مشاهده نسخه کامل
: تاپیک رفع مشکل،به روز رسانی فریمور و دیگر ایرادات و ابهامات
alil1369
23-06-2008, 00:53
تاپیک اختصاصی برای اپدیت فایرم ور ، سوالات و حل مشکلات پلیر های کمپانی Samsung - Sony - Apple - Creative
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موارد زیر شامل بحث و پاسخ گویی در این قسمت نمی باشد :
- پرسش در مورد محصولات کمپانی های دیگر
- پرسش در مورد پلیر (امکانات ، فرمت های صوتی و تصویری و سایر موارد نامربوط)
- پرسش در مورد قیمت ، گارانتی ، مراکز فروش ، مقایسه امکانات
- برنامه های مدیریتی مانند SonicStage ,iTunes ,SMS
- مشکلات ناشی از استفاده نادرست از دستگاه یا حوادث طبیعی
- لوازم جانبی و هدفون
و در کل تمامی موارد مخالف با عنوان تاپیک
poria_mc
27-06-2008, 01:25
من یه پلیر S203f سونی دارم میخواستم ببینم میشه اپدیتش کرد یا نه؟
من آپدیتی واسه این مدل ندیدم .. وانگهی خود سونیک استیج فکر کنم یه گزینه داره واسه چک اپدیت ؛ درسته ؟ ... از اون هم استفاده کن ... کلا اپدیت توی مدلهای فلش در این سطح ، خیلی مرسوم نیست ...
poria_mc
29-06-2008, 11:10
اره رفتم دیدم خود سونی میگه اپدیتی برای مدل شما "فعلا"نیست
خدا این سونیک استیج رو از ما نگیره انتهای برنامست
mahdi_a82
08-07-2008, 04:58
سلام
من یه mp4 sony دارم که یه مشکل کوچک اما بزرگ داره. این پلیر ما حول و حوش 240 مگش خالی نمی شه نه با فرمت نه پاک کردن دستی و ... خلاصه هر راهی که بگید امتحان کردم. می خواستم ببینم کسی می تونه نرم افزارش رو پیدا کنه تا با نرم افزار فلشش کنم یا نه.
با تشکر
alil1369
08-07-2008, 13:03
سلام
من یه mp4 sony دارم که یه مشکل کوچک اما بزرگ داره. این پلیر ما حول و حوش 240 مگش خالی نمی شه نه با فرمت نه پاک کردن دستی و ... خلاصه هر راهی که بگید امتحان کردم. می خواستم ببینم کسی می تونه نرم افزارش رو پیدا کنه تا با نرم افزار فلشش کنم یا نه.
با تشکر
سلام
اگر 4 گیگ هست باید بگم که 195 مگ بابت تفاوت سایز کلاستر از حافظه اصلی کم کنید ! باقی اون 240 مگ (45 مگ) هم مربوط به حافظه سیستمی (فایرم ور) هست ! عادی هست مشکل شما
اگر هم نه شما لطفا مدل پلیرتون رو بگید و ایا پلیرتون سونی اصل ه یا متفرقه هست !؟
راستی حافظه پلیرتون چقدره ؟
mahdi_a82
11-07-2008, 05:39
1 گیگ
اصل نیست
حافظه ای هم که پاک نمیشه چند تا عکس و فیلم هست که با فرمت پیغام میده و بخوام تک تک از روی خودش پاک کنم با خاموش روشن شدن همه برمی گردن.
اگه از این مدلهای متفرقه اس ، من چندین بار دیدم که چنین اتفاقی بیفته ... تازه واسه شما خوب بوده ، یعنی یکی مثلا 512 اش شده بود 256 ... (یعنی از اون هم 250 مگ حدودا کم شده بود) ... تا اونجا که من چک کردم مساله firmware بود که خب دیگه یعنی بدشانسی ... چون مدلهای متفرقه معمولا تعویض firmware شون ساده نیست ... شما هم اگه مدل رو بگی مشخص میشه ...
p 3 0 world
21-07-2008, 19:19
سلام
من یه آیپاد نانوو دارم
می خواستم بدونم که چه شکلی می شه از توش ؟آهنگ پاک کرد
alil1369
21-07-2008, 19:46
سلام
من یه آیپاد نانوو دارم
می خواستم بدونم که چه شکلی می شه از توش ؟آهنگ پاک کرد
سلام !
موضوع ربطی به اینجا نداره ولی خیلی ساده هست !!
تو iTunes اگه اهنگ تو پلی لیست هست برو رو اهنگ کلیک راست کن بعد delete اگه هم همه فایل هات پشت سرهم هست فایل مورد نظر (اهنگ) رو پیدا کن بعد حذف ش کن !
راستی قبلش ای پاد رو وصل میکنی به کامپیوتر ، اخر کار هم که فایل یا فایل ها رو پاک کردی رو ایکن ای پاد (سمت چپ بالای پلی لیست ها) کلیک راست میکنی و Sync رو میزنی !!
B L A S T E R
24-07-2008, 16:51
نحوه اپدیت سامسونگ yp-s5 رو میخواستم به همراه فایلهای مورد نیازش..
alil1369
25-07-2008, 02:16
نحوه اپدیت سامسونگ yp-s5 رو میخواستم به همراه فایلهای مورد نیازش..
سلام اپدیت های مدل S5 چند روز دیگه به صورت فول عرضه میشه
من حتما همون روز عرضه برات میزارم !!
فعلا
B L A S T E R
25-07-2008, 08:20
اخرین ورژنش چیه؟
الان واسه من 1.05 wa هست...
با بلوتوسش نمیتونم چیری بفرستم...
با اپدیت درست میشه؟
alil1369
26-07-2008, 21:05
اینم اخرین ورژن هست !
لینک دانلود ورژن 1.50 (ساخت 2008-07-10 )
فایرم ور >> 12.5 مگ <<:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی >> 2 مگ <<:
نحوه اپدیت خیلی ساده هست فقط کافیه فایل فایرم ور دانلود شده رو از حالت فشرده خارج کنی و در دایرکتوری اصلی S5 ( پوشه اصلی ) کپی کنی فقط 1 نکته رو یادت باشه که قبل از اپدیت باطری پلیرت فول شارژ باشه
برای بازی هم فایل رو از حالت فشرده خارج میکنی و در فولدر Games کپی میکنی !
تغییراتش هم برات میزارم
alil1369
26-07-2008, 23:11
اینم تغییرات ورژن 1.50 :
- اضافه شدن 3 بازی تحت بلوتوث
- پشتیبانی از فرمت AAC با کیفیت 192 Kbps
- پشتیبانی از فرمت FLAC
- پشتیبانی از 3 زنگ برای ساعت (هشدار)
بازم اگه امری بود در خدمتم
alil1369
26-07-2008, 23:13
اینم تغییرات ورژن 1.50 :
- اضافه شدن 3 بازی تحت بلوتوث
- پشتیبانی از فرمت AAC با کیفیت 192 Kbps
- پشتیبانی از فرمت FLAC
- پشتیبانی از 3 زنگ برای ساعت (هشدار)
بازم اگه امری بود در خدمتم
B L A S T E R
27-07-2008, 11:47
زیاد تغییر نکرد
aria irani
30-07-2008, 02:49
چنده این سامسونگyp-p2؟ و دوستن اگر قیمت دارن یا ساتیتی می شناسن بگن که قیمتا هم دستمون بیاد.
ممنون
توی تاپیک مربوطه بپرس ، جواب می گیری ...
توی این پست قیمت 2-3 ماه پیشش رو می تونی ببینی :
aria irani
08-08-2008, 09:18
فریم ور دستکاری شده برای کریتیو زن نداریم که بتون تسکت بخونه گیم بشه باهاش زد و.... مثلا برای دورینها یکسری نرمافزار رو کارت اس یدی میریزن از رواون لود میشه و یکسری آپشن به دوربین اضافه میکنه وچیزی رو دوربین نصب نمیشه البته مسوولیتش با خوتون هست به من هیچ ربطی نداره.
ولی در مورد کریتیو چی چیزی تو این مایه ها هست اونم که انقدر تو نت طرفدار داره باید یک کاری براش انجام شده باشه.
فریم ور دستکاری شده برای کریتیو زن نداریم که بتون تسکت بخونه گیم بشه باهاش زد و.... مثلا برای دورینها یکسری نرمافزار رو کارت اس یدی میریزن از رواون لود میشه و یکسری آپشن به دوربین اضافه میکنه وچیزی رو دوربین نصب نمیشه البته مسوولیتش با خوتون هست به من هیچ ربطی نداره.
ولی در مورد کریتیو چی چیزی تو این مایه ها هست اونم که انقدر تو نت طرفدار داره باید یک کاری براش انجام شده باشه.
نه چیزی نیست ... دستکاری firmware نیاز به آشنایی با ساختار خود firmware و ساختار دستگاه داره ... در مورد creative هنوز نتونستن ازش سر در بیارن به اونصورت ...
ضمن اینکه Middleware ی که firmware برپایه اش هست ، باید قابلیت هایی داشته باشه که بشه روش مانور داد (یعنی بیان و هک اش کنن و دستکاری اش کنن و از پتانسیل های نهفته اش استفاده کنن)... در مورد creative ظاهر اینطوری نیست ..
سلام
خسته نباشید دوستان
اون بالا Apacer ر و ننوشتین ؟
Mp3 player من شارژ نگه نمیداره . درست شدنی هست یا بندازمش دور
ممنون
سلام
خسته نباشید دوستان
اون بالا Apacer ر و ننوشتین ؟
Mp3 player من شارژ نگه نمیداره . درست شدنی هست یا بندازمش دور
ممنون
در مورد شارژ دستگاهت : اگه بیشتر از 2-3 سال عمر کرده / این مدت زیاد باهاش کار کردی (مثلا روزی 3 ساعت) ، کار خاصی واسه اش نمیشه کرد ... باتری های شارژی یه طول عمری دارن که البته اصلا هم کم نیست ... دقیقا مثل موبایل می مونن ... یعنی معمولا وقتی عمر باتری تموم شده ، عمر دستگاه هم احتمالا تموم شده و بهتره به مدلهای جدیدتر عزیمت کرد ...
تعویض باتری هم معمولا در دو سه حالت انجام میشه : مشکل از باتری باشه (کهنه نباشه ، اما خراب باشه) ؛ دستگاهت انقدر خوب باشه که ارزش تعویض باتری رو داشته باشه (که مال شما جسارتا اینطوری نیست) ؛ کمپانی مربوطه ، بحث تعویض باتری رو در استراتژی هاش داشته باشه ...
---------
در مورد عنوان تاپیک و apacer : شاید منظور دوستمون مدلهای معتبر بوده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sarmast65_ata
15-08-2008, 16:30
بچه ها من میخوام یه آیفون تاچ بخرم اولآ که میخواستم بدونم بهم پیشنهاد میدید بگیرم یا نه؟اگه آره قیمت چنده؟و قابلیت آپدیت داره یا نه؟
ممنون میشم ازتون
بچه ها من میخوام یه آیفون تاچ بخرم اولآ که میخواستم بدونم بهم پیشنهاد میدید بگیرم یا نه؟اگه آره قیمت چنده؟و قابلیت آپدیت داره یا نه؟
ممنون میشم ازتون
البته شما می خوای یه آیپاد تاچ بخری ظاهرا .. (آیفون یه محصول دیگه اس که البته شباهت هایی هم به تاچ داره - ولی اون نیست)
بهرحال این دوتا تاپیک رو چک کن ؛ بحث های خوبی توش شده :
قیمت فعلی اش هم واسه 8 گیگ باید حدود 350 و 16 گیگ 420 تومن باشه ...
sarmast65_ata
16-08-2008, 17:17
البته شما می خوای یه آیپاد تاچ بخری ظاهرا .. (آیفون یه محصول دیگه اس که البته شباهت هایی هم به تاچ داره - ولی اون نیست)
بهرحال این دوتا تاپیک رو چک کن ؛ بحث های خوبی توش شده :
قیمت فعلی اش هم واسه 8 گیگ باید حدود 350 و 16 گیگ 420 تومن باشه ...
بله عزیز ایتقدر درباره گوشی نوشتم که خودم هم قاطی کردم و گفتم آیفون تاچ من شرمندم.
ازت ممنونم به خاطر راهنمایی چشم حتمآ می خونم.
بازم ممنون
سلام. من یک پلیر creative مدل Tv دارم. تازگی ها به هر کامپیوتری وصل میکنم نمیشناسه ولی فایل های داخل مموریشو میخونه. یعنی فقط با کامپیوتر مشکل داره. نظرتون چیه؟؟؟
benyamin_pc
20-08-2008, 12:53
یه mp3 player 2GB خوب و کوچیک با قیمت مناسب و متعادل چیه با چه قیمتی؟
و اینا که رم موبایل می خورن به درد می خورن یا نه؟
و اینکه می گن باطری خورا از شارژیا بهتره درسته؟
همین مدل 2GB که خوب و کوچیک و قیمتش مناسب باشه رم خورش چنده؟
poria_mc
20-08-2008, 14:21
دوست من عنوان تاپیک رو خوندی؟:41:
تاپیک مربوط به MP3پلیرها
سلام. من یک پلیر creative مدل Tv دارم. تازگی ها به هر کامپیوتری وصل میکنم نمیشناسه ولی فایل های داخل مموریشو میخونه. یعنی فقط با کامپیوتر مشکل داره. نظرتون چیه؟؟؟
TV ؟ ... شاید منظورت TX ؟ بوده باشه .. بهرحال احتمالا با دوباره ریختن firmware مشکل حل بشه ... مدل دقیقش رو مشخص کن تا لینک بدم ..
کارای creative خوبه .. یه بار برو بازار رضا یا پاساژهای کامپیوتر ببین از کدوم خوشت میاد ... مثل zen stone plus که مدل با اسپیکرش 75 تومنه ...
اونا که رم می خورن در بازه قیمت زیر 100 ، مناسب نیستن و همه متفرقه هستن تقریبا ...
کاملا سلیقه اییه ... به گفته ها و شنیده ها اکتفا نکن ... اگه PC دم دستته شارژی بگیر ، اگه باتری قلمی خوب داری (ری-شارژبل) قلمی ...
B L A S T E R
28-08-2008, 19:42
سلام...
فریمور جدید واسه samsung s5 نیمده؟
سلام...
فریمور جدید واسه samsung s5 نیمده؟
V1.50مال حدود دو ماه پیشه ... اینجا :
D o l f i n
09-09-2008, 09:25
سلام آپدیتی واسه مدل سونی nwz-s616f وجود داره؟
alil1369
09-09-2008, 14:57
سلام آپدیتی واسه مدل سونی nwz-s616f وجود داره؟
نه فعلا هیچ اپدیتی موجود نیست برای این مدل
صفحه ساپورت این مدل
mehdi30nema
09-09-2008, 18:38
سلام :
من يك ipod خريدم . فايل تصويري رو با پسوند avi پخش ميكنه . با چه برنامه ايي ميتونم فايل ها رو به اين فايل تبديل كنم ؟
alil1369
10-09-2008, 18:37
سلام :
من يك ipod خريدم . فايل تصويري رو با پسوند avi پخش ميكنه . با چه برنامه ايي ميتونم فايل ها رو به اين فايل تبديل كنم ؟
برنامه که زیاده ولی یه برنامه موجوده که دارای اکستنشن ipod هست !
اسمش MediaCoder هست !
این برنامه رو دانلود کن دارای اکستنشن مخصوص iPod Video هست و دارای تنظیمات مختلفی هست !
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه اموزش سریع :
1- فایل هایی که میخوای تبدیل کنی اضافه کن (Add کن)
2- از منوی اکستشن به ترتیب زیر برو و اپل ایپاد رو انتخاب کن !
Extension >>>> Digital Media Player >>>> Apple iPod
بعد تنظیمات ت رو انتخاب کن ولی بهتره تنظیمات پیش فرض باشه !
برای مشاهده ویدیو قبل از تبدیل از Preview و برای تبدیل از Start استفاده کن
فایل ساخته شده رو با iTunes بریز تو ایپادت
حالا برو حالشو ببر
راستی اگه خواستی به فرمت avi تبدیل کنی فایل ت رو Add کن بعد فرمت خروجیت رو مثل عکس زیر تنظیم کن
عدد 800 هم کیفیت فایل هست که هرچی کمترش کنی کیفیت میاد پایین تر بهترین حالت 500 هست یا 600
اگه عکس لود نشد از این اینک استفاده کن:
سلام من یه کریتیو زن نئون 1گیگ دارم که وقتی میخوام از ریکوردش استفاده کنم خاموش میشه ولی پخش آهنگ ورادیوش خوبه ودر ضمن تا چند ماه پیش سالم بود کمکم کنید ممنون
سلام من یه کریتیو زن نئون 1گیگ دارم که وقتی میخوام از ریکوردش استفاده کنم خاموش میشه ولی پخش آهنگ ورادیوش خوبه ودر ضمن تا چند ماه پیش سالم بود کمکم کنید ممنون
مشکل شما باید به Load مجدد firmware حل بشه ...
1. این رو دانلود کن ...
2. دستگاه رو وصل کن به PC
3. وقتی دستگاهت رو شناخت ، اون فایل رو اجرا کن - ضمنا از اطلاعاتی که روی دستگاه داری یه نسخه کپی تهیه کن ، چون احتمال داره پاک بشن
Rohallah_tavakoli
22-09-2008, 18:17
سلام دوست عزيز..من يه ipod classic 80gbدارم .......
يه مشكل اساسي دارم وقتي بهusb كامپيوتر خودم وصلش ميكنم هنگ ميكنه و بايد تا اتمام باطري صبر كني!!!!! به چه روشي خاموشش كنم?????????????
....در ضمن فقط هم با usbكامپيوتر من اين مشكل رو داره و با كامپيوتر ديگه تست كردم درست بود...
alil1369
22-09-2008, 21:48
سلام دوست عزيز..من يه ipod classic 80gbدارم .......
يه مشكل اساسي دارم وقتي بهusb كامپيوتر خودم وصلش ميكنم هنگ ميكنه و بايد تا اتمام باطري صبر كني!!!!! به چه روشي خاموشش كنم?????????????
....در ضمن فقط هم با usbكامپيوتر من اين مشكل رو داره و با كامپيوتر ديگه تست كردم درست بود...
سلام !!
اصلا نیازی نیست تا اتمام باطری صبر کنی فقط کافیه وقتی دستگاه هنگ کرد یکی از 2 روش زیر استفاده کنی
1- دکمه سنتر ( دایره شکل وسط دستگاه ) و دکمه منو رو با هم به مدت 10 ثانیه بگیری تا دستگاه ریست شه ( دکمه مرکزی و بالایش رو همزمان بگیری و نگه داری)
2- این روش هم زمانی ه بدرد میخوره که ایپاد خاموش نمیشه !! کافی یک بار کلید HOLD رو ،رو وضعیت Hold قرار بدی ( تا دستگاه قفل شه ) بعد دوباره به حالت عادی برگردونی (از حالت Hold خارج ش کنی) و دستگاه رو خاموش کنی !
در مورد USB هم ممکنه مشکل از برد یا خروجی ش باشه !! با خروجی های دیگه تست کن ببین با دیگر خروجی ها هم مشکل داره یا نه !!
اگه دستگاه دیگه ای هم داری که از پورت USB استفاده میکنه اونو جدا کن و کابل رو به همون خروجی وصل کن
اگه مشکل حل نشه باید کارت USB 2 بگیری !!
بازم اگه مشکلی بود در خدمتم !
Rohallah_tavakoli
23-09-2008, 05:37
سلام !!
اصلا نیازی نیست تا اتمام باطری صبر کنی فقط کافیه وقتی دستگاه هنگ کرد یکی از 2 روش زیر استفاده کنی
1- دکمه سنتر ( دایره شکل وسط دستگاه ) و دکمه منو رو با هم به مدت 10 ثانیه بگیری تا دستگاه ریست شه ( دکمه مرکزی و بالایش رو همزمان بگیری و نگه داری)
2- این روش هم زمانی ه بدرد میخوره که ایپاد خاموش نمیشه !! کافی یک بار کلید HOLD رو ،رو وضعیت Hold قرار بدی ( تا دستگاه قفل شه ) بعد دوباره به حالت عادی برگردونی (از حالت Hold خارج ش کنی) و دستگاه رو خاموش کنی !
