مشاهده نسخه کامل
: FIFA Manager 09
Arrowtic
12-07-2009, 23:00
خب همون
اصلا برای ما هیچ باشگاهی اضافه نمیشه
این مشکل را حل کن
بقیه را که خودمون هم بلدیم:10:
راحته .تو هر کشوری انواع لیگ وجود داره و اون تیمای رده بالا حاضر نیستند با شما همکاری کنند.پس در قسمت league همه ی لیگ هارو امتحان کنید بالاخره تو یه لیگ یه تیم هست که حاضر به همکاری کردن باشه.
مثلا تو انگلیس لیگ های :Coca-Cola League one و Coca-Cola League Two .
آقا امیر من میدونم که بقیه رو بلدین.شما استاد ما هستین(همچنین بیشتر کسایی که تو این تاپیک فعالیت میکنن.).بقیه رو برای کسایی که تو دنیای فیفا منیجر تازه واردن گفتم.:46:
اینم یه عکس از محیط این قسمت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir_rahmani
13-07-2009, 07:46
اولا استاد خودتی و من شاگرد همه هستم...
ثانیا من هم همه لیگها را قبلا امتحان کرده بودم ولی بازم نمیه
الان هم امتحان کردم ولی بازم نشد
برای این راه حلی داری؟؟؟
Arrowtic
13-07-2009, 09:54
اولا استاد خودتی و من شاگرد همه هستم...
ثانیا من هم همه لیگها را قبلا امتحان کرده بودم ولی بازم نمیه
الان هم امتحان کردم ولی بازم نشد
برای این راه حلی داری؟؟؟
اولا اختیار دارید.
ثانیا من تنها جوابی که به ذهنم می رسه اینه که شما یا می خوای اواسط فصل با بقیه تیمها همکاری کنی یا اینکه تیمتون ضعیفه .البته فکر نمی کنم دلیلش ضعیف بودن تیم باشه.چون من همون هفته ی اول بازی همکاری کردم.به احتمال زیاد اواسط فصل نمیشه همکاری کرد.(هر کی استاد باشه من استاد نیستم چون خودم همون اولا اخراج می شم(بدون کرک و پچ)):31:
به طور کلی فکر میکنم بقیه دوستان بیشتر از من (صد در صد بیشتر از من)بلدن و اونا بهتر میتونن شما رو راهنمایی کنن.راستی شما هم Smaller Club رو امتحان کردی و هم Bigger Club?
خواهشا کسانی که بیشتر می دونن بگن تا همه فیض ببریم.:10:
amir_rahmani
13-07-2009, 10:41
دست شما درد نکنه
بله فکر کنم که وسط فصل نمیشه این کار را کرد.
شما هنوز هم اخراج میشی؟؟؟
بله bigger , smaller را هم امتحان کرده ام.
حتی تیم های پایه را هم امتحان کرده ام.
Arrowtic
13-07-2009, 10:57
دست شما درد نکنه
بله فکر کنم که وسط فصل نمیشه این کار را کرد.
شما هنوز هم اخراج میشی؟؟؟
بله bigger , smaller را هم امتحان کرده ام.
حتی تیم های پایه را هم امتحان کرده ام.
خواهش میکنم.امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.
بله هنوزم اخراج می شم(البته بدون کرک).نمی دونم چرا؟با اینکه همیشه در بین 3 تیم اول جدولم.البته با این کرک جلوگیری از اخراج مشکل برطرف شد.اما دوست دارم بدونم چرا مدیرعامل با من لجه!:19:
تماشاگران هم همه از من راضین همچنین بازیکنان.دست شما و آقا مانی هم که کرک رو به من معرفی کردین درد نکنه.:10:
amir_rahmani
13-07-2009, 14:06
بله هنوزم اخراج می شم(البته بدون کرک).نمی دونم چرا؟با اینکه همیشه در بین 3 تیم اول جدولم.البته با این کرک جلوگیری از اخراج مشکل برطرف شد.اما دوست دارم بدونم چرا مدیرعامل با من لجه!:19:
تماشاگران هم همه از من راضین همچنین بازیکنان.دست شما و آقا مانی هم که کرک رو به من معرفی کردین درد نکنه.:10:
خواهش می کنم عزیز
بله تونستی کمکم کنی...دست گلت هم درد نکنه
خب چرا کرک را نمی ریزی؟؟؟
اصلا بحث مدیرعامل نیست که شما را اخراج می کنه...بحث اینه که ما ایرانی ها از نسخه کپی رایت این بازی استفاده می کنیم به خاطر همین سایت سازنده بازی یک باگ درست کرد برای این بازی تا افرادی مثل ما نتونن به خوبی بازی کنند.
که با کمک و زیرکی بچه های ایرانی و خارجی این کرک ساخته شد...
با سپاس:10:
Arrowtic
13-07-2009, 14:18
خواهش می کنم عزیز
بله تونستی کمکم کنی...دست گلت هم درد نکنه
خب چرا کرک را نمی ریزی؟؟؟
اصلا بحث مدیرعامل نیست که شما را اخراج می کنه...بحث اینه که ما ایرانی ها از نسخه کپی رایت این بازی استفاده می کنیم به خاطر همین سایت سازنده بازی یک باگ درست کرد برای این بازی تا افرادی مثل ما نتونن به خوبی بازی کنند.
که با کمک و زیرکی بچه های ایرانی و خارجی این کرک ساخته شد...
کرک رو ریختم.بازم از شما و تمامی بچه های تاپیک تشکر میکنم.:10:
همچنین از اون کسایی که این کرکو ساختن تشکر میکنم.:10:
خواهش مندم بقیه بچه ها هم تو بحث ها بیشتر شرکت کنند تا تاپیک به روز باشه و مثل خیلی تاپیک های دیگه فراموش نشه.:20:
mani_mentor
13-07-2009, 16:03
یعنی اگه پچ4 رو دان کنم اخراج نمیشم؟
نه اخراج نمیشی.به شرطی که بعد از این که پچ رو ریختی کرک رو هم بریزی...من خودم پچ 2 رو امتحان کردم کاملا سالم بود و جواب داد:10:
mani_mentor
13-07-2009, 16:13
خواهش میکنم رفیق منم از شما تشکر میکنم به خاطر عکس و راهنماییت اما فکر کنم بدونم مشکلت چیه...ببین اول باید پچ آپلود شماره 2 رو دانلود کنی بعد کرک و بریزی.کرک خالی بدرد نمیخوره.حتما باید پچ شماره 2 رو دانلود کنی بعد.:10:
amir_rahmani
13-07-2009, 16:18
سلام
شما ها می تونید در ابتدا پچ 2 و سپس پچ 3 و سپس پچ 4 را بریزید و در انتها دوباره پچ 2 را بریزید و سپس کرک را کپی کنید.
با این کار هم اخراج نمی شید و هم تمام امکانات پچ ها برای شما به اجرا در می آید.
mani_mentor
13-07-2009, 20:04
Arrowtic
13-07-2009, 21:02
سلام
شما ها می تونید در ابتدا پچ 2 و سپس پچ 3 و سپس پچ 4 را بریزید و در انتها دوباره پچ 2 را بریزید و سپس کرک را کپی کنید.
با این کار هم اخراج نمی شید و هم تمام امکانات پچ ها برای شما به اجرا در می آید.
دستت درد نکنه واقعا ممنون.:10:خیلی باحالی.خیلی خیلی باحالی.بیش از حد باحالی.
یک سوال هم دارم:سرعت اینترنت شما چقدره؟؟من با 128 یک عمر طول کشید تا دانلود شدن!!
به همه توصیه میکنم به حرف آقا امیر توجه کنن.
چاکر همه ی بچه های انجمن:11:
amir_rahmani
14-07-2009, 07:29
دستت درد نکنه واقعا ممنون.:10:خیلی باحالی.خیلی خیلی باحالی.بیش از حد باحالی.
یک سوال هم دارم:سرعت اینترنت شما چقدره؟؟من با 128 یک عمر طول کشید تا دانلود شدن!!
به همه توصیه میکنم به حرف آقا امیر توجه کنن.
چاکر همه ی بچه های انجمن:11:
اولا گلی از خودته عزیز جان
سرعت اینترنت من 512 هستش....
ما هم مخلص همه شما بچه های انجمن هستیم...:10::10:
سوال داشتی بازم بپرس
arian1374
14-07-2009, 14:01
سلام به همه دوستان اینو می گم برا کسایی که می خوان بدون رمز پول باشگاهشون زیادتر بشه.شما باید در کشور های مختلف نمایندگی فروش بزنند که بهترین آن ها اول چین است بعد برزیل.موفق باشید.
amir_rahmani
14-07-2009, 16:07
سلام به همه دوستان اینو می گم برا کسایی که می خوان بدون رمز پول باشگاهشون زیادتر بشه.شما باید در کشور های مختلف نمایندگی فروش بزنند که بهترین آن ها اول چین است بعد برزیل.موفق باشید.
به نظر من اصلا ایده خوبی نیست...
در آمد لباس فروختن بازیکن توی باشگاه خودمون چند برابر اون هستش....
اصلا هیچ سودی نداره....
آخرش بشه 100 هزار تا
همین.
به جز رمز کار دیگه ای نمیشه کرد.
من یک تیم ساختم و بدون رمز تا دسته 1 انگلیس بالا آوردمش بعدش سپردم به داداشم که ایشون تیم را قهرمان باشگاه های جهان هم کردند.
ولی کار اصلی را بنده انجام دادم.:40:
Alex Fera
14-07-2009, 18:07
سلام ایا پچ4.پچ3 رو هم شامل میشه؟
amir_rahmani
14-07-2009, 19:44
خیر الکس جان...
پچ 2 پچ 1 را شامل میشه اما هیچ کدوم از پچ ها به جز این دوتایی که گفتم به هم ربطی ندارند
FCBarcelona.ir
14-07-2009, 19:52
دوستان پچی چیزی موجود نیست که این چمن فسفری مسخره رو درست کنه؟
اگه کیفیت چمن مثل خود فیفا بود، بازی خیلی جذاب تر می شد.
amir_rahmani
15-07-2009, 09:45
بارسلونا جان عزیز متاسفانه تعداد هک هایی که برای این بازی می سازند بسیار کم است.
آخه کلا طرفدار بازی های مدیریتی کم است...
motionall
15-07-2009, 16:25
سلام
من آپدیت 2 رو به علاوه ی کرک ریزور نصب کردم و مشکل اخراج درست شد
ولی بعد از این که 3 سال از مدت قراردادم با یک تیم گذشت دیدم دوباره بدون دلیل اخراج شدم (بهترین نتیجه رو هم گرفته بودم)
می دونید که برای اینکه بتونی امکان going on public رو فعال کنی باید 3 سال در یک باشگاه باشی
خواستم سوال کنم تو این مدت که به اینجا سر نزدم آیا کرک جدیدی برای حل این مشکل درست نشده؟
البته من خودم اول یک باشگاه ساختم و بیشتر از سه سال هم باهاش بازی کردم و همه چیز درست بود ولی بعدش رفتم فیورنتینا که این اتفاق برام افتاد(بعد از 3 سال)
Hadish kaka
15-07-2009, 16:58
سلام
ولی بعد از این که 3 سال از مدت قراردادم با یک تیم گذشت دیدم دوباره بدون دلیل اخراج شدم (بهترین نتیجه رو هم گرفته بودم)
می دونید که برای اینکه بتونی امکان going on public رو فعال کنی باید 3 سال در یک باشگاه باشی
خواستم سوال کنم تو این مدت که به اینجا سر نزدم آیا کرک جدیدی برای حل این مشکل درست نشده؟
البته من خودم اول یک باشگاه ساختم و بیشتر از سه سال هم باهاش بازی کردم و همه چیز درست بود ولی بعدش رفتم فیورنتینا که این اتفاق برام افتاد(بعد از 3 سال)
اخراج شدنت ربطي به كرك نداره.به احتمال زياد به خاطر بد بودن وظعيت مالي اخراجت كردن.در قسمت homeميزان رضايت تماشاگران و...رو نگاه كن اگر قسمت (board(financialازت ناراضي باشه دليل اخراجت نارضايتي سران باشگاه به خاطر بد بودن وظعيت ماليست كه تا اونجايي كه من مي دونم نميشه براش كاري كرد.البته در قسمت career option اگر talk to boardرو بزني شايد اخراجت نكنن.ميتوني وام گرفتن رو هم امتحان كني.اگه مشكل حل نشد دوباره بپرس.(اطلاعات من همين قدر بود اگر دوستان راهكاري دارن لطفا كمك كنن)
در ضمن اگه ميشه توضيحي در باره ي going on public بديد.با تشكر
Hadish kaka
15-07-2009, 23:23
من دستيارام رو فقط از كشورهايي كه ليگشون رو انتخاب كردم ميتونم استخدام كنم.آيا راهي براي آوردن دستيار از ساير كشورها وجود داره؟
amir_rahmani
16-07-2009, 08:21
سلام
همون طور که دوستمون گقت مشکل از کرک نیستش...
شما بهتره خودت پیشنهاد بدی بهشون...
من دستيارام رو فقط از كشورهايي كه ليگشون رو انتخاب كردم ميتونم استخدام كنم.آيا راهي براي آوردن دستيار از ساير كشورها وجود داره؟
نخیر نمیشه همچین کاری کرد
اخراج شدنت ربطي به كرك نداره.به احتمال زياد به خاطر بد بودن وظعيت مالي اخراجت كردن.در قسمت homeميزان رضايت تماشاگران و...رو نگاه كن اگر قسمت (board(financialازت ناراضي باشه دليل اخراجت نارضايتي سران باشگاه به خاطر بد بودن وظعيت ماليست كه تا اونجايي كه من مي دونم نميشه براش كاري كرد.البته در قسمت career option اگر talk to boardرو بزني شايد اخراجت نكنن.ميتوني وام گرفتن رو هم امتحان كني.اگه مشكل حل نشد دوباره بپرس.(اطلاعات من همين قدر بود اگر دوستان راهكاري دارن لطفا كمك كنن)
این گزینه تیم شما را به بورس می بره ولی به نظر من هیچ اتفاق خاصی صورت نمی گیره...
yikilmish
16-07-2009, 14:29
اگه بعد این کسی کمکی بخواد من در خدمتم
هم تونستم دیتابیس رو دستکاری کنم
هم تمام جام ها رو بردم
الان فصل 2026 هستم
هم وارد بورس شدم
هم کمپ جوانان و هم فروشگاه لباس زدم
خوشحال میشم کمکتون کنم
در ضمن میشه دستیاراتم از سایر کشورها بیاری
Hadish kaka
16-07-2009, 16:58
تو قسمت تاكتيك time wastingوcommitmentكارشون چيه؟
Hadish kaka
16-07-2009, 17:14
هم تمام جام ها رو بردم
الان فصل 2026 هستم
هم وارد بورس شدم
خوشحال میشم کمکتون کنم
چطوري ميشه آورد؟
soheilnouri
16-07-2009, 17:53
دوستان به نظر شما fifa manager بهتره یا football manager?
amir_rahmani
16-07-2009, 18:11
هم تمام جام ها رو بردم
الان فصل 2026 هستم
هم وارد بورس شدم
خوشحال میشم کمکتون کنم
چه جوری میشه بیاری...؟
خوشحالم که یک فرد موفق را می بینم...
amir_rahmani
16-07-2009, 18:13
دوستان به نظر شما fifa manager بهتره یا football manager?
fifa manager برای بیرون و داخل از بازی خوبه یعنی کارهای حاشیه ای و فوتبال...
