مشاهده نسخه کامل
: Prince of Persia
mahyarSAMSUNG
23-01-2009, 01:52
bebakhshid farsi nasb nist !! khastam begam badtarin payani ke mitoonest dashte bash! in hame khodemoono daghoon kardim derakht ro dorost konim akharesh ham ke intori . vali fekr konam siyasate ubi soft bashe baraye edameye dastan dar shomarehye bad !
من امشب که داشتم بازی رو انجام میدادم یه چیز جالبی توش دیدم و اونم فارسی حرف زدن الیکاست . البته شاید قبلا خودتون فهمیده باشید ولی من تا به امروز خیلی به این وردای که الیکا میخوند دقت نمیکردم
بله الیکا فارسی هم صحبت میکنه ! البته با لهجه ی افغانی !!!کلماتی مثل راه را نشان بده ، راه درست ، و نگاه کن که نگاه کن رو از همه بهتر میگه !!!!
با سلام و عرض خسته نباشید ، من بازی پرنس 4 رو گرفتم و با صدای بازی مشکل دارم در طول بازی وقتی دگمه puase رو می زنم و دوباره به بازی بر میگردم یه صدای خش خش شدیدی می یاد لطفا کمک کنید . فکر کنم کارت صدام ایسوزه گرافیکمم انویدیا 7100 هست .
کسی نمی خواد جوابمو بده ؟؟؟
mohsentanha
23-01-2009, 19:03
سلام من اینجا گیر کردم هرکاری هم که میکنم نمیمیره هیچ جایی هم نیست که پرتش کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من اینجا گیر کردم هرکاری هم که میکنم نمیمیره هیچ جایی هم نیست که پرتش کنم
این کدوم غوله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اصلا واضح نیست.
اگه اون غول سنگیه یعنی Warrior هستش که باید پرتش کنین پایین اگرم آتیشی بود باید در برین و دورش بچرخین تا آتیش بکشدش.
و یک جای دیگه هم هست که باید 3 تا اتاقک کوچک در گوشه ها هست که باید روش بریزین تا بمیره.
چون عکس واضح نبود هر 3 مورد رو گفتم( یکم تاریکه تازه فهمیدم دیوار داره !!!!!!!!! )
mahyarSAMSUNG
23-01-2009, 19:34
اگه جایی نیست که پرتش کنی پایین . یه سری در هست که دائم در حال باز و بسته شدن هستند شما باید بکشونیش طرف اون درها و توی اون درها زندانیش کنی !
با سلام و عرض خسته نباشید ، من بازی پرنس 4 رو گرفتم و با صدای بازی مشکل دارم در طول بازی وقتی دگمه puase رو می زنم و دوباره به بازی بر میگردم یه صدای خش خش شدیدی می یاد لطفا کمک کنید . فکر کنم کارت صدام ایسوزه گرافیکمم انویدیا 7100 هست . یه مشکل دیگه هم دارم من،، یه علامت چنگک ( اون دست آهنییه پرنس ) پایین صفحه مییاد باید کدوم دگمه رو بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohsentanha
24-01-2009, 01:41
این کدوم غوله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اصلا واضح نیست.
اگه اون غول سنگیه یعنی warrior هستش که باید پرتش کنین پایین اگرم آتیشی بود باید در برین و دورش بچرخین تا آتیش بکشدش.
و یک جای دیگه هم هست که باید 3 تا اتاقک کوچک در گوشه ها هست که باید روش بریزین تا بمیره.
چون عکس واضح نبود هر 3 مورد رو گفتم( یکم تاریکه تازه فهمیدم دیوار داره !!!!!!!!! )
اگه جایی نیست که پرتش کنی پایین . یه سری در هست که دائم در حال باز و بسته شدن هستند شما باید بکشونیش طرف اون درها و توی اون درها زندانیش کنی !
خیلی ممنون
یه جایی بود که اینو بردم اون جا بعد این که زدمش یه دفعه دمو اومد و رفت بقلش یه چیزی رو زد و یارو زندانی شد
بعد هم کشتمش
با سلام و عرض خسته نباشید ، من بازی پرنس 4 رو گرفتم و با صدای بازی مشکل دارم در طول بازی وقتی دگمه puase رو می زنم و دوباره به بازی بر میگردم یه صدای خش خش شدیدی می یاد لطفا کمک کنید . فکر کنم کارت صدام ایسوزه گرافیکمم انویدیا 7100 هست . یه مشکل دیگه هم دارم من،، یه علامت چنگک ( اون دست آهنییه پرنس ) پایین صفحه مییاد باید کدوم دگمه رو بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال اولتون رو بهتره توي اين تاپيك مطرح كنيد :
حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال دومتون ، 2 نوع چنگك هست ، يكيش خاكستريه ( دكمه ي راست موس ) يكيش قرمزه ( R ) ;)
چرا اليكا وقتي مي خواد راه رو نشون بده(يابه عبارتي جادوكنه)فارسي يا همون افغاني ! صحبت مي كنه؟؟؟
havas_1980
25-01-2009, 12:39
چرا اليكا وقتي مي خواد راه رو نشون بده(يابه عبارتي جادوكنه)فارسي يا همون افغاني ! صحبت مي كنه؟؟؟عجب سوالاتی می پرسین!!... روند کار اینه که در اون قسمت, فارسی صحبت کنه! :31:
من چهار سرزمين رو سبز كردم. و وقتي به قصر مي رسم وتوي يكي از اون چهار فلش مي رم در اون سرزمين كه آبي رنگه نمي دونم چكار كنم ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد
ali_ranger22
25-01-2009, 15:39
شما برای باز کردن همه جا نیاز به 540 light seed دارید ... دارید این اندازه ؟
havas_1980
25-01-2009, 16:26
من چهار سرزمين رو سبز كردم. و وقتي به قصر مي رسم وتوي يكي از اون چهار فلش مي رم در اون سرزمين كه آبي رنگه نمي دونم چكار كنم ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد
وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردین, مثلا برای بار اول 60 مورد, که لازمه حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنید, (دو مرحله اضافه رفتید) بعد بلافاصله به سمت معبد (Temple) برگردین و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنید. در محیط خیالی (آبی رنگ) آموزش استفاده از اون پلتفرم باز شده رو می بینید. سپس به سمت مراحل باز شده (مرتبط به صفحات قدرت باز شده) برید.
چرا اليكا وقتي مي خواد راه رو نشون بده(يابه عبارتي جادوكنه)فارسي يا همون افغاني ! صحبت مي كنه؟؟؟
1 _ فارسی صحبت میکنه با لحجه افغانی ! 2 _ خوب فارسی صحبت میکنه دیگه مثل این میمونه که شما بگید چرا دیالوگ هاش انگلیسی هست !!!
hosseincode2008
25-01-2009, 23:01
سلام
جان خودم نميدونم لطفا منو بفهمونيدم ، سه گانه ي قبلي رو هم بازي نكردم! :14:
تا اونجايي كه ميدونم تو نسخه هاي قبلي شاهزاده همون مرديه كه ما كنترلش ميكنيم اما تو اين نسخه Prince اليكا هست و ما يه دزد عياش ، فارسي هم اليكا صحبت ميكنه پس Persia هم اونه . در كل Prince of Persia همون اليكا هست ؟ يا فقط اسم بازي از نسخه هاي قبل مونده ؟ يا همين دزد عياش شاهزاده ي ايرانيه ؟ لطفا يه نفر منو از :24:در بياره
سلام
تا اونجايي كه ميدونم تو نسخه هاي قبلي شاهزاده همون مرديه كه ما كنترلش ميكنيم اما تو اين نسخه prince اليكا هست و ما يه دزد عياش ، فارسي هم اليكا صحبت ميكنه پس persia هم اونه . در كل prince of persia همون اليكا هست ؟ يا فقط اسم بازي از نسخه هاي قبل مونده ؟ يا همين دزد عياش شاهزاده ي ايرانيه ؟ لطفا يه نفر منو از :24:در بياره
بله عزیزم همین دزد عیاشه !!!!!!!!!!
پس فکر کردی برای چی میگن بازیش افتضاح!!!!!!!!!
به خاطر همینه دیگه تازه هزاران هزار مشکل دیگه هم داره که به خاطر طرفداراش نمی نویسم.:20:
وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردین, مثلا برای بار اول 60 مورد, که لازمه حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنید, (دو مرحله اضافه رفتید) بعد بلافاصله به سمت معبد (temple) برگردین و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنید. در محیط خیالی (آبی رنگ) آموزش استفاده از اون پلتفرم باز شده رو می بینید. سپس به سمت مراحل باز شده (مرتبط به صفحات قدرت باز شده) برید.
من هيچ آموزشي نديدم . دور و ور اون جاي آبي هم چيزي نيست كه برم البته بگم مدام روي صفحه مي نويسه كه دكمه ي eهمراه با موس را بزنم كه هرچقدر اين كارو مي كنم اتفاقي نمي افته .از راهنمايي هاتونم ممنونم
ali_ranger22
26-01-2009, 11:41
سلام
تا اونجايي كه ميدونم تو نسخه هاي قبلي شاهزاده همون مرديه كه ما كنترلش ميكنيم اما تو اين نسخه prince اليكا هست و ما يه دزد عياش ، فارسي هم اليكا صحبت ميكنه پس persia هم اونه . در كل prince of persia همون اليكا هست ؟ يا فقط اسم بازي از نسخه هاي قبل مونده ؟ يا همين دزد عياش شاهزاده ي ايرانيه ؟ لطفا يه نفر منو از :24:در بياره
وای 5 خط نوشتم ولی پست ارسال نشد :19:
به طور خیلی خلاصه از پست قبلیم !! این نسخه یک مقدمه برای نسخه های بعدی است که در نسخه های بعدی حتما ابهامات برطرف میشه
hosseincode2008
26-01-2009, 13:52
من هيچ آموزشي نديدم . دور و ور اون جاي آبي هم چيزي نيست كه برم البته بگم مدام روي صفحه مي نويسه كه دكمه ي eهمراه با موس را بزنم كه هرچقدر اين كارو مي كنم اتفاقي نمي افته .از راهنمايي هاتونم ممنونم
از روي ديوار برو بعد از يه جايي آويزون ميشي وقتي اليكا هم اومد E رو بزن . جلوتر بازم بايد اين كارو بكني . در هر منطقه هم هر وقت از اينا ديدي و ازش آويزون شدي بايد E رو بزني .
وای 5 خط نوشتم ولی پست ارسال نشد :19:
به طور خیلی خلاصه از پست قبلیم !! این نسخه یک مقدمه برای نسخه های بعدی است که در نسخه های بعدی حتما ابهامات برطرف میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soltanarash
26-01-2009, 14:51
1 _ فارسی صحبت میکنه با لحجه افغانی ! 2 _ خوب فارسی صحبت میکنه دیگه مثل این میمونه که شما بگید چرا دیالوگ هاش انگلیسی هست !!!
با لهجه ی افغانی صحبت نمی کنه. شما هم اگر می خواستید انگلیسی صحبت کنید نمیتوانستید واضح صحبت کنید. و باز ubisoft شخص مناسبی را برای فارسی صحبت کردن انتخاب کرده.
Optimus Prime
26-01-2009, 15:11
بله عزیزم همین دزد عیاشه !!!!!!!!!!
پس فکر کردی برای چی میگن بازیش افتضاح!!!!!!!!!
به خاطر همینه دیگه تازه هزاران هزار مشکل دیگه هم داره که به خاطر طرفداراش نمی نویسم
دزد عیاش بودن نشانه افتضاح بودن نیست. داستان قبلی این پسره هنوز دقیق معلوم نشده. تازه از کجا اون 10000000 تا مشکلی که شما می گی اصلا مشکل حساب بشه؟ تو اصلا نسخه های اولیه PoP بازی کردی؟ داستانشونو می دونی؟ نه این سه گانه قبلیه.
داستان اولی داستان یک پسر ساده بود که عاشق پرنسس میشه ولی به خاطر دشمنی وزیر که اون هم پرنسس می خواسته اونو به سیاهچال میندازه و اونم فرار میکنه تا بتونه خیانت وزیرو به پادشاه ثابت کنه و ...
اونم از اول پرنس نبود. اینم هنوز داستان کاملش معلوم نشده
malkemid
26-01-2009, 15:20
دزد عیاش بودن نشانه افتضاح بودن نیست. داستان قبلی این پسره هنوز دقیق معلوم نشده. تازه از کجا اون 10000000 تا مشکلی که شما می گی اصلا مشکل حساب بشه؟ تو اصلا نسخه های اولیه PoP بازی کردی؟ داستانشونو می دونی؟ نه این سه گانه قبلیه.
داستان اولی داستان یک پسر ساده بود که عاشق پرنسس میشه ولی به خاطر دشمنی وزیر که اون هم پرنسس می خواسته اونو به سیاهچال میندازه و اونم فرار میکنه تا بتونه خیانت وزیرو به پادشاه ثابت کنه و ...
ولی تا جایی که من یادمه تو اولی(sands of time ) واقعا پرنس بود و سر یه مسئله ای شنهای زمان آزاد شد و بعدش تازه از دختره خوشش اومد.
Optimus Prime
26-01-2009, 15:50
ولی تا جایی که من یادمه تو اولی(sands of time ) واقعا پرنس بود و سر یه مسئله ای شنهای زمان آزاد شد و بعدش تازه از دختره خوشش اومد.
برای همین میگم قبل از 3 گانه شن های زمان ! بازیش خیلی قدیمی تر از ایناست عزیز. اولین پرنس 1989. این ها همه نویسندشون یکیه :
نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می خوای مشکلاشو بگم؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم دیگه همه بدونن بعدشم به خاطر طرفداراش نمی گم.
بله من هر 3 رو بازی کردم شماره یکش یادم نیست. شماره 2 باید دختره رو نجات بدی و بیاری تو کشورت و 3 هم وقتی بر میگرده میبینه جنگ شده که آخر باید اون یارو رو بکشی ( نخست وزیر بود یا وزیر بود نمی دونم بالاخره یکی بود )
شما واقعا این قسمت مسخره رو با اونا یکی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
در هر صورت واقعا مسخره بود این ورژن.
چند نمونه اشکال :
صدا گزاری که همه میگن اشکال داشت و دیدید که هرجایی می رفتید می گفت اورمازد و اهریمن مسخرشو در آورده بود.
داستان که واقعا اشکال داشت اصلا این چه داستانی بود که آدم رو خسته می کرد.
بازی اوایل خوب بود ولی بعدش خیلی تکراری شد و خسته کننده تازه بعدش باید همه جاشو 10 بار زیر و رو کنین تا Light Seed به دست بیاری.
همینطور گرافیک کارتونیش اصلا حال نمی داد.
شخصیتش بسیار افتضاح بود شخصیتی دله دزد و راهزن که تا آخرم همین بود. شماره های قبلی بسیار شخصیت خوبی داشت و اینقدر تیکه نمی پروند.
گفتم تیکه باید بگم که یوبی خواست که این بازی تیکه هاش بازیبازان رو بخندونه که اصلا با مزه نبود. همه چیز رو به مسخره گرفته بود و مسخره بازی میکرد.
و مهم ترین مشکل اینکه Game Over وجود نداشت!!!! که این باعث میشه که بازیکن بازی رو جدی نگیره و همینطور الکی برای خودش بازی کنه.
بازم بگم....
اینا غیر قابل انکار هستن و مشخص هست.
