مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمایی برای خرید مانیتور
kasra_masiha
26-08-2008, 21:11
نظرتون درباره ی Bw 1953+ چیه؟!
قابل مقایسه با زیراکس 19 XM7 نیست با قیمت 320 تومن . خودم این مانیتور رو ندارم که تبلیغش کنم ولی 2053bw رو ازش گذشتم میخوام زیراکس بگیرم
3 ماه گارانتی تعویض 2 سال تعمیر
wing-mirror
26-08-2008, 21:57
قابل مقایسه با زیراکس 19 XM7 نیست با قیمت 320 تومن . خودم این مانیتور رو ندارم که تبلیغش کنم ولی 2053bw رو ازش گذشتم میخوام زیراکس بگیرم
این قیمت برای 19 خیلی زیاد هست. نظر شخصی من اینه که بعد از اینکه سامسونگ قیمت ها را کاهش داد، هنوز بقیه شرکت ها به این کاهش قیمت پاسخ ندادن و اگر صبر کنی قیمت اونها هم باید کم بشه. مثلا BENQ هنوز همان 270 باقی مانده اما با این قیمت به هیچ وجه نمیتونه با سامسونگ رقابت کنه. و مجبور خواهد بود قیمت را بیاره پایین.
سلام
يه مانيتور crt فلترون ميخوام بگيرم حدود 80 تا 100 تومن چي بگيرم ؟ اگه ارزونترم باشه بهتر
تنكس :دي
kasra_masiha
26-08-2008, 22:30
من رو قیمت تاکیید ندارم
کیفیت
Professor Massoud
26-08-2008, 22:39
سلام
يه مانيتور crt فلترون ميخوام بگيرم حدود 80 تا 100 تومن چي بگيرم ؟ اگه ارزونترم باشه بهتر
تنكس :دي
مانیتور SAMSUNG - 17" - Dyna Flat-DFX17750 حدود 95 تومن قیمت داره.
اون 2 میلی ثانیه و رنگ و کنتراست ها همش تبلیغه
پست های قبلی منو بخونی متوجه میشی
همین 1 ساعت پیش اقا شهرام رفت زیراکس گرفت
تصویر 2053 رو هم با زیراکس مقایسه کرده بود اصلا قابل قیاس با زیراکس نبوده
حتی با اینکه زیراکس 20 اینچ 60 هرتز هست ولی زیراکسو ترجیح داد خودت حسابشو بکن ببین .:27::5:
کجا میتونم زیراکس رو کنار 2053 ببینم؟
از کجا زیراکس رو تهیه کرد؟
من هم دقیقآ همون شرایط شهرام رو دارم!
اگه میشه راهنمایی کنید!
شهرام جان مثل اینکه حسابی درگیر مانیتورت شدی, ما رو فراموش کردی!
چه شد؟!
بگو ما هم بدونیم!
kasra_masiha
27-08-2008, 00:38
کجا میتونم زیراکس رو کنار 2053 ببینم؟
از کجا زیراکس رو تهیه کرد؟
من هم دقیقآ همون شرایط شهرام رو دارم!
اگه میشه راهنمایی کنید!
اصفهان
با تلفن ازش پرسیدم زیراکس چند درصد از 2053 بهتره( تصویر و زاویه دید . قیافش که تو عکس هم از سامسونگ و ال جی بهتره ) گفت 40 درصد و اصلا قابل مقایسه نیست . من خودم زیراکس میگیرم . دیگه شک نکنیم به زیراکس . نظر من اینه
سوال داری از من بپرس
مدل lg l207 wt در ايران هست؟
سايت ماديران چيزي در باره اين مدل ننوشته
XM7-20w رو خرید یا XM7-19w؟
من دنبال 20 هستم!
قیمت هم داری؟
shahram_yy
27-08-2008, 08:27
XM7-20w رو خرید یا XM7-19w؟
من دنبال 20 هستم!
قیمت هم داری؟
سلام.