ولی در فوتبال منیجر شما نمی تونی بازیکنی بلکه فقط می تونی تیم را هدایت کنی.
البته توی فوتبال شما تمام مربیان ایرانی را هم می تونی با اسم درست ببینی...:10:
moazeni71
16-07-2009, 18:58
من نمی تونم پچ 2 رو نصب کنم.هر چی روش میزنم هیچ اتفاقی نمی افته
مشکل از کجاست؟؟؟؟
amir_rahmani
17-07-2009, 09:35
مشکل از کجاست؟؟؟؟
شما باید دوباره پچ را دانلود کنید...
Hadish kaka
17-07-2009, 11:39
اگه ميشه سؤال منم جواب بديد(ص 78)
fcmadrid
17-07-2009, 12:17
مشکل از کجاست؟؟؟؟
برای من هم همین اتفاق افتاد.یه بار restart کردم ، درست شد.شما هم همین کار رو بکن.
Hadish kaka
17-07-2009, 20:17
مشکل از کجاست؟؟؟؟
برای من هم همین اتفاق افتاد.یه بار restart کردم ، درست شد.شما هم همین کار رو بکن.
آپديت رو renameكن اسمش رو fifa manager 09.exe بذار.اگه درست نشد بازم بپرس
amir_rahmani
18-07-2009, 10:45
اگه ميشه سؤال منم جواب بديد(ص 78)
کدوم سوال شما اونجا چندتا سوال کردید...
FCBarcelona.ir
18-07-2009, 14:11
از نسخه 2010 خبری نیست؟
دستیار میتونید از کشورای دیگه انتخاب کنی و این بستگی داره به وقتی که برای اولین بار خواستی یه سیو رو شروع بکنی تیک لیگای دیگه(هرچند تا که میخوای)رو هم علامت زده باشی برای بازی
درین صورت میتونید در قسمت staff,سرچ رو بزنید و بعد از country,ملیتش رو انتخاب بکنید(ولی فقط از کشورایی که علامت خوردن قبل از شروع بازیتون)
amir_rahmani
18-07-2009, 16:45
دستیار میتونید از کشورای دیگه انتخاب کنی و این بستگی داره به وقتی که برای اولین بار خواستی یه سیو رو شروع بکنی تیک لیگای دیگه(هرچند تا که میخوای)رو هم علامت زده باشی برای بازی
درین صورت میتونید در قسمت staff,سرچ رو بزنید و بعد از country,ملیتش رو انتخاب بکنید(ولی فقط از کشورایی که علامت خوردن قبل از شروع بازیتون)
خب منم همین را می گم دیگه ولی دوستمون میگه که میشه از کشورایی که انتخاب نکردی دستیار انتخاب کنی...:10:
در خصوص اون دوستمون هم باید بگم که احتمالا مهر یا آبان ماه میاد:10:
Hadish kaka
18-07-2009, 23:08
کدوم سوال شما اونجا چندتا سوال کردید...
تو قسمت تاكتيك: time wastingوcommitmentكارشون چيه؟(ممنون از توجوهتون)
arian1374
19-07-2009, 10:19
در قسمت اسپانسر TV Contract به چه دردی می خوره و کی فعال میشه من سه ساله مربی یه تیمم ولی فعال نشده.
ممنون.
amir_rahmani
19-07-2009, 15:08
در قسمت اسپانسر TV Contract به چه دردی می خوره و کی فعال میشه من سه ساله مربی یه تیمم ولی فعال نشده.
ممنون.
فکر کنم این قسمت برای تیم های انگلیسی فعال نشه...
تیم شما هم انگلیسی هستش؟؟؟
ولی فکر کنم یک سال برای من روشن شد 40 میلیون پوند کاسب شدم......
amir_rahmani
19-07-2009, 15:14
تو قسمت تاكتيك time wastingوcommitmentكارشون چيه؟
در time wasting بازیکنان سعی می کنند که توپ را نگه دارند تا زمان بازی تلف شود.
و در دومی بازیکنان با تمام تلاش سعی می کنند که وظایفی که دارند را به نحو احسنت انجام دهند.
hamed1983
20-07-2009, 08:49
من از کرک که معرفی کردید استفاده کردم اما بازی اجرا نمیشه؟
نه.من با اوساسونا 3-4 فصله دارم بازی میکنم ولی فعال نشده
من از کرک که معرفی کردید استفاده کردم اما بازی اجرا نمیشه؟
دوست عزیز کرک و آپدیت رو باید باهم استفاده کرد
بعد از دانلود آپدیت،نصبش میکنید و بعد کرک رو روش میریزید و اجرا میکنید
arian1374
20-07-2009, 11:39
نه تیم من رئال مادرید هست و 4 ساله تو باشگاهم.
تیم شما چه تیمیه؟؟؟؟
Brave Hearts
20-07-2009, 12:15
دوستان اين بازي روي سيستم با گرافيك 128 ATI و رم 512 جواب ميده؟
(چند وقت پيش FIFA 09 رو كه نصب كردم اصلاً داخل بازي نميرفت و Error ميداد.)
amir_rahmani
20-07-2009, 21:34
نه تیم من رئال مادرید هست و 4 ساله تو باشگاهم.
تیم شما چه تیمیه؟؟؟؟
تیم من چلسی هستش
دوستان اين بازي روي سيستم با گرافيك 128 ATI و رم 512 جواب ميده؟
(چند وقت پيش FIFA 09 رو كه نصب كردم اصلاً داخل بازي نميرفت و Error ميداد.)
بله جواب میده...
اگه می خوای فقط مدیریت کنی باید رم بالایی داشته باشی ولی اگه می خوای 3d بازی کنی باید هم گرافیک و هم رم خوبی داشته باشی
Hadish kaka
21-07-2009, 11:56
من مربي تيم منچسترم وداداشم مربي آرسنال.5سال تو اين تيمها هستيم نتايج خوبيم گرفتيم اما
اسپانسر TV Contract ما هم فعال نميسشه:41:
amir_rahmani
21-07-2009, 13:40
من مربي تيم منچسترم وداداشم مربي آرسنال.5سال تو اين تيمها هستيم نتايج خوبيم گرفتيم اما
اسپانسر TV Contract ما هم فعال نميسشه:41:
به خدا منم نمی دونم این بخش چطوری فعال میشه ولی من نظرم را گفتم و فهمیدم که نظرم اشتباه بود.
یعنی ممکنه این باگ باشه؟؟؟
motionall
21-07-2009, 16:56
همون طور که دوستمون گقت مشکل از کرک نیستش...
شما بهتره خودت پیشنهاد بدی بهشون...
آره اون که گفتی پایینه ولی چون فصل های قبل هم پایین بود و اخراج نشدم فکر نمی کردم از اون باشه
البته جالبه که قرارداد رو قبل از اخراج به خاطر عملکرد خوب و نتیجه گیری خوب تمدید می کنند
راستی در قسمت budget این cash به چه معنایی هستش و اصلا پولش کجا خرج میشه و آیا میشه از اون پول برداشت کرد؟
going on public رو هم نمیدونم چیکار میکنه خواستم امتحان کنم که قبلش اخراج شدم :20:
amir_rahmani
21-07-2009, 17:06
آره اون که گفتی پایینه ولی چون فصل های قبل هم پایین بود و اخراج نشدم فکر نمی کردم از اون باشه
البته جالبه که قرارداد رو قبل از اخراج به خاطر عملکرد خوب و نتیجه گیری خوب تمدید می کنند
راستی در قسمت budget این cash به چه معنایی هستش و اصلا پولش کجا خرج میشه و آیا میشه از اون پول برداشت کرد؟
going on public رو هم نمیدونم چیکار میکنه خواستم امتحان کنم که قبلش اخراج شدم :20:
cash که فکر کنم کل پول هایی باشه که می تونی خرج کنی و بورس را هم که باید سه سال متوالی در باشگاه باشی...
naraqi110
22-07-2009, 10:30
دوستان عزیزکسی هست این پچ 1و2وکرک برای اخراج نشدن برای من بفرسته؟ ،اگه بخوام ازکافی نت دانلود کنم خیلی دردسره بااین حجم !
Hadish kaka
22-07-2009, 23:27
دوستان عزیزکسی هست این پچ 1و2وکرک برای اخراج نشدن برای من بفرسته؟ ،اگه بخوام ازکافی نت دانلود کنم خیلی دردسره بااین حجم !
آدرستو به صورت كامل بذار تا برات پست كنم:20:
Brave Hearts
23-07-2009, 08:33
چه جوري ميشه شماره بازيكنهاي تيم رو عوض كرد؟
naraqi110
23-07-2009, 10:47
آدرستو به صورت كامل بذار تا برات پست كنم:20:
ببخشید که اینجاجواب میدم آخه امکان ارسال پیام خصوصی رو ندارم (چون بیشتر مطالعه کردم تاپست بزنم )ولی شما پولش رو نمیخوای بالاخره هزینه ارسال و .....،طریقه پرداخت هزینه رو معین کن عزیز.
سلام بچه ها
من تا حالا این fifa manager رو بازی نکردم میخوام بدونم بازی قشنگی هست یا نه ؟
سوال دیگم این بود که این بازی قشنگ تره یا real madrid-the game ؟
مقسی
Hadish kaka
23-07-2009, 16:19
ببخشید که اینجاجواب میدم آخه امکان ارسال پیام خصوصی رو ندارم (چون بیشتر مطالعه کردم تاپست بزنم )ولی شما پولش رو نمیخوای بالاخره هزینه ارسال و .....،طریقه پرداخت هزینه رو معین کن عزیز.
تعداد پستهات رو به 10 برسون تا بتوني پيغام خصوصي بدي.تو آدرست رو بفرست بقيه رو وللش:20:
Hadish kaka
23-07-2009, 16:23
سلام بچه ها
من تا حالا این fifa manager رو بازی نکردم میخوام بدونم بازی قشنگی هست یا نه ؟؟
مقسی
قشنگ...عاليه.اگه بازي كني معتادش ميشي.
سوال دیگم این بود که این بازی قشنگ تره یا real madrid-the game
به نظر من در اين سري بازيها اين بازي نظير نداره
Hadish kaka
23-07-2009, 20:46
going on public رو هم نمیدونم چیکار میکنه خواستم امتحان کنم که قبلش اخراج شدم :20:[/QUOTE]
going on public سهام باشگاه رو براي فروش ميذاره و باشگاه از حالت خصوصي در مياد و مردم سهامدار و صاحبش ميشن( مثل رئال مادريد)
با اين فروش پول زيادي به باشگاه مياد.البته فقط 29%سهام رو ميتوني بفروشي كه از اين فروش هم پول زيادي به دست مياد.هرچقدر باشگاهت بزرگ باشه پول دريافتيت هم زياد ميشه:20:
Hadish kaka
23-07-2009, 20:51
چه جوري ميشه شماره بازيكنهاي تيم رو عوض كرد؟
در قسمتMERCHANDISING-KIT-SHIRT NUMBER:20:
naraqi110
24-07-2009, 11:19
دوستان کسی این سوال قبلیم رو جواب نداد که باچه نرم افزاری میشه عکس بازیکنها و.... توی بازی گذاشت ؟
حداقل کارت گرافیکی که بشه باهاش بازی رو سه بعدی دید ،چه مدلیه ؟
Hadish kaka
24-07-2009, 16:55
دوستان کسی این سوال قبلیم رو جواب نداد که باچه نرم افزاری میشه عکس بازیکنها و.... توی بازی گذاشت ؟
حداقل کارت گرافیکی که بشه باهاش بازی رو سه بعدی دید ،چه مدلیه ؟
با فتوشاپ سايز عكست رو 160در160وفرمتش رو bmpكن(bitهم بايد 24 باشه).سپس تو محل بازي در پوشه يuserتوportraitكپي كن:20:
سوال دومت رو نفهميدم :41:منظورت اينكه 3dMatchبازي كني؟
naraqi110
24-07-2009, 17:24
با فتوشاپ سايز عكست رو 160در160وفرمتش رو bmpكن(bitهم بايد 24 باشه).سپس تو محل بازي در پوشه يuserتوportraitكپي كن:20:
سوال دومت رو نفهميدم :41:منظورت اينكه 3dMatchبازي كني؟
اینجوری عکست فقط به مقدار صورت قبلی می افته نه بیشتر ،ولی منظورم اینه که مثلا عکس رونالدوروتوبازی عوض کنی .درمورد دوم خودبازی (مسابقه )رو باچه کارت گرافیکیمیشه دید؟
Hadish kaka
25-07-2009, 21:24
اینجوری عکست فقط به مقدار صورت قبلی می افته نه بیشتر ،ولی منظورم اینه که مثلا عکس رونالدوروتوبازی عوض کنی .درمورد دوم خودبازی (مسابقه )رو باچه کارت گرافیکیمیشه دید؟
جواب سوال اولت رو نميدونم.درمورد سوال دومت هم بايد بگم كه من 08 رو با 128 به راحتي بازي ميكردم ديگه نميدونم 09 رو هم ميشه بازي كرد يانه ولي فكر كنم بشه:20:(درضمن cd رو فرستادم گفت سه روز ديگه به دستت ميرسه:20:)
naraqi110
26-07-2009, 10:35
جواب سوال اولت رو نميدونم.درمورد سوال دومت هم بايد بگم كه من 08 رو با 128 به راحتي بازي ميكردم ديگه نميدونم 09 رو هم ميشه بازي كرد يانه ولي فكر كنم بشه:20:(درضمن cd رو فرستادم گفت سه روز ديگه به دستت ميرسه:20:)
من الان 128 دارم ولی مسابقه هارو مجبورم با texمشاهده کنم البته اینجوری هم خوبه ،ضمنا از لطف حضرت عالی خیلی ممنونم .
Hadish kaka
26-07-2009, 17:03
من الان 128 دارم ولی مسابقه هارو مجبورم با texمشاهده کنم البته اینجوری هم خوبه ،ضمنا از لطف حضرت عالی خیلی ممنونم .
