ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ گيم پد كامپيوتر

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

MANCHESTERUNITED
05-12-2010, 13:47
سلامومن يه گيم پد لاجيتك chillstream خريدم.اول اينكه بفرماييد نظرتون چيه دربارش؟دوم اينكه در NBA 2K نتونستم راهش بندازم.چكار بايد بكنم هم در اين بازي و هم در مجموع براي بازي هاي ديگه.ممنون

SA.JJ.AD
09-12-2010, 19:34
دوستانی که گیم پد دارن . بگید ببینم شما هم دائما گیم پدتون به pc متصله ؟! حتی اگه 1 هفته استفاده ای نشه ازش ... من 2 تا گیم پد ps2 که با تبدیل به pc وصله رو هرگز قطع نکردم و چه بازی کنم و چی بازی نکنم همش وصله . این برا دسته ها ضرری نداره ؟! البته انالوگ دسته خاموشه ها :27:

kingmostafa
10-12-2010, 05:52
منم دسته ps دارم که به همیشه به pc وصله...تا حالا که براش مشکلی پیش نیومده...فکر هم نمیکنم مشکلی پیش بیاد.

Khashayar King
10-12-2010, 08:05
یه سوال داشتم ! برای من مقدور نی که دسته ایکس باکس {که برای پی سی منتشر شده} رو به پی سی وصل کنم ! و مثلا بازی های اکشن رو با گیمپد معمولی انجام بدم ...!

قبلا تو یه سایتی یه فایل بود برای همین کار مثلا بازی هایی مثل مافیا 2 یا ... {نمونه بازی که در پی سی به گیم پد 360 احتیاج داره} یه فایل گذاشته بود که میریختیم تو فلدر خود بازی و بازی با گیمپد های

معمولیم اجرا میشد !.

میخواستم بدونم از دوستان عزیز کسی این فایل یا روشی برای اجرای این بازی ها روی دسته های معمولی پی سی داره ؟

باتشکر ...

karajboy
17-12-2010, 11:32
سلام دوستان، کسی تا حالا با saitek Cyborg Rumble Pad کار کرده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می خواستم بدونم نسبت به دسته xbox یا logitech chilstream چه مزیت ها یا نقص هایی داره ؟؟!

karajboy
20-12-2010, 15:51
سلام دوستان، کسی تا حالا با saitek Cyborg Rumble Pad کار کرده؟

می خواستم بدونم نسبت به دسته xbox یا logitech chilstream چه مزیت ها یا نقص هایی داره ؟؟!

دست شما درد نکنه !!!
همون xbox رو خریدم !

حالا یه سوال: توی pes 2011 می خوایم دوتایی بازی کنیم(!)، ولی هم دسته و هم کیبورد به عنوان یک کنترلر شناخته میشن. چیکار کنم که دسته یک بازیکن و کیبورد هم یه بازیکن جدا شناخته بشن؟

Crespo
30-12-2010, 00:52
سلام.
من می خوام گیم پد اصل XBOX360 واسه PC بخرم. حالا من باید از این گیم پدای خود XBOX بخرم یا واسه خوده PC هستش؟! من تک دسته می خوام، وایرلس هم نمی خوام!

mhadishirani
30-12-2010, 18:51
سلام.
من می خوام گیم پد اصل XBOX360 واسه PC بخرم. حالا من باید از این گیم پدای خود XBOX بخرم یا واسه خوده PC هستش؟! من تک دسته می خوام، وایرلس هم نمی خوام!

علیک سلام
دو تا راه داره :
1- دسته xbox معولی سیم دار بگیری درایور رو هم از سایتی که بچه ها گذاشتن بگیری
2- دسته ی xbox مخصوص pc رو بگیری که درایور هم توشه
پ.ن : درایور حول و حوش 6 مگه

Crespo
31-12-2010, 01:16
علیک سلام
دو تا راه داره :
1- دسته xbox معولی سیم دار بگیری درایور رو هم از سایتی که بچه ها گذاشتن بگیری
2- دسته ی xbox مخصوص pc رو بگیری که درایور هم توشه
پ.ن : درایور حول و حوش 6 مگه

1. یعنی من برم دسته خوده XBOX360 رو بگیرم، می تونم به PC وصلش کنم؟!!!! :13:
2. من هرجا رفتم از این دسته های XBOX360 اصلی واسه کامپیوتر نداشتن!
میشه واسه هر دو مورد کامل توضیح بدین تا کامل راهنمایی بشم؟! اگرم میشه عکسم بزارین! :11:

Advanced Ali-001
31-12-2010, 10:16
1. یعنی من برم دسته خوده XBOX360 رو بگیرم، می تونم به PC وصلش کنم؟!!!!
چه معنی داره که دسته یه پلتفروم اجنبی مزاحمpcبه کامپیوتر وصل شه!:13:
این همه دسته همه جانبه توپ باسیم وبی سیم هست توبازار من نمیفهمم:دئ
نبایدم داشته باشن دستشون دردنکنه اگه اینجوریه که بجایpcمیرفتنxboxمیفروختن دیگه.
من بازار کارمیکنم فکر نکنم پیداکنی خودم هم ندیدم.
دورشو خیط بکشی بهتره:دئ

mhadishirani
31-12-2010, 18:32
میشه واسه هر دو مورد کامل توضیح بدین تا کامل راهنمایی بشم؟! اگرم میشه عکسم بزارین! :11:
آره سیم دارش رو بگیری میشه. ولی بیسیمش ریسیور مخصوص میخواد که باید بگیری.
بگرد لینک دانلود درایورش هست تو همین تاپیک

ehsan_old
31-12-2010, 21:15

سیم دار واسه Xbox بگیر

هیچ فرقی با pc یش نداره فقط تو جعبش CD نداره که میتونی درایورشو از اینترنت بگیری.

هایپر استار اورجینال xbox رو داره که قبلاً 40 تومن بود.

واسه pc هم 49 تومن هست.

Crespo
01-01-2011, 06:28
اوکی دوستان. منم سیم دارشو می خوام. پس من میرم واس خوده XBOX رو می گیرم.
اما فقط یه سئوال! من که واس XBOX رو بگیرم، پورتش که با پوتای ورودیه مادربورد من فرق داره! به کجا باید بزنم؟!!!
رنگ دسته چی؟ اون فرقی نمی کنه؟!

magi1991
01-01-2011, 08:26
ببخشید ..
۱ سوال ...
جوی ستیکه ۳۶۰ به پی سی میخوره ؟!؟!

mahdi9052
01-01-2011, 21:54
سلام به همه من یه فرمون Logitech Formula Vibration خریدم که پدال هم داره وقتی تو nfs most wanted میرم هر بار که تو کنترل ها رو جو استیک میذارم فایده نداره و تو بازی همون کیبرده رو یه بازی دیگه هم کار نمیکنه ولی تو کنترل پنل و تو نرم افزار خودش کامل کار میکنه چه کار باید کنم؟ممنون هدیه خریدم کمکم کنید

ehsan_old
01-01-2011, 23:49
اوکی دوستان. منم سیم دارشو می خوام. پس من میرم واس خوده XBOX رو می گیرم.
اما فقط یه سئوال! من که واس XBOX رو بگیرم، پورتش که با پوتای ورودیه مادربورد من فرق داره! به کجا باید بزنم؟!!!
رنگ دسته چی؟ اون فرقی نمی کنه؟!

واسه چی میگی فرق داره؟؟؟!!!

پورتش USB هستش

رنگش تو چی فرق نمیکنه؟
خب احتمالاً جواب این سوال هم اینه که فرق نمیکنه.

ببخشید ..
۱ سوال ...
جوی ستیکه ۳۶۰ به پی سی میخوره ؟!؟!

بله

mahdi9052
02-01-2011, 09:23
سلام لطفا کمک کنید آخه من اصلا نمیفهمم که چرا تو بازیها کار نمیکنه ممنون میشم

Crespo
02-01-2011, 12:32
واسه چی میگی فرق داره؟؟؟!!!

پورتش USB هستش

رنگش تو چی فرق نمیکنه؟
خب احتمالاً جواب این سوال هم اینه که فرق نمیکنه.

من فکر می کردم پورتش فرق داره، واس همین گفتم! :31: پس USB هست؟ اوکی :10:
منظورم رنگ خود دسته هستش. سفید و مشکیش فرقی نداره؟! چون اگه فرقی نمی کنه من مشکی بخرم که با PC هم ست بشه . . . :11:

mhadishirani
02-01-2011, 13:35
من فکر می کردم پورتش فرق داره، واس همین گفتم! :31: پس USB هست؟ اوکی :10:
منظورم رنگ خود دسته هستش. سفید و مشکیش فرقی نداره؟! چون اگه فرقی نمی کنه من مشکی بخرم که با PC هم ست بشه . . . :11:
مشکیش 10-15 تومن گرون تره

Crespo
03-01-2011, 00:22
مشکیش 10-15 تومن گرون تره

فرق قیمتشون واسه چیه؟! فقط رنگشون یا کارائیشونم فرق می کنه؟! :20:

mhadishirani
03-01-2011, 10:57
فرق قیمتشون واسه چیه؟! فقط رنگشون یا کارائیشونم فرق می کنه؟! :20:
مشکیش قشنگ تره فقط همین.
دوستان راستی یکی از فامیل ها اومد دسته ی منو زد زمین rb دیگه نمیزنه. باز کردم دیدم پشتش شیکسته راهی برا درست کردنش هست؟

Crespo
04-01-2011, 02:43
سلام. آقا من دسته رو خریدم. وصل می کنم به pc دسته رو نمیشناسه! یعنی وقتی دسته رو وصل می کنم، حین وصل کردن پورت usb به pc یه لحظه چراغ وسط دسته چشمک میزنه، اما خاموش میشه! دلیلش چیه؟! من از ویندوز سِون 32 بیتی استفاده می کنم . . .

ehsan_old
04-01-2011, 11:13
سلام. آقا من دسته رو خریدم. وصل می کنم به pc دسته رو نمیشناسه! یعنی وقتی دسته رو وصل می کنم، حین وصل کردن پورت usb به pc یه لحظه چراغ وسط دسته چشمک میزنه، اما خاموش میشه! دلیلش چیه؟! من از ویندوز سِون 32 بیتی استفاده می کنم . . .

باید قبلش درایور رو روی PC نصب کنی.

این نکته تو پست های قبل گفته شده بود. چرا حواستو جمع نمیکنی؟؟!!

این درایور مخصوص ویندوز شماست:

Xbox 360 Accessories Software 1.2 32-bit for Windows 7

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Crespo
04-01-2011, 11:55
باید قبلش درایور رو روی PC نصب کنی.

این نکته تو پست های قبل گفته شده بود. چرا حواستو جمع نمیکنی؟؟!!

این درایور مخصوص ویندوز شماست:

Xbox 360 Accessories Software 1.2 32-bit for Windows 7

من حواسمو جمع کردم دوست عزیز. این رو هم نصب کرده بودم، اما جواب نمیده! یعنی دسته رو که وصل می کنم به PC هر چقدر زور میزنم، اون چراغ وسطش روشن نمیشه! یعنی اصلاً انگار نه انگار که دسته وصله!!!

ehsan_old
04-01-2011, 12:13
من حواسمو جمع کردم دوست عزیز. این رو هم نصب کرده بودم، اما جواب نمیده! یعنی دسته رو که وصل می کنم به PC هر چقدر زور میزنم، اون چراغ وسطش روشن نمیشه! یعنی اصلاً انگار نه انگار که دسته وصله!!!

قبلاً خیلی از بچه ها از همین روش رفته بودن جلو و جواب گرفته بودن.

نمونش ایشون:

49 تومن سیم دارش؟؟؟؟قیمت این دسته بین 30 تا نهایتا 40 بالا پایین میره.قیمتهای آنلاین فروشگاههای غیر معتبر همینجوریه.حتما سعی کنید حضوری بخرید چون میتونید یه چک کنین ببینید چجوریه حداقل از لحاظ بسته بندی.
من هفته پیش از توپخونه یه xbox 360 wired گرفتم 35 تومن.30 تومانی هم بود ولی با توجه به مشخصات بسته بندی اصل که در یکی از پستها دیده بودم بنظرم رسید این با بقیه یه فرقهایی داره(حالا شاید من اینجور فکر میکنم)آرم مایروسافت در بین اسلایدرها حک شده.پشتش هم هولوگرام مایکروسافت داره.پشت بسته بندیش هم طول سیم رو زده که در بقیه بسته بندی ها ندیده بودم.تو این یه هفته که خوب جواب داده.در پی اس و فیفا خودش تنظیم هست.قبلا یه فراسو طرح ایکس باکس داشتم که باید اینها تنظیم میشد.
درایورش هم از تو سایت میکروسافت گرفتم.حجمش 5 مگ بود.بیخود پک با سیدی رو نگیرید 10 تومن گرونتره!

حالا با این حال چیزایی که به ذهنم میرسه ایناست:

1 بار درایور رو کامل Uninstall کن و کامپیوتر رو خاموش کن

بعد دسته رو مستقیم به پورت USB کامپیوتر از پشت بزن (از رابط استفاده نکن)

بعد کامپیوتر رو روشن کن و درایور رو نصب کن

نتیجشو بگو

Crespo
04-01-2011, 12:33
قبلاً خیلی از بچه ها از همین روش رفته بودن جلو و جواب گرفته بودن.

نمونش ایشون:

حالا با این حال چیزایی که به ذهنم میرسه ایناست:

1 بار درایور رو کامل Uninstall کن و کامپیوتر رو خاموش کن

بعد دسته رو مستقیم به پورت USB کامپیوتر از پشت بزن (از رابط استفاده نکن)

بعد کامپیوتر رو روشن کن و درایور رو نصب کن

نتیجشو بگو

نشد بازم!!!! :41:
این برنامه که از سایت مایکروسافت میگیریم که آخه خودش حالت یه نرم افزار داره، عملاً توش چیزی به اسم درایور دسته نداره! مشکل من اینه که دسته وصله، اما هرچقدر میزنم چراغش روشن نمیشه و عملاً ویندوز هم نمیشناسش و انگار هیچی وصل نیست!!!!!

ehsan_old
04-01-2011, 18:13
نشد بازم!!!! :41:
این برنامه که از سایت مایکروسافت میگیریم که آخه خودش حالت یه نرم افزار داره، عملاً توش چیزی به اسم درایور دسته نداره! مشکل من اینه که دسته وصله، اما هرچقدر میزنم چراغش روشن نمیشه و عملاً ویندوز هم نمیشناسش و انگار هیچی وصل نیست!!!!!