Optimus Prime
26-01-2009, 18:11
1 . گفتم نسخه اولیه یعنی مال سال 1989 نه سه گانه شن های زمان ! خوبه عکسشم زدم -
دلیل گفتن این مطلب : نویسنده کل داستان ها یک نفره . Jordan Mechner . شخصیت این داستانش شبیه شماره یک اصلیه. یعنی Prince of Persia 1989 . نه شن های زمان ! شما به احتمال زیاد نسل جونید بازی نکردید. داستان مال خودشه تازه هنوز از گذشته این فرد چیزیو رو نکرده به احتمال زید هنوز خیلی چیزهاست باید روشن بشه. ولی موافقم که شخصیت اول همچین مالی نیست و نپرداختن درست حسابی یک شاکال محسوب میشه اما داشتن تجربه از داستان های این فرد ممکن بود به همچین جایی ختم بشه.
2 . کی میگه صدا گزاری بده؟ مشکلش تو چیه؟ چیه می خوای بگه Undertaker ؟ زمزمه هایی که الیکا می کرد به جادوهاش ربط داشت و هیچ کس در هیچ کجای نت اینو اشکال نگرفته یا اینکه منظورتو درست بیان نکردی.
3 . داستان ناقص بود بهترین از این میشد موافقم اما خیلی ها راضی بودند ( منبع می خوای ریویو های حرفه ای تو نت هست )
4 . تکراری شدن باز درسته.
5 . گرافیک کارتونیش بسیار زیبا بود و تقریبا خیلی ها دوست داشتند چنانچه هم تو ریویو های بچه های خودمون می تونستی بخونی و هم رو ریوو های نت. بر می گرده به سلیقت.
6. آسون بودن بازی هم تنها ایرادی بود که میشه بهش گرفت. فقط برای کسانی که برای Achievement بازی روی کنسول ها تلاش می کردند مشکلی نبود ( الیکا در طول بازی کمتر از 100 بار شما را نجات بدهد )
در کل اینها سلیقه شخصی واضح شما بود که خیلی متشکریم فقط خواهش می کنم سلیقتون را فقط برای کسانی که می خوان بازیو بخرند توضیح بدید نه اینکه تحمیل کنید تا اونها هم بتونند قضاوت درستی بکنند.
:12:
برای همین میگم قبل از 3 گانه شن های زمان ! بازیش خیلی قدیمی تر از ایناست عزیز. اولین پرنس 1989. این ها همه نویسندشون یکیه :
اي كاش داستان پرنس ايراني رو (از همون اول)مي گفتيد البته اگه داريد :31:
ali_ranger22
26-01-2009, 18:25
نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می خوای مشکلاشو بگم؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم دیگه همه بدونن بعدشم به خاطر طرفداراش نمی گم.
بله من هر 3 رو بازی کردم شماره یکش یادم نیست. شماره 2 باید دختره رو نجات بدی و بیاری تو کشورت و 3 هم وقتی بر میگرده میبینه جنگ شده که آخر باید اون یارو رو بکشی ( نخست وزیر بود یا وزیر بود نمی دونم بالاخره یکی بود )
شما واقعا این قسمت مسخره رو با اونا یکی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
در هر صورت واقعا مسخره بود این ورژن.
چند نمونه اشکال :
صدا گزاری که همه میگن اشکال داشت و دیدید که هرجایی می رفتید می گفت اورمازد و اهریمن مسخرشو در آورده بود.
داستان که واقعا اشکال داشت اصلا این چه داستانی بود که آدم رو خسته می کرد.
بازی اوایل خوب بود ولی بعدش خیلی تکراری شد و خسته کننده تازه بعدش باید همه جاشو 10 بار زیر و رو کنین تا Light Seed به دست بیاری.
همینطور گرافیک کارتونیش اصلا حال نمی داد.
شخصیتش بسیار افتضاح بود شخصیتی دله دزد و راهزن که تا آخرم همین بود. شماره های قبلی بسیار شخصیت خوبی داشت و اینقدر تیکه نمی پروند.
گفتم تیکه باید بگم که یوبی خواست که این بازی تیکه هاش بازیبازان رو بخندونه که اصلا با مزه نبود. همه چیز رو به مسخره گرفته بود و مسخره بازی میکرد.
و مهم ترین مشکل اینکه Game Over وجود نداشت!!!! که این باعث میشه که بازیکن بازی رو جدی نگیره و همینطور الکی برای خودش بازی کنه.
بازم بگم....
اینا غیر قابل انکار هستن و مشخص هست.
صداگذاری عالی بود هیچ مشکلی نداشت شما خیال کردی یه ایرانی رو برداشتن تا به جای الیکا صحبت کنه که به لهجه ی فارسیش گیر میدی ؟
داستان اشکال نداشت فعلا ابهامات زیاده که با نسخه های بعدی رفع میشه بعدش هیچ وقت نمیگن داستان مشکل داره میگن داستان ضعیقه !!;)
بازی خیلی تکراری نبود چون تا می خواست تکراری بشه تموم می شد زیاد هم نیازی نبود دنبال لایت ها بگردیم چون فقط 540 در کل نیاز بود که تعداد کل لایت ها خیلی بیشتره
گرافیکش تونست سبک Cell Shade رو یک گام به جلو ببره من نمی دونم شما چرا اینطوری میگی گرافیک بازی هیچ مشکلی نداشت این شما هستی که باهاش حال نمی کنی این دو تا خیلی فرق داره ;)
در این زمینه تقریبا حق با شماست ولی باز هم بر میگرده به این که ما هیچی از داستان نمی دونیم فعلا
این بزرگترین مشکل بازی بود !
soltanarash
26-01-2009, 18:37
صداگذاری عالی بود هیچ مشکلی نداشت شما خیال کردی یه ایرانی رو برداشتن تا به جای الیکا صحبت کنه که به لهجه ی فارسیش گیر میدی ؟
داستان اشکال نداشت فعلا ابهامات زیاده که با نسخه های بعدی رفع میشه بعدش هیچ وقت نمیگن داستان مشکل داره میگن داستان ضعیقه !!;)
بازی خیلی تکراری نبود چون تا می خواست تکراری بشه تموم می شد زیاد هم نیازی نبود دنبال لایت ها بگردیم چون فقط 540 در کل نیاز بود که تعداد کل لایت ها خیلی بیشتره
گرافیکش تونست سبک cell shade رو یک گام به جلو ببره من نمی دونم شما چرا اینطوری میگی گرافیک بازی هیچ مشکلی نداشت این شما هستی که باهاش حال نمی کنی این دو تا خیلی فرق داره ;)
در این زمینه تقریبا حق با شماست ولی باز هم بر میگرده به این که ما هیچی از داستان نمی دونیم فعلا
بازی که مشکل داشت نگید نه ولی نه به اندازه ای که دوستمان گفت. البته همه بعد از بازی کردن قسمت دو توقع شان بالا رفته.ولی به نظر من هم گرافیکش مشکلی نداشت و فقط دشمن ها کم و تکراری بودند.:46:
گرافیکش تونست سبک cell shade رو یک گام به جلو ببره من نمی دونم شما چرا اینطوری میگی گرافیک بازی هیچ مشکلی نداشت این شما هستی که باهاش حال نمی کنی این دو تا خیلی فرق داره ;)
صدا گزاری عالی بوددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
واستاااااااااااااااااااا حساب کن : کلمه های اورماز و اهریمن رو حساب کن توی بازی چند بار میگه ( ربطی به جادو نداره در مکالمه هاش ) ببین اگه 50 تومان برای هر کلمه نزاری ( به قول روزنامه ) میتونی کل خانوادتو پیتزا دعوت کنی ( بیشتر ) بعد اگه نشد ( همه رو گوش بدی ) من اینجا هرچی بخوای میدم :دی :31:
داستانش زد توی دل بازیکن واقعا زد .
این که دیگه مشخصه بازی دقیقا 4 تیکه ی اولش تکراری نبود بقیش همش یک حرکت بود هی بپر برو روی اون قدرت ها باز دوباره از رو دیوار رد شو و ... مخصوصا پیدا کردن لایت سید.
گرافیکش رو نگاه کن! کنار بدن پرنس سیاهی داره!! دقیقا مثل نقاشی اگه اونو حزف می کردن خوب میشد!!!
مسخره بازی و گیم آور هم که همه تاییدش کردن!!!
دشمنانشم فوق العاده تکراری بود .. اینو دیگه نمیشه انکار کرد همه یک نوع قدرت داشتند ( یا سیاه می شدند باید با الیکا می زدی یا یک نوع دیگه میشدن باید r میزدی و ... )
البته به کسی برنخوره من فقط میخواستم مشکلات رو بگم ( یه وقت فکر نکنین عصبانی شدما :دی )
در کل قبول کنید ضعف های بازی بیشتر از خوبی هاش بود ( من که جز گرافیکش خوبی ای ندیدم تازه اونم ... )
Masoud King
26-01-2009, 22:44
دوست عزیز بازی مگه بدون مشکل هست! در هر بازی که شما خوشت بیاد بیشتر مبوط به سلیقه هستش مخصوصا تو نسخه 2008 Prince of Persia ! (گرچه در اینکه بازی تو طراحی هنری خیلی خوب کار شده شکی نیست!) که اینو میشه تو ریویو های بازی مشهاده کرد که سایت گیم اسپات داده 8 و سایت IGN داده 9.3 و Eurogamer داده 6 که این معلوم میشه تو این بازی سلیقه خیلی تاثیر گذار هستش!
من تنها مشکلی که تو این بازی دیدم سادگی اون بود و همچنین اینکه پرنس اون صلابت گذشته رو نداشت و در بیشتر مراحل وابسته به حضور الیکا بود! که مورد دوم مشکل نمشه بهش گفت !
خلاصه اینکه بیخیالش : دی
WaTeRsTyLeR
27-01-2009, 04:01
سلام کسی save که همه غول ها رو زدی و 1000 تا light seed داشته باشی رو میزاره عالی میشه.(من ایرانیما از طرز نوشتنم تابلوئه)
سلام کسی save که همه غول ها رو زدی و 1000 تا light seed داشته باشی رو میزاره عالی میشه.(من ایرانیما از طرز نوشتنم تابلوئه)
اونوقت بازی کردنش چه لطفی داره؟ خوده این بازی با تمام قشنگی چند تا غول بیشتر نداره. یکی هم بیاد سیو آخر بازی رو بزاره . پس نقش شما این وسط چیه؟
ali_ranger22
27-01-2009, 12:37
صدا گزاری عالی بوددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
واستاااااااااااااااااااا حساب کن : کلمه های اورماز و اهریمن رو حساب کن توی بازی چند بار میگه ( ربطی به جادو نداره در مکالمه هاش ) ببین اگه 50 تومان برای هر کلمه نزاری ( به قول روزنامه ) میتونی کل خانوادتو پیتزا دعوت کنی ( بیشتر ) بعد اگه نشد ( همه رو گوش بدی ) من اینجا هرچی بخوای میدم :دی :31:
داستانش زد توی دل بازیکن واقعا زد .
این که دیگه مشخصه بازی دقیقا 4 تیکه ی اولش تکراری نبود بقیش همش یک حرکت بود هی بپر برو روی اون قدرت ها باز دوباره از رو دیوار رد شو و ... مخصوصا پیدا کردن لایت سید.
گرافیکش رو نگاه کن! کنار بدن پرنس سیاهی داره!! دقیقا مثل نقاشی اگه اونو حزف می کردن خوب میشد!!!
مسخره بازی و گیم آور هم که همه تاییدش کردن!!!
دشمنانشم فوق العاده تکراری بود .. اینو دیگه نمیشه انکار کرد همه یک نوع قدرت داشتند ( یا سیاه می شدند باید با الیکا می زدی یا یک نوع دیگه میشدن باید r میزدی و ... )
البته به کسی برنخوره من فقط میخواستم مشکلات رو بگم ( یه وقت فکر نکنین عصبانی شدما :دی )
در کل قبول کنید ضعف های بازی بیشتر از خوبی هاش بود ( من که جز گرافیکش خوبی ای ندیدم تازه اونم ... )
شما معلومه داری نظرت رو تحمیل میکنی !
شما کلا مشکل با ضعف رو اشتباه میگیری ! مثل اینکه اون نقده خیلی روت تاثیر گذاشته ! این همه نقد وجود داره اونهایی که با دید مثبت بازی رو نقد کردن (خودم مثلا! ) برو بخون !
بازی داره روی اهریمن و... میگرده به نظر من اصلا این حرفو قبول ندارم دیالوگ های بازی متنوع بود به هر قسمتی که می رفتی از تاریخچه ی اون جا و... یا کلا یه چیز جدید بهت میگفت که اون وسط بالاخره باید به اهریمن یا اهورا ربط پیدا کنه یا نه ؟!!
تو دل من یکی که نزد !
سبک Cell Shade همینه یعنی نقاشی یا شبیه نقاشی !! اگه Afro Samurai رو دیده باشی اونم همین طوره کلا همه ی Cell Shade ها همینه !
ببینم شما ماریو بازی کردی ؟! اگه بازی کرده باشی ماریو هیچ غلطی جز پریدن نداره ! ولی ببین چقدر طرفدار داره تو دنیا به خاطر همین گیم پلی ساده اش ! حالا شما این همه کار میتونی اینجا بکنی !
دشمنان تکراری بود نه فوق العاده تکراری !!
کاملا معلومه شما قاطی کردی این پست رو زدی از سایز نوشته ها معلومه :31::31:
اصلا نمی تونم این رو قبول کنم !
شما معلومه داری نظرت رو تحمیل میکنی !
شما کلا مشکل با ضعف رو اشتباه میگیری ! مثل اینکه اون نقده خیلی روت تاثیر گذاشته ! این همه نقد وجود داره اونهایی که با دید مثبت بازی رو نقد کردن (خودم مثلا! ) برو بخون !
بازی داره روی اهریمن و... میگرده به نظر من اصلا این حرفو قبول ندارم دیالوگ های بازی متنوع بود به هر قسمتی که می رفتی از تاریخچه ی اون جا و... یا کلا یه چیز جدید بهت میگفت که اون وسط بالاخره باید به اهریمن یا اهورا ربط پیدا کنه یا نه ؟!!
تو دل من یکی که نزد !
سبک Cell Shade همینه یعنی نقاشی یا شبیه نقاشی !! اگه Afro Samurai رو دیده باشی اونم همین طوره کلا همه ی Cell Shade ها همینه !
ببینم شما ماریو بازی کردی ؟! اگه بازی کرده باشی ماریو هیچ غلطی جز پریدن نداره ! ولی ببین چقدر طرفدار داره تو دنیا به خاطر همین گیم پلی ساده اش ! حالا شما این همه کار میتونی اینجا بکنی !
دشمنان تکراری بود نه فوق العاده تکراری !!
کاملا معلومه شما قاطی کردی این پست رو زدی از سایز نوشته ها معلومه :31::31:
اصلا نمی تونم این رو قبول کنم !
باشه آقا من تسلیم ولی آخرین چیز رو میخوام بگم : به پرنس های قبلی نمیرسید.
نه من قاطی نکردم فقط امروز قاطی کردم ( امضام )
در هر صورت بعضی مشکلات رو نمیشه انکار کرد من میترسم اگه بازم بگم کل تاپیک رو طرفدارانش روی سرم خراب کنن!!!!!!:31::31:
همینطور تازه بنم بشم!
