مشاهده نسخه کامل
: كلوپ گيم پد كامپيوتر
امروز رفتم پایتخت با هزار تا پرس و جو آخر سر از یه مغازه که اونم فقط یه دونه داشت یه microsoft xbox 360 wireless contorller for
windows خریدم! 75 تومن. ولی عجب دسته اییه ها.
حالا یه سوال:وقتی روشنش میکنم چه جوری خاموش میشه؟ چون وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنی این شروع میکنه به چشمک زدن و هر چقدر فشارش بدی یا نگه اش داری خاموش نمیشه.
پشت دسته فکر کنم یک دکمه داره باسه خاموش روشن کردن.
اداپتور رو جدا دادن یا کلا خریدی؟اگر جدا بود چند شد؟
bejanyar
05-07-2010, 17:25
سلام دوستان ...
من دیروز یه گیم پد معمولی خریدم ....
الان که می خوام باهاش بلور رو بازی کنم ... اصلا نمیفهمه که من یه گیم پد وصل کردم به کامپیوتر !!!! تو کنترل پنل هم که کنترل می کنم این جوی استیکه کامل کار می کنه و کلید هاش درست هستن .....
اینطور که تو اینترنت سرچ کردم فهمیدم که بلور فقط با دسته های xbox 360 کار می کنه .... بعدش یه شبیه ساز پیدا کردم که همه ی دسته ها رو تبدیل به xbox 360 می کنه .... ولی وقتی روی فایلش کلیک می کنم خطا میده ....
کسی هست که بدونه من باید چه جوری باهاش کار کنم ؟؟؟
ویندوزم هم سون 64 بیتی هست ....
ممنون ...
pooria.rio
05-07-2010, 18:07
سلام
من میخوام یه گیم پد با قیمت خیلی خیلی مناسب بگیرم :دی
یعنی هرچی کمتر بهتر
بیشتر هم شیفت بازی میکنم،و در آینده هم برای بازی های سبک ریسینگ میخوام
فقط دستش 2تایی باشه :دی
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام دوستان ...
من دیروز یه گیم پد معمولی خریدم ....
الان که می خوام باهاش بلور رو بازی کنم ... اصلا نمیفهمه که من یه گیم پد وصل کردم به کامپیوتر !!!! تو کنترل پنل هم که کنترل می کنم این جوی استیکه کامل کار می کنه و کلید هاش درست هستن .....
اینطور که تو اینترنت سرچ کردم فهمیدم که بلور فقط با دسته های xbox 360 کار می کنه .... بعدش یه شبیه ساز پیدا کردم که همه ی دسته ها رو تبدیل به xbox 360 می کنه .... ولی وقتی روی فایلش کلیک می کنم خطا میده ....
کسی هست که بدونه من باید چه جوری باهاش کار کنم ؟؟؟
ویندوزم هم سون 64 بیتی هست ....
ممنون ...
من این بازی رو ندارم که راهنمایی کنم تو تاپیک بازیش بپرس شاید یکی بتونه راهنمایی کنی
درضمن اسم نرم افزار هم بزار که ادم بتونه یک نسخه دیگر پیدا کنه:hmm:
سلام
من میخوام یه گیم پد با قیمت خیلی خیلی مناسب بگیرم :دی
یعنی هرچی کمتر بهتر
بیشتر هم شیفت بازی میکنم،و در آینده هم برای بازی های سبک ریسینگ میخوام
فقط دستش 2تایی باشه :دی
ممنون میشم راهنماییم کنین
مگه شیفت دو نفره میشه که دو تایی می خوای؟
دو تا دسته جدا هم می تونی کنار هم بگیری و استفاده کنی .فرقی نداره
دسته های فراسو تو بازی های nfs خوب جواب می دن و ویبرشون هم معمولا کار می کنه ( رو ورژن های قبلی که دستم رو تست کردم کار کردن.)
پشت دسته فکر کنم یک دکمه داره باسه خاموش روشن کردن.
اداپتور رو جدا دادن یا کلا خریدی؟اگر جدا بود چند شد؟
از اینا خریدم که مایکروسافت فابریک واسه پی سی زده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتش فقط جای باتریه و هیچ دکمه ی دیگه ایی بجز باز کردن در باتری نداره.
من الان هر دفعه میخوام خاموشش کنم باتریشو در میارم.
اگه بزارمش رو حالت استند بای(وقتی چراغش چشمک میزنه)باتری مصرف میشه؟
از اینا خریدم که مایکروسافت فابریک واسه پی سی زده:
من منظورم پشتش نبود بالاش بود یک دکمه داره فکر کنم با نگه داشتنش خاموش میشه
(می خوای برو تاپیک xbox360 و از بچه ها بپرس.)
من منظورم پشتش نبود بالاش بود یک دکمه داره فکر کنم با نگه داشتنش خاموش میشه
(می خوای برو تاپیک xbox360 و از بچه ها بپرس.)
بالاش یه دکمه داره که وقتی که دسته فرستنده وایرلس رو پیدا نمیکنه اینو میزنی تا سرچ کنه
pooria.rio
06-07-2010, 20:31
مگه شیفت دو نفره میشه که دو تایی می خوای؟
دو تا دسته جدا هم می تونی کنار هم بگیری و استفاده کنی .فرقی نداره
دسته های فراسو تو بازی های nfs خوب جواب می دن و ویبرشون هم معمولا کار می کنه ( رو ورژن های قبلی که دستم رو تست کردم کار کردن.)
با همین شرایط ارزون ترین دسته ی وایرلس بدربخور بالاخص برای همین شیفت چند قیمته ؟
منون میشم مشخصات دقیق بدید
بالاش یه دکمه داره که وقتی که دسته فرستنده وایرلس رو پیدا نمیکنه اینو میزنی تا سرچ کنه
پس مستقیم برو تاپیک xbox360 بپرس چون انها هر روز از بی سیم استفاده می کنن.:46:
با همین شرایط ارزون ترین دسته ی وایرلس بدربخور بالاخص برای همین شیفت چند قیمته ؟
منون میشم مشخصات دقیق بدید
دسته های فراسو مدل 666
بی سیم هم هست .بعدا هم خواستی یکی دیگر بخر بزار کنار قبلی. با nfs اگر دکمه هاش رو تعریف کنی فکر نکنم مشکلی دیگر داشته باشی:46:
(البته قیمت بگیر ببین چنده شاید دسته بی سیم xbox مقرون به صرفه تر باشه)
pooria.rio
06-07-2010, 21:40
دسته های فراسو مدل 666
بی سیم هم هست .بعدا هم خواستی یکی دیگر بخر بزار کنار قبلی. با nfs اگر دکمه هاش رو تعریف کنی فکر نکنم مشکلی دیگر داشته باشی:46:
(البته قیمت بگیر ببین چنده شاید دسته بی سیم xbox مقرون به صرفه تر باشه)
ممنون عزیز
قیمتش چنده ؟
کیفیتش چطوره ؟
P A R S A
11-07-2010, 12:17
آداپتور دسته Xbox360 بیسیم برای پی.سی بدون دسته (آداپتور خالی!) هست؟
اگه هست چند قیمته!؟
ایکس.باکس رو که فروختم، دو تا دسته رو دستم مونده، حیفم میاد بفروشم، میخوام اگه بشه برای PC استفاده کنم!
وقتی به XBOX 360 وصله، اگه دکمه X رو نگه داری یه پنجره باز میشه برای خاموش کردن دسته، ولی توی PC رو نمیدونم.
روی StandBy هم باطری مصرف میکنه.
ehsan_old
11-07-2010, 21:48
ممنون عزیز
قیمتش چنده ؟
کیفیتش چطوره ؟
قیمت این دسته حدود 33000 تومان هست.
دسته های Xbox 360 for pc رو چه جوری میشه عملکرد دکمه هاشو جابجا کرد؟
داخل خود بازی منظورم نیست. داخل خود ویندوز منظورمه
mojtaba_tanha
16-07-2010, 10:35
من یه دسته xbox360 خریدم 34 تومان ولی یه عیبی که داره دکمه L2 و R با هم کار نمیکنه باید چی کار کنم واسه بازی فوتبال و گیتار هیرو مشکل دارم چی کارکنم ؟؟؟؟
Ashkan R
21-07-2010, 07:16
دوستان دسته Xbox سیم دار رنگ مشکیش هم تو بازار هست؟
FerineFast
21-07-2010, 23:03
دوستان عزیز من به جای اونهایی که حوصله ندارند 39 صفحه رو بخونن سریع مشاهده کردم و سعی کردم به سوالهایی که کمتر بهشون جواب داده شده جواب بدم.
البته من مباحث مربوط به تنظیمات فیفا و پرو رو هم چون تاپیک مجزا داره ازش صرف نظر کردم!!
قیمت این دسته حدود 33000 تومان هست.
دسته های Xbox 360 for pc رو چه جوری میشه عملکرد دکمه هاشو جابجا کرد؟
داخل خود بازی منظورم نیست. داخل خود ویندوز منظورمه
hamid simorgh
سلام بر اساتید کسی کرک برنامه پیناکل رو نداره یا یه نرم
افزار دیگه که کامند های گیم پد رو به کامند های کی برد تبدیل کنه من به غیر از پیناکل یه نرم افزار دیگه دارم ولی کامل نیست فقط یکی از شوک های گیم پدم رو ساپورت میکنه اسمش هم یو اس بی نتورک درایور اگه کسی اطلا عاطی بده ممنون میش
morad.sh
سلام به همه عزيزان
دوستان چه جوري ميشه دسته بازي رو به بازي need for speed(shift) شناسوند؟
من هر كاري مي كنم دسته بازي رو نميتونم به بازي بشناسونم كه بتونم از طريق joystick بازي كنم اگه عزيزان راهنمايي بفرمايند بي نهايت ممنون ميشم. توضيح اينكه دسته بازي از اون مدل هاي ساده تكي هست و شوك دار نمي باشد
من یک گیم پد فراسو مدل FGP-545 خریدم گیم پد خودش روی ویندزو سون 64 بیتی هم نصب شد و مشکلی نداشت فقط تو هیچ بازی کار نمی کنه تنها بازی که تونستم باهاش بازی کنم virtual tennis 2009 بود که البته تو اونم ویبرش کار نمیکرد اما تو این صفحه ای که تو خود ویندوز مال تست گیم پد هست همه چی اوکی هست و حتی ویبرش هم کار میکنه.
mohammadaliarmin
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه ما یه دسته farasoo FGP-660 خریدیم ولی اکثر بازیها رو ساپورت نمی کنه و همه ی بازیهای اول شخص رو و بدتر اینکه خیلی از بازیهایی رو که ساپورت میکنه دوربینش قاتی پاتیه یعنی اگه جویستیک رو بالا پایین کنیم دوربین به چپ و راست میره و اگه چپ راست بکنیم دوربین بالا و پایین میره یعنی اصلا این جویستیک سمت راست قاتیه چیکار کنم
iMbaQ_SiR
سلام دوستان منم رفتم یکی از این دسته های Xbox گرفتم.
ولی ی مشکلی هست انم این که حس می کنم Vibre ی سمتش (سمت چپ ) کار نمی کنه.
آیا از شما دوستان کسی به این مشکل بر خورده؟
برنامه ای برای test این مورد هست؟
می خوام بدونم مشکل من از خرابی دستس یا برای نرم افزارهاست؟
بیا این بهترین نرم افزارشه جدیدترین ورژن (خیلی کم پیدا میشه-چون پولیه)
XPadder 5.7
1.68 Mb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالی در موردش داشتی بپرس تا جواب بدم!
به زودی آموزش کاملش رو هم آماده میکنیم همین جا قرار میدم.
این دوست عزیز هم مطالب مفیدی در مورد این نرم افزار رو کپی-پیست کردن که بد نیست سری بزنید(که البته آدیشونو تو پارسا بستن و لینک هاشون خراب شدن):
و این هم ورژنی از نرم افزار بسیار خوب Pinnacle همراه با سریال(تماما از یکی از دوستان در همین تاپیک) :
Pinnacle 4.9
9.84 mb
Pinnacle Game Profiler v4.9.0
name: quintan corder
password: ragzzz51181
unlock key: GINLW-R9NI-DIP7N-N3SN-N9LHY
magic color: YELLOW
magic word: PINEAPPLE
checkmarks: C4-G6-G8-H2-H3
دوستان دسته Xbox سیم دار رنگ مشکیش هم تو بازار هست؟
تو ایران سیم دارش بعید میدونم باشه ولی بیسیمش که هست فقط باید ریسیورش رو گیر بیاری !!
دسته های فراسو مدل 666
ممنون عزیز
قیمتش چنده ؟
کیفیتش چطوره ؟
کیفیتش خوبه و محمکمه قیمتش حدود 25 هزار تومانه در ضمن یک مدل سیم دار هم داره که ارزونتره (حدود 12.5 هزار تومان) و دکمه های کمتری داره.
اینم قیمتی از مدیره اگر گیر اوردید به ما هم بگید :
Stream
کنترلر معمولی Xbox 360 حدود همون 22-23 تومن هست
یکی از دوستان یه سوال در مورد کیبوردشون سوال کرده بودن که چون فکر میکنم مربوط به اینجا نمیشه در محتوای مخفی قرارش میدم.
Transporter2009 :
سلام دوستان:
من كيبورد فراسو مدل FCR8900 دارم.
وقتي من ميخوام توي بازيها از ترينر استفاده كنم مخصوصا اونهايي كه با كليد هاي F1 , F2 , F5 و اينها كار ميكنه ، با كيبورد من كار نمي كنه و بعضا صفحات ديگري مانند راهنماي استفاده از كليد هاي كيبورد در بازي ها باز مي شود.
لطفا مرا راهنمايي كنيد كه چه كار كنم.
ممنون
این مدل کیبوردی که شما استفاده میکنید چون از سری اداری است دارای شرت کات های بسیاری برای برنامه هایی هم چون ورد است که حتی روی دکمه Function هم قرار داده شده
برای فعال یا غیر فعال کردنشون باید دکمه ای که گوشه بالا سمت چپ کیبوردتون هست را فشار بدید تا یک چراغ نارنجی روشن و خاموش بشه و سعی کنید از جدیدترین داریو استفاده کنید.
FerineFast
22-07-2010, 15:54
اولا بازی اول شخص رو واسه چی با گیم پد بازی می کنی من نمی دونم؟؟؟
با گیم پد که سخت تر هست بازی کردن یک گیم که Lock Target نداره مثل بازی های شوتر و اول شخص. مثلا GTA IV اگر چه شوتر هم هست ولی خوب Lock Traget داره پس مشکلی نداره اگه با دسته بازی کنید یا بازی های مثل ماشین سواری فوتبال یا سبک فایتینگ خیلی حال میده با گیم پد بازی کنید
اولا بگم که چون این مطلب ربطی به جواب قبل من نداره در پست جدید زدم(قابل توجه دوستانی که علاقه دارند عدد تعداد پست هاشون 4 رقمی شه)
و اما نقدم :
چرا ماوس و چرا جوی استیک گیم پد ؟
از نظر من استفاده از این دو ابزار کاملا تجربی است یعنی کسی که اصولا با کنسول کار میکنه بسیار راحتر از جوی استیک به جای ماوس استفاده میکنه و حتی در در شوترهایی که لاک هم ندارند و حتی اسنایپ ها که دقت زیادی لازم دارند بسیار ماهرانه تر از شخصی که با ماوس کار میکند کار می کنند و عکس این نیز صدق میکند. نمونه کسانی که Gears را روی XBOX بازی میکنند با جوی استیک بسیار راحتتر از ماوس می توانند عمل کنند(تست شده)
nanoreza
26-07-2010, 00:31
با سلام خدمت اساتید محترم.
رفتم 2 عدد دسته FGP-660 فراسو بگیرم فروشنده گفت مشتری ها بردند وگفتند 2 دسته جدا از هم روی یه سیستم برای بازی مثل فوتبال جواب نمیده باید از دسته هایی بخری که به یه کابل وصل هستند (2دسته با یه usb)تا سیستم بشناسه آیا تایید می کنید؟
malkemid
26-07-2010, 10:53
رفتم 2 عدد دسته FGP-660 فراسو بگیرم فروشنده گفت مشتری ها بردند وگفتند 2 دسته جدا از هم روی یه سیستم برای بازی مثل فوتبال جواب نمیده باید از دسته هایی بخری که به یه کابل وصل هستند (2دسته با یه usb)تا سیستم بشناسه آیا تایید می کنید؟
من با 2 تا دسته مختلف...یکیش فراسو و یکیش سایتک بازی می کنم نیازی نیست حتما دسته دو قلو باشه.
FerineFast
26-07-2010, 15:25
طبق گفته مسئولان فراسو اگه دو تا دسته با رسیورهای جدا بگیرید چون فرکانس رسیورهاشون فرق میکنه مشکلی پیش نمیاد و می تونید همزمان از هر دو استفاده کنید!!
r_liaghat
28-07-2010, 06:14
سلام.
ببخشید من یه کمی راهنمایی میخواستم
الان یه ساله که از این دسته کامپیوترهای متفرقه با مارک victory استفاده میکنم.البته اولیش نیست قبلا هم یکی دیگه از این متفرقه ها داشتم ولی همه شون سر یه سال این پلاستیک های زیر کلیدهاشون خراب شدن و هر دفعه مجبورم دسته رو باز کنم و باهاش ور برم.حالا سوالم از دوستان اینه که این دسته هایی که معرفی کردین ارزش پول 4 برابری نسبت به این سه چهار تومنی ها رو دارن یا نه؟و اینکه اصلا تفاوتی باهاشون دارن یا نه فقط پول اسم شرکت و ظاهر بهترشونو میخورن؟
مورد بعدی که میخواستم راهنماییم کنین اینکه دسته ای هست که مثلا طوری ساخته باشن که دکمه ها فقط تا یه حدی پایین برن و پلاستیک ها رو خراب نکنن.مثلا وقتی فوتبال بازی میکنی وقتی مدافع هرچی زور میزنه قدرت بدنیش به مهاجم نمیرسه آدمو جو میگیره ناخودآگاه هی دسته رو فشار میده که آخر پدرش درمیاد.
