مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)
alishadabmehr
26-01-2011, 14:03
میشه جواب بدید لطفا ؟
من 2 تا هدفون می خوام یکی in ear و یکی دیگه On ear
In Ear :
EP-830
Or
Aurvana In-Ear2
Or
?
On Ear :
K 242 HD
Or
K 142 HD
Or
ATH-M50
Or
?
سبک ها رو هم صفحه پیش گفتم ...
دوست عزیز واقعا تو in-ear ها و قیمت زیر 100 تومن واقعا سونی ex-90 محشره یعنی هم از لحاظ تفکیک صدا و همه نظر...
آخه این 500$ هستش ... شما از کجا میگی اونا به دردم نمی خوره ؟
نه اگه از اون ور میخوای بگیری تا 350 $ هم میتونی پیدا کنی خواستی بهت بگم کجا
من بر حسب نیازتون که تو پستهای قبلی اشاره کردی گفتم
اینکه کیفیت صدای akg خوبه شکی نیست اما بد درایو شدن این هدفونهاشم معروفه ،وقتی هم بد درایو بشن چندان فرقی با مدل 70 - 80 نمیکنن اینجاست که مجبورید یه هزینه زیادی برای یه آمپ سازگار باهاش بکنید ، کارهای akg برای سبک موسیقیهای کلاسیک معروف هست تا موسیقی راک در مقابل برعکسش hd 650 هست در ضمن یکی از بهترین هدفونها برای رکوردینگ همین hd 650 هست بازم اگه نمخواید هزینه بیشتر بکنید بنظرم ATH-M50 بگیری بهتر باشه
dooste.man83
27-01-2011, 10:06
سلام دوستان
MDR-IF140K سونی بنظرتون چجوریه؟ 60 می ارزه؟ بهترین وایرلسی که تو بازار هست چیه ( بلوتوث نباشه) ...
آدرس و تلفن نمایندگی که این مدل رو داشته باشه ؟
ممنون
fabio montari
27-01-2011, 16:30
دوست عزیز واقعا تو in-ear ها و قیمت زیر 100 تومن واقعا سونی ex-90 محشره یعنی هم از لحاظ تفکیک صدا و همه نظر...
ex90 تو ایران هست ؟
ho3in0861
27-01-2011, 20:47
من یه هدفون(واسه PC) میخوام که کیفیتش توپ باشه و گوش رو اذیت نکنه قیمتش هم تا 30 تومن باشه...
هدفون های بیسیم بهترن یا باسیم؟
هدفونهای Sony MDR-XD200 و Creative HQ1400 به نظرم تو این قیمت خوبن
کدومشون بهترن؟
مشخصات و قیمتشونو میدید؟
:41:
dooste.man83
28-01-2011, 21:36
دوستان خواهش میکنم اگه جواب سوالمو میدونین کمکم کنید خیلی زود احتیاج به جواب دارم
قیمت هدفون سنهایزر تو دوبی چقدر ارزونتر از اینجا هست؟
الان یه هدفون سنهایزر میخوام بگیرم اینجا میده ۱۸۵ تومن مدل RS 120 حالا تو دوبی ( فروشگاه جامبو ) ۱۲۰ تومن به پول ما زده تو سایتش ...
میخوام بدونم واقعاً قیمتی که اونجا میده انقدر ارزون تره یا این قیمتی که تو سایتش زده قیمت تموم شدش نیست؟
و از کجا بگیرم به صرفه تره؟ ممنون دوستان گلم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fabio montari
28-01-2011, 22:49
ببین دوست عزیز من چند وقت پیش cx300 از دبی شخصا گرفتم اصلشو 40 تومن ایران اون موقع نبود بعدش اومد 80 تومن بوذ بعدش شد 70 بعدش شده الان 65 حالا این مدلی رو که شما گفتی رو نمیدونم
minimax2
02-02-2011, 10:07
با سلام خدمت تمام دوستان
من تازه این تایپیک رو دیدم و نشستم تمام صفحاتشو خوندم ... جالب بود .
مدتی بود دنبال هدفون عالی می گشتم که جستجوهای من در اهواز به نتیجه خاصی نرسید فقط یه سونی NC33 پیدا کردم
تو اینترنت که گشتم مدل EX500 سونی رو انتخاب کردم که با کمان رایانه که تماس گرفتم گفت ندارم تا عید .
