مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)
می خواستم یه هدفون بخرم که هم بشه به صورت معمولی استفاده کرد هم برای ورزش خوب باشه(فیکس باشه).
کیفیت صداش هم مهمه. می تونم حدود 30 هزار تومن هزینه کنم.
اگه می شه راهنمایی کنید.
ebru_gundes_206
22-05-2008, 18:44
یه مدل کریتیو هست که 28 هزار تومن قیمت داره تو بازار ایران هست
تو اسمش به ورزشی بودنش اشاره شده بود
بستگی دار چه مدلی روی گوش سوار شه.یه سریس مدل ها هستند که از پشت سوار گوش می شن یه سری مدل ها هستند که درو تکه اند و هر کدوم کل یه گوش رو می گیرند( بدترین انتخابی که برای ورزش میتونی داشته باشی به نظر من) یه سری مدل های نویز کنسلینگ (noise canceling ) هم هست که از هفت دنیا آزادت می کنه .
در مورد اینکه از چه برندی بخری باید بگم که با توجه به مهم بودن کیفیتش یا کریتیو بگیر (تقریبا تمام مدل های بالا رو داره با گارانتی شاب) تا اون جایی که یادمه لاجیتک یه مدل بسیار مناسب ورزشی (فکر کنم ضد آبم بود که می تونستی زیر بارون استفاده کنی) هم داشت که حتما یه نگاهی به سایت آوازنگ بندازی هستش.
سلام.والا من مدلش رو نمی دونم ولی با 15 هزار تومن میشه یه کریتیو عالی با گارانتی معتبر خرید.حالا سعی میکنم مدلش رو پیدا کنم برات بنویسم.
سلام.والا من مدلش رو نمی دونم ولی با 15 هزار تومن میشه یه کریتیو عالی با گارانتی معتبر خرید.حالا سعی میکنم مدلش رو پیدا کنم برات بنویسم.
توی اون دامنه قیمت creative دو مدل داره که یکی In ear هستش (ep-630) و یکی هم In ear نیست (ep 480)
توی اون دامنه قیمت creative دو مدل داره که یکی In ear هستش (ep-630) و یکی هم In ear نیست (ep 480)
اونی که من میگم In ear هستش.:21:
اونی که من میگم In ear هستش.:21:
خب پس EP-630 هستش همونطور که گفتم ..
(اتفاقا دو سه مدل جدید creative هم دیدم دیروز توی پاساژ ؛ البته همه معمولی بودن و in ear نبودن )
adel3532
21-09-2008, 00:40
برای d2 با 40 تا50 (خیلی بالا بره تا 70 ) تومن می خام یه هدفون خوب بگیرم.مال خودش یه کم گوشم رو اذیت میکنه.
اگه بخوام یه in-ear بگیرم چیز خاصی پیشنهاد میدی؟
نظرت راجع به کارای سونی چیه ؟ (مدل MDR-NX1 )
بین بعضی از مدلاش که جزو سری EX هستند و بقیه ی in-ear ها مثل همین مدلی که گفتم فرق زیادی هست؟
من میخوام بین اینا یکی رو انتخاب کنم ببین کدوم بهتره.البته اگر بتونی قیمتشون رو هم بگی خیلی ممنون میشم
MDREX81SL
MDR-EX55SL
MDR-EX76LP
MDR-NX1
MDR-ED31LP
Ex-85 از سونی باید حدود 70 باشه
Creative Aurvava باید حدود 80 باشه
adel3532
22-09-2008, 00:30
seymour جان واقعا نمی دونم چطوری تشکر کنم
adel3532
22-09-2008, 00:41
من مشکلم تو انتخاب اینه که نمی دونم ایا بین مدل MDR-NX1 و سری EX و MDR-NC22 که noise cancelling داره از نظر کیفیت تفاوت زیادی هست؟اخه NX1 جزو en ear هاس ولی تو EX رده بندی نمی شه همین طور MDR-NC22.می دونم خیلی گرونه ولی ایا کیفیت صداش در هر دو صورت روشن و خاموش بودن مثل سری EX میشه.و یا پولی که می گیره مال noise cancellige .اصلا این فناوری چی هست؟
من می خوام اگر امکانش هست اینارو با هم مقایسه کنین(بدون در نظر گرفتن قیمت)
MDR-NC22
MDR-EX55SL
MDR-EX76LP (این دوتا پیدا می شه تو ایران؟)
MDR-NC22
MDR-NX1
می خوام اگه بشه بین اینا یکی رو بگیرم
اون مدلی هم که شما گفتی نمی شه موقع خوابیدن ازش استفاده کرد،وقتی سرت رو بزاری رو بالش گوش ازیت می شه
بازم خیلی خیلی ممنون.واقعا ممنون
مدل آروانا کریتیو دو مدل داره که یکی هدست هست و اون یک ارفون هست که پیشنهاد من هم اینه
adel3532
22-09-2008, 01:20
نمی دونم .گیج شدم .خودم نمی خوام کریتیو بگیرم.
اینی که گفتی قیمت ارفونش چنده ؟
تو فکر می کنی کدوم یکی از اینا با کیفیت ترن؟
adel3532
22-09-2008, 01:26
من مشکلم تو انتخاب اینه که نمی دونم ایا بین مدل MDR-NX1 و سری EX و MDR-NC22 که noise cancelling داره از نظر کیفیت تفاوت زیادی هست؟اخه NX1 جزو en ear هاس ولی تو EX رده بندی نمی شه همین طور MDR-NC22.می دونم خیلی گرونه ولی ایا کیفیت صداش در هر دو صورت روشن و خاموش بودن مثل سری EX میشه.و یا پولی که می گیره مال noise cancellige .اصلا این فناوری چی هست؟
من می خوام اگر امکانش هست اینارو با هم مقایسه کنین(بدون در نظر گرفتن قیمت)
MDR-NC22
MDR-EX55SL
MDR-EX76LP (این دوتا پیدا می شه تو ایران؟)
MDR-NC22
MDR-NX1
می خوام اگه بشه بین اینا یکی رو بگیرم
اون مدلی هم که شما گفتی نمی شه موقع خوابیدن ازش استفاده کرد،وقتی سرت رو بزاری رو بالش گوش ازیت می شه
بازم خیلی خیلی ممنون.واقعا ممنون
البته با عرض معضرت که دوباره نوشتم
alil1369
22-09-2008, 01:28
نمی دونم .گیج شدم .خودم نمی خوام کریتیو بگیرم.
اینی که گفتی قیمت ارفونش چنده ؟
تو فکر می کنی کدوم یکی از اینا با کیفیت ترن؟
ear phone ش کیفیت بهتری داره ولی اگه من بودم مدل سونی EX-85 رو که seymour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان معرفی کرد میخریدم قیمت ش 75 تومن هست و خیلی کیفیت و باس بالایی رو ارایه میده
adel3532
22-09-2008, 01:52
اون مدلی که شما گفتی نمی شه موقع خوابیدن ازش استفاده کرد،وقتی سرت رو بزاری رو بالش گوش ازیت می شه
بین اونایی که گفتم کدومش بهتره؟
اون دو تا Ex که گفتم پیدا می شه؟
alil1369
22-09-2008, 02:14
اون مدلی که شما گفتی نمی شه موقع خوابیدن ازش استفاده کرد،وقتی سرت رو بزاری رو بالش گوش ازیت می شه
بین اونایی که گفتم کدومش بهتره؟
اون دو تا Ex که گفتم پیدا می شه؟
خوب میتونی اونو برای هنگام بیداری ت استفاده کنی !!! یه EP-630 هم برای خوابت بگیری !!
اون 2تا EX هم باید زنگ بزنی از نمایندگی های سونی بپرسی !! ولی فکر هست 55SL که هست ولی اون یکی رو نمیدونم چون اصلا ندیده بودم !! ولی فردا لیست هدفون های جدید وارد شده سونی رو چک میکنم بهت خبر میدم الان لیست م رو پیدا نمیکنم !
بازار شام اینجا
MDR-NC22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل خیلی خوبی هست و کیفیت عالی ارایه میده ولی به پای EX-85 نمیرسه
MDR-EX55SL
مدل خیلی ابتدایی و ساده ای هست و با EP-630 تو یه سطح هست
MDR-EX76LP
این مدل رو هم که تاحالا ندیده بودم فکر کنم تو لیست واردات جدید باشه
فاقد نویز کنسلینگ ه ولی کیفیت خوبی رو به نظر ارایه میده که همین طور م هست !!
MDR-NX1
این مدل م خیلی مدل خوبی هست ولی اصلا قابل مقایسه با مدل های بالا نیست !!
adel3532
22-09-2008, 02:26
خیلی خیلی ممنون
فکر میکنی ارزش داره برای Mdr-ex76 صبر کنم؟
غیر از اینا چیز دیگه ای پیشنهاد می دی؟
alil1369
22-09-2008, 02:44
من فردا بهترین گزینه هارو بهت میگم
ولی در کل تصمیم با خودته !!
alil1369
23-09-2008, 02:22
سلام
شرمنده قول داده بودم امروز مدلا رو چک کنم و بهت بگم !!
شرمنده شرکت تعطیل بود نتونستم بگم برام لیست جدید و فکس کنه !!
واقعا شرمنده
فردا حتما مدل ها رو باقیمت دقیق بهت میگم !!!
adel3532
23-09-2008, 09:48
مخلصیم بابا این حرفا چیه شما لطف می کنین
D o l f i n
23-09-2008, 14:22
من هر دو مدل nc-22 و ex-85 رو دارم تا حالا دقت نکردم ببینم کیفیت کدوم یکی بهتره ولی مدل 85 واسه گوش راحت تره البته شاید تو گوش من اینطوریه به نظر منم اگه نویز کنسلینگ مهم نیست 85 رو بگیر
Nx1 در حد مثلا Ex85 نیست ... به همچنین ، Ex76 ؛ شک دارم برسه / از این جهت میگم که اگه غیر از این بود توی ریویوها بهش اشاره میشد .. که نشده ...
در مورد نویز کنسلینگ : اگه تا حالا از این مدلها نداشتی ، تفاوت کیفیت واسه ات محسوس نخواهد بود ...
در مورد نویز کنسلینگ : اگه تا حالا از این مدلها نداشتی ، تفاوت کیفیت واسه ات محسوس نخواهد بود ...
مگه نویز کنسلینگ صدای بیرون رو کم نمی کنه؟
D o l f i n
23-09-2008, 22:20
استاد مون درست میگن اگه تا حالا استفاده نشده کیفیتش محسوس نیست ولی وقتی که استفاده بشه خیلی فرق میکنه حداقل50%صدای محیط رو کم میکنه
adel3532
24-09-2008, 02:35
من امروز بر حسب اتفاق متوجه چیزی شدم
مشخصات فنی هدفون هایی که من گفتم رو از سایت سازندشون گرفتم و با هم مقایسه کردم و اینجاهم عکساشون رو می زارم :
MDR-EX32
file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image002.jpg
EP-630
file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image004.jpg
MDR-EX55
file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image006.jpg
MDR-EX76
file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image008.jpg
MDR-EX85
file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image010.jpg
همون طور که می بینین Sensitivity تو مدل EX32 از همه بیشتره(108dB/mW ) و دو مدل EP-630 و EX85 بعد از اون قرار میگیرن( 106dB/mW )
اما چیزی که این EX32 از بقیه کم داره بلندی صداشه ( 9mm river Unit d ) که در EX 85 ( 13.5) و در EX76 ( 9mm)
اما بین EX32 و EP-630 تنها تفاوت موجود همون میزان حساسیت هستش که در EX32 بیشتره
فکر می کنین این Sensitivity عامل تعیین کننده ی کیفیته ؟ و زیاد مهمه؟
حالا با این چیزایی که گفتم فکر نمی کنید خرید EX32 بهتره؟
در ضمن من از نمایندگی سونی قیمت گرفتم :
MDR-EX32 = 25000 T
MDR-EX85 = 45000 T
البته ببخشید که من این همه بی ادبی کردم حظور اساتید محترم
مگه نویز کنسلینگ صدای بیرون رو کم نمی کنه؟
من توی پستم در مورد تفاوت کیفیت حرف زدم ... کاری با صدای محیط نداشتم ... اما اگه بحث مقایسه noise cancelling و in ear ها باشه ، همونه که دلفین جان گفت ... (نویر کنسلینگ بصورت اکتیو این صدا رو کم می کنه - in ear ها بصورت پیش ساخته)
من امروز بر حسب اتفاق متوجه چیزی شدم
مشخصات فنی هدفون هایی که من گفتم رو از سایت سازندشون گرفتم و با هم مقایسه کردم و اینجاهم عکساشون رو می زارم :
MDR-EX32
file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image002.jpg
EP-630
file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image004.jpg
MDR-EX55
file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image006.jpg
MDR-EX76
file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image008.jpg
MDR-EX85
file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image010.jpg
همون طور که می بینین Sensitivity تو مدل EX32 از همه بیشتره(108dB/mW ) و دو مدل EP-630 و EX85 بعد از اون قرار میگیرن( 106dB/mW )
اما چیزی که این EX32 از بقیه کم داره بلندی صداشه ( 9mm river Unit d ) که در EX 85 ( 13.5) و در EX76 ( 9mm)
اما بین EX32 و EP-630 تنها تفاوت موجود همون میزان حساسیت هستش که در EX32 بیشتره
فکر می کنین این Sensitivity عامل تعیین کننده ی کیفیته ؟ و زیاد مهمه؟
حالا با این چیزایی که گفتم فکر نمی کنید خرید EX32 بهتره؟
در ضمن من از نمایندگی سونی قیمت گرفتم :
MDR-EX32 = 25000 T
MDR-EX85 = 45000 T
البته ببخشید که من این همه بی ادبی کردم حظور اساتید محترم
(بحث فنی شد ؟ ...) حساسیت ، اونقدرها هم مرتبط با کیفیت نیست .. اون عدد یعنی اینکه به ازای 1 mw قدرت ، هدفون می تونه مثلا 106 db صدای خروجی تولید کنه ... بنابراین بحث بلندی هستش ، نه لزوما کیفیت ... شما باید حساسیت رو در تقابل با امپدانس بسنجی تا بشه یه جورایی نتیجه کیفی گرفت ... مجددا ، حساسیت بیشتر یعنی ایزوله سازی بهتر ... یعنی باز مساوی کیفیت بیشتر نیست ... بلکه یعنی صدای خارجی رو بهتر میشه بلوک کرد ... این در حالیه که در نظر بگیر : اختلاف معامله همه اش 2 db هستش .. توجه کن که گوش انسان معمولی ، نمی تونه تفاوت 2 db رو اصلا متوجه بشه !! ...
و در عین حال ، بازم میگم که اگه تا حالا هدفون در این حدود قیمت یا با قابلیت ایزوله کردن صدا نداشته ای ، انقدر فرقی نخواهد کرد که مثلا 85 رو بگیری یا 32 ... اما مطمئن باش که حتما دلیلی داشته که یکی شون دو برابر اون یکی قیمت داره ... و اون هم کیفیت هستش ...
adel3532
26-09-2008, 01:57
alil1369 جان چی شد ازت خبری نشد ؟
پس قابلیت نویز کنسلینگ خیلی بدرد من می خوره چون من بیشتر تو راه خونه تا دانشگاه از ام پی تری پلیرم استفاده می کنم و همیشه صدای ماشینا منو ازیت می کرد
پس بهتر من یه نویز کنسلینگ بگیرم درسته؟
پس قابلیت نویز کنسلینگ خیلی بدرد من می خوره چون من بیشتر تو راه خونه تا دانشگاه از ام پی تری پلیرم استفاده می کنم و همیشه صدای ماشینا منو ازیت می کرد
پس بهتر من یه نویز کنسلینگ بگیرم درسته؟
خب ، نشنیدن صدای محیط ، هم می تونه مزیت باشه و هم عیب ... فرض کن داری میری و پشت سرت یه ماشین بوق بزنه ، یا یکی از دوستات تصادفا ببیندت و صدات کنه ؛ تو متوجه نخواهی شد ... حداقل از نظر ایمنی ، توصیه میشه که توی خیابون ازش استفاده نشه ...
با سلام اگه می شه یه هدفن کرتیو در حیطه قیمت 25000t به من معرفی کنید اگر از برند های دیگه هم بود ممنونتون میشم اگر معرفی کنید
همچنین می خاستم بدونم سونی mdr-nx1 چه قیمتی داره؟
با سلام اگه می شه یه هدفن کرتیو در حیطه قیمت 25000t به من معرفی کنید اگر از برند های دیگه هم بود ممنونتون میشم اگر معرفی کنید
همچنین می خاستم بدونم سونی mdr-nx1 چه قیمتی داره؟
creative توی همه دامنه قیمت ها محصول نداره ... مدل خوب زیر 20 تومنش EP-630 هستش که In ear ه ...
اگه می خوای حدود 25 خرج کنی سونی یه مدل خیلی خوب داره (EX32) ... فیلیپس هم جدیدا تعریفش رو شنیدم ... (بازار رضا - راسته جنوبی)
قیمت nx-1 رو هم ندارم ... امروز دارم میرم سمت بازار ، ببینم اگه یادم موند قیمت می گیرم ... ولی بهترین گزینه ها توی حدود بودجه تو ، همونه که گفتم ...
اساتید یه هدفون از بین اینها به من معرفی کنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مورد استفاده برای دیدین فیلم و گوش کردن به موسیقی هست
حدود قیمت 30-40
اگر قیمت مدلی رو که معرفی میکنین رو هم بگین ممنون میشم
مدل دیگه هم اگر میشناسین پیشنهاد بدین ؟
حالا حتما باید بین همین ها باشه یا می توین سراغ گزینه های دیگه هم بری؟
نه عزیز شما معرفی کن من در خدمتم :5:
اون پست رو هفته پیش زدم و اونها هدست هست ولی من هدفون میخوام
تا 30-40 تومن من هدفن میخوام ear و اینها نه مثل مدلی که سونی داره MDR-XD200 فعلا از سونی هم این رو پیدا کردم :8:
شما نظر دیگه ای داری بگو
ممنون :11:
نه عزیز شما معرفی کن من در خدمتم :5:
اون پست رو هفته پیش زدم و اونها هدست هست ولی من هدفون میخوام
تا 30-40 تومن من هدفن میخوام ear و اینها نه مثل مدلی که سونی داره mdr-xd200 فعلا از سونی هم این رو پیدا کردم :8:
شما نظر دیگه ای داری بگو
ممنون :11:
هنوز xd200 سونی پیدا میشه ؟ ... خوبه... یه مدل خوب دیگه : Shp2000 فیلیپس
بهرحال توی این دامنه قیمت ، معمولا مدلهایی که گوش رو نمی پوشونن مانور بیشتری میدن و مدلهای هدفون محدودتر هستن و اغلب در یه کیفیت ... اما اینا نسبت به قیمت مدلهای بسیار معقولی هستن ..
والا برا سونی بازار نرفتم ببینم هست یا نه سر میزنم :41:
این مدل فیلیپس که فرمودین تو ایران نمایندگی داره که من ازش بگیرم ؟
ولی خوب این مدل یه مشکلی که داره برای من طول سیمش یه نمه کوتاهه نسبت به مدل های دیگه 2 متر هستش ومدل های دیگه 3 متر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مدل sennheiser هم فکر کنم در همین رنج باشه البته در سایت ها
نمیدونم تو ایران هم به این قیمت پیدا میشه و آیا نمایندگی داره ؟ اگر داره بفرمایید ممنون میشم
این شرکت بعثت(همین که تو فروم خوندم نماینده هستش ) معتبره تایید میشه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا اونجا که من اینجا دنبال کردم و از نظرات شما و بقیه اساتید استفاده کردم فکر کنم sennheiser به نسبت از بقیه سر تر باشه ؟
:11:
آها ... چون من فکر کردم سونیه رو چک کردی ... من اخیرا ندیدمش ..
اون فیلیپس توی بازار رضا یه نمایندگی داره ... راسته جنوبی ... سیمش هم والا واسه خود من مثلا کافیه .. حالا شما 3 متر می خوای ، واقعا مطمئنی که 2 متر انقدر کمه ؟ .. بهرحال سلیقه اس
در مورد سن هایرز ، بله - بسیار مارک خوبیه .. توی تهران به سختی پیدا میشه و محدود میشه به همون یکی دوجایی که دوستان گفتن ... (پایتخت قیمت ها رو خیلی بالا میگه البته) ... بله - بعثت خوبه ...
بله - سن هایزر خیلی خوبه ... بشرط اینکه اون چیزی که با بودجه ات بخونه رو پیدا کنی
والا از این نظر فیلیپس رو میگم چون کیسم پایینه و سیمش رو بزنم تا بیاد بالا کم میاد
پس سن هایزر رو اگر تو همین قیمت ها گیر آوردم بگیرم از هردوش سر تره ؟ (این مدلی رو که گذاشتم تو این رنج قیمت نیست ؟)
سونی هم که میگی گیر نمیاد پس میمونه سن هایزر و فیلیپس
بین این دوتا کدوم ؟
قربون دستت یکی رو بگو برم بازار ..... :20:
در مورد سونی : من گفتم که اخیرا ندیدمش ... حالا شاید شما بری مثلا نمایندگی سونی توی جمهوری و پیدا بشه ...
در مورد سن هایزر : بله - بهتر از دوتای دیگه به نظر میاد ... این مدلی که گفتی رو من ندیدمش ... دوستانی که اخیرا بازار بوده ان باید نظر بدن ...
ممنون دوست عزیز الان بازار بودم سونی موجوده هم 100x هست هم 200 xاش :20:
قیمتشم خوبه 200 حدود 28 -30 حالا یکی دو تومن پایین بالا
فیلیپس رو اون نمایندگی که شما در بازار رضا فرمودین من پیدا نکردم حالا شایدم خوب نگشتم :13:
سن هایزر هم که رفتم نمایندگیش که دوستان آدرس داده بودن ولی خوب بسته بود حالا نمیدونم چون 5 شنبه بود یا علت دیگه ای داشته :18:
فعلا صبر کنم شنبه احتمالا یه تماسی بگیرم با شرکت بعثت اگر داشت که میرم ببینم چیه میام خبرش رو میدم
چه جالب ... منم همین الان از جمهوری برگشتم (حتی پاسخ به سوالات فوروم هم به همین خاطر نیمه کاره موند - رفته بودیم واسه خرید TV) ... هرچند سمت سامسونگ ها بودیم و خیلی سونی ها رو نگشتم ... اما یکی دو مدل هدفون که معمولا دوستان دنبالش هستن رو قیمت گرفتم (Ex32 بود 24 تومن مثلا) ...
بهرحال اون سونی های سری XD انتخاب خوبی ان (دقیقا کجا دیدی شون؟)
بله - سن هایزر هم حتما یه آمار بگیر و نتیجه اش رو خبر بده ..
فیلیپس نمایندگی اش (حالا نمی دونم دقیقا نمایندگیه یا فقط فروشنده محصول - بهرحال) سمت در ولی عصره ... محصولات cowon رو می فروشه و مونیتور سونی هم داره ... ببین از روی این آدرس پشت ویترین می تونی پیداش کنی ...
چه جالب :46:
سونی رو تو نمایندگیش تو جمهوری دیدم همون بزرگه کمی قبل از اون نمایندگی تعمیراتش هدفون هارو وسط فروشگاه گذاشته و هر کی میخره براش تست میکنه (اینم جالب بود برام ) چند مدل رو هم گذاشته بود میتونستی صداش رو امتحان کنی :20:
سن هایزر رو هم میرم آمار نمایندگیش رو میگیرم خبر میدم راستی دوستان اگر خواستن برن پلاک ها عوض شده :18: دقیقا روبروی مسجد سجاد روبروی خیابون دانشگاه میشه (قصد شفاف سازی بود )
راستی xd ها به قول شما خوبن و طرحشم خوب بود ولی خوب برم سن هایزر رو هم ببینم هر کدوم بهتر به نظرم اومد میگیرم
فکر می دونم کدوم مغازه رو میگی ... همونی که پلیرها رو هم واسه تست گذاشته ؟ ... سمت راست مغازه دوربین و اینا و پیشخوان هست ؟ ... به من گفت xd نداریم ... (همم - البته طرف خیلی وارد به نظر نمیومد و دو سه تا سوال من رو درست جواب نداد)
من یک شنبه احتمالا برم اون سمت مغازه که نماینده سونی هست ولی اسمش رو نمیدونم میبینم برات پ .خ میکنم (پیشخوانش دم دره سمت چپ بعد میری تو پر از tv هستش صندوقشم اون وسطشه مغازه بزرگیه ) حالا میگم اسمش رو بهت خبر میدم
تماس گرفتم با فروشگاه بعثت اینها رو داشت
گفت 65ت
گفت 40 ت
گفت 65 ت
البته تلفنی گفت حالا چقدر صحت داشته باشه نمیدونم :31:
ولی فقط eh 150 به پول من میخوره البته تازه نهایت پولی که در نظر گرفتم حالامیارزه همین رو بگیرم ؟
دوست عزیز اگر لطف کنی نظرت رو بگو منتظرم ؟
مدل 250 باس بالایی داره ... من خودم میونه خوبی با باس زیاد ندارم ... حواست به این قضیه باشه ...
فکر کنم این وسط 202 انتخاب خوبی باشه ...
راستی این مدلها یه نکته ای که دارن اینه که باید مطمئن بشی که گوشات توشون راحته .. اگه تونستی حتما تست کن ...