چون همکار ها هم طرفدار این بازین :دی
بهرحال دیگه نمی گم شما می خواین هرچیزی بگین ولی از نظر عغلانی این بازی مشکل داره ( نه از نظر سلیقه )
یک چیز دیگه آخه برای این بازیه پر طرفدار باید سبک گرافیک Cell Shade بزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
PISHRAFT_NOVIN
27-01-2009, 15:50
در کل از دیدگاه من (منی که عشق پرنس هستم)بازی خوبی بود اما اون انتظاراتی رو که من از studio montreal داشتم رو براورده نکرد با اون همه مانوری که ubi روی پرنس داد ....
l
Dream Of Fly
27-01-2009, 19:00
من تو Royal Gardens گیر کردم، حوضچه ی اولی رو درست کردم ولی دومی رو نمی تونم، لطفا کمک کنید؟
malkemid
27-01-2009, 19:10
اونجا رو که نمیشه کمک کرد دوست عزیز...خودتون باید یکم وقت بذارید
من تو royal gardens گیر کردم، حوضچه ی اولی رو درست کردم ولی دومی رو نمی تونم، لطفا کمک کنید؟
خیلی سادست به محل خروجی های حوضچه ها دقت کنید. بیبینید که مایع از کجا وارد میشه و به کجا میره که کاملا مشخصه بعد دستگیره هارو بچرخونید. یه خورده وقت بزارید حتما موفق می شید.
باشه آقا من تسلیم ولی آخرین چیز رو میخوام بگم : به پرنس های قبلی نمیرسید.
نه من قاطی نکردم فقط امروز قاطی کردم ( امضام )
در هر صورت بعضی مشکلات رو نمیشه انکار کرد من میترسم اگه بازم بگم کل تاپیک رو طرفدارانش روی سرم خراب کنن!!!!!!:31::31:
همینطور تازه بنم بشم!
چون همکار ها هم طرفدار این بازین :دی
بهرحال دیگه نمی گم شما می خواین هرچیزی بگین ولی از نظر عغلانی این بازی مشکل داره ( نه از نظر سلیقه )
یک چیز دیگه آخه برای این بازیه پر طرفدار باید سبک گرافیک Cell Shade بزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به پرنس 2 که نمیرسه و به بدی پرنس 3 هم نمیرسه !!!! البته اینیکه الیکا کمکت میکنه و با هم دشمناتو نابود میکنی و الیکا فارسی صحبت میکنه یه ایده جدید در pop بوده .
havas_1980
28-01-2009, 01:45
من تو royal gardens گیر کردم، حوضچه ی اولی رو درست کردم ولی دومی رو نمی تونم، لطفا کمک کنید؟برای حل معمای طرف راست به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت راست رو یک مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت چپ رو دو مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
WaTeRsTyLeR
28-01-2009, 04:01
اونوقت بازی کردنش چه لطفی داره؟ خوده این بازی با تمام قشنگی چند تا غول بیشتر نداره. یکی هم بیاد سیو آخر بازی رو بزاره . پس نقش شما این وسط چیه؟
من بازیو تمام کردم save رو میخوام که باهاش video هاشو باز کنم.کسی اگه داره بزاره
cyrus_ln
28-01-2009, 10:01
من بازیو تمام کردم save رو میخوام که باهاش video هاشو باز کنم.کسی اگه داره بزاره
ببین این بدردت می خوره
Hossein_Bahal
28-01-2009, 22:39
دوستانی که هنوز بازی رو تموم نکردن پست منو نخونن !
اخر بازی واقعا اخر ابهامات بود ! بعد اینکه اهریمن رو نابود کردم و دیدم اسم بر و بچه های استودیوی بازی رو نوشت گفتم حتما دیگه تموم شده اما اینطور نبود ! رفتم و الیکا رو روی اون تخت سنگی گذاشتم ، درخت های توی صحرا رو قطع کردم ، به داخل معبد رفتم و درختی که اهریمن رو توش زندانی کرده بودیم رو قطع کردم و اون نور رو گرفتم و بردم طرف الیکا و زنده کردمش .
الیکا پاشد و پرسید why? بعدش دوباره اهریمن ازاد شد و الیکا چار تا جمله خارجکی بلغور کرد و بازی تموم شد !!
کسی اطلاعات بیشتری در مورد این پایان عجیب داره که منو از یه سردرگمی نجات بده ؟
پ.ن : لهجه فارسی الیکا چقدر ضایع بود !
منم گیریدم
اونجایی که توی یه جایی هستی که یه چیزهای در هوا معلق هستن و باید بری پایین ولی تو پایین نمی تونی زیاد دوام بیاری
مثل اینکه باید یه چیزی رو فعال کنیم
چکار باید بکنم
دوستانی که هنوز بازی رو تموم نکردن پست منو نخونن !
اخر بازی واقعا اخر ابهامات بود ! بعد اینکه اهریمن رو نابود کردم و دیدم اسم بر و بچه های استودیوی بازی رو نوشت گفتم حتما دیگه تموم شده اما اینطور نبود ! رفتم و الیکا رو روی اون تخت سنگی گذاشتم ، درخت های توی صحرا رو قطع کردم ، به داخل معبد رفتم و درختی که اهریمن رو توش زندانی کرده بودیم رو قطع کردم و اون نور رو گرفتم و بردم طرف الیکا و زنده کردمش .
الیکا پاشد و پرسید why? بعدش دوباره اهریمن ازاد شد و الیکا چار تا جمله خارجکی بلغور کرد و بازی تموم شد !!
کسی اطلاعات بیشتری در مورد این پایان عجیب داره که منو از یه سردرگمی نجات بده ؟
پ.ن : لهجه فارسی الیکا چقدر ضایع بود !
در آخر چون پرنس خودمون ایرانی هستش و عاشق الیکا خانم میشه و چون اونو دوست دار و از دست میده می خواد اون دوباره زنده بشه
تو پرنس 4 دسته joystick usb رو نمیشناسه کسی می دونه مشکل از کجاست
من همزمان pes بازی می کنم مشکل نداره ولی تو پرنس detect نمیشه !
با سلام
دوستان در مرحله palace rooms اليكا تبديل به 5 چهره ميشود چكار بايست كرد .
بطور اتفاقي كه بعضي از اينها را با شمشير ميزنم تبديل به سه چهره ميشود . روش خاصي دارد
از دوستاني كه بازي را به اتمام رسانده اند خواهشمندم راهنمايي نمايند
malkemid
29-01-2009, 13:14
با سلام
دوستان در مرحله palace rooms اليكا تبديل به 5 چهره ميشود چكار بايست كرد .
بطور اتفاقي كه بعضي از اينها را با شمشير ميزنم تبديل به سه چهره ميشود . روش خاصي دارد
از دوستاني كه بازي را به اتمام رسانده اند خواهشمندم راهنمايي نمايند
اونجا شما باید خودتو از اون بالا پرت کنی...وقتی داره می افته الیکای واقعی میاد نجاتت میده و می فهمی که کدومه...
Dream Of Fly
30-01-2009, 16:22
آخر بازی چقدر وحشتناک تموم میشه
من وقتی آخرش الیکا رو دوباره زنده کردم و دیدم اهریمن از پشتمون اومد بیرون، یهو گفتم اینهمه زحمت به باد رفت؟
برای همین دوباره بازی رو لود کردم و این دفعه الیکا رو زنده نکردم، تا اهریمن آزاد نشه ولی عوضش کلی گریه کردم!:37:
ali_ranger22
30-01-2009, 16:56
برای همین دوباره بازی رو لود کردم و این دفعه الیکا رو زنده نکردم، تا اهریمن آزاد نشه ولی عوضش کلی گریه کردم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الیکا رو زنده نکنی بازی کلا تموم نمیشه که !!
Dream Of Fly
30-01-2009, 17:01
من تمام art gallery های بازی رو به صورت عکس گرفتم اگه کسی خواست بهم بگه!
الیکا رو زنده نکنی بازی کلا تموم نمیشه که !!
خوب بازی تموم نمیشه که نشه،
من نمی خوام اهریمن رو آزاد کنم!!!!:41:
Optimus Prime
30-01-2009, 17:54
خوب بازی تموم نمیشه که نشه،
من نمی خوام اهریمن رو آزاد کنم!!!!:41:
پس قسمت های بعدیش که میاد هم بازی نکن . باشه ؟ :27:
فکر می کنید قسمت بعدیش چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که میگم الیکا و پرنس با هم میرن به یک جای دیگه و نمی مونن.
شاید یک جایی که اهریمنی نباشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته خوب میشه که ورژن بعدی گرافیکش اینطوری نباشه!!
چون واقعا برای بازیه بزرگی مثل پرنس درست کردن همچین گرافیکی در شئن اون نیست!!!!!!!
soltanarash
30-01-2009, 20:32
چون واقعا برای بازیه بزرگی مثل پرنس درست کردن همچین گرافیکی در شئن اون نیست!!!!!!!
هر بازی یک سبک گرافیکی داره و نباید بهش ایراد بگیریم. بنظر من نوآوری خوبی بود.:28:
Dream Of Fly
31-01-2009, 00:30
اتفاقا بازی میکنم تا اهریمنی رو که شما ها آزاد کردین رو بکشم(جدی نگیر این بحثو دیگه کشش نده، صلوات بفرست)!
:10:
کسی خبر از نسخه ی پنجش نداره که کی میاد؟
ali_ranger22
31-01-2009, 12:14
کسی خبر از نسخه ی پنجش نداره که کی میاد؟
نسخه ی 5 ؟!؟!؟!؟! این بازی دیگه شماره گذاری نمیشه ...
Dream Of Fly
31-01-2009, 13:00
نسخه ی 5 ؟!؟!؟!؟! این بازی دیگه شماره گذاری نمیشه ...
می دونم شماره گذاری نمیشه!
منظورم اینه که پنجمین بازی از سری پرنس کی میاد؟
ali_ranger22
31-01-2009, 13:04
معلوم نیست !! ;)
فقط اسپم بزنید ..... : دی
کسی با دسته بازی کرده ؟!
saeed_cpu_full
31-01-2009, 17:45
فعلا که PoP DLC تأیید شده تا داستانش یه خورده جمع و جور بشه البته نسخه ی جدید نیستا !!
Dream Of Fly
31-01-2009, 17:57
فقط اسپم بزنید ..... : دی
کسی با دسته بازی کرده ؟!
من با دسته بازی می کردم
برای اینکه بازی دسته رو بشناسه باید بری تو اپشن بعد تک تک دکمه ها رو براش تعریف کنی
کار سختی نیست فقط جوری تعیین کن که وسط بازی قاتی نکنی چون دم دست بودن دکمه ها خیلی مهمه!
:5:
من با دسته بازی می کردم
برای اینکه بازی دسته رو بشناسه باید بری تو اپشن بعد تک تک دکمه ها رو براش تعریف کنی
کار سختی نیست فقط جوری تعیین کن که وسط بازی قاتی نکنی چون دم دست بودن دکمه ها خیلی مهمه!
برای من همون option نمیاد( فکر کنم xbox controller ) که تنظیمش کنم پرنس های قبلی مشکلی نداشت و بازی های دیگه
حالا ایراد از کجاست ! :19:
درود بر دوستان گل.
میشه اگه کسی کدهای باز کردن Skin های Prince رو داره برام بگذاره؟
ali_ranger22
31-01-2009, 19:32
درود بر دوستان گل.
میشه اگه کسی کدهای باز کردن skin های prince رو داره برام بگذاره؟
قبلا دوستان گذاشتن با یه سرچ کوچولو پیدا میکنی ;)
ممنون دوست عزیز، پیدا شد، اینم لینک پست برای بقیه:
soltanarash
01-02-2009, 17:56
منظورت از
البته نسخه ی جدید نیستا !!
چیه؟
saeed_cpu_full
01-02-2009, 20:32
منظورت چیه؟
گفتم یه DLC میخواد برای PoP بیاد تا داستان رو یه خورده جمع و جور کنه :46:
اینجا چکار کنم
WaTeRsTyLeR
02-02-2009, 00:44
ببین این بدردت می خوره
کار نمیکنه:13:
اینجا چکار کنم
باید بری روی اون دایره های سبز رنگ و روی هر کدومشون راه بری تا یه درب ابی رنگ جلوشون رو بگیره و بعد با یه چیزی شبیه اسسانسور به بالا بری.
باید بری روی اون دایره های سبز رنگ و روی هر کدومشون راه بری تا یه درب ابی رنگ جلوشون رو بگیره و بعد با یه چیزی شبیه اسسانسور به بالا بری.
یکم دقیق تر اگه میشه
یکم دقیق تر اگه میشه
خوب دقیقترش اینه که شما باید هر چهار تای اون دایره های سبز رنگ ر بپوشونید تا یه چیزی شبیه اسانسور بیاد پایین. فرقی نداره با کدومشون شروع کنی . وقتی رفتی روی دایره سبز رنگ کلید e رو بزن تا الیکا با قدرتش پرنسس رو به بالا اون یکو ببره و بعد شما باید به طرف دیوار پرش کنید و حلقه ها رو بگیرید و مسیر رو ادامه بدید تا دوباره به وسط اون سکو ها برگردید. همون جایی که اون ماده ازش پخش میشه.
hamedchtsz
03-02-2009, 00:36
واقعا بازی قشنگیه
چه گرافیکی داره...
اره برای من خیلی جالب بود . کل بازی توپی بود . فقط یه سوال و اونم اینکه چی به سر پدر الیکا میاد بعد از اخرین مبارزه با پرنسس و چر اون خودشو به اهریمن فروخته بود.
prince of persia 4
03-02-2009, 09:07
اول جواب سوال شما كه ميخواستي بدوني بايد چيكار كني.
همينطور كه دوستمون سوليمان گفت
بايد براي روي يكي از دايره تا اليكا تو رو ببره بالا و بعد روي ديوار راه براي و حلقه رو جابجا منيو پايين بياي و بطور زنجيرواره چهار بار اين كار رو انجام ميدي تا دايره سبز رنگ آبي بشن.بعد كه تموم شد آسانسور پايين مياد و ميتوني بالا بري.
و دوم جواب شما كه گفتيد سر پدر اليكا چي مياد .
خيليها فكر ميكنند كه پدر اليكه ميميره در حالي كه زندست.
اگه دقت كنيد زماني كه اليكه درخت زندگي رو دوباره زنده ميكنه خودش ميميره ولي پرنس اون درخت رو نابود ميكنه تا اليكا زنده بشه وقتي اليكا زنده ميشه و پرنس اون رو بغل ميكنه و در حال رفتم هستند قلطه و درخت بزرگ زندگي نابود ميشه و يه چيزي شبيح هيولا از اونجا مياد بيرون اون هيولا كسي نمي تونه باشه جز پدر اليكه .
اين كار چه معني ميده .
يعني اينكه سري 5 اين بازي در حال ساخته و ادامه داستان اين بازي خواهد بود .
ولی من فکر کردم که اون هیولا همون اهریمنه.
soltanarash
03-02-2009, 15:47
و دوم جواب شما كه گفتيد سر پدر اليكا چي مياد .
خيليها فكر ميكنند كه پدر اليكه ميميره در حالي كه زندست.
