PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ G700

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

shahshahani
06-04-2009, 09:13
آخی بمیرم....
تو هنوز با تاچ گوشیت مشکل داری؟:31:
همش به خاطر خالی کردن پشت بروبچ p990 ها.... :31: دچار نفرین اونا شدی:دی

starn
07-04-2009, 19:48
دو تا بازی با رزولوشن 240x320 گذاشتم شما لطف کن روی جی 900 امتحان کنن اینجا اعلام کن که کند یا خیلی رون اجرا می کنه مثل گوشی های جاوا
ی بازی اکشن
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم ی بازی هواپیمای
کد:

دوستانی که جی 900 دارن تست بکنن اینجا اعلام کنن
بابا ایول به این فعالیت اونقد جواب ها زیاد بود نرسیدم همشو بخونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mohammad-p990i
07-04-2009, 21:39
:21:
تو موسيقي به پاي 960 ميرسه ؟

عمرا" که به پای w960 برسه:27:

RoYaYeEe_NiIiLi
08-04-2009, 14:37
آقای royayeee_niiili دو تا بازی با رزولوشن 240x320 گذاشتم شما لطف کن روی جی 900 امتحان کنن اینجا اعلام کن که کند یا خیلی رون اجرا می کنه مثل گوشی های جاوا

البته آقایی از خودتونه:27:...بنده خانومم...االانم بازی ها رو ریختم....هر وقت چکش کردم خبر می دم بهتون:31:

RoYaYeEe_NiIiLi
08-04-2009, 15:35
من بازی ها رو امتحان کردم....زامبی ها رو خیلی خوب اجرا می کنه:27:
ولی اون ماشین بازیه رو اصلا اجرا نمیکنه:41:...نمی دونم دلیلش چیه:13:

mrmostafa
09-04-2009, 19:08
اقا من اس ام اس فارسی برام میاد مشکل نیستش و میفرستم هم مشکلی نیست کیبورد فارسی هم درم. ولی زبان فارسی رو داخل گوشی نصب نکردم از سایت سونی اریکسون گرفتم چون باعث مشکل قسمت unistall گوشی میشه. ولی با My phone explorer اس ام اس ارسی میدم درست میره ولی وقتی ذخیرهمیکنم داخل گوشی بهم ریخته میشهو زبان میخی میشه . چیکار کنم اس ام اس فارسی ذخیره مینم بعد بفرستم یا اونایی که میفرستم از قسمت sent بایگانی کنم درست باشه ؟؟؟

mohammad-p990i
09-04-2009, 22:05
اقا من اس ام اس فارسی برام میاد مشکل نیستش و میفرستم هم مشکلی نیست کیبورد فارسی هم درم. ولی زبان فارسی رو داخل گوشی نصب نکردم از سایت سونی اریکسون گرفتم چون باعث مشکل قسمت unistall گوشی میشه. ولی با My phone explorer اس ام اس ارسی میدم درست میره ولی وقتی ذخیرهمیکنم داخل گوشی بهم ریخته میشهو زبان میخی میشه . چیکار کنم اس ام اس فارسی ذخیره مینم بعد بفرستم یا اونایی که میفرستم از قسمت sent بایگانی کنم درست باشه ؟؟؟

نمیخواد اینقدر به خودت زحمت بدی

اس ام اسی که میخوای با فایل word ذخیره کن بعد بفرس بای گوشید

بعد از داخل فایل وردی که برای گوشیت فرستادی نوشته هارو کپی کن تو قسمت مسیج جدیدت همین :10:

yashar_210
10-04-2009, 23:49
سلام دوستان
یه راهنمایی
موندم g900 بگیرم یا c902?
میدونم خیلی چیزای g900 بهتره ولی دوربینش محافظ نداره فلاش هم.........
کمکم کنید

hamed1297
11-04-2009, 00:18
سلام دوستان
یه راهنمایی
موندم g900 بگیرم یا c902?
میدونم خیلی چیزای g900 بهتره ولی دوربینش محافظ نداره فلاش هم.........
کمکم کنید

شما ببین چی برات مهم تره.دوربین یا برنامه خور بودن.

merikh_merikh
11-04-2009, 13:56
به نظره من سيستم عامل امروزه نقش مهمي را در گوشي ايفا ميکنه البته بعضي ها هم که لازم ندارن ميتونند قيد سيستم عامل را به علت پيچيدگيش بزنن.
ولي من اگه جاي شما بودم و بين جي900 و سي905 مونده بودم جي900 را به دليل سيستم عامل خوب انتخاب ميکردم البته بازم بگم اگه سيستم عامل مد نظره شما نيست سي905 يکي از بهترين گزينه ها ميباشد ولي سيستم عامل هم گزينه ي مهمي ميباشد.

kalepoook
12-04-2009, 03:01
سلام به همگی.

بابت همه نقد و بررسی ها ممنون.
من میخوام بگیرم ایشالا این گوشیو برای کسی فقط میخوام بدونم گارانتی اصلی سونی اریکسون چیه و قیمتش الان چنده یعنی تو فروردین؟

کسایی که داشتن مشکل نداره گوشی راضین یا !
ممنون میشم جواب بدین.

RoYaYeEe_NiIiLi
12-04-2009, 09:36
کسایی که داشتن مشکل نداره گوشی راضین یا !

من یکی که راضیم....از نظر محکمی که اصلا کم نیاورده....تاچشم که مشکلی نداره و خیلی راحت کار میکنه...دوربینش که نسبت به اینکه کمرا فون نیست خوب کار می کنه...همونطور هم که انتظار میره امکانات دوربینش بعتر از p1 هست...و اینکه کلا گوشی زیباییه...ولی اینم میگم برای اینکه بعد گرفتید پشیمون نشید و نگید که ما اغفالتون کردیم:27: باید بدونید توی گوشیتون دنبال چی می گردید و انتظار بیش از حر از هیچ گوشی ای نباید داشته باشیم
ممنون:11:

shahshahani
12-04-2009, 09:43
يه سوال:
كيفيت عكس برداري g900 بعد از آپديت بهتر ميشه؟
فيلم برداري چطور؟
كلا آديت چه تاثيري بر دوربينش ميزاره؟
ممنون.

mrmostafa
12-04-2009, 16:26
آقا من الان ساعت تعریف میکنم که صبح بیدار بشم workday رو انتخاب میکنم تو تمام گوشی های میتونی روزهاش رو انتخاب کنی و تیک بزنی ولی داخل G900 نمیشه برای همین شنبه و 1شنبه زنگ نمیزنه بر عکس 5شنبه و جمعه زنگ میزنه. برنامه my Alarm client رو هم نصب کردم باز هم همینطور هست . اگه راه حلی یا نرم افزاری در این زمینه هست ممنون میشم راهنمایی کنید. من موندم با این همه امکانات چرا مدیریت آلارم گوشی اینجوری هست با اونکه UIQ هست گوشی های جاوا خود سونی اریکسون هم این امکان هست که روزهاش رو انتخاب کنی خودت.

mohammad_1ta
12-04-2009, 17:44
برای تعیین انتخاب روز، به Time & Date بروید و روی More بزنین بعدش بزنین Set Workdays

mrmostafa
12-04-2009, 19:27
برای تعیین انتخاب روز، به Time & Date بروید و روی More بزنین بعدش بزنین Set Workdays

محمد جان دمت گرم خیلی حال دادی نمیدونم چرا ندیدم. البته اینو باید قسمت time & alarms میزاشت . در کل ممنونم ازت :11:

میخک5000
13-04-2009, 22:51
نقل قول:
توی جی 900 یک چندتایی پوشه که به شکل علامت سوال هست درست شده که پاک نمی شه.
چرا پاک نمی شه؟
ممکنه که ویروس باشه؟
راه حل چیه؟

ممنون

اگه توی مموری گوشی هست، وصلش کنین به کامپیوتر و با کامپیوتر پاکش کنین.
چون احتمالاً اون فولدرا سیستمی شدن که پاک نمیشه!

آقا توی مموری گوشی هست، وصلش میکنم به کامپیوتر.اما وقتی انتخاب می کنمشون و دیلیت رو می زنم پیام خطا میده که پاک نمی شه.:41::37:

shahshahani
14-04-2009, 08:13
پسوند فایلها چیه؟
شما اگه از X-plore یا swiss manager استفاده کنی راحت میتونی این فایل ها رو پاک کنی.
مگه اینکه یه مشکل اساسی داشته باشی مثلا یه ویروس جدید و قوی.
موفق باشی.

kalepoook
14-04-2009, 11:27
سلام

من تمام تاپیک خوندم من انتظار زیادی از گوشی ندارم همین که تاچش روونه و سرعتش از پی 1 بهتره دوربینشم بعد آپدیت بهتر میشه و چیزای دیگش کافیه.بید قیمتشم در نظر بگیریم که انتظار زیادیم نداشته باشیم مو خودم از جی 900 خوشم اومده.
اینا مش مشکلی نیست فقط این خاک رفتن زیره ل سی دیش خیلی دلمو زد دوستان اگه ممکنه بگین چی کار باید کردکه خاکش برطرف بشه ؟ یا راه حلش؟

از RoYaYeEe_NiIiLi تشکر میکنم که جواب سوال منو داد

ممنون میشم جواب بدین.

kalepoook
14-04-2009, 18:19
سلام
الان قیمت کارکردش چنده g900 کسی برای فروش داره؟

vahid_civil
14-04-2009, 19:14
سلام
الان قیمت کارکردش چنده g900 کسی برای فروش داره؟

نو شده 240 . کار کرده اگه باشه 180 190 باید باشه.
===
بچه ها من واسه 990 ام مشتری پیدا شده 150 میخره.
منم به جمع جی 900 وارد میشم به زودی !
===
درباره سیستم موسیقیش یه توضیح میدین ؟ سرعتش خوبه ؟

hamed1297
14-04-2009, 19:47
با کله بفروش وحید.خیلی خوب میخره.

kalepoook
14-04-2009, 21:05
سلام
ممنون از آقا وحید.
ولی خواهشن راجع به سوالم که باباته خاک رفتن تو ال سی دی جواب بدین که مشکل جدیه یا نه؟

RoYaYeEe_NiIiLi
14-04-2009, 23:29
مشکل جدی باشه یا نه در هر صورت خاک زیرش میره...:31:
میتونی همت به خرج بدی و مثل یکی از دوستان که g700 خودش رو باز کرد و تمیزش کرد...بازش کنی و اون قسمتی که ازش خاک میزه تو ال سی دیش ببندیش...که کاملا قبلا توضیح داده بودن...فیلم باز کردن گوشی رو هم گذاشتن...شما که تازه می خواین بخرین می تونین قبل اینکه خاک بره زیرش،بازی کنین و اون سوراخ رو ببندین...اما قبلش حتما باید اون توضیحاتی که داده شد رو بخونین

kalepoook
14-04-2009, 23:45
ممنون.انگاری شما فعالین تو این تاپیک.
خوب چرا خود شرکت نگرفته درزشو ؟

vahid_civil
14-04-2009, 23:55
نمیشه به باز و بسته کردن گوشی اکتفا کرد به نظر من.
مهدی (nakhordemast ) گوشیش رو باز کرد به مشکل خورد. تاچش خراب شد
من که حاضر نیستم ریسک کنم بازش کنم ! دی :
(البته هنوز ندارما !)

kalepoook
15-04-2009, 00:04
خوب اینم میشه!!!
ولی در کل باید به فکر چاره بود!من خودم قصد خریدشو داشتم جی 900 ولی این مشکل اذیت میکنه.
کلا گوشی تو چشمه یه جاش که بلنگه اونم این مدلی آدمو کلافه میکنه بضیام که حساس به گوشین من خودم کم شارژی باطریو صدای کم اسپیکر (واسه اهنگ میگم) دیگه دوربین که باید سر باشه اینا رو باهاشون میسازم.ولی خاک اونم تو ال سی دی آنتن ندادن صدای اسپیکر مکالمه اینا خیلی قیر قابل تحملن.
ممنون از جواباتون ایشالا شما هم میخرین اینجا نقدش میکنین دباره چون نظرات هر کسی از یه گوشی فرق میکنه جسارت نشه به دوستان.

vroom
15-04-2009, 11:54
سلام دوستان
این g900 هایی که الان تو بازار هست روی کیبوردشون حروف فارسی هم نوشته شده؟
اگه اره هنوز با کیبورد فقط انگلیسی هم پیدا میشه؟؟
مرسی

Sasuke-7
16-04-2009, 17:57
سلام دوستان
این g900 هایی که الان تو بازار هست روی کیبوردشون حروف فارسی هم نوشته شده؟
اگه اره هنوز با کیبورد فقط انگلیسی هم پیدا میشه؟؟
مرسی
فکر نکنم کیبورد فارسیش هنوز اومده باشه حداقل من ندیدم ولی فابریک انگلیسی و خیلی خیلی بهتره!

RoYaYeEe_NiIiLi
16-04-2009, 19:16
خب البته اگه کسی تعمیر کار آشنا داشته باشه،میتونه ببره پیشش که براش بازش کنه...اونم مواظبه که خراب نشه...البته مطمئن هم نیستم:دی

میخک5000
16-04-2009, 20:42
گوشی من جی900 هست و موقع خرید زبان فارسی نصب کردم.حال قصد دارم گوشی رو فرمت کنم.چون جدیدا خیلی هنگ می کنه،احتمالا ویروسی شده و با اینکه ویروس کشی هم کردم ولی بهتر نشده.یه سری پوشه هم به شکل علامت سوال تو قسمت عکس مموری کارت درست شده که با دیلیت کردن از طریق گوشی و حتی کامپیوتر پاک نمی شه.
آیا با فرمت کردن ویروس پاک میشه؟؟
حالا برای فرمت باید از قسمت تنظیمات،گزینه دوم(عمومی)،فرمت
Memory stick
رو انتخاب کنم دیگه؟درسته؟؟
برنامه های زیر که نوشتم پاک میشن؟اگه امکانش هست که پاک بشن،چطور میشه بریزمشون تو کامپیوتر؟

تو پوشه ی دسته ی گیم(سرگرمی) ،برنامه های زیر هستن:
Play now
Trak ID
سایر برنامه ها
FM رادیو
تلفن ویدویی
RSSسرویس های خبری
Music DJ
ضبط کننده صدا
SUDOKU
DEMO
.
.
و اسم چند تا برنامه که خودم نصب کردم.

تو پوشه ای که عکس ساعت و قلم وکاغذ داره(سازمان دهنده) برنامه های زیر هستن:
مدیر فایل
تقویم
زمان و هشدارها
وظایف
یادداشت ها
مخاطبین سریع
EXCHANGE ACTIVESYNC
همگامی از راه دور
مبدل
تایمر
کرونومتر
ماشین حساب
چراغ قوه
QUICK OFFICE
PDF+
اسکنر کارت ویزیت
مدیر اتصالات

آیا برنامه های بالا یا چیزای دیگه که توی گوشی هستن پاک میشن؟چطوری میتونم بریزمشون تو کامپیوتر تا بعد از فرمت ،مجددا بریزمشون تو موبایل؟
pdfو office و فارسی بودن گوشی خیلی برام مهمه.

کامل نوشتم تا مشکلی برام پیش نیاد.

لطفا اگه اطلاعاتی دارین به حقیر کمک کنید.

zidane010
17-04-2009, 10:05
گوشی من جی900 هست و موقع خرید زبان فارسی نصب کردم.حال قصد دارم گوشی رو فرمت کنم.چون جدیدا خیلی هنگ می کنه،احتمالا ویروسی شده و با اینکه ویروس کشی هم کردم ولی بهتر نشده.یه سری پوشه هم به شکل علامت سوال تو قسمت عکس مموری کارت درست شده که با دیلیت کردن از طریق گوشی و حتی کامپیوتر پاک نمی شه.
آیا با فرمت کردن ویروس پاک میشه؟؟
حالا برای فرمت باید از قسمت تنظیمات،گزینه دوم(عمومی)،فرمت
memory stick
رو انتخاب کنم دیگه؟درسته؟؟
برنامه های زیر که نوشتم پاک میشن؟اگه امکانش هست که پاک بشن،چطور میشه بریزمشون تو کامپیوتر؟

تو پوشه ی دسته ی گیم(سرگرمی) ،برنامه های زیر هستن:
Play now
trak id
سایر برنامه ها
fm رادیو
تلفن ویدویی
rssسرویس های خبری
music dj
ضبط کننده صدا
sudoku
demo
.
.
و اسم چند تا برنامه که خودم نصب کردم.

تو پوشه ای که عکس ساعت و قلم وکاغذ داره(سازمان دهنده) برنامه های زیر هستن:
مدیر فایل
تقویم
زمان و هشدارها
وظایف
یادداشت ها
مخاطبین سریع
exchange activesync
همگامی از راه دور
مبدل
تایمر
کرونومتر
ماشین حساب
چراغ قوه
quick office
pdf+
اسکنر کارت ویزیت
مدیر اتصالات

آیا برنامه های بالا یا چیزای دیگه که توی گوشی هستن پاک میشن؟چطوری میتونم بریزمشون تو کامپیوتر تا بعد از فرمت ،مجددا بریزمشون تو موبایل؟
pdfو office و فارسی بودن گوشی خیلی برام مهمه.

کامل نوشتم تا مشکلی برام پیش نیاد.

