مشاهده نسخه کامل
: FIFA Manager 09
آقا من پچ 3 رو که نصب کردم مشکل اخراج حل شد ولی متاسفانه زمان بازی .. نتیجه و بهترین بازیکن زمین
رو مشخض نمیکنه ی خط تیره میزنه :4: فکرکنم باید پچ 2 رو نصب کنم درسته ؟
پچ 2 به همراه کرکش تو صفحه اول همین تاپیک هستش .... من استفاده میکنم مشکل اخراج شدن حل شده ولی کلا این 09 هم کم باگ نداره یعنی بعد از نصب پچ 2 هم باز یک سری از مشکلات هستش مثلا اگر وسط مسابقه ای رو که داری میبینی خارج بشی نتیجه بازی عوض میشه و البته یک سری باگهای دیگه که تو سریهای قبلی این بازی هم بوده
djsnowman
04-04-2009, 14:45
سلام به همه دوستان , سال نو مبارک ایشالا سال خوبی داشته باشید.
یک خبر خوش پک تیم های ایرانی به همراه عکس استادیوم و شهرهاشون عکس بازیکنای تمام تیم های لیگ برتر و لباس تیم ها مربی ها داورها اطلاعات مربوط به تیم ها , کمپ های ایرانی و جام باشگاه های آسیا (با سیستم جدید 2009-2010) و راه اندازی مسابقات مقدماتی جام جهانی در آسیا آفریقا و اقیانوسیه و اضافه شدن عکس بازیکنان و شهرها و استادیوم های , ژاپن امارات چین کره قطر بحرین هند و سایر کشورهای آسیایی به همراه نزدیک به 2 گیگ اپدیت مربوط به سایر کشورهای اروپایی آفریقایی و آمریکایی .(چقدر نوشتم !) دیگه داره تموم میشه , احتمالا آخر این هفته بعد از چک نهایی تموم و آماده میشه.
خوش باشید
kaka.ronaldo
04-04-2009, 16:19
خیلی لیگ درست و حسابی داریم حالا می خوایم مربیش هم بشیم.(باشوخی)من مشتاقانه منتظر این پچ شما هستم تا با هم لیگ ایران رو به لیگ برتر دنیا تبدیل کنیم.
monolater
06-04-2009, 10:48
حالا حتما لازم نیست که مربی تیم ایرانی بشی:31:
میتونی موقع خرید و فروش بازیکن مورد استفاده قرار بدی
آقا من لیگ 2025 هستم الان هیچ مشکلی نداشتم تا الان الا امروز صبح که بعد 5 ساعت بازی یهو وسط سیمولیت پرید بیرون و ارور داد که fifa manager 09 has stopped working قبلا هم این ارور را داده بود اما باز که میرفتم تو بازی میکردم . اما ایندفعه وقتی میرم تو بازی و میخوام سیو هام رو لود کنم که ادامه بدم یه مقدار لودینگ میره جلو بعد باز همون اروره میاد و میره بیرون . کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟
آقا من لیگ 2025 هستم الان هیچ مشکلی نداشتم تا الان الا امروز صبح که بعد 5 ساعت بازی یهو وسط سیمولیت پرید بیرون و ارور داد که fifa manager 09 has stopped working قبلا هم این ارور را داده بود اما باز که میرفتم تو بازی میکردم . اما ایندفعه وقتی میرم تو بازی و میخوام سیو هام رو لود کنم که ادامه بدم یه مقدار لودینگ میره جلو بعد باز همون اروره میاد و میره بیرون . کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
من هم به این مشکل برخورد کردم البته من الان 2014 هستم .... کاری که من انجام دادم اینه که از یک لود قبل از آخرین لود بازیم استفاده کردم .... اگه مشکلت مثل مال من باشه متاسفانه آخرین لود بازیت خراب هستش و مجبوری فاصله دوتا لود آخرتو دوباره بازی کنی . من سعی میکنم قبل از هر بازی یه f9 بزنم که اگه این اتفاق افتادش فقط یک بازی رو از دست بدم.
milan2007
09-04-2009, 11:56
کرک اخراج نشدن رو دانلود کردم اما کلا بازی قاطی کرد و اصلا بازی رو بالا نمیاره تا صفحه سیاه میشه که بازی بیاد بالا یه ارور میده و پنجره رو میبنده
کسی این مشکلو نداره؟
سلام دوست عزیز
من هم به این مشکل برخورد کردم البته من الان 2014 هستم .... کاری که من انجام دادم اینه که از یک لود قبل از آخرین لود بازیم استفاده کردم .... اگه مشکلت مثل مال من باشه متاسفانه آخرین لود بازیت خراب هستش و مجبوری فاصله دوتا لود آخرتو دوباره بازی کنی . من سعی میکنم قبل از هر بازی یه f9 بزنم که اگه این اتفاق افتادش فقط یک بازی رو از دست بدم.
مرسی منظورت autosave ها هست دیگه؟ بزار برم ببینم چی میشه
سلام
من یه مشکل دارم. من آپدیت پچ 2 و کرک رو دانلود کردم و ریختم ولی با این حال اصلا گزینه ی 3d match ندارم. نمی دونم مشکل از بازی هست که خریدم یا باید برم در settings یا جایی فعالش کنم. خیلی ممنون می شم اگه یکی کمک کنه
مرسی درست شد. البته هرز چند گاهی باید سیو های اضافی رو از تو درایو c پاک کرد و همینطور از تو سطل آشغال. الان همه چی مرتبه لیگ 2030 تموم شد . بنده 5 تا پسر دارم همشونم فوتبالیست شدن ماشالله . این فصل بالاخره با تیمی که شهرشم خودم ساخته بودم جام قهرمانی اروپا رو بالای سر بردم. لیگ برتر رو 5 ساله که دارم فتح میکنم امسال fa cup و league cup انگلیس هم درو کردم . زنده باد Rosario Club
eastern_star
10-04-2009, 18:20
درود ب همه
من از صفه ی اول همین پست پچ 2 را با دایال آپ دانلود کردم !!!!
ولی کرک رازور مثل اینکه لینکش خرابه و دانلود نمیشه . کسی لینک سالمشو داره ؟
سلام
من یه مشکل دارم. من آپدیت پچ 2 و کرک رو دانلود کردم و ریختم ولی با این حال اصلا گزینه ی 3d match ندارم. نمی دونم مشکل از بازی هست که خریدم یا باید برم در settings یا جایی فعالش کنم. خیلی ممنون می شم اگه یکی کمک کنه
سلام دوست عزیز
در صفحه هات قبلی همین پست در خصوص این مشکل نظرات مختلفی ارائه شده ولی کلا نه مشکل از بازی هستش و نه از کرکش ... مشکل از گرافیک کارت شما هستش که 3d این بازی رو ساپورت نمیتونه بکنه ... شاید با کمی ارتقائ سیستمتون بتونین این بازی رو راحت انجام بدین ... البته میدونم که سیستم شما حتما از مینیمم سیستمی که برای ساپورت بازی لازمه بالاتر هستش ولی برای اجرای 3d بازی حتما باید سیستم نسبتا قوی داشته باشید.
amir_rahmani
11-04-2009, 15:47
سلام به همه دوستان , سال نو مبارک ایشالا سال خوبی داشته باشید.
یک خبر خوش پک تیم های ایرانی به همراه عکس استادیوم و شهرهاشون عکس بازیکنای تمام تیم های لیگ برتر و لباس تیم ها مربی ها داورها اطلاعات مربوط به تیم ها , کمپ های ایرانی و جام باشگاه های آسیا (با سیستم جدید 2009-2010) و راه اندازی مسابقات مقدماتی جام جهانی در آسیا آفریقا و اقیانوسیه و اضافه شدن عکس بازیکنان و شهرها و استادیوم های , ژاپن امارات چین کره قطر بحرین هند و سایر کشورهای آسیایی به همراه نزدیک به 2 گیگ اپدیت مربوط به سایر کشورهای اروپایی آفریقایی و آمریکایی .(چقدر نوشتم !) دیگه داره تموم میشه , احتمالا آخر این هفته بعد از چک نهایی تموم و آماده میشه.
خوش باشید
کارت عالیه من که منتظر این پچ هستم و با آغوش باز استقبال می کنم...:10::40::40:
کرک اخراج نشدن رو دانلود کردم اما کلا بازی قاطی کرد و اصلا بازی رو بالا نمیاره تا صفحه سیاه میشه که بازی بیاد بالا یه ارور میده و پنجره رو میبنده
کسی این مشکلو نداره؟
شما دوباره پچ را دانلود کن و سپس بازی را نصب کن و بعدش پچی را که کامل دانلود کرده بودی را نصب کن...
اگر مشکلی داشتی مرا مطلع کن..........:10:
سلام
شما دوباره پچ را به طور کامل دانلود کن و همچنین دوباره بازی را نصب کن تا ببینیم چی میشه....
درود ب همه
من از صفه ی اول همین پست پچ 2 را با دایال آپ دانلود کردم !!!!
ولی کرک رازور مثل اینکه لینکش خرابه و دانلود نمیشه . کسی لینک سالمشو داره ؟
عجب پشتکاری داری.....!دی
تمامی این پچ ها را من امتحان کردم و همگی سالم بودن.....
Alireza.M67
12-04-2009, 09:44
آقا واسه پچ 3 كرك هست ؟
يعني اونو نصب كنم با كرك رازور ميشه اجراش كرد يا نه ؟
amir_rahmani
12-04-2009, 12:33
آقا/خانم گرگ نما
فکر نکنم بشه.....
بچه ها و خودم که روی پچ 2 ریختیم جواب داد....
من پچ 3 را هم ریخته بودم که صفحه سیاه می شد و don't send می داد...
شما هم بهتره روی پچ 2 نصب کنید....
Alireza.M67
12-04-2009, 20:58
آقا/خانم گرگ نما
فکر نکنم بشه.....
بچه ها و خودم که روی پچ 2 ریختیم جواب داد....
من پچ 3 را هم ریخته بودم که صفحه سیاه می شد و don't send می داد...
شما هم بهتره روی پچ 2 نصب کنید....
ممنون
خودمم رو پچ 2 ریختم .
مشکل اخراج هم حل شد .
در ضمن من پسرم اسمم هم علیرضاست :20:. فکر نکنم خیلی آی دی و آواتارم دخترونه باشه :31:
amir_rahmani
14-04-2009, 13:55
شرمنده آقا علیرضا
آخه من هر دفعه کی می نویسم آقای فلان می بینم طرف دختر از آب در میاد....
81142807
16-04-2009, 10:54
سلام. آیا با مربی گری فوتبال مجازی آشنایی دارید. به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه سر بزنید. زبان فارسی را هم دارد. ضرر نمی کنید.
دوستان چیکار باید بکنم تا در قسمتی که در عکس مشخص کرده ام بجای سن افراد قدرته کل شون را نشون بده؟
با تشکر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
yikilmish
18-04-2009, 14:38
ایول فیفا منیجر
آخر بازیه
amir_rahmani
18-04-2009, 19:28
سلام. آیا با مربی گری فوتبال مجازی آشنایی دارید. به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه سر بزنید. زبان فارسی را هم دارد. ضرر نمی کنید.
بله نام تیم من هم javidanclubs هستش.
خوشحال میشم دوستانه باهاتون بازی کنم.
دوستان چیکار باید بکنم تا در قسمتی که در عکس مشخص کرده ام بجای سن افراد قدرته کل شون را نشون بده؟
با تشکر
فکر نکنم بشه....
ایول فیفا منیجر
آخر بازیه
این نظر تمام افراد خوش فکر مثل شماست...
من تازه دیروزسفارش دادم که برام بیارن
امیدوارم که راضی کننده باشه برام
پست اول رو خوندم که جالب بود
برای آپدیت شدن نقل و انتقالات بایدهمون پچای پست اول+کرک رو گرفت نه؟
amir_rahmani
19-04-2009, 12:51
من تازه دیروزسفارش دادم که برام بیارن
امیدوارم که راضی کننده باشه برام
پست اول رو خوندم که جالب بود
برای آپدیت شدن نقل و انتقالات بایدهمون پچای پست اول+کرک رو گرفت نه؟
شما پچ 2 + کرک رازور را دانلود و نصب کنید....
هم مشکل اخراج شدن حل میشه هم نقل و انتقالات و هم عکس جدید بازیکنان وارد میشه....
مثل اینکه پچ 4 هم اومده من توی چندین سایت دیدم ولی چه بد که این کرک فقط رو پچ 2 کار می کنه. خدا کنه کرک این پچ هم بیاد. اگر کسی کرک شو پیدا کرد خبر بده.
amir_rahmani
19-04-2009, 14:59
کرک ها تفاوت آنچنانی با هم ندارن مثلا کرک 4 و 3 و 5 pes 2009 با هم هیچ فرقی نمی کنن.
Spaniuly
19-04-2009, 18:49
کرک ها تفاوت آنچنانی با هم ندارن مثلا کرک 4 و 3 و 5 pes 2009 با هم هیچ فرقی نمی کنن.
نه خیر دوست من فرق می کنه توی pes هم اگه کرک مطابق با ورژن نباشه توی مود های سیو شدنی بعد چند بازی سیو خراب میشه و دیگه قابل استفاده نیست
amir_rahmani
19-04-2009, 19:10
خب شما باید کرک ها را به ترتیب نصب کنی اونجا.
در هر صورت من هم پچ 3 و هم پچ 4 رو دانلود کردم و ریختم . کرک رو هم ریختم فکر نکنم مشکلی باشه . اگر مشکل داشت خبر می دم.
شما پچ 2 + کرک رازور را دانلود و نصب کنید....
هم مشکل اخراج شدن حل میشه هم نقل و انتقالات و هم عکس جدید بازیکنان وارد میشه....
مشکل اخراج شدن؟
یعنی همون که نتیجه ضعیف بگیری و برکنارت کنن یا قضیه کلا یه چیز دیگه هستش؟
راستی امکان مربی گری تیم های ملی وجود داره یا نه؟
توی منیجری که سگا داده بود تیم ملی هم میتونستی انتخاب بکنی برای مربی گری که کلا تجربه جالبی بود.
البته من یه ابتکار هم زدم و برای برطرف کردن اشکالاتی که پچ 3 و 4 داره روش پچ 2 رو دوباره ریختم و جالب اینه که تغییراتش موند ولی اشکالاتش رفت. پیشنهاد می کنم شما هم امتحان کنید. پیش من که کار کرد.
با عرض سلام وخسته نباشي من توبازي FIFA Manager 09 آخر فصل ميشه و دوباره ليگ شروع ميشه و من ميخوام مربيگري كنم از اون تيم ميام بيرون يا ميندازنم بيرون من بايد چه كار كنم بايد قرداد دوباره ببندنم بلد نيستم لطفا با عكس برايم توضيح دهيد كه چه كار كنم بمونم تو تيم. با تشكر
با عرض سلام وخسته نباشي من توبازي FIFA Manager 09 آخر فصل ميشه و دوباره ليگ شروع ميشه و من ميخوام مربيگري كنم از اون تيم ميام بيرون يا ميندازنم بيرون من بايد چه كار كنم بايد قرداد دوباره ببندنم بلد نيستم لطفا با عكس برايم توضيح دهيد كه چه كار كنم بمونم تو تيم. با تشكر
این مشکل از بازی هست شما باید آپدیت پچ 2 و کرک رازور رو که اول همین تاپیک هست دانلود کنی و بریزی. در غیر این صورت هر کاری بکنی آخر فصل اخراجت می کنن. این به خاطر بازی های کپی شده است که ّّّّfifa می خواد جلوشو بگیره.
