مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمایی برای خرید مانیتور
با توجه به شلوغی تاپیک مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك و مانيتور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تصمیم گرفتیم درخواست های مشاوره و راهنمایی برای خرید کارت گرافیک و مانیتور از هم جدا باشند تا هم سوالات زودتر و بهتر پاسخ داده شوند و هم نظم بهتری را در هر دو تاپیک شاهد باشیم.
از این پس برای خرید کارت گرافیک در تاپیک مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و برای خرید مانیتور در همین تاپیک سوالات خود را مطرح کنید.
ganje nahofte
06-07-2008, 12:39
به به! حالا شد...
تايپيك قبلي ديگه خيلي شلوغ و قاطي پاتي شده بود:31:
بين lcd هاي زير كدوم بهتره؟
sam GW1932
sam CW1931
دوستان من حدد 250 تومن دارم و میخوام مانیتور ال سی دی بگیرم. نظرم روی سری برلیان 17 اینچ هست.1760tr
این مدل هم زیباست هم کانتراست بالایی داره و مهمتر از هم دی وی ای داره . دلیل اینکه به مانیتورهای جدید تر ال جی اینو ترجیح دادم همین Dvi هست. حالا شما نظرتون چیه؟ انتخاب خوبیه؟ ساخت مادیران هست. تو بازار ساخت کشورهای دیگه هم پیدا میشه مثل اندونزی؟
اگر مارکهای دیگه ای هم مد نظرتون هست لطفا بفرمایید.
(جالب اینکه با همین پول میشه 19 اینچ ال جی رو برداشت اما دی وی ای نداره :()
دستت درست . خدا حفظت کنه . ممنونم . اینچ مونیتور وقتی بالا میره در کیفیت و تصویر تاثیر میزاره ؟ بهتر نیست مثلا 15 اینچ بگیرم ؟ بین 2032bw و 2032gw نظر شما بیشتر رو کدومه ؟ اگه گرفتم شما توصیه میکنید که از پورت dvi کارت گرافیک بهش ورودی بدم ؟
ممکنه نظرتون رو در مورد مونیتور sony بفرمایید ؟ مثل اینکه تو بازار مونیتورهاش خیلی مختلف نیست و یکی دو نمونه بیشتر نداره . حقیقتش اینکه اندازه صفحه خیلی برام مهم نیست و فکر میکنم باید یه چیزی بگیرم که کمترین لرزش تصویر رو داشته باشه ولی نمیدونم تو مونیتور کدوم مشخصه اینو بیان میکنه ؟ واید بگیرم یا معمولی ؟
آقا به خدا شرمنده شدم . منو ببخشین اگه سوالام زیاد شدن . معذرت ...
reza fontana
06-07-2008, 18:16
این تایپیک باید زودتر از مبحث گرافیک جدا میشد...حالا خیلی بهتره..دستت درد نکنه
خدا خیرت بده حالا شد یه چیزی
همیشه با خودم میگفتم آخه مانیتور چه ربطی به کارت گرافیک داره که با هم در یک تاپیک بحث میشه
البته ربط داره ها ولی ربطش دلیلی بر این نبود که در یک تاپیک باشند
حالا دوستان بفرمایید با بودجه نهایت 250 هزار تومان بهترین مانیتور چیه ؟
ترجیحا سامسونگ و ال جی معرفی کنید
wide هم نمیخوام
becareful
06-07-2008, 19:51
به به! حالا شد...
sam GW1932
sam CW1931
فقط زاویه دید gw یه اپسیلون بهتره بقیه چیزاشون مثل همه و با اینکه gw کانتراست 3000:1 روش نوشته از همون کانتراست 2000:1 توی 1931bwو cw بهره میبره...
دوستان من حدد 250 تومن دارم و میخوام مانیتور ال سی دی بگیرم. نظرم روی سری برلیان 17 اینچ هست.1760tr
این مدل هم زیباست هم کانتراست بالایی داره و مهمتر از هم دی وی ای داره . دلیل اینکه به مانیتورهای جدید تر ال جی اینو ترجیح دادم همین Dvi هست. حالا شما نظرتون چیه؟ انتخاب خوبیه؟ ساخت مادیران هست. تو بازار ساخت کشورهای دیگه هم پیدا میشه مثل اندونزی؟
اول این مدل قدیمی شده دوم ایرانیه و پیشنهاد نمیشه.
amirtoty
06-07-2008, 20:12
قیمت مانیتورایی هم که میگید بنویسید تا بدونیم!!!!
با توجه به شلوغی تاپیک مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك و مانيتور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تصمیم گرفتیم درخواست های مشاوره و راهنمایی برای خرید کارت گرافیک و مانیتور از هم جدا باشند تا هم سوالات زودتر و بهتر پاسخ داده شوند و هم نظم بهتری را در هر دو تاپیک شاهد باشیم.
از این پس برای خرید کارت گرافیک در تاپیک مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و برای خرید مانیتور در همین تاپیک سوالات خود را مطرح کنید.
آخیش:31: راحتمون کردی. دستت در نکنه گرچه ناپیدایی.:46:
به به! حالا شد...
sam GW1932
sam CW1931
همون طور که دوستمون گفتن زاویه دید 1932 بهتره و محدوده زنگ بالاتری رو نسبت به 1931 پشتیبانی میکنه (16.7 نسبت به 16.2 ملیون رنگ) بر اساس خود سام سرویس. به نظرم خرید 1932 به صرفه تر باشه هر چند تازه واردند
این مقایسشونه
1931 GW1932 CW
Screen size 19" Wide 19" Wide
Brightness 300 cd/㎡ 300 cd/㎡
Contrast Ratio 3000:1 1600:1
Resolution 1440x900 1440x900
Response Time 2ms 2ms
Viewing Angle(Horizontal/Vertical) 170˚/170˚ 170˚/160˚
Color Supported 16.7M 16.2M
Signal Input
Video Signal Analog RGB, Digital Analog RGB, DVI
Sync. Signal Separate H/V, Composite , SOG Separate H/V, Composite , SOG
Connector D-sub, DVI-D 15pin D-sub, DVI-D
Power
Power consumption 42 W 42 W
Type Built-in Built-in
Features
Plug & Play DDC 2B DDC 2B
USB powered hub option - -
Mac compatibility Y Y
Multimedia Speakers - -
Wall-Mount - VESA 75㎜
TCO - -
Cabinet Color High Glossy Black High Glossy Black
Optional Accessories - -
Special Features .MagicTune .MagicBright3 .Narrow Bezel .Wide Color Gamut .HDCP supported .MagicTune .MagicBright3 . ImageViewer
Dimension
Product Dimension(With Stand, WxHxD) mm 449*374*199 448*363.9*202.2
Product Dimension(Without Stand, WxHxD) mm 449*325*67 448*311.0 *58.5
Shipment Dimension(WxHxD) mm 519*392*130 530*148*428
Weight
Product Weight (kg) 4.1 4.2
Shipment Weight (kg) 5.4 6.2
Stand
Type Simple Simple
Function Tilt Tilt
نه عزیز دیگه چیزی نمیشه. شما اگه خیلی برات مهم نیست از دی وی آی صرف نظر کن. 19 اینچ رزولوشن بالاتری نسبت به 17 بهت میده. دی وی آی به رزولوشن بالاتر نمی ارزه.
شما اگه بخوای 19 اینچ اندونزی بگیری زیر 350 در نمی یاد. اینجاست که سامسونگ یک خورده جلو میزنه:31:
دستت درست . خدا حفظت کنه . ممنونم . اینچ مونیتور وقتی بالا میره در کیفیت و تصویر تاثیر میزاره ؟ بهتر نیست مثلا 15 اینچ بگیرم ؟ بین 2032bw و 2032gw نظر شما بیشتر رو کدومه ؟ اگه گرفتم شما توصیه میکنید که از پورت dvi کارت گرافیک بهش ورودی بدم ؟
ممکنه نظرتون رو در مورد مونیتور sony بفرمایید ؟ مثل اینکه تو بازار مونیتورهاش خیلی مختلف نیست و یکی دو نمونه بیشتر نداره . حقیقتش اینکه اندازه صفحه خیلی برام مهم نیست و فکر میکنم باید یه چیزی بگیرم که کمترین لرزش تصویر رو داشته باشه ولی نمیدونم تو مونیتور کدوم مشخصه اینو بیان میکنه ؟ واید بگیرم یا معمولی ؟
آقا به خدا شرمنده شدم . منو ببخشین اگه سوالام زیاد شدن . معذرت ...
خواهش میکنم دوست عزیز.
در مورد کیفیت تصویر برمیگرده به رزولوشن قابل پشتیبانی. مثلا رزولوشن در مانیتورهای 19 اینچ واید رزولوشن 1440X900 هستش در حالی که با یک اینچ افزایش سایز این رزولوشن به 1680X1050 میرسه. در اینجا هم تصویر بزرگ تر شده و هم متناسب با اون کیفیت افزایش یافته. ولی مثلا در مانیتورهای 22 اینچ (2 اینچ بزرگتر) معمولا رزولوشن همون 1680X1050 هستش و فقط تصویر بزرگ تر شده. بنابرانین کیفیت بیشتری نسبت به 20 اینچ ندارد.
بنابراین خرید یک مانیتور 20 اینچ نسبت به یک 15 اینچ علاوه بر بزرگ تر شدن تصویر موجب افزایش کیفیت هم میشه.
شما اصلا فکر نکنید هر چه کوچکتر/بزرگتر بهتر. مهم Native Resolution هستش.شما اونو چک کن.
شما وقتی دسترسی به dvi داری دیگه که نباید از D-sub استفاده کنی.
ببین اگه با حالت آینه ای (Glossy) جی دبلیو مشکلی نداری و حاضری 20 تومن بیشتر بدی جی دبلیو رو بخر (قبلا تفاوت هاشو توضیح دادم) ولی خودم بی دبلیو دارم و هیچ مشکلی نداره و خیلی هم فرقی نمی کنه (بستگی به نظرت خودت داره که میصرفه 20 تومن بابتش بدی یا نه)
لرزش تصویر بر می گرده به فاکتوری به نام Response Time که در حقیقت لرزش تصویر نیست(لرزش تصویر مال CRT ها اونم قدیمی هاش بود) بلکه سرعت تغییر حالت(روشن/خاموش شدن) کریستال مایع و پیکسل هاست. هر چی RT کمتر بهتر.البته این فاکتور توی محیط کاری مثل اینترنت یا دسکتاپ نمود نداره توی فیلم و بازی نمود داره.
یکی از برتری های 2032 همین RT هستش که در حد 2 میلی ثانیه اعلام شده که خیلی خویه.
در مورد واید و غیر واید بر میگرده به کاربردتون. اگه فیلم و بازی بخشی از کاتربردتونه واید اگر هم تلویزیون و ماهواره و کارهای روزمره دیگه (ورد و ....) کاربرد اصلیتونه غیر واید. ولی الان دیگه از 19 اینچ به بالا بیشتر وایدن (از جمله همین 2032)
خدا خیرت بده حالا شد یه چیزی
همیشه با خودم میگفتم آخه مانیتور چه ربطی به کارت گرافیک داره که با هم در یک تاپیک بحث میشه
البته ربط داره ها ولی ربطش دلیلی بر این نبود که در یک تاپیک باشند
حالا دوستان بفرمایید با بودجه نهایت 250 هزار تومان بهترین مانیتور چیه ؟
ترجیحا سامسونگ و ال جی معرفی کنید
wide هم نمیخوام
انتخاب هاتون محدوده.
1931 BF/B/C
میدونین در رنج قیمت زیر 300 همه ایرانی میشن. و تو ایرانیا همین 1932 . 1931ها خوب هستند
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند، یعنی شما میگید ساخت مادیران جالب نیست؟ مشکلی تاحالا گزارش شده یا اینکه کلی میگید؟
با سلام و خسته نباشید خدمت M659 و همه ی دوستان عزیز
دوستان من فردا می خوام برم بازار و برای خودم Lcd سامسونگ 22/24 اینچ حدود 400 تومان الی 450 تومان بگیرم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید و بگید چی بگیرم
اگه میشه زود تر کمک کنید چون فردا می خوام برم بازار
باتشــــــکر :11::11::11::11::11:
siamak5561
07-07-2008, 01:29
میدونین در رنج قیمت زیر 300 همه ایرانی میشن. و تو ایرانیا همین 1932 . 1931ها خوب هستند
شما که قبلن گفتید اینا پنل بی کیفیت c دارن ؟؟؟
بعد یه سوال دیگه من فیلمهای HD نمی بینم و مانیتور رو هم برا کنسول نمی خوام , اگه از DVI صرفه نظر کنم همون W1952S رو بگیرم چیزی رو از دست نمی دم ؟؟؟؟
دوستان من فردا می خوام برم بازار و برای خودم Lcd سامسونگ 22/24 اینچ حدود 400 تومان الی 450 تومان بگیرم
samsung 2232gw
بعد یه سوال دیگه من فیلمهای HD نمی بینم و مانیتور رو هم برا کنسول نمی خوام , اگه از DVI صرفه نظر کنم همون W1952S رو بگیرم چیزی رو از دست نمی دم ؟؟؟؟
w1952 مانیتور خوبیه . زاویه دید خیلی خوبی داره . ولی زمان پاسخگویش 5 میلی ثانیه هست.
samsung 2232gw
w1952 مانیتور خوبیه . زاویه دید خیلی خوبی داره . ولی زمان پاسخگویش 5 میلی ثانیه هست.
دوست عزیز شما اگه کیفتش رو ببینید از 5 میلی ثانیه بودنش صرف نظر میکنید:46:
اما یه سوال از اساتید
5 میلی ثانیه و 2 میلی ثانیه رو با چشم نمیشه تشخیص داد
کجا خودشو نشون میده؟
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند، یعنی شما میگید ساخت مادیران جالب نیست؟ مشکلی تاحالا گزارش شده یا اینکه کلی میگید؟
اولا که بله. خیلی جاها کاربرای حرفه ای نسبت به ضعفLCD های مادیران هم اعتراض کردن ولی این به معنای بد بودنش نیست. مادیران یکی از قدیمی ترین شرکت های IT ایرانیه که کیفیت سرویس خیلی خوبی هم داره ولی در هر حال به پای انواع مالزیایی و کره جنوبی نمیرسه. منم کلی گفتم کلا LCD های ساخت داخل به دلیل محدودیت هایی که وجود داره قابل رقابت با انواع خارجی نیست متاسفانه.
همون طوری که جناب Actros هم گفتن بهترین انتخاب برای شما 2232 BW/GW که حالا که انقدر بودجه دارین بهتره GW رو بردارید.
نه همون W1952S رو بگیرین ولی تا اونجایی که من میدونم W1952S واید هستش. اگه به سوالی که جواب دادم مراجعه کنید ایشون غیر واید می خواستن. مانیتور W1952S مانیتور خوبیه.
دوست عزیز شما اگه کیفتش رو ببینید از 5 میلی ثانیه بودنش صرف نظر میکنید:46:
اما یه سوال از اساتید
5 میلی ثانیه و 2 میلی ثانیه رو با چشم نمیشه تشخیص داد
کجا خودشو نشون میده؟
توی بازی. توی بازیا تفاوت ها مشخص میشه گرچه شاید خیلی محسوس نباشه.البته در نظر داشته باشین که غالب عدد هایی که اعلام میشه معمولا از واقعیت کمی بالاتر هستش.
samsung 2232gw
اولا که بله. خیلی جاها کاربرای حرفه ای نسبت به ضعفLCD های مادیران هم اعتراض کردن ولی این به معنای بد بودنش نیست. مادیران یکی از قدیمی ترین شرکت های IT ایرانیه که کیفیت سرویس خیلی خوبی هم داره ولی در هر حال به پای انواع مالزیایی و کره جنوبی نمیرسه. منم کلی گفتم کلا LCD های ساخت داخل به دلیل محدودیت هایی که وجود داره قابل رقابت با انواع خارجی نیست متاسفانه.
همون طوری که جناب Actros هم گفتن بهترین انتخاب برای شما 2232 BW/GW که حالا که انقدر بودجه دارین بهتره GW رو بردارید.
نه همون W1952S رو بگیرین ولی تا اونجایی که من میدونم W1952S واید هستش. اگه به سوالی که جواب دادم مراجعه کنید ایشون غیر واید می خواستن. مانیتور W1952S مانیتور خوبیه.
توی بازی. توی بازیا تفاوت ها مشخص میشه گرچه شاید خیلی محسوس نباشه.البته در نظر داشته باشین که غالب عدد هایی که اعلام میشه معمولا از واقعیت کمی بالاتر هستش.
ممنون و تشکر از شما دوستان عزیز :11:
یک سوال 2232BW با 2232GW چه فرقی باهم دارن ممنون میشم راهنمایی کنید:46:
ممنون و تشکر از شما دوستان عزیز :11:
یک سوال 2232BW با 2232GW چه فرقی باهم دارن ممنون میشم راهنمایی کنید:46:
ببین برات قبلا توضیح دادم خیلی فرق نمی کنه . بازم این لینکی رو که تو این پست هست نگاه کن که کامل شیرفهم بشی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخر سخت افزار
07-07-2008, 23:16
شما باید دنبال مونیتور فوجیتسو ژاپن بگردید. واقعا کیفیتش حرف نداره.
من با هر مونیتوری که مقایسه کردم نتونستم براش همتا پیدا کنم.
آخر سخت افزار
07-07-2008, 23:27
1- من cw1931 رو بهgw1932 ترجیح میدم چون گلاسه بودن صفحه نمایش 1932 باعث انعکاس نور شده و در طولانی مدت به چشم آزار رسانده و سبب خستگی مفرط چشم خواهد شد.
2- بهترین رزولوشن برای 19 اینچ واید چیه: 1280 همراه با چند پیکسل؟ برای کارای معمولی
1- من cw1931 رو بهgw1932 ترجیح میدم چون گلاسه بودن صفحه نمایش 1932 باعث انعکاس نور شده و در طولانی مدت به چشم آزار رسانده و سبب خستگی مفرط چشم خواهد شد.
2- بهترین رزولوشن برای 19 اینچ واید چیه: 1280 همراه با چند پیکسل؟ برای کارای معمولی
بله بعضی از دوستان از صفحه ی گلاسه ی GW ها راضی نیستند ولی این به این معنا نیست که به چشم آسیب میرسونه. در مورد مانیتورهای LCD یک فاکتوری هست به نام Native Resolution که مانتیور فقط در اون رزولوشن بهترین کیفیت خودشو ارائه میکنه. بنابراین برای استفاده ی بهینه باید روی اون رزولوشن کار کنه. برای مانیتورهای LCD واید 19 اینچ این مقدار معمولا 1440x900 و برای غیر واید ها 1280x1024 هستش.
siamak5561
08-07-2008, 14:31
با تشکر از دوستان به خصوص جناب M659 چند سوال داشتم مانیتوز cw1931 پنلش از کدوم سری هستش و از نظر شما کیفیتش چجوره؟ آخه تو تاپیک قبلی گفته بودید BW1931 پنلش خوب نیست و بدررد نمیخوره ! منم احتمال دادم cw1931 از همون سری یاشه
حالا به نظر شما cw1931 بهتره یا w1952s که DVI نداره ؟؟
becareful
08-07-2008, 15:14
با تشکر از دوستان به خصوص جناب M659 چند سوال داشتم مانیتوز cw1931 پنلش از کدوم سری هستش و از نظر شما کیفیتش چجوره؟ آخه تو تاپیک قبلی گفته بودید BW1931 پنلش خوب نیست و بدررد نمیخوره ! منم احتمال دادم cw1931 از همون سری یاشه
cw تفاوتی با bw نداره.در حد یک اسم.
1952 انتخاب بهتری هست.
فرق Cw , Bw توی یک تکنولوزی که سامسنوگ بهش میگه Wide Color Gamut(97% .این سری مانیتور ها در بازار جهانی با اسم های 931bw عرضه میشن و کیفیت بسیار مطلوبی هم دارن ولی متاسفانه تولیدات داخل از پنل های یک شرکت چینی استفاده میکنند که مخفف اسمش C هستش (ربطی به C توی اسم CW نداره) . هر دوی این مانیتورها پنل C دارن.جالب اینکه این شرکت چینی برای View Sonic پنل های خیلی خوبی تولید میکنه ولی توی محصولات سامسونگ این پنل ها درجه ی 3 محصوب میشن و ترتیب اینجوریه:
S بهترین پنل سامسنوگه که خودش میزنه ، A پنل های درجه 2 محسوب میشه و C هم پنل های درجه 3. به نظر من شما همون W1952S رو بگیری بهتره. خیلی بچه ها استفاده کردن و راضی بودن ضمن اینکه مادیران گارانتی خیلی خوبی داره. نگران DVI هم نباش احتمال قوی اصلا متوجه تفاوتش نمیشی.
رابطه ی اسم پنل با کارخونه ی سازنده:
(S) Panel is produced by Samsung
(A) Panel is produced by AOU
(C) Panel is produced by CMO Chi Mei Electronics
خوب این لینک ها رم داشته باشید. این لینک مربوط به مقایسه 10 صفحه ای پنل S , A هستش:
بدترینشم که دست ما هم هست پنل C هستش که اینجا با Calibration درست شده. البته در نظر داشته باشید در خارج مشکل عمدتا 226BW ها بودن و من تا حالا شکایتی از 931 ها در سایت های خارجی ندیدم.
اینم یک صفحه از فروم سایت معروف Tom's Hardware
yasser1680
09-07-2008, 00:03
سلام بر دوستان
بجز پنل C پنل دیگه ای تو کشور نیست؟
اگه امکانش هست چند مانیتور 24 اینچ همراه با قیمت بزارید.بودجه هم زیر 500 هزار تومن.
siamak5561
09-07-2008, 00:19
فرق Cw , Bw توی یک تکنولوزی که سامسنوگ بهش میگه Wide Color Gamut(97% .این سری مانیتور ها در بازار جهانی با اسم های 931bw عرضه میشن و کیفیت بسیار مطلوبی هم دارن ولی متاسفانه تولیدات داخل از پنل های یک شرکت چینی استفاده میکنند که مخفف اسمش C هستش (ربطی به C توی اسم CW نداره) . هر دوی این مانیتورها پنل C دارن.جالب اینکه این شرکت چینی برای View Sonic پنل های خیلی خوبی تولید میکنه ولی توی محصولات سامسونگ این پنل ها درجه ی 3 محصوب میشن و ترتیب اینجوریه:
S بهترین پنل سامسنوگه که خودش میزنه ، A پنل های درجه 2 محسوب میشه و C هم پنل های درجه 3. به نظر من شما همون W1952S رو بگیری بهتره. خیلی بچه ها استفاده کردن و راضی بودن ضمن اینکه مادیران گارانتی خیلی خوبی داره. نگران DVI هم نباش احتمال قوی اصلا متوجه تفاوتش نمیشی.