وقتي كه ميخواي 3d Match بازي كني چه اتفاقي ميافته؟ منظورم اينه كه ري استارت ميكنه يا از بازي مياد بيرون و... (خواهش ميكنم:20:)
naraqi110
27-07-2009, 07:39
اصلا قسمت 3d match فعال نمیشه وتو گزینه ها نیست اگه از بخش دیگه ای هم فعالش کنی هنگام شروع باز ی از باز ی خارج میشه ،البته یه کارت 256 هم دارم ولی رو ی بعضی بازیها اصلا نه اصلا کارت گر افیک نصب کردی(البته من همینجوری ام معتاد فیفا منیجرم ولی اگه میشد مسابقه رو دید خب بهتربود)
Hadish kaka
27-07-2009, 11:40
اصلا قسمت 3d match فعال نمیشه وتو گزینه ها نیست اگه از بخش دیگه ای هم فعالش کنی هنگام شروع باز ی از باز ی خارج میشه ،البته یه کارت 256 هم دارم ولی رو ی بعضی بازیها اصلا نه اصلا کارت گر افیک نصب کردی(البته من همینجوری ام معتاد فیفا منیجرم ولی اگه میشد مسابقه رو دید خب بهتربود)
اين ربطي به كارت گرافيكت نداره.تو قسمت option-preferences-matchday گزينه ي اول يعني
dicide before every match رو بزن
اگه مشكل حل نشد 100در 100 تو line- up مشكل داري.برو بهfirst team- line up
در قسمس راست پايين صفحه نوشته pickاونو بزن تا دسيارت تركيب رو بده بعد ببين 3dبازي ميكنه درضمن اگه تو تيم يكت بازيكن كم باشه چندتا از 2 بيار
nima_khoshtip_2009
27-07-2009, 12:58
سلام دو ستان من يه مشكلي دارم كسي مي تونه كمكم كنه؟
من تو بازي فيفا منيجر هر تيمي رو تو هر جامي قهرمان مي كنم سال بعدش مي ندازنم بيرون كمكم كنيد چيكار بايد بكنم
:41:
Format: PC
Release 30 Oct 2008
Developer: EA Sports
Publisher: EA Sports
Players:1 Player
PEGI Rating: NUL
بازي مربيگري فوتبال كه هر ساله پس از انتشار بازي فوتبال همان سال از سوي شركت EA Sports به بازار عرضه ميشود يكبار ديگر پائيز امسال وارد بازار ميشود.
اين بازي به شما اجازه مربيگري و مديريت يك باشگاه را به طور كامل مي دهد. بسياري از ليگ هاي جهان اعم از معتبر يا غير معتبر در ديتابيس بازي وجود دارد و شما حتي مي توانيد با ساخت يك باشگاه در نقطه اي دلخواه از كره زمين به مربيگري فوتبال بپردازيد
شما حتي ميتوانيد در حين بازي تاكتيكهاي بازي را به دلخواه تغيير دهيد.
تغيير موقعيت دوربين را در عكس فوق به زيبايي مشاهده مي كنيد.
تصوير فوق رقابت كيسي كلر و مايكل اوون را در ضربات پنالتي را نشان مي دهد.
اين يك نمونه از استاديوم كه شما مي توانيد با بودجه اي كه در اختيار داريد آنرا توسعه ببخشيد.
================================================== ============
فيلمهاي منتشر شده از گيم پلي بازي
گيم پلي 1
كيفيت HD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكيفيت SD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +
گيم پلي 2
كيفيت HD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++
گيم پلي 3
كيفيت HD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید========================================== ====================
تريلر رسمي بازي
لینک دانلود دموی قابل بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپچ رسمی (دیتابیس)
دانلود با حجم 8.3 مگابایت
دومین آپدیت پچ رسمی (آپدیت 1 را نیز شامل میشود و نیازی به نصب آپدیت 1 نیست)
دانلود با حجم 182 مگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسومین آپدیت پچ رسمی
دانلود با حجم 198 مگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچهارمین آپدیت پچ رسمی
دانلود با حجم 66.49 مگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک بازی برای جلوگیری از اخراج
دانلود با حجم 6 مگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSupported chipsets
- ATI Radeon X700, X800 series (Radeon X800 Pro not supported)
- ATI Radeon X1xxx series
- ATI Radeon HD 2xxx series
- ATI Radeon HD 3xxx series
- ATI Radeon HD 4xxx series
- NVIDIA GeForce 6800
- NVIDIA GeForce 7xxx
- NVIDIA GeForce 8xxx
- NVIDIA GeForce 9xxx and higher
- NVIDIA GeForce GTX 260 and 280
بعضی از امکانات جدید بازی (Thancks to Keshish)
میشه گفت بازی به کل تغییر کرده یعنی از نظر ظاهری البته.در ابتدای بازی میشه مشخص کرد که منوها روشن فانتزی باشند یا تاریک.من خودم منوی روشن رو انتخاب کردم که خیلی قشنگه.
مثل نسخه های قبل در همون اوایل شما باید مشخص کنید که چه لیگهایی در بازی باشند(توضیح:اگر سیستم شما زیاد قوی نیست بهتره که تعداد لیگ کمتری انتخاب کنید)
شما می توانید با انتخاب و تیک زدن لیگ Reserve در آن لیگهایی که انتخاب کرده اید مسابقات تیمهای Reserve یا تیم دوم هم داشته باشید.
شما باید مثل گذشته یک نام کاربری و یک آواتار به همراه چیزهایی دیگر،مثل تیم محبوب و تیم منفور خود،بازیکن مورد علاقه خود زبان مادری و زبان دوم و ... را وارد کنید.البته اینها تاثیری در بازی ندارند.همچنین شما می توانید مشخص کنید که متاهل هستید یا GF دارید و یا اینکه مجرد و یا ...
(توضیح:شما اگر متاهل باشید و در آینده بچه دار شوید و بچه شما پسر باشد،این احتمال وجود دارد که در فرزند شما وقتی که به سن فکر کنم 11 سال رسید و در صورت علاقه به فوتبال می تواند به تیم نونهالان شما وارد شود،مثل محمد پروین)
بعد از اینکه تیم خودتون را انتخاب کردید.از شما در رابطه با اهدافتان در این فصل سوال میشه.شما اگر بگید مثلاً من تیمم رو قهرمان جام حذفی و لیگ می کنم شاید محبوبیت شما نزد اسپانسر و هوادارن بالا بره اما باید بدونید موقعیت شما بسیار حساس میشه و شما حتماً باید توقعات هواداران و باشگاه رو برآورده کنید.بازی رو هک که نمی خواهید بکنید؟(آره میشه بازی رو دست کاری کرد)پس بهتره عاقلانه تصمیم بگیرید و الکی نگید من تیم رو قهرمان هر دو جام می کنم،چرا؟اونوقت کافیه چندتا بازی نتیجه نگیرید و برید پایین جدول.تماشاچی کم میاد به دیدن بازی های شما و در آمد باشگاه کم میشه،فروش شما کم میشه و در نتیجه سود شما می آد پایین و اونوقت باید خواب خرید بازیکنان میلیونی را ببینید.ضمناً به شما بگم تیم شما خرج زیاد داره و راه حل یر به یر کردن خرج و برج،بازی خوب و جذب تماشاچی و فروش بیشتر و بهتر لوازم و لباس باشگاه و بازیکنان هست.
1-شما در قسمت زندگی خصوصی و اونجایی که تمرین گلف و ماهیگیری داره می تونید یه کوئیز داشته باشید.بدین صورت که وارد محیط امتحان که می شوید از شما سوالاتی تخصصی در زمینه بازی پرسیده میشه که البته محدودیت زمانی نداره،اما حتی اگه همون سوال اول رو غلط جواب بدید دیگه امتحان ادامه پیدا نمی کنه.
مثلاً یکی از سوالات اینه که عکس چهارتا ورزشگاه رو نشون میده میگه که کدام یک ورزشگاه مثلاً تیم اوساسونا هست.
هنوز نمی دونم نتیجه امتحان چه تاثیری در ما داره.
2-شما در حین بازی 3 بعدی و بدون ایست بازی می تونید به راحتی تغییرات دلخواه خودتون رو در ارنج تیم،چگونگی بازی تیم و بازیکنان و ... داشته باشید.مثلاً وقتی تیمتون جلو هست می تونید بگید که تیم شروع به وقت کشی کنه.
(اطلاعات از کاربر خوب تاپیک Keshish)
راه حلی موقت برای بازی (Thancks to Fanoos)
1- تاریخ 28 ژوئن یه بازیکن جدید به بازی اضافه می کنی Add new player با هر تیمی
2- روز بعد با بازیکن اصلی خودت بازنشسته میشی Retire
3-در تاریخ 1 جولای باز یه بازیکن جدید ایجاد می کنی و با تیم اصلی خودت قرارداد می بندی و با بازیکن جدید که ساخته بودی بازنشسته میشی
این مراحل رو تو هر فصل تکرار می کنی!
عیب این روش اینه که تمام امتیازات مربیگری و پولهات همه میپره دو باره مربی میشی با level یک
ولی حسنش اینه که می تونی کارت رو با تیم مورد علاقت ادامه بدی اگه واسش زحمت کشیدی و بازیکن جدید گرفتی و به جام های معتبر صعود کردی و ...
امیدوارم به دردتون بخره
(اطلاعات از کاربر خوب تاپیک Fanoos)
بزودي اطلاعاتي كامل تر از بازي از همين تاپيك
Have Fun...
مي بخشين اين كرك چرا كار نمي كنه؟ تا بازي رو باز مي كنم كي پره بيرون
hamed.zizo
28-07-2009, 14:42
کرک واسه منم کار نکرد و وقتی بازی رو شروع میکنم میپره بیرون، من بازی رو از شرکت لوح نقره ای یا همون new tech خریدم اطلاع ندارین کرک شده هست یا نه؟
بعدشم من نمیتونم بازیکنای با ارزش رو بخرم و هیچکسی حاضر به مذاکره باهام نیست:41: بودجمم به شدت افت کرده و من چندین هفته اول لیگ بودم الان شدم 7ام به نظرتون چرا بازیکنام همچین میکنن؟؟:41:
M . Sayid
29-07-2009, 09:56
دوستان این بازی با فوتبال منیجر چه فرقی داره و در کل کدومشون بهتره؟؟
arian1374
29-07-2009, 12:17
کرک واسه منم کار نکرد و وقتی بازی رو شروع میکنم میپره بیرون، من بازی رو از شرکت لوح نقره ای یا همون new tech خریدم اطلاع ندارین کرک شده هست یا نه؟
بعدشم من نمیتونم بازیکنای با ارزش رو بخرم و هیچکسی حاضر به مذاکره باهام نیست:41: بودجمم به شدت افت کرده و من چندین هفته اول لیگ بودم الان شدم 7ام به نظرتون چرا بازیکنام همچین میکنن؟؟:41:
1-فکر کنم شرکت هایی که این بازیو تو ایران ارائه می کنند هیچ کدوم کرک شده نیست.
2-ایا شما پچ شماره 2 رو دانلود کردید؟؟؟؟؟؟اگر نکردید اونو از پست اول دانلود بکنید بعد اونو نصبش کن و بعد اینکار کرک اخراج نشدن razor1911 را دانلود کن بعد کپی کن توی محل نصب بازیت.
3-اگه می خوای بازیکنات بهتر نتیجه بگیرن برو توی Transfers-contracts پایین صفحه سمت راست عکس یه چکش مانندی هست اونو کلیک کن یه صفحه ای می یاد و حالت خودتو بذار Extreme .فکر کنم مشکلت حل بشه.واسه بدجه هم می تونی از رمز استفاده کنی(توضیحات در پست اول)
کاری داشتی بگو:40:
naraqi110
07-08-2009, 15:06
من یه مشکل دارم به آخر فصل رسیدم ولی در لیگ انگلیش وفرانسه تیم های آخر یه دسته پایین سقوط نمیکنندو تیمهای لیگ پایین نیز به دسته بالا صعود نمیکنند ؟(توضیح اینکه تیم ذخیره های من تو دسته یک بازی میکنه ،دربقیه لیگهاهمچین مشکلی نیست )
arian1374
07-08-2009, 18:34
من یه مشکل دارم به آخر فصل رسیدم ولی در لیگ انگلیش وفرانسه تیم های آخر یه دسته پایین سقوط نمیکنندو تیمهای لیگ پایین نیز به دسته بالا صعود نمیکنند ؟(توضیح اینکه تیم ذخیره های من تو دسته یک بازی میکنه ،دربقیه لیگهاهمچین مشکلی نیست )
من با تیم رئال مادرید هستم و چندین بار با تیم ذخیره خودم اول شدم ولی تیم بالا نمی یاد به جاش تیم های که تک هستند(تیم ذخیره ندارند)مییان بالا مثلا Barcelona B هم اصلا نمی یاد بالا.
mani_mentor
08-08-2009, 14:13
دوستان این بازی با فوتبال منیجر چه فرقی داره و در کل کدومشون بهتره؟؟
فیفا منیجر بهتره
سلام دوستان
کسی همه ی این پچ ها رو ریخته؟
وقتی من پچ چهارم رو میریزم برای ورود به بازی ازم registration code میخواد!! موندم که باید چیکار کنم.
همه ی پچ های قبلی و اون کرک رو هم به ترتیب ریختم.
لطفا زودتر یه کمکی بکنین که تیمم رو هواست بدون من!:31:
Hadish kaka
15-08-2009, 22:08
سلام دوستان
کسی همه ی این پچ ها رو ریخته؟
وقتی من پچ چهارم رو میریزم برای ورود به بازی ازم registration code میخواد!! موندم که باید چیکار کنم.
همه ی پچ های قبلی و اون کرک رو هم به ترتیب ریختم.