T I M S A R
14-02-2009, 23:48
من این مدل OYOYO از شرکت التک لنسینگ رو خریدم 22 تومان روی ipod video عالی جواب میده و صدای فوق العاده شفافی داره از هدفون فابریک آیپاد هم بهتره.
مدل 250 باس بالایی داره ... من خودم میونه خوبی با باس زیاد ندارم ... حواست به این قضیه باشه ...
فکر کنم این وسط 202 انتخاب خوبی باشه ...
راستی این مدلها یه نکته ای که دارن اینه که باید مطمئن بشی که گوشات توشون راحته .. اگه تونستی حتما تست کن ...
ممنون از راهنماییت والا hd 202 , hd 201 رو نداشت منم دنبال همینها بودم گفت فعلا هم تازه جنس برامون اومده خبری از جنس جدید نیست :13:
فقط hd 205 داره 65
eh 150 40
eh 250 65 که اینم به قول شما باسش زیاده حرف شما هم درسته منم برای فیلم و موزیک ملایم میخوام نمیخوام زیا بترکونه :31:
فقط eh 150 به پولم میخوره که فکر کنم اینم یه نمه کوچیکه
رفتم بازار حتما تست میکنم خبرش رو میدم
prowler88
15-02-2009, 14:01
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت fa13 و بقیه دوستان. داشتم این فروم رو میخوندم چند تا نکته به نظرم اومد که حتما بگم.
اولا برام خیلی جالب بود که برندی مثل sennheiser رو با philips مقایسه کردین. در حالی که sennheiser معروف ترین برند هدفون تو دنیاست و اگه برین سایت فیلیپس اصلا هدفون نمیتونین پیدا کنین.
دوما در مورد کیفیت صدا و راحتی باید بگم همه ی این مدل هایی که نوشتی خوبن و راحتی شون هم عالیه. ولی اینو در نظر داشته باش که این هدفون ها برای کار DJ هستن و برای مصارف خونگی بهتره بری سراغ مدل هایی مثل HD 415, HD435, HD 437, HD457 البته اگر این مدل ها رو اینجا ندارن EH 250 هدفون خوبیه. چون THD کمتری نسبت به بقیه داره.
سوما من خودم یه HD 485 دارم که پارسال از فرانسه برام آوردن 140 تومن. چند روز پیش رفتم پایتخت قیمت کردم گفت 280 تومن. HD 457 که 40 تومنه میداد 98 تومن. یه جوری هم صحبت میکرد انگار داره به یه آدم نئاندرتال مشخصات هدفون رو توضیح میده. ولی این قیمت هایی که تو گرفتی خیلی خوبه.
prowler88
15-02-2009, 14:05
هدفون 1400 دلاری SENNHEISER با تکنولوژی بسیار پیچیده
prowler88
15-02-2009, 14:09
نکته ی جالب اینجاست که eh 250 در بازار امریکا با قیمت 110 دلار فروخته میشه
من این مدل oyoyo از شرکت التک لنسینگ رو خریدم 22 تومان روی ipod video عالی جواب میده و صدای فوق العاده شفافی داره از هدفون فابریک آیپاد هم بهتره.
آدرس محل خرید رو هم بدید که دوستان اگه خواستن استفاده کنن ...
aria irani
15-02-2009, 22:52
این شرکته التک لنسینگ معروفه کارش تولید گوشی و این جور چیزا هست؟؟؟
T I M S A R
15-02-2009, 23:13
آدرس محل خرید رو هم بدید که دوستان اگه خواستن استفاده کنن ...
من از اهواز خریدم خیابان طالقانی داده پردازی مهر.
T I M S A R
15-02-2009, 23:21
این شرکته التک لنسینگ معروفه کارش تولید گوشی و این جور چیزا هست؟؟؟
یکی از قدیمیترین و معتبرین شرکتهاست که بطور تخصصی فقط در کار تولید اسپیکر.هدفون.اسپیکر لب تاب.بلندگوهای حرفه ای و تجهیز سالنهای بزرگ موسیقی .البته تا اینجایی که من میدونم.من 3 مدل از هدفونهای این مارک را داشتم و از همه اونها خیلی راضی بود و شفافیت صدای فوق العاده ای داشتند.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت fa13 و بقیه دوستان. داشتم این فروم رو میخوندم چند تا نکته به نظرم اومد که حتما بگم.
اولا برام خیلی جالب بود که برندی مثل sennheiser رو با philips مقایسه کردین. در حالی که sennheiser معروف ترین برند هدفون تو دنیاست و اگه برین سایت فیلیپس اصلا هدفون نمیتونین پیدا کنین.
دوما در مورد کیفیت صدا و راحتی باید بگم همه ی این مدل هایی که نوشتی خوبن و راحتی شون هم عالیه. ولی اینو در نظر داشته باش که این هدفون ها برای کار DJ هستن و برای مصارف خونگی بهتره بری سراغ مدل هایی مثل HD 415, HD435, HD 437, HD457 البته اگر این مدل ها رو اینجا ندارن EH 250 هدفون خوبیه. چون THD کمتری نسبت به بقیه داره.
سوما من خودم یه HD 485 دارم که پارسال از فرانسه برام آوردن 140 تومن. چند روز پیش رفتم پایتخت قیمت کردم گفت 280 تومن. HD 457 که 40 تومنه میداد 98 تومن. یه جوری هم صحبت میکرد انگار داره به یه آدم نئاندرتال مشخصات هدفون رو توضیح میده. ولی این قیمت هایی که تو گرفتی خیلی خوبه.
دوست عزیز
1 اینجا ایرانه و...:27:
2 هر چی پول بدی ..... (جسارتا خودم رو میگم )
3 ب ام و 630 ماشین خوبیه ولی خوب ما پولمون به پراید میرسه (مثل بود )
4 سایت amazon و چند تا سایت دیگه هم برند فیلیپس رو دارن من که سوادم انقدر میکشید پس هست
5 :10:
6 ممنون
to seymour عزیز
اول تشکر از راهنمایی هایی که کردی واقعا مفید بود
1 رفتم برای خرید سونی که همون جایی که هفته پیش قیمت کردم 29 میگفت 38 دستش درد نکنه عجب آدم با انصافی :41:
فرمایش شما درست بود فعلا نایاب شده بعد تمام نمایندگی ها دارن قیمت کردم میگه انقدر میگم خوب آقا خریدارم میگه نه الان ندارم این نمونه است (اینم یه مدل جدید فروش سر کاری بود که من تازه دیدم :13:
سن هایزر رو هم که شما گفتی کوچیکه برای گوش درست هم میگفتی پس سراغش نرفتم مدل های بالا ترش هم که به جیب من نمیخورد و منطقی هم نبود
رفتم همون فروشگاه که فیلیپس داشت فروشندش که خیلی خوش برخورد بود کلی حال کردم :20: دومدل داشت shp 2000 و shp 2700 قیمت ها هم به ترتیب 27 و 35 من 2700 رو گرفتم (درست یا غلطش رو شما بفرمایید )
طول سیم برای من مهم بود 3 متری بود 2000 2 متر بود
و حس کردم کیفیت صدای این بهتر از 2000 بود
روی گوش خیلی راحت جا میگیره و کل گوش رو میپوشونه برای من مناسب بود
بازم شما استادی نظرت رو در مورد خریدم بگی خوشحال میشم
خب شما خریدت رو کردی و راضی هستی و "هیچ چیز مهمتر از این نیست" ... (مقایسه کن که اگه می رفتی و صد هزار تومن میدادی و یه مدل بسیار معتبرتر می خریدی و راضی نبودی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
واقعیت اینه که فیلیپس توی این دامنه قیمت ، واقعا گزینه های معقولی داره ... حداقل earbud هاش که اینطوری بود و من فکر کنم بشه تعمیم داد به مدلهای full size اش که خب شما هم تایید کردی ...
روی گوشی ، تنظیم صدا نداره ؛ ها ؟ ... فکر کنم تنها ایرادی باشه که بشه گرفت ...
ممنون از لطفت آره به نظر من هم قیمت معقولی داره و به پولی که میدی میارزه کیفیت صداش هم به نظر من که یه کاربر عادی هستم و برای کاری که میخواستم خوب هستش و صدای شفافی داره گوش رو هم عالی میپوشونه و اصلا اذیت نمیکنه
خیر روی گوشی تنظیم صدا نداره :41:
شما درست میگی قیمت هاش خوبه مثلا همین in ear هاش رو (البته اگر اشتباه نکرده باشم با ear bud :20:) رو پرسیدم گفت اگر 26 داریم تا 60 و خورده ای که بازم به نظرم قیمت های خوبی بود
تشکر از لطف و همراهیت :11:
...
کاملا درسته دوست من این پایتختیه به منم قیمتای هیولایی گفت ولش کن عذر میخوام ولی دزدن اونا... متنفرم از فروشندش
دوستان واقعا نمیشه ایرفون Shure تو ایران گیر اورد؟؟؟؟
اگه کسی جایی میشناسه بگه!
bleu2u4u
26-02-2009, 17:20
fa13 این مدلی که گرفتی توی استفاده های طولانی گوش رو داغ نمیکنه
Oracle_Eldorado
26-02-2009, 18:06
دوستان یه هدفون ( یا همون Headset واسه کامپیوتر ) مارک خوب چی هست ؟
نه خیلی گرون باشه ، نه خیلی ارزون از این بیخود ها !
حدودا 10 تا 15 تومن .
avecina.ir
26-02-2009, 19:00
عزیز با 10-15 تومن هدست خوب گیر نمیاری...من 35 تومنیش ره گرفتم مهمون دو ماه بودش.نهایتن زدم یک trust 5+1surrond که جزو حرفه ای ترین مارکهای بازاره گرفتم 75 تومن تازه اییییییی مثل آدمیزاد کار میکنه.شما اگه در این حدودی که گفتی میخوای سعی کن مارک خوب مثل همین Trust بگیری.مثلن Trust HS-2500 هستش حدود 17 تومنه
fa13 این مدلی که گرفتی توی استفاده های طولانی گوش رو داغ نمیکنه
یعنی چی ؟
مثلا استفاده چقدر؟
اگه منظورت اینه که گوش آدم عرق کنه و اینها نه اینطوری نیست (البته من استفاده 1-2 ) ساعت رو میگم چون دورش اسفنجی هست و مثل مدل های دیگه چرمی نیست که گوش آدم توش دم بکشه :31:
ولی خوب دور گوش رو میگیره و روی گوش نیست که اذیت کنه
کلا بعد از یکی دو ساعت باید در دیگ رو برداری گوشت نپزه دیگه (inear ) که نیست :8:
دوستان یه هدفون ( یا همون Headset واسه کامپیوتر ) مارک خوب چی هست ؟
نه خیلی گرون باشه ، نه خیلی ارزون از این بیخود ها !
حدودا 10 تا 15 تومن .
سعی کن بودجه ات رو تا حدود بیست و خورده ای ببری بالا که بتونی کارای فیلیپس یا creative رو حداقل بگیری ...
دوستان واقعا نمیشه ایرفون Shure تو ایران گیر اورد؟؟؟؟
اگه کسی جایی میشناسه بگه!
یه جوابی توی اون تاپیک دادم ، چک کن ...
عید یکی از دوستام میره دبی یا اصلا فرض کنیم یه جای بهتر می ارزه که shure SE310 یا shure E3C بگم بگیره یا همون sennheiser cx 95 از همینجا بگیرم؟
Oracle_Eldorado
28-02-2009, 02:53
عزیز با 10-15 تومن هدست خوب گیر نمیاری...من 35 تومنیش ره گرفتم مهمون دو ماه بودش.نهایتن زدم یک trust 5+1surrond که جزو حرفه ای ترین مارکهای بازاره گرفتم 75 تومن تازه اییییییی مثل آدمیزاد کار میکنه.شما اگه در این حدودی که گفتی میخوای سعی کن مارک خوب مثل همین Trust بگیری.مثلن Trust HS-2500 هستش حدود 17 تومنه
اصلا فکر نمیکردم Headset انقدر گرون باشه !!:18:
حالا این که انقدر گرونه ، چه امکاناتی داره ؟
prowler88
28-02-2009, 13:44
دوست عزیز دقیقا بگو هدست میخوای یا هدفون؟
بعد هر چقدر بیشتر هزینه کنی هدفون بهتری میتونی بگیری. مارک های متفرقه هست از 10 تومن شروع میشه. هدفون هایی هم هست 500 هزار تومن قیمتشه. اگه میخوای همون روز اول خراب نشه یه چیز درست حسابی بخر. من دو سه سال پیش یه هدفون 10-15 تومنی از پایتخت خریدم همون روز اول خراب شد. پارسال یه هدفون 140 تومنی اصل و نصب دار گرفتم الان از اولش سالم تره.
اگه میخوای Headset بگیری فکر کنم A4TECH بد نیست. سعی کن مارک درست حسابی بگیری.
prowler88
28-02-2009, 14:00
عید یکی از دوستام میره دبی یا اصلا فرض کنیم یه جای بهتر می ارزه که shure SE310 یا shure E3C بگم بگیره یا همون sennheiser cx 95 از همینجا بگیرم؟
Sennheiser معروفترین مارک هدفون تو دنیاست. ولی SHURE کارش تو هدفون های توگوشی بهتره. حالا اگه واقعا دنبال بهترین هستی SHURE بگیر.
ولی اگه میخوای SENNHEISER بگیری برو جمهوری. یه تیکه اش هست بورس هدفونه. اصلا اونجا شاید shure هم پیدا کردی.
در هر صورت هر چی میخوای بگیری از اون ور بیاد بهتره.
من نمیدانم شما با هدفون چیکار میکنید که هدفون یه روزه خراب میشه ؟
خیلی چیزا معروفه و بابتش پول های کلان میدن (میتونن میدن ) من کاری ندارم ولی خوب مهم به نظر من قابل استفاده و مناسب بودنشه
شما بر اساس پولی که میدی در همون حد هم باید انتظار داشته باشی مگه دیگه آدم میخواد با هدفون چیکار کنه که انقدر پول بده
(البته اگر واقعا حرفه ای باشی ) اون بحثش جداست
خصوصا برای هدفون full size یا هدست دیگه به نظر من بالای 50 تومن منطقی نیست البته بغیر از شرط بالا
سن هایزر هم دو جا بیشتر نداره که مطمین باشه یکی پایتخته که قیمت خون پدرش میده یکی هم بعثت توجمهوری روبروی خیابان دانشگاه که نمایندشه و باز قیمتش مناسب تره از اون پایتختیه
موفق باشی
prowler88
28-02-2009, 14:56
اولا نگفتم روز اول خرابش کردم گفتم خراب شد. یعنی وقتی هدفون رو از جعبه در میاری میبینی یه طرفش لقه بعد چند بار استفاده کردن یه تیکه پلاستیکش جدا میشه و بعد سیمش در میاد و صداش در نمیاد! وگرنه هیچ کس مثل من در نگهداری هدفون وسواس به خرج نمیده.
دوما من گفتم معروفه منظورم این بود که کمپانی پیشرو در تولید هدفونه در تمامی رده ها. و صد در صد کسی که هدفون خوب لازم نداره میتونه نخره.
خوبه خودتون گفتین (به نظر من). خب یه نفر مثل من که کیفیت صدا خیلی واسش مهمه حاضره براش پول زیادی بده. شما که واستون مهم نیست این کارو نمیکنین. آدم با هدفون نمیخواد کار خاصی بکنه. مثل این میمونه که شما بگین آدم مگه میخواد با ماشین چیکار کنه که بره بنز بخره با همین پراید هم میشه نقل مکان کرد. یعنی همون هرچقدر بیشتر پول بدی چیز بهتری میگیری.
من نمیدانم شما با هدفون چیکار میکنید که هدفون یه روزه خراب میشه ؟
خیلی چیزا معروفه و بابتش پول های کلان میدن (میتونن میدن ) من کاری ندارم ولی خوب مهم به نظر من قابل استفاده و مناسب بودنشه
شما بر اساس پولی که میدی در همون حد هم باید انتظار داشته باشی مگه دیگه آدم میخواد با هدفون چیکار کنه که انقدر پول بده
(البته اگر واقعا حرفه ای باشی ) اون بحثش جداست
خصوصا برای هدفون full size یا هدست دیگه به نظر من بالای 50 تومن منطقی نیست البته بغیر از شرط بالا
سن هایزر هم دو جا بیشتر نداره که مطمین باشه یکی پایتخته که قیمت خون پدرش میده یکی هم بعثت توجمهوری روبروی خیابان دانشگاه که نمایندشه و باز قیمتش مناسب تره از اون پایتختیه
موفق باشی
جون من دیگه حرف این سن هایزر پایتختیرو نزنین که واقعا متنفرم ازشون
تا حالا قیمت کردی ازش جنسای سن هایزرو!!؟؟!؟!
جایی هم اگه بخوام حرفی ازشون بزنم قصدم خراب کردنشونه! sorry
از دوستای فعال اینجا یه خواهشی دارم یه مقایسه می خوام بین sennheiser cx95 و shure SE210 ممنون میشم نظرتونو بگین
هر موفع تونستین.. ممنونم منتظرم
Oracle_Eldorado
28-02-2009, 16:18
بعد هر چقدر بیشتر هزینه کنی هدفون بهتری میتونی بگیری. مارک های متفرقه هست از 10 تومن شروع میشه. هدفون هایی هم هست 500 هزار تومن قیمتشه. اگه میخوای همون روز اول خراب نشه یه چیز درست حسابی بخر. من دو سه سال پیش یه هدفون 10-15 تومنی از پایتخت خریدم همون روز اول خراب شد. پارسال یه هدفون 140 تومنی اصل و نصب دار گرفتم الان از اولش سالم تره.
اگه میخوای Headset بگیری فکر کنم A4TECH بد نیست. سعی کن مارک درست حسابی بگیری.
دوست عزیز Headset واسه کامپیوتر میخوام .
والا خودم 3 سال پیش یدونه خریدم 2000 تومن ! ( تازه 500 هم تخفیف !!!! )
2 سال مثل .... کار کرد . پارسال یکی از سیم هاش قطع شد .
حالا خودمم دارم میگردم .
همه یا میگن Creative یا A4tech .
یه غول دیگه تو دنیای ایرفون پیدا کردم: Monster Turbines
از شرکت Monster
این ایرفونا با قیمتی کمتر از 200 دلار با بهترین و گرونترین مدلای مارکای معروف ایرفون تو دنیا مثل shure که قیمتای فوق العاده بالایی دارن مقایسه میشن!
من شخصا اگه به یکی بخوام بگم از اونور برام ایرفون بگیره بجای shure : se310, e3c میگم اینارو بیاره! (:
اگه میخوای headset بگیری فکر کنم a4tech بد نیست. سعی کن مارک درست حسابی بگیری.
اینم سند :31: بله شما گفتی خراب شد
بگذریم :10:
avecina.ir
28-02-2009, 19:13
ببین مارک Trust در اصل هلندیه و حتمن میدونی که هلندی ها توووی زمینه ی موسیقی توووی دنیا حرف اوله میزنن! Dj Tiesto و Armin Van Burren و..... نمونش!! قبل خریدش تعدادی Review ازش پیدا کردم.....
البته اینو بگم که عمده ی هدستها از جمله این مارک معتبر طبق معمول مونتاژ چینه اما کیفیت قطعات و مونتاژشون بنظر من بسیار مناسبه و مثل سایر جنسهای چینی نیستش.مزایایی که دارن: اولن به لاله ی گوش فشار نمیارن و بزرگ و ارگونومیک طراحی شدن از گرم شدن و اذیت گوش جلوگیری میکنن و..... تعداد و کیفیت باندهای داخلشون بالاتره اینی که من دارم صدای فراگیر یا همون سوراند 1+5 واقعی و 1+7 مجازی تولید میکنه.اینا چیزاییه که واسه هدست مهمه البته اینی که من شدیدن دنبالش بودم: HS-6400 از طریق پورت USB به هر نوع سیستمی وصل میشه و قسمت جالبش اینه که اگه فرضن به سیستمی که کلن کارت صدا هم نداشته باشه بزنی براحتی میشه صدا را با کیفیت عالی شنید یا صحبت کرد یا توووی محیطهای Voice استفاده کرد و......! ضمنن هر چقدر بقول معلوم ولوم بدی به آخرش نمیرسی که از این نظر یک چیز هیولایی هستش!
اینو 3-4 ماهی هست گرفتمش و طبق کارت گارانتی داخلی ضمیمش تا تیر 1389 گارانتی داره!
همه یا میگن Creative یا A4tech .
creative سطح خیلی بالاتری داره و هدست هم داره ... پاساژ ایران رو چک کن ... اگه می خوای کمتر هزینه کنی ، طبیعیه که a4tech هم بهرحال معتبره و بهتر از خیلی مارک های دیگه اس ..
از دوستای فعال اینجا یه خواهشی دارم یه مقایسه می خوام بین sennheiser cx95 و shure SE210 ممنون میشم نظرتونو بگین
هر موفع تونستین.. ممنونم منتظرم
ساند آیزولیتینگ می خوای بگیری ؟ ... بهرحال اگه بخوای به review ها نگاه کنیم ، مطمئن باش که هرکدومشون ساز خودشون رو می زنن و نظر خودشون رو دارن و البته این فی نفسه بد نیست ؛ چون هر دوتاشون اونقدر خوب هستن که بهرحال ضرر نکرده باشی ! ...
مثلا این ریویوی جالب رو ببین که خودش گفته ، صرفا به این خاطر cx95 رو بهتر دونسته که قیمتش معقول تره ! ...
ولی کلا shure سطحش بالاتر از سن هایزره و بخصوص همین سری E که من چندجا توی رده بندی ها اول دیدمش ...
جون من دیگه حرف این سن هایزر پایتختیرو نزنین که واقعا متنفرم ازشون
تا حالا قیمت کردی ازش جنسای سن هایزرو!!؟؟!؟!
جایی هم اگه بخوام حرفی ازشون بزنم قصدم خراب کردنشونه! sorry
ایول .. بانمک گفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین مارک Trust در اصل هلندیه و حتمن میدونی که هلندی ها توووی زمینه ی موسیقی توووی دنیا حرف اوله میزنن! Dj Tiesto و Armin Van Burren و..... نمونش!! قبل خریدش تعدادی Review ازش پیدا کردم.....
من یه وبکم trust دارم که تصادفا از هلند هم واسه ام آوردن .. بهرحال این مارک منطقه ای- بومی هستش و شهرت چندانی نداره ... اما خب اگه خوبه و راضی هستی و کار می کنه ، چی از این بهتر ..
اینکه " هلندی ها توی دنیای موسیقی حرف اول رو می زنن" با هر ملاکی ، و در هر زمینه ای (صنعت-کیفیت-هنر) هم که باشه ، ادعای گزافیه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان, سیمور جان ایرفون monster هم پیدا نمیشه اینجا نه؟
Oracle_Eldorado
01-03-2009, 22:07
ببخشید دوستان نظرتون در مورد این چیه ؟
Headset A4-TECH HS-7P
اینجا گذاشته :
prowler88
01-03-2009, 22:49
ببخشید دوستان نظرتون در مورد این چیه ؟
headset a4-tech hs-7p
اینجا گذاشته :
برای چت کردن چیز خوبیه ظاهرا. ولی برای موزیک نه زیاد. اگه کریتیو هم تو این قیمت هدست داره فکر کنم کریتیو بگیری بهتره.
دوستان, سیمور جان ایرفون monster هم پیدا نمیشه اینجا نه؟
من ندیدم ... حکایت خریدن هدفون ، حکایت مارکوپولوئه ... باید گشت ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Metalzadeh
12-03-2009, 06:59
سلام
ببخشید فکر نکنم اینجا جاش باشه ولی میشه یه توضیح کوچیک در مورد این مدل های In-Ear بدین که اصلا چی هستن ؟ :دی
ممنون
man nemi2nam alan farsi type konam sorry
ye soal
in 2roste ke headphonae bozorg yani manzooram oonaie ke 2re goosho migiran sharge playero zoodtar khali mikonam ta masalan earphona?!?!
man ke fek nakonam shoma chi migin?
prowler88
13-03-2009, 19:03
man nemi2nam alan farsi type konam sorry
ye soal
in 2roste ke headphonae bozorg yani manzooram oonaie ke 2re goosho migiran sharge playero zoodtar khali mikonam ta masalan earphona?!?!
Man ke fek nakonam shoma chi migin?
نه آقا هیچ ربطی نداره. حالا شما میخوای وصل کن به هدفون توگوشی یا ضبط 10000 وات. باتری همونه.
سلام
ببخشید فکر نکنم اینجا جاش باشه ولی میشه یه توضیح کوچیک در مورد این مدل های In-Ear بدین که اصلا چی هستن ؟ :دی
ممنون
از نظر قیافه که مثلا این شکلیه (شکل زیر) ... یعنی همونطور که از اسمش برمیاد "توی-گوش" فرو میره (in ear) ...
