مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)
نظرتون درباره محوصلات denon چیه ؟
من رفیقم یه مدله c452اش رو از دبی خریده میگه 150 تومن شده من گرفتم ازش تست کردم دیدم اصلا 150 تومن نمیارزه کیفیتش مثله ایرفونه فابریکه واکمنه خودم همون x1050 بود
نظرتون درباره محوصلات denon چیه ؟
من رفیقم یه مدله c452اش رو از دبی خریده میگه 150 تومن شده من گرفتم ازش تست کردم دیدم اصلا 150 تومن نمیارزه کیفیتش مثله ایرفونه فابریکه واکمنه خودم همون x1050 بود
من هیچوقت محصولی ازشون رو حضوراً ندیدم یا تست نکردم ... Denon اساساً بعنوان کمپانی سازنده سینما خانگی و اینا معروف بوده و صرفاً در همین سالهای سری هدفونش رو برای کاربرهای رده متوسط و پایین تر معرفی کرده...
فقط نمی فهم چرا دوستت 150 تومن گرفته ؟!! .. یه گشتی که زدم قیمت حدودی اش 70-100 دلار بوده .. به نظر میاد توی ایران روی چنین هدفونی 150 تومن قیمت بذارن.. پس دوبی هم مثل ایران قیمت ها رو پرت می کنه؟!
منم نمیدونم چرا 150 خریده ولی خوب بودش بد نبود
prowler88
26-12-2009, 10:20
منم نمیدونم چرا 150 خریده ولی خوب بودش بد نبود
هدفون های فول سایز Denon همیشه از بهترین ها بوده اند. از نظر بلندی صدا و Bass (اون چیزی که ایرانیا دنبالش هستند) خیلی عالی هستند. و اصولا برای DJ ها انتخاب های خوبی هستند. ولی earphone های denon اصلا معروف نیستند و موفق هم نبوده در این زمینه.
سلام
لطفا یه مقایسه ای بین کیفیت صدای هدفون سونی EX300 و کریتیو Aurvana In-Ear بکنید
و همینطور کیفیت صدای سونی nc33 و سونی ex300 را مقایسه کنید...(در حالتیکه نویز کنسلینگ خاموشه)
و اگر قیمت ازش سراغ دارید تو بازار ایران بگید
..........................
یه چیز دیگه هم اینکه قیمت هدفون کریتیو توی آمازون با بازار ایران تقریبا جور در میاد ولی قیمت های هدفون های سونی کمان رایانه خیلی بالاتر از آمازون هستش...آیا تو تمام نمایندگی های سونی تهران قیمت ها اینقدر بالاست؟؟
سلام
لطفا یه مقایسه ای بین کیفیت صدای هدفون سونی EX300 و کریتیو Aurvana In-Ear بکنید
و همینطور کیفیت صدای سونی nc33 و سونی ex300 را مقایسه کنید...(در حالتیکه نویز کنسلینگ خاموشه)
و اگر قیمت ازش سراغ دارید تو بازار ایران بگید
..........................
یه چیز دیگه هم اینکه قیمت هدفون کریتیو توی آمازون با بازار ایران تقریبا جور در میاد ولی قیمت های هدفون های سونی کمان رایانه خیلی بالاتر از آمازون هستش...آیا تو تمام نمایندگی های سونی تهران قیمت ها اینقدر بالاست؟؟
EX300 سونی هدفون بسیار خوبیه از نظر قدرت صدا و کیفیت .. aurvana هم یکی از محصولات موفق کریتیو بوده و انتخاب خیلی خوبی به شمار میاد .. تفاوت اینها رو میشه اندک در نظر گرفت و هر کدوم رو که بخری، ضرر نکردی .. اما به عنوان یه قاعده کلی، کریتیو صدا گرم تر و باس قوی تری داره (برای کاربر ایرانی و سلیقه موسیقیایی اش خوشایند تره) .. در مقابل سونی صدای سردتری داره و اگه سبک های غربی می پسندی که تاکید روی سازهای زهی و صدای خواننده دارن انتخاب بهتری به نظر میاد...
توجه کن که ذائقه هر فرد با دیگری فرق داره و اگه بتونی اینا رو قبل از خرید تست کنی، حتماً بهترین انتخاب رو خواهی کرد.
//
در مورد هدفون هایی که قابلیت NC دارن، من قبلاً هم صحبت کرده ام که صرفاً وقتی سمت شون برید که واقعاً به قابلیت NC نیاز داشته باشید .. این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پست من و این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یکی رو ببین. خلاصه اش اینه که NC برای مصارف خاصه و اگه نیازی بهش نداری یا مشکلت رو حل نکنه ، چرا بخاطر این قابلیتش پول اضافه بدی (ضمن اینکه از نظر NC هم یه هدفون متوسط محسوب میشه -- NC های واقعی گرونتر هستند)
//
نمایندگی های سونی قیمت های خیلی منصفانه تری نسبت به کمان رایانه دارن .. کمان رایانه بعضی قیمت هاش رو شدیداً غیرمنصفانه گذاشته و قبلاً هم یکی دوبار در این مورد صحبت کرده ایم (این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پست من رو ببین و تبادل پست اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به بعد)
خیلی ممنونم جناب سیمور....
من معمولا بیشتر موسیقی بی کلام و نیو ایج و البته بعضی سبک های متال گوش میدم...البته نیو ایج طیف گسترده ای داره ولی معمولا موسیقی هایی که من گوش میدم اکثر فضا دهی شده اند .....
پلیرم هم s9 کوون هستش.....و الان هدفون ex35 سونی دارم که هدفون خیلی خوبی هستش ولی وقتی که از دانشگاه با اتوبوس برمیگردم و آهنگ گوش میکنم باز هم کمی صدای اتوبوس میاد....بخاطر همین میخواستم هدفون نویز کنسلینگ بگیرم ولی اینطور که شما میگید این هدفون ها خیلی برای اتوبوس کارساز نیستند....
و اینکه من اصفهانم ....میخواستم ببینم اصفهان جایی را سراغ دارید یا اینکه باید بیام تهران و هدفون رو بخرم؟؟
در آخر میخواستم بدونم با توجه به سبک موسیقی ای که من گوش میدم کریتیو رو بگیرم یا سونی رو؟؟؟؟
mamad gonzo
29-12-2009, 15:22
من معمولا بیشتر موسیقی بی کلام و نیو ایج و البته بعضی سبک های متال گوش میدم...البته نیو ایج طیف گسترده ای داره ولی معمولا موسیقی هایی که من گوش میدم اکثر فضا دهی شده اند .....
پلیرم هم s9 کوون هستش.....و الان هدفون ex35 سونی دارم که هدفون خیلی خوبی هستش ولی وقتی که از دانشگاه با اتوبوس برمیگردم و آهنگ گوش میکنم باز هم کمی صدای اتوبوس میاد....بخاطر همین میخواستم هدفون نویز کنسلینگ بگیرم ولی اینطور که شما میگید این هدفون ها خیلی برای اتوبوس کارساز نیستند....
و اینکه من اصفهانم ....میخواستم ببینم اصفهان جایی را سراغ دارید یا اینکه باید بیام تهران و هدفون رو بخرم؟؟
در آخر میخواستم بدونم با توجه به سبک موسیقی ای که من گوش میدم کریتیو رو بگیرم یا سونی رو؟؟؟؟
کریتیو in ear های خوبی هم داره مث ep630 و ep830 ولی شوما که نویز کنسلینگ میخی.
یه سر مجتمع پارک بزن طبقه دوم فروشگاه مهر افزار کارای کریتیو و لاجیتک خوبی داره
(نمایندگی این دو شرکته)
فکر کنم چاره کارت بدونم ولی سیمور جان هم باید تایید بکنه ببین من امروز میخوام برم اونجا میپرسم ببینم creative aruvana live داره یا نه نویز کنسلینگ نیست ولی تقریبا کل گوشو میگیره و فکر کنم جوابتو بده.
اگه ادرس مادرس خواستی بوگو منم اصف هستم.
راستی s9 هتو از کوجا گرفتی؟
من الان ex35 سونی دارم که فکر کنم بهتر از ep630 کریتیو باشه...
میخواستم یه هدفون inear بخرم چون با این هدفون ها راحت ترم...و میخواستم یه چیز حرفه ای تر از هدفون سونی که دارم بخرم...
بی زحمت رفتی مجتمع پارک قیمت Aurvana In-Ear کریتیو رو ازش بپرس....
من s9 رو از مجتمع پارک طبقه اول گرفتم اسم فروشگاهش رو یادم نیست ولی تو کل اصفهان دو جا رو من دیدم کوون داشت یکی اول خیابان شیخ بهایی بود که محصولات کریتیو و کوون داشت و یکی دیگه هم تو مجتمع پارک بود...
مرسی ...خوشحال شدم بالاخره یه اصفهانی تو این سایت پیدا کردم....:46:
کریتیو in ear های خوبی هم داره مث ep630 و ep830 ولی شوما که نویز کنسلینگ میخی.
یه سر مجتمع پارک بزن طبقه دوم فروشگاه مهر افزار کارای کریتیو و لاجیتک خوبی داره
(نمایندگی این دو شرکته)
فکر کنم چاره کارت بدونم ولی سیمور جان هم باید تایید بکنه ببین من امروز میخوام برم اونجا میپرسم ببینم creative aruvana live داره یا نه نویز کنسلینگ نیست ولی تقریبا کل گوشو میگیره و فکر کنم جوابتو بده.
اگه ادرس مادرس خواستی بوگو منم اصف هستم.
راستی s9 هتو از کوجا گرفتی؟
میخواستم یه هدفون inear بخرم چون با این هدفون ها راحت ترم...و میخواستم یه چیز حرفه ای تر از هدفون سونی که دارم بخرم...
من s9 رو از مجتمع پارک طبقه اول گرفتم اسم فروشگاهش رو یادم نیست ولی تو کل اصفهان دو جا رو من دیدم کوون داشت یکی اول خیابان شیخ بهایی بود که محصولات کریتیو و کوون داشت و یکی دیگه هم تو مجتمع پارک بود...
در مورد NC و کارآیی اش: ببین همونطور که گفتم، این مدل NC ، یه NC متوسط محسوب میشه ... NC های ارزونتر اغلب در حذف صداهای ممتد با فرکانس پایین (مثل صدای hum هواپیما یا موتور وسیله نقلیه) موفق تر هستند تا صداهای بالا که فرضاً توی اتوبوس بیشتر باهاشون مواجه هستی (صدای آدمها - ترمز - بوق - تق و توق!) ... از این نظر گفتم حواست باشه ..
//
سبک موسیقی و brand ک به نظر من با توجه به علایقی که ذکر کردی کریتیو برای شما مناسب تره ... در ژانرهایی که اشاره کردی توجه به باس و دامنه پایین فرکانس مهمتره.. به نظر میاد کریتیو عملکرد خوبی داره در این زمینه... هرچند توجه کنیم که در بازه قیمت زیر 100 تومن تفاوت ها اونقدر نیست ..
//
توصیه: البته خودت هم احتمالاً می دونی، ولی بازم میگم: به هیچ وجه بخاطر حذف صدای محیط، صدای موسیقی رو در هدفون زیاد نکن ... از نظر پزشکی، این خطرناک ترین شیوه استفاده از هدفونه (بخصوص بخاطر اینکه خود طرف متوجه این نمیشه که صدا رو چقدر زیاد کرده.. )
//
یه نکته دیگه: حتماً دیدی که خیلی از in ear ها به همراهشون چندین سایز سر-گوشی دارن ... استفاده از سر-گوشی بزرگتر که توی گوش کیپ تر بشه، یه راه ساده برای ایزوله کردن بیشتر صداس ..
بهرحال: حذف صدا در سفر (هواپیما و ...) یه مساله مرسومه ... هدفون هایی که واقعاً کارایی خوبی در این زمینه دارن ، اولاً بسیار گرون (چند صد تومن) و ثانیاً تقریبا غیرقابل دستیابی در ایران هستند .. بنابراین باید به همین گزینه های موجود بسازیم.. اگه احساس می کنی اون NC شاید کسری از مشکلاتت رو حل کنه برو سراغش .. وگرنه من فکر می کنم هدفون گرونتر صرفاً کیفیت صدای بهتری بهت بده تا ایزوله سازی بیشتر.
mamad gonzo
29-12-2009, 22:24
اقا من دیر وقتی برگشتم پستت رو دیدم ولی چشم میپرسم .
اون aruvana live که گفتم نامرد گرون میداد میگفت 120! در صورتی که تهران حدود 90 تومنه.
اگه فردا میزنگم in ear هم میپرسم.
خیلی ممنونم جناب سیمور بابت راهنماییتون....احتمالا همون کریتیو رو میخرم....
از شما هم ممنونم جناب mamad gonzo
به نظرتون این اصله با این قیمت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون این اصله با این قیمت
تایید شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که مدل fake (تقلبی) این هدفون (EP830) هم موجوده ... این موردی که گفتید هم به همین ترتیب، مشکوکه و توصیه نمیشه؛ مگه اینکه حضوراً چک بشه ... و البته باز هم توجیه اینکه چرا حاضرن یه محصول را با کسری از قیمت اش بفروشن مشخص نیست. (شاید میخوان ثواب کنن! - شوخی)
هدفون وایرلس با کیفیت صدا خوب و مناسب برای لپ تاپ (جمع و جور و قابل حمل) چیه؟
هدفون های وایرلس موجود در بازار محدود هستند .. هر مارک معتبری شاید یکی دو مدل داشته باشه ... سونی یکی دو مدل داره، فیلیپس یه مدلش رو دیدم .. کریتیو به همین ترتیب و لاجیتک هم همینطور ... از نظر قیمت هم اینا همگی حدود 60 تومن تا 80 تومن هستند ... و البته بالاتر .. کافیه یه سر به بازار رضا یا پاساژ ایران بزنی تا همه این مدلها رو در نمایندگی هاشون ببینی ...
//
اگه ارزونتر میخوای هم که اولاً باید قید کیفیت رو تا یه مقدار خوبی بزنی ... ثانیا باید بیای سراغ مارک های درجه دوم مثل فراسو یا مارک های متفرقه تر ... اینطوری شاید با 20-25 تومن هم جنس پیدا کنی.
peaceful1
09-01-2010, 15:45
محصول جدید کریتیو دارای فناوری noise canceling
peaceful1
09-01-2010, 18:56
Hyundai marshal philips jvs akg sennheiser
مارک های مشهور بازار هستند
Senator_Offline
09-01-2010, 23:09
روی کیفیت صدا هدفون تاثیر داره یا کارت صدا یا هر دو ؟ یه هدفون با کیفیت خوب معرفی کنید برای کامپیوتر خانگی میخوام. فرق حرفه ای با معمولی در چیه قیمت مدلی که معرفی میکنید زیر 80 تومن باشه یه مدل حرفه ای معرفی کنید. با تشکر
prowler88
10-01-2010, 10:56
روی کیفیت صدا هدفون تاثیر داره یا کارت صدا یا هر دو ؟ یه هدفون با کیفیت خوب معرفی کنید برای کامپیوتر خانگی میخوام. فرق حرفه ای با معمولی در چیه قیمت مدلی که معرفی میکنید زیر 80 تومن باشه یه مدل حرفه ای معرفی کنید. با تشکر
هر دو مورد تاثیر داره. ولی مسلما هدفون تاثیر بیشتری داره. اگه میخواین از هدفون با کیفیت استفاده کنید و صدای شفاف تری داشته باشید بهتره کارت صدا هم عوض کنید یه کریتیو بگیرید. سنهایزر و AKG اگه اشتباه نکنم در این محدوده ی قیمت مدل های خوبی دارند. seymour بهتر میتونه راهنماییت کنه در این زمینه.
peaceful1
10-01-2010, 18:03
نصف کارت صدا هست و نصف خود هدفون وتا حدی سازگاری impedance باید بهم نزدیک باشه
شما چی می خوای روی گوش توی گوش مجمعش زیر 50/0000 بالای 100/000
لطفا بیشتر توضیح بدین
من در ادامه پاسخ دوستمون (prowler88) اضافه می کنم:
شما با بودجه 80 تومن نمیتونی یه هدفون حرفه ای بخری ... البته اشکال هم نداره ... برای کاربردها و مصارفی مثل موسیقی گوش دادن و فیلم دیدن و بازی و اینا، همین گزینه های موجود هم مناسب به نظر میاد .. 80 تومن از نقطه نظر بازار واقعی هدفون، یه بودجه زیر متوسطه .. در حالیکه از نقطه نظر بازار ایران یه بودجه بالاتر از متوسطه! ...
بهرحال برحسب اینکه شما دقیقاً استفاده ات قراره چی باشه، میشه یه سری گزینه ها معرفی کرد ..
بنابراین به سوال بالایی من (کاربرد) و مساله احتمال افزایش بودجه جواب بده تا ادامه بدیم.
سلام،اساتید محترم!!!!!!
قیمت logitech
MetroFi 170vi
رو میخواستم؟؟؟؟؟اصلا گیر میاد؟؟؟؟
تا 50 تومان چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟
EX35 سونی چطوره(+قیمت)؟؟؟؟؟
شاد باشید!!!!!!
سلام،اساتید محترم!!!!!!
قیمت logitech
MetroFi 170vi
رو میخواستم؟؟؟؟؟اصلا گیر میاد؟؟؟؟
تا 50 تومان چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟
EX35 سونی چطوره(+قیمت)؟؟؟؟؟
شاد باشید!!!!!!
من همچین مدلی رو یادم نمیاد ... البته بازار هدفون در ایران "تُنک" هستش، یعنی مدلهای محدودی وجود داره و اینطوری نیست که مثلاً ست کامل محصولات یه کمپانی معتبر گیر بیاد (به استثنای یکی دو کمپانی) ...
بهرحال بی ضرره اگه سری بزنی به پاساژ ایران یا پایتخت و از نمایندگی شون بپرسی ... (تلفنش هم در همین تالار ذکر شده - اگه خواستی یه سرچ بزن)
تا 50 تومن هدفون in ear میتونی EP830 از کریتیو رو بگیری ... اگه هم کمی بیشتر مایه بذاری EX85 سونی ...
من همچین مدلی رو یادم نمیاد ... البته بازار هدفون در ایران "تُنک" هستش، یعنی مدلهای محدودی وجود داره و اینطوری نیست که مثلاً ست کامل محصولات یه کمپانی معتبر گیر بیاد (به استثنای یکی دو کمپانی) ...
بهرحال بی ضرره اگه سری بزنی به پاساژ ایران یا پایتخت و از نمایندگی شون بپرسی ... (تلفنش هم در همین تالار ذکر شده - اگه خواستی یه سرچ بزن)
تا 50 تومن هدفون in ear میتونی EP830 از کریتیو رو بگیری ... اگه هم کمی بیشتر مایه بذاری EX85 سونی ...
سلام!!!!مرسی آقای سیمور!!!!!من تهران نیستم و مشکله بزرگیه که دارم!!!!!!
میشه جدید ترین قیمت ex85 رو بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قیمت ex300 رو هم اگه میشه بدید؟؟؟؟؟؟و کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟
مرسی!!!!
mamad gonzo
12-01-2010, 14:53
میشه جدید ترین قیمت ex85 رو بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قیمت ex300 رو هم اگه میشه بدید؟؟؟؟؟؟و کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟
مرسی!!!!
این دو مدل رو یه سری به sony center تو کیانپارس بزن .. دور و ور خیابون 12/13
ولی کریتیو هم فکر کنم گیرت بیاد نمایندگیاشو یه سری بزن
مرسی!!!!
رفیقمون که آدرس برای خرید در اهواز رو هم داد ... اما کلاً همونطور که گفتی و قبلاً هم گفتیم، بعضی چیزا فقط تهران گیر میاد و در تهران هم فقط یه جای خاص ...
جدیدترین قیمت ex85 رو ندارم ... زنگ بزن نمایندگی های سونی بپرس ... شماره شون هم خیلی ساده میتونی از همین وب پیدا کنی ... بهرحال حدود 60 تومن باید باشه.