لطفا اگه اطلاعاتی دارین به حقیر کمک کنید.
دوست من هیچ کدوم از برنامه ها پاک نمیشن
چون این برنامه ها رو خوده گوشی هست فقط برنامه هایی که خودت نصب کردی یا بازی هات پاک میشن و هر چی دیگه تو میموری باشه از بین میره (اهنگا عکسا و.....)
امیدوارم با فرمت مشکلت حل بشه ولی من هم گوشیم زیاد هنگ می کرد دوستان اینجا بهم پیشنهاد دادن اپدیت کنم مشکل حل میشه ولی بعد از اپدیت هم مشکل حل نشد.بعدش میموری رو عوض کردم مشکلم حل شده .در کل این گوشی نصبت به بقیه ی سونی اریکسون ها کند تر هستش:46:و انتظاری نباید ازش داشت.
مارک میموریت چیه؟
امیدوارم مشکلت بزودی حل بشه

میخک5000
17-04-2009, 10:15
دوست من هیچ کدوم از برنامه ها پاک نمیشن
چون این برنامه ها رو خوده گوشی هست فقط برنامه هایی که خودت نصب کردی یا بازی هات پاک میشن و هر چی دیگه تو میموری باشه از بین میره (اهنگا عکسا و.....)
امیدوارم با فرمت مشکلت حل بشه ولی من هم گوشیم زیاد هنگ می کرد دوستان اینجا بهم پیشنهاد دادن اپدیت کنم مشکل حل میشه ولی بعد از اپدیت هم مشکل حل نشد.بعدش میموری رو عوض کردم مشکلم حل شده .در کل این گوشی نصبت به بقیه ی سونی اریکسون ها کند تر هستش:46:و انتظاری نباید ازش داشت.
مارک میموریت چیه؟
امیدوارم مشکلت بزودی حل بشه

مارک مموریم سونی 2 گیگ هست.
مموریم رو خالی کردم.برنامه هایی هم که نصب کردم تو مموری نصب نیستن.با این حساب فقط بازی sudoko باید پاک شه؟درسته؟

پس زبان فارسی پاک نمی شه؟؟
تا غروب جمعه منتظر جواب دوستان می مونم و بعد دست به کار میشم.تو رو خدا کمک کنید تا خرابکاری نکنم.:41:

سپاس گذارم

zidane010
17-04-2009, 10:28
مارک مموریم سونی 2 گیگ هست.
مموریم رو خالی کردم.برنامه هایی هم که نصب کردم تو مموری نصب نیستن.با این حساب فقط بازی sudoko باید پاک شه؟درسته؟

پس زبان فارسی پاک نمی شه؟؟
تا غروب جمعه منتظر جواب دوستان می مونم و بعد دست به کار میشم.تو رو خدا کمک کنید تا خرابکاری نکنم.:41:

سپاس گذارم
بابا چقدر سترس داری :31: ریلکس
زبان فارسی احتمال زیاد پاک میشه .مطمن نیستم ولی مشکلی نیست میتونی بعد از سایت سونی اریکسون زبان ها رو دانلود کنی
میموری منم سونی 2 گیگ بود دیدم زیاد هنگ میکنه رفتم سان دیسکsan disk گرفتم الان مشکلی ندارم
نمیخام ناراحتت کنم ولی فکر کنم از خیر این میموری باید بگذری:46:اینا فکر نکنم سونی اصل باشن

موفق باشی

میخک5000
17-04-2009, 10:37
بابا چقدر سترس داری :31: ریلکس
زبان فارسی احتمال زیاد پاک میشه .مطمن نیستم ولی مشکلی نیست میتونی بعد از سایت سونی اریکسون زبان ها رو دانلود کنی
میموری منم سونی 2 گیگ بود دیدم زیاد هنگ میکنه رفتم سان دیسکsan disk گرفتم الان مشکلی ندارم
نمیخام ناراحتت کنم ولی فکر کنم از خیر این میموری باید بگذری:46:اینا فکر نکنم سونی اصل باشن

موفق باشی

چون نمی خوام این گوشیم به سرنوشت شوم گوشی قبلیم دچار بشه.
خب حالا حق ندارم نگران باشم!!!!!
تا امشب خلاصه یه بلایی سر گوشیه میارم.چند گیگ گرفتی؟

zidane010
17-04-2009, 10:51
[quote=میخک5000;3697061]چون نمی خوام این گوشیم به سرنوشت شوم گوشی قبلیم دچار بشه.
خب حالا حق ندارم نگران باشم!!!!!
تا امشب خلاصه یه بلایی سر گوشیه میارم.چند گیگ گرفتی؟[/
quote]
.................................................. ..............................
2 GB

nakhordemast
17-04-2009, 14:58
میتونی همت به خرج بدی و مثل یکی از دوستان که g700 خودش رو باز کرد و تمیزش کرد...بازش کنی و اون قسمتی که ازش خاک میزه تو ال سی دیش ببندیش...که کاملا قبلا توضیح داده بودن...فیلم باز کردن گوشی رو هم گذاشتن...شما که تازه می خواین بخرین می تونین قبل اینکه خاک بره زیرش،بازی کنین و اون سوراخ رو ببندین...اما قبلش حتما باید اون توضیحاتی که داده شد رو بخونین

مرسی رفقا میبینم که صحبت گوشیه نازنین منه.
یه توضیح بدم . اینکه بازم خاک رفت زیرش :31::31::31:

nakhordemast
17-04-2009, 15:11

مرسی رفقا میبینم که صحبت گوشیه نازنین منه.
یه توضیح بدم . اینکه بازم خاک رفت زیرش :31::31::31:

vroom
17-04-2009, 18:02
دوستان 1 لطفی میکنید اگه g900 هاتون زیرش خاک رفته 1 عکس ازش بزارید
شرمنده ها و مرسی:11::10:

nakhordemast
17-04-2009, 21:04
دوستان 1 لطفی میکنید اگه g900 هاتون زیرش خاک رفته 1 عکس ازش بزارید
شرمنده ها و مرسی:11::10:

راست میگه با یه دوربین دیجیتال حرفه ای با لنز ماکرو و ----- پلاریزه و نور پردازی مناسب از ال سی دی گوشیتون عکس بگیرید که خاک زیرش تو عکس بیفته بعد بزارید اینجا تا عبرت همگان بشه.:31:

RoYaYeEe_NiIiLi
17-04-2009, 22:19
ممنون از اطلاع دهی جناب نخورده مست...چون منم می خواستم شیطون بره تو جلدم g900 ام رو بازش کنم:31:...ولی خدا وکیلی این خاک رو دارید خیلی گنده می کنید...ما که نباید از یه موبایل انتظار همه چیز داشته باشیم...منم خودم اول خیلی حساس بودم ولی بدش بی خیالش شدم..چون این موبایل فوقش 4 سال دستم باشه...بذار خاک هم زیر اس سی دیش کیف خودشو بکنه:31:...یه ذره خاک که جای ما رو تنگ نکرده:27:...فکر نکنم مشکل بزرگی ایجاد کنه...درسته یه کم از لحاظ ظاهری بد میشه ...ولی من خیلی از موبایل های دیگه رو هم دیدم که زیر صفحش پره خاک است...پس یه چیز همه گیر هست...پس بیاید این موضوع رو برای خودمون بزرگ نکنیم...به نظرم مشکل بزرگی نیست که باعث بشه آدم از خریدنش منصرف بشه...

vroom
17-04-2009, 23:01
راست میگه با یه دوربین دیجیتال حرفه ای با لنز ماکرو و ----- پلاریزه و نور پردازی مناسب از ال سی دی گوشیتون عکس بگیرید که خاک زیرش تو عکس بیفته بعد بزارید اینجا تا عبرت همگان بشه.:31:

ممنون از اطلاع دهی جناب نخورده مست...چون منم می خواستم شیطون بره تو جلدم g900 ام رو بازش کنم:31:...ولی خدا وکیلی این خاک رو دارید خیلی گنده می کنید...ما که نباید از یه موبایل انتظار همه چیز داشته باشیم...منم خودم اول خیلی حساس بودم ولی بدش بی خیالش شدم..چون این موبایل فوقش 4 سال دستم باشه...بذار خاک هم زیر اس سی دیش کیف خودشو بکنه:31:...یه ذره خاک که جای ما رو تنگ نکرده:27:...فکر نکنم مشکل بزرگی ایجاد کنه...درسته یه کم از لحاظ ظاهری بد میشه ...ولی من خیلی از موبایل های دیگه رو هم دیدم که زیر صفحش پره خاک است...پس یه چیز همه گیر هست...پس بیاید این موضوع رو برای خودمون بزرگ نکنیم...به نظرم مشکل بزرگی نیست که باعث بشه آدم از خریدنش منصرف بشه...

:39:
این جوری که شما گفتید من فکر کردم خیلی زیرش خاک میره که باید باز بشه و ...
برای همین گقتم که 1 عکس بزارید ما هم ببینیم چجوریاس
اما ظاهرا به اون شدت نیست که عکس لازم داشته باشه:27:
بازم مرسی بابت جواب ها

RoYaYeEe_NiIiLi
17-04-2009, 23:15
نه بابا...اونقدری نیست که بشه عکس واظحی ازش گرفت...فقط وقتی معلوم میشه که صفحه خاموش بازه و یه کم نور توش بیفته:31:

Shadow-Man
20-04-2009, 11:55
سلام،
من می خوایم یه گوشی بگیرم تا اینجا اصلی ترین انتخابم همین جی 900 هست ولی یه چیزی برام خیلی مهمه اونم دوام گوشی هست با توجه به تاچ بودن این مدل و اینکه من یه 3-4 سالی باید باهاش سر کنم، ایا این گوشیه مناسبی هست؟ اگه تو جیب بذارم برای تاچش مشکل پیش نمیاد؟؟
و دیگه این که شما که از این گوشی استفاده می کنید اندازه ال سی دی چطوره؟ بعضی ها می گن برای تاچ اندازه اش کوچیکه؟ در کل اندازه ال سی دی برای شما مشکی پیش آورده یا باهاش راحتید؟

vahidsport
20-04-2009, 16:40
دو تا سوال در مورد G900

تو این گوشی چیزی به اسم Hardware Button داره اگه داره کدوم دکمه هست؟

سرعت بلوتوس این گوشی چقدر هست؟مثل 990 و P1 هست یعنی 70K یا بلاتر مثل K850 که 120K هست؟

RoYaYeEe_NiIiLi
20-04-2009, 22:33
تو این گوشی چیزی به اسم hardware button داره اگه داره کدوم دکمه هست؟'
اگه منظورتونو دریت فهمیده باشم...دو تا دکمه داره:یکی میره تو اس ام اس...یکی میره تو نوت:31:

vahidsport
21-04-2009, 16:06
اگه منظورتونو دریت فهمیده باشم...دو تا دکمه داره:یکی میره تو اس ام اس...یکی میره تو نوت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میشه کاری کرد که به جای اس ام اس ها و نوت یه برنامه دیگه مثل Taskmamager و یا Menu رو بیاره

RoYaYeEe_NiIiLi
21-04-2009, 22:48
نه متاسفانه نمیشه:13:

vahidsport
22-04-2009, 18:41
نه متاسفانه نمیشه

پس اگه شما مثلا تو یه برنامه یا یه جای دیگه از گوشی باشید و مستقیم به خواهید برید تو Menu یا Standby چیکار میکنید؟

میشه تو G900 اصلا از تاچ استفاده نکرد و فقط از D-Pad استفاده کرد؟

mrmostafa
22-04-2009, 18:59
در گوشی G900 قسمت دفترچه تلفن میرم گزینه more - edit - speed contact رو میزنم بعد شماره ها رو از 1 تا جایی که داره تعریف میکنم بعد که شماره مربوطه رو نگه میدارم شماره رو بگیره داخل دفترچه تلفن میشه و شماره ها رو میاره که انتخابکنی چرا اینطوریه؟؟؟ مثل گوشی های دیگه نیستش ک بزنیم بگیره؟؟؟؟ کسی میتونه در این زمینه راهنمایی کنه؟؟؟

vahid_civil
22-04-2009, 19:09
آقا من رسما ( این دفعه دیگه جدیه !) 4شنبه میرم جی 900 بخرم .
توصیه ای سفارشی پندی اندرزی چیزی اگه دارین الان وقتشه !

zidane010
22-04-2009, 19:15
در گوشی G900 قسمت دفترچه تلفن میرم گزینه more - edit - speed contact رو میزنم بعد شماره ها رو از 1 تا جایی که داره تعریف میکنم بعد که شماره مربوطه رو نگه میدارم شماره رو بگیره داخل دفترچه تلفن میشه و شماره ها رو میاره که انتخابکنی چرا اینطوریه؟؟؟ مثل گوشی های دیگه نیستش ک بزنیم بگیره؟؟؟؟ کسی میتونه در این زمینه راهنمایی کنه؟؟؟
دوست عزیز من الان امتحان کردم خوب کار میکنه
فقط از دفترچه تلفن باید
more/view folder/speed contacts
رو انتخاب کنی بعد هم شماره ای که میخای رو از فهرست دفترچه ی تلفن انتخاب کن
من یک رو انتخاب کردم و بعد از اینکه دکمه ی 1 زدی بعد call بزنيد
موفق باشي

mrmostafa
23-04-2009, 11:26
دوست عزیز من الان امتحان کردم خوب کار میکنه
فقط از دفترچه تلفن باید
more/view folder/speed contacts
رو انتخاب کنی بعد هم شماره ای که میخای رو از فهرست دفترچه ی تلفن انتخاب کن
من یک رو انتخاب کردم و بعد از اینکه دکمه ی 1 زدی بعد call بزنيد
موفق باشي

آره درسته ممنونم ولی شماره ر نگه میداری چیزه دیگه میخواد اون نمیدونی چیه؟؟ شماره voice call میخواد آخه تو گوشی های دیگه باید نگهمیداشتی با جی 900 هم اینجوری زدم ولی به ذهنم نرسید عدد رو بزنم بعد call رو بزنم. در کممنونم. لطف کردی

میدونی بیشتر افراد همینطوری از گوشی ها بد میگن و میگن ایراد زیاد داره ولی وقتی مطرح میکنی مشکلت حل میشه میبینی اصلا ایراد نداره. جی 900 گوشی خیلی خوبی هستش واقعا راضی هستم

hamed1297
23-04-2009, 13:55
آقا من رسما ( این دفعه دیگه جدیه !) یکشنبه میرم جی 900 بخرم .
توصیه ای سفارشی پندی اندرزی چیزی اگه دارین الان وقتشه !
به به سلامتی.
فکرت رو کردی؟دیگه راه برگشت نداری ها.دی...

RoYaYeEe_NiIiLi
23-04-2009, 18:53
پس اگه شما مثلا تو یه برنامه یا یه جای دیگه از گوشی باشید و مستقیم به خواهید برید تو Menu یا Standby چیکار میکنید؟

میشه تو G900 اصلا از تاچ استفاده نکرد و فقط از D-Pad استفاده کرد؟
وقتی میخوایم برگردیم صفحه اصلی دکمه ی برگشت رو میگیریم و نگه میداریم...بر میگردیم صفحه اصلی:31:
بعضی مواقع میشه فقط از تاچ استفادی کرد ولی بعضی مواقع نه...بعضی موقع ها دکمه ی زیر مثلا yes , no اینا دکمه ی اس ام اس و نوت هست...بعد همه گیج میشن اونارو میزنن و قاطی میکنن...در صورتی که در این مواقع حتما باید از تاچ استفاده کرد...من شخصا خیلیا رو خل کردم:27::31:

mohammad-p990i
24-04-2009, 10:38
سلام بچه ها

گوشی دوستم g900 هستش و یه چند روزیه که گوشیش یهو السیدیش سیاه یا حالت سوخه مانند میشه

دوبار هم برده گارانتی نتونستند درستش کنند تازه یه بار هم السیدیش رو هم عوض کردن نشد

من اومدم گوشیش رو برداشتو و امروز آپدیتش کردن ولی فرقی نکرد

حالا شما عزیزان راهی برای حل شدن این مشکل ندارین خواهش میکنم کمک کنین

amirzainalipor
24-04-2009, 11:23
g900معموری 8گیگ میخوره

amirzainalipor
24-04-2009, 11:30
بعد چنده توکیش410تومنه؟

kalepoook
24-04-2009, 11:35
بعد چنده توکیش410تومنه؟

:18:
سلام،410 تومان چه خبره :18: این گوشی زیره 300 نخریا

amirzainalipor
24-04-2009, 11:57
g900معموری 8گیگ میخوره

vahid_civil
24-04-2009, 12:11
جی 900 که 250 تومنه.

گوشیش یهو السیدیش سیاه یا حالت سوخه مانند میشه
مشکل سوختن ال سی دی نداشت که اینم اضافه شد !

mohammad-p990i
24-04-2009, 12:27
سلام بچه ها

گوشی دوستم g900 هستش و یه چند روزیه که گوشیش یهو السیدیش سیاه یا حالت سوخته مانند میشه

دوبار هم برده گارانتی نتونستند درستش کنند تازه یه بار هم السیدیش رو هم عوض کردن نشد

کسی نمیخواد جواب درست بده

راستی یه چیز دیگه سرعتش هم شده یک هزارم لاکپشت:41:

amirzainalipor
24-04-2009, 12:39
g900معموری 8گیگ میخوره

amirzainalipor
24-04-2009, 12:39
javab yekebede

mohammad-p990i
24-04-2009, 12:48
javab yekebede
نه نمیخوره ولی 4گیگ میخوره:10:

RoYaYeEe_NiIiLi
24-04-2009, 14:37
کسی نمیخواد جواب درست بده

راستی یه چیز دیگه سرعتش هم شده یک هزارم لاکپشت
باید یه کاریش کرده باشه که اینطوری شده؟نمدونی از دستش افاتاده یا نه؟با اینکه با افتادنم نباید چیزی بشه..چون من خودم 600 دفعه انداختمش....ولی من احساس میکنم انداختن باعث کم شدن سرعت هم میشه...ولیب ا عرض تاسف من یکی که فکر نکنم کاریش بشه کرد...مگه یه تعمیر کار درستش کنه:41:
حالا ایشالا که درست میشه..ببردش پیش یه تعمیر کار مطمئن...چون گارانتیا واسه اینکه پولشون خرج نشه الکیمیگن ما نمیتونیم درستش کنیم:13:

mohammad-p990i
24-04-2009, 16:07
باید یه کاریش کرده باشه که اینطوری شده؟نمدونی از دستش افاتاده یا نه؟با اینکه با افتادنم نباید چیزی بشه..چون من خودم 600 دفعه انداختمش....ولی من احساس میکنم انداختن باعث کم شدن سرعت هم میشه...ولیب ا عرض تاسف من یکی که فکر نکنم کاریش بشه کرد...مگه یه تعمیر کار درستش کنه:41:
حالا ایشالا که درست میشه..ببردش پیش یه تعمیر کار مطمئن...چون گارانتیا واسه اینکه پولشون خرج نشه الکیمیگن ما نمیتونیم درستش کنیم:13:

تو ایران شاید گارانتی ها اینجوری باشن ولی تو دبی از گارانتی اصل گرفته ( چون ما تو دبی هستیم)

nimaelec
24-04-2009, 16:30
سلام
تازه گوشي g900 گرفتم.
و سرويس Gprs رو از سايت همراه اول فعال كردم و پيام كوتاه هم برام اومد اما اينترنتش فعال نميشه بازم!!!
داخل قسمت Priority هم خاليه!!