خب ، مزیتش اینه که جمع و جوره ... از نظر ایزوله کردن صداهای محیط و اطراف بسیار خوب عمل می کنه ... و بسیار قابل حمل ، یعنی کاری با عینک و کلاه و مو و اینا نداره ! .. اشکالاتش هم می تونه این باشه که اولا باید مواظب باشی که خیلی صداش رو زیاد نکنی که گوش آسیب نبینه (از اشتباهات مرسوم کاربر ایران) ... خیلی باس اش زیاد نمیشه (بازم یه نقطه ضعف دیگه کاربری ایران : دوست دارن اوپس! دستگاه زیاد باشه !) ... و خب شاید واسه خیلی ها راحت نباشه (از این نظر که باید یه چیزی فرو کنن توی گوششون - مثلا من خودم خیلی راحت نیستم باهاش!)
prowler88
16-03-2009, 02:08
خب ، مزیتش اینه که جمع و جوره ... از نظر ایزوله کردن صداهای محیط و اطراف بسیار خوب عمل می کنه ... و بسیار قابل حمل ، یعنی کاری با عینک و کلاه و مو و اینا نداره ! .. اشکالاتش هم می تونه این باشه که اولا باید مواظب باشی که خیلی صداش رو زیاد نکنی که گوش آسیب نبینه (از اشتباهات مرسوم کاربر ایران) ... خیلی باس اش زیاد نمیشه (بازم یه نقطه ضعف دیگه کاربری ایران : دوست دارن اوپس! دستگاه زیاد باشه !) ... و خب شاید واسه خیلی ها راحت نباشه (از این نظر که باید یه چیزی فرو کنن توی گوششون - مثلا من خودم خیلی راحت نیستم باهاش!)
البته من جسارتا نظرم عکس شماست. به نظرم bass خیلی بالایی دارن. و چون داخل گوش فرو میرن bass ملموس تره. این قضیه ی بلندی صدا هم به نظر من در مورد مدل های دیگه ی هدفون هم صدق میکنه. البته گوش به این راحتی ها آسیب نمیبینه و به قدرت پلیر هم ربط داره. در مورد راحتی هم البته بعضی ها مثل شما خوششون نمیاد بره تو گوش ولی به نظر من مدل هایی که میره تو گوش راحت تره و کمتر گوش رو اذیت میکنه. اونایی که نمیره به داخل گوش فشار میاره و میتونه برای استفاده ی طولانی دردناک بشه.
البته من جسارتا نظرم عکس شماست. به نظرم bass خیلی بالایی دارن. و چون داخل گوش فرو میرن bass ملموس تره. این قضیه ی بلندی صدا هم به نظر من در مورد مدل های دیگه ی هدفون هم صدق میکنه. البته گوش به این راحتی ها آسیب نمیبینه و به قدرت پلیر هم ربط داره. در مورد راحتی هم البته بعضی ها مثل شما خوششون نمیاد بره تو گوش ولی به نظر من مدل هایی که میره تو گوش راحت تره و کمتر گوش رو اذیت میکنه. اونایی که نمیره به داخل گوش فشار میاره و میتونه برای استفاده ی طولانی دردناک بشه.
در مورد باس : نه - اینطور نیست ... قبلاً هم بحث کرده بودیم که اصولا برای باس ساخته نشدن ... توجه کن که این جمله باعث نمیشه که عبارت هایی مثل "باس اشون خوب و عالیه" نقض بشه ... بلکه در مقایسه با هدفون های فول-سایز که اساسا واسه حداکثر رسانی باس ساخته شدن معنی پیدا می کنه ... (بگذریم که اصلاً بحث باس و هدفون نزدیک میشه به ضرب المثل مورچه و کله پاچه در خیلی موارد) ... اینا برای رسیدن به باس مناسب ، به امید ایزوله شدن صدا هستن و نه "افزایش خود باس" ... (بحث آسیب به گوش هم اینجا معنی پیدا می کنه - واسه همینه که میگن با این هدفونها سراغ bass boost نرید)
در مورد بلندی صدا : دقیقا همون حرفی که در مورد باس زدم ... یعنی هدف ساختشون متفاوته ... شما شاید بتونی با یه اتوبوس هم 200 تا بری ، اما اون خودرو واسه اون هدف ساخته نشده ...
بحث In ear بودن که هم صرفاً از روی تجربه گفتم ... اکثر کاربرهایی که نمی خوان روزانه با هدفون کار کنن (=بیش از نصف کاربرا!) راحت نیستن باهاش ..
* نکته اضافی در مورد باس : همونطور که گفتم قبلا در این مورد یه پستی داشتم (باید بشینم این پست های خوب رو جمع و جور کنم) ... یه رابطه مستقیم بین ایزوله سازی و باس هست ... یعنی ایزوله سازی کم بشه ، باس کم میشه ... ایزوله سازی در نتیجه کیپ بودن گوشی در گوش بدست میاد ... پس باس بالاتر در نتیجه کم کردن یه پارامتر دیگه بدست میاد ، نه براثر افزایش ذاتی خودش ؛ یعنی اگه اون کاملا کم (=کیپ) نشه که خیلی وقتها هم کاملا نمیشه (می تونم بگم یه نفر از سه نفر) اون اثر مورد نظر حاصل نمیشه ..
prowler88
17-03-2009, 14:32
حق با شماست. من هم قبول دارم که هدفون های فول سایز با کیفیت ترین صدا و بهترین bass رو دارن. منظور من هم این بود که شما با پرداخت این هزینه نمیتونین با یه هدفون فول سایز اینقدر bass بگیرین. دلیلش هم همینه که اصلا ذاتشون یه چیز دیگه س. هدفون های تو گوشی چون داخل گوش فرو میرن و صدا رو از نزدیکترین فاصله تولید میکنن شما bass رو بهتر حس میکنین. و همون طور که میدونین حجم bassشون بیشتر نیست. فقط فاصله تا گوش کمتره که باعث میشه از نظر bass احساس بهتری القا کنند.
همون طور که گفتم هر کسی یه جور دوست داره. من دوست دارم وقتی تو خیابون آهنگ گوش میکنم صدای اطرافم رو نشنوم.
..هر کسی یه جور دوست داره. من دوست دارم وقتی تو خیابون آهنگ گوش میکنم صدای اطرافم رو نشنوم.
از جمله احتمالاً بوق اون ماشین یا خودروی بی احتیاطی که نزدیکه از پشت بزنه به شما ، یا مردمی که دارن سعی می کنن یه چیزی رو به شما بگن (مثلا هشداری بدن) ....( یا دوستی که 10 ساله ندیدی اش و اونوره خیابونه داره اسمت رو داد می زنه!) ...
واسه همینه که الان بصورت یه قانون نانوشته تقریبا همه سایت های تحلیل و فروش این هدفونها، این نکته رو متذکر میشن که in-ear ها رو با صلاحدید شخصی در محیط های عمومی استفاده کنید...
prowler88
17-03-2009, 19:56
از جمله احتمالاً بوق اون ماشین یا خودروی بی احتیاطی که نزدیکه از پشت بزنه به شما ، یا مردمی که دارن سعی می کنن یه چیزی رو به شما بگن (مثلا هشداری بدن) ....( یا دوستی که 10 ساله ندیدی اش و اونوره خیابونه داره اسمت رو داد می زنه!) ...
واسه همینه که الان بصورت یه قانون نانوشته تقریبا همه سایت های تحلیل و فروش این هدفونها، این نکته رو متذکر میشن که in-ear ها رو با صلاحدید شخصی در محیط های عمومی استفاده کنید...
:39:
اتفاقا خودم هم به این چیزا فکر کردم. البته کمتر پیش میاد موقع راه رفتن وسط خیابون ازش استفاده کنم. بیشتر تو تاکسی و اتوبوس و ...
1. برای جلوگیری از تصادف میشه از پیاده رو یا گوشه ی خیابون حرکت کرد و برای عبور از خیابون یا کوچکترین تغییر مسیری اول اطرافو نگاه کرد و بعد با احتیاط رد شد.
2. آدم به حرف دوست نزدیکشم نمیتونه اعتماد کنه. چه برسه به مردم. همون بهتر صداشونو نشنوی!
3. حتما قسمت نبوده اون دوست قدیمی رو ببینم...
دوستان آخرین قیمتی که از sennheiser cx95 از بعثت دارین چنده؟
prowler88
24-03-2009, 23:30
دوستان آخرین قیمتی که از sennheiser cx95 از بعثت دارین چنده؟
اگر هم گذرت افتاد میتونی بری جمهوری نمایندگیش از نزدیک ببینی.
are mishnasam be'sat forooshgasho
rasti khastam begam be seda bardara 8 darsad takhfif midan
man 2nbale shure ya monster (tourbines) hastam felan ke kasi nis azoonvar biare baram nacharam beram hamin cx95 begiram dg...
G luck
avecina.ir
26-03-2009, 10:09
البته اینو بگم که عمده ی هدستها از جمله این مارک معتبر طبق معمول مونتاژ چینه اما کیفیت قطعات و مونتاژشون بنظر من بسیار مناسبه و مثل سایر جنسهای چینی نیستش.مزایایی که دارن: اولن به لاله ی گوش فشار نمیارن و بزرگ و ارگونومیک طراحی شدن از گرم شدن و اذیت گوش جلوگیری میکنن و..... تعداد و کیفیت باندهای داخلشون بالاتره اینی که من دارم صدای فراگیر یا همون سوراند 1+5 واقعی و 1+7 مجازی تولید میکنه.اینا چیزاییه که واسه هدست مهمه البته اینی که من شدیدن دنبالش بودم: HS-6400 از طریق پورت USB به هر نوع سیستمی وصل میشه و قسمت جالبش اینه که اگه فرضن به سیستمی که کلن کارت صدا هم نداشته باشه بزنی براحتی میشه صدا را با کیفیت عالی شنید یا صحبت کرد یا توووی محیطهای Voice استفاده کرد و......! ضمنن هر چقدر بقول معلوم ولوم بدی به آخرش نمیرسی که از این نظر یک چیز هیولایی هستش!
اینو 3-4 ماهی هست گرفتمش و طبق کارت گارانتی داخلی ضمیمش تا تیر 1389 گارانتی داره!
من یه وبکم trust دارم که تصادفا از هلند هم واسه ام آوردن .. بهرحال این مارک منطقه ای- بومی هستش و شهرت چندانی نداره ... اما خب اگه خوبه و راضی هستی و کار می کنه ، چی از این بهتر ..
اینکه " هلندی ها توی دنیای موسیقی حرف اول رو می زنن" با هر ملاکی ، و در هر زمینه ای (صنعت-کیفیت-هنر) هم که باشه ، ادعای گزافیه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامم... نه حاجي جون ادعاي گزافي نيستش دليل دارم.......حالا تنظيمات اينه ببين توووي چند تا هدفون ديگه وجود داره؟؟؟...فقط همين يكيشو ببين باقيش بمانه.......خيلي عاليه حتي قابليت تنظيم دستي و سفارشي باندها را هم داره!!!!
سلامم... نه حاجي جون ادعاي گزافي نيستش دليل دارم.......حالا تنظيمات اينه ببين توووي چند تا هدفون ديگه وجود داره؟؟؟...فقط همين يكيشو ببين باقيش بمانه.......خيلي عاليه حتي قابليت تنظيم دستي و سفارشي باندها را هم داره!!!!
بیـــــــــخیال..بگذریم :46:
(با اینکه اصلا بحث یه چیز دیگه بود - پاراگراف پایین رو ببینید - اما بهرحال:) این که نشد دلیل برادر ؛ که مثلا چون اینترفیس جذاب داره ... تصادفاً اکثر اسپیکرهای درجه دوم هم از اینطور تنظیمات دارن ، پس یعنی مثلا از فلان اسپیکر معروف بهتره ؟ ... شما از یه review یا رده بندی معتبر برامون لینک بذار ..
ضمن اینکه آیا توجه کردی که بنده گفتم اون ادعا در مورد اول بودن هلندی ها گزافه ، نه اینکه این هدفونه خوب یا بده ... این دو مقوله بسیار متفاوت هستن و استدلال جدا می خوان ...
نه اتفاقاً - یکی از ویژگی های یه بخش فنی خوب و پویا اینه که روی اینطور مسایل بحث و تباد نظر بشه ... این یه عادت بد فورومیه که هر بحثی یا به دعوا کشیده بشه یا اصلا برگزار نشه... (البته اینجا که همه دوستان مودب و باشخصیت هستن - ولی بهرحال خیلی مرسومه)
avecina.ir
26-03-2009, 23:51
سلامم..
بيخيال چي عزيزجان؟؟:20:
(با اینکه اصلا بحث یه چیز دیگه بود - پاراگراف پایین رو ببینید - اما بهرحال:) این که نشد دلیل برادر ؛ که مثلا چون اینترفیس جذاب داره ... تصادفاً اکثر اسپیکرهای درجه دوم هم از اینطور تنظیمات دارن ، پس یعنی مثلا از فلان اسپیکر معروف بهتره ؟ ... شما از یه review یا رده بندی معتبر برامون لینک بذار ..
ضمن اینکه آیا توجه کردی که بنده گفتم اون ادعا در مورد اول بودن هلندی ها گزافه ، نه اینکه این هدفونه خوب یا بده ... این دو مقوله بسیار متفاوت هستن و استدلال جدا می خوان ...
نه اتفاقاً - یکی از ویژگی های یه بخش فنی خوب و پویا اینه که روی اینطور مسایل بحث و تباد نظر بشه ... این یه عادت بد فورومیه که هر بحثی یا به دعوا کشیده بشه یا اصلا برگزار نشه... (البته اینجا که همه دوستان مودب و باشخصیت هستن - ولی بهرحال خیلی مرسومه)
ممنون از جوابتون... منم ميدونم منظورتون از بحث ادعاي گزاف چي بود....كمي مطلب را بد بيان كردم قاطي شد.... به هر حال...
راستش من هدست تا 35 تومن داشتم و اصلن و ابدن چنين UI نداشت چون در اصل درايور نياز نداشت.... هدستهاي رايج نديدم هنوز Driver Suite همراشون باشه.... اينم چون USB هستش به اين صورته
نكته ي جالبش اينه كه هر چقدر ولوم بدي تمومي نداره كه اووونم بخاطر توكار بودن كارت صداشه.راستش واسه من كه بازار را واسه يك همچين هدستي زيرو رو كردم خيلي جذابه و از انتخابم كاملن راضيم و باوجود اين واسه موزيك و فيلم اصلن تمايل به استفاده از باند ندارم:31:
ضمنن اگه لينكي واسه Reviewهاي معتبر واسه هدفون سراغ داشتين معرفي كنين چون من بيشتر توووي قسمت CPU و Ram و HDD و گرافيك فعاليت كردم و ريويوووهاي اونجا دستمه ولي توووي اين زمينه كه شما گفتين واسم جالبه كه اطلاع بيشتر داشته باشم:11:
prowler88
28-03-2009, 17:32
ضمنن اگه لينكي واسه Reviewهاي معتبر واسه هدفون سراغ داشتين معرفي كنين چون من بيشتر توووي قسمت CPU و Ram و HDD و گرافيك فعاليت كردم و ريويوووهاي اونجا دستمه ولي توووي اين زمينه كه شما گفتين واسم جالبه كه اطلاع بيشتر داشته باشم:11:
سایت cnet بد نیست ریویوهاش.
دوستان عزیز سلام
1-قیمت ep-630 و ep-830 را می خواستم ؟
2-ایا این دو مدل کیفیت پخشون تفاوت زیادی میکنه یا نه؟
prowler88
30-03-2009, 21:07
من خودم قبلا یه 830 داشتم بعد خراب شد رفتم 630 خریدم که مدل جدیدترشه. به نظر من 630 بهتره. 830 صداش مشکلی نداشت کیفیتش خیلی خوب بود ولی 630 از نظر bass بهتره.
shahab_f
30-03-2009, 21:17
از نظر قیافه که مثلا این شکلیه (شکل زیر) ... یعنی همونطور که از اسمش برمیاد "توی-گوش" فرو میره (in ear) ...
اونوقت کدوم بیش تر برای گوش ضرر داره ؟ In ear یا اونیکی ها (out ear حتما !:31: ) ؟؟
اونوقت کدوم بیش تر برای گوش ضرر داره ؟ In ear یا اونیکی ها (out ear حتما !:31: ) ؟؟
"ضرر" که نمیشه گفت ... فرض کن می خوای چاقو بخری ، نمیشه گفت "خب کدوم چاقو کمتر باعث مرگ میشه !!" ... بسته به استفاده ، می تونه کاملاً هم بی ضرر باشه ... صدا رو خیلی زیاد نکن و مدت زمان استفاده مداوم رو هم معقول نگه دار (نیم ساعت - 45 دقیقه) ...
به مدلهایی که In-ear نیستن چیز خاصی نمیگیم ... مثلا میشه گفت ear-bud که البته یه اسم عمومیه و توی ایران هم که مصطلح نیست ...
می خاستم قیمت sony ex90 را دوستان اگر دارند یه زحمتی بکشند و بزارند.
می خاستم قیمت sony ex90 را دوستان اگر دارند یه زحمتی بکشند و بزارند.
بسته به اینکه اصلاً گیر بیاد یا نه (چون این همیشه پسرعموی نایابتر Ex85 بوده) فرض کن نزدیک 70 تومن
دوستان اگر میشه بگید کدوم یک از مدل های زیر بهتره
sony ex90----creative ep830----akg k324p-----skullkandy smokin buds و نظرتون راجع به مدل های bose چه طوره؟
دوستان اگر میشه بگید کدوم یک از مدل های زیر بهتره
sony ex90----creative ep830----akg k324p-----skullkandy smokin buds و نظرتون راجع به مدل های bose چه طوره؟
ex90 در سطح بالاتری نسبت به کارای creative ه ... akg خوبه به شرط اینکه گیر بیاد و بتونی اطمینان حاصل کنی که اصله (=انقدر پول داشته باشی که ریسک بکنی) ، Bose عالیه و اغلب به همراه shure بعنوان بهترین مارک هدفون تلقی میشن ؛ اما باز مساله اینه که اینجا گیر بیاد ... (و البته به اندازه شهرت اسمشون هم گرون هستن)
در مورد akg k324p هیچ اطلاعاتی ندارید . میخاستم بدونم نسبت به ex90 کدومشون بهتره. همچنین مدل shure i2cm
نه shure گیر میاد نه bose
دیدی به ما هم بگو
iphone3g
07-04-2009, 16:07
من خودم قبلا یه 830 داشتم بعد خراب شد رفتم 630 خریدم که مدل جدیدترشه. به نظر من 630 بهتره. 830 صداش مشکلی نداشت کیفیتش خیلی خوب بود ولی 630 از نظر bass بهتره.
البته 630 مدل جدیدتر 830 نیست بعلاوه تو چند تا خصوصیت از 630 هم بهتره به جز همون bass که گفتن...
The EP-830 headphones are an upgrade to Creative's earlier EP-630 model, fixing several flaws. One of the upgrades is a stringent focus on treble in order to create less 'muddy' sound
iphone3g
07-04-2009, 16:23
به نظرتون این هذفون 30 تومن میارزه ؟؟ فروشنده اینقدر تعریفش کرد که نزدیک بود بخرمش...می گفت در حد ex-90 !!!
اسمش griffin ه ...
راستی من رفتم برای یه بنده خدایی Cowon D2 خریدم بعد چون خودم ex 85 داشتم بهش پیشنهاد کرم رفتیم ex 85 بخریم که پیدا نکردیم بعد رفتیم یه جایی از روی یه mp4 سونی برامون باز کرد بعدم با کلی منت که کمیاب شده و گیر نمیاد بهمون داد 50 تومن ( من خودم چند ماه پیش 48 خریدم ) شکلش شبیه مال خودمه ولی مطمئن نیستم اصل باشه چون جعبه نداشت (فقط هدفون و همون یدکی هاش رو باز کرد بهمون داد) می خواستم ببینم عجله کردم یا قیمتش همینه...
به نظرتون این هذفون 30 تومن میارزه ؟؟ فروشنده اینقدر تعریفش کرد که نزدیک بود بخرمش...می گفت در حد ex-90 !!!
اسمش griffin ه ...
راستی من رفتم برای یه بنده خدایی Cowon D2 خریدم بعد چون خودم ex 85 داشتم بهش پیشنهاد کرم رفتیم ex 85 بخریم که پیدا نکردیم بعد رفتیم یه جایی از روی یه mp4 سونی برامون باز کرد بعدم با کلی منت که کمیاب شده و گیر نمیاد بهمون داد 50 تومن ( من خودم چند ماه پیش 48 خریدم ) شکلش شبیه مال خودمه ولی مطمئن نیستم اصل باشه چون جعبه نداشت (فقط هدفون و همون یدکی هاش رو باز کرد بهمون داد) می خواستم ببینم عجله کردم یا قیمتش همینه...
در مورد هدفون گریفین : گریفین مارک مشهوریه ... متحد آیپاد محسوب میشه و لوازم جانبی می سازه ... اما اینکه کیفیت هدفون هاش در حد سونی و بقیه رقبای اصلی بازار هدفون باشه به نظرم اغراقه ... 30 تومن نمی ارزه ..
در مورد حرفهای فروشنده : به هیچ وجه به حرف فروشنده توجه نکن (قاعده طلایی خرید در ایران) ... اگه گفت الان روزه ، حرفش رو باور نکن و اصلاً شک کن که شاید شبه ... اون فقط به فکر فروختن جنسشه (که البته یه جورایی حق داره) و احتمالا اینکه شما هم توی معامله ضرر نکنی (منتفع شدن پیشکش!) آخرین اولویت واسه شه ...
در مورد هدفون سونی : حالا من نمی دونم از روی چه مدلی باز کرده و بگذریم که اصولا این کار اشتباهه (یه بنده خدایی هم قراره اون پلیر رو بخره - رجوع شود به پاراگراف بالا) ... اما سری A سونی روش هدفون in ear مدل EX داره ...اما EX85 نیستن .. بلکه EX82 هستن ... که اگه بری قیمتش رو چک کنی حدود 15 دلاره و اصولا هیچوقت روی دستگاه ، هدفون گرون نمی بندن ... مجددا رجوع شود به پاراگراف بالا ...
کسی جواب نداد گفتم شاید ندیدید دوباره نوشتم
در مورد akg k324p هیچ اطلاعاتی ندارید . میخاستم بدونم نسبت به ex90 کدومشون بهتره. همچنین مدل shure i2cm (اگر ممکنه فقط از نظر کیفیت مقایسه کنید).
iphone3g
07-04-2009, 21:07
در مورد هدفون گریفین : گریفین مارک مشهوریه ... متحد آیپاد محسوب میشه و لوازم جانبی می سازه ... اما اینکه کیفیت هدفون هاش در حد سونی و بقیه رقبای اصلی بازار هدفون باشه به نظرم اغراقه ... 30 تومن نمی ارزه ..
در مورد حرفهای فروشنده : به هیچ وجه به حرف فروشنده توجه نکن (قاعده طلایی خرید در ایران) ... اگه گفت الان روزه ، حرفش رو باور نکن و اصلاً شک کن که شاید شبه ... اون فقط به فکر فروختن جنسشه (که البته یه جورایی حق داره) و احتمالا اینکه شما هم توی معامله ضرر نکنی (منتفع شدن پیشکش!) آخرین اولویت واسه شه ...
در مورد هدفون سونی : حالا من نمی دونم از روی چه مدلی باز کرده و بگذریم که اصولا این کار اشتباهه (یه بنده خدایی هم قراره اون پلیر رو بخره - رجوع شود به پاراگراف بالا) ... اما سری a سونی روش هدفون in ear مدل ex داره ...اما ex85 نیستن .. بلکه ex82 هستن ... که اگه بری قیمتش رو چک کنی حدود 15 دلاره و اصولا هیچوقت روی دستگاه ، هدفون گرون نمی بندن ... مجددا رجوع شود به پاراگراف بالا ...
سری nwz بود ...وای خدا اگه بهم انداخته باشه حالشو میگیرم...:13:
حالا اگه مطمئنی برم سراغش وگرنه آبروریزیه...
iphone3g
07-04-2009, 23:11
وااااااااای....درسته ex 85 نیست الان رفتم خونه طرف هدفونو ازش گرفتم مال خودم هم بردم فیش ex 85 به شکل L هست ولی این یکی صافه ...
زنگ بزنید 110 که دارم میرم مغازه طرف.:grrr:
iphone3g
08-04-2009, 19:49
بالاخره با هزار دردسر هدفونو پس دادیم ...واقعا شباهت خیلی عجیبی بین این ex85 و ex82 هست من که اصلا متوجه نشدم و اگه راهنمایی استاد seymour مرد شماره یک فروم نبود هیچ وقت متوجه نمی شدم...
متشکرم از راهنماییت واقعا خدای mp3 player هستی.
دوستم هم کلی تشکر کرد.
با سلام خدمت دوستان عزیز.
چند ماه پیش تو سایت sony style معرفی چند هدفون جدید سونی دیدم اما هر چی گشتم قیمتی تو سایتهای فارسی فروش کالا ندیدم.کسی اطلاعی داره اومده به بازار ایران و تو چه قیمتهایی هست؟مدلا ایناس
mdr-xb40ex و mdr-xb300 mdr-xb500 mdr-xb700
لطفا دوستان و مخصوصا seymour جان که منبع اطلاعات راهنمایی بفرمایند
یا حق
بالاخره با هزار دردسر هدفونو پس دادیم ...واقعا شباهت خیلی عجیبی بین این ex85 و ex82 هست من که اصلا متوجه نشدم و اگه راهنمایی استاد seymour مرد شماره یک فروم نبود هیچ وقت متوجه نمی شدم...
متشکرم از راهنماییت واقعا خدای mp3 player هستی.
دوستم هم کلی تشکر کرد.