این رو تست کن:

خب الان یه منبع خیلی خوب پیدا کردم:

اینجا برو و تو قسمت درایور همه چیز رو دانلود کن. بعد اگر دیدی باز هم نشد شاید پلاگین یا نرم افزارهای دیگه رو نصب نداری. از همون تاپیک چیزای لازم رو دانلود کن و نتیجشو بگو

Crespo
04-01-2011, 23:00
این رو تست کن:

خب الان یه منبع خیلی خوب پیدا کردم:

اینجا برو و تو قسمت درایور همه چیز رو دانلود کن. بعد اگر دیدی باز هم نشد شاید پلاگین یا نرم افزارهای دیگه رو نصب نداری. از همون تاپیک چیزای لازم رو دانلود کن و نتیجشو بگو

لینک اولی هم نصب نمیشه و میگه واسه XP- SP1 , SP2 هستش . . .
این لینک دومی که خوده سایت پی سی قیلترش کرده!!!! :41: اگه میشه لینک سالمشو واسم پخ کن . . .

ehsan_old
05-01-2011, 00:26
به جای نقطه چین اینو بذار و فاصله هاشم حذف کن:

b a z i c e n t e r

Crespo
05-01-2011, 00:50
به جای نقطه چین اینو بذار و فاصله هاشم حذف کن:

b a z i c e n t e r

نمیشه!!!!!!!!!!!! :41::41::41::41::41:

بازم دسته راه نیفتاد!!!!!!!!!!!!!

ممکنه چون من ویندوز 7 دارم، کار نمیکنه! چون روی کارتونش نوشته: Works with most Windows XP!!!!

Crespo
05-01-2011, 13:57
سلام. الان زنگ زدم به فروشنده ای که دسته رو گرفته بودم، گفت اینکه شما گرفتین دسته XBOX هستش و به PC نمی خوره! شما باید دسته 2 کاره می گرفتین که هم به PC بخوره و هم XBOX!!!! حرفش درسته؟؟؟!!!!!!!!!!

ehsan_old
05-01-2011, 14:36
سلام. الان زنگ زدم به فروشنده ای که دسته رو گرفته بودم، گفت اینکه شما گرفتین دسته XBOX هستش و به PC نمی خوره! شما باید دسته 2 کاره می گرفتین که هم به PC بخوره و هم XBOX!!!! حرفش درسته؟؟؟!!!!!!!!!!

همه دسته های Xbox به PC میخورن.

عکس از بسته بندی دسته ای که گرفتی بذار.

چه قیمتی خریدی؟

mhadishirani
05-01-2011, 20:20
نمیشه!!!!!!!!!!!! :41::41::41::41::41:

بازم دسته راه نیفتاد!!!!!!!!!!!!!

ممکنه چون من ویندوز 7 دارم، کار نمیکنه! چون روی کارتونش نوشته: Works with most Windows XP!!!!

من با همون درایور(البته 64 بیتیش) و ویندوز سون 64 بیتی دارم بازی میکنم و بسیار هم عالیه

Crespo
05-01-2011, 23:40
سلام. از همه دوستان که کمکم کردن، تشکر می کنم، مخصوصاً احسان عزیز که قدم به قدم کمکم کرد. دسته راه افتاد و خیلی هم لذت بخشه. :8: فقط یه سئوال! دسته رو که وصل می کنم، این چراغ وسطش روشنه! یعنی دیگه نمیشه خاموشش کرد! این ایرادی نداره؟! من باید بعد از هر بار بازی کردن، دسته رو از PC جدا کنم یا لزومی نداره؟!!!

ehsan_old
06-01-2011, 01:07
سلام. از همه دوستان که کمکم کردن، تشکر می کنم، مخصوصاً احسان عزیز که قدم به قدم کمکم کرد. دسته راه افتاد و خیلی هم لذت بخشه. :8: فقط یه سئوال! دسته رو که وصل می کنم، این چراغ وسطش روشنه! یعنی دیگه نمیشه خاموشش کرد! این ایرادی نداره؟! من باید بعد از هر بار بازی کردن، دسته رو از PC جدا کنم یا لزومی نداره؟!!!

خوبه که راه افتاد.

بگو ببینم مشکل کجا بود و چه جوری حل شد؟

اون چراغ باید روشن باشه. اگر دقت کنی میبینی روش از شماره 1 تا 4 رو نوشته که روبروی یکی از چراغاش روشن میشه.

اگر فقط همین دسته وصل باشه شماره 1 روشن میشه. اگر دسته دیگری (از هر برندی) زودتر به PC وصل کنی و بعد اینو، چراغ شماره 2 روشن میشه.

هر وقت هم که از دسته استفاده نمیکنی از PC جداش کن.

Crespo
06-01-2011, 01:50
خوبه که راه افتاد.

بگو ببینم مشکل کجا بود و چه جوری حل شد؟

اون چراغ باید روشن باشه. اگر دقت کنی میبینی روش از شماره 1 تا 4 رو نوشته که روبروی یکی از چراغاش روشن میشه.

اگر فقط همین دسته وصل باشه شماره 1 روشن میشه. اگر دسته دیگری (از هر برندی) زودتر به PC وصل کنی و بعد اینو، چراغ شماره 2 روشن میشه.

هر وقت هم که از دسته استفاده نمیکنی از PC جداش کن.

دقیقاً نمیدونم والا! اما بردم پیش خوده فروشنده، اون که گفت شما نگفتی واسه PC می خوای، و الا من بهت می گفتم این نمی خوره! :31: بعد از کلی فک زدن واسه ایشون (هرچند که معلوم بود قبول نکرده!) بردیم در مغازه یکی از دوستاش که به PC وصل کنه (خودش در مغازه PC نداشت). رفتیم، اونجا هم یارو میگفت دسته XBOX نمی خوره به PC و درسته که پورتش USB هست، اما USB کامپیوتر با XBOX فرق میکنه!!! :18: خلاصه واسه اینم کلی فک زدم و گفتم که بابا روی خود جعبش نوشته که میشه! توی برگه راهنماش نوشته که میشه! دوستامم گفتن میشه! بالاخره وصلش کرد و اونجا هم یه لحظه چراغش روشن شد و بعد خاموش شد! همین آقا که به PC ایشون وصلش کردیم، از مغازش که اومدم بیرون یه دسته XBOX نشونم داد که دستت عین همین بود؟ گفتم آره، اما این شما تقلبیه! یارو خندید! فکر کرد گاگولم! هم خودش و هم دوستش که تو مغازه بودن ادعا کردن که اونا که عمرشونو تویه این کار هستن، فرق دسته اصلی رو با تقلبی نمیدونن و من میدونم! به هر حال، اون رابط بین دسته و پورت USB رو بازش کردیم و یه جابه جایی انجام دادم و یه خاکگیری هم شد :31: و در نهایت، شکر خدا درست شد. نکته جالب این ماجرا این بود که همه فروشنده ها کلی ادعاشون میشد که عمرشون رو توی این کار بودن و اصلاً امکان نداره دسته XBOX به PC بخوره!!! :27: هرچقدر می گفتم یه خنده تمسخرآمیز میزدن! :13: در نهایت که از مغازه اومدم بیرون، یارو گفت اگه کارت را افتاد بیا به منم روش و راهشو بگو (با گوشه و کنایه گفت!) قبلشم گفت من خودم جر دادم، نتونستم بازی کنم! پسر عموم مخم کامپیوتر اون هم نتونسته!!!!! :27:
پ.ن: ببخشید، طولانی شد! اما کامل گفتم تا در جریان تمام مراحل قرار بگیرین :دی
---------------
1. هر موقع دسته رو به PC وصل کنم چراغ روشنه و تا زمانی که قطعش نکنم، خاموش نمیشه! پس این ایرادی نداره؟! :8:
2. این دسته ها ویبره هم دارن؟! ویبرشون رو چجوری چک کنم؟

3. این قسمت بالا رو که نوشتم، منظورتو نفهمیدم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan_old
06-01-2011, 14:10
دقیقاً نمیدونم والا! اما بردم پیش خوده فروشنده، اون که گفت شما نگفتی واسه PC می خوای، و الا من بهت می گفتم این نمی خوره! :31: بعد از کلی فک زدن واسه ایشون (هرچند که معلوم بود قبول نکرده!) بردیم در مغازه یکی از دوستاش که به PC وصل کنه (خودش در مغازه PC نداشت). رفتیم، اونجا هم یارو میگفت دسته XBOX نمی خوره به PC و درسته که پورتش USB هست، اما USB کامپیوتر با XBOX فرق میکنه!!! :18: خلاصه واسه اینم کلی فک زدم و گفتم که بابا روی خود جعبش نوشته که میشه! توی برگه راهنماش نوشته که میشه! دوستامم گفتن میشه! بالاخره وصلش کرد و اونجا هم یه لحظه چراغش روشن شد و بعد خاموش شد! همین آقا که به PC ایشون وصلش کردیم، از مغازش که اومدم بیرون یه دسته XBOX نشونم داد که دستت عین همین بود؟ گفتم آره، اما این شما تقلبیه! یارو خندید! فکر کرد گاگولم! هم خودش و هم دوستش که تو مغازه بودن ادعا کردن که اونا که عمرشونو تویه این کار هستن، فرق دسته اصلی رو با تقلبی نمیدونن و من میدونم! به هر حال، اون رابط بین دسته و پورت USB رو بازش کردیم و یه جابه جایی انجام دادم و یه خاکگیری هم شد :31: و در نهایت، شکر خدا درست شد. نکته جالب این ماجرا این بود که همه فروشنده ها کلی ادعاشون میشد که عمرشون رو توی این کار بودن و اصلاً امکان نداره دسته XBOX به PC بخوره!!! :27: هرچقدر می گفتم یه خنده تمسخرآمیز میزدن! :13: در نهایت که از مغازه اومدم بیرون، یارو گفت اگه کارت را افتاد بیا به منم روش و راهشو بگو (با گوشه و کنایه گفت!) قبلشم گفت من خودم جر دادم، نتونستم بازی کنم! پسر عموم مخم کامپیوتر اون هم نتونسته!!!!! :27:
پ.ن: ببخشید، طولانی شد! اما کامل گفتم تا در جریان تمام مراحل قرار بگیرین :دی
---------------
1. هر موقع دسته رو به PC وصل کنم چراغ روشنه و تا زمانی که قطعش نکنم، خاموش نمیشه! پس این ایرادی نداره؟! :8:
2. این دسته ها ویبره هم دارن؟! ویبرشون رو چجوری چک کنم؟

3. این قسمت بالا رو که نوشتم، منظورتو نفهمیدم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نفهمیدم چه جوری درست شد.

دلیلشو دقیق متوجه شدی بگو

1_ خیر
2_ دارن. با یه بازی مثل فیفا 11 میتونی چک کنی. توپ بخوره به تیرک دروازه، ویبره میزنه
3_ اون چراغ وسط دسته مربوط به اینه که شماره دسته رو نشون میده. مثلاً اگر 3 تا دسته Xbox وصل کنی، یکیش شماره یکش روشن میشه، یکیش شماره 2 و یکی دیگش شماره 3

saeed8990
08-01-2011, 12:38
با سلام خدمت اساتيد ميخواستم بپرسم ايا بازي رزيدنت اويل كه روي كامپيوتر نصب هست رو ميشه با دسته بازي كرد يا نه خيلي ممنون ميشم اگه راهنمايي بكنيد با تشكر فراوان

hatefg
08-01-2011, 12:55
آقا سلام میخواستم ببینم تا 40 تومن واسه pc چی پیشنهاد میدید واسه fifa pes va need for speed میخوام و در کل لاجیتک چطوره شنیدم خیلی حرفه ای هست:8:

saeed8990
08-01-2011, 13:00
سلام به همه اساتيد
ميخواستم بپرسم ايا بازي رزيدنت اويل 5 كه رو كامپيوتر نصبه ميشه با دسته بازي كرد يا خير
با تشكر

mhadishirani
09-01-2011, 18:20
سلام به همه اساتيد
ميخواستم بپرسم ايا بازي رزيدنت اويل 5 كه رو كامپيوتر نصبه ميشه با دسته بازي كرد يا خير
با تشكر
میشه

آقا سلام میخواستم ببینم تا 40 تومن واسه pc چی پیشنهاد میدید واسه fifa pes va need for speed میخوام و در کل لاجیتک چطوره شنیدم خیلی حرفه ای هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته ی xbox میتونی بگیری. لاجیتک هم عالیه

saeed8990
12-01-2011, 08:48
سلام به همه اساتيد من دسته xbox 360 رو گرفتم ولي هر بار كه به كامپيوتر وصلش ميكنم انگار نه انگار هيچي رو نميشناسه از فروشگاه next gen هم خريد كردم 37000 تومن هم بالاش دادم اگه بتونم عكساشم ميذارم ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اينم از پشتش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اينم فكر كنم كابلش باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشيد طولاني شد و سرتون رو هم درد اوردم اين جايي كه مشخص كردم تو عكس رو نميدونم واسه چيه اگه ميشه راهنماييم كنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در اخر هر برنامه اي از جمله
Xbox360_win 7 32 Eng
XBCDv107
روي ويندوز 7 و xp هم سوارش كردم هيچ خبري نشد توي ويندوز 7 يه اخطاري شبيه اين ميده
تو رو خدا كمكم كنيد واقعا احتياج دارم ميخام بدونم ممكنه اصلا نخوره به كامپيوتر يا اينكه اين مدل مخصوص كنسوله و اصلا واسه كامپيوتر نيستش
يا علي منتظرما

saeed8990
12-01-2011, 08:52
سلام به همه اساتيد من دسته xbox 360 رو گرفتم ولي هر بار كه به كامپيوتر وصلش ميكنم انگار نه انگار هيچي رو نميشناسه از فروشگاه next gen هم خريد كردم 37000 تومن هم بالاش دادم اگه بتونم عكساشم ميذارم ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اينم از پشتش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اينم فكر كنم كابلش باشه

ببخشيد طولاني شد و سرتون رو هم درد اوردم اين جايي كه مشخص كردم تو عكس رو نميدونم واسه چيه اگه ميشه راهنماييم كنيد

در اخر هر برنامه اي از جمله
Xbox360_win 7 32 Eng
XBCDv107
روي ويندوز 7 و xp هم سوارش كردم هيچ خبري نشد توي ويندوز 7 يه اخطاري شبيه اين ميده
تو رو خدا كمكم كنيد واقعا احتياج دارم ميخام بدونم ممكنه اصلا نخوره به كامپيوتر يا اينكه اين مدل مخصوص كنسوله و اصلا واسه كامپيوتر نيستش
يا علي منتظرما

saeed8990
12-01-2011, 08:58
آيا ميشه فهميد كه تقلبي هست يا خير

saeed8990
12-01-2011, 09:47
سلام به همه اساتيد

saeed8990
12-01-2011, 11:46
:41: خواهشن زود جواب بدين مرسي

ehsan_old
12-01-2011, 19:36
:41: خواهشن زود جواب بدين مرسي

معلومه که به کامپیوتر میخوره.

از این بابت جای هیچ گونه نگرانی ای نیست.

اون جایی رو هم که مشخص کردی تو عکس برای اتصال هدفون مخصوص به دسته Xbox هست.