در مورد USB هم ممکنه مشکل از برد یا خروجی ش باشه !! با خروجی های دیگه تست کن ببین با دیگر خروجی ها هم مشکل داره یا نه !!
اگه دستگاه دیگه ای هم داری که از پورت USB استفاده میکنه اونو جدا کن و کابل رو به همون خروجی وصل کن
اگه مشکل حل نشه باید کارت USB 2 بگیری !!
بازم اگه مشکلی بود در خدمتم !
با تشكر مشكلم حل شد...
راستي فريم ور من 1.2 بود اپديت كردم به 1.3 چه چيزهايي اضافه شده ؟؟؟ در ضمن اين دستگاه بازي هم داره دانلود كنم ؟؟؟
alil1369
23-09-2008, 16:59
با تشكر مشكلم حل شد...
راستي فريم ور من 1.2 بود اپديت كردم به 1.3 چه چيزهايي اضافه شده ؟؟؟ در ضمن اين دستگاه بازي هم داره دانلود كنم ؟؟؟
سلام
فایرم ور که تغییر زیادی نکرده !! یه سری باگ داشته حل شده مثلا تو سرچ ، سرعت اسکرل ، اندازه البوم ارت ، تنظیمات ویدیو و ....
خیلی کم بازی داره ولی پولی ه (حتما باید از سایت اپل خریداری شه) و اصلا بازی های جالبی نیستن !!
Rohallah_tavakoli
23-09-2008, 20:57
دوست عزيز لطفا در مورد ريختن mp3 با itunes توضيح بديد ؟؟؟؟
ممنون
alil1369
23-09-2008, 22:05
خیلی ساده هست این مورد ولی الان نمیتونم تو این چند روز اینده به صورت کامل و با تصویر + اموزش ادیت کردن تگ های فایل های صوتی و اضافه کردن البوم ارت (عکس خواننده یا البوم) رو میزارم !!
شرمنده این چند روز خیلی سرم شلوغ ه (دانشگاه ،کلاس های دیگه و .......)
اگه الان عکس اتاقمو ببینی که می شینی تا صبح زار زار گریه میکنی به حالم !!!
من الان اینجا گیر کردم !!
elham_tbaher
23-09-2008, 22:46
با عرض سلام و خسته نباشید
من یه پلیر creative zen کادو گرفتم و یه مشکلی دارم
هر ویدیو رو ساپورت نمیکنه
خود کانورتور هم بیشتر اوقات کاد نمیکنه
یه برنامه ویدیو کانورتور معرفی میکنید که خودش مود creative zen رو داشته باشه
ممنونم
alil1369
24-09-2008, 00:17
با عرض سلام و خسته نباشید
من یه پلیر creative zen کادو گرفتم و یه مشکلی دارم
هر ویدیو رو ساپورت نمیکنه
خود کانورتور هم بیشتر اوقات کاد نمیکنه
یه برنامه ویدیو کانورتور معرفی میکنید که خودش مود creative zen رو داشته باشه
ممنونم
بهترین برنامه همون کانورتور خودش هست البته ورژن جدیدش که مشکلاش برطرف شده
البته این برنامه هارو هم میشه استفاده کرد
Daniusoft DVD to Creative Zen Converter 1.3.35
دانلود :
عکس محیط برنامه :
با حجم 4 مگ و تاریخ تولید 14 اگوست
یا
Amadis AVI/WMV/MPEG/MOV Video Converter 2.5.2
دانلود :
عکسی از محیطش ندارم ولی ساپورت میکنه از Zen
حجمش هم 4.1 مگ هست
البته برنامه ی
M²Convert for Creative® ZEN
هم هست که میتونی ورژن موقتی 30 روزش رو از صفحه اصلیش دانلود کنی اگه هم خوشت اومد بگردی دنبال کرک یا سریال که اونم خودم جور میکنم
ولی بهترین گزینه نرم افزار خودش هست و بعد هم اولین برنامه ای که معرفی کردم
Rohallah_tavakoli
24-09-2008, 21:22
ببخشيد من اين همه سوال ميپرسم .............
ipod classicصدا هم ضبط ميكنه????
من كه تو منوهاش گزينه اي نديدم....
راديو هم داره؟؟؟؟
ببخشيد من اين همه سوال ميپرسم .............
ipod classicصدا هم ضبط ميكنه????
من كه تو منوهاش گزينه اي نديدم....
راديو هم داره؟؟؟؟
نه - خبری از ضبط صدا و رادیو نیست (مگر اینکه لوازم جانبی واسه اش خریداری بشه) .. اصولا آپیاد بخاطر کیفیت و امکان خرید اینترنتی معروفه ، نه بخاطر تنوع امکانات ...
Senator_F
29-09-2008, 00:47
Sony NWZ-A829
شرکت سوني با طراحي و عرضهي پخش کنندههاي سري NWZ-A820، مدل کارآمد ديگري را به خانوادهي محصولات واکمن خود اضافه کرده است. کيفيت ويديويي خوب، به همراه صفحه نمايش بزرگ و بلوتوث از جمله مشخصههاي برتري هستند که در سوني سري NWZ-A820 ديده ميشود. اين پخش کننده به همراه هدفونهاي بلوتوث بيسيم ارايه ميشود و عملکرد خوبي را از خود نشان داده است.
به طور کلي، محصولات سوني سري NWZ-A820 طراحي خوبي دارند. از مشخصههاي ظاهري NWZ-A820 ميتوان به باريکي، سبکي و زيبايي آن اشاره کرد. پخش کنندههاي سوني سري NWZ-A820 در سه نسخهي مختلف 16 گيگابايتي با نام NWZ A829، 8 گيگابايتي با نام NWZ-A828 و 4 گيگابايتي با نام NWZ-A826 طراحي و ساخته شدهاند.
سوني مدل NWZ A829 که 16 گيگابايت حافظه دارد به شما امکان ميدهد حدودا 62 ساعت ويديو با صدا يا 3.800 آهنگ را به صورت ذخيره داشته باشيد. با NWZ A828 هشت گيگابايتي نيز حدودا 30 ساعت و 40 دقيقه فيلم/ صدا يا 1.850 آهنگ ذخيره ميشود. پخش کنندهي NWZ-A826 با 4 گيگابايت حافظه نيز ميتواند حداکثر 15 ساعت فيلم يا 925 آهنگ را در خود ذخيره کند.
با پخش کنندههاي سوني سري NWZ-A820 کيفيت پخش خوبي را تجربه خواهيد کرد. باتري اين دستگاه براي مدتي حدودا 10 ساعت پخش فيلم يا 36 ساعت پخش موسيقي عمر ميکند. اين مدت زمان در صورت فعال بودن بلوتوث استريو به 7 ساعت پخش فيلم يا 15 ساعت پخش موسيقي کاهش خواهد يافت.
يکي از مشخصههاي جالب و بارز اين پخش کننده را ميتوان صفحه نمايش آن دانست. نمايشگر NWZ-A820 حدود 2.4 اينچ اندازه دارد و با رزولوشن QVGA کار ميکند. عملکرد خوبي را هم از خود نشان داده است. بسيار شارپ و در عين حال درخشان است. با اين صفحه نمايش ميتوانيد از تماشاي فيلم تا 30 فريم در ثانيه با بهترين کنتراست تصويري ممکن و توليد رنگ عالي لذت ببريد. به شما امکان داده شده تصاوير و فيلمهاي مورد نظر خود را با چيدمانهاي مختلف نمايشي (چپ، عمودي، راست) تماشا کنيد. امکان نمايش مجموعههاي عکس نيز به صورت اسلايد و حتي به همراه پخش موسيقي از ديگر قابليتهايي است که مطمئنا توجه شما را به خود جلب خواهد کرد.
در اين پخش کننده علاوه بر گوشي، امکان استفاده از هدفونهاي بلوتوث نيز در نظر گرفته شده است. شما ميتوانيد با DR-BT50 سوني يا بلوتوث اتومبيل خود کار کنيد. به کمک بلوتوث استريوي همراه NWZ-A820 کيفيت فوقالعادهاي را تجربه خواهيد کرد. کار کردن با NWZ-A820 بسيار راحت است. دکمهاي در سمت راست اين پخش کننده قرار دارد که تنها با يک بار فشار دادن آن به بلوتوثهاي ديگر متصل خواهيد شد. نسخههاي 4 و 8 گيگابايتي اين پخش کننده به همراه هدفونهاي بلوتوث DR-BT21G سوني ارايه شدهاند.
پخش کنندههاي سري NWZ-A820 سوني نيز همانند ديگر واکمنهاي ارايه شدهي اين شرکت از فرمتهاي مديايي مختلفي پشتيباني ميکنند. از اين ميان ميتوان به WMA، AAC، MP3، Linear PCM و فايلهاي JPEG براي عکس اشاره کرد. کودکهاي ويديويي باکيفيتي نيز در نظر گرفته شده که از فرمتهاي AVC و MPEG-4 پشتيباني ميکنند.
به طور کلي ميتوان گفت پخش کنندهي NWZ-A820 قابليتهاي چند رسانهاي خوبي را ارايه ميکند. در اين پخش کننده از پادکستهاي مختلف، موسيقي و فيلم پشتيباني ميشود و در عين حال، امکان دانلود فايلهاي مختلف به اشتراک گذاشته بر روي صفحات وب نيز وجود دارد.
قابليت انتقال فايلها از کامپيوتر به پخشکنندهي NWZ-A820 يکي ديگر از ويژگيهايي است که ميتوانيم به آن اشاره کنيم. اين کار با استفاده از Windows Media Player 11 انجام ميشود. قابليت درگ اند دراپ کردن فايل و پشتيباني از Sony Media Manager نيز مشخصههاي ديگري هستند که ارايه شده است. شايان ذکر است در اين پخش کننده از سيستم عاملهاي Mac و Linux پشتيباني ميشود.
نکتهي جالب توجهي که در NWZ-A820 ميتوان به آن اشاره کرد بهرهگيري از چهار تکنولوژي بسيار کارآمد براي شفافسازي صدا ست. اين تکنولوژيها Clear Audio نام دارند. موتور صوتي DSEE سوني اين پخش کننده عملکرد خوبي را از خود نشان داده است و در تقويت فرکانسها نقش بسزايي را ايفا ميکند. Clear Stereo قابليتي است که از پخش نامناسب سيگنالهاي صوتي بين کانالهاي چپ و راست جلوگيري ميکند. به اين ترتيب است که صدايي شفاف و باکيفيت را تجربه خواهيد کرد. Clear Bass نيز با قدرت بخشيدن فرکانسهاي ضعيف به داشتن يک صداي بدون اعوجاج کمک زيادي ميکند. اکولايزر 5 بانده با 7 تنظيمات مختلف براي کيفيت هر چه بهتر صدا، موتور اکوستيک VPT و Dynamic Normalizer از ديگر ويژگيهايي هستند که در اين جا ميتوان به آنها اشاره کرد.
روي هم رفته بايد گفت پخش کنندههاي سوني سري NWZ-A820 دستگاههاي کارآمدي هستند که در کنار کاربري ساده، طراحي خوبي را نيز ارايه ميکنند و از همه مهمتر، کيفيت صوتي بينظيري را براي کاربر خود به همراه ميآورند. از کار با آنها راضي خواهيد بود.
مشخصههاي اصلي پخش کنندههاي سوني سري NWZ-A820:
• طراحي زيبا و منحصر به فرد
• کاربري ساده
• عملکرد خوب
• حافظهي داخلي 4، 8 يا 16 گيگابايتي
• قابليت اتصال بلوتوث
• خروجي پخش فيلم با کيفيت بسيار بالا
• صفحه نمايش 2.4 اينچي QVGA با شفافيت و وضوح عالي
• کيفيت عالي صدا به کمک 4 تکنولوژي براي شفافسازي صدا
• اکولايزر 5 بانده
• پشتيباني از فرمتهاي MP3/AAC/WMA/L-PCM
• عمر خوب باتري حداکثر تا 36 ساعت پخش موسيقي يا 10 ساعت پخش فيلم
• کارکرد حذف (DELET) فايلهاي ويديويي
قيمت400000 تومان
alil1369
29-09-2008, 19:52
Sony NWZ-A829
شرکت سوني با طراحي و عرضهي پخش کنندههاي سري NWZ-A820، مدل کارآمد ديگري را به خانوادهي محصولات واکمن خود اضافه کرده است. کيفيت ويديويي خوب، به همراه صفحه نمايش بزرگ و بلوتوث از جمله مشخصههاي برتري هستند که در سوني سري NWZ-A820 ديده ميشود. اين پخش کننده به همراه هدفونهاي بلوتوث بيسيم ارايه ميشود و عملکرد خوبي را از خود نشان داده است.
به طور کلي، محصولات سوني سري NWZ-A820 طراحي خوبي دارند. از مشخصههاي ظاهري NWZ-A820 ميتوان به باريکي، سبکي و زيبايي آن اشاره کرد. پخش کنندههاي سوني سري NWZ-A820 در سه نسخهي مختلف 16 گيگابايتي با نام NWZ A829، 8 گيگابايتي با نام NWZ-A828 و 4 گيگابايتي با نام NWZ-A826 طراحي و ساخته شدهاند.
سوني مدل NWZ A829 که 16 گيگابايت حافظه دارد به شما امکان ميدهد حدودا 62 ساعت ويديو با صدا يا 3.800 آهنگ را به صورت ذخيره داشته باشيد. با NWZ A828 هشت گيگابايتي نيز حدودا 30 ساعت و 40 دقيقه فيلم/ صدا يا 1.850 آهنگ ذخيره ميشود. پخش کنندهي NWZ-A826 با 4 گيگابايت حافظه نيز ميتواند حداکثر 15 ساعت فيلم يا 925 آهنگ را در خود ذخيره کند.
با پخش کنندههاي سوني سري NWZ-A820 کيفيت پخش خوبي را تجربه خواهيد کرد. باتري اين دستگاه براي مدتي حدودا 10 ساعت پخش فيلم يا 36 ساعت پخش موسيقي عمر ميکند. اين مدت زمان در صورت فعال بودن بلوتوث استريو به 7 ساعت پخش فيلم يا 15 ساعت پخش موسيقي کاهش خواهد يافت.
يکي از مشخصههاي جالب و بارز اين پخش کننده را ميتوان صفحه نمايش آن دانست. نمايشگر NWZ-A820 حدود 2.4 اينچ اندازه دارد و با رزولوشن QVGA کار ميکند. عملکرد خوبي را هم از خود نشان داده است. بسيار شارپ و در عين حال درخشان است. با اين صفحه نمايش ميتوانيد از تماشاي فيلم تا 30 فريم در ثانيه با بهترين کنتراست تصويري ممکن و توليد رنگ عالي لذت ببريد. به شما امکان داده شده تصاوير و فيلمهاي مورد نظر خود را با چيدمانهاي مختلف نمايشي (چپ، عمودي، راست) تماشا کنيد. امکان نمايش مجموعههاي عکس نيز به صورت اسلايد و حتي به همراه پخش موسيقي از ديگر قابليتهايي است که مطمئنا توجه شما را به خود جلب خواهد کرد.
در اين پخش کننده علاوه بر گوشي، امکان استفاده از هدفونهاي بلوتوث نيز در نظر گرفته شده است. شما ميتوانيد با DR-BT50 سوني يا بلوتوث اتومبيل خود کار کنيد. به کمک بلوتوث استريوي همراه NWZ-A820 کيفيت فوقالعادهاي را تجربه خواهيد کرد. کار کردن با NWZ-A820 بسيار راحت است. دکمهاي در سمت راست اين پخش کننده قرار دارد که تنها با يک بار فشار دادن آن به بلوتوثهاي ديگر متصل خواهيد شد. نسخههاي 4 و 8 گيگابايتي اين پخش کننده به همراه هدفونهاي بلوتوث DR-BT21G سوني ارايه شدهاند.
پخش کنندههاي سري NWZ-A820 سوني نيز همانند ديگر واکمنهاي ارايه شدهي اين شرکت از فرمتهاي مديايي مختلفي پشتيباني ميکنند. از اين ميان ميتوان به WMA، AAC، MP3، Linear PCM و فايلهاي JPEG براي عکس اشاره کرد. کودکهاي ويديويي باکيفيتي نيز در نظر گرفته شده که از فرمتهاي AVC و MPEG-4 پشتيباني ميکنند.
به طور کلي ميتوان گفت پخش کنندهي NWZ-A820 قابليتهاي چند رسانهاي خوبي را ارايه ميکند. در اين پخش کننده از پادکستهاي مختلف، موسيقي و فيلم پشتيباني ميشود و در عين حال، امکان دانلود فايلهاي مختلف به اشتراک گذاشته بر روي صفحات وب نيز وجود دارد.
قابليت انتقال فايلها از کامپيوتر به پخشکنندهي NWZ-A820 يکي ديگر از ويژگيهايي است که ميتوانيم به آن اشاره کنيم. اين کار با استفاده از Windows Media Player 11 انجام ميشود. قابليت درگ اند دراپ کردن فايل و پشتيباني از Sony Media Manager نيز مشخصههاي ديگري هستند که ارايه شده است. شايان ذکر است در اين پخش کننده از سيستم عاملهاي Mac و Linux پشتيباني ميشود.
نکتهي جالب توجهي که در NWZ-A820 ميتوان به آن اشاره کرد بهرهگيري از چهار تکنولوژي بسيار کارآمد براي شفافسازي صدا ست. اين تکنولوژيها Clear Audio نام دارند. موتور صوتي DSEE سوني اين پخش کننده عملکرد خوبي را از خود نشان داده است و در تقويت فرکانسها نقش بسزايي را ايفا ميکند. Clear Stereo قابليتي است که از پخش نامناسب سيگنالهاي صوتي بين کانالهاي چپ و راست جلوگيري ميکند. به اين ترتيب است که صدايي شفاف و باکيفيت را تجربه خواهيد کرد. Clear Bass نيز با قدرت بخشيدن فرکانسهاي ضعيف به داشتن يک صداي بدون اعوجاج کمک زيادي ميکند. اکولايزر 5 بانده با 7 تنظيمات مختلف براي کيفيت هر چه بهتر صدا، موتور اکوستيک VPT و Dynamic Normalizer از ديگر ويژگيهايي هستند که در اين جا ميتوان به آنها اشاره کرد.
روي هم رفته بايد گفت پخش کنندههاي سوني سري NWZ-A820 دستگاههاي کارآمدي هستند که در کنار کاربري ساده، طراحي خوبي را نيز ارايه ميکنند و از همه مهمتر، کيفيت صوتي بينظيري را براي کاربر خود به همراه ميآورند. از کار با آنها راضي خواهيد بود.
مشخصههاي اصلي پخش کنندههاي سوني سري NWZ-A820:
• طراحي زيبا و منحصر به فرد
• کاربري ساده
• عملکرد خوب
• حافظهي داخلي 4، 8 يا 16 گيگابايتي
• قابليت اتصال بلوتوث
• خروجي پخش فيلم با کيفيت بسيار بالا
• صفحه نمايش 2.4 اينچي QVGA با شفافيت و وضوح عالي
• کيفيت عالي صدا به کمک 4 تکنولوژي براي شفافسازي صدا
• اکولايزر 5 بانده
• پشتيباني از فرمتهاي MP3/AAC/WMA/L-PCM
• عمر خوب باتري حداکثر تا 36 ساعت پخش موسيقي يا 10 ساعت پخش فيلم
• کارکرد حذف (DELET) فايلهاي ويديويي
قيمت400000 تومان
این چی بود این وسط !!!!!
Commercial بود یا زنگ تفریح ؟؟
یکی نیاد حالا این وسط سوتی تعریف کنه !!!
Rohallah_tavakoli
29-09-2008, 21:13
سلام دوستان .............
دوست من يكي از اين mp3 playerداره ولي وقتي توشmp3 ميريزم و اجرا ميكنمformat error ميده مشكل از كجاست؟؟؟
alil1369
30-09-2008, 01:33
سلام دوستان .............
