی تازگیا وسط بازی قطع میشه بعد دوباره میاد الانم که فقط دو تا چراغش روشن میشه 1 و 44 ...همینجوری میمونه ...چیکارش کنم ؟ (PC)
Mohammad Yek110
10-09-2012, 14:20
سلام
من دسته xbox با سیم دارم ...خیلی هم خوب کار می کرد ..ولی تازگیا وسط بازی قطع میشه بعد دوباره میاد الانم که فقط دو تا چراغش روشن میشه 1 و 3 ...همینجوری میمونه ...چیکارش کنم ؟ (PC)
مگه این چراغا که روشن میشه تعداد دسته ها و بازیکنا رو نشون نمیده؟
منم همین با سیمشو دارم برای پی سی و یکی از چراغاش روشنه مشکلیم ندارم
مگه این چراغا که روشن میشه تعداد دسته ها و بازیکنا رو نشون نمیده؟
منم همین با سیمشو دارم برای پی سی و یکی از چراغاش روشنه مشکلیم ندارم
واسه منم یه چراغش روشن میشد خوب کار می کرد ..ولی الان نه ...نمیدونم شاید از سیمش هسش ..میشه سیمشو عوض کرد؟
Mohammad Yek110
10-09-2012, 14:28
واسه منم یه چراغش روشن میشد خوب کار می کرد ..ولی الان نه ...نمیدونم شاید از سیمش هسش ..میشه سیمشو عوض کرد؟
اگه هر چهارتا هی پشت سر هم روشن و خاموش میشن مشکل از برق و USB هست
شاید مشکل از رابط PS2 به USB باشه
یدونه بخر شاید درست شد
فکر کنم کمتر از 2 تومن باشه
پ.ن : سوالتونو توی تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ ایکس360 بپرسین بهتره:11:
گیم پد معمولی گرفتم و یه مشکلی که دارم اینکه هر بار که بخوام PES بازی کنم باید تمام دکمه ها رو از اول تنظیم کنم .مشکل از کجاست به نظرتون.
شاید مشکل از رابط PS2 به USB باشه
آخه این رابط نداره ..USB هسش ،راسش خوب متوجه نشدم ..
سلام
دوستانی که دسته ی سیم دار ایکس باکس شون دچار مشکل ویبره بی دلیل شده ، مشکلشون حل شد ؟
این مدل دسته رو بخرم یا نه ؟
SevenCity
12-09-2012, 07:12
توی ستینگ فیفا عکس این دوتا دسته رو زده:
Logitech F510 Type
Logitech Rumble pad2
حالا من موندم یکی از این دوتارو بگیرم یا دسته xbox مخصوص پی سی
سلام
دوستانی که دسته ی سیم دار ایکس باکس شون دچار مشکل ویبره بی دلیل شده ، مشکلشون حل شد ؟
آره بعضی موقعا اینطور میشه ..ولی خیلی مهم نی....واسه من ک 5 ماه خوب کار کرد ولی از شانس بدم سیمش خراب شد ! من نمیتونم بگم بخرید ،نمیدونم واقعا ! ولی wireless اش عالیه میشه
Mohammad Yek110
12-09-2012, 11:13
سلام
سلام
توی این هشت نه ماهی که داشتم هیچ مشکلی نداشته
گارانتی پانا هم داره
----------------
بیسیم هم اگه بخواید بخرید خیلی گرون در میاد
خود دسته هست ، 40 یا 50 هزار تومن هم هزینه باتری شارژی و شارژر خوب میشه
منم 2 سالی هست دسته سیم دار 360 دارم تو این مدت هیچ مشکلی نداشته و چند بازی هم زمین خورده ولی خراب نشده کلا دسته با دوامی هست ...
البته شاید مدل های جدید بی کیفیت شده باشن ....
دسته سیم دار ایکس باکس باید دارای سیم دو تکه باشه یا یک تکه ؟
چون جایی خوندم که دوتکه ها دارای آی سی های قابل تعمیر هستن .
g_h_a_p_naya
23-09-2012, 07:00
سلام
اقا من چند وقت پیش درایور دسته بازی viera vi-811 رو از اینترنت دانلود کردم و ازش استفاده کردم با نصب این درایور ویبره دسته بازی کار کرد اما درایورش پاک شده.حالا می خوام ببینم از دوستان کسی میتونه به من کمک کنه درایورش رو برام اپلود کنه یا یه لینک برا دانللود بده.ممنون میشم
با فیلت -ر ش-کن وارد شو و دانلود کن.
گیم پد معمولی گرفتم و یه مشکلی که دارم اینکه هر بار که بخوام PES بازی کنم باید تمام دکمه ها رو از اول تنظیم کنم .مشکل از کجاست به نظرتون.
خودم حلش کردم ، مشکل از دسته بود و با یه دسته بهتر امتحان کردم همه چی ردیف شد !!
g_h_a_p_naya
24-09-2012, 07:42
اقا دمت گرم که جواب دادی.اما من نتونستم دانلود کنم یا اینکه فایل اشتباهی رو دانلود کردم.می شه راهنمایی کنی بگی چطور باید دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
g_h_a_p_naya
24-09-2012, 08:04
با فیلت -ر ش-کن وارد شو و دانلود کن.
