ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Prince of Persia

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

Reza Azimy_RW
30-11-2008, 22:23
عکسی از گیم پلی بازی نیست ؟

ali_ranger22
02-12-2008, 11:17
بازی برای 360 منتشر شد این هم تاپیک دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HoJJaT_007
02-12-2008, 12:56
اسمش چیه ؟!

یعنی همون پرنس اف پرشیا خالی ؟!

ali_ranger22
02-12-2008, 13:11
اسمش چیه ؟!

یعنی همون پرنس اف پرشیا خالی ؟!

prodigy هست پسوندش

Masoud King
02-12-2008, 13:39
prodigy هست پسوندش
نه علی جان این اسم برای بازی تائید نشده!
و اسم بازی همین Prince of Persia هستش که سایت ها یه 2008 آخرش میزان تا قاطی نشه!

ali_ranger22
02-12-2008, 14:23
نه علی جان این اسم برای بازی تائید نشده!
و اسم بازی همین prince of persia هستش که سایت ها یه 2008 آخرش میزان تا قاطی نشه!

جدی!
تایید نشد ؟!
پس میگم هیچ جا این پسوند رو نمیزنن!

hosiyar
02-12-2008, 14:49
شرکتی نست این بازی رو آورده باشه ؟

Masoud King
02-12-2008, 15:13
جدی!
تایید نشد ؟!
پس میگم هیچ جا این پسوند رو نمیزنن!
آره!
نه تائید نشده!گویا این اسم فقط یه شایعه بوده!

شرکتی نست این بازی رو آورده باشه ؟
نه هنوز!

سایت videogamer به نسخه های PS3 و X360 نمره 9 رو داد!
Gameplay ....9
Graphics.....10
Sound.........9

sasanjfr
02-12-2008, 15:41
نمرات اولیه ی بازی از سایت ها و مجلات معتبر
-----------------------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Prince of Persia جدید منتشر شده و تاکنون نمرات بسیار خوبی را از منتقدان دریافت کرده است.نمرات اولیه ی این بازی را با هم می بینیم:

GamePro ------------- 5/5*
IGN UK ------------- 9.4/10*
IGN ------------- 9.3/10*
Gameplayer ------------- 9/10*
Gamespy ------------- 4.5/5*
Videogamer ------------- 9/10*
3DJuegos(PS3) ------------- 9/10*
PlayStation Official Magazine AU(PS3) ------------- 9/10*
IGN AU ------------- 8.7/10*
Gametrailers ------------- 8.7/10*
GamingXP ------------- 87%*
Kikizo ------------- 8.5/10*
+1UP ------------- B+/A*
Gamespot ------------- 8/10*
PlayStation Official Magazine UK(PS3) ------------- 8/10*
Official Xbox Magazine(Xbox 360) ------------- 8/10*
Official Xbox Magazine UK(Xbox 360) ------------- 8/10*

S A A M
02-12-2008, 15:52
نمرات اولیه ی بازی از سایت ها و مجلات معتبر
-----------------------------------------------

Prince of Persia جدید منتشر شده و تاکنون نمرات بسیار خوبی را از منتقدان دریافت کرده است.نمرات اولیه ی این بازی را با هم می بینیم:

GamePro ------------- 5/5*
IGN UK ------------- 9.4/10*
IGN ------------- 9.3/10*
Gameplayer ------------- 9/10*
Videogamer ------------- 9/10*
3DJuegos(PS3) ------------- 9/10*
PlayStation Official Magazine AU(PS3) ------------- 9/10*
PlayStation Official Magazine UK(PS3) ------------- 8/10*

ممنون ساسان جان

نمرات بازي عاليه ولي مطمئنن Gamespot كمتر ميده!:27:

resident_evil
02-12-2008, 15:55
تازگيا كه gamespot به همه بازيا داره 7.0 ميده احتمالا رو 7.0 گير كرده

ali_ranger22
02-12-2008, 16:29
عجب امتیاز های خوبی گرفته واقعا هم حقشه این امتیاز ها

hossein500300
02-12-2008, 18:47
نسخه xbox 360 اين بازی هم به بازار اومد،نسخه کامپيوترش هم 12 دسامبر به بازار مياد.
اما يه چيزی عکس هاش را که ميديدم،گرافيک محيط بازی خوبه،اما انگار خود پرينس و اون دختره که باهاشه را با آبرنگ نقاشی کردن،شايد هم به نظر من اينجوريه.
اگر کسی اطلاعات ديگه راجع به بازی داره بنويسه.

osmaan
02-12-2008, 18:53
نسخه xbox 360 اين بازی هم به بازار اومد،نسخه کامپيوترش هم 12 دسامبر به بازار مياد.
اما يه چيزی عکس هاش را که ميديدم،گرافيک محيط بازی خوبه،اما انگار خود پرينس و اون دختره که باهاشه را با آبرنگ نقاشی کردن،شايد هم به نظر من اينجوريه.
اگر کسی اطلاعات ديگه راجع به بازی داره بنويسه.

سبک گرافیکیه بازی همینه یه چیزی شبیه سل شید.
-----------------
من یکی که کف کردم با این امتیازاتی که آورده

hossein500300
02-12-2008, 18:58
واقعاً امتياز های خوبی دادن به اين بازی.
البته گيم اسپات هنوز معلوم نيستش.

mehdy.z
02-12-2008, 19:20
تو رو خدا می بینی... این ubisoft چی توی این open world دیده نمی دونم :41:

من خودم که اصلا با این سبک بازی حال نمیکنم چو ن این مدل داستان درست و حسابی که نداره بعد یه مدت هم بازی کسل کننده می شه حالا چه گیری داده به این سبک نمی دونم !!؟؟

Reza Azimy_RW
02-12-2008, 19:43
تو رو خدا می بینی... این ubisoft چی توی این open world دیده نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم که اصلا با این سبک بازی حال نمیکنم چو ن این مدل داستان درست و حسابی که نداره بعد یه مدت هم بازی کسل کننده می شه حالا چه گیری داده به این سبک نمی دونم !!؟؟
من که حسابی تو کفشم

havas_1980
02-12-2008, 21:17
تو رو خدا می بینی... این ubisoft چی توی این open world دیده نمی دونم :41:

من خودم که اصلا با این سبک بازی حال نمیکنم چو ن این مدل داستان درست و حسابی که نداره بعد یه مدت هم بازی کسل کننده می شه حالا چه گیری داده به این سبک نمی دونم !!؟؟ببینین! بازی درسته که Open World هست ولی به معنای کاملش و شبیه به Assassin's Creed نیست...

اینطور توضیح بدم که مثلا شما مرحله ایی رو شروع میکنین و یک مسیر خطی رو طی میکنین ولی بعد به جایی میرسید که دو مسیر متفاوت پیش رو دارین که هر دو نهایتا به یک نقطه ختم میشن ... الان شما این انتخاب رو دارین که یکی از این دو رو انتخاب کنین. با انتخاب هر مسیر دوباره مسیر, حالت خطی رو به خودش میگیره.

اتفاقا مراحل طوری طراحی شدند که به داستان بازی هیچ لطمه ایی نمیزنن... خودتون تجربه کنین مطمئنا حرفتون رو پس میگیرین! :46:

mehdy.z
02-12-2008, 21:50
ببینین! بازی درسته که Open World هست ولی به معنای کاملش و شبیه به Assassin's Creed نیست...

اینطور توضیح بدم که مثلا شما مرحله ایی رو شروع میکنین و یک مسیر خطی رو طی میکنین ولی بعد به جایی میرسید که دو مسیر متفاوت پیش رو دارین که هر دو نهایتا به یک نقطه ختم میشن ... الان شما این انتخاب رو دارین که یکی از این دو رو انتخاب کنین. با انتخاب هر مسیر دوباره مسیر, حالت خطی رو به خودش میگیره.

اتفاقا مراحل طوری طراحی شدند که به داستان بازی هیچ لطمه ایی نمیزنن... خودتون تجربه کنین مطمئنا حرفتون رو پس میگیرین! :46:

havas جان من خودم امیدوارم حرف شما درست از آب دربیاد چون خود من یکی از طرفدارهای پر و پا قرص سری های prince of persia هستم و واقعا ناراحت میشم که این بازی به این زیبایی(البته تا حالا) رو از دست بدم.

به هر حال از توضیحات خوبتون ممنون:11:

Masoud King
02-12-2008, 22:54
سایت Gametrailers بازی رو نقد کرد و بهش نمره متوسط 7 رو داد!
Review
این یک کلاسیک مدرن هستش یا داستانی گم شده در sands of time؟

SD...71MB

HD...201MB

bleu2u4u
02-12-2008, 23:21
توي assassin cread وقتي بازي رو تموم ميكردي تقريبا بيشتر مرحله هاي بازي رو هم تموم ميكردي.

ايا اين بازي هم اينجوريه؟يا بايد چندين بار بازي رو تموم كني تا تمام مراحل رو رفته باشي

ali_ranger22
03-12-2008, 11:35
توي assassin cread وقتي بازي رو تموم ميكردي تقريبا بيشتر مرحله هاي بازي رو هم تموم ميكردي.

ايا اين بازي هم اينجوريه؟يا بايد چندين بار بازي رو تموم كني تا تمام مراحل رو رفته باشي
بعد از پاکسازی هر منطثه منطقه های جدید باز میشه که شما میتونین به اونجا برین

ali_ranger22
03-12-2008, 11:52

گیم اسپات هم بازی رو نقد کرد و امتیاز 8 داد !
من نمیدونم چرا این قدر امتیاز کم میده این گیم اسپات !

Tashanoj
03-12-2008, 12:17

گیم اسپات هم بازی رو نقد کرد و امتیاز 8 داد !
من نمیدونم چرا این قدر امتیاز کم میده این گیم اسپات !

به نظر من که امتیازهای داده شده رضایت بخش هست تا ببینیم خود بازی هم همینطور هست یا نه؟

resident_evil
03-12-2008, 12:49
بابا بازم منت گذاشته افتخار داده كه 8.0 داده و طلسم 7.0 دادنشو شكست :31:

joey jordison
03-12-2008, 13:01
دیگه معلوم گیم اسپات زده به کلش!!!8 خیلی نامردی هست!!

HoJJaT_007
03-12-2008, 13:14
گیم اسپات به iv ام لابد 1 میده

کلا مریض شده , به همه نمره کم میده

S a f a 6 4
03-12-2008, 13:17
نسخه pc اومده ؟

Optimus Prime
03-12-2008, 13:23
نسخه pc اومده ؟
نه دوست خوبم هفته دیگه میاد ( آخر هفته دیگه ) منم در به در دنبالش تو اصفهانم چون دارم بر می گردم امارات هر جا رفتم به جوری برخورد کردند انگار یه بازی درجه 3 می خوای ازشون بخری مخصوصا پاسکال ( دوستان اصفهانی می دونند) همه بازی های X360 را بلافاصله میاره ولی این یکیو گفت شاید هفته دیگه !!! سرزمین هم که بسته بود. . تو اماراتم که این بازی Ban هست پیدا نمیشه ....

mehdy.z
03-12-2008, 15:56
تکین که یه دو روزیه نسخه xbox 360 رو برای فروش گذاشته حداقل از تهرانی ها کسی نگرفته ببینیم بازیش چجوریه؟!!

resident_evil
03-12-2008, 21:22
بازي معركس واقعا.اولين چيزي كه واقعا جذبتون مي كنه گرافيكه فوق العاده ي بازيه كه حرف نداره gameplay بازي بسيار روون و
سريع هستش و به نظر من جذابيت بالايي داره من كه خيلي حال كردم البته خيلي بازي نكردم .واقعا عاليه

Ariarman85
03-12-2008, 22:48
درود:
فقط می تونم بگم که فوق العاده است فوق العاده:26::26::26::26::26::26::26:

mosolim
04-12-2008, 12:02
سلام
آقا هنوز برا pc نیومده. ما که تو کرج هستیم. فعلا 360 هستش. بچه های 360 که خیلی راضین. امیدوارم نسخه pc هم به همین خوبی نسخه 360 باشه. و مشکل کرک نداشته باشه.

milky way
04-12-2008, 12:18
جالبه که Gamespot به تمام نسخه ای بازی امتیاز 8.0 داده یکی از دلایلشم گفته بازی خیلی خیلی سادست .