دوست من يكي از اين mp3 playerداره ولي وقتي توشmp3 ميريزم و اجرا ميكنمformat error ميده مشكل از كجاست؟؟؟
مشکل یا از خود فایل هست ( مثلا ناقص تبدیل یا دانلود شده یا اصلا فرمتش ساپورت نمیشه )
یا از پلیر هست که شاید با اپدیت اخرین ورژن فایرم ور حل بشه
Rohallah_tavakoli
30-09-2008, 05:42
مشکل یا از خود فایل هست ( مثلا ناقص تبدیل یا دانلود شده یا اصلا فرمتش ساپورت نمیشه )
یا از پلیر هست که شاید با اپدیت اخرین ورژن فایرم ور حل بشه
سلام دوست عزيز.....لطفا لينك نرم افزار آپديتر و فايل آپيديت??
با تشكر
این باید سری NW-E500 باشه ... درسته ؟ ..
این آپدیت واسه e505 و e507 هستش :
ضمنا فرمت با استفاده از خود سونیک استیج باید انجام بشه .. از menu ... (سعی کن از جدیدترین نسخه سونیک استیج استفاده کنی)
hossein_dig
07-10-2008, 22:27
سلام من زن دارم میخاستم بدونم نکته هست درباره شارژ و دشارژش که لازم باشه بدونم دفعه اول 8-9 ساعت شازژ کردم
ممنون
alil1369
07-10-2008, 23:21
سلام من زن دارم میخاستم بدونم نکته هست درباره شارژ و دشارژش که لازم باشه بدونم دفعه اول 8-9 ساعت شازژ کردم
ممنون
نیازی به این شارژ طولانی نبود !!
نکته خاصی که نیست ولی یه سری موارد رو رعایت کنی عمر باطری ت بیشتر میشه !
* از شارژ کردن باطری برای مدت زمان بیشتر از 12 ساعت خودداری کن
* قبل از تخلیه شدن کامل باطری اونو شارژ کن !! اجازه دشارژ کامل رو نده هر وقت دیدی چراغ باطری چشمک میزنه دستگاهت رو خاموش کن و همون لحظه شارژ رو به دستگاه وصل نکن یه استراحت 15 دقیقه ای بده بعد بزن تو شارژ
* شارژم نصفه جدا نکن بزار کامل شارژ شه بعد تایم مناسب شارژ هم 3 ساعت هست که البته برای دستگاه شما کمتره ! همچنین باطری نصفه رو هم شارژ نکن بزار چراغ باطری چشمک زن بشه
* از شارژ کردن زیاد دستگاه با پورت USB خودداری کن
* از شارژر های متفرقه استفاده نکن
* باطری رو تو دمای خیلی زیاد یا کم شارژ نکن
* اگر هم میخوای مدت زیادی از دستگاهت استفاده نکنی اونو قبلش کامل شارژ کن
یه سری موارد هم مثل کم کردن تایمر ال سی دی و ......... هست که مدت نگه داشتن شارژ دستگاه رو افزایش میده که دیگه دست ه خودته !
hossein_dig
08-10-2008, 07:26
من شارژرش رو پرسیدم میگفتن 15 تومن خیلی گرونه !!
من شارژرش رو پرسیدم میگفتن 15 تومن خیلی گرونه !!
نه - معقوله .. الان می تونم بگم سالهاست که قیمت یه شارژر خوب روی 15 تومن مونده (باز خوبه حداقل قیمت یه چیز ثابته !!) ... بهرحال هرچی پول بدی آش می خوری ؛ شارژر متفرقه ریسک های خودش رو داره ؛ با این حداقل خیالت راحته ..
سلام من زن دارم
ما هنوز مجردیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... (شوخی) ...
hossein_dig
09-10-2008, 21:41
به نظر شما لازمه چون من لپ تاپ دارم و اکثر مواقع همرامه این هم هفنتی یکبار بیشتر نیاز به شارژ نداره
به نظر شما لازمه چون من لپ تاپ دارم و اکثر مواقع همرامه این هم هفنتی یکبار بیشتر نیاز به شارژ نداره
نه - به نظر من اصلا نیازی نیست ...
mehdi30nema
12-10-2008, 14:20
اسمش MediaCoder هست !
این برنامه رو دانلود کن دارای اکستنشن مخصوص iPod Video هست و دارای تنظیمات مختلفی هست !
کد:
حالا برو حالشو ببر
راستی اگه خواستی به فرمت avi تبدیل کنی فایل ت رو Add کن بعد فرمت خروجیت رو مثل عکس زیر تنظیم کن
عدد 800 هم کیفیت فایل هست که هرچی کمترش کنی کیفیت میاد پایین تر بهترین حالت 500 هست یا 600
ميشه يه بار ديگه اين برنامه رو بزاريد . فكر كنم لينكش كار نميكنه .
من الان لینکش رو چک کردم ، سالمه ... اگه تا چند ثانیه بعدش (مثلا 30 ثانیه) دانلود شروع نشد ، لینکی که داده رو کلیک کن ... شروع به دانلود می کنه ...
Please stand by and your download should begin shortly.
If the download doesn't begin automatically after some time, please click this link.
پی نوشت : من هر دو حالت رو چک کردم و جواب داد ..
peyvandxp
13-10-2008, 21:49
ذوستان عزیزم سلام
من به تازگی یک سامسونگ P2 خریم ولی متاسفانه وقتی به کامپیوتر که وصل می کنم نمیشناسه ! نرم افزار سامسونگ نصب کرم باز نمیشناسه تنها چیزی که نشون میده Find New Hard Ware و الان رفتم تو قسمت ویدیو هررررررررررررر کاری می کنم این رو Back می زنم Back نمیشه !!!!!!
ذوستان عزیزم سلام
من به تازگی یک سامسونگ P2 خریم ولی متاسفانه وقتی به کامپیوتر که وصل می کنم نمیشناسه ! نرم افزار سامسونگ نصب کرم باز نمیشناسه تنها چیزی که نشون میده Find New Hard Ware و الان رفتم تو قسمت ویدیو هررررررررررررر کاری می کنم این رو Back می زنم Back نمیشه !!!!!!
یعنی مدیا استودیو رو که نصب می کنی بازم نمی شناسه ؟ ...
مدیا پلیر روی دستگاهت چنده ؟ .. نسخه 11 نصب کن ، ببین درست میشه ؟ ...
شایدم از پورت usb باشه ، عوض کن ببین تغییری حاصل میشه یا نه ..
(از طریق حالت ums چی ؟ ... مشکلی نداری؟)
peyvandxp
14-10-2008, 22:44
ویندوز Xp سرویس پک 2 هست !
از طریق Add New Hard Ware سعی کردم نشد از کنترل پنل چجوری نصب میشه ؟!
ویندوز میا پلیر 10 رو سیستمم نصبه پورت های Usb ام عوض کرم نشد اما به لپ تاپ که وصل میکنم خیلیییییییییییییی راحت میشناسه ! سعی کردم فریم وایر جدید روش بریزم اما از طریق برنامه Emo.... نشد ! یعنی بلد نیستم کمی راهنمایی کنید مرسی !
Ums چیه من اطلاعات دقیقی ندارم !
alil1369
15-10-2008, 00:12
ویندوز میا پلیر 10 رو سیستمم نصبه پورت های Usb ام عوض کرم نشد اما به لپ تاپ که وصل میکنم خیلیییییییییییییی راحت میشناسه ! سعی کردم فریم وایر جدید روش بریزم اما از طریق برنامه Emo.... نشد ! یعنی بلد نیستم کمی راهنمایی کنید مرسی !
برای نصب فایرم ور نیازی به EmoDio نیست !
کافی از لینک زیر اخرین ورژن رو دانلود کنی و بعد از حالت فشرده خارج ش کنی و 2 فایل موجود رو در P2 پوشه اصلی کپی کنی
در اون یکی مورد هم فکر کنم مشکل یا از USB یا از سیستم عامل (ویندوز) هست
hossein_dig
15-10-2008, 11:03
سلام کریتیو زن نیاز به آپ دیت فریم ور نداره ؟
peyvandxp
15-10-2008, 11:49
آخه کجا بریزم ؟ مثل Removable disk نمی شناسه ؟!! یا مثل یه مموری !
آخه کجا بریزم ؟ مثل Removable disk نمی شناسه ؟!! یا مثل یه مموری !
ویندوز 11 رو نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه ... اگه نشد ، شاید بد نباشه که ویندوز عوض کنی ... (این دوتا مساله مرتبط هستند)
//
ums همون چیزیه که توی پست بعدی ات گفتی .. یعنی بصورت removable بشناسه دستگاهت رو ... P2 باید بتونه وارد این mode بشه ؛ درسته ؟
سلام کریتیو زن نیاز به آپ دیت فریم ور نداره ؟
نیاز خاصی نداره ... یه نسخه firmware داریم که قراره عملکرد دستگاه در پخش wma رو بهبود بده ...
peyvandxp
15-10-2008, 21:38
به حالت UMS که در نمی آد ! مثل MTP Device میشناسه... چیکار کنم به صورت UMS بشناسه ؟
از طریق خود EMODIO فریم وایر آپدیت کردم ! و فکر کردم شاید مشکل تاچ حل شه اما نشد !! تاچ در بالای صفحه کار نمیکنه! باید ببرم سام سرویس اما مشکل اینه از ایران نخریدم قبول میکنن؟ ( روی لپ تاپ روی کامپیوتر اصلا نمیشناسه!!)
به حالت UMS که در نمی آد ! مثل MTP Device میشناسه... چیکار کنم به صورت UMS بشناسه ؟
نیاز به firmware مربوطه داره .. فکر کنم توی تاپیک مخصوص P2 بحثش شده باشه ... (اگه اشتباه نکنم یه firmware کره ای بود .. )
با توجه به اینکه پست های شما توی این تاپیک و تاپیک P2 عین هم هستن ... توی همون تاپیک ادامه بده دوست من ... مرسی
hossein_dig
17-10-2008, 22:40
سلام همونطور که قبلا 300 بار گفتم من زن ندارم(نه زن هنوز مجردم .دی)
وقتی شارژش پر میشه میکشم و دورباره میزنم به usb دوباره شروع به شارژ میکنه مشکلی نداره ؟ یه جورای دیونه است نمیدونم
به نظرتون مهمه یا من حساس شدم، چون موبایل وقتی که شارژش پر میشه دوباره بزنی شارژ دیگه شارژ نمیشه
ممنون
alil1369
18-10-2008, 00:17
سلام همونطور که قبلا 300 بار گفتم من زن ندارم(نه زن هنوز مجردم .دی)
وقتی شارژش پر میشه میکشم و دورباره میزنم به usb دوباره شروع به شارژ میکنه مشکلی نداره ؟ یه جورای دیونه است نمیدونم
به نظرتون مهمه یا من حساس شدم، چون موبایل وقتی که شارژش پر میشه دوباره بزنی شارژ دیگه شارژ نمیشه
ممنون
خیلی حساس شدی تمام پلیر ها رو اگه از شارژ بکشی بیرون (بعد از فول شارژ) و دوباره وصل کنی شروع به شارژ میکنه و کمتر از 10 - 15 دقیقه دوباره فول شارژ رو نمایش میده !!
اصلا مشکلی نیست
شما اگه زن نمیخوای بده به من زن ت رو !!! دی:
سلام. من یه mp3 player creative مدل Muvo T200 خریدم یه بار که وصل کردم کامپیوتر آهنگ بریزم کامپیوتر نشناختش.میگن ویروسی شده درسته؟ ایا روشی هست که درست بشه؟ مرسی
hossein_dig
30-10-2008, 09:47
راستی منم یه سوال دارم چه جوری میشه ویروس اسکن کرد چون نود یه عنوان درایو نمیشناسه و توی منوی راست کلیک گزینه اسکن نداره
اصلا ویروس به جون "زن" میفته
راستی منم یه سوال دارم چه جوری میشه ویروس اسکن کرد چون نود یه عنوان درایو نمیشناسه و توی منوی راست کلیک گزینه اسکن نداره
اصلا ویروس به جون "زن" میفته
پس عجب برنامه بیخودیه این نود !! (شوخی) ... چون طبیعتا وقتی یه Mp3 player بصورت درایو شناخته بشه و یه removable disk توی my computer بیاد ، باید بشه چک اش کرد .... راهش اینه که با یه برنامه آنتی ویروس دیگه کار کنی ؛ به همین سادگی!
اصولا Mp3 player ها نمی تونن ویروس بگیرن (استثنا هم وجود داره - اما شما خیالت راحت!) ، اما می تونن ویروس رو تکثیر کنن ...
راه پیشگیری : یا هیچوقت روی دستگاه مشکوک وصلش نکنید ؛ یا اگه وصل می کنید ، بعدا موقع باز کردنش ، دابل کلیک روش نکنید ... بلکه اسم درایو رو (مثلا :J) رو توی address bar تایپ کنید و enter بزنید .. تضمین می کنم که احتمال انتقال ویروس به زیر 5% برسه ...
* باز شما "زن" دار بودنت رو به رخ ما بی "زن" ها کشیدی ... (البته من خودم یه زن ویژن:ام هم دارم ها ... )
سلام. من یه mp3 player creative مدل Muvo T200 خریدم یه بار که وصل کردم کامپیوتر آهنگ بریزم کامپیوتر نشناختش.میگن ویروسی شده درسته؟ ایا روشی هست که درست بشه؟ مرسی
این "ویروسی شدن" تبدیل به یه جور باور عامیانه و غلط مصطلح شده ... یعنی به محض اینکه یه چیزی به مشکل بخوره ، عادت داریم که بگیم " ویروسی شده" ... در صورتی که می تونه 10 تا چیز دیگه باشه ریشه ی مشکل ..
ما اگه بخوایم هر کاری واسه دستگاه شما بکنیم نیاز به اتصال به PC داریم ... آیا وقتی وصلش می کنی به PC ، کامپیوترت عکس العملی نشون نمیده ؟ ... مثلا کنار ساعت فلش سبزرنگ (safe remove) میاد یا نه ؟... توی device manager چی ؟ (یه علامت سوال زردرنگ نیست که نشون بده دستگاه درست وصل نشده؟)
بهرحال شما این رو دانلود کن : (اون پایین i agree رو بزن ... - 2 مگ)
بعد دستگاهت رو وصل کن به PC ... و بعدش این برنامه رو اجرا کن ... ایشالا درست بشه ...
jokereblis
31-10-2008, 00:33
با عرض سلام
من ipod touch 16 gig دارم . 3 هفته پیش گرفتم .از دیروز که خودش به طور خود به خود خاموش شد . حالا هر کاری می کنم روشن نمی شه !!!؟
لطفا کمک کنید ...
با عرض سلام
من ipod touch 16 gig دارم . 3 هفته پیش گرفتم .از دیروز که خودش به طور خود به خود خاموش شد . حالا هر کاری می کنم روشن نمی شه !!!؟
لطفا کمک کنید ...
خب اول بهتره که احتمال های ساده تر رو چک کنی :
*باتری اش تموم نشده ؟ ... 4-5 ساعت بزنش به شارژ ...
* تو حالت hold نیست ؟ (شاید خنده دار باشه - ولی بعضی وقتا پیش میاد)
*شاید هم نیاز به reset داره :
Press and hold the Sleep/Wake button and the Home button at the same time for at least ten seconds, until the Apple logo appears.
اینجا همراه عکس توضیح داده :
سلام. آیا تاپیک منحصرا واسه برند هاییه که عنوان شده؟ تاپیک دیگه ای نیافتم که مشکلم رو بگم...
کسی از دوستان تا حالا پلیر JXD داشته؟ من مدل 301 ش رو دارم. رابط کاربر این پلیر بسیار بد طراحی شده! چند وقت پیش به سرم زد کاری کنم که بشه همزمان با اجرای موزیک به اکسپلور کردن ام پی فور پرداخت. توی برنامه ی media player این پلیر، گزینه ای تعبیه شده که میشه ای-بوک ها رو همزمان با اجرای موزیک مطالعه کرد. خلاصه فکر کردم اگه کاری کنم که با انتخاب E-book، به جای آدرس فولدر E-book، پلیر به آدرسی دیگه هدایت بشه، میشه به هدف یاد شده نایل شد! لذا وصل کردم به یو اس بی و فایل های مخفی رو بررسی کردم. فایلی که گزینه ی E-book به اون هدایت میشد رو پیدا کردم (در واقع یک سری میانبر (شورت کات) بودند که آدرس هاشون اونجا ذخیره شده بود) من یکی از ادرس ها رو به مموری تغییر دادم. وقتی پلیر رو روشن کردم، طبق معمول باید لوگوی شرکت ظاهر میشد، و بعد ال سی دی آف میشد، و بعد آماده ی استفاده میشد. اما اینطور نشد، و بعد از ظاهر شدن لوگوی شرکت،ال سی دی خاموش میشه (در حالی که چراغ پلیر روشن هست) و به همین حالت باقی میمونه!
مشکل اساسی این هست که من نمیتونم پورت یو اس بی دستگاه رو بدون دسترسی به تنظیمات firmware فعال کنم، لذا دسترسیم به مموری قطع شده که نتیجه ی این هم قطع دسترسی به فایل معیوب هست! درواقع تصور میکنم لحظه ای که مانیتور خاموش و روشن میشه در حالت عادی، دستگاه به بررسی فایل های مورد نیازش میپردازه اما وقتی به اون فایل کذایی( شاهکار حقیر!) میرسه نمیتونه اون رو شناسایی کنه، لذا هنگ میکنه!
حالا شما عزیزان چه پیشنهادی میدین؟ من به مموری فیرم ور دسترسی دارم(با نگه داشتن جهت راست و روشن کردن دستگاه، مستقیما مموری فیرم ور فعال میشه که میشه به یو اس بی وصل کرد) و این به هیچ کاریم نمیاد، چرا که دستکاری بنده در مموری اصلی بوده.
آخرین فکری که به ذهن من خطور کرده این بوده.... تغییر توی فیرم ور دستگاه. من این کار رو که مستقیما در فیرم ور دست ببرم بلد نیستم(اصولا کار هر کسی نیست!). لذا فکر کردم آیا امکان داره که فیرم ور دستگاه رو با فیرم ور دستگاهی از برند دیگه ای جایگزین کنم؟ فکر میکنم که جایی خوندم این امر امکان پذیر هست(البته اصلا مطمئن نیستم! شاید توهم باشه!). فکر میکنم اگر منابع سخت افزاری در دسترس فیرم ور باشه، هر فیرم وری جواب بده..... آیا درست میگم؟
سوال دیگری هم هست، ایا امکان دسترسی سخت افزاری به مموری اصلی وجود داره(کمی خنده دار به نظر میاد نه؟!)
دوستان نیاز مبرمی به دستگاه دارم، چرا که برای ----- کردن صداهای محیط و درس خوندن از همین پلیر استفاده میکردم!
با تشکر فراوان، امین
خوب واقعیت اینه که شما یه مقدار (یا شایدم خیلی بیشتر از یه مقدار) بلندپروازی کردی ... اصولا همچین تغییراتی ، حتی در بین مارک های معتبر ، توسط کمپانی سازنده یا هکرهای مجرب انجام میشه ... چه برسه به یه محصول گمنام تر مثل این که یه دستکاری شرعی (!) هم می تونه باعث خرابی اش بشه ...
آیا دستگاهت گارانتی داره ؟ ... یه راهش اینه که ببری اونجا ... که با افراد و وسایلی که در اختیار دارن می تونن مستقیما با سخت افزار دستگاه ارتباط برقرار کنن ..
هرگونه دستکاری شخصی توسط خودت نیاز به اتصال به PC داره که شما میگی ظاهرا میسر نیست ... مطمئنی ؟ ... بعضی وقتا به عنوان یه درایو شناسایی نمیشه ، اما بهرحال PC متوجه میشه که یه چیزی بهش وصله ... مثلا توی device manager دیده میشه ..
تشکر از پاسخت...
