مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمایی برای خرید مانیتور
taboot666
03-08-2008, 18:28
سلام
یه سوال
خریدن این 2032gw به 20تومن اضافش نسبت به اون bw می ارزه؟ (کدوم چشمو کمتر اذیت میکنه)
شد دوتا D:
becareful
03-08-2008, 21:30
یک سوال دیگه:خب 226 ها رو چه جوری میشه فهمید چه پنلی هستند؟
پشتشون با فاصله نوشته مثلا w اینجوری. از روی version داخل service function منوی مانیتور هم میشه فهمید.
سلام
یه سوال
خریدن این 2032gw به 20تومن اضافش نسبت به اون bw می ارزه؟ (کدوم چشمو کمتر اذیت میکنه)
شد دوتا D:
برای چشم gw بهتره امکان پیدا کردن پنل بهتر هم بالاتره.ولی انتظار نداشته باشید خیلی با bw فرق کنه.
wing-mirror
03-08-2008, 21:34
سلام.
206bw چطوره؟ از نظر مشخصات مثل 2032 هست و ظاهرش مثل 1931 . اما از نظر پنل چطوره؟ کدام را توصیه می کنید؟
کسی جدیدا 2032 نگرفته که ببینیم کیفیتش چطوره؟
alborz_k
03-08-2008, 21:45
سلام دوستان.
نظرتون در مورد مانیتور samsung bw 2053 چیه؟
مانیتوره خوبیه؟
پشتشون با فاصله نوشته مثلا w اینجوری. از روی version داخل service function منوی مانیتور هم میشه فهمید.
Service function درسته ولی دیگه از روی برچسب نمی شه فهمید. سامسونگ برچسب هاشو عادی کرده.
پنل W هم من تا حالا نشنیدم (اگه منطورتون از Wهمین بود)
سلام.
206bw چطوره؟ از نظر مشخصات مثل 2032 هست و ظاهرش مثل 1931 . اما از نظر پنل چطوره؟ کدام را توصیه می کنید؟
کسی جدیدا 2032 نگرفته که ببینیم کیفیتش چطوره؟
206 توصیه نمیشه. از اون مدل هایی بوده که سه نوع پنل استفاده شده.
2032 ترجیح داده میشد.
سلام دوستان.
نظرتون در مورد مانیتور samsung bw 2053 چیه؟
مانیتوره خوبیه؟
جدیده ، خیلی شبیه به 2032 هستش فقط کنتراست داینامیک 8000:1 داره.
becareful
03-08-2008, 22:50
Service function درسته ولی دیگه از روی برچسب نمی شه فهمید. سامسونگ برچسب هاشو عادی کرده.
پنل W هم من تا حالا نشنیدم (اگه منطورتون از Wهمین بود)
چرا هست w ساخت cpt هست!
bahar1386
03-08-2008, 23:39
سلام به همه دوستان
من دو هفته ای میشه که یه 2032 جی دبلیو خریدم با کمک دوستان همین سایت که بازم ازشون ممنونم . اما واقعیت اینه که شاید این مونیتور -مونیتور خوبی باشه اما کیفیت کیفیت بسیار عالی نیست ! واقعا زاویه 170 درجه دید رو آدم نمی دونه چه طور تنظیم کنه !!کالیبره کردنش؟!!!! تمامی تنظیمات نور و رنگ رو داره اما اینکه در نهایت به چی دست پیدا میکنی اونهم چیز جالبی نیست. بازی و فیلم تقریبا در فضایی تاریک تر از مونیتورهای دیگه به نظر مییاد! رویهم رفته به نظرم مونیتور بدی نیست اما عالی نیست!
سلام به همه دوستان
من دو هفته ای میشه که یه 2032 جی دبلیو خریدم با کمک دوستان همین سایت که بازم ازشون ممنونم . اما واقعیت اینه که شاید این مونیتور -مونیتور خوبی باشه اما کیفیت کیفیت بسیار عالی نیست ! واقعا زاویه 170 درجه دید رو آدم نمی دونه چه طور تنظیم کنه !!کالیبره کردنش؟!!!! تمامی تنظیمات نور و رنگ رو داره اما اینکه در نهایت به چی دست پیدا میکنی اونهم چیز جالبی نیست. بازی و فیلم تقریبا در فضایی تاریک تر از مونیتورهای دیگه به نظر مییاد! رویهم رفته به نظرم مونیتور بدی نیست اما عالی نیست!
جالبه دوست عزیز.
این مانیتور Brightness خوبی داره.
شما در مانیتور رو روی حالت 100 -100 توی brightness , contrast قرار بده ببین چه جوریه.
در ضمن من شخصا در حالت عادی contrast 75% , brightness 6% (یا حتی بعضی وقع ها brightness 0% میگذارم)
شما میتونی نسخه ی جدید Magic Tune رو هم دانلود کنی که به مراتب کاملتره.
golmohammadi
04-08-2008, 09:01
سلام بچه ها
ميخواستم يه مونيتور Lcd با عيار قيمت 250 تومن بخرم
يعني اگه چند تومن اينور اونور باشه مسئله اي نيست
19 اينچ باشه بهتره
خواستم ببينم چه ماركي و مدلي نسبت به قيمتش كارادي خوبي داره
بعد يه سوال ديگه هم داشتم
برا كامپيوتر اگه وايد نباشه بهتره درسته ؟ چون خودم وايد دوست ندارم نظر شما چيه؟
دوستان من دیروز یه مدل benq دیدم که به نظرم جالب اومد..20 اینچ بود مدلشم benq FP202W ..قیمت حدودو 270 تومن ..به نظرتون بگیرمش..طرف کلی هم تعریف و تمجدید کرد و گفت واسه کارای گرافیکی خوبه..تصویرش هم خوب بود فقط مشکلی که داره یکی این که وایده و زمان کنتراستش هم 8 ه..
دوستان 2232 دست2 (حدود 8 ماه کار کرده) چند خوبه؟
دوستان من دیروز یه مدل benq دیدم که به نظرم جالب اومد..20 اینچ بود مدلشم benq FP202W ..قیمت حدودو 270 تومن ..به نظرتون بگیرمش..طرف کلی هم تعریف و تمجدید کرد و گفت واسه کارای گرافیکی خوبه..تصویرش هم خوب بود فقط مشکلی که داره یکی این که وایده و زمان کنتراستش هم 8 ه..
من قبل از اینکه 22 بخرم Benq FP202W داشتم. تصویرش فوق العاده هست.
becareful
04-08-2008, 15:48
واید بودن که مشکل نیست.زمان کانتراست فکر کنک response time منظورتونه که 8 میلی خوبه بد نیست.حالا اگه میزد 2 میلی باور میکردی و میخریدی؟:31:
دوستان 2232 دست2 (حدود 8 ماه کار کرده) چند خوبه؟
اگه پیکسل سوخته نداشته باشه.چون مال 8 ماه پیشه از سری اول هست به نظر من هر قیمتی پایین 300 میارزه.
Mentally Art
04-08-2008, 16:14
با سلام
دوستان چند تا سوال خیلی ابتدایی دارم ، ممنون میشم حوصله کنید و برام توضیح بدید :46:
1. برا کارای گرافیکی و کار با 3d max میشه با مانیتور lcd کار کرد ؟ (تو صفحات قبل خوندم که برا کارای گرافیکی crt بهتره ، میشه دلیلش رو برام توضیح بدبد؟)
2. فرق واید و غیر واید چیه؟ (احتمالا مانیتورهای واید در راستای افق کشیده تر هستن و مانیتورهای غیر واید بصورت مربع هستن ، درسته؟)
3. آیا انتخاب نوع واید و غیر واید سلیقه ایی هست یا تو کاراییشون تفاوت داره؟
لطف کنید مواردی رو که باید تو خرید lcd بهشون دقت کنم رو بهم بگید ( مثل زمان کنتراست و... که تو حرفاتون میگید ، من از اینا اطلاعی ندارم ، ممنون میشم برام توضیح بدید)
پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم:11:
واید بودن که مشکل نیست.زمان کانتراست فکر کنک response time منظورتونه که 8 میلی خوبه بد نیست.حالا اگه میزد 2 میلی باور میکردی و میخریدی؟:31:
لول..درسته response time ..این قدر تو نخ مانیتورا رفتم که قاطی کردم کلهم..
golmohammadi
04-08-2008, 17:19
سلام بچه ها
مونيتور با قيمت حول و حوش 250 تومن كدوم مارك و مدل بهتره ؟
يه سوال ديگه
برا كامپيوتر وايد فكر نكنم زياد خوب باشه درسته ؟
من 19 اينچشو ميخوام
ممنون
golmohammadi
04-08-2008, 23:06
كسي نيست ؟
لطفا كمي زودتر
چون فقط يه روز وقت دارم
MJNeghabi
05-08-2008, 04:13
سلام بچه ها
مونيتور با قيمت حول و حوش 250 تومن كدوم مارك و مدل بهتره ؟
يه سوال ديگه
برا كامپيوتر وايد فكر نكنم زياد خوب باشه درسته ؟
من 19 اينچشو ميخوام
ممنون
كسي نيست ؟
لطفا كمي زودتر
چون فقط يه روز وقت دارم
1952s (وایده - کی گفته بده!؟)220/230
2032BW (سامسونگ)270/280
golmohammadi
05-08-2008, 10:41
1952s (وایده - کی گفته بده!؟)220/230
2032BW (سامسونگ)270/280
ممنون
LG مدل برليان چطوره ؟ اينم تعريف ميكنند قيمتش هم 290 تومنه
becareful
05-08-2008, 10:55
با سلام
دوستان چند تا سوال خیلی ابتدایی دارم ، ممنون میشم حوصله کنید و برام توضیح بدید :46:
1. برا کارای گرافیکی و کار با 3d max میشه با مانیتور lcd کار کرد ؟ (تو صفحات قبل خوندم که برا کارای گرافیکی crt بهتره ، میشه دلیلش رو برام توضیح بدبد؟)
2. فرق واید و غیر واید چیه؟ (احتمالا مانیتورهای واید در راستای افق کشیده تر هستن و مانیتورهای غیر واید بصورت مربع هستن ، درسته؟)
3. آیا انتخاب نوع واید و غیر واید سلیقه ایی هست یا تو کاراییشون تفاوت داره؟
لطف کنید مواردی رو که باید تو خرید lcd بهشون دقت کنم رو بهم بگید ( مثل زمان کنتراست و... که تو حرفاتون میگید ، من از اینا اطلاعی ندارم ، ممنون میشم برام توضیح بدید)
پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم:11:
1.میشه کار کرد ولی اگه میتونی مدت زیاد با CRT کار کنی که خوبه وهمون CRT بهتره.
2.آره درسته.ولی کشیده نمیشه.چون رزولوشنش بالاتره کشیده نمیشه.
3.سلیقه ای هست ولی برنامه ای که ازش استفاده میکنید باید ببینید توی واید چطوره.از نظر کارایی که تفاوتی نداره.
ممنون
LG مدل برليان چطوره ؟ اينم تعريف ميكنند قيمتش هم 290 تومنه
با این قیمت 19 اینچ ساخت مادیران اصلا توصیه نمیشه.
Mentally Art
05-08-2008, 13:00
خیلی ممنون بابت توضیحاتت:11:
میشه دلیلش رو هم بفرمایید دوست عزیز؟ چون خیلی برام عجیبه که همه میگن برا کار گرافیکی crt خوبه ولی lcd که خیلی شفاف تره....
آقا من اینو متوجه نشدم.....>>>-iq :46:
من قبل از اینکه 22 بخرم Benq FP202W داشتم. تصویرش فوق العاده هست.
شما فکر کنم هر 1 سال یک بار یک مانیتور عوض میکنی.:31:
بله توی رده ی قیمتی که این بنکیو داره انتخاب مناسبه هستش. ولی مشکل اینکه یکم قدیمی شده و طراحی شو خیلی همه نمی پسندن.
خیلی ممنون بابت توضیحاتت:11:
میشه دلیلش رو هم بفرمایید دوست عزیز؟ چون خیلی برام عجیبه که همه میگن برا کار گرافیکی crt خوبه ولی lcd که خیلی شفاف تره....
آقا من اینو متوجه نشدم.....>>>-iq :46:
دلیلش اینکه CRT dot pitch کمتری داره (فاصله ی پیکسل ها کمتره) ، در نمایش رنگ ها از LCD ها بهتره و البته مشکلات زاویه دید رو نداره. CRT ها اگه Refresh Rate بالایی داشته باشن ، چشم رو اذیت نمی کنن و برای استفاده ی طولانی هم مناسب اند . شفافیت هم بستگی به تکنولوژِی ساخت داره. بعضی LCD ها میتونن از CRT های جدید هم کمتر شفاف باشن.
در مورد دوم هم منظور اینکه کشیدگی وجود نداره. در LCD ها پیکسل ها واقعی هستند ( هر دونه پیکسل که پردازش میشه ، یک دونه پیکسل در روی صفحه، اون رو نمایش میده.) یک صفحه ی 19 ایچ پیکسل های بیشتری نسبت به نمونه ی 17 اینچی داره. حالا اگه نمونه ی 17 اینچی رو با همون تعداد رزولوشن در ابعاد 19 اینچ نمایش بدیم تصویر کشیده میشه و کیفیتش میاد پایین. ( هر یک پیکسل که پردازش میشه روی صفحه توسط چند تا پیکسل نمایش داده میشه) به همین دلیل LCD ها فقط یک رزولوشن اصلی دارن که به اون میگن Native Resolution.
Mentally Art
05-08-2008, 15:34
دلیلش اینکه CRT dot pitch کمتری داره (فاصله ی پیکسل ها کمتره) ، در نمایش رنگ ها از LCD ها بهتره و البته مشکلات زاویه دید رو نداره. CRT ها اگه Refresh Rate بالایی داشته باشن ، چشم رو اذیت نمی کنن و برای استفاده ی طولانی هم مناسب اند . شفافیت هم بستگی به تکنولوژِی ساخت داره. بعضی LCD ها میتونن از CRT های جدید هم کمتر شفاف باشن.
در مورد دوم هم منظور اینکه کشیدگی وجود نداره. در LCD ها پیکسل ها واقعی هستند ( هر دونه پیکسل که پردازش میشه ، یک دونه پیکسل در روی صفحه، اون رو نمایش میده.) یک صفحه ی 19 ایچ پیکسل های بیشتری نسبت به نمونه ی 17 اینچی داره. حالا اگه نمونه ی 17 اینچی رو با همون تعداد رزولوشن در ابعاد 19 اینچ نمایش بدیم تصویر کشیده میشه و کیفیتش میاد پایین. ( هر یک پیکسل که پردازش میشه روی صفحه توسط چند تا پیکسل نمایش داده میشه) به همین دلیل LCD ها فقط یک رزولوشن اصلی دارن که به اون میگن Native Resolution.
ممنون دوست عزیز بابت توضیح کاملت:11:
تو پست اولم منظورم از کشیده بودن ، حالت کشیده بودن یا همون landscape صفحه نمایش بود که تو مانتورهای واید به این صورته ولی خب چند تا مطلب دیگه هم یاد گرفتم:20:
مانیتور من samsung مدل dfx1793 هست که سیم اتصالش به vga مشکل پیدا کرده....بگذریم
این مانیتورو که کنار یه مانیتور lcd گذاشتم(مدلش یادم نیست ، برندش فکر میکنم LG بود) واقعا با اون قابل مقابسه نبود.....یا مانیتور من خیلی داغون بود یا اون LCD خیلی خفن بود.... فکر کنم یه مدل معمولی بود
خب، حالا میشه لطف کنید و یه مدل خوب و با کیفیت و با شفافیت بالا که در طولانی مدت چشم رو اذیت نکنه بهم معرفی کنید؟ من معمولا کارام با کامپیوتر خیلی طولانیه ، راحت بودن چشمم خیلی برام مهمه....
بودجه: تا 250-300
ممنون
شما فکر کنم هر 1 سال یک بار یک مانیتور عوض میکنی.:31:
بله توی رده ی قیمتی که این بنکیو داره انتخاب مناسبه هستش. ولی مشکل اینکه یکم قدیمی شده و طراحی شو خیلی همه نمی پسندن.
اتفاقا میخواستم به اون دوستمون بگم که ظاهر زیاد جذابی نداره دقیقا مثل همین 22 من اما تصویرش واقعا مناسب هست.
حقیقت ماجرا این هست که وقتی 20 داشتم یکی اومد دید گفت عجب مانیتوری ، اینو بده به من ما هم دادیم و رفتیم 22 گرفتیم. حالا هم یکی دیگه اومده اینو دیده میگه بده به من و من هم در صدد خرید یک مانیتور دیگه هستم.
از دوستان کسی خبر نداره 24 اینچ تو بازار چی هست؟ اگر قیمت هم بدید ممنون میشم.
ممنون دوست عزیز بابت توضیح کاملت:11:
تو پست اولم منظورم از کشیده بودن ، حالت کشیده بودن یا همون landscape صفحه نمایش بود که تو مانتورهای واید به این صورته ولی خب چند تا مطلب دیگه هم یاد گرفتم:20:
مانیتور من samsung مدل dfx1793 هست که سیم اتصالش به vga مشکل پیدا کرده....بگذریم
این مانیتورو که کنار یه مانیتور lcd گذاشتم(مدلش یادم نیست ، برندش فکر میکنم LG بود) واقعا با اون قابل مقابسه نبود.....یا مانیتور من خیلی داغون بود یا اون LCD خیلی خفن بود.... فکر کنم یه مدل معمولی بود
خب، حالا میشه لطف کنید و یه مدل خوب و با کیفیت و با شفافیت بالا که در طولانی مدت چشم رو اذیت نکنه بهم معرفی کنید؟ من معمولا کارام با کامپیوتر خیلی طولانیه ، راحت بودن چشمم خیلی برام مهمه....
بودجه: تا 250-300
ممنون
با این بودجه 2032 مانیتور خوبیه.