اقا دمت گرم که جواب دادی.اما من نتونستم دانلود کنم یا اینکه فایل اشتباهی رو دانلود کردم.می شه راهنمایی کنی بگی چطور باید دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من یه دسته ی فرمون بازی فراسو مدل FGW-810 گرفتم ولی توی بازی Need For Speed - The Run توی قسمت تنظیمات گیم پلی ، دسته رو می شناسه ولی توی بازی کلید هاش کار نمی کنه یعنی نه اینکه کلید ها خراب باشه بلکه توی بازی کار نمی کنه و فقط کلید 4 جهتی سمت چپ دسته هست که کار می کنه و بعبارتی شناسایی شده
نکته : توی قسمت Gamepad که توسط درایور خود دسته نصب میشه ، اونجا همه ی کلیدها رو تست کردم و سالم بودن
از دوستان می خوام که کمک کنن تا دسته رو به بازی بشناسونم
مرسی خیلی زیاد :11:
milad_takjoo
25-09-2012, 17:45
سلام
من یه دسته ی فرمون بازی فراسو مدل FGW-810 گرفتم ولی توی بازی Need For Speed - The Run توی قسمت تنظیمات گیم پلی ، دسته رو می شناسه ولی توی بازی کلید هاش کار نمی کنه یعنی نه اینکه کلید ها خراب باشه بلکه توی بازی کار نمی کنه و فقط کلید 4 جهتی سمت چپ دسته هست که کار می کنه و بعبارتی شناسایی شده
نکته : توی قسمت Gamepad که توسط درایور خود دسته نصب میشه ، اونجا همه ی کلیدها رو تست کردم و سالم بودن
از دوستان می خوام که کمک کنن تا دسته رو به بازی بشناسونم
مرسی خیلی زیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..طبق آموزش زیر پیش برین..100% تست شده..
saeedsh7j
26-09-2012, 21:17
من میخوام گیم پد xbox واسه pc بگیرم توی مغازه های شهرمون پیدا نمیشه کسی تو نت جایی سراغ نداره بفروشه. با سیم باشه
g_h_a_p_naya
27-09-2012, 00:10
سلام
اقا من چند وقت پیش درایور دسته بازی viera vi-811 رو از اینترنت دانلود کردم و ازش استفاده کردم با نصب این درایور ویبره دسته بازی کار کرد اما درایورش پاک شده.حالا می خوام ببینم از دوستان کسی میتونه به من کمک کنه درایورش رو برام اپلود کنه یا یه لینک برا دانللود بده.ممنون میشم
کسی نبود به من کمک کنه؟؟؟؟؟
واقعا نیاز دارم لطفا کمک کنید.
یه توضیح بدم قبل اینکه اون درایور رو نصب کنم ویندوز گیم پد رو میشناسه اما به عنوان usb general.بعد از نصب اون درایور ویندوز دسته ها رو با اسم خودشون یعنی ویرا شناسایی کرد و تنظیمات اضافی برای دسته ها اومد.
saeedsh7j
27-09-2012, 23:28
من میخوام گیم پد xbox واسه pc بگیرم توی مغازه های شهرمون پیدا نمیشه کسی تو نت جایی سراغ نداره بفروشه. با سیم باشه
کسی نمیدونه؟
g_h_a_p_naya
03-10-2012, 08:21
کسی نبود به من کمک کنه؟؟؟؟؟
واقعا نیاز دارم لطفا کمک کنید.
یه توضیح بدم قبل اینکه اون درایور رو نصب کنم ویندوز گیم پد رو میشناسه اما به عنوان usb general.بعد از نصب اون درایور ویندوز دسته ها رو با اسم خودشون یعنی ویرا شناسایی کرد و تنظیمات اضافی برای دسته ها اومد.
اقا نیاز مبرمه هاااااااا
یکی لوطوف کنه مارو هدایت کنه
saeedsh7j
06-10-2012, 11:45
بابا جواب بدین ثواب داره
سلام من دو تا دسته ps1 فابریک دارم چند سال پیش که پلی استیشن 1 داشتم و بعد دو سه سال دیگه گذاشتمش کنار حالا دیدم تبدیلش هست به usb انگار
قیمتش چنده؟بازی ها ساپورت میکننش؟
ramin92003
18-10-2012, 14:36
با سلام
می خواستم بدونم گیم پد Farassoo FGP-575 برای بازی با فیفا 13 مناسب است یا نه؟
متشکرم
M A M M U T
02-11-2012, 11:39
دوستان من دو ماه پیش یه دسته ایکس باکس سیمدار به قیمت 42 تومن خریدم که ظاهرا اصل بود(از این جلد سبز ها ی ماکروسافت) الآن احساس میکنم جوی استیک سمت چپ از راست یکم شل تره .... (البته یه بار پام رفت رو کل دسته یه صدای شبیه شکستن ازش اومد :دی)
خواستم ببینم همه ی دسته ها در اثر استفاده آخرش جوی استیک چپشون شل میشه؟
به هم خوردن تایم دی وی دی رایتر پایونیر به علت دستکاری خودم
الان وقتی کلید درایو میزنم تا سینی که توش دی وی دی میزارم بره تو سریع میره تو و اپتیک لنز میاد بالا و اپتیک لنز که باید پایین بمونه میاد بالا میخوره به سینی که مخصوص گذاشتن دی وی دی و کلن هر نو دیسک هست و میخوره به اپتیک زیر کامل پایین نمیمونه تا سینی بره تو حالا چطور من میتونم اپتیک لنزو پایین نگه دارم و سینیرو که توش دی وی دی هستو کامل بدم تو درایو بره تو. مشکل من اپتیک لنزه تا سینیو حل میدم بره تو اپتیک میاد بالا میخورن بهم در حالت خاموش یا به صورت روشن وقتی کلید درایو میزنم این مشکل هست و این تصادف پیش میاد که یهو برای اسیب ندیدن درایو سریع سیستمو خاموش میکنم لطفا راه حلی بهم نشون بدید وقتی دی وی دی با سیدی رفت تواون موقع اپتیک بیاد بالا و دیسکو بخونه خواهش میکنم.
desirehd
25-11-2012, 00:46
سلام دوستان دو روز دیگه میخاستیم دسته بازی بخریم برا PES و FIFA.
واسه لپ تاپ میخام.
USB باشه.
شوک داشته باشه.
دو قلو باشه(سر هم یاشه)
از 35 و نهایتا 40 بالاتر نره.
یه جورایی شبیه این عکس ولی دوقلو باشه!!!
