ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA Manager 09

صفحه ها : [1] 2 3 4

Spaniuly
15-09-2008, 11:25
Format: PC
Release 30 Oct 2008
Developer: EA Sports
Publisher: EA Sports
Players:1 Player
PEGI Rating: NUL

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازي مربيگري فوتبال كه هر ساله پس از انتشار بازي فوتبال همان سال از سوي شركت EA Sports به بازار عرضه ميشود يكبار ديگر پائيز امسال وارد بازار ميشود.
اين بازي به شما اجازه مربيگري و مديريت يك باشگاه را به طور كامل مي دهد. بسياري از ليگ هاي جهان اعم از معتبر يا غير معتبر در ديتابيس بازي وجود دارد و شما حتي مي توانيد با ساخت يك باشگاه در نقطه اي دلخواه از كره زمين به مربيگري فوتبال بپردازيد

شما حتي ميتوانيد در حين بازي تاكتيكهاي بازي را به دلخواه تغيير دهيد.
تغيير موقعيت دوربين را در عكس فوق به زيبايي مشاهده مي كنيد.

تصوير فوق رقابت كيسي كلر و مايكل اوون را در ضربات پنالتي را نشان مي دهد.

اين يك نمونه از استاديوم كه شما مي توانيد با بودجه اي كه در اختيار داريد آنرا توسعه ببخشيد.

================================================== ============

فيلمهاي منتشر شده از گيم پلي بازي

گيم پلي 1

كيفيت HD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

كيفيت SD

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

گيم پلي 2

كيفيت HD

كيفيت SD

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

گيم پلي 3

كيفيت HD

كيفيت SD

================================================== ============

تريلر رسمي بازي

لینک دانلود دموی قابل بازی

پچ رسمی (دیتابیس)
دانلود با حجم 8.3 مگابایت

دومین آپدیت پچ رسمی (آپدیت 1 را نیز شامل میشود و نیازی به نصب آپدیت 1 نیست)
دانلود با حجم 182 مگ

سومین آپدیت پچ رسمی
دانلود با حجم 198 مگ

چهارمین آپدیت پچ رسمی
دانلود با حجم 66.49 مگ

کرک بازی برای جلوگیری از اخراج
دانلود با حجم 6 مگ

Supported chipsets

- ATI Radeon X700, X800 series (Radeon X800 Pro not supported)
- ATI Radeon X1xxx series
- ATI Radeon HD 2xxx series
- ATI Radeon HD 3xxx series
- ATI Radeon HD 4xxx series
- NVIDIA GeForce 6800
- NVIDIA GeForce 7xxx
- NVIDIA GeForce 8xxx
- NVIDIA GeForce 9xxx and higher
- NVIDIA GeForce GTX 260 and 280

بعضی از امکانات جدید بازی (Thancks to Keshish)

میشه گفت بازی به کل تغییر کرده یعنی از نظر ظاهری البته.در ابتدای بازی میشه مشخص کرد که منوها روشن فانتزی باشند یا تاریک.من خودم منوی روشن رو انتخاب کردم که خیلی قشنگه.

مثل نسخه های قبل در همون اوایل شما باید مشخص کنید که چه لیگهایی در بازی باشند(توضیح:اگر سیستم شما زیاد قوی نیست بهتره که تعداد لیگ کمتری انتخاب کنید)
شما می توانید با انتخاب و تیک زدن لیگ Reserve در آن لیگهایی که انتخاب کرده اید مسابقات تیمهای Reserve یا تیم دوم هم داشته باشید.
شما باید مثل گذشته یک نام کاربری و یک آواتار به همراه چیزهایی دیگر،مثل تیم محبوب و تیم منفور خود،بازیکن مورد علاقه خود زبان مادری و زبان دوم و ... را وارد کنید.البته اینها تاثیری در بازی ندارند.همچنین شما می توانید مشخص کنید که متاهل هستید یا GF دارید و یا اینکه مجرد و یا ...
(توضیح:شما اگر متاهل باشید و در آینده بچه دار شوید و بچه شما پسر باشد،این احتمال وجود دارد که در فرزند شما وقتی که به سن فکر کنم 11 سال رسید و در صورت علاقه به فوتبال می تواند به تیم نونهالان شما وارد شود،مثل محمد پروین)

بعد از اینکه تیم خودتون را انتخاب کردید.از شما در رابطه با اهدافتان در این فصل سوال میشه.شما اگر بگید مثلاً من تیمم رو قهرمان جام حذفی و لیگ می کنم شاید محبوبیت شما نزد اسپانسر و هوادارن بالا بره اما باید بدونید موقعیت شما بسیار حساس میشه و شما حتماً باید توقعات هواداران و باشگاه رو برآورده کنید.بازی رو هک که نمی خواهید بکنید؟(آره میشه بازی رو دست کاری کرد)پس بهتره عاقلانه تصمیم بگیرید و الکی نگید من تیم رو قهرمان هر دو جام می کنم،چرا؟اونوقت کافیه چندتا بازی نتیجه نگیرید و برید پایین جدول.تماشاچی کم میاد به دیدن بازی های شما و در آمد باشگاه کم میشه،فروش شما کم میشه و در نتیجه سود شما می آد پایین و اونوقت باید خواب خرید بازیکنان میلیونی را ببینید.ضمناً به شما بگم تیم شما خرج زیاد داره و راه حل یر به یر کردن خرج و برج،بازی خوب و جذب تماشاچی و فروش بیشتر و بهتر لوازم و لباس باشگاه و بازیکنان هست.

1-شما در قسمت زندگی خصوصی و اونجایی که تمرین گلف و ماهیگیری داره می تونید یه کوئیز داشته باشید.بدین صورت که وارد محیط امتحان که می شوید از شما سوالاتی تخصصی در زمینه بازی پرسیده میشه که البته محدودیت زمانی نداره،اما حتی اگه همون سوال اول رو غلط جواب بدید دیگه امتحان ادامه پیدا نمی کنه.
مثلاً یکی از سوالات اینه که عکس چهارتا ورزشگاه رو نشون میده میگه که کدام یک ورزشگاه مثلاً تیم اوساسونا هست.
هنوز نمی دونم نتیجه امتحان چه تاثیری در ما داره.

2-شما در حین بازی 3 بعدی و بدون ایست بازی می تونید به راحتی تغییرات دلخواه خودتون رو در ارنج تیم،چگونگی بازی تیم و بازیکنان و ... داشته باشید.مثلاً وقتی تیمتون جلو هست می تونید بگید که تیم شروع به وقت کشی کنه.
(اطلاعات از کاربر خوب تاپیک Keshish)

راه حلی موقت برای بازی (Thancks to Fanoos)
1- تاریخ 28 ژوئن یه بازیکن جدید به بازی اضافه می کنی Add new player با هر تیمی
2- روز بعد با بازیکن اصلی خودت بازنشسته میشی Retire
3-در تاریخ 1 جولای باز یه بازیکن جدید ایجاد می کنی و با تیم اصلی خودت قرارداد می بندی و با بازیکن جدید که ساخته بودی بازنشسته میشی
این مراحل رو تو هر فصل تکرار می کنی!
عیب این روش اینه که تمام امتیازات مربیگری و پولهات همه میپره دو باره مربی میشی با level یک
ولی حسنش اینه که می تونی کارت رو با تیم مورد علاقت ادامه بدی اگه واسش زحمت کشیدی و بازیکن جدید گرفتی و به جام های معتبر صعود کردی و ...
امیدوارم به دردتون بخره
(اطلاعات از کاربر خوب تاپیک Fanoos)

بزودي اطلاعاتي كامل تر از بازي از همين تاپيك

Have Fun...

EASPORTS-FIFA
16-09-2008, 01:18
دستت درد نکنه.حالا مثل فیفا 09 کارنتش رو پی سی میاد؟بعدشم با منیجر مودی که توی فیفا09 هست چه فرقی داره؟

Spaniuly
16-09-2008, 07:23
دستت درد نکنه.حالا مثل فیفا 09 کارنتش رو پی سی میاد؟بعدشم با منیجر مودی که توی فیفا09 هست چه فرقی داره؟

اين بازي با فيفا 09 فرق ميكنه جريانش چون توي مود فيفا 09 ميتوني بازي هم بكني ولي تو اين يكي فقط مربي هستي و مديريت مي كني تيم رو حتي مي توني خود مدير باشگاه باشي و مربي استخدام كني مي تون مثلا تو شهر خود يه باشگاه فوتبال احداث كني و توسعه بديش تو اين بازي تمام ليگهاي دنيا اعم از ايران وجود داره دسته 1 و 2ش اين بازي رو اگه بخواي بازي كني بايد فوق العاه بيكار باشي چون اگه بخواي شروع كنيش مطمئن بعد 1 هفته تازه راه ميوفتي مخصوصا اگه بخواي از صفر شروع كني. اطلاعات جديد رو پيگيري كنيد. از اين تاپيك

Armin 2008
16-09-2008, 10:22
بازی خوبی بودن نسخه های قبلی ولی فاقد هر گونه هیجان.امیدوارم یه راهکار پیدا کنه Ea برای جذاب تر شدن بازی.
بازی هم که نکست نیست.اااههه

Spaniuly
16-09-2008, 10:37
بازی خوبی بودن نسخه های قبلی ولی فاقد هر گونه هیجان.امیدوارم یه راهکار پیدا کنه Ea برای جذاب تر شدن بازی.
بازی هم که نکست نیست.اااههه
كاملا موافقم باهات نسخه قبلي واقعا سنگين و سست و بدون هيجان بود اگه ميشد امكان بازي رو به گيمر بده خيلي چيز توپي ميشه
در واقع تبديل ميشه به حالت پيشرفته منيجر مود فيفا. كه مود مورد علاقه منه

Armin 2008
16-09-2008, 18:35
خوب اونجوری باید یه نسخه ی دیگه از بازی مثل نسخه ی معمولی بسازن که ممکن نیست.

Spaniuly
16-09-2008, 22:28
خوب اونجوری باید یه نسخه ی دیگه از بازی مثل نسخه ی معمولی بسازن که ممکن نیست.

البته اگه نذاشتن هم نذاشتن ولي حداقل مي تونن پيشرفت بازي رو يكم سرعت بدن اينقدر واي نسه بازي ورژن قبلي يه روز طول ميكشيد يه نيم فصل تموم بشه حوصله آدم رو سر مي برد

offlineinternet
20-09-2008, 16:01
آقا کسی نمیدونه با چه سیستمی اجرا میشه

Spaniuly
21-09-2008, 07:25
کسی نمیدونه با چه سیستمی اجرا میشه منظورم کارت گرافیکی هستش pixel sherder 1.4 رو ساپورت میکنه

کسی میدونه با چه سیستمی اجرا میشه منظورم کارت گرافیکی با pixel sherder 1.4 اجرا میشه

آقا کسی نمیدونه با چه سیستمی اجرا میشه

عجب...
اينجوري پشت سر هم پست نده بهت اخطار ميدن از ما گفتن بود..

كافيه رم بالايي داشته باشي و اگه كارت گرافيكت Shader داره كه عاليه

Spaniuly
21-09-2008, 08:01
خوب خوشبختانه تاپيك بي ويديو نموند اين هم از ويديوي جالب كه با فرمت flv تونستم گير بيارم از سايت البته خوشحالم كه تونستم لينك مستقيم رو از سايت استخراج كنم چون مخفي كرده بود و باين آنلاين نگاه ميكردي ولي حالا با دانلود اين ويديو مي تونيد اين ويديو رو داشته باشيد. اگه Codec Pack K-Lite داريد يا Real Player 11 ميتونيد رو كامپيوتر ببينيد اين ويديو رو.

Spaniuly
23-09-2008, 13:05
اول از همه عرض كنم كه تاريخ انتشار اصلي بازي توي پست اول قرار داده شد (پست اول ويرايش شد)

در ضمن اينم از اطلاعات تكميلي در مود بازي Fifa Manager 09

General

Title AKA: FIFA Manager 2009 / FIFA Football Manager 09 FIFA Soccer Manager 09 / FIFA Football Manager 2009 / FIFA Soccer Manager 2009

Main information

Genre: Simulation-soccer-Sports
Platform: PC
Developer(s): Bright Future
Publisher(s): EA Games
Format: 1 DVD-ROM
Release Date US: October 1, 2008
Release Date (Other Regions): United Kingdom : September 30, 2008

اما 6 تا اسكرين شات فوق العاده زيبا هم منتشر شده كه از لينك هاي زير قابل دريافت هستند اگه دانلود منيجر دارين با اونا دانلود كنيد يكم حجمشون زياد هست.(2 تاش رو توي پست اول با كيفيت پايين ديدين)

Spaniuly
27-09-2008, 08:20
براي مشاهده عكس ها يكي از لينكهاي زير را انتخاب كنيد:

Slide Show

Thumbnails

يا لينك هاي زير را در آدرس بار كپي پست كنيد (تعداد لينكها 80 تاست)

اينم آرشيو 106 اسكرين شات از بازي به صورت Thumbnail

jingool
09-10-2008, 03:05
تاریخ انتشار 09 که Tba هستش چه جوریاس؟
ریلیزش هنوز نامشخصه که!!!
یکی دو روز بعد و قبل فیفا 09 میدادن بیرون خیال ما رو راحت میکردن...
آقا یه چیزی Tba بازه ی زمانی نداره؟
مثلا ممکنه تا 1 هفته ی دیگه بیاد؟
یا بره واسه 1 ماه دیگه؟
حوصلم سر رفته!!! بعد این که 08 رو پاک کردم یه چند وقتیه تفکراتم رو بروز ندادم...افت کردم.دی:

Spaniuly
09-10-2008, 08:19
تاریخ انتشار 09 که Tba هستش چه جوریاس؟
ریلیزش هنوز نامشخصه که!!!
یکی دو روز بعد و قبل فیفا 09 میدادن بیرون خیال ما رو راحت میکردن...
آقا یه چیزی Tba بازه ی زمانی نداره؟
مثلا ممکنه تا 1 هفته ی دیگه بیاد؟
یا بره واسه 1 ماه دیگه؟
حوصلم سر رفته!!! بعد این که 08 رو پاک کردم یه چند وقتیه تفکراتم رو بروز ندادم...افت کردم.دی:

توي پست اول همين صفحه نوشتم زمان ريليز رو 3 تا پست بالاتر

FCBarcelona.ir
09-10-2008, 12:55
این بازی به نظر من تنها بازی فوتبال قابل توجه Ea ه، اونم به خاطر اینکه تمرکزش روی دیتابیس و آمار و ارقامه که Ea توش خیلی قویه. من چند سالی هست این بازی رو 5-6 فصلی بازی می کنم، و کلا به بازی مربیگری علاقه دارم و برام جالبه. اغلب هر سال هم تغییرات خوبی توش میدن، ولی من واقعا ترجیح میدم محیط گرافیکی خود بازی یه پیشرفتی بکنه و لااقل آدم رغبت بکنه بازی رو تماشا کنه!

10 اکتبر هم فرداس، من توی ویکی دیدم که ریلیزش 30 اکتبره.

