مشاهده نسخه کامل
: تاپیک رفع مشکل،به روز رسانی فریمور و دیگر ایرادات و ابهامات
peaceful1
06-11-2010, 12:24
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو آدرس زیر تو نرم افزار sonic stage برو و کلیک رو بردار:
Tools"-"Options"-"General"
دستگاه رو به کامپیوتر متصل کن. به این آدرس برو C:\WMFWUPG\NW-E40X_V2_0C و FWUpdater.exe رو اجرا کن در حین آپدیت شدن اتصال رو جدا نکن.
یه همچین مزمونی داره حالا چرا برای شما کار نمیکنه من نمیدونم.
فکر کنم کامپیوترت نمیتونه پلیر رو بشناسه و مشکل اصلی اینه؟!
اگه میتونی تلفن ایران رهجو تهران رو بگیر و تلفنی ازشون کمک بخواه من چیزی به ذهنم نمییرسه.
radikalx
06-11-2010, 17:41
آقامن بانمايندگي تماس گرفتم گفت: firmwareش مشكلي نداره!
مشكل با نرم افزار sonicstageحل ميشه كه من ندارمش؛
1) اين sonic كاربردش چيه ؟اگه نباشه دستگاه هاي سوني mp3هارو نميخونه؟
2) من sonicstage4.3 رو ازesupport.sony.comدانلودكردم ولي فقط1Mbبودوموقع نصب نيازبه اتصال به سرور داشت,ميگم اگه لينك كاملش(70Mb) رودارين كه نيازبه اتصال به سرورنداشته باشه روبرام بزارين باراهنما(en or fa). . .
باتشكر
peaceful1
06-11-2010, 19:14
دو نوع حالت اتصال به کامپیوتر داریم یه حالتی هست که پلیر رو به عنوان حافظه جانبی میشناسه .
یه حالت دیگه هست که به عنوان یک وسیله شناسایی میکنه و بعضی قابلیت ها اضافه میشه بعضی محدودیت ها هم اعمال میشه.
همه پلیر های قدیمی سونی از پروتکل دومی یعنی MTP بهره میبرند که باید با نرم افزار به کامپیوتر وصل بشند شما میتونی این نرم افزار رو از پشتیبانی شهر خودتون دریافت کنی.
یه موقعهایی هست میگن نمیدونیم مشکل چیه یه موقع ایی هست میگی این نرم افزار رو میخوام باید از شما بگیرم نمایندگی مرکزی من رو به شما ارجاع داده از این حرف ها
با سلام خدمت اساتید محترم
من یه creative zen stone plus 2GB دارم مشکلی که برام پیش اومده اینه که وقتی به سیستم وصل میکنم سیستم میشناستش اما
وقتی میخوام درایورش رو باز کنم سیستم هنگ میکنه اصلا نمیشه وارد درایوش شد
تو چند تا سیستم دیگه هم امتحان کردم اما اصلا باز نمیشه:41:
marcochivoli
14-11-2010, 16:12
سلام من یه iriver t8 دارم موقع ارتقا فریمور قاطی کرد حالا روشن نمیشه ویندوز میشناسدش ولی میگه درایورش نصب نیست چیکارش کنم؟
peaceful1
14-11-2010, 22:19
سلام من یه iriver t8 دارم موقع ارتقا فریمور قاطی کرد حالا روشن نمیشه ویندوز میشناسدش ولی میگه درایورش نصب نیست چیکارش کنم؟
پرسیدن نداره ببر شرکت آواسان برات درست کنند.
marcochivoli
15-11-2010, 01:07
پرسیدن نداره ببر شرکت آواسان برات درست کنند.
من تهران نیستم ولی تماس گرفتم پست میکنم
آقامن بانمايندگي تماس گرفتم گفت: firmwareش مشكلي نداره!
مشكل با نرم افزار sonicstageحل ميشه كه من ندارمش؛
1) اين sonic كاربردش چيه ؟اگه نباشه دستگاه هاي سوني mp3هارو نميخونه؟
2) من sonicstage4.3 رو ازesupport.sony.comدانلودكردم ولي فقط1Mbبودوموقع نصب نيازبه اتصال به سرور داشت,ميگم اگه لينك كاملش(70Mb) رودارين كه نيازبه اتصال به سرورنداشته باشه روبرام بزارين باراهنما(en or fa). . .
باتشكر
بیشتر پلیرهای سونی برای ریپ شدن فرمت ها نیاز دارند از طریق این نرم افزار آهنگ ها روی پلیر ریخته شوند
با سلام خدمت اساتید محترم
من یه creative zen stone plus 2GB دارم مشکلی که برام پیش اومده اینه که وقتی به سیستم وصل میکنم سیستم میشناستش اما
وقتی میخوام درایورش رو باز کنم سیستم هنگ میکنه اصلا نمیشه وارد درایوش شد
تو چند تا سیستم دیگه هم امتحان کردم اما اصلا باز نمیشه:41:
احتمالا مشکل فریم ویر است اما اگه گارانتی داره این کار رو به اون ها یا یه آدم باتجربه محول کن
دوباره فریم ویر بریز یا به قول دوستمون به گارانتی مراجعه کن
farzan3p2p
05-12-2010, 02:35
دوستان ممنون میشم اگه فورا راهنماییم کنین
من دیروز یه cowon j3 سفارش دادم احتمالا امروز میرسه دستم
فقط قبلش میخام از 3تا مساله مطمئن شم بحرحال شماها تجربه دارین میتونین کمکم کنین
1.PMP مثل موبایل هست که میگن همون اولین بار که روشن میکنیم میزاریم کلا شاژ باتریش تخلیه بشه و واسه اولین شارژ کردن بین 6 تا 7 ساعت به شارژ میزنیم تا باطری بهترین حالت بازده رو داشته باشه و شارژش خوب بره ( من میخام بدونم این PMP که دستم میرسه اولین شارژش چجوری باشه ؟ چند ساعت باشه ؟ ) - کلا بهترین روش شارژ واسه دفه اول که روشنش میکنم رو بگین که واسه باطری بهترین باشه
2. میگن بهتره واسه موبایل از شارژش استفاده کنیم تا اینکه از طریق usb کامپیوتر شارژ بشه به همون خاطر ولتاژ و اینا ( حالا این PmPها که شارژر تو جعبش نداره . با usb ضرر داره مثل موبایل تو عمر باطری و ضعیف شدنش یا نه ؟ )
3.pmp های cowon صفحه هاشون ضد خشه ؟ لازمه screen protector بگیرم ؟ اخه 14 تومنه دیگه جیبم خالی شده D:
shazdeh23
25-12-2010, 23:23
سلام
من یه Mp5 Player COBY دارم که صفحه تاچش مشکل پیدا کرده. البته من توی قسمت Calibre دست کاری کردم که اینجوری شد!
میخوام ببینیم باید چکار کنم؟
FirmWare این Player رو از کجا گیر بیارم؟
Coby Model: MP-837
peaceful1
26-12-2010, 09:16
reset factory نداره؟!
shazdeh23
27-12-2010, 18:36
reset factory نداره؟!
نه متاسفانه
اصلا صفحش کار نمیکنه که بخوای بری توی منوهاش!
دکمه ای هم به این نام نداره
jackalag
28-12-2010, 04:18
سلام من یه mp4 پلیر سامسونگ مدل yp-r0 دارم که چیپست عربستانه و گارانتی نداره وسط آپدیت firmware قطع میشه و دیگه بالا نمیاد و system cheking va librery error میده از اساتید میخوام که بگم چه کنم؟ کجا ببرم درست میکنن این مدل رو؟آیا جایی سراغ دارن تو تهران ؟ من چند جا بردم گفتن نمیتونیم :41::13:
Faryan13
04-01-2011, 22:39
با سلام خدمت عزیزان ... ... ...
من یه mp4 JXD دارم که وقتی به کامپیوتر وصل میکردم پوشه عکس و فیلم و دو پوشه دیگه معلوم نبودن ولی وقتی سرچ میکردم به عنوان هیدن پیداشون میکرد ولی نمیشد تیک هیدن رو ورداشت و خاموش بود ... ... ...
یه نرم افزار پیدا کردم که هیدن رو ورمیداشت که آدرس میدادی و هیدن رو ورمیداشت اینکارو کردم و عمل کرد و از حال هیدن ورداشته شد و خوب شد ویروس کشی هم با ویروس کش آپدیت انجام دادم و خوب کار میکرد ... ... ..
ولی وقتی دوباره زدم دیدم توو پوشه هایی که از هیدن ورداشته بودم 10 تا 15 تا پوشه اومده که نه باز میشه و نه پاک میشه و فایل هایی هم که داشتم همش رفته الان اعصابم واقعا داغونه ، اگه هر کی میتوونه منو کمک کنه که پای آبرو در میوونه ، مرسی ... ... ...
اگه میشه جوابمو زود بدین مرسی ... ... ...
Faryan13
05-01-2011, 17:09
کسی نیست جواب به ما بده ممنون میشم ... ... ...
اگه بشه دوباره همه چیزش بیاد سر جای اولش عالی میشه ... ... ...
لطفا کمک کنید ... ... ...
hamidsiili
20-01-2011, 19:58
سلام یه همگی
من به یه مشکل با samsung yepp 55 برخورد کردم !
ارور میده و میگه please reformat چه باید بکنم !؟
خواستم فریم ویر جدید بریزم روش اما چیزی پر نشد یا بهتره بگم نصب نشد !!