البته هدست هاش هم مدل های مختلف داره. مثل این یکی:

صفحه قبل رو بخون و همه پست ها رو مو به مو اجرا کن و نتیجشو بگو

hatefg
12-01-2011, 23:19
بچه ها گیم پد xbox یا logitech???????? واسه فوتبال

saeed8990
13-01-2011, 11:01
انجام دادم همشو ولي وقتي دسته رو ميزنم به كامپيوتر سريع چند بار چشمك ميزنه چراغش بعد خاموش ميشه ويندوز من 7 ultimate هست هم 32 بيت نصب كردم هم 64 بيت ميگم ميشه به خاط ويندوز باشه ايا نگارش هاي ديگه رو نصب كنم تاثيري داره

saeed8990
15-01-2011, 08:26
سلام
دستتون درد نكنه دسته راه افتاد
اشكالش اين بود كه بايد ويندوز 7 رو اپ ميكردم احتمالا ويندوزم قديمي بود احتياج به اپديت هاي جديد داشت خيلي ممنونم كه كمكم كرديد
سلامت باشيد

Kamyar_AnathemA
26-01-2011, 13:14
سلام

من یک گیم پد فراسو طرح ایکس باکس دارم

اما دکمه های LT و RT با هم کار نمیکنن

میشه کاری کرد ؟

malkemid
26-01-2011, 13:50
سلام

من یک گیم پد فراسو طرح ایکس باکس دارم

اما دکمه های LT و RT با هم کار نمیکنن

میشه کاری کرد ؟

نه فکر نکنم...مال منم که سایتک طرح ایکس باکس هست همینه...احتمالا اصلا قرار نیست با هم کار کنن

ehsan_old
26-01-2011, 15:31
نه فکر نکنم...مال منم که سایتک طرح ایکس باکس هست همینه...احتمالا اصلا قرار نیست با هم کار کنن

سایتک که خیلی مارک خوبیه.

قیمت طرح xbox ش هم بالاست

:question:

malkemid
26-01-2011, 16:45
سایتک که خیلی مارک خوبیه.

قیمت طرح xbox ش هم بالاست

:question:

آره...عالیه...منظورم این بود که احتمالا نباید همزمان کار کنن اینا...

ehsan_old
26-01-2011, 18:31
آره...عالیه...منظورم این بود که احتمالا نباید همزمان کار کنن اینا...

از کجا متوجه شدید که با هم کار نمیکنن؟

تو بازی ها این دو تا دکمه باهم کار خاصیو انجام میده؟

اسم بازیشو بگید تا منم با دسته Xbox امتحان کنم و نتیجشو بگم

City 17
27-01-2011, 15:46

من که دسته اوریجینال Xbox گرفتم و LT , RT با هم کار می کنن.

توی FIFA 11 اگه این دو تا با هم کار نکنن از امکانات زیادی محروم میشید مثل skilled dribbling, روپایی زدن , ...

malkemid
27-01-2011, 16:25

تو pes که بازی می کردم متوجه شدم.

تو کنترل پنل هم اونجا که دکمه ها رو تست می کنم یه گزینه داره به اسم Z Axis....وقتی RT رو می زنم این ستون تا بالا پر میشه...و وقتی LT رو می زنم تا پایین میاد...یعنی خالی میشه...

ولی وقتی جفتشو با هم می زنم کار همدیگه رو خنثی می کنن...یعنی اول RT رو بزنم و همزمان که نگهش داشتم LT رو بزنم..ستون میاد سر جای اولش(وسط)

Kamyar_AnathemA
27-01-2011, 23:06
LT و RT در گیمپد هایی مثل ایکس باکس و لاجیتک کار میکنه

منم که فیفا بازی میکنم لازم دارم هم برای دریبل زدن در حالت دویدن هم برای Running Jockey که یک سیستم دفاعیه

یادمه اول که این گیمپدو خریدم نمیدونستم این مشکل رو داره برای همین سرعت رو روی RB تنظیم کرده بودم و وقتی میخواستم از دریبل هایی که با استفاده از روپایی میشه استفاده کرد نمیتونستم استفاده کنم چون RB و RT با هم کار نمیکرد و مجبور شدم سرعت رو روی RT تنظیم کنم که باز این محدودیت هارو الان دارم

ehsan_old
28-01-2011, 10:09
با دسته Xbox تست کردم انجام میشه.

به عنوان مثال:

RB ،LB ،LT همزمان باهم تو PES کار diving رو انجام میده.

Kamyar_AnathemA
29-01-2011, 00:35
با دسته Xbox تست کردم انجام میشه.

به عنوان مثال:

RB ،LB ،LT همزمان باهم تو PES کار diving رو انجام میده.

من منظورم LT و RT بود نه LT و LB و RB

اما حتما کار میکنه تو ایکس باکس

barandeh
30-01-2011, 09:29
سلام دوستان
مدتی هست دنبال یه فرمون خوب و کامل میگردم بعد از گشت زدن تو نت تونستم این 2 مدل رو پیدا کنم که ظاهرا عالی هستن Logitech g25 و g27
مدل g27 که بالای 400 تومن قیمت زدن اکثرا ولی دومی یعنی g25 قیمتش تقریبا مناسب تر هست(270-310 ت) میخواستم بببینم کسی این مدل رو کارکرده تمیز یا نو با قیمت مناسب سراغ داره برای فروش؟ یا فروشگاهی میشناسین که الان موجود داشته باشه؟ چون ظاهرا کمیاب هم شده!
من خریدارم!

ehsan_old
30-01-2011, 22:53
سلام دوستان
مدتی هست دنبال یه فرمون خوب و کامل میگردم بعد از گشت زدن تو نت تونستم این 2 مدل رو پیدا کنم که ظاهرا عالی هستن Logitech g25 و g27
مدل g27 که بالای 400 تومن قیمت زدن اکثرا ولی دومی یعنی g25 قیمتش تقریبا مناسب تر هست(270-310 ت) میخواستم بببینم کسی این مدل رو کارکرده تمیز یا نو با قیمت مناسب سراغ داره برای فروش؟ یا فروشگاهی میشناسین که الان موجود داشته باشه؟ چون ظاهرا کمیاب هم شده!
من خریدارم!

قبل از اینکه بخری این نکته رو یادت باشه که این فرمون ها روی بازی های سیمولیشن درست کار میکنن و حس رانندگی رو به آدم القاء میکنه. که اون بازی ها هم گرافیکشون پایینه.

کسایی که با بازی های عادی مثل NFS کار کردن اصلاً راضی نبودن.

مثلاً فرمون رو باید تا انتها به چپ یا راست بپیچونن تا ماشین کج و راست بشه. اینطوری نیست که عین رانندگی واقعی اگر یکم فرمون رو بپیچونی، ماشین هم کمی بپیچه

amirvania
31-01-2011, 10:04
من نرم افزار Xpadder رو install کردم . دقیقا پد رو به موس و کیبرد تبدیل میکنه و تقریبا دیگه تو هیچ بازی مشکلی نخواهید داشت .

barandeh
31-01-2011, 16:00
قبل از اینکه بخری این نکته رو یادت باشه که این فرمون ها روی بازی های سیمولیشن درست کار میکنن و حس رانندگی رو به آدم القاء میکنه. که اون بازی ها هم گرافیکشون پایینه.

کسایی که با بازی های عادی مثل NFS کار کردن اصلاً راضی نبودن.

مثلاً فرمون رو باید تا انتها به چپ یا راست بپیچونن تا ماشین کج و راست بشه. اینطوری نیست که عین رانندگی واقعی اگر یکم فرمون رو بپیچونی، ماشین هم کمی بپیچه
دوست عزیز فک کنم کلی گفتی نه این فرمون بخصوص که نوشتم رو!
چون تا جاییکه من دیدم اینو میگن دقیق هست حتی فرمونش , 3 پداله کامل و....
روی تعدادی بازی هم که یکی از دوستان تست کرده خوب سوار میشه ظاهرا

بردیا
02-02-2011, 18:11
سلام
من یه دسته فراسو دارم
تا 2روز پیش هم کار میکرد ولی الان وقتی وصلش میکنم که ساکر بزنم به عنوان unknown device میشناستش و وصل نمیشه
ویندوزم هم 7 هستش.

ehsan_old
02-02-2011, 23:11
سلام
من یه دسته فراسو دارم
تا 2روز پیش هم کار میکرد ولی الان وقتی وصلش میکنم که ساکر بزنم به عنوان unknown device میشناستش و وصل نمیشه
ویندوزم هم 7 هستش.

برو تو قسمت settings داخل فولدر نصب بازی (تو خود بازی نریا)

بعد وارد تب Controller شو و اونجا دستتو انتخاب کن. دسته باید به PC وصل باشه

بردیا
03-02-2011, 00:55
برو تو قسمت settings داخل فولدر نصب بازی (تو خود بازی نریا)

بعد وارد تب Controller شو و اونجا دستتو انتخاب کن. دسته باید به PC وصل باشه

ممنون دوست عزیز ولی اینارو میدونم خودم
مشکل اینه که دیگه دسته رو نمیشناسه که بخوام برم انتخابش کنم

بردیا
03-02-2011, 11:37
مدل دسته من فراسو fgp-545 هستش
درایورش تو اینترنت پیدا میشه که بزنم واسه دانلود؟
شاید سی دیش مشکل پیدا کرده باشه چون رینستال هم میکنم درست نصب نمیشه انگار
ویرایش:زنگ زدم پشتیبانیش گفت اصلا احتیاجی به نصب درایور نداره این دسته و فقط برای ویبرشه

mghaffari49
04-02-2011, 22:29
سلام. میخواستم بپرسم که گیم‌پد اکس‌باکس چنده الان؟ امروز آخه تو یه فروشگاهی وایرلس مشکی‌ش رو زده بود 50 تومن.کنجکاو شدم ببینم چقد کشیده روش :)

zoorg2
07-02-2011, 22:49
دوستان عزیز بنده از سگا بازهای قدیمی هستم.الان می خوام بازی های سگارو رو pc بازی کنم.اصلا هم از دسته های بازار سر در نمی یارم

از اونجایی که بازی کردن مثلا بازی کامبت با کیبورد pc واقعا مصیبته و هر دکمه ای یه جاس ، ازتون می خوام یه گیم پد معرفی کنید که حدالامکان از نظر دکمه ها مثل خود دسته سگا باشه.یعنی من عملکردهایی که با دسته سگا در بازی در اختیار داشتم رو با این گیم پد داشته باشم و راحت بازی کنم.اگه ارزون هم باشه که اشکالی که نداره که هیچ بهتر هم هست

ممنون

ansari1404
12-02-2011, 18:31
یه جویستیک خوب معرفی کنی

ali_metal_357
13-02-2011, 11:47
اشكم در اومد بابا

يه گيم پد بي سيم ماكروسافت دارم باتري هاي اصليش تموم شد مجبور شدم باتري بخرم براش حالا هر باتري

ميندازم يك روز بيشتر كار نميكنه و زودي تموم ميشه

چه كار كنم ؟

ehsan_old
13-02-2011, 14:08
اشكم در اومد بابا

يه گيم پد بي سيم ماكروسافت دارم باتري هاي اصليش تموم شد مجبور شدم باتري بخرم براش حالا هر باتري

ميندازم يك روز بيشتر كار نميكنه و زودي تموم ميشه

چه كار كنم ؟

باتری شارژی بخر

مارک Energizer مارک خوبیه

4 تا باتریش (2A) با آداپتورش حدود 30 تومن در میاد

saeed8990
16-02-2011, 18:35
سلام خسته نباشيد كسي CD نصب دسته ايكس باكس رو براي PC داره بزاره خيلي بهش احتياج دارم . خيلي ممنون ميشم ازتون
تو اينترنت گشتم هر نرم افزار تو سايت مايكروسافت بود بود دانلود كردم يه بار دسته رو شناخت وقتي ويندوز رو عوض كردم هر كاري ميكنم نميشناسه گفتم اگه كسي CD نصبشو داره بزاره شايد دسته راه بيفته .
يا علي مرسي

Ostad AliReza
19-02-2011, 22:27
امروز رفتم پاساز نخل اهواز{مرکز کنسول و دسته .و.... تو اهواز}گفتم دسته سیم دار ایکس باکس مخصوصا کامپیوتر میخوام.بهم خندید گفت همیچین چیزی نیست.
ما فقط دسته ایکس باکس داریم و روش ننوشته مخصوص کامپیوتر.
-من باید دسته خوده ایکس باکسو بگیرم بعدش درایور رو دانلود کنم؟یا اینکه دسته ایکس باکس مخصوص PC با دسته ایکس باکس کلا فرق داره؟
یعنی من همون دسته خوده ایکس باکسو بگیرم؟

mgm
19-02-2011, 23:56
سلام
چه بازی ماشینی ای فرمونهارو ساپرت میکنه

اگر کسی جواب بده ممنون میشم.:20:

Ostad AliReza
20-02-2011, 17:19
امروز رفتم پاساز نخل اهواز{مرکز کنسول و دسته .و.... تو اهواز}گفتم دسته سیم دار ایکس باکس مخصوصا کامپیوتر میخوام.بهم خندید گفت همیچین چیزی نیست.
ما فقط دسته ایکس باکس داریم و روش ننوشته مخصوص کامپیوتر.
-من باید دسته خوده ایکس باکسو بگیرم بعدش درایور رو دانلود کنم؟یا اینکه دسته ایکس باکس مخصوص PC با دسته ایکس باکس کلا فرق داره؟
یعنی من همون دسته خوده ایکس باکسو بگیرم؟ بابا یکی بگه لطفا من الان همون دسته ایکس باکس سیم دار بگیرم به کامپیوترم میخوره؟
دارم میرم بخرم کمک.

ehsan_old
20-02-2011, 17:31
بابا یکی بگه لطفا من الان همون دسته ایکس باکس سیم دار بگیرم به کامپیوترم میخوره؟
دارم میرم بخرم کمک.