من کارای سونی رو ترجیح میدم .. قدری بهتر هستند .. اما بسته به سبکی که گوش میدی کریتیو هم انتخاب خیلی خوبیه (بخصوص برای سبک های ایرانی و موسیقی که باس بیشتری داره)
با سلام و عرض ادب
بنده D2 دارم اما هدفونش خراب شده حالا میخواستم یه هدفون بخرم که بیس خوبی داشته باشه
بودجه نهایت تا 30 تومن حالا 20 تومنم شد که بهتر.
با تشکر فراوان
ehsan_iace
19-01-2010, 22:25
سلام
یک هدفون ارزان قیمت و بیدردسر معرفی کنید
ببخشید سوال شما خیلی کلی هست نیازتون چی هست چه سبکی میخواین محدوده قیمت رو هم مشخص کنید ! ...
ehsan_iace
19-01-2010, 22:40
ببخشید سوال شما خیلی کلی هست نیازتون چی هست چه سبکی میخواین محدوده قیمت رو هم مشخص کنید ! ...
یک صدای معمولی / زیر 20 تومان ( هر چه ارزانتر بهتر!)
قبلاً generous , ogitech و genius و چند تا مدل چینی بی نام و نشان خریدم که 9 ماه تا 12 ماه کار دادهاند!
prowler88
20-01-2010, 00:56
یک صدای معمولی / زیر 20 تومان ( هر چه ارزانتر بهتر!)
قبلاً generous , ogitech و genius و چند تا مدل چینی بی نام و نشان خریدم که 9 ماه تا 12 ماه کار دادهاند!
اگه 12 ماه کار کرده اند پس طول عمرشون خیلی زیاد بوده!
حالا ببینید اگه جنس با کیفیتی باشه حاضر به افزایش بودجه هستید؟
با سلام و عرض ادب
بنده D2 دارم اما هدفونش خراب شده حالا میخواستم یه هدفون بخرم که بیس خوبی داشته باشه
بودجه نهایت تا 30 تومن حالا 20 تومنم شد که بهتر.
با تشکر فراوان
کارای کریتیو بیس خوبی دارند ... و قیمت مناسب به نسبت کیفیت شون ... اگه هدفون in ear میخوای EP630 .. و اگه هدفون با سایز بزرگتر میخوای که روی گوش قرار بگیره میتونی سراغ سری HQ کریتیو بری که فکر کنم 2-3 مدل تا قیمت زیر 30 تومن داشته باشه .. بالاترین مدلی که میتونی رو بگیر ... ضمناً از سونی هم سری XD قیمت حدود 23-24 تومن داره و کیفیت صدای خوبی (با توجه به قیمتش) داره ..
سلام
یک هدفون ارزان قیمت و بیدردسر معرفی کنید
همین پاسخی که به دوستمون داده ام رو شما هم چک کن... اگه صدای معمولی میخوای با 20 توم هم کارت راه میفته به نظرم...
Senator_Offline
21-01-2010, 17:23
من در ادامه پاسخ دوستمون (prowler88) اضافه می کنم:
شما با بودجه 80 تومن نمیتونی یه هدفون حرفه ای بخری ... البته اشکال هم نداره ... برای کاربردها و مصارفی مثل موسیقی گوش دادن و فیلم دیدن و بازی و اینا، همین گزینه های موجود هم مناسب به نظر میاد .. 80 تومن از نقطه نظر بازار واقعی هدفون، یه بودجه زیر متوسطه .. در حالیکه از نقطه نظر بازار ایران یه بودجه بالاتر از متوسطه! ...
بهرحال برحسب اینکه شما دقیقاً استفاده ات قراره چی باشه، میشه یه سری گزینه ها معرفی کرد ..
بنابراین به سوال بالایی من (کاربرد) و مساله احتمال افزایش بودجه جواب بده تا ادامه بدیم.
برای کاربردها و مصارفی مثل موسیقی گوش دادن و فیلم دیدن و بازی و اینا
تو همون محدوده قیمت تا 80 90 تومن چیز مناسبی نیست؟:8:
با تشکر.:11:
برای کاربردها و مصارفی مثل موسیقی گوش دادن و فیلم دیدن و بازی و اینا
تو همون محدوده قیمت تا 80 90 تومن چیز مناسبی نیست؟:8:
با تشکر.:11:
چرا نباشه؟ ... برای مصارف عمومی میتونی دنبال کارای لاجیتک بری -- و کارای کریتیو (سری HQ و aurvana)... هر دوشون در این محدوده هدفون های خوبی دارن .. سری بزن به پاساژ ایران و نمایندگی های این دوتا رو چک کن .. پاساژ پایتخت هم البته پیدا میشه..
Spike Spiegel
14-02-2010, 00:08
کریتیو HQ 1400 ام سه ماه نشده هدبندش شکست!
کاری خاصی باهاش نکردم به مرور ترک برداشت و چند روز پیش شکست
چی پیشنهاد میشه تا حدود 50 تومن که هم کیفیت صداش خوب باشه هم راحت (با توجه به این که سرم یه مقدار بزرگه) و زود هم نشکنه
اگه با 50 تومن چنین چیزی پیدا نمیشه بالاتر چی پیشنهاد میدید ؟؟
ممنون
کریتیو HQ 1400 ام سه ماه نشده هدبندش شکست!
کاری خاصی باهاش نکردم به مرور ترک برداشت و چند روز پیش شکست
چی پیشنهاد میشه تا حدود 50 تومن که هم کیفیت صداش خوب باشه هم راحت (با توجه به این که سرم یه مقدار بزرگه) و زود هم نشکنه
اگه با 50 تومن چنین چیزی پیدا نمیشه بالاتر چی پیشنهاد میدید ؟؟
ممنون
آره - سری HQ کریتیو نسبتاً ظریف کار شدن و در دستهای یه پسر جوان قوی هیکل شاید زیاد دوام نیارن (شوخی می کنم البته -- اما چندین نفر دیگه هم چنین تجربه ای رو ذکر کرده بودند) ... بهرحال بسته به سبکی که گوش می کنی فکر می کنم اگه کارایی دوست داری که باس بیشتری می طلبن (و همینطور فیلم و بازی) ، میتونی بری سراغ سری aurvana ی کریتیو که یه سری سطح بالاتر نسبت به سری HQ هستش و حدود 90 تومن تموم میشه .. در مقابل اگه کارای غربی تر گوش میدی (راک و متال) میتونی بری سراغ کارای akg که مارک بسیار معتبری هستش و از حدود 70 تومن به بالا مدلهای باکیفتی داره ..
هر دوی اینا رو میتونی توی پاساژ ایران گیر بیاری.
پی نوشت: یاد cowboy bebop هم بخیر.
Spike Spiegel
14-02-2010, 23:58
فکر کنم همون AKG مناسب باشه چون بیشتر برای موسیقی میخوام و صد البته راک (لد زپلین، د هو، استونز و ...:8:)
پی نوشت: یاد cowboy bebop هم بخیر.
ایول !
کمان (سونی)
16-02-2010, 03:12
EX300 سونی هدفون بسیار خوبیه از نظر قدرت صدا و کیفیت .. aurvana هم یکی از محصولات موفق کریتیو بوده و انتخاب خیلی خوبی به شمار میاد .. تفاوت اینها رو میشه اندک در نظر گرفت و هر کدوم رو که بخری، ضرر نکردی .. اما به عنوان یه قاعده کلی، کریتیو صدا گرم تر و باس قوی تری داره (برای کاربر ایرانی و سلیقه موسیقیایی اش خوشایند تره) .. در مقابل سونی صدای سردتری داره و اگه سبک های غربی می پسندی که تاکید روی سازهای زهی و صدای خواننده دارن انتخاب بهتری به نظر میاد...
توجه کن که ذائقه هر فرد با دیگری فرق داره و اگه بتونی اینا رو قبل از خرید تست کنی، حتماً بهترین انتخاب رو خواهی کرد.
//
در مورد هدفون هایی که قابلیت NC دارن، من قبلاً هم صحبت کرده ام که صرفاً وقتی سمت شون برید که واقعاً به قابلیت NC نیاز داشته باشید .. این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پست من و این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یکی رو ببین. خلاصه اش اینه که NC برای مصارف خاصه و اگه نیازی بهش نداری یا مشکلت رو حل نکنه ، چرا بخاطر این قابلیتش پول اضافه بدی (ضمن اینکه از نظر NC هم یه هدفون متوسط محسوب میشه -- NC های واقعی گرونتر هستند)
//
نمایندگی های سونی قیمت های خیلی منصفانه تری نسبت به کمان رایانه دارن .. کمان رایانه بعضی قیمت هاش رو شدیداً غیرمنصفانه گذاشته و قبلاً هم یکی دوبار در این مورد صحبت کرده ایم (این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پست من رو ببین و تبادل پست اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به بعد)
دوست عزیز Seymour,
با تشکر از مشاوره های مفید و صبر و حوصله شما.
در مورد قیمتهای سایت ما باید عرض کنم که تمامی قیمتهای سایت کمان رایانه , بر اساس قیمتهای مصوب شرکت سونی در تهران می باشد که تمامی نمایندگی های رسمی سونی موظف به رعایت آنها هستند . بعضی از کالاها از جمله چند مدل از هدفنها که شما هم اشاره فرموده اید , به سفارش کشورهای خاصی هستند یا به هر دلیلی به طور گسترده و عمده در ایران موجود نمی باشند , که شرکت ما به دلیل تقاضای زیادی که مشتریان دارند آنها را وارد کرده و در اختیار علاقه مندان قرار داده است. قیمت گذاری این دستگاهها معمولا بر اساس نرخ ارز و هزینه های حمل و ترخیص از گمرک و ... و همچنین با توجه به قیمتها در دیگر کشورها انجام می پذیرد.من شخصا معتقدم که مقایسه قیمتهای این دستگاهها با قیمت سایتهای دیگر کشورها منصفانه به نظر نمی رسد. چرا که قیمت گذاری سونی برای هر کشور یا منطقه ای متفاوت است . (خصوصا سایتهای غیر رسمی سونی و حراج مثل آمازون و ...) از طرفی بعضی مواقع یک کالا در حال Discontinue شدن است و ممکن است در بازه زمانی محدودی اختلاف قیمتهای شدید را حتی در سایتهای مشابه در همان کشور را هم شاهد باشیم ولی در کل از آنجایی که هدفن اصولا جزو ارزان ترین کالاهای سونی محصوب میشود , نباید اختلاف قیمت چشمگیری با بقیه جاها داشته باشد.. و تیم مارکتینگ ما هم تمام سعی خود را در زمینه تنظیم قیمتها به کار گرفته است , که در نهایت رضایت مشتریان را جلب کند.
با آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان منتظر نقطه نظرها و پیشنهادات و انتقادات شما هستیم.
دوست عزیز Seymour,
در مورد قیمتهای سایت ما باید عرض کنم که تمامی قیمتهای سایت کمان رایانه , بر اساس قیمتهای مصوب شرکت سونی در تهران می باشد که تمامی نمایندگی های رسمی سونی موظف به رعایت آنها هستند . بعضی از کالاها از جمله چند مدل از هدفنها که شما هم اشاره فرموده اید , به سفارش کشورهای خاصی هستند یا به هر دلیلی به طور گسترده و عمده در ایران موجود نمی باشند , که شرکت ما به دلیل تقاضای زیادی که مشتریان دارند آنها را وارد کرده و در اختیار علاقه مندان قرار داده است. قیمت گذاری این دستگاهها معمولا بر اساس نرخ ارز و هزینه های حمل و ترخیص از گمرک و ... و همچنین با توجه به قیمتها در دیگر کشورها انجام می پذیرد.من شخصا معتقدم که مقایسه قیمتهای این دستگاهها با قیمت سایتهای دیگر کشورها منصفانه به نظر نمی رسد. چرا که قیمت گذاری سونی برای هر کشور یا منطقه ای متفاوت است . (خصوصا سایتهای غیر رسمی سونی و حراج مثل آمازون و ...) از طرفی بعضی مواقع یک کالا در حال Discontinue شدن است و ممکن است در بازه زمانی محدودی اختلاف قیمتهای شدید را حتی در سایتهای مشابه در همان کشور را هم شاهد باشیم ولی در کل از آنجایی که هدفن اصولا جزو ارزان ترین کالاهای سونی محصوب میشود , نباید اختلاف قیمت چشمگیری با بقیه جاها داشته باشد.. و تیم مارکتینگ ما هم تمام سعی خود را در زمینه تنظیم قیمتها به کار گرفته است , که در نهایت رضایت مشتریان را جلب کند.
با آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان منتظر نقطه نظرها و پیشنهادات و انتقادات شما هستیم.
خیلی ممنون ... خوشحالم از اینکه پاسخ دادید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samanajan
28-02-2010, 23:25
با سلام یک هدفون تا قیمت 30 هزار تومان
من یک آی پاد کلاسیک دارم
و هر روز و تقریبا 6 ساعت در روز استفاده می کنم یک هدفونی می خواهم که گوش اذیت نکند و صدای خروجی خوبی داشته باشد .
با تشکر
با سلام یک هدفون تا قیمت 30 هزار تومان
من یک آی پاد کلاسیک دارم
و هر روز و تقریبا 6 ساعت در روز استفاده می کنم یک هدفونی می خواهم که گوش اذیت نکند و صدای خروجی خوبی داشته باشد .
با تشکر
گفتی "هدفونی که گوش رو اذیت نکنه"، منظورت فرم خاصی از هدفونه؟ in ear ها (که توی گوش فرو میرن) یا هدفون هایی که سایز بزرگ تر دارند (روی گوش قرار می گیرند)؟ ..
بخصوص اگه استفاده ات در حین تحرک و در محیط های پرسروصدا باشه، در مقابل اینکه استفاده ات توی محیط های بسته و اتاق باشه این انتخاب اهمیت داره..
samanajan
02-03-2010, 15:30
در مورد اینکه گوش را اذیت نکنه هدفونی باشه که در گوش و یا بیرون گوش میزارم باهاش حساس راحتی بکنم
بیشتر اوقات در حین حرکت و محیط بسته مثل اتاق و ماشین است
در مورد اینکه گوش را اذیت نکنه هدفونی باشه که در گوش و یا بیرون گوش میزارم باهاش حساس راحتی بکنم
بیشتر اوقات در حین حرکت و محیط بسته مثل اتاق و ماشین است
ببخشید-- من باز هم متوجه نشدم چه فرمی رو می پسندی... گفتی "در گوش" یعنی درون گوش"؟ ... از این مدلهایی که گوشی های بزرگ داره منظورت نیست؟ .. میخوای از نظر اندازه در حد همین ایرفون های فعلی آیپادت باشه ؟ ...
ضمن اینکه اگه میخوای پشت فرمون استفاده کنی، توصیه نمیشه که هدفون in aer (توی گوش فرو میره) استفاده کنی ..
بهرحال ex35 از سونی صدا متعادلی داره .. in ear هستش .. 27 تومن. بسته به سبکی که گوش می کنی، اگه باس بیشتر میخوای در همین حدود قیمت ظاهراً ep650 از کریتیو 30 تومن هستش.
fabio montari
03-03-2010, 21:50
دوست عزیز Seymour,
سلام خوشحالم که اومدید اینجا ولی شما قیمت های توی سایتتون بیشتر از قیمته خوده مغازه هست :31:
من تو سایتتون دیدم شارژر walkman x1050 رو زدید 20 ولی من ازتون گرفتم 18 یعنی یعنی خودتون گفتید 18 نه اینکه تخفیف بگیرم به نظره من بهتره قیمت های اصلیتون رو بزنید
موفق باشید
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
من هنوز نتونستم یه هدفونه خوب پیدا کنم نظرتون درباره سونی چیه akg اون مدلی که من میخوام رو نداره
[/COLOR]من هنوز نتونستم یه هدفونه خوب پیدا کنم نظرتون درباره سونی چیه akg اون مدلی که من میخوام رو نداره
برداشت من اینه که خرید ایران مدنظرته .. هدفون های رده بالای سونی توی ایران کم گیر میان (همین کمان رایانه مگه اینکه داشته باشه و اونم اگه اختلاف قیمتش بیارزه و تازه اگه رده بالا طرف بخواد خرید کنه، خب سن هایزر و AKG که بهتره) ...
پس باید اول مشخص کنی که مدل موردنظرت گیر میاد اینجا یا نه .. تا بشه بحث کرد ..
samanajan
09-03-2010, 17:05
شماره تماس کریتیو و سونی
آیا هدفون بهتر از سونی و کریتیو داریم
اگر میشه شماره تماس و مدل را بگویید تا 40 هزار تومان دیگه بیشتر نشود
samanajan
09-03-2010, 17:19
Creative
EP-830
اینن مدل چطوره
شماره تماس کریتیو و سونی
آیا هدفون بهتر از سونی و کریتیو داریم
اگر میشه شماره تماس و مدل را بگویید تا 40 هزار تومان دیگه بیشتر نشود
کریتیو رو میتونی از فروشگاه رایتک بگیری که اینجا تلفنش رو گفته ام (واژه رایتک رو جستجو کن) .. سونی هم که خب نمایندگی های سونی ... شماره خاصی ندارم؛ اما پیدا کردن شماره نمایندگی های سونی رو وب ساده اس.. قبول داری؟
//
در بازه زیر 40 تومن و در ایران، گزینه های کریتیو و سونی معقول ترین به نظر میان...
Creative
EP-830
اینن مدل چطوره
مدل خیلی خوبیه .. 50 تومن باید باشه البته .. یا همین حدودا... قبلاً مکرر در مورد بحث سونی در برابر کریتیو و اهمیت ذائقه کاربر در انتخاب یکی در مقابل دیگری توضیح داده شده ... خلاصه اش اینه که کریتیو تاکید بیشتری روی باس داره.
huti_421
21-04-2010, 16:01
سلام، دنبال هدفونی بلوتوثدار میگردم که گیره دار هستن و پشت گوش وصل میشن یا اگه به اون سبک چیزی وجود نداره، هدفون با سایز کوچیک ولی کیفیت قابل قبول
قیمت هم زیر 50-60 هزار تومن
ممنون از توجهتون
سلام، دنبال هدفونی بلوتوثدار میگردم که گیره دار هستن و پشت گوش وصل میشن یا اگه به اون سبک چیزی وجود نداره، هدفون با سایز کوچیک ولی کیفیت قابل قبول
ممنون از توجهتون
منم دنبال يه هدفون با اين مشخصات و قيمت هستم ولي In Ear باشه خيلي خيلي بهتره! البته اگر وجود داشته باشه همچين چيزي
peaceful1
21-04-2010, 19:30
ممنون از توجهتون
سامسونگ داره فکر کنم حدود100 تومن اسمش رو نمیدونم
منم دنبال يه هدفون با اين مشخصات و قيمت هستم ولي In Ear باشه خيلي خيلي بهتره! البته اگر وجود داشته باشه همچين چيزي
این خوبه؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*شوخی*
ممنون از توجهتون
کارای بلوتوث کمیابه و ضمناً "تک" هستش.. به این معنا که شاید یه مغازه داشته باشه و بغلی نه! .. شاید امروز داشته باشه و فردا نه! ... شاید یه دونه بیشتر نداشته باشه! ... بنابراین باید پاشنه کفش رو ور بکشی و بگردی توی پاساژهای کامپیوتری ... در همین رابطه مغازه های موبایل رو هم سر بزنید ... مثلاً پاساژ ایرانیان (ضلع جنوب شرقی میدان ولیعصر) یه سری کارای مارک Jabra من پشت ویترین دیده ام که هنوزم هستند... چک کنید حتما که مارک خوبیه .. پاساژ پایتخت هم حتماً گزینه های خوبی گیر میاد .. قیمت هم به 70 تومن تا 100 تومن فکر کنید.. پایین تر از این شاید از نظر کیفیت نیارزه.
soroshea
25-04-2010, 12:29
سلام ... :40:
این HD 800 الان توی ایران پیدا میشه ؟ قیمتش چنده ؟ برای Ipod Touch یا Nano و یه استفاده ی معمولی این بهتره یا px100 یا ep630 ببخشید اینقدر تنوع داشت ولی ممنون می شم جواب بدید ...