اگه دقت كنيد زماني كه اليكه درخت زندگي رو دوباره زنده ميكنه خودش ميميره ولي پرنس اون درخت رو نابود ميكنه تا اليكا زنده بشه وقتي اليكا زنده ميشه و پرنس اون رو بغل ميكنه و در حال رفتم هستند قلطه و درخت بزرگ زندگي نابود ميشه و يه چيزي شبيح هيولا از اونجا مياد بيرون اون هيولا كسي نمي تونه باشه جز پدر اليكه .
اين كار چه معني ميده .
يعني اينكه سري 5 اين بازي در حال ساخته و ادامه داستان اين بازي خواهد بود .
خیلی ببخشید ولی مطمئنی اون هیولا پدر الیکا است. ولی من فکر کنم اون همون اهریمن است که پرنس بکمک الیکا اونو از زمین بیرون کردند.
korokodil_avareh
04-02-2009, 00:05
سلام دوستان
اگر ممکنه یه نفر سیو قسمت آخر بازی رو بذاره یعنی قبل از مبارزه آخر یا بعد از اینکه چهار دایره باز شد
چون من 4 دایره رو باز کرده بودم ولی ویندوزم رو عوض کردم سیوش پرید
لطفا زود
ممنون
havas_1980
04-02-2009, 00:24
سیو قبل از ورود به معبد و مبارزه نهایی (جمع شدن همه 1000 ذره نور)
B U L U T
05-02-2009, 14:34
یادتون هست همون اول وتی الیکا پرنس رو میبینه چی میگه خیلی خندیدم به حرف پرنس
اقا سلام فکر نمیکنید الیکا دختر زنی باشه که توی پرینس 1 بود البته شاید
b.crazy22
05-02-2009, 15:40
یادتون هست همون اول وتی الیکا پرنس رو میبینه چی میگه خیلی خندیدم به حرف پرنس
اقا سلام فکر نمیکنید الیکا دختر زنی باشه که توی پرینس 1 بود البته شاید
نه این شماره اصلا به قبلی ها ربطی نداره خود یوبی 100000 دفعه این حرفو زده که از لحاظ داستانی ربطی نداره
soltanarash
05-02-2009, 20:07
نه این شماره اصلا به قبلی ها ربطی نداره خود یوبی 100000 دفعه این حرفو زده که از لحاظ داستانی ربطی نداره
ubisoft در مورد داستان سری های بعدی پرنس اطلاعاتی نداده؟
gigaman2007
05-02-2009, 20:16
نمی دونم اینو شنیدید یا نه ولی یوبی سافت اعلام کرده که تا چند هفته دیگه یه dcl برای پرنس منتشر میکنه که شامل قسمتهای جدید هست.
++++++++++++++++++++++++++
خبر کامل :
*
Ubisoft به طور رسمی انتشار DLC برای عنوان Prince of Persia را تایید کرد.
این DLC که طبق برنامه در روز 26 فوریه برای کنسولها عرضه میشود بخش جدیدی به داستان بازی اضافه میکند که در آن Prince و Elika باید از شهر فرار کنند.
این DLC همچنین موارد زیر را به بازی اضافه میکند:
منطقه جدید - قصر زیر زمینی که بازیکن باید از طریق آن از شهر فرار کند.
قدرت جدید: Energize - محیطهای تخریب شده را بازسازی میکند تا راه را برای بازیکن باز کند.
گیمپلی جدید - دشمنهای قدرتمندتر، تلههای جدید، طراحی جدید مراحل، سختتر شدن بازی، اضافه شدن 3 ساعت گیمپلی جدید
حمله جدید: Sprinting Clash
اسکین جدید - Skin شخصیت بازی prototype که برای Prince و Elika در نظر گرفته شده.
دیگه رو خاک وجودم نه گلی هست نه درختی+++
لحظه های بی تو بودن ، می گذره اما به سختی
b.crazy22
05-02-2009, 23:04
نمی دونم اینو شنیدید یا نه ولی یوبی سافت اعلام کرده که تا چند هفته دیگه یه dcl برای پرنس منتشر میکنه که شامل قسمتهای جدید هست.
خبر کامل :
*
Ubisoft به طور رسمی انتشار DLC برای عنوان Prince of Persia را تایید کرد.
این DLC که طبق برنامه در روز 26 فوریه برای کنسولها عرضه میشود بخش جدیدی به داستان بازی اضافه میکند که در آن Prince و Elika باید از شهر فرار کنند.
این DLC همچنین موارد زیر را به بازی اضافه میکند:
قدرت جدید: Energize - محیطهای تخریب شده را بازسازی میکند تا راه را برای بازیکن باز کند.
گیمپلی جدید - دشمنهای قدرتمندتر، تلههای جدید، طراحی جدید مراحل، سختتر شدن بازی، اضافه شدن 3 ساعت گیمپلی جدید
حمله جدید: Sprinting Clash
اسکین جدید - Skin شخصیت بازی prototype که برای Prince و Elika در نظر گرفته شده.
این dlc ها برای pc نیست فقط کنسولها
منبع
Optimus Prime
06-02-2009, 11:09
خبر کامل :
*
ubisoft به طور رسمی انتشار dlc برای عنوان prince of persia را تایید کرد.
این dlc که طبق برنامه در روز 26 فوریه برای کنسولها عرضه میشود بخش جدیدی به داستان بازی اضافه میکند که در آن prince و elika باید از شهر فرار کنند.
این dlc همچنین موارد زیر را به بازی اضافه میکند:
حمله جدید: Sprinting clash
اسکین جدید - skin شخصیت بازی prototype که برای prince و elika در نظر گرفته شده.
ما کاملترشو تو قسمت اخبار اعلام کرده بودیم ممنون.
amirpers
07-02-2009, 02:16
دوستان من بازی رو اجرا می کنم . خوب هم اجرا میشه اما یه مشکل داره .وقتی که می خوام بازی رو لود کنم ، لود شدنش خیلی طول می کشه و گاهی اوقات حتی حرکت نمی کنه و من مجبورم Ctrl+Alt+Del رو بزنم تا از بازی بیاد بیرون و بعد دوباره برم تو بازی . چند بار که این کار رو بکنم لود میشه .(از بازی خارج نمیشم ، فقط میام تو ویندوز بدون بستن بازی)
می خوام بدونم بای بقیه دوستان هم همینطوره ؟
سیستم من :
Intel Core 2 Duo E8400
VGA : Asus 9600GT
Ram : 2 gig
prince of persia 4
07-02-2009, 08:44
شرمنده كه چند روزي نيومده.
توي اين بازي چهار اهريمن وجود داره. و اهريمني كه سردسته باشه وجود نداره و همينطور كه مراحل ميگذرند و حلقه ها كامل ميشن پدر اليكا تبديل به اهريمن ميشه.
دليل حرف من اينه كه:
اگه توجه كنيد بعد از تقريبا آخرين جنگ شاهزاده و پدر اليكا وقتي توي يه ساختمون دايره اي شكل ميري و در حال غير فعال كردن چهار نور اصلي كه هر يك از آنها نماد يك رنگ و حلقه هستند و اون اهريمن بعضي مواقع به طرف شما مشت ميزنه هستيد. هيچ كس نميتونه باشه بجز پدر اليكا كه ديگه خيلي عصباني شده بود و اصلا به نظر شما پدر اليكا كي و چطور نابود شد. اون اهريمن پدر اليكا بود.
البته شايد من اشتباه كنم بهرحال سري بعد شاهزاده كه اومد تموم اين سوالات جواب داده خواهد شد.
.
.
.
اما در جواب شما كه ميگيد سيستم شما در لود بازي مشكل داره .
اين مشكلي كه شما گفتيد چند علت ميتونه داشته باشه.
1)اينه از برنامه هايي كه برنامه نويسي رو انجام ميدن روي سيستم شما نصب باشه كه هنگام ديباگ كردن بازي ايراد ميگيره. مثل نرم افزار net
2) پرنس رو از چه شركتي خريديد؟ چرا اين سوال رو پرسيدم چون اكثر شركت هاي ايراني در اصل بازي دست كاري ميكنند و بازي رو ناقص تحويل ميدن گه گاهي با دست كاري يك فايل اجرايي بازي تا حدودي از كار ميوفته.
3) يه اشكال ديگه هم هميتونه داشته باشه اون هم سخت افزاري هست. شما بايد فن سي پي يو كيستو چك كني ببيني درست كار ميكنه.
4)نيم سوز شدن گرافيك يا سي پي يو.
5)از چه ويندوزي استفاده ميكني چون شاهزاده 4 با ويندوز ويستا سازگاري كامل نداره.
6) از نصب ويندوزت زمان زيادي گذشته باشه كه با نصب مجدد ويندوز جديد اين مشكل رفع ميشه.
amirpers
07-02-2009, 12:09
اما در جواب شما كه ميگيد سيستم شما در لود بازي مشكل داره .
اين مشكلي كه شما گفتيد چند علت ميتونه داشته باشه.
1)اينه از برنامه هايي كه برنامه نويسي رو انجام ميدن روي سيستم شما نصب باشه كه هنگام ديباگ كردن بازي ايراد ميگيره. مثل نرم افزار net
2) پرنس رو از چه شركتي خريديد؟ چرا اين سوال رو پرسيدم چون اكثر شركت هاي ايراني در اصل بازي دست كاري ميكنند و بازي رو ناقص تحويل ميدن گه گاهي با دست كاري يك فايل اجرايي بازي تا حدودي از كار ميوفته.
3) يه اشكال ديگه هم هميتونه داشته باشه اون هم سخت افزاري هست. شما بايد فن سي پي يو كيستو چك كني ببيني درست كار ميكنه.
4)نيم سوز شدن گرافيك يا سي پي يو.
5)از چه ويندوزي استفاده ميكني چون شاهزاده 4 با ويندوز ويستا سازگاري كامل نداره.
6) از نصب ويندوزت زمان زيادي گذشته باشه كه با نصب مجدد ويندوز جديد اين مشكل رفع ميشه.
ممنون از پاسخت.
1)آره از .Net Framework استفاده می کنم .
2)از وست گرفتم .
3)سخت افزاری نیست . من سیتمم رو تازه ارتقا دادم و همگی به خوبی کار می کنند .
4)مشکلی ندارند
5)آره از ویستا استفاده می کنم .
6)ویندوز رو 1 روزه عوض کردم .
سلام،
این light ها که جمع میکینم تاثیری داره تو بازی؟ ( بعد از آزاد کردن چهار قدرت)
b.crazy22
07-02-2009, 20:41
سلام،
اگه همرو جمع کنی اخر بازی برات اسکین ازاد میکنه
Prince_ of _Persia
08-02-2009, 11:36
سلام دوستان . من امروز پرنس رو تمومش کردم . این داستانش که خیلی بد تموم شد کسی نمی دونه این بازی پایان خوب هم داره یا نه؟
ali_ranger22
08-02-2009, 12:41
سلام دوستان . من امروز پرنس رو تمومش کردم . این داستانش که خیلی بد تموم شد کسی نمی دونه این بازی پایان خوب هم داره یا نه؟
نه بازی فقط یه پایان داره ! ;)
soltanarash
08-02-2009, 18:36
نه بازی فقط یه پایان داره ! ;)
اونم پایانی خیلی بد. آدم فکر می کنه بازی رو الکی رفته...!
Prince_ of _Persia
08-02-2009, 21:58
اونم پایانی خیلی بد. آدم فکر می کنه بازی رو الکی رفته...!
آره دقیقا. ایندفعه یوبی سافت حسابی حالمون رو گرفت. من همش دنبال یک راهی می گشتم که درخت رو قطع نکنم آخه تموم بازی رو رفتیم که این درخت رو درست کنیم دوباره برگشتیم سر خونه اول:41::19:
Reza Azimy_RW
08-02-2009, 22:22
ببخشید اون جایی که روی نقشه انتخواب مبکنیم که وسط نقشه هست ... من بعد از تموم کردن 4 تا از ماموریتها اون رو انتخواب کردم که دیگه غیر از اون چیزی نیست ... همون جایی که یک قصر هست مرکز همه جا هم هست هر جایی هم خواستی بری ( تا اینجا که من رفتم ) باید از اون منطقه رود بشی ...
من جلو در اون قصر بزرگ گیر افتادم . این غیر های سیاه همه در رو پوشونده باز نمیشه . چیکار کنم ؟
شما باید اون نقاطی رو که در نقشه هستند علامت بزنید و در طول بازی کلید e رو بزنید تا الیکا راهنماییتان کند. اون درهای سیاه بزرگ هم برای اخرای بازی هستش یعنی برای اخرین نبرد با هر غول.
ببخشید اون جایی که روی نقشه انتخواب مبکنیم که وسط نقشه هست ... من بعد از تموم کردن 4 تا از ماموریتها اون رو انتخواب کردم که دیگه غیر از اون چیزی نیست ... همون جایی که یک قصر هست مرکز همه جا هم هست هر جایی هم خواستی بری ( تا اینجا که من رفتم ) باید از اون منطقه رود بشی ...
من جلو در اون قصر بزرگ گیر افتادم . این غیر های سیاه همه در رو پوشونده باز نمیشه . چیکار کنم ؟
زير همون قصر چهار تا نور وجود داره كه هر كدوم نشان دهنده ي 4 سرزمين كوچكه(اگه تعدادبزرهاي نورت به 60 رسيده) برو تو يكي از اين نورها در اين جا روي يه جاي دايره مانند E رو بزن (بري اون جا متوجه ميشي) بعد بيا برو دنبال چهار ماَموريتي كه تو نقشه روشن شدن وقتي روي نقشه تو سرزمين دلخات اسپيس بزني اليكا راهنماييت مي كنه (با زدن دكمه ي e).
Prince_ of _Persia
09-02-2009, 10:27
دوست عزیز بعد از تموم کردن 4 ماموریت باید light seed هات به تعداد کافی برسه بالای صفحه نشانگرش هست که نوشته مثلا 16/72 که باید به تعداد مورد نظر برسی تا الیکا بتونی سرزمین جدیدی رو برات باز کنه وقتی به تعداد مورد نظر رسیدی به پیش درخت برگرد و رو یکی از اون دایره دکمه e رو بزن تا سرزمین های جدیدی باز شه.
prince of persia 4
10-02-2009, 10:09
سلام،
سلام
تا وقتي اين لايتها رو جمع نكني و به حد مجاز نرسوني نميتوني حلقه بعد رو آزاد كني.
b.crazy22
10-02-2009, 10:46
سلام
تا وقتي اين لايتها رو جمع نكني و به حد مجاز نرسوني نميتوني حلقه بعد رو آزاد كني.
ایشون گفتم بعد از ازاد کردن همه ی قدرت ها نه موقعی که همه ازاد نیستن
خب ما هم بازی رو تموم کردیم...
آخرش عجب باحال بود... خیلی تاثیر گذار بود. داستان و پایانشم زیاد بد نبود . معلومه یه قسمت دیگه هم داره...
به امید یه پـرنس دیگه :46:
IPHONE 3g
10-02-2009, 13:40
سلام
من زیاد پرنس باز نیستم فقط 3 رو بردم اخر الان تو اول این بازی گیر کردم اونجا که یک درخت بزرگ جلومه و یه دره هست همه جام بسته هیچ راهی نیست ؟؟؟؟
یه کمکی بکنید.
havas_1980
10-02-2009, 13:54
سلام
من زیاد پرنس باز نیستم فقط 3 رو بردم اخر الان تو اول این بازی گیر کردم اونجا که یک درخت بزرگ جلومه و یه دره هست همه جام بسته هیچ راهی نیست ؟؟؟؟
یه کمکی بکنید.
