PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ G700

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

vahidsport
20-07-2009, 20:27
چیزی که خیلی واسم مهمه کیفیت دوربینشه، خوب هست؟

تو این رنج قیمت بهترین دوربینی که میتونی بگیری 6220 هست

RoYaYeEe_NiIiLi
20-07-2009, 20:28
به نظر من اصن این گوشی گزینه ی مناسبی برای کسایی که دنبال دوربین خوب هستن نیست

Pedram Tanha
20-07-2009, 21:19
تو این رنج قیمت بهترین دوربینی که میتونی بگیری 6220 هست
نمی خوام از اون نوکیای جاسوس چیزی بگیرم
مرسی!

vahidsport
21-07-2009, 11:25
مرسی! منم از نوکیا شدید خوشم نمیاد ولی باید قبول کرد که گوشیای خوبی تولید میکنه

حالا چرا جاسوس..

Pedram Tanha
21-07-2009, 12:28
منم از نوکیا شدید خوشم نمیاد ولی باید قبول کرد که گوشیای خوبی تولید میکنه

حالا چرا جاسوس..

ایول، اخبار رو پیگیری نمی کنی رفیق؟ به ایران تجهیزات جاسوسی و شنود فروخته، جنبش سبز نوکیا رو تحریم کرده

Pedr@@m
22-07-2009, 00:09
مرسی!

دمت گرممممممممممممممممممممممم ممم:10:

من فردا میرم g900 بگیرم توصیه ای سفارشی اگه بدین ممنون می شم .

mrmostafa
26-07-2009, 01:23
اقا من گوشي G900 دارم ميخواستم ايميل رو از تو گوشي چك كنم. من Gprs همراه اول رو فعال كردم و الان قيمت مسيج ايميل اكانت رو ميزنم سرور ياهو رو mail.yahoo.com زدم ولي وصل نميشه به ايميل ولي پرخالم يه نوكيل معولي داره و وصل ميشه ايميل هاش رو چك ميكنه مثل مسيج نه از طريق اينترنت اكسپلولر. چيكار بايد كرد؟؟؟

anjelinaa
26-07-2009, 13:06
ببخشید منم جی 900 گرفتم.ولی چند تا سوال داشتم.
1.من چطوری میتونم تایپ اسمسمو فارسی کنم ولی INPUT گوشیم انگلیسی بمونه؟
2.CDای که تو جعبه ی گوشی بود به خاطر چیه؟چیکارش باید بکنم؟
3.وقتی کسی بهم زنگ میزنه کنار شماره یه علامت( +)می افته .یعنی چی؟
4.ایا تو این گوشی بر خلاف سایر گوشیهای سونس عکسها و اهنگهایی که با BLUTOOTHمیرسند میرن به IN BOX?
میتونم کاری کنم که اهنگها و تصاویر مستقیما به گالری برن؟
5.شارژگوشیم خیلی زود تمام میشه.شارژ اولیه اش ده ساعته ولی بدون استفاده هم شارژش زود تموم میشه.چرا؟

ممنون میشم اگه سوالامو جواب بدین

lordedear
28-07-2009, 16:39
سلام دوستان
من امروز یه g900 خریدم، گوشی قشنگه ولی نمیدونم چطور باید اینگوشی رو به کامپیوتر باید وصل کرد|؟؟؟؟؟؟؟
وصل که میکنم یه دونه درایو فلش دیگه اضاف میشه ولی نمیره توش، ارور میده میگگه هیچ چیزی توش نیست.
در ضمن کارت حافظه هم نداره هنوز.
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟مشکل که از گوشی نیست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

aRThaS_08
28-07-2009, 18:05
من میخواستم بدونم فولدر ریسورس گوشی کوجاس ؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم و مثل 3تا گوشیه دیگم هم به A2 Uploader وصل نمیشه که فونتشو عوض کنم

دوم اینکه آیکنهای منوشو چجوری عوض کنم آیا مثل دبلیو902 و کا850 میشه روش فلش منو ریخت ؟

vahidsport
29-07-2009, 09:36
دوم اینکه آیکنهای منوشو چجوری عوض کنم آیا مثل دبلیو902 و کا850 میشه روش فلش منو ریخت ؟

رو این گوشی فلش منو نمیتونی بریزی

و برای اینکه بتونی فولدر ریسورس رو پیدا کنی باید برنامه CapsSwitch رو نصب کنی بعد اجراش کن بعد OFF کن و بعد فولدر ریسورس رو تو X-Plore و چنتا برنامه دیگه میتونی ببینی

mrmostafa
29-07-2009, 19:51
اقا اين GPRS گوشي G900 چطور هستش؟؟؟ كسي كار كرده؟؟؟ من الان تنظيمات Gmail رو انجا دادم و GPRS همراه اول رو فعال كردم و وصل ميشم ولي اصلا اينباكس ميل رو نمياره ر سري يه خطا ميده نا موفق ميشه همش. چيكار كنم

FIRE5BOY
04-08-2009, 15:57
سلام و خسته نباشید خدمت همهشما سونی اریکسون دارها . من یه گوشی جی 900 اصل گرفتم و از همه ی کارایی های آن راضی هستم ولی این گوشی یک مشکل هم دارد ، اینکه میتوانم با بلوتوث از گوشی فرد دیگری فایل دریافت کنیم و از آن استفاده کنیم ، ولی اگر بلوتوث را بعد از اینکار خاموش کرده وچند دقیقه بعد دوباره رو شن کنیم بلوتوث یا اصلا فایلی نمیگیرد یا اینکه اگر بگیرد هیچ جا سیو نمیشود . با همه ی گوشی ها در هنگام بلوتوث گرفتن این مشکل را دارد . باید آنرا ریستارت کنیم و دوباره بلوتوث را روشن کنیم تا درست شود . خواهشا راه حل این مشکل را به من بگویید ، از هر کسی در فامیل پرسیدم چیزی نمیدانست . تمنا دارم راه حلی به من بگویید .

vahidsport
04-08-2009, 19:01
تا اونجایی که من میدونم هیچ راهی نداری

Highbury
04-08-2009, 20:13
4.ایا تو این گوشی بر خلاف سایر گوشیهای سونس عکسها و اهنگهایی که با BLUTOOTHمیرسند میرن به IN BOX?
5.شارژگوشیم خیلی زود تمام میشه.شارژ اولیه اش ده ساعته ولی بدون استفاده هم شارژش زود تموم میشه.چرا؟

اون علامت + خب معلومه دیگه کد کشور هستش.که معمولا به جای 00 علامت + میذارند:27::46:
در مورد

imi imi
04-08-2009, 21:03
سلام دوستان من از بعضی ها شنیدم و در این تاپیکم خوندم که دوربین G900 در حد 5 میگا پیکسل نیست

میخواستم بدونم در چه حدی هست مثلا در حد 3.2 ؟؟؟؟؟؟؟

merikh_merikh
04-08-2009, 21:19
کیفیت دوربین جی900 نسبت به باقیه 5مگاپیکسلی ها پایینتره ولی در کل قابل قبوله و با اپدیت بهترم میشه.
به نظره من تا حدودی از 2/3مگاپیکسلی ها بهتره

FIRE5BOY
05-08-2009, 20:26
کیفیت دوربین جی900 نسبت به باقیه 5مگاپیکسلی ها پایینتره ولی در کل قابل قبوله و با اپدیت بهترم میشه.
به نظره من تا حدودی از 2/3مگاپیکسلی ها بهتره

دقیقا منظورتون از آپدیت چیه ؟:13:

هر کسی هر نرم افزاری میخواد بگه لینکشو براش بذارم یا براش میل کنم .:11:

FIRE5BOY
05-08-2009, 20:46
اقا اين GPRS گوشي G900 چطور هستش؟؟؟ كسي كار كرده؟؟؟ من الان تنظيمات Gmail رو انجا دادم و GPRS همراه اول رو فعال كردم و وصل ميشم ولي اصلا اينباكس ميل رو نمياره ر سري يه خطا ميده نا موفق ميشه همش. چيكار كنم ?

سلام دوستان
من امروز یه g900 خریدم، گوشی قشنگه ولی نمیدونم چطور باید اینگوشی رو به کامپیوتر باید وصل کرد|؟؟؟؟؟؟؟
وصل که میکنم یه دونه درایو فلش دیگه اضاف میشه ولی نمیره توش، ارور میده میگگه هیچ چیزی توش نیست.
در ضمن کارت حافظه هم نداره هنوز.
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟مشکل که از گوشی نیست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

اینترنت جی 900 خوبه و سرعتش به نظر من خیلی خوبه مخصوصا اگه از براوزر اوپرا استفاده کنی .

شما میتونین با رم ریدر مموری رو به کامپیوتر وصل کنین که معمولا یک مدل آن در جعبه مموری کارت هست . اشکال هم از کارخونه ی گوشیه چون خیلی از جی 900 هایی که دیدم این شکلی بودن .

1_اینطور که من میدونم جی 900 فارسی نداره ولی اگر روش فارسی نصب کردین فکر کنم نمیتونین یه همچین کاریو بکنین .
2_سی دی یکم از قابلیت های جی 900 نشون میده با چند تا برنامه برای کامپیوتر و موبایل . خیلی کار آمد نیست چیزی خواستی بگو خودم برات لینک دانلودشو بذارم .
3_این هم بجای 00 میذارن .
4_کلا گوشی های جدید و سیستم عامل دار این شکلی اند . هیچ راهی برای تغییر آن وجود ندارد .
5_شاید واسه نصب برنامه های زیاد باشه ، شایدم باطری خرابه که دلیلش میتونه خالی نکردن شارژ اولیه به طور کامل باشه .

:11:

imi imi
06-08-2009, 15:42
با سلامی گرم به دوستان من یه سوال برام پیش اومده واونم اینکه چرا قیمت جدید گوشی G900 با اینکه امکانات خوبی داره از سایر گوشی های هم سطح خودش پایینتره .:23: مثلا گوشی c902 امکاناتی مشابه این گوشی و حتی پایینتر داره ولی قیمتش از G900 بیشتره. دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ممنون میشم اگه پاسخ بدید .:11::11:

FIRE5BOY
06-08-2009, 16:11
با سلامی گرم به دوستان من یه سوال برام پیش اومده واونم اینکه چرا قیمت جدید گوشی G900 با اینکه امکانات خوبی داره از سایر گوشی های هم سطح خودش پایینتره .:23: مثلا گوشی c902 امکاناتی مشابه این گوشی و حتی پایینتر داره ولی قیمتش از G900 بیشتره. دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ممنون میشم اگه پاسخ بدید .:11::11:

اول اینکه دوربینش واقعا 5 مگا پیکسل نیست و خیلی کمتره . دوم اینکه قطعات به کاربرده شده اش خوب نیستند . سوم و مهم تر از همه اینکه قبلا 200 تومنی گرانتر بود اما به دلایل بالا فروش نمیرفت برا همین قیمتشو پایین آوردند .

imi imi
06-08-2009, 22:42
G700 چطوره نسبت به G900 بهتره؟؟؟؟؟؟

FIRE5BOY
08-08-2009, 10:25
G700 چطوره نسبت به G900 بهتره؟؟؟؟؟؟

کلا هیچ کدوم به اندازه گوشی ها همنوعشون خوب نیستن ولی به هر حال جی 900 امکاناتش از جی 700 بیشتره مثلا جی 900 : دوربینش بهتره _ فوکوس اتوماتیک و حالت ماکرو داره _ وایر لس داره _ زوم 16 برابر اپتیکال داره _ اسکن کارت ویزیت داره . ولی جی 700 نداره .

evelyn2714
08-08-2009, 14:29
از خریدش واقعا پشیمونم

دوستان کسی نیست که ازمون بخره بخدا 2 روز بیشتر نیست که خریدمش ولی این مورد برام حیاتیه که بتونم با صفحه کلیدش فارسی تایپ کنم

اگه کسی خواست حاضرم ( البته چاره ای نیست دیگه ظاهرا ) ضرر هم روش بدم زیر قیمت بازار

من شیراز هستم اگه کسی خواست لطفا برام پیام خصوصی بذارین

گوشیم g700 حتی آپدیتش هم کردم کلید منو فارسی هم داره
ممنونم .

چرا اينقدر ناراحتي؟
دنيا که به آخر نرسيده.يه راه داري.
اول کار بايد برنامه ي فارسي رو روش نصب کني.اگه فايلش رو نداري بهم يه ايميل بزن برات آپلودش کنم.
evelyn2714@yahoo.com
بعد کافيه بري توي منوي جنرال و زبون گوشي رو فارسي کني.گوشي ري استارت ميشه.بعد که روشن شد ميتوني فارسي تايپ کني.
اما يادت باشه.اونوقت اين مشکل رو با زبون انگليسي داري.اين اول.
دوم اگه از منوي فارسي هم خوشت نمياد مجبوري باهاش بسازي.

imi imi
08-08-2009, 17:44
کلا هیچ کدوم به اندازه گوشی ها همنوعشون خوب نیستن ولی به هر حال جی 900 امکاناتش از جی 700 بیشتره مثلا جی 900 : دوربینش بهتره _ فوکوس اتوماتیک و حالت ماکرو داره _ وایر لس داره _ زوم 16 برابر اپتیکال داره _ اسکن کارت ویزیت داره . ولی جی 700 نداره .

ببخشید من یه کم گیج شدم شما که گفتید دوربین G900 خوب نیست!!!!!! :41::41:

یعنی دوربینش از 3.2 بهتره؟؟؟

FIRE5BOY
09-08-2009, 14:40

دوربین جی 900 از 3.2 یی ها بهتره ، من جی 700 نداشتم ولی فکر کنم که اونم دوربینش از 2 مگا پیکسلیا بهتره ، بهر حال از اونجایی که یکی از دوستام جی 700 دارخ ، اونطوری که من دیدم دوربین جی 900 بهتره ، تنها مزیت جی 700 به جی 900 اینه که لرزش گیر تصویر داره .:8: به طور کل اینا گوشی های خوبی از کار در نیومدن .:2: اگه میخوای بخری بهتره یکی از سری دبلیو برداری . :21:

FIRE5BOY
09-08-2009, 14:41

دوربین جی 900 از 3.2 یی ها بهتره ، من جی 700 نداشتم ولی فکر کنم که اونم دوربینش از 2 مگا پیکسلیا بهتره ، بهر حال از اونجایی که یکی از دوستام جی 700 داره ، اونطوری که من دیدم دوربین جی 900 بهتره ، تنها مزیت جی 700 به جی 900 اینه که لرزش گیر تصویر داره .:8: به طور کل اینا گوشی های خوبی از کار در نیومدن .:2: اگه میخوای بخری بهتره یکی از سری دبلیو برداری . :21:

armin_goooodboy
09-08-2009, 17:06
تنها مزیت جی 700 به جی 900 اینه که لرزش گیر تصویر داره

سلام
g900 هم لرزشگیر داره دوست من

merikh_merikh
10-08-2009, 07:26
براي فارسي تايپ کردن دوستان ميتونن از کيبرد مجازيه فارسي که در سايت خودمون هم هست استفاده کنن.

