مشاهده نسخه کامل
: تاپیک رفع مشکل،به روز رسانی فریمور و دیگر ایرادات و ابهامات
f.saremi
20-05-2009, 17:24
چرا كسي به سوال من جواب نداده؟بابا
من عضو جديد سايتم!گناه دارم
سلام ببخشيد چه جوري ميشه mp3 creative مدلzen neeon2 رو آپديت كرد؟
چرا كسي به سوال من جواب نداده؟بابا
من عضو جديد سايتم!گناه دارم
سلام ببخشيد چه جوري ميشه mp3 creative مدلzen neeon2 رو آپديت كرد؟
معذرت می خوام بخاطر تاخیر .. مدت زیادی در انجمن نبودم ... البته دوستان دیگه تا اونجا که تونستن سوالات رو جواب دادن ..
در جواب سوال شما ، آپدیت برای neeon2 شما بستگی به این داره که نسخه فعلی firmware شما چی باشه ... بهرحال این جدیدترین نسخه اس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... (1 مگ)
شما باید اینو دانلود کنید و بعد در حالیکه دستگاهتون به PC وصله اجراش کنید ...
سلام
من میخواستم گوشی 8510 سامسونگ بخرم فقط به خاطر ال سی دی بزرگش و دیدن فیلم و ...
بعد به ذهنم رسید با نصف پولش یک پی ام پی خوب بخرم
مبخواستم راهنماییم کنین چی بخرم
مشخصاتی که واسم مهمه که پی ام پی که میخوام بخرم داشته باشه:
ال سی دی بالای 4 اینچ
اسپیکر قوی داشته باشه که قدرت و کیفیت پخش موزیکش به 5700 نوکیا برسه یا بهتر
رادیو قوی + rds
از تلویزیون بتونه با کیفیت قابل قبول کپچر کنه
اگه تلویزیونم داشته باشه چه بهتر
من چون کم بینا هستم اگه لمسی بود گزینه هاش درشت باشه که بتونم باهاش راحت کار کنم
با این مشخصات شما چه مدل و چه مارکیو پیشنهاد میکنین؟
منتظر جوابتونم
مرسی
سلام
من میخواستم گوشی 8510 سامسونگ بخرم فقط به خاطر ال سی دی بزرگش و دیدن فیلم و ...
بعد به ذهنم رسید با نصف پولش یک پی ام پی خوب بخرم
مبخواستم راهنماییم کنین چی بخرم
مشخصاتی که واسم مهمه که پی ام پی که میخوام بخرم داشته باشه:
ال سی دی بالای 4 اینچ
اسپیکر قوی داشته باشه که قدرت و کیفیت پخش موزیکش به 5700 نوکیا برسه یا بهتر
رادیو قوی + rds
از تلویزیون بتونه با کیفیت قابل قبول کپچر کنه
اگه تلویزیونم داشته باشه چه بهتر
من چون کم بینا هستم اگه لمسی بود گزینه هاش درشت باشه که بتونم باهاش راحت کار کنم
با این مشخصات شما چه مدل و چه مارکیو پیشنهاد میکنین؟
منتظر جوابتونم
مرسی
دوست خوبم ، سوالت رو باید توی تاپیک دیگه ای مطرح می کردی (cowon یا PMP ها) ... وانگهی اگه توی یه تاپیک واحد دنبال کنی بهتره (مثلا همون تاپیک cowon) ؛ چون همه دوستانی که می خوان جواب بدن ، این تاپیکها رو می بینن و فرقی نمی کنه که چند جا سوال رو مطرح کنی یا یک جا ...
بهرحال در جواب سوال شما : cowon هم الان قدرت اول در زمینه PMP به نظر میاد و قطعاً انتظارات شما رو براورده می کنه ... مثلا سری A ...
سلام
من یه دونه Zen plus گرفتم 2 ماهی هست ولی حالا که وصل میکنم به یو اس پی شارژ نمیشه چند ساعتم زدم به شارژ ولی هیچی به هیچی اولش سالم بود ولی حالا رو 20% میمونه و بیشتر شارژ نمیشه نمیشه کاری کرد؟
باید چیکار کنم؟
با یه سیستم دیگه هم چک کردم
اشکال ار کجاس؟
سلام
من یه دونه Zen plus گرفتم 2 ماهی هست ولی حالا که وصل میکنم به یو اس پی شارژ نمیشه چند ساعتم زدم به شارژ ولی هیچی به هیچی اولش سالم بود ولی حالا رو 20% میمونه و بیشتر شارژ نمیشه نمیشه کاری کرد؟
باید چیکار کنم؟
با یه سیستم دیگه هم چک کردم
اشکال ار کجاس؟
با استفاده از هاب وصل میشه ؟ بدون هاب تست کن - .. پورت های عقب و جلوی دستگاه هر دو تست شده ان ؟ ...
اگه 2 ماه پیش گرفتی معناش اینه که هنوز توی گارانتیه (با گارانتی گرفتی دیگه ایشالا) ...
نکته : zvp از اون دستگاههاییه که باید نرم افزارش نصب باشه تا شارژ بشه (احمقانه اس! - نمی دونم توی نسخه های بعدی اصلاح شده یا نه این قضیه) ... نتیجه اینکه آیا اون برنامه نصبه ؟ ... دوباره نصبش کن و دوباره امتحان کن ...
یه راه دیگه : دستگاه رو ببر توی حالت removable disk و در این حالت وصل کن (طوریکه روی صفحه علامت do not disconnect ظاهر بشه) ... این روش هم گاهی جواب داده ..
با استفاده از هاب وصل میشه ؟ بدون هاب تست کن - .. پورت های عقب و جلوی دستگاه هر دو تست شده ان ؟ ...
اگه 2 ماه پیش گرفتی معناش اینه که هنوز توی گارانتیه (با گارانتی گرفتی دیگه ایشالا) ...
نکته : zvp از اون دستگاههاییه که باید نرم افزارش نصب باشه تا شارژ بشه (احمقانه اس! - نمی دونم توی نسخه های بعدی اصلاح شده یا نه این قضیه) ... نتیجه اینکه آیا اون برنامه نصبه ؟ ... دوباره نصبش کن و دوباره امتحان کن ...
یه راه دیگه : دستگاه رو ببر توی حالت removable disk و در این حالت وصل کن (طوریکه روی صفحه علامت do not disconnect ظاهر بشه) ... این روش هم گاهی جواب داده ..
ممنون دوست من
نرم افزار نصب بود شارژ نمیشد پاک کردم شارژ نمیشد داغ میشه باطری ولی شارژ نمیشه
جالبه بابام درومد نفهمیدم چشه حالت رمووبل رو چه جوری فعال کنم؟
ببین رو یه سیستمم ابونتو لینوکس وصله با اون شارژ میشه :31: بله گارانتی داره از نمایندگی خود کریتیو تو ایران کرفتم
حالا به نظرت اشکال از کجاس؟
ایا کسی تو این تایپیک به سوالات ما پاسخ میده
ایا کسی میتونه اطلاعاتی در مورد mp3player ipod shuffle 1GB بده هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ نرم افزاری
ایا کسی تو این تایپیک به سوالات ما پاسخ میده
ایا کسی میتونه اطلاعاتی در مورد mp3player ipod shuffle 1GB بده هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ نرم افزاری
خب مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری اش رو که می تونی با یه سرچ ساده روی نت پیدا کنی ... اما از نظر توصیه و بررسی برای خرید : اساساً توصیه نمیشه ... بسیار کوچیکه (عکس رو ببین) ... صفحه نمایش نداره (یعنی همونطور که از نامش برمیاد فقط می تونه شافل کنه و پلی لیست پخش کنه - همین) ... کنترلش بسیار محدوده ؛ و بخشی اش هم از طریق هدفون صورت می گیره (بنابراین اگه هدفون رو گم/خراب کنی ، کنترلت باز هم محدودتر میشه) ...باتری اش هم زیر متوسطه و حتی مدلهای 3-4 سال پیش عمر بیشتری نسبت به این دارن ...
در همین اندازه و طرح و تیپ ، sansa clip و zen stone plus انتخابهای بهتری هستن ...
ممنون دوست من
نرم افزار نصب بود شارژ نمیشد پاک کردم شارژ نمیشد داغ میشه باطری ولی شارژ نمیشه
جالبه بابام درومد نفهمیدم چشه حالت رمووبل رو چه جوری فعال کنم؟
ببین رو یه سیستمم ابونتو لینوکس وصله با اون شارژ میشه :31: بله گارانتی داره از نمایندگی خود کریتیو تو ایران کرفتم
حالا به نظرت اشکال از کجاس؟
برای ایجاد حالت removable (بشرطیکه این حالت موجود باشه) ، باید این مسیر رو بری : Extras > Removable Disk
اگر extras نداری ، از این مسیر چک کن که extras تیک داره یا نه : System > Player Settings > Configure Menu
//
خب ، اینکه گارانتی داری کارت رو راحت تر می کنه ؛ یعنی اگه هیچ راهی جواب نداد ببرش گارانتی ... (چون تازه خریدی ، احتمالا کارت را سریعتر راه بندازن)
//
در مورد لینوکس : کار می کنه و شارژ هم میشه ؛ یعنی با لینوکس مشکلی نداری ؟ .. خب این خوبه ... البته اگه اشتباه نکنم لینوکس فقط حالت mtp اش رو حمایت می کنه (منظور همین حالت غیر removable ه - حالت removable اش رو اصطلاحا میگیم : ums)
ممنون
یعنی احتمال داره واسه ویندوز باشه؟
چون تو لینوکس مشکلی نداره
من اخرین باری که شارژ کردم تو ویستا بود
ولی از وقتی که xp نصب کردم اومدم شارژ کنم به این مشکل بر خوردم
حالا امشب ویستا دو باره میریزم ببینم چی میشه شما رو هم در جریان میذارم
ممنون از راهنماییت
شایدم بخاطر ویندوز باشه ... ویستا ساپورت ذاتی MPT داره و شاید لینوکس هم با این پروتکل راحت تر باشه ... بهرحال چک کن و خبر بده ...
شایدم بخاطر ویندوز باشه ... ویستا ساپورت ذاتی MPT داره و شاید لینوکس هم با این پروتکل راحت تر باشه ... بهرحال چک کن و خبر بده ...
ویستا رو نصب کردم دیشب زدم راحت شارز شد
:)
یه سوالی من یه پاکت پی سی دارم که با یو اس پی سارژ میشه میتونم از شارژر اون استفاده کنم چون رفتم شارژر کریتیو رو قیمت کردم گفت 19 و 27 :((
ویستا رو نصب کردم دیشب زدم راحت شارز شد
:)
یه سوالی من یه پاکت پی سی دارم که با یو اس پی سارژ میشه میتونم از شارژر اون استفاده کنم چون رفتم شارژر کریتیو رو قیمت کردم گفت 19 و 27 :((
به سلامتی ... پس واقعا بخاطر ویندوز بوده ...
//
ریسک خودش رو داره .. بهرحال شارژرها مخصوص همون دستگاه ساخته شدن ، نه هر دستگاهی ... اما واقعیت اینه که خیلی وقتها مختصات فنی دستگاهها اونقدر با هم فرقی نداره ... توی فوروم دیگه ، حدود 2 سال پیش ما شاید 20 تا پست رد و بدل کردیم با یکی از دوستان تا به این نتیجه رسیدیم که شارژرهای گوشی های موتورولا رو میشه به بعضی کارای سونی وصل کرد ...
ضمن اینکه اگه درست یادم مونده باشه توی zen v plsu یه سیاستی پیدا کرده ان که فقط موقع اتصال به PC ، شارژ میشه ... یعنی اصلا شارژرهای دیگه نمی تونن مدیریت شارژش رو فعال کنن ! ... این قضیه رو حدود 1.5 سال پیش توی همین فوروم بحث کردیم ...
به سلامتی ... پس واقعا بخاطر ویندوز بوده ...
//
ریسک خودش رو داره .. بهرحال شارژرها مخصوص همون دستگاه ساخته شدن ، نه هر دستگاهی ... اما واقعیت اینه که خیلی وقتها مختصات فنی دستگاهها اونقدر با هم فرقی نداره ... توی فوروم دیگه ، حدود 2 سال پیش ما شاید 20 تا پست رد و بدل کردیم با یکی از دوستان تا به این نتیجه رسیدیم که شارژرهای گوشی های موتورولا رو میشه به بعضی کارای سونی وصل کرد ...
ضمن اینکه اگه درست یادم مونده باشه توی zen v plsu یه سیاستی پیدا کرده ان که فقط موقع اتصال به PC ، شارژ میشه ... یعنی اصلا شارژرهای دیگه نمی تونن مدیریت شارژش رو فعال کنن ! ... این قضیه رو حدود 1.5 سال پیش توی همین فوروم بحث کردیم ...
من با شارژر پاکت پی سی با ترس و لرز وصل کردم عملیات شارژ انجام شد البته این کار رو واسه 5 دقیقه فقط انجام دادم
رو صفحه زن نشون میداد که گوشی داره شارژ میشه و علامت شارژ اومد ولی وقتی وصل میشه به پی سی علامت ردو بدل کردن دیتا میاد فک کنم کار کنه
ولی این برام جای سواله که چرا حدود 20 تومن پوله شارژرشه
و اینکه ایا بعد از شارژ کامل قطع میکنه یا باطری میترکه:10:
سلام ، من یه ایپاد مدل shffle 1GB دارم قبلا میتونستم با ولوم صدا صداشو زیاد و کم کنم ولی بعد از یه مدتی فرمت نمیشد و بردم تعمیر کار و اون هم برنامه خودش رو نداشت و برنامه مدل دیگری رو زد و الان نمی تونم باهاش صدا رو کم یا زیاد کنم و در حد ثابتی مونده ایا کسی برنامه خودش رو سراغ داره با تشکر
killer666
02-06-2009, 16:05
دقیقا کدوم مدل zen هستش ؟ ... به نظرم باید zen touch باشه ؛ ها ؟ ... (همونی که سه تا دکمه بصورت عمودی در سمت راست و سه تا هم سمت چپ داره؟)
در مورد پاک کردن اون فایل ها : برو توی حالت recovery اش - بلدی ؟ (در حالت خاموش ،دستت رو روی دکمه play نگه دار و در همون حال یه سوزن فرو کن توی دکمه reset ... یه چند ثانیه منتظر بمون و بعدش سوزن رو در بیار ولی دستت رو روی play نگه دار و انقدر نگه دار تا منوی recovery بیاد ... از اونجا می تونی format رو انتخاب کنی تا پاک بشن)
غیر از این مشکل ، بلدی که فایل بریزی توی دستگاه ؟ ... چون یادمه که این دستگاه ums نیست ؛ یعنی اینطوری نیست که فایل ها رو مثل کول دیسک کپی کنی توش ... چندین روش داره که یکی اش اینه که از برنامه media source استفاده کنی ...
سلام ببخشید با تخیر زیاد بردم گارانتی مشکلم حل شد.
ولی بعد از مدتی باز می خوام فرمت کنم یک طرف هندزفری صدا کم است طرف دیگر صدا خوبه چی کار کنم با فرمت مشکل حل میشه؟
بلد نیستم ببرم رو حالت Recovery ؟؟
بله Zen Touch 40gb است!!
زحمت می کشید جوابم را بدید؟
سلام ، من یه ایپاد مدل shffle 1GB دارم قبلا میتونستم با ولوم صدا صداشو زیاد و کم کنم ولی بعد از یه مدتی فرمت نمیشد و بردم تعمیر کار و اون هم برنامه خودش رو نداشت و برنامه مدل دیگری رو زد و الان نمی تونم باهاش صدا رو کم یا زیاد کنم و در حد ثابتی مونده ایا کسی برنامه خودش رو سراغ داره با تشکر
شافل شما نسل چندمه ؟ (نسل اول کشیده اس ؛ نسل دوم تقریبا حالت مربعی داره) ...
اون چیزی که به ذهن من میاد اینه که شما با volume limit اش مشکل داری ؛ یعنی حداکثر صدا در حد پایینی موند و شما می خوای بیشترش کنی ؛ این مشکل رو میشه حل کرد ؛ اما اگه غیر از این باشه و کلا صدا رو نشه تغییر داد ، مشکل سخت افزاری به نظر میاد و اونوقت کار سخت میشه ؛ چون باید ببری پیش تعمیر کار و اصلا توی ایران شاید تعمیر آیپاد بی معنا باشه ..
بهرحال اگه همون حالت اول باشه : برنامه آیتونز رو فعال کن (اگه نداری یا نسخه ات قدیمیه ، نسخه جدید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و دستگاه رو وصل کن بهش - از قسمت source ، آیپادت رو انتخاب کن - در قسمت setting یه سری آپشن داری .. Limit maximum volume رو انتخاب کن و صدا رو تا ته زیاد کن .. بعدش apply رو بزن ...
این مسیر رو برو و اگه مشکلی داشتی بگو ...
من با شارژر پاکت پی سی با ترس و لرز وصل کردم عملیات شارژ انجام شد البته این کار رو واسه 5 دقیقه فقط انجام دادم
رو صفحه زن نشون میداد که گوشی داره شارژ میشه و علامت شارژ اومد ولی وقتی وصل میشه به پی سی علامت ردو بدل کردن دیتا میاد فک کنم کار کنه
ولی این برام جای سواله که چرا حدود 20 تومن پوله شارژرشه
و اینکه ایا بعد از شارژ کامل قطع میکنه یا باطری میترکه:10:
بهرحال ریسک خودش رو داره ... می تونی بسم ال... بگی و وصل کنی ... شایدم واقعا هیچی نشد ! ...
//
شارژرها همیشه همین حدود 15-20 تومن هستن ... بالاخره کلی از سود این کمپانی ها از راه وسایل جانبی شونه ...
//
اینم سوال خوبیه ... "وقتی باتری فول بشه ، چی میشه ؟!" ... شارژرهای اصلی ، یا وقتی که به PC وصل کنی ، متوجه فول شدن میشن و جریان برق رو قطع می کنن .. شاید این اتفاق هنگام استفاده از شارژرهای متفرقه نیفته ، یا سیگنالی که قراره (به نشانه اتمام شارژ) تبادل کنن رو درک نکنن ..
سلام ببخشید با تخیر زیاد بردم گارانتی مشکلم حل شد.
ولی بعد از مدتی باز می خوام فرمت کنم یک طرف هندزفری صدا کم است طرف دیگر صدا خوبه چی کار کنم با فرمت مشکل حل میشه؟
بلد نیستم ببرم رو حالت Recovery ؟؟
بله Zen Touch 40gb است!!
زحمت می کشید جوابم را بدید؟
اووه .. قضیه مال خیلی وقت پیشه ؛ درسته ؟ ... بهرحال خوبه که مشکل حل شد ... چقدر ازت گرفتن ؟ ...
//
خب مطمئنی که مشکل عدم توازن صدا از دستگاهه ، منظورم اینه که با یه هدفون دیگه چک کردی ؟ ...تنظیمات صدای دستگاه رو چک کردی ؟
//
رفتن به حالت recovery رو که یه بار گفتم :
ر حالت خاموش ،دستت رو روی دکمه play نگه دار و در همون حال یه سوزن فرو کن توی دکمه reset ... یه چند ثانیه منتظر بمون و بعدش سوزن رو در بیار ولی دستت رو روی play نگه دار و انقدر نگه دار تا منوی recovery بیاد ... از اونجا می تونی format رو انتخاب کنی تا پاک بشن
مشکلی داری در طی این مراحل؟
این "ویروسی شدن" تبدیل به یه جور باور عامیانه و غلط مصطلح شده ... یعنی به محض اینکه یه چیزی به مشکل بخوره ، عادت داریم که بگیم " ویروسی شده" ... در صورتی که می تونه 10 تا چیز دیگه باشه ریشه ی مشکل ..