RoYaYeEe_NiIiLi
24-04-2009, 23:34
تو ایران شاید گارانتی ها اینجوری باشن ولی تو دبی از گارانتی اصل گرفته ( چون ما تو دبی هستیم)
خب اگه گارانتی نتونه کاری کنه که فکر نکنم تعمیر کارام بتونن...عجیبه..:13:

nakhordemast
25-04-2009, 01:23
آقا از بکسی که توی بازار موبایل چرخ زدن کسی قاب فابریک g700 ندیده؟ یا به عبارتی صفحه تاچش.

mohammad-p990i
25-04-2009, 13:45
سلام بچه ها

گوشی دوستم g900 هستش و یه چند روزیه که گوشیش یهو السیدیش سیاه یا حالت سوخته مانند میشه

راستی یه چیز دیگه سرعتش هم شده یک هزارم لاکپشت

کسی نمیدونه باید چکار کرد؟

mrmostafa
25-04-2009, 16:08
گوشی g900 برای من اس ام اس فارسی میادش میره بالای صفحه بعد ساعت رو جلوتر میزنه و روز بعد روز میزنه در صورتی که اس ام اس انگلیسی میادش درست هستش اون اشخاصی هم که اس ام اس میزنن ساعت و تاریخشون درست هستش ولی وقتی اس ام اس فارسی میده اینجوری میشه ولی انگلیسی تاریخ و ساعتش درست هستش؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟؟ میخوام هر اس ام اسی که آخر میاد به ترتیب آخرین اس ام اس باشه فارسی و غیر فارسی نداره تو گوشی های دیگه هم اینجوری نیستش حتی سامسونگ. راه حلی داره؟؟؟

zidane010
26-04-2009, 13:19
نه نمیخوره ولی 4گیگ میخوره:10:
دوست عزیز این گوشی تا هشت گیگ ساپورت میکنه.حتی خودم امتحان کردم:27:
موفق باشید

shahshahani
27-04-2009, 09:33
گوشی g900 برای من اس ام اس فارسی میادش میره بالای صفحه بعد ساعت رو جلوتر میزنه و روز بعد روز میزنه در صورتی که اس ام اس انگلیسی میادش درست هستش اون اشخاصی هم که اس ام اس میزنن ساعت و تاریخشون درست هستش ولی وقتی اس ام اس فارسی میده اینجوری میشه ولی انگلیسی تاریخ و ساعتش درست هستش؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟؟ میخوام هر اس ام اسی که آخر میاد به ترتیب آخرین اس ام اس باشه فارسی و غیر فارسی نداره تو گوشی های دیگه هم اینجوری نیستش حتی سامسونگ. راه حلی داره؟؟؟

برنامه SMS Spam Manager رو نصب کن درست میشه.
تو برنامه های UIQ بگردی پیداش میکنی.
موفق باشی.

mrmostafa
29-04-2009, 19:08
آقا جی 900 وقتی اس ام اس رو میخوای Forward کنی شماره طرف رو هم میفرسته چرا اینجوریه؟؟؟ forward تا به حال ندیدم مشخصات طرف رو هم بفرسته مثل ایمیل میمونه در صورتی که فقط متن رو باید forward کنه ؟!!!

mohammad_1ta
29-04-2009, 19:11
آقا جی 900 وقتی اس ام اس رو میخوای Forward کنی شماره طرف رو هم میفرسته چرا اینجوریه؟؟؟ forward تا به حال ندیدم مشخصات طرف رو هم بفرسته مثل ایمیل میمونه در صورتی که فقط متن رو باید forward کنه ؟!!!

در P1i هم همینطوریه..!
من فکر کنم تمام گوشی ها همینطور باشه.!

reza.hdi
29-04-2009, 19:41
آنتن دهی G900 چطوره؟ تو نقاط کور در حد خوب هست یا؟

اینم یه Review کامل از G900

vahidsport
29-04-2009, 20:12
ریویو ی خیلی کاملی هست

G900 تو حالت Sport واقعا لرزه گیر داره؟

سرعت کابلش به گفته این ریویو واقعا 2MB در ثانیه هست؟ من رم گوشیم(990) رو با رم ریدر به کامپیوتر وصل میکنم سرعتش اینقدر هست و حدودا 700 مگ رو تو 5 دقیقه میریزه G900 هم همین طوریه?

دوربین G900 از P990 بهتره یا نه منظورم از بهتر بودن در شب ، روز و میکرو هست

سرعت Media Center گوشی چه قدر هست؟ راحت کار میکنه یا نه مثل گوشی های جاوای سونی سنگین و با سرعت پایین کار میکنه

mrmostafa
29-04-2009, 23:37
در p1i هم همینطوریه..!
من فکر کنم تمام گوشی ها همینطور باشه.!

احتمالا تو uiq اینجوریه چون گوشی های جاوا و نوکیا و حتی سامسونگ اینجوری نیستش اولین گوشی که میبنم اینجوریه.

hamed1297
29-04-2009, 23:42
من هم هیچ وقت نفهمیدم دلیل گذاشتن این قابلیت چی هست؟؟؟
اگر از توی منو Sent یک اس ام اس رو فروارد کنیم اینجوری نمیشه.

=============================================
بدین وسیله پیوستن وحید به جمع G900 داران را با ایشان تبریک و تهنیت میگوییم.

vahid_civil
29-04-2009, 23:58
مرسی. منم جی 900 خریدم ! هنوز بعد از چند ساعت تو شارژه !
دلم نمیاد از پی 990 دل بکنم !!
===
میگم به جز هک راهی هست تا زبون پیش فرض اس ام اس رو فارسی کنم ؟
مثل 990 وقتی هک شده بود یا پی 1 و ...
واسه فارسی نوشتن مراحل زیادی رو باید طی کرد !
===
چرا آیکوناش اینقدر زشت و بی روحه ! نمیشه عوضش کرد ؟ (بدون هک)
===
تا حالا دو بار وقتی روشنش کردم هنگ کرده مجبور شدم باطری رو در بیارم !
یه بارش تو مغازه یارو بود !
چرا اینجوریه ؟ قلابیه ؟

mrmostafa
30-04-2009, 10:16
مرسی. منم جی 900 خریدم ! هنوز بعد از چند ساعت تو شارژه !
دلم نمیاد از پی 990 دل بکنم !!
===
میگم به جز هک راهی هست تا زبون پیش فرض اس ام اس رو فارسی کنم ؟
مثل 990 وقتی هک شده بود یا پی 1 و ...
واسه فارسی نوشتن مراحل زیادی رو باید طی کرد !
===
چرا آیکوناش اینقدر زشت و بی روحه ! نمیشه عوضش کرد ؟ (بدون هک)
===
تا حالا دو بار وقتی روشنش کردم هنگ کرده مجبور شدم باطری رو در بیارم !
یه بارش تو مغازه یارو بود !
چرا اینجوریه ؟ قلابیه ؟

مبارکه:11:
من که مشکلی با هنگ اینا نداشتم وصلش کردم از اینترنت آپدیتش هم کردم مشکلی نداشت. برای زبان فارسی شا میتونی پکش رو از سایت سونی اریکسون یا سایت persiantools برای هر فرم ویر گذاشته نصب کنی رو گوشی و زبان فارسی اضافه میشه و زبان پیش فرض میشه فارسی ولی من زبان فارسی رو میریم قسمت uistall برنامه ها آیکونش از کار میفته و داخلش نمیشه که برنامه ای رو پاک کنی نمیدونم چرا. با اونکه سونی اریکسون ساخته باید جوری میکرد استاندارد کامل بود

reza.hdi
30-04-2009, 12:52
گارانتی های g900 بدرد بخورن؟
(کامتل و پارس تل)

الان g900 با گارانتی و بی گارانتی چند؟
اگه کسی از این دو تا گارانتی استفاده ای کرده بگه .

reza.hdi
30-04-2009, 12:53
راستی کسی جواب نداد آنتن دهی g900 چطوره؟!

mrmostafa
30-04-2009, 14:56
(کامتل و پارس تل)

من دیروز قیمت کردم 270 هزار تومن البته منقبل عید خریدم 260 هزار تومن اگه میخوا ارزون بگیری باید بری جاهای پرت یا طبقات 5 و 6 علائدین. گارانتی اصلابه درد نمیخوره چون وقتی مشکلی پیش بیاد ببری هیچ کاری نمیکنن مگر اینکه نرم افبزاری باشه. حتی گارانتی سیتادل هم همینطوره الکی پول گارانتی میگیرن فقط. آنتن دهیش هم خوبه من راضی هستم حتی تو جاهایی که آنتن نیستش خوب آنتن میده .

vahid_civil
30-04-2009, 16:34
(کامتل و پارس تل)

من با گارنتی کامتل دیشب یعنی 9/2/88 خریدم 254 تومن از طبقات آخر علاالدین. واسه این قیمت هم خیلی گشتم !
بدون گارانتی هم 249 کمتر ندیدم !
حسن گوشی با گارانتی فقط در این بود که کاملا پلمب بود. و من هم شانس آوردم و گوشی بدون کیبرد فارسی گیر آوردم !
===
مصطفی جان منظورم این نبود که کلا همه چیش فارسی بشه.
الان واسه sms فارسی زدن باید حتما بریم تو setup و فارسی , ... ولی تو 990 یا پی 1 با هک دو تا کیبرد اضافه میشد یکی فارسی و یکی انگلیسی بغل هم.
حالا هکش میکنم ببینم چی میشه.
===
هنگ هم تا حالا 3 4 بار کرده. که مجبور شدم گوشی رو یا خاموش کنم یا باطری در بیارم !
باید آپدیت هم کنم ببینم چطوری میشه !
اگه محافظ ال سی دی بندازم روش دیگه خاک نمیره توش ؟

reza.hdi
30-04-2009, 17:13
داخل جعبش مگه چی داره که بردارن؟

وحید جان اگه تونستی بهم پیغام بده که از کدوم مغازه گرفتی.
ایشالا منم شنبه میرم بخرم.
:)

mrmostafa
30-04-2009, 20:55
من با گارنتی کامتل دیشب یعنی 9/2/88 خریدم 254 تومن از طبقات آخر علاالدین. واسه این قیمت هم خیلی گشتم !
بدون گارانتی هم 249 کمتر ندیدم !
حسن گوشی با گارانتی فقط در این بود که کاملا پلمب بود. و من هم شانس آوردم و گوشی بدون کیبرد فارسی گیر آوردم !
===
مصطفی جان منظورم این نبود که کلا همه چیش فارسی بشه.
الان واسه sms فارسی زدن باید حتما بریم تو setup و فارسی , ... ولی تو 990 یا پی 1 با هک دو تا کیبرد اضافه میشد یکی فارسی و یکی انگلیسی بغل هم.
حالا هکش میکنم ببینم چی میشه.
===
هنگ هم تا حالا 3 4 بار کرده. که مجبور شدم گوشی رو یا خاموش کنم یا باطری در بیارم !
باید آپدیت هم کنم ببینم چطوری میشه !
اگه محافظ ال سی دی بندازم روش دیگه خاک نمیره توش ؟

والا من که دون محافظ دارم مشکلی نیست البتههر کاری کنی خک میره. من یدونه از این دستگاههایبادمیخوام بگیرم خانگیش به شکل سشوار ستش که باد رو با فشار می و گوشی رو و کامپیوتر رو اینجوری تمیز کنم.

قیمت مناسب خریدی. من کیبورد x -key رو نصب ردم مشکلبرطرف ده وکیبورد نگلیسی و فارس رو به صورت پیش فرض دارم نیازی نیستش بری از ستاپ عوض کنی

vahidsport
01-05-2009, 10:10
لان واسه sms فارسی زدن باید حتما بریم تو setup و فارسی , ... ولی تو 990 یا پی 1 با هک دو تا کیبرد اضافه میشد یکی فارسی و یکی انگلیسی بغل هم.
حالا هکش میکنم ببینم چی میشه.گوشی نو مبارک باشه
اینو نصب (فون مموری و ریست کن) کن همون کیبردی که میگی هست یه باز از کنتل پنل فارسی انتخاب کن بعد برای همیشه که کیبرد رو بزنی کیبرد فارسی با انگلیسی میاد

vahid_civil
01-05-2009, 16:37
گوشی نو مبارک باشه
اینو نصب (فون مموری و ریست کن) کن همون کیبردی که میگی هست یه باز از کنتل پنل فارسی انتخاب کن بعد برای همیشه که کیبرد رو بزنی کیبرد فارسی با انگلیسی میاد

ممنون وحید جان. ولی موقع نصب میگه این برنامه در حال حاضر روی این گوشی نصب هست !

vahid_civil
01-05-2009, 16:37
تفاوت های جی 900 با پی 900 و حسن ها و عیبها از نظر من در روز اول :

اون یکی اطلاعات دارویی هم نصب کردم موقع اجرا گوشی ریست میشه ! هر 3 تا ورژن رو تست کردم. این اتفاق روی پی 990 هم میفتاد.
تشخیص کلمات فارسی تو کیبرد مجازیش خیلی جالبه. دقیقا همون چیزی که واسه انگلیسی داشتیم . دایره لغاتی که برای فارسی گذاشتن تقریبا پاسخ گوی نیاز اس ام اس هست !!
باید حتما هکش کنم تا کیبرد پی 1 رو نصب کنم روش ولی برنامه x-plor نصب نمیشه !
قسمت مولتی مدیاش خوبه. خیلی بهتر از پی 990 . ولی صفحش کوچیکتره واسه دیدن عکس و فیلم حال نمیده !! (نسبت به پی990 )
یکمی d-pad این گوشی کوچیکه ! یعنی باهاش راحت نیستمو نمیدونم حالا یا انگشت من بزرگه یا این کوچیکه !
ظرافت خوبی داره . این که هم تاچ هست و هم مثل یک گوشی معمولی نکته بارزشه.
هر کسی میبینه در نگاه اول و دوم تشخیص نمیده که لمسیه ! (حتی مغازه داری که ازش خریدم نمیدونست لمسیه !!)

hamed1297
01-05-2009, 16:53
وحید آخرین ورژن x-plore هم نصب نشد؟

(حتی مغازه داری که ازش خریدم نمیدونست لمسیه !!)
دی...

vahid_civil
01-05-2009, 17:19
وحید آخرین ورژن x-plore هم نصب نشد؟

ممنون .از اینجا ورژن 1.31 رو دانلود کردم :

ht tp://forum.gsm aria.com/attachment.php?attachmentid=41129&d=1241107399

mrmostafa
01-05-2009, 19:12
من هم هیچ وقت نفهمیدم دلیل گذاشتن این قابلیت چی هست؟؟؟
اگر از توی منو sent یک اس ام اس رو فروارد کنیم اینجوری نمیشه.

=============================================
بدین وسیله پیوستن وحید به جمع g900 داران را با ایشان تبریک و تهنیت میگوییم.

آره این کار درست نیستش که شماره رو ه میفرسته هر سری باید پاک کنی. این قابلیت برای فرستادن ایمیل هستش نه اس ام اس من تو هیچ گوشی اینجوری ندیدم انگاری فقط uiq ها اینطوری هستن.

vahid_civil
02-05-2009, 14:44
میگم من تونستم گوشی رو هک کنم و مشکل حرف ی از کیبرد فارسی حل شد.
قبلا واسه اضافه کردن گیبرد فارسی به انگلیسی تو پی 990 میرفتم تو device و کیبرد رو از اونجا اضافه میکردم.
ولی جی 900 این گزینه رو اونجا نداره.
چیکار کنم همزمان بیان بغل هم ؟

mrmostafa
02-05-2009, 15:49
آقا کسی اینجا با My Phone Explorer کار میکه؟؟؟؟ من اس ام اس فارسی میفرستم یا این برنامه از طریق گوشی میره ولی وقتی ذخیره میشه تو وشی به صورت حروف های بهم ریخته هستش و معلوم نیست چیه . شبیه خط میخی. با My phone explorer اس ام اس رو در گوشی های جاوا ذخیره میکنی مشکلی نداره و ذخیره میشه بعدا ارسال کنی یا از طریق کامپیوتر میفرستی Sent میشه تو گوشی هم ذخیره میشه برای من خیره میشه ولی خط میخی هستش در صورتی که گوشی من فارسی رو میخونه کیبور فارسی ه دارم. این مربوط به چی میشه؟؟

vahidsport
02-05-2009, 17:07
ممنون وحید جان. ولی موقع نصب میگه این برنامه در حال حاضر روی این گوشی نصب هست باید هک SISinstaller رو نصب کنی تا مشکلت حل بشه

vahid_civil
02-05-2009, 18:22
باید هک SISinstaller رو نصب کنی تا مشکلت حل بشه

ممنون نصب میشه . ولی جی 900 مثل پی 990 کنترل پنل نداره برای تنظیم زبان نوشتن .
فقط توی خود محیط نوشتن مثل اس ام اس داره که باید از set up اون بیارمش و دقیقا همون کیبرد پی 1 که با هک آوردمش هست ولی ثابت باقی نمیمونه !
الان کیبرد پیش فرضش انگلیسی هست به همراه یونانی !

hamed1297
02-05-2009, 18:44
آقا کسی اینجا با My Phone Explorer کار میکه؟؟؟؟ من اس ام اس فارسی میفرستم یا این برنامه از طریق گوشی میره ولی وقتی ذخیره میشه تو وشی به صورت حروف های بهم ریخته هستش و معلوم نیست چیه . شبیه خط میخی. با My phone explorer اس ام اس رو در گوشی های جاوا ذخیره میکنی مشکلی نداره و ذخیره میشه بعدا ارسال کنی یا از طریق کامپیوتر میفرستی Sent میشه تو گوشی هم ذخیره میشه برای من خیره میشه ولی خط میخی هستش در صورتی که گوشی من فارسی رو میخونه کیبور فارسی ه دارم. این مربوط به چی میشه؟؟
از برنامه sms & mms diary استفاده کنید.

mrmostafa
02-05-2009, 21:30
ممنون نصب میشه . ولی جی 900 مثل پی 990 کنترل پنل نداره برای تنظیم زبان نوشتن .
فقط توی خود محیط نوشتن مثل اس ام اس داره که باید از set up اون بیارمش و دقیقا همون کیبرد پی 1 که با هک آوردمش هست ولی ثابت باقی نمیمونه !
الان کیبرد پیش فرضش انگلیسی هست به همراه یونانی !