:11:
peaceful1
25-04-2010, 17:55
این HD 800 الان توی ایران پیدا میشه ؟ قیمتش چنده ؟ برای Ipod Touch یا Nano و یه استفاده ی معمولی این بهتره یا px100 یا ep630 ببخشید اینقدر تنوع داشت ولی ممنون می شم جواب بدید ...
بهم نمیخوره آمپدانس این هدفون خیلی بالا هست این هدفون بیشتر بدرد کار استدیو ومیکس میخوره
ولی میشه به پخش کننده های همراه وصل کرد به شرط این که از آمپلیفایر های لامپی(tube amp) مثل
و یا آمپلی فایر های هیبریدی مثل
و فکر نکنم آمپلی فایر های حالت جامد بتونه این هدفون وحشی رو مهار کنه ,حد اقل من ندیدم
احتمالا اگه این ها روبه پخش کنندت وصل کنی احتمال داره که بتونه اون هدفون رو درایو کنه
ولی عموما کسی این همه خرج برای ipod نمیکنه اصلا ارزشش رو نداره چون خروجی فوق الاده ای نداره
, و حداقل باید 1000 دلار برای آمپلی فایر بزاری کنار و اون هدفون غیر ممکنه تو ایران زیر 2 میلیون بدن حالا میخواد قیمتش خارج از ایران هر چه قدر باشه.
قضیه این Hd800 چیه، بخش دیگه تالار هم دوستی پرسیده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بود؟
بهرحال همونطور که رفیقمون بخوبی توضیح داد و منم در اون پست که لینک داده ام گفته ام برای استفاده معمولی میشه خیلی گزینه های ساده تر و ارزونتری خرید و راضی هم بود (ایشالا).. مثل همین گزینه هایی که اسم بردی...
soroshea
26-04-2010, 18:47
سلام ...
ممنون این HD 800 رو هم چون شناختی نداشتم و یکی از دوستام معرفی کرده بود گفتم همین جوری بپرسم ...
میگم شما یه هدفون 30-35 تومنی سراغ داری با این امکانات :
1- صداش بیرون نره
2-برای خواب و ورزش اذیت کننده نباشه ...
3-کیفیت و ولوم صداش خوب باشه
4-برای استفاده ی طولانی مدت به خش خش نیفته
5- توپ باشه دیگه
ممنون ...
mamad gonzo
26-04-2010, 19:44
ex35 سونی هستش که 28 تومنه ....
ep650 از کریتیو هستش 30 تومن ....
ep830 هستش 50 تومن ولی تو که میخوای هزینه کنی هدفون بگیری بنظرم یه چیز خوب بگیر که دیگه بعد از چند ماه هم هنوز باش حال کنی ...
بنظرم بودجتو به 50 برسون 830 رو بردار ...
دوستان کمک.
یه هدفون بهم معرفی کنید که تو حذف صداهای مزاحم محیط تک باشه.البته نه از اون گنده منده ها!هدفون معمولی و لی با قابلیت حذف صداهای بیرون.
در ضمن کیفیتش هم هرچه خوبتر بهتر
بودجه زیر 50 فعلا ولی شما بگید تا ببینیم چی میشه.اولویتم در مدلهای مشابه ارزون تر بودنه
سلام یک هدست تا 100 تومن واسه لبتاب می خوام. خروجی 7.1 CHANEL داره به همراه دالبی ساروند. می خوام کیفیت خوب واسه تماشای فیلم وبازی داشته باشه .
بیسش هم متعادل به بالا باشه.مقاوم باشه(توی کیف ضربه نخوره).می خوام توی بعضی از بازی ها که صدای دینامیک دارن بشه تشخیص داد صدا از کدوم طرف میاد.
و صدا ازش به بیرون درز نکنه و همچنین صدای بیرون هم گرفته بشه.سایزش بزرگ باشه و برای استفاده طولانی مناسب باشه.
دوستان کمک.
یه هدفون بهم معرفی کنید که تو حذف صداهای مزاحم محیط تک باشه.البته نه از اون گنده منده ها!هدفون معمولی و لی با قابلیت حذف صداهای بیرون.
در ضمن کیفیتش هم هرچه خوبتر بهتر
بودجه زیر 50 فعلا ولی شما بگید تا ببینیم چی میشه.اولویتم در مدلهای مشابه ارزون تر بودنه
با 50 تومن شما نمی تونی یه هدفون "تک" پیدا کنی ... 50 تومن میشه یه بودجه زیر متوسط ... با این حال شما میتونی هدفون های in ear ی رو بگیری که ایزوله سازی رو خوب انجام میدن و شاید یکی دو مدل NC هم پیدا کنی که یه قطعه همراهشون هست و باتری میخورن و بیشتر در زمینه حذف صدای محیط تخصصی عمل می کنن ...
برای NC ها، مثلاً NC22 یا NC33 از سونی رو چک کن .. برای in ear ها مثلاً EP830 رو چک کن.
سلام یک هدست تا 100 تومن واسه لبتاب می خوام. خروجی 7.1 CHANEL داره به همراه دالبی ساروند. می خوام کیفیت خوب واسه تماشای فیلم وبازی داشته باشه .
بیسش هم متعادل به بالا باشه.مقاوم باشه(توی کیف ضربه نخوره).می خوام توی بعضی از بازی ها که صدای دینامیک دارن بشه تشخیص داد صدا از کدوم طرف میاد.
و صدا ازش به بیرون درز نکنه و همچنین صدای بیرون هم گرفته بشه.سایزش بزرگ باشه و برای استفاده طولانی مناسب باشه.
یه چیزی شبیه دوست بالایی .. یعنی نیاز شما با طراحی مدنظرت نمیخونه .. هدفون های سایز بزرگ اغلب صدا رو به بیرون درز میدن و این ویژگی شونه ... باز به همین ترتیب هدفون های سایز بزرگ اغلب در استفاده طولانی مدت شاید اذیت کنن کاربر رو ... بهرحال، برای استفاده شما کارای کریتیو مناسب به نظر میاد .. مثلاً fatality رو چک کن ...
mamad gonzo
06-05-2010, 19:30
این راهنمایی سیمور جان بکارت میخوره.
تا 100 تومن که راحت میتونه یه هدست ردیف بگیره، با کیفیت خوب ... کارای لاجیتک اولویت داره به نظرم .. بعدش کریتیو ... مثلاً از کریتیو این مدل fatality خیلی خوبه .. البته رابط usb داره و مخصوص PC هستش بیشتر. از لاجیتک مدل خاصی تو ذهنم نیست، ولی خب کیفیت کاراشون واقعاً بالاست.
بعلاوه اینکه از نظر راحتی باید تست کنی ببینی دوم روی گوشت راحت ترن ...
فکر میکنم fatality از creative واست مناسب باشه ...
خودت هم کارای لاجیتک رو یه چک بکن....
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
:31::31::31:
ممد شرمنده مثل اینکه جسارت کردم ...
ای بابا نمیشد چند ثانیه دیر تر جواب بدی:31:
SNOWLEOPARD
06-05-2010, 21:11
سلام من یه دونه از این هدفونهای بزرگ میخوام و برام اینش مهمه که صدای بیرون نتونه بیاد داخلش یعنی وقتی همینجوری هم به گوشت وصله صدای بیرونو نشنوی و کیفیتش هم بدک نباشه قیمت هم تا 50 تومن
بسیار ممنون از پاسخ جناب سیمور.
من چون بسیار به بحث زبان و در کنارش به سلامت گوشم اهمیت میدم دلم رفت سمت nc22 , 33 از سونی.منتها کسی اینا رو داشته.چون 33 حدود 100 تومن من تو سایتها دیدم و فکر کنم 22 حدود70 باشه.
--واقعا تفاوتشون انقدر زیاده تو بحث نویز کنسلینگ(و در رده بعدی کیفیت)؟
--یک سئوال ابتدایی: این دو سری یعنی 22 و 33 کنترل ولوم صدا(کم و زیاد) روشون هست یا باید از خود پلیر کم و زیاد کرد صدا رو.مرسی
تو گوشی یا رو گوش بودنش زیاد مهم نیست. مهم دوامش و کیفیت صداش هست و راحتیش هست.خودم یک سرچ زدم به این گزینه ها رسیدم.بر حسب این که کدوم یکی توی ایران ممکنه پیدا بشه و شرایط بالا هم داشته باشه یک راهنمایی بکنید.
1-Sennheiser CX 500
2-TRITTON AX 180
3-Logitech G35
3-Beyerdynamic MMX 2
4-Razer RZ04-00090300-R3U1
5-RAZER Moray 3.5mm
6-Creative Fatal1ty
7-Sennheiser HD 515
peaceful1
07-05-2010, 10:27
Sennheiser HD 515
Sennheiser CX 500
این دو تا رو میشه پیدا کرد
[
قیمت این مدل ها چنده؟ بودجه نهایت 140تومنه.از لحاظ بهترین به خاطر قیمت هم یک بررسی بکنین.
musketeer
07-05-2010, 11:45
سلام دوستان
دنبال یک هدفون in ear هستم برای ورزش و اینا. الآن یک sony ex32 دارم خیلی هم راضیم از کیفیت و ایناش. ولی میخوام آرم بند بگیرم برای آیپادم و صبح ها ورزش رو با موسیقی انجام بدم فکر کنم این موقع دویدن از گوش بیفته بیرون. یک چیزی میخوام خلاصه که اینجوری نباشه از اینا که دور گوش میرن باشه فکر کنم دیگه این مشکل رو نداشته باشم. قیمتشم تا 100 اینا خوبه فکر کنم
پیشاپیش ممنون (L)
تو گوشی یا رو گوش بودنش زیاد مهم نیست. مهم دوامش و کیفیت صداش هست و راحتیش هست.خودم یک سرچ زدم به این گزینه ها رسیدم.بر حسب این که کدوم یکی توی ایران ممکنه پیدا بشه و شرایط بالا هم داشته باشه یک راهنمایی بکنید.
1-Sennheiser CX 500
2-TRITTON AX 180
3-Logitech G35
3-Beyerdynamic MMX 2
4-Razer RZ04-00090300-R3U1
5-RAZER Moray 3.5mm
6-Creative Fatal1ty
7-Sennheiser HD 515
قیمت این مدل ها چنده؟ بودجه نهایت 140تومنه.از لحاظ بهترین به خاطر قیمت هم یک بررسی بکنین.
بجز دو موردی که رفیقمون گفت ایران گیر میاد، من از Beyerdynamic هم یکی دوتا کار دیده ام که قبلاً معرفی کرده بودم و الان پیدا نکردم پستم رو .. بهرحال فوکاسیستم توی پاساژ ایران رو چک کن.
تا 140 تومن برو سراغ کارای سن هایزر... چون گفتی برای یه استفاه عمومی از قبیل فیلم و بازی هم میخوای مارک خیلی خوبیه.
سلام دوستان
دنبال یک هدفون in ear هستم برای ورزش و اینا. الآن یک sony ex32 دارم خیلی هم راضیم از کیفیت و ایناش. ولی میخوام آرم بند بگیرم برای آیپادم و صبح ها ورزش رو با موسیقی انجام بدم فکر کنم این موقع دویدن از گوش بیفته بیرون. یک چیزی میخوام خلاصه که اینجوری نباشه از اینا که دور گوش میرن باشه فکر کنم دیگه این مشکل رو نداشته باشم. قیمتشم تا 100 اینا خوبه فکر کنم
پیشاپیش ممنون (L)
ex32 که خیلی هدفون خوبیه... خوب هم فیت میشه توی گوش .. اما بهرحال اگه میخوای مدل ورزشی تر بگیری برو دنبال J11 و AS20 از سونی.
سلام من یه دونه از این هدفونهای بزرگ میخوام و برام اینش مهمه که صدای بیرون نتونه بیاد داخلش یعنی وقتی همینجوری هم به گوشت وصله صدای بیرونو نشنوی و کیفیتش هم بدک نباشه قیمت هم تا 50 تومن
عیناً اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به مورد مشابهی پرداختیم...
بسیار ممنون از پاسخ جناب سیمور.
من چون بسیار به بحث زبان و در کنارش به سلامت گوشم اهمیت میدم دلم رفت سمت nc22 , 33 از سونی.منتها کسی اینا رو داشته.چون 33 حدود 100 تومن من تو سایتها دیدم و فکر کنم 22 حدود70 باشه.
--واقعا تفاوتشون انقدر زیاده تو بحث نویز کنسلینگ(و در رده بعدی کیفیت)؟
--یک سئوال ابتدایی: این دو سری یعنی 22 و 33 کنترل ولوم صدا(کم و زیاد) روشون هست یا باید از خود پلیر کم و زیاد کرد صدا رو.مرسی
من در مورد NC ها خیلی صحبت کرده ام .. یه سرچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بزن توی همین تاپیک و تاپیک های دیگه مربوط به هدفون ... خلاصه اش اینه که توصیه نمی کنم... ضمن اینکه ارتباط چندانی بین سلامت شنوایی و NC نیست... بله - اگه نویز زیاد باشه، صدا رو زیاد می کنی و این خطرناکه.. اما NC اونطور که فکر می کنیم نویز رو حذف نمی کنه و بیشتر برای یه سری خاص از صداهاست.
نه - من چنین قابلیتی روی سیم اش ندیده ام.
musketeer
08-05-2010, 18:30
ex32 که خیلی هدفون خوبیه... خوب هم فیت میشه توی گوش .. اما بهرحال اگه میخوای مدل ورزشی تر بگیری برو دنبال J11 و AS20 از سونی.
مرسی سیمور جان. والا اونم خودتون بهم معرفی کردید و واقعا هم خیلی راضیم. :8::10: ولی گفتم هدفون ورزشی بگیرم راحت تر باشم
مرسی به هر حال :40:
"]سلام / من میخوام یه هدست دالبی تو حول حوش ۲۰-۵۰ تومان بگیرم با کیفیت خوب برا فیلمهایی که میگیرم صدای دالبی دارن و لپتاپ هم ساپورت میکنه . کسی مدل خاصی مد نظر داره که برا تابستون هم خوب باشه ]
سلام
دنبال یه میکروفون میگشتم
نمیدونستم کجا باید بپرسم
برای استفاده عادی خانگی یه میکروفون خوب زیر 45 تومن چی پیشنهاد میدین ؟
"]سلام / من میخوام یه هدست دالبی تو حول حوش ۲۰-۵۰ تومان بگیرم با کیفیت خوب برا فیلمهایی که میگیرم صدای دالبی دارن و لپتاپ هم ساپورت میکنه . کسی مدل خاصی مد نظر داره که برا تابستون هم خوب باشه ]
Fatality از کریتیو رو چک کن ...
سلام
دنبال یه میکروفون میگشتم
نمیدونستم کجا باید بپرسم
برای استفاده عادی خانگی یه میکروفون خوب زیر 45 تومن چی پیشنهاد میدین ؟
برو جمهوری ... jvc یا آیوا اگه هنوز گیر بیاد! .. سونی هم همیشه خوبه.
میخام یه هدفون in ear بگیرم بین 130 الی 170 تومن.ممنون می شم کمکم کنید فوری هستش.حرفه ای ها نظر بدن.
میخام یه هدفون in ear بگیرم بین 130 الی 170 تومن.ممنون می شم کمکم کنید فوری هستش.حرفه ای ها نظر بدن.
با اینکه گزینه خوب In ear بالای 100 کم گیر میاد .. به aurvana in ear از کریتیو فکر کن که باید حدود 80-90 تومن باشه ...
بالاتر شاید کمان رایانه سری EX سونی رو داشته باشه .. مثلاً EX300 و Ex500 که باید حدود 80 و 120 باشن به ترتیب.
توصیه من اینه که در بازار ایران سراغ in ear های بالای 100 تومن نری، گزینه های خوب نایاب هستند.
milad_takjoo
18-06-2010, 07:49
سلام.دو تا سوال داشتم
1.هدفون هایی که باس بالایی تولید می کنند(مثل کریتیو) باعث از بین رفتن صداهای دیگه نمیشن؟
2.هدفون aurvana in-ear2 وارد ایران شده؟کسی تست کرده که ببینه خوبه یا نه؟قیمتش چنده؟
ممنون
seymour جان ممنون از راهنمایی هات.seymour نظرت راجب ex500sl یا ex500lp چیه.فرقشون تو چیه.
سلام.دو تا سوال داشتم
1.هدفون هایی که باس بالایی تولید می کنند(مثل کریتیو) باعث از بین رفتن صداهای دیگه نمیشن؟
2.هدفون aurvana in-ear2 وارد ایران شده؟کسی تست کرده که ببینه خوبه یا نه؟قیمتش چنده؟
ممنون
1:نه در هدفون های استاندارد این موضوع رعایت شده و 100البته به نوع اکولایزر و سبک موسیقی هم ربط داره دوست من ! ...
2: میتونی از نمایندگی های کریتیو بپرسی نسخه قدیمی این مدل که الان حدود 85 هست ... این نسخه 2 هم اگه بیاد باید حدودای 100 تومن باشه ! ...
bille_jean2001
21-06-2010, 04:15
سلام من هم قصد يك mp3player دارم و يك هدفونin ear طبق سرچي كه تو نت زدم cowon بهترين دستگاه پخش موسيقي همراه بايد باشه از كساني كه دارن ميخوام بدونم فرقشون با ايفون خيلي زياده يعني مني كه گوشيم ايفونه ارزش داره cowon بخرم يعني تفاوت رو بطور محسوس حس ميكنم يا نه و سواله ديگم اينه من بجاي خريد cowon يدونه inear مثلا aurvana بخرم كه از موسيقي با كيفيت با بيس زياد لذت ببرم يا اصلا هر دو نيازه سوال ديگه اينكه فروشنده اي از 16 و 32 اهمي بودن حرف ميزد كه اصلا نفهميدم جريان چيه مثلا ميگفت اگه واسه گوشي ميخواي aurvana باep630 هيچ فرقي نميكنه مگر اينكه aurvana رو بخواي مثلا بهcowon وصل كني حالا اگه اساتيد لطف كنن كمك كنن ممنون ميشم در من اصفهان هستم
milad_takjoo
22-06-2010, 10:41
سلم.میخواستم هدفون فول سایز بخرم تا 120 تومن.چند تا مدل عالی اگه میشه معرفی کنین.ممنون
سلم.میخواستم هدفون فول سایز بخرم تا 120 تومن.چند تا مدل عالی اگه میشه معرفی کنین.ممنون
بهترین مدلی که دقیقا با 120 تومن میتونید بخرید مدل HD485 از سن هایزر هست ...
من 4 ماهی هست این هدفون رو دارم و روزی متوسط 5 ساعت باهاش موزیک گوش میدم و هیچ مشکلی نداشته!
اگه تهران هستید میتونید از نمایندگیش بگیرید ! ...
milad_takjoo
22-06-2010, 19:17
بهترین مدلی که دقیقا با 120 تومن میتونید بخرید مدل HD485 از سن هایزر هست ...
من 4 ماهی هست این هدفون رو دارم و روزی متوسط 5 ساعت باهاش موزیک گوش میدم و هیچ مشکلی نداشته!
اگه تهران هستید میتونید از نمایندگیش بگیرید ! ...
ممنون از راهنماییتون.چند تا سوال دیگه هم داشتم.
1.نمایندگی سن هایزر کجاست؟(دقیق:20:)
2.میگن این هدفون زیاد صدا رو بیرون میده.درسته؟؟؟؟؟؟؟
3.از aurvana live بهتره؟
4.من خودم یک ep630 دارم و creative hq1400 .مدتی با ep630 کار کردم گوشم رو اذیت کرد و بعد که با hq1400 کار کردم وضعیت بهتر شد ولی احساس میکنم اون کیفیته ep630 رو نداره.حالا به نظرتون تو ی قیمت خاص inear ها بهترن یا فول سایزها؟؟؟:8:
ممنون از راهنماییتون.چند تا سوال دیگه هم داشتم.