ما اگه بخوایم هر کاری واسه دستگاه شما بکنیم نیاز به اتصال به PC داریم ... آیا وقتی وصلش می کنی به PC ، کامپیوترت عکس العملی نشون نمیده ؟ ... مثلا کنار ساعت فلش سبزرنگ (safe remove) میاد یا نه ؟... توی device manager چی ؟ (یه علامت سوال زردرنگ نیست که نشون بده دستگاه درست وصل نشده؟)
بهرحال شما این رو دانلود کن : (اون پایین i agree رو بزن ... - 2 مگ)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد دستگاهت رو وصل کن به PC ... و بعدش این برنامه رو اجرا کن ... ایشالا درست بشه ...
نه كامپيوتر هيچ واكنشي نميده فكر كنم سوخته آخر يه فلش داشتم همين بلا سرش اومد گفتن سوخته
samanajan
15-06-2009, 16:17
سلام
جدیدترین itunes را می خواهم /
با تشکر
نه كامپيوتر هيچ واكنشي نميده فكر كنم سوخته آخر يه فلش داشتم همين بلا سرش اومد گفتن سوخته
من اصلا یه چند دقیقه ای مغزم هنگ کرده بود که این سوال و جوابها رو کی با هم رد و بدل کرده بودیم .. الان که سرچ کردم ، تاریخ زده : هشت ماه پیش !! ... (اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ... کجا بودی تا حالا ؟!! (شوخی)
بهرحال ، اگه هیچ علائم حیاتی از خودش نشون نمیده ، می تونی ببری نمایندگی .. البته اگه هنوز توی گارانتی باشه چه بهتر ، وگرنه بازم می تونی ببری ، شاید هزینه تعمیرش بیارزه ...
سلام
جدیدترین itunes را می خواهم /
با تشکر
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (70 مگ)
با تشکر از seymour عزیز که جواب پستامو دادی راستش خودمم یادم رفته بود اینجا پست دادم اتفاقی پیداش کردم:46: نمایندگی creative تهران می دونی کجاست؟ کرج هم نمایندگی داره؟
killer666
20-06-2009, 09:56
اووه .. قضیه مال خیلی وقت پیشه ؛ درسته ؟ ... بهرحال خوبه که مشکل حل شد ... چقدر ازت گرفتن ؟ ...
//
خب مطمئنی که مشکل عدم توازن صدا از دستگاهه ، منظورم اینه که با یه هدفون دیگه چک کردی ؟ ...تنظیمات صدای دستگاه رو چک کردی ؟
//
رفتن به حالت recovery رو که یه بار گفتم :
مشکلی داری در طی این مراحل؟
نه مشکلی نیست گلم دستت درد نکنه عزیز کارت درسته!!!!
هزینه ای نگرفتن!
با تشکر از seymour عزیز که جواب پستامو دادی راستش خودمم یادم رفته بود اینجا پست دادم اتفاقی پیداش کردم:46: نمایندگی creative تهران می دونی کجاست؟ کرج هم نمایندگی داره؟
دستگاهت موقع خرید گارانتی داشت ؟ ... چون کریتیو چندتا گارانتی داره ... شماره میدم خودت زنگ بزن ... مثلا رایان بدر : 88312164 ...
نه مشکلی نیست گلم دستت درد نکنه عزیز کارت درسته!!!!
هزینه ای نگرفتن!
چه خوب ... خدا خیرشون بده ..
سلام
mp3 player من نمی تونه فایل موسیقی رو بخونه اما record انجام میده . توی کامپیوتر هم وقتی عیب یابی یا اسکن می کنم اخطار بوت میده .
چیکار باید بکنم
سلام
mp3 player من نمی تونه فایل موسیقی رو بخونه اما record انجام میده . توی کامپیوتر هم وقتی عیب یابی یا اسکن می کنم اخطار بوت میده .
چیکار باید بکنم
مدل دستگاه شما چیه ؟ ...
dirty_coat
29-06-2009, 18:30
من یک mp3 player sony مدل nw-s205f دارم و جدیدا هر اهنگی می خوام توش بریزم نصفش رو نمی ریزه باید چیکار کنم؟
من یک mp3 player sony مدل nw-s205f دارم و جدیدا هر اهنگی می خوام توش بریزم نصفش رو نمی ریزه باید چیکار کنم؟
با sonic stage کار می کنی ؟ ... تا حالا چه کارایی کردی برای حل مشکل ؟ ... نصب مجدد نرم افزار مربوطه ؟ نصب نسخه جدیدتر ؟ ... از نرم افزارهای جایگزین استفاده کردی ؟ (توی همین فوروم یکی دوتا رو معرفی کردم - یه جستجو بزن ... )
hamid090
17-07-2009, 20:20
سلام
یه mp3 player creative از نوع zen nano plus دارم که وقتی به کامپیوتر وصل می کنم اصلا نمی تونه فرمتش کنه و یا اطلاعات داخلشو باز کنه!
ایرادش چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.
تشکّر
سلام
یه mp3 player creative از نوع zen nano plus دارم که وقتی به کامپیوتر وصل می کنم اصلا نمی تونه فرمتش کنه و یا اطلاعات داخلشو باز کنه!
ایرادش چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.
تشکّر
سعی کردی firmwareاش رو آپدیت کنی ؟ ... این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کن و وقتی پلیر به PC وصله اجراش کن .. نتیجه اش رو بگو ..
hamid090
18-07-2009, 19:56
سعی کردی firmwareاش رو آپدیت کنی ؟ ... این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کن و وقتی پلیر به PC وصله اجراش کن .. نتیجه اش رو بگو ..
تشکر از لطفت اما اصلا بلد نیستم فریمور آپدیت کنم ضمن اینکه اصلا اطلاعاتشو کتمپیوتر نمیشناسه که بخام چیزی مث فریمور روش بریزم!!!
تشکر از لطفت اما اصلا بلد نیستم فریمور آپدیت کنم ضمن اینکه اصلا اطلاعاتشو کتمپیوتر نمیشناسه که بخام چیزی مث فریمور روش بریزم!!!
بیا قدم به قدم پیش بریم ... وقتی وصلش می کنی به PC ، آیا PC متوجه میشه که یه چیزی بهش وصل شده ؟ ... کنار ساعت desktop گزینه واسه safe remove میاد ؟ ... توی device manager چی ؟ ...
//
کار دوم : باتری رو در بیار ... دستت رو روی play نگه دار و همینطور که دستت رو نگه داشتی وصلش کن به usb کامپیوتر ، باز هم چند ثانیه وایسا و بعدش دستت رو از روی دکمه بردار ... چه اتفاقی میفته ؟ ... PC ات عکس العملی نشون میده ...
//
آپدیت کردن firmware رو هم که گفتم : برنامه ای که لینک دادم رو دانلود کن .. دستگاهت رو وصل کن به Pc ... حالا برنامه رو اجرا کن ... چه اتفاقی میفته ؟.. چه پیامی میده؟
hamid090
19-07-2009, 22:07
بیا قدم به قدم پیش بریم ... وقتی وصلش می کنی به PC ، آیا PC متوجه میشه که یه چیزی بهش وصل شده ؟ ... کنار ساعت desktop گزینه واسه safe remove میاد ؟ ... توی device manager چی ؟ ...
//
کار دوم : باتری رو در بیار ... دستت رو روی play نگه دار و همینطور که دستت رو نگه داشتی وصلش کن به usb کامپیوتر ، باز هم چند ثانیه وایسا و بعدش دستت رو از روی دکمه بردار ... چه اتفاقی میفته ؟ ... PC ات عکس العملی نشون میده ...
//
آپدیت کردن firmware رو هم که گفتم : برنامه ای که لینک دادم رو دانلود کن .. دستگاهت رو وصل کن به Pc ... حالا برنامه رو اجرا کن ... چه اتفاقی میفته ؟.. چه پیامی میده؟
سلام
..عجب آموزش ردیفی دادی،دمت گرم.کاملا درست شد و الانم دارم موزیک گوش میدم.
عیدتم مبارک و از صمیم قلب آرزو میکنم ،هر چی که میخای،خدا واست مهیا کنه رفیق.
یا علی...
behnam_tr
07-08-2009, 19:57
مشکل با فرمت نشدن mp3 player
مارک : zenith
مدل : zn-fc02
این پلیر من چند روزی هست ادا در میاره اصلا نمیتونم فرمتش کنم وقتی هم میخوام برم داخل مموری تو کامپیوتر میگه فرمت نشده وقتی هم فرمت میکنم میگه نمیتونم فرمت کنم ....
پلیر هم کامل از کار افتاده و پخش موزیک هم تعطیل فقط صفحه روشن میشه چیزی هم نمیاد همین ...
چیکار کنم ؟؟ چطوری آپدیت کنم فریم ورشو ؟؟ راستی هیچی هم نداره نه سی دی نه گارانتی ....
مشکل با فرمت نشدن mp3 player
مارک : zenith
مدل : zn-fc02
این پلیر من چند روزی هست ادا در میاره اصلا نمیتونم فرمتش کنم وقتی هم میخوام برم داخل مموری تو کامپیوتر میگه فرمت نشده وقتی هم فرمت میکنم میگه نمیتونم فرمت کنم ....
پلیر هم کامل از کار افتاده و پخش موزیک هم تعطیل فقط صفحه روشن میشه چیزی هم نمیاد همین ...
چیکار کنم ؟؟ چطوری آپدیت کنم فریم ورشو ؟؟ راستی هیچی هم نداره نه سی دی نه گارانتی ....
این ربطی به مشکلی که یک سال و خورده ای پیش همین موقع داشتی و چندین صفحه هم در موردش بحث کردیم داره یا نه (اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ... بهرحال "گشتیم یافت نشد ، نگرد نیست" ... (البته اگه غیر از این باشه هم خوشحال میشیم!)
aghameysam
09-08-2009, 13:35
سلام خسته نباشید
من یه مشکل واسه این(MF-06 marshall ) دارم که آهنگ نمی خونه فقط اگه با خودش صدا ضبط کنی میخونه
من سی دی این هم ندارم اگه درایوری چیزی داره لطفا برام لینکشو بزارین
هر طوری هم که فرمت کردم درست نشده .
ممنون
این مدل :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشید
من یه مشکل واسه این(MF-06 marshall ) دارم که آهنگ نمی خونه فقط اگه با خودش صدا ضبط کنی میخونه
من سی دی این هم ندارم اگه درایوری چیزی داره لطفا برام لینکشو بزارین
هر طوری هم که فرمت کردم درست نشده .
ممنون
این مدل :
تا وقتی درایورش رو پیدا نکنی مشکل حل نمیشه ... مشکل این مدلهای گمنام هم اینه که درایورشون پیدا نمیشه ...
یا باید یه جوری درایور رو پیدا کنی (اگه نمایندگی ای چیزی داره که بتونی CD اش رو جور کنی) ... کارای مارشال از آپدیت های سیگماتل استفاده می کنن که سری مرسومیه ، شاید تعمیرکارها نمونه اش رو داشته باشن ...
Hamid Dax
11-08-2009, 12:11
سلام من یه pmp slide panel دارم و می خوام با آپگرید کردنش بازی های High bit رو روی آون نصب کنم مٍلا 32 bit به سایت های معروف زیادی مثل mypmxlpayer.org هم سر زدم ولی می خواستم ببینم آیا این کار امکان داره یا نه و اگه امکان داره خطر ریسک داره یا نه .
سلام من یه pmp slide panel دارم و می خوام با آپگرید کردنش بازی های High bit رو روی آون نصب کنم مٍلا 32 bit به سایت های معروف زیادی مثل mypmxlpayer.org هم سر زدم ولی می خواستم ببینم آیا این کار امکان داره یا نه و اگه امکان داره خطر ریسک داره یا نه .
پردازنده اینها sunplus ه و باید بتونه 32 بیت رو اجرا کنه .. تست کردی که در حالت فعلی توانایی اجرای 32 بیت ها رو داره یا نه ؟ ... اول این کار رو بکن ..
قطعاً ریسک داره ...
نسخه firmware ات چیه ؟
Hamid Dax
13-08-2009, 09:12
درمورد این که 32bit می خونه باید بگم توی دستگاه نمایش می ده ولی اجراش نمی کنه و درمورد فریمورش هم باید بگم که دقیقا نمی دونم spmp3050a است یا spmp3052 است چون روی جعبه اش هم چیزی در مورد مدل یا چیزی شبیه این ننوشته .(چینیه)
در هر صورت من این فریمور ها رو از لینک زیر دانلود کردم.
این لینک فریمور های مورد نیاز برای تمام pmp ها و mp4 های مختلف وجود داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی pmp من این شکلیه :
درمورد این که 32bit می خونه باید بگم توی دستگاه نمایش می ده ولی اجراش نمی کنه و درمورد فریمورش هم باید بگم که دقیقا نمی دونم spmp3050a است یا spmp3052 است چون روی جعبه اش هم چیزی در مورد مدل یا چیزی شبیه این ننوشته .(چینیه)
در هر صورت من این فریمور ها رو از لینک زیر دانلود کردم.
این لینک فریمور های مورد نیاز برای تمام pmp ها و mp4 های مختلف وجود داره:
راستی pmp من این شکلیه :
می دونم دستگاهت چه شکلیه .. چیزی که لازم داشتیم همین نسخه fw بود که به نظر میاد کار رو راه بندازه ... اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو چک کن ... ببین بدرد می خورن یا نه ...
Hamid Dax
14-08-2009, 11:27
آقا ممنون .
یه سوال دیگه در مورد حالت boot mode : وقتی دستگاه رو با حالت boot mode بالا می آرم نیاز به درایور داره و درایور موجود در سیدی روی ویندوز 98 جواب می ده آیا درایور xp هم وجود داره یانه ؟
آقا ممنون .
یه سوال دیگه در مورد حالت boot mode : وقتی دستگاه رو با حالت boot mode بالا می آرم نیاز به درایور داره و درایور موجود در سیدی روی ویندوز 98 جواب می ده آیا درایور xp هم وجود داره یانه ؟
من متوجه نشدم دقیقا منظور از حالت boot mode چیه .. اما اصولا درایورهای ums (پلیرهایی که مستقیم مثل کول دیسک میشه توشون فایل ریخت) واسه 98 هستن و واسه XP بروز نمیشن ...
Hamid Dax
14-08-2009, 20:37
خوب شما بهتر می دونید برای این که تمام فایل ها ی سیستمی mp4 رو بشه روی ویندوز نشون داد با ی د اون رو به حالت boot mode برد که در این حالت دیگه درایو usb شما به حالت data transfer یا همون استرونگ نیست و حالت اون به صورت recovery است .
حالت boot mode در این پلیر های مختلف با هم فرق داره مثلا مثل pmp من باید دکمه next رو گرفت و بعد usb رو وصل کرد حالا از شما درایور می خواد که من تو اینش مشکل دارم .
لینک زیر حالت بوت رو برای اکثر mp4 ها گذاشته:
خوب شما بهتر می دونید برای این که تمام فایل ها ی سیستمی mp4 رو بشه روی ویندوز نشون داد با ی د اون رو به حالت boot mode برد که در این حالت دیگه درایو usb شما به حالت data transfer یا همون استرونگ نیست و حالت اون به صورت recovery است .
حالت boot mode در این پلیر های مختلف با هم فرق داره مثلا مثل pmp من باید دکمه next رو گرفت و بعد usb رو وصل کرد حالا از شما درایور می خواد که من تو اینش مشکل دارم .
لینک زیر حالت بوت رو برای اکثر mp4 ها گذاشته:
خب قسمت اول بحث همونه که گفتم : دستگاهها در حالت ums ، درایوری می خوان که دیگه در XP چیز جدیدی واسه اش نداریم ؛ یا حداقل من در برخورد با این وضعیت محصولات یکی دو brand اصلی ندیده ام ...
یعنی اغلب از همون درایور قدیمی 98 استفاده میشه ... اگر چیزی غیر از اینه من در جریان نیستم ...
sepid12ir
18-08-2009, 21:48
MP3Player: Marshal
چند روزی هست که آهنگهای فولدر را اصلا باز نمیکنه و تنها آهنگهای که تو درایو اصلی کپی شدن را میخونه؟!!... در صورتی که تا دو روز پیش اینطور نبود...تمامی فولدرها را به راحتی باز میکرد...
از طرفی ویروس کشی هم کاملا شده و مشکلی نداره...!!
در ضمن من اصلا در رابطه با mp3player حرفه ای نیستم و اطلاعات چندانی ندارم...:)
---------
+ خب کسی جواب مارو نداد ولی خدارشکر مشکلم با فرمت حل شد... ولی نفهمیدم چرا به این درد دجار شده بود؟!
MP3Player: Marshal
چند روزی هست که آهنگهای فولدر را اصلا باز نمیکنه و تنها آهنگهای که تو درایو اصلی کپی شدن را میخونه؟!!... در صورتی که تا دو روز پیش اینطور نبود...تمامی فولدرها را به راحتی باز میکرد...
از طرفی ویروس کشی هم کاملا شده و مشکلی نداره...!!
در ضمن من اصلا در رابطه با mp3player حرفه ای نیستم و اطلاعات چندانی ندارم...:)
سپید جان، سعی کردی اسم فولدر رو عوض کنی، یا کلاً اون فولدر رو پاکش کنی و یه فولدر مشابه بسازی؟ ... اگر نه ، این کار رو امتحان بکن ... آیا با یه فولدر خاص مشکل داره ، یا کلاً با هر فولدری؟ ...
دستگاهت رو چند وقته خریدی ؟ ... گارانتی-چیزی داره؟
مدلش چیه؟
sepid12ir
21-08-2009, 13:32
سپید جان، سعی کردی اسم فولدر رو عوض کنی، یا کلاً اون فولدر رو پاکش کنی و یه فولدر مشابه بسازی؟ ... اگر نه ، این کار رو امتحان بکن ... آیا با یه فولدر خاص مشکل داره ، یا کلاً با هر فولدری؟ ...
دستگاهت رو چند وقته خریدی ؟ ... گارانتی-چیزی داره؟
مدلش چیه؟
مرسی :11:
اضافه کردم... مشکلم با فرمت حل شد...
ولی جواب سوالت را بدم:
وقتی مشکل داشتم با همه ی فولدرها مشکل داشتم... چندباری با Delet کردن فولدرها و دوباره کپی کردنشون سعی کردم مشکل را برطرف کنم که نشد...
بالاخره با فرمت حل شد...ولی میگم دلیلش را متوجه نشدم...
دستگاه را حدودا 4 شایدم 5 ماه... گارانتی هم داره...
Hamid Dax
29-08-2009, 14:32
آقا دوباره سلام
من pmp خودم رو با موفقیت آپدیت کردم و برخی بازی های 32 bit رو اجرا می کنه اگه می شه چند تا بازی 32bit برام با فرمت bin قرار بدین .
از آموزش های خوبتون هم متشکریم مخصوصا سیمور جان.
آقا دوباره سلام
من pmp خودم رو با موفقیت آپدیت کردم و برخی بازی های 32 bit رو اجرا می کنه اگه می شه چند تا بازی 32bit برام با فرمت bin قرار بدین .
از آموزش های خوبتون هم متشکریم مخصوصا سیمور جان.