یعنی واقعا به نظر شما اگه cw رو بگیرم به مشکل بر می خورم؟؟ مشکلش مثلا چی می تونه باشه ؟؟؟
سلام بر دوستان
بجز پنل C پنل دیگه ای تو کشور نیست؟
اگه امکانش هست چند مانیتور 24 اینچ همراه با قیمت بزارید.بودجه هم زیر 500 هزار تومن.
samsung 2232bw/gw از پنل s سامسونگ بهره میبره
sagh_moha
09-07-2008, 07:23
سلام به همگی ... چند تا سوال دارم ...
1 - مانیتور فراسو دارم اما چند ماهه کلید های فینگر تاچش دیگه کار نمی کنه , چرا ؟ و چه کار کنم ؟
2 - مانیتور فوکوس داشتم ... دیگه صفحه اش روشن نشد .. دادم برا گارانتی , گفت دیگه گارانتیش تموم شده , گفت خب اشکال نداره درستش کنید .. گفتند یک کیت می خواد که نداریم ... الان نزدیک به 1سال میشه ... چی کار کنم ؟
3 - واسه یه آشنا ها که پول خیلی زیادی نداره , گفته مانیتور میخوام ... به نظر اساتید دست دوم بگیرم یا اینکار اشتباهه ؟ اگه نه چی بگیرم ؟ اگه آره چی بگیرم ؟ هرچی کمتر باشه بهتره ... طرف خیلی پولش کمه ...
پیشاپیش از شما ممنونم ... :11:
yasser1680
09-07-2008, 09:24
samsung 2232bw/gw از پنل s سامسونگ بهره میبره
ممنون آکتور خان منظورم از مدلهای دیگه بود.
با توجه به اینکه من تهران نیستم و از مانیتورهای جدید خبری ندارم اگه امکانش هست بگید مانیتور 24 اینچ تو بازار هست یا نه؟
یعنی واقعا به نظر شما اگه cw رو بگیرم به مشکل بر می خورم؟؟ مشکلش مثلا چی می تونه باشه ؟؟؟
ببین مشکلاتی که دیده شده یکی رنگ پوست بوده یکی گرایش محسوس رنگ آبی بوده و فکر می کنم یک سری مشکلات زاویه دید. البته زاویه دید توی 2032 ها هم که پنل S دارن هم یک خورده محدود هست. شما اون Review هایی که پست بالاتر گذاشتم مطالعه بفرمایید یک گزارش 10 صفحه ای مقایسه ی دو تا 226BW یکی با پنل S و یکی با پنل A و آخرین لینکم مربوط به 226BW با پنل C هستش(که الان 1931 ها دارن)
سلام به همگی ... چند تا سوال دارم ...
1 - مانیتور فراسو دارم اما چند ماهه کلید های فینگر تاچش دیگه کار نمی کنه , چرا ؟ و چه کار کنم ؟
2 - مانیتور فوکوس داشتم ... دیگه صفحه اش روشن نشد .. دادم برا گارانتی , گفت دیگه گارانتیش تموم شده , گفت خب اشکال نداره درستش کنید .. گفتند یک کیت می خواد که نداریم ... الان نزدیک به 1سال میشه ... چی کار کنم ؟
3 - واسه یه آشنا ها که پول خیلی زیادی نداره , گفته مانیتور میخوام ... به نظر اساتید دست دوم بگیرم یا اینکار اشتباهه ؟ اگه نه چی بگیرم ؟ اگه آره چی بگیرم ؟ هرچی کمتر باشه بهتره ... طرف خیلی پولش کمه ...
پیشاپیش از شما ممنونم ... :11:
کلا من با این اینترفیس های فینگر تاچ که ال جی هم استفاده میکنه موافق نیستم. یک جورایی عمر استفاده رو میاره پایین ولی البته اونقدر مهم نیست. احتمالا به دلیل استفادتون سنسورهاش با مشکل روبرو شده و به نظرم باید ببرید تعمیرگاه متفرقه.
در مورد LCD هم سعی کنید اصلا به دنبال جنس دست دوم نرید چون کلا دستگاه حساسیه و به فشار خیلی بد واکنش نشون میده. اینم در نظر داشته باشید که غالب LCD ها از لامپ های فلورسنتی استفاده میکنن که در اثر استفاده بعد از چند سال درخشندگی خودشونو از دست میدن. در حال حاضر فراسو مانیتور های 15 اینچی تولید میکنه که قیمت بسیار مناسبی دارن. البته بودجه رو اعلام کنید خیلی بهتره.
reza fontana
09-07-2008, 09:37
الان با کیفیت ترین مدل مانیتور حداکثر تا 300 تومن کدومه؟
ممنون آکتور خان منظورم از مدلهای دیگه بود.
با توجه به اینکه من تهران نیستم و از مانیتورهای جدید خبری ندارم اگه امکانش هست بگید مانیتور 24 اینچ تو بازار هست یا نه؟
والا من از بچه ها شنیدم که اوضاع 24 اینچ ها خیلی خوب نیست توی بازار کشور ما ولی به هر حال یک مدل بن کیو هست که مطمثن نیستم توی بازار ما باشه و باید زنگ بزنید از ایران نارا بپرسید:BenQ FP241W
این ماینتور مانیتور خیلی خوبی هست که از یک رنج کامل input ها از Hdmi تا DVI رو شامل میشه. طراحی فوق العاده و کیفیت تصویر خیلی خوبی هم داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نقد از Trusted Reviews بخونید:
تنها مشکل اینکه قیمت باید یک خوره بالا باشه.
الان با کیفیت ترین مدل مانیتور حداکثر تا 300 تومن کدومه؟
مشخصا 2032 BW
siamak5561
09-07-2008, 10:32
ممنون از راهنماییتون یکی از دوستان nw920 رو پیشنهاد دادن با قیمت 215 نظر شما در مورد این مانیتور چیه؟؟؟ 19 واید هستش.
آخه خیلی ارزونه!!!!
ممنون از راهنماییتون یکی از دوستان nw920 رو پیشنهاد دادن با قیمت 215 نظر شما در مورد این مانیتور چیه؟؟؟ 19 واید هستش.
آخه خیلی ارزونه!!!!
این مانیتور باید خیلی قدیمی باشه. یکمی گم نامه منم فقط توی چد تا سایت پرتغالی دیدمش. به هر حال Response Time اش مثل اینکه 8 میلی ثانیه است که بالا به نظر میرسه ولی برای 19 اینچ این قیمت خیلی خوبه. من که چیزی پیدا نکردم از کسی که بهتون معرفی کرده مشخصات بیشتری بگیرید
siamak5561
09-07-2008, 14:57
این مانیتور باید خیلی قدیمی باشه. یکمی گم نامه منم فقط توی چد تا سایت پرتغالی دیدمش. به هر حال Response Time اش مثل اینکه 8 میلی ثانیه است که بالا به نظر میرسه ولی برای 19 اینچ این قیمت خیلی خوبه. من که چیزی پیدا نکردم از کسی که بهتون معرفی کرده مشخصات بیشتری بگیرید
این مشخصاتش هست از توی سایت رایان صبا نظرتون چیه ؟؟ البته فکر میکنم باید به فکر همون w1952s باشم!
راستی نظرتون در مورد L194WT از LG چیه ؟ dvi هم داره!
این مشخصاتش هست از توی سایت رایان صبا نظرتون چیه ؟؟ البته فکر میکنم باید به فکر همون w1952s باشم!
خیلی جالبه من تو رایان صبا هم گشتم ولی شما مدل اشتباه داده بودی (NW این ور هستش:31:) در مرود اون مدل باید بگم زیادی ارزونه. با این مشخصات و این قیمت روی کاغذ خیلی خوبه. ولی از RT اش معلومه قدیمیه. اون مدل هم مدل اولی بود که من به همه پیشنهاد میدادم ولی عزیزم اونم دیگه خراب شده. توی تاپیک قبلی فکر کنم بود توضیح دادم که مادیران دست کاریش کرده DVI رو حذف کرده! تازه یک contrast غیر واقعی 50000 یا 5000 (مگه فرقی هم میکنه!؟)هم گذاشته روش.:18:
من شخصا از این کاراشون متنفرم
به نظر من هم همون مدل تست شده W1952S رو بگیرید خوبه.
sagh_moha
09-07-2008, 19:03
کلا من با این اینترفیس های فینگر تاچ که ال جی هم استفاده میکنه موافق نیستم. یک جورایی عمر استفاده رو میاره پایین ولی البته اونقدر مهم نیست. احتمالا به دلیل استفادتون سنسورهاش با مشکل روبرو شده و به نظرم باید ببرید تعمیرگاه متفرقه.
در مورد Lcd هم سعی کنید اصلا به دنبال جنس دست دوم نرید چون کلا دستگاه حساسیه و به فشار خیلی بد واکنش نشون میده. اینم در نظر داشته باشید که غالب Lcd ها از لامپ های فلورسنتی استفاده میکنن که در اثر استفاده بعد از چند سال درخشندگی خودشونو از دست میدن. در حال حاضر فراسو مانیتور های 15 اینچی تولید میکنه که قیمت بسیار مناسبی دارن. البته بودجه رو اعلام کنید خیلی بهتره.
آقا فرقی نمی کنه Lcd باشه یا نه ... یه مانیتور ارزون و کارآمد ... طرف خیلی پول نداره ... 100 یا 150 نهایت ...
راستی اون مانیتور فوکوس رو چیکار کنم ؟ اون فینگر تاچ نیست
دوست عزیز من معذرت میخوام که باز هم خودم رو میون میندازنم
اما شرایط شما رو درک میکنم
دقیقا خودم توی همین شرایط بودم که کیفیت 1952 اون هم بدون پورت DVI من رو آروم کرد:46::10:
آقا فرقی نمی کنه Lcd باشه یا نه ... یه مانیتور ارزون و کارآمد ... طرف خیلی پول نداره ... 100 یا 150 نهایت ...
CRT بگیر LG T730PU فک میکنم 130 تومن
siamak5561
10-07-2008, 01:09
از همه دوستان که من رو راهنمایی کردن ممنونم. فکر کنم همون 1952 رو بگیرم خوبه. البته اگه گیرم بیاد چون شهرستانم !
از همه دوستان که من رو راهنمایی کردن ممنونم. فکر کنم همون 1952 رو بگیرم خوبه. البته اگه گیرم بیاد چون شهرستانم !
نگران نباش مثل نقل و نبات تو بازار ریخته. شما هر کدوم نمایندگی های مادیران بری دارن بهش میگن سری اونیکس:20:
حتما موقع خرید تست کنید.(پیکسل سوخته و از این حرف ها)
موفق باشی.
به نظر من هم CRT بگیری خیلی بهتره. این مانیتوری هم که Actros جان معرفی کرد خیلی خوبه. تو این رنج LCD چیز خیلی توپی فکر نکنم گیرت بیاد.
در مورد اون مانیتورتم به نظرم باید بری دنبال تعمیرکار متفرقه.
yasser1680
10-07-2008, 20:24
سامسونگ چند مدل جدید زده که یکیش T24 بود. میخواستم بدونم.این مانیتور 24 اینجی هنوز وارد نشده؟قیمتش حدود چند میشه؟
کل عظمت مادیران به سریع الوصول بودنشه:31:
فکر میکنم اگر هم نداشته باشن 1 روزه براتون بفرستن
برای من که فرستادن ، خیلی هم سریع فرستادن:46:
masood hashemy
11-07-2008, 16:15
با سلام
من ميخواهم يك ال سي دي 20 اينچ بخرم زيرا فقط در اين سايز وضوح 1600 در 1200 وجود دارد ولي نميدانم چه مدلي خوب است؟ Lg L2000CN-SF نظرم را جلب كرد به نظر شما چي؟
با تشكر
سامسونگ چند مدل جدید زده که یکیش T24 بود. میخواستم بدونم.این مانیتور 24 اینجی هنوز وارد نشده؟قیمتش حدود چند میشه؟
سلام یاسر جان.
تنها مدل موجود سام سرویس 244T و 245Tهستش که این مشخصات244T:
Screen size 24"
Brightness 500 cd/㎡
Contrast Ratio 1000:1
Resolution 1920x1200
Response Time 16ms
Viewing Angle(Horizontal/Vertical) 178˚/178˚
Color Supported 16.7M
Signal Input
Video Signal Analog RGB, DVI Compliant Digital RGB CVBS, S-Video, Component
Sync. Signal Separate H/V, Composite H/V, SOG
Connector 15pin D-sub, DVI-D, CVBS, S-Video,Component
Power
Power consumption 100 W
Type Built-in
Features
Plug & Play DDC 2B
USB powered hub option -
Mac compatibility -
Multimedia Speakers -
Wall-Mount VESA 100mm
TCO TCO 03, TCO99 (Black)
Cabinet Color Silver/Black
Optional Accessories -
Special Features PC : Analog, Digital Video : CVBS, S-Video MagicColor Pro MagicBright MagicTune MagicRotation (Auto Pivot) PIP/PBP (with Video) Power built-in Narrow Bezel Mechanical S/W DVI(HDCP)
Dimension
Product Dimension(With Stand, WxHxD) mm 560.4*506*255
Product Dimension(Without Stand, WxHxD) mm 560.4*366.0*92.1
Shipment Dimension(WxHxD) mm 469*688*302
Weight
Product Weight (kg) 9.55
Shipment Weight (kg) 12.4
Stand
Type HAS
Function Height Adjustable,Pivot,Swivel,Tilt
این مشخصات رو از سایت سام سرویس استخراج کردم. البته توی تصویر مانتیور Response Time شش میلی ثانیه ذکر شده. فکر میکنم سامسونگ اشتباه لپی کرده چون الان دیگه مانیتورها غالبا RT زیر 10 ثانیه دارن.
یک خورده کنتراست این مانیتور کمه و پایین به نظر میرسه. همین طور RT یک خورده نسبت به رقبا بالاست و این نشون دهنده ی قدیمی بودنشه. اون مدلی که گفتین هنوز توی سایت سام سرویس که اعلام نشده.
همون طور که آرمان جان تاپیک قبلی گفتن وضع 24 اینچ های بازار همچین تعریفی نداره.
اطلاعات بیشتر:
با سلام
من ميخواهم يك ال سي دي 20 اينچ بخرم زيرا فقط در اين سايز وضوح 1600 در 1200 وجود دارد ولي نميدانم چه مدلي خوب است؟ Lg L2000CN-SF نظرم را جلب كرد به نظر شما چي؟
با تشكر
والا من این مدل رو توی سایت های فارسی پیدا نکردم. احتمالا هم توی ایران نباشه چون اگه بود حداقل توی سایت مادیران یک چیزی پیدا میشد. به هرحال این مشخصاتشه ولی به نظرم باید یک خورده قدیمی باشه (RT 6 میلی ثانیه)
Display Type Flat panel display / TFT active matrix
Width 44.6 cm
Depth 24.3 cm
Height 44.8 cm
Weight 7.6 kg
Enclosure Colour ( the image of the product displayed may be of a different colour )
Diagonal Size 20.1"
Viewable Size 20.1"
Dot Pitch / Pixel Pitch 0.255 mm
Max Resolution 1600 x 1200
Max Sync Rate (V x H) 85 Hz x 83 kHz
Response Time 6 ms
Display Positions Adjustments Height, swivel, tilt
Signal Input DVI-D, VGA
Features F-ENGINE technology
Image Brightness 300 cd/m2
Image Contrast Ratio 2000:1 (dynamic)
Analogue video Signal RGB
Digital Video Standard Digital Visual Interface (DVI)
Interfaces 1 x DVI-D - 24 pin digital DVI ¦ 1 x VGA - 15 pin HD D-Sub (HD-15)
Compliant Standards Plug and Play, DDC-2B
Form Factor Internal
Voltage Required AC 120/230 V ( 50/60 Hz )
Power Consumption Operational 58 Watt
Power Consumption Stand by / Sleep 1 Watt
Min Operating Temperature 10 °C
Max Operating Temperature 35 °C
Humidity Range Operating 10 - 80%
من به شما توصیه میکنم از سری 2032 یا مدل BW یا GW رو انتخاب کنید. این مانیتور ها RT 2 میلی ثانیه دارن و تو بازار اثبات شدن ضمن اینکه جدید هم هستند. قیمتشون هم از 310 تا 340 فکر میکنم تهران پیدا بشه. قیمت دقیق رو از بقیه دوستان بگیرید.
سلام
اقا با بودجه 250000 چه مانیتوری میشه خرید که ال سی دی واید باشه و به درد کار گرافیک هم بخوره؟
ممنون
سلام
اقا با بودجه 250000 چه مانیتوری میشه خرید که ال سی دی واید باشه و به درد کار گرافیک هم بخوره؟
ممنون
LG W1952S یا همون سری انکیس
masood hashemy
12-07-2008, 09:15
با سلام
با تشكر
من توي اين يك سال چند بار چند تاپيك با همين موضوع نوشته ام ولي هيچ كس به من جواب نداده! يعني هيچ كس ال سي دي 20 اينچ ندارد؟!
من توي اين يك سال چند بار چند تاپيك با همين موضوع نوشته ام ولي هيچ كس به من جواب نداده! يعني هيچ كس ال سي دي 20 اينچ ندارد؟!
آقا یعنی شما ارسال به این بزرگی منو ندید؟!:18:
والا من این مدل رو توی سایت های فارسی پیدا نکردم. احتمالا هم توی ایران نباشه چون اگه بود حداقل توی سایت مادیران یک چیزی پیدا میشد. به هرحال این مشخصاتشه ولی به نظرم باید یک خورده قدیمی باشه (RT 6 میلی ثانیه)
Display Type Flat panel display / TFT active matrix
Width 44.6 cm
Depth 24.3 cm
Height 44.8 cm
Weight 7.6 kg
Enclosure Colour ( the image of the product displayed may be of a different colour )
Diagonal Size 20.1"
Viewable Size 20.1"
Dot Pitch / Pixel Pitch 0.255 mm
Max Resolution 1600 x 1200
Max Sync Rate (V x H) 85 Hz x 83 kHz
Response Time 6 ms
Display Positions Adjustments Height, swivel, tilt
Signal Input DVI-D, VGA
Features F-ENGINE technology
Image Brightness 300 cd/m2
Image Contrast Ratio 2000:1 (dynamic)
Analogue video Signal RGB
Digital Video Standard Digital Visual Interface (DVI)
Interfaces 1 x DVI-D - 24 pin digital DVI ¦ 1 x VGA - 15 pin HD D-Sub (HD-15)
Compliant Standards Plug and Play, DDC-2B
Form Factor Internal
Voltage Required AC 120/230 V ( 50/60 Hz )
Power Consumption Operational 58 Watt
Power Consumption Stand by / Sleep 1 Watt
Min Operating Temperature 10 °C
Max Operating Temperature 35 °C
Humidity Range Operating 10 - 80%
من به شما توصیه میکنم از سری 2032 یا مدل BW یا GW رو انتخاب کنید. این مانیتور ها RT 2 میلی ثانیه دارن و تو بازار اثبات شدن ضمن اینکه جدید هم هستند. قیمتشون هم از 310 تا 340 فکر میکنم تهران پیدا بشه. قیمت دقیق رو از بقیه دوستان بگیرید.
دقت کنید.ممنون
سلام
ممنون
LG W1952S یا همون سری انکیس
100% تائید میشه. مانیتور بسیار خوبیه با توجه به بودجتون
siamak5561
14-07-2008, 08:52
سلام دوستان الان 1952 قیمتش چنده ؟؟
سلام دوستان الان 1952 قیمتش چنده ؟؟
252000 ولی تو بازار از این پایین تر هم پیدا میشه
! Alex !
15-07-2008, 02:16
من اومدم L226WTQ رو بخرم اما هیچ جا حتی خود مادیران نداشت بقیه مانیتور ها هم بهم نمی چسبن
تنها مانیتوری بود که 1050*1680 بود 5000 کنتراتسش بود 2 میلی ثانیه وقفه اجرا داشت هرچی تو سامسونگ گشتم
از 3000 به بالا ندیدم این مانیتور مجهز به dvi و روشنایی بسیار بالا هم هست و همین طور موتور اف انجین دیگه یه مانیتور چی میخواست که این نداشته باشه
اگه تونستید تا صبح هر مانیتوری که همه چیزش به خوبیه مانیتور L226WTQ باشه معرفی کنید ممنونتون میشم 19 اینچی نمیخوام یادتون باشه
فقط 22 یا علی از هر کارخونه و شرکتی تا مرز 400 ایراد نداره Tv دارم نه
من اومدم L226WTQ رو بخرم اما هیچ جا حتی خود مادیران نداشت بقیه مانیتور ها هم بهم نمی چسبن
تنها مانیتوری بود که 1050*1680 بود 5000 کنتراتسش بود 2 میلی ثانیه وقفه اجرا داشت هرچی تو سامسونگ گشتم
از 3000 به بالا ندیدم این مانیتور مجهز به dvi و روشنایی بسیار بالا هم هست و همین طور موتور اف انجین دیگه یه مانیتور چی میخواست که این نداشته باشه
اگه تونستید تا صبح هر مانیتوری که همه چیزش به خوبیه مانیتور L226WTQ باشه معرفی کنید ممنونتون میشم 19 اینچی نمیخوام یادتون باشه
فقط 22 یا علی از هر کارخونه و شرکتی تا مرز 400 ایراد نداره Tv دارم نه
دوست عزیز سلام
اول اینکه این کنتراست داینامیک هستش و شما خیلی در این مورد حساس نشید(گرچه در همه ی Review ها کنتراست بالای اون تقدیر شده) دوما این مانتیور یک سری مشکلات Gray scale داره که به نوعی تنها عیبش شناخته میشه. این مانیتور گزینه خوبی هستش ولی من به شما پیشنهاد میکنم که در مورد 2232bw هم فکر کنید که از پنل S سامسونگ بهره می بره و گزینه ی مناسبی به شمار میاد
hnme_bnd
15-07-2008, 13:36
مانیتور تو مایه های 300 و 19 اینچ چی خوبه ؟؟؟؟
اصلا واید یا معمولی ؟؟؟
Young Boy
15-07-2008, 21:34
با سلام
من یه مانیتور Lcd خوب می خوام. کارهام بیش تر مربوط به برنامه نویسی و دیدن فیلمه ولی بازی نه! به نظر شما با بودجه حدود 250 بهترین مانیتور برای من چیه؟ اگه فیلم دیدن رو بذاریم کنار در اون صورت چی؟
اصلا واید یا معمولی ؟؟؟
واید 20 اینچ
samsung 2032bw قیمت بالای 300 هست
با سلام
من یه مانیتور Lcd خوب می خوام. کارهام بیش تر مربوط به برنامه نویسی و دیدن فیلمه ولی بازی نه! به نظر شما با بودجه حدود 250 بهترین مانیتور برای من چیه؟ اگه فیلم دیدن رو بذاریم کنار در اون صورت چی؟
LG W1952S زاویه دید 170 درجه برای دیدن فیلم هم خوبه
zizoo_68
16-07-2008, 17:33
نظرتون درباره Sony HS75P چیه
مشخصات و قیمتشو می شه لطف کنید
گارانتی
از مانیتور های سونی چه مدلی هایی تو ایران هست مدل پیشنهادی تا 400 تومن
اون مدل benq که m659 عزیز گفتن تو ایران هست
کلا می خوام از بین sony و benq یکی تو رنج 400 انتخاب کنم
اصلا واید یا معمولی ؟؟؟
بدون شک BW2032 سامسونگ
با سلام
ببین بهترین چیزی که به بودجه ی شما میخوره همون مدلی هستش که Actros جان معرفی کرد. 1952S مناسب ترین گزینه برای این بودجه هستش.