اول از همه تشکر می کنم از راهنمایی تمامی دوستان.
یک خواهشی هم که دارم اینه که دوستان مدل های زیراکس رو اشتباهی با مشخصات اشتباهی ننویسن و بگن اینکه قدیمی هست و ...
من دیروز رفتم و کیفیت تصویر مانیتور 2053 و 1953 و زیراکس xm7-20w رو دیدم.
و بلاخره خیلی خیلی راحت تصمیم خودم رو گرفتم.
دلم میخواد کیفیت تصویر زیراکس و سامسونگ رو ببینید و خودتون به راحتی تصمیم بگیرید.
این دو تا اصلا با همدیگه قابل مقایسه نیستند.چه از نظر ظاهر و چه از نظر کیفیت تصویر.
خدمت دوستانی که سوال کرده بودند بگم که :
1- بله من خریدم و xerox XM7-20w رو خریدم.
2- کیفیتش حرف نداره.
3-اسیکر هم داره و صداش از پشت مانیتور در میاد و از توی منوی مانیتور میشه کم و زیادش کرد.
4- سنگینیش هم به خاطر پایش هست که فلزیه
5-قیمت هم 335 تومن بود و فروشنده یک قرون هم تخفیف نداد و فقط هم همون یک دونه رو داشت و میگفت که 20 اینچش دیگه دارد نشده و ...
6-سه تا ورودی داره . 1 دونه dvi و 2 تا دونه آنالوگ که میتونی هم زمان 3 تا دستگاه بش وصل کنی و هر وقت که خواستی از توی منوی مانیتور بینشون سوئیچ کنی.
7-یک صفحه شیشه بسیار شفاف و صاف جلوی مانیتور رو پوشونده و باعث شده که هم تصویر شفافی داشته باشه و هم دست شما با خود LCD تماس پیدا نکنه.
8-کنتراست هم 1به 1000 و 1به 3000 هست به صورت دینامیک.
تهران خریدی یا اصفهان؟
اگه میگی گیر نمیاد این مدل پس نمایندگی هم نداره!
چه کنم حالا؟!
shahram_yy
27-08-2008, 08:38
تهران خریدی یا اصفهان؟
اگه میگی گیر نمیاد این مدل پس نمایندگی هم نداره!
چه کنم حالا؟!
من از نمایندگیشون تو اصفهان خریدم.
در مورد تهران هم چند پست بالا تر آدرس و شماره تلفن هاش رو گذاشتم.
یک تماس بگیر ببین شاید شانست داشتن.
یا اینکه برو از نزدیک XM7-19w و کیفیت تصویرش رو ببین ، مطمئن هستم که خوشت میاد و همون 19 رو میخری.
من از نمایندگیشون تو اصفهان خریدم.
در مورد تهران هم چند پست بالا تر آدرس و شماره تلفن هاش رو گذاشتم.
یک تماس بگیر ببین شاید شانست داشتن.
یا اینکه برو از نزدیک XM7-19w و کیفیت تصویرش رو ببین ، مطمئن هستم که خوشت میاد و همون 19 رو میخری.
رزولوشن 20 اینج برام مهمه.
زنگ زدم الان.
باید برم ببینم داره یا نه!
شانس دیگه!
شما که دیگه ظاهرآ به جز xerox به چیزی راضی نمیشی!
ان شا ا... منم گیرم بیاد!
واقعآ از نظر کیفیت رنگ و روشنایی ا 40% از سامسونگ بهتره؟
ali_ranger22
27-08-2008, 09:13
یعنی کلا خوبه?؟
shahram_yy
27-08-2008, 09:27
رزولوشن 20 اینج برام مهمه.
زنگ زدم الان.
باید برم ببینم داره یا نه!
شانس دیگه!
شما که دیگه ظاهرآ به جز xerox به چیزی راضی نمیشی!
ان شا ا... منم گیرم بیاد!
