ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Prince of Persia

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

Hsnti
19-12-2008, 21:58
سلام

من تو اون قسمت که اون زنه ( queen) میاد و یک سری خفاش رو میفرسته سمت پرنس و الیکا موندم که چطوری باید اون همه پرش رو صحیح انجام بدم؟ لامذهب هرچی میرم بالاتر تمومی نداره. این خفاشها هم که باعث سخت تر شدن پرشها شدن کمی مکث کنی میندازنت پایین!

خیلی تو کف رد کردن این مرحله موندم اگه اینم رد کنم 2 تا دایره دیگه میمونه!

Jocker
19-12-2008, 22:05
سلام

من تو اون قسمت که اون زنه ( queen) میاد و یک سری خفاش رو میفرسته سمت پرنس و الیکا موندم که چطوری باید اون همه پرش رو صحیح انجام بدم؟ لامذهب هرچی میرم بالاتر تمومی نداره. این خفاشها هم که باعث سخت تر شدن پرشها شدن کمی مکث کنی میندازنت پایین!

خیلی تو کف رد کردن این مرحله موندم اگه اینم رد کنم 2 تا دایره دیگه میمونه!

دوست عزیز من تازه اون مرحله را رد کردم

کاری نداره باید به قول خودت یک سری پرش بلند که حتمن بلدی باید کلید e را بزنی بعد از ستون ها بیا بالا و بعد با اون مبارزه می کنی

ستون ها مسیر را بهت نشان میدهند

havas_1980
20-12-2008, 00:07
دوستان میشه یه کمکی هم درباره اون قسمتی که باید لوله کشی آب سیاه را انجام دهیم
چطوی باید آب را به سمت خروجی ها هدایت کرد و رودخانه پر آب شود

ممنونمعمای مرحله Royal Gardens

برای حل معمای طرف چپ به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)

- دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت راست رو یک مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.

برای حل معمای طرف راست به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)

- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت چپ رو دو مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.

djmd
20-12-2008, 08:21
توصیه میکنم کلا چیت و تراینر رو بیخیال شی اصلا بازی رو خراب میکنه تراینر

هر قسمت چهر دایره داره چها تارو تموم کردی اون در بوسیله دختره باز میشه تا رییس اون قسمت رو از بین ببری که هر قسمت میشه 5 ت 4 *5 باید روشن کنی بعد برگردی تمپلت که در نورانی میشه و با پدر دختره( جنگ میکنی) غول تاریکی جنگ میکنی

موفق باشی

بالا خره پرنس چهار هم تموم شد اولش که شروع کردم این گرافیک رو دیدم افسوس خوردم که بازی به اون قشنگی رو چرا این سبک ساختن و لی بازی کردم و الان تمومش کردم افسوس میخورم که کاش یکم بیشتر طول میکشید

واقعا عالی بود یه شاهکار و یه ایده ی نو خیلی قشنگ درست شده بود الحق امتیازی که بهش دادن حقش بود

اینم شات آخر بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هه هه شما چرا این بنده خدا رو .. رویه اون سنگه قبره جلوی در تمپل نزاشتی ! می خوای ببری چی کار کنی شیطون ؟ :27::21:

شوخی :11:

Jocker
20-12-2008, 16:17
معمای مرحله royal gardens

برای حل معمای طرف چپ به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)

- دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.

ممنون دوست عزیز

ولی نشد؟ آیا بعد از انجام این کارها اگر درست باشد خود آب مستقیم جریان پیدا میکند یا ما باید کاری بکنیم

میشه لطف کنید بفرمائید موقعی که میخواهیم دنده را بچرخانیم پشت ما به دیوار باید باشد یا رودخانه یا فرقی اصلن نداره

چون من دقیقا همان کار را کردم ولی نشد

Little Sparrow
20-12-2008, 17:15
هه هه شما چرا این بنده خدا رو .. رویه اون سنگه قبره جلوی در تمپل نزاشتی ! می خوای ببری چی کار کنی شیطون ؟ :27::21:

شوخی :11:
دوست عزیز بعد از اون که گذاشتینش جلوی در معبد برین درخت ها رو قطع کنین تا دوباره الیکا زنده بشه.مگه شما صحنه ی اخر بازی رو ندیدین؟

mohammadjt
20-12-2008, 18:24
با سلام
می تونم بگم بعد از مدتها یک بازی دیدم که ازش خیلی خوشم اومد این بازی بی نظیره به نظر من که از 2 شماره قبلیش نه تنها کم نمیاره بلکه بهترم هست چون تو 2 و 3 دیگه تکراری شده بود اما این یکی کاملا یک سبک جدید و زیباست
به هر حال یک سوالم داشتم اولی که می خوایم بریم تو بازی میزنه که update بکنه که همیشه من quit رو می زنم می خواستم ببینم اگه این update کامل بشه تغییری در بازی ایجاد میشه ؟
نزنم دانلود شه بفهمه crack کردم register نکردم؟
ممنون

sltavakoli
20-12-2008, 18:58
میشه بگید اون غوله که یه چیز ابی توی سرشه رو چه جوری باید کشت؟

همون غوله که سنگیه و با پاش هی مهمون میکنه !!!

هر کاری میکنم از جونش چیزی کم نمیشه.

ali_ranger22
20-12-2008, 19:54
میشه بگید اون غوله که یه چیز ابی توی سرشه رو چه جوری باید کشت؟

همون غوله که سنگیه و با پاش هی مهمون میکنه !!!

هر کاری میکنم از جونش چیزی کم نمیشه.

شما اون رو به سمت پرتگاه ببرید بعد با استفاده از الیکا و زدن پیاپی کلیک اون رو به پایین پرت کنید
البه یه جای دیگه هم با این غول مواجه میشید که باید به قفس بندازیدش

Optimus Prime
20-12-2008, 20:07
جالبه این بازی برخلاف انتظار تو امارات هم اومده!!:blink:فکر کردم بن شده باشه اما نه . . . .

ali_ranger22
20-12-2008, 20:11
جالبه این بازی برخلاف انتظار تو امارات هم اومده!!:blink:فکر کردم بن شده باشه اما نه . . . .

میاد ولی کسی نمی خره ! :27:

Jocker
20-12-2008, 23:40
دوستان در مرحله دوم غول آخر یا همان مادر الیکا هست قسمت سوم کشتن اون که سه تا شبیه الیکا را نشان میدهد

اونجا باید چه کار کرد آیا ترتیبی دارد که الیکا را باید با شمشیر بزنی یا نه

الان فقط سه تا الیکا هست که هی غیب و ظاهر میشود و از خانم غوله خبری نیست

havas_1980
21-12-2008, 00:14
دوستان در مرحله دوم غول آخر یا همان مادر الیکا هست قسمت سوم کشتن اون که سه تا شبیه الیکا را نشان میدهد

اونجا یه نکته انحرافی داره... برای اینکه الیکای واقعی رو تشخیص بدین فقط یه راه دارین و اون هم اینه که خودتون رو به پایین پرت کنید تا الیکا مثل سابق جون شما رو نجات بده.

Optimus Prime
21-12-2008, 00:14

اون مادر الیکا نیست سرگذشت همه شخصیت هاشو چند صفحه پیش گذاشتم برو بخون.
باید خودتو از اون بالا پرت کنی پایین.

djmd
21-12-2008, 07:51
دوست عزیز بعد از اون که گذاشتینش جلوی در معبد برین درخت ها رو قطع کنین تا دوباره الیکا زنده بشه.مگه شما صحنه ی اخر بازی رو ندیدین؟

من وقتی الیکا رو گزاشتم رو سنگ قبره دیگه دره تمپل بسته شده بود و فقط می تونستم تو همون محدوده هی چرخ بزنم این اهریمن هم که داشت نجوا می کرد !:10:

gigi_alex
21-12-2008, 11:35
آقا یکی درباره این نقشه بازی توضیح بده خیلی گنگه باید چه کار کنم

HoJJaT_007
21-12-2008, 11:43
رو سیستم من با گرافیک HIGH اجرا میشه ؟

Intel 3.06 GHZ Hyper Trading
Ram : 2x512 MB
Geforce 8600 GT 512 MB

Mehdi-HTC
21-12-2008, 12:54
ایولا باید به یوبی سافت جایزه داد..........

مخصوصا یه جایی که من از الیکا راهنمایی میخوام و دکمه e رو میزنم و الیکا به فارسی میگه (این راه درست می باشد)....خیلی کیف کردم.........

ali_ranger22
21-12-2008, 13:05
ایولا باید به یوبی سافت جایزه داد..........

مخصوصا یه جایی که من از الیکا راهنمایی میخوام و دکمه e رو میزنم و الیکا به فارسی میگه (این راه درست می باشد)....خیلی کیف کردم.........

شما میتونی این نقد رو بخونی خیلی از نکات گفته شده

Little Sparrow
21-12-2008, 13:40
من وقتی الیکا رو گزاشتم رو سنگ قبره دیگه دره تمپل بسته شده بود و فقط می تونستم تو همون محدوده هی چرخ بزنم این اهریمن هم که داشت نجوا می کرد !:10:
پس درست حدس زدم شما کامل بازیو تموم نکردین بعد از گذاشتن الیکا جلوی در معبد برین 4 درخت که جلوی معبد هستن رو نابود کنید (تو فیلم نشون میده کجا هستن) بعد برین درخت زندگی رو در معبد نابود کنید تا زندگی الیکا را دوباره بدست بیارین بعد برین دم در معبد و الیکا رو زنده کنین.اهریمن دوباره ازاد میشود.:10:

Ariarman85
21-12-2008, 14:04
درود:
پایان بازی خیلی زیبا بود.من کلی از این بازی لذت بردم.
خدا کنه شماره بعدی با این سبک گرافیکی نباشه.

mariahcruise
21-12-2008, 14:05
سلام
دوستان من یه سوال داشتم شاید به نظرتون خنده دار بیاد
من چطور میتونم رزولوشن بازی رو تغیر بدم
من بازی رو از سایت پیسی ورد گرفتم ولی در منو بازی گزینه ای برای تغیر رزولوشن نیست
من باید چه طور تغیر بدم

ali_ranger22
21-12-2008, 14:40
سلام
دوستان من یه سوال داشتم شاید به نظرتون خنده دار بیاد
من چطور میتونم رزولوشن بازی رو تغیر بدم
من بازی رو از سایت پیسی ورد گرفتم ولی در منو بازی گزینه ای برای تغیر رزولوشن نیست
من باید چه طور تغیر بدم

در جایی که بازی رو نصب کردید یک فایل launcher وجود داره که با اون میتونید تنظیمات رو تغییر بدین

D r i v e r
21-12-2008, 19:12
بچه ها من اسپیکرم 4 + 1 هست شایدم 5 + 1 ولی تو بازی بعضی از صداها کم هستن وبعضی ها به صورت طبیعی
به نظرتون باید چی کار کنم؟

oomidd
22-12-2008, 19:27
سلام
کسی تاحالا تمام لایت سیدها رو گرفته من همه رو گرفتم بجز یکی که توی مرحلهی reservoir هست. همونیکه بعد ازپریدن روی دایره های قرمز و لیز خوردن باید بگیرید حتما میدونید کدومو میگم چون من هرکاری که کردم نتونستم بگیرمش شماهم حتما به سختی تونستید بگیرید.میترسم اکه نگیرم فیلمای بازی وعکسا باز نشند برای همین هنوز بازیو تمام نکردم میخواستم بدونم اونایی که بازیو تمام کردند تمام لایت سیدها رو گرفتند یا نه.

hossein500300
22-12-2008, 20:48
بچه ها من اسپیکرم 4 + 1 هست شایدم 5 + 1 ولی تو بازی بعضی از صداها کم هستن وبعضی ها به صورت طبیعی
به نظرتون باید چی کار کنم؟

عزيز جان،اين مشکل از بازی هستش،برای من هم اينجوری بود،من از چند تا از دوستان هم شنيدم که اينجوری هستش،من ورژن روسی اين بازی را بازی کردم،فکر کردم ايراد از اين ورژن هستش،اما چند تا از دوستان هم که انگليسی بازی کردند،گفتن که اين مشکل را اونها هم دارند.

سلام
کسی تاحالا تمام لایت سیدها رو گرفته من همه رو گرفتم بجز یکی که توی مرحلهی reservoir هست. همونیکه بعد ازپریدن روی دایره های قرمز و لیز خوردن باید بگیرید حتما میدونید کدومو میگم چون من هرکاری که کردم نتونستم بگیرمش شماهم حتما به سختی تونستید بگیرید.میترسم اکه نگیرم فیلمای بازی وعکسا باز نشند برای همین هنوز بازیو تمام نکردم میخواستم بدونم اونایی که بازیو تمام کردند تمام لایت سیدها رو گرفتند یا نه.

نه عزيز جان،فقط همونقدری که خودش ميخواد بايد بگيری،بيشتر احتياج نداره.

درود:
پایان بازی خیلی زیبا بود.من کلی از این بازی لذت بردم.
خدا کنه شماره بعدی با این سبک گرافیکی نباشه.

من هم خيلی حال کردم باهاش،البته به نظر من ورژن 2 اين بازی از همش قشنگتر بود،اما با اين هم خيلی حال کردم.

Jocker
22-12-2008, 23:11
خسته نباشید دوستان و ممنون از همه دوستانی که مرا در اجرای این بازی راهنمایی کردند

ممنون

بالاخره این بازی زیبا و قشنگ هم تمام شد.

باز هم باید منتظر شماره بعدی باشیم.

تا اون موقع خدانگهدار.