نسخه PC هم یک هفته دیرتر از نسخه کنسول ها میاد .

resident_evil
04-12-2008, 14:42
بله واقعا سادست و elika نقش مهمي در بازي داره چون همواره شمارو نجات ميده و نمي زاره كه بميرين اما خب به نظر من مشكل
بزرگي نيستش و اينقدر بازي زيبا و جذاب هستش كه مي تونين از اين كه نمي ميرين چشم پوشي كنين

3Dmajid
04-12-2008, 16:34
این نسخه ی جدیدی که میخواد بیاد، خیلی تعریفش رو میکنن ... مثل این که خیلی قشنگ شده.

mehdy.z
04-12-2008, 19:04
من که از این همه تعریف کف کردم مثل اینکه خیلی بحال دراومده :46:
حالا بچه هایی که بازی کردند این بازی مثل نسخه های قبلی اکشنه یا مثل assassin بیشتر استراتژیک میزنه؟

Ariarman85
04-12-2008, 19:14
من که از این همه تعریف کف کردم مثل اینکه خیلی بحال دراومده :46:
حالا بچه هایی که بازی کردند این بازی مثل نسخه های قبلی اکشنه یا مثل assassin بیشتر استراتژیک میزنه؟

درود:
به نظر من نمیشه تو این دو سبک تعریفش کرد یه جورایی سبکش جدیده!:8:

mehdy.z
04-12-2008, 20:08
درود:
به نظر من نمیشه تو این دو سبک تعریفش کرد یه جورایی سبکش جدیده!:8:

جدیده!!!

نکنه اکشن نیست آخه همه مزه سری prince به اکشن بودن وکارهای جالبش بود...

Ariarman85
04-12-2008, 21:09
جدیده!!!

نکنه اکشن نیست آخه همه مزه سری prince به اکشن بودن وکارهای جالبش بود...

درود:
نه!!!منظورم اینکه ترکیبی از اکشن سریع و تا کتیکی هستش.
گیم پلی جدید و فوق العاده جذابی داره.

3Dmajid
04-12-2008, 22:17
ubisoft هیچ کدوم از بازی هاش مثل هم نیست، صد در صد این یه سبک خاصی و قشنگی داره.

من که بی صبرانه منتظرم.

mahyarSAMSUNG
05-12-2008, 09:16
من توی کلیک خودنم که یکی دو روز دیگه وارد بازار میشه !

S A A M
05-12-2008, 10:22
Gamespot نسخه ps3,Xbox360,PC بازي را Review كرد و بهش 8 از 10 داد هموني شد كه گفتم...:31:
PC

Xbox360

PS3

Optimus Prime
05-12-2008, 10:27
خوب بازی بسیار زیبا بود.
Gameplay :
این بازی اصلا شبیه assassin نیست و بیشتر منو یاد شماره PoP : Warrior Within میندازه. تو این بازی فقط Prince و Elika تنها هستند. مبارزه ها محدوده تعداد دشمنها هم خیلی خیلی کم. تقریبا همه نبردها به حالت خاص Sequence Key و Combo های آسون و مختلف انجام میشه. این بازی 4 تا Boss Fight داره که با هر کدام 5 بار باید بجنگید.( به جز پدر Elika که هر دفعه بعد از گرقتن power ها با او روبه رو میشوید) ترتیب خاصی نداره و بر حسب انتخاب خودتون می تونید به هر منطقه که خواستید برید( البته بستگی به این داره که کدوم Power را در temple انتخاب کنید). بعد از Heal کردن هر منطقه یک سری Light Seed در منطقه بوجود می آید که آنها را باید برای بدست آوردن قدرتهای بعدی برای Elika بگیرید (45 عدد برای هر منطقه) که مستلزم پرشها و عملیت آکروباتیک متعدد و رفتن همان منطقه از نو هست. هر منطقه هم معماهای مخصوص به خود و راه مخصوص به خود را دارد که برای عبور و حل کردن آنها راه حل های مختلفی را می طلبد که از یکنواخت شدن بازی جلوگیری خواهد کرد.
Graphic :
گرافیک بازی هم بسیار زیباست و اصلا احساس نارضایتی نخواهید کرد. همه بازی Cellshade به نظر نخواهد آمد.

وجود Elika هم خیلی خوبه و اصلا احساس تنهایی نخواید کرد. نقش او در اوایل بازی بسیار مهمتر از نقش شما احساس می شود و فکر می کنید که به هیچ دردی نمی خورید. ولی با گذشت زمان معلوم می شود که به تنهایی نمی تواند کاری انجام دهد. Conversation های متعددی در بازی بین Prince و Elika وجود داره که بیشترش خنده داره کلا بازی احساس شوخ طبعی زیادی داره.
در نسخه X360 باگی ندیدم. صدا گذاری هم خیلی خوبه فقط صدای Prince در اوایل بازی مشکل داره که در ادامه بهتر میشه. البته نقش اول بازی Prince نیست و او یک دزد است ! که خر خود به نام Farah ! که پر از بار طلا دزدی از قبرها بوده ( به قول خودش Tomb Raider هست نه دزد !!) در صحرا گم کرده و بعد با Elika روبه رو می شود و ناخواسته و ناگهان وارد جریان بازی می شود. شروع اتفاقات اول بازی بسیار تند و سریع است و همان اول توضیح زیاد داده نمی شود.
اگر در انجام یک عمل آکروبتیک اشتباه کنید و از جایی بیوفتید Elika همیشه شما را نجات خواهد داد و شما را به سکوی صاف قبلی که شروع کردید خواهد برد که این بازی را بسیار آسان کرده و مجبور نیستید بازی را از قبل تر شروع کنید. این مسئله در مورد جنگیدن صدق می کند. اگر در نبرد شکست بخورید ( که این خیلی ضایع هست دشمنان حتی بعد از پیشروی بازی آن قدر سخت نخواهند شد که از پسشان بر نیایید!) او شما را نجات خواهد داد ولی دشمنان هم مقداری از جان از دست رفته خود را باز میابند.
شاید باید اسم بازی Thief of Persia یا Princess of Persia بود بیشتر به داستان بازی می خورد.:27:
انجام این بازی به همه توصیه می شود چون یک تجربه کاملا جدید است. خودتان را برای کلید زدن حسابی آماده کنید!!

resident_evil
05-12-2008, 15:20
gametrailers كه 8.7 داده !!!

baleshtak
06-12-2008, 13:31
اجب تریلر و استیلی داره این بازی

امید وارم زودتر بازی بیاد:31:

Tashanoj
06-12-2008, 13:43
از دوستانی که 360 دارن کسی تا آخرش رفته؟؟؟؟

Optimus Prime
06-12-2008, 14:05
از دوستانی که 360 دارن کسی تا آخرش رفته؟؟؟؟
من رفتم چطور؟ چون تعداد کمی این بازیو رفتم من چیزی نمی نویسم. اگر سوالی داری پ.خ. بزن.
راستی موسیقی بازی هم خیلی خوب کار شده.

Lamanta
06-12-2008, 17:56
سلام
روی سیستم من میاد :
Cpu : intel 3.20 Full
Ram: 2gig
VGA : 7300 Gt 256mb DDR3
???؟؟؟

SPY.07
06-12-2008, 18:24
سلام
روی سیستم من میاد :
Cpu : intel 3.20 Full
Ram: 2gig
VGA : 7300 Gt 256mb DDR3
???؟؟؟

دوست عزیز شما با سیستم حداقلش چک کنید ببینید میاد یا نه:

Supported OS: Windows XP/Windows Vista
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON X1600/1650-1950/HD 2000/3000 series NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series

mosolim
06-12-2008, 23:57
سلام
امروزم خبری از بازی نبود تا ببینیم فردا چی میشه. فکر نکنم تا اواسط هفته بیاد. البته طبق قراری که این بازی یک هفته بعد از نسخه کنسولی میاد.

Optimus Prime
07-12-2008, 00:06
عجب پایانی داشت!! حالا نمی دونم این پایان اصلیش بود یا مثل Warrior Within یه پایان دیگه داره. دوستان اگر حوصله داشتید سعی کنید هر چی Light Seed هست بگیرید بعد سراغ Boss Fight اخرش برید. ولی مثل اینکه تو یک مصاحبه تهیه کننده گفته بود فقط یک پایان داره. اگر این پایانش باشه خیلی Memorial هست!!:31:هر چی باشه : The Story has just only begun

masoudtr
07-12-2008, 15:05
پایانش را بگو
سیستم ما که برای این بازی ها ساخته نشده

Optimus Prime
07-12-2008, 15:22
پایانش را بگو
سیستم ما که برای این بازی ها ساخته نشده
چند وقت دیگه کل داستانشو می زارم راستی فقط همون یک پایان را داره.

Optimus Prime
07-12-2008, 19:43
داستان Prince of Persia === اخطار SPOILER!!!!

ماجرا از آن جایی شروع می شود که Prince در طوفان شدید صحرا به دنبال خر خود Farah می گردد. بعد از آروم شدن طوفان او خود را در باغی زیبا و اسرار آمیز پیدا می کند. در اینجا او با دختری به نام Elika اشنا شده و پس از دنبال کردن و نجات دادن او به خاطر خواسته Elika با همدیگر به معبد می روند که در آنجا شاهد نابودی درخت زندگی توسط پدر الیکا و رها شدن اهریمن خدای تاریکی هستند. پس از زهایی, اهریمن شروع به تاریک و فاسد کردن سرزمین می کند. پدر الیکا پس از درگیری با Prince عقب نشینی می کند و الیکا برای Prince توضیح می دهد که چندین زمین Fertile در اطراف سرزمین و جود دارند که باید برای جان بخشیدن دوباره به درخت زندگی و زندانی کردن دوباره اهریمن آنها را از Corruption پاک کرد. این دو باید با 4 نفر از ژنرال های اهریمن مبارزه کردن و آنها را از Fertile Ground ها برانند.در این میان که این دو مشغول پاکسازی مناطق هستند مقداری از گذشته هر دو شخصیت مشخص شده : مادر الیکا سه سال پیش مرده و پدر الیکا به خاطر این مسئله ناراحتی های زیادی تحمل کرده تا اینکه خود الیکا هم بر اثر تصادفی می میرد و بعد از این اتفاق پدر الیکا که تحمل ضربه دیگری را ندارد به پیش اهریمن رفته و در ازای زنده کردن الیکا او را آزاد می کند. Prince هم که یک دزد حرفه ای است که فقط فکر خودش است و بسیار خودخواه است و اعتقاد دارد فقط به خاطر خودش باید بجنگد.
در آخر پس از نبرد ها و پاکسازی همه مناطق این دو باهم به معبد رفته و با پدر الیکا برای آخرین بار روبه رو شده که توسط Prince کشته می شود. در این میان اهریمن هم با این دو نفر روبه رو شده ولی توسط Prince ناکام می ماند. در آخر الیکا موفق به التیام دادن درخت زندگی می شود ولی در عوض قدرت زندگی خود را به درخت می بخشد. اهریمن دوباره زندانی شده و الیکا می میرد. Prince به خاطر علاقه به الیکا درخت زندگی را نابود کرده و همان کاری که پدر الیکا در اول داستان انجام داد را انجام می هد. الیکا را دوباره زنده می کند و اهریمن دوباره آزاد می شود . صحنه پایانی بازی Prince را در حالی که الیکا را به آغوش گرفته و به سمت صحرا حرکت می کند را نشان می دهد.... و اهریمن دوباره به فاسد کردن سرزمین ها مشغول می شود .....

MILIN3M
07-12-2008, 19:47
داستان prince of persia === اخطار spoiler!!!!