لطفا زودتر یه کمکی بکنین که تیمم رو هواست بدون من!:31:
براي پچ4كركي وجود نداره.بايد بعد از اينكه پچ4رو نصب كردي،دوباره پچ2رونصب كنني و بعد كرك رو بريزي.:20:
naraqi110
20-08-2009, 11:40
سلام مجدد ،تو قسمت منوی بازی این قسمت (match predicition)بهچه دردی میخوره ؟ برای تنظیم دیتا بیس هست ، وگزینه هاش چه کارمیکنه ؟ضمنایعنی تیم ذخیره ها هیچ وقت به لیگ بالا صعود نمیکنه ؟ آخه مال من بقیه تیمها هم صعود نمیکنند من تولیگ انگلیسم و بقیه لیگها (به جز فرانسه ولیگ خودم )این اتفاق به راحتی می افته .
mobiletown
22-08-2009, 20:02
من آپدیت های 2، 3 و 4 رو دانلود کردم حالا نمی دونم کدوما رو اول بریزم؟
اول 2 بعد 3 بعد 4 بعد دوباره 2 (چون 4 کرک نداره)
یا اول 3 بعد 4 بعد 2
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
arian1374
23-08-2009, 11:16
من آپدیت های 2، 3 و 4 رو دانلود کردم حالا نمی دونم کدوما رو اول بریزم؟
اول 2 بعد 3 بعد 4 بعد دوباره 2 (چون 4 کرک نداره)
یا اول 3 بعد 4 بعد 2
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
فکر کنم اول 2 بعد 3 بعد4 و دوباره 2 .به نظر من به همین ترتیب باید بریزی.:46:
naraqi110
23-08-2009, 16:31
سلام مجدد ،تو قسمت منوی بازی این قسمت (match predicition)بهچه دردی میخوره ؟ برای تنظیم دیتا بیس هست ، وگزینه هاش چه کارمیکنه ؟ضمنایعنی تیم ذخیره ها هیچ وقت به لیگ بالا صعود نمیکنه ؟ آخه مال من بقیه تیمها هم صعود نمیکنند من تولیگ انگلیسم و بقیه لیگها (به جز فرانسه ولیگ خودم )این اتفاق به راحتی می افته .
دوتاسوال هم درمورد youth داشتم اول اینکه چه کنم تیم های 11-12ساله هام قوی بشه بهتریین کمپ هارو ساختم توی کشورهای معروف ولی یه سریشون که حالا حالاتموم نمیشه یه سری هم که هیچ بازیکن خوبی توی این سن نمیدن -دوم درمورد وقتی سال تموم میشه ومیری سال بعد نمیشه کاری کرد کل تیم قبلی به تیم بالاترانتقال پیدا نکنه مثلا من توی تیم پایینم چندتا 11 ساله داشتم که حالا 12سالشونه ولی توی تیم 13-14ساله هاهستند (یه دوتا بازیکن خوب تو17-18ساله هام داشتم به دلایلی باهاشئن قراراداد نبستم الان از تیم 17-18 رفتند کجا میتونم پیداشون کنم اسمشون هم جستجو کردم فایده نداره ؟)ببخشید که سوالهازیادشد
zibarezaei
24-08-2009, 10:43
اساتید یه سوال دارم:
کدوم آپدیت با کرک razor کار می کنه؟میتونم با این کرک از آپدیت 4 استفاده کنم؟یا بهتر بگم از کدوم آپدیت استفاده کنم که مشکل اخراج و مشکل دیگه ای نداشته باشم؟
فکر کنم اول 2 بعد 3 بعد4 و دوباره 2 .به نظر من به همین ترتیب باید بریزی
خوب با این روش دیتا بیس بر نمی گرده به آپدیت 2؟
M.Z.KAKA
24-08-2009, 13:59
باعرض سلام یه سوال اینکه امکان تعویض عکس بازیکنها وجود داره...؟
باتشکر
zibarezaei
25-08-2009, 09:11
ببینید من بازی را نصب کردم.آپدیت 2 و 3 و 4 را هم نصب کردم.بعد از آن آپدیت 2 را بنا به گفته ای مجدداً نصب کردم و کرک Razor را ریختم.هنوز به انتهای فصل نرسیدم که ببینم مشکل اخراج هست یا نه.اما چیزی که برام عجیبه اینه که با این کار قاعدتاً باید دیتا بیس به آپدیت 2 برگرده یعنی آپدیت های 3 و 4 پر.درسته؟
arian1374
25-08-2009, 11:46
ببینید من بازی را نصب کردم.آپدیت 2 و 3 و 4 را هم نصب کردم.بعد از آن آپدیت 2 را بنا به گفته ای مجدداً نصب کردم و کرک Razor را ریختم.هنوز به انتهای فصل نرسیدم که ببینم مشکل اخراج هست یا نه.اما چیزی که برام عجیبه اینه که با این کار قاعدتاً باید دیتا بیس به آپدیت 2 برگرده یعنی آپدیت های 3 و 4 پر.درسته؟
مشکله اخراجت که قطعا درست شده ولی دوستانی که قبلا اینجا بودند گفته بودند که دیتابیسش پاک نمی شه ولی امتحانش که ضرر نداشت؟
zibarezaei
27-08-2009, 08:28
من چند تا سوال دارم یعنی می خوام نظر خواهی کنم:
شما بازی را در چه حالتی انجام می دهید؟3D؟Instant result؟یا حالتهای دیگه؟
اگه 3D انجام می دهید به عنوان بازیکن هم بازی می کنید یا فقط بازی را مدیریت می کنید؟
من خودم همیشه 3D بازی می کنم و یه بازیکن را در اختیار دارم.مشکلی که هست با دسته نمی تونم اصلاً دریبل بزنم.کسی بلده که در بازی چطور میشه دریبل زد؟
saeidnajibi
28-08-2009, 08:55
سلام بچه ها
کسی می تونه این اپدیت ها و کرک ها را برای کن پست کنه هزینه شو هم پرداخت می کنم
با تشکر
saeidnajibi
29-08-2009, 08:24
تعداد پستهات رو به 10 برسون تا بتوني پيغام خصوصي بدي.تو آدرست رو بفرست بقيه رو وللش:20:
سلام
ببخشید شما می تونید این آپدیت ها رو برا یمن هم ارسال کنید
لطفا خبرم کنید
zibarezaei
29-08-2009, 10:37
لیگ ایران هم داره؟
لیگ ایران را داره اما بازیکناش اصلی نیستند.
شما می تونی بازیکنان را خودت ادیت کنی.می تونی بی خیال قیافشون بشی.می تونی چهرشون را هم ادیت کنی.
کلاً در بخش ادیتور دستمون خیلی بازه
zibarezaei
29-08-2009, 11:36
به زودی اطلاعات جامعی از بازی در اختبار می ذارم.انواع فرمیشن ها،چگونگی تمرین دادن،مسائل روحی و روانی تیم،استفاده به جا از بازیکنان در سیستمهای مختلف،ساخت ورزشگاه جدید و ...
این بازی در ابتدا کمی تو ذوق میزنه.فرواردها گل نمی زنند،هافبکها خوب پاسکاری نمی کنند و ... باید مسائلی را رعایت کرد تا تیم رو بیاد.
من تیم لستر را گرفتم دسته 3 انگلیس بعد از 13 بازی هنوز نباختم و فقط یه مساوی دارم.
به زودی در خدمتم.
M.Z.KAKA
29-08-2009, 13:01
سلام
عزیزان کسی میدونه چرا دستیارا اینقدر استرسشون میره بالا..؟
من هر فصل تقریباَ همه دستیارام و از تیم باید بریزم بیرون......!
با تشکر:12:
zibarezaei
30-08-2009, 10:48
اطلاعات کلی بازی(1)
من هر چی به ذهنم برسه بدون رعایت ترتیب اینجا می نویسم:
نکته1:
اگر می خواهید از چیت استفاده کنید و به دنبال خرید و ولخرجی های گنده هستید حتماً مالک باشگاه باشید نه یک مربی خالی چون اگه وسط فصل یه بازیکن چشمتون را بگیره و بخواهید یه پیشنهاد بالا به وی دهید،هیئت مدیره اجازه ولخرجی به شما نمیده اما اگه صاحب باشگاه باشید می تونید هرکاری خواستید با پولتون بکنید.
نکته2:
کلاً یه چیزی تو مایه های یک ماه و یک هفته از ابتدای شروع مربی گریتون تا اولین بازی وقت دارید.من توصیه می کنم اول از همه دو تا کمک مربی استخدام کنید همراه با مربی بدنساز و یک روانشناس.
بعد از استخدام مربی،در بخش تمرینات و تمرینات گروهی شما می تونید تیمتون را به سه بخش تقسیم کنید(بدون در نظر گرفتن مربی دروازه بانها).بعضی از این بخشها عبارتند از MAD،DMA و ...
MAD یعنی چی؟یعنی تیمتون به سه بخش Midfielder ،Attack و Defender تقسیم شده.بخش اول مربی می خواد که بیشتر کارش با خط میانه باشه و بخش آخر یعنی Defender مربی می خواد که کارهای دفاعی را خوب بلد باشه.پس در استخدام مربی هم دقت کنید.
نکته3:
بهتره قبل از فصل تیمتون را به یک کمپ تمرینی ببرید و بهتره جایی را انتخاب کنید که به بالا رفتن قدرت بدنی تیم اضافه کنه.تمرینات را هم طوری برنامه ریزی کنید که حداقل بیست درصد به کارهای بدنسازی پرداخته بشه.
نکته 4:
یادتون باشه انجام تمرینات بدنسازی درسته که قدرت بدنی یا همون fitness را بالا میبره اما به شدت انرژی خالی میکنه از بازیکن.پس حتماً یادتون باشه تیم سه هفته بیشتر کار بدنسازی نکنه چون شما فقط اونوقت دو هفته وقت دارید هم انرژی بازیکنان را برگردانید هم کار تاکتیکی انجام دهید.
همیشه من تمرینات قبل از فصل را طوری می چینم که انرژی و قدرت بدنی تیمم در طول فصل بالای نود هست.الآن رسیده به 97 درصد.
نکته 5:
در طول اردوی تیمی حتماً چند تا بازی تمرینی برگزار کنید.کلاً قبل از فصی 7 یا 8 بازی تمرینی انجام بدید.یادتون باشه بازی با تیمه رزرو خودتون و تیم جوانان هم به شما کمک می کنه هم به اونها.کمک اونها به شما اینه که چون قاعدتاً اون تیمها ضعیفتر از تیم اصلی شما هستند با بردن آنها روحیه تیم بالا میره.
البته از بازی با تیمهای قوی غافل نشید.اگه سه بعدی بازی می کنید و همیشه آویزون یک بازیکن هستید،بازی تمرینی با یک تیم قوی را حتماً سه بعدی تماشا کنید یعنی اینکه مربی بازیکن نباشید تا راحتتر بازی را آنالیز کرده و ضعف تیمتون را بهتر بفهمید.چون اگه یه بازیکن بردارید برای بازی اونوقت همش حواستون به بازی خودتون هست.
فصل شروع شد؟نکات طول فصل را بعد در خدمتتون هستم.
آهان یادم رفت الکی در قسمت dressing room به بازیکنان قول ندید که تو فیکسی یا تو بهترین بازیکن من هستی یا دمت گرم خوب تمرین می کنی می ذارمت تو ترکیب.چون اگه در طول فصل از بازی بازیکنی که بهش گفتی تو بهترین منی خوشت نیاد و بذاریش بیرون اونوقت trust تیم پایین میاد و ...
خداحافظ
saeidnajibi
31-08-2009, 09:18
من یه مشکلی دارم اونم اینه که من وقتی بازی های لیگ رو به صورت سه بعدی تماشا می کنم بعد از اتمام بازی از صفحه خارج نمیشه ولی در بازی های دوستانه خارج میشه لطفا کمکم کنید که چگونه می تونم در بازی های لیگ از صفحه سه بعدی خارج شه
با تشکر
naraqi110
01-09-2009, 13:28
کسی نیست به اون چندتاسوال من پاسخ بده ؟؟؟!!
zibarezaei
01-09-2009, 13:39
کسی نیست به اون چندتاسوال من پاسخ بده ؟؟؟!!
وتاسوال هم درمورد youth داشتم اول اینکه چه کنم تیم های 11-12ساله هام قوی بشه بهتریین کمپ هارو ساختم توی کشورهای معروف ولی یه سریشون که حالا حالاتموم نمیشه یه سری هم که هیچ بازیکن خوبی توی این سن نمیدن -دوم درمورد وقتی سال تموم میشه ومیری سال بعد نمیشه کاری کرد کل تیم قبلی به تیم بالاترانتقال پیدا نکنه مثلا من توی تیم پایینم چندتا 11 ساله داشتم که حالا 12سالشونه ولی توی تیم 13-14ساله هاهستند (یه دوتا بازیکن خوب تو17-18ساله هام داشتم به دلایلی باهاشئن قراراداد نبستم الان از تیم 17-18 رفتند کجا میتونم پیداشون کنم اسمشون هم جستجو کردم فایده نداره ؟)ببخشید که سوالهازیادشد
سوال اول:
شما می تونی برای بازیکنانی که زبان انگلیسیشون(اگه تو کشور انگلیس باشی به فرض)ضعیفه معلم زبان بگیری.این اندکی در روند رشد بازیکن تاثیر میذاره.یا اینکه مربی جوانان خوب استخدام کن.یا مهمتر از اون اگه در تیم بزرگسالت چندتا دستیار داری،تیمهای رده های سنی پایینت را با تیم بزرگسال تمرین بده.
سوال دوم را جوابی ندارم
اما در مورد بازیکنانی که از تیمت جدا شدن:شاید بتونی در transfer history چیزی پیدا کنی،شاید.در مورد این جستجو می کنم.
arashb86
02-09-2009, 17:35
سلام...یه سوال
این کرک برنامه برای جلوگیری از اخراج ، برای آپدیت 4 هم کار میکنه؟ من قبلا آپدیت 2 داشتم و کار میکرد.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من سوالی در مورد اخراج شدنم از باشگاه داشتم که بعداز یک فصل اخر فصل با وجودی که تمام شاخصها مثبته بازم بصورت ناگهانی اخراج میشم خواهش میکنم اگه امکان داره در این مورد توضیح جامعی بدید که چطور میشه این مشکل رو حل کنم از توضیح بالا چیزی دستگیرم نشد خواهشا سریعتر جواب بدید چون دارو برای 5ام بار تلاش می کنم که این بازی انجام بدم
M.Z.KAKA
03-09-2009, 12:06
سلام...یه سوال
این کرک برنامه برای جلوگیری از اخراج ، برای آپدیت 4 هم کار میکنه؟ من قبلا آپدیت 2 داشتم و کار میکرد.
سلام
نه این کرک رازور مخصوص اپدیت 2 ساخته شده و برای بقیه کارنمی کنه...
سلام به دوستان
من کرک razor رو نصب کردم اما به محض اینکه extracمی کنمش nod32.4 پاکش می کنه باید چی کارکنم که هم انتی ویروسمو غیر فعال نکنم هم کرک کار کنه
Rossoneri
04-09-2009, 16:34
دوستان من بازی رو نصب کرده ام و بازی اجرا میشه اما وارد قسمت 3 بعدیش نمیشه! لپ تاپ Vaio دارم. با گرافیک x3100 intel
Rossoneri
04-09-2009, 16:48
آقا در ضمن ما یک غلطی کردیم این کرکتون رو دانلود کردیم که اخراج نشیم دیگه بازی با همون اخراج شدنش هم بالا نمیاد!
Alireza.M67
04-09-2009, 20:27
آقا در ضمن ما یک غلطی کردیم این کرکتون رو دانلود کردیم که اخراج نشیم دیگه بازی با همون اخراج شدنش هم بالا نمیاد!