یــــا عـــــلـــــــی

Reza Azimy_RW
22-12-2008, 23:19
کدوم ورژن به نظر شما بهترین بود ؟
من که نسخه 3 و 1 رو خیلی حالیدم اینو نمیدونم میخوام همین حالا بخرمش .

soliman
22-12-2008, 23:30
نسخه 2 و 3 برای من خیلی جالب بودند . البته این جدیدش هم خیلی خوبه . بهت پیشنهاد میکنم هر چه زودتر بخرش.

mariahcruise
23-12-2008, 08:13
سلام من تو این مرحله موندم اون چهار علامت رو روشن کردم ولی نمیدونم حالا باید چی کار گنم لطفا من رو راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Maggy_P
23-12-2008, 09:33
سلام من تو این مرحله موندم اون چهار علامت رو روشن کردم ولی نمیدونم حالا باید چی کار گنم لطفا من رو راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما بايد به طرف درخت برگرديد و يكي از اون 4 نيرو رو آزاد كنيد ( سبز ، زرد ، آبي ، قرمز ) :46:

kasparov
23-12-2008, 13:52
دوستان سلام من تازه بازي رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟

sargeras
23-12-2008, 17:05
من اون قول سنگیه (Warior) رو سه بار پرت کردم پایین اما دفعه چهارم نمیشه چون دور و برم فضای بسته مربعی شکله که تو سه تا گوشه ستون های چوبیه و تو یه گوشه سنگیه یه دسگیره دایره ای هم (که با R میگیریمش) رو سنگیه هست ولی نمیگیردش نمی دونم چیکار کنم
راهنمایی ؟

Maggy_P
23-12-2008, 18:54
من اون قول سنگیه (warior) رو سه بار پرت کردم پایین اما دفعه چهارم نمیشه چون دور و برم فضای بسته مربعی شکله که تو سه تا گوشه ستون های چوبیه و تو یه گوشه سنگیه یه دسگیره دایره ای هم (که با r میگیریمش) رو سنگیه هست ولی نمیگیردش نمی دونم چیکار کنم
راهنمایی ؟
شما بايد غول رو به طرف ستون هاي چوبي هل بدين تا ستون روي سرش بريزه :46:

kasparov
23-12-2008, 19:17
واقعا كسي نميدونه مشكل چيه؟

Maggy_P
23-12-2008, 23:02
واقعا كسي نميدونه مشكل چيه؟
اينجا مطرح كنيد :

حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kasparov
24-12-2008, 11:57
نقل قول:
دوستان سلام من تازه بازي prince of persia رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟
در تاپیک خود بازی مطرح کنید »

کد:
__

خيلي خنده داره اخه اونجاهم همينو گفتن نقل و قول بالا رو ميبينين كه

ali_ranger22
24-12-2008, 12:04
دوستان سلام من تازه بازي رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟

یکم بیشتر توضیح بده
وقتی new game رو میزنی همون اول یک cut sense نشون داده میشه و شما بعد از یکی دو دقیقه توانایی کنترل کردن ندارید بعدش باید دنبال الیکا راه بیفتید

kasparov
24-12-2008, 12:22
یکم بیشتر توضیح بده
وقتی new game رو میزنی همون اول یک cut sense نشون داده میشه و شما بعد از یکی دو دقیقه توانایی کنترل کردن ندارید بعدش باید دنبال الیکا راه بیفتید

مرسي دوست عزيز كه بالاخره يه جوابي دادي
توضيح بيشتر:
صحنه اول بازي: توي يك صحرايي كه به نظر مياد تو يه توفان گير كردن پرنس پشت سر اليكا وايساده وقتي دكمه w يه حركت به سمت جلو رو ميزنم ميفته تو دره واليكا دستشو ميگيره و مياره بالا باز دوباره ميفته تو دره و اين صحنه مدام تكرار ميشه ديگه همه چيو گفتم

ali_ranger22
24-12-2008, 12:32
مرسي دوست عزيز كه بالاخره يه جوابي دادي
توضيح بيشتر:
صحنه اول بازي: توي يك صحرايي كه به نظر مياد تو يه توفان گير كردن پرنس پشت سر اليكا وايساده وقتي دكمه w يه حركت به سمت جلو رو ميزنم ميفته تو دره واليكا دستشو ميگيره و مياره بالا باز دوباره ميفته تو دره و اين صحنه مدام تكرار ميشه ديگه همه چيو گفتم

خب عزیز Space بزن و بپر و نزار که بیفتی پایین !

mehdi_360
24-12-2008, 13:37
pc بازهای عزیز بیزحمت یه چندتا عکس از داخل بازی میگیرید بزارید اینجا؟
ممنون

ali_ranger22
24-12-2008, 13:39
یه سری عکس توی پستی که آدرسش تو امضامه هست شاید به دردت بخوره

mariahcruise
24-12-2008, 15:02
سلام
من در این مرحله گیر کردم
نتونستم این قول سنگی رو واسه بار چهارم بکشم
لطفا یکی این مرحله رو واسم رد کنه و سیوش رو واسم اینجا بذاره
راستی یه توضیح درباره نحوه کشتنش بدین یعنی چه طوری و با چه کلید هایی از بین میره

سیو مرحله

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Maggy_P
24-12-2008, 15:04
سلام
من در این مرحله گیر کردم
نتونستم این قول سنگی رو واسه بار چهارم بکشم
لطفا یکی این مرحله رو واسم رد کنه و سیوش رو واسم اینجا بذاره
راستی یه توضیح درباره نحوه کشتنش بدین یعنی چه طوری و با چه کلید هایی از بین میره

سیو مرحله

اون قول سنگي از نظر من از همشون راحت تره!
بايد اونو به لبه پرتگاه بكشونيد و با زدن دكمه ي چپ موس پرتش كنيد پايين :46:

ali_ranger22
24-12-2008, 15:05
شما ببرش به سمت پرتگاه بعد با کمک الیکا و زدن پیاپی کلیک اونو پرت کن پایین

mariahcruise
24-12-2008, 16:16
سلام
من اون قسمت رو رد کردم واسه بار آخره که باید بکشمش
تو یه ساختمان هست که چندین نیزه از بالای سقف آویزونه
من سیو مرحله رو گذاشتم لطفا راهنماییم کن متشکرم

mariahcruise
24-12-2008, 16:18
چه طوری میشه از بین بردش از کدام کلید ها باید استفاده کرد

ali_ranger22
24-12-2008, 16:19
شما ببرش نزدیک اون قفس بعد همون کار رو یعنی کلیلک پیاپی رو انجام بده تا بیفته تو قفس...

starn
24-12-2008, 18:27
من بازی رو گرفتم نصب کردم بازی واقعا عالی به نظر من خیلی زیبا طراحی شده با این که بعضی از دوستان در مورد بازی بد گفته بودن
هر کس بازی رو تهیه نکرده حتما بخره بازی کنهچون واقعا ارزش بازی کردن رو داره

MehdiNedved
24-12-2008, 19:42
سلام
اگه كسي وقت داره فايل رجستري رو برا من خارج و آپ كنه فكر كنم اينجا باشه :
Hkey_local_machine\software
دي وي دي هايي كه دارم فايل فشرده هست و فايل هاي اصلي بازي توشه و فايل نصب نداره به همين خاطر وقتي ميخام برم تو بازي ارور ميده كه بازي نصب نشده ودوباره بازي رو نصب كنيد و به علت بيماري نميتونم از خونه خارج بشم ومشكلمو با خريد دي وي دي بهتر حل كنم اگه ميتونيد اين زحمت رو برام بكشيد.

r2t
24-12-2008, 20:13
سلام به همگي
من تو اين مرحله گير كردم اينم عكسش

لينك عكس:

هرچي ميپرم اونو نميگيره كسي رفته اينجا رو.....؟!؟!!؟!؟

Maggy_P
24-12-2008, 20:18
سلام به همگي
من تو اين مرحله گير كردم اينم عكسش

لينك عكس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهرچي ميپرم اونو نميگيره كسي رفته اينجا رو.....؟!؟!!؟!؟
اول بايد معماي اونجا رو حل كنيد ، و آب رو به مخزن بريزد بعد سكو بالا مياد و شما ميتونيد با پرش اون رو بگيريد

peymankameli
24-12-2008, 20:33
خیلی جالب هست گاهی اوقات الیکا فارسی حرف میزنه

akbar_syberia
24-12-2008, 21:25
سلام

من تو مرحله اولی که باید مهره ها رو بچینم گیر کردم لطفا راهنمایی کنید

H M R 0 0 7
24-12-2008, 22:06
من بازی رو نصب کردم:
1-اصلا جایی نداره تنظیمات گرافیکی مثل رزولیشن رو تغییر داد
2- همون اول بازی که داره از توی طوفان شن میاد صفحه سیاه میشه و بازی هنگ میکنه و بعدش کامپیوتر هنگ میکنه

رم:2گیگ
گرافیک:8800

hamid_hitman47
25-12-2008, 00:39
برای تنظیمات گرافیکی و سایر تنظیمات باید بری تو همون جایی که بازی رو نصب کردی فولدر Launcher.
.
.
.
بچه ها یه سوال: شما بازی رو نصب کردین چند گیگ فضااشغال کرده!؟

starn
25-12-2008, 02:49
7.81 gig اشغال کرده
-------
اقا خدا وکیلی بازی خیلی توپه
ی عکس بدون شرح

---------
فقط جمع کردن اون نورا بعضی اوقات خیلی سخته که باید به حدنساب برسونی تا بتونی مراحل رو باز کنی
در کل عالی

mafia69
25-12-2008, 03:31
من این بازی و هنوز نگرفتم.چطوریه باحاله.فکری هستش؟من اون شماره ای که مرحله اولش داخل کشتی بود گمون کنم شماره ی 2 میشه رو خیلی دوست داشتم.ولی حیف شد این شماره رو کارتونیش کردن.:8:

hamid_hitman47
25-12-2008, 04:00
بازی خیلی قشنگه..من از این نسخه نسبت به نسخه های قبلی بیشتر لذت بردم...گرافیکشم شاید کارتونی به نظر بیاد ولی خیلی جالبه و مراحل بازی عالی طراحی شدن...دیالوگ های بین شخصیت ها هم که حرف ندارن..

mariahcruise
25-12-2008, 05:15
دوستان عزیز
من در مرحله ی زیر گیر کردم ،حالت معما داره ، دو قسمت بود که یکیش شانسی رد شد ولی دومی به هیچ صراطی مستفیم نیست که نیست

Mostafa NBA
25-12-2008, 12:19
من تو این مرحله موندم چجوری این زنه رو بکشم.کسی راهی میدونه؟؟؟؟

H M R 0 0 7
25-12-2008, 12:23
برای تنظیمات گرافیکی و سایر تنظیمات باید بری تو همون جایی که بازی رو نصب کردی فولدر Launcher.
.
.
.
بچه ها یه سوال: شما بازی رو نصب کردین چند گیگ فضااشغال کرده!؟

ممنون ولی این فایل واسه من اجرا نمیشه! چون ایرانی ها خودشو فایل نصب واسش درست کردن و تنظیمات رجیستری بازی توی REgedit نیست
در حقیقت میشه گفت این بای فقط رو سیستمم کپی شده!
اگه میشه فایل Reg این بازی رو واسم بزارید
ممنون

sargeras
25-12-2008, 13:01
من تو این مرحله موندم چجوری این زنه رو بکشم.کسی راهی میدونه؟؟؟؟

وقتی زنه رفت تو این حالت که دیگه شمشیرت بهش اثر نمیکنه باید r رو بزنی تا پرنس بلندش کنه و بزنتش زمین اون وقت از اون حالت در میاد و میتونی بزنیش

mariahcruise
25-12-2008, 13:12
دوستان عزیز
من در مرحله ی زیر گیر کردم ،حالت معما داره ، دو قسمت بود که یکیش شانسی رد شد ولی دومی به هیچ صراطی مستفیم نیست که نیست
لطفا بگین چه طوری مخزن ها رو باید پر کنم

Mostafa NBA
25-12-2008, 13:41
وقتی زنه رفت تو این حالت که دیگه شمشیرت بهش اثر نمیکنه باید r رو بزنی تا پرنس بلندش کنه و بزنتش زمین اون وقت از اون حالت در میاد و میتونی بزنیش

من r رو هم میزنم ولی بازم دفاع میکنه.

Maggy_P
25-12-2008, 14:11
لطفا بگین چه طوری مخزن ها رو باید پر کنم
بايد مثل عكس زير پرش كني :

من r رو هم میزنم ولی بازم دفاع میکنه.
وقتي حالت تهاجمي داره فقط بايد با دكمه ي راست موس دفاع كنيد هر وقت ديدي ديگه حمله نميكنه سريع r رو بزن ;)

amir2011
25-12-2008, 14:18
من این مشکل رو در قسمت مشکلات در اجرای بازی مطرح کردم ولی جواب نگرفتم..!

من این بازی prince of persia رو نصب کردم ولی موقع اجرا یک صفحه میاد تحت عنوانubisoft autopatch و سریع میره..!
بعدش هم اتفاق خاصی نمی افته..!
به نظر شما مشکل از کجاست..؟
لازم به ذکره که بازی هیچ فایل پچ یا کرکی نداشت...

starn
25-12-2008, 14:41
من این مشکل رو در قسمت مشکلات در اجرای بازی مطرح کردم ولی جواب نگرفتم..!

لازم به ذکره که بازی هیچ فایل پچ یا کرکی نداشت...

دوست عزیز منم وقتی بازی رو نصب کردم بازی کرک نداشت ولی بدون مشکل اجرا شد پس مشکل از کرک نیست
برای شما از بازی میندازه بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟

mariahcruise
25-12-2008, 15:01
سلام
من نتونستم اون مرحله رو رد کنم
اگر راهنمای انگلیسی داره لطفا بذارین
یا راهنماییم کنین به چه طریق مخزن ها رو تنظیم کنم

Maggy_P
25-12-2008, 15:03
سلام
من نتونستم اون مرحله رو رد کنم
اگر راهنمای انگلیسی داره لطفا بذارین
یا راهنماییم کنین به چه طریق مخزن ها رو تنظیم کنم
دور مخزن ها يك راه آب سفيد هست كه اگر اونها رو روبروي مخزن مجاورش تنظيم كنيد آب به اونجا منتقل ميشه

zerosector
25-12-2008, 15:03
من این بازی را از p30 سفارش دادم همین امروز هم بدستم رسید حالا هم می خوام اونا بازی کنم مدتها بود که بی صبرانه منتظر چنین لحظه ای بودم

mariahcruise
25-12-2008, 15:17
Maggy_p
دوست عزیزم ممنونم از توجهت به کاربران
من تو همین تنظیمات موندم
یه لطفی کن در همون عکس بهم بگو هر دستگیره رو چند بار باید چرخوند
یا اگر امکان داره راهنمای انگلیسیش رو واسم بذار

amir2011
25-12-2008, 15:32
دوست عزیز منم وقتی بازی رو نصب کردم بازی کرک نداشت ولی بدون مشکل اجرا شد پس مشکل از کرک نیست
برای شما از بازی میندازه بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟

برای من یک پنجره باز میشه

و بعدش اتفاق خاصی نمیافته...

ali_ranger22
25-12-2008, 15:32
Maggy_p
دوست عزیزم ممنونم از توجهت به کاربران
من تو همین تنظیمات موندم
یه لطفی کن در همون عکس بهم بگو هر دستگیره رو چند بار باید چرخوند
یا اگر امکان داره راهنمای انگلیسیش رو واسم بذار

من فک میکنم قبلا یکی همین جا گیر کرده بود بعد havas_1980 (هومان ) کامل توضیح داد چیکار باید بکنه شما صفحه های قبل رو بگرد هستش

mariahcruise
25-12-2008, 16:54
سلام اون جهت هایی که دوست عزیزمون گفتن رو رفتم ولی نشد
لطفا تو این مرحله به من کمک کنید

vafa1353
25-12-2008, 23:08
سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم ارور میده که d3dx9_39.dll پیدا نشد و ری اینستال کنید ولی با ری اینستال هم نشد.
مشکل کجاست؟؟؟

vafa1353
26-12-2008, 00:44
BOYSTEAMPC.COM

Ubisoft Entertainment

Prince of Persia
README.TXT 0.01

################################################## ##############################

Table of Contents

################################################## ##############################

1. Installation
1.1. Hardware requirements
1.2. Language selection
2. Troubleshooting
2.1. Installation of video drivers
2.2. Installation of audio drivers
2.3. DirectX 9.OC installation
2.4. Bugs and comments
3. Useful web sites, contacts and technical support
3.1. Technical support
3.2. Useful web sites

1. Installation

1.1. Hardware requirements

Minimum configuration:
Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2)/Windows Vista ® (only)
Processor: 2,6 GHz Intel® Pentium ® D dual-core processor or AMD Athlon ™ 64 X2 3800+
RAM: 1 Go for Windows XP / 2 Go for Windows Vista
Video Card: 256 Mo compatible DirectX ® 10.0 video card or DirectX 9.0 compatible video card supporting Shader Model 3.0 or higher. (See list of supported cards.)*
Sound Card: DirectX 9.0 compatible sound card
DirectX version: DirectX 9.0 (included on game disk)
DVD-Rom: double layer DVD-Rom player
Hard Drive Space: 9 Go
Supported Peripherals: Keyboard, mouse, and optional game controller
* This game does not support Windows 98/ME/2000/NT.

Recommended configuration:
Processor: Intel Core® 2 Duo 2,2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or higher
Sound Card: 5.1 sound card
Peripherals: Xbox 360® for Windows game controller

List of supported Video Cards at Time of Release:
ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000 to 4000 series
NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9/GTX 200 series
*PCI Express only

Laptop versions of these cards are not fully supported. For an up-to-date list of supported chipsets, please visit the FAQ for this game on our support website at:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید,

NOTE: This game contains technology intended to protect against copying that may conflict with disks or virtual drives.
--------------------------------------------------------------------------------
1.2. Language selection
The language selected at the beginning of the installation is the language used in the game.
To change the language, you must uninstall and then reinstall the game.