در مورد اذیت کردن چشم خیلی چیزها دخیله که مهم ترینش نور اتاق و نور صفحه ی نمایش هستش. این 2032 چند تا پروفایل داره که شما میتونین در حالت movie , text ,internet, sport ,dynamic contrast,custom قرار بدید.
به عنوان یک توصیه ی غیر فنی ، پس از هر 50-60 دقیقه حتما یک استراحت 5 دقیقه ای داشته باشید دوست عزیز.(همه چی به انتخاب مانیتور درست بر نمی گرده، استفاده درست هم ملاکه)
اتفاقا میخواستم به اون دوستمون بگم که ظاهر زیاد جذابی نداره دقیقا مثل همین 22 من اما تصویرش واقعا مناسب هست.
حقیقت ماجرا این هست که وقتی 20 داشتم یکی اومد دید گفت عجب مانیتوری ، اینو بده به من ما هم دادیم و رفتیم 22 گرفتیم. حالا هم یکی دیگه اومده اینو دیده میگه بده به من و من هم در صدد خرید یک مانیتور دیگه هستم.
از دوستان کسی خبر نداره 24 اینچ تو بازار چی هست؟ اگر قیمت هم بدید ممنون میشم.
شما فکر کنم مغازه داری!:31:
بازار 24 اینچ ها خوب نیست. اگه بخواهید فکر میکنم باید دوباره دنبال Benq باشید. هر چند 24 اینچ ممکنه یک سری مشکلاتی براتون ایجاد کنه (خیلی بزرگه!):31::27:
Mentally Art
05-08-2008, 19:17
با این بودجه 2032 مانیتور خوبیه.
در مورد اذیت کردن چشم خیلی چیزها دخیله که مهم ترینش نور اتاق و نور صفحه ی نمایش هستش. این 2032 چند تا پروفایل داره که شما میتونین در حالت movie , text ,internet, sport ,dynamic contrast,custom قرار بدید.
به عنوان یک توصیه ی غیر فنی ، پس از هر 50-60 دقیقه حتما یک استراحت 5 دقیقه ای داشته باشید دوست عزیز.(همه چی به انتخاب مانیتور درست بر نمی گرده، استفاده درست هم ملاکه)
2032 رو سرچ زدم ، چندتا مدل داشت
2032bw و 2032gw این دوتا تو سایت خود samsung بودن که توضیحی درمورد bw نداشت
اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم 2032nw بود
قضیه چیه؟ گیج شدم:19:
سری 2032 کلا 20 اینچ هستن؟
کدوم مدلش خوبه؟
becareful
05-08-2008, 21:04
2032 رو سرچ زدم ، چندتا مدل داشت
2032bw و 2032gw این دوتا تو سایت خود samsung بودن که توضیحی درمورد bw نداشت
اینجا :
هم 2032nw بود
قضیه چیه؟ گیج شدم:19:
سری 2032 کلا 20 اینچ هستن؟
کدوم مدلش خوبه؟
2032NW یه مدل با مشخصات پایین تر هست که کمی ارزونتره ولی توی ایران نیست.
همشون 20 اینچ هستن.
Mentally Art
05-08-2008, 21:30
2032NW یه مدل با مشخصات پایین تر هست که کمی ارزونتره ولی توی ایران نیست.
همشون 20 اینچ هستن.
پس باید bw یا gw رو بگیرم؟
حالا این دوتا مدل چه فرقی با هم دارن؟
تو این رنج قیمت بهترین گزینه همینه؟
golmohammadi
05-08-2008, 22:52
3.سلیقه ای هست ولی برنامه ای که ازش استفاده میکنید باید ببینید توی واید چطوره.از نظر کارایی که تفاوتی نداره.
با این قیمت 19 اینچ ساخت مادیران اصلا توصیه نمیشه.
پس شما چه مدلي را ترجيح ميدين ؟
عجب من فكر ميكردم LCD بهتره
در حالي كه CRT بهتر بود
يه سوال مزايا يا معايب LCD و CRT نسبت به هم چيا هستند ؟
sepehr_x50
05-08-2008, 23:08
پس شما چه مدلي را ترجيح ميدين ؟
عجب من فكر ميكردم LCD بهتره
در حالي كه CRT بهتر بود
يه سوال مزايا يا معايب LCD و CRT نسبت به هم چيا هستند ؟
مزایا CRT ;
زاویه دید آن ها کامل است.
قیمت ارزان
معایب :
تششعات مضر دارد.
LCD :
قیمت نسبتا گران
کامل نبودن زاویه ی دید
نداشتن تششعات مضر
من اینا به ذهنم رسید.
golmohammadi
06-08-2008, 00:11
مزایا CRT ;
زاویه دید آن ها کامل است.
قیمت ارزان
معایب :
تششعات مضر دارد.
LCD :
قیمت نسبتا گران
کامل نبودن زاویه ی دید
نداشتن تششعات مضر
من اینا به ذهنم رسید.
البته مصرف انرژي CRT نسبت به LCD هم زياده
و در مورد سايزشون هم LCD سرتره
تقريبا بهرين مزيتش نداشتن تشعشعات هست
با اين حساب ارتقاء مونيتور CRT به LCD زياد هم جالب نيست چرا كه كيفيت فرق نخواهد كرد به ان صورت
من تو چند مورد دقت كردم كيفيت CRT به نظر ميرسيد كه از LCD بيشتره
فكر ميكردم كه دارم اشتباه ميكنم
منظور از زاويه ديد همونيه كه مثلا برا CRT ها از سمت چپ راست هر جا كه نگاه كني كيفيت ثابه و خوب ديده ميشه ولي در LCD ها فرق ميكنه ؟
اگه نه بيشتر توضيح بدين
sepehr_x50
06-08-2008, 00:33
البته مصرف انرژي CRT نسبت به LCD هم زياده
و در مورد سايزشون هم LCD سرتره
تقريبا بهرين مزيتش نداشتن تشعشعات هست
با اين حساب ارتقاء مونيتور CRT به LCD زياد هم جالب نيست چرا كه كيفيت فرق نخواهد كرد به ان صورت
من تو چند مورد دقت كردم كيفيت CRT به نظر ميرسيد كه از LCD بيشتره
فكر ميكردم كه دارم اشتباه ميكنم
منظور از زاويه ديد همونيه كه مثلا برا CRT ها از سمت چپ راست هر جا كه نگاه كني كيفيت ثابه و خوب ديده ميشه ولي در LCD ها فرق ميكنه ؟
اگه نه بيشتر توضيح بدين
مطمین باش که کیفیت LCD بیشتر از سی آر تی است.
زاویه ی دید هم همونه که شما گفتی.
kamran2000
06-08-2008, 07:11
بين 2032gw و 2032bw كدومش بهتره؟
بين 2032gw و 2032bw كدومش بهتره؟
GW یک خورده بهتره.
DaRiOuShJh
06-08-2008, 15:15
دوستان و اساتید و برادران دینی!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سیستمی رو میخواهیم به فروش برسانیم
مشخصاته کاملش رو چون با هم میخوام بفروشم میزارم اینجا
اونایی که مربوط به این تاپیک میشه رو ممنون میشم قیمت بدید
کلش رو بتونید که چه بهتر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته راستی! (این عکس صرفا به منظوره جلب توجه گزاشته شده و ارزشه دیگیری ندارد!×!)
خوب حالا مشخصاته سیستم و قطعات:
1. case و power مدلش GREEN هست!
2. مادربرد Asus هست
3. کارته صدا onboard هست و خروجیه 5.1 داره
4. کارته تصویر nvidia gforce 256 - 6600
5. هارد هم یه 80 ide میزازم روش maxtor
6. سه تا رمه kingstone 512 داره در کل میشه 1.5 گیگ
7. احتملا بگردم ببینم یه سیدی رام هم میزارم روش دی وی دی رام و رایتر رو ور میدارم
8. مودم هم motorola هست
9. مونیتورم رو هم میخوام عوض کنم این LG smartflat T710 BH هست میدم روش بره
اگه قیمته جز حدودی یا قیمته کل حدودی رو تونستید بدید ممنون میشم
saleh9055
06-08-2008, 23:00
با سلام
ما اخرش رفتیم مانیتور L206wtq رو بخریم اما اون مغازه داز نداشت و به من 940bw سامسونگ رو
پیشنهاد کرد .به نظر شما نسبت به l206wtq بهتره یا نه؟ راستس پنلش چه جوریاست؟
becareful
06-08-2008, 23:30
با سلام
ما اخرش رفتیم مانیتور L206wtq رو بخریم اما اون مغازه داز نداشت و به من 940bw سامسونگ رو
L206WTQ با 940 BW اصلا قابل مقایسه نیست.
دوستان و اساتید و برادران دینی!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سیستمی رو میخواهیم به فروش برسانیم
مشخصاته کاملش رو چون با هم میخوام بفروشم میزارم اینجا
اونایی که مربوط به این تاپیک میشه رو ممنون میشم قیمت بدید
کلش رو بتونید که چه بهتر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته راستی! (این عکس صرفا به منظوره جلب توجه گزاشته شده و ارزشه دیگیری ندارد!×!)
خوب حالا مشخصاته سیستم و قطعات:
1. case و power مدلش GREEN هست!
2. مادربرد Asus هست
3. کارته صدا onboard هست و خروجیه 5.1 داره
4. کارته تصویر nvidia gforce 256 - 6600
5. هارد هم یه 80 ide میزازم روش maxtor
6. سه تا رمه kingstone 512 داره در کل میشه 1.5 گیگ
7. احتملا بگردم ببینم یه سیدی رام هم میزارم روش دی وی دی رام و رایتر رو ور میدارم
8. مودم هم motorola هست
9. مونیتورم رو هم میخوام عوض کنم این LG smartflat T710 BH هست میدم روش بره
اگه قیمته جز حدودی یا قیمته کل حدودی رو تونستید بدید ممنون میشم
دوست عزیز. اینجا جاش نیست!
لطف کنید پستتون رو ویرایش کنید.
خرید و فروش در این انجمن نداریم!
با سلام
همون طور که گفتن 206 اصلا با 940 قابل مقایسه نیست.فروشنده ها در این مواقع تمام تلاش خودشونو می کنن که ازشون خرید داشته باشید. این کار رو نکنید حتی اگه یک دونه مغازه هم توی شهرتون باشه که مانیتور میفروشه!
میتونین از سایت های خرید و فروش آن لاین سفارش بدید.
Mentally Art
07-08-2008, 08:52
دوستان تو رنج قیمت 300 تومن تنها انتخاب 2032 هست فقط؟!
نه 206WTQ هم از ال جی هست ولی من 2032 رو ترجیح میدم.
wing-mirror
07-08-2008, 23:05
میتوانی به 1952 هم فکر کنی. 225 هزار تومان هست. البته dvi نداره.
taboot666
08-08-2008, 01:55
سلام
من یه مونیتور خوبCRT میخواستم واسه کار اداری که p/p مناسب داشته باشه ونورش هم خوب باشه
خواهش میکنم نظرتونو بگید (با قیمت لطفا)
منتظرم ;)
masood hashemy
08-08-2008, 08:21
دوستان بین این دو کدام بهتر است: Samsung Lcd Xl20 یا Lg L2000cn ؟
سلام
من یه مونیتور خوبCRT میخواستم واسه کار اداری که p/p مناسب داشته باشه ونورش هم خوب باشه
خواهش میکنم نظرتونو بگید (با قیمت لطفا)
منتظرم ;)
بودجه؟
دوستان بین این دو کدام بهتر است: Samsung Lcd Xl20 یا Lg L2000cn ؟
این دیگه خیلی معلومه. Xl20 یک ملیون و خورده ای هستش اون 2000 فوقش 300 و خورده ای باشه.
Xl20 از LED به جای لامپ های فلورسنت استفاده میکنه و کیفیت فوق العاده ای داره.
taboot666
08-08-2008, 10:44
بودجه؟
کم!
تا 100 تومن
مرسی
کم!
تا 100 تومن
مرسی
90 تومن SAMSUNG DFX 1793
ولی بهترین CRT
LG T 730 PU به قیمت 130
سلام خدمت دوستان
من بالاخره تصمیم گرفتم که یه 2032 Gw بخرم
از دوستان عزیز به خصوص M659 عزیز از بابت لطفشون ممنونم
برم ببینم چی میشه ؟
Ali_Best
09-08-2008, 22:04
با سلام ...
من یه مانیتور 17 اینچ محدب هانسول دارم که حدود 5سال پیش خریدم ... میخواستم بدونم الآن مانیتورهایی که وارد بازار شدن به غیر از تخت بودنشون ویژگی دیگه ای هم دارن که بیارزه و این رو بدم یمی جدید بگیرم (منظورم همونcrt هاست)
پیشاپیش ممنون ... :11:
reza fontana
10-08-2008, 09:46
دوستان من یه مانیتور CRT به مدل سامسونگ mb1763 دارم که وقتی بازی کرایسیس رو با دایریکس 10 اجرا میکنم همین که داخل بازی میشه مانیتور خاموش میشه وبه چشمک زدن میفته!جالب اینجاست صدای بازی میاد ولی تصویر نداره! اشکال از مانیتوره اصلآ..؟؟
حالا باید LCD بگیرم؟
farhad_p
10-08-2008, 14:51
به گفته ی یکی از دوستام مانیتورهای CRT تشعشات مضر دارن و به چشم آسیب میزنن ، در حالیکه LCD ها این مشکل رو ندارن . نظر شما چیه دوستان ؟
masood hashemy
10-08-2008, 17:39
من به یک ال سی دی 20 اینچ با قابلیت pivot نیاز دارم البته خودم گشتم برای یک سایز خاص قیمت واید از استاندارد کمتر است به خاطر همین تقریبا از سایز استاندارها نا امید شدم زیرا قیمتشان ...!
آیا ال سی دی های سامسونگ مزیتی بر ال جی دارند؟ در مورد 20 اینچ ها.
سلام
یکی از اقوام من یه مانیتور Lcd خریده . تا دقیقا رو به روی مانیتور نشینه صفحه رو سیاه می بینه .
مثلا وقتی می خواد فیلم نگاه کنه وقتی دراز می کشه صفحه کاملا سیاه دیده میشه !
می خواستم بدونم این مسئله برای Gw1932+ نیز وجود دارد یا خیر ؟
G G Game
10-08-2008, 18:18
ویرایش و حذف شد.
Ali_Best
10-08-2008, 18:28
اساتید تاپیک مانیتور! لطفا" یه ریزه نیگا به پست قبلی نثار کنین ... زیاد وقت ندارما!
G G Game
10-08-2008, 18:43
اساتید تاپیک مانیتور! لطفا" یه ریزه نیگا به پست قبلی نثار کنین ... زیاد وقت ندارما!
اگر مشکلی داشت به خودم بگو دی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن حالش رو نداشتم دیگه توضیحات تکمیلی نداده بودم.مختصر جواب داده بودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم مانیتور تو رنج قیمت 250 تومن بخرم :چی پیشنهاد میدین؟ Gw1932+ چه طوره؟
منم مثل تو ام .می خوام همینو بخرم .
:20:
فقط توروخدا به سوالات زودتر پاسخ بدید .
Ali_Best
11-08-2008, 00:40
اگر مشکلی داشت به خودم بگو دی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن حالش رو نداشتم دیگه توضیحات تکمیلی نداده بودم.مختصر جواب داده بودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما درمورد چی حرف میزنین ...؟:20:
دوستان من یه مانیتور CRT به مدل سامسونگ mb1763 دارم که وقتی بازی کرایسیس رو با دایریکس 10 اجرا میکنم همین که داخل بازی میشه مانیتور خاموش میشه وبه چشمک زدن میفته!جالب اینجاست صدای بازی میاد ولی تصویر نداره! اشکال از مانیتوره اصلآ..؟؟
حالا باید LCD بگیرم؟
مشکل شما از کارت گرافیکتون هست که با اجرای کرایسیس دیگه سیگنال نمیده.
شما مدل کارتت رو بنویس. اولین باره با این کارت گرافیکتون کرایسیس بازی میکنید؟
به گفته ی یکی از دوستام مانیتورهای CRT تشعشات مضر دارن و به چشم آسیب میزنن ، در حالیکه LCD ها این مشکل رو ندارن . نظر شما چیه دوستان ؟
تا یک حدی درسته. البته قرار نیست LCD ها هیچ تشعشعی نداشته باشن ولی به طور قطع از CRT های قدیمی بهترند.
من به یک ال سی دی 20 اینچ با قابلیت pivot نیاز دارم البته خودم گشتم برای یک سایز خاص قیمت واید از استاندارد کمتر است به خاطر همین تقریبا از سایز استاندارها نا امید شدم زیرا قیمتشان ...!
آیا ال سی دی های سامسونگ مزیتی بر ال جی دارند؟ در مورد 20 اینچ ها.
شما اگه Pivot می خواهی توی سامسونگ ها چیز درست حسابی پیدا نمیکنی.
تو ال جی L2000CN رو بهت پیشنهاد میکنم که تنها مشکلش RT5 ms هستش که اصلا برای کاربری احتمالی شما (فکر کنم تایپ و کارهای دفتری دیگه) مشکلی محسوب نمیشه.
مدل بعدی هم L1980Q هستش که 19 اینچه ولی در کنار قابلیت Pivot طراحی منحصر به فردی داره (جایزه ی Red Dot Design رو فکر کنم برده) کما اینکه از لحاظ فنی هم مانیتور بسیار قابلیه. تنها مشکلش قیمت یکم بالاش برای 19 اینچه (350 باید باشه) که البته مشخصاتش این اختلاف قیمت رو توجیه میکنه.
سلام
یکی از اقوام من یه مانیتور Lcd خریده . تا دقیقا رو به روی مانیتور نشینه صفحه رو سیاه می بینه .
مثلا وقتی می خواد فیلم نگاه کنه وقتی دراز می کشه صفحه کاملا سیاه دیده میشه !