وحید جان گفتم که کیبورد Xkeyرو نصب کن زبان انگلیس و فارسی میشه پیش فرض کیبورد که میادش Eng همچین چیزی گوشه داره میزنی فارس میشه. وقتی X-key رو نصب مین خودش اولی رو انگلیسی میزاری دومی رو persian تو لیستش داره انتخاب میکنی بعد کیبوردت درست میشه

mrmostafa
02-05-2009, 21:32
از برنامه sms & mms diary استفاده کنید.

ممنونم. البته برنامه my phone خیلی خوبه ها فقط برای گوش جی 900 نمیدونم چرا اینجوریه البته Uiq های دیگه رو نمیدونم.
حالا این بنرامه که شما میگی رو میشه لینک بدی دانلود کنم ببینم چطور هست.
ممنونم :11:

hamed1297
02-05-2009, 21:50
من خودم با این my phone ex بکاپ sms نگرفتم.نمیدون چجوریه.ولی یادمه یه نفر دیگه هم همین مشکل رو داشت.

برنامه sms & mms diary بسیار عالی هست:

پست 11 تاپیک رو دانلود کنید.

vahid_civil
03-05-2009, 00:17
وحید جان گفتم که کیبورد xkeyرو نصب کن زبان انگلیس و فارسی میشه پیش فرض کیبورد که میادش eng همچین چیزی گوشه داره میزنی فارس میشه. وقتی x-key رو نصب مین خودش اولی رو انگلیسی میزاری دومی رو persian تو لیستش داره انتخاب میکنی بعد کیبوردت درست میشه

ممنون . درست شد

RoYaYeEe_NiIiLi
03-05-2009, 21:43
دوستان میگم که g900 این امکان رو داره که بعضی از پوشه هاشو مخفی کنیم یا روش پسورد بذاریم؟یا باید یه برنامه بریزیم روش؟اصلا همچین برنامه ایی هست؟
ممنون

vahidsport
03-05-2009, 23:11
دوستان میگم که g900 این امکان رو داره که بعضی از پوشه هاشو مخفی کنیم یا روش پسورد بذاریم؟یا باید یه برنامه بریزیم روش؟اصلا همچین برنامه ایی هست؟
ممنون

X-Plore رو اجرا کن بعد برو رو اون فولدری که می خواهی واستا بعد دکمه ی 6 رو بزن و تیک System و Hidden رو بزن مخفی میشه

shahshahani
04-05-2009, 11:08
براي پسوورد گذاشتن هم ميتوني از برنامه ي Advanced Device Loke استفاده كني.
موفق باشي.

mrmostafa
04-05-2009, 22:30
من خودم با این my phone ex بکاپ sms نگرفتم.نمیدون چجوریه.ولی یادمه یه نفر دیگه هم همین مشکل رو داشت.

برنامه sms & mms diary بسیار عالی هست:

پست 11 تاپیک رو دانلود کنید.

اقا من این نرم افزار رو نصب کردم حال که اجراش میکنم یه خطا میده بعد باز نمیشه. Dump file created اشکال چیه؟؟؟

hamed1297
04-05-2009, 23:29
نمیدونم والا.مشکلی نداشت که.

RoYaYeEe_NiIiLi
06-05-2009, 11:41
بچه ها میگم که من احساس میکنم صدای موبایلم خش خش پیدا کرده....یعنی وقتی زیادش میکنم خش خش میکنه...به نظرتون مال این نیست که زیاد انداختمش زمین؟بعد به نظرتون با آی یا هک ممکنه بهتر بشه؟
راستی من لبه ی صفحه ب موبایلم یکم بازه....فکر کنم از همونجاس که خاک میره زیرش....آخه با لبه ی کاغذ یه کم گرفتم زیرش کللیییییییییی خاک اومد بیرون...:27:

mrmostafa
06-05-2009, 19:44
آقا موقع صحبت کردن یهو فشار میاد به صفحه یه بار رفت رو اسپیکر صفحه قفل نمیشه.

یه مشکل دیگه که دارم گوشی رو به کابل وصل میکنم سا کامپیوتر من درسته ولی وقتی گوشی رو از کابل جدا میکنم ساعتش 1 ساعت به جلو میره البته همیشه هم اینجوری نمیشه نمیدونم چه موقع هایی میشه .

mohammad_1ta
06-05-2009, 21:17
یه مشکل دیگه که دارم گوشی رو به کابل وصل میکنم سا کامپیوتر من درسته ولی وقتی گوشی رو از کابل جدا میکنم ساعتش 1 ساعت به جلو میره البته همیشه هم اینجوری نمیشه نمیدونم چه موقع هایی میشه .
ماله منم اینطوری میشد... تا اونجایی که یادم میاد، قسمت Syncronize رو باید خاموش کنید.

zidane010
07-05-2009, 13:30
دوستان من دیگه خسته شدم:46:
میخام گوشیم رو بفروشم . چه قیمتی بفروش خوبه.دو ماه بیشتر کار نکرده

میخک5000
08-05-2009, 13:26
سلام

امکان ضبط صدا با جی 900 تا چند ساعته ؟؟؟

vahid_civil
08-05-2009, 14:01
دوستان من دیگه خسته شدم:46:
میخام گوشیم رو بفروشم . چه قیمتی بفروش خوبه.دو ماه بیشتر کار نکرده

نو 250 تومنه. خوبش 200 تومن بتونید بفروشید و (دست بالا )

===
میگم چطوری میشه عکسا رو به ترتیب همون فولدری کع خودم درست کردم نگاه کنم تو گوشی ؟
یعنی بتونم عقب و جلوشون هم کنم ؟
توی قسمت مولتی مدیاش که چیز خوشگلی هم هست عکسا رو قاطی میکنه. مثلا من نمیخام عکسای خانوادگی با بقیه قاطی بشه ولی میشه !

freidoon
08-05-2009, 16:21
سلام دوستان
تصمیم گرفتم یکی از این گوشی ها رو بگیرم نظرتون چیه؟G700 یا G900؟؟
ظاهرا دوربین G900 تعرفی نداره.درسته؟راسته که دوربینش با 7-8 ثانیه تاخیر بالا میاد؟

میخک5000
08-05-2009, 16:32
سلام دوستان
تصمیم گرفتم یکی از این گوشی ها رو بگیرم نظرتون چیه؟G700 یا G900؟؟
ظاهرا دوربین G900 تعرفی نداره.درسته؟راسته که دوربینش با 7-8 ثانیه تاخیر بالا میاد؟

دروغ چرا!!!!
راسته.

vahid_civil
08-05-2009, 20:32
این دکمه دوربین بل گوشی جی 900 عملا الکیه !
اونقدر سفته که نمیشه فشارش داد تا عکس بگیره !
باید با دی پد عکس بگیریم !

mrmostafa
08-05-2009, 22:42
این دکمه دوربین بل گوشی جی 900 عملا الکیه !
اونقدر سفته که نمیشه فشارش داد تا عکس بگیره !
باید با دی پد عکس بگیریم !

وحید جان برای من راحت هست مشکلی نداره و از اون کلید هم استفاده میکنم و به راحتی انجام میشه :46:

vahidsport
10-05-2009, 12:06
این شبیه ساز داس یه چیر مثل DosBox من به زور روی 990 اجراش کردم ببینید شما میتونید کاری بکنید مثله اینکه از DosBox راحتره

اون فاصله رو از رو لینک پاک کنید

هویزه
11-05-2009, 17:13
سلام! آیا این حقیقت داره که این گوشی g900خیلی هنگ میکنه ؟ در ضمن آیا قاب ژله ای مات براش پیدا می شه( در مشهد و یا تهران)؟

zidane010
13-05-2009, 01:30
سلام! آیا این حقیقت داره که این گوشی g900خیلی هنگ میکنه ؟ در ضمن آیا قاب ژله ای مات براش پیدا می شه( در مشهد و یا تهران)؟
هنگ که نه
ولی خیلی کنده

vahid_civil
13-05-2009, 09:17
هنگ که نه
ولی خیلی کنده

نسبت به پی 990 که خیلی سریع تره.

hamed1297
13-05-2009, 12:13
بعید میدونم کند باشه.مگر اینکه برنامه هایی رو که باز میکنید توی task manager ببندید.

MaaRyaaMi
13-05-2009, 22:23
همین الان داشتیم با یکی از بچه ها در مورد G900 بحث میکردیم !
میخوام گوشی بگیرم !
ولی اومدم اینجا پشیمون شدما!
:/

vahid_civil
13-05-2009, 22:31
همین الان داشتیم با یکی از بچه ها در مورد G900 بحث میکردیم !
میخوام گوشی بگیرم !
ولی اومدم اینجا پشیمون شدما!
:/

به نظر من به عنوان کسی که 3 هفته هست دارمش گوشی هست که خیلی به درد خانمها میخوره !
واسه من هنوز خاک نرفته زیرش . دوربینش هم زیاد کار نکردم. ولی فکر نمیکنم بد باشه.
میگم به درد خانمها میخوره به چند دلیل :
یکی اینکه ظریف و قرمزه. دکمه d-pad ش کوچیکه. من باید با ناخن باهاش کار کنم !! به درد یه دست کوچیک میخوره !
حتی قلمش هم کوچیکه !
در کل من راضی هستم ازش البته. با این قیمت واقعا میارزه.:46:

MaaRyaaMi
13-05-2009, 22:42
شما که میگین کنده یا... ؟!
اخه من نمیتونم زود به زود گوشی عوض کنم

vahid_civil
13-05-2009, 22:50
شما که میگین کنده یا... ؟!
اخه من نمیتونم زود به زود گوشی عوض کنم

نسبت به گوشی های جاوا کندتره . و نسبت به گوشی های سیمبین سریعتره .
سرعتش به نظرم خوبه.
از گوشیتون چه انتظاری دارین ؟

nakhordemast
16-05-2009, 14:28
به نظر من به عنوان کسی که 3 هفته هست دارمش گوشی هست که خیلی به درد خانمها میخوره !
واسه من هنوز خاک نرفته زیرش . دوربینش هم زیاد کار نکردم. ولی فکر نمیکنم بد باشه.
میگم به درد خانمها میخوره به چند دلیل :
یکی اینکه ظریف و قرمزه. دکمه d-pad ش کوچیکه. من باید با ناخن باهاش کار کنم !! به درد یه دست کوچیک میخوره !
حتی قلمش هم کوچیکه !
در کل من راضی هستم ازش البته. با این قیمت واقعا میارزه.:46:

hala mage hame khanoma angoshtashun kuchuluee?:31:

vahid_civil
16-05-2009, 14:32
hala mage hame khanoma angoshtashun kuchuluee?:31:

az male man o to chookiktare !
الان ناخنمام رو گرفتم کار با دی پدش آسونتر شده !

Lamanta
16-05-2009, 15:11
به نظر شما از P1i بهتره ؟ من که از P1 ام راضی ام .
راستی الان قیمت G900 چنده ؟

vahid_civil
16-05-2009, 16:13
به نظر شما از P1i بهتره ؟ من که از P1 ام راضی ام .
راستی الان قیمت G900 چنده ؟

p1 کیبرد کامل داره. این سیستم مولتی مدیاش بهتره.
دوربین این شاید بهتر باشه ولی نه زیاد. در کل تو یک سطح هستن.
الان شده 255 تومن

Lamanta
16-05-2009, 20:56
P1 گرونتره ؟

vahid_civil
16-05-2009, 21:38
P1 گرونتره ؟

آره پی 1 هنوز گرونتره . پی 1 حدود 270 بود بدون گارانتی .

MaaRyaaMi
16-05-2009, 22:07
ولی من هنوز میترسم با سیستم عاملش مشکل داشته باشم : دی

همین : دی

vahid_civil
16-05-2009, 22:10
ولی من هنوز میترسم با سیستم عاملش مشکل داشته باشم : دی

همین : دی

گوشیه قبلیتون چی بوده ؟
سیستم عاملش هم دیگه ورشکست شده و تولید نمیشه . یه بار از کسی بگیرین امتحان کنید ببینید میتونید باهاش کار کنید یا نه.

shahshahani
17-05-2009, 08:46
p1 کیبرد کامل داره. این سیستم مولتی مدیاش بهتره.
دوربین این شاید بهتر باشه ولی نه زیاد. در کل تو یک سطح هستن.
الان شده 255 تومن

سلام
من تا 240 هم قيمت دارم.قيمت هاي تو مال چه وقتي هست وحيد خان؟؟؟

vahid_civil
17-05-2009, 10:05
سلام
من تا 240 هم قيمت دارم.قيمت هاي تو مال چه وقتي هست وحيد خان؟؟؟

مال 3 هفته پیش . ببین همون موقع هم 240 تومنی پیدا میشد ولی خریدش ریسکی بود.
چون در جعبه های 240 تومنی ها باز بود و گارانتی هم نداشت. درسته که گارانتی الکیه ولی با گارانتی کامتل قیمتش 254 بود و دورش پلاستیک داشت و پلمب هم بود . اون بدون پلمبیا کیبردشون فارسی بود که جالب نیست ولی مال من کیبردش انگلیسیه.
خود فروشنده ها هم میگفتن بعضی از اینا لوازمش رو ورمیدارن باطری قلابی و ... میندازن روش.
حواست باشه

MaaRyaaMi
17-05-2009, 10:53
من k750 دارم

میشه یکم بیشتر توضیح بدین !!

: دی

vahid_civil
17-05-2009, 13:16
من k750 دارم

میشه یکم بیشتر توضیح بدین !!

: دی

خب k750 از سری گوشیای جاوا هست و سرعتش مسلما از جی 900 بیشتره !
به جاش جی 900 امکانات زیادتری داره. بالاخره لمسیه دیگه .
کا 750 شما سرعتش از نوکیا ها هم بیشتر خواهد بود.ولی برنامه های کمتری رو میتونید نصب کنید روش به جاش.

دی :

هویزه
17-05-2009, 20:56
راستی . انگار g700 از g900گرونتره . به نظر شما این عجیب نیست؟

vahid_civil
17-05-2009, 21:09
راستی . انگار g700 از g900گرونتره . به نظر شما این عجیب نیست؟

جی 700 که 210 تومنه . جی 900 هم تقریبا 250 تومن . کجاش گرونتره ؟

vahidsport
17-05-2009, 23:17
اقا وحید باطریه G900 نسبت به P990 چطوریه؟صداش چی و السی دی کوچیکش اذیتت نمیکنه؟

vahid_civil
18-05-2009, 10:01
اقا وحید باطریه G900 نسبت به P990 چطوریه؟صداش چی و السی دی کوچیکش اذیتت نمیکنه؟

باطریش بهتره .
صداشون تفاوت زیادی نداره . شاید یکم جی900 به نظرم بلندتر اومده باشه . ولی بازم نه چندان.

ال سی دی کوچیکش باعث میشه کسی فکر نکنه این لمسیه !
مخصوصا اینکه روی قابلیتهای تاچش بیشتر کار کردن ولی واه انگشت جا نیست !
ولی من چون 990 داشتم می خواستم برام تنوع بشه.
البته مسلما صفحه بزرگ 990 حال دیگه ای داشت. حتی واسه عکس دیدن . دیگه فیلم و ... بماند !

vahidsport
18-05-2009, 12:03
تاچش بیشتر کار کردن ولی واه انگشت جا نیست ! منظورت رو نفهمیدم.

صداشون تفاوت زیادی نداره . شاید یکم جی900 به نظرم بلندتر اومده باشه . ولی بازم نه چندان.صدش باید خیلی بهتر P990 باشه ها .... صداش رو با P1 تاحالا مقایسه کردی؟من اسپیکر P1 و G900 رو دیدم مثل هستند و صدای P1 رو شنیدم حرف نداره

RoYaYeEe_NiIiLi
18-05-2009, 15:40
صدای p1 وg900 تقریبا در یه حده...تازه جی 900 یکم بهتره

vahid_civil
18-05-2009, 16:44
منظورت رو نفهمیدم.

صدش باید خیلی بهتر P990 باشه ها .... صداش رو با P1 تاحالا مقایسه کردی؟من اسپیکر P1 و G900 رو دیدم مثل هستند و صدای P1 رو شنیدم حرف نداره

گوشیایی مثل 990 که خودت هم داری چون صفحش بزرگه جا واسه انگشتت هست که روش مانور بدی ولی راحت نمیتونی اون جایی که میخای بری. ولی جی 900 روی این قابلیتش بیشتر کار شده . کار با دستش یعنی بدون استفاده از قلمش روی صفحش راحتتر شده . ولی به جاش صفحش کوچیکتره .

صداش یه ذره از پی 1 بهتره . بلندیش هم به قدری هست که بیرون هم بزاری بتونن همه استفاده کنن. مثل گزارش یه بازی از رادیو !

==================
فقط چیزی که منو تو این گوشی اذیت میکنه اینه که مثل پی 990 یه سیستم جدا واسه پخش عکس و اینا نداره .
سیستم پخش عکسش قاطی سیستم مولتی مدیاشه . که امکانات جالبی هم داره . مثل به صورت فلش نشون دادن عکسا (یا پاور پوینت نمیدونم !) یه آهنگ هم میتونی بزاری روش . مثل شاد و غمگین و ...
ولی عکسا رو قاطی نشون میده ! یعنی یه عکس مثلا شخصیه ولی قاطیش میکنه با بقیه عکسای معمولی.
یه چیزی مثل قاطی کردن آهنگا و فولدر فولدر نکردنشون .

starn
18-05-2009, 21:25
یک سوال در مورد g900 این گوشی 2 بار از دست بی افته داغون نمی شه؟ یا بدنش مشکل پیدا کنه
من w960 دارم تا الان 3 با از دستم افتاده ولی آخ نگفته
یک چیز دیگه هم این که آیا صفحه ی نمایشش ضد خش مثل w960؟؟؟؟؟؟؟؟(در 960 یک لایه ی محافظ روی lcd وجود داره)

هویزه
19-05-2009, 13:56
جی 700 که 210 تومنه . جی 900 هم تقریبا 250 تومن . کجاش گرونتره ؟

فروشگاه گاجره مشهد، قیمت g700 را 2740000، وقیمت g900 را 2470000 ریال اعلام کرده است.

