ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ G700

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

milad_Z
13-02-2009, 07:03
دوستان من جدیدا اس ام اس می فرستم همش میره تو outbox و همش هم sending failed میشه و همش unsent هست...یه نظرتون ایراد از گوشیه؟بعد جالبیش در اینه که وقتی مسیج رو edit می کنم و دوباره send میکنم این دفعه فرستاده میشه...

MehranVB
13-02-2009, 11:08
دوستان من جدیدا اس ام اس می فرستم همش میره تو outbox و همش هم sending failed میشه و همش unsent هست...یه نظرتون ایراد از گوشیه؟بعد جالبیش در اینه که وقتی مسیج رو edit می کنم و دوباره send میکنم این دفعه فرستاده میشه...
نه ایراد از خطه، گاهی اوقات پیش میاد. service center رو عوض کنی شاید مشکلت حل شه.

nakhordemast
13-02-2009, 12:18
بچه ها مواظب باشید ... شید ... شید ... شید ... د ... د ...
به تازگی g700 تقلبی در بازار مشاهده شده به قیمت 200 هزار تومن. ایراد اصلی هم توی دوربینشه که بالا نمیاد یا سخت بالا میاد...

mohammad_1ta
13-02-2009, 12:34

اگه سیم کارت ir-tci هست، بسوزونین تا بشه mci تا مشکل برطرف شه ;)

milad_Z
13-02-2009, 18:38
اگه سیم کارت ir-tci هست، بسوزونین تا بشه mci تا مشکل برطرف شه ;)
مرسی دوست عزیز دقیقا فکر کنم مشکلش همینه

nakhordemast
13-02-2009, 22:07
بچه ها تاچ من از تنظیم در رفته گوزپیچ شده . تا حالا 3-4 بار هم کالیبره اش کردم ولی باز هم باید دو میلیمتز بالاتر کلک کنم تا درست کار کنه. اعصابمو خورد کرده حسابی . چیکار ش کنم؟

armin_goooodboy
13-02-2009, 23:06
بازم کالیبره کنش
نشد ریست کن :دی
نشد آپدیت کن :دی
نشد گوشی رو ازت میخرم 50 تومن :دی:دی (این آخری شوخی بود)

nakhordemast
14-02-2009, 13:55
بازم کالیبره کنش
نشد ریست کن :دی
نشد آپدیت کن :دی
نشد گوشی رو ازت میخرم 50 تومن :دی:دی (این آخری شوخی بود)

نشد که نشد.
اصلا انحرافش یکنواخت نیست. وقتی سمت راست بالا صفحه خط میکشم تا 5 میلیمتر خطا داره ولی وسط صفحه خطا نداره دوباره پایین سمت چپ دو میلیمتر خطا داره.!!!!!!!!!
خیلی عجیبه نه؟:13:

vahidsport
15-02-2009, 00:14
اقا یه سوال

این دوربین g900 در حد دوربین p990 هم نیست؟ مگه میشه اینقدر ضعیف؟

shahshahani
15-02-2009, 12:23
اقا یه سوال

این دوربین g900 در حد دوربین p990 هم نیست؟ مگه میشه اینقدر ضعیف؟

ميگم وحيد جون تو كه تو كار تعويض دوربين گوشي و انگولك كردن و اين حرفايي( :31:) نميدوني ميشه دوربين گوشيهاي uiq رو جاي هم ديگه استفاده كرد يا نه؟
يعني مثلا نميشه دوربين P1 يا همين جي900 رو مثلا گذاشت رو p990 ؟
موفق باشي.

vahidsport
15-02-2009, 13:32
ميگم وحيد جون تو كه تو كار تعويض دوربين گوشي و انگولك كردن و اين حرفايي( :31:) نميدوني ميشه دوربين گوشيهاي uiq رو جاي هم ديگه استفاده كرد يا نه؟
يعني مثلا نميشه دوربين P1 يا همين جي900 رو مثلا گذاشت رو p990 ؟
موفق باشي.

اگر هم دوربین ها روی هم دیگه جواب بدن نمیشه تو قاب گوشی جا زد مثل ازمایشی که من با اسپیکر K510 و k750 رو 990 کردم که کاملا جواب داد و صدای 990 مثل اون دو تا گوشی شد(k510 k750) یعنی 990 تس تس:31: می کرد ولی نتونستم جابزنم

zidane010
15-02-2009, 21:07
دوستان بلاخره من امشب این گوشی رو خریدم
تو راه که داشتم میومدم خونه خیلی خوشحال بودم بوددم چون داشتم از دست نوکیایی که مجبور بودم تو دست بگیرم خلاص میشدم و سونی اریکسون گرفته بودم.
ولی الان قیافه ام یکم تغییر کرده:46:
چون همین اولین شب موبایل شارج نمیشه باید اون قسمت شارج رو فشار بدی تا اون لامپ سبزی که داره شارج میشه روشن بشه. نمی دونم مشکل از شارجره یا از گوشی.:41: الان مغارهه تعطیله وگرنه الان بلند میشدم میرفتم سراغش:9:ولی فردا دارم میرم.
دوستان ممنون میشم کمک در راه خیر کنید. و به سوالام جواب بدید:27:
1-من فعلا تو مالیزیم و گوشیم رو از اینجا گرفتم نمی دونم گوشی هایی که اینجا میفروشن اصله یا نه؟ ولی من در شکم.چطوری میتونم بفهمم که گوشیم اصله یا نه؟از دوربینش؟از کاورش؟من قبل از که بیام مالیزی ادرس یه سایت داشتم سریال گوشی رو میدادی بهت میگفت که گوشیت اصله یا نه. ولی الان متاسفانه تو لابتوب ندارم.ممنون میشم یکی از دوستان ادرس این سایت رو بده.
2-دومین سوالم
میخاستم بدونم گوشی های شما هم موقع باز کردن اهنگ طول میکشه و تقریبا یه یا دو ثانیه ای طول میکشه تا اهنگ رو باز کنه؟ نمی دونم کوشی من چرا اینجوریه . تو بعضی از منوهاش هم کند نشون میده البته نه زیاد.شاید من قبلا با کا 800 و دبلیو 550 عادت کرده بودم فکر میکنم این زیادی کنده شایدم از مموری کارتش باشه فکر کنم اصل نباشه . روش که نوشته سونی ولی نمی دونم اصله یا نه . دو جی بی هستش. نظره شما چیه؟
اگه اینجوری کند باشه باید بیخیال جی 900 بشم و برم فردا سی 902 بگیرم. من فکر میکنم چون سیستم سمبیان هم داره شاید یکم کند باشه
ممنون میشم زودتر جوابم رو بدید فردا هرچی زودتر برم سراغش:rambo:
پیشاپیش تشکر میکنم

starn
15-02-2009, 22:26
به احتمال 90% مشکل از گوشی چون من قبلا ها w850 داشتم که بعد از 2 ماه اینجورا این مشکل براش پیش اومد و وقتی فیش رو می زدی وصل نمی کرد باید ی تگونی می دادی به فیش حل می شد
10% امکان داره از شارژ باشه

mohammad_1ta
15-02-2009, 23:12
P1i منم همینطوری شده.
یه 2-3 ماهی هست که موقع شارژ باید یه تکونی بدم تا درست شه

nakhordemast
15-02-2009, 23:12
دوستان بلاخره من امشب این گوشی رو خریدم
تو راه که داشتم میومدم خونه خیلی خوشحال بودم بوددم چون داشتم از دست نوکیایی که مجبور بودم تو دست بگیرم خلاص میشدم و سونی اریکسون گرفته بودم.
ولی الان قیافه ام یکم تغییر کرده:46:
چون همین اولین شب موبایل شارج نمیشه باید اون قسمت شارج رو فشار بدی تا اون لامپ سبزی که داره شارج میشه روشن بشه. نمی دونم مشکل از شارجره یا از گوشی.:41: الان مغارهه تعطیله وگرنه الان بلند میشدم میرفتم سراغش:9:ولی فردا دارم میرم.
دوستان ممنون میشم کمک در راه خیر کنید. و به سوالام جواب بدید:27:
1-من فعلا تو مالیزیم و گوشیم رو از اینجا گرفتم نمی دونم گوشی هایی که اینجا میفروشن اصله یا نه؟ ولی من در شکم.چطوری میتونم بفهمم که گوشیم اصله یا نه؟از دوربینش؟از کاورش؟من قبل از که بیام مالیزی ادرس یه سایت داشتم سریال گوشی رو میدادی بهت میگفت که گوشیت اصله یا نه. ولی الان متاسفانه تو لابتوب ندارم.ممنون میشم یکی از دوستان ادرس این سایت رو بده.
2-دومین سوالم
میخاستم بدونم گوشی های شما هم موقع باز کردن اهنگ طول میکشه و تقریبا یه یا دو ثانیه ای طول میکشه تا اهنگ رو باز کنه؟ نمی دونم کوشی من چرا اینجوریه . تو بعضی از منوهاش هم کند نشون میده البته نه زیاد.شاید من قبلا با کا 800 و دبلیو 550 عادت کرده بودم فکر میکنم این زیادی کنده شایدم از مموری کارتش باشه فکر کنم اصل نباشه . روش که نوشته سونی ولی نمی دونم اصله یا نه . دو جی بی هستش. نظره شما چیه؟
اگه اینجوری کند باشه باید بیخیال جی 900 بشم و برم فردا سی 902 بگیرم. من فکر میکنم چون سیستم سمبیان هم داره شاید یکم کند باشه
ممنون میشم زودتر جوابم رو بدید فردا هرچی زودتر برم سراغش:rambo:
پیشاپیش تشکر میکنم

سلام دوست عزیز که مالزی هستی. حسین رو هم میبینی؟ حسین کپل رو میگم. اپیت/اپید:27:
گوشیت هم مبارک باشه

بعضی وقتا به خاطر کثیف بودن یا اکسده شدن کانکتور هاش این جوری میشه مالزی هم که هوا استواییه شاید یه کم اکسیده شده. قسمت های فلزی و تماس هم سر شارژر هم محل نصب شارژر گوشی رو با یه مسواک زبر تمیز کن ببین درست میشه یا نه. با شارژر دوستات هم تست کن ببین به چه نتیجه ای میرسی.

2- هیچ جور نمیتونی بفهمی. اون سایته هم که میگی معتبر نیست. این گوشی ها توی چین تولید میشه. اصل چین. ( البته اونهایی که توی بازار ایرانه) توی بازار مالزی نمیدونم!
3- دقیقا همین قدر طول میکشه . کلا سری سیمبین همینطوره تازه سری جی از بقیه پسر عمو هاش سریع تره. ربطی هم به مموری و اینا نداره. گوشی های جاوا دقیقا همین طوره که میگی سرعت منو هاش خیلی زیاده ولی انها همینجورن باید بسازی باهاش.

حسین رو هم ببوس.:40:

nakhordemast
15-02-2009, 23:23
امشب رفتم تاچ گوشیمو که خراب شده بود بدم تعمیر. آخه با هیچ ترفند نرم افزاری درست نشد. حتی بازشم کردم یه خورده فوتش کردم بازم نشد
یارو گفت که حیف گوشیت هم نوهه ضربه هم نخورده چرا اینجوری شده تعجب کرده بود. خلاصه گفت صفحه تاچش باید عوض بشه . گفت من تا حالا عوض نکردم. صفحه اش رو هم ندارم گیرت هم نمیاد اصلا قیمتشم نمیدونم ای بابا دست از سر کچل من بردار...
خلاصه دست از پا دراز تر برگشتیم منزل تا باهاش سر کنیم...

zidane010
16-02-2009, 03:13
سلام دوست عزیز که مالزی هستی. حسین رو هم میبینی؟ حسین کپل رو میگم. اپیت/اپید:27:
گوشیت هم مبارک باشه

بعضی وقتا به خاطر کثیف بودن یا اکسده شدن کانکتور هاش این جوری میشه مالزی هم که هوا استواییه شاید یه کم اکسیده شده. قسمت های فلزی و تماس هم سر شارژر هم محل نصب شارژر گوشی رو با یه مسواک زبر تمیز کن ببین درست میشه یا نه. با شارژر دوستات هم تست کن ببین به چه نتیجه ای میرسی.

2- هیچ جور نمیتونی بفهمی. اون سایته هم که میگی معتبر نیست. این گوشی ها توی چین تولید میشه. اصل چین. ( البته اونهایی که توی بازار ایرانه) توی بازار مالزی نمیدونم!
3- دقیقا همین قدر طول میکشه . کلا سری سیمبین همینطوره تازه سری جی از بقیه پسر عمو هاش سریع تره. ربطی هم به مموری و اینا نداره. گوشی های جاوا دقیقا همین طوره که میگی سرعت منو هاش خیلی زیاده ولی انها همینجورن باید بسازی باهاش.

حسین رو هم ببوس.:40:
بازم ممنون از همه ی دوستان
سلامت باشی داداش
عزیز تمیز کردم الان فایده ای نداشت و هیچ کدوم از دوستام هم اینجا سونی اریکسون ندارن.
نمی دونم اگه بخواد اینجوری باشه شاید عوضش کنم و سی 902 گرفتم.
باشه حسین رو میبوسم .:36:
تازه اسم خودمم حسین هست:31:
راستی من یادمه قبلا که زیاد فروم میومدم یه جا دیدک چند دکمه رو میزدی قبل از اینکه موبایل بگیری قسمتهای موبایل رو چک میکردی.
تقریبا اینطوری بود
چپ چپ بالا چپ راست * و پایین نمی دونم یه همچین چیزای بود کسی نمی دونه این رمز رو:46:

nakhordemast
16-02-2009, 03:53
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره

behzad_abd
16-02-2009, 10:55
اقا من دیروز برای بابام یه g900 خریدم. چرا روی عکس ها زوم نمی کنه؟؟!

nakhordemast
16-02-2009, 11:16
اقا من دیروز برای بابام یه g900 خریدم. چرا روی عکس ها زوم نمی کنه؟؟!

باید از مدیا سنتر بری تو عکسهات بعد more>edi>pan and zoom:31:

H@MID_2
17-02-2009, 16:09
فرق وایرلس 802 b\g با 802 g چیه ؟؟ خیلی با هم فرق دارن؟

در ضمن یک سوال خیلی مهم اینکه من با خودم خیلی فکر کردم و کلی کلنجار رفتم که N78 خیلی امکاناتش بیشتره!!!

به نظر شما چیکار کنم؟
از یک طرف با نوکیا حال نمیکنم و از یک طرف یک صدایی دم گوشم میگه بدبخت gps و سیمبیان 9.3 رو بچسب!!!

نظر شماها چیه؟؟

RoYaYeEe_NiIiLi
18-02-2009, 22:44
ای وای:13:
من یه چیزه تازه کشف کردم:31:
زیر شیشه ی لنزم یه جوریه..انگار رو شیشه ها کنی بعد پاک نشه...اونطوری شده...نمی دونم خشه یا نه...با پارچه، روسری اینجور چیزا پاک کردم:31:....این میشه دلیل خش؟؟:41:
به نظرتون دلیلش چیه؟امکان داره زیرش کثیف باشه؟اگه بازش کنم می شه تمیزش کنم؟
من از همه ی برادران و خواهران به خاطر نمونه های عکس هایی که گذاشتم معذرت می خوام:31::41::13:

vahid_civil
19-02-2009, 01:34
1-بازم از عیبهای این جی 900 بگین تا دو یا سه روز دیگه که خریدم نیام یقتون رو بگیرم !

2-آرمین نتیجه اون ایمیلی که واسه سونی زدی این شد که بازم آپدیت واسش میاد دیگه ؟ تا کی رو نمیدونی ؟

3- با کیبرد خود گوشی نمیشه اس ام اس فارسی در صورت فارسی نبودن منو فرستاد ؟(یعنی فارسی تایپ کرد؟؟)

4-این مشکلات خاک رفتن تو لنز و زیر شیشه حل شدنیه آخر یا نه ؟

nakhordemast
19-02-2009, 02:16
1-بازم از عیبهای این جی 900 بگین تا دو یا سه روز دیگه که خریدم نیام یقتون رو بگیرم !

2-آرمین نتیجه اون ایمیلی که واسه سونی زدی این شد که بازم آپدیت واسش میاد دیگه ؟ تا کی رو نمیدونی ؟

3- با کیبرد خود گوشی نمیشه اس ام اس فارسی در صورت فارسی نبودن منو فرستاد ؟(یعنی فارسی تایپ کرد؟؟)

مال من که اصلا کیبردش فارسی هم نداره هیچ جوری هم فارسی نمینویسه به جر کیبرد مجازیشششش
نه هنوزم خاک میره توش.
وحید اگر خواستی بری بازار موبایل واسه من بپرس تاچ جی700 ببین گیر میاد یانه؟
فکر میکنم تاچش و قاب جلوش به هم پرس شدن. و صفحه اش جدا نمیشه.
مثل 990 نیست که صفحه تاچش به ال سی دیش چسبیده باشه. السیدیش به بوردش چسبیده تاچش به قاب بیرونیش. جالهبه
حالا رفتی واسم بپرس. اگر هم ارزون بود یکیشو برام بخر بفرست:31:

vahidsport
19-02-2009, 11:40
مثل 990 نیست که صفحه تاچش به ال سی دیش چسبیده باشه.

قیمت تاچ 990 رو من دو ماه پیش 7 تومن پرسیدم اینو نمی دونم در ضمن تاچمو که خواستم عوض کنم تاچ جدا بود بعدا به lcd می چسبه با یه چسب

armin_goooodboy
19-02-2009, 12:03

جای مموری (البته اگه نیاز باشه درش بیاری)
خاکی که زیرش میره (من چون زیاد اهل بیرون رفتن نیستم هنوز خاکی زیرش نرفته واسه من)
شیشه جلوی لنزش (که قبل از هر عکس باید اول تمیزش کنی)
در باتریش (که فشاری هست مثل g700)
و یه مشکل جدید هم بعد از این چند ماه پیدا کردم من . یه قسمت از کانکتورش داره سولفاته میشه . w850م بعد از 9 ماه شروع به سولفاته شدن کرد. w550 م هنوزم که داریمش سولفاته نشده . این از الان سولفاته شدنش شروع شده

جواب روشنی ندادن
گفتن هنوز اطلاعاتی در مورد ندادن فریمور جدید نیست
یعنی اطلاعاتی از اومدنش هم نیست
من که بعید میدونم دیگه بیاد

اگه کیبورد هم فارسی نباشه باید جای دکمه ها رو بدونی
تازه اگه بدونی هم فقط زمانی میتونی فارسی تایپ کنی با کیبورد گوشی که منوهات هم فارسی باشن

گفتم بالا

به اون سولفاته شدنه هم توجه زیاد داشته باش
چون من با w850م خیلی دردسر افتاده بودما
واسه اینم از الان قصم شده

H@MID_2
19-02-2009, 12:10

در ضمن یک سوال خیلی مهم اینکه من با خودم خیلی فکر کردم و کلی کلنجار رفتم که n78 خیلی امکاناتش بیشتره!!!