من سبک Trance و House گوش می دم خواستم ببینم این مدل برای این سبک مناسب هست ؟
سوال بعدی در مورد Driver Unit یا واحد محرک هست لطفا توضیحاتی در این مورد بدید
با تشکر
minimax2
06-02-2011, 22:55
دوستان نظرتون در مورد مارک فیلیپس چی هست ؟ دو مدل 9800 و 9850 SHE تبلیغات زیادی براشون شده . من خودم مدل 9700 دارم صداش خیلی بم هست و به زبان ساده بووم بووم می کنه !!!
یه هدفون مناسب برای گوش دادن کارهای ترانس و هاوس می خوام قیمتش هم تا 100 تومن ... یه راهنمایی ... ممنون می شم
fabio montari
07-02-2011, 00:17
با سلام خدمت تمام دوستان
من تازه این تایپیک رو دیدم و نشستم تمام صفحاتشو خوندم ... جالب بود .
مدتی بود دنبال هدفون عالی می گشتم که جستجوهای من در اهواز به نتیجه خاصی نرسید فقط یه سونی NC33 پیدا کردم
تو اینترنت که گشتم مدل EX500 سونی رو انتخاب کردم که با کمان رایانه که تماس گرفتم گفت ندارم تا عید .
من سبک Trance و House گوش می دم خواستم ببینم این مدل برای این سبک مناسب هست ؟
سوال بعدی در مورد Driver Unit یا واحد محرک هست لطفا توضیحاتی در این مورد بدید
با تشکر
شما میتونی به جا akg بخری اگه ترنس گوش میدی
minimax2
07-02-2011, 00:31
شما میتونی به جا akg بخری اگه ترنس گوش میدی
ممنون چه مدلی پیشنها می کنی تا 100 تومن ؟
می شه آدرس نمایندگی یا فروشگاهی که akg داره رو واسم پی ام کنی ؟
راستی صداشون چطوره ؟ تیز که نیست ( ببخشید از تعبیر های خاص خودم برای توصیف نوع صداها استفاده می کنم )
marsha_mahdi
25-02-2011, 13:19
سيلام دوستان
من يه ear phone خوب مي خواستم با كيفيت بيسه بالا
فقط rock th70 گوشي مي دم , همينطور jazz ,blues va metal
تا سقف قيمت 50 تومان
تا سقف قيمت 70 تومان
تا سقف قيمت 100تومان
دو تا مطلب يكي bass و ديگري بلندي صدا خيلي برام مهمه و 100 البته دوام بالا داشته باشن چو من خيلي شلخته هستم!!
لطفا مدلهايي رو معرفي كنيد كه نسبت به قيمتشون مي ارزن
و در ضمن حتما صداي يلندي داشته باسه چون گوشم يخورده ضعيفه (از سمعك استفاده مي كنم )!!!!
يه سوال هم داشتم يه دستگاهي با مارك blueflo تو يه مغازه تو علائدين بود كه با bluetooth وصل مي شد به موبايل و يه هدفون بهش مي خورد به نظرتون اين دستگاه اصلا توصيه مي شه يا همون ear phone مستقيم بزنم به گوشي!!
و همينطور كيپ سوراخ گوشم باشه بطوري كه صدا بيرون نره و گوش دردم نگيرم
مدل گوشيمم N95 8gig
با تشكر
سلام
هدستهای AKG رو کسی امتحان کرده ....کیفیتشون هم مثل قیمتشون اینقدر بالاست؟!؟!؟
خودم الان کریتیو ep630 دارم و راضیم و نسبت به قیمتش کیفیتش خیلی خوبه ولی دنبال کیفیت خیلی بالا هستم!!!