هویزه
19-05-2009, 14:33
فروشگاه گاجره مشهد ،قیمت g700 را 274000 و قیمت g900را 240000 تومان با گارانتی اعلام کرد.

bahal_2007
19-05-2009, 16:27
فكر مي كنيد دليل قيمت پايين g900 نسبت به p1 چيه؟ آيا كيفيت يا عمرش پايينه؟

hamed1297
19-05-2009, 17:37
فكر مي كنيد دليل قيمت پايين g900 نسبت به p1 چيه؟ آيا كيفيت يا عمرش پايينه؟
هیچ کدوم.دلیلش کم شدن p1 توی بازاره.

vahid_civil
19-05-2009, 21:37
فروشگاه گاجره مشهد، قیمت g700 را 2740000، وقیمت g900 را 2470000 ریال اعلام کرده است.

من قیمتی رو گفتم که خودم رفتم علاالدین پرسیدم خب ! ( تهران)

هویزه
20-05-2009, 00:38
البته حق با شماست وحید خان ... گاجره ی مشهد یک کم مرموزه . قیمت هاش بالا پایین داره و تغییر می کنه.

pospop123
20-05-2009, 12:26
کی گفته ؟ من خودم جی 900 دارم و بدون خاموش کردن هم میشه مموریشو در آورد ! مموریش بغل باتریشه .

a1663
20-05-2009, 12:50
سلام sms های من ساعت رسیدنش مشخص نیست هر کدوم یه ساعتی را نشون میدن چی کار کنم ؟g900 دارم.

esaesa
20-05-2009, 23:28
سلام sms های من ساعت رسیدنش مشخص نیست هر کدوم یه ساعتی را نشون میدن چی کار کنم ؟g900 دارم.

دوستانی که مشکل تنظیم نبودن ساعت مخصوصا در قسمت اس ام اس های رسیده دارند باید به قسمت کنترل پنل یا همان تنظیمات رفته و در قسمت Location یا همان مکان شهر تهران رو قرار بدند

esaesa
22-05-2009, 23:15
مشکل من از بلوثوث G900 اینکه اگه کسی فایل برام می فرسته دکمه قبول و رد می آید که تا به اینجا معمولی گاهی قسمت رد و بدل کردن کد می آد که آیا می خواهید به دستگاه های شما افزوده شود همه رو درست رد و بدل می کنیم ولی فایلی که طرف مقابل فرستاده تو گوشی اون تا 100 درصد ارسال می شه ولی تو گوشی من اصلا اتفاقی نمی افته و جالب اینکه فایل بعد را اگر بخواد بفرسته اخطار ارتباط به گوشی من رو میده خلاصه سرتون درد نیارم گرفتار شدیم
فرمت اینترنال کردم – ریست فاکتوری کردم – رم فرمت و ویروس یابی کردم- فقط مونده فلش
حالا دوستانی که می تونند من رو راهنمایی کنند

mrmostafa
23-05-2009, 15:47
مشکل من از بلوثوث G900 اینکه اگه کسی فایل برام می فرسته دکمه قبول و رد می آید که تا به اینجا معمولی گاهی قسمت رد و بدل کردن کد می آد که آیا می خواهید به دستگاه های شما افزوده شود همه رو درست رد و بدل می کنیم ولی فایلی که طرف مقابل فرستاده تو گوشی اون تا 100 درصد ارسال می شه ولی تو گوشی من اصلا اتفاقی نمی افته و جالب اینکه فایل بعد را اگر بخواد بفرسته اخطار ارتباط به گوشی من رو میده خلاصه سرتون درد نیارم گرفتار شدیم
فرمت اینترنال کردم – ریست فاکتوری کردم – رم فرمت و ویروس یابی کردم- فقط مونده فلش
حالا دوستانی که می تونند من رو راهنمایی کنند

منم يه مدت بلوتوس ميخواستن بهم بدن خوب نميگرفت ولي ريست كردم درست شد ديگه اين مشكل برطرف شده. گوشي رو به مرور آپديت هاي جديد مياد انجام بده

Dani devil
24-05-2009, 01:25
Sony Ericsson G900

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبل از شروع شدن کنگره جهانی بارسلونا و در ابتدای سال 2008 بود که یک مدیر ارشد شرکت سونی اریکسون سال 2008 را سال پادشاهی این کمپانی قدرتمند نامید و با اطمینان چنین حرفی را زد هر چند در ابتدا شاید کسی این حرف را جدی نگرفت ولی بعد از اتمام نمایشگاه بارسلونا همگان فهمیدند که این یک حرفی که صرفا برای تبلیغ باشد نبوده و بلکه واقعییت داشته است و از این به بعد شرکت سونی اریکسون را یک شرکت پیشرو و قدرتمند تر از گذشته بدانند.

در قبل از آغاز نمایشگاه سال 2008 سونی اریکسون ادعا های زیادی مبنی بر تولید گوشی هایی بسیار خوب را می کرد و همگان منتظر آن بودند که این وعده ها محقق شود و سر انجام سونی اریکسون شاهکاری جدید به نام G900 را خلق کرد و به معرض نمایش گذاشت . این گوشی یکی از اولین نسل های سری G محسوب می شود همانطور که میدانید هدف از طراحی و تولید سری ,G ادغام کار آیی های چند گوشی در یک گوشی می باشد که برای نمونه : یک دوربین خوب از نسل C(K) و یک سیستم عامل خوب و قدرتمند از سری P و یک پلیر مناسب از نسل W هست که تمامی این ویژگی ها در این گوشی جمع آوری شده تا بتواند نیاز های علاقه مندان خود را برآورده کند و در واقع دیگر دغدغهای را برای از دست دادن مزایایی که اغلب در گوشی ها این شرکت بود را از بین ببرد .

طراحی

نگاهی به امکانات بسیار زیبای آن می پردازیم . این گوشی نیز مانند مدل های جدید این شرکت از شبکه های GSM 900 / 1800 / 1900 وUMTS 2100 پشتیبانی می کند . یک نکته جالب در این گوشی این هست که ابعاد و اندازه این گوشی دقیقا برابر با گوشی G700 هست اما با کار آیی های بسیار بهتر که نشان دهنده افزایش امکانات در همان ابعاد می باشد. ابعاد این گوشی نیز x 49 x 13 mm 106 می باشد که اگر به گوشی های مشابه بنگریم میبینیم که با این امکانات واقعا ایده آل می باشد و سبب راحتی حمل و نقل و سهولت استفاده می شود و به راحتی در جیب قرار میگیرد بدون آنکه برای ما سختی داشته باشد. یک مورد بسیار خوب دیگر هم وزن بسیار مناسب آن هست این گوشی تنها 99 گرم وزن دارد . اگردر این مورد هم به گوشی های هم رده نگاه کنیم متوجه میشویم که کسانی که کارآیی های زیادی را در نهایت ظرافت مطلوب می خواهند میتواند برآورده کند و واقعا باید به شرکت سونی اریکسون برای تحولی جدید در گوشی ها چه از لحاظ امکانات و چه از لحاظ ابعاد تبریک گفت که به ایده آل های مشتریان خود نزدیکتر شده است.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به قسمت جلوی گوشی که بنگریم یک صفحه نمایش 2.4 اینچی با 256 K رنگ میرسیم . رزیولیشن این صفحه نمایش نیز 240 * 320 پیکسل می باشد. این صفحه نمایش به صورت لمسی بوده و کیفییت بسیار مطلوبی را به نمایش درمی اورد و همچنین در زیر نور مستقیم آفتاب هم بسیار عالی عمل می کند و می تواند با گوشی هایی که در این قسمت حرفی برای گفتن دارند رقابت کند. مسلما برای یک اسمارت فون وجود یک صفحه لمسی کاملا ضروری می باشد تا با سیستم عامل قدرتمند آن بهتر و آسان تر کار ها صورت گیرد.

این گوشی نیز از فرمت MP3 و زنگ های Polyphonic پشتیبانی میکند . از اطلاعات دقیق آن در مورد کیفییت صدا هنوز خبری نیست اما با توجه به بهر مندی از سیستم های قدرتمند صوتی همانند سری W میتوان حدث زد که در زمینه موسیقی هم چیزی کم ندارد و تمام نیازهای عاشقان موسیقی را برآورده میکند همانند سری W .

گوشی G900 نیز از یک پردازنده 208 مگاهرتزی همانند سایر اسمارت فون های این شرکت مانند P1 , W950 و W960 بهره می برد. به علاوه این گوشی دارای 128 مگابایت رم به علاوه 160 مگابایت حافظه داخلی میباشد که به علاوه از کارت حافظه Memory Stick Micro (M2)
نیز پشتیبانی می کند بنابراین دیگر کمبودی در ثبت و ظبط تصاویر و اطلاعات به اندازه معمول پیش نمی آید . هنوز مشخص نشده است که چه مقدار حافظه را ساپورت کرده ولی میشود حدث زد که تا 4 گیگابایت را مسلما پشتیبانی میکند بدین ترتیب جای هیچ نگرانی نیست.

در بالای گوشی G900 دوربین دوم برای مکالمه های تصویری و محل خروجی صدا جهت صحبت کردن وجود دارد .

قسمت صفحه کلید آن هم بسیار جالب بوده و از کلید های منظم و نرمی استفاده شده است که در بالا کلید های مخصوص فعالییت های نامه رسانی و کاربردهای جدید آن تعبیه شده هست در قسمت مرکز آن هم یک جوی استیک بسیار مناسب گرد با لبه های نسبتا برجسته قرار دارد که برای استفاده با این سیتم عامل مناسب هست . دکمه های شماره ها هم نیز طبق نظم همیشگی خود به ترتیب قرار دارند و اعداد بر روی آن به خوبی مشخص می باشد.و دارای برجستگی بسیار مناسبی برای سهولت استفاده هستند همانند گوشی K750 .

اگر به سمت راست گوشی بنگریم سه کلید می بینیم . کلید عکاسی در پایین که ظاهرا دارای سیستم کشویی نیست و باید برای تبدیل حالت فیلم برداری و عکس برداری در قسمت های مشخص فشار وارد کرده و در قسمت میانی آن هم کلید قفل خودکار میباشد که آن هم ظاهرا از سیستم کشویی طبعییت نمی کند و با فشار دادن باید اقدام به قفل گوشی کرد و اما در بالا گوشی هم طبق معمول کلید افزایش و کاهش صدا قرار دارد. این سه کلید به رنگ طلایی کم رنگی هستند و زیبایی خاصی به گوشی می دهند .

اما در قسمت چپ گوشی هم در بالاترین قسمت محل قرار گیری قلم می باشد و در پایین هم در کنار صفحه کلید پورت USB قرار می گیرد که در گوشی های جدید این شرکت جا افتاده هست ولی کمی برای کسانی که می خواهند با استفاده از هندزفری موزیک گوشی بدهند و آن را در جیب خود بگذازند کمی دشوار هست .

در این گوشی نیز همانند گوشی G700 یک چراغ LED کوچک در زیر محل شارژر و در قسمت چپ گوشی به چشم میخورد که وظیفه دارد تا در هنگام ضعیف شدن باطری و تماس های ناموفق و با خبر شده از SMS و کلیه رویدادهایی که شخص از آن بی اطلاع هست با چشمک زدن سبب آگاه شده فرد شود. دقیقا به مانند گوشی P990 که در بالای سمت راست گوشی این قابلییت تعبیه شده هست.

محل قرار گیری کارت حافظه نیز در زیر باطری می باشد ک شیار آن در لبه سمت چپ گوشی بعد از برداشتن کاور باطری به چشم می آید همانند گوشی Z550 و ... .

اما کاور باطری آن دارای نحوه باز کردن کمی سخت است و باید به آن عادت کرد در زیر این کاور یک باطری قدرتمند از نوع BST-33 Li-Po با توان استفاده در بیش از 380 ساعت در حالت استند بای و بیش از 12 ساعت در حین مکالمه است البته این ادعایی هست که شرکت سونی اریکسون آن را گفته هست که کمی خوشبینانه به نظر می رسد حال باید صبر کرد تا توان واقعی آن در طی آزمایش های گوناگون مشخص شود. ولی میتوان به این باطری اطمینان داشت که در کنار سایر امکانات یک دل گرمی را برای ما فراهم آورد و اگر این قدرت ذکر شده واقعی باشد دگر جای هیچ بحثی نیست و باید به این شرکت تحسین گفت و خود را آماده انجام تمام کارها به مدت طولانی کرد ، عکسای ، فیلم برداری ، موزیک و گیم و... . به علاوه این کاور محل قرار گیری سیم کارت که این بار در زیر باطری قرار نگرفته است و همچنین بلندگوی آن را پوشش می دهد که باز هم شاهد یک ایده جدید هستیم.

سیستم عامل جدید

اما یکی از نقاط مهم گوشی سیستم عامل آن می باشد . هر چند این گوشی دارای سیستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ می باشد ولی ورژن آن مشخص نشده است. مطمئنا این گوشی دارای سیستم عامل UIQ 3 می باشد ولی هنوز پسوند دقیق برای 3 انتخاب نشده هست . همانطور که میدانید جدید ترین ورژن آن3.1 UIQ می باشد که در گوشی Z8 موتورولا به چشم میخورد . طی روزها گذشته خبر های زیادی مبنی بر ورژن 3.3 برای آن مطرح شده بود . هر چند که هنوز UIQ 3.2 نیامده آیا احتمال دارد که نسخه 3.3 آن بیاید. شرکت سونی اریکسون هم در مورد آن چیز زیادی نگفته است و تنها با اشاره کردن به سیمبین بودن آن اکتفا کرده است. ولی آنچه که در تصاویر و فیلم های آن مشاهده می شود این سیستم عامل جدید به طور کلی با نسل های قبل خود فرق دارد و امکانات بسیار گسترده تر و متنوع تری در اختیار ما قرار داده است . شورکات های زیادی را نیز برای سهولت کار در نظر گرفته شده است . یکی از قسمت های مهم و جدیدی که به آن پرداخته شده است قسمت سازماندهی آن می باشد جایی که دفتر های رنگی زیبایی را به چشم میبینیم . یکی از نکات ویژه آن ها امکان استفاده از این دفتر چه ها به عنوان آدرس برای هر فرد میباشد هر چند که ما چیزی از قدرت این سیستم عامل نمیدانیم و راز های زیادی در آن نهفته هست که فقط و فقط با استفاده از آن میتوانیم به آن پی ببریم. همچنین سوییچ کردن بین قسمت های مختلف منوها در این گوشی نیز بسیار ساده بوده و به وسیله جوی استیک نرم آن امکان پذیر بوده .

در این گوشی یادداشت ها بر اساس رنگها درجه بندی می شود و همانند یادداشت هایی هستند که همیشه روی میز یا یخچال و... هستند تا باعث یاد آوری مطلبی شوند و به وسیله آن دیگر هیچ مسئله ای را فراموش نخواهید کرد و همیشه همراه شما میباشد و میتوانید آن هارا در وبلاگ خود آپلود کنید و یا به صورت MMS و یا از طرق بلوتوث برای دیگران بفرستید . ترکیب رنگ های متنوعی که در این سیستم عامل مشاهده می کنید در گوشی های قبلی اصلا نبوده است و می تواند به عنوان یک عامل زیبایی در گوشی شما قرار گیرد.

مولتی مدیا

همانطور که در ابتدا هم گفتم این گوشی دارای امکانات مولتی مدیا عالی و زیبایی هست . این گوشی دارای یک پلیر قدرتمند با منوهای مختلف همانند پلیر های سری W می باشد که به شما اجازه هر کاری را می دهد و تمام نیاز های صوتی و تصویری شما را برآورده میکند . این پلیر دارای سیستم MegaBass نیز میباشد . شما می توانید آهنگ های خود را بر اساس هر چه که میخواهید تنظیم کنید و برای خود ----- های گوناگون ساخته و از آن لذت ببرید. امکانات دیگر این گوشی در زمینه موسیقی نیز قابلییت سیستم TrackID music recognition همانند گوشی های سری W می باشد که دگر همه از کارآیی های آن مطلع هستند و نیازی به توضیح ندارد.همچنین یک بلندگوشی نسبتا مناسب نیز در پشت گوشی درقسمت انتهایی در نظر گرفته شده است که در سری های قبلی همیشه شاهد وچود آن در کنار دوربین بودیم ولی این بار وضع فرق کرده است.
در زمینه فایل های تصویری نیز این گوشی بسیار مناسب بوده و تصاویر را هم به صورت نیم صفحه و هم به صورت افقی و تمام صفحه پخش میکند که کار کردن با آن بسیار راحت می باشد.

همچنین هردرگوشی , G900 تنظیم کننده های استریو رادیو FM با پشتیبانی RDS وجود دارد. برای استفاده از این رادیو نیز باید از هندزفری به عنوان آنتن داخلی استفاده کنید تا با خیال راحت رادیو گوشی داده و از آن لذت ببرید.