با تشکر از کمکتون
من دسته ی شبیه سازی شده xbox رو خریدم. مارک xp product قبلش با یه دسته معمولی فیفا بازی میکردم که خیلی خوب بود مارک diamond.
حالا اینو درایورشو نصب کردم، اما کامپیوتر نمیشناسش. میتونید راهنمایی کنید؟
کسی میدونه این دسته های xbox360 را تو اصفهان کجا میشه پیدا کرد ؟ امروز رفتم پاساژ طالقانی نبود، طرح xbox داشتند با نام xp ، نخریدم (17000 تومان).
کسی میدونه این دسته های xbox360 را تو اصفهان کجا میشه پیدا کرد ؟ امروز رفتم پاساژ طالقانی نبود، طرح xbox داشتند با نام xp ، نخریدم (17000 تومان).
دسته ای که من گرفتم طرح xbox ، اسمشم xp product. اگه بخاطر کیفیت نخریدی فکر نمیکنم بهتر از اون باشه. حداقل من تو مشهد ندیدم. اینو من 15 تومن خریدم
دسته ای که من گرفتم طرح xbox ، اسمشم xp product. اگه بخاطر کیفیت نخریدی فکر نمیکنم بهتر از اون باشه. حداقل من تو مشهد ندیدم. اینو من 15 تومن خریدم
من با تلاش بسیار اصلش رو پیدا کردم،ولی متاسفانه کلید سمت راست direction pad ش رو خیلی باید محکم فشار بدی تا کار کنه:n03:
سلام من یه جوی استیک خریده ام با مشخصات h.b double shock model g-8 به سیستم قدیمیم وصل میکنمش راحت میگیره ولی به لپتاپم که وصلش میکنم بعضی وقت ها میشناسه و بیشتر وقتها نمیشناسه یعنی هی باید وصلش کنی و درش بیاری تا وقتی که بشناسه. البته سی دی درایورش که روش بود رو بعدش نصب کردم که همینجوری موند. حالا موندم این مشکل به خاطر اینه که اول درایورش رو نصب نکردم یا کلا با ویندوز 7 مشکل داره. ویندوز xp رو سیستم قدیمیمه. ممنون میشم کمکم کنید
سلام .من سی دی درایور دسته خودمو گم کردم تو اینترنتم جان کندم ولی پیدا نشد.مدل دسته خودمم نمیدونم فقط این اطلاعاتو دارم. لطفا کمکم کنید
Excel-twin usb
سلام نمی دونم اینجا جاش هست یا نه
ولی من قصد خرید فرمان بازی برای pc رو دارم چند ماه پیش میخواستم g25 یا g27 بخرم ولی الان امدم دیدم قیمت g27 رو چاره زده 1550000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!! :18:
از g25 توی اینترنت پیدا نکردم اگر کسی از قیمتش یا محل تهیه اینترنتیش خبر داره لطفا قیمتش رو بگین ؟
با 500 هزار تومن الان چه فرمانی میتونم بخرم ؟؟؟
نظرتون در مورد logitech Driving Force GT چیه ؟ توی یه سایتی دیدم زده 470 ولی نمی دونم قیمت جدید هست یا نه چون توی چاره زده نسخه ps3 رو 700 تومن این اختلاف قیمت بین نسخه pc و ps3 هست یا قیمت جدیده ؟؟؟!!!!!!!!!!!
خلاصه لطف میکنین راهنمایی کنید چون من هیچ چیز از گیم نمی دونم ولی میخوام یکبار که میخرم چیزی باشه که تا چند سال راحت باشم و فکر نکنم پولم رو دور ریختم :n01::n02:
سلام
من دو تا گیم پد طرح 360 دیدم یکی مارک xp product که یکی گفت 17 یکی گفت 23 (تو یه پاسا÷!!) یه مدلم دیدم مارک havit که بسته بندی و جعبه اش شیک تر بود و به قیافش که نمیومد بد باشه به قیمت 25 تومن.کسی از این مدلها داشته تا حالا؟کیفیتشون چه طوره؟من مهم برام حساسیت آنالوگهاشه که تو بازیهای شوتر مخصوصا fps که نشونه مهمه حساس باشه.چون این گیم پدم موقع نشونه گیری ادیت می کنه ئ فاصله های کم رو بخوای جا به جا کنی یهو زیاد حرکت می کنه و کلا نشونه گیری باهاش سخته
راستی این مدل xp product هم مشکی داشت و هم سفید.رو سفیدش زده xp-2011 و رو مشکیش xp-Z2011 .پایین جعبه اشون هم یه مقداری فرق داشت و مشکیه یه سری نوشته های سفیده رو نداشت.حالا نمی دونم/بعیده قلابی باشه یکیشون.اینا خودشون فیکند!دیگه فیک ندارند که!ولی خودمم نمی دونم داستان چیه راستش.تو سایتش رفتم مشکیه بود.سفیدش نبود.ولی تو سایت havit هم کلا اون مدلی که می گم نبود.ولی تو نت عکسهاش هست.اون مغازه که 23 می داد سفید و مشکی رو داشت و هر دو هم یه قیمت می داد
اگه خودتونم چیز خوبی پیشنهاد کنید ممنون می شم.خودم ترجیح می دم xbox ای باشه
Spoilsman
17-02-2013, 02:19
سلام و خسته نباشید
من دو تا گیم پد فراسو مدل FGP-575 خریدم که دارای دو سر یکی USB و اون یکی برای اتصال به کنسول PS2
ولی مشکل اینجاست که از USB نمیشه توی PC استفاده کرد
توی بازی PES2013 وقتی میریم Settings اصلا این گیم پد رو نمیشناسه
باید چیکار کرد؟
از برنامه های شبیه ساز استفاده کرد؟
چه برنامه ای مناسبه؟
mysterious1375
17-02-2013, 17:22
با سلام من یه دسته پلی استیشن 2دارم به کامپیوتر که میزنم میگه درایور پیدا نشد از کجا درایور گیر بیارم؟ هر چی گشتم نبود
m3hrdad.x
25-02-2013, 17:09
دسته وایرلس گرفتم ولی نمیدونم چطور باید به پی سی وصل بشه!
usb رو وصل میکنم دکمه های دسته رو هم میزنم ولی اتفاقی نمیفته!