خوب واقعیت اینه که شما یه مقدار (یا شایدم خیلی بیشتر از یه مقدار) بلندپروازی کردی ... اصولا همچین تغییراتی ، حتی در بین مارک های معتبر ، توسط کمپانی سازنده یا هکرهای مجرب انجام میشهمن کاملا متوجه منظورت هستم.... اما این مورد اصلا اونطوری نیست که شما فکر میکنی.... ببین، شما هر فایلی رو که به هنگام اکسپلور کردن ببینید، یا برای دستگاه شناخته شده هست یا نیست... اگه باشه، در منوی مربوط به اون فایل گزینه ای هست مثل Add to E-book یا Add to Movies یا.... و کلا بسته به نوع فایل تعیین میکنه کجا بره.... حالا اگر ما این گزینه رو برای یک فایل متنی انتخاب کنیم، یه شورتکات از آدرس فایل در یک فایل ذخیره میشه که این فایل کلا محل نگهداری آدرس های ای بوک ها میشه..... یعنی اگه مستقیما بریم و ادرس شورت کات رو به یک فایل ویدئو تغییر بدیم، بازم این آدرس توسط پلیر قابل شناسایی هست..... فکر کنم یه خورده بد توضیح دادم.... ساده تر این میشه:
در Media Player دستگاه، میشه همزمان با اجرای موزیک فایل های متنی رو خوند که این فایلها باید از قبل توسط شما در قسمت E-book ثبت شده باشه.... و این قسمت ای-بوک در واقع یک سری شورتکات هستن.... حالا اگه اون آدرس ها به یک فایل دیگه تغییر داده بشن، خللی در پلیر پدید نمیاد، مشروط بر اینکه آدرس ها به نحوه ی صحیحی تغییر داده بشن(البته این حدس من هست که تقریبا قریب به یقینه... چون قبل از امتحان کردن این مورد، پلیر Down شد). اما من این آدرس رو اشتباه تغییر دادم...... و نتیجه هم این شد....
و کلا من قصد تغییر در فریم ور و یا انجام عملی که تخصصی باشه رو نداشتم.....
آیا دستگاهت گارانتی داره ؟ ... یه راهش اینه که ببری اونجا ... که با افراد و وسایلی که در اختیار دارن می تونن مستقیما با سخت افزار دستگاه ارتباط برقرار کنن .. گارانتیش یک سال بود که فکر میکنم الآن دیگه تمام باشه..... همچنین، این شرکتی که من ازشون سفارش دادم فکر نمیکنم واقعا افراد متخصص این کار رو داشته باشن! تصورم این هست که سفارش میدن، و به صورت Reseller کار میکنن.... کلا نظر مثبتی ندارم نسبت بهشون :دی. اما خوب، فکر میکنم اگه یه تماس بگیرم بپرسم بد نباشه... میشه که هزینشو تقبل کنم....
هرگونه دستکاری شخصی توسط خودت نیاز به اتصال به PC داره که شما میگی ظاهرا میسر نیست ... مطمئنی ؟ ... بعضی وقتا به عنوان یه درایو شناسایی نمیشه ، اما بهرحال PC متوجه میشه که یه چیزی بهش وصله ... مثلا توی device manager دیده میشه ..الآن خونه نیستم، اما آره، فکر میکنم تنها زمانی شناخته میشه که یو اس بی فعال باشه.... حتی توی این حالتم گاهی اوقات باید یکی دو بار امتحان کنی تا راه بیفته!
اینم سایتشون هست......
Jxd.ir
طراحی سایتش گواهی بر ادعای بنده برای نظر سوئم هست!
من کاملا متوجه منظورت هستم.... اما این مورد اصلا اونطوری نیست که شما فکر میکنی.... ببین، شما هر فایلی رو که به هنگام اکسپلور کردن ببینید، یا برای دستگاه شناخته شده هست یا نیست... اگه باشه، در منوی مربوط به اون فایل گزینه ای هست مثل ....
و کلا من قصد تغییر در فریم ور و یا انجام عملی که تخصصی باشه رو نداشتم.....
خب منظورم از بلندپروازی دقیقا همین بود ، دوست جان ... قابلیت انجام همزمان دو کار (مثلا پخش موسیقی و یه کار دیگه ...) شاید توی خیلی از دستگاه های معتبر تر هم معضل بوده و هرگز بطور کامل پیاده سازی نشده ... و چیزی نیست که مثلا با دستکاری یه آدرس توی فایل txt درست بشه ! ... (که اگه اینطوری می بود ، ما هم خیلی خوشحال می شدیم)
خب منظورم از بلندپروازی دقیقا همین بود ، دوست جان ... قابلیت انجام همزمان دو کار (مثلا پخش موسیقی و یه کار دیگه ...) شاید توی خیلی از دستگاه های معتبر تر هم معضل بوده و هرگز بطور کامل پیاده سازی نشده ... و چیزی نیست که مثلا با دستکاری یه آدرس توی فایل txt درست بشه ! ... (که اگه اینطوری می بود ، ما هم خیلی خوشحال می شدیم)
تشکر.... اطلاع نداشتم....
و این سوال هم پاسخ بفرمایید ممنون میشم.....
تغییر فیرم ور با فیرم وری دیگه امکان پذیر هست؟( به تغییر در فیرم ور اشاره کردین، اما تغییر خود فیرم ور چطور؟)
بسیار سپاسگزارم.....
تغییر فیرم ور با فیرم وری دیگه امکان پذیر هست؟( به تغییر در فیرم ور اشاره کردین، اما تغییر خود فیرم ور چطور؟)
بسیار سپاسگزارم.....
صرفا اگه firmware متعلق به همون مدل باشه میشه مطمئن بود که مشکلی پیش نمیاد ... استفاده از firmware هایی که مشخصا مال خود دستگاه نیستن می تونه دو حالت داشته باشه : اگه سازگار باشن ، مشکلی پیش نمیاد و برعکس ... (حالا سوال اینه که کدوم ها سازگار هستن ؟ ... جوابش اینه که بستگی به چیپ های استفاده شده در دستگاه شما داره - معمولا خود شرکت هایی کمتر معتبر ، توانایی ساخت قطعات اصلی مثل چیپ حافظه و پردازنده رو ندارن و از محصولات کمپانی های دیگه استفاده می کنن - بنابراین اگه بتونیم مدل این چیپ ها رو شناسایی کنیم ، می تونیم درایورهای استاندارشون یا درایورهای مربوط به دستگاه های دیگه ای که از همین چیپ استفاده کردن رو به کار بگیریم ...)
jokereblis
08-11-2008, 01:14
با سلام
من با برنامه 7.4 itunes مشکل دارم . وقتی که خوام کلیپی رو انتخاب می کنم و به داخل برنامه انتقال بدم برنامه کلیپ رو قبول نمی کنه !
شاید بگید فرمت اشتباهیه اما اینطور نیست چون فرمت رو تبدیل می کنم (فرمت مخصوص ipod هستش ). من این مشکل زمانی برام پیش اومد که ویندوز ویستا ریختم . قبلا از xp استفاده می کردم این مشکل رو نداشتم.
یک سوال دیگه هم داشتم
آیا برنامه دیگری برای انتقال فایل به ipod نیست؟
من داشتم متن رو می خوندم ، خواستم بپرسم که آیا در محیط ویستا هستی یا نه ، که خودت گفتی ویستاس ! ... بهرحال :
1. یه نسخه قدیمی تر ایتونز نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه ... اگه نشد ، از همونجا آپگریدش کن ..
2. اگه توی فایرفاکس پلاگین ایتونز داری حذفش کن ...
3. این نسخه رو چک کن که بعضی از ویژگی های غیرضروری که می تونن منبع مشکل باشن رو حذف می کنه :
//
در مورد جایگزین برای ایتونز (هرچند خود ایتونز عالیه و شک دارم چیزی بتونه جاش رو بگیره) :
صرفا اگه firmware متعلق به همون مدل باشه میشه مطمئن بود که مشکلی پیش نمیاد ... استفاده از firmware هایی که مشخصا مال خود دستگاه نیستن می تونه دو حالت داشته باشه : اگه سازگار باشن ، مشکلی پیش نمیاد و برعکس ... (حالا سوال اینه که کدوم ها سازگار هستن ؟ ... جوابش اینه که بستگی به چیپ های استفاده شده در دستگاه شما داره - معمولا خود شرکت هایی کمتر معتبر ، توانایی ساخت قطعات اصلی مثل چیپ حافظه و پردازنده رو ندارن و از محصولات کمپانی های دیگه استفاده می کنن - بنابراین اگه بتونیم مدل این چیپ ها رو شناسایی کنیم ، می تونیم درایورهای استاندارشون یا درایورهای مربوط به دستگاه های دیگه ای که از همین چیپ استفاده کردن رو به کار بگیریم ...)
Gemei X760's firmware 9.9.8
مدل یاد شده با دستگاه بنده هم خوانی داره(البته همچنان فرصت نکرده ام که امتحان کنم)......
ممنون از پاسخ شما.....:)
Gemei X760's firmware 9.9.8
مدل یاد شده با دستگاه بنده هم خوانی داره(البته همچنان فرصت نکرده ام که امتحان کنم)......
ممنون از پاسخ شما.....:)
ایشالا هر وقت امتحان کردی نتیجه اش رو خبر بده ...
با سلام من یه mp3 player creative TX FM 1Gb دارم که باز نمیشد و پیغام فرمت میداد و من هم به ناچار فرمتش کردم.
حالا نرم افزاری که برای کار کردنش لازم است رو می خوام.
لطفا کمکم کنید ممنون
با سلام من یه mp3 player creative TX FM 1Gb دارم که باز نمیشد و پیغام فرمت میداد و من هم به ناچار فرمتش کردم.
حالا نرم افزاری که برای کار کردنش لازم است رو می خوام.
لطفا کمکم کنید ممنون
خب معمولا بعد از فرمت نباید مشکل خاصی داشته باشه ؛ الان شما مشکل داری ؟ .. (firmware اش رو می خوای؟)
بهرحال این فایل رو دانلود کن و در حالیکه دستگاهت به PC وصله اجراش کن :
دوستان ارور 00004e2e در sonicstage رو نمیتونم حل کنم با کانکت به نت چطوری حل میشه کردش:((
ایشالا هر وقت امتحان کردی نتیجه اش رو خبر بده ...
سلام...
اون فیرم ور رو دانلود کردم.... و خیلی جالب بود که دقیقا فیرم ور دستگاه خودم بود فقط با یک پوسته ی متفاوت(حتی زشت تر!)....
خوب من باید اعتراف کنم که در مورد مشکلم کمی ناشیانه عمل کردم(کمی بیش از کمی!). وقتی می خواستم فیرم ور رو عوض کنم، اول یو اس بی رو مستقیما وصل کردم(قبل از روشن کردن دستگاه) و دستگاه به طور خودکار روشن شد و بعد منویی اومد که به زبون چینی بود.... و بعد من به حماقت خودم کاملا پی بردم!
فراموش کرده بودم که این منو هست و میشه از این طریق به مموری دست رسی داشت..... و با فورمت مموری، دستگاه مجددا رو به راه شد..... البته شما هم این رو پیشنهاد دادین که یو اس بی رو وصل کنم، منتها بین روشن و خاموش بودن یک دنیا فاصله ست! :دی ........ تشکر مجدد از شما....
گفته بودم که با تغییر آدرس فایل مورد نظر به طور صحیح در همون فایل کذایی، احتمالا مشکلی پیش نمیاد...... اما من آدرس یک ای بوک رو به یک عکس تغییر دادم و وقتی که همراه با اجرای موزیک اون فایل رو اجرا کردم.... فکر کن چی شد؟ کاملا درسته! اصلا اونطوری که من فکر میکردم نشد و دستگاه با صداهای عجیب غریبی بنده رو جواب داد و مانیتور هم خاموش کرد!
به هر حال تجربه ی با مزه ای بود! و یک منفعت هم درش بود..... بعد هرگز پلی لیستم از آشفتگی درومد!
و ممنون از شما!
تا بعد...
باسلام
ممنون من فکر می کردم با فرمت کلا برنامه داخلی mp3 هم پاک می شه. ولی یادمه که فروشنده چند تا فایل بهم داد تا هر وقت فرمت کنم ازشون استفاده کنم! می دونید اون فایلها چی می تونن باشن؟
در ضمن فایلی که آدرسش رو گذاشتید دانلود نمی شه و صفحه اش نمی یاد. اول اینکه این فایل چه قابلیتی داره ؟ و اگه ممکنه یه بار دیگه آدرسش رو بگذارید
ممنون ام
باسلام
ممنون من فکر می کردم با فرمت کلا برنامه داخلی mp3 هم پاک می شه. ولی یادمه که فروشنده چند تا فایل بهم داد تا هر وقت فرمت کنم ازشون استفاده کنم! می دونید اون فایلها چی می تونن باشن؟
در ضمن فایلی که آدرسش رو گذاشتید دانلود نمی شه و صفحه اش نمی یاد. اول اینکه این فایل چه قابلیتی داره ؟ و اگه ممکنه یه بار دیگه آدرسش رو بگذارید
ممنون ام
نه - اینا جزو مدلهایی هستن که با فرمت مشکلی واسه اون فایل ها پیش نمیاد ...
فروشنده احتمالا یه چیزی شبیه همینی که من واسه دانلود گذاشتم بهت داده ... firmware
این فایلی که گذاشتم قراره در صورت بروز مشکل یه بار دیگه اون نرم افزاری که معمولا در چنین شرایطی به مشکل خورده و باعث میشه که دستگاه بالا نیاد رو بروز رسانی کنه ... اینم لینک جایگزین :
دوستان ارور 00004e2e در sonicstage رو نمیتونم حل کنم با کانکت به نت چطوری حل میشه کردش:((
کاشکی می گفتی دقیقا مشکلت چیه که این ارور رو می گیری ؟ ...
بهرحال این باید مشکلت رو حل کنه .. مرحله به مرحله برو جلو و فایل های hidden ات هم باید قابل مشاهده باشه .. اگه مشکلی بود بگو تا من ترجمه کنم
1. Close the OpenMG™ Jukebox or SonicStage® software if it is open.
2. Click the Start button and then click My Computer.
3. In the My Computer window, double-click Local Disk (C:).
4. In the Local Disk (C:) window, double-click the Program Files folder.
5. In the Program Files window, double-click the Common Files folder.
6. In the Common Files window, double-click the Sony Shared folder.
7. In the Sony Shared window, double-click the OpenMG folder.
8. In the OpenMG window, double-click the Restorable folder.
9. In the Restorable window, click to select the ICV.DAT file.
10. On the keyboard, press and hold the CTRL key.
NOTE: Holding down the CTRL key while a file is selected will allow for multiple files to be selected.
11. In the Restorable window, click to select the MACLIST.DAT file.
12. On the Edit menu, click Copy.
13. Under the menu bar, click the Back arrow.
14. In the OpenMG window, on the Edit menu, click Paste.
NOTE: If prompted to replace files, click the Yes button.
سلام دوستان من بودجه اي در حدود 150 دارم . بين ipod nano 4 gb و Sony موندم . كيفيت صدا خيلي برام مهمه (بيشتر از هر چي )بعد سرعت كارايي و در آخر ظرفيت. نظرتون چيه؟؟ اگه چيز ديگه اي هم مناسب مي دونيد بگيد خواهشن .ممنون..
mehdi30nema
16-11-2008, 19:58
اسمش MediaCoder هست !
کد:
حالا برو حالشو ببر
سلام
من يك بار اين برنامه رو دانلود كردم ولي الان كه ميخام دوباره دانلود كنم تا 43 درصد دانلود ميشه بعد ارور ميده و قطع ميكنه . بي زحمت اگه لينكه ديگه ايي داريد بزاريد . ممنون
سلام دوستان من بودجه اي در حدود 150 دارم . بين ipod nano 4 gb و Sony موندم . كيفيت صدا خيلي برام مهمه (بيشتر از هر چي )بعد سرعت كارايي و در آخر ظرفيت. نظرتون چيه؟؟ اگه چيز ديگه اي هم مناسب مي دونيد بگيد خواهشن .ممنون..
دوست من ، تاپیکی که برای مطرح کردن پستت انتخاب کردی مناسب نیست ، توی تاپیک های مرتبط ادامه بده ... بهرحال :
کیفیت صدا اگه انقذه مهمه : سونی ... ولی اگه کارآیی و سهولت استفاده مهمه : آپیاد ... ولی کلا دومی توصیه میشه ؛ چون تفاوت کیفیتشون واسه اکثر شنونده ها محسوس نیست و همه رو راضی نگه میدارن ...
اگه بودجه ات 150 تومنه ، شاید بتونی یه مقدار افزایش بودجه بدی و D2 از cowon رو بگیری ... تهران پیدا میشه ...
khabgard
05-12-2008, 22:31
سلام
آیا مدل ZEN از Creative امکان پخش کردن Lyric آهنگ ها رو داره ؟؟ چون من با Jetaudio که لیریک میسازم با نرم افزار های
دیگه مثل مدیا پلیر نمیتونه پخشش کنه ....
نه – چنین قابلیتی نداره ... کلا creative قابلیت text و اینا رو خیلی کم دنبال کرده .. سری muvo بخصوص v100 می تونه lyrics نمایش بده ...
khabgard
06-12-2008, 23:49
نه – چنین قابلیتی نداره ... کلا creative قابلیت text و اینا رو خیلی کم دنبال کرده .. سری muvo بخصوص v100 می تونه lyrics نمایش بده ...
حیف شد.... من به خاطر lcd بزرگ و قابلیت رم خوردن خیلی روی این مدل حساب می کردم ...خوب راستش من یه پلیری میخوام
که بتونم باهاش متن Audio ها رو حتما بخونم چون برای تقویت زبانم میخوام ...یه سری فایل دارم مثل اخبار و متن های اموزش زبان
(دیالوگ، passage و....) که همه شون متن دارن. یه قابلیت دیگه که مهمه PDF Reader بودنه ... خودم که تا حالا بررسی کردم
یا باید برم سراغ PDA یا آیپاد تاچ البته PSP هم این قبلیت ها رو داره (Lyric نمایش میده وPDF پخش میکنه )به علاوه صفحه
4.3 اینچی !!! که خیلی عالیه ...حالا نمیدونم چیز دیگه ای به نظرم نمیرسه ....
با سلام خدمت دوستان
من یه واکمن سونی دارم که مدلشnwd b105f است حدود یه ساله که دارمش جدیدا یه بار بدون safe remov کردن از کامپیوتر جداش کردم از اون موقع ،موقع روشن کردن تا مرحلهcrating data base جلو میره ولی همون جا هنگ میکنه و دیگه خاموشم نمیشه و باید ریست سخت افزاریش کنم البته این مشکل فقط زمانی که حجم زیادی ازش پر باشه وقتی حجمشو کمتر از یه گیگ میکنم مشکل حل میشه .قبلا با حجمهای بالا مشکلی نداشت.خودشم که میدونید دو گیگه.درضمن فریم ورش رو هم آپدیت کردم و فورمتشم کردم ولی مشکلش حل نشده. با تشکر
حیف شد.... من به خاطر lcd بزرگ و قابلیت رم خوردن خیلی روی این مدل حساب می کردم ...خوب راستش من یه پلیری میخوام
که بتونم باهاش متن Audio ها رو حتما بخونم چون برای تقویت زبانم میخوام ...یه سری فایل دارم مثل اخبار و متن های اموزش زبان
(دیالوگ، passage و....) که همه شون متن دارن. یه قابلیت دیگه که مهمه PDF Reader بودنه ... خودم که تا حالا بررسی کردم
یا باید برم سراغ PDA یا آیپاد تاچ البته PSP هم این قبلیت ها رو داره (Lyric نمایش میده وPDF پخش میکنه )به علاوه صفحه
4.3 اینچی !!! که خیلی عالیه ...حالا نمیدونم چیز دیگه ای به نظرم نمیرسه ....
قابلیت pdf خوندن هم یکی دیگه از قابلیت های کمیابه که معمولا توی مدلهای گرونتر پیدا میشه .. مثل کارای cowon و تاچ ... خیلی از مدلهای موجود هم در مورد قابلیت هاشون تردید هست .. مثلا D2 از cowon ظاهرا می تونه pdf ها رو به فرمت قابل حمایت تبدیل کنه ؛ اما دردسرهای خودش رو داره همه اینا ...
با سلام خدمت دوستان
من یه واکمن سونی دارم که مدلشnwd b105f است حدود یه ساله که دارمش جدیدا یه بار بدون safe remov کردن از کامپیوتر جداش کردم از اون موقع ،موقع روشن کردن تا مرحلهc جلو میره ولی همون جا هنگ میکنه و دیگه خاموشم نمیشه و باید ریست سخت افزاریش کنم البته این مشکل فقط زمانی که حجم زیادی ازش پر باشه وقتی حجمشو کمتر از یه گیگ میکنم مشکل حل میشه .قبلا با حجمهای بالا مشکلی نداشت.خودشم که میدونید دو گیگه.درضمن فریم ورش رو هم آپدیت کردم و فورمتشم کردم ولی مشکلش حل نشده. با تشکر
فرمت رو چطوری انجام دادی ؟ ... نرم افزار همراهش رو چک کردی؟
khabgard
07-12-2008, 15:25
ممنون از راهنماییتون :) ....