به دوربین این گوشی با فوکوس فوق العاده خوش آمدید

اما یکی از مهمترین و جالبترین قسمت های این گوشی دوربین آن می باشد که به جدید ترین امکانات روز مجهز شده است. در اسمارت فونهای قبلی شرکت سونی اریکسون روی دوربین چندان سرمایه گذاری خاصی نشده بود , اما وضع در گوشی G900 به طور کل فرق می کند .
هرچند گوشی G700 با دوربین 3 مگاپیکسلی و قابلییت های فراوان یک گوشی خوب به حساب می آید اما در مقابل گوشی G900 نمی توان چندان ادعایی داشته باشد.
بله باز هم یک دوربین 5 مگاپیکسلی که سومین گوشی 5 مگاپیکسلی سونی اریکسون بعد از K850 , C902 لقب گرفت .در واقع هر چه که از یک دوربین سایبرشات انتظار می رود در این گوشی به چشم می آید و چیزی کمتر ندارد. در این گوشی نیز فوکوس اتوماتیک به چشم می آید اما با کمی تفاوت . در این گوشی مرکز فوکوس را می توانید با دست مشخص کنید و تغییر دهید تا جسم مورد نظر در اولویت کیفییت قرار گیرد آیا واقعا جالب نیست؟ همچنین این دوربین به سیستم تثبیت کننده تصویر دیجیتال و حالت BestPic و هر آنچه از یک دوربین پیشرفته انتظار می رود هست.
حداکثر رزیولیشن تصاویر نیز х1944 pixels2592 می باشد.به علاوه این گوشی می تواند در چند ثانیه چندیدن و چند عکس بگیرید و به طور خودکار آن ها را ویرایش کند و بر اساس آهنگ های انتخابی از قبل یک کلیپ برای شما بسازد دیگر چه می خواهید..؟ همچنین این گوشی دارای قابلییت فیلم برداری نیز مجهز است که به میزان حافظه خالی بستگی دارد که هنوز از کیفییت آن اخبار دقیقی از سوی سرکت سونی اریکسون نیست اما طبق آخرین اخبار این گوشی نیز در زمینه فیلم برداری ارتقاء یافته و به کیفییت قابل قبول 30 فریم در ثانیه و با وضوح QVGA می باشد که باعث خوشحالی می باشد که کم کم باید از 15 فریم در ثانیه خداحافظی کنیم در کل از لحاظ فیلم برداری این گوشی در مکان نسبتا خوبی قرار میگیرد و باز هم یک نکته مثبت دیگر برای این گوشی رقم خورد.
این گوشی دارای زوم مناسبی هم هست ولی به طور دقیق مقدار آن مشخص نشده است . در زمینه دوربین یک فلاش هم به چشم می آید هر چند هنوز به طور دقیق خبری درزنشده است ولی می شود حدس زد که از فلاش قدرتمند Xnone استفاده شود هر چند که اگر از فلاش LED استفاده شود واقعا افت کیفییت تصاویررا به دنبال خواهد داشت. در مورد کاور دوربین هم خبری نیست و ظاهرا بدون کاور لنز می باشد.ولی هنوز نمی توان به طور دقیق تصمیم گرفت صبر می کنیم تا اطلاعات دقیق تری به دست آید شایدم کاور لنزی داشته باشد و از لنز خود محافظت کند . اگرچنین مطلبی وجود داشته باشد مطمئنا به صورت دستی نمی باشد چون جز دوربین و فلاش و آرم سونی اریکسون در پشت گوشی چیزدیگری به چشم نمی آید.در مورد دوربین دوم هم در ابتدا صحبت شد.

اما یک نکته بسیار جالب در مورد این گوشی امکانات ثبت تصاویر و گردش در بین این تصاویر هست.
در این قسمت شما میتوانید بر حسب سلیقه خود چند کاور یا چند اتیکت برای خود انتخاب کنید و سایر تصاویر را در زیرآن قرار دهید و با توجه به هر مورد در کوتاهترین زمان به تصاویر مورد علاقه خود دست می یابید. همچنین با کمک دست یا قلم مخصوص خود صفحات را بالا و پایین ببرید و در کل امکانات سرچ بسیار مناسبی برای شما وجود دارد که دیگر از صرف کردن وقت زیادی در امانید.

چرخی در اینترنت با سیستم های خوب

در این گوشی یک عامل مناسب دیگر که به چشم می آید امکانات مربوط به بهره گیری از اینترنت با کیفییت مناسب می باشد . هر چند که از سیستم اینترنت پرسرعت نسبت به گوشی های دیگر که از پهنای باند بهتری استفاده می کنند بی بهره است ولی نباید چندان هم به قابلییت های آن شک داشته باشم,درست است نبود آخرین تکنولوژی یک عامل منفی می باشد ولی به حر حال باید به سایر موارد نیز اشاره کرد . این گوشی دارای
Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbp : GPRS می باشد به علاوه از 3G با سرعت 384 kbps و Wi-Fi
نیز پشتیبانی می کند. نحوه دیدن صفحات وب نیز در آن هم به صورت تمام صفحه می باشد و هم می توان به صورت عمودی و با استفاده از تب های مختلف تماشا کرد.مرورگر این گوشی هم یک نسخه قدرتمند Opera می باشد که RSS reader هم در آن دیده می شود دیگر چه می خواهید..؟ یک مورد دیگر هم می توان به حرکات صفحات به کمک انگشت اشاره کرد که امر سرچ را ساده تر می نماید و سرعت می بخشد.همچنین در بین صفحات امکان جستجو در بین کلمات نیز فراهم شده که واقعا عالی می باشد.

همه می دانند که برای لذت بردن از اینترنت در یک گوشی صفحه لمسی و بزرگ چقدر لذت بخش می باشد پس خوشحال باشیم که G900 آن را دارا می باشد.
به علاوه در این گوشی بلوتوث نسخه 2 به همراه A2DP (استریو) و پورت USB برای انتقال فایل نیز وجود دارد و همینطور که در گوشی های جدید شرکت سونی اریکسون دیدهایم باز هم Infrared port حذف شده است ..!
به علاوه تمام نکات مثبت امکان اسکن کارت ویزیت هم فراهم شده است که شما تنها به عکس گرفتن از کارت ویزیت در چند لحظه تمام مشخصات آن را به دفتر چه تلفن خود انتقال می دهید.

و اما سخن نهایی :

در کل این گوشی یک شاهکار جدید از شرکت سونی اریکسون می باشد که مزایای آن به مراتب از نواقصش بیشتر می باشد. متاسفانه این گوشی دارای سیستم GPS نیست و از نسل جدید پهنای باند وسیع پشتیبانی نمی کند ولی آیا می شود از سیستم عامل بسیار پر قدرت و جدید آن در کنار دوربین عالی با امکانات فراوان به علاوه سیستم صوتی و تصویری بسیار پیشرفته که یک مجموعه عالی را تشکیل می دهد به همراه چندین و چند موارد دیگر صرفه نظر کرد..؟ ولی بدانید که هنوز کلی از امکانات آن ناشناخته می باشد و باید آن را در دست گرفت تا با عظمت آن آشنا شد. به هر ترتیب این گوشی قرار است در 3 ماهه دوم سال 2008 دررنگ های قرمز تیره و قهوه ای سوخته به قیمت 300 EUR عرضه شود که انتظار می رود با این امکانات و کارآیی و قیمت بسیار مناسب فروش خوبی را داشته باشد.

این یک بررسی کامل از این گوشی بود که برای شما دوستان عزیز این انجمن ، برای اولین بار قرار دادم امیدوارم که مورد لطف شما قرار بگیرید.

به نقل از Gsmarena:

General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900
3G Network UMTS 2100
Announced 2008, February
Status Coming soon. Exp. release 2008, Q2
Size Dimensions 106 x 49 x 13 mm
Weight 99 g
Display Type TFT touchscreen, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches
- Wallpapers, screensavers
Ringtones Type Polyphonic, MP3
Customization Download
Vibration Yes
Memory Phonebook 1000 x 20 fields, Photo call
Call records 30 received, dialed and missed calls
Card slot Memory Stick Micro (M2)
- 160 MB internal memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE No
3G Yes, 384 kbps
WLAN Wi-Fi 802.11b/g
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features OS Symbian OS, UIQ
Messaging SMS, MMS, Email, Push Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/HTML (Opera), RSS reader
Games Yes + downloadable
Colors Dark Red, Dark Brown
Camera 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, image stabiliser, video, flash; secondary videocall camera
- Java MIDP 2.0
- FM radio with RDS
- MP3/AAC/MPEG4 player
- Handwriting recognition
- StickyNotes
- TrackID music recognition
- Business card scanner
- Picture editor/blogging
- Document reader/editor
- Organiser
- Stopwatch
- Built-in handsfree
- Voice memo/dial
Battery Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BST-33)
Stand-by Up to 380 h
Talk time Up to 12 h

موفق باشید.

تشکر فراموش نشه لطفا

mrmostafa
27-05-2009, 00:02
من بعضي نرم افزار هاي جار رو ميريزم اين خطا رو ميده:

Push registration filed

در صورتي كه نرم افزار رو نصب ميكنم تا آخر پر ميشه بعد اين خطا رو ميده. الان نرم افزار بانك ملي و تست راهنمايي و رانندگي رو ميخوام نصب كنم تا آخر ميريزه بعد اين خطا رو ميده. مشكل از چيه؟؟؟؟

farshadtizhoosh
27-05-2009, 18:21
سلام
من PES 2009 كه ريختم رو گوشيم SLOWMOTION اجرا ميشه!
چرا؟
هنگ هم تقريبا زياد داره!

nakhordemast
27-05-2009, 23:32
هیچ گوشی مثل جی 700 نیست. عااالی از 900 هم بهتره

OMID=KING
28-05-2009, 01:47
به نظرتون با داشتن پی1 نیازی به تعویض با جی700 رو داره ؟

zidane010
28-05-2009, 19:11
دوستان جی 900 نمیشه بیشتر سه الارم تو قسمت الارم تنظیم کنی؟

vahid_civil
28-05-2009, 19:18
به نظرتون با داشتن پی1 نیازی به تعویض با جی700 رو داره ؟

نه نیازی نیست . وایرلس هم نداره 700 !

خودش که نداره . شاید برنامه ای براش باشه

mrmostafa
28-05-2009, 20:02
برنامه My Alarm Client رو نصب كن هر چندتا كه بخواي ميتوني آلارم بزاري براش با 3 تاي خود گوشي تنظيماتش هم از رو همون آلارم گوشي تنظيم ميشه. من خودم براي بيدار شدن صبح 6 تا آلارم گذاشتم تايم هاي مختلف كه خواب نمونم

vahid_civil
28-05-2009, 20:31
برنامه My Alarm Client رو نصب كن هر چندتا كه بخواي ميتوني آلارم بزاري براش با 3 تاي خود گوشي تنظيماتش هم از رو همون آلارم گوشي تنظيم ميشه. من خودم براي بيدار شدن صبح 6 تا آلارم گذاشتم تايم هاي مختلف كه خواب نمونم

من همیشه 3 تا میزارم . با همون اولیش بیدار میشم هر 3 تاشو خاموش میکنم و میگیرم می خوابم !!

mrmostafa
28-05-2009, 20:56
من بعضي نرم افزار هاي جار رو ميريزم اين خطا رو ميده:

Push registration filed

در صورتي كه نرم افزار رو نصب ميكنم تا آخر پر ميشه بعد اين خطا رو ميده. الان نرم افزار بانك ملي و تست راهنمايي و رانندگي رو ميخوام نصب كنم تا آخر ميريزه بعد اين خطا رو ميده. مشكل از چيه؟؟؟؟

كسي با مشكل من مواجه نيست؟؟؟ من موندم چرا برنامه هاي جاوا اينجوريه بعضي هاش. گوشي هاي جاوا بهتر ساپورت يكنه تا uiq

برنامه هاي جاواي زيادي نصب كردم از جمله : راهنماي رستورانها - نقشه تهران - تعبير خواب حضرت يوسف- برنامه سينماها - برنامه پلاكهاي خودروها و غيره ولي اين برنامه ها رو ميخوام نصب كنم مشكل داره نميدونم چرا ولي در گوشي هاي ديگه نصب ميشه

vahid_civil
28-05-2009, 21:06
كسي با مشكل من مواجه نيست؟؟؟ من موندم چرا برنامه هاي جاوا اينجوريه بعضي هاش. گوشي هاي جاوا بهتر ساپورت يكنه تا uiq

برنامه هاي جاواي زيادي نصب كردم از جمله : راهنماي رستورانها - نقشه تهران - تعبير خواب حضرت يوسف- برنامه سينماها - برنامه پلاكهاي خودروها و غيره ولي اين برنامه ها رو ميخوام نصب كنم مشكل داره نميدونم چرا ولي در گوشي هاي ديگه نصب ميشه

چنین مشکلی رو من با اطلاعات دارویی داشتم و دارم . هم تو گوشی پی 900 و هم جی 900 . در حالی که همون برنامه رو توی گوشیای دیگه از پی 990 و دبلیو 960 و ... ریختم بدون مشکل اجرا میشدن. البته با این تفاوت که مال من ریستارت میشد !
گوشیای جاوا راحتتر اجرا میکنن چون مخصوص این کار هستن .

RoYaYeEe_NiIiLi
29-05-2009, 10:59
واسه آلارم منم 3 تاشو میزنم....اگه دیدم بازم میخوام از نوت استفاده میکنم...تازه نوت هم بهتره....کوکش میکنم حالشو میبرم....دیگه برنامه هم واسه آلارم فکر نکنم نیاز باشه
راستی دوستان کسی تاحالا جی 900 رو هک نکرده...واس صداشو دوربینش...؟؟؟؟

میخک5000
29-05-2009, 23:57

اگه برنامه ای هم نخوای بریزی تو گوشیت ، می تونی تو قسمت یادداشت ها واسه چند تا از یادداشت هات زنگ بذاری که همون کار آلارم رو انجام می ده.

solo_88
30-05-2009, 00:00
سلام دوستان عزیز.بدون مقدمه,این گوشی برای من با این شرایط مناسب هست؟

1-خوب انتن بده و خوش دست و راحت باشه-به عبارتی در درجه ی اول یه موبایل باشه!(شارژ خوبی هم داره-البته این باطری bst-33 رو روی w950 داشتم و خیلی خوب دوام میاورد)

2-سرعت خوبی داشته باشه(حالا نخواستیم در حد پاکت باشه!-اما دیگه برا باز کردن دوربین 2 ماه وقت نخواد!)

3-دوربین و صدا در حد روزی نهایت 1 ساعت اهنگ(البته تبدیل 3.5 مم دارم برا سونی اریکسون) و 3-4 تا عکس.

4-دوام در مقابل هر از گاهی سقوط ازاد از یک متری!مثلا روی میز

اگه جواب + هست,لطف کنین بگین موقع خرید به چی باید توجه کرد؟کلا گوشی های سونی چین هستن و ازین اداهای لیبل فنلاند

ساخت امریکا ندارن!!!!فکر نمیکنم ری مارک داشته باشه.

پیشاپیش ممنون

zidane010
30-05-2009, 00:34
دمت گرم خیلی برنامه ی باحالیه
همه ی امکانات الارم خود گوشی رو هم داره
میشه برا هر الارمی هم که تنظیم میکنی یه اهنگ مخصوص بذاری.
فکرشو نمیکرد همچین برنامه ی گیرم بیاد:12:
اپلود کردم چون خودم زیاد سرچ کردم گفتم شاید کسی بدردش بخوره

mrmostafa
30-05-2009, 11:00
آقا اصلا گوشي من خود به خود جوري شده هر فايل جاوا نصب ميكنم خطا ميده هرچي كه داخلش هست از قبل نصب شده الان ديگه هيچي نصب نميشه . چيكارش كنيم تا به حال اينجوري مشكل نداشتم با اين همه گوشي كه داشتم . از سوني اريكسون بعيد اينجوري جاوا رو مشكل داشته باشه

farshadtizhoosh
30-05-2009, 14:12
سلام
يه سوال
وقتي زبان G900 انگليسي باشه نميشه فارسي پيام داد؟
منظورم با دكمه هاست نه صفحه لمسي!

vahid_civil
30-05-2009, 14:24
سلام دوستان عزیز.بدون مقدمه,این گوشی برای من با این شرایط مناسب هست؟

1-خوب انتن بده و خوش دست و راحت باشه-به عبارتی در درجه ی اول یه موبایل باشه!(شارژ خوبی هم داره-البته این باطری bst-33 رو روی w950 داشتم و خیلی خوب دوام میاورد)

2-سرعت خوبی داشته باشه(حالا نخواستیم در حد پاکت باشه!-اما دیگه برا باز کردن دوربین 2 ماه وقت نخواد!)

3-دوربین و صدا در حد روزی نهایت 1 ساعت اهنگ(البته تبدیل 3.5 مم دارم برا سونی اریکسون) و 3-4 تا عکس.

4-دوام در مقابل هر از گاهی سقوط ازاد از یک متری!مثلا روی میز

اگه جواب + هست,لطف کنین بگین موقع خرید به چی باید توجه کرد؟کلا گوشی های سونی چین هستن و ازین اداهای لیبل فنلاند

ساخت امریکا ندارن!!!!فکر نمیکنم ری مارک داشته باشه.

پیشاپیش ممنون

جز گزینه 4 بقیه موارد رو داره ! فکر نمیکنم زیاد مقاوم باشه ! کلا ظزیفه یه جورایی !
لیبل اینا نداره. سعی کن پلمبش رو بخری .

vahidsport
30-05-2009, 17:09
آقا اصلا گوشي من خود به خود جوري شده هر فايل جاوا نصب ميكنم خطا ميده هرچي كه داخلش هست از قبل نصب شده الان ديگه هيچي نصب نميشه . چيكارش كنيم تا به حال اينجوري مشكل نداشتم با اين همه گوشي كه داشتم . از سوني اريكسون بعيد اينجوري جاوا رو مشكل داشته باشه

فرمت اینترنال کن ببین درست میشه نباید میشکل داشته باشه

4khane
30-05-2009, 18:07
سلام دوستان عزیز
منمn81 رو فروختم و g900 خریدم خیل حال میده مخصوصا صفحش:8::8:

vahid_civil
30-05-2009, 18:15
سلام دوستان عزیز
منمn81 رو فروختم و g900 خریدم خیل حال میده مخصوصا صفحش:8::8:

مبارکه دوست عزیز:11:

Highbury
31-05-2009, 08:56
چند تا سوال:
1-عکساش در مقایسه با کا850 چطوره؟
2-صداش از نظر کیفیت و بلندی نسبت به دبلیو960 و سایر گوشیها چطوره؟اسپیکر؟اگه میشه هکش کرد آیا کیفیت صدا هم پایین میاد؟
3-صداش از لحاظ کیفیت و بلندی توی هندسفری چطوره؟
4-سرعتش چطوری هستش؟
5-سایر معایب؟

Original Titan
31-05-2009, 09:09
1-رو عكساش خيلي حساب نكن!‌ خيلي خوب نيست!
2-صداشو كه من هك كردم خيلي بلند و با كيفيت بود!!!
3-خيلي خوبه
4- سرعتش هم تقريبا مثل گوشي هاي هم رده خودش هست!‌ كلا سرعتش خوبه! اذيت نميشه آدم
5- ال سي ديش كمي كوچيكه براي يه گوشي تاچ. بعضبي هك ها را هم شايد نتوني روش انجام بدي
مشكل ديگه اين داره!

farshadtizhoosh
31-05-2009, 12:23
سلام
عكس اولي را با G700 و دومي را با G900 با همه ي تنظيمات مشابه و شرايط محيطي يكسان گرفتم اما G900 خيلي كيفيت كمتره G700 هست. با اينكه 5 MP هست
اشكال از گوشيه يا واقعيت همينه؟

mrmostafa
31-05-2009, 15:37
1-رو عكساش خيلي حساب نكن!‌ خيلي خوب نيست!
2-صداشو كه من هك كردم خيلي بلند و با كيفيت بود!!!
3-خيلي خوبه
4- سرعتش هم تقريبا مثل گوشي هاي هم رده خودش هست!‌ كلا سرعتش خوبه! اذيت نميشه آدم
5- ال سي ديش كمي كوچيكه براي يه گوشي تاچ. بعضبي هك ها را هم شايد نتوني روش انجام بدي
مشكل ديگه اين داره!