2. Troubleshooting

2.1. Installation of video drivers and motherboard drivers
If you experience video problems, install the latest available drivers for your video card and motherboard. Links to video card and motherboard manufacturers are listed at the end of this document.

--------------------------------------------------------------------------------
2.2. Installation of audio drivers

If you experience sound problems, install the latest audio drivers for your sound card. Links to sound card manufacturers are listed at the end of this document.

2.3. Installation of DirectX 10

To function correctly, Prince of Persia requires DirectX DLL version from August 2008 or later. The latest version of DirectX can be downloaded at:

DirectX is also available on the installation disk in the Support\DirectX folder.

If you receive an error message indicating missing DLL, reinstall DirectX from the installation disk.
2.4. Bugs and comments

* It is not recommended to install this game in the Windows registry (usually C:\Windows), in one of its sub-directories or at the root of the system disk (usually c:\).

* Before installing the game it is recommended to exit all open applications, in order to minimize the risk of software conflicts.

* If you experience monitor problems, open the control panel of your graphics card and verify that its driver is configured to give preference to application parameters.

* Although this game can run on a computer with a single core processor, Ubisoft will not be developing updates to fix possible problems that might occur on this type of computer.

* You may experience performance difficulties when playing with certain ATI cards, if so, we highly recommend that you update your graphics drivers. Drivers can be found on the ATI web site. We recommend Catalyst 8.12 drivers or the latest version.

* With ATI & Nvidia Dx9 cards, graphics corruption might occur when resolution is set to maximum and anti-aliasing is active. To resolve the problem, update your video card drivers. If the problem persists, lower the anti-aliasing until the bug disappears. Setting anti-aliasing to “none” should solve the problem.

* On CRT displays the refresh rate might be below the optimal. The refresh rate can be overridden by using Start -> Run -> dxdiag, select the More Help tab and use the Override option there.

3. Useful web sites, contacts and technical support

3.1. Technical support

UBISOFT at your service…

Having problems installing or launching one of our software products? Are you stuck, or looking for the final codes that will allow you to move forward in your quest? Or, would you simply like to be informed about our upcoming games?

Listed below is our Customer Service and Technical Support contact information:

Customer Service: Info, tips and hints

Tel: 08.92.70.50.30. (0,34 € /min)
Technicians available: Monday – Friday 10 :00 am – 8 :00 pm

Fax: 01.48.57.07.41

serviceconso@ubisoft.fr

Customer Service Ubisoft
28 rue Armand Carrel
93108 Montreuil Sous Bois

Are you not progressing in your favorite game?
Would you like to know THE cheat code that allows you to become an expert player?
Are you interested in being updated on our latest news and release dates?

Technical Support

Tel: 0825.355.306 (0,15 €/min)
Technicians available: Monday – Saturday 9 :00 am – 9:00pm
Fax: 0825.001.263 (0,15 €/min)
supportechnique@ubisoft.fr

Ubisoft Technical Support
TSA 90001
13859 Aix en Provence Cedex 3

Are you having difficulty with installing, launching or executing your software?
Would you like to be informed about patches or product updates?

Do not hesitate to contact our Technical Support who can provide you with all the information necessary to take full advantage of your software.

36 15 UBISOFT (0,34 €/min) and
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ª

Both our minitel service (3615 UBISOFT) and Internet site (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) are available 24 hours/day and 7 days a week.
With these services, you can access tips and solutions for most of our games, ask technical questions via the HELP section, participate in various contests or download demos and updates of your favorite software (internet site only).
A catalog is also available online for ordering your favorite Ubisoft software.

3.2. Useful web sites

Official Prince of Persia site:

DirectX 9.0c download:

Latest ATI drivers:

Latest NVIDIA drivers:

Latest Creative Labs drivers:

Latest Intel drivers:

Latest AMD drivers:

Optimus Prime
26-12-2008, 02:25
سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم ارور میده که d3dx9_39.dll پیدا نشد و ری اینستال کنید ولی با ری اینستال هم نشد.
مشکل کجاست؟؟؟
اینو از اینجا دانلود کن بریز تو پوشه اصلی کنار EXE بازی ببین درست میشه :

بهتره یه Direct X کامل بگیری و نصب کنی.

A H P
26-12-2008, 08:58
با سلام
من تو قسمت غول اولش گير كردم اولين غول هر چي ميزنمش هيچي خونش كم نميشه
مي خواستم بدونم چه جوري بايد نابودش كنم؟
ممنون ميشم

mosolim
26-12-2008, 10:14
با سلام
ممنون ميشم
سلام دوست من
شما باید اونو به سمت یه پرتگاه هل بدید. در ادامه با این غول زیاد روبرو میشید و هر دفعه باید اونو به سمت یه پرتگاه یا یه قفس یا ستونهای چوبی و غیره هل بدید. تنها اینطوری از شرش خلاص میشید تا اینکه در مرحله آخر می تونید نابودش کنید.

ali_ranger22
26-12-2008, 10:15
با سلام
ممنون ميشم

کدوم غوله ؟
همون بزرگه ؟ باید ببریش نزدیک پرتگاه بعد پرتش کنی پایین (برای بار صدم ! )

mosolim
26-12-2008, 10:17
تموم شد......
چقدر هیف شد حالا تا مدتها خاصرش تو ذهنم میمونه . داستان قوی و موسیقی عالی این بازی هیچ قت فراموش نمی شه. من خیلی با کندی بازی کردم و هر سری فقط 2 تا ناحیه رو پاک کردم. ولی بازم زود تموم شد. تنها یه جمله "عالی بود"

mariahcruise
26-12-2008, 11:25
سلام
بلاخره منم امروز تمامش کردم
از دوستان که تو این مدت به من کمک کردن متشکرم
راستی آخر بازی خیلی قشنگ تمام شد یه جورایی به لاو و عشق ختم شد
از خود گذشتگی واقعا شاهکار بود

S A A M
26-12-2008, 14:44
همه چیزش عالی بود الی این مبارزه هاش و آسون بودنش!

Hsnti
26-12-2008, 16:33
سلام
من تواین قسمت که عکساش رو میگذارم گیر کردم
همونجایی که زنه چند تا خفاش رو میفرسته و پرنس باید سریع با چند تا پرش خودش رو به بالا میرسونه
تو این قسمت وقتی با الیکا میرم رو قسمت ابی کلید e رو که باید طبق روال گذشته بزنم میزنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته و راه دیگه ای هم برای ادامه مسیر نیست!

سمت چپ که با یک در بزرگ نرده ای مسدود شده
روبرو هم که فاصله خیلی زیاده و حتی با کمک الیکا هم نمیتونم به قسمت دیگه برسم
موندم راه کجاست( همونطور که گفتم کلید E رو که میزنم الیکا راه رو نشون نمیده و تو دایره ابی هم با زدن کلید E اتفاقی نمیفته)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vafa1353
26-12-2008, 16:46
اینو از اینجا دانلود کن بریز تو پوشه اصلی کنار EXE بازی ببین درست میشه :

بهتره یه Direct X کامل بگیری و نصب کنی.
ممنون دوست عزیز با فایلی که گزاشتید درست شد.
ویندوزم ویستاست و Direct X 10 نصب هست...

سیستم
VOSTRO1510
Microsoft® Windows Vista™ Home Basic
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9300 @ 2.50GHz
NVIDIA GeForce 8400M GS
Total Memory 2 GB

havas_1980
26-12-2008, 16:59
سلام
من تواین قسمت که عکساش رو میگذارم گیر کردم
همونجایی که زنه چند تا خفاش رو میفرسته و پرنس باید سریع با چند تا پرش خودش رو به بالا میرسونه
تو این قسمت وقتی با الیکا میرم رو قسمت ابی کلید e رو که باید طبق روال گذشته بزنم میزنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته و راه دیگه ای هم برای ادامه مسیر نیست!

سمت چپ که با یک در بزرگ نرده ای مسدود شده
روبرو هم که فاصله خیلی زیاده و حتی با کمک الیکا هم نمیتونم به قسمت دیگه برسم
موندم راه کجاست( همونطور که گفتم کلید e رو که میزنم الیکا راه رو نشون نمیده و تو دایره ابی هم با زدن کلید e اتفاقی نمیفته)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در مورد عمل نکردن کلید e باید گفت که با یک باگ روبه رو هستین.
در بعضی مواقع (بسیار کم) با زدن این کلید, هیچ اتفاقی انجام نمیشه... برای حل این مشکل, دو راه دارین:

- یا کمی در اون محل پرسه بزنین و سپس کلید e رو دوباره امتحان کنین.
- و یا مجبور هستین که آخرین سیو رو دوباره لود کنید.

ممنون دوست عزیز این فایل داون نمیشه....
ویندوزم ویستاست و Direct X 10 نصب هست...

سیستم
VOSTRO1510
Microsoft® Windows Vista™ Home Basic
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9300 @ 2.50GHz
NVIDIA GeForce 8400M GS
Total Memory 2 GB
مشکلی برای دانلود فایل مورد نظر وجود نداره و کاملا چک شده.
بعد از دانلود, فایل مورد نظر رو در پوشه C:\Windows\System32 کپی کنید.

mojtaba007
26-12-2008, 17:54
من این بازی را نصفه ها رفتم بازی خیلی خوبیه
ولی نمیتونم چرا باز هم پرنس 2 را از همه بیشتر دوست دارم
پرنس 2 از هر نظر عالی بود
هم داستان خیلی فوق العاده ای داشت و هم خیلی طولانی بود
ولی به نظرم این نسخه جدیدی خیلی زودتر از نسخه 2 تمام بشه
نظر شما چیه؟

Amir_Ariamehr2003
26-12-2008, 20:47
سلام اگه سوالم تکراری هست منو نزنید
چون خدایی 500 صفحه ساکر رو دنبال کردم حوصله این 5 صفحه رو نداشتم خدایی
میخواستم بدونم توی آپشن بازی یه جا واسه تنظیم دسته هست و لی خاموشه
اصلا راهی واس این که با دسته بازی کنیم هست؟؟؟

joey jordison
27-12-2008, 11:05
اقا دپرس شدیم رفت!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره دومی در کار هست

H M R 0 0 7
27-12-2008, 13:51
من اینو چند روز پیش نصب کردم
عجب گرافیک ناز و جذابی داره
تازه اون دختره هم فارسی صحبت میکنه :31:
به این میگن شاهزاده فارس.

سلام اگه سوالم تکراری هست منو نزنید
چون خدایی 500 صفحه ساکر رو دنبال کردم حوصله این 5 صفحه رو نداشتم خدایی
میخواستم بدونم توی آپشن بازی یه جا واسه تنظیم دسته هست و لی خاموشه
اصلا راهی واس این که با دسته بازی کنیم هست؟؟؟

چون این بازی سازگار با دسته Xbox360 هستش
شما باید دکمه های دسته تون رو به جای دکمه های Keyboard بزارید.همون کاری که من کردم.

Amir_Ariamehr2003
27-12-2008, 14:50
آخه کلا خاموشه نمیزاره تنظیم کنم
بگید چی کار کنم تا این بازی رو از دست ندم
آخه با کیبورد نمیتونم بازی کنم

A H P
27-12-2008, 17:47
سلام دوست من
شما باید اونو به سمت یه پرتگاه هل بدید. در ادامه با این غول زیاد روبرو میشید و هر دفعه باید اونو به سمت یه پرتگاه یا یه قفس یا ستونهای چوبی و غیره هل بدید. تنها اینطوری از شرش خلاص میشید تا اینکه در مرحله آخر می تونید نابودش کنید.
با سلام
و تشكر به خاطر پاسختون
من بلد نيستم هولش بدم با چه دكمه ي روي كيبورد
و تحت چه شرايطي
ممنون ميشم

havas_1980
27-12-2008, 18:44
با سلام
و تشكر به خاطر پاسختون
من بلد نيستم هولش بدم با چه دكمه ي روي كيبورد
و تحت چه شرايطي
ممنون ميشمبا زدن شمشیر و جادوی الیکا, جنگجو رو به لبه ها (در مرحله Tower of Ormazd, به پایه های اتاق و مرحله City of Light به داخل قفس) هل بدین. بعد از رسیدن به لبه, جنگجو به طور خوکار سعی میکنه که با پاش شما رو له کنه که الیکا به کمک شما میاد و شما باید زدن ماوس سمت چپ جنگجو رو به عقب هل بدین.

n340
27-12-2008, 19:13
من یه جا گیر کردم
جایی که از زیر فاضلاب هاست . شما وسط اون هستید یه اتاقک کوچیک در مرکزه و شما می خواهید بپرید اونور تا بتونید برید جایه اون رعد و برقه ولی نمی تونید هرچه سعی کردم افتادم

ali_ranger22
27-12-2008, 19:43
من یه جا گیر کردم
جایی که از زیر فاضلاب هاست . شما وسط اون هستید یه اتاقک کوچیک در مرکزه و شما می خواهید بپرید اونور تا بتونید برید جایه اون رعد و برقه ولی نمی تونید هرچه سعی کردم افتادم

اگه درست فهمیده باشم که شما کجا هستید باید با استفاده از چرخوندن درست چرخ دنده ها اون محیط رو پر از آلودگی کنید (مواد سیاه )

sepehr_x50
27-12-2008, 20:26
من تو پیدا کردن اون 60 تا به مشکل برخوردم.

فکر کنم 51-52 تا پیدا کردم.

amaranth_silent
27-12-2008, 20:32
بنظرم این بازی ارزش بازی کردن نداره خیلی ساده ..بدون هیجان .تکراری ...حال بهم زن ..فقط گرافیکش خوبه

n340
27-12-2008, 21:00
عکس هارو نگاه کن

Maggy_P
27-12-2008, 21:05
عکس هارو نگاه کن

شما بايد بپريد روي سكوي جلويي و بعدش سكوي سمت چپش و ادامه بديد تا برسيد وسط

در اين مواقع بهتره دكمه ي e رو بزنيد تا اليكا راه رو نشون بده ;)

mosolim
27-12-2008, 21:44
من تو پیدا کردن اون 60 تا به مشکل برخوردم.

فکر کنم 51-52 تا پیدا کردم.
اصلا نیازی به جمع کردن تمام اونها ندارید. بلکه تنها تو 4 منطقه اول 60 تا که اگه بری پاکسازی کنی خیلی بیشتر چیدا می کنی. بعد که منطقه بعدی رو باز کردی 170 تا و بعد 340 تا و نهایتا 540 تا باید پیدا کنید. که هر منطقه خیلی بیشتر از اینها می تونید چیدا کنید. در هر منطقه بعد از پاکسازی حدود 45 تا وجود داره که شما با جمع کردن 25 -30 تا می تونی مشکلو حل کنی.