ممنون میشم راهنماییم کنید
Samjackman
24-01-2011, 21:23
سلام
ببخشید،بنده یه Mp3 Player Ipod shuffle خریدم و حالا دو تا سوال برام پیش اومده:
1-آیا این مدل حافظه داخلی دارد؟
2-وقتی به سیستم وصلش میکنم و روش دبل کیک میکنم،در هر حالی،چه حافظه جانبی داخلش باشه چه نباشه گزینه"لطفاً دیسک را درون درایو قرار دهید" ظاهر میشود،این رو چیکار کنم؟
با سلام
من یه samsung YP-U2 دارم,درسته که خیلی وقت پیش خریدمش ولی عالی کار می کرد.. حدود چند ماهی میشه که من از پلیر موزیک اون استفاده نکردم و بیشتر اونو به عنوان فلش مموری و انتقال اطلاعات استفاده میکنم.. امروز چند تا آهنگ زدم و دستگاه رو روشن کردم که گوش بدم میبینم که مینویسه no file intery! در حالی که چند تا موزیک و هم فایل های دیگه داره! ..
دستگاه رو فرمت کردم و دوباره فایل ها رو زدم توش اما باز فرقی نکرد.. یعنی فقط میتونم فایل هامو با استفاده از pc بازکنم و از روی خود دستگاه نمیشه ....انگار که هیچ فایلی نداره!..
لطفا راهنمایی کنید.. آیا امکانش هست که درست بشه؟ یا از کار افتاد کلا؟! میتونه بخاطر اتصال دستگاه به کامپیوترهای مختلف باشه!؟:41:
سلام من یه mp3 player sony 2GB/FM دارم یه مدته که هر چی روشنش میکنم فقط مینویسه starting و هیچ کاری انجام نمیده نمیدونم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
mehrshadmmm
11-02-2011, 18:47
سلام.
برای من یه mp3 و mp4 سونی آوردن که توی هیچ کدومشون سی دی نداشت . حالا نمی تونم توشون چیزی بریزم توشون .
یدونه sonicstage هم دانلود کردم حجمش 700kb بود و موقع نصب دوباره باید با این اینترنت dial up هندلی بقیه نصبش رو انجام بدم. اگه میشه یه برنامه به من بدین که بشه با IDM کاملا دانلودش کرد .
mp3 ver: LD2088-std-1.1
mp4 ver: QY035E CM50012 2006/10/30 act_v3.5.37
mehrshadmmm
17-02-2011, 19:34
سلام دوستان
واقعا کسی نمیتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنین
peaceful1
17-02-2011, 19:58
اسم مدل پلیرت رو بگو این ها ورژن نرم افزارش هست درسته تو گوگل سرچ میکنم نمیاد یه لینک ازش تو نت اگه پیدا کردی بزار
your_star
24-02-2011, 01:50
سلام پیسفول جان
من یه آیریور e150 گرفتم هدیه برای کسی.فرمورش رو خود برنامه میخواد آپگرید کنه به 1.16 ولی وقتی شروع به دانلود میکنه میگه فایل آپگرید یافت نشد.
حتما باید دستی اینکارو کرد؟
آمار آیریور رو داری اصلا؟
peaceful1
24-02-2011, 20:44
علیک سلام,
ببین همه این ها سیستمشون فلش هست (sansa,sony,creative,cowon,irever,...) فرم ویر یه فایل "bin. " هست که توی پلیر میریزی تا نصب بشه .
تو برند های مطرح احتمال خرابی خیلی کمه. اگه شارژ از نصف بیشتر باشه از سلامت کابل اتصال مطمئن باشی تقریبا ریسکی هم نداره فقط باید اون فایل رو تو حافظه کپی پیست کنی و بعد از safe remove پلیر رو روشن کنی فرایند نصب شروع میشه و بعد معمولا اتومات خاموش میشه فایل رو تو هیچ فولدری نریز تو محیط اصلی حافظه داخلی بریز(root,main directory)
ولی این طور که از سایت irever معلومه به نظر میاد irever فایل باینری(bin=binary file.) رو منتشر نمیکنه و باید با نرم افزارهای خودش دانلود کنی.
احتیاج به معلومات خاصی نداره میخوای همین کاری رو بکن که تو لینک گفته (توی تنظیمات به آدرس
Menu-> Setting -> Advanced -> Connection mode, برو یا mtp کن یا UMS بسته به نوع اتصال یکی از راه های زیر رو برو ) یا به صورت (UMS-(MSC وصل کن که از نرم افزار زیر برای آپدیت استفاده کن:
یا اگه پلیر تو اتصال MTP قرار دادی از نرمافزار زیر استفاده کن:
ورژن کره ایی:
Bahman No1
05-03-2011, 13:09
سلام . یه mp4 فیلیپس دارم وقتی با usb وصلش میکنم به پخش ماشین ، آهنگا رو پیدا میکنه ، پخشم میکنه ولی انگار آهنگ رو زدی رو دور تند . با پخش ماشین ور رفتم درست نشد . کسی همچین تجربه ای داشته ؟
سلام من یک mp4دارم خاموش مدل jxd981فقط چراغ سبز روشن میشه
biodream
24-04-2011, 11:58
سلام دوستان.
MP4 Player مارشال ME-25V دارم ولی CD داخل جعبه رو گم کردم.الان دستگاهم خاموش شده و نیاز به Firmware دارم تا آپدیتش کنم..تو سایت مارشال هم برای دانلود چیزی نذاشتن. اگه کسی داره لطفا کمک کنه.
ali_khoshtip
21-05-2011, 09:29
سلام من یه mp3 player دارم که 8 گیگ حافظه داخلی داره و رم میکرو اس دی هم ساپورت میکنه مشکل اینجاست که وقتی آهنگ با فرمت mp3 از رم داخلی mp3 player اجرا میکنم در هنگام پخش چند بار آهنگ قطع و وصل میشه انگار که فریز داره ولی وقتی همون آهنگ رو از روی رم میکرو اس دی اجرا میکنم این مشکل رو ندارم لطفا من رو برای رفع این مشکل راهنمایی کنید ممنون
ali_khoshtip
23-05-2011, 10:14
سلام من یه mp3 player دارم که 8 گیگ حافظه داخلی داره و رم میکرو اس دی هم ساپورت میکنه مشکل اینجاست که وقتی آهنگ با فرمت mp3 از رم داخلی mp3 player اجرا میکنم در هنگام پخش چند بار آهنگ قطع و وصل میشه انگار که فریز داره ولی وقتی همون آهنگ رو از روی رم میکرو اس دی اجرا میکنم این مشکل رو ندارم لطفا من رو برای رفع این مشکل راهنمایی کنید ممنون
لطفا یکی کمک کنه
با سلام به همگی
من یک ایپاد تاچ سری دوم دارم
تو قسمت ریست دستگاه از بالا دومین گزینه رو انتخاب کردمو دستگاهم
بالا نمیاد و تو ایتیونز هم ایکونشو نشون نمیده
ios4 رو دانلود کردم ولی چون تو ایتیونز ایکونشو نشون نمیده
انگار دستگاه وصل نیست نمیتونم کاری کنم.ایپادم اصلا بالا نمیاد کمکم کنید
ممنون
positivehamed
07-06-2011, 00:28
من یه sony walkman مدل nwz-b153f خریدم ، تو ویندوز 7 شناخته میشه ولی توی ویندوز xp نمیشناسه
تو دفترچه راهنماش گفته باید مدیا پلیر 11 به بالا داشته باشی که نصب کردم ولی باز کار نمیکنه
bahman26
15-06-2011, 12:09
دوستان
من mp3رو آپدیت کردم ولی صداش کم شده آیا روشی هست که به ورژن کارخونه برگرده؟
iriver e30
feredi power
20-06-2011, 11:16
سلام
من این سوالو تو تاپیک X FI2 مطرح کردم جوابی نرسید
من رو پلیر یه رم میکرو 8 گیگی (کلاس4) انداختم سه چهار دقیقه طول
می کشید تا آلبومها را سورت کنه و وارد بشه
بعد از دو روزم هنگ کلی کرد (خدارو شکر با یواس بی درست شد)
مشکل من اینه که هر دفعه خواستم فیرم ویر جدیدشو بگیرم
رو 35 درصد قطع میشه !!! چرا؟؟؟
از شما کسی با این مشکل برخورد کرده ؟؟؟
چه کنم؟؟؟
سلام
يه سوال درباره كريتيو زن نئون 1 گيگم داشتم. از اون قديمي هاس كه اسكرين دو رنگ زرد و آبي داره. يه مدته صفحه كامل به هم ريخته نمي دونم كنار موبايل مونده اين جوري شده. پخش ميكنه. تو اتصال به كامپيوتر هم مشكلي نداره.. از تو سايتش فيرم وير و درايور رو دانلود كردم و اجرا كردم باز درست نشد... چكار كنم؟ درست ميشه اصلا؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
peaceful1
19-07-2011, 15:00
سلام
يه سوال درباره كريتيو زن نئون 1 گيگم داشتم. از اون قديمي هاس كه اسكرين دو رنگ زرد و آبي داره. يه مدته صفحه كامل به هم ريخته نمي دونم كنار موبايل مونده اين جوري شده. پخش ميكنه. تو اتصال به كامپيوتر هم مشكلي نداره.. از تو سايتش فيرم وير و درايور رو دانلود كردم و اجرا كردم باز درست نشد... چكار كنم؟ درست ميشه اصلا؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
شما با ضمانت اصلی تهیه کردید؟
چرا به شرکت مربوطه سر نمیزنید مشکل رو برطرف کنه
فقط توجه داشته باشید که اگه بدون ضمانت باشه شرکت شاب ترتیب اثر نمیده.