Spaniuly
09-10-2008, 13:57
پس احتمالا عقب انداختن چون قرار بود 1 اكتبر منتشر بشه

jingool
10-10-2008, 00:19
این بازی به نظر من تنها بازی فوتبال قابل توجه Ea ه، اونم به خاطر اینکه تمرکزش روی دیتابیس و آمار و ارقامه که Ea توش خیلی قویه. من چند سالی هست این بازی رو 5-6 فصلی بازی می کنم، و کلا به بازی مربیگری علاقه دارم و برام جالبه. اغلب هر سال هم تغییرات خوبی توش میدن، ولی من واقعا ترجیح میدم محیط گرافیکی خود بازی یه پیشرفتی بکنه و لااقل آدم رغبت بکنه بازی رو تماشا کنه!
منم همین طور...
از محیط 3D بازی خوشم نمیاد.
برای همین اصلا دوست ندارم بازی رو 3D بازی کنم فقط دوست دارم با اعداد و ارقام و ... کار کنم.
اینقدر هم تو این زمینه قویه که آدم اصلا کمبودی تو بازی احساس نمیکنه و تکراری نمیشه.

Spaniuly
10-10-2008, 06:36
منم همین طور...
از محیط 3D بازی خوشم نمیاد.
برای همین اصلا دوست ندارم بازی رو 3D بازی کنم فقط دوست دارم با اعداد و ارقام و ... کار کنم.
اینقدر هم تو این زمینه قویه که آدم اصلا کمبودی تو بازی احساس نمیکنه و تکراری نمیشه.

لي قبول كنيد بازي به گونه اي هست كه كاملا وقت آدم رو ميگيره. خيلي پيچيده اس

fanoos2006
11-10-2008, 00:50
تو سایت اصلی که countdown رو 19 روز دیگه زده یعنی 30 اکتبر

Spaniuly
11-10-2008, 15:35
بله تائيد ميشه 30 اكتبر زمان انتشار اصلي خواهد بود تقصير من نيست قبلا اين تاريخ اصلي نبود تازه اين تاريخ رو عقب انداختن نميدونم چرا. در هر صورت من پست اول رو ويرايش كي كنم و اين اطلاعات رو اضافه مي كنم

B3HZ@D
11-10-2008, 15:56
اقا این فوتبال منیجر چجوریه؟؟؟؟
ما اینو گرفتیم یه بازی هم نتونستیم انجام بدیم....فکر کنم ورژن 6 یا 7 بود
اصلا میشه بازی کرد یا فقط باید مربیگری کرد؟؟؟؟
یک چیز جالب این بود که لیگ ایران رو هم ساپورت میکرد من هم پرسپولیس رو برداشتم
منتظر جوابم

Spaniuly
11-10-2008, 20:41
اقا این فوتبال منیجر چجوریه؟؟؟؟
ما اینو گرفتیم یه بازی هم نتونستیم انجام بدیم....فکر کنم ورژن 6 یا 7 بود
اصلا میشه بازی کرد یا فقط باید مربیگری کرد؟؟؟؟
یک چیز جالب این بود که لیگ ایران رو هم ساپورت میکرد من هم پرسپولیس رو برداشتم
منتظر جوابم

بله دوست عزيز همه ليگهاي دنيا رو ساپورت ميكنه اما اون ليگهاي پرت مثه ايران رو كه ازشون لايسنس نداره اسامي دلخواه و غير واقعي مياره البته حسنش اينه كه اسامي چرت و پرت نيستند. و اسامي اصيل ايراني هستند اما تخيلي اين كارش واقعا جاي تقدير داره. در ضمن فقط مربيگري هست و كنترل بازيكنان دست تو نيست و شما با به كار گيري مهره هاي كليدي مي تونيد نتيجه بازي رو رقم بزنيد

Spaniuly
12-10-2008, 16:52
قابل توجه عزيزان مشترك در اين تاپيك:

پست اول ويرايش شد...

khelane
15-10-2008, 17:37
سلام من خیلی از شما تشکر میکنم اگه میشه 1 سوال بود می پرسم
اگه میشه اموزش بزارید اخه من تا حالا بازی نکردم

MHSou
16-10-2008, 20:50
خدا کنه تو این سری گرافیگش بره بالا.گرافیک منیجر 08 که دقیقا گرافیک فیفا2005 بود.

Ali Pacino
16-10-2008, 20:57
خدا کنه تو این سری گرافیگش بره بالا.گرافیک منیجر 08 که دقیقا گرافیک فیفا2005 بود.
از عکسایی که بازی منتشر شده می شه انتظار داشت گرافیکش خیلی بهتر شده باشه

Spaniuly
19-10-2008, 21:40
از عکسایی که بازی منتشر شده می شه انتظار داشت گرافیکش خیلی بهتر شده باشه

بله دقيقا تائيد ميشه از چهره هاي واقع گرايانه كاملا معلومه

البته بيشتر مربيگري مد نظر هست از اونجايي كه شما نميتوني داخل زمين بازي كني خيلي مايه نذاشتن روش

سلام من خیلی از شما تشکر میکنم اگه میشه 1 سوال بود می پرسم
اگه میشه اموزش بزارید اخه من تا حالا بازی نکردم

خواهش ميكنم والا نمونه گسترده و كاملا حرفه اي از مود مربيگري هست كه 100000 هزار برابر پيشرفته تر هست و كارهاي بيشتري ميشه انجام داد واقعا نميشه براي اين بازي آموزش نوشت چون كلا ابتكار عمل حرف اول رو مي زنه من خودم نتونستم توي اين بازي حرفه اي بشم چون وقت زيادي هم بايد روش بذاري و حوصله به خرج بدي كه من توي هر دو ضعف دارم:31:

jingool
21-10-2008, 03:29
این Gamespot چرا هنوز رو TBA مونده؟
ویکی پدیا ولی زده 30 اکتبر!!!
منم که کم حوصله!!!:20:
اصلا فیفا منیجر تو کامپیوترم نداشته باشم انگار یه چیزی کم دارم...:31:
از آخرای سپتامبر به امید 10 اکتبر نسخه 08 رو پاک کردم تاالان...اگه میدونستم 10ام ریلیز نمیشه اینکارو نمیکردم...مخصوصا که 30ام هم هنوز معلوم نیست بیاد این جور که پیداست!!!

Spaniuly
21-10-2008, 10:37
این Gamespot چرا هنوز رو TBA مونده؟
ویکی پدیا ولی زده 30 اکتبر!!!
منم که کم حوصله!!!:20:
اصلا فیفا منیجر تو کامپیوترم نداشته باشم انگار یه چیزی کم دارم...:31:
از آخرای سپتامبر به امید 10 اکتبر نسخه 08 رو پاک کردم تاالان...اگه میدونستم 10ام ریلیز نمیشه اینکارو نمیکردم...مخصوصا که 30ام هم هنوز معلوم نیست بیاد این جور که پیداست!!!

بابا مربي بابا مدير حرفه اي :31:

نه عزيز نگران نباش همون تاريخ ديگه قطعي شده خود سايت هم اين تاريخ رو تائيد كرده. موفق باشي

Spaniuly
22-10-2008, 10:21
امروز یعنی 22 اکتبر رسما دموی قابل بازی فیفا منیجر توسط EA Sports بر روی اینترنت منتشر شد. حجم این دمو 845 مگابایت هست. از لینک زیر میتونید این فایل رو دانلود کنید.

sepand_salehi
30-10-2008, 12:11
امروز 30 خست و بر اساس اخبار این تاپیک ، بازی باید همین امروط منتشر بشه. آیا بازی منتشر شده؟

fanoos2006
30-10-2008, 17:15
بالاخره اومد!!
یه ساعت پیش تو اینترنت پخش شده احتمالا شرکتا شنبه میارن

alireza99.99
30-10-2008, 17:23
من توی نمایشگاه نرم افزار این بازی رو پیدا نکردم گفتن نیومده

S A A M
31-10-2008, 08:27
دوستان بازی منتشر شده میتونید از تاپیک زیر دانلودش کنید!

alireza99.99
31-10-2008, 13:06
توی بازار هم اومده کسی دیده یا نه؟

mohsen63
31-10-2008, 14:25
کسی بلد نیست کاری کنه که تعداد پلیر این بازی از 4تا به 16 یا بیشتر برسه؟

alireza99.99
01-11-2008, 01:24
چه سیستمی میخواد؟

Spaniuly
02-11-2008, 22:29
این پچ رو خود شرکت EA ارائه کرده و برای آپدیت کردن دیتا بیس بازی هست

دانلود با حجم 8.3 مگابایت

keshish
03-11-2008, 19:53
من بازی رو گرفتم.یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی می خوام برم داخل بازی و سه بعدی بازی رو انجام بدم ارور میده و یه صفحه سیاه میاد و بازی هنگ میکنه.
چطوری باید این مشکل رو حل کرد؟

hamid_07
03-11-2008, 22:24
من بازی رو گرفتم.یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی می خوام برم داخل بازی و سه بعدی بازی رو انجام بدم ارور میده و یه صفحه سیاه میاد و بازی هنگ میکنه.

از کجا گرفتی محل ما هنوز نیاورده باید ماله شرکت et game باشه ولی هنوز نرسیده؟؟؟؟؟

keshish
04-11-2008, 08:10
من اسلامشهر هستم.نمی دونم از چه شرکتی بود.
راستی مدیر تاپیک یا سایت لطف کنه این تاپیک رو به بخش اصلی بازیها انتقال بده.اونجا دم دست تره.
ممنون

FCBarcelona.ir
05-11-2008, 17:39
دقیقا منم همین مشکلو دارم!
امان از دست این بازی فروشای بی مسئولیت!

V A H I D
05-11-2008, 19:15
اخه مسئولیت !
اگه از بقیه احساس مسئولیت می خوای اوول خودت برو اصل بازی رو بخر بعدا بیا بقیه رو بهشون گیر بده !

keshish
05-11-2008, 20:42
یعنی هیچ راهی نیست؟فقط باید سی دی اصل رو خرید؟
راستی بابا یکی پیدا بشه این تاپیک رو بیاره تو قسمت اصلی بازیها.

FCBarcelona.ir
06-11-2008, 04:11
اخه مسئولیت !
اگه از بقیه احساس مسئولیت می خوای اوول خودت برو اصل بازی رو بخر بعدا بیا بقیه رو بهشون گیر بده !
این از اون حرفاس که تو قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشه!
نه اینکه شما تمام نرم افزارهایی که به کار می بری رو اوریجینال می خری!!

Elhant
06-11-2008, 10:54
سلام رفقا:11:
مشکلی که شما دارید مربوط به گرافیکه
موتور فیفا منجر عوض شده و فقط گرافیکای قوی 3d matchرو ساپورت میکنند اما شما میتونید از مدهای دیگه استفاده کنید مثل من:12:
اگه read meو دقت کرده باشی می فهمی چه سیستمی می خواد:10:

Elhant
06-11-2008, 11:22
سلام
فیفا منجر تغییرات اساسی داده و گرافیکش خیلی رفته بالا برای همین خیلیا مثل من نمی تونن 3d modeاونو اجرا کنن
بازی خراب نیست واسه رفیقم اجرا شد ما میتونیم مد های دیگه رو اجرا کنیم
برای دیدن سیستم به readme بروید

FCBarcelona.ir
06-11-2008, 18:45
من گرافیکم 8600GT ه و CPU دو هسته ای 6000. مطمئنا این بازی خیلی پایین تر از این حرفاس. به علاوه، اگرم با بدترین سیستم بازی کنی، یا اون بخش رو برات ور می داره، یا هشدار میده، نه اینکه بازی کرش کنه و پیام Not responding ویندوز ویستا بیاد تو کار!

keshish
06-11-2008, 18:53
سلام
فیفا منجر تغییرات اساسی داده و گرافیکش خیلی رفته بالا برای همین خیلیا مثل من نمی تونن 3d modeاونو اجرا کنن
بازی خراب نیست واسه رفیقم اجرا شد ما میتونیم مد های دیگه رو اجرا کنیم
برای دیدن سیستم به readme بروید
رفیق من خود فیفا 09 رو با GF8600GT مثل آب خوردن رو بالاترین تنظیمات انجام میدم.Far Cry رو با تنظیمات بالا انجام میدم اونوقت این منیجر رو کارتم نکشه!!!!این از اون حرفها بودها.
نه ما این مشکل رو تو FM08 هم داشتیم باید ببینم اونجا چطور حلش کردیم.فکر کنم مشکل از سی دی ها و رایتشون باشه.

V A H I D
06-11-2008, 19:01
این از اون حرفاس که تو قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشه!
نه اینکه شما تمام نرم افزارهایی که به کار می بری رو اوریجینال می خری!!
هه هه !!
خودت گفتی پروفوسور ! من که نگفتم !!

اهان یادم رفت پسرم این حرفو زد !!

Elhant
06-11-2008, 22:54
رفیق من خود فیفا 09 رو با GF8600GT مثل آب خوردن رو بالاترین تنظیمات انجام میدم.Far Cry رو با تنظیمات بالا انجام میدم اونوقت این منیجر رو کارتم نکشه!!!!این از اون حرفها بودها.
نه ما این مشکل رو تو FM08 هم داشتیم باید ببینم اونجا چطور حلش کردیم.فکر کنم مشکل از سی دی ها و رایتشون باشه.

یادم نمییاد توی 08 من مشکل داشته باشم :13: ولی فکر کنم از شرکت معتبری نخریدی:41:
راستی مطمعنی که فقط همون شرکت مشکل داره

keshish
07-11-2008, 00:27
از مدیریت محترم یا حالا هر کی که این تاپیک رو انتقال داد بسیار متشکرم.
کسی تونسته وارد بازی 3 بعدی بشه؟

hasan007
07-11-2008, 10:45
سلام به دوستان
من هم هستم

fiachehr
07-11-2008, 21:06
:41:سلام...
1 ماهی بود منتظرFIFA MANAGER 09 بودم تا اینکه اومده...حالا که اومده...وقتی بازی می کنی بعد از یک سال هر نتیجه ای بگیری اخراج می شه...حتی اگه اول بازی گزینه With Saking رو هم No انتخاب کنی....با چند تا تیم هم امتحان کردم....کسی به این مشکل بر نخورده؟

hamid_07
07-11-2008, 21:15
از مدیریت محترم یا حالا هر کی که این تاپیک رو انتقال داد بسیار متشکرم.
کسی تونسته وارد بازی 3 بعدی بشه؟

اره من وارد شدم فک کنم نسخه اصلی بازی یه مشکلی دار اگه این پچ رسمی خود سایت بازی رو دانلود کنید فک کنم ردیف بشه
لینک پچ:

fiachehr
07-11-2008, 22:12
من تونستم وارد بازی سه بعدی بشم بدون مشکل...ولی همونطور که گفتم مشکل من اخراج شدن هستش...

Google Spider
07-11-2008, 23:01

این بازی خیلی به رم حساسه و رم باید بالا باشه هر چی بیشتر بهتر من 08 رو با رم 512 امحان کردم هر روز 20 ثانیه طول میکشید تا رد بشه بعد با رم 1 gig امحتان کردم رسید به 4 تا 5 ثانیه ... البته من هنوز 09 رو نگرفتم فردا می گیرم ولی رمتون حداقل 1 باشه زیاد به کارت گرافیک توجه نکنین..... دوستانی که رمشون کم هستش اصلا طرف این بازی نرن که حوصله شون سر میره .......