در صورتی که به داخل معبد نرفته باشین باید از سمت چپ در بالا رفته و اهرم رو بچرخونین تا در باز بشه... بعد از خروج از معبد باید این روش رو در طول بازی طی کنین:
- نقشه - کلید <Tab> رو برای نمایش نقشه بزنید. شما از طریق نقشه مسیرتون رو پیدا می کنید, مقصدتون رو مشخص می کنید و تله پورت می شید. (رفتن به نقطه ایی بدون طی مسیر)
- انتخاب مقصد - با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون (فقط مراحل باز شده) رو مشخص کنید و سپس کلید <Sapce> رو بزنین.
- سرزمین فاسد (Corrupted Land) - به کمک الیکا خودتون رو به نقطه مشخص شده برسونین. بدین منظور کلید <E> رو برای نشان دادن مسیر حرکت بزنید. در نهایت بعد از شکست رئیس اقدام به پاک کردن مرحله کنید.
- سرزمین پاک (Healed Land) - بعد از پاک شدن, اقدام به جمع آوری ذرات نور (Light Seed) کنید. تعدادی از ذرات نور در بخشهایی قرار گرفته اند که برای رسیدن به آنها لازم هست صفحه قدرت رسیدن به آن قبلا باز شده باشد.
- قدرت ها (Powers) - وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردید, مثلا برای بار اول 60 مورد, که نیاز است حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنید, بلافاصله به سمت معبد (Temple) برگردید و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنید تا مراحل بعدی (صفحات قدرت هر مرحله) برای شما باز شود.
- تله پورت (Teleport) - شما این امکان رو دارید که بدون طی کردن مسیر بین مناطق پاک شده, جا به جا شوید. برای این منظور با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون رو مشخص کنید و سپس کلید <E> رو بزنین.
دوستان من یک مشکلی دارم نمی دونم کسی تا حالا پرسیده یا نه ؟ چون تا 10 صحفه قبل رو چک کردم کسی نداشت .
با اون باس که پادشاه هستش ( خپله :31: ) که باید بندازیش پایین . Mouse های من طوری هستند که اصلا نمی تونم چند بار پشت سر هم بزنمش که بندازمش پایین .
کسی راهه بهتری نداره ؟ با دو سه تا موس چک کردم اصلا این بابا رو نمیشه پرت کرد !! حتی با دکمه X2 هم که داره بازم نمیشه....
سوال دیگه شمشیری چیزی توی بازی نیست اضافه ؟
hamedchtsz
10-02-2009, 22:22
سلام دوستان.
من این بازی رو در دو دی وی دی گرفتم و نصب کردم.کرک هم نداشت.
بازی رو تو پوشه ای به این اسم نصب می کنه:
Prince of Persia (BOYSTEAMPC)
وارد بازی که می شم یکی دو دقیقه که می گذره یه دفعه بازی کرش می کنه و مجبورم سیستم رو ریستارت کنم.
کسی میدونه چاره چیه؟
مشخصات سیستم من:
main: p43 biostar
cpu: e7300
ram: 2*2gig patriot 800
vga: 4670 ati
ممنون
b.crazy22
11-02-2009, 08:45
سلام دوستان.
من این بازی رو در دو دی وی دی گرفتم و نصب کردم.کرک هم نداشت.
بازی رو تو پوشه ای به این اسم نصب می کنه:
Prince of persia (boysteampc)
وارد بازی که می شم یکی دو دقیقه که می گذره یه دفعه بازی کرش می کنه و مجبورم سیستم رو ریستارت کنم.
کسی میدونه چاره چیه؟
مشخصات سیستم من:
Main: P43 biostar
cpu: E7300
ram: 2*2gig patriot 800
vga: 4670 ati
ممنون
درایور کارتت اپدیت شدس؟
prince of persia 4
11-02-2009, 13:01
ایشون گفتم بعد از ازاد کردن همه ی قدرت ها نه موقعی که همه ازاد نیستن
سلام درست ميگي من فكر كردم منظور كل بازي است.
دوستان من یک مشکلی دارم نمی دونم کسی تا حالا پرسیده یا نه ؟ چون تا 10 صحفه قبل رو چک کردم کسی نداشت .
با اون باس که پادشاه هستش ( خپله :31: ) که باید بندازیش پایین . Mouse های من طوری هستند که اصلا نمی تونم چند بار پشت سر هم بزنمش که بندازمش پایین .
کسی راهه بهتری نداره ؟ با دو سه تا موس چک کردم اصلا این بابا رو نمیشه پرت کرد !! حتی با دکمه x2 هم که داره بازم نمیشه....
سوال دیگه شمشیری چیزی توی بازی نیست اضافه ؟
سلام دوست عزيز
من همين مشكل رو داشتم
براي اينكه بتوني بندازيش پايين بايد گرافيك بازي رو بالا ببري.
آخه من با گرافيك پايين نميتونستم بندازمش پايين.
و سوال دوم اينكه در تمام بازي فقط از يك شمشير استفاده ميكني.
اگر عکس های بازی رو ببینم کمکت می کنم.:10:
CAPITAN MAC
11-02-2009, 17:07
سلام
ان غول سنگی را چطوری میشود کشت
ali_ranger22
11-02-2009, 17:33
سلام
اونو باید به سمت پرتگاه ببریش بعد پرتش کنی پایین با کلیک کردن پیاپی ;)
prince of persia 4
11-02-2009, 18:09
سلام
پسر خوب اولش بهت ميگه بايد چيكار كني.
نوشته كه"شما نميتونيد با سلاح و جادو از بينش ببريد و بايد از محيط استفاده كنيد.
بايد بري طرف پرتگاه تا اون هم بطرفت بياد.وقتي رسيد بزار يه ضربه بهت بزنه فرقي نداره دفاع كني يا نه.
بعد باز زدن كليك چپ بصورت پياپي از زير پاش رد ميشي و ميوفته پايين.
جالب اينجاست كه آخرين نبردي كه باهاش داري پرنس اون رو نميكشه بلكه خودكشي ميكنه.
سلام
باید در تمام 5 سرزمین خودش پرتش کنی پاین اخر وقتی که black gate ( دروازه ی سیاه) که در اخر سرزمین وجود داره باز بشه می تونی شکستش بدی:47::15:
IPHONE 3g
15-02-2009, 22:16
سلام بازم مشکل پیدا کردم.
اونجا که برای اولین بار پدر الیکا میاد اون بالای یه سخره وای میسه بعد رو بروی من یه دره هست که ازش میره پایین اون بالای صفحه یه چیزی در مورد کلیک راست نوشته فکر کنم گفته باید از دیوار با کلیک راست بری پایین ولی وقتی این کار رو میکنم هیچی نمیشه!!!!
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
prince of persia 4
16-02-2009, 09:33
سلام بازم مشکل پیدا کردم.
اونجا که برای اولین بار پدر الیکا میاد اون بالای یه سخره وای میسه بعد رو بروی من یه دره هست که ازش میره پایین اون بالای صفحه یه چیزی در مورد کلیک راست نوشته فکر کنم گفته باید از دیوار با کلیک راست بری پایین ولی وقتی این کار رو میکنم هیچی نمیشه!!!!
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بايد بري بسمت سخره و با زدن كليك راست از سخره بري بالا
IPHONE 3g
16-02-2009, 13:52
سلام
اون غول اولی رو چجوری بکشم؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم اهریمن باشه لطفا راهنمایی کنید.
havas_1980
16-02-2009, 15:40
سلام
اون غول اولی رو چجوری بکشم؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم اهریمن باشه لطفا راهنمایی کنید.به طور مطمئن با جنگجو (The Warrior) رو به رو شدین...
برای شکست دادن جنگجو این امکان وجود نداره که بتونین با استفاده از شمشیر و جادو شکستش بدین. بلکه باید اون رو به لبه ها (در مرحله Tower of Ormazd, به پایه های اتاق و مرحله City of Light به داخل قفس) بکشونین و با استفاده از وجود الیکا و زدن ماوس سمت چپ اونو به عقب هل بدین.
به نظرتون پرینس بعد از زنده کردن الیکا که معبد منفجر می شه, زنده می مونه؟
اینده ی سرزمین چی میشه؟
اخه من دیدم که اهریمن به بیرون راه پیدا می کنه.
نخندید! جواب منو بدید!
اره حتما زنده میمونه. در ضمن این اهریمن دیگه کاری به پرنسس نداره چون پرنسس اونو ازادش کرد درست مثل پدر الیکا. اهریمن رفت پی کار خودش.
soltanarash
18-02-2009, 18:18
به نظرتون پرینس بعد از زنده کردن الیکا که معبد منفجر می شه, زنده می مونه؟
اینده ی سرزمین چی میشه؟
اخه من دیدم که اهریمن به بیرون راه پیدا می کنه.
نخندید! جواب منو بدید!
اره بالاخره باید یوبی سافت سر این بازی کلی پول دراره.
اره حتما زنده میمونه. در ضمن این اهریمن دیگه کاری به پرنسس نداره چون پرنسس اونو ازادش کرد درست مثل پدر الیکا. اهریمن رفت پی کار خودش.
فکر نکنم. مگه اهریمنه خره نمی دونه چچرا پرنس آزادش کرده.ای بسوزه پدر عشق.:40::40::40:
prince of persia 4
19-02-2009, 13:02
اول اينكه بايد بگيم
آخه اين بازي شاهزاده ايراني مگه ميشه شاهزاده بميره.
دوم پرنس اهريمن رو آزاد نكرد اون رو با كمك اليكا زنداني كرد و مجبور شد كه دوباره آزادش كنه تا اليكا زنده بمونه.
Optimus Prime
20-02-2009, 23:53
اینم تریلر Prince of Persia Epilogue برای Xbox 360 :
اینطور که معلومه پدر الیکا زندس و بار دیگه با پرنس میجنگه. تازه الیکا مثل اینکه یه چک محکم می خوابونه تو صورت پرنس ! :31: یه Corrupted جدید هم هست مثل اینکه خیلی شبیه Warrior قبلی است. یک صحنه از جنگ جدید Sprint Clash هم نشون میده.
دوستان قبالا نوشته بودید یک گزینه هست که کاری میکنی الیکا بعضی جاها فارسی حرف بزنه اره؟؟ کجا باید فعالش کنم؟؟؟؟؟؟؟ بعد اسکین ها رو بخوای باز کنی ازم کد میخواد 8 رقمی کسی کد داره
malkemid
21-02-2009, 23:38
دوستان قبالا نوشته بودید یک گزینه هست که کاری میکنی الیکا بعضی جاها فارسی حرف بزنه اره؟؟ کجا باید فعالش کنم؟؟؟؟؟؟؟ بعد اسکین ها رو بخوای باز کنی ازم کد میخواد 8 رقمی کسی کد داره
نیازی نیست کاری بکنید...فقط یکم دقت کنید خودش فارسی رو با لهجه تقریبا افغانی! حرف می زنه.
این بازی چرا اینقدر مبارزاتش کمه یا بعدا زیاد میشه؟؟ مبارزات فقط ختم میشه به اینکه اون نورهای مشکی که فکر کنم اهریمنن . ویکی دوتا دیگه..اینطوری مثل پرنس قبلی نیست از در و دیوار ادم بریزه؟؟؟؟تیرکمون دار و غیره؟؟؟ ببینم شمشیرش تا پایلن بازی عوض نمیشه؟
cyrus_ln
22-02-2009, 15:05
این بازی چرا اینقدر مبارزاتش کمه یا بعدا زیاد میشه؟؟ مبارزات فقط ختم میشه به اینکه اون نورهای مشکی که فکر کنم اهریمنن . ویکی دوتا دیگه..اینطوری مثل پرنس قبلی نیست از در و دیوار ادم بریزه؟؟؟؟تیرکمون دار و غیره؟؟؟ ببینم شمشیرش تا پایلن بازی عوض نمیشه؟
مبارزاتش کمه
شمشیرشم همونه و تا اخر بازی عوض نمیشه
اینم تریلر Prince of Persia Epilogue برای Xbox 360 :
اینطور که معلومه پدر الیکا زندس و بار دیگه با پرنس میجنگه. تازه الیکا مثل اینکه یه چک محکم می خوابونه تو صورت پرنس ! :31: یه Corrupted جدید هم هست مثل اینکه خیلی شبیه Warrior قبلی است. یک صحنه از جنگ جدید Sprint Clash هم نشون میده.
این همون DLC هستش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار نیست برای pc بیاد؟
ali_ranger22
22-02-2009, 19:10
این همون dlc هستش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار نیست برای pc بیاد؟
آره همونه
متاسفانه خبری از نسخه ی pc ش نیست فعلا ...
chaos theory
25-02-2009, 13:07
دوستان سلام من الان در همون مراحل اول هستم که با یارو دختره رسیدیم یه جا بعدش یهو همه جا سر سبز شد و یه نقاط نورانی هستند که باید 60 تاشو بگیرم جریان چیه من حدود 30 تاشو گرفتم اما دارم همش دور خودم میچرخم کسی نیست راهنمایی کنه؟؟
havas_1980
25-02-2009, 13:14
دوستان سلام من الان در همون مراحل اول هستم که با یارو دختره رسیدیم یه جا بعدش یهو همه جا سر سبز شد و یه نقاط نورانی هستند که باید 60 تاشو بگیرم جریان چیه من حدود 30 تاشو گرفتم اما دارم همش دور خودم میچرخم کسی نیست راهنمایی کنه؟؟روند بازی دقیقا به این صورت انجام میشه: (در صفحات قبل چند بار عنوان شده)
- نقشه - کلید <Tab> رو برای نمایش نقشه بزنید. شما از طریق نقشه مسیرتون رو پیدا می کنید, مقصدتون رو مشخص می کنید و تله پورت می شید. (رفتن به نقطه ایی بدون طی مسیر)
- انتخاب مقصد - با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون (فقط مراحل باز شده) رو مشخص کنید و سپس کلید <Sapce> رو بزنین.
- سرزمین فاسد (Corrupted Land) - به کمک الیکا خودتون رو به نقطه مشخص شده برسونین. بدین منظور کلید <E> رو برای نشان دادن مسیر حرکت بزنید. در نهایت بعد از شکست رئیس اقدام به پاک کردن مرحله کنید.
- سرزمین پاک (Healed Land) - بعد از پاک شدن, اقدام به جمع آوری ذرات نور (Light Seed) کنید. تعدادی از ذرات نور در بخشهایی قرار گرفته اند که برای رسیدن به آنها لازم هست صفحه قدرت رسیدن به آن قبلا باز شده باشد.
- قدرت ها (Powers) - وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردید, مثلا برای بار اول 60 مورد, که نیاز است حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنید, بلافاصله به سمت معبد (Temple) برگردید و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنید تا مراحل بعدی (صفحات قدرت هر مرحله) برای شما باز شود.
- تله پورت (Teleport) - شما این امکان رو دارید که بدون طی کردن مسیر بین مناطق پاک شده, جا به جا شوید. برای این منظور با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون رو مشخص کنید و سپس کلید <E> رو بزنین.
p30worldapm
27-02-2009, 01:26
سلام
مي شه يكي يه كركي، چيزي بزاره مال من خيلي لود مي ده و تو بازي نمي ره ال boysteem هم هست توشم كرك نداره.