آره میخوره

منتها بعضی وقتا برای نصبش بازی درمیاره

بخر و 30 تا پست قبل رو دقیق بخون و اجرا کن

Ostad AliReza
20-02-2011, 17:54
آره میخوره

منتها بعضی وقتا برای نصبش بازی درمیاره

بخر و 30 تا پست قبل رو دقیق بخون و اجرا کن
مرسی
میخرم و گزارش عملکرد دسته رو رو همینجا میدم

BMW.M3_E46
24-02-2011, 17:10
کسی از دوستان مارک گیم پد تفنگ gun سراغ نداره؟؟

iCe m@n
10-03-2011, 14:41
سلام دوستان من یه گیم پد فرمان میخوام که همه فن حریف باشه و در ضمن ویبره هم داشته باشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:11:

pedram_sad
11-03-2011, 14:29
دوستان من میخواستم FGP-660 از farassoo رو بخرم
این تا÷یک رو که دیدم و خوندم دیدم یک سری از دوستان میگن تو بازی ها کار نمیکنه یک سری هم میگن LT و RT با هم کار نمیکنه

صحت داره ؟

اخه این دسته های 3 یا 4 تومانی که با مارک های XP و Hp و ... تو بازار و تو هر بقالی هستن با نصب درایورشون تو اکثر بازی ها کار میکنن و هم شوکشون دقیق کار میکنه هم rs شون

اونوقت این چجوریاست داستانش ؟
من برای بازی های driving و football میخوام

cold398
11-03-2011, 20:19
سلام دوستان

من میخوام گیم پد logitech rumblepad 2 رو بگیرم فقط هم واسه فوتبال ، مشکل خاصی که نداره ؟

pedram_sad
12-03-2011, 18:38
دوستان من میخواستم FGP-660 از farassoo رو بخرم
این تا÷یک رو که دیدم و خوندم دیدم یک سری از دوستان میگن تو بازی ها کار نمیکنه یک سری هم میگن LT و RT با هم کار نمیکنه

صحت داره ؟

اخه این دسته های 3 یا 4 تومانی که با مارک های XP و Hp و ... تو بازار و تو هر بقالی هستن با نصب درایورشون تو اکثر بازی ها کار میکنن و هم شوکشون دقیق کار میکنه هم rs شون

اونوقت این چجوریاست داستانش ؟
من برای بازی های driving و football میخوام
دوستان کسی نمیدونه ؟
من میخوام gamepad بگیرم همین روزا

Javad-ht
12-03-2011, 19:04
دوستان کسی نمیدونه ؟
من میخوام gamepad بگیرم همین روزا

من خودم یه دونه خریدم چند وقت پیش (18 تومن)
بعدش رفتم دسته 360 خریدم اینو انداختم کنار
Lt , Rt با هم کار نمیکنن که البته تو فیفا خیلی هم کاربرد نداره و فقط روپایی و runinng jucky نمیتونی بزنی!
از نظر کیفیت دسته 360 واقعا یه سر و گردن ازش بالاتره.
اگه پول داری به نظرم برو یه دسته 360 بگیر.(بین 30 تا 35 تومنه سیمدارش)

pedram_sad
12-03-2011, 19:14
من خودم یه دونه خریدم چند وقت پیش (18 تومن)
بعدش رفتم دسته 360 خریدم اینو انداختم کنار
Lt , Rt با هم کار نمیکنن که البته تو فیفا خیلی هم کاربرد نداره و فقط روپایی و runinng jucky نمیتونی بزنی!
از نظر کیفیت دسته 360 واقعا یه سر و گردن ازش بالاتره.
اگه پول داری به نظرم برو یه دسته 360 بگیر.(بین 30 تا 35 تومنه سیمدارش)
FGP-660
همین مدل رو داری شما ؟

اگه کار نکنه که خیلی ضایعست

تو بازی های ماشینی هم rt رو که بگذاری گاز و lt رو ترمز اونقت نمیشه بازی کرد ؟

جالبه که دسته های 4 تومانی مجهول تو بازار این مشکل رو ندارن اما این داره

iCe m@n
13-03-2011, 15:24
سلام دوستان من یه گیم پد فرمان میخوام که همه فن حریف باشه و در ضمن ویبره هم داشته باشه

دوستان من رو هم اگه ممکنه راهنمایی کنید برای خرید

ممنون:11:

Davood_titan
15-03-2011, 14:27
سلام بچه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال این جوی استیک Xbox سیم دارش که میشه برای PC استفاده کرد آیا تمام بازی های PC میشه با جوی استیک بازی کرد؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت جوی استیکش الان چنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما ارزش داره بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

City 17
15-03-2011, 15:36
سلام بچه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال این جوی استیک Xbox سیم دارش که میشه برای PC استفاده کرد آیا تمام بازی های PC میشه با جوی استیک بازی کرد؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت جوی استیکش الان چنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما ارزش داره بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
بله برای تمام بازی هایی که دسته برای اونا تعریف شده باشه میشه و من که تا حالا هیچ مشکلی ازش ندیدم و بسیار راضیم.

قیمتش حدود 30 - 35 تومان هست. اگه از نظر قیمت مشکلی ندارید توصیه می کنم درنگ نکنید و خیال خودتان را برای چندین سال راحت کنین.

yashgin128
15-03-2011, 23:58
سلام
من یه دونه جو استیک 7هزاری گرفتم با نام xp product و مدلش هم xp 2016 هست ولی وقتی که اینو به سیستم وصل میکنم اون دکمه های انگشتی کار نمیده و اصلا اون led مربوط به انالوگ و دیجیتال روشن نمیشه.
چیکار کنم؟
یه سی دی هم داره که فایل ها نصبی رو نصب کردم ولی باز جواب نداد.البه من 7 64 بیتی دارم.
منظور از کلید های انگشتی همون دو تا جریان برامده یا همون کلیدهای 360 درجه

alixmans
17-03-2011, 10:02
سفام
ميشه لينك درايو ايك باكس براي pc 32 ؤ64 بيتي بدين
هر جي كشتم بيدا نكردم
مرسي

alixmans
18-03-2011, 13:12
هيچ كي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

كمكككككككككككككككك

alixmans
19-03-2011, 10:24
كمك كنيد
يكي نيست....................

alixmans
19-03-2011, 20:59
اهايييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييي

davodsamadi
19-03-2011, 22:23
حیف که من شنا بلد نیستم وگرنه کمکت م کردم :31: ...

edi2
22-03-2011, 21:43
سلام من یک گیم پد دارم به نام etecro که نمیتونم باهاش فیفا 11 رو بازی کنم در حالای که قثبلن pes 11 رو باهاش بازی میکردم ایا ممکن هست ربط به درایور داشته باشه؟ و دوستان اگه میشه یه درایور براش برام قرار بدید

DJ_EBI
23-03-2011, 01:34
اهايييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييي

خدمت شما

ar2006
26-03-2011, 15:51
سلام دوستان.من از اين دسته هاي 2 قلو دارم ولي در فيفا فقط ذسته اولي کار ميکنه با زدن 2 دسته مجزا وارد بازي نمي شود و با اروdont send از بازي خارج ميشه.لطفا از دوستان اگه کسي اين مشکل را حل کرده راهنمايي کند ويا فايل buttonDataSetup را براي من قرار دهيد.
لطفا کمکم کنيد چون اصلا نمي تونم 2 نفره بازي کنم. با تشکر فراوان

Raziel007
27-03-2011, 22:38
من یه دسته بازی خوب میخوام بخرم که حتما موارد زیر را کمال و تمام داشته باشه. تو دسته هایی که تو بازار هست و موارد زیر را داره شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
1)روی تمامی ویندوزهای XP و SEVEN چه 64 بیتی و چه 32 بیتی قابل نصب و استفاده باشه.

2)شوک دار باشه یعنی از همون کنترلر هایی داشته باشه که در بازیهای خلبانی استفاده میشه.

3)ذغال هایش هم به راحتی در بازار پیدا بشه که وقتی ذغالش از کار افتاد خود دسته هم بی استفاده نشه.

4)بیشتر برای بازی Pro Evolution Soccer 2011 و بازیهای جدید میخوام استفاده کنم.

5)خوش دست و راحت باشه و بادوام و سگ جون.

6)رنج قیمت حدود 30 تومن.
حتما تمامی موارد بالا را دشته باشه و یه عکس هم از دسته بی زحمت بگذارید.
اگه میشه در تاپیک زیر معرفی کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر.

hamoon64
29-03-2011, 23:57
سلام
من یه دسته ی ارزون قیمت گرفتم نه برای بازی تخصصی محض تفریح.ویبره هم داره.اما مشکل اینه که تو قسمت تست ویبرش به خوبی کار میکنه اما تو بازی Resident Evil 5 که قسمت ویبره هم براش تعریف شده ویبره ی دسته کار نمی کنه.درایورهای گیم پد هم نصبه و همونطور که گفتم تو قسمت تست بخوبی میلرزه و هیچ مشکلی نداره.باید بگم که ویندوزم 7 و 64 بیته. کسی نظری داره؟

iCe m@n
01-04-2011, 17:59

دوستان من خیلی وقته که راهنمایی خواستم ولی یکمی سرم شلوغ بود گفتم الان بیام ببینم حتما جواب من رو دادید ولی دیدم که اینجوری نیست و هیچکس جواب نداده :41:
حالا اگه جواب من رو هم بدبد ثواب دره

KAHAKDAM
02-04-2011, 14:54
سلام
بچه ها من جوی استیک Diamond دارم و میخوام وبریشن رو فعال کنم ولی گزینه فعال نداره.یکی از دوستان گفتن باید درایوش رو باید نصب کنی ولی من درایوش رو ندارم.اگر میشه درایو دانلودش رو بزارین.ممنون میشم.:11:

KAHAKDAM
03-04-2011, 09:25
اقا یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!چرا هیچ کس جواب نمیده اینجا؟چرا اینطوریه اینجا!!!!!!!!!:19:

mojtaba86
13-04-2011, 15:34
با سلام به همه دوستان
من یک دسته ps2 رو با تبدیل به pc وصل کردم توی بعضی از بازی ها آنالوگ R محور x , y برعکس میشه

mojtaba86
13-04-2011, 15:35
با سلام به همه دوستان
من یک دسته ps2 رو با تبدیل به pc وصل کردم توی بعضی از بازی ها آنالوگ R محور x , y برعکس میشه

LiverBarca
18-04-2011, 20:58
سلام دوستان،یه سوال دارم که خواهشآ هر چه سریعتر جواب بدین....
راستش خیلی وقته میخوام یه دسته ی xbox واسه pc بخرم...
امروز تو یه سایتی دیدم یکی از بچه های اون سایت یه دسه مشکی(به گفته ی خودش اصل)رو به قیمت 30 تومن میفروشه(بیسیمه و دست دوم)
ولی چون اطلاعات زیادی در این مورد نداشتم گفتم از شما دوستان بپرسم که ایا ارزش خریدن داره این دسته؟؟؟
راستی قیمت نو این دسته چنده و چی همراهش داره...
این یارو فقط دسته رو 30 تومن میده و باتری هم نمیده...
راستی قیمت ----- دسته چنده؟؟؟
در کل ایا می ارزه اینو بخرم یا نه ؟؟؟؟
بینهایت ممنون...:11:

ehsan_old
18-04-2011, 23:09
امروز تو یه سایتی دیدم یکی از بچه های اون سایت یه دسه مشکی(به گفته ی خودش اصل)رو به قیمت 30 تومن میفروشه(بیسیمه و دست دوم)
ولی چون اطلاعات زیادی در این مورد نداشتم گفتم از شما دوستان بپرسم که ایا ارزش خریدن داره این دسته؟؟؟

برای pc حتماً باید رسیورش هم باشه که جایی جدا نمیفروشن.

قیمتش با ----- 72 تومن هست. باتری دراسل هم توش داره (ولی شارژی نیست)

این دسته هم 30 نمیارزه. و اصلاً به درد شما هم نمیخوره

فکر میکنم حدود 35 تا 40 نوی همین دسته باشه.

LiverBarca
19-04-2011, 01:56
من از کجا یه دسته ی سیمدار اصل xbox بخرم واسه pc؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟
به جز دسته چه چیز دیگه ای رو باید بخرم که روی pc کار کنه؟؟؟

ehsan_old
19-04-2011, 11:13
قیمتش چنده؟؟؟

هم میتونید دسته سیم دار بخرید هم بیسیم که مخصوص pc باشه.

یه فروشگاه اینترنتی تو pm بهت معرفی میکنم که دسته هاش اصله

4039
19-04-2011, 12:45
سلام
در مورد گیرنده ( که الان خودم یکیشو دارم ) باید بگم اکثر فروشگاهها ندارن در مورد قیمتش هم باید بگم حدود 27 تا 33 تومنه اینجا تبلیغ میشه وگرنه یک جا رو که میدونم داره بهت آدرس میدادم .
اگه میخوای دسته بخری همین دسته های ایکس باکس بیسیم واقعا ارزش پولی که روشون میپردازیمو دارن . اگه میخوای نو بخری که حتما از فروشگاههای معتبر بخر ( علارغم اینکه هنوز دسته بیسیم تقلبی من توی بازار ندیدم ) اما اگه میخوای دسته دوم بخری اول از همه میزان اعتماد به طرف از جهت اینکه چقدر با دسته کار کرده مهمه از روی ظاهر دسته هم میشه تا حدودی متوجه شد که چقدر کار کرده اگه روی آنالوگها رو نگاه کنی چهار تا نقطه دیده میشه هر چقدر بیشتر از یک دسته استفاده شده باشه اون نقطه ها بیشتر ساییده شدن بخصوص آنالوگ سمت چپ که مال جهتاس .

قیمتش چنده؟؟؟

در حال حاضر نزدیک به 100 درصد دسته های سیمدار موجود در بازار تقلبی هستن و نهایتا چند هفته بیشتر کار نمیکنن و بعد از این مدت آنالوگاشون خراب میشه ( از بابت این اظهار نظر کاملا مطمئن باش )

LiverBarca
19-04-2011, 21:11

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان این دسته اصله؟؟؟
35 تومن ارزش داره بخرم؟؟؟

ehsan_old
19-04-2011, 22:50

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان این دسته اصله؟؟؟
35 تومن ارزش داره بخرم؟؟؟

به نظر میاد اصل باشه ولی ----- نداره.

baloteli
20-04-2011, 17:14
الان قیمت دسته ی اصل xbox چنده (چرا یکجا زده 45 یجا دیگه 68 )

چطوری میشه دسته ی اصل رو از غیر اصل تشخیص داد
و

ehsan_old
20-04-2011, 17:47
الان قیمت دسته ی اصل xbox چنده (چرا یکجا زده 45 یجا دیگه 68 )

چطوری میشه دسته ی اصل رو از غیر اصل تشخیص داد
و

قیمتش حدود 40 تومن هست.

اون 68 داره گرون میده.

جعبه دسته اورجینال خیلی تر و تمیزه و کاملاً پلمپ شده به طوری که با دست نمیشه بازش کرد.