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو چک کردی؟ ... ظاهرا 20 بازی واسه یکی از دو fw ی که گفتی واسه دانلود داره
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم چک کن ... البته توضیحاتش رو از جای دیگه خوندم ... ببین توش چیه
دوستان سلام /مدتی هست که mp3 پلیر من روشن نمیشه/وقتی که به کامپیوتر وصل میکنم اصلا اون رو نمشناسه/فقط برای شارژ زده بودم که یهو این مشکل پیش اومد/خودم فکر میکنم ویروسی شده باشه و باید فرمتش بکنم ولی نمیدونم چه جوری باید فرمتش کنم /مدلش creative mx 100 256mgهست /لطفا کمکم کنید/مرسی
دوستان سلام /مدتی هست که mp3 پلیر من روشن نمیشه/وقتی که به کامپیوتر وصل میکنم اصلا اون رو نمشناسه/فقط برای شارژ زده بودم که یهو این مشکل پیش اومد/خودم فکر میکنم ویروسی شده باشه و باید فرمتش بکنم ولی نمیدونم چه جوری باید فرمتش کنم /مدلش creative mx 100 256mgهست /لطفا کمکم کنید/مرسی
وقتی به PC وصلش می کنی دستگاهت هیچ عکس العملی نشون نمیده ؟ ... توی device manager هیچی نمیاد؟ ... در اینصورت کاری از دستت برنمیاد ...
فرمت خیلی ساده مثل فرمت کول دیسک صورت می گیره ... وصل می کنی و با FAT32 فرمت می کنی ...
مساله اینه که اگه دستگاه شما شناخته نشه ، هیچ فرقی با یه دستگاه سوخته نداره ..
وقتی که به کامپیوتر وصل میکنم این پیغام ظاهر میشه
english only font
...please download dufalt rom- fale frome the cd
build up l2lp table
wrong uilba adress= wrong build a adress
adre = 0000001
وقتی که به کامپیوتر وصل میکنم این پیغام ظاهر میشه
english only font
...please download dufalt rom- fale frome the cd
build up l2lp table
wrong uilba adress= wrong build a adress
adre = 0000001
مطمئنی این متن دقیق اون پیامه ؟... ببین نباید کوچکترین غلطی توی متن باشه که من بتونم چک کنم ... یه بار دیگه مقایسه کن ... اصلا عکسش رو بذار ..
*در این حالت device manager چی نشون میده؟
Hamid Dax
01-09-2009, 13:30
سیمور جان ممنون ببخشید تو زحمت افتادی ولی اینارو قبلا دانلود کرده بودم آیا بازی های دیگری هم برای 3052 ارائه شده یا نه ؟
ییغامش همینه که نوشتم/عکس هم نمی تونم بگیرم چون ظرف چند ثانیه محو میشه /و خاموش میشه.تو device manager هم چیزی نشون نمیده/به نظر شما این پیغام یعنی چی؟
سیمور جان ممنون ببخشید تو زحمت افتادی ولی اینارو قبلا دانلود کرده بودم آیا بازی های دیگری هم برای 3052 ارائه شده یا نه ؟
نه والا - دیگه باید بگردی .. با کلمات کلیدی مثل spmp3052 + games بگرد ...
ییغامش همینه که نوشتم/عکس هم نمی تونم بگیرم چون ظرف چند ثانیه محو میشه /و خاموش میشه.تو device manager هم چیزی نشون نمیده/به نظر شما این پیغام یعنی چی؟
کار رو هی سخت تر می کنی ، رفیق ... ولی اشکال نداره ، باید بیشتر سعی کنیم ...
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کن ... وقتی دستگاهت به PC وصله ، این فایل رو اجرا کن ... ببین اتفاقی میفته یا نه ...
الان مهمترین نکته اینه که بفهمیم دستگاهت با PC ارتباط می گیره یا نه ... اگه نگیره که تقریبا قضیه کنسله
متاسفانه نمیشناسه
پس اون پیامی که می گفتی ظاهرا میشه ، کجا ظاهر میشه ؟ ... روی صفحه دستگاه ؟ ... اگه اینطور باشه قاعدتاً باید بتونه به PC وصل بشه ... کابل رو چک کن ، از یه پورت دیگه استفاده کن ...
بهرحال، ببین ما واسه انجام هرکاری نیاز داریم که اتصال بین پلیر و PC برقرار کنیم، وگرنه دیگه کار چندانی از دستمون برنمیاد ... غیر از اون باید ببری اش گارانتی واسه تعمیر که اصلا نمی دونم بیارزه یا نه ..
loginuser01
07-10-2009, 22:16
با سلام
من ام پی 4 پلیر چینی دارم که حتی مارکشم نمیدونم (نیست)
اینم عکسشه اگه کسی لطف کنه فریم ور این رو برام معرفی کنه خیلی ممنون میشم البته یه هدیه خیلی کوچیک دعوت نامه رپید باز رو میتونم در اختیارش بگزارم البته این فقط هدیه است و هرگز ارزش کار شما رو نداره
راستش چیپ داخلش هم sumsung 616 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
کریتیو موزائیک 2 گیگی کع تازه خریدم، بعضی وقت ها در حال پخش هنگ میکنه و باید ریست کرد!!
یک نکته دیگه هم وقتی وصل میکنی به کامپیوتر درایوشو میسازه ولی در تسک بار آیکون وصل شدم usb نمیاد تا ارتباط رو بعد از اتمام کار قطع کنی.
با سلام
کریتیو موزائیک 2 گیگی کع تازه خریدم، بعضی وقت ها در حال پخش هنگ میکنه و باید ریست کرد!!
یک نکته دیگه هم وقتی وصل میکنی به کامپیوتر درایوشو میسازه ولی در تسک بار آیکون وصل شدم usb نمیاد تا ارتباط رو بعد از اتمام کار قطع کنی.
سلام
ممکنه ایراد از فایلات باشه البته یه احتماله و شاید از فیرمورش
درمورد اینکه آیکون نداره ما دو نوع طریقه ارتباط داریم که یکیش mtp هست و اون یکی الان یادم نیست در حالت mtp فکر کنم پلیر رو به عنوان یه فلش میشناسه که اون ایکون در تسک باز ظاهر میشه ولی تو اون یکی سیستم اون آیکون نیست و چاره ای جز جدا کردن نداری
با سلام
من ام پی 4 پلیر چینی دارم که حتی مارکشم نمیدونم (نیست)
اینم عکسشه اگه کسی لطف کنه فریم ور این رو برام معرفی کنه خیلی ممنون میشم البته یه هدیه خیلی کوچیک دعوت نامه رپید باز رو میتونم در اختیارش بگزارم البته این فقط هدیه است و هرگز ارزش کار شما رو نداره
راستش چیپ داخلش هم sumsung 616 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
firmware اش موجوده، اما واقعاً من توصیه می کنم که اگه دستگاهت مشکل خاصی نداره (یا مشکلش قابل تحمله) بی خیال تغییر firmware بشی ، اغلب نتیجه خوبی نداره ... عمر اینطور دستگاه های متفرقه کوتاهه و حتی اگه firmware رو عوض کنی ، یک ماه دیگه دوباره روز از نو و روزی از نو ...
ضمن اینکه شماره چیپ رو باید کامل بخونی ... 616 کافی نیست ..
با سلام
معمولا اون اول همه این مشکل رو دارن .. تند تند می خوان آهنگ عوض کنن و قدرت پردازشی دستگاه محدوده و آهنگها هم همونطور که دوستمون گفت خیلی وقتا بدقلق بازی در میارن ... ولی اگه واقعا تناوبش بالاست و مثلا روزی 3-4 بار اینطوری میشه ، می تونی دوباره واسه اش firmware بریزی ... توصیه می کنم بذاری یه 1-2 هفته بگذره و آب بندی بشه ..
در مورد اتصال به PC ، موزائیک از پروتکل MTP استفاده می کنه که دیگه مثل کول دیسک ها و فلش ها نیست که safe remove بخواد (به اونا میگیم پروتکل UMS - همونی که دوست خوبمون هم در پستش گفت که فراموش کرده) ... وصلش می کنی به PC و وقتی کارت تموم شد هم از کابل جدا می کنی و خلاص ... به همین راحتی ..
از شما دوستان seymour و osmaan واقعا تشکر میکنم، واقعا به دوستان خالصانه کمک می کنید.
در کل اگر مشکل هنگش حل شه، پلیر خوبیه، هم کیفیت صدا هم تصویر.
loginuser01
09-10-2009, 06:14
firmware اش موجوده، اما واقعاً من توصیه می کنم که اگه دستگاهت مشکل خاصی نداره (یا مشکلش قابل تحمله) بی خیال تغییر firmware بشی ، اغلب نتیجه خوبی نداره ... عمر اینطور دستگاه های متفرقه کوتاهه و حتی اگه firmware رو عوض کنی ، یک ماه دیگه دوباره روز از نو و روزی از نو ...
خیلی ممنون seymour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
مشکل واقعآ حاده در واقع اصلآ دیگه بالا نمیاد
ممنون میشم فریم ور رو در اختیارم قرار بدی
خیلی ممنون seymour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
مشکل واقعآ حاده در واقع اصلآ دیگه بالا نمیاد
ممنون میشم فریم ور رو در اختیارم قرار بدی
همونطور که عرض کردم:
دوستان این پلیر من coby یه مشکلی داره با هدفون سونی که گوش میدم مشکلی نداره ولی با هدفو سن هایزر که گوش میدم تا میذارم تو جیبم یه کم راه میرم قطع میشه دستم که میگیرم یه مدت که کار میکنه بعد میذارم تو جیبم دیگه این مشکل پیش نمیاد حالا علتش برام خیلی جالبه که بدونم ؟:46:
کسی از عزیزان اطلاعی داره ؟
shahab_f
09-10-2009, 23:45
ام پی تری سامسونگ مدل YP-T55 خراب شده ، به این صورت که وقتی میزنی صدا ضبط کنه خود به خود خاموش میشه و وقتی به کامپیوتر وصل می کنیم هنگ می کنه (خود درایو mp3 پلیر open میشه ، اما هیچ کاری نمیشه کرد ، نه پلی فایل های موجود ، نه اضافه کردن یا پاک کردن فایلی) .
فرمت هم نمیشه کرد »:وقتی فرمت رو میزنی progress bar هیچ پیشرفتی نمیکنه و آخر سر هم ارور Not Resoinding ویندوز رو میده و alt+ctrl+del !!
کمک کنین ممنون میشم
دوستان این پلیر من coby یه مشکلی داره با هدفون سونی که گوش میدم مشکلی نداره ولی با هدفو سن هایزر که گوش میدم تا میذارم تو جیبم یه کم راه میرم قطع میشه دستم که میگیرم یه مدت که کار میکنه بعد میذارم تو جیبم دیگه این مشکل پیش نمیاد حالا علتش برام خیلی جالبه که بدونم ؟:46:
کسی از عزیزان اطلاعی داره ؟
عجب حکایتی ... یعنی صدای سن هایزر یه دفعه قطع میشه و بعد که میگیری دستت دوباره وصل میشه و بعدش دیگه قطع نمیشه؟ ... چه مدلی هستش؟ (هدفون رو میگم)
معمولاً اینطور مواقع که یه راه حل معقول به ذهن نمیاد باید با معاینه جوانب پیش رفت ... سن هایزرت رو با یه پلیر دیگه تست کن .. چند وقته این اتفاق میفته؟ ... فقط موقع راه رفتن اینطوری میشه؟
ام پی تری سامسونگ مدل YP-T55 خراب شده ، به این صورت که وقتی میزنی صدا ضبط کنه خود به خود خاموش میشه و وقتی به کامپیوتر وصل می کنیم هنگ می کنه (خود درایو mp3 پلیر open میشه ، اما هیچ کاری نمیشه کرد ، نه پلی فایل های موجود ، نه اضافه کردن یا پاک کردن فایلی) .
فرمت هم نمیشه کرد »:وقتی فرمت رو میزنی progress bar هیچ پیشرفتی نمیکنه و آخر سر هم ارور Not Resoinding ویندوز رو میده و alt+ctrl+del !!
کمک کنین ممنون میشم
ایشالا با یه آپدیت مشکلت حل بشه .. این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فایل رو دانلود کن (4.5 مگ) .. معمولاً بعدش کافیه دستگاهت رو نصب کنی به PC و این رو اجراش کنی ...
garazhiyan
10-10-2009, 16:48
سلام
من كريتيو fm tx muvo دارم
كامپيوتر ميشناسه اما ميگه بايد فرمت بشه
فرمت كه ميكني قبول نميكنه.بعد كه روشنش مي كنم آرمش مياد خاموش ميشه
عجب حکایتی ... یعنی صدای سن هایزر یه دفعه قطع میشه و بعد که میگیری دستت دوباره وصل میشه و بعدش دیگه قطع نمیشه؟ ... چه مدلی هستش؟ (هدفون رو میگم)
معمولاً اینطور مواقع که یه راه حل معقول به ذهن نمیاد باید با معاینه جوانب پیش رفت ... سن هایزرت رو با یه پلیر دیگه تست کن .. چند وقته این اتفاق میفته؟ ... فقط موقع راه رفتن اینطوری میشه؟
تشکر seymour گرامی
والا برا خودم هم خیلی جالبه مدل هدفون که omx-70 هستش و coby هم mp-c7095
نه کلا سن رو که میزنی میذارم تو جیبم در اصل تا میخوام شروع به ورزش کنم قطع میشه باید دوباره دستگاه رو روشن کنم :41: (شایدم من توهم زدم :31: ) ولی دستم که میگیرم هر چی هم تکانش میدم قطع نمیشه گفتم ممکنه به خاطر کلید روشن خاموشش باشه ؟؟(اونم هر چی زدم روش در حالت عادی قطع نشد )
ولی رو سونی(e-10 از همین ساده ها ) این طوری نمیشد هدفون رو که عوض کردم این مشکل شروع شد و از اون به بعد هم سونی رو نبردم ببینم رو اون هم قطع میشه یا نه ؟
:11:
seymour عزیز برای آپ فریمور و رفع اشکال بدیم گارانتی بهتر نیست، چون اونوقت گارانتی میپره که!؟
loginuser01
11-10-2009, 16:10
سلام خدمت دوستان
seymour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان این مدل اون پلیر چینی هست که گفتی فریم ورش موجوده
sumsung 616
k9k8g08u0apcb0
pe
سلام
من كريتيو fm tx muvo دارم
كامپيوتر ميشناسه اما ميگه بايد فرمت بشه
فرمت كه ميكني قبول نميكنه.بعد كه روشنش مي كنم آرمش مياد خاموش ميشه
جزو مدلهای خیلی خوب کریتیو بوده و هست .. یادش بخیر ...
بهرحال به نظر میاد با یه آپدیت firmware مشکل شما حل بشه ایشالا ... این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کن (زیر 2 مگ) و در حالیکه پلیرت به PC وصله اجراش کن ..
تشکر seymour گرامی
والا برا خودم هم خیلی جالبه مدل هدفون که omx-70 هستش و coby هم mp-c7095
نه کلا سن رو که میزنی میذارم تو جیبم در اصل تا میخوام شروع به ورزش کنم قطع میشه باید دوباره دستگاه رو روشن کنم :41: (شایدم من توهم زدم :31: ) ولی دستم که میگیرم هر چی هم تکانش میدم قطع نمیشه گفتم ممکنه به خاطر کلید روشن خاموشش باشه ؟؟(اونم هر چی زدم روش در حالت عادی قطع نشد )
ولی رو سونی(e-10 از همین ساده ها ) این طوری نمیشد هدفون رو که عوض کردم این مشکل شروع شد و از اون به بعد هم سونی رو نبردم ببینم رو اون هم قطع میشه یا نه ؟
:11:
پس باید با سونی یا هر هدفون دیگه ای هم تست کنی تا معلوم بشه ایراد از چیه .. همینطوری اگه بخوایم نظر بدیم شاید همونطور که گفتی باشه: یعنی تکان باعث میشه که پلیرت یه لحظه خاموش بشه
سلام خدمت دوستان
seymour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان این مدل اون پلیر چینی هست که گفتی فریم ورش موجوده
sumsung 616
k9k8g08u0apcb0
pe
بسیار خب .. می گردم دنبالش ببینم چیزی پیدا می کنم ... این مدلهای شبه - نانو دردسرشون اینه که چندین شرکت تولیدشون کرده ان ..
seymour عزیز برای آپ فریمور و رفع اشکال بدیم گارانتی بهتر نیست، چون اونوقت گارانتی میپره که!؟
نه دوست من - آپدیت firmware یه عمل نرم افزاری بی ضرر هستش که هیچ تغییر یا اختلالی ایجاد نمی کنه ... مثل اینه که بگی "اگه من ویندوز بریزم روی کامپیوترم ، گارانتی مادربردش باطل میشه؟" ...
بله - می تونی هم ببری اش گارانتی و اونا قطعاً مشکل رو واسه ات حل می کنن و البته یه هزینه ای هم می گیرن ... میل خودته ...
hamid_1367
12-10-2009, 00:28
دوستان یه ام پی فور آیپاد چینی و تقلبی واسه یکی از آشناهامونه که الان بعد مدتها استفاده روی صفحه ی لودینگ سافتور گیر میکنه.
میخواستم بدونم فریمور دستگاهش چجوری میتونم گیر بیارم و اینکه با چه برنامه ای باید روش بریزم ... ممنون.
دوستان یه ام پی فور آیپاد چینی و تقلبی واسه یکی از آشناهامونه که الان بعد مدتها استفاده روی صفحه ی لودینگ سافتور گیر میکنه.
میخواستم بدونم فریمور دستگاهش چجوری میتونم گیر بیارم و اینکه با چه برنامه ای باید روش بریزم ... ممنون.
80 درصد موارد این یعنی "دیگه عمرش رو کرده و باهاش خداحافظی کن" ... اگه حوصله داشته باشی می تونی براساس اطلاعات روی چیپ های سخت افزاری اش (باید بازش کنی و مدل روی چیپ رو بخونی) بگردی دنبال firmware مخصوصش ...
hamid_1367
13-10-2009, 02:55
بازش کردم میخوام ببینم حالا گیرش آوردم با پی باید بریزم رو دستگاه...
ممنون
بازش کردم میخوام ببینم حالا گیرش آوردم با پی باید بریزم رو دستگاه...
ممنون
باید دنبال مدل و سریالی که روی چیپ نوشته در وب بگردی ... گاهی firmware اش پیدا میشه و گاهی نه .. گاهی وقتی firmware رو ریختی مشکل حل میشه و گاهی بدتر میشه! ...
برای ریختن روی دستگاه معمولاً کافیه فایل ها رو اجرا کنی یا اگه اجرایی نیستن توی شاخه اصلی حافظه دستگاهت بریزی...
loginuser01
13-10-2009, 16:56
seymor جان چیزی واسه اون پلیر چینی ما پیدا کردی؟
شماره دقیق فلشش رو هم تو پستای قبلی زدم
ممنون:10:
hamid_1367
13-10-2009, 21:44
دوست عزیز بسیار ممنون از کمکتون
من فریم ور رو خیلی راحت پیدا کردم و خیلی راحت ریختم و الان هم مثل روز اول داره کار میکنه همه چیش....
seymor جان چیزی واسه اون پلیر چینی ما پیدا کردی؟
شماره دقیق فلشش رو هم تو پستای قبلی زدم
ممنون:10:
من این چند روزه واقعاً سرم شلوغ بوده و هست ... بهرحال خودت هم می تونی بگردی ، کم اینکه دوستمون هم در این چند پست اخیر مشکل مشابهش حل شد ... کافیه واژه k9k8g08 رو با firmware بگردی روی نت ...