می خواستم بدونم این مسئله برای Gw1932+ نیز وجود دارد یا خیر ؟
این مشکل بر میگرده به زاویه دید. 1932 هم زاویه دید کامل ندارد و حدود 170 باید باشه (که معمولا واقعش یکمی متفاوته)
بنابراین بله ، احتمال 80 درصد شما هم ممکنه همین مشکل رو داشته باشید. مدل LCD دوستتون چیه؟
1931 و 1932 ها با وجود DVI و RT2 ms نسبت به L1952S ترجیه داده نمیشند. 1952 انتخاب بهتریه.
با سلام ...
من یه مانیتور 17 اینچ محدب هانسول دارم که حدود 5سال پیش خریدم ... میخواستم بدونم الآن مانیتورهایی که وارد بازار شدن به غیر از تخت بودنشون ویژگی دیگه ای هم دارن که بیارزه و این رو بدم یمی جدید بگیرم (منظورم همونcrt هاست)
پیشاپیش ممنون ... :11:
بله دوست عزیز.
خیلی هاشون از فناوری های ارتقاء یافته تر برای حفاظت از کاربر و محیط زیست بهره میبرند کما اینکه مانیتور های گرون تر رزولوشن بالا به همراه Refresh Rate بالایی هم ارائه می کنند. سری EZ انتخاب های مناسبی از LG به شما میاد.
این مشکل بر میگرده به زاویه دید. 1932 هم زاویه دید کامل ندارد و حدود 170 باید باشه (که معمولا واقعش یکمی متفاوته)
بنابراین بله ، احتمال 80 درصد شما هم ممکنه همین مشکل رو داشته باشید. مدل LCD دوستتون چیه؟
مدل مانیتور دوستم
Philips 17 اینچ معمولی هست .
حالا کسی هست که GW1932 داشته باشه و با مشکل زاویه دید (سیاه شدن تصویر )مشکل داشته باشه ؟
GH.REZAEI
11-08-2008, 08:50
با سلام خدمت اساتید عزیز
یک مانیتور lcd 17 اینچ حدود 200 تومان میخوام بخرم شما چه مارکی را پیشنهاد میکنید آیا بلندگو هم دار یا نه اگر می شه امکانات آن را به زبان ساده بگید ( البته 20 یا30تومان بالا یا پائین مسئلاه ای نیست) با تشکر
GH.REZAEI
11-08-2008, 08:52
:46:البته چند مدل هم تراز را لطف کنید معرفی کنید و کدام بهترین است ؟ با تشکر:19:
shahab_blaster
11-08-2008, 09:29
با سلام خدمت اساتید عزیز
یک مانیتور lcd 17 اینچ حدود 200 تومان میخوام بخرم شما چه مارکی را پیشنهاد میکنید آیا بلندگو هم دار یا نه اگر می شه امکانات آن را به زبان ساده بگید ( البته 20 یا30تومان بالا یا پائین مسئلاه ای نیست) با تشکر
الان سري انيكس مانيتور هاي lgداراي كنتراست بالايي هستن و فقط زمان پاسخگويي اونا پائين هست 5 ميلي ثانيه
قيمتشم 17 وايد 210 حدودا هست و 19 وايد 240 البته قيمت ها حدودي هست
masood hashemy
11-08-2008, 09:55
یک نفر به دادم برسه!
من L2000Cn را انتخاب کرده ام ولی هیچ جای تهران گیرم نیامد به جز یک جا آن هم یک عدد به قیمت 420000 تومان آخه ملت مسلمان در خارج از ایران این مانیتور را به حداکثر 370 دلار میفروشند و برای بقیه مانیتورهای موجود در بازار تقریبا بین ایران و خارج ایران اختلافی وجود ندارد شانس من همینه!
دوستان من LG L1520B رو داشتم با RT 16ms هیچ مشکلی نداشت و از اون راضی بودم تنها ضعفش کنتراست کمش بود.
مانیتور L1980Q که در سایت ال جی نوشته دیگر تولید نمیشود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم لیست کامل:
reza fontana
11-08-2008, 10:07
نه .اولین بار نیست که با این کارت کرایسیس رو اجرا میکنم..اول با ویندوز xp بازیش کردم که مشکلی نداشت اما حالا که ویندوز ویستا نصب کردم سیگنال نمیده!مدل گرافیکم 8600GT 256ddr3 هست
سلام دوستان،شما هم حتما فستيوال lcd هاي 19" سامسونگ را ديديد (اگر نديديد بروي اين عكسي كه گذاشتم كليك كنيد
>>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])كه در آن دو مدل جديد با كنتراست 8000:1 به چشم ميخورند.
مدلهاي NWX 1943+ و bw1953+.كه مدل 1953 با RT 2 ms جزء توليدات آتي هست.
چند سوال در اين زمينه داشتم.1 اينكه فكر ميكنيد 1953 كي به بازار مياد؟2 اينكه از اين كنتراست 8000:1 اين دو مدل چقدرش dynamic هست ؟3 اينكه چرا قيمت مدل (nwx1943 با قيمت 217 تومن) با وجود كنتراست 8000:1 نسبت به بقيه مدلهاي 19 اينچ با كنتراست 2000 و 3000 پايينتره؟
يعني فكر ميكنيد پنلش C باشه و مثلا gw1932 (با قيمت 251 تومن ) پنلش A باشه؟
Thx in advanced.
من میخواستم مانیتورm1710s ال جی بخرم میخواستم ببینم برای بازی کردن مناسبه اگه نیست یه مدل دیگه بهم معرفی کنید
کارت گرافیکمم geforce7300gt هستش
سلام مانيتور HX75 sony قيمتش چنده و كجا ميتونم با گارانتي معتبر بگيرم ؟ من فقط سوني رو قبول دارم
farhad_p
12-08-2008, 18:08
دوستان نظرتون راجع به 1931bw چیه ؟
تو این محدوده قیمت چی پیشنهاد میکنید ؟ به ترتیب اولویت بنویسید لطفا . ممنون
یک نفر به دادم برسه!
من L2000Cn را انتخاب کرده ام ولی هیچ جای تهران گیرم نیامد به جز یک جا آن هم یک عدد به قیمت 420000 تومان آخه ملت مسلمان در خارج از ایران این مانیتور را به حداکثر 370 دلار میفروشند و برای بقیه مانیتورهای موجود در بازار تقریبا بین ایران و خارج ایران اختلافی وجود ندارد شانس من همینه!
دوستان من LG L1520B رو داشتم با RT 16ms هیچ مشکلی نداشت و از اون راضی بودم تنها ضعفش کنتراست کمش بود.
مانیتور L1980Q که در سایت ال جی نوشته دیگر تولید نمیشود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم لیست کامل:
البته در نظر داشته باشید که درسته این مانیتور Discontinued شده ولی الان تو بازار باید پیدا بشه.
نه .اولین بار نیست که با این کارت کرایسیس رو اجرا میکنم..اول با ویندوز xp بازیش کردم که مشکلی نداشت اما حالا که ویندوز ویستا نصب کردم سیگنال نمیده!مدل گرافیکم 8600GT 256ddr3 هست
خب احتمالا مشکل شما از درایور هستش. سعی کن درایور رو آپدیت کنی ،با کارت شما کرایسیس حداقل 10 فریم میده ولی خوب احتمالا چون ویستا خودش منابع سیستم رو استفاده میکنه ، بازی لود نمیشه (این یک احتمال هستش)
شما درایور رو آپدیت کن ببین چی میشه. احتمال اینکه مشکل از مانیتورت باشه کمه.
سلام دوستان،شما هم حتما فستيوال lcd هاي 19" سامسونگ را ديديد (اگر نديديد بروي اين عكسي كه گذاشتم كليك كنيد
>>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])كه در آن دو مدل جديد با كنتراست 8000:1 به چشم ميخورند.
مدلهاي NWX 1943+ و bw1953+.كه مدل 1953 با RT 2 ms جزء توليدات آتي هست.
چند سوال در اين زمينه داشتم.1 اينكه فكر ميكنيد 1953 كي به بازار مياد؟2 اينكه از اين كنتراست 8000:1 اين دو مدل چقدرش dynamic هست ؟3 اينكه چرا قيمت مدل (nwx1943 با قيمت 217 تومن) با وجود كنتراست 8000:1 نسبت به بقيه مدلهاي 19 اينچ با كنتراست 2000 و 3000 پايينتره؟
يعني فكر ميكنيد پنلش C باشه و مثلا gw1932 (با قيمت 251 تومن ) پنلش A باشه؟
Thx in advanced.
دوست عزیز مدل های سری 53 کنتراست Dynamic 8000 دارن ولی کنراست Original شون همون 1000 هستش (مثل سری 32)
سری NW ها معمولا ضعیف ترین سری مانیتورهای سامسونگ هستش (احتمالا DVI نداره - میتونید در سایت سامسونگ چک کنید)
پنل ها در حال حاضر یک خورده سخته تشخیصشون و فقط کسی میتونه نظر بده که چند مدل یکسان رو دیده باشه و بتونه اختلافشون رو بیان کنه. در صفحه 5-4 یک سری لینک مربوط به مانیتور های چند پنله سامسونگ قرار دادم.
من میخواستم مانیتورm1710s ال جی بخرم میخواستم ببینم برای بازی کردن مناسبه اگه نیست یه مدل دیگه بهم معرفی کنید
این مدل فکر میکنم TV MONITOR باشه در این صورت توصیه نمیشه.
فکر میکنم یکی از دوستان در چند ده صفحه پیش خیلی از این مانیتور راضی نبود.
به هر حال از سری اونیکس مانیتور 1752 موجود هستش که گزینه خوبی به نظر میرسه ( مدل 19 اینچ بسیار موفق هستش)
سلام مانيتور HX75 sony قيمتش چنده و كجا ميتونم با گارانتي معتبر بگيرم ؟ من فقط سوني رو قبول دارم
گارانتی تمام محصولات دیجیتال سونی با ایران رهجو هستش:
becareful
12-08-2008, 20:50
سری مانیتور های 2253 هم پنل CMO هستن (تقریبا 90% ) مدل 19 اینچ هم CMO داره...
جالبه مثل اینکه 2253 ها backlight bleed همشون دارن(میدونستم چیه ولی اسمش رو توی انگلیسی نمیدونستم خودم تازه فهمیدم backlight bleed ه) و مدل های 1953 هم چند مورد پنل هستن.
دوستان بالاخره کسی 2253 رو از نزدیک ندید؟
من هنوز موندم که 2253 رو بگیرم یا 2232
مرسی
backlight bleed
میشه لینک بدید
ممنون
siamak5561
13-08-2008, 02:33
سلام من مانیتوره قبلیم (LG studio works 775e) رو دستم مونده باید ردش کنم. تا چند بفروشم خوبه و ضرر نمی کنم؟؟؟
سلام من مانیتوره قبلیم (LG studio works 775e) رو دستم مونده باید ردش کنم. تا چند بفروشم خوبه و ضرر نمی کنم؟؟؟
منم همینو دارم چقد ردش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان بالاخره کسی 2253 رو از نزدیک ندید؟
من هنوز موندم که 2253 رو بگیرم یا 2232
مرسی
میشه لینک بدید
ممنون
خب Backlight Bleeding چی هستش؟
مانیتور های LCD یک منبع نوری پشتشون دارن که میتونه فلورسنت باشه میتونه LED باشه.
LCD مقدار نوری که برای نمایش تصویر مورد نیاز نیست رو جلوشو میگیره. حالا اگه LCD به اندازه ی کافی تیره نباشه که بتونه جلوی این نور اضافی رو بگیره ، یک سری نقاط روی پنل روشن تر از نقاط دیگه میشه. متاسفانه الان خیلی از LCD های بازار این مشکل رو به حدی دارن. ولی این فقط زمانی مشکل ساز میشه که چشم انسان بتونه به راحتی اونو تشخیص بده:
این ویدئو رو از Youtube پیدا کردم. (البته اون نقاطی که حرکت میکنه مشکل نداره ها!:31:):
اینم یک منبع انگلیسی که توضیح خوبی داده:
چند نفر هم تونستن مشکل Backlight Bleeding مانیتور Dell 2005FPW شون رو تا حد زیادی بهبود بدن:(توصیه نمیشه!)
کارهایی که میتونید بکنید :
1- اگه مانیتورتون مشکل خیلی اساسی داشت سعی کنید عوضش کنید.
2 - اگه میتونید از یک فروشنده ای خرید کند که بذاره مانیتور رو امتحان کنید و در صورت لزوم همون جا تعویض کنید.
3 - نقد های روی اینترنت رو بخونید و از خرید مانیتورهایی که مشکل Backlight Bleeding شون خیلی مشکل سازه پرهیز کنید.
یک نکته : همون جور که گفتم بسیاری از مانیتورهای بازار چنین مشکلی دارن، بنابراین وسواسی نشید!:31:
منم همینو دارم چقد ردش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
من بودم نگرشون میداشتم.:31:
آچار فرانسن!:46:
مردیم تا یه مدل انتخاب کردیم حالا این مشکل رو داره.....
دوستان لطفا و خواهشا یه مدل 22 اینچ خوب به من معرفی کنید
مردیم تا یه مدل انتخاب کردیم حالا این مشکل رو داره.....
دوستان لطفا و خواهشا یه مدل 22 اینچ خوب به من معرفی کنید
دوست عزیز گفتم که شما هیچ تضمینی نیست که مانیتوری بتونی پیدا کنی که این مشکل رو نداشه باشه.
به عنوان یک مدل اثبات شده 2232 انتخاب خوبیه.
دوست عزیز گفتم که شما هیچ تضمینی نیست که مانیتوری بتونی پیدا کنی که این مشکل رو نداشه باشه.
به عنوان یک مدل اثبات شده 2232 انتخاب خوبیه.
اره چند رویو میخوندم جزو بهترین ها بود...
ولی شما میگید که 40 تومن پایین اومده ممکنه پنل های درجه2 روش بزارن
دوست عزیز !
این مانیتور رو نگیر . من m1710a رو گرفتم واقعا پشیمونم .
میگم اینی که این پایینه چطوره
W1752S سري انيكس 17"
* صفحه نمايش گسترده
* كنتراست منحصر بفرد 10000:1
* طراحي استثنايي و زيبا
* داراي بدنه براق تركيبي مشكي و طوسي
* مجهز به تکنولوژي DFC
* زاويه ديد بسيار وسيع
* مجهز به موتور پردازش تصوير
* مجهز به كليد FUN (جهت تنظيمات خاص تصوير)
shahab_blaster
13-08-2008, 16:51
میگم اینی که این پایینه چطوره
W1752S سري انيكس 17"
* صفحه نمايش گسترده
* كنتراست منحصر بفرد 10000:1
* طراحي استثنايي و زيبا
* داراي بدنه براق تركيبي مشكي و طوسي
* مجهز به تکنولوژي DFC
* زاويه ديد بسيار وسيع
* مجهز به موتور پردازش تصوير
* مجهز به كليد FUN (جهت تنظيمات خاص تصوير)
تنها عيبي كه به اين سري ميشه گرفت زمان پاسخگويي هست كه 5 ميلي ثانيه هست البته اين نظر شخصي من هست
اره چند رویو میخوندم جزو بهترین ها بود...
ولی شما میگید که 40 تومن پایین اومده ممکنه پنل های درجه2 روش بزارن
تا اونجایی که اطلاع دارم این قضیه مربوط میشه به 2032 نه 2232 .
در مورد اینکه چه پنلی بذارن روش دیگه بستگی به کرم خودشون داره :31: (که تا حالا چیزیش به ما نرسیده!:31:)
دوست عزیز !
این مانیتور رو نگیر . من m1710a رو گرفتم واقعا پشیمونم .
بیا خودش اومد!
اصولا Multifunction ها چیزهای جالبی نیستن
تنها عيبي كه به اين سري ميشه گرفت زمان پاسخگويي هست كه 5 ميلي ثانيه هست البته اين نظر شخصي من هست
البته DVI هم ندارن ولی 1952 خیلی خوب عمل کرده و من شخصا نسبت به این 1752 خیلی خوش بینم!
سلام بچه ها
من یه مانیتور 20 تا 22 اینچی واید می خوام و نهایتا 400 تومن هم بودجه دارم . بازی می کنم و گرافیک و تجزیه رنگ برام خیلی مهمه .
به نظر شما چی بخرم بهتره ؟
خیلی ممنونم
becareful
13-08-2008, 21:09
تا اونجایی که اطلاع دارم این قضیه مربوط میشه به 2032 نه 2232 .
در مورد اینکه چه پنلی بذارن روش دیگه بستگی به کرم خودشون داره :31: (که تا حالا چیزیش به ما نرسیده!:31:)
!
چرا افت قیمت به 2232 هم مربوط میشه.قیمتشون 330-340 هست. 2X32 ها همه نوع پنلی دارن(جز A) ولی پنل ها C شون مثل اینکه کیفیتش بهتره از C های قبلی هست.
چرا افت قیمت به 2232 هم مربوط میشه.قیمتشون 330-340 هست. 2X32 ها همه نوع پنلی دارن(جز A) ولی پنل ها C شون مثل اینکه کیفیتش بهتره از C های قبلی هست.
خب بنابراین اینم میره جزو 206/226 ها.
شما فکر کنم توی بازار هستی، اطلاعاتت همچین تجربی به نظر میرسه:31: (که البته خیلی مفیده:46:)
خب دوستان عملا گزینه ها برای 20/22 اینچ بسیار محدود شده. به نظرم 206/226 WTQ الان با این موضوع انتخاب بهتری باشه.
farhad_p
14-08-2008, 00:09
دوستان نظرتون راجع به 1931bw چیه ؟
تو این محدوده قیمت چی پیشنهاد میکنید ؟ به ترتیب اولویت بنویسید لطفا . ممنون
یکی هم جواب این پست رو بده لطفاً
siamak5561
14-08-2008, 02:04
من بودم نگرشون میداشتم.:31:
آچار فرانسن!:46:
حالا من بخوام ردش کنم بنظرتون تا چند بدم ؟؟
یکی هم جواب این پست رو بده لطفاً
دوست عزیز چندین بار در این تاپیک گفته شده که سری مانیتور های تولیدی سام سرویس ارجحیتی بر تولیدی مادیران نداره. علاوه بر اون سری 31 در ایران پنل C دارند که خوب نیست. شما میتونی به 1952S از ال جی فکر کنی.
becareful
14-08-2008, 10:53
خب بنابراین اینم میره جزو 206/226 ها.