به نظر شما چیکار کنم؟
از یک طرف با نوکیا حال نمیکنم و از یک طرف یک صدایی دم گوشم میگه بدبخت gps و سیمبیان 9.3 رو بچسب!!!

نظر شماها چیه؟؟

لطفا راهنمایی کنید!!:40:

armin_goooodboy
19-02-2009, 12:19

فرق خاصی ندارن تو ایران

ببین
تا اونجا که من فهمیدم
سیستم b پهنای باند تا 11 مگ (اعداد رو دقیق نمیدونم) رو میتونه منتقل کنه
و b/g فکر کنم تا 54 مگ رو

هر وقت سرعت 50 مگا بیت در ثانیه داشتی ما رو هم خبر کن :دی

بیشتر گوشی ها فقط b هستن
g900 هم b و هم g

در ضمن یک سوال خیلی مهم اینکه من با خودم خیلی فکر کردم و کلی کلنجار رفتم که n78 خیلی امکاناتش بیشتره!!!

به نظر شما چیکار کنم؟

نظر شماها چیه؟؟

اگه بچه مایه دار هستی الان هر کدوم رو خواستی بگیر
بعد از 2 ماه خوشت نیومد عوض کن
اما اگر نمیخوای اینطوری خرج کنی
به نظرم تصمیم خودت مهمه
اونی که فکر میکنی بیشتر دوسش داری رو بگیر
چون اگه نگیری بعدها دلت رو میزنه و همش میزنی تو سر خودت که چرا اون یکی رو نگرفتی

H@MID_2
19-02-2009, 12:45
به خدا بچه ی مایه داری نیستم و به شدت هم دنبال گوشی هستم
فقت چون که راه ها رو خوب یاد نمیگیرم و در مسافرتها مشکل راهیابی داریم و همچنین دوست ندارم همش پشت کامپیوتر برم توی اینترنت و به شدت از امکانات گوشی ها استفاده میکنم گفتم شاید از نظر عقلی n78 بهتره !!!
ولی خوب از یک طرف هم به یک دفترچه یادداشت دیجیتالی هم نیاز دارم و یک دوربین بهتر!!!

باور کنید بد جور گیج شدم!!!!

armin_goooodboy
19-02-2009, 13:16
خوب با این حساب من اگه جای شما باشم n78 رو میگیرم

واسه یادداشت هم فکر کنم برنامش رو بتونی واسه n78 پیدا کنی
دوربین g900 هم بارها گفتم در حد 5 نیست
n78 فقط یه مقدار باتری ضعیفی داره

vahid_civil
19-02-2009, 17:52
سولفاته یعنی اینکه مثلا کابل رو بهش وصل میکنی به راحتی نمیخوندش ؟ و باید یکم بالا پایینش کنی ؟
اگه اینو میگی که 990 منم چند وقتیه اینجوری شده !

امروز گوشیم رو سیم کارتشو درآوردم روی گوشی 1110 انداختم ببینم بازم موقع مکالمه قطع میشه یا نه؟
که دیدم در کمال تعجب بازم قطع میشه !
سیم کارتم فکر کنم مشکل داره. نمیدونم ! بدبختی یکی دو تا نیست !

armin_goooodboy
19-02-2009, 18:34
هنوز به اون مرحله نرسیده
اما رنگ یکی از خونه های کانکتور داره عوض میشه
و بعد از یه مدت اینطوری میشه

برو اطلاع بده درست کنن خطت رو
یا سیم کارتت رو عوض کنن

MehranVB
19-02-2009, 19:05
من فکر میکنم g900 نسبت به خیلی از گوشیای سونی اریکسون خیلی ظریفتره و استحکام زیادی نداره. دوستم یه ماهی میشه این گوشی رو خریده و ازش راضیه، ولی وقتی گوشیشو گرفتم دستم احساس کردم با یه بار زمین خوردن خراب میشه، درش هم کمی شل میزد و کلاً به نظر من به درد کسایی که با گوشی خشن برخورد میکنن نمیخوره... البته این نظر منه، کسایی که این گوشی رو دارن بهتر میتونن درستی یا نادرستی این موضوع رو تایید کنن!

mohammad_1ta
19-02-2009, 19:47
من فکر میکنم g900 نسبت به خیلی از گوشیای سونی اریکسون خیلی ظریفتره و استحکام زیادی نداره. دوستم یه ماهی میشه این گوشی رو خریده و ازش راضیه، ولی وقتی گوشیشو گرفتم دستم احساس کردم با یه بار زمین خوردن خراب میشه، درش هم کمی شل میزد و کلاً به نظر من به درد کسایی که با گوشی خشن برخورد میکنن نمیخوره... البته این نظر منه، کسایی که این گوشی رو دارن بهتر میتونن درستی یا نادرستی این موضوع رو تایید کنن!

از نظر استحکام که P1i و P990 خیلی عالین :20:

vahid_civil
19-02-2009, 20:28
پس بدرد من نمیخوره که !
من روزی صد بار 990 رو میکوبم به دیوار باهاش فوتبال بازی میکنم !
بلاهایی سرش آوردم که اگه سر بتن آرمه میاوردم خراب میشد !
تازه دو روز دیگه ااگه برم سر کار ساختمونی دیگه نمیدونم !
ولی من مهمترین کاربرد سری یو آی کیو برام دفترچه یاداشت باحالشونه!
قلم واقعا چیز بدرد بخوریه. یکشنبه میرم علاادین ببینم قیمتش چنده. دست دوم گیر میاد و ... !
شاید یه جی 900 خریدم ولی !

RoYaYeEe_NiIiLi
19-02-2009, 20:50

چیییی مییییگیییی؟:31:
پنه بابا اینطوری نیست
اتفاقا خوبیش اینه که کت و کلفت نیست ولی خیلی محکمه
من یه دفعه روی زمین فروشگاه انداختم
یه دفعه از روی اپن افتاد
یه دفه هم روی یه پله نشسته بودم و روی پام بود...بلند که شدم از 3 تا پله تلق تلق تلق افتاد پایین:31:
تو خونه هم یه 50/60 باری افتاده(در کل پدرشو در آوردم:27:)
ولی آخ نگفته
درشم به نظرم خیلی محکمه
به نطرم از گوشیهایی که گندن و به نطر محکم میان،محکم تره:21:

zidane010
20-02-2009, 11:31
سلام اقایوووون
من این گوشی رو چند روز پیش گرفتم ولی نمی دونم چرا زیاد بهاش حال نمی کنم:13: مثل سونی اریکسون های قبلیم نیست . منوش خیلی مسخره شده . فایل منیجرش داغون شده . من چون زیاد از فایل منیجر استفاده میکنم و از میدیا خوشم نمیاد فایل رو پیدا کنم یا باز کنم.مشکله دیگش وقتی بک رو میزنی از کیبورد کاملا از فایل منیجر بیرون میاد.فقط از اون بالا میشه یه قدم برگردی یا از اپ . :41:
مشکله دیگه ای که داره زیاد هنگ میکنه و باید فقط از باتری ریستارتش کنی . :45: بیشتر وقتی هنگ میکنه که وای فایش دارم استفاده میکنم یا مثلا یا فایل ناشناسی باز میکنم. فکر کنم فروشنده راست میگفت که جی 900 زیاد هنگ میکنه.
چرا سیتنگش اینجوری شده همه چی قاطی شده . تو گوشی های قبلی میشد رو متی درگ کنی و بعد کپی کنی ولی این نمیشه نمی دونم چرا. شاید من هنوز نمیتونم درست ازش استفاده کنم. تقریبا یه هفته هست خریدمش هنوز سیم کارتم روش نزاشتم:42:
نظر شما چیه:worried:

armin_goooodboy
20-02-2009, 11:40
گوشی قبلی شما چی بوده؟

armin_goooodboy
20-02-2009, 11:49
مشکلاتی که شما گفتی همش نرم افزاری هست
مثلا منو
خوب uiq ها منوهاشون همین شکلیه همه تقریبا
تو فایل منیجر بک رو بزنی خارج میشه چون فایل منیجر تو این گوشی ها به عنوان یه نرم افزار شناخته میشه نه جزئی از منو ها
واسه همینه که تو فایل منیجر up گزاشتن

آپدیت کردی گوشیت رو؟
من که تا حالا ازش هنگ ندیدم خدا رو شکر
با وای فایش هم یه زمانی 24 ساعته وصل بودم و کار میکردم به هیچ وجه هنگ نکرد

واسه انتخاب متن باید قلم یا انگشتت رو اونجایی که میخوای 2 ثانیه نگه داری بعد رو متن تا اونجا که میخوای بکشی و انتخابش کنی

این تاچه
uiq هست

جاوا نیست که

این رو حتما بگو که آپدیت کردی یا نه؟

اگه آپدیت کرده باشی و این مشکلات باشه به وحید توصیه اکید میکنم که نگیره این گوشی رو
چون 2 تاش خوب در اومده 5 تاش بد :دی

nakhordemast
20-02-2009, 13:29
قیمت تاچ 990 رو من دو ماه پیش 7 تومن پرسیدم اینو نمی دونم در ضمن تاچمو که خواستم عوض کنم تاچ جدا بود بعدا به lcd می چسبه با یه چسب
چه جالب نمیدونستم فک کردم از توی کارخونه به هم پرسش کردن. مال 700 و 900 و همینطور w960 تاچش پرس شده به قاب جلوییش ازشم جدا نمیشه. باید با قاب عوض شه.
بچه ها اگر مسیرتون افتاد با علاالدینی جایی واسم بپرسین تاچ g700 چنده. شیراز که اصلا گیرم نیومد. ه اگر اومدم مستقیم برم یکیشو بخرم.
تاچ 960 دوستم که خراب شده بود هم شیراز گیر نیومد ولی خوبی که داشت این بود که چون از این گوشی زیاد تو دست مردم هست یدونه قاب دست دوم گیرمون اومد 30 هزار تومن انداختیم روش درست شد.

nakhordemast
20-02-2009, 13:39
و یه مشکل جدید هم بعد از این چند ماه پیدا کردم من . یه قسمت از کانکتورش داره سولفاته میشه . W850م بعد از 9 ماه شروع به سولفاته شدن کرد. W550 م هنوزم که داریمش سولفاته نشده . این از الان سولفاته شدنش شروع شده

به اون سولفاته شدنه هم توجه زیاد داشته باش
چون من با w850م خیلی دردسر افتاده بودما
واسه اینم از الان قصم شدهاین مشکل بزرگی نیست چرا ما اینهمه گوشی داشتیم سولفاته نشده یا مثلا گوشی های دیگه خودت.
احتمالا دلیل خاصی برای سولفاته شدنش هست. مثلا دستت آغشته به یه چیزی بوده بهش زدی یا هر چیز دیگه. سولفاته هم بشه چاره اش یه مسواکه زبره . تازه این کانکتورشم راحت گیر میاد نگرانی نداره.

اتفاقا در این مورد م صحبت دارم. واقعا گوشی های محکمی هستن حتی از 990 خرکی هم محکم تره و. میدونی چرا؟ یکی از دلایلش کیفیت خوب بدنشه. من 990 و دبلیو 810 هم داشتم بعد از یک بار باز کردن جای پیچاش لق میشد و گوشی به جیر و جیر میفتاد ولی این 700 رو تا حالا 3 بار باز کردم هیچیش نشده و یه چیز دیگه اینه که گوشیه کوچیکیه و آسیب پذیریش کمتره . 990 چون خیلی بزرگه دائم میفته و گیر میکنه توی دست و پای آدم و میخوره به این ور اون ور . من 3 ماهه 990 ام داغون داغون شد ولی این هنوز یه خش کوچیک هم بر نداشته. در ظاهر به نظر ظریف میاد ولی فوقالعاده محکمه. در مورد در باطری حق با شماس. من اومدم زیر در باطریش چسب زدم که از لق شدنش جلوگیری کنه. یه چسبایی هست به شکل نوار . یه کمی هم ضخیمه اسمش (چسب دوطرفه ) هست. از اونایی که باهاش جعبه دستمال کاغذی رو میچسبونن روی داشبورد ماشین. خیلی خوب جواب میده. بگیرید برای محکم کاری بزنید زیر در باطریش دیگه جیر جیر هم نمیکنه

zidane010
20-02-2009, 14:12
مشکلاتی که شما گفتی همش نرم افزاری هست
مثلا منو
خوب uiq ها منوهاشون همین شکلیه همه تقریبا
تو فایل منیجر بک رو بزنی خارج میشه چون فایل منیجر تو این گوشی ها به عنوان یه نرم افزار شناخته میشه نه جزئی از منو ها
واسه همینه که تو فایل منیجر up گزاشتن

آپدیت کردی گوشیت رو؟
من که تا حالا ازش هنگ ندیدم خدا رو شکر
با وای فایش هم یه زمانی 24 ساعته وصل بودم و کار میکردم به هیچ وجه هنگ نکرد

واسه انتخاب متن باید قلم یا انگشتت رو اونجایی که میخوای 2 ثانیه نگه داری بعد رو متن تا اونجا که میخوای بکشی و انتخابش کنی

این تاچه
uiq هست

جاوا نیست که

این رو حتما بگو که آپدیت کردی یا نه؟

اگه آپدیت کرده باشی و این مشکلات باشه به وحید توصیه اکید میکنم که نگیره این گوشی رو
چون 2 تاش خوب در اومده 5 تاش بد :دی
نه دوسته من اپدیت نکردم
اگه بخام اپدیت کنم هم نمی تونم :46: چون سرعت انترنت خیلی پایینه و من برنامه های اپدیت ندارم
اگه راه حلی باشه اسون ممنون میشم راهنمایی کنید.
اره وایرلیش واقعا هنگ می کنه و اعصابم رو خورد کرده . گوشی که هنگ کنه مفت نمی ارزه:2:

armin_goooodboy
20-02-2009, 14:23
گوشی که هنگ کنه مفت نمی ارزه

واقعا موافقم
ایشالا که درست بشه
راهی هم بجز آپدیت نداری
من با دیال آپ آپدیت کرده بودم اون موقع. 4 ساعت و نیم طول کشید

nakhordemast
20-02-2009, 17:20
سلام اقایوووون
من این گوشی رو چند روز پیش گرفتم ولی نمی دونم چرا زیاد بهاش حال نمی کنم:13: مثل سونی اریکسون های قبلیم نیست . منوش خیلی مسخره شده . فایل منیجرش داغون شده . من چون زیاد از فایل منیجر استفاده میکنم و از میدیا خوشم نمیاد فایل رو پیدا کنم یا باز کنم.مشکله دیگش وقتی بک رو میزنی از کیبورد کاملا از فایل منیجر بیرون میاد.فقط از اون بالا میشه یه قدم برگردی یا از اپ . :41:
مشکله دیگه ای که داره زیاد هنگ میکنه و باید فقط از باتری ریستارتش کنی . :45: بیشتر وقتی هنگ میکنه که وای فایش دارم استفاده میکنم یا مثلا یا فایل ناشناسی باز میکنم. فکر کنم فروشنده راست میگفت که جی 900 زیاد هنگ میکنه.
چرا سیتنگش اینجوری شده همه چی قاطی شده . تو گوشی های قبلی میشد رو متی درگ کنی و بعد کپی کنی ولی این نمیشه نمی دونم چرا. شاید من هنوز نمیتونم درست ازش استفاده کنم. تقریبا یه هفته هست خریدمش هنوز سیم کارتم روش نزاشتم:42:
نظر شما چیه:worried:

خوب یو آی کیو همین طوریه. چون سیستم عامل داره کلا ساختارش فرق میکنه. همه کسانی که از جاوا میان همین ایراد رو میگیرن بهتر بود اول شما یه یو آی کیو دست میگرفتی بعد میخریدی.
هنگ کردن هم با آپدیت کردن حل میشه.
متن هم میشه کپی کرد.

mous3030
20-02-2009, 21:05
با سلام
ميشه واكمن 3 رو ش نصب كرد (با هك كردن مثل پي 1)، همينطور دوربينشو هك كرد و كيفيت تصاوير و فيلمبرداري رو ارتقا داد

armin_goooodboy
20-02-2009, 21:17
مدیا سنترش از واکمن 3 کاملتره نیاز به هک نیست
دوربینش رو فعلا کسی از بچه ها هک نکرده

mous3030
21-02-2009, 01:08
مدیا سنترش از واکمن 3 کاملتره نیاز به هک نیست
دوربینش رو فعلا کسی از بچه ها هک نکرده
جدا!! تو هندزفر چي؟ به كيفيت واكمن 3 ميرسه ؟

eamiri
21-02-2009, 18:03
بچه ها برای گوشیم دعا کنین بخاطر ه اون مشکل دوربینش یه یک هفته ونیم توی تعمیر گاه هست به نظر من هیچکس طرف سونی اریکسون و جی 900 نیاد تعمیر کاره میگفت ان 95 میکوبن تو دیوار 40 تا تیکه میشه دو روزه میشه درستش کنی مثل روز اول این لامصب هیچ چیش تو بازار نیست تازه اگه درستم بشه همون مشکلات قبلیش رو داره 350 هم خریدم حسابی رفته تو پاچم اینا خریدو فروشش هم راکده ....
کلا" نا امیدم

vahid_civil
21-02-2009, 19:23
ای بابا . من فردا میخاستم برم بخرم که !