مورد بعدی هم اینکه دسته های بیسیم وقتی سریع کلیدها رو میزنی کم نمیارن؟ چون پارسال یه ست موس و کیبورد بیسیم گرفتم تو بازی کم میارن و تو تایپ هم چندتا درمیون نمیزنه.میخواستم ببینم دسته ها هم همینطورین؟
ببخشید که خیلی زیاد شد ولی اگه میتونین درمورد همه سوال هام راهنمایی کنین
ممنون
لطفا یک دسته به من معرفی کنید که هم به pc وصل بشه و مشکلی با ویندوز 7 نداشته باشه و ویبره و آنالوگ هم داشته باشه و هم اینکه بشه به 360 وصلش کرد و ترجیها d-padش مثل ماله 360 نباشه
اصلا بجز خود دسته 360 دسته ای هست که بشه به 360 وصلش کرد
اگر همشچی دسته ای نیست این دسته های سیم دار 360 که روش نوشته مخصوص pc رو میشه به 360 وصل کرد؟
قیمت هم بدید ممنون میشم
malkemid
29-07-2010, 16:16
لطفا یک دسته به من معرفی کنید که هم به pc وصل بشه و مشکلی با ویندوز 7 نداشته باشه و ویبره و آنالوگ هم داشته باشه و هم اینکه بشه به 360 وصلش کرد و ترجیها d-padش مثل ماله 360 نباشه
اصلا بجز خود دسته 360 دسته ای هست که بشه به 360 وصلش کرد
اگر همشچی دسته ای نیست این دسته های سیم دار 360 که روش نوشته مخصوص pc رو میشه به 360 وصل کرد؟
قیمت هم بدید ممنون میشم
سلام....من اینو خریدم 40 تومن...رو ایکس باکس تست نکردم ولی تو مشخصاتش نوشته می خوره.دی پدش هم مدل ایکس باکس نیست.فوق العاده هست...من که خیلی راضیم.
اینم هست که فکر کنم یه مدل از قبلیه بالاتره...اینم با هردو سازگاره.
سلام....من اینو خریدم 40 تومن...رو ایکس باکس تست نکردم ولی تو مشخصاتش نوشته می خوره.دی پدش هم مدل ایکس باکس نیست.فوق العاده هست...من که خیلی راضیم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم هست که فکر کنم یه مدل از قبلیه بالاتره...اینم با هردو سازگاره.
خیلی ممنون بابت راهنمایی
از دوستان کسی اینو برای 360 امتحان کرده؟
این Cyborg Rumble Pad ویبره هم داره؟
malkemid
30-07-2010, 17:05
این Cyborg Rumble Pad ویبره هم داره؟
آره بابا...دسته 5 تومنی می خری ویبره داره...این که جای خود!
r_liaghat
30-07-2010, 23:10
سلام
دوستان یه لطفی بکنین منو راهنمایی کنین.
ممنون
malkemid
30-07-2010, 23:41
سلام.
ببخشید من یه کمی راهنمایی میخواستم
الان یه ساله که از این دسته کامپیوترهای متفرقه با مارک victory استفاده میکنم.البته اولیش نیست قبلا هم یکی دیگه از این متفرقه ها داشتم ولی همه شون سر یه سال این پلاستیک های زیر کلیدهاشون خراب شدن و هر دفعه مجبورم دسته رو باز کنم و باهاش ور برم.حالا سوالم از دوستان اینه که این دسته هایی که معرفی کردین ارزش پول 4 برابری نسبت به این سه چهار تومنی ها رو دارن یا نه؟و اینکه اصلا تفاوتی باهاشون دارن یا نه فقط پول اسم شرکت و ظاهر بهترشونو میخورن؟
مورد بعدی که میخواستم راهنماییم کنین اینکه دسته ای هست که مثلا طوری ساخته باشن که دکمه ها فقط تا یه حدی پایین برن و پلاستیک ها رو خراب نکنن.مثلا وقتی فوتبال بازی میکنی وقتی مدافع هرچی زور میزنه قدرت بدنیش به مهاجم نمیرسه آدمو جو میگیره ناخودآگاه هی دسته رو فشار میده که آخر پدرش درمیاد.
مورد بعدی هم اینکه دسته های بیسیم وقتی سریع کلیدها رو میزنی کم نمیارن؟ چون پارسال یه ست موس و کیبورد بیسیم گرفتم تو بازی کم میارن و تو تایپ هم چندتا درمیون نمیزنه.میخواستم ببینم دسته ها هم همینطورین؟
ببخشید که خیلی زیاد شد ولی اگه میتونین درمورد همه سوال هام راهنمایی کنین
ممنون
سوال اول....به نظر من کاملا می ارزه...من خودم قبلا می گفتم بجای یه دسته 40 تومنی 4 تا 10 تومنی هم بگیرم باز شاید دوامش بیشتر باشه...
ولی اصلا دسته درست حسابی باشه لذت بازی رو چند برابر می کنه...اینو مطمئن باش...در ضمن بعضی حرکات رو با دسته 5 تومنی نمیشه انجام داد...مثلا تو بازی street fighter من با دسته ارزونها اصلا نمی تونستم فن هارو بزنم..
سوال دوم...فکر نکنم به این شکل که شما می خوای باشه...ولی مواد مصرفی تو دسته های حسابی واقعا بهتر و با دوام تره و اصلا دسته رو تو دستت بگیری مشخصه کاملا.
در مورد بیسیم...من با بیسیم کار نکردم ولی بازم همون اصل همیشگی....هرچی پول بدی آش می خوری...مطمئن باش اگه دسته درست حسابی باشه همچین مشکلی نداره.
code_babi
31-07-2010, 00:03
سلام دوستان نمیدونم اینجاش یا نه ولی من یه دسته xbox360خریدم مخصوص pcبیسیم هستش ولی تو اکثر بازی ها جواب نمیده مشکل از چیه؟ اخه دسته کاملا سالمه ممنون میشم اگه راهنمایم کنید
farassoo
fgp-666
\
یه جا خوندم باید یک دراور مخصوص نسب کنم
ehsan_old
31-07-2010, 10:15
سلام دوستان نمیدونم اینجاش یا نه ولی من یه دسته xbox360خریدم مخصوص pcبیسیم هستش ولی تو اکثر بازی ها جواب نمیده مشکل از چیه؟ اخه دسته کاملا سالمه ممنون میشم اگه راهنمایم کنید
farassoo
fgp-666
\
یه جا خوندم باید یک دراور مخصوص نسب کنم
درایور رو که حتماً باید نصب کنی
داخل بسته بندیش یه CD هست که اون رو باید اجرا کنی.
FerineFast
31-07-2010, 16:33
درایور دسته های XBOX برای ویندوزهای 32بیتی :
بعد از اتصال آدرس این فولدر رو بهش بدین تا درایور رو از توش نصب کنه
code_babi
31-07-2010, 17:56
درایور دسته های XBOX برای ویندوزهای 32بیتی :
بعد از اتصال آدرس این فولدر رو بهش بدین تا درایور رو از توش نصب کنه
سلام این تو ویندوز 7 کار میکنه؟
FerineFast
31-07-2010, 20:32
تست نکردم ولی ویندوز 7 باید خودش اتومات تشخیص بده! شما توی کنترل پنل و قسمت گیم کنترلر برو ببین شناخته یا نه(تو Device Manager هم میتونی بری).
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم هست که فکر کنم یه مدل از قبلیه بالاتره...اینم با هردو سازگاره.
من امروز هر جا رو گشتم نداشتن
شما از کجا گرفتی
اگه حالا اینجا نمیشه خواهشا چخ کن
اگر کسی مغازه ای رو میشناسه که همچین چیزایی بفرشو شماره یا آدرسشو بده لطفا
ممنون
malkemid
31-07-2010, 20:40
من امروز هر جا رو گشتم نداشتن
شما از کجا گرفتی
اگه حالا اینجا نمیشه خواهشا چخ کن
اگر کسی مغازه ای رو میشناسه که همچین چیزایی بفرشو شماره یا آدرسشو بده لطفا
ممنون
والا از تو پایتخت گرفتم ولی یادم نیست کجاش! فاکتورشم انداختم متاسفانه...
یک سوال
اگر من دسته سیم دار 360 بگیرم به pc هم میخوره
روش for windows ننوشته باشه
r_liaghat
03-08-2010, 05:17
سوال اول....به نظر من کاملا می ارزه...من خودم قبلا می گفتم بجای یه دسته 40 تومنی 4 تا 10 تومنی هم بگیرم باز شاید دوامش بیشتر باشه...
ولی اصلا دسته درست حسابی باشه لذت بازی رو چند برابر می کنه...اینو مطمئن باش...در ضمن بعضی حرکات رو با دسته 5 تومنی نمیشه انجام داد...مثلا تو بازی street fighter من با دسته ارزونها اصلا نمی تونستم فن هارو بزنم..
سوال دوم...فکر نکنم به این شکل که شما می خوای باشه...ولی مواد مصرفی تو دسته های حسابی واقعا بهتر و با دوام تره و اصلا دسته رو تو دستت بگیری مشخصه کاملا.
در مورد بیسیم...من با بیسیم کار نکردم ولی بازم همون اصل همیشگی....هرچی پول بدی آش می خوری...مطمئن باش اگه دسته درست حسابی باشه همچین مشکلی نداره.
سلام میخواستم اگه ممکنه سایر دوستان هم نظرشونو بگن.
درضمن میشه بگین کلید تشکر کجاست من پیداش نمیکنم؟
ehsan_old
03-08-2010, 11:36
سلام میخواستم اگه ممکنه سایر دوستان هم نظرشونو بگن.
درضمن میشه بگین کلید تشکر کجاست من پیداش نمیکنم؟
Xbox 360 سیم دار حدود 40000 تومانه و وایرلسش 75000 تومان.
هر 2 شونم دسته های خیلی خوب و با دوامی هستن.
من وایرلسشو گرفتم خیلی راضی هستم.
در مورد تاخیر که میگی دقیق نمیدونم. سوال خوبیه.
ما که تو PES متوجه تاخیر نمیشیم ولی حرفه ایها باید بگن اینو
میتونی همون سیم دارشو بخری.
من یدونه Saitek P3200 Rumble Gamepad گرفتم
تو بازیا عالی کار میکنه
منتها نمیتونم پروفایلشو نصب کنم
همینطور هم درایورشو
از خود سایتش گرفتم ولی موقع نصب میگه که
Please plug in the controllers you want to update
در صورتی که دسته به کامپیوتر وصله
مشکل از کجاست
چجوری میتونم از پروفایلش استفاده کنم
FerineFast
03-08-2010, 16:49
سیم دار 30 تومانه نه 40 تومان
ehsan_old
03-08-2010, 18:46
سیم دار 30 تومانه نه 40 تومان
شماره تماس مغازه ای رو که به این قیمت داره لطف کنید.
جدیدترین قیمتی که دیدم زیر 49 تومان نبوده.
FerineFast
03-08-2010, 19:11
پاساژهای - توپخونه
ehsan_old
04-08-2010, 00:25
پاساژهای - توپخونه
تو سایت Microsoft قیمت این دسته بدون احتساب مالیات 39$ هستش. (حدود 41 تومان)
بیاد اینجا بیشتر هم میشه.
r_liaghat
04-08-2010, 02:44
سلام
دوستان من رفتم یه گیم پد فراسو fgp-421 برای بازی grid خریدم. درایور رو هم روی ویندوز 7 نصب کردم و تو کنترل پنل تست کردم. اما بازی grid گیم پد رو نمیشناسه و کار نمیکنه. :41: توی بازیهای modern warfare2 و flash point هم کار نمیکنه. من اینو فقط به امید grid خریدم ولی تو هیچ بازی کار نمیکنه. مشکل از چیه؟ چیکار باید بکنم؟
دوستان توجه داشته باشن که گیم پدهای فراسو فقط ویندوزهای xp و vista رو ساپورت میکنند
r_liaghat
04-08-2010, 02:52
Xbox 360 سیم دار حدود 40000 تومانه و وایرلسش 75000 تومان.
هر 2 شونم دسته های خیلی خوب و با دوامی هستن.
من وایرلسشو گرفتم خیلی راضی هستم.
در مورد تاخیر که میگی دقیق نمیدونم. سوال خوبیه.
ما که تو PES متوجه تاخیر نمیشیم ولی حرفه ایها باید بگن اینو
میتونی همون سیم دارشو بخری.
سلام.آقا ممنون که جواب دادی. بالاخره یه نفر از بازی کردن pes با این دسته حرف زد.میخواستم بپرسم سخت نیست با این دسته؟از این لحاظ که d-pad ش پایینه میگم؟اصلا شما با کدوم بازی میکنی با d-pad یا آنالوگ؟میشه یه کم توضیح بدین؟
r_liaghat
04-08-2010, 03:03
من یدونه Saitek P3200 Rumble Gamepad گرفتم
تو بازیا عالی کار میکنه
ببخشید که سه تا پست پی در پی شد.
میخواستم ببینم این دسته P3200 Rumble Gamepad واسه کدوم کمپانیه؟توی همین تاپیک این دسته رو تاحالا با سه اسم دیدم:
Saitek P3200 Rumble Gamepad
: cyborg Rumble pad
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدlogitech P3200 Rumble Gamepad
دوستان لطفا راهنمایی کنن:46:
ببخشید که سه تا پست پی در پی شد.
میخواستم ببینم این دسته P3200 Rumble Gamepad واسه کدوم کمپانیه؟توی همین تاپیک این دسته رو تاحالا با سه اسم دیدم:
Saitek P3200 Rumble Gamepad
: cyborg Rumble pad
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدlogitech P3200 Rumble Gamepad
دوستان لطفا راهنمایی کنن:46:
ماله شرکت saitek هستش
دسته خیلی خوبیه و در بیشتر موارد مثل دسته خود 360 هستش
تمام بازی ها رو هم ساپرت میکنه
البته از نظر خوش دستی دسته 360 یه چیز دیگست و واقعا دسته عالیه منتها چون d-pad ش مشکل داره من اینو گرفتم که چیزی از دسته 360 کم نداره
---------------------------
دسته 360 سیم دار رو هم تمام مغازه های توپخونه 30 تا 35 میفروشن
که اگر هم تقلبی باشه تمامی دسته های اونا تقلبیه
FerineFast
05-08-2010, 10:26
تو سایت Microsoft قیمت این دسته بدون احتساب مالیات 39$ هستش. (حدود 41 تومان)
بیاد اینجا بیشتر هم میشه.
اون قیمت ماله خرید از مایکروسافته ولی اینارو مستقیما از چین میارن (شایدم قاچاقی) و در ضمن 30 تومانی ها معمولا در نایلون آبی هستند (ولی تقلبی نیستند و سریالشون رو مایکروسافت تایید میکنه)
---------------------------- +
دقت کنید که معمولا قیمت اینترنتی بیشتر از چیزیه که تو بازار پیدا میشه!!
ehsan_old
05-08-2010, 11:54
سلام.آقا ممنون که جواب دادی. بالاخره یه نفر از بازی کردن pes با این دسته حرف زد.میخواستم بپرسم سخت نیست با این دسته؟از این لحاظ که d-pad ش پایینه میگم؟اصلا شما با کدوم بازی میکنی با d-pad یا آنالوگ؟میشه یه کم توضیح بدین؟
سلام
سخت که نیست باید بگم خیلی هم راحته
کلاً دسته Xbox از دسته PS3 خوش دست تر و راحت تره.
من هم با d-pad و هم با آنالوگش کار میکنم و هر دوش عالی هستن.
بازم کمکی از دستم بر میاد بفرمایید.
اون قیمت ماله خرید از مایکروسافته ولی اینارو مستقیما از چین میارن (شایدم قاچاقی) و در ضمن 30 تومانی ها معمولا در نایلون آبی هستند (ولی تقلبی نیستند و سریالشون رو مایکروسافت تایید میکنه)
---------------------------- +
دقت کنید که معمولا قیمت اینترنتی بیشتر از چیزیه که تو بازار پیدا میشه!!
اشتباه نکنید. قیمت اینترنتی همیشه ارزون تره.
اصلاً یکی از فلسفه های Network Marketing همین ارزون تر بودنشه که واسطه ها از بین بره و جنس ارزون تر به دست مشتری برسه.
اینی که میگید در نایلون آبی هست رو من ندیدم. نمیدونم اصل باشه یا نه.
FerineFast
05-08-2010, 22:26
مخصوصا اینکه مایکروسافت همه دسته هاش رو چین میسازه باید در نظر بگیرید و بعد فاصله رو تو ایران که عملا اینترنت گرونترین حالته!! (دسته ها اصل اند چون سریالهاشون تایید میشن)
اون فلسفه دیگه با ورود واسطه و دلال ها دیگه معنی ای نداره! (اگه آدم اهل بازار باشی اینو میفهمی !) + فقط برای حالتهایی خاص مثل خرید مستقیم از تولیدکننده (که اون هم خیلی بعیده تک فروشی) و جاهایی مثل Ebay
r_liaghat
06-08-2010, 05:27
سلام
سخت که نیست باید بگم خیلی هم راحته
کلاً دسته Xbox از دسته PS3 خوش دست تر و راحت تره.
من هم با d-pad و هم با آنالوگش کار میکنم و هر دوش عالی هستن.
بازم کمکی از دستم بر میاد بفرمایید.
شرمنده دوتا سوال دارم
1.یعنی شما pes رو با آنالوگ هم بازی میکنی؟به اندازه d-pad راحت هست؟
2.کار با d-pad از این نظر که یه تیکه س و چهار جت جدا نیست سخت نیست؟پایین بودنش چی؟
ehsan_old
06-08-2010, 11:03
شرمنده دوتا سوال دارم
1.یعنی شما pes رو با آنالوگ هم بازی میکنی؟به اندازه d-pad راحت هست؟
2.کار با d-pad از این نظر که یه تیکه س و چهار جت جدا نیست سخت نیست؟پایین بودنش چی؟
ببین آنالوگ به اونی که 2 تا ازش هست و D-Pad اونی که یه دونه هست میگن (خودم چون شک داشتم از تو وکیپدیا مطمئن شدم). مطابق شکل
1_ وقتی که توپ دست حریفه و میخوام با یارم دنبالش برم با آنالوگ کار میکنم و وقتی که توپ دست خودمه با D-Pad کار میکنم چون مسلط ترم.