1.نمایندگی سن هایزر کجاست؟(دقیق:20:)
2.میگن این هدفون زیاد صدا رو بیرون میده.درسته؟؟؟؟؟؟؟
3.از aurvana live بهتره؟
4.من خودم یک ep630 دارم و creative hq1400 .مدتی با ep630 کار کردم گوشم رو اذیت کرد و بعد که با hq1400 کار کردم وضعیت بهتر شد ولی احساس میکنم اون کیفیته ep630 رو نداره.حالا به نظرتون تو ی قیمت خاص inear ها بهترن یا فول سایزها؟؟؟:8:
شماره تلفن :::
66950405 تا 7 ... خیبابون جمهوری هست ...
2: این هدفون ها که به طور کل تمام هدفون های OPEN نشت صدا دارن و چیز طبیعی هست و نه در حد خیلی زیاد...
3: از نظر طراحی و ... بله ... از نظر کیفیت نظر شخصی خودم هم بله چون صدای هر دو رو شنیدم ...
4: این دو دسته هدفون هیج ربطی به هم ندارن هر کدوم عملکرد خاص و جایگاه خاص خود رو دارن ...
باید ببینی نیازت چیه ... یه هدفون خوب خانگی میخوای که هم برا موسیقی و هم برای فیلم ازش استفاده بکنی
یا نه یه هدفونی میخوای که باهاش بری بیرون ! ...
milad_takjoo
23-06-2010, 07:31
شماره تلفن :::
66950405 تا 7 ... خیبابون جمهوری هست ...
2: این هدفون ها که به طور کل تمام هدفون های OPEN نشت صدا دارن و چیز طبیعی هست و نه در حد خیلی زیاد...
3: از نظر طراحی و ... بله ... از نظر کیفیت نظر شخصی خودم هم بله چون صدای هر دو رو شنیدم ...
4: این دو دسته هدفون هیج ربطی به هم ندارن هر کدوم عملکرد خاص و جایگاه خاص خود رو دارن ...
باید ببینی نیازت چیه ... یه هدفون خوب خانگی میخوای که هم برا موسیقی و هم برای فیلم ازش استفاده بکنی
یا نه یه هدفونی میخوای که باهاش بری بیرون ! ...
1.منظورتون از هدفون های open چیه؟چه ویژگی هایی رو دارن؟
2.live هم open هست؟
3.قیمت hd280 pro چنده؟از این بهتره؟این هم open هست؟:8:
open ی به هدفون هایی گفته میشه که پشت EAR هاشون باز باشه ... OPEN ها نشت صدا دارن و صدا رو کمتر ایزوله میکنن و تاکید کمتری روی باس دارن و اما کاربرد بیشتری دارن و توی تمام سبک ها جواب میده و صدای معتدل تری دارن ...
* کسی هدفون CLOSED میگیره که تاکید بر ایزوله بودن صدا و باس داشته باشه ...
HD280 CLOSED هست و به درد دی جی و کسایی میخوره که بیشتر سبک الکترونیک و هیپ هاپ گوش میدن ...
*** شما تو بخش اطلاعات هدفون تو سایت رسمی برند میتونید ببینید که هدفون OPEN هست یا CLOSED هست ..نوشته ! ..
milad_takjoo
24-06-2010, 08:23
واااااااااااااااای........دار م گیج میشم:41:
ملاک های من:کیفت صدای عالی.باس متعادل.تفکیک عالی صدا.نشتی کم:8:
حتما close باشه.....تا 120 تومن
لطفا از سونی و سن هایزر و akg و کریتیو یاشه...(اینا بهترن دیگه؟)
منم بازم هم بهت میگم HD485 بگیر ... چون کیفیت کلی بهتری از CLOSED ها داره ! ... باس عالی + صدای استریو و صدای معتدل ... فوق العاده هست پسر خوب ! ...
milad_takjoo
25-06-2010, 17:09
ممنون.
ولی کمک بیشتری میخوام:13:
milad_takjoo
25-06-2010, 18:19
ممنون.
ممنون.
کمک چی میخواید ؟ ... من همه چی رو به شما گفتم ...
نمیدونم شاید شما خودتون هنوز نمیدونید نیازتون چیه و چی میخواید !!!
bille_jean2001
26-06-2010, 12:53
سلام من يه هدفون in ear ميخوام كه هم باس خيلي زيادي داشته باشه هم صداي بلند بطوري كه حتي اگه mp3player هم نباشه بخوام به يه موبايل معمولي هم وصلش كنم لذت ببرم تا حدود 120 تومان قرار بودaurvana in ear بگيرم ميگن كيفيت خيلي خوبي داره ولي صداش كمه بايد به دستگاهي وصل بشه كه خروجي بالايي داشته باشه مثلا cowon تا لذت ببري سر همون جريان 16 و32 اهمي بودن كهنميدونم چين حالا هدستي نيست كه هم صداش زياد باشه هم باسش البته in ear
سلام من يه هدفون in ear ميخوام كه هم باس خيلي زيادي داشته باشه هم صداي بلند بطوري كه حتي اگه mp3player هم نباشه بخوام به يه موبايل معمولي هم وصلش كنم لذت ببرم تا حدود 120 تومان قرار بودaurvana in ear بگيرم ميگن كيفيت خيلي خوبي داره ولي صداش كمه بايد به دستگاهي وصل بشه كه خروجي بالايي داشته باشه مثلا cowon تا لذت ببري سر همون جريان 16 و32 اهمي بودن كهنميدونم چين حالا هدستي نيست كه هم صداش زياد باشه هم باسش البته in ear
چیزی در این حد میخوایم EP630 هست به همه چی هم میخوره و مشکلی نیست باس خوبی هم ساپورت میکنه و 16 اوهم هست ... منم که دارم راضی هستم ازش ... 18 تومن میتونی بخری ...
bille_jean2001
26-06-2010, 19:39
چیزی در این حد میخوایم EP630 هست به همه چی هم میخوره و مشکلی نیست باس خوبی هم ساپورت میکنه و 16 اوهم هست ... منم که دارم راضی هستم ازش ... 18 تومن میتونی بخری ...
ep630 دارم?? راستي من تا 120 تومن هم حاضرم هزينه كنم يعني چيزي كه صدا و باس بالا داشته باشه in ear هم باشه گير نمياد
خوب تا 120 تومن هزینه برای هدفون in ear معقول نیست تو این قیمت شما میتونید با توجه به نیازتون هدفون های فول سایز و on the ear رو انتخاب کنید ...
برای مثال تا 120 تومن شما میتونی یه هدفون فول سایز HD485 یا مدل هایی از سونی و کریتیو بخری ! ...
ep630 دارم?? راستي من تا 120 تومن هم حاضرم هزينه كنم يعني چيزي كه صدا و باس بالا داشته باشه in ear هم باشه گير نمياد
البته دوست من برای این دسته از هدفون ها قیمت بالای 120 تومن هم هست و محدودییتی تو این دسته وجود نداره و شما اگه واقعا نیاز دارید میتونید از برندهای کریتیوو و سونی چیزی رو انتخاب کنی...
با این حال مدل هایی وجود داره که قیمتشون 189$ هست که برای کمپانی دکتر.دری هست !
bille_jean2001
28-06-2010, 22:03
ميشه يكم درباره اين محصول بيشتر توضيح بديد مثل aurvana in ear كه نيست نه?? اخه اون صداش كم بود و حتما بايد به دستگاهي وصل ميشد كه خروجي زيادي داشته اين محصول اين مشكل رو نداره يعني ميخوام حالا كه به اندازه يه پلير پول بدم به هر دستگاهي مثلا موبايل وصل كنم ميتونه صداي خيلي بلندو باس توپ بده بيرون يا همون محدوديت 16 و32 اهمي وجود داره راستي از كجا ميشه تهيه اش كرد
ميشه يكم درباره اين محصول بيشتر توضيح بديد مثل aurvana in ear كه نيست نه?? اخه اون صداش كم بود و حتما بايد به دستگاهي وصل ميشد كه خروجي زيادي داشته اين محصول اين مشكل رو نداره يعني ميخوام حالا كه به اندازه يه پلير پول بدم به هر دستگاهي مثلا موبايل وصل كنم ميتونه صداي خيلي بلندو باس توپ بده بيرون يا همون محدوديت 16 و32 اهمي وجود داره راستي از كجا ميشه تهيه اش كرد
اون مدل بالا رو میگید ؟ ... اون رو من برای نمونه اوردم وگرنه اون رو تو ایران نمیتونید اصلا پیدا کنید ...
مگه سفارش بدید از اروپا یا امریکا براتون بیارن ! ...
** معمولا این هدفون ها برای موبایل کاربرد نداره ... شما برای موبایل چیزی میخوای همون مدل های کریتیو و سونی مناسب هست میتونی از بین اون ها انتخاب کنی ! ...
bille_jean2001
29-06-2010, 12:36
اون مدل بالا رو میگید ؟ ... اون رو من برای نمونه اوردم وگرنه اون رو تو ایران نمیتونید اصلا پیدا کنید ...
مگه سفارش بدید از اروپا یا امریکا براتون بیارن ! ...
** معمولا این هدفون ها برای موبایل کاربرد نداره ... شما برای موبایل چیزی میخوای همون مدل های کریتیو و سونی مناسب هست میتونی از بین اون ها انتخاب کنی ! ...
پس با اين اوصاف همون ep830 رو بگيريم و هزينه بيخوديرنكنم درسته???
بله این مدل یه مدل خیلی خوب با قیمت مناسب هست و من دلیلی برای رد شدن این مدل نیمبینم ... و یه سری از مشکلاتی هم که در 630 دیده در این مدل دیده نشده ...
موفق باشید ...
یکی کمکم کنه!میخام ex500 بگیرم.خوبه یا نه.من تا 170 بودجه دارم.فقط in ear میخام.اگه از این بهتر نظر
دارین ممنون میشم چون تو تهران زندگی نمی کنم.نمایندگی و آدرسشم میخام.مرسی
peaceful1
04-07-2010, 20:18
یکی کمکم کنه!میخام ex500 بگیرم.خوبه یا نه.من تا 170 بودجه دارم.فقط in ear میخام.اگه از این بهتر نظر
یک نگاهی هم به کریتیو سنایزر و akg هم بنداز.
slash_slash
12-08-2010, 02:53
من دنبال يه هدفونم تا 170 تومن مهم ترين چيزش برام بيس هست و براي كار GAME مي خوام من خودم دوتا مدل مد نظرم هست كسايي كه داشتن يه توضيحي بدن مخصوصا بيسشون كه تا چه حد توان داره
SONY MDR-XB700
CREATIVE MK2
سنهايزر هم شنيدم خيلي خوبه اما اين حدود قيمتياش فكر نمي كنم بيس خيلي قوي داشته و بيشتر شفافيت صدايي دارن خلاصه اگه ميشه راهنماييم كنيد حالت SURROUND هم داشته ياشه بهتره اما نداشت هم اهميت نداره USB هم نمي خوام چون خودم كارت صداي قوي دارم
من یه گوشی w995 'گرفتم که هدفون HPM 77 روش هست ولی دو تا مشکل دارم یکی این که با هیچ کدوم از سری ها تو گوشم جا نمیگره درست حسابی و مشکل دوم احساس بیس خیلی کمی داره البته با دست که نگه میدارم یکم بیشتر میشه :|
کسی تجربه داشته با این هدفون ها ایا لازمه یدونه جدا بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!translation/image/Sony-Ericsson-HPM-7.jpg
mohsen284
17-08-2010, 21:10
سلام دوستان
من یه هدفون میخوام برا مصارف خانگی ........... موسیقی و فیلم
بلندی صدا در عین حال شفافیت و تفکیک پذیری عالی + باس خوب
مدل ها و قیمت ها رو نمیدونم
40 50 تومن باشه ، یه کوچولو بیشتر باشه ولی به خوبیش بیرزه اشکال نداره .....
ممنونم
کریتیو میتونی aurvana in ear -in ear2 بگیری واقعا مدل خوبی هست تو ایرفون ها که مدل اولیش حدود 80 تومن هست و مدل دومش رو من ندیدم بگردی اونم پیدا میشه فک میکنم حدود 110 باشه ...
vahid_ba
18-08-2010, 18:13
سلام
واسه ipod touch یه هدفون در حد 30 تومن میخوام
باس هم برام مهمه
این مدل رو از CREATIVE دیدم 26 تومن
ep-630i
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20EP-630I-1.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ADSETEP630I1.jpg
خوبه؟
قیمتش همینقدره؟
650 i بهتره یا این؟
peaceful1
18-08-2010, 18:51
سلام
واسه ipod touch یه هدفون در حد 30 تومن میخوام
باس هم برام مهمه
این مدل رو از CREATIVE دیدم 26 تومن
ep-630i
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20EP-630I-1.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ADSETEP630I1.jpg
خوبه؟
قیمتش همینقدره؟
650 i بهتره یا این؟
قیمتش حدودا همینه یجا کمی بیشتر کمتر
گزینه خوبیه
سلام
ep 630 تفاوتش با ep 630i چیه ؟!
یکی از دوستا ن میگفت i میکروفون هم دارن و به عنوان هندس فری هم میشه استفاده کرد !
یکی از اهل فن هم اگر لطف کنه این اصطلاحاتو(قرمزشون کردم !) برام توضیح بده که بتونم انتخاب بهتری داشته باشم ممنون میشم !
که اولا نشون دهنده چی هستن و دوما هرچی بیشتر باشه بهتر یا کمتر باشه !
Driver Units=====>9mm neodymium magnet transducer
Frequency Response==============> 6Hz~23 Hz
Impedance=======================>16 ohm
sensitivity=======================>106 dB
Cord Length=======>0.6m(oxygen-free copper cable
Input Plug======>3.5 mm stereo gold-plated miniplug
ممنون !:11:
peaceful1
30-08-2010, 10:23
سلام
ep 630 تفاوتش با ep 630i چیه ؟!
یکی از دوستا ن میگفت i میکروفون هم دارن و به عنوان هندس فری هم میشه استفاده کرد !
یکی از اهل فن هم اگر لطف کنه این اصطلاحاتو(قرمزشون کردم !) برام توضیح بده که بتونم انتخاب بهتری داشته باشم ممنون میشم !
که اولا نشون دهنده چی هستن و دوما هرچی بیشتر باشه بهتر یا کمتر باشه !
Driver Units=====>9mm neodymium magnet transducer
Frequency Response==============> 6Hz~23 Hz
Impedance=======================>16 ohm
sensitivity=======================>106 dB
Cord Length=======>0.6m(oxygen-free copper cable
Input Plug======>3.5 mm stereo gold-plated miniplug
ممنون !:11:
دومی برای آی پاد هست اولی برای همه پلیر ها
خیلی توخط این مشخصات نرو چون با مشخصات واقعی و کارامد متفاوت هستند
fade2amin
03-09-2010, 12:04
آقا واسه iPod یه هدفون میخوام که mic نداشته باشه. بهترین مدلی که میشه از کریتیو انتخاب کرد رو ممنون میشم راهنمائی کنین. تا ۳۰ تومن.
ep630
:20:
ep630 رو میشه 17 تومن خرید ---
میتونی EP830 بخری اونم حدودای 30 تومن هست از اون بالاترم 650 هست که حدود 37 تومن میتونی بگیری...:5:
Sanana_R.B.K
06-09-2010, 16:14
سلام
من یه هدفون in ear دارم اسمش philips و مدلشم SH9800 هستش .
حدود 41 هزار تومن هم بابتش دادم .
من که ازش خیلی راضی ام علیه .
ولی می خوام بهترشو بخرم . شما در مورد این مدل چیزی میدونین و اینکه جایی دیدینش ؟ اصلاً تو ایران میشه پیدا کرد ؟
Sennheiser CX 95 Style Canalphones
سلام
کسی G35 لاجیتک رو تست کرده کیفیتش چطوره من این هدفون رو برای گیم و فیلم می خوام.
یه سوال دیگه اینکه این هدفون فقط پورت USB داره یا جک 3.5 هم داره.
تا قیمت 150 اگه چیزی بهتر یا در حد همین لاجیتک هست می تونید معرفی کنید.
سلام
کسی G35 لاجیتک رو تست کرده کیفیتش چطوره این هدفون رو بیشتر برای گیم و یه کمی هم موسیقی می خوام. یه سوالم دیگه این که این هدفون فقط کابل USB داره یا جک 3.5 هم داره.
تا قیمت 150 اگه یه هدفون بهتر یا در حد همین لاجیتک هست ممنون می شم معرفی کنید.
POROMA2008
15-10-2010, 19:05
میشه نشانه اصل بودن این محصول را ذکر کنید مواردی که باید بهش توجه کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ADSETEP630I1.jpg
SAEEDSAMSUNG
15-10-2010, 23:43
دوستان من هرجا میرم هی میگید کریتیو . الان اگه من یه هدفون in ear تا 30 40 تومن بخوام که کریتیو نباشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
Glad Boy
17-10-2010, 16:06
سلام؛ دوستان یه سوال ؟!
آقا من یه هدست خریدم. حالا می خوام ببینم چطور میشه میکروفنش رو امتحان کرد :31: ! البته به جز چت و اینا !
ببخشید اگه سوالم یه کم نامربوط بود...
peaceful1
17-10-2010, 21:20
سلام؛ دوستان یه سوال ؟!
آقا من یه هدست خریدم. حالا می خوام ببینم چطور میشه میکروفنش رو امتحان کرد :31: ! البته به جز چت و اینا !
ببخشید اگه سوالم یه کم نامربوط بود...
با Windows Movie Maker یا jetaudio یه سمپل ریکرد کن صداش رو تست کن.
دوستان من هرجا میرم هی میگید کریتیو . الان اگه من یه هدفون in ear تا 30 40 تومن بخوام که کریتیو نباشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
به خاطر اینکه کریتیو تو این رده واقعا محصولات خیلی خوبی رو داره چه از نظر قیمت چه از نظر کیفیت صدا و...
میتونم بپرسم مشکلت با کریتیو چیه؟تو این قیمت ep650 واقعا مدل خیلی خوبی هست!
چرا برندهای دیگه هم هستن مثل فیلیپس-سونی-سن هایزر و...
valapeji
25-10-2010, 18:31
salam creative ep-630 khoobe?
peaceful1
25-10-2010, 18:40
لطفا فارسی تایپ کنید.
اگه میخواهید زیر 20 تومن هزینه کنید بهترین گزینه هستش.
valapeji
25-10-2010, 19:30
اره زیر 20 معذرت می خوام کامیوترم قاطی کرده بود
[SPOILER="یص"]
درود/
با سلام
ببخشید هدفون در حدودای قیمت 50-60 چی پیشنهاد می کنید؟ یه کم بالاتر هم باشه مهم نیست. فقط آدم رو غرق کنه توی موسیقی... ;)
راستی قبلاً aurvana in ear داشتم:46:
Let's enjoy MUSIC! yeah?
عزیزم اون مدلی که داری که یکی از مدل های خوب هست مشکلی داری مگه که میخوای عوضش بکنی؟...
50 تومن میخوای پول بدی به طور کلی هدفون های رده پایین تری از aurvana in ear هستن ...
عزیزم اون مدلی که داری که یکی از مدل های خوب هست مشکلی داری مگه که میخوای عوضش بکنی؟...
50 تومن میخوای پول بدی به طور کلی هدفون های رده پایین تری از aurvana in ear هستن ...
درود/
سلام. نه! از لحاظ کیفیت حرف نداره. آخه دادم به یکی از دوستان زد خرابش کرد:41::13:
متاسفانه البته. من با هزار بدبختی گیرش آووردم. الان شما تهرانی، میری نمی دونم پایتخت :31: راحت تهیه میکنی. من به خاطر اینکه توی شهرستانم، این ور و اون ور دنبالش گشتم. سایت ها هم نداشتن واسه فروش.
باز هم بگم، وقتی میزاری تو گوشت، میری تو آسمونا...:5:... . واقعاً کیفیتش حرف نداره:5::46:
درود/
سلام. نه! از لحاظ کیفیت حرف نداره. آخه دادم به یکی از دوستان زد خرابش کرد:41::13:
متاسفانه البته. من با هزار بدبختی گیرش آووردم. الان شما تهرانی، میری نمی دونم پایتخت :31: راحت تهیه میکنی. من به خاطر اینکه توی شهرستانم، این ور و اون ور دنبالش گشتم. سایت ها هم نداشتن واسه فروش.