تا حالا برای کسی پیش اومده که وسط بازی ناگهان مانیتور بره رو استندبای؟:18:
mahyarSAMSUNG
28-02-2009, 02:00
مگه میشه برای پی سی نیاد ؟ ! اصلا یوبی سافت این بازی شماره 4 رو اونطوری تموم کرد که بتونه ادامش بده !
ali_ranger22
28-02-2009, 11:39
مگه میشه برای پی سی نیاد ؟ ! اصلا یوبی سافت این بازی شماره 4 رو اونطوری تموم کرد که بتونه ادامش بده !
نسخه ی 4 وجود نداره !! از خودتون در نیارین ! ;)
DaRiOuShJh
01-03-2009, 13:41
هه هه هه!
چه جلب
هر چی ورژن های جدیدترش میاد راحت تر میشه
سلام
مهدی جان اون ور لطف کردن ولی فکر میکنم این گاف بازی منه ....
کسی به این مشکل خورده تا حالا ؟
تو پرنس آف پرشیا که امروز ریختم ... تو همون مرحله ی اول بازی .... الیکا میره یه گوشه گیر میکنه و دیگه حرکت نمیکنه ...دقیقا اونجایی که برای اولین بار می خواد بین دو تا دیوار بره بالا
پرنس رو هم یکم میبرم جلوتر راه خاصی برای ادامه ی مسیر وجود نداره ....
این گاف بازی منه دیگه ؟ ...
سلام
مهدی جان اون ور لطف کردن ولی فکر میکنم این گاف بازی منه ....
کسی به این مشکل خورده تا حالا ؟
تو پرنس آف پرشیا که امروز ریختم ... تو همون مرحله ی اول بازی .... الیکا میره یه گوشه گیر میکنه و دیگه حرکت نمیکنه ...دقیقا اونجایی که برای اولین بار می خواد بین دو تا دیوار بره بالا
پرنس رو هم یکم میبرم جلوتر راه خاصی برای ادامه ی مسیر وجود نداره ....
این گاف بازی منه دیگه ؟ ...
سلام
بله امید جان.
البته گاف که نه باگ بازی شماست.
مال من هم تو مرحله ای خاص موقع راه رفتن روی دیوار داخل زمین فرو میرفت بدون هیچ دلیلی و هیچ کاری نمیشد کرد!
بعضی وقت ها با عوض کردن کرک بازی مشکل حل میشه امتحان کن دوست من:10:
DaRiOuShJh
03-03-2009, 01:32
همممممممممممم
من از وست گزفته بودم مشکلی نداشت
دوستان من از دیشب دپرس شدم.
این پرنس جدید رو تموم کردم( نمیدونم 4 هستش 2008 هستش) به هر حال همونی که توش الیکا داره.
حالا چند تا سوال:
این یارو که دنبال خرش میگشت چجور پرنسی بود؟
بعد من گفتم مشکوک میزنه شید آخرش بگه من شاهزاده ام. ولی نگفت که نگفت.
بعد آخرش الیکا مرد یارو رفت دوباره اهریمن رو آزاد کرد هر چی زور زدیم بر باد رفت که. یعنی همین جا تموم شد؟ من بازی کردم تا تهش به خاطر داستانش که اونم که اینطوری شد که.
یکی کمک کنه من رو از دپرسیت در بیاره.:45::37:
این یارو که دنبال خرش میگشت چجور پرنسی بود؟
والا من هنوز نتونستم اینو بازی کنم ... بازی من داره اذیت میکنه واسه همین رفتم سراغ فال اوت 3
ولی این تور که سایت ها نوشته بود داستان این سری مربوط به قبل از اون میشه که پرنس پرنس بشه
کلا داستانش رو فکر کنم کره ای ها تموم کردن. خودمون رو پاره کردیم اهریمن رو کردیم تو سوراخش این الیکا هه مرد. بعد مرتیکه رفت هر چی زور زدیم رو به باد داد. اه.
--------------------
کلا بیشترین چیز باحالش آهنگهاش بود که خیلی حال کردم. ولی انتظار من از داستانش:
الیکا که مرد یارو اون شال گردن شانسش رو دربیاره بپیچه دورش از عشقش الیکا زنده شه. بعد بگه که من شاهزاده ایرانم تو هم آهارا بعد برن خونه بخت. ولی همه چی بر خلاف انتظار شد. اه ه ه ه.
مرده شورشون رو ببرن. هر چی بازی کردیم آخرش (ببخشید یکم بی ادبی شد آخه دپرسم دیگه) ریدمال شد رفت. اه.
DaRiOuShJh
06-03-2009, 12:42
هه هه هه×!
آخرش میمیره؟
خوب شد پس پاکش کردم
بابا چی بود
یکنواخت و خسته کننده!
من حدودا 5-6 تا boss اش لت و پار کردم
هه هه هه×!
آخرش میمیره؟
خوب شد پس پاکش کردم
بابا چی بود
یکنواخت و خسته کننده!
من حدودا 5-6 تا boss اش لت و پار کردم
آخرش نمیمیره. تمام زحماتت به فنا میره. اینهمه زور زدی شیطون رو بکنی تو جاش آخرش درش میاره.:19:
من 3 روزه تمومش کردم. روزی 3 تا 4 ساعت بازی کردم. راحت بود ولی چیزی که خیلی منو جذب کرد داستانش و موسیقیش بود که تو داستانش تر زدن رفت.:2:
DaRiOuShJh
06-03-2009, 14:17
نمیدونم چرا این بازی ها هر چی ورژن جدید تر میشن کشکی تر و بی محتوا تر میشن!
نمونش این اونیکی tomb raider هم که در حده چغندر قند شده از 2-3 سری پیشش
Reza Azimy_RW
06-03-2009, 19:20
خیلی مذخرقفه
ولی باید سوخت و ساخت !!
هر چی باشه پرنسه !!
مرده شورش رو ببرن. پرنسه بعد خر داره.
خیلی داغون تموم کردن. نصفه نیمه تموم شد.
تازه بازی هم آزاد نشد بشه لولید تو همه جا مثل اساسین.
خیلی مذخرقفه
ولی باید سوخت و ساخت !!
هر چی باشه پرنسه !!
سلام
بابا تو بازی سیستم سوختن -Game Over- وجود نداره چطوری میسوزی شما؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرنسه واقعا؟
می گفتن که دزده!
به نظر من این سیاستیه برای جذب مشتری برای شماره بعد. :دی
Reza Azimy_RW
06-03-2009, 21:45
سلام
بابا تو بازی سیستم سوختن -game over- وجود نداره چطوری میسوزی شما؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری میسوزم ؟
به سختی !!!
پرنسه واقعا؟
می گفتن که دزده!
به نظر من این سیاستیه برای جذب مشتری برای شماره بعد. :biggrin:
سلام
کلا تو این سری کلمه ی Prince زیر سوال رفته!
این کلمه یهنی شاهزاده (مذکر) در نام بازی هم به "از پارس" بهش اضافه میشه.
اما این یکی یک دزد بی نام و نشان صحرا گرد هست که کل داستان در پی دیدار دوباره ی خر نازنینش به نام فرح هست!!
ali_ranger22
07-03-2009, 10:34
نسخه ی اولیه پرنس هم طرف یه گدا بود ! بعدا فهمید که شاهزاده بوده ! اینم احتمالا سرآغاز یه سری جدیده که تو نسخه های بعدی این ابهاما برطرف میشه
ShA.GHOLAM
08-03-2009, 22:52
يه جاي بازي گير كردم نميدونم چرا هي دور خودم ميچرخم تا حالا 2 بار اين مسير رو رفتم باز اومدم سر جاي اولم :31:كسي ميدونه از ايتجا بايد كجا برم؟
ShA.GHOLAM
08-03-2009, 22:57
راستي من الان اينجام ميخوام برم اون قسمت قرمز رنگ اما ميام سر جاي اولم
cyrus_ln
08-03-2009, 23:53
باید برگردی به TEMPLE و یکی از اون power ها رو بگیری با گرفتن هر کدوم از چهار قدرت مسیر جدید برات باز میشه
برای اینکار نیاز به Light Seed هست که به فعلا به اندازه کافی داری
ShA.GHOLAM
09-03-2009, 00:30
باید برگردی به temple و یکی از اون power ها رو بگیری با گرفتن هر کدوم از چهار قدرت مسیر جدید برات باز میشه
برای اینکار نیاز به light seed هست که به فعلا به اندازه کافی داری
ممنون دوست عزيز اما من صفحه قبلي پست داده بودم و گفتم كه كجا مشكل دارم
الان من ميخوام به اون منطقه قرمز رنگ كه با 60 لايت بازش كردم برم اما نميتونم و برميگردم سرجاي اولم
ShA.GHOLAM
09-03-2009, 22:55
هيچ كي ياد نداره بگه؟؟؟؟؟؟؟؟
cyrus_ln
09-03-2009, 23:10
دقیقا یادم نیست
ولی فکر کنم شما هنوز هیچکدوم از قدرت ها رو نگرفتی برای گرفتن اون قدرت ها وقتی که روش میری باید دکمه مورد نظر رو پشت سرهم بزنی مثل پاک کردن مراحل
سلام
باید نشان گر موس رو ببری اون جایی که می خوای بری و کلید Space رو فشار بدی تا حاشیه ی دایره ای اون پر نو بشه بعد برگردی داخل بازی و از الیکا برای جهت یابی استفاده کنی ...
شما Space نمیزنی بنا بر این الیکا همون جای قبلی رو بهتون نشون میده!!
سلام.
من توی یکی از مرحله ها (مربوط به قسمت آبی!) گیر کردم. رسیدم به غولش، و غولش طوریه که داخل یه جایی مثل قفسه و از در و دیوار اون چیزای مثل جلبک میزن بیرون! من اولش که راه میفتم میره، اما وقتی میرسم به اونجایی که شیب داره، تا میپرم روی دیوار اون جلبکا میزنن بیرون و منو میندازن!
من اولش که راه میفتم میره، اما وقتی میرسم به اونجایی که شیب داره، تا میپرم روی دیوار اون جلبکا میزنن بیرون و منو میندازن!a
سلام
زمان بندی درست لازم داره و کمی شانس!
سلام
زمان بندی درست لازم داره و کمی شانس!
آخه چطوری؟!!!!
آخه چطوری؟!!!!
سلام
باید زمانی بپری که اون به قول شما جلبک به داخل دیوار فرو میره! با چاشنی شانس احتمالا رد میشید:10:
Optimus Prime
11-03-2009, 11:29
داستان قسمت جدید DLC Prince of Persia Epilogue :
خوب این داستان جدید DLC هست که به تازگی برای Xbox360 عرضه شد :
پس از ازادی اهریمن , Prince و Elika به یک قصر زیر زمینی برای فرار از دست اهریمن پناه می برند. در این مدت Elika به خاطر کار Prince بسیار عصبانی است و Prince هم از تصمیم خود دفاع می کند و می گوید که بالاخره دوباره اهریمن آزاد می شد اما حالا که Elika زنده است شانسی برای شکست کامل اهریمن دارند. Elika که کاملا نا امید شده تنها راه را پیدا کردن Ormazd برادر Ahriman می داند که 1000 سال است خبری از او نیست می داند. در این مدت با عبور از سیاه چاله ها با سربازان اهریمن درگیر شده و در نبرد نهایی با پدر الیکا دوباره درگیر می شوند و Prince او را به تیغ های سیاه چاله می اندازد و دوباره شکست می دهد این بار دوباره خود اهریمن با این دو درگیر شده ولی prince و elika فرار می کنند.
در صحنه پایانی Prince به الیکا می گوید تا می تواند باید از اهریمن دور باشند تا راه شکست دادن اهریمن را پیدا کنند و تاکید می کند که خود الیکا تنها کسی است که می تواند اهریمن را شکست دهد. Elika که هنوز از دست Prince عصبانی است بدون خداحافظی از وی جدا شده و به دنبال پیدا کردن اهورایی هایی که در سرزمین های مختلف پراکنده شده اند می رود. در این حال که prince تنها شده دوباره اهریمن در گوش او زمزمه می کند . . . . .
خیلی ممنون. گفتم باید ادامه داشته باشه. نمیشه همین جور یلخی تموم شه. دستتون درد نکنه. آیا باسه pc هم منتشر شده؟ اگه نشده کی منتشر میشه؟
----------------------------------------------
راستی اگه میشه بقیه داستان رو هم بگید.
Optimus Prime
11-03-2009, 23:39
این قسمت مخصوص 360 است و آیا اینکه برای pc هم بخواهد منتشر شود خبری نیست.
ali_ranger22
12-03-2009, 10:58
البته برای ps3 هم هستش
ShA.GHOLAM
12-03-2009, 18:15
اينجا چه كار كنم
اينجا چه كار كنم
سلام
تا اونجایی که یادمه آقای هو.س راهنمای این مرحله رو قرار داده بودند ...:40:
من که به صورت آزمون و خطا رد کردم.:31:
یه کم سر و کله بزنید بابا هیچ چیزی تو نمیشه:10:
آره. اگه یکم باهاش ور برید درست میشه. کلا این قسمت ها و کل بازی سخت نیست که بخوای توش گیر کنی. فقط داستان و آهنگاش باحاله و من الان در انتظار نسخه pc برای dlc prince هستم.
حالا چرا خبری برای pc نیست؟ مگه ما آدم نیستیم؟
ShA.GHOLAM
13-03-2009, 00:13
سلام
من که به صورت آزمون و خطا رد کردم.:31:
یه کم سر و کله بزنید بابا هیچ چیزی تو نمیشه:10:
يه توضيح كوچك ميدادي بد نبود آخه آي كيو من زور بزنه 3.75
آره. اگه یکم باهاش ور برید درست میشه. کلا این قسمت ها و کل بازی سخت نیست که بخوای توش گیر کنی. فقط داستان و آهنگاش باحاله و من الان در انتظار نسخه pc برای dlc prince هستم.
حالا چرا خبری برای pc نیست؟ مگه ما آدم نیستیم؟
آخه حال ور رفتن نيست:27:
يه توضيح كوچك ميدادي بد نبود آخه آي كيو من زور بزنه 3.75
سلام
اختیار داری ...
شما پست های اول تاپیک رو نگاه کن پیدا میکنی رفیق ...
havas_1980
13-03-2009, 12:57
اينجا چه كار كنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعمای مرحله The Windmills
برای حل معمای اولین طبقه به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- دسته سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دسته سمت راست رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دسته سمت چپ رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دسته سمت راست رو دو مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
برای حل معمای دومین طبقه به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- دسته سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دسته سمت راست رو دو مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دسته سمت چپ رو دو مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دسته سمت راست رو دو مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
سلام
نه! تا به حال جواب این معما گفته نشده بود... :46:
mahyarSAMSUNG
14-03-2009, 02:53
این یه بک گراند با سایز 1280 در 1024 که خودم درست کردم البته ساده هستش ولی خوب قشنگه !
دانلود تو سایز 1280 در 1024
دست شما درد نکنه ...
ولی تونی پیک خیلی وقته نصفه نیمه چیلتر شده
DaRiOuShJh
14-03-2009, 13:50
هه هه هه!
آفنر برار
بسی جلب گشته
من که این قد گرافیکم کم میاورد در حده چغندر قند بود گرافیکش
دوستان این سیو رو دانلود کنین تا بعد از گرفتن 10001 یکمین تخم نور(:31:) prototype پرنس و پرنسسش باز بشه.