حتماً هم باید آرم مایکروسافت رو قسمت بالا سمت چپ جعبه داشته باشه

OmidRa
22-04-2011, 14:01
من تا به حال سه جفت دسته خریدم اما آخرشم درست نشد یه بار وصل میشه یه با ر نمیشه مثلا وسط بازی 2 دقیقه وصله بعد باید دوباره دسته رو از یو اس بی قطع کنی و جا بزنی که درست بشه و همینطور ادامه داره..
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه.

efdragunov
22-04-2011, 18:50
با سلام .
تو این 112 صفحه صحبتهائی در مورد دسته فراسو 660 شد ..منم همین دسته رو دارم وpes 2011 رو راحت باتمام عملکرد دکمه ها اجرا میکنم ولی تو باز یهای دیگه تست کردم اصلا دسته رو نمیشناسه و یا اصلا کار نمیکنه یکی Blazing Angels 2 Secret Missions of WWIIو Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City البته تو بازی برای تنظیمات دسته منو داره ولی هرچه می خوام دکمه ها رو تنظیم کنم کارنمیکنه و اینکه این فایلی که برای تنظیمات دسته devdata چی هست اگه ممکنه آپلود کنین و یه توضیح بدین باید چ کارش کنم
تو کامپیوترم سرچ کردم همچین فایلی وجود نداره نه تو درایو c و نه تو فولدرهای بازی
... :20:

OmidRa
22-04-2011, 19:44
دوستان اگه اطلاعاتی دارن دریغ نکنن لطفا.
با تشکر

Raziel007
24-04-2011, 18:49

با درود
میشه آدرس این فروشگاه رو به من هم بدی.
یه دسته سیم دار Xbox اصل برای PC میخوام.
mntkal
24-04-2011, 19:53
من تاحالا 2بار دسته گیم خریدم ولی ر دفعه بعد یه مدت خراب میشه! اخیرا هم دستم این شکلی شده::19:

یعنی این قسمتی که دورش دایره قرمز کشیدم و نمیدونم اسمش چیه(!)وقتی تکونش میدی دیگه سر جاش بر نمیگرده! همین دیروزم شد در حالی که تو عید 8تومن پولشو دادم!
قبلیمم همین قسمتش(که نمیدونم اسمش شیه!) روکش داشت که روکشش بن کن شد!این یکی هم که روکش نداره این جوری شده!...
اگه میشه برای حل مشکل کمکی کنین :41: داشتم با 4030 میلان رو میبردم که اینجوری شد!وای دوباره یادم افتاد!:37::37:

SA.JJ.AD
24-04-2011, 20:04
من تاحالا 2بار دسته گیم خریدم ولی ر دفعه بعد یه مدت خراب میشه! اخیرا هم دستم این شکلی شده::19:

یعنی این قسمتی که دورش دایره قرمز کشیدم و نمیدونم اسمش چیه(!)وقتی تکونش میدی دیگه سر جاش بر نمیگرده! همین دیروزم شد در حالی که تو عید 8تومن پولشو دادم!
قبلیمم همین قسمتش(که نمیدونم اسمش شیه!) روکش داشت که روکشش بن کن شد!این یکی هم که روکش نداره این جوری شده!...
اگه میشه برای حل مشکل کمکی کنین :41: داشتم با 4030 میلان رو میبردم که اینجوری شد!وای دوباره یادم افتاد!:37::37:

دوست عزیز شما یک بار برای همیشه یه دسته ی درستو حسابی از یه برند خوب تهیه کن ! خیاله خودتو راحت کن !! بعد اگه باز به مشکل خوردین ! دیگه باید نحوه ی بازی با انالوگتونو اصلاح کنید :27:

mntkal
24-04-2011, 20:19
خوب راهنمایی بیشتر؟ نام برند و قیمت؟
لاستيك جهت را کجا عوض كنم؟ اخه من که 11تومن اون زمان!واسه قبلی دادم مدلشم generous بیود

mntkal
26-04-2011, 13:15
چیزیت شد؟؟!:19:

mohammad_smart
26-04-2011, 23:03
با درود
میشه آدرس این فروشگاه رو به من هم بدی.
یه دسته سیم دار Xbox اصل برای PC میخوام.
سلام به همگی دوستان
من دو هفته پیش اومدم تو این تاپیک و با دیدن پستهای مختلف به این نتیجه رسیدم که تو این بازار اشفته هیچ گیمپدی
کیفیت و کارایی Xbox360 نداره و وقتی خودم رفتم بازار به این نتیجه رسیدم دسته اورجینال سیمدار Xbox360 الان تو بازار موجود نیست برای همین مجبور شدم Xbox360 وایرلس بگیرم توی توپخونه از 85 بو تا 65 من قلابیشو ندیدم همشون پکاشون یجور بود(عکساشو میزارم) تو این مدت به جرات میتونم بگم که 90% بازیها به صورت کامل این گیمپدو میشناسن و با شوک به صورت کامل کار میکنه.اولش منم فکر میکردم که شاد بیخودی پوله زیادی داده باشم ولی از همون اول که گیمپدو دستتون میگیرین متوجه کیفیت گیمپد میشین و یه مزیته دیگه ای که داره اینه که رسیوری همراهشه تا 4 گیمپدو میشناسه یعنی شما میتونین اگه خاستین
گیمپد اضافه کنین دیگه فقط پول گیمپد وایرلس ایکس باکس میدین که اورجینالش (بدون -----)زیاد هست
در هر صورت این تجربه من بود که قبلا زیاد پول بابت گیمپدهای متفرقه حروم کردم.امیدوارم مفید باشه برایه دوستان

mntkal
27-04-2011, 15:04
بی شوکش وجود نداره؟!که ارزونتر بشه:41:
یعنی تنها دسته خوب اورجینال وایرلسه و 65 تومن پولشه؟ بیخیال! سیم دارش چه قدر میتونه باشه؟ ایا گارنتی داره؟
راستی اون قطعه گنده وصل میشه به رایانه؟چطوری؟:19:

mohammad_smart
27-04-2011, 22:29
بی شوکش وجود نداره؟!که ارزونتر بشه:41:
یعنی تنها دسته خوب اورجینال وایرلسه و 65 تومن پولشه؟ بیخیال! سیم دارش چه قدر میتونه باشه؟ ایا گارنتی داره؟
راستی اون قطعه گنده وصل میشه به رایانه؟چطوری؟:19:

دوست عزیز رسیورش که یو اس بی هست.گیمپد Xbox360 چیزی نیست که مثل این دسته های 6 تومتی باشه که بدونه شوکشه بدن 3 تومن هرچند من از اون نوع هم چند تا داشتم وعملا فقط برای فوتبال خوب بودن نه بازیه دیگه.
قبول دارم گرونه من خودمم هم اولش به خاطر قیمتش مردد بودم ولی وقتی رفتم بازار دیدم چه خر تو خری هستو هر فروشنده ای یه چور Xbox360 سیمدار داره میگه این فقط اورجیناله دیگه بیخیاله سیمدار شدم ولی الان کاملا راضی هستم.

ehsan7156
04-05-2011, 18:23
turn off the xbox 360 wireless controller for windows مشکل این یه مشکل اساسی هست کاری میشه کرد که این دسته خاموش بشه

IranApadana
05-05-2011, 21:05
دوستان الان قیمت دسته ماکروسافت ایکس باکس برای پی سی چنده؟
دسته بیسیم

ehsan7156
06-05-2011, 09:45
65000 تومان

---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------

turn off the xbox 360 wireless controller for windows مشکل این یه مشکل اساسی هست کاری میشه کرد که این دسته خاموش بشه

aliano
12-05-2011, 17:13
دوستان من دسته ی ps2دارم راهی هست که برای کامپیوتر ازش استفاده کنم؟
یعنی مبدلps2 بهusb هست؟
برای pes جواب می ده؟

IranApadana
18-05-2011, 15:27
دوستانی که میدونن این دسته کجا به فروش میره ممنون میشم آدرس یا شماره فروشگاه رو واسم پیغام خصوصی کنن.

ehsan_old
18-05-2011, 18:38
دوستان من دسته ی ps2دارم راهی هست که برای کامپیوتر ازش استفاده کنم؟
یعنی مبدلps2 بهusb هست؟
برای pes جواب می ده؟

بله تبدیلش هست.

Davood_titan
18-05-2011, 19:25
بله تبدیلش هست.

برای همه بازیها میشه ؟
مشکل پیدا نمیکنه؟

ehsan_old
18-05-2011, 23:44
خودم تست نکردم. از فروشنده پرسیده بودم گفت تبدیلش هست. در ضمن اورجینال خود Sony نیست.

SaMsUnG
28-05-2011, 11:36
سلام
دوستان من یه دسته مدل topway از اینا که به پرینتر میخوره دارم ولی هرکاری میکنم درایوش نصب نمیشه
چکار باید بکنم ؟

File not found
20-06-2011, 13:13
دوستان دسته بیسیم xbox واسه pc مشکیش چنده؟
مشکی و سفید فرقشون چیه؟ بسته بندی که فرق داره:11:

GAMELAIN
20-06-2011, 13:33
دوستان دسته بیسیم xbox واسه pc مشکیش چنده؟:11:

به نظر من این دسته رو بگیر من دارم و خیلی راضیم

ehsan_old
20-06-2011, 15:41
دوستان دسته بیسیم xbox واسه pc مشکیش چنده؟
مشکی و سفید فرقشون چیه؟ بسته بندی که فرق داره:11:

75000 تومن

به جز رنگ خود دسته، هیچ فرق دیگه ای ندارن

بسته بندی هم فرق نداره

Masоud
21-06-2011, 17:03
سلام

دوستان دسته وایرلس Xbox برق مورد نیازش از کجا تأمین میشه ؟

اگر ممکنه کامل توضیح بفرمایید.

موفق باشید :40:

1navid
21-06-2011, 17:43
سلام می خوام یه فرمان واسه xbox یا pc بخرم کدوم رو توصیه می کنید آِیا فرمان کامپیوتر با کیفیت فرمان xbox هست
یا نه آگر هست مدل معرفی کنید
ممنون

Javad-ht
21-06-2011, 18:13
سلام

دوستان دسته وایرلس Xbox برق مورد نیازش از کجا تأمین میشه ؟

اگر ممکنه کامل توضیح بفرمایید.

سلام
از باطری

Masоud
21-06-2011, 23:35
سلام
از باطری
سلام

ممنون . کی حوصله داره دم به دقیقه باتری عوض کنه .

فکر کنم همون سیم دارش رو بگیرم بهتره .

کسی از دوستان آدرس فروشگاهی (بجز میهن سنتر) رو داره که سیم دار اصل بفروشه ؟

اگر داشتید PM کنید ممنون میشم .

1navid
22-06-2011, 12:15
سلام

ممنون . کی حوصله داره دم به دقیقه باتری عوض کنه .

فکر کنم همون سیم دارش رو بگیرم بهتره .

کسی از دوستان آدرس فروشگاهی (بجز میهن سنتر) رو داره که سیم دار اصل بفروشه ؟

اگر داشتید PM کنید ممنون میشم .

عزیز دسته های xbox بدون سیم ندارند ولی یه پک هست که توش یه باطری لیتیوم + سیم که باطری رو شارژ می کنه که قابلیت بازی کردن با دسته بدوم باطری رو هم بهتون می ده (نمی دونم تا حالا با دسته وایرس بازی کردی یا نه ولی خیلی حالش بیشتره نسبت با دسته باسیم ) قیمت این پک 15 هزار تومانه

mohsen1104
22-06-2011, 13:28
سلام به همه
من یه فرمان بازی دارم که همش به سمت چپ می زنه کسی میدونه چیکارباید بکنم یا جایی برای تعمیرش می شناسه بهم معرفی کنه ممنون میشم

مدل Acron GW500

Masоud
22-06-2011, 23:38
عزیز دسته های xbox بدون سیم ندارند ولی یه پک هست که توش یه باطری لیتیوم + سیم که باطری رو شارژ می کنه که قابلیت بازی کردن با دسته بدوم باطری رو هم بهتون می ده (نمی دونم تا حالا با دسته وایرس بازی کردی یا نه ولی خیلی حالش بیشتره نسبت با دسته باسیم ) قیمت این پک 15 هزار تومانه
سلام

ممنون . بله بازی کردم . هر کدوم خوبی های خودشونو دارن .

از خیرش گذشتیم :31:

یدونه Farassoo FGP-660 سفارش دادم . 18 تومن.

saadi126
24-06-2011, 11:12
دوستان کسي درايور ويندوز 7 براي فراسو FGP-660 داره؟ خود ويندوز ميشناسدش اما تو بيشتر بازيها کار نميکنه سايت فراسو هم که بالا نمياد

ehsan_old
24-06-2011, 15:24
برای ویندوز ویستا:

برای ویندوز XP:

چند صفحه پیش لینک داده شده بود

papillon11
24-06-2011, 19:50
سلام دوستان من یه دسته خوب (سیمی)واسه فوتبال می خوام خودم یه دسته ی ایکسباکس داشتم اما چند وقتی یکی از دکمه های پدالیش مدام می زنه و ول می کنه حالا دنبال یه دسته دیگه می گردم حقیقتش می ترسم دوباره دسته تقلبی ایکس باکس بم بندازن . یه دسته لاجیتک سراغ کردم طرح همون ایکسباکس 45 هزار ، کسی اطلاعی در مورد این دسته داره ؟ اگه دسته ی دیگه ی مدنظرتون هست معرفی کنید فقط سیمی باشه ممنون

ehsan_old
24-06-2011, 23:49
سلام دوستان من یه دسته خوب (سیمی)واسه فوتبال می خوام خودم یه دسته ی ایکسباکس داشتم اما چند وقتی یکی از دکمه های پدالیش مدام می زنه و ول می کنه حالا دنبال یه دسته دیگه می گردم حقیقتش می ترسم دوباره دسته تقلبی ایکس باکس بم بندازن . یه دسته لاجیتک سراغ کردم طرح همون ایکسباکس 45 هزار ، کسی اطلاعی در مورد این دسته داره ؟ اگه دسته ی دیگه ی مدنظرتون هست معرفی کنید فقط سیمی باشه ممنون

لاجیتک هم خیلی خوبه

اسم اون دستش Logitech ChillStream Controller هست

قیمت 40 تومن هم میتونید گیر بیارید.

papillon11
01-07-2011, 16:12
سلام دوستان . من می خواستم یه دسته سیمی ایکس باکس بگیرم واسه همین رفتم توپخونه ، اما دسته هایی که بود از 28 تا 40 بود همشونم یه شکل بودن . از کجا بفهمیم دسته ی اصله ، کسی جایی سراغ نداره که دسته اصل بفروشه اگه هست لطفا pm بده . ممنون

Hoopaad
05-07-2011, 00:38
سلام به تمام دوستان گلم!:11:
من تا اینجا که خوندم گویا بهترین انتخاب برای PC دسته بیسیم اکس باکسه!
حالا چند تا سوال:
1. من کلا با PC بازی میکنم و تجربه کنسول رو ندارم و تقریبا 90 درصد بازی ها هم از نوع FPS هستش! فکر میکنید برای سبک بازی من گیم پد انتخاب خوبیه؟
2. آیا اگه یه دسته اصل بگیرم بدون مشکل کار میکنه و دائم نیازی به نصب درایور یا تنظیم کنترلرها پیدا نمیکنم؟
3. اگه برای خرید هم راهنمایی کنید که از کجا با خیال راحت بخرم ممنون میشم!

پیشاپیش ممنونم از توجه شما!