FCBarcelona.ir
07-11-2008, 23:32
این بازی خیلی به رم حساسه و رم باید بالا باشه هر چی بیشتر بهتر من 08 رو با رم 512 امحان کردم هر روز 20 ثانیه طول میکشید تا رد بشه بعد با رم 1 gig امحتان کردم رسید به 4 تا 5 ثانیه ... البته من هنوز 09 رو نگرفتم فردا می گیرم ولی رمتون حداقل 1 باشه زیاد به کارت گرافیک توجه نکنین..... دوستانی که رمشون کم هستش اصلا طرف این بازی نرن که حوصله شون سر میره .......
من رمم 2 گیگه. بازم میگم، مشکل اگه کمبود کیفیت سخت افزار باشه، بازی هر بلایی سرش بیاد، اینطوری به شکل کاملا مشکل دار نمی پره بیرون. این مشکلات همیشه تو کپی کردن ها ایجاد میشه

mehdiporbaba
07-11-2008, 23:59
من رمم 2 گیگه. بازم میگم، مشکل اگه کمبود کیفیت سخت افزار باشه، بازی هر بلایی سرش بیاد، اینطوری به شکل کاملا مشکل دار نمی پره بیرون. این مشکلات همیشه تو کپی کردن ها ایجاد میشه

بابا این چه حرفیه من مشخصات کامپیوتر اینه دارم رو بالا ترین گرافیک بازی می کنم اونم بی هیچ مشکلی خداییش فقط به مشخصات قطعات نگاه کن
Cpu:2.4 celeron
Ram: 512 sd
Graphic:5200 geforce

fiachehr
08-11-2008, 11:08
عجب پس که تایید می شه این topic ما

Elhant
08-11-2008, 23:22
:41:سلام...
1 ماهی بود منتظرFIFA MANAGER 09 بودم تا اینکه اومده...حالا که اومده...وقتی بازی می کنی بعد از یک سال هر نتیجه ای بگیری اخراج می شه...حتی اگه اول بازی گزینه With Saking رو هم No انتخاب کنی....با چند تا تیم هم امتحان کردم....کسی به این مشکل بر نخورده؟ONT="Fiشاید مشکل از کرک باشه مثل فیفا اگه شد کرک دانلود کن بعد امتحان کن:13::13:

fiachehr
09-11-2008, 07:09
ONT="Fiشاید مشکل از کرک باشه مثل فیفا اگه شد کرک دانلود کن بعد امتحان کن:13::13:

آقا ممنون
شما تونستی یه فصل رو تموم کنی؟

fiachehr
09-11-2008, 07:46
سلام کسی crack جدید fifa manager 09 رو داره....من که نتونستم لینک دورست و حسابی گیر بیارم....Fifa Manager 09 RELOADED

keshish
09-11-2008, 08:48
به نام حق

بالاخره دیروز بعد از یه مدت ور رفتن با بازی رفتم نسخه اصل رو از وست گیم گرفتم.(لازمه توضیح بدم به احتمال بسیار زیاد بیشتر DVD هایی که رایت نامناسب می شوند به احتمال زیاد در بازی مشکل ایجاد می کنند)

میشه گفت بازی به کل تغییر کرده یعنی از نظر ظاهری البته.در ابتدای بازی میشه مشخص کرد که منوها روشن فانتزی باشند یا تاریک.من خودم منوی روشن رو انتخاب کردم که خیلی قشنگه.

مثل نسخه های قبل در همون اوایل شما باید مشخص کنید که چه لیگهایی در بازی باشند(توضیح:اگر سیستم شما زیاد قوی نیست بهتره که تعداد لیگ کمتری انتخاب کنید)
شما می توانید با انتخاب و تیک زدن لیگ Reserve در آن لیگهایی که انتخاب کرده اید مسابقات تیمهای Reserve یا تیم دوم هم داشته باشید.
شما باید مثل گذشته یک نام کاربری و یک آواتار به همراه چیزهایی دیگر،مثل تیم محبوب و تیم منفور خود،بازیکن مورد علاقه خود زبان مادری و زبان دوم و ... را وارد کنید.البته اینها تاثیری در بازی ندارند.همچنین شما می توانید مشخص کنید که متاهل هستید یا GF دارید و یا اینکه مجرد و یا ...
(توضیح:شما اگر متاهل باشید و در آینده بچه دار شوید و بچه شما پسر باشد،این احتمال وجود دارد که در فرزند شما وقتی که به سن فکر کنم 11 سال رسید و در صورت علاقه به فوتبال می تواند به تیم نونهالان شما وارد شود،مثل محمد پروین)

بعد از اینکه تیم خودتون را انتخاب کردید.از شما در رابطه با اهدافتان در این فصل سوال میشه.شما اگر بگید مثلاً من تیمم رو قهرمان جام حذفی و لیگ می کنم شاید محبوبیت شما نزد اسپانسر و هوادارن بالا بره اما باید بدونید موقعیت شما بسیار حساس میشه و شما حتماً باید توقعات هواداران و باشگاه رو برآورده کنید.بازی رو هک که نمی خواهید بکنید؟(آره میشه بازی رو دست کاری کرد)پس بهتره عاقلانه تصمیم بگیرید و الکی نگید من تیم رو قهرمان هر دو جام می کنم،چرا؟اونوقت کافیه چندتا بازی نتیجه نگیرید و برید پایین جدول.تماشاچی کم میاد به دیدن بازی های شما و در آمد باشگاه کم میشه،فروش شما کم میشه و در نتیجه سود شما می آد پایین و اونوقت باید خواب خرید بازیکنان میلیونی را ببینید.ضمناً به شما بگم تیم شما خرج زیاد داره و راه حل یر به یر کردن خرج و برج،بازی خوب و جذب تماشاچی و فروش بیشتر و بهتر لوازم و لباس باشگاه و بازیکنان هست.

بعد از ظهر در مورد قرارداد با شما و ورود به منوی بازی و استخدام کمکها و کادر اداری باشگاه صحبت مب کنیم.البته یه چیزی یادم رفت بگم که بعد از ظهر می گم.

fiachehr
09-11-2008, 11:55
به نام حق

بالاخره دیروز بعد از یه مدت ور رفتن با بازی رفتم نسخه اصل رو از وست گیم گرفتم.(لازمه توضیح بدم به احتمال بسیار زیاد بیشتر DVD هایی که رایت نامناسب می شوند به احتمال زیاد در بازی مشکل ایجاد می کنند)

بعد از ظهر در مورد قرارداد با شما و ورود به منوی بازی و استخدام کمکها و کادر اداری باشگاه صحبت مب کنیم.البته یه چیزی یادم رفت بگم که بعد از ظهر می گم.

------------------------
سلام
آقا شما بذار یک فصل رو simulation و تاریخشو بذار تا 10 روز بعد از فصل آینده تموم بشه....اگر اخراج نشدی بگو DVD از کجا گرفتی ما هم بریم بگیریم...من که کف کردم :20::41:

Elhant
09-11-2008, 15:53
توی منجر یادتون باشه با پیرشدن بازیکنا قیمتشون میاد پایین نه حقوقشون پس برای اینکه تو درامد باشکاه صرفه جویی بشه بهتره
بازیکنای اضافی رو بفروشید تا بتوانید از پولهایی که در هر بازی دور ریخته میشه جلوگیری کنید حتی ممکنه رزرو تیمتون کامل نباشه
میتونید همه رو بفروشید بازیکنای با اتعداد تیم نوجوانان رو به تیم دعوت کنید
اگر باشگاه از لحاظ مالی بدهکار بشه باید خواب ببینی سال دیگه مربی باشگاهی
اگر احساس میکنید که ثروتمندید حتما یک کمپ برای جذب بازیکن در یک کشور بزرگ فوتبالی بزنید در اینده باشکاه تاثیر دارد

اقا راستی یه سوال دارم میشه که بچمون راه ما رو ادامه بده

fiachehr
09-11-2008, 18:38
من برای اطمینان رفتم یه نسخه دیگه خریدم...ولی باز هم با اینکه تمام جام ها رو با منچستر یونایتد گرفتم و کوچکترین بدهکاری نداشتم تازه کلی هم پول داشتم باز هم اول فصل بعد اخراج شدم...

:41:یه چیزی توی یه ساست manager خوندم امیدوارم درست نباشه...اونم اینه که اگه CD اصل نخری فقط یه فصل می تونی بازی کنی

FCBarcelona.ir
09-11-2008, 23:36
:41:یه چیزی توی یه ساست manager خوندم امیدوارم درست نباشه...اونم اینه که اگه CD اصل نخری فقط یه فصل می تونی بازی کنی
مطمئنی؟؟؟ کجا خوندی؟

Google Spider
10-11-2008, 00:42
------------------------
سلام
آقا شما بذار یک فصل رو simulation و تاریخشو بذار تا 10 روز بعد از فصل آینده تموم بشه....اگر اخراج نشدی بگو DVD از کجا گرفتی ما هم بریم بگیریم...من که کف کردم :20::41:

من برای اطمینان رفتم یه نسخه دیگه خریدم...ولی باز هم با اینکه تمام جام ها رو با منچستر یونایتد گرفتم و کوچکترین بدهکاری نداشتم تازه کلی هم پول داشتم باز هم اول فصل بعد اخراج شدم...

مطمئنی؟؟؟ کجا خوندی؟

من روی simulationگذاشتم با ارسنال 7 شدم ولی اخراج نشدم حالا با خیال راحت میرم از اول بازی کنم
نمی دونم برای کدوم شرکته چون روی جلد بازی چیزه خاصی یا نامی از شرکتی نیست فقط اون بالا نوشته ubisoft نمیدونم شاید همین باشه .

keshish
10-11-2008, 00:59
من می خواستم یه آموزش کلی بذارم ولی کلی وقت میبره.بد مصب کلی اطلاعات داره.
کسی سوالی داشت بپرسه
موفق باشید

fiachehr
10-11-2008, 01:45
مسئله اول اینکه بعضی وقتا 7 8 روز باید از اول فصل بگذره تا اخراج بشی...
مسئله دوم اینکه من سایت های زیرو کردم و چیزی که پیدا کردم این بود که مسئله یه bug هست که تو این بازی ایجاد شده و خیلیها بهش بر خوردن...بعضی جاها نوشته بود باید full version بخری که تا حدودی این قضیه منتفی شد...و توی این سایت خوندم که باید صبر کرد تا patch بیاد

توی google هم به این عنوان search کردم و نتایج خوبی گرفتم

FIFA Manager 09 Sacking Fix RELOADED

ولی متاسفانه جایی که patch رو گذاشته بود از این سایتهای دربو داغون پولی بود و نشد بگیرم اگه کسی تونست این جریان رو حل کنه یه خبری هم به من بده...

و اگه کسی cd گیر آورد که بعد یک ماه از فصل جدید اخراج نشد آمار بده کجا گرفته ما هم بریم بگیریم...
من تا الان 2 بار خریدم این یه بارم روش فقط کار کنه من که کف کردم

fiachehr
10-11-2008, 22:22
خب مثل اینکه هنوز دوستان به آخر یه فصل نرسیدن تا ضد حال بخورن...هر چند اگه نخورن جای بسی خوشحالیه....در هر صورت هنوز در جستجو هستم راهای مختلف و فایهای مختلفی رو دانلود کردم ولی هنوز افاقه نکرده....باید منتظر بود...خبری شد ما رو هم بی خبر بذارید....

royal63
10-11-2008, 23:45
من می خواستم یه آموزش کلی بذارم ولی کلی وقت میبره.بد مصب کلی اطلاعات داره.
کسی سوالی داشت بپرسه
موفق باشید

ببخشید من یه سوال خیلی مهم دارم. من میخوام خودم یه لیگ بسازم و توش شرکت کنم چجوری باید این کارو کنم؟ از یکی دو نفر شنیدم که میشه این کار رو کرد ولی نتونستم خودم.
از کجا میتونم یه سری تیم به خصوص رو انتخاب کنم و یه لیگ جدید تشکیل بدم؟ مثلا چنتا تیم از چنتا کشور مختلف منظورمه.

keshish
11-11-2008, 10:27
ببخشید من یه سوال خیلی مهم دارم. من میخوام خودم یه لیگ بسازم و توش شرکت کنم چجوری باید این کارو کنم؟ از یکی دو نفر شنیدم که میشه این کار رو کرد ولی نتونستم خودم.
از کجا میتونم یه سری تیم به خصوص رو انتخاب کنم و یه لیگ جدید تشکیل بدم؟ مثلا چنتا تیم از چنتا کشور مختلف منظورمه.
سلام دوست عزیز.یه راه به ذهنم میرسه.
شما می تونی به کل لیگ یک کشور رو ویرایش کنی.مثلاً کشور اوکراین یا ژاپن(کشورهایی که در این بازی لیگ دارند).برای ویرایش هم که حتماً می دونی باید بری تو محیط Editor.این محیط کلاً از محیط بازی جداست.میتونی از جایی که بازی نصب شده یا از Start ویندوز و شاخه ای که بازی در اون قرار داره پیداش کنی.
اگر وارد محیط ادیتور بشی خودت متوجه میشی که چطور باید لیگی را ویرایش کرد.
شما می تونی حتی جزئی ترین اطلاعات لیگ و باشگاه ها رو تغییر بدی.برو یه نگاه بنداز هرجا مشکلی بود در خدمتیم.
ضمناً هر تغییری که در محیط ادیتور بازی انجام بدی،باید تغییرات رو در بازی وارد کنی.یه دکمه پایین ادیتور هست با مضمون ورود اطلاعات به بازی.و شما مجبور هستی که بازی جدیدی شروع کنی.یعنی Start New Game.

keshish
11-11-2008, 10:41
راستی قابلیت های جالب و جدیدی به بازی اضافه شده.
1-شما در قسمت زندگی خصوصی و اونجایی که تمرین گلف و ماهیگیری داره می تونید یه کوئیز داشته باشید.بدین صورت که وارد محیط امتحان که می شوید از شما سوالاتی تخصصی در زمینه بازی پرسیده میشه که البته محدودیت زمانی نداره،اما حتی اگه همون سوال اول رو غلط جواب بدید دیگه امتحان ادامه پیدا نمی کنه.
مثلاً یکی از سوالات اینه که عکس چهارتا ورزشگاه رو نشون میده میگه که کدام یک ورزشگاه مثلاً تیم اوساسونا هست.
هنوز نمی دونم نتیجه امتحان چه تاثیری در ما داره.

2-شما در حین بازی 3 بعدی و بدون ایست بازی می تونید به راحتی تغییرات دلخواه خودتون رو در ارنج تیم،چگونگی بازی تیم و بازیکنان و ... داشته باشید.مثلاً وقتی تیمتون جلو هست می تونید بگید که تیم شروع به وقت کشی کنه.

یه سری امکانات دیگه هم هست.

Google Spider
11-11-2008, 15:14
اون امتحان اصلیش نوشته مربوط به اخر فصل میشه و میتونی خودت رو اماده کنی تا توی امتحان اخر فصل شرکت کنی

keshish
11-11-2008, 19:58
اون امتحان اصلیش نوشته مربوط به اخر فصل میشه و میتونی خودت رو اماده کنی تا توی امتحان اخر فصل شرکت کنی

ولی من یکی دو با رتو امتحان شرکت کردم.البته همون سوال اول و دوم رو اشتباه جواب دادم و امتحان تموم شد.

S0R3N4
11-11-2008, 20:04
دوستان
برای بازی حتما باید رم 1 گیگ داشت؟

S0R3N4
11-11-2008, 20:05
دوستان

keshish
11-11-2008, 21:37
دوستان

بعید می دونم با رم 1 گیگ جواب بده.اگر هم بتونی با این مقدار رم بازی کنی مطمئن باش لود شدن و رفتن به روز بعد خیلی زیاد طول می کشه.