با توجه به پایانش یعنی ادامه ای برای سری های بعد ...!

amaranth_silent
07-12-2008, 22:06
optimus جان اگه میشه منو کمی راهنمایی کنید روش این بازی چطوری من هر چی بازی میکنم قلقش دستم نمیاد ..تازه من کلی زحمت کشیدم نورهارو جمع میکنم ولی وقتی save میکنم دوباره برمیگرده همونجا که boss اونجارو کشتی ...بازی کجاها سیو میشه؟؟من نمیتونم سیو کنم کمکم کنید....راستی یه چیز که خلی عجیبه دیالوگهای بی نهایت بازیه خداییش صحبتهای بین پرنس و الیکا تمومی نداره من که کم اوردم کاش زبانم خوب بود میفهمیدم چی میگن

َalireza
08-12-2008, 09:51
بابا من کجای کارم! یعنی Prince of persia 4 منتشر شده!وای یکی منو بگیره!

Optimus Prime
08-12-2008, 10:08
optimus جان اگه میشه منو کمی راهنمایی کنید روش این بازی چطوری من هر چی بازی میکنم قلقش دستم نمیاد ..تازه من کلی زحمت کشیدم نورهارو جمع میکنم ولی وقتی save میکنم دوباره برمیگرده همونجا که boss اونجارو کشتی ...بازی کجاها سیو میشه؟؟من نمیتونم سیو کنم کمکم کنید....راستی یه چیز که خلی عجیبه دیالوگهای بی نهایت بازیه خداییش صحبتهای بین پرنس و الیکا تمومی نداره من که کم اوردم کاش زبانم خوب بود میفهمیدم چی میگن
آره حتی موقع درگیری یا پرش هیچ وقت یک خط تکراری به هم نمی گن. Save بازی ها هم به صورت Autosave هست که قبل Boss Fight ها و بعد از کشتن Boss fight ها Save میشه. خودتم می تونی از داخل منوی اصلی Save کنی.اصولا هر جا خودت Save کنی از Fertile Ground اون منطقه شروع میشه اما اگر وسط یک سرزمین Corrupt شده Save کنی دقیقا از همون جایی که Save کردی شروع میشه.

S a f a 6 4
08-12-2008, 10:12
pc نیووووووووووووومد !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

baleshtak
08-12-2008, 13:18
هنوز که به دست من نرسیده!!!!!

amaranth_silent
08-12-2008, 22:07
اقا یه چیز بگم فازشو ببرید......کی میگه ubi soft پرنسو عربی معرفی میکنه کافیه تو بازب y رو بزنید تا ببینید الیکا با زبان فارسی میگه (مسیر را نشان بده_راهنماییم کن__.........) تازه شعارهای فارسی هم میده حواسم نبود یه لحظه از پرستش هم صخبت کرد نفهمیدم؟؟؟پس پرنس ما پرنس فارس هستش

4870x2
09-12-2008, 05:29
حیف شد که کارت گرافیکم Shader Model 3.0رو پشتیبانی نمی کنه فکر کنم بجای ارتقا یه 360 بگیرم بهتره کسی میدو نه قیمت 360 چنده یا کسی بلده با دستکاری در ویندوز Shader Model 2 رو به Shader Model 3 بکنه

Tashanoj
09-12-2008, 11:39
حیف شد که کارت گرافیکم shader model 3.0رو پشتیبانی نمی کنه فکر کنم بجای ارتقا یه 360 بگیرم بهتره کسی میدو نه قیمت 360 چنده یا کسی بلده با دستکاری در ویندوز shader model 2 رو به shader model 3 بکنه

ولی من فکر میکنم اگه سیستمتو ارتقا بدی خیلی بهتره چون بازی در کامپیوتر بهتر از کنسول هاست...

Tashanoj
09-12-2008, 11:40
بازی امروزم نیومد؟؟؟؟

ali_ranger22
09-12-2008, 12:40
بازی آخر هفته میاد
احتمالا 5 شنبه

َalireza
09-12-2008, 22:11
فکر کنم شنبه بیاد.
من شنیدم شنبه میاد

baleshtak
10-12-2008, 13:54
منم امید دارم که هرچه زود تر بیاد

حالا اگه شنبه شد یکشنبه هم ایرادی نداره:21:

mojtaba007
10-12-2008, 15:05
لینک دانلود این بازی با حجم 7 گیگ

بلاخره منتشر شد این بازی

bleu2u4u
10-12-2008, 16:13
امروز رفتم west game گفت احتمالا امشب مياريم نشد فردا حتميه

S a f a 6 4
10-12-2008, 16:25
لینک دانلود این بازی با حجم 7 گیگ

بلاخره منتشر شد این بازی

این و چطوری میشه دان کرد ؟

milky way
10-12-2008, 16:38
تورنتش اومده دیگه دوستمون پستهای قبلی گذاشتن احتمالا از فردا، پس فردا میاد تو بازار کرک اینا هم انگار چیزی نمیخواد، بازی هم یه dvd9 هست . البته اینم فکر کنم مثل GTA از این بازیهای ممنوعه باشه.

hossein500300
10-12-2008, 16:52
سلام
کرک نميخواد،فقط ظاهراً بايد فايل ISO رو DAEMon باشه،و يا سی دی تو دستگاه باشه،من دارم بازی را دانلود ميکنم،اگر اجرا شد و مشکلی پيش نيومد،حتماً ميگم که بازی چه جوريه،سعی ميکنم که چند تا شات هم بزارم.

Prince_ of _Persia
10-12-2008, 18:16
تورنتش اومده دیگه دوستمون پستهای قبلی گذاشتن احتمالا از فردا، پس فردا میاد تو بازار کرک اینا هم انگار چیزی نمیخواد، بازی هم یه dvd9 هست . البته اینم فکر کنم مثل gta از این بازیهای ممنوعه باشه.

ممنوعه بودن كه رو شاخشه . البته من هم كامل دليلش رو نمي دونم كسي چيزي مي دونه؟

احتمالا تا شنبه ديگه همه جا دارند. پرنس جديد رو عشقه !!! خدا كنه فقط مثل gta مشكل دار نباشه و كركش هم كامل باشه .

afshinaghasi
10-12-2008, 18:56
منظورتون از ممنوع چیه یعنی به خاطر مصلحت نظام تو ایران ممنوعه یا موضوع کرک قفلو این جور بحثاس

resident_evil
10-12-2008, 19:15
منظورتون از ممنوع چیه یعنی به خاطر مصلحت نظام تو ایران ممنوعه یا موضوع کرک قفلو این جور بحثاس

اسلام در خطر است دوست من بپرهيزيد از انجام بازي هاي نا مشروع !!!:19: مگه طرح جديدو نخوندي توي قسمت خبرهاي كوتاه؟؟؟

Ariarman85
10-12-2008, 19:35
درود:
امروز رفتم یکی از نمایندگی وست گیم که بازی رو بگیرم وقتی گفت ممنوع شده بی اراده یه 5 دقیقه ای می خندیدم:39::39::39:
وای وای بازی ممنوع شده ما که اصلا نمی تونیم بازی کنیم.:27:
چقدر اینها احمق و بی شعور هستن.:2:

amaranth_silent
10-12-2008, 19:48
دیگه چیارو ممنوع کردن؟؟یا بهتر بگم چیو ممنوع نکردن؟؟

resident_evil
10-12-2008, 19:52
ديگه فكر كنم همه بازيا ممنوع شه!!! يا به دليل رعايت نكردن حجاب اسلامي يا خشونت زيادي

bleu2u4u
10-12-2008, 20:02
فكر نكنم اينجوري باشه

bleu2u4u
10-12-2008, 20:02
درود:
امروز رفتم یکی از نمایندگی وست گیم که بازی رو بگیرم وقتی گفت ممنوع شده بی اراده یه 5 دقیقه ای می خندیدم:39::39::39:
وای وای بازی ممنوع شده ما که اصلا نمی تونیم بازی کنیم.:27:
چقدر اینها احمق و بی شعور هستن.:2:

اقا من همين امروز رفتم west هيچي در مورد ممنوعيت نگفت
گفت امشب يا فردا مياريمش

P-R-I-N-C-E
10-12-2008, 21:03
ایول پرنس جدید

البته اگه بزارن به دست ما برسه

Angel Of Darkness
10-12-2008, 21:15
اسلام در خطر است دوست من بپرهيزيد از انجام بازي هاي نا مشروع !!!:19:
شایعه :31:
شخص اکبر { ه } طی سخنرانی طولانی در حضور کثیر خبرنگاران داخلی و خارجی بعد از نام بردن یک سری از بازیها و فیلمها گفت :
اگه تو کامپیوتر کسی بازی bloodrayne باشه مجازات اعدام در انتظارش خواهد بود
و متقابلا فرمودند

ماموران ما به طور قافلگیرانه در یک خانه را میزنند و اگر در کامپیوتر آن خانه بازیهایی چون ولفجر XII و انرژی هسته ای باشد جوایز ارزنده ای به آنها داده خواهد شد

:27::27::27::27::27::27::31:

S A M
10-12-2008, 21:33
شایعه :31:
شخص اکبر { ه } طی سخنرانی طولانی در حضور کثیر خبرنگاران داخلی و خارجی بعد از نام بردن یک سری از بازیها و فیلمها گفت :
اگه تو کامپیوتر کسی بازی bloodrayne باشه مجازات اعدام در انتظارش خواهد بود
و متقابلا فرمودند

ماموران ما به طور قافلگیرانه در یک خانه را میزنند و اگر در کامپیوتر آن خانه بازیهایی چون ولفجر xii و انرژی هسته ای باشد جوایز ارزنده ای به آنها داده خواهد شد

:27::27::27::27::27::27::31:

:27: بهش میگم :27:

milky way
10-12-2008, 21:38
فکر کنم تقریبا 60-70 درصد بازیهای معروفی که میشناسین ممنوع بشه، چون بالاخره تو هر بازی یچیزی داره که بدون شک مخالف نظر .... ها هست، یا بازی رو برای این ساختن که باعث غرب گرایی و گمراهی جوونای مملکت بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ariarman85
10-12-2008, 22:05
اقا من همين امروز رفتم west هيچي در مورد ممنوعيت نگفت
گفت امشب يا فردا مياريمش

درود:
شما از کدوم نمایندگی پرسیدید من از نمایندگی تهران پارس پرسیدم.

bleu2u4u
11-12-2008, 01:43
درود:
شما از کدوم نمایندگی پرسیدید من از نمایندگی تهران پارس پرسیدم.

درود::31:

نمايندگي وليعصر-پايينتر از طالقوني

Prince_ of _Persia
11-12-2008, 01:58
نه نبايد ممنوع كنند آخه پرنس كه مشكلي نداره!!!:41::19:
حالا مثلا gta و چند تا بازي جديد ديگه رو ممنوع كردن خشونتش بالاس و يكم مشكل داره يه چيزي اين بازي كه مشكلي نداره . ولي ماهم كه كار خودمونو مي كنيم و بالاخره از يكجايي گيرش مي ياريم بيشتر به ضرر شركت هاي توزيع بازي شده بازي باز بالاخره بازي خودش رو هر طور شده بازي مي كنه .:31::8:

Hitman67
11-12-2008, 11:07
تکین هم بازی رو آورده توی 2 تا dvd منتشر شده اینم سایت جدید تکین

موفق و سربلند باشید.