MehranVB
21-02-2009, 19:28
ای بابا . من فردا میخاستم برم بخرم که !
عجله نکن، تا مطمئن نشدی نخر چون اگه بعدش پشیمون شی هیچ فایده ای نداره! این بلا چند بار سر خودم اومده قبلاً... عاشق یه گوشی شده بوده ولی وقتی خریدم دیدم اون چیزی که میخواستم نیست!

nakhordemast
22-02-2009, 03:08
بچه ها برای گوشیم دعا کنین بخاطر ه اون مشکل دوربینش یه یک هفته ونیم توی تعمیر گاه هست به نظر من هیچکس طرف سونی اریکسون و جی 900 نیاد تعمیر کاره میگفت ان 95 میکوبن تو دیوار 40 تا تیکه میشه دو روزه میشه درستش کنی مثل روز اول این لامصب هیچ چیش تو بازار نیست تازه اگه درستم بشه همون مشکلات قبلیش رو داره 350 هم خریدم حسابی رفته تو پاچم اینا خریدو فروشش هم راکده ....
کلا" نا امیدمشما چرا اینقدر سخت میگیرین .. من که از این گوشی خوب تر تا حالا نداشتم. میخام حالا حالا ها هم باهاش حال کنم. تنها یک مورد استثنا وجود داره و اونم اکسپریاس که دلم رو میلرزونه.:31:

zidane010
22-02-2009, 08:52
واقعا موافقم
ایشالا که درست بشه
راهی هم بجز آپدیت نداری
من با دیال آپ آپدیت کرده بودم اون موقع. 4 ساعت و نیم طول کشید
میبینم دوستان همه از دست گوشی هاشون شاکین:41:واقعا نمی دونم ای سری چرا اینقدر بد کار کردن ولی من اصلا پشیمون نیستم چون دیگه خریدمش.
فقط اگه مشکله هنگ شدنش حل میشد خیلی خوب میشد.
همین الانم اعصابم خورد کرد وقتی تم رو عوض کردم هنگ کرد و دیگه هیچ دکمه ی کار نکرد . مجبورشدم از باطری ریستارتش کنم . هر وقت هم باطری رو در میارم میموریش کلا فرمت میشه. همه ی اهنگ هام و عکس های که گرفته بودم پاک شد :45: دفعه قبل هم میموریش فرمت شد نفهمیدم مشکل از چیه ولی الان فهمیدم بعد از ایننکه باطری بیرون اوردم اینطوری شد.
فکر کنم میموریهم مشکل داره.نظر شما چیه
دوستان من از کجا میتونم گوشیم رو اپدیت کنم . من قبلا رو دسکتبم برنامه ی اپدیت داشتم متاسفانه الان ادرس هیچ سایتی و هیچ برنامه ی رو کامبیوترم نصب نیست
میشه راهنمایی کنید چطور اپدیت کنم
ممنون میشم

shahshahani
22-02-2009, 09:15
مموريت ربطي به در آوردن باطري نداره.احتمالا خودش مشكل داره.
براي آپديت يه سر به اين تاپيك بزن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي.

eamiri
22-02-2009, 13:34
شما چرا اینقدر سخت میگیرین .. من که از این گوشی خوب تر تا حالا نداشتم. میخام حالا حالا ها هم باهاش حال کنم. تنها یک مورد استثنا وجود داره و اونم اکسپریاس که دلم رو میلرزونه.:31:

خیلی ها بخاطر تعریف های یبخود شما و ارمین رفتن خریدن و پشیمون شدن متاسفانه هنوزم دارین تعریف میکنین مگه دارین از کارخونش پول میگیرین البته من قبل از شما خریده بودم

armin_goooodboy
22-02-2009, 14:45
میبینم دوستان همه از دست گوشی هاشون شاکینواقعا نمی دونم ای سری چرا اینقدر بد کار کردن ولی من اصلا پشیمون نیستم چون دیگه خریدمش.
فقط اگه مشکله هنگ شدنش حل میشد خیلی خوب میشد.

چرا پست قبلی من پاک شد؟

من در حالت کلی گفتم که اگه گوشی ای هنگ کنه مفت هم نمی ارزه
من کلا 2-3 بار هنگ دیدم بعد از این چند ماه (قبل و بعد از آپدیت)

خیلی ها بخاطر تعریف های یبخود شما و ارمین رفتن خریدن و پشیمون شدن متاسفانه هنوزم دارین تعریف میکنین مگه دارین از کارخونش پول میگیرین البته من قبل از شما خریده بودم

عجب
بابا خیلی باحالین

مهدی میبینی؟

خیلی ها عقل داشتن خوب نمیرفتن بخرن
صد بار کفتم مال من خوبه و مشکلی باهاش نداشتم و ندارم
خود من هم اومدم همینجا مشورت گرفتم
اما عقلم سر جاش بود و تصمیم رو خودم گرفتم

مگه ما زور کردیم که برن بخرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون چیزی که ما از این گوشی ها دیده بودیم همون چیزی بود که بیان کردیم
به من و مهدی چه ربطی داره که گوشی خراب به بقیه انداختن؟
تازه
اگه گوشی ما هم مشکل داشته باشه بازم اینقدر بی مسئولیت نیستیم که بیایم گردن اون کسی که راهنماییمون کرده بندازیم

شما هم که خودت قبل از ما خریدی پس دیگه حرفت چیه؟

متاسفم

hamed1297
22-02-2009, 15:47
من کاری به این گوشی ندارم ولی خوب بعضی دوستان هر بلایی میخوان سر گوشی در میارن بعد هم اون رو تقصیر برند و بقیه که جز راهنمایی کاری نکردن میندازن.
گوشی که هک بشه و هر نرم افزاری که دستتون بیاد بریزید روش خوب مشخصه که به هم میریزه.البته هک اگر اصولی انجام بشه اون هم مشکلی نداره.
مهم روش کار کردن با گوشی هست.

zidane010
22-02-2009, 15:50
مموريت ربطي به در آوردن باطري نداره.احتمالا خودش مشكل داره.
براي آپديت يه سر به اين تاپيك بزن:
موفق باشي.
ممنون داداش
همین الان از مغازه ای که خریده بودم برگشتم مموری رو عوض کردم . نمی دونم دیگه چیه بشه
من در شکم شاید بخاطره میموریش اصل نیست یا حجمش دو گیگ هست. ولی من فقط هفصد مگ ریخته بودم روش.خدا بخیر کنه:46:

عجب
بابا خیلی باحالین

مهدی میبینی؟

خیلی ها عقل داشتن خوب نمیرفتن بخرن
صد بار کفتم مال من خوبه و مشکلی باهاش نداشتم و ندارم
خود من هم اومدم همینجا مشورت گرفتم
اما عقلم سر جاش بود و تصمیم رو خودم گرفتم

مگه ما زور کردیم که برن بخرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون چیزی که ما از این گوشی ها دیده بودیم همون چیزی بود که بیان کردیم
به من و مهدی چه ربطی داره که گوشی خراب به بقیه انداختن؟
تازه
اگه گوشی ما هم مشکل داشته باشه بازم اینقدر بی مسئولیت نیستیم که بیایم گردن اون کسی که راهنماییمون کرده بندازیم

شما هم که خودت قبل از ما خریدی پس دیگه حرفت چیه؟

متاسفم
دوست من مطمنا شما و دوستتون میخاستید راهنمایی کنید .دستتون هم درد نکنه. و اصلا به شما ربطی نداره که گوشی ما مشکل داره. اگه میینی میام اینجا هم مشکلم مینویسم.میگم شاید بتونید مشکلم رو حل کنید.
به نظر من گوشی بدی نیست ولی اگه این مشکلاش هم حل میشد دیگه عالی بود
ان شاالله اپدیت میکنم ببینم چی میشه
:11:

eamiri
22-02-2009, 16:38
من کاری به خراب شدنش ندارم میگم این گوشی سالمش نسبت به قیمت و تاریخ ساختش هیچ پیشرفت و امکانات فوق العاده ای نداره
مثلا" میگیم کنده میگین :"چون قبلا جاوا دستت بوده به این عادت نداری این سیستم عامل دار ها این جورین " خوب نوکیا چند ساله داره سیمبیان دار میسازه سری های اولش کند بودن هنگ میکردن ولی جدیداش دیگه این طور نیست

vahid_civil
22-02-2009, 17:04
قیمت جی 900 نوسان قیمت زیادی داشت ! ولی یه جا میگفت 278 تومن.
شاید پایینتر هم میشد پیدا کرد. نمایندگی اصلی سونی ( سونی سنتر) میداد 288 تومن.
یکی دو هفته هم صبر میکنم بعد میخرم.
ولی توی نگاه کلی که به گوشیا انداختم چیزی بهتر از جی 900 چشمم رو نگرفت.
البته ویندوز موبایلهای خوشگلی هم بودن !

====
داش مهدی تاچ جی 700 هم ندیدم تو علاالدین.
===
دست دوم 990 هم میدادن 195 تومن البته تمیز. مال منو فکر نمیکنم به خاطر ضربه هایی که خورده 120 بیشتر بخرن !
پس نمیفروشمش !
===
جی 900 بدون کیبرد فارسی هم بود ولی خیلی خیلی کم. قرمزش هم ارزونتر از قهوه ایش بود.
===
راستی من امروز از سونی سنتر یه دوربین دیجیتال خریدم. فروشنده گوشیه جی 900 داشت. بهش گفتم از نظر تخصصی چون کارت دوربینه از دوربینش راضی هستی ؟ گفت آره !

RoYaYeEe_NiIiLi
22-02-2009, 21:42
با سلام:31:
من یه دفه یه سوال پرسیدم که کسی جواب نداد...یا ندیدید یا نمی دونستید جوابشو که فکر کنم دومیش درست باشه
حالا اشکال نداره
2 تا سوال با هم می پرسم::31:
زیر شیشه ی لنز موبایلم یه جوری شده...نمی دونم چه جوری توصیفش کنم...انگار ها کنی رو شیشه و پاک نشه...اینطوری شده...بعضیا می گن خش ور داشته..چون آخه من با پارچه ی عادی مثل روسری اینا پاک می کردم محافظشو:27:...حالا به نظرتون امکان داره اینقدر خش پذیر باشه؟؟..بعد اینکه اگه خش باشه با خش گیر درست می شه؟و اینکه اگه خش نباشه،می تونم وقتی بازش کردم تمیزش کنم؟:46::11:
چند روزه نمی دونم چی می شه که یهو سیم کارتم غیر فعال می شه...بعد که روشن خاموشش می کنم درست می شه...به نظزتون مشکلش مال سیم هست یا موبایل؟:13:
ممنون

میخک5000
23-02-2009, 19:37
سلام

من می خواستم g700 بخرم.ولی شنیدم که رنگش به مرور زمان از بین میره.حالا هم یه g900 خوشکل رنگ زرشکی خریدم.

zidane010
24-02-2009, 21:41
مبارک باشه:20:
دووستان موبایل منم درست شد:33: دیروز اپدیتش کردم و اخرین فریمویر رو نصب کردم . خیلی سرعت بنظرم بهتر شده دیگه هم اصلا هنگ نکرده:10:
امدم از همه ی دوستانی که کمک کردن تشکر کنم
دمتون گرم:11::36:

armin_goooodboy
24-02-2009, 22:34
RoYaYeEe_NiIiLi جان متاسفانه من در مورد مشکل شما چیزی نمیدونم
امیدوارم دوستان دیگه کمک کنن

مبارک باشه
دووستان موبایل منم درست شد دیروز اپدیتش کردم و اخرین فریمویر رو نصب کردم . خیلی سرعت بنظرم بهتر شده دیگه هم اصلا هنگ نکرده
امدم از همه ی دوستانی که کمک کردن تشکر کنم
دمتون گرم

خدا رو شکر که درست شد
گفتم که با آپدیت حل میشه
ضمنا دوربینش هم بهتر میشه (مال من که اینطوری بود)
البته شیشه جلو لنز رو قبل از عکس یادت نره پاک کنی
سعی کن با یه پارچه خوب و نرم مثل پارچه مخصوص lcd این کار رو بکنی

موفق باشی

zidane010
25-02-2009, 19:25
:41::19:

بازم سلام
مثله اینکه این موبایل نمیخاد با ما راه بیاد.بازم میموریش داغون شد و دیگه اصلا فرمت هم نمیشه فکر کنم میموریش سوخت:13:
از زبان فارسی به انگلیسی که تبدیلش کردم بعد از اینکه ریستارت شد.برام یه پیغام امد نوشته بود
memory corrupt
یعنی میموری فاسد شد:27: نمی دونم بخندم یا گریه کنم:31:
اعصابم خورد کرده . این همه عکس گرفته بودم تو این چند روز و میوزیک گذاشته بودم. همه زحمتهام به باد رفت.
نمی دونم مشکل از چیه . فردا میخام برم میموری عوض کنم . به نظر شما میموری یک گیگ بگیرم بهتر نیست. فکر کنم دو گیگ زیاد روش فشار میاره:wac:
دوستان چه مارک میموری بگیرم بهتره . یه بار تو یه تاپیکی یکی از بچه ها معرفی کرده بود ولی یادم نیست کجا.
برا خودم الان سونی هست
sony
m2
2GB
ممنون میشم نظرتون رو بدونم:11:

armin_goooodboy
25-02-2009, 20:21
نمیدونم کی اما یکی از دوستان دیگه هم (تو این انجمن نه) این مشکل رو با g700 داشت
و آخرش گفت چند بار مموری رو جا به جا کرد درست شد
تا اونجا که میدونم اطلاعاتشم نپرید
شما در بیارش چند بار جا بزن ایشالا درست میشه

mohammad_1ta
25-02-2009, 20:44
خوب ببرش گارانتی...!

zidane010
26-02-2009, 11:31
نمیدونم کی اما یکی از دوستان دیگه هم (تو این انجمن نه) این مشکل رو با g700 داشت
و آخرش گفت چند بار مموری رو جا به جا کرد درست شد
تا اونجا که میدونم اطلاعاتشم نپرید
شما در بیارش چند بار جا بزن ایشالا درست میشه
دوست من امتحان کردم درست نشد:46:
به نظر شما میموری چه براندی بگیرم بهتره . یا بجای دو گیگ یک گیگ بگیرم بهتر نیست؟

خوب ببرش گارانتی...!
بردمش میگه باید ببری نمایندگی سونی اریکسون بعد اونجا هم حد اقل سه روز میمونه. منم جایی بلد نیستم اینجا .
ولی میرم خود مغازه میموری فقط عوض میکنم . فقط نمی دونم شاید یه گیگ بردارم بهتر باشه.

mohammad_1ta
26-02-2009, 11:58
دوست من امتحان کردم درست نشد:46:
به نظر شما میموری چه براندی بگیرم بهتره . یا بجای دو گیگ یک گیگ بگیرم بهتر نیست؟

بردمش میگه باید ببری نمایندگی سونی اریکسون بعد اونجا هم حد اقل سه روز میمونه. منم جایی بلد نیستم اینجا .
ولی میرم خود مغازه میموری فقط عوض میکنم . فقط نمی دونم شاید یه گیگ بردارم بهتر باشه.

سونی یا Sandisk بگیر.
زیاد فرقی بین قیمت 1 گیگ و 2 گیگ نمیکنه.... پس بهتره 2 گیگ بگیری :46:

armin_goooodboy
26-02-2009, 12:00
با مموری دیگه جواب میده؟
سعی کردی با رم ریدر مموری رو تست کنی ببینی اونجا جواب میده یا نه؟
مشکل از مموری 2 گیگ بودنش نیست
چون مال خودم هم 2 گیگه
اگه مشکل از مموری باشه از جنس و نوعشه که ممکنه تقلبی بوده
متاسفانه خیلی ها مموری تقلبی به تورشون میخوره

zidane010
26-02-2009, 18:20
سونی یا Sandisk بگیر.
زیاد فرقی بین قیمت 1 گیگ و 2 گیگ نمیکنه.... پس بهتره 2 گیگ بگیری :46:
اره Sandisk میگیرم
قیمتش مهم نیست عزیز . چون رو گرانتی میخام عوضش کنم. فقط گفتم شاید دو گیگ رو موبایل فشار میاره و بخاطر همین کنده میشه و بعضی موقعا هنگ میکنه. چون مگن میموری بزرگ باشه موبایل زیاد هنگ میکنه

با مموری دیگه جواب میده؟
سعی کردی با رم ریدر مموری رو تست کنی ببینی اونجا جواب میده یا نه؟
مشکل از مموری 2 گیگ بودنش نیست
چون مال خودم هم 2 گیگه
اگه مشکل از مموری باشه از جنس و نوعشه که ممکنه تقلبی بوده
متاسفانه خیلی ها مموری تقلبی به تورشون میخوره مموری دیگه امتحان نکردم
اره با رم ریدیر هم روشن نشد
اره تقلیبی هست:41:...
حتی امروز رفتم یه مغازه دیگه پرسیدم موبایل نشونش دادم گفت موبایلت هم تقلبی هست.
و فروشنده بهم گفته بود که گرانتی انترنشنال هست ولی مغازه های دیگه میگفتن فقط گرانتی مالیزی هست.
کسافت رفتم پیشش یکم بهاش کل کل کردم از انجایی که انگلسیم هنوز خوب خوب نشده فقط فحش فارسی بهش دادم:27: کلی هم حال کرد بعدم تشکر کرد.
گفت الان سفارش میدم میموری برات بیارن رو دوشنبه بیا بگیر:41:

mohammad_1ta
26-02-2009, 18:47
اره Sandisk میگیرم
قیمتش مهم نیست عزیز . چون رو گرانتی میخام عوضش کنم. فقط گفتم شاید دو گیگ رو موبایل فشار میاره و بخاطر همین کنده میشه و بعضی موقعا هنگ میکنه. چون مگن میموری بزرگ باشه موبایل زیاد هنگ میکنه
مموری دیگه امتحان نکردم
نه من 2 گیگ سونی دارم، هیچ مشکلی نداره... سرعتش نیومده پایین (روی P1i)
تا 4 گیگ که مشکلی نداره... 8 گیگ هم میشه.

فقط حواست باشه که اصل باشه.! مگرنه اگه 1 گیگ تقلبی هم بندازی روش، سرعت رو میاره پایین :46:

vahid_civil
01-03-2009, 23:50
میگم به نظرتون دست دوم جی 900 رو بخرم تا اگه مشکل داشت زیاد ضرر نکنم ؟
نو الان 272 تومنه !
دست دوم باید 210 باشه. چطوره ؟

hamed1297
02-03-2009, 00:26
به نظر من نـــــه..نو بگیر.البته اگر برات ممکنه.دست 2 اگر مشکل داشته باشه ضرر خالصه.این بود نظر من.

nakhordemast
02-03-2009, 02:34
نو الان 272 تومنه !

با یه دبلیو ظریف ارزون قیمت موافقی؟ تا گوشی های جدید بیاد؟
با اکسپریا چی؟ اگه برات مقدوره الان قیمتش خوبه:46:

vahid_civil
02-03-2009, 18:40
آخه به سیستم یو آی کیو عادت کردم !
برنامه خاصی هم روش نصب نمیکنم. ولی سونی اریکسونن دیگه !
ایکس 1 هم به درد من نمیخوره ! اهل برنامه نصب کردنای زیاد نیستم !
حالا میرم ببینم دست دوم جی 900 گیرم میاد یا نه اصلا ! تا ببینم !
گوشی دبلیو ظریف هم 910 هست مثلا که حرف نداره.(واسه مامانم خریدم!) ولی تفاوت قیمت زیادی با دست دوم جی 900 نباید داشته باشه ! ممنون .