Spaniuly
21-04-2009, 09:34
با عرض سلام وخسته نباشي من توبازي fifa manager 09 آخر فصل ميشه و دوباره ليگ شروع ميشه و من ميخوام مربيگري كنم از اون تيم ميام بيرون يا ميندازنم بيرون من بايد چه كار كنم بايد قرداد دوباره ببندنم بلد نيستم لطفا با عكس برايم توضيح دهيد كه چه كار كنم بمونم تو تيم. با تشكر
ببين دوست خوب امسال فيفا با گذاشتن يك برنامه نويسي خاص خواسته بود جلو استفاده از نسخه هاي كپي رو بگيره توي فيفا 09 هم همينطور كه كرك براش ارائه شد و اين مشكل حل شد ولي براي فيفا منيجر تا مدت طولاني كرك عرضه نشد و اگه تاپيك رو مطالعه كني مي بيني كلي از كاربرا از اين مسئله دچار مشكل شده بودند ولي خوشبختانه بعد مدتي كرك مخصوص رو رازور ارائه كرد كه جوي اين مسئله رو گرفت فقط لازم به ذكر هست كه اين كرك روي ورن مخصوص به خودش عمل مي كنه ea بعد اين كه متوجه شد كرك اومده يه آپديت پچ داد دا كساني كه دانلود مي كنن باز هم دچار مشكل بشن البته من جستجو نكردم ببينم كرك جديد اومده يا خير به هر حال مطالعه پست اول تاپيك مي توني بسياري از سوال هاي شما رو پاسخ بده لينك هاي دانلود پچ ها و كرك و ... قرار داده شده. موفق باشي
راستی امکان مربی گری تیم های ملی وجود داره یا نه؟
توی منیجری که سگا داده بود تیم ملی هم میتونستی انتخاب بکنی برای مربی گری که کلا تجربه جالبی بود.
مشکل اخراج شدن؟
یعنی همون که نتیجه ضعیف بگیری و برکنارت کنن یا قضیه کلا یه چیز دیگه هستش؟
سلام برديا جان خوبي عزيز...
جريان بركناري بي دليل رو كه عرض كردم در جواب دوستمون و همينطور راه حلش. كلا جريان فيفا منيجر امسال به گونه اي پيش رفت كه همه رفتن سراغ مربيگري هاي ديگه. اين هم ابتكار عمل هاي ea هست كه به ضرر خودش تموم شد حتي خيليا مي گن فوتبال منيجر خيلي سر از فيفا هست
مرسی بابت توضیحات
من خوبم تو چطوری؟
راستی چطوری میشه عکس برای سرمربی یا منزل و این حرفا:دی از کامپیوتر گذاشتش توی بازی؟
من فعلا مربی گری اوساسونا رو برداشتم با تیم ملی سوئد
مسائل مربوط به مالی رو قبول نکردم و فقط امور فوتبالی رو برداشتم.یه کم تجربه کسب کنم تا ببینم چی میشه.:دی
ولی نامردا هیچی بودجه واسه ترانسفر بهم ندادن چون فقط تا میانه جدول رو بهشون قول دادم
راستی این send on course که مال مربیا هستش مربوط به فرستادنشون به کلاسای آموزشی میشه؟
ببخشيد اين پچ و كركي كه مشكل اخراج رو حل ميكنه كلا چند مگ ميشن.چون اينترنت نفتيه ميخوام ببينم مي ارزه بازي رو بخرم.
aluminum
21-04-2009, 14:09
اره بردیا جان سطح مربی ها را ارتقا میده
سلام دوست عزيز من كرك رو دانلود كردم حالا بايد چه كار كنم برام توضيح بدين با عكس
Spaniuly
21-04-2009, 15:46
ببخشيد اين پچ و كركي كه مشكل اخراج رو حل ميكنه كلا چند مگ ميشن.چون اينترنت نفتيه ميخوام ببينم مي ارزه بازي رو بخرم.
بودن كساني كه به عشق بازي كلي خرج افتادن رفتن اورجينال گيرش آوردن حالا اگه شما خيلي عشق فيفا منجر هستين بديد بيرون براتون دانلود كنن
سلام دوست عزيز من كرك رو دانلود كردم حالا بايد چه كار كنم برام توضيح بدين با عكس
كار خاصي نميخواد بكني. فقط كرك رو تو محل نصب بازي كپي كن.همين!:20:
البته اين كرك با پچ دوم كار ميكنه.اگه adsl داري دانلودش كن.
ببخشيد اين بازي گزارشگر نداره.اينجوري كه حوصله آدم سر ميره.
سوال ديگه اين كه در قسمت staff چي كار بايد كني كه علامت تعجب بره.
كرك پچ دوم كجاست برام بذار دانلود كنم لطفا"
كرك پچ دوم كجاست برام بذار دانلود كنم لطفا"
پچ:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد اين بازي گزارشگر نداره.اينجوري كه حوصله آدم سر ميره.
سوال ديگه اين كه در قسمت staff چي كار بايد كني كه علامت تعجب بره.
فکر کنم باید کل کادر مربی گریتو با آدمای مجرب پر بکنی
خود من اینکارو نکردم البته چون خرج اضافیه
من فعلا اوساسونا رو برداشتم که توی 2تا بازی اول 4امتیاز گرفتم.
درآمدا و هزینه های مربوط به misc به چه چیزایی ربط پیدا میکنه؟
milan2007
24-04-2009, 20:51
یه سوال داشتم!!
نمیشه این بازی رو با بیش از 4 نفر برگزار کرد؟توی فیفا منیجر 07 میشد این کار رو کرد اما توی 08 امنیت رو خیلی بالا بردن...حالا میخوام بدونم واسه 09 میشه؟(برای برگزاری لیگ های فانتزی میخوام)
cescjoon
25-04-2009, 15:03
سلام به همه
اوایل که این بازی اومده بود تهیه کردم ولی هم تو قسمت 3d ودیگر قسمت ها ی این بازی مشکل زیاد داشت مثلا بیش از 1 فصل بازی کنی و اخراج می شدی می خوام ببینم مشکلات بازی حل شده و میشه مثل Fifa Manager 08 راحت بازی کرد یا هنوز مشکل داره
کرکی که توی پست اول هستش مشکلات مربوط به اخراج رو حل کرده
قسمت 3d هم برای من مشکلی نداشته؟
کمممممممممممممممممممممممم مممممک من فیفا منیجر میخوم کرکا همش خرابه
اگه شما آپدیت دوم بازی رو انجام دادی،فقط کرکی رو که توی پست اول هستش دانلود بکنید.
Google Spider
28-04-2009, 14:01
دوستان خسته نباشید
برای کسب درامد به غیر از حقوقی که از باشگاه میگیری و اسپانسر چه راهی وجود داره ؟
البته میدونم میشه سپرده گذاری کنی ولی من نمیخوام این کارو بکنم . یه قسمت هم هستش که سهام یا یه چیزی توی این مایه ها میخری اون هم وقتی خریدم کلی ضرر کردم اخه سهام افت کرد و در ضمن وقتی میخری مثلا نوشه buy 450 و sell 415 یعنی در جا توی هر سهم 35 تا ضرر .
لطفا یه راهنمایی کنید
برای خرید بازیکنان ازاد (free) یعنی فقط حقوق هر چی توی قسمت سرچ سعی میکنم و گزینه free agent رو میزنم ولی هیچ بازیکنی رو نمیاره چرا ؟؟؟؟؟
Google Spider
28-04-2009, 14:42
نمی دونم شاید یاد داشته باشید
نحوه ی وارد کردن عکس به بازی برای اواتور مربیگری :
شما باید یه عکس از خودتون رو به وسیله ی فتوشاپ به اندازه 160*160 در اورید و با فرمت BMP ذخیره کنید . حجم فایل درست شده 75 کیلو بایت میشه . فایل خود را به نام مثلا ( Manager01_00 ) تغییر دهید و باید در مسیر زیر جایگزین کنید .
FIFA MANAGER 09\user\portrait : درایو نصب بازی
سپس از داخل بازی با توجه به شماره عکس , عکس خود را عوض کنید .
به تصویری که من از خودم قرار دادم توجه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Google Spider
28-04-2009, 14:44
ببخشید
یه سوال دیگه
من بعضی بازیکن ها رو نمیخوام هرچی به تیم های دیگه پیشنهاد میدمشون قبول نمی کنن .
میتونم اخراجشون کنم ولی میخهوام بفروشمشون؟
خب بعضی بازیکنا مشتری ندارن
من تا حالا کسی رو اخراج نکردم ولی اونایی رو که نمیخوام میبرم تیم دوم
درباره سهام هم خب باید صبر بکنی و شرایط رو نگاه بکنی،قیمتا مسلما تغییر میکنن چه مثبت و چه منفی
منم 2تا سوال داشتم گوگل جان
نمیشه وسط بازی که حالا عکس رو قبلا تعیین کردی،عکس جدید رو جایگزین بکنی؟
گر بخوای عکس همسرت رو بزاری،با چه اسمی باید کپی بکنی؟
من توی همونجا با FemaleEurope04_3 ذخیره کردم ولی به نمایش درنیومد
Alireza.M67
30-04-2009, 11:57
آقا یه تیم ساختم که فصل سوم میانگین 915 امتیاز داره .
منچستر یونایتد ( عشق من )
مهاجم : رونالدو - مسی - برباتوف - روبن - گیگز
هافبک : رونی - دیگو - ابی میکل - اندرسون - اسکولز
دفاع : لام - ویدیچ - فردیناند - اورا - اوشی
دروازه بان : پیتر چک - فوستر
فقط 90 میلیون واسه مسی دادم دیگه بقی رو خودتون حسای کنید و
الآن بودجه نقل و انتقالاتم منفی 5 میلیونه وگرنه یه مدافع دیگه میاوردم .
djsnowman
30-04-2009, 13:01
سلا م به بروبچ , پیش خودم گفتم دفعه بعدی که میرم انجمن دیگه پک ایرانی کامل شده باشه ولی چند جا گیر کرده کار , یک ماه هر کاری میکنم حل نمیشه هر چند عوضش یک سری چیزای جدید اضافه کردم مثل وب سایت ایرانی و لوگو لیگ ایران در کنار صفحه ولی دو تا مشکل هست که دیگه می خواهم بیخیالش بشم اول اینکه عکس استادیوم تیم های ایرانی را نمیاره نمیدونم چرا , فقط ابومسلم را میاره (ورزشگاه ثامن) البته عکس شهر ها را میاره ولی استادیومها را نه و مشکل دوم و اصل کاری بودجه تیم هاست متاسفانه بودجه تیمها درست نیست البته بقیه تیم ها بودجه هاشون با هم تفاوتی نداره ولی استقلال و پرسپولیس بودجه را با 65 تا 75 میلیون میبندن که خیلی خیی بالاست علتشم لول بازیکناشون , لول بازیکنارو هم نمیشه تغییر داد چون لیگ ژاپن و کره امارات و بقیه کشورها هم تقریبا در همین حدودند در واقع اگر لول بازیکنارو کم کنم بودجه تا حدودی درست میشه ولی اگر این کار را بکنم اون وقت در مقابل تبم های آسیایی کم میاریم با توجه به جام باشگاه های آسیا که باید باهاشون بازی کنیم.حالا شما چی میگید با همین بودجه پک ببندم یا ... ؟!(ببخشید اگر یکم نا مفهمو م بود)
amir_rahmani
30-04-2009, 19:38
سنو من عزيز من كه مشتقم پك بسيار زيبات را روي منيجر خودم نصب كنم...
پس منتظرم...
djsnowman
01-05-2009, 03:48
مرسی از بابت لطفت , به نظر شما چیکار کنم ؟ لول کم کنم یا با همین 65 تا 75 ببندم پک بازی.
شما هر جور صلاح میدونی و فکر میکنی درسته عمل بکن
ولی اگه میگی که با کم کردن لولا جلوی آسیاییا کم میاریم،خب نکن.:دی
Google Spider
01-05-2009, 20:11
منم 2تا سوال داشتم گوگل جان
نمیشه وسط بازی که حالا عکس رو قبلا تعیین کردی،عکس جدید رو جایگزین بکنی؟
گر بخوای عکس همسرت رو بزاری،با چه اسمی باید کپی بکنی؟
من توی همونجا با FemaleEurope04_3 ذخیره کردم ولی به نمایش درنیومد
شما عکس رو جای گزین کن همون فایلی که گفتم (البته میشه جای بقیه هم گذاشت) و بعد برو توی بازی قسمت career بعد my career بعد زیر عکس نوشته select porarit اونو بزن ببین جای کدوم عکس اومده اگه جای 0 بزاری اونجا هم همون 0 میشه
برای سوال دومی هم باید بری عکس رو از توی پوشه پیدا کنی و جایگزین اون کنی چون من هر چی گشتم اون ثابت و نمیشه بعد از شروع عوض کرد .. با فتو شاپ باید بازشون کنی . من الان تست کردم شد ولی باید جای چند تا عکس جای گزین کنی چون هر عکس و شخصیت برای famel چندین نوع داره برای سنین مختلف که تقریبا شبیه هم هستن . برای بچه ها هم میشه بزاری.
امید وارم منظورم رو بگیری .
اینو یادم رفت فایل باید با فرمت TGAسیو بشه و حجمش 100 کیلو بایت و 32 بیت , من همین الان تست کردم عکس اومد.
djsnowman
03-05-2009, 05:04
شما هر جور صلاح میدونی و فکر میکنی درسته عمل بکن
ولی اگه میگی که با کم کردن لولا جلوی آسیاییا کم میاریم،خب نکن.:دی
اخه بودجه این دو تا هم دیگه زیادی بالاست , برای تست نهایی مربی راه آهن شدم همون اول فصل هیچی خرج نکرده آخر فصل 800000 بدهی بالا میارم بودجه تیم هم 4000000 بیشتر نیست .هر کاری هم میکنم درست بشو نیست تنها راهش هم همون که گفتم اصلا نمیدونم چرا با ایران مشکل دارن تمام کشورها عکس ورزشگاه هارو میارن ولی ایران نه .
نمیشه با ساپورتر رسمیش ارتباط برقرار بکنی بپرسی که مشکل رو چه جوری میشه حل کرد؟
ashkanshahroozy
04-05-2009, 13:48
سلام دوستان
مشکل من اینه که بعد از پایان فصل با اینکه توپ نتیجه گرفتم ولی بازم اخراج میشم یعنی 1 صفحه میاد که مینویسه saking و من دیگه تو تیم نیستم
کسی میتونه کمکم کنه ؟ ممنون
djsnowman
04-05-2009, 22:30
نمیشه با ساپورتر رسمیش ارتباط برقرار بکنی بپرسی که مشکل رو چه جوری میشه حل کرد؟
چجوری با ساپرتر رسمیش باید ارتباط برقرار کنم؟
Google Spider
05-05-2009, 09:27
سلام دوستان
مشکل من اینه که بعد از پایان فصل با اینکه توپ نتیجه گرفتم ولی بازم اخراج میشم یعنی 1 صفحه میاد که مینویسه saking و من دیگه تو تیم نیستم
کسی میتونه کمکم کنه ؟ ممنون
شما باید ایدیت و کرک جدید رو از پست اول دانلود کنید
majeedx007
07-05-2009, 10:13
salam kauser. man update 2+crack ro nasb kardam va moshkelam hal shod . thanx.
Alireza.M67
07-05-2009, 14:11
واسه آپدیت 3 هنوز کرک نیومده ؟
من ویرم گرفته که نصبش کنم .
چجوری با ساپرتر رسمیش باید ارتباط برقرار کنم؟
یعنی اینکه از طریق سایتی که قاعدتا خود بازی باید داشته باشه با سازندگان بازی مشکل رو در نظر بزاری؟
یا قاعدتا توی این فورومای خارجی باید باشن کسایی که پچ سازن.
سلام و با تشکر از اعضا.می خواستم لطف کنید و کمی در مورد مقدمات بازی مثلا خرید و فروش بازیکن -(نقل و انتقالات) یا می خوام ببینم بودجم چقدره وانو تغییر بدم . مثلا بودجه استادیوم رو زید کنم با چه جوری تمرینات بازی و تغییر بدم.اگر توضیح بدید خیلی ممنون می شم.با تشکر
تمرینات رو باید از قسمت منویی که بالای صفحه هستش تغییر بدی.