نظرتون درباره Sony HS75P چیه
مشخصات و قیمتشو می شه لطف کنید
گارانتی
از مانیتور های سونی چه مدلی هایی تو ایران هست مدل پیشنهادی تا 400 تومن
اون مدل benq که m659 عزیز گفتن تو ایران هست
کلا می خوام از بین sony و benq یکی تو رنج 400 انتخاب کنم
این مانیتور اصلا گزینه ی مناسبی نیست. گرونه، روشنایی ناپایداری داره و البته یک خورده قدیمی هستش و Response Time اش هم 8 میلی ثانیه هست که در مقابل نمونه های 2 میلی ثانیه ای امروزی حرفی برای گفتن نداره.
اینم مشخصاتش:
Display Type
Flat panel display / TFT active matrix
TFT Technology
TN
Width
15.3 in
Depth
5.5 in
Height
15.1 in
Weight
11 lbs
Enclosure Color
Silver
Display
Diagonal Size
17 in
Viewable Size
17.0 in
Dot Pitch / Pixel Pitch
0.264 mm
Max Resolution
1280 x 1024
Color Support
Up to 16.2 million colors
Max Sync Rate (V x H)
75 Hz x 80 KHz
Video Bandwidth
135 MHz
Response Time
8 ms
On-Screen Controls
Menu, Contrast, Brightness, Backlight, Phase
Controls / Adjustments
Phase, Pitch, Contrast, Sharpness, Brightness, H/V position, Input select, Gamma correction, Color temperature
Display Positions Adjustments
Fold, Tilt
OSD Languages
Dutch, French, German, Chinese, English, Italian, Russian, Spanish, Swedish, Japanese
Display Screen Coating
Anti-reflective
Video Output
None
Signal Input
DVI-D, VGA
Features
X BRITE, X-black, Eco-Mode, ErgoStand, One-Touch, ErgoBright, SRGB color management
Image
Image Color Temperature
6500K, 9300K, Adjustable
Display (projector) image aspect ratio
5:4
Image brightness
420 cd/m2
Image Contrast Ratio
600:1
Max horizontal view angle
160
Max vertical view angle
160
Video Input
Analog video signal
RGB
Digital video standard
Digital Visual Interface (DVI)
Audio Output
Type
None
Input Device
Input device type
None
Expansion / Connectivity
Interfaces
1 x DVI-D - 24 pin digital DVI, 1 x VGA - 15 pin HD D-Sub (HD-15)
Power
Power device form factor
Internal
Voltage Required
AC 120/230 V
Operational power consumption
45 Watt
Operational power consumption (standby)
1 Watt
Miscellaneous
Cables Included
1 x VGA cable, 1 x DVI cable - DVI-D to DVI-D
Flat Panel Mount Interface
75 x 75 mm
Features
Wall mountable, Security lock slot (cable lock sold separately)
Software / System Requirements
Software type
Drivers & Utilities
Manufacturer Warranty
Service & support type
3 years warranty
Service & Support Details
Limited warranty - 3 years, Limited warranty - Backlight - 3 years
Compliances
Compliant Standards
IC, UL, CUL, FCC, C-Tick, DDC-2B, Plug and Play, EPA Energy Star
میتونید Review سی نت رو در مورد این مانیتور بخونید (چند تا عکس و ویدئو هم داره) نمره ی 6.5 از 10 گرفته:
در مورد گارانتی تمام تجهیزات IT سونی الان در دست ایران رهجو هستش و این شرکت گارانتی میکنه.
در محدوده ی 400 تومن مانیتور 24 اینج خیلی خوبی شاید گیر نیاد (بازار 24 اینچ ها خیلی خوب نیست) اون مدلی هم که من معرفی کردم قیمت خیلی بالاتر از این حرفهاست اگر هم تو بازار باشه(شاید حتی دو برابر بودجتون)
zizoo_68
17-07-2008, 16:38
من نگفتم 24 اینچ
بهترین انتخاب با 400 تومن چی پیشنهاد می دید حالا از 17 تا 22 ولی سایزش زیاد مهم نیست
از بین این دو یا حتی dell چی پیشنهاد میدید
من نگفتم 24 اینچ
بهترین انتخاب با 400 تومن چی پیشنهاد می دید حالا از 17 تا 22 ولی سایزش زیاد مهم نیست
از بین این دو یا حتی dell چی پیشنهاد میدید
آخه عزیزم تو پست قبلیت گفتی اون مدلی که من پیشنهاد داده بودم. اون مدلم برای یک دوستی بود که 24 اینچ می خواست. شما در این رنج قیمت میتونی انتخاب هایی از لحاظ سایز داشته باشید و یا از لحاظ امکانات. من شخصا تهیه ی ماینتور های Dell رو منطقی نمی بینم چون شرکت گارانتی کنندش رو اصلا نمیشناسم ولی شما بین Samsung و LG انتخاب های بسیار خوبی پیش رو دارید
اگه امکانات براتون مهمه من مدل L1980Q(19") LG رو پیشنهاد میدم که کره ای هستش و بسیار زیبا(جایزه ی Red Dot , IF Design رو برده) و قابلیت های خیلی خوبی مثل Pivot داره که اگه کار تایپ می کنی خیلی به درد بخوره.
نقد Techspot رو بخونید:
اگه سایز برات مهم تره نظر من روی 2232 هستش حالا خودت میتونی بین BW , GW انتخاب کنی.
bahar1386
18-07-2008, 17:19
من بلاخره مونیتورم رو خریدم 2032gw ؛ 330 تومان. مونیتور خوبی به نظر میاد . و میشه رنگ رو به صورتی تنظیم کرد که واسه من که کار گرافیک انجام میدم و روی رنگها حساسم - رنگها را بهتر و واقعی تر نشون بده .
ممنونم از راهنمایی شما m659 دوست عزیز . سامسونگ باید یه درصدی به شما حق فروش بپردازه. !! خود نمایندگی اندازه شما اطلاعات ندارن!
----------------------
اشاره به اسم يا آدرس فروشگاه در انجمن ممنوع است!
Stream
bahar1386
18-07-2008, 17:24
راستی بگم که این مغازه نمایندگیه سامسونگه و تست هم میکنه مونیتور رو . با حوصله و خوش اخلاق هم هستند .
من بلاخره مونیتورم رو خریدم 2032gw ؛ 330 تومان. مونیتور خوبی به نظر میاد . و میشه رنگ رو به صورتی تنظیم کرد که واسه من که کار گرافیک انجام میدم و روی رنگها حساسم - رنگها را بهتر و واقعی تر نشون بده .
ممنونم از راهنمایی شما m659 دوست عزیز . سامسونگ باید یه درصدی به شما حق فروش بپردازه. !! خود نمایندگی اندازه شما اطلاعات ندارن!
----------------------
اشاره به اسم يا آدرس فروشگاه در انجمن ممنوع است!
Stream
ها آرمان گرفتت:31:
خواهش میکنم دوست عزیز.
سعی تمام بچه های این فروم اینکه شما خرید آگاهانه تری داشته باشید و نتیجه ی بهتری بگیرید.
سلام دوستان
من میخوام یه مانیتور lcd بخرم ولی نمیدونم چی بگیرم و چه مارکی.
یه مدل samsung دیدم از ظاهرش که خوشم اومد 19 اینچ بود و عریض. حالا نمیدونم کیفیت و کاراییش چطوره. رنگش مشکی بود و رو 2ms نوشته بود. قیمتش رو هم 254 تومن گفت.
من میخوام چیزی بگیرم که با یازیها مشکل نداشته باشه و کیفیتش بالا باشه.
در ضمن این مونیتور های عریض چطورن ارزش خرید داره؟ اینا که سایزشون 16:9 هست ویدئوهای 4:3 رو چطور نشون میدن . بازیها هم باید 16:9 باشن یا فرقی نمیکنه؟
خلاصه من زیاد اطلاعات ندارم و از دوستان کمک میخوام.
wizardingworld
20-07-2008, 01:37
سلام من بعد از کلی تحقیق مانیتور W1952s رو انتخاب کردم که بنظرم از لحاظ کارایی و قیمت خیلی مانیتوره خوبی باشه . ولی تنها مشکلی که توش دیدم نداشتن DVI هست .آیا مانیتوری مثل این و با این مشخصات هست که DVI داشته یا اصلا ارزش داره برای DVI از این مانیتور خوب بگذرم و مثلا سامسونگ که DVI داره انتخاب کنم؟؟ آیا در آینده به دلیل نداشتن DVI به مشکل بر نمیخورم ؟؟؟؟
سلام من بعد از کلی تحقیق مانیتور W1952s رو انتخاب کردم که بنظرم از لحاظ کارایی و قیمت خیلی مانیتوره خوبی باشه . ولی تنها مشکلی که توش دیدم نداشتن DVI هست .آیا مانیتوری مثل این و با این مشخصات هست که DVI داشته یا اصلا ارزش داره برای DVI از این مانیتور خوب بگذرم و مثلا سامسونگ که DVI داره انتخاب کنم؟؟ آیا در آینده به دلیل نداشتن DVI به مشکل بر نمیخورم ؟؟؟؟
دوست عزیز من هم وقتی همین مانیتور رو خریدم و باز کردم دیدم DVI نداره
خیلی دلم سوخت ، چون حیفه بود 8800GT پورت DVI رو نصب نکنم اما وقتی کیفیتش رو دیدم قانع شدم
مانیتور خوبیه
خیالت راحت:46::11:
matina59
20-07-2008, 11:19
سلام
دوستان یک مانیتور 205bw سامسونگ واید 20 اینچ هست کار کرده است دوستم خیلی وقت پیش خریده بود اما تمیز است چند ازش بخرم می ارزه
ممنون
ganje nahofte
20-07-2008, 14:04
دوست عزیز من هم وقتی همین مانیتور رو خریدم و باز کردم دیدم DVI نداره
خیلی دلم سوخت ، چون حیفه بود 8800GT پورت DVI رو نصب نکنم اما وقتی کیفیتش رو دیدم قانع شدم
مانیتور خوبیه
خیالت راحت:46::11:
بله. موجوده. فقط مدلش یادم نیست. (به خاطر دور بودن از میادین کامپیوتر:31::27:)
توی این رنج قیمت انتخاب خوبیه. در آینده بستگی داره میخوای باش چیکار بکنی. اگه دنبال HD هستی. یا می خوای با HDMI به کنسولی چیزی کانکت کنی DVI لازمت میشه. غیر از اون نه.
خیلی نگران نباش. غالب افراد فرقشون رو اصلا نمی فهمن.
سلام
دوستان یک مانیتور 205bw سامسونگ واید 20 اینچ هست کار کرده است دوستم خیلی وقت پیش خریده بود اما تمیز است چند ازش بخرم می ارزه
ممنون
قیمت رو چند میگه؟ مانیتور بدی نیست RT6 میلی ثانیه داره ولی کیفیت تصویرش اون چنان عالی نیست. همچی بر میگرده به قیمت.(تازه اونم دست دوم)
سلام دوستان
من میخوام یه مانیتور lcd بخرم ولی نمیدونم چی بگیرم و چه مارکی.
یه مدل samsung دیدم از ظاهرش که خوشم اومد 19 اینچ بود و عریض. حالا نمیدونم کیفیت و کاراییش چطوره. رنگش مشکی بود و رو 2ms نوشته بود. قیمتش رو هم 254 تومن گفت.
من میخوام چیزی بگیرم که با یازیها مشکل نداشته باشه و کیفیتش بالا باشه.
در ضمن این مونیتور های عریض چطورن ارزش خرید داره؟ اینا که سایزشون 16:9 هست ویدئوهای 4:3 رو چطور نشون میدن . بازیها هم باید 16:9 باشن یا فرقی نمیکنه؟
خلاصه من زیاد اطلاعات ندارم و از دوستان کمک میخوام.
دوستان ، لطفا یه اطلاعات اولیه راجع به سوالم بدید . موندم چیو انتخاب کنم.
matina59
21-07-2008, 00:39
قیمت رو چند میگه؟ مانیتور بدی نیست RT6 میلی ثانیه داره ولی کیفیت تصویرش اون چنان عالی نیست. همچی بر میگرده به قیمت.(تازه اونم دست دوم)
اون قیمت نداده برای همین سوال کردم چند بردارم می ارزه
با سلام...ميشه يه كم راجع به كنتراست واقعي و ديناميك و نرم افزاري توضيح بدين؟كدومشون مهمه؟
siamak5561
22-07-2008, 01:17
سلام w1952s رو به من 242 قیمت دادند خوبه ؟؟
با سلام...ميشه يه كم راجع به كنتراست واقعي و ديناميك و نرم افزاري توضيح بدين؟كدومشون مهمه؟
ببین برای کنتراست میشه گفت هیچ واحد خاصی که برای همه یکسان باشه وجود نداره و هر شرکتی یک جوری کنتراست مانیتورهاشو اندازه می گیره و اعلام می کنه. این قضیه ی بین شرکت های مختلف که هیچی بین مدل های مختلف یک شرکت هم می تونه متغییر باشه. بهترین کاری که در این مواقع میشه انجام داد دو تا چیزه: 1- اگه بین دو تا مدل شک دارید سعی کنید مغازه ای رو پیدا کنید که هر دو رو داشته باشه و شخصا خودتون انتخاب کنید ( این یک اصله!:31:) 2- نقد هایی توسط حرفه ای هایی که هر روز با این مانیتورها سر و کار دارن بخونید.
در مورد اندازه گیری این کنتراست هم روش های متفاوتی وجود داره که یکیش مقایسه ی سفیدترین سفید با سیاه ترین سیاه به طور همزمان هستش.
Copyright Ovation Multimedia, Inc.
این یک روش استاندارد هستش. حالا اگر این مربع های سیاه کاملا سیاه نبودند یا خاکستری بودند این مانیتور کنتراست بالایی نداره.
Copyright Joe Kane Productions
- بعضی ها اعتقاد دارن که برای کنتراست داینامیک اول یک صفحه کاملا سفید رو اندازه گیری میکنند و بعد با یک صفحه ی کاملا سیاه مقایسه می کنن و به دلیل اینکه این شرایط توی حالت عادی اتفاق نمی افته این گونه اندازه گیری ها قابل اعتماد نیست.
- بعضی شرکت ها هم Dynamic Contrast رو یک روش برای بهبود کیفیت تصاویر تاریک قلمداد میکنن. به این صورت که وقتی که یک صحنه ی سیاه در هر حال نمایش هست. سیستم نور پشت صفحه (Black Light) رو کم می کنه و به تناسب ارسال [سیگنال ها] رو تقویت میکنه. و این کمک میکنه که از پتانسیل (کنتراست استاتیک)پنل در صحنه های تاریک استفاده بشه. البته یک مشکلی وجود داره و اونم اینکه اگه در اون صحنه ی تاریک یک بخش پر نور باشه نتیجه چیز خوبی نیست(تصویر یک جورایی خراب میشه) و نور دهی زیاد میشه.
اطلاعات بیشتر :
در آخر هم یک تصویر مقایسه ای از دو مدل تلویزیون پایونیر:
دوستان خیلی روی این موضوع متمرکز نشید. برای انتخاب یک نمایشگر (LCD) فاکتورهای دیگه این هم باید در نظر بگیرید که شاید خیلی براتون مهم تر باشه. نمونش زاویه دید هستش:
Copyright Anandtech
سلام w1952s رو به من 242 قیمت دادند خوبه ؟؟
آره خوبه.
دوستان ، لطفا یه اطلاعات اولیه راجع به سوالم بدید . موندم چیو انتخاب کنم.
مدلی که دیدید احتمالا 1931 BW یا CW بوده یا مدل های جدیدتر 1932. خلاصه ی کلام با این بودجه 1952S از ال جی توصیه میشه.
مدلی که دیدید احتمالا 1931 Bw یا Cw بوده یا مدل های جدیدتر 1932. خلاصه ی کلام با این بودجه 1952s از ال جی توصیه میشه.
خیلی ممنون از جوابتون. در مورد مزایا و معایب مونیتورهای عریض به معمولی هم بفرمایید خیلی ممنون میشم. مونیتورهای عریض ویدئوهای 4:3 رو در حالت فول اسکرین چطور نشون میدن.
yasser1680
22-07-2008, 21:16
در بین پنل های سامسونگ پنلی به اسم R داریم؟
دوستان ببخشید، لینک دانلود اون برنامه تست پیکسل سوخته رو میدید؟ ممنونم.
siamak5561
23-07-2008, 03:08
سلام دوستان من w1952s رو خریدم 242 تومن
کیفیتش واقعا عالیه !
از دوستانی تو این مدت من رو راهنمایی کردن ممنونم و به همه توصیه می کنم تو این رنج قیمت بهترینه!
خیلی ممنون از جوابتون. در مورد مزایا و معایب مونیتورهای عریض به معمولی هم بفرمایید خیلی ممنون میشم. مونیتورهای عریض ویدئوهای 4:3 رو در حالت فول اسکرین چطور نشون میدن.
مزایاش اینکه فضای کار بیشتری بهت میده (مخصوصا برای نرم افزارهایی که فضای خیلی زیادی می گیرن مثل 3Dmax )
و برای فیلم مناسب تر هستن (فیلم ها الان 16:9 هستن) و توی بازی هم خیلی بهتر از معمولی ها جواب میدن.
معایبش همون ویدئوهای 4:3 هتسش ( خروجی کارت tv ، ماهواره ,...) که تصویر کشیده میشه. مشکل دیگه ای من ندیدم، اصولا سایزهای بالا 20 اینچ واید میشن(البته استثنا هم داره)
نکته ی مهم اینجاست که مساحت یک پنل واید مثلا 19 اینچ از مساحت یک پنل 19 اینچ معمولی کمتره.(برای همینم توی بازار واید 19 اینچ ارزون تر از 19 اینچ معمولی هستش)
در بین پنل های سامسونگ پنلی به اسم R داریم؟
نه. حداقل من نشنیدم. پنل های سامسونگ به ترتیب کیفیت C ، A , S هستن.
دوستان ببخشید، لینک دانلود اون برنامه تست پیکسل سوخته رو میدید؟ ممنونم.
خیلی ممنون بابت لینک. تست کردم و مانیتورم یدونه پیکسل سوخته داشت که تو رنگ سرمه ای مشکی میشد.چشمام درومد تا قشنگ نگاه کنم.
arian007
23-07-2008, 13:42
سلام
من امروز gw1932 گرفتم البته هنوز بازش نکردم و این تاپیک رو دیدم که همه از 1952 تعریف کردن میخواستم بدونم آیا ارزش داره که عوضش کنم یا همین مانیتور هم خوبه؟
siamak5561
23-07-2008, 15:20
سلام
من امروز gw1932 گرفتم البته هنوز بازش نکردم و این تاپیک رو دیدم که همه از 1952 تعریف کردن میخواستم بدونم آیا ارزش داره که عوضش کنم یا همین مانیتور هم خوبه؟
به نظره من اگه مثل من DVI رو لازم نداری حتما 1952 بگیر.
راستی این 1952 یه قابلیت جالب داره که اگه نسبت 4:3 رو لازم داشتی یه دکمه داره میزنی مانیتور از حالت واید در میاد و بعضی از جاها خیلی بدرد میخوره!
خیلی ممنون بابت لینک. تست کردم و مانیتورم یدونه پیکسل سوخته داشت که تو رنگ سرمه ای مشکی میشد.چشمام درومد تا قشنگ نگاه کنم.
شما چی خریدی؟
خوب خوش شانس بودی ها.
در مورد استفاده از این نرم افزار دوستان دقت داشته باشن بعضی مواقع ذرات خاک روی صفحه می شینه و فکر می کنید پیکسل سوختس:31: یک دستمال کنارتون داشته باشید که هر پیکسل سوخته پیدا کردید یک تستش بکنید:27:
سلام
من کلا با عوض کردم خیلی موافق نیستم. شما ببین ازش خوشت میاد یا نه. اگه تونستی برو کیفیت تصویر 1952S رو هم ببین.
یک زحمتی هم برات داشتم : اگه میشه پشت مانیتورت رو نگاه کن ببین ساخت کجاست؟ اگه ساخت سام سرویس باشه پشتش نوشته ، این برام سوال شده.:46:
من يه 1931c سامسونگ گرفتم...1952 نگرفتم چون وايد بود و مساحت يه 17 اينچ رو داشت...فقط عيبش اينه كه ساخت سام سرويسه!
با سلام
با توجه به:
در مورد کیفیت تصویر برمیگرده به رزولوشن قابل پشتیبانی. مثلا رزولوشن در مانیتورهای 19 اینچ واید رزولوشن 1440x900 هستش در حالی که با یک اینچ افزایش سایز این رزولوشن به 1680x1050 میرسه. در اینجا هم تصویر بزرگ تر شده و هم متناسب با اون کیفیت افزایش یافته. ولی مثلا در مانیتورهای 22 اینچ (2 اینچ بزرگتر) معمولا رزولوشن همون 1680x1050 هستش و فقط تصویر بزرگ تر شده. بنابرانین کیفیت بیشتری نسبت به 20 اینچ ندارد.