Havit-G86W
Soroush-S
02-03-2013, 16:39
سلام و خسته نباشید
من دو تا گیم پد فراسو مدل FGP-575 خریدم که دارای دو سر یکی USB و اون یکی برای اتصال به کنسول PS2
ولی مشکل اینجاست که از USB نمیشه توی PC استفاده کرد
توی بازی PES2013 وقتی میریم Settings اصلا این گیم پد رو نمیشناسه
باید چیکار کرد؟
از برنامه های شبیه ساز استفاده کرد؟
چه برنامه ای مناسبه؟
زیرش یدونه کلید سوییچ داره - کلید روی حالت PC قرار بدین
Soroush-S
02-03-2013, 16:40
من یدونه دسته بازی فراسو دارم - سال 87 خریدم:n04: سالم بود تا وقتیکه پسرخاله 5 سالم سیمش پاره کرد:n23:
به هرجا مراجعه میکنم میگن تعمیر نمیکنیم. موندم چیکار کنم:n13:
الان یه دسته بازی بیسیم چنده بگیرم؟
m3hrdad.x
05-03-2013, 03:54
35-70 قیمت معمولی
Soroush-S
05-03-2013, 20:38
35-70 قیمت معمولی
الان فراسو حدود 45 تومنه
سلام
دوستان این دسته های Razor چطور دسته هایی هست؟
و اینکه wireless هم داره؟
Soroush-S
12-03-2013, 16:49
سلام
دوستان این دسته های Razor چطور دسته هایی هست؟
و اینکه wireless هم داره؟
بنظرم گیم پد فراسو بخر وایرلسش حدود 110 تومنه
msflisim
06-04-2013, 14:56
دوستان لطفا سریعا جوابم رو بدید از کجا میشه دسته سایتک SAITEK PS38 CYBORG X
رو برای شبیه ساز پرواز خرید لطقا سریع تر جوابم رو بدید
من امروز برای اولین بار یه گیم پد xp خریدم ولی آنالوگ سمت راستش کار نمیکنه یعنی تصویر رو بالا و پایین و چپ و راست نمیبره لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست
سلام به دوستان
کسی میتونه کمک کنه در مورد شوک گیم پد های چینی
تا حالا دو تا دسته چینی گرفتم که شوک دار هستن اما توی بازی ها کار نمیکنن
برنامه xbox emulator هم نصب کردم نشد
درایورشو کسی نداره
و اینکه توی کنترل پنل تنظیماتی واسه شوک نداره؟
مدل گیم پد viera joypad vi 811 هست
ممنون
آنالوگ سمت راست گیم پدم تو هیچ بازی کار نمیکنه یعنی تصویر رو بالا و پایین و چپ و راست نمیبره لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟؟؟
Soroush-S
12-04-2013, 15:34
آنالوگ سمت راست گیم پدم تو هیچ بازی کار نمیکنه یعنی تصویر رو بالا و پایین و چپ و راست نمیبره لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟؟؟
احتمالا خرابه -
خراب نیست از همون بار اولی که استفاده کردم این طوری بود
فقط تو بازی پدر خوانده 2 کار میکنه تو بازیهای دیگه کار نمیکنه
نمیدونید مشکل از چیه؟
سلام به دوستان
کسی میتونه کمک کنه در مورد شوک گیم پد های چینی
تا حالا دو تا دسته چینی گرفتم که شوک دار هستن اما توی بازی ها کار نمیکنن
برنامه xbox emulator هم نصب کردم نشد
درایورشو کسی نداره
و اینکه توی کنترل پنل تنظیماتی واسه شوک نداره؟
مدل گیم پد viera joypad vi 811 هست
ممنون
کسی درایورشونو نداره :n13:
من امروز برای اولین بار یه گیم پد xp خریدم ولی آنالوگ سمت راستش کار نمیکنه یعنی تصویر رو بالا و پایین و چپ و راست نمیبره لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست
یکی کمک کنه
Soroush-S
13-04-2013, 15:11
خراب نیست از همون بار اولی که استفاده کردم این طوری بود
فقط تو بازی پدر خوانده 2 کار میکنه تو بازیهای دیگه کار نمیکنه
نمیدونید مشکل از چیه؟
مثلا واسه من که فراسو بود هم داخل فوتبال آنالوگ سمت راست کار نمیکرد. تنظیماتی داشت که من بلد نبودم انجام بدم. شما مشکلی ک داخل هر بازی داری توی تاپیک مربوط به اون بازی بپرس تا دوستان کمکت کنن
مثلا واسه من که فراسو بود هم داخل فوتبال آنالوگ سمت راست کار نمیکرد. تنظیماتی داشت که من بلد نبودم انجام بدم. شما مشکلی ک داخل هر بازی داری توی تاپیک مربوط به اون بازی بپرس تا دوستان کمکت کنن
مرسی
برای شما فقط تو بازی فوتبال کار نمی کرد ؟ تو بقیه ی بازی ها کار می کنه مثل تامب رایدر؟
کس دیگه ای نیست راهنماییم کنه؟
Soroush-S
18-04-2013, 22:55
مرسی
برای شما فقط تو بازی فوتبال کار نمی کرد ؟ تو بقیه ی بازی ها کار می کنه مثل تامب رایدر؟
آره فقط داخل فوتبال کارنمیکرد . مثلا داخل NFS راحت کار میکرد ومشکلی نداشت. تامب رایدرم بازی نکردم:n01:
Soroush-S
18-04-2013, 22:56
کس دیگه ای نیست راهنماییم کنه؟
این XP ساخت کجاست ؟ بازار پر شده از محصولات XP
این XP ساخت کجاست ؟ بازار پر شده از محصولات XP
ساخت چین هست
P.A.T.R.I.O.T
24-04-2013, 18:13
دوستان من یه دسته ی FPG- 660 فراسو گرفتم که کاملا سالمه اما تو بازی اساسین کرید 3 هر کاری میکنم شوک سمت راستش تنظیم نمیشه !