تجربه بشه که موقع خريد توي بازار به حرف اين فروشنده ها اعتماد نکني . واقعا اونا که به فکر راه افتادن
کار شما نيستن که :) در ضمن همين که توي جعبه سه دستگاه ديگه در آورد باي به سلامت اخلاقش
شک ميکردي که پس خود دستگاه رو جطوري ميخاد بفروشه؟ لابد منتظر مي مونه يه ناوارد گيرش بياد
يه هدفون 2 تومي بندازه بهش !
سلام.لطفا کسانی که کار کردن با این هدفون ها نظر بدن.
کیفیت creative aurvana dj بهتر یا سری ex سونی مثل ex300 و ex500 که تقریبا با کریتیو در یه رنج قیمتی هستند
البته aurvana dj به اصطلاح full size و سونی ها in ear هستند.
کلا پیشنهاد چیه تو این رنج حدود 80 تا 120 اگه ممکن زودتر نظرتونو بفرمایید.در شرف خرید هستم
تو دی جیی؟ خب همون آروانا دی جیو بگیر... ایده آله واسه اینکار...سیمش یه طرفه...تو محیطای پر سروصدا عالی جواب میده..180 درجه عمودی گوشیاش میچرخه و ... البته یه عالمه مارک دیگم با هدفونای دی جی استایل هست
دی جی نیستی یا به اصطلاح دی جی نمی کنی؟ به چه دردت می خوره پولشو بده چیزی که به کارت بیاد مثلا aurvana live
در مورد سونی هم اطلاعی ندارم ولی چون بودجت خوبه هدفون و ایرفون sennheiser بهت پیشنهاد میشه
موفق باشی
ممنون jayR عزیز
نه دیجی نیستم.این مدل رو تو چند تا سایت دیدم.اره live هم خوب چیزیه.حالا جالب اینجاس مدل philips shp 8500 تقریبا با این دو مدل کریتیو یکی هست مشخصات و کیفیتش اما نصف قیمت ایناس.قیمت جهانیشم همون 50 دلار اینجا هم حدود 55 60 تومان.کسی کار کرده و مقایسه کرده فلیپس رو با گزینه های هم ردش که این کریتیو هاس؟
jayR جان sennheiser اولا با اون فروشنده مذخرفش خوشم نمیاد ازش
ثانیا به نظرو برند های high end مثل sennheiser باید یا نخری یا اون خوباشو بخری
خیلی ممنون از راهنماییت داداش
یا حق
سلام.لطفا کسانی که کار کردن با این هدفون ها نظر بدن.
کیفیت creative aurvana dj بهتر یا سری ex سونی مثل ex300 و ex500 که تقریبا با کریتیو در یه رنج قیمتی هستند
البته aurvana dj به اصطلاح full size و سونی ها in ear هستند.
کلا پیشنهاد چیه تو این رنج حدود 80 تا 120 اگه ممکن زودتر نظرتونو بفرمایید.در شرف خرید هستم
نمیدانم شما کارت چیه ولی به نظر من نمیارزه اینهمه پول هدفون بدی خود دانی
inear و full size هم که از بیخ با هم تفاوت درن و هر کدام برای یه کاری هستن پس اول ببین برای چی میخوای استفاده کنی ؟؟
ولی همون طور که دوستمون گفت اگر میخوای اینهمه پول بدی senheiser بگیر
مگه سونی ex 300 و 500 ایران گیر میاد ؟
ex 200 به زور گیر میامد الان نمایندگیش آورده قیمتشم بین 28-32 هست که به نظرم انتخاب خوبیه
دیگه خود دانی :5:
سلام fa13 عزیز
آره داداش کمان رایانه هم 300 هم 500 رو داره.فعلا 700 فقط موجود نیست.ex300 قیمت 80 و ex500قیمت 125
من در واقع یه in ear ویه full size میخوام یعنی از هر کدام یکی
in ear رو xb40ex که سری جدید سونی با باس prefect هست انتخاب کردم
اما موندم full size تا یه رنج 50 و 60 چی بگیرم
xb40ex هم قیمت 75 هست
از او نظر که میگی زیاد خرج نکنم چون cowon s9 دارم و فوق العادس گزینه های صداش میخوام هم این ایر هم فول سایز واسه جاهای مختلف داشته باشم
مخلصیم داداش
یا حق
میتونی تو 50-60 یه کم بیشتر senheiser بگیری تعریفش رو خیلی شنیدم ولی نمیدانم کاراش تو این رنج چطوره زنگ بزن نمایندگیش تو ایران ببین تو این رنج چی داره شمارشو چند صفحه قبل گذاشتم
اگر میخوای انقدر هزینه کنی برو سراغ برند هایی که تخصصشون صداشت مثل همین sen
سونی تو این رده ها جلو اینها کم میاره !!!
یه زمانی eh 250 حدود 65
hd 205 همین حدود قیمت داشت که این یکی seymour گرامی گفتن باسش خیلی خفنه :46: نمیدانم به دردت میخوره یا نه ؟
موفق باشی :11:
prowler88
01-05-2009, 18:23
من چند وقت پیش رفتم نمایندگی Sennheiser تو جمهوری. قیمتاش خیلی خوب بود. بعضی از مدل هاش از خارج ارزون تر بود. زیر 100 تومن هم مدل های خوبی داشت.
با سلام
ممنون fa13 عزیز.چشم حتما میرم یه سری میزنم و قیمت ها رو میگیرم.
ممنون از راهنماییت داداش.
یا حق
h_starboy
05-06-2009, 11:43
حدود ۱۵ تا ۲۰ تومن یه هدست خوب چی میشه گیر آورد ؟
من بیشتر برای دیدن فیلم و گوش دادن به آهنگ میخوام .
حدود ۱۵ تا ۲۰ تومن یه هدست خوب چی میشه گیر آورد ؟
من بیشتر برای دیدن فیلم و گوش دادن به آهنگ میخوام .
بودجه ات رو یه ذره ببر بالا ، بین 20 و 30 تومن ، creative چندین مدل داره که کیفیت های خوبی دارن ... نمایندگی هاش هم که توی اکثر پاساژهای کامپیوتر هستن ...
mamad gonzo
23-06-2009, 17:03
بچه ها سلام. من یه هدفون دیدم مدل Logitech® Sport
Headphone حالا میخوام بدونم من که ورزش پر تحرکی دارم و فقط میخوام باهاش اهنگ گوش کنم انتخاب خوبیه یا نه؟
لطفا اگه کسی اطلاعاتی ازش داره منو راهنمایی کنه (مزیتها و بدی هاش)
اگه قیمتشم بگین ممنون میشم.
در ضمن اگه یه فروشگاه اینترنتی هم معرفی کننین که داشته باشه چه بهتر(به جز سایت رایانه چون تموم کرده)
من همین امروز عضو شدم زیاد تو فروم وارد نیستم اگه سوتی دادم اروم بخندین من نشنوم.
بچه ها سلام. من یه هدفون دیدم مدل Logitech® Sport
Headphone حالا میخوام بدونم من که ورزش پر تحرکی دارم و فقط میخوام باهاش اهنگ گوش کنم انتخاب خوبیه یا نه؟
لطفا اگه کسی اطلاعاتی ازش داره منو راهنمایی کنه (مزیتها و بدی هاش)
اگه قیمتشم بگین ممنون میشم.
در ضمن اگه یه فروشگاه اینترنتی هم معرفی کننین که داشته باشه چه بهتر(به جز سایت رایانه چون تموم کرده)
[/B]
برای ورزش معمولا طراحی های سبک توصیه میشه و اونایی که یا بند گردن دارن یا بهرحال برای اینکه براثر تحرک زود نیفتن در نظر گرفته شدن ... و ضمنا (اگه در محیط های عمومی ورزش می کنی) مدلهایی که کاملا جلوی صدای بیرون رو بگیره هم توصیه نمیشه تا احتیاط هم رعایت بشه ... اگه این هدفونی که میگی اکثر این شرایط رو داره ، حتما خوبه .. کارای لاجیتک کیفیت خیلی خوبی دارن ... بجز این شما برو دنبال مدلهایی که بند گردن دارن ...
فروش آنلاین رو نمی دونم ، اما توی پاساژ ایران دوتا نمایندگی هستن که کارای لاجیتک رو دارن ... (همون دوتایی که کارای کریتیو رو دارن)
سلام
من می خواستم برای کار با سیستم و بازی هدفون بخرم. چند جا گشتم Sennheiser-PC150 پیشنهاد داده بودن ولی مثل اینکه از خط تولید خارجه. می خواستم ببینم مدل های سن هایزر اصلا پیدا میشه ، اگه میشه کجا و قیمت هاشونن چه طوریه.
من حدود 50-60 فکر میکنم میتونم هزینه کنم.
گزینه های پیشنهادیتون رو هم معرفی کنید ممنون میشم.
Eblis.W810
01-09-2009, 14:20
سلام
من می خواستم برای کار با سیستم و بازی هدفون بخرم. چند جا گشتم Sennheiser-PC150 پیشنهاد داده بودن ولی مثل اینکه از خط تولید خارجه. می خواستم ببینم مدل های سن هایزر اصلا پیدا میشه ، اگه میشه کجا و قیمت هاشونن چه طوریه.
گزینه های پیشنهادیتون رو هم معرفی کنید ممنون میشم
حتما باید سن هایزر باشه؟
سلام
گزینه های پیشنهادیتون رو هم معرفی کنید ممنون میشم.
یه گزینه در دسترس تر برای یه مدل مخصوص بازی که کریتیو می زنه Fatality هستش ... باید حدود 70 تومن باشه .. بدیهیه که واقعا مخصوص بازی در نظر گرفته شده در نتیجه روی فاکتورهایی مثل راحتی و طراحی مانور سنگینی داده ، اما کیفیت صداش در حد متوسط و خوبه (برای بازی قانع کننده برای اینکه 70 تومن بدی و موسیقی باهاش گوش کنی : نه!)
لاجیتک به همین ترتیب یه مدل مخصوص بازی داره که اسمش رو نمی دونم ولی نمایندگی های لاجیتک نشونت میدن ... توجه کن که هدفون مخصوص "پای دستگاه" روی ویژگی هایی مثل طول سیم ، راحتی و کنترل مانور میده ... اینا رو فراموش نکن ... سن هایزر هم که در سطح بالاتری نسبت به این دو مارکه از نظر کیفیت ، و خب احتمالا از نظر قیمت ..
حتما باید سن هایزر باشه؟
یه گزینه در دسترس تر برای یه مدل مخصوص بازی که کریتیو می زنه Fatality هستش ... باید حدود 70 تومن باشه .. بدیهیه که واقعا مخصوص بازی در نظر گرفته شده در نتیجه روی فاکتورهایی مثل راحتی و طراحی مانور سنگینی داده ، اما کیفیت صداش در حد متوسط و خوبه (برای بازی قانع کننده برای اینکه 70 تومن بدی و موسیقی باهاش گوش کنی : نه!)
لاجیتک به همین ترتیب یه مدل مخصوص بازی داره که اسمش رو نمی دونم ولی نمایندگی های لاجیتک نشونت میدن ... توجه کن که هدفون مخصوص "پای دستگاه" روی ویژگی هایی مثل طول سیم ، راحتی و کنترل مانور میده ... اینا رو فراموش نکن ... سن هایزر هم که در سطح بالاتری نسبت به این دو مارکه از نظر کیفیت ، و خب احتمالا از نظر قیمت ..
نه لزومی نداره سن هایزر باشه ولای کیفیتش برام مهمه.
بازی در حقیقت اولویت دومه، اولویت اول موسیقی هستش . این مدل های گیمینگ بیشتر برای بازی تحت شبکه هستش که من اصلا انجام نمی دم لذا اهمیتی برام نداره ولی به میکروفونش احتیاج دارم چون می خوام از نرم افزار Speech Recognition استفاده کنم (Dragon Naturally Speaking )
بودجه هم محدوده، فوقش 50 تومن.
ممنون از نظر هاتون
نه لزومی نداره سن هایزر باشه ولای کیفیتش برام مهمه.
بازی در حقیقت اولویت دومه، اولویت اول موسیقی هستش . این مدل های گیمینگ بیشتر برای بازی تحت شبکه هستش که من اصلا انجام نمی دم لذا اهمیتی برام نداره ولی به میکروفونش احتیاج دارم چون می خوام از نرم افزار Speech Recognition استفاده کنم (Dragon Naturally Speaking )
بودجه هم محدوده، فوقش 50 تومن.
ممنون از نظر هاتون
پس به نظر من دنبال سری HS کریتیو باش (HS600 باید گیر بیاد - که در واقع اون فتالیتی که وصفش مطرح شد ، HS1000 میشه) که در اون حدود بودجه کیفیت بسیار خوبی داره و بعدش لاجیتک ... 5-10 تومن اختلاف قیمت رو هم کنار بیا !
پس به نظر من دنبال سری HS کریتیو باش (HS600 باید گیر بیاد - که در واقع اون فتالیتی که وصفش مطرح شد ، HS1000 میشه) که در اون حدود بودجه کیفیت بسیار خوبی داره و بعدش لاجیتک ... 5-10 تومن اختلاف قیمت رو هم کنار بیا !
5-10 مشکلی نیست.
لاجیتک مدل به خصوصی معرفی میکنی؟
5-10 مشکلی نیست.
لاجیتک مدل به خصوصی معرفی میکنی؟
فکر کنم مدل Precision Gaming حدود 55 تومن باشه ؛ صداش خوبه ، اما طراحی اش خاصه و حتماً بایدمطمئن باشی که باهاش راحتی (من که بودم! - ولی فکر کنم عموماً نپسندن!) ... یکی دو مدل زیر 50 هم داشت که الان حضور ذهن ندارم که هدست بودن یا هدفون ... آها Clear chat اش باید 35 تومن باشه ...
ولی باز من فکر می کنم کریتیو بهتر باشه در این حدود قیمت ... راستی سونی هم در این حدود کارای خیلی خوبی داره با قیمت مناسب ، اما من چون خودم توی پاساژ های کامپیوتری که گذرم میفته ندیدم پیشنهاد نکردم .. احتمالا جمهوری و پایتخت باید یکی دو مدل باشه (معمولا ایران سری XD هدفونهای سونی پیدا میشه) که کیفیتشون رو من هم سطح کریتیو می بینم ... سونی از نظر طراحی هم یه قدم جلوتره ..
h_starboy
17-09-2009, 13:23
آقا از نظر کیفیت صدا برای موسیقی و فیلم مدل HS-600 کریتیو نسبت به مدلهای سری HQ مثلا 1400 یا 1900 چه فرقی داره ؟
آیا 1400 و 1900 خیلی بهتره ؟؟
من HS-600 رو 35 قیمت دارم . هدست هم هست ولی HQ 1400 هم 22500 ولی HQ 1900 رو نمیدونم.
شما بیین این 3 تا با اولویت های زیر کدومو پیشنهاد میکنید :
1- فیلم
2- موسیقی
3- بازی
آقا از نظر کیفیت صدا برای موسیقی و فیلم مدل HS-600 کریتیو نسبت به مدلهای سری HQ مثلا 1400 یا 1900 چه فرقی داره ؟
من HS-600 رو 35 قیمت دارم . هدست هم هست ولی HQ 1400 هم 22500 ولی HQ 1900 رو نمیدونم.
1- فیلم
2- موسیقی
3- بازی
سری HQ هدفون هستش و کریتیو مخصوص گوش دادن به موسیقی و فیلم در دامنه قیمت متوسط و زیر متوسط طراحی اش کرده ... سری HS هدست هستش؛ یعنی میکروفون داره و بیشتر به هدف استفاده های چندمنظوره طراحی شده ...
بر این اساس واضحه که HQ مناسب تره برای کاربرد شده ، هرچند به نظر من فرقشون انقدرها هم زیاد نیست ، اما بهرحال قابل توجهه ... توصیه من اینه که حتماً سراغ مدل بالاتر برو ... یعنی همون 1900 ... حالا اگه 10-15 تومن بیشتر هم بود ، مطمئن باش ضرر نمی کنی ...
ضمناً در بازه قیمت 30 ظاهرا دوستان سری XD سونی رو هم دیده ان ... باید جمهوری و نمایندگی های سونی رو بگردی .. اون هم مدل خیلی خوبیه ..
ChaoticHead
18-09-2009, 10:04
1- فیلم
2- موسیقی
3- بازی
توی حدود قیمت 30-20 تومن هدفونهای Behringer مدلهای Hps3000 و Hpx2000 را هم با کمی چونه زدن می تونین از جمهوری راسته ساز فروشا بگیرین. البته اینا فکر کنم الان idiscontinued شدن ولی هنوز پیدا می شن. به نسبت قیمتشون کیفیت خوبی هم دارن ؛ مثلا بعنوان هدفون استودیویی تبلیغ می شن (ولی کیفیتشون در حد کار واقعا استودیویی نیست) مدل 3000 برای بازی و فیلم فکر کنم بهتر باشه چون bass قویتری داره، عوضش مدل 2000 یه مقدار سبکتره و صداس برای موسیقی شاید شفافتر باشه(بخاطر open بودن)
cell_phone
07-10-2009, 10:16
سلام دوستان من دنبال یک هدفون خوب برای ورزش هستم . مخصوصا دو , اما مدل های موجود اصلن جالب نیست .
من چند مدل کریتیو داشتم که صداش ای بدک نبود تو رنج خودش اما همه از فیش قطعی پیدا کردند و هر چه لحیم هم کردم .
فایده ای در بر نداشت , جز الافی , به هر حال من تو نت جستجو کردم و چند مدل آمار گرفتم . از همه بیشتر هم طالب
sennheiser pmx 80 sport II شدم تو نت تقریبا 50 دلاری هست . اما تو مشهد ( که من زندگی می کنم ) به هر کی گفتم .
نشنیده بود چه برسه به اینکه داشته باشه . البته این جزو ارزونترین های این شرکت است .
البته باید بگم من از مدل های بدون نویز نمی تونم استفاده کنم . چون وقتی می دوی خودش تولید نیز می کنه و قتی با شدت جابه جا می شه و باید حتما از نوع تو گوش و مدل پوشش ابری باشه تا مشکلی پیش نیاد .
می خواستم بدونم کسی تجربه ای با این مارک و حتی این مدل داشته ؟
یا جایی رو سراغ داره شماره بده تماس بگیرم ؟
ChaoticHead
07-10-2009, 12:51
این مارک که از معتبرترین سازندگان هدفون در دنیاست. نمایندگیش هم در تهران پاساژ پایتخته. اطلاعات بیشر را اساتید حتما بهتون می دن..
سلام دوستان من دنبال یک هدفون خوب برای ورزش هستم . مخصوصا دو , اما مدل های موجود اصلن جالب نیست .
من چند مدل کریتیو داشتم که صداش ای بدک نبود تو رنج خودش اما همه از فیش قطعی پیدا کردند و هر چه لحیم هم کردم .
فایده ای در بر نداشت , جز الافی , به هر حال من تو نت جستجو کردم و چند مدل آمار گرفتم . از همه بیشتر هم طالب
sennheiser pmx 80 sport II شدم تو نت تقریبا 50 دلاری هست . اما تو مشهد ( که من زندگی می کنم ) به هر کی گفتم .
نشنیده بود چه برسه به اینکه داشته باشه . البته این جزو ارزونترین های این شرکت است .
البته باید بگم من از مدل های بدون نویز نمی تونم استفاده کنم . چون وقتی می دوی خودش تولید نیز می کنه و قتی با شدت جابه جا می شه و باید حتما از نوع تو گوش و مدل پوشش ابری باشه تا مشکلی پیش نیاد .
کارهای سن هایزر رو تهران معمولاً میشه گیر آورد و اون هم از یکی دو منبع خاص که دوستان در صفحات قبلی همین تاپیک معرفی کرده اند ..
مدلهای روی گوشی به نظر برای شما مناسب میاد، مثل PX100 هستش که دوستانی که (اغلب برای مقاصد مشابه) خریده اند، بسیار راضی بوده اند ..
prowler88
07-10-2009, 16:36
اگه برای ورزش میخوای بهتره هدفون in-ear بگیری که داخل گوش کیپ بشه تا هم صدای بیرون شنیده نشه و هم صدای موزیک بلندتر باشه و هم از تو گوش نیافته (و هم bass بهتری داشته باشه!)
یه creative ep-630 کارت رو راه میندازه.
این مارک که از معتبرترین سازندگان هدفون در دنیاست. نمایندگیش هم در تهران پاساژ پایتخته. اطلاعات بیشر را اساتید حتما بهتون می دن..
اونی که تو پاساژ پایتخته همون طور که قبلا هم اشاره کردم باید پای تخته شسته شه! سنهایزر تو کل ایران فقط یه نمایندگی داره اونم خیابون جمهوریه.
ChaoticHead
07-10-2009, 17:34
اونی که تو پاساژ پایتخته همون طور که قبلا هم اشاره کردم باید پای تخته شسته شه! سنهایزر تو کل ایران فقط یه نمایندگی داره اونم خیابون جمهوریه.
من از جریان خبر ندارم. اون مشکلش چیه؟ نمایندگی جمهوری آدرسش دقیقا کجاس؟
prowler88
07-10-2009, 18:15
من از جریان خبر ندارم. اون مشکلش چیه؟ نمایندگی جمهوری آدرسش دقیقا کجاس؟
جریان اینه که مدلی رو که قیمتش 110 تومنه رو میداد 265 تومن. همه ی قیمتاش حداقل 2 یا 3 برابره. و چیزی که منو عذاب میده اینه که خیلیا هستند که اصلا از قیمت اصلی این هدفونا اطلاع ندارن و به این فروشنده اعتماد میکنن و ازش میخرن. نحوه ی برخورد فروشنده هاشم که دیگه نگو...
قبلا بارها آدرس داده شده:
بین فخر رازی و دانشگاه. ضلع جنوبی خیابون. اطرافشم هیچ مغازه ای نیست.
ChaoticHead
07-10-2009, 18:21
جریان اینه که مدلی رو که قیمتش 110 تومنه رو میداد 265 تومن. همه ی قیمتاش حداقل 2 یا 3 برابره. و چیزی که منو عذاب میده اینه که خیلیا هستند که اصلا از قیمت اصلی این هدفونا اطلاع ندارن و به این فروشنده اعتماد میکنن و ازش میخرن. نحوه ی برخورد فروشنده هاشم که دیگه نگو...
قبلا بارها آدرس داده شده:
بین فخر رازی و دانشگاه. ضلع جنوبی خیابون. اطرافشم هیچ مغازه ای نیست.
آها بگو، من هم یه بار یکی را فرستادم اوجا با یه قیمت اتمی برگشت. پس کار شه.
اونجا تو جمهوری من فکر نمی کردم یه همچین مغازه ای باشه؛ باید حتما یه سر بهش بزنم. خیلی ممنون
cell_phone
08-10-2009, 14:37
با سپاس از پاسخ شما , من اطلاع دارم این مارک در چه حد هست .
اما تا به حال تجربه ای به دلیل عدم عرضه در بازار نداشتم .
کارهای سن هایزر رو تهران معمولاً میشه گیر آورد و اون هم از یکی دو منبع خاص که دوستان در صفحات قبلی همین تاپیک معرفی کرده اند ..
مدلهای روی گوشی به نظر برای شما مناسب میاد، مثل PX100 هستش که دوستانی که (اغلب برای مقاصد مشابه) خریده اند، بسیار راضی بوده اند ..
با سپاس از پاسخ شما , اما من که خدمت تون عرض کردم اون مدل( sennheiser pmx 80 sport II ) رو انتخاب کردم و همچنین گفتم .
که من نوع تو گوشی ( earphone) غیر نویز کنسلینگ ( non noise canceling ) با پوشش ابری می خوام .
دلیل هم اینکه یه چیز کوچیک جمع و جور و درون گوشی بجای رو گوشی می خوام .
در ضمن من با این دو شماره (66950405 ,88892426) تماس گرفتم که نمی دونم کدوم نماینده ی تو ایران هست .
به هر حال گفتن این مدل رو نداریم . می خواستم ببینم جایی دیگه ای هست بشه تماس گرفت ؟
من چون مشهدم خودم نمی تونم برم جمهوری یا هر جای دیگه . برای همین می خواستم دوستان اگه دیده باشن کمک کنند .
اگه برای ورزش میخوای بهتره هدفون in-ear بگیری که داخل گوش کیپ بشه تا هم صدای بیرون شنیده نشه و هم صدای موزیک بلندتر باشه و هم از تو گوش نیافته (و هم bass بهتری داشته باشه!)
یه creative ep-630 کارت رو راه میندازه.
با سپاس از پاسخ شما
عزیز شما اگه پست من رو می خوندی به این نتیجه می رسیدی که من قبلا همچین چیزی داشتم هر چند دقیقا داشتم . اما در هنگام دویدن اون لاستیک که باعث کاهش صدای بیرون میشه , خودش موجب تولید صدا می شه .
پس اصلن مناسب نیست ( البته کاربرد خودش رو داره ) .
ChaoticHead
08-10-2009, 16:01
در ضمن من با این دو شماره (66950405 ,88892426) تماس گرفتم که نمی دونم کدوم نماینده ی تو ایران هست .
به هر حال گفتن این مدل رو نداریم . می خواستم ببینم جایی دیگه ای هست بشه تماس گرفت ؟
.
این دوتا یکیشون ظاهرا نماینده پایتخته یکیشون نماینده جمهوری. اگر اینا ندارن پس نباید جای دیگه ای مونده باشه..