دوست عزیز بسیار ممنون از کمکتون
من فریم ور رو خیلی راحت پیدا کردم و خیلی راحت ریختم و الان هم مثل روز اول داره کار میکنه همه چیش....
خدا رو شکر .. موفق باشی .. و ضمناً این firmware رو یه جای امن نگه دار که اگه دوباره لازم شد ، سریع مشکل رو حل کنی ..
hamid_1367
14-10-2009, 18:03
دوست من واسه من مثلا چندتا تراشه داشت که یکیش سامسونگ با یه عددی بود... کشتم خودمو با اون گیر نیومد ولی یه تراشه دیگه بود به اسم Anyka با یه عدد که تا اونو زدم تو چندتا پست اول گوگل پیدا شد....
دوست من واسه من مثلا چندتا تراشه داشت که یکیش سامسونگ با یه عددی بود... کشتم خودمو با اون گیر نیومد ولی یه تراشه دیگه بود به اسم Anyka با یه عدد که تا اونو زدم تو چندتا پست اول گوگل پیدا شد....
حالا شد .. ببین کارای ANKYA رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ردیف کرده .. بگرد دنبالش
coby رو بردم نمایندگی اولش که یارو میگفت هیچی نیست اصلا یه همچین مشکلی نداریم بالاخره راضی شد که بازش کنه نمیدونم سیم اتصال باتریش بود یا چیز دیگه دوباره لحیم کرد و باد گرفت و با اسید بردش رو شست داد بهم دوباره که تو همون موقعیت تستش کردم فعلا که نشده نمیدونم حالا دوباره پیش بیاد یا نه :13:
hamed-sos
17-10-2009, 09:29
برای کینگ استون k-27 چیزی اومده؟؟؟
برای کینگ استون k-27 چیزی اومده؟؟؟
برنامه جانبی و بازی و اینا منظورته ؟ .. نه - چیزی براش نیست و توصیه می کنم که خیلی دنبالش هم نرو ، چون اینطور تغییرات نرم افزاری می تونن برای مارک هایی مثل همین کینگستون که اعتبار متوسطی دارن و پشتیبانی ضعیف خطرناک باشه .. می خوای یه چیزی نصب کنی ، یه دفعه یه مشکلی پیش میاد و حالا بیا و دستگاه رو درست کن ... از کجا می خوای درایورش رو گیر بیاری و ...
ehsan1010
29-10-2009, 13:26
سلام . من يك Mp3 Player با حجم 2 گيگا بايت مارك Sony دارم . وقتي توش چند تا آلبوم آهنگ مي ريزم فقط يكي دوتا آلبوم ها را توي Mp3 Player نشون ميده . درصورتي كه توي كامپيوتر كه مي زنم هستند همه آلبوم ها
فرمتش هم كردم ولي باز هم همينطوريه
سلام . من يك Mp3 Player با حجم 2 گيگا بايت مارك Sony دارم . وقتي توش چند تا آلبوم آهنگ مي ريزم فقط يكي دوتا آلبوم ها را توي Mp3 Player نشون ميده . درصورتي كه توي كامپيوتر كه مي زنم هستند همه آلبوم ها
فرمتش هم كردم ولي باز هم همينطوريه
دقیقا مدل دستگاهت چیه؟ ... دونستن نام کامل و مدل کاملش خیلی مهمه تا بشه راهنمایی کرد...
ehsan1010
29-10-2009, 21:36
دقیقا مدل دستگاهت چیه؟ ... دونستن نام کامل و مدل کاملش خیلی مهمه تا بشه راهنمایی کرد...
Sony -
firmware:
cd705_v5_v1.5_7
Sony -
firmware:
cd705_v5_v1.5_7
پس سونی اصل نیست و مارک متفرقه هستش ؛ ها؟ ... اینطوری پیدا کردن درایور واسه اش خیلی سخته .. عیناً این مشکل غالب در اکثر پست های این تاپیکه ... شما باید شماره سریال دقیق چیپ های روی دستگاه رو بگی تا بشه کاری کرد ... بعضی وقتا موفقت آمیزه و بعضی وقتا هم نه ..
hamid1017
04-11-2009, 02:23
mp3 player Neo5 دارم که متاسفانه اشتباهی فرمت شده است. در سی دی همراه دستگاه درایورهای پلیر وجود دارد اما نمی توانم آن درایورها را به دستگاه منتقل نمایم .از کسانی که در مورد این مشکل اطلاعاتی دارند خواهشمندم که مرا راهنمایی نمایند.
mp3 player Neo5 دارم که متاسفانه اشتباهی فرمت شده است. در سی دی همراه دستگاه درایورهای پلیر وجود دارد اما نمی توانم آن درایورها را به دستگاه منتقل نمایم .از کسانی که در مورد این مشکل اطلاعاتی دارند خواهشمندم که مرا راهنمایی نمایند.
خب دستگاهت رو می تونی به کامپیوتر وصل کنی یا نه؟ .. شناسایی میشه موقع اتصال به PC ؟ ...
این درایوری که میخوای مجدداً نصبش کنی ، فایل اجرایی هستش یا نه؟ .. اگه فایل اجرایی هستش معمولاً بعد از اتصال پلیر باید اجراش کنی ... اگه هم فایل دیگه ای هست اغلب باید بریزی اش توی ریشه دستگاهت و در اولین مرتبه که جدا و روشن اش کنی خودش نصب میشه .. این کارها رو کرده ای؟
غیر از این، مشکلت چیه؟
سلام میخواستم بدونم چرا x1050 safe mode usb نداره
باید چه جوری قطعش کنم من همینجوری کابلو میکشم
سلام میخواستم بدونم چرا x1050 safe mode usb نداره
باید چه جوری قطعش کنم من همینجوری کابلو میکشم
مشکلی نیست ... این مدل از پروتکل MTP استفاده می کنه که دیگه نیازی به safe remove و اینطور عملیات که مختص پروتکل ums هستش نداره .. خیلی از پلیرها همینطوری هستن و وضعیت مرسومیه ...
بله - کافیه خیلی ساده کابل رو جدا کنی و دیگه لازم نیست ویندوز بهت اجازه بده! ...
بله دقیقا از پروتکل mtp استفاده میکنه یعنی پلیر و به عنوام یه درایو نمیشناسه
مرسی که راهنمایی کردی
mamad gonzo
09-01-2010, 11:52
سلام اقا این x-fi2 منو دیوونه کرد چطوری الز رادیوش استفاده کنم یعنی منظورم اینه که نه اتومات و نه دستی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه!!!!!
وسیله ای چیزی اضافه میخواد واسه رادیو یا باید همینجوری کانال پیدا کنه ؟
هیچ کانالی پیدا نمیکنه!!!!!!!
در ضمن لطف کند یه نوضیحی در مورد قسمت rss و نحوه استفاده ازش بدین.
ممنون
سلام اقا این x-fi2 منو دیوونه کرد چطوری الز رادیوش استفاده کنم یعنی منظورم اینه که نه اتومات و نه دستی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه!!!!!
وسیله ای چیزی اضافه میخواد واسه رادیو یا باید همینجوری کانال پیدا کنه ؟
هیچ کانالی پیدا نمیکنه!!!!!!!
در ضمن لطف کند یه نوضیحی در مورد قسمت rss و نحوه استفاده ازش بدین.
ممنون
رادیو: اصولا اینها نیاز به هدفون دارن که بعنوان آنتن عمل کنه، فکر نمی کنم این هم استثنا باشه ... ضمناً FM موج کوتاهه... باید توی شهر باشی و خلاصه جایی که از فرستنده فاصله ات مناسب باشه .. کمتر پیش میاد کسی با رادیو مشکل داشته باشه!
//
rss : کلاً با مفهوم rss ها آشنا هستی؟.. بهرحال شما میتونی در حالتی که پلیرت به PC وصله و به اینترنت هم متصل هستی، یه سری فید (rss) رو توی دستگاهت بریزی (sync کنی) و بعداً که دستگاهت رو جدا کردی، بصورت آفلاین اونا رو مطالعه کنی ... این فیدها میتونه خیلی چیزها باشه، اما اصولاً سرخط اخبار و اینطور چیزهاست ...
یه فایل اجرایی به نام RSSSyncronizer.exe باید وجود داشته باشه (توی روت پلیرت هم باید باشه) که مدیریت این rss ها رو انجام میده.
mamad gonzo
10-01-2010, 16:32
سلام اقا تو x-fi2 میشه به اهنگها لایریک شون رو اضافه کرد؟
چطور؟
سلام اقا تو x-fi2 میشه به اهنگها لایریک شون رو اضافه کرد؟
چطور؟
چنین قابلیتی (حمایت از لیریکس) در XFi2 وجود نداره... یا حداقل من ندیده ام.
mamad gonzo
10-01-2010, 19:52
خوب به قیلم هم نمیشه زیر نویس اضافه کرد؟:18:
Mp3 Player من روشن می شه سیستم هم اونو می شناسه اما چند ثانیه بعد از روشن شدن خاموش میشه.مدلش هم Creative Zen NEEON هست چهار سال پیش هم خریدمش. چی کارش کنم تا درست بشه؟
با توجه به توضیحات قبلی seymour فکر می کنم باید Firmware ش رو دانلود و نصب کنم !؟
mr-secret
10-01-2010, 23:50
سلام به بر و بچ
اقا من یه پلیر دارم که فکر میکنم چینی باشم هیچ مارکی هم نداره فقط روش نوشته DIGITAL MP3 PLAYER بعد دیگهداشتم اهنگ توش میریختم یه دفعه هنگ کرد خاموش کردم دیگه روشن نشد ویروس هم داشت در حد تیم ملی
میزنم تو سیستم سخت مموریش میاد بالا و فرمت هم نمیشه تقریبا 10 برنامه فرمت رو هم امتحان کردم نمتونن فرمتش کنند
کسی راهنمایی نداره؟
firmware رو دانلود کردم ، اجراش کردم error nhn .با توجه به روش نصبی که خودش گفته وقتی دکمه play پلیر رو نگه می دارم هیچ باکسی نمی اید.حالا چی کار کنم؟؟؟
To install this upgrade
Download the file into your local hard disk.
Transfer all files from your player to your computer before installing the firmware upgrade.
Connect your player to your computer while pressing and holding the Play button. Press the Play button for another 10 seconds after connecting the player to your computer.
Release the Play button. A dialog box appears, prompting you to install a Player Recovery Device driver.
Follow the instructions on the screen to complete the device driver installation.
Once the Player Recovery Device driver installation is complete, double-click the firmware upgrade .EXE file.
When the Zen Neeon Firmware Download dialog box appears, click the Start button.
Follow the instructions on the screen to complete the upgrade.
Disconnect your player.
Mp3 Player من روشن می شه سیستم هم اونو می شناسه اما چند ثانیه بعد از روشن شدن خاموش میشه.مدلش هم Creative Zen NEEON هست چهار سال پیش هم خریدمش. چی کارش کنم تا درست بشه؟
با توجه به توضیحات قبلی seymour فکر می کنم باید Firmware ش رو دانلود و نصب کنم !؟
firmware رو دانلود کردم ، اجراش کردم error nhn .با توجه به روش نصبی که خودش گفته وقتی دکمه play پلیر رو نگه می دارم هیچ باکسی نمی اید.حالا چی کار کنم؟؟؟
To install this upgrade
Download the file into your local hard disk.
Transfer all files from your player to your computer before installing the firmware upgrade.
Connect your player to your computer while pressing and holding the Play button. Press the Play button for another 10 seconds after connecting the player to your computer.
Release the Play button. A dialog box appears, prompting you to install a Player Recovery Device driver.
Follow the instructions on the screen to complete the device driver installation.
Once the Player Recovery Device driver installation is complete, double-click the firmware upgrade .EXE file.
When the Zen Neeon Firmware Download dialog box appears, click the Start button.
Follow the instructions on the screen to complete the upgrade.
Disconnect your player.
اولاً که لطف کن سوالت رو یه جا مطرح کن .. الان من جای دیگه جوابی دادم، که وقتی اینجا رو می بینم مشخص میشه که شما خودت از اون مرحله جلوتر رفته ای .. لطفاً همین جا ادامه بده .. من بعداً اون تاپیک رو پاک می کنم.
//
جواب دو سوالی که اونور پرسیدم رو بده ... (شارژ داره ؟ شارژ میشه ؟ ---- وقتی خاموش میشه، کامپیوتر می شناسدش؟)
//
دقیقاً چه اروری میده؟ متن ارور چیه؟
سلام به بر و بچ
اقا من یه پلیر دارم که فکر میکنم چینی باشم هیچ مارکی هم نداره فقط روش نوشته DIGITAL MP3 PLAYER بعد دیگهداشتم اهنگ توش میریختم یه دفعه هنگ کرد خاموش کردم دیگه روشن نشد ویروس هم داشت در حد تیم ملی
میزنم تو سیستم سخت مموریش میاد بالا و فرمت هم نمیشه تقریبا 10 برنامه فرمت رو هم امتحان کردم نمتونن فرمتش کنند
کسی راهنمایی نداره؟
سعی کردی low level format اش کنی؟ .. یه برنامه خوب برای این کار معرفی کرده بودم ، یه سرچ کنی پیداش می کنی ... حتماً تست اش کن.
خوب به قیلم هم نمیشه زیر نویس اضافه کرد؟:18:
soft sub یا همون زیرنویس نرم افزاری (بصورت فایل های srt و ..)؟ نخیر ... چندان عجیب هم نیست ... پلیرهای اندکی چنین قابلینی دارن.
mr-secret
11-01-2010, 21:29
سعی کردی low level format اش کنی؟ .. یه برنامه خوب برای این کار معرفی کرده بودم ، یه سرچ کنی پیداش می کنی ... حتماً تست اش کن.
soft sub یا همون زیرنویس نرم افزاری (بصورت فایل های srt و ..)؟ نخیر ... چندان عجیب هم نیست ... پلیرهای اندکی چنین قابلینی دارن.
داشی یه کمکی برسون با برنامه low level format هم تست زدم نتونست کاری بکنه
میشه اون برنامه ای که میگین فقط اسمشو بهم بدین نمتونم بگردم اینتنتن نفتیه
تنها اطلاعاتی هم دارم ازش همینه
First ,OK seymour jan
second
شارژ می شه و شارژ هم داره.
//وقتی خاموش میشه، کامپیوتر می شناسدش؟
درست سوالو متوجه نشدم!
اما از روز اول این طوری بود که تا به کامپیوتر وصل بشه فقط روی مانیتورش اتصال رو نشون می ده <یعنی وقتی به pc وصل میشه دیگه خود پلیر نه روشن میشه و نه خاموش ، بعد از جدا شدن می تونم روشنش کنم>
// وقتی به pc وصل هست هیچ کدام از دکمه های پلیر کاری انجام نمی دن.
این متن دو errorی هست که میده:
Creative Technology
Please Wait while Self-Extracting is executing... l
Extracting files
CRC:0x677a64cd
Error encounter
File error CRC,0x677a64cd
خیلی تشکر از seymour عزیز
First ,OK seymour jan
second
شارژ می شه و شارژ هم داره.
//وقتی خاموش میشه، کامپیوتر می شناسدش؟
درست سوالو متوجه نشدم!
اما از روز اول این طوری بود که تا به کامپیوتر وصل بشه فقط روی مانیتورش اتصال رو نشون می ده <یعنی وقتی به pc وصل میشه دیگه خود پلیر نه روشن میشه و نه خاموش ، بعد از جدا شدن می تونم روشنش کنم>
// وقتی به pc وصل هست هیچ کدام از دکمه های پلیر کاری انجام نمی دن.
این متن دو errorی هست که میده:
Creative Technology
Please Wait while Self-Extracting is executing... l
Extracting files
CRC:0x677a64cd
Error encounter
File error CRC,0x677a64cd
خیلی تشکر از seymour عزیز
منظورم اینه که وقتی به PC وصلش می کنی، میتونی محتویاتش رو از طریق my computer ببینی؟ .. میتونی فرمتش کنی؟ ..
روی یه کامپیوتر دیگه هم اون پروسه رو تکرار کن .. گاهی جواب میده...
داشی یه کمکی برسون با برنامه low level format هم تست زدم نتونست کاری بکنه
میشه اون برنامه ای که میگین فقط اسمشو بهم بدین نمتونم بگردم اینتنتن نفتیه
تنها اطلاعاتی هم دارم ازش همینه
اون برنامه موردنظر من ، همین بود .. اگه میگی باهاش کار کردی و نتیجه نداده دیگه فایده ای نداره .. اصولاً اینطور پلیرهای بی نام و متفرقه باکیفیت پایین ساخته میشن . یعنی هر لحظه ممکنه یکی از قطعات داخلی اش یه نوسان بکنه، یا یه اختلال ایجاد کنه و دستگاه رو مرخص کنه .. چنین اتفاقی برای پلیرهای معتبر تر هم میفته البته .. اما فرقش اینه که اونا نرم افزارهای مخصوص دارن که میشی با اتصالشون به PC راهشون انداخت .. اما پلیرهای متفرقه، چنین نرم افزارهایی ندارن و میشه با تقریب خوبی گفت که فاتحه شون خونده اس ..
مجددا" Firmware رو دانلود کردم و اجرا شد، ظاهرا" مشکلش حل شده.:8:ممنون
mamad gonzo
26-01-2010, 21:47
سلام
اقا دیدی با پلیر که اهنگ پخش میکنی اگه عکس داشته باشن حین پخش اهنگ عکس هم نمایش داده میشه؟
1.حالا چیجور عکس به یه ترک اضافه کنم؟
2.چیجور عکس رو واسه یه البوم بزارم که تو پلیر کنار البوم اون عکس بیاد؟
ALeXilver
27-01-2010, 01:20
سلام
اقا دیدی با پلیر که اهنگ پخش میکنی اگه عکس داشته باشن حین پخش اهنگ عکس هم نمایش داده میشه؟
سلام
با اجازه اساتید:
فکر کنم منظور شما عکسی هست که به Album Art معروفه.
برای اینکار تقریبا هر نرم افزار Media Player رو می تونید استفاده کنید.
به نظر من با Winamp امتحان کنید، به این طریق:
اون ترک رو با Winamp باز کنید. توی Playlist روش راست کلیک کنید و گزینه view file info رو بزنید. فکر کنم شورتکاتش ALT +3 باشه. در سربرگ Artwork، دکمه Load Artwork رو بزنید و آدرس عکس مورد نظر رو بدین. Ok کنید.
اگر ترک مورد نظر شما درست Tag شده باشه، Winamp خودش این عکس رو برای آهنگهای دیگه با همون نام آلبوم هم اضافه می کنه.
Winamp قابلیت جستجو در اینترنت برایAlbum Art هم دارد که فقط کافیست دکمه Download Art رو در همون سربرگی که بالا گفتم بزنید و مشخصات آلبوم مورد نظرتون رو وارد کنید تا بگرده.
سلام
یه راه حل دیگه که من سالهاست استفاده می کنم و کلاً فکر می کنم توی مدیریت فایل موثره، استفاده از Audioshell هستش .. یه برنامه بسیار کوچک در حد چند صد کیلوبایته که در واقع در محیط ویندوز ادغام میشه .. وقتی از فایل properties بگیری، این هم یه tab اضافه میشه و کلی امکانات در اختیارت میذاره .. اگه دوست داشتید، این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو بخونید.
mamad gonzo
01-02-2010, 01:40
اقا
اگه کامپیوتر ویروسی باشه بعد پلیر (xfi2 ) رو بهش بوسلی پلیر ویروس میگیره؟ !!