Optimus Prime
11-12-2008, 13:48
داستان :
ماجرا از آن جایی شروع می شود که Prince در طوفان شدید صحرا به دنبال خر خود Farah می گردد. بعد از آروم شدن طوفان او خود را در باغی زیبا و اسرار آمیز پیدا می کند. در اینجا او با دختری به نام Elika اشنا شده و پس از دنبال کردن و نجات دادن او به خاطر خواسته Elika با همدیگر به معبد می روند که در آنجا شاهد نابودی درخت زندگی توسط پدر الیکا و رها شدن اهریمن خدای تاریکی هستند. پس از زهایی, اهریمن شروع به تاریک و فاسد کردن سرزمین می کند. پدر الیکا پس از درگیری با Prince عقب نشینی می کند و الیکا برای Prince توضیح می دهد که چندین زمین Fertile در اطراف سرزمین و جود دارند که باید برای جان بخشیدن دوباره به درخت زندگی و زندانی کردن دوباره اهریمن آنها را از Corruption پاک کرد. این دو باید با 4 نفر از ژنرال های اهریمن مبارزه کردن و آنها را از Fertile Ground ها برانند.در این میان که این دو مشغول پاکسازی مناطق هستند مقداری از گذشته هر دو شخصیت مشخص شده : مادر الیکا سه سال پیش مرده و پدر الیکا به خاطر این مسئله ناراحتی های زیادی تحمل کرده تا اینکه خود الیکا هم بر اثر تصادفی می میرد و بعد از این اتفاق پدر الیکا که تحمل ضربه دیگری را ندارد به پیش اهریمن رفته و در ازای زنده کردن الیکا او را آزاد می کند. Prince هم که یک دزد حرفه ای است که فقط فکر خودش است و بسیار خودخواه است و اعتقاد دارد فقط به خاطر خودش باید بجنگد.
در آخر پس از نبرد ها و پاکسازی همه مناطق این دو باهم به معبد رفته و با پدر الیکا برای آخرین بار روبه رو شده که توسط Prince کشته می شود. در این میان اهریمن هم با این دو نفر روبه رو شده ولی توسط Prince ناکام می ماند. در آخر الیکا موفق به التیام دادن درخت زندگی می شود ولی در عوض قدرت زندگی خود را به درخت می بخشد. اهریمن دوباره زندانی شده و الیکا می میرد. Prince به خاطر علاقه به الیکا درخت زندگی را نابود کرده و همان کاری که پدر الیکا در اول داستان انجام داد را انجام می هد. الیکا را دوباره زنده می کند و اهریمن دوباره آزاد می شود . صحنه پایانی بازی Prince را در حالی که الیکا را به آغوش گرفته و به سمت صحرا حرکت می کند را نشان می دهد.... و اهریمن دوباره به فاسد کردن سرزمین ها مشغول می شود .....

جمله های فارسی که الیکا در بازی صحبت می کنه :
= استفاده از Wing of Ormazd Power Plate : " بالهای اومزد " "پرواز" "لطافت"
= استفاده از Hands of Ormazd Power Plate : " دستان اومزد" "قدرت او" ( البته این آخریو فکر کنم )
= استفاده از پرشهای دو نفره : " خدای خود را ستایش کن!!" "هرمز!!"
= استفاده از Compass : "راه راست را نشان بده" "راه مستقیم(؟؟؟)

من دیگه زیاد دقت نکردم دوستان دیگه هواسشون باشه.

ama-amir
11-12-2008, 15:02
سلام دوستان
اين بازي هنوز تو ايران نيومده؟

ali_ranger22
11-12-2008, 15:05
ای لعنت بر پدر این بنیاد !
یعنی اگه این بازی ممنوع بشه خودم میرم رئیس سازمانش رو میکشم
قرار بود وست امروز بیاره ولی زنگ زدم گفتن نیومده
از 2 ماه دیگه باید همه بازی ها رو سانسور شده یا ممنوع شده ببینیم !
بازی هم وقتی منتشر میشه که بنیاد بگه !

Optimus Prime
11-12-2008, 15:12
سلام دوستان
برای X360 و PS3 اومده برای PC هنوز نه.

ای لعنت بر پدر این بنیاد !
یعنی اگه این بازی ممنوع بشه خودم میرم رئیس سازمانش رو میکشم
قرار بود وست امروز بیاره ولی زنگ زدم گفتن نیومده
از 2 ماه دیگه باید همه بازی ها رو سانسور شده یا ممنوع شده ببینیم !
بازی هم وقتی منتشر میشه که بنیاد بگه !
فکر نکنم ایرادی بگیرند چون بازی هیچی نداره چون X360 و PS3 ریخته تو بازار. اتفاقا یه Region داره به اسم Martyr Tower ( برج شهیدان! ) که محل نگه داری Trophy های یکی از Boss Fight های بازی است !!

ali_ranger22
11-12-2008, 15:20
فکر نکنم ایرادی بگیرند چون بازی هیچی نداره چون x360 و ps3 ریخته تو بازار. اتفاقا یه region داره به اسم martyr tower ( برج شهیدان! ) که محل نگه داری trophy های یکی از boss fight های بازی است !!

همین الان به وست مرکزی زنگ زدم گفت هفته دیگه میاد گفتم چه روزی گفت معلوم نیست !!
من که امیدوارم گیر ندن ولی اگه بدن که یه جنازه میفته رو دستم ! :دي

resident_evil
11-12-2008, 17:32
همین الان به وست مرکزی زنگ زدم گفت هفته دیگه میاد گفتم چه روزی گفت معلوم نیست !!
من که امیدوارم گیر ندن ولی اگه بدن که یه جنازه میفته رو دستم ! :دي

واقعا هيچي نداره كه بهش گير بدن!!!خشونت كه 0 !!!اصلا نداره بازي براي تمام سنينه:31:
فقط elika يك مقداري بعضي از اندامش معلومه از جمله از نا حيه ي زانو به پايين و قسمت كوچكي از كمر و شكم!!!
بايد ببينيم مورد تآييد ارشاد اينا قرار ميگيره يا نه!!!:31: شمام خون خودتو كثيف نكن دوست عزيز:10:

ali_ranger22
11-12-2008, 18:18
هشدار هشدار :31:
این بازی ممنوع شد !
من رفتم وست صادقیه و به طور مخفیانه خریدم ! تازه gta iv هم به طور مخفی می فروخت !!
برید هر چی سریعتر پیدا کنید و بخرید وگرنه به این راحتی ها پیدا نمیشه ...
با این که گفتم رنیس سازمان رو میکشم ولی چون بازی رو گرفتم پس بهش رحم میکنم ! :دي

mehdy.z
11-12-2008, 18:47
کجا ممنوع شده :18:
تکین که داره میفروشه الانم توی سایتش هم هست برید یه سر بزنید....

یکم سیاسیه ولی ببینید این نظام با اینهمه کار مهم و اساسی که مملکت داره به چه کارهایی مشغوله دیگه همینشون مونده که به بازی کردن ما هم گیر بدن(که دادن!!)

baleshtak
11-12-2008, 20:30
ای بابا گیر دادن به همه چیز کم بود اینم اضافه شد

من که فکر نمیکنم اینجوری باشه. راستی کسی میدونه این بازی رو تو کرج از کجا میشه خرید؟؟؟؟؟؟؟

peymankameli
11-12-2008, 20:42
سلام دوستان

سایت تکین الان داره میفروشه

Elendil1
11-12-2008, 21:00
کی میگه گیر دادن؟؟
به اندرکاور و GTa IV که گیر ندادن!!این دو تا بازی توی دستفروشی های شیراز هم پیدا میشه چه برسه به ...

فردا که کل شیراز تعطیله ،پس فردا میرم میگیرم!!:D

Jocker
11-12-2008, 21:40
دوستان خسته نباشید

من بازی شاهزاده ایرانی را روی موبایل دارم بازی می‌کنم

بازی قشنگی هست می‌خواستم بدانم داستان این بازی ربطی به بازی کامپیوتری داره یا نه

تقریباً‌ شبیه همان داستانی است که برای نسخه کامپیوتری درست کردند

Amin Asterix
11-12-2008, 23:12
فقط دو ساعت طول کشید تا بفهمم از کجا میشه گرافیکشو زیاد کرد.کرکم نداشت.بازیه عجیبیه کلا!
بعد از 1 ساعت بازی ازش خوشم اومده.حرکاتش منو یاد قدیما میندازه.حیف که میگن تکراری میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

starn
12-12-2008, 01:42
بازی منتشر شده توی 2 تا دی وی دی کسی از بکس بازی رو گرفته؟؟؟؟
گرافیک بازی در چه حدی؟؟؟؟

Tashanoj
12-12-2008, 09:57
من میگم حالا که اینجوری شد اصلا بیایید تظاهرات کنیم......!!!
بازی سانسور شده ..... نمیخوایم ........نمیخوایم!!!

Little Sparrow
12-12-2008, 10:53
عجب بازیه بدجوری معتادش شدم.داستانش هم جالبه از این پرنس خیلی خوشم میاد الیکا هم هر وقت از پرتگاه می افتم سریع نجاتم میده تو جنگ ها هم که کمکم میکنه.داستان خیلی توپی هم داره.مشکلی داشتین بپرسین.

ms368
12-12-2008, 11:38
کی میگه گیر دادن؟؟
به اندرکاور و gta iv که گیر ندادن!!این دو تا بازی توی دستفروشی های شیراز هم پیدا میشه چه برسه به ...

فردا که کل شیراز تعطیله ،پس فردا میرم میگیرم!!:

سلام
اگه گیرت اومد آدرسش رو هم برای من بفرست پیام خصوصیم ( البته اگه بدون سانسور میفروشن )

gta iv + pop 2008
ممنون

baleshtak
12-12-2008, 12:28
این خیلی بعیده که بخان بازی رو سانسور کنن

تازه الان دیگه راحت یه نفر میتونه از اینترنت دانلود کنه و تکسیر و عرضه و ... همه در عرض چند روز

چغدر بده که ایران قانون کپی رایت نداره

ali_ranger22
12-12-2008, 12:46
بازیش واقعا فوق العاده است
گرافیک از نظر هنری شاهکاره
داستان پردازی واقعا عالیه و از همون اول شما رو درگیر بازی میکنه
مبارزات وافعا زیباست ولی آسونه
در کل بزرگترین مشکلش آسون بودنشه که مارو به چالش نمیکشه !
این بازی فوقالعاده رو به همه توصیه میکنم
بعد از این که تموم کردم احتمالا بازی رو نقد هم میکنم

smallfrank
12-12-2008, 13:16
سلام
من از b a z i m a r k e t سفارش دادم.
شما هم اینکارو بکنید چون من هر بازی رو که از این سایت سفارش دادم همش سالم بوده وبدون هیچ مشکلی .

Paradise_human
12-12-2008, 14:15
سلام خسته نباشین :d
آقا دو نا dvd ایش سانسور شدست ؟؟؟؟؟؟
از کجا میشه فهمید سانسور شدست یا نه؟؟؟
من الان دوتا dvd یشو گرفتم

chaos theory
12-12-2008, 14:20
حالا به فرض بازی رو روی 2 dvd هم گیر بیاریم از کجا میشه فهمید نسخه کاملش هست و دستکاری نشده.