شما فکر کنم توی بازار هستی، اطلاعاتت همچین تجربی به نظر میرسه:31: (که البته خیلی مفیده:46:)
خب دوستان عملا گزینه ها برای 20/22 اینچ بسیار محدود شده. به نظرم 206/226 WTQ الان با این موضوع انتخاب بهتری باشه.
آره محدوده ...LG ها هم مشکل تار شدن رو دارن!!عصبانی نشی بگی اینجوری همه چیز شد بد که!!:31: ولی خوب واقعیته ...نمیدونم چرا این کسانی که تهران هستن گیر دادن به LG و SAMSUNG توی تهران که مدل های دیگه خیلی هست...فعلا مثل اینکه 2X32 ها بهترن من قراره یه GW هم به دستم برسه اونم بینیم چطوره !! من تا حالا توی 2x32 ها backligh bleed ندیدم...تعجب میکنم !
milad_66
14-08-2008, 10:55
سلام
نظرتون در مورد Xm7 زيراكس چيه؟ ساخت كجاست؟
راستي اين 226wt ال چي؟ خوبه؟ راستي راستي ماله خود كره است؟
becareful
14-08-2008, 11:40
سلام
نظرتون در مورد Xm7 زيراكس چيه؟ ساخت كجاست؟
راستي اين 226wt ال چي؟ خوبه؟ راستي راستي ماله خود كره است؟
مانیتور خوبی به نظر میرسه چند اینچش رو میگید چون اسم سریشون رو نوشتید.در مورد اینکه ساخت کجاست اطلاعی ندارم.
سلام بر دوستان
این رشت یه جای با حالیه که نگو . اولا که بالکل 2032gw ندارن . یه دونه پیدا کردم میگه 360 تومن .
میگم آقا شما قیمتشو مطمئنی ؟ من شنیدم تهران حدود 290 هستش . میگه اون چینیه اینا یه سره از کره میاد و سام سرویس فقط گارانتی میکنه . گفتم باشه پس همینو بدین . آورد دیدم زده سام سرویس و Made In China .
گفتم این که چینیه ؟ میگه آره . روش نوشته ولی شما مطمئن باش کره ای . منم نگرفتم و زدم از مغازه بیرون .
خواستم برای خرید بیام تهران . سوالم این بود که کدوم بازار برم که از لحاظ قیمتی و کیفیتی تحت فشار قرار نگیرم و هم اینکه یه چند تا روشنشو ببینم از نزدیک؟
ممنونم
milad_66
14-08-2008, 15:43
مانیتور خوبی به نظر میرسه چند اینچش رو میگید چون اسم سریشون رو نوشتید.در مورد اینکه ساخت کجاست اطلاعی ندارم.
يا 19 اينچ يا 20 اينچش مد نظرمه. كلا اين سري وايده.
از يكي پرسيدم ماله كجاست گفت ماله ايرانه!
سلام بر دوستان
این رشت یه جای با حالیه که نگو . اولا که بالکل 2032gw ندارن . یه دونه پیدا کردم میگه 360 تومن .
میگم آقا شما قیمتشو مطمئنی ؟ من شنیدم تهران حدود 290 هستش . میگه اون چینیه اینا یه سره از کره میاد و سام سرویس فقط گارانتی میکنه . گفتم باشه پس همینو بدین . آورد دیدم زده سام سرویس و Made In China .
گفتم این که چینیه ؟ میگه آره . روش نوشته ولی شما مطمئن باش کره ای . منم نگرفتم و زدم از مغازه بیرون .
خواستم برای خرید بیام تهران . سوالم این بود که کدوم بازار برم که از لحاظ قیمتی و کیفیتی تحت فشار قرار نگیرم و هم اینکه یه چند تا روشنشو ببینم از نزدیک؟
ممنونم
سلام. آره عزیز قیمت افتاده حسابی!
تهران من پاساژ رضا و ایران بودم ، به نظرم رضا بهتره. حالا شما جفتشو سر بزن ،10 دقیقه بیشتر پیاده روی نداره.
شما تازه میتونی از سایت های فروش اینترنتی هم سفارش بدی، رایان صبا BW رو 285 میداد.
mohammad105
14-08-2008, 18:09
سلام
من میخوام یه مانیتور lcd بخرم. بین دو نوع مانیتور xerox و samsung موندم. بهم میگن که xerox دارای کیفیت بهتری است؛ ولی با مقایسهی امکانات دو مانیتور دیدم که کنتراست و زمان پاسخگویی samsung در مدل 17 اینچ نسبت به xerox بالاتر است.
یکی هم گفت که مثلا در lgٰ کنتراست 10000:1قلابی است.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
ممنون
Tornado2800
14-08-2008, 21:07
سلام
دوستان قیمت syncmaster 940 BW چنده ؟
LCD !
gmuosavi
15-08-2008, 01:57
یه سوال کلی
کلا جنس ال جی بهتره یا سامسونگ (توی انواع مانیتور)
siamak5561
15-08-2008, 03:36
حالا من بخوام ردش کنم بنظرتون تا چند بدم که ضرر نکم؟؟
جناب M659 جواب من رو ندادای؟؟؟
سلام
من میخوام یه مانیتور lcd بخرم. بین دو نوع مانیتور xerox و samsung موندم. بهم میگن که xerox دارای کیفیت بهتری است؛ ولی با مقایسهی امکانات دو مانیتور دیدم که کنتراست و زمان پاسخگویی samsung در مدل 17 اینچ نسبت به xerox بالاتر است.
یکی هم گفت که مثلا در lgٰ کنتراست 10000:1قلابی است.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
ممنون
خوب ، مدل ها رو بگو. من شخصا ندیدم تا مقایسه کنم ولی سامسونگ ها سایز های پایین معمولا ساخت سام هستند اگه از این بابت مشکلی نداری دنبال سامسونگ باش (کارایی/قیمت خوبی داره)
در مورد Dynamic Contrast هم توی اینجا توضیح دادم:
یه سوال کلی
کلا جنس ال جی بهتره یا سامسونگ (توی انواع مانیتور)
یک جواب کلی
نیمشه یک جواب کلی داد!:31:
جناب M659 جواب من رو ندادای؟؟؟
دوست عزیز من خودم مشابه مانیتور شما رو دارم. ولی قیمت ندارم چه قدر.
فعلا آکبند 98 هزارتومن crt های سامسونگ هستند، این ها رو (که احتمالا 6 سال کار کردن:31:) به نظرم زیر 40-50 بخرند بنابراین واقعا ارزش نداره.
arian007
15-08-2008, 11:56
سلام
تو مدلهای 20 سامسونگ کدوم بهتره 2032bw 2032gw 206 ,... ?
من بالاخره یکی از دوستان یه دونه 2032gw برام از تهران آورد . فکر میکنم از بازار رضا خرید .
M659 عزیز . دستت درست . این واقعا مونیتوره خوبیه . همون چیزی که میخواستمه و با توجه به صفحه آینه ای که داره خیلی خودشو به مونیتور لپتاپ نزدیک کرده . واقعا عالیه و بازم از راهنماییت ممنونم و از اینکه سیستممو نفروختم خیلی خوشحالم . اون لعنتی رو هم که کورم کرده بود گذاشتم تو اطاق خواب جای تلوزیون ازش استفاده کنم . تا من باشم که وسیله چند کاره نخرم .
باری ! برام 295 تومن آب خورد . ولی از سری جدید نیست . یعنی زمان ساختش رو پشتش نوشته اکتبر 2007 (تقریبا یکسال پیش ) و ساخت چین با ضمانت سام سرویس و به شرط نداشتن حتی یک پیکسل سوخته .
یه سوال ؟ من میبایست کارت گرافیکم رو با توجه به این مونیتور عوض کنم یا همین 8500gt 1024mb Real جواب میده ؟
Tornado2800
15-08-2008, 12:51
سلام
دوستان قیمت syncmaster 940 BW چنده ؟
LCD !
کسی نبود ؟
من بالاخره یکی از دوستان یه دونه 2032gw برام از تهران آورد . فکر میکنم از بازار رضا خرید .
M659 عزیز . دستت درست . این واقعا مونیتوره خوبیه . همون چیزی که میخواستمه و با توجه به صفحه آینه ای که داره خیلی خودشو به مونیتور لپتاپ نزدیک کرده . واقعا عالیه و بازم از راهنماییت ممنونم و از اینکه سیستممو نفروختم خیلی خوشحالم . اون لعنتی رو هم که کورم کرده بود گذاشتم تو اطاق خواب جای تلوزیون ازش استفاده کنم . تا من باشم که وسیله چند کاره نخرم .
باری ! برام 295 تومن آب خورد . ولی از سری جدید نیست . یعنی زمان ساختش رو پشتش نوشته اکتبر 2007 (تقریبا یکسال پیش ) و ساخت چین با ضمانت سام سرویس و به شرط نداشتن حتی یک پیکسل سوخته .
یه سوال ؟ من میبایست کارت گرافیکم رو با توجه به این مونیتور عوض کنم یا همین 8500gt 1024mb Real جواب میده ؟
خواهش میکنم دوست عزیز.
شما اگه بازی میکنی باید گرافیکو عوض کنی:
130 تومن 9600 GSO نسخه ی 384 مگابایتی
160 تومن (اشتباه نکنم) GSO 9600 نسخه ی 700 مگابایتی
180 تومن 9600 GT
250 تومن 4850
من يه مانيتور با قيمت زير 500 تومن رو مي خوام بخرم
ميخواستم شما ها راهنماييم كنيد
بيشتر هم بازي ميكنم
بيشتر از 20 اينچ نباشه
ترجيحا وايد باشه
در سايت ماديران زمان پاسخدهي مانيتور L1900J دو ميلي ثانيه اعلام شده در صورتي كه در سايت رسمي ال جي چهار ميلي ثانيه اعلام شده به نظر شما دليلش چيه؟
becareful
15-08-2008, 20:56
من يه مانيتور با قيمت زير 500 تومن رو مي خوام بخرم
ميخواستم شما ها راهنماييم كنيد
بيشتر هم بازي ميكنم
بيشتر از 20 اينچ نباشه
ترجيحا وايد باشه
در سايت ماديران زمان پاسخدهي مانيتور L1900J دو ميلي ثانيه اعلام شده در صورتي كه در سايت رسمي ال جي چهار ميلي ثانيه اعلام شده به نظر شما دليلش چيه؟
سایت lg درسته...تازه همون هم با اغراقه ...(یعنی همه مانیتور ها همینطورن!! )
mohammad105
15-08-2008, 21:59
ممنونم از راهنماییتون
ولی میخواستم بدونم که در دو مدل از مانیتورهای Lcd الجی و سامسونگ که قیمتهای مساوی در حدود 240000 تومن دارن (مدلشو یادم رفته) سامسونگ دارای کنتراست 2000:1 است و الجی دارای کنتراست 10000:1 است که تفاوت بسیار زیادی با هم دارند. میخوام بدونم که این مدل از الجی واقعا دارای کنتراست 10000:1 است و یا دروغ میگویند و یا اغراق میکنند.
ممنون میشم.
Tornado2800
15-08-2008, 22:26
توصیه می کنم همیشه از مانیتور سامسونگ استفاده کن
پسر عمويه من مانيتور gw2032 داره كه تازه خريده
يه مشكلي كه مانيتورش داره اينه كه وقتي كه فيفا بازي ميكنه وقتي كه بازيكن صاحب توپ در راستاي افق مي دود تصوير كمي ميلرزه وبازيكن كمي تار مي شه علت اين موضوع چي ميتونه باشه؟
با سلام خدمت دوستان
احیانا راهی هست که من ببینم مونیتورم (2032GW) دارای پنل s هستش یا c ؟
ممنونم
يه مشكلي كه مانيتورش داره اينه كه وقتي كه فيفا بازي ميكنه وقتي كه بازيكن صاحب توپ در راستاي افق مي دود تصوير كمي ميلرزه وبازيكن كمي تار مي شه علت اين موضوع چي ميتونه باشه؟
این مشکل زمان تاخیر هستش. یک خورده عجیبه ان مانیتور RT 2 ms داره.
شما برو تو منوی مانیتور و چک کن ببین RTA فعاله یا نه. نبود فعالش کن.
با سلام خدمت دوستان
احیانا راهی هست که من ببینم مونیتورم (2032GW) دارای پنل s هستش یا c ؟
ممنونم
دوست عزیز Service Function هستش تازه اونم باید قبلا دیده باشی تا تشخیص بدی.
با Becareful تماس بگیر. راهنماییت میکنه.
سلام
مانیتور 19 اینچ تو رنج قیمت 300 تا 380 چی پیشنهاد میدید ، که یک چیزی باشه که ما هم دعاتون کنیم
سلام
مانیتور 19 اینچ تو رنج قیمت 300 تا 380 چی پیشنهاد میدید ، که یک چیزی باشه که ما هم دعاتون کنیم
ببینید L1980Q پیدا می کنید؟
البته Discontinue شده ولی خیلی مانیتور خوبیه.
Professor Massoud
16-08-2008, 14:02
سلام
آیا فقط میخوای 19 اینچ باشه؟
19 اینچ:SAMSUNG - 19" - BF1931 قیمت: 250 تومن. 2)SAMSUNG - 19" - B1931 قیمت: 236 تومن
22 اینچ: 1)SAMSUNG - 22" - 2253 BW قیمت:365تومن 2)SAMSUNG - 22" - 2232 BW قیمت: 385 تومن
20 اینچ: SAMSUNG - 20" - 2032 BW قیمت: 280 تومن 2)SAMSUNG - 20" - 206 BW قیمت: 290تومن
vampire3250
16-08-2008, 14:07
سلام به همگی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
من میخواستم که یه ال سی دی مانیتور بخرم ...
هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
میخواستم بدونم بین مارک های مختلف یعنی LG , Hanssol , Samsung , HP , ... چه مارکی خوبه ....
ال سی دی که میخوام قیمتش تو بازه ی 200 تا 300 باشه خوبه...
اگه از 300 هم یه کم رفت بالا اشکالی نداره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
اگر هم تونستین عکس مانیتور رو هم بزارین دیگه خیلی لطف کردین ...
ممنون از لطفتون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
سلام به همگی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
من میخواستم که یه ال سی دی مانیتور بخرم ...
هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
میخواستم بدونم بین مارک های مختلف یعنی LG , Hanssol , Samsung , HP , ... چه مارکی خوبه ....
ال سی دی که میخوام قیمتش تو بازه ی 200 تا 300 باشه خوبه...
اگه از 300 هم یه کم رفت بالا اشکالی نداره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
اگر هم تونستین عکس مانیتور رو هم بزارین دیگه خیلی لطف کردین ...
ممنون از لطفتون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
خدمت شما Samsung 2032 BW/GW :
GW: حدود 290 باید باشه
Bw: حدود 280
به نظر شما كدوم بهتره
gw2032 يا LG L206WTQ
Professor Massoud
16-08-2008, 17:48
به نظر شما كدوم بهتره
gw2032 يا LG L206WTQ
دوست عزیز نظر منو بخوای می گم سامسونگ بگیر. از این دو تا هم gw باید بهتر باشه.
yasser1680
17-08-2008, 00:21
سیستم دوستت چی هست؟
سلام
من می خوام مانیتور Lcd بخرم اما نمی دونم چه مارکی بخرم که بهتره باشه
هرکس یک چیزی میگه یکی سامسونگ یکی میگه ال جی
لطفا من رو راهنمایی کنید که چه مارکی بخرم بهتره
با تشکر
سیستم دوستت چی هست؟
سيستمش رو خودم براش خريدم يك هفته اي ميشه كه خريده
مانيتورش رو خريد 295 تومن كه تو يه جعبه خاكي رنگ بود كه روش made in china زده بود
intel core 2 dou 4600
inno 3d geforce 9600 gt
(giga p35 ds3l(mother board
case green tung 3
power 535 green
به نظر شما كدوم بهتره
gw2032 يا LG L206WTQ
2032 رو ترجیح میدم
با سلام
نظرتون دربارهي اين مانيتور كه قيمتش 380 تومن است چيه؟
Philips 200CW8FB
فرق بين dvi-i با dvi-d چيه؟
لينك زير هم مشخصات مانيتور بالا رو زده
با سلام
نظرتون دربارهي اين مانيتور كه قيمتش 380 تومن است چيه؟
Philips 200CW8FB
فرق بين dvi-i با dvi-d چيه؟
لينك زير هم مشخصات مانيتور بالا رو زده
مانیتور خوبیه.
DVI کلا یک رابطه که به سه نوع تقسیم میشه:
DVI-D = DVI-Digital (فقط برای تصاویر دیجیتال)
DVI-A = DVI-Analog (فقط برای تصاویر آنالوگ)
DVI-I = DVI-integrated (برای هر دو آنالوگ و دیجیتال)
کلا به نظر من ارزش خریدن داره(البته گزینه های ارزون تری هم هست) ولی خوب به نظر من فیلیپس کیفیت ساخت خوبی داره (کما اینکه پنل های LG هم LG-Philips هستند)
Professor Massoud
17-08-2008, 08:59
سلام
من می خوام مانیتور Lcd بخرم اما نمی دونم چه مارکی بخرم که بهتره باشه
هرکس یک چیزی میگه یکی سامسونگ یکی میگه ال جی
لطفا من رو راهنمایی کنید که چه مارکی بخرم بهتره
با تشکر
ما نمی تونیم مارک پیشنهاد کنیم. ولی من به شخصه میگم: LCD فقط SAMSONG
سيستمش رو خودم براش خريدم يك هفته اي ميشه كه خريده
مانيتورش رو خريد 295 تومن كه تو يه جعبه خاكي رنگ بود كه روش made in china زده بود
intel core 2 dou 4600
inno 3d geforce 9600 gt
(giga p35 ds3l(mother board
case green tung 3
power 535 green
سیستم درسته.