saman 99
31-03-2011, 03:49
سلام،یه هدفون تو گوشی میخوام که با پلیر cowon i9استفاده کتم،همه سبک موسیقی غربی و شرقی گوش میدم اما بیشتر پاپ.قیمتشم اگه واقعا تفاوت مشخصی تو کیفیت صدا باشه تا حدود 100 تومن مشکلی نیست چون صدای مدلهای ارزون قیمت زود گوشمو خسته میکنه. بیشتر دنبال تفکیک صدا هستم و از باس بالا و حجم زیاد صدا هم خوشم نمیاد.ممنون
alishadabmehr
03-04-2011, 12:15
سلام،یه هدفون تو گوشی میخوام که با پلیر cowon i9استفاده کتم،همه سبک موسیقی غربی و شرقی گوش میدم اما بیشتر پاپ.قیمتشم اگه واقعا تفاوت مشخصی تو کیفیت صدا باشه تا حدود 100 تومن مشکلی نیست چون صدای مدلهای ارزون قیمت زود گوشمو خسته میکنه. بیشتر دنبال تفکیک صدا هستم و از باس بالا و حجم زیاد صدا هم خوشم نمیاد.ممنون
akg k330 با قيمت 90 تومن با اين چيزايي كه گفتين تقريبا ميخونه .تفكيك صداش خيلي خوبه ولي باس خيلي عميقي نداره حالا از دوستان هم مشورت بگير و من خودم شخصا تست نكردم و اين چيزي بوده كه از دوستان شنيدم .....
augureking
27-08-2011, 13:47
دوستان یه هدفون با کیفیت باس عالی که تو ایران گیر بیاد میخواستم ممنون
monavari
11-09-2011, 08:56
دوستان خواهش میکنم اگه جواب سوالمو میدونین کمکم کنید خیلی زود احتیاج به جواب دارم
قیمت هدفون سنهایزر تو دوبی چقدر ارزونتر از اینجا هست؟
الان یه هدفون سنهایزر میخوام بگیرم اینجا میده ۱۸۵ تومن مدل RS 120 حالا تو دوبی ( فروشگاه جامبو ) ۱۲۰ تومن به پول ما زده تو سایتش ...
میخوام بدونم واقعاً قیمتی که اونجا میده انقدر ارزون تره یا این قیمتی که تو سایتش زده قیمت تموم شدش نیست؟
و از کجا بگیرم به صرفه تره؟ ممنون دوستان گلم
دوست عزیز الان این مدلی که گفتی در ایران موجود است قیمتش هم پایینتر از اینی هست که گفتی
برات پیغام خصوصی میگذارم که کجا میتونی تهیه کنی
سلام
Ep-830 ارزش خريد داره ايا ؟
قيمتش چنده ؟
از كجا بخرم ؟
peaceful1
13-09-2011, 11:18
سلام
Ep-830 ارزش خريد داره ايا ؟
قيمتش چنده ؟
از كجا بخرم ؟
من خیالاتی شدم یا همه این صحبت ها رو چند وقت پیش با هم داشتیم :23:
من تصور میکردم تا حالا دیگه شما رفتی از یکی ا نمایندگی های کریتیو خریدی
من خیالاتی شدم یا همه این صحبت ها رو چند وقت پیش با هم داشتیم :23:
من تصور میکردم تا حالا دیگه شما رفتی از یکی ا نمایندگی های کریتیو خریدی
گفتم شايد اين تايپيك فرق داشته باشه با اون:31:
در مورد NC و کارآیی اش: ببین همونطور که گفتم، این مدل NC ، یه NC متوسط محسوب میشه ... NC های ارزونتر اغلب در حذف صداهای ممتد با فرکانس پایین (مثل صدای hum هواپیما یا موتور وسیله نقلیه) موفق تر هستند تا صداهای بالا که فرضاً توی اتوبوس بیشتر باهاشون مواجه هستی (صدای آدمها - ترمز - بوق - تق و توق!) ... از این نظر گفتم حواست باشه ..
//
سبک موسیقی و brand ک به نظر من با توجه به علایقی که ذکر کردی کریتیو برای شما مناسب تره ... در ژانرهایی که اشاره کردی توجه به باس و دامنه پایین فرکانس مهمتره.. به نظر میاد کریتیو عملکرد خوبی داره در این زمینه... هرچند توجه کنیم که در بازه قیمت زیر 100 تومن تفاوت ها اونقدر نیست ..
//
توصیه: البته خودت هم احتمالاً می دونی، ولی بازم میگم: به هیچ وجه بخاطر حذف صدای محیط، صدای موسیقی رو در هدفون زیاد نکن ... از نظر پزشکی، این خطرناک ترین شیوه استفاده از هدفونه (بخصوص بخاطر اینکه خود طرف متوجه این نمیشه که صدا رو چقدر زیاد کرده.. )
//
یه نکته دیگه: حتماً دیدی که خیلی از in ear ها به همراهشون چندین سایز سر-گوشی دارن ... استفاده از سر-گوشی بزرگتر که توی گوش کیپ تر بشه، یه راه ساده برای ایزوله کردن بیشتر صداس ..