Optimus Prime
12-12-2008, 16:23
هان؟ چی سانسور شده؟ بازی که دموهاش به جز خاطرات الیکا که چند ثانیه موقع Power گرفتن Bink بود همش Ingame Cutscene هست. البته تو ورژن کنسولش.

alizshah
12-12-2008, 16:37
خوب بلاخره از کجا میشه فهمید کامله یا نه ؟
یادمه یه زمانی تو محل با دوستان که adsl پرسرعت داشتن
هر کی چند لینک دانلود میکرد و بازی کامل میشد بعد این لینک هارو میدادن به همه

ali_ranger22
12-12-2008, 16:37
قضیه سانسور کردن صحت داره متاسفانه
از این به بعد بازی ها یا سانسور میشن یا ممنوع میشن !
بازی های دوبله هم زیاد میشه و صدا ها هم از این به بعد سانسور میشه !
کلا اوضاع خیلی خیطه ! :دي

Paradise_human
12-12-2008, 16:40
الان این نسخه ای که دست ماست سانسوریه ؟؟!!!!
2 dvd

resident_evil
12-12-2008, 16:43

برا كنسولم همچين اتفاق ناگواري رخ ميده؟؟؟:31:

ali_ranger22
12-12-2008, 16:43
نه حالا تا بخوان سانسور کنن طول میکشه الان نسخه هایی که هست همشون کامله
2 dvd

Paradise_human
12-12-2008, 16:46
نه حالا تا بخوان سانسور کنن طول میکشه الان نسخه هایی که هست همشون کامله
2 dvd
خوبه خیالمون راحت شد :31:

starn
12-12-2008, 16:52
بابا سانسور کجا بود چرا الاکی شایعه درست می کنید

ali_ranger22
12-12-2008, 16:54
تا 2 ماه دیگه بهت میگم شایعه است یا واقعیت ! :دي

resident_evil
12-12-2008, 16:57
100% واقعيته دوست عزيز!!!تو به اين فكر كن كه توي اين مملكت هيچي بعيد نيست.همه كار ميكنن تا همه چيو همه كسو محدود كنن به دلايل مختلف و الكي

Amin Asterix
12-12-2008, 17:02
بازیش واقعا فوق العاده است
گرافیک از نظر هنری شاهکاره
داستان پردازی واقعا عالیه و از همون اول شما رو درگیر بازی میکنه
مبارزات وافعا زیباست ولی آسونه
در کل بزرگترین مشکلش آسون بودنشه که مارو به چالش نمیکشه !
این بازی فوقالعاده رو به همه توصیه میکنم
بعد از این که تموم کردم احتمالا بازی رو نقد هم میکنم
دقیقا.بازی خیلی آسونه.مرگ کلا تو بازی هیچ معنایی نداره.اولین راهیی که به ذهنت برسه رو امتحان میکنی فوقش دوباره برمیگردی سر جات!!از اون بدتر غولاشه.مگه میشه آدم تو یک بازی نمیره؟با دقیقا 2 ساعت بازی 5 تا منطقه رو گرفتم.اینجوری که تا چند ساعت دیگه تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------
گرافیکش هم تو نگاه اول کمی بی خود میاد.اما یکم که بازی کردم واقعا خوشم اومد.مخصوصا وقتی همه جا گل کاری میشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این بازی رو کسی نمیتونی سانسور کنه.کلا خیالتون راحت!تازه این قضیه سانسور ماله یک سال پیش هست.پارسال کین اند لینچ و پرواستریت رو کاملا سانسور کردن و دادن دست ما.
اما دوباره یک مدت شل گرفتن و الان دوباره شروع کردن.باز دو ماه دیگه یادشون میره.سال دیگه این موقع یادشون میاد بازیا رو باید سانسور کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bleu2u4u
12-12-2008, 17:46
بابا مگه سانسور كردن به همين سادگي هاست
حداقل 3 ماه طول ميكشه تا بخوان بازي رو سانسور كنن . نه اينكه 2 روز نشده تو دنيا پخش شده اينجا سانسور شدش رو بفروشن
الكي شايعه درست نكنيد.

masoudtr
12-12-2008, 17:53
مینیمم و ماکزیمم سیستم مورد نیاز برای بازی را کسی میدونه بگوید

Amin Asterix
12-12-2008, 18:30
ایول. ببینین چی کار کردم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حیف که فقط همین اسکینو یافتم.
کسی یاد نداره همه اسکینا رو باز کنه؟اگر بلدین از ما دریغ نکنین.

resident_evil
12-12-2008, 19:05
دوستان اون قسمت بود كه غولش به زنه بود بايد ميرفتي دنبالش بعد اليكارم بسته بود من خودمو انداختم پايين ديدم اليكا
خودشو آزاد كرد اومد منو نجات داد بعد دوباره رفت سر جاش بسته شد به زمين:31:خيلي با حال بود

ali_ranger22
12-12-2008, 19:12
فعلا بی خیال سانسور و این چیزا
بازی رو بچسبین !
وقتی داشتم با الیکا صحبت میکردم بهش گیر دادم بعد من بیست سوالی بازی می کردم اونم هی میگفت دنیا داره نابود میشه بعد تو می خوای بازی کنی ! بعد من هی ادامه دادم تا گفت این بازی خیلی احمفانه است هی ادامه دادم تا دیگه بی خیال شدم !

Optimus Prime
12-12-2008, 19:34
ایول. ببینین چی کار کردم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حیف که فقط همین اسکینو یافتم.
کسی یاد نداره همه اسکینا رو باز کنه؟اگر بلدین از ما دریغ نکنین.
Jade Skin از بازی Beyond Good and Evil برای Elika یک بار بازیو تموم کن و برای Altair به Special Contect Xbox Live ( برای PC را نمی دونم ) وصل شو و دانلود کن.

فعلا بی خیال سانسور و این چیزا
بازی رو بچسبین !
وقتی داشتم با الیکا صحبت میکردم بهش گیر دادم بعد من بیست سوالی بازی می کردم اونم هی میگفت دنیا داره نابود میشه بعد تو می خوای بازی کنی ! بعد من هی ادامه دادم تا گفت این بازی خیلی احمفانه است هی ادامه دادم تا دیگه بی خیال شدم !
آره خیلی دایالوگ هست هر منطقه جدید که میری دایالوگهای جدیدی باز میشه. سعی کن تا می تونی دایالوگ هارو گوش کنی چون بعد دیگه تمی تونی اینارو بشنوی ( هر چی به آخرش نزدیک میشی)

joey jordison
12-12-2008, 23:30
در یک کلام ایا بازی به خوبی پرنسهای قبلی هست؟یا از ac بهتر هست یا به اون اثر نمیرسه!؟

resident_evil
12-12-2008, 23:34
در یک کلام ایا بازی به خوبی پرنسهای قبلی هست؟یا از ac بهتر هست یا به اون اثر نمیرسه!؟

اگه انتظار داري مثل سه گانه ي قبلي بازي خفن اكشن باشه بايد بگم كه اونجوري نيستش.گرافيك خوبه.
gameplay خوبو روونه ولي همون جور كه گفتم اكشنش كمه.به نظر من خيلي بهتر مي تونست بشه.

Optimus Prime
13-12-2008, 01:06
به جای اینکه بازی Action/Advanture باشه الان Advanture/Action هست! خودش یک تجربه جدیده حتما امتحان کن. برای X360 یک Achivement داره به نام "Be Gentle With Her" که باید برای گرفتنش کمتر از 100 بار Elika شمارو تو بازی نجات بده که برای گرفتنش آدم باید حواسشو جمع کنه.

Viren
13-12-2008, 02:00
وای!!!

من بازی رو گرفتم

پشیمونم

فکر نمی کردم اینقدر کارتونی باشه!
وحشتناکه!

mammad*2
13-12-2008, 12:07
تنظیمات گرافیکی این بازی کجاست داخل option که نیست؟

Oracle_Eldorado
13-12-2008, 12:23
دوستانی که بازی کردن یکمی از بازی تعریف کنند ببینیم ارزش داره بریم بخریم یا نه .
مثلا Bug داره یا نه ؟
گیم پلی بازی چطوریه ؟

Optimus Prime
13-12-2008, 13:09
دوستانی که بازی کردن یکمی از بازی تعریف کنند ببینیم ارزش داره بریم بخریم یا نه .
مثلا bug داره یا نه ؟
گیم پلی بازی چطوریه ؟
صفحه 30 به طور خیلی خلاصه توضیح داده بودم :

خوب بازی بسیار زیبا بود.
gameplay :
این بازی اصلا شبیه assassin نیست و بیشتر منو یاد شماره pop : Warrior within میندازه. تو این بازی فقط prince و elika تنها هستند. مبارزه ها محدوده تعداد دشمنها هم خیلی خیلی کم. تقریبا همه نبردها به حالت خاص sequence key و combo های آسون و مختلف انجام میشه. این بازی 4 تا boss fight داره که با هر کدام 5 بار باید بجنگید.( به جز پدر elika که هر دفعه بعد از گرقتن power ها با او روبه رو میشوید) ترتیب خاصی نداره و بر حسب انتخاب خودتون می تونید به هر منطقه که خواستید برید( البته بستگی به این داره که کدوم power را در temple انتخاب کنید). بعد از heal کردن هر منطقه یک سری light seed در منطقه بوجود می آید که آنها را باید برای بدست آوردن قدرتهای بعدی برای elika بگیرید (45 عدد برای هر منطقه) که مستلزم پرشها و عملیت آکروباتیک متعدد و رفتن همان منطقه از نو هست. هر منطقه هم معماهای مخصوص به خود و راه مخصوص به خود را دارد که برای عبور و حل کردن آنها راه حل های مختلفی را می طلبد که از یکنواخت شدن بازی جلوگیری خواهد کرد.
graphic :
گرافیک بازی هم بسیار زیباست و اصلا احساس نارضایتی نخواهید کرد. همه بازی cellshade به نظر نخواهد آمد.

وجود elika هم خیلی خوبه و اصلا احساس تنهایی نخواید کرد. نقش او در اوایل بازی بسیار مهمتر از نقش شما احساس می شود و فکر می کنید که به هیچ دردی نمی خورید. ولی با گذشت زمان معلوم می شود که به تنهایی نمی تواند کاری انجام دهد. Conversation های متعددی در بازی بین prince و elika وجود داره که بیشترش خنده داره کلا بازی احساس شوخ طبعی زیادی داره.
در نسخه x360 باگی ندیدم. صدا گذاری هم خیلی خوبه فقط صدای prince در اوایل بازی مشکل داره که در ادامه بهتر میشه. البته نقش اول بازی prince نیست و او یک دزد است ! که خر خود به نام farah ! که پر از بار طلا دزدی از قبرها بوده ( به قول خودش tomb raider هست نه دزد !!) در صحرا گم کرده و بعد با elika روبه رو می شود و ناخواسته و ناگهان وارد جریان بازی می شود. شروع اتفاقات اول بازی بسیار تند و سریع است و همان اول توضیح زیاد داده نمی شود.
اگر در انجام یک عمل آکروبتیک اشتباه کنید و از جایی بیوفتید elika همیشه شما را نجات خواهد داد و شما را به سکوی صاف قبلی که شروع کردید خواهد برد که این بازی را بسیار آسان کرده و مجبور نیستید بازی را از قبل تر شروع کنید. این مسئله در مورد جنگیدن صدق می کند. اگر در نبرد شکست بخورید ( که این خیلی ضایع هست دشمنان حتی بعد از پیشروی بازی آن قدر سخت نخواهند شد که از پسشان بر نیایید!) او شما را نجات خواهد داد ولی دشمنان هم مقداری از جان از دست رفته خود را باز میابند.
شاید باید اسم بازی thief of persia یا princess of persia بود بیشتر به داستان بازی می خورد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
انجام این بازی به همه توصیه می شود چون یک تجربه کاملا جدید است. خودتان را برای کلید زدن حسابی آماده کنید!!

ali_ranger22
13-12-2008, 13:38
آره خیلی دایالوگ هست هر منطقه جدید که میری دایالوگهای جدیدی باز میشه. سعی کن تا می تونی دایالوگ هارو گوش کنی چون بعد دیگه تمی تونی اینارو بشنوی ( هر چی به آخرش نزدیک میشی)

منم به همه توصیه میکنم دیالوگ ها رو گوش کنن
نکات طنز جالب + بسیاری از نکات داستان در دیالوگ ها گفته میشه

Optimus Prime
13-12-2008, 13:49
منم به همه توصیه میکنم دیالوگ ها رو گوش کنن
نکات طنز جالب + بسیاری از نکات داستان در دیالوگ ها گفته میشه
آره شخصیت Prince که هنوز Prince نشده و در آخر شماره 3 میشه حالت Dante را به خودش گرفته.

mammad*2
13-12-2008, 15:07
تنظیمات گرافیکی این بازی کجاست داخل option که نیست؟
کسی نمی دونه:9:
مثلا رزولوشن بازی رو از کجا میشه تغییر داد تو اپشن که موردی برای این کار وجود نداره:19:

ali_ranger22
13-12-2008, 16:10
در پوشه ای که بازی رو نصب کردید یک launcher هست که تنظیمات در اونه

ali_ranger22
13-12-2008, 16:16
وای!!!

من بازی رو گرفتم

پشیمونم

فکر نمی کردم اینقدر کارتونی باشه!
وحشتناکه!