بعد از کجا بفهمم که ویروس گرفته؟
ایا اسیبی هم میتونه به پلیر بزنه؟
یه چیز دیگه اگه بدون safe remove کردن پلیر از کامپوتر بکشیش اسیب جدی بهش وارد میشه؟
اقا
اگه کامپیوتر ویروسی باشه بعد پلیر (xfi2 ) رو بهش بوسلی پلیر ویروس میگیره؟ !!
بعد از کجا بفهمم که ویروس گرفته؟
ایا اسیبی هم میتونه به پلیر بزنه؟
یه چیز دیگه اگه بدون safe remove کردن پلیر از کامپوتر بکشیش اسیب جدی بهش وارد میشه؟
ویروسی شدن و وجود ویروس در دستگاه البته دو بحث هستند : دستگاه شما و کلاً پلیرها نمی تونن ویروسی بشن (=ویروس باعث اختلال در عملکردشون نمیشه) چون پلیرها که OS شون ویندوز نیست فرضاً .. OS مخصوص دارن و کد اون OS هم فقط دست خود کمپانیه.. غیرممکن نیست اما بسیار احتمالش کمه و من چنین چیزی تا الان بخاطر ندارم ..
با این حال، پلیرهایی که بصورت ums عمل می کنن (یا بهرحال قابلیت این رو دارن که در حالت drag 'n drop فایل بریزی توشون) می تونن ویروس بگیرن ... دقیقاً مثل کول دیسک ها دیگه ... اتفاقاً منبع غنی ویروس هم هستند! ...
//
safe remove همونطور که از اسمش برمیاد برای safe بودنه .. یعنی بیشتر جنبه احتیاط داره تا یه ضرورت ... ممکنه شما بارها دستگاه رو بدون safe remove بکشی و مشکلی پیش نیاد .. ممکنه هم بزنه و شانسی حین یکی از این دفعات مشکلی پیش بیاد .. با این حال خود ویندوز گزینه هایی داره که در واقع سیستم رو برای جداسازی سریع optimize می کنه و در اون حالت، حداقل ادعای ویندوز اینه که میشه بدون safe remove هم دستگاه رو جدا کرد.
milad_takjoo
05-02-2010, 18:43
میخواستم بدونم چه جوری میشه به playlist zen x-fi2 آهنگ اضافه کرد؟ فقط انگار میشه به now playing اضافه کرد.....
میخواستم بدونم چه جوری میشه به playlist zen x-fi2 آهنگ اضافه کرد؟ فقط انگار میشه به now playing اضافه کرد.....
قطعاً قابلیت پلی لیست و مدیریت آهنگ ها رو داره .. من از حافظه نقل می کنم، ایشالا که همین باشه: از طریق منوهایی مثل آلبوم و آرتیست (یا منوهای دیگه مربوط به تگ آهنگ) یک اهنگ موردنظرت رو پلی کن و آهنگ های بعدی رو از طریق گزینه add to selceted بهش اضافه کن .. وقتی کارت تموم شد برو به now playing و گزینه save as playlist رو بزن ... خیلی ساده.
mehdigolzar
15-02-2010, 19:33
سلام
من این player رو دارم mp3 player sony nwd b105f
وفتی روشن میکنم اینو میده : boot error shutting down
جه کنم؟
update کرذم و الان دیگه روشن نمیشه!!!!!!!
سلام
جه کنم؟
1. فرمتش بکن با کمک نرم افزاری که همراهشه .. نتیجه؟
2. مطمئنی درایور و firmware درست رو دانلود کردی براش؟ ..
3. بهرحال یه بار دیگه فرایند آپدیت رو تکرار کن .. وقتی وصلش می کنی به PC ، شناسایی میشه؟
sun line
28-02-2010, 01:00
سلام من یه mp3 player jxd دارم که اشتباها با کامپیوتر فرمتش کردم و تمتم فایل های سیستمش پاک شده, و فقط به عنوان فلش میشه ازش استفاده کرد
چی کار کنم درست بشه؟؟؟؟؟؟
mamad gonzo
28-02-2010, 19:51
سلام من یه mp3 player jxd دارم که اشتباها با کامپیوتر فرمتش کردم و تمتم فایل های سیستمش پاک شده, و فقط به عنوان فلش میشه ازش استفاده کرد
کاش نمیگرفتی این اقای جی اکس دی رو .........
چند وقت پیش یکی از بچه ها میخواس بگیره اومد اینجا مطرح کرد و نظرش عوض شد!
تازه اون خیلی هم مصمم بود که jxd بگیره ولی نگرفت .... یادم نمیاد بعدش رفت چی گرفت ولی به هر ترتیب میتونستی بیای اینجا بگی که میخوای jxd بگیری تا دوستان راهنماییت کنن ...
دیشب این jxd رو تو بازار دیدم از لحاظ ظاهری جالبه و گول زنک!
مارک های حرفه ای خوبیی که دارن اینه که همچین مشکلاتی واسشون پیش نمیاد...
فکر کنم بشه فایل های اصلیش رو از تو نت گیر اورد
یه سرچ بزن.........
جدا از حرفهای ممد جان که درست هم هستند .. و با توجه به اینکه "حالا کاریه که شده!"، آیا گارانتی ای چیزی داره؟ .. محتویات جعبه چی؟ .. CD همراهش هست؟ ..
SMNzzkhn
01-03-2010, 01:22
سلام
جه کنم؟
منم این مشکل رو پیدا کردم نمیدونم چیکارش کنم! دقیقا با همین مدل
دوستان عزیز این coby من یه مشکل عجیب داره
وقتی الکتریسه ساکن بهش میخوره کامل خاموش میشه مثلا اگر رو فرش راه بری بعد دستت بهش بخوره جرقه بزنه خاموش میشه راهی داره ردیفش کنم ؟(حالا نگین رو فرش راه نرو )
با سواد کمم به این نتیجه رسیدم که باید اشکال از اون اتصال اخر جک هدفون باشه همون که مثل earth برق عمل میکنه ؟ (درست گفتم -نمیدانم اینرو کجا خوندم )
منم این مشکل رو پیدا کردم نمیدونم چیکارش کنم! دقیقا با همین مدل
به سوالاتی که در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پرسیده ام جواب بده..
دوستان عزیز این coby من یه مشکل عجیب داره
وقتی الکتریسه ساکن بهش میخوره کامل خاموش میشه مثلا اگر رو فرش راه بری بعد دستت بهش بخوره جرقه بزنه خاموش میشه راهی داره ردیفش کنم ؟(حالا نگین رو فرش راه نرو )
با سواد کمم به این نتیجه رسیدم که باید اشکال از اون اتصال اخر جک هدفون باشه همون که مثل earth برق عمل میکنه ؟ (درست گفتم -نمیدانم اینرو کجا خوندم )
عجیب!! .. اونوقت این اتفاق اخیراً میفته؛ یعنی از اون اول که اینطور نبود؟ ..
من ایده ای به ذهنم نمی رسه.. حالا همین فرضیه ای که مطرح کردی (که قشنگ هم هست) اگه بهرحال درست باشه، چطور میخوای حل اش کنی؟! ... گارانتی ای چیزی داره؟...
مثلاً اگه هدفونت رو عوض کنی یا فیش های بلندتر و کوتاهتر امتحان کنی چی؟ ...
*اصولا الکتریسته ساکن که خطرناک هست .. یادمه مقاله ای میخوندم در PC world (سایت معتبر رایانه) طرف خودش مثلاً استادکار بود و مشاوره میداد در این زمینه، نقل می کرد که صرفاً با انگشتش کیس کامپیوتر همسرش رو لمس کرده و دستگاه درجا سوخته!! ..
به سوالاتی که در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پرسیده ام جواب بده..
عجیب!! .. اونوقت این اتفاق اخیراً میفته؛ یعنی از اون اول که اینطور نبود؟ ..
من ایده ای به ذهنم نمی رسه.. حالا همین فرضیه ای که مطرح کردی (که قشنگ هم هست) اگه بهرحال درست باشه، چطور میخوای حل اش کنی؟! ... گارانتی ای چیزی داره؟...
مثلاً اگه هدفونت رو عوض کنی یا فیش های بلندتر و کوتاهتر امتحان کنی چی؟ ...
*اصولا الکتریسته ساکن که خطرناک هست .. یادمه مقاله ای میخوندم در PC world (سایت معتبر رایانه) طرف خودش مثلاً استادکار بود و مشاوره میداد در این زمینه، نقل می کرد که صرفاً با انگشتش کیس کامپیوتر همسرش رو لمس کرده و دستگاه درجا سوخته!! ..
ممنون محمد گرامی نمیدانم حالا شوخی گفتی یا جدی(ایده ارت رو میگم ) :46:
بگذریم والا خودم هم هنوز به نتیجه ای نرسیدم ولی برام جالبه یه ایراد تو اتصالاتش باید داشته باشه!!!!!!
هدفونم امتحان کردم تغییری نکرد مشکل از جک اتصال هست فکر میکنم عایق پلاستیکی داخل جک جلوی ارت شدنش رو میگیریه (میگم بازم دلیلی برا ادعام ندارم )
گارانتی هم که کلا تعطیله اصلا سر در نمیاره یه بار رفتم پیشش کاری نتونست بکنه (برا مورد دیگه ای بود )
باید یه الکترونیک کار پیدا کنم یا کلا این جکش رو خودم عوض کنم ببینم ردیف میشه
در هر صورت تشکر بازم اگر چیزی به ذهنت رسید بگو
mamalikhan65
14-03-2010, 13:17
سلام.با راهنمایی بچه های فوروم یه زن موزاییک گرفتم.8گیگ.اولش فقط موقعی که به کامپوتر وصل و بعد جداش میکردی حدود 2دقیقه مشغول re building(به روز رسانی )میشد .اما بعد از چند روز هر وقت روشن یا خاموش بشه حدود 3دقیقه باید صبر کنی تا re buildingانجام بشه.مشکل دیگه اینکه هنگام گوش کردن صدای بعضی از ترانه ها قطع و وصل میشه.سرعتش هم آمده پایین.برای اجرای یک فرمان 20ثانیه باید صبرکرد.باCreative ZEN Mozaic EZ Series Firmware 1.04.02__آپ گریدش کردم.ولی درست نشد.ری ست هم کردم. یه بار کل اطلاعات را جابجا کردم فایده نداشت.یعنی یک سری دیگه از موزیک ها هنگام پخش قطع و وصل میشد.چه کنم؟فرمتکنم؟چجوری؟
mamalikhan65
14-03-2010, 13:52
خودم فکر میکنم بخاطر اینه که برای ریختن موزیک در آن از نرم افزار مخصوص آن استفاده نمیکنم گرچه نسل دوم موزاییک قرار نبود نیازی بهCreative Centrale داشته باشه
سلام.با راهنمایی بچه های فوروم یه زن موزاییک گرفتم.8گیگ.اولش فقط موقعی که به کامپوتر وصل و بعد جداش میکردی حدود 2دقیقه مشغول re building(به روز رسانی )میشد .اما بعد از چند روز هر وقت روشن یا خاموش بشه حدود 3دقیقه باید صبر کنی تا re buildingانجام بشه.مشکل دیگه اینکه هنگام گوش کردن صدای بعضی از ترانه ها قطع و وصل میشه.سرعتش هم آمده پایین.برای اجرای یک فرمان 20ثانیه باید صبرکرد.باCreative ZEN Mozaic EZ Series Firmware 1.04.02__آپ گریدش کردم.ولی درست نشد.ری ست هم کردم. یه بار کل اطلاعات را جابجا کردم فایده نداشت.یعنی یک سری دیگه از موزیک ها هنگام پخش قطع و وصل میشد.چه کنم؟فرمتکنم؟چجوری؟
خودم فکر میکنم بخاطر اینه که برای ریختن موزیک در آن از نرم افزار مخصوص آن استفاده نمیکنم گرچه نسل دوم موزاییک قرار نبود نیازی بهCreative Centrale داشته باشه
مطمئنی firmware درست رو استفاده کرده ای؟ .. باید این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #)باشه .. این خیلی مهمه .. اگه شما ZEN Mozaic EZ300 داری باید اینو بریزی.
وقتی firmware رو عوض می کنی، مشکلی حداقل بصورت موقت حل میشه یا هیچ فرقی نمی کنه؟
نرم افزار رو نصب کن و با اون هم یه سری موسیقی بریز ببین فرقی می کنه یا نه ..
mamalikhan65
14-03-2010, 19:13
مطمئنی firmware درست رو استفاده کرده ای؟ .. باید این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #)باشه .. این خیلی مهمه .. اگه شما ZEN Mozaic EZ300 داری باید اینو بریزی.
وقتی firmware رو عوض می کنی، مشکلی حداقل بصورت موقت حل میشه یا هیچ فرقی نمی کنه؟
نرم افزار رو نصب کن و با اون هم یه سری موسیقی بریز ببین فرقی می کنه یا نه ..
بله.نسخه ی جدیدش رو هم امتحان کردم.توفیری نکرد.
هفته اول که من از Creative Centrale استفاده نمیکردم درست کار میکرد.بعید میدونم ربطی داشته باشه!والا ترانسفر کردن 8گیگ با این نرم افزار یعنی فاجعه!خیلی زمان میگیره.من یه بار همه ی حافظشو خالی کردم وفقط 3تا آهنگ خودش موند.اما مشکل کند بودن ,قطع و وصل شدن صدا و re building شدن در هر بار روشن شدن حل نشد..من انگلیسیم خوب نیست.سایت خودش یه سری سوالات رو جواب داده
mamalikhan65
14-03-2010, 19:19
ولی در کل از انتخابم راضی هستم.یادم رفته بود بگم.ممنون از راهنماییهات.
بله.نسخه ی جدیدش رو هم امتحان کردم.توفیری نکرد.
هفته اول که من از Creative Centrale استفاده نمیکردم درست کار میکرد.بعید میدونم ربطی داشته باشه!والا ترانسفر کردن 8گیگ با این نرم افزار یعنی فاجعه!خیلی زمان میگیره.من یه بار همه ی حافظشو خالی کردم وفقط 3تا آهنگ خودش موند.اما مشکل کند بودن ,قطع و وصل شدن صدا و re building شدن در هر بار روشن شدن حل نشد..من انگلیسیم خوب نیست.سایت خودش یه سری سوالات رو جواب داده
اگه بعد از چندبار تست FW همچنان مشکل وجود داره و ضمناً تازه خریدی اش، حتماً ببرش گارانتی .. اینا وقتی یه نفر دستگاهی که تازه خریده شده رو بیاره واسه شون ، راحت تر می پذیرن که مشکل از خودشون بوده و رسیدگی می کنن.
ولی در کل از انتخابم راضی هستم.یادم رفته بود بگم.ممنون از راهنماییهات.
چقدر خوب .. خواهش می کنم.
rahvar77
27-03-2010, 09:17
با سلام
من یه MP3 player مدل سامسونگ (قدیمی) 2 گیگا بایتی دارم. یه مدتیه که موزیک ها رو پخش نمیکنه. اما رکورد کردن و پخش رادیوش درسته. فرمتش هم کردم. وقتی موزیکها رو میریزم و دستگاه رو روشن میکنم مینویسه No file. اگه میشه راهنماییم کنین. ممنونم.:41:
با سلام
من یه MP3 player مدل سامسونگ (قدیمی) 2 گیگا بایتی دارم. یه مدتیه که موزیک ها رو پخش نمیکنه. اما رکورد کردن و پخش رادیوش درسته. فرمتش هم کردم. وقتی موزیکها رو میریزم و دستگاه رو روشن میکنم مینویسه No file. اگه میشه راهنماییم کنین. ممنونم.:41:
دقیقاً مدل پلیرت چیه؟ ... میشه گشت و firmware اش رو پیدا کرد و آپدیت اش کرد، اغلب این کار باعث میشه که اینطور مشکلات حل بشه..
با سلام من یک مشکل داشتم که نمی دونم باید تو همین تاپیک مطرح میکردم یا نه؟ اما خوب حالا که مطرح کردم.
من یک mp3 player از این مارکهای متفرقه تازهگی خریدم که ضرفیتش 2 گیگ بود . همون اولی که خریدم مجبور شدم فرمتش کنم بعد از این که فرمتش کردم میشد 2 گیگ توش آهنگ ریخت اما فقط تا حدود 200 مگش قابل استفاده بود و باقیش پخش نمی شد. منم با یک نرم افزاری که دانلود کرده بودم امدم firmware رو آپدیت کنم که نشد یعنی هی FAIL میشه. حالا دیگه روشن هم نمی شه.
می خواستم ببینم کسی firmware این mp3 player رو نداره به من بده؟ یا حد اقل بدونه از کجا می تونم پیدا کنم؟
چیپ اصلیش : LD2088
با تشکر.
با سلام من یک مشکل داشتم که نمی دونم باید تو همین تاپیک مطرح میکردم یا نه؟ اما خوب حالا که مطرح کردم.
من یک mp3 player از این مارکهای متفرقه تازهگی خریدم که ضرفیتش 2 گیگ بود . همون اولی که خریدم مجبور شدم فرمتش کنم بعد از این که فرمتش کردم میشد 2 گیگ توش آهنگ ریخت اما فقط تا حدود 200 مگش قابل استفاده بود و باقیش پخش نمی شد. منم با یک نرم افزاری که دانلود کرده بودم امدم firmware رو آپدیت کنم که نشد یعنی هی FAIL میشه. حالا دیگه روشن هم نمی شه.
می خواستم ببینم کسی firmware این mp3 player رو نداره به من بده؟ یا حد اقل بدونه از کجا می تونم پیدا کنم؟
چیپ اصلیش : LD2088
با تشکر.
یه نکته مهم: از اون اول شما مطمئنی که 2 گیگ بوده؟ .. مکرر و مکرر دیده شده که این پلیرها رو به اسم 2 گیگ می فروشن (حتی می بینی که روش هم نوشته 2 گیگ!) اما بعد مشخص میشه که 200 مگ بیشتر نبوده... خیلی وقتها هم توجیه مسخره شون اینه که "منظور ما 2 گیگابیت بوده نه بایت!!" (که میشه حدود 250 مگ) ...
یه نکته مهم: از اون اول شما مطمئنی که 2 گیگ بوده؟ .. مکرر و مکرر دیده شده که این پلیرها رو به اسم 2 گیگ می فروشن (حتی می بینی که روش هم نوشته 2 گیگ!) اما بعد مشخص میشه که 200 مگ بیشتر نبوده... خیلی وقتها هم توجیه مسخره شون اینه که "منظور ما 2 گیگابیت بوده نه بایت!!" (که میشه حدود 250 مگ) ...
با تشکر از جوابتون.
دوست عزیز مطمئن که نه چون قبل از استفاده خرابش کردم.:31:
اما تا حدودی میدونم که حجمش باید بالای 500 مگ باشه اما مال من فقط 200 مگ پخش می کرد. از اونجا مطمئنم که یکی دیگر از همین دستگاها دقیقا با همین چیپ و مشخصات دستم بود که مال یه بند خدایی بود و یک سری آهنگ می خواست که براش ریختم و دقیقا 521 مگ بود و بعد امتحان کردم و همشونو کامل پخش می کرد. احتمالا از این بیشتر هم می شد ریخت اما اون بنده خدا فقط همین آهنگارو می خواست منم فقط همین 521 مگو ریختم و دیگه امتحان نکردم که بیشترم می شه ریخت یا نه.
اما حالا در کل مشکل من در الان ضرفیتش نیست مشکل من اینهکه دیگه روشن هم نمی شه چون firmware پریده و من firmware رو لازم دارم.