وقتی انتخاب میکنی،یه سری آپشن کنار صفحه میاری که میتونی نوع تمرینی رو که برای تیم در نظر گرفتی اعمال بکنی
بودجه رو هم با توجه به برنامه هات باید در نظر بگیری
بودجه مربوط به استادیوم توی ردیف بودجه ساخت و ساز قرار میگیره.
تمرینات رو باید از قسمت منویی که بالای صفحه هستش تغییر بدی.
وقتی انتخاب میکنی،یه سری آپشن کنار صفحه میاری که میتونی نوع تمرینی رو که برای تیم در نظر گرفتی اعمال بکنی
بودجه رو هم با توجه به برنامه هات باید در نظر بگیری
بودجه مربوط به استادیوم توی ردیف بودجه ساخت و ساز قرار میگیره.
خیلی آقایی . مرسی.فقط اگه مکنه اینارو با انگلیسی بنویسی خیلی ممنون میشم.با تشکر
Hectorist
11-05-2009, 00:34
ببخشید اینجا پست میدم ! انگار ربطی به این تایپیک نداره ، اما تایپیکی برای Fifa 09 نیست؟
Spaniuly
11-05-2009, 13:07
ببخشید اینجا پست میدم ! انگار ربطی به این تایپیک نداره ، اما تایپیکی برای Fifa 09 نیست؟
چرا هست مگه تالار بازيهاي كامپيوتري رو نگشتي؟
hasan007
11-05-2009, 15:26
ایول تمامی بازیکنان فیفا
EASPORTS-FIFA
11-05-2009, 18:18
سلام.
آقا من تازه این بازی رو سفارش دادم.میخوام ببینم برا این که فصل دوم اخراج نشم فقط لازمه که اون پچ اخراج نشدن رو دان کنم یا باید چیز دیگه ای هم دان کنم؟؟؟
من جدیدا میخوام امکانات باشگاهمو آپگرید بکنم میپره بیرون
نمیدونم چرا
amir_engineer
19-05-2009, 10:55
با سلام آقا من دو فصله که بازی کردم ولی اول بازی یادم رفته reserve رو فعال کنم یعنی اصلا reservam بازی نمی کنن راهی داره که من بتونم دوباره تنظیم کنم تازه level و talentam یادم رفته تیک بزنم الان خیلی وقت گذاشتم حال گیری از اول برم راهی داره که این مواردو فعال کنم
Google Spider
20-05-2009, 12:11
دوستان من به یه مشکل بر خوردم
من تیم ناتینگهام فارست از لیگ 2 انگلیس رو گرفتم به همراه تیم ملی اسپانیا .
ملیت خودم رو هم اسپانیا گذاشتم و خودم هم به عنوان بازیکن کار میکردم . و خودم رو به تیم ملی دعوت کردم و در سال اول 12 بازی کردم .
اما سال دوم دیگه توی لیست بازیکنان تیم ملی نبودم و توی لیست بازیکنان اسپانیایی نبودم و نمیتونم خودم رو به تیم ملی دعوت کنم.
الان سال دوم هستم و 7 ماه دیگه به جام جهانی شروع میشه اگه کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه .....
Google Spider
21-05-2009, 15:24
دوستان من به یه مشکل بر خوردم
ملیت خودم رو هم اسپانیا گذاشتم و خودم هم به عنوان بازیکن کار میکردم . و خودم رو به تیم ملی دعوت کردم و در سال اول 12 بازی کردم .
اما سال دوم دیگه توی لیست بازیکنان تیم ملی نبودم و توی لیست بازیکنان اسپانیایی نبودم و نمیتونم خودم رو به تیم ملی دعوت کنم.
الان سال دوم هستم و 7 ماه دیگه به جام جهانی شروع میشه اگه کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه .....
کسی نیست مشکل من رو بر طرف کنههههههههههههههههههههههه ههه:19:
EASPORTS-FIFA
21-05-2009, 17:24
از بازی بسی خوشم نیومد.خیلی چرت.بدون جذابیت با گرافیک افتضاح.همون منیجر مود فیفا خیلی بهتر هم بود.
Mehdi.ss
22-05-2009, 13:15
سلام
یه سوال داشتم
توی بازی فیفا وقتی میخام با دسته بازی کنم چندتا دکمش کار نمیکنه ولی با کیبرد همش کار میکنه
باید چیکار کنم
amir_rahmani
23-05-2009, 08:02
سلام.
آقا من تازه این بازی رو سفارش دادم.میخوام ببینم برا این که فصل دوم اخراج نشم فقط لازمه که اون پچ اخراج نشدن رو دان کنم یا باید چیز دیگه ای هم دان کنم؟؟؟
بله فقط همین کار کافی هستش.
من جدیدا میخوام امکانات باشگاهمو آپگرید بکنم میپره بیرون
نمیدونم چرا
برای منم وقتی می خواهم توی personal life برم میره بیرون...
با سلام آقا من دو فصله که بازی کردم ولی اول بازی یادم رفته reserve رو فعال کنم یعنی اصلا reservam بازی نمی کنن راهی داره که من بتونم دوباره تنظیم کنم تازه level و talentam یادم رفته تیک بزنم الان خیلی وقت گذاشتم حال گیری از اول برم راهی داره که این مواردو فعال کنم
دیگه راهی وجود نداره به جز برگشت
از بازی بسی خوشم نیومد.خیلی چرت.بدون جذابیت با گرافیک افتضاح.همون منیجر مود فیفا خیلی بهتر هم بود.
دستت درد نکنه .
بهترین بازی مدیریتی هستش...!
سلام
یه سوال داشتم
توی بازی فیفا وقتی میخام با دسته بازی کنم چندتا دکمش کار نمیکنه ولی با کیبرد همش کار میکنه
باید چیکار کنم
من هم از منیجر 07 تا الان این مشکل را داشتم و فکر کنم تا حالا درستش نکرده اند.
Google Spider
23-05-2009, 14:45
[amir_rahmani] جان این سوال من رو هم اگه میدونی جواب بده . قربونت برم همه رو گفتی به جز من :45:
اما سال دوم دیگه توی لیست بازیکنان تیم ملی نبودم و توی لیست بازیکنان برای انتخاب اسپانیایی هم نبودم و نمیتونم خودم رو به تیم ملی دعوت کنم.
الان سال دوم هستم و 3 ماه دیگه به جام جهانی شروع میشه اگه کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه .....
سلام.آقا خواهشا یکی بگه تو این منیجر چطوری میشه شماره ی بازیکنای تیم رو وسط فصل عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا اعصابم از این خرد شده...
:41:
آقا من برای اخراج نشدن اون پچ اخراج نشدن (اون که 6 مگ)رو دانلود کردم.ولی وقتی تو محل بازی کپی میکنم دیگه بازی اجرا نمیشه.خواهشا راهنمایی کنید.
[amir_rahmani] جان این سوال من رو هم اگه میدونی جواب بده . قربونت برم همه رو گفتی به جز من :45:
اما سال دوم دیگه توی لیست بازیکنان تیم ملی نبودم و توی لیست بازیکنان برای انتخاب اسپانیایی هم نبودم و نمیتونم خودم رو به تیم ملی دعوت کنم.
الان سال دوم هستم و 3 ماه دیگه به جام جهانی شروع میشه اگه کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه .....
سلام گوگل جان فکر کنم شما 40 سالت شده و برای بازیکن-مربی سنت باید کمتر از 40 باشه.
mory_net
25-05-2009, 08:18
سلام
مهدی جان در قسمت Merchandise و بعد قسمت Kit میتونی شماره بازیکنان رو تغییر بدی.
Google Spider
25-05-2009, 11:26
سلام.آقا خواهشا یکی بگه تو این منیجر چطوری میشه شماره ی بازیکنای تیم رو وسط فصل عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا اعصابم از این خرد شده...
:41:
آقا من برای اخراج نشدن اون پچ اخراج نشدن (اون که 6 مگ)رو دانلود کردم.ولی وقتی تو محل بازی کپی میکنم دیگه بازی اجرا نمیشه.خواهشا راهنمایی کنید.
سلام گوگل جان فکر کنم شما 40 سالت شده و برای بازیکن-مربی سنت باید کمتر از 40 باشه.
اقا اول بگم اون ابدیت 2 که 182 مگابایته یا ابدیت 3 که 198 مگابایته رو هم باید دانلود کنی بعد بازی با اون کرک میاد بالا و اخرج هم نمیشی
برای خودم هم من تازه سنم توی بازی 20 سال شده و توی باشگاه دارم بازی میکنم ولی تیم ملی بعد از سال اول دیگه نمی تونم خودم رو دعوت کنم یعنی کلا توی لیست نیستم که بتونم خودم رو دعوت منم
بی باک بی بال
25-05-2009, 16:18
من توی تنظیم دسته برای این بازی مشکل دارم می شه کمک کنید
arman1982
25-05-2009, 16:56
با سلام من چند روزي كه دارم بازي مي كنم ولي يه مشكل عجيب هست اينكه وقتي بازي رو مي برم با نتيجه 4 بر 2 اخر بازي مي نوبسه بازي صفر صفر تموم شد و از اين قبيل اتفاق ها حتي وقتي بازي مساوي ميشه يك دفعه ميزنه 3 بر 0 به نفع من كلا خيلي عجيبه خواستم ببينم كسي ديگه اين مشكل داره
با سلام من چند روزي كه دارم بازي مي كنم ولي يه مشكل عجيب هست اينكه وقتي بازي رو مي برم با نتيجه 4 بر 2 اخر بازي مي نوبسه بازي صفر صفر تموم شد و از اين قبيل اتفاق ها حتي وقتي بازي مساوي ميشه يك دفعه ميزنه 3 بر 0 به نفع من كلا خيلي عجيبه خواستم ببينم كسي ديگه اين مشكل داره
آرمان جان آخر بازی با کلید Esc خارج میشی یا از اون منوی پایین skip in risult mode رو میزنی(اون ضربدر قرمز)؟؟؟ اگه اون رو بزنی یه نتیجه ی شانسی میزنه. :46:
kaka.ronaldo
26-05-2009, 00:02
وقتی بازی تموم میشه و وقتی highlights رو نشون میده شما نباید اون مربع پایین(علامت استوپ)رو بزنی و باید Esc رو بزنی تا از Highlights خارج بشی
بی باک بی بال
26-05-2009, 07:08
جواب منو کسی نمی دونه
arman1982
26-05-2009, 09:50
آقا خيلي خيلي ممنون كه زود پاسخ داديد چك مي كنم اميدوارم كه مشكل حل بشه مرسي
Google Spider
26-05-2009, 13:02
جواب منو کسی نمی دونه
اقا دسته توی نسخه های قبلی هم مشکل داشت و فک کنم درست نشه
البته کار نشد نداره ولی چون این بازی مثل fifa09 خیلی معروف نیست زیاد بهش نمی رسن . :13:
سلام.آقا من یه مشکلی دارم. team work تیم من خیلی کمه. هر قدر هم تو training تمرین team work میدم ، کمتر میشه که بیشتر نمیشه . خواهشا راهنمایی کنید. در ضمن اگه میشه چند تا ترفند مفید هم بگید که به دردمون بخوره. دم همه گرم.
سلام.کسی میدونه چطوری میشه یه مهاجم رو آقای گل کرد؟؟؟؟؟آخه چند تا بازی که پشت سر هم بازی میکنه، انرژی اش خیلی کم میشه و پدرش در میاد.ولی مهاجمای تیمای دیگه هر بازی، بازی مکنن.
مثلا من توی اسپانیا هستم و villa و morientes از والنسیا در جدول گلزنان سوم و چهارم اند و همیشه گل میزنن.
راستی کسی میدونی چرا یهو یه بازیکن form اش کم میشه و دیگه خوب نمیشه؟؟؟؟؟؟؟حتی اگه مصدوم هم نشده باشه.
arman1982
28-05-2009, 17:47
آقا نمك نشناس ها بعد از 3 قهرماني انداختم بيرون مي خواستم ببينم براي حل اين مشكل كدون لينك بايد دانلود كنم ديتابيس كه گذاشتيد يا پچ شماره 2 و كرك و اينكه پچ شماره 3 به درد چي مي خوره در ضمن بازي من نسخه سرزمين ممنون ميشم كمك كنيد
سلام بر دوستان.....من یه مشکل عجیب دارم با این فیفا 09 الان فصل سومم و یه مشکل بدی دارم....میخوام توی extend club facility یه چیزی رو upgrade کنم ولی رو هرچی میزنم از بازی میندازه بیرون:41::41::41: ...کمک کنین که بد جوری حالم گرفته شدههههههه.
ممنون
دوستان من مشکل extend club facility رو کشف کردم...تا موقعی که stadium رو بزرگ نکردین راحت میتونین فسیلیتی ها رو آپگرید کنین ولی همین که stadium رو بزرگ کردین دیگه موقعی که میرین تو فسیلیتی و چیزی رو میخواهین آپگرید کنین از بازی میپره بیرون!!!!!!! حالا اینه چه ربطی به هم دارن نمیدونم...اگه کسی میتونه این مشکلو برطرف کنه بگه لطفا...ممنون...این بازیها هم که هرچی میره جلو دردسرشون بسشتر میشه .من با ویرایشهای خیلی قدیمیش (چندسال پیش) تا سال 2030 این حدود بازی کردم و هیچ مشکلی نبود...حالا دو فصل بازی کردم 100 تا مشکل پیش اومده ...سیو خوب نمیکنه از بازی میپره بیرون و...... نمیدونم دیگه از اینا...ولی هرچی باشه من دوسش دارم:20::20::20:
آقا نمك نشناس ها بعد از 3 قهرماني انداختم بيرون مي خواستم ببينم براي حل اين مشكل كدون لينك بايد دانلود كنم ديتابيس كه گذاشتيد يا پچ شماره 2 و كرك و اينكه پچ شماره 3 به درد چي مي خوره در ضمن بازي من نسخه سرزمين ممنون ميشم كمك كنيد
من خودم آپدیت دوم رو دانلود و اجرا کردم و پچ رو روش ریختم
مثلا عکسا رو جدید میکنه یا نقل و انتقالات به روز میشن
سلام.آقا من یه مشکلی دارم. team work تیم من خیلی کمه. هر قدر هم تو training تمرین team work میدم ، کمتر میشه که بیشتر نمیشه . خواهشا راهنمایی کنید. در ضمن اگه میشه چند تا ترفند مفید هم بگید که به دردمون بخوره. دم همه گرم.
مال من هم از نصف زیاد بالاتر نمیره
یه راهش اینه که یه متخصص برای 4هفته استخدام بکنی تا یه کم بره بالاتر درجش
پایین همونجایی که نمودارای تیمو زده هستش.
arman1982
29-05-2009, 16:53
من خودم آپدیت دوم رو دانلود و اجرا کردم و پچ رو روش ریختم
مثلا عکسا رو جدید میکنه یا نقل و انتقالات به روز میشن
خيلي مي بخشيد نگفتيد كه مشكل حل ميشه يا نه در ضمن اين اخراج من به صورتي كه يه تصوير مياد كه يه نفر پشت ميز و بعدش هم نشون ميده كه اخراج شدم البته بعد از اخراج هنوز مي تونم با تيم ملي كار كنم حالا اگر پچ بريزم مشكل باشگاه هم حل ميشه
مال من هم از نصف زیاد بالاتر نمیره
یه راهش اینه که یه متخصص برای 4هفته استخدام بکنی تا یه کم بره بالاتر درجش
پایین همونجایی که نمودارای تیمو زده هستش.
مربی تمرین هم استخدام کردم. البته یک بار تو هر فصل میشه این کار رو کرد. ولی تاثیر چدانی نداشت. ولی ممنون که جواب دادید.:43:
amir_rahmani
29-05-2009, 19:04
به جان خودم نمی دونم.
شاید بازی بد شده.
همون طور که دوستان گفتن هستش.