H M R 0 0 7
27-12-2008, 21:51
آخه کلا خاموشه نمیزاره تنظیم کنم
بگید چی کار کنم تا این بازی رو از دست ندم
آخه با کیبورد نمیتونم بازی کنم

خوب کدوم خاموشه؟؟
امکان نداره قسمت تنظیم دکمه های کیبورد خاموش باشه
تو با Xbox360 کار نداشته باشو برور تو تنظیمات دکمه های کیبورد و اونجا دکمه های دستت رو جایگزین کن

mehdy.z
27-12-2008, 22:18
اقا ما هم گرفتیم ولی یه مشکلی هست اونم اینه با hd 3870 توی 1280*1024 توی high متوسط 26-25 فریم بیشتر نمیده والا گرافیک این بازی هم طوریه که نمیشه گفت اصلا گرافیکش سنگینه یا نه(ولی به نظر سنگینم نمیاد) حالا کسانی که اجراش کردند میشه یه آماری بدند تا حساب کار دست ما هم بیاد بیینیم اصلا عادیه یا نه؟

با تشکر قبلی از دوستان...

n340
27-12-2008, 22:59
شما بايد بپريد روي سكوي جلويي و بعدش سكوي سمت چپش و ادامه بديد تا برسيد وسط

در اين مواقع بهتره دكمه ي e رو بزنيد تا اليكا راه رو نشون بده ;)

مشکل همینه که نمی تونم بپرم اونور

Maggy_P
27-12-2008, 23:33
مشکل همینه که نمی تونم بپرم اونور
حتي پرش + e ؟؟؟؟

Amir_Ariamehr2003
28-12-2008, 00:05
خوب کدوم خاموشه؟؟
امکان نداره قسمت تنظیم دکمه های کیبورد خاموش باشه
تو با xbox360 کار نداشته باشو برور تو تنظیمات دکمه های کیبورد و اونجا دکمه های دستت رو جایگزین کن

بابا تو دیگه کی هستی!!!:10:
دمت گرم بهترین تنظیم رو با عکس به سلیقه خودت که بهترین باشه واسم لطف میکنی:11::31:

huggy
28-12-2008, 10:51
سری جدید پرنس برای کامپیوتر هم امده ؟؟

hamid_hitman47
28-12-2008, 12:19
سری جدید پرنس برای کامپیوتر هم امده ؟؟

آره دوست عزیز ...اینجا هم تاپیک همین بازیه.

mehdy.z
29-12-2008, 10:33
اول از راهنمایی دوستان به خاطر پست قبلی کمال تشکر رو دارم!!

حالا حداقل این یکی رو جواب بدین لااقل تو خماری بازی نمونیم...

من که همون اول بازی گیر کردم همون جایی که برای اولبن بار باید اون هاله های نورانی رو بعد از انداختن اون غول به اصطلاح سنگی جمع کنیم یه پنج تا هستش که اون بالا بین دو تا صخره قرار داره به هر دری زدم نتونستم بدستشون بیارم محیط هم اینقدر بزرگه که حسابی گیج شدم:9:کسی می دونه چجوریه(هر چی هم زور زدم عکس بگیرم نمیدونم چی شده همش سیاه میشه)
راستی تا اون پنج تا روجمع نکنیم (که جمعا میشه 45 ) نمیشه بری مرحله بعد یعنی دقیق نگرفتم چجوری باید بازی رو ادامه داد...
الیکا هم هر بار E رو می زنم temple رو نشون میده لطفا راهنمایی کنید...

Maggy_P
29-12-2008, 10:54
اول از راهنمایی دوستان به خاطر پست قبلی کمال تشکر رو دارم!!

حالا حداقل این یکی رو جواب بدین لااقل تو خماری بازی نمونیم...

من که همون اول بازی گیر کردم همون جایی که برای اولبن بار باید اون هاله های نورانی رو بعد از انداختن اون غول به اصطلاح سنگی جمع کنیم یه پنج تا هستش که اون بالا بین دو تا صخره قرار داره به هر دری زدم نتونستم بدستشون بیارم محیط هم اینقدر بزرگه که حسابی گیج شدم:9:کسی می دونه چجوریه(هر چی هم زور زدم عکس بگیرم نمیدونم چی شده همش سیاه میشه)
راستی تا اون پنج تا روجمع نکنیم (که جمعا میشه 45 ) نمیشه بری مرحله بعد یعنی دقیق نگرفتم چجوری باید بازی رو ادامه داد...
الیکا هم هر بار E رو می زنم temple رو نشون میده لطفا راهنمایی کنید...
اگر اون 5 تا رو نگيريد موردي نداره!
چون 3 منطقه ديگه هست كه بايد پاكسازي بشه

نقشه رو (Tab ) بزنيد و اون مراحلي كه قفل نداره رو انتخاب كنيد با اسپيس انتخابش كنيد و بعد r رو بزنيد تا هروقت كليد E رو فشار ميديد اليكا راه منطقه ي انتخاب شده رو به شما نشون بده

براي رفتن به مرحله ي اول شما بايد 60 تا نور حداقل جمع كنيد :46:

C M A N
29-12-2008, 14:44
کسی لینک دانلودش رو داره ؟

Maggy_P
29-12-2008, 14:48
کسی لینک دانلودش رو داره ؟
اينجا :

vendee
29-12-2008, 14:51
من بازي رو تموم كردم.ولي يه كمي اخرش رو من نفهميدم.

ميشه يه نفر يكمي توضيح بده.

ali_ranger22
29-12-2008, 15:30
من بازي رو تموم كردم.ولي يه كمي اخرش رو من نفهميدم.

ميشه يه نفر يكمي توضيح بده.
اخطار !!!
الیکا برای حبس کردن اهریمن برای جان بخشیدن به درخت زندگی جانشو فدا میکنه و چون پرنس بهش علاقه مند شده با نابود کردن درخت زندگی الیکا رو زنده میکنه

n340
29-12-2008, 22:17
سلام من دوباره گیر کردم اینجا چکار کنم. بعداز اینکه اون 4 تا حلقه اولا رو کامل کردم و برگشتم به temple حالا چکار کنم

Maggy_P
29-12-2008, 22:51
سلام من دوباره گیر کردم اینجا چکار کنم. بعداز اینکه اون 4 تا حلقه اولا رو کامل کردم و برگشتم به temple حالا چکار کنم

شما بايد يكي از نيرو ها رو انتخاب كنيد تا مراحل قفل شده باز بشن :46:

sargeras
30-12-2008, 17:32
بد نبود ولی مبارزاتش خیلی کم بود من ورژنای قبل رو ترجیح میدم
راستی فرح واقعا خرش بود یا الکی میگه خرمه ؟؟ آخه ما قبل از اینکه بازی بیاد چیزای دیگه ای شنیده بودیم ( که این پسر اون پرنسه و ....)

havas_1980
30-12-2008, 20:05
بد نبود ولی مبارزاتش خیلی کم بود من ورژنای قبل رو ترجیح میدم
راستی فرح واقعا خرش بود یا الکی میگه خرمه ؟؟ آخه ما قبل از اینکه بازی بیاد چیزای دیگه ای شنیده بودیم ( که این پسر اون پرنسه و ....)بله... فرح الاغ پرنس بود که اثری هم ازش تا آخر بازی دیده نشد.
این داستان هم هیچ ربطی به داستان سه گانه قبلی نداره و کاملا مستقله. پس فکر اینکه این پسر اون یکی پرنس هست رو اصلا نکنین.

hos_ubisoft
31-12-2008, 00:14
:41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Documents\My Pictures\POP.jpg

havas_1980
31-12-2008, 00:50
سلام من در این مرحله که اون زنه الیکا را میدوزده بد از اون تکثیر مکنه بد که من به الیکا را با شمشیر میزنم فقط 3 از اون باقی مومونه که دیگه کمت...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ents%5cmy%20pictures%5cpop.jpgبرای اینکه الیکای واقعی رو تشخیص بدین فقط یه راه دارین و اون هم اینه که خودتون رو به پایین پرت کنید تا الیکا مثل سابق جون شما رو نجات بده.

ali_ranger22
31-12-2008, 11:26
راستی فرح واقعا خرش بود یا الکی میگه خرمه ؟؟ آخه ما قبل از اینکه بازی بیاد چیزای دیگه ای شنیده بودیم ( که این پسر اون پرنسه و ....)

تازه همه ی طلا هایی که پرنس دزدیده بود روی فرح بوده ! :دي

starn
01-01-2009, 21:21
آقا ی طرف ر درست کردم ولی این ی طرف رو هر کاری می کنم نمی شه

bax_021
01-01-2009, 23:47
لباسا رو باید با کد آزاد کرد ؟
یا خودش به مرور آزاد می شه ؟
اگه کد می خواد بگید چون من فقط کد دو تا لباس دارم ...
ممنون :11:

havas_1980
02-01-2009, 00:31
آقا ی طرف ر درست کردم ولی این ی طرف رو هر کاری می کنم نمی شه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای حل معمای طرف راست به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)

لباسا رو باید با کد آزاد کرد ؟
یا خودش به مرور آزاد می شه ؟
اگه کد می خواد بگید چون من فقط کد دو تا لباس دارم ...
ممنون

در مورد باز کردن تمامی Skin به این صورت باید عمل بشه:

- اسکین Jade (بازی Beyond Good and Evil): بازی رو بدون کامل پیدا کردن تمامی Light Seed تمام کنید.
- دو اسکین Prototype برای Prince و Elika: بازی رو با پیدا کردن تمامی Light Seed تمام کنید.

اما برای باز کردن سه اسکین باقیمانده, با دادن کد در بخش Skin Manager باید عمل کنید:

- اسکین Altair (بازی Assassin's Creed): کد 13372805
- دو اسکین Prince و Farah (بازی Prince of Persia: The Sands of Time): کد 525858542

Booseh_ye_Irani
02-01-2009, 11:33
من هرسه تا پرنس بازی و تموم کردم ولی سوالی که همیشه از این بازی در ذهن منه اینه که چرا شاهزاده ایرانی؟ یوبی سافت شرکت آمریکایی چرا شاهزاده ایرانی انتخاب کرد ؟
واقعا پرنس شاهزاده ایران؟
تو قسمت سوم پرنس مثل اینکه بر میگرده به شهرش که شهر مورد حمله اون موجودات قرار گرفته اون جا یعنی خاک ایران؟
اگر میشه داستان سه قسمت پرنس کامل برام بگید

چون مي بينم همه اين اشباه رو مي كنن، خواستم بگم كه:
Prince of Persia به معني «شاهزاده ي ايران» يا «شاهزاده ي پرسيا» ست. البته هم پرنس فارسيه و هم پرسيا!
Of حرف ربطه كه همون «ي يا اِ» خودمون معني مي ده
نگفته كه Persian Prince كه معني مي كنيد «شاهزاده ي ايراني».

دوم اينكه Ubi Soft يك شركت فراسويه و هيچ ربطي به آمريكا نداره!
اگر به آرم شركت نگاه كنيد مي بيني كه از چندين حلال ماه تشكيل شده كه يك آرم شرقي به حساب مي ياد. دقيقا مثل حلالي كه روي گنبد مسجدها يا بناهاي ديگه ست.
شركت هاي آمريكايي هم خواستن چند بار با تبليغات منفي جلوي پيشرفت Ubi Soft رو بگيرن. چند سال پيش گفته بودن كه ElectoronicArt مي خواد شركت Ubi Soft رو بخره چون داره ورشكست مي شه! اصلا هم صحت نداشت.
يادتون باشه هرگز آمريكايي ها يا ملل آنگلوساكسون براي ايران و ايراني كار خوب نمي كنن! و فقط قصد چپاول و كوچك كردن ايراني ها رو دارن.
مگه خودتون نمي گيد تو مجله شون نوشتن Arabian Acrobat

sirwanonline
02-01-2009, 12:10
سلام خسته نباشید آقا من این POP 4 رو خریدم وقتی نصب می کنم این پیغام رو میده و قتی بازی رو اجرا میکنم؟میگه پسر خوب من یک فایل رو نمی تونم پیدا کنم به اسم Luncher چی چی اقا چکار کنم مشکلم حل شه بعد آقا کرک چیزی هم نداره که نصب کنم میشه رهنمایم کنید ممنون وشم

Booseh_ye_Irani
02-01-2009, 14:17
سلام خسته نباشید آقا من این POP 4 رو خریدم وقتی نصب می کنم این پیغام رو میده و قتی بازی رو اجرا میکنم؟میگه پسر خوب من یک فایل رو نمی تونم پیدا کنم به اسم Luncher چی چی اقا چکار کنم مشکلم حل شه بعد آقا کرک چیزی هم نداره که نصب کنم میشه رهنمایم کنید ممنون وشم

سلام
ببين اينجا مشكلت حل مي شه

اين تارنما هم براي Crack بازي هاست

onlygame
02-01-2009, 22:14
سلام به همگی تاپیک جالبی دارید
من بازی رو تموم کردم ولی بازی خیلی بد تموم شد بازی چند نوع پایان داره فقط همین یکیه؟ اینهمه خودتو میکشی بازی رو تموم کنی ولی اخر بازی دوباره همه ی زحماتتی که کشیدی به هدر میره ولی در کل بازی به جز اخرش قشنگ بود

havas_1980
02-01-2009, 23:08
سلام به همگی تاپیک جالبی دارید
من بازی رو تموم کردم ولی بازی خیلی بد تموم شد بازی چند نوع پایان داره فقط همین یکیه؟ اینهمه خودتو میکشی بازی رو تموم کنی ولی اخر بازی دوباره همه ی زحماتتی که کشیدی به هدر میره ولی در کل بازی به جز اخرش قشنگ بودبله... بازی فقط یک پایان داره. ولی این پایان ماجرا نیست چون داستان ادامه داره.

persian-balouch
03-01-2009, 04:52
حتما ادامه داره.
تو بعضی تریلر هاش هم نوشته The Journey Begins
ولی آخرش خیلی خفن تموم شد.

ali_ranger22
03-01-2009, 12:43
یوبی سافت شرکت آمریکایی نیست عزیزان
اصل این شرکت و در واقع شرکت اصلی ش در فرانسه هست یعنی کلا یه شرکت فرانسویه
و یوبی سافت مونترال که در مونترال کانادا هست از دستورات شرکت اصلی که در فرانسه واقع هست پیروی میکنه :)
فرانسوی ها هم با ما ایرانی ها مشکلی ندارن

prince.kain
03-01-2009, 14:10
با عرض سلام به همگی .

اولا prince of persia معنی شاهزاده ای از ایران را می دهد . prince = شاهزاده , of = از , persia = ایران . که برای ارتباط دو کلمه از ای می توان استفاده کرد , که می شه شاهزاده ای از ایران . دلیل دیگر اینکه این بازی نسخه چهارم پرنس نیست . بازی prince of persia دو بعدی و سه بعدی ابتدایی نیز وجود دارد که در 20-30 سال پیش (اگر درست بگم :31:) ساخته شد و چند سالی ساخت آن متوقف شد تا ساخت prince of persia : sands of time که بازی خوش ساختی نسبت به آن زمان بود . پس میبینید که این بازی مشکلی با ایران نداره چون ساخت سالهای قبله .:31::10:

ali_ranger22
03-01-2009, 15:00
البته بازی ها اولیه که دو بعدی بودن پرنس رو بیشتر عرب نشون داده بودن ولی به هر حال اسم بازی Persia هست

cheetoz_motori
03-01-2009, 15:06
سلام
چرا اينقدر اين بازي گيج و گنگه؟
من بازي كردم تا 1 جاهايي نه از روي وارد بودن همينجوري ديمي رفتم با دستورات بازي هم جلو رفتم ولي هنوز نمي دانم هدفم چيه و كلاً آنجا كه tab مي زنيم مي ريم تو map آن دايره ها چطوريه جريانش؟با موس بايد روش بزنيم ؟ بايد فعالشون كنيم؟خلاصه جريان رو نمي دانم چيه.
كلاً مثل اينكه عشقيه!
الان من رفتم 1 جا رو باز كردم تبديل به سبزه و گل كاري خوشگل شده بعد 1 سري seed ستاره اي آمدند كه 60 تا هستند بايد آنها رو بگيرم هرچند بعضي هاشون خيلي بالا هستند نمي دانم از كجا بايد برم بالا كه آنها رو بگيرم.
غير از اينجا رفتم 1 قسمت ديگه كه خيلي دربو داغونه و از يتونها مي پري و اينجور داستانها به قسمتي هم كه گويا محل بازشدن قفلش بود كه 1 نور از زمين به آسمان رفته هم رسيدم ولي بين من و آنجا 1 شكافي بود كه با كمك پرنسس هم نمي شد پريد آنطرف انقدر هم دور خودم چرخيدم كه ديگه سرم داشت گيج مي رفت.اينجا رو چطوري بايد رفت؟
با تشكر

Maggy_P
03-01-2009, 15:35
سلام
چرا اينقدر اين بازي گيج و گنگه؟
من بازي كردم تا 1 جاهايي نه از روي وارد بودن همينجوري ديمي رفتم با دستورات بازي هم جلو رفتم ولي هنوز نمي دانم هدفم چيه و كلاً آنجا كه tab مي زنيم مي ريم تو map آن دايره ها چطوريه جريانش؟با موس بايد روش بزنيم ؟ بايد فعالشون كنيم؟خلاصه جريان رو نمي دانم چيه.
كلاً مثل اينكه عشقيه!
الان من رفتم 1 جا رو باز كردم تبديل به سبزه و گل كاري خوشگل شده بعد 1 سري seed ستاره اي آمدند كه 60 تا هستند بايد آنها رو بگيرم هرچند بعضي هاشون خيلي بالا هستند نمي دانم از كجا بايد برم بالا كه آنها رو بگيرم.
غير از اينجا رفتم 1 قسمت ديگه كه خيلي دربو داغونه و از يتونها مي پري و اينجور داستانها به قسمتي هم كه گويا محل بازشدن قفلش بود كه 1 نور از زمين به آسمان رفته هم رسيدم ولي بين من و آنجا 1 شكافي بود كه با كمك پرنسس هم نمي شد پريد آنطرف انقدر هم دور خودم چرخيدم كه ديگه سرم داشت گيج مي رفت.اينجا رو چطوري بايد رفت؟
با تشكر
براي باز كردن قفل ها بايد ابتدا 60 نور اوليه رو بدست بياريد ، فعلا مناطقي رو كه قفل نيستن با اسپيس انتخاب كنيد و r رو بزنيد تا هر وقت e رو فشار ميديد ، اليكا راه رو بهتون نشون بده ، وقتي اون 60 تا نور رو جمع كرديد ميتونيد يكي از نيروها رو كه در منطقه ي temp قرار داره انتخاب كنيد ، با اين كار 4 منطقه قفلشون باز ميشه .