RoYaYeEe_NiIiLi
04-03-2009, 00:08
نو الان 272 تومنه !
از قدیم گفتن :مورچه چیه که کله پاچش چی باشه..اگه قرار باشه نوش مشکل داشته باشه که دیگه باید فاتحه ی دست دومشو بخونی.البته این نظر منه

vahidsport
04-03-2009, 23:59
سه تا سوال

ایا 900 و 700 میتونن فایل های فلش رو از تو فایل منجر بخش کنن؟

این دوتا گوشی اون led که 990 و p1 دارن رو داره؟

دوربین 900 بهتره یا 960؟

eamiri
05-03-2009, 00:33
سه تا سوال

ایا 900 و 700 میتونن فایل های فلش رو از تو فایل منجر بخش کنن؟

این دوتا گوشی اون led که 990 و p1 دارن رو داره؟

دوربین 900 بهتره یا 960؟

1. نه
2. ....
3. 900

vahidsport
05-03-2009, 13:13
همون LED که وقتی SMS یا Miss داشته باشی سبز چشمک میزنه و تو شارژ باشه سبز روشن میشه و باطری کم داشته باشه قرمز چشمک میزنه تو حالت خاموش گوشی رو شارژ کنی قرمز روشن میشه... اون LED

همه میگن دو زار نمی ارزه دوربین 900 چطوریاس؟

میخک5000
05-03-2009, 14:34
سلام
قبلا گفتم كه جي 900 خريدم.حدودا 2 هفته مي شه.ولي وقتي زنگ ميخوره گاهي وقتها آهنگ زنگش به حالت پيش فرض در مياد.چه كار كنم؟؟؟:41:

MehranVB
05-03-2009, 16:22
سلام
قبلا گفتم كه جي 900 خريدم.حدودا 2 هفته مي شه.ولي وقتي زنگ ميخوره گاهي وقتها آهنگ زنگش به حالت پيش فرض در مياد.چه كار كنم؟؟؟:41:

احتمالاً شما آهنگی از مموری انتخاب میکنی، و وقتی مموری رو در بیاری این آهنگ رو دیگه گوشی نمیشناسه و Default خود گوشی پخش میشه.

میخک5000
06-03-2009, 11:57
احتمالاً شما آهنگی از مموری انتخاب میکنی، و وقتی مموری رو در بیاری این آهنگ رو دیگه گوشی نمیشناسه و default خود گوشی پخش میشه.

آهنگ از مموري انتخاب كردم ولي تو اين مدت اصلا مموري رو درنياوردم.

miladddd
07-03-2009, 23:46
سلام دوستان
چند تا سوال در مورد g900 دارم
راستش خيلي چشمو گرفته، حالا موندم اين بهتره يا k850 يا c902 يا LG KE990 يا ...!؟
ميخوام گوشي كه ميگيرم اينجوريا باشه
1- در درجه اول عكس و فيلمش خوب باشه (فيلمشم برام مهمه، فيلمش چجوريه؟) و بعد قابليت پخشش و فرمتايي كه پخش ميكنه
2- قابليت نصب نرم افزارهاي بدرد بخوري مثل ديكشنري هاي قوي رو داشته باشه و اگه سيمبين داشته باشه چه بهتر، كه فقط تو اينا g900 داره
4- شبكه بي سيم , wifi تو ايران به درد ميخوره؟ ميشه ازش استفاده كرد؟ چون اونم فكر كنم فقط g900 داشته باشه، طرز استفاده ازش چجوريه؟
راستي g900 چراغ قوه داره؟

بعد ظاهر و وزنش، خيلي برام مهم نيست، ولي باز بهتره جمع و جور باشه، كه اونم انگار g900 به بقيه سره
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

hamed1297
08-03-2009, 11:41
1- در درجه اول عكس و فيلمش خوب باشه (فيلمشم برام مهمه، فيلمش چجوريه؟) و بعد قابليت پخشش و فرمتايي كه پخش ميكنه
روی فیلمش حساب نکن.ولی فرمتهایی که روی گوشی قابل اجرا هست تقریبا خیلی زیاده.البته با نرم افزارهای پلیر مثل core player.

2- قابليت نصب نرم افزارهاي بدرد بخوري مثل ديكشنري هاي قوي رو داشته باشه و اگه سيمبين داشته باشه چه بهتر، كه فقط تو اينا g900 داره

بله.داره.با تلفظ هم داره.

3 رو ننوشتی.دی...

4- شبكه بي سيم , wifi تو ايران به درد ميخوره؟ ميشه ازش استفاده كرد؟ چون اونم فكر كنم فقط g900 داشته باشه، طرز استفاده ازش چجوريه؟
راستي g900 چراغ قوه داره؟

داره و کاملا به درد بخور./یقیه گوشی ها هم دارن ها./چراغ قوه هم داره.

shahshahani
08-03-2009, 12:09
آهنگ از مموري انتخاب كردم ولي تو اين مدت اصلا مموري رو درنياوردم.

شايد تم گوشيت رو عوض كردي...

miladddd
08-03-2009, 14:14
ممنون حامد جان از راهنماييت
ميتوني مشخصات دقيق كيفيت فيلم برداريشو بدي؟
حالا با توجه به خواسته هاي من كدوم يك از اين k850 يا c902 يا LG KE990 يا همين g900 به كار من ميخوره؟
بازم ممنون

vahidsport
08-03-2009, 14:57
با ارزه پوزش که این گوشی رو اینجا برای دوستمون معرفی می کنم

با اینکه از نوکیا بدم میاد ولی برو 6220Classic نوکیا رو هم نگاه کن ضرر نمیکنی فیلم برداریش عالیه قیمتش هم حدود 200 تومنه فکر کتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamed1297
08-03-2009, 15:19
ممنون حامد جان از راهنماييت
ميتوني مشخصات دقيق كيفيت فيلم برداريشو بدي؟
حالا با توجه به خواسته هاي من كدوم يك از اين k850 يا c902 يا LG KE990 يا همين g900 به كار من ميخوره؟
بازم ممنون
خواهش میکنم.
فیلم برداری :QVGA و 15fps هست.

اگر تاکیدتون روی فیلم برداری هست همونی که جناب وحید خان گفتن:6220Classic

mous3030
08-03-2009, 17:13
چرا نسبت به پي وان قيمت كمتري داره در حاليكه امكانات بيشتر ومحسوس تري داره ؟

miladddd
08-03-2009, 20:52
ممنون از راهنماييتون
يه سوال
من دقيقا نمي دون اين wifi چيه و چكار ميكنه!
ميشه برام توضيح بديد
براي اينترنته، شبكس؟!؟! چيه خلاصه؟

hamed1297
08-03-2009, 21:14
به کمک wifi میتونید به شبکه های بیسیم موجود توی محیط وصل بشید و از اینترنت استفاده کنید.
بعضی مکانها مثل فرودگاه یا نمایشگاه ها به صورت مجانی پیدا میکنید ولی اکثر جاها با پسورد هستن و نمیشه کانکت شد.
چیز خیلی خوب و مفیدی هست به خصوص اگر مفت باشه.دی...

شما هر محلی مشکوک به وجود شبکه وایرلس شدی سرچ میکنی و اگر بود بهش وصل میشی و حالی به حولی.

miladddd
09-03-2009, 16:57
ممنون حامد جان
يعني به درد دانلود با سرعت بالا هم ميخوره؟
نميشه از طريق كامپيوتر يه جوري به گوشي و بعد اينترنت بي سيم وصل شي؟

mrmostafa
09-03-2009, 17:59
آقا منم میخوام برم تو این هفته جی 900 بخرم نمیدونید از کجا بخرم که مطمئن باشه و قیمتش هم پایینترین باشه؟؟؟ البته من تو بخش قیمتهای گوشی دیدم که تا 255 هزار تومن هم تو علائدین بوده. فقط یک وحید گفت که رو پایین بودن قیمت شک کنه روی باطری هست امکان داره باطریشون اصل نباشه اونجا موقع خرید چطوری بفهم باطریش اصل هست یا نه؟؟؟ البته الان چون اقتصاد جهان ریخته بهم گوشی هم فوق العاده ارزون شده. اگه بگین از کجا بخرم ممنون میشم
راستی برنامه های این گوشی رو از کجا بگیریم؟؟ مگه برنامه های 3.3 هستش الان؟؟؟

hamed1297
09-03-2009, 19:39
ممنون حامد جان
يعني به درد دانلود با سرعت بالا هم ميخوره؟
نميشه از طريق كامپيوتر يه جوري به گوشي و بعد اينترنت بي سيم وصل شي؟
خواهش میکنم.
اتفاقا سرعتش خیلی بالاست.
و میشه اینترنت رو روی گوشی share کرد .

vahidsport
09-03-2009, 19:44
شک کنه روی باطری هست امکان داره باطریشون اصل نباشه

من هر وقت که بخوام گوشی بخرم با فروشنده باطریشو همون اول طی میکنم که سالم بده وگرنه پس میدم بهش

راستی G900 چیزی به اسم Hardware Button داره؟ اگه داره کدوم دکمه هست؟

reza1ta2
09-03-2009, 21:31
همون led که وقتی sms یا miss داشته باشی سبز چشمک میزنه و تو شارژ باشه سبز روشن میشه و باطری کم داشته باشه قرمز چشمک میزنه تو حالت خاموش گوشی رو شارژ کنی قرمز روشن میشه... اون led

همه میگن دو زار نمی ارزه دوربین 900 چطوریاس؟

داره بغل جای فیش شارژه
در حد 5 مگا نیست ولی به نظر من از 3 بیشتره

reza1ta2
09-03-2009, 21:35
آقا منم میخوام برم تو این هفته جی 900 بخرم نمیدونید از کجا بخرم که مطمئن باشه و قیمتش هم پایینترین باشه؟؟؟ البته من تو بخش قیمتهای گوشی دیدم که تا 255 هزار تومن هم تو علائدین بوده. فقط یک وحید گفت که رو پایین بودن قیمت شک کنه روی باطری هست امکان داره باطریشون اصل نباشه اونجا موقع خرید چطوری بفهم باطریش اصل هست یا نه؟؟؟ البته الان چون اقتصاد جهان ریخته بهم گوشی هم فوق العاده ارزون شده. اگه بگین از کجا بخرم ممنون میشم

الان شده 250
باتریش باید چینی 950 باشه
توی فروم uiq3 برنامه هاش زیاده

vahidsport
09-03-2009, 23:58
داره بغل جای فیش شارژه
در حد 5 مگا نیست ولی به نظر من از 3 بیشتره

دوربینش از p1 سرتره یا نه؟ من دوربین p1 رو دیدم عالیه هم کنتراستش بالاست و هم مثل 990 خیلی واضح میندازه اینم این طوریه؟

mrmostafa
10-03-2009, 10:08
الان شده 250
باتریش باید چینی 950 باشه
توی فروم uiq3 برنامه هاش زیاده

ممنونم. رفتم گرفتم 261 هزار تومان

nadan1363
10-03-2009, 11:40
سلام لطفا یکی به من بگه که آیا g900 میتونه بدون برنامه جانبی فایلهای آفیس و پی دی اف رو نشون بده یانه؟
با تشکر از کسی که جواب منو میده.

merikh_merikh
10-03-2009, 14:37
روی فیلمش حساب نکن.ولی فرمتهایی که روی گوشی قابل اجرا هست تقریبا خیلی زیاده.البته با نرم افزارهای پلیر مثل core player.

بله.داره.با تلفظ هم داره.

3 رو ننوشتی.دی...

داره و کاملا به درد بخور./یقیه گوشی ها هم دارن ها./چراغ قوه هم داره.
سلام.
حامد جان این دیکشنری با تلفظ جریانش چیه؟
من خیلی دنبال چنین چیزی بودم ولی هنوز پیدا نکردم.
در واقع دوست دارم فارسی به انگلیسی باشه.
اگه هست میشه لینکشو برام بزارین.
خیلی ممنون

merikh_merikh
10-03-2009, 14:38
دوربینش از p1 سرتره یا نه؟ من دوربین p1 رو دیدم عالیه هم کنتراستش بالاست و هم مثل 990 خیلی واضح میندازه اینم این طوریه؟
دوربین جی900 درسته که در حد 5 نیست ولی از 3بالاتره و عکس های خوب و با کیفیتی هم میگیره و جایی برای شکایت هم نداره.....

sirvandx
10-03-2009, 14:44
g900 خروجی tv داره ؟

hamed1297
10-03-2009, 15:02
سلام.
حامد جان این دیکشنری با تلفظ جریانش چیه؟
من خیلی دنبال چنین چیزی بودم ولی هنوز پیدا نکردم.
در واقع دوست دارم فارسی به انگلیسی باشه.
اگه هست میشه لینکشو برام بزارین.
خیلی ممنون

موجود هست توی بخش نرم افزار:
به نام sloved

کل تاپیک دیکشنری هست.

milad_Z
10-03-2009, 17:37
سلام دوستان ...این جی 900 من یه خورده غیر عادی شده ...یعنی بود ..ببینین تو قسمت مدیا پلیر که میرم برای بعضی از آهنگا به جای اینکه عکس مثلا آلبوم رو نشون بده میره یه عکس که سایزش کوچیک هست رو از توی یه فولدری پیدا میکنه و به جای اون نشون میده...الان عکس دوستمو که فوت کرده بودو به جای عکس آلبوم نشون میده...کسی میدونه چرا اینجوریه؟یه چیز دیگه اینکه اصلا نمی تونم فارسی بنویسم باهاش مگر اینکه تو قسمت تشخیص دست خط فارسی بنویسم و آخرین چیز اینکه یه عالمه فریم عکس و عکس برای ویرایش عکس داره ولی قسمتی رو نداره که مثلا بشه توش عکس با فریم انداخت .قضیه چه جوریاس؟

vahidsport
10-03-2009, 20:04
من با برنامه ی PowerMP3 موزیک گوشی میدم اونم از همون اول این طوری بود و مدیا پلیر گوشیم هم همین مشکل رو دار(990)

vahidsport
10-03-2009, 20:06
این بازی رو من رو P1 نصب کردم و تیکه تیکه اجرا میکرد ولی رو 990 نصب کردم فقط اول بازی کم اورد بعد درست شد رو K850 و N95 هم بدونه مشکل اجرا شد

اونایی که G900 دارن نصب کنن و بگن چه طوری بود

اسم بازی Juiced هستش و جاواست

mrmostafa
10-03-2009, 20:53
آقا من امروز یدونه جی 900 خریدم وارد منو اینا میشم کند هستش؟؟؟ فروشنده گفت باید بزاری ایستال بشه خودش روشن کرد لود شد بعد خاموش روشن کردم لود میشه چیزی نداره بخواد اینستال بشه ولی نمیدونم چرا کند هستش؟؟؟ یخورده گیر مانند میموه بعضد مقتها. در ضمن گفت زبان فارسی داره فقط زبان English Uk داره. ممنون میشم راهنمایی کنید. چطوری فارسی میشه باید برم فلش کنن؟؟؟ الان با نرم افزار آپدیت سونی اریکسون میشه آپدیتش کرد؟؟؟

سی دی گوشی زبان فارسی داره برای نصب اینا فارس همه چی ولی خود گوشی زبان فارسی نداره
راستی گوشی C902 تنطیم فضای اس ام اس در فون و مموری داره این که سیمبین داره چطور تنظیم ذخیره اس ام اس در گوشی یا فون نداره ؟؟؟

آقا پروفایل زنگ نداره برای انتخاب زنگ و اس ام اس با پروفایل های مختلفن؟؟ من که پیدا نکردم. با سیمبین بودنش امکانات انجوریش که کم هستش؟؟

به my phone explorer 1.7.2 وصل کردم میشناسه ولی موقع refresh این خطا رو میده: (فقط دفترچه تلفن سیم کارت رو میخونه نه گوشی

mrmostafa
10-03-2009, 23:05
اقا من سی دی رو نصب کردم بعد برنامه رو باز میکنم فایل منیجر رو میزنم عکس گوشی زده یه ضبدر روش نوشته گوشی وصل نیستش ولی قسمت برنامه جادویی شناخت نمیدونم چیکار کنم وصل نمیشه نمیتونم هیچ فایلی بریزم داخلش مموری کارت هم نداره بریزم رو مموری ب اید بگیرم بعدا. ممنون میشم ر اهنمایی کنید چرا ب رنامه خودش هم وصل نمیشه

قسمت تعيين زنگ آلارم 3 تا بيشتر نداره سامسونگ خوبي كه داره هر چقدر بخواي ميتوني بسازي. بعد پروفايل هم نداره براي تعيين زنگ اينا مثل نوكيا. حالا سي دي رو نصب كردم هركاري ميكنم گوشي وصل نميشه نميدونم مشكل چيه. قسمت router schonyrice ايناش يوزر و پسورد و ادرس و اينا ميخواد نميدونم چطوريه حالا تو كلوپش نوشتم كمكم كنن. به my phone explorer هم وصل ميشه ولي قسمت سيمبين ميگه خوانده نميشه فقط شماره هاي سيم رو ميخونه فون مموري رو نمياره چيزي بريزم يا نصب كنم موندم خلاصه

nakhordemast
12-03-2009, 00:44
سلام بکس از جی هاتون چه خبر؟

mrmostafa
12-03-2009, 00:52
کسی نیست جواب من رو لده فوریه گیر کردم

Hamid..God
12-03-2009, 10:00
سلام این تاپیک برا انتخواب بهترین گوشی سال از نظر کاربران p30w هست که X1 هم توش حضور داره

کد:
محض اطلاع تا این لحظه X1 با یک رای کمتر از n96 در مقام دوم قرار داره

اینم تاپیک بهترین برندموبایل
کد:
سونی اریکسون با 4 رای بعد از نوکیا در مقام دومه

کلا دوستان یه سری نظر سنجی راه انداختن که می تونید تو قسمت نقد و برسی گوشی ببینینش و توش شرکت کنین

از دوستان می خوام برا بهتر شدن نتیجه تو این نظر سنجی شرکت کنین

ehsannet9003
12-03-2009, 16:53
با سلام من گوشی p990 دارم و قصد دارم که اون رو بفروشم و یک جی 900 بخرم
میشه بگید چه جور گوشی است عرزش داره یا نه
دوربینش چه جور عکاسی و فیلم برداری ....از عکاسی پی 990 که خیلی راضی هستم
باتریش .. نرم افزار ... و فارسی میشه تایپ کرد یا نه و ماکروش چه جوره.صداش چه جور

nakhordemast
13-03-2009, 01:00
با سلام من گوشی p990 دارم و قصد دارم که اون رو بفروشم و یک جی 900 بخرم
میشه بگید چه جور گوشی است عرزش داره یا نه
دوربینش چه جور عکاسی و فیلم برداری ....از عکاسی پی 990 که خیلی راضی هستم
باتریش .. نرم افزار ... و فارسی میشه تایپ کرد یا نه و ماکروش چه جوره.صداش چه جور

والا عرضش که خیلی کمتر از 990 هه ولی طولشون تقریبا یکیه.:31:
من جی700 گرفتم305 تومن اون اول که اومده بود . قبلشم 990 داشتم. صد ها بار راضی ترم تا 990. از همه جهات.

amir_sa
13-03-2009, 01:54
والا عرضش که خیلی کمتر از 990 هه ولی طولشون تقریبا یکیه.:31:
من جی700 گرفتم305 تومن اون اول که اومده بود . قبلشم 990 داشتم. صد ها بار راضی ترم تا 990. از همه جهات.
چند تا دليل از اين صدها رو بگو ، خدا رو چه ديدي شايد ما هم گوشي رو عوض كرديم :46:

mrmostafa
13-03-2009, 09:10
آقا مشکل من حل شد تا شما جواب بدین :5: :11:

ehsannet9003
13-03-2009, 21:22
چند تا دليل از اين صدها رو بگو ، خدا رو چه ديدي شايد ما هم گوشي رو عوض كرديم :46:
من هم همین رو میگم
چیز قابل توجه چه داره؟
راستی میگن سیستم عاملشون از رده خارج شده . باعث نمی شه که دیگه واسش برنامه نزنند
و هک هم میشه یانه
و در اخر ساخت کجاست؟
ودر اخرتر می تونی چند عکس از کیفیت دوربینش واسمون بزارید و ماکروش که خیلی برام مهمه

hamed1297
13-03-2009, 21:40
سیستم عامل از زمانی که از رده خارج شد دیگه برنامه درست حسابی براش نیومد.به جز 2-3 مورد.
هک میشه.
ساخت چین.
نمونه عکسش قبلا گذاشتن.در حد 5 خیلی خوب نیست ولی خوب...

ehsannet9003
13-03-2009, 22:21
من خیلی از کیفیت عکسهاش رو گرفتم و هیچ کدوم بدرد نمی خورد.من که هرچه گرفتم از پی 990 خیلی بی کیفیت تر بود
کسی در مورد فیلمش چیزی نمی دونه که چه سایزی فبلم میگیره
من فقط میدونم 30فریم فیلم می گیره
حالا نمی دونم پی 990 رو بفروشم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamed1297
13-03-2009, 23:16
15 فریم هست.سایزش هم qvga.
بیشتر بررسی کن.

vahidsport
14-03-2009, 00:59
سیستم عامل از زمانی که از رده خارج شد دیگه برنامه درست حسابی براش نیومد.به جز 2-3 مورد.