اقا دسته توی نسخه های قبلی هم مشکل داشت و فک کنم درست نشه
البته کار نشد نداره ولی چون این بازی مثل fifa09 خیلی معروف نیست زیاد بهش نمی رسن . :13:
اتفاقا این بازی توی ایران مشهور نیست ولی توی دنیا غوغا می کنه.
شما تمرینها را به دستیارت بسپار.
البته اون دستیاری که توی staff می خری و درجه تمرین دهیش بالا هست.
سلام.کسی میدونه چطوری میشه یه مهاجم رو آقای گل کرد؟؟؟؟؟آخه چند تا بازی که پشت سر هم بازی میکنه، انرژی اش خیلی کم میشه و پدرش در میاد.ولی مهاجمای تیمای دیگه هر بازی، بازی مکنن.
مثلا من توی اسپانیا هستم و villa و morientes از والنسیا در جدول گلزنان سوم و چهارم اند و همیشه گل میزنن.
راستی کسی میدونی چرا یهو یه بازیکن form اش کم میشه و دیگه خوب نمیشه؟؟؟؟؟؟؟حتی اگه مصدوم هم نشده باشه.
به بازیکنان تمرین finishing بده.
پچ 2 + کرک رازور جلوگیری می کنه از اخراج شدن.
راستی پچ 3 را هم ریز چون مشکل ایجاد می کنه.
سلام بر دوستان.....من یه مشکل عجیب دارم با این فیفا 09 الان فصل سومم و یه مشکل بدی دارم....میخوام توی extend club facility یه چیزی رو upgrade کنم ولی رو هرچی میزنم از بازی میندازه بیرون:41::41::41: ...کمک کنین که بد جوری حالم گرفته شدههههههه.
ممنون
این مشکل برای من توی قسمت personal life به وجود اومده.
مشکل را حل کردم بهت اطلاع می دهم.
مربی تمرین هم استخدام کردم. البته یک بار تو هر فصل میشه این کار رو کرد. ولی تاثیر چدانی نداشت. ولی ممنون که جواب دادید.:43:
دستیارات را برای تمرین انتخاب کن.
خيلي مي بخشيد نگفتيد كه مشكل حل ميشه يا نه در ضمن اين اخراج من به صورتي كه يه تصوير مياد كه يه نفر پشت ميز و بعدش هم نشون ميده كه اخراج شدم البته بعد از اخراج هنوز مي تونم با تيم ملي كار كنم حالا اگر پچ بريزم مشكل باشگاه هم حل ميشه
با پچ 2 + کرک رازور مشکل 100 % حل میشه.
سلام بچه ها فقط سریع جواب می خوام ! دمتون گرم !
نگاه کنید من همون اوول خریدم ولی اخراج شدم چند بار دیگه ولش کردم ! الان بگید باید چی کارا کنم ؟؟ چیو دانلود کنم ( لینک لطفا )
Thanks in advance ! :D
amir_rahmani
31-05-2009, 16:37
اینم برای TD عزیز:
هر دو را باید دانلود کنی.
سپس پچ بالایی را باید نصب کنی و پچ پایینی را مانند سایر کرک های بازی باید در محیط بازی copy کنی.
سوال داشتی در خدمتم.
arman1982
05-06-2009, 00:13
با سلام كسي مي دونه اين علامت ها كه با كادر قرمز دورش كشيدم چيه چون مثلا در جام باشگاهاي اروپا جلوي بازيكنان من نيست ولي توي ليگ هست و از وسط ها ليگ جلوي بازيكنان من اومده
naraqi110
06-06-2009, 20:49
آقااگه ميشه چندتانرم افزار براي اديت اين باز ي بگيد(يه راهي براي گذاشتن عكس بازيكنان )دوما راهي هست كه عكت رو كه جاي مربي ميگذاري يا عكسي رو جاي همسريافرزندت ميزاري كل عكس توبازي نشون داده بشه نه فقط قسم تسر زن قبلي ؟؟
Alireza.M67
07-06-2009, 11:56
با سلام كسي مي دونه اين علامت ها كه با كادر قرمز دورش كشيدم چيه چون مثلا در جام باشگاهاي اروپا جلوي بازيكنان من نيست ولي توي ليگ هست و از وسط ها ليگ جلوي بازيكنان من اومده
اون یعنی اگه بازیکن توی بازی کارت زرد بگیره ، بازی بعدی رو محرومه .
هزاااااااار ماشاالله چه تیم جوونی داری .
با این وضع تا یکی 2 سال دیگه باید کلا یه تیم جدید ببندی ... D:
Hadish kaka
07-06-2009, 19:54
سلام. من كرك و پچ دوم FIFA Manager 09 رو دانلود كردم اما نمي تونم پچ دوم رو نصب كنم.اگه ميشه با عكس برام توضيح بدين كه چطوري وبا چه برنامه اي مي تونم نصبش كنم( با تشكر)
سلام.تو فيفا منيجر09 مي تونيم از عكسهاي خودمون در تصاوير ماشين-خونه-همسر وتصوير مربي استفاده كنيم يا نه.لطفا برام توضيح بديد:19::19::19:
در ضمن من ميخوام مربي تيم ملي هلند بشم اما اين تيم در بين كشورها نيست.لطفا برام توضيح بديد كه چطوري مربي تيم ملي هلند بشم:41::41::41:
arman1982
08-06-2009, 01:01
سلام. من كرك و پچ دوم FIFA Manager 09 رو دانلود كردم اما نمي تونم پچ دوم رو نصب كنم.اگه ميشه با عكس برام توضيح بدين كه چطوري وبا چه برنامه اي مي تونم نصبش كنم( با تشكر)
دوست من بنده خودم نصب كردم و برنامه خاصي نمي خواد يه فايل exe كه بايد نصب كني و بعدش فايل كرك توي مسير نصب بازي كپي كني
يه سوال دارم كسي مي دونه اين پچ به چه دردي مي خوره و آيا براش كرك هست يا نه پچ شماره 4 مي گم
Size: 66.45MB
Downloads: 2,530
Hosted since: March 24, 2009, 6:36 pm
Description:
- Full database update including updated generic badges
- 56 new XXL player pictures
- 227 new standard player pictures
- 142 other new pictures
- Live Ticker update with some bug fixes
- You must install Update 3 in any case before you install Update 4
- You can continue your save games after the installation
- With the exception of the database update all other changes work with old save games as well
- Update 4 will overwrite your current database, therefore please save your current database before the installation
Related Resources:
News: FIFA Manager 09 Patch #4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hadish kaka
08-06-2009, 11:58
:37:آقا اين آپديتFIFA Manager 09 Patch2 كه من دانلودش كردم حجمش182 مگابايت اما فرمتش exe نيست در واقع اصلا فرمت نداره و نصب هم نميشه:41::41::41: شكلش هم اينجوري[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Mori a\Desktop
وقتي هم روش كليك ميكني اين پنجره باز ميشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Mori a\Desktop
لطفا برام توضيح بديد!!!!!!!!!(اگه ميشه عكس آپديتFIFA Manager 09 Patch2 را كه دانلودش كرديد رو نشون بديد):42::42::42:
سلام.من هم دوباره به جمع این بازی و شما پیوستم.:دی
من که 07 و 08 را خیلی خوب دیدم و بازی کردم.این هم که به علت کارت گرافیکم پایینه نمیتونم بازی ها را نگاه کنم.مشکلی نیست.حاشیه ی بازی قشنگه.
من مدیر باشگاه فولهام هستم.سرمربی تیم های زیادی و مدیرشون بودم.(با رمز)وقتی اخر فصل میرسه و دوباره فصل شروع میشه همیشه اخراج میشم(نتایجم خوب نبوده/)حالا ایا بازی من مشکلی داره؟؟؟/
و میخواستم بدونم اگر توی یک باشگاه بازیکن ها را اخراج کنی و بازیکن های خوب بیاری کار درستی هست؟
وقتی که من همه ی بازیکن هام بالای 4 ستاره هستند چرا نتایج را بد میگیرم؟
میخوام خودم مربی تیم نباشم باید چی کار کنم؟
ممنون.فعلا دیگه سوالی ندارم.
Alireza.M67
08-06-2009, 20:09
:37:آقا اين آپديتFIFA Manager 09 Patch2 كه من دانلودش كردم حجمش182 مگابايت اما فرمتش exe نيست در واقع اصلا فرمت نداره و نصب هم نميشه:41::41::41: شكلش هم اينجوري[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Mori a\Desktop
وقتي هم روش كليك ميكني اين پنجره باز ميشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Mori a\Desktop
لطفا برام توضيح بديد!!!!!!!!!(اگه ميشه عكس آپديتFIFA Manager 09 Patch2 را كه دانلودش كرديد رو نشون بديد):42::42::42:
آخر اسم فایل خودت بنویس .exe
بعد اجراش کن .
اگه نشد برو تو folder option و تیک hide extention رو بردار بعد آخر اسم فایل بنویس exe.
Hadish kaka
08-06-2009, 23:37
بعد اجراش کن .
اگه نشد برو تو folder option و تیک hide extention رو بردار بعد آخر اسم فایل بنویس exe.
ازت خيلي ممنونم :10:اما مشكل حل نشد.من آپديت2و3رو دانلود كردم اما هيچ كدوم رو نميتونم نصب كنم :thumbsdowضمنا جايي رو سراغ نداري كه بتونم اين آآپديت رو خريداري كنم
بعد اجراش کن .
gorgnamaجان به خاطر حل كردن مشكلم ازت خيلي ممنونم:thumbsup:.يه سوال هم داشتم
براي آپديت3و4 كرك ساختند يانه اگه ساختند بي زحمت آدرسش رو نشون بديد
نه ساخته نشده
یه سری میگن کرک ریزور برای شماره 3 هم جواب میده یه سری میگن نه
یکی از بچه ها میگفت من آپدیت 3و4 رو نصب کردم و بعد روشون آپدیت2رو دوباره نصب کردم با کرک
تغییرات موند و بازی هم اجرا شد بدون هیچ مشکلی
هرچند من خودم این روشو تست نکردم
یه سوال هم من داشتم
این ستاره هایی که برای استعداد بازیکنها هست کم باشه خوبه یا به حداکثر رسیده باشه؟
مثلا من بازیکن 18ساله میخوام بخرم(به طور مثال) یکی هست لول60 3ستاره،یکی هست لول 60 2ستاره
کدوم بهترن؟
مثلا ستاره ها کامل شده باشن یعنی طرف به حداکثر لولی که میتونسته با استعدادش برسه رسیده؟یا بالعکسه؟
من هم مشکل هام را گفتم صفحه ی قبل.لطفا جواب بدین":
یکی دیگه!!چرا من هر بازیکنی را میخواهم بخرم زده unavailabeleهمینجور چیزی.یعنی در دسترس نیست!!!هر بازیکنی.تازه باشگاه من خیلی پول داره و من هم مدیرشم!
amir_rahmani
09-06-2009, 16:52
سلام.تو فيفا منيجر09 مي تونيم از عكسهاي خودمون در تصاوير ماشين-خونه-همسر وتصوير مربي استفاده كنيم يا نه.لطفا برام توضيح بديد:19::19::19:
در ضمن من ميخوام مربي تيم ملي هلند بشم اما اين تيم در بين كشورها نيست.لطفا برام توضيح بديد كه چطوري مربي تيم ملي هلند بشم:41::41::41:
سلام:11:
شما برو یک کافی نت بده برات کامل دانلود کنند...
بله شما می تونید عکس بذارید توی بازی.
خوشحالم از اینکه غیرت هلندی توی خون شما هم هست.
متاسفانه هلند وجود نداره و کاریش هم نمیشه کرد...
:11:
:37:آقا اين آپديت
FIFA Manager 09 Patch2 كه من دانلودش كردم حجمش182 مگابايت اما فرمتش exe نيست در واقع اصلا فرمت نداره و نصب هم نميشه:41::41::41: شكلش هم اينجوري[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Mori a\Desktop
شکل ها لود نشد...
سلام.من هم دوباره به جمع این بازی و شما پیوستم.:دی
من که 07 و 08 را خیلی خوب دیدم و بازی کردم.این هم که به علت کارت گرافیکم پایینه نمیتونم بازی ها را نگاه کنم.مشکلی نیست.حاشیه ی بازی قشنگه.
من مدیر باشگاه فولهام هستم.سرمربی تیم های زیادی و مدیرشون بودم.(با رمز)وقتی اخر فصل میرسه و دوباره فصل شروع میشه همیشه اخراج میشم(نتایجم خوب نبوده/)حالا ایا بازی من مشکلی داره؟؟؟/
و میخواستم بدونم اگر توی یک باشگاه بازیکن ها را اخراج کنی و بازیکن های خوب بیاری کار درستی هست؟
وقتی که من همه ی بازیکن هام بالای 4 ستاره هستند چرا نتایج را بد میگیرم؟
میخوام خودم مربی تیم نباشم باید چی کار کنم؟
ممنون.فعلا دیگه سوالی ندارم.
خوشحالم از اینکه دوباره می بینمتون...
شما را به خاطر این اخراج می کنند که پچ 2 و کرک را نصب نکرده اید(یعنی بازیتون را ریجستر نکرده اید)
نتایج بد بسته به تمرین دهی شما و نوع ترکیب چینی شما هستش....
شما نمی تونی مربی گری به دست فرد دیگری بسپاری فقط می تونی تمرین و ترکیب چیدن را به دست دستیارانتون بسپارید...
با سپاس
نه ساخته نشده
یه سری میگن کرک ریزور برای شماره 3 هم جواب میده یه سری میگن نه
یکی از بچه ها میگفت من آپدیت 3و4 رو نصب کردم و بعد روشون آپدیت2رو دوباره نصب کردم با کرک
تغییرات موند و بازی هم اجرا شد بدون هیچ مشکلی
هرچند من خودم این روشو تست نکردم
بله من هم پچ 3 + کرک رازور را ریختم ولی اخراج شدم بعدش دوباره پچ 2 را ریختم + کرک رازور بازی اومدش
و اخراج هم نشدم...
تازه عکس های جدید بازیکنان پچ 3 هم روی بازی بود و پاک نشده بود ...
باسپاس
یه سوال هم من داشتم
این ستاره هایی که برای استعداد بازیکنها هست کم باشه خوبه یا به حداکثر رسیده باشه؟
مثلا من بازیکن 18ساله میخوام بخرم(به طور مثال) یکی هست لول60 3ستاره،یکی هست لول 60 2ستاره
کدوم بهترن؟
مثلا ستاره ها کامل شده باشن یعنی طرف به حداکثر لولی که میتونسته با استعدادش برسه رسیده؟یا بالعکسه؟
هر چی ستاره ها بیشتر باشن یعنی اون طرف کار بلدتر و استعداد بیشتری در اون زمینه داره...
با سپاس
من هم مشکل هام را گفتم صفحه ی قبل.لطفا جواب بدین":
یکی دیگه!!چرا من هر بازیکنی را میخواهم بخرم زده unavailabeleهمینجور چیزی.یعنی در دسترس نیست!!!هر بازیکنی.تازه باشگاه من خیلی پول داره و من هم مدیرشم!
بستگی به باشگاه اون بازیکن مورد نظر داره...
مثلا شما نمی تونی از منچستر برای فولام بازیکن بخری زیرا اعتبار منچستر بیشتر از فولام هستش...
دو سه فصل که قهرمان بشی با یه خورده پول می تونی اونا را بیاری...
با سپاس
یک گلایه هم بنده بکنم....
من در صفحات قبل به تمام سوال های بی جواب دوستان جواب دادم ولی دوستان کم لطفی کردند و دریغ از یک تشک............:41:
امیر جن ممنون.
حالا یک چیزه دیگه.من جالبه که همین الان با تیم اسپانیول که دومش کردم در جدول اخراج نشدم!!حالا بازم باید پچ را نصب کنم؟
در ضمن در باره ی نقل و انتقالات شما اشتباه میکنی یا من منظورم را درست نگفتم.من میگم حتی یک بازیکن خیلی بد از تیم بد هم نمیتونم بخرم.