فقط اینو اضافه کنم شاید مهم باشه که دیروز من دو تا firmware پیدا کردم که بش نمی خورد یکیش که کلا هیچ تاثیری نداشت دومیش صفحه نمایشگر روشن میشد اما نوشته نداشت. که در کل اینم نمی خورد.
راستی روی چیپ حافضش هم از شمارش احتمال میدم دو گیگ باشه چون آخرش عدد 2 بود و تا جایی که میدونم میزان حافظه رو توی همون شماره می نویسن. اما در کل مهم نیست 512 هم باشه برای من کافیه فقط روشن بشه.
با تشکر.
با تشکر از جوابتون.
دوست عزیز مطمئن که نه چون قبل از استفاده خرابش کردم.:31:
اما تا حدودی میدونم که حجمش باید بالای 500 مگ باشه اما مال من فقط 200 مگ پخش می کرد. از اونجا مطمئنم که یکی دیگر از همین دستگاها دقیقا با همین چیپ و مشخصات دستم بود که مال یه بند خدایی بود و یک سری آهنگ می خواست که براش ریختم و دقیقا 521 مگ بود و بعد امتحان کردم و همشونو کامل پخش می کرد. احتمالا از این بیشتر هم می شد ریخت اما اون بنده خدا فقط همین آهنگارو می خواست منم فقط همین 521 مگو ریختم و دیگه امتحان نکردم که بیشترم می شه ریخت یا نه.
اما حالا در کل مشکل من در الان ضرفیتش نیست مشکل من اینهکه دیگه روشن هم نمی شه چون firmware پریده و من firmware رو لازم دارم.
فقط اینو اضافه کنم شاید مهم باشه که دیروز من دو تا firmware پیدا کردم که بش نمی خورد یکیش که کلا هیچ تاثیری نداشت دومیش صفحه نمایشگر روشن میشد اما نوشته نداشت. که در کل اینم نمی خورد.
راستی روی چیپ حافضش هم از شمارش احتمال میدم دو گیگ باشه چون آخرش عدد 2 بود و تا جایی که میدونم میزان حافظه رو توی همون شماره می نویسن. اما در کل مهم نیست 512 هم باشه برای من کافیه فقط روشن بشه.
با تشکر.
من توصیه ای که همیشه کرده ام همین بوده که براساس مدل چیپ ها بگردید دنبال fw اش . اما هرچی زمان می گذره، عده بیشتری دست خالی میمونن.. باید بگردی ... احتمال پیدا شدنش کمه و اصلاً علت متفرقه بودن و ارزون بودن اینطور دستگاه ها هم همینه دیگه ... یه بار مصرف هستند!! ..
شرمنده اگه کمکی نتونستم بکنم.
من توصیه ای که همیشه کرده ام همین بوده که براساس مدل چیپ ها بگردید دنبال fw اش . اما هرچی زمان می گذره، عده بیشتری دست خالی میمونن.. باید بگردی ... احتمال پیدا شدنش کمه و اصلاً علت متفرقه بودن و ارزون بودن اینطور دستگاه ها هم همینه دیگه ... یه بار مصرف هستند!! ..
نه دوست عزیز .خیلی کمک کردید.
آره منم با شماره چیپ دنبال firmware گشتم اما مشکل من اینجاست که هنوز نتونستم پیدا کنم توی سایتای چینی زیاده اما مشکل اینجاست که باید عضو بش که تا اینجاشم مشکلی نیست با بد بختی عضو می شم اما بعدشم می گه امتیازتون پایینه نمی شه دانلود کنی یا یه چیزی تو همین مایه ها یا این که پولی مثل این.
شما سایتی نمیشناسید که توش firmware پیدا بشه؟
یا این که نرم افزاری نیست که بشه firmware رو از روی یک MP3 Player روی یک MP3 Player دیگه ریخت؟(چون یکی رو می شناسم که از همین MP3 Playerها داره میتونم ازش بگیرم .)
با تشکر از کمکتون.
با تشکر از کمکتون.
نمی دونم چرا پست که میزنم نمایش داده نمی شه دیشب حدود ساعت 1 پست زدم نمی دونم چرا این مدیر تایید نمکنه.
همون طور که شما گفتید منم بر اساس شماره چیپ می گردم .تو گوگل زیاد مطلب پیدا می شه اما هیچ کدوم بدرد بخور نیست البطه توی سایتای چینی firmware این مدل چیپ زیاد پیدا میشه اما مشکل اینجاست که برای دانلود باید عضو باشی .البطه تا اینجاشم مشکلی نیست مشکل اینجاست که برای عضویت یا معرف می خواد یا پول.سایتهای مجانیشم میگه امتیاز شما کمه نمی تونید دانلود کنید یا یه چیزی تو همین مایه ها .یک نمونش سایت زیر
دوتا هم که با بدبختی گیر آوردم به دستگاه من نخورد.
در کل از کمکتون متشکرم .
راستی شما سایتی رو می شناسید که firmware زیاد توش پیدا بشه یا کلا تو کار firmware باشه؟
یا این که نرم افزاری هست که بشه firmware رو از روی یک دستگاه روی یکی دیگه ریخت؟چون یکی رو میشناسم MP3 Player مثل مال من داره ازش می تونم بگیرم.
یا سایتی نیست که شماره چیپو بدیم هر کی firmware رو داشت بده؟
در کل اگر شما خودت جایی firmware برای LD2088 دیدی ممنون میشم خبر بدید.
با تشکر.
با تشکر از کمکتون.
نمی دونم چرا پست که میزنم نمایش داده نمی شه دیشب حدود ساعت 1 پست زدم نمی دونم چرا این مدیر تایید نمکنه.
همون طور که شما گفتید منم بر اساس شماره چیپ می گردم .تو گوگل زیاد مطلب پیدا می شه اما هیچ کدوم بدرد بخور نیست البطه توی سایتای چینی firmware این مدل چیپ زیاد پیدا میشه اما مشکل اینجاست که برای دانلود باید عضو باشی .البطه تا اینجاشم مشکلی نیست مشکل اینجاست که برای عضویت یا معرف می خواد یا پول.سایتهای مجانیشم میگه امتیاز شما کمه نمی تونید دانلود کنید یا یه چیزی تو همین مایه ها .یک نمونش سایت زیر
دوتا هم که با بدبختی گیر آوردم به دستگاه من نخورد.
در کل از کمکتون متشکرم .
راستی شما سایتی رو می شناسید که firmware زیاد توش پیدا بشه یا کلا تو کار firmware باشه؟
یا این که نرم افزاری هست که بشه firmware رو از روی یک دستگاه روی یکی دیگه ریخت؟چون یکی رو میشناسم MP3 Player مثل مال من داره ازش می تونم بگیرم.
یا سایتی نیست که شماره چیپو بدیم هر کی firmware رو داشت بده؟
در کل اگر شما خودت جایی firmware برای LD2088 دیدی ممنون میشم خبر بدید.
با تشکر.
سایت خوب برای این کار یکی اینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و یکی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
سایت خوب برای این کار یکی اینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g%2Factions-3535-dc15.html)و یکی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] viewforum.php%3Ff%3D2%26st%3D0%26sk%3Dt%26sd%3Dd%2 6start%3D210).
خیلی ممنون لطف کردید البطه چیزی نتونستم پیدا کنم اما بازم متشکرم.
فقط نگفتید نمی شه از روی یک دستگاه روی یکی دیگه ریخت؟
خیلی ممنون لطف کردید البطه چیزی نتونستم پیدا کنم اما بازم متشکرم.
فقط نگفتید نمی شه از روی یک دستگاه روی یکی دیگه ریخت؟
شرمنده ، فراموش کردم جواب بدم .. چرا این طریق که گفتی، عملی به نظر میاد و نرم افزارهایی هم برای ذخیره کردن fw یه پلیر وجود داره ..
باید mp4 player رو با عباراتی مثل firmware backup یا firmware extractor سرچ کنی ..
شرمنده ، فراموش کردم جواب بدم .. چرا این طریق که گفتی، عملی به نظر میاد و نرم افزارهایی هم برای ذخیره کردن fw یه پلیر وجود داره ..
باید mp4 player رو با عباراتی مثل firmware backup یا firmware extractor سرچ کنی ..
متشکر دوست عزیز خیلی لطف کردید.
حالا یک نرم افزار گذاشتم دانلود بشه. امیدوارم درست بشه.
بازم متشکرم.
سلام.
چند تا نرم افزار پیدا کردم دانلودم کرد فکر کنم تو این چند روز 4 یا 5 تا دانلود کردم اما جالب این جاست که هیچ کدوم از این نرم افزارا نه mp3 player نو پیدا می کنن و نه mp3 player این بنده خدارو که سالم هم هست.
در کل یه جورایی دارم بی خیالش میشم مثل این که کاریش نمی شه کرد یا باید firmware رشو پیدا کنم یا باید بی خیالش بشم که با توجه به این که firmware براش پیدا نمی شه. ترجیح می دم بی خیالش بشم. دیگه حوصلشو ندارم.
حالا جالب این جاست این بنده خدا کاملا از دستگاش راضیه.اگر درایورشو پاک نمی کردم........... حالا به جهنم قیمتی نداشت.
فقط من نرم افزار ریختن درایورشو دارم فقط خود درایورشو می خوام که دو تا فایل با نامهای prefer.DAT و PROGRAM.BIN باید باشه .حالا اگر اتفاقی جایی چشمتون خورد بم خبر بدین .
شماره چیپشم LD2088 هست
با تشکر فراوان از کمکتون.
mamad gonzo
18-05-2010, 17:33
اقا این x-fi2 من معلوم نیس چشه .... از وقتی که شازر فابریکش گم شده ...
بعد یه 2/3 بار با شازر موتورولا شارزش کردم جمعا 3/4 ساعت شد ... بعد الان یه کابل واسش گرفتم به جای کابل فابریک استفاده کنم که هر بار میزنم یه بار سیستم نمیشناسه دستگاه رو ولی شارز میشه ... یه بار نمیشناسه شارز هم نمیشه ... یه بار تا وصل میکنم سیستم هنگ میکنه ....
یه بار میشنلسه تا میخوام فریمویر عوض کنم بلکه درستشه اخرای اپگرید میگه اتصال قطع شده و دوباره وصل کنید واپگرید رو شروع کنید ...
الانم هرچی متصل میکنم به سیستم اصلا هیچ واکنشی صورت نمیگیره نه شارز نه ممیخونه دستگاه رو ...
اعصابم ریخته بهم ...
اخرین بار هم داشتم فریمویر رو میریختم که وسط اپگرید قطع شد و الانم که دیگه سیستم نمیخوندش که فریمویر رو کامل بریزم
چه کنم؟
mamad gonzo
21-05-2010, 20:51
اقا این x-fi2 من معلوم نیس چشه .... از وقتی که شازر فابریکش گم شده ...
بعد یه 2/3 بار با شازر موتورولا شارزش کردم جمعا 3/4 ساعت شد ... بعد الان یه کابل واسش گرفتم به جای کابل فابریک استفاده کنم که هر بار میزنم یه بار سیستم نمیشناسه دستگاه رو ولی شارز میشه ... یه بار نمیشناسه شارز هم نمیشه ... یه بار تا وصل میکنم سیستم هنگ میکنه ....
یه بار میشنلسه تا میخوام فریمویر عوض کنم بلکه درستشه اخرای اپگرید میگه اتصال قطع شده و دوباره وصل کنید واپگرید رو شروع کنید ...
الانم هرچی متصل میکنم به سیستم اصلا هیچ واکنشی صورت نمیگیره نه شارز نه ممیخونه دستگاه رو ...
اعصابم ریخته بهم ...
اخرین بار هم داشتم فریمویر رو میریختم که وسط اپگرید قطع شد و الانم که دیگه سیستم نمیخوندش که فریمویر رو کامل بریزم
چه کنم؟
مشکل از بیت دفندر بود پاکش کردم ....
و فریمویر جدیدو دان کردم ولی وقتی میخوام اپگرید کنم تقریبا فرض کن 80 درصد جلو میره بعد یهو ارور میده و فرایند قطع میشه!!!
بعدش مثلا بازی که تو فریمویر جدید بود اومده تو دستگاه ولی نمیدونم اپگرید فریمویر کامل شده یا نه؟
darkrose
25-05-2010, 16:01
سلام دوستان من یه آیپاد 80 گیگ دارم به ریخته منو هر موقع بخوام آهنگ یا عکس یا کلیپ بریزم حسابی حال منو جا میاره.هنک میکنه و فایل سیستمش میپره آهنگام میپرن خلاصه ما رو میکشه.اسیرم کرده نمیدونم دیکه چیکارش کنم .ممنون میشم کمک کنین.
احتمال زیاد مشکل از هارددیسکش هست این مشکلی که شما میگی تو اکثر موارد که توسط کاربران مطرح شده به دلیل ضربه به هارددیسک بوده ... شما مطمئن هستی مشکلی برای ایپاد از این نظر به وجود نیومده نظیر ضربه و ... ؟!
چند وقت هست این مدل رو داری؟! ...
darkrose
31-05-2010, 14:55
احتمال زیاد مشکل از هارددیسکش هست این مشکلی که شما میگی تو اکثر موارد که توسط کاربران مطرح شده به دلیل ضربه به هارددیسک بوده ... شما مطمئن هستی مشکلی برای ایپاد از این نظر به وجود نیومده نظیر ضربه و ... ؟!
چند وقت هست این مدل رو داری؟! ...
ممنون از لطفت.خیلی وقته دارمش.البته یه چند وقتی دست داداشم بود.حالا باید چیکار کنم؟
میتونید ببرید برای تعمیر مثل پاساژ پایتخت و ... از این کارها زیاد میکنن ولی اگه به نحوی بود که کل هارد دیسک باید عوض میشد
اصلا نمی صرفه و توصیه میکنم یه مدل جدید از ایپاد بخرید ...
البته فک میکنم برای شما ایپاد کلاسیک 5G باشه!
darkrose
10-06-2010, 11:44
میتونید ببرید برای تعمیر مثل پاساژ پایتخت و ... از این کارها زیاد میکنن ولی اگه به نحوی بود که کل هارد دیسک باید عوض میشد
اصلا نمی صرفه و توصیه میکنم یه مدل جدید از ایپاد بخرید ...
البته فک میکنم برای شما ایپاد کلاسیک 5G باشه!
ممنونم از جوابت.حالا راهی نیست هاردشو عوض نکنم .من تو کاره تعمیر سخت افزارم اگه راهی سراغ دارین بکین شاید راه افتاد.آی پادم 80 گیگه.
من نگفتم 100% باید تعویض بشه شما ببرید پیش تعمیر کار ببینه (پیش چند جای مطمئن هم ببرید ) ببینن نظرشون رو بگن شاید اصلا نیازی به تعویض نبود ولی اگر گفتن تنها راهش تعویض هارد دیسک اصلا نمی صرفه که دوباره پول هارد دیسک بدید و میتونید یه ایپاد جدید بخرید !
* به طور کل محصولاتی که هارددیسک دارن خیلی باید باهاشون با ارامش برخورد کرد و به ضربات و ... به شدت حساس هستن بر خلاف فلش مموری ها مثل نانو و تاچ و شافل ! ...
darkrose
13-06-2010, 15:13
من نگفتم 100% باید تعویض بشه شما ببرید پیش تعمیر کار ببینه (پیش چند جای مطمئن هم ببرید ) ببینن نظرشون رو بگن شاید اصلا نیازی به تعویض نبود ولی اگر گفتن تنها راهش تعویض هارد دیسک اصلا نمی صرفه که دوباره پول هارد دیسک بدید و میتونید یه ایپاد جدید بخرید !
* به طور کل محصولاتی که هارددیسک دارن خیلی باید باهاشون با ارامش برخورد کرد و به ضربات و ... به شدت حساس هستن بر خلاف فلش مموری ها مثل نانو و تاچ و شافل ! ...
دوست عزیز میخوام درشو وا کنم و هاردشو ببینم چچوریه ببینم میشه راش انداخت یا نه.
دوست عزیز میخوام درشو وا کنم و هاردشو ببینم چچوریه ببینم میشه راش انداخت یا نه.
اگه اونطور که میگی خودت تو کار تعمیر هستی و بلدی، ضرر نداره قطعاً .. بازش کن و چک کن .. اینا از هاردهای استانداردی استفاده می کن و حتی قدیم ها مثلاً یه جورکل کل بود که فرضاً بیان و پلیرهای هارد دار رو باز کنن و هارد روش رو با یه هارد مشابه (منتها با ظرفیت بالاتر) عوض کنن و مثلاً یه پلیر 50 گیگی یه دفعه حافظه اش چندبرابر بشه .. عکساش رو روی وب میذاشتن و خلاصه کَل کَل! ... (الان که خیلی از پلیرها حافظه فلش دارن و این کار رو کمتر میشه کرد، اما برای پلیرهای قدیمی مثل مال شما، اگه قطعه یدکی اش گیر بیاد، امیدی هست.)
مشکل از بیت دفندر بود پاکش کردم ....
و فریمویر جدیدو دان کردم ولی وقتی میخوام اپگرید کنم تقریبا فرض کن 80 درصد جلو میره بعد یهو ارور میده و فرایند قطع میشه!!!
بعدش مثلا بازی که تو فریمویر جدید بود اومده تو دستگاه ولی نمیدونم اپگرید فریمویر کامل شده یا نه؟
زیاد پیش میاد این فرایندی که گفتی .. حالا آپگرید بایوس PC باشه یا آپگرید یه پلیر! ... یعنی اشکال و ایراد وسط فرایند نصب ... اصلاً علت اصلی که میگن و میگم که "زیاد دنبال آپگرید نباشید، مگه اینکه لازم باشه" همینه ... یعنی این اختلال های مبهم در فرایند نصب ...
بهرحال اگه مشکلی نداری، من میگم زیاد تو نخش نرو!! ... گاهی مساله سیستم عامل بوده و فرضاً روی یه دستگاه روون تر چنین مشکلی پیش نمیاد ..
//
در مورد اون مساله اتصال به PC هم توجه کن که خیلی عوامل موثره .. کابل فابریک قطعاً بهترین گزینه اس .. کابل های ارزون تر ، کابل های متفرقه ... استفاده از هاب، استفاده از پورت های usb جلو .. اتصال همزمان تعداد زیادی وسیله پرمصرف .. اینا همه می تونن اختلال ایجاد کنن .. (من قطعه ای دارم خونه که مثلاً برعکس، یعنی با یه کابل متفرقه کار می کنه، اما با کابل اصلی چند هزار تومنی نه!! -- دنیاییه واسه خودش!)
mamad gonzo
14-06-2010, 18:58
زیاد پیش میاد این فرایندی که گفتی .. حالا آپگرید بایوس PC باشه یا آپگرید یه پلیر! ... یعنی اشکال و ایراد وسط فرایند نصب ... اصلاً علت اصلی که میگن و میگم که "زیاد دنبال آپگرید نباشید، مگه اینکه لازم باشه" همینه ... یعنی این اختلال های مبهم در فرایند نصب ...
بهرحال اگه مشکلی نداری، من میگم زیاد تو نخش نرو!! ... گاهی مساله سیستم عامل بوده و فرضاً روی یه دستگاه روون تر چنین مشکلی پیش نمیاد ..
//
در مورد اون مساله اتصال به PC هم توجه کن که خیلی عوامل موثره .. کابل فابریک قطعاً بهترین گزینه اس .. کابل های ارزون تر ، کابل های متفرقه ... استفاده از هاب، استفاده از پورت های usb جلو .. اتصال همزمان تعداد زیادی وسیله پرمصرف .. اینا همه می تونن اختلال ایجاد کنن .. (من قطعه ای دارم خونه که مثلاً برعکس، یعنی با یه کابل متفرقه کار می کنه، اما با کابل اصلی چند هزار تومنی نه!! -- دنیاییه واسه خودش!)