جوابتو صفحه پیش دادم. برو توی منوش ببین RTA (Response Time Accelerator فعاله یا نه. فعال نبود قعالش کن.
مشکلی که میگی (Ghosting , Blurring ) مربوط به RT میشه که برای 2032 عجیبه.
این گزینه RT رو کاهش میده ، امکان داره این رو غیر فعال کرده باشی
مانیتور خوبیه.
DVI کلا یک رابطه که به سه نوع تقسیم میشه:
DVI-D = DVI-Digital (فقط برای تصاویر دیجیتال)
DVI-A = DVI-Analog (فقط برای تصاویر آنالوگ)
DVI-I = DVI-integrated (برای هر دو آنالوگ و دیجیتال)
کلا به نظر من ارزش خریدن داره(البته گزینه های ارزون تری هم هست) ولی خوب به نظر من فیلیپس کیفیت ساخت خوبی داره (کما اینکه پنل های LG هم LG-Philips هستند)
باسلام
دوست عزيز راستش از ظاهر اين مانيتور خيلي خوشم اومده
قصد جدي برايه خريدش دارم
منتها چند سوال دارم
به چه تصاويري آنالوگ گفته مي شه ؟ و اين مانيتور كه dvi-d فقط داره در پخش تصاوير آنالوگ به مشكل بر نمي خوره؟
گارانتي اين مانيتو چه جوره ؟ شركت رايا تراشه تيم شركت معتبري هست؟
اين هم سايت شركت گارانتي كنندشه
در ضمن اين مانيتور چيني هست آيا باز هم ارزش خريدن رو داره؟
اين hdcp به چه دردي مي خوره؟
زمان پاسخ دهي اين مانيتو 5 هست يا 2 ؟ برايه من كه بيشتر با بازي و اينترنت سروكار دارم انتخاب خوبي هست؟
چون كه در حالت typical پنج ميلي ثانيه زده اما در حالت grey to grey دو ميلي ثانيه زده
اين هم لينك سايت رسمي فيليپس
GH.REZAEI
18-08-2008, 10:53
الان سري انيكس مانيتور هاي lgداراي كنتراست بالايي هستن و فقط زمان پاسخگويي اونا پائين هست 5 ميلي ثانيه
قيمتشم 17 وايد 210 حدودا هست و 19 وايد 240 البته قيمت ها حدودي هست
شنیدم این مدل از کناره ها که نگاه می کنی صفحه مشکی دیده میشه اگر واقعاً این مشکل را داره یک مدلی را معرفی کنید بهتر باشه قیمت بیشتر بشه طوری نیست ! ترجیحاً 17 اینچ باشه
cTXP772 17 چطوره؟
شنیدم این مدل از کناره ها که نگاه می کنی صفحه مشکی دیده میشه اگر واقعاً این مشکل را داره یک مدلی را معرفی کنید بهتر باشه قیمت بیشتر بشه طوری نیست ! ترجیحاً 17 اینچ باشه
cTXP772 17 چطوره؟
همه lcd همینطورین
چون زاویه دید بین 160 تا 176 درجه هست . که فک میکنم این سری LG در این مورد خوب باشه
اگه اشتباه نکنم زاویه دیدش 170 باشه .
باسلام
دوست عزيز راستش از ظاهر اين مانيتور خيلي خوشم اومده
قصد جدي برايه خريدش دارم
منتها چند سوال دارم
به چه تصاويري آنالوگ گفته مي شه ؟ و اين مانيتور كه dvi-d فقط داره در پخش تصاوير آنالوگ به مشكل بر نمي خوره؟
گارانتي اين مانيتو چه جوره ؟ شركت رايا تراشه تيم شركت معتبري هست؟
اين هم سايت شركت گارانتي كنندشه
در ضمن اين مانيتور چيني هست آيا باز هم ارزش خريدن رو داره؟
اين hdcp به چه دردي مي خوره؟
زمان پاسخ دهي اين مانيتو 5 هست يا 2 ؟ برايه من كه بيشتر با بازي و اينترنت سروكار دارم انتخاب خوبي هست؟
چون كه در حالت typical پنج ميلي ثانيه زده اما در حالت grey to grey دو ميلي ثانيه زده
اين هم لينك سايت رسمي فيليپس
سلام
شما وقتی مانیتور رو به وسیله ی پورت D-Sub به کارت وصل میکنی تصویری که میگیری آنالوگ هستش(یعنی یک پردازش روش انجام شده و تبدیل به سیگنال های آنالوگ شده)
در ضمن تصویر دیجیتال داشتن یک مزیت محسوب میشه و الان 90 درصد کارت های گرافیکی بازار پورت DVI دارن.
اسم شرکتی رو که برای گارانتی فرمودید تا حالا نشنیدم و اطلاعی ندارم.
HDCP در حقیقت یک محافظ دیجیتالی برای حفظ کیفیت تصاویر پر وضوح محسوب میشه و برای پخش محتوای HD مخصوصا به وسیله ی HDMI کاربرد داره. در حال حاضر کارت های گرافیکی جدید از Decoder فرمت HD به صورت سخت افزاری بهره مند هستند. البته برای استفاده از Blue-ray/HD-DVD Player به این امکان احتیاج پیدا میکنید.
بله این ماینتور انتخاب مناسبی هستش.
در کل ارزش خریدن داره (در حال حاضر چین یک کارخانه ی بزرگ برای برند های بزرگ هستش---> چینی بودن همیشه بد نیست:31:)
cTXP772 17 چطوره؟
دوست عزیز همه ی LCD ها چنین مشکلی دارند و به اون زاویه دید اطلاق میشه. اگر مانیتور مدنظر شما زاویه بیشتری از 1952 داشت اون رو انتخاب کنید.
سلام
مانیتور تا 400 تومن چی پیشنهاد می کنین ؟
ali_ranger22
18-08-2008, 19:18
response time مونیتور LG L1952 S چنده؟
به نظرتون این رو بگیرم یا سامسونگ رو؟
Professor Massoud
18-08-2008, 19:25
سلام
مانیتور تا 400 تومن چی پیشنهاد می کنین ؟
SAMSUNG - 22" - 2232 BW بخر با قیمت 380 تومن.
ali_ranger22
18-08-2008, 20:43
نظتون درباره ی BW 1931 plus چیه؟ این خوبه یا مدلی از ال جی؟؟؟
response time ش خیلی مهمه یعنی بالای 2 ms نباشه
vampire3250
18-08-2008, 22:02
به نظرتون بین برند های زیر کدوم از همه بهتره ؟
البته گارانتی رو هم در نظر بگیرین ...
LG , Samsung , HP , Hanssol , Dell , ...
تازه ، بودجه من تا سقف 350 هزار تومنه ... چی پیشنهاد می کنین ؟
vampire3250
18-08-2008, 22:17
یه سئوال دیگه ...
بین این دو تا کدوم بهتره ؟
دلیل بهتر بودنشو هم بگین ...
Samsung Bw2032 و Samsung GW2032
ماديران قرار نيست مانيتور هاي 20 اينچ سري W52 مثل w2052v يا w2052TQ را وارد كنه؟
H A M E D
19-08-2008, 02:05
ماديران قرار نيست مانيتور هاي 20 اينچ سري W52 مثل w2052v يا w2052TQ را وارد كنه؟
چرا وارد كرده. من خودم نمايندگي ماديران هستم. الان هم از سري هاي 20 اينچ 206wt و 204wt رو اورديم. البته اون مدل ها كه شما گفتي فعلا در برنامه شركت نيست. كلا استقبال مشتري ها از مدل هاي داخلي و ارزون قيمت تر خيلي بيشتره.
در ضمن سرعت پاسخگويي 1952s هم 5ms هست.
در حال حاظر براي تمام دوستاني كه قصد خريد دارن چه از لحاظ قيمت و مشخصات من مدل 1755 ال جي رو پيشنهاد ميدم. مشخصات : كنتراست 10000:1 پاسخگويي 5ms طراحي بسيار زيبا،زاويه ديد وسيع. با گارانتي ماديران. قيمت هم ما ميديم 199 به مشتري!
GH.REZAEI
19-08-2008, 08:14
همه lcd همینطورین
چون زاویه دید بین 160 تا 176 درجه هست . که فک میکنم این سری LG در این مورد خوب باشه
اگه اشتباه نکنم زاویه دیدش 170 باشه .
یکی از دوستان در تایپیک های قبلی LGسری انیکس 17 واید را معرفی کرده بود منظور من این بود.:18:
زاویه دید و زمان پاسخ گویی آن چطوره ؟ قیمت!
GH.REZAEI
19-08-2008, 09:31
چرا وارد كرده. من خودم نمايندگي ماديران هستم. الان هم از سري هاي 20 اينچ 206wt و 204wt رو اورديم. البته اون مدل ها كه شما گفتي فعلا در برنامه شركت نيست. كلا استقبال مشتري ها از مدل هاي داخلي و ارزون قيمت تر خيلي بيشتره.
در ضمن سرعت پاسخگويي 1952s هم 5ms هست.
در حال حاظر براي تمام دوستاني كه قصد خريد دارن چه از لحاظ قيمت و مشخصات من مدل 1755 ال جي رو پيشنهاد ميدم. مشخصات : كنتراست 10000:1 پاسخگويي 5ms طراحي بسيار زيبا،زاويه ديد وسيع. با گارانتي ماديران. قيمت هم ما ميديم 199 به مشتري!
آیا منظور شما L 1755 s هست قیمت آن چنده ؟
GH.REZAEI
19-08-2008, 09:36
lcd های زیر کدام بهتر است ؟ چرا؟
LG 17- L 1755 S یا سامسونگ 17 BF1731
ممنون
arian007
19-08-2008, 10:51
دوستان سلام
من یه 1932gw سامسونگ گرفتم به نظرم تصویرش خیلی خوبه البته باید با مانیتورهای دذیگه کنار هم مقایسه بشن تا ببینی کدوم بهتره ولی به تنهایی این مدل تصویر شفاف و خوبی داره
سلام
میشه از جزییاتش بگین .
من برای بازی و کارهای گرافیکی می خوام .
Professor Massoud
19-08-2008, 11:17
سلام
میشه از جزییاتش بگین .
من برای بازی و کارهای گرافیکی می خوام .
این هم جزئیاتش:
دوستان عزیز
samsung 2032gw فوق العاده هستش . تنها مونیتوریه که تصویرش عین مونیتورهای لپتاپ مثل آینه و تصویر نرم به شفافی آب داره . تا با چشم خودتون نبینید باور نمیکنید و من بالای 30 نوع مونیتور رو رفتم تو مغازه های مختلف و از صاحبش اجازه گرفتم و رفتم تو مونیتورش دقت کردم . حتی من بهتون قول میدم تصویر 1932 gw به پای 2032gw نمیرسه . من صرفا آزمایش تجربی کردم که البته با مشخصات دقیقی که دوست عزیزمون m659 داده بود کاملا تطبیق داره . این نوشته من به این منمظور نیست که بقیه برندها خوب نیستن . من فقط نتیجه جستجوی مغازه به مغازه و بازدید زیر دست مصرف کنندها رو خدمتتون عرض میکنم . حتی رفتم بوتیک لباس و به یارو گفتم که ممکنه یه نگاه تو مونیتورتون بندازم .
خدانگهدار
ali_ranger22
19-08-2008, 14:41
نظرتون راجبه BW 1931 plus چیه؟ بخرمش؟ قیمتش چنده
سلام دوستان
نظرتون راجب این 2 مانیتور سامسونگ مدل 2232 و 226bw چیه ؟ آیا خوب هست بخوام بخرم ؟
مرسی
سلام دوستان
نظرتون راجب این 2 مانیتور سامسونگ مدل 2232 و 226bw چیه ؟ آیا خوب هست بخوام بخرم ؟
مرسی
یه مونیتور acer پانزده اینچ سه سال کار کرده دارم. قیمت تقریبی فروشش چنده؟
shahram_yy
20-08-2008, 08:05
چند روز پیش رفتم برای خرید مانیتور lcd .
قصدم خرید LG و یا samsung بود ولی وقتی که از پشت شیشه یکی از مغازه ها چشمم افتاد به XEROX 19 اینچ واید ، بدجوری هوایی شدم.
ظاهرش واقعا زیبا بود.
پایه ، قاب ، رنگ و ...
اما متاسفانه هرچقدر که داخل گوگل جستجو کردم نتونستم مطلب کاملی در فروم های فارسی در مورد این مانیتور پیدا کنم.حتی باقی مغازه دارا هم در این مورد اطلاعات زیادی نداشتن.
1- کیفیت تصویر و دوام مانیتور.
2- سوختن پیکسلها و ...
3- خدمات پس از فروش و گارنتی.
4- کیفت تصویر در برابر مانیتور های Samsung و LG .(این مقایسه فقط از لحاظ کیفیت تصویر باشه و نه گارانتی)
اینم لینک مشخصاتش هست از سایت Xerox
البته خودش از نزدیک قیافه خیلی خیلی بهتری داره نمیدونم چرا تو ای PDF یکمی ضایع افتاده.
ولی امکانات جالبی داره
و اینکه از دوستان کسی هست که با این مانیتور کار کرده باشه و اینکه آیا راضی هست؟
wing-mirror
20-08-2008, 13:35
من امروز بازار بودم(شیراز). قیمت های bw اینجوریه:
2232 -------->330
2253--------->340
2032--------->260
2053--------->270
سوال: کسی میدونه مدل های 53 در مقایسه با 32 چطور هست؟
بچه ها 2232gw چطوره ؟ از مدل m228wa ال جی بهتره ؟
Professor Massoud
20-08-2008, 13:51
بچه ها 2232gw چطوره ؟ از مدل m228wa ال جی بهتره ؟
2232gw عالیه و از الجی واقعا بهتره. تجربه به من نشون داده که الجی زیاد خوب نیست. البته من قصد تبلیغ ندارم ولی فقط پیشنهاد دادم.
kamran2000
20-08-2008, 16:28
دوستان عزیز
samsung 2032gw فوق العاده هستش . تنها مونیتوریه که تصویرش عین مونیتورهای لپتاپ مثل آینه و تصویر نرم به شفافی آب داره . تا با چشم خودتون نبینید باور نمیکنید و من بالای 30 نوع مونیتور رو رفتم تو مغازه های مختلف و از صاحبش اجازه گرفتم و رفتم تو مونیتورش دقت کردم . حتی من بهتون قول میدم تصویر 1932 gw به پای 2032gw نمیرسه . من صرفا آزمایش تجربی کردم که البته با مشخصات دقیقی که دوست عزیزمون m659 داده بود کاملا تطبیق داره . این نوشته من به این منمظور نیست که بقیه برندها خوب نیستن . من فقط نتیجه جستجوی مغازه به مغازه و بازدید زیر دست مصرف کنندها رو خدمتتون عرض میکنم . حتی رفتم بوتیک لباس و به یارو گفتم که ممکنه یه نگاه تو مونیتورتون بندازم .
خدانگهدار
ميشه بگين چند گرفتين؟
kamran2000
20-08-2008, 16:49
نظرتون در مورد مانيتورهاي asus چيه ؟
كسي قيمت مدل pw201 رو داره ؟
اين هم مشخصاتش :
سلام
یک سوال داشتم میخواستم بپرسم من میخوام یک 22 اینچ بردارم 226BW بهتر هست یا 2232BW یا 2232GW
کلا سری BW بهتر هست یا GW?
مرسی
سلام
یک سوال داشتم میخواستم بپرسم من میخوام یک 22 اینچ بردارم 226BW بهتر هست یا 2232BW یا 2232GW
کلا سری BW بهتر هست یا GW?
مرسی
2232GW به هر حال از مدل بی مشابه بهتره .
2232gw به هر حال از مدل بی مشابه بهتره .
سلام
منظورتون چیه ؟
Mentally Art
21-08-2008, 09:29
سلام
دوستان میشه یه مانیتور CRT خوب و با کیفیت معرفی کنید؟
برا کارای گرافیکی می خوام.
مدل قبلی که داشتم: samsung dfx1793
مانیتور بدی نبود.... از این بهتر چی میتونم بگیرم؟
Professor Massoud
21-08-2008, 09:53
سلام
حالا چرا CRT؟ این ها برای چشم مضر هستن و دیگه از رده خارج شدن. ولی این مدل SAMSUNG - 17" - MB17830 مدل خوبی هست و حدودا 110 تومنه. ولی بازم میگم LCD بخر . با 215 تومن راحت میتونی یه LCD خوب بخری.
سلام
دوست گرامی !
مانیتور crt به هیچ وجه به صرفه نیست . این رو نه من بلکه همه ی کاربران رایانه بهش اعتقاد دارن .
crt واقعا برای چشم مضره . من تجربه ی کار 6 ساله با اون رو دارم . در خرید lcd شک نکن .
سلام
منظورتون چیه ؟
سلام
مدل 2232gw مجهز به صفحه ی براق lcd glare هست اما 2232bw این امکان رو نداره .
در هیچ مورد دیگه ای این دو مدل تفاوتی ندارن .
wing-mirror
21-08-2008, 11:51
دوستان، بین 2032 و 2053 کدام را ترجیح میدهید؟ این مشکل bleeding را 2032 نداره؟
Mentally Art
21-08-2008, 12:12
حالا چرا CRT؟ این ها برای چشم مضر هستن و دیگه از رده خارج شدن. ولی این مدل SAMSUNG - 17" - MB17830 مدل خوبی هست و حدودا 110 تومنه. ولی بازم میگم LCD بخر . با 215 تومن راحت میتونی یه LCD خوب بخری.
مانیتور crt به هیچ وجه به صرفه نیست . این رو نه من بلکه همه ی کاربران رایانه بهش اعتقاد دارن .
crt واقعا برای چشم مضره . من تجربه ی کار 6 ساله با اون رو دارم . در خرید lcd شک نکن .
درسته !