یعنی بالا رو میزنم دوربین میاد سمت راست یا راستو میزنم دوربین میاد پایین !!!
خیلی ضایعه ... :n15:
راهی هست درستش کنم ؟ تو تنظیمات بازی هم هرکاری کردم نشد که نشد !
Mohammad Yek110
24-04-2013, 18:30
سلام دوستان
بازیتون فیفا بود؟
فقط دسته Xbox و دسته های لاجیتک که توی خود بازی معرفی شدن آنالوگ راستشون به شکل پیشفرض کار میکنه
دوستان من یه دسته ی FPG- 660 فراسو گرفتم که کاملا سالمه اما تو بازی اساسین کرید 3 هر کاری میکنم شوک سمت راستش تنظیم نمیشه !
یعنی بالا رو میزنم دوربین میاد سمت راست یا راستو میزنم دوربین میاد پایین !!!
خیلی ضایعه ... :n15:
راهی هست درستش کنم ؟ تو تنظیمات بازی هم هرکاری کردم نشد که نشد !
این توی تنظیمات بازی هست بیشتر بگردید
اسمش باید Invert Y Axis باشه که باید تیکش رو بردارید
دسته منن تو کنترل پنل قسمت دیوایز که میرم همه چیزش درسته ولی نمی دونم چرا آنالوگ سمت راستش تو. بازی ها کار نمیکنه
Soroush-S
30-04-2013, 08:06
دسته منن تو کنترل پنل قسمت دیوایز که میرم همه چیزش درسته ولی نمی دونم چرا آنالوگ سمت راستش تو. بازی ها کار نمیکنه
باید داخل تنظیمات بازی دنبالش بگردی نه کنترل پنل
havzhini
30-04-2013, 09:59
ارزونترین دسته که کیفیت و کارایی خوبی داشته باشه چیه؟
این مدلهای xp و Viera خوب هستن؟چون هم ارزون هستن و توی بازار همش از ایناست
یه دسته با حداقل قیمت که همه چیزش درست باشه مثل شوکر و انالوگ لطفا معرفی کنین
حتما مدل ایکسباکسی هم باشه
ENZO 000
23-05-2013, 13:16
سلام دوستان عاغا دسته پلی استیشن 2 رو از کجا میشه تشخیص داد ک اصله یا نیس؟ همشون سونی هستن اما معلوم نیس کدوم اصله:n12::n16:
من واسه PC میخوام ک با تبدیل راه میفته
worldclass
09-06-2013, 11:29
سلام
در FARASSOO FGP-660 و توی هر بازی که میرم از جمله PES دکمه های LT و RT کار نمیکنن در صورتی که دسته سالمه و روی یک سیستم دیگه بدون مشکل کار میکنه.
حتی یک FARASSOO FGP-660 دیگه هم به سیستمم وصل کردم بازهم همین مشکل رو داشت.
چطور بر طرفش کنم ؟
ali_yazdandoost
17-06-2013, 06:43
download driver viera vi-811 لطفا درایورشو بزارید ممنون
ali_yazdandoost
17-06-2013, 06:44
:n28: download driver viera vi-811
لطفا درایورشو بزارید ممنون:n28:
Soroush-S
23-06-2013, 12:47
سلام
در FARASSOO FGP-660 و توی هر بازی که میرم از جمله PES دکمه های LT و RT کار نمیکنن در صورتی که دسته سالمه و روی یک سیستم دیگه بدون مشکل کار میکنه.
حتی یک FARASSOO FGP-660 دیگه هم به سیستمم وصل کردم بازهم همین مشکل رو داشت.
چطور بر طرفش کنم ؟
احتمالا باید بری توی تنظیمات بازی و تنظیمش کنی
SIMON137
24-06-2013, 17:36
نظرتون در مورد دسته razer چیه ؟
موندم اونو بگیرم یا F510 و F710 لاجیتک رو
می خوام ببینم به اندازه لاجیتک سینک هست با بازی ها یا نه
ali-yazd-ali
28-06-2013, 23:39
سلام دوستان...من یه دسته ی شبیه ps3 خریدم اومدم میبینم رو جعبش نوشته واسه ویندوز xp...ویندوز منم 7 هستش و وقتی دسته رو وصل میکنم به لپتاپ اصن نمیشناسش...حتی چراغش هم روشن نمیشه...خواهشا کمک کنید...امیدی هست یا باید یکی دیگه بخرم؟؟؟؟؟
طریقه فعال کردن Vibration یا همون ویبره Gamepad رو کسی میدونه ؟ داخل بازی Option ایی وجود نداره ....میخواستم ببینم خارج از بازی راه حلی هست برای این کار یا نه ...
majid_abhar
10-07-2013, 12:32
سلام دوستان
من درایور دسته بازیمو گم کردم
کسی درایور viera VI-711 رو داره بذاره اینجا ؟
worldclass
12-07-2013, 22:32
سلام
FGP-660 من اکثرا قاطی میکنه و چندتا دکمش از جمله L راست و پائین و R پائین خودشون کار میکنن.یعنی وقتی توی تنظیمات دسته در PES میری این دکمه ها که گفتم همزمان روشن میشن و میمونن.
دسته رو روی سیستم دیگه تست کردم کاملا سالمه و فقط روی سیستم من اینطوری میشه.
ویندوز 7 نسخه 64 بیتی دارم.