داداشم همیشه با آنالوگ کار میکنه.
2_ نه اصلاً سخت نیست. خیلی راحته. اینکه یه تیکست برای من راحت تره تا اونایی که جدان مثل دسته های PS3
یه دسته ای هست محصول Saitek
به نام Cyborg Rumble Pad for PC and Xbox 360
قیمتش حدود 50 تومنه. قسمت آنالوگ و D-Pad ش با هم عوض میشه. جالبه.
ولی در کل پیشنهاد من همین Microsoft هستش.
r_liaghat
09-08-2010, 22:38
سلام.ببخشید که دوباره مزاحم میشم.میخواستم ببینم تو بازیهای مسابقات اتومبیل رانی،آنالوگ دسته مثل پدال فرمون عمل میکنه یا نه؟یعنی فرمون ماشین به اندازه حرکت آنالوگ میچرخه یا نه مثل d-pad عمل میکنه؟
malkemid
10-08-2010, 01:16
سلام.ببخشید که دوباره مزاحم میشم.میخواستم ببینم تو بازیهای مسابقات اتومبیل رانی،آنالوگ دسته مثل پدال فرمون عمل میکنه یا نه؟یعنی فرمون ماشین به اندازه حرکت آنالوگ میچرخه یا نه مثل d-pad عمل میکنه؟
من تو نید فور اسپید امتحان کردم مثل دی پد بود
Nikonian
10-08-2010, 18:03
چه جوری میشه گیم پد رو تست کنیم تا بدونیم شوک اون کار میکنه ٰ توی کنترل پنل که تست میشه کرد کدوم گزینه نشون دهنده سالم بودن شوک هست ؟
سلام
بچه ها من يه ال سي دي 52 اينچ دارم كه 15 متر با فاصله از كامپبوترم هست
تو يه اتاق ديگس
با كابل ال سي دي رو به كامپيوتر وصل كردم
صدا رو هم به سينما خانگيش وصل كردم
ميخوام جلو ال سي دي بازي كنم
دسته گيم پد يو اس بي دارم
كابل يو اس بي 5 متري گرفتم اما جواب نميده ارور نات اورگانيز ميده ولتاژ كم مياره انگار
دسته وايرلسي هست كه با اين فاصله بشه راحت بازي كيد؟
سلام
تو يه اتاق ديگس
كابل يو اس بي 5 متري گرفتم اما جواب نميده ارور نات اورگانيز ميده ولتاژ كم مياره انگار
فراسو دسته های بی سیم داره یک سر به سایتش بزن و بررسی کن
انتخاب دیگر هم دسته بی سیم ایکس باکس به همراه اداپتور وایرلس هست ( که تو بسته قرمز ها هست ولی تو بسته سبز ها نه و باید جدا بخری ).دقت کن اداپتور مخصوصش رو باید بخری چون با بقیه اداپتور ها کار نمی کنه.
صفحات قبل شکلش هست یک نگاه بکن
r_liaghat
14-08-2010, 05:57
سلام.
یه دسته فراسو مدل 545 خریدم.البته میخواستم دسته 360 بگیرم ولی یه کیبورد لاجیتک مدل wave گیر آوردم با قیمت 35 که مجبور شدم از بودجه دسته کم کنم.درمورد این دسته هم باید بگم خیلی بزرگه،کیفیتش خوبه.نرمه و قشنگ هم هست.اما مشکل هم داره مثلا اینکه همین اول کاری دوتا از جهتاش مشکل داره و باید بیشتر فشار بدی تا عمل کنن.جای کلید stop/pause هم خیلی بده.توصیه م هم به دوستانی که قصد خرید گیم پد دارن اینه که حتما دسته ای رو که میخوان بخرن یه بازش رو گیر بیارن امتحان بکنن ببینن راحت هستن یا نه.خودم با یه تیکه بودن d-pad مشکل دارم و نمی تونم درست باهاش کار کنم.
غرض از مزاحمت این بود که کلیدهای این دسته جابجا هست البته نسبت به دسته های قبلی که داشتم و اونطور که من میخوام نیست.واسه بازی هم باید جای کلیدها رو عوض کنم.میخواستم ببینم میشه کاری کرد که کلا و بطور پیش فرض جای دکمه ها رو عوض کرد که مجبور نباشم برای هر بازی اول کلیدها رو جابجا کنم؟؟
r_liaghat
14-08-2010, 06:03
چه جوری میشه گیم پد رو تست کنیم تا بدونیم شوک اون کار میکنه ٰ توی کنترل پنل که تست میشه کرد کدوم گزینه نشون دهنده سالم بودن شوک هست ؟
تو همون قسمتی که تست میکنی سه تا سربرگ وجود داره.به سر برگ effect page برو.تست شوک اونجاست.
FerineFast
14-08-2010, 06:13
سلام
تو يه اتاق ديگس
وایرلس XBOX تا این حد هم میگیره ولی میتونی تا جایی که میشه با USB رسیورش رو به دسته نزدیک کنی و سعی کن با باتری فول بازی رو شروع کنی
armanjoon_gh
14-08-2010, 19:26
دوستان سلام
تازه یه جوی استیک دوبل خریدم.لپ تاپم شناختش. تو قسمت calibrate هم دکمه هاش کار میکرد ولی تو بازی dirt2 که میرم فقط کیبورد رو میشناسه.چیکار کنم؟
FerineFast
14-08-2010, 20:21
مجبوری از نرم افزار تبدیل دکمه های جوی به کیبرد استفاده کنی :
armanjoon_gh
14-08-2010, 20:39
شرمنده ، من یه کم بیسواد ترم ، میشه یه توضیحی بدین در موردش
r_liaghat
15-08-2010, 04:20
سلام.
یه دسته فراسو مدل 545 خریدم.البته میخواستم دسته 360 بگیرم ولی یه کیبورد لاجیتک مدل wave گیر آوردم با قیمت 35 که مجبور شدم از بودجه دسته کم کنم.درمورد این دسته هم باید بگم خیلی بزرگه،کیفیتش خوبه.نرمه و قشنگ هم هست.اما مشکل هم داره مثلا اینکه همین اول کاری دوتا از جهتاش مشکل داره و باید بیشتر فشار بدی تا عمل کنن.جای کلید stop/pause هم خیلی بده.توصیه م هم به دوستانی که قصد خرید گیم پد دارن اینه که حتما دسته ای رو که میخوان بخرن یه بازش رو گیر بیارن امتحان بکنن ببینن راحت هستن یا نه.خودم با یه تیکه بودن d-pad مشکل دارم و نمی تونم درست باهاش کار کنم.
غرض از مزاحمت این بود که کلیدهای این دسته جابجا هست البته نسبت به دسته های قبلی که داشتم و اونطور که من میخوام نیست.واسه بازی هم باید جای کلیدها رو عوض کنم.میخواستم ببینم میشه کاری کرد که کلا و بطور پیش فرض جای دکمه ها رو عوض کرد که مجبور نباشم برای هر بازی اول کلیدها رو جابجا کنم؟؟
دوستان کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟ممنون میشم
FerineFast
15-08-2010, 05:23
شرمنده ، من یه کم بیسواد ترم ، میشه یه توضیحی بدین در موردش
اختیار دارین
این برنامه کاری میکنه که گیم پدتون مثل کیبورد عمل کنه مثلا دکمه های WASD روی میاره روی استیک چپ(البته دلخواهه) و مثلا گاز اگه با X هست میکند یکی از دکمه های گیم پدتون مثلا ضربدر
محیط برنامه خیلی ساده است بعد از اینکه اجراش کردین اول باید دکمه های گیم پدتون رو براش تعریف کنید به اینصورت که روی اون آچار چپیه کلیک میکنید میره تو تنظیمات دسته تو بخش Image میتونید برای راحت تر فهمیدن دکمه ها عکس گیم پدتون رو بندازید بخش بعدی Stick هست که میتونید استیک چپ راست را فعال یا غیرفعال کنید بخش DPad هم دکمه های جهتی هستند و بخش مهمی که باید حتما تنظیم کنید همین Buttons هست که میرید توش و همه دکمه های گیم پدتون رو فشار میدید تا برنامه شناسایی شون کنه بخش آخر هم مربوط به دسته هایی که ترایگر دارن مثل دسته XBOX 360 به جای دکمه های R2 و L2 هست.(در ضمن ویبره درست حسابی و منطقی هم نمیشه تنظیم کرد و توربو میتونید تنظیم کنید)
وقتی تنظیمات رو انجام دادید میتونید روی هر دکمه کلیک کنید و براش تعریف کنید که کدوم دکمه کیبرد باشه استیک ها رو هم رایت کلیک کنید حالت پیش فرض جهت ها و WASD رو داره
فقط یادتون باشه بعد از تنظیمات حتما اون علامت دیسکت رو که برای سیو هست(هم برایه راستیه و هم چپیه) رو بزنید تا از دفعه بعد راحت ازش استفاده کنید
امیدوارم مفید بوده باشه ولی بزودی یه آموزش تصویری هم میازارم برای راحتتر شدن کار دوستان
دوستان کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟ممنون میشم
یکم واضح تر توضیح میدید اینکه دسته قبلیتون چطوری بوده و حالا چطوری و در ضمن مدل دسته ها و بازی مورد نظرتون رو هم بگید.
موفق باشید:46:
r_liaghat
15-08-2010, 05:42
یکم واضح تر توضیح میدید اینکه دسته قبلیتون چطوری بوده و حالا چطوری و در ضمن مدل دسته ها و بازی مورد نظرتون رو هم بگید.
دسته قبلیم از همین معمولی هاست.از این متفرقه های 2-3 تومنی.من بیشتر pes بازی میکنم.وقتی این دسته متفرقه رو وصل میکنم همه تو pes همه چی عادی و معمولیه اما این دسته جدیده قاطیه.تو تنظیمات کنترلر که میرم جای پشت دسته ها برعکسه پایینی ها رو میزنم بالایی ها رو نشون میده که مجبورم جاشونو عوض کنم.از چهار دکمه روی دسته هم چپی رو میزنم راستی رو نشون میده.پایینی رو میزنم چپی رو نشون میده و ... .شوک ها هم همینطوری هستن همه جابجا هستن. تو بازیهای دیگه هم باز جابجاس.قبلا چندتا متفرقه با برندهای مختلف داشتم همه مثل هم بودن.حتی دسته ps هم بوده با تبدیل استفاده کردم همه مثل هم بودن اما نمیدونم این چرا اینطوریه؟
اینو باید چکارش کنم؟؟ میخوام برای همیشه تغییرش بدم؟؟ اصلا دسته سالمه؟؟
armanjoon_gh
15-08-2010, 11:11
اختیار دارین
این برنامه کاری میکنه که گیم پدتون مثل کیبورد عمل کنه مثلا دکمه های WASD روی میاره روی استیک چپ(البته دلخواهه) و مثلا گاز اگه با X هست میکند یکی از دکمه های گیم پدتون مثلا ضربدر
محیط برنامه خیلی ساده است بعد از اینکه اجراش کردین اول باید دکمه های گیم پدتون رو براش تعریف کنید به اینصورت که روی اون آچار چپیه کلیک میکنید میره تو تنظیمات دسته تو بخش Image میتونید برای راحت تر فهمیدن دکمه ها عکس گیم پدتون رو بندازید بخش بعدی Stick هست که میتونید استیک چپ راست را فعال یا غیرفعال کنید بخش DPad هم دکمه های جهتی هستند و بخش مهمی که باید حتما تنظیم کنید همین Buttons هست که میرید توش و همه دکمه های گیم پدتون رو فشار میدید تا برنامه شناسایی شون کنه بخش آخر هم مربوط به دسته هایی که ترایگر دارن مثل دسته XBOX 360 به جای دکمه های R2 و L2 هست.(در ضمن ویبره درست حسابی و منطقی هم نمیشه تنظیم کرد و توربو میتونید تنظیم کنید)
وقتی تنظیمات رو انجام دادید میتونید روی هر دکمه کلیک کنید و براش تعریف کنید که کدوم دکمه کیبرد باشه استیک ها رو هم رایت کلیک کنید حالت پیش فرض جهت ها و WASD رو داره
فقط یادتون باشه بعد از تنظیمات حتما اون علامت دیسکت رو که برای سیو هست(هم برایه راستیه و هم چپیه) رو بزنید تا از دفعه بعد راحت ازش استفاده کنید
امیدوارم مفید بوده باشه ولی بزودی یه آموزش تصویری هم میازارم برای راحتتر شدن کار دوستان
اقا خیلی ممنون ، اگه تصویری شو بزارید که محشره بازم ممنون
smallfrank
15-08-2010, 12:23
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
این دسته مدل 660 فراسو
آنالوگاش به نرمی دسته اصلی کنسول XBox هست یا نه ؟
و اینکه میشه تو همه بازی استفاده کرد یا نه ؟ مثل بازیهای اکشن.....
ممنون
FerineFast
15-08-2010, 18:15
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
این دسته مدل 660 فراسو
آنالوگاش به نرمی دسته اصلی کنسول XBox هست یا نه ؟
و اینکه میشه تو همه بازی استفاده کرد یا نه ؟ مثل بازیهای اکشن.....
ممنون
نه مطمئنا کیفیتش از دسته اصلی پایینتره و تو اکثر بازی های جدید هم شناخته نمیشه باید از نرم افزار های تبدیل دستورات کیبورد به گیم پد استفاده کنی که اونم یکسری مشکلات داره از جمله حذف کلی ویبره
پیشنهاد اینه که دسته های با تراشه Xbox بخرید این دسته بالای صفحه هم مدل بسیار مناسبی هست و تو اکثر بازی های جدید شناخته میشه
smallfrank
15-08-2010, 20:39
ممنون دوست عزیز
ببخشید یه سوال دیگه
میشه یه دسته طرح Xbox معرفی کنید که کیفیتش بالا باشه مخصوصا آنالوگاش نرو و روون باشه..
من بیشتر برای فوتبال میخوام. چون آنالوگای دسته XBox خیلی نرم و راحته ...
FerineFast
15-08-2010, 21:30
اگه سبک XBox میخوای همون XBox 360 For Windows اگه هم سبک PS3 میخوای گفتم که Cyborg Rumble Pad for PC and Xbox 360 قیمت اولی 30 - 35 دومی هم حدود 50 تومان دومی میتونی جایه DPad و استیک چپ رو جا به جا کنی ولی من خودم از 360 سیم دار استفاده میکنم و راضیم هستم نرم و راحت و با دوامه !!!
دسته قبلیم از همین معمولی هاست.از این متفرقه های 2-3 تومنی.من بیشتر pes بازی میکنم.وقتی این دسته متفرقه رو وصل میکنم همه تو pes همه چی عادی و معمولیه اما این دسته جدیده قاطیه.تو تنظیمات کنترلر که میرم جای پشت دسته ها برعکسه پایینی ها رو میزنم بالایی ها رو نشون میده که مجبورم جاشونو عوض کنم.از چهار دکمه روی دسته هم چپی رو میزنم راستی رو نشون میده.پایینی رو میزنم چپی رو نشون میده و ... .شوک ها هم همینطوری هستن همه جابجا هستن. تو بازیهای دیگه هم باز جابجاس.قبلا چندتا متفرقه با برندهای مختلف داشتم همه مثل هم بودن.حتی دسته ps هم بوده با تبدیل استفاده کردم همه مثل هم بودن اما نمیدونم این چرا اینطوریه؟
اینو باید چکارش کنم؟؟ میخوام برای همیشه تغییرش بدم؟؟ اصلا دسته سالمه؟؟
خوب مسلما دسته خرابه و احتما تو طراحی بردش جابجایی صورت گرفته یا درایورش مشکل داره یک حالت اینه که بری ببینی برات عوضش میکنن که بعیده
ولی حالت دیگه اینه که از این نرم افزار استفاده کنی اسمش PPJoy هست و دریوار مجازی برای دسته میسازه میتونی براش دکمه ها رو به صورت دستی تعریف کنی . دانلود کن یکم باهاش ور برو میفهمی چطوریه ولی اگه نفهمیدی بگو بیشتر توضیح بدم
تویه فضای خودم آپ کردم تا دوستان بعدا هم راحت استفاده کنن (در ضمن این نسخه آزمایشی است اگه مشکلی بود زیاد متعجب نشوید)
r_liaghat
17-08-2010, 05:53
خوب مسلما دسته خرابه و احتما تو طراحی بردش جابجایی صورت گرفته یا درایورش مشکل داره یک حالت اینه که بری ببینی برات عوضش میکنن که بعیده
ولی حالت دیگه اینه که از این نرم افزار استفاده کنی اسمش PPJoy هست و دریوار مجازی برای دسته میسازه میتونی براش دکمه ها رو به صورت دستی تعریف کنی . دانلود کن یکم باهاش ور برو میفهمی چطوریه ولی اگه نفهمیدی بگو بیشتر توضیح بدم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتویه فضای خودم آپ کردم تا دوستان بعدا هم راحت استفاده کنن (در ضمن این نسخه آزمایشی است اگه مشکلی بود زیاد متعجب نشوید)
آقا این دانلود نمیشه.:41:
r_liaghat
17-08-2010, 06:19
دوستانی که دسته فراسو 545 دارن،شما هم این مشکلو دارین؟
درضمن این دسته گارانتی داره؟روش زده یه سال ولی نه کارتی داره نه شماره ای آدرسی هیچی نداره!!!
FerineFast
17-08-2010, 08:46
لینکشو عوض کردم الان میشه + تست کردم دان میشه (با دانلود منیجر سعی کن دان نکنی!)