واقعا سیستم عامل UIQ3 از رده خارج شده؟ گوشی با این سیستم عامل تولید نمیشه دیگه؟جایگزینش چیه؟ همونیه که رو Idou هستش اونه؟

nakhordemast
14-03-2009, 04:14

عزیزم من گفتم صدها بار راضی ترم. نگفتم که به صدها دلیل راضی ترم که...!!!
با این حال برای من اینها مهم اند: سایز جمع و جورش. خوش دست بودنش. صدای خوبش. سرعت زیادش. منو ها و اینترفیس بهترش. داشتن دی پد. کاربری راحتش . کنتراست و درخشندگی عکس هاش(قبلش990 داشتم. حالا یا 990 من خیلی بد عکس مینداخته یا این خیلی خوب میندازه. به هر حال از 990 ام عکساش بهتره. خیلی هم بهتره) و چیزای دیگه...:27:

shahshahani
14-03-2009, 12:06
واقعا سیستم عامل uiq3 از رده خارج شده؟ گوشی با این سیستم عامل تولید نمیشه دیگه؟جایگزینش چیه؟ همونیه که رو idou هستش اونه؟

بععععععلههههه.... متاسفانه باید با سیستم عامل دوست داشتنی و کارامد uiq خداحافظی کرد.

shahshahani
14-03-2009, 12:10
عزیزم من گفتم صدها بار راضی ترم. نگفتم که به صدها دلیل راضی ترم که...!!!
با این حال برای من اینها مهم اند: سایز جمع و جورش. خوش دست بودنش. صدای خوبش. سرعت زیادش. منو ها و اینترفیس بهترش. داشتن دی پد. کاربری راحتش . کنتراست و درخشندگی عکس هاش(قبلش990 داشتم. حالا یا 990 من خیلی بد عکس مینداخته یا این خیلی خوب میندازه. به هر حال از 990 ام عکساش بهتره. خیلی هم بهتره) و چیزای دیگه...:27:

یعنی p990 اینهمه مشکل داره و ما بی خبریم؟؟؟ :31:
حالا خوبه از دست تاچ گوشیت می نالی و الا حتما الان داشتی جای آمون اونو میپرستیدی... :31::16:
به نظر من این قدر ها هم که تو میگی فرقشون نیست...

RoYaYeEe_NiIiLi
14-03-2009, 15:33
میشه یکی به من بگه چرا tag بعضی از عکس هام تغیر نمی کنه؟؟؟
اونایی که g900 دارن(به جر آقا آرمین..چون ایشون گفتن که چیزی نمی دونن)می دونن که چرا بعضی از عکس های من می رن تو pictures و بعضی هاش می رن تو camera phone ?در صورتی که اون عکس هایی که فقط با گوشی گرفته شدن باید برن تو camera phone..در ضمن tag اونهایی که توی pictures هستن تغییر نمی کنن:13::13::13::13::19::19::19::19:

amir_sa
14-03-2009, 16:04
بععععععلههههه.... متاسفانه باید با سیستم عامل دوست داشتنی و کارامد uiq خداحافظی کرد.
كجاي اين uiq كارآمد و دوست داشتنيه ؟
سيستم عامل گوشي ها داره ميره سمته ويندوز موبايل و لينوكس و os ، اون گوشي هاي الكي رو هم كه جاوا ميزنند همچنان

hamed1297
14-03-2009, 16:33
امیر جان حرف شما درست ولی به نظرم همین UIQ3 از لحاظ سرعت خیلی بهتر از سیمبین روی گوشی های نوکیا که قبل از N73 بودن هست.و البته خود N73.
که البته بعد از اون cpu , .. عوض شد که سرعت بالا رفت.

nakhordemast
15-03-2009, 01:51
یعنی p990 اینهمه مشکل داره و ما بی خبریم؟؟؟ :31:
حالا خوبه از دست تاچ گوشیت می نالی و الا حتما الان داشتی جای آمون اونو میپرستیدی... :31::16:
به نظر من این قدر ها هم که تو میگی فرقشون نیست...

من احتمال میدم خراب شدن تاچش به دلیل این باشه که گوشیمو باز کردم. حتما یه جاش اشتباه کردم. شاید هم دلیل دیگه ای داشته. به هر حال الان تاچش خرابه ولی انگار نه انگار که اصلا تاچ بوده. فرض کن 990 یه پ1 تاچش خراب شه. باید بندازیش دور. من نظر خودمو گفتم مثلا واسه من که سایز گوشی خیلی مهم بود که این الان خیلی خوبه.

ehsannet9003
15-03-2009, 02:46
كجاي اين uiq كارآمد و دوست داشتنيه ؟
سيستم عامل گوشي ها داره ميره سمته ويندوز موبايل و لينوكس و os ، اون گوشي هاي الكي رو هم كه جاوا ميزنند همچنان
بابا دلت میاد هیچ چیز uiq نمیشه از همه لحاظ با حال می باشد تازه این هم تو اون زمان

ehsannet9003
15-03-2009, 02:50
15 فریم هست.سایزش هم qvga.
بیشتر بررسی کن.
داخل موبایل ری وی یو که ن.شنه 30 فریم

mrmostafa
15-03-2009, 12:36
والا من که با همه سیستم عامل ها کار کردم الان G900 هم با پاکت پی سی هایی که داشتم فرقی نداره راحت هستش و امکاناتش خوبهو ویندوز موبایل مگه چی داره همش نرم افزار هستش که UIQ داره. فقط برنامه های ویندوز متنوع تر هستش. گوشی Iphone با اون عظمتش باهاش کار کردم فقط باید باهاش بازی کنی چون گوشی کلا سنسور هستش بازی های جالبی داره و از نظر امکانات کاربردی از سونی اریکسون ضعیف تر بود تو بعضی بخشهاش پس گوشی کامل وجود نداره. الان دوستمم داره هیچ کاری نمیکنه یا بازی میکنه یا حرف میزنه دفترچه تلفنش ضعف داره و غیره. شما از یه گوشی انتظار دارید براتون کامپیوتر باشه - دوربین حرفه ای عکاسی باشه - دوربین فیلمبرداری حرفه ای باشه- ظبط خبرنگاری باشه و غیره همچین چیزی که امکان نداره . اگر هچین چیزی بسازن همه بازار الکترونیک تخته میشه. خود من بارها میگفتم چرا یه گوشی کامل نمیزنه سونی اریکسون بعد گفتن بقیه فروش نمیره گفتم خوب با کمپانی های دیگه باید اینجوری رقابت کرد کسی سراغ گوشی های دیگه نره در زمینه مدل های خودش هم ببینه از کدوم استقبال میشه اون رو تولید کنه. در حال حاضر که اینجوریه

حالا UIQ چرا تعطیل شد؟؟ به چه دلیل؟؟؟ گوشی های جاواش رو تعطیل میکرد بهتر بود تا UIQ

hamed1297
15-03-2009, 14:07
حالا UIQ چرا تعطیل شد؟؟ به چه دلیل؟؟؟ گوشی های جاواش رو تعطیل میکرد بهتر بود تا UIQ
علت تعطیلش رو نمیدونم ولی گوشی های جاوا که خیلی خوبن.واسه درصد بالایی از کاربرها بهتره.
به جای uiq هم سیمبین جدید میاد.

mrmostafa
15-03-2009, 19:59
حداقل کاش قابلیت چینج سیستم عامل رو روی Uiq ها میذاشت میدونستن میخوان این کار رو کنن. البته الان گوشی 2009 که به اسم Idiou داده Simbyan OS هستش

1- گوشی G900 تشخیص دست نوشته هم داره چطوری باید فعال بشه؟؟ این مزیت کجا استفاده میشه چه کارایی دقیق داره؟؟؟

2- برای آپدیت چیکار کنم ؟؟

3- برای تایپ فارسی داخل create sms میرم میزنم بعد کیبورد رو میزنم میادش یه فلش سمت چپ داره میزنم دو تا گزینه میاره Text options و Setup روی setup که میرم کلی زبان میاره داخل زبان ها فارسی هم داره که میزنم بعد اس ام اس فارسی میزنم بعد نمیشه کاری کرد دائمی رو کیبورد باشه انگلیسی و فارسی؟؟؟؟

4- برای فارسی کردن زبان خود گوشی چیکار باید کرد؟!!!

5- Shourtcut های دسکتاپ رو نمیشه حذف کرد و آیکون های برنامه هایی که میخواهیم بزاریم.

6- چپ و راست و بالا و پایین جئوستیک رو چطوری باید تعریف کنیم بهش؟؟ چون پایین میزنم دفتر تلفن باز میشه

h_kouhnavard
15-03-2009, 20:48
سلام
من تازه g900 خریدم، ولی uiq به چه دردی میخوره که 4 تا برنامه و بازی درست و حسابی نداره؟؟!!

nakhordemast
15-03-2009, 21:20
علت تعطیلش رو نمیدونم ولی گوشی های جاوا که خیلی خوبن.واسه درصد بالایی از کاربرها بهتره.
به جای uiq هم سیمبین جدید میاد.
به گفته سونی اریکسون علت توقف ساخت گوشی های یو آی کیو عدم حمایت برنامه نویس ها در زمینه یو آی کیو بوده.

MehranVB
15-03-2009, 21:41
گوشی G900 تشخیص دست نوشته هم داره چطوری باید فعال بشه؟؟ این مزیت کجا استفاده میشه چه کارایی دقیق داره؟؟؟
بله داره و خودش به صورت دیفالت فعاله. مثلاً موقع Message فرستادن میتونی حرفا رو بنویسی و گوشی خودش تشخیص میده. البته زیاد قوی نیست و نقصهای زیادی داره، مثلاً حرف به حرف باید بنویسی، یا گاهی اوقات نمیتونه درست تشخیص بده...

برای فارسی کردن زبان خود گوشی چیکار باید کرد؟!!!
از قسمت Language در Control Panel.

MehranVB
15-03-2009, 21:43
سلام
من تازه g900 خریدم، ولی uiq به چه دردی میخوره که 4 تا برنامه و بازی درست و حسابی نداره؟؟!!
مثلاً چه برنامه ای؟

hamed1297
15-03-2009, 23:15
خدا بده برکت.کم هم نیستن برنامه هاش:

mrmostafa
15-03-2009, 23:46
بله داره و خودش به صورت دیفالت فعاله. مثلاً موقع Message فرستادن میتونی حرفا رو بنویسی و گوشی خودش تشخیص میده. البته زیاد قوی نیست و نقصهای زیادی داره، مثلاً حرف به حرف باید بنویسی، یا گاهی اوقات نمیتونه درست تشخیص بده...

از قسمت Language در Control Panel.

منظورتون کجاست؟؟؟؟ من به این مسیر میرم:
Menu - setting - general - select language فقط زبان English uk داره.

MehranVB
16-03-2009, 10:01
منظورتون کجاست؟؟؟؟ من به این مسیر میرم:
Menu - setting - general - select language فقط زبان English uk داره.
اگه گوشیتون زبان فارسی رو ساپورت کنه باید Farsi هم توی گزینه ها باشه. احتمالاً گوشیتون فارسی نیست!

mrmostafa
16-03-2009, 16:54
اس ام اس فارسی مینویسم تمام حروف رو داره ولی زبان فارسی داخل language گوشی نداره داخل زبان های اس ام اس داره

hamed1297
16-03-2009, 19:50
اس ام اس فارسی مینویسم تمام حروف رو داره ولی زبان فارسی داخل language گوشی نداره داخل زبان های اس ام اس داره
پک فارسی رو از قسمت ساپورت سایت سونی اریکسون بگیرید.اگر عجله نداری براتون میگذارم.

بدین وسیله ادیت میشود.بفرمایید:

iran_teh_1378
17-03-2009, 14:15
سلام عزیزان من کاربر جدید هستم سوالی داشتم
g900 تو سایت اریکسون رنگ قهوه ای سوخته زده داره ولی تو بازار هم رنگ دودی و هم قهوه ای سوخته داره کدوم رنگ اصل؟
g900 مثل نوکیا کیبورد عربی هم داره اگه داره بدون کیبورد عربی اصل یا با کیبورد عربی؟

mrmostafa
17-03-2009, 17:47
این سایت سونی اریکسون هم بهم یاد به قسمت ساپورت چطوری بگیرم من چند سری رفتم شنیده بودم داره ولی گیر نیاوردم جز نرم افزار آپدیت رو .
ممنون از راهنماییت

mohammad_1ta
17-03-2009, 17:57
این سایت سونی اریکسون هم بهم یاد به قسمت ساپورت چطوری بگیرم من چند سری رفتم شنیده بودم داره ولی گیر نیاوردم جز نرم افزار آپدیت رو .
ممنون از راهنماییت

ساپورتش توی این صفحست:

من که قبلاً رفته بودم، چندین نوع ساپورت داشت.
ایمیل - تلفن - چت آنلاین...

ایمیل و چت آنلاینش رو قبلاً تست کردم... خیلی خوب به سوالاتتون پاسخ میدن :46:

nakhordemast
17-03-2009, 20:52
میبینم که همه دنبال جی900 هستن و تا یکی دو ماه دیگه از 990پ هم خز و خیل تر میشه :دی
حال میکنم که از گوشی من(جی700 ) تک تر پیدا نمیشه هیشکی ازش نداره همه براشون جالبه و تازگی داره.( بعد از این همه وقت)

استبداد
17-03-2009, 23:41
میبینم که همه دنبال جی900 هستن و تا یکی دو ماه دیگه از 990پ هم خز و خیل تر میشه :دی
حال میکنم که از گوشی من(جی700 ) تک تر پیدا نمیشه هیشکی ازش نداره همه براشون جالبه و تازگی داره.( بعد از این همه وقت)
نشون میده ملت دوربین گوشی براشون خیلی خیلی فاکتور مهمی
چون تفاوت عمده ی دیگه ندارن

vahid_civil
18-03-2009, 00:24

و البته وایرلس و لرزش گیر فکر کنم !

ehsannet9003
18-03-2009, 00:26
اخه موشکل این که کیفیت دوربین جی 900 اصلا خوب نیست تا اونجایی که من دیدم

استبداد
18-03-2009, 10:27
اخه موشکل این که کیفیت دوربین جی 900 اصلا خوب نیست تا اونجایی که من دیدم
آره
ولی وقتی میخره همین که اسمش 5 باشه

و بقیه بگن"دوریسن گوشیت 5 ؟"
کافیه

nakhordemast
18-03-2009, 10:29
تفاوت اصلیشون توی وایرلسه و دوربین. دوربین 900 هم که زر میزنه 5 باشه. به نظرم کیفیت عکسای من بهتر از 900 باشه. به هر حال همه چیزش خوبه فقط این تاچم که خراب شده اذیت میکنه.
)))

milad_Z
18-03-2009, 10:35
گوشی من یه مشکلی پیدا کرده...یهو از یه روزی به بعد بعضی وقتها که از قفل درش میارم رنگ صفحه خیلی بد رنگ و پر رنگ میشه و باید بذارم صفحه دوباره خاموش شه بعد دوباره از قفل درش بیارم تا رنگا درست شه.بعضی وقتها هم یهو خودش خاموش میشه و یا هی تند تند هنگ میکنه ...ریستش هم کردم درست نشد

milad_Z
18-03-2009, 11:01
حالا هی ری استارت میشه و میگه the phone has restarted in order to improve performance

RoYaYeEe_NiIiLi
18-03-2009, 11:46
درسته که دوربین g900 در حد 5 نیست ولی به من که میریزم تو کامپیوتر مثل موبایل های دیگه کیفیتش ضایع نمی شه...و در ضمن اینکه دوستانی که عکس هایی از g900 گذاشتن،به نظرم اونقدر هم بد نیست که آدم ازش زده بشه..
من خودم شخصا چون در خریدنش عجله کردم و تقریبا از اولین نفرهایی بودم که خریدمش برای همین ازش ناراضی بودم...و عکس های بدی می ندازه،چون از اول محافظ لنزش مشکل داشته...به نظر من یکی که فعلا توی موبایل های سونی چیزی مثل g900 نیومده تو بازار که تقریبا همه ی نیازهای ما رو برطرف کنه:46:

RoYaYeEe_NiIiLi
18-03-2009, 13:15
بچه ها می گم تا حالا کسی محافظ لنزشو عوض کرده؟؟یا اصلا می شه ببریم جایی عوضش کنیم؟می دونم خنده داره و لی من محافظ لنزم خش داره...نمی دونم باید چی کارش کنم....توی این کارگاه ها محافظ دارن که من ببرم عوضش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محافظ دوربین موبایلمو ور داشتم...عکس گرفتم...اینطوری شد

اینم بعد اینکه محافظ رو گذاشتم...من که تفاوت احساس می کنم...شما چه طور؟:13:

mrmostafa
18-03-2009, 17:28
منم از G900 راضی هستم همه امکانات داره با این قیمت. فقط اسپیکرش رو باید بالا میزاشتن نه پایین. در ضمن صدای سری W خیلی قشنگ و بیس دار هستش که نوشته بود صداش از سری W هست واقعا بلند هستش ولی احساس میکنم رو بعضی موزیک ها خس کمی داره من درپوش رو باز میکنم که باطری هستش یه مربع شکل بودش که یه تلق داشت بعد فهمیدم اسپیکرش هست. این W902 هم خیلی از قیافش خوشم اومد اونم فقط دوربین 5 داره همین صداش هم باید خوب باشه.