FIRE5BOY
10-08-2009, 09:27
سلام
g900 هم لرزشگیر داره دوست من

نمیدونم والا تو مجله اینطور نوشته بود ، اگه واقعا اینطور باشه جی 900 بهتره . :19:

vahidsport
10-08-2009, 14:04
تو UIQ3 فقط P1 هست که گوشیه خوبیه ولی در مقابل با نوکیا هیچه

armin_goooodboy
10-08-2009, 14:10
نمیدونم والا تو مجله اینطور نوشته بود ، اگه واقعا اینطور باشه جی 900 بهتره . :19:

مطمئنم لرزشگیر داره چون خودم g900 دارم :دی

FIRE5BOY
12-08-2009, 00:17
مطمئنم لرزشگیر داره چون خودم g900 دارم :دی

خودمم جی 900 دارم ولی دقت نکرده بودم ، پس کلا اگه mimi جی 900 اصلشوگیر بیاره بهتره .

FIRE5BOY
12-08-2009, 00:28
سلام وحید اسپورت اگه یادتون باشه یه بار گفتم :

سلام و خسته نباشید خدمت همهشما سونی اریکسون دارها . من یه گوشی جی 900 اصل گرفتم و از همه ی کارایی های آن راضی هستم ولی این گوشی یک مشکل هم دارد ، اینکه میتوانم با بلوتوث از گوشی فرد دیگری فایل دریافت کنیم و از آن استفاده کنیم ، ولی اگر بلوتوث را بعد از اینکار خاموش کرده وچند دقیقه بعد دوباره رو شن کنیم بلوتوث یا اصلا فایلی نمیگیرد یا اینکه اگر بگیرد هیچ جا سیو نمیشود . با همه ی گوشی ها در هنگام بلوتوث گرفتن این مشکل را دارد . باید آنرا ریستارت کنیم و دوباره بلوتوث را روشن کنیم تا درست شود . خواهشا راه حل این مشکل را به من بگویید ، از هر کسی در فامیل پرسیدم چیزی نمیدانست . تمنا دارم راه حلی به من بگویید .

و شما گفتید :

تا اونجایی که من میدونم هیچ راهی نداری

میخواستم توضیحات بیشتر و کامل تری بدین ، مشکلش چیه ، با تعویض قطعه درست نمیشه ؟ :19::18::41:

Highbury
12-08-2009, 00:33
اون نرم افزار همراه اول که واسه پیامک فارسی هست رو میشه روی این گوشی نصب کرد؟توی محیط اون نرم افزار میشه از کیبورد مجازی فارسی استفاده کرد؟

nakhordemast
12-08-2009, 03:33
من یک عدد جی 700 اوراقی دارم اگر قطعات خواستید پخ بدید....

vahidsport
12-08-2009, 23:24
میخواستم توضیحات بیشتر و کامل تری بدین ، مشکلش چیه ، با تعویض قطعه درست نمیشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من موقعی که P990 داشتم هر کاری بگید کردم ولی درست نشد و مشکلش هم بنظر میاد نرم افزاری باشه و لی چند بار شد که خود به خود بدونه ریست کردن گوشی درست شد فکر کنم به خاطر FileManager باشه حالا چه ربطی داره نمیدونم چون یه بار بابستن FileManager درست شد

nakhordemast
13-08-2009, 01:19
سلام وحید اسپورت اگه یادتون باشه یه بار گفتم :

و شما گفتید :

میخواستم توضیحات بیشتر و کامل تری بدین ، مشکلش چیه ، با تعویض قطعه درست نمیشه ؟ :19::18::41:

شما آپدیت کنید احتمالا درست میشه. من هم اینجوری شده بودم اما از هر 100 بار 1 بار نه همیشه...

sky lord
13-08-2009, 10:41
ببخشید دوستان این گوشی GPS داره؟(G900)
در ضمن مقاومت بدنش در مقابل ضربه و ... چیه خراش بر میداره؟
و یه سوال دیگه یکی از دوستان گفت که LCD این گوشی پس ازمدتی گرد وغبار میگیره و حساسیت تاچش کمتر میشه میخواستم ببینم آیا این موضوع واقعا صحت داره؟
با تشکر

nakhordemast
14-08-2009, 11:59
ببخشید دوستان این گوشی GPS داره؟(G900)
در ضمن مقاومت بدنش در مقابل ضربه و ... چیه خراش بر میداره؟
و یه سوال دیگه یکی از دوستان گفت که LCD این گوشی پس ازمدتی گرد وغبار میگیره و حساسیت تاچش کمتر میشه میخواستم ببینم آیا این موضوع واقعا صحت داره؟
با تشکر

نه نداره
وقاومتش خیلی بالاس مخصوصا در برابر ظربه. خش هم خیلی نمیگیره چون براق نیست.
خاک میره زیرش ولی حساسیتش گم نمیشه
:10:

Vahidking.75
14-08-2009, 19:11
سلام بچه ها

من امروز g900 گرفتم .

والا اینقدر هم که میگن بد نیست .

مثلا هنگ نمیکنه .

و یه چیز باحال که داره ، اینه که شما برای اس ام اس با خودکار گوشی ، اگه گوشی فارسی باشه
میتونید رو صفحه فارسی بنویسید و گوشی هم تشخیص میده .
یه نکته : حتما حروف آخر رو در صفحه نمایش گوشیتون (منظورم با خودکار گوشی هست)

مثل حل جدول

sky lord
15-08-2009, 11:47
سلام دوست عزیز خیلی ممنون میشه بگی راهی برای جلوگیری از رفتن خاک زیرش کاری بکنیم؟

nakhordemast
15-08-2009, 18:44
سلام دوست عزیز خیلی ممنون میشه بگی راهی برای جلوگیری از رفتن خاک زیرش کاری بکنیم؟

من 700 داشتم بازش کردم تو سوراخ سنبه هاشو با چسب پر کردم که خاک نیاد تو زدم تاچشم خراب کردم بازم خاک اومد تو :31:
البته میشه بازش کرد و با یه برس خیلی ترم خاکشو تمیز کرد و تا مدت ها هم تمیز میمونه...

sky lord
15-08-2009, 22:29
من 700 داشتم بازش کردم تو سوراخ سنبه هاشو با چسب پر کردم که خاک نیاد تو زدم تاچشم خراب کردم بازم خاک اومد تو :31:
البته میشه بازش کرد و با یه برس خیلی ترم خاکشو تمیز کرد و تا مدت ها هم تمیز میمونه...
در ضمن gprsش چطوره مثل بقیه سونیها سرعتش کمه؟

HRN
15-08-2009, 23:34
سلام:
من ميخوام يك جي 900 بگيرم ولي اينجوري كه شما از مشكلاتش ميگيد كم كم دارم پشيمون ميشم.
يزرگ ترين مشكل فارسي هست كه مثل اينكه با كيبرد نميشه فارسي نوشت و فقط با صفحه لمسي ميشه ، درسته؟
اگه اينتور باشه و اگه يك روزي صفحه لمسيش از كار بيفته ديگه به هيچ عنوان نيمشه فارسي نوشت درسته؟
و يك سوال ديگه گوشي هاي ديگه سوني اريكسون كه در حد همين جي 900 باشه(قيمت وكارايي) و مشكالات اين گوشي رو هم نداشته باشه هست؟
ممنون ميشم مارم از سر در گمي در بياريد آخه بعد از خريد تا 2 سال نميتونم عوض كنم (امان از بي پولي)
باتشكر

FIRE5BOY
17-08-2009, 13:42
سلام:
من ميخوام يك جي 900 بگيرم ولي اينجوري كه شما از مشكلاتش ميگيد كم كم دارم پشيمون ميشم.
يزرگ ترين مشكل فارسي هست كه مثل اينكه با كيبرد نميشه فارسي نوشت و فقط با صفحه لمسي ميشه ، درسته؟
اگه اينتور باشه و اگه يك روزي صفحه لمسيش از كار بيفته ديگه به هيچ عنوان نيمشه فارسي نوشت درسته؟
و يك سوال ديگه گوشي هاي ديگه سوني اريكسون كه در حد همين جي 900 باشه(قيمت وكارايي) و مشكالات اين گوشي رو هم نداشته باشه هست؟
ممنون ميشم مارم از سر در گمي در بياريد آخه بعد از خريد تا 2 سال نميتونم عوض كنم (امان از بي پولي)
باتشكر

من موقعی که P990 داشتم هر کاری بگید کردم ولی درست نشد و مشکلش هم بنظر میاد نرم افزاری باشه و لی چند بار شد که خود به خود بدونه ریست کردن گوشی درست شد فکر کنم به خاطر FileManager باشه حالا چه ربطی داره نمیدونم چون یه بار بابستن FileManager درست شد

اصلا جی 900 نگیر ، گوشی خوبی نیست ، گوشی ارزون قیمت چینی با امکانات خوب میتونی گیر بیاری ،

چجوری فایل منیجرو ببندم ؟

FIRE5BOY
17-08-2009, 13:47
شما آپدیت کنید احتمالا درست میشه. من هم اینجوری شده بودم اما از هر 100 بار 1 بار نه همیشه...

چجوری آپدیت کنم ؟:10:

HRN
17-08-2009, 15:38
سلام:
بابا حداقل يك راهنمايي كنيد چه گوشي بگيرم كه در حد و امكانات اين گوشي باشه و قيمتش هم بالا تر از 250 تومن نباشه؟
با تشكر

vahid_civil
17-08-2009, 15:49
سلام:
بابا حداقل يك راهنمايي كنيد چه گوشي بگيرم كه در حد و امكانات اين گوشي باشه و قيمتش هم بالا تر از 250 تومن نباشه؟
با تشكر

من که راضی هستم ازش !
ولی دبلیو960 هم هست اگه لمسی بخاین.

Vahidking.75
17-08-2009, 16:31
به نظرم هیچ کدوم از گوشی ها مثل g900 نمیشه !!!!!

اصلا جی 900 نگیر ، گوشی خوبی نیست ، گوشی ارزون قیمت چینی با امکانات خوب میتونی گیر بیاری ،بچه مردم رو گم راه نکن:27:

1- اگه پشیمون شدی و نگرفتی یه عمر پشیمون میشی
2- کی گفته ؟؟؟؟ من الان دارم با کیبورد اس ام اس فارسی می نویسم !!!!!:8:
3-به نظرم هیچ گوشی سونی اریکسون دیگه ای به پاش نمیرسه

از من گفتن و از شما هم شنیدن :8::8::5:

RoYaYeEe_NiIiLi
17-08-2009, 17:42
سلام:
باتشكر
علیک سلام
این گوشی مشکلات زیادی داره ولی خب خیلی از گوشی های دیگه از این داغون ترن...بعدشم اون چیزی رو که من یکی گرفتم تازه اولاش بود که گرفتم و نصف مشکلاتش مال همین بود....این گوشی فقط بدیش اینه که زیرش خاک میره...خب خیلی از گوشی های دیگه هم زیرش خاک میره...همین پی 1 به دلیل صاف نبودن صفحش خاک زیرش نمیره...این مزیتشه ولی بدیشم که اینه که نمیشه با انگشت مثل جی 900 باهاش کار کرد
صداشم که از این فسقلی اصن نباید بیشتر از این انتظار داشت....من برادرم پی 1 خودشو هک صدا کرد و الان فقط یه زره صداش از مال من بیشتره.....
یکی از دلایل پشیمونی من برای خرید این گوشی این بود که من 450 تومن خریدم و الان دارم از این حرص میخورم که باید یه سال یا دو سال دیگه نگهش دارم....واقعا 450 تومن نمی ارزید ولی دیگه از حق نگذریم 250 تومن می ارزه....
اگر خواستی بخری به دقت نگاش کن...روی لنز دوربینشم حسابی نگاه کن که خشی چیزی نداشته باشه
چون من خودم اولاش هرچی عکس مینداختم یه جوری بود و بعد از یه چند ماهی فهمیدم که محافظ لنزش خش داشته
در مورد هنگ کردنشم بگک که من مشکلی نمیبینم توش...خب گوشی های دیگه هم هنگ میکنن....
دیگه چی بگم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها...در مرود محکمیشم بهتون اطمینان میدم که محکمه...گول قیافه ی ضعیفشو نخورین...واسه خودش یه غوله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش دست و خوشکلم هست....
دیگه چی میخواین انصافا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم این دلایل رو دارم که اگه دوباره بر میگشتم به قبل نخرمش:
1.من طرفدار این گوش های گنده هستم...این یه جورایی کوچیکه
2.من انتظار دوربین 5 رو ازش داشتم ولی انتظارمو براورده نکرد
والا هر چی گشتم دلیل دیگه ایی پیدا نکردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا هم اگه شما انتظار دارین که مثه آینه واستون عکس بگیره یا بی خیال انتظارتون بشید یا بی خیال این گوشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اینکه این گوشی رو جوری ساختن که همه ی امکانات رو با هم داره ولی همه رو در حد متوسط داره
من خودم دنبال یه گوشی با دوربین خوب بودم برای همین زیاد ازش راضی نیسم
حالا اگه شما دوربین زیاد براتون مهم نیست دیگه فکر نکنم مشکلی باشه
اینا راهنمایی ایی بود که من میتونستم بکنم

HRN
17-08-2009, 19:19
سلام:
آخه من از صفحه 70 تا ابنجا رو خوندم بيشتر ازش بد گفتيد تا خوب.
ببينم يعني هم با كيبرد ميشه فارسي نوشت هم با صفحه لمسي؟(بيشتر اين برام مهم هست)
هنگ كردش چجورياس مثلا در روز چند بار هنگ ميكنه؟
اين آپديت چي هست يعني هر باركه آپديت جديد براش مياد بايد آپديتش كرد ؟
آپديت كردن چه تاثيري رو گوشي داره؟
اصلش رو از كجا ميتونم گير بيارم(آدرس)؟
آخه من تا حالا دو تا گوشي خريدم و دقيقا دو تاشم تقلبي در اومد!!!!
به هر حالا دو سال زندگيم قرار با اين گوشي بگذره
خدايي امكاناتش عاليه من الان 2 ماهه دنبال يك گوشي خوب با امكانات بالا با قيمت كم هستم و تنها گوشي كه پيدا كردم همين هست.
با تشكر

armin_goooodboy
17-08-2009, 19:31
سلام به همه

من پارسال پاییز تو اولین سری ها این گوشی رو گرفتم با ضمانت کامتل
از همون موقع ازش خیلی راضی بودم و نظر خودم رو مینوشتم که یه سری اومدن گفتن که ما گوشی رو به خاطر حرف تو خریدیم و پشیمونیم و ....