FCBarcelona.ir
11-11-2008, 23:07
دوستان این مسئله خارج شدن بازی هنگام ورود به ورود 3d مسابقه، ناشی از بد کپی شدن DVD هاس یا یه مشکل عمومیه که باید با پچی چیزی حل بشه؟

keshish
12-11-2008, 00:08
دوستان این مسئله خارج شدن بازی هنگام ورود به ورود 3d مسابقه، ناشی از بد کپی شدن DVD هاس یا یه مشکل عمومیه که باید با پچی چیزی حل بشه؟

این مشکل ناشی از بد کپی شدن DVD هست.

Google Spider
12-11-2008, 10:33
من منچستر رو گرفتم چیت کد زدم میلیونر شدم همه جا کمپ زدم هرچی بازیکن ومربی بود خریدم و.....
ولی دیدم اینطوری بازی بیمزه میشه و از اول رفتم توی لیگ 2 انگلیس و ناتینگهام فارست رو که تیم محبوبمه رو گرفتم و دام با مشکلات دستو پنچه نرم میکنم و..... رمز پولدار شدن رو هم بلدم ولی نمیگم با بازی خراب نشه ...

در ضمن من چطور بازیکن ازاد که قرارداد نداره و بدونه پول میاد تو تیم رو تهیه کنم یه چنتا شانسی پیدا کردم ولی توی سرچ هرچی free agent رو میزارم هی چی پیدا نمی کنه ...؟ کمکم کنید ..
و اگه بازیکن خوبه ارزون ( اگه پیر بود مشکلی نیست ) سراغ دارید معرفی کنید ... متشکر

cescjoon
12-11-2008, 15:05
دوستان من موقع 3D بازی تیکه تیکه میشه یعنی کند میشه در صورتی که من Fifa09 رو بدون هیچ مشکلی روی سیستمم اجرا کردم

Elhant
12-11-2008, 17:14
من منچستر رو گرفتم چیت کد زدم میلیونر شدم همه جا کمپ زدم هرچی بازیکن ومربی بود خریدم و.....
ولی دیدم اینطوری بازی بیمزه میشه و از اول رفتم توی لیگ 2 انگلیس و ناتینگهام فارست رو که تیم محبوبمه رو گرفتم و دام با مشکلات دستو پنچه نرم میکنم و..... رمز پولدار شدن رو هم بلدم ولی نمیگم با بازی خراب نشه ...

در ضمن من چطور بازیکن ازاد که قرارداد نداره و بدونه پول میاد تو تیم رو تهیه کنم یه چنتا شانسی پیدا کردم ولی توی سرچ هرچی free agent رو میزارم هی چی پیدا نمی کنه ...؟ کمکم کنید ..
و اگه بازیکن خوبه ارزون ( اگه پیر بود مشکلی نیست ) سراغ دارید معرفی کنید ... متشکر

ببین رفیق فکر کنم فری اگنت بعد از یه مدت فعال بشه
زمانی که باشگاهها قرارداد امضا نمی کنن در نتیجه بازیکنا تیم ندارن اون وقت شما میتونید که در ترانسفر برید قسمت کنتراکت رو باز کنید از تیمهای مختلف بازیکن مییاد که تیم بعضییا رو نوشته فری اگنت
بازکنای فری اگنت حقوق زیاد میگیرن مواظب جیبت باش

fanoos2006
12-11-2008, 19:12
بچه ها کسی تونسته دو فصل با یه تیم دوام بیاره؟
طبق اعلان سازنده بازی اخراج بعد از فصل اول برای نسخه های کپی پیش میاد متاسفانه!

1. Pirated Version
If you play with a pirated version you get sacked at the end of the season, that's for sure. If there will be a new pirated
version without this problem, we have other things that won't work. Enjoy
تازه گفته حتی اگه این مشکل با کرک دیگه حل بشه یه سری امکانات دیگه هست که کار نمی کنه!!
باید منتظر کرک جدید بمونیم
من تازه امروز بازی رو گرفتم ولی بدجور ضدحال خوردم
این طوری بازی برای ما عملا تبدیل به دمو شده و فقط یه فصل با هر تیم میشه بازی کرد!!
البته میشه بعد از اخراج با یه تیم دیگه قرارداد بست ولی باز سال دیگه همون آش و همون کاسه!
نکته جالب اینکه دقیقا روز 4 جولای اخراج میشی!!

fiachehr
12-11-2008, 20:22

1. Pirated Version
If you play with a pirated version you get sacked at the end of the season, that's for sure. If there will be a new pirated
تازه گفته حتی اگه این مشکل با کرک دیگه حل بشه یه سری امکانات دیگه هست که کار نمی کنه!!
این طوری بازی برای ما عملا تبدیل به دمو شده و فقط یه فصل با هر تیم میشه بازی کرد!!
البته میشه بعد از اخراج با یه تیم دیگه قرارداد بست ولی باز سال دیگه همون آش و همون کاسه!

آخی بلاخره یه هم درد پیدا شد...انقدر اینجا داد زدم کسی نشنید صاف شدم....هی می گم این مشکل هست برید بگردید یه راهی پیدا بشه اینها دارن با بازی حال می کنن...بابا سر 4 جولای هر کاری کرده باشی تعطیلی...رفیق خیلی گشتم 3 تا فایل هم گرفتم ولی افاقه نکرد....کلی سایت هم زیرو رو کردم هنوز که خبری نیست...اگه شما هم خبری شد اطلاع بده...امیدواریم حل بشه و گر نه باید فکر نسحه orginal باشیم اونم از کجا خدا می دونه:41:

راستی اینم بگم که هیچ کس و به هیچ عنوان نمی تونه با تیم مورد نظر خودش 5 جولای فصل بعد رو ببینه....پس الکی تلاش نکنید بازیکن نخرید...فعلا باید این مشکل حل بشه تا زحماتتون از بین نره

royal63
12-11-2008, 21:29
سلام دوست عزیز.یه راه به ذهنم میرسه.
شما می تونی به کل لیگ یک کشور رو ویرایش کنی.مثلاً کشور اوکراین یا ژاپن(کشورهایی که در این بازی لیگ دارند).برای ویرایش هم که حتماً می دونی باید بری تو محیط Editor.این محیط کلاً از محیط بازی جداست.میتونی از جایی که بازی نصب شده یا از Start ویندوز و شاخه ای که بازی در اون قرار داره پیداش کنی.
اگر وارد محیط ادیتور بشی خودت متوجه میشی که چطور باید لیگی را ویرایش کرد.
شما می تونی حتی جزئی ترین اطلاعات لیگ و باشگاه ها رو تغییر بدی.برو یه نگاه بنداز هرجا مشکلی بود در خدمتیم.
ضمناً هر تغییری که در محیط ادیتور بازی انجام بدی،باید تغییرات رو در بازی وارد کنی.یه دکمه پایین ادیتور هست با مضمون ورود اطلاعات به بازی.و شما مجبور هستی که بازی جدیدی شروع کنی.یعنی Start New Game.

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. من ادیتورو پیدا کردم ولی هر کاری کردم نتونستم یک باشگاه بخصوص مثلا چلسی رو وارد یه لیگ جدید بکنم. قسمت انتقال بازیکن پیدا کردم ولی باشگاه پیدا نشد. میشه یه کمی دقیقتر بهم بگید از کدوم قسمت میتونم چنتا باشگاهو منتقل کنم؟ بعد یه سوال دیگه هم داشتم میتونم نهایتا چنتا تیم داشته باشم؟ تعدادشو از توی ادیتور میشه عوض کرد؟

keshish
12-11-2008, 21:32
راستی اینم بگم که هیچ کس و به هیچ عنوان نمی تونه با تیم مورد نظر خودش 5 جولای فصل بعد رو ببینه....پس الکی تلاش نکنید بازیکن نخرید...فعلا باید این مشکل حل بشه تا زحماتتون از بین نره

خوب یه راه هست.باشگاه رو بخرید.دیگه فکر نکنم اخراج بشید.نه؟

fanoos2006
12-11-2008, 22:02
خوب یه راه هست.باشگاه رو بخرید.دیگه فکر نکنم اخراج بشید.نه؟
فرقی نمی کنه صاحب باشگاه هم باشی اخراجی!!

keshish
12-11-2008, 22:17
یه چیزی پیدا کردم.شاید مشکل رو حل کنه.فعلاً دارم دانلود می کنم.اینم آدرس سایت و لینک دانلود فایل مورد نظر:

لینک فایل:

اگه شما استفاده کردید نتیجه رو بگید تا ببینیم واقعاً این مشکل حل میشه یا نه.

keshish
12-11-2008, 22:20
جالبه اینم نظر کاربران سایت.دارم امیدوار میشم:
actually it works
just follow the installation steps
Here again for people who are to lazy to read everything

1. Unrar.
2. Mount image with deamon tools
3. Play the game.

یکی دیگه:
it work
uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiii

البته یکی هم کلید کرده که این فایل جواب نمیده.
خداا توکل به تو.ببینیم چی میشه

keshish
12-11-2008, 22:29
من فقط یه چیزی رو متوجه نمیشم.گفته فایل رو از حالت فشرده خارج کنید بعدش یعنی چی؟ Mount image with deamon tools یعنی چی؟

fanoos2006
12-11-2008, 22:49
یه چیزی پیدا کردم.شاید مشکل رو حل کنه.فعلاً دارم دانلود می کنم.اینم آدرس سایت و لینک دانلود فایل مورد نظر:

لینک فایل:

اگه شما استفاده کردید نتیجه رو بگید تا ببینیم واقعاً این مشکل حل میشه یا نه.
خودت رو اذیت نکن من امتحان کردم کار نمی کنه!!
باید منتظر کرک جدید باشیم شاید هم بعد از پچ جدید کرک بشه

fiachehr
12-11-2008, 23:15
من فقط یه چیزی رو متوجه نمیشم.گفته فایل رو از حالت فشرده خارج کنید بعدش یعنی چی؟ Mount image with deamon tools یعنی چی؟

من هر دوش رو امتحان کردم نشد....من 5 6 روز کارم شده گشتن...ولی به هیچ نتیجه نرسیدم...

Mount image with deamon tools
اینم یعنی اینکه با یه برنامه که یه زمانی fifa رو run می کردیم به نام Demon که یه درایو مجازی درست می کنه روی اون load کنی....ولی با اینم نتونستم مشکل رو حل کنم....خیلی ضد حاله :41:

fanoos2006
12-11-2008, 23:42
البته یه راه حل موقت هست
1- تاریخ 28 ژوئن یه بازیکن جدید به بازی اضافه می کنی Add new player با هر تیمی
2- روز بعد با بازیکن اصلی خودت بازنشسته میشی Retire
3-در تاریخ 1 جولای باز یه بازیکن جدید ایجاد می کنی و با تیم اصلی خودت قرارداد می بندی و با بازیکن جدید که ساخته بودی بازنشسته میشی
این مراحل رو تو هر فصل تکرار می کنی!
عیب این روش اینه که تمام امتیازات مربیگری و پولهات همه میپره دو باره مربی میشی با level یک
ولی حسنش اینه که می تونی کارت رو با تیم مورد علاقت ادامه بدی اگه واسش زحمت کشیدی و بازیکن جدید گرفتی و به جام های معتبر صعود کردی و ...
امیدوارم به دردتون بخره

Google Spider
14-11-2008, 03:51
کسی مشکل بازی رو درست نکرد؟

royal63
15-11-2008, 22:21
آقایون لطفا یکی منو راهنمایی کنه. من چجوری میتونم یه تیم رو از قسمت ادیتور به یه لیگ دیگه منتقل کنم؟

shervin_f_s
15-11-2008, 22:59
خیلی گیر کردم لطفا کمک کنید ، من فقط می تونم مربیگری کنم اونم فقط نتیجه رو از روی txt می تونم نتیجه رو ببینم ولی خود بازی رو نمی تونم ببینم ، یا بازی کنم ، لطفا کمک کنید به من بگید چطور می تونم خود بازی رو ببینم و یا بازی کنم ، لطفا کمک کنید

keshish
16-11-2008, 00:02
آقایون لطفا یکی منو راهنمایی کنه. من چجوری میتونم یه تیم رو از قسمت ادیتور به یه لیگ دیگه منتقل کنم؟

نمیشه.تو قسمت ادیتور فقط میشه بازیکن ترانسفر کرد نه تیم.من که هر چی گشتم پیدا نکردم

keshish
16-11-2008, 00:07
خیلی گیر کردم لطفا کمک کنید ، من فقط می تونم مربیگری کنم اونم فقط نتیجه رو از روی txt می تونم نتیجه رو ببینم ولی خود بازی رو نمی تونم ببینم ، یا بازی کنم ، لطفا کمک کنید به من بگید چطور می تونم خود بازی رو ببینم و یا بازی کنم ، لطفا کمک کنید

شما برو به Option و بعد 3D Option رو کلیک کن.بعد تیک 3D Pitch رو بزن ببین درست میشه.
اگه نشد بگو.

shervin_f_s
16-11-2008, 14:31
شما برو به Option و بعد 3D Option رو کلیک کن.بعد تیک 3D Pitch رو بزن ببین درست میشه.
اگه نشد بگو.

حتما انجام می دم می گم ، ممنونم

shervin_f_s
17-11-2008, 02:06
اگه نشد بگو.

ببخشید من 3d pitch هم تیک زدم ولی نشد ، موقع اجرای بازی 3 گزینه داره یکی Text result ویکی دیگه Video text result و یکی دیگه instant result میاد هیچکدوم بازی رو نشون نمی ده ، لطفا کمک کنید .

fanoos2006
17-11-2008, 11:03
گرافیکت چیه؟ احتمالا ساپورت نمی کنه!

shervin_f_s
17-11-2008, 13:32
128 gforce

keshish
17-11-2008, 17:20
128 gforce

ببین رفیق این مشخصات گرافیک پیشنهادی خود سازنده بازی هست:

DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent (must support Shader Model 2.0 or greater - see supported chipsets in section 12)

Supported chipsets
- NVIDIA GeForce 6800
- NVIDIA GeForce 7xxx
- NVIDIA GeForce 8xxx

حالا ببین گرافیکت تو این رنج هست یا نه؟

lofboys
18-11-2008, 08:42
سلام دوستان...کسی میدونه چطور میشه بیشتر از 4تا تیم ورداشت؟

shervin_f_s
18-11-2008, 13:57
ببین رفیق این مشخصات گرافیک پیشنهادی خود سازنده بازی هست:

DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent (must support Shader Model 2.0 or greater - see supported chipsets in section 12)

Supported chipsets
- NVIDIA GeForce 6800
- NVIDIA GeForce 7xxx
- NVIDIA GeForce 8xxx

حالا ببین گرافیکت تو این رنج هست یا نه؟

ممنونم به خاطر اطلاعاتی که دادی

Google Spider
19-11-2008, 03:38
راحی برای اخراج نشدن پیدا نشد من مدت ها منتظر این بازی بودم ولی ....

fanoos2006
19-11-2008, 12:22
فعلا نه متاسفانه ولی اگه خبری شد حتما اینجا اطلاع میدم

FCBarcelona.ir
21-11-2008, 03:42
دوستان من تا به حال 3 نسخه از این بازی رو خریدم، ولی همشون خراب بودن، یعنی در حین ورود به محیط 3d، بازی کرش می کرد و بیرون می اومد. از ویندور ویستا هم استفاده می کنم.
میشه یکی از دوستانی که بازیش در محیط 3d مشکلی نداره، لطف کنه و یه آدرس دقیق بده که از کجا خریده؟ ترجیحا حدود ولیعصر باشه ممنون میشم.

fanoos2006
21-11-2008, 11:48
دوستان من تا به حال 3 نسخه از این بازی رو خریدم، ولی همشون خراب بودن، یعنی در حین ورود به محیط 3d، بازی کرش می کرد و بیرون می اومد. از ویندور ویستا هم استفاده می کنم.
میشه یکی از دوستانی که بازیش در محیط 3d مشکلی نداره، لطف کنه و یه آدرس دقیق بده که از کجا خریده؟ ترجیحا حدود ولیعصر باشه ممنون میشم.
به نظر میرسه مشکل از سیستم شما باشه. مشخصاتش چیه؟
این بازی از نظر گرافیکی خیلی به نسبت پارسال سنگین تره و حداقل گرافیک 6600 می خواد!