Alireza.M67
10-06-2009, 11:59
gorgnamaجان به خاطر حل كردن مشكلم ازت خيلي ممنونم:thumbsup:.يه سوال هم داشتم
براي آپديت3و4 كرك ساختند يانه اگه ساختند بي زحمت آدرسش رو نشون بديد
اصلا خیال پچ 3 رو از سرت بیرون کن .
من با کرک پچ 2 این کار رو کردم که گند زد تو بازی .
همه ی بازیا 0-0 میشن .
با کرک اولی هم که اصلا اجرا نمیشه .
یه سوال هم من داشتم
کدوم بهترن؟
هر چی ستاره بیشتر باشه یعنی تو مناطق دیگه ی زمین هم میتونی ازشون بازی بگیری و زود پیشرفت میکنن .
ستاره ی خالی هم 0.5 حساب میشه .
مثلا 3 تا پر و 1 دونه خالی یعنی استعدادش 3.5 هست .
فقط 4 تا بازیکن 5 ستاره هستن
c.ronaldo
kaka
ronaldinho
messi
که البته تو جوانان هم ممکنه گیر بیاد .
خواهشا سوال قبلی من را پاسخ دهید و یکی دیگه:
من همون کرک که اخراج نمیشوم را میخواهم با کمی اموزش.
اون هایی که لول بیشتری دارند قدرتمند تر هستند؟
naraqi110
10-06-2009, 15:41
آقااگه ميشه چندتانرم افزار براي اديت اين باز ي بگيد(يه راهي براي گذاشتن عكس بازيكنان )دوما راهي هست كه عكست رو كه جاي مربي ميگذاري يا عكسي رو جاي همسريافرزندت ميزاري كل عكس توبازي نشون داده بشه نه فقط قسمت سر عكس قبلي ؟؟
كسي نميدونه ؟!
Alireza.M67
10-06-2009, 20:23
خواهشا سوال قبلی من را پاسخ دهید و یکی دیگه:
من همون کرک که اخراج نمیشوم را میخواهم با کمی اموزش.
اون هایی که لول بیشتری دارند قدرتمند تر هستند؟
لینک دانلود تو صفحه اول هست .
هر چی لول بالاتر باشه یعنی بازیکن بهتره .
البته فرم بازیکن تاثیر مستقیم تو لولش داره .
یعنی اگه تو فرم پایین لول بالا داشت خیلی خوبه .
دستت طلا.
فقط میخاستم بگم که چون که کراسر عزیز در صفحه اول گفته میونی سرمربی استخدام کنی چه جوری؟و لطفا یک سرمربی خوبی برای لیگ اسپانیا تیم دیپورتیوو لاکرونیا که تا حالا اول هست بگید!!!
این بازی منو کشته.من باید برم درسم بخونم اومدم دارم بازی میکنم.!!!!!!!
وقتی پچ را کپی میکنم بازیم میاد بیرون!!!چرا؟وارد بازی نمیشه/!
نکنه باید پچ دوم را نصب کنم؟ارم همین کار را میکنم!دارم دانلودش میکنم!الان باید چی ار کنم؟پچ دوم را نصب کنم بعد پچ اخری برای اخراج را کپی کنم؟
Hadish kaka
10-06-2009, 23:18
(سلام) از چه راههايي مي تونيم درآمد باشگاه رو بالا ببريم واگه ميشه آدرس دقيق آپديت 4 رو بنويسيد؟:20:(مهم=من تازه عضو شدم ونمي دونم چطوري پيام تشكر بفرستم.اگه ميشه توضيح...)
Spaniuly
11-06-2009, 20:15
(سلام) از چه راههايي مي تونيم درآمد باشگاه رو بالا ببريم واگه ميشه آدرس دقيق آپديت 4 رو بنويسيد؟:20:(مهم=من تازه عضو شدم ونمي دونم چطوري پيام تشكر بفرستم.اگه ميشه توضيح...)
دوست عزيز پچ هاي 2 و 3 و 4 رو توي پست اول گذاشتم از اونجا دانلود كنيد. پچ 2 پچ 1 رو شامل ميشه واسه همين لينك پچ 1 رو پاك كردم درصورتي كه پچ هاي 2 و 3 رو دانلود كرديد مي تونيد پچ 4 رو كه ديتابيس بازي رو به روز مي كنه رو نصب كنيد. لينك همگي رو در پست اول گذاشتم.
اينم ليك آپديت پچ 4
Alireza.M67
11-06-2009, 22:23
آقا من پچ 3 رو نصب کردم و روش دوباره 2 رو نصب کردم
بازی رو از اول اوردم و یه گزینه جدید اضافه شده که میتونی مالک کل باشگاه شی ...
فقط میخاستم بگم که چون که کراسر عزیز در صفحه اول گفته میونی سرمربی استخدام کنی چه جوری؟و لطفا یک سرمربی خوبی برای لیگ اسپانیا تیم دیپورتیوو لاکرونیا که تا حالا اول هست بگید!!!??
با دانلود پچ در کجا میشه کل باشگاهرا بخری؟
arman1982
12-06-2009, 14:44
من كه يه زد حالي از اين بازي خوردم كه ديگه به سراغش نمي رم تمامي فايل هاي save من بعد از 2 دوره قهرماني با تيم يونتوس با رتبه مربيگري 6 و 1 زن و 1 بچه همگي خراب شد بازي رو كه لود مي كنم لودينگ تموم نشده از بازي خارج ميشه خواستم از اول با رئال بازي كنم اونهم ميرم تو قسمت ساختمان هاي باشگاه تا مي خوام يه ساختمان بخرم از بازي خارج ميشه حالم زد به هم
سلام آرمان جان منم این مشکلو دارم:41: وقتی میخوام extend facility کنم از بازی میندازه بیرون. اینجا هم مطرح کردم کسی جواب نداد......
یه سوال دیگه من تو هر فصل لول مربیگریم مثلا میرسه به 6 بعد فصل بعد که میرسه دوباره میاد به لول 4 میخواستم ببینم همه اینطورین یا من یه کاری نمی کنم.....در ضمن کسی از این scout ها کسی خیری دیده ...من که نمیتونم مدیرییتش کنم....خیلی شلوغ میشه و دسته بندی درستی نداره...اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.....
Alireza.M67
13-06-2009, 10:41
فقط میخاستم بگم که چون که کراسر عزیز در صفحه اول گفته میونی سرمربی استخدام کنی چه جوری؟و لطفا یک سرمربی خوبی برای لیگ اسپانیا تیم دیپورتیوو لاکرونیا که تا حالا اول هست بگید!!!??
راستش من خودم مربیم نمیدونم چطوریه .
بعد از اینکه پچ رو ریختی به new game میری و گزینه ی own club رو انتخاب میکنی .
من كه يه زد حالي از اين بازي خوردم كه ديگه به سراغش نمي رم تمامي فايل هاي save من بعد از 2 دوره قهرماني با تيم يونتوس با رتبه مربيگري 6 و 1 زن و 1 بچه همگي خراب شد بازي رو كه لود مي كنم لودينگ تموم نشده از بازي خارج ميشه خواستم از اول با رئال بازي كنم اونهم ميرم تو قسمت ساختمان هاي باشگاه تا مي خوام يه ساختمان بخرم از بازي خارج ميشه حالم زد به هم
من دقیقا همین مشکلو داشتم .
اگه بازی رو از اول نریزی کلا دیگه نمیتونی سیو کنی .
بعد از اینکه پچ رو ریختی به new game میری و گزینه ی own club رو انتخاب میکنی .
خوب بعدش میتونی چی کار کنی؟
راستی من بالاخره با تیم لاکرونیا با این پچ تونستم قهرمان اسپانیا بشم.پیش به سوی جامباشگاه ها!!راستی چه مهاجم گل زنی خوبه؟
amir_rahmani
15-06-2009, 09:45
دستت طلا.
فقط میخاستم بگم که چون که کراسر عزیز در صفحه اول گفته میونی سرمربی استخدام کنی چه جوری؟و لطفا یک سرمربی خوبی برای لیگ اسپانیا تیم دیپورتیوو لاکرونیا که تا حالا اول هست بگید!!!
این بازی منو کشته.من باید برم درسم بخونم اومدم دارم بازی میکنم.!!!!!!!
وقتی پچ را کپی میکنم بازیم میاد بیرون!!!چرا؟وارد بازی نمیشه/!
نکنه باید پچ دوم را نصب کنم؟ارم همین کار را میکنم!دارم دانلودش میکنم!الان باید چی ار کنم؟پچ دوم را نصب کنم بعد پچ اخری برای اخراج را کپی کنم؟
سلام به همگی
سرمربی که نمیشه انتخاب کرد کمک مربی فقط میشه....
شما پچ 2 را نصب کن سپس کرک رازور را در محل بازی کپی کن...
شما با افزایش قیمت بلیط می تونی در آمد زایی کنی.
بدون پچ هم این گزینه وجود داره.
دوستمون محل دقثق را برات نوشته
راستی باید پول خریدش را هم داشته باشی.
برای من هم این اتفاق افتاده...
سلام آرمان جان منم این مشکلو دارم:41: وقتی میخوام extend facility کنم از بازی میندازه بیرون. اینجا هم مطرح کردم کسی جواب نداد......
یه سوال دیگه من تو هر فصل لول مربیگریم مثلا میرسه به 6 بعد فصل بعد که میرسه دوباره میاد به لول 4 میخواستم ببینم همه اینطورین یا من یه کاری نمی کنم.....در ضمن کسی از این scout ها کسی خیری دیده ...من که نمیتونم مدیرییتش کنم....خیلی شلوغ میشه و دسته بندی درستی نداره...اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.....
برای من هم وقتی پرسنال لایف را می زنم میره بیرون...
اسکات هم به نظر من به درد هیچی نمی خوره...
راستی من بالاخره با تیم لاکرونیا با این پچ تونستم قهرمان اسپانیا بشم.پیش به سوی جامباشگاه ها!!راستی چه مهاجم گل زنی خوبه؟
موفق باشی....انشاالله
مهاجم خوب به نظر من هانری و اتوئو و رونی و رونالدو و زلاتان و اگوئرو و ... خوب هستند...
راستی اگر می خوای به باشگاهت با رمز پول اضافه کنی بگو تا بهت یاد بدم...
راستی rz21 می خوای بیای مسابقات را انجام بدیم....
موفق باشی....انشاالله
مهاجم خوب به نظر من هانری و اتوئو و رونی و رونالدو و زلاتان و اگوئرو و ... خوب هستند...
راستی اگر می خوای به باشگاهت با رمز پول اضافه کنی بگو تا بهت یاد بدم...
راستی rz21 می خوای بیای مسابقات را انجام بدیم....
خودم با رمز همه ی منیجر ها را میرفتم.:دی
کدام مسابقات؟مگه چی شده/
sajjad kharrazi
17-06-2009, 11:17
سلام
من تا صفحه 50-60 و بعدش هم از صفحه 100 تا 115 رو خوندم دیگه خسته شدم، آخرم نقهمیدم هر پچ چه کارایی داره
میشه توضیح بدید که هر پچ چیکار میکنه
مثلا اینطوری:
پچ اول: این کارایی رو داره، اینها رو به بازی اضافه می کنه، این عیبها رو برطرف میکنه
پچ دوم:...........................
.........
خلاصه هم بگید ممنون میشم
دوم و کراک را نصب کن حله.
sajjad kharrazi
17-06-2009, 15:08
من بازی رو از قبل نصب شده داشتم، بعد پچ2 و کرک اخراج رو دانلود کردم
اول کرک رو ریختم، بعد پچ رو اجرا کردم، یه سریال نامبر برای رجیستری خواست
گفتم ولش کن بابا، از اول اینستال می کنم
بازی رو کامل پاک کردم و از اول ریختم
بعد حالا که می خوام پچ رو اجرا کنم می نویسه fifa manager 09 patch 2 is already installed
تو رو خدا کمکم کنید
تو رو خدا
Alireza.M67
17-06-2009, 18:00
من بازی رو از قبل نصب شده داشتم، بعد پچ2 و کرک اخراج رو دانلود کردم
اول کرک رو ریختم، بعد پچ رو اجرا کردم، یه سریال نامبر برای رجیستری خواست
گفتم ولش کن بابا، از اول اینستال می کنم
بازی رو کامل پاک کردم و از اول ریختم
بعد حالا که می خوام پچ رو اجرا کنم می نویسه fifa manager 09 patch 2 is already installed
تو رو خدا کمکم کنید
تو رو خدا
شما اول باید پچ رو میریختی بعد کرکو .
حالا شما پچ 3 رو نصب کن بعد 2 باره میتونی پچ 2 رو نصب کنی
بعدشم کرک بریز .
Alireza.M67
17-06-2009, 18:05
خوب بعدش میتونی چی کار کنی؟
حداقلش اینه که بودجه یجاست و به تفکیک حقوق و نقل و انتقالات و .. نیست .
مهاجم خوب می خوای بورو bojan krkic رو از بارسلونا بخر .
17 سالشه و خوب پیشرفت میکنه .
البته بهترین مهاجم بازی زلاتان ابراهیموویچه .
منم شخصا با برباتوف حال میکنم ( چون طرفدار یونایتدم)
خوب من الان سال 2017 هستم!!!یک جوان گل زن خیلی خوب میخواهم!!!
راستی چرا تیم من تا نیم فصل خیلی خوب میره بعدش یک دفعه خراب میکنند؟انرژِیشون خوب هست.
amir_rahmani
17-06-2009, 21:00
خودم با رمز همه ی منیجر ها را میرفتم.:دی
کدام مسابقات؟مگه چی شده/
مسابقات PES 2009 این کاکا گذاشته رفته...
خوب من الان سال 2017 هستم!!!یک جوان گل زن خیلی خوب میخواهم!!!
راستی چرا تیم من تا نیم فصل خیلی خوب میره بعدش یک دفعه خراب میکنند؟انرژِیشون خوب هست.
توی این سال باید بیخیال بازیکن جوان از دیگر تیمها بشی.....
به نظر من خودت بازیکن جوان پرورش بده....
سوال داشتی بازم بپرس
من توی این فیفا منجر هر کاری می کنم ، هر جامی می برم ،باز هم آخر فصل اول اخراج می شم.با این که هم قهرمان شدم و هم وضعیت مالی باشگاه خوب بوده و بقیه ی چیز ها هم خوب بوده.
نمی دونم دیگه چکار کنم؟ خواهش می کنم کمکم کنید.:41:
sajjad kharrazi
19-06-2009, 11:08
ای بابا
چرا اینقدر از بازی میاد بیرون خود به خود؟
اعصاب مارو خورد کرده
چی کار کنم؟
amir_rahmani
19-06-2009, 11:28
ای بابا
چرا اینقدر از بازی میاد بیرون خود به خود؟
اعصاب مارو خورد کرده
چی کار کنم؟
چه دکمه ای را می زنی میاد بیرون؟
sajjad kharrazi
19-06-2009, 11:59
چه دکمه ای را می زنی میاد بیرون؟
دکمه نمی زنم استاد، خود به خود میاد بیرون
amir_rahmani
19-06-2009, 12:04
نه منظورم اینه که توی کدوم بخش میری میاد بیرون...
sajjad kharrazi
19-06-2009, 12:07
نه منظورم اینه که توی کدوم بخش میری میاد بیرون...
جاهای مختلفی شده
مثلا همین 5دقیقه پیش که تو بازی بودم داشت Auto Save می کرد که اومد بیرون
مثلا یه جای دیگه که رفته بودم بخش استادیوم رو باز کنم اومد بیرون(که اینو فکر کنم از گرافیکم باشه)
مثلا دارم ترکیب می چینم
مثلا............
............
amir_rahmani
19-06-2009, 12:09
نمی دونم .....
شما بازی را مجددا نصب کن اگر نشد ویندوز را عوض کن....
بازم سوالی داشتی بپرس...
اروری چیزی نمیده/؟؟؟یک عکس ازش بگیر.
sajjad kharrazi
19-06-2009, 12:17
نمی دونم .....