الان هم بعد از مدت ها میخوام نظر شخصی خودم رو بگم پس به حرف من نرید و نخرید :دی

1. بعد از این همه مدت نه زیر ال سی گوشیم خاک رفته و نه مشکلی باهاش داشتم
2. همونطور که قبلا هم گفتم به هیچ عنوان به دوربین نیاز نداشتم و حتی یه دوربین vga هم داشت واسم کافی بود بنابراین من ازش راضیم اما دوربینش در حد 5 مگاپیکسل نیست و از 3 یکم بالاتره (نمونه عکس ها موجوده بگرد پیدا میکنی)
3. اول که گرفته بودم هنوز ورژنش قدیمی بود و افتضاح عکس میگرفت اما بعد از آپدیت به آخرین ورژن خیلی بهر شد
4. جلوی لنزش یه شیشه محافظ هست که باید قبل از عکاسی تمیزش کنی و خش هم نیفته (همونطور که رویای نیلی گفت)
5. قبل از آپدیت چند باری هنگ کرد (در طول چند روز) اما بعد از آپدیت تو کل این 8-9 ماه شاید حداکثر 10 بار هنگ کرده
6. از لحاظ مقاومت بدنه هم خیلی ازش راضی هستم . تو دست بگیریش میفهمی چه گوشی فیکس و محکم و خوش دستیه (به غیر از در باتریش که ظریفه)
7. در کل خیلی خیلی ازش راضی هستم و تا زمانی که داغون نشه و مجبور نشم عوضش نمیکنم

اما دلایل انتخاب من:

1. میخواستم uiq رو تجربه کنم
2. به دوربین نیاز نداشتم
3. ابعادش کاملا مناسبم بود
4. داشتن کلید های جهت نما در کنار تاچ بودنش مزیت فوق العاده ای بود چون هم میخواستم تاچ باشه هم با توجه به عرق دستم نمیتونم همیشه از تاچش استفاده کنم . واسه همین این قابلیت g900 رو یه چیزه ایده آل میکنه واسم
5. g700 هم اینطوری بود اما یه چیز مهم که من نیازش داشتم رو نداشت و اونم WiFi بود .
6. نسبت به بقیه تاچ های سونی اریکسون بهینه تر شده بود برای کار با انگشت و این خیلی عالی بود
7. کیبورد ساده ای داره که فوق العاده باهاش راحتم و تو هر شرایطی میشه باهاش اس ام اس تایپ کرد حتی پشت فرمون (مثل p1 نیست)
8. و .....

اما اشکالهای این گوشی از نظر من

1. در باتری ظریف و فشاریش (کشویی نیست)
2. جای نا مناسب مموری (که من بعد از این مدت 10 بار هم نیاز نشد مموریش رو در بیارم)
3.شیشه جلوی لنزش
4. بعضی امکانات کم نرم افزاری که مربوط به uiqهست و نه این گوشی
5. دیگه چیزی یادم نمیاد

امیدوارم نظرات شخصی من مفید بوده باشه
اما انتخاب با خودتونه

موفق باشید

^^ HAMID ^^
17-08-2009, 20:13
3.شیشه جلوی لنزش

آرمین این به نظره من مشکل نیست ..لنز رو که همینجور بی محافظ که ول نمیشه گذاشت :دی بعد محافظ فلزی هم بزارن مثله سری سایبرشات هم گوشی کلفتر میشه هم اونقدر کارآیی نداره (نه اینکه بوق باشه ها ولی گرد و خاک میره بازم) در هر حال باید قبل از عکاسی اون شیشه رو تمیز کرد حتی اگه محافظ هم داشته باشه ..الان که نداره به نظره من مزیت هم هست تازه :دی

armin_goooodboy
17-08-2009, 20:24
اینم حرفیه
تا حالا اینجوری به قضیه نگاه نکرده بودم :دی

Vahidking.75
18-08-2009, 09:20
سلام:
آخه من از صفحه 70 تا ابنجا رو خوندم بيشتر ازش بد گفتيد تا خوب.
ببينم يعني هم با كيبرد ميشه فارسي نوشت هم با صفحه لمسي؟(بيشتر اين برام مهم هست)
هنگ كردش چجورياس مثلا در روز چند بار هنگ ميكنه؟
اين آپديت چي هست يعني هر باركه آپديت جديد براش مياد بايد آپديتش كرد ؟
آپديت كردن چه تاثيري رو گوشي داره؟
اصلش رو از كجا ميتونم گير بيارم(آدرس)؟
آخه من تا حالا دو تا گوشي خريدم و دقيقا دو تاشم تقلبي در اومد!!!!
به هر حالا دو سال زندگيم قرار با اين گوشي بگذره
خدايي امكاناتش عاليه من الان 2 ماهه دنبال يك گوشي خوب با امكانات بالا با قيمت كم هستم و تنها گوشي كه پيدا كردم همين هست.
با تشكر
1-هر چی بدی ازش گفتن ، مال ورژن قبلی بوده .
2-بله ، حتی رو صفحه کلید حروف فارسی هم داره .
3-والا اصلا تا حالا واسه من هنگ نکرده .
4-من تا حالا آپدیت نکردنم .:20:
5-نمی دونم
6-بازم نمیدونم .(آخه ما که همشهری نیستیم)

نظر کلی من :
این گوشی ، گوشی هست که شاید تا 2 سال دیگه هم نیاد (آخه همه امکانات رو داخلش جا دادن)
فقط یه کم دوربینش بده که اصلا مشکلی نداره . (نمی خوای باش که اندازه یه دوربین دیجیتال عکس بگیری)
اینجا یه عکس واستون گذاشتم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداییش خودتون قضاوت کنین .

کلی بگم : این گوشی گوشیه خوبیه و اگه نخریش ضرر کردی

FIRE5BOY
18-08-2009, 12:36
یکی هم جواب ما رو بده
چجوری گوشی رو آپدیت کنم و چجوری فایل منیجرو ببندم ؟

sky lord
18-08-2009, 14:27
اقا سرعت gprs این گوشی چطوره؟

RoYaYeEe_NiIiLi
18-08-2009, 21:55
الان هم بعد از مدت ها میخوام نظر شخصی خودم رو بگم پس به حرف من نرید و نخرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

تایید میشه
فردا پس فردا نیاید خر من بدبختو بگیرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1. بعد از این همه مدت نه زیر ال سی گوشیم خاک رفته و نه مشکلی باهاش داشتم

چی کردی که زیرش خاک نرفته؟
من که پدرم در اومد از دستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میترسم بدم دست کسی واسم تمیزش کنه یهو درب و داغونش کنه

Highbury
18-08-2009, 22:43
قیمت بدون گارانتی جی700 و جی900 چنده؟قضیه ی اینکه زیرش خاک میره چیه؟
صداشو هک کنی خیلی زیاد میشه؟کیفیتش چقدر پایین میاد؟

HRN
19-08-2009, 01:27
سلام:
بلخره بعد از تحقيق فراوان تصميم گرفتم همين G900 رو بگيرم.
ولي از شانس ما امروز سره يك مثله اي 40 تومن از پولم پريد. اگرم بتونم جورش كنم 2 هفته طول ميكشه.(جون من ضد حال از اين بدتر ديده بودي)
ولي يكي دوستان گفت كه تو ماه رمضون قيمت ها ميكشه پايين!راست گفته؟

HRN
19-08-2009, 01:29
سلام:
بلخره بعد از كلي تحقيق تصميم گرفتم همين G900 رو بگيرم.
ولي از شانس ما امروز سره يك مثله اي 40 تومن از پولم پريد. اگرم بتونم جورش كنم 2 هفته طول ميكشه.(جون من ضد حال از اين بدتر ديده بودي)
ولي يكي دوستان گفت كه تو ماه رمضون قيمت ها ميكشه پايين!راست گفته؟

only4you_mehr
19-08-2009, 10:40
سلام . من میخوام یه g900 بخرم حالا میخوام بدونم از کجا باید بدونم که اصله یا نه . بعد میخوام بدونم که الان هم لازمه که آپدیت بشه یا خودش آپدیته ؟ راهی هست که این مطلب رو هم بفهمم؟

sky lord
19-08-2009, 11:55
اقا سرعت gprs این گوشی چطوره؟
اقا کسی نیس جواب مارو بده؟:41::41::41::41::41::41:

FIRE5BOY
19-08-2009, 12:18
[QUOTE=sky lord;4103339]اقا کسی نیس جواب مارو بده؟:41::41::41::41::41::41:[/QUOTE

تا جایی که من استفاده کردم سرعتش عالیه .

دکمه تشکرو هم یکم بزنید خوشحال شیم .:8:

حمیـدرضا
19-08-2009, 18:18
سلام . من میخوام یه g900 بخرم حالا میخوام بدونم از کجا باید بدونم که اصله یا نه . بعد میخوام بدونم که الان هم لازمه که آپدیت بشه یا خودش آپدیته ؟ راهی هست که این مطلب رو هم بفهمم؟

اصل و تقلبی نداره همش یکیه و ساخت چین هست ولی تحت لیسانس سونی اریکسون و مشکلی نیست. شما باید چک کنید ببینید آخرین فریمور هست یا نه ... یه چیزی مثله این مثلا R6K836 متاسفانه من گوشی رو ندارم دوستانی که دارن باید چک کنند اعلام کنند .

برای دیدن ورژن فریمور باید در صفحه استند بای اینو زد : راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره

بعد یه منو باز میشه ===تو قسمت سافتور میتونی ببینی

FIRE5BOY
20-08-2009, 14:53
اونایی که میخوان جی 900 ، 700 بخرن باید بگم بعضیاش خوب درست شده بعضیاش بد ، برا همینه اختلاف نظر وجود داره .
به فروشنده بگشن که تا 24 ساعتامتحانش میکنین ، تو این 24 ساعت ببینین اشکالی داره یا نه ، اگه نه بگیرین ،

یکم هم از همدیگه تشکر کنید مطمئن باشید بی جواب نمیمونه .:8:

FIRE5BOY
20-08-2009, 15:36
چجوری گوشی رو آپدیت کنم و چجوری فایل منیجرو ببندم ؟

دوستان ضمن اینکه جواب این سوال ما رو میدین به پست مخصوص بازی برای جی 900 . 700 هم سر بزنید :

FIRE5BOY
20-08-2009, 15:41
قیمت بدون گارانتی جی700 و جی900 چنده؟قضیه ی اینکه زیرش خاک میره چیه؟
صداشو هک کنی خیلی زیاد میشه؟کیفیتش چقدر پایین میاد؟

جی 900 الان بدون گارانتی 240 تومنی کمتر هم فکر کنم باشه ، بعضی از افرادی که خریدن اینطور میگن ، مال ما که تا حالا اینطور نشده . آره ، صداش بدون هکم عالیه .

only4you_mehr
23-08-2009, 11:27
آقا من یه g900 گرفتم . گوشی خیلی خوبیه فقط یه مشکل باهاش دارم اونم اینه که با وجوده اینکه رو کلیداش حروف فارسی داره ولی نمیشه باهاش فارسی تایپ کرد . چطوری این مشکل حل میشه ؟

mrmostafa
23-08-2009, 13:02
دوستان من از سايت faclip كليپ ميگيرم ميريزم داخلش جي 900 با اونكه كليپ ها 3GP هستن ولي خطا ميده فايل صوتي wma رو ميريزم تو گوشي مزاحم تلفني هستش تو كامپيوتر گوش ميدم داخل گوشي ميره اجراش ميكنم موزيك ميشه قاطي پاتي. كسي اطلاعاتي داره تمتحان كرده؟؟؟

FIRE5BOY
23-08-2009, 14:07
دوستان من از سايت faclip كليپ ميگيرم ميريزم داخلش جي 900 با اونكه كليپ ها 3GP هستن ولي خطا ميده فايل صوتي wma رو ميريزم تو گوشي مزاحم تلفني هستش تو كامپيوتر گوش ميدم داخل گوشي ميره اجراش ميكنم موزيك ميشه قاطي پاتي. كسي اطلاعاتي داره امتحان كرده؟؟؟

رو گوشی های دیگه هم امتحان کن اگه همین مشکلو داشت ماله کلیپه ، ولی اگه نداشت شاید کلیپا رو کلا تو جی 900 نمیخونه . :18:

FIRE5BOY
23-08-2009, 14:09
آقا من یه g900 گرفتم . گوشی خیلی خوبیه فقط یه مشکل باهاش دارم اونم اینه که با وجوده اینکه رو کلیداش حروف فارسی داره ولی نمیشه باهاش فارسی تایپ کرد . چطوری این مشکل حل میشه ؟

برو تو ستینگو بگرد ببین فارسی نداره ، اگه نداشت با قلم یه حرف فارسی بنویس ، اگه بازم نشد ، روش فونت فارسی بریز .

only4you_mehr
24-08-2009, 15:00
برو تو ستینگو بگرد ببین فارسی نداره ، اگه نداشت با قلم یه حرف فارسی بنویس ، اگه بازم نشد ، روش فونت فارسی بریز .

فکر میکنم مشکل از فونت نباشه چون که گوشی sms فارسی رو راحت میخونه . مشکل اینجاست که فقط وقتی میشه باهاش فارسی تایپ کرد که زبان گوشی فارسی باشه . تازه تو این حالت نمیشه باهاش انگلیسی نوشت . من میخام در حالتی که زبان گوشی انگلیسیه بتونم باهاش فارسی هم بنویسم ( البته با کیبورد خودش ها !!)

FIRE5BOY
25-08-2009, 11:50
فکر میکنم مشکل از فونت نباشه چون که گوشی sms فارسی رو راحت میخونه . مشکل اینجاست که فقط وقتی میشه باهاش فارسی تایپ کرد که زبان گوشی فارسی باشه . تازه تو این حالت نمیشه باهاش انگلیسی نوشت . من میخام در حالتی که زبان گوشی انگلیسیه بتونم باهاش فارسی هم بنویسم ( البته با کیبورد خودش ها !!)

شاید کلا مدل گوشی اینطوره ،

only4you_mehr
25-08-2009, 19:32
احتمالا همینطوره که شما میگید:41:

راستی یه سوال دیگه! رو گوشی g900 میشه ویندوز نصب کرد ؟ تا حالا کسی امتحان کرده یا شنیده ؟

mrmostafa
25-08-2009, 21:05
رو گوشی های دیگه هم امتحان کن اگه همین مشکلو داشت ماله کلیپه ، ولی اگه نداشت شاید کلیپا رو کلا تو جی 900 نمیخونه . :18:

آقا من داخل نوکیا N73 ریختم جرا شد بعد دوباره بلوتوس کردم رو گوشی جی 900 خطا داد نمیدونم چرا اینجوریه؟؟؟ آخه کلیپهای 3GP دیگه رو نشون میده ولیاینارو نشون نمیده

almamor
25-08-2009, 22:36
اقایون من میخوام g700 بخرم.
ایا مشکل سخت افزاری نداره؟
صفحش خاک نمیگیره؟
ضربه بخره فاتحش خوندست؟
و اینکه الا حد اقا قیمت چند {بی گارانتی با چونه زدن }
و ایا اینکه میگن نصفشون مشکل داره نصفشون نه چیه؟
بعد از رمضون بگیرم یا قبلش؟
ممنون

almamor
25-08-2009, 22:37
احتمالا همینطوره که شما میگید:41:

راستی یه سوال دیگه! رو گوشی g900 میشه ویندوز نصب کرد ؟ تا حالا کسی امتحان کرده یا شنیده ؟

جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااان!! !:18::18::18:
عجیب ترین چیزی بود که تا حالا شنیدم:31::31::31::31::20:

almamor
25-08-2009, 22:45
اقا یه چیزی کشف کردم!