سلام
تعدای دستگاه با این مارکها دارم میخوام فریمور بزنم به کامپیوتر وصل وشناسایی میشه اما میخوام با نرم افزاfrm pro و دیگر نرم افزار برای فرمت ویا فریمور پیام میده که دستگاه وصل نشده
دستگاهها=sony mp4 mp5-psp mp5-هستند
لطفا راهنمایی کنید
ویندوز sp3 است
وکابل usb است
shayanshk
09-08-2011, 18:39
سلام دوستان کمک فوری من یه mp3 مدل sony nwz-b152 دارم یه هفته داده بودم دست دوستم.خرابش کرده الان.اصلا روشن نمیشه یه بوی سوختگی هم میده.میگه نمیدونم چی شد یه دفعه دیگه روشن نشد.از هند برام آورده بودن.میخواستم بدونم کسی آدرس جایی رو بلده که تعمیر کنن؟
Amin-Nasim
01-09-2011, 12:20
سلام
خوبی خوبم
شاید نباید اینجا سوال می پرسیدم ولی خیلی فوریه
من یه mp3 player philips go gear raga 4gb دارم
نمی دونم چی شده که وقتی با usb به کامپیوتر وصل می شه
نه خودش نه کامپیوتر هیچ عکس العملی نشون نمی دن فقط شارژ می شه
یعنی به کامپیوتر وصل نمیشه که آهنگ بریزم روش
چی کار کنم :41:
من بی اون می میرم :31:
peaceful1
01-09-2011, 13:23
سلام
خوبی خوبم
شاید نباید اینجا سوال می پرسیدم ولی خیلی فوریه
من یه mp3 player philips go gear raga 4gb دارم
نمی دونم چی شده که وقتی با usb به کامپیوتر وصل می شه
نه خودش نه کامپیوتر هیچ عکس العملی نشون نمی دن فقط شارژ می شه
یعنی به کامپیوتر وصل نمیشه که آهنگ بریزم روش
چی کار کنم :41:
من بی اون می میرم :31:
شما با نماینده های رسمی شهر خودت تماس بگیر که ایشالا ببری مشکل رو بر طرف کنند:
خواهر من یه MP4 مارک Iriver مدل S100 داره بعد از زدن دکمه reset کل اطلاعاتش پاک شده حالا چطور میتونم اطلاعات اولیه خود دستگاه رو برگردونم منظورم تم ها و والپیپرها و بازیها هستش؟
یه سوال دیگه اینکه firmware چیه؟ چطور میتونم آپدیتش کنم؟
peaceful1
05-09-2011, 21:28
خواهر من یه MP4 مارک Iriver مدل S100 داره بعد از زدن دکمه reset کل اطلاعاتش پاک شده حالا چطور میتونم اطلاعات اولیه خود دستگاه رو برگردونم منظورم تم ها و والپیپرها و بازیها هستش؟
یه سوال دیگه اینکه firmware چیه؟ چطور میتونم آپدیتش کنم؟
فرمویر نرم افزار پلیر هست که هر از گاهی ورژن می اندازه و مشکلات پلیر که توسط کاربرها شناسایی میشه توسط شرکت سازنده بر طرف میشه.
شما برای برگردوندن فایلها باید از نرم افزارهای ریکاوری استفاده کنید
دمتون گرم عجب تاپیک عالی. . .
من یک MP4 crative zen 4 gig دارم. . .مشکلم با روشن کردنش دارم گاهی میتونم روشنش کنم ولی گاهی هرچی دکمه روشن کردنش هر چقدر هم محکم نگه دارم روشن نمیشه. . . . . .
هیچ آهنگی هم نمیتونم توش بریزم یا هیچ کدوم از آهنگ های MP4 نمیتونم تو کامپیوترم بریزم وقتی اینکار میکنم ارتباط بین PC و MP4 قطع میشه یا موقع انتقال اطلاعات فریز میکنه. . . .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
peaceful1
07-09-2011, 21:43
دمتون گرم عجب تاپیک عالی. . .
من یک MP4 crative zen 4 gig دارم. . .مشکلم با روشن کردنش دارم گاهی میتونم روشنش کنم ولی گاهی هرچی دکمه روشن کردنش هر چقدر هم محکم نگه دارم روشن نمیشه. . . . . .
هیچ آهنگی هم نمیتونم توش بریزم یا هیچ کدوم از آهنگ های MP4 نمیتونم تو کامپیوترم بریزم وقتی اینکار میکنم ارتباط بین PC و MP4 قطع میشه یا موقع انتقال اطلاعات فریز میکنه. . . .
نرم افزارهای توی این صفحه همه نرم افزارهای مربوط به پلیر شما هست اولی فرم ویرش هست یک بار دیگه نصب کنید ایشالا درست میشه.
فقط وقتی نصبش کنید که حتما بالای 80 درصد شارژ داشته باشه.
tommy vercetti
13-09-2011, 09:50
دوستان من یه mp3 player مدل e013f دارم. و روی کامپیوتر از طریق سی دیش یه برنامه ای نصب کرده بودم که به کمک اون روی mp3 player آهنگ می ریختم. حالا که کامپیوترم عوض شده، اون برنامه ام پریده و سی دی دستگاه رو هم پیدا نمی کنم.
چه طور می تونم روی player آهنگ بریزم؟ (به شکل داده ریختم روش ولی اجرا نکرد. برنامه ای که سونی روی سایتش گذاشته بود رو هم دانلود کردم اما اجرا نکرد.)
ممنون می شم اگه برنامه ای بهم بدید که مشکل من را مرتفع کند.
peaceful1
13-09-2011, 10:04
دوستان من یه mp3 player مدل e013f دارم. و روی کامپیوتر از طریق سی دیش یه برنامه ای نصب کرده بودم که به کمک اون روی mp3 player آهنگ می ریختم. حالا که کامپیوترم عوض شده، اون برنامه ام پریده و سی دی دستگاه رو هم پیدا نمی کنم.
چه طور می تونم روی player آهنگ بریزم؟ (به شکل داده ریختم روش ولی اجرا نکرد. برنامه ای که سونی روی سایتش گذاشته بود رو هم دانلود کردم اما اجرا نکرد.)
ممنون می شم اگه برنامه ای بهم بدید که مشکل من را مرتفع کند.
سیستم عامل مورد نظرتون رو انتخاب کنید تا بعد بتونید دانلود کنید اگه از ویندوز 7 استفاده میکنید برای ویستا میتونه گزینه مناسبی باشه.
tommy vercetti
13-09-2011, 13:40
سیستم عامل مورد نظرتون رو انتخاب کنید تا بعد بتونید دانلود کنید اگه از ویندوز 7 استفاده میکنید برای ویستا میتونه گزینه مناسبی باشه.
همون طور که شما گفتید دانلود کردم و بعد از طی مراحلی برنامه در حالت دانلود قرار گرفت ولی بعد از ۱۰٪ ارور اینترنت قطع شده داد و از برنامه خارج شد.
در صورتی که اینترنتم وصل بود و از لحاظ سرعت هم مشکلی نداشت.
بازم ممنون.
peaceful1
13-09-2011, 18:09
همون طور که شما گفتید دانلود کردم و بعد از طی مراحلی برنامه در حالت دانلود قرار گرفت ولی بعد از ۱۰٪ ارور اینترنت قطع شده داد و از برنامه خارج شد.
در صورتی که اینترنتم وصل بود و از لحاظ سرعت هم مشکلی نداشت.
بازم ممنون.
سعی کردید با IP غیر ایران دانلود کنید؟
tommy vercetti
13-09-2011, 22:56
سعی کردید با IP غیر ایران دانلود کنید؟
راستش چون نرم افزار نمی دونستم چه طور این کارو کنم؟
peaceful1
13-09-2011, 23:11
این نرمافزاری که ضمینه این پست کردم رو دانلود کن.
tommy vercetti
13-09-2011, 23:27
این نرمافزاری که ضمینه این پست کردم رو دانلود کن.
دفعه ی پیش هم این نرم افزار را دانلود کردم .
اما دوباره دقیقا همین ارور رو میده:
download failed.[open MG Secure Module] please check your Inter net connection and try again.
ولی اینترنتم وصله و مشکلی نیست.
البته تا 12% هم پر شد به سرعت و بعد این ارور را داد.
به هرحال خیلی ممنونم:11:.
zxcvbnm_00
22-09-2011, 23:25
سلام
چند سال بیش یک بلیر سونی مدل nw-e015f خریدم بدیش اینه که با نرم افزارش باید اهنگ ریخت اون موقع سونی جدیدا نزده بود که بدون نرمافزار باشه حالا دوباره میخام ازش استفاده کنم میخام بدونم فرمویری چیزی هکی وجود نداره که من این مدل بلیر کاری کنم که بدون نرم افزار اهنگ ریختم تو خودش اهنگ ها بشناسه و راحت بشم از دست نرمافزار سونی؟؟؟؟
ممنونم دوستان
peaceful1
23-09-2011, 22:15
سلام
چند سال بیش یک بلیر سونی مدل nw-e015f خریدم بدیش اینه که با نرم افزارش باید اهنگ ریخت اون موقع سونی جدیدا نزده بود که بدون نرمافزار باشه حالا دوباره میخام ازش استفاده کنم میخام بدونم فرمویری چیزی هکی وجود نداره که من این مدل بلیر کاری کنم که بدون نرم افزار اهنگ ریختم تو خودش اهنگ ها بشناسه و راحت بشم از دست نرمافزار سونی؟؟؟؟
ممنونم دوستان
نه شرمنده,
همین خودش یه دلیل میشه که کاربرها مجبور بشند دوباره هزینه کنند.
speedp30
09-10-2011, 11:15
سلام من یه mp3 پلیر زی سایبر دارم که خودش خاموش روشن میشه، فرمتش کردم درست نشد قبلا هم اینجوری شده بود بردمش نمایندگی نرم افزار روش نصب کرد و درست شد . الان نرم افزارش رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
چجوری باید روی پلیرم نصبش کنم؟ مدل پلیر رو نمیدونم، برای 5 6 ساله پیشه ، حالت مربعی داره تقریبا اینجوری که من نشیدم تنها پلیری که دوتا جای گوشی داره. لطفا راهنماییم کنید.
shahinfarasystem
23-10-2011, 15:20
سلام
من mp3 player ام (مدل کینگ استون) متاسفانه با کاپشنی که یاهاش میرم ورزش رفت توی ماشین لباسشویی.....