شما بازی را مجددا نصب کن اگر نشد ویندوز را عوض کن....
بازم سوالی داشتی بپرس...
البته اینم بگم من این مکل رو با manager 07 , manager 08 هم داشتم، ولی نه اینقدر زیاد
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که من سال دومه مربیگریم بودم که یهو دیدم بهم 4,456,546,123 دلار پول داد
خوشحال شدم، ولی بغل اون قسمت سبزه که روش کلیک می کنی میره مرحله بعد یه عکس عقاب اومد که یعنی باشگاهت بزودی ورشکست خواهد شد
یعد 1 هفته 1,000,000,000 دلار ازم کم کرد و بعد 1 هفته دیگه هم پولم منفی 4.000.000.000 دلار شد
یعنی الآن چی شد؟
چی کار کنم؟
اروری چیزی نمیده/؟؟؟یک عکس ازش بگیر.
نه
فقط میاد بیرون
البته اینم بگم من این مکل رو با manager 07 , manager 08 هم داشتم، ولی نه اینقدر زیاد
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که من سال دومه مربیگریم بودم که یهو دیدم بهم 4,456,546,123 دلار پول داد
خوشحال شدم، ولی بغل اون قسمت سبزه که روش کلیک می کنی میره مرحله بعد یه عکس عقاب اومد که یعنی باشگاهت بزودی ورشکست خواهد شد
یعد 1 هفته 1,000,000,000 دلار ازم کم کرد و بعد 1 هفته دیگه هم پولم منفی 4.000.000.000 دلار شد
یعنی الآن چی شد؟
چی کار کنم؟
،کر کنم شما از رمز استفاده میکنی؟؟؟
sajjad kharrazi
19-06-2009, 12:22
،کر کنم شما از رمز استفاده میکنی؟؟؟
نه به جون عزیزم
اگه رمز داشتم که وقتی پولم منفی میشد بازم رمز می زدم و این مشکل رو نداشتم
amir_rahmani
19-06-2009, 19:09
خب رمز بزن پولت مثبت بشه...
من توی این فیفا منجر هر کاری می کنم ، هر جامی می برم ،باز هم آخر فصل اول اخراج می شم.با این که هم قهرمان شدم و هم وضعیت مالی باشگاه خوب بوده و بقیه ی چیز ها هم خوب بوده.
نمی دونم دیگه چکار کنم؟ خواهش می کنم کمکم کنید.:41:
رفیق کرکی که توی پست اول هستش دانلود بکن + پچ شماره دوم
amir_rahmani
21-06-2009, 10:06
فرانک اینا را دانلود کن مشکلت حل میشه.
البته با اجازه بردیا.....
sajjad kharrazi
21-06-2009, 10:08
3تا سوال داشتم
1- پچ شماره 4 چیه؟ چی میشه؟
2- اون پچی که دوستمون می خواست واسه لیگ ایران و آسیا بسازه آخرش چی شد؟
3- تو بخش home بازی که تذکرات بازی رو داره، تو بخش Staff یه پیغام داره که نوشته.....who employed.....بعد وقتی روش راست کلیک می کنم میره تو بخش مربیام ولی نمی دونم چی کار باید بکنم
amir_rahmani
21-06-2009, 10:11
3تا سوال داشتم
1- پچ شماره 4 چیه؟ چی میشه؟
2- اون پچی که دوستمون می خواست واسه لیگ ایران و آسیا بسازه آخرش چی شد؟
3- تو بخش home بازی که تذکرات بازی رو داره، تو بخش Staff یه پیغام داره که نوشته.....who employed.....بعد وقتی روش راست کلیک می کنم میره تو بخش مربیام ولی نمی دونم چی کار باید بکنم
1-امکاناتش توی سایت رسمی خود بازی هستش.
2-هنوز از اون پچ خبری نیست. خود من هم منتظرش هستم.
3-فکر کنم باید اون پست هایی که هنوز کسی استخدام نشده را با افراد با تجربه پر کنی...
سلام.
من با پچ2+كرك مشكل اخراج شدنم حل شد ولي به وسطاي فصل دوم كه ميرسم ديگه نميتونم وارد بازي بشم.(موقع lode شدن ميپره بيرون)
تو رو خدا بگيد بايد چيكار كنم
اين دومين دفعست
اول بازيو دوباره نصب كردم بعد كركو كپي كردم بعدم پچ شماره2 رو نصب كردم. درسته؟
Hadish kaka
21-06-2009, 16:37
سلام1- در قسمت home-transfers-stafنوشته شده
in some areas,you haveemployee who do not meet the club,s criteria
چطوري اين مشكل رو حل كنم.:20:
2-چطوري مي تونيم براي مربيمون nickname(لقب) انتخاب كنيم. :20:
3-من آپديت 4 رو دانلود كردم اما نمي تونم نصبش كنم.براي نصب كردن بايد اسم فايل رو بايد چي بذارم؟:41::41:
amir_rahmani
21-06-2009, 21:33
سلام.
من با پچ2+كرك مشكل اخراج شدنم حل شد ولي به وسطاي فصل دوم كه ميرسم ديگه نميتونم وارد بازي بشم.(موقع lode شدن ميپره بيرون)
تو رو خدا بگيد بايد چيكار كنم
اين دومين دفعست
اول بازيو دوباره نصب كردم بعد كركو كپي كردم بعدم پچ شماره2 رو نصب كردم. درسته؟
شما باید اول پچ را می ریختی بعد کرکو...........ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه
اون سیو شما خراب شده........سیو چند روز قبلت را لود کن و وقتی می خوای سیو کنی دیگه روی اون سیو خرابت سیو نکن...
2-چطوري مي تونيم براي مربيمون
nickname(لقب) انتخاب كنيم. :20:
3-من آپديت 4 رو دانلود كردم اما نمي تونم نصبش كنم.براي نصب كردن بايد اسم فايل رو بايد چي بذارم؟:41::41:
1-فکر کنم باید دستیارات را بفرستی تا آموزش ببینن....
2-من تا حالا امتحان نکردم و فکر کنم اصلا نمیشه.......
3-شما شاید آپدیت 4 را کامل دانلود نکردی.....دوباره دان کن ببین اگه مشکلی داشت باز بگو در خدمتیم...
کرک جلوگیری از اخراج برای من کار نمیکنه!!یعنی نمیشه دانلودش کرد!
برای شما چی؟
Hadish kaka
22-06-2009, 12:54
کرک جلوگیری از اخراج برای من کار نمیکنه!!یعنی نمیشه دانلودش کرد!
برای شما چی؟
سلام.بايد روي كرك راست كليك كني و بعد به وسيله ي برنامه اي كه براي دانلود كردن داري(مثلdapو...)دانلودش كني.(اگه روي كرك چپ كليك كني عمل نمي كنه)
Hadish kaka
22-06-2009, 13:07
2-من تا حالا امتحان نکردم و فکر کنم اصلا نمیشه.......
3-شما شاید آپدیت 4 را کامل دانلود نکردی.....دوباره دان کن ببین اگه مشکلی داشت باز بگو در خدمتیم...
[/right]
1-اين كار و امتحان كردم اما مشكل حل نشد.
2-اگه رو عكس مربي راست كليك كني مشخصاتش مياد كه nickname هم اونجاست ولي جلوش چيزي نوشته نشده.فكر كن لقب رو بايد تماشاگرا بدن.
3-آپديت4رو دو بار بصورت كامل دانلودش كردم ولي نصب نميشه.:41::41::41:(اسم آپديت2و3رو بايدfifa manager exeميذاشتيم تا نصب بشه اسم آپديت4روبايد چي بذارم.)
نشد!
کلا لینک خرابه!
با IDM تست کردم!
نشد!
Help me~
amir_rahmani
22-06-2009, 20:16
کرک را یکی از دوستان واسه h_r_v بذاره....
کاکا برای 1 نمی دونم باید چی کار کنی
2-تماشاگرا اصلا لقب نمی دهند
3*من هم دانلود نکردم نمی دونم...
Hadish kaka
22-06-2009, 23:24
نشد!
کلا لینک خرابه!
با IDM تست کردم!
نشد!
Help me~
دوست عزيز برو به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید روي fm09 razor1911 crack.zipكليك راست كن وبا IDMدانلودش كن.
فکر کنم این بازی نباشه!
در حد یه برنامه مربی گریه!!
خیلی خفنه!
ما نصف چیزاشو نمیدونیم چیه!
amir_rahmani
23-06-2009, 10:34
بله همان طور که گفتید این یک بازی نیست و یک نرم افزار مدیریتی هستش
اشکالی نداره هرجاش که گیر کردی کافیه بیای اینجا تا بگی...هم من هستم هم دوستان
Hadish kaka
23-06-2009, 11:12
يه سوال؟
وقتي بازي رو تك نفري بازي ميكنيم تو صفحه اي كه روزها ميگذره در قسمتattendance ميتونيم در استاديوم محل تمرين رو باز و بسته كنيم. وقتي دو نفري بازي ميكنيم بايد چطوري اينكار رو بكنيم؟:20:
[/right]
در واقع نه
اون مربیا اگه مثلا چکشون بکنی در واقع مهارت و تخصص اصلیشون یه چیز دیگه هستش
مثلا دستیار اولته و مهارتش هم 98 هستش ولی ممکنه یه مهارت دیگه داشته باشه که 99 باشه اونوقت به عنوان متخصص مثلا فیزیوتراپی محسوب میشه از نظر باشگاه(چون اسکیلش بیشتر از دستیاری هستش)نه دستیار اول
در واقع زیاد مهم نیستش.هرجور عشقته:دی
amir_rahmani
23-06-2009, 15:50
يه سوال؟
وقتي بازي رو تك نفري بازي ميكنيم تو صفحه اي كه روزها ميگذره در قسمتattendance ميتونيم در استاديوم محل تمرين رو باز و بسته كنيم. وقتي دو نفري بازي ميكنيم بايد چطوري اينكار رو بكنيم؟:20:
نمی دونم.........
مطمئنی وجود نداره؟
Hadish kaka
23-06-2009, 17:44
نمی دونم.........
مطمئنی وجود نداره؟
( 100در100مطمئنم.)
در ضمن
در قسمت تقويم Big birthdayوclub anniversary به چه دردي ميخورن و در قسمت cooperation بايد چيكار كنيم؟
Alex Fera
23-06-2009, 18:30
سلام ایا رمزی برای پول هست
Hadish kaka
23-06-2009, 20:10
آقا كسي نمي دونه كه آپديت 4 رو بايد چطوري نصب كنم؟فرمت آپديت4 رو بايد چي بذارم؟(اگه ممكنه بگيد نام fileرو بايد چي بذارم؟)
amir_rahmani
23-06-2009, 21:09
( 100در100مطمئنم.)
در ضمن
در قسمت تقويم
Big birthdayوclub anniversary به چه دردي ميخورن و در قسمت cooperation بايد چيكار كنيم؟
بیگ برفدی که یه نوع جشن مثل کریستمس هستش.........
توی cooperation هم من هم نتونستم کاری کنم......
سلام ایا رمزی برای پول هست
بله هستش.........
برو توی قسمتی که بازی را نصب کردی دنبال پوشه پروفایل بگرد....
بعدش توی اون پوشه چند تا فایل تکست هستش که می تونی اونجا قیمت خونه اینا را عوض کنی...
میره اونجا جلوی یکی از خونه ها پول را زیاد و منفی می کنی....
اوکی؟
آقا كسي نمي دونه كه آپديت 4 رو بايد چطوري نصب كنم؟فرمت آپديت4 رو بايد چي بذارم؟(اگه ممكنه بگيد نام fileرو بايد چي بذارم؟)
از یک سرور دیگه دان کن ببین چی میشه....:10:
Hadish kaka
23-06-2009, 22:34
بله هستش.........
بعدش توی اون پوشه چند تا فایل تکست هستش که می تونی اونجا قیمت خونه اینا را عوض کنی...
اوکی؟
گشتم نبود.قربون دستت اگه ميشه يكم توضيح بيشتر بده:10:
amir_rahmani
24-06-2009, 11:06
X:\FIFA MANAGER 09\user\objects
مسیر بالا را برو به جای x هم نام درایوت را بنویس
سپس کارهای بالا را انجام بده
sajjad kharrazi
25-06-2009, 14:11
چندتا سوال:
1- من هر موقع واسه تیم کمپ می ذارم بعد از کمپ، همیشه بی برو برگرد انرژی هه بازیکنان 15-20 تایی کم میشه
بعد تو قسمت home هم یه تذکری واسه کمپ برام می ذاره که وقتی روش می ذنم میره تو بخشه تقویم و نمی دونم چیکار کنم
2- تمریناتم پشت درهای بسته است، چی کار کنم باز شه
3- یه توضیحی درباره Scout هم میدید که چی کار باید بکنم، چون اونقدر مهمه که وقتی پیغامش قبل هر بازی میاد روز شمار رو متوقف می کنه و وارد بخش E-mail ها میشه
amir_rahmani
25-06-2009, 19:58
1-این طبیعی هستش باید کم بشه.
سعی کن کمپهای با هوای معتدل و نزدیک محل کشورت کمپ بزنی.
اروپا جای خوبی هستش مخصوصا انگلیس.....
اونم شاید به خاطر اینه که کمپهایی که ساختی مربی ندارند.
2-باید توی اونجایی که تقویم جلو میره در را باز کنی.
3-اسکات ها هم زیاد مهم نیستند.
شما می تونی توی آپشن بازی اونها را حذف کنی تا موقعی که ایمیل هاشون هم میاد دیگه از تقویم بیرون نره.
با سپاس
bahmanpes
25-06-2009, 21:13
سلام آقا اگه کسی استادیم بالا 100 هزار نفر ساخته یا نزدیک به اون بزاره واسه دانلود با تشکر
amir_rahmani
26-06-2009, 11:07
بالای 90000 هزار بیشتر نمیشه ساخت....
نمی دونم چرا........
ولی می تونی قبل از شروع بازی توی دیتابیس ظرفیت ورزشگاه را خودت ببری بالا....
juventus_1985
27-06-2009, 21:36
فقط در حالت 3d بازی نتایج درست رقم می خوره
در بقیه حالت ها همیشه بازی 0-0 میشه این اتفاق برای شما هم افتاده ؟!
نه اصلا!
برای من تو Text Mode شده 12-0 نتیجه رقم بخوره! :دی
Alireza.M67
27-06-2009, 22:25
احتمالا شما پچ 3 رو با کرک پچ 2 نصب کردی ...؟
اگه اینکارو کردی دوباره پچ 2 رو نصب کن .
3- یه توضیحی درباره Scout هم میدید که چی کار باید بکنم، چون اونقدر مهمه که وقتی پیغامش قبل هر بازی میاد روز شمار رو متوقف می کنه و وارد بخش E-mail ها میشه
اینجور مواقع مثلا یه استعداد نوجوان رو بهت معرفی میکنن و میگن برای اضافه کردنش به تیمای پایت باید فلان قدر پول بدی
پایه هستی یا نه؟:دی
اینجاست که تو باید یه جواب بدی بهشون
یا آره یا نه
sia_msds2020
28-06-2009, 17:50
اقا يك سوال من كرك جلوگيري از اخراج مربي رو روي سيستمم نصب كزدم ولي بازي اجرا نميشه كسي ميتونه راهنماييم كنه
amir_rahmani
28-06-2009, 18:41
شما باید ابتدا پچ 2 را نصب کنی سپس کرک را بریزید.:10:
همان طور که دوستمون گفت شما پچ 3 و کرک رازور را با هم ریخته باشید.
یک بار برای من هم همچین اتفاقی افتاد نگران نباش درست میشه.
sia_msds2020
28-06-2009, 18:51
اقا يك سوال من كرك جلوگيري از اخراج مربي رو روي سيستمم نصب كزدم ولي بازي اجرا نميشه كسي ميتونه راهنماييم كنه
پج 2 رو هم دانلود كردم رو سيستمم هم نصب كردم اصلا" بازي اجرا نميشه كار خاصي بايد انجام ميدادم ؟
amir_rahmani
28-06-2009, 21:40
شما دوباره بازی را نصب کن و سپس پچ 2 و سپس کرک رازور را در فولدری که بازی را نصب کردی کپی و پیست کن.....