تا تو باشی دیگه از این غلطا نکنی :31:
(شوخی)
دوست عزیز آپدیت 2 رو دان کن و بعد کرک رو کپی کن .
M.Z.KAKA
04-09-2009, 21:48
سلام به دوستان
من کرک razor رو نصب کردم اما به محض اینکه extracمی کنمش nod32.4 پاکش می کنه باید چی کارکنم که هم انتی ویروسمو غیر فعال نکنم هم کرک کار کنه
شما همیشه اول باید انتی ویروستو غیر فعال کنی وبعد فایل اجرایی منجرو از قسمت قرنتینه ری استور کنی...
قابل توجه که خودم هم همین مشکلو با nod32 دارم....
Farid Soltangais
05-09-2009, 21:59
آقا این جریان اخراج شدن چیه؟
جرا هر سال می اندازنمون بیرون ؟ چجوری میشه جلوشو گرفت؟
شما همیشه اول باید انتی ویروستو غیر فعال کنی وبعد فایل اجرایی منجرو از قسمت قرنتینه ری استور کنی...
باسلام
یافتم یافتم
راه حل پاک نشدن کرک اینکه اول انتی ویروستو غیر فعال کنی بعد کرک و کپی کنی بعد بری تو قسمت advance setting انتی ویروس nod32 گزینه exclusions رو بزنی بعد از طریق گزینه add فیل کرکو که توی پوشه بازی کپی کردی بودی رو به اون لیست اضافه کنی بعد انتی ویروستو فعال کنی دیگه پاکش نمی کنه
باسلام
یافتم یافتم
راه حل پاک نشدن کرک اینکه اول انتی ویروستو غیر فعال کنی بعد کرک و کپی کنی بعد بری تو قسمت advance setting انتی ویروس nod32 گزینه exclusions رو بزنی بعد از طریق گزینه add فیل کرکو که توی پوشه بازی کپی کردی بودی رو به اون لیست اضافه کنی بعد انتی ویروستو فعال کنی دیگه پاکش نمی کنه
arian1374
06-09-2009, 09:58
شرکت EA یجوری بازی رو نوشته که بازی هایی که کپی هستندبعد از یک فصل از تیم اخراج میشند.شما می تونی اپدیت شماره 2 رو از صفحه اول دانلود کنی زمانی که دانلودش کردی نصبش کن دوباره برو صفحه اول پچ جلوگیری از اخراج هم دانلو کن و در محل نصب بازی پیست کن اینجوری دیگه از تیم اخراجت نمی کنند.:20:
M.Z.KAKA
06-09-2009, 12:22
این اتفاق برای این میفته که شرکت EA زحمت کشیدنیه جور قفلی روی منیجر امسال احتمالاَتمام محصولات ودر سالهای دیگر که وقتی بازی کرک میشه ای اتفاق میفته....
برای حل این مشکل میتونی کرک رازور و آپدیت2 دانلود ونصب کنی که مشکلت حل میشه.
ادرسشو میتونی از صفحات قبل پیدا کنی.:12:
Rossoneri
06-09-2009, 19:45
من پچ 2 رو با کرک نصب کردم و بازی بدون مشکل اجرا شد اما دیگه نمیتونم بازیکن قرض بدم به تیمهای دیگه. وقتی روی گزینه ای که بازیکن رو میتونی به تیمهای دیگه پیشنهاد بدی میزنم قسمت قرضیش کار نمیکنه. قبلا درست بود از وقتی پچ 2 رو ریختم اینجوری شده. حالا چجوری درست میشه خیلی مهمه این قضیه!
باسلام خدمت دوستان عزیز
من رمز پولدار شدن این بازی رو می خوام هر چی تو این پستها گشتمپیدا نکردم اگه کسی با آموزش استفادش رو برام بذاره ممنون می شم اگه سریعتر جواب بدید
باسلام خدمت دوستان عزیز
من رمز پولدار شدن این بازی رو می خوام هر چی تو این پستها گشتمپیدا نکردم اگه کسی با آموزش استفادش رو برام بذاره ممنون می شم اگه سریعتر جواب بدید اخه خیلی عجله دارم:46::11::11::11::31:
zibarezaei
07-09-2009, 11:00
رمز خاصی نداره.میری به این قسمت:
\ea sports\fifa manager 09\user
فایل object را با نت پد باز می کنی و این خط را پیدا می کنی:
Palace,Palais,Schloss,Palacio,Palazzo,Palac
عدد روبروی palac را تغییر میدی مثلاً اینطور:
Palace,Palais,Schloss,Palacio,Palazzo,Palac,-1200000000
یعنی قیمت palac منفی شده.میای تو بازی و میری در قسمت personal life و هرچه قدر خواستی palac می خری.چون قیمتش منفیه خرید آن به پول شما اضافه میکنه.
یادت باشه پولدار شدن کافی نیست.برای خرید بازیکن یا هر ولخرجی دیگه باید از پول شخصیت(که از همون راه خرید palac بدست آمده)به باشگاه هدیه بدی(donate)تا باشگاه سرمایه دار بشه.
M.Z.KAKA
07-09-2009, 12:13
باسلام
یافتم یافتم
سلام
آقا دمتگرم..:40:
قابل توجه بقیه دوستان اگر کسی می دونه چرا استرس این دستیارای کوفتی اینقدر میره بالا جواب مارو بده.
M.Z.KAKA
07-09-2009, 12:17
سلام
قابل توجه بقیه دوستان اگر کسی می دونه چرا استرس این دستیارای کوفتی اینقدر میره بالا جواب مارو بده.
با سلام...چند تا سوال:
1-با توجه به اینکه بازیکنانی که خداحافظی میکنند میشود دستیارشان کرد اما سه فصلی میشه که از خداحافظی بازیکنم میگذرد اما هنوز گم و گور میباشد...
2-چرا دستیارانم استرس دار میشوند و لول اونها پایین میاد...
3- این سایتی که عکسهای بازیکنان را دارد و آماده اعمال در بازی هست آدرسش چه هست؟
4- یکی از دوستان قبلا قرار بود لیگ ایران رو بسازه و برای استفاده اینجا قرار بده...پس چی شد...
اخباری از MaNaGeR10 هم اومده بگید...
M.Z.KAKA
09-09-2009, 12:32
با سلام
دوستانی میخوان میتونن از سایت fifam.info پچ آپدیت منیجرو دانلود کنن..
خیلی کامل و البته با حجم زیاد(حدوداَ 2G )...:18:
Rossoneri
09-09-2009, 16:36
آقا اگه این پچ 3 رو نصب کنیم بعد دوباره مشکل اخراج شدن بوجود میاد؟!
arian1374
09-09-2009, 18:51
آقا اگه این پچ 3 رو نصب کنیم بعد دوباره مشکل اخراج شدن بوجود میاد؟!
آره ولی تو باید بعد از نصب پچ 3 ،پچ 2 رو دوباره نصب کنی و کرک جلوگیری از اخراج رو بریزی اینجوری هم اطلاعات پچ 3 واست کار می کنه هم اخراج نمی شی.
arian1374
11-09-2009, 18:49
شما می تونید به این آدرس برید.
Headphone
15-09-2009, 10:27
EA added some new trigger at the end of Manager Mode season.If you play with a pirated version you get sacked at the end of the season, that's for sure.
But here is a working mini-image.This fix will remove the sacking problem about registering
at EA.com.
Instalation Steps:
1. Unrar.
2. Mount image with deamon tools
3. Play the game.
تو اکثر فروم ها به عنوان راه حل اینو نوشتن ولی برای من که کار نکرد...خیلی های دیگه هم میگفتن کار نمیکنه ولی چند نفر رو هم دیدم که نوشته بودن مشکلشون حل شده...نمیدونم کسی این راه حلو اینجا گذاشته یا نه، به هر حال گفتنش ضرر نداشت!
کسی میتونه لینک سالم این فایل رو بذاره آخه لینکش خراب شده:13:
zibarezaei
16-09-2009, 14:33
کسی میتونه لینک سالم این فایل رو بذاره آخه لینکش خراب شده:13:
اگه مشکلتون اخراج شدنه کرک Razor را در پست اول نصب کنید درست میشه.
Headphone
18-09-2009, 09:03
اگه مشکلتون اخراج شدنه کرک Razor را در پست اول نصب کنید درست میشه.
آره مشکلم اخراج شدنه ولی نمی تونم پچ دوم رو دانلود کنم آخه سرعت اینترنتم خیلی کمه
دنبال راه های آسونتر می گردم:8:
milan2007
19-09-2009, 12:21
من بازی رو که نصب می کنم حالت 3D نداره...کسی تا حالا اینطور نبوده؟چیکار باید بکنم؟
arian1374
20-09-2009, 10:07
آره مشکلم اخراج شدنه ولی نمی تونم پچ دوم رو دانلود کنم آخه سرعت اینترنتم خیلی کمه
دنبال راه های آسونتر می گردم:8:
منم سرعت اینترنتم خیلی پایین بود:41: ولی بالاخره تونستم دانلودش کنم.:31::18:
arian1374
20-09-2009, 10:12
من بازی رو که نصب می کنم حالت 3D نداره...کسی تا حالا اینطور نبوده؟چیکار باید بکنم؟
سیستمت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم واسه پایین بودن سیستمت باشه.
milan2007
20-09-2009, 17:15
سیستمت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم واسه پایین بودن سیستمت باشه.
cpu 1.8 core2duo
ram 3 GIG
graphic 358
majidmjh
27-09-2009, 20:32
سلام بچه ها من می خوام یه انجمن راجع به FIFA Manger تخصصی بزنم ! آخه بازی اونقدر بزرگه و سوراخ سنبه داره که واقعاً یه انجمن کامل رو طلب می کنه ! :46:
آموزش بازی
پچ های بازی
کرک
برگذاری کاپ های آنلاین :5:
اتفاقات مهم
سئوال و پاسخ
دانلود خود بازی
بحث و تبادل نظر
مشکلات بازی
سخت افزار های مورد نیاز
نرم افزار های مورد نیاز
گفت و گوهای آزاد
نظرتون راجع به این کار چیه ؟ :40::40::11::11::11:
arian1374
28-09-2009, 17:01
سلام بچه ها من می خوام یه انجمن راجع به FIFA Manger تخصصی بزنم ! آخه بازی اونقدر بزرگه و سوراخ سنبه داره که واقعاً یه انجمن کامل رو طلب می کنه ! :46:
آموزش بازی
پچ های بازی
کرک
اتفاقات مهم
سئوال و پاسخ
دانلود خود بازی
بحث و تبادل نظر
مشکلات بازی
سخت افزار های مورد نیاز
نرم افزار های مورد نیاز
گفت و گوهای آزاد
من با انجمن موافقم و هر کمکی از دستم بر بیاید انجام میدم ولی بقیه هم کمک بکنند.(نیاز به تجربه بقیه هم هست)
M.Z.KAKA
29-09-2009, 14:52
آموزش بازی
پچ های بازی
کرک
اتفاقات مهم
سئوال و پاسخ
دانلود خود بازی
بحث و تبادل نظر
مشکلات بازی
سخت افزار های مورد نیاز
نرم افزار های مورد نیاز
گفت و گوهای آزاد
به نظر من فکر خیلی خوبیه مطئناَ مشکلات منیجر خیلی زودتر حل میشه ومثل الآن نیست که تقریبا یک ماه دیگه شماره جدید میاد اما هنوز خیلیها دنبال حل مشکل اخراج هستن
djsnowman
30-09-2009, 13:54
با سلام...چند تا سوال:
1-با توجه به اینکه بازیکنانی که خداحافظی میکنند میشود دستیارشان کرد اما سه فصلی میشه که از خداحافظی بازیکنم میگذرد اما هنوز گم و گور میباشد...
2-چرا دستیارانم استرس دار میشوند و لول اونها پایین میاد...
3- این سایتی که عکسهای بازیکنان را دارد و آماده اعمال در بازی هست آدرسش چه هست؟
4- یکی از دوستان قبلا قرار بود لیگ ایران رو بسازه و برای استفاده اینجا قرار بده...پس چی شد...
راستش من لیگ ایران را ساختم با تمام آرم و عکس و مشخصات بازیکنان لیگ برتر و حتی بعضی اسامی و مشخصات بازیکنان لیگ های دسته یک و سایر کشور های آسیایی ولی تقریبا دو ماه این کار طول کشید بنابراین تصمیم گرفتم برای فیفا منیجر 10 این کار و انجام بدم و بعد در اختیار شرکتهای تولید کننده بازی بگذارم.انصافا فیفا منیجر فارسی خیلی لذت بخش تر از سایر کشورهاست .جام باشگاه های آسیا و مقدماتی جام جهانی و عکس استادیوم ها و شهرها و مربی های ایرانی را هم اضافه کردم.انشا الله چند وقت بعد اینکه منیجر 10 اومد فارسیش را میدم بیرون.
djsnowman
30-09-2009, 14:16
آموزش بازی
پچ های بازی
کرک
اتفاقات مهم
سئوال و پاسخ
دانلود خود بازی
بحث و تبادل نظر
مشکلات بازی
سخت افزار های مورد نیاز
نرم افزار های مورد نیاز
گفت و گوهای آزاد
فکر خیلی خوبیه اتفاقا من هم تو این فکر بودم ولی فرصتش را ندارم.البته اگر شما این کار را انجام بدید قول میدم از فعالترین کاربرها باشم.
اتفاقا وقتی برای ساخت پچ فارسی تو نت سرچ میکردم ,یک کشورهای عجیب غریبی که بعضا اسمشون را هم نشنیده بودم یک وب سایت برای منیجر داشتند و پک کشور خودشون را هم ساخته بودن.در حالیکه شاید هیچ افتخار فوتبالی کشورشون تا حالا کسب نکرده بود.
البته به نظر من طرفداران منیجر تو ایران خیلی کم هستند .یک علتش هم همین پیچیده بودن و انگلیسی بودن زبان این بازیه.من برای دو تا از دوستام مجبور شدم چند ساعت کلاس خصوصی تدریس منیجر بزارم :31: که البته با راه اندازی این سایت انشالله مشکل حل خواهد شد.
farshad.88
30-09-2009, 16:48
بهتر نیست درباره فوتبال منیجر هم یک انجمن داشته باشیم ؟ اخه من از چند نفری که پرسیدم. اونو به فیفا منیجر ترجیح میدن. به علت اصلی نبودن بازی فیفا منیجر تو ایران. همه باهاش مشکل دارند. ولی فوتبال منیجر خیلی راحت تره.
arian1374
30-09-2009, 16:57
راستش من لیگ ایران را ساختم با تمام آرم و عکس و مشخصات بازیکنان لیگ برتر و حتی بعضی اسامی و مشخصات بازیکنان لیگ های دسته یک و سایر کشور های آسیایی ولی تقریبا دو ماه این کار طول کشید بنابراین تصمیم گرفتم برای فیفا منیجر 10 این کار و انجام بدم و بعد در اختیار شرکتهای تولید کننده بازی بگذارم.انصافا فیفا منیجر فارسی خیلی لذت بخش تر از سایر کشورهاست .جام باشگاه های آسیا و مقدماتی جام جهانی و عکس استادیوم ها و شهرها و مربی های ایرانی را هم اضافه کردم.انشا الله چند وقت بعد اینکه منیجر 10 اومد فارسیش را میدم بیرون.