اولش که فهمیدم گفتم خداحافظ رفتتتتت......:41:
اما بعد دیدم نه بابا روشن شد....:31:
هدفونو زدم دیدم داره آهنگم پخش میکنه..... :8:
فقط الان یه مشکل دارم میزنم به یو اس بی نشون میده داره شارژ میشه....
اما بعد چند ساعت که میکشم میبینم شارژ نشده... در حد 30 ثانیه پخش میکنه بعدش خاموش میشه:41:
یعنی مشکل اینه که شارژ نگه نمیداره
گارانتی اش هم تموم شده .. چی کارش باید بکنم؟ مشکلش از چیه؟ مرسی :11:
shahinfarasystem
25-10-2011, 13:09
سلام
من mp3 player ام (مدل کینگ استون) متاسفانه با کاپشنی که یاهاش میرم ورزش رفت توی ماشین لباسشویی.....
اولش که فهمیدم گفتم خداحافظ رفتتتتت......
اما بعد دیدم نه بابا روشن شد....
هدفونو زدم دیدم داره آهنگم پخش میکنه.....
فقط الان یه مشکل دارم میزنم به یو اس بی نشون میده داره شارژ میشه....
اما بعد چند ساعت که میکشم میبینم شارژ نشده... در حد 30 ثانیه پخش میکنه بعدش خاموش میشه
یعنی مشکل اینه که شارژ نگه نمیداره
گارانتی اش هم تموم شده .. چی کارش باید بکنم؟ مشکلش از چیه؟ مرسی
آقا کسی نیست؟؟
Aryan_electro
02-11-2011, 22:28
به نام او
سلام خدمت دوستان گرامی.
بنده یک سری فایل صوتی دارم حدود 200 جلسه به ترتیب،روی کامپیوتر مرتبه اما روی هر mp3player که میریزم،ترتیبش به هم میریزه.تمام اطلاعات و نام ها به ترتیب و پشت سر همه.اگه ممکنه کمکم کنید
سلام
بینم این MP4 قدیمی من Firmware جدید براش اومده؟؟؟
shuttle TF10Z راسی 1 گیگه ، تا چقدر میشه بیشترش کرد ؟؟؟
برای من یه 2 گیگ بیاد روش کافیه
ممنون :10:
سلام دوستان
من ام پی فورم رو با یه فریمور اشتباه فلاش کردم حالا موقعی روشن میشه صفحه آبی میاد تونستم فریمور اورجینالش رو از یه سایت دانلود کنم ولی بازم مشکل حل نشده همش صفحه ابی میاد و وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم فقط درایو رو میشناسه شده عین فلاش معمولی :13:
به نظر شما چه کار باید کرد ؟
ice_man_sh
09-11-2011, 01:13
با سلام
دوستان پلیر من Creative Zen هست، من 2 ساله مشکلی نداشتم. الان یه ویندوز جدید (سرویس پک 2) زدم، با اینکه از ویندوز راضی هستم ولی پلیر مشکل داره.
مشکل هم اینه که کامپیوتر با اینکه میشناسه (اسمش میاد) ولی نه به عنوان یه هارد میشناسه و نه برنامه کریتیو میشناسه و در نتیجه امکان مدیریت و انتقال فایل ندارم.
از Add new hardware هم امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم. برای اولین باره که با این مشکل روبه رو شدم چون حداقل تو سیستم های دیگه به عنوان هارد شناسایی میشه و امکان انتقال فایل داره!
دوستان نظری در این مورد دارن؟
akharwarbaz
10-11-2011, 21:01
دوستان کمک کنید لطفا /...من امروز ظهر ام پی تری پلیرم روشن میشد و راحت باهاش آهنگ گوش میدادم ولی الان خواستم روشنش کنم دیگه روشن نمیشه :O دلیلش چی میتونه باشه ؟؟مدلش هم sansa clip +
peaceful1
10-11-2011, 21:13
پلیرهای این برند hard reset داره شما 2 دقیقه دکمه روشن رو نگه دار ایشالا که درست میشه.
akharwarbaz
10-11-2011, 22:15
خیلیییییییییی ممممممنوووووون درست شد :X
majidmp97
16-11-2011, 00:23
با سلام
دوستان پلیر من Creative Zen هست، من 2 ساله مشکلی نداشتم. الان یه ویندوز جدید (سرویس پک 2) زدم، با اینکه از ویندوز راضی هستم ولی پلیر مشکل داره.
مشکل هم اینه که کامپیوتر با اینکه میشناسه (اسمش میاد) ولی نه به عنوان یه هارد میشناسه و نه برنامه کریتیو میشناسه و در نتیجه امکان مدیریت و انتقال فایل ندارم.
از Add new hardware هم امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم. برای اولین باره که با این مشکل روبه رو شدم چون حداقل تو سیستم های دیگه به عنوان هارد شناسایی میشه و امکان انتقال فایل داره!
دوستان نظری در این مورد دارن؟
من احتمال ميدم سيستم شما ويروسي هست.در غير اين صورت دستگاه يا كابل دستگاه دچار مسئله شده
سلام به همه
من یه Cowon J3 دارم که تا امروز صبح مثل آدم داشت کار می کرد.. ولی ناگهان خاموش شد و دیگه روشن نشد که نشد!! گفتم شاید شارژ اون تموم شده که پس از شارژ، باز هم روشن نشد! یه چند ثانیه ای دگمه ریست رو نگه داشتم ولی باز هم هیچ اتفاقی نیافتاد. واقعا موندم چیکارش کنم... کسی از دوستان ایده ای داره چیکار باید کرد؟
peaceful1
17-11-2011, 16:04
سلام به همه
من یه Cowon J3 دارم که تا امروز صبح مثل آدم داشت کار می کرد.. ولی ناگهان خاموش شد و دیگه روشن نشد که نشد!! گفتم شاید شارژ اون تموم شده که پس از شارژ، باز هم روشن نشد! یه چند ثانیه ای دگمه ریست رو نگه داشتم ولی باز هم هیچ اتفاقی نیافتاد. واقعا موندم چیکارش کنم... کسی از دوستان ایده ای داره چیکار باید کرد؟
دو راه من پیش پای شما میزارم:
اولی این هست که بدی شرکت ایشالا اگه تو ضمانت باشه و مشکل عجیب غریب نباشه برات درست کنند.
راه دوم که کمی صبر و حوصله میخواد این هست که این تاپیک رو دنبال کنی اگه هم تو اجرای پروتکل مشکل داشتی تو خود اون تاپیک مطرح کن:
سلام
آپدیتی برای سونی E464 اومده؟
به جزء اتصال به PC از چه طریق میتونم MP3 های سونی رو شاؤز کنم..؟
آیا میتونم از این مبدل های USB که تو بازار هست استفاده کنم..؟
دوستان سئوال من رو خواهشا جواب بدید
farid ejay
12-12-2011, 08:05
با سلام
من zen touch دارم خواستم اپدیتش کنم ولی توش اهنگ زیاد دارم دیدم اگه اپیت بشه همش میپره
ایا راهی هست که بک اپ بگیری ازش :41:
با سلام
من zen touch دارم خواستم اپدیتش کنم ولی توش اهنگ زیاد دارم دیدم اگه اپیت بشه همش میپره
ایا راهی هست که بک اپ بگیری ازش :41:
سلام
مگه نمیتونید اطلاعاتتو.ن رو روی هارد بریزید؟
farid ejay
13-12-2011, 20:35
سلام
مگه نمیتونید اطلاعاتتو.ن رو روی هارد بریزید؟
اطلاعات چیه؟ من میخوام اهنگها رو بردارم از تو هارد:13:
اطلاعات چیه؟ من میخوام اهنگها رو بردارم از تو هارد:13:
منظور همون آهنگ هاتون هست
مگه نمیخوای پلیرت رو آپدیت کنی خوب اهنگ هاتو از تو پلیرت بریز تو کامپیوترت به همین راحتی
farid ejay
13-12-2011, 23:49
خوب اگه میشد که مزاحم شما نمیشدم:31:
کریتیو هم مثل اپل از قانون کپی رایت حمایت میکنه و اهنگ ها رو کپی نمیکنه تو کامپیوتر
دستگاه من zen touch 20g
peaceful1
14-12-2011, 01:40
خوب اگه میشد که مزاحم شما نمیشدم:31:
کریتیو هم مثل اپل از قانون کپی رایت حمایت میکنه و اهنگ ها رو کپی نمیکنه تو کامپیوتر
دستگاه من zen touch 20g
هر چی از پلیرت بخواهی اینجا هست.
پلیر های قدیمی این طوری بودند هر چند کریتیو این حالت رو تو بعضی مدل های جدید تا همین چند وقت پیش حفظ کرده بود.