بعد میرین تو extra تو منوی اول شخصیت رو انتخاب میکنید که شخصیت یکیه ولی لباساشون عوض میشه و بالاخره یه کفشی پای شاهزاده خانم میشه. بدبخت کفش نداره بپوشه:41::31:
اینم الیکا و پرنس خر دار ما بصورت prototype:
Masoud_kp
14-03-2009, 23:29
دوستان!با عرض سلام من تازه این بازی رو نصب کردم اما وقتی اولین loadingبرای ورود به بازی میاد اصلا وادر بازی نمیشه و همونجور میمونه !مشکل از چیه !
سیستم
e8400 & 9600 gso & 4GB Ram
در واقع بازی کامل نصب شد و اجرا هم شد و فقط نمیره تو بازی!
mahyarSAMSUNG
15-03-2009, 01:35
این مشکلات ویندوزی . شما دایرکت ایکس خود بازی رو نصب کن یا نمیدونم net frame wark ها رو از 1.1 تا 3 رو نصب داشته باش اگه ااگه خیلی بازی رو دوست داری ویندوز رو پاک کن !
Masoud_kp
15-03-2009, 02:39
این مشکلات ویندوزی . شما دایرکت ایکس خود بازی رو نصب کن یا نمیدونم net frame wark ها رو از 1.1 تا 3 رو نصب داشته باش اگه ااگه خیلی بازی رو دوست داری ویندوز رو پاک کن !
ویندوز رو تازه واسه جی تی ای عوض کردم sp3هست اما netframe 3.5رو نریختم ایمتحان میکنم ببینم چی میشه در هر صورت ممنون
من بازی Prince of Persia 4 رو می خوام ! البته همشو نه !
فقط فایل Setup.exe رو می خوام ! آخه آنتی ویروسم زده پاکش کرده !
اگه کسی از بچه ها داره این. برام آپلود کنه !
havas_1980
15-03-2009, 16:28
من بازی Prince of Persia 4 رو می خوام ! البته همشو نه !
فقط فایل Setup.exe رو می خوام ! آخه آنتی ویروسم زده پاکش کرده !
اگه کسی از بچه ها داره این. برام آپلود کنه !شما جواب سوالتون رو خیلی وقته که در آخر آدرس زیر گرفتین ولی برای دریافتش مراجعه نکرده بودین.
لطفا از این به بعد دقت کنین. :46:
Turok-71
15-03-2009, 20:17
سلام.
بازی رو تموم کردم بازیه خوبی بود اما هیچ نشونه هایی از پرنس های قبلی توش نبود سازندهها بازی رو زیرو رو کردن
خدا به شماره بعدی رحم کنه.
سلام.
بازی رو تموم کردم بازیه خوبی بود اما هیچ نشونه هایی از پرنس های قبلی توش نبود سازندهها بازی رو زیرو رو کردن
خدا به شماره بعدی رحم کنه.
دوستان اشاره کرده بودن که این نسل جدید پرنس هاست و اون پرنس قبلیه طی 3 شماره تموم شد.
این یکی پرنس جدیده و داستانش هم همچنان در نسخه های بعد ادامه داره.:10:
Rooh1368
16-03-2009, 16:28
با سلام خسته نباشید من در شاهزاده فارس 4 در مر حله ای که باید با یک غول سنگی مبارزه کنم گیر کردم هر چقدر میزنمش خونش نمی ره وهر کاری کردم که با الیکا از پرتگاه پرتش کنم نتونستم خودش در اول مبارزه به انگلیسی می نویسه نمیشه با شمشیر وجادو اون زد وباید از محیط استفاده کنی وبا راست کلیک راهشو ببندی این غول مربوط به مرحله city of light هستش
لطفا کمک کنید چطوری بزنمش
Turok-71
16-03-2009, 22:44
باید ببریش به گوشه و بزنیش به اتاقکهایی که اونجا هستن.
با سلام خسته نباشید من در شاهزاده فارس 4 در مر حله ای که باید با یک غول سنگی مبارزه کنم گیر کردم هر چقدر میزنمش خونش نمی ره وهر کاری کردم که با الیکا از پرتگاه پرتش کنم نتونستم خودش در اول مبارزه به انگلیسی می نویسه نمیشه با شمشیر وجادو اون زد وباید از محیط استفاده کنی وبا راست کلیک راهشو ببندی این غول مربوط به مرحله city of light هستش
لطفا کمک کنید چطوری بزنمش
اگر درست حدس زده باشم، شما توی مرحله ای هستی، که توی محیط مبارزه، 4 تا ستون سنگی بزرگ مستطیلی
شکل وجود داره. شما باید طوری بری کنار اونا بایستی که وقتی غول اومد، شما سریع از بین پاهاش بری پشت
سرش و با کمک الیکا هلش بدی. بعد اون سعی میکنه با اش شما رو له کنه و کمک الیک شما مانعش میشی و بعد
از این حرکت شما هلش میدین به سمت اون تون. شما باید این کار رو 3 یا 4 بار تکرار کنی.
mahyarSAMSUNG
17-03-2009, 19:27
ویندوز رو تازه واسه جی تی ای عوض کردم sp3هست اما netframe 3.5رو نریختم ایمتحان میکنم ببینم چی میشه در هر صورت ممنون
اصلا به netframe احتیاج نیست ! من فکر کنم این بازی رو بدون این برنامه اجرا کردم ! شما برای احتیاط ورژن 2 رو نصب کن ! من جی تی آ 4 رو بدون ورژن 1.1 و 3.5 دارم اجرا میکنم فقط 2 نصب با 3 ! :31:
سلام.
من بازی رو تموم کردم، اما هنوز از قسمت اضافات بازی یه چند مورد فعال نشده!
از قسمت هنریش، اون مورد آخری و از قسمت لباسای شخصیت ها هم دوتای اول و آخر (پرنس) فعاله!!!!!!
salehbagheri
18-03-2009, 10:29
خوندن اين قسمت خالي از لطف نيست!
Prince Of Persia (2008)
Cheat Codes:
Play as Classic Prince:
-----------------------
At the main menu, select the "Extras" option. Choose the "Skin Manager"
selection, then enter "525858542" as a code to unlock the Classic Prince
from Prince Of Persia: The Sands Of Time.
Play as Prince Altair:
----------------------
At the main menu, select the "Extras" option. Choose the "Skin Manager"
selection, then enter "13372805" as a code to unlock Altair from Assassin's
Creed at the "Skin Manager" menu.
Play as Prince Altair Ibn La-Ahad:
----------------------------------
At the main menu, select the "Extras" option, and register the game to
link your online profile to ubi.com to unlock Prince Altair Ibn La-Ahad
at the "Skin Manager" menu.
Play as Princess Jade Shauni Photowoman:
----------------------------------------
Successfully complete Story mode to unlock Princess Jade Shauni Photowoman
from Beyond Good And Evil at the "Skin Manager" menu.
Prototype Costumes:
-------------------
The Prototype costumes (skins) for The Prince and Elika may be unlocked by
defeating the final boss and obtaining the 1001 Light Seed.
Assassins' View:
----------------
Wrapping around the Martyr's Tower are stairs which lead to th at area's
feRtiLe grounds. Midway up these stairs is a suspicious lookingbeam. Put
the prince dude and the Persian princess (Ormazd is the light god of the
old Persian faith) on that beam for this task to register.
Titanic View:
-------------
The Machinery Grounds' feRtiLe grounds is on a giant airship. Put the
prince dude and the Persian princess (Ormazd is the light god of the old
Persian faith) on the ship's prow beam for this task to register.
Highest And Lowest Points:
--------------------------
To get the highest point in the game, defeat the Alchemist in his Observatory.
To get the lowest point in the game, look at the perimeter of the tree shrine
while in the desert. Near the edge of the cliff, there is a small room under
the shrine's roots. Stand inside for this task to register.
titanium_zarin
19-03-2009, 15:07
سلام.
من تقریبا اخراشم.الان رسیدم اونجایی که اون زن پیرهن بنفشه اومده و از الیکا چندتا خیالی درست کرده.هرچی میزنمشونم نمیرن.چه کار باید کنم؟؟اگه شمشیر بکشم که اون طرف ظاهر میشن...اگه برم طرفشون غیب میشن و دوباره ظاهر میشن...
havas_1980
19-03-2009, 15:39
سلام.
من تقریبا اخراشم.الان رسیدم اونجایی که اون زن پیرهن بنفشه اومده و از الیکا چندتا خیالی درست کرده.هرچی میزنمشونم نمیرن.چه کار باید کنم؟؟اگه شمشیر بکشم که اون طرف ظاهر میشن...اگه برم طرفشون غیب میشن و دوباره ظاهر میشن...در این قسمت از بازی, باید الیکای واقعی رو تشخیص بدین که فقط یه راه دارین و اون هم اینه که خودتون رو به پایین پرت کنید تا الیکا مثل سابق جون شما رو نجات بده.
DaRiOuShJh
19-03-2009, 16:44
ولی خودمونیم ها
با کیبورد اصلا حال نمیداد
M.K_Soft
20-03-2009, 22:58
سلام.
توی قول آخر مرحله اول که همون قول سنگی هست گیر کردم.
من وسط یه زمین مربعی بزرگ هستم و تمام دور و برم پوشیده شده از جادوی اهریمن که اگه توش بری میمیره.
جایی هم نیست که غول سنگی رو بندازی پایین.
لطفا راهنماییم کنید.
havas_1980
21-03-2009, 00:48
سلام.
توی قول آخر مرحله اول که همون قول سنگی هست گیر کردم.
من وسط یه زمین مربعی بزرگ هستم و تمام دور و برم پوشیده شده از جادوی اهریمن که اگه توش بری میمیره.
جایی هم نیست که غول سنگی رو بندازی پایین.
لطفا راهنماییم کنید.خط اول قابل فهم نبود!... :blink:
در آخرین مبارزه با جنگجو که مرحله Warrior’s Fortress هست و محیط اطراف رو کثافت پر کرده, قسمتی هست که پاکه و میتونین جنگجو رو هل بدین تا سقوط کنه...
M.K_Soft
21-03-2009, 01:39
خط اول قابل فهم نبود!... :blink:
در آخرین مبارزه با جنگجو که مرحله warrior’s fortress هست و محیط اطراف رو کثافت پر کرده, قسمتی هست که پاکه و میتونین جنگجو رو هل بدین تا سقوط کنه...
فهمیدم... ممنون.
میرم امتحان کنم...
unname47
27-03-2009, 17:25
سلام به همگی . یه مشکلی توی بازی دارم این که همه لایتها رو نمیتونم بگیرم مثلا در قسمت The Cavern یه چندتا لایت پشت یه دیوار هستن یا نزدیک یه آبشار که راهی واسه رفتن به اونجا نیست .
amirpers
27-03-2009, 17:51
دوستان ، این همه قفلها چرا باز نمی شن ؟
من بازی رو تموم کردم اما همه قفلها باز نشد .
از Trainer استفاده کردم و هزار و خورده ای لایت گرفتم اما باز هم اسکینها و ... کامل باز نشدن ؟
کسی Save کاملش رو داره ؟
دوستان ، این همه قفلها چرا باز نمی شن ؟
من بازی رو تموم کردم اما همه قفلها باز نشد .
از Trainer استفاده کردم و هزار و خورده ای لایت گرفتم اما باز هم اسکینها و ... کامل باز نشدن ؟
کسی Save کاملش رو داره ؟
از لینک زیر دانلود کن امیدوارم به کارت بیاد
با سلام من مشکلم را در صفحه 94 تاپيک مطرح کردم ولي دوستان درست راهنمايي نکردند در مرحاه اي که گير کردم هيچ ستون سنگي وجود ندارد مبارزه در يک محيط باز انجام ميشود فقط دودر با ميله هاي اهني در دو گوشه ويک در چوبي بزرگ در وسط قرار دارد با زدن هيچ دکمه اي نمي توانم غول را از پرتگاه به پايين پرت کنم واين اولين مبارزه من با غول سنگي است
ودر هنگام سیو کردن city of lithe را می نویسد
havas_1980
29-03-2009, 13:43
با سلام من مشکلم را در صفحه 94 تاپيک مطرح کردم ولي دوستان درست راهنمايي نکردند در مرحاه اي که گير کردم هيچ ستون سنگي وجود ندارد مبارزه در يک محيط باز انجام ميشود فقط دودر با ميله هاي اهني در دو گوشه ويک در چوبي بزرگ در وسط قرار دارد با زدن هيچ دکمه اي نمي توانم غول را از پرتگاه به پايين پرت کنم واين اولين مبارزه من با غول سنگي است
ودر هنگام سیو کردن city of lithe را می نویسد
مرحله City Gate از بخش City of Light - برای شکست دادن جنگجو باید به کمک شمشیر و جادو اون رو به لبه ها بکشونین و بعد از اومدن الیکا با زدن ماوس سمت چپ اونو به عقب هل بدین تا سقوط کنه.
این بازی جدید چطوره؟به پای سه تای قبلی میرسه؟
این بازی جدید چطوره؟به پای سه تای قبلی میرسه؟
یک بازی که فقط اسم سریهای قبل رو یدک میکشه با سبک مبارزه و گرافیکی جدیتر:5:
huti_421
30-03-2009, 14:20
آقا من اول بازی اینجا گیر کردم :
پایینو میگیرم + راست کلیک نمیاد پایین ، چی کار کنم ؟
havas_1980
30-03-2009, 15:44
آقا من اول بازی اینجا گیر کردم :
پایینو میگیرم + راست کلیک نمیاد پایین ، چی کار کنم ؟
آخه مگه میشه اینجای بازی گیر کرد؟ هوتی جان! شما اولین نفری! :blink:
راهش همون که راست کلیک کردنه. اگه عمل نکرد خودتو بکش بالا و دوباره آویزون شو.
huti_421
30-03-2009, 16:30
آخه مگه میشه اینجای بازی گیر کرد؟ هوتی جان! شما اولین نفری! :blink:
راهش همون که راست کلیک کردنه. اگه عمل نکرد خودتو بکش بالا و دوباره آویزون شو.
lدرسته بازی نمی کنم ولی نه در این حد :دی
مشکل حل شد ، با یه بار reinstall کردن :دی
نمی دونم چه مرگش شده بود یادش رفته بود این حرکت رو انجام بده :دی
به هر حال الان چار تا مرحله دور تمپل با دو تا مال wing's of ormazd رو رفتم
خیلی باحاله ها E میزنی راه رو نشون بده فارسی حرف میزنه الیکا :دی " مسیر را نشان بده" ، "راه درست" و ...
کجاش فارسی حرف میرنه؟بگین منم ببینم اااااااااا
Fate2646
31-03-2009, 01:26
وقتی اون دختره میخواد وردهاروبگه در طول خود بازی فارسی صحبت میکنه بیشتر البته شبیه افغانی ها حرف میزنه (تو دیالوگاش فرسی صحبت نمیکنه)
1- آره فارسی صحبت میکنه.
2- منم این مشکل رو داشتم. یه بار از بازی رفتم بیرون و دوباره اومدم، همه چیز حل شد.
کجاش فارسی حرف میرنه؟بگین منم ببینم اااااااااا
سلام
مشکل همین جاست!
شما تلاش کن بشنوی!
دیدنی نیست ...
کافیه ازش بخوای راه رو نشون بده همین!
وقتی اون دختره میخواد وردهاروبگه در طول خود بازی فارسی صحبت میکنه بیشتر البته شبیه افغانی ها حرف میزنه (تو دیالوگاش فرسی صحبت نمیکنه)
صد دفعه فکر کنم این رو گفتند!