باز هم بگم، وقتی میزاری تو گوشت، میری تو آسمونا...:5:... . واقعاً کیفیتش حرف نداره:5::46:
بله هر کی داشته همین رو گفته تو بررسی ها هم همین رو گفتن ...
just_german
29-10-2010, 01:20
یک سری اودیو تکنیکا پایتخت اورده صداش محشره
SevenCity
29-10-2010, 10:56
بله هر کی داشته همین رو گفته تو بررسی ها هم همین رو گفتن ...
رو گوشیش میشه Creative Aurvana DJ ؟
آخه تو گوشی ها اذیت میکنه گوشمو
Creative Aurvana DJ چنده؟
اینم کیفیت همون تو گوشی رو داره؟ یا بهتره؟
تفاوت Creative Aurvana DJ با Creative Aurvana live در چیه؟ چرا سیم Creative Aurvana DJ شکل سیم تلفنه و فنریه؟ :31:
توی این قیمت های 80 ...90 اینا بهترینن؟
رو گوشیش میشه Creative Aurvana DJ ؟
آخه تو گوشی ها اذیت میکنه گوشمو
Creative Aurvana DJ چنده؟
اینم کیفیت همون تو گوشی رو داره؟ یا بهتره؟
تفاوت Creative Aurvana DJ با Creative Aurvana live در چیه؟ چرا سیم Creative Aurvana DJ شکل سیم تلفنه و فنریه؟ :31:
توی این قیمت های 80 ...90 اینا بهترینن؟
درود/
سلام. در این رنج فکر می کنم انتخاب خوبی باشه. کریتیو محصولاتش با کیفیتن.
مقایسه لایو و دی جی رو میتونی اینجا ببینی:
دوستان یه سوال داشتم
و اون اینکه من می خوام یه +sansa clip و یه klipsh-s4 سفارش بدم بیارن
حالا سوال اینه این با این هزینه های که دارم می کنم بهترین انتخاب هست یا نه ؟
راستی سبک مورد علاقمم بیشتر کارهای راک وبلوز دهه 70/80 و وحتی قدیمی تر هست وبیشتر وضوح صدا وتشخیص کوچکترین نتها برام مهمه تا بلندی صدا. مخلص کلام می خوام برم فضا :31:
peaceful1
30-10-2010, 19:19
بیشتر وضوح صدا وتشخیص کوچکترین نتها برام مهمه تا بلندی صدا
پس klipsh-s4 نگیر
از همین ایران هم میشه پلیر خوب خرید حتما نباید تو این همه در دسر بری که clip+ بگیری مگر این که فامیل داری وبرات اصلا مسئله ایی نداره و .....
پس klipsh-s4 نگیر
از همین ایران هم میشه پلیر خوب خرید حتما نباید تو این همه در دسر بری که clip+ بگیری مگر این که فامیل داری وبرات اصلا مسئله ایی نداره و .....
ممنون این قدر سریع جواب دادید :10:
فقط متوجه نشدم منظور شما اینه که با این بوجه ونیاز های من klipsh-s4 به دردم نمی خوره اگه این طور هست
شما تو رنج تا 90 هزار تومن چی پیشنهاد می دین
وضمنا ما از این شانسا نداریم فامیل کاری بکنه از این افرادی که پول می گیرند ومثلا از سایت amazon خرید می کنند هست
peaceful1
30-10-2010, 20:11
klipsh-s4 بخواطر صدای خیلی بم و راحت قرار گرفتن تو گوش مشهر هست خیلی تفکیک پذیری فوق العاده ایی نداره.
شما کلا برای این دو وسیله چقدر میخوای هزینه کنی؟!
عرضم به حضورت که کلا تا 150 هزارتومن حالا 10 تومن بالا پایین برای هردو و فقط هم mp3 player تصویر به دردم نمی خوره با همون مشخصات بالا که کیفیت در الوییت هست وهم rock box و ...
واگه دقیق بخوام بگم تا 90 تومن برای هدفون و 60 تومن برای mp3 player
peaceful1
30-10-2010, 20:48
قبلش یه سوال مطمئن هستی با 150 تومن میتونی توسط این شرکت ها این دو محصولی که گفتی بگیری؟!
با هیچ کدوم چک کردی یا حدودی خرجش رو تخمین زده بودی؟!
وای من چه اشتباه بدی کردم :18:
جای یورو وپوند قاطی کردم یعنی
...sandisk 8gig £38.99
Klipsch Image S4 Headphones £59.98
که کلا می شه 100 پوند حدودا * 1750 تومان که این آقا به ترتیب
89000
145000
می گیره که می شه 234 تومان یعنی 59 سود برای این آقا
نمی دونم می صرفه یا نه ؟
peaceful1
30-10-2010, 22:35
ببین خرید از خارج منطقی نیست مگر در شرایط خیلی خیلی خاص حالا به فرض هم بخواهی همچین کاری بکنی
بهتره تو فرروم های معتبر خارجی از اون کشوری که اون شرکت قست خرید داره بپرسی که چطوری میشه به ارزون ترین شکل این کار رو کرد. که یه پیچیدگی هایی رو هم خودت باید در نظر بگیری........
من میگم از همین ایران خرید کن کل بوجت رو فعلا بزار برای پلیر بعدن از همین جا هدفون خوب بگیر مثلا cowon i9 چطوره یا sansa fuze n,دومی هر کاری بخواهی کلیپ پلاس انجام بده برات انجام میده.
اولا دوباره باید تشکر کنم که اینقدر سریع جواب می دید :11:
دوما حرفت درست واز اینجا بگیرم ومثلا من میگم از همین ایران خرید کن cowon i9
یه مساله هست اینکه من حدودا 170 تومن میدم برای mp4 که اصلا به دردم نمی خوره
می خوای شما خود دستگاه بیخیال شو
ولطف کن بهترین هد فون (داخل گوشی ) که تا 110-100 هزار تومن می تونم اینجا بخرم بگو برای همون نیاز هایی که بالا گفتم یعنی اول همه کیفیت
peaceful1
30-10-2010, 22:53
هدفون 100 توئمن برای چه وسیله ایی؟!
پلیر؟ کامپیوتر؟....؟!
هدفون 100 توئمن برای چه وسیله ایی؟!
پلیر؟ کامپیوتر؟....؟!
مثلا همین sansa clip+
peaceful1
30-10-2010, 23:29
از مدل های داخل بازار یا باز خارج؟!
عرضم به حضورت هم از داخل وهم خارج
peaceful1
30-10-2010, 23:49
داخل ایران به نظرم AKG 321 انتخاب خوبی هست بیشتر از این محدوده هزینه کردن خیلی منطقی نمیبینم.
داخل ایران به نظرم AKG 321 انتخاب خوبی هست بیشتر از این محدوده هزینه کردن خیلی منطقی نمیبینم.
خیلی ممنون پس برم از نزدیک ببینمش چطوریاست
باس خوبی داره ؟ واسه اهنگ های دنس ...
واسه ایپاد شافل می خوام - باس خیلی مهمه -
peaceful1
31-10-2010, 00:40
آخه خود پلیر هم خیلی شرطه فکر نکنم شافل خروجی و تنظیمات صدا لازم برای داشتن صدای بم مناسب داشته باشه.
dooste.man83
31-10-2010, 12:10
آقا سریع میخوام آدرس فروشگاههای که سنهایزر دارن تو دوبی رو بهم بدین ... راستی اونجا دیگه حتما اصل یا بازم ممکن تقلبی بندازن ... و گارانتی اصلی دوبی واسه سنهایزر هم اگه کسی میدونه چیه بگه بهم ...مدل HD 595 رو می خوام بگیرم ...شما حدود قیمت اونجاش رو میدونین؟
ممنون از عزیزانی که کمک میکنن
fabio montari
31-10-2010, 19:13
fبه نظرتون 321 چه جوریه من میخوام بگیرم
the professor
31-10-2010, 19:18
به نظر من viera خیلی خوبه البته اگه ازش خوب محافظت کنی.
www_parham
02-11-2010, 22:14
تو ریویوها خیلی تعریفی از akg321 نکردن دیگه چی پیشنهاد میکنین
همین رنج 40 -60 تومن
برای کلاسیک و گاهی متال .
باس واسم مهم نیست. فقط بدون نویز و تفکیک صدای خوب.
با تشکر
www_parham
03-11-2010, 10:10
من creative ep-630 داشتم . خوب بود ولی یه کم نویز داشت
یه جا زده بود ep-630 , sen cx300 , akg 324p از یک سیستم یکسان استفاده میکنند و فرق زیادی ندارند .قیمتشون هم 10-15 تومن فرق داره.
اگه واقعا ep-630 اینقدر خوبه دوباره همونو بگیرم
ولی حاضرم برای یه هدفون خوب حتی تا 70 هم هزینه کنم. اگه واقعا کیفیت تفاوت داره.
mamad gonzo
03-11-2010, 12:21
به نظر من 630 واسه کسی خوبه که بطور حرفه ای موزیک گوش نمیکنه و موزیک گوش کردنش در حدیه که هرزگاهی چند تا اهنگ قر و قاطی گوش بکنه ....
و روی سبک خاصی هم تاکید نداشته باشه ....
اگه کسی بالاتر از اینه باید بره سمت هدفونای رده بالاتر ....
بین خودمون باشه ولی من به شدت از این هدفون نفرت دارم:2:
www_parham
03-11-2010, 19:08
به نظر من 630 واسه کسی خوبه که بطور حرفه ای موزیک گوش نمیکنه و موزیک گوش کردنش در حدیه که هرزگاهی چند تا اهنگ قر و قاطی گوش بکنه ....
و روی سبک خاصی هم تاکید نداشته باشه ....
اگه کسی بالاتر از اینه باید بره سمت هدفونای رده بالاتر ....
بین خودمون باشه ولی من به شدت از این هدفون نفرت دارم:2:
نظرتون درباره cx 300 and cx 300ii چیه
کلا این تیپ inear ها (akg k324p , cx 300) خیلی راحتن
لطفا چند تا معرفی کنین .
akg k321 تو ریویو ها خیلی بد گفتن. sen اصل هم که گیر نمیاد .چه کنم:41:؟؟؟؟؟؟؟
mamad gonzo
03-11-2010, 19:32
من صدای cx300 رو گوش نکردم ولی گویا بیس خوبی داره و تفکیک پذیری قابل قبول ...
ولی کلا در حال حاضر گرفتن زنهایزر توصیه نمیشه به دلیل تقلبی بودن فراوون این برند در ایران.....
والا من نمیدونم چه سبکی گوش میدی ... سبکایی که میگوشی رو بگو تا بهتر راهنماییت کنم
www_parham
03-11-2010, 20:17
من صدای cx300 رو گوش نکردم ولی گویا بیس خوبی داره و تفکیک پذیری قابل قبول ...
ولی کلا در حال حاضر گرفتن زنهایزر توصیه نمیشه به دلیل تقلبی بودن فراوون این برند در ایران.....
والا من نمیدونم چه سبکی گوش میدی ... سبکایی که میگوشی رو بگو تا بهتر راهنماییت کنم
1.چند تا پست بالا ماله منه([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]),همونطور که گفتم از استیل inear های cx300 ,ep630 به خاطر راحتی خیلی خوشم میاد سایر inear هارو تا حالا امتحان نکردم و :
2.زیاد از باس قوی خوشم نمیاد
3.روی نویز توی آهنگهای کلاسیک خیلی حساسم,
4.بلندی صدا اصلا واسم مهم نیست, فقط تو ولوم پایین نویز نداشته باشه
5.تفکیک صداش هم خوب باشه
6.کلاسیک و آهنگهای لایت گوش میدم . گاهی متال .
7.قیمت هم زیر 100 تومن (اگه حدود 40-70 باشه بهتره)
8.پلیر هم میخام clip + بگیرم .به نظرتون واسه سبکی که گوش میدم خوبه؟؟
آقا یه دنیا از راهنماییت ممنون:11:. مدتهاست در حسرت یک ست خوبم. sen خریدم fake از آب در اومد.
mamad gonzo
03-11-2010, 20:27
خوب من تصور میکنم همون ای کا جی و 1/2 مدل از سونی (ex300 ex85)
یحتمل راضیت میکنه ...
ولی شما باید یه سر بری پایتخت ببینی اگه گذاشت ایرفون هایی که داره رو تست کنی ...
اگه سونی هم تونستی تست کن ...
باید صداشونو بشنوی تا بتونی خوب تصمیم بگیری ...
فقط یه خواهش
کلا وقتی رفتی پول هدفون با خودت نبر و فقط وفقط برای تست برو ... چون احتمال داره اسیر چرب زبونی فروشنده ها بشی و قوقتی به خودت اومدی ببینی یه هدفون تو دستته و اومدی خونه .....
باید به اون فروشگاه دیجیتال سمج بشی و بری رو مخشون ببینی میزارن تست کنی یا نه...
www_parham
03-11-2010, 23:19
آقا فک کنم ex300 sony دقیقا همونیه صدایی رو داره که من میخام:8:
فقط میگن زود خراب میشه و به راحتی cx300 sen نیست
بهترین گزینه واسم cx 300 II هست با کیفیت و باس ملایم تر از cx300 و به همون راحتی و عمر بالا هر چند کیفیت صدا و باسش هنوز به سونی نمیرسه
فقط نمیدونم از کجا سنهایزر original گیر بیارم:19::13::41:
fabio montari
04-11-2010, 01:25
زینهایسر اورجینال فکر کنم فقط یه جا داشته باشه اونم با شک بعثتتو جمهوری هست که فکر کنم اصل باشه cx300 اش من اخرین قیمتیم که داشتم 65 تومن بود
www_parham
04-11-2010, 14:01
زینهایسر اورجینال فکر کنم فقط یه جا داشته باشه اونم با شک بعثتتو جمهوری هست که فکر کنم اصل باشه cx300 اش من اخرین قیمتیم که داشتم 65 تومن بود
این سنهایزر II cx300 که تو امضاتون نوشتین خوبه؟
میگن تنها مشکلش واسه بعضی ها باس خیلی زیادشه.
اگه واقها اینطور که میگن خوب باشه اگه اصل گیر نیومد میگم واسم بیارن.
بین II cx300 , SON EX300 موندم
bahman26
07-11-2010, 18:25
دوستان
من iriver e30 خریدم
همه چیش خوبه ولی باس هدفونش اصلا خوب نیست
میشه یه هد فون خوب معرفی کنید که باسش قوی باشه کلا اهنگ های پاپ گوش میدم وکلاسیک
ep630 چه طوره؟چنده؟
ممنون
mamad gonzo
08-11-2010, 10:53
بهمن جان من یدونه e30 دارم ...
یه سوال
چه فرمت ویدیویی رو ساپورت میکنه؟؟؟
سلام دوستان یه هدفون بلوتوث که باس خوبی داشته باشه و تفکیک صدای خوبی هم داشته باشه معرفی میکنید بی زحمت!
mamad gonzo
13-11-2010, 10:22
سلام دوستان یه هدفون بلوتوث که باس خوبی داشته باشه و تفکیک صدای خوبی هم داشته باشه معرفی میکنید بی زحمت!
شما سقف بودجه رو بگو ؟
و سبک موسیقیاییت به چه سویی هستش ... بیشتر چه سبکایی گوش میدی؟؟؟؟؟؟
اینو در نظر داشته باش که هدفون های بلوتوث بازارش تو ایران بسیار محدوده و گزینه هایی با کیفیت بسیار پایین در مقابل شما قرار میگیره ...
و کلا هدفون های بلتوث کیفتشون خیلی کمتر از هدفون های باسیم هستش
با عرض سلام
دو تا سوال داشتم.
اول اینکه برای گوش دادن به موسیقی (پاپ)(اگه قدرت باس بالایی داشته باشه خیلی خوبه + شفافیت صدای بالا) و فیلم تو مایه های 70 تومن چه هدست روگوشی (که کاملا روی گوش قرار بگیره) رو توصیه می کنید؟
انتخاب خودم Creative MKII بود که اینجور که تحقیق کردم و توی سایت کریتیو امتیاز داده، امتیازش برای موزیک و فیلم پایین هست.
سوال دوم از دوستانی که اینترنتی خرید کردن، ممنون میشم بگن از کدوم فروشگاه خرید کردن، خودم دو هفته پیش از چاره MKII رو سفارش دادم که وقتی به دستم رسید دیدم یک هدست معمولی هست و پسش فرستادم و بعد از یک هفته هم امروز قرار شد پولم رو برگشت بده! فروشگاهی سراغ دارید که جنسش رو بشناسه؟! و ترجیحا گرون فروش هم نباشه.
در هر حال بعد از یک بار خرید ناموفق که نتیجه ش دو هفته تلف شدن وقتم بوداینبار تصمیم گرفتم که هم روی انتخاب محصول و هم انتخاب فروشگاه یک بار دیگه تحقیق کنم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
پ.ن: من در تهران نیستم (اهواز)
شما سقف بودجه رو بگو ؟
و سبک موسیقیاییت به چه سویی هستش ... بیشتر چه سبکایی گوش میدی؟؟؟؟؟؟
اینو در نظر داشته باش که هدفون های بلوتوث بازارش تو ایران بسیار محدوده و گزینه هایی با کیفیت بسیار پایین در مقابل شما قرار میگیره ...
و کلا هدفون های بلتوث کیفتشون خیلی کمتر از هدفون های باسیم هستش
تو اون یکی تاپیک راهنمایی واسه خرید هدفون نوشته بودم تا 100تومن!!میدونم کمه واسه یه هدفونه خوب ولی دیگه!!!!
بیشتر پاپ میگوشم.
یه هدفون نوکیا دیدم 80تومن بود ، به نظرتون بدرد بخور هست برم بگیرم.یه دونه کریتیوم دیدم بدون اون ( نمیدونم فرستنده ست یا گیرنده) میگفت 70 این طورا.
mamad gonzo
14-11-2010, 13:17
من گفتم مدلای بیسیم کیفیتشون خیلی پایین تر از باسیم هست (بطور کلی)
اگه بتونی باسیم کنار بیای خوبه ...
اگه نه یه مدل پلیر سونی هست که خودش هدفونه و یه ریموت کوچیک روشه واسه روشن و خاموش و....
کلا چیز خوبیه ........
به نظر من میارزه ادم پوله اینو بده تا بره یه هدفون بیسیم بگیره ...
تو سایت سونی بگردی تو پلیراش پیدا میکنی ........
یه مدل لاجیتک بیسیم هست ... ولی گفتم کیفیتشون پایینه
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
تو اون یکی تاپیک راهنمایی واسه خرید هدفون نوشته بودم تا 100تومن!!میدونم کمه واسه یه هدفونه خوب ولی دیگه!!!!
بیشتر پاپ میگوشم.
یه هدفون نوکیا دیدم 80تومن بود ، به نظرتون بدرد بخور هست برم بگیرم.یه دونه کریتیوم دیدم بدون اون ( نمیدونم فرستنده ست یا گیرنده) میگفت 70 این طورا.
من گفتم مدلای بیسیم کیفیتشون خیلی پایین تر از باسیم هست (بطور کلی)
اگه بتونی باسیم کنار بیای خوبه ...
اگه نه یه مدل پلیر سونی هست که خودش هدفونه و یه ریموت کوچیک روشه واسه روشن و خاموش و....
کلا چیز خوبیه ........
به نظر من میارزه ادم پوله اینو بده تا بره یه هدفون بیسیم بگیره ...
تو سایت سونی بگردی تو پلیراش پیدا میکنی ........
یه مدل لاجیتک بیسیم هست ... ولی گفتم کیفیتشون پایینه
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
با عرض سلام
دو تا سوال داشتم.