امیدوارم که موفق باشی واقعا داری کار بزرگی می کنی.:11::11:
djsnowman
30-09-2009, 17:55
بهتر نیست درباره فوتبال منیجر هم یک انجمن داشته باشیم ؟ اخه من از چند نفری که پرسیدم. اونو به فیفا منیجر ترجیح میدن. به علت اصلی نبودن بازی فیفا منیجر تو ایران. همه باهاش مشکل دارند. ولی فوتبال منیجر خیلی راحت تره.
میشه یک کار بهتر بکنیم و اون راه اندازی یک سایت منیجر یا مربی گری فوتبال باشه که همه بازیهای مربوط به مربی گری فوتبال را در بر بگیره.هر چند که من فکر میکنم طرفدارهای فیفا منیجر خیلی بیشتر باشند.
sdfsdfsdfsdf
30-09-2009, 17:55
آموزش بازی
پچ های بازی
کرک
اتفاقات مهم
سئوال و پاسخ
دانلود خود بازی
بحث و تبادل نظر
مشکلات بازی
سخت افزار های مورد نیاز
نرم افزار های مورد نیاز
گفت و گوهای آزاد
منم موافقم.خواستی بگو در خدمت هستم.می تونیم یه انجمن راه بندازیم با VB یا SMF یا حتی phpnuke.
ضمناً یه درخواست از مدیرانی دارم که پیامهای کاربران تازه وارد را تایید می کنند و بعداجازه نمایش می دهند:
فرض می کنیم یه تاپیک هست که دقیقه به دقیقه مطلب داخلش میاد.یه توضیحی اومده که بفرض من نسبت به اون توضیح سوال دارم،سوالمو مطرح می کنم،تا بیاد تایید بشه طبیعتاً به علت شلوغی تاپیک چند تا متن دیگه هم وارد میشه.ایراد اینجاست که متن من(من نوعی)بعد از تایید میره دقیقاً همون زمانی که ارسال کردم در تاپیک قرار میگیره یعنی چندین پست قبل و احتمال زیاد دیگه کسی بهش توجه نمیکنه.اگه میشد پستهای تاییدی کاربران تازه وارد آخرین پست قرار می گرفت خیلی خوب بود.
ببخشید نمی دونستم این درخواست را به کی و کجا بدم مجبور شدم اینجا بنویسم
majidmjh
30-09-2009, 18:27
ممنون از همه به خاطر دلگرمي كه داديد ، مزاحم همتون مي شم ! :40:
میشه یک کار بهتر بکنیم و اون راه اندازی یک سایت منیجر یا مربی گری فوتبال باشه که همه بازیهای مربوط به مربی گری فوتبال را در بر بگیره.هر چند که من فکر میکنم طرفدارهای فیفا منیجر خیلی بیشتر باشند.
راستش از روز اولي كه به فكرش افتادم ، نظرم اين بود كه يه انجمن باشه مخصوص بازي هاي FIFA و FIFA Manager بعدش فكر كردم كه اگر باز هم تخصصي تر بشه بهتره . به نظر من هم طرفداراي فيفا منيجر بيشترن ،نهايتش يه تايپيك براي فوتبال منيجر هم مي ذاريم كه تمامي بخش هاي اون رو هم داشته باشيم ولي اولويت با فيفا منيجر باشه :5:
منم موافقم.خواستی بگو در خدمت هستم.می تونیم یه انجمن راه بندازیم با VB یا SMF یا حتی phpnuke.
من خودم مدير فني انجمن ام اس ايران هم هستم ، اون جا سيستم SMF رو داريم ولي نظر خودمم روي VB و MyBB هست . اگه مي شه باز هم در اين مورد نظرتون رو بگيد . اگه SMF بذاريم من تمامي پك هاي مهم رو دارم ، از چت گرفته تا دكمه تشكر و ...
هاست هم دارم ، ولي به خاطر نصب IP استاتيك به مشكل خورده ، اون درست بشه دامين هم مشكلي نيست .
خيلي خوبه ، بهتر بگم عاليه . بهت خسته نباشيد مي گيم و دستت درد نكنه .
:40: ايشاالله انجمن رو قبل از انتشار فيفا منيجر 10 راه مي اندازيم . :40:
sdfsdfsdfsdf
30-09-2009, 18:40
ممنون از همه به خاطر دلگرمي كه داديد ، مزاحم همتون مي شم ! :40:
راستش از روز اولي كه به فكرش افتادم ، نظرم اين بود كه يه انجمن باشه مخصوص بازي هاي FIFA و FIFA Manager بعدش فكر كردم كه اگر باز هم تخصصي تر بشه بهتره . به نظر من هم طرفداراي فيفا منيجر بيشترن ،نهايتش يه تايپيك براي فوتبال منيجر هم مي ذاريم كه تمامي بخش هاي اون رو هم داشته باشيم ولي اولويت با فيفا منيجر باشه :5:
من خودم مدير فني انجمن ام اس ايران هم هستم ، اون جا سيستم SMF رو داريم ولي نظر خودمم روي VB و MyBB هست . اگه مي شه باز هم در اين مورد نظرتون رو بگيد . اگه SMF بذاريم من تمامي پك هاي مهم رو دارم ، از چت گرفته تا دكمه تشكر و ...
هاست هم دارم ، ولي به خاطر نصب IP استاتيك به مشكل خورده ، اون درست بشه دامين هم مشكلي نيست .
خيلي خوبه ، بهتر بگم عاليه . بهت خسته نباشيد مي گيم و دستت درد نكنه .
:40: ايشاالله انجمن رو قبل از انتشار فيفا منيجر 10 راه مي اندازيم . :40:
ببین استاد من چون کاربر تازه کارم نمی تونم برات PM بزنم.مجبورم اینجا ID مسنجرمو بذارم تا تماس بگیری(اون مد تشکری که گفتی دیوونم کرد :31: )
اگه انجمن راه بیفته خیلی عالی میشه.دستمون خیلی باز میشه رو بازی های منیجری
ID مسنجر:eseduad
خواهشاً اینو پاک نکنید چون جور دیگه نمی تونم با ایشون تماس بگیرم
fanoos2006
30-09-2009, 23:53
سلام منم پایم برای انجمن
من که از بس این بازی رو دوست دارم بعد از مشکلات اخراج رفتم نسخه اصل رو خریدم!! الانم راحت با آپدیت 4 بازی می کنم
اگه کمکی هم بتونم در راه اندازی انجمن دریغ نمی کنم
fanoos2006
30-09-2009, 23:57
سلام منم پایم برای انجمن
من که از بس این بازی رو دوست دارم بعد از مشکلات اخراج رفتم نسخه اصل رو خریدم!! الانم راحت با آپدیت 4 بازی می کنم :5:
اگه کمکی هم بتونم در راه اندازی انجمن دریغ نمی کنم:10:
sdfsdfsdfsdf
01-10-2009, 00:01
پس بهتره حالا که همه موافق برپایی یه انجمن برای بازی های منیجری(البته باید گفت مواد مخدر منیجری)هستند اسم انجمن(اسم سایت)را انتخاب کنیم.
پیشنهادات من:
gamesmanager.ir
sportmanager.ir
fifamanager.ir
fanoos2006
01-10-2009, 00:14
fifamanager.ir به نظرم خوبه
djsnowman
01-10-2009, 00:30
با توجه به اینکه قرار شد تاپیکی در مورد فوتبال منیجر هم داشته باشیم و کلا یک سایت در مورد مربی گری فوتبال باشه این اسامی به نظر من بهتره
FM-IRAN.COM
FM-PERSIAN.COM
FM.IR
sdfsdfsdfsdf
01-10-2009, 08:26
خوب برای هاست و دامین چکار کنیم؟منظورم هزینشه.از این هاست های ارزون و بی نام و نشان نمیشه خرید.هم کند هستند هم نامطمئن.ثبت یک دامین ir با هاست یکساله بر روی سرورهای قوی مامبو تقریباً 40 هزار می افته!!!!کسی تقبل میکنه؟مشکل اینجاست
M.Z.KAKA
01-10-2009, 12:30
منم با fifamanager.ir موافقم لطفا سریعتر اقدام کنید:11:
majidmjh
01-10-2009, 13:43
دامين fifamanager.ir رو ثبت كردم ، هاست هم دارم . :40::40:
از دوستايي كه دامين هاي ديگه پيشنهاد كردن هم ممنون ، باز هم اگه به يه دامين ديگه هم رسيديم ، مشكلي نيست ، هر چند تا دامين كه بخواهيم مي شه گرفت . :8:
ولي چند روز به من وقت بديد مشكلات هاست رو بر طرف كنم . :10:
اگر تا چند روز ديگه بر طرف نشد يه هاست ديگه مي گيرم ، از نظر پشتيباني هم خيالتون راحت . من خودم كارم اينه .
در ضمن من كل هزينه ها رو متقبل مي شم . :20:
FIFAManager.ir
arian1374
01-10-2009, 15:33
از دوستايي كه دامين هاي ديگه پيشنهاد كردن هم ممنون ، باز هم اگه به يه دامين ديگه هم رسيديم ، مشكلي نيست ، هر چند تا دامين كه بخواهيم مي شه گرفت . :8:
اگر تا چند روز ديگه بر طرف نشد يه هاست ديگه مي گيرم ، از نظر پشتيباني هم خيالتون راحت . من خودم كارم اينه .
FIFAManager.ir
عالیه پس پیش به سوی انجمن تخصصی مربیگری فوتبال.
حالا چندتا پیشنهادم دارم:
1-درباره سایت های که میشه رفت و مربیگری آنلاین هم کرد موضوعی داشته باشیم.
2-تبلیغات یادت نره.
3-اون دوست ما هم که داره برای FIFA MANAGER 10 هم لیگ ایران رو می سازد در این انجمن به فروش بگذارد.
sdfsdfsdfsdf
01-10-2009, 20:18
FIFAManager.ir
ایول استاد عالی بود.
حالا می خوای انجمن را با چی بیاری بالا؟VB،SMF،PHPNuke یا چیز دیگه؟اگه کمک خواستی من هم می تونم در خدمتت باشم.بسته های زیادی از SMF و ماژولهای زیادی هم از نیوک دارم.
موفق باشی
djsnowman
01-10-2009, 23:22
عالیه پس پیش به سوی انجمن تخصصی مربیگری فوتبال.
حالا چندتا پیشنهادم دارم:
1-درباره سایت های که میشه رفت و مربیگری آنلاین هم کرد موضوعی داشته باشیم.
2-تبلیغات یادت نره.
3-اون دوست ما هم که داره برای FIFA MANAGER 10 هم لیگ ایران رو می سازد در این انجمن به فروش بگذارد.
اینجور که از تریلر و مطالب وبلاگ سازندش میشه برداشت کرد منیجر 10 تا کید زیادی روی بازی بصورت نتورک داره و از انجمن میشه بیشتر برای برگذاری مسابقات استفاده کرد ولی پچ های خیلی زیادی از لیگ های تمام کشورهای دنیا دارم که البته مربوط به 09 ولی اونارو حتما میزارم توی سایت احتمال زیاد برای منیجر 10 هم پچ های زیادی را میشه پیدا کرد.ولی حتما منیجر فارسی را با تخفیف ویژه داخل انجمن میزارم.
ولی دمتون گرم بخصوص آقا مجید چون پارسال وقتی انجمن منیجر کشورهای دیگرو میدیدم کلی افسوس می خوردم که چرا ایران یک سایت در این باره نداره.
انشالله اگر یک آقای منیجر باز خارجی وارد کردن فونت را داخل بازی بهم یاد بده مصاحبه ها را هم به فارسی بر می گردونم.
majidmjh
02-10-2009, 10:29
ایول استاد عالی بود.
حالا می خوای انجمن را با چی بیاری بالا؟VB،SMF،PHPNuke یا چیز دیگه؟اگه کمک خواستی من هم می تونم در خدمتت باشم.بسته های زیادی از SMF و ماژولهای زیادی هم از نیوک دارم.
موفق باشی
حتماً ازت كمك خواهم گرفت ، نظرت در مورد SMF چيه ؟ حالا كه بسته هاش رو كامل داريم خيلي جلو ميوفتيم . :8:
2-تبلیغات یادت نره.
در مورد فروشگاه هم يكمي به من وقت بديد ، چون براي فروشگاه بايد قرارداد ببنديم و هزينه بر هست ، مثلاً يادمه پارسال براي قراداد با بانك پارسارگاد 300 هزار تومان پرداخت كرديم . ايشاالله اگه تا آخر ماه دستم باز بشه با چند تا بانك قرارداد مي بندم و هر كس محصولاتي اين چنيني داره ، در فروشگاه بفروش برسونه . توي فروشگاه نسخه هاي سالم بازي رو هم به فروش مي رسونيم . :40:
از نظر مالي هم خيالتون راحت تمامي هزينه هاي سايت با منه .
تبليغات هم فعلاً احتياجي نيست ، از طريق همون فروشگاه ، بعد از فروش هر محصول درصدي رو براي سايت در نظر مي گيريم به جاي هزينه هاي سايت . :10:
sdfsdfsdfsdf
02-10-2009, 17:13
من می گم با همین SMF کار کنیم.فکر کنم یه قالب برای بازی داشته باشه.کدشم که بازه راحت می تونیم تغییر توش بدیم
موفق باشی
yikilmish
03-10-2009, 12:46
آقا منم برای انجمن هستم
کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم
mmohammadmousavi
03-10-2009, 15:22
با ریختن پچ 3 و پچ 4 چه تغییراتی به وجود میاد
من یکبار پچ 2 و کرک جلوگیری از اخراج رونصب کردم بعد پاک کردم الان هم با سختی تونستم یک بار دیگه نصبش کنم اگه 2 تا پچ 3و4 را بریزم دوباره میشه چچ 2 و کرکش رو ریخت!
arian1374
03-10-2009, 17:24
با ریختن پچ 3 و پچ 4 چه تغییراتی به وجود میاد
من یکبار پچ 2 و کرک جلوگیری از اخراج رونصب کردم بعد پاک کردم الان هم با سختی تونستم یک بار دیگه نصبش کنم اگه 2 تا پچ 3و4 را بریزم دوباره میشه چچ 2 و کرکش رو ریخت!