در مورد گارانتی هم برو تو سایتشون کد داره پشت دسته معمولا
سلام رفقا .
من میخوام برای pc یه گیم ید بخرم تا حدود 50 تومن . که با یه نموره گشت و گذار به این 2 تا دسته رسیدم .
1. دسته ی X360 و 2. Cyborg Rumble Pad
حالا شما کدوم رو ییشنهاد میکنید ؟ من بیشتر برای بازی فوتبال میخوام (دارم برای استقبال از fifa 11 آماده میشم:27:) ولی برام مهمه که از بیشتر بازیا تو سبکای مختلف هم بدون مشکل ییشتیبانی کنه(مثلا ریسینگ و ...) تا در صورت نیاز به مشکل نخورم .
راستی این ایرادی که از دی ید دسته ی 360 میگیرن فقط مربوط به 1 تیکه بودنش میشه یا مشکل دیگه ای داره ؟ اگه مشکل اذیت کننده ای هست، دسته ی سایبورگ که میشه جای آنالوگ و دی-یدش رو عوض کرد انتخاب بهتری نیس ؟!
و اینکه مرکز این دسته ها برای خرید کجاس ؟ توی تویخونه خوبه برای خرید ؟ از نظر قیمت و ... . اگه آره ، اونجا امروز که جمعس و ماه رمضون بعد افطار باز هست که برم و بخرم یکی از این دسته ها رو . اگه فروشگاه مطمئنی سراغ دارین ممنون میشم ب.خ کنید .
ضمنا من تالا از گیم ید استفاده نکردم و هیچی هم ازش نمیدونم . ممنون میشم کامل راهنماییم کنید .
FerineFast
20-08-2010, 22:28
اگه از قدیم با PS و سبک دسته اون بازی میکنی از نظر من 2 بهتره چون ممکنه باحالت دسته XBox کنار نیای ولی مسلما دومی گرونتره دیگه بستگی به خودت داره.
اگه بازی این دسته ها رو نشسناسه هیچ دسته ی دیگه رو هم نمیشناسه(بینشون هم فرقی نیست چون چیپست XBOX رو همشونه)
ایراد که نیست میگم همون بحث عادت به سبک PS هست. من با هردوش فوتبال بازی کردم و تقریبا میتونم بگم در یک سطح ان با همون فرقی که میدونید.
پایتخت - توپخونه - ولیعصر همشون دارن ولی کلا از نظر من سر قیمت باید چونه زد !! (حالا چرا اینقدر عجله داری :31:) پاساژهای توپخونه معمولا بیشتر کوتاه میان! جمعه شب بعیده باز باشه مخصوصا اگه بخوای بگردی قیمت کنی! ولی ممکنه بعضی هاشون باز باشن حالا اگه شماره گیر اوردم پ.خ میکنم.
کار خاصی نباید بکنی فقط PLUG & PLAY البته بعد نصب داریور اگه ویندوز نشناختش.
ممنون عزیز بابت راهنماییت .
همونطور که گفتم تالا از هیچ گیم یدی استفاده نکردم من و فقط سروکارم با ماوس و کیبورد بوده . یس قضیه ی عادت در مورد من کاربرد نداره ! . منتها میخوام بدونم حالت دی.ید توی دسته ی360 اذیت کنندس و نمیزاره کاملا رو بازی مسلط باشی یا نه فقط قضیه ی عادت هست ؟!
و یه سوال دیگه مثلا توی فیفا برای کنترل بازیکن هم میشه از دی-ید استفاده کرد و هم از آنالوگی که بالاش هست ؟! اگه اینطوره که مشکل خاصی نباید باشه !
برای خرید هم که امروز نشد و میخوام برای خرید گیم یدی که با راهنمایی شما انتخاب میکنم جمعه ی هفته ی دیگه، بعد از افطار یعنی حدود ساعت 9 و نیم تویخونه باشم برا خرید . توی اون ساعت باز هستن یا نه ؟! چون من تالا بعد ساعت 5 نرفتم تویخونه نمیدونم تا چه ساعتی بازن !
بازم ممنون .:11:
DJ POLESTAR
20-08-2010, 23:10
من اگه بخوام یه گیم پد واسه PC بگیرم شما کدوم برند رو پیشنهاد میکنید؟ Sony or Xbox؟
در ضمن اگه رنج قیمت هاشونم لطف کنید ممنونتون میشم:40:
mhadishirani
21-08-2010, 10:24
سلام
میخواستم بدونم میشه با استفاده از بلوتوث لپ تاپ با جوی استیک ps3 بازی کزد یا نه؟؟؟؟
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
یه سوال دیگه هم اینکه گیم پد با مارک Cyborg Rumble Pad از کجا میشه گیر آورد
smallfrank
21-08-2010, 14:36
سلام
میشه یه سایت معتبر رو معرفی کنید که دسته XBox 360 رو برای کامپیوتر بفروشه...
ممنون
alirezazzz
22-08-2010, 14:47
سلام دوستان.
من یه گیم پد چینی شوک دار گرفتم که شبیه دسته xbox360 هست.اینم عکسش:
توی pes 2010 شوک نمیزنه و توی بازی Splinter Cell Conviction (همون سم فیشر جدید) هم اصلا دسته کار نمیکنه.
یه مینی سی دی درایور هم همراهش بود که این فایل ها توش بود:
من فایل SINGLE USB Driver رو نصب کردم.
آیا فایل درست رو نصب کردم؟ آیا اصلاً احتیاج به درایور داره؟ چون قبل از نصب هم با بازی pes کار میکرد و پس از نصب این فایل هیچ تغییری ایجاد نشد.
و اینکه چیکار کنم که ویبره اش کار کنه؟!
ممنون
r_liaghat
23-08-2010, 04:27
سلام.
ببخشید کسی میدونه این پلاستیک های زیر دسته و پشت دسته ها رو از کجا باید گیر آورد؟دسته هم از این دسته معمولی های 4 تومنیه.
سلام.
ببخشید کسی میدونه این پلاستیک های زیر دسته و پشت دسته ها رو از کجا باید گیر آورد؟دسته هم از این دسته معمولی های 4 تومنیه.
به یه تعمیراتی مراجعه کنید حتماً گیر میآرید؟
شاد باشید :40:
آقا ما دیشب بعد افطار که یه دندونه حالمون جا اومد، یاشدیم رفتیم تویخونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جاتون خالی، دریغ از یه مغازه ی باز !!! :19:. و دست از یا درازتر با بدبختی برگشت خوردیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------
حالا که انگار کسی نیس جواب بده، من جوابایی که توی همین تاییک بش رسیدم رو میگم .
من اگه بخوام یه گیم پد واسه PC بگیرم شما کدوم برند رو پیشنهاد میکنید؟ Sony or Xbox؟
در ضمن اگه رنج قیمت هاشونم لطف کنید ممنونتون میشم:40:
تالا توی تاییک بچه هایی که تجربش رو داشتن بیشتر گیم ید 360 و سایبورگ رو ییشنهاد کردن . منتها اگه شما تجربه ی بازی با گیم ید رو دشته باشی ممکنه جای دی-ید 360(یایین تر قرار گرفتنش نسبت به آنالوگ) و همچنین 1 تیکه بودنش اذیتت کنه که در اینصورت گیم ید سایبورگ ییشنهاد میشه . اگرم مثل من اولین باره با گیم ید میخوای بازی کنی که فکر نکنم گیم ید 360 اذیتت کنه .
Xbox 360 Controller for Windows
سیم دار حدود 35 هزار تومان
Saitek Cyborg Rumble Pad
حدود 50 هزار تومان
یه سوال دیگه هم اینکه گیم پد با مارک Cyborg Rumble Pad از کجا میشه گیر آورد
باید حتما توی تویخونه باشه . من 5 شنبه احتمال زیاد میخوام برم بخرم، ته توشو درمیارم :46:.
سلام.
در مورد سوالت که نمیدونم متاسفانه، ولی رفیق بنظرت ارزش داره برای گیم ید 4 تومنی خرج کنی و اینارو بگیری !.
-------------------------------------
اینم لیست Top 10 بهترین گیم ید برای pc از نظرََ About.com
------------------------------------
از دوستان کسی دسته ی 360 و سیم دار برای pc ، و رنگ مشکی دیده ؟! من هر چی دیدم سیم دارش سفید بوده ! و توی وایرلس هاش مشکی داشته فقط . بنظرتون سیم دار مشکی میتونم ییدا کنم ؟ اصلا داره ؟!!:19:
ehsan_old
23-08-2010, 23:12
از دوستان کسی دسته ی 360 و سیم دار برای pc ، و رنگ مشکی دیده ؟! من هر چی دیدم سیم دارش سفید بوده ! و توی وایرلس هاش مشکی داشته فقط . بنظرتون سیم دار مشکی میتونم ییدا کنم ؟ اصلا داره ؟!!:19:
محض اطلاع اینو بگم که قیمت دسته سیم دار تو هایپر 40 تومن هست ولی اصله و با بسته بندی اصلی
رفتی توپخونه مطمئن شو دسته هاشون با بسته بندی درست حسابی و اصل باشه.
منم یه دونه لازم دارم تا ببینم کجا قیمتش ارزونتره
در ضمن قیمت دسته سیم دار برای Xbox حدود 5 تا 10 تومن ارزون تر هست تا برای PC
فرقشم اینه که یه CD درایور بیشتر داره که اونم میشه از تو اینترت دانلود کرد
واسه PC قیمتی که دارم 49 تومنه
FerineFast
24-08-2010, 00:49
دسته مشکی سیم دار توسط مایکروسافت تولید نشده است
ولی سایر برندها شبیهش رو زندن که نمونش کاره Mad Catz :
داخل ایران برندهای دیگه هم هست ولی خیلی کمیابه
باز هم پیشنهاد من اینه که دسته XBOX 360 رو با برند مایکروسافت بخرید
خوشبختانه الان تو ایران دسته اصل و غیر اصل 360 سیمدار مطرح نیست همشون از یه نوعن تو بسته بندی های مختلف فقط موضوع آکبند بودنه که باید به اون دقت کنید (برای نمونه پشت دسته یه برچسبه حواستون باشه کد پاک نشده باشه )(معمولا وقتی دسته رو در دست میگرید بر اثر عرق اون برچسب ممکنه پاک شه که نشان از دسته دو بودنه دسته هست)
همه هم بلا استثنا چینی هستن (حتی فروش داخلی آمریکا!!) قیمت از 35 بالاتر ندید ! من خودم 30 گرفتم(لباف)
FerineFast
24-08-2010, 00:49
این متن بزودی پاک میشود
r_liaghat
24-08-2010, 04:43
به یه تعمیراتی مراجعه کنید حتماً گیر میآرید؟
شاد باشید :40:
ببخشید تعمیرات چی؟اصلا مگه گیم پد رو هم تعمیر میکنند:18:
r_liaghat
24-08-2010, 04:53
در مورد سوالت که نمیدونم متاسفانه، ولی رفیق بنظرت ارزش داره برای گیم ید 4 تومنی خرج کنی و اینارو بگیری !.
این پلاستیک ها که خرجی نداره.قبلا شهرستان دانشجو بودم اون موقع یکی از دوستام واسه م مجانی میاورد.فکر نکنم بیشتر از 200 تومن باشه.دسته مثلا خوب هم خریدم.یه فراسو 545 خریدم ولی زیاد راضی نیستم.زیادی بزرگه بعدم d-pad ش یه تیکه س و نمیتونم باهاش بازی کنم.بخاطر همین برگشتم سر خونه اول.
درضمن دسته 360 رو تا 28 تومن هم قیمت گرفتم ولی چون d-padش پایین بود نخریدم.
hamidmessager
24-08-2010, 12:01
با سلام من یک دسته دوتایی star خریدم حالا شوک داره ولی نمیلرزه . کسی میتونه کمکم کنه
منم همین مشکل رو دارم .اگه راهی پیدا کردین ،ممنون میشم به منم بگین ..
alirezazzz
24-08-2010, 16:22
آقا یکی جواب ما رو هم بده لطفاً
سلام.
واسه PC قیمتی که دارم 49 تومنه
همه هم بلا استثنا چینی هستن (حتی فروش داخلی آمریکا!!) قیمت از 35 بالاتر ندید ! من خودم 30 گرفتم(لباف)
درضمن دسته 360 رو تا 28 تومن هم قیمت گرفتم ولی چون d-padش پایین بود نخریدم.
[/RIGHT]
آقا چرا اختلاف قیمت زیاد هست ؟! آدم شک میکنه !! . غیر از برچسب یشت دسته دیگه به چی باید حواسم باشه ؟!
ehsan_old
24-08-2010, 20:24
من اینایی که تو توپخونه هست رو ندیدم.
نمیدونم بسته بندیش چه طوریه و آیا اصله یا نه
ولی اونی که تو هایپر دیدم دقیقاً همون بسته بندی اصلی رو داره که تو اینترنت هم میتونید ببینید.
r_liaghat
25-08-2010, 02:59
دوستان کسی نمیدونه این پلاستیک ها رو کجا دارن یا اینکه این تعمیرگاهی که اون دوستمون گفتن چیه؟مثلا تعمیر لوازم خانگیه چیه؟
Mm_behnam
26-08-2010, 12:10
با سلام
یکی از رفقام یه دسته فراسو مدل fgp -545 خریده و یه مشکل بزرگ داره اونم اینه که تو بعضی از بازی ها مثل فیفا 10 کار نمیکنه و چندتا بازی دیگه.من تونستم دسته اش رو تو 4 تا بازی راه بندازم و درست عمل کنه ولی تو بقیه نشد که نشد.راستی تو ویندوز درست نصب شده(ویندوز xp ) چون همه دکمه ها درست کار میکنه وهمه چیز درسته.
اگه راه حلی داره که این دسته تو فیفا درست کار کنه لطفا بگید.و اگه بشه یه برنامه ای چیزی معرفی کنید که بشه با این دسته هم اون حرکات نمایشی تو فیفا 10 رو انجام داد ممنون میشم.
پیشاپیش سپاسگذارم.
سلام .
منم امروز رفتم و گیم ید 360 رو به قیمت 35 چوق خریدم :8: . قیمتشم چنتا مغازه ای که سوال کردم یا دیدم فیکس همین 35 تومن بود . توی این بسته بندی :
برای دسته ی سایبورگ هم مغازه های بر تویخونه و لباف رو گشتم ولی چون دیگه جونی برای نمونده بود سراغ طبقه های بالا نرفتم . سایبورگ رو فقط یه نفر حدود 45 قیمت داد .
فقط بعد از یه نموره بازی کردن با گیم ید یه سئوال بنیادی/فلسفی برام ییش اومده. اونم اینکه ، ملت چجوری با گیم ید بازی میکنن آخه ؟ همش انگشتام تو هم گره میخوره :31:
.
FerineFast
27-08-2010, 06:41
سلام .
منم امروز رفتم و گیم ید 360 رو به قیمت 35 چوق خریدم :8: . قیمتشم چنتا مغازه ای که سوال کردم یا دیدم فیکس همین 35 تومن بود . توی بسته بندی
برای دسته ی سایبورگ هم مغازه های بر تویخونه و لباف رو گشتم ولی چون دیگه جونی برای نمونده بود سراغ طبقه های بالا نرفتم . سایبورگ رو فقط یه نفر حدود 45 قیمت داد .
فقط بعد از یه نموره بازی کردن با گیم ید یه سئوال بنیادی/فلسفی برام ییش اومده. اونم اینکه ، ملت چجوری با گیم ید بازی میکنن آخه ؟ همش انگشتام تو هم گره میخوره :31:
.
قمیت خوبی خریدی
مبارک باشه
خوب همونطور که گفتم دسته های 360 باید بهش عادت کرد اولش برا همه یکم غیرعادیه برای همین اونهایی که با دسته های PS بازی میکردن کلا ازش ناراضی ان چون با سبک PS کار کردن و به اون عادت کردن
موفق باشی
mhadishirani
27-08-2010, 12:36
آقا دسته ی ps3 رو نمیشه وصل کرد؟؟؟
اون خیلی بهتره
FerineFast
27-08-2010, 16:16
آقا دسته ی ps3 رو نمیشه وصل کرد؟؟؟
اون خیلی بهتره
اگه بشه باید رسیورشو گیر بیاری اونم ساخت سونی نیست و کاره شخصی هست تو ایران به احتمال 90% پیدا نمیشه و اطمینانی بهش نیست و مشکل اصلی هم اینه که پشتیبانی ازش نمیشه و سازنده های بازی بزرگ معمولا دسته های اینجوری تو بازیشون شناخته نمیشه و تقریبا میشه مثله همین دسته 2 3 تومانی ها !!
ولی الان خوشبختانه یا متاسفانه چون XBOX 360 ماله مایکروسافته و ویندوز هم، بنابراین پشتیبانی از چیپست XBOX میشه
PS3 دسته اش از بلوتوث استفاده نمیکنه (به احتمال قوی چون چیزی دربارش تو اینترنت نیست)
موفق باشید
r_liaghat
28-08-2010, 06:55
دوستان کسی نمیدونه این پلاستیک ها رو کجا دارن یا اینکه این تعمیرگاهی که اون دوستمون گفتن چیه؟مثلا تعمیر لوازم خانگیه چیه؟
دوستان محبت کنین جواب بدین
mhadishirani
28-08-2010, 09:03
اگه بشه باید رسیورشو گیر بیاری اونم ساخت سونی نیست و کاره شخصی هست تو ایران به احتمال 90% پیدا نمیشه و اطمینانی بهش نیست و مشکل اصلی هم اینه که پشتیبانی ازش نمیشه و سازنده های بازی بزرگ معمولا دسته های اینجوری تو بازیشون شناخته نمیشه و تقریبا میشه مثله همین دسته 2 3 تومانی ها !!