بچه ها من موقعي كه ميخوام پچ رو بريزم همچين اروري ميده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fcmadrid
29-06-2009, 21:10
سلام.من یه ورزشگاه ساختم که بیشتر از 100000 ظرفیت داره.البته میشه بیشترش هم کرد(ولی یه کم بی ریخت میشه!!!!و سر به فلک میکشه و خیلی بلند میشه).چه جوری میشه بذارم تا بقیه هم استفاده کنند؟؟؟؟؟؟:10:
amir_rahmani
30-06-2009, 13:19
بچه ها من موقعي كه ميخوام پچ رو بريزم همچين اروري ميده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور میگه که شما بازی را هم اکنون اجرا کرده اید.
برای رفع این مشکل شما باید از بازی خارج شده سپس پچ را نصب کنید.
با سپاس
سلام.من یه ورزشگاه ساختم که بیشتر از 100000 ظرفیت داره.البته میشه بیشترش هم کرد(ولی یه کم بی ریخت میشه!!!!و سر به فلک میکشه و خیلی بلند میشه).چه جوری میشه بذارم تا بقیه هم استفاده کنند؟؟؟؟؟؟:10:
شما از اون ورزشگاهی که ساختی برو توی قسمت ساخت ورزشگاه ها و ورزشگاهت را سیو کن و سپس سیوت را در یکی از آپلود سنتر ها آپلود کن و بعد هم در اختیار بچه ها قرار بده.
با سپاس:11:
fcmadrid
30-06-2009, 17:08
بفرمایید اینم یه ورزشگاه 111000 نفری .البته هر کی خواست بگه تا براش بیشترش کنم که باید به مراتب پول بیشتری بده. اگه هم خواستید سقفش رو بردارید تا ارزون تر بشه.:46:
amir_rahmani
30-06-2009, 17:21
اونا که با پول رمز میشه حل کرد....
چه جوری درست کردی؟؟؟؟؟
دادی آرتیشکت برات ساخت؟
یعنی حرفه ای هستش؟
fcmadrid
30-06-2009, 18:20
اونا که با پول رمز میشه حل کرد....
چه جوری درست کردی؟؟؟؟؟
دادی آرتیشکت برات ساخت؟
یعنی حرفه ای هستش؟
نه.خودم همشو ساختم. مگه حرفه ای چه جوری بایدباشه؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا ببخشید من تازه واردم.اگه میشه یه توضیحی در مورد رمز پول بدید.ممنون میشم.
amir_rahmani
30-06-2009, 21:15
2 یا 3 صفحه قبل را ببین کامل توضیح دادم در مورد پول....
خب دیگه یعنی صندلی ها حرفه ای چیده نشده اند فقط ظرفیت رفته بالا...
X:\FIFA MANAGER 09\user\objects
مسیر بالا را برو به جای x هم نام درایوت را بنویس
سپس کارهای بالا را انجام بده
fcmadrid
30-06-2009, 21:43
چه طوری میشه از یکی به خاطر یه پست تشکر کرد؟؟؟؟؟؟؟
Masoud King
30-06-2009, 22:28
چه طوری میشه از یکی به خاطر یه پست تشکر کرد؟؟؟؟؟؟؟
باید این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که در سمت چپ پائین هر پست هست روفشار بدی!
fcmadrid
01-07-2009, 09:49
آقا شما که رمز پول رو کشف کردید،نمیشه کاری کرد که ورزشگاه،کمپ جوانان یا هر چیز دیگه ای زودتر ساخته بشه؟؟؟
amir_rahmani
01-07-2009, 10:38
نه دیگه شرمنده به خد خودم هم بلد نیستم اون دیگه کار هکر های حرفه ای هستش.....
راستی رمز پول ها برات کار کرد؟
fcmadrid
01-07-2009, 11:18
بله.خیلی ممنون.البته من یه کم ازش استفاده کردم(200000000 یورو:18:!!!!!!!!!!!!)تا بهاش کار کنم و پول در بیارم.
راستی تو career option که یه گزینه به نام found a new club هست کی فعال میشه؟؟؟و اگه یه باشگاه جدید بزنیم دیگه نمیشه تو تیم فعلی مربیگری کنیم؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن وقتی در نقش یه بازیکن بازی می کنیم چه طوری باید کرنر زد یا ضربات آزاد رو سانتر کرد؟؟من وقتی سانتر رو خیلی کم هم میزنم با قدرت میزنه و از همه رد میشه.واقعا معزلی شده!!!!!!!!:31:
سلام .اخرین راه برای این که اخر فصل اخراج نشی این که اپدیت ها رو دانلود کردی؟اگه اره لطفا کسی که اپدیت ها و کرک را رو داره لطفا برای فروش ایملش رو بزاره ممنون
amir_rahmani
01-07-2009, 21:51
بله.خیلی ممنون.البته من یه کم ازش استفاده کردم(200000000 یورو:18:!!!!!!!!!!!!)تا بهاش کار کنم و پول در بیارم.
راستی تو career option که یه گزینه به نام found a new club هست کی فعال میشه؟؟؟و اگه یه باشگاه جدید بزنیم دیگه نمیشه تو تیم فعلی مربیگری کنیم؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن وقتی در نقش یه بازیکن بازی می کنیم چه طوری باید کرنر زد یا ضربات آزاد رو سانتر کرد؟؟من وقتی سانتر رو خیلی کم هم میزنم با قدرت میزنه و از همه رد میشه.واقعا معزلی شده!!!!!!!!:31:
نوش جونت
شاید شما باشگاه را گرفتی که نمی تونی این گزینه را بزنی....
به نظر من توی یک تیم باش تا آخرش....
نخیر دیگه نمی تونی توی تیم قبلیت مربی گری کنی....
من تا حالا به حالت 3d بازی نکردم و نمی دونم
سلام .اخرین راه برای این که اخر فصل اخراج نشی این که اپدیت ها رو دانلود کردی؟اگه اره لطفا کسی که اپدیت ها و کرک را رو داره لطفا برای فروش ایملش رو بزاره ممنون
شما برو توی یک کافی نت بگو برات دانلود می کنند....:10:
راستی دمت گرم ورزشگاهم را بزرگ تر کردم...
fcmadrid
04-07-2009, 22:39
راستی دمت گرم ورزشگاهم را بزرگ تر کردم...
دمت گرم.آخر حرفه ای بود؟تازه این بازی که حرفه ای و غیر حرفه ای نمیشناسه. همینجوری تماشاچی ها رو میریزه تو.حالا چند هفته طول میکشه تا ساخته بشه؟تو این مدت بدون تماشاچی چی کار میکنی؟؟؟؟؟؟:10:
amir_rahmani
05-07-2009, 10:08
نیمه حرفه ای بود....
احتمالا 200 یا 300 هفته طول می کشه.....
نه مقداری از ورزشگاه را که خراب نمی کنند می تونم ازش استفاده کنم...
Arrowtic
05-07-2009, 10:31
لطفا یک آموزش کامل از بازی بذارید.(به صورت PDF)
چه جوری Level و بالا ببرم.
V A H í D
05-07-2009, 10:42
چه جوری Level و بالا ببرم.
باید بازی کنی ! جام ببری !
soheil_hapal
05-07-2009, 13:34
سلااااااااااااام
کمکککککککک
آقا من با کلی خوشحالی رفتم آپدیت 4 رو دانلود کردم که نصب کنم بازی بهتر بشه بعد از اینکه نصب کردم کلا قاطی کرد.
همه ی بازی ها 0-0 میشه و هیچ اتفاقی نمیافته.
حالا باید چی کار کنم که درست بشه؟ یکی راهنمایی کنه
amir_rahmani
05-07-2009, 15:23
شما هیچ کار نکن سهیل جان....فقط پچ 2 را دوباره با کرک رازور نصب کن خودش درست می شود البته امکانات پچ 4 روی بازی می مونه...
لطفا یک آموزش کامل از بازی بذارید.(به صورت PDF)
فعلا که کسی حوصله نداره........
این بازی جزئیات زیاد داره به خاطر همین کسی حوصله نوشتن نداره.......
شما هر کجا که گیر کردی بیا این جا من در خدمتم..........:10:
Arrowtic
05-07-2009, 22:19
فعلا که کسی حوصله نداره........
این بازی جزئیات زیاد داره به خاطر همین کسی حوصله نوشتن نداره.......
شما هر کجا که گیر کردی بیا این جا من در خدمتم..........:10:
ممنون.من مشکلم تو بالا بردن لوله!به تعداد موهای سرم بازی دوستانه برگزار کردم و به کمپ رفتم.(تو ایتالیا).ولی لولم بالا نرفت.ولی در عوض مربی های دیگه لول 5 شدن.لطفا کممممممک!!نمی دونم چی کار کنم.:19:
fcmadrid
05-07-2009, 22:51
سلام.من میخوام یه بازیکن 16 ساله بخرم ولی علاقه نداره که بیاد.(البته من خیلی علاقه دارم:31:)در حالیکه من خیلی به تیم جوانان اهمیت میدم.هیچ راهی نیست:13:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه خیلی توپه!!!!!!!!:46:
arbabevafa
06-07-2009, 08:59
سلام .من وقتی پچ3 رو نصب میکنم بازی دوباره از من سریال میخواد و سریال قبلیو قبول نمیکنه چه کار کنم؟؟؟؟؟
amir_rahmani
06-07-2009, 15:56
ممنون.من مشکلم تو بالا بردن لوله!به تعداد موهای سرم بازی دوستانه برگزار کردم و به کمپ رفتم.(تو ایتالیا).ولی لولم بالا نرفت.ولی در عوض مربی های دیگه لول 5 شدن.لطفا کممممممک!!نمی دونم چی کار کنم.:19:
شما باید جام ببری تا لولت بره بالا
همین
با بازی دوستانه مشکلت حل نمیشه.......
سلام.من میخوام یه بازیکن 16 ساله بخرم ولی علاقه نداره که بیاد.(البته من خیلی علاقه دارم:31:)در حالیکه من خیلی به تیم جوانان اهمیت میدم.هیچ راهی نیست:13:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه خیلی توپه!!!!!!!!:46:
یک عکس از بازی بگیر ببینم برای چی نمیاد...
از کشور دیگه بخوای بازیکن زیر 20 بگیری خیلی سخته........
سلام .من وقتی پچ3 رو نصب میکنم بازی دوباره از من سریال میخواد و سریال قبلیو قبول نمیکنه چه کار کنم؟؟؟؟؟
من نمی دونم چرا همه شما عشق پچ 3 و 4 هستید
به خدا اونا فقط 10 تا عکس بیشتر از پچ 2 دارند و کلی باگ....
شما با همون پچ 2 کار کن.....
Arrowtic
06-07-2009, 17:06
همین
اما یک مشکل دارم:
1- خیلی ضعیفم.
ممنون.
اما یک مشکل دارم:
1- خیلی ضعیفم.
ممنون.
من اون اولا یه سری روشای نامردی استفاده میکردم
میباختم میزدم دوباره بازی میکردم:دی
بعد1مدت هم ترکش کردم:31:
Arrowtic
07-07-2009, 02:14
همین
ببخشید سوالم اینقدر مضحکه:چه جوری تو کاپ شرکت کنم؟؟آخه واسه من فقط لیگ داره که تو اوونم هفته ی چهارم اخراج میشم!!!:41:
یک نفر آدم مومن به من کمک کنه.:19:
amir_rahmani
07-07-2009, 11:24
ببخشید سوالم اینقدر مضحکه:چه جوری تو کاپ شرکت کنم؟؟آخه واسه من فقط لیگ داره که تو اوونم هفته ی چهارم اخراج میشم!!!:41:
یک نفر آدم مومن به من کمک کنه.:19:
لابد بد نتیجه می گیری دیگه....
فعلا اگر باختی از بازی بیا بیرون تا ببینیم چی میشه.....
راستی کرک جلوگیری از اخراج را ریختی؟؟؟؟
شما همین جوری هم می تونی توی جام حذفی شرکت کنی......
منظور من از جام هم جام لیگت بود و جام حذفی./.
fcmadrid
07-07-2009, 21:45
یک عکس از بازی بگیر ببینم برای چی نمیاد...
از کشور دیگه بخوای بازیکن زیر 20 بگیری خیلی سخته........
is not interested in talking about a transfer...
در ضمن من تو تیم 17/18 ساله هام 43 بازیکن دارم که فقط 12 تاشون از اسپانیا(کشور خودم)هستند.
برای چند تا دیگه هم همین رو میگفت.اما نفهمیدم چطور شد که یهو اومدن!!!!!!!!
راستی چطوری از بازی عکس بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون.
Arrowtic
07-07-2009, 22:41
:10:
لابد بد نتیجه می گیری دیگه....
فعلا اگر باختی از بازی بیا بیرون تا ببینیم چی میشه.....
راستی کرک جلوگیری از اخراج را ریختی؟؟؟؟
شما همین جوری هم می تونی توی جام حذفی شرکت کنی......
منظور من از جام هم جام لیگت بود و جام حذفی./.
نه کرک رو نریختم.
بله بد نتیجه می گیرم.نمی دونم چرا!!تو بازی های دوستانه 17-1 میبرم ولی تو لیگ 6-0 میبازم!!در ضمن قبل از اینکه تو جام حذفی شرکت کنم اخراج میشم!!ز راهنماییتون ممنون.
amir_rahmani
08-07-2009, 11:08
is not interested in talking about a transfer...
در ضمن من تو تیم 17/18 ساله هام 43 بازیکن دارم که فقط 12 تاشون از اسپانیا(کشور خودم)هستند.
برای چند تا دیگه هم همین رو میگفت.اما نفهمیدم چطور شد که یهو اومدن!!!!!!!!
راستی چطوری از بازی عکس بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون.
خب اونا برای اینکه سنشون کمه والدینشون نمی گذارند که خارج از کشورشون بازی کنند
یک جوری هم وابسته به قانون کاری کشورشون هستند...
اونا را بفرست توی شرت لیست و سپس ازشون استفاده کن...
برای عکس گرفتن هم ابتدا روی کیبورد کلید print screen را بزن و سپس در برنامه paint آن را ctrl+v کن و سپس save کن.
در انتها با سایتهای اپلود سنتر عکس را آپلود کن و سپس برای ما بگذار تا ببینیم...:10:
:10:
نه کرک رو نریختم.
بله بد نتیجه می گیرم.نمی دونم چرا!!تو بازی های دوستانه 17-1 میبرم ولی تو لیگ 6-0 میبازم!!در ضمن قبل از اینکه تو جام حذفی شرکت کنم اخراج میشم!!ز راهنماییتون ممنون.
کرک را بریز ببینم که بازم مشکل داری؟؟؟
مشکل داشتی در خدمتم...:10:
Arrowtic
08-07-2009, 19:57
کرک را بریز ببینم که بازم مشکل داری؟؟؟
مشکل داشتی در خدمتم...:10:
کرک رو ریختم دیگه بازی اجرا نشد!!!!!!:41:
سلام به همه دوستان منیجری...
چند سالی هست که با منیجر حال میکنم (از 07)...اما در این نسخه جدید با همون مشکل معروف یعنی اخراج شدن روبرو شدم...و چند ماهی سردرگم بودم...توی شبکه خیلی گشتم دنبال راه حل اما با توجه به این که این بازی کم طرفدار هست مخصوصا در بین سایتهای فارسی، راه حلی پیدا نشد...حتی من اکثر نسخه های توی بازار رو گرفته بودم اما فایده نداشت...با هزار بدبختی لینک های دانلود بازی از رپیدشر رو گیر اوردم که دانلود اونا هم بی فایده بود...تا این که چند وقت پیش به صورت اتفاقی و در پی جستجو اینجا رو پیدا کردم و تمام صفحات این تاپیک رو خوندم و از این که برای اولین بار توی یک انجمنی اینقدر طرفدار MANAGER زیاده به وجد اومدم...واقعا اینجا همه استاد هستن...اگه دوستان افتخار بدن بنده هم به جمع اساتید بپیوندم البته من استاد نیستم و هیچ گونه ادعایی ندارم اما تلاش میکنم که دانسته های خودم و دوستان را به اشتراک بگذاریم...