اگه g700 و g900 اپدیت شن خاک توش نمیره:31::31::31::31::27::27::27::27::27::27: :19:

almamor
25-08-2009, 22:45
صفحش خاک نمیگیره؟
ضربه بخره فاتحش خوندست؟
ممنون

نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nakhordemast
26-08-2009, 00:59
یه جی 700 دست دوم خراب دارم اگر قطعه خواستین بگین...

only4you_mehr
26-08-2009, 10:41
جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااان!! !:18::18::18:
عجیب ترین چیزی بود که تا حالا شنیدم:31::31::31::31::20:

منم اول تعجب کردم ولی خیلبی ها هستن که ادعا میکنن میتونن رو این گوشی ویندوز موبایل نصب کنن ! منم گفتم بیام اینجا مطرح کنم شاید کسی دیده باشه به بقیه هم بگه:46:
اگه بشه چی میشه:21: !!!!!!!!

nakhordemast
26-08-2009, 12:19
منم اول تعجب کردم ولی خیلبی ها هستن که ادعا میکنن میتونن رو این گوشی ویندوز موبایل نصب کنن ! منم گفتم بیام اینجا مطرح کنم شاید کسی دیده باشه به بقیه هم بگه:46:
اگه بشه چی میشه:21: !!!!!!!!
شششششششششششششششششششششرررر و وره همش کی میتونه روش ویندوز نصب کنه. . مثل اینه که بگی من میتونم روی سگا پلی ایتیشن بازی کنم. میشه؟

FIRE5BOY
26-08-2009, 12:35
صفحش خاک نمیگیره؟
ضربه بخره فاتحش خوندست؟
ممنون

1-نداره
-2بعضیاش میره
3-نه خیلی محکمه
4-معمولیش 160 تومنه ، بیسینس ادیتیشنو نمیدونم
5-آره ، دقیقن همین مشکلو داره ، :13:
6-توی رمضون ارزون تره

:20::41::31::13::46::5::8::10::19::18::27::21::2:: 40::11:

RoYaYeEe_NiIiLi
26-08-2009, 13:10
اقا یه چیزی کشف کردم!

اگه g700 و g900 اپدیت شن خاک توش نمیره:31::31::31::31::27::27::27::27::27::27: :19:

شوخیه جالبی بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه جی 700 دست دوم خراب دارم اگر قطعه خواستین بگین...

چی شد؟
تو کل تاپیک شما بودی که تعریف گوشیتو میکردی؟
درب و داغون شده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nakhordemast
26-08-2009, 17:04
شوخیه جالبی بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چی شد؟
تو کل تاپیک شما بودی که تعریف گوشیتو میکردی؟
درب و داغون شده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره اما خراب نشد شکست . پیاده رو با ظرب اومد خورد به گوشیم. هیچ جاش نشکست ظاهرش سالمه سالمه گوشی خیلی سفتیه اما از تو ترکید... :31:

almamor
26-08-2009, 17:25

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قابل شما رو رو نداشت!:31::31::31::31::31::20::20::39::6:

almamor
26-08-2009, 17:30
اخرش میگید چی؟
من یه 6600 داشتم . اون اوایل خریدم 285 تومن سال 80 یا یه چیز تو این مایه ها بود:20:
هنوز دستم!:46::20::31::2:
اما دیگه رسمآ باطریش تنها عضوی که کار نمیکنه تقریبآ سالم {جدی میگم} تازه هیچ قاب و ... ای هم نداشت :31::31::31::18::11:
میگید چی ؟ ایا اینم 7-8 سال عمر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اره به چه روزی میفته؟ سالم یا..........

almamor
26-08-2009, 17:31
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

almamor
26-08-2009, 17:32
ممنون میشم راجع به کیفیتش هم بگید!

almamor
26-08-2009, 17:40
شششششششششششششششششششششرررر و وره همش کی میتونه روش ویندوز نصب کنه. . مثل اینه که بگی من میتونم روی سگا پلی ایتیشن بازی کنم. میشه؟

3 امتیاز + به این مثال!:31:
حالا بگید رابطشون {سگا و پلی استیشن }مثل کدام یک از موارد زیر است:
سیب و گلابی
خر و الاق
نخ و سوزن
گچ و تخته
WARNING:
نتایج 21 شهریور از سازمان سنجش در واحد علوم موبایل شناسی { کارشناسی ارشد}
با تشکر سازمان سنجش جمهوری اسلامی ایرانTM.
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
چقدر با نمکم ! ابنمک دیشب بام چه کرده:20:

almamor
26-08-2009, 17:42
دکمه تشکر چه ویژگی هایی داره؟
بزنید مام بفهمیم!:)

HRN
26-08-2009, 20:45
سلام:
اين گوشي وايرلس هم داره اگه داره چطوريه چند متر ميگيره؟
باتشكر

nakhordemast
27-08-2009, 09:59
اخرش میگید چی؟
من یه 6600 داشتم . اون اوایل خریدم 285 تومن سال 80 یا یه چیز تو این مایه ها بود:20:
هنوز دستم!:46::20::31::2:
اما دیگه رسمآ باطریش تنها عضوی که کار نمیکنه تقریبآ سالم {جدی میگم} تازه هیچ قاب و ... ای هم نداشت :31::31::31::18::11:
میگید چی ؟ ایا اینم 7-8 سال عمر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اره به چه روزی میفته؟ سالم یا..........

خوب اگه 6600 رو 8 سال نگه داشتی این رو 5سال میتونی نگه داری. و هر گوشی دیگه ای هم که بخری همین طوره آخه روز به روز کیفیت ساخت میاد پایین.

nakhordemast
27-08-2009, 10:07
سلام:
اين گوشي وايرلس هم داره اگه داره چطوريه چند متر ميگيره؟
باتشكر

جی700 نداره ولی 900 داره.
بردشو نمیدونم تا حالا کار نکردم ولی مسلما از وایرلس لپتاپ کمتره.

m.s.f
27-08-2009, 10:15
آقا g700 چرا انقدر ارزون شده ... 150 تومن !!!!
شنیدم کلی متعجب شدم ...

s_moradi88
28-08-2009, 11:41
سلام
من تازه جی 900 گرفتم وقتی از کسی بولوتوث می گیرم نمی دونم کجا save می شه خواهش می کنم کمکم کنین:41:

FIRE5BOY
28-08-2009, 11:53
سلام
من تازه جی 900 گرفتم وقتی از کسی بولوتوث می گیرم نمی دونم کجا save می شه خواهش می کنم کمکم کنین:41:

برو تو مسیجینگ ، اگه نبود ، مجبوری گوشیتو بعد از هر دفه بلوتوث گرفتن ریستارت کنی !
این مشکلیه که منم دارم ، میگن با آپدیت کردن درست میشه .:10:

Hamed_forum
28-08-2009, 13:09
G700 كل صفحه اش لمسي يا فقط يه دكمه لمسي داره؟ يعني صفحه اش مثل ويندوز موبايل كلش لمسي؟

lelelolo
28-08-2009, 14:16
جی700 نداره ولی 900 داره.
بردشو نمیدونم تا حالا کار نکردم ولی مسلما از وایرلس لپتاپ کمتره.
من که با وایرلس p1 حال میکنم. خیلی خوبه.
G900 رو نمیدونم؟

lelelolo
28-08-2009, 14:19
آقا g700 چرا انقدر ارزون شده ... 150 تومن !!!!
شنیدم کلی متعجب شدم ...
واقعا
هرکی بخره سود کرده.
SE هنوز g900 میزنه؟

s_moradi88
28-08-2009, 15:44
برو تو مسیجینگ ، اگه نبود ، مجبوری گوشیتو بعد از هر دفه بلوتوث گرفتن ریستارت کنی !
این مشکلیه که منم دارم ، میگن با آپدیت کردن درست میشه .:10:

چه جوری ریستارت کنم؟:37::37:

m.s.f
29-08-2009, 11:05
چه جوری ریستارت کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همون خاموش روشن کردنه

Hamed_forum
29-08-2009, 12:17
من ميخوام g700 بگيرم سه تاا سوال دارم قيمتش چنده؟ كل صفحه تاچ؟ يعني لمسي؟ قيمتش چنده
من خودم الان 6120 دارم نميدونم عوض كنم اين رو بگيرم نظر دويتان چيه؟ سيستم عامل اين هم سيمبين اين سيستم عاملش بهتهر يا g700?

nakhordemast
29-08-2009, 13:18
G700 كل صفحه اش لمسي يا فقط يه دكمه لمسي داره؟ يعني صفحه اش مثل ويندوز موبايل كلش لمسي؟

کل صفحش لمسه. تشخیص دستخط و همه چی کامل...

m.s.f
30-08-2009, 18:26
یه سوال !

جدیدا یه G700 گرفتم ... چطور میتونم با دکمه های روی خودش فارسی تایپ کنم ... من هر چی توو تنظیماتش گشتم چیزی پیدا نکردم ... حتما باید زبون خود گوشی فارسی باشه ؟

Hamed_forum
31-08-2009, 12:56
ببخشيد اين تشخصيص دست خط در زبان فارسي هم كاربرد داره يعني اگه متني فارسي بنوسي براي اس ام اس با قلم ميتونه تبديل كنه

FIRE5BOY
31-08-2009, 13:31
آره ، و دیگر هیچ:46:

only4you_mehr
31-08-2009, 18:43
یه سوال !

جدیدا یه G700 گرفتم ... چطور میتونم با دکمه های روی خودش فارسی تایپ کنم ... من هر چی توو تنظیماتش گشتم چیزی پیدا نکردم ... حتما باید زبون خود گوشی فارسی باشه ؟

آره برای تایپ با دکمه ها باید زبان گوشی هم فارسی باشه ولی میشه از طریق تنظیمات گوشی صفحه کلید لمسی رو به صورت همیشگی فارسی کرد
باید رفت تو قسمت setting>general>text input>on-screen keybord>more>setup و از اونجا فارسی رو انتخاب کنید:46:
لطفا تشکر فراموش نشه :31:

Hamed_forum
31-08-2009, 19:58
آره برای تایپ با دکمه ها باید زبان گوشی هم فارسی باشه ولی میشه از طریق تنظیمات گوشی صفحه کلید لمسی رو به صورت همیشگی فارسی کرد
باید رفت تو قسمت setting>general>text input>on-screen keybord>more>setup و از اونجا فارسی رو انتخاب کنید:46:
لطفا تشکر فراموش نشه :31:

دوست عزيز سيستم تشخيص دست خط براي فارسي هم فعال يعني اگر متني فارسي بنوسي براي اس ام اس با قلم ميتونه تبديل كنه به اس ام اس اميدوارم منظورم رو خوب گفته باشم
من الان 6120 دارم ميخواستم ببنيم ارزش داره اين گوئشي رو بگيرم چون حول حوش 40 توماني بايد بدم

m.s.f
01-09-2009, 11:52
هر دوی اونا رو میدونستم ... کیبرد مجازی و تشخیص دستخط فارسی فعال هست ولی تایپ با دکمه ها رو میخواستم ... آخه بیرون توو خیابون یا توو ماشین با دکمه های سخت افزاری راحت تر میشه تایپ کرد ... چرا اینجوریه ! کاش میشد ... با منوی فارسی هم که گوشی خیلی ضایع میشه
بازم ممنون از همه ی دوستان

only4you_mehr
01-09-2009, 11:53
دوست عزيز سيستم تشخيص دست خط براي فارسي هم فعال يعني اگر متني فارسي بنوسي براي اس ام اس با قلم ميتونه تبديل كنه به اس ام اس اميدوارم منظورم رو خوب گفته باشم
من الان 6120 دارم ميخواستم ببنيم ارزش داره اين گوئشي رو بگيرم چون حول حوش 40 توماني بايد بدم

آره این امکان رو هم گوشی داره ولی از نظر من زیاد نمیتونه کاربردی باشه چون اولا باید حروف رو به صورت بزرگ نوشت وثانیا خیلی وقت گیره پس تقریبا باید قیدش رو زد
در مورد گوشی هم تصمیم با خودته گوشی بدی نیست . صدای خیلی خوبی داره صفحه لمسیش هم عالیه ولی یه سری ایرادات هم داره مثلا دوربینش سایبرشات نیس و کیفیت در حد k850 یا حتی k800 نمیده ولی در کل من ازش راضی ام چون تو این قیمت هیچ گوشی ای مثل این گیرم نمی اومد . راستی این گوشی رو بالاتر از 219 نگیر که سرت کلاه رفته میتونی از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خرید کنی که خیلی هم مطمئنه . وسلام

only4you_mehr
01-09-2009, 12:03
هر دوی اونا رو میدونستم ... کیبرد مجازی و تشخیص دستخط فارسی فعال هست ولی تایپ با دکمه ها رو میخواستم ... آخه بیرون توو خیابون یا توو ماشین با دکمه های سخت افزاری راحت تر میشه تایپ کرد ... چرا اینجوریه ! کاش میشد ... با منوی فارسی هم که گوشی خیلی ضایع میشه
بازم ممنون از همه ی دوستان

اصلا شما چرا اصرار داری که فارسی تایپ کنی؟!! البته میدونم که خیلی ارزون تره ولی یه چیزو شما نمیدونی ..... شما اگه تو sms انگلیسی فقط یه حرف فارسی ( حتی یه نقطه ) بزاری اون sms فارسی حساب میشه !! خداییش اینو دیگه نمیدونستی . درست میگم ؟

m.s.f
01-09-2009, 15:09
اصلا شما چرا اصرار داری که فارسی تایپ کنی؟!! البته میدونم که خیلی ارزون تره ولی یه چیزو شما نمیدونی ..... شما اگه تو sms انگلیسی فقط یه حرف فارسی ( حتی یه نقطه ) بزاری اون sms فارسی حساب میشه !! خداییش اینو دیگه نمیدونستی . درست میگم ؟

البته که فقط بخاطر قیمتش میخوام فارسی تایپ کنم
خداییش اونو دیگه نمیدونستم ... مرسی:10:

m.s.f
01-09-2009, 15:11
راستی این گوشی رو بالاتر از 219 نگیر که سرت کلاه رفته

G700 رو منظورته !

almamor
01-09-2009, 15:21
اقایون کجا بهتر که برم g700 بخرم؟ {ارزون تره}
در ضمن ایا خاک گرفتن نمایشگر خیلی محسوسه؟ ایا راحت پاک میشه؟

تشکر!

only4you_mehr
01-09-2009, 20:57
G700 رو منظورته !

شما اگه به سایتی که گفتم مراجعه کنی میبینی که g900 این قیمته . کاملا هم اصله من خودم از اونجا گرفتم

m.s.f
01-09-2009, 21:13
اقایون کجا بهتر که برم g700 بخرم؟ {ارزون تره}
در ضمن ایا خاک گرفتن نمایشگر خیلی محسوسه؟ ایا راحت پاک میشه؟

تشکر!

اگه میدونی این بروبچ علاالدین سرت کلاه نمیزارن بنظرم ارزونترین جاست ... نه اونقدرا اذیت نمیکنه

Hamed_forum
01-09-2009, 21:47
من قيمت g700 رو 150 تومان دارم

m.s.f
02-09-2009, 11:30
من قيمت g700 رو 150 تومان دارم

درسته ... به طرز فجیعی ارزون شد !

Hamed_forum
02-09-2009, 14:03
وضعيت uiq چطوري؟ من الان سيمبين دارم ايا uiq بهتهر؟مثلا flv dvxنرم افزاري هست نصب شه اجرا كنه روي g700?

vahidsport
02-09-2009, 15:31
اره هر دو پسوند رو پخش میکنه با برنامه CorePlayer ولی چون CPU ا ین گوشی ضعیف باید رزولوشن رو پایین بیاری

MehranVB
02-09-2009, 16:05
وضعيت uiq چطوري؟ من الان سيمبين دارم ايا uiq بهتهر؟مثلا flv dvxنرم افزاري هست نصب شه اجرا كنه روي g700?
UIQ از نظر آپدیت تعطیله، ولی نیازهای شما رو برآورده میکنه!

armin_goooodboy
02-09-2009, 20:15
g900 گرگان 190 تومن

havva
03-09-2009, 22:57
كسي مي تونه يه راهنمايي كنه از كجا مي تونم در تهران جي 900 رو ارزون تربخرم

MehranVB
04-09-2009, 08:33
كسي مي تونه يه راهنمايي كنه از كجا مي تونم در تهران جي 900 رو ارزون تربخرم
ارزونترین قیمت و همچنین گرونترین قیمت توی علائدینه! طبقه زیر زمین خیلی زیر قیمت میده ولی بنداز بنداز اونجا در حد تیم ملیه! خیلی باید حواست رو جمع کنی اگه از طبقه زیر زمین خرید کنی، ولی اگه میخوای با اطمینان خرید کنی، برو نمایندگی کامتل توی طبقه اول.