چطور مشکل رو حل کنم؟
سلام.چجور میشه جای دکمه ی L1 با L2 و R1 با R2 رو عوض کرد(pc):n28:
سلام دوستان
من یه دسته دوبل دارم که هردو با یک USB وصل میشه حالا اون اصلی خراب شده و بردش مشکل پیدا کرده خواستم ببینم آیا میشه این یکی رو به USB وصل کنم یا خیر اخه USB تعداد سیمهاش 4 تا هست اما دسته بازی 8 تا سیم داره
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
alirezakiani12
31-08-2013, 01:22
سلام من یه دسته میخوام که دوبل باشه و شکلش هم شبیه گیم پد xbox 360 باشه.
safir11023
20-09-2013, 15:31
سلام من nfs undercover نصب كردم ولي دسته هاي بازي يا همون گيم پد رو نميشناسه در مسير option---controls----congiguration هم ميرم ولي فقط دو تا تنظيم كليدهاي بازي رو براي كيبورد ميده اگه كسي ميدونه لطف كنه برام ايميل بزنه و بگه چكار كنم...ممنون ميشم..... safir11023@gmail.com ...............راستي از كجا اصلا بايد بفهمم كه دسته ها رو سيستم درست ميشناسه يا نه؟؟؟؟؟؟؟
sorena6680
01-11-2013, 14:48
دوستان یه چند تا پرسش درباره ی گیم پد فرمان دارم؛
یکم این که، آیا از چنین گیم پدی بر روی رایانه هم میشه بهره گرفت؟
دوم این که، چنانچه پاسخ پرسش بالا آری است، آیا نرم افزار یا بازی همانند ساز رانندگی برای رایانه هست؟
سوم این که، چنانچه پاسخ پرسش های بالا آری است، آیا فرمان های شرکت فراسو خوب هستند یا نه؟
سپاس
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم یه گیم پد خریدم این مدل Logitech F310 اما احساس میکنم قسمت دی پدش چهار جهتش انگار خیلی شل هست خواستم بدونم این مدلش هست یا ببرم گارانتی با تشکر
wolfomid
30-11-2013, 12:44
سلام دوستان
من دسته پلی 2 دارم و با usb ب لب تاپم وصل میکنم و بازی میکنم ولی بعضی بازی ها مثل بتلفیلد و کال آف دیوتی و ...
رو نمیتونم با دسته بازی کنم
میخواستم ببینم باید دسته xbox for windows بخرم یا با همین دسته هم میشه یه کاریش کرد؟
مخصوصا بازی های مثل batman arkham origin رو هم منظورم هست
دسته xbox سیمدارش هم کارمو راه میندازه یا نه؟
مرسی
saeid199_p
26-12-2013, 12:14
با سلام
ما معمولاً pes رو 4 نفره بازی میکنیم.اگه یه گیم پد xbox for windows بگیرم و 3 تا گیم پد دیگه از این معمولی های 15.20 تومنی باشه مشکلی پیش نمیاد؟
saeid199_p
28-12-2013, 22:06
يك سال بعد...
Karistias
28-12-2013, 23:15
يك سال بعد...
ببین عزیز خیلی بعید می دونم بتونی این کارو بکنی
ولی میتونی یه گیم پد xbox for windows که دانگل هم تو جعبشه بگیری و سه تا هم دسته xbox 360 که چون دانگل ندارن قیمتش از گیم پد ویندوزش ارزون تر تموم میشه
و از این طریق میتونی اون سه دسته رو به دانگل اون یکی بشناسونی
wolfomid
29-12-2013, 00:42
ولی میتونی یه گیم پد xbox for windows که دانگل هم تو جعبشه بگیری و سه تا هم دسته xbox 360 که چون دانگل ندارن قیمتش از گیم پد ویندوزش ارزون تر تموم میشه
سلام
یعنی نمیشه دسته xbox رو جدا بگیری و دانگل رو هم جدا بگیری و با کامپیوتر بازی کنیم؟؟
فرق میکنه با دسته ای ک شما گفتی؟
Karistias
29-12-2013, 02:16
سلام
یعنی نمیشه دسته xbox رو جدا بگیری و دانگل رو هم جدا بگیری و با کامپیوتر بازی کنیم؟؟
فرق میکنه با دسته ای ک شما گفتی؟
حالا شما چرا میخوای دسته x360 بگیری + دانگل جدا یهو یه دونه microsoft for windows بگیر که دانگل هم داخل جعبش هست + سه تا دسته x360 (البته اصلش رو)
البته یه مقداری شک دارم که بتونی 4 تا دسته رو به دانگل بشناسونی ولی دو تا رو مطمئنم با یه دانگل کار می کنند ولی قکر کنم 4 تا هم با یه دانگل شناخته می شه حالا اگه خواستی این کارو بکنی یه امار دقیق بگیر برای 4تا رو یا اگه خواستی برات امار می گیرم
+
دانگل جدا گونه هم یا گیر نمیاد یا اگه باشه خیلی کم گیر میاد(البته نوش رو منظورمه کار کردش رو شاید بهتر بتونی گیر بیاری ) من که ندیدم
wolfomid
29-12-2013, 12:53
حالا شما چرا میخوای دسته x360 بگیری + دانگل جدا یهو یه دونه microsoft for windows بگیر که دانگل هم داخل جعبش هست + سه تا دسته x360 (البته اصلش رو)
البته یه مقداری شک دارم که بتونی 4 تا دسته رو به دانگل بشناسونی ولی دو تا رو مطمئنم با یه دانگل کار می کنند ولی قکر کنم 4 تا هم با یه دانگل شناخته می شه حالا اگه خواستی این کارو بکنی یه امار دقیق بگیر برای 4تا رو یا اگه خواستی برات امار می گیرم
+
دانگل جدا گونه هم یا گیر نمیاد یا اگه باشه خیلی کم گیر میاد(البته نوش رو منظورمه کار کردش رو شاید بهتر بتونی گیر بیاری ) من که ندیدم
آخه پولم کم بود اول دسته بیسیم خریدم
حالا پول اومده دستم میخوام دانگل رو جدا بخرم
والا توی توپخونه جداش رو هم پیدا کردم
من نمیخوام 4 تا بشناسه برای من همون 2 تا رو بشناسه کافیه
فقط نگرانم نکنه باید دسته ای ک دانگلش روی خودش بود رو میگرفتم تا بتونم توی کامپیوتر بازی کنم؟ یا اگه دسته و دانگل رو هم جدا بخری مشکلی نداره و میشه بازی کرد؟
saeid199_p
29-12-2013, 17:17
آخه پولم کم بود اول دسته بیسیم خریدم
حالا پول اومده دستم میخوام دانگل رو جدا بخرم
والا توی توپخونه جداش رو هم پیدا کردم
من نمیخوام 4 تا بشناسه برای من همون 2 تا رو بشناسه کافیه
فقط نگرانم نکنه باید دسته ای ک دانگلش روی خودش بود رو میگرفتم تا بتونم توی کامپیوتر بازی کنم؟ یا اگه دسته و دانگل رو هم جدا بخری مشکلی نداره و میشه بازی کرد؟
مشکلی نیست و میتونی با دانگلی که جدا خریدی اون دسته رو استفاده کنی.