آها بگو، من هم یه بار یکی را فرستادم اوجا با یه قیمت اتمی برگشت. پس کار شه.
دقیقا همینطوره و البته نکته اش اینه که واقعاً آدم به آدم چقدر فرق می کنه ها ... یعنی من عیناً این موضوع رو به بعضی دوستان (فوروم یا بیرون) میگم و طرف چند لحظه فکر می کنه و بعدش میگه "تا جمهوری برم؟ .. همم .. بی خیال؛ از همون پایتخت می گیرمش!" ...
این مایه داری هم از موهبت های بزرگ هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... و جالب تر (اصلاً هم جالب نیست البته!) اینکه معمولاً اون فروشنده پایتخت فروشش بیشتر از فروشنده نقاط مرکزی و پایین تر هستش ... عیناً همین مساله رو فروشنده کریتیو توی پاساژ ایران داشت می گفت که "فروش اسپیکر و هدفون یک هفته ما تقریبا معادل فروش یک روز یک مغازه مشابه در جمهوریه"، البته به نظرم قدری اغراق می کرد ولی خودم هم که فکر می کنم می بینم اکثر کسانی که می شناسم و خرید پلیر یا هدفون و اینا دارن از پایتخت می خرن ...
بحث مشابه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t4265035)
با سپاس از پاسخ شما , اما من که خدمت تون عرض کردم اون مدل( sennheiser pmx 80 sport II ) رو انتخاب کردم و همچنین گفتم .
که من نوع تو گوشی ( earphone) غیر نویز کنسلینگ ( non noise canceling ) با پوشش ابری می خوام .
دلیل هم اینکه یه چیز کوچیک جمع و جور و درون گوشی بجای رو گوشی می خوام .
من چون مشهدم خودم نمی تونم برم جمهوری یا هر جای دیگه . برای همین می خواستم دوستان اگه دیده باشن کمک کنند .
//
با سپاس از پاسخ شما
عزیز شما اگه پست من رو می خوندی به این نتیجه می رسیدی که من قبلا همچین چیزی داشتم هر چند دقیقا داشتم . اما در هنگام دویدن اون لاستیک که باعث کاهش صدای بیرون میشه , خودش موجب تولید صدا می شه .
پس اصلن مناسب نیست ( البته کاربرد خودش رو داره ) .
آها .. متوجه شدم ... حق با شماست و من دقت نکرده بودم ... اگه مشخصاً earphone (یا earbud هم بهش میگیم) با گوشی ابری می خوای کریتیو عملکرد و تنوع خوبی در این دامنه داره ... سری ep-200 و 400 اش در بازه قیمت زیر 20 تومن بسیار مناسبه ...
کمی بالاتر بخوای بری هم کارای فیلیپس رو من خوب دیدم از مدلهای earbud (بین 20 و 30) ... باز هم بالاتر کارای AKG کیفیت بسیار خوبی داشتند (که مدل خاصی مدنظرم نیست اما اگه اشتباه نکنم سری K300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بود) .. از همون نمایندگی پاساژ ایران بپرس که شماره اش همون 88892426 هستش که داری
cell_phone
08-10-2009, 19:28
با این شماره 66950405 که تماس گرفتم . گفت میتونید سفارش بدید . حالا این گرون فروشه اینه ؟
پس راهی دیگه ای برای تهیه ی این هدفون نیست . البته انتخاب من بخاطر ریت بالا و نزدیک بودن به خاصه ی خودم بود .
در ضمن من سری 200 و 600 رو داشتم و قبلا هم گفته بودم . کریتیو نسبت به قیمتش بدک نیست , اما همیشه یا اکثر اوقات از قسمت فیش دچار قطعی می شه و دیگه نمی شه کاریش کرد .
نظرتون در مورد Sony MDR-AS50G چیه ؟ تا حالا دید ؟ قیمت ایران چنده ؟
prowler88
08-10-2009, 22:58
در ضمن من سری 200 و 600 رو داشتم و قبلا هم گفته بودم . کریتیو نسبت به قیمتش بدک نیست , اما همیشه یا اکثر اوقات از قسمت فیش دچار قطعی می شه و دیگه نمی شه کاریش کرد .
در مورد فیش و اینا یه توضیحی بدم. شما حتی اگه بهترین هدفون هم داشته باشی ولی ازش خوب مراقبت نکنی به همین عاقبت دچار میشه. من خودم 2 تا EP-630 و یه griffin عوض کردم تا متوجه شدم برای این که خراب نشه نباید مچاله ش کرد و گذاشت تو جیب. بهترین حالت اینه که تو یه جعبه ی فلزی کوچک بذارین که هیچ فشاری روش نباشه. اگر نه یه کیف کوچک معمولی هم جواب میده. فقط باید مواظب این باشین که به سیمش فشار نیاد و تا نشه.
با این شماره 66950405 که تماس گرفتم . گفت میتونید سفارش بدید . حالا این گرون فروشه اینه ؟
پس راهی دیگه ای برای تهیه ی این هدفون نیست . البته انتخاب من بخاطر ریت بالا و نزدیک بودن به خاصه ی خودم بود .
نظرتون در مورد Sony MDR-AS50G چیه ؟ تا حالا دید ؟ قیمت ایران چنده ؟
نه - این اونه که گرونفروش نیست ... معمولاً اینطور مغازه ها سفارش هم قبول می کنن و البته خب احتمالاً یه چند تومنی هم بخاطر ارسال بکشن روش ... راه دیگه ای نداری بجز خرید از تهران ..
دیگه یه علت اختلاف قیمت هم همینطور چیزهاست ... کیفیت ساخت می تونه قیمت رو جابجا کنه ...
مدلی که گفتی رو من تا حالا در بازار ایران ندیدم .. کلاً الان یه دوره رکورد هدفونهای سونی هستش ... دقیقا برعکس اوایل سال پیش که بسیاری از مدلهای بسیار خوب در ایران گیر میومد ...
همون مغازه ای که پست قبلی شماره اش رو نوشتم ، چندین مدل از این هدفونهای حالت ورزشی که پشت سر قرار می گیرن داره ... می تونی زنگ بزنی و بپرسی ...
cell_phone
09-10-2009, 18:09
نه - این اونه که گرونفروش نیست ... معمولاً اینطور مغازه ها سفارش هم قبول می کنن و البته خب احتمالاً یه چند تومنی هم بخاطر ارسال بکشن روش ... راه دیگه ای نداری بجز خرید از تهران ..
دیگه یه علت اختلاف قیمت هم همینطور چیزهاست ... کیفیت ساخت می تونه قیمت رو جابجا کنه ...
مدلی که گفتی رو من تا حالا در بازار ایران ندیدم .. کلاً الان یه دوره رکورد هدفونهای سونی هستش ... دقیقا برعکس اوایل سال پیش که بسیاری از مدلهای بسیار خوب در ایران گیر میومد ...
همون مغازه ای که پست قبلی شماره اش رو نوشتم ، چندین مدل از این هدفونهای حالت ورزشی که پشت سر قرار می گیرن داره ... می تونی زنگ بزنی و بپرسی ...
مشکل چند تومن نیست , چند ده تومنه و اینکه زوره آدم پول بیجا بده . من بارها شده فروشنده قیمت مناسب و منصفانه نداده کلن نخریدم .
و اما در مورد این یکی سونی باید بگم فقط یه سایت هست که ادعا می کنه داره ولی قیمتش نجومیه ؟!!!!1
تو اینترنت تقریبا نصف اینه .
فردا با همون بقول شماارزون فروش تماس می گیرم . یه آمار قیمت اون مدل سن هایزر و این مدل سونی رو می گیرم . بدبختی در حال حاضر کسی از آشنایان هم قصد سفر به خارج رو ندارن .
به هر حال از همفکری و راهنمایی شما دوستان سپاس گزارم . :10:
سلام بر دوستان عزیز من خودم 2 هفته پیش نمایندگی سن تو جمهوری بودم و اتفاقا مدل ورزشی رو میخواستم و مدل های omx 70 و mx 50 , mx 55 رو داشت این مدل ها همون طور که میدونید یه نسل از اونی که الان رو سایت خود سن هایزر هست عقب تره اینها سیمش سبز فسفریه و جدید ها سیمش نارنجی رنگه
ضمنا مدل معمولی 50 و 55 رو هم داشت که یه زایده کوچیک بالاش داره که اون سیم و کلا بدنش نوک مدادی هستش
خلاصه اگر خواستید به نظر من از مدلی بگیرین که پشت گوش قرار بگیره چون هر مدل دیگه حتی in ear هم موقع ورزش از گوش در میاد مثل omx 70 قیمتشم 60 تومنه که به نظر من معقول اومد
مدل omx 90 (اگر اشتباه نکنم مدلش رو ) معمولیش رو داشت که اون هم پشت گوشی هست این مدل از تمام اینها جدید تره ولی حیف که ورزشی نیست اگر ورزشی این رو داشت قطعا این رو میگرفتم :46:
از نظر استفاده هم واقعا ورزشی طراحی شده و سیمش به قول خودش برای این کار طراحی شده که طی تجربه شخصی این طور هم بود :31: ولی کلا تو هر هدفونی باید خیلی مراقب اتصالاتش باشین
کلا از مدل in ear ورزشی نداشت مثل cx380 sportII
طی تجربه شخصی detail صدا تو این مدل فوق العاده است ولی توقع بیس بترکون نداشته باشین بیس نرم و عالی داره که آدم از صدا لذت میبره
تو چند تا از فروم های انگلیسی زبان در مورد این مدل ها هنگام استفاده در باشگاه نوشته بودن که صدای سیستم باشگاه رو میشنیدن که این به دلیل بیرون گوشی بودن این مدل هست که طبیعی هم هست ولی طی استفاده شخصی من که هیچی صدای بیرون رو تو پارک نشنیدم حالا بازم نظر شماست که بخواین تو باشگاه با اون سیستم خفن هدفون هم تو گوشتون بذارین :31:
این مدل کیف هم داره از جنس یه جور ژلاتین که بعد استفاده داخلش قرار بدین به نظر من که کیفش کلی میارزه با اون طراحی باحال و آرم sen :5: خیلی هم خوب از هدفون محافظت میکنه
بر خورد فروشندش هم خوب بود و شخص متینی هست( آقای رضوی)
بازم تماس بگیرین و قیمت مدل های موجودش رو بگیرین
cell_phone
09-10-2009, 22:31
سلام بر دوستان عزیز من خودم 2 هفته پیش نمایندگی سن تو جمهوری بودم و اتفاقا مدل ورزشی رو میخواستم و مدل های omx 70 و mx 50 , mx 55 رو داشت این مدل ها همون طور که میدونید یه نسل از اونی که الان رو سایت خود سن هایزر هست عقب تره اینها سیمش سبز فسفریه و جدید ها سیمش نارنجی رنگه
ضمنا مدل معمولی 50 و 55 رو هم داشت که یه زایده کوچیک بالاش داره که اون سیم و کلا بدنش نوک مدادی هستش
خلاصه اگر خواستید به نظر من از مدلی بگیرین که پشت گوش قرار بگیره چون هر مدل دیگه حتی in ear هم موقع ورزش از گوش در میاد مثل omx 70 قیمتشم 60 تومنه که به نظر من معقول اومد
مدل omx 90 (اگر اشتباه نکنم مدلش رو ) معمولیش رو داشت که اون هم پشت گوشی هست این مدل از تمام اینها جدید تره ولی حیف که ورزشی نیست اگر ورزشی این رو داشت قطعا این رو میگرفتم :46:
از نظر استفاده هم واقعا ورزشی طراحی شده و سیمش به قول خودش برای این کار طراحی شده که طی تجربه شخصی این طور هم بود :31: ولی کلا تو هر هدفونی باید خیلی مراقب اتصالاتش باشین
کلا از مدل in ear ورزشی نداشت مثل cx380 sportII
طی تجربه شخصی detail صدا تو این مدل فوق العاده است ولی توقع بیس بترکون نداشته باشین بیس نرم و عالی داره که آدم از صدا لذت میبره
تو چند تا از فروم های انگلیسی زبان در مورد این مدل ها هنگام استفاده در باشگاه نوشته بودن که صدای سیستم باشگاه رو میشنیدن که این به دلیل بیرون گوشی بودن این مدل هست که طبیعی هم هست ولی طی استفاده شخصی من که هیچی صدای بیرون رو تو پارک نشنیدم حالا بازم نظر شماست که بخواین تو باشگاه با اون سیستم خفن هدفون هم تو گوشتون بذارین :31:
این مدل کیف هم داره از جنس یه جور ژلاتین که بعد استفاده داخلش قرار بدین به نظر من که کیفش کلی میارزه با اون طراحی باحال و آرم sen :5: خیلی هم خوب از هدفون محافظت میکنه
بر خورد فروشندش هم خوب بود و شخص متینی هست( آقای رضوی)
بازم تماس بگیرین و قیمت مدل های موجودش رو بگیرین
با سپاس از شما دوست عزیز
من نفهمیدم شما کدوم مدل رو خریدید ؟
ولی omx 70 که 60 میده بنظرم نمی ارزه و گرون چیزی در حدود 2 تا 3 برابر قیمت واقعی ؟؟ چرا ؟؟؟
مگه خودش ساخته ؟؟؟
prowler88
09-10-2009, 23:47
با سپاس از شما دوست عزیز
ولی omx 70 که 60 میده بنظرم نمی ارزه و گرون چیزی در حدود 2 تا 3 برابر قیمت واقعی ؟؟ چرا ؟؟؟
مگه خودش ساخته ؟؟؟
2 برابر شاید ولی 3 برابر نیست دیگه.
Your Friend
10-10-2009, 14:09
معرفی هدفون ضد آب و ضد ضربه
زير باران به موسيقي گوش كنيد
بازار ديجيتال- اين روزها محصولات ديجيتال شخصي براي طرفداران موسيقي به عنوان يك همراه هميشگي پذيرفته شدهاند تا جايي كه ممكن است در هر جا و هر شرايطي آن را با خود داشته باشند.
درست به همين دليل هم هست كه شركتهاي توليدكننده همراه با سليقه و تقاضاي كاربران به سمت طراحي و توليد محصولاتي سازگار با شرايط محيطي تمايل پيدا كردهاند.
اين بار شركتي به نام H20 Audio هدفونهايي جديد را به بازار معرفي كرده است كه ميتواند نظر كاربران مختلف به خصوص ورزشكاران و شناگران را به خودش جلب كند. دليل اين موضوع هم به قابليت ضد آب و ضربه بودن اين هدفونها مربوط ميشود.
با استفاده از اين هدفونهاي جديد كاربران حتي اگر لزوما شناگر هم نباشند ميتوانند زير باران و يا حتي برف هم به موسيقي دلخواهشان گوش كنند و لذت ببرند.
اين شركت همچنين همراه با اين هدفونهاي ضد آب و ضربه يك گردنبند اسپورت هم معرفي كرده است كه ميتواند به خوبي اين هدفونها را روي گردن كاربران ثابت كرده تا به اين ترتيب كار با آن را براي كاربرانش سادهتر كند.
با اين اوصاف، اگر به داشتن اين هدفونهاي تو گوشي ضد آب و ضربه علاقمند شدهايد بايد تا 100دلار هزينه كنيد و براي خريد گردنبند اسپورت همراه آن هم بايد 60دلار بپردازيد.
اين در حالي است كه شركت H20 Audio هنوز اطلاعاتي درباره زمان دقيق عرضه اين محصولات جديدش را اعلام و منتشر نكرده است.
مشکل چند تومن نیست , چند ده تومنه و اینکه زوره آدم پول بیجا بده . من بارها شده فروشنده قیمت مناسب و منصفانه نداده کلن نخریدم .
و اما در مورد این یکی سونی باید بگم فقط یه سایت هست که ادعا می کنه داره ولی قیمتش نجومیه ؟!!!!1
تو اینترنت تقریبا نصف اینه .
فردا با همون بقول شماارزون فروش تماس می گیرم . یه آمار قیمت اون مدل سن هایزر و این مدل سونی رو می گیرم . بدبختی در حال حاضر کسی از آشنایان هم قصد سفر به خارج رو ندارن .
به هر حال از همفکری و راهنمایی شما دوستان سپاس گزارم . :10:
با سپاس از شما دوست عزیز
مگه خودش ساخته ؟؟؟
در مورد بحث تفاوت قیمت قابل توجه بین بازار بین المللی و بازار ایران : مکرر صحبت کردیم و خلاصه اش اینه که "همینه که هست" ... شیخ عطار داستانی در همین رابطه داره که طرف یه بار هیزم رو میخواد چند ده برابر قیمت واقعی اش به سلطانی بفروشه و وقتی سلطان میگه "چرا انقدر گرون؟ - مگه هیزم قحطیه؟" جواب میده که "هیزم قحطی نیست، مشتری خوبی مثل شما قحطه" .. حالا حکایت ما و اجناس باکیفیت هم به همین ترتیبه (شما سلطانی!) با این فرق که بار هیزمش هم قطحه !! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه اینکه کمان رایانه هدفون 30 دلاری رو میده 80 تومن یا اون آقا بیش از اون چیزی که به نظر یه سود معقول میاد بکشه روی دستگاه (و تازه همچنان با معیارهای داخلی منصف باشه)
cell_phone
10-10-2009, 19:57
ولی اگه بقیه ی هم مثل من باشند . یعنی اگر همچین شرایطی بود خرید نکنند و به فروشنده متذکر بشند .
حتما یک تجدید نظری خواهند کرد . البته این مورد استثنا هم داره و زمانی هست که هیچ کاری جز خرید نمی شه انجام داد .
ولی در مورد هدفون pmx80 من خودم مرددم که قسمتی که پشت گوش هست . آیا ناراحت کننده نخواهد بود ؟
چون من خودم با Creative HS-400 که یه هدست با قابلیت جدا شدن میکروفون هست . امتحان کردم .
و تجربه ای رضایت بخشی نبود . ولی این نوع سن هایزر سبک تر و ظریف تر است . به هر حال این هم جای بحث دادرد ؟
یا هدفون Sony MDR-AS50Gکه از سونی است . گفته شده بدلیل عدم قابلیت تنظیم ممکن است . برای فردی که سر کمی بزرگ دادرد بسیار ناراحت کننده .
باشد , حال این شامل سر من هم می شود ؟؟؟؟؟
این ها سوال هایی است . که قبل از خرید هست . و مثل اینکه تا خرید نکنی و امتحان نکنی جوابی نخواهی گرفت .
و حال آنکه برای خرید هم پیدایشان نمی شود کرد ؟؟؟؟
با سپاس از شما دوست عزیز
مگه خودش ساخته ؟؟؟
سلام دوست گرامی من همون omx 70 رو گرفتم
دوست عزیز اینجا ایرانه شما ریالی در آمد داری و ......
شما اکثر کالا ها رو چک کنید ما داریم 2 برابر بازار جهانی پول میدیم چیز جدیدی نیست
در این مورد هم که جنس با کیفیت و وارد کننده انحصاری (جایی هم برای مقایسه قیمت وجود نداره )یا باید گوش مبارک رو به هدفون های چینی مشابه بسپاری که بعد یک ساعت گوشت از کلیپ پشتش زخم شده و کیفیت افتضاح یا باید به جیب مبارک فشار بیاری و جنس با کیفیت بخری که به شخصه دومی رو ترجیح میدم (نظر شما محترم:11: )
ولی اگه بقیه ی هم مثل من باشند . یعنی اگر همچین شرایطی بود خرید نکنند و به فروشنده متذکر بشند .
حتما یک تجدید نظری خواهند کرد . البته این مورد استثنا هم داره و زمانی هست که هیچ کاری جز خرید نمی شه انجام داد .
ولی در مورد هدفون pmx80 من خودم مرددم که قسمتی که پشت گوش هست . آیا ناراحت کننده نخواهد بود ؟
چون من خودم با Creative HS-400 که یه هدست با قابلیت جدا شدن میکروفون هست . امتحان کردم .
و تجربه ای رضایت بخشی نبود . ولی این نوع سن هایزر سبک تر و ظریف تر است . به هر حال این هم جای بحث دادرد ؟
یا هدفون Sony MDR-AS50Gکه از سونی است . گفته شده بدلیل عدم قابلیت تنظیم ممکن است . برای فردی که سر کمی بزرگ دادرد بسیار ناراحت کننده .
این ها سوال هایی است . که قبل از خرید هست . و مثل اینکه تا خرید نکنی و امتحان نکنی جوابی نخواهی گرفت .
قسمت اول سوال رو که بنده راهی نمیشناسم (چون اینجا ایرانه ) والا ما هم قیمت های بازار جهانی رو میبینیم و با علم به اون میریم میخریم :5:
pmx رو که فکر نمیکنم داشته باشه زنگ بزن سوال کن ولی به شخصه مدل هایی که پشت گوش رو فقط میگیره ترجیح میدم تا این مدل
اتفاقا منم هدست برا کامپیوتر داشتم و همین مشکل رو داشت
ولی بازم اینجاست که میگن هر چی پول بدی آش میخوری (جسارت نشه مثل هست )
من خودم چون گوشم حساسه و زود درد میگیره این مورد خیلی برام مهم بود و دل رو به دریا زدم و خریدم الان تو این مدت که استفاده کردم به قدری کیفیت ساختش عالی هست که اصلا بعد از دو ساعت استفاده کلی تمرین اصلا گوشم رو اذیت نمیکنه بسیار سبک و عالی هست (نظر شخصی شما هم باید خودت امتحان کنی )
مشکلی که بعضا در مدل های بی کیفیت دیده میشه کیفیت قالب گیری پایین هست که زاید هایی در محل پرس داره که خودش گوش رو اذیت میکنه خصوصا اگر پشت گوشی باشه ولی این مدل ایم مشکل رو نداشت
پایشم تنظیم میشه که شما در عکس های خود سایت میتونید ملاحظه کنید که کجا رو میگم
بازم شما بررسی کن ببین اگر مدل و قیمت مناسب تری گیر آوردی حتما بگیر
موفق باشی
cell_phone
10-10-2009, 20:34
سلام دوست گرامی من همون omx 70 رو گرفتم
دوست عزیز اینجا ایرانه شما ریالی در آمد داری و ......
شما اکثر کالا ها رو چک کنید ما داریم 2 برابر بازار جهانی پول میدیم چیز جدیدی نیست
در این مورد هم که جنس با کیفیت و وارد کننده انحصاری (جایی هم برای مقایسه قیمت وجود نداره )یا باید گوش مبارک رو به هدفون های چینی مشابه بسپاری که بعد یک ساعت گوشت از کلیپ پشتش زخم شده و کیفیت افتضاح یا باید به جیب مبارک فشار بیاری و جنس با کیفیت بخری که به شخصه دومی رو ترجیح میدم (نظر شما محترم:11: )
حق با شماست . اما این دیگه نوبره .
و بنده هم برای کیفیت ارزش قائلم , اما در حد خودش .
قصد جسارت ندارم ولی اینجا
pmx 70 رو داره 55 می ده که اینم البته قیمت 80 pmxهست نه 70 . من هم خواهم خرید اما از طریق اینترنت و دوستان سعی می کنم نتیجه ی بهتری بگیرم . یا اگر ممکن بود از خارج از کشور تهیه کنم .
به هر حال از شما دوست عزیز تشکر می کنم . :10:
در مورد اینکه "نخریم تا ارزونش کنن" ، خیالت راحت باشه این اتفاق هرگز نخواهد افتاد و تا الان هم که نیفتاده، خاصیت بازار ایران همونه که توی اون جمله گفتم، یعنی هم جنس کمیاب گرانه و هم مشتری خواهانش سلطانه ... عرض کردم ، خیلی از دوستانی که با من تماس می گیرن حاضر نیستن بجای پایتخت از جمهوری خرید کنن که مثلا 50 تومن ارزون تر واسه شون تموم بشه (نمی صرفه واسه شون!)... اونوقت به نظرت حاضرن کلاً بی خیال خرید بشن؟ ... بهرحال خدا به همه انصاف بده ... و البته این رو هم در نظر بگیر که اون فروشنده هم که واسه ثوابش هدفون کمیاب نمی فروشه ، بلکه از اون اول اون محاسبه تو ذهنشه که "هدفون کمیاب رو حتی شده با دردسر بیشتر و قیمت بالاتر می خرم، در عوض ایران گرونتر می فروشم" ... اگه قرار بود منصفانه بفروشه اصلاً از اون اول واردش نمی کرد .. بنابراین این معادله واسه من و شما برد نداره ...
//
اینطور ویژگی های طراحی رو دیگه صرفاً با تست در موقع خرید میشه نتیجه گرفت ... قبلاً هم من گفته بودم که مدلهای پشت سری/گوشی رو شاید خیلی ها نپسندن ...
حق با شماست . اما این دیگه نوبره .
و بنده هم برای کیفیت ارزش قائلم , اما در حد خودش .
قصد جسارت ندارم ولی اینجا
pmx 70 رو داره 55 می ده که اینم البته قیمت 80 pmxهست نه 70 . من هم خواهم خرید اما از طریق اینترنت و دوستان سعی می کنم نتیجه ی بهتری بگیرم . یا اگر ممکن بود از خارج از کشور تهیه کنم .
به هر حال از شما دوست عزیز تشکر می کنم . :10:
قیمت هاش رو دیدم ، بعضی هاش بالاتر از قیمت هاییه که دوستان از اون مغازه جمهوری گرفتن و بعضی ها پایین تر ... بهرحال موقع خرید اینترنتی به این ترتیب (از یه کاربر ناشناس) مواظب باش ، چون هیچ مسوولیتی با مسوولین اون فوروم نیست ...