فارسی فارسیه دیگه!
حالا نیست شاهزاده ی فارس خودش فارس هست! شما به این گیر دادید؟
فقط بازی کنید و لذت ببرید!
lion_sun
01-04-2009, 02:13
:19::41: من اصلا خوشم نیومد ریتم بازی خیلی یک نواخت بود خستم کرد منم پاکش کردم همش باید بری یه مشت غول رو بزنی بعدم اون دختر افغانیه گیاهارو رشت میده (میگم افغانی چون مثل اونا حرف میزنه)
ولی گرافیکش سبکه جالبی بود:20:
M . Sayid
01-04-2009, 10:21
سلام دوستان!
نخندین ولی من تو اولای بازی گیر کردم همونجایی که با دختره از معبد میاد بیرون 4 تا راه بین صخره ها هست نمیدونم باید چه جوری برم از دیوار زیاد نمیشه کمک گرفت چون خیلی دوره
Optimus Prime
01-04-2009, 10:24
همش ایراد بنی اسرائیلی. اگر شما هم خواستید انگلیسی صحبت کنید بدتر از یه افغانی که بخواهید انگلیسی صحبت کنه حرف می زنید مطمئنا باشید.
havas_1980
01-04-2009, 10:33
سلام دوستان!
نخندین ولی من تو اولای بازی گیر کردم همونجایی که با دختره از معبد میاد بیرون 4 تا راه بین صخره ها هست نمیدونم باید چه جوری برم از دیوار زیاد نمیشه کمک گرفت چون خیلی دورهبرای پرش بلند بعد از زدن کلید Space بلافاصله کلید E رو بزنین.
Fate2646
01-04-2009, 12:02
همش ایراد بنی اسرائیلی. اگر شما هم خواستید انگلیسی صحبت کنید بدتر از یه افغانی که بخواهید انگلیسی صحبت کنه حرف می زنید مطمئنا باشید.
من منظورم از جمله بالا گرفتن ایراد به بازی نبود فقط برای اینکه اون فرد بفهمه منتظر شنیدن چه چیزی باشه وگرنه لهجه حرف زدن فارسی یه افغانی بایه فرد خارجی از نظر من هیچ تفاوتی با هم نداره . لطفا سریع واکنش نشون ندید
نمی دونم توجه کردین یا نه ولی توی نسخه 4 وقتی اون دختره Elika میخواد راه رو نشونمون بده با کلمات فارسی (راه درست،نگاه کن، ... ) این برام خیلی عجیبه کسی علتش رو می دونه ؟
Optimus Prime
01-04-2009, 12:41
من منظورم از جمله بالا گرفتن ایراد به بازی نبود فقط برای اینکه اون فرد بفهمه منتظر شنیدن چه چیزی باشه وگرنه لهجه حرف زدن فارسی یه افغانی بایه فرد خارجی از نظر من هیچ تفاوتی با هم نداره . لطفا سریع واکنش نشون ندید
اتفاقا دیر واکنش نشون دادم چون این پست فکر کنم دهمین پستی بود که فقط میگه" الیکا با لهجه افغانی فارسی صحبت می کنه" حالا با هر منظوری که داشته.
M.K_Soft
01-04-2009, 12:49
من که تو 4 مرحله ی آخر بودم که دیگه بین لودینگش گیر کرد و منم قیدشو زدم.
فکر کنم این یکی از باگ های بازی بود نه؟
Turok-71
01-04-2009, 13:28
نمی دونم توجه کردین یا نه ولی توی نسخه 4 وقتی اون دختره elika میخواد راه رو نشونمون بده با کلمات فارسی (راه درست،نگاه کن، ... ) این برام خیلی عجیبه کسی علتش رو می دونه ؟
سلام.
مثه اینکه شما به عنوان بازی توجه نکردین،شاهزاده ایرانی. خوب باید یه چیزی باشه که به فرهنگ و معماری
ایران باستان بخوره که یه کم جور در بیاد. البته برای ما فقط جالبه وگرنه برای اونوری ها هیچ جذابیتی نداره.:19:
آخه برا چی ؟؟؟ مگه اونا میخوان سر به تن ایرانیا باشه ؟؟ این همه تحریم و .... حالا اومدن فرهنگ ما رو توی بازی وارد کردن ؟
mr-secret
01-04-2009, 15:21
بازی جالبی بود خدایش برای اینکه زود بازی رو بخرم 50% بخاطر خرید این بازی اومدم تهران و چند بازی جدید دیگه تو اینتر نت هم فروششون رو پید نکردم
Turok-71
01-04-2009, 18:40
آخه برا چی ؟؟؟ مگه اونا میخوان سر به تن ایرانیا باشه ؟؟ این همه تحریم و .... حالا اومدن فرهنگ ما رو توی بازی وارد کردن ؟
هر کس که به این تاریخ قوی پر ابهت بخوره اگه دشمن هم باشه شیفته ی اون میشه مثل شاهرخ.
lion_sun
02-04-2009, 01:41
سلام دوستان!
نخندین ولی من تو اولای بازی گیر کردم همونجایی که با دختره از معبد میاد بیرون 4 تا راه بین صخره ها هست نمیدونم باید چه جوری برم از دیوار زیاد نمیشه کمک گرفت چون خیلی دوره
:10:دوست من دختره خیلی راحت کمکت میکنه باید از کدوم سمت بری کافیه e رو بزنی تا راه را روشن کند!:27:
خیلی راحت مسیر نوری که از دست دختره در میات رو دنبال کن
Maysam-BFU
18-04-2009, 21:51
دوستان عزیز کسی میدوه چرا ELIKA من ! لباسش عوض شده !؟ حدود 20 % بازی که رفته بودم ، درست بود ، بعد انگار رفته لباس خریده !!
چطور میشه به حالت اول برش گردوند !!
lion_sun
18-04-2009, 22:31
بیخیال چیکارش داری اینجوری که HoT تره! ولی مدل موهاش بده!
من با این مشکل بر نخوردم!
*Necromancer
18-04-2009, 22:43
این که فرحه الیکا نیست! برو تو قسمت extera اونجا می تونی لباسای شخصیت ها رو عوض کنی!
یه سوال: چرا از من تو اون قسمت پسورد بازی ر و می خواد؟ پسورد چیه؟ من ندارم! همین طوری بدون کرک هم می شد برم تو بازی اما کرک کردمم! عجیبه! دلیلش چیه؟ پسوردو اگه دارین بدینا!!
aghamajid1369
18-04-2009, 22:54
عزیزم اون کد ها رو که بزنی شخصیت جدید باز می کرد مثلا قیافه ات میشد مثل pop های قدیمی.
یکی هم بود که قیافه ات رو میکرد شبیه assasin creed
توی google یه سرچ بزنی پیدا میکنی.
این که فرحه الیکا نیست! برو تو قسمت extera اونجا می تونی لباسای شخصیت ها رو عوض کنی!
یه سوال: چرا از من تو اون قسمت پسورد بازی ر و می خواد؟ پسورد چیه؟ من ندارم! همین طوری بدون کرک هم می شد برم تو بازی اما کرک کردمم! عجیبه! دلیلش چیه؟ پسوردو اگه دارین بدینا!!
قبلا قرار داده بودن کد ها رو :46:
Password Effect
13372805 : Assassins Creed Altair Skin
525858542 : Sands of Time Skins Prince and Farah
Maysam-BFU
19-04-2009, 23:09
دوستان عزیز کسی میدوه چرا ELIKA من ! لباسش عوض شده !؟ حدود 20 % بازی که رفته بودم ، درست بود ، بعد انگار رفته لباس خریده !!
چطور میشه به حالت اول برش گردوند !!
فهمیدم چیجوریه از توی همون Skin manager وقتی شخصیت prince رو داری عوض میکنی کلید چپ یا راست رو بزنی روی شخصیت Elika میره.
موفق باشید.
mehdi_1981
20-04-2009, 20:50
واقعا طراحی محیط تو این بازی شاهکار بود
*Necromancer
20-04-2009, 20:58
ولی عوضش طراحی شخصیت واقعا افتضاح بود!
mehdi_1981
21-04-2009, 21:18
ولی عوضش طراحی شخصیت واقعا افتضاح بود!
بله مخصوصا که پرنس اصلا پرنس نبود
ولی من از شخصیت الیکا خیلی خوشم اومد
در ضمن الیکا یعنی مادر زمین که با جان بخشیدن الیکا به زمین تو بازی هماهنگی داشت
*Necromancer
23-04-2009, 03:25
آقا من این پایانو قبول ندارم! مگه قرار نبود الیکا هه بمیره؟(رفقا پایانو لو دادن بهم:31:) پس چرا برا من یه پایان دیگه اومد؟ من انتخاب دیگه ای نداشتم... هر چی تو اون بیابون چرخیدم کاری نشد بکنم مجبور شدم برم اون چهار تا درختا رو قطع کنم تا در معبد باز بشه بعد رفتم اون درخت اصلی هه که اهریمن توش گرفتار بود رو هم قطع کردم بعد الیکا هه زنده شد اهریمن آزاد شد! پس چی می گفتید الیکا می میره (من کلی واسه مردن الیکا خوشحالی کردم:evil:)
آقا من الان نگران آینده ایرانم درک کنید! اهریمن آزاد شده!
aghamajid1369
23-04-2009, 06:17
درسته من هم همین مشکل رو داشتم.
دوست من هم به من گفت 2 تا انتخاب داری ولی من ففط 1 راه داشتم.
masoudtr
23-04-2009, 13:38
من سیستمم اینه
amd 4400
رم 3 گیگ
گرافیک 4650
میتونم این بازی را در حالت خوب اجرا کنم
یا نه؟
اگه میشه که برم بخرم
چند دی وی دی است؟
Fate2646
23-04-2009, 19:13
من سیستمم اینه
amd 4400
رم 3 گیگ
گرافیک 4650
میتونم این بازی را در حالت خوب اجرا کنم
یا نه؟
اگه میشه که برم بخرم
چند دی وی دی است؟
بازی 2 تا dvd سیستمت هم برای این بازی خوبه میتونی از بازی لذت ببری
shahramcat
25-04-2009, 10:09
خوب منم این بازی رو امروز تموم کردم کلا 3 روز روزی 3 ساعت ..... قشنگ و جالب بود مخصوصا محیط و نورپردازی .........
بعضی جاها واقعا من رو تو حرکات عصبی مبکرد ! مثلا آخر بازی بعد از شکست دادن پدر الیکا که اهریمن بهش نفوذکرده بود ..........
منتظر ادامه این سری از بازی هستیم .............
ا سلام من در مرحله میل لنگ ها گیر کردم نمی دانم چطور میل لنگ هارا بچرخونم که مسیر سیلاب ها به اتاق منتهی شود
havas_1980
25-04-2009, 18:26
ا سلام من در مرحله میل لنگ ها گیر کردم نمی دانم چطور میل لنگ هارا بچرخونم که مسیر سیلاب ها به اتاق منتهی شود
معمای مرحله Royal Gardens
برای حل معمای طرف چپ به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
برای حل معمای طرف راست به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت چپ رو دو مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
DaRiOuShJh
25-04-2009, 18:50
پس دو تا پایان داره بازی؟
سعنی مقادیری شبیهه rpg ببیه؟
ali_ranger22
25-04-2009, 19:11
پس دو تا پایان داره بازی؟
سعنی مقادیری شبیهه rpg ببیه؟
نه ! یه پایان داره !
نه ! یه پایان داره !
سلام
دوست من بازی دو پایان داره. یکی اونجا که بعد از شکست اهریمن الیکا رو در بغل می گیری و داری می ری بیرون تیتراژ پایانی میاد . بعد از تیتراژ انتخاب با شماست که اهریمن رو آزاد کنی و الیکا رو زنده کنی. ولی اگه مایل نبودی می تونی بازی رو رها کنی چون در این حالت هم بازی به پایان رسیده.
aghamajid1369
26-04-2009, 13:34
پس منظورشون از 2 تا پایان اینه؟
چه مسخره من گفتم شاید زنده نکردن الیکا انتخاب داره نه اینکه ول کنی از بازی بیای بیرون.
Optimus Prime
26-04-2009, 13:56
سلام
دوست من بازی دو پایان داره. یکی اونجا که بعد از شکست اهریمن الیکا رو در بغل می گیری و داری می ری بیرون تیتراژ پایانی میاد . بعد از تیتراژ انتخاب با شماست که اهریمن رو آزاد کنی و الیکا رو زنده کنی. ولی اگه مایل نبودی می تونی بازی رو رها کنی چون در این حالت هم بازی به پایان رسیده.
دوست عزیز من در اون قسمت هنوز بازی به پایان نرسیده و شما باید الیکا را زنده کنید. در حقیقت شما وقتی که نسخه کنسولی بازی را انجام بدهید و بازی را در همان جایی که گفتید رها کنید Achievement های تکمیل بازی به شما داده نمی شود . دنباله این داستان را شما می توانید در Prince of Persia Epilogue DLC که برای X360 عرضه شد ادامه دهید.
:12:
*Necromancer
26-04-2009, 22:04
فقط برای ایکس باکس؟ این خیلی نامردیه! هرچی بازی هست مرحله آخرش فقط برا ایکس باکس میاد! مثلا توم ریدر رو مرحه آخر و مرحله ویژه شو از بازی کشیدن بیرون که برا ایکس باکس dlc کنن!
امیدوارم این مایکرو سافت مفجر شه و از خاکستر هاش یه شرکت دیگه ظهور کنه که سیستم عامل کامپیوتر ها و سرگرمی های الکترونیک رو متحول کنه! (اسمایل آرتاس!)
aghamajid1369
26-04-2009, 22:34
نفرین نکن بابا اونا رو.
خوب هر کی توی این دنیا به فکر سود خودشه. باید 1 کاری کنن تا بهانه هایی برای خرید xbox وجود داشته باشه.
ali_ranger22
27-04-2009, 19:50
سلام
نه دیگه در اون حالت بازی تموم نمیشه پایان اصلی بازی همونه که اهریمن رو آزاد می کنی
چون الیکا تو dlc زنده اس و قطعا تو شماره های بعدی هم با الیکا رو به رو خواهیم شد (یعنی به احتمال خیلی زیاد)
با سلام من در معمای میل لنگ ها قسمت راست گیر کرده بودم دوستان راهنمایی کردند و انگونه که گفته بودید عمل کردم ولی فایده نداشت اگر میشد تصویر چر خاندن میل لنگها نشان داده می شد ما میفهمیدم باید به کدام طرف میل لنگ را بچر خونیم خیلی ممنون
ali_ranger22
30-04-2009, 18:35
با سلام من در معمای میل لنگ ها قسمت راست گیر کرده بودم دوستان راهنمایی کردند و انگونه که گفته بودید عمل کردم ولی فایده نداشت اگر میشد تصویر چر خاندن میل لنگها نشان داده می شد ما میفهمیدم باید به کدام طرف میل لنگ را بچر خونیم خیلی ممنون
فک کنم یکی دو صفحه قبل گذاشته شده
در کدوم صفحه به صورت تصویری توضیح داده دو صفحه قبل نبود
aghamajid1369
01-05-2009, 13:59
به صورت تصویری فکر نکنم گذاشته باشن!
شما 1 کم سعی کنی خودت میتونی ردش کنی.
من که اون میله ها رو شانسی رد کردم ! اینقدر چرخوندم تا درست شد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.