میخک5000
04-09-2009, 21:29
سلام.طاعت هاتون قبول.
کامپیوترم مدتی ویروسی بود و در طی این مدت جی 900 رو با کابل به کامپیوتر وصل می کردم.لطفا بگید چطور میشه مطمئن شد که گوشی ویروسی شده یا نه؟
برای از بین بردنش چه راه مطمئنی وجود داره؟
ممنون.
التماس دعا...

only4you_mehr
04-09-2009, 22:40
آقا من با این g900 چی کار کنم ؟ یه مشکل بزرگ باهاش دارم ! با وجوده اینکه اونو هک هم کردم ولی هنوز برا خیلی از برنامه ها اروره زیر رو میده :

this version of the installation file is no longer supported

این پیغام یعنی چی؟ ممکنه هکو درست انجام نداده باشم؟!

vahidsport
04-09-2009, 23:46
آقا من با این g900 چی کار کنم ؟ یه مشکل بزرگ باهاش دارم ! با وجوده اینکه اونو هک هم کردم ولی هنوز برا خیلی از برنامه ها اروره زیر رو میده :

این برنامه هایی که شما می خوایی رو گوشیتون نصب کنید برای UIQ2 هست یعنی P900 و P910 و... شما باید برنامه برای UIQ3 پیدا کنید

m.s.f
05-09-2009, 09:58
سلام.طاعت هاتون قبول.
کامپیوترم مدتی ویروسی بود و در طی این مدت جی 900 رو با کابل به کامپیوتر وصل می کردم.لطفا بگید چطور میشه مطمئن شد که گوشی ویروسی شده یا نه؟
برای از بین بردنش چه راه مطمئنی وجود داره؟
ممنون.
التماس دعا...

گوشی رو مثل قبل به کامپیوتر وصل کن و با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکنش کن

m.s.f
05-09-2009, 10:00

این پیغام برای ساین نیست ... به این خاطر هست که برنامه قدیمی هست
راه حل : موقع نصب detail رو بزن ، دو تا تاریخ بهت نشون میده ، تاریخ گوشیتو بکش عقب و بین این دو تاریخ ... برنامه رو نصب کن و دوباره میتونی تاریخ گوشیتو درست کنی

HEGOR
05-09-2009, 19:31
--------------------------------------------------------------------------------

من جی 900 دارم وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر مموری کارت من میاد ولی مموری خود گوشی نمیاد باید چیکار کنم؟
کمک کنید لطفا

only4you_mehr
05-09-2009, 21:06
این پیغام برای ساین نیست ... به این خاطر هست که برنامه قدیمی هست
راه حل : موقع نصب detail رو بزن ، دو تا تاریخ بهت نشون میده ، تاریخ گوشیتو بکش عقب و بین این دو تاریخ ... برنامه رو نصب کن و دوباره میتونی تاریخ گوشیتو درست کنی

که اينطور پس مشکلش اين بوده .حالا پس من برنامه هاي جديد از کجا گير بيارم من که هر چي ميگيرم از اينترنت همش هميناس که ! در ضمن از کجا ميشه فهميد که برنامه مال گوشي من هست يا نه ؟ و آيا برنامه هاي P1 يا P990 با g900 تفاوت داره ؟

sublimation
05-09-2009, 23:19
روی g900 چجوری میتونم theme بریزم و اگه میشه چند تا theme خشگل لینک بدید

m.s.f
06-09-2009, 10:01
--------------------------------------------------------------------------------

من جی 900 دارم وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر مموری کارت من میاد ولی مموری خود گوشی نمیاد باید چیکار کنم؟
کمک کنید لطفا

وقتی وصل میکنی اگه روو حالت file transfer بزاری ( توو گوشی میپرسه ازت ) فقط مموری رو نشون میده ولی اگه روو phone mode بزاری phone memory رو میبینی با pc suite

m.s.f
06-09-2009, 10:05
که اينطور پس مشکلش اين بوده .حالا پس من برنامه هاي جديد از کجا گير بيارم من که هر چي ميگيرم از اينترنت همش هميناس که ! در ضمن از کجا ميشه فهميد که برنامه مال گوشي من هست يا نه ؟ و آيا برنامه هاي P1 يا P990 با g900 تفاوت داره ؟

پسوند همه ی سمبین ها حتی نوکیا sis یا sisx هست ... برنامه های uiq3 هم همین پسوند رو دارن ... بهترین جا برای دانلود برنامه و بازی هم همین انجمن uiq خودمون هست ... برنامه هاشم جدید هست و البته دیگه برای uiq3 خیلی برنامه جدید ساخته نمیشه ... انجمن خودمون به نظرم تمام نیازهای یه کاربر uiq رو براورده میکنه ... ضمنا گوشیهایی که گفتی برنامه ها و بازیهاشون هیچ فرقی با هم نمیکنه و مشترکن

برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازی

m.s.f
06-09-2009, 10:10
روی g900 چجوری میتونم theme بریزم و اگه میشه چند تا theme خشگل لینک بدید

تم رو بریز توو مموریت توو گوشی اجرا کن و yes و apply رو بزن ... یکبار که بریزی توو گوشی و yes رو بزنی میره توو setting>display>themes . یعد میتونی اونجا تم هات رو ببینی و انتخاب کنی یا پاک کنی یا سند کنی .

m.s.f
06-09-2009, 10:12
ضمنا اینم تاپیک تم برای uiq3

HEGOR
06-09-2009, 11:38
تم رو بریز توو مموریت توو گوشی اجرا کن و yes و apply رو بزن ... یکبار که بریزی توو گوشی و yes رو بزنی میره توو setting>display>themes . یعد میتونی اونجا تم هات رو ببینی و انتخاب کنی یا پاک کنی یا سند کنی .

من تم ها رو هر جای رمم که میریزم به صورت فایل کویک آفیس میشه فقط هم گزینه ویو داره اگه میشه دقیقتر بگین

HEGOR
06-09-2009, 14:28
درست شد مرسی

m.s.f
06-09-2009, 15:20
من تم ها رو هر جای رمم که میریزم به صورت فایل کویک آفیس میشه فقط هم گزینه ویو داره اگه میشه دقیقتر بگین

تم ها باید با پسوند utz باشنا ؟ احتمالا فایل اشتباه میریزید .
مشکلی بود بپرس

Hamed_forum
06-09-2009, 15:39
صفحه تاچش زود خراب نميشه؟ يهجنس به درد به خور

m.s.f
06-09-2009, 16:33
صفحه تاچش زود خراب نميشه؟ يهجنس به درد به خور

فکر نکنم به این راحتیا خراب بشه ... البته من G700 رو دو هفته س دارم ولی P990 حدود سه سال بدون هیچ مشکلی کار میکرد برام ... فکر کنم اینم مثله همونه ... باهاش باید مسالمت آمیز برخورد کنی

sublimation
06-09-2009, 19:15
تم ها باید با پسوند utz باشنا ؟ احتمالا فایل اشتباه میریزید .
مشکلی بود بپرس

فکر کنم مشگلم همینه فایلایی که پیدا کرده بودم مال p1 بوده انگار
میشه لینک theme قرار بدید
tnx

Hamed_forum
06-09-2009, 22:12
باطريش چطوره مثل اينكه تعريفي نيست؟

FIRE5BOY
06-09-2009, 22:15

باتریش عالیه ، کی گفته تعریفی نیست ، من که باهاش کلی کار میکنم هر 4 ، 5 روز میشارژمش (حداکثر):20:

m.s.f
07-09-2009, 10:12
فکر کنم مشگلم همینه فایلایی که پیدا کرده بودم مال p1 بوده انگار
میشه لینک theme قرار بدید
tnx

از این تاپیک هرچی میخوای تم دان کن

HEGOR
07-09-2009, 13:25

گوشی های لمسی باطری خیلی مصرف میکنن پس اگه بطور متوسط هر 3 روز شارژ کنی باطریش عالی

HEGOR
07-09-2009, 13:37
این فارسی نوشتن اس ام اس این کجاست هر چی میگردم پیداش نمیکنم

HEGOR
07-09-2009, 13:43
اگه کسی بلد با پلیر این گوشی کار کنه بگه
مثل بقیه گوشی ها مثل w810نمیشه پلی لیست درست کرد؟

answer-3
07-09-2009, 13:47
توی جی اس ام آرنا من قسمت باطری رو دیدم کف کردم ... خیلی باطریش قویه ، بیشتر از .10 ساعت مکالمه و بیش از 15 روز استند بای ... خیلی زیاده واسه تاچ اسکرین !

lord10
07-09-2009, 22:09
سلام
من تا جی 900 خریدم و می خوام زبونش رو فارسی کنم
و تنها زبونی که روشه انگلیسیه
رفتم توسایشت و زبو ن هارو دانلود کردم حالا باید چیکار کنم و تو کدوم پوشه مبایل بریزم
:31::31::41:

nakhordemast
08-09-2009, 02:05
توی جی اس ام آرنا من قسمت باطری رو دیدم کف کردم ... خیلی باطریش قویه ، بیشتر از .10 ساعت مکالمه و بیش از 15 روز استند بای ... خیلی زیاده واسه تاچ اسکرین !

با کاربردهای معمولی واسه من 2 روز بیشتر نگه نمیداشت

mrmostafa
08-09-2009, 15:33
گوشی G900 رو آپدیت کردم و زیبان فارسی اضافه شد فارسی رو انتخاب کردم. ولی مثل گوشی های جاوا در دفترچه تلفن و اس ام اس با نگه داشتن کلید ستاره زبان انگلیسی نمیشه الان زبان نوشتن همه جا فارسی هست فقط از کیبورد مجازی میشه انگلیسی نوت و برای اینکه انگلیسی نوشت باید زبانش تغییر کنه به انگلیسی. چرا اینجوریه این گوشی دهن من سرویس شده

shahshahani
08-09-2009, 16:26
واسه اینه که شما هنوز تو حال و هوای گوشیهای جاوا سیر میکنی. وقتی گوشی لمسی میخری باید طرز تفکرت رو هم لمسی کنی :دی
کم کم عادت میکنی
موفق باشی

sublimation
08-09-2009, 18:23
موقع sms نوشتن چج.ری می تونم T9 رو خاموش کنم میخام خودم از رو کیبورد تایپ کنم

vahidsport
09-09-2009, 03:08
198 قیمت دیروز G900 خیلی ارزون شده

havva
09-09-2009, 10:08
198 چيه برادر من ديروز 180 تومن خريدم !!!!

راستي اين
g900

سيمبين سري چنده ؟

m.s.f
09-09-2009, 13:54
موقع sms نوشتن چج.ری می تونم T9 رو خاموش کنم میخام خودم از رو کیبورد تایپ کنم

با نگه داشتن * بین T9 و Handwriting Recognition میتونی سوئیچ کنی .

m.s.f
09-09-2009, 13:57
یه سوال ؟
این قضیه طبقه بندی عکسها توو مدیا چیه ؟
بر چه اساسی هست ؟
چطور میتونم Tag عکسهام رو توو کامپیوتر درست کنم ؟
( البته بیشتر از یکی شد )

HEGOR
09-09-2009, 20:13
واقعا کسی بلد نیست با پلیر این کار کنه من 2 هفته هست که گرفتم هنوز نتونستم باهاش کار کنم خواهشا کمک کنید کنید که چطوری با این پلی لیست درست کنم

m.s.f
10-09-2009, 09:17
واقعا کسی بلد نیست با پلیر این کار کنه من 2 هفته هست که گرفتم هنوز نتونستم باهاش کار کنم خواهشا کمک کنید کنید که چطوری با این پلی لیست درست کنم
خوب برو توو Media>Music>Playlist>New Playlist و آهنگهایی که میخوای توو یه لیست باشن رو انتخاب کن

Aref_2008
10-09-2009, 14:43
سلام من g705 دارم ولی نمی دونم چطوری از GPS ش استفاده کنم!

کمکم کنید!

تماس فرت!

sublimation
10-09-2009, 18:46
سلام من g705 دارم ولی نمی دونم چطوری از GPS ش استفاده کنم!

کمکم کنید!

تماس فرت!
منم بلد نیستم با g900 , تو ایران GPS اصلا چجوری کار میکنه؟

FIRE5BOY
10-09-2009, 21:38
منم بلد نیستم با g900 , تو ایران GPS اصلا چجوری کار میکنه؟

باید بدین موبایلیا بقول خودشون هکش کنن
:13:

HRN
11-09-2009, 04:15
سلام:
داداش من تا اونجايي كه ميدونم اين دوتا گوشي اصلا GPS ندارن كه بخاي با هك اينجور چيزا راش بندازي.

D o l f i n
11-09-2009, 11:06
سلام
دوست من یه g700 خریده زبان فارسی نداره چیکار باید کرد؟میشه از فارسی سازهای گوشی های دیگه مثل p990 استفاده کرد؟

shahshahani
11-09-2009, 16:39
اون 4 تا فونت رو بریز تو مموری درست میشه.
موفق باشی.

m.s.f
11-09-2009, 17:35
داداش من تا اونجايي كه ميدونم اين دوتا گوشي اصلا GPS ندارن كه بخاي با هك اينجور چيزا راش بندازي.

تایید میشه ... حداقل G900 رو میدونم GPS نداره !

D o l f i n
11-09-2009, 17:37
الان 4 تا فونت فارسی بریزم گوشی فارسی میشه؟

RoYaYeEe_NiIiLi
12-09-2009, 07:16
سلام دوستان
من یک سوال فنی داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این سوال رو قبلا پرسیدم ولی به دلیل تعطیلیه ناگهانی حافظه فراموش کردم جوابشو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم چطور میشه یه پوشه رو(مثلا پوشه ی عکس ها رو)مخفی کرد که کسی نبینه...یا مثلا رمزی چیزی گذاشت روش؟
بعد اگه بشه همچین کاری کرد اون پوشه تو مدیا نشون داده میشه؟
ممنانم

shahshahani
12-09-2009, 12:50
الان 4 تا فونت فارسی بریزم گوشی فارسی میشه؟

آره دادا باید فارسی بشه.
البته با آپدیت هم فکر کنم فارسی بشه که این راه بهتره.
موفق باشی

shahshahani
12-09-2009, 13:07
میخواستم بدونم چطور میشه یه پوشه رو(مثلا پوشه ی عکس ها رو)مخفی کرد که کسی نبینه...یا مثلا رمزی چیزی گذاشت روش؟
بعد اگه بشه همچین کاری کرد اون پوشه تو مدیا نشون داده میشه؟
ممنانم

سلام
این کار که شما میگی نمیشه متاسفانه.
شما میتونی رو کل فایل منیجر پسوورد بزاری توسط برنامه Advanced Device Lock که تو انجمن برنامه های کاربردی معرفی کردم.
Xplore هم که خودش قابلیت پسوورد گذاری داره رو خودش
میمونه سوییس منیجر که راه حلی براش نیست و اگه طرف حرفه ای باشه از این راه همه چیو میتونه ببینه.
اگه پوشه ای رو از طریق سوییس منیجر یا Xplore مخفی کنی از تو فایل منیجر و مدیا قابل رویت نیست.
موفق باشی.

m6120
12-09-2009, 16:39
g900 دوربین بهتری داره تقریبا g900 مدل جدید g700 اســــــــــــــــــــــت .