بین مونیتورهای 20 و 22 کدام برای خرید مناسب تر است؟ و در همین ابعاد محصولات سامسونگ بهتر است یا ال جی؟
آیا 2032gw یا 2032bw پانل S هستن یا فقط مدلهای 2232 هستند؟ و در نهایت بین 2032 و 206 کدام را ترجیح می دهید؟
با تشکر فراوان
من ال جی 1760tr که گرونم شده بود متاسفانه،
اره منم فکر میکردم خاکا پیکسل سوختس. ولی یه دونه بود کلا. به نظر من ال جی حرف نداره.
من يه 1931c سامسونگ گرفتم...1952 نگرفتم چون وايد بود و مساحت يه 17 اينچ رو داشت...فقط عيبش اينه كه ساخت سام سرويسه!
کی گفته 19 واید مساحت 17 معمولی داره؟
با سلام
با توجه به:
بین مونیتورهای 20 و 22 کدام برای خرید مناسب تر است؟ و در همین ابعاد محصولات سامسونگ بهتر است یا ال جی؟
آیا 2032gw یا 2032bw پانل S هستن یا فقط مدلهای 2232 هستند؟ و در نهایت بین 2032 و 206 کدام را ترجیح می دهید؟
با تشکر فراوان
Resolution مانیتور های 22 و 20 یکیه. ینابراین مزیت 22 اینچ ها افزایش کیفیت نیست افزایش سایزه:46:
در این ابعاد تا حالا سری 32 (2032 و 2232) سر بودن ولی فکر کنم انگار این ها رو هم دارن خراب میکنن ( جدیدا 40 هزارتومن افت قیمت داشته!:13::18:)
مدل های 2032 BW , GW سابقا پنل S بودن حالا رو مطمئن نیستم.
دنیال 206 هم نرید که یکی از مدل هایی بوده که سامسونگ با سه نوع پنل وارد بازار کرده و همشونم یک قیمت هستن.
دو سه صفحه پیش یک سری لینک کامل مربوط به این قضیه ی پنل ها (مخصوصا درمورد 206 دادم)
2032 (البته پنل S اش) توصیه میشه. 206 خریدن یک خورده ریسک داره.
Resolution مانیتور های 22 و 20 یکیه. ینابراین مزیت 22 اینچ ها افزایش کیفیت نیست افزایش سایزه:46:
در این ابعاد تا حالا سری 32 (2032 و 2232) سر بودن ولی فکر کنم انگار این ها رو هم دارن خراب میکنن ( جدیدا 40 هزارتومن افت قیمت داشته!:13::18:)
مدل های 2032 BW , GW سابقا پنل S بودن حالا رو مطمئن نیستم.
دنیال 206 هم نرید که یکی از مدل هایی بوده که سامسونگ با سه نوع پنل وارد بازار کرده و همشونم یک قیمت هستن.
دو سه صفحه پیش یک سری لینک کامل مربوط به این قضیه ی پنل ها (مخصوصا درمورد 206 دادم)
2032 (البته پنل S اش) توصیه میشه. 206 خریدن یک خورده ریسک داره.
با تشکر
خوب بنده هم به همین دلیل عرض کردم آیا افزایش 2 اینچ بیشتر بهتر (منطقی)است یا نه؟
جایی را سراغ دارید برای خرید که بشه جعبه رو باز کرد و مونیتور تست کرد چون اکثرا می گن اگه باز کنی باید ببری؟
با تشکر
becareful
23-07-2008, 22:46
یک زحمتی هم برات داشتم : اگه میشه پشت مانیتورت رو نگاه کن ببین ساخت کجاست؟ اگه ساخت سام سرویس باشه پشتش نوشته ، این برام سوال شده.:46:
چند تا 1932 gw من دیدم ساخت سام سرویس بود مثل 1932 bw.فکر کنم همشون همینطورن.
با تشکر
خوب بنده هم به همین دلیل عرض کردم آیا افزایش 2 اینچ بیشتر بهتر (منطقی)است یا نه؟
جایی را سراغ دارید برای خرید که بشه جعبه رو باز کرد و مونیتور تست کرد چون اکثرا می گن اگه باز کنی باید ببری؟
با تشکر
منطقی بودن یا نبودن پول بیشتر دادن برای 2 اینچ بر میگرده به خود شما. من بمی تونم خیلی کمکتون کنم. همون طور که گفتم کیفیت تصویر زیادتر نمیشه ولی بزرگ تر میشه، اگه شما مشکل بودجه نداری برو سراغ این 22 اینچه اگرم که نه بدون خیلی فرقی نکرده.
یک نکته ی دیگه ای هم هست این که چون 22 اینچ ها یک خورده بزرگ هستند اگه عادت داری خیلی نزدیک مانیتور بشینی برات مشکل گردن درد و چشم درد ایجاد میکنه(گزارش شده ولی من خودم تجربه نکردم:31:)
چند تا 1932 gw من دیدم ساخت سام سرویس بود مثل 1932 bw.فکر کنم همشون همینطورن.
پس درست حدس زده بودم. احتمال 90 درصد این 1932 ها هم همه پنل C هستند. جدیدا سام سرویس یک طرحی شروع کرده که روی همه ی 19 اینچ هاش یک فلش 2 گیگ میده:13: سوالی که باید بپرسیم اینکه :" چرا فقط روی 19 اینچ ها؟"
سلام دوستان
من بحث های بالا رو نخوندم!
فقط میخواستم یه 20" معرفی کنید با قیمت..
اینکه 22" تا 20" چقد اختلاف قیمت دارن؟
باتشکر نیما
آخر سخت افزار
24-07-2008, 15:50
منطقی بودن یا نبودن پول بیشتر دادن برای 2 اینچ بر میگرده به خود شما. من بمی تونم خیلی کمکتون کنم. همون طور که گفتم کیفیت تصویر زیادتر نمیشه ولی بزرگ تر میشه، اگه شما مشکل بودجه نداری برو سراغ این 22 اینچه اگرم که نه بدون خیلی فرقی نکرده.
یک نکته ی دیگه ای هم هست این که چون 22 اینچ ها یک خورده بزرگ هستند اگه عادت داری خیلی نزدیک مانیتور بشینی برات مشکل گردن درد و چشم درد ایجاد میکنه(گزارش شده ولی من خودم تجربه نکردم:31:)
پس درست حدس زده بودم. احتمال 90 درصد این 1932 ها هم همه پنل C هستند. جدیدا سام سرویس یک طرحی شروع کرده که روی همه ی 19 اینچ هاش یک فلش 2 گیگ میده:13: سوالی که باید بپرسیم اینکه :" چرا فقط روی 19 اینچ ها؟"
چون 19 اینچ ها سود بیشتری داره. البته یه مسئله دیگه هم هست که مردم رو تشویق کنن بجای 17 اینچ 19 اینچ بگیرن.
آخر سخت افزار
24-07-2008, 15:52
سلام دوستان
باتشکر نیما
پس بهتره اول بحثهای قبلی رو بخونی اگه به نتیجه نرسیدی بعد سوال کنی.
ممنون/.
پس بهتره اول بحثهای قبلی رو بخونی اگه به نتیجه نرسیدی بعد سوال کنی.
ممنون/.
وقتی نخوندم یعنی عجله دارم...و فقط یه جمع بندیم میخوام:46:
becareful
24-07-2008, 20:09
البته 99% اونم به خاطر اینکه به کسانی که وارد کردن توهین نشه.
فلش رو روی 19 اینچ میدن چون 19 اینچ ها همه تولید خودشونه و تعداد تولیدشون بالا بوده.
چون 19 اینچ ها سود بیشتری داره. البته یه مسئله دیگه هم هست که مردم رو تشویق کنن بجای 17 اینچ 19 اینچ بگیرن.
اینکه میخوان مردم رو تشویق کنن که 19 اینچ رایج بشه فقط در حد حرفه.
سلام دوستان
باتشکر نیما
20 اینچ و 22 اینچ معمولا بین 40 تا 60 تومن اختلاف قیمت دارن(سامسونگ و ال جی)
kamran2000
25-07-2008, 05:49
بين Lg W1952 S و Samsung Gw 1932 كدوم يكي بهتره؟
سلام دوستان
باتشکر نیما
خب قیمت ندادی که. Samsung Syncmaster 2032BW/GW
22 اینچش هم 30 تومنی باید اختلاف داشته باشه.
اصلا موافق نیستم:31:
بين Lg W1952 S و Samsung Gw 1932 كدوم يكي بهتره؟
اینکه مشخصه 1952S دیگه توی بازار اثبات شده و توصیه میشه.
hatef_ahmadi
25-07-2008, 09:46
سلام دوستان
بهترین مانیتور crt موجود در بازار تا قیمت 150 هزار تومان چیه ؟:11:
dandelionsland
25-07-2008, 12:43
سلام دوستان كسي ميدونه اين دي وي آي جيه?
dandelionsland
25-07-2008, 12:48
راستي لطف كنيد يه مانيتور خوب بهم معرفي كنيد با مشخصات و قيمت
سلام دوستان كسي ميدونه اين دي وي آي جيه?
ورودی یا خروجی دیجیتال هست که داره جایگزین دی ساب(همون کابلهای ابی 15 پینی ) میشه.
سلام دوستان
بهترین مانیتور crt موجود در بازار تا قیمت 150 هزار تومان چیه ؟:11:
LG T730PU
..
taboot666
25-07-2008, 18:29
سلام
لطفا بگید
الان مونیتور "20 واید ترجیحا سامسونگ که خوب باشه و امتحانشو پس داده باشه و مطمئن باشه و...اینا
چیه تو بازار؟!
becareful
25-07-2008, 18:33
سلام
لطفا بگید
الان مونیتور "20 واید ترجیحا سامسونگ که خوب باشه و امتحانشو پس داده باشه و مطمئن باشه و...اینا
چیه تو بازار؟!
samsung 2032bw
تكراري شد!مديران حذفش كنند...
.
من ميگم...البته دقيقتر بگم يه مانيتور 19 وايد طول 19 اينچ و ارتفاع به اندازه يه 17 اينچ داره...وبازم دقيقتر: يه 19 اينچ معمولي با نسبت 4:3 مساحتي حدود 19*14.25=270.75 اينچ مربع... يه 19 وايد با نسبت 16:9 مساحتي حدود 19*10.6875=203.0625 اينچ مربع رو داره يه 17 اينچ معمولي با نسبت4:3 مساحتي حدود 19*12.25=216.75 رو داره... بنا براين همانطور كه مشاهده مي كنين مساحت يه W19 وايد از يك 17 معمولي هم كمتره!
arian007
26-07-2008, 06:45
پنل ال جی ساخت کجاست؟ 1952
سلام و عرض ادب
واقعا از زحماتتان متشکرم.
من اینو می خوام بدون ایا پرداخت هزینه بیشتر برای 2 اینچ بزرگتر البته طبق فرمایش حضرتعالی به صرفه است یا نه؟
الان داشتم سایت رایان صبارو نگاه می کردم...
292.000 206BW
2032 BW 285.000
2232 BW 385.000
2253 BW 365.000
بین 2032 و 2232 یه اختلاف 100000 تومنی وجود داره،همین اختلاف ایا منطقی و ارزش پرداخت 100000 داره؟
البته یه زمانی یادمه اختلافشون کمتر از اینا بود،اون زمانی که 2032 گرانتر بود یعنی الان دیگه اینو خراب کردن؟
البته اگر طبق فرمایش شما....
خب قیمت ندادی که. Samsung Syncmaster 2032BW/GW
22 اینچش هم 30 تومنی باید اختلاف داشته باشه.
اختلاف 30تومان باشه که همین 22 رو میگیرم.
این 2232 چه فرقی با اون یکیا داره که گرونتره؟
در اخر سامسونگا بهترن یا الجی ها(البته طبق فرمایشات دوستان ظاهرا در بین 19 اینچها ال جیLg W1952 S بهتر است) اما در 20 و 22 کدام را توصیه می کنید؟
با تشکر
پنل ال جی ساخت کجاست؟ 1952
پنل های ال جی ساخت مشترک ال جی و فیلیپس هستش که خودشون میگن A+
سلام و عرض ادب
واقعا از زحماتتان متشکرم.
من اینو می خوام بدون ایا پرداخت هزینه بیشتر برای 2 اینچ بزرگتر البته طبق فرمایش حضرتعالی به صرفه است یا نه؟
الان داشتم سایت رایان صبارو نگاه می کردم...
292.000 206BW
2032 BW 285.000
2232 BW 385.000
2253 BW 365.000
بین 2032 و 2232 یه اختلاف 100000 تومنی وجود داره،همین اختلاف ایا منطقی و ارزش پرداخت 100000 داره؟
البته یه زمانی یادمه اختلافشون کمتر از اینا بود،اون زمانی که 2032 گرانتر بود یعنی الان دیگه اینو خراب کردن؟
البته اگر طبق فرمایش شما....
اختلاف 30تومان باشه که همین 22 رو میگیرم.
این 2232 چه فرقی با اون یکیا داره که گرونتره؟
در اخر سامسونگا بهترن یا الجی ها(البته طبق فرمایشات دوستان ظاهرا در بین 19 اینچها ال جیLg W1952 S بهتر است) اما در 20 و 22 کدام را توصیه می کنید؟
با تشکر
اول اینکه رایان صبا خیلی مطمئن نیست. قیمتاش 10 تومنی میتونه بالاتر از بازار باشه. در مورد سری 32 درست میفرمایید. مدل 2032 جدیدا کاهش قیمتی معادل 40 هزارتومان داشته که در نوع خودش بی سایقه هستش ولی جالب اینکه مدل 22 اینچ همچین کاهش قیمتی نداشته. در حال حاضر من نسبت به 2032 ها جدید یکمی مشکوکم. یکی از دوستان هم رفته بود بخره سه تا قیمت گرفته بود که هر کدوم حدود 30 تومن با هم فرق می کردند.(:18: از نمایندگی)
2232 بیست و دو اینچه:31: 206 بیست اینچه (توصیه نمیشه) 2253 هم جدیده و مشخصاتش خیلی نزدیک به 2032 هستش ولی خوب خیلی تازه هستش و هنوز خیلی جا نیوفتاده گرچه توی چند جا خوندم کسایی که گرفتن راضی بودن. کنتراست داینامیکش 8000:1 هستش (استاتیک همون 1000:1)بنابراین از این لحاظ هم نباید خیلی با 2032 تفاوت کنه. در حقیقت این یک مدل Refresh شده از 206 هاست.
سوال آخرم خیلی کلیه. بین 19 اینچ ها 1952 بهتره(با توجه به شرایط خاص کشور ما) ولی توی 20 22 اینچ ها (جدای کاهش قیمت عجیب 2032) سامسونگ برتر هستش. پنل های خود سامسونگ (S) پنل های خیلی خوبی هستند و فراموش نکنید که سامسونگ بزرگترین تولید کننده LCD هستش.
dandelionsland
26-07-2008, 11:14
سلام به ما یه Lcdخوب در حد متوسط به بالا 19"معرفی نمی کنید با قیمت ومشخصات بزرگان؟
MJNeghabi
26-07-2008, 11:31
من ميگم...البته دقيقتر بگم يه مانيتور 19 وايد طول 19 اينچ و ارتفاع به اندازه يه 17 اينچ داره...وبازم دقيقتر: يه 19 اينچ معمولي با نسبت 4:3 مساحتي حدود 19*14.25=270.75 اينچ مربع... يه 19 وايد با نسبت 16:9 مساحتي حدود 19*10.6875=203.0625 اينچ مربع رو داره يه 17 اينچ معمولي با نسبت4:3 مساحتي حدود 19*12.25=216.75 رو داره... بنا براين همانطور كه مشاهده مي كنين مساحت يه W19 وايد از يك 17 معمولي هم كمتره!
یک توضیح !!!
19 اینچ(18 اینچ مفید)، نسبت 16:9 ، (اینچ مربع) 16.32x9.18=150
19 اینچ(18 اینچ مفید)، نسبت 4:3 ، (اینچ مربع) 14.4x10.8=156
17 اینچ(16 اینچ مفید)، نسبت 4:3 ، (اینچ مربع) 12.8x9.6=123
نتیجه:
مساحت مانیتور 19 واید، حدود 18 درصد از 17 اینچ معمولی بیشتر است !
و مساحت آن فقط 4 درصد از 19 معمولی کمتر است.
yasser1680
26-07-2008, 11:57
یکی از دوستان میخواد یک مانیتور 24 یا 26 باینچ بگیره.ولی خوب تو بازار چنین مانیتوری کمیاب هست.
حالا تصمیم گرفته یک LCD TV بگیره و بجای مانیتور ازش استفاده کنه.
آیا میتوان بجای Monitor یک LCD TV تهیه کرد.مزایا و معایب این کار رو میخواستم بدونم...
masood hashemy
26-07-2008, 12:28
دوستان من ميخواهم يك ال سي دي 20 اينچ با وضوح 1600 در 1200 بخرم ( وضوح 1600 در 1200 فقط در 20 اينچ ارايه ميشود در واقع UXGA ) ولي در يك چيز مانده ام.
اينكه ميگويند در مدل وايد فضاي كاري بيشتر است ولي اگر بخواهيم مقايسه كنيم يك ال سي دي 20 اينچ با وضوح 1600 در 1200 به نسبت ال سي دي هاي 20 و 22 اينچ وايد با وضوح 1680 در 1050 فضاي كاري كمتري تقريبا ندارد.
در ضمن اگر بخواهيم UXGA 1600 1200 را با WSXGA+ 1680 1050 مقايسه كنيم ميبينيم UXGA برتري دارد زيرا اگر بخواهيم HDTV نگاه كنيم با هر دو آنها HDTV با كيفيت 720p خواهيم داشت ولي در وضوح بين اين دو : اگر بخواهيم يك ال سي دي WSXGA+ 1680*1050 بخريم وضوح تصاويري در مايه غير وايد آن يعني SXGA+ 1050*1400 ميدهد كه نسبت به وضوح UXGA 1600 1200 در درصد اختلاف پيكسلها 23 درصد سرمان كلاه رفته!( نمونه وايد UXGA نام WUXGA 1920 1200 دارد ) خودتان هم ميتوانيد مقايسه كنيد:
حال نظر شما چيست؟
البته تنها ال سي دي 20 اينچ با وضوح 1600*1200 مدل ال جي L2000CN است.
مشخصات:
ولي از آنجايي كه اين ال سي دي داراي Contrast Ratio 2000 : 1 و Response time:6ms است در انتخابم شك دارم.
چند مشخصه برايم مهم است:
حداكثر زمان پاسخدهي 6 ميلي ثانيه - حداقل 20 و حداكثر 22 اينچ (زيرا در مدلهاي 23 تا 28 اينچ وضوح WUXGA 1920 1200 داريم كه از نظر مالي مقرون به صرفه نيست!) - حداقل داراي وضوح 1600 در 1200 يا 1680 در 1050 باشد - ترجيحا Pivot باشد - اگر وايد باشد دكمه تبديل تصوير به 4:3 را داشته باشد - D-sub & DVI باشد - كنتراست خوب و مناسب - سرمايه گذاري من حداكثر 400.000 تومان.
كارهاي من: كارهاي عمومي - شبيه ساز پرواز - نرم افزارهاي مهندسي برق
خودم قبلا ال سي دي L1520B را داشتم ولي كنتراست آن پايين بود.
الان مانيتور از نوع CRT مدل samsung MB1763 دارم و واقعا افتضاح ميباشد.
با تشكر
دوستان قیمت رو نگفتید
2052 چطوره؟وچند؟
ممنون
با سلام
این Samsung T200HD تو ایران پیدا می شه؟
حقیقتش بنده قصد خرید 2032 داشتم که امروز اینو دیدم و ازش خوشم اومد.
کسی اطلاعاتی ازش نداره؟
با تشکر
یک توضیح !!!
19 اینچ(18 اینچ مفید)، نسبت 16:9 ، (اینچ مربع) 16.32x9.18=150
19 اینچ(18 اینچ مفید)، نسبت 4:3 ، (اینچ مربع) 14.4x10.8=156
نتیجه:
مساحت مانیتور 19 واید، حدود 18 درصد از 17 اینچ معمولی بیشتر است !
و مساحت آن فقط 4 درصد از 19 معمولی کمتر است.
خوب اين دوست عزيز خواسته اند فضايي را كه در زير فريم پنهان ميشود محاسبه كنند...اشكالي نداره...اما...
اندازه هايي كه داده اند كلا اشتباهه!
مثلا:
در حالي كه اندازه دقيق 17 اينچ اينه...(اگه خواستين ميتونين با يه خط كش اينچ دار اندازه بگيرين!)
17 اينچ،نسبت 4:3 (طول =16.25 و عرض=12.20 كه مساحت كل ميشه 16.25*12.20=198.25 كه همانطور كه مي بينين با123اينچ مربع اين آقا يا خانم خيلي تفاوت داره...
در جاي ديگه ايشون طول يه مانيتور 19 اينچ را14.4 نوشتن...بابا ديگه به اين كشكي هام نيست كه يه شركت 14.4 اينچ را بزنه 19 اينچ...!
ميدونيم كه اندازه مانيتور و تلويزيون را بر مبناي طول صفحه تصويري به اينچ مينويسند....
becareful
26-07-2008, 22:42
خوب اين دوست عزيز خواسته اند فضايي را كه در زير فريم پنهان ميشود محاسبه كنند...اشكالي نداره...اما...
مثلا:
در حالي كه اندازه دقيق 17 اينچ اينه...(اگه خواستين ميتونين با يه خط كش اينچ دار اندازه بگيرين!)
17 اينچ،نسبت 4:3 (طول =16.25 و عرض=12.20 كه مساحت كل ميشه 16.25*12.20=198.25 كه همانطور كه مي بينين با123اينچ مربع اين آقا يا خانم خيلي تفاوت داره...
در جاي ديگه ايشون طول يه مانيتور 19 اينچ را14.4 نوشتن...بابا ديگه به اين كشكي هام نيست كه يه شركت 14.4 اينچ را بزنه 19 اينچ...!
ميدونيم كه اندازه مانيتور و تلويزيون را بر مبناي طول صفحه تصويري به اينچ مينويسند....
:18: طول مانیتور؟ وقتی میگن یه مانیتور .... اینچ هست یعنی قطر مستطیل صفحه مانیتور .... اینچ هست نه طول یا عرضش!!!