من گوشي رو هك كردم الان دسترسي دارم به فايلهاي سيستمي. شما چه درايوري رو ريختي براي صدا؟؟ خر خر نداره؟؟؟ خوبه؟؟؟؟ البته صداي خود گوشي هم بلند و خوب هستش. ارزشي داره عوض كنيم؟؟؟ از فايل صداي خود گوشي چطوري بكاپ بگيريم؟؟؟ كجاست؟؟؟ شما چه فايلي رو ريختي؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كني

toofan.ecm
31-05-2009, 16:11
من میخوام g900 بگیرم ایا ارزش خریدن رو داره؟
مزایا و مایبش چیه؟
دوربینش غیر قابل تحمل؟

RoYaYeEe_NiIiLi
02-06-2009, 12:52
دوست عزیز از من میشنوی مبایل تو بازار زیاد هست...دور اینو خیت بکش:31:
چون تاحالا موبایل راضی کننده ایی نبوده و خیلی ما رو آزار داده...باز جی 700 فک کنم بهتر باشه

vahidsport
02-06-2009, 16:03
به نظر منم این دوستمون درست میگه گوشی خوب در همین قیمت زیاد تو بازار مثل 6220

merikh_merikh
02-06-2009, 19:02
بر خلاف نظره دوستان به نظره من جی900 گزینه ی خوبیه.
درسته که دوربینش نسبت به بقیه کیفیت خوبی نداره ولی قابل قبول میباشد

vahidsport
02-06-2009, 22:16
فقط دوربین نیست که چیز های دیگه ای هم هست درضمن UIQ3 دیگه پشتیبانی نمیشه و این خیلی بده واسه یه گوشی دارای سیستم عامل

شما قابلیت های 6220 با G900 مقایسه کن ببین چه فرقی دارن

تنها مضیت G900 میشه صدا و باطریش رو گفت که واقعا خوبه

nakhordemast
02-06-2009, 22:43
جی700 از همه بهتره....

RoYaYeEe_NiIiLi
02-06-2009, 23:14
جی700 از همه بهتره....

خوشبحال شما که از اولش با موبایلت کیف کردی...ما این موبایل کوفتمون شد...تازه تصمیم دارم یدونه ارزون تر از این بخرم...اصلا ارزش همچین قیمتی رو نداره....کوفتشون بشه:31:

kghjk
03-06-2009, 13:39
دوستان من میخوام فایلهای که نصب کردم رو پاک کنم
میگن از tools>controlpanel
ولی من نمیدونم tools کجاست ؟؟ ممکنه راهنمایی کنید ( گوشی g700)

RoYaYeEe_NiIiLi
04-06-2009, 13:28
tool همونیه که عکسش آچار و پیچگوشتیه:31:

RoYaYeEe_NiIiLi
05-06-2009, 17:20
من جدیدا موبایلم خیلی هنگ میکنه....مثلا میذارم اهنگ میخونه یهو میبینم صفحش سیاه شده....هیچ کاریم نمیتونی بکنی....نمیشه هم خاموشش کرد...انقد مجبور شدم باطری رو در بیارم و بذارم سر جای که دیگه کم مونده داغون بشه...چی کارش کنم؟؟؟ممکنه ویروسی شده باشه؟؟؟یا مال این باشه که مموریش تغریبا پر شده؟با اینکه 500 مگش مونده:13:

toofan.ecm
06-06-2009, 09:40
یکی از عکس هایی که با g900 گرفتین رو با اندازه ی واقیعی اپلود کنند.
متشکر.

beauty
19-06-2009, 16:46
من g700 خریدم چرا وقتی گوشی رو شب خاموش میکنم صبح ، آلارمش که تنظیم کردم کار نمیکنه ؟!!

یعنی باید گوشی همیشه روشن باشه تا بتونه آلارم رو شناسایی کنه ؟!!

آخه w810 داشتم خودش روشن میشد و اون ساعت آلارم میداد !!!!

RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 12:34
بچه ها الان قیمت دست دوم جی 900 نمیدونین چنده؟؟

vahidsport
23-06-2009, 13:29
من چند هفته پیش :18::18: 180 :18::18: قیمت کردم

دست دو این گوشی می ارزه بری بخری ولی نوش نه

RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 15:33
اوا خاک به سرم:18:...خرید چیه؟من میخواستم بفروشم:18:انگار بندازمش تو جوب بهتره....ای بابا...از همه ی گوشیا افتش بیشتره:18:....من چی به سازنده های این گوشی بگم:13:...اینم گوشی بود ساختین که تو 1 سال 200 تومن افت قیمت داشته باشه؟

vahidsport
23-06-2009, 16:36
اوا خاک به سرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خرید چیه؟من میخواستم بفروشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]انگار بندازمش تو جوب بهتره....ای بابا...از همه ی گوشیا افتش بیشتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من چی به سازنده های این گوشی بگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینم گوشی بود ساختین که تو 1 سال 200 تومن افت قیمت داشته باشه؟ اگه خواستب با گوشیم P990 عوض میکنم یه چیزی هم سر میگیرم که زیاد ضرر نکنی:31::31:

گوشی که سیستم عامل پشتیبانی نشه همینه حالا می خواد G900 باشه یا P990

sarmadsea
23-06-2009, 18:13
لطفا در مورد اتصال به اینترنت با G900 توسط بلوتوث یا وایرلس راهنمایی کنید .

ممنون

RoYaYeEe_NiIiLi
25-06-2009, 10:06
اگه خواستب با گوشیم P990 عوض میکنم یه چیزی هم سر میگیرم که زیاد ضرر نکنی

من غلط کنم دیگه تاچ سونی بگیرم:31:...به شمام توصیه میکنم p990 خودتونو یه جوری آبش کنید....نمی ارزه که با جی 900 عوض کنی...چون تو این مدت اعصاب منو داغون کرده:13:....اصن حیف حتی 50 تومن که پای جی 900 بره...معلوم نیست این چه جوری درستش کردن...فک کنم تا یه سال دیگه مجانی هم بخوای بدیش به کسی نمیگیره:27:

vahid_civil
25-06-2009, 10:49
من غلط کنم دیگه تاچ سونی بگیرم:31:...به شمام توصیه میکنم p990 خودتونو یه جوری آبش کنید....نمی ارزه که با جی 900 عوض کنی...چون تو این مدت اعصاب منو داغون کرده:13:....اصن حیف حتی 50 تومن که پای جی 900 بره...معلوم نیست این چه جوری درستش کردن...فک کنم تا یه سال دیگه مجانی هم بخوای بدیش به کسی نمیگیره:27:

آخه من که راضی هستم فعلا ! خاک هم نرفته زیرش .
خیلی بررسی کردم ببینم از کجاش خاک میره یا اصلا میره یا نه ولی خبری نبود.
به نظرم فقط بدنش زیاد قوی نباشه ولی 2 3 دفعه که افتاده زمین فعلا حتی یه خش هم نیفتاده روش.
شایدم چون مال شما اصل بوده اینجوریه ! :31: (مال شما سری های اول بوده اصلتره)

به هر حال اونقدر هم بد نیست. من 990 هم دارم هنوز دلم نیومده بفروشمش .

vahidsport
25-06-2009, 23:33
من غلط کنم دیگه تاچ سونی بگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به شمام توصیه میکنم p990 خودتونو یه جوری آبش کنید....نمی ارزه که با جی 900 عوض کنی...چون تو این مدت اعصاب منو داغون کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اصن حیف حتی 50 تومن که پای جی 900 بره...معلوم نیست این چه جوری درستش کردن...فک کنم تا یه سال دیگه مجانی هم بخوای بدیش به کسی نمیگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باهات موافقم شدید...

من UIQ3 رو با P990 شروع کردم و با همین P990 تمومش میکنم شما گوشی های NOKIA که با P1 (بهترین گوشی UIQ3 ) ب هم قیمتند رو مقایسه کن ببین چه قدر امکانات NOKIA بیشتره هر قابلتی که P1 داره گوشی های NOKIA هم با چنتا اضافه تر داره چون P1 تمام امکاناتش نرم افزاری هست ولی NOKIA علاوه بر نرم افزار امکانات سخت افزاری هم داره مثل TV Out GPS CPU و....

به هر حال اونقدر هم بد نیست. من 990 هم دارم هنوز دلم نیومده بفروشمش .اتفاقا اگه من پول دستم بیاد خیلی راحت میفروشمش P990 تنها مضیتش اینکه باهاش میشه در حد تیم ملی کلاس گذاشت البته اینم بگم که قابلیت زیاد داره ولی به خاطر رم کم همه رو تقریبا بی استفاده کرده

vahid_civil
26-06-2009, 00:10
هر وقت نوکیا تونست دفترچه یاداشت دستی بزاره من میرم میگیرم !
دیدی !؟ دی:

هنوزم دلایل زیادی هست که اینا گوشیای خوبی حساب میشن.
بسته به کارکرد طرف هم داره .
هر گوشی کلاس خاص خودش رو داره. ولی خداییش لمسیای سونی واسه کلاس گذاری حرف ندارن.
مخصوصا این جی 900 هم ملت فکر میکنن اصلا لمسی نیست . بعد کف میکنن . بعد پشت گوشی رو نگاه میکنن ببینن دورینش چنده ؟
بازم کف میکنن ! دی:
کلا من راضی هستم. یکم فقط از بدنه اش میترسم. چون من دست به ژانگولر بازیم با گوشی خوبه.

beauty
26-06-2009, 11:48
آخر هم کسی جواب منو نداد !!! یعنی اینقدر سوالم سخته ؟؟!!

چرا g700 وقتی خاموشه (مثل w810) آلارمش کار نمیکنه ؟

من همیشه عادت داشتم برای اینکه شارژ گوشی از بین نره شب ها خاموش کنم و صبح خودش با آلارم روشن بشه و بیدارم کنه

حالا باید g700 رو روشن بزارم بمونه تا آلارم رو بده

شاید به خاطر همین ضعف ، این گوشی رو بفروشم !!!!

RoYaYeEe_NiIiLi
26-06-2009, 16:55

من همیشه عادت داشتم برای اینکه شارژ گوشی از بین نره شب ها خاموش کنم و صبح خودش با آلارم روشن بشه و بیدارم کنه

شاید به خاطر همین ضعف ، این گوشی رو بفروشم !!!!

چه کاریه؟چرا ضرر کنی...خب این که خیلی مشکل بزرگی نیس...تازه تو از شب تا صبح موبایلو بذاری که خیلی از شارژش کم نمیشه...جی 900 هم همینطوریه...وقتی خاموشه آلارمش کار نمیکنه....ولی این کوفتی(جی 900 :31:)انقد برای من نحسی آورده که دیگه به اینش فکر نمیکنم:27:

هر گوشی کلاس خاص خودش رو داره. ولی خداییش لمسیای سونی واسه کلاس گذاری حرف ندارن.
مخصوصا این جی 900 هم ملت فکر میکنن اصلا لمسی نیست . بعد کف میکنن . بعد پشت گوشی رو نگاه میکنن ببینن دورینش چنده ؟
بازم کف میکنن ! دی:
اوخ اوخ...دست رو دلم نذار که خونه:27:...والا این انقد کوچیکه که اصن هیشکی نمیفهمه لمسیه...به نظرم این مزیت نباشه...چون حالا شاید من نتونستم نشون طرف بدم...بگم ببین..ببین گوشیم لمسیه:27:....در مورد دوربینشم که انقد اعصابم از دستش خورده که میخوام لهش کنم:31:....همه کللی واسه دوربینش کف میکردن...ولی وقتی عکس میگرفتم،4 تا فحش بارم میکردن:27:....در مورد اینکه شما میگی مال من اصله...این خبر مرگش اصله و روی محافظ لنزش خرابه...در واقع محافظ لنزش از تو خش برداشته:18:چه جوریشو دیگه نمیدونم....اصن این اولیا که میزنن همشون خرابه...مام جو گیر شدیم سریع رفتیم خریدیم...:27:

کلا من راضی هستم. یکم فقط از بدنه اش میترسم. چون من دست به ژانگولر بازیم با گوشی خوبه.
خب خوشبحالت که راضی هستی...در واقع گوشی من یه مشکلاتی داره که بیشترش به خاطر عجله توی خریدنش هست...:31:واسه محکمیشم بگم که از طرف بنده امتحانشو پس داده...حداقل از محکم بودنش راضیم:27:

vahidsport
26-06-2009, 17:09

شاید به خاطر همین ضعف ، این گوشی رو بفروشم !!!!من هم مشکل شما رو داشتم برای از بین نرفتن شارژ شبها گوشی رو رو حالت Filght Mode میزارم بهترین کاره ، میشه گفت اصلا باطری کم نمیکنه

واسه محکمیشم بگم که از طرف بنده امتحانشو پس داده...حداقل از محکم بودنش راضیم
در مورد دوربینشم که انقد اعصابم از دستش خورده که میخوام لهش کنم....همه کللی واسه دوربینش کف میکردن...ولی وقتی عکس میگرفتم،4 تا فحش بارم میکردنگوشی که هیچ قابلیتی نداشته باشه میشه مثل J100 و 1200 که این دو گوشی اگه هیچی نداشته باشن بدنه ی محکمی دارن:31:

nakhordemast
26-06-2009, 20:13
سلام وحید کو بکس؟ ما دوروز حبس بودیم نباید بزارین کچلا پر و پیت بشن
آقا ما تاچ گوشیمون که خراب شده هیچ... دیگه صدای ارفونشم شنیده نمیشه باید گوشی رو بزارم رو اسپیکر تا بتونم حرف بزنم...

vahid_civil
26-06-2009, 20:23
آقا ما تاچ گوشیمون که خراب شده هیچ... دیگه صدای ارفونشم شنیده نمیشه باید گوشی رو بزارم رو اسپیکر تا بتونم حرف بزنم...

به سلام داش مهدی.
بکس تو تظاهرات کشته و اسیر شدن .
گروههای اجتماعی هم ترکیده ! ( بمب گذاری شده بوده !)

====
خب این جی 700 رو بردی تعمیرگاهی جایی نشون بدی؟
اون تاچش که هیچ جا نداشتن. ولی صداش رو قطعا میشه درست کرد.
دیگه هم خودت نزن ناکارش کنیا !
یه هندزفری بلتوث هم میتونی بگیری اگه بخای باهاش کنار بیای ! دی:

خدا صبر بده !

RoYaYeEe_NiIiLi
26-06-2009, 21:28

ای بابا...ما امیدمون به شما بود که از گوشیتون راضی بودید....

mohammad_1ta
26-06-2009, 22:27

اگه تاچشو درست کنی، 20 تومن ازت بر میدارم :27:

nakhordemast
27-06-2009, 00:36
به سلام داش مهدی.
بکس تو تظاهرات کشته و اسیر شدن .
گروههای اجتماعی هم ترکیده ! ( بمب گذاری شده بوده !)

====
خب این جی 700 رو بردی تعمیرگاهی جایی نشون بدی؟
اون تاچش که هیچ جا نداشتن. ولی صداش رو قطعا میشه درست کرد.
دیگه هم خودت نزن ناکارش کنیا !
یه هندزفری بلتوث هم میتونی بگیری اگه بخای باهاش کنار بیای ! دی:

خدا صبر بده !

نه عزیزم از هندزفری بدم میاد مخصوصا بلوتوثش. مال omol هاست...
ولمشو کم کردم میزارم رو اسپیکر قشنگ جواب میده. فقط موقع مکالمه باید گوشی رو وارونه بگیرم آخه اسپیکرش پشتشه:27::27::27::27::27:

nakhordemast
27-06-2009, 00:37
اگه تاچشو درست کنی، 20 تومن ازت بر میدارم :27:

zzzzzzzzereshkkkkkkkkk
20 تومن میدم قاب فابریک میندازم روش مثل بنزززززززز جای نو میفروشمشششششش:31:

nakhordemast
28-06-2009, 20:05
قاب فابریک جی 700 کسی تو بازار ندیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
اگر دیدی یه ندا بدید که در به درشم...

vahidsport
28-06-2009, 20:25
قاب فابریک جی 700 کسی تو بازار ندیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
اگر دیدی یه ندا بدید که در به درشم...

برو تو این سایت قیمت انواع قطعات موبایل رو زده و مغازش هم تو علائدینه

RoYaYeEe_NiIiLi
29-06-2009, 11:47
دوستان میگم اگه خدا بخواد این جی 900 منشی تلفنی نداره نه؟:13:

mrmostafa
29-06-2009, 14:34
آقا برنامه جاوا اطلاعات درباره حرم اما رضا نصب نميشد الان تو داخل گوشي نصب شد. ولي برنامه بانك ملي رو هرچي نصب ميكنم در رم يا مموري گوشي تا آخر ميره بعد خطا ميده نميدونم چيكار كنم؟؟؟؟؟ كسي نصب كرده؟؟

nakhordemast
05-07-2009, 21:08
سلام بکس... از گوشیاتون راضی هستین؟

vahid_civil
05-07-2009, 21:49
سلام بکس... از گوشیاتون راضی هستین؟

من زیاد باهاش ور نمیرم ! ولی راضی هستم .
سریعه نسبت به 990 برای من .
فعلا هم همچین گوشی با این امکانات و لمسی و قیمت نیست دیگه !
اگه بیاد ی فکری میکنم برای راضی بودن یا نبودن از گوشی :46:

beauty
05-07-2009, 22:03
g700 من که به تازگی خریدم اکثرا توی قسمت media که میخوام عکس ها رو تماشا کنم هنگ میکنه

ایرادش از چی میتونه باشه ؟!!

vahid_civil
05-07-2009, 22:06
g700 من که به تازگی خریدم اکثرا توی قسمت media که میخوام عکس ها رو تماشا کنم هنگ میکنه

ایرادش از چی میتونه باشه ؟!!