با صحبت های seymour گرامی در هر دو بخش موافقم خرید نکردن و قیمت های اون سایت
اینم اضافه کنم که من هم این سایت رو دیده بودم قبل از خرید ولی ترجیح میدم جنس رو ببینم و از مغازه خرید کنم
ولی چون قیمت دادین عرض کنم که من omx-70 رو گفتم 60 میداد که شبهه ای برای دیگران در قیمت پیش نیاد وگرنه من 54 گرفتم (فاکتور موجود )
حالا شما ببین چه سودی نصیب فروشنده میشه که اینطوری تخفیف میده :13:
در پایان امیدوارم با رعایت تمام جوانب خرید موفقی داشته باشین :11:
cell_phone
11-10-2009, 21:44
در مورد اینکه "نخریم تا ارزونش کنن" ، خیالت راحت باشه این اتفاق هرگز نخواهد افتاد و تا الان هم که نیفتاده، خاصیت بازار ایران همونه که توی اون جمله گفتم، یعنی هم جنس کمیاب گرانه و هم مشتری خواهانش سلطانه ... عرض کردم ، خیلی از دوستانی که با من تماس می گیرن حاضر نیستن بجای پایتخت از جمهوری خرید کنن که مثلا 50 تومن ارزون تر واسه شون تموم بشه (نمی صرفه واسه شون!)... اونوقت به نظرت حاضرن کلاً بی خیال خرید بشن؟ ... بهرحال خدا به همه انصاف بده ... و البته این رو هم در نظر بگیر که اون فروشنده هم که واسه ثوابش هدفون کمیاب نمی فروشه ، بلکه از اون اول اون محاسبه تو ذهنشه که "هدفون کمیاب رو حتی شده با دردسر بیشتر و قیمت بالاتر می خرم، در عوض ایران گرونتر می فروشم" ... اگه قرار بود منصفانه بفروشه اصلاً از اون اول واردش نمی کرد .. بنابراین این معادله واسه من و شما برد نداره ...
//
اینطور ویژگی های طراحی رو دیگه صرفاً با تست در موقع خرید میشه نتیجه گرفت ... قبلاً هم من گفته بودم که مدلهای پشت سری/گوشی رو شاید خیلی ها نپسندن ...
قیمت هاش رو دیدم ، بعضی هاش بالاتر از قیمت هاییه که دوستان از اون مغازه جمهوری گرفتن و بعضی ها پایین تر ... بهرحال موقع خرید اینترنتی به این ترتیب (از یه کاربر ناشناس) مواظب باش ، چون هیچ مسوولیتی با مسوولین اون فوروم نیست ...
من به شخصه معمولا زیر حرف زور نمی رم . و همیشه بالاخره به نتیجه ی دلخواهم می رسم .
اینم از اون جمله خواهد بود. و فوقش می گم یکی برام بیارش از اونور آب شایدم خاک .
اما مسئله من غیر این که قیمت این عزیزان کاسب حرفه ای بسیار بالاست , اینه که اصلا در حال
حاضر مدلی که من می خوام رو ندارن و امروز که تماس گرفتم . گفت سفارش هم چون چند ماه طول می کشه و یک عدد است نمی صرفه .
پس به نتیجه نرسیدم با هر قیمتی .
درمورد مدل پشت گوشی هم من خودم تجربه داشتم با کریتیو , اما این سن هایزر بسیار بک تره به همین دلیل فکر می کنم راحت تر خواهد بود .
به هر حال از شما دوست عزیز متشکرم .
با صحبت های seymour گرامی در هر دو بخش موافقم خرید نکردن و قیمت های اون سایت
اینم اضافه کنم که من هم این سایت رو دیده بودم قبل از خرید ولی ترجیح میدم جنس رو ببینم و از مغازه خرید کنم
ولی چون قیمت دادین عرض کنم که من omx-70 رو گفتم 60 میداد که شبهه ای برای دیگران در قیمت پیش نیاد وگرنه من 54 گرفتم (فاکتور موجود )
حالا شما ببین چه سودی نصیب فروشنده میشه که اینطوری تخفیف میده :13:
در پایان امیدوارم با رعایت تمام جوانب خرید موفقی داشته باشین :11:
حق با شماست دوست عزیز
ChaoticHead
12-10-2009, 18:28
من به شخصه معمولا زیر حرف زور نمی رم . و همیشه بالاخره به نتیجه ی دلخواهم می رسم .
اینم از اون جمله خواهد بود. و فوقش می گم یکی برام بیارش از اونور آب شایدم خاک .
اما مسئله من غیر این که قیمت این عزیزان کاسب حرفه ای بسیار بالاست , اینه که اصلا در حال
البته خواست شما برای خرید با قیمت عادلانه قابل درکه. ولی می خوام توجهتون را به این نکته جلب کنم که قضیه اختلاف قیمت بهیچ وجه مختص به ایران نیست. من هم اول فکر می کردم قیمتهای ایران خیلی نا عادلانه است تا اینکه بعدا و به دفعات شخصا این واقعیات تلخ را تجربه کردم که:
1- قیمتهایی که در اینترنت در سایتهای خارجی می بینین اکثرا فقط مخصوص خرید اینترنتی اونهم از یک فروشگاه خاص و در یک بازه زمانی خاصه و اکثرا کلی هزینه های پنهان حمل و نقل و مالیات و گارانتی هم بهش اضافه می شه (در داخل خود اروپا یا امریکا و حتی در داخل خود اون کشور خاص). قیمت مغازه هاشون هم که از زمین تا آسمون با این قیمتها متفاوته (حتی قیمتهای MSRP یا شایدم بخصوص اونا!!).
2- هر کالایی با توجه به سیستم پخش و گستردگی فروش و تعداد نمایندگیهای فروشش وسیاست قیمتگذاری منطقه ایش، کشور به کشور قیمتش فرق می کنه؛ مثلا دستگاههای Cowon در اروپا قیمتشون نزدیک به 2 برابر امریکاست!! (در حالیکه ساخت کره هستن!) بعلاوه در خود اروپا در هر کشور و شهری قیمت تفاوت می کنه؛ (تازه اینها در صورتیه که بتونین توی مغازه پیداش کنین!!) مثلا در انگلستان قیمت بطور فاحشی از اکثر کشورهای دیگه اروپا بالاتره. در شهرهای کوچک قیمتش از شهرهای بزرگ بطور محسوسی بالاتره..
وقتی اینها را دیدم به این نتیجه رسیدم که توی ایران بی حساب کتاب خودمون نباید توقع زیادی از فروشنده ها داشت!
cell_phone
12-10-2009, 20:53
اقا بحث پی خود انسان , آخه این موجود 2 پا به سود منصفانه قانع نیست .
من خودم از نزدیک در گیر کسب و کار هایی بودم و سودهایی از 50 درصد تا صد درصد و استثنا 300 درصد هم دیدم .
ولی تو این میون یک منصف هم پیدا میشه . ولی تو مورد ما بقول سیمور عزیز , قعحطی دو طرفس نمی شه کاریش کرد .
سلام
من یه چند وقتی سر نزده بودم، الان که پستای جدیدو دیدم (البته کامل نتونستم همرو بخونم) این طور که دستگیرم شد صحبته ایر فون های اسپرت زنهایسره.
چند تا چیزو که تجربه کردم میگم که قبل خرید مفیده
حالا که دارین 2 برابر پول میدین سعی کنین با سماجت فروشنده رو راضی کنین تست بده بهتون چون چند تا مشکل هست
اول این که کلا ایر فونای زن گنده ان! و خیلی هارو دیدم که لاله ی گوششون بعد از 10 دقیقه شدیدا درد میگیره طوری که دیگه نمیشه تحملش کردو ادامه داد، نمونش خود من ، برای من همین طور بود.
دوم اینکه فیت شدنش خیلی مهمه ، من از اونایی که میره دوره گوش گرفتم که بهتر فیت شه مثلا! ولی اصلا خب نبود و در میومد، اونی که میره پشت گردن بهتره به نظرم، تستش کردم.
و سوم در مورد سیم
اون سریه قدیمی که سیماشون سبزه یه افتضاح برای زن هستن.
اول منم با سیمشون حال کردم و گره نمیخورد و ضد آب و عرق و اینا بود اما بعد از 2 3 ماه روکش سیمش شدیدا پاره پوره شد !
این مشکل برای همه پیش میاد و به استفاده ی غلط بر نمیگرده، تو آمازونم اگه برید و عکسای یوزرارو ببینید بهش اشاره شده و میبینید که سیمش پاره میشه.
آخرم این که یادش بخیر اون زنهایسر پایتختیه اولین بار یه ایرفون زن رو به اصطلاح کرد تو پاچه ی ما 90 و خورده ای !
ولی پامون به دنیای زنهایسر باز شد عوضش و بعدا آقای رضوی رو گیر آوردم که خیلی باهاله انصافا !
MOHAMMAD2010
15-10-2009, 12:48
دوستان یه مقایسه بین EP-630 با EP-830 کریتیو میکنین ؟ ( کدوم بهتره از نظر باس و شفافیت ؟ )
قیمتاشونم اگه میشه بگین ؟
دوستان یه مقایسه بین EP-630 با EP-830 کریتیو میکنین ؟ ( کدوم بهتره از نظر باس و شفافیت ؟ )
من جفتشو دارم به نظر من 830 خیلی بهتره البته برای من روی xfi بود نمیدونم این هایی که جدا میفروشن بهتره یا نه
به نظر من هیچ کودمو نگیر سونی ex35 بگیر از همه بهتره
prowler88
15-10-2009, 16:33
من شنیدم میگن 830 بیشتر تفاوتش توی bass هست که بهتر عمل میکنه. قیمتش اگه اشتباه نکنم حدود 40 بود. قیمت 630 هم 20-15 تومن بود.
من هر دو تست کرده ام .. این دو پست (1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])--2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) من رو ببین ..
قیمت رو هم که دوستمون گفت ، هرچند من 830 رو نزدیکتر به 50 شنیده بودم .. ارزون شده باشه چه بهتر
MOHAMMAD2010
15-10-2009, 19:07
با تشکر از همه دوستان
پس برای باس همون 630 بهتره ؟
راستی این 830 که تو اینترنت 20 تومن میدن تقلبیه ؟
برای خرید 630 هم اگه میشه بگین تفاوت اصل با تقلبیش ؟
مرسی
cell_phone
15-10-2009, 19:54
سلام
من یه چند وقتی سر نزده بودم، الان که پستای جدیدو دیدم (البته کامل نتونستم همرو بخونم) این طور که دستگیرم شد صحبته ایر فون های اسپرت زنهایسره.
چند تا چیزو که تجربه کردم میگم که قبل خرید مفیده
حالا که دارین 2 برابر پول میدین سعی کنین با سماجت فروشنده رو راضی کنین تست بده بهتون چون چند تا مشکل هست
اول این که کلا ایر فونای زن گنده ان! و خیلی هارو دیدم که لاله ی گوششون بعد از 10 دقیقه شدیدا درد میگیره طوری که دیگه نمیشه تحملش کردو ادامه داد، نمونش خود من ، برای من همین طور بود.
دوم اینکه فیت شدنش خیلی مهمه ، من از اونایی که میره دوره گوش گرفتم که بهتر فیت شه مثلا! ولی اصلا خب نبود و در میومد، اونی که میره پشت گردن بهتره به نظرم، تستش کردم.
و سوم در مورد سیم
اون سریه قدیمی که سیماشون سبزه یه افتضاح برای زن هستن.
اول منم با سیمشون حال کردم و گره نمیخورد و ضد آب و عرق و اینا بود اما بعد از 2 3 ماه روکش سیمش شدیدا پاره پوره شد !
این مشکل برای همه پیش میاد و به استفاده ی غلط بر نمیگرده، تو آمازونم اگه برید و عکسای یوزرارو ببینید بهش اشاره شده و میبینید که سیمش پاره میشه.
آخرم این که یادش بخیر اون زنهایسر پایتختیه اولین بار یه ایرفون زن رو به اصطلاح کرد تو پاچه ی ما 90 و خورده ای !
ولی پامون به دنیای زنهایسر باز شد عوضش و بعدا آقای رضوی رو گیر آوردم که خیلی باهاله انصافا !
ولی من در مورد پارگی چیزی ندیدم .
من Creative HS-1000 را قبول دارم حدود یک ماه پیش 75000 تومن گرفتمش.البته با ضامنت.خیلی عالیه.موسیقیو بهم فهموند
ولی من در مورد پارگی چیزی ندیدم .
شما عکسه پنجمیو نگاه کن روی عکس توضیح داده
ضمن این که بعد از یه مدت کل سیم به همون شکل در میاد
ریویوی کاربرا رم در مورد این مدل ببین:
من این مدلو داشتم قبلا و قضیه ی سیم رو با اطمینان بهت میگم که حتما پیش میاد
بحث فیت شدن رو هم خیلی ها اشاره کردن ولی ممکنه برای بعضی حتی عالی باشه ، باید تست کرد.
پیشنهاد جایگزین PX100
دوام عالی
برای همه فیت میشه صد در صد
صداش قابل مقایسه با اون ایرفونا نیست چون اونا بیسشون تعطیله ضمن اینکه صدای PX موزیکال تره و میتونی چند ساعت باهاش از موسیقی لذت ببری و دل کندن ازش همیشه سخته.
فوق العاده راحته رو سر و برای ورزشم مناسبه.
ضمنا جفت این هدفونارو من داشتم ویه جورایی دارم و از روی ریویو ها این چیزا رو نمیگم حالا هر جور که صلاح دونستی.
فک نکنم یه هدفون انقد مهم باشه ها!!!
prowler88
16-10-2009, 10:57
فک نکنم یه هدفون انقد مهم باشه ها!!!
شاید از نظر شما مهم نباشه. ولی برای کسی که میخواد موزیک رو با بالاترین کیفیت و بیشترین جزئیات بشنوه خیلی مهمه.
من هر دو تست کرده ام .. این دو پست (1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])--2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) من رو ببین ..
قیمت رو هم که دوستمون گفت ، هرچند من 830 رو نزدیکتر به 50 شنیده بودم .. ارزون شده باشه چه بهتر
دیروز من اینو قیمت کردم ... 50.000 تومن از نمایندگی ... همون 630 بهتره ... 17.000 تومن
alirafaat
16-10-2009, 13:49
سلام
دوستان نظرتون در مورد هدفونهای بی سیم چیه ؟
سیم دار بودن هد فونیه جو را یی اذیت نمی کنه ( سیم گیر می کنه -کم میاد و.. )
prowler88
16-10-2009, 14:23
سلام
خب بستگی به مارک و مدل داره. به طور کلی میشه گفت کیفیتشون پایین تر از مدل های سیم داره. ضمن این که با افزایش فاصله از یه حدی کیفیتشون هم نسبت به وقتی که نزدیکه افت میکنه. البته مدل هایی هم هست که کیفیتشون بالاست و در حد مدل های سیم دار. ولی قیمتشون خب بالاتره. مثلا هدفون های وایرلس sennheiser.
سیم دار بودن به نظر من اذیت نمیکنه. بستگی داره موقعی که از هدفون استفاده میکنین همون جا نزدیک به منبع موسیقی (مثلا کامپیوتر) میشینین یا این که میخواین حرکت کنین و این ور اون ور برین. اگه حالت اول باشه که هیچ مشکلی وجود نداره. و اگه حالت دوم باشه فکر میکنم تنها چاره wireless باشه.
با تشکر از همه دوستان
پس برای باس همون 630 بهتره ؟
راستی این 830 که تو اینترنت 20 تومن میدن تقلبیه ؟
برای خرید 630 هم اگه میشه بگین تفاوت اصل با تقلبیش ؟
مرسی
20 تومن برای مدل 830 ؟ یا طرف احتیاج مبرم به جمع کردن ثواب داره (!) یا کلکی تو کارشه .. تقلبی 630 که مدتها در بازار بوده ، شاید واسه این هم اومده باشه ..
شما از نمایندگی های کریتیو بخر تا خیالت راحت باشه .. این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])صفحه رو هم چک کن
سلام
هنوز اونطور که به نظر میاد جا نیفتاده ، مدلهای خوب قیمت هاشون بسیار بالاست (روی 100 تومن به بالا فکر کن) ... صرفاً بدرد کسی می خوره که واقعاً نیاز به قابلیت بیسیم بودنش داره ... (بحث روی مدلهای معتبره البته) ... دوستانی توی ماههای اخیر در این مورد از من مشورت گرفتند که مشکل مالی نداشتن (یکی شون صرفاً چون "دلش می خواد" ، همه تجهیزاتش رو بیسیم گرفته و می خواست هدفون هم با بقیه "ست" باشه!) ، اما وقتی یه آمار از بازار گرفتن منصرف شدن و حرفشون این بود که "نمی ارزه" ... باز تاکید می کنم که بحث مدلهای معتبره که واسه مون کیفیت صدا اهمیت داره
cell_phone
19-10-2009, 18:20
آقا ما هر چی انتخاب می کنیم تو ایران نیست . من گناه که نکردم یه هدفون درست و حسابی برای ورزش می خوام ؟
ChaoticHead
19-10-2009, 23:56
آقا ما هر چی انتخاب می کنیم تو ایران نیست . من گناه که نکردم یه هدفون درست و حسابی برای ورزش می خوام ؟
نخیر، شما واقع بین نیستی! ما عمریه کارمون همینه و خوردن به در بسته عادتمون شده، سعی می کنیم باهاش کنار بیایم..:46:
اتفاقا من چند روز پیش پاساژ ایران بودم ، نه بعنوان مدل مخصوص ورزش ، ولی مدلی که پشت گوش و روی گوش سوار بشه چندین مدل (فیلیپس - کریتیو - سونی) دیدم ... شما باید بگردی و بگردی تا پیدا کنی ، خیلی مدلها تک هستند ، طرف 2 تا دونه میاره و میذاره پشت ویترین ، یه هفته هست و هفته بعد نیست .. پاساژ پایتخت رو بخصوص باید بگردی ، و مشخصاً از طرف توضیح بخوای ...
همه اینا برمی گرده به اینکه همونطور که دوستمون گفت واقع بین باشی، بجای اینکه روی یه مدل فیکس کنی و بگردی دنبالش ، ببین اول موجودی بازار ایران چیه و از بینشون بهترین رو انتخاب کن ..
cell_phone
20-10-2009, 22:52
نخیر، شما واقع بین نیستی! ما عمریه کارمون همینه و خوردن به در بسته عادتمون شده، سعی می کنیم باهاش کنار بیایم..:46:
اتفاقا من چند روز پیش پاساژ ایران بودم ، نه بعنوان مدل مخصوص ورزش ، ولی مدلی که پشت گوش و روی گوش سوار بشه چندین مدل (فیلیپس - کریتیو - سونی) دیدم ... شما باید بگردی و بگردی تا پیدا کنی ، خیلی مدلها تک هستند ، طرف 2 تا دونه میاره و میذاره پشت ویترین ، یه هفته هست و هفته بعد نیست .. پاساژ پایتخت رو بخصوص باید بگردی ، و مشخصاً از طرف توضیح بخوای ...
همه اینا برمی گرده به اینکه همونطور که دوستمون گفت واقع بین باشی، بجای اینکه روی یه مدل فیکس کنی و بگردی دنبالش ، ببین اول موجودی بازار ایران چیه و از بینشون بهترین رو انتخاب کن ..
آقا حق با شماست . اما تو بازار من مدلی پیدا نکردم . چرا ؟ چون بنده مشهد تشریف دارم و نمی تونم برم پایتخت رو بگردم . و کسی رو سراغ ندارم که برام این کار رو بکنه .
آقا حق با شماست . اما تو بازار من مدلی پیدا نکردم . چرا ؟ چون بنده مشهد تشریف دارم و نمی تونم برم پایتخت رو بگردم . و کسی رو سراغ ندارم که برام این کار رو بکنه .
شما هم که هی سنگ بنداز جلوی پای ما! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](شوخی می کنم البته) ... خب دیگه اگه دسترسی به تهران نداشته باشی، کارت از این چیزی که تا الان فکرش رو می کردیم هم سخت تره .. می مونه خرید آنلاین (مثلاً کمان رایانه و هدفونهای ورزشی سونی که صفحات قبلی هم بحثش شد) و یا خرید پستی (که مثلاً مدل و فروشنده ات رو تلفنی قطعی کنی و اون واسه ات ارسال کنه) ... اینا هم هرکدوم دردسرها و ریسک های خودش رو داره ..
alirafaat
22-10-2009, 12:25
سلام
دوستان نظرتون در مورد Sennheiser HD 205
چیه؟
توی یکی از فروما گذاشتن برا فروش ( دست دوم ) 45 تومن
prowler88
22-10-2009, 13:17
سلام
چیه؟
هدفون خیلی خوبیه. هم ظاهرش خوبه و هم صدای خوبی داره. البته نمیدونم این قیمت بیارزه یا نه. ببین نمایندگی سنهایزر اگه این مدل رو داره قیمتش چنده.
سلام
چیه؟
قیمتش رو که حتما چک کن نمیدونم چرا فکر میکنم زیاده ؟؟؟(البته حدس میزنم )
بعد این مدل رو رو گوشتون چک کنید فکر میکنم کمی کو چیک باشه و برای بعضی افراد به علت قرار گیری روی گوش اذیتشون کنه
prowler88
22-10-2009, 17:20
قیمتش رو که حتما چک کن نمیدونم چرا فکر میکنم زیاده ؟؟؟(البته حدس میزنم )
بعد این مدل رو رو گوشتون چک کنید فکر میکنم کمی کو چیک باشه و برای بعضی افراد به علت قرار گیری روی گوش اذیتشون کنه
درسته. مدیوم سایز هست و بسته. البته آدم تا امتحان نکنه نمیتونه نظر بده ولی برخلاف تبلیغی که خود سنهایزر کرده فکر نمیکنم برای استفاده ی طولانی مدت راحت باشه.
Xx Hossein xX
22-10-2009, 18:22
سلام .......
دوستان من میخوام یه هندز فری خوب برای پخش موزیک برای گوشی نوکیا 5800 بگیرم .. جم و جو باشه و کیفیت صدای عالی داشته باشه ....
میشه یه چند مدل معرفی کنید ! ؟ ( بازه قیمت از 10 تا 30 )
از اوون مدلا که با بلوتوث کار میکنه هم معرفی کنید ( بازه قیمت از 30 تا 70 )
ممنون .......
alirafaat
22-10-2009, 22:27
سلام
دوستانی که در جریا ن مباحث مطرح شده در این تاپیک هستند می تونند چند مدل رو که در این تاپیک مطرح شده و نمره قبولی نسبی گرفته نام ببرند
با تشکر
سلام
دوستانی که در جریا ن مباحث مطرح شده در این تاپیک هستند می تونند چند مدل رو که در این تاپیک مطرح شده و نمره قبولی نسبی گرفته نام ببرند
با تشکر
مثلا چه نوعی منظورته open
inear
سلام .......
دوستان من میخوام یه هندز فری خوب برای پخش موزیک برای گوشی نوکیا 5800 بگیرم .. جم و جو باشه و کیفیت صدای عالی داشته باشه ....
میشه یه چند مدل معرفی کنید ! ؟ ( بازه قیمت از 10 تا 30 )
از اوون مدلا که با بلوتوث کار میکنه هم معرفی کنید ( بازه قیمت از 30 تا 70 )
ممنون .......
هندزفری به معنای هندزفری مخصوص موبایل که بلوتوث هم باشه بیشتر مربوط به بخش موبایل میشه تا هدفون .. چون کمپانی های موبایل معمولاً تولیدش می کنن تا کمپانی سازنده هدفون ...
اما اگه منظورت یه هدفون کوچک و جمع و جور باشه که البته سیم هم داره، دو مدل Ep630 از کریتیو و EX35 از سونی توصیه میشه ... مدلهای دیگه هم میشه پیشنهاد داد که بستگی به این داره که شما چه طرح و تیپی رو می پسندی ..
سلام
با تشکر
البته میشه گفت دراین تاپیک صرفاً مدلهایی مطرح و بررسی شده که نمره قبلی شون رو گرفته اند ... من یادم نمیاد ما در مورد مدلی صحبت کرده باشیم که بی ارزش یا بد بوده باشه ... شما اگه پاسخ دقیق تری می خوای همونطور که دوستمون گفت باید یه مقدار محدوده جستجو رو تنگ تر کنی .. مثلا بگی در چه حدود قیمت یا چه نوعی از هدفون ها مدنظرته (تو گوشی - رو گوشی - بزرگ - کوچیک - ارزون - گرون)
alirafaat
23-10-2009, 23:42
..