میخواستم اینو مطرح کنم ولی حالا که برگشتی مشکلمو میگم ...
الان بعد از اینکه 2/3 روزی پلیر رو با شارزر موتورولا شارز کردم ...بعد از چند وقت دیگه الان با اون کابله ک خریدم واسش شارز نمیشه ... یعنی پی سی میشناسدش ولی شارزش نمیکنه ..
حتی اون علامت شارز رو صفحش میاد ولی وقتی درش میاری میبینی شارزش همون قدره !
ولی با شارزر موتورولا شارز میشه!!!!
میخواستم اینو مطرح کنم ولی حالا که برگشتی مشکلمو میگم ...
الان بعد از اینکه 2/3 روزی پلیر رو با شارزر موتورولا شارز کردم ...بعد از چند وقت دیگه الان با اون کابله ک خریدم واسش شارز نمیشه ... یعنی پی سی میشناسدش ولی شارزش نمیکنه ..
حتی اون علامت شارز رو صفحش میاد ولی وقتی درش میاری میبینی شارزش همون قدره !
ولی با شارزر موتورولا شارز میشه!!!!
بذار ببینم درست فهمیدم یا نه؟ .. میگی یه شارژر موتورولا دارم که باهاش شارژ انجام میشه و مشکلی ندارم، اما یه کابل واسه اش گرفته ام که اذیت می کنه و شارژ نمی کنه و اینا؛ درسته؟ .. با اون توصیفاتی که در پست قبلی ات کرده بودی، ایراد از کابل هستش ...
اینکه دستگاهت اتصال رو تشخیص بده اما شارژ نشه، یا اینکه هنگام انجام یه تبادل داده ای مثل نصب FW اختلال ایجاد بشه، اینا همه میتونه بخاطر همین قضیه باشه ... کابل اصلی اولویت داره طبیعتاً و عجیب نیست حتی اگه کمپانی یه مرضی به جونش باشه که اگه مصرف کننده از کابل های دیگه استفاده کنه دچار دردسر بشه!
darkrose
20-06-2010, 07:03
اگه اونطور که میگی خودت تو کار تعمیر هستی و بلدی، ضرر نداره قطعاً .. بازش کن و چک کن .. اینا از هاردهای استانداردی استفاده می کن و حتی قدیم ها مثلاً یه جورکل کل بود که فرضاً بیان و پلیرهای هارد دار رو باز کنن و هارد روش رو با یه هارد مشابه (منتها با ظرفیت بالاتر) عوض کنن و مثلاً یه پلیر 50 گیگی یه دفعه حافظه اش چندبرابر بشه .. عکساش رو روی وب میذاشتن و خلاصه کَل کَل! ... (الان که خیلی از پلیرها حافظه فلش دارن و این کار رو کمتر میشه کرد، اما برای پلیرهای قدیمی مثل مال شما، اگه قطعه یدکی اش گیر بیاد، امیدی هست.)
ممنون برادر .10 گیگ اطلاعات الکی ریختم توش البته به زور حالا راحت داره کار میکنه .اگه این جواب نداده بود میخواستم بازش کنم و دست به کار شم.ممنون موفق باشی
در حال حاضر که مشکلی نداری ؟ ... در سینک کردن که گفتی گیر میکرد و ...
hector-t
21-06-2010, 19:39
salam
man ye mp3 player marshal modele ME-F12 daram ke cd e too jabash shekaste
hala virusi shode va manam dar be dar donbale narm afzaresham
sigmatel MSCN audio player setup
lotfan komak konid
safoora55
25-06-2010, 16:00
سلام من یک zenneeon2 دارم چندوقت پیش شارژش تموم شد و دیگه روشن نمیشه به کامپیوترهم که وصل میشه اصلا شارژ نمیشه حتی دستگاه هم شناخته نمیشه در ضمن من فقط از کابل خودش استفاده میکردم ولی این اواخر که دست کسی بود از کابل یک مدل دیگه ی کریتیو استقاده کرده بود ممکنه لطف کنید بگید ایرادش چیه؟
safoora55
25-06-2010, 16:07
ممکنه باتریش احتیاج به تعویض داشته باشه الان سه ساله که استفاده میکنم وقتی هم به pc وصل میشه اصلا انگار نه انگار که کابل وصل شده هیچ عکس العملی نداره
پیشاپیش ممنون
sarena81
25-06-2010, 20:12
سلام به دوستان عزیز. من یه مشکلی در مورد mp3 دارم مدلش creative zen 2G و من نمی تونم به کامپیوتر وصلش کنم . ویندوزم هم XP . لطفا کمکم کنید . امکان عوض کردن ویندوز هم ندارم.
rh.mohammad
27-06-2010, 13:57
سلام.یه ام پی فور iriver دارم مدل E150...وصلش که میکنم به پی سی تا آهنگ بریزم توش هیچ کدوم از فایلام نمیاد.منظورم فولدرای موزیک و ویدئو و ...است فقط اینا میاد:
مشکلش کجاس؟
Mr Unknown
27-06-2010, 14:39
سلام
میشه شارژ USB رو تو X-Fi2 غیر فعال کرد که وقتی به PC وصل میشه شارژ نشه؟
سلام
معمولا تو قسمت تنظیمات پلیر باید همچین گزینه ای باشه ... یه جستوجویی بکن ...
Mr Unknown
27-06-2010, 15:32
معمولا تو قسمت تنظیمات پلیر باید همچین گزینه ای باشه ... یه جستوجویی بکن ...
مشکل اینجاست که تو تنظیماتش همچین گزینه ای رو نداره....
mamad gonzo
27-06-2010, 18:34
بذار ببینم درست فهمیدم یا نه؟ .. میگی یه شارژر موتورولا دارم که باهاش شارژ انجام میشه و مشکلی ندارم، اما یه کابل واسه اش گرفته ام که اذیت می کنه و شارژ نمی کنه و اینا؛ درسته؟ .. با اون توصیفاتی که در پست قبلی ات کرده بودی، ایراد از کابل هستش ...
اینکه دستگاهت اتصال رو تشخیص بده اما شارژ نشه، یا اینکه هنگام انجام یه تبادل داده ای مثل نصب FW اختلال ایجاد بشه، اینا همه میتونه بخاطر همین قضیه باشه ... کابل اصلی اولویت داره طبیعتاً و عجیب نیست حتی اگه کمپانی یه مرضی به جونش باشه که اگه مصرف کننده از کابل های دیگه استفاده کنه دچار دردسر بشه!
دقیقا مشکل همین بود ...
خوشبختانه بعد از کلی تجسس توسط سربازان گمن...... تونستم محل اختفا این رابط فابریک مذدور رو در کیلومتر ها اونطرف تر پیدا کنم ...:21:
و در حال حاضر خوشبختانه هیچ مشکلی نی .. همه چی ارومه .. ... ..... ..
سلام
فکر نمیکنم هچین چیزی داشته باشه......
safoora55
29-06-2010, 03:10
دست شما درد نکنه که جوابم رو ندادید.
حداقل یکی پیدا میشد میگفت نمیدونم!!!!
darkrose
30-06-2010, 13:14
در حال حاضر که مشکلی نداری ؟ ... در سینک کردن که گفتی گیر میکرد و ...
نه دوست عزیز هیچ مشکلی ندارم.
ببخشید که دیر جواب میدم توی اسکله شهید رجایی بندرعباس هستم سرم شلوغه موفق باشی
safoora55
01-07-2010, 08:36
خوب خودم جواب خودم رو میدم، برای اونایی که حداقل بعد از من این مشکل براشون پیش میاد(انشالا که نیاد.دی)
زنگ زدم نمایندگی گفتن چون pc اون رو اصلا شناسایی نمیکنه به احتمال 99% خراب شده باید بفرستیم نمایندگی اصلی برای تعمیر.:37::42:
با سلام
من یه Mp3 player sony با ظرفیت 4G دارم.مشکلم اینه که موقع پخش آهنگ بعد از چند ثانیه خودبخود به آنگ بعدی پرش میکنه،حتی فرمتش کردم ولی جواب نداد.در ضمن مدلش متفرقه و Frimware 9.1.54 date 2007.01.01 می باشد.لطفا راهنماییم کنید.با تشکر
من یه MP4 پلیر مارک متفرقه دارم چند روز بود هیچ آهنگی روش اجرا نمیشد وصلش کردم به کامپیوتر گفت باید درایوها فرمت بشه وقتی فرمت رو زدم تا آخر رفت و خطا گرفت. الان وقتی پلیر رو روشن میکنم روی اون ساعت شنی میمونه. به کامپیوترهم وصل کردم هیچ واکنشی نشون نمیده و فقط توی DEVICE MANGER یه دونه UNKNOW DEVICE میاد که نمیتونه اونو شناسایی کنه.
mamad gonzo
07-07-2010, 19:41
من یه MP4 پلیر مارک متفرقه دارم چند روز بود هیچ آهنگی روش اجرا نمیشد وصلش کردم به کامپیوتر گفت باید درایوها فرمت بشه وقتی فرمت رو زدم تا آخر رفت و خطا گرفت. الان وقتی پلیر رو روشن میکنم روی اون ساعت شنی میمونه. به کامپیوترهم وصل کردم هیچ واکنشی نشون نمیده و فقط توی DEVICE MANGER یه دونه UNKNOW DEVICE میاد که نمیتونه اونو شناسایی کنه.
ببین ریست کل نمیشه کردش ...؟؟؟
از اونجایی که مارک های متفرقه زیاد سخت افزار و نرم افزار هاشون شناخته شدن نیستن پچه هایی که از اونا ندارن نمیتونن اطلاعات چندانی ازشون تو نت بدست بیارن و واسه همین کمک واسه حل کردن مشکلشون سخته ...
ببیر از اونجایی که خریدی ببین طرف چی میگه:13:
سلام من یه سوال داشتم من یه mp3 player creative zen micro دارم وقتی روشنش میکنم ارور میده frimware problem و یه صفحه با 4 تا گزینه مثله format و .. میاد ولی هیچ کدوم عمل نمیکنه در ضمن وقتی به کامپیوتر هم وصل میکنمش فقط یه درایو 20 مگابایتی نشون میده در حالی که حجم mp3 من 4.7 gb هستش میخوام frimware رو هم آپدیت کنه میگه mp3 وصل نیست لطفا راهنمایی کنید
nw-013fاقا من یه سونی دارم که وقتی اهنگ میریزم توش میزنه نو دیتا!
باید چیکار کنم؟
iman9011
04-08-2010, 16:39
سلام
من یه mp3 player marshal از دوستم گرفنم
میخواستم براش با sigma tel آپدیت کنم
آخرین ورژنشو دانلود کردم و روش نصب کردم و فکر کنم باهاش سازگار نبود
حالا دیگه نه روشن میشه نه usb میشناسدش
تو رو خدا کمکم کنید وگرنه بدبخت میشم
iman9011
04-08-2010, 20:23
ازتون خواهش میکنم به من کمک کنید
خیلی کارم گیره
با این روش یه mp3player دیگه را هم خراب کردم
iman9011
05-08-2010, 14:51
از اینکه کمک کردین ممنون
خیلی سایت فعالیه:37:
safoora55
11-08-2010, 04:02
با وجودی که می دونم کسی جواب نمیده ولی میپرسم
من یکzen neeon 2 داشتم که الکی الکی وقتی شارژش تموم شد دیگه روشن نشد pc هم اونو نمی شناخت فرستادم نمایندگی گفتن غیرقابل تعمیر
حالا می خواستم بدونم یعنی چی شده بوده؟ و دیگه اینکه بیرون بدم میتونن یه جوری درستش کنن یا نه؟ ممکنه ارزشش رو نداشته که برام تعمیرش نکردن؟
peaceful1
11-08-2010, 10:06
با وجودی که می دونم کسی جواب نمیده ولی میپرسم
من یکzen neeon 2 داشتم که الکی الکی وقتی شارژش تموم شد دیگه روشن نشد pc هم اونو نمی شناخت فرستادم نمایندگی گفتن غیرقابل تعمیر
حالا می خواستم بدونم یعنی چی شده بوده؟ و دیگه اینکه بیرون بدم میتونن یه جوری درستش کنن یا نه؟ ممکنه ارزشش رو نداشته که برام تعمیرش نکردن؟
به چه شرکتی دادی؟ رایان بدر یا شاب؟
نه این تور نیست من یک creative zen stone plus داشتم همون موقع که گرفته بودم ارزش مالی نداشت ولی 3 بار خراب شد هر دفعه برام درست کردند یک نگاهی هم به سر و روم کردند و یه نگا به پلیر هزار تومنی دیدن چیزی نیست که از این بدبخت بکنیم حتی وقتی ضمانت تموم شد پول نگرفتند.
sadeq280
12-08-2010, 12:28
سلام من یک پلیر سونی مدل nw-a805 بهم رسیده ولی نمیدونم چه طوری باید mp3 توش بريزم نرم افزار همراهش فرمت رو تغییر میده و کپی می کنه من میخواهم به راحتی حتی بدون نرم افزار این کار رو بکنم فایل های تصویریش این مشکل رو ندارند و من به راحتی فرمت mp4 را بدون نیاز به برنامه انتقال میدهم
راستی می خواستم بدونم این پلیر فولدر بندی هم سرش میشه یا نه
هرچی گشتم رهنمای فارسی براش پیدا نکردم اگر کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون می شوم
safoora55
13-08-2010, 23:08
ممنون peaceful1جان
مال من نمایندگیش شاب هست ظاهرا مینبوردش سوخته من توسط یکی از فروشگاهها فرستادم نمایندگی
بهم گفت اگر بردش رو پیدا کنی میشه درست کرد ولی بیست سی تومن برات آب میخوره نمی ارزه
حالا نمیدونم چکار کنم اصلانفهمیدم چرا اینطوری شد؟
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
صادق 280
باید ببینی پلیرت چه فرمتهایی رو پشتیبانی می کنه
فرمتهای دیگه رو باید تبدیل کنی تا قابل خوندن باشه
البته ظاهرا بعضی پلیرها حتما باید با نرم افزار خودشون توش آهنگ بریزی حتی با اینکه فرمتش رو پشتیبانی میکنه
sadeq280
14-08-2010, 10:53
[/COLOR]صادق 280
باید ببینی پلیرت چه فرمتهایی رو پشتیبانی می کنه
فرمتهای دیگه رو باید تبدیل کنی تا قابل خوندن باشه
البته ظاهرا بعضی پلیرها حتما باید با نرم افزار خودشون توش آهنگ بریزی حتی با اینکه فرمتش رو پشتیبانی میکنه
ممنون ولی روی جعبش نوشته mp3 ساپورت میکنه من هم هر وقت می خواهم با نرم افزارش کپی کنم فرمت فایل رو تغییر میده و میریزه بدون نرم افزار هم هرجا که کپی میکنم نمی تواند بخواند
peaceful1
14-08-2010, 11:28
ممنون ولی روی جعبش نوشته mp3 ساپورت میکنه من هم هر وقت می خواهم با نرم افزارش کپی کنم فرمت فایل رو تغییر میده و میریزه بدون نرم افزار هم هرجا که کپی میکنم نمی تواند بخواند
اون سری از پلیر های سونی فقط با نرم افزار کار میکنه
سلام دوستان.من یه سوال در مورد mp4 iriver دارم.می دونم جاش تو این تاپیک نیست ولی آخه جای دیگه نتونستم پیدا کنم.من mp4 iriver e200 دارم میخواستم ببینم چطوری باید فریم ویره شو آپگرید کرد.از تو سایت خودش یه فایل دانلو کردم با فورمت fwu ولی نمیدونم چطوری استفادش کنم.لطفا کمکم کنید ممنون:11:
peaceful1
15-08-2010, 19:33
سلام دوستان.من یه سوال در مورد mp4 iriver دارم.می دونم جاش تو این تاپیک نیست ولی آخه جای دیگه نتونستم پیدا کنم.من mp4 iriver e200 دارم میخواستم ببینم چطوری باید فریم ویره شو آپگرید کرد.از تو سایت خودش یه فایل دانلو کردم با فورمت fwu ولی نمیدونم چطوری استفادش کنم.لطفا کمکم کنید ممنون:11:
آخرین ورژن این پلیر:
میتونی زنگ بزنی از پشتیبانی آواسان تلفنی بپرسی مطمئنترین راه همینه. یا از طریق نرم افزار آپدیت کنی یک نگاه به لینک زیر نبداز.
خوب من اون فایلو دانلودش کردم ولی نمیدونم باید چیکارش کنم.چجوری نصبش کنم:41:
ice_man_sh
16-08-2010, 14:36
با سلام
دوستان من برای Zen 2GB خودم میخوام یه کارت مموری بگیرم چون شدیدا فضا کم دارم، فقط یه سوالی داشتم:
وقتی ترک های جدید رو بریزم رو کارت آیا میشه با برنامه پلیر اینارو تو playlist ها مرتب کنم؟ چون گزینه ای داره (غیر photo و music و.... به نام Memory cart)
یکی نیست به من کمک کنههههههههههههههههههه:41:
peaceful1
20-08-2010, 22:13
یکی نیست به من کمک کنههههههههههههههههههه:41:
گفتم که دوست من , زنگ بزن آواسات نمایندگی آی ریور تا پشت تلفن راهنمایت کنند.
یا از دو نرم افزار که تو لینک که گذاشتم برای آپگرید استفاده کن.
vahid_ba
23-08-2010, 14:56
سلام دوستان من یه
ipod tuch خریدم هیچی هم ازین داستانه های این پلیر سر در نیمارم
روشنش که میکنم عکس یه کابل یو اس بی میاد که میزنه conect to Itunes هیچ عکس العملی هم نشون نمیده لطفا راهنمایی لازم رو هرچی که هست بکنید
اگه برنامه خاص یا فریمور خاصی باید نصب بشه اعلام کنید
ممنون
peaceful1
23-08-2010, 15:14
سلام دوستان من یه
ipod tuch خریدم هیچی هم ازین داستانه های این پلیر سر در نیمارم
روشنش که میکنم عکس یه کابل یو اس بی میاد که میزنه conect to Itunes هیچ عکس العملی هم نشون نمیده لطفا راهنمایی لازم رو هرچی که هست بکنید
اگه برنامه خاص یا فریمور خاصی باید نصب بشه اعلام کنید
ممنون
این پلیر تحت نرم افزار itunes کار میکنه از لینک زیر میتونی دانلود کنی.
برای کامپیوتر با پروسسور 32 بیت
کامپیوتربا پروسسور 64 بیتی:
برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه استفاده از پلیر به لینک زیر مراجعه کن.
سلام
من در مورد iriver spinn این کار رو کردم جواب داد:
اون فایلی که دانلود کردی اگر زیپ هست اول اکسترکت کن بعد داخل حافظه پلیر کپی کن(داخل هیچ فولدری نباشه )
بعد پلیر رو جدا کن و بعد اونو روشن کن خودش آپدیت میشه
ان شاءالله که در مورد e200 هم جواب بده
یا علی
ice_man_sh
28-08-2010, 22:11
با سلام
یکبار دیگه سوالم رو یادآوری میکنم شاید کسی پاسخگو باشه!