اون قسمت رو هم كه نميتونيد بهش برسيد به اين دليله كه هنوز نيروي لازم براي باز كردن اون مرحله رو نداريد

mosolim
03-01-2009, 17:57
البته بازی ها اولیه که دو بعدی بودن پرنس رو بیشتر عرب نشون داده بودن ولی به هر حال اسم بازی Persia هست
مقصود از persia دقیقا ایران است. چون که فرانسوی ها به ایران میگن persia . اینو میتونید تو نقشه های جغرافیایی فرانسوی ببینید. این بحث هم بهتره که تموم بشه چون که اینجا جای این بحث نیست و به اصل بازی برسید. راستی من نسخه موبایلی این بازی رو بازی کردم. اونم جالبه. دقیقا مثل نسخه موبایلی assassin . البته روند داستانی یه مقدار فرق میکنه.

soliman
03-01-2009, 19:32
اره خیلی جالبه و گرافیک خوبی هم داره (برای موبایل)
غولهای مال موبایل با غولهای نسخه پی سی و یا بقیه کنسولها خیلی فرق داره . مثلا تو نسخه موبایل یه خول شبیه اختاپوس داشت که مال پی سی همچین غولی نداشت.

779
03-01-2009, 20:49
خوب من پریشب تمومش کرد اما بازیه خیلی تکراری ی بود اولین قسمت رو که میرفتی خوب بود اما بعدش دیگه همش تکراری میشد که خیلی خسته شدم آخرشم که خیلی بد تموم کردن این همه رفتیم روز از نو روزی از نو.

من که فکر نمی کنم به پرنس های قبلی برسه چون اونها مرحله ای بود و اینطوری نبود که مثل assassians creed هر منطقه رو نابود کنی که در هر منطقه هم یک غولی داشت آخرش به غول اصلی میرسیدی!!!

ولی من که از اسیسینس بیشتر از این خوشم اومد چون دیگه واقعا خسته شدم ازش آخرش که شد گفتم آخیش راحت شدم از بس از روی دیوار های تکراری گزشتم و حرکات تکراری کردم!
خداییش به پرنس 3 نمی رسید!!

راستی این کدهای آخر بازی رو کی داره که یک چیز هایی رو باز می کنه اگه داره برای ما بزاره.

havas_1980
03-01-2009, 20:53
... راستی این کدهای آخر بازی رو کی داره که یک چیز هایی رو باز می کنه اگه داره برای ما بزاره.چند بار گفته شده بود ولی باز هم عنوان می کنم...

در مورد باز کردن تمامی Skin به این صورت باید عمل بشه:

- اسکین Jade (بازی Beyond Good and Evil): بازی رو بدون کامل پیدا کردن تمامی Light Seed تمام کنید.
- دو اسکین Prototype برای Prince و Elika: بازی رو با پیدا کردن تمامی Light Seed تمام کنید.

اما برای باز کردن سه اسکین باقیمانده, با دادن کد در بخش Skin Manager باید عمل کنید:

- اسکین Altair (بازی Assassin's Creed): کد 13372805
- دو اسکین Prince و Farah (بازی Prince of Persia: The Sands of Time): کد 525858542

tina salehe
03-01-2009, 21:45
آدرس سيو بازي رو كسي ميدونه كجاست؟

havas_1980
03-01-2009, 21:52
آدرس سيو بازي رو كسي ميدونه كجاست؟مسیر سیو بازی در ویندوز ویستا به این آدرس:

C:\Users\xxxxx\Documents\Prince of Persia\Save
xxxxx >> نام یوزر

tina salehe
04-01-2009, 10:12
ممنون تو xp آدرسش اينه:

C:\Documents and Settings\****\My Documents\Prince of Persia\Save

SPY.07
04-01-2009, 11:59

سلام، من طبق راهنمای شما رفتم ولی به نتیجه نرسیدم. میشه یه بار چک کنید ببینید درسته یا نه؟
چند بار امتحان کردم نشد... :13:

*hamedkhatar*
04-01-2009, 13:03
سلام
من یک ماهیی نبودم و نشد این تاپیک رو دنبال کنم
لطفا یکی بگه که کاربرا از بازی راضی بودند؟
یعنی انتظارات رو براورده کرده؟
عصر میخوام برم بخرمش
تو بازار هست یا ممنوع شده؟
ممنون

havas_1980
04-01-2009, 13:06
سلام
من یک ماهیی نبودم و نشد این تاپیک رو دنبال کنم
لطفا یکی بگه که کاربرا از بازی راضی بودند؟
یعنی انتظارات رو براورده کرده؟
عصر میخوام برم بخرمش
تو بازار هست یا ممنوع شده؟
ممنونیکی از زیباترین بازیهای سال 2008 که وجودش تو کلکسیون شما واجب هست!

فقط ایرادی که به بازی گرفته شده سادگی اون هست.
صحبت در مورد ممنوعیتش شده ولی اصلا توجهی نکنین.

سلام، من طبق راهنمای شما رفتم ولی به نتیجه نرسیدم. میشه یه بار چک کنید ببینید درسته یا نه؟
چند بار امتحان کردم نشد... همین الان امتحان کردم. روش گفته شده 100% جواب خواهد داد.

مرحله Royal Gardens - معمای حل شده سمت راست

ali_ranger22
04-01-2009, 13:08
بازی عالیه نباید از دستش بدی
تو بازار ریخته راحت گیر میاد
ارشاد هنوز به طور شفاف نگفته ممنوعه یا نه چون میدونه ملت به این بازی حساسن به خاطر همین راحت گیر میاد

mehdy.z
04-01-2009, 13:39
منم یه چند وقتیه دارم بازی می کنم در اینکه بازیه خوبیه شکی نیست چون یه جورایی هم گرافیکش جدیده هم سبکش (درسته شبیه تام رایدر هست ولی و بر خلاف اون هم داستان وهم مهاراتهای طول بازی انعطاف و تنوع زیادی داره به هیچ وجه کسل کننده نمیشه) فقط چیزی که برای من جالبه اینه که اومدن خشن ترین بازی سال رو تبدیل کردند به بازی که اصلا خشونت توش یه جورایی به چشم نمی یاد که فکر کنم اینم به خاطر گیرهایی هست که به این بازی داده بودند به طوری که حتی توی ایران هم به شدت این بازی رو نقد کرده بودند البته ubisoft با این کارش تا حدود زیادی از تکراری شدن بازی هم جلوگیری کرد(یعنی یه تیر ودونشون)!
به هر حال بازیه که بهتون پیشنهاد میکنم حتما انجامش بدین.

soliman
05-01-2009, 00:08
لطفا یکی کمک کنه . من بعد از پرت کردن the wirror برای بار اول و سبز کردن اون منطقه توسط الیکا به یه منطقه تاریک دیگه رفتم که بعد از مدتی گذار در اون منطقه و پریدن به اینور و انور دیدم که درست رسدم به جای قبلیم . بعد یه راه جدید پیدا کردم که متاسفانه دیدم که اون ره هم به یه جای تکراری ختم میشه که قبلا توسط الیکا سر سبز شده بود . بعد یه راه دیگه ای پیدا کردم که به یه منطقه جدید رسیدم و زیر اون منطقه هم یه گرداب شنی بود . من کلا اون منطقه رو دور زدم ولی در اخر دیدم که رسیدم سر جای اولم . لطفا بگید که از کدوم راه باید برم؟

havas_1980
05-01-2009, 02:54
لطفا یکی کمک کنه . من بعد از پرت کردن the wirror برای بار اول و سبز کردن اون منطقه توسط الیکا به یه منطقه تاریک دیگه رفتم که بعد از مدتی گذار در اون منطقه و پریدن به اینور و انور دیدم که درست رسدم به جای قبلیم . بعد یه راه جدید پیدا کردم که متاسفانه دیدم که اون ره هم به یه جای تکراری ختم میشه که قبلا توسط الیکا سر سبز شده بود . بعد یه راه دیگه ای پیدا کردم که به یه منطقه جدید رسیدم و زیر اون منطقه هم یه گرداب شنی بود . من کلا اون منطقه رو دور زدم ولی در اخر دیدم که رسیدم سر جای اولم . لطفا بگید که از کدوم راه باید برم؟گیم پلی بازی دقیقا به این صورت دنبال میشه:

- نقشه - کلید <Tab> رو برای نمایش نقشه بزنید. شما از طریق نقشه مسیرتون رو پیدا می کنید, مقصدتون رو مشخص می کنید و تله پورت می شید. (رفتن به نقطه ایی بدون طی مسیر)

- انتخاب مقصد - با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون (فقط مراحل باز شده) رو مشخص کنید و سپس کلید <Sapce> رو بزنین.

- سرزمین فاسد (Corrupted Land) - به کمک الیکا خودتون رو به نقطه مشخص شده برسونین. بدین منظور کلید <E> رو برای نشان دادن مسیر حرکت بزنید. در نهایت بعد از شکست رئیس اقدام به پاک کردن مرحله کنید.

- سرزمین پاک (Healed Land) - بعد از پاک شدن, اقدام به جمع آوری ذرات نور (Light Seed) کنید. تعدادی از ذرات نور در بخشهایی قرار گرفته اند که برای رسیدن به آنها لازم هست صفحه قدرت رسیدن به آن قبلا باز شده باشد.

- قدرت ها (Powers) - وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردید, مثلا برای بار اول 60 مورد, که نیاز است حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنید, بلافاصله به سمت معبد (Temple) برگردید و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنید تا مراحل بعدی (صفحات قدرت هر مرحله) برای شما باز شود.

- تله پورت (Teleport) - شما این امکان رو دارید که بدون طی کردن مسیر بین مناطق پاک شده, جا به جا شوید. برای این منظور با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون رو مشخص کنید و سپس کلید <E> رو بزنین.

mosolim
05-01-2009, 11:03
چند بار امتحان کردم نشد... :13:
سلام دوست من
راهنمايي هوس كاملا درسته ولي اگر جوا ب نميده .شما با توجه به ورودي و خروجي هر حوضچه اونا رو حركت بديد. هدف شما رساندن اون آب سياه به پايين مخزنه. اگر دقت كنيد. حتما مي تونيد انجام بديد.

JING3LKHAN
05-01-2009, 19:33
سلام بازی رو گرفتم ولی گرافیکش مثل عکس هایی که تو سایته نیست خیلی پایینه و جایی هم نیست تو منوش که گرافیکو تنظیم کرد.من سیستمم خیلی بالاست و دلیلی نداره بازی با رزولوشن 800x600 اجرا شه .
جایی هست رزولوشنو تو بازی بشه بالا برد؟؟؟و گرافیکو خوبش کرد؟؟:31:

ali_ranger22
05-01-2009, 19:41
در محیطی که بازی رو نصب کردید یک Launcher وجود داره که میتونید تغییرات گرافیکی رو توش اعمال کنید

JING3LKHAN
05-01-2009, 19:50
در محیطی که بازی رو نصب کردید یک launcher وجود داره که میتونید تغییرات گرافیکی رو توش اعمال کنید
بله وجود داره ولی وقتی داخلش میرم ارور میده.ضمنا این بازی کرک شده بود و من فقط نصبش کردم.مشکل از بازیه؟؟؟

mooli70
05-01-2009, 20:41
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی وقتی سیستمو چک میکنه جلوی همه ی اجزا تیک سبز میزنه بجز دایرکت ایکس ! چند بار هم دایرکت های مختلفی نصب کردم اما وقتی بازی اجرا نمیشه و ارور 3d9.dll میده . چکار کنم خوب بشه ؟

mehdy.z
05-01-2009, 20:48
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی وقتی سیستمو چک میکنه جلوی همه ی اجزا تیک سبز میزنه بجز دایرکت ایکس ! چند بار هم دایرکت های مختلفی نصب کردم اما وقتی بازی اجرا نمیشه و ارور 3d9.dll میده . چکار کنم خوب بشه ؟

اولا شاید گرافیکت ساپورت نمی کنه مدلشو بگو.
ثانیا باید مال خود بازی رو نصب کنی تا جواب بگیری.
رابعا اگه توی تاپیک زیر مطرح کنی بهتر جواب می گیری:

رابعا موفق باشی:31::46:

*hamedkhatar*
06-01-2009, 12:11
دو روزه دارم بازی کنم
خیلی عالیه
واقعا هیجان داره
ولی خوب خیلی آسونه که به نظر من بهتره

چه جالب
دقت کردید بعضی وقتها الیکا فارسی حرف میزنه؟
مثلا وقتی دکمه e رو میزنیم میگه مسیر را نشان بده یا یه چیزهای دیگه
طرف هم لحجه نداره با لحجه ایرانی میگه
خیلی بحاله
فقط این قولهاش خیلی سخت هستند
بعضیاشون رو اصلا نمیشه بهشون ضربه زد
بهترین روش مبارزه با قولها چیه؟
بیشتر از چه دکمه هایی استفاده کنم؟
چطوری میشه بهشون حقه بزنم؟
وقتی الیکا رو میفرستم جلو میندازتش زمین
چه کنم؟

Maggy_P
06-01-2009, 15:44
چه جالب
دقت کردید بعضی وقتها الیکا فارسی حرف میزنه؟
مثلا وقتی دکمه e رو میزنیم میگه مسیر را نشان بده یا یه چیزهای دیگه
طرف هم لحجه نداره با لحجه ایرانی میگه
خیلی بحاله
فقط این قولهاش خیلی سخت هستند
بعضیاشون رو اصلا نمیشه بهشون ضربه زد
بهترین روش مبارزه با قولها چیه؟
بیشتر از چه دکمه هایی استفاده کنم؟
چطوری میشه بهشون حقه بزنم؟
وقتی الیکا رو میفرستم جلو میندازتش زمین
چه کنم؟
وقتي دورشون يك حاله ي سياه درست ميكنن نبايد با اليكا بعش حمله كنيد!
اول بايد كمي با دكمه ي راست موس دفاع كنيد ، هر وقت كه ديدين حمله ور نميشه سريع دكمه ي r رو بزنيد تا پرنس اونو با دستش بگيره :46:

vafa1353
06-01-2009, 23:51
سلام دوستان من همه مراحل رو رفتم ولی اینجا گیر کردم آخه جلوم چسزی نیست و هی میافتم ...
گفتم شاید باگ باشه بارها از بازی خارج شدم ولی همش همینطوره.لطفا کمک کنید.