اول اینکه برای گوش دادن به موسیقی (پاپ)(اگه قدرت باس بالایی داشته باشه خیلی خوبه + شفافیت صدای بالا) و فیلم تو مایه های 70 تومن چه هدست روگوشی (که کاملا روی گوش قرار بگیره) رو توصیه می کنید؟
انتخاب خودم Creative MKII بود که اینجور که تحقیق کردم و توی سایت کریتیو امتیاز داده، امتیازش برای موزیک و فیلم پایین هست.
سوال دوم از دوستانی که اینترنتی خرید کردن، ممنون میشم بگن از کدوم فروشگاه خرید کردن، خودم دو هفته پیش از چاره MKII رو سفارش دادم که وقتی به دستم رسید دیدم یک هدست معمولی هست و پسش فرستادم و بعد از یک هفته هم امروز قرار شد پولم رو برگشت بده! فروشگاهی سراغ دارید که جنسش رو بشناسه؟! و ترجیحا گرون فروش هم نباشه.
در هر حال بعد از یک بار خرید ناموفق که نتیجه ش دو هفته تلف شدن وقتم بوداینبار تصمیم گرفتم که هم روی انتخاب محصول و هم انتخاب فروشگاه یک بار دیگه تحقیق کنم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
پ.ن: من در تهران نیستم (اهواز)
از فکر خرید اینترنتی بیا بیرون ..... فوقش یه نمایندگی یا فروشگاهی چیزی پیدا بشه واست پست کنه (این اخرین راهه)
اگه بتونی بیای تهران خیلی خوب میشه .....
70 تومن .....
ببین creative aurvana live ببین خوشت میاد ... روی گوشه ....
بعدش اینو در نظر بگیر که بودجت کمه ... اگه بتونی یه 30/40 تا بذاری روش خیلی خوب میشه
www_parham
14-11-2010, 19:45
سلام دوستان
من کلی دنبال SEN cx-300 II اصل گشتم همه قلابی بود. مجبورم بگم واسم بفرستن, اینجوری قدرت انتخابم هم بیشتره.
حالا با این وضع تو بازار خارج هدفون in ear زیر 70$ که راحت باشه و عمرشم مثله سونی کم نباشه و باسش هم زیاد نباشه چی پیشنهاد میکنین.
مرسی
fabio montari
14-11-2010, 20:05
عمرش مثله سونی کم نباشه ؟ یعنی چی ؟
سلام دوستان
من کلی دنبال SEN cx-300 II اصل گشتم همه قلابی بود. مجبورم بگم واسم بفرستن, اینجوری قدرت انتخابم هم بیشتره.
حالا با این وضع تو بازار خارج هدفون in ear زیر 70$ که راحت باشه و عمرشم مثله سونی کم نباشه و باسش هم زیاد نباشه چی پیشنهاد میکنین.
مرسی
این پست فکر میکنم مناسب شما هست
خیلی برند با کیفیتی هست یکی از این دوستان میگفت همون ultimate ear هست (یعنی oem این برند هست)
بله منظورم همون لینک abi بود .
دلیلش این هست که cx300 ارزونترینی هست که میشه گرفت وبرای همین وسع خیلی ها به اون میرسه یا به عنوان اولین تجربه خیلی ها همین رو انتخاب میکنند
تو این سبکی که شما میگید همون ue بهترین هست
در درجه اول این:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین ها هم یه نگاه بنداز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی این برندی که روش دست گذاشتی هم به نیازت میخوره
به قیمتش هم می ارزه.
کسی دو مدل هدفون she9800 she9850 philips روتست نکرده؟
من یکی از این دو رو می خواهم بگیرم کسی نظر نداره کدوم رو بگیرم.
bachemahal
25-11-2010, 13:30
سلام دوستان عزیز
من یه هدفون این ایر میخوام تا 30 تومان....تنها استفادم هم موسیقی هستش که فقط سبک ترنس هست...:8:
ممنون میشم راهنماییم کنید:7:....
راستی این رو هم بگید که از کجا باید تهیش کنم
دوستان هدفون مناسب براي ورزش هنوز creative ep-630 معرفي ميكنيد؟ اين هدفون موقع ورزش و تعريق مشكلي براش ايجاد نميشه؟ از گوش نمي افته؟ خواهشا كمك كنيد! ميخوام تردميل بزنم تو حين حركت به نظر شما بهتر نيست از اين هدفون هاي قلاب دار استفاده بشه؟
خواهش كمك كنيد طرف 15 16 تومان يك هدفون خوب بخرم ! واسه ورزش....
بعد ميخواستم بدونم براي خريد اينترنتي كجا معتبر هست؟
mamad gonzo
28-11-2010, 15:12
کسی دو مدل هدفون she9800 she9850 philips روتست نکرده؟
من یکی از این دو رو می خواهم بگیرم کسی نظر نداره کدوم رو بگیرم.
من که تست نکردم ولی گویا پاساژ پایتخت واسه تست گذاشته ....
چون موسیقی یه امر سلیقه اییه بهتره خودت تست کنی ..:27:
حالا حتما میخوای فیلیپس باشه برندش؟
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
سلام دوستان عزیز
من یه هدفون این ایر میخوام تا 30 تومان....تنها استفادم هم موسیقی هستش که فقط سبک ترنس هست...:8:
ممنون میشم راهنماییم کنید:7:....
راستی این رو هم بگید که از کجا باید تهیش کنم
واسه سبک ترنس کریتیو توصسه میشه چون صداش واسه اینجور موزیکا بهتره (نسبت به سونی تو همین رنج)
650 خوبه .. قیمتش هم حدود 30/32 باید باشه
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
دوستان هدفون مناسب براي ورزش هنوز creative ep-630 معرفي ميكنيد؟ اين هدفون موقع ورزش و تعريق مشكلي براش ايجاد نميشه؟ از گوش نمي افته؟ خواهشا كمك كنيد! ميخوام تردميل بزنم تو حين حركت به نظر شما بهتر نيست از اين هدفون هاي قلاب دار استفاده بشه؟
خواهش كمك كنيد طرف 15 16 تومان يك هدفون خوب بخرم ! واسه ورزش....
بعد ميخواستم بدونم براي خريد اينترنتي كجا معتبر هست؟
15/16 تومن که هیچ چیزی از برندهای تراز اول نمیتونی بگیری ... یحتمل با 17/18 تا بتونی همون 630 رو بگیری ...
توان ارتقا بودجه رو داشته باشی مثلا تا 26/25 یه گزینه کریتو به قول خودت قلابدار میاد جلوت سیخ وای میسته ...
اگه پایه ای بشین ترکم تا بیشتر در موردش توضیح بدم
behzad_xp2002
03-12-2010, 11:00
دوستان از بین این 3تا هدفون، کدومش رو پیشنهاد میکنید:
1) Philips SHP - 2700
Sony MDR XD-200 (2
Creative HQ 1400 (3
jahanifara
04-12-2010, 19:37
سلام
کسی یک هدفون in ear و ورزشی سراغ داره؟ اگه بلوتوث هم بود بهتر اگه نبود مشکلی نداره.
جدیدا یک IPOD خریدم با هدفونش مشکل دارم، راستش من نمیدونم سوراخ گوشام تنگه یا هدفون مشکل داره اصلا به هیچ وجه توی گوشم نمیره اگه هم بره بدون هیچ تکونی خودش میفته.
یک چیز توی این مایه ها البته مثل این روی پیشونی نیاد.
ممنون
peaceful1
05-12-2010, 12:45
سلام
کسی یک هدفون in ear و ورزشی سراغ داره؟ اگه بلوتوث هم بود بهتر اگه نبود مشکلی نداره.
جدیدا یک IPOD خریدم با هدفونش مشکل دارم، راستش من نمیدونم سوراخ گوشام تنگه یا هدفون مشکل داره اصلا به هیچ وجه توی گوشم نمیره اگه هم بره بدون هیچ تکونی خودش میفته.
یک چیز توی این مایه ها البته مثل این روی پیشونی نیاد.
ممنون
دوست گرامی لطفا یک سوالی رو چند بار تو قسمت های مختلف نپرسید.
mojtabat
07-12-2010, 14:39
سلام
من خیلی حرفه ای موسیقی گوش نمیدم
کلا هم یه چیزی باشه که صداش در بیاد!واسم بسه
ماکزیمم 20 حاضرم هزینه کنم
از اینایی که دو تا گوشی جدا از هم هستن فروشنده ها میگن پشت گوشی میخواستم ببینم تو این رنج چی گیر میاد؟
یه Phillips قیمت کردم 15 خوبه؟
یه مدل کریتیو هم تو سایتش دیدم EP-550 این قیمتش چقده؟
گارانتی دارن اینا؟اگه دارن اسماشو بگین ممنون میشم
شرمنده سوالای آماتوری پرسیدم
ممنون
peaceful1
07-12-2010, 22:06
دو تا ضمانت داره:
1)شاب
2)رایان بدر
mojtabat
07-12-2010, 22:55
ممنون میشم اگه جواب بقیشو هم بدید
قیمت اون کریتیو رو اگه دارید
یا کلا یه جیزی تو این رنج قیمت
prodoctornuke
08-12-2010, 01:26
برای یه موارد معمولی موسیقی یه هدفون مناسب .چی معرفی میکنید که توی حرکت و دویدن هم از گوش در نیاد و شفافیت مهم ترین چیزه برام.حجم صداش رو نمیخوام .چون زیاد موزیک رو بلند گوش نمیکنم.
اگر از اینایی باشه که پشت سر میوفته یا زیاد گنده مونده هم نیستن باشه که دیگه بهتر.
رنج قیمت هم تا 70
I am nbi
09-12-2010, 20:19
سلام دوستان عزیز من پلیرم j3 دارم میخوام ، براش یه in ear phone با باس و قدرت تفکیک بالا بخرم، همه جور موسیقی گوش میدم(آخه برام مفهوم مهمه تا...) فقط تو صدای بالا قاطی نکنه تا 100 تومن+-15 بودجه دارم از راهنمائیتون ممنون میشم کمکم کنید
mamad gonzo
10-12-2010, 15:54
سلام دوستان عزیز من پلیرم j3 دارم میخوام ، براش یه in ear phone با باس و قدرت تفکیک بالا بخرم، همه جور موسیقی گوش میدم(آخه برام مفهوم مهمه تا...) فقط تو صدای بالا قاطی نکنه تا 100 تومن+-15 بودجه دارم از راهنمائیتون ممنون میشم کمکم کنید
روی گوشی یا تو گوشی؟
MostafaMohammadi
10-12-2010, 20:25
روی گوشی یا تو گوشی؟
فکر کنم تو گوشی می خواد
ali_gamer
10-12-2010, 23:24
برای یه موارد معمولی موسیقی یه هدفون مناسب .چی معرفی میکنید که توی حرکت و دویدن هم از گوش در نیاد و شفافیت مهم ترین چیزه برام.حجم صداش رو نمیخوام .چون زیاد موزیک رو بلند گوش نمیکنم.
اگر از اینایی باشه که پشت سر میوفته یا زیاد گنده مونده هم نیستن باشه که دیگه بهتر.
رنج قیمت هم تا 70
cresyn c750e انتخاب خوبي هست SoundStage خوب شفافيت صدا
من چيزي حدود 5 ماه از اين استفاده كردم خوب اما مي تونم بگم Sub Bass پر قدرت نيست البته وجو داره مقدار كمي Reverb كه اين زيبا مي كنه صدا Sub Bass و Midd Bass
Lead رو مي شنويد به صورت تميز و Smooth قيمت مناسب
يه نكته بسيار بسيار مهم كه متاسفانه اكثرا بهش توجه نمي كنند اينكه شما وقتي بهترين هدفون دنيا رو داشته باشين اهنگ بي كيفيت گوش كنيد ( تقريبا 90% اهنگ هاي ايراني) هيچ نتيجه اي رو نخواهيد گرفت
mamad gonzo
11-12-2010, 01:03
روی گوشی یا تو گوشی؟
اخ ببخشید ... چند روزه مشغله ذهنی دارم ... داغونم
اقا من به شمام توصیه میکنم از برند سونی انتخاب کنی ... چون تفکیک سونی رو قبول دارم
I am nbi
11-12-2010, 05:09
تو گوشی باشه و اگه ممکنه جند مدل رو برام بگید در مورد آهنگهای داخلی ایرانی همشون بی کیفیتن درمورد اون وریها اغلب بی مفهوم
mohsen284
21-12-2010, 05:31
دوستان از بین این 3تا هدفون، کدومش رو پیشنهاد میکنید:
1) Philips SHP - 2700
Sony MDR XD-200 (2
Creative HQ 1400 (3
lمنم همین سوال رو دارم
دوستان لطفا نظرشون رو بگن
ممنون میشم
fabio montari
22-12-2010, 00:18
Sony MDR XD-200
majid322
27-12-2010, 19:03
سلام از دوستان خواهش میکنم اگه میشه یه مدل هدفون بیسیم کریتیو بهم معرفی کنن تا 20 تومن هم میخوام هزینه کنم
انتضاراتم از هدفون اینه
1.توی گوش کاملا جا بگیره و زیاد تکون نخوره:31:
2.سبک باشه یعنی جوری نباشه که دو بار گذاشتم روسرم ارتروز گردن بگیرم:27:
3.تفکیک پذیری صدا و باسش کیفیت خوبی داشته باشه منظورم اینه که الکی صدای دوبس دوبس نده و صداش شفاف هم باشه:8:
4.بردش هم تا 30 متر برام کافیه اگه بیشتر بود هم که چه بهتر
5.راستی در مورد انواع هدفون وایرلس توضیح بدید مثلا fm یا ...
دیگه تموم شد حتما الان پیش خودتون میگین یارو دلش چقدر خوشه اینهمه امکاناتو میخواد با 20 تومن
mohsen284
11-01-2011, 12:31
بین این 3 مدل :
1) Philips SHP - 2700
Sony MDR XD-200 (2
Creative HQ 1400 (3
سونی رو گرفتم ، 25 تومن (با تخفیف) :
و واقعا عالیه تو این رنج قیمت
3.5 متر سیم ، باس عالی و صدای شفاف و کلا .....wo[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] it's powerfull
--- کلید انتخاب حالت فیلم و موزیک داره (که الته هنوز تفاوت این دو حالت رو حس نکردم .....):worried:
soroshea
12-01-2011, 19:40
هدفون Dr.Dre (Beats By Dr.Dre) کلا چه مدل هایی داره ؟!
قیمت هاش رو هم اگه میشه بگید !:11:
خوبه در کل ؟!
هدفون 50Cent - Sleek چی ؟ اون چطوره ؟
(کلا برای آهنگ گوش دادن میخوام ->,... HipHop , Rock , Crash Metal , Dj & Trance)
:40::8:
fabio montari
12-01-2011, 20:26
dr.dre کلا اشغاله هدفوناش تو پایتخت هم همه مدلش ها هست
dr.dre کلا اشغاله هدفوناش تو پایتخت هم همه مدلش ها هست
ببخشید
دلایل اشتغال بودنش میگید
پ.ن قیمتاش داخل پایتخت چند هست
soroshea
12-01-2011, 20:44
ببخشید
دلایل اشتغال بودنش میگید
پ.ن قیمتاش داخل پایتخت چند هست
آره اگه میشه مدل ها و قیمت هاش رو بگین !
چرا آشغاله ؟!
Sleek چطور ؟
MostafaMohammadi
12-01-2011, 22:24
Beats by Dr. Dre رو واقعا نمیشه مارک آشغالی نام برد. تمام هدفون هاش High End اند.
peaceful1
12-01-2011, 22:41
مگه sleek تو ایران هست؟!
_______
تا باشه منظورتون از high end چی باشه.
این برند بیشتر تبلیغاتی هست تا کیفی و مشخصا هدف گیریش قشر حرفه ای نیست بیشتر نوجوون های عشق صدا.
soroshea
13-01-2011, 01:03
مگه sleek تو ایران هست؟!
_______
تا باشه منظورتون از high end چی باشه.
این برند بیشتر تبلیغاتی هست تا کیفی و مشخصا هدف گیریش قشر حرفه ای نیست بیشتر نوجوون های عشق صدا.
نه نيست , ولي ميشه از جاي ديكه كرفت
اكه داكتر حرفه اي نيست , ديكه كي حرفة اي ?
the King of producers
?
ميشه جند تا مقايسه اي جيزي بزاري ?
مرسي
peaceful1
13-01-2011, 09:22
Sennheiser/Grado/Denon/AKG/Audio-Technica/Beyerdynamic/beyer/Pioneer/Technics/ Sony /Bose
Ultimate Ears/Ultrasone/Koss/Klipsch /phonak/shure
و خیلی از برند های دیگه رو به این برند ترجیه میدم متاسفانه درگیرم وقت گشتن دنبال لینک و.. رو ندارم اگه شما اسرار داری که بهتر و دلت با اون برند هست پس بخر بحثی روش نیست....
هیچ وقت کسی که به صورت تخصصی یا مو شکافانه این صنف رو دنبال میکن این برندی رو که شما گفتید به عموم این هایی که من گفتم ترجیه نمیده هر چند مدل به مدل شرایط فرق میکنه من همه بحثم بیشتر رو کیفیت صدا هستش. اگه ملاک شما چیز دیگه ای هست خب.....
موضوع چند جنبه داره با پرداخت یک هزینه مشخص چه چیزی به شما داده میشه و اون چیز تو چه دسته ایی قرار میگیره مثلا با پرداخت 350 دلار خیلی چیز ها میشه خرید که خیلی خیلی بهتر از مدل زیر هست:
البته منظورم تو همون رنج و تقریبا کلاس خودش هست.
ولی خوب بخواطر نوع صدا و تفاوت های استفاده هدفون که طیف وسیعی رو پوشش میدند هیچ هدفونی مطلق خوب یا بد نیست ولی خوب از کیفیت برتر هم بگذریم یه منطقی که عموم رعایت میکنند اینه که(مثلا) مشخصا کسی که دنبال ماشین اسپرت خوب باشه میره سراغ پورشه و فراری و... نه فولکس واگون و نیسان و تویوتا ....
soroshea
13-01-2011, 13:36
Sennheiser/Grado/Denon/AKG/Audio-Technica/Beyerdynamic/beyer/Pioneer/Technics/ Sony /Bose
و خیلی از برند های دیگه رو به این برند ترجیه میدم متاسفانه درگیرم وقت گشتن دنبال لینک و.. رو ندارم اگه شما اسرار داری که بهتر و دلت با اون برند هست پس بخر بحثی روش نیست....
هیچ وقت کسی که به صورت تخصصی یا مو شکافانه این صنف رو دنبال میکن این برندی رو که شما گفتید به عموم این هایی که من گفتم ترجیه نمیده هر چند مدل به مدل شرایط فرق میکنه من همه بحثم بیشتر رو کیفیت صدا هستش. اگه ملاک شما چیز دیگه ای هست خب.....
موضوع چند جنبه داره با پرداخت یک هزینه مشخص چه چیزی به شما داده میشه و اون چیز تو چه دسته ایی قرار میگیره مثلا با پرداخت 350 دلار خیلی چیز ها میشه خرید که خیلی خیلی بهتر از مدل زیر هست:
البته منظورم تو همون رنج و تقریبا کلاس خودش هست.
ولی خوب بخواطر نوع صدا و تفاوت های استفاده هدفون که طیف وسیعی رو پوشش میدند هیچ هدفونی مطلق خوب یا بد نیست ولی خوب از کیفیت برتر هم بگذریم یه منطقی که عموم رعایت میکنند اینه که(مثلا) مشخصا کسی که دنبال ماشین اسپرت خوب باشه میره سراغ پورشه و فراری و... نه فولکس واگون و نیسان و تویوتا ....
واقعا ممنونم ازت :11:
من فقط نظرم رو کیفیت صدا برای انواع موزیک ، و اگه بشه وایرلس !
شما چی معرفی میکنی ؟
peaceful1
13-01-2011, 14:32
چقدر میخوای هزینه کنی؟ چه نوع هدفونی میخوای(رو گوش، تو گوش)؟
به خارج دسترسی داری؟
soroshea
13-01-2011, 15:15
چقدر میخوای هزینه کنی؟ چه نوع هدفونی میخوای(رو گوش، تو گوش)؟
به خارج دسترسی داری؟
مهم نیست قیمتش .