ولی الان خوشبختانه یا متاسفانه چون XBOX 360 ماله مایکروسافته و ویندوز هم، بنابراین پشتیبانی از چیپست XBOX میشه
موفق باشید
آخه وی موت که برای وی هست سیگنال بلوتوث میفرسته و کامپیوتر هم به عنوان گیم پد اونو مشناسه میخواستم بپرسم کسی دسته ی ps3 رو تست نکرده؟؟
با سلام من یه دسته بازی مدل pu401-usb از اونایی که شبیهه پلی استیشنه خریدم وراحت میتونم باهاش بازی کنم ولی نمیدونم چطور باید ویبرشو فعال کنم حتی اون سی دی کوچک که همراش بود رو تمام برنامه هاشو نصب کردم ولی هرکاری میکنم شوکش کارنمیکنه حتی تویcontrol panelبه بخش گیم کنترل رفتم ولی اصلا گزینه ای به نام vibration وجودنداره که بتونم فعالش کنم خواهشن منو راهنمایی کنید.
ehsan_old
28-08-2010, 21:58
سلام .
منم امروز رفتم و گیم ید 360 رو به قیمت 35 چوق خریدم :8: . قیمتشم چنتا مغازه ای که سوال کردم یا دیدم فیکس همین 35 تومن بود . توی این بسته بندی :
.
قیمت رو خوب گرفتی
مبارکت باشه
این از همون دسته های اصلی با بسته بندی ارجینال هستش که گفتم
سلام دوستان من یه دسته VI-911 ویرا گرفتم و هیچ نیازی به نصب هم نداره منتها تو بازی pes2010 نمی تونم تنظیمش کنم تو رو خدا کمک کنید ، به قسمت تنظیمات هم توی بازی میرم ولی باز تنظیم نمیشه چیکار کنم ؟؟؟
ویندوزم هم 7 هست
SA.JJ.AD
29-08-2010, 03:58
دوستان من با یه تبدیل از دسته های ps2 داخل پی سی استفاده میکنم ... قبلا که xp داشتم با نصب درایور هاش که داخل یه mini cd بودش . ویبرش کار میکرد . اما الان تو سون ... هیچ مشکلی نداره . فقط ویبره نمیزنه و تویcontrol panelبه بخش گیم کنترلر هم رفتم ولی اصلا گزینه ای به نام vibration وجودنداره . موضوع چیه ؟ قابل حل هست ؟
سلام دوستان یه مدل ارزون و خوب سراغ ندارین؟حدود ده تومن.مرسی
mhadishirani
29-08-2010, 16:49
آقا امروز 2 تا دسته ارجینال پک دار خریدم دونه ای 30 تومن خیلی باحاله.
کسایی که با جوی استیک پلی استیشن عادت دارن هم میتونن با این بازی کنن
r_liaghat
30-08-2010, 02:22
دوستان من هنوز منتظرم.کسی نیست بدونه این پلاستیک های زیر دسته رو کجا میشه پیدا کرد؟از چندتا فروشنده که گیم پد داشتن نداشتن.اگه کسی میدونه لطف کنه بگه.
ehsan_old
30-08-2010, 07:55
دوستان من هنوز منتظرم.کسی نیست بدونه این پلاستیک های زیر دسته رو کجا میشه پیدا کرد؟از چندتا فروشنده که گیم پد داشتن نداشتن.اگه کسی میدونه لطف کنه بگه.
اینایی که فروشنده Game Pad هستن ندارن.
قاعدتاً تعمیراتی ها باید داشته باشن. ولی اونم بعید میدونم.
از خیرش بگذر و یه دسته تو همون رنج قیمت بخر
کسی نیست که بتونه مشکل ماروحل کنه من هم تو ویندوزxpامتحان کردم هم تو7 هیچ کدومش جواب نمیده.
Mm_behnam
30-08-2010, 17:56
با سلام
یکی از رفقام یه دسته فراسو مدل fgp -545 خریده و یه مشکل بزرگ داره اونم اینه که تو بعضی از بازی ها مثل فیفا 10 کار نمیکنه و چندتا بازی دیگه.من تونستم دسته اش رو تو 4 تا بازی راه بندازم و درست عمل کنه ولی تو بقیه نشد که نشد.راستی تو ویندوز درست نصب شده(ویندوز xp ) چون همه دکمه ها درست کار میکنه وهمه چیز درسته.
اگه راه حلی داره که این دسته تو فیفا درست کار کنه لطفا بگید.و اگه بشه یه برنامه ای چیزی معرفی کنید که بشه با این دسته هم اون حرکات نمایشی تو فیفا 10 رو انجام داد ممنون میشم.
پیشاپیش سپاسگذارم.
با سلام
کسی از دوستان جواب من رو نداره که بده چون این دوستمون خیلی لنگه و حسابی از خریدش هم پشیمونه.
malkemid
30-08-2010, 19:34
با سلام
کسی از دوستان جواب من رو نداره که بده چون این دوستمون خیلی لنگه و حسابی از خریدش هم پشیمونه.
تو فیفا فکر کنم باید تنظیمات رو خودت بسازی واسه دسته که کار کنه...
کاربر krauser اطلاعاتش تو این زمینه کامله...ازش بپرس
r_liaghat
31-08-2010, 05:43
با سلام
سلام
منم این دسته رو گرفتم و پشیمونم.من pes بازی میکنم و کار میکنه.آنالوگ هاش هم کار میکنه.تو چند صفحه قبل یکی از دوستان یه برنامه گذاشته دانلود کن ببین به دردت میخوره.غیر از این راه من پیشنهاد میکنم بری سایت فراسو شماره شرکتشو پیدا کن.البته فکر کنم باید بری قسمت پشتیبانی سریال دسته رو بزنی تا شماره شرکت و اعتبار گارانتی رو بده دقیق یادم نیست.درکل یه سر بزن به سایتش بعد زنگ بزن ببین چی میگن.
ستاره آسمان
31-08-2010, 12:24
سلام به همه دوستان
ميخواستم در رابطه نرم افزار xpadder راهنماييم كنيد
چطور ميتونم ايميج دستهها رو پيدا كنم ؛ اگر كسي ايميج دسته PS2 رو داره به منم بده
با تشكر
Mostafa NBA
31-08-2010, 15:14
سلام دوستان.
من اگر دسته ی سیم دار ه ایکس باکس که جعبش سبز رنگ ه رو بخرم میتونم با دانلود و نصب درایورش روی PC هم بازی کنم ؟؟ میخوام بدونم با اون پد ی که جعبش قرمز ه از نظر سازگاری با بازی ها تفاوتی نداره ؟
سلام دوستان.
من اگر دسته ی سیم دار ه ایکس باکس که جعبش سبز رنگ ه رو بخرم میتونم با دانلود و نصب درایورش روی PC هم بازی کنم ؟؟ میخوام بدونم با اون پد ی که جعبش قرمز ه از نظر سازگاری با بازی ها تفاوتی نداره ؟
بله میتونید ولی اگه بیسیمشو بخرید نمیتونید.
نه فرقی نداره.
سلام به همه دوستان.
می خواستم بدونم با xbox-360 controller wired میشه PES 10 رو به خوبی باری کرد؟
با تشکر.
ali_pes2008
01-09-2010, 00:43
سلام به همگی
من چند وقتیه یه دسته گرفتم از این چینی ها دبل شوک هم هست درایورشم نصب کردم ولی توی بازی فیفا 10 همون اولش که بازی اجرا میکنی شوک میده ولی دیگه توی خود بازی شوک نمیده
توی ستینگ هم هر چی اون گزینه Vibration و on میکنم خودش Off میشه
باشد چی کار کنم؟
سلام به همگی
من چند وقتیه یه دسته گرفتم از این چینی ها دبل شوک هم هست درایورشم نصب کردم ولی توی بازی فیفا 10 همون اولش که بازی اجرا میکنی شوک میده ولی دیگه توی خود بازی شوک نمیده
باشد چی کار کنم؟
سلام چند خریدی؟ذخیره میکنی یا نه؟
سلام به همه دوستان.
می خواستم بدونم xbox-360 controller wired با PES 10 مشکل compatiblity نداره؟
با تشکر.
ehsan_old
01-09-2010, 10:42
سلام دوستان.
آره میتونید. تازه 10 تومن هم ارزونتره. به نفعت
سلام به همه دوستان.
می خواستم بدونم xbox-360 controller wired با PES 10 مشکل compatiblity نداره؟
با تشکر.
آره هیچ مشکلی نداره
اصلاً تو تنظیمات بازی، عکس دسته های Xbox رو کشیده
ali_pes2008
01-09-2010, 10:50
10 تومن :20:
خوب وقتی از منو بر میگردم خودش باید سیو بشه دیگه
همانطور که در راهنما ذکر کردم ؛ گیم پدهای میکروسافت از نوع سیم دار در دو بسته عرضه شده اند. بسته قرمز رنگ دارای سی دی درایور است و پنج دلار گران تر . بسته ی سبز رنگ درایور همراه ندارد اما روی جلد آن نوشته شده که با ویندوز سازگاری دارد. در مورد گیم پد وایرلس البته وضع فرق میکند و بسته های مخصوص ویندوز کاملا متفاوتند و دارای اداپتور وایرلس هستند و بسته ی مخصول کنسول به درد رایانه نمیخورد. بهتر است بسته ی سبز رنگ سیم دار خریداری شود که با رایانه هم سازگار است و ارزانترین گزینه است. این بسته تحت عنوان XBOX360 Controller Wired بفروش میرسد و قیمت رسمی آن در سایت میکروسافت 39.99$ است . قیمت آن بین 35 تا 40 هزارتومان است.
درایور از سایت میکروسافت قابل دانلود است و برای هر نسخه از ویندوز جداگانه 8 مگابایت حجم دارد.
جالب است که بعضی بازیهای جدید مثل DIRT2 فقط با این دسته سازگارند و هیچ گیم پد دیگری را ظاهرا نمیشناسند و این موضوع نشان میدهد ساخت بازیهای رایانه ای به سمت استاندارد شدن گیم پد است.
دوست عزیزpc-center گیر می یاد؟
akrami101
03-09-2010, 04:17
سلام به همگی من یه گیم پد وایرلس میخوام که خیلی هم گرون نباشه . حدود 30 تومن . پیشنهادتون چیه؟ گیم پد farassoo FGP-666 RF چطوریه؟ آیا 2 تا گیم پد وایرلس با هم میشه استفاده کرد؟
SA.JJ.AD
03-09-2010, 05:57
دوستان من با یه تبدیل از دسته های ps2 داخل پی سی استفاده میکنم ... قبلا که xp داشتم با نصب درایور هاش که داخل یه mini cd بودش . ویبرش کار میکرد . اما الان تو سون ... هیچ مشکلی نداره . فقط ویبره نمیزنه و تویcontrol panelبه بخش گیم کنترلر هم رفتم ولی اصلا گزینه ای به نام vibration وجودنداره . موضوع چیه ؟ قابل حل هست ؟
جوابش خیلی سخته ؟:19:
ali_pes2008
03-09-2010, 12:22
سلام به همگی
باید چی کار کنم؟
10 تومن :20:
خوب وقتی از منو بر میگردم خودش باید سیو بشه دیگهمشکل من حل میشه؟
mehdi_47
06-09-2010, 18:37
سلام
دوستان من یه دسته بازی خریدم ، وقتی تو بازیها ازش استفاده میکنم شوک نداره.از کنترل پنل همه چی رو چک کردم مشکلی نداشت .
مثلا تو بازی شاهزاده ی پارس 2 تست کردم همه چیش درسته به غیر از شوک.
مشکل از کجاست ؟
mehdi_47
06-09-2010, 21:49
سلام
دوستان من یه دسته بازی خریدم ، وقتی تو بازیها ازش استفاده میکنم شوک نداره.از کنترل پنل همه چی رو چک کردم مشکلی نداشت .
مثلا تو بازی شاهزاده ی پارس 2 تست کردم همه چیش درسته به غیر از شوک.
مشکل از کجاست ؟
کسی نیست کمک کنه؟
کسی نیست کمک کنه؟
بعضی بازی ها شوک رو ساپورت نمی کنه مثلا یادمه توی فیفا 06 نسخه دموش وقتی تیرک دروازه رو نشونه می رفتی شروع می کرد به ویبره
alimisaghian
21-09-2010, 14:03
سلام. من یه نوتبوک 10 اینچ دارم. تو ویندوز فقط 2 رزولوشن 600*800 و 600* 1024 داره. مشکل اینجاست که برخی از نرم افزارا و صفحات وب رو که باز می کنم مفداری از صفحه پایینتر از محدوده نمایش LCD قرار میگیره و هرچقدر هم که پنجره را بالا میبرم بازم پایینش غیر قابل دسترسه.
کمککککککککککک کنید .:2:
BMW.M3_E46
21-09-2010, 16:59
سلام
من دنبال یه Racing Wheel هستم که یه دنده جدا داشته باشه قیمتش گرونم نباشه!
ممنون
Retired User
21-09-2010, 17:34
سلام
دنبال به گیم پد مناسب واسه فوتبال میگردم
چی بخرم؟
قیمتش رو هم بگید
سلام
دنبال به گیم پد مناسب واسه فوتبال میگردم
چی بخرم؟
قیمتش رو هم بگید
دسته ایکس باکسی عالیه قیمتشم حدود 40 تومن اما ارزش این قیمت رو داره .
Javad-ht
25-09-2010, 14:59
دسته ایکس باکسی عالیه قیمتشم حدود 40 تومن اما ارزش این قیمت رو داره .
فرقی نداره چی بگیریم؟
با سیم یا بیسیم؟
بعد درایور خاصی داره یا مثل این دسته 2-3 تومنیا اتوماتیک راه میوفته؟
آخه وی موت که برای وی هست سیگنال بلوتوث میفرسته و کامپیوتر هم به عنوان گیم پد اونو مشناسه میخواستم بپرسم کسی دسته ی ps3 رو تست نکرده؟؟
اگر بخوای دسته ps3 رو برای کامپیوتر استفاده کنی می تونی با یک دانگل بلوتوث و نرم افزار winds3 این کار رو انجام بدی نرم افزار های دیگری هم برای اینکار هستند
ehsan_old
25-09-2010, 18:31
فرقی نداره چی بگیریم؟
با سیم یا بیسیم؟
بعد درایور خاصی داره یا مثل این دسته 2-3 تومنیا اتوماتیک راه میوفته؟
فرقی نداره
بیسیمش برای pc حدود 75000 تومنه
اگر از فاصله نزدیک بازی میکنی همون با سیمش رو بگیر
SA.JJ.AD
25-09-2010, 19:29
درایور مبدل دسته های PS2 رو واسه PC میخوام ... درایور دارم که تو xp شوک میداد اما گمونم با 7 درایورش سازگار نیست و شوک نمیده . اگه بزارید یا یه لینکی چیزی بدید ممنون میشم ...
saeid 22
28-09-2010, 04:45
سلام
من میخوام یک دسته برای کامپیوتر بخرم می خواستم بدونم چه مدلی بگیرم بهتر هستش
این دسته های xbox360 بی سیم برای کامپیوتر خوب هستش؟
آیا با تمام بازی ها ساز گاری داره یا نه؟
بین مدل بی سیم و سیم دارش کدام مدل بهتر هستش و مشکلی ایجاد نمیکنند؟ من شنیدم دسته بی سیم در بازی تاخیر داره و سریع حرکات فلش و دکمه ها را اجراع نمیکنه
این مدلهای دسته بی سیم قیمت شون چند هستش؟ و باطریش شارژی هستش یا نه هی باید بریم مغازه باطری بخرم؟
دسته بی سیم xbox360 بگیرم برای کامپیوتر می تونم اگه یک زمانی کنسول 360 خریدم با این دسته بازی کنم یا نه با دسته سیم دارش چطور؟
دوستان جواب بدین خیلی ممنون میشم
alireza1411
28-09-2010, 11:46
سلام
بین مدل بی سیم و سیم دارش کدام مدل بهتر هستش و مشکلی ایجاد نمیکنند؟ من شنیدم دسته بی سیم در بازی تاخیر داره و سریع حرکات فلش و دکمه ها را اجراع نمیکنه
این مدلهای دسته بی سیم قیمت شون چند هستش؟ و باطریش شارژی هستش یا نه هی باید بریم مغازه باطری بخرم؟
دسته بی سیم xbox360 بگیرم برای کامپیوتر می تونم اگه یک زمانی کنسول 360 خریدم با این دسته بازی کنم یا نه با دسته سیم دارش چطور؟
نمیدونم به کنسول هم وصل میهش یا نه ولی فکر کنم نمیشه چون پورتش باید فرق داشته باشه. یو اس بی باشه مثلا.
قیمت با سیمش حدودا 40 50 تومنه و بی سیمش هم میشه حدود 70 تومن. کیفیتش رو خبر ندارم ولی از نظر ساپورت تو ویندوز خوبه چون ماکروسافت پشت قضیه هست و شرکتای بازی سازی ساپورت خوبی واسه این دسته در نظر میگیرن.
اگه از اینها نخواستی لاجیتک دسته های با دقت بالا و توپی داره. قیمتاش هم 40 50 تومن هست. ولی من همین دسته ایکس باکس رو پیشنهاد میدم.
saeid 22
28-09-2010, 17:07
سلام
از جواب شما ممنونم دوست عزیز
دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند ممنون جواب سوالات بالا را بدهند
میگم یک وقت بی سیم را نگیرم نتونم باهاش خوب کار کنم ویندوز نشناسه یا بازی نشناسه یا بعد از مدتی دسته xbox360 قدرت بردش ضعیف بشه خلاصه واسم کار کنه
یک سوال دیگه حالا تا چند سال دیگه مایکروسافت یک کنسول جدیدتر داد و مدل دستش را به کلی تغییر داد اونوقت این دسته ها دیگه بی ارزش میشن و بازی اینو نمیشناسه واسه سربازی میگم 2 سال دیگه میام میبینم دسته ها همه تغییر کردن پول من هم میپره
mhadishirani
28-09-2010, 18:54
سلام
هردو xbox رو ساپورت میکنن. به نظر من سیم ذار بگیر هم ارزون تره هم راحت تر. بیسیم ها باطریشون شارژیه.