FCBarcelona.ir
21-11-2008, 15:08
به نظر میرسه مشکل از سیستم شما باشه. مشخصاتش چیه؟
این بازی از نظر گرافیکی خیلی به نسبت پارسال سنگین تره و حداقل گرافیک 6600 می خواد!
من گرافیکم 8600 GT ه، رمم هم 2 گیگه CPU هم 6000 Dualcore amd. مشکل از سخت افزار نیست، که اگر باشه، اون گزینه غیر فعال میشه. من وقتی می خوام وارد بازی بشم، بازی کرش می کنه و ویندوز دنبال راه حل می گرده و بعدم می بندش! مشکل از کپی شدن بازیه.
حالا اگه کسایی که بازی سالم رو دارن راهنمایی کنن ممنون میشم.

B U L U T
21-11-2008, 15:39
من گرافیکم 8600 GT ه، رمم هم 2 گیگه CPU هم 6000 Dualcore amd. مشکل از سخت افزار نیست، که اگر باشه، اون گزینه غیر فعال میشه. من وقتی می خوام وارد بازی بشم، بازی کرش می کنه و ویندوز دنبال راه حل می گرده و بعدم می بندش! مشکل از کپی شدن بازیه.
حالا اگه کسایی که بازی سالم رو دارن راهنمایی کنن ممنون میشم.
مشكل از گرافيكتون هست بايد اپديت بشه

keshish
21-11-2008, 17:11
مشكل از گرافيكتون هست بايد اپديت بشه
آقا جون من هم 8600 GT‌دارم اما در حالت سه بعدی مشکلی ندارم.این مشکل باید از جای دیگه باشه.

fanoos2006
21-11-2008, 17:35
آقا جون من هم 8600 GT‌دارم اما در حالت سه بعدی مشکلی ندارم.این مشکل باید از جای دیگه باشه.
منظورش آپدیت درایور بود
منم 8600 رو لب تاب دارم و عالی جواب میده و مشکلی نداشتم
اگه ویندوز دیگه امتحان کنه شاید بد نباشه خصوصا ویندوز xp

keshish
21-11-2008, 21:03
منظورش آپدیت درایور بود
آهان الآن افتاد آره من هم درایور جدید رو گرفتم.شاید هم به همینخاطر باشه که دوستمونگفت.
به هرحال دو زاری من دیر افتاد.
ببخشید

arvin_666
21-11-2008, 23:05
خوب مثل اینکه همه مثل من این مشکل اخراج شدن رفته رو اعصابشون
خوشحال شدم که حداقل فقط من نبودم که روزی صد بار دنبال حلشم

واقعا بدجوری این ea نامردی کرد
یعنی چی همچین کاری

من با تیم ناتینگهام فارست دارم بازی می کنم ( برام جالب بود که یکی دیگه از دوستان هم با همین تیم داره بازی می کنه )
البته من از دسته 3 آوردمش
کلی برنامه زیری کردم
کلی رو جوانانم وقت گذاشتم و یه کمپ هم ساختم
بعد اومدم فصل بعد دیدم اِ اخراج شدم!!!!
چند بار ریلود کردم دیدم افاقه نداشت
بعد سرچ کردم دیدم که تو فروم فیفا زده که این مشکل بازی های کرک هست :2:

خلاصه هرکی راهی پیدا کرد اینجا بزاره
تو کفیم

keshish
22-11-2008, 00:14

یعنی چی همچین کاری

من با تیم ناتینگهام فارست دارم بازی می کنم ( برام جالب بود که یکی دیگه از دوستان هم با همین تیم داره بازی می کنه )
کلی برنامه زیری کردم

تو کفیم
این مشکل لعنتی حس بازی کردن رو از همه گرفته.کلی منتظر اومدن این بازی بودیم اما حالا که چی؟دو سه فصل بازی کنی و بعد اخراج؟الهی به زمین گرم بخورند این سازندگان منیجر

FCBarcelona.ir
22-11-2008, 00:38
منظورش آپدیت درایور بود
من همیشه آخرین آپدیت ها رو نصب دارم. بازم میگم، حتی اگه قدیمی ترین آپدیت هم باشه، نباید بازی کرش کنه!
کسی توی ویستا بازی نکرده؟ خواهشا یکی که بازیش سالمه فقط بگه از کجا خریده!

Google Spider
22-11-2008, 01:42

یعنی چی همچین کاری

کلی برنامه زیری کردم

تو کفیم

من بودم که ناتینگهام رو گرفتم تو ورژن قبلی هم همین تیم رو گرفتم
واقعا ضد حال زده به ما. من منیجر 8 رو پاک کردم اینو بازی کنم ولی....
راستی اگه از این روش برای سایر بازی ها استفاده کنن که دیگه چه شود فکر شو کن :18:

پس کجایند این هکر های بازی که به داد ما ملت بیچاره برسن هاااااااای خداااااااااا :19:

arvin_666
22-11-2008, 10:03
من همیشه آخرین آپدیت ها رو نصب دارم. بازم میگم، حتی اگه قدیمی ترین آپدیت هم باشه، نباید بازی کرش کنه!
کسی توی ویستا بازی نکرده؟ خواهشا یکی که بازیش سالمه فقط بگه از کجا خریده!

من رو ویستا بازی می کنم
مشکلی ندارم

بازی رو هم خودم دانلود کردم ( یکی از دوستام برام دانلود کرد )

من بودم که ناتینگهام رو گرفتم تو ورژن قبلی هم همین تیم رو گرفتم
واقعا ضد حال زده به ما. من منیجر 8 رو پاک کردم اینو بازی کنم ولی....
راستی اگه از این روش برای سایر بازی ها استفاده کنن که دیگه چه شود فکر شو کن :18:

پس کجایند این هکر های بازی که به داد ما ملت بیچاره برسن هاااااااای خداااااااااا :19:

آره بد جوری بهمون رکب زد
عجیبم هست که هنوز راهی براش نیومده :2:
حیف اون 6-7 بازیکن یوتم که تو تیم ملی زیر 17 ساله های کشورشون بودن :13:

Amin Asterix
22-11-2008, 11:25
:دی
بابا از سیمولیشن استفاده کنین.آخر جوئن که شد بزارین تا دوم جولای بره.من که اینجوری کردم اخراج نشدم.:دی

fanoos2006
22-11-2008, 12:35
بابا از سیمولیشن استفاده کنین.آخر جوئن که شد بزارین تا دوم جولای بره.من که اینجوری کردم اخراج نشدم.:دی
اونوقت شما تا 4 جولای هم رفتید و اخراج نشدید؟

fanoos2006
22-11-2008, 12:57

یعنی چی همچین کاری

کلی برنامه زیری کردم

تو کفیم
اگه تیمت برات مهمه می تونی از این روش امتحان کنی

البته امتیازات مربیگری رو از دست میدی!

Dark Shine
22-11-2008, 13:14
تا حالا کسی تونسته quizرو رد کنه؟

keshish
22-11-2008, 14:23
رفیق جون ما داری بازی می کنی؟بدون مشکل؟

Google Spider
22-11-2008, 17:55

بابا نشد که
من 28 جوئن سیمولیشن زدم تا 2 جولای ولی بازم تا 2 جولای شد و اومد نشون داد که اخراج شدم :18:

یکم بیشتر توضیح بده دقیقا بگو چکار کردی خدا عمرت بده heeellllpppp :19:

arvin_666
22-11-2008, 18:05
اگه تیمت برات مهمه می تونی از این روش امتحان کنی

البته امتیازات مربیگری رو از دست میدی!

همون لول آپ شدنه خودم مهمه
اینجوری فایده نداره :2:

Google Spider
22-11-2008, 19:21
همون لول آپ شدنه خودم مهمه
اینجوری فایده نداره :2:
دقیقا من هم همین اعتقاد رو دارم
اگه راهی بود حتما بگید ....

keshish
22-11-2008, 21:01
آقا امتحان كرديد اگه باشگاه رو بخريم باز هم اخراج ميشيم؟

B U L U T
22-11-2008, 21:57
آقا امتحان كرديد اگه باشگاه رو بخريم باز هم اخراج ميشيم؟نه اخه ديگه معني نداره

Amin Asterix
22-11-2008, 22:24
در مورد سیمولیشن.
آقا من خودم زیاد 09 رو بازی نکردم و خودم تا آخر فصل نرسیدم.فقط یبار تا 2 جولای زدم که از اینکار مطمئن شم و دیدم رد شد اومدم بیرون.:دی
دیگه تا 4 و ایناها نرفتم.ولی 2 جولای رو بدون مشکل بود.

نه اخه ديگه معني نداره
مشکل اینه که اینو گذاشتن تا کسی اصلا نتونه با کرک بازی کنه

arvin_666
22-11-2008, 23:37
آقا امتحان كرديد اگه باشگاه رو بخريم باز هم اخراج ميشيم؟

من خودم تست نکردم ولی تو یه فروم خوندم که یکی این کارو کرده و بازم اخراج شد
و یه حرف قشنگی رد

گفت انگار که آبراموویچ از چلسی اخراج بشه !!!!

Google Spider
23-11-2008, 00:13
من خودم تست نکردم ولی تو یه فروم خوندم که یکی این کارو کرده و بازم اخراج شد
و یه حرف قشنگی رد

گفت انگار که آبراموویچ از چلسی اخراج بشه !!!!

درسته من از ترینر استفاده کردم باشگاه رو خریدم بازم نشد
آبراموویچ که خوبه بیل گیتس هم که باشی اخراجی :31:

Amin Asterix
23-11-2008, 21:35
بابا سیمولیشن برین حله دیگه.اینم از فصل دوم من.همین 10 دقیقه پیش عکس گرفتم تا ببینین خودتون.تاریخ بازیم سمت راست هست.

فقط من اشتباهی گفتم بزارین رو دوم جولای.باید بزارین رو اول.

Google Spider
23-11-2008, 22:09
بابا سیمولیشن برین حله دیگه.اینم از فصل دوم من.همین 10 دقیقه پیش عکس گرفتم تا ببینین خودتون.تاریخ بازیم سمت راست هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط من اشتباهی گفتم بزارین رو دوم جولای.باید بزارین رو اول.

بابا چی میگی
من همین کاری که گفتی کردم اره راست میگی به 3 جولای رسیدم به 4 جولای هم رسیدم ولی 5 جولای اخراج ....
شما با همین کاری که میگی برو ببین تا 5جولای یا 6 جولای میتونی بری ...
okay :13:

Amin Asterix
23-11-2008, 22:22
بابا چی میگی
من همین کاری که گفتی کردم اره راست میگی به 3 جولای رسیدم به 4 جولای هم رسیدم ولی 5 جولای اخراج ....
شما با همین کاری که میگی برو ببین تا 5جولای یا 6 جولای میتونی بری ...
Okay :13:
دقیقا اومدم همینو بگم.کلی نقل و انتقال کردم و بازی دوستانه و کمپ چیدم بعد سیو کردم و اومدم بیرون.دوباره رفتم تو بازی چهارم اخراج شدم!!لعنت به اینا!!

بهتره بریم تو سایتا و فورومای خارجی تا راهشو پیدا کنیم.من بدون فیفا منیجر میمیرم

Google Spider
23-11-2008, 22:46
دقیقا اومدم همینو بگم.کلی نقل و انتقال کردم و بازی دوستانه و کمپ چیدم بعد سیو کردم و اومدم بیرون.دوباره رفتم تو بازی چهارم اخراج شدم!!لعنت به اینا!!

بهتره بریم تو سایتا و فورومای خارجی تا راهشو پیدا کنیم.من بدون فیفا منیجر میمیرم

دیدی از همون اول که گفتیم

من که هرچی گشتم پیدا نکردم خبری شد بگو.

Amin Asterix
25-11-2008, 23:22
من یک چیزی پیدا کردم.دانلودم کردم اما بازم درست نشد.تو اونجایی که گذاشته بودن دو سه نفر گفته بودن کار کرده اما اکثرا گفته بودن کار نمیکنه.مثکه کلا باید بیخیال 09 بشیم

fanoos2006
25-11-2008, 23:43
خوب امروز اولین آپدیت رسمی بازی اومد با حجم 155 مگابایت!!
البته فعلا باید منتظر بمانیم که کرک واسه این آپدیت بیاد شاید فرجی شد!

Spaniuly
27-11-2008, 10:32
بار دومی هست که EA Sports برای این بازی پچ ارائه میده بار اول پچ در مورد دیتا بیس بود که در همین تاپیک قرار داده شد. همونطور که دوستمون فانوس عزیز هم لطف کردند و این خبر رو گذاشتند امروز می تونید این پچ آپدیت رو که به طور رسمی از سوی کمپانی EA منتشر شده دریافت کنید البته حجم 155مگابایت برای یک آپدیت پچ تقریبا حجم بالایی هست و ظاهرا فقط ADSL دار ها می تونن این پچ رو دانلود کنند در هر صورت این لینک آپدیت پچ به صورت مستقیم در اختیار دوستان قرار داده میشه شاید بتونند استفاده کنند.

دانلود با حجم 155.82 مگ

fanoos2006
27-11-2008, 10:54
البته فعلا برای دوستان قابل استفاده نیست چون باید کرک جدید بیاد
ولی من خودم رو راحت کردم و بازی رو بصورت ارجینال گرفتم. الانم این آپدیت رو نصب کردم خیلی چیزا اضافه شده و اکثر مشکلات بازی رفع شده مود 3d هم تغییراتی کرده

arvin_666
27-11-2008, 11:11
ولی من خودم رو راحت کردم و بازی رو بصورت ارجینال گرفتم. الانم این آپدیت رو نصب کردم خیلی چیزا اضافه شده و اکثر مشکلات بازی رفع شده مود 3d هم تغییراتی کرده

شما خارج هستین دیگه؟؟؟!!!

Google Spider
27-11-2008, 14:40

شما از کجا خریدید
ایرانی یا خارج؟///؟؟؟؟؟

fanoos2006
27-11-2008, 16:30
من ایرانم ولی از یکی از فروشندگان سایت ebay فقط سریال را خریدم حدود 22000 تومان البته قیمت توخود سایت اصلی 40 دلاره!

arvin_666
29-11-2008, 20:55
کرک این پچه نیومده هنوز؟ :41:
بدجوری تو کف موندیم یه ماه :2:

viva7
30-11-2008, 11:12
من ایرانم ولی از یکی از فروشندگان سایت ebay فقط سریال را خریدم حدود 22000 تومان البته قیمت توخود سایت اصلی 40 دلاره!