Amin_Mokari
07-01-2009, 01:20
سلام در مرحله دایره ابی آسمانی در آخر مرحله اون غول بزرگ رو باید چطوری بکشیم میگه کلک بزنید مبزنم اما بازم با پاهاش مارو له میکنه و مکیشه لطفا کمکم کنید واجبه

amirpers
07-01-2009, 04:03
سلام بازی رو گرفتم ولی گرافیکش مثل عکس هایی که تو سایته نیست خیلی پایینه و جایی هم نیست تو منوش که گرافیکو تنظیم کرد.من سیستمم خیلی بالاست و دلیلی نداره بازی با رزولوشن 800x600 اجرا شه .
جایی هست رزولوشنو تو بازی بشه بالا برد؟؟؟و گرافیکو خوبش کرد؟؟:31:

دوست عزیز ، تنظیماتش رو باید قبل از اینکه وارد بازی بشی انجام بدی . به کمک فایل PrinceOfPersia_Launcher.exe در فولدر بازی .

Maggy_P
07-01-2009, 08:43
سلام دوستان من همه مراحل رو رفتم ولی اینجا گیر کردم آخه جلوم چسزی نیست و هی میافتم ...

شما يك بار دكمه ي e رو بزنيد تا اليكا راه رو بهتون نشون بده ، فكر كنم از اين طرف نبايد بريد :46:

سلام در مرحله دایره ابی آسمانی در آخر مرحله اون غول بزرگ رو باید چطوری بکشیم میگه کلک بزنید مبزنم اما بازم با پاهاش مارو له میکنه و مکیشه لطفا کمکم کنید واجبه

بايد اونو به طرف پرتگاه هل بديد ولي اون سعي ميكنه با پاهاش شما رو له كنه كه بايد با زدن دكمه ي چپ موس اين عمل اونو خنثي كنيد تا از اون بالا بيفته پايين و تمام!

*hamedkhatar*
07-01-2009, 09:34
برای دفاع کردن باید کلیک راست رو نگه دارم یا پشت سر هم بزنم؟
کدوم بهتر جواب میده؟

Maggy_P
07-01-2009, 10:05
برای دفاع کردن باید کلیک راست رو نگه دارم یا پشت سر هم بزنم؟
کدوم بهتر جواب میده؟
بايد نگه داريد

a.salireza
07-01-2009, 10:44
به نظر من اگه پشت سر هم بزنی بهتره ... من خودم همین کارو میکنم.

havas_1980
07-01-2009, 12:19

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر با یک باگ طرف هستین... نمیدونم شما آیا در رو باز کردین یا نه چون با اینکه راه بازه ولی زنجیرهای متصل به در رو هوا معلق هستن!
روبه روی شما باید یک پایه وجود داشته باشه و روی اون هم یک صفحه قدرت زرد رنگ (بال اورمزد)...

n340
07-01-2009, 14:50
سلام.اقا من دوباره گیر کردم .غول دوم بازی اون گندهه رو چجوری بکوشم .خونم ازش کم نمیشه . چکار کنم ولطفا کمک کنید

ali_ranger22
07-01-2009, 14:53
سلام.اقا من دوباره گیر کردم .غول دوم بازی اون گندهه رو چجوری بکوشم .خونم ازش کم نمیشه . چکار کنم ولطفا کمک کنید

شما باید اونو به پایین پرت کنید یا اگه تو مرحله ای هستید که یه قفس وجود داره اونو بندازین تو قفس

hadipop2
07-01-2009, 16:05
دوست من سایتی که UNLOCKER رو آپ کردم صبح حالا اون گزاشته میتونی بری و از این جا برداری :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید of Persia UNLOCKER

به اسم Prince of Persia UNLOCKER و حجم 3 کیلو
خودم حال کردم زود تر از اونور آبیا درستش کردمl
تمام چیزها با هم باز میشه و نیاز به هیچ کدی نیست
موفق باشید اینم آخرین کار قبل اجباری رفتنم بود {خنده یاهویی }
بای

:18: بابا دمت گرم چه جوری این کارو کردی . من تمام کدهای موجودش رو زدم حتی 1001 سید ش رو هم گرفتم اما باز یکیش باز نشد. اما با این فایل سه کیلو بایتی باز شدن.
please say me how?

mosolim
07-01-2009, 18:35
سلام دوست من
شما dx رو که داخل خود دی وی دی بازی وجود داره نصب کنید مشکلتون حل میشه.

بله وجود داره ولی وقتی داخلش میرم ارور میده.ضمنا این بازی کرک شده بود و من فقط نصبش کردم.مشکل از بازیه؟؟؟
درسته اون لانچر ارور میده . ولی یه پوشه به اسم لانچر هست که داخل اون لانچر مخصوص تنظیمات بازی وجود داره. شما میتونید از اون استفاده کنید. در مورد گرافیک بازی هم اگر بیشتر بازی کنید نظرتون عوض میشه.

vafa1353
07-01-2009, 20:38
به نظر با یک باگ طرف هستین... نمیدونم شما آیا در رو باز کردین یا نه چون با اینکه راه بازه ولی زنجیرهای متصل به در رو هوا معلق هستن!
روبه روی شما باید یک پایه وجود داشته باشه و روی اون هم یک صفحه قدرت زرد رنگ (بال اورمزد)...
ممنون که جواب دادید حالا هیچ راهی برا ادامه ندارم؟پچی چیزی نیست که مشکل حل بشه؟آخه هیفم میاد بعد از این همه زحمت نصفه ولش کنم کسی سیو روی پل یا اونور پل رو نداره؟

mahn90
08-01-2009, 12:22
ای بابا من داخل این قسمت سوم رویال پلیس گیر کردم همین زنه الیکا رو 6 تا کرده معلوم نی کدومشه ؟
چیکارش کنم ؟؟؟؟؟؟

havas_1980
08-01-2009, 12:36
ای بابا من داخل این قسمت سوم رویال پلیس گیر کردم همین زنه الیکا رو 6 تا کرده معلوم نی کدومشه ؟
چیکارش کنم ؟؟؟؟؟؟برای اینکه الیکای واقعی رو تشخیص بدین فقط یه راه دارین و اون هم اینه که خودتون رو به پایین پرت کنید تا الیکا مثل سابق جون شما رو نجات بده.

ali_ranger22
08-01-2009, 12:37
چیکارش کنم ؟؟؟؟؟؟

وقیت فقط 3 تا از الیکا موند خودتو پرت کن پایین تا الیکا ی واقعی نجاتت بده (نکته ی انحرافی داره ! )

mahn90
08-01-2009, 14:16
بعد میشه تمام سخن هایی که الیکا به فارسی میگه رو بنویسید
این سرزمین رو شفا بده من شنیدم چون این زنه لهجش بده نمدونم چی میگه یه فارسی میبردن مثله آدم بگه خوب :31:

ali_ranger22
08-01-2009, 14:40
تو نقد من بیشترش نوشته شده :)

vafa1353
08-01-2009, 18:20
[quote=vafa1353;3357003]سلام دوستان من همه مراحل رو رفتم ولی اینجا گیر کردم آخه جلوم چیزی نیست و هی میافتم ...

تورو به خدا یکی سیو کمی بعد از اینجارو برام بزاره به خاطر باگ از ادامه بازی ناتوان شدم......
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42: :42:

p30 vahid
08-01-2009, 19:09
سلام دوستان من همه مراحل رو رفتم ولی اینجا گیر کردم آخه جلوم چیزی نیست و هی میافتم ...

تورو به خدا یکی سیو کمی بعد از اینجارو برام بزاره به خاطر باگ از ادامه بازی ناتوان شدم......
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42: :42:

ببین اینا به کارت میاد چند تا سیو اخریمو واست اپ کردم

vafa1353
08-01-2009, 19:52
ببین اینا به کارت میاد چند تا سیو اخریمو واست اپ کردم

ممنون دوست عزیز ولی میخواستم سیوی باشه که رویال پلاس رو خودم رد کنم.

Maggy_P
08-01-2009, 21:12
شما يك كاري كنيد ، سيوتون رو بزاريد اينجا شايد بقيه كه به باگ بر نخورديم اين قسمت رو بتونيم ردش كنيم

p30 vahid
08-01-2009, 21:23

من بازیو تمام و پاکش کردم

ببین اینا به کارت میاد

vafa1353
08-01-2009, 21:57
[quote=vafa1353;3357003]سلام دوستان من همه مراحل رو رفتم ولی اینجا گیر کردم آخه جلوم چیزی نیست و هی میافتم ...

[QUOTE=Maggy_P;3364295]شما يك كاري كنيد ، سيوتون رو بزاريد اينجا شايد بقيه كه به باگ بر نخورديم اين قسمت رو بتونيم ردش كنيم
به روی چشم ...
خدمت شما سروران سیو بازی

mahyarSAMSUNG
09-01-2009, 01:54
آقا من این بازی رو نصب کردم عجبببببببببببب بازیه !!!!!! مخصوصا وقتی که به کمک الیکا آدم میکشم خیلی حال میکنم ! الان رسیدم به اون قسمت که الیکا میره توی یه نوری بعد همه از سیاهای به سبزی و چمن و کل و بوته تبدیل میشه ! من این بازی رو با رزولیشن 1280 در 1024 70 هرتز و یه قسمت داشت که x2 , x4 , 8x داشت من گذاشتمش روی 8x خیلی روان اجرا میشه !

Maggy_P
09-01-2009, 13:48
[quote=vafa1353;3363601]

به روی چشم ...
خدمت شما سروران سیو بازی

متاسفانه خود سيو مثل اينكه مورد داره! چون براي منم غيب بود ! ولي با سيو قديمي خودم كه رفتم اينجوري بود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمتاسفانه براي شما هيچ كدوم از اين صخره ها رو نشون نميده!

mahyarSAMSUNG
10-01-2009, 02:10
یه سوال . برای من پرنس و با الیکا خیلی نورانی هستند طوری که بعضی مواقع اصلا توی نور غیب میشن و دیده نمیشن ! چکار کنم این نور حذف بشه ؟ ماله این antialising ش نیست ؟ من گذاشتم روی 8 ایکس ! راستی اسم این پرنس رو هم بگید . مثلا ورژن 3ش the two throwns بود این شماره چهارش اسمش چیه ؟!

mojtaba_tanha
10-01-2009, 09:11
بازي تموم شد. بد نبود ولي گيم پلي به ورژناي قبليش نميرسه. بكش بكشاشم كم بود و مراحل خيلي تكراري بود كه حوصله آدم وسر ميبره.

mosolim
10-01-2009, 10:44
یه سوال . برای من پرنس و با الیکا خیلی نورانی هستند طوری که بعضی مواقع اصلا توی نور غیب میشن و دیده نمیشن ! چکار کنم این نور حذف بشه ؟ ماله این antialising ش نیست ؟ من گذاشتم روی 8 ایکس ! راستی اسم این پرنس رو هم بگید . مثلا ورژن 3ش the two throwns بود این شماره چهارش اسمش چیه ؟!
اسم خاصی نداره به prince of persia 2008 معروفه.راستی این aa رو هم آف کن شاید درست بشه. من با آف رفتم اصلا مشکل نداشت.

Little Sparrow
10-01-2009, 10:49
اسم این نسخه از بازی prodigy است.
موفق باشید.

ali_ranger22
10-01-2009, 11:51
اسم این نسخه از بازی prodigy است.
موفق باشید.

نه Prodigy نیست ... قبلا قرار بود اینو بزارن ولی منتفی شد همون Prince of Persia خالی ...

*hamedkhatar*
10-01-2009, 12:36
بازی رو یک ساعت پیش تموم کردم
الیکا رو هم نجات دادم

بازی خوبی بود
ولی خوب خیلی آسون و اکثر مناطق هم تکراری بودند
ولی در کل بازی خوبی بود
غولهاش هم کلا 4 یا 5 تا بیشتر نبود
دقیقا چند تا بود؟

خیلی هم زود تموم شد
یعنی تو دو روز میشد تمومش کرد ولی خوب چون من خیلی کم بازی میکنم حدود 6 روز طول کشید
اصلا قابل مقایسه با ورژن های قبلی نبود
قبلیا هم خیلی هجان بیشتری داشتند و هر کسی هم نمیتونست تمومشون کنه
گاهی سر هر مرحله کلی گیر میکردیم ولی اینجا فوقش بعد از 5 دقیقه میفهمیدیم باید چکار کنیم

ممنون

ali_ranger22
10-01-2009, 12:56
دقیقا چند تا بود؟
4 تا بود ....

Little Sparrow
10-01-2009, 13:42
من روی xbox360 بازی میکنم.روی کاورش نوشته prodigy.همه ی مصاحبه ها هم نوشته prodigy.درون بازی هم نوشته prodigy.شما چطور میگید علی جان؟
موفق باشید.

ali_ranger22
10-01-2009, 13:45
من روی xbox360 بازی میکنم.روی کاورش نوشته prodigy.همه ی مصاحبه ها هم نوشته prodigy.درون بازی هم نوشته prodigy.شما چطور میگید علی جان؟
موفق باشید.

آره روی کاور بعضی بازی ها نوشته شده ولی واقعی نیست
اگه شما باکس اصلی بازی رو ببینی اصلا ننوشته
توی هیچ کدوم از سایت های خارجی هم Prodigy ننوشتن

Little Sparrow
10-01-2009, 13:48
تو گوگل سرچ کن می بینی.

Maggy_P
10-01-2009, 13:48
4 تا بود ....
البته اگر پدر اليكا رو هم حساب كنيد ميشه 5 تا :46:

Optimus Prime
10-01-2009, 19:19
موفق باشید.
اسم این بازی زمانی گفته شد Prodigy هست. پشت Box هاشم یک شعار معروف Can A New Prodigy Prevail هم نوشته شده ولی اسم بازی Prince of Persia هست نه Prodigy .از همه مهمتر تو خود بازی, سایت های مهم دیگه این اسم بکار نمیره.

linkin_park
11-01-2009, 15:51
نمیدونم قبلا کسی این نکته رو گفته یا نه ولی :

وقتی E رو میزنید که راه رو نشون بده .... الیکا فارسی حرف میزنه ... جملات زیر رو من ازش شنیدم :
"راه را روشن کن " "راه درست" "راه را آشکار کن" و یه سری چیزای دیگه موقع نجات دادن هم میگه که الان یادم نیست ...
عجیبه اون زمان اصلا زبون فارسی نبوده و زبون اون موقع 180 درجه با فارسی فرق میکرده نمیدونم رو چه حسابی این کارو کردن .... Ormazd هم فک کنم همین Ahura Mazda ....

راستی چرا من نمیمیرم ؟! تا حالا اونایی که تموم کردن مردن ؟!

3Dmajid
11-01-2009, 15:56
من اصلا با این نسخه حال نکردم !

mosolim
11-01-2009, 18:19
سلام
بالاخره امروز کلیک یه مطلب راجع به پرنس نوشت. خوب وبد ولی تعجب میکنم چرا تو صحبت هاش حرفی از موسیقی عالی بازی نزده بود.

arashbi2
11-01-2009, 21:00
من نمیدونم تو روزنامه میگه این با موتور گرافیکی ac هست اما من هرچی میبینم اصلا به پای ac نمیرسه

ali_ranger22
11-01-2009, 21:58
من نمیدونم تو روزنامه میگه این با موتور گرافیکی ac هست اما من هرچی میبینم اصلا به پای ac نمیرسه

اصلا نباید این دو بازی از نظر گرافیکی مقایسه بشن این سبکش Cell Shade هست ولی AC نه ..

malkemid
11-01-2009, 22:00
راستی چرا من نمیمیرم ؟! تا حالا اونایی که تموم کردن مردن ؟!
کلا تو این ورژن مردن نداریم...از یه نظر خوبه...لازم نیس هی لود کنی!