saeid199_p
29-12-2013, 17:20
نمیخوام زیاد هزینه کنم و فقط میخوام برای خودم یدونه بگیرم و بقیه با دسته های معمولی خودشون بازی کنن.
اگه دوستانی که هم دسته xbox دارن و هم دسته معمولی،برن تو pes12 یه امتحان بکنن که آیا میشه همزمان یکی با دسته xbox بازی کنه و یک یا دو نفر دیگه با دسته معمولی ممنون میشم
سلام
دسته ی logitech f710 را میشه کاری کرد با کنسول xbox360 هم کار کنه ؟
Mahdi_Co_1368
10-01-2014, 23:30
سلام
من میخوام برای pc دسته بیسیم xbox 360 بگیرم. از اینایی که خود مایکروسافت با تبدیلش زده بود.
اگه تبدیلش هم جدا باشه مشکلی نیست.
بی زحمت یه حدود قیمت بگید و اینکه تو تهران از کجا بخرم بهتره؟
ممنون
wolfomid
11-01-2014, 00:51
سلام
من میخوام برای pc دسته بیسیم xbox 360 بگیرم. از اینایی که خود مایکروسافت با تبدیلش زده بود.
اگه تبدیلش هم جدا باشه مشکلی نیست.
بی زحمت یه حدود قیمت بگید و اینکه تو تهران از کجا بخرم بهتره؟
ممنون
سلام
من 1 ماه پیش خریدم 100 تومن دسته، دانگلش هم 47 تومن
البته از عمده فروش خریدم
توپخونه پره
البته توی جمهوری هم هست
humanaga
24-01-2014, 16:16
سلام
از دوستان کسی درایور gamepad xp product xp-2011 رو داره؟؟مال من cd بالا نمیاد هرکمی داره لطفا برام اپلود کنه بدجور لنگشم.........اصلا هردو انالوگ کار نمی کنن تا درایور نصب بشه
BATMAN-LOVE
27-01-2014, 23:19
یه دسته قدیمی دارم که آکبند بود و امروز بازش کردم تا نصبش کنم اما ویندوز نمیشناسه و حتی چراغش هم روشن نمیشه انگار نه انگار دسته به پورت usb وصله !
روی جعبش نوشته ویندوز 98/me/2000/xp اما خبری از 7 نیست ! درایوهاشم نصب کردم اما فایده ای نداره ! ضمنا قبلا از نصب برنامه ها پیغام میده dx 7 نصب کن ! در حالیکه الان dx 11 دارم
حالا راهی وجود داره تا ویندوز 7 این دسته رو بشناسه یا اینکه قدیمیه و بدرد نمیخوره؟
دسته سالمه چون روی کنسول تست کردم جواب داد
mohammad_87
30-01-2014, 05:22
سلام
در تهران جایی برای تعمیر xbox 360 microsoft for windows سراغ دارید؟
برای من جهت های چپ و راستش گیر میکنه و درست نمیشه بازی کرد
خودم بازش کردم مشکل انگار از قطعه ای هست که روی برد لحیم شده
من دسته قدیمی generous دارم ولی درایورش ندارم.یه نفر لطف کنه لینکش بزاره .
ghadami2005
01-04-2014, 23:17
دوستان سلام .من برای برادرم Microsoft Gamepad Xbox 360 Wireless Controller for Windows
خریدم اصلی هست. 24 ماه گارانتی تعویض پانا هم داره 155 تومن. خیلی خوبه .دوستان دانگل همراه این دستگاه تا 4 عدد دسته رو ساپورت میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _black_.jpg
alireza_asol
06-04-2014, 15:17
سلام
از بین این گیم پد های چینی کدوم مارک از بقیه بهتره؟
قبلا یکی داشتم عالی بود! مخصوصا آنالوگاش
چند تا اینور اونور تست کردم آنالوگشون مثل دکمه عمل میکرد. یعنی تا ته میبردی یه طرف عمل میکرد!
alireza_asol
06-04-2014, 15:18
...............................
mohammad_87
07-04-2014, 03:13
دوستان سلام .من برای برادرم Microsoft Gamepad Xbox 360 Wireless Controller for Windows
خریدم اصلی هست. 24 ماه گارانتی تعویض پانا هم داره 155 تومن. خیلی خوبه .دوستان دانگل همراه این دستگاه تا 4 عدد دسته رو ساپورت میکنه.