با ویندوز فرمتش کردم همراهشم هیچ برنامه ای نبود. در ضمن یه فرمت هم تو خودش داره که اونو امتحان نکردم .امتحانش می کنم نتیجه رو می گم. با تشکر
با ویندوز فرمتش کردم همراهشم هیچ برنامه ای نبود. در ضمن یه فرمت هم تو خودش داره که اونو امتحان نکردم .امتحانش می کنم نتیجه رو می گم. با تشکر
حتما خبرش رو بده .. اصلا خیلی از این دستگاه ها اینطورین که به فرمت توسط برنامه ی غیرخودی حساسن ...
Bahar-65
09-12-2008, 14:12
آخرین فریم ور p2 چیه؟
سامسونگ فکر کنم اومده و اپدیت های fw اش رو پخش کرده روی سایت های مختلف .. الان ظاهرا 5.10 هست و 5.08 : (هرچند توی صفحه مدل 16 گیگ ذکر شده)
سلام خسته نباشید
ببخشید من نمیتونم روی ipod nano از طریق ای تیونز بازی نصب کنم ارور میده 1009 ورزن هم 1.1.2
اگه میشه یه لینک کانورتور خوبم بذارید ممنون میشم
armintirand
12-12-2008, 16:37
سلام دوستان من واکمن سونی مدل NWZ-S615F دار م اخیراً سایت سونی به این آ در س که پایین مذارم یک لینوکس برای این مدل و چند مدل دیگه که تو اون صفحه هست قرار داده اما من نحوه نصب لینوکس روی اون رو بلد نیستم تو سایتش هم چیزی در مورد نصبش نگفته تو بخش لینوکس این سایت هم مطرح کردم ولی اینجوری که معلومه دوستان به این تاپیک هم کم لطف بودن حالا از شما میخوم منو تو این مورد راهنمایی کنین.
لینک دانلود:
اپتدا به لینک بالا رفته و گزینه NEXT راتوی صفحه میزنیم و در صفحه بعد روی نام مدلهای لیست شده کلیک میکنیم تا به صفحه دانلود هدایت شویم.
ممنون.
نانوی شما نسل چنده ؟ ... از روی ورژن ، فکر کنم نسل سوم باشه ...(احتمالا واسه همین کانورتور می خوای)
و ضمنا اگه متن ارور رو میذاشتی خوب بود ...
سلام دوستان من واکمن سونی مدل NWZ-S615F دار م اخیراً سایت سونی به این آ در س که پایین مذارم یک لینوکس برای این مدل و چند مدل دیگه که تو اون صفحه هست قرار داده اما من نحوه نصب لینوکس روی اون رو بلد نیستم تو سایتش هم چیزی در مورد نصبش نگفته تو بخش لینوکس این سایت هم مطرح کردم ولی اینجوری که معلومه دوستان به این تاپیک هم کم لطف بودن حالا از شما میخوم منو تو این مورد راهنمایی کنین.
لینک دانلود:
اپتدا به لینک بالا رفته و گزینه NEXT راتوی صفحه میزنیم و در صفحه بعد روی نام مدلهای لیست شده کلیک میکنیم تا به صفحه دانلود هدایت شویم.
ممنون.
لینک مشکل داره ظاهرا ... واسه من میگه url موجود نیست ... باید چک کنیم ببینیم اصلا حرفش چی بوده ؟ ... یعنی مثلا قراره لینوکس نصب بشه روی دستگاهت یا چیز دیگه ای بوده ...
arastooms
13-12-2008, 19:48
سلام
Mp4دارم هنگامي كه روشن مي كنم صفحه روشن مي شود (ساعت شني) و بالا نمي آيد.
هنگام اتصال به USBشناخته نمي شود(مارك دستگاه ipod)
لطفا راهنمايي كنيد.ipod)
1 g هست
و نو هست 2 روز اسنفاده کردم
1 بار هم اومد بالا ولی دوباره خراب شد
فکر کنم نرم افزاری هست لطفا کمکم کنید
سلام
Mp4دارم هنگامي كه روشن مي كنم صفحه روشن مي شود (ساعت شني) و بالا نمي آيد.
هنگام اتصال به USBشناخته نمي شود(مارك دستگاه ipod)
لطفا راهنمايي كنيد.ipod)
1 g هست
و نو هست 2 روز اسنفاده کردم
1 بار هم اومد بالا ولی دوباره خراب شد
فکر کنم نرم افزاری هست لطفا کمکم کنید
مدل دقیق دستگاهت چیه ؟ (ipod چه مدلی ؟ - آیا اصله یا غیراصل؟ - چند خریدی ؛ از این راه هم میشه فهمید.)
همراهش CD هست ؟ ... یا نرم افزاری چیزی ؟ ...
(بله به احتمال زیاد مشکلت نرم افزاریه)
سلام خسته نباشید
ببخشید من نمیتونم روی ipod nano از طریق ای تیونز بازی نصب کنم ارور میده 1009 ورزن هم 1.1.2
اگه میشه یه لینک کانورتور خوبم بذارید ممنون میشم[/quote]
ورزن 1.1.2
از کجا بفهمم نسل چندمه؟ همراش سی دی نبود 180.000 تومان خریدم
سلام خسته نباشید
اگه میشه یه لینک کانورتور خوبم بذارید ممنون میشم
ورزن 1.1.2
از کجا بفهمم نسل چندمه؟ همراش سی دی نبود 180.000 تومان خریدم[/quote]
چه وقت خریدی اش ؟ ... (چند ماه پیش) ... عکسش رو بذار ...
متن ارور رو هم ننوشتی ..
hossein1111
16-12-2008, 15:01
سلام
چر من نمیتونم یک فیلم(فرمت mp4 ) با مشخصات زیر رو رو آی پاد 80 کلاسیک اجرا کنم؟؟
مشخصات:
Video :
Format.....: H.264/MPEG-4 AVC
Encoder....: x264
Bitrate....: 979 Kbit/s
Framerate..: 25 fps
Resolution.: 720x384
Ratio......: 1.85:1
Audio :
Format....: AAC LC
Bitrate...: 128 Kbit/s
Encoder...: FAAC
Channels..: Stereo
مگه فرمت mp4 رو نباید بخونه!!!
میشه راهنمایی کنید
ممنون
با سلام خدمت دوستان
من یه واکمن سونی دارم که مدلشnwd b105f است حدود یه ساله که دارمش جدیدا یه بار بدون safe remov کردن از کامپیوتر جداش کردم از اون موقع ،موقع روشن کردن تا مرحلهcrating data base جلو میره ولی همون جا هنگ میکنه و دیگه خاموشم نمیشه و باید ریست سخت افزاریش کنم البته این مشکل فقط زمانی که حجم زیادی ازش پر باشه وقتی حجمشو کمتر از یه گیگ میکنم مشکل حل میشه .قبلا با حجمهای بالا مشکلی نداشت.خودشم که میدونید دو گیگه.درضمن فریم ورش رو هم آپدیت کردم و فورمتشم کردم ولی مشکلش حل نشده. با تشکر
حتما خبرش رو بده .. اصلا خیلی از این دستگاه ها اینطورین که به فرمت توسط برنامه ی غیرخودی حساسن ...
من با فرمتی که تو منوی خود واکمن بود هم فرمت کردم ولی هیچ فرقی نکرد وقتی روشنش می کنم آرم walkman که اومد همون جا هنگ می کنه و خاموش هم نمیشه.
سلام
چر من نمیتونم یک فیلم(فرمت mp4 ) با مشخصات زیر رو رو آی پاد 80 کلاسیک اجرا کنم؟؟
مشخصات:
Video :
Format.....: H.264/MPEG-4 AVC
Encoder....: x264
Bitrate....: 979 Kbit/s
Framerate..: 25 fps
Resolution.: 720x384
Ratio......: 1.85:1
Audio :
Format....: AAC LC
Bitrate...: 128 Kbit/s
Encoder...: FAAC
Channels..: Stereo
مگه فرمت mp4 رو نباید بخونه!!!
میشه راهنمایی کنید
ممنون
پروفایلی که گذاشتی هم مشکل خاصی نداره ... شاید رزولونش رو خیلی بالا گرفتی که هرچند اونم فکر کنم مجاز باشه و باید تحت fw های جدید تا 720 در 400 بره .. اما واسه اطمینان بیارش پایین : 640x480
یه فوروم بسیار خوب در همین زمینه :
hossein1111
16-12-2008, 23:00
پروفایلی که گذاشتی هم مشکل خاصی نداره ... شاید رزولونش رو خیلی بالا گرفتی که هرچند اونم فکر کنم مجاز باشه و باید تحت fw های جدید تا 720 در 400 بره .. اما واسه اطمینان بیارش پایین : 640x480
یه فوروم بسیار خوب در همین زمینه :
اصلا اگه 720 در 400 هم بود بلاخره باید تو آیتونز میومد(اد میشد) !!! اینی که من میگم اصلا تو آیتونز نمیاد که بتونم بریزمش رو دستگاه !!
مشکل از کجاست؟؟
من با فرمتی که تو منوی خود واکمن بود هم فرمت کردم ولی هیچ فرقی نکرد وقتی روشنش می کنم آرم walkman که اومد همون جا هنگ می کنه و خاموش هم نمیشه.
کدوم نسخه firmware رو آپدیت کردی ؟ ... الان تنها راه حل همون به نظر میاد ...
hossein1111
17-12-2008, 09:12
.......( ویرایش شد! )
hossein1111
17-12-2008, 09:17
میشه بگید با چه کانورتوری رزولوشن رو کم کنم به شرطی که کیفیت اصلا تغغیر نکنه؟؟؟
با جت آدیو که کار میکنم در بهترین حالت خروجی از زمین تا اسمون با سورس فرق میکنه!!!
zxcvbnm_00
17-12-2008, 11:52
سلام فرمویر جدید برای
walkman sony e-15f (2gb)
می خواستم چه طوری عوض میشه
آهنگ پلیر را باید پاک کنم یا پلیر را فرمت بشه
فرمویر پلیرم 1 هست عوض بشه تغییری می کنه
مشکلی که پیش نمی یاد
سلام فرمویر جدید برای
walkman sony e-15f (2gb)
می خواستم چه طوری عوض میشه
آهنگ پلیر را باید پاک کنم یا پلیر را فرمت بشه
فرمویر پلیرم 1 هست عوض بشه تغییری می کنه
مشکلی که پیش نمی یاد
من چک کردم ، firmware ی برای این مدل ندیدم در صفحه محصول در سایت سونی ... (هرچند محتوای سایت ها ، منطقه به منطقه ممکنه قدری فرق کنه) .. اما بهرحال :
اگه دستگاهت مشکلی نداره ، واقعا نیازی به تعویض fw نداری ... براساس تجربه میگم : با تعویض fw معمولا اتفاق خاصی در دستگاه نمیفته و بهتره تعویض رو بذاریم واسه وقتی که دستگاه به مشکل خورده ...
بله - معمولا تعویض fw می تونه باعث حذف آهنگها یا بهرحال مختل شدن مدیریتشون بشه ... (اینم یه دلیل دیگه واسه عوض نکردن fw) ... بهتره نسخه پشتیبان تهیه بشه ..
اصلا اگه 720 در 400 هم بود بلاخره باید تو آیتونز میومد(اد میشد) !!! اینی که من میگم اصلا تو آیتونز نمیاد که بتونم بریزمش رو دستگاه !!
مشکل از کجاست؟؟
من همین لحظه به کلاسیک دسترسی ندارم که چک کنم ... ولی تنها حدسی که می زنم همین رزولوشنه ... همیشه وقتی روی لبه های پروفایل حرکت کنیم ... یعنی رزولوشن یا بیت ریت و اینا رو نزدیک به max حمایت در نظر بگیریم از این مشکلات پیش میاد ...
میشه بگید با چه کانورتوری رزولوشن رو کم کنم به شرطی که کیفیت اصلا تغغیر نکنه؟؟؟
با جت آدیو که کار میکنم در بهترین حالت خروجی از زمین تا اسمون با سورس فرق میکنه!!!
کانورتور خودش چه مشکلی داره ؟ ... بهرحال این یه مساله کاملا سلیقه اییه که چه کانورتوری واسه چه نوع فایلی بهتره ... مثلا این خیلی معروف شده :
amir1355s
19-12-2008, 00:33
من يه دونه creative zen خريدم اما اصلا تصوير نداره به نظر شما بايد چكار بكنم ؟
amir1355s
19-12-2008, 01:14
ببخشيد من سوالم رو پس مي گيرم !
مشكلم حل شد
کدوم نسخه firmware رو آپدیت کردی ؟ ... الان تنها راه حل همون به نظر میاد ...
اونی که رو خودش بود ورژنش 1 بود آپدیت که کردم شد 1.2 جدیدا هم به سایت آپدیت سرزدم همون 1.2 بود .
اونی که رو خودش بود ورژنش 1 بود آپدیت که کردم شد 1.2 جدیدا هم به سایت آپدیت سرزدم همون 1.2 بود .
نرم افزاری که همراه دستگاهت داری چیه و چه نسخه ای ؟ ..
seymour جان ممنون از راهنماییات بردمش گارانتی.
با سلام خدمت دوستان
نرم افزاری که همراه دستگاهت داری چیه و چه نسخه ای ؟ ..
seymour جان ممنون از راهنماییات بردمش گارانتی.
این گارانتی هم ما رو پیچوند بردم گفتن ویروس داشت و ویروساشو برات گرفتیم ولی اگه دوباره به کامپیوتر آلوده بزنی همون طوری میشه :27:آخه اگه ویروس داشت که من وقتی 20 بار فرمتش کردم پاک می شد دیگه حالام از وقتی آوردم به کامپیوتر نزدمش به نظر شما چیکار کنم به کامپیوتر وصلش کنم یا نه ؟ آخه من رو دسگاهم آنتی ویروس avg دارم همیشم آپدیته.:41:
sarveboland
30-12-2008, 11:39
.
من یه 512 مگا بایت mp3player creative دارم که هر از چند گاهی خودش با اینکه باتریش فوله خاموش میشه...می خواستم ببینم مشکلاز فایل های سیستمی هست یا سخن افزاری؟؟؟
.
چی کار کنم!!
این گارانتی هم ما رو پیچوند بردم گفتن ویروس داشت و ویروساشو برات گرفتیم ولی اگه دوباره به کامپیوتر آلوده بزنی همون طوری میشه :27:آخه اگه ویروس داشت که من وقتی 20 بار فرمتش کردم پاک می شد دیگه حالام از وقتی آوردم به کامپیوتر نزدمش به نظر شما چیکار کنم به کامپیوتر وصلش کنم یا نه ؟ آخه من رو دسگاهم آنتی ویروس avg دارم همیشم آپدیته.:41:
وصلش کن به PC ... ولی باید آداب و تشریفات مربوطه رو رعایت کنی ! .... وقتی وصلش می کنی ، یه ضرب نرو توی my computer و دابل-کلیک ، بلکه توی address bar ، اسم اون درایو رو تایپ کن و enter رو بزن (مثلا I: و enter) ...و وقتی می خوای جداش کنی از PC ، حتما safe remove اش بکن آخر کار ..
اینطوری اگه واقعا مشکل ویروس بوده باشه ، 95% می تونه خیالت راحت باشه ... متاسفانه در مقابل خیلی از این ویروس هایی که به کول دیسک ها و دستگاه های فلش علاقه مند هستن ، اکثر آنتی ویروس ها بی دفاعن ... از جمله همین AVG که خود من هم دارمش ...
.
من یه 512 مگا بایت mp3player creative دارم که هر از چند گاهی خودش با اینکه باتریش فوله خاموش میشه...می خواستم ببینم مشکلاز فایل های سیستمی هست یا سخن افزاری؟؟؟
.
چی کار کنم!!
چند وقته داری اش ، نیم گیگی دیگه نسلش داره منقرض میشه و احتمالا شما 3-4 سال پیش خریدی ؛ نه ؟ .. (من خودم هم یه نیم گیگی slim creative هنوز دارم که سرپاس و کار می کنه - بزنم به تخته!)
مدل دقیقش رو بگو .. به نظر میاد با نصب مجدد firmware ، این مشکل حل بشه ...
sarveboland
31-12-2008, 10:13
.آره همیتن چند وقت پیش هم flash ش کردم...ولی بعضی وقت ها خودش خاموش میشه..کی سکته کنه خدا میدونه!!1
وصلش کن به PC ... ولی باید آداب و تشریفات مربوطه رو رعایت کنی ! .... وقتی وصلش می کنی ، یه ضرب نرو توی my computer و دابل-کلیک ، بلکه توی address bar ، اسم اون درایو رو تایپ کن و enter رو بزن (مثلا I: و enter) ...و وقتی می خوای جداش کنی از PC ، حتما safe remove اش بکن آخر کار ..
اینطوری اگه واقعا مشکل ویروس بوده باشه ، 95% می تونه خیالت راحت باشه ... متاسفانه در مقابل خیلی از این ویروس هایی که به کول دیسک ها و دستگاه های فلش علاقه مند هستن ، اکثر آنتی ویروس ها بی دفاعن ... از جمله همین AVG که خود من هم دارمش ...
ممنون از راهنماییت ولی کامپیوتر من به اینترنت پر سرعت وصله و پر ویروس البته از وقتی avg نصب کردم دیگه با کامپیوتر مشکلی ندارم تازه نسخه رایگانشم است و راحت آپدیت میشه . ولی برای مقابله با این ویروسایی که گفتی نرم افزار خواصی وجود نداره؟ یعنی اگه ویروس بود گارانتی ججوری حذفش کرده از نرم افزار خاصی استفاده کردن ؟ آخه من با avg هرچی اسکنش می کردم چیزی پیدا نمی کرد.
ممنون از راهنماییت ولی کامپیوتر من به اینترنت پر سرعت وصله و پر ویروس البته از وقتی avg نصب کردم دیگه با کامپیوتر مشکلی ندارم تازه نسخه رایگانشم است و راحت آپدیت میشه . ولی برای مقابله با این ویروسایی که گفتی نرم افزار خواصی وجود نداره؟ یعنی اگه ویروس بود گارانتی ججوری حذفش کرده از نرم افزار خاصی استفاده کردن ؟ آخه من با avg هرچی اسکنش می کردم چیزی پیدا نمی کرد.
به نظر من بهترین کار اینه که شما یه بار هارد کامپیوتر رو به یه سیستم سالم وصل کنی و با یه آنتی ویروس خوب مثل کسپراسکای ویروس کشی کنی و بعد خودتم یه آنتی ویروس خوب نسب کنی که تا مدت ها خیالت راحت باشه
.آره همیتن چند وقت پیش هم flash ش کردم...ولی بعضی وقت ها خودش خاموش میشه..کی سکته کنه خدا میدونه!!1
خب این دوباره باید فلش بشه (همون نصب مجدد firmware که گفتم) ... دیگه پیریه و هزار جور دردسر ..
بله - avg واسه حفاظت از Pc خوبه ... اکثر انتی ویروس های دیگه هم به همین ترتیب ... مشکل ویروس هایی که فلش رو گرفتار می کنن اینه که انواع و اقسامشون زیاده و حتی خیلی هاشون بومی هستن و این نرم افزارها نمی تونن پیداشون کنن ... مثل همین ویروس معروف کظم غیض ...
در مورد مقابله : در اینجا هم "پیشگیری بهتر از درمان است" .. یعنی همون کارایی که گفتم رو بکن ، مشکلی پیش نمیاد ... من الان یک ساله که دارم روزی 2-3 بار فلشم رو که به 7-8 تا PC آلوده وصل میشه (بی اغراق - چون توی سایت دانشکده هستم) میارم خونه و روی 3 تا PC باهاش کار می کنم و مشکلی پیش نمیاد ... این ویروس ها فقط به Open کردن مستقیم حساس هستن ...
اگه حافظه فلش mp3 player را read only کنم مشکلی پیش نمیاد؟
در ضمن وقتی خود ویندوز فلش رو آیتوران می کنه مثل حالتی نیست که روش کلیک کنی؟ البته من تو کامپیوتر خودم آیتورانش رو غیر فعال کردم ولی تو سایت نمیشه این کارو کرد .