برای شروع نیاز به کمک دوستان دارم...
با این آپدیت ها و کرک بسیاری مشکلات حل شد اما یک مشکل ما هنوز پابرجاست...و اون اینه:
در عکس اول میبینید که گزینه مورد نظر تیک خوده اما صفحه بازی (عکس سمت چپ) نشون میده که صفحه بازی کامل نیست...اگه کسی صفحه بازیش کامله میتونه از فولدر بازی در My Documents رو بزاره تا من استفاده کنم.(همه فولدرها و فایل ها بجز Save ها که حجمش خیلی کمه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fcmadrid
09-07-2009, 14:06
سلام به همه دوستان منیجری...
چند سالی هست که با منیجر حال میکنم (از 07)...اما در این نسخه جدید با همون مشکل معروف یعنی اخراج شدن روبرو شدم...و چند ماهی سردرگم بودم...توی شبکه خیلی گشتم دنبال راه حل اما با توجه به این که این بازی کم طرفدار هست مخصوصا در بین سایتهای فارسی، راه حلی پیدا نشد...حتی من اکثر نسخه های توی بازار رو گرفته بودم اما فایده نداشت...با هزار بدبختی لینک های دانلود بازی از رپیدشر رو گیر اوردم که دانلود اونا هم بی فایده بود...تا این که چند وقت پیش به صورت اتفاقی و در پی جستجو اینجا رو پیدا کردم و تمام صفحات این تاپیک رو خوندم و از این که برای اولین بار توی یک انجمنی اینقدر طرفدار MANAGER زیاده به وجد اومدم...واقعا اینجا همه استاد هستن...اگه دوستان افتخار بدن بنده هم به جمع اساتید بپیوندم البته من استاد نیستم و هیچ گونه ادعایی ندارم اما تلاش میکنم که دانسته های خودم و دوستان را به اشتراک بگذاریم...
برای شروع نیاز به کمک دوستان دارم...
با این آپدیت ها و کرک بسیاری مشکلات حل شد اما یک مشکل ما هنوز پابرجاست...و اون اینه:
در عکس اول میبینید که گزینه مورد نظر تیک خوده اما صفحه بازی (عکس سمت چپ) نشون میده که صفحه بازی کامل نیست...اگه کسی صفحه بازیش کامله میتونه از فولدر بازی در My Documents رو بزاره تا من استفاده کنم.(همه فولدرها و فایل ها بجز Save ها که حجمش خیلی کمه)
سلام.شما باید رزولیشن بازی رو روی 1280*1024 بذاری تا صفحه کامل بشه.
Hadish kaka
09-07-2009, 21:00
سلام.1در قسمت
home-club facilities نوشته
... you havent extended your club grounds so far
براي رفع اين مشكل بايد چيكار كنم؟
2من تو قراردادي كه با مالديني بستم بهش گفتم كه بعد از خدا حافظي ميتونه مربي بشه
(در قسمتclauses-staff role on retirement)اون خداحافظي كرده اما نمدونم چطوري به عنوان staff ازش استفاده كنم؟
mani_mentor
10-07-2009, 14:28
3 تا سوال داشتم اگه یکی مردونگی نکه جواب بده خیلی حال داده:
1 چطوری میشه atmosphere رو ببری بالا؟مال من همیشه نصف است.
2 توی قسمت satff چطوری مربا رو انتخاب کنیم که توی home ارور نده.
3 چیکار کنم که تموم تمرینات تیمو دستیارم به صورت اتومات بده و دیگه لازم نباشه هر دفعه من تمرناتو تنظیم کنم.ممنون.
amir_rahmani
10-07-2009, 15:03
سلام.1در قسمت
home-club facilities نوشته
... you havent extended your club grounds so far
براي رفع اين مشكل بايد چيكار كنم؟
(در قسمتclauses-staff role on retirement)اون خداحافظي كرده اما نمدونم چطوري به عنوان staff ازش استفاده كنم؟
برای 1) شما باید به قسمت extended your club بری و اونجا تمامی محل ها را درست کنی یا لولشون را بیاری بالا تا بتونی staff استخدام کنی...
2)من تا حالا همچین چیزی ندیدم...
دوستان لطفا کمک کنند...:10:
amir_rahmani
10-07-2009, 15:15
3 تا سوال داشتم اگه یکی مردونگی نکه جواب بده خیلی حال داده:
1 چطوری میشه atmosphere رو ببری بالا؟مال من همیشه نصف است.
2 توی قسمت satff چطوری مربا رو انتخاب کنیم که توی home ارور نده.
3 چیکار کنم که تموم تمرینات تیمو دستیارم به صورت اتومات بده و دیگه لازم نباشه هر دفعه من تمرناتو تنظیم کنم.ممنون.
1)با پارتی گرفتن و مسافرت رفتن و .....
2)برای همه بخش ها staff انتخاب کن و سعی کن بهترین ها را انتخاب کنی
3)توی همون بخش staff یک گزینه هست به عنوان asign staff فکر کنم همین باشه, که اونجا شما می تونی برای هر بخشی که دوست داری کسی را جانشین خودت کنی.:10:
mani_mentor
10-07-2009, 16:31
دستت درد نکنه
فقط ببین منظورم این پیغامه که تو home می آد:in some areas,you have employees who do not meet the club criteria
ممنون
mani_mentor
10-07-2009, 16:34
راجع به این پیغامم اگه میشه یه توضیح کوتاهی بده: your present penalty taker may not be the best candidate for the job
خیلی گلی
Arrowtic
10-07-2009, 17:20
راجع به این پیغامم اگه میشه یه توضیح کوتاهی بده: your present penalty taker may not be the best candidate for the job
خیلی گلی
یعنی کسی که پنالتی میزنه بهترین شخص برای پنالتی زدن نیست.(اگه اشتباه نباشه)
در ضمن من این کرک جلوگیری از اخراج رو ریختم.دیگه بازی اجرا نمی شه.
mani_mentor
10-07-2009, 17:31
حالا چطوری پنالتی زنم و عوض کنم؟:13:
اول باید پچ آپدیت شماره 2 رو بریزی که توی پست 1 هستش.بعد کرک رو بریزی(پچ شماره 2 شامل 1 هم میشه لازم نیست دیگه 1 و دانلود کنی):20:
amir_rahmani
10-07-2009, 17:45
دستت درد نکنه
فقط ببین منظورم این پیغامه که تو home می آد:in some areas,you have employees who do not meet the club criteria
ممنون
این پیغام برای من هم میومد
من هم نتونستم درستش کنم...
خیلی گلی
جواب شما را دوستمون داد
جواب شما را هم اون یکی دوستمون داد...!دی
حالا چطوری پنالتی زنم و عوض کنم؟:13:
اول باید پچ آپدیت شماره 2 رو بریزی که توی پست 1 هستش.بعد کرک رو بریزی(پچ شماره 2 شامل 1 هم میشه لازم نیست دیگه 1 و دانلود کنی):20:
همون قسمتی که ترکیب می چینی یک قسمت به نام فروم رول هست که شما اونجا می تونی پنالتی زن و کاپیتان و ... را عوض کنی...:10:
mani_mentor
10-07-2009, 17:48
راستی چطوری میشه بازی ها رو 3d نگاه کرد؟3 تا گزینه بیشتر نیستش text mode,video made,result mode اصلا 3d mode نداره چیکار کنم؟
amir_rahmani
10-07-2009, 20:48
مگه میشه نداشته باشه....؟؟؟
یک عکس از بازی بگیر...
Arrowtic
10-07-2009, 22:08
مگه میشه نداشته باشه....؟؟؟
یک عکس از بازی بگیر...
بله میشه.باید تو بازیکن های ذخیره ها 6(یا هفت.یادم نیست)نفر داشته باشی.اگه درست بگم .اگه اشتباه میگم این کارو کن:
هر وقت که ترکیبو چیدی و علامت دست سبز رو برای رفتن به صفحه ی بعد زدیی یک پیغام میده و توش دلیلو ذکر میکنه.(راستی ببخشید کمی اشتباه نقل قول کردم!میخواستم برای اون یکی دوستمون نقل قول کنم!ببخشید آقا امیر.:10:)
Hadish kaka
11-07-2009, 00:48
سلام.در قسمت cooperation بايد چيكار كنيم؟
درضمن كسي جواب اين سؤالم رو نميدونه:
(در قسمتclauses-staff role on retirement=yes)اون خداحافظي كرده اما نمدونم چطوري به عنوان staff ازش استفاده كنم؟:10:
mani_mentor
11-07-2009, 17:06
بله میشه.باید تو بازیکن های ذخیره ها 6(یا هفت.یادم نیست)نفر داشته باشی.اگه درست بگم .اگه اشتباه میگم این کارو کن:
هر وقت که ترکیبو چیدی و علامت دست سبز رو برای رفتن به صفحه ی بعد زدیی یک پیغام میده و توش دلیلو ذکر میکنه.(راستی ببخشید کمی اشتباه نقل قول کردم!میخواستم برای اون یکی دوستمون نقل قول کنم!ببخشید آقا امیر.:10:)
کدوم پیغام؟حسابی گیج شدم میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟:19:
mani_mentor
11-07-2009, 17:09
سلام.در قسمت cooperation بايد چيكار كنيم؟
درضمن كسي جواب اين سؤالم رو نميدونه:
(در قسمتclauses-staff role on retirement=yes)اون خداحافظي كرده اما نمدونم چطوري به عنوان staff ازش استفاده كنم؟:10:
خوب توی قسمت staff یه search بده پیداش که کردی باهاش قرار داد ببند.
Alex Fera
11-07-2009, 17:30
:2:سلام ایا کرکی برای پچ 4 اومده؟
mani_mentor
11-07-2009, 19:12
:2:سلام ایا کرکی برای پچ 4 اومده؟
همون کرکی که واسه اخراج نشدن هستش رو دانلود کنی شامل پچ 4 هم میشه . توی پست اول میتونی این کرک رو دانلود کنی.:10:
Arrowtic
11-07-2009, 23:34
کدوم پیغام؟حسابی گیج شدم میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟:19:
البته که توضیح میدم.ببین یه پیغام میده که توش کلمه ی 3d توش هست.با یک دیکشنری (اگه انگلیسیت خوب نیست) ائنو ترجمه کن تا بفهمی باید چیکار کنی.(توضیح کاملی بود نه؟؟؟!!:31:)
mani_mentor
12-07-2009, 08:23
البته که توضیح میدم.ببین یه پیغام میده که توش کلمه ی 3d توش هست.با یک دیکشنری (اگه انگلیسیت خوب نیست) ائنو ترجمه کن تا بفهمی باید چیکار کنی.(توضیح کاملی بود نه؟؟؟!!:31:)
دستت درد نکنه رفیق.البته من که زدم هیچ پیغامی نداد.بازم ممنون به خاطر توضیح خوبت
با سلام خدمت دوستان
cooprationیعنی همکاری شما از این راه می تونید با بقیه ی تیمها همکاری داشته باشید مثلا مقداری پول به یک تیم ضعیف بدی در عوض اون هم یه کاری براتون میکنه
Arrowtic
12-07-2009, 10:36
دستت درد نکنه رفیق.البته من که زدم هیچ پیغامی نداد.بازم ممنون به خاطر توضیح خوبت
خواهش میکنم.ببخشید شاید من اشتباه توضیح دادم.ازش عکس میگیرم و سعی میکنم آپ کنم و براتون بذارم.
شرمنده:10:
mani_mentor
12-07-2009, 12:32
خواهش میکنم.ببخشید شاید من اشتباه توضیح دادم.ازش عکس میگیرم و سعی میکنم آپ کنم و براتون بذارم.
شرمنده:10:
نه بابا دمت گرم.اگه این کارو بکنی که خیلی حال دادی:40::40::40:
Arrowtic
12-07-2009, 13:33
نه بابا دمت گرم.اگه این کارو بکنی که خیلی حال دادی:40::40::40:
آپلود شد.فکر کنم واسه شما هم دلیلش این باشه که تیمت کامل نیست.یعنی 11 نفر کمتره.واسه من ایجوری بود.امیدوارم واسه شما هم این جوری حل بشه.اگه دقت کنی تو تصویر اون پستی که با مربع علامتش زدم.اسم نداره!یعنی تو اون پست هیچ کی نیست.
arian1374
12-07-2009, 13:39
سلام از امروز منم به دوستانی که کمک می خواهند کمک می کنم.در حال حاضر من دارم با اینترنت دیال آپ پچ شمره دو رو هم دانلود می کنم.
salazarsnape
12-07-2009, 13:46
سلام دوستان يه سوال دارم:
من پچ3 رو دانلود كردم اما وقتي نصب كردم ديگه توي بازي نمياد
و ميگه بايد به اينترنت وصل بشي و مالكيت(ownership) چك بشه و از اين حرفا چه خاكي به سرم بريزم؟
Alex Fera
12-07-2009, 14:34
همون کرکی که واسه اخراج نشدن هستش رو دانلود کنی شامل پچ 4 هم میشه . توی پست اول میتونی این کرک رو دانلود کنی.:10:
یعنی اگه پچ4 رو دان کنم اخراج نمیشم؟
mani_mentor
12-07-2009, 17:08
آپلود شد.فکر کنم واسه شما هم دلیلش این باشه که تیمت کامل نیست.یعنی 11 نفر کمتره.واسه من ایجوری بود.امیدوارم واسه شما هم این جوری حل بشه.اگه دقت کنی تو تصویر اون پستی که با مربع علامتش زدم.اسم نداره!یعنی تو اون پست هیچ کی نیست.
مرسی داداش.یه دونه ای دردونه ای:40:
amir_rahmani
12-07-2009, 17:54
خواهش می کنم قربان
با سلام خدمت دوستان
cooprationیعنی همکاری شما از این راه می تونید با بقیه ی تیمها همکاری داشته باشید مثلا مقداری پول به یک تیم ضعیف بدی در عوض اون هم یه کاری براتون میکنه
یعنی شما تونستی که این بخش را فعال کنی؟؟؟
اگر میشه بیشتر توضیح بده
Hadish kaka
12-07-2009, 19:07
با سلام خدمت دوستان
ايول:31:اما چطوري اين كار رو بكنيم؟يعني چطوري با تيمها همکاری كنيم؟
Arrowtic
12-07-2009, 19:47
ايول:31:اما چطوري اين كار رو بكنيم؟يعني چطوري با تيمها همکاری كنيم؟
از قسمت transfers گزینه ی coopration رو انتخاب کنید.(فکر کنم غلط املایی دارم).بعد باشگاه رو انتخاب کن و در سمت راست صفحه پولی که می دی رو تنظیم کن بعد موارد دیگه ی قرارداد رو تنظیم کن و گزینه ی make offer یا یک چیزی شبیه اینو بزن و ببین قبول میکنه یا نه.(به طور مختصر گفتم.)
amir_rahmani
12-07-2009, 21:37
از قسمت transfers گزینه ی coopration رو انتخاب کنید.(فکر کنم غلط املایی دارم).بعد باشگاه رو انتخاب کن و در سمت راست صفحه پولی که می دی رو تنظیم کن بعد موارد دیگه ی قرارداد رو تنظیم کن و گزینه ی make offer یا یک چیزی شبیه اینو بزن و ببین قبول میکنه یا نه.(به طور مختصر گفتم.)
خب همون
اصلا برای ما هیچ باشگاهی اضافه نمیشه
این مشکل را حل کن
بقیه را که خودمون هم بلدیم:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.