به نظر من بغیر از کاراکترها...بقیه environment در سطح خیلی بالایی بود...مثل ac

منم اوایل چون این با سری های قبلی فرق داشت حال نکردم...ولی خوب این یه جور سبک دیگس...به نظر من warrior within بهترین بود

arashbi2
11-01-2009, 22:38
منم همینطور فکر میکنم

mosolim
12-01-2009, 12:16
بهتره این بازی رو با سری های قبل مقایسه نکنید این بازی کاملا جدید از یه سری جدیده. با داستان و همچنین گرافیکی کاملا متفاوت که جای خودش از بهترین های pc حساب میشه.

arashbi2
12-01-2009, 14:52
میگم میشه همینجا کد های رو که باید تو قسمت جایزه وارد کرد رو بدید

ali_ranger22
12-01-2009, 15:49
میگم میشه همینجا کد های رو که باید تو قسمت جایزه وارد کرد رو بدید

قبلا گفته شده لطفا سرچ کنید ...

hadi beiki
13-01-2009, 09:26
ببخشید پایان این بازی ربطی با لایتها داره یانه؟

ali_ranger22
13-01-2009, 11:27
ببخشید پایان این بازی ربطی با لایتها داره یانه؟

نه نداره ......

tekken god
13-01-2009, 16:10
سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم ولی نسخه دو تخت شاهی رو تموم کردم دوست دارم این یکی رو هم تموم کنم کسی می دونه اونجایی که درخته بریده می شه و زمین سفید می شه بعد از این که یه کم می ریم جلو و می رسیم به اینجا چیکار باید کرد ؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی تا حالا کسی تونسته روزولیشن بازی رو بالا ببره ؟ واقعاً روزولیشنش خیلی پایینه در حدّ 600*800 هستش
ممنون خدانگهدار

ali_ranger22
13-01-2009, 16:17
راستی تا حالا کسی تونسته روزولیشن بازی رو بالا ببره ؟ واقعاً روزولیشنش خیلی پایینه در حدّ 600*800 هستش
ممنون خدانگهدار
شما باید بری تو جایی که بازی رو نصب کردی یک فایل launcher وجود داره با اون میتونی عوض کنی....

malkemid
13-01-2009, 17:36
سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم ولی نسخه دو تخت شاهی رو تموم کردم دوست دارم این یکی رو هم تموم کنم کسی می دونه اونجایی که درخته بریده می شه و زمین سفید می شه بعد از این که یه کم می ریم جلو و می رسیم به اینجا چیکار باید کرد ؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون خدانگهدار
شما باید دکمه الیکا رو تند تند بزنید.

am_merman01
13-01-2009, 21:28
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه این بازی رو شروع کردم و توی همون اول بازی گیر کردم.
اون جایی که با پدر الیکا مبارزه میکنه و بعد پدر الیکا یه درخت رو قطع میکنه و بعد ما از اونجا فرار میکنیم و بعد از گزشتن از چند تا دره میرسیم به روبروی یه در بزرگ که جلوی در یه دایره نورانی قرار داره و داخل دایره هم یه چیزی شبیه یه مجسمه وجود داره که ما اونو با یه ضربه شمشیر از بین میبریم بعد دیگه نمیدونم باید چیکار کنم چون تمام دور تا دورم پرتگاه هستش و اون در چوبی که عکس یه آدم روشه بسته شده .
لطفا کمک کنید.

playstation 3
13-01-2009, 21:59
سلام من اینجا گیر کردم این هیولا که نمیمیره هر کاری کردم نشد
لطفا کمک کنین

Little Sparrow
13-01-2009, 22:03
دوست عزیز تو نمیتونی با جادو و شمشیر به این غول صدمه بزنی تنها راهش اینه که پرتش کنی پایین برو لبه ها و بهش حمله کن باید با کمک نیروی الیکا وشمشیر ببرش لبه ها و پرتش کنی پایین.
موفق باشی.

malkemid
13-01-2009, 23:37
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه این بازی رو شروع کردم و توی همون اول بازی گیر کردم.
اون جایی که با پدر الیکا مبارزه میکنه و بعد پدر الیکا یه درخت رو قطع میکنه و بعد ما از اونجا فرار میکنیم و بعد از گزشتن از چند تا دره میرسیم به روبروی یه در بزرگ که جلوی در یه دایره نورانی قرار داره و داخل دایره هم یه چیزی شبیه یه مجسمه وجود داره که ما اونو با یه ضربه شمشیر از بین میبریم بعد دیگه نمیدونم باید چیکار کنم چون تمام دور تا دورم پرتگاه هستش و اون در چوبی که عکس یه آدم روشه بسته شده .
لطفا کمک کنید.
شما یه عکس بذارید ببینم کجا رو می گی...

mahyarSAMSUNG
14-01-2009, 10:10
آقا من یه جورایی از بازی خوشم نیومد ! چرا اصلا پرنس توی این بازی نمیمیره ؟ تا میخواد غول بهش حمله کنه ! سریع الیکا نجاتش میده . همینطور ولی کتک میخوره اصلا پرنس نمیمیره ! یا وقتی می افته پایین هم الیکا نجاتش میده ! این که نشد بازی !

میشه کلیک های ترکیبی درست و حسابی برای حمله رو بنویسید ؟ آخه بعضی از این غول علکی ها اینقدر راحت کشته میشن ولی من 1 ساعت سرشون در گیرم ! من فقط دارم e و r و کلیک سمت چپ و راست رو باهم فشار میدم !

malkemid
14-01-2009, 11:54
آقا من یه جورایی از بازی خوشم نیومد ! چرا اصلا پرنس توی این بازی نمیمیره ؟ تا میخواد غول بهش حمله کنه ! سریع الیکا نجاتش میده . همینطور ولی کتک میخوره اصلا پرنس نمیمیره ! یا وقتی می افته پایین هم الیکا نجاتش میده ! این که نشد بازی !

میشه کلیک های ترکیبی درست و حسابی برای حمله رو بنویسید ؟ آخه بعضی از این غول علکی ها اینقدر راحت کشته میشن ولی من 1 ساعت سرشون در گیرم ! من فقط دارم e و r و کلیک سمت چپ و راست رو باهم فشار میدم !

خوب ببینین وقتی پرنس رو زمین افتاده و غوله می خواد حمله کنه..یه لحظه آیکون یکی از کلید ها میاد که اگه به موقع بزنید اونو،پرنس با حرکت شمشیر خودش خودشو نجات می ده ولی اگه دیر بجنبین یا کلیدو اشتباهی بزنید اونوقت الیکا کمک می کنه و اگه دقت کنید می بینید بعدش به انرژی غوله اضافه می شه...پس در واقع شما مردین و از یکم قبل که انرژی غوله بیشتر بوده دارین مجدد بازی می کنین منتها بدون قطع شدن بازی و لود شدن مجدد...
برای افتادن پایین هم همینه...وقتی می افتید الیکا شما رو به کمی عقبتر و آخرین زمینی که بودین بر می گردونه...دقیقا مثل اینکه شما مردین و دوباره لود کردین بازی رو...منتها بدون گرفتن وقت و خارج شدن بازی از حال و هواش
به نظرم این ایده خوبی بود...
در مورد کلید ترکیبی هم که تو pause تو قسمت combo list نوشته...البته کلا همچین زیاد نیست!
برای زدن غولها یا غولچه! ها هم بهتره به یه گوشه بکشیدشون..مثلا لبه پرتکاه یا کنار دیوار...که بعد از چنتا ضربه که زدین پرنس شمشیرشو فرو می کنه تو شکمشون و هر چقدر هم که انرژی شون پر باشه،یهو می میرن...شاید به 15 ثانیه هم نکشه!

tekken god
14-01-2009, 15:45
شما باید دکمه الیکا رو تند تند بزنید.
ممنون
منظورتون دکمه e هست
امتحان می کنم ببینم چی می شه
خدانگهدار

ali_ranger22
14-01-2009, 17:10
به قسمت کنترل بازی برید بعد اونجا توضیح داده هر آیکون مربوط به چه دکمه ای هست ...

r2t
14-01-2009, 20:18
سلام بچه ها
من فكر كنم مرحله آخر هستم اينجا حالا گيركردم اصلا راه نداره اينم عكسش اگه كسي رفته راهنمايي كنه ممنون ميشم

لينك ميزارم كه فروم بد شكل نشه

malkemid
14-01-2009, 20:32
شما باید برید رو اون سبز ها و یکم بپر بپر و این حرفا...چنتا دستگیره داره روی دیوار ها که اونارو بکشید یه چرخ دنده ای تکون می خوره...فکر کنم این سبزها 4 تا بودن که هر کدومش به یه دستگیره می رسه.. وقتی هر 4 تا رو بکشید هوای آلوده پاک می شه و یه چیزی شبیه آسانسور پیدا می شه که سوار می شید و میرید بالا.

r2t
14-01-2009, 22:19
شما باید برید رو اون سبز ها و یکم بپر بپر و این حرفا...چنتا دستگیره داره روی دیوار ها که اونارو بکشید یه چرخ دنده ای تکون می خوره...فکر کنم این سبزها 4 تا بودن که هر کدومش به یه دستگیره می رسه.. وقتی هر 4 تا رو بکشید هوای آلوده پاک می شه و یه چیزی شبیه آسانسور پیدا می شه که سوار می شید و میرید بالا.

دستت درد نكنه
ولي تا رفتم تو بازي ديدم همون آسانسوره اومد پايين:20:
و حالا تموم شد:41:
واقعا به كساني كه اين بازي رو ، بازي نكردن توصيه مي كنم واسه آخرين مرحلهش برين ، Ubisoft گفت: انتظار بالا از POP ، واقعا راست گفت:46: ( بي نظير بود:27:)
هيف كه حالا تموم شد:37:

mosolim
15-01-2009, 00:01
سلام
من خیلی وقته بازی رو تموم کردم ولی اومدم از نو شروع کردم به بازی این سربازای تاریک بعضی هاشون عجب سریش میشن. برا یکشتن یکیشون 20دقیقه وقت گذاشتم. البته اگر اینا هم نبودن بازی دیگه خیلی کوتاه و آسون میشد.

am_merman01
15-01-2009, 00:14
شما یه عکس بذارید ببینم کجا رو می گی...

سلام خدمت دوستان عزیز:10:
مشکلم حل شد . بازی باگ داشت و یه سری از کارهایی که باید صورت میگرفت رو انجام نمیداد دوباره از اول بازی کردم درست شد.
الان هم اون غول بزرگه رو که باید از بالا پرت کنی رو تمومش کردم از اون زنه هم فقط یه مرحله دیگش مونده تا با خودش بجنگم و از اون اسکلته هم دوتاش رو رفتم.
اگه همین جوری بازی کنم فکر کنم تا فردا شب تموم بشه.:27:
به هر حال از توجهتون ممنونم
موفق باشید..

mahyarSAMSUNG
16-01-2009, 10:13
من 2 سوال دارم . میشه جوابمو بدید !

1- من وقتی به مقر اصلی برمیگیردم ( منظورم همون خونه که یه درخت از بالای سقفش رشد کرده و ازش چیز میز سیاه میاد بیرون )! یا بهتره بگم خونه بابای الیکا ! اون چهارتا دکمه رنگی رو که میزنم یه دفعه همه جا آبی میشه دیگه خوب نمیتونم جایی رو ببینم یعنی به طور شانسی از اون جا من میام بیرون ! ماله شما هم همینطوریه ؟

2- موقعی که دشمن بهمون حمله میکنه وقتی میافتیم روی زمین و اون غوله میخواد حمله کنه یه علامتهایی بهمون میده که من نمیدونم کدوم دکمه رو برای دفاع بزنم میشه جایی رو بهم معرفی که که با همون علامت دکمه مورد نظر رو هم نوشته باشه ! من فکر میدونم عکس اون شمشیره بیاد باید کلیک سمت چپ رو بزنم !

Maggy_P
16-01-2009, 11:48
من 2 سوال دارم . میشه جوابمو بدید !

1- من وقتی به مقر اصلی برمیگیردم ( منظورم همون خونه که یه درخت از بالای سقفش رشد کرده و ازش چیز میز سیاه میاد بیرون )! یا بهتره بگم خونه بابای الیکا ! اون چهارتا دکمه رنگی رو که میزنم یه دفعه همه جا آبی میشه دیگه خوب نمیتونم جایی رو ببینم یعنی به طور شانسی از اون جا من میام بیرون ! ماله شما هم همینطوریه ؟

2- موقعی که دشمن بهمون حمله میکنه وقتی میافتیم روی زمین و اون غوله میخواد حمله کنه یه علامتهایی بهمون میده که من نمیدونم کدوم دکمه رو برای دفاع بزنم میشه جایی رو بهم معرفی که که با همون علامت دکمه مورد نظر رو هم نوشته باشه ! من فکر میدونم عکس اون شمشیره بیاد باید کلیک سمت چپ رو بزنم !
1. اونجا معبد هست خونه ي كسي نيست! :31:
وقتي هر كدوم از اون نيروها رو فعال ميكنيد كلا توي يك مكان آبي رنگ قرار ميگيريد :46:

2. دكمه ي سبز رنگ پرش هست ، قرمز r هست ، زرد هم اليكا هست ( e ) ، شمشير هم دكمه ي چپ موس هست ، اگر علامت يك دست خاكستري هم اومد دكمه ي راست موس هست

esmaeil.k
16-01-2009, 14:25
دوستان من یه وب انگلیش پیدا کردم که کلی چیزا توش داره

بفرمایید

Oracle_Eldorado
16-01-2009, 16:47
خوب دوستان منم بازی رو گرفتم .
گرافیکش با اینکه یکمی فانتزی شده ولی خیلی قشنگه .
فقط داستانش خیلی بی محتوا شروع شد !
اصلا معلوم نبود الیکا از کجا اومد و این همه داستان پیش اومد !!
کل بازی خوب بود ولی من فقط از یه چیزش بدم اومد .
اونم سیستم مبارزه بازی که خیلی بد شده .
تو پرنس های قبلی میشد همزمان با 5 نفر بجنگی و با حرکات آکروباتیک همشونو از پا دربیاری !
ولی الآن فقط شده جنگ 1 به 1 که اصلا حال نمیده .
این 4 تا غول بازی هم که مثل آب خوردن بود !
تا بریم جلو و ببینیم بقیشون چطوریه .
در کل بازی بدی نیست . میتونه آدم رو سرگرم کنه .
موفق باشید .

am_merman01
16-01-2009, 22:40
سلام دوستان عزیز
من همه مراحل رو رفتم فقط اون زنه باقی مونده. یه جایی رسیدم که اون زنه الیکارو مخفی کرده و به جاش سه تا الیکا ظاهر شده که هرچی با شمشیر اونارو میزنم غیب میشن و یه جای دیگه ظاهر میشن . اصلا نمیدونم اونجا باید چیکار کنم؟؟؟
ممکن است که به من کمک کنید.

havas_1980
16-01-2009, 23:21
سلام دوستان عزیز
من همه مراحل رو رفتم فقط اون زنه باقی مونده. یه جایی رسیدم که اون زنه الیکارو مخفی کرده و به جاش سه تا الیکا ظاهر شده که هرچی با شمشیر اونارو میزنم غیب میشن و یه جای دیگه ظاهر میشن . اصلا نمیدونم اونجا باید چیکار کنم؟؟؟
ممکن است که به من کمک کنید.برای اینکه الیکای واقعی رو تشخیص بدین فقط یه راه دارین و اون هم اینه که خودتون رو به پایین پرت کنید تا الیکا مثل سابق جون شما رو نجات بده.