اگه حافظه فلش mp3 player را read only کنم مشکلی پیش نمیاد؟
در ضمن وقتی خود ویندوز فلش رو آیتوران می کنه مثل حالتی نیست که روش کلیک کنی؟ البته من تو کامپیوتر خودم آیتورانش رو غیر فعال کردم ولی تو سایت نمیشه این کارو کرد .
از این کارا نمیشه کرد ... حداقل من ندیدم موثر باشه ...
اگه خود ویندوز اون صفحه ای رو میاره که ازت می خواد تصمیم بگیری که چه کاری انجام بشه اشکالی نداره ؛ یعنی شما هم اون پنجره رو می بندی و خلاص... مهم اینه که شما کاری نکنی که اون ویروس اجرا بشه و اون ویروس هم فقط اینطوری اجرا میشه که شما open رو بزنی یا دابل کلیک کنی و ... امن ترین راه همون تایپ اسم درایو در آدرس بار هستش ...
این mp3 player منو جون به لب کرد دیگه می خوام بندازمش دور تازه مشکلش حل شده بود که این بلا سرش اومد.دیگه گارانتی هم روم نمیشه ببرم. فایرم ورشم عوض کردم درست نشد لطفا به سر به اینجا بزنین.
همونور یه پسی زدم ، چک کن ...
ضمنا از بردن دستگاه به گارانتی نترس ، وظیفه شونه (بخصوص اگه داخل دوره ی گارانتی هستی) و ضمنا مشکل رو باهاشون مطرح کن ببین خودشون چی میگن ...
(جالبه اگه مشکل سر این قضیه باشه - چون اصولا پلیرهای سونی در مورد remove کردن مقاومت خوبی دارن)
mp3 player کاملا سالم بود وقتی این برنامه ای رو که گفتم نصب کردم خواستم برنامه رو امتحان کنم mp3 player رو وصل کردم به کامپیوتر و هیچ کار دیگه ای نکردم فقط با این برنامه safe remove کردم و درش آوردم دیگه روشن نشد دوباره وصلش کردم و با خود ویندوز safe remove کردم بازم روشن نشد حتی pc رو خاموش کردم و درش آوردم بازم فرقی نکرد آخرش کاملا اتفاقی فکر کردم فولدری که توی حافظه واکمن بود و حاوی برنامه های exe. بود رو از توش پاک کنم وقتی پاکش کردم روشن شد دوباره فولدر رو ریختم توش بازم با کمال تعجب روشن شد . البته روشن نشدنش اینجوری نبود که اصلا روشن نشه بلکه تا یه جایی بالا می اومد و خاموش می شد این بود که فکر کردم شاید اشکال از یه فایل خواص باشه ولی این که برنامه usb safely remove این وسط چه نقشی داشت نفهمیدم.
هممم ... کاشکی با یه PC دیگه هم تست می کردی؛ خیلی وقتا می تونه مشکل رو بهتر نشون بده... مثلا من همین دیروز یه دستگاه پلیر فلش رو که مشکل داشت آوردم خونه ؛ وصل کردم به PC خودم راه افتاد و اصلا مشکل حل شد (حالا هر چی که بوده!)
من احساس می کنم اون وسط درایور ums رو یه بلایی سرش آورده ... (یعنی درایور استاندارد اینطور دستگاه های فلش مانند) ... یه امتحان : اگه وسیله فلش دیگه ای مثل یه پلیر دیگه ، یا یه کول دیسک یا ... داری وصل کن ببین مشکلی نداره ؟ .. بعد که جداش کردی ، دوباره پلیرت رو تست کن ...
بهرحال الان توی مرحله آزمایش و خطاس ... حالا شما رو دیگه خسته کرده ، ولی مثلا من پیش اومده که یه هفته با یه پلیر خراب سر و کله زدم ؛ صرفا به قصد تجربه و بخاطر علاقه ... بعضی وقتا هم صرفا بدشانسی شماست و دستگاه یه قطعه نیمه معیوبی داره که هرازچند گاهی خودش رو نشون میده و اعصاب شما رو خورد می کنه ..
سلام خسته نباشید
نمیتونم تو ایپاده نانو بازی نصب کنم ارور میده
your request cannot be processed 1009
نمیدونم ایپادم چه ورزنی عکس تو یه سایت اپلود کردم شرمنده دیگه خیلی مبتدیم
منم به خاطر علاقمه که بیشتر باهاش سرو کله می زنم حالا که خدارو شکر دیگه مشکلی نداره از راهنماییای شما هم طی این مدت ممنونم خیلی کمکم کرد . و اما یه سوال شما خیلی از کیفیت صدای واکمنای سونی تعریف می کنید . به نظر شما کیفیت صدای واکمنای چینی سونی فرقی با اصلیاش که مالزی داره آخه من مال خودمو با یه کریتیو با یه هدفون مشترک مقایسه کردم کیفیت کریتیو خیلی بهتر بود bass ی که کریتیو می داد با تنظیمات یکسان و هدفون یکسان خیلی بیشتر از مال من بود به نظر شما این مربوط میشه به مدل دستگاه من nwd-b105 f یا همه سونی ها همین جوری ان . ولی اینم بگم که کیفیت صدای خاننده رو خیلی عالی و واضح پخش می کنه.
سلام خسته نباشید
نسل سوم داری ... بذار چک کنم ببینم چی بوده ... واسه ریختن بازی روی دستگاهت دقیقا چی کار می کردی؟
منم به خاطر علاقمه که بیشتر باهاش سرو کله می زنم حالا که خدارو شکر دیگه مشکلی نداره از راهنماییای شما هم طی این مدت ممنونم خیلی کمکم کرد . و اما یه سوال شما خیلی از کیفیت صدای واکمنای سونی تعریف می کنید . به نظر شما کیفیت صدای واکمنای چینی سونی فرقی با اصلیاش که مالزی داره آخه من مال خودمو با یه کریتیو با یه هدفون مشترک مقایسه کردم کیفیت کریتیو خیلی بهتر بود bass ی که کریتیو می داد با تنظیمات یکسان و هدفون یکسان خیلی بیشتر از مال من بود به نظر شما این مربوط میشه به مدل دستگاه من nwd-b105 f یا همه سونی ها همین جوری ان . ولی اینم بگم که کیفیت صدای خاننده رو خیلی عالی و واضح پخش می کنه.
من فرقی ندیده ام ... الان دیگه دورانی که مثلا درجه 2 ها رو بذارن واسه ما و خوبا رو سوا کنن برای بقیه گذشته ... در مورد creative : خب بله ، کریتیو کارش خیلی خوبه و از نظر کیفیت صدا جزو بهترین هاس ... خود منم معتقدم بهتر از سونیه یه مقدار ... هرچند مدل به مدل هم هست و مثلا سری B که شما داری شاید جزو top ترین مدلهای سونی از نظر کیفیت صدا نباشه ... (نه اینکه بد باشه - اما اول هم نیست)
با itunes store بازی های مجانی واسه ایپاد نانو رو سرچ میکنم
بعد کلیک میکنم اون ارور رو میداد
اگر اشتباه یه اموزشی یه چیزی.....
180.000 تومان پول دادم ولی بلد نیستم فقط اهنگ گوش میکنم به هر حال ببخشید دیگه
با itunes store بازی های مجانی واسه ایپاد نانو رو سرچ میکنم
بعد کلیک میکنم اون ارور رو میداد
اگر اشتباه یه اموزشی یه چیزی.....
180.000 تومان پول دادم ولی بلد نیستم فقط اهنگ گوش میکنم به هر حال ببخشید دیگه
توی itunes ات گزینه games داری ؟ ... توی itunes store اکانت داری ؟ ... itunes ات چه نسخه ایه ؟
(عملا هم 180 تومن پول دادی که باهاش اهنگ گوش کنی ؛ منظورم اینه که اساس کارش همینه ... بازی یه قابلیت جانبیه)
اره گزینه games دارم....اکانت هم درست کردم با یه کشور عربی ........ورزن itunes 7.6.2.9
اینم بگم اینترنت من 56k هستش حالا itunes دیگه رو هم تست میکنم
در ضمن هرکاری میکنم نمیتونم اکانت خود کشور امریکا رو درست کنم ادرس که ندارم چرتو پرت هم قبول نمیکنه
الان من احساس می کنم که نکنه مشکل اصلا به دستگاهت ربطی نداشته باشه و قضیه نرم افزاری باشه .. شما چک کن ببین itunes ات authorize شده اس یا نه .. ببین توی منوی store ، گزینه deauthorize داری یا نه ؟ ...
ضرر نداره که ipod ات رو هم اپدیت کنی ...
authorize دارم اپدیت هم کردم روی ویندزهای دیگه هم امتحان کردم
authorize رو یه بار دیگه امتحان میکنم
موقعی که میخوام بازی نصب بکنم ایپاد رو اجکت بکنم یا نه؟
zahedy2006
07-01-2009, 06:23
سلام
هر چي گشتم چيزي در مورد MP4 Creative-Zen 4 gig پيدا نكردم
مي خواستم يكي بگيرم اما تو كارش، صداش ، چيني بودنش، كيفيت و غيرش موندم البته با توجه به قيمت
يه مقدار كمك محتاجيم.
در ضمن آدم با ديدن اينها نا اميد ميشه
نظرات در ديجي كالا
من فقط یک ماه از این دستگاه استفاده کردم . با وجود همه ی امکاناتش هنگام وصل به کامپیوتر خاموش شد و دیگر هم روشن نشد . نمایندگی آن هم گفته که درست شدنی نیست در حالی که من به امید گارانتی آن را خریدم . ظاهرا گارانتی فقط وسیله ای برای شیره مالیدن بر سر مشتری است .
يه پيشنهاد دوستانه به شما علاقه مندان محصولات كريتيو ميكنم. اگه خيال خريد اجناس پخش كننده ي موسيقي اين شركت رو داريد حتي الامكان سعي كنيد كه اجناسي رو خريداري كنيد كه ارزشش كمتر از صد هزار تومان باشه چون گارانتي اين محصولات به نوعي خر کردن مشتري به حساب مياد براي اينكه من يه پخش كننده ي موسيقي اين شركت رو كه مدل (زن) بود خريدم و بعد از دو هفته كه از خريدش ميگذشت در حال پخش كردن بود كه خود به خود خاموش شد ولي شركت شاب كه گارانتي اين محصول رو داره گفت كه يا انداختيش تو آب يا ضربه بهش خورده و از اين طريق از زيرش در رفتن.
در ضمن اين D2 از cowon چجورياست. قيمتش تو يه بخش تاپيك خوندم 199 تومن. كره ايش گير مياد؟ اصلا توليدش هنوز هم هست؟
zahedy2006
08-01-2009, 06:30
سلام
هر چي گشتم چيزي در مورد mp4 creative-zen 4 gig پيدا نكردم
مي خواستم يكي بگيرم اما تو كارش، صداش ، چيني بودنش، كيفيت و غيرش موندم البته با توجه به قيمت
يه مقدار كمك محتاجيم.
نظرات در ديجي كالا
در ضمن اين d2 از cowon چجورياست. قيمتش تو يه بخش تاپيك خوندم 199 تومن. كره ايش گير مياد؟ اصلا توليدش هنوز هم هست؟
كسي مارو نمي بيند؟
سلام و درود
یه سوال داشتم ، لطف میکنید اگه جواب بدید: چطوری میشه اصل بودن کریتیو (زن) رو تشخیص داد؟
(ببخشید که وقتتونو گرفتم)
سلام و درود
یه سوال داشتم ، لطف میکنید اگه جواب بدید: چطوری میشه اصل بودن کریتیو (زن) رو تشخیص داد؟
(ببخشید که وقتتونو گرفتم)
وقت ما در اختیار شماست دوست من ...
خیالت راحت باشه ، احتمال اصل نبودن اینطور کارها بسیار بسیار کمه ؛ چون تقلید ازشون سخته (حداقل یه دلیلش اینه)... شما از نمایندگی بخری ، خیالت راحته ...
سلام
هر چي گشتم چيزي در مورد MP4 Creative-Zen 4 gig پيدا نكردم
يه مقدار كمك محتاجيم.
نظرات در ديجي كالا
در ضمن اين D2 از cowon چجورياست. قيمتش تو يه بخش تاپيك خوندم 199 تومن. كره ايش گير مياد؟ اصلا توليدش هنوز هم هست؟
کارش خیلی خوبه ... کیفیت صدا و تصویرش هم خیلی خوبه ... چینی هم اگه باشه باکی نیست ؛ چون اصلا غیر اون رو ندارن و الان دیگه محصولات امریکایی هم با افتخار در چین تولید میشن و گذشت اون دوران که چینی بودن نشانه بنجل بودن بود ... حداقل در زمینه mp3 player که الان اکثر brand های معروف در چین و مالزی تولید میشن و هیچ مشکلی نیست ..
نظرات در سایت های ایرانی رو بی خیال ... 90% کاربرهای عادی هستن که متاسفانه برداشت درستی نسبت به مقوله کیفیت ندارن ...
//
D2 محصول بسیار خوبیه و رقیب همین zen هستش ... خوب قیمتش یه مقدار بالاتر ... zen توی بازه 100 هستش و اون یکی توی بازه 200 ... از نظر کیفیت صدا و تصویر با هم رقیبن ...
كسي مارو نمي بيند؟
شرمنده - من دیروز نبودم ...
authorize دارم اپدیت هم کردم روی ویندزهای دیگه هم امتحان کردم
authorize رو یه بار دیگه امتحان میکنم
موقعی که میخوام بازی نصب بکنم ایپاد رو اجکت بکنم یا نه؟
بذار یه بار دیگه چک کنیم ...
جدیدترین نسخه itunes رو داری ؟ اگه نه - بگیرش
دستگاهت اپدیت شده اس ؟ .. اگه نه - آپدیت کن
authorize رو یه بار دیگه چک کن ... یعنی unauthorize کن و دوباره authorize
بازی ها مثل عکس زیر ظاهرا میشن ؟
مراحل رو براساس این لینک هم یه چک بکن ؛ ضرر نداره ..
//
اجکت کنی که ارتباط قطع میشه ... نه ، بذار باشه ...
آقای سی مور فکر نمیکردم جواب یه غریبرو اینقدر زود بدین! یه عالمه ممنون
میشه آدرس یا شماره تلفن یه نمایندگی معتبر کریتیو رو بدین؟ (بازم متشکر)
itunes جدید رو نصب کردم
اپدیت هم کردم
authorize رو چک کردم این نوشته اومد
including this one you have authorized 2 computers out of your available
بهر حال ممنون مزاحمت شدم دستت درد نکنه
سلام خسته نباشید
دوست عزيز شما براي دانلود از آيتيونس بايد آنتي ف*ي*ل*ت*ر داشته باشي وگرنه ip چون ماله ايرانه رد ميشه و نميتوني چيزي دانلود كني. ارور 1009 برا همينه.
دوست عزيز شما براي دانلود از آيتيونس بايد آنتي ف*ي*ل*ت*ر داشته باشي وگرنه ip چون ماله ايرانه رد ميشه و نميتوني چيزي دانلود كني. ارور 1009 برا همينه.
چون منم همین ارور دارم بی زحمت یک انتی ----- معرفی میکنید که بتونم دانلود کنم
مراحل کار هم بگویید چگونه باید با انتی ----- بازی دانلود کنم
سپاسگذارم
shabakeh
09-01-2009, 00:44
سلام خدمت دوستان
من تازه عضو شدم.یه سوال داشتم. من خودم یه mp4 player silicon مدل sili680 دارم.حدود 3 سال خریدم.
می خواستم ببینم برنامه آپگریدشو کسی اطلاع داره تو چه سایتی هست البته اینو بگم که داخل خوده mp4 گزینه آپگرید داره.ورژن mp4 هم 2.04 هست.(البته شکل mp4 قرار دادم)
مشکرم از دوستان اگر بتونن کمک کنن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](001).jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shabakeh
09-01-2009, 00:51
سلام خدمت دوستان
من یه mp4 player silicon مدل sili680 حدود 3 سال خریدم. میخواستم ببینم کسی از دوستان برنامه آپگرید یا firmware رو می دونه از کجا میشه دانلود کرد البته اینو بگم که رو خوده mp4 گزینه آپگرید داره
و ورژنشم 2.04 هست.
من براي بار سوم هست كه هدفون ep-630 كريتيو با گارانتي شاپ را خريدم . اين اخري را حدود 5 ماهي هست كه خريدم دوباري يكي از گوشيها صداش ضعيف تر از اون يكي شده . ديگه واقعا خيلي زور داره من تا حالا 3 تا 20 تومان پول اين هدفون ها را دادم:19:
همشون به يك مرض دچار شدن . صداي هدفونها شروع به كم شدن مي كنه مثلا من mp3 zen m دارم هدفون قبليم تازه وقتي ولوم روي 20 مي يومد صداش شروع به بيرون اومدن مي كرد . اين جديده هم دوباره داره به همون روزكار مي افته:24:
. نمي دونم ديگه چه كار كنم . به نظر شما اگه ببرم گارانتي عوضش مي كنند يا وقت تلف كردنه
آقای سی مور فکر نمیکردم جواب یه غریبرو اینقدر زود بدین! یه عالمه ممنون
میشه آدرس یا شماره تلفن یه نمایندگی معتبر کریتیو رو بدین؟ (بازم متشکر)
والا پاساژ ایران - طبقه اول روبروی پله برقی یه نمایندگی خوبیه ... طبقه پایینش هم کنار خروجی جنوبی یه دونه هست ... کلا توی هر پاساژ کامپیوتر معتبری ، یه نماینده رو داره حداقل ...
من براي بار سوم هست كه هدفون ep-630 كريتيو با گارانتي شاپ را خريدم . اين اخري را حدود 5 ماهي هست كه خريدم دوباري يكي از گوشيها صداش ضعيف تر از اون يكي شده . ديگه واقعا خيلي زور داره من تا حالا 3 تا 20 تومان پول اين هدفون ها را دادم:19:
همشون به يك مرض دچار شدن . صداي هدفونها شروع به كم شدن مي كنه مثلا من mp3 zen m دارم هدفون قبليم تازه وقتي ولوم روي 20 مي يومد صداش شروع به بيرون اومدن مي كرد . اين جديده هم دوباره داره به همون روزكار مي افته:24:
. نمي دونم ديگه چه كار كنم . به نظر شما اگه ببرم گارانتي عوضش مي كنند يا وقت تلف كردنه
توی پیام خصوصی هم از من همین سوال رو کرده بودید ... من جواب رو اینجا هم میذارم ، شاید واسه بقیه هم مفید واقع بشه :
گارانتی که عمراً همکاری نمی کنه در این زمینه ... البته می تونی بری و بگی که من چنین مشکلی دارم و به نظر شما مشکل از چیه ؛ ببینیم چی میگن ...
//
یا شما بدشانسی یا اینکه (جسارتا) خوب از هدفونت مراقبت نمی کنی ... خواهر خود من هم اینطوریه ... یعنی الان 3 ساله که 4 تا هدفون عوض کرده ؛ اونم هدفونهای گرون داره و دیگه این آخری رو من بهش گفتم عمرا بیشتر از یه e10 سونی که 12 تومنه خرج نکن ...
//
به نظرم هدفون بعدی ات رو یه چیز دیگه بگیر ...
سلام خدمت دوستان
من یه mp4 player silicon مدل sili680 حدود 3 سال خریدم. میخواستم ببینم کسی از دوستان برنامه آپگرید یا firmware رو می دونه از کجا میشه دانلود کرد البته اینو بگم که رو خوده mp4 گزینه آپگرید داره
و ورژنشم 2.04 هست.
دستگاهت قدیمیه و متاسفانه مدل معروفی هم نیست ... احتمال پیدا کردن firmware واسه اش بسیار کمه ... حداقل من که یه گشتی زدم چیزی پیدا نکردم ...
اگه دستگاهت مشکلی نداره ، من توصیه اکید می کنم که به فکر آپدیتش نباشی ...
احسنت ؛ این می تونه دلیل خوبی باشه... منم از اول حدسم این بود که این قضیه با خود دستگاه یا itunes نباید کاری داشته باشه و مشکل در اتصال به سایته ...