ایراد کلی گوشی ها اینه که از جنسی نمیسازن که گرد و خاک رو به خودش نگیره من الا گوشی رو تازه خریدم میزارم جیبم در میارم کلی گرد و خاک به خودش گرفته با اونکه جیبم تمیزه بعد لنزش دوربینش گرد داره هرکاری میکنی نمیره سریع میره تو خوردش فقط گوشی Iphone دیدم که اصلا لنزش همیشه تمیز هستش و زیاد به خودش غبار نمیگیره. این مشکل رو در گوشی ها حل کنن خوبه خود گرد و غبار پدر گوشی رو در میاره الانم که همه جا پره.

mrmostafa
18-03-2009, 17:42
چرا امکان منشی رو ندارن سیمبین هم گذاشته این امکان رو نداره این کمپانی های گوشی هم نمیدونیم اگه واقعا میخوان رقابت کنن و جلب رضایت مشتری و خواسته های مشتری مهم هست چرا اهمیت نمیدن . من که دیگه انتظاری از گوشی ندارم خسته شدم اینقدر گوشی ب ازی کردم آخر هم یه گوشی کامل پیدا نکردم.
گوشی سامسونگ داشتم عکس رو هرچی باشه فیت صفحه نمایش می کنه ولی الان g900 دارم عکس رو محدود میکنه انتخاب میکنه میندازه رو صفحه نمایش عکس نصفه میشه اینجوری به چه درد میخوره مثلا همچین مسئله ای رو هم حلش نکردن

vahidsport
18-03-2009, 17:47
محافظ دوربین موبایلمو ور داشتم...عکس گرفتم...اینطوری شد

قضیه این محافظ چیه کجای دوربینه؟

این عکساکه خوبه کنتراستش خوبه

hamed1297
18-03-2009, 17:55
حالا هی ری استارت میشه و میگه the phone has restarted in order to improve performance
برنامه خاصی جدیدا نصب نکردید؟این پیغام رو زمانی میده که گوشی از لحاظ مموری کم بیاره یا یه برنامه مشکل داشته باشه.

mrmostafa
18-03-2009, 18:09
بچه ها من کلا زبان فارسی به گوشی اضافه کردم زبان کل گوشی فارسی شده چه حالی مدیه :46:

RoYaYeEe_NiIiLi
18-03-2009, 18:11
قضیه این محافظ چیه کجای دوربینه؟

این عکساکه خوبه کنتراستش خوبه
والا قضیش اینه که محافظ لنز من زیرش خش بر داشته...منم اون قسمت مشکی ای که رو لنز بود بازش کردم...بعد عکس گرفتم که شد عکس اولی
بعد که اون قسمت مشکی که محافظه روشه گذاشتم و عکس گرفتم شد عکی دومی...
بعد فهمیدم علت اینکه عکس هام و تار میگیرم مال اینه که محافظ لنزش در اصل که خریده بودم خراب بود...بعد الان من نمی دونم چی کار کنم....نمی دونم که می تونم ببرم تعمیرگاه و بگم که یه محافظ دیگه بذارن واسم یا نه؟

vahidsport
18-03-2009, 18:47
از من به تو نصیهت گوشیت رو نده دست تعمیر کار چون ایرد خفنی نداره گوشیت برو همون قطعه رو خودت بخر و جا بزن خیلی بهتر به این تعمییر کار ها اعتماد نکن من یبار اعتماد کردم به جای 2 تومن ازم 25 تومن گرفت

تو علائدین حتما پیدا میکنی دیگه از تعویض دوربین که بدتر نیست من خودم عوض کردم

RoYaYeEe_NiIiLi
18-03-2009, 18:49
ممنون از راهنمایی....ولی من از کجا بدونم که اون قطعه ای که بهم می دن اصله یا تقلبیه؟

vahidsport
18-03-2009, 21:31
من نمیتونم بگم تقلبی کدومه واصلی کدومه چون نه ادم این کار هستم ونه میتونم تشخیص بدم من موقعی که می خواستم دوربین بخرم کل علائدین رو زیرو کردم تا یه نفر درست بهم جواب داد و از همون جا گرفتم الان هم مشکلی نداره قیمت دوربین رو از 10-45 بهم قیمت دادم و من 12 خریدم باید بگردی

باید بگردی و از حرف های فروشندها نتیجه گیری کنی به غیر از این راه دیگه ای نداری اگه اشنا نداشته باشی

eamiri
19-03-2009, 00:47
سلام پیشاپیش سال نو مبارک حیف که من دوربین ندارم سال تحویل عکس و فیلم بگیرم . راستی کسی نمیدونه تو شیراز دوربین 900 کجا گیر میاد ؟
یه سوال دیگه آیا هک و روشی هست که وقتی مسیج زدی گوشی موقع دلیوری صدا نده ؟

hamed1297
19-03-2009, 12:47
سلام پیشاپیش سال نو مبارک حیف که من دوربین ندارم سال تحویل عکس و فیلم بگیرم . راستی کسی نمیدونه تو شیراز دوربین 900 کجا گیر میاد ؟
یه سوال دیگه آیا هک و روشی هست که وقتی مسیج زدی گوشی موقع دلیوری صدا نده ؟
شیراز توی فرعی های مشیر فاطمی.به طرف معدل.همونجا که آبادانی ها مراسم سینه زنی دارن ها.اونجا یه مغزاه بزرگ لوازم جانبی هست.pmn,pmc... همچین چیزی اسمش هست.

میخک5000
19-03-2009, 20:17
سلام
سال 88 مبارك

وقتي از قسمت : تنظيمات==> عمومي ==> فرمت Memorry Stick را دنبال كنيم آيا منظور فرمت مموري كارت مي باشد؟
يعني برنامه هاي نصب شده مثل pdf و فارسي نويسي پاك نمي شوند؟؟
تشكر

ehsannet9003
19-03-2009, 23:23
آره
ولی وقتی میخره همین که اسمش 5 باشه

و بقیه بگن"دوریسن گوشیت 5 ؟"
کافیه
دست درد نکنه بابا ولی من دنبال این کلاسها نیستم و می خوام گوشی که میخرم راضی باشم نه اینکه سری بفروشمش

vahid_civil
19-03-2009, 23:32
سلام
سال 88 مبارك

وقتي از قسمت : تنظيمات==> عمومي ==> فرمت memorry stick را دنبال كنيم آيا منظور فرمت مموري كارت مي باشد؟
يعني برنامه هاي نصب شده مثل pdf و فارسي نويسي پاك نمي شوند؟؟
تشكر

همچنین
اگه برنامه هاتون روی خود فون یعنی روی خود گوشی نصب شده باشه پاک نمیشه.
این همون فرمت مموری کارته

mrmostafa
21-03-2009, 15:39
اقا آیکون های تو دسکتاپ رو نمیشه تغییر داد؟؟؟ تو گوشی های جاوا باز امکاناتش رو میزاده هرچی خودت بخوای بزاری
عکس رو فیت دسکتاپ نمیکنه گوشی سامسونگ با اون که جالب نیست هر عکسی و انتخاب میکنی بکگراند کامل میندازه روی صفحه ولی این اینجوری نیست.
زبان فارسی ریختم کلا زبان گوشی فارسی شد داخل اس ام اس میرم میخوام مسیج بزنم فارسی هست تو گوشی های جاوا با کلید مربع تغییر زبان میداد ولی این اینجوری نیستش مجبورم با کیبور مجازیش بنویسم. راه حلی هست با کیبورد خود گوشی انگلیسی نوشت؟؟

hamed1297
21-03-2009, 16:52
چرا میشه.منظورتون اون 5 تا ایکون پایین هست؟:

mrmostafa
21-03-2009, 23:17
امروز اومدم برم قسمت Unistall یه برنامه روحذف کنم روی Unistall کلیک میکنم این پیغام ر میده Not Found چرا اینطوری شده؟؟ مگه سیستمی نیستش؟؟ بعد Continue رو میزنم پیغام
Application:
Application installer
Reason code:
kern-exec
reason numbe:
3
دوباره که Continue رو میزنم بسته میشه پیغام همین. این مشکل از چیه؟؟؟ چکار نم؟؟ دیگه هیج جور دیگه نمیش نرم افزار رو پاک کرد.

mohammad_1ta
21-03-2009, 23:49
امروز اومدم برم قسمت Unistall یه برنامه روحذف کنم روی Unistall کلیک میکنم این پیغام ر میده Not Found چرا اینطوری شده؟؟ مگه سیستمی نیستش؟؟ بعد Continue رو میزنم پیغام
Application:
Application installer
Reason code:
kern-exec
reason numbe:
3
دوباره که Continue رو میزنم بسته میشه پیغام همین. این مشکل از چیه؟؟؟ چکار نم؟؟ دیگه هیج جور دیگه نمیش نرم افزار رو پاک کرد.

یه راه برای پاک کردن هست که یکم باید وارد باشین :31:

باید اول گوشیتون رو هک کرده باشین و بعدش با نرم افزار X-plorer برین تو فولدر C:/Resource/Apps و اسم اون برنامه ی اینستال شده رو پیدا و پاک کنین.
بعد به فولدر C:/Private برین و دونه دونه فولدرهارو باز کنین و به دنبال اون برنامه ای که نصب کردین بگردین و فولدرش رو پاک کنین.

mrmostafa
23-03-2009, 11:03
من نمیدونم چرا خود به خود موزیک های که برای زنگ و اس ام اس انتخاب میکنم عوض میشه. ساعت گوشی رو خاموش کردم ولی صبح ها هی زنگ میزنه موندم گوشی جن زده شده. اس ام اس هم deliveri میادش موزیک همون اس ام اس رو میزنه فکر میکنم اس ام اس اومده باید اون رو آهنگ defult میزاشتش.

mohammad_1ta
23-03-2009, 11:35
من نمیدونم چرا خود به خود موزیک های که برای زنگ و اس ام اس انتخاب میکنم عوض میشه. ساعت گوشی رو خاموش کردم ولی صبح ها هی زنگ میزنه موندم گوشی جن زده شده. اس ام اس هم deliveri میادش موزیک همون اس ام اس رو میزنه فکر میکنم اس ام اس اومده باید اون رو آهنگ defult میزاشتش.

آهنگ هاتون رو که برای زنگ و از sms گذاشتین رو کپی کنین توی حافظه خود گوشی و بزنین که فایلش رو از اونجا بخونه (تا در مواقعی که مموری توی گوشی نیست، آهنگ تغییر نکنه.!
دلیل عوض شدن آهنگ ها هم مربوط تغییر Theme هم میشه...

توی Calendar برنامه نچیندین که صبح ها زنگ بزنه؟

Delivery هم متاسفانه تو همه ی UIQ ها اون زنگ SMS رو میزنه :41:

starn
23-03-2009, 12:36
ی سوال داشتم از برو بکسی که جی 900 دارن آیا این گوشی هم مثل w960 بعضی از جاوا ها رو کند اجرا می کنه (مثلا بعضی از بازی های جاوا رو؟؟)
من خودم 960 دارم و این مسله خیلی ناراحت کنندست که دیگه بازی های جاوا رو 90% که می ریزم کند اجرا می کنه می خواستم ببینم جی 900 هم این مشکل رو داره یا هر 240x320 که بریزی روان اجرا می کنه؟

mrmostafa
23-03-2009, 21:32
برنامه راهنما سینماهای تهران (سیمرغ) رکسی رو G900 داره؟؟؟ بروز رسانی رو میزنم دوباره باید more رو بزنم بروزرسانی داره میزنم بعد میگه منتظر بمانید ارسال پیام ولی 1 س اعت هم همینطور میمون در صورتی که در نوکیا ان 73 نصب داشتم میزدم بروزرسانی رو همونجا سریع اس ام اس میاد آپدیت میشد

zidane010
24-03-2009, 04:57
دوستان من دو ماه این گوشی رو دارم هنوز یاد نگرفتم چطوری میتونم وقتی میخام اس ام فارسی بنویسم زبان گوشی رو به فارسی تغییر بدم:46:
گوشی ها قبلی مربع رو که فشار میدادی برات انتخاب زبان میومد ولی این نمی دونم چرا اینطوریه

RoYaYeEe_NiIiLi
24-03-2009, 10:02
چطوری میتونم وقتی میخام اس ام فارسی بنویسم زبان گوشی رو به فارسی تغییر بدم
والا من خودم شخصا نمی تونم با صفحه کلید فارسی بنویسم چون نداره...ولی با کیبرد مجازی می شه...وقتی میری تو قسمت اس ام اس با کیبرد مجازی...کناره اونجا که می نویسی یه فلش هست...بعد که اونو می زنی...setup میاد...اون رو هم که زدی زبان های مختلف میاد و متونی فارس رو هم پیدا و انتخاب کنی...
امیدوارم منظورتونو درست فهمیده باشم:31:
البته یه چیز دیگه هم که الان کشفش کردم:27:...اینه که وقتی T9 رو روشن می کنیم...می تونیم با کیبرد هم فارسی بنویسیم...ولی مال من یکی که بعضی هاش فارسی می شه...مثلا (س) نداره:27:
البته به نظر من با کیبرد مجازی اس ام اس نوشتن کیفش بیشتره:31:

starn
25-03-2009, 12:17
ی سوال داشتم از برو بکسی که جی 900 دارن آیا این گوشی هم مثل w960 بعضی از جاوا ها رو کند اجرا می کنه (مثلا بعضی از بازی های جاوا رو؟؟)
من خودم 960 دارم و این مسله خیلی ناراحت کنندست که دیگه بازی های جاوا رو 90% که می ریزم کند اجرا می کنه می خواستم ببینم جی 900 هم این مشکل رو داره یا هر 240x320 که بریزی روان اجرا می کنه؟
کسی نیست جواب بده؟

yarihaker
26-03-2009, 01:16
دوستاي عزيز مي خواستم بدونم g900 منو فارسي هم هست؟

vahidsport
26-03-2009, 12:25
اره میشه ولی باید از اینتر نت یه چیز دالود کنی

mrmostafa
26-03-2009, 13:13
دوستاي عزيز مي خواستم بدونم g900 منو فارسي هم هست؟

دوست عزیز من از سایت پرشین تولز گرفتم اونجا گذاشتن طبق فریمور گوشیت اول فریمور گوشیت رو ببین بعد دانلود کن. تو سایت سونی اریکسون هم قسمت ساپورت باید بری.

از سایت سوی اریکسون هم قسمت Suport میتون پیدا کنی نسبت به فریمور گوشیت.

وارد منو گوشی بشو و گزینه more رو بزن بعد information اونجا فریمور گوشیت رو ببین طبق اون دانود کن و بعد نصب کن از داخل setting -> genral -> txt input-> language بعد زبان فارسی رو انتخاب کن ریست میشه و زبان گوشی فارسی میشه :46:

mous3030
26-03-2009, 15:58
اونطور كه معلومه جي 900 فقط تو حد حرفه از افت قيمتش هم معلومه

yarihaker
26-03-2009, 16:51

يعني چي تو حد حرفه ؟ يعني به درد نمي خوره؟
منم ميخوام بگيرم . فكر نكنم گوشي بدي باشه؟

mrmostafa
26-03-2009, 20:08

چی در حد حرفهعزیز؟؟؟ افت قیمت که جهانی هستش رو همه اجناس اینجوری شده. وقتی استفاده کردی روش ایراد بزار. من که خودم 6سال با هر گوشی سرو کله زدم تعمیرات حالیمه الان استفاده میکنم ازش راضی هستم و تمام امکانات رو که زیاد مورد استفاده باشه داره و مشکلی نداره. بقیه سلیقه ای هستش. :46:

mrmostafa
26-03-2009, 20:10
آقا من جدیدا unistall برنامه ها از کار افتاده نمیدونم چرا آپدیت کردم گوش رو به روز شد ولی قسمت unistall رفتم باز میکنم بازم خطا میده cannot find نمیدونم چیکار کنم .