Kamyar_AnathemA
06-07-2011, 16:48
سلام

آقا من چند تا سوال داشتم اگه میتونین جواب بدین

1.فرق بین 2 مدل لاجیتک Rumblepad و Cordless Rumblepad فقط در بی سیم بودنشونه ؟ یعنی ار لحاظ طراحی و کیفیت فرقی ندارند ؟

2. من چون فیفا با پد دسته بازی می کنم نه با آنالوگ می خوام بدونم کدوم دسته ها پد نرم تری داره

3.اگه این مدل Cordless Rumblepad 2 رو بخرم همه چیز باهاشه ؟ یعنی چیزه اضافه ای هست که باید جدا بخرم ؟

4.Rumblepad 2 چند ساعت باطری نگه میداره ؟

5.بین این مدل های Rumblepad و Chillstream کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ با سیم یا بیسیمش مهم نیست . اما نمیخوام پول اضافی بایت بی سیم بودن بدم چون به کارم نمیاد چون با لپ تاپ بازی میکنم

6.قیمت این مدل ها الان چند هست ؟

7.لاجیتک ها هم تقلبی و اصل دارن یا همشون اصل هستن ؟

ببخشید زیاد شد

Kamyar_AnathemA
10-07-2011, 19:39
:19::19::19:

Chelsea_Fc
14-07-2011, 07:59
آقا من یه دسته pc خریدم میخوام باهاش بازی هایی مثل call of duty , kane & Lynch , ... بکنم ولی دسته اصلا تو بازی کار نمی کنه اگه میشه راهنماییم کنید

MJ assassins creed
18-07-2011, 19:44
سلام.
من یه گیم پد معمولی شک دار قبلا داشتم که دسته دوم خراب بود.حالا میخوام که دسته دوم رو جدا کنم ازش طوری که فقط دسته یک کار کنه چکار باید بکنم؟

wrongring
27-07-2011, 10:54
سلام میخوام بدونم تنظیماتی یا گیم پد خاصی هست که بشه باهاش بازی های اول شخص یا کلا تموم بازی های کامپیوتر رو باهاش بازی کرد؟

malkemid
27-07-2011, 11:42
آقا من یه دسته pc خریدم میخوام باهاش بازی هایی مثل call of duty , kane & Lynch , ... بکنم ولی دسته اصلا تو بازی کار نمی کنه اگه میشه راهنماییم کنید

سلام میخوام بدونم تنظیماتی یا گیم پد خاصی هست که بشه باهاش بازی های اول شخص یا کلا تموم بازی های کامپیوتر رو باهاش بازی کرد؟

شما باید یه گیم پد با ساپورت Games for windows بخرید...در واقع باید یه گیم پد درست حسابی بخرید!! این معمولی ها این قابلیت رو نداره.

wrongring
27-07-2011, 17:08
درست حسابی مثل کدوم حاجی برادر
مثلا دسته ایکس باکس 360 یا نه یه چیز دیگه

malkemid
27-07-2011, 17:31
درست حسابی مثل کدوم حاجی برادر
مثلا دسته ایکس باکس 360 یا نه یه چیز دیگه

آره مثل همین...یا دسته های logitech ...یا دسته های saitek...روش باید نوشته باشه games for windows ...قیمتهاش هم زیر 35-40 فکر نکنم باشه ساده ترینش.

masoudm90
28-07-2011, 12:32
سلام بچه ها کمک فوری !
من یه دسته دارم یو اس بی بدون درایور چجوری میتونم ویبرش رو فعال کنم
تو بازی تنظیماتشو آن میکنم ولی فعال نمیشه که نمیشه
کمک

psdk2
03-08-2011, 03:58
دیدم توی این تاپیک Xpadder v5.7 رو گذاشتند که مال یک سال پیشه ( 06/2010 ) بعد از ورژن Xpadder v5.7 ورژن به صورت تاریخه ورژن بعد از Xpadder v5.7 ورژن Xpadder v2010.11.17 بود.

آخرین ورژن Xpadder ( تا 08/2011 ) Xpadder v2011.06.24

حجم: 537 کیلوبایت

ferdulak
03-08-2011, 20:58
نوشته شده توسط ehsan_old [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه ممکنه به من هم معرفی کنید.ممنون.

ferdulak
03-08-2011, 21:19
سلام.میخواستم ببینم گیم پد Genius Maxfire Wireless Grandias 12V
که مارکش جنیوس و وایرلس هست با قیمت 35000 تومن مناسب هست یا نه؟ اگه ممکنه راهنمایی کنید.با سپاس.

taghi_ramzi
07-08-2011, 19:36
درود
برادرانی که از فراسو 660 استفاده کردن ، نظرتون درباره ش چیه
این رنج قیمت (حدود 20 تومن ) چیز بهتری هم هست ؟ من بیشتر فوتبال می خوام بازی کنم . fps هم هیچ وقت بازی نمی کنم.

shabnam1986
08-08-2011, 13:11
بچه ها من اینو خریدم باهاش بازی میکنم البته نخندینا ولی 6000 تومن!!!!

بد نیست
میخوام نظر شما رو هم بدونم....

mehran gorji
08-08-2011, 13:20
6000 تومن
پروداکت ها مارک بدی نیستند.

ehsan_old
08-08-2011, 13:43
بچه ها من اینو خریدم باهاش بازی میکنم البته نخندینا ولی 6000 تومن!!!!

بد نیست
میخوام نظر شما رو هم بدونم....

یه وقتایی داغ میکنه و مثلاً اگه داری راست میری، خودش شمال میره یا یه دفعه دکمش عمل نمیکنه

در کل به درد نمیخوره

black.assassin
08-08-2011, 14:09
به نظر من بهترین پدا پد PS2 هستن که با تبدیل به PC میشه وصلش کرد . دونه ای 20 تومنه . گرون هست ولی من گارانتی مادام العمر می کنم واستون. من خودم 5 ساله دارم آخ نگفتن. البته 11 تومنیش هم بد چیزی نیست. اما اینم بگم هر چی پد فراسو و نمی دونم لمون و .. بوده بعد از 1 سال حداکثر خراب شده. یه بار هزینه کن واسه کل عمرت بسه . پدای وایرلس هم به خاطر اینکه باتری می خورن نخرین. چون یا باید باتری اضافی داشته باشین یا ضد حال بخورین.

psdk2
10-08-2011, 03:28
Xpadder v2011.06.24

اگر گیم پد در بازی خاصی کار نمی کند، با استفاده از نرم افزار کم حجم میتوانید دکمه های کیبورد و همچنین موس را برروی دکمه های گیم پد بازی خود تنظیم کنید. در واقع گیم پد را به کیبورد و همچنین موس تبدیل می کند.

نسخه Xpadder v2011.06.24 آخرین نسخه تا تاریخ 08/2011 است. (قیمت اصلی 10 دلار)

حجم: 537 کیلوبایت

Xpadder Plus 307

125 Controller Images
90 Controller Profiles
92 Themes

حجم: 23 مگابایت

تنظیمات گیم پد را روی تصویر گیم پد خودتان انجام دهید
پروفایل آماده 90 بازی
تصویر برای زمینه نرم افزار

راهنمای فارسی

حجم: 664 کیلوبایت

Masоud
10-08-2011, 04:34
درود
برادرانی که از فراسو 660 استفاده کردن ، نظرتون درباره ش چیه
این رنج قیمت (حدود 20 تومن ) چیز بهتری هم هست ؟ من بیشتر فوتبال می خوام بازی کنم . fps هم هیچ وقت بازی نمی کنم.
سلام

تو این رنج قیمت چیزی از این بهتر فکر نکنم وجود داشته باشه . خودمم باهاش فوتبال بازی میکنم خیلی راضیم.

شـیـفــو
10-08-2011, 04:41

soroush20
10-08-2011, 20:11
یه دسته میخوام که بشه این تکنیک های FIFA09 مثل XBOX360 اجرا کرد .

krauser جان شما تو فروم FIFA09 اینو گفتید : اين تريلر 86 مگابايت حجمش هست چند صفحه قبل لينكش رو گذاشتم ولي اون موقع هنوز دانلودش نكرده بودم نحوه اجراي حركات تكنيكي و حركات واقعي كه در تاريخ فوتبال جهان توسط ستارگان فوتبال اجرا شده به نمايش مي ذاره و آموزش ميده چطوري بايد اجرا كرد اگه يه جوي استيك 360 داشته باشيد (قيمتش 15500 تومن هست مارك فراسو) مي تونيد همش رو با PC انجام بديد

این دسته چه جوریه عکسی یا اطلاعات بیشتر میدی بعد ایا مستقیم به کامپیوتر متصل میشه یا تبدیل داره؟

shahryar84
13-08-2011, 21:14
گیم‌پد سیم‌دار به نظرتون چی خوبه؟
XBox360 اصلش از کجا گیر می‌آد؟
لاجیتک رامبل؟ چیل استریم؟
کدمشون با بازی‌های بیشتری مچه؟

afshin_baranii67
14-08-2011, 05:29
کسی درایور گیم پد shaan واسه اکس پی رو داره؟
شوک گیم پد کار نمیکنه . یه سی دی کوچیک توی جعبه ی گیم پد بود که گم شده.ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید.

afshin_baranii67
14-08-2011, 18:45
گیم‌پد سیم‌دار به نظرتون چی خوبه؟
XBox360 اصلش از کجا گیر می‌آد؟
لاجیتک رامبل؟ چیل استریم؟
کدمشون با بازی‌های بیشتری مچه؟

بهترینشون از نظر من Xbox 360 Controller هست . اگه بتونی اصلش رو گیر بیاری خیلی خوبه.البته انتخاب گیم پد تا حد زیادی سلیقه ایه .
مساله ی مچ بودن با بازیها هم با نرم افزارهای کمکی مثل Xbox 360 Controller Emulator کاملا برطرف شده و میتونید با اون نرم افزار ها بازی رو فریب بدید به طوری که تصور کنه شما از دسته ی 360 استفاده میکنید.:8:

mohammad.rk
14-08-2011, 21:30
سلام دوستان

من به یه مشکلی خوردم که واقعا چند روز کلافم کرده.
من یه گیم پد Viera مدل VI-918 Dual Shock خریدم و طبق نوشته روی جعبه سازگار با ویندوز 7.
ولی وقتی گیم پد رو به کامپیوتر وصل میکنم دکمه های آنالوگ کار نمی کنه. ( آنالوگ سمت راستی که مخصوص حرکات تکنیکی در فوتبال هست منظورمه) و فقط آنالوگ سمت چپ که مخصوص حرکت بازیکنان هست کار میکنه.
در واقع آنالوگ سمت راست کار دکمه های 1 2 3 4 رو انجام میده! در ضمن چراغ LED هم روشن نمیشه:(
درایورش رو هم از تو سی دی که همراهش بود نصب کردم ولی درست نشد.
تاحالا کسی با هچیین مشکلی بر نخورده ؟ اگه راه حلی داره ممنون میشم کمک کنید.

اینم عکس گیم پد از سایت Viera

مشخصات سیستم:
Window 7 Home Edition X64 Service Pack 1
Sony Vaio VPCF1 Series
بازی مورد نظر: PES2011

Gregar
15-08-2011, 21:55
میخواستم xbox 360 controller بخرم اون هم مدل خود مایکروسافت . از کجا میشه فهمید اصله یا نه ؟ در ضمن قیمت سیم دار با وایرلسش چقدره ؟

کسی از مشهد است که بدونه کجا اصلش رو میدن با رنگ مشکی ؟

mh.mahmoudi68
16-08-2011, 12:26
سلام من یه گیم پد xbox برا pc خریدم انالوگ چپش بد کار میکنه چهار جهت اصلی خوبه اما گوشه های چپ خوب کار نمیکنه مثلا انالوگ را میبری گوشه کاملا گوش نمیره باید یخورده بالا پایین کرد قابل تنظیم هست یا نه؟

Gregar
18-08-2011, 14:39
میخواستم xbox 360 controller بخرم اون هم مدل خود مایکروسافت . از کجا میشه فهمید اصله یا نه ؟ در ضمن قیمت سیم دار با وایرلسش چقدره ؟

کسی از مشهد است که بدونه کجا اصلش رو میدن با رنگ مشکی ؟

کسی هست جواب بده ؟ اصلا اصل و قلابی هم داره دسته های ماکروسافت ؟ قیمتش چنده ؟

Kamyar_AnathemA
18-08-2011, 22:51
کسی هست جواب بده ؟ اصلا اصل و قلابی هم داره دسته های ماکروسافت ؟ قیمتش چنده ؟

دسته های ایکس باکس سیم دار دیگه اصل نیست همش تقلبیه

بیسیمشم سعدی از 40 تومن هست تا 60 تومن

mh.mahmoudi68
18-08-2011, 23:53
دسته های ایکس باکس سیم دار دیگه اصل نیست همش تقلبیه

بیسیمشم سعدی از 40 تومن هست تا 60 تومن

دوست من شرمنده اما اطلاعاتتون درست نیست

دسته با سیم اصل برای ویندوز هم هست بالای 40 نومن ماکروسافت تو سایتش میفروشه 39 دلار هم لینکش هست هم عکسش

با سیم

بدون سیم

Gregar
19-08-2011, 14:04
دوست من شرمنده اما اطلاعاتتون درست نیست

دسته با سیم اصل برای ویندوز هم هست بالای 40 نومن ماکروسافت تو سایتش میفروشه 39 دلار هم لینکش هست هم عکسش

با سیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بدون سیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایشون واسه خرید تو مشهد گفتن اصلش نیست .

sabar
20-08-2011, 14:28
سلام
من دسته بازیم برای فیفا 11 اینه Twin Joystick
اما وقتی تنظیم میکنم و میرم تو بازی چرا وقتی حرکتش میدم یا توپ رو خیلی جلو میندازه یا به عقب میبره مشکل از کجاست ؟
باید تنظیمات بازی رئ درست کنم تا دریبل بزنه یا چیزه دیگه ایه؟

Gregar
20-08-2011, 16:36
سلام
من دسته بازیم برای فیفا 11 اینه Twin Joystick
اما وقتی تنظیم میکنم و میرم تو بازی چرا وقتی حرکتش میدم یا توپ رو خیلی جلو میندازه یا به عقب میبره مشکل از کجاست ؟
باید تنظیمات بازی رئ درست کنم تا دریبل بزنه یا چیزه دیگه ایه؟

مشکل دسته شما و کلا دسته های این مدلی که مدل دسته PS2 هستش اینه که واسه دسته شما جهت ها رو جهت اصلی میگریه .
مشکل از دسته ات نیست . تنظیماتش مشکل داره . راه حلش هم اینه که شوکت رو روشن کنی . بعد از توی تنظیمات دسته توی fifa config تنظیم کنی . توی تاپیکش بپرسی بهتره .

mh.mahmoudi68
20-08-2011, 18:18
ایشون واسه خرید تو مشهد گفتن اصلش نیست .