با ریختن پچ 3و4 بازیت به روز می شه و امکانات جدیدی اضافه می شه.
شما باید به این ترتیب کارهای زیر را انجام دهید:
اول پچ4 را بریزید بعد پچ 3 بعد پچ 2 و کرک جلوگیری از اخراج.
Abas1100
04-10-2009, 13:21
من همیشه مربیگری رو دوست داشتم ولی بازیشم باید واقعی باشه
همون منیجر مودای فیفا عالیه
M.Z.KAKA
04-10-2009, 17:26
FIFAManager.ir
آقا دمت گرم خیلی خوشحال شدم:31::11::40:
sdfsdfsdfsdf
06-10-2009, 16:34
پس چی شد؟انجمنو میگم
زیاد نمی خواد خرج کرد.یه دامین و یه هاست وارز با کد VBسر جمع شاید 15 تا 20 هزار هزینه بشه
djsnowman
06-10-2009, 23:46
آره آقا زیاد خرجش نکن , زودتر راش بنداز.
دیشب 10,15 تا سایت منیجر از کشورهای مختلف دیدم , میتونیم از روی همونها بخشهای مختلف انجمن را اسم گذاری بکنیم.حالا فردا یک سلکشن از این بخش ها همینجا میزارم.
در ضمن اگر بابت هزینش مشکلی بود من حاضرم کمک کنم.
djsnowman
07-10-2009, 16:38
این تقریبا سلکشنی از بخشهای مختلف انجمن های لهستانی آلمانی کره ای پرتقالی بلغارستانی انگلیسی چینی برزیلی یونانی و... .از اونجائیکه اکثرشون بخش انگلیسی نداشتند و مترجم گوگل هم لغات را خوب ترجمه نمیکنه بصورت سلکشن گذاشتم :
همه چیز در مورد فیفا منیجر 09
---------------- آموزش و تاکتیک
---------------- کارگاه آموزشی
---------------- بحث عمومی
---------------- دانلود پچ های رسمی فیفا منیجر
---------------- تمام سوالات و مشکلات بازی را در این بخش مطرح کنید(پرسش و پاسخ)
---------------- دانلود پچ های اضافی
---------------------------------------------
همه چیز در مورد فیفا منیجر 10
---------------- آموزش و تاکتیک
---------------- کارگاه آموزشی
---------------- بحث عمومی
---------------- دانلود پچ های رسمی فیفا منیجر
---------------- تمام سوالات و مشکلات بازی را در این بخش مطرح کنید(پرسش و پاسخ)
---------------- دانلود پچ های اضافی
اخبار
---------------- اخبار فوتبال
---------------- ---------------- اخبار داخلی
---------------- ---------------- اخبار خارجی
---------------- ---------------- اخبار مربوط به نقل و انتقالات
---------------- اخبار مربوط به فیفا منیجر
---------------- اخبار سایت
پیشنهادات و انتقادات
مسابقات آن لاین
بحث در مورد فوتبال واقعی
کار گروهی
---------------- ---------------- ------------
majidmjh
08-10-2009, 01:03
مشکل هاست من بر طرف نشد . شنبه یه هاست جدید هم اجاره می کنم که هر چه زودتر انجمن رو راه بندازیم .
از djsnowman عزیز هم تشکر می کنم و اینکه انجمن حتماً همین طور خواهد شد .
sdfsdfsdfsdf
08-10-2009, 14:56
مشکل هاست من بر طرف نشد . شنبه یه هاست جدید هم اجاره می کنم که هر چه زودتر انجمن رو راه بندازیم .
از djsnowman عزیز هم تشکر می کنم و اینکه انجمن حتماً همین طور خواهد شد .
عزیز جان جسارتاً می پرسم دوباره.انجمنو می خوای با چی کار کنی؟
زیاد خودتو خرج ننداز یه هاست وارز خوب بگیر.ارزون هم هست down هم نداره.خواستی بگو یکی دو تا هستن برات pm می کنم
majidmjh
08-10-2009, 21:39
عزیز جان جسارتاً می پرسم دوباره.انجمنو می خوای با چی کار کنی؟
زیاد خودتو خرج ننداز یه هاست وارز خوب بگیر.ارزون هم هست down هم نداره.خواستی بگو یکی دو تا هستن برات pm می کنم
به احتمال 90% SMF می شه ، فقط تنها نگرانی که دارم و خیلی روش فکر کردم اینه که اگه بخواهیم از قالب های متفرقه استفاده کنیم ، دیگه همه بسته ها روی قالب های جدید کار نمی کنن و بسته ها باید ویرایش بشن .
و باید روشون کار کنم و PHP یادم رفته آخه من ASP کار می کنم . ولی بازم مشکلی نیست ، نگران نباش می تونم. :5:
09371570126 اینم شمارمه ، اگه دوست داشتی زنگ بزن یا اس ام اس بده (ترجیحاً SMS) ، اسمم که مجید هست ، ولی اگر یه وقت ریجکت کردم یا بر نداشتم ناراحت نشو ، تازه گیا یکمی برام مشکل پیش اومده .
من از هاست گرونش خیری ندیدم ! ولی الان ترجیح می دم از ایران هاست بگیرم که پشتیبانی خوبی داشته باشه . بعدش اسپانسر من خود ایران هاست هستش ،:5: از نظر مالی هم توی دراز مدت برام مشکلی پیش نمیاد .:8:
آی دی یاهو مسنجرمم Majid_MailBox هست ولی از وقتی Meebo قیلــتر شده چک نمی کنم ولی majid.mjh@gmail.com هست ، که مخصوص کارم هست و هر روز ایمیل هام رو چک می کنم ، اینم یه راه ارتباطیه دیگه ! :11:
sdfsdfsdfsdf
08-10-2009, 21:44
سلام داش مجید
مشکل عمده SMF همینه دیگه بسته هاش اکثراً فقط رو قالب دیفالت کار می کنن.
اما به هر حال هرجور خودت راحتی من یه مدت SMF کار کردم ازش دلزده شدم.الآن یه هاست وارز دارم با VB نال شده صفا می کنم باهاش.
majidmjh
09-10-2009, 00:08
سلام داش مجید
مشکل عمده SMF همینه دیگه بسته هاش اکثراً فقط رو قالب دیفالت کار می کنن.
اما به هر حال هرجور خودت راحتی من یه مدت SMF کار کردم ازش دلزده شدم.الآن یه هاست وارز دارم با VB نال شده صفا می کنم باهاش.
راستش من تا حالا با VB کار نکردم ، ولی اکثر انجمن های معروف و همین انجمن p30world از vb استفاده می کنن .:8:
یه خورده دو دل شدم ، با یکی از بچه های ارائه هاست صحبت می کردم ، اونم می گفت VB
SMF یه مدت هم راه هک کردنش پیدا شده بود ، راحت با ربات کارش رو می ساختن ! :18:
تو همه بسته های VB رو داری ؟:10:
sdfsdfsdfsdf
09-10-2009, 00:18
راستش من تا حالا با VB کار نکردم ، ولی اکثر انجمن های معروف و همین انجمن p30world از vb استفاده می کنن .:8:
یه خورده دو دل شدم ، با یکی از بچه های ارائه هاست صحبت می کردم ، اونم می گفت VB
SMF یه مدت هم راه هک کردنش پیدا شده بود ، راحت با ربات کارش رو می ساختن ! :18:
تو همه بسته های VB رو داری ؟:10:
تقریباً 98% هکهاش یا به قولی بسته هاش رو دارم.اما برای استفاده از VB یا باید نسخه اصلشو داشته باشی که فکر کنم نزدیک 200 هزار باشه یا اینکه نسخه نال شده مجانی که اون هم باید رو یه سرور وارز باشه(سرور وارز که می دونی چیه؟)اگه از نسخه نال شده رو هر سروری استفاده کنی سایت بسته میشه.
نظر من اینه با ماهی 2500 برای یه هاست وارز یه انجمن با VB ساخته بشه.
یه پی ام برات می فرستم
موفق باشید
majidmjh
10-10-2009, 21:53
سلام
بچه ها هاست رو گرفتم ، ولی دامین به مشکل خورده ، دامین FIFAManager.ir یکی از دامین هایی هست که به نام یه شرکت یا همچین چیزی ثبت شده .
اما الان دامین به نام من هست و من هم مدارک رو ارسال کردم ، دعا کنید تا زمانی که سایت کاملاً راه بیوفته دامین هم آزاد بشه . من فعلاً دامین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو دارم میارم روی هاست اصلی اما این انتقال یکی دو روز وقت می گیره .
هاستینگ هم برای اینکه فعلاً به مشکل بر نخوریم ، یه آدرس بهم داده که اینه :
لطفاً در مورد دامین هایی که بقیه دوستان لطف کردن و گفتن نظرتون رو بگید ، یا دامین جدیدی پیشنهاد کنید که اگر احیاناً به مشکل برخوردیم از دامین جدید استفاده کنیم .
از اصولگرا عزیز هم که توی این مدت کمک کرد خیلی تشکر می کنم و دستش رو می بوسم . :40::40::40:
M.Z.KAKA
11-10-2009, 18:58
سلام مجید جان
اگر fifamanger.ir نشد به نظر من fifam.ir یا fm-iran.ir بدک نیست
دمت گرم:40::11:
sdfsdfsdfsdf
11-10-2009, 19:18
سلام
بچه ها هاست رو گرفتم ، ولی دامین به مشکل خورده ، دامین FIFAManager.ir یکی از دامین هایی هست که به نام یه شرکت یا همچین چیزی ثبت شده .
اما الان دامین به نام من هست و من هم مدارک رو ارسال کردم ، دعا کنید تا زمانی که سایت کاملاً راه بیوفته دامین هم آزاد بشه . من فعلاً دامین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو دارم میارم روی هاست اصلی اما این انتقال یکی دو روز وقت می گیره .
هاستینگ هم برای اینکه فعلاً به مشکل بر نخوریم ، یه آدرس بهم داده که اینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفاً در مورد دامین هایی که بقیه دوستان لطف کردن و گفتن نظرتون رو بگید ، یا دامین جدیدی پیشنهاد کنید که اگر احیاناً به مشکل برخوردیم از دامین جدید استفاده کنیم .
از اصولگرا عزیز هم که توی این مدت کمک کرد خیلی تشکر می کنم و دستش رو می بوسم . :40::40::40:
fifamanager.ir که آزاده.یه نگاه به این لینک بنداز:
اصلاً Ping هم نمیده.
majidmjh
11-10-2009, 22:47
fifamanager.ir که آزاده.یه نگاه به این لینک بنداز:
کد:
اصلاً Ping هم نمیده.
نه شما این لینک رو ببین :
Whoise رو باید از سایت IRNic بگیری !
فعلاً این ایمیل برای من اومده ، من هم مدارک رو فرستادم ، ولی تا زمانی که مدارک رو تائید نکنن ، دامنه باز نمی شه ،
سلام چنانچه این دامنه را برای شخص یا شرکتی به این نام ثبت میکنید لطفا شناسه مربوط به همین شخص /شرکت را اعلام نمایید تا دامنه به نام صاحب آن ثبت شود، درغیر اینصورت تعهد کتبی خود مبنی بر قبول مسئولیت هرگونه شکایت یا ادعا در رابطه با این ثبت را ارسال نمایید. لطفا توجه داشته باشید تعهد شما باید حتما توسط درخواست کننده فعلی دامنه نوشته و امضاء شده باشد وارسال کپی مدرک شناسایی (برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی و برای اشخاص حقوقی نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی) الزامی است. نکته: درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر دادهنخواهد شد. واحد ثبت دامنه
هنوز هم تائید نکردن ! هیچ ایمیلی هم نمی دن که آقا ما این مدارک رو قبول کردیم ، نکردیم ! چیش کمه ! چیش زیاده ! اینجا ایرانه دیگه ! :13:
ممنون از دامنه هایی که پیشنهاد کردید ، امیدوارم که دامنه FIFAManager.ir آزاد بشه ، در غیر این صورت باید از یکی از دامنه های پیشنهادی استفاده کنیم .
milan2007
12-10-2009, 00:30
اگه میشه کمکم کنید...من بازی Football Manager 2009 رو که نصب می کنم این صفحه میاد و یه Product Key میخواد ولی وقتی این پسوورد رو از Keygan داخل خود DVD میزنم قبول نمی کنه و اصلا نمی تونم بازی رو بیارم!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sdfsdfsdfsdf
12-10-2009, 07:49
اگه میشه کمکم کنید...من بازی Football Manager 2009 رو که نصب می کنم این صفحه میاد و یه Product Key میخواد ولی وقتی این پسوورد رو از Keygan داخل خود DVD میزنم قبول نمی کنه و اصلا نمی تونم بازی رو بیارم!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من فکر کنم شما یه طوری نباید از طریق اینترنت یعنی آنلاین بازیتو فعال کنی.به این لینک یه نگاه بنداز:
و این لینک که یه کیجن داره برای دانلود:
majidmjh
14-10-2009, 00:54
بچه ها تو فکر دامنه جدید باشید ، دامنه FIFAManager.ir مخصوص یه شرکت به همین نام هست و سایت IRNIC اجازه ثبت اون دامنه رو نمی ده .
این دامنه ها پیشنهاد شدن ، یا یکی از این دامنه ها رو انتخاب کنید ، یا یک دامنه جدید پیشنهاد بدید . هر چی سریع تر مشکل دامنه برطرف بشه ، سایت زودتر راه میوفته .
fifam.ir
fm-iran.ir
FM-PERSIAN.ir
gamesmanager.ir
sportmanager.ir
منم خودم --------------- رو پیشنهاد می کنم . اینطوری اگه بخواهیم می تونیم بحث FIFA 10 رو هم داشته باشیم ، تا بازدید سایت رو بالا بیاریم.
از همه بچه ها عذر خواهی می کنم به خاطر تاخیری که توی کار اتفاق افتاد .
و دلیل عجله من و اینکه اینجا زود به زود مطلب می نویسم اینه که می خواهم هر چه سریع تر سایت راه بیوفته و در کنار شما دوستای خوبم باشم و همین جا برای راه اندازی سایت از همتون کمک می خوام .
ویرایش :
لطفاً تا جمعه ساعت 5 دامین رو بگید ! چون باید سریع تر اقدام کنم ! بابا FIFA Manager 10 میاد تا چند روز دیگه ! اگه تا الان نیومده باشه !
arian1374
14-10-2009, 15:47
بچه ها تو فکر دامنه جدید باشید ، دامنه FIFAManager.ir مخصوص یه شرکت به همین نام هست و سایت IRNIC اجازه ثبت اون دامنه رو نمی ده .