S!LENCE
16-01-2009, 23:55
سلام دوستان
میدونم دیره ولی خب منم بالاخره بعد از این امتحانای لعنتی پس از صبر بسیار بازی رو که خیلی منتظرش بودم خریدم.
راستش من سری های قبلی رو بازی نکردم. و این شمار رو بیشتر با Assasin's creed مقایسه می کنم. در کل گرافیک زیبایی داره، حذکات آکروباتیکش قشنگه، طنزش جالبه ولی خب مبارزاتش یه کم شلوغه و کم ابتکار عمل میده به بازی کننده در ضمن تعدادشم کمه و یه بدی دیگه این که مبارزات چند نفره نداره (تا اینجاش که نداشته) ولی خب در کل خوش ساخته. اصلن مگه Ubisoft بازی بد هم داره؟
یه سوالم دارم. دوستان در قسمت Extras چطوری باید Art Gallery ها و Skin ها رو Unlock کنیم؟؟؟
ممنون

mahyarSAMSUNG
17-01-2009, 02:35
مبارزش خیلی آسون شده البته بعضی مواقع هم سخت میشه :d . کلا مبارزه توی ورژن 2 عالی بود !

دكمه ي سبز رنگ پرش هست ، قرمز r هست ، زرد هم اليكا هست ( e ) ، شمشير هم دكمه ي چپ موس هست ، اگر علامت يك دست خاكستري هم اومد دكمه ي راست موس هست

به غیر از دست خاکستری بازم علامت های دیگه ای هم هست که من متوجه نمیشم مثلا یه علامت سبز رنگ میاد ! چه دکمه رو باید بزنم !

Maggy_P
17-01-2009, 10:53
مبارزش خیلی آسون شده البته بعضی مواقع هم سخت میشه :d . کلا مبارزه توی ورژن 2 عالی بود !

به غیر از دست خاکستری بازم علامت های دیگه ای هم هست که من متوجه نمیشم مثلا یه علامت سبز رنگ میاد ! چه دکمه رو باید بزنم !
يك بار ديگه بخونيد متوجه ميشيد! :31:
همون اولش گفتم دكمه ي سبز پرش هست يا همون اسپيس

دوستان در قسمت extras چطوری باید art gallery ها و skin ها رو unlock کنیم؟؟؟
ممنون
بايد بازي رو تا آخر بريد و تمام 1001 لايت رو بدست بياريد
3 تا از اسكين ها با رمز باز ميشن كه اونو توي چند صفحه قبل گذاشته بودن ، يك سرچي بكنيد پيداش ميكنيد ;)

kazemsoft
17-01-2009, 13:08
بدترین پایانی که می تونستم برای بازی پیش بینی کنم آزاد سازی اهریمن و جملاتی که آخرین لحظات بازی الیکا گفت.

" یک دانه شن در بیابان چه ارزشی دارد؟! یک شن در بیابانی طوفانی چه ارزشی دارد؟! " یعنی من بد بخت اینهمه زحمت کشیدم، الیکای بیچاره پاره شد تا آخر بازی که دوباره همون آش بشه و همون کاسه!!!

خوب از اول از باباش میدزدیدیش می رفتین پی کارتون! کار اون معبد رو هم میسپردید به خدایان شاید با هم صلح می کردند.

من از اول بازی از شخصیت دزدی مثل پرنس توقع حرکت خودخواهانه ای غیر اینو نداشتم، اما باید اینو بگم که محض اینکه دلم خنک بشه یکبار دیگه از اونجائیکه پرنس الیکا رو روی سنگ جلوی معبد میگذاره لود کردم و بجای اینکه برم درخت ها رو از بین ببرم دکمه ی Esc رو زدم یک دهن کجی هم روش! به همه توصیه میکنم همین کارو بکنند :((

Optimus Prime
17-01-2009, 13:24
بدترین پایانی که می تونستم برای بازی پیش بینی کنم آزاد سازی اهریمن و جملاتی که آخرین لحظات بازی الیکا گفت.

" یک دانه شن در بیابان چه ارزشی دارد؟! یک شن در بیابانی طوفانی چه ارزشی دارد؟! " یعنی من بد بخت اینهمه زحمت کشیدم، الیکای بیچاره پاره شد تا آخر بازی که دوباره همون آش بشه و همون کاسه!!!

خوب از اول از باباش میدزدیدیش می رفتین پی کارتون! کار اون معبد رو هم میسپردید به خدایان شاید با هم صلح می کردند.

من از اول بازی از شخصیت دزدی مثل پرنس توقع حرکت خودخواهانه ای غیر اینو نداشتم، اما باید اینو بگم که محض اینکه دلم خنک بشه یکبار دیگه از اونجائیکه پرنس الیکا رو روی سنگ جلوی معبد میگذاره لود کردم و بجای اینکه برم درخت ها رو از بین ببرم دکمه ی esc رو زدم یک دهن کجی هم روش! به همه توصیه میکنم همین کارو بکنند :((
اصلا. به نظر من پایان خوبی بود. حداقل اورمزد به خاطر فداکاری و زحماتی که الیکا و پرنس کشیدند می تونست جون الیکارو برگردونه که این کارو نکرد ( اصلا الیکا گفت معلوم نیست اورمزد کجاست ) بعد پرنس هم چیزیو که بهش اهمیت می داد می خواست بدست بیاره. اورمزد خودش مشکلشو با اهریمن حل کنه به ما چه ! :27:
:12:

kazemsoft
17-01-2009, 14:03
اصلا. به نظر من پایان خوبی بود. حداقل اورمزد به خاطر فداکاری و زحماتی که الیکا و پرنس کشیدند می تونست جون الیکارو برگردونه که این کارو نکرد ( اصلا الیکا گفت معلوم نیست اورمزد کجاست ) بعد پرنس هم چیزیو که بهش اهمیت می داد می خواست بدست بیاره. اورمزد خودش مشکلشو با اهریمن حل کنه به ما چه ! :27:
:12:

طبق داستان اورمزد خدای گیاهان و حیات و زمین بود و قدرتی در زندگی دادن و گرفتن نداشت و طبق دیالوگ ها فقط اهریمن بود که می توانست بمیراند یا جانی را برگرداند. « !!! » پرنس به هیچ چیزی اهمیت نمیداد و به همین خاطر اصلا مورد دلخواه من نبود. اون فقط دنبال یک دختر راه افتاده بود و اصلاً پرنس نبود یک دزد بود که خرش با یک عالمه طلا در طوفان شن گم شده بود احتمالاً ! :20:

اورمزد خودش مشکلشو با اهریمن حل کنه به ما چه ! :27:

اینو پایه ام. :27:

capitan black
17-01-2009, 20:09
سلام....بچه ها نمیشه توی بازی رزولاشین بازی رو تغییر داد؟!

havas_1980
17-01-2009, 20:28
سلام....بچه ها نمیشه توی بازی رزولاشین بازی رو تغییر داد؟!
برای تغییر رزولوشین به محل نصب بازی و سپس پوشه Launcher رفته و فایل Launcher رو اجرا کنین. سپس رو Settings کلیک کنین.

*IN*
17-01-2009, 21:43
سلام من بازیو گرفتم اولین مرحله رو هم رد کردم یه یارو بود از بالا انداختمش پایین بعد همه جا گلو گیاه دراومد حالا باید چیکار کنم ؟

Maggy_P
17-01-2009, 21:48
سلام من بازیو گرفتم اولین مرحله رو هم رد کردم یه یارو بود از بالا انداختمش پایین بعد همه جا گلو گیاه دراومد حالا باید چیکار کنم ؟
شما بايد لايت ها رو جمع كنيد بعد با زدن دكمه ي tab روي نقشه محل بعدي رو انتخاب كنيد ( از مراحلي كه قفل نيست) و r رو بزنيد ، تا وقتي كه دكمه ي e رو فشار ميديد اليكا راه مرحله ي بعدي رو نشونتون بده :46:

WaTeRsTyLeR
18-01-2009, 02:32
کسی combo list برا کامپیوتر نداره؟
تو این قسمت خبری از life upgrade هست؟
من تازه بازیو شروع کردم از سمت چپ غولشم زدم ولی همه نورارو جمع نکردم چون نمیدونستم چتو برم بالا ایا نورارو میشه بعدا گرفت؟
این نورها بعدا استفاده میشه؟

palizesoftware
18-01-2009, 10:18
این بازی با گیم‌پد روی pc هم راه میفته؟
من جایی برای تنظیم و معرفی گیم پد ندیدم. ولی ظاهرا فقط گیم‌پدهای xbox رو قبول میکنه.
من گیم پد فراسو 660 رو دارم.

havas_1980
18-01-2009, 12:59
کسی combo list برا کامپیوتر نداره؟
تو این قسمت خبری از life upgrade هست؟
من تازه بازیو شروع کردم از سمت چپ غولشم زدم ولی همه نورارو جمع نکردم چون نمیدونستم چتو برم بالا ایا نورارو میشه بعدا گرفت؟
این نورها بعدا استفاده میشه؟* برای مشاهده Combo List, از منوی بازی وارد Optinos بشین.
* هیچ گونه راهی برای مردن در بازی نیست چون نوار سلامتی وجود نداره. بنابراین Life Upgrade هم نیست!

* گیم پلی بازی دقیقا به این صورت دنبال میشه:

- نقشه - کلید <Tab> رو برای نمایش نقشه بزنید. شما از طریق نقشه مسیرتون رو پیدا می کنید, مقصدتون رو مشخص می کنید و تله پورت می شید. (رفتن به نقطه ایی بدون طی مسیر)

- انتخاب مقصد - با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون (فقط مراحل باز شده) رو مشخص کنید و سپس کلید <Sapce> رو بزنین.

- سرزمین فاسد (Corrupted Land) - به کمک الیکا خودتون رو به نقطه مشخص شده برسونین. بدین منظور کلید <E> رو برای نشان دادن مسیر حرکت بزنید. در نهایت بعد از شکست رئیس اقدام به پاک کردن مرحله کنید.

- سرزمین پاک (Healed Land) - بعد از پاک شدن, اقدام به جمع آوری ذرات نور (Light Seed) کنید. تعدادی از ذرات نور در بخشهایی قرار گرفته اند که برای رسیدن به آنها لازم هست صفحه قدرت رسیدن به آن قبلا باز شده باشد.

- قدرت ها (Powers) - وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردید, مثلا برای بار اول 60 مورد, که نیاز است حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنید, بلافاصله به سمت معبد (Temple) برگردید و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنید تا مراحل بعدی (صفحات قدرت هر مرحله) برای شما باز شود.

- تله پورت (Teleport) - شما این امکان رو دارید که بدون طی کردن مسیر بین مناطق پاک شده, جا به جا شوید. برای این منظور با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون رو مشخص کنید و سپس کلید <E> رو بزنین.

nader_wanton
18-01-2009, 16:18
سلام بچه ها من عاشق بازی پرنسم 1و2و3 را تموم کردم جالبه بدونی ظرف 1.5 ماه 2 و 3 روتموم کردم.حالا بگزریم من به طور اتفاقی ترینر پرنس1و2و 3 رو که دیدم فهمیدم که قسمتی از فیلم های پرنس 3 و همین طور 1 و 2 رو سامسور کردم خیلی عصبانی شدم لازمه که بدونید با دست کاری کردن این کمپانی ها کیفیت بازی رو هم ازش گرفتن. و برای همین تصمیم گرفتم که پرنس 4را از یه شرکت خارجی در خارج از کشورمون از اینترنت بخرم که وقتی قیمتش رو دیدم 45 یورو بود که تقریبن 50 هزار تومن میشد با رسیدنش به ایران و...58 الی 60 خرجم میشد که فهمیدم کپی رایت چیه که در خارج رعایت میکنند و خیلی ناراحت شدم.توسط یکی از دوستام فهمیدم که کمپانی gamespy بازی ها رو مستقیم میگیره و بر روی cd قرار میده . میخواستم بپرسم که نظرتون چیه از همین شرکت بگیرم که توایرانه؟یا این هم سامسور میکنه؟ یا شما کمپانی رو سراغ دارید که بازی پرنس4 رو سامسور نکرده باشه؟اگه میدونید بهم بگیند ممنونتون میشم .یا حتی اگه میتونید یه لینک موتبر برای دانلود بهم بدین که ترجیح میدم سامسور نشده باشه اون هم بازیش؟
ممنون میشم اگه جوابم را بدین.

S!LENCE
19-01-2009, 15:33
سلام به همه دوستان
به سلامتی تموم شد. اول یه چیزی بگم نادر جان فکر نکنم این بازی سانسور شده باشه، آخه با این رفتاری که الیکا با پرنس داشت فکر نکنم اصلن صحنه ای تو بازی وجود داشته باشه. اگر هم سانسوری چیزی باشه من که فکر نکنم تو ایران شرکتی باشه که بازیها رو نخواد سانسور کنه چون درشو تخته می کنن. در ضمن فکر کنم همه شرکتا بازیها رو از اینترنت می گیرم و می ریزن رو dvd یعنی فکر نکنم این شرکت در پیتا که من خودم ازشون بازی میگیرم قدرت سانسور داشته باشن. خلاصه این که بیخیال بازیو انجام بدید حالشو ببرید!
ولی در مورد پایان بازی. منم خوشم نیومد خیلی یعنی اصلن بازی کننده ها زیاد به مسائل دینی این جنگ بین اهورا مزدا و اهریمن نپرداته بودن و خیلی اهریمنو قوی و اهورامزدا رو ضعیف جلوه داده بودن. نمی دونم شایدم این شروع یه سه گانه دیگه باشه که در آخرش اهورا پیروز بشه.
به هر حال این که این داستان ها و افسانه ها، تاریخ و اعتقادات ماست و باید افسوس بخوریم که شرکتای خارجی باید اونو بسازن و داستان ها رو هر جوری می خوان تعریف کنن.
به هر حال بازی بدی نبود، سبک زیبا و جدیدی داشت.
موفق باشید

huggy
22-01-2009, 14:17
با سلام و عرض خسته نباشید ، من بازی پرنس 4 رو گرفتم و با صدای بازی مشکل دارم در طول بازی وقتی دگمه puase رو می زنم و دوباره به بازی بر میگردم یه صدای خش خش شدیدی می یاد لطفا کمک کنید . فکر کنم کارت صدام ایسوزه گرافیکمم انویدیا 7100 هست .

mani_2004_2006
22-01-2009, 15:43
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه . من اونجاش که باید غول رو بندازی تو قفس. هر چی غوله رو پرت میکنی تو قفس در روش نمیبنده. نمیدونم دیگه باید چیکار کنم . ؟

Maggy_P
22-01-2009, 17:54
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه . من اونجاش که باید غول رو بندازی تو قفس. هر چی غوله رو پرت میکنی تو قفس در روش نمیبنده. نمیدونم دیگه باید چیکار کنم . ؟
شما اول بايد تمام 3 ستون رو روي سرش خراب كنيد ، بعد غول رو به داخل قفس بندازيد ;)

mani_2004_2006
22-01-2009, 19:04
شما اول بايد تمام 3 ستون رو روي سرش خراب كنيد ، بعد غول رو به داخل قفس بندازيد ;)

این که یه ستون بیشتر نداره :41: کمـــــــک :19:

Maggy_P
22-01-2009, 20:11
این که یه ستون بیشتر نداره :41: کمـــــــک :19:
لطفا عكسي چيزي از بازي قرار بديد ببينم دقيقا كجا گير كرديد

soliman
23-01-2009, 01:44
من امشب که داشتم بازی رو انجام میدادم یه چیز جالبی توش دیدم و اونم فارسی حرف زدن الیکاست . البته شاید قبلا خودتون فهمیده باشید ولی من تا به امروز خیلی به این وردای که الیکا میخوند دقت نمیکردم