چون منم همین ارور دارم بی زحمت یک انتی ----- معرفی میکنید که بتونم دانلود کنم
مراحل کار هم بگویید چگونه باید با انتی ----- بازی دانلود کنم
سپاسگذارم
لينك دانلود آنتي ف*ي*ل*ت*ر براي دانلود از i Tunes
لينك دانلود آنتي ف*ي*ل*ت*ر براي دانلود از i tunes
نحوه استفاده از این انتی ----- بی زحمت شرح دهید
چون من استفاده کردم خودش اتوماتیک به اینترنت وصل میشد اما سایتی نشون نمیداد
چگونه مراحل استفاده اش هست ؟
سپاسگذارم
نحوه استفاده از این انتی ----- بی زحمت شرح دهید
چون من استفاده کردم خودش اتوماتیک به اینترنت وصل میشد اما سایتی نشون نمیداد
چگونه مراحل استفاده اش هست ؟
سپاسگذارم
دوسته عزيز بعد اينكه كانكت شد و يه صفحه باز شد ميني مايزش كن و به كارت ادامه بده بهمين راحتي.تاكيد ميكنم ميني مايزش كن و برنامه رو Close نكن.
دوسته عزيز بعد اينكه كانكت شد و يه صفحه باز شد ميني مايزش كن و به كارت ادامه بده بهمين راحتي.تاكيد ميكنم ميني مايزش كن و برنامه رو close نكن.
جناب سلام
من وقتي باز كردم انتي ----- ايتونز هم باز شد اما باز همون ارور داد
نمدونم چه كنم ؟
راهنمايي بي زحمت كنيد:41:
samanajan
11-01-2009, 19:35
با سلام کسی آموزش کار کرد با آی پاد کلاسیک را داره
به طور مثال چگونگی وارد کردن به دفتر چه تلفن و ... ..
با تشکر
samanajan
11-01-2009, 19:45
سلام آی پاد خودم وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم
هی وارد و خارج می شود و بعضی از وقت ها آی پاد را باز نمی کند
با سلام کسی آموزش کار کرد با آی پاد کلاسیک را داره
به طور مثال چگونگی وارد کردن به دفتر چه تلفن و ... ..
با تشکر
دفترچه تلفن ، منظورت همون قابلیت contacts هستش ؟ ... دیگه ساده ترینش اینه که با outlook سینک اش کنی ... یعنی توی مایکروسافت outlook کانتکت هات رو درست کنی و بعدش با این سینک کنی ...
سلام آی پاد خودم وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم
هی وارد و خارج می شود و بعضی از وقت ها آی پاد را باز نمی کند
اگه اتصالش هی قطع و وصل میشه که میتونه مشکل کابل و اتصال باشه ... اما اگه کلا وصل نمیشه گاهی ، بد نیست اگه راه حل های مرسوم (اپدیت آیتونز و دستگاه) رو چک کنی ...
samanajan
12-01-2009, 21:23
گه اتصالش هی قطع و وصل میشه که میتونه مشکل کابل و اتصال باشه
این مشکل منه باید چکار کنم
این مشکل منه باید چکار کنم
منظورم از قطع و وصل متوالی ، توی یه بازه کوتاه و چند دقیقه ای هستش ها ... اگه اینطوریه خب یا باید کابل عوض کنی ... یا پورت های دیگه ی usb رو تست کن ...
samanajan
13-01-2009, 18:59
منظورم از قطع و وصل متوالی ، توی یه بازه کوتاه و چند دقیقه ای هستش ها ... اگه اینطوریه خب یا باید کابل عوض کنی ... یا پورت های دیگه ی usb رو تست کن
بله همین جوری است ولی به یکی دوستام دادم این مشکل را نداشت
اولین برای که بعد از این که سصیستم را عوض کردم یک پیغامی آمد و گفت باید کامپیوتر ریست شود تا با تنظیمات مربوطه کار کند و من اون موقع با سیستم کار داشتم و ریست نکردم
بله همین جوری است ولی به یکی دوستام دادم این مشکل را نداشت
اولین برای که بعد از این که سصیستم را عوض کردم یک پیغامی آمد و گفت باید کامپیوتر ریست شود تا با تنظیمات مربوطه کار کند و من اون موقع با سیستم کار داشتم و ریست نکردم
همم .. خب پس کاشکی ریستارت کرده بودی ... هرچند قطع و وصل اینطوری به نظر مشکل سخت افزاری میاد ... اما اگه حل بشه چه بهتر ؛ دوباره آیتونز رو بریز ...
احسنت ؛ این می تونه دلیل خوبی باشه... منم از اول حدسم این بود که این قضیه با خود دستگاه یا itunes نباید کاری داشته باشه و مشکل در اتصال به سایته ...
دقیقا مشگل همینه، حالا من از freegate استفاده میکردم که سرعتش عالی بود ولی از اول سال میلادی فقط به چینی ها سرویس میده!!
این آنتی یه دوستمونو چک کنیم ببینیم چطوره :31:
بچه ها این ای پاد جدیده کی میاد؟ چه قیمتیاس؟ (البته zvm یه چیز دیگس)
قیافش باحاله ها:
اون عکس دیگه البته الان جدید نیست ! ... من یادمه تابستون سال پیش اونو دیدم (واسه همین عکس کارتون cars روشه) ... fake هستش ..
rapanzelandrew
12-02-2009, 12:54
سلام بر دوستان عزیز
راستش من یه مشکلی با دستگاهم دارم اگر امکانش هست کمکم کنید ..... من 4 روز پیش یه آی پاد نانو (از این سری جدید )
خریدم ، خیلی هم خوب کار میکرد و مشکلی نداشت ..... منتهی دیروز که زده بودم برای شارژ یهویی بدون Safe Remove کردن
کابلش رو جدا کردم .....دیگه بعد از اون روشن نمیشه ): ..... یعنی به پی سی هم که میزنم آی تونز نمیشناسش و فقط
تو My Computer به عنوان کول دیسک شناخته میشه .... لطفا راهنمایی کنین چه کار کنم ؟؟؟؟
با سپاس
توی آیتونز یه گزینه restore داریم (همون صفحه summary ، وسط کادر)، اون رو امتحان کردی ؟ ...
rapanzelandrew
13-02-2009, 16:31
توی آیتونز یه گزینه restore داریم (همون صفحه summary ، وسط کادر)، اون رو امتحان کردی ؟ ...
ممنون .....
خوب درست شد یعنی بعد از 5، 6 ساعت دوباره وصلش کردم به PC و ایندفعه بدون مشکل کار کرد ...... ولی یه
مشکلی که داره اینه که نمیشه یه حجم زیاد (مثلا 2 گیگ ) دیتا رو یکباره باهاش Sync کنی وگرنه هنگ میکنه !!!
ولی در کل خوبه راضیم ......
به سلامتی .. مشکلی که میگی هم به نظر نمیاد مساله خاصی باشه و تو دستگاه های دیگه هم بعضاً مشاهده میشه ...
این ایپاد من باز یه مشکل پیدا کرده!!من دیروز وصلش کردم به پی سی ,و سه تا اهنگ ریختم توش قشنگ یادمه که سیفتی ریمو هم کردمش!بعد که اومدم اهنگارو گوش بدم دوتاش پخش شد ولی سومی رو تا پلی کردم ایپاد هنگ کرد بعدشم یه صدای عجیب میداد(صدا از خود دستگاه بود از تو هدفون نبود)!!!!!!تازه هرکاری کردم خاموش نشد حتی بک لایتشم خاموش نشد.مجبور شدم Menu+Select و از این کارا بکنم تا خاموش شه.چند بار دیگه هم امتحان کردم هر وقت میرسه به اون اهنگ هنگ میکنه!!!به نظر شما ایراد از چیههه؟؟؟؟
Ipod video 80 gig
خب اینجا مشخصه که مشکل از آهنگه ... این که میگی مختص ipod نیست و در دستگاه های دیگه هم دیده میشه که یه آهنگ خاص می تونه باعث بشه که در کارکرد عادی دستگاه اختلال پیش بیاد ... در نظر بگیر که شما اگه با کامپیوتر هم بخوای کار کنی ممکنه موقع کار با یه فایل خاص یا مثلا خراب دستگاه کمی به غش و ضعف بیفته و مثلا مجبور به end task بشی ، چه برسه به این دستگاه کوچیک که قدرت پردازشی و مقابله با مشکل بسیار محدودی داره ...
می تونی نرم افزارهایی که مخصوص آنالیز و نرمالیزه کردن آهنگ هستن با اون آهنگ ور بری ، ببینی درست میشه یا نه ... یا اینکه اصلا یه نسخه دیگه ازش فراهم/دانلود کنی ...
اخه اهنگه رو پی سی بدون مشکل اجرا شد!این برنامه های انالیز رو از کجا می تونم گیر بیارم؟تو ایتونز یه قسمتی رو دیدم که باهاش می شد صدای پخش هر اهنگ رو تنظیم کرد...
یه چیز که برام خیلی جالب بود اینه که ایپاد ووقتی هنگ کرد صدا میداد!!!!اینو من تو هیچ م پی فوری ندیده بودم.:))
T I M S A R
14-02-2009, 23:56
من یک مدل ipod video 80gig دارم وقتی اهنگ عوض میکنم دستگاه خیلی صدا داره نمیدونم مشکل از کجاست ضمنا چند باری هم هنگ کرده وهیچ کاریش نمیشد کرد تا بزاری باتریش تموم بشه.فکر میکنید مشکل از کجا باشه لطفا منو راهنمایی کنید؟؟؟
هر وقت هنگ كرد و نتونستيد خاموشش كنيد ،Hold رو يه بار روشن خاموش كنيد بعد menu+select رو 6 ثانيه نگه دارين!بعد مي تونين خاموشش كنيد
اخه اهنگه رو پی سی بدون مشکل اجرا شد!این برنامه های انالیز رو از کجا می تونم گیر بیارم؟تو ایتونز یه قسمتی رو دیدم که باهاش می شد صدای پخش هر اهنگ رو تنظیم کرد...
یه چیز که برام خیلی جالب بود اینه که ایپاد ووقتی هنگ کرد صدا میداد!!!!اینو من تو هیچ م پی فوری ندیده بودم.:))
مثلا برنامه audio grabber فکر کنم یه گزینه خوب واسه نرمالیزه کردن داره ...
در مورد صدا : برعکس من توی مدلهای هارددار زیاد دیدم که در این شرایط صدا بیاد ... همونطور که عرض کردم ، منابع پردازشی اش محدوده ؛ در نتیجه وقتی به مشکل می خوره کاری از دستش برنمیاد بجز اینکه بزنه توی سر خودش!! ...
بله - اگه صدا بیش از یا غیرعادیه ، می تونه نشان دهنده ایراد هم باشه ... (که البته خیلی هم خبر خوشی نیست - با توجه به اینکه حالا توی ایران کی می خواد آیپاد تعمیر کنه؟!!)
سلام samsung yp-u2j وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم اونو نمیشناسه . البته شارژ میشه و با هدفونش هم میشه گوشش کرد فقط به کامپیوتر وصلش میکنم نمشناستش . داده بودم دست کسی اون طرف میگه با کامپیوتر فرمتش کرده . نمیدونم مشکلش چیه لطفا جواب بدین این امانت بوده دستم .........................
توی تاپیکی که ایجاد کرده بودید جواب دادم ؛ لطفا همونجا ادامه بدید ...
darklord_8
16-02-2009, 20:45
سلام از اینا کجا میتونم گیر بیارم ؟؟؟؟
مغازه هایی که بصورت حرفه ای کارای apple رو عرضه می کنن معمولاً محصولات جانبی اش رو هم خوب پوشش میدن ... پاساژ پایتخت ، فروشگاه طبقه اول ، دست راست رو چک کن حتما ... پاساژ ایران ، شاید اونی که طبقه اول روبروی پله برقیه داشته باشه یا بتونه راهنمایی کنه ...
اوووه,من اصن نمی دونستم ایپاد هارد دیسکیه!!!خوب هارد دیسکیا فرقشون با معمولیا تو چیه؟مثلا اگه خیلی تکون بخورن زودتر خراب میشن!؟؟؟!:-؟اصلا هارد دیسک بودن چه مزیتی داره؟؟
یه سوال دیگه هم دارم:31:
بعضی وقتا که من دارم موقع اهنگ گوش دادن باایپاد راه می رم هدفونش تو گوشم جرقه میزنه.یعنی نه در اون حد که موام سیخ شه رو هوا!!!!جوری که سوزششو تو گوشم حس مسکنم:31:!این مال هدفونهه؟؟؟چون فقط وقتی ایپاد تکون می خوره اینجوری میشه!!
سلام از اینا کجا میتونم گیر بیارم ؟؟؟؟
حتما باید اپل باشه؟؟؟؟من یه griffin شو از استریو کنج دم در پاتخت گرفتم.
siavash61
18-02-2009, 21:36
سلام
بچه ها creative muvo tx fm مشكل پيدا كرده و وقتي به كامپيوتر وصل ميكنم فقط removable disc مياره تو My Computer و نميتونه توشو باز كنه. يعني حافظشو نميشناسه. خودشم كه روشن ميكني فقط لوگوي كريتيو مياد و نمام. كار نميكنه. من نمام صفحات اين تاپيكو خوندم و دوتا فريمور هم دانلود كردم. اما جالبه كه هردوش از فريمور خودش پايينتر بودن. وقتي برنامه هاي فريمور رو كه دانلود كردم اجرا ميكنم فريمور خودشو نشون ميده و ميگه 1.21.1 هست و اينا يكيش 1.12.4 و يكيش هم 1.15.01 هست.
start رو هم كه ميزنم ارور ميده و ميگه:
Unabe to Send scsi Command
Scsi sense Code: Device reported an undefind sense code
0*f0 0*0 0*a *0 0 و ...
اصلا هم نتونستم فريمور خودشو تو نت گير بيارم.
خود سايت كريتيو هم كه كلا اين محصولو گذاشته كنار.
اين mp3 player دست من امانته. اگه ميتونين راهنمايي كنين بچه ها.
ممنونم ازتون!
اوووه,من اصن نمی دونستم ایپاد هارد دیسکیه!!!خوب هارد دیسکیا فرقشون با معمولیا تو چیه؟مثلا اگه خیلی تکون بخورن زودتر خراب میشن!؟؟؟!:-؟اصلا هارد دیسک بودن چه مزیتی داره؟؟
یه سوال دیگه هم دارم:31:
بعضی وقتا که من دارم موقع اهنگ گوش دادن باایپاد راه می رم هدفونش تو گوشم جرقه میزنه.یعنی نه در اون حد که موام سیخ شه رو هوا!!!!جوری که سوزششو تو گوشم حس مسکنم:31:!این مال هدفونهه؟؟؟چون فقط وقتی ایپاد تکون می خوره اینجوری میشه!!
مزیت اصلی هارد اینه که ظرفیتش بالاست ... حداقل در گذشته که هنوز حافظه های فلش مثل الان که دارن به 16 و 32 نزدیک میشن نبودن ، و مثلا نهایتا 4 گیگ بودن ، این تفاوت خیلی زیاد بود ... یعنی در حالیکه هارددارها بین 30 تا 60 گیگ بودن (حدوداً) ، فلش ها زیر 8 گیگ بودن ؛ یعنی 5-10 برابر حافظه بیشتر ...
البته هنوزم همینطوره و مثلا در مقابل مدلهای هاردداری که اصلا بالای 100 گیگ هارددارن ، تک و توک مدل فلش داریم که به 32 گیگ ... و تازه با هزینه بسیار بیشتر .. یعنی هزینه تمام شده هر گیگ فلش خیلی بیشتر از هر گیگ هارده ...
پس شد ارزانی و حافظه بیشتر ..
//
در مورد نگهداری : بله - مدلهای هارددار نیاز به مراقبت بیشتری دارن -چون برعکس فلش ، دارای قطعات متحرک هستن .. عین هارد کامپیوترت ... بنابراین یه حداقلی از نگهداری رو لازم دارن ... مثلا باید بذاری تو کوله ات ... نباید خیلی اینور و اونور پرتش کنی ... و ... / البته انقدرها هم ضعیف نیست و خیلی هم مقاومن ؛ ولی خب احتیاط شرط عقله ...
//
در مورد جرقه : جل الخالق! ... البته اگه قضیه مال این فصول سرد ساله ، می تونه بخاطر الکتریسیته ساکن لباسها باشه ... ولی بجز اون ، غیرطبیعیه .. با یه پلیر دیگه کاشکی تست می کردی و ضمنا با یه هدفون دیگه تا مشخص بشه که مشکل دقیقا از کدوم
siavash61
18-02-2009, 22:06
بچه ها من مشكلم حل شد و تونستم فريمور 1.24.02.a رو پيدا كنم/ اون ارور هم به خاطر اين بود كه من ميخواستم با فريمور پايينتر از فريمور خودش آپديت كنم.
دوستان من اگه creative zen xfi داشته باشم یه اداپتور مثل d-link wireless usb adapter dwa-110 بگیرم میتونم بزنم به لپتاپم راحت فایلامو از نت بوک به پلیرم انتقال بدم و برعکس؟
saba3132003
20-02-2009, 12:04
سلام. يكي به من كمك كنه! آيا پلير yp_t10 سامسونگ توانايي جلو و عقب بردن يك ترك رو هم داره؟
ممنون
saba3132003
20-02-2009, 12:10
سلام. يكي به من كمك كنه. تو پلير yp-10 امكان جلو عقب بردن صدا وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
دوستان من اگه creative zen xfi داشته باشم یه اداپتور مثل d-link wireless usb adapter dwa-110 بگیرم میتونم بزنم به لپتاپم راحت فایلامو از نت بوک به پلیرم انتقال بدم و برعکس؟
کلا با قابلیت وایرلسش می تونی فایل انتقال بدی ... این دستگاه از LAN حمایت می کنه ... مثلا لیست روترهایی که ساپورت می کنه اینجاست:
در مورد سایر device ها ، این دستگاه از پروتکل 802.11 حمایت می کنه ، این آداپتوری که گفتی هم ظاهرا همینوره ؛ بنابراین نباید مشکلی باشه ...
سلام. يكي به من كمك كنه! آيا پلير yp_t10 سامسونگ توانايي جلو و عقب بردن يك ترك رو هم داره؟
ممنون
سلام. يكي به من كمك كنه. تو پلير yp-10 امكان جلو عقب بردن صدا وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!چرا - این قابلیت رو داره ... یعنی منظورت اینه که توی آهنگ جلو/عقب بره (fast forward و rewind) ؛ درسته ؟ ...
saba3132003
21-02-2009, 00:13
چرا - این قابلیت رو داره ... یعنی منظورت اینه که توی آهنگ جلو/عقب بره (fast forward و rewind) ؛ درسته ؟ ...
بله دقيقا منظورم همينه. مثلا اگه بخوام از اول يه آنهنگ يك ساعتي دقيقه پنجاهم يا دهم رو گوش بدم.
ممنون
killer666
23-02-2009, 16:01
سلام من یه MP3 Creative Zen 40gb کارکرده خریدم ولی تو درایو آن که میرم یه پوشه Data Library هست که توش 40gb آهنگ و برنامه های کاپیوتری ریخته و هرچی اینها را پاک می کنم دوباره پوشش هست.
MP3 هیج جا نداره چیزی بریزی بی زحمت راهی رو برای درست کردنش معرفی کنید و اگه برنامه ای می خواد لطف کنید برای دانلود بزارید
تشکر.
سلام من یه MP3 Creative Zen 40gb کارکرده خریدم ولی تو درایو آن که میرم یه پوشه Data Library هست که توش 40gb آهنگ و برنامه های کاپیوتری ریخته و هرچی اینها را پاک می کنم دوباره پوشش هست.
MP3 هیج جا نداره چیزی بریزی بی زحمت راهی رو برای درست کردنش معرفی کنید و اگه برنامه ای می خواد لطف کنید برای دانلود بزارید
تشکر.
دقیقا کدوم مدل zen هستش ؟ ... به نظرم باید zen touch باشه ؛ ها ؟ ... (همونی که سه تا دکمه بصورت عمودی در سمت راست و سه تا هم سمت چپ داره؟)
در مورد پاک کردن اون فایل ها : برو توی حالت recovery اش - بلدی ؟ (در حالت خاموش ،دستت رو روی دکمه play نگه دار و در همون حال یه سوزن فرو کن توی دکمه reset ... یه چند ثانیه منتظر بمون و بعدش سوزن رو در بیار ولی دستت رو روی play نگه دار و انقدر نگه دار تا منوی recovery بیاد ... از اونجا می تونی format رو انتخاب کنی تا پاک بشن)
غیر از این مشکل ، بلدی که فایل بریزی توی دستگاه ؟ ... چون یادمه که این دستگاه ums نیست ؛ یعنی اینطوری نیست که فایل ها رو مثل کول دیسک کپی کنی توش ... چندین روش داره که یکی اش اینه که از برنامه media source استفاده کنی ...