مانیتور خودمو گذاشتم کنار یه lcd .... واقعا قابل مقایسه نبود.... خب lcd خیلی با کیفیت تره
تو این که crt چشم رو اذیت میکنه و خریدنش به صرفه نیست که شکی نیست
ولی lcd که بدرد کارای گرافیکی نمیخوره.... یکی از دوستان تو همین فوروم یه 2032 خریده بود ( اونم گرافیک کار بود )
می گفت رنگاش طبیعی نیست ، برا همین رفت یه کالیبراتور خرید که قیمتش 100 تومن بود... یه مانیتور lcd معرفی کرد که بدرد کارای گرافیکی میخورد ولی قیمتش حدود 400 بود !
خب من نمیخوام این مسائل برام پیش بیاد.... در ضمن زاویه دید lcd هم یکم مشکل سازه...
اگه باز راه حلی داره خوشحال میشم راهنماییم کنی
در ضمن ، فکر نمی کنم عمر lcd به اندازه crt باشه... درسته؟
با samsung dfx1793 سه سال و خوردی کار کردم ، آخ هم نگفت... ولی مثل اینکه lcd بعد یه مدت از کیفیتش کم میشه و کم کم پیکسل می سوزونه...
اگه اطلاعاتم غلط هست ممنون میشم درستشو بهم بگید
ممنون از لطفتون
با تشکر
دوستان که میخوان سامسونگ صفحه براق بخرن درنگ نکنن که واقعا روی نرم شدن تصویر تو چشمان شما تاثیر داره مثل اینکه به لپتاپ نگاه میکنین . من 2032gw در حدود 295 خریدم و خیلی هم راضیم .
kasra_masiha
22-08-2008, 20:44
کل مطالب رو خوندم تقریبا
سوال 1
عمر مانیتور ال سی دی ( عمر مفید و کارایی مثل روز اول ) چقدره ؟ با روزانه 6 یا 8 ساعت کار؟ این خیلی برام مهمه ؟
عمر سی ار تی ها چطور؟
پنل 2032gw عوض شده؟
یعنی دیگه s نیست؟
kasra_masiha
22-08-2008, 22:16
1 سوال دیگه
سام سرویس مدل t190 رو رو سایتش گزاشته
کسی ازش قیمت داره؟ اومده بیرون یا نه؟
درسته !
مانیتور خودمو گذاشتم کنار یه lcd .... واقعا قابل مقایسه نبود.... خب lcd خیلی با کیفیت تره
تو این که crt چشم رو اذیت میکنه و خریدنش به صرفه نیست که شکی نیست
ولی lcd که بدرد کارای گرافیکی نمیخوره.... یکی از دوستان تو همین فوروم یه 2032 خریده بود ( اونم گرافیک کار بود )
می گفت رنگاش طبیعی نیست ، برا همین رفت یه کالیبراتور خرید که قیمتش 100 تومن بود... یه مانیتور lcd معرفی کرد که بدرد کارای گرافیکی میخورد ولی قیمتش حدود 400 بود !
خب من نمیخوام این مسائل برام پیش بیاد.... در ضمن زاویه دید lcd هم یکم مشکل سازه...
اگه باز راه حلی داره خوشحال میشم راهنماییم کنی
در ضمن ، فکر نمی کنم عمر lcd به اندازه crt باشه... درسته؟
با samsung dfx1793 سه سال و خوردی کار کردم ، آخ هم نگفت... ولی مثل اینکه lcd بعد یه مدت از کیفیتش کم میشه و کم کم پیکسل می سوزونه...
اگه اطلاعاتم غلط هست ممنون میشم درستشو بهم بگید
ممنون از لطفتون
با تشکر
دوست عزیز توجه کن شما اگه کار با رنگ میکنی بهتره سراغ LCD های حرفه ای باشی که قیمتش میره رو یک میلیون برای سامسونگ (XL20)
در غیر این صورت مانیتورهای حاضر خوب هستن.
یک نکته ی دیگه اینکه ممکنه از کیفیت (در اصل شدت روشنایی) LCD ها با گذشت زمان کاسته بشه ولی پیکسل نمیسوزونه ( ماشین نیست که روغن بسوزونه!)
پیکسل سوخته بر میگرده به کارخانه ی سازنده ی پنل و چیزی نیست که بعد از گذشت زمان پیش بیاد .. از اول هستش.
شما کلا به نظر من دنبال سری EZ از LG باش.
راهمایی کلی تر اینکه دنبال رزولوشن بالاتر با Refresh rate بالاتر باش (چشمت رو کمتر اذیت میکنه)
masood hashemy
23-08-2008, 08:18
من میخواهم یک ال سی دی 20 اینچ بخرم که دو مدل از ال جی نظرم را جلب کرد: L206 و L207 البته در اسمشان پسوندهایی هم دارند که ننوشتم. به نظر شما کدام بهتر است؟ آیا تصاویر شارپی میدهند؟ و قیمتشان چند است؟
Professor Massoud
23-08-2008, 08:59
من میخواهم یک ال سی دی 20 اینچ بخرم که دو مدل از ال جی نظرم را جلب کرد: L206 و L207 البته در اسمشان پسوندهایی هم دارند که ننوشتم. به نظر شما کدام بهتر است؟ آیا تصاویر شارپی میدهند؟ و قیمتشان چند است؟
به نظر ما الجی دیگه داره بی کیفیت کار میکنه. عمر LCD های اون هم پایینه. البته تجربه اینو میگه. مدل SAMSUNG - 20" - 2032 BW با قیمت حدود 280 نظر ما رو خیلی بیشتر از الجی جلب کرد.
masood hashemy
23-08-2008, 12:09
به نظر ما الجی دیگه داره بی کیفیت کار میکنه. عمر LCD های اون هم پایینه. البته تجربه اینو میگه. مدل SAMSUNG - 20" - 2032 BW با قیمت حدود 280 نظر ما رو خیلی بیشتر از الجی جلب کرد.
ولی Samsung SyncMaster 2032 BW در مقابل این دو مدل ظاهر زیبایی نداره! انرژی مصرف 50 وات دارد و کنتراستش نسبت به L207 کمتره.یک جایی از L206WU انتقاد کرده بود گفته بود :
Narrow viewing angle; unattractive rear design; no HDCP support; running on USB uses CPU resources.
این عکس L207WT : من در وسایل کامپیوتری از رنگ مشکی خوشم میاد.نگاه کنید چه باحاله.
ولی به نظر شما چی؟
kavehmech
23-08-2008, 13:10
با درود
قيمت 2232gw چنده الان؟
kasra_masiha
23-08-2008, 13:45
کل مطالب رو خوندم تقریبا
سوال 1
عمر مانیتور ال سی دی ( عمر مفید و کارایی مثل روز اول ) چقدره ؟ با روزانه 6 یا 8 ساعت کار؟ این خیلی برام مهمه ؟
عمر سی ار تی ها چطور؟
پنل 2032gw عوض شده؟
یعنی دیگه s نیست؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Professor Massoud
23-08-2008, 14:19
با درود
قيمت 2232gw چنده الان؟
متاسفانه قیمت ندارم. دوستان جواب بدن : 2232gw چنده؟ ممنون میشم.
پروفسور جان میشه تجربت رو بگی؟
شما از لفظ "ما" استفاده میکنی ، می خوام بدونم شما آیا با تیمی LCD های مختلف رو تست میکنی و به این نتیجه رسیدی؟
kasra_masiha
24-08-2008, 01:40
اگه سوال من اشتباه بود یا خیلی پیش پا افتاده خوشحال میشم بگید بهم
ولی باز سوالیه که دارم و به جواب میخوام برسم این خیلی ایراد داره؟
احساس میکنم فرق میگذارید بین اعضا ی فروم . امید وارم اشتباه کرده باشم
farshad9
24-08-2008, 02:28
ولی Samsung SyncMaster 2032 BW در مقابل این دو مدل ظاهر زیبایی نداره! انرژی مصرف 50 وات دارد و کنتراستش نسبت به L207 کمتره.یک جایی از L206WU انتقاد کرده بود گفته بود :
Narrow viewing angle; unattractive rear design; no HDCP support; running on USB uses CPU resources.
این عکس L207WT : من در وسایل کامپیوتری از رنگ مشکی خوشم میاد.نگاه کنید چه باحاله.
ولی به نظر شما چی؟
مدل 2053 هم مدتی است که وارد بازار شده و نسبت به 2032 تغیراتی از جمله اینکه 10 وات مصرف انرژیش کمتر شده و به 40 وات رسیده کنتراست هر دو 1 به 1000 هست اما کنتراست دینامیک 2053 به 1 به 8000 رسیده
shahram_yy
24-08-2008, 08:09
قصدم خرید LG و یا samsung بود ولی وقتی که از پشت شیشه یکی از مغازه ها چشمم افتاد به XEROX 19 اینچ واید ، بدجوری هوایی شدم.
ظاهرش واقعا زیبا بود.
پایه ، قاب ، رنگ و ...
اما متاسفانه هرچقدر که داخل گوگل جستجو کردم نتونستم مطلب کاملی در فروم های فارسی در مورد این مانیتور پیدا کنم.حتی باقی مغازه دارا هم در این مورد اطلاعات زیادی نداشتن.
2- سوختن پیکسلها و ...
4- کیفت تصویر در برابر مانیتور های Samsung و LG .(این مقایسه فقط از لحاظ کیفیت تصویر باشه و نه گارانتی)
البته خودش از نزدیک قیافه خیلی خیلی بهتری داره نمیدونم چرا تو ای PDF یکمی ضایع افتاده.
ولی امکانات جالبی داره
کسی نمیتونه در این زمینه منو راهنمایی کنه؟
حدود یک هفته هست که این پست رو فرستادم و هر روز هم میام سر میزنم ، ولی اصلا در موردش هیچ صحبتی نشده.
shahram_yy
24-08-2008, 08:35
ظاهرش واقعا زیبا بود.
پایه ، قاب ، رنگ و ...
2- سوختن پیکسلها و ...
ولی امکانات جالبی داره
حدود یک هفته هست که این پست رو فرستادم و هر روز هم میام سر میزنم ، ولی اصلا در موردش هیچ صحبتی نشده.
Professor Massoud
24-08-2008, 08:38
پروفسور جان میشه تجربت رو بگی؟
شما از لفظ "ما" استفاده میکنی ، می خوام بدونم شما آیا با تیمی Lcd های مختلف رو تست میکنی و به این نتیجه رسیدی؟
منظورم من و اقوامم و دوستانم بود. اونهایی که الجی داشتن راضی نبودن. البته نمیخوام تبلیغ کنم یا ذهنیت مردم رو نسبت به الجی خراب کنم. حالا که خودم سامسونگ دارم و سه سال باهاش کار میکنم به هیچ مشکلی بر نخوردم. منظورم این بود.
Professor Massoud
24-08-2008, 08:41
اگه سوال من اشتباه بود یا خیلی پیش پا افتاده خوشحال میشم بگید بهم
ولی باز سوالیه که دارم و به جواب میخوام برسم این خیلی ایراد داره؟
احساس میکنم فرق میگذارید بین اعضا ی فروم . امید وارم اشتباه کرده باشم
دوست عزیز اگه من رو میگی ، شک نکن اگه بلد بودم جواب میدادم. از دوستان دیگه تقاضا میکنم جواب بدن.
kamran2000
24-08-2008, 12:19
كسي قيمت 2053bw Samsung رو داره؟
اين مدل بهتره يا 2032gw ؟
kamran2000
24-08-2008, 12:22
kasra_masiha
24-08-2008, 14:10
یه نکنه جالب تو این فروم هست
اصلا از گزینه تشکر استفاده نمیشه !!!!!!
Mentally Art
24-08-2008, 20:03
دوست عزیز توجه کن شما اگه کار با رنگ میکنی بهتره سراغ LCD های حرفه ای باشی که قیمتش میره رو یک میلیون برای سامسونگ (XL20)
در غیر این صورت مانیتورهای حاضر خوب هستن.
یک نکته ی دیگه اینکه ممکنه از کیفیت (در اصل شدت روشنایی) LCD ها با گذشت زمان کاسته بشه ولی پیکسل نمیسوزونه ( ماشین نیست که روغن بسوزونه!)
پیکسل سوخته بر میگرده به کارخانه ی سازنده ی پنل و چیزی نیست که بعد از گذشت زمان پیش بیاد .. از اول هستش.
شما کلا به نظر من دنبال سری EZ از LG باش.
راهمایی کلی تر اینکه دنبال رزولوشن بالاتر با Refresh rate بالاتر باش (چشمت رو کمتر اذیت میکنه)
ممنون از راهنمييت
حالا اين کیفیت (در اصل شدت روشنایی) بعد از چه مدتي شروع به کم شدن ميشه؟
ممکنه بعد از چند سال به يه حدي برسه که ديگه قابل استفاده نباشه؟
چون حداقل روزي 7-8 ساعت با کامپيوتر کار دارم
ميشه چند مدل از همون سري ez رو معرفي کنيد؟ .... تو رنج زير 300 تومن مدلي داره؟
wing-mirror
24-08-2008, 22:23
قیمت این مدل 270 هزار تومان است. و قیمت 2032bw ا 260 هزار تومان. gw باید 10 تومان گرونتر باشه.
wing-mirror
24-08-2008, 22:46
ولی به نظر شما چی؟
مدل 2053 هم مدتی است که وارد بازار شده و نسبت به 2032 تغیراتی از جمله اینکه 10 وات مصرف انرژیش کمتر شده و به 40 وات رسیده کنتراست هر دو 1 به 1000 هست اما کنتراست دینامیک 2053 به 1 به 8000 رسیده
2053 از نظر ظاهر هم بهتر از 2032 هست.
kavehmech
24-08-2008, 22:48
قيمت 2232gw امروز قيمت گرفتم 359000 تومن
kasra_masiha
24-08-2008, 23:21
2032gw بهتره ( از لحاظ کیفییت تصویر ) یا 2053bw
اگه از نزدیک تصویر هر دو رو دیدین ممنون میشم نظر بدین
؟؟؟؟؟:24:
Professor Massoud
24-08-2008, 23:23
GW معمولا بهتر از BW کار میکنه.
kasra_masiha
24-08-2008, 23:26
GW معمولا بهتر از BW کار میکنه.
شما تصویر هردو رو دیدین؟
Professor Massoud
24-08-2008, 23:37
شما تصویر هردو رو دیدین؟
نه. با خوندن پستهای همین تایپک به این نتیجه رسیدم.
wing-mirror
25-08-2008, 01:32
کل مطالب رو خوندم تقریبا
سوال 1
عمر سی ار تی ها چطور؟
پنل 2032gw عوض شده؟
یعنی دیگه s نیست؟
راجع به عمر چیزی نمیدونم. کسی دیگه زیاد دنبال مانیتور CRT نیست. و فکر کنم LCD ها هم به اندازه کافی عمر کنن. درباره پنل: من دوستی میشناسم که تقریبا یک ماهه 2032 گرفته (بعد از ارزان شدن) و پنلش هم هنوز S هست. اما تاریخ تولیدش مال قدیمه.
اگه از نزدیک تصویر هر دو رو دیدین ممنون میشم نظر بدین
بین سه مدل باید مقایسه کرد: 2032bw 2032gw 2053bw
کلا گفته میشه که gwها تصویر بهتری دارند و به همین علت کمی گرانتر هستند. البته من تصویر را مقایسه نکردم و به نظرم تفاوت قیمت اگر از 10 تومان بیشتر باشه نمی ارزه. این که دوستی گفته تصویرش "تو چشم شما نرمه" و "مثل لپ تاپه" را من نمی فهمم یعنی چه. لپ تاپ را هیچ کس به خاطر تصویرش تحسین نمیکنه که! لپ تاپ محاسن دیگه ای داره.
قیمت 2032bw حدود 260 هست.
2053 مدل جدیدی هست با قیمت 270 هزار تومان و اصلا مدل gw نداره و فقط bw داره. ظاهرش نسبت به 2032 به نظر من بهتره و مصرف برقش کمتره. اما کسی زیاد اطلاع نداره که تصویرش نسبت به 2032 چطور هست. مشكل back light bleeding را هم معمولا دارند اما خوب این مشکل را 2032 ها هم ممکنه داشته باشند و زیاد هم مشکل مهمی نیست.
مدلهای 22 اینچ هم 70 تومان گران تر هستند. 2232bw حدود 330 تومان و 2253 حدود 340 تومان.
دوست عزیز من یک مدتی نبودم ، شما اسم شرکتی رو که گارانتی میکنه این Xerox ها رو بگو تا یک تحقیقی بکنم برات.
منظورم من و اقوامم و دوستانم بود. اونهایی که الجی داشتن راضی نبودن. البته نمیخوام تبلیغ کنم یا ذهنیت مردم رو نسبت به الجی خراب کنم. حالا که خودم سامسونگ دارم و سه سال باهاش کار میکنم به هیچ مشکلی بر نخوردم. منظورم این بود.
ممنون دوست عزیز.
ممنون از راهنمييت
حالا اين کیفیت (در اصل شدت روشنایی) بعد از چه مدتي شروع به کم شدن ميشه؟
ممکنه بعد از چند سال به يه حدي برسه که ديگه قابل استفاده نباشه؟
چون حداقل روزي 7-8 ساعت با کامپيوتر کار دارم
ميشه چند مدل از همون سري ez رو معرفي کنيد؟ .... تو رنج زير 300 تومن مدلي داره؟
شصت هزار ساعت (حدود 5 سال برای غالب کاربرها). به تدریج قدرت منبع نوری LCD کم میشه و تصویر تاریک میشه
اطلاعات بیشتر (اگه زبانت خوبه حتما بخون):
البته به شرکت سازنده هم بر میگرده ، برخی شرکت ها عنوان کردن که به 80000 ساعت هم رسیدن (راست و دروغش با خودشون)
کلا عمر CRT ها خیلی بیشتر از این LCD هاست.
سوال دومت رو نمی تونم جواب بدم ولی به طور منطقی باید بعد از چندین سال (شاید 7-8 ) دیگه اون چنان قابل بهره برداری نباشه.