بهترین کاری که به ذهنم میرسه این هست که این جا بپرسی:
farid ejay
15-12-2011, 08:08
توی ادرس اولی که خودم رفتم برای درایور و نرم افزاراش هست
حالا با کدوم میتونم بک اپ ازش بگیرم
تو ادرس دومی هم که چیزی در باره بک اپ پیدا نکردم
یکی یه راهنمایی توپ بکنه خوبه:46:
یه سوال دیگه من میتونم هاردشو جدا کنم بعد اپدیتش کنم چون من فکر نکنم که اپدیت به هارد کاری داشته باشه
مگه فولدر بندی یا فرمت دیسک
با حافظه فلش کار داره که فریمور داخلش هست
شما چی میگین:31:
peaceful1
15-12-2011, 11:13
ادرس دومس رو ندادم که از تو آرشیو جواب رو پیدا کنی دادم که سوال رو بپرسی
سلام
یه mp3 پلیر دارم بنده که 5 - 6 سال پیش خریدم ...... TwinMOS مدل MDD628F 1G ..... چرا وقتی متصل میکنم کابل USB رو به پی سی اطلاعاتش رو نشون نمیده ؟ قبلاها میتونستم مثلا اهنگ بریزم و پاک کنم و مرتب کنم ؟ :41:
matin724
25-12-2011, 13:09
سلام
من یه سامسونگ YP U2 دارم . دیروز یه چیزی ظبط کردم . ظبط شده و ذخیره هم شده اما چیزی داخل MP3 پلیر نیست
از نرم افزار FILE SCAVENGER اسفاده کردم ولی فایده نداشت . چیکار کنم؟؟
سلام دوستان
چند سال پیش یکدونه mp4 leono g380 خریدم..... چند سال باهاش کارکردم که 3 سال پیش نمی دونم چه فایلی روش کپی کردم و دیگه بالا نیومد...... روش میشه ولی بالا نمی یاد
توی این چند سال لازمش نداشتم و نرفتم درستش کنم
حالا می خواستم بینم چه جوری باید درستش کنم ؟
حالتی مثل فلش زدن گوشی دار که بشه دوباره همه چیز رو مثل روز اول کرد ؟
متشکرم
سلام دوستان
چند سال پیش یکدونه mp4 leono g380 خریدم..... چند سال باهاش کارکردم که 3 سال پیش نمی دونم چه فایلی روش کپی کردم و دیگه بالا نیومد...... روش میشه ولی بالا نمی یاد
توی این چند سال لازمش نداشتم و نرفتم درستش کنم
حالا می خواستم بینم چه جوری باید درستش کنم ؟
حالتی مثل فلش زدن گوشی دار که بشه دوباره همه چیز رو مثل روز اول کرد ؟
متشکرم
کسی نمی تونه راهنمایی کنه ؟
فریمورش رو نمی شه پیدا کرد ؟
درستش کردمممممممممممممممممممم
یک مدل ریست داشت که موقعی روی صفحه ی بوت می مونه می شه انجامش داد ( مثل گوشی های موبایل که بعضی هاشون می شه موقع روشن شدن ریستش کرد..... مثل سیمبین و ویندوز موبایل )
موقعی که دار روشن می شه باید کلید عقب بردن آهنگ رو بگیری تا ریست بشه
بعد از ریست بالا اومد
ولی مشکل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینجاست که فقط توی شارژ و usb روشن می شه فکر کنم باتریش خرب شد ( چون چند سال اصلا روشن نشد ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونید که باتری این مدل گیر می یاد یا نه ؟
amzamdeli
26-12-2011, 23:30
سلام به همگی
یه واکمن سونی مدل NW-A806 دارم ، سال 87 خریدمش ، تا پریروز هییییچ مشکلی نداشت ! شده بود قبلا که شارژش تموم بشه و حدود 2-3 ماه شارژش نکنم ولی بعدش که میزدم به شارژ مجددا شارژ می شد و مشکلی هم نداشت .
هفته پیش آخرای شارژش بود ، بهم پیغام Low battery رو داد ، وقت نداشتم شارژش کنم ، خاموشش کردم ، این هفته اومدم شارژش کنم دیدم شارژ نمیشه ! نه با اداپتور و نه با کامپیوتر ( قبلا با هر دو شارژ می شد ) .
به کامپیتور که وصل می کردم ، شروع می کرد به شارژ کردن و یه جورایی قفل می شد ، یعنی تا زمانی که به کامپیوتر وصل بود نمی ذاشت ازش استفاده کنی و فقط مخصوص انتقال اطلاعات بود ولی دیروز که دیدم با آداپتور شارژ نمیشه اومدم وصلش کنم به کامپیوتر ولی اصلا نمیشناسه ! ویندوز 7 پیغام میده که درایورش نصب نشده ( قبلا دروایورشو ویندوز می شناخت خودش ) . شارژ هم نمیشه ، اون صفحه ای که همیشه موقع اتصال به کامپیوتر هم نشون میداد ، نمیاد دیگه ! فقط وقتی که کابل رو به کامپیوتر می زنم ، فقط تشخیص میده که به کامپیوتر متصل شده ! همین ! از حالت استندبای در میاد ، بعد چند ثانیه هم دوباره میره تو حالت استندبای ، انگار نه انگار که به کامپیوتر یا آداپتور وصل شده .
فرم ویر خودش ، نسخه 1.02 بود ، حدود 1.5 سال پیش آپدیت کردم به 1.03 از خود سایت سونی ! مشکلی هم نداشت ، آپدیت جدیدتری هم نیومده براش !
آهان ، یه چیزی که یادم رفت بگم اینکه ، وقتی به شارژ می زنم ( آداپتور یا کامپیوتر ) ، تا وصل هست به برق واسه چند دقیقه برق نگه میداره ( ولی شارژ نمیشه ) ، دیدم که مشکلی نداشت ، یعنی آهنگاشو می خوند ، فیلماشو هم پخش می کرد . بعد چون دیدم مشکل داره ، گفتم بذار فرمتش کنم ( با خود دستگاه نه کامپیوتر ) فرمت هم کرد ولی چیزی عوض نشد .
از Reset سخت افزاریش هم استفاده کردم ( بارهااااااا ) بازم هیچ تغییری نکرد .
لطفا کمک کنید ! یعنی مشکلش چی میتونه باشه ؟
بدم به این مراکز خدمات سونی ، می تونن درستش کنن یا بدتر میزنن داغون می کنن ؟ ( می پرسم چون هیچوقت از تعمیرات لوازم الکترونیکی توی ایران ، چیز خاصی ندیدم )
لطفا کمک کنین .
خیلی خیلی ممنون .
GAMELAIN
31-12-2011, 19:55
سلام
WALKMAN NWZ-B143Fاین مدل
آپدیت نرم افزاری داره ؟؟؟؟؟؟
tristania
04-02-2012, 22:40
سلام دوستان
بنده چند روز پیش یه دونه از این ایپاد البته فکر کنم کپی هست فروشنده گفت حافظه یک گیگی خودش داره الان که میزنمش کامپیوتر اصلا نمیشناستش نه خودشو نه حافظشو دوستان اگه میتونن راهنمایی کنن ایا برنامه خاصی لازمه در ضمن مدلش ipod shufll هستش
مرسی
یکی دوماه پیش یک mp3 گرفتم مدل marshal ME-656 . از همون روز اول شارژ کردنش مشکل داشت ولی یه جورایی بالاخره شارژش میکردم . کم کم دیگه الا اصلا شارژ نمیشه . یعنی علامت شارژ میاد اما حتی بعد از 1 روز هم هیچی شارژ نمیشه و میزنه باطری خالی .
تو سایت کارخونه اش هم رفتم همچین مدلی رو نداشت . مگه میشه کارخونه اش همچین مدلی رو نزنه اما هم لیبلش و هم گارانتی شرکت روش باشه ؟ اگه میدونید مشکلش چیه بگید . اگه نه کسی نمیدونه نمایندگیش تو مشهد کجاست ؟
bubu_xline
29-02-2012, 11:05
من یه MP3 player مارشال مدل ME-648 دارم،خواستم بدونم چطوری میشه که فریمورش رو تعویض کرد؟چه نرم افزاری نیاز داره؟
یه مشکلی واسش پیش اومد که دادم یه جایی فریمورش رو تعویض کردن الان دیگه وقتی روشن میکنم آرم مارشال بالا نمیاد بعد نویز داره و دیگه هنگام انتخاب آهنگ درایو C و D رو نشنو نمیده و مثلا وقتی 100تا آهنگ توش میندازم مثلا تا 20 رو گوش میدم وقتی خاموش/روشن میکنم از آهنگ 1 شروع میشه!
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم زیاد گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد!
میشه منو راهنمایی کنید؟
bubu_xline
02-03-2012, 16:39
کسی نیست جواب بده؟
GODFATHER10
03-03-2012, 20:30
سلام دوستان
من یه پلیر iriverT9 4G دارم که به set top box متصل کردم و باهاش برنامه ضبط کردم. حالا هم هیچ فایل ضبط شده ای وجود نداره هم 3G از حجم پلیر اشغال شده. نه با set top box میتونم ببینم و نه با کامپیوتر. لطفا" راهنمایی کنید که چطوری از روی پلیر پاکش کنم. باشکر.
nazgol71
10-03-2012, 19:43
سلام.یه سوال داشتم.من یه آیپاد creative zen mozaic دارم.کابل اصلیش رو گم کردم......اما یه کابل دیگه گرفتم.حالا به کامپیوتر وصل میشه اما فقط واسه شارژ.یعنی نمی تونم آهنگامو بریزم توش.چیکار کنم؟؟؟
khosro_parsa
10-05-2012, 11:10
سلام دوستان عزيز من يک دستگاه پلير دارم مارک CARINA تصويرش هم گذاشتم - به سيستم که وصل ميکنم بعنوان يک USB شناخته ميشه اما باز نميشه و ظرفيت رو صفر نشون ميده از طرفي اهنگي که روش هست و هرچي که صدا باهاش ضبط کني اجرا ميکنه اما وقتي مي خواهي بري به منوي SYSTEM دستگاه رو Loading گير ميکنه!!!! کسي هست کمک کنه - با نرم افزار هاي فلش ميشه فرمتش کرد؟؟ ميشه فريم ور اينا رو عوض کرد؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hyesteghlal
16-06-2012, 16:24
سلام.من یه mp3 player philips gp gear دارم.چند وقت بود که حافظه اش یا این که هیچی تو نبود پر بود.بعد خودم باfat 32 فرمتش کردم و فایل هایی که توش برای پخش کردن بود رو کپی کردم دوباره توش.حالا آهنگ های قبلی رو که دوباره روش ریختم درست اجرا میکنه اما تازه که چند تا آهنگ میریزم روش با این که همشون با فرمت mp3
هست ولی یا پخش نمیکنه یا اسمش همون آهنگ هست ولی کلا یه آهنگ دیگه رو پخش میکنه.مشکلش چیه؟؟؟
سلام.من یه mp3 player philips gp gear دارم.چند وقت بود که حافظه اش یا این که هیچی تو نبود پر بود.بعد خودم باfat 32 فرمتش کردم و فایل هایی که توش برای پخش کردن بود رو کپی کردم دوباره توش.حالا آهنگ های قبلی رو که دوباره روش ریختم درست اجرا میکنه اما تازه که چند تا آهنگ میریزم روش با این که همشون با فرمت mp3
هست ولی یا پخش نمیکنه یا اسمش همون آهنگ هست ولی کلا یه آهنگ دیگه رو پخش میکنه.مشکلش چیه؟؟؟
اولا سعی کنید ویروس کشی کنید.