یه اشکال جی 900 این هست که زبان فارسی رو انتخاب میکنیم وارد دفترچه تلفن میشم انگلیسی تایپ نمیکنه در صورتی که در گوشی های جاوا با کلید ستاره تغییر زبان یده گوشی من زبان انگلیسی و فارسی داره ولی در این صورت تغییر زبان نمیشه داد تازه سیمبین هست. باید زبان گوشی رو انگلیسی کنم.

mous3030
26-03-2009, 20:50
چی در حد حرفهعزیز؟؟؟ افت قیمت که جهانی هستش رو همه اجناس اینجوری شده. وقتی استفاده کردی روش ایراد بزار. من که خودم 6سال با هر گوشی سرو کله زدم تعمیرات حالیمه الان استفاده میکنم ازش راضی هستم و تمام امکانات رو که زیاد مورد استفاده باشه داره و مشکلی نداره. بقیه سلیقه ای هستش. :46:
از پي وان جديد تره ،امكاناتش هم بيشتر و ....اما 20 - 30 تومن ارزونتره
زياد تعصبي نشو رفيق من كل اين كلوب جي 900 خوندم و به اين نتيجه رسيدم خدا كنه كه اونطور باشه كه شما مي فرمائين

mrmostafa
26-03-2009, 21:36
از پي وان جديد تره ،امكاناتش هم بيشتر و ....اما 20 - 30 تومن ارزونتره
زياد تعصبي نشو رفيق من كل اين كلوب جي 900 خوندم و به اين نتيجه رسيدم خدا كنه كه اونطور باشه كه شما مي فرمائين

من چون جی 900 دارم تعصبی نمیشم من گوشی دستم میاد سریع نقطه ضع هاش رو در میارم بد باشه میگم بده خوب باشه خوب. جی 900 نسبت به امکانات و قیمتش عالیه . من تمام انتظارای که دارم رو داره مشکلی هم ندارم. قیمت دلیل بر این نیست که این بدتر از p1 باشه. الان گوشی w902 و یه سری گوشی دیگه هیچ امکاناتی ندارن ولی قیمت گوشی ها بالاست دلیل بر اینه که اینا خوب هستن؟؟؟ در کل من چیزهایی که میبینم میگم. من به تاپیکهای گوشی ها هم توجه میکنم ولی باز خودم گوشی رو میگیرم تجربه میکنم چون هر کسی در مورد اینکهخودش انتظار داره نظر میده نه کلی در مورد امکانات گوشی. من از همین تاپیکهای انجمن ها یه گوشی رو تحقیق کردم خریدم ولی سر یک هفته با 40 هزار زیر قیمت دادم رفت. در ضمن پستهای منو ببینین ایرادهایی که از گوشی پیدا میکنم رو میگم. در کل موفق باشین :46:

mous3030
26-03-2009, 22:27
مرسي
من يكي كه موندم كدوم يكي از اين سه گوشي جي 900 ،پي وان ،دبليو 960 بگيرم
با شما كاملا موافقم جي 900 نسبت به امكاناتش عاليه ولي خدا كنه واقعي باشه نه ابكي ،مثلا همين دوربينشو كه عليرغم اينكه 5 زده ميگند تو حد 3 هم نيست و يا زود ميره لاي ال سي ديش يا تاچش بعد يه مدت انچنان جواب نميده و .........

نظرات خيلي ضد ونقيض و ادمو دچار وسواس ميكنه

armin_goooodboy
26-03-2009, 22:50
یکی از آخرین عکسهایی که با g900 گرفتم:

RoYaYeEe_NiIiLi
26-03-2009, 23:56
من یه بازی جاوا ریختم رو گوشیم...بغد که میرم اجراش کنم دکمه ی back کار نمی کنه...چی کارش کنم؟

gondeh
27-03-2009, 00:22
سلام

دوستان اینجا کسی هست که قبلا p1 داشته باشه الان g900 ؟ میخوام ببینم به نظرش کدوم بهتره؟ از لحاظ تاچ اسکرینش و نحوه کار با اون و دوربین و ...

RoYaYeEe_NiIiLi
27-03-2009, 09:41
از لحاظ تاچ کار کردن با g900 بهتره...آیکن هاش بزرگه...منوی دوربین g900 قشنگ تره و کیفیتش هم بهتره...
دیگه؟......

mrmostafa
27-03-2009, 10:51
مرسي
من يكي كه موندم كدوم يكي از اين سه گوشي جي 900 ،پي وان ،دبليو 960 بگيرم
با شما كاملا موافقم جي 900 نسبت به امكاناتش عاليه ولي خدا كنه واقعي باشه نه ابكي ،مثلا همين دوربينشو كه عليرغم اينكه 5 زده ميگند تو حد 3 هم نيست و يا زود ميره لاي ال سي ديش يا تاچش بعد يه مدت انچنان جواب نميده و .........

نظرات خيلي ضد ونقيض و ادمو دچار وسواس ميكنه

دوست عزیز انتخاب آخر با خودت هست ولی با گفته دیگران هم کاری انجام نده مهم خودت هستی. ولی W960 که از نظر سرعت اینا ضعیف تر هستش و جالب نیست خودم داشتم. P1 هم دوستم داره آنچنان امکاناتی نداره جی 900 من کار کردم نسبت به تاچ سرعتش خوب هستش و صدای شفاف و خوبی داره دوربینشم تو روز عالیه قلق داره کلا همه گوشی ها اینجوریه حتی شما Idou 12 mp بگیری امکان داره خیلی ها بگن کیفیتش خوب نیست. در شب هم که کلا عکس با دوربین دیجیتال حرفه ای هم بندازی همینه تازه فلش اونا کجا فلش گوشی ها کجا. میدونی رفیق مشکل ما اینه از یه گوشی که بیشترین تخصصش در برقراری ارتباط هستش انتظار داریم هم دوربین فیلمبرداری هم عکاسی و غیره باشه همچین چیزی امکان نداره همینطور که الان اچ پی اومده یه دستگاه سه کاره پرینتر - کپی- اسکنر زده و کیفیتش مسخره هستش هر چیزی جدا خوبه چون روش بیشتر کار شده. در کل من ا جی 900 راضی هستم چون کار من رو همه جوره راه میندازه. این Idou بیاد هم میگیرمش دیگه گوشی بازی تعطیل. منی که صبح تا شب با گوشی ور میرفتم الان بیشترین کارم یه اس ام اس هست یه مکالمه.:46:

mous3030
27-03-2009, 11:24
دوست عزیز انتخاب آخر با خودت هست ولی با گفته دیگران هم کاری انجام نده مهم خودت هستی. ولی w960 که از نظر سرعت اینا ضعیف تر هستش و جالب نیست خودم داشتم. P1 هم دوستم داره آنچنان امکاناتی نداره جی 900 من کار کردم نسبت به تاچ سرعتش خوب هستش و صدای شفاف و خوبی داره دوربینشم تو روز عالیه قلق داره کلا همه گوشی ها اینجوریه حتی شما idou 12 mp بگیری امکان داره خیلی ها بگن کیفیتش خوب نیست. در شب هم که کلا عکس با دوربین دیجیتال حرفه ای هم بندازی همینه تازه فلش اونا کجا فلش گوشی ها کجا. میدونی رفیق مشکل ما اینه از یه گوشی که بیشترین تخصصش در برقراری ارتباط هستش انتظار داریم هم دوربین فیلمبرداری هم عکاسی و غیره باشه همچین چیزی امکان نداره همینطور که الان اچ پی اومده یه دستگاه سه کاره پرینتر - کپی- اسکنر زده و کیفیتش مسخره هستش هر چیزی جدا خوبه چون روش بیشتر کار شده. در کل من ا جی 900 راضی هستم چون کار من رو همه جوره راه میندازه. این idou بیاد هم میگیرمش دیگه گوشی بازی تعطیل. منی که صبح تا شب با گوشی ور میرفتم الان بیشترین کارم یه اس ام اس هست یه مکالمه.:46:
كاملا با نظرات شما موافقم و نميشه همه جهات وانتظارات رو توام با هزينه پائين بر آورد كرد
و اينجا رو نيز موافقم كه از گوشي بايد بيزنسي و مثب استفاده كرده مثل خوندن پي دي اف ،كار كردن با فايلهاي افيس ،اتصال به نت ، آموزش ويادگيري زبان و........ تا اينكه بازي و گيم و كل كل دوربين ومسابقه بلندي صداو اسپيكر هرجند كه موسيقي تو اولويت اول منه اونم فقط تو هندزفر وبراي اوقات تنهائي ......
در بين سرعت ،استحكام،راحتي كاربري ،ساپورت اشكالات ،برنامه خوري و شارژ بالاي باطري .......آيتمهاي مهمي هستن بر من

mous3030
27-03-2009, 11:37
ميشه همزمان يه فايل پي دي اف رو خوند وموسيقي هم گوش كرد ؟

استبداد
27-03-2009, 14:27
ميشه همزمان يه فايل پي دي اف رو خوند وموسيقي هم گوش كرد ؟
بله
بله میشه

starn
27-03-2009, 18:09

کسی نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

استبداد
27-03-2009, 20:36
g900 رو نمیدونم
اما فکر کنم این مشکل تمام uiq ها باشه
چون p1 هم این مشکل رو داره

RoYaYeEe_NiIiLi
27-03-2009, 23:12
می گم که اگه دوست داری اون بازی ای که کند اجرا می شه تو w960 بده به من (یا هر بازی دیگه ای) تا من بریزم رو گوشیم و امتحان کنم....چون راستش رو بخواین من اصلا بازی نریختم...:31:
بازم هر جور دوست دارین

mohammad-p990i
28-03-2009, 01:39
این هم فیلم باز کردن G700 و G900 :10:

G700

G900

mrmostafa
28-03-2009, 10:50
كاملا با نظرات شما موافقم و نميشه همه جهات وانتظارات رو توام با هزينه پائين بر آورد كرد
و اينجا رو نيز موافقم كه از گوشي بايد بيزنسي و مثب استفاده كرده مثل خوندن پي دي اف ،كار كردن با فايلهاي افيس ،اتصال به نت ، آموزش ويادگيري زبان و........ تا اينكه بازي و گيم و كل كل دوربين ومسابقه بلندي صداو اسپيكر هرجند كه موسيقي تو اولويت اول منه اونم فقط تو هندزفر وبراي اوقات تنهائي ......
در بين سرعت ،استحكام،راحتي كاربري ،ساپورت اشكالات ،برنامه خوري و شارژ بالاي باطري .......آيتمهاي مهمي هستن بر من

آره موافقم. تنها ایراد کل گوشیهای موجود در همه مدل شارژ گوشی ها هست. من موندم تو این مسئولیت کارخانجات گوشی که گوشی تولید میکنن دوربین بالا موسیقی- خروجی تلویزیون و امکانات دیگه ولی باطری گوشی رو کیفیت خوب و ماندگاری بالا نمیسازن . یعنی جوری برآورد کنن که اگه کسی با این گوشی از صبح تاشب بازی کنه بیشترین مصرف باطری که یه برنامه از گوشی میگیره رو انجام بده 24 ساعت شارژ داشته باشه خیلی عالی میشه چون خیلی ها هستن این مصرف رو ندارن برای همین شارژ اینا تا چند روز میمونه اون کسی هم مه اوج مصرف رو داره در عرض 24 ساعت میتونه شارپش کنه. اگه اینجوری نگاه میکردن به قضیه خوب بود. البته رضایت مشتری مهم بود براشون این کار رو میکردن هرچند که باطری های گوشی های کشورهای جهان اول خیلی ماندگاری خوبی داره باطری که پاپنمیزنه واقعا عاله ولی اینجا دزدی زیاده دیگه

Sasuke-7
28-03-2009, 18:12
آره موافقم. تنها ایراد کل گوشیهای موجود در همه مدل شارژ گوشی ها هست. من موندم تو این مسئولیت کارخانجات گوشی که گوشی تولید میکنن دوربین بالا موسیقی- خروجی تلویزیون و امکانات دیگه ولی باطری گوشی رو کیفیت خوب و ماندگاری بالا نمیسازن . یعنی جوری برآورد کنن که اگه کسی با این گوشی از صبح تاشب بازی کنه بیشترین مصرف باطری که یه برنامه از گوشی میگیره رو انجام بده 24 ساعت شارژ داشته باشه خیلی عالی میشه چون خیلی ها هستن این مصرف رو ندارن برای همین شارژ اینا تا چند روز میمونه اون کسی هم مه اوج مصرف رو داره در عرض 24 ساعت میتونه شارپش کنه. اگه اینجوری نگاه میکردن به قضیه خوب بود. البته رضایت مشتری مهم بود براشون این کار رو میکردن هرچند که باطری های گوشی های کشورهای جهان اول خیلی ماندگاری خوبی داره باطری که پاپنمیزنه واقعا عاله ولی اینجا دزدی زیاده دیگه
خوب بستگی داره من هم سونی اریسون دارم (w580) چون بلدم ازش چطور استفاده کنم بزنم به تخته 3 روز قشنگ برام شارژ نگه میداره همش هم روشنه و اس ام اس زیاد می دم و اهنگ هم گوش می دم
اگه بلد باشید چطور استفاده کنید باتری ها مشکل ندارن
البته قضیه باتری های تقلبی هم کلا جداست از این قضیه!

mrmostafa
28-03-2009, 18:19
والا من همون استفاده شما رو هم ندارم. موزیک که اصلا با گوشی گوش نمیدم. در کل روز 3-4 تا اس ام اس حتی مکالمه هم ندارم . البته من چون بیشتر اوقات کابل گوشی رو وصل مینم شارپ میشه معلوم نمیشه

zidane010
29-03-2009, 15:13
من واقعا از گوشیم خسته شدم :44:
دوستان شما اهنگ و عکس هاتون تو این گوشی چطوری میبینید. مثلا میخاید یه اهنگی رو گوش بدید اونو از میدیا پلیر گوش میدید یا فایل منیجر؟
چون من اهنگ زیاد دارم اونا رو تو فلدر کردم و از فایل منیجر اهنگ ها رو باز میکنم.ولی الان بعد مدتیه خسته شدم.یعنی با یه دکمه ی برگشت از فلدر اهنگ و فایل منیجر خارج میشه و باید از دوباره برم تو موزیک و بعد فلدری که بودم.از میدیا پلیر هم نمیشه استفاده کرد چون اهنگا همه قاطین اونجا و اهنگ دل بخاهم رو نمی تونم زود پیدا کنم.نمی دونم شایدم من طریقه استفاده کردن از بلد نیستم:46:
میخاستم ببینم شما چطور با این مشکل کنار امدید.ایا پیچی و راه حلی هم که این مشکل رو حل کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:11:

RoYaYeEe_NiIiLi
29-03-2009, 17:18
ببین وقتی میری تو فایل منیجر ویه آهنگی رو انتخاب می کنی...وقتی گوش کردی و تموم شد...دکمه ی بک رو که می زنی میاد تو اون صفحه ای که آهنگ رو از توش انتخاب کردی...ولی اگه باز هم بخوای بری قبل دیگه نباید دکمه ی بک رو بزنی...اون بالای لیست نوشتهup اون رو باید بزنی

zidane010
29-03-2009, 17:40
ممنون از راهنمایتون:10:

ولی اگه باز هم بخوای بری قبل دیگه نباید دکمه ی بک رو بزنی...اون بالای لیست نوشتهup اون رو باید بزنیدوست عزیز اینو قبلا امتحان کردم ولی برا فلدر هایی که اهنگ زیاد دارن این کار خسته کننده میشه.
مثلا تو فلدر (رپ) 34 اهنگ دارم و اگه من اون وسط باشم باید اینقدر بیام بالا که به اپ برسم و یا با اسکرول بیام بالا:46:
یعنی برا یه برگشت چند مرحله برم.ولی موبایل های دیگه اینطوری نیستن فقط با زدن یه دکمه برمیگردن.من چون زیاد با فایل منیجر کار میکنم این کار خسته کننده میشه.
ایا پیچی هست که بشه این مشکل رو حل کرد
با تشکر:11:

vahid_civil
29-03-2009, 17:50
ممنون از راهنمایتون:10:
دوست عزیز اینو قبلا امتحان کردم ولی برا فلدر هایی که اهنگ زیاد دارن این کار خسته کننده میشه.
مثلا تو فلدر (رپ) 34 اهنگ دارم و اگه من اون وسط باشم باید اینقدر بیام بالا که به اپ برسم و یا با اسکرول بیام بالا:46:
یعنی برا یه برگشت چند مرحله برم.ولی موبایل های دیگه اینطوری نیستن فقط با زدن یه دکمه برمیگردن.من چون زیاد با فایل منیجر کار میکنم این کار خسته کننده میشه.
ایا پیچی هست که بشه این مشکل رو حل کرد
با تشکر:11:

من جی 900 ندارم ولی 990 دارم و واسه این که یه فولدر رو گوش بدم از برنامه lcg استفاده میکنم.
فکر نمیکنم سیستم یو آی کیو همچین قابلیتی رو تو خودش داشته باشه که یهو بزنه فولدر پخش کنه.
مگه اینکه آهنگا رو آپدیت کنید و واسش پوشه درست کنید که خیلی کار سختیه:41:

zidane010
29-03-2009, 18:17
من جی 900 ندارم ولی 990 دارم و واسه این که یه فولدر رو گوش بدم از برنامه lcg استفاده میکنم.
فکر نمیکنم سیستم یو آی کیو همچین قابلیتی رو تو خودش داشته باشه که یهو بزنه فولدر پخش کنه.
مگه اینکه آهنگا رو آپدیت کنید و واسش پوشه درست کنید که خیلی کار سختیه:41:
ممنون از راهنمایتون عزیز
دوست من فکر کنم منظور منو درست نفهمیدید یا شاید من درست منظورم رو نرسوندم:10:
من نمیخام فلدر رو گوش کنم یا اهنگها رو از میدیا پلیر روشن کنم چون اونجا اهنگا همه قاطی و نامرتب هستن.
و فایل منیجر هم که یه برگشت بزنی ااز فایل منیجر و همه ی فلدرها خارج میشه . البته دوستمون گفتن میشه از اپ استفاده کرد که اون کارم یکم سخت به نظر میرسه.
خوشحال میشم بقیه دوستان که از این گوشی استفاده میکنن نظرشون رو بدن:46:
بازم ممنون :11:

RoYaYeEe_NiIiLi
29-03-2009, 18:46
من که پیچی بلد نیستم...و فکر کنم اصلا راهی وجود نداشته باشه....:13:
چون منم خودم با این کار مشکل داشتم...برای همین برای آهنگ های مورد علاقه ام playlist می سازم توی media...و این کارم رو آسون تر می کنه...

miladddd
29-03-2009, 22:57
دوستان من تو همين روزا ميخوام گوشي بگيرم
يا g900 يا 6220 و واقعا هم موندم كدومو بگيرم
چند تا سوال در مورد g900 ،خواهشا جوابمو بديد
Symbian uiq اين گوشي چه فرقي با سيمبيناي ديگه مثل 6220 داره؟
G900 چراغ قوه داره؟
براي عكس و فيلم چند x زوم ميكنه؟
كيفيت فيلمش 30 فريم با رزولوشن 320 در 240 هست، يعني واقعا با اين كيفيت ميگيره يا فقط حرفه؟؟؟
چه فرمتهاي صدايي رو پشتيباني ميكنه؟ آيا قابليت اينو داره كه با نصب يه نرم افزار فرمتهاي جديد بهش اضاف بشه
لطفا اسم فرمتارو بگيد
آيا با كابل usb گوشي كه به كامپيوتر متصل ميشه، امكانش هست تمام اطلاعات رد و بدل بشه و نيازي به دراوردن رم نباشه؟
Gps داره؟ اصلا تو ايران كاربرد داره؟