توی مشهد و کل ایران هم هست 40 با سیم 60 بدون سیم اصل بودنش هم از برچسب پشتش میفهمند

لیبلش هم هست 7 تومن با سیم

sabar
20-08-2011, 20:31
مشکل دسته شما و کلا دسته های این مدلی که مدل دسته PS2 هستش اینه که واسه دسته شما جهت ها رو جهت اصلی میگریه .
مشکل از دسته ات نیست . تنظیماتش مشکل داره . راه حلش هم اینه که شوکت رو روشن کنی . بعد از توی تنظیمات دسته توی fifa config تنظیم کنی . توی تاپیکش بپرسی بهتره .
سلام دوست من
راستش من شوک رو روشن کردم و تنظیم کردم ولی بازم همینطوریه میشه لینک تایپیکش رو برام بزاری شرمنده شدم
:41:

milad_takjoo
20-08-2011, 21:02
دسته xbox واسه pc فوق العادست ....همه ی بازی ها هم ساپورتش میکنن....

don mohsen
22-08-2011, 16:21
دوستان سوال داشتم اساتید جواب بدن که دسته Farasoo FGP 401 خوبه؟ کسی داشته؟عکس:

یا دسته Farasoo FGP 660 کدومش بهتره کسی امتحان کرده؟؟؟عکس:

قیمت اولی 12000 و قیمت دومی 19000.

mh.mahmoudi68
22-08-2011, 23:32
سلام من یه گیم پد xbox برا pc خریدم انالوگ چپش بد کار میکنه چهار جهت اصلی خوبه اما گوشه های چپ خوب کار نمیکنه مثلا انالوگ را میبری گوشه کاملا گوش نمیره باید یخورده بالا پایین کرد قابل تنظیم هست یا نه؟

همه سوال میکنند یکی هم جواب بده لطفا

hts1369
23-08-2011, 12:42
بهترین دسته برا کامپیوتر همون دسته ی سونی 2 هست با یه تبدیل
قیمت تبدیل 5000
قیمت دسته هم 9000
این تبدیلها دو تا دسته رو ساپورت میکنه
اگه دسته هم چیزیش بشه ببری تعمیر 2 تومن میگیرن سیمش رو عوض میکنن تبدیل هم که اصلا خرابی نمیدونه چی هست.
اقای don mohsen شما هم بهتر هست همین کارو یکنی

mh.mahmoudi68
23-08-2011, 16:02
قیمت تبدیل 5000
قیمت دسته هم 9000
اگه دسته هم چیزیش بشه ببری تعمیر 2 تومن میگیرن سیمش رو عوض میکنن تبدیل هم که اصلا خرابی نمیدونه چی هست.
اقای don mohsen شما هم بهتر هست همین کارو یکنی

فکر خوبیه فقط اگه بخواید فوتبال بازی کنید بقیه بازی ها را ساپورت نمیکنه اگر هم بکنه انقدر مشکل داره که آخرش بیخیال میشید

afshin_baranii67
25-08-2011, 08:13
فکر خوبیه فقط اگه بخواید فوتبال بازی کنید بقیه بازی ها را ساپورت نمیکنه اگر هم بکنه انقدر مشکل داره که آخرش بیخیال میشید

اگه از Xbox 360 Controller Emulator استفاده کنید ، همون بازیهایی رو که گیم پد 360 ساپورت میکنه ، با گیم پد PS2 هم میتونید تجربه کنید.دیگه باقیش سلیقه ای هست . به نظر من هیچ گیم پدی با گیم پد 360 قابل مقایسه نیست . بعد از این که 10 سال با PS1 و PS2 و PS3 بازی کردم و به شدت به دسته های سونی عادت داشتم ، با خرید 360 ، یک هفته نگذشت که کاملا به این کنترلر عادت کردم و الان دیگه بازی کردن با کنترلر های PS واسم خوشایند نیست.

sarovan3
28-08-2011, 13:09
سلام اقا احسان منم دقیقا همینو میخواستم . لطفا ادرس این سایت رو به منم بدین

hts1369
29-08-2011, 18:58
اگه از Xbox 360 Controller Emulator استفاده کنید ، همون بازیهایی رو که گیم پد 360 ساپورت میکنه ، با گیم پد PS2 هم میتونید تجربه کنید.دیگه باقیش سلیقه ای هست . به نظر من هیچ گیم پدی با گیم پد 360 قابل مقایسه نیست . بعد از این که 10 سال با PS1 و PS2 و PS3 بازی کردم و به شدت به دسته های سونی عادت داشتم ، با خرید 360 ، یک هفته نگذشت که کاملا به این کنترلر عادت کردم و الان دیگه بازی کردن با کنترلر های PS واسم خوشایند نیست.
داش من این برنامه رو دارم ولی بدیش اینه که فقط یه دسته رو میشناسه
باید چیکار کرد تا تو بازی دسته رو بشناسه اگه یه راهنمایی کنید ممنون میشم.

abbasghaderi2010
31-08-2011, 21:32
سلام
بهترین دسته بازی برای کامپیوتر و فوتبال PES 2011 ، چه برند و مدلی هست ؟
خواهشمندم راهنمایی کنید که کدام دسته بازی برای PES 2011 مناسب هست
من تا حالا ، 6-5 نوع دسته های 10 تا 20 هزار تومانی را تست کردم ولی اکثرا بدرد فوتبال نمیخورند ، چون جهت های دسته ، خوب عمل نمیکنند یا ظرافت و عملکرد مناسبی برای PES 2011 را نداشتند .
مثلا الان مدل VI-911 از Viera را دارم ولی برای فوتبال خوب عمل نمیکنه ، نمیشه راحت دریبل کرد یا با بامهارت بازی کرد ولی برای بقیه بازی ها ، نسبتا مناسب هست
یا FARASSOO FGP-545 گیم پد فراسو که برای همه بازی ها خوبه بجز PES 2011 !؟ مثلا میخوام پایین برم ، مایل به سمت چپ پایین میره !؟

دسته مشترک XBox 360 و PC به رنگ مشکی (که بین 40 تا 45 هزار تومان و با سیم هست) ، در اجرای انواع بازی های کامپیوتر و در ویندوز 7 مشکلی نداره !؟

استفاده از گیم پد PS2 یا PS3 برای PC با استفاده از مبدل USB ، چطوره ؟ مشکلی در اجرای بازی نداره !؟
در ویندوز 7 راحت اجرا میشه ؟ در اجرای PES 2011 مشکلی نداره !؟
نرم افزار نصب نمیخواد ؟ در ویندوز 7 و PES 2011 راحت شناسایی و اجرا میشه ؟
از این کارهای ابتکاری ما ایرانی ها نیست ؟

لطفا برند و مدل دسته بازی یا سایت فروشنده را اعلام کنید .
با تشکر

hts1369
01-09-2011, 11:09
سلام
بهترین دسته بازی برای کامپیوتر و فوتبال PES 2011 ، چه برند و مدلی هست ؟
خواهشمندم راهنمایی کنید که کدام دسته بازی برای PES 2011 مناسب هست
من تا حالا ، 6-5 نوع دسته های 10 تا 20 هزار تومانی را تست کردم ولی اکثرا بدرد فوتبال نمیخورند ، چون جهت های دسته ، خوب عمل نمیکنند یا ظرافت و عملکرد مناسبی برای PES 2011 را نداشتند .
مثلا الان مدل VI-911 از Viera را دارم ولی برای فوتبال خوب عمل نمیکنه ، نمیشه راحت دریبل کرد یا با بامهارت بازی کرد ولی برای بقیه بازی ها ، نسبتا مناسب هست
یا FARASSOO FGP-545 گیم پد فراسو که برای همه بازی ها خوبه بجز PES 2011 !؟ مثلا میخوام پایین برم ، مایل به سمت چپ پایین میره !؟

دسته مشترک XBox 360 و PC به رنگ مشکی (که بین 40 تا 45 هزار تومان و با سیم هست) ، در اجرای انواع بازی های کامپیوتر و در ویندوز 7 مشکلی نداره !؟

استفاده از گیم پد PS2 یا PS3 برای PC با استفاده از مبدل USB ، چطوره ؟ مشکلی در اجرای بازی نداره !؟
در ویندوز 7 راحت اجرا میشه ؟ در اجرای PES 2011 مشکلی نداره !؟
نرم افزار نصب نمیخواد ؟ در ویندوز 7 و PES 2011 راحت شناسایی و اجرا میشه ؟
از این کارهای ابتکاری ما ایرانی ها نیست ؟

لطفا برند و مدل دسته بازی یا سایت فروشنده را اعلام کنید .
با تشکر
قیمت تبدیل 5000
قیمت دسته هم 9000 البته دسته ی فابریک سونی دو 14000 تومن هست من یه دونه از این 9000 تومنی ها دارم و یدونه دیگه رو موقع خرید فروشنده از تو جعبه ی سونی در اورد و بهم داد.
کلا به نظرم با توجه به اینکه قیمت این دسته ها کمتر از دسته ی xbox در میاد بهتر هست.
من خودم با همین دسته ها دموی pes 2012 و fifa11 رو بازی میکنم بدون هیچ مشکلی.

fify
04-09-2011, 18:51
salam.
man daste vi-911 az sherkate viera kharidam valy driveresho nadaram yani aslan cd nadasht.
hala vibre kar mikone?
age nammishe ye nafar driveresho ke vibrash kar mikone ro upload kone?
nesbatan geroon ham bood.15000 toman.

shahin666
08-09-2011, 21:45
سلام

من تا حالا تجربه استفاده از دسته بازي رو ندشتم چون هميشه فكر ميكردم كيبورد راحت تر هست

حالا ميخوام تجربه يه دسته بازي رو داشته باشم
بيشتر دسته بازي رو هم براي بازي فوتبال pes ميخوام
حالا يه دسته بازي كه حتما وايرلس هم باشه چي رو پيشنهاد ميكنيد
البته اين رو هم بگم كه نميخوام خيلي هزينه كنم كه اگر خوشم نيومد خيلي ضرر نكنم
مثلا 10 تا 15 هزار تومن وايرلس چيز خوبي گير مياد!!!!

papillon11
28-09-2011, 21:56
حذف شود ..................................

papillon11
06-10-2011, 12:23
سلام دوستان . بچه ها این دسته های ایکسباکس که برای pc زده شدن و گرونتر هم هستن هم تقلبی دارن ؟ میشه یه جایی معرفی کنید که بشه دسته ی saitek گرفت ، اون که دیگه تقلبی نیست ؟
خیلی ممنون میشم جواب بدید

papillon11
07-10-2011, 03:17
جواب سوال قبلی ما رو که کسی نداد!! دوستان اگه دسته ی PS3 بگیرم ، میشه به pc وصلش کرد ، اگه میشه چطوری ؟

Best N95
10-10-2011, 10:02
سلام من یه دسته شوک دار معمولی دارم که با usb وصل کردم تو ویندوز 7

این پیغام خطا رو میده کسی میدونی این چیه ؟

گلابي
10-10-2011, 11:16
ایراد از ویندوزه.

iman_s
12-10-2011, 18:45
کی اینجا از فرمونهای بازی داره؟
روی همه بازیهای ماشین و موتور و احیانا بازیهای دیگه جواب میده؟
این دسته هایی که حدود 30-40 تومنیه جوابگو هست؟

SuperSt@r
20-10-2011, 16:07
سلام به همه دوستان
من تا حالا چندین تا دسته بازی کامپیوتر خریدم که بعد از مدتی خراب شدند آخریش هم یه چند وقت پیش بود که بعد از تقریبا 20 روز خراب شد
حالا از دوستان تقاضا میکنم که یه دسته خوب شوک دار به من معرفی کنن که موندگار باشه یا حداقل بعد از مدتی طولانی از کار بیفته

Amir.prs
20-10-2011, 23:41
اقا یه دسته خوش دست و کارامد با عمر بالا
معرفی کنید

ممنون :11:

..Parsa..
21-10-2011, 00:06
سلام به همه دوستان
من تا حالا چندین تا دسته بازی کامپیوتر خریدم که بعد از مدتی خراب شدند آخریش هم یه چند وقت پیش بود که بعد از تقریبا 20 روز خراب شد
حالا از دوستان تقاضا میکنم که یه دسته خوب شوک دار به من معرفی کنن که موندگار باشه یا حداقل بعد از مدتی طولانی از کار بیفته

اقا یه دسته خوش دست و کارامد با عمر بالا
معرفی کنید

ممنون :11:

من خودم سلطان خراب کردن دسته ام :31:
هیچ دسته ای بیشتر از1-2ماه تو دست من دووم نیاورد تا این دسته رو خریدم
ویرا مدل VI-911
شاید باور نکنید اما تقریبا 18 ماهه که اینو دارم و هر روز هم ازش استفاده میکنم :27:
تا الان هم هیچ مشکلی نداشته
خیلی هم خوش دسته
توی همه ی بازی ها هم جواب داده واسه من
بعد از خرید این هم دسته هایه دیگه ای خریدم که همشون خراب شدن اما این دسته هنوز داره واسه من کار میده
به خیلی ها هم پیشنهاد کردم و همه راضی بودن

SuperSt@r
21-10-2011, 10:30
من خودم سلطان خراب کردن دسته ام :31:
هیچ دسته ای بیشتر از1-2ماه تو دست من دووم نیاورد تا این دسته رو خریدم
ویرا مدل VI-911
شاید باور نکنید اما تقریبا 18 ماهه که اینو دارم و هر روز هم ازش استفاده میکنم :27:
تا الان هم هیچ مشکلی نداشته
خیلی هم خوش دسته
توی همه ی بازی ها هم جواب داده واسه من
بعد از خرید این هم دسته هایه دیگه ای خریدم که همشون خراب شدن اما این دسته هنوز داره واسه من کار میده
به خیلی ها هم پیشنهاد کردم و همه راضی بودن

ممنون ازت
قیمتش چنده؟:31:

..Parsa..
21-10-2011, 20:30
ممنون ازت
قیمتش چنده؟:31:

من اون موقع خریدم 15000 تومن
الانو نمیدونم چنده :13::27:

Kamyar_AnathemA
21-10-2011, 20:54
سلام

یک نفر به من گفت جعبه گیم پد های وایرلس ایکس باکس که برای پی سی هست و ----- داره باید سبز باشه

قرمز هاش چینیه

درسته ؟

Soheilso
22-10-2011, 02:53
سلام دوستان
من یه دسته شک دار eteoro دارم.
می خواستم ببینم دکمه های LS - LT - LB - RT - RB واسه بازی pes کجای دسته هستند.