سلام دوست عزیز.
اگه میشه نحوه خرید سریال نامبر بازی از سایت ebay رو توضیح بدید. در ضمن ایا با این سریال تونستید بازی رو رجیستر کنید؟
من الان سه ساله از منیجر 2006 تا حالا این بازی رو دارم. بازیهای کرک شده اش معمولا یه سری مشکلاتی داره، مثلا با هر پچ جدید باید دنبال یه کرک جدید بود. با کرک های جدید هم بازی هر هفته (روزهای شنبه) کرش تو دسک تاپ میشه که حسابی حال ادمو میگیره. امسال هم که یه ابتکار جدید به خرج دادند و شما در بازی کرک شده تحت هر شرایطی در پایان سال اول اخراج میشید.
اگه نمی خواهید به صورت عمومی توشیح بدید لطف کنید و به من میل بزنید:
v_abbasion@yahoo.com
خیلی از شما ممنون میشم.

owuse
30-11-2008, 14:52
سلام دوستان
کسی پچ لیگ ایران رو داره؟
اصلا چنین چیزی وجود داره؟؟؟؟؟

saeidnajibi
01-12-2008, 19:50
سلام مشکل من در این بازی اینه که وقتی بازی تموم میشه و من دارم سه دی تماشا می کنم بعد از پایان از بازی خارج نمیشه و اگه هم می شه مثل اینه که خود کامپیوتر انجام می ده نتیجه توی بازی سه دی چیست
اگه می تونید به من بگید چطوری موقع تموم شدن بازی از سه دی خارج شم بدون اینکه نتیجه تغییر کنه

manutd1999
02-12-2008, 02:24
دوست عزیز (saeidnajibi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) شما به احتمال زیاد وقتی بازی تموم میشه روی خروج ( ضربدر) کلیک میکنید
اما وقتی تموم شد باید اینتر رو بزنید

.................................................. ...................................

ببخشید چطور میشه شماره های بازیکنارو در منیجر 2009 عوض کرد؟

viva7
02-12-2008, 10:10
سلام مشکل من در این بازی اینه که وقتی بازی تموم میشه و من دارم سه دی تماشا می کنم بعد از پایان از بازی خارج نمیشه و اگه هم می شه مثل اینه که خود کامپیوتر انجام می ده نتیجه توی بازی سه دی چیست
اگه می تونید به من بگید چطوری موقع تموم شدن بازی از سه دی خارج شم بدون اینکه نتیجه تغییر کنه

سلام.
بجای کلیک کردن بر روی علامت * (exit) از کلید Esc کیبورد استفاده کنید.

viva7
02-12-2008, 12:26
از دو طریق می تونید این کار رو انجام بدید:
1. قبل از شروع بازی جدید (یعنی قبل از ایجاد پروفایل و غیره) می تونید از طریق ادیتور بازی این کار رو انجام بدید.
2. اگر پروفایل خودتون رو ایجاد کردید و بازی شروع شده می تونید به قسمت تجارت merchandize برید و در زیرمجموعه kit یه کلید به نام kit number هست. اونجا می تونید اسم بازیکنان رو به داخل خونه ای که شماره مورد نظر قرار داره ببرید.

Google Spider
02-12-2008, 15:14
سلام دوستان
کسی پچ لیگ ایران رو داره؟
اصلا چنین چیزی وجود داره؟؟؟؟؟

به راحتی میشه درست کرد فقط حوصله میخاد که من ندارم
ولی من تمتم لیست تیم ها و اسامی و قد و وزن و.. بازیکن های لیگ برتر رو دارم وبه راحتی میشه درست من نصف استقلال رو درست کردم ولی دیگه حوصله نداشتم اگه خواستی می تونم این اطلاعات رو رو یک فایل هستش و خودم جمع کردم بدم و درست کنین
خواستید بگین بزارم اگه درست کنین خیلی خوب میشه
به من اطلاع بدین.:46:

saeidnajibi
03-12-2008, 20:36
من همین کاری که شما گفتید انجام دادم ولی دوباره همونطور شد تنها فرقش اینه که این بار البته من فقط یه بازی رو امتحان کردم نتیجه یکی بود ولی گلزن و تعویض ها یکی نبود لطفا منو راهنمایی کنید

fanoos2006
04-12-2008, 00:23
من همین کاری که شما گفتید انجام دادم ولی دوباره همونطور شد تنها فرقش اینه که این بار البته من فقط یه بازی رو امتحان کردم نتیجه یکی بود ولی گلزن و تعویض ها یکی نبود لطفا منو راهنمایی کنید

این مشکلیه که تو بازی وجود داشت که با آپدیت 1 حل میشه ولی هنوز کرکی واسه آپدیت 1 نیومده!

saeidnajibi
05-12-2008, 10:03
حالا من باید چیکار کنم لطفا منو راهنمایی کنید

owuse
06-12-2008, 12:43
سلام
هیچ راه حلی برای این اخراج شدن اول فصل پیدا نشد؟

Spaniuly
06-12-2008, 15:50
سلام
هیچ راه حلی برای این اخراج شدن اول فصل پیدا نشد؟

ظاهرا که نه منم دقیقا به همین دلیل نخریدم هنوز بازی رو

saeidnajibi
06-12-2008, 17:34
ظاهرا که نه منم دقیقا به همین دلیل نخریدم هنوز بازی رو

soheil_hapal
08-12-2008, 12:53
اصلا جالب نیست :41:
من تو تنظیمات قبل از بازی no sack انتخاب میکنم بعد با هک کردن بازی باشگاه رو میخرم بعد تو تمام جام ها قهرمان میشم اما باز هم اخراج میشم.
اصلا وقتی باشگاه مال منه کی منو اخراج میکنه؟

Real Madrid C.F
09-12-2008, 18:50
اصلا جالب نیست
من تو تنظیمات قبل از بازی no sack انتخاب میکنم بعد با هک کردن بازی باشگاه رو میخرم بعد تو تمام جام ها قهرمان میشم اما باز هم اخراج میشم.
اصلا وقتی باشگاه مال منه کی منو اخراج میکنه؟
سلام بچها من مخ منیجرم هر سوالی دارین بپرسین من از اولین نسخه بازی کردم ولی برای اخراج شدن راه حلی بجز تعویض مربی ندارم ولی به نظر من روش خوبیه فقط لولها را از دست میدین در ضمن بگم که اونایی که میگن نسخه اصلی خیلی امکاناتش بیشتره چرت میگن شما غصه نخورین هیچ فرقی بجز همون اخراج نداره:5:

general_sorena
10-12-2008, 01:06
یعنی دقیقا چی؟ چه راه حلی؟ من درست متوجه نشدم :(

general_sorena
10-12-2008, 23:10
کسی نبود جواب بده؟ برای این موضوع مشکل حل نشد؟

saeidnajibi
11-12-2008, 12:03
سلام بچها من مخ منیجرم هر سوالی دارین بپرسین من از اولین نسخه بازی کردم ولی برای اخراج شدن راه حلی بجز تعویض مربی ندارم ولی به نظر من روش خوبیه فقط لولها را از دست میدین در ضمن بگم که اونایی که میگن نسخه اصلی خیلی امکاناتش بیشتره چرت میگن شما غصه نخورین هیچ فرقی بجز همون اخراج نداره:5:
من موقعی که بازی رو سه دی تماشا می کنم وقتی که بازی تموم میشه و از بازی بیرون میام نتیجه اونی نیست که تو بازی بوده باید چی کار کنم
لطفا منو راهنمایی کنید

manutd1999
11-12-2008, 14:08
سلام خدمت دوستان

لطفا یکی کامل توضیح بده که چطور میشه تعداد پلیرهارو بیشتر 4 تا کرد؟(کامل باشه...نفرمایید که از ادیتور و ...)

یا حق

Mehdi_ah
14-12-2008, 23:33
تمام مره بازی از بین رفته!!! توی هیچ باشگاهی نمیشه 2 فصل موند!!!تحت هیج شرایطی

Mehdi_ah
14-12-2008, 23:33

Mehdi_ah
15-12-2008, 00:11
من دیگه زدم به سیم آخر.میخوام نسخه ارژینال بخرم بجه های تهرانی اگه میخواین دنگی بگیریم.

Viren
15-12-2008, 00:18
08 بهتر بود بابا

fanoos2006
15-12-2008, 11:30
من دیگه زدم به سیم آخر.میخوام نسخه ارژینال بخرم بجه های تهرانی اگه میخواین دنگی بگیریم.
من ارجینال گرفتم و آپدیت 1 هم نصب کردم هنوز باگ داره بازی و حالا منتظر آپدیت 2 هستم
مطمئن نیستم بشه دنگی خرید چون باید بازی آنلاین اکتیو بشه و سریال تو سایت ea ثبت میشه

Mehdi_ah
15-12-2008, 12:28
حق با شماست نمیشه.البته حتی نسخه ارجینال هم باگ زیاد داره و من تو فرومهای خارجی دیگه هم دیدم حتی رجیستر شده ها هم این مشکل اخراج شدن رو دارن.ea هم برای اینکه آبروش نره داره ماست مالی میکنه!!!

Mehdi_ah
15-12-2008, 12:32
من ارجینال گرفتم و آپدیت 1 هم نصب کردم هنوز باگ داره بازی و حالا منتظر آپدیت 2 هستم
مطمئن نیستم بشه دنگی خرید چون باید بازی آنلاین اکتیو بشه و سریال تو سایت ea ثبت میشه

راستی ببخشید این مشکل اخراج شما با رجیستر شدن حل شده؟

keshish
15-12-2008, 14:13
رفیق این ارجینال رو چطور خریدی؟ما هم تو ایران می تونیم بخریم؟به خدا استخون درد مردیم از بس خمار این بازی هستیم.

fanoos2006
15-12-2008, 17:43
آره مشکل اخراج که نداره ولی یه سری باگهای دیگه هست که هنوز حل نشده مثلا وقتی تو 3d match بازی را کنسل کنی نتیجه عوض میشه!ولی کلا آپدیت 2 هم در راهه و جای امیدواری هست
من از طریق یکی از فروشندگان سایت ebay خریدم فقط سریال رو مبلغش هم 14 پوند شد که باید از طریق paypal پرداخت کنی که میشه حدود 22000 تومان نیازی هم به دیسک اصل بازی نیست با همین دیسک های موجود در بازار هم میشه فقط باید هنگام نصب اون سریال ارجینال که گرفتی رو وارد کنی و بعد از نصب اولین بار که بازی را اجرا می کنی باید به اینترنت متصل باشی و خودش بازی را اکتیو می کنه
اگه بخواهید ایمیل طرف رو بهتون می دم

keshish
15-12-2008, 19:45
ooooooooppps نه 22 هزار تومان!!!!؟بذار این گندی که زدم رفع و رجوع بشه بعد...(می دونی منظورم چیه؟رفتم به دور از چشم همسر محترم یه PSP گرفتم با مخلفات شده 253 هزار تومان حالا موندم چه جوری ته حساب رو سر هم کنم تا بو نبره.الآن یه قرون هم برام کلی ارزش داره برای فرار از قهر و جنگ و جیغ.البته می دونه PSP خریدم اما گفتم 150000 هزار خریدم!!!! فعلاً دارم از جنگولک بازی خودم می زنم یه قرون یه قرون جمع می کنم تا کسری جبران بشه)
این هم آخر و عاقبت ما عشق گیم های زی زی:24:

ببخشید بی ربط پست دادم

unco021
16-12-2008, 11:57
من يه چند ساليه كه اين بازي رو استفاده ميكنم ولي معمولا تو هر باشگاهي 10 سال كمتر نميموندم .
از وقتي كه اين نسخه جديد رو گرفتم نگرشم نسبت به منيجرينگ فوتبال تغيير كرده چون مجبور شدم خودم رو با بيشتر ليگهاي دنيا تطبيق بدم.
شما حساب كن ياد گيري اين اصل كه در هر ليگي سيستم خاصي كارايي بيشتري داره.
اين زياد هم بد نيست.

Ali-Beppe
21-12-2008, 10:05

سلام . تمام نمره. مي توني هرچند فصل خواستي بازي كني. فقط لم داره. تو يه forum روسي پيدا كردم.

1. Pirated Version

راه داره پسر خوب. من فقط بخاطر اينكه تو يكي از camp هام بازيكني با level 11 متولد شد دنبال قضيه رو گرفتم.
يعني يه level بالاتر از مسي و كاكا و ... . اگه خواستي بدوني چطوري ميشه بازيو ادامه داد دوباره پست بده.

keshish
21-12-2008, 11:25
راه داره پسر خوب. من فقط بخاطر اينكه تو يكي از camp هام بازيكني با level 11 متولد شد دنبال قضيه رو گرفتم.
يعني يه level بالاتر از مسي و كاكا و ... . اگه خواستي بدوني چطوري ميشه بازيو ادامه داد دوباره پست بده.
خوب داداشی این لمشو بگو دیگه.اینجا همه دارن از خماری می میرن(یکیش خودم)
راستی این قضیه چه ربطی به اون بازیکن کمپ و لول 11 داره؟منکه شدید گیج شدم

keshish
22-12-2008, 10:24
روزهای انتظار...خوب چی شد پس رفیق.جناب Ali-Beppe راه اخراج نشدن چیه؟
منتظریم

mehdimazaheri
22-12-2008, 11:06
fanoos2006 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داره خودمونی میشه

تاريخ عضويت: Dec 2005

آره مشکل اخراج که نداره ولی یه سری باگهای دیگه هست که هنوز حل نشده مثلا وقتی تو 3d match بازی را کنسل کنی نتیجه عوض میشه!ولی کلا آپدیت 2 هم در راهه و جای امیدواری هست
من از طریق یکی از فروشندگان سایت ebay خریدم فقط سریال رو مبلغش هم 14 پوند شد که باید از طریق paypal پرداخت کنی که میشه حدود 22000 تومان نیازی هم به دیسک اصل بازی نیست با همین دیسک های موجود در بازار هم میشه فقط باید هنگام نصب اون سریال ارجینال که گرفتی رو وارد کنی و بعد از نصب اولین بار که بازی را اجرا می کنی باید به اینترنت متصل باشی و خودش بازی را اکتیو می کنه
اگه بخواهید ایمیل طرف رو بهتون می دم

سلام اگه میتونی ایمیل این طرف رو بده ما هم ازش سریال بگیریم.

fanoos2006
22-12-2008, 12:14
بیا اینم ایمیل:
giftfrom.ea@gmail.com

راستی آپدیت 2 هم اومده و 3dmatch بهتر شده

و شما دوست عزیز Ali-Beppe منتظر راه حل شما هم هستم

Spaniuly
22-12-2008, 12:58
بالاخره آپدیت رسمی دوم هم منتشر شده که لینکش رو من میدم که مشکلات بازی رو برطرف می کنه و از طرف EA منتشر شده

آپدیت پچ رسمی دوم EA

دانلود با حجم 182 مگ

شرمنده اگه دیر کرد به زودی لینک همه اینها رو میذارم توی پست اول که دیگه مشکل پیش نیاد

Real Madrid C.F
22-12-2008, 13:23
سلام بچه من که اصلا به این سریال اصلی اعتماد ندارم با همون روش تعویض مربی پیش میرم و الان 3 فصله با رئال قهرمان میشم با 3 مربی متفاوت اگه کسی میخاد تا براش روشه توضیح بدم! شما که مشکله عوض شدن نتیجه رو دارین بعد از تمام شدن بازی باید دکمه ی Esc رو فشار بدین نه چیز دیگه!

fanoos2006
22-12-2008, 14:07
پچ اولی مال بازی Football manager 2009 هست چون نوشته SI Games

Spaniuly
22-12-2008, 14:53
پست اول ویرایش شد!