شما اصلا به ارزش هنری گرافیک توجه نکردی ...
از نظر هنری شاهکاره

kasparov
13-12-2008, 17:39
سلام دوستان من ميخوام بازي رو بگيرم ولي نميدونم به سيستم خصوصا cpu ميخوره يا نه؟

سيستم من:
cpu:3.2full p4
ram:2gig
VGA:8500 geforce

sltavakoli
13-12-2008, 18:24
سلام دوستان من ميخوام بازي رو بگيرم ولي نميدونم به سيستم خصوصا cpu ميخوره يا نه؟

سيستم من:
Cpu:3.2full p4
ram:2gig
vga:8500 geforce

پسر.

سیستمت دقیقا مثل منه.

فکر کنم بتونی یه کااریی بکنی.البته اگه رو وستا بازی کنی بهتره.

3Dmajid
13-12-2008, 19:21
بچه ها من دارم بازی رو نصب میکنم ... گرافیکش رو دیدم طاقت نیوردم و ناچارا بازی رو خریدم :دی

از شماها کسی بازی رو خریده ؟

ali_ranger22
13-12-2008, 20:06
بچه ها من دارم بازی رو نصب میکنم ... گرافیکش رو دیدم طاقت نیوردم و ناچارا بازی رو خریدم :biggrin:

از شماها کسی بازی رو خریده ؟

من گرفتم الان هم در حین بازی دارم نکات جالب رو یادداشت میکنم که نقد خوبی بنویسم !

3Dmajid
13-12-2008, 22:53
راستش من امروز زیاد وقت نکردم بازی کنم ... شاید 5 دقیقه بیشتر بازی نکردم و الان برای قضاوت کردن خیلی زوده ...
ولی در مورد گرافیک بازی ... به نظر من گرافیکش یه جوریه، هم با حاله، هم حال نمیده :دی
با حاله چون تا حالا بازی بدین شکل نیومده و این یه تکنیک جدیده، ولی نمیدونم چرا بی حاله.
شاید به خاطر اینه که من زیاد بازی نکردم.
خودمم نفهمیدم چی گفتم :31:

gigi_alex
13-12-2008, 23:09
من پرنس گرفتم روون بازی میکنم رو حداکثر گرافیک ولی فقط وقتی میخواد بازی رو Load کنه حدوده 5 دقیقه گیر میکنه سر تصویر Load که یه دایره که میچرخه گیر می کنه و بعد از گیر میره تو بازی
سیستمم :
CPU: E8400
Ram: 2 gig
VGA: 8600 gts

Masoud King
13-12-2008, 23:18
سلام!
امروز بازی رو گرفتم!
به نظر من 9.4 برای بازی حرف گزافی هستش! و 8.5 برای بازی خیلی منصانه تر هستش!
در کل بازی اصلا جز برترین های سال نیستش!

3Dmajid
13-12-2008, 23:38
من یه کم بیشتر بازی کردم ...
اینم یه شات ...

ولی اصلا یه حسی نسبت به بازیش دارم !

زیاد حال نمیده ...

شاید به خاطر گرافیکش باشه. یه جوریه.

starn
14-12-2008, 00:30
این شاتی که گذاشتی از داخل بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجوری؟؟؟؟؟ خیلی کارتونی!!!!!!!!!!
اینطور که معلومه یوبیسافت پرونده ی درخشان پرنس رو خراب کرد من 3 نسخه ی قبلی بازی رو همشون رو تموم کردم و خیلی توپ بودن مخصوصا 1 ولی این نسخه رو فعلا نگرفتم (یعنی وقت نکردم برم بگیرم)ولی از تعریف دوستان معلوم که بازی زیاد هیجانش بالا نیست!!!

djmd
14-12-2008, 08:34
من یه چیزی تو این بازی دیدم که منو بیش از پیش مجذوب خودش کرد !!! می دونین چی ؟؟!!!
الیکا وقتی می خواد از Ormazd کمک بگیره فارسی صحبت می کنه :18: !!!!

بله درست خوندین ! برید خودتون گوش کنید:8: ! برید داخل منو صدا ها و صدای موزیک و صدای صحنه رو خیلی کم کنید و صدا صحبت کردن زیاد باشه !

حالا چه چیزایی رو الیکا فارسی می گه ! موقعی که راه رو نشون میده یه نوری میاد راه رو نشون می ده اون موقع اولش یه چیزی با خودش می گه دیگه , اون رو صدا رو زیاد کنید ! اینارو می گه !

با راهنمایی ارمزد !
راه را نشان بده !
ارمزد را پرستش کن !
روشن کن !
مسیر را نشان بده !

یا موقعی که می خواد با اون قدرت استفاده کنه ! مثلا موقعی که می خواد از قدرت بالهای ارمزد استفاده کنه می گه : پرواز ... لطافت ...

یا موقعی که می خواد یک سرزمینی رو نجات بده و از تاریکی در بیاره می گه :
ارمزد این سرزمین را شفا بده ! :20:

برید با دقت (نه زیاد هم دقت نمی خواد) ولی چون گوینده آمریکایی بوده و تا به حال به عمرش یه 1 ثانیه هم فارسی صحبت نکرده بوده یک بد تلفظ می کنه ولی بازم می فهمی !
خدا از وقتی دیدم که شاهزاده فارسی بالاخره تو بازیش 4 کلمه فارسی هم صحبت می کنن خیلی حال کردم ! خدایی ایول دارن ! اصلا باید خودتون بشونید ! اینقد باحاله:21:

ARASH BAHAL
14-12-2008, 09:53
من یه چیزی تو این بازی دیدم که منو بیش از پیش مجذوب خودش کرد !!! می دونین چی ؟؟!!!
الیکا وقتی می خواد از ormazd کمک بگیره فارسی صحبت می کنه :18: !!!!

بله درست خوندین ! برید خودتون گوش کنید:8: ! برید داخل منو صدا ها و صدای موزیک و صدای صحنه رو خیلی کم کنید و صدا صحبت کردن زیاد باشه !

حالا چه چیزایی رو الیکا فارسی می گه ! موقعی که راه رو نشون میده یه نوری میاد راه رو نشون می ده اون موقع اولش یه چیزی با خودش می گه دیگه , اون رو صدا رو زیاد کنید ! اینارو می گه !

با راهنمایی ارمزد !
راه را نشان بده !
ارمزد را پرستش کن !
روشن کن !
مسیر را نشان بده !

یا موقعی که می خواد با اون قدرت استفاده کنه ! مثلا موقعی که می خواد از قدرت بالهای ارمزد استفاده کنه می گه : پرواز ... لطافت ...

برید با دقت (نه زیاد هم دقت نمی خواد) ولی چون گوینده آمریکایی بوده و تا به حال به عمرش یه 1 ثانیه هم فارسی صحبت نکرده بوده یک بد تلفظ می کنه ولی بازم می فهمی !
خدا از وقتی دیدم که شاهزاده فارسی بالاخره تو بازیش 4 کلمه فارسی هم صحبت می کنن خیلی حال کردم ! خدایی ایول دارن ! اصلا باید خودتون بشونید ! اینقد باحاله:21:

به نظر من اصلن هم نیتونه با حال باشه!!!
توی 1000 بازی شخصیت هاش روسی یا آلمانی حرف میزنن !!!
فارسی هم روش!
اشکال از شما نیست از اینه که همه نشستیم دوره گود و نگاه میکنیم!!!:13:

rezapassword
14-12-2008, 11:07
سلام بچه ها ببخشید یه هویی میپرم وسط بحثتون حداقل با چه سیستمی میشه بازیش کرد ؟ ممنون

Masoud King
14-12-2008, 11:09
سلام بچه ها ببخشید یه هویی میپرم وسط بحثتون حداقل با چه سیستمی میشه بازیش کرد ؟ ممنون

سلام!

CPU: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON X1600/1650-1950/HD 2000/3000 series NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series

djmd
14-12-2008, 11:13
به نظر من اصلن هم نیتونه با حال باشه!!!
توی 1000 بازی شخصیت هاش روسی یا آلمانی حرف میزنن !!!
فارسی هم روش!
اشکال از شما نیست از اینه که همه نشستیم دوره گود و نگاه میکنیم!!!:13:
خوب این نظر شماست !
مشکل از اینجایه که همه نشستیم و همین جمله آخری رو هم داریم هی تکرار می کنیم چه برسه به مقصوده جمله !
من ازینش خوشحالم که بالاخره دارن فرق مارو با عرب ها می فهمن ! :11:

Optimus Prime
14-12-2008, 15:03
الیکا وقتی می خواد از ormazd کمک بگیره فارسی صحبت می کنه :18: !!!!

با راهنمایی ارمزد !
راه را نشان بده !
ارمزد را پرستش کن !
روشن کن !
مسیر را نشان بده !

خسته نباشی. چند صفحه قبلو می خوندی بد نبود.

Angel Of Darkness
14-12-2008, 16:29
سلام

سوال : برای این بازی از نظر گرافیکی فرقی نمیکنه که تو xp باشه یا vista ؟ چون اگه فرق داشت 2 تا فایل اجرایی باید داشت یا لااقل باید قید میکرد تو لانچرش که dx10 یا 9 هست !
درست یا نه؟

شاید بدردتون بخوره اگه کسی نزاشته تا به حال
کد باز کردن لباسها
Password Effect
13372805 Assassins Creed Altair Skin
525858542 Sands of Time Skins (Prince and Farah)

djmd
14-12-2008, 16:44
خسته نباشی. چند صفحه قبلو می خوندی بد نبود.

اتفاقا خیلی هم خسته ام !
حالا ما ابراز احساسات کردیم نگفتیم که دیگه هیشکی نفهمیده ! :11:

Angel Of Darkness
14-12-2008, 16:51
اتفاقا خیلی هم خسته ام !
حالا ما ابراز احساسات کردیم نگفتیم که دیگه هیشکی نفهمیده ! :11:

تایید میشه همه بیکار که نیستن یا dsl ندارن 5 ساعت وایستن همه صفحه ها رو بخونن :11:

3Dmajid
14-12-2008, 17:59
الان که فکرش رو میکنم میبینم بازی واقعا هیجانی و قشنگه ولی من یه مقداری با گرافیکش مشکل دارم، به نظر من اگه گرافیک بازی رو حدود Assassin's Creed میساخت و از این تکنیک ها برای گرافیک به کار نمیبرد بازیش خیلی قشنگ تر میشد !
اینم یه عکس از بازی.
راستی ذخیره ی بازی چه جوریه ؟
من بازی رو save میکنم ولی وقتی اجرا میکنم از عقب تر از اون اجرا میشه.

afshinaghasi
14-12-2008, 18:02
این بازی خیلی توپه یکی گفته بودش که کارتونی هست . خوب همه بازی ها کارتونی هستند ولی این یه چیز دیگست جدیده تابه هال مثل این بازی ندیدم گرافیکش خیلی باحاله به نظرم نقطه ضعفش تو مبارزه کردنه که اصلا معلوم نیست داره چیکار میکنه در کل خیلی خوبه و همین که پرنسی از ایرانه حرف نداره فکر کنم دشمناش عرب باشند تو قبلیاش اینجوری بود . gamespot هم بهش نمره 8 داده . بازیهای شرکت ubisoft حرف ندارند کد نویسیشونم خیلی خوبه بازیها با گرافیکه بالا کمتر تیک یا پرش دارند و روی تقریبا سیستمای پایین هم اجرا می شند

mosolim
14-12-2008, 18:19
بازی رو امروز گرفتم و بازی کردم. واقعا زیباست و جای هیچ بحث و ایرادی نداره. یه سبک متفاوت از بازی که لذت بازی کردن رو به شما میده. این بازی میتونه از شاهکار های یوبی سافت باشه.

Optimus Prime
14-12-2008, 18:23
عجیبه چون Screenshot هایی که می زارید گرافیکش پایینه. منم سعی می کنم یه جوری از ورژن 360 عکس بگیرم چون از اینا بهتر بود.

mosolim
14-12-2008, 18:25
عجیبه چون screenshot هایی که می زارید گرافیکش پایینه. منم سعی می کنم یه جوری از ورژن 360 عکس بگیرم چون از اینا بهتر بود.
من نسخه 360 بازی رو بازی کردم هیچ تفاوتی بین گرافیک و گیم پلی بازی توی این دو نسخه وجود نداره. شاید رزولیشین رو کم کرده باشن.