:18: طول مانیتور؟ وقتی میگن یه مانیتور .... اینچ هست یعنی قطر مستطیل صفحه مانیتور .... اینچ هست نه طول یا عرضش!!!
ما چيزي به اسم قطر مستطيل نداريم و منظور از طول صفحه همان (بقول شما ) طول مستطيل صفحه است كه اينچ يك مانيتور بر مبناي آن بيان ميشود...
اگر منظورتان از قطر مستطيل، قطر متقاطع يا بيشترين فاصله بين دو گوشه يا زاويه است باز هم در اشتباهين و بعنوان مثال : قطر متقاطع يك مانيتور 17 اينچ حدود 20 اينچ مي باشد كه نميتواند مبناي صحيحي براي سنجش مانيتور گردد...
در هر صورت احتياج چنداني به بحث هاي علمي وجود ندارد و هر كسي به كمك يك خط كش معمولي! مي تواند بفهمد كه سطح يك مانيتور 19 وايد از سطح يك مانيتور 17 معمولي نيز كمتر است!
yasser1680
26-07-2008, 23:56
یکی از دوستان میخواد یک مانیتور 24 یا 26 باینچ بگیره.ولی خوب تو بازار چنین مانیتوری کمیاب هست.
حالا تصمیم گرفته یک LCD TV بگیره و بجای مانیتور ازش استفاده کنه.
آیا میتوان بجای Monitor یک LCD TV تهیه کرد.مزایا و معایب این کار رو میخواستم بدونم...
MJNeghabi
27-07-2008, 06:05
مثلا:
ما چيزي به اسم قطر مستطيل نداريم و منظور از طول صفحه همان (بقول شما ) طول مستطيل صفحه است كه اينچ يك مانيتور بر مبناي آن بيان ميشود...
اگر منظورتان از قطر مستطيل، قطر متقاطع يا بيشترين فاصله بين دو گوشه يا زاويه است باز هم در اشتباهين و بعنوان مثال : قطر متقاطع يك مانيتور 17 اينچ حدود 20 اينچ مي باشد كه نميتواند مبناي صحيحي براي سنجش مانيتور گردد...
در هر صورت احتياج چنداني به بحث هاي علمي وجود ندارد و هر كسي به كمك يك خط كش معمولي! مي تواند بفهمد كه سطح يك مانيتور 19 وايد از سطح يك مانيتور 17 معمولي نيز كمتر است!
شاید شما یک کاربر قدیمی و حرفه ای کامپیوتر باشید و انواع مانیتورهای بازار را بخوبی بشناسید ولی به نظر من:
چیز زیادی از هندسه و ریاضیات مقدماتی نمی دانید !!!
من یک مانیتور 17 اینچ با نسبت 4:3 دارم و همینطور یک خط کش معمولی!
طول: 33cm or 13inch
عرض: 25cm or 9.8inch
قطر: 41cm or 16inch
بقیش رو دیگه خودت حساب کن!
البته اگه هنوزم لازم باشه...
آخر سخت افزار
27-07-2008, 11:42
چــــــــــــــی میــــــــــگــــــــــی؟ :18::31:
شاید شما یک کاربر قدیمی و حرفه ای کامپیوتر باشید و انواع مانیتورهای بازار را بخوبی بشناسید ولی به نظر من:
چیز زیادی از هندسه و ریاضیات مقدماتی نمی دانید !!!
من یک مانیتور 17 اینچ با نسبت 4:3 دارم و همینطور یک خط کش معمولی!
طول: 33cm or 13inch
عرض: 25cm or 9.8inch
قطر: 41cm or 16inch
بقیش رو دیگه خودت حساب کن!
البته اگه هنوزم لازم باشه...
شما درست ميگين...من اشتباه كرده بودم...اينچ مانيتور بر اساس محاسبه شما (قطر متقاطع) صحيح است.
vahab710
27-07-2008, 13:41
سلام خسته نباشید دوستان
بهترین Lcd که میشه با 190 تا 215 تومان خرید چیه؟؟؟ کدوم برند کدوم مدل !؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
MJNeghabi
27-07-2008, 14:41
سلام خسته نباشید دوستان
بهترین Lcd که میشه با 190 تا 215 تومان خرید چیه؟؟؟ کدوم برند کدوم مدل !؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
از LG :
1752S-17"-190000
1755S-17"-210000
از SAMSUNG :
1932NW/WIDE-19"-220000
saleh9055
27-07-2008, 16:45
با سلام خدمت دوستان میخواستم مانیتور بخرم اما بین چند تا مدل گیر کردم
w1952s
l206wtq
2023bw,gw
mehdi_pro2
27-07-2008, 17:33
با سلام خدمت دوستان میخواستم مانیتور بخرم اما بین چند تا مدل گیر کردم
w1952s
l206wtq
2023bw,gw
سلام به نظر من 2032bw,gwروبگیر من خودم 2032bwرو دارم مانیتور خوبیه.
دوستان یه جوابی هم به ما بدید:
2053 چطوره؟وچند؟
MJNeghabi
27-07-2008, 18:33
والا 2053 سامسونگ رو هنوز ندیدم!
22 اینچش هست. پولشو داری بخر : 350 تومن
Model
Brand
SAMSUNG
Model
2253BW
Cabinet Color
Black
Display
Screen Size
22"
Widescreen
Yes. 5:4(4:3) Enable with Aspect Ratio Control
Recommended Resolution
1680 x 1050
Viewing Angle
170°(H) / 160°(V)
Brightness
300 cd/m2
Contrast Ratio
DC 8000:1(1000:1)
Response Time
5 ms, 2 ms (GTG)
Display Type
WSXGA+
Connectivity
Input Video Compatibility
Analog RGB, Digital
Connectors
D-Sub, DVI-D
D-Sub
1
DVI
1
HDMI
No
Power
Power Consumption
45 Watts
Convenience
Stand Adjustments
Swivel & Tilt
Built in TV Tuner
No
Built in Speakers
No
HDCP Support
Yes
Features
MagicBright3, off timer, image size, color effect, customized key, MagicWizard & MagicTune with AssetManagement
Windows Vista
Certified for Windows Vista
Dimensions
Dimensions (W×H×D)
20.2" x 15.7" x 8.6"
Weight
5.8 lbs.
becareful
27-07-2008, 20:11
من 10 بار تا حالا اندازه گرفتم(با خط کش اینچی)به سانتی متر هم میتونید اندازه بگیرید بعد تبدیل کنید.قطر مانیتور میشه واحد اندازه گیری...جالبه کسی هم چیزی نمیگه! خوب بچه ها درست نیست! اینکه چطوری طول مستطیل رو اندازه گرفتین و درست دراومده به شدت در حیرتم!!!!!!!!!:18::18:
MJNeghabi
27-07-2008, 20:28
من 10 بار تا حالا اندازه گرفتم(با خط کش اینچی)به سانتی متر هم میتونید اندازه بگیرید بعد تبدیل کنید.قطر مانیتور میشه واحد اندازه گیری...جالبه کسی هم چیزی نمیگه! خوب بچه ها درست نیست! اینکه چطوری طول مستطیل رو اندازه گرفتین و درست دراومده به شدت در حیرتم!!!!!!!!!:18::18:
مثل اینکه شما اقرار آقای shahbab رو در پست 126 هنوز نخوندید!!!
becareful
27-07-2008, 21:24
مثل اینکه شما اقرار آقای shahbab رو در پست 126 هنوز نخوندید!!!
ok خوب نه الان دیدم...ولی خودش گفت اندازه گرفته ...خوب:31:
btw راستی چرا مانیتور 17 اینچ lcd رو نوشتی 16 ؟
MJNeghabi
27-07-2008, 21:33
ok خوب نه الان دیدم...ولی خودش گفت اندازه گرفته ...خوب:31:
btw راستی چرا مانیتور 17 اینچ lcd رو نوشتی 16 ؟
یه قانون نانوشته تو مانیتورها(CRT/LCD) هست که میگه:
قطرقابل رویت مانیتور+1 = سایز مانیتور
saleh9055
27-07-2008, 21:53
سلام به نظر من 2032bw,gwروبگیر من خودم 2032bwرو دارم مانیتور خوبیه.
یه خورده در مورد پنلش شک دارم چون بعضی ها میگن ساخت سام سرویس درجه C
راستی این شما ایرانیه؟قیافش چطوره ؟ قشنگه؟؟
becareful
27-07-2008, 22:23
یه قانون نانوشته تو مانیتورها(CRT/LCD) هست که میگه:
قطرقابل رویت مانیتور+1 = سایز مانیتور
این قانون فکر کنم برای crt فقط هست...شاید برای lcd مثلا 0.2 اینچ باشه.(کلا کمتر)
سلام
بهترین مانیتور برای بازی با 250 تومان بودجه چیه ؟
mhv_kntu
28-07-2008, 08:18
چقدر طول میکشه تا آمار 2032bw ها با قیمت های جدید رو در بیارین؟قصد خریدش رو داشتم که با قیمت های جدید تو شک افتادم:41::41::41:
هرکس فرقشونو فهمید لطفا زودتر مطرح کنه:13::10:
اول از همه خدارو شکر این بحث های اینچ و اینچ کشی تمام شد(البته نکات خیلی جالبی مطرح شد:31:)
2053 ها رو منم هنوز ندیدم ولی همون طور که گفتن 22 اینچش حدود 350 تومنه که حدود 20-30 تومن باید از 2232 ارزون تر باشه (دلیلش کاملا مشخص نیست، این مانیتور حتی کنتراست داینامیکش 8000:1 در مقایسه با 2032 با کنتراست داینامیک 3000:1 - البته استاتیک هر دو همون 1000 پس خیلی فرقی نمیکنه)
یه خورده در مورد پنلش شک دارم چون بعضی ها میگن ساخت سام سرویس درجه C
راستی این شما ایرانیه؟قیافش چطوره ؟ قشنگه؟؟
چقدر طول میکشه تا آمار 2032bw ها با قیمت های جدید رو در بیارین؟قصد خریدش رو داشتم که با قیمت های جدید تو شک افتادم:41::41::41:
هرکس فرقشونو فهمید لطفا زودتر مطرح کنه:13::10:
این قضیه هم کاملا مشخص نیست. هفته ی پیش یکی از دوستان خرید میکرد از 270 تا 320 قیمت گرفته بود.
این جدید ها 40 هزارتومن افت قیمت داشته که خیلی زیاده و احتمال قوی هست که این مانیتورها هم به دسته ی پنل C ها پیوسته باشه.
مانیتورهای سامسنوگ چینی جعیه ی خاکی رنگ دارند و معمولا گارانتی تعویض تدارند. اگه پنل S پیدا بشه بین همین چینی هاست.
سلام
بهترین مانیتور برای بازی با 250 تومان بودجه چیه ؟
1952S
wing-mirror
28-07-2008, 11:55
سلام خدمت همه دوستان فروم
به نظر من 2032 با توجه به قیمت 260 تومانی، از 1932 به صرفه تره. همانطور که M659 گفتند (در فروم قبلی) 2032 از نظر performance/price حتی همان موقع از همه بهتر بود چه رسد الان که 40 تومان ارزان شده. البته با این کاهش قیمت کمی مشکوک شدم که شاید کیفیتش تغییر کرده (حالا سام سرویس فکر میکنه اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم!)
اگر کسی از دوستان تازگی 2032 گرفته یا از کیفیت جدید اطلاع داره یک خبری بده متشکر می شم.
دوستی هم گفتند که کیفیت 1952 از 2032 بیشتره. این واقعا درسته؟ تا جایی که من میدانم رزولوشن 19ها مثل 17 است و رزولوشن 20 یک سرو گردن از 19 بالاتره.
در مورد 19 من فکر می کردم کیفیت سامسونگ 1931و1932 از الجی 1952 بهتره. تازگی تغییر کرده؟
2053 ها رو منم هنوز ندیدم ولی همون طور که گفتن 22 اینچش حدود 350 تومنه که حدود 20-30 تومن باید از 2232 ارزون تر باشه (دلیلش کاملا مشخص نیست، این مانیتور حتی کنتراست داینامیکش 8000:1 در مقایسه با 2032 با کنتراست داینامیک 3000:1 - البته استاتیک هر دو همون 1000 پس خیلی فرقی نمیکنه)
ممنون و اینکه به نظر شما 2232 بگیرم یا 2253 ؟!
بعد اینکه رزولیشن مانیتور های 22 و 20 اینچ یکسان است ولی اندازه صفحه ی 22 ها بزرگتر آیا افت کیفیت مشاهده می شه یا نه ؟
باتشکر نیما
1952S
قیمت ؟ مشخصات ؟ واید هست یا معمولی ؟
ببخشید من دوباره یه پست تازه می نویسم ولی می خوام نظرات همه رو بدونم .
بهترین مادر بورد برای Game که مشخصات زیر رو داشته باشه .
1-2ms باشه
2-19" باشه
3- بودجه منم 250000
یه سوال دیگه هم دارم که کدام مانیتور ها برای بازی مناسبند ؟ واید یا معمولی ؟
و پنل مانیتور یعنی چی ؟
ممنون و اینکه به نظر شما 2232 بگیرم یا 2253 ؟!
بعد اینکه رزولیشن مانیتور های 22 و 20 اینچ یکسان است ولی اندازه صفحه ی 22 ها بزرگتر آیا افت کیفیت مشاهده می شه یا نه ؟
باتشکر نیما
من خودم 2253 ها رو از نزدیک ندیدم ولی روی کاغذ 2253 بهتر به نظر میرسه. از اون طرف هم 2232 ها دیگه اثبات شده های بازارن ولی این تازه وارد ها (مخصوصا با این وضع قیمت گذاری جدید) یک خورده شک برانگیزند. تعیین کیفیتشونم با توجه به اینکه Reviewخاصی منتشر نشده یک خورده مشکله. توصیه آخر:ببینید و مقایسه کنید بعد بخرید.
22 اینچ ها رزولوشن یکسانی با 20 اینچ ها دارند. تا حالا چیزی مبتنی بر کم کیفیت شدن تصویرهاشون لااقل من ندیدم گزارش بشه.
قیمت ؟ مشخصات ؟ واید هست یا معمولی ؟
Size 19" Wide
Resolution 1440 X 900
Pixel Pitch 0.285 X 0.285
Brightness 300 cd/㎡
Contrast Ratio 10000:1 DFC (Original 700:1)
Viewing Angle H: 170°/V : 170° (CR≥5)
Response Time 5ms
Display Colors 16.7M
Sync Range
Horizontal Frequency 30KHz~83KHz
Vertical Frequency 56Hz~75Hz
Connectors
PC 15Pin D-Sub
Plug & Play
DDC DDC/CI
Power Consumption
On 36W
Stand-by / Suspend 1W Under
DPM Off 1W Under
User Control
Button 7 key (Power Key Included)
Type Tact Type
Mechanical
Dimension(W x H x D) 451.5 x 385.3 x 220.9
Weight 3.9 Kg
Stand Tilt
Regulations
Safety UL(cUL), TUV-GS,SEMKO
EMC FCC-B, CE
Power saving EPA
SPECIAL FEATURES FLATRON f Engine, FUN Key (ez Zooming, 4:3 in wide, Photo effect, Sound)
OSD CONTROL Visual OSD
قیمت 240-250 . واید هستش
1-2ms باشه
2-19" باشه
3- بودجه منم 250000
و پنل مانیتور یعنی چی ؟
با این مشخصات میتونید 1931 ها و 1932 ها رو انتخاب کنید که توصیه نمیشن. به جاش میتونید 1952S رو بخرید که RT 5 میلی ثانیه داره. برای بازی و فیلم 100% واید مناسبه.
صفحه ی مانیتور.در حقیقت صفحه ای چند لایه شامل کریستال مایع ، لامپ فلورسنت ، لایه ی ترانزیستوری و بقیه لایه های تشکیل دهنده که بخش اصلی یک صفحه نمایشگر هستش (جدا از مدارات، ورودی ها ، چیپ های افزایش کیفیت تصویر -مثل F-Engine در مانیتور های ال جی- و باقی اجزا)
به نظر من 2032 با توجه به قیمت 260 تومانی، از 1932 به صرفه تره. همانطور که M659 گفتند (در فروم قبلی) 2032 از نظر performance/price حتی همان موقع از همه بهتر بود چه رسد الان که 40 تومان ارزان شده. البته با این کاهش قیمت کمی مشکوک شدم که شاید کیفیتش تغییر کرده (حالا سام سرویس فکر میکنه اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم!)
اگر کسی از دوستان تازگی 2032 گرفته یا از کیفیت جدید اطلاع داره یک خبری بده متشکر می شم.
دوستی هم گفتند که کیفیت 1952 از 2032 بیشتره. این واقعا درسته؟ تا جایی که من میدانم رزولوشن 19ها مثل 17 است و رزولوشن 20 یک سرو گردن از 19 بالاتره.
در مورد 19 من فکر می کردم کیفیت سامسونگ 1931و1932 از الجی 1952 بهتره. تازگی تغییر کرده؟
از لحاظ رزولوشن 19 اینچ ها و 17 اینچ ها تفاوت خیلی زیادی دارند!
20 اینچ ها با 19 اینچ ها هم همینطور. ولی 22 اینچ ها (20.1 اینچ ها و 21 اینچ ها) -واید- همگی یک Native Resolution دارند.
1952از لحاظ فنی به 2032 نمیرسه. اون دوست عزیز تجربیات خودشونو بیان کردند.
در حال حاضر 1952S به 1932 و 1931 ها ترجیح داده میشه.
saleh9055
28-07-2008, 17:11
سلام
هر چی فکر شو کردم دیدم L206WTQ بهتره چون اینجوری که تو سایت مادیران زده بود ساخت اندونزیه و پنلش
هم فکر کنم A+ باشه .نظر شما چیه؟ خوبه بگیرم ؟
اینم مشخصاتش:
contrast:5000:1
light:300
20 inch
2ms
راستی سامسونگ برای مانیتور های 19 اینچش جایزه گذاشته که فکر کنم پنلش دیگه درجه C باشه.
سلام
هر چی فکر شو کردم دیدم L206WTQ بهتره چون اینجوری که تو سایت مادیران زده بود ساخت اندونزیه و پنلش
هم فکر کنم A+ باشه .نظر شما چیه؟ خوبه بگیرم ؟
اینم مشخصاتش:
contrast:5000:1
light:300
20 inch
2ms
راستی سامسونگ برای مانیتور های 19 اینچش جایزه گذاشته که فکر کنم پنلش دیگه درجه C باشه.
سلام.
خدمتتون عرض کنم که این مانیتور یکی از بهترین های بازار به حساب میاد (به خاطر کنتراست فوق العاده بالا و...) ولی، این ولی مهمه که یک سری مشکلات توی Grey scale داره. من در شرف خریدش بودم که نظرم عوض شد. اگه بخواین میتونم چند تا Review از سایت های معتبر خارجی در اختیارتون بذارم.
این مانیتور اول کره ای بود و اون Q آخر رو نداشت، و واقعا مانیتور خوبی به شمار می اومد (مخصوصا مدل 22 اینچ که اون موقع حدود 20 -30 تومن از سامسونگ ازرون تر بود)
دوست عزیز 1952 کنتراست دیچیتال DFC یک به ده هزار داره و کیفیت واقعا عالیی داره
اگر ورودی DVI داشت من 3 تا میگرفتم:46:
اما از همین یک دونه ای که گرفتم کاملا راضیم :20:
من وقتی 2032 و 1952 رو موقع خرید کنار هم گذاشتم برتری کیفیت با 1952 بود
یعنی با چشم خودم دیدم و مطمئن خریدم:10:
wing-mirror
28-07-2008, 20:23
سلام خدمت vioman
من فکر می کنم این مقایسه شما که تجربه عینی خودتان بوده برای امثال من که میخوایم مانیتور بخریم و نمیتوانیم با چشم خودمان مقایسه کنیم خیلی مفیده.
هدفم این بود که اگر دیگران نظری در رد یا تایید آن دارند بگویند تا بیشتر مطمئن بشیم. (مثلا شاید تصویرهایی که پخش میشده یا کارت گرافیک ها یا تنظیمات متفاوت بوده...)
از نظر مشخصات اعلام شده، 2032 باید خیلی خیلی بهتر از 1952 باشه. ولی همه می دانیم که زیاد اعتمادی به این عددها نیست.
از لحاظ رزولوشن 19 اینچ ها و 17 اینچ ها تفاوت خیلی زیادی دارند!
20 اینچ ها با 19 اینچ ها هم همینطور. ولی 22 اینچ ها (20.1 اینچ ها و 21 اینچ ها) -واید- همگی یک Native Resolution دارند.
1952از لحاظ فنی به 2032 نمیرسه. اون دوست عزیز تجربیات خودشونو بیان کردند.
در حال حاضر 1952S به 1932 و 1931 ها ترجیح داده میشه.
دوست عزیز M659 ممنون از پاسخ شما
منظور من این بود که مثلا 1731 و 1931 غیر واید هردو رزولوشن 1280*1024 دارند و وایدهای 19 رزولوشن 1440x900 (که باز تقریبا همان پیچ مساوی 17ها و 19های غیر واید را میده). اما رزولوشن 2032 و 2232 برابر 1680x1050 است که یک سر و گردن از 19ها بالاتره (یعنی پیچش بهتره).
به هر حال دوستمون مطمئن هست که 1952 از 2032 کیفیت بهتری داره. و با این وضع عددهای تقلبی و پنلهای جورواجور که میبینیم بعید هم نیست.
saleh9055
28-07-2008, 22:54
سلام.
خدمتتون عرض کنم که این مانیتور یکی از بهترین های بازار به حساب میاد (به خاطر کنتراست فوق العاده بالا و...) ولی، این ولی مهمه که یک سری مشکلات توی Grey scale داره. من در شرف خریدش بودم که نظرم عوض شد. اگه بخواین میتونم چند تا Review از سایت های معتبر خارجی در اختیارتون بذارم.
این مانیتور اول کره ای بود و اون Q آخر رو نداشت، و واقعا مانیتور خوبی به شمار می اومد (مخصوصا مدل 22 اینچ که اون موقع حدود 20 -30 تومن از سامسونگ ازرون تر بود)
میشه یه خورده در مورد gray scale توضیح بدین؟ پش با این وجود شما چه مانیتوری رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر از راهنماییتون:20:
با این مشخصات میتونید 1931 ها و 1932 ها رو انتخاب کنید که توصیه نمیشن. به جاش میتونید 1952S رو بخرید که RT 5 میلی ثانیه داره. برای بازی و فیلم 100% واید مناسبه.