در موزد قیمت و انواع EZ ها اطلاعات کاملی ندارم ولی یک نگاهی به CRT های مادیران کردم ، بهترینشون T730PU بود که قیمتش هم حدود 144 زده.
کلا توی اینترنت هم تنها چیزی که پیدا کردم درایور هاش بود.
من به شخصه فکر میکنم بری سراغ LCD بهتره ولی اگه بازم اصرار داری فکر کنم هانسول ها هم مدل های حرفه داشته باشن.
kasra_masiha
25-08-2008, 01:45
تا جایی که یادمه همه 2032gw رو تایید کردن نه این مدل رو؟
راجع به عمر چیزی نمیدونم. کسی دیگه زیاد دنبال مانیتور CRT نیست. و فکر کنم LCD ها هم به اندازه کافی عمر کنن. درباره پنل: من دوستی میشناسم که تقریبا یک ماهه 2032 گرفته (بعد از ارزان شدن) و پنلش هم هنوز S هست. اما تاریخ تولیدش مال قدیمه.
بین سه مدل باید مقایسه کرد: 2032bw 2032gw 2053bw
کلا گفته میشه که gwها تصویر بهتری دارند و به همین علت کمی گرانتر هستند. البته من تصویر را مقایسه نکردم و به نظرم تفاوت قیمت اگر از 10 تومان بیشتر باشه نمی ارزه. این که دوستی گفته تصویرش "تو چشم شما نرمه" و "مثل لپ تاپه" را من نمی فهمم یعنی چه. لپ تاپ را هیچ کس به خاطر تصویرش تحسین نمیکنه که! لپ تاپ محاسن دیگه ای داره.
قیمت 2032bw حدود 260 هست.
2053 مدل جدیدی هست با قیمت 270 هزار تومان. ظاهرش به نظر من بهتره و مصرف برقش کمتره. اما کسی زیاد اطلاع نداره که تصویرش نسبت به 2032 چطور هست. مشكل back light bleeding را هم معمولا دارند اما خوب این مشکل را 2032 ها هم ممکنه داشته باشند و زیاد هم مشکل مهمی نیست.
مدلهای 22 اینچ هم 70 تومان گران تر هستند. 2232bw حدود 330 تومان و 2253 حدود 340 تومان.
دوست عزیز شما چه جوری فهمیدی که پنل هنوز هم S هستش؟
در مورد GW هم قبلا گفتم که این سری یک پوشش روی سطحشون دارن که به گفته ی سامسونگ از شکست رنگ ها جلوگیری می کنه (به علاوه ورژن جدید Magic Color در 2032 GW)
این سری جزو سری ART سامسونگ هستش:
Backlight Bleeding هم منحصر به هیچ مانیتوری نیست (از دل گرفته تا سامسونگ و LG ) و البته اگه شدید باشه مشکل مهمی هم هست.
kasra_masiha
25-08-2008, 02:36
دوست عزیز شما چه جوری فهمیدی که پنل هنوز هم S هستش؟
در مورد GW هم قبلا گفتم که این سری یک پوشش روی سطحشون دارن که به گفته ی سامسونگ از شکست رنگ ها جلوگیری می کنه (به علاوه ورژن جدید Magic Color در 2032 GW)
این سری جزو سری ART سامسونگ هستش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBacklight Bleeding هم منحصر به هیچ مانیتوری نیست (از دل گرفته تا سامسونگ و LG ) و البته اگه شدید باشه مشکل مهمی هم هست.
یعنی به خاطر این پوشش که 2053 نداره
2032 gw تصویر بهتری میده؟
masood hashemy
25-08-2008, 07:30
همه از 2053 و 2032 صحبت کردند اگر میگویید اینها نسبت به Lg L207 بهتره پس چرا انتقادی از L207 نکردید؟! نظرتون در مورد L207 هم بگویید.
Professor Massoud
25-08-2008, 08:00
همه از 2053 و 2032 صحبت کردند اگر میگویید اینها نسبت به Lg L207 بهتره پس چرا انتقادی از L207 نکردید؟! نظرتون در مورد L207 هم بگویید.
چون سرکوفت زدن به مارکهای دیگه و انتقاد از اونها خلاف مقرراته !!! ولی شما خودت با خوندن این پستها باید متوجه قضیه بشی.
shahram_yy
25-08-2008, 08:11
بابا جون مادرتون یکی هم به داد من برسه .
مانیتور زیکراکس xm7-20w بخرم یا نخرم.
فقط دارید با همدیگه سر LG و samsung کل کل میکنید.
vahidpsr
25-08-2008, 09:19
من ديروز يك 1953 سامسونگ خريدم ، وقتي از پايين و بالا بهش نگاه مي كنم تصوير كاملا تغيير مي كنه و تقريبا محو ميشه و از زاويه بغل هم تا 140 يا 150 درجه نسبتا خوبه ولي بيشتر كه ميشه تصوير رو به محو شدن ميره . آيا اين مشكل رو فقط اين مدل داره و يا مثلا مدلهايي نظير ال جي 1952s هم همين مشكل رو دارند؟
wing-mirror
25-08-2008, 10:03
با خوندن این فروم نتیجه میگیری در مورد 19 ها الجی 1952 توصیه میشه؛ چون پنل 19های سامسونگ خوب نیست (البته در مورد 1953 سامسونگ بحث نشده و شاید بهتر از الجی باشه) و در مورد 20 و 22 سامسونگ توصیه میشه. به نظر من با تغییر قیمت 40 هزار تومانی 20 اینچ سامسونگ، خریدش کاملا به صرفه تر از 19 هست چون رزولوشن بالاتری داره. شما میتونی با 260 تومن یک 20 اینچ بگیری.
wing-mirror
25-08-2008, 10:21
تا جایی که یادمه همه 2032gw رو تایید کردن نه این مدل رو؟
من صفحه لپ تاپ های glare را دیدم. مثل آینه هست و نور پشت سر را منعکس میکنه. مخصوصا اگر پنجره باشه. برعکس در تبلیغ سامسونگ گفته این ویژگی جلوی انعکاس را میگیره. شکل هم کشیده و جالبه که در شکل معلومه این صفحه مثل آینه نور را با همان زاویه برمیگردونه.
بعضی جاها دیدم "Anti Glare" را به عنوان ویژگی خوب تبلیغ میکنند.
vahidpsr
25-08-2008, 11:39
به نظر من كنتراست در lcd حرف اول را ميزنه اگر شما يك 20 اينچ با كنتراست ديناميك 1:2000 بگيريد و كنار يك 19 اينچ با كنتراست 1:8000 بگذاريد واقعا متاسف مي شويد كه چرا 20 اينچ اينقدر كيفيت رنگ پاييني دارد. من خودم قصد خريد يك 2053 با كنتراست 1:8000 را داشتم كه الان 280 تومن قيمت داره و نسبت به 1953 با قيمت 211 تومن خيلي گرون به نظر مي رسه و لذا همون 1953 را انتخاب كردم. (در مورد 2032 همون بحث كنتراست پايين مطرح است و فكر كنم ديگه 2032 با ورود 2053 ديگه بازاري نداره)
البته بعضي ها ميگن اين 1:8000 كنتراست ديناميك است و كنتراست استاتيك همان 1:1000 است . ولي بايد توجه داشت كه همين كنتراست ديناميك بالا تغير كيفيت رنگ محسوسي به مانيتور ميده . كافي است سري به بازار رضا بزنيد و مانيتورهاي با كنتراست 1:2000 را با 1:8000 مقايسه كنيد ( مثلا يكي از مغازه ها مانيتور 1932 را كنار 1953 گذاشته ) آنقدر كيفيت رنگ 1:8000 بيشتر هست كه كاملا به چشم مي آد.
الان من مطمئن هستم تصوير 1953 سامسونگ بهتر از 1952 ال جي است ولي در مورد زاويه ديد در پست 453 سوال داشتم كه اگر كسي جواب بده ممون مي شم
shahram_yy
25-08-2008, 13:44
نوشته شده توسط M659
دوست عزیز من یک مدتی نبودم ، شما اسم شرکتی رو که گارانتی میکنه این Xerox ها رو بگو تا یک تحقیقی بکنم برات.
خدمتتون عرض کنم که ضمانت نامه 2 ساله تاتونگ داره و 3 ماه تعوض.
البته من بیشتر دوست دارم بدونم که کیفیت تصویر و طول عمرش چطوره.
خود مغازه داره که میگفت کیفیت تصویرش اصلا با سامسونگ و الجی قابل مقایسه نیست و خیلی خیلی بهتره.
یکی از نکات جالبش هم این بود که یک صفحه نازک کاملا صاف و شفاف شیشه ای روی Lcd رو پوشونده.
کنتراست 1:3000 دینامیک هست و زمان پاسخ گویی 5 میلی ثانیه.
دوتا ورودیvga و 1 دونه Dvi داره که میشه از توی منوهاش در هر زمان یکی رو انتخاب کرد و خودش سوئیچ میکنه به همون.
یکیش رو برای تست روشن کرد و کیفیت تصویرش رو دیدم .به نظرم کاملا شفاف و خوب بود.
ولی متاسفانه من تصویر مانیتور های دیگه رو توی بازار زیاد ندیدم و نمیدونم بقیه چطور هستند.
اینجا اکثر مغازه دارا حاضر نیستن که برای مشتری وقت بزارن و نمونه های مختلف رو نشون بدن.
سلام دوستان خوبم
2 ساعتی شد تا کل اين تاپيک رو بخونم! :wac:
امّا ارزششو داشت! :20:
فکر نکنم هيچ کدوم از دوستان الان وضع خريدشون مثل من اينقدر داغ باشه!
من امروز به قصد خريد 2032GW رفتم بازار ايران و گفت نيست و اصلا هم گير نمياد!
و فقط 2032BW هست 280!
نهايتآ بايد فردا برم دنبالش!
شاید قسمت بود بیام و این تاپیک رو ببینم! :27:
از اين تاپيک رسيدم فقط به 2 مانيتور 2032GW و 2053BW
کدوم يکی؟
:41:
از 2053 خوشم اومده!
به نظرم و به قول دوست خوبم بايد جای 2032 رو بگيره!!!
فقط امیدم به پنل S در 2032 بود وGlare بودنش در GW!
از پنل و ساخت کجا بودن 2053 کسی خبر داره؟
آیا میشه با اطمینان نظرم رو از 2032 عوض کنم به 2053؟
الان هم ديدم توي سايت سام سرويس چند مدل رو جديد معرّفی کرده که يکيش همين 2053 هست.
نظرتون چيه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن فردا صبح يا نهایتا آخر هفته بايد مانيتور خريده برگردم شهرمون ها!!! :13:
راستی کجا برم اين مدلها رو گيرم بياد؟
ايران فقط 4 مدل داشت!!!!
و سؤال آخر!
کارت گرافیک Sparkle 8500GT با اين مانيتور براي همه کاری به جز فيلم و بازی چطوره؟
ممنون از لطف همه ی دوستان
vahidpsr
25-08-2008, 17:41
دوست عزيز من كاري به صفحه glare و نوع پنل ندارم (هرچند كاملا معتقدم كه 100 درصد مانيتورهاي سامسونگ كه تقريبا در يك رنج قيمتي (بين 200 تا 280) قرار دارند همگي از يك نوع پنل استفاده مي كنند) شما كافي است كيفيت رنگ 2053 را با 2032 مقايسه كنيد ( اگر پشت ويترين مغازه اي توانستيد پيدا كنيد) به راحتي متوجه مي شويد 2053 كيفيت رنگ بسيار بهتري نسبت به 2032 داره.
kasra_masiha
25-08-2008, 18:26
خود مغازه داره که میگفت کیفیت تصویرش اصلا با سامسونگ و الجی قابل مقایسه نیست و خیلی خیلی بهتره.
یکی از نکات جالبش هم این بود که یک صفحه نازک کاملا صاف و شفاف شیشه ای روی Lcd رو پوشونده.
دوتا ورودیvga و 1 دونه Dvi داره که میشه از توی منوهاش در هر زمان یکی رو انتخاب کرد و خودش سوئیچ میکنه به همون.
ولی متاسفانه من تصویر مانیتور های دیگه رو توی بازار زیاد ندیدم و نمیدونم بقیه چطور هستند.
اینجا اکثر مغازه دارا حاضر نیستن که برای مشتری وقت بزارن و نمونه های مختلف رو نشون بدن.
منم گیر شمارو دارم یکی از دوستام مغازه داره بهم میگه واسه هرکی اوردم زیراکس رو راضی بوده
به منم همینو پیشنهاد داد شما چند قیمت داری ازش ؟
باز شما خودت تصویرشو دیدی من اصلا خود مانیتورو هم فقط تو عکس دیدم
اقا میگه از گرافیک بزنی اینو بخری ارزش داره
ممنم مثل تو گیر کردم این مانیتور رو نه کسی داره نا کسی تصویرشو دیده !!!!!!!!!!!
به نتیجه رسیدی منم در جریان بزار
kasra_masiha
25-08-2008, 18:28
منم گیر شمارو دارم یکی از دوستام مغازه داره بهم میگه واسه هرکی اوردم زیراکس رو راضی بوده
میگه مشخصات زیراکس همئنه که واقعا هست و مثل مانیتورر هایه دیگه فقط عدد رو کاغذ نیست .
دوست عزيز من كاري به صفحه glare و نوع پنل ندارم (هرچند كاملا معتقدم كه 100 درصد مانيتورهاي سامسونگ كه تقريبا در يك رنج قيمتي (بين 200 تا 280) قرار دارند همگي از يك نوع پنل استفاده مي كنند) شما كافي است كيفيت رنگ 2053 را با 2032 مقايسه كنيد ( اگر پشت ويترين مغازه اي توانستيد پيدا كنيد) به راحتي متوجه مي شويد 2053 كيفيت رنگ بسيار بهتري نسبت به 2032 داره.
شما این مورد رو خودتون دیدید؟
کجا می تونم این مدل رو گیر بیارم؟
farshad9
25-08-2008, 21:07
من ديروز يك 1953 سامسونگ خريدم ، وقتي از پايين و بالا بهش نگاه مي كنم تصوير كاملا تغيير مي كنه و تقريبا محو ميشه و از زاويه بغل هم تا 140 يا 150 درجه نسبتا خوبه ولي بيشتر كه ميشه تصوير رو به محو شدن ميره . آيا اين مشكل رو فقط اين مدل داره و يا مثلا مدلهايي نظير ال جي 1952s هم همين مشكل رو دارند؟
مانیتورهای سامسونگ 19 اینچ و کمتر اکثرا ساخت داخل هستن و پنل بیکیفیتی در اونها استفاده میشه بعنوان مثال در مورد همین 1953 در حالی که سامسونگ چند ماه بود که این مدل رو به بازار فرستاده بود حدود یک ماه پیش سام سرویس توی تبلیغاتش در مورد این مدل نوشته بود که تولید آینده !!!
vahidpsr
26-08-2008, 00:05
مانیتورهای سامسونگ 19 اینچ و کمتر اکثرا ساخت داخل هستن و پنل بیکیفیتی در اونها استفاده میشه بعنوان مثال در مورد همین 1953 در حالی که سامسونگ چند ماه بود که این مدل رو به بازار فرستاده بود حدود یک ماه پیش سام سرویس توی تبلیغاتش در مورد این مدل نوشته بود که تولید آینده !!!
يعني شما ميگيد كه مدل 2032 و يا 2053 اين مشكل رو ندارند؟ شايد شما فكر كرديد با كمي تغير در زاويه ديد كيفيت تصوير تغير ميكنه . منظورم نگاه از بالا و پايين با زاويه ديد 60 در جه نسبت به افق است . مثلا وقتي كه مي خواهم فيلمي نگاه كنم و روي زمين دراز مي كشم و به مانيتورم كه روي ميز است نگاه مي كنم تغير روشنايي ك�
farshad9
26-08-2008, 00:51
يعني شما ميگيد كه مدل 2032 و يا 2053 اين مشكل رو ندارند؟ شايد شما فكر كرديد با كمي تغير در زاويه ديد كيفيت تصوير تغير ميكنه . منظورم نگاه از بالا و پايين با زاويه ديد 60 در جه نسبت به افق است . مثلا وقتي كه مي خواهم فيلمي نگاه كنم و روي زمين دراز مي كشم و به مانيتورم كه روي ميز است نگاه مي كنم تغير روشنايي ك�
مشکلی که شما مطرح میکنید مربوط به پانل های C میباشد که از جمله مشکلاتش همین زاویه دید کمتر هست فریب تبلیغات سام سرویس هم نخورید که زاویه دید عمودی و افقی رو 170 درجه میزنه این مدلها در بازارهای جهانی با کیفیت بالا عرضه میشن ولی توی ایران به لطف سام سرویس و البته با خیانت سامسونگ به مصرف کننده ایرانی کیفیتشون به این روز میفته
shahram_yy
26-08-2008, 08:22
میگه مشخصات زیراکس همئنه که واقعا هست و مثل مانیتورر هایه دیگه فقط عدد رو کاغذ نیست .
به من قیمت 335 تومن دادن.
اگه قیافش رو از نزدیک ببینی ، اصلا قابل مقایسه با عکسش نیست.خیلی شکیل و زیباس.طراحیش نقص نداره.
متاسفانه مانیتور های دیگه مثل سامسونگ و ال جی خیلی بیریخت هستند.مخصوصا سامسونگ.پایه هاشون آدم رو یاد گلدون میندازه.
برای همین موندم که چی کار کنم.
از طرفی کیفیت هیچ کدوم رو در کنار هم دیگه ندیدم.
از طرفی زیراکس رو کسی نمیشناسه.
از طرفی سامسونگ و ال جی از نظر قیافه اصلا با این زیراکس 20 اینچ قابل مقایسه نیستن.
از طرفی هیچ کس توی فروم های فارسی در مورد زیراکس هیچ حرفی نزده.(چه خوب و چه بد.)