واقعآ از نظر کیفیت رنگ و روشنایی ا 40% از سامسونگ بهتره؟
شما برو و 2053 رو روشن کن و رزولوشن رو بزار روی 1680 در 1050 و شفافیت تصویر و نوشته های(کاراکترها) محیط ویندوز و آیکن ها و رنگ آمیزی منوی استارت و ... رو ببین.
بعد برو زیراکس رو روشن کن و روی همون رزولوشن بزار و دوباره شفافیت تصویر و نوشته های(کاراکترها) محیط ویندوز و آیکن ها و رنگ آمیزی منوی استارت و ... رو به دقت نگاه کن.
بعد هم برو و از تو زوایای مختلف تصویر رو نگاه کن.
بعد میبینی که اصلا احتیاجی نداره حتی یکوچولو برای تصمیم گرفتن تفکر کنی.
شما برو و 2053 رو روشن کن و رزولوشن رو بزار روی 1680 در 1050 و شفافیت تصویر و نوشته های(کاراکترها) محیط ویندوز و آیکن ها و رنگ آمیزی منوی استارت و ... رو ببین.
بعد برو زیراکس رو روشن کن و روی همون رزولوشن بزار و دوباره شفافیت تصویر و نوشته های(کاراکترها) محیط ویندوز و آیکن ها و رنگ آمیزی منوی استارت و ... رو به دقت نگاه کن.
بعد هم برو و از تو زوایای مختلف تصویر رو نگاه کن.
بعد میبینی که اصلا احتیاجی نداره حتی یکوچولو برای تصمیم گرفتن تفکر کنی.
حله!
دعا کن گیرم بیاد فقط!
ممنون از لطفت.
راستی گارانتی و خدمات رو در چه حد دیدی؟
این تاتونگ تو شهر ما نمایندگی نداره!
shahram_yy
27-08-2008, 09:44
حله!
دعا کن گیرم بیاد فقط!
ممنون از لطفت.
راستی گارانتی و خدمات رو در چه حد دیدی؟
این تاتونگ تو شهر ما نمایندگی نداره!
در مورد گارانتی و خدمات پس از فروشش هیچی نمیدونم.
تا اونجایی که شنیدم تاتونگ گارانتی درست و حسابی نداره.
توی اصفهان هم حتا نمایندگی خدمات پس از فروش نداره و فقط نمایندگی فروش داره.
فروشنده گفت قول میدم که براش هیچ مشکلی پیش نمیاد ، اگر هم اومد بیاریدش اینجا و ما خودمون ارسالش میکنیم تهران ولی هزینه ارسالش به عهده خودتونه.
در حقیقت این جوری که بوش میاد به گارانتیش نمیشه دل خوش کرد.
شهرام جان راجع به زاویه دید مانیتورت میشه بگی؟
این زده 85 و 75!
اما الآن همه مانیتور روی 160 و 170 هستن!
نمیشه گفت که 100 درجه اختلاف دروغ تبلیغاتیه!
masood hashemy
27-08-2008, 10:52
من مهر تاییدی بر 2053 نزدم و اصلا مدلی که در ذهنم بود ال جی بود ولی با توجه به مشخصات نوشته شده تاپیک رو نوشتم ولی اگر در عمل زیراکس عالی بوده که باعث خوشحالی من هم میباشد که ال سی دی با کیفیتی را گرفته اید من هم خودم دنبال ال سی دی با کیفیتی بودم اما همه دوستان گفتند 2053 که من در مورد L207wt سوال میکردم و اگر کسی در مور L207wt چیزی میداند بگوید.
با تشکر
vahidpsr
27-08-2008, 11:01
سامسونگ نخريد كه ز لحاظ زاويه ديد واقعا مزخرفه
shahram_yy
27-08-2008, 13:05
اون چیزی که شما برای سامسونگ دیدی زاویه دید از هر دو سمت هست. برای همین نوشته 170 درجه
ولی این چیزی که زیراکس نوشته زاویه دید از هر سمت هست. برای همین نوشته 85/85 که وقتی با هم دیگه جمعش کنیم میشه همون 170 درجه.