دوما بسیاری از فایلهایی که روی دستگاه هستند به صورت مخفی هستند. مطمعن هستید اونها رو هم کپی کردید؟
دستگهتون رو باید بدید شرکت سازنده سرویس کنه.
سلام به اساتید محترم من یه Mp3 پلیر سامسونگ مدل YP-U2 دارم برادرم رفته از طریق کامپیوتر تمام اطلاعات رو پاک کرده بعد آهنگ که میریزی میزنه No File میشه منو راهنمائی کنید باید چکار کنم ؟
سلام به اساتید محترم من یه Mp3 پلیر سامسونگ مدل YP-U2 دارم برادرم رفته از طریق کامپیوتر تمام اطلاعات رو پاک کرده بعد آهنگ که میریزی میزنه No File میشه منو راهنمائی کنید باید چکار کنم ؟
سلام
معمولا این پلیرها آهنگ ها رو تو فولدر music میریزن
یه فولدر به این نام بسازید و آهنگ ها رو بریزید توش
اگه درست نشد باید بدید سرویس.
سلام
معمولا این پلیرها آهنگ ها رو تو فولدر music میریزن
یه فولدر به این نام بسازید و آهنگ ها رو بریزید توش
اگه درست نشد باید بدید سرویس.
وقتی انتهای ارفونم رو که به پلیرم وصله یخورده میچرخونم صدا تو ارفونم بین گوشی های چپ و راست کم و زیاد میشه ! یعنی واسه راست کم میشه یا واسه چپ زیاد ! این مشکل جدّیه ؟ البته یه کاری می کنم که صدا بالانس بشه بین چپ و راست ( حداقل خودم که اینطور فکر می کنم بالانس شده ! نمیدونم شاید باز صدای یکی از یکی دیگه یخورده بلند تر یا کم تر باشه ولی تا حدی زیاد نیست که من متوجه بشم ! ) این مشکله ؟
وقتی انتهای ارفونم رو که به پلیرم وصله یخورده میچرخونم صدا تو ارفونم بین گوشی های چپ و راست کم و زیاد میشه ! یعنی واسه راست کم میشه یا واسه چپ زیاد ! این مشکل جدّیه ؟ البته یه کاری می کنم که صدا بالانس بشه بین چپ و راست ( حداقل خودم که اینطور فکر می کنم بالانس شده ! نمیدونم شاید باز صدای یکی از یکی دیگه یخورده بلند تر یا کم تر باشه ولی تا حدی زیاد نیست که من متوجه بشم ! ) این مشکله ؟
این مشکل یا ماله خود هدفون(با هدفونهای دیگه تست کنید)ممکنه فیش هدفونتون یه کم کج باشه.
یا مال جک دستگاهه که دیگه به خوبی به فیش نمیچسبه یا دچار نارسانایی شده
در هر صورت اگه مشکل از دستگاهتونم باشه میتونید بدید به راحتی جک رو براتون تعویض کنن. چون احتمال زیاد تو آینده بدتر میشه .
با تشکر از شما درست شد خیلی خیلی ممنون :11:
hyesteghlal
25-06-2012, 15:19
سلام.میخواستم بدونم Mp3 player یا mp4 رو میشه با شارژر گوشی هایی که به صورت usb به پشت آداپتور میخورند شارژ کرد؟؟؟؟
hyesteghlal
25-06-2012, 16:31
سلام.میخواستم بدونم Mp3 player یا mp4 رو میشه با شارژر گوشی هایی که به صورت usb به پشت آداپتور میخورند شارژ کرد؟؟؟؟
من با شارژر گوشی vivaz که usb میخوره امتحان کردم شد.اما به باطری آسیب نمزنه؟؟؟
من با شارژر گوشی vivaz که usb میخوره امتحان کردم شد.اما به باطری آسیب نمزنه؟؟؟
آداپتور گوشیتون باید 5v و 500ma باشه
شارژر گوشی vivaz آمپر بالاتری داره(850ma)
این کار باتریو خراب میکنه
البته یک بار و دوبار تاثیر زیادی نداره.
سلام دوستان.من یه mp3 player archos key 4gb دارم پ از 6ماه به دلیل ویروسی شدن فرمت کردم و حالا نه به کامپیوتر وصل میشه و نه شارج میشه .میشه لطفا ذاهنماییم کنین که باید چیکار کنم؟
سلام دوستان.من یه mp3 player archos key 4gb دارم پ از 6ماه به دلیل ویروسی شدن فرمت کردم و حالا نه به کامپیوتر وصل میشه و نه شارج میشه .میشه لطفا ذاهنماییم کنین که باید چیکار کنم؟
باید ببرین خدمات گارانتی
یا یک دستگاه مثل دستگاه خودتان پیدا کنید و فیل های سیستمی را منتقل کنید.
نباید فرمت میکردید.
باید ویروس کشی میکردین.
a.braveboy
31-07-2012, 00:31
سلام دوستان من یکی از MP4 های متفرقه دارم یکبار وصلش کردم به کامپیوتر برنامه Panda Usb vaccine اجرا شد و یک فایل اتوران غیر قابل پاک کردن روش ایجاد کرد
حالا از اون موقع دیگه فقط روشن میشه و هیچی هم بالا نمیاد در ضمن قابلین Mass Storage هم کار نمیکنه یعنی فقط شارژ میشه
این هم عکسش فقط عکس رو دانلود کنید چون تو مرورگر خیلی بزرگ میشه
milad1music
03-10-2012, 08:14
من ipod nano دارم وقتی به برق میزنم شارژش کار میکنه ولی وقتی به usb میزنم یه لحظه آرم اتصال تو ipod میاد و میره اتصال انجام نمیشه اینجا تو بابل که کسی نتونس درست کنه خواستم بدونم کسی نظری داره یکی گفت باید سوکت شارژ عوض شه که بعید میدونم.
من ipod nano دارم وقتی به برق میزنم شارژش کار میکنه ولی وقتی به usb میزنم یه لحظه آرم اتصال تو ipod میاد و میره اتصال انجام نمیشه اینجا تو بابل که کسی نتونس درست کنه خواستم بدونم کسی نظری داره یکی گفت باید سوکت شارژ عوض شه که بعید میدونم.
یه بار فریمورتون رو عوض کنید
اگه دست نشد
احتمال زیاد یا کابلتون قطعی داره
یا اینکه سوکت ایپاد
یکم کابل رو در جهات مختلف نگه دارین شاید درست بشه
اگه درست شد یک کابل جدید تهیه کنید
اگر نشد احتمالا از همون سوکت شارژه
milad1music
04-10-2012, 09:03
فکر نمیکنم از سوکت شارژ باشه
1. کابل و عوض کردم
2. سوکت شارژ و سرویسش دادم
جواب نداد تو کسری از ثانیه اتصال برقرار و قطع میشه
اگه سوکت بود زمان اتصال تو هر اتصال واس فرق میکرد
تو هر بار اتصال در یک زمان مساوی اتصال برقرار و قطع میشه
اگه سوکت شارژ مورد داشد یا نواس اتصال برقرار میشد یا زمان اتصال در هربار واس تغییر میکرد
بنظرم یکی از مقاومت ها یا خازن ها سوخته که بلافاصله بعد اتصال cpu متوجه شده و دستور قطع اتصال رو میده.
حالا موندم کجا ببرمش.
M A M M U T
17-10-2012, 16:17
دوستان من یه هدفون دارم...از این فیک ها...حالا این کانکتور 3.5 mm خراب شده...یعنی وقتی تکون میخوره کانال چپ و راستش عوض میشه....حیف هم هست 60 تومن پولش دادم:دی خواستم خودم عوضش کنم..خواستم ببینم برای تعویض فیشش باید از اینا بگیرم؟؟؟ کار سختیه؟
لحیم و اینا بلدنم ...طرز وصلش رو تو اینترنت دیدم...
دوستان من یه هدفون دارم...از این فیک ها...حالا این کانکتور 3.5 mm خراب شده...یعنی وقتی تکون میخوره کانال چپ و راستش عوض میشه....حیف هم هست 60 تومن پولش دادم:دی خواستم خودم عوضش کنم..خواستم ببینم برای تعویض فیشش باید از اینا بگیرم؟؟؟ کار سختیه؟
لحیم و اینا بلدنم ...طرز وصلش رو تو اینترنت دیدم...
نه کار سختی نیست
یه کم حوصله میخواد
سیم رو باید با دقت بچینید
از همین فیش ها خوبه فقط فلزیشو بگیرین بهتره
فقط اینو بگم که سیم های هدفون معمولا روکش لاکی دارند
که باید با کبریت بسوزونیدشون
همین حد که سیاه بشه یعنی خوبه
اخر سیم رو یک گره معمولی بزنید تا در مقابل کشیدگی کابل لحیمی که میکنید بیشتر دوام بیاره
در ضمن مطمئن بشید که کانکتور خرابه
اگه سیمتون قطعی داره بهتره روی همین فیش لحیمش کنید
و برای پوشوندنش از چسب برق یا وارنیش حرارتی استفاده کنید.