امروز داشتم میرفتم creative zxfi بگیرم ولی تا قیمت ipod touch از یکی شنیدم پشیمون شدم!
دیدم 8 گیگشو میگه وایرلسم داره با قیمت 270 تا 280 بهتره اینو بگیرم ولی کیفیت پخش کریتیو رو که نداره مگه نه؟
* با وایرلسش میشه تو وب رفت؟؟ کامل نشون میده؟
اصلا انتخاب درستیه اونو نگیرم اینو بگیرم?
من کیفیت اهنگ برام مهمه... 8 گیگم کافیه واسم... به جز کیفیت آهنگ و کم حجم بودنش برتری دیگه داره xfi نسبت یه itouch??
دوستم قیمت روزشو نداشت کسی میدونه؟
یه سوال دیگه نسل دوم بودن تاچو از کجا بفهمم؟ یه تیکه بودن پشتش؟ این قیمت مال نسل دوشه دیگه؟
jeremy28
03-03-2009, 23:28
سلام
من یه mp4 دارم اینم عکسشه:
یه مدتیه که اولا شارژو نگه نمی داره، در ثانی وقتی آداپتورشو می زنم به برق و روشنش می کنم، آهنگها رو پخش می کنه ولی صداش در نمی یاد، یعنی صدای آهنگا رو پخش نمی کنه و بعضی وقتها هم وسط آهنگها خود به خود وایمیسته!
می تونم خودم درستش کنم تا حتما باید بدم بیرون(آخه بیرون خیلی گرون میگیرن!)
دلم هم نمی یاد بندازمش دور ، آخه حدود دو سال پیش گرفتمش 115 هزار تومن!
زیادم ازش استفاده نکردم
از وقتی این طوری شده، خیلی حالم گرفته اس:41:
چی کار کنم؟
هیچ فرقی نداره 8 گیگ ipod touch با 16 گیگش؟
امروز داشتم میرفتم creative zxfi بگیرم ولی تا قیمت ipod touch از یکی شنیدم پشیمون شدم!
دیدم 8 گیگشو میگه وایرلسم داره با قیمت 270 تا 280 بهتره اینو بگیرم ولی کیفیت پخش کریتیو رو که نداره مگه نه؟
* با وایرلسش میشه تو وب رفت؟؟ کامل نشون میده؟
اصلا انتخاب درستیه اونو نگیرم اینو بگیرم?
من کیفیت اهنگ برام مهمه... 8 گیگم کافیه واسم... به جز کیفیت آهنگ و کم حجم بودنش برتری دیگه داره xfi نسبت یه itouch??
دوستم قیمت روزشو نداشت کسی میدونه؟
اگه واسه کیفیت صدا می خوای و قابلیت های صوتی creative .. اگه قابلیت های جانبی مثل برنامه های کاربردی و همین بحث اتصال واسه ات مهمه تاچ ... انتخاب درست ، اون انتخابیه که نیاز شما رو برآورده کنه ... (ظاهرا 8 گیگ xfi قابلیت wifi رو نداره - اینو می دونستی حتما-)
یه سوال دیگه نسل دوم بودن تاچو از کجا بفهمم؟ یه تیکه بودن پشتش؟ این قیمت مال نسل دوشه دیگه؟
تفاوت این دو مدل در تاپیک مربوط به تاچ چندین بار مطرح شده ... نسل دوم اسپیکر داره و تنظیم صدا در کنار دستگاه و البته اون پرداخت پشتش ...
بله - قیمت نسل دومش به نظرمیاد ...
هیچ فرقی نداره 8 گیگ ipod touch با 16 گیگش؟تفاوت اصلی شون اینه که مدل 16 گیگ ، حافظه بیشتری نسبت به مدل 8 گیگ داره ! (شوخی) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه - فرقی ندارن ...
سلام
من یه mp4 دارم اینم عکسشه:
یه مدتیه که اولا شارژو نگه نمی داره، در ثانی وقتی آداپتورشو می زنم به برق و روشنش می کنم، آهنگها رو پخش می کنه ولی صداش در نمی یاد، یعنی صدای آهنگا رو پخش نمی کنه و بعضی وقتها هم وسط آهنگها خود به خود وایمیسته!
می تونم خودم درستش کنم تا حتما باید بدم بیرون(آخه بیرون خیلی گرون میگیرن!)
دلم هم نمی یاد بندازمش دور ، آخه حدود دو سال پیش گرفتمش 115 هزار تومن!
زیادم ازش استفاده نکردم
از وقتی این طوری شده، خیلی حالم گرفته اس:41:
چی کار کنم؟
اینکه تونستی این مدل رو تا اینجا بدون مشکل حفظ کنی ، جای تبریک داره ... چون خیلی وقتها این مدلهای متفرقه زود از کار میفتن و یا بهتره اینطوری بگیم که همین علائمی که شما اخیراً باهاشون روبرو هستی رو زودتر از خودشون نشون میدن (یا شاید هم همونطور که گفتی بخاطر اینکه شما کمتر ازشون استفاده کردی ، این مشکلات با تاخیر خودشون رو نشون میدن) ... بهرحال هشدار و هشدار که سعی کن همینطوری نرم افزاری یا firmware ی چیزی واسه اش بریزی ، احتمال به مشکل خوردن دستگاهت زیاده ... نمونه های بسیار زیادی اینجا و جاهای دیگه داشتیم که دوستان با مواجه شدن با این مشکلات رفتن سراغ اپدیت نرم افزار دستگاه و آخرش دستگاه رو خراب کردن ... این دستگاه ها نیاز به firmware دقیق و البته احتمالا حضور یه فرد مسلط به مبحث دارن ...
ipod touch 2g بلوتوث داره؟
یه مدت پیش یه تیمی اومد و ipod رو تشریح (!) کرد و مشخص شد که سخت افزار لازم برای بلوتوث رو داره ، اما فعلاً قابل استفاده نیست ..
یه مدت پیش یه تیمی اومد و ipod رو تشریح (!) کرد و مشخص شد که سخت افزار لازم برای بلوتوث رو داره ، اما فعلاً قابل استفاده نیست ..
آره منم یه جا خوندم... فعلا؟ یعنی چی؟
سلام
یک ام.پی.تری پلیر با مارک سونی- از این انواع چینی- وقتی به پورت یو.اس.پی وصله کار میکنه اما با باطری اصلا. این مشکل نخست.
ضمنا برای بروز کردن فروم ویرش چطور بایست بدونم مدلش چی هست و از کجا بایست پیداش کنم؟ فقط در جایی مینویسه که این ورژن فروم ویرش هست: V4.3-XN320 و در انتها نوشته 2005/03/06
ظاهراً هم شبیه این هست:
متشکر میشم راهنمایی بفرمایید
کیفیت صدای iphone 3g مثل ipod touch 2g هست؟ فرقی نداره؟
سلام دوستان
من یه ایپاد نانو 4 گیگ داشتم (خدا بیامرز تو کوه سورار دوچرخه بودم از بازوم باز شد پکید )
یه مدتی از گوشیه دابلیو 810 سونی استفاده میکردم تا اینکه گوشیمو عوض کردم حالا میخوام یه ام پی تری پلیر بخرم ولی نمیخوام زیاد پول بدم حدود 50 تا 60 خودم نظرم رو کریتیو هست ولی چند تا چیز برام مهمه
1- باطری اگه اکسترنال باشه بهتره
2- کیفیت و بلندی صدا خیلی برام مهمه (حداقل مثل ای پاد یا واکمن سونی باشه)
3 -کانکت به کامپیوتر درد سر نداشته باشه
4- زمان پخش موسیقیش کم نباشه
5- ترجیحان رادیو هم داشته باشه(اگر هم نداشت 20%قضیه از دست میره که عیب نداره )
ممنون میشم کمکم کنید نهایت تا دوشنبه میخوام بگیرم
و اینکه فرقه zen با muvo چیه و کدوم بهتره
میدونم جای سوالام اینجا نبود ولی جایی رو پیدا نکردم
alireza_73
11-03-2009, 14:33
سلام دوستان
میدونم جای این پستی که زدم اینجا نیست ولی مجبور شدم چون هرچی گشتم هیچی پیدا نکردم:41:
من یک mp4 marshall me-x720 دارم که وقتی تو منو دوربینو انتخاب میکنم هنگ میکنه ومجبورم بطریشو درارم تا ریست بشه:2:
حالا از شما میخواهم منو راهنمایی کنید تا چجوری mp4 رمو آپدیت کنم تا مشکلم باهاش حل بشه:20:
راستی من هچی از آپدیت mp4 نمیدونم:23:
سلام دوستان
من یه ایپاد نانو 4 گیگ داشتم (خدا بیامرز تو کوه سورار دوچرخه بودم از بازوم باز شد پکید )
یه مدتی از گوشیه دابلیو 810 سونی استفاده میکردم تا اینکه گوشیمو عوض کردم حالا میخوام یه ام پی تری پلیر بخرم ولی نمیخوام زیاد پول بدم حدود 50 تا 60 خودم نظرم رو کریتیو هست ولی چند تا چیز برام مهمه
کسی جواب نمیده؟
پس سیمور فعال کوش؟!! کجایی پسر؟
Mr Unknown
13-03-2009, 17:49
سلام
من فردا مي خوام برم يه ايپاد بخرم
از چه فروشگاهي بخرم؟
تو كرج جائي نمي فروشه؟
یه مدل فراسوو داره که اسپرت هست اون چه طوریه؟
Mr Unknown
15-03-2009, 00:26
من یه Creative ZEN خریدم
فقط موقع پخش موزیک یا وقتی استفاده ای نمی کنم ال سی دی روشن می مونه
موقع شارژ با USB چطور؟
کیفیت صدای iphone 3g مثل ipod touch 2g هست؟ فرقی نداره؟
کیفیت صدای آیفون چندان بالا نیست ... صدای تاچ بهتره ...
آره منم یه جا خوندم... فعلا؟ یعنی چی؟
(درباره اینکه "فعلا" حمایت نمیشه) یعنی اینکه چون یه نقص (یا بهتره بگیم : کمبود) نرم افزاریه ، بنابراین قابل حله ... یعنی می تونن پسر فردا یه firmware ای ارائه کنن که از قابلیت بلوتوثش استفاده بشه ... اما "فعلا" چنین چیزی ارائه نکرده ان ...
پس سیمور فعال کوش؟!! کجایی پسر؟
یه هفته ای سرم بسیار شلوغ بود ...
سلام
یک ام.پی.تری پلیر با مارک سونی- از این انواع چینی- وقتی به پورت یو.اس.پی وصله کار میکنه اما با باطری اصلا. این مشکل نخست.
ضمنا برای بروز کردن فروم ویرش چطور بایست بدونم مدلش چی هست و از کجا بایست پیداش کنم؟ فقط در جایی مینویسه که این ورژن فروم ویرش هست: V4.3-XN320 و در انتها نوشته 2005/03/06
ظاهراً هم شبیه این هست:
متشکر میشم راهنمایی بفرمایید
اینطور مشکلات در مدلهای گمنام و متفرقه مرسومه ... کافیه یه سرچ توی همین بخش با کلمات کلیدی "متفرقه" بزنی ، می بینی که هر هفته چندین نفر با اینطور مشکلات مراجعه می کنن و جوابی که به همه میدم یکسانه : پیدا کردن firmware اینا ساده نیست و تقریبا محاله ... باید دستگاه رو باز کنید و از روی چیپ سخت افزاری مدل چیپ رو بخونی و بعدش توی اینترنت بگردی دنبال firmware اون چیپ ... که تازه اگه هم پیدا بشه ، بازم 60-40 احتمال داره که درست کار نکنه ، یا بدتر از اون : بزنه دستگاه رو خرابتر کنه ..
ولی بهرحال این ریسکیه که اگه دستگاه شما دیگه خراب شده ، معقول به نظر میاد و چیزی رو از دست نمیدید ..
سلام دوستان
میدونم جای این پستی که زدم اینجا نیست ولی مجبور شدم چون هرچی گشتم هیچی پیدا نکردم:41:
من یک mp4 marshall me-x720 دارم که وقتی تو منو دوربینو انتخاب میکنم هنگ میکنه ومجبورم بطریشو درارم تا ریست بشه:2:
حالا از شما میخواهم منو راهنمایی کنید تا چجوری mp4 رمو آپدیت کنم تا مشکلم باهاش حل بشه:20:
راستی من هچی از آپدیت mp4 نمیدونم:23:
جوابی که در بالا به دوستمون دادم رو بخون ..
سلام دوستان
روی باتری که نمی تونی خیلی مانور بدی توی پلیرهایی که این رده قیمت رو دارن .. یعنی همه شون یا قلمی هستن و یا شارژی bult in ... کلا کارای creative خوب هستن از این نظر ... zen v plus هست ... zen nano plus هست (قلمی می خوره - میشه اکسترنال؟!!! - شوخی) ...
اگه تهران هستی سانسا هم یه مدل clip داره که خیلی جمع و جوره ... در همین راستای جمع و جوری یه zen stone plus هم داریم از creative ...
تفاوت zen و muvo : اینا دو خانواده از محصولات creative هستن که قبلا یه تفاوت هایی داشتن ، مثلا muvo بیشتر فلش بود و zen بیشتر هارد دار ؛ zen می رفت سمت تصویر ، اما Muvo بیشتر برای صدا؛ یا مثلا zen به ظرافت و طراحی توجه بیشتری می کرد ...
سلام
من فردا مي خوام برم يه ايپاد بخرم
از چه فروشگاهي بخرم؟
تو كرج جائي نمي فروشه؟
من یه Creative ZEN خریدم
فقط موقع پخش موزیک یا وقتی استفاده ای نمی کنم ال سی دی روشن می مونه
موقع شارژ با USB چطور؟
خب می تونی دکمه power رو ببری توی حالت lock تا صفحه خاموش بشه ... بله - کلا اون صفحه LCD بزرگش می تونه سریع باتری رو مصرف کنه ... و اگه تنظیم روشنایی صفحه رو داره ، اونم می تونی بجز مواقعی که فیلم می بینی بیاری پایین ...
یه مدل فراسوو داره که اسپرت هست اون چه طوریه؟
فراسو مارک چندان باکیفیتی نیست .. مگه اینکه بودجه ات اجازه رفتن سمت مارک های بهتر رو نده ..
ممنون از راهنماییت زن پلاس گرفتم
Mr Unknown
17-03-2009, 14:20
کدوم مموری رو زن ساپورت می کنه؟
من میکرو با آداپتور گذاشتم نشناخت
کدوم مموری رو زن ساپورت می کنه؟
من میکرو با آداپتور گذاشتم نشناخت
SD میخوره ... خود creative اینا رو لیست کرده ... و البته گفته که شاید خارج از اینها هم بدون مشکل با دستگاه کار کنه :
ravani_13
31-03-2009, 19:44
سلام میخوام یه دستگاه بگیرم در حد 200 $ , 4 گیگ کافیه واسم و اگه 8 گیگ بود هم موردی نداره
این اپل نانو های جدید بهترین گزینه هستن یا نه ؟
8 گیگ اونها ( چون فکر کنم 4 گیگ ندارن ) , الان چند قیمته
پیشنهاد بهتری هم بود بگین ممنون میشم .....
مرسی
creative zen x-fi 8G
230 تومن
پلیرهای cowon و هم یه نگا بنداز
ولی نانو ها ظاهرشون فوق العادس
سلام میخوام یه دستگاه بگیرم در حد 200 $ , 4 گیگ کافیه واسم و اگه 8 گیگ بود هم موردی نداره
مرسی
محصولات کاوون رو ختما یه نگا بنداز تو اون رنج قیمت یکی دو مدل داریم
مرسی
اگه فقط کیفیت صدا می خوای و به بازار تهران دسترسی داری یه گزینه خوب i7 از cowon هستش ... اگه خوشدستی و ظرافت واسه ات به همون اندازه مهمه کارای apple عالی هستن ...
huti_421
10-04-2009, 09:36
ببینم این iPod Shuffle 4G ها تهران هست ؟
پلیر خوبی هست ؟ ( برای منی که گوشی نخریدم و هنوزم iPhone & Nokia 5300 دارم )
ببینم این iPod Shuffle 4G ها تهران هست ؟
پلیر خوبی هست ؟ ( برای منی که گوشی نخریدم و هنوزم iPhone & Nokia 5300 دارم )
من هنوز تهران ندیدم ... یه ماهه اومده و شاید طبیعی باشه ... اگه بیاد ، به احتمال بسیار زیاد اول پاساژ پایتخت دیده خواهد شد ..
بهرحال صفحه نمایش نداره و این نکته بسیار مهمیه ... عمر باتری اش هم چندان جالب نیست ..
در همین رده ، سانسا کلیپ گزینه بهتریه ... (مغازه با سردر سونی دم پاساژ ایران داره) و zen stone plus از creative ...
اسلام فرامرزي
13-04-2009, 09:44
نياز به usb درايور player mp4 GALAXY
يه mp4 دارم روي آرم لود مونده وقتي به كامپيوتر مي زني درايور مي خواد.ممنون ميشم يكي لطف كنه لينك بده.
اگه امكان داره نرم افزاري كه براي آبديتش را هم محبت كنيد ممنون ميشم.
اين هم عكسش .
نياز به usb درايور player mp4 galaxy
يه mp4 دارم روي آرم لود مونده وقتي به كامپيوتر مي زني درايور مي خواد.ممنون ميشم يكي لطف كنه لينك بده.
اگه امكان داره نرم افزاري كه براي آبديتش را هم محبت كنيد ممنون ميشم.
اين هم عكسش .
از روی عکس میشه با اطمینان گفت که دستگاه شما از این مدلهای شبیه آیپاد نانو هستش که تصادفاً نرم افزار آپدیتش راحت تر گیر میاد ... توی این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، از پست شماره 79 به بعد رو چک کن ...
amirepsilon
15-04-2009, 18:35
فایرم ور \چیه ؟
daniyal62
15-04-2009, 19:53
سلام لطفا يك mp3 player با قيمت 40 تومن معرفي كنين
ميخوام كيفيت صداش خوب باشه اندازش كوچيك باشه
حافظه اش برام مهم نيست 512 برام زيادم هست
گارانتي هم برام مهم نيست
ممنون
دوستان قیمت آیپاد 120 کلاسیک گیگ رو کسی داره؟
hamid_1367
28-04-2009, 20:38
مشكلم خيلي وقت پيش حل شد
دوستان قیمت آیپاد 120 کلاسیک گیگ رو کسی داره؟
فک کنم 280 یا یخورده پایین تر
littledemon
07-05-2009, 11:12
دوستان کسی mp3 یا mp4 از creative با قیمت 100 تومن و کارایی توپ سراغ نداره ؟
سلام
من چند تا سوال داشتم:
1. mp4 player رو خودش اسپیکر دارن یا با هدست باید اهنگ گوش کرد؟
2 . مدلی هست که اسپیکر داشته باشه؟
3. اگه هست کیفیت و بلندی صداشون در چه حدیه؟
4 . با 150 تومن میشه یکی با صفحه نمایش 4 اینچ و امکامات خوب و اسپیکر قوی خرید؟
نظرتون در مورد jxd 990 چیه؟
رو خودش اسپیکر داره؟
ممنون میشم به سوالام جواب بدین
مرسی
سلام
من چند تا سوال داشتم:
4 . با 150 تومن میشه یکی با صفحه نمایش 4 اینچ و امکامات خوب و اسپیکر قوی خرید؟
رو خودش اسپیکر داره؟
مرسی
من هنوز منتظر جوابمم
مرسی
سلام
من چند تا سوال داشتم:
4 . با 150 تومن میشه یکی با صفحه نمایش 4 اینچ و امکامات خوب و اسپیکر قوی خرید؟:18:
رو خودش اسپیکر داره؟
مرسی
سلام
با توجه به فاکتور هایی که برای خرید داری فقط میتونی مدل های متفرقه ای مثل همون JXD رو بخری:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.