Ali-Beppe
22-12-2008, 15:21
سلام.
راه حل: دقيقا روز 28 June بريد يه بازيكن با يه تيم ديگه اضافه كنيد.(Add Player) . فرداش از player اصليتون بيايد بيرون.
(Retire). بازيو با player دوم ادامه بديد. دقيقا روز اول July باز يه Player ديگه اضافه كنيد با همون تيم اولتون.
بازم فرداش از player دوم بيايد بيرون. بازيو با player سوم كه در اصل player تيم اولتونه ادامه بديد.
اين داستانو هر سال تو تاريخ 2 روز به انتهاي فصل ادامه بديد. مشكلي كه هست اينه كه Personal Life رو تو هر
Retire از دست ميديد ولي ارزششو داره.
حالشو ببريد... "Ali-Beppe"

Ali-Beppe
22-12-2008, 15:28
خوب داداشی این لمشو بگو دیگه.اینجا همه دارن از خماری می میرن(یکیش خودم)
راستی این قضیه چه ربطی به اون بازیکن کمپ و لول 11 داره؟منکه شدید گیج شدم

شما هم اگه يه بازيكن لول 11 داشتيد حاضر بوديد براي پيدا كردن راه حل مشكلش كل فروم هاي روسي و آلماني رو بگرديد.

fanoos2006
22-12-2008, 16:05
سلام بچه من که اصلا به این سریال اصلی اعتماد ندارم با همون روش تعویض مربی پیش میرم و الان 3 فصله با رئال قهرمان میشم با 3 مربی متفاوت اگه کسی میخاد تا براش روشه توضیح بدم! شما که مشکله عوض شدن نتیجه رو دارین بعد از تمام شدن بازی باید دکمه ی Esc رو فشار بدین نه چیز دیگه!
منظورتون چیه از اینکه به سریال اصلی اعتماد ندارید؟
من الان دارم استفاده می کنم آپدیت 2 هم نصب کردم مشکل اخراج هم ندارم اون روش تعویض مربی هم من توضیح داده بودم قبلا ولی خیلیا باش حال نمی کنن چون منیجر level میپره
من نمی گم ارزون گرفتم سریال رو ولی به نصبت قیمت اصلی بازی که 40 دلاره به نظرم می ارزه

Spaniuly
22-12-2008, 23:53
منظورتون چیه از اینکه به سریال اصلی اعتماد ندارید؟
من الان دارم استفاده می کنم آپدیت 2 هم نصب کردم مشکل اخراج هم ندارم اون روش تعویض مربی هم من توضیح داده بودم قبلا ولی خیلیا باش حال نمی کنن چون منیجر level میپره
من نمی گم ارزون گرفتم سریال رو ولی به نصبت قیمت اصلی بازی که 40 دلاره به نظرم می ارزه

تایید میشه وقتی از سریال کی اورجینال استفاده می کنی درست مثل این هست که خریدی

fanoos2006
23-12-2008, 00:27
سلام.
راه حل: دقيقا روز 28 June بريد يه بازيكن با يه تيم ديگه اضافه كنيد.(Add Player) . فرداش از player اصليتون بيايد بيرون.
(Retire). بازيو با player دوم ادامه بديد. دقيقا روز اول July باز يه Player ديگه اضافه كنيد با همون تيم اولتون.
بازم فرداش از player دوم بيايد بيرون. بازيو با player سوم كه در اصل player تيم اولتونه ادامه بديد.
اين داستانو هر سال تو تاريخ 2 روز به انتهاي فصل ادامه بديد. مشكلي كه هست اينه كه Personal Life رو تو هر
Retire از دست ميديد ولي ارزششو داره.
حالشو ببريد... "Ali-Beppe"
شما اینهمه ما را کاشتی که اینو بگی!!
اگه یکم صفحات قبل را می خوندی می دیدی که من همون اوایل این روش رو توضیح داده بودم!! اینم لینک اون صفحه:

ولی امسال مسئولین EA کاملا کراکرها رو شکست دادند تا حالا و بعید می دونم کرک جدید واسش بیاد
جالبه حتی بازی Football manager 2009 نیز درست و حسابی کرک نشده و هیچ گروه معروفی کرک اون رو نداده!!
البته فیفا 09 هم همین مشکل رو داشت و اولین بار که کرک شد فقط می تونستی یه فصل منجیر مود بازی کنی اما یه روز بعدش کرک سالم اومد براش!

Spaniuly
23-12-2008, 00:50
شما اینهمه ما را کاشتی که اینو بگی!!
اگه یکم صفحات قبل را می خوندی می دیدی که من همون اوایل این روش رو توضیح داده بودم!! اینم لینک اون صفحه:

ولی امسال مسئولین ea کاملا کراکرها رو شکست دادند تا حالا و بعید می دونم کرک جدید واسش بیاد
جالبه حتی بازی football manager 2009 نیز درست و حسابی کرک نشده و هیچ گروه معروفی کرک اون رو نداده!!
البته فیفا 09 هم همین مشکل رو داشت و اولین بار که کرک شد فقط می تونستی یه فصل منجیر مود بازی کنی اما یه روز بعدش کرک سالم اومد براش!
مسئله اینجاست که فیفا منیجر به اندازه خود بازی فیفا محبوب نیست واسه همین زیاد بهش اهمیت داده نشد در کل اگه بخوان می تونن کرک کنن

keshish
23-12-2008, 07:24
Ali-Beppe جان این روش اصلاً حال نمیده.دوباره باید از درجه پایین با یه پلیر جدید شروع کنی.من به شخصه حاضرم بازی نکنم اما این روش رو هم امتحان نکنم.
به هرحال ممنون از روش شما هرچند قبلاً توضیح داده شده بود.

Spaniuly
23-12-2008, 11:16
Ali-Beppe جان این روش اصلاً حال نمیده.دوباره باید از درجه پایین با یه پلیر جدید شروع کنی.من به شخصه حاضرم بازی نکنم اما این روش رو هم امتحان نکنم.
به هرحال ممنون از روش شما هرچند قبلاً توضیح داده شده بود.

واقعا جای تعجب هست که گروههایی مثل Razor1911 و Reloaded سعی نمی کنن این بازی رو کرک کنن همونطور که فیفا09 رو کرک کردند امسال بد جوری موندم تو خماری این بازی حالا وضع من باز بهتر از اونهایی هست که بازی رو دارن.

rz21
23-12-2008, 14:19
سلام.!در کل این بازی خیلی بدتر شده نسبت به سری قبل!...خیلی شلوغتر شده2-سخت تر-3-هیجان کمتر و ... نظر شما چیه؟

顎顯飦頾飡食
23-12-2008, 18:21
سلام.!در کل این بازی خیلی بدتر شده نسبت به سری قبل!...خیلی شلوغتر شده2-سخت تر-3-هیجان کمتر و ... نظر شما چیه؟
نظری ندارم !! :دي
ولی فک کنم به خاطر اینکه من خودم اوولین سری که بازی کردم 07 بود خیلی حال کردم چون بازی خیلی برام جدید بود ! ولی یواش یواش اشنا شد و.....
منم 07 رو به همشون ترجیه می دم ! گرافیکش خیلی مشکل ساز شده بعضی جا ها دیگه حال نمی ده ولی متن اصلی بازی بهتر شده !

fanoos2006
23-12-2008, 18:48
خیلی این حرفو می زنن ولی من به نظرم بالاخره پیشرفت هایی داشته نسبت به 08
یه چیز جالب اینکه روز تولدت دستیارت میاد بهت تبریک میگه!!
همچنین روز کریسمس که پس فرداست و سال نو میلادی محیط بازی عوض میشه الان نزدیک کریسمسه محیط برفی و رنگارنگ شده!

Spaniuly
23-12-2008, 20:46
البته همین اینها زمانی حال میشه که اخراجی تو کار نباشه.. کاش یه کرک میومد این مشکل رو واسه ملت حل میکرد. البته من چون بازی رو نخریدم دیگه هیچ کدوم از اون 3 تا اپدیت رو که ea داده دانلود نکردم کسی هست که هر 3 تا رو دانلود کرده باشه و اینها چه تاثیری توی روند بازی داره

Victorshim
05-01-2009, 09:01
سلام. من یه مشکلی با fifa manager 09 دارم.من 2 تا cd گرفتم اما هیچکدوم بازی رو به صورت 3D نشون نمیده و option اون رو نداره.میشه راهنمایی کننین؟

rz21
05-01-2009, 13:22
سلام. من یه مشکلی با fifa manager 09 دارم.من 2 تا cd گرفتم اما هیچکدوم بازی رو به صورت 3d نشون نمیده و option اون رو نداره.میشه راهنمایی کننین؟
اولا دو تا سی دی نیست و یک دی وی دی هستش.دوما احتمال زیاد سیستمت کمتر هستش و نمیتونی بازی ها را ببینی من هم همینطور شد و به خاطر همین هم دیگه این بازی را کنار گذاشتم.

Real Madrid C.F
05-01-2009, 18:37
بچها دیگه به نظر نمیاد کرکی برای این بازی بیاد و با توجه به تغییر کمی که نسبت به 08 داشته بهتره منتظره 2010 باشیم که اگه ارزششو داشت روش کار کنیم . من که فعلا پیشنهاد میکنم مثل من به برو بکس فیفا09 بپیوندید یه چند مدتی که بچهایه پرو اولوشنی خیلی پررو شدن باید دست به دست هم دهیم به مهر فیفا خود را کنیم اباد گرچه به نظر من فیفا از هر چه بازی ترسناک هیجانش بیشتره.

mory_net
07-01-2009, 03:26
سلام به همه
من Update1 و Update2 رو نصب کردم بعدش ازم سریال میخواد و حتما باید Online باشم.....
هر چی سریال هم تست کردم قبول نمیکنه

mory_net
07-01-2009, 03:54
سلام

مشکل من این که Update 1 و Update 2 که نصب کردم برای اجرا ازم سریال میخواد و حتما هم باید online باشم.
کلی هم سریال تست کردم که جواب نداده.... ار کرک های مختلفی هم استفاده کردم ولی اکسرا برای نسخه Update نشده هستش.
حالا کسی میتونه کمک کنه که من با update 1 یا 2 بتونم بازی رو ادامه بدم....؟؟؟؟؟

babak1363
07-01-2009, 19:18
سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی در بازی داشتم
لطفا جواب بدین
من فوتبال رو از طریق جوی استیک بازی میکنم
ولی وقتی وارد بازی میشم و میخوام تنظیمات مربوط به دگمه های جوی استیک رو اجرا کنم
خود به خود بازی مکث میکنه و نمیذاره من تنظیمی رو اجرا کنم
و باید از بازی خارج بشم

fanoos2006
07-01-2009, 22:35
سلام

مشکل من این که update 1 و update 2 که نصب کردم برای اجرا ازم سریال میخواد و حتما هم باید online باشم.
کلی هم سریال تست کردم که جواب نداده.... ار کرک های مختلفی هم استفاده کردم ولی اکسرا برای نسخه update نشده هستش.
حالا کسی میتونه کمک کنه که من با update 1 یا 2 بتونم بازی رو ادامه بدم....؟؟؟؟؟
دوست گرامی
برای آپدیت 1 و 2 باید نسخه ارجینال بازی را داشته باشی و هیچ کرکی برای اونا نیومده
یا باید منتظر بمونی که بعید می دونم کرکی بیاد یا باید نسخه ارجینال بخری که من خریدم و حدود 22000 شد و یا اینکه کلا قیدش رو بزنی

rahmaniaref00
08-01-2009, 22:32
سلام
ظاهرا شرکت سرزمین گفته فیفا مینیجری که اونا در اوردن کاملا کرک شده است و مشکل اخراج شدن رو حل کردن. من گیم رو گرفتم ولی امتحان نکردم. چون میگن باید سیو های قبلی رو پاک کنی و از اول بازی رو شروع کنی. حتی می گن باید ویندوزی که بازی کرک نشده رو روش نصب کردین رو پاک کنین و از اول ویندوز بزنید. با سیو قبلی من باز هم اخراج شد. راست و دروغش گردن خودشون.

fanoos2006
09-01-2009, 00:26
سلام
ظاهرا شرکت سرزمین گفته فیفا مینیجری که اونا در اوردن کاملا کرک شده است و مشکل اخراج شدن رو حل کردن. من گیم رو گرفتم ولی امتحان نکردم. چون میگن باید سیو های قبلی رو پاک کنی و از اول بازی رو شروع کنی. حتی می گن باید ویندوزی که بازی کرک نشده رو روش نصب کردین رو پاک کنین و از اول ویندوز بزنید. با سیو قبلی من باز هم اخراج شد. راست و دروغش گردن خودشون.
این دیگه از اون حرفاست!!
اگه کرکی در کار بود اول تو تمام سایتهای کرک و وارز پخش می شد و همه استفاده می کردند

keshish
09-01-2009, 12:03
سلام
اگه نتیجه داد خواهشاً زودتر ما رو در جریان بگذارید.

saman-youngwriter
09-01-2009, 18:42
بچه ها سلام من امروز سال اول رو با نیوکاسل تموم کردم. بازی هم مشکلی پیدا نکرد و از کار برکنار برکنار نشدم.
حتی اولین بازی فصل جدید روهم انجام دادم.

saman-youngwriter
09-01-2009, 18:45
اگه نتیجه داد خواهشاً زودتر ما رو در جریان بگذارید.
سلام بچه ها من یه فصل رو با نیوکاسل تموم کردم و حتی یه بازی توی فصل جدید انجام دادم. ولی از کار برکنار نشدم و هنوز توی باشگاه موندم.

saman-youngwriter
09-01-2009, 18:47
البته فکر کنم بچه هایی که مشکل اخراج شدن رو دارن به خاطر اینه که قول قهرمانی میدن ولی قهرمان نمیشن

keshish
09-01-2009, 19:48
البته فکر کنم بچه هایی که مشکل اخراج شدن رو دارن به خاطر اینه که قول قهرمانی میدن ولی قهرمان نمیشن
مطمئنی؟یعنی اگه قول قهرمانی ندهیم اخراج نمیشیم؟یا اینکه قول قهرمانی بدهیم و قهرمان بشویم باز هم اخراج نمیشیم؟مطمئنی؟

fanoos2006
09-01-2009, 22:23
یعنی شما از همین نسخه سرزمین که دوستمون گفت استفاده کردی؟
حجم فایل کرک چقدره؟

rahmaniaref00
10-01-2009, 11:53
اگه فقط کرک بازی رو کپی کنین کار نمی کنه. باید کل فایل های بازی قبلی رو پاک کنید بعدا بازی جدید رو نصب و بازی رو از اول شروع کنید.

owuse
10-01-2009, 15:01
سلام
کسی میدونه از کجا میشه football manager 2009 ساخت شرکت sega رو تهیه کرد؟
دیگه به فیفا امیدی نیست

Spaniuly
10-01-2009, 15:09
سلام
دیگه به فیفا امیدی نیست

تو این چند سال اخیر بازی های مربیگری برای فوتبال زیاد شده ولی بهترینش همین فیفاست ولی به قول شما امسال بد جوری همه ما رو تو خماری گذاشت

Google Spider
10-01-2009, 15:58
اگه فقط کرک بازی رو کپی کنین کار نمی کنه. باید کل فایل های بازی قبلی رو پاک کنید بعدا بازی جدید رو نصب و بازی رو از اول شروع کنید.