سوالی بود در خدمتم
new_boys333
27-11-2012, 19:12
دوستان من یک zen mozaic e 300 دارم یک دفعه هنگ کرد و روشن میشه ولی فقط لوگوی کرییتو و لوگوی ZEN می یاد . ریست هم می کنم باز وقتی روشن میشه همونجوری هست . وقتی می زنم به یو اس پی تشخیص نمیده و با نرم افزار فریم ورکش هم می نویسه your player is not connect
تو اینترنت می خوندم می گفتن باید دکمه play رو بزنم بعد دکمه back رو نگه دارم تا مد ریکاوریش بیاد ولی اونم نمی یاد .
قبلا وقتی هنگ می کرد با نرم افزار فریمورکش درستش می کردم ولی ایندفعه اصلا یو اس پی تشخیصش نمیده . ممنون میشم اگه کسی راهی میدونه راهنمایی کنه .
mohammad.asghari
22-12-2012, 23:13
سلام بچه ها من یک mp3 اینم عکسش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مارک مارشال یک مشکل برام پیش اومده میزنم به کامپیوتر این اخطار رو میده و نمخونش تو 1 کامپیوتر دیگه هم امتحان کرم همینو میگیه چکار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چکارش کنم درست بشه موقع اتصال به کامپیوتر
mohammad.asghari
23-12-2012, 13:33
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟
نگفتید چه اخطاری میده؟
mohammad.asghari
24-12-2012, 14:31
عکس گرفتم که[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس گرفتم که[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاهتون مشکل پیدا کرده ربطی به ویندوز نداره
ممکنه سخت افزاری و یا نرم افزاری باشه
ببینید میتونید با همون ویندوز درایورش رو از اینترنت دانلود کنید. اگر روی همین پیغام کلیک کنید این کار رو انجام خواهد داد.
اگر هم سخت افزاری باشه که باید ببرین تعمیرگاه.
mohammad.asghari
24-12-2012, 17:40
داداش این عکس اخطار روش کلیک کردم یکم بیشتر توضیح میدی؟
داداش این عکس اخطار روش کلیک کردم یکم بیشتر توضیح میدی؟
از این روش برو:
برو روی computer
راست کلیک کن برو تو manage
از منوی سمت چپ بر روی device manager
برو توی universal serial bus controllers
روی unknown device راست کلیک کن و گزینه ی update driver رو کلیک کن
باید هم دستگاهت به لپ تاپ وصل باشه هم به اینترنت وصل باشی.
mohammad.asghari
24-12-2012, 19:21
این گزینه ی
unknown device کجا هست میشه تو عکس مشخص کنید مرسی دوست عزیز
این گزینه ی
unknown device کجا هست میشه تو عکس مشخص کنید مرسی دوست عزیز
توی زیر مجموعه های همون بخش universal serial bus controllers
دوست عزیز اگر قشنگ نگاه کنی اون وسط کاملا پیداست
همونه که کنار عکسش یک علامت تعجب داره.
mohammad.asghari
25-12-2012, 12:28
انو پیدا کردم نمیدونم باید چه جوری آبدیتش کنم؟؟(ببخشید به زحمت انداختمت)
پیدا شد فقط دوتا گزینه داره وقتی کلیک کردم اومد فرقی نداره کدومش رو بزنم؟
انو پیدا کردم نمیدونم باید چه جوری آبدیتش کنم؟؟(ببخشید به زحمت انداختمت)
پیدا شد فقط دوتا گزینه داره وقتی کلیک کردم اومد فرقی نداره کدومش رو بزنم؟
وقتی روش راست کلیک می کنید چه گزینه هایی داره؟
amirrezan95
27-12-2012, 14:03
سلام
بهترین جا برای پرسیدن این سوال به نظرم اینجا باشه :
دوستان من یه iriver e100 خریدم ...اگه همین جوری روشن بمونه و صفحش فقط خاموش باشه شارژش خیلی مصرف میشه درسته ؟؟یعنی باید وقتی ازش استفاده نمیشه خاموشش کرد حتمآ ؟؟؟
سلام
بهترین جا برای پرسیدن این سوال به نظرم اینجا باشه :
دوستان من یه iriver e100 خریدم ...اگه همین جوری روشن بمونه و صفحش فقط خاموش باشه شارژش خیلی مصرف میشه درسته ؟؟یعنی باید وقتی ازش استفاده نمیشه خاموشش کرد حتمآ ؟؟؟
هر پلیر یه standby time که نشون میده هر پلیری چقدر وقت میتونه اماده به کار باشه.
میتونید هم خاموش نکنید انتخاب با خودتونه
باتری مصرف میشه ولی خیلی کمتر از وقتی که صفحه ی نمایش روشن باشه.
من خودم اگر بدونم وقتایی هست که احتمال استفاده ازش میره خاموش نمیکم
ولی وقتایی مثل شبها که استفاده نمیکنم خاموش می کنم.
موفق باشید.
کی از دوستان یه اشتباهی کرده روی کوون j3 اشتباهی فریمور s9 روش ریخته بعدش روشن کرده یه لحظه روشن شده بعد خاموش شده دیگه روشن نمیشه گارانتی هم فرستادن گفته بردش سوخته!!!!!!
کازیش میشه کرد؟
سلام به همه
اقا یه دونه zen stun plus دارم یهویی دیگه کار نمیکنه یعنی وقتی میخوای روشنش کنی اول کریتیو میاد بعد منو استون پلاس ولی تا میاد استارت کنه ریست میشه دوباره از اول
وقتی به پی سی وصلش یکنی شارژ میشه و مشگلی نداره دسترسیه ب ه همه چیشم هست
مشگل از کجاست؟
ویندوزمم سون هست
اگه لینک دانلود داره واسه چیزی میشه بدین بدجوری درگیرم شب عیدی کارم رو راه بندازین ممنون
:n30::n30:
سلام به همه
اقا یه دونه zen stun plus دارم یهویی دیگه کار نمیکنه یعنی وقتی میخوای روشنش کنی اول کریتیو میاد بعد منو استون پلاس ولی تا میاد استارت کنه ریست میشه دوباره از اول
وقتی به پی سی وصلش یکنی شارژ میشه و مشگلی نداره دسترسیه ب ه همه چیشم هست
مشگل از کجاست؟
ویندوزمم سون هست
اگه لینک دانلود داره واسه چیزی میشه بدین بدجوری درگیرم شب عیدی کارم رو راه بندازین ممنون
:n30::n30:
سلام دوست عزیز
از لینک زیر فریمور رو دانلود کنید و نصب کنید
mahdi.1994
09-05-2013, 11:54
سلام. من یه sony walkman map3 مدل NWZ-B152F دارم. تازه خریدم. روزه اول درست کار می کرد. بعد فردا دوباره توش آهنگ ریختم. تو mp3 که رفتم . نمیشد آهنگ گوش داد. الانم دکمه هاش قاطی کرده. میخواستم کمکم کنید که این چشه. آپدیتی چیزی براش هست؟ لطفا کمکم کنید..............
سهشوُار
31-08-2013, 17:18
سلام؛ (آقا این چرا نمیره خط بعدی؟) ما یه creative zen m100 گرفتیم ولی وقتی آهنگ داریم گوش میکنیم، هنگ میکنه یعنی نه دیگه میشه آهنگ رو عوض کرد نه حتی خاموش میشه و مجبوریم ریستش کنیم! / آپدیتشم کردیم ولی بازم حل نشد! بگیر نگیرم داره، رفتم تو مغازهای که خریده بودمش، هرکاری کردم هنگ نکرد اما تا اومدم خونه دوباره هنگ کرد!// یه چیزه دیگهام اینه که وقتی هدفون رو میزنم توش، هنگ میکنه یعنی تا زمانی که هدفون نزدم (نه در همهی مواقع) هنگ نمیکنه ---- مشکلش چیه؟!
PouriaTech
28-09-2013, 15:15
سلام.من یه پلیر Marshal ME-726 گرفتم...حالا تو منوش که نوشته موزیک و فیلم و عکس و.... میتونم با دکمه های عقب و جلو کردن موزیک،بالا پایین برم تو منوش ولی نمیتونم وارد گزینه هاش بشم...هر دکمه ایشو میزنم وارد نمیشه...میخواستم روششو بدونم که باید چجوری وارد یه منو مثلا موزیک بشم...ممنون میشم جوابمو سریع بدید...
R3stless
11-01-2014, 14:53
سلام دوستان من یه پلیر سونی واکمن مدل NWZ-B133F دارم که بعد از حدود 2 سال دیروز روشنش کردم و خواستم روش فایل صوتی بریزم ولی هر کار کردم پیام پر بودن حافظه دستگاه رو می داد و اجازه پاک کردن فایل هایی که از قبل روش بود رو هم نمیداد ( حدود 38 مگا بایت ) خوب تصمیم گرفتم که از طریق منوی فرمت خود دستگاه فرمتش کنم که بعد از انجام اینکار دستگاه دیگه روشن نشد من هم یه بار ریسیتش کردم و روشن شد ولی دیگه روی صفحه نمایش خودش فقط یه خط سفید و مشکی نشون میده و کامپیوتر هم دیگه نمیشناستش . لطفا اگر کسی میدون این دستگاه چش شده بگه و راه حل رو هم اگر میدونه لطف کنه بهم بگه . ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
دیروز یه mp3player مارشال مدل me-646 یکی از دوستان آورده بود که خیلی قدیمی هست. به هیچ وجه نتونستم راهی پیدا کنم که بشه روش آهنگ / فیلم / برنامه یا بازی ریخت. از دوستان خواهش میکنم اگه راهی بلد هستن منو راهنمایی کنن، ممنون میشم.
متاسفانه هیچ نشونی از این مدل و مارک تو اینترنت نیست.
لطفا کمک کنید.