بعید میدونم این دیگه ساپورت نشه چون در حال حاضر همه ی بازی ها رو ساپورت میکنه و ماکروسافت موظف کرده کسایی که میخوان بازی تحت ویندوز ارائه بدن رو که بازیشون باید با این دسته هماهنگ باشه!!
يك كم آمار و اصلاعات د رمورد فرمان و پدال يا همون Racing Wheel ميخواستم.
انواع مدلها و قيمتشون
alireza1411
30-09-2010, 16:06
يك كم آمار و اصلاعات د رمورد فرمان و پدال يا همون Racing Wheel ميخواستم.
انواع مدلها و قيمتشون
فقط میتونم بگم :
لاجیتک رو لینک دادم چون کیفیتش خوبه. فراسو و تراست و .... هم تو همین سایت داره. راستی قیمتاش و آپدیت بودنش زیاد. فقط برای اطلاع لینک دادم.
farbodkain
01-10-2010, 15:10
با سلام خدمت دوستان
من می خوام برای PC یک GamePAD Xbox 360 سیم دار بگیرم ولی نمی دونم دقیقا از کجا تهران باید تهیه کنم؟!و قیمتش را هم نمی دونم اگر از دوستان کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم من را راهنمایی کنه
ehsan_old
01-10-2010, 18:27
با سلام خدمت دوستان
من می خوام برای PC یک GamePAD Xbox 360 سیم دار بگیرم ولی نمی دونم دقیقا از کجا تهران باید تهیه کنم؟!و قیمتش را هم نمی دونم اگر از دوستان کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم من را راهنمایی کنه
برو هایپر استار از اونجا بخر. فکر کنم 40000 تومن بود.
البته اینی که هایپر داره مختص کنسول هستش و CD درایور نداره ولی با دانلود درایور از سایت مایکروسافت میتونی با PC هم ازش استفاده کنی.
قیمتش برای خود PC که شامل CD هم میشه، 49000 تومنه.
farbodkain
01-10-2010, 19:49
برو هایپر استار از اونجا بخر. فکر کنم 40000 تومن بود.
البته اینی که هایپر داره مختص کنسول هستش و CD درایور نداره ولی با دانلود درایور از سایت مایکروسافت میتونی با PC هم ازش استفاده کنی.
قیمتش برای خود PC که شامل CD هم میشه، 49000 تومنه.
یعنی منظورتون اینه که این گیم پد ماله همون XBOX است وفقط باید درایورش را دانلود کنم؟!مگه سوکت مربوطه به xbox360،هم usb است؟!
و این هایپر کجا هست اصلا؟!
ممنون میشم یکم راهنمایی کنید
ehsan_old
01-10-2010, 20:14
یعنی منظورتون اینه که این گیم پد ماله همون XBOX است وفقط باید درایورش را دانلود کنم؟!مگه سوکت مربوطه به xbox360،هم usb است؟!
و این هایپر کجا هست اصلا؟!
ممنون میشم یکم راهنمایی کنید
بله. اونم USB هست.
آدرس: تهران- اتوبان شهید ستاری- فردوس غربی-خیابان بهار جنوبی
mohammad_87
02-10-2010, 00:28
بله. اونم USB هست.
آدرس: تهران- اتوبان شهید ستاری- فردوس غربی-خیابان بهار جنوبی
من پنجشنبه از توچخونه قیمت گرفتم اکثرا همین مدل سیم دار رو بین 30 تا 35 قیمت میدادن.بعضی هاهم همین مدل سیم داررو تا 45 قیمت میدادن.بسته بندی ها مثل هم بودن و روی همشون هم آرم مایکروسافت بود.هیچ کدوم هم گارانتی نداشتن.
آیا واقعا اینها باهم متفاوتند؟از جا بفهمم اصلش کدومه (اگه پیدا بشه)؟اینها که در بازار هستن آیا کیفیت خوبی دارن؟روی جعبه ها دیدم نوشته بود windows xp با ویندوز سون مشکل ندارن؟ضمنا تو این رنج قیمت بهترین گیم پد برای کامپیوتر کدوم هست؟
لطفا سریع جواب بدین چون یکشنبه میخوام بخرم.
alireza1411
02-10-2010, 07:54
من پنجشنبه از توچخونه قیمت گرفتم اکثرا همین مدل سیم دار رو بین 30 تا 35 قیمت میدادن.بعضی هاهم همین مدل سیم داررو تا 45 قیمت میدادن.بسته بندی ها مثل هم بودن و روی همشون هم آرم مایکروسافت بود.هیچ کدوم هم گارانتی نداشتن.
آیا واقعا اینها باهم متفاوتند؟از جا بفهمم اصلش کدومه (اگه پیدا بشه)؟اینها که در بازار هستن آیا کیفیت خوبی دارن؟روی جعبه ها دیدم نوشته بود windows xp با ویندوز سون مشکل ندارن؟ضمنا تو این رنج قیمت بهترین گیم پد برای کامپیوتر کدوم هست؟
روش ایکس پی هم نوشته باشه اگه کپی مدلهای خود ماکروسافت باشه راحت تو هر ویندوزی که ماکرو سافت بزنه ساپورت میشه.
فکر کنم تولید جاهای مختلف باشن. تا 5 تومن تفاوت قیمت منطقیه ولی بیشترش به نظرم ....
از ظاهرش میتونی متوجه کیفیت دکمه ها تا حدودی بشی و اگه نوشته باشه تولید کجا هستن میتونی بفهمی کدوم بهتره. چینی هاش لابد ارزونه و تایوانی هاش و ... گرونتره دیگه.
farbodkain
02-10-2010, 11:22
من احتمالا امروز یکسر برم سمت توپ خانه ببینیم داستان این گیم پد ها چی است؟!اگر برای PC باشه که با این قیمت خیلی خوبه آدم درایورش را به قول این دوستمو ن دانلود می کنه تا اونجا که من متوجه شدم این گیم پد ها یک تبدیل سرش می خوره که میشه زد به PORT USB .
توی پاساژ ایران سمت ولیعصر یک جا می داد 70 تومان البته وایرلس را .
ehsan_old
02-10-2010, 11:53
یکی از دوستانمون در این تاپیک رفته بودن توپخونه و به قیمت 35000 تومن این دسته رو خریداری کرده بودن. عکسش رو که گذاشته بودن دیدم اصل بود.
هایپر استار رو از این نظر گفتم که دیگه خیال آدم راحته بابت اصل بودنش. ولی اگر خودتون میتونید اصل بودنشو تشخیص بدید، میتونید توپخونه برید.
من احتمالا امروز یکسر برم سمت توپ خانه ببینیم داستان این گیم پد ها چی است؟!اگر برای PC باشه که با این قیمت خیلی خوبه آدم درایورش را به قول این دوستمو ن دانلود می کنه تا اونجا که من متوجه شدم این گیم پد ها یک تبدیل سرش می خوره که میشه زد به PORT USB .
توی پاساژ ایران سمت ولیعصر یک جا می داد 70 تومان البته وایرلس را .
عزیز اون تبدیلی که شما میبینید کارش یه چیز دیگست و به خود Xbox هم USB میخوره.
اون رابط کارش اینه که اگر بین راه، دسته به هر دلیل کشیده بشه (مثلاً پای کسی بهش گیر کنه) سیم دسته اتصالی پیدا نکنه و از اون قسمت رابط به راحتی جدا بشه.
واقعاً به این میگن طراحی مهندسی.
در کل از همه دسته هایی هم که دیدم همین دسته های مایکروسافت (چه بیسیم و چه باسیم) از همه لحاظ از مابقی بهتره.
Download Master
02-10-2010, 11:57
منم میخوام یدونه دسته xbox واسه PC بگیرم (از دست این فیفا 11 :40:)
یه فروشگاهی معرفی کنید حدود انقلاب و ولیعصر باشه
ولی اگه ارزش داره جای دیگه هم معرفی کنید فقط میخوام اصل باشه
یه چیز دیگه وایرلس با سیم دار تفاوت دیگه ای ندارن (از لحاظ کیفیت ) و 20 تومن بابت سیم نداشتش باید بدیم :31:؟
یه قیمت دقیقم بدید. خیلی ممنون
ehsan_old
02-10-2010, 12:49
منم میخوام یدونه دسته xbox واسه PC بگیرم (از دست این فیفا 11 :40:)
یه فروشگاهی معرفی کنید حدود انقلاب و ولیعصر باشه
ولی اگه ارزش داره جای دیگه هم معرفی کنید فقط میخوام اصل باشه
یه چیز دیگه وایرلس با سیم دار تفاوت دیگه ای ندارن (از لحاظ کیفیت ) و 20 تومن بابت سیم نداشتش باید بدیم :31:؟
یه قیمت دقیقم بدید. خیلی ممنون
برو هایپر استار
اونجا اصلشو داره. قیمت سیم دارش 40000 تومنه.
یه وقت بیسیمشو نگیری که اونا بدون رسیورش رو دارن و برای Xbox هست.
مشخصات کامپیوترت هم که عالیه. جون میده واسه بازی های سنگین
kazemcom
02-10-2010, 16:08
سلام من به تازگی یک گیم پد وایرلس با مارک generous گرفتم به قیمت 25000 تمن
منتها تو بازی ها شوک نداره گزینه vibration تو بازی ها رو روشن میکنم فرقی نکرد
درایورش هم نصبه ورو تست هیچ مشکلی نداره کی میتونه مشکلو حل کنه
جالب اینه که هیچ سایتی هم نداره!
farbodkain
02-10-2010, 18:18
دوستان من امروز رفتم پشت شهرداری و یک گیم پد سیم دار xbox 360 خریدم به قیمت 35 تومان اکثر مغازه ها اونجا بی سیم داشتن که 40 تومان می داد فقط یک مغازه توی پاساژ لباف بود که بی سیم اورجینال داشت ماله PC که 80 تومان می داد اما یکم اونجا ها بچرخید سیم دار هم گیر میارید من یک دونه پیدا کردم که 30 می داد اما جعبه اش با همه فرق داشت و می گفت اصله اما نمی دونم چرا انقدر ارزون می داد،فقط یک سوالی از دوستانی که این گیم پد را دارند داشتم،اشکالی نداره اگر مدام به دستگاه من وصل باشه و مجبور نباشم از USB حدا کنمش؟! دوم این داستان این 4 تا چراغ چیه که دوره اون X است روی گیم پد؟!
mohammad_87
02-10-2010, 19:50
یکی از دوستانمون در این تاپیک رفته بودن توپخونه و به قیمت 35000 تومن این دسته رو خریداری کرده بودن. عکسش رو که گذاشته بودن دیدم اصل بود.
هایپر استار رو از این نظر گفتم که دیگه خیال آدم راحته بابت اصل بودنش. ولی اگر خودتون میتونید اصل بودنشو تشخیص بدید، میتونید توپخونه برید.
ببخشید میشه روش تشخیص اصل بودنش رو بگید؟
اونها که توی هایپر میدن هم روش زده ساخت چین؟
ali-aghili
02-10-2010, 20:00
سلام ، من یه دسته FGP-660 گرفتم ، مدتی خوب کار میکرد ، ولی چند وقته تو PES 2010 خیلی کند شده ، منظورم سرعت دویدن بازیکن هاست ، ویندوز و بازی رو دوباره نصب کردم ولی مشکلم حل نشد ، به نظره شما مشکلم از کجاست ، خوده دسته مشکل داره یا رسیورش ، راستی اینو بگم که دسته رو روی سیستم دوستم امتحان کردم باز هم همین مشکل رو داشت ، لطفاً راهنمایی کنید ، ممنون .
ehsan_old
02-10-2010, 23:34
ببخشید میشه روش تشخیص اصل بودنش رو بگید؟
اونها که توی هایپر میدن هم روش زده ساخت چین؟
بله همش ساخت چینه.
تو نگاه اول از خود جعبش میشه فهمید که اصله یا نه.
پک اصلیشون این شکلیه:
به آرم Xbox در بالا و نوشته آن در پایین دقت کنید.
مورد بعدی اینکه، پک این ها به سختی باز میشه و باید حتماً اون رو برید در صورتیکه تقلبیاش خیلی راحت باز میشن.
جنسشونم که فرعی خودشو نشون میده که کیفیت نداره.
سلام! می خواستم بدونم این ----- xbox 360 controller فقط یه دسته رو وصل میکنه به کامپیوتر؟ یعنی برای هر دسته باید یه ----- داشت یا اینکه تا چند دسته رو ساپورت میکنه؟
ehsan_old
03-10-2010, 15:48
سلام! می خواستم بدونم این ----- xbox 360 controller فقط یه دسته رو وصل میکنه به کامپیوتر؟ یعنی برای هر دسته باید یه ----- داشت یا اینکه تا چند دسته رو ساپورت میکنه؟
هر ----- فقط یه دسته رو ساپورت میکنه
هر ----- فقط یه دسته رو ساپورت میکنه
دوست عزیز شما مطمئنید؟ خودتون تست کردید؟ اینجا رو بخونید!
The Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows lets you connect up to four wireless headsets and four wireless controllers to a computer running Microsoft Windows XP with Service Pack (SP2) or a later version of Windows.
اگه اینطور باشه که برای هر دسته یه ----- بزنی، خو باید برای 4 تا دسته 4 تا ----- بزنی! اطرافه کیس میشه همش سیم و چراغ! بله! دسته هایی مثل فراسو هر دسته یه ----- دارن که کوچیکن! نه سیم و نه چرغی! اما این ----- ها فکر کنم توانایی هاشون بیشتر از ساپورت فقط یک دسته باشه!!
SA.JJ.AD
03-10-2010, 17:00
دوستان 2 تا از این دسته های xbox (ماله pc) با سیم و اصلش قیمتش چند میشه ؟
همه ی بازی هارو ساپورت میکنه ؟ بعدشم رنگ مشکیش هم وجود داره ؟ حالم از ظاهر سفید و افتابه ای این دسته بهم میخوره:2:راستی طول سیمش چقدره ؟ 2.5 متریش هست ؟:18::27:
ehsan_old
03-10-2010, 19:44
دوست عزیز شما مطمئنید؟ خودتون تست کردید؟ اینجا رو بخونید!
The Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows lets you connect up to four wireless headsets and four wireless controllers to a computer running Microsoft Windows XP with Service Pack (SP2) or a later version of Windows.
اگه اینطور باشه که برای هر دسته یه ----- بزنی، خو باید برای 4 تا دسته 4 تا ----- بزنی! اطرافه کیس میشه همش سیم و چراغ! بله! دسته هایی مثل فراسو هر دسته یه ----- دارن که کوچیکن! نه سیم و نه چرغی! اما این ----- ها فکر کنم توانایی هاشون بیشتر از ساپورت فقط یک دسته باشه!!
نکته خیلی خوبی رو در اون متن لاتین اشاره کردی.
من 2 تا دسته بیسیم برای PC دارم که هر دوشون ----- دارن
چند بار خواستم از یه ----- هر دو دسته رو راه بندازم ولی نشد.
حالا با توجه به این متن، با سماجت میرم سروقتش ببینم میشه یا نه. نتیجشو بهتون میگم.
اگر بشه که 30000 تومن پول الکی بابت دسته دوم دادم. چون میتونستم جاش دسته بیسیم XBOX بگیرم. :weird:
نکته خیلی خوبی رو در اون متن لاتین اشاره کردی.
من 2 تا دسته بیسیم برای PC دارم که هر دوشون ----- دارن
چند بار خواستم از یه ----- هر دو دسته رو راه بندازم ولی نشد.
حالا با توجه به این متن، با سماجت میرم سروقتش ببینم میشه یا نه. نتیجشو بهتون میگم.
اگر بشه که 30000 تومن پول الکی بابت دسته دوم دادم. چون میتونستم جاش دسته بیسیم XBOX بگیرم. :weird:
منم واسه همین پیگیرشم! یکی دارم! می خوام یکی دیگه بگیرم! از دسته سیم دار هم متنفرم! می خوام ببینم میشه یا نه! اگه میشه یه دسته xbox بگیرم!!!!!!!
kazemcom
03-10-2010, 21:11
ما که رفتیم واقعا فروم بی بخاری دارین
ehsan_old
03-10-2010, 21:38
منم واسه همین پیگیرشم! یکی دارم! می خوام یکی دیگه بگیرم! از دسته سیم دار هم متنفرم! می خوام ببینم میشه یا نه! اگه میشه یه دسته xbox بگیرم!!!!!!!
خبر خیلی خوبی برات دارم :20:
یه ----- جواب هر دو دسته رو میده. اول دکمه روی ----- و دکمه پشت یکی از دسته ها رو میگیری تا با اون ست بشه، دوباره دکمه ----- رو نگه میداری و دکمه پشت اون یکی دسته رو میگیری تا با دومی هم ست بشه.
خوب 30000 تومن رفت تو پاچمون ولی دعای خیر یه جوون پشت سرمونه :46:
خبر خیلی خوبی برات دارم :20:
یه ----- جواب هر دو دسته رو میده. اول دکمه روی ----- و دکمه پشت یکی از دسته ها رو میگیری تا با اون ست بشه، دوباره دکمه ----- رو نگه میداری و دکمه پشت اون یکی دسته رو میگیری تا با دومی هم ست بشه.
خوب 30000 تومن رفت تو پاچمون ولی دعای خیر یه جوون پشت سرمونه :46:
بابا دمت گرم! دستت درد نکنه! پس اون متن انگلیسیه درست نوشته! یک ----- 4 دسته و 4 هدست رو ساپورت می کنه!!!!!!!!!!!!!!
SA.JJ.AD
04-10-2010, 07:36
همه ی بازی هارو ساپورت میکنه ؟ بعدشم رنگ مشکیش هم وجود داره ؟ حالم از ظاهر سفید و افتابه ای این دسته بهم میخوره:2:راستی طول سیمش چقدره ؟ 2.5 متریش هست ؟:18::27:
:13::13:؟:13::13:
farbodkain
04-10-2010, 09:43
دوست عزیز د رکل پیدا کردن gamepad xbox 360 wire خیلی سخته است حالا چه برسه به اصل بودن همانطور که یکی از دوستان گفت در هایپر می تونی =یدا کنی اما من خودم شنبه رفته بودم سمت توپ خانه اونجا یک گیم سیم دار xbox 360 را گرفتم 35 تومان که درایور هم نداشت چون ماله خوده کنسول بود .