البته میشه گفت دراین تاپیک صرفاً مدلهایی مطرح و بررسی شده که نمره قبلی شون رو گرفته اند ... من یادم نمیاد ما در مورد مدلی صحبت کرده باشیم که بی ارزش یا بد بوده باشه ... شما اگه پاسخ دقیق تری می خوای همونطور که دوستمون گفت باید یه مقدار محدوده جستجو رو تنگ تر کنی .. مثلا بگی در چه حدود قیمت یا چه نوعی از هدفون ها مدنظرته (تو گوشی - رو گوشی - بزرگ - کوچیک - ارزون - گرون)
سلام
همه میگن هد فونهای روگوشی چون صدای بیرون رو حذف می کنند کیفیت صدای بهتری دارند ولی من یه هدفون رو گوشی گرفتم ( البته سرم کلاه رفت ) که سنگینه و بعد از 10 دقیقه گوشم عرق می کنه و سنگینی گوشی احساس میشه حالا موندم هدفون جدید رو رو گوشی انتخاب کنم یا تو گوشی؟
البته برا من داشتن سیم بلند (بلندتر از 1/5 متر ) مهمه
دوستان چند هدفون رو گوشی و تو گوشی با سیم بلند در محدوده 50 تا 100 معرفی کنند
با تشکر
ChaoticHead
24-10-2009, 04:31
شما می تونی یه کابل افزایش یگیری سیمتو چند متر بلند کنی
cell_phone
24-10-2009, 10:54
بالاخره پس مواجهه با درب های بسته ی وطن گرام , تصمیم به خرید (مجبور بهتره ) یک هدفون از سری
هدفون های ساخت شرکت عظیم شان کریتیو شدم . که در سری هدفون های رو گوشی ورزشی آویزون
قرار می گیره . Creative-EP 570 از قرار معلوم بالاترین هدفون در این سری است .
کیفیت هم از قرار معلوم در همان حد EP-630 می باشد . و از تفکیک و شفافیت صدایی در حد معمول برخودار است . ولی نکته ی حائز اهمیت نیازردن گوش خارجی و البته داخلی در هنگام استفاده است .
به نحوی که پس از یکساعت استفاده هیچ اثری از خستگی در گوش(داخلی , خارجی ) محسوس نبود .
و این همه مدیون وزن فوق العاده سبک ( 23 گرم ) این هدفون می باشد .
این هدفون به قیمت 21 هزار تومان خریده شده . که در رنج قیمت خود از کیفیت مناسبی برخوردار است .
هر چند که باید در هنگام استفاده مراقبت های کافی را بجا آورد .
این هدفون به همراه یک عدد کیف پارچه ای و سه جفت قطعه ی پلاستیکی که پشت گوش قرار می گیرد (سایز های L , m , s ) بسته بندی شده است .
با امید ب آنکه دروازه های کشورمان رو بسوی محصولات با کیفیت و مرغوب باز شود . و همه از کیفیتی مناسب بهرمند شویم .
برای اونایی که دنبال کارای سونی هستند:
نمایندگی جدید سونی در بازار رضا (شماره 27 ظاهراً)، سری کامل هدفونهای سونی رو آورده .. از XD گرفته تا مدلهای تاشو و یکی دو مدل ورزشی ..
نمایندگی دیگه سونی در بازار رضا هم دو مدل ورزشی مذکور رو داشت ..
سلام
همه میگن هد فونهای روگوشی چون صدای بیرون رو حذف می کنند کیفیت صدای بهتری دارند ولی من یه هدفون رو گوشی گرفتم ( البته سرم کلاه رفت ) که سنگینه و بعد از 10 دقیقه گوشم عرق می کنه و سنگینی گوشی احساس میشه حالا موندم هدفون جدید رو رو گوشی انتخاب کنم یا تو گوشی؟
دوستان چند هدفون رو گوشی و تو گوشی با سیم بلند در محدوده 50 تا 100 معرفی کنند
با تشکر
البته هدفونهای "تو گوشی" و بعدش "دور گوشی"(اونایی که کامل دور گوش رو می گیره – بهش فول سایز هم میگیم) هستند که اساساً به هدف حذف صدای محیط در نظر گرفته شده ان ..
شما دقیقا چه مدلی داشتی ؟ .. در نظر بگیر که مارک های معتبر مشخصاً روی کاهش وزن این مدلها و بهبود کیفیت گوشی ها هم کار می کنند تا تجربه استفاده از این هدفونها هرچه بیشتر واسه کاربر لذت بخش بشه .. به بیان دیگه ، مساله کارکرد و طراحی (به قصد استفاده) در این هدفونها دقیقاً به اندازه کیفیت شون اهمیت داره به نظرم ..
شما الان هدفت هدفونهایی هستش که یه بالشتک گرد و پهن داره و روی گوش قرار می گیره یا اونایی که بالشتک مثل دایره تو خالی داره ؟ ...
alirafaat
24-10-2009, 19:52
سلام
گفتید چه ممدلی دارم - منم براتون ماجرایی رو بگم که یکم بخندیم
سال قبل جو مارو گرفت و به یکی از دوستان گفتیم که که به یکی از دوستانش! که تهران هست بگه برام یه هدفون بیسیم بگیره ( البته بدون تحقیق ) وبود جه ای معادل 50 تومن برای این کار در نظر گرفتم
ایشون هم یه هدفون گرفتند با نام تجاری معروف generous !!!!
به محض رسیدن به دستم با دیدن شکلش (که شبیه به اسباب بازی های بچه ها بود ) و شلوغ بودنش حام گرفته شد ولی خوب چه می شد کرد نمی تونستم پس بفرستم
هدفون شامل یک اداپتور برق 9 ول ( که همون روز اول شکست ) - یک سکوی فرستنده با 3 تا سیم که باید به پشت کیس وصل میشد ویک هدفون بزرگ باطری خور بود
هدفون 3 تا باطری نیم قلمی می خورد و باطری ها رو حدود 20 تا 30 دقیقه مصرف می کرد - صدا تو همین 20 30 دقیقه خوب بود بعد از اون انواع صدا ها (شامل رادیوی همسایه - بیسیم کلانتری محله و ..... ) در اون شنیده میشد
همین امر باعث شد بعد از حدود 2 ساعت ( در عرض چند روز ) از خیر مصرفش بگذرم و چون پول نسبتا زیادی هم بابت اون داده بودم دیگه جرات خرید دوباره رو هم نداشتم
جالب بود نه
اما در مورد سئوالتون - این هدفون از اوناست که یه دایره وسطش داره و دورش یه ابره با پوشش مخملی (مثلا ) هست
البته من مدت طولانی گوشی روی گوشم نیست بنابراین بر اساس کیفیت به پیشنهاد شما اطمینان می کنم
با تشکر
prowler88
24-10-2009, 22:12
سلام
سال قبل جو مارو گرفت و به یکی از دوستان گفتیم که که به یکی از دوستانش! که تهران هست بگه برام یه هدفون بیسیم بگیره ( البته بدون تحقیق ) وبود جه ای معادل 50 تومن برای این کار در نظر گرفتم
به محض رسیدن به دستم با دیدن شکلش (که شبیه به اسباب بازی های بچه ها بود ) و شلوغ بودنش حام گرفته شد ولی خوب چه می شد کرد نمی تونستم پس بفرستم
هدفون شامل یک اداپتور برق 9 ول ( که همون روز اول شکست ) - یک سکوی فرستنده با 3 تا سیم که باید به پشت کیس وصل میشد ویک هدفون بزرگ باطری خور بود
هدفون 3 تا باطری نیم قلمی می خورد و باطری ها رو حدود 20 تا 30 دقیقه مصرف می کرد - صدا تو همین 20 30 دقیقه خوب بود بعد از اون انواع صدا ها (شامل رادیوی همسایه - بیسیم کلانتری محله و ..... ) در اون شنیده میشد
همین امر باعث شد بعد از حدود 2 ساعت ( در عرض چند روز ) از خیر مصرفش بگذرم و چون پول نسبتا زیادی هم بابت اون داده بودم دیگه جرات خرید دوباره رو هم نداشتم
جالب بود نه
اما در مورد سئوالتون - این هدفون از اوناست که یه دایره وسطش داره و دورش یه ابره با پوشش مخملی (مثلا ) هست
البته من مدت طولانی گوشی روی گوشم نیست بنابراین بر اساس کیفیت به پیشنهاد شما اطمینان می کنم
با تشکر
اگه حذف صدای محیط براتون مهم هست باید فقط روی مدل های closed فکر کنید (اونایی که پشت گوشیشون بسته هست و صدا به بیرون و داخل درز نمیکنه و معمولا جنس دورش از چرمه). اگر نه که مدل های open هم هست که میشه به طور کلی گفت راحت تره. البته همیشه اینطوری نیست.
پیشنهاد من به شما مدل های سنهایزر sennheiser هست که هم کیفیت ساخت بالایی داره و هم کیفیت صدای خوب. همشونم سیم 3 متری دارند. البته اگه اشتباه نکنم مدل های closedش سیم تلفتی داشت. قیمتشونم تو ایران خیلی خوبه. در بعضی موارد از خارج ارزون تره. نمایندگی هم فقط یه جا داره تو جمهوری.
سلام
جالب بود نه
با تشکر
ممنون از خاطره ات .. این اتفاق (خرید ناآگاهانه مدل متفرقه که عمرش به یه ماه هم نرسه) مکرر رخ داده .. بدشانسی شما ... جالبه که بعضی فروشنده های باانصاف تر رو من دیدم که در اینجور موارد موقع فروش میگن "اگه خراب بود بیار عوضش کنم"، یعنی خودش می دونه که جنس بنجله!! .. گروه بعدی فروشنده هایی هستند که سر کیفیت پایین این اجناس زیاد سروکله زدن و اعصابشون خورده و رسماً همون اول میگن که "اگه خراب بود تقصیر من نیست!!" ...
خلاصه به قول اون جمله (که دیگه الان یه جورایی کلیشه شده) : "ما انقدر پولدار نیستیم که جنس ارزون بخریم!" ..
//
در مورد خرید جدیدت: به بازار تهران دسترسی داری دیگه؟ .. چون بعضی چیزا فقط تهران گیر میاد...
سلام
شما تا حالا تجربه هدفون های Shure رو داشتید؟
قیمت هاش بسیار نجومی هستند(کمترینش اشتباه نکنم 130 دلاره)ولی هدفون استاندارد تست Cnet هستش.
ایران گیر میاد؟
prowler88
06-11-2009, 13:33
سلام
قیمت هاش بسیار نجومی هستند(کمترینش اشتباه نکنم 130 دلاره)ولی هدفون استاندارد تست Cnet هستش.
ایران گیر میاد؟
من خودم به شخصه تا حالا تجربه شو نداشتم متاسفانه. ولی فکر کنم seymour داشته باشه.
کمتر از 130 هم داره. من اینجا یه مدلشو دیدم حدود 80 دلار بود. ولی مدل های ارزونش (اگه بشه بهشون گفت ارزون) به اندازه ی گروناش اسم در نکردند. کلا این مارک خوشنام ترین مارک هدفون های in-ear هست.
ایران من که ندیدم. ولی فکر کنم میکروفون های shure بود تو جمهوری.
سلام
ایران گیر میاد؟
والا همونطور که رفیقمون گفت، من یه بار (در واقع دو بار) بااین هدفون کار کردم .. اونم صرفاً در حد "جون مادرت دو دقیقه بده من ازش استفاده کنم" بود و شرایط تستم چندان مناسب نبود؛ کافی شاپ بود، یارو رو به مصیبت کشونده بودم اونجا و.. یه بار فکر کنم قبلاً داستانش رو گفتم در همین تاپیک...
(گفتم دوبار، چون یه بار دیگه اش رو شک دارم که اصل بوده یا نه)
ولی این رو داشته باش که معمولاً Bose و Shure اون بالاها (که ما دستمون نمی رسه بهش!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با هم رقابت می کنن ..
soroshea
17-11-2009, 17:17
سلام .
اساتید گرامی من یه هدفون می خوام با کیفیت صدای بالا و خش مش هم نداشته باشه . ( صداش :whistle:)
اگر در حالت خوابیده باهاش آهنگ گوش بدیم گوشمون داغون نشه .
اگه صداش زیاد بیرون نره بهتره ...:46:
بعدم کلا گوشو ازیت نکنه و زیادم گوش عرق نکنه .:41:
قیمتشم دیگه خیلی زیاد نشه ...:31:
کمتر از 70-80 تومن ...
راستی برندشم مهم نیست چون من زیاد سر رشته ندارم ... :19:
ممنون ... :40:
سلام .
اساتید گرامی من یه هدفون می خوام با کیفیت صدای بالا و خش مش هم نداشته باشه . ( صداش :whistle:)
اگر در حالت خوابیده باهاش آهنگ گوش بدیم گوشمون داغون نشه .
اگه صداش زیاد بیرون نره بهتره ...:46:
بعدم کلا گوشو ازیت نکنه و زیادم گوش عرق نکنه .:41:
قیمتشم دیگه خیلی زیاد نشه ...:31:
کمتر از 70-80 تومن ...
راستی برندشم مهم نیست چون من زیاد سر رشته ندارم ... :19:
ممنون ... :40:
در حالت خوابیده؟ .. هممم .. من خودم ترجیح میدم مثلا اگه بخوام دراز بکشم، از هدفون های کوچک استفاده کنم؛ تحرک باهاشون راحت تره! (مثلاً بخوای از دنده چپ به دنده راست جابجا بشی!)
برو پاساژ ایران، طبقه اول ، روبروی پله برقی یه نمایندگی هست که کارای AKG و کریتیو رو داره ... هر دو تایید میشن و تنوع محصول خوبی هم داره ...
برای اینکه صدا به بیرون هم درز نکنه می تونی دنبال مدلهای In ear باشی که قدری توی گوش فرو میرن ... برو مثلا دنبال EP830 .
اگه هدفون بزرگ میخوای که گوشی هاش حالت بالشتکی داشته باشه، سونی یا AKG تو این حدود قیمت .
soroshea
17-11-2009, 18:11
ممنونم ...
من توی سایت هر 3 تاشون رفتم و اینا روبرگزیدم !:31:
AKG : K 390 NC
Creative : EP-830 , Aurvana In-Ear
Sony : MDR-EX38iP , MDR-EX300SL , MDR-EX700 , MDR-EX75SL
میشه با توجه به اون ویژگی هایی که گفتم بگید کدومشون بهتره ؟؟؟؟؟؟ :13:
بعدشم آدرس دقیق اون پاساژ رو میشه بدید ؟؟؟؟؟؟
ممنونم ... :40:
ممنونم ...
من توی سایت هر 3 تاشون رفتم و اینا روبرگزیدم !:31:
AKG : K 390 NC
Creative : EP-830 , Aurvana In-Ear
Sony : MDR-EX38iP , MDR-EX300SL , MDR-EX700 , MDR-EX75SL
میشه با توجه به اون ویژگی هایی که گفتم بگید کدومشون بهتره ؟؟؟؟؟؟ :13:
بعدشم آدرس دقیق اون پاساژ رو میشه بدید ؟؟؟؟؟؟
ممنونم ... :40:
البته بین اون چیزی که شما میخوای و اون چیزی که اینجا پیدا میشه تفاوت هست ..
اما من دوتای کریتیو رو هم از نظر کیفیت و هم قیمت جالب می دونم .. AKG هم البته حرف نداره ، اما فکر کنم برای مدلهای In ear باید تا نزدیک 100 تومن هزینه کنی و با توجه به توضیحاتی که در مورد نیازهات دادی من به نظرم نیارزه .
پاساژ ایران - طبقه اول - روبروی پله برقی - فروشگاه رایتک
soroshea
19-11-2009, 06:38
سلام. :40:
یکی از دوستان (a.z.p.z) به من یه هدفون معرفی کرد : sennheiser px 100
ایشون میگه که همه ی اون ویژگی ها تو این هدفون هست صداشم خیلی خوبه و قیمتشم حدود 70 تومنه ! :31:
میشه بگید این هدفون وضعیتش چجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی ...
ایشون میگه که همه ی اون ویژگی ها تو این هدفون هست صداشم خیلی خوبه و قیمتشم حدود 70 تومنه ! :31:
مرسی ...
مدل خیلی خوبیه... البته همه ویژگی های موردنظر شما رو تامین نمی کنه ، مثلاً درز صداش به بیرون از مدلهای که بحث شد بیشتره، و اینکه برای حالت درازکش چقدر مناسب باشه هم باز بسته به خودتون داره (من به عنوان کسی که زیاد در حالت درازکش آهنگ گوش میده، چندان هدفونهایی که سایز بزرگ دارن رو توصیه نمی کنم) ... ضمناً اینکه چقدر با بالشتک های گوشی اش راحت باشید (که بخصوص در جلسات طولانی استفاده و موقع درازکش معنی پیدا می کنه) هم باز به خود شما برمیگرده ..
همه این حرفها به این معنی نیست که "پس این بده"، بلکه معنی اش اینه که شما اول باید "فرم" موردنظرت رو مشخص کنی؟ .. مدل فول سایز میخوای (هدفونهای بزرگ) یا مدلهای کوچکتر (که گوشی های کوچک داره که به سیم وصل هستند) و این رو فقط خود شما می تونی بگی که کدوم مورد نظرته.
amin_caragt2
02-12-2009, 08:45
میخام هدفون hs1000 کریتیو بخرم چه جور مدلیه برای بازی و آهنگ
اگه مدل بهتری میشناسید معرفی کنید تا حدود 60 تومن
mamad gonzo
02-12-2009, 13:24
مرسی ...
من هم px100 دارم و هدفون خوبیه و همونطور که محمد جان گفتن با چیزهایی که شما از هدفونت میخوای تفاوت داره.
و همونطور که دوست خوبم گفت باید خودت بدونی in ear یخوای یا on ear
ولی اگه هدفون مدلی on ear (اینایی که بزرگن و روی گوش قرار میگیرن) خواستی px با توجه به بودجه شما
انتخاب بسیار عالی میتونه باشه در صورتی که با این شرایطش وافق باشی
1. خیلی جمع و جوره و اندازه عینک جمع میشه و با زبون خوش میره تو جعبش:31:
2.اگه بخوای دراز کش اهنگ گوش بدی یکم اذیت میکنه یعنی به پهلو که اصلا نمیتونی بخوابی و اگه بخوای
ماموتی بخوابی بعد از چند دقیقه خسته میشی:41:
3. کیفیتش با نوجه به پول شوما حرف نداره و تو این رنج ( زیر 80 تومن) فکر نکنم رقیبی داشته باشه:21:
4. صداش به بیرون درز میکنه و توصیه میشه تو هواپیما با صدای زیاد باش ااهنگ گوش نکنی چون کنار دستی هات کفری میشن البته اگه صداشو از نرمال بالا ببری ( با نتوجه به تجربه شخصیم ):2:
5. اولش که نیگاش میکنی فکر میکنی خیلی ظریف و اسیب پذیره ولی بر خلاف ظاهرش خیلی محکم و بدنه قوی داره و به این راحتی ها چیزیش نمیشه.:27:
میخام هدفون hs1000 کریتیو بخرم چه جور مدلیه برای بازی و آهنگ
اگه مدل بهتری میشناسید معرفی کنید تا حدود 60 تومن
یه مدل Fatality داره کریتیو که همین حدود قیمتشه (شاید 5-10 تومن بیشتر).. مخصوص بازی هستش و برای موسیقی هم نسبتاً مناسبه ... ولی هدف اصلی اش بازیه ... فکر می کنم این مدلی که شما گفتی هم همین باشه..
البته یه نکته رو هم در نظر بگیر که این مدلی که شما مدنظرته همونطور که از اسمش برمیاد هدست هستش ... اگه میکروفونش برات کاربردی نداره توصیه می کنم بری سراغ سری HQ کریتیو.
بعنوان گزینه های دیگه، اگه میخوای تا 60 تومن هزینه کنی ، AKG هم یکی دو مدل در این حدود داره که توصیه میشه (پاساژ ایران یا پایتخت گیر میاد)...
ما در مورد بحث بلندی صدا و استفاده از هدفون و اینکه برای گوش آسیب ایجاد می کنه یا نه .. و چند ساعت استفاده کنیم و حداکثر صدا چقدر باشه و اینا مکرر صحبت کرده ایم ... که خب موافق و مخالف خودش رو داره و شدیداً هم بحث تجربی ای هست ... یعنی حتی گزارش های پزشکی ای که داریم هم قطعی نیستند ...
من خودم توی این بحث معمولاً همیشه تاکید کرده ام که جانب احتیاط رو بگیرید و اصلاً از نظر اخلاقی هم فکر می کنم وظیفه دارم اینو همیشه گوشزد کنم که سلامت گوش و شنوایی ما از هر چیزی مهمتره ...
حالا حاشیه رفتم برای چی؟ ... متاسفانه یکی دیگه از دوستان رو که چند روز پیش حضوری دیدم (ایشون هم از قدیمی های پلیربازه.. از 6-7 سال پیش وارد این وادی شد) هم گفت که شنوایی گوش راستش قدری دچار مشکل شده و دکتر همون اول بهش گفته "با هدفون زیاد موسیقی گوش میدی؟" ... که ایشون هم گفته بله ... جالب که می دونم خیلی هم اهل زیاد کردن صدا نبوده ...
بهرحال این دومین دوست پلیر بازی بود که دچار این مشکل شده (اون دوست دیگه قضیه اش مال 2 سال پیش بود که در فوروم دیگه مطرح شد)... و توجه کنید که هر دو بعد از 5-6 سال استفاده از هدفون و پلیر بصورت مداوم دچار این مشکل شده ان .. بنابراین حواستون با آسیب در بلندمدت هم باشه...
------------
اگه دوست داشتید چندتا پست های قبلی ام در این مورد رو بخونید:
صدای بلند یعنی چقدر بلند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .. و توصیه ای درباره مدت زمان استفاده (برحسب ساعت در روز)
هدفون های in ear و بلند کردن صدا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالت خطرناک استفاده از هدفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بحث sensitivity و خطرش برای گوش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد px100 که گفته شد صدا به بیرون درز میکنه خوب دیگه هدفون های open به همین شکل هستند اما از خیلی جهات از هدفون های closed بهتر هستند ...
هدفون sony NC33 چطوره؟؟؟؟
هدفون sony NC33 چطوره؟؟؟؟
باید مدل خیلی خوبی باشه ... باتری نیم قلمی (AAA) میخوره و مشکلی از این جهت نداره (با یه باتری برحسب کیفیت و شارژی بودن/نبودن میتونه بین 50 تا 100 ساعت کار کنه) .. از نظر گرفتن نویز محیط هم بسیار خوب عمل می کنه... اگه هم یه موقعی نیازی به قابلیت NC اش نداشتی می تونی خاموشش کنی و مثل یه هدفون in ear معمولی ازش استفاده کنی (که باز هم در این حالت میتونه صدای محیط رو به مقدار خوبی بگیره)
اما توجه کن که اصولاً توصیه میشه صرفاً کسی مدلهای NC رو بخره که به قابلیت NC نیاز داره.. وگرنه هزینه اضافه اس و یه هدفون in ear معمولی هم کار رو راه میندازه.
*قیمت داری ازش؟ .. کجا گیر آوردی؟ .. NC22 قیمت چندین ماه پیش اش رو دارم : 77 تومن ..
باید مدل خیلی خوبی باشه ... باتری نیم قلمی (AAA) میخوره و مشکلی از این جهت نداره (با یه باتری برحسب کیفیت و شارژی بودن/نبودن میتونه بین 50 تا 100 ساعت کار کنه) .. از نظر گرفتن نویز محیط هم بسیار خوب عمل می کنه... اگه هم یه موقعی نیازی به قابلیت NC اش نداشتی می تونی خاموشش کنی و مثل یه هدفون in ear معمولی ازش استفاده کنی (که باز هم در این حالت میتونه صدای محیط رو به مقدار خوبی بگیره)
اما توجه کن که اصولاً توصیه میشه صرفاً کسی مدلهای NC رو بخره که به قابلیت NC نیاز داره.. وگرنه هزینه اضافه اس و یه هدفون in ear معمولی هم کار رو راه میندازه.
*قیمت داری ازش؟ .. کجا گیر آوردی؟ .. NC22 قیمت چندین ماه پیش اش رو دارم : 77 تومن ..
من که اصفهانم. پسر عموم هفته پیش دیده تهران تو نمایندگی سونی 105 تومن.
به نظر شما philips SHE9800 بگیرم بهتر نیست؟؟ اخه قابلیت NC زیاد به دردم نمیخوره. کلآ تا 60-70 تومن یه هدفون خوب واسه ایپاد بهم پیشنهاد بکن لطفآ....
من که اصفهانم. پسر عموم هفته پیش دیده تهران تو نمایندگی سونی 105 تومن.
به نظر شما philips SHE9800 بگیرم بهتر نیست؟؟ اخه قابلیت NC زیاد به دردم نمیخوره. کلآ تا 60-70 تومن یه هدفون خوب واسه ایپاد بهم پیشنهاد بکن لطفآ....
105 تومن هزینه معقولی واسه یه هدفون محسوب میشه .. اگه NC چندان بدردت نمیخوره الکی بخاطرش هزینه نکن ..
اگه میخوای تا همون حدود و با همون فرم (یعنی هدفون in ear) یه خرید داشته باشی، می تونی بری سراغ EP830 از کریتیو که حدود 50 تومنه .. کمی بالاتر aurvana از کریتیو هم خرید خیلی خوبیه (80-90 تومن) ...
از نظر من فیلیپس، در درجه بعد از سونی و کریتیو قرار داره.
105 تومن هزینه معقولی واسه یه هدفون محسوب میشه .. اگه NC چندان بدردت نمیخوره الکی بخاطرش هزینه نکن ..
اگه میخوای تا همون حدود و با همون فرم (یعنی هدفون in ear) یه خرید داشته باشی، می تونی بری سراغ EP830 از کریتیو که حدود 50 تومنه .. کمی بالاتر aurvana از کریتیو هم خرید خیلی خوبیه (80-90 تومن) ...