Oracle_Eldorado
14-12-2008, 18:30
الان که فکرش رو میکنم میبینم بازی واقعا هیجانی و قشنگه ولی من یه مقداری با گرافیکش مشکل دارم، به نظر من اگه گرافیک بازی رو حدود assassin's creed میساخت و از این تکنیک ها برای گرافیک به کار نمیبرد بازیش خیلی قشنگ تر میشد !
اینم یه عکس از بازی.
راستی ذخیره ی بازی چه جوریه ؟
من بازی رو save میکنم ولی وقتی اجرا میکنم از عقب تر از اون اجرا میشه.

اگه گرافیکش اینه که خیلی توی ذوق میزنه .
آدم یاد بازی های سگا میوفته !

mosolim
14-12-2008, 18:38
اگه گرافیکش اینه که خیلی توی ذوق میزنه .
آدم یاد بازی های سگا میوفته !
توی نگاه اولیه شاید. اما تا بازی نکنید متوجه جذابیت های بازی نمی شید. حتما اینو بازی کنید. یه پیشنهاد دوستانست ضرر نمی کنید.

key_1
14-12-2008, 18:49
من مانیتورم 19 اینچ wide هستش با رزولوشین 920 × 1440
اما تو بازی تنظیم رزولوشین ندیدم !!!
تو مانیتور من کناره های تصویر رو کامل بازی نمی گیره و خالی هستش فک کنم 768 ×1280 باشه تصویر بازی
هیچ راهی نیست عوض بشه رزولوشین ؟؟؟:13:

3Dmajid
14-12-2008, 19:08
اصلا تنظیمات گرافیک نداره !

oomidd
14-12-2008, 19:11
سلام
میخواستم بدونم این نورهای آبی که بعد از بین بردن تاریکی در هر مرحله پیدا میشند چیه .در روند بازی تاثیری داره یا نه. در هر مرحله 45 ازشون هست من هرکاری میکنم بیشتر از 40تا نمیتونم بگیرم همهی راههاروهم امتحان کردم آیا میشه همرو گرفت یانه. من الان بیشتر از 60 تا جمع کردم نزدیکای 80 تا حالا باید باهاشون چیکار کنم
ممنون میشم کمکم کنید

Paradise_human
14-12-2008, 19:44
اصلا تنظیمات گرافیک نداره !
شما میتونید از luncher بازی استفاده کنید که قبل از وارد شدن به بازی تنظیمات گرافیک رو براتون میاره :31:

3Dmajid
14-12-2008, 20:10
شما میتونید از luncher بازی استفاده کنید که قبل از وارد شدن به بازی تنظیمات گرافیک رو براتون میاره

ولی این luncher که فقط سیستم رو چک میکنه !!
تنظیمات گرافیکی برام نمیاره !

3Dmajid
14-12-2008, 20:13
راستی این بازی چقدر آسونه !!!!!!!!!!!!
یه روزه میشه تمومش کرد.
رفیقم یه روزه تموم کرد !
حیف که وقت ندارم.
البته من gta iv رو به این بازی ترجیح میدم :دی

Optimus Prime
14-12-2008, 20:59
یه روزه میشه تمومش کرد.
رفیقم یه روزه تموم کرد !
حیف که وقت ندارم.
این بازیو من حدود 11 تموم کردم هر 1001 Lightseed بازیم گرفتم تقریبا 3 تا Achievement مونده بود برای 360 که هنوز نگرفتمشون.

S A M
14-12-2008, 21:03
سلام دوستان انجمن گیم
ایا این بازی به سیستم من میخوره ؟
رم 1 گیگ
گرافیک 7100
سی پی یو : 3.2

Amin Asterix
14-12-2008, 21:29
سلام
میخواستم بدونم این نورهای آبی که بعد از بین بردن تاریکی در هر مرحله پیدا میشند چیه .در روند بازی تاثیری داره یا نه. در هر مرحله 45 ازشون هست من هرکاری میکنم بیشتر از 40تا نمیتونم بگیرم همهی راههاروهم امتحان کردم آیا میشه همرو گرفت یانه. من الان بیشتر از 60 تا جمع کردم نزدیکای 80 تا حالا باید باهاشون چیکار کنم
ممنون میشم کمکم کنید
اگر اینا رو نخورین که نمیتونین از قدرتای الیکا استفاده کنین.وقتی به اون تعداد مورد نظر برسه خودش میگه.بعد برمیگردی به تمپل اونجا یکی رو انتخاب میکنی و قدرت اضافه میشه.بعد میتونی ادامه بدی.

ولی این luncher که فقط سیستم رو چک میکنه !!
تنظیمات گرافیکی برام نمیاره !
Ubisoft\Prince of Persia\Launcher
لانچری که تو این پوشه اس!

یه روزه میشه تمومش کرد.
رفیقم یه روزه تموم کرد !
حیف که وقت ندارم.
1 روزه؟مطمئنی همینو بازی کرده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته که آسونه.ولی 1 روزه فکر نکنم بشه.فعلا که تو این سه روز موفق به باز کرد 3 قدرت الیکا شدم.تازه رسیدم به سختیای بازی.(جمع کردن لایت سیدها)

=======
راستی دقت کردین الیکا فارسی حرف میزنه؟خیلی بد لهجه اس.البته من فقط می خوام راهو نشون بده متوجه شدم چی میگه.موقع نجاتم نفهمیدم چی میگه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الیکا نام فارسیه راستی؟

3Dmajid
14-12-2008, 21:30
سلام دوستان انجمن گیم
ایا این بازی به سیستم من میخوره ؟
رم 1 گیگ
گرافیک 7100
سی پی یو : 3.2

1.1. Hardware requirements
Minimum configuration:
Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2)/Windows Vista ® (only)
Processor: 2,6 GHz Intel® Pentium ® D dual-core processor or AMD Athlon ™ 64 X2 3800+
RAM: 1 Go for Windows XP / 2 Go for Windows Vista
Video Card: 256 Mo compatible DirectX ® 10.0 video card or DirectX 9.0 compatible video card supporting Shader Model 3.0 or higher. (See list of supported cards.)*
Sound Card: DirectX 9.0 compatible sound card
DirectX version: DirectX 9.0 (included on game disk)
DVD-Rom: double layer DVD-Rom player
Hard Drive Space: 9 Go
Supported Peripherals: Keyboard, mouse, and optional game controller
* This game does not support Windows 98/ME/2000/NT.
Recommended configuration:
Processor: Intel Core® 2 Duo 2,2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or higher
Sound Card: 5.1 sound card
Peripherals: Xbox 360® for Windows game controller
List of supported Video Cards at Time of Release:
ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000 to 4000 series
NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9/GTX 200 series
*PCI Express only

key_1
14-12-2008, 21:41
من که luncher دارم اما فقط بازی رو باز می کنه و چیزی نمیاره!!!!

3Dmajid
14-12-2008, 21:49
من که luncher دارم اما فقط بازی رو باز می کنه و چیزی نمیاره!!!!

Ubisoft\Prince of Persia\Launcher
لانچری که تو این پوشه اس!

3Dmajid
14-12-2008, 22:46
گرافیکش رو تا آخر بردم بالا، خیلی قشنگ شد !

joey jordison
15-12-2008, 00:05
من بازی را انجام دادم اصلا فکر نمیکردم اینقدر زیاد از این بازی خوشم بیاد!!!همه چیزش عالی هست!!
مخصوصا حرکات و پرشها!!
یک تیکه فارسی حرف زدن ایلیکا چقدر حال میده!!

pejmangame
15-12-2008, 01:17
سلام

همون اول بازی هی سقوط می کنه و نمیشه کاری کرد

بعد از new game همش سقوط می کنه پایین و الیکا دستش رو می گیره و هی تکرار میشه و اجازه نمیده که یه دکمه از کیبورد رو فشار بدم!!

Amin Asterix
15-12-2008, 02:16
وقتی میشینم پاش نمیتونم پاشم.ساعت دو و ربع شد خوش خوشک.الان فقط 4 تا منطقه مونده تا پاک سازی بشه.احتمالا اگر فردا بازی کنم تمومش میکنم.

فارسی حرف زدن الیکا یک ایراد.همیشه یک سری جمله رو میگه.مثلا موقعی که دو نفری میپرن هم گاهی میگه"راه را نشان بده"
نگفتین.الیکا اسم فارسیه؟

key_1
15-12-2008, 10:05
آقا یکی luncher ش رو آپ کنه ما هم بتونیم تنظیم کنیم!!!:11:

S A M
15-12-2008, 10:50
1.1. Hardware requirements
Minimum configuration:
Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2)/Windows Vista ® (only)
Processor: 2,6 GHz Intel® Pentium ® D dual-core processor or AMD Athlon ™ 64 X2 3800+
RAM: 1 Go for Windows XP / 2 Go for Windows Vista
Video Card: 256 Mo compatible DirectX ® 10.0 video card or DirectX 9.0 compatible video card supporting Shader Model 3.0 or higher. (See list of supported cards.)*
Sound Card: DirectX 9.0 compatible sound card
DirectX version: DirectX 9.0 (included on game disk)
DVD-Rom: double layer DVD-Rom player
Hard Drive Space: 9 Go
Supported Peripherals: Keyboard, mouse, and optional game controller
* This game does not support Windows 98/ME/2000/NT.
Recommended configuration:
Processor: Intel Core® 2 Duo 2,2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or higher
Sound Card: 5.1 sound card
Peripherals: Xbox 360® for Windows game controller
List of supported Video Cards at Time of Release:
ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000 to 4000 series
NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9/GTX 200 series
*PCI Express only

من زبانم در حد Hello و Bye هستش ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینایی که نوشتی یعنی چی ؟ مترجم پارس هم نتونست ترجمه کنه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا با سیستم من میاد ؟ :27:

oomidd
15-12-2008, 12:04
میبخشید لایت سیدها به چه دردی میخورند من الان 130تا ازشون دارم حالا باید با باهاشون چیکار کنم اگه میشه توضیح بدید
ممنون

ali_ranger22
15-12-2008, 12:06
میبخشید لایت سیدها به چه دردی میخورند من الان 130تا ازشون دارم حالا باید با باهاشون چیکار کنم اگه میشه توضیح بدید
ممنون

برای باز کردن مناطق جدید مورد استفاده قرار میگیره
درکل برای باز کردن همه جا نیاز به 540 تا داری که از حالا به فکرش باش

baleshtak
15-12-2008, 13:25
من یکی که دارم میترکم از اینکه این بازی اومده ولی روی سیستم من نمیکشه

ای کاش یه نسخه ازش مییومد با گرافیک پاییت تر:19::19:

ali_ranger22
15-12-2008, 13:31
این بازی الان تموم شد
امروز فردا نقدشو مینویسم یعنی نوشتم ! تایپ میکنم !

mammad*2
15-12-2008, 15:44
این مرحله the tower of ormazd خیلی شبیه پرنسهای قبلی بود از لحاظ محیط

silent-assassin
15-12-2008, 16:46
سلام

میگم اینا فروشگاه همینجا به عنوان عکس از بازی گذاشته!

آیا ربطی به بازی داره یا سوتی فروشگاهه!!!!

osmaan
15-12-2008, 16:52
سلام

میگم اینا فروشگاه همینجا به عنوان عکس از بازی گذاشته!

آیا ربطی به بازی داره یا سوتی فروشگاهه!!!!