رو گوش .
آره !
:40:
peaceful1
13-01-2011, 16:41
Sennheiser HD 2 II به نظرم یکی از انتخاب های خوب هست هر چند نمیدونم به چی میخوای وصلش کنی و چه جور آهنگی میخوای باهاش گوش بدی.
ولی چشم بسته این یکی از پیشنهاد های همیشگیم هستش.
soroshea
13-01-2011, 16:44
Sennheiser HD 2 II به نظرم یکی از انتخاب های خوب هست هر چند نمیدونم به چی میخوای وصلش کنی و چه جور آهنگی میخوای باهاش گوش بدی.
ولی چشم بسته این یکی از پیشنهاد های همیشگیم هستش.
به pc , laptop , psp ,mobile !
بیشتر تو سبک های rap, hiphop ,crash metal , nu metal ,rock ,dj & trance
مرسیییییییییییییییییی:40:
peaceful1
13-01-2011, 17:16
خوب پس هیچی
یه mdr 200 یا یه ep650 فکر کنم کافی باشه.
soroshea
13-01-2011, 17:19
قیمت هم میشه بدی ؟!
MostafaMohammadi
13-01-2011, 19:02
و خیلی از برند های دیگه رو به این برند ترجیه میدم متاسفانه درگیرم وقت گشتن دنبال لینک و.. رو ندارم اگه شما اصرار داری که بهتر و دلت با اون برند هست پس بخر بحثی روش نیست....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته منظورم تو همون رنج و تقریبا کلاس خودش هست.
همیشه نمیشه فقط و فقط و فقط برای کیفیت صدا پول خرج کرد، این فقط یه شعاره
مثال بارز اش وقتیه بودجه بالا می ره دیگه کیفیت صداها آنچان به گوش نمیاد و انسان رو ارضا نمی کنه، Stylish بودن نظر آدم رو جلب می کنه.
همیشه نمیشه فقط و فقط و فقط برای کیفیت صدا پول خرج کرد، این فقط یه شعاره
مثال بارز اش وقتیه بودجه بالا می ره دیگه کیفیت صداها آنچان به گوش نمیاد و انسان رو ارضا نمی کنه، Stylish بودن نظر آدم رو جلب می کنه.
طراحي و زيبايي ظاهري فقط ١ كلكه
شما اكه يه مقدار موزيك باز باشي بعد ببيني جه كسايي و كروه هايي إز اين برند استفاده يا بهتر بكم تبليغش ميكنن
فقط ميتوني به اين برند بخندي
موزيك بازاي حرفه ايي إز اين برند استفاده نميكنن همونطور كه كروه هاي حرفه ايي استفاده نمي كنن
همين ها رو ببيني ديكه به ذهنت نميرسه حتي به اين برند فكر كني و مقايسه هاش رو بخوني
ديكه جه برسه به مقايسش با برندهاي بزرك
fabio montari
14-01-2011, 01:19
اگه فکر میکنید dr.drre خوبه!!
یه تست یه ep630 بخرید 17 تومن برید پایتخت طبقه دوم نزدیک فروشگاه مدیا یه مغازه هست dr.dre داره برید مدل تور که 170 تومن هست تست کنید خودتون میفهمید اشغال یعنی چی اگرم دیزاین حرفه ای دوست دارید سونی extra bass بگیرید( اگه پیدا کردید ) که صداش خوبه با دیزاین عالی
peaceful1
14-01-2011, 12:07
برای این که کامل نگاه به این برند رو متوجه بشی و جایگاه اون رو برای شما
یه مثال از نگاه کاربر های معتبر ترین و تخصصی ترین سایت و فروم صدا به یکی از محصولات این برند:
لینک زیر رو هم یه نگا بکن:
به فرض مهال اگه کیفیتش با احتساب قیمت محصول مقبول بود دلیل استقبال فروشنده های ایرانی هم وجود مدل های تقلبی خوش دست که توسط توزیع کننده های چینی عرضه میشه هست که هدفونی رو که 20 دلار میخرند رو میتونند 350 هزار تومن بفروشند نمیخواستم این رو بگم ولی دیگه نتونستم خودم رو نگه دارم.
MostafaMohammadi
14-01-2011, 15:53
چرا با هم راحت صحبت نکنیم؟ اونایی که میرن Lady Gaga Heartbeats می خرن آرزوی س.ک.س با لیدی گاگا رو دارن و هیچی در مورد صدا نمی دونن؟
چارت مقایسه پاسخ دهی فرکانسی هدفون Klipsch X10i و Lady Gaga Heartbeats
گرچه Frequency Respose فاکتوری نیست که حرف اول و آخر رو توی مقایسه دو تا هدفون بزنه ولی یه نگاهی بکنیم به قیمت این دو تا هدفون:
Lady Gaga Heartbeats $120
Klipsch Image X10i $350
درست می بینید، دو تا هدفونی که با همدیگه $120 دلار اختلاف قیمت دارن و راحت تر بگم یکی دو برابر اون یکی قیمت داره، Frequency Respose هاشون با هم برابره!
فاکتور های اینچنینی که فارغ از هرگونه سمت و سویی دوتا هدفون رو با هم مقایسه می کنن باید به مراتب برای موزیک بازهای حرفه ای معتبرتر باشه تا نظرات کسانی که بیشترشون صدای محصولات مختلف رو تجربه نکردن.
به فرض محال اگه کیفیتش با احتساب قیمت محصول مقبول بود دلیل استقبال فروشنده های ایرانی هم وجود مدل های تقلبی خوش دست که توسط توزیع کننده های چینی عرضه میشه هست که هدفونی رو که 20 دلار میخرند رو میتونند 350 هزار تومن بفروشند نمیخواستم این رو بگم ولی دیگه نتونستم خودم رو نگه دارم.
فکر نمی کنم این چیزی رو ثابت کنه، مخصوصا که شما خودتون هم می دونید این جملات دقیقا برای Sennheiser هم صدق می کنه. مگرنه برند های خوب مثل Sennheiser کم نیستند.
MostafaMohammadi
14-01-2011, 16:25
طراحي و زيبايي ظاهري فقط ١ كلكه
شما اكه يه مقدار موزيك باز باشي بعد ببيني جه كسايي و كروه هايي إز اين برند استفاده يا بهتر بكم تبليغش ميكنن
فقط ميتوني به اين برند بخندي
موزيك بازاي حرفه ايي إز اين برند استفاده نميكنن همونطور كه كروه هاي حرفه ايي استفاده نمي كنن
همين ها رو ببيني ديكه به ذهنت نميرسه حتي به اين برند فكر كني و مقايسه هاش رو بخوني
ديكه جه برسه به مقايسش با برندهاي بزرك
به نظر من نمیشه به این جور چیز ها گفت کلک، شما رو نمیدونم ولی من همه اینکار ها رو برای لذت بردن می کنم. حالا اگه کسی از شیک بودن هدفون به اندازه کیفیت صدای هدفون (یا حتی بیشتر از کیفیت صدای هدفون) لذت می بره دلیل بر این نیست که اون حرفه ای نیست. اصلا حرفه ای یعنی چی؟ اگه شما تو کیفیت صدای هدفون حرفه ای هستین، کسانی هم هستند که تو مدگرایی حرفه ای اند.
به نظر من نمیشه به این جور چیز ها گفت کلک، شما رو نمیدونم ولی من همه اینکار ها رو برای لذت بردن می کنم. اگه شما تو کیفیت صدای هدفون حرفه ای هستین، کسانی هم هستند که تو مدگرایی حرفه ای اند.
خودت داری می گی مد گرایی
اینجا صحبت از کیفیت صدا بود نه مد
اصلا حرفه ای یعنی چی؟
واژه ی بزرگیه
حرفه ایی بودن طیف وسیعی از خصوصیات رو بسته به موقعیت شامل میشه
1 نمونش اینه که اونچیزی که عملش میشه با اون چیزی که قرار بوده عمل بشه تطابق داشته باشه مثلا وقتی من میگم میخوام 1 هدفون با کیفیت عالی بسازم واقعا باید همینکار رو بکنم و واضح که زیبایی ظاهری ملاک نیست
ولی من اگر میگفتم می خوام 1 وسیله فشن بسازم که اتفاقا صدا هم بخش کنه , اونوقت طراحی ملاک بود
من میگم شرکت ابل شرکت حرفه ایی هست چونکه از سیستم عامل گرقته تا سبکطراحیش همگی کار خودشه و هیچ بنی بشری قبل از اون چنین کارایی نکرده
بس *** و ... که طراحی ها و کلاس بندی مدلاشون بیرو ابل هستش میشن غیر حرفه ایی
به نظر من نمیشه به این جور چیز ها گفت کلک، شما رو نمیدونم ولی من همه اینکار ها رو برای لذت بردن می کنم. حالا اگه کسی از شیک بودن هدفون به اندازه کیفیت صدای هدفون (یا حتی بیشتر از کیفیت صدای هدفون) لذت می بره دلیل بر این نیست که اون حرفه ای نیست.
تو موزیک گوش دادن همونطور که از خود واژه معلومه هدف گوش دادن به موزیکه
بس کارای دیگه (از جمله *** ) میشه غیر حرفه ایی
متاسفانه یک چیزی که تو ایران هست اینه که ملت فکر میکنن این واژه چیز خوبیه (یعنی دید خوبی بهش دارن) و در ضمن به رفتارهای رادیکال گونه دید بدی دارن در صورتی که ریشه ی روانی این دو تا خیلی نزدیک به همه
موزیک باز حرفه ایی هم دارای خصوصیات زیادیه که به گفتن همین نکته اکتفا میکنم که
audiophile ها مو زیک رو برای تفریح گوش نمیدن همونطور که گروه های حرفه ایی موزیک رو برای تفریح نمیسازن ( البته باید بیشتر از این توضیح بدم که نه اینجا جاشه و نه شما حوصلش رو دارین)
یا در مورد کتاب خون های حرفه ایی واژه ی bibliophile استفاده میشه
البته من میگم هرکس باید اول نیاز درونش بوجود بیاد بعد بره دنبال رفع نیاز
اگر نیاز شما با اون دوستمون بین کیفیت و زیبایی تقسیم شده همونی رو که میبسندین بخرین ( این کار درسته)
شبیه کلاس درس شد:27:
MostafaMohammadi
14-01-2011, 21:23
(مطمئنا ما شامل کاربر عزیز soroshea نمیشه و منظورام از ما کاربران غیر حرفه ای مثل خودمه)
خودت داری می گی مد گرایی
اینجا صحبت از کیفیت صدا بود نه مد
گفتم از نظر شما صحبت فقط بر سر کیفیت صدا است. چندین فاکتور دیگه هم در مورد هدفون مدنظر یک غیر حرفه ای هست، مثل زیبایی، رنگ، کیف حمل نقل داشتن یا نداشتن، مورد استفاده قرار گرفتن توسط یک خواننده مشهور، شیک بودن، مارک خاصی بودن و ...
شما فقط می خواین حرفه ای های مثل خودتون رو راهنمایی کنید؟ یعنی سهم من از فروم ها چیه؟
من: فلان مدل رو می خوام بخرم، قیمت اش چنده
یک حرفه ای (مثل خود شما): آشغاله
من: چرا آشغاله؟
یک حرفه ای (مثل خود شما): آشغاله دیگه، حرفه ای ها همه می دونند آشغاله.
واژه ی بزرگیه
حرفه ایی بودن طیف وسیعی از خصوصیات رو بسته به موقعیت شامل میشه
1 نمونش اینه که اونچیزی که عملش میشه با اون چیزی که قرار بوده عمل بشه تطابق داشته باشه مثلا وقتی من میگم میخوام 1 هدفون با کیفیت عالی بسازم واقعا باید همینکار رو بکنم و واضح که زیبایی ظاهری ملاک نیست
ولی من اگر میگفتم می خوام 1 وسیله فشن بسازم که اتفاقا صدا هم بخش کنه , اونوقت طراحی ملاک بود
خوب با این تعریف خودت به من بگو محصولات Beats by Dr. Dre حرفه ای هست یا نیست؟
یادم نمیاد این رو کجای تعریف تون گفتید تبصره کردین، حرف تون مثل این می مونه که بگید یک تک تیرانداز حرفه ای کسیه که وظیفه اش رو به خوبی انجام بده ولی اگر وظیفه اش رو به خوبی انجام بده و حس شوخ طبعی اش رو هم ارضا کنه میشه یک تیرانداز غیر حرفه ای!
متاسفانه یک چیزی که تو ایران هست اینه که ملت فکر میکنن این واژه چیز خوبیه (یعنی دید خوبی بهش دارن) و در ضمن به رفتارهای رادیکال گونه دید بدی دارن در صورتی که ریشه ی روانی این دو تا خیلی نزدیک به همه
نسبت به س.ک.س دید خوبی دارند؟ حالا شاید دارند و من یک جامعه شناس نیستم ولی طرز کاربرد اش تو جمله من مثبت نبود، منفی بود.
audiophile ها مو زیک رو برای تفریح گوش نمیدن همونطور که گروه های حرفه ایی موزیک رو برای تفریح نمیسازن ( البته باید بیشتر از این توضیح بدم که نه اینجا جاشه و نه شما حوصلش رو دارین)
قبول شما برای لذت بردن این کار رو نمی کنید، به خاطر یک علت مبهم که مطمئا یک غیر حرفه ای مثل من قادر به درک اش نیست این کارها رو انجام میدید بحثی رو در این مورد ادامه ندیم، من فقط می خواستم به عنوان یک غیر حرفه ای در زمینه صدا به شما بگم که ما برای لذت بردن این کار رو می کنیم.
گفتم از نظر شما صحبت فقط بر سر کیفیت صدا است. چندین فاکتور دیگه هم در مورد هدفون مدنظر یک غیر حرفه ای هست، مثل زیبایی، رنگ، کیف حمل نقل داشتن یا نداشتن، مورد استفاده قرار گرفتن توسط یک خواننده مشهور، شیک بودن، مارک خاصی بودن و ...
شما فقط می خواین حرفه ای های مثل خودتون رو راهنمایی کنید؟ یعنی سهم من از فروم ها چیه؟
عزیزم من که گفتم اگر فاکتورهای دیگه رو بیشتر مد نظر داری و واقعا از اون خوشت اومده بگیر.کار درست همینه ( آخر بست قبلیم گفتم اگر دقت میکردی)
ولی شما از اول گفتی کیفیت وگرنه کسی چیزی نمی گفت
یادم نمیاد این رو کجای تعریف تون گفتید تبصره کردین،
من گفتم "اونچیزی که عملش میشه با اون چیزی که قرار بوده عمل بشه تطابق داشته باشه" و توی موزیک هدف گوش دادن به موزیکه (اون چیزی که قرار بوده عمل بشه) و کارای دیگه ( اونچیزی که عمل میشه ) غیر حرفه ایی هستند - این هم دقیقا تو بست قبلیم بود فقط نیاز به 1 معادل سازی و ارتباط ساده داشت-
حرف تون مثل این می مونه که بگید یک تک تیرانداز حرفه ای کسیه که وظیفه اش رو به خوبی انجام بده ولی اگر وظیفه اش رو به خوبی انجام بده و حس شوخ طبعی اش رو هم ارضا کنه میشه یک تیرانداز غیر حرفه ای!
براساس همون تعریف واضحه که طرف حرفه ایی هستش
از تیرانداز انتظار میره وظیفه اش رو به خوبی انجام بده (اون چیزی که قرار بوده عمل بشه) و وظیفه اش رو خوب انجام میده ( اونچیزی که عمل میشه) چونکه این دو تا با هم تطابق دارن بس حرفه ایی هستش. و شوخ طبعی هیچ ملاکی برای حرفه ایی بودن یا نبودن نیست( با توجه به تعریفی که از تک تیر انداز داریم)
سب
خوب با این تعریف خودت به من بگو محصولات Beats by Dr. Dre حرفه ای هست یا نیست؟
Beats میگه هدفوناش صدای عالی و بالاترین کیفیت رو داره (اون چیزی که قرار بوده عمل بشه) ولی بجای کیفیت به طراحی و تبلیغ میبردازه ( اونچیزی که عمل میشه ) بس حرفه ایی نیست
این رو هم دقت میکردی بود
نسبت به س.ک.س دید خوبی دارند؟ حالا شاید دارند و من یک جامعه شناس نیستم ولی طرز کاربرد اش تو جمله من مثبت نبود، منفی بود.
منظورم از " واژه" حرفه ایی بودن بود
چطور س.ک.س به ذهنت رسید نمیدونم :18:. کل متن داشتم در مورد این واژه (حرفه ایی بودن) حرف میزدم
لطفا دقت:41:
قبول شما برای لذت بردن این کار رو نمی کنید، به خاطر یک علت مبهم که مطمئا یک غیر حرفه ای مثل من قادر به درک اش نیست این کارها رو انجام میدید بحثی رو در این مورد ادامه ندیم، من فقط می خواستم به عنوان یک غیر حرفه ای در زمینه صدا به شما بگم که ما برای لذت بردن این کار رو می کنیم.
من نگفتم " لذت" گفتم "تفریح"
این دو تا خیلی با هم فرق دارن:19: خیلی خیلی
با این حرفت کل موسیقی رو بر باد دادی:13:
در آخر
من نگفتم audiophile هستم
fabio montari
14-01-2011, 23:42
:2::2::2::2:
کسی درمورد Image s4 اطلاعاتی داره بیسش چه جوریه بلندیه صداش چه جوریه
mamad gonzo
14-01-2011, 23:53
ببخشید که اسپم میدم ...
دست همه که تو این بحص اخیرتون پست دادین درد نکنه ...
واقعا لذت بردم ... :40:
من دوست دارم فرو اینجچوری باشه .. یعنی همه بیان بدون توهین و ئر کمال ارامش و ادب با هم بحث کنن ... حالا نیازی نیست شرکت کننده ها تو بحث تو زمینه ای که بحث میکنن خبره باشن .. مهم اینه که دیدگاهشون رو مطرح کنند واز دیدگاهشون تا اخر دفاع کنن ...(البته شاید در اخر از دیدگاهشون عقب بکشن که من نمیپسندم این رو)
به هر حال کاش میشد این بحث ها در زمینه های دیگه و زمینه های دیگه هم بوجود میومد ...
تا تاپیک داغ تر میشد ... البته تاپیک داغی که بحث توش زیاد باشه نه جایی که یه نفر بپرسه میخوام هدفون بخرم و یکی بیاد راهنمایی کنه و خلاص ..
تو یه فکر هایی برای راه انداختن بحث هستم ... شاید بزودی تاپیک برای پیشبرد این هدف زدم ...
ک
بست آخریم یکم بیش از حد چیز (:2:) شد
شرمنده
قصدم جواب دادن در حد همون بست اولی بود ولی بحث کش اومد و مجبور شدم تا اونجا که ممکن مطلب رو باز کنم:5:
ک
بست آخریم یکم بیش از حد چیز (:2:) شد
شرمنده
قصدم جواب دادن در حد همون بست اولی بود ولی بحث کش اومد و مجبور شدم تا اونجا که ممکن مطلب رو باز کنم:5:
peaceful1
15-01-2011, 09:34
قوانین انجمن:
27- انجمن P30world یک انجمن تخصصی است ، رفتار توهین و تحقیر آمیز ، رفتار های کودکانه ، کل کل و بحث و جدل های بی منطق ، دعوا های شخصی و ... در آن جایی ندارد !
البته منظورشون به من نیست:27: (اینجا فعلا منطقه خود مختاره فعلا کسی نظارت نداره,مدیر,ناظری...کسی سر نمیزنه اگر هم میزنه احتمالا اسمش رو مثل خودم مخفی کرده:21:)
کسی درمورد Image s4 اطلاعاتی داره بیسش چه جوریه بلندیه صداش چه جوریه
فیلم تصویری cnet خیلی میتونه راهنمای خوبی باشه.