DVI داره ؟
اگه نداره یه مدل مناسب دیگه با DVI بهم معرفی کنید .
MJNeghabi
29-07-2008, 00:42
باتشکر نیما
مسلما در یک رزولوشن خاص، کیفیت تصویر در مانیتور سایز کوچکتر یه خورده بهتره...!
ebru_gundes_206
29-07-2008, 01:08
دوست عزیز من خودم 2032bw دارم و دوستم هم 1952 داره وقتی جفتمون رو ماکس رزولوشن مقایسه کردیم این دو تا رو 2032 یه سر و گردن بالاتر بود
البته توجه کنید که رزولوشن پیشنهاد شده برای 2032 همون ماکس رزولوشن هست و هرچی رزولوشن رو بیارید پایین کیفیت هم افت میکنه
saleh9055
29-07-2008, 01:08
سلام اقا پدرام
میخواستم بگم این gif که ته پستات میزاری خیلی جالبه ها
البته خودم استقلالیم
saleh9055
29-07-2008, 01:13
دوست عزیز من خودم 2032bw دارم و دوستم هم 1952 داره وقتی جفتمون رو ماکس رزولوشن مقایسه کردیم این دو تا رو 2032 یه سر و گردن بالاتر بود
البته توجه کنید که رزولوشن پیشنهاد شده برای 2032 همون ماکس رزولوشن هست و هرچی رزولوشن رو بیارید پایین کیفیت هم افت میکنه
با سلام
باید بگم که شما هر چی رزولوشن رو بیارید پایین فرکانس میره بالاتر پس کیفیت بهتر میشه
ebru_gundes_206
29-07-2008, 01:18
در ضمن همونطوری که می دونید این ال سی دی ها یی که کنتراست های بالایی مثل 8 یا 10 هزار دارن از موتورهای تقویت کننده ی کنتراست استفاده می کنند که به مرور زمان افت خواهند کرد و این مورد رو در Lcdtv ها به وضوح مشاهده میشه کرد
در یک مارک خاص وقتی کنتراست میره بالا به همون نسبت هم قیمت میره بالا البته اگه کنتراسن REAL باشه
wing-mirror
29-07-2008, 05:43
1-2ms باشه
2-19" باشه
3- بودجه منم 250000
و پنل مانیتور یعنی چی ؟
اگر کمی صبر کنید تا تکلیف کیفیت و قیمت جدید 2032سامونگ روشن بشه و بودجه را هم 10، 20 تومان افزایش بدید، می توانید 2032 بگیرید. هم واید هست که برای بازی و فیلم خوبه و هم بزرگتره و هم 2ms هست. ورودی dvi هم داره.
بقیه 2ms ها سامسونگهای 19 هستند (1931 و 1932 واید یا غیرواید) که دوستان در فروم تازگی زیاد تعریفش را نمیکنند. اما نباید خیلی هم بد باشه dvi هم داره.
kamran2000
29-07-2008, 06:44
لطفا قيمت مانيتور هاي زير رو اگر مي دونيد بگيد :
W1952s
Gw1932
Gw2032
Gw2232
سلام اقا پدرام
میخواستم بگم این gif که ته پستات میزاری خیلی جالبه ها
البته خودم استقلالیم
نظر لطفتونه. همه اینو میگن !!!
اون بالا مشخصات 1952 رو نوشتم ، کنتراستی که شما اعلام می کنی داینامیک هست اوریجینالش 700:1 هستش دوست عزیز. گرچه همون جور که گفتم هر کارخانه یک جوری اندازه گیری میکنه:31:
دوست عزیز M659 ممنون از پاسخ شما
منظور من این بود که مثلا 1731 و 1931 غیر واید هردو رزولوشن 1280*1024 دارند و وایدهای 19 رزولوشن 1440x900 (که باز تقریبا همان پیچ مساوی 17ها و 19های غیر واید را میده). اما رزولوشن 2032 و 2232 برابر 1680x1050 است که یک سر و گردن از 19ها بالاتره (یعنی پیچش بهتره).
به هر حال دوستمون مطمئن هست که 1952 از 2032 کیفیت بهتری داره. و با این وضع عددهای تقلبی و پنلهای جورواجور که میبینیم بعید هم نیست.
منظورتونو از پیچ نفهمیدم.:31:
میشه یه خورده در مورد gray scale توضیح بدین؟ پش با این وجود شما چه مانیتوری رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر از راهنماییتون:20:
در حقیقت تصاویر سیاه و سفید. تصاویری که پیکسل های سازندش تماما(و تنها) اطلاعات مربوط به شدت (intensity) -نور- رو در خود جای دادند.غیر از مسایل مربوط به تولید رنگ.
DVI داره ؟
اگه نداره یه مدل مناسب دیگه با DVI بهم معرفی کنید .
نه این مدل در ایران، DVI نداره دوست عزیز.
فعلا این مدل ترجیح داده میشد ولی شما میتونی بری سراغ همون 1931 ها و 1932 ها یا اگر هم تونستی بری سراغ این 2032 های جدید (که فکر نکنم مثل اون قدیمی ها باشه)
یک نکته رو هم در نظر داشته باش که از لحاظ کیفیت تصویر خیلی ها فرق DVI و D-Sub رو نمی فهمند.
پس اگه برای HD خیلی استفاده نمی کنی بهتره که اولویت اصلیت نباشه.
اینم دقیقا یک تجربه دیگست. (مخالف اون دوستمون)
شرایط خیلی زیادی میتونه روی این تجربه تاثیر بذاره، مثل نور اتاق، سایه ها، تنظیمات و Collaboration مانیتور.
با سلام
باید بگم که شما هر چی رزولوشن رو بیارید پایین فرکانس میره بالاتر پس کیفیت بهتر میشه
نه. در LCD ها تنها و تنها یک Native Resolution وجود داره و اگه رزولوشن از اون بیاد پایین تر مانیتور کیفیت تصویری که میتونه ارائه کنه ، ارائه نمی کنه(از پتانسیل مانیتور استفاده نمیشه)
بنابراین حتی اگر حرف شما صحت داشته باشه هم این کار عاقلانه نیست دوست عزیز.
در ضمن همونطوری که می دونید این ال سی دی ها یی که کنتراست های بالایی مثل 8 یا 10 هزار دارن از موتورهای تقویت کننده ی کنتراست استفاده می کنند که به مرور زمان افت خواهند کرد و این مورد رو در Lcdtv ها به وضوح مشاهده میشه کرد
در یک مارک خاص وقتی کنتراست میره بالا به همون نسبت هم قیمت میره بالا البته اگه کنتراسن REAL باشه
اون چیزی که باعث کم نور شدن LCD ها میشه ، استفاده هستش.
LCD ها به عنوان Back Light (نور پشت صفحه) یا از لامپ فلورسنت استفاده میکنن یا از :LED .
غالب قریب به اتفاق مانیتورهای بازار از نوع اول هستند. نوع دوم خیلی حرفه ای و البته خیلی گران هستش و برای استودیو ها ، گرافیست ها و کسایی که با رنگ سر و کار دارن مناسبه (نمونش XL20 سامسونگ هستش که ارزون ترین کلاس خودش به حساب میاد و قیمت جهانیش حدود 850 دلاره که در ایران 1 میلیون و خورده ای به فروش میرسه)
لازم به ذکر هستش که کنتراست هایی مثل 25000:1 تنها در حالت دوم امکان پذیره.
milad_66
29-07-2008, 12:21
سلام
مونیتوری که قیمتش مابین 300 تا 350 باشه چی پیشنهاد می کننین؟
مانیتور های سونی چی؟ با توجه به قیمت های بالاش می ارزه؟
گارانتی هم واسم مهمه
با تشکر
با سلام
این Samsung T200HD تو ایران پیدا می شه؟
حقیقتش بنده قصد خرید 2032 داشتم که امروز اینو دیدم و ازش خوشم اومد.
کسی اطلاعاتی ازش نداره؟
با تشکر
با سلام
جوابه بنده را هم بدهید!
با سلام
جوابه بنده را هم بدهید!
دوست عزیز این یک TV Monitor هستش. تا حالا شخصا هیچ مدلی از سامسونگ با این خصیصه ندیدم.
در کل هم اینگونه مانیتورها توصیه نمیشن. دلیلش هم مشخصه، کلا ترکیب کارایی های مختلف نتنیجه ی مطلوبی نداره.
به هر حال این مدل هم احتمال قوی ایران نخواهد آمد و با وجود قابلیت های خاصش( پشتیبانی از 1080P ، ورودیHDMI و...) قیمت بالایی خواهد داشت.
دوست عزیز این یک TV Monitor هستش. تا حالا شخصا هیچ مدلی از سامسونگ با این خصیصه ندیدم.
در کل هم اینگونه مانیتورها توصیه نمیشن. دلیلش هم مشخصه، کلا ترکیب کارایی های مختلف نتنیجه ی مطلوبی نداره.
به هر حال این مدل هم احتمال قوی ایران نخواهد آمد و با وجود قابلیت های خاصش( پشتیبانی از 1080P ، ورودیHDMI و...) قیمت بالایی خواهد داشت.
با تشکر
البته یه مدل دیگه هم داره که اون بدون TV است.
پس اگر قراره ایران نیاد برم همین 2230 و بگیرم،نظرتون چیه؟
سپاس فراوان
با تشکر
البته یه مدل دیگه هم داره که اون بدون TV است.
پس اگر قراره ایران نیاد برم همین 2230 و بگیرم،نظرتون چیه؟
سپاس فراوان
انتخاب خیلی خوبیه. (البته فکر کنم منظورتون 2232 باشه)
2253 هم هست که از این هم 20-30 تومن ارزون تره ولی خوب تازه وارده (مشخصاتش تقریبا یکیه). Review درست حسابی من ازش پیدا نکردم و نوع پنلشم هم مشخص نیست (ندیدمش)، اگه می خواهید بخرید حتما با 2232 مقایسه کنید.
کلا در این رنج به نظر من خرید 2232 یکمی کم ریسک تره:31:
milad_66
29-07-2008, 20:28
سلام
گارانتی هم واسم مهمه
با تشکر
دوستان راهنمایی نمی فرمایید؟ نمی دونم تاپیکم رو چرا اینجا move کردن!
saleh9055
29-07-2008, 22:45
اینهمه بحث کردیم و اخرش به نتیجه مطلوبی نرسیدیم .
با این وجود دیگه فکر کنم دیگه end مانیتور 2032bw باشه.:13:
سلام
گارانتی هم واسم مهمه
با تشکر
LG 206 WT
SAMSUNG 2032BW
MJNeghabi
30-07-2008, 01:21
LG 206 WT
SAMSUNG 2032BW
با اولی مخالفم!
با دومی موافق!
kamran2000
30-07-2008, 03:52
W1952s
Gw1932
Gw2032
Gw2232
اینهمه بحث کردیم و اخرش به نتیجه مطلوبی نرسیدیم .
با این وجود دیگه فکر کنم دیگه end مانیتور 2032bw باشه.:13:
چرا دوست عزیز؟
وضعیت بازار ما خیلی خاصه، اینو باید بدونید. تا چند هفته ی پیش عاقلانه ترین کار خرید 2032 بود،ولی افت قیمتی که داشت همه رو به شک انداخته بنابراین شما حتی می تونید روی مدلی که خودتون از LG پیشنهاد دادید هم فکر کنید.
تمام LCD ها یک سری معایب دارن.
اگه براتون خیلی GreyScale مهم نیست شک نکنید همون 206/226WT رو بخرید که تقریبا در تمام Review هایی که ازش خوندم اینLCD به عنوان یکی از بهترین انتخاب های موجود معرفی کردند.
نکته ی آخر اینکه : وسواس نداشته باشید!:31:
milad_66
30-07-2008, 09:40
LG 206 WT
SAMSUNG 2032BW
قیمت اینایی که گفتین چنده؟
کسی نظری در مورد مونیتور های سونی نداره؟
wing-mirror
30-07-2008, 10:32
منظورتونو از پیچ نفهمیدم.:31:
به طور خلاصه pixle pitch نشان دهنده فاصله بین پیکسلها هست. (البته علمی ترش فاصله بین دو dot همرنگ) پیکسل پیچ را معمولا به صورت میلیمتر بیان میکنند که هرچه عدد کمتری باشد تصویر بهتر (شارپ تر) خواهد بود.
همانطور که قبلا گفتم، اگر دو مانیتور 17 و 19 رزولوشن مساوی داشته باشند، تصویر 17 از 19 شارپتر خواهد شد. و چون 2032 رزولوشن را بالا برده، تصویرش از هر دو بهتره.
برای مثال شارپنس تصویر برای 4 نوع مانیتور به ترتیب به این صورت است.
20 واید (BW2032)
رزولوشن= 1680*1050
پیکسل پیچ= 0.258
17 عادی (B1731)
رزولوشن= 1280*1024
پیکسل پیچ= 0.264
19 واید (CW1931)
رزولوشن= 1440*900
پیکسل پیچ= 0.285
19 عادی (C1931)
رزولوشن= 1280*1024
پیکسل پیچ= 0.294
ناگفته نماند که عوامل زیاد دیگری بجز شارپنس در کیفیت تصویر موثر هست و روشهای اندازه گیری پیچ هم متفاوت است بنابراین همان تجربه عینی از همه چیز برای تعیین کیفیت تصویر موثر تر هست.
به طور خلاصه pixle pitch نشان دهنده فاصله بین پیکسلها هست. (البته علمی ترش فاصله بین دو dot همرنگ) پیکسل پیچ را معمولا به صورت میلیمتر بیان میکنند که هرچه عدد کمتری باشد تصویر بهتر (شارپ تر) خواهد بود.
همانطور که قبلا گفتم، اگر دو مانیتور 17 و 19 رزولوشن مساوی داشته باشند، تصویر 17 از 19 شارپتر خواهد شد. و چون 2032 رزولوشن را بالا برده، تصویرش از هر دو بهتره.
برای مثال شارپنس تصویر برای 4 نوع مانیتور به ترتیب به این صورت است.
20 واید (BW2032)
رزولوشن= 1680*1050
پیکسل پیچ= 0.258
17 عادی (B1731)
رزولوشن= 1280*1024
پیکسل پیچ= 0.264
19 واید (CW1931)
رزولوشن= 1440*900
پیکسل پیچ= 0.285
19 عادی (C1931)
رزولوشن= 1280*1024
پیکسل پیچ= 0.294
ناگفته نماند که عوامل زیاد دیگری بجز شارپنس در کیفیت تصویر موثر هست و روشهای اندازه گیری پیچ هم متفاوت است بنابراین همان تجربه عینی از همه چیز برای تعیین کیفیت تصویر موثر تر هست.
خب بابا میگفتی Pitch دیگه!:31:
این پیچ رو هزارجور میشه خوند.حرف شما کاملا متینه. هر چه قدر Pixel Pitch (یا همون Dot Pitch) کمتر باشه کیفیت بالاتر میره. و اتفاقا مانیتورهای CRT در این مورد هم از LCD ها سرترند:27:
saleh9055
30-07-2008, 14:07
W1952s
Gw1932
Gw2032
Gw2232
w1952s:از240 تا 260
gw1932=240 ta 260
اون دو تای اخریش و دیگه نمیدونم
saleh9055
30-07-2008, 14:12
با اولی مخالفم!
با دومی موافق!
میخواستم دلایلتون رو بدونم
saleh9055
30-07-2008, 14:21
متاسفانه مغازه دارای ما اینجورین که فقط دو تا مانیتور میارن و فقط اونارو تبلیغ میکنن.همین شهر خودمون همه مغازه ها فقط c1931+دارند میگن بهترین مانیتورم همینه.:41:
با تشکر از راهنمایی های شما که من رو در انتخاب اگاهانه به من کمک کردید.:11::11:
سلام
من قصد خريد مانيتور برليان 19 اينچ رو دارم . به من گفتن قيمتش 310 هزار تومان . نظرتون در مورد كيفيت اين ال سي دي چيه ؟ كسي اگر قيمت دقيقشو داره لطف كنه بگه /. تشكر
متاسفانه مغازه دارای ما اینجورین که فقط دو تا مانیتور میارن و فقط اونارو تبلیغ میکنن.همین شهر خودمون همه مغازه ها فقط c1931+دارند میگن بهترین مانیتورم همینه.:41:
خواهش می کنم دوست عزیز.
سلام
من قصد خريد مانيتور برليان 19 اينچ رو دارم . به من گفتن قيمتش 310 هزار تومان . نظرتون در مورد كيفيت اين ال سي دي چيه ؟ كسي اگر قيمت دقيقشو داره لطف كنه بگه /. تشكر
نه یه 6 تومنی از سایت مادیرانم گرون تره. تازه قیمت های مادیران از قیمت های بازار هم گرون تره.
مانیتور خوبی به نظر میاد ولی با این قیمت گزینه های 20 اینچ خیلی خوبی هم گیر میاد. به نظر من کارایی/قیمت مناسبی نداره. میتونید به فکر 2032 Samsung هم باشید که مشخصاتش خیلی شبیه به این مدل هستش و توی همین رده های قیمت بود ولی 40 تومن افت داشت.
milad_66
30-07-2008, 21:16
سلام
چشمم از میون محصولات سامسونگ اینارو گرفته!
2032BW
2032GW
2232BW
2232GW
میتونین قیمت اینارو بگین؟
داشتم مقایسه میون 2032BW و 2032GW سایت سام سرویس رو می خوندم که به این مورد برخوردم که معنیش رو نمیدونم میشه این دو مورد رو توضیح بدین؟
Cabinet Color
مال 2032BW
Black High Glossy
مال 2032GW
High Glossy Black
Special Features
مال 2032BW
DVI(HDCP) .MagicBright3 .High Glossy Black
مال 2032GW
DVI(HDCP) .MagicBright3 .High Glossy Black, Glare
wing-mirror
30-07-2008, 21:38
من هم همین مشکل را با سیستم فروش دارم. من شیراز ساکن هستم و در تنها پاساژ کامپیوتر یک مغازه هم نیست که مانیتورها را باز کرده باشه و تصویر داشته باشه تا بشه ببینیم و مقایسه کنیم. باید مثل هندونه دربسته بخریم! تازه این اولش هست که پول هم دست ماست و مثلا باید جذب مشتری کنن. فردا که مانیتور خراب شد چه بلایی سرمون بیارن خدا میدونه. خلاصه من در به در دنبال یک فروشنده نسبتا حرفه ایِ مانیتور هستم.
راجع به C1931 خداییش مانیتور بدی هم نیست. من میخواستم بخرمش ولی نمیدانم چی شد تو پاساژ 2 هفته است مانیتور سامسونگ پیدا نمیشه! قبل از اون میخواستم CW1931 بخرم. اما دیدم عرضش 2 سانت از C1931 بیشتر شده و ارتفاعش 6 سانت کم. یعنی یه جورایی با Shahab موافق هستم که مانیتور واید 19 خیلی کوچکتر از 19عادی است. بنده خدا حرفش تو اون ماجراهای اینچ مانیتور شهید شد.:20:
الان هم میخوام 2032 یا 1952 بخرم. ببخشید که شد the history of my monitor.
من هم همین مشکل را با سیستم فروش دارم. من شیراز ساکن هستم و در تنها پاساژ کامپیوتر یک مغازه هم نیست که مانیتورها را باز کرده باشه و تصویر داشته باشه تا بشه ببینیم و مقایسه کنیم. باید مثل هندونه دربسته بخریم! تازه این اولش هست که پول هم دست ماست و مثلا باید جذب مشتری کنن. فردا که مانیتور خراب شد چه بلایی سرمون بیارن خدا میدونه. خلاصه من در به در دنبال یک فروشنده نسبتا حرفه ایِ مانیتور هستم.
راجع به C1931 خداییش مانیتور بدی هم نیست. من میخواستم بخرمش ولی نمیدانم چی شد تو پاساژ 2 هفته است مانیتور سامسونگ پیدا نمیشه! قبل از اون میخواستم CW1931 بخرم. اما دیدم عرضش 2 سانت از C1931 بیشتر شده و ارتفاعش 6 سانت کم. یعنی یه جورایی با Shahab موافق هستم که مانیتور واید 19 خیلی کوچکتر از 19عادی است. بنده خدا حرفش تو اون ماجراهای اینچ مانیتور شهید شد.:20:
الان هم میخوام 2032 یا 1952 بخرم. ببخشید که شد the history of my monitor.
دوست عزیز. ایشون حرف غیر منظقی میزدن که حرفشون شهید شد:31:.
البته درسته که مساحت 19 اینچ های واید کمتر از 19 های معمولی هستش. ولی در نظر داشته باشید که برای فیلم و بازی واید توصیه میشه. جدیدا مادیران یک مدل 17 واید هم زده.پس واید بودن عیب نیست که هیچ مزیت هم میتونه باشه.:46:
playstation 3
30-07-2008, 22:05
سلام دوستان اگه ميشه يه مانيتور سامسونگ معرفي كنيد در حد 230 تومن كه مشخصات زير رو داشته باشه:(lcd)
magic bright3 ----magic color ------dvi----------magictune
سلام
چشمم از میون محصولات سامسونگ اینارو گرفته!
2032BW
2032GW
2232BW
2232GW
میتونین قیمت اینارو بگین؟
داشتم مقایسه میون 2032BW و 2032GW سایت سام سرویس رو می خوندم که به این مورد برخوردم که معنیش رو نمیدونم میشه این دو مورد رو توضیح بدین؟
Cabinet Color
مال 2032BW
Black High Glossy
مال 2032GW
High Glossy Black
Special Features
مال 2032BW
DVI(HDCP) .MagicBright3 .High Glossy Black
مال 2032GW
DVI(HDCP) .MagicBright3 .High Glossy Black, Glare
فرق GW ها در صفحه ی به اصطلاح Glare هستش و وژن جدید Magic Bright .
هیچ فرق ساختاری دیگه ندارن.
تگه دقت کنی High Glossy Black رو برای BW نوشتی Black High Glossy (جای کلمات عوض شده:31:)
saleh9055
30-07-2008, 23:17
سلام دوستان اگه ميشه يه مانيتور سامسونگ معرفي كنيد در حد 230 تومن كه مشخصات زير رو داشته باشه:(lcd)
magic bright3 ----magic color ------dvi----------magictune
سلام
nw1932+=contrast:2000,19inch wide,5ms
gw1932+=contrast:3000,19inch wide,2ms
در ضمن خدمتتون عرض کنم که این دسته از مانیتور ها دارای فروش ویزه هستن(یه flash2gb میدن)
البته باید بدجتون رو یه 20/30 تومنی افزایش بدین:5:
milad_66
30-07-2008, 23:20
فرق GW ها در صفحه ی به اصطلاح Glare هستش و وژن جدید Magic Bright .