همه بازی ها را ساپورت نمی کنه منظورم این که خیلی از بازی ها اصلا گزینه گیم پد را نداره فقط با کیبرد و موس است.رنگ مشکی سیم دار اصلا من چایی ندیدم (منظورم ایران است).طول سیمش هم تقریبا همون 2متر و خورده ای باید باشه.خیلی بلند .
من سمت پاساژ ولیعصر هم رفته بودم اونجا نهایت دزدی را بکار بردن یک مغازده داشت که می داد 60 تومان دقیقا دو برابر این چیزی که توپ خانه می داد و دقیقا همین جنسی که تو توپ خانه بود.
Download Master
04-10-2010, 14:20
داشتم با یه فیفا باز حرفه ای صحبت میکردم این دسته رو پیشنهاد داد . گفت اکثر حرفه ای ها هم همینو استفاده میکنن
Logitech ChillStream
اینم سایتش :
فن هم داره
میخواستم بدونم نمایندگی لاجیتک کجاس برم بخرم . کسی قیمت هم داره لطف کنه. اگه فروشگاهی هم هست که مطمئن باشه دریغ نکنین
خیلی ممنون
داشتم با یه فیفا باز حرفه ای صحبت میکردم این دسته رو پیشنهاد داد . گفت اکثر حرفه ای ها هم همینو استفاده میکنن
Logitech ChillStream
اینم سایتش :
فن هم داره
میخواستم بدونم نمایندگی لاجیتک کجاس برم بخرم . کسی قیمت هم داره لطف کنه. اگه فروشگاهی هم هست که مطمئن باشه دریغ نکنین
خیلی ممنون
فوکا سیستم توی مرکز کامپیوتر ایران توی خیابون ولی عصر اکثر محصولات لاجیتک رو میاره!
نمیدونم اینو داره یا نه ولی میتونم شمارشو بهت بدم ، بپرسی!
Download Master
04-10-2010, 15:33
فوکا سیستم توی مرکز کامپیوتر ایران توی خیابون ولی عصر اکثر محصولات لاجیتک رو میاره!
نمیدونم اینو داره یا نه ولی میتونم شمارشو بهت بدم ، بپرسی!
منم هدستم رو از فوکا خریدم . شمارشو ندارم لطف کن بده یه زنگ بزنم.
ولی فکر کنم خود لاجیتک هم نمایندگی رسمی داشته باشه ها ؟
راستی فروشگاه دیگه ای نمیدونید که محصولات لاجیتک رو بیاره
baloteli
04-10-2010, 16:36
بهترین گیم پد کامپوتر که کیفیت خوبی داشته باشه رو چی پیشنهاد میکنید فقط هم باهاش میخام pes بازی کنم
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
منظور دوستان از با ریسیور بودن دسته ی xbox چیه و چه فرقی باهم دارند
بهترین گیم پد کامپوتر که کیفیت خوبی داشته باشه رو چی پیشنهاد میکنید فقط هم باهاش میخام pes بازی کنم
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
منظور دوستان از با ریسیور بودن دسته ی xbox چیه و چه فرقی باهم دارند
در مورد گیم پد من فقط گیم پد xbox رو استفاده می کنم! باید کسی راهنماییت کنه که با چند تا گیم پد کار کرده! اما فکر نکنم دسته ای به اندازه xbox تو بازی ها ساپورت بشه!
در مورد -----! ما دو نوع گیم پد Xbox داریم! سیم دار و بی سیم! سیم دار که هیچ! اما بیسیم ها برای اینکه بشه برای کامپیوتر استفادشون کرد یه ----- دارن که باید بزنی به کامپیوتر تا بشه ازش استفاده کرد! در صورتی که کنسول xbox دیگه نیازی به ----- نداره! هر ----- تا 4 تا گیم پد و هدست رو میتونه وصل کنه! این یعنی اینکه شما میتونید اگر دو تا دسته xbox واسه کامپیوتر میخواید بخرید، دسته اول رو از دسته های مخصوص کامپیوتر بخرید که ----- دارن! و دسته ی دوم رو از اونایی بخری که ماله کنسول هستن و بدون -----! اینطوری حدودن 30 تومن به نفعتونه! البته فکر کنم این ----- به صورت جدا هم هست تو بازار!
گیم پد ایکس باکس رو میشه روی کامپیوتر استفاده کرد یا درایور خاصی باید نصب بشه؟
گیم پد ایکس باکس رو میشه روی کامپیوتر استفاده کرد یا درایور خاصی باید نصب بشه؟
اگه سیم داره که فقط درایورشو از سایت میکروسافت یا سایت های دیگه بگیر! اگه بیسیمه، هم ----- می خوای و هم درایور!
shahryar84
05-10-2010, 22:53
لاجیتک چطوره؟
اکثر بازیها را ساپورت میکنه؟
لاجیتک بهنره یا Xbox
alireza1411
06-10-2010, 00:52
لاجیتک چطوره؟
اکثر بازیها را ساپورت میکنه؟
لاجیتک بهنره یا Xbox
لاجیتک کیفیت بالایی داره. مثلا جوس استیکش خیلی دقیق عدد خروجی میده. البته در مقایسه با دسته های 10 تومنی میگم. یه مدل داشت 55 تومن بود که باری جلوگیری از عرق دست یه فن کوچیک روش بود :31:.
ولی میفیتش اونقدری نیست که شما بخوای دسته ایکس باکس رو ول کنی و این رو بچسبی.
اگه ایکس باکس گرونه من trust رو هم پیشنهاد میکنم. قیمتاش حدود 20 تومنه و دقت و کیفیتش خوبه.
LiverBarca
07-10-2010, 00:21
این دسته ی ایکس باکس با رسیورش چند تومن اب میخوره واسه ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دسته ی ایکس باکس با رسیورش چند تومن اب میخوره واسه ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از فروشگاه آنلاین خریدم 75000! الان شده 72000 ! چون تو شهرمون پیدا نکردم، مجبور شدم آنلاین بخرم!
LiverBarca
07-10-2010, 00:32
سیمدارش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سیمدارش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سیم دارش دارش زده 49000 تومن! اما ممکنه این سایت گرون هم بفروشه چون آنلاینه! باید کسانی که رفتن از فروشگاه ها، حضوری قیمت گرفتن بگن چنده تا مقایسه کنیم!
saeid 22
07-10-2010, 00:50
من از فروشگاه آنلاین خریدم 75000! الان شده 72000 ! چون تو شهرمون پیدا نکردم، مجبور شدم آنلاین بخرم!
سلام
از کدام سایت خرید کردید بی زحمت آدرس سایت را میخواستم آیا از دسته تون راضی هستید
سلام
از کدام سایت خرید کردید بی زحمت آدرس سایت را میخواستم آیا از دسته تون راضی هستید
دسته رو تو دست که بگیرید کاملا متوجه تفاوتش با بقیه ی دسته ها میشید! آره راضی هستم! عالیهههههه! اگر هم بخواید که دسته ی دوم بخرید دیگه نیازی نیست دوباره 72 تومن بدید! چون هر ----- 4 تا دسته رو ساپورت می کنه و شما کافیه یه دسته ی بدون ----- که 45 تومنه رو بگیرید!
mehdi1368
07-10-2010, 01:27
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز
چجوری میشه ویبره دسته بازی کامپیوتر رو فعال کرد!
داخل بازی هم فعاله ولی کار نمیکنه ایا درایو خاصی داره؟
ممنون!
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز
چجوری میشه ویبره دسته بازی کامپیوتر رو فعال کرد!
داخل بازی هم فعاله ولی کار نمیکنه ایا درایو خاصی داره؟
ممنون!
مدل دسته شما چیه
؟
Download Master
07-10-2010, 06:03
آقا ما هرچی گشتیم این Chill Stream واسه Logitec رو پیدا نکردیم. فوکا سیستم هم طرح Dualshock 3 رو داشت ولی طرح XBOX تموم شده بود.
هر کس پیدا کرد یه پ.خ بده. منتظرم :10:
mehdi1368
07-10-2010, 13:48
مدل دسته شما چیه
؟
Victory
با دسته های دیگر هم تست کردم جواب نداد!
mohammad_87
08-10-2010, 14:31
سیم دارش دارش زده 49000 تومن! اما ممکنه این سایت گرون هم بفروشه چون آنلاینه! باید کسانی که رفتن از فروشگاه ها، حضوری قیمت گرفتن بگن چنده تا مقایسه کنیم!
49 تومن سیم دارش؟؟؟؟قیمت این دسته بین 30 تا نهایتا 40 بالا پایین میره.قیمتهای آنلاین فروشگاههای غیر معتبر همینجوریه.حتما سعی کنید حضوری بخرید چون میتونید یه چک کنین ببینید چجوریه حداقل از لحاظ بسته بندی.
من هفته پیش از توپخونه یه xbox 360 wired گرفتم 35 تومن.30 تومانی هم بود ولی با توجه به مشخصات بسته بندی اصل که در یکی از پستها دیده بودم بنظرم رسید این با بقیه یه فرقهایی داره(حالا شاید من اینجور فکر میکنم)آرم مایروسافت در بین اسلایدرها حک شده.پشتش هم هولوگرام مایکروسافت داره.پشت بسته بندیش هم طول سیم رو زده که در بقیه بسته بندی ها ندیده بودم.تو این یه هفته که خوب جواب داده.در پی اس و فیفا خودش تنظیم هست.قبلا یه فراسو طرح ایکس باکس داشتم که باید اینها تنظیم میشد.
درایورش هم از تو سایت میکروسافت گرفتم.حجمش 5 مگ بود.بیخود پک با سیدی رو نگیرید 10 تومن گرونتره!
behnam_gunner
08-10-2010, 16:22
بچه ها من دستم genius : maxfire blaze 2 هست 25 تومن خریدم اینو تو پی اس و فیفا احتیاج به تنظیم نداره تو بازی های ماشین هم عالیه مشکلی ندارم حتی اویل 5 رو هم باهاش تا آخر رفتم ولی من با این دسته نمی تونم GTA liberty city , mafia 2 رو بازی کنم تو جی تی ای که کلا مث اینکه دستم رو نمیشناسه ولی تو مافیا همه چیش قاطیه مخصوصا جهت های چرخوندن دوربین
باید چی کار کنم؟
Pr0totype
08-10-2010, 17:44
سلام یه نفر به من که خیلی وارد نیستم بگه دسته بیسیم Xbox for PC قیمتش چنده؟ رنگ میشکیش هستش؟ و اینکه تهران کدوم پاساژ ارزونتر میده؟ اصلاً این دسته خوبه یا مارکهای دیگه؟
بچه ها من دستم genius : maxfire blaze 2 هست 25 تومن خریدم اینو تو پی اس و فیفا احتیاج به تنظیم نداره تو بازی های ماشین هم عالیه مشکلی ندارم حتی اویل 5 رو هم باهاش تا آخر رفتم ولی من با این دسته نمی تونم GTA liberty city , mafia 2 رو بازی کنم تو جی تی ای که کلا مث اینکه دستم رو نمیشناسه ولی تو مافیا همه چیش قاطیه مخصوصا جهت های چرخوندن دوربین
باید چی کار کنم؟
شما میتونید از برنامه ی xpadder استفاده کنید! مشکلتون حل میشه!
behnam_gunner
08-10-2010, 19:02
شما میتونید از برنامه ی xpadder استفاده کنید! مشکلتون حل میشه!
من این برنامه رو دارم ولی با ویندوز 7 سازگارنیست شاید هم این نسخه ای که من دارم اینطوری هست میگردم ورژن دیگش رو پیدا میکنم
ممنون از راهنماییت
من این برنامه رو دارم ولی با ویندوز 7 سازگارنیست شاید هم این نسخه ای که من دارم اینطوری هست میگردم ورژن دیگش رو پیدا میکنم
ممنون از راهنماییت
من همین الان نصبه رو ویندوز سونم! مشکلی نداره! برنامه اصلا اجرا نمیشه یا مشکلش چیز دیگه ای است؟
ورژن آخرش 5.7
يک گيم پد جمع و جور مى خوام
چون مى خوام بزارمش تو کيف لب تابم و اينور و اونور برم
قيمتشم نمى خوام گرون باشه
چى پيشنهاد ميديد؟
alireza1411
08-10-2010, 20:06
باید چی کار کنم؟
مشکلتون با مافیا ص درصد به خاطر کرکش هست. دقیقا همین مسائل رو خوندم یه جایی. مثلا عقب جلو بر عکسه. مشکل کرکش هست که تو تاپیکها یه جایی کرکهای مناسبش رو گذاشته بودن. یه دونه هم تو سایت میهن دانلود بود که لینک دادم دوستان گفتن خوبه و درست کار میکنه.
در مورد اون یکی نظری ندارم. مشکل میتونه خود بازی و یا کرکش باشه.
behnam_gunner
08-10-2010, 20:56
من همین الان نصبه رو ویندوز سونم! مشکلی نداره! برنامه اصلا اجرا نمیشه یا مشکلش چیز دیگه ای است؟
ورژن آخرش 5.7
نه اجرا میشه میگه با این نسخه ویندوز سازگار نیست زیرش هم میزنه به نسخه های xp.vista,98 به هر حال توش 7 نبود من الان اون نسخه 5.7 رو میرم دانلود کنم خدا کنه حل شه مشکل این دسته
ehsan_old
08-10-2010, 22:01
سلام یه نفر به من که خیلی وارد نیستم بگه دسته بیسیم Xbox for PC قیمتش چنده؟ رنگ میشکیش هستش؟ و اینکه تهران کدوم پاساژ ارزونتر میده؟ اصلاً این دسته خوبه یا مارکهای دیگه؟
در ارزون ترین حالت 70000 تومن
رنگ مشکیشم هست ولی خیلی کمه.
این دسته خیلی خوبه. بگیری مشتریش میشه واسه دسته دوم
سلام
بچه ها میخوام یه گیم پد واسه PC بگیرم ، بیشترین استفادم هم واسه فوتباله تا 30 / 40 تومن ترجیحا وایرلس چی پیشنهاد میکنید که هم خوش دست و سبک باشه هم کارایی مناسبی داشته باشه ؟
ehsan_old
11-10-2010, 11:58
سلام
بچه ها میخوام یه گیم پد واسه PC بگیرم ، بیشترین استفادم هم واسه فوتباله تا 30 / 40 تومن ترجیحا وایرلس چی پیشنهاد میکنید که هم خوش دست و سبک باشه هم کارایی مناسبی داشته باشه ؟
اگر واسه PC میخوای، واسه چی میخوای وایرلس باشه؟ وقتی نزدیک PC باشی همون سیم دارش خوبه. چون به خاطر وایرلس بودن، قیمتش میره بالا
بهترین دسته هم دسته Xbox controller سیمی هستش.
اگر واسه PC میخوای، واسه چی میخوای وایرلس باشه؟ وقتی نزدیک PC باشی همون سیم دارش خوبه. چون به خاطر وایرلس بودن، قیمتش میره بالا
بهترین دسته هم دسته Xbox controller سیمی هستش.
اخه 4 نفره میشینیم دوره PC فوتبال بازی میکنه :31:
اینه که چون یه مقدار از سیستم فاصله میگیرم ، سیم مزاحمت ایجاد میکنه .
این مدلی رو که فرمودین یه لینک مشخصات ازش بهم میدین ، حدود قیمتش رو هم بفرمایید ممنون میشم .
papillon11
17-10-2010, 19:40
سلام دوستان . میشه آخرین قیمت دسته ایکس باکس سیم دار چنده؟ از کجا باید تهیه کرد ممنون
mohammad_87
17-10-2010, 22:19
سلام دوستان . میشه آخرین قیمت دسته ایکس باکس سیم دار چنده؟ از کجا باید تهیه کرد ممنون
متغیر از 30 تا 40 تومان.بالاتر دیگه خیلی گرون فروشیه.اگه تهران هستید بهترین مکان توپخانه هستش.همون طبقات پاساژ لباف تا ده تومن هم باهم تفاوت قیمت دارن چه برسه به مکانهای دیگه.اکثرا هم مثل هم هستن و اصلا به حرفهای فروشنده ها توجه نکنین.بسته بندی ها کمی در طرح متفاوتند.همه هم چه اصلی چه غیر اصلی ساخت چین هستن.
سلام.
دوستان یه گیم پد میخوام بخرم برای PC و بازی های Devil May Cry 4 و بازی های اون سبکی ... گاهی اوقات هم Racing ...
بودجه هم تا حدود 20 تومان میشه ... چی معرفی میکنید ؟
سلام دوستان
من راستش تا بحال کلا از هیچ نوع دسته بازی استفاده نکردم ... یه دسته generous بی سیم گرفتم و الان مثلا میخوام assasin creed 2 رو باهاش بازی کنم ... راستش از بیخ و بن گیجم... اگر دوستان بتونن یه راهنمایی از پایه واسه استفاده از این دسته ها (مخصوصا روی بازی های pc )واسم بزارن ممنون میشم .... یعنی اینکه اصلا دکمه ها و اصطلاحات روی دسته و نحوه استفاده ... خیلی ابتدایی سوالم ولی اگر دوستان (مخصوصا اونایی که از این برند generous استفاده میکنن) حوصله به خرج بدن مارو زیر دینشون میبرن
با سپاس
سلام من دو تا دسته فراسو گرفتم 660
من فقط بازی فوتبال باهاشون میکنم
ویندوزم 7 هست میشه یه برنامه بدین ویبره هاشو تست کنم
تو ویندوز هفت همه چی به کل فرق داره
یه برنامه تست ویبره بدین یا یه برنامه ادیت دسته بازی
kingmostafa
20-10-2010, 05:07
سلام.آقا من یک گیم پد میخوام که بشه راحت باهاش فوتبال بازی کرد.قیمتش هم بین 30 تا 40...