MostafaMohammadi
15-01-2011, 11:59
من گفتم:
به نظر من نمیشه به این جور چیز ها گفت کلک، شما رو نمیدونم ولی من همه اینکار ها رو برای لذت بردن می کنم. حالا اگه کسی از شیک بودن هدفون به اندازه کیفیت صدای هدفون (یا حتی بیشتر از کیفیت صدای هدفون) لذت می بره دلیل بر این نیست که اون حرفه ای نیست.
شما در پاسخ گفتی:
من گفتم:
بعد شما گفتی:
من نگفتم " لذت" گفتم "تفریح"
این دو تا خیلی با هم فرق دارن:19: خیلی خیلی
با این حرفت کل موسیقی رو بر باد دادی:13:
در آخر من نگفتم audiophile هستم
وقتی دو نفر در مورد یک عملی بحث می کنند، نفر اولی بگه: من اینکار رو به خاطر پول می کنم.
نفر دوم بگه من این کار رو به خاطر مادیات نمی کنم.
به ذهن نفر اول چی میرسه؟ مادیات رو به پول لینک نمی کنه؟
بعلاوه اگه منظوره شما از تفریح لذت نبود چرا بکارش بردین؟
هزار و یک علت دیگه هم وجود دارن که audiophile ها موزیک رو به خاطر اون گوش نمیدن، خوب که چی؟ مگه من ادعا کرده بودم که audiophile ها برای تفریح اینکار رو می کنند؟
MostafaMohammadi
15-01-2011, 12:12
البته من میگم هرکس باید اول نیاز درونش بوجود بیاد بعد بره دنبال رفع نیاز
اگر نیاز شما با اون دوستمون بین کیفیت و زیبایی تقسیم شده همونی رو که میبسندین بخرین ( این کار درسته)
شبیه کلاس درس شد:27:
منظورم از " واژه" حرفه ایی بودن بود
چطور س.ک.س به ذهنت رسید نمیدونم :18:. کل متن داشتم در مورد این واژه (حرفه ایی بودن) حرف میزدم
لطفا دقت:41:
ذهن منحرف :31:
ببخشید، اشتباه از من بود.
MostafaMohammadi
15-01-2011, 12:53
عزیزم من که گفتم اگر فاکتورهای دیگه رو بیشتر مد نظر داری و واقعا از اون خوشت اومده بگیر.کار درست همینه ( آخر بست قبلیم گفتم اگر دقت میکردی)
ولی شما از اول گفتی کیفیت وگرنه کسی چیزی نمی گفت
هنوز هم می گم کیفیت صدای محصولات Beast Dr. Dre محصولاتی High End هستند، با یه تفاوت غیر اساسی (از نظر تعریف حرفه ای بودنی که شما ارائه دادین) محصولات Beast Dr. Dre گرون تر از محصولات برند های دیگه در همون رنج کیفیت صدا است. مثلا اگر Beast Dr. Dre محصول ایکس رو با کیفیت صدای Sennheiser IE 6 بزنه احتمالا قیمت اش دو یا حتی سه برابر اون هدفون باشه.
ولی ولی ولی این به این معنی نیست که هدفون ایکس آشغاله.
چون شما هیچ حرفی از هزینه توی محصولات حرفه ای نمیزنید، کما اینکه هیچ کس نمیزنه.
Beats میگه هدفوناش صدای عالی و بالاترین کیفیت رو داره (اون چیزی که قرار بوده عمل بشه) ولی بجای کیفیت به طراحی و تبلیغ میبردازه ( اونچیزی که عمل میشه ) بس حرفه ایی نیست
این رو هم دقت میکردی بود
The Beats by Dr. Dre Artist Series is all about collaboration among Dr. Dre, Monster®, and the heroic figures of music, fashion, and sports. Together, they fuse sound and style, so you can live your life to
music in new and exciting ways
شما تمام حرف هاتون رو طوری می زنین که Beats by Dr. Dre یه هدفون دو تا 50 تومنی رو رنگ اش کرده و امضای یه شخص معروف رو کاشته زیر اش و به قیمت خداد تومن می فروشه.
من تنها مدلی رو که از Beats by Dr. Dre تجربه کردم Powerbeats بوده ولی واقعا صداش اون طور که شما و اکثر کاربرای حرفه ای میگن آشغال نبود، صداش خیلی هم از هدفون های 50 دلاری مثل Sennheiser CX300 که کمتر کسی می گه آشغال اند بهتر بود. درسته برای کسی که فقط و فقط به کیفیت صدا اهمیت میده 180 دلار نمی ارزه ولی آشغال نیست.
MostafaMohammadi
15-01-2011, 13:08
براساس همون تعریف واضحه که طرف حرفه ایی هستش
از تیرانداز انتظار میره وظیفه اش رو به خوبی انجام بده (اون چیزی که قرار بوده عمل بشه) و وظیفه اش رو خوب انجام میده ( اونچیزی که عمل میشه) چونکه این دو تا با هم تطابق دارن بس حرفه ایی هستش. و شوخ طبعی هیچ ملاکی برای حرفه ایی بودن یا نبودن نیست( با توجه به تعریفی که از تک تیر انداز داریم)
به نظر من محصولات Beats By Dr. Dre مثل اون تک تیرانداز می مونه، محصولاتی که توسط آدم های مشهور امضا شدن کیفیت صدای هدفون های خوب رو داره و در کنارش همون طور که گفته، و همه هم می دونن و کلک نیست:
The Beats by Dr. Dre Artist Series is all about collaboration among Dr. Dre, Monster®, and the heroic figures of music, fashion, and sports. Together, they fuse sound and style, so you can live your life to
music in new and exciting ways
و در مورد کل محصولات اش هم میگه:
"People aren't hearing all the music
Artists and producers work hard in the studio perfecting their sound. But people can't really hear it with normal headphones. Most headphones can't handle the bass, the detail, the dynamics. Bottom line, the music doesn't move you
With Beats, people are going to hear what the artists hear, and listen to the music the way they should: the way I do
من که خیلی از صداهای که نمی شنیدم رو شنیدم، شما چطور؟
MostafaMohammadi
15-01-2011, 13:19
قوانین انجمن:
27- انجمن P30world یک انجمن تخصصی است ، رفتار توهین و تحقیر آمیز ، رفتار های کودکانه ، کل کل و بحث و جدل های بی منطق ، دعوا های شخصی و ... در آن جایی ندارد !
البته منظورشون به من نیست:27: (اینجا فعلا منطقه خود مختاره فعلا کسی نظارت نداره,مدیر,ناظری...کسی سر نمیزنه اگر هم میزنه احتمالا اسمش رو مثل خودم مخفی کرده:21:)
فیلم تصویری cnet خیلی میتونه راهنمای خوبی باشه.
سه تا مورد با رنگ قرمز مارک شده بود که به ذهن بنده متبادر که شاید دارم قوانین رو زیر پا می زارم.
از اونجایی که بارها به توصیه کاربران عزیز P30World توسط ادمین های زحمت کش P30World حساب کاربری ام بسته شده، پیشاپیش:
بنده هیچ خصومت شخصی با کاربر محترم rave-87 ندارم.
بقیه موارد (یعنی رفتار های کودکانه ، کل کل و بحث و جدل های بی منطق) رو ادمین ها برای این می گذارند که دستشون توی بستن حساب های کاربری باز باشه و تاثیری نداره اگر تکذیب اش هم کنم.
soroshea
15-01-2011, 23:32
خوب پس هیچی
یه mdr 200 یا یه ep650 فکر کنم کافی باشه.
mdr200 قیافش خیلی داغونه :2:
ep650 هم که in-ear
اگه میشه یه چیز توپ که قیافشم خوب باشه معرفی کنین :40:
(on-ear باشه و ترجیحا wireless )
fabio montari
16-01-2011, 00:13
oخوب اینم یه خبر خیلی خوب برای اونایی که عشق dr.dre دارن یه مغازه تو پایتخت باز شده فقط این هدفون ها رو میفروشه و طبقه دوم یه قسمت تبلیغاتی درست کرده کل هدفون های مانستر رو میتونید تست کنید من lady gaga با تور با توربین با solo hd . استدیو همرو تست کردم کلا اونجا گذاشته برای تست تازه شکولم بهتون میده :31:
برید تست کنید حال کنید تازه به امپم وصل میکنه کلا ادمه خیلی با حالیه خیلی حال کردم و کل هدفوناشون اصله اصله قیمتاشون هم خیلی خوبه تور رو میده 150 اصلشو
و xb500 سونی هم تست کردم اخره هدفون بود حیف که نداشتن وگرنه میخریدم چه بیسی داشت از akg 518 خیلی خیلی بهتر بود شدیدا دنبالشم بگیرم
قوانین انجمن:
"کل کل و بحث و جدل" : من یک چنین چیزی تو بستام ندیدم اگر شما دیدین حتما 1 سر به لغت نامه ی دهخدا بزنین و تفاوت واژه های "مباحثه" ("مناظره") با "مجادله" رو نگاه کنین
"دعوا های شخصی" : عزیزم کجای اینایی که من گفتم شخصی بود . اگر به اینا میگین شخصی بس 90 درصد بستای توی انجمن میشن فوق شخصی ( یکی میگه من هدفون یا بلیر میخوام اونیکی بهش مدل بیشنهاد میده. 2 ماه بعد 1 نفر دیگه دوباره میاد همون رو میبرسه و ... )
حالا اینایی که من نوشتم شخصی بودن؟ ( شما در حال حاضر 1220 تا بست داری . چندتا از اونا باسخ به همین سوالات (مشاوره خرید) بوده؟)
در ضمن هیچ دعوایی هم نبوده
"کودکانه" و "بی منطق" : کدوم جمله ی من بی منطق بود . روی هرکدوم از جمله ها یا واژه هام میتونم استدلال کنم ولی ظرفیت اینجا جواب نمیده ( اصلا اینجا جاش نیست)
بس اگر شما یا هرکس دیگه برداشت کودکانه ایی داشته تقصیر من نیست
شرمنده از بچه ها
مجبور شدم 1 بست اجباری دیگه بدم
peaceful1
16-01-2011, 18:21
mdr200 قیافش خیلی داغونه :2:
ep650 هم که in-ear
اگه میشه یه چیز توپ که قیافشم خوب باشه معرفی کنین :40:
(on-ear باشه و ترجیحا wireless )
مدل های فیلیپس خوش ساخت تر هستند ولی متاسفانه چیز زیادی ازشون نمیدونم.
"کل کل و بحث و جدل" : من یک چنین چیزی تو بستام ندیدم اگر شما دیدین حتما 1 سر به لغت نامه ی دهخدا بزنین و تفاوت واژه های "مباحثه" ("مناظره") با "مجادله" رو نگاه کنین
"دعوا های شخصی" : عزیزم کجای اینایی که من گفتم شخصی بود . اگر به اینا میگین شخصی بس 90 درصد بستای توی انجمن میشن فوق شخصی ( یکی میگه من هدفون یا بلیر میخوام اونیکی بهش مدل بیشنهاد میده. 2 ماه بعد 1 نفر دیگه دوباره میاد همون رو میبرسه و ... )
حالا اینایی که من نوشتم شخصی بودن؟ ( شما در حال حاضر 1220 تا بست داری . چندتا از اونا باسخ به همین سوالات (مشاوره خرید) بوده؟)
در ضمن هیچ دعوایی هم نبوده
"کودکانه" و "بی منطق" : کدوم جمله ی من بی منطق بود . روی هرکدوم از جمله ها یا واژه هام میتونم استدلال کنم ولی ظرفیت اینجا جواب نمیده ( اصلا اینجا جاش نیست)
بس اگر شما یا هرکس دیگه برداشت کودکانه ایی داشته تقصیر من نیست
شرمنده از بچه ها
مجبور شدم 1 بست اجباری دیگه بدم
عجب غلطی کردم.
منظورم به شما نبود
کلا تنها قانونی از قوانین که به این مسائل میخورد همین شماره 27 بود لحنش بد بود تقصیر من چیه.
شرمنده هر کی از من ناراحته دیگه ببخشه دیگه.
بعد کلا این تاپیک برای حل نیاز افراد هست این بحث ها خوب یا بد با سرتیتر تطابق نداره. این خودش یه نقض قانون هست.
soroshea
17-01-2011, 12:59
آقا حالا کلا بی خیاله اون شید ...
من یه گیتار دارم (الکتریک) با آمپ که میزنم همسایه ها کلافه می شن ...
یه هدفونه HD و خوب بگید کارم هم حرفه ای هست ولی نه خیلی زیاد :D
یه چیزی باشه که برای DJ , Drums , Amp , Zoom G9 , ... خوب باشه و با صداش حال کنم دیگه
...
شاید باهاش آهنگم ضبط و Edit و اینا کردیم ...
مرسی :40:
peaceful1
17-01-2011, 13:12
آقا حالا کلا بی خیاله اون شید ...
من یه گیتار دارم (الکتریک) با آمپ که میزنم همسایه ها کلافه می شن ...
یه هدفونه HD و خوب بگید کارم هم حرفه ای هست ولی نه خیلی زیاد :D
یه چیزی باشه که برای DJ , Drums , Amp , Zoom G9 , ... خوب باشه و با صداش حال کنم دیگه
...
شاید باهاش آهنگم ضبط و Edit و اینا کردیم ...
مرسی :40:
هدفون یکی از این ها بگیر:
من مدل های HD 598 و HD 650 و HD 800 رو پیشنهاد میدم
و یکی از اینها بهش وصل کن:
کارت رو راه میندازه.
soroshea
17-01-2011, 13:37
مرسی ...
قیمتاشون توی ایران چنده ؟
به PC و اینا هم میخوره ؟
SONY و AKG چه مدلهایی از این نوع دارند ؟
soroshea
18-01-2011, 18:06
لطفا جواب منو بدید ...
ممنون ...
peaceful1
18-01-2011, 21:45
سونی ندیدم ولی زیر پل حافظ پایونیر و چند مدل تک و توک پیدا میشه.
همون جا میتونی از فروشگاه ها مشورت هم بگیری برای این که چی خوبه و ....
یکی شون یه هدفون مانیتورینگ m-audio داره سی صدو خورده ایی تومن(داخل گوش)
از سونی هم چیزی در خور توجه تو بازار ایران ندیدم ولی میدونم به یکی از نمایندگی های سونی تو پایتخت سفارش بدی برات تهیه میکنه.
soroshea
18-01-2011, 21:52
سونی XB500 بد نیستا ;)
آخرش قیمت این HD800 رو نگفتیا :31:
برای هدفونه معمولی (آهنگ و اینا) همین XB500 خوبه یا بهترم هست تو همین رنج قیمت ؟
سبک آهنگ ها :
Technical Death-Death Metal
Thrash Metal
Black Metal
Deppresive Black Metal
Heavy Metal گاهی اوقات
و
بعضی وقتا هم Hip-Hop
(Biggie , 2pac , Em , Dr , 50 و ... )
ممنون ...
peaceful1
18-01-2011, 21:57
به نظر من صدای XB500 غیر طبیعی بم هست و کمی هم آزار دهنده میخوای برو پایتخت نمایندگی دائم شرکت ایران رهجو یه دونه برای تست گذاشته.
شاید به ظاهر به این سبک هایی که گفتی بخوره ولی هدفون حرفه ایی نیست.
آخرش قیمت این HD800 رو نگفتیا
اومدم بپرسم طرف گفت بچه برو دیگه پیدات نشه :31: منم دیگه از رو رفتم.
لیست قیمت AKG:
soroshea
18-01-2011, 22:04
:31:
خوب یه هدفون خوب و حرفه ای بده ...
اتفاقا همین امروز اونجا بودم ...
چون زیاد بودیم نشد درست حسابی چک کنم ...
آهنگ خودش هم مسخره بود ....:41:
حالا یه هدفون توپ 100-150 تومن برای اون سبکا اگه می شه معرفی کن ( On Ear کوچیک )
مرسی ... :40:
soroshea
18-01-2011, 22:23
رفتی ؟ .....:31:
fabio montari
18-01-2011, 23:41
xb500 که به درد گیتار نمیخوره باید بری سمته akg و سینهیسر
soroshea
19-01-2011, 20:44
اه ... نفهمیدید ...
برای اون سبک آهنگ هایی که گفتم می خوام گوش کنم یه هدفون جداگانه بدید
راستی پلیرم هم J3 هستش :31:
ممنون می شم سریع :40:
soroshea
20-01-2011, 15:10
میشه جواب بدید لطفا ؟
من 2 تا هدفون می خوام یکی in ear و یکی دیگه On ear
In Ear :
EP-830
Or
Aurvana In-Ear2
Or
?
On Ear :
K 242 HD
Or
K 142 HD
Or
ATH-M50
Or
?
سبک ها رو هم صفحه پیش گفتم ...
soroshea
20-01-2011, 17:47
می خواید سبک ها رو توضیح بدم ؟
خوب من یه باس نرم و طبیعی می خوام ( اگه کم باشه بدرد نمی خوره اگرم زیاد و غیر طبیعی باشه سردرد می گیرم آهنگ هم خراب می شه )
کیفیت بالا ( اگه شد HD )
تفکیک صدای عالی ...
یعنی می خوام باس کوبنده باشه و در عین حال سرم درد نگیره ( روزی حداقل 5 - 6 ساعت آهنگ گوش می دم )
و چون آهنگ هام یه جوریه که اصلا با کیفیت حال میده کیفیت بالا می خوام و چون خودم با ریتم ها و نتهای کوچک حال می کنم می خوام تفکیک صدای بالایی داشته باشه ...
ممنون می شم جوابم رو بدید ... :40:
soroshea
21-01-2011, 08:24
اه جواب بدید دیگه :41:
می خواید سبک ها رو توضیح بدم ؟
خوب من یه باس نرم و طبیعی می خوام ( اگه کم باشه بدرد نمی خوره اگرم زیاد و غیر طبیعی باشه سردرد می گیرم آهنگ هم خراب می شه )
کیفیت بالا ( اگه شد HD )
تفکیک صدای عالی ...
یعنی می خوام باس کوبنده باشه و در عین حال سرم درد نگیره ( روزی حداقل 5 - 6 ساعت آهنگ گوش می دم )
و چون آهنگ هام یه جوریه که اصلا با کیفیت حال میده کیفیت بالا می خوام و چون خودم با ریتم ها و نتهای کوچک حال می کنم می خوام تفکیک صدای بالایی داشته باشه ...
ممنون می شم جوابم رو بدید ... :40:
در مورد in ear تو کریتیو 80 و 650 خیلی خوب هستن ولی اون موردی که گفتی ارزش پول دادن رو نداره از ما گفتن بود ! ...
در مورد circumaural تا چه بودجه ای ؟
soroshea
21-01-2011, 11:29
سلام آرین جون :31:
اوکی پس ارزش خرید نداره ...
On Ear ...
ببین می خوام بگم تا اسفند خالم از US بیاره
یه J3 هم سفارش دادم ...
می خوام قیمت جفتشون روی هم بشه 500-550 $ ...
J3 هم 300 $ هستش یه کمی کمتر ...
اگه تا اونموقع چیزه بهتری میاد بگو اونو بگیرم ...
مرسی عزیزم ... :40:
ببخشید که من جواب میدم اگه برای گیتار و موسیقی راک میخوای همچنین اون مواردی که اشاره کردی بدون شک بهترین انتخاب hd 650 هست اون akg هایی هم که گفتی بدردت نمیخورن
ho3in0861
24-01-2011, 17:56
من یه هدفون(واسه PC) میخوام که کیفیتش توپ باشه و گوش رو اذیت نکنه قیمتش هم تا 30 تومن باشه...
هدفون های بیسیم بهترن یا باسیم؟
هدفونهای Sony MDR-XD200 و Creative HQ1400 به نظرم تو این قیمت خوبن
کدومشون بهترن؟
مشخصات و قیمتشونو میدید؟
ho3in0861
25-01-2011, 13:01
جواب نمیدین؟:41:
soroshea
25-01-2011, 20:14
ببخشید که من جواب میدم اگه برای گیتار و موسیقی راک میخوای همچنین اون مواردی که اشاره کردی بدون شک بهترین انتخاب hd 650 هست اون akg هایی هم که گفتی بدردت نمیخورن
آخه این 500$ هستش ... شما از کجا میگی اونا به دردم نمی خوره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.