این دامنه ها پیشنهاد شدن ، یا یکی از این دامنه ها رو انتخاب کنید ، یا یک دامنه جدید پیشنهاد بدید . هر چی سریع تر مشکل دامنه برطرف بشه ، سایت زودتر راه میوفته .
fifam.ir
fm-iran.ir
FM-PERSIAN.ir
gamesmanager.ir
sportmanager.ir
منم خودم --------------- رو پیشنهاد می کنم . اینطوری اگه بخواهیم می تونیم بحث FIFA 10 رو هم داشته باشیم ، تا بازدید سایت رو بالا بیاریم.
و دلیل عجله من و اینکه اینجا زود به زود مطلب می نویسم اینه که می خواهم هر چه سریع تر سایت راه بیوفته و در کنار شما دوستای خوبم باشم و همین جا برای راه اندازی سایت از همتون کمک می خوام .
به نظر من هم fm-persian.ir یا --------------- هردوتاش عالیه.
djsnowman
15-10-2009, 23:11
fifam.ir
fm-iran.ir
FM-PERSIAN.ir
gamesmanager.ir
sportmanager.ir
ویرایش :
لطفاً تا جمعه ساعت 5 دامین رو بگید ! چون باید سریع تر اقدام کنم ! بابا FIFA Manager 10 میاد تا چند روز دیگه ! اگه تا الان نیومده باشه !
ضمن تشکر از مجید جان, من fm_iran.ir یا fm-persian.ir را ترجیح میدم به بقیه اسامی ولی اگر قرار باشه در باره بقیه بازیهای فوتبالی هم بحث بشه --------------- یا persian-football.ir یا fifa-iran.ir یا fifa_persian.ir انتخاب میکنم
sdfsdfsdfsdf
17-10-2009, 07:53
نظر من هم --------------- هست.
Headphone
17-10-2009, 22:01
به نظر من persianFّّifa.ir خوبه
sdfsdfsdfsdf
18-10-2009, 09:35
ایول.ایول به پشتکارت واقعاً فکر نمی کردم تا اینجا هم بیای.
نگران انجمن نباش با اجازت یه انجمن راه می ندازیم با VB بهتر از سایت...شامل چت روم و بهترین نویسندگان روز و ماه و کلی موارد دیگه
فقط شما باید یوزر و پسورد cpanel را بدی تا فایلها را آپدیت کنم.
ایمیل را برات پیغام خصوصی می کنم.
cescjoon
18-10-2009, 14:31
آقا در مورد راه اندازی انجمن منم هستم هر کمکی که از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم
arian1374
18-10-2009, 16:17
سلام تبریک !
دامین --------------- ثبت شد و روی هاست نیز قرار گرفت ! ، فقط فردا غروب انجمن رو راه بندازم ، و دوستایی که با VB کار کردن ، بیان مدیریت قبول کنن . مخصوصاً اصولگرا .
فردا من انجمن رو راه اندازی می کنم ، دفعه قبل که خواستم تایپیک ها رو درست کنم خرابکاری کردم !
یا علی
واقعا دستت درد نکنه.به زودی اسم انجمن ما تو کل جهان می پیچه(اگه اینجوری شد می تونیم ترجمه گر گوگل رو هم بزاریم.)
djsnowman
19-10-2009, 13:58
دستت درد نکنه مجید جان
نسخه دمو فیفا منیجر 10 هم اومد انشالله تا قبل از نسخه نهاییش انجمن ردیف میشه
می تونید از اینجا دانلود کنید
sdfsdfsdfsdf
19-10-2009, 23:43
برید انجمنو ببین صفا کنید.
هر ایرادی داشت یا چیزی نیاز بود که اضافه بشه به من یا آقا مجید بگید تا اضافه بشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی هنوز بخشها را اضافه نکردیم.بگید چه بخشهایی نیاز هست
راستی همه با هم ایول ایول داش مجید ایول :7:
majidmjh
20-10-2009, 18:31
شرمنده نکن ، من که کاری نکردم ، همه کارا رو خود اصولگرا انجام داده :40::40::40::40::40::40::40:
بچه ها اين لينكي كه گذاشتين واسه كرك جلوگيري از اخزاج مشكل داره اگه امكانش هست يه لينك ديگه معرفي كنين
sia-saketi
02-11-2009, 03:32
تورو خدا یه کرک خوب که نیاز به آپدیت پچ 2 نباشه!
جون من کمک و یاری برسونید...
تازه این کرکی که گذاشتین تورجان هم داره (هر چند که قبلا هم گفته بودید که باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنیم!!!!!!! خب من ترجیح می دم که یه کرک دیگه رو بذارین که تروجان نداشته باشه!!!)
djsnowman
02-11-2009, 12:22
تورو خدا یه کرک خوب که نیاز به آپدیت پچ 2 نباشه!
جون من کمک و یاری برسونید...
تازه این کرکی که گذاشتین تورجان هم داره (هر چند که قبلا هم گفته بودید که باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنیم!!!!!!! خب من ترجیح می دم که یه کرک دیگه رو بذارین که تروجان نداشته باشه!!!)
دوست عزیز خدا روح منیجر 09 را رحمت کنه (هر چند خیلی باگ داشت !) الان منیجر 10 اومده و بعید میدونم دیگه کسی 09 بازی کنه شما هم برو منیجر 10 را تهیه کن و لذت ببر.این تاپیک هم دیگه به تاریخ پیوست .
بیا اینجا
sia-saketi
04-11-2009, 02:56
دوست عزیز خدا روح منیجر 09 را رحمت کنه (هر چند خیلی باگ داشت !) الان منیجر 10 اومده و بعید میدونم دیگه کسی 09 بازی کنه شما هم برو منیجر 10 را تهیه کن و لذت ببر.این تاپیک هم دیگه به تاریخ پیوست .
بیا اینجا
دلت خوشه؟! من کلی پول دادم و این رو خریدم و الان 2 ماه میشه که بازی نمی تونم بکنم، چون همون طور که می دونید ابتدای سال دوم بی دلیل اخراج میشیم!
حداقل یه کم اینو بازی کنم که دلم برای پولی که دادم نسوزه...
درضمن مگه FIFA MANAGER 10 مثل همین 09 اخراج نمی کنه؟ من شنیدم اینم اون هم اینجوری هست که!
یه چیز دیگه: 10 هنوز نسخه ی نهاییش نیومده!!!
hobgoblin
04-11-2009, 08:09
بروبچ يكي منو راهنمايي كنه fifa manager بهتره يا football manager
farshad.88
04-11-2009, 10:36
بروبچ يكي منو راهنمايي كنه fifa manager بهتره يا football manager
من با توجه به اینکه هر دو تای اینا + total cloob manager رو بازی کردم. باید بگویم که football manager از همه بهتره.
fifa manager مشکلاتش زیاد بود. به علاوه اینکه مربیگری میبایت بکنیم. کلی کار متفرقه از جمله رسیدگی به خانواده و مدیریت باشگاه و .... هم می بایست انجام بدیم.
البته این نظر منه. ممکنه خیلی ها با من موافق نباشند. اما من فوتبال منیجر رو بیشتر می پسندم
farshad.88
04-11-2009, 10:40
دلت خوشه؟! من کلی پول دادم و این رو خریدم و الان 2 ماه میشه که بازی نمی تونم بکنم، چون همون طور که می دونید ابتدای سال دوم بی دلیل اخراج میشیم!
درضمن مگه FIFA MANAGER 10 مثل همین 09 اخراج نمی کنه؟ من شنیدم اینم اون هم اینجوری هست که!
خوب برادر من. شما بازی رو دیر تهیه کردی. البته من فکر نکنم به جز جابجایی بازیکنان تغیر خاصی کرده باشه. بازی هم ریلیز شده. نسخه نهایی اش هم اومده. اطلاعات اشتباه ندهید.
اون اخراج شدن هم با یک پچ حل میشد.اگه توی فروم سرچ کنی. پیدا میکنی.
sia-saketi
05-11-2009, 02:28
من بازی رو تابستون گرفتم! یعنی زمانی که هنوز حتی نسخه ی آزمایشی 10 هم نیومده بود!!! پس خیلی هم دیر نگرفتم! چون قبلش داشتم با 07 بازی می کردم...
اون اخراج شدن هم با یک پچ حل میشد.اگه توی فروم سرچ کنی. پیدا میکنی.
شما مثل اینکه پست قبلی تر از اون پستم رو نخوندی توی صفحه ی قبل... من گفتم که یه پچ یا کرک یا هر چیزی که بازی رو درست کنه می خوام که:
ویروس و تروجان و... از این جور چیزا نداشته باشه
نیازی به دانلود کردن آپدیت های رسمی ارائه شده از طرف شرکت سازنده نداشته باشه
اون پچی که گذاشتید نیاز به این داره آنتی ویروس رو غیر فعال کنید! و عملا کامپیوتر رو فدای یه بازی کنیم! و همین طور نیاز به این داره که آپدیت دوم که حجیم هم هست رو دانلود کنیم! که من نمی تونم و نمی خوام که این کار رو کنم
پس:
لطفا یه کرک که سالم دیگه بذارید که نیازی به دانلود کردن چیز دیگه ای هم نداشته باشه
Headphone
07-11-2009, 18:22
سلام
کسی fifa manager 2010 رو بازی کرده ؟
کارت گرافیک 64 می خواد ؟
سیستم من ا ونو ساپورت می کنه ؟
Ram :1Gb
Grapic:128 mb geforce fx 5200
pentium 4 . 2.4Ghz
djsnowman
08-11-2009, 15:13
منیجر 10 اخراج نمیشی آخر فصل و در ضمن دو تا دی وی دی یعنی شما باید دو برابر پول 09 بدی و این نسخه نهایی بازیه , اون ویندوز که نسخه آزمایشی میدن بعدا نسخه نهایی میدن :31:
djsnowman
08-11-2009, 15:16
سلام
کسی fifa manager 2010 رو بازی کرده ؟
کارت گرافیک 64 می خواد ؟
سیستم من ا ونو ساپورت می کنه ؟
Ram :1Gb
Grapic:128 mb geforce fx 5200
pentium 4 . 2.4Ghz
بله دوست عزیز بازی را سیستمت ساپورت میکنه
sia-saketi
09-11-2009, 02:14
منیجر 10 اخراج نمیشی آخر فصل و در ضمن دو تا دی وی دی یعنی شما باید دو برابر پول 09 بدی و این نسخه نهایی بازیه , اون ویندوز که نسخه آزمایشی میدن بعدا نسخه نهایی میدن :31:
یعنی چی؟ منظورت اینه که الان اگه من برم 10 رو بخرم دیگه اخراج نمیشه بین دو فصل؟ اگه شد چی؟ چه تضمینی میدی که حرفت راست باشه؟!!!!!! من خودم توی یه جا یادم میاد که نوشته بود 10 هم مشکل اخراج شدن بی دلیل بین فصل اول و دوم رو داره...
حالا ببینم به جز این پچی که توی صفحه ی اول برای 9 گذاشتین چیز دیگه ای نیست برای حل مشکل 9؟
djsnowman
09-11-2009, 16:13
یعنی چی؟ منظورت اینه که الان اگه من برم 10 رو بخرم دیگه اخراج نمیشه بین دو فصل؟ اگه شد چی؟ چه تضمینی میدی که حرفت راست باشه؟!!!!!! من خودم توی یه جا یادم میاد که نوشته بود 10 هم مشکل اخراج شدن بی دلیل بین فصل اول و دوم رو داره...
حالا ببینم به جز این پچی که توی صفحه ی اول برای 9 گذاشتین چیز دیگه ای نیست برای حل مشکل 9؟
دوست عزیز فکر کنم شما یک دکتر برید مشکلتون حل میشه! چون به همه شک دارید.
همه بچه ها این پچ را ریختن و بدون اینکه مشکلی براشون پیش بیاد و یکسال 09 را بازی کردن.در ضمن من منیجر 10 را فصل دومم بدون اینکه اخراج بشم.دلیلی هم نداره که به شما بخوام تضمین بدم و البته دروغ بگم.
شما یک لطفی بکن سورس جایی که این شایعات را در مورد 10 می خونید را بدید.البته اگر زائیده ذهن خودت نباشه !
امید بهمن ماهی
09-11-2009, 18:25
دوستان
اول یکی به این سوال من جواب بده که پچ 2 و 3 امکان این رو میده که بشه بازی رو 3D match رو فعال کرد؟
دوم- من اشتباه کردم اول کرک رازور رو نصب کردم و بعد پچ 2 رو ریختم. چکار باید کنم که از اخراج جلوگیری کنم. یا اینکه دوباره بتونم این عملیات رو دوباره انجام بدم؟ باید حتما بازی رو آن ایستال کنم و دوباره نصب؟
سوم- پچ چهارم رو نمی تونم از این آدرس داونلود کنم. کسی آدرس دیگه یا راه حلی داره؟
چهار- فیفا منیجر 10 مشکلات این چنینی نداره؟ از کجا می تونم تهیه کنم؟ توی بازار رضا نبود
sia-saketi
10-11-2009, 02:20
در هر ورت من نمی خوام پچی رو که آنتی ویروسم اون رو آلوده تشخیص میده رو استفاده کنم. پس اگر کسی به جز این پچ که توی صفحه ی اول هست چیز دیگه ای برای حل این مشکل اخراج داشته باشه لطف کنه بگه همین جا
والسلام و نامه تمام...!
امید بهمن ماهی
10-11-2009, 18:57
من پچ 3 رو در حالی نصب کردم که قبلا اول پچ 2 و بعدش کرک رو ریخته بودم. بعد از اینکه پچ 3 رو ریختم دوباره 2 و در نهایت کرک رو هم ریختم. بدون اینکه بازی رو آن اینستال کنم. اما باز هم 3D فعال نشد. نمی دونم چیکار کنم.
لطفا یکی کمک کنه
salam,kheili manon bekhatere crack i ke gozashte booooodin!mamnooon!()i love arsenal()
hasan_langari
17-12-2009, 22:37
رفع کلیه مشکلات بازی های رایانه ای اعم از فیفا منجر 09 و ... با ما تماس بگیرید : 09355056355 لنگری
my_love_iran_1992
14-12-2011, 04:24
salam dostan
kheili bebakhashid
in ومین آپدیت پچ رسمی (آپدیت 1 را نیز شامل میشود و نیازی به نصب آپدیت 1 نیست)
دانلود با حجم 182 مگ
va
سومین آپدیت پچ رسمی
دانلود با حجم 198 مگ
va
چهارمین آپدیت پچ رسمی
دانلود با حجم 66.49 مگ
bara chie??
inaro bayad berizim ke dige ekhraj nashim??
age inaro bayad berizim pas
in کرک بازی برای جلوگیری از اخراج
دانلود با حجم 6 مگ chie?
lotfan sari javab bedin
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.