حالا شما میتونی این کرک رو زیپ کنی یه جا اپلود کنی ؟. شاید حل بشه .دستت درد نکنه.

fanoos2006
10-01-2009, 19:09
منظورتون اینه که شما امتحان کردید و فصل دوم اخراج نشدی؟ میشه یه عکس بزارید؟ ازتاریخ 4 جولای به بعد

keshish
10-01-2009, 20:54
سلام دوستان.من فکر می کنم هممون بازی خوردیم شدید.چرا؟
امروز ماهنامه دنیای بازی رو خریدم که در اون نقد بازی fm09 بود.نویسنده می دونید چی نوشته بود؟نوشته بود اگه در ابتدای فصل قول قهرمانی بدید و نتونید تیم رو قهرمان کنید از تیم اخراج می شوید.و نوشته که اگر حتی یکی از قولهایی که در ابتدای فصل می دهید را عمل نکنید در پایان فصل اخراج می شوید.اما یه نکته جالب هم نوشته:
"اما می توانید در ابتدای بازی با انتخاب گزینه عدم اخراج مانع این کار شوید"
من الآن میرم بازی رو نصب کنم مطمئناً تا پایان فصل زمان زیاد میبره اگه کسی از دوستان نظر دیگه ای داره یا زودتر به پایان فصل رسید نتیجه رو اینجا اعلام کنه.
فعلاً

keshish
10-01-2009, 22:51
امروز ماهنامه دنیای بازی رو خریدم که در اون نقد بازی fm09 بود.نویسنده می دونید چی نوشته بود؟نوشته بود اگه در ابتدای فصل قول قهرمانی بدید و نتونید تیم رو قهرمان کنید از تیم اخراج می شوید.و نوشته که اگر حتی یکی از قولهایی که در ابتدای فصل می دهید را عمل نکنید در پایان فصل اخراج می شوید.اما یه نکته جالب هم نوشته:
من الآن میرم بازی رو نصب کنم مطمئناً تا پایان فصل زمان زیاد میبره اگه کسی از دوستان نظر دیگه ای داره یا زودتر به پایان فصل رسید نتیجه رو اینجا اعلام کنه.
فعلاً
من بازی رو مجدداً نصب کردم و شروع به کار کردم.قول قهرمانی یا دریفت جام ندادم.اما یه چیزی تو منو های بازی دیدم.
در منوی team-dress room chemistry-infrastructure یه گزینه تیک نخورده به این نام:
I will stay at the club.no matter what happens.
تو شک هستم این همون نکته جالب نقل قول بالا هست یا نه(اما یه نکته جالب هم نوشته:
"اما می توانید در ابتدای بازی با انتخاب گزینه عدم اخراج مانع این کار شوید")

fanoos2006
10-01-2009, 23:40
خودتون رو خسته نکنید!
آخرش اخراجه حتی اگر اول بازی گزینه عدم اخراج را بزنی یا حتی اگر مالک باشگاه باشی!!

Mehdi_ah
11-01-2009, 22:34
سلام بچه ها من یه فصل رو با نیوکاسل تموم کردم و حتی یه بازی توی فصل جدید انجام دادم. ولی از کار برکنار نشدم و هنوز توی باشگاه موندم.

عمرا امکان نداره.ببخشید میشه یه عکس بذاری

Mehdi_ah
11-01-2009, 22:40
اقا خودتونو خسته نکنید این مشکل از بازی یا اتفاقاتش نیست.اگه منیجر باز باشید میدونید اخراجی که تحت شرایط عادی بازی باشه بین دو فصل اتفاق می افته نه بعد از شروع فصل جدید!

fanoos2006
11-01-2009, 23:26
اقا خودتونو خسته نکنید این مشکل از بازی یا اتفاقاتش نیست.اگه منیجر باز باشید میدونید اخراجی که تحت شرایط عادی بازی باشه بین دو فصل اتفاق می افته نه بعد از شروع فصل جدید!
آره اونایی که ادعا می کنن اخراج نشدن کافیه یه عکسی رو بزارن که تاریخش بعد از 4 جولای 2009 باشه!

saman-youngwriter
11-01-2009, 23:50
فعلاً

دوست خوبم من که این رو یک هفتست دارم میگم. فقط کافیه اون اول فصل بگی که تیم روتوی نیمه ی بالایی جدول قرار میدی.

keshish
12-01-2009, 00:23
دوست خوبم من که این رو یک هفتست دارم میگم. فقط کافیه اون اول فصل بگی که تیم روتوی نیمه ی بالایی جدول قرار میدی.
درسته.حالا منکه دارم بازی می کنم البته چون زیاد نمی تونم بازی کنم طول میکشه تا برسم به فصل بعد.
ببینیم چی میشه

saman-youngwriter
12-01-2009, 11:09
مطمئنی؟یعنی اگه قول قهرمانی ندهیم اخراج نمیشیم؟یا اینکه قول قهرمانی بدهیم و قهرمان بشویم باز هم اخراج نمیشیم؟مطمئنی؟
من مطمئنم چون خودم قهرمانی لیگ و جام حذفی رو دادم و به خواطر این که تیم قهرمان شد هنوزم مربی تیمم.فقط دوستان برای اینکه اخراج نشن نباید تمام بودجه تون رو تموم نکنید یعنی منفی نیارید.

saman-youngwriter
12-01-2009, 11:16
سلام
دیگه به فیفا امیدی نیست
من پارسال چون توشهرمون fifaa manager نبود(البته بعدن گیرش آوردم) مجبور شدم مربیگری سگا رو بخرم که واقعا بهت میگم به درد نمیخورد و حتا آرم باشگاه هاش هم خراب بود. به نظر من fifa خیلی بهتره.
فقط برای اینکه اخراج نشی لازم اول فصل قول قهرمانی ندی و بودجت رو هم تموم نکنی
اگه سوال دیگه ای داشتی بپرس

fanoos2006
12-01-2009, 11:26
درسته.حالا منکه دارم بازی می کنم البته چون زیاد نمی تونم بازی کنم طول میکشه تا برسم به فصل بعد.
ببینیم چی میشه
خوب برای اینکه زودتر به پایان فصل برسی simulate کن

saman-youngwriter
12-01-2009, 11:41
من موقعی که بازی رو سه دی تماشا می کنم وقتی که بازی تموم میشه و از بازی بیرون میام نتیجه اونی نیست که تو بازی بوده باید چی کار کنم
لطفا منو راهنمایی کنید
اینم یکی از مضرات این نسخست فقط دقت کن که هیچوقت اون دکمه ی قرمز کنار pause (پایین سمت چپ صفحه) رو نزنی حتا وقتی که بازی تموم شد چون اصلا بازی نتیجه عوض میکنه ولی اگر بزاری خود بازی تا آخر بره حتی فیلم های آخرش میتونی بری به صفحه ی نتیجه ی خودت.

keshish
12-01-2009, 13:34
بچه ها من به یه مشکل جدید برخوردم.قبلاً می تونستم برم تو بازی(حالت سه بعدی)اما الآن تا میاد بازی رو لود کنه از بازی می پره بیرون.

Spaniuly
12-01-2009, 13:41
بچه ها من به یه مشکل جدید برخوردم.قبلاً می تونستم برم تو بازی(حالت سه بعدی)اما الآن تا میاد بازی رو لود کنه از بازی می پره بیرون.

فکر کن ببین چه تغییری دادی تو بازی پچی چیزی نریختی که باعث خرابی بشه؟

keshish
12-01-2009, 13:52
فکر کن ببین چه تغییری دادی تو بازی پچی چیزی نریختی که باعث خرابی بشه؟
نه استاد می دونی مشکل چیه؟رفتم صفحات اول تاپیک رو خوندم یه پچی رو باید رو بازی نصب کنم تا این مشکل برطرف بشه.فکر کنم پچ رو هم خودتون معرفی کرده بودید:

saman-youngwriter
12-01-2009, 14:50
بازی رو یه بار unistal کردی و دوباره instal کردی. درسته؟

rahmaniaref00
12-01-2009, 15:20
نه بابا : من خودم تو همه ی جام ها با اینتر قهرمان شدم بودجه ترانسفر سال بعدم 90000000$ بود ولی باز هم اخراج کرد. رئیس باشگاه می گفت خیلی از کار کردن با من راضی است. (خود مسئولین کونامی هم به این مشکل اشاره داشتن)

saman-youngwriter
12-01-2009, 18:03
نه بابا : من خودم تو همه ی جام ها با اینتر قهرمان شدم بودجه ترانسفر سال بعدم 90000000$ بود ولی باز هم اخراج کرد. رئیس باشگاه می گفت خیلی از کار کردن با من راضی است. (خود مسئولین کونامی هم به این مشکل اشاره داشتن)
لابد پیش هوادارها محبوب نبودی یا در مقابل مبلان و رم و یوونتوس بدنتیجه گرفتی.
آخه یکی از دوست های من مربی آرسنال بود و قهرمان شد ولی چون به لیورپول و چلسی و منچستر باخته بود اخراجش کردن.

keshish
12-01-2009, 18:34
مسئولین کونامی

!!!! مسئولین کونامی؟؟!!کونامی چه ربطی به این بازی داره؟این مسئولین به چه مشکلی اشاره داشتند؟

fanoos2006
12-01-2009, 19:04
لابد پیش هوادارها محبوب نبودی یا در مقابل مبلان و رم و یوونتوس بدنتیجه گرفتی.
آخه یکی از دوست های من مربی آرسنال بود و قهرمان شد ولی چون به لیورپول و چلسی و منچستر باخته بود اخراجش کردن.
شما اگه راست میگی ثابت کن که دو فصله مربی نیوکاسل هستی!!
یه عکسی چیزی بزار

keshish
12-01-2009, 19:12
راست میگه یه عکس بذار ما دلمون گرم بشه

Spaniuly
12-01-2009, 19:51
این بازی محصول EA Sport هست نه کونامی!!!

saman-youngwriter
13-01-2009, 00:51
راست میگه یه عکس بذار ما دلمون گرم بشه
آخه تازه ویندوزمون رو عوض کردیم و نرم افزار عکاسی و فیلمبرداری از صفحه ی بازی ها حذف شده.
هروقت دانلودش کردم یه عکس میزارم.

keshish
13-01-2009, 07:50
آخه تازه ویندوزمون رو عوض کردیم و نرم افزار عکاسی و فیلمبرداری از صفحه ی بازی ها حذف شده.
هروقت دانلودش کردم یه عکس میزارم.
داش سامان خوب با دکمه Print Screen روی کیبرد عکس بگیر.البته من هم امروز بعد از ظهر بازی رو میندازم رو simulation ببینم چی میشه.

arashb86
13-01-2009, 14:23
ای توی روح این ea صلوات!...این مسئله اخراج شدن هیچ راهی نداره! حتی با انتخاب گزینه عدم اخراج!
من حتی همون فصل اول رئالو خریدم ولی بازم اخراجم کرد!

arashb86
13-01-2009, 14:40
من بازی رو مجدداً نصب کردم و شروع به کار کردم.قول قهرمانی یا دریفت جام ندادم.اما یه چیزی تو منو های بازی دیدم.
در منوی team-dress room chemistry-infrastructure یه گزینه تیک نخورده به این نام:
I will stay at the club.no matter what happens.
تو شک هستم این همون نکته جالب نقل قول بالا هست یا نه(اما یه نکته جالب هم نوشته:
"اما می توانید در ابتدای بازی با انتخاب گزینه عدم اخراج مانع این کار شوید")
هیچ فایده ای نداره! یه جورایی دستور اول کارش اینه که سریالتون اکتیو نشده باشه اخراجی!
ولی نکته جالب اینه که از همون ابتدای کار این برنامه هیچ هشداری نمیده راجع به این مسئله یا حتی وقتی اخراج میشی هم دلیلشو قلابی بودن نسخه بازی و ... نمیگه!
من فکر می کنم این ea از دست کسایی که تا حالا نسخه جعلی بازی میکردن خیلی کینه به دل داره که از این سیاست استفاده کرده!

keshish
13-01-2009, 22:27
ای توی روح این ea صلوات!...این مسئله اخراج شدن هیچ راهی نداره! حتی با انتخاب گزینه عدم اخراج!
من حتی همون فصل اول رئالو خریدم ولی بازم اخراجم کرد!
قول قهرمانی که نداده بودی؟سود منفی که نیاوردی؟

moh-597
14-01-2009, 11:55
سلام

من یک سوال دارم بازی را نصب کردم روی یک سیستم level بازکینان رو داده برای سیستم دیگر نصب کردم level را نمی دهد آیا باید در تنظیمات کاری بکنم که level را نشان بدهد

ممنون می شم پاسخ بدهید

fanoos2006
14-01-2009, 17:55
سلام

من یک سوال دارم بازی را نصب کردم روی یک سیستم level بازکینان رو داده برای سیستم دیگر نصب کردم level را نمی دهد آیا باید در تنظیمات کاری بکنم که level را نشان بدهد

ممنون می شم پاسخ بدهید
بله باید هنگام شروع بازی گزینه show level and talent رو انتخاب کنی

arashb86
14-01-2009, 19:52
قول قهرمانی که نداده بودی؟سود منفی که نیاوردی؟
نه بابا...میگم باشگاهو خریدم! یعنی دیگه تو اسلایدبار سمت چپ که بودجه هارو نوشته، بودجه مودجه تعریف نمیشه (این هم فقط در حالتیه که مالک باشگاه باشی)
این قضیه فقط مال اکتیو نشدن بازیه...تو تمام فروم های انگلیسی زبان هم همینو میگن!
از total club manager 2004 تا الان که دارم منیجر بازی میکنم، نشده بود اخراج بشم...یعنی در واقع باید خیلی گند بزنی تا همون فصل اول اخراجت کنه! تو این 09 که اخراجم کرد ، شاخ درآوردم، فکر کردم باگ داره...رفتم تو فرومهای EA دنبالش...که فهمیدم قضیه از چه قراره

arashb86
14-01-2009, 20:15
EA added some new trigger at the end of Manager Mode season.If you play with a pirated version you get sacked at the end of the season, that's for sure.
But here is a working mini-image.This fix will remove the sacking problem about registering
at EA.com.

Instalation Steps:
1. Unrar.
2. Mount image with deamon tools
3. Play the game.

تو اکثر فروم ها به عنوان راه حل اینو نوشتن ولی برای من که کار نکرد...خیلی های دیگه هم میگفتن کار نمیکنه ولی چند نفر رو هم دیدم که نوشته بودن مشکلشون حل شده...نمیدونم کسی این راه حلو اینجا گذاشته یا نه، به هر حال گفتنش ضرر نداشت!

arashb86
14-01-2009, 20:37
خوب یه چیزی یافتم که خیال همه راحت بشه!
این آدرس وبلاگ یکی از برنامه نویسای fifa manager :

این آقا با کمال فضاحت تو یکی از پستهاش (توی صفحه دوم) رسما اعلام کرده که :

The big Sacking problem
Hi All,

We have several requests about getting sacked at the end of the season. This is a bit complicated therefore a full explanation for all of you:

1. Pirated Version
If you play with a pirated version you get sacked at the end of the season, that's for sure. If there will be a new pirated version without this problem, we have other things that won't work. Enjoy.
...

پس آسوده بخوابید که با وجود اون جمله آخر از افاضات این آقا که گفته اگر اخراج نشید چیزهای دیگه ای داریم که برنامه کار نکنه...هیچ هکری حوصله نمیکنه سمت این قضیه بره!
مرتیکه ی مسخره آخرش هم نوشته : بروید حال کنید:grrr:ر