ب
دوستان من برای Zen 2GB خودم میخوام یه کارت مموری بگیرم چون شدیدا فضا کم دارم، فقط یه سوالی داشتم:
وقتی ترک های جدید رو بریزم رو کارت آیا میشه با برنامه پلیر اینارو تو playlist ها مرتب کنم؟ چون گزینه ای داره (غیر photo و music و.... به نام Memory cart)
peaceful1
28-08-2010, 22:26
با سلام
یکبار دیگه سوالم رو یادآوری میکنم شاید کسی پاسخگو باشه!
دوست من creative چند تا فرروم زبون اصلی داره اونجا بپرسی سریع به نتیجه میرسی:
fabio montari
30-08-2010, 23:43
من الان اپدیته جدید e2 ر. گرفتم 1.12
ولی 2 تا فیل هستن باید چی کارشون کنم بریزم تو پلیر تا اپدیت شه
peaceful1
31-08-2010, 08:08
من الان اپدیته جدید e2 ر. گرفتم 1.12
ولی 2 تا فیل هستن باید چی کارشون کنم بریزم تو پلیر تا اپدیت شه
دو تا فایل شکل زیر رو بریز تو داخل حافظه پلیر (داخل هیچ فولدری نباشه )
fabio montari
31-08-2010, 14:02
همین الان میریزم میگم دستگام خراب نشه :31:
peaceful1
31-08-2010, 14:04
همین الان میریزم میگم دستگام خراب نشه :31:
نه هیچ اتفاقی نمی افته کپی کن
پلیر رو جدا کن
دوباره روشن کن
دست نزن تا دوباره خودش خاموش بشه
بعد روشن کن.
fabio montari
31-08-2010, 14:16
الان ریختم چراغش چشمک زد یه چند ثانیه بعدشم شروع کرد به اهنگ پخش کردن الان این فریموره جدید چیه کارش مکینه
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
خاموش نشد فقط چراغش شروع کرد به چشمک زدن بعدش شروع کرد به اهنگ خوندن
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
e2_fw.sb این فایلم دیگه نیست توش جذف شده ولی این فایل هستش e2_eu_fw.sb
peaceful1
31-08-2010, 14:18
الان ریختم چراغش چشمک زد یه چند ثانیه بعدشم شروع کرد به اهنگ پخش کردن الان این فریموره جدید چیه کارش مکینه
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
خاموش نشد فقط چراغش شروع کرد به چشمک زدن بعدش شروع کرد به اهنگ خوندن
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
e2_fw.sb این فایلم دیگه نیست توش جذف شده ولی این فایل هستش e2_eu_fw.sb
این مشکل زیر حل شده:
-
Fixed the error that sound occasionally cut off in certain music files.
fabio montari
31-08-2010, 14:28
پس الان اپدیت شد دیگه
بعد اون مشکل چیه
peaceful1
31-08-2010, 14:44
پس الان اپدیت شد دیگه
بعد اون مشکل چیه
تو بعضی آهنگ ها صدا گاهی درست پخش نمیشه(مسله این که وسط آهنگ قطع میشده یا همچین نوع ایرادی قطع میشده یا نصفه پخش میشده) حالا این ایراد برطرف شده.
fabio montari
31-08-2010, 15:01
مرسی برای من که همچین ایرادی نداشت :5:
peaceful1
31-08-2010, 15:09
مرسی برای من که همچین ایرادی نداشت :5:
occasionally
گهگاه.........
your_star
31-08-2010, 22:12
پیسفول جان i9 آخرین فرم ورش 1.14 هست؟برای من همین فرم ور رو داره.
نکته:موقع تغییر فرم ور باید از فایلهای پلیر بک آپ گرفت؟یا لازم نیست.
peaceful1
01-09-2010, 08:52
پیسفول جان i9 آخرین فرم ورش 1.14 هست؟برای من همین فرم ور رو داره.
نکته:موقع تغییر فرم ور باید از فایلهای پلیر بک آپ گرفت؟یا لازم نیست.
آخرین همون 1.14 هست.
نه برایب آپدیت احتیاج به بک آپ نیست.
ali_bluesky
04-09-2010, 08:39
سلام. من یه پلیر مدل دارم. اما تنها 20 ترانه ی اول رو پخش می کنه. firmware به تاریخ 30/12/2009 هستش. تو رو خدا کمک کنین. پول ندارم یکی دیگه بخرم. اینم عکسش:
peaceful1
04-09-2010, 11:03
سلام. من یه پلیر مدل دارم. اما تنها 20 ترانه ی اول رو پخش می کنه. firmware به تاریخ 30/12/2009 هستش. تو رو خدا کمک کنین. پول ندارم یکی دیگه بخرم. اینم عکسش:
تازه خریدی ؟
مارکش رو میگی و مدلش رو؟
The Joker
18-09-2010, 01:29
سلام ...
آقا mp3 player گرفتم ؛ روی جعبه اش نوشته که sony walkman و چیز دیگه ای نیست . حالا مشکلم ؟
مشکل اینه که این 2 گیگ هست ، اما بیشتر از حدود 230 - تا 250 تا که میریزم خودش پاک می کنه و پخش نمی کنه . یعنی حافظه اش الکیه ؟ روش نوشته که 2 گیگه و با ویندوز هم چک کردم تائید کرد . باید چیکار کنم ؟
The Joker
18-09-2010, 01:37
بعد اینکه مثلا حجم فایل گرفته است اما فایل ها نیست .
فرمتش کردم و هیچی توش نیست ، ایرادی نداره ! یعنی هیچ فایلی ، نه firmware نه چیز دیگه ! نمی دونم قبلش بود یا نه ، اما چیکار کنم !
تونستم از توی تنظیماتش اینو بفهمم :
MP3 Digital Player LD2088-STD-1.1
خواش می کنم کمک کنید که بدجوری داغونم کرده .
peaceful1
18-09-2010, 09:26
شرمنده هر چی سرچ کردم به نتیجه مطلوب نرسیدم.
فکر کنم بازار مشترک هستش.
Moolerian
24-09-2010, 10:50
مدل = Marshal ME-FOB
مشکل = به کامپيوتر وصل ميشه توش آهنگ ميريزم ولي روشن نميشه(باتريش درسته ها :46:)
......= بيرون بردم ميگه يه مشکل نرم افزاري داره 10 تومن هم خرج داره
peaceful1
24-09-2010, 10:56
Marshal ME-FOB یا 8 Marshal ME-FO
peyman267
24-09-2010, 16:51
سلام دوستان منم مشکل این دوستمون the joker را دارم البته یکم خفنتر D:
mp3 بنده هم سونی با framwar LD2088-STD-1.1 هست مشکل هم اینه که mp3 سالم بود بدون هیچ مشکلی ولی نمیدونم چی شد ! یهو تصمیم گرفتم ویروس کشیش کنم ! (آخه یکی نیست بگه مگه مریضی ! )
با کسپر scan کردم یه چنتا ویروس پیدا کرد و کشت
حالا مشکل اینه که ویندوز این پیغام رو میده (وقتی mp3 با کابل وصل می کنم ) : usb device not recognized
(mp3 وصل میشه ! شارژ میشه ! ولی خوب هیچ درایو کول دیسکی وجود نداره)
بعد از 10-15 بار خاموش و روشن کردن mp3 خوب میشه برای 20 ثانیه(یعنی دقیقا مثل یک کول دیسک بدون مشکل ) ! بعد از اون drive mp3 رو نشون میده ولی نمیتونی چیزی توش بریزی !
دوستان لطفا کمک کنن ولی خواهشن نگین مشکل از کامپیوترت چون با صد تا دیتگاه دیگم تست کردم
peaceful1
24-09-2010, 20:06
پلیرت سونی اصله؟!
هر چی گشتم چیز درست حسابی پیدا نکردم.
peyman267
24-09-2010, 20:41
پلیرت سونی اصله؟!
هر چی گشتم چیز درست حسابی پیدا نکردم.
نه عزیز چینی
جالبیش اینه که 2 ساعت باهاش ور رفتم یهو پیغام scandisk داد منم زدم yes و یه ریستارت ! error fix شده بود ! mp3 player بدون هیچ مشکلی شناخته شد ! منم سریع تو آهنگ ریختم !
ولی آهنگها رو نمیتونه پیدا کنه این ارور رو میده file not found !
نیم ساعت بعد که اومدم یکم باهاش ور برم دوباره مثل قبل شد !!!!!
باز همون ارور usb رو میده !!!!
دوباره کامپیوتر نمیتونه بشناستش !!! :41:
peaceful1
24-09-2010, 23:03
والا تو این سایت های خارجی دوستان از طریق نمیدنم ... پروتکل فلان میشینن این پلیر ها رو درست میکنند من اصلا از کارهاشون سر در نمییارم.
شرمنده مگر بدی بیرون درست کنند.
peyman267
25-09-2010, 12:24
والا تو این سایت های خارجی دوستان از طریق نمیدنم ... پروتکل فلان میشینن این پلیر ها رو درست میکنند من اصلا از کارهاشون سر در نمییارم.
شرمنده مگر بدی بیرون درست کنند.
دشمنت شرمنده عزیز
همون که وقتت واسه من گذاشتی خودش کلی ارزش داره :42:
منم بیخیالش شدم رفتم یکی دیگه خریدم :26:
fabio montari
25-09-2010, 14:27
یکی دیگه از این چینی ها خریدی
سلام
من میخوام یه mp3player کوچک بخرم که از این مدل سونی Sony-NW-E95 خیلی خوشم میاد.یه کم قدیمیه(2005)آپدیتی چیزی داره؟
حالا اگه بخرم ممکنه با توجه به قدیمی بودنش مشکل ایجاد کنه برام؟از نظر فرمت پخش میگم.
peaceful1
29-09-2010, 23:59
اگه اینی هست که من میبینم سراغش نری بهتره چون فکر کنم جزئ میراث فرهنگی ژاپن باشه . بدن اگه بین دو کشور مشکل به وجود بیاد شما جوابگو هستی؟؟! (شوخی)
بهترین پلیر ها با کمترین قیمت میشه خرید مثل:sansa clip 2 gb سی هشت هزار تومن تازه ظرفیتش 4 برابر اینی هست که شما مد نظرتون هست.
سلام
خدمت دوستان جدید سخت افزاری . ما که بازنشست شدیم رفت :31::31:
آقا ما یه پلیر SONY NWZ-B142F داریم اصلی هم هست گارانتی ایران رهجو
چند وقته که موقع ضبط کردن خر خر میکنه . چون ماله داداشمه نوازندس :20: باهاش بیشتر ضبط میکنه
گفتیم شاید با آپدیت فریم حل بشه . دوستان تجربه ای دارن در مورد این قضیه ؟ یا کسی آپ کرده فریم ویر ان مدل ها رو ؟ :11:
ali_gh1771
14-10-2010, 14:14
سلام عزیزان.من یه sony dr-bt21g میخام,پیدا نمیکنم.
کمکم کنید...:19::42:
سلام
خدمت دوستان جدید سخت افزاری . ما که بازنشست شدیم رفت :31::31:
آقا ما یه پلیر SONY NWZ-B142F داریم اصلی هم هست گارانتی ایران رهجو
چند وقته که موقع ضبط کردن خر خر میکنه . چون ماله داداشمه نوازندس :20: باهاش بیشتر ضبط میکنه
گفتیم شاید با آپدیت فریم حل بشه . دوستان تجربه ای دارن در مورد این قضیه ؟ یا کسی آپ کرده فریم ویر ان مدل ها رو ؟ :11:
فکر کنم اشکال از فیلتر های میکروفن باشه ولی خب اول فلشش کن
alfred88
20-10-2010, 16:42
با سلام.
من یه پلیر ایرایور ای 30 دارم.میخاستم ببینم چطوری میتونم از play list اش استفاده کنم .چون هرچی اهنگ میریزم تو پلی لیس نمیاره برام.
با تشکر
سلام
یه MPEG 4 - Z-cyber هست زمانی که اهنگ توش میریزی نمیتونه پخش کنه.یعنی میشه چیز توش ریخت ولی نمیتونه پخش کنه.
میشه فریمورش رو کسی داره؟
mili_bold
24-10-2010, 22:43
سلام دوستان من یک pm3 player مدل nwe005f دارم
متاسفانه سی دی اون رو گم کردم از شما می خوام اگر می تونید یک برنامه به من معرفی کنید تا آهنگ ها رو با اون بریزم
لطفا لینک برنامه رو هم بدید (اگه برنامه کم حجمی هم هست لطفا اون رو به من معرفی کنید چون من سرعتم پایین هست)
با تشکر
peaceful1
24-10-2010, 23:07
مدل پلیر کدوم هست؟!
میتونی تو این سایت پیدا کنی؟!
سلام
من zing studio دارم که مشکلش این بود که اهنگ رو نمیشناخت که دوست خوبمون ادرس دادم و به ورژن 2.5 اپدیتش کردم اما حالا گاهی که میرم تو قیمت موزیک هنگ میکنه و مجبورم ریستارتش کنم.
مشکل از چیه؟
گاهی اصلا هنگ نمیکنه ولی بعضی وقتا مثل سگ میگیرش ول کنم نیست:31:
راستی زمانی که روشنش میکنم بلندگوش یه ویزیه میده.نویز داره.
peaceful1
30-10-2010, 17:52
خب بلاخره برند شناخته شده ایی نیست نباید انتظار بیشتری داشته باشید.
اگه با آخرین فرم ویر به جایی نرسید خیلی آزار دهنده هم هست بهتر نیست یه پلیر مطرح تر و با قیمت مناسب رو جایگزین پلیرتون بکنید.
خب بلاخره برند شناخته شده ایی نیست نباید انتظار بیشتری داشته باشید.
اگه با آخرین فرم ویر به جایی نرسید خیلی آزار دهنده هم هست بهتر نیست یه پلیر مطرح تر و با قیمت مناسب رو جایگزین پلیرتون بکنید.
فهمیدم مشکل از چیه.زمانی که اهنگ های mp3 رو میخوام گوش کنم هنگ میکنه ولی با اهنگ های wav هیچ مشکلی ندارن.
نمیدونم واسه چی اینجوری شده.
نرم افزاری نمیشناسین که بشه فایل های mp3 رو به wav تبدیل کرد.اخه یکی هست ولی حجم اهنگ بعد از کانورت میشه 38.40 مگ!!!:19:
peaceful1
30-10-2010, 19:58
jetaudio
بیت ریت و هرتز رو تو تنظیمات تنظیم کن که حجمش زیاد نشه.
سلام :
من mp3 player creative 1GB دارم
فریمورش بهم ریخته
لطفا فریمور مناسب را برایم بگذارید
مشخصات کامل ZEN Neeon DAP-FL0028
از خود سایت کرتیو هم گشتم ولی فریمورش 2006 بود که نشد
و mp3 هنگ کرد
با تشکر
peaceful1
01-11-2010, 21:19
این کار نکرد؟!
ببین مطمئن ترین راه این که بری شرکتی که ازش خریدی بدی درست کنند تو دردسر هم نمیری (یاران بدر یا شاب)
سلام:
دانلود کردم ولی کار نمیکنه
استارتش های لایته
بازم تشکر که جواب دادید
radikalx
03-11-2010, 13:44
سلام به همگي
خسته نباشيد
اينmp3playerكه عكسشم گذاشتم ارور: format error ميزنه توخود دستگاه!
بهPCهم بدون مشكل وصل ميشه ودرايومجازيش هم هست !(1G)
چيكارش كنم درست شه،اساتيد لطفا راهنمايي كنيد,ويندوزم هم(Windows7(64)Home Premium)هستش!
1)اسم كامل مدلش ؟اصليه يا بدل؟قيمتش؟
(خودم كه گشتم نميدونم كدوم از اينا بود؟؟!
NW-E407
NW-E505
NW-E507
2)اگه firmware لازم داره لينك دانلودش رولطفابرام بذاريد(ونيزطرزloadش،آخه صفركيلومترم!)
3)نيازبه sonicstage داره يا نه؟
*درايوري،سي دي چيزي هم نداره!
دست گلتون درد نكنه،مرسي:11:
اينم عكسا كه باk750گرفتم!!!
peaceful1
03-11-2010, 13:58
سلام به همگي
خسته نباشيد
اينmp3playerكه عكسشم گذاشتم ارور: format error ميزنه توخود دستگاه!
بهPCهم بدون مشكل وصل ميشه ودرايومجازيش هم هست !
چيكارش كنم درست شه،اساتيد لطفا راهنمايي كنيد
1)اسم كامل مدلش ؟
2)اگه firmware لازم داره لينك دانلودش رولطفابرام بذاريد(ونيزطرزloadش،آخه صفركيلومترم!)
3)نيازبه sonicstage داره يا نه؟
*درايوري،سي دي چيزي هم نداره!
دست گلتون درد نكنه،مرسي
من عکسی نمیبینم.
peaceful1
04-11-2010, 11:35
دوست من شما که دستت هست نمیدونی چی هست چطوری انتظار داری من با عکس بفهمم سه راه داری:
1 بری ایران رحجو کمکت کنند
2 ورژن فرم ویرش رو نگاه کنی
3 مگه قوطی نداره نگو انداخیش دور/ رسید چی /نو از مغازه خریده بودی؟!
radikalx
04-11-2010, 12:51
,
دوست من شما که دستت هست نمیدونی چی هست چطوری انتظار داری من با عکس بفهمم سه راه داری:
1 بری ایران رحجو کمکت کنند
2 ورژن فرم ویرش رو نگاه کنی
3 مگه قوطی نداره نگو انداخیش دور/ رسی
مال خودم نيست!
فكركنم قبلاباpcفرمت شده واسه همين اروور ميزنه!به احتمال زيادهمون مدلNW-E407هست،من ازesupport.sony.comيه سري فايل نرم افزاري ازش پيداكردم،ميشه بگيدچطوري بايدازشون استفاده كنم؟!آخه روهركدوم كليك ميزنم همه ارور ميزن!!!
ممنون ازوقتي كه ميزاريد.
peaceful1
04-11-2010, 16:20
خوب اینجا که نحوه نصبش رو توضیح داده کجاش رو متوجه نمیشید تا توضیح بدم.
radikalx
04-11-2010, 17:42
ممنون-آدرس درست بووووووود !!!!:11:
*
اما متاسفانه موقع نصب firmware اروور ميده !!!
هم رو سون64بيت اروور داد هم روxp_32 بيت!!!
*
اينم عكس اروورش:
البته از روي راهنماي انگليسي كه تو سايت esupport.sony.comبود منوي اصلي گوشي رو پيداكردم كه فهميدم مدل همونه كه حدس ميزديم همون **NW-E407***و ورژن firmware هم 2 بود !!!!
و بعدهم با خودمنوي formatداخلmp3playerفرمتش كردم كه اين بار به جاي اروور format error اروور NO DATA ميزنه!
چندتا ترانه هم ريختم روش ولي باز ميزنه NO DATA !!!!!!
به احتمال زياد براي انتقال ترانه ها نياز به sonicstage داره.يه چيزي از سايت سوني گرفتم به اين اسم ولي اونم اررور ميده!!
ميشه بگيد اين سوني استيج چيه و از كجا بايد تهيه اش كنم و طرز استفادش؟؟؟
please F1. . .
masoud45
04-11-2010, 17:43
سلام دوستان من یه ام. پی ۴ پلیر مارشال مدل ME-728 خریدم بعد یکی دو ماه استفاده دیگه اصلا روشن نشد به کامپیوتر هم که وصل می کنم چیزی نشون نمیده فقط وقتی به شارژ می زنم چراغ شارژش روشن می شه لطفا راهنمایی کنید ممنون
peaceful1
04-11-2010, 23:01
لینک شما دو تیکه شده لطفا یه بار دیگه بزار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.