D o l f i n
13-09-2009, 10:47
آره دادا باید فارسی بشه.
البته با آپدیت هم فکر کنم فارسی بشه که این راه بهتره.
موفق باشی
عزیز این که فارسی نمیشه من 1ساله پیش p1 داشتم حالا کلا فراموش کردم چطوری غیر از آپدیت فارسی میشه فکر کنم واسه p1 یه فارسی ساز بود که عالی فارسیش میکرد من الان فونت ریختم فارسی نشده فقط فارسی رو ساپورت میکنه وقتی اس ام اس میاد میونه بخونه
ممنون میشم راهنمایی کنی

FIRE5BOY
13-09-2009, 13:56
سلام ئوستان من یه مدت نبودم دوباره برگشتم هر سوال دارین عرض بفرمایین ، اونایی که در مورد زبان گوشی سوال داشتن برا تایپ فارسی باید زبان گوشی فارسی باشه ، اگرم فارسی ندارین از این سایت بدانلودید :

اگرم میخواهید آپدیتش کنید این برنامه رو دانلود و گوشی رو به راحتی آپدیت کنید .

با آپدیت 99% مشکلات گوشی حل میشه .:5:

havva
14-09-2009, 11:22
بچه ها وقتییکی به من عکس بلوتوث می کنه می ره در مسیج ها اونجا دیگه عکس رو باز نمی کنه خطا می ده همیشه !!! چی کار کنم که عکس ها رو ببینم پس ×××!!!

ehsan_iace
15-09-2009, 13:39
کسی می‌تواند چند تا عکس نمونه با g700 در این تاپیک بگذارد؟

B.i.r.i.y.a
16-09-2009, 00:32
سلام
آقا يه نفر لطف كنه فقط به من بگه رم اين گوشي چنده ؟
آخه تو هيچ سايت معتبري نديدم...
ولي يكي از دوستام گفت 128
منم به خاطر همين نظرم قطعي شده...
فقط خيلي عجله دارم چون به احتمال زياد فردا ميخرمش...

HRN
16-09-2009, 01:38
سلام
آقا يه نفر لطف كنه فقط به من بگه رم اين گوشي چنده ؟
آخه تو هيچ سايت معتبري نديدم...
ولي يكي از دوستام گفت 128
منم به خاطر همين نظرم قطعي شده...
فقط خيلي عجله دارم چون به احتمال زياد فردا ميخرمش...

سلام:
والا من كه نفهميدم كدوم گوشي رو ميگي (G700 يا G900 )
ولي G700 حافضه داخليش 160 هست و تا اونجايي كه ميدونم تا 2 گيگ قابل ارتقا هست.
و G900 هم حافظه داخليش 160 هست و تا اونجايي كه ميدونم تا 4 گيگ قابل ارتقا هست.
اطلاعات بيشتم اگه خاصتي ميتوني در سايت زير پيدا كني:

موفق باشي

nitro
16-09-2009, 04:45
من دیشب یه دونه قهوه ایش رو خریدم
خیلی خیلی عالیه
نسبت به قیمتش واقعا می ارزه

B.i.r.i.y.a
16-09-2009, 07:33
سلام:

موفق باشي

سلام
G900 رو ميگم...
ممنون ولي منظورم از رم حافظه ي اصليش بود ؟
كه حجمش معمولا همراه با سرعت CPU بيان ميشه...
اينو ميگم : Random Access Memory
تقريبا چند دقيقه ديگه بيشتر نمونده كه برم بازار...
لطفا سريع راهنمايي كنيد...

B.i.r.i.y.a
16-09-2009, 07:43
سلام:

موفق باشي

سلام
G900 رو ميگم...
ممنون ولي منظورم از رم حافظه ي اصليش بود ؟
كه حجمش معمولا همراه با سرعت CPU بيان ميشه...
اينو ميگم : Random Access Memory
تقريبا چند دقيقه ديگه بيشتر نمونده كه برم بازار...
لطفا سريع راهنمايي كنيد...

میخک5000
16-09-2009, 21:16
دوستان،عزیزان،سروران سلام.
با کابل که جی900 رو به سیستم وصل می کنم سیستم جی 900 رو نمی شناسه.سیستم ویروسی بود که ویندوز رو عوض کردم.اما جی 900 دیگه شناسایی نمی شه.چه باید کرد؟

m.s.f
16-09-2009, 21:22
توو file transfer نمیشناسه یا phone mode ؟ یا هر دو

میخک5000
16-09-2009, 21:32
توو file transfer نمیشناسه یا phone mode ؟ یا هر دو

هیچ کدوم رو نمی شناسه:41:

B.i.r.i.y.a
16-09-2009, 22:23
198 چيه برادر من ديروز 180 تومن خريدم !!!!

راستي اين
g900

سيمبين سري چنده ؟

سلام
داداش از كجا خريدي 180 ؟
من اهواز قيمت كردم كمتر از 210 پيدا نكردم...

nitro
17-09-2009, 02:36
من چند تا مشکل دارم باهاش: (چون 1 روزه خریدم)

1) توی این گوشی SMS Counter و Call Timer رو ندیدم. هست؟
2) Location رو چطوری تنظیم کنم (3 موردش رو)که ساعت SMS ها درست باشه؟ چون هر جوری تنظیم می کنم باز هم اشتباه نشون میده زمانشون رو
3) حرف ی وسط که توی صفحه اصلی OSK هست مشکل داره و باید با شیفت ی دو نقطه رو بزنم . میشه جاشون رو عوض کرد؟
4) من فارسی کامل رو گوشیم نصبه . می خوام بدونم چطور میتونم کیبورد سخت افزاری رو بدون تغییر زبان گوشی فارسی کنم؟ من با دستخط و OSK مشکل ندارم و اونا رو می تونم فارسی کنم اما نمی دونم پیش فرض کیبورد سخت افزاری چطور در حالت انگلیسی بودم گوشی فارسی میشه

m.s.f
17-09-2009, 10:15
هیچ کدوم رو نمی شناسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخه مال من هم گاهی توو phone mode خوب نمیشناسه ... پس مشکل شما چیز دیگه ای هست !

m.s.f
17-09-2009, 10:19

2) Location رو چطوری تنظیم کنم (3 موردش رو)که ساعت SMS ها درست باشه؟ چون هر جوری تنظیم می کنم باز هم اشتباه نشون میده زمانشون رو
3) حرف ی وسط که توی صفحه اصلی OSK هست مشکل داره و باید با شیفت ی دو نقطه رو بزنم . میشه جاشون رو عوض کرد؟
4) من فارسی کامل رو گوشیم نصبه . می خوام بدونم چطور میتونم کیبورد سخت افزاری رو بدون تغییر زبان گوشی فارسی کنم؟ من با دستخط و OSK مشکل ندارم و اونا رو می تونم فارسی کنم اما نمی دونم پیش فرض کیبورد سخت افزاری چطور در حالت انگلیسی بودم گوشی فارسی میشه

ساعت یا تاریخ پیامها که در هر حالت توو این گوشیها اشتباه نشون داده میشه ... باید یه برنامه نصب کنی که فکر کنم اسمش SMS SPAM MANAGER هست ( فکر کنم )

حرف ی مشکل منم هست

برای اینکه کیبرد سخت افزاری فارسی بشه باید حتما زبان گوشی فارسی باشه ( به نظر من نقطه ضعف بسیار بزرگیه )

m.s.f
17-09-2009, 10:22

ساعت یا تاریخ پیامها که در هر حالت توو این گوشیها اشتباه نشون داده میشه ... باید یه برنامه نصب کنی که فکر کنم اسمش SMS SPAM MANAGER هست ( فکر کنم )

حرف ی مشکل منم هست

برای اینکه کیبرد سخت افزاری فارسی بشه باید حتما زبان گوشی فارسی باشه ( به نظر من نقطه ضعف بسیار بزرگیه )

havva
17-09-2009, 13:53
کسی سوال من رو نمی دونه ؟

این عکس های که با بلوتوث می گیرم می ره در اس ام اس باکسم رو چطور باز کنم بازنمیشه

MehranVB
17-09-2009, 14:42
کسی سوال من رو نمی دونه ؟

این عکس های که با بلوتوث می گیرم می ره در اس ام اس باکسم رو چطور باز کنم بازنمیشه
مسیج رو باز کن، باید اول Save بشن (توی فولدری مثل Pictures) بعد میتونی اجراشون کنی.

m.s.f
17-09-2009, 15:07
میگه اصلا باز نمیشه که بخواد saveش کنه ؟

B.i.r.i.y.a
17-09-2009, 17:01
دوستاني كه G900 دارن لطفا راهنمايي كنن :
من يه P990 داشتم ، ديروز فروختمش...
حالا ميخوام G900 بگيرم...
سوالي كه داشتم اينه كه اين گوشي مشكل خاصي نداره كه آدمو از خريدش پشيمون كنه يا نه ؟
سرعتش نسبت به P990 چطوره ؟
و اينكه چند مگ از رمش در اختيار كاربره ؟
(منظورم از رم حافظه ي اصليه نه اوني كه فايل ميريزيم توش)

havva
17-09-2009, 20:58
مسیج رو باز کن، باید اول Save بشن (توی فولدری مثل Pictures) بعد میتونی اجراشون کنی.

همون طور که msf می گه اصلا عکس باز نمیشه برنامه ی بزا کرن عکس خطا می ده

شما خودت این کار رو می تونی بکنی ؟؟

amin-kery
18-09-2009, 00:31
با سلام
من تاپیک

1- تم گوشی
2- نرم افزار جاوا و سمبین واسه گوشی G 900 رو می خواستم.

ممنون

m.s.f
18-09-2009, 14:39
با سلام
من تاپیک

1- تم گوشی
2- نرم افزار جاوا و سمبین واسه گوشی G 900 رو می خواستم.

ممنون

تم

سمبین

جاوا

RoYaYeEe_NiIiLi
19-09-2009, 07:07
سلام
این کار که شما میگی نمیشه متاسفانه.
شما میتونی رو کل فایل منیجر پسوورد بزاری توسط برنامه Advanced Device Lock که تو انجمن برنامه های کاربردی معرفی کردم.
Xplore هم که خودش قابلیت پسوورد گذاری داره رو خودش
میمونه سوییس منیجر که راه حلی براش نیست و اگه طرف حرفه ای باشه از این راه همه چیو میتونه ببینه.
اگه پوشه ای رو از طریق سوییس منیجر یا Xplore مخفی کنی از تو فایل منیجر و مدیا قابل رویت نیست.
موفق باشی.
ممنون دوست عزیز
ولی من وقتی برنامه رو میریزم و extract میکنم...jar نمیشه و تو گوشی باز نمیشه
میشه بگید باید چی کار کنم؟
در مورد سوییس منیجر و اکسپلور هم میشه یه توضیحی بدید؟:31:
حالا یعنی من Xplore بریزم یا اون برنامه ایی که شما دادید؟
ممنون

mirzasoltan2006
19-09-2009, 10:33
من می خوام تنظیمات G900 رو تغییر بدم طوریکه هرچی بلوتوث می کنم نره تو Inbox ، مستقیم بره تو مموری استیک
چون یه سری فایلا که حجمشون زیاده رو نمی تونه بگیره میگه فضا ندارم
واسه این کار تنظیماتی هست یا مثلا برنامه ای وجود داره واسش؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

m.s.f
19-09-2009, 12:00
من می خوام تنظیمات G900 رو تغییر بدم طوریکه هرچی بلوتوث می کنم نره تو Inbox ، مستقیم بره تو مموری استیک
چون یه سری فایلا که حجمشون زیاده رو نمی تونه بگیره میگه فضا ندارم
واسه این کار تنظیماتی هست یا مثلا برنامه ای وجود داره واسش؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

برای اینکه مستقیم توو مموری Save کنه مثل سونی اریکسون های دیگه ، یه هک واسش هست .

انجمن هک

اینم اون هکی که گفتم

shahshahani
19-09-2009, 13:40
ممنون دوست عزیز
ولی من وقتی برنامه رو میریزم و extract میکنم...jar نمیشه و تو گوشی باز نمیشه
میشه بگید باید چی کار کنم؟
در مورد سوییس منیجر و اکسپلور هم میشه یه توضیحی بدید؟
حالا یعنی من Xplore بریزم یا اون برنامه ایی که شما دادید؟
ممنون

خب وقتی اکسترکت میکنین چی میشه؟ یه سری عکس و نوشته میشه؟ اگه آره شما فایل جاوا رو داری اکسترکت میکنی. فایل jar هم نوعی فایل زیپ شده هست. اگه پسوند فایل .zip یا .rar هست خودت دستی به .jar تغییرش بده و بریز رو گوشی و نصب کن.
Xplore و سوییس منیجر دو تا برنامه هستن که علاوه بر فایل منیجر خود گوشی از طریق اونها هم میشه به فایل ها و درایو ها دسترسی داشت. اگه نصب نکردی که هیچ. با همون برنامه Advanced Device Lock رو فایل منیجر گوشی یا روی مدیا پلیر پسورد بزار. در نتیجه کسی نمیتونه فایل هات رو ببینه. اگه این دو تا برنامه رو داری اونوقت دیگه با این برنامه کارت راه نمیفته چون از طریق اون برنامه ها هم میشه به فایل ها دسترسی پیدا کرد.
موفق باشی.

linuxboy
19-09-2009, 15:31
g900 بهتره یا g705
دوربین g900 بهتره یا k850?

iman111
20-09-2009, 04:50
آقا من میخوام g700 بگیرم؟
به چه نکاتی هنگام خرید باید دقت کنم ؟
آیا صفحه کلیدش فارسی داره؟
از کجا بفهمم باطریش اصله؟
به نظرتون بهتره از طبقات بالای علائدین بخرم یا همون طبقه همکف؟

m.s.f
20-09-2009, 09:13
آقا من میخوام g700 بگیرم؟
به چه نکاتی هنگام خرید باید دقت کنم ؟
آیا صفحه کلیدش فارسی داره؟
از کجا بفهمم باطریش اصله؟
به نظرتون بهتره از طبقات بالای علائدین بخرم یا همون طبقه همکف؟

صفحه کلیدش فارسی داره و باطریشم فقط نگاه کن bst-33 باشه ... روو باطری نوشته

m.s.f
20-09-2009, 15:14
میشه یه نفر در مورد RSS به من توضیح بده ... میدونم میشه باهاش سر تیتر خبرهای جدیدی که رووی مثلا یه سایت میاد رو دید ولی چطور میتونم آدرس یه سایت که مورد نظرم هست رو به فید خوان موبایل اضافه کنم ؟ ممنون

سيد امير
21-09-2009, 15:12
سلام
دوربين جي900 در حالت فيلم برداري چند فريم هستش؟
ممنون

m.s.f
23-09-2009, 09:46
سلام
دوربين جي900 در حالت فيلم برداري چند فريم هستش؟
ممنون

فکر کنم 30fps هست ... واسه g700 که اینطوره

amis j0n
25-09-2009, 19:17
سلام
من G900 دارم و يه مشكل بزرگ هم دارم!!
اونم اينكه وقتي كه كسي بخواد برام بلوتوث بفرستده گوشي من قبول نميكنه و براي طرف مقابل مينويسه اتصال فرت!
البته اينم بگم قبل از اينكه گوشي من پيغام بلوتوث رو بده اتصالشون قطع ميشه.
توي بهترين حالت يعني اگه اون پيغام اومدن بلوتوث رو نشون بده از من يه رمز ميخواد كه اونم نميدونم چيه.