بهرحال: حذف صدا در سفر (هواپیما و ...) یه مساله مرسومه ... هدفون هایی که واقعاً کارایی خوبی در این زمینه دارن ، اولاً بسیار گرون (چند صد تومن) و ثانیاً تقریبا غیرقابل دستیابی در ایران هستند .. بنابراین باید به همین گزینه های موجود بسازیم.. اگه احساس می کنی اون NC شاید کسری از مشکلاتت رو حل کنه برو سراغش .. وگرنه من فکر می کنم هدفون گرونتر صرفاً کیفیت صدای بهتری بهت بده تا ایزوله سازی بیشتر.
سلام . ميشه هدفون نويز كنسلينگ ،بدون پخش آهنگ صداهاي اطراف رو حذف كنه ؟؟؟؟؟؟
peaceful1
24-09-2011, 18:24
تا جایی که من میدونم لزومی به پخش آهنگ نیست.
این پست هم میتونه مفید واقع بشه:
سلام
من می خوام یه هدفون تا حدود 130 تومان حالا با یه 20 تومن هم اینور اونور بخرم . فقط می خوام وایرلس باشه .از بس هدفون ارزون گرفتم و سیمش کنده شد یا سیم رابط خوب برا زیاد کردن طول پیدا نکردم اعصابم خورد شد.
فقط یه مارک درست حسابی باشه .بعدش هم بگید با همون قیمت اگه یه هدفون سیم دار بگیرم چقدر اون بهتر عمل می کنه و مدل هر دو را هم بگید.
بیشتر برای آهنگ گوش کردن و سریال دیدن و بعضی اوقات بازی استفاده می کنم.
و هدفون وایرلس که خش خش نمی کنه ؟
خودم creative hs-1200 را دیدم ولی دیدم طراحیش مال چند سال پیشه.
سلام به همگی
یه هدفون تو رنج قیمت 100 تا 150 تومان می خواستم
نوع کاربرد هم برای آهنگ گوش دادنه (متال -راک) بیس زیاد برام مهم نیست:8:
پیلیر هم احتمالآ آیپاد بگیرم. هدفون مد نظر خودم هم Monster Turbine :40:
ممنون میشم نظرتون بدونم؟؟؟؟؟؟:11:
alone one
15-01-2012, 02:39
سلام
دوستان منو ببخشن که زیادی آماتورم
یه سوال دارم اما نمیدونم از کجا شروع کنم
والا من یه هدفون یا هدست،مهم نیس اسمش چیه(چون انقد درمورد فرقش گشتم تو نت که سرگیجه گرفتم،البته فک کنم به اینی که من میخوام هندزفری میگن)،میخوام که بتونم از طریق گوشی با کیفیت بالا موزیک گوش بدم
تا سقف 200 هزارتومن و حتی تا 50 60 تومنم بالاتر مشکلی نداره،فقط میخوام کیفیت بالایی داشته باشه و بتونم از گوش دادن به موزیک لذت ببرم و امکان انجام مکالمات تلفنی هم داشته باشه
از اینا باشه که پشت گردن فیکس میشه و مدل بی سیمش(مدل بی سیما فقط بلوتوثی هستن؟اگه راهی برای برقراری ارتباط بین هدفون و دستگاه غیر بلوتوثم هس خواهش میکنم بگین)
ببخشید از این سوالات آماتورم
کسی میدونه اینو تو تهران کجا میشه پیدا کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
marcochivoli
14-02-2012, 18:19
سلام دوستان
لطفا یه هدفون :8:رو گوشی (on-ear) بهم معرفی کنید با این مشخصات:
در حد امکان صدای شفاف(با تفکیک بالا) و طبیعی(باس قوی و کلا اغراق تو هیچ مشخصه صدا مهم نیست)
سبک و جمع جور
قیمت حدود 70(تو بازار گیر بیاد):31:
واسه موزیک میخوام
ممنون:40:
peaceful1
02-03-2012, 08:58
احتیاجی به دو تاپیک موازی نیست به تاپیک های زیر مراجعه کنید:
مهم : راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.