موندم بخدا چی کار کنم.
masood hashemy
26-08-2008, 08:45
ببخشید که باز هم مینویسم.
مشخصات L207WT LG :
مشخصات 2053 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا 2053 دکمه تبدیل تصویر به 4:3 را دارد؟ من از صفحه های براق خوشم نمی آید ضایع هستند براق بودن صفحه 2053 چگونه است؟
فقط در یک چیز مانده ام! با توجه به اینکه این محصولات در ایران مونتاژ میشوند در نهایت کدام بهتر است؟من میخواهم یکی از آنها را بخرم پس هر کدام که بهتر باشد میخرم.
jaber1361
26-08-2008, 09:43
مقایسه مانیتورهای سامسونگ
مقایسه کلی مانیتورها
متاسفانه از زیراکس فقط یک مانیتور حضور داره
jaber1361
26-08-2008, 09:48
اینم یک مقایسه کهLG L1932P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ربته اول را آورده :
البته فکر کنم لینک بدردنخوریه:41::worried:
gamekhor2007
26-08-2008, 09:54
من قصد خرید Lcd دارم.بودجم هم آخرش 250.کیفیت و کارایی و گارانتی خوب و قیمت مناسب رو داشته باشه.بین Samsung و Lg گیر کردم.بعضی ها میگن سامسونگ ها رو ایران مونتاژ میکنه هو از این حرفا و میگن Lg ها وارداتی هستن.درسته؟ کدام یکی واقعا بهتره؟
shahram_yy
26-08-2008, 09:57
قیمت این 2053 چنده و تو اصفهان از کجا میشه خرید؟
shahram_yy
26-08-2008, 10:27
یافتم.
قیمت 280 تومن.
آدرسش رو هم پیدا کردن.
حالا فقط میمونه تصمیم نهایی و اونم اینه که سامسونگ 2053 رو بخرم یا زیراکس.
کسی هست که 2053 داشته باشه و از کیفیتش ناراضی باشه؟
vahidpsr
26-08-2008, 10:34
مشکلی که شما مطرح میکنید مربوط به پانل های C میباشد که از جمله مشکلاتش همین زاویه دید کمتر هست فریب تبلیغات سام سرویس هم نخورید که زاویه دید عمودی و افقی رو 170 درجه میزنه این مدلها در بازارهای جهانی با کیفیت بالا عرضه میشن ولی توی ایران به لطف سام سرویس و البته با خیانت سامسونگ به مصرف کننده ایرانی کیفیتشون به این روز میفته
يعني در يك كلام شما مي گوييد كه lcd هاي ساخت كره و يا ساخت ژاپن زاويه ديد كامل دارند (مثلا lcd روي ميز 1 متري باشه و از روي زمين به آنها نگاه كنيم مثل crt تصوير را كامل نشون ميده) و آنهايي كه ساخت داخل هستند نور تصوير را تغير مي دهندو تغيرات در تصوير ديده ميشه؟
یافتم.
قیمت 280 تومن.
آدرسش رو هم پیدا کردن.
حالا فقط میمونه تصمیم نهایی و اونم اینه که سامسونگ 2053 رو بخرم یا زیراکس.
کسی هست که 2053 داشته باشه و از کیفیتش ناراضی باشه؟
شهرام جان
آقا مدل ا اين xerox چی هست؟
چون من خودم هم در اين مدل و رنج موندم.
ميخوام بپرسم چرا 2032 رو از ليست انتخابات حذف کردی؟
shahram_yy
26-08-2008, 10:50
مدل دقیق زیراکس XM7_20w هست.
2032 رو بخاطر ظاهر خنده دارش (به نظر من مثل گلدون میمونه) از انتخاب خارج کردم.
حالا بین 2053 و زیراکس موندم.
2053 قیمتش 280 هست و زیراکس قیمتش 335 هست.
خدمات پس از فروش سامسونگ هم که مسلما بهتر از تاتونگ باید باشه.
حالا فقط میمونه دو تا چیز مهم.
1-ظاهر زیباتر زیراکس
2-کیفیت تصویرشون که نمیدونم کدومش بهتره.
از دوستان فروم کسی تصاویری از 2232 gw داره ؟ منظورم تصاویر حرفه ایه که از زوایای مختلف گرفته میشه و درصد دید رو از درجات مختلف مشخص میکنه .
wing-mirror
26-08-2008, 12:32
1-ظاهر زیباتر زیراکس
شما با 340 میتونی یک 2253 بخری. قیمت زیراکس بالاست.
2053 را 270 هم میتونی بخری. البته الان تو بازار نیست و هفته دیگه ممکنه بیاد.
1-ظاهر زیباتر زیراکس
راستش منم از ظاهر 2032 خوشم نمیاد اما به دلیل کیفیت پنل و کیفیت تصویر انتخاب اولم بود!
اما 2053 کمی دو دلم کرد!
xerox رو هم اصلآ نمیشناسم!
اما مشخصاتش که خوبه (نه مثل اون دو تا!) و همینطور هم ظاهرش!!!
xerox رو کجا میشه گیر آورد؟
نمیدونم حالا چه کنم! :13:
وقت هم ندارم!
شاید فقط امروز و فردا!
shahram_yy
26-08-2008, 14:03
راستش منم از ظاهر 2032 خوشم نمیاد اما به دلیل کیفیت پنل و کیفیت تصویر انتخاب اولم بود!
اما 2053 کمی دو دلم کرد!
xerox رو هم اصلآ نمیشناسم!
اما مشخصاتش که خوبه (نه مثل اون دو تا!) و همینطور هم ظاهرش!!!
xerox رو کجا میشه گیر آورد؟
نمیدونم حالا چه کنم! :13:
وقت هم ندارم!
شاید فقط امروز و فردا!
میدونم که مانیتور های زیراکس توسط شرکتی به اسم ETIG در ایران مونتاژ میشه.
این آدرس دفتر مرکزیش هست توی تهران
آدرس : تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از میدان ونک، خیابان لیدا، پلاک 2/10 طبقه همکف
تلفن: 22 -88786620-021، 88880830-021
فکس: 88880829-021
اینم آدرس وب سایتش
من هم الان یک هفته هست که میخوام مانیتور بخرم و بدجوری تو انتخاب موندم.
2032 رو که خیلی حیلی راحت ازش گذشتم.(چون بی ریخت بود)البته به نظر من.
زیراکس رو هم به خاطر اینکه گارانتی خوبی نداره از قیافه واقعا شیکش میگذرم.
مانیتور های ال جی هم که کمپلت قیافه جالبی ندارن.
فقط میمونه 2053 که قیافشو میشه تحمل کرد و با توجه به ویژه گی هاش و قیمت مناسبش میشه انتخاب من برای خرید.
من امروز حتما می خرمش و اگه کیفیت تصویرش خوب بود و از زیراکس بهتر بود حتما بهت میگم که شما هم مثل من دودل نمونی.
آخه من کیفیت تصویر زیراکس رو توی یک مغازه دیدم.امروز هم که 2053 رو میخرم و نتیجه مقایسش رو برات می نویسم.
میدونم که مانیتور های زیراکس توسط شرکتی به اسم ETIG در ایران مونتاژ میشه.
این آدرس دفتر مرکزیش هست توی تهران
آدرس : تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از میدان ونک، خیابان لیدا، پلاک 2/10 طبقه همکف
تلفن: 22 -88786620-021، 88880830-021
فکس: 88880829-021
اینم آدرس وب سایتش
من هم الان یک هفته هست که میخوام مانیتور بخرم و بدجوری تو انتخاب موندم.
2032 رو که خیلی حیلی راحت ازش گذشتم.(چون بی ریخت بود)البته به نظر من.
زیراکس رو هم به خاطر اینکه گارانتی خوبی نداره از قیافه واقعا شیکش میگذرم.
مانیتور های ال جی هم که کمپلت قیافه جالبی ندارن.
فقط میمونه 2053 که قیافشو میشه تحمل کرد و با توجه به ویژه گی هاش و قیمت مناسبش میشه انتخاب من برای خرید.
من امروز حتما می خرمش و اگه کیفیت تصویرش خوب بود و از زیراکس بهتر بود حتما بهت میگم که شما هم مثل من دودل نمونی.
آخه من کیفیت تصویر زیراکس رو توی یک مغازه دیدم.امروز هم که 2053 رو میخرم و نتیجه مقایسش رو برات می نویسم.
ممنونم دوست خوبم
پس من فردا میرم برای خرید که تا امشب نتیجه ی شما رو هم بدونم!
راستی اگه تونستی با 2032GW هم یه مقایسه بکن.
چشم من شمایی! :46:
منتظر خبرت هستم.
kasra_masiha
26-08-2008, 15:01
1-ظاهر زیباتر زیراکس
من ندیدم ولی فکر میکنم زیراکس بهتر باشه کیفیتش
الکی گرون نیست
و احتمالا اینکه میگن مشخصاتش همون چیزیه که واقعا هست صحت داره همون 2053 که نوشته 2 میلی ثانیه
به 2 میلی بودن این مانیتور ها اعتقاد داره .
من اگه بدم 360 تومن 4870 بگیرم 2 سال بعد ازم میخرن 50 60 تومن ولی مانیتور چیزی هست که برات میمونه
پس اگه زیراکس خوب باشه که بنظر میاد هست و کیفیت ساختش و کارایی بالا تری داشته باشه که باز بنظر میاد داره ارزش پولی که میدی رو داره
بازم میگم من تصویر زیراکس و 2053 رو ندیدم و این دوستمون که خودش رو میز مغازش سامسونگ 1732bf داره با اشتیاق عشق مانند میگفت زیراکس قابل مقایسه با سامسونگ و ال جی و اینا نیست .
ولی من اینو قبول دارم که این 2 میلی ثانیه ها حداقل تو بازار ایران نهایت همون 5 میلی هست . و اکثر مشخصاتی که میدن از محصولشون اغراق و تبلیغه
اینو میتونی از مشخصات این مانیتور 1ملیون و 200 هزار تومنی سامسونگ راحت درک کنی که مشخصاتش کمتر یا برابر هست با 2032 یا اکثر مانیتور های معمولی !!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا
SAMSUNG - 20" - XL20 - Professional Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خودم هم دلم و عقلم با زیراکس هست ولی چشم قول سامسونگ و 2 میلی و .... رو خورده فعلا قیمت تو عالیه 19 رو بمن گفتن 360 :18:
نظر دوستان و خودت درباره حرفام؟؟
shahram_yy
26-08-2008, 15:15
راستش با این حرفت بدجوری هواییم کردی.
حالا بدجوری موندم که چیکار کنم.
من تفاوت قیمتش اصلا براه اهمیت نداره.
بحث فقط کیفیت و طول عمر مانیتور هست.
نمیدونم چی کار کنم.
الانه که بزنم زیر گریه.
خود مغازه داره هم به من میگفت این زیراکس اصلا با سامسونگ و ال جی قابل مقایسه نیست.
و قصم میخورد که تا حالا خراب نداشته.
البته این رو هم باید مد نظر داشت که هیچ ماست بندی نمیگه که ماست من ترشه
kasra_masiha
26-08-2008, 15:24
راستش با این حرفت بدجوری هواییم کردی.
حالا بدجوری موندم که چیکار کنم.
من تفاوت قیمتش اصلا براه اهمیت نداره.
بحث فقط کیفیت و طول عمر مانیتور هست.
نمیدونم چی کار کنم.
الانه که بزنم زیر گریه.
خود مغازه داره هم به من میگفت این زیراکس اصلا با سامسونگ و ال جی قابل مقایسه نیست.
و قصم میخورد که تا حالا خراب نداشته.
البته این رو هم باید مد نظر داشت که هیچ ماست بندی نمیگه که ماست من ترشه
اوه یه نکته جالب !!!!!
Maximale Auflösung:1680x1050@ 60Hz
60 خیلی کمه چش ادم در میاد اگه واقعا 60 باشه که.... میتونی مونیتورت رو بزاری رو 60 هرتز ببینی چی میشه
اگه 75 هرتز در اخرین رزولوشن پیدا کردی از زیراکس به منم بگو :18:
این خودش نه زیراکس داشت نه سامسونگ یه مغازه معمولی که فقط سفارش میگیره میاره . فکر نمیکنم الکی گفته باشه
ولی 60 باشه من نمیخرم . اگه بخری نمیتونی از بالا ترین رزولوشنش استفاده کنی باید بیاری پایین . که .....
shahram_yy
26-08-2008, 15:28
منظورتو نفهمیدم.
این 60 هرتزی که نوشتی مربوط به رفرش ریت سامسونگ هست یا زیراکس.
یعنی زیراکس رو بخرم یا سامسونگ؟
kasra_masiha
26-08-2008, 15:32
منظورتو نفهمیدم.
این 60 هرتزی که نوشتی مربوط به رفرش ریت سامسونگ هست یا زیراکس.
یعنی زیراکس رو بخرم یا سامسونگ؟
برو اینجا رو نگا کن ببین این اون مانیتوره که تو میگی؟
چه جوری میتونم باهات تماس بگیرم؟
shahram_yy
26-08-2008, 15:34
شما شماره بده من بات تماس میگیرم.
kasra_masiha
26-08-2008, 15:40
شماره دادن خلاف قانونه
shahram_yy
26-08-2008, 15:41
شمارتو پیام خصوصی بفرست.
shahram_yy
26-08-2008, 15:42
من کلا از تمامی مدیران و دوستان معضرت می خوام که ما دو نفر بحث رو بردیم تو باقالیا.ببخشید.
2-3 تا پست فرستادیم که مربوط به مسائل شخصی بود.
kasra_masiha
26-08-2008, 15:45
پیام خوصوصی هم فعلا نداریم شما ایمیل بده بهم شمارتو
shahram_yy
26-08-2008, 15:48
پیام خوصوصی هم فعلا نداریم شما ایمیل بده بهم شمارتو
فرستادم.............
شهرام جان
منم بی نصیب نذاری!
راستی این مانیتور زیراکس اسپیکر هم داره!
قیمتش همچین هم پرت نیست اگه افت قیمت سامسونگ ها رو هم در نظر بگیریم!
kasra_masiha
26-08-2008, 18:05
من اسپیکری ندیدم
کدوم مدل و کجاش؟
jaber1361
26-08-2008, 18:25
برو اینجا رو نگا کن ببین این اون مانیتوره که تو میگی؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه جوری میتونم باهات تماس بگیرم؟
XM7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Panel Size 19" W(410x256.5mm) Dot Pitch 0.285 Maximum 1440*900 Resolution at Refresh rate 75Hz Display Colors 16.2m Horizontal Freq. 31~82 KHz Vertical Freq. 56~75Hz Brightness 300 cd/m2 Contrast Ratio 800:1 View Angle(H) 85/85 Degrees View Angle(V) 80/80 Degrees Response Time 5ms Compatility PC, Mac Signal Input Analog/DVI Approvals UL, TUV/GS, CE,
FCC-B, BSMI,
C-Tick, VCCI,
CCC, CB Auto Adjustment Yes Protective Glass Yes Plug & Play Yes Stand Height Adjustment Dimensions
(W)*(H)*(D) 485*367*202mm Net Weight 7.1kg Power Supply Consumption Built in 48W
jaber1361
26-08-2008, 18:26
این مشخصات برای یک lcd خوبه ؟؟:13:
XM7-20w
Multimedia Enhanced Speakers
IIt brings multimedia and saves the desktop space. XM7 series
has two built-in 2w stereo speakers and are well integrated
into the stylish design.
masood hashemy
26-08-2008, 20:06
ولی من یک چیز میگویم وضوح تصویر ال سی دی XM7 زیراکس 1440 در 900 است پس به نظر من یک ال سی دی 20 اینچ بگیر با وضوح 1680 در 1050 که خیلی بهتره
مورد دیگر کنتراست آن است که 800:1 است که مانند ال سی دی ال جی مدل L1520b خواهد بود
کیفیت رنگ آن 16.2MP است که نسبت به بقیه ال سی دی ها پایین تر است ال سی دی های نرمال بازار همه 16.7M یا 24 بیت و 16.8M هستند.
توان مصرفی 48 وات و وزن 7.1 کیلو هم برای یک ال سی دی با این قابلیت جالب نیست! میتوانی خودت هم مقایسه کنی.
در ضمن اگر دکمه تبدیل تصویر به 4:3 داشته باشد بهتر است. از نظر من جالب نیست و حتی به پای قابلیتهای ال سی دی های امروز نمیرسد.
ali_ranger22
26-08-2008, 20:30
نظرتون درباره ی Bw 1953+ چیه؟!
kasra_masiha
26-08-2008, 21:03
ولی من یک چیز میگویم وضوح تصویر ال سی دی XM7 زیراکس 1440 در 900 است پس به نظر من یک ال سی دی 20 اینچ بگیر با وضوح 1680 در 1050 که خیلی بهتره
مورد دیگر کنتراست آن است که 800:1 است که مانند ال سی دی ال جی مدل L1520b خواهد بود
کیفیت رنگ آن 16.2MP است که نسبت به بقیه ال سی دی ها پایین تر است ال سی دی های نرمال بازار همه 16.7M یا 24 بیت و 16.8M هستند.
توان مصرفی 48 وات و وزن 7.1 کیلو هم برای یک ال سی دی با این قابلیت جالب نیست! میتوانی خودت هم مقایسه کنی.
در ضمن اگر دکمه تبدیل تصویر به 4:3 داشته باشد بهتر است. از نظر من جالب نیست و حتی به پای قابلیتهای ال سی دی های امروز نمیرسد.
اون 2 میلی ثانیه و رنگ و کنتراست ها همش تبلیغه
پست های قبلی منو بخونی متوجه میشی
همین 1 ساعت پیش اقا شهرام رفت زیراکس گرفت
تصویر 2053 رو هم با زیراکس مقایسه کرده بود اصلا قابل قیاس با زیراکس نبوده
حتی با اینکه زیراکس 20 اینچ 60 هرتز هست ولی زیراکسو ترجیح داد خودت حسابشو بکن ببین .:27::5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.