لطفا راهنمايي بفرماييد.ممنون

سيد امير
26-09-2009, 10:40
سلام
من يه جي 900 گرفتم
براي بار اول كه گوشي رو خواستم روشن كنم و از من انتخاب زبان رو خواست به انگيليس نوشته بود كه يكي از اين زبانها رو انتخاب كن و بقيه زبانها پاك ميشن.
من هم طبق معمول زبان انگليسي رو انتخاب كردم
اما چرا بايد زبان فارسي حذف بشه
توي گوشي هيچ زبان ديگه اي نيست
چكار كنم و چه طور مي تونم كه زبان فارسي رو داشته باشم؟

Farshadd
27-09-2009, 07:17
سلام
میشه چند تا عکس که با دوربین این گوشی گرفتید بذارید؟

g700 منظورمه

havva
27-09-2009, 15:29
سلام
من يه جي 900 گرفتم
براي بار اول كه گوشي رو خواستم روشن كنم و از من انتخاب زبان رو خواست به انگيليس نوشته بود كه يكي از اين زبانها رو انتخاب كن و بقيه زبانها پاك ميشن.
من هم طبق معمول زبان انگليسي رو انتخاب كردم
اما چرا بايد زبان فارسي حذف بشه
توي گوشي هيچ زبان ديگه اي نيست
چكار كنم و چه طور مي تونم كه زبان فارسي رو داشته باشم؟

گوشی را اپدیت کن

البته باید نت پر سرعت داشته باشی قراره 66 مگ دانلود یشه

سيد امير
27-09-2009, 20:14
گوشی را اپدیت کن

البته باید نت پر سرعت داشته باشی قراره 66 مگ دانلود یشه

ببله ممنونم از سايت سوني گرفتم زبان رو و در گوشي طبق دستور سايت با موفقيت نصب كردم
ااما يه مشكل دارم هنوز با اينكه زبان فارسي رو نصب كردم اما براي نوشتنمسيج به فارسي بايد حتما گوشي رو زبان فارسي باشه كه به درد نميخوره
چون دوست دارم در زبان انگليسي فارسي تايپ كنم
نميشه كاري كرد مثه بقيه گوشيهاي سوني رو زبان انگليسي باشه اما فارسي نوشت؟
مشكل بديه اگه نشه

shahshahani
28-09-2009, 09:30
سلام
من G900 دارم و يه مشكل بزرگ هم دارم!!
اونم اينكه وقتي كه كسي بخواد برام بلوتوث بفرستده گوشي من قبول نميكنه و براي طرف مقابل مينويسه اتصال فرت!
البته اينم بگم قبل از اينكه گوشي من پيغام بلوتوث رو بده اتصالشون قطع ميشه.
توي بهترين حالت يعني اگه اون پيغام اومدن بلوتوث رو نشون بده از من يه رمز ميخواد كه اونم نميدونم چيه.

لطفا راهنمايي بفرماييد.ممنون

شما همه ي گوشي هايي كه با بلوتوث تا حالا به موبايلت اضافه كردي(منظور كد مشترك زديد) رو پاك كن و يه بار ري استارت كن درست ميشه.
موفق باشي.

سيد امير
28-09-2009, 10:51
ببله ممنونم از سايت سوني گرفتم زبان رو و در گوشي طبق دستور سايت با موفقيت نصب كردم
ااما يه مشكل دارم هنوز با اينكه زبان فارسي رو نصب كردم اما براي نوشتنمسيج به فارسي بايد حتما گوشي رو زبان فارسي باشه كه به درد نميخوره
چون دوست دارم در زبان انگليسي فارسي تايپ كنم
نميشه كاري كرد مثه بقيه گوشيهاي سوني رو زبان انگليسي باشه اما فارسي نوشت؟
مشكل بديه اگه نشه
پس چي شد؟
كسي جواب نميده؟

lexuses
28-09-2009, 19:08
سلام. یه چند تا سوال داشتم 1. برنامه های p990به g700 میخوره2. صداش درچه حدیه هک افزایش صدا داره مثل p990
3. کیفیت صفحه نمایش توی نور آفتاب چه طوریه؟ نکنه چون uiq هست مثل p990صفحه اش افتضاح باشه!4..دوستان مموری چند گیگ دارن رو گوشیشون؟ آیا 4 یا 8 جواب میده؟ 5.سوال آخر اینکه منو هاش کند نیست؟ واینکه باcaps switch میشه هکش کرد یانه
اینا رو می پرسم چون گوشی قبلیم p990 بوده حالا می خوام g700یا 900 بگیرم. دوستانی که با این گوشی ها کار کردن
راهنمایی کنن که بریم همین روزا یکی بخریم. راستی قیمتش رو هم بگید
با تشکر فراوان!

سيد امير
29-09-2009, 16:00
چرا كسي ازآقايون جواب نميده؟
اين مشكل من قابل حله؟

HRN
29-09-2009, 22:39
چرا كسي ازآقايون جواب نميده؟
اين مشكل من قابل حله؟

سلام:
تا اون جايي كه من ميدونم خير اين مشكل قابل حل نيست و كلا اين گوشي اين جوري طراحي شده.
فقط من از يكي شنيدم كه ميشه زبان گوشي رو انگليسي كرد و زبان صفحه لمسي رو فارسي ( يا بر عكس) اين جوري براي نوشتن فارسي ميشه از تشخيص دست خط استفاده كرد و براي نوشتن انگليسي از صفحه كليد.
موفق باشيد

Amin Asterix
01-10-2009, 15:55
من هم چند روزیه g900 خریدم.قبلا p1 داشتم و واقعا هم راضی بودم.اما الان که رفتم دوباره بخرم اصلا پیدا نکردم.خلاصه بر حسب عادت دنبال uiq3 افتادم و اینو خریدم.از یک نظرایی خیلی از p1بهتره.ولی چندتا ایرادش منو کشته و زیاد ازش راضی نیستم.
صفحه لمسیش که کیفیت p1 رو نداره.بازی های جاوا رو اصلا خوب اجرا نمیکنه.بازی های معمولی جاوا رو چنان کند اجرا میکنه که آدم فکر میکنه کرایسیس رو داره با پنتیوم وان بازی میکنه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیبورد فارسیشم که تو زبون فارسیشه و اینم اذیت میکنه.کلا من که خیلی خوشم نیومد.در اولین فرصت عوضش میکنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا هکی چیزی نداره که این کندیش بر طرف بشه؟ممکنه از پر بودن مموری باشه؟

havva
02-10-2009, 02:51
برای باز کردن عکس هایی که از طریق بلو توث می گیریم خطای زیر روی می ده

kern - exec شماره علت : 3

چی کنم ؟

beauty
02-10-2009, 14:11
اینکه توی زبان انگلیسی نمیشه مسیج فارسی تایپ کرد خیلی مسخره هستش

هر دفعه کلی وقت رو میگیره

راستی من اول g700 رو خریدم زبان فارسی داشت الان که نگاه کردم دیدم نداره

چه جوری میشه زبان فارسی بهش اضافه کنم ؟

سيد امير
02-10-2009, 17:35
من تو تاپيكاي قبلي گفتم
برو تو سايت سوني به اين ادرس و مدل گوشيتو بزن برنامه ي زبان رو دانلود كن و طبق دستور توي سايت نصب كن
تو گوشي
من روز اول كه جي 900 گرفتم اين كار رو كردم
اما وقتي نميشه در زبان انگليسي فارسي مسيج داد به درد نمي خوره

برو اخر صفحه در قسمت Language tools و باز كن اين صفحه رو حالا سه تا فايل زبان براي دانلود هست كه بايد اوني كه روي گوشيت قابل نصبه رو دانلود كني و طبق دستور همون قسمت مرحله به مرحله فايل رو نصب كني
براي انتخاب فايل مورد نظرت بايد software version گوشيتو نگاه كني و اون فايلي كه مربوط به اين software version هست رو دانلود كني
اگه software version ايناست بايد اينارو دانلود كني:
1202-7347 R6K842 فايل اول
1202-7347 R6J825 فايل دوم
1202-7347 R6H815 فايل سوم رو از سايت دانلود كني و نصب كني
براي فهميدن software version بايد وقتي كه دكمه منو رو زدي وارد صفحه اصلي منو گوشي شد با زدن كليد more گزينه system information رو انتخاب كني و ببيني كه عدد زير قسمت organizer كدام يكي از سه عدد بالاست
اگه هم جي 900 هست گوشيت برو به همين آدرس بالا ولي به جاي جي 700 بزن جي 900 بقيه كارها هم مثه همونه

همين
موفق باشي

hossein_2006_a
04-10-2009, 12:46
سلام
من میخوام G700 بگیرم به نظرتون خوبه یا نه؟
اگه ممکنه یکم راهنماییم کنین !
با تشکر

hossein_2006_a
06-10-2009, 11:46
سلام
من میخوام G700 بگیرم به نظرتون خوبه یا نه؟
اگه ممکنه یکم راهنماییم کنین !
با تشکر

کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟
:41:
آقا دوربین این g700 در حد k810 هست یا نه؟

hossein_2006_a
08-10-2009, 21:19
آقا مثله این که واقا کسی نیست جواب مارو بده !!!! :41::41::41:
:19::19::19:

beauty
08-10-2009, 23:54
دوربین خوبه من خیلی ازش رازی هستم

این عکس رو با g700 خودم گرفتم

ببین خودت مقایسه کن

تنها اشکال بزرگش اینه که کند هستش

من هیچ ایراد دیگه ای که خیلی مهم باشه ازش ندیدم

vahidsport
09-10-2009, 00:21
دوربین خوبه من خیلی ازش رازی هستم

این عکس رو با g700 خودم گرفتم

ببین خودت مقایسه کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنها اشکال بزرگش اینه که کند هستش

شما عکس رو اشتباهی اپ کردی این عکس برای W810 هست تو مشخصات که این طوری میگه حتی فریم ور گوشی رو هم گفته

beauty
09-10-2009, 12:26
بله درسته خوب شد گفتی ، موقع انتخاب فایل اشتباه آپلود کردم

عکسی که باید آپلود میکردم این بود

hossein_2006_a
09-10-2009, 21:22
تنها اشکال بزرگش اینه که کند هستش

خیلی کنده ؟؟!
من زیاد با برنامه های جاوا کار میکنم ، تو این زمینه موردی نداره ؟
تو فارسی نوشتن چطوره؟ و فایل فلش رو ساپورت میکنه یا نه؟

ifu
09-10-2009, 22:21
با سلام
ببخشید من نتونستم تمام 198 صفحه را مطالعه کنم برای همین اگر این سوال من قبلا مطرح شده عذر میخوام.

من برنامه Sony Ericsson PC Suite را نصب کردم و حالا هر کاری میکنم این برنامه گوشی را شناسایی نمیکنه و یک ایکون ضربدر قرمز رنگ توی پایین تسکبار هم هست که یعنی هیچ گوشی وصل نیست.
نرم افزار Sony Ericsson PC Suite به نسخه جدید بروزرسانی کردم اما باز هم مشکل پا برجاست. گوشی و کامپیوتر هم Restart کردم و حتی نرم افزار Sony Ericsson PC Suite را مجدد نصب کردم اما باز هم نصب نشد. کابل را تغییر دادم، اما اثری نکرد.
گوشی در حالت File Transfer به درستی شناسایی میشود. اما در حالت phone mode که برای اتصال به نرم افزار Sony Ericsson PC Suite است شناسایی نمیشود!!

ممنون میشم از دوستانی که اطلاعات و تجربیاتی در این زمینه دارند من را کمک کنند.

با تشکر

ifu
09-10-2009, 22:25
خیلی کنده ؟؟!
من زیاد با برنامه های جاوا کار میکنم ، تو این زمینه موردی نداره ؟
تو فارسی نوشتن چطوره؟ و فایل فلش رو ساپورت میکنه یا نه؟

خیلی کند نیست فقط اولش یه کمی کند بود که الان سرعتش نسبتا بهتر شده!
فارسی نمی نویسه! حتی اگر فارسی ساز نصب کنی!
فایل فلش را ساپورت نمیکنه! فکر میکنم نرم افزاری هست که، این قابلیت را روش فعال میکنه!

m.s.f
09-10-2009, 22:53
با سلام
ببخشید من نتونستم تمام 198 صفحه را مطالعه کنم برای همین اگر این سوال من قبلا مطرح شده عذر میخوام.

من برنامه Sony Ericsson PC Suite را نصب کردم و حالا هر کاری میکنم این برنامه گوشی را شناسایی نمیکنه و یک ایکون ضربدر قرمز رنگ توی پایین تسکبار هم هست که یعنی هیچ گوشی وصل نیست.
نرم افزار Sony Ericsson PC Suite به نسخه جدید بروزرسانی کردم اما باز هم مشکل پا برجاست. گوشی و کامپیوتر هم Restart کردم و حتی نرم افزار Sony Ericsson PC Suite را مجدد نصب کردم اما باز هم نصب نشد. کابل را تغییر دادم، اما اثری نکرد.
گوشی در حالت File Transfer به درستی شناسایی میشود. اما در حالت phone mode که برای اتصال به نرم افزار Sony Ericsson PC Suite است شناسایی نمیشود!!

با تشکر

سلام .. مدل گوشیتون رو نگفتید ؟ G700 یا G900
من G700 دارم ... بعضی وقتا اذیت میکنه که با ریستارت حل میشه !

ifu
09-10-2009, 23:17
سلام .. مدل گوشیتون رو نگفتید ؟ G700 یا G900
من G700 دارم ... بعضی وقتا اذیت میکنه که با ریستارت حل میشه !

با سلام
مدل گوشیم g700 است! ریستارت هم چند بار کردم. هم گوشی رو و هم کامپیوتر رو! نمیدونم چرا اذیت میکنه؟
درایور usb را هم دانلود و نصب کردم اما هیچ توفیری نکرد!
شما گوشی را ریستارت میکنی مشکل حل میشه یا کامپیوتر را؟

beauty
10-10-2009, 00:52
خیلی کند نیست فقط اولش یه کمی کند بود که الان سرعتش نسبتا بهتر شده!
فارسی نمی نویسه! حتی اگر فارسی ساز نصب کنی!
فایل فلش را ساپورت نمیکنه! فکر میکنم نرم افزاری هست که، این قابلیت را روش فعال میکنه!

چطور فارسی نمی نویسه ؟!!

من روی زبان انگلیسی با کیبرد مجازی (که قبلا تنظیم کردم کیبرد مجازی فارسی پیشفرض باشه) فارسی مینویسم

از سایتش هم گوشی رو آپدیت کردم بعضی ایراداش برطرف شده

m.s.f
10-10-2009, 06:01
شما گوشی را ریستارت میکنی مشکل حل میشه یا کامپیوتر را؟

کامپیوتر رو
یعنی برای اولین بار همیشه راحت وصل میشه ولی اگه دوباره بخوام وصلش کنم نمیشناسه تا کامپیوتر رو ریستارت کنم !

shahshahani
10-10-2009, 09:37
با سلام

با تشکر

سلام
فكر كنم مشكل از كامپيوتر شماست نه از گوشي.
روي يك كامپيوتر ديگه تست كن.
از كنترل پنل و از قسمت device manager توي كامپيوتر برو ببين مودم و ساير وسايلي كه بايد هنگام اتصال در حالت فون مود نصب بشه نصب شده يا نه؟ اگه نصب نشده ( كه به احتمال زياد مشكل همينه) نصبشون كن.
موفق باشي.

ifu
10-10-2009, 11:24
با سلام

چطور فارسی نمی نویسه ؟!!