اینجا سیمدارش رو میده 77 و وایرلس رو میده 85 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش خوبه اگه اصل بده
اگه کسی خرید یه نظر اینجا بذاره
ghadami2005
08-04-2014, 14:39
اینجا سیمدارش رو میده 77 و وایرلس رو میده 85 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش خوبه اگه اصل بده
اگه کسی خرید یه نظر اینجا بذاره
اونی که 85 میده ماله xbox هست و نمیشه تو ویندوز استفاده کرد در ضمن فاقد دانگل هست که خود دانگل حدود 50 تومنه. دسته ایی که من خریدم اینجا زده 169 تومن
mohammad_87
08-04-2014, 21:46
اونی که 85 میده ماله xbox هست و نمیشه تو ویندوز استفاده کرد در ضمن فاقد دانگل هست که خود دانگل حدود 50 تومنه. دسته ایی که من خریدم اینجا زده 169 تومن
اما قیمت سیمدارش خوبه،همه جا بالای 100 زدن این زده 77 :n02:
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم میده 75
فکر میکردم قیمت سیمدار هنوز 120 باشه،یکم اومده پایین
abbasnajafzade
21-04-2014, 14:48
سلام من یه گیم پد وایرلس لاجیتک مدل F710 خریدم روی سیستم قبلی خوب کار میکرد اما از وقتی مادربرد و رم رو تعویض کردم دیگه سیستم گیم پد رو شناسایی نمیکنه با نصب درایو هم مشکل حل نشد سیستم 64 بیتی هستش با سرچ انلاین هم سیستم قادر به نصب درایو نیست و تصویر زیر میاد اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید
abbasnajafzade
23-04-2014, 13:50
تا حالا از این انجمن جوابی نگرفتم بهر حال ممنون خسته نباشید1
HaRvEsT MoOn -saha
13-01-2015, 13:34
سلام دوستان یکی کمکم کنه ممنون می شم
تا چند روز پیش دسته بازیو به لپ تاپم وصل میکردم مشکلی نبود
ولی الان چند روز همش نمی شناسه
یه بار می شناسه سری بعد دیگه نمی شناسه :n27: :n28:
HaRvEsT MoOn -saha
13-01-2015, 13:40
اینجا انگار کسی جواب نمی ده
همه فقط سوال می پرسن
سلام.
من دسته بازی فراسو مدل FGP=567 دارم. همه چیزش کامل و بدون نقص کار می کنه توی بازی ها، تنها مساله ای که دارم اینه که شوک کار نمی کنه. تو سایت های مختلف خوندم مثل اینکه واسه کار کردن شوک باید درایوری چیزی نصب شه یا تنظیماتی داره.
خلاصه اینکه دوستان لطف کنند راهنمایی کنند چطور میشه شوک این دسته ها رو فعال کرد؟
ممنون
Ali_locker
05-12-2015, 00:24
سلام
میخوام یه جفت گیم پد وایرلس بگیرم
نظر خودم رو گیم پد ایکس باکس هست که دونه ای 100 هست که یه دانگل هم میخواد قیمتی بین 50 تا 60 داره که کلا 250 یا 260 در میاد
حالا دوستان چیزی سراغ دارن هم قیمتش پایین تر باشه هم کیفیت و کارایی خوبی داشته باشه ؟ :n33:
آقا دسته ps3 برای pc میخوام بگیرم که یه 60 تومنی هست و یه 170 که قاعدتا 60تومنیه غیر اصله. سوال اینکه:
1. آیا خیلی آشغاله یا قابل استفاده است؟
2. وایرلس دانگلش چه حدودیه؟
3. دسته های فراسو چطورین؟ تو دیجیکالا که ملت تعریف کردن
Soroush-S
17-01-2016, 13:16
آقا دسته ps3 برای pc میخوام بگیرم که یه 60 تومنی هست و یه 170 که قاعدتا 60تومنیه غیر اصله. سوال اینکه:
1. آیا خیلی آشغاله یا قابل استفاده است؟
2. وایرلس دانگلش چه حدودیه؟
3. دسته های فراسو چطورین؟ تو دیجیکالا که ملت تعریف کردن
دسته ps3 گرفتم واسه لپتاپ ولی نتونستم وایرلس بازی کنم و همیشه مجبور بودم کابل وصل کنم به دسته.ضمنا یه نرم افزارم نصب کردم تا دسته کار کنه.
دسته فراسو حدود 5 سال استفاده کردم.فوق العاده بود
Sent From My GLXphone
3aman021
13-04-2016, 18:41
سلام
دوستان این دسته های شوک دار ساده به درد بازی هایی مث pes 2016 میخوره؟
من دوتا گرفتم یکی شوک دار معمولی یکیشم شوک دار یکم حرفه ای
دکمه هاش روونترن ولی جهتش جدا نیست و بهم چسبیده ن
درکل برای تکنیک و دریبل خیلی بهتر از اولیه ولی یکم بدقواره س
و کنترل بازی یه جورایی دست خود آدم نیست
حالا به نظرتون کدوم بهتره ؟
سلام دوستان
من یه مشکلی تو گیم پدم اومده
الان هر دکمه ای رو میزنم توربوش فعاله نمیشتونم خاموشش کنم
مدل گیم پد هم ::
Tsco TG 130W Gamepad
کسی اطلاع داره که بتونم درستش کنم
دسته عالی و خوش دستیه و خطو خش هم نمیگیره
haj_farbod
06-05-2018, 22:39
سلام.
اومدیم نه خیلی هزینه کنیم و نه یه جنس خیلی بی کیفیت بگیرم ؛ رفتیم گیم پد فراسو مدل 561 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو خریدیم. حالا روی اکثر بازی ها اصلا شناسایی نمیشه هیچ. روی فیفا 18 هم برای خودش کار میکنه. ( ضربدر به جای دایرس - برای خودش جهت گیری میکنه و نمیشه متوقفش کرد حتی و... )
تنظیمات خاصی داره یا خرابه دسته ؟
داخل این قسمت دیوایس و پرینتر ویندوز که میرم ، اونجا مشکلی نشون نمیده و فقط هنگامی که هر دکمه رو میزنی چراغش روشن میشه
yourtech
09-06-2021, 00:38
چقدر جالب و چقدر دردستر هم داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.