هیچ فرق ساختاری دیگه ندارن.
تگه دقت کنی High Glossy Black رو برای BW نوشتی Black High Glossy (جای کلمات عوض شده:31:)
خوب من اینو از اینجا نوشتم اصلا نمی دونم چی هست. توضیح بدین ممنون میشم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه میشه اون دو مورد تفاوتی که تو این صفحه ی مقایسه گفته توضیح بدین و قیمت چهار مورد بالا رو بگین ممنون می شم.
حالا این Glare چی چی هست؟ یعنی ایکه صفحه نمایش خیلی روشنه ؟ برا همینه که میگن این مدل GW چشو اذیت می کنه:18:
saleh9055
30-07-2008, 23:36
دقت کردین الان تو این روز عزیز هستیم هیچکی تبریک نگفته.برای همین من اول شروع میکنم بعد شما
من این عید رو خدمت اولا خودم دوما خودم سوما خودم و چهارما شما تبریک میگم.خوش بگذره:10:
مملي ه ف
31-07-2008, 10:26
بچه ها بهترين مدلمانيتور هاي ال سي دي Lg الان تو بازار چي هست قيمتش چندهست و چند اينچ
شما چه مانيتوري رو معرفي مي كنيد بخرم لطفا با قيمت
خوب من اینو از اینجا نوشتم اصلا نمی دونم چی هست. توضیح بدین ممنون میشم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه میشه اون دو مورد تفاوتی که تو این صفحه ی مقایسه گفته توضیح بدین و قیمت چهار مورد بالا رو بگین ممنون می شم.
حالا این Glare چی چی هست؟ یعنی ایکه صفحه نمایش خیلی روشنه ؟ برا همینه که میگن این مدل GW چشو اذیت می کنه:18:
ویژگی های سری ART (از جمله 2032gw) رو اینجا ببینید:
در حقیقت بر روی صفحه ی این مانیتور یک پوشش آینه ای قرار گرفته که سامسونگ ادعا داره از شکست رنگ ها جلوگیری می کنه و در نهایت تصویر بهتری ارائه میده( گرچه خیلی ها ادعا دارند که بیشتر این تکنولوژی ها، آن چنان که تبلیغ میشه کارایی ندارند.
بچه ها بهترين مدلمانيتور هاي ال سي دي Lg الان تو بازار چي هست قيمتش چندهست و چند اينچ
شما چه مانيتوري رو معرفي مي كنيد بخرم لطفا با قيمت
بهترین مانیتور های lg در حال حاضر مدل های کره ی جنوبی هستند (سری رویایی و چند مدل دیگه)
شما بودجه رو مشخص کن.
wing-mirror
31-07-2008, 13:30
دقت کردین الان تو این روز عزیز هستیم هیچکی تبریک نگفته.برای همین من اول شروع میکنم بعد شما
من این عید رو خدمت اولا خودم دوما خودم سوما خودم و چهارما شما تبریک میگم.خوش بگذره:10:
ما که نفهمیدیم این چه جور تبریک گفتنه! یه شیش بار دیگه خودت را بنویس بعد ما را.
به هر حال من این عید را به همه دوستان تبریک می گم.
saleh9055
31-07-2008, 15:14
ما که نفهمیدیم این چه جور تبریک گفتنه! یه شیش بار دیگه خودت را بنویس بعد ما را.
به هر حال من این عید را به همه دوستان تبریک می گم.
چیــــــــــــــ میگی:18:
مملي ه ف
31-07-2008, 15:38
بهترین مانیتور های lg در حال حاضر مدل های کره ی جنوبی هستند (سری رویایی و چند مدل دیگه)
شما بودجه رو مشخص کن.
300 هزار تومان
300 هزار تومان
با این پول نمی تونی بخری. سری رویایی که 19 اینچ از 400 شروع میشه. توصیه می کنم بری سراغ همین 2032 های خودمون(اگه خراب نشده باشه)
دوستان بهترین برند مانیتور Lcd موجود در بازار تو رنج 200 تا 300 چه برندی هست ؟
مرسی
مرسی
مرسی
برند که چه عرض کنم در همه ی رنج ها یک برند توصیه نمیشه. مثلا در رده 250 1952S و در رده 300 تومن تاچند هفته پیش 2032 توصیه میشد که البته الان یک افت 40 هزارتومنی داشته و همه موندن چیکار کنن:31:
milad_66
31-07-2008, 18:08
2032BW
2032GW
2232BW
2232GW
کسی قیمت الان اینارو نمی دونه؟
playstation 3
31-07-2008, 18:10
به نظر شما مانيتور N1732+ باقيمت 220 خوبه يا نه؟samsung
آيا به گرافيك sparkle 9600gt وصل ميشه؟
سلام دوستان
تا حدی با مانیتور و عوامل اون آشنا هستم. چند سوال داشتم.
1- مانیتور های Crt با رزولوشن بالا دیگه تولید نمیشن یا اینکه توی ایران نمی یارن؟ F700p پیدا میشه؟
2- زمان پاسخدهی تصویر در مورد مانیتور های Crt هم وجود داره؟ میگن همشون حدود 4 میلی هستند.
3- کنتراست چی؟ اون هم در مورد Crt ها وجود داره؟ معادل عدد چنده Lcd هاست؟ مثلا 5000 ؟
4- آیا کیفیت تصویر مانیتور های Crt و Lcd برابره؟ کدوم بیشتره؟ جدا از عوامل قابل تغییر مثل زمان پاسخ دهی.
یعنی تصویری که یک Crt بدون مشکل و با وضوح بالا نشون میده می تونه بهتر هم نشون داده بشه؟
به نظر شما مانيتور N1732+ باقيمت 220 خوبه يا نه؟samsung
آيا به گرافيك sparkle 9600gt وصل ميشه؟
بله وصل میشه ...
برای وصل شدن باید به وجود پورت DVI بر روی کارت گرافیک و مانیتور دقت کرد ...
سلام دوستان
1- مانیتور های Crt با رزولوشن بالا دیگه تولید نمیشن یا اینکه توی ایران نمی یارن؟
من تا جایی که میتونم سعی میکنم جواب بدم تا با جوا ب های بقیه کامل بشه ....
با رزولشن بالا تولید میشه ولی به دلیل اینکه LCD صنعتش پیشرفت کرده و از نظر قیمت و کارایی و ... گزینه خوبی برای کاربرانه توسط مسئولین بیشتر مورد توجه قرار میگیره ... البته من خودم 21 اینچ LG رو تو ویترین یک مغازه دیدم که Flat هم بود ولی از رزولشنش خبری ندارم ...
این لینک یکی داره :
2- F700p پیدا میشه؟
2- زمان پاسخدهی تصویر در مورد مانیتور های Crt هم وجود داره؟ میگن همشون حدود 4 میلی هستند.
مسلما زمان پاسخ دهی توی همه نمایشگر ها وجود داره ولی به دلیل یک سره بودن صحفه نمایش CRT زیاد راجع بهش بحث نمیشه چون بلاخره تمامی پیکسل ها به هم پیوسته اند ... البته این دیدگاه منه ...
3- کنتراست چی؟ اون هم در مورد Crt ها وجود داره؟ معادل عدد چنده Lcd هاست؟ مثلا 5000 ؟
کنتراست یک نماد برای کیفیت رنگ و نور و ... و فکر نکنم بین این دو تا تفاوتی داشته باشه ...
4- آیا کیفیت تصویر مانیتور های Crt و Lcd برابره؟ کدوم بیشتره؟ جدا از عوامل قابل تغییر مثل زمان پاسخ دهی.
فرض کنید دو مانیتور 17 یکی LCD و دیگری CRT باشه مسلما LCD در به دلیل زاویه ی دید و ... ممکنه ضعیف تر عمل کنه و نتونه رنگ ها رو دقیق نشون ده .. که به همین دلیل توسط گرافیست ها CRT پذیرفته میشه ...
یعنی تصویری که یک Crt بدون مشکل و با وضوح بالا نشون میده می تونه بهتر هم نشون داده بشه؟
در صورتی که رزولشن تصویر و مانیتور قابل افزایش باشه بله ...
ولی اگه منظورتون تو یک مانیتور دیگه هست باز هم بستگی به قابلیت تصویر داره که آیا میتونه بزرگ بشه یا نه ...
مثالش رو میتونید توی تلویزیون های LCD TV که تو مغازه ها هست می بینید که کیفیت تصویر با توجه به منبع اون تغییر چشم گیری میکنه ...
playstation 3
31-07-2008, 18:43
بله وصل میشه ...
برای وصل شدن باید به وجود پورت DVI بر روی کارت گرافیک و مانیتور دقت کرد ...
اما اين مانيتور وروديDVI نداره رابطي كه DVI رو به پورت معمولي تبديل كنه هست؟
becareful
01-08-2008, 02:06
اما اين مانيتور وروديDVI نداره رابطي كه DVI رو به پورت معمولي تبديل كنه هست؟
اگه توی جعبه کارتتون تبدیل dvi به vga نبود از بیرون میتونید تهیه کنید ارزون هست.
در مورد 2032 Bw میخواستم بگم که من چند مدل رو دیدم 280-290 تومن همگی هم پنل s بودن و امکان داره دوباره قیمتش گرون بشه(100% نیست) پس کسانی که این مدل رو در نظر دارن بهتره اقدام کنن چون یه 30 تومنی به نفعشون میشه.
kamran2000
01-08-2008, 04:00
من كه رفتم 2032 gw بگيرم...............
سلام دوستان
من می خوام یه مانیتور lcd بخرم
حقیقتش هم اینه که وقت برای خوندن همه ی صفحات تاپیک ندارم تا به نتیجه گیری از بحثای شما برسم
قیمتش هم زیاد مهم نیست کیفیت مهمتره
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
سلام دوستان
1- مانیتور های Crt با رزولوشن بالا دیگه تولید نمیشن یا اینکه توی ایران نمی یارن؟ F700p پیدا میشه؟
مانیتورهای CRT که توی بازار عمومی هست بالاترین رزولوشنی که من دیدم 1440x1920 @ 65 Hz بوده و متعلق به مادیران.
شاید در بازار های تخصصی هنوز CRT های حرفه ای تولید بشه چون LCD ها در خیلی از زمینه ها از CRT عقب هستند. F700P هم مانیتور بسیار خوب ولی قدیمی بوده ، پیدا هم میشه.
تا اونجایی که من میدونم زمان پاسخ دهی CRT ها یکی دیگه از برتری های اونها بر LCD ها به شمار میاد چرا که در حد هزارم ثانیه هستش ولی LCD ها در حد میلی ثانیه.
کنتراست رو چند صفحه ی پیش کاملا توضیح دادم.
امکان نداره بگیم مثلا کیفیت LCD ها بهتره/بدتر از CRT هاست. کاربرد شما مانیتور شما رو تعیین می کنه.
در مورد آخر هم بله. اگه همون تصویر با کیفیت بالاتر مثلا 1080P و در یک LCD با کنتراست و زمان پاسخ دهی بالا نشون داده بشه ، میتونه تصویر حرفه ای تری شکل بگیره.
سلام دوستان
من می خوام یه مانیتور lcd بخرم
حقیقتش هم اینه که وقت برای خوندن همه ی صفحات تاپیک ندارم تا به نتیجه گیری از بحثای شما برسم
قیمتش هم زیاد مهم نیست کیفیت مهمتره
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
شما از 200 تومن تا یک ملیون و خورده ای جا داری. اگه واقعا هر قیمتی رو می پردازی برو سراغ XL20 حدود 1ملیون و خورده ای:31:
در مورد 2032 Bw میخواستم بگم که من چند مدل رو دیدم 280-290 تومن همگی هم پنل s بودن و امکان داره دوباره قیمتش گرون بشه(100% نیست) پس کسانی که این مدل رو در نظر دارن بهتره اقدام کنن چون یه 30 تومنی به نفعشون میشه.
یک سوال: شما چه جوری تشخیص دادی پنل S هستش؟
milad_66
01-08-2008, 12:16
این سوال منم هست
دیروز داشتم می گشتم دیدم رو چند تا مدل ال جی نوشته مثلا پنل A رو مال سامسونگ ها هم می نویسه؟ تازه اینایی که می نویسن راسته؟
سلام
من با 250000 بهترین انتخابم با مشخصات زیر چی میتونه باشه ؟؟؟؟ :
19 اینچ باشه
واید باشه
DVI داشته باشه
2ms باشه
من خودم GW1932 رو انتخاب کردم . خوبه ؟
کارت گرافیکم اینه leadtek px7300 GT DDR3 256MB 128 bit Exterame مشکلی که بوجود نمیاد ؟
این مانیتور های فیلیپس چطورن ؟ مانیتوری با مشخصات بالا داره ؟
اگه مانیتور بهتری رو می تونم بخرم با 250 بگید که کدومه ؟ کدوم یکی از مشخصات بالا رو داره یا نداره ؟
مرسی.:11:
milad_66
01-08-2008, 12:30
با این پول نمی تونی بخری. سری رویایی که 19 اینچ از 400 شروع میشه. توصیه می کنم بری سراغ همین 2032 های خودمون(اگه خراب نشده باشه)
خوب حالا به نظر شما این سری رویایی بهتره یا سری 32BW و 32GW?
mohsentanha
01-08-2008, 14:10
سلام من می خوام 19 واید بگیرم ممکنه که کارت گرافیگ تو بعضی از بازی ها کم بیاره؟
کارت گرافم 8500gt به نظر شما اگه صفحه بزرگتر باشه به کارت گرافیک قوی تری نیازمنده؟
یا مثلا با همون کیفیت 17 نشون میده؟
1- مانیتورهای CRT که توی بازار عمومی هست بالاترین رزولوشنی که من دیدم 1440x1920 @ 65 Hz بوده و متعلق به مادیران.
2- شاید در بازار های تخصصی هنوز CRT های حرفه ای تولید بشه چون LCD ها در خیلی از زمینه ها از CRT عقب هستند. F700P هم مانیتور بسیار خوب ولی قدیمی بوده ، پیدا هم میشه.
3- تا اونجایی که من میدونم زمان پاسخ دهی CRT ها یکی دیگه از برتری های اونها بر LCD ها به شمار میاد چرا که در حد هزارم ثانیه هستش ولی LCD ها در حد میلی ثانیه.
4- کنتراست رو چند صفحه ی پیش کاملا توضیح دادم.
5- امکان نداره بگیم مثلا کیفیت LCD ها بهتره/بدتر از CRT هاست. کاربرد شما مانیتور شما رو تعیین می کنه.
6- در مورد آخر هم بله. اگه همون تصویر با کیفیت بالاتر مثلا 1080P و در یک LCD با کنتراست و زمان پاسخ دهی بالا نشون داده بشه ، میتونه تصویر حرفه ای تری شکل بگیره.
:31:
1- رزولوشن 1920 با هرتز 85 پیدا نمیشه؟ 1600 با هرتز 85 چی؟ فکر کنم F700P این حالت رو ساپورت می کرد؟
2- نو پیدا میشه؟ یا باید دنبال دست دومش بود؟
3- میلی ثانیه همون هزارم ثانیه هست دیگه. منظورتون اینه مال CRT ها 1 میلی هست؟
4- ...
5- ببینید فرض کنید همه چیز ثابت باشه. نرمافزار پخش کننده و فایل فیلم و رزولوشن و گرافیک و .... اصلا یک کیس داریم. حالا یک سی آر تیه 130 تومنی مثل f700p بهتر نشون میده یا بهترین ال سی دی 300 تومنی؟
آیا مانیتورهای جدید مثل Gw1932 قابلیت پخش تصاویر Hd را با کیفیت خوب دارند ؟:20:
شما از 200 تومن تا یک ملیون و خورده ای جا داری. اگه واقعا هر قیمتی رو می پردازی برو سراغ XL20 حدود 1ملیون و خورده ای:31:
درسته که پولشو خودم نمی خوام بدم ولی اینقدرا هم پولدار نیستند
من می خوام با یه میلیون یه دست کامپیوتر کامل بخرم :31:
به نظر شما همون حدودای 200 تا 300 چی بهتره ؟
ممنون
saleh9055
01-08-2008, 21:41
فکر نکنم بخاطر اینکه رفتم تو سایت ال جی و دیدم سری مانیتور های خاصی با نام full HD دارند
حالا تو فیلمشو داری یا همین جوری پرسیدی:20:
chaman zan
01-08-2008, 21:43
با سلام
یه سوال
مانیتور های 19 اینج رزولوشن 1440x900 دارن و20 اینچا 1680x1050. به نظر شما وضوح تصویر در این دو حالت خیلی تفاوت میکنه؟ یعنی بهتر نیست برین سراغ 20 اینچا؟
سلام
من با 250000 بهترین انتخابم با مشخصات زیر چی میتونه باشه ؟؟؟؟ :
19 اینچ باشه
واید باشه
DVI داشته باشه
2ms باشه
من خودم GW1932 رو انتخاب کردم . خوبه ؟
کارت گرافیکم اینه leadtek px7300 GT DDR3 256MB 128 bit Exterame مشکلی که بوجود نمیاد ؟
این مانیتور های فیلیپس چطورن ؟ مانیتوری با مشخصات بالا داره ؟
اگه مانیتور بهتری رو می تونم بخرم با 250 بگید که کدومه ؟ کدوم یکی از مشخصات بالا رو داره یا نداره ؟
مرسی.:11:
با این مشخصات فعلا همون 1931 ها و 1932 ها هستند. یکی از دوستان اعلام کردن که 2032 ها هنوز پنل S هستند (چه جوری رو نمی دونم:31:) به نظرم دنبال 2032 BW باشید بهتره(حدود 280)
کارت گرافیکتون رو اگه می خواهید بازی کنید باید عوض کنید.
مانیتورهای فیلیپس بازار خیلی خوبی ندارن(در ایران) و تا اونجایی که من اطلاع دارم ، مدل های قدیمی بیشتر تو بازاره و گرون هم هستند. در کل Price/Performance خوبی ندارند.
با 250 میتونید برید دنبال 1952S که DVI نداره و RT 5 ms هستش.
خوب حالا به نظر شما این سری رویایی بهتره یا سری 32BW و 32GW?
به نظر من شما اگه دنبال ظاهری، سری رویایی فوق العاده هستند کما اینکه باید کیفیت مطلوبی داشته باشن(کره ای هستند) اگر نه میتونید پولتونو صرف خرید یک مانیتور با سایز بالاتر بکنید که در اون صورت 2232 پیشنهاد میشه.
سلام من می خوام 19 واید بگیرم ممکنه که کارت گرافیگ تو بعضی از بازی ها کم بیاره؟
کارت گرافم 8500gt به نظر شما اگه صفحه بزرگتر باشه به کارت گرافیک قوی تری نیازمنده؟
یا مثلا با همون کیفیت 17 نشون میده؟
کارت گرافیک شما مطمئنا کم میاره:31: کارت شما اصولا برای گیم نیست و برای بازی در Native Resolution مانیتورتون، به زیر 9600GT/GSO فکر نکنید.
1- رزولوشن 1920 با هرتز 85 پیدا نمیشه؟ 1600 با هرتز 85 چی؟ فکر کنم F700P این حالت رو ساپورت می کرد؟
2- نو پیدا میشه؟ یا باید دنبال دست دومش بود؟
3- میلی ثانیه همون هزارم ثانیه هست دیگه. منظورتون اینه مال CRT ها 1 میلی هست؟
4- ...
5- ببینید فرض کنید همه چیز ثابت باشه. نرمافزار پخش کننده و فایل فیلم و رزولوشن و گرافیک و .... اصلا یک کیس داریم. حالا یک سی آر تیه 130 تومنی مثل f700p بهتر نشون میده یا بهترین ال سی دی 300 تومنی؟
F700p نو هم پیدا میشه.فکر میکنم مادیران هنوز تولید میکنه.
اتفاقا 1440x1920 @ 65 Hz رو من در همون مشخصات F700 دیدم. فرکانس بالاتر می خواهید باید رزولوشن رو کم کنید.
بین Refresh Rate در CRT ها و Response Time در LCD ها رابطه نزدیکی وجود داره. اگه به مفاهیم اساسی هم دقت کنید می بینید که همین طوره. یک جایی خوندم یک LCD با Response time 16 ms در حد یک CRT با Refresh rate 60 hz هستش.
سوال آخر هم واضحه که LCD بهتر تصویر میده (یک خورده عجیب بود، خودتون قیمت ها و تکنولوژی ساخت ها رو مقایسه کنید:20:)
برایHigh Definition ساپورت رزولوشن های خاصی لازمه مثل 1080P یا 720P. در مانیتور ها HD ها از حدود 24 اینچ شروع میشن.
درسته که پولشو خودم نمی خوام بدم ولی اینقدرا هم پولدار نیستند
من می خوام با یه میلیون یه دست کامپیوتر کامل بخرم :31:
به نظر شما همون حدودای 200 تا 300 چی بهتره ؟
ممنون
شما میتونی به 2032 فکر کنی.(پس قیمتش هم مهمه:31:)
milad_66
01-08-2008, 22:45
به نظر من شما اگه دنبال ظاهری، سری رویایی فوق العاده هستند کما اینکه باید کیفیت مطلوبی داشته باشن(کره ای هستند) اگر نه میتونید پولتونو صرف خرید یک مانیتور با سایز بالاتر بکنید که در اون صورت 2232 پیشنهاد میشه.
ظاهر که واسم مهمه ولی کیفیت بشتر از اون برام مهمه.
حالا کیفیت سری رویایی بهتره یا سری 32BW و 32GW ؟ مگه این سری 32 سامسونگ هم ساخت کره نیست؟
با 250 میتونید برید دنبال 1952S که DVI نداره و RT 5 ms هستش
:20:
ببخشید اگه Dvi نداره و 5ms است چه برتری به GW1932 داره ؟
سلام!
من یه مانیتور LCD می خوام بخرم، شرایطم رو هم پایین نوشتم. دوستان لطف کنند منو راهنمایی کنند!
اندازه : 19 اینچ به بالا (ترجیحا واید)
برند : سامسونگ ، LG ، سونی (و دیگر مارک های معتبر)
استفاده های من : طراحی سایت. وبگردی. کار فلش ، ساخت کلیپ و کار با برنامه های ویدیویی. یه کم بازی. (استفاده هام خیلی متنوع هستند!)