البته این جور که دوستان گفتن دسته xbox به کار من میاد ولی یه سوال:
من قبلا یه دسته کامپیوتر گرفته بودم که دکمه های جهتش به هم وصل بود.بعد خیلی مشکل میشد باهاش چرخید و دریبل زد و ...
حالا میخوام بدونم این گیم پد های ایکس باکس این مشکل رو ندارن؟
roozbeh99
20-10-2010, 10:04
آقا من هم اطلاعات زیادی در این مورد ندارم.
روی گیم پدی که دارم اینا رو نوشته یعنی چه :
Two international motors provide maximum vibration feedback.
Turbo and cllear motion.
12 fire digital buttons.
Support direct-X demand.
Various colors for potional.
kingmostafa
20-10-2010, 23:18
اون ور که تاپیک رو قفل میکنن ؛ این ور هم که کسی محل نمیده ... :31:
سلام.
دوستان یه گیم پد میخوام بخرم برای PC و بازی های Devil May Cry 4 و بازی های اون سبکی ... گاهی اوقات هم Racing ...
اساتید کسی جواب نمیده ؟؟؟
millad1388
21-10-2010, 05:34
میدونم این جا کسی نیست جواب بده ولی میپرسم
کسی میدونه از این دسته ها که توش ژلاتین دارن(یک لایه ژلاتین) چند نوع هستش؟ فکر کنم عمری کار میکنه چون کیبورد هایی که یک لایه ژلاتین هم دارند حداقل 10 سال کار میکنه بدون عیب!!!
mhadishirani
21-10-2010, 08:17
سلام.آقا من یک گیم پد میخوام که بشه راحت باهاش فوتبال بازی کرد.قیمتش هم بین 30 تا 40...
من قبلا یه دسته کامپیوتر گرفته بودم که دکمه های جهتش به هم وصل بود.بعد خیلی مشکل میشد باهاش چرخید و دریبل زد و ...
برا بازی باید با آنالوگش بازی کنی دکمه هاش بدرد نمیخوره
ehsan_old
21-10-2010, 10:01
سلام.
شما میتونی دسته های Viera مثل Viera Gamepad VI-911 رو بخری.
قیمت بین 15 تا 20 تومن هستش.
دکمه های دسته Xbox هم به هم وصل هستش
برای دریبل معمولاً از آنالوگش استفاده میشه
اگر خیلی پافشاری دارید رو دکمه های منفصل جهت، باید یه دسته دیگه خریداری کنید
night lord
21-10-2010, 10:40
اساتید کسی جواب نمیده ؟؟؟
آقا از این گیم پدای farasso طرح xbox بگیر . خیلی باهالن قیمتشم 17 تومنه .
kingmostafa
21-10-2010, 15:34
دکمه های دسته Xbox هم به هم وصل هستش
برای دریبل معمولاً از آنالوگش استفاده میشه
اگر خیلی پافشاری دارید رو دکمه های منفصل جهت، باید یه دسته دیگه خریداری کنید
شما چه مدلی پیشنهاد می کنید؟
آخه دسته های خوب همشون دکمه هاشون به هم وصله :angry:
مدل خوبی هست که دکمه هاش منفصل باشه؟
ehsan_old
21-10-2010, 16:03
شما چه مدلی پیشنهاد می کنید؟
آخه دسته های خوب همشون دکمه هاشون به هم وصله :angry:
مدل خوبی هست که دکمه هاش منفصل باشه؟
مدل های طرح Play Station دکمه هاش جداست.
فقط نمیدونم واسه PC هم تولید شده یا نه. باید بپرسید.
ولی اگر مدل PC داشته باشه که باید بگم اونا هم دسته های فوق العاده ای هستن.
kingmostafa
22-10-2010, 04:52
مدل های طرح Play Station دکمه هاش جداست.
فقط نمیدونم واسه PC هم تولید شده یا نه. باید بپرسید.
ولی اگر مدل PC داشته باشه که باید بگم اونا هم دسته های فوق العاده ای هستن.
تبدیلش رو خودم تو بازار دیدم.
یعنی به نظر شما یک دسته ps2 بگیرم با تبدیلش میتونم راحت بازی کنم؟
اونوقت دیگه مشکلی نداره؟اصلا سیستم میشناستش؟
از لحاظ کیفیت چه جورین ؟ مثل گیم پد های pc هست کیفیتش؟
mhadishirani
22-10-2010, 20:59
کیفیتش خوبه ولی فقط فوتبال رو ساپورت میکنه
ehsan_old
22-10-2010, 22:37
من با دسته های PS3 که بازی کرده بودم خیلی کیفیت داشت.
و جالب اینجا بود که شارژ رو خیلی تو خودش نگه میداشت در مقایسه با دسته های Xbox
یکی از نقاط برتری PS3 نسبت به Xbox، شارژ خیلی زیاد دسته هاش هست که در اصل برتری سونی ژاپن به Xbox آمریکاست.
سلام دوستان
من یه دسته بازی میخوام:
1. واسه فوتبال بازی کردن و بازی های ماشین.
2.جنسش خوب باشه و خوب کار کنه(با عرض معذرت منظورم اینه که خر کار باشه)
3. دکمه های جهتش از هم جدا باشه و مث دسته X-box به هم وصل نباشه.
4.ترجیحا مثل دسته ی PS 3 باشه یا اصن خودش باشه!
5.حتما انالوگ داشته باشه.
6.قیمتش هم مهم نیست فعلا اگه دیدم خیلی بالائه بهتون میگم.
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم...
منم یه دسته ارزون قیمت PS2 واسه کامپیوتر میخوام .
قیمتش هیچی . فقط خداییش گیر نداشته باشه و خراب نشه خوبه . الان یکی دارم که مارکش SIGNAL هستش و انالوگ چپش گیر داره .
یه مارک خوب دسته PS2 معرفی کنید .
سلام دوستان
من یه دسته بازی میخوام:
1. واسه فوتبال بازی کردن و بازی های ماشین.
2.جنسش خوب باشه و خوب کار کنه(با عرض معذرت منظورم اینه که خر کار باشه)
3. دکمه های جهتش از هم جدا باشه و مث دسته X-box به هم وصل نباشه.
4.ترجیحا مثل دسته ی PS 3 باشه یا اصن خودش باشه!
5.حتما انالوگ داشته باشه.
6.قیمتش هم مهم نیست فعلا اگه دیدم خیلی بالائه بهتون میگم.
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم...
کسی نیست جواب منو بده.
لطفا سریع تر چون من لازم دارم.
مرسی...
carraddine
25-10-2010, 09:50
سلام.
ميخوام يه دسته بگيرم كه هم به pc بخوره هم به ايكس باكس. ترجيحا بي سيم باشه.يه جا كه از لحاظ قيمت مناسب تر باشه لطفا معرفي كنيد
کسی نیست جواب منو بده.
لطفا سریع تر چون من لازم دارم.
مرسی...
فک نکنم که کسی سالی یک بار هم به این تاپیک سر بزنه.جز من و چند نفر مثه من که بیخودی به شما امیدوار شدیم که یه راهنمایی ازتون بگیریم.
مرسی....
موفق باشید....
malkemid
26-10-2010, 01:03
فک نکنم که کسی سالی یک بار هم به این تاپیک سر بزنه.جز من و چند نفر مثه من که بیخودی به شما امیدوار شدیم که یه راهنمایی ازتون بگیریم.
مرسی....
موفق باشید....
عزیز من شما اگه صفحات قبل رو مطالعه می کردی جوابتو می گرفتی.
به هر حال من saitek rumble pad p3200 رو پیشنهاد می کنم...حدود 40 تومن
عزیز من شما اگه صفحات قبل رو مطالعه می کردی جوابتو می گرفتی.
به هر حال من saitek rumble pad p3200 رو پیشنهاد می کنم...حدود 40 تومن
من به طور رندوم چند تا صفحه رو گشتم ولی چیزی با این مشخصات پیدا نکردم.
97 صفحه رو چجوری بگردم!!!!
به هر حال مرسی از جواب...
این دسته xbox که میگید 40 تومنه، یک جفته یا یک دونه هست؟
malkemid
03-11-2010, 14:58
این دسته xbox که میگید 40 تومنه، یک جفته یا یک دونه هست؟
:18:سوال خوبی بود...نه عزیزم 1 دونست.:46:
سوال خوبی بود...نه عزیزم 1 دونست.:46:
اینطوری که خیلی قیمتش زیاد می شه. 80 هزار تومن برای دو تا دسته. :18:
می شه یک پیشنهاد برای یک جفت دسته در حد 20 تومن بدید.
BMW.M3_E46
04-11-2010, 17:05
کسی از دوستان قیمت روز Racing wheel logitech G27 رو نداره؟
malkemid
04-11-2010, 17:46
اینطوری که خیلی قیمتش زیاد می شه. 80 هزار تومن برای دو تا دسته. :18:
اونطوری می خوای فرقی نمی کنه...هرچی بگیری بدرد نمیخوره!!
Kianoosh
04-11-2010, 19:15
Farasoo FGP-421
بدک نیست ...دوتاش میشه حدود 20 تومن...
سلام
دوستان من یه گیم پد وایرلس واسه PES میخوام نظرتون راجع به Logitech Cordless Rumble pad 2 چی ؟
خوش دسته ؟ 69 تومن میارزه ؟
MOHAMMAD2010
09-11-2010, 18:30
یه دسته خوب برا pc معرفی کنین که قیمتش تا 20 تومن باشه
میخوام کلیداش نرم باشه مثل دسته ps2
ehsan_old
09-11-2010, 21:50
سلام
دوستان من یه گیم پد وایرلس واسه PES میخوام نظرتون راجع به Logitech Cordless Rumble pad 2 چی ؟
خوش دسته ؟ 69 تومن میارزه ؟
قیمت جهانیش رفته بالا و قیمتش رسیده به 40$
کلاً محصولات لاجیتیک جز محصولات حرفه ای حساب میشن.
kingmostafa
10-11-2010, 00:37
یه دسته خوب برا pc معرفی کنین که قیمتش تا 20 تومن باشه
میخوام کلیداش نرم باشه مثل دسته ps2 من امروز یه دسته ی ps2 گرفتم...به نظرم برای pes بهترین انتخابه...ولی خوب اگه بازی های دیگه رو هم میخوای انجام بدی ،این به دردت نمیخوره.
تو رو خدا یکی بگه من چجوری call of duty 6 رو با game pad بازی کنم gampam هم vira هست و ویندوز سون:2:
Shayan Arya
11-11-2010, 20:22
تو رو خدا یکی بگه من چجوری call of duty 6 رو با game pad بازی کنم gampam هم vira هست و ویندوز سون:2:
اگر خود بازی پشتیبانی از گیم پد نداره باید Pinnacle Game Profiler نصب کنی که کلی دردسر داره و آخرش هم مثل بازی با کیبورد و ماوس نمیشه
hamidrezaj
14-11-2010, 04:27
سلام دوستان میخواستم از بین این چند گیم پد یکی رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید و البته دلیلتون رو هم بگید ممنون میشم.
1.دسته XBox 360
2.Xbox 360 Game Pad - Chill
3. Cyborg Rumble Pad for PC and Xbox 360
4.جوی استیک فراسو 666
لطفا قیمتها رو از فروشگاههای مختلف هم بگید.
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه چرا نسبت به پارسال اینقدر قیمت دسته xbox گرونتر شده؟
mohsenslr
14-11-2010, 16:29
با سلام
دوستا کسی درایور درسته فراسو fgp-660 رو داره؟ من امروز خریدمش ولی cd داخلش کار نمیکنه. بد جور گیرشم! ممنون
windows 7 64bit
hamidrezaj
14-11-2010, 18:10
سلام دوستان میخواستم از بین این چند گیم پد یکی رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید و البته دلیلتون رو هم بگید ممنون میشم.
1.دسته XBox 360
4.جوی استیک فراسو 666
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه چرا نسبت به پارسال اینقدر قیمت دسته xbox گرونتر شده؟
از دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
ehsan_old
14-11-2010, 18:18
1.دسته XBox 360
4.جوی استیک فراسو 666
شماره 1 و 2 یکی هستن.
قیمت بیسیمش برای PC بین 70 تا 75 هستش.
قیمت سیم دارش 40 تومن هستش.
شماره 3 فقط سیمی داره و خوبیش هم اینه که جای آنالوگ با دیجیتالش میتونه عوض بشه. قیمتش 50 تا 55 تومن
چهارمی دسته بدی نیست ولی در مقابل این دسته ها هیچ حرفی برای گفتن نداره.
mohsenslr
15-11-2010, 20:46
با سلام
دوستا کسی درایور درسته فراسو fgp-660 رو داره؟ من امروز خریدمش ولی cd داخلش کار نمیکنه. بد جور گیرشم! ممنون
windows 7 64bit
کسی نیست کمک کنه؟
ehsan_old
15-11-2010, 23:35
کسی نیست کمک کنه؟
برای ویندوز ویستا:
برای ویندوز XP:
mohsenslr
17-11-2010, 19:52
با سلام
دسته fgp-660 رو خریدم و درایورشو هم نصب کردمم.ولی نه روی dirt کار میکنه نه gta eflc نه pes 10 ! میترسم رو nfs هم کار نکنه!
کمک!!
1.دسته XBox 360
4.جوی استیک فراسو 666
سلام
پد چهارم که متعلق به فراسو هست رو خیلی از بازی های منطبق با دسته ممکنه نشناسن
توصیه می کنم از 3 تای اول انتخاب کنید چون حتی فیفا که میشد هر دسته ای رو به طریقی بهش بشناسونی توی فیفا 11 تغییرات زیادی توی شناسایی گیم پد ها کرده
من خودم مورد سوم رو دارم و پارسال از پاساژ لباف خریدم 32 هزار تومن و الان هم ازش راضیم توی بازی فیفا
10 و 11 و اساسین ازش استفاده کردم:46:
برای خرید گیم پد حتما به پاساژ لباف در میدون توپخونه ی سابق برید که اونجا ارزونتر از پاساژهای ایران و مرکز
کامپیوتر ولیعصر هستش
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
با سلام
دسته fgp-660 رو خریدم و درایورشو هم نصب کردمم.ولی نه روی dirt کار میکنه نه gta eflc نه pes 10 ! میترسم رو nfs هم کار نکنه!
کمک!!
سلام
متاسفانه دسته های برند های غیر معروفی مثل فراسو رو خیلی از بازی ها ممکنه شناسایی نکنن چون باید
شرکت سازنده ی بازی این دسته رو در لیست ساپورتش قرار بده تا در بازی شناسایی بشه و متاسفانه چون
فراسو برند معروفی نیست این ساپورت از طریق شرکت سازنده ی بازی صورت نمی گیره:41:
soroush20
22-11-2010, 11:09
یه دسته میخوام که بشه این تکنیک های FIFA09 مثل XBOX360 اجرا کرد .
krauser جان شما تو فروم FIFA09 اینو گفتید : اين تريلر 86 مگابايت حجمش هست چند صفحه قبل لينكش رو گذاشتم ولي اون موقع هنوز دانلودش نكرده بودم نحوه اجراي حركات تكنيكي و حركات واقعي كه در تاريخ فوتبال جهان توسط ستارگان فوتبال اجرا شده به نمايش مي ذاره و آموزش ميده اگه يه جوي استيك 360 داشته باشيد (قيمتش 15500 تومن هست مارك فراسو) مي تونيد همش رو با PC انجام بديد
این دسته چه جوریه عکسی یا اطلاعات بیشتر میدی بعد ایا مستقیم به کامپیوتر متصل میشه یا تبدیل داره؟
artara74
24-11-2010, 06:19
سلام. من جدیدا خیلی تو خط اتومبیل رانی زدم و می خواستم یک فرمان Force Feedback دار بگیرم (بدون FF که اصلا رانندگی حال نمی ده) بازی هام معمولا رالی هست (Colin MCrae ...) حدود 100 تومن. خودم نظرم روی Logitech MOMO هست.
ehsan_old
24-11-2010, 10:30
سلام. من جدیدا خیلی تو خط اتومبیل رانی زدم و می خواستم یک فرمان Force Feedback دار بگیرم (بدون FF که اصلا رانندگی حال نمی ده) بازی هام معمولا رالی هست (Colin MCrae ...) حدود 100 تومن. خودم نظرم روی Logitech MOMO هست.
فرمان بازی فقط به درد بازی های سیمولیشن میخوره
برای بازی ماشین ها مثل Need for Speed باید فرمان رو تا ته به چپ یا راست بچرخونی تا عمل کنه. اینطوری نیست که عین ماشین واقعی یکم فرمون رو بچرخونی، یکم ماشین چپ و راست بشه.
خلاصه آدمو از کت و کول میندازه.
Reza Razor
24-11-2010, 12:33
دوستان من فقط پد رو برای فیفا 11 میخوام
نمیخوام برای یه بازی خرج زیادی کنم
این فراسو مدل 360 کسی روی فیفا 11 چک کرده با دسته ی 360 تفاوتی میکنه موقع بازی ؟
من هرچی پد معمولی روی فیفا 11 امتحان کردم کار میکردن ولی آنالوگا بعضی وقتا قاطی میکنن
بعد قیمتش چنده این فراسو ؟
artara74
24-11-2010, 14:10
فرمان بازی فقط به درد بازی های سیمولیشن میخوره
برای بازی ماشین ها مثل Need for Speed باید فرمان رو تا ته به چپ یا راست بچرخونی تا عمل کنه. اینطوری نیست که عین ماشین واقعی یکم فرمون رو بچرخونی، یکم ماشین چپ و راست بشه.
خلاصه آدمو از کت و کول میندازه.
بندازه ! بعدش هم NFS بازی نمی کنم. گفتم که DiRT 2 بازی می کنم و منتظرم DiRT3 بیاد. آخه من عاشق رانندگیم :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.