مکنه از مموریتون باشه . مموریتون اصله ؟

beauty
06-07-2009, 12:00
مکنه از مموریتون باشه . مموریتون اصله ؟

من از همین سایت های اینترنتی خریدم ، موقع سفارش گفتم مموری 1 گیگ هم بده

از این مشکی ها هستش ، 8 هزار تومان ، از قیمتش میشه فهمید که اصله یا نه ؟!!

از کجا میشه فهمید ؟

P A R S A
06-07-2009, 12:08
دوستان چند تا سوال در مورد G900

من الان گوشیم 6220 هست و چون عشق تاچ هستم و یه مشتری توپ برای گوشیم پیدا شده میخوام عوض کنم.
1. باطری اش چطوره؟
2. دوربینش چطوره؟ نسبت به 6220
3. برنامه هنوز براش میاد؟ UIQ3
4. اس.ام.اس ها روی فون مموری ذخیره میشن یا مموری کارت؟ محدودیت داره؟
5. تم هاش چطورن؟ تغییر آیکن و ...؟
6. شما راضی هستین؟
7. رم سیستمی اش چنده؟ (مثل رم کامپیوتر که برنامه روش اجرا میشن؟) یعنی چقدر نرم افزار همزمان پشتیبانی داره؟
8. کلا مزایا و معایب مطرحش رو بگین!
9. اگه الان برمیگشتید به عقب باز هم میخریدینش؟
10. توی جعبه اش چی باید باشه؟
11. ساپورت رمش چقدره؟
12. ممنون که جواب می دین!
13. ببخشید زیاد شد.
14. تموم شد!

RoYaYeEe_NiIiLi
06-07-2009, 21:01
دوست عزیز من به یه نفر دیگه هم قبل از شما گفتم که تاچ توی همه ی گوشی ها زیاده...اول بگردید ببینید به جز جی 900 تاچ دیگه ایی مد نظرتون هست یا نه....فکر نکنم اونقدر براتون راضی کننده باشه
من فقط جواب 9 رو بگم:31:.....خیر:31:

merikh_merikh
07-07-2009, 12:07
دوستان چند تا سوال در مورد G900

من الان گوشیم 6220 هست و چون عشق تاچ هستم و یه مشتری توپ برای گوشیم پیدا شده میخوام عوض کنم.
1. باطری اش چطوره؟
2. دوربینش چطوره؟ نسبت به 6220
3. برنامه هنوز براش میاد؟ UIQ3
4. اس.ام.اس ها روی فون مموری ذخیره میشن یا مموری کارت؟ محدودیت داره؟
5. تم هاش چطورن؟ تغییر آیکن و ...؟
6. شما راضی هستین؟
7. رم سیستمی اش چنده؟ (مثل رم کامپیوتر که برنامه روش اجرا میشن؟) یعنی چقدر نرم افزار همزمان پشتیبانی داره؟
8. کلا مزایا و معایب مطرحش رو بگین!
9. اگه الان برمیگشتید به عقب باز هم میخریدینش؟
10. توی جعبه اش چی باید باشه؟
11. ساپورت رمش چقدره؟
12. ممنون که جواب می دین!
13. ببخشید زیاد شد.
14. تموم شد!

1)کلن گوشي هاي سوني اريکسون باطري هاي خوبي دارن جي900 هم باطريه خوبي داره.
2)دوربينش نسبت به 5مگاپيکسلي هاي ديگه خوب نيست ولي قابل قبوله.
3)برنامه براش مياد ولي خيلي کم و دير به دير.ولي در حال حاظر برنامه هاي زياد و خوب و قابل قبولي براش موجود ميباشد و ميتونه شما را راضي نگه داره.
4)روي فون مموري که 160 مگابايت ميباشد وخيلي جا ميگيره.البته من يه سري برنامه ها را پيدا کردم که اس ام اس ها را به صورت نوت داخل مموري کارت ذخيره ميکنه.درضمن فقط مسيج هاي شما در مموريه داخليه گوشي ميره چون شما ميتونيد کاري کنيد که اهنگ ها و کلن چيز هاي دريافتي توسط بلوتوث برن توي مموري کارت
5)از اين جهت من قبولش دارم چون هم تم هاي خوبي داره هم توسط هک کردن ميشه ايکن ها را به کل تغيير داد و محيطي جديد درست کرد.
6)من ندارم ولي پي1 که دارم کاملن راضي هستم و با سيستم عاملش خيلي حال ميکنم.
7)128 مگابايت ميباشد که فکر ميکنم حدود 70 مگابايت در اختيار شما ميباشد.من داخل گوشيم(پي1)کلي برنامه که باز ميکنم (18 تا) حداقل مقدار رمي که برام باقي ميمونه 53 مگابايته يعني اينکه حالا حلا ها جا براي باز کردن برنامه ها ميباشد.از اين جهت(رم)پي1 با جي900 فرقي نداره.در ضمن من تاره گوشيم ايراداتي داره که امروز ميرم يه اپديتش کنم.اين چيزيم که گفتم خودم شخصن امتحان کردم يعني 18 تا برنامه که اکثرن سنگين بودنو باز کردم و بعد که رم گوشي را نگاه کردم ديدم هنوز 53 مگابايتو خورده اي جا براي باز کردن برنامه ها داره.در ضمن از سرعت گوشي هم کم نشده بود.
8)از معايب جي900 ميتوان به ال سي ديه کوچکش اشاره کرد چون جي900 لمسي ميباشد و گوشيه لمسي به ال سي ديه بزرگ نياز داره همچنين نداشتن محافظ دوربين.از مزاياش ميتوان به داشتن کليد 4جهته اشاره کرد که به کار ادم زياد مياد به خصوص براي برنامه ها و بازي هاي جاوا و يکي ديگه از مزاياش داشتن محيط زيباتر نسبت به نسل هاي قبل خودش(پي1 و دبليو960)ميباشد.
9)من اين گوشي را ندارم ولي اگه در مورد پي1 چنين سوالي ميکردن من بازم ميگرفتمش.
10)اينم از کساني که دارن ميتوني بپرسي
11)ساپرت رم را اکثر جا ها زده 4گيگ ولي من رم 4 گيگ انداختم روي پي1 اصلن کند نشد همچنين يکي از دوستام از دبي يه رم 8گيگ براي پي1 گرفت و انداخت روش 8گيگ هم ساپرت کرد.در نتيجه مطمعنم که تا 8 را ساپرت ميکنه بدون کاهش سرعت.
12)به خاطره جواب دادن به دوستان در اين سايت اومديم
13)اشکال نداره چون اينا رو بايد يه جايي ميپرسيدي ديگه
14)بازم بود بپرس.

درکل جي900 گزينه ي خوبي ميباشد البته من دبليو960 را بيشتر ترجيح ميدم و البته پي1 را بيشتر از هردو چون پي1 را خودم دارم و راضي هم هستم.جي900 نداشتم که بخام قاطعانه بگم گوشيه کاملن خوبيه
ولي گوشي هاي يو اي کيو ان چنان تفاوتي با هم ندارن به غير از ظاهر گوشي که متفاوته به همين دليل ميگم جي900 گزينه ي خوبيه چون از پي1 که دارم راضيم و به نظرم گوشيه خوبيه.

P A R S A
07-07-2009, 13:06
دوست عزیز من به یه نفر دیگه هم قبل از شما گفتم که تاچ توی همه ی گوشی ها زیاده...اول بگردید ببینید به جز جی 900 تاچ دیگه ایی مد نظرتون هست یا نه....فکر نکنم اونقدر براتون راضی کننده باشه
من فقط جواب 9 رو بگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این قیمت فقط G900 و G700 رو پیدا کردم!
میشه بگین چرا؟ مشکل خاصی داره؟

mrmostafa
07-07-2009, 16:33
آقا اين نرم افزار بانك ملي رو روي G900 نصب كنيد ببينيد نصب ميشه؟؟؟ من كه نصب كردم تا آخر ميره نميشه ولي روي گوشي هاي جاوا سوني اريكسون راحت ميريزه؟؟؟؟ من همراه بانك ملت و نقشه تهران همه اينها رو روي گوشي نصب كردم ولي اين نرم افزار نصب نميشه؟؟؟؟؟

2- وقتي با my phone explorer اس ام اس ذخيره ميكنم در گوشي يا ميفرستم از داخل گوشي كه وارد sent و draft ميشم ميبينم كه اس ام اس ها رو با حروف بهم ريخته نوشته كه معلوم نيست البته اس ام اس هاس فارسي در صورتي كه فارسي داره ولي زبان فارسي رو نصب نكردم چون قسمت unistall گوشي به مشكل ميخوره . كسي اين مشكل رو نميدونه چطوري حل ميشه؟؟؟ چون در گوشي هاي ديگه كه جاوا هستن مثل كا 800 اس ام اس رو ميريزم ذخيره ميكنم داخل گوشي اس ام اس رو مياره و ميفرسته .

3- اين كيبورد X-key رو نصب كردم موقع تايپ انگليسي دارم ميزنم فارسي ميشه ولي روي هر حروف كليك ميكنم تايپ ميشه ديگه اون حروف از ليست كيبورد ميره ديگه بار دوم حروف رو نميزنه. كيبورد خودش رو انتخاب كردم كه فارسي نداره هر سري بايد از setup موقع تايپ فارسي بكنيم بعد تايپ كنيم دردسر داره. كسي اين مشكل رو ميدونه؟؟

موسی*رایانه
10-07-2009, 10:57
سلام
من یه G900 گرفتم به نظرم تنها مشکل عمده اون سرعت پائینه ببینم شما نظرتون چیه قابل حله یا ....

میگن آپدیت کنی خوب میشه نمیدونم

شما چی میگید

ali_gamer
11-07-2009, 10:50
کیفیت صدای g900 چطوره با اسپیکر و با هدفون
و قتی صدا رو تا اخر زیاد می کنی نویز هم داره با اسپیکر یا هدفون؟
و راستی تو سری g900, g اخریش یا بعد از اون چیزی هست؟ یا قرار نیست بیاد؟

mrmostafa
11-07-2009, 13:03
آقا اين برنامه همراه بانك تجارت و ملي رو نصب كنيد در جي 900 ببينيد نصب ميشه؟؟؟ من ميريزم تا آخر پر ميشه آخرش خطا ميده مسخره كرده ولي همراه بانك ملي رو ميريزه. جاوا كه نبايد مشكل داشته باشه

RoYaYeEe_NiIiLi
11-07-2009, 18:27
کیفیت صدای g900 چطوره با اسپیکر و با هدفون
و قتی صدا رو تا اخر زیاد می کنی نویز هم داره با اسپیکر یا هدفون؟
و راستی تو سری g900, g اخریش یا بعد از اون چیزی هست؟ یا قرار نیست بیاد؟

صداش برای من که نویز نداری نه تو هدفون و نه تو اسپیکر و در مورد آخرین بودنشم آره آخریشه ولی هنوز معلوم نیس،شاید بعدا بیاد....

میشه بگین چرا؟ مشکل خاصی داره؟
تو این قیمت که گوشی زیاده...شاید شما هم مثه بنده دنبال موبایل لمسی بودین...والا در مشکل خاص که زیاد داره...توی این تاپیک اگر توجه کرده باشین اکثرا ناراضی بودن...یکیش اینکه دورینش اصلا در حد 5 نیس و این دوربینش منو گول زد که بخرم:31:
واینکه زیر صفحش خاک میره و به مرور زمان خیلی اذیت میکنه آدمو.....ولی خب بستگی داره شما انتظارتون از گوشی چی باشه...اگر دوربین زیاد براتون مهم نیست و زیرشم خاک بره مهم نیس،شاید این بهترین گزینه باشه که هم لمسیه و هم صداش خوبه و استفاده از تاچشم راحتتره...که اینطوری تغریبا با p1 برابری میکنه.....البته اینا نظر بنده بود...صاحب نظر اینجا زیاد هست:31:

vahidsport
11-07-2009, 19:25
میشه بگین چرا؟ مشکل خاصی داره؟ برو 6220 نوکیا رو بگیر تو قیمتی که داره حرف نداره ولی تاچ اسکرین (صفحه لمسی ) نیست و صداش هم به گرد پای G900 نمیرسه و البته باطری G900 هم خیلی خیلی سرتره

ali_gamer
11-07-2009, 22:00
و صداش هم به گرد پای G900 نمیرسه

یعنی صدای g900 بهتره؟

vahidsport
12-07-2009, 13:20
یعنی صدای g900 بهتره؟ شک نکن کلا صدای سونی خیلی سرتره ولی من صدای 6220 رو شنیدم شدید کمه صداش و برعکس صدای G900 بلند هست اینو در مقایسه با صدای P1 میگم ولی خودم تا حالا صدای G900 رو نشنیدم

nakhordemast
15-07-2009, 12:02
به گوشیاتون روغن بمالین بهتر کار میکنه...

RoYaYeEe_NiIiLi
15-07-2009, 15:58
به گوشیاتون روغن بمالین بهتر کار میکنه...

این اگه جی 900 هست با روغن لادن طلایی هم کار نمیکنه:27:
بچه ها میگم که این بلند گوهایی که جدا به موبایل وصل میشن...هر گوشی ایی بلندگوی مخصوص داره؟؟یعنی باید مثلا جی 900 بلندگوی مخصوص داره یا اینکه بلندگویی که مثلا کلا مال سونی اریکسون هست به این گوشی هم میخوره؟؟؟
------
من یه نتیجه ایی گرفتم که این گوشی به درد فروش نمیخوره:31:....باید یه دور تعمیرش کرد و تا همیشه نگهش داشت...من که هم باید قسمت سیاه لنزشو عوض کنم...هم خاک زیرشو تمیز کنم...:31:....خلاصه هر کی این گوشی رو میخره حالا حالا ها باید باهاش سر کنه....پیشنهاد میکنم اگه از اون کسایی هستید که زود زود میخواید گوشی عوض کنید اصن این گوشی رو نخرید:27:

Pedr@@m
16-07-2009, 10:30
سلام
من می خوام G900 بگیرم اما چنتا سوال دارم .

1-تو جعبش چیا باید باشه ؟

2-از کجا بفهمم وزژن جدیدشه ؟

3- اصلا ارزش خریدن داره ؟

AVB
16-07-2009, 23:13
سلام . آقا منم G900 دارم ولی فارسی نداره یعنی کار نمی کنه و نمیشه بطور مثال SMS فارسی و... فرستاد . آیا میشه فارسیش کرد ؟ راهی هست برای فعال کردن حالت فارسیش ؟
دوستان راهنمایی کنن .
متشکر .

AVB
16-07-2009, 23:53
سلام
من می خوام G900 بگیرم اما چنتا سوال دارم .

1-تو جعبش چیا باید باشه ؟

2-از کجا بفهمم وزژن جدیدشه ؟

3- اصلا ارزش خریدن داره ؟

1- هدز فری ، شارژر ، کابل USB ، قلم زاپاس ! هر کدام 1 عدد به همراه سی دی و کاتالوگهای مربوطه .
2- ؟؟؟!!! :14:
3- چون خودم دارم نمی تونم بگم ! ولی به هر حال با توجه به قیمت و امکانات و ... فکر کنم داشته باشه :20:

Vahidking.75
17-07-2009, 06:19
ببخشد من نمی تونستم توی 150 صفحه بگردم و این مطلب رو پیدا کنم .
می خوام بگم که g900 se ساخت کجاست ؟

msd
17-07-2009, 07:03
سلام . آقا منم G900 دارم ولی فارسی نداره یعنی کار نمی کنه و نمیشه بطور مثال SMS فارسی و... فرستاد . آیا میشه فارسیش کرد ؟ راهی هست برای فعال کردن حالت فارسیش ؟
دوستان راهنمایی کنن .
متشکر .

برای فارسی کردن دایمی کیبورد مجازی -----
primary languag-- --- language dictionary------text inp ut---general----setting----رو حالت فارسی قرار بدید اینطوری دیگه احتیاج نیست هر دفعه از set up پیامها زبان رو فارسی کرد

AVB
17-07-2009, 16:10
ممنون دوست عزیز . اینکار هم انجام دادم ولی بازم جواب نمیده و نمیشه درست فارسی تایپ کرد !

o3n
17-07-2009, 22:30
براي فلش كردن g700 از طريق كابل گوشي بايد چكار كرد

G700_MR2_ARABIC1__R9N002_R1F_R6K842_R6K836
فريمور را هم دانلود كردم با چه برنامه بايدانتقال بدم

mrmostafa
17-07-2009, 23:23
آقا اين برنامه همراه بانك تجارت و ملي رو نصب كنيد در جي 900 ببينيد نصب ميشه؟؟؟ من ميريزم تا آخر پر ميشه آخرش خطا ميده مسخره كرده ولي همراه بانك ملي رو ميريزه. جاوا كه نبايد مشكل داشته باشه

آقا هيچ كس پست هاي من رو جواب نميده؟؟؟ كسي نرم افزار تجارت بانك رو روي G900 نصب كرده؟؟؟ براي من نصب نميشه ولي داخلي گوشياي جاوا نصب ميشه .

Vahidking.75
18-07-2009, 06:18
سلام .
من فقط میخواستم دو چیز رو بدونم .
1- اصل گوشی مال کجاست
2-می ارزه g900 رو با s500i عوض کنم .

shahshahani
18-07-2009, 09:45
1- نميدونم
2- اصلا و ابدا

Pedr@@m
19-07-2009, 22:42
ممنون

کد تست G900 رو کسی داره ؟

nakhordemast
20-07-2009, 17:50
ممنون

کد تست G900 رو کسی داره ؟

به این شکل: راست - ستاره - چپ - چپ - ستاره - چپ - ستاره .

vahid_civil
20-07-2009, 17:59
سلام .
من فقط میخواستم دو چیز رو بدونم .
1- اصل گوشی مال کجاست
2-می ارزه g900 رو با s500i عوض کنم .

1-چین
2- بستگی به خودت داره . قابل مقایسه با هم نیستن خب ! اون جاواست این سیمبین یو آی کیو .

Pedram Tanha
20-07-2009, 20:22
سلام دوستان
من بعد از کلی گشتن به G900 رسیدم
چیزی که خیلی واسم مهمه کیفیت دوربینشه، خوب هست؟
ممنون میشم بگین