دیگر موارد : کنتراست بالا باشه. خوشگل و زیبا باشه. کیفیت (تعداد رنگ هایی که نمایش می ده زیاد باشه که رنگ ها واضح و قشنگ نشون داده بشن!)
محدودیت مالی : حدود 300
نظرتون راجع به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چیه؟ خیلی جالبه. شما قیمت ندارید؟ من توی قم شبیه اینو دیدم گفت 310 تومن. اگه همین باشه قیمتش خیلی عالیه. میرم تو کارش!
Mr Shantia
02-08-2008, 09:37
بابا يكي به ما بگه نوع پنلو چه جوري ميشه فهميد؟!
مسئله اينه:LG1952S يا SAMbw2032؟
mohsentanha
02-08-2008, 11:25
کارت گرافیک شما مطمئنا کم میاره:31: کارت شما اصولا برای گیم نیست و برای بازی در Native Resolution مانیتورتون، به زیر 9600GT/GSO فکر نکنید
حالا اینی که گفتی قیمتش چقدر هست؟
ظاهر که واسم مهمه ولی کیفیت بشتر از اون برام مهمه.
حالا کیفیت سری رویایی بهتره یا سری 32BW و 32GW ؟ مگه این سری 32 سامسونگ هم ساخت کره نیست؟
سری رویایی کره ای هستند و بدون شک کیفیت مطلوبی دارند ولی کارایی/قیمت 2232/2032 ها مناسب تره.
:20:
ببخشید اگه Dvi نداره و 5ms است چه برتری به GW1932 داره ؟
صاف و پوست کنده: 1932 ها ساخت سام سرویس هستند و به احتمال 90 درصد از همان پنل های C استفاده شده در 1931 ها بهره می برند که پنل های درجه 3 سامسونگ به حساب میان.
سلام!
من یه مانیتور LCD می خوام بخرم، شرایطم رو هم پایین نوشتم. دوستان لطف کنند منو راهنمایی کنند!
اندازه : 19 اینچ به بالا (ترجیحا واید)
برند : سامسونگ ، LG ، سونی (و دیگر مارک های معتبر)
استفاده های من : طراحی سایت. وبگردی. کار فلش ، ساخت کلیپ و کار با برنامه های ویدیویی. یه کم بازی. (استفاده هام خیلی متنوع هستند!)
دیگر موارد : کنتراست بالا باشه. خوشگل و زیبا باشه. کیفیت (تعداد رنگ هایی که نمایش می ده زیاد باشه که رنگ ها واضح و قشنگ نشون داده بشن!)
محدودیت مالی : حدود 300
2032 به کاربرد و بودجه ی شما می خوره.
بتونی 50 تومن دیگه بدی 2232 هم انتخاب مناسبی هستش (مخصوصا چون با نرم افزار های طراحی سایت و فلش کار می کنی ، محیط بزرگ تر به نفعت میشه)
بابا يكي به ما بگه نوع پنلو چه جوري ميشه فهميد؟!
مسئله اينه:LG1952S يا SAMbw2032؟
مسئله خیلی واضحه!
دوستان صفحه ی 3 رو یک نگاهی بندازن. فرق پنل ها رو احتمالا متوجه میشید.
نکته: سامسونگ قبلا روی برچسب هاش یک اشاره ای به نوع پنل میکرد:
ولی الان انگار دیگه اون رو هم حذف کرده. در نهایت تا اونجایی که من اطلاع دارم راه قطعی استفاده از خود مانیتور و مشاهده کردن تفاوت هاست. به همین دلیل توصیه میشه که خودتون ببینید و تست کنید.
تو محدوده 400 هزار تومان دوستان چی پیشنهاد میدن.
در حال حاضر خودم Benq FP222W دارم که 22 اینچ هست و از کیفیت تصویرش هم کاملا راضی هستم اما قصد دارم اگر مدل بهتری هست که خیلی تفاوت داره مانیتور رو عوض کنم.
من از این مدل LG خیلی خوشم اومده. پایه پنلش کوتاه و بلند میشه. چرخش 360 داره و خیلی خوشگله! شما اگه قیمت اونو داری به ما خبر بده. (خیلی خیلی فوری و مهم هست) یه سوال دارم چرا دو تا مانیتور به اسم L206WTQ هست؟؟؟ من اولیه رو دیدم (اون که پایه اش سفیده)
سراغ اون سامسونگه هم میرم.
22 اینچ هم خیلی زیاده!
شما 1943 و 1943 رو دیدی ؟
خیلی جدید هستند با مشخصات خیلی عالی. ولی باز هم قیمت درستی ازشون در دست نیست.
در ضمن قم هستم و lg اینجا نمایندگی خوبی داره ولی سامسونگ نه. پس خریدن LG برام راحت تره مخصوصا که مدل های تقریبا خاص می خوام و LG L206 WtQ رو داره (برای اولین بار اونجا دیدم!) پس این برای من از هر جهت خیلی محشره!
فقط قیمت رو خیلی جویا هستم. اون که می گفت 310.
saleh9055
02-08-2008, 12:52
شما 1943 و 1943 رو دیدی ؟
خیلی جدید هستند با مشخصات خیلی عالی. ولی باز هم قیمت درستی ازشون در دست نیست.
در ضمن قم هستم و lg اینجا نمایندگی خوبی داره ولی سامسونگ نه. پس خریدن LG برام راحت تره مخصوصا که مدل های تقریبا خاص می خوام و LG L206 WtQ رو داره (برای اولین بار اونجا دیدم!) پس این برای من از هر جهت خیلی محشره!
فقط قیمت رو خیلی جویا هستم. اون که می گفت 310.
منم که تو سایت مادیران رفتم قیمت 214 بود البته این مدل از ال جی دو تا هستش یکی l206wtq که به گفته مادیران ساخت اندونزی و یکی دیگه wt هست که به گفته m659 ساخت کره هست
تو محدوده 400 هزار تومان دوستان چی پیشنهاد میدن.
در حال حاضر خودم Benq FP222W دارم که 22 اینچ هست و از کیفیت تصویرش هم کاملا راضی هستم اما قصد دارم اگر مدل بهتری هست که خیلی تفاوت داره مانیتور رو عوض کنم.
شما اصلا فکر عوض کردن این مانیتور نباش!
من از این مدل LG خیلی خوشم اومده. پایه پنلش کوتاه و بلند میشه. چرخش 360 داره و خیلی خوشگله! شما اگه قیمت اونو داری به ما خبر بده. (خیلی خیلی فوری و مهم هست) یه سوال دارم چرا دو تا مانیتور به اسم L206WTQ هست؟؟؟ من اولیه رو دیدم (اون که پایه اش سفیده)
سراغ اون سامسونگه هم میرم.
22 اینچ هم خیلی زیاده!
قیمت باید در همین حدود باشه. 22 اینچش یکی دوماه پیش 245 فکر کنم بود.
تا اونجایی که یادمه اول یک مدل کره ای بود (که WT بود) و حالا این مدل ها WTQ هستند که اندونزیایی هستند. یک جایی (فکر کنم یک فروم خارحی) یکی دیگه هم به این موضوع اشاره کرده بود.
من خودم اول دنبال همین مدل بودم ولی چند تا Review ازش خوندم ، یک خورده مشکل در Grey Scale داره ولی در دیگر ضمینه ها واقعا عالیه (مخصوصا کنتراست)
حالا اینی که گفتی قیمتش چقدر هست؟
می تونید به تاپیک مشاوره برای خرید کارت گرافیک مراجعه کنید. ولی به طور خلاصه GSO از 130-140 تومن (384 مگابایتی) شروع میشه و GT هم الان از 180 و خورده ای باید در بازار تهران پیدا بشه.
دوستان تو محدوده 400 هزار تومان چی پیشنهاد می کنید.
من در حال حاضر Benq FP222W دارم که 22 اینچ هست و از کیفیت تصویریش هم کاملا راضی هستم ولی قصد دارم اگر چیز بهتری موجود باشه مانیتور رو عوض کنم.
ممنون
مانیتورهای سامسنوگ چینی جعیه ی خاکی رنگ دارند و معمولا گارانتی تعویض تدارند. اگه پنل S پیدا بشه بین همین چینی هاست.
با سلام
اونی که تو چین تولید شدن از مال سام بهتره؟
یعنی این چینی هام قاطی داره؟
دوستان تو محدوده 400 هزار تومان چی پیشنهاد می کنید.
من در حال حاضر Benq FP222W دارم که 22 اینچ هست و از کیفیت تصویریش هم کاملا راضی هستم ولی قصد دارم اگر چیز بهتری موجود باشه مانیتور رو عوض کنم.
ممنون
من جواب شما رو قبلا ت و پست قبلی هم داده بودم. این مانیتور رو عوض نکنید!
با سلام
اونی که تو چین تولید شدن از مال سام بهتره؟
یعنی این چینی هام قاطی داره؟
بله. اونایی که پنل S استفاده شده بهترین هستش.
در کل به نظر شما Lg L206wtq با قیمت 310 هزار تومان مناسبه یا نه ؟
(همون که پایه سفید داره)
تا اونجایی که یادمه اول یک مدل کره ای بود (که WT بود) و حالا این مدل ها WTQ هستند که اندونزیایی هستند. یک جایی (فکر کنم یک فروم خارحی) یکی دیگه هم به این موضوع اشاره کرده بود.
من چیز زیادی از حرف هاتون نفهمیدم. یعنی کدومشون باید مدل WT باشه؟
22 اینچش یکی دوماه پیش 245 فکر کنم بود.
کدومشون؟ دومیه ؟ اولیه ؟ ...؟
لطفا یه کم واضح تر توضیح بدید!
بله. اونایی که پنل S استفاده شده بهترین هستش.
شب بخیر....
منظورم اینه آیا تو چینی ها هم پنل c هست؟من فکر می کردم اینای که سام تولید می کنه اینجوری؟
با تشکر فراوان
من جواب شما رو قبلا ت و پست قبلی هم داده بودم. این مانیتور رو عوض نکنید!
شرمنده
چون برق رفت متوجه نشدم و پستم دوبار ارسال شد.
ممنون از پاسختون
در کل به نظر شما Lg L206wtq با قیمت 310 هزار تومان مناسبه یا نه ؟
(همون که پایه سفید داره)
من چیز زیادی از حرف هاتون نفهمیدم. یعنی کدومشون باید مدل WT باشه؟
کدومشون؟ دومیه ؟ اولیه ؟ ...؟
لطفا یه کم واضح تر توضیح بدید!
در کل 206WTQ مانیتور خوبیه ولی مشکلات Grey Scale داره!
شما احتمالا دیگه WT پیدا نمی کنی. همه WTQ هستند. WT ها کره ای بودند. WTQ ها اندونزیایی هستند. من کره ای رو ترجیح میدم!(دیگه تلگرافی تر از این نمیشد :31:)
در ضمن مدل دومی که معرفی کردید (همون پایه سیاهه!) 206 نیست ، 204 هستش. 206 بهتره (204 ها کنتراست پایین تری دارند و ساخت مادیران هستند)
شب بخیر....
منظورم اینه آیا تو چینی ها هم پنل c هست؟من فکر می کردم اینای که سام تولید می کنه اینجوری؟
با تشکر فراوان
چرا. چینی ها هم ممکنه پنل C باشن ولی توی کیس 2032/2232 ها چیزی گزارش نشده.
قبلا در 206/226 ها هر سه نوع پنل استفاده شده بود که اعتراضات زیادی به سامسونگ وارد شد.
حالا احتمالا پنل C مختص به ما ایرانی ها(شایدم چند تا کشور چهان سوم دیگه) هستش که خیلی حالیشون نمیشه.
به عنوان مثال 1931 ها (که در بازار جهانی با نام 931 عرضه میشن) جزو یکی از بهترین مانیتور های رده قیمتی 250 دلار محسوب میشن چراکه پنل s هستند ، حالا همون مانیتور ها در ایران با پنل C تولید میشن و جزو ضعیف ترین ها هستند.
رفتم نمایندگی دیدم دوتا رو داره. (پایه سیاه و پایه سفید) رفتم مدل هاشو دیدم. پایه سیاهه مدل L206wt بود. حدود 240-50 . پایه سفیده رو هم دیدم مدل L205wtq بود. 310 تومن
طرف نمی دونست پایه اش بلند و کوتاه میشه و خود صفحه اش می چرخه! (:18::31::18::31:) (راستی ممکنه یه مدل باشه که نچرخه و کوتاه بلند نشه ؟ یا طرف خیلی گیجه؟)
در اولین فرصت میرم L206WTQ رو میگیرم!
رفتم نمایندگی دیدم دوتا رو داره. (پایه سیاه و پایه سفید) رفتم مدل هاشو دیدم. پایه سیاهه مدل L206wt بود. حدود 240-50 . پایه سفیده رو هم دیدم مدل L205wtq بود. 310 تومن
طرف نمی دونست پایه اش بلند و کوتاه میشه و خود صفحه اش می چرخه! (:18::31::18::31:) (راستی ممکنه یه مدل باشه که نچرخه و کوتاه بلند نشه ؟ یا طرف خیلی گیجه؟)
در اولین فرصت میرم L206WTQ رو میگیرم!
جالبه من توی این مدل ها اصلا Pivot ندیدم. مانیتوری به اسم L205wtq هم نه دیدم و نه توی اینترنت اثری ازش هست.
206 ها هم اصولا نباید Pivot داشته باشن. مدل های LG که Pivot دارن تا اونجایی که اطلاع دارم L2000CN , L1982U,و L1980Q که مانیتور فوق العاده ای هستش.
becareful
03-08-2008, 10:47
این سوال منم هست
دیروز داشتم می گشتم دیدم رو چند تا مدل ال جی نوشته مثلا پنل A رو مال سامسونگ ها هم می نویسه؟ تازه اینایی که می نویسن راسته؟
در کل 206WTQ مانیتور خوبیه ولی مشکلات Grey Scale داره!
شما احتمالا دیگه WT پیدا نمی کنی. همه WTQ هستند. WT ها کره ای بودند. WTQ ها اندونزیایی هستند. من کره ای رو ترجیح میدم!(دیگه تلگرافی تر از این نمیشد :31:)
در ضمن مدل دومی که معرفی کردید (همون پایه سیاهه!) 206 نیست ، 204 هستش. 206 بهتره (204 ها کنتراست پایین تری دارند و ساخت مادیران هستند)
چرا. چینی ها هم ممکنه پنل C باشن ولی توی کیس 2032/2232 ها چیزی گزارش نشده.
قبلا در 206/226 ها هر سه نوع پنل استفاده شده بود که اعتراضات زیادی به سامسونگ وارد شد.
حالا احتمالا پنل C مختص به ما ایرانی ها(شایدم چند تا کشور چهان سوم دیگه) هستش که خیلی حالیشون نمیشه.
به عنوان مثال 1931 ها (که در بازار جهانی با نام 931 عرضه میشن) جزو یکی از بهترین مانیتور های رده قیمتی 250 دلار محسوب میشن چراکه پنل s هستند ، حالا همون مانیتور ها در ایران با پنل C تولید میشن و جزو ضعیف ترین ها هستند.
این که گفتم s هستن و مثل قبلی ها هستن برچسب روی کارتون رو دیدم.
مدل 2032و 2232 رو برای این گفتم s هستن چون مدل های ارزون قیمتشون هم همون قبلی ها هستن و ساخت سام سرویس نیستن.
سام سرویس معلوم نیست از چه پنلی استفاده میکنه.
2032 ها مثل اینکه پنل a هم توشونه(مطمئن نیستم) ولی وقتی خرید بالا باشه امکان تولید با Aهم هست.:13:دیگه هیچ راه دقیقی برای تشخیص پنل نیست.غیر از اینکه مانیتور باز بشه یا از روی کیفیت تصویر حدس زد
حالا یه سری میگن A بهتر از s هست یا حداقل مثل هم هستن(ولی فکر نکنم درست باشه)در کل از c بهترن.سامسونگ براش میصرفه که پنل های خودش رو به sony و HP و... تولید کنه و هدیه بده.
مدل 2032و 2232 رو برای این گفتم s هستن چون مدل های ارزون قیمتشون هم همون قبلی ها هستن و ساخت سام سرویس نیستن.
سام سرویس معلوم نیست از چه پنلی استفاده میکنه.
2032 ها مثل اینکه پنل a هم توشونه(مطمئن نیستم) ولی وقتی خرید بالا باشه امکان تولید با Aهم هست.:13:دیگه هیچ راه دقیقی برای تشخیص پنل نیست.غیر از اینکه مانیتور باز بشه یا از روی کیفیت تصویر حدس زد
حالا یه سری میگن A بهتر از s هست یا حداقل مثل هم هستن(ولی فکر نکنم درست باشه)در کل از c بهترن.سامسونگ براش میصرفه که پنل های خودش رو به sony و HP و... تولید کنه و هدیه بده.
دقیقا منم به همین خاطر از شما پرسیدم که چه جوری پنل رو تشخیص دادی:31:
هیچ راهی نداره جز اینکه توسط یک متخصص که تمام پنل ها رو دیده آزمایش بشه.
پنل S هم بهتر از A هستش. مقایسه ی کامل رو می تونید توی لینک هایی که صفحه ی 3 گذاشتم ببینید. در اونجا کاملا تفاوت رنگ ، کنتراست و دیگر مشخصات مشخصه شده.
موفق باشید
با سلام
می شه بیشتر در مورد این برچسب که فرمودید توضیح بدهید؟چه شکلی و.....؟
با تشکر
سلام..
الان مدتیه که گرفتار خرید یه مانیتور خوب هستم..یه سیستم جدید خریدم کارت گرافیکیم هم 4850 ه..الان مشکلی که دارم اینه که با مانیتور های lcd که الان هست آیا می تونم گیم ها رو تو رزولیشن های بالاتر از 1600* 1200 بازی کنم چون این کارت قابلیتشو بیشتر تو این رزولیشن ها نشون می ده ...در حالی که مانیتور های lcd اکثرا 1280* 1024 هستند ..
سوالی که دارم اینه که آیا همین مانیتور ها رزولیشن های بالاتر از 1280*1024 رو ساپورت هستند اگه آره که با بودجه 250 تومن یه مدل خوب معرفی کنید اگه خیر لطفا یه مانیتور crt که این قابلیت رو داره رو معرفی کنید
با تشکر..
نوع کاری هم که می خوام گیم و کارهای گرافیکی و 3dmax هستش
ممنون
سلام..
الان مدتیه که گرفتار خرید یه مانیتور خوب هستم..یه سیستم جدید خریدم کارت گرافیکیم هم 4850 ه..الان مشکلی که دارم اینه که با مانیتور های lcd که الان هست آیا می تونم گیم ها رو تو رزولیشن های بالاتر از 1600* 1200 بازی کنم چون این کارت قابلیتشو بیشتر تو این رزولیشن ها نشون می ده ...در حالی که مانیتور های lcd اکثرا 1280* 1024 هستند ..
سوالی که دارم اینه که آیا همین مانیتور ها رزولیشن های بالاتر از 1280*1024 رو ساپورت هستند اگه آره که با بودجه 250 تومن یه مدل خوب معرفی کنید اگه خیر لطفا یه مانیتور crt که این قابلیت رو داره رو معرفی کنید
با تشکر..
نوع کاری هم که می خوام گیم و کارهای گرافیکی و 3dmax هستش
ممنون
اولا که 4850 توی کرایسیس روی Full Details در 1680*1050 حدود 29 فریم و خورده ای FPS میده. پس نگران نباش در این رزولوشن هم کارتت زیر فشاره.
شما میتونی 2032 بخری که الان قیمتش افت زیادی داشته (280) که رزولوشنش 1050*1680 هست. یا اگه بیشتر پول داری میتونی بری سراغ L2000CN از ال جی که البته از 2032 ، RT یک خورده بالاتره ولی رزولوشن 1600*1200 هستش.
دیگه 24 اینچ به بالاتر کارتت توی کرایسیس (جزئیات زیاد) ممکنه کم بیاره.
خیلی ممنون از راهنمائیت..این 2032 ها غیر واید هم دارن؟
یه سوال دیگه به نظرم واسه کارای گرافیکی با lcd به مشکل بخورم..مانیتور crt خوب هم سراغ دارید؟..با رزولیشن بالا..اصلا می تونم گیر بیارم؟
samsun 17870 چه طوره ؟ گیر می یاد..
مرسی
خیلی ممنون از راهنمائیت..این 2032 ها غیر واید هم دارن؟
یه سوال دیگه به نظرم واسه کارای گرافیکی با lcd به مشکل بخورم..مانیتور crt خوب هم سراغ دارید؟..با رزولیشن بالا..اصلا می تونم گیر بیارم؟
samsun 17870 چه طوره ؟ گیر می یاد..
مرسی
نه. 2032 ها همه واید هستند. اگر غیر واید می خواهی همون LG که معرفی کردم باید بگیری که 20.1" هستش.
ولی من در تعجبم شما که می خوای بازی بکنی و کار گرافیکی و همچنین اون پنل وسیع 3dMax چرا می خواهی غیر واید بگیری؟
در مورد CRT خیلی اطلاع ندارم ولی سری EZ LG فکر میکنم مانیتورهای خوبی باشن (رزولوشن های بالایی دارن) نکته ی مهم اینکه به Refresh Rate ای که در هر رزولوشن میدن توجه کنی.
becareful
03-08-2008, 16:43
دقیقا منم به همین خاطر از شما پرسیدم که چه جوری پنل رو تشخیص دادی:31:
هیچ راهی نداره جز اینکه توسط یک متخصص که تمام پنل ها رو دیده آزمایش بشه.
پنل S هم بهتر از A هستش. مقایسه ی کامل رو می تونید توی لینک هایی که صفحه ی 3 گذاشتم ببینید. در اونجا کاملا تفاوت رنگ ، کنتراست و دیگر مشخصات مشخصه شده.
موفق باشید
قضیه 2032 ها با 226 ها فرق داره.226 ها رو همشونو میشه گفت کدوم پنل هستن ولی 2032 ها منبعی هم نیست . کالیبره کردن و ...
قضیه 2032 ها با 226 ها فرق داره.226 ها رو همشونو میشه گفت کدوم پنل هستن ولی 2032 ها منبعی هم نیست . کالیبره کردن و ...
یک سوال دیگه:خب 226 ها رو چه جوری میشه فهمید چه پنلی هستند؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.