SuperSt@r
22-10-2011, 22:21

چه جالب:31:
دقیقا منم همین ارور رو میده
البته بعد از تقریبا 20 روز خریدن و استفاده ازش یهو تو بازی دیدم کار نمیکنه و اومدم بیرون از بازی و دسته رو دراوردم و دوباره زدم تو یو اس بی که دیدم این ارور رو میده خیلی تعجب کردم
البته به نظرم دست ویندوز نمیتونه باشه چون من هم روی اکس پی و هم روی 7 امتحان کردم هردوش این پیغام رو میده حالا مشکل از کجاست من که توش موندم
خواهشا اگه کس بلده راهنمایی کنه:19:

Saeed System
22-10-2011, 22:24
چه جالب:31:
دقیقا منم همین ارور رو میده
البته بعد از تقریبا 20 روز خریدن و استفاده ازش یهو تو بازی دیدم کار نمیکنه و اومدم بیرون از بازی و دسته رو دراوردم و دوباره زدم تو یو اس بی که دیدم این ارور رو میده خیلی تعجب کردم
البته به نظرم دست ویندوز نمیتونه باشه چون من هم روی اکس پی و هم روی 7 امتحان کردم هردوش این پیغام رو میده حالا مشکل از کجاست من که توش موندم
خواهشا اگه کس بلده راهنمایی کنه:19:

دوست عزیز دسته رو مستقیم به usb پشت مادربرد وصل کنید...از وصل کردن بزرگ کننده usb خودداری کنید..و همچنین به درگاه usb که کنار

بعضی کیبردها هست متصل نکنید

یه تست بکنید ببینید چی میشه :11:

SuperSt@r
22-10-2011, 22:30
دوست عزیز دسته رو مستقیم به usb پشت مادربرد وصل کنید...از وصل کردن بزرگ کننده usb خودداری کنید..و همچنین به درگاه usb که کنار

بعضی کیبردها هست متصل نکنید

یه تست بکنید ببینید چی میشه :11:

ممنون:11:
منم مستقیم به پشت کیس وصل میکنم
اولین بارم که این ارور رو دیدم وقتی بود که توی لبتاب بود
بازم راه حل بدید ممنونم من امتحانش میکنم امتحانش که مجانیه:11:

khmusic
23-10-2011, 00:15

منم دو تا دسته viera 911 دارم یکیش اینجوری شده ولی یکی دیگش سالمه فکر کنم مشکل از دستت هست

iman_s
24-10-2011, 11:49
سلام دوستان
من یه دسته شک دار eteoro دارم.
می خواستم ببینم دکمه های LS - LT - LB - RT - RB واسه بازی pes کجای دسته هستند.
فکر میکنم دکمه شوک سمت راست هست
چون همه دریبلها و تکنیکها با این انجام میشه
LS وقتی هست که دکه رو به داخل فشار بدی و بقیه هم به جهت های مختلف
تو Setting بری عکس دسته هست و کاملا مشخصه

pclord
27-10-2011, 01:29
سلام

دوستان من عجله دارم و نمیتونم تمام صفحات رو ببینم.

یه دسته خوب برای PC بهم معرفی کنید، مدل دقیقشو به صورت انگلیش

قیمت 50-40-30 تومن باشه و تمام بازی ها رو ساپورت کنه و خوش دست هم باشه ترجیها مدل ایکس باکس 360 باشه.

بیشتر هم بازی های اول شخص،سوم شخص،اکشن،Cod و ... بازی میکنم.

ممنون.

pclord
29-10-2011, 10:52
تکراری،حذف شود.

hirsababak
29-10-2011, 17:18
منم دو تا دسته viera 911 دارم یکیش اینجوری شده ولی یکی دیگش سالمه فکر کنم مشکل از دستت هست

من هم تایید می کنم خودم همچین مشکلی داشتم که با تعویض دسته مشکلم حل شد

Amir.prs
07-11-2011, 20:55
منظورتون اینه که veira 911 نخرم ؟

SuperSt@r
07-11-2011, 21:30
من هم تایید می کنم خودم همچین مشکلی داشتم که با تعویض دسته مشکلم حل شد

یعنی دیگه با دستم که این مشکل رو داره خداحافظی کنم آخه خیلی زود خراب شد:19::19::19::19:
واقعا هیچ راه حلی نداره حداقل کسی دلیل این ارور رو نمیدونه؟

ehsan_
19-11-2011, 16:35
سلام
من یک فراسو FGP 660 خزیدم
اما توی فیفا 12 یک مشکل کوچیک داره
LT RT رو شناسایی نمی کنه بجاش 2 تا دکمه اضافه روی دسته به نام 6 و 7 رو شناسایی می کنه
چیکارش کنم؟

ehsan_
19-11-2011, 16:45
بهترینشون از نظر من Xbox 360 Controller هست . اگه بتونی اصلش رو گیر بیاری خیلی خوبه.البته انتخاب گیم پد تا حد زیادی سلیقه ایه .
مساله ی مچ بودن با بازیها هم با نرم افزارهای کمکی مثل Xbox 360 Controller Emulator کاملا برطرف شده و میتونید با اون نرم افزار ها بازی رو فریب بدید به طوری که تصور کنه شما از دسته ی 360 استفاده میکنید.:8:

عزیز جریان این برنامه چیه؟
لینک دانلود اگه داری بزار

SAEEDSAMSUNG
23-11-2011, 22:34
من یه دسته بازی برای cod wm3 و battlefield 3 میخوام که بتونم بدون موس راحت دراز بکشم و بازی کنم. و بازیکن رو راحت بچرخونم به اطراف. ممنون . قیمت مهم نیست

hashoom20
25-11-2011, 23:20
سلام بچه ها من یه دسته بازی مدل excel power pad دارم سی دی درایورش رو گم کردم
اگه سایتی رو واسه دانلود درایورش سراق دارین بهم معرفی کنید

mojtaba54
10-12-2011, 14:30
با سلام بنده دسته پلی استیشن 2 رو به لب تاپ وصل کردم البته با مبدل ولی توی بازی کار نمیکنه علت چیه؟
نرم افزار خاصی میخواد یا ترفندی داره چیکار کنم؟
در ضمن لامپ روی دسته هم روشن میشه و ویندوز هم پیغام خطایی مبنی بر عدم شناخت دسته نمیده .
حالا چکار کنم؟؟؟

mojtaba54
11-12-2011, 21:38
مشکل من حل شد با خرید دسته XBOX سیم دار.همه بازیهای منو جواب داد بدون مشکل .

البته باید به فروشنده بگین دسته مخصوص PC.

Mohammad Yek110
05-01-2012, 17:53
سلام
لطفا در مورد رنگ بسته ی دسته یx360برای پی سی توضیح بدید
قرمز و سبز چه تفاوتی باهم دارند؟
ممنون

GAMELAIN
11-01-2012, 23:50
چرا 666 فراسو در بازی نمی لرزه ؟

ehsan_
13-01-2012, 20:24
این دسته ای که می گید خوده دسته ای هست که باهاش ایکس باکس بازی می کنن؟؟
یا اینکه یک نسخه ویژه برای پی سی ساخت ماکروسافت هست؟

کسی ادرس برای خرید اینترنتی این دسته نداره برام بفرسته؟

EngineeR EhsaN
13-01-2012, 20:31
یه دسته xbox بگیرید با یه مبدل مخصوص که 25 تومنه کارتون به خوبی راه میوفته ، البته بگم که اون مبدل وایرلسه

ehsan_
14-01-2012, 19:04
یه دسته xbox بگیرید با یه مبدل مخصوص که 25 تومنه کارتون به خوبی راه میوفته ، البته بگم که اون مبدل وایرلسه

با سیم باشه اشکال نداره
یک دسته ایکس باکس با هم چند در میاد

enters
24-01-2012, 20:20
دوستان دسته vi-911 viera مزخرفه مخصوصا واسه فوتبال . من همه جور دسته ای داشتم . به قول معروف خرکار!ترین همشون دسته های جنروس هستن

behking
27-01-2012, 11:20
سلام
من قصد خرید یک دسته فرمان برای کامپیوتر را دارم قیمتش هم زیر 120 باشه . بعضی دوستان نمونه های خوبی رو معرفی کردن که قیمتشون تا 450 هزار تومن هم میرسه من فقط دنبال یک فرمان خوب هستم که حالت آنالوگ داشته باشه و از این حالت صفر و یک دکمه ای کامپیوتر خلاص بشم حالا امکانات دیگه مثل شوک این طور چیزا رو نداشت مهم نیست بعد در ضمن یه سوال برام پیش اومد که گویا این فرمان های بازی ایکس باکس برای کامپیوتر هم قابل استفاده هستند آیا این فرمانها حالت آنالوکگ دارند ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%81%D8%AA-Microsoft-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-XBox-360-%D9%85%D8%AF%D9%84-Euro-Quantom-i/6285 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %25D9%2588%25D8%25B3%25D8%25A7%25D9%2581%25D8%25AA-Microsoft-%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2586-%25D9%2585%25D8%25A7%25D8%25B4%25DB%258C%25D9%2586-XBox-360-%25D9%2585%25D8%25AF%25D9%2584-Euro-Quantom-i%2F6285)

خلاصه اینکه بهترین پیشنهاد شما برای یک فرمان آنالوگ با قیمت زیر 120 هزار تومن چیه ؟
ممنون

behking
27-01-2012, 11:21
تکراری....

j_j
04-02-2012, 18:49
سلام به دوستان عزیز :
1-دسته مخصوص فیفا 2012 می خوام
2-عمر طولانی داشته باشه.
3-تمام حرکات نمایشی تو بازی فیفا از جمله shift و دریبل ها رو ساپورت کنه
4-قیمت هم تا 60 تومان مشکلی نیست.

با لاجتیک rumblepad 2 خودم بازی کردم وتمام تکنیک ها رو ساپورت می کنه(واسم خیلی مهمه که تکنیک رو بشه زد).
ولی مدل cordless رو نداشتم نمی دونم چطوریه. این جریان باتری های وایرلس ها چطوریه ؟چند وقت جواب میدن!هر چند وقت باید باتری رو تعویض کرد.در ضمن شنیدم محل باتریشون به خاطر باتری های قلمی زودتر نسبت به دسته های xbox خراب میشه(نمی دونم درسته یا نه).

j_j
08-02-2012, 13:42
سلام به دوستان عزیز
راستش من در تاریخ 90/11/18 تونستم یه گیم پد لاجتیک rumblepad 2 به قیمت 37 هزار تومان با دو سال گارانتی آواژنگ تهیه کنم(البته 38 می گفت که..):31::46:
در ضمن از مغازه خرید کردم. گویا قیمت های جدید رو نداشت منم سریع کلکش رو کندم:10:

NimoOol.HD2
09-02-2012, 22:40
سلام
من برای تولد دوستم میخوام یه جفت دسته بخرم ، برای PES & FIFA
چه مدلی خوبه؟
تفریبا تا 50 ت پول دارم ...
یه مدل تو نت دیدم خیلی خوشگله ولی فک کنم خیلیم گرونه ...

dogh
19-02-2012, 19:58
دسته بازی ایکس باکس به کامپیوتر میخوره که فیفا 12 و اف 1 بازی کنم :20:

Arsham.room
22-02-2012, 13:19
سلام عزیزان.
علت اینکه تنظیمات Joystick در بعضی بازیها مثل Need For Speed - Hot Pursuit یا Dirt 3 بهم می خوره چیه؟
به عبارت دیگه هر بار که از بازی خارج بشیم، بار دیگه بعد از اجرای بازی باید تنظیمات Joystick رو درست کنیم.

پیشاپیش از توجه شما دوستان عزیز سپاسگزارم.

rayka10
02-03-2012, 13:19
سلام . دوستان من یه دسته ی اورجینال xbox 360 conroller که وایرلس هست و با باتری شارژ میشه و مخصوص pc رنگش هم مشکی هست 60 هزارتومان خریدم اینم شکلش هست

حالا من اینو گرفتم ولی نمیدونم چه جوری ازش استفاده کنم. از چند نفر پرسیدم میگن رابط میخواد تا با pc ارتباط برقرار کنه من اصلا نمیدونم رابط چه شکلی هست منو راهنمایی کنید اگر لینک آموزشی هم دارید برام بذارید شکل رابط هم برام بذارید چون این چیزا به همراه دسته نبود.در ضمن این رابط رو میشه جدا گونه خرید قیمتش چند است .ممنون

rayka10
04-03-2012, 20:16
سلام.دوستان آیا استفاده از دسته ی ps3 برای pc به شیوه ی استفاده از نرم افزار ds3 tool امکان بازی همه ی انواع بازی رو که میشه از دسته مخصوص کامپیوتر استفاده کرد رو میده یا نه فقط یه سری بازی خاص مثل فوتبال و ...

rayka10
04-03-2012, 20:44
این بلوتوث رو از کجا میشه گیر آورد

Dualshock 3 + Bluetooth Dongle + MotioninJoy = Xbox360 Wireless Controller of PC

Features:

Ultra mini design

Bluetooth specification V2.1+EDR
USB 2.0 specification (Compatible with USB 2.0/1.0/1.1)
Transfer speed: 3Mbps
Operation distance: 10 meters
As normal Bluetooth Dongle no need special driver for windows xp/vista/7
Fully Compatible with MotioninJoy(connect to Playstaion 3 controller Dualshock 3/Sixaxis, PS3 Move) ,all support feature is same as [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بلوتوث رابط دسته ps3 به pc میباشد

dani_sheit
09-03-2012, 13:38
سلام دوستان من چند روز پیش که تهران بودم چشمم خورد به یک دسته طرح xbox که خریدمش دسته عالی هست خوب جواب میده ولی یک مشکل هست درایور نداشت همراهش و ویندوز دسته رو به اسم generic usb joy stick شناخت به همین علت نمیتونم ار ویبرش استفاده کنم
از شما دوستان خواهش دارم که اگه درایور دسته رو داران برای من بذارین
اینم از عکسش :
ممنونم از همگی
راستی دسته رو هم 23000 تومان خریدم

sabar
15-03-2012, 23:12
سلام
دوستان وقتی وارد فوتبال لایف میشیم کدوم قسمت برم که تیم با بازیکنهای واقعیش بیاد نه بازیکنهای با اسمهای در پیتی ؟

dani_sheit
16-03-2012, 13:12
کسی نیست کمکمون کنه :|

sabar
16-03-2012, 20:28
سلام
دوستان وقتی وارد فوتبال لایف میشیم کدوم قسمت برم که تیم با بازیکنهای واقعیش بیاد نه بازیکنهای با اسمهای در پیتی ؟
از دوستان متشکرم خودم پیدا کردم:5:

dani_sheit
18-03-2012, 23:55
09-03-2012, 01:38 PM #1243
dani_sheit
در آغاز فعالیت

تاريخ عضويت: Feb 2009
درخواست درایور
سلام دوستان من چند روز پیش که تهران بودم چشمم خورد به یک دسته طرح xbox که خریدمش دسته عالی هست خوب جواب میده ولی یک مشکل هست درایور نداشت همراهش و ویندوز دسته رو به اسم generic usb joy stick شناخت به همین علت نمیتونم ار ویبرش استفاده کنم
اینم از عکسش :

ممنونم از همگی

تو رو خدا یکی کمکم کنه

TST.LP
27-03-2012, 13:24
مبدل دسته playstation به xbox وجود داره؟

ehsan_old
27-03-2012, 17:37
اینم از عکسش :
ممنونم از همگی

اسم این دسته چی هستش؟

یه سری شرکت ها اومدن طرح xbox رو زدن ولی یه اسمی دارن.

بدون نام و نشان که نمیشه درایور براش پیدا کرد.

(واسه PES هم که کلاً ویبرش اصلاً به کار نمیاد.)

dani_sheit
28-03-2012, 09:52
اسم این دسته چی هستش؟

یه سری شرکت ها اومدن طرح xbox رو زدن ولی یه اسمی دارن.

بدون نام و نشان که نمیشه درایور براش پیدا کرد.

(واسه PES هم که کلاً ویبرش اصلاً به کار نمیاد.)

سلام عزیز مرسی که جواب من رو دادی :40:
اسم دسته diamond هست