یعنی گفته :
View Angle: H 85/85
View Angle: V 85/75
اینم لینک مشخصات همگیه مدلهاش هست که دوستان دیگه هم قبلا گذاشته بودند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.
مانيتور lcd 19" با قيمت زير 240 هزار تومان ، مي خواستم ببينم بهترين انتخاب چي مي تونه باشه ؟
اين مدل ها رو هم ديدم ، lg 1952s و چند تا مدل سامسونگ ;i ila,k كتراست پاييني داشتن ولي 2ms بودن .
ممنون مي شم راهنمايي كنيد.با تشكر.
با سلام.
مانيتور lcd 19" با قيمت زير 240 هزار تومان ، مي خواستم ببينم بهترين انتخاب چي مي تونه باشه ؟
اين مدل ها رو هم ديدم ، lg 1952s و چند تا مدل سامسونگ ;i ila,k كتراست پاييني داشتن ولي 2ms بودن .
مورد شما رو خیلی از بچه های دیگه هم داشتن!
یه گشتی در تاپیک بزنید دستتون میاد.
با سلام.
همون 1952 انتخاب خوبی هستش.
vahidpsr
28-08-2008, 16:56
ببخشيد آقايون يك سوال اساسي دارم :
چرا به نظر مي رسه بعضي از آنهايي كه در اين بخش به سوالات كاربران با قاطعيت جواب مي دهند هيچ اطلاعات تجربي ندارند و فقط مسائلي را كه شنيده اند به عنوان اطلاعات شخصي به كاربران منتقل مي كنند. در اينجا بحث روي راهنمايي در مورد يك نرم افزار نيست بلكه روي هزينه سخت افزاراست. كسي كه 200 تا 350 هزار تومان هزينه ميكنه ممكن است با يك راهنمايي اشتباه از خريد خود پشيمان بشه و ديگه راه برگشت نداشته باشه.
به عنوان مثال من در چند پست قبلي سوال كردم كه چرا تصوير 1953 سامسونگ از زواياي پايين و بالا تغير ميكنه و اينطور جواب شنيدم كه چون پنل آن نوع c است و ايراد داره و پيشنهاد همه 1952 است. احساسي كه به من دست داد مثل كسي بود كه پولش را دور ريخته باشه . ولي امروز كه مجددا به بازار رفتم به چشم خودم ديدم تمام مانيتورها از جمله dell و lg و بقيه مدلهاي سامسونگ (2053 , 226 , ...) تمامي همين مشكل را دارند. و حتي كيفيت 1953 خيلي بهتر از 1952 ال جي است.
در انتها خواهش ميكنم لااقل بگوييد در مورد فلان مانيتور اطلاعات ندارم و يا نميتوانيم فرق نوع پنل را تشخيص دهيم.
kasra_masiha
28-08-2008, 17:30
ببخشيد آقايون يك سوال اساسي دارم :
چرا به نظر مي رسه بعضي از آنهايي كه در اين بخش به سوالات كاربران با قاطعيت جواب مي دهند هيچ اطلاعات تجربي ندارند و فقط مسائلي را كه شنيده اند به عنوان اطلاعات شخصي به كاربران منتقل مي كنند. در اينجا بحث روي راهنمايي در مورد يك نرم افزار نيست بلكه روي هزينه سخت افزاراست. كسي كه 200 تا 350 هزار تومان هزينه ميكنه ممكن است با يك راهنمايي اشتباه از خريد خود پشيمان بشه و ديگه راه برگشت نداشته باشه.