از نظر من فیلیپس، در درجه بعد از سونی و کریتیو قرار داره.
اها مرسی. اخه تعریف اون مدل فیلیپ رو زیاد شنیدم. در کل با 60-70 تومن شما چی پیشنهاد میدین؟؟
اها مرسی. اخه تعریف اون مدل فیلیپ رو زیاد شنیدم. در کل با 60-70 تومن شما چی پیشنهاد میدین؟؟
پاسخ این سوال رو پست قبلی دادم ... دقیقاً با 60-70 تومن شاید AKG میشه خرید که خب مارک بسیار معتبریه ، اما مدل In ear اش رو کمتر دوستان تست کرده ان ... کمی پایین تر هم که گفتم 830 از کریتیو و کمی هم بالاتر aurvana از کریتیو توصیه میشه.
SevenCity
16-12-2009, 22:42
سلام یه هدست میخوان تا 60 تومن فقط برای موزیک و چت (یعنی میکروفون خوبی داشته باشه)
من تا حالا هرچی هدست داشتم صدا به بیرون درز میکنه چه نوع هدستی بگیرم که صداشم بیرون نره!
سلام یه هدست میخوان تا 60 تومن فقط برای موزیک و چت (یعنی میکروفون خوبی داشته باشه)
من تا حالا هرچی هدست داشتم صدا به بیرون درز میکنه چه نوع هدستی بگیرم که صداشم بیرون نره!
هممم ... البته بحث درز صدا رو نمی دونم در چه حد مدنظرته، یا اینکه قبلاً چه مدل هدست هایی داشتی .. بهرحال 60 تومن بودجه خوبی برای یه هدست هستش ... کریتیو سری HS رو داره که از 20 تومن شروع میشه (HS350) و تا 70 تومن هم میره (HS1000 که به اسم فتالیتی هم معروفه)...
لاجیتک هم در این حدود باید چند مدل خوب داشته باشه .. از نظر طراحی، کارای قشنگی داره .. پاساژ ایران رو چک کن.
Mr Unknown
17-12-2009, 22:54
سلام
یه هدفون می خوام که in ear نباشه
زیاد بزرگ هم نباشه..مث Creative HQ-140
کاربردم فقط واسه موزیک
قیمتم تا 60-70
ممنون
SevenCity
18-12-2009, 11:50
هممم ... البته بحث درز صدا رو نمی دونم در چه حد مدنظرته، یا اینکه قبلاً چه مدل هدست هایی داشتی .. بهرحال 60 تومن بودجه خوبی برای یه هدست هستش ... کریتیو سری HS رو داره که از 20 تومن شروع میشه (HS350) و تا 70 تومن هم میره (HS1000 که به اسم فتالیتی هم معروفه)...
لاجیتک هم در این حدود باید چند مدل خوب داشته باشه .. از نظر طراحی، کارای قشنگی داره .. پاساژ ایران رو چک کن.
HS300 دارم که چند ماه پیش از بازار رضا خریدم 13000 تومن! همین الانم دارم باهاش کار میکنم
مثل اسپیکره هر کی از کنارم رد شه میفهمه چی دارم گوش میدم! ولی باز این صدا که بیرون میره مهم نیست
مهم اینه که فرق چندانی با مدل های بی اسم و رسم دار ارزون تر از خودش تو پخش موزیک نداره
یک چیز میخوام حداقل یه کم فرق داشته باشه منظورم افکت و اینجور چیزاست میخوام بترکونه سرمو :8:
هر چی بزرگتر بهتر، میکروفون داشته باشه
لاجتیک Headset Logitech Precision Gaming ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این خوبه مثلا؟
یا این Headset Logitech ClearChat Pro USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟
این فتالیتی که گفتی واسه موزیک گوش دادن خوبه؟
Creative Aurvana DJ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میکروفون داره؟ 80 تومنه!
ChaoticHead
18-12-2009, 15:53
HS300 دارم که چند ماه پیش از بازار رضا خریدم 13000 تومن! همین الانم دارم باهاش کار میکنم
مثل اسپیکره هر کی از کنارم رد شه میفهمه چی دارم گوش میدم! ولی باز این صدا که بیرون میره مهم نیست
مهم اینه که فرق چندانی با مدل های بی اسم و رسم دار ارزون تر از خودش تو پخش موزیک نداره
یک چیز میخوام حداقل یه کم فرق داشته باشه منظورم افکت و اینجور چیزاست میخوام بترکونه سرمو :8:
لاجتیک Headset Logitech Precision Gaming ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این خوبه مثلا؟
یا این Headset Logitech ClearChat Pro USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟
Creative Aurvana DJ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میکروفون داره؟ 80 تومنه!
یه چیزی را در نظر داشته باشین؛ مدلهای headset عموما برای موسیقی گوش کردن بطور حرفه ای ساخته نمی شن و بیشتر کارکرد multimedia بخصوص چت و تلفن اینترنتی و یادگیری زبان یا در مدلهای گرونتر بازی mulitiplayer براشون مطرحه (مثلا همون مدل فتالیتی هم یه مدل گیمره). شما اگه به یه میکروفون جدا رضایت بدین گزینه هاتون خیلی بهتر می شه.
prowler88
18-12-2009, 16:57
یه چیزی را در نظر داشته باشین؛ مدلهای headset عموما برای موسیقی گوش کردن بطور حرفه ای ساخته نمی شن و بیشتر کارکرد multimedia بخصوص چت و تلفن اینترنتی و یادگیری زبان یا در مدلهای گرونتر بازی mulitiplayer براشون مطرحه (مثلا همون مدل فتالیتی هم یه مدل گیمره). شما اگه به یه میکروفون جدا رضایت بدین گزینه هاتون خیلی بهتر می شه.
تایید میشه. یه هدفون با کیفیت خوب میتونی بگیری با یه میکروفون
سلام
یه هدفون می خوام که in ear نباشه
زیاد بزرگ هم نباشه..مث Creative HQ-140
کاربردم فقط واسه موزیک
قیمتم تا 60-70
ممنون
من متوجه نشدم منظورت اینه که HQ140 بزرگه یا مناسبه؟ (کمی اون جمله ات مبهم بود)
بهرحال در این حدود بخصوص برای سبک های موسیقی غربی AKG توصیه میشه ... پاساژ ایران ...
یک مدل از سن هایزر به نام PX100 هم محبوبه که همونطور که مدنظر شماست سایز جمع و جوری داره .. جمهوری.. ولی درز صداش بیشتره نسبت به هدفون هایی که سایز کامتر (فول تر) دارن...
Mr Unknown
18-12-2009, 18:18
من متوجه نشدم منظورت اینه که HQ140 بزرگه یا مناسبه؟ (کمی اون جمله ات مبهم بود)
بهرحال در این حدود بخصوص برای سبک های موسیقی غربی AKG توصیه میشه ... پاساژ ایران ...
یک مدل از سن هایزر به نام PX100 هم محبوبه که همونطور که مدنظر شماست سایز جمع و جوری داره .. جمهوری.. ولی درز صداش بیشتره نسبت به هدفون هایی که سایز کامتر (فول تر) دارن...منظورم اینه که مناسبه
PMX60 سن هایزر چطوره؟پیدا میشه؟
خود HQ 140 چطوره؟
ممنون
همونطور که در پست قبلی ام گفتم، مهمه که بدونیم قبلاً چه هدفونهایی داشتی یا کارکرد مرسومت چیه .. الان اینطور که شما تعریف کردی، همون پاسخی که دوستان گفتند رو مدنظر قرار بده .. یعنی اگه به کیفیت متوسط قانع نیستی و میتونی یه جورایی از هدست رد بشی، بد نیست اگه در این باره هم فکر کنی..
بهرحال مدل precision لاجیتک، گزینه خوب این مارک در محدود قیمت شماست .. اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چند خطی درباره اش توضیح دادم....
فتالیتی مدل خوبیه به نسبت قیمتش ... (براون اساس باید باکیفیت ترین هدست کریتیو باشه) ... طراحی خیلی خوبی داره - تبادل صدا با محیط بخاطر سایز دستگاه و توانایی نویز کنسلینگ اش بسیار کمه ..
SevenCity
19-12-2009, 11:15
خوب
پس بهترین هدفونی که برای گوش دادن موزیک خوبه کدومه؟ تا 60 تومن
میخوام تمام گوشم رو بپوشونه و بزرگ باشه
در مورد فتالیتی یه چیز رو نفهمیدم: HS1000 فتالیتیه؟ یا فتالیتی خودش یه مدله؟ اگر میشه لــــــــــینک بزارید
SevenCity
19-12-2009, 11:24
راستی یه چیزی
من متال گوش میدم البته نه از نوع بلک و اسپیدو خشنش بلکه از نوع آروم و Doom , Folk این مسئله باعث شده تا یه گوشی خوب بخوام بخرم اگر آمبینت گوش داده باشید یا یک سری موزیک های خاص و مرموز متوجه میشید که گوشی های معمولی خیلی بی کیفیت پخش میکنند و آهنگ یه حالت سوت ممتد میشه! یه گوشی خوب میخوام برای پخش موزیک ...
با تشکر
خوب
پس بهترین هدفونی که برای گوش دادن موزیک خوبه کدومه؟ تا 60 تومن
میخوام تمام گوشم رو بپوشونه و بزرگ باشه
در مورد فتالیتی یه چیز رو نفهمیدم: HS1000 فتالیتیه؟ یا فتالیتی خودش یه مدله؟ اگر میشه لــــــــــینک بزارید
راستی یه چیزی
من متال گوش میدم البته نه از نوع بلک و اسپیدو خشنش بلکه از نوع آروم و Doom , Folk این مسئله باعث شده تا یه گوشی خوب بخوام بخرم اگر آمبینت گوش داده باشید یا یک سری موزیک های خاص و مرموز متوجه میشید که گوشی های معمولی خیلی بی کیفیت پخش میکنند و آهنگ یه حالت سوت ممتد میشه! یه گوشی خوب میخوام برای پخش موزیک ...
با تشکر
بله - HS1000 رو اصطلاحا به نام Fatality هم می شناسن .. یکی هستن و فرقی ندارن .. (البته در واقع به اینصورت Fatal1ty نوشته میشه --- لقب یه جوونی به نام جاناتان وندل هستش که gamer معروفیه و در این مدل هدفون از اسمش استفاده تبلیغاتی شده) ... مثلاً این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه لینک خوب با عکس و باقی مخلفات!
توجه کن که همونطور که گفته شد، این هدست اساساً برای game در نظر گرفته شده و بعد موسیقی ... نتیجه اینکه طراحی بسیار خوب برای استفاده بلندمدت داره ... کیفیت صداش هم خوبه؛ اما برای استفاده صرف موسیقی گزینه های جایگزین هم هست... پست هایی که در این تاپیک و اون یکی تاپیک هدفون درباره این مدل زده رو چک کن .. صحبت های خوبی شده.
//
من هم اگه بخوام متال گوش کنم سلیقه مشابهی با تو دارم (Empyrium - Ulver - ... ) ... همونطور که گفتم کارای AKG برای سبک هایی مثل متال و راک عملکرد خوبی دارن ... دو سه مدل AKG در این حدود قیمت هستن که در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پست بررسی شون کردم.(کلاً پست های اون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])صفحه رو چک کن)
منظورم اینه که مناسبه
PMX60 سن هایزر چطوره؟پیدا میشه؟
خود HQ 140 چطوره؟
ممنون
نه - شک دارم پیدا بشه ... مدلهایی از سن هایزر که اینجا پیدا میشه محدوده ... و فروشنده اش هم یکی دوجا بیشتر شناسایی نشده توسط دوستان .. اونی که منصف تره در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پست شماره اش هست .. زنگ بزن و اطلاعات بیشتر بگیر.
SevenCity
20-12-2009, 09:25
بله - HS1000 رو اصطلاحا به نام Fatality هم می شناسن .. یکی هستن و فرقی ندارن .. (البته در واقع به اینصورت Fatal1ty نوشته میشه --- لقب یه جوونی به نام جاناتان وندل هستش که gamer معروفیه و در این مدل هدفون از اسمش استفاده تبلیغاتی شده) ... مثلاً این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fcreative-hs-1000-fatal1ty-usb-gaming-headset-15106.html)یه لینک خوب با عکس و باقی مخلفات!
توجه کن که همونطور که گفته شد، این هدست اساساً برای game در نظر گرفته شده و بعد موسیقی ... نتیجه اینکه طراحی بسیار خوب برای استفاده بلندمدت داره ... کیفیت صداش هم خوبه؛ اما برای استفاده صرف موسیقی گزینه های جایگزین هم هست... پست هایی که در این تاپیک و اون یکی تاپیک هدفون درباره این مدل زده رو چک کن .. صحبت های خوبی شده.
//
من هم اگه بخوام متال گوش کنم سلیقه مشابهی با تو دارم (Empyrium - Ulver - ... ) ... همونطور که گفتم کارای AKG برای سبک هایی مثل متال و راک عملکرد خوبی دارن ... دو سه مدل AKG در این حدود قیمت هستن که در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پست بررسی شون کردم.(کلاً پست های اون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])صفحه رو چک کن)
ulver, antimatter, portishead و تمام باندهایی که شبیه سبک ambient هستند واقعا نیاز به گوشی خوب دارند
من اون صفحات رو چک کردم ولی قیمتها بالاتر از 60 بود
خود شما یه چند مدل از akg بگو تو همین قیمت که من برم بخرم :31:
از بهتر شروع کن تا اگه اولیو نداشتن برم سراغ بعدی
دو سه مدل کافیه
ای کا جی تلفظ میشه درسته؟
ulver, antimatter, portishead و تمام باندهایی که شبیه سبک ambient هستند واقعا نیاز به گوشی خوب دارند
من اون صفحات رو چک کردم ولی قیمتها بالاتر از 60 بود
خود شما یه چند مدل از akg بگو تو همین قیمت که من برم بخرم :31:
از بهتر شروع کن تا اگه اولیو نداشتن برم سراغ بعدی
دو سه مدل کافیه
ای کا جی تلفظ میشه درسته؟
براساس چندتا گروهی که اسم بردی، قضاوت من اینه که شما بیشتر متمایل به کارای تریپ هاپ و الکترونیک هستی تا راک یا متال (استاندارد) .. بنابراین باس و دامنه پایین فرکانس برای شما مهمتره .. اگه افزایش بودجه داشتی میشد کارای سن هایزر رو معرفی کرد که از 90 به بالا هستن.
//
در مورد AKG ... یه مغازه در پاساژ ایران هست که منصف به نظر میاد .. همون k512 که دوستمون 90 قیمت گرفته بود رو رفیق من 75 تومن گرفته بود ازش ... این تلفنش:88892426 ... زنگ بزن و بپرس که در محدوده بودجه ات akg چی داره ... اگه اون بگه نه، دیگه فکر کنم باید بی خیال هدفون فول سایز AKG بشی ..
کلاً هم البته بد نیست اگه بودجه ات رو به 100 تومن نزدیک کنی .. با بودجه 60 تومن، شما به انداز 60 تومن کیفیت در اختیار خواهی داشت که در مقیاس هدفون های معتبر، میشه متوسط ..
تلفظش هم "هرچی که فروشنده بگه!!" .. ولی ای.کی.جی درست باید باشه.
//
پی نوشت: ضمن اینکه من اصلاً حواسم نیست که شما هدست تقاضا کرده بودی... کارای akg هدست ندارن تا اونجا که یادمه (حالا باز بپرس) ... شرمنده ... اگه باید حتماً هدست باشه، همون فتالیتی رو توصیه می کنم و البته می تونی پاساژ ایران یا بازار رضا به دنبال سونی های باکیفیت هم باشی اگه گیر بیاد ..
سلام
مدتی پیش هدفون من به اون دنیا رفت و الان دنبال هدفون جدید با کیفیت می گردم... سرچ کوچیکی زدم و گزینه هایی که پیدا کردم اینها هستن:
Shure SE102
قیمت: 54 پوند
Shure SE210
قیمت: 76 پوند
Apple in-ear headphone
قیمت: 55 پوند
(داشتن میکروفون این مدل فاکتور خوبی به حساب میاد)
Bose Mobile in-ear with mic
قیمت: 99 پوند
(نکته مثبت وجود میکروفون و Compatible بودن میکروفونش با آیفونه که به درد من می خوره و نکته منفی کیفیت نسبتا پایین هدفون در مقایسه با بقیه گزینه ها و قیمت بالاتره و نسخه بدون میکروفون همین هدفون فقط 20 پوند قیمت داره و توی رنج محصولات یک رده پایین تر قرار می گیره)
Klipsch Image S4i
قیمت: 79 پوند
(نکته مثبت این مدل هم داشتن میکروفونه و سازگاری خیلی خوب با آیفون ... ولی درباره کیفیت هدفونش شک دارم)
Monsters beats by Dr.Dre in-ear
قیمت: 100 پوند
(مثل اینکه کیفیت خوبی داره ... البته مطمئن نیستم ارزش پولش رو داشته باشه + پول اسم Dr. Dre هم روی هدفون اضافه شده بدون شک که من شخصا تمایلی به پول دادن صرفا برای یک اسم ندارم)
بین این مدل ها توی شک هستم... تا حالا نظرم روی Shure SE210 هست ولی خب میکروفون داشتن بعضی مدل ها (به خصوص Klipsch Image S4i) کمی دو دلم کرده و از اونور هم از کیفیت مدلهایی که میکروفون دارن اطلاع دقیقی ندارم.
پلیر: عموما iPhone 3GS و Cowon iAudio E2
نمی دونم گزینه ای رو جا انداختم یا نه (شاید AKG هم گزینه های خوبی داشته باشه) ... ولی تو همین رنج قیمت دنبال محصولات هستم.
ممنون!
سلام
مدتی پیش هدفون من به اون دنیا رفت و الان دنبال هدفون جدید با کیفیت می گردم... سرچ کوچیکی زدم و گزینه هایی که پیدا کردم اینها هستن:
Shure SE102
قیمت: 54 پوند
Shure SE210
قیمت: 76 پوند
Apple in-ear headphone
قیمت: 55 پوند
(داشتن میکروفون این مدل فاکتور خوبی به حساب میاد)
Bose Mobile in-ear with mic
قیمت: 99 پوند
(نکته مثبت وجود میکروفون و Compatible بودن میکروفونش با آیفونه که به درد من می خوره و نکته منفی کیفیت نسبتا پایین هدفون در مقایسه با بقیه گزینه ها و قیمت بالاتره و نسخه بدون میکروفون همین هدفون فقط 20 پوند قیمت داره و توی رنج محصولات یک رده پایین تر قرار می گیره)
Klipsch Image S4i
قیمت: 79 پوند
(نکته مثبت این مدل هم داشتن میکروفونه و سازگاری خیلی خوب با آیفون ... ولی درباره کیفیت هدفونش شک دارم)
Monsters beats by Dr.Dre in-ear
قیمت: 100 پوند
(مثل اینکه کیفیت خوبی داره ... البته مطمئن نیستم ارزش پولش رو داشته باشه + پول اسم Dr. Dre هم روی هدفون اضافه شده بدون شک که من شخصا تمایلی به پول دادن صرفا برای یک اسم ندارم)
بین این مدل ها توی شک هستم... تا حالا نظرم روی Shure SE210 هست ولی خب میکروفون داشتن بعضی مدل ها (به خصوص Klipsch Image S4i) کمی دو دلم کرده و از اونور هم از کیفیت مدلهایی که میکروفون دارن اطلاع دقیقی ندارم.
پلیر: عموما iPhone 3GS و Cowon iAudio E2
نمی دونم گزینه ای رو جا انداختم یا نه (شاید AKG هم گزینه های خوبی داشته باشه) ... ولی تو همین رنج قیمت دنبال محصولات هستم.
ممنون!
من نظرم (به ترتیب) روی Shure SE210 و Klipsch Image S4i هستش، از نظر کیفیت صدا .. که اگه امکانات اضافی هم میخوای اون klipsch باید خیلی گزینه خوبی باشه ... از نظر کیفیت صدا هر دو عالی هستند...
//
Monsters beats by Dr.Dre in-ear جدا از اینکه طراحی اش به نظر من جالب نیست (سیم کلفت که البته شاید بدرد اونایی بخوره که زود هدفون خراب می کنن - گوشی های عجیب!)، اصولاً همونطور که از نام Dr. Dre برمیاد برای سبک هایی در نظر گرفته شده که روی باس تاکید بیشتری دارن (الکترونیک و هیپ هاپ و..) ... و کلاً هم بخاطر اسم اون بابا، الکی قیمتش رفته بالا به نظرم.
//
َAKG یه رده پایین تر از shure و bose قرار می گیره...(شاید هم بیشتر از یه رده!)
من نظرم (به ترتیب) روی Shure SE210 و Klipsch Image S4i هستش، از نظر کیفیت صدا .. که اگه امکانات اضافی هم میخوای اون klipsch باید خیلی گزینه خوبی باشه ... از نظر کیفیت صدا هر دو عالی هستند...
من هم بین این دو واقعا شک دارم ... صدای Shure SE210 رو توی Apple Store شنیدم و واقعا راضی کننده بود ولی شخصا نتونستم Klipsch Image S4i رو تست کنم ولی طوری که در Review ها مشخصه باید چیز خیلی خوبی باشه. احتمالا همین S4i رو بگیرم.
Monsters beats by Dr.Dre in-ear جدا از اینکه طراحی اش به نظر من جالب نیست (سیم کلفت که البته شاید بدرد اونایی بخوره که زود هدفون خراب می کنن - گوشی های عجیب!)، اصولاً همونطور که از نام Dr. Dre برمیاد برای سبک هایی در نظر گرفته شده که روی باس تاکید بیشتری دارن (الکترونیک و هیپ هاپ و..) ... و کلاً هم بخاطر اسم اون بابا، الکی قیمتش رفته بالا به نظرم.
سیم کلفتش تا حدی جزو مزیت هاش هست به خاطر کیفیت بالای خود سیم (بالاخره Monsters یکی از برندهای خیلی مطرح سیم و کابل دنیاست) و خب همچین هم طراحی عادی ای نیست... به قول خودشون این سیم اصلا پیچ نمی خوره. این هم یکی دیگه از نکات منفیه چون با اسم Dr.Dre و سیم Monsters خیلی احتمال قیمت غیر واقعیش بیشتر میشه.
SevenCity
23-12-2009, 10:25
براساس چندتا گروهی که اسم بردی، قضاوت من اینه که شما بیشتر متمایل به کارای تریپ هاپ و الکترونیک هستی تا راک یا متال (استاندارد) .. بنابراین باس و دامنه پایین فرکانس برای شما مهمتره .. اگه افزایش بودجه داشتی میشد کارای سن هایزر رو معرفی کرد که از 90 به بالا هستن.
//
در مورد AKG ... یه مغازه در پاساژ ایران هست که منصف به نظر میاد .. همون k512 که دوستمون 90 قیمت گرفته بود رو رفیق من 75 تومن گرفته بود ازش ... این تلفنش:88892426 ... زنگ بزن و بپرس که در محدوده بودجه ات akg چی داره ... اگه اون بگه نه، دیگه فکر کنم باید بی خیال هدفون فول سایز AKG بشی ..
کلاً هم البته بد نیست اگه بودجه ات رو به 100 تومن نزدیک کنی .. با بودجه 60 تومن، شما به انداز 60 تومن کیفیت در اختیار خواهی داشت که در مقیاس هدفون های معتبر، میشه متوسط ..
تلفظش هم "هرچی که فروشنده بگه!!" .. ولی ای.کی.جی درست باید باشه.
//
پی نوشت: ضمن اینکه من اصلاً حواسم نیست که شما هدست تقاضا کرده بودی... کارای akg هدست ندارن تا اونجا که یادمه (حالا باز بپرس) ... شرمنده ... اگه باید حتماً هدست باشه، همون فتالیتی رو توصیه می کنم و البته می تونی پاساژ ایران یا بازار رضا به دنبال سونی های باکیفیت هم باشی اگه گیر بیاد ..
به آهنگ Landlocked از antimatter از آلبوم Leaving Eden دقت کن
دقیقا گوشی رو میخوام که بتونه این آهنگ رو خوب پخش کنه
من با هدست hs300 که گوش میدم داخل هدست حالت لرزش پیدا میکنه و صدا خیلی بد میشه
دیگه مهم نیست هدست باشه یا هدفون به طور مثال k512 که معرفی کردید برای گوش دادن به این آهنگ خوبه؟
لطفا به آهنگ گوش بدید
به آهنگ Landlocked از antimatter از آلبوم Leaving Eden دقت کن
دقیقا گوشی رو میخوام که بتونه این آهنگ رو خوب پخش کنه
من با هدست hs300 که گوش میدم داخل هدست حالت لرزش پیدا میکنه و صدا خیلی بد میشه
دیگه مهم نیست هدست باشه یا هدفون به طور مثال k512 که معرفی کردید برای گوش دادن به این آهنگ خوبه؟
لطفا به آهنگ گوش بدید
بله - k512 در اون حدود قیمتی که مدنظر توئه به نظرم گزینه مطلوبیه ... هرچند توصیه میشه حتی الامکان هدفون (هر هدفونی) رو تست کنی .. موسیقی و کیفیت موسیقی یه مقوله بشدت نظری هستش و تا دلت بخواد پیش میاد که دوستان از یه هدفون باکیفیت ناراضی یا حتی برعکس، از یه هدفون زیر متوسط راضی باشن! ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.