ممنون.:n14:
platinium2006
09-03-2014, 14:21
سلام ، پلیر من iriver T8 هست موقع وصل به یو اس بی مرتبا خاموش و روشن میشه و یک لحظه لوگوی iriver رو نشون میده و دوباره خاموش میشه . در ضمن کامپیوتر هم اونو شناسایی نمیکنه ، با چند کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم همینجور بود. آنتی ویروس هم دارم ( اصلی) . پلیر رو ریست هم کردم فایده نداشت. آنتی ویروس هم غیرفعال کردم امتحان کردم بازم فایده نداشت.دوستان اگر کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم.
mamad gonzo
15-03-2014, 12:59
سلام دوستان . sandisk clip+ من دیگه روشن نمیشه .. دیتکت هم نمیشه .. شارژم نمیشه! کلا دکمه پاورشم که نگه میدارم هیچ اتفاقی نمیفته ! یعنی سوووووووووووووخت ایا؟:n03:
godrat72
22-03-2014, 19:05
با سلام میخاستم بدونم mp3 پلیر سونی واکمن
NWZ-B163F آپدیتی داره یا نه؟ تو سایت فارسی سونی چیزی نبود حالا نمیدونم:n15:
only_you
29-06-2014, 12:16
سلام دوستان من یه پلیر سونی واکمن مدل NWZ-B133F دارم که بعد از حدود 2 سال دیروز روشنش کردم و خواستم روش فایل صوتی بریزم ولی هر کار کردم پیام پر بودن حافظه دستگاه رو می داد و اجازه پاک کردن فایل هایی که از قبل روش بود رو هم نمیداد ( حدود 38 مگا بایت ) خوب تصمیم گرفتم که از طریق منوی فرمت خود دستگاه فرمتش کنم که بعد از انجام اینکار دستگاه دیگه روشن نشد من هم یه بار ریسیتش کردم و روشن شد ولی دیگه روی صفحه نمایش خودش فقط یه خط سفید و مشکی نشون میده و کامپیوتر هم دیگه نمیشناستش . لطفا اگر کسی میدون این دستگاه چش شده بگه و راه حل رو هم اگر میدونه لطف کنه بهم بگه . ممنون
برای رفع این مشکل پیشنهاد شده فریمور به روز بشه که توی سایت سونی فرم ور فقط برای ویندوز XP و VISTAهست.دانلود کردم برای 7 نداره و نصب هم نمیشه حالا باید با این پلیر که این شمکل رو داره چیکار کرد
artara74
08-09-2014, 09:42
دوستان من خیلی دنبال کابل USB کووان i9 م. ولی پیدا نمی کنم. کسی جایی می شناسه؟
javadakplus
19-09-2014, 11:24
کابل اصلیش و بگرد و پیدا کن:n02:
kavosh93
23-09-2014, 21:11
سلام دوستان
من یه mp4 مار creative و مدل ez 100 دارم. هر چند وقت یه بار هنگ می کنه و دیگه کار نمی کنه و به کامپیوتر هم که وصلش می کنم نمی شناستش!!!
تا حالا چند بار بردمش تعمیر.درست میشه اما چند ماه بعد دوباره....
یه بار تعمیرکاره گفت update اش میکنم. می گفت باتریش حساسه و نباید یه مدت بدون استفاده بمونه!!!
حالا دوباره همون طوری شده، لطفا راهنمایی کنیییید:n28:
حسام2000
02-10-2014, 21:54
سلام من یه creative zen mozaeec ez 300 داشتم ولی چند وقتی وقتی روشنش میکنم فقط خوش آمد میگه ولی بالا نمیاد. بردمش تعمیر گاه کریتیو گفت یه چیزیش سوخته که ما نداریم . حالا من اطلاعات روش رو لازم دارم ولی اصلا قابل انتقال نیست. راهی به نظرتون نمیرسه؟
حسام2000
02-10-2014, 21:55
سلام دوستان
من یه mp4 مار creative و مدل ez 100 دارم. هر چند وقت یه بار هنگ می کنه و دیگه کار نمی کنه و به کامپیوتر هم که وصلش می کنم نمی شناستش!!!
تا حالا چند بار بردمش تعمیر.درست میشه اما چند ماه بعد دوباره....
یه بار تعمیرکاره گفت update اش میکنم. می گفت باتریش حساسه و نباید یه مدت بدون استفاده بمونه!!!
حالا دوباره همون طوری شده، لطفا راهنمایی کنیییید:n28:
دوست عزیز تعمیر کار کریتیو کجا بود؟ میشه معرفی کنی
Homayun Khan
05-10-2014, 12:45
سلام
من یه mp3 player microsonic مدل ms-280 گرفتم همه چیزش خوبه اما وقتی که میخوام رادیو رو روشن کنم پیغام loading میاد بعد از چند لحظه کلا خاموش میشه کسی میدونه مشکلش چیه؟
Homayun Khan
08-10-2014, 15:44
کسی نمیدونه راهنمایی کنه؟
punishment
08-10-2014, 23:48
سلام
من یک mp3 سونی دارم باطری نیم قلمی میخوره تا روشنش میکنم بعد از 3 ثانبه میزنه باتری نداره و خاموشش میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
sabzefosfori
09-10-2014, 14:21
سلام خدمت دوستان گل خودم من يک mp3 palayer sony مدل NW-A1000 دارم cd نصب اين پلير رو گم کردم الان 3 ساله که تو کمد بنده افتاده نميتونم آهنگ جديد روش بريزم
تا جايی که يادم هست آهنگ ها رو تو حافظه 6 گيگش ميريختم و بعد برنامه خودش رو تو لپ تاب باز ميکردم و ميزدم تبديلش کنه به فرمتی که قبول داره فکر کنم mov باشه الان هرچی داشت رو فرمت کردم خلاص
الان از دوستان عزيزم کمک ميخوام که بشه يا cd اين پلير رو گير بيارم يا بشه اپديتش کرد شايد تو اين چند سال اپديت داده باشه سونی که ديگه فرمت mp3 رو بخونه ممنون از همه دوستان
سلام خدمت دوستان گل خودم من يک mp3 palayer sony مدل NW-A1000 دارم cd نصب اين پلير رو گم کردم الان 3 ساله که تو کمد بنده افتاده نميتونم آهنگ جديد روش بريزم
تا جايی که يادم هست آهنگ ها رو تو حافظه 6 گيگش ميريختم و بعد برنامه خودش رو تو لپ تاب باز ميکردم و ميزدم تبديلش کنه به فرمتی که قبول داره فکر کنم mov باشه الان هرچی داشت رو فرمت کردم خلاص
الان از دوستان عزيزم کمک ميخوام که بشه يا cd اين پلير رو گير بيارم يا بشه اپديتش کرد شايد تو اين چند سال اپديت داده باشه سونی که ديگه فرمت mp3 رو بخونه ممنون از همه دوستان
سلام توی این لینک هم فیرمورش هست و هم برنامه های جانبیش
sabzefosfori
19-10-2014, 03:55
مرسی این پلیر رو میشه بازش کرد دکمه صداش افتاده گم شده نمیشه صدا رو کم و زیاد کرد گفتم بازش کنم شاید بشه یک چیزی روش سوار کنم ولی هیچ پیچی نداره طریقه باز کردنش رو کسی میدونه NW - A1000 SONY
دوستان درود بر شما
من مدل ME-658 مارشال دارم
و متاسفانه دیسک داخل جعبه را هم گم کردم
و به ناچار برای کانورت فرمت های تصویری به AVI از برنامه جت آدیو استفاده
کردم ولی موفق نشدم در پلیر پخش کنم
اگر کسی از دوستان این نرم خود مارشال را داره و برام یه جایی آپ کنه ممنون میشم
یا اگر راه حل دیگری دارید لطفا بگویید
با سپاس فراوان:n26:
lordhamedkhan
26-02-2015, 21:32
سلام
در مورد MP3 Player
مارک Creative مدل ZEN 8GIG
متاسفانه دیگه روشن نمیشه و بالا نمیاد و روی صفحه نمایش عکس یه پنجره اومده و نوشته Firmware Problem
راهنمایی بفرمایید لطفا
javadreval
31-08-2015, 21:38
من یه پلیر sony walkman nw-a806
و سی دی شم گم کردم حالا میخوام اهنگ بریزم نرم افزارشو ندارم هر سایتی هم به فکرم میرسه رفتم همش اپدیت داره واسه دانلود
دیگه قاط زدم helpppppppppppp:n34:
mp3 من فریمور میخواد چیکار کنم.کریتیو زن میکرو
fahimeh174
14-10-2016, 18:42
سلام وقت به خیر من یه ماه بیشتر نیست که imp4 player با مدل xp-product گرفتم متاسفانه اشتباها چن بار با ویندوز 7 فرمت کردم و در نهایت با کمک سی دی، همراه پلیر firmware رو تعویض و به عبارتی آپدیت کردم و درست شد و آهنگ پخش کرد اما یه روز بعد فقط درحد یک صفحه آبی روشن شد و هیچ آهنگی پخش نمیکنه و دسترسی به منوهای پلیر هم ندارم و البته به سیستم هم که وصل میکنم شناسایی میشه و باز میشه
ehsan2000i
28-01-2020, 15:32
سلام من یک mp3 پلیر کرتیو دارم آهنگ mp3 ریختم روش ولی میگه هیچ دیتایی وجو نداره چیکارش کنم
ehsan2000i
28-01-2020, 15:38
سلام من mp3 پلیر کرتیو دارم آهنگ mp3که میریزم روش موقع پخش میگه هیچ دیتایی وجود ندارد چیکارش کنم
ariahossini
20-06-2020, 11:29
سلام من یه mp3 digital player sony مدل ld2088-std-1.1 دارم به کامپیوتر وصل میشه اما ارور میده مشکل از درایور رو کامپیوتر هست تو اینترنت درباره اش پیدا نکردم کمکم کنید
- - - Updated - - -
سلام من یه mp3 digital player sony مدل ld2088-std-1.1 دارم به کامپیوتر وصل میشه اما ارور میده مشکل از درایور رو کامپیوتر هست تو اینترنت درباره اش پیدا نکردم کمکم کنید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
درود
درایور ها را از طریق Device manager خود ویندوز آپدیت کنید (آنلاین)
:»
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.