من روی زبان انگلیسی با کیبرد مجازی (که قبلا تنظیم کردم کیبرد مجازی فارسی پیشفرض باشه) فارسی مینویسم

جدی؟ میشه فارسی نوشت؟ این کیبرد مجازی و این تنظیمات را لطف میکنی به ما هم بگی!!
در ضمن یه لطف دیگه کن نحوه آپدیت گوشی را هم بگو. با نرم افزار Sony Ericsson PC Suite گوشی رو به روز میکنی یا به روش دیگه ای؟
خیلی ممنون :10:

سلام
فكر كنم مشكل از كامپيوتر شماست نه از گوشي.
روي يك كامپيوتر ديگه تست كن.
از كنترل پنل و از قسمت device manager توي كامپيوتر برو ببين مودم و ساير وسايلي كه بايد هنگام اتصال در حالت فون مود نصب بشه نصب شده يا نه؟ اگه نصب نشده ( كه به احتمال زياد مشكل همينه) نصبشون كن.
موفق باشي.

من هم فکر میکنم مشکل از کامپیوتر باشه! اما نمیدونم چه مشکلیه!؟ :41:
این برنامه درایور یو اس بی گوشی را هم از سایت سونی اریکسون دانلود کردم و کامپیوتر کاملا گوشی را در حالت phone mode میشناسه و تمام پورتها را هم میشناسه! ولی نمیدونم چرا این Sony Ericsson PC Suite نمیشناسه!
Sony Ericsson PC Suite را به نسخه جدید آپدیت کردم اما باز مشکل پا بر جا بود!
ممنون از راهنماییت :10:

hossein_2006_a
10-10-2009, 12:32
کامپیوتر رو
یعنی برای اولین بار همیشه راحت وصل میشه ولی اگه دوباره بخوام وصلش کنم نمیشناسه تا کامپیوتر رو ریستارت کنم !

واقعا !!؟؟
یعنی اینقدر مزخرفه !!؟

m.s.f
10-10-2009, 15:12
واقعا !!؟؟
یعنی اینقدر مزخرفه !!؟

بیشتر از اونکه فکرشو بکنی : دی
البته من خیلی خیلی کم و به ندرت از حالت phone mode استفاده میکنم ... file transfer آخر سرعت و عشق و حاله و براحتی جواب میده

ifu
10-10-2009, 21:37
من هم فکر میکنم مشکل از کامپیوتر باشه! اما نمیدونم چه مشکلیه!؟
این برنامه درایور یو اس بی گوشی را هم از سایت سونی اریکسون دانلود کردم و کامپیوتر کاملا گوشی را در حالت phone mode میشناسه و تمام پورتها را هم میشناسه! ولی نمیدونم چرا این Sony Ericsson PC Suite نمیشناسه!
Sony Ericsson PC Suite را به نسخه جدید آپدیت کردم اما باز مشکل پا بر جا بود!
ممنون از راهنماییت

با سلام
دوستان مشکل اتصال به کامپیوتر و نرم افزار PC Suite for Sony Ericsson حل شد. گفتیم شاید حل این مشکل، بدرد کسی بعدا بخورد!
من آخرین ورژن نرم افزار PC Suite for Sony Ericsson را از سایت آن به آدرس:

دانلود کردم و این آخرین ورژن به راحتی به موبایل متصل شد. :20:

فقط این دوستمون بیاد نحوه فارسی کردن گوشی و کیبورد و آپدیت کردن را هم به ما بگه خیلی توپ میشه :10:

با تشکر

چطور فارسی نمی نویسه ؟!!

beauty
10-10-2009, 22:57
از سایت سونی اریکسون هم زبان فارسی رو دانلود و روی گوشی نصب کردم هم آخرین آپدیت رو با کابل usb و اینترنت روی گوشی ریختم

برای فارسی نوشتن هم این مراحل رو طی کردم

setting - general - text input - on skreen keyboard - - more - setup - layout farsi - done

این جوری وقتی زبان گوشی انگلیسی هستس برای مسیج نوشتن فارسی باید با قلم ، وارد کیبرد مجازی بشید که کیبرد فارسی پیش فرض شده و با قلم تایپ کنید

دیگه نمیخواد برای هر دفعه فارسی نوشتن وارد setup بشید و فارسی رو انتخاب کنید

ifu
10-10-2009, 23:49
از سایت سونی اریکسون هم زبان فارسی رو دانلود و روی گوشی نصب کردم هم آخرین آپدیت رو با کابل usb و اینترنت روی گوشی ریختم

برای فارسی نوشتن هم این مراحل رو طی کردم

setting - general - text input - on skreen keyboard - - more - setup - layout farsi - done

این جوری وقتی زبان گوشی انگلیسی هستس برای مسیج نوشتن فارسی باید با قلم ، وارد کیبرد مجازی بشید که کیبرد فارسی پیش فرض شده و با قلم تایپ کنید

دیگه نمیخواد برای هر دفعه فارسی نوشتن وارد setup بشید و فارسی رو انتخاب کنید

با سلام
بابت کیبورد مجازی فارسی ممنون :31: فقط بدیش اینه که باید با قلم تایپ کرد اما بهتر از هیچیه! من برای تایپ اس ام اس فارسی از برنامه MCI استفاده میکردم.

برای دانلود زبان فارسی باید یک فایل 17 مگابایتی را دانلود کنم؟ همین است؟ ارزششو داره؟ خوب فارسی شده؟

اما در مورد آپدیت گوشی هم بگم که من هر چی توی این برنامه PC Suite for Sony Ericsson گزینه Sony Ericsson Update Service را میزنم پیغام میزند که :
" این برنامه کاربری هنوز نصب نشده است. برای نصب آن سی دی نصب Sony Ericsson را بررسی کنید یا آن را از وب سایت Sony Ericsson دریافت کنید. "
من هم همین پیغام را تایید میکنم. اما این بار این پیغام را میزند! :
" توجه:
فقط "همگام سازی" و برنامه های کاربری PC Suite که دارای دکمه با قاب سبز هستند، در این حالت امکان دسترسی به تلفن را دارند. "
این پیغام را تایید میکنم اما هیچ اتفاقی نمیفتد! هر کاری میکنم این گزینه Sony Ericsson Update Service قابش سبز نمیشه! گوشی را هم با برنامه همگام سازی میکنم اما باز هم قابش سبز نمیشه!
ایا باید گزینه ای را تغییر بدهم یا در گوشی تنظیمی را انجام دهم؟

Hamed_forum
11-10-2009, 08:46
قيمتش چنده شده اين گوشي؟

beauty
11-10-2009, 09:24
با سلام
بابت کیبورد مجازی فارسی ممنون :31: فقط بدیش اینه که باید با قلم تایپ کرد اما بهتر از هیچیه! من برای تایپ اس ام اس فارسی از برنامه MCI استفاده میکردم.

برای دانلود زبان فارسی باید یک فایل 17 مگابایتی را دانلود کنم؟ همین است؟ ارزششو داره؟ خوب فارسی شده؟

اما در مورد آپدیت گوشی هم بگم که من هر چی توی این برنامه PC Suite for Sony Ericsson گزینه Sony Ericsson Update Service را میزنم پیغام میزند که :
" این برنامه کاربری هنوز نصب نشده است. برای نصب آن سی دی نصب Sony Ericsson را بررسی کنید یا آن را از وب سایت Sony Ericsson دریافت کنید. "
من هم همین پیغام را تایید میکنم. اما این بار این پیغام را میزند! :
" توجه:
فقط "همگام سازی" و برنامه های کاربری PC Suite که دارای دکمه با قاب سبز هستند، در این حالت امکان دسترسی به تلفن را دارند. "
این پیغام را تایید میکنم اما هیچ اتفاقی نمیفتد! هر کاری میکنم این گزینه Sony Ericsson Update Service قابش سبز نمیشه! گوشی را هم با برنامه همگام سازی میکنم اما باز هم قابش سبز نمیشه!
ایا باید گزینه ای را تغییر بدهم یا در گوشی تنظیمی را انجام دهم؟

برای دانلود زبان فارسی باید از لینک زیر دانلودش کنی

فقط حتما یادت باشه اونی که با ورژن گوشیت هماهنگه دانلود کنی

فارسیش هم خیلی خوبه ، البته فکر میکنم بدون اضافه کردن زبان فارسی هم بتونی فارسی مسیج بدی ( برای من که این جوری بود ولی دوست داشتم فارسی رو هم نصب کنم)

برای آپدیت گوشی هم که باید از لینک زیر دانلود و نصبش کنی

من فقط کارهایی که گفتش رو انجام دادم الان یادم نمیاد چی بود ولی خیلی راحت بود

اصلا کاری به برنامه pc suite نداره ، فقط همون برنامه دانلود میشه در ادامه هم خودش میگه چه کارهایی باید انجام بدی

amis j0n
13-10-2009, 11:58
سلام.
دوستان و استيد به دادم برسيد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif

گوشيه من G900هستش.مشكلي كه باهاش دارم اينكه دوربينش كار نميكنه يعني وقتي شاطر دوربين رو ميزنم
تو قسمت دوربين نميره. و وقتي كه از توي menu هم اين كارو ميكنم گوشي براي چند ثانيه هنگ ميكنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

كككككككككممممممكككك

javad1000
13-10-2009, 20:44
سلام. من چند روز پيش گوشي g700 خريدم و با دوربينش مشكل دارم.

مشكلش اينه كه وقتي ذخيره سازي روي رم تنظيم مي كنم موقع حركت دادن دوربين بعضي وقتا تصوير تكه تيكه ميشه يعني وقفه ميوفته بين تصوير و موقع پخش هم اين وقفه ها وجود دارن و اينطور نيست كه موقع پخش فيلم ضبط شده همه چيز درست باشه:37:. البته با ذخيره روي حافظه ي گوشي مشكل نداره. رمي هم كه تست كردم 2 گيگ سوني بود. البته روي 1 گيگ san disk هم مشكل داشت ولي بطور مقدارش كمتر بود البته زياد فرقي نداشت.

دوم اينكه بعضي وقتا با فشردن دكمه ي دوربين، دوربين باز نميشه! حتي از داخل منو هم كه روي دوربين كليك مي كنم دوربين باز نميشهى! و بايد گوشي ريست بشه.:41:

سوم اينكه خيلي زود هنگ ميكنه و در گاهي اوقات خاموشم نميشه و بايد باطريشو در بيارم.:18:

يه سوالم دارم. وقتي بلوتوث رو سيو ميكنم مثلآ يه آهنگ رو انگار كه غيب ميشه. نميدونم كجا ميره. حتي توي مولتي مديا هم نميره.

سوال ديگم هم اينه كه آيا ميشه پليير اين گوشي رو بطور مجزا اجرا كرد يا حتمآ بايد به مسير آهنگ ها بريم و روي يه آهنگ كليك كنيم تا بياد.

لطفآ راهنماييم كنيد.
پيشاپيش از راهنماييهاتون بسيار متشكرم.:11:

beauty
13-10-2009, 21:33
من هم تقریبا همه این مشکلاتی که شما داری دارم ولی برام زیاد مهم نیست چون زیاد با گوشی غیر از تماس گرفتن کار دیگه ای نمیکنم

وقتی که بلوتوث رو سیو میکنی مگه ازت مسیر سیو رو نمیپرسه ؟

javad1000
13-10-2009, 23:29
چرا مسير مي پرسه. ولي تو قسمت مديا و قسمت آهنگا پيداش نميكنم.
حالا اونو بيخيال. الآن بزرگترين مشكل اينه كه تند تند هنگ ميكنه و بعضي وقتا دوربينش باز نميشه و بايد روشن خاموش بشه يه بار. :13:
ببينم گوشي شما هم موقع روشن شدن لود طولاني داره؟ واسه من تا لودش پر بشه ندبكاب 1 دقيقه طول ميكشه.
براي مشكل وقفه افتادن فيلم برداري در موقع سيو بر روي رم هيچ كاري نميشه كرد؟
راستي وقتي گوش رو به كامپيوتر وصل مي كنم فقط درايو رم رو ميشناسه. چط.ري ميتونم بهحافظه ي خود گوشي هم دسترسي پيدا كنم؟ pc suit هم گير ميده كه MSXML 6.0 ميخاد. اونم كه دانلود كردم نصب نميشه و بازي در مياره.

اگه شركت يه فريم وير جديد بده بيرو فكر ميكنم اين مشكلات توش حل شده باشه. يه فريم وير+فلش كردن گوشي=حله!!!
لطفآ اگه كسي ميتونه يه ايميل واسه سوني اريكسون بفرسته و اين مشكلاتو بگه تا در جريان باشن فريم وير بعدي رو زودتر وارد بازار كنن.

ممنون:11:

beauty
14-10-2009, 14:17
الآن بزرگترين مشكل اينه كه تند تند هنگ ميكنه و بعضي وقتا دوربينش باز نميشه و بايد روشن خاموش بشه يه بار.

انصافا بعد از آپدیت دیگه مشکل هنگ نداشتم ، فقط یه بار دوربینش کار نکرد و مجبور شدم خاموش روشن کنم

یه بار هم اصلا خاموش نمیشد مجبور شدم باطری رو در بیارم

ببينم گوشي شما هم موقع روشن شدن لود طولاني داره؟ واسه من تا لودش پر بشه ندبكاب 1 دقيقه طول ميكشه.

بله دقیقا این مشکل رو دارم ولی مگه چند بار گوشی رو روشن خاموش میکنی ؟‌مگه از قابلیت flight استفاده نمیکنی ؟

من شاید ماهی یک بار هم گوشی رو خاموش نکنم ، موقع خواب شب میزارم روی flight و صبح خودش بیدارم میکنه و power on میکنم

شما هم این کار رو بکن مطمئن باش شارژ باطری فقط در حد 5 درصد کم میشه

براي مشكل وقفه افتادن فيلم برداري در موقع سيو بر روي رم هيچ كاري نميشه كرد؟

عکس های منم بعضی موقع ها تیکه تیکه یا ناقص سیو میشه ، احتمالا مشکل از رم های بی کیفیت هستش

فکر میکنم با رم ها اورجینال مشکل حل بشه

وقتي گوش رو به كامپيوتر وصل مي كنم فقط درايو رم رو ميشناسه. چط.ري ميتونم بهحافظه ي خود گوشي هم دسترسي پيدا كنم؟ pc suit هم گير ميده كه MSXML 6.0 ميخاد. اونم كه دانلود كردم نصب نميشه و بازي در مياره.

از برنامه my phone explorer استفاده کردی ؟

اگه شركت يه فريم وير جديد بده بيرو فكر ميكنم اين مشكلات توش حل شده باشه. يه فريم وير+فلش كردن گوشي=حله!!!

مثل من اگه adsl داری از سایتش آخرین آپدیت رو بگیر و با کابل usb روی گوشی نصب کن بیشتر این مشکلات حل میشه