يه سوال خيلي مهم ديگه
من يه سيمكارت ايرانسل دارم، كه فعلا دارم تو يه گوشي ساده كه با سيمكارتاي ديگه تا يه هفته شارژ نگه ميداشت ازش استفاده ميكنم، ولي شارژش حدود 40 ساعت بيشتر جواب نميده
حالا اگه يه گوشي ديگه بگيرم، با اين سيمكارت همينجوري ميشه، يا نه؟

اگه پاسخمو بديد يه دنيا ممنون ميشم

mohammad-p990i
30-03-2009, 00:53
دوستان من تو همين روزا ميخوام گوشي بگيرم
يا g900 يا 6220 و واقعا هم موندم كدومو بگيرم
چند تا سوال در مورد g900 ،خواهشا جوابمو بديد
Symbian uiq اين گوشي چه فرقي با سيمبيناي ديگه مثل 6220 داره؟
G900 چراغ قوه داره؟
براي عكس و فيلم چند x زوم ميكنه؟
كيفيت فيلمش 30 فريم با رزولوشن 320 در 240 هست، يعني واقعا با اين كيفيت ميگيره يا فقط حرفه؟؟؟
چه فرمتهاي صدايي رو پشتيباني ميكنه؟ آيا قابليت اينو داره كه با نصب يه نرم افزار فرمتهاي جديد بهش اضاف بشه
لطفا اسم فرمتارو بگيد
آيا با كابل usb گوشي كه به كامپيوتر متصل ميشه، امكانش هست تمام اطلاعات رد و بدل بشه و نيازي به دراوردن رم نباشه؟
Gps داره؟ اصلا تو ايران كاربرد داره؟

يه سوال خيلي مهم ديگه
من يه سيمكارت ايرانسل دارم، كه فعلا دارم تو يه گوشي ساده كه با سيمكارتاي ديگه تا يه هفته شارژ نگه ميداشت ازش استفاده ميكنم، ولي شارژش حدود 40 ساعت بيشتر جواب نميده

اگه پاسخمو بديد يه دنيا ممنون ميشم
آره عزیز این چیزهایی که درمورد این گوشی گفتی درسته آره چراغقوه هم داره و عکاسیش و فیلمبرداریش هو عالیه و زومش با گوشیای دیگه سونیاریکسن خیلی فرقی نداره
و فرمتهای UIQ3 و java رو پشتیبانی میکنه و نمیشه هم فرمتهای جدید به این گوشی اضافه کرد.
آره با کابل به کامپیوتر وسل میشه و میتونی بدون بیرون آوردن مموری بری و داخل ممورید چون وقتی که به کامپیوتر وصل میکنی یه دارو به لیست درایو هات اضافه میشه ومیتونی از مموریت استفاده کنی.
GPS نداره ولی GPRS داره
این گوشی در حالت Standby حدود 380 ساعت مار میکنه ولی در حالت تماس حدود 12 ساعت کار میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidsport
30-03-2009, 11:21
لطفا اسم فرمتارو بگيدMP3 WMA OGG رو خود گوشی میشناسه که OGG یه نرم افزار داره. یه نرم افزار هست که با نصب اون هر چیزی که تو کامپیوتر پخش میکنی اینم پخش میکنه که 6220 هم این نرم افزار رو داره(فکر کنم) به اسم CorePlayer

من اگه جای تو باشم چون دوربین برام مهم 6220 رو انتخاب میکنم چون فقط دوربینش سرتره و البته TV Out هم داره ولی G900 با اینکه صدای هیچ کدوم از گوشی هارو نشنیدم ولی مطمئنم G900 هم تو اسپیکر و هم تو هدفون سرتره

Symbian uiq اين گوشي چه فرقي با سيمبيناي ديگه مثل 6220 داره؟6220 بهتره ولی زیاد فرق نمیکن چون نرمافزا های بدرد بخور برای هر دو گوشی هست ولی 6220 بهتره

كيفيت فيلمش 30 فريم با رزولوشن 320 در 240 هست، يعني واقعا با اين كيفيت ميگيره يا فقط حرفه؟؟؟تا اونجایی که میدونم 240*320 ولی 15 فرم هست گوشی G900 ولی 6220 فیلم برداریش 640*480 که 30 فریم و صدای فیلم بردارش اگه عین N95 باشه 48K هست یعنی عین دوربین دیجیتال

اگه دوربین مهم نیست G900 بگیر چون تاچ داره باطری خوب ال سی دی بزرگ تر (فکر کنم) و....

miladddd
30-03-2009, 11:26
خيلي ممنون از پاسختون
چراغ قوه داره؟ كجاشه؟ ميشه عكس از اون قسمتش بزاري؟
gprs دقيقا چكار ميكنه؟ ميشه توضيح بديد؟
يه سوال ديگه، gps تو ايران خوب جواب ميده؟

يه سوال خيلي مهم ديگه
حالا اگه يه گوشي ديگه بگيرم، با اين سيمكارت همينجوري ميشه، يا نه؟اگه اينم جواب بديد ممنون ميشم

استبداد
30-03-2009, 12:10
چراغ قوه داره؟ كجاشه؟ ميشه عكس از اون قسمتش بزاري؟
از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه استفاده میشه

gprs دقيقا چكار ميكنه؟ ميشه توضيح بديد؟

باهاش میشه وصل شی به اینترنت

يه سوال خيلي مهم ديگه
والا درست متوجه شوالات نشدم
ولی اگه منظورت اینه که با سیمکارت ایرانسل ت گوشی کمتر شارژنگه میداره یابد بگم شارژ گوشی به نوع سیمکارت ربطی نداره..

mohammad-p990i
30-03-2009, 14:36
این هم یه اسکینMediaPlayer برای G900 و G700

G700 (R6J825 PDA): C:\private\20007083\MCWPlugin\
G900 (R6K842 Org): C:\private\20007083\MCWPlugin\

miladddd
30-03-2009, 15:04
والا درست متوجه شوالات نشدم
ولی اگه منظورت اینه که با سیمکارت ایرانسل ت گوشی کمتر شارژنگه میداره یابد بگم شارژ گوشی به نوع سیمکارت ربطی نداره..

آخه ميگن يه سري از ايرانسلا مشكل دارن كه شارژ گوشيرو خالي ميكنن
ميخوام بدونم تو يه گوشي ديگ هم بره همينطوريه؟

mohammad-p990i
30-03-2009, 15:17
آخه ميگن يه سري از ايرانسلا مشكل دارن كه شارژ گوشيرو خالي ميكنن
ميخوام بدونم تو يه گوشي ديگ هم بره همينطوريه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شایعه است این چیزهارو باور نکن

اینجور چیزی امکان نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاید اشتباهی شنیدی حتما" منظور شارج سیمکارت باشه ( پول داخلش) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mammad2020
30-03-2009, 16:05
سلام.
یه سوال: این گوشی جی900 بلاخره بلوتوث داره یا نه؟
امروز یه مغازه می گفت داره یکی میگفت نداره. اونهایی که گارانتی داشتن می گفتن نداره یکی هم که گارانتی نداشت و گرونتر می داد گفت داره!!!

vahid_civil
30-03-2009, 16:12
سلام.
یه سوال: این گوشی جی900 بلاخره بلوتوث داره یا نه؟
امروز یه مغازه می گفت داره یکی میگفت نداره. اونهایی که گارانتی داشتن می گفتن نداره یکی هم که گارانتی نداشت و گرونتر می داد گفت داره!!!

توی سونی اریسکون فقط s350 فکر کنم فقط نداره !
بقیه گوشیا همشون بلوتوث دارن ! یه چیزی میگینا !
اگه منظورتون هندزفری بلوتوثه نداره

RoYaYeEe_NiIiLi
30-03-2009, 16:53
هندزفری بلوتوس نداره...اگه بخوای باید گرونتر بگیری تا روش بلوتوس بدن...منم 50 تومن گرونتر خریدم روش بلوتوس هم داشت...در واقع اینجا که من خریدم روی همه ی سری هاش بلوتوس داره برای همین 50 تومن گرون تره...شاید تو ایران ورش می دارن...اگرم برش دارن باید قیمت بلوتوس رو کم کنن

mohammad-p990i
30-03-2009, 17:13
توی سونی اریسکون فقط s350 فکر کنم فقط نداره !
کا 300 هم نداره

استبداد
30-03-2009, 18:19
کا 300 هم نداره

w200 هم نداره دی:
کلا" گوشی های زیادی هستند که بلوتوث ندارن...

vahidsport
30-03-2009, 19:55
w200 هم نداره دی:k310 هم نداره:31:

vahid_civil
30-03-2009, 21:07
k310 هم نداره:31:

w200 هم نداره دی:
کلا" گوشی های زیادی هستند که بلوتوث ندارن...

کا 300 هم نداره

این نکته بینیه شماها منو کشته !:31:
من منظورم تو گوشیای جدید بود. و گوشیای بالای 100 تومن !:46:

mrmostafa
31-03-2009, 10:25
بابا این کاسبهای تهران خیلی حروم زاده هستن یعنی پدر و مادر هم نمیشناسن. دزدی مال یک لحظه شونه. بعد صبح تا شب برای یه لقمه نون حروم زن و بچه رو قسم میخورن خاک بر سرشون

yarihaker
01-04-2009, 17:35
با سلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد محترم
بهترين گارانتي براي اين گوشي چي هست؟
واصلا گارانتي موبايل به درد مي خوره يا بي گارانتي بگيريم به صرفه تره؟

vahidsport
01-04-2009, 18:03
یکی از همین کاسب های بی وجدان بهم گفت گارانتی یه چیز علکی هست و منم گوشی بدونه گارانتی اما لوازم اصل خریدم حالا باخودته

starn
01-04-2009, 18:10
معتبر ترین گارانتی سونی اریکسون کامتل

mohammad-p990i
01-04-2009, 22:10
معتبر ترین گارانتی سونی اریکسون کامتل

دوست عزیز تو ایران هر شهری یه گارانتی خودش داره ایرانه نه خارج:27:

میخک5000
01-04-2009, 22:12

بهترین گارانتی پارس کامتل هست.

yarihaker
01-04-2009, 23:11
از راهنمايي هاتون ممنونم

Hamid1000
02-04-2009, 15:02
من می خوام ظرف این یکی دو هفته یکی بخرم. چند تا نکته مبهم هست فقط!
اول اینکه الان موقع خرید هست یا نه؟ واسه نوسان قیمت می گم.
با گارانتی با بدونش؟! با باتری و بقیه چیزا مشکل پیدا نکنم بعدا!
در کل هر نکته ای که موقع خرید برای تست جی900 باید بدونم یا نکاتی که تجربه دوستان بوده و باید مدنظر نظر داشته باشم
و درآخر هم:
محتویات داخل جعبه چیا باید باشه؟
یه قیمت هم لطف کنید بدید یا مغازه ای که می شناسید که با انصاف و قابل اعتماد باشه (علاءالدین)

پیش پیش تشکر! (و معذرت بابت تکراری بودن احتمالی سوال ها!)

mrmostafa
03-04-2009, 11:57
من می خوام ظرف این یکی دو هفته یکی بخرم. چند تا نکته مبهم هست فقط!
اول اینکه الان موقع خرید هست یا نه؟ واسه نوسان قیمت می گم.
با گارانتی با بدونش؟! با باتری و بقیه چیزا مشکل پیدا نکنم بعدا!
در کل هر نکته ای که موقع خرید برای تست جی900 باید بدونم یا نکاتی که تجربه دوستان بوده و باید مدنظر نظر داشته باشم
و درآخر هم:
محتویات داخل جعبه چیا باید باشه؟
یه قیمت هم لطف کنید بدید یا مغازه ای که می شناسید که با انصاف و قابل اعتماد باشه (علاءالدین)

پیش پیش تشکر! (و معذرت بابت تکراری بودن احتمالی سوال ها!)

دوست عزیز اگه میوای ارزنتر بخری بزار برای اردیبهشت
برای تست کامل گوشی از منوی مخفی گوشی استفاده کن و test services رو بزن تام ابزار گوشی ر میتونی تست کنی و مطمئن باشی چون خود فروشنده فقط اسپیکر رو تست میکنه ولی در منو مخفی همه چی رو میتونی تست کنی حتی ال سی دی که پیکسل سخوته نداشته باشه.
با گارانتی و بدون گاارنتی فرقی نداره چون گارانتی زی بار هیچی نمیره ولی از جای مطمئن بخر.
من اسفندماه از طبقه پنجم خریدم 260 هزار . لوازم داخلش هندزفری - باطری- یک عدد قلم اضافه- سی دی و دفترچه
مغازه هایی که در دید عموم نیستن خوبن مثلا طبقه 5- 6 میتونی از هر کسی بخری. علائدین اسم در کرده دزد بازارتر از اونجا هیج جا نیست. از پاساپ ایرانیان ولیعصر همبخری خوبه چون مشتریکم هست ارزونتر هست.

zidane010
03-04-2009, 22:29
دوستان الان تو سایت سونی اریکسون بودم یه قسمت داره موبایل ها رو شبیه سازی کردن یعنی میتونی قبل از اینکه موبایل بخری از این قسمت میشه منوها و تنظیمات و .... دید خوب اینا مهم نیست:27:
مهم تر اینکه که وقتی من داشتم جی 900 رو استفاده میکردم تو فایل منیجر که میرفتی و بعد تو هر فلدری مثلا میوزیک . بعد از اینکه دکمه ی برگشت میزدم فقط یه فلدر بر می گشت نه کلا از فایل منیجر بیرون بیاد.:18: نمی دونم مهندسین سونی اریکسون درست شبیه سازی نکردن یا ما نمی دونیم از موبایلمون استفاده کنیم:blink:
ببینید این لینکه تست جی 900 هستش:worried:

RoYaYeEe_NiIiLi
04-04-2009, 00:37
والا من رفتم دیدم....جالب اینه که رفتم تو قسمت دوربینش...اومدم بیرون هنگ کرد:27:...به جای واپیپر همون قسمت کمرا بود...:27::27:دیگه وقتی اینجوری می شه نباید انتظار داشته باشیم فایل منیجرشونم درست باشه...شایدم قصدشون این بوده که اینطوری درستش کنن ولی رکب خوردن و کارخونه یه جور دیگه زده بیرون:27:....دیگه نمی دونم چی بگم...شاهکاره:13::31:

میخک5000
04-04-2009, 00:56
بعضی از عکس هایی که با جی 900 گرفته میشه،با عکس های قبلی گرفته شده ترکیب میشه.طوری که مثلا نصف عکس جدید و نصف عکس از قبل گرفته شده با هم ترکیب میشن.
مشکل از کجاست؟؟:41:

mammad2020
04-04-2009, 09:41
بعضی از عکس هایی که با جی 900 گرفته میشه،با عکس های قبلی گرفته شده ترکیب میشه.طوری که مثلا نصف عکس جدید و نصف عکس از قبل گرفته شده با هم ترکیب میشن.
مشکل از کجاست؟؟:41:

ممکنه روی حالت عکس پانوراما باشه.اگر اینطوری باشه نصف عکس قبلی رو به صورت کمرنگ روی صفحه میاره.

starn
04-04-2009, 10:41
آقای RoYaYeEe_NiIiLi دو تا بازی با رزولوشن 240x320 گذاشتم شما لطف کن روی جی 900 امتحان کنن اینجا اعلام کن که کند یا خیلی رون اجرا می کنه مثل گوشی های جاوا
ی بازی اکشن

اینم ی بازی هواپیمای

mohammad-p990i
04-04-2009, 12:41
بچه ها یه سوال فنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا سایت سونی اریکسن زبان پیشفرضش عربی هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا عربی چرا زبان ها دیگه نزاشتن فقط عربی و انگلیشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zidane010
04-04-2009, 13:56
بچه ها یه سوال فنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا سایت سونی اریکسن زبان پیشفرضش عربی هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زبان پیشفرضش عربی نیست بستگی داره شما سونی اریکسون رو از کدوم کشور سرچ کنی
اگه از اورپا یا امریکا سرچ کنید عمرا عربی بیاد
موفق باشید

میخک5000
04-04-2009, 14:24
ممکنه روی حالت عکس پانوراما باشه.اگر اینطوری باشه نصف عکس قبلی رو به صورت کمرنگ روی صفحه میاره.

خب چطور این حالت پانوراما رو از بین ببرم.ولی فکر نکنم پانورامایی که شما میگید باشه...

zidane010
04-04-2009, 15:35
خب چطور این حالت پانوراما رو از بین ببرم.ولی فکر نکنم پانورامایی که شما میگید باشه...
دوربینت رو باز کن سه رو فشار بده اونو به حالت نورمال بزار normal

starn
04-04-2009, 22:55
آقای royayeee_niiili دو تا بازی با رزولوشن 240x320 گذاشتم شما لطف کن روی جی 900 امتحان کنن اینجا اعلام کن که کند یا خیلی رون اجرا می کنه مثل گوشی های جاوا
ی بازی اکشن

اینم ی بازی هواپیمای

دوستانی که جی 900 دارن تست بکنن اینجا اعلام کنن

میخک5000
05-04-2009, 18:03
توی جی 900 یک چندتایی پوشه که به شکل علامت سوال هست درست شده که پاک نمی شه.
چرا پاک نمی شه؟
ممکنه که ویروس باشه؟
راه حل چیه؟

ممنون

میخک5000
05-04-2009, 18:05
در جی 900 موقع دریافت بلوتوث پیغام می دهد کد عبور را وارد کنید.چه کدی باید داد؟
البته وقتی گوشی خاموش و مجددا روشن شود دیگر کدی نمی خواهد.

ممنونم

mohammad_1ta
05-04-2009, 18:31
توی جی 900 یک چندتایی پوشه که به شکل علامت سوال هست درست شده که پاک نمی شه.
چرا پاک نمی شه؟
ممکنه که ویروس باشه؟
راه حل چیه؟

ممنون

اگه توی مموری گوشی هست، وصلش کنین به کامپیوتر و با کامپیوتر پاکش کنین.
چون احتمالاً اون فولدرا سیستمی شدن که پاک نمیشه!

در جی 900 موقع دریافت بلوتوث پیغام می دهد کد عبور را وارد کنید.چه کدی باید داد؟
البته وقتی گوشی خاموش و مجددا روشن شود دیگر کدی نمی خواهد.

ممنونم

باید یه کد انتخاب کنی که در هر 2 تا گوشی وارد کنی...
شما Enable Power Saving رو خاموش کن ببین دیگه کد نمیخواد؟

ForumBaz
06-04-2009, 00:30
تو موسيقي به پاي 960 ميرسه ؟

nakhordemast
06-04-2009, 01:27
سلام. حال میکنید با گوشیاتون؟ تاچش خراب نشده؟