به عنوان مثال من در چند پست قبلي سوال كردم كه چرا تصوير 1953 سامسونگ از زواياي پايين و بالا تغير ميكنه و اينطور جواب شنيدم كه چون پنل آن نوع c است و ايراد داره و پيشنهاد همه 1952 است. احساسي كه به من دست داد مثل كسي بود كه پولش را دور ريخته باشه . ولي امروز كه مجددا به بازار رفتم به چشم خودم ديدم تمام مانيتورها از جمله dell و lg و بقيه مدلهاي سامسونگ (2053 , 226 , ...) تمامي همين مشكل را دارند. و حتي كيفيت 1953 خيلي بهتر از 1952 ال جي است.
در انتها خواهش ميكنم لااقل بگوييد در مورد فلان مانيتور اطلاعات ندارم و يا نميتوانيم فرق نوع پنل را تشخيص دهيم.
شما وقتی دسترسی داری بری همه مدلا رو از نزدیک مقایسه کنی کار عاقلانه ای نیست بیای اینجا یا هر جای دیگه نظر کسی رو بخوای .
من دسترسی به هیچ کدام رو نداشتم که اینجا امودم.
یه سرچ تو نت بکن مشخصات فنی رو در بیار بعد خودت برو مقایسه کن .
دوستان هم چند بار تاکیید کردن که بهترین انتخاب رو چشمان شما میتونه انجام بده .
همه مانیتور های ال سی دی این مشکل رو دارند . شاید نظر دوستانی کنی که راهنمایتون کردن اشاره به تفاوت کمی که میتونه باشه بین 2 مانیتور بود باشه . ولی در کل باز باید به چشمات اعتماد کنی نه حرف من یا کس دیگه .
سلام.من با 250 تومن چه مانیتور Lcd میتونم بگیرم؟ترجیحا سامسونگ باشه.
سلام.من با 250 تومن چه مانیتور Lcd میتونم بگیرم؟ترجیحا سامسونگ باشه.
تو این رنج LG W 1952 S فک میکنم مناسب ترین گزینه باشه
angels_eye2006
28-08-2008, 23:36
سلام دوستان
من دنبال یه مانیتور می گردم که tv هم باشه(پورت hdmi داشته باشه) توی رنج 20 تا 22 اینچ
دوستان بهم LA22S81B رو معرفی کردن می خوام بدونم آیا اسکارت 22 یا 22 داره اگه داره قیمتش چنده؟
سامسونگ یه مدل T220HD زده آیا تو ایران هست اگه هست قیمت 22 اینچش چنده؟؟
اگه مدل دیگه ای هست که هم tv &monitor باشه توی اون سایز با درگاه hdmi لطفا بهم معرفی کنید
(برای بازی با ps3) می خوام.
مایه هم تا 400 می تونم بدم.
سلام.نظر شما در مورد 206BW و 223BW و 1931 samsung چیه؟قیمتهاشون رو هم میتونید بگید؟
ممنون.
vahidpsr
30-08-2008, 16:25
دوست عزيز فقط اين رو مي تونم بگم كه تمامي مدلهاي 20 اينچ و بالاتر سامسونگ مستقيما توسط سام سرويس وارد كشور مي شوند و توليد داخل نيستند ولي تمامي مدلهاي 19 اينچ مونتاژ خود سام سرويس هستند و داخلي محسوب مي شوند. ولي از نظر كيفيت به نظر نمي رسه مدلهاي 19 اينچ تفاوتي با مدلهاي وارداتي (20 و 22) داشته باشه و فقط مساله كنتراست ديناميك آنها مطرح است كه واضحه هر كدوم كه كنتراست بالاتري داشته باشند كيفيت رنگ بهتري دارند و اين مساله هيچ ربطي به ساخت داخل يا خارج نداره.
دوستان عزیز روال فعالیت انجمن تغییر کرده و دیگه نیازی به وجود تاپیک های کلی نیست.
در صورتی که برای خرید قطعات سوالی دارید به راحتی یک تاپیک جدید باز می کنید و سوالاتتون رو مطرح می کنید.
این تاپیک هم تا زمانی که اطلاعات آن بروز و مفید هستند بصورت مهم در بالای انجمن قرار داره و بعد از آن از حالت مهم خارج میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.