مربوط به همون نسخه x360 میشه که می تونی شخصیت رو عوض کنی

ali_ranger22
15-12-2008, 17:15
میشه با دادن کد لباس شخصیت ها رو عوض کرد ...

ali_ranger22
15-12-2008, 17:52

مقدمه

طبق گفته ی سران یوبی سافت ساخت شماره ی جدید دقیقا بعد از تمام شدن ساخت بازی The two throne آغاز شده است پس بازی سازان این بازی در یوبی سافت مونترال وقت زیادی برای ساخت یک بازی خوب داشته اند با ما همراه باشید تا ببینیم آیا موفق شده اند یا نه ؟
در ضمن اگر نقد رو نمی خونین حداقل پایانیش رو بخونین چون به نظرم مهم ترین قسمتشه !

نکات مثبت + : گرافیک زیبا و انیمیشن حرکات عالی و داستان زیبا
نکات منفی - : آسان بودن بیش از حد

داستان بازی ابتدا با یک Cut sense زیبا آغز می شود که در آن پرنس نشان داده می شود که در طوفان صحرا گم شده و دنبال خر خود Farah می گردد ! بعد با Elika مواجه شده که مامورانی به دنبال او هستند بعد از مبارزه با یکی از ماموران و شکست دادنش از روی کنجکاوی به دنبال الیکا رفته و بعد در محلی که درخت زندگی قرار داره با پدر الیکا مبارزه میکنید و بعد از شکست دادنش او با شمشیرش باعث نابودی درخت زندگی و آزاد کردن اهریمن می شود که 1000 سال بود در زندان درخت محبوس بود !
بعد از آن الیکا به شما توضیح میده که برای پاک سازی سیاهی باید هر منطقه را Heal (بعدا توضیح میدم ) کرد.
در بازی 4 شهر مختلف وجود دارد که هر کدام معماری خاص خود رو دارد ...
داستان بازی طوری طراحی شده که از همان اول شما را سوال پیچ میکند این که چرا پدر الیکا اهریمن را آزاد کرد؟ یا یک دزد به جای پرنس چه میکند ؟!

جواب سوال اول این است که الیکا می میرد و پدر الیکا برای نجات الیکا با اهریمن معامله میکند تا او را نجات دهد کاری که شما هم در آخر بازی انجام می دهید !
جوا سوال دوم در بازی توسط الیکا اینطور گفته می شود که سرنوشت و خواست اهورا بوده که یک دزد برای کمک به نجات جهان بیاید !

قسمت مهمی از داستان بازی و گذشته ی افراد و گذشته ی مکان ها و نکات ظنز جالب و... در دیالوگ های بازی فاش می شود که اگر دیالوگ ها رو گوش ندید قسمت زیادی از داستان رو از دست می دید ...

برای مثال وقتی به قسمتی رسیدم دیالوگ فعال شد والیکا برام توضیح داد که این جا The Spire of Dream است محلی که 3000 سال پیش برای ملکه ها ساخته شده ! و طبق افسانه ها هر کسی که در این جا خواب یا رویایی ببیند به حقیقت می پیوندد !

یا بعد از شکست دادن یکی از دشمنان بازی به نام Hunter که یکی از غول های اصلی بازی هم هست دیالوگ فعال شده و پرنس از الیکا می پرسه چرا بهش میگن Hunter (شکارچی ) ؟
الیکا می گه او در گذشته یک پرنس بوده ! که علاقه ی زیادی به شکار داشته در یکی از روزهایی که به شکار میره روح خودش رو به اهریمن می فروشه

شکارچی یکی از دشمنان اصلی بازی

در یکی از محل ها الیکا میگه اینجا قصر اهریمنه ! بعد پرنس با لهجه ای جالب و طعنه آمیز می گه شما برای چی برای اهریمن قلعه ساختین ؟! الیکا هم می گه ما نساختیم ! اهورا و اهریمن دو برادر بودند که در ابتدا هر دو خوب بودند ولی بعد از مدتی اهریمن خودخواهی پیشه میکنه و...

یا در یکی از محیط های بازی این احساس به وجود میاد که همه چیز رو هواست ! بعد الیکا توضیح میده که این کار Alcamist یا کیمیاگر هستش

4 غول آخر هر یک از شهر ها در گذشته آدم های خوبی بوده اند ولی روحشون رو به اهریمن می فروشند و وقتی شما اونها رو شکست می دید آنها راضی می شوند !

یکی دیگر از غول های آخر

کیمیاگر

گرافیک و فیزیک

اصولا کسانی که گرافیک بازی ها را بررسی می کنند 2 دسته اند :
گروه اول کسانی اند که گرافیک بسیار بالا برایشان مهم است مثل کرایسیس که و به روون اجرا شدن و بار هنری اثر توجه چندانی ندارند
گروه دوم کسانی هستند که همه ی جهات رو بررسی می کنند از نظر روون اجرا شدن گرافیک زیبا و مهم تر از همه بار هنری گرافیک بازی

من که از گروه دوم هستم ! می گویم این اثر از نظر هنری شاهکار است این بازی توانسته است سبک Cell Shade را یک گام به جلو ببرد
طراحی محیط هم واقعا خوب کار شده و اتمسفر محیط هم عالیست به عنوان مثال وقتی وارد محلی می شوید که هنوز پاک سازی مشده است اتمسفر محیط شما رو درگیر می کند استفاده از رنگ های مرده همگی به این حس که تاریکی از این نواحی موج می زند کمک شایانی کرده است حال آن که بعد از پاک سازی محیط , محیط سر سبز و شاداب شما را در حیرت فرو برده و تا مدتی به تماشای این محیط زیبا خواهید پرداخت !

سازندگان سعی زیادی در به رخ کشیدن جزییات هم کرده اند وقتی از میله ای آویزان می شوید گرد و خاک از جایی که میله در دیوار وصل است بلند می شود !

در باره ی فیزیک بازی چیز زیادی نمی توانم بگویم ولی نکاتی که دیدم نشان دهنده ی این بود که بازی مشکلی از نظر فیزیک ندارد به عنوان مثال وقتی از جایی پایین بیایید و طوری قرار بگیرید که الیکا مجبور شود روی شما بپر (بغلتان بپرد ! :دي ) در این جا فیزیک بازی نمایان می شودچون فیزیک بازی به خوبی این حس را در شما به وجود می آورد که الیکا با وزنش رو پرنس پریده و عکس العمل پرنس هم در این جا واقعا زیباست
در کل موتور فیزیک بازی که Havok هست مشکلی ندارد ...

گیم پلی

شاید مهم ترین تغییر گیم پلی در بازی جدید با بازی های قبلی وجود الیکا به عنوان همراه شما باشد . یوبی سافت وعده های زیادی داده بود که وجود الیکا هیچ مشکلی را برای شما به وجود نمی آورد و می شه گفت آن ها به وعده های خود عمل کرده اند . در واقع اگر الیکا نباشد شما نمی توانید مراحل را ادامه بدهید .
مثلا برای پرش های بلند باید از الیکا کمک بگیرید و...
برای پرش های بلند به الیکا نیاز دارید

دیگر مثل تریلوژی شن های زمان با مبارزات گله ای برخورد نخواهید کرد ! تعداد دشمنان بسیار کمتر شده ولی مدت مبارزه با دشمنان به مراتب بیشتر شده .
حرکات آکروباتیک که یکی از اصول سری است باز هم برگشته و بسیار زیبا هم هست شما با ترکیب کردن حرکاتتان با الیکا در مبارزات می توانید حرکات بسیار زیبایی خلق کنید و از دیدنش لذت ببرید !

گیم پلی بازی شامل این است که باید بعد از مبارزه با نگهبان محلی که درش هستید و شکست دادنش آن محل را پاکسازی یا Heal کنید بعد از Heal کردن محیط اون منطقه رو Light Seed ها می پوشونند که شما برای باز کردم نقاط جدید نیاز به Light Seed دارید
الیکا بعد از پاکسازی به مدتی زمان نیاز دارد تا قدرتش برگرده

Light Seed چیست ؟

گوی های نورانی که منبع جادوی الیکا از آنها سرچشمه می گیرد در واقع این الیکا است که باعث آزاد شدن مناطق جدید می شود و برای این کار نیاز به این گوی ها دارد

در مجموع نیاز به 540 تا از این گوی ها دارید که با توجه به این که تعداد LS های بازی بسیار بیشتر است شما مشکلی نخواهید داشت و این خود یک ضعف محسوب می شود

اگر Assassin's Creed رو بازی کرده باشین با کنترل بازی آشنا خواهید بود
راستی بازی در گیم پلی اصلا با AC شباهت نداره و در واقع بازی آن چنان هم Open World نیست
بعد از این که یوبی سافت تجربه ی بسیار خوبی در زمینه ی انیمشن حرکات در AC بدست آورد دوباره شاهد موفقیت یوبی سافت در این زمینه هستیم و انیمیشن حرکات پرنس واقعا زیبا و باور پذیر ساخته شده است و از کنترل کردنش لذت خواهید برد ...
انیمیشن حرکت روی سقف زیبا و باور پذیر است

یکی از مواردی که در گیم پلی جالبه اینکه که الیکا در بعضی مواقع که بهش نیاز دارید با سرعت نور به شما نزدیک میشه ! مثلا وقتی روی گیاهان می روم که که الیکا باید روی پشتم بشینه با سرعت بسیار زیادی این حرکت انجام میشه انگار الیکا وزن نداره ! با این حال بعضی مواقع پرنس میگه "نسبت به هیکلت سنگین به نظر میای !"

تعداد معما های بازی بسیار کم است و نوآوری خاصی ندارد و همشون مربوط به این هستند که شما چرخ دنده ها را درست بپیچونید !

می رسیم به بزرگترین مشکلگیم پلی (حتی تنها مشکل ) و اون هم چیزی نیست جز آسون بودن بیش از حد !
شما نمی میرید و در همه حال الیکا شما رو نجات می دهد و این خیلی مسخره است دیگر خبری از مرحله هایی نیست که شما بعد از زجر کشیدن وچندین بار مردن بتوانید آنها رد کنید .
اگر در این زمینه محدودیت وجود داشت و الیکا برای نجات دادن شما محدودیت داشت خیلی بهتر می شد ...

قسمت های جدیدی هم در گیمپلی اضافه شده مثل استفاده از تلپورت , حرکت سریع روی دیوار و... که وقتی برای اولین بار از تلپورت استفاده کردم یاد مرحله ای در بازی علاالدین میکرو افتادم که شما سوار قالی پرنده بودید و باید با جا خالی دادن مسیر را طی می کردید !!

برای استفاده از تلپورت هم از Power Plate استفده می شود که این بشقاب ها نوع های متفاوتی دارند

مبارزات

از اونجایی که با یک بازی اکشن طرف هستیم مبازرات نقش مهمی دارند با این که تعداد دشمنان کم است ولی لذت مبازرات بیشتر شده است با گرافیم زیبای بازی انجام جادو هنگام مبارزات , حرکات آکروباتیک و... همگی به زیبایی و هیجان مبارزات افزوده است

نوع دشمن شما هم در مبارزات کاملا متفاوت است مثلا یکی از دشمنان هم در برابر شمشیر مقاوم است هم جادو و شما برای شکست دادنش باید از Envirment یا محیط اطراف کمک بگیرید مثلا اونو به پایین پرت کنید !

موسیقی و صدا

می رسیم به جایی که به نظر من یوبی سافت شاهکار کرده است !
زمانی که بازی را اجرا می کنید همان اول موسیقی زیبای بازی شما رو تحت تاثیر قرار می دهد !
موسیقی واقعا زیبا و حماسی و هماهنگ با بازی ساخته شده استالبته چند بار احساس کردم موسیقی ای می شنوم که قبلا شنیده ام !
در کل موسیقی بازی خیلی خوبه و من حرف زیادی ندارم بزنم !

می رسیم به صدا

این جا جایی است که ما ایرانی ها باید از یوبی سافت تشکر کنیم ! و اون هم به خاطر قطعه های فارسی ای است که الیکا می گوید تعداد این سخن ها هم معقول و خوب است

به تعدادی از آنها اشاره میکنم :

هنگامی که می خواهید از مسیر یاب استفاده کنید :

در خدمت ارمازد (Ormazd ) همون اهورا مزدای خودمون ! :دي
مسیر را نشان بده
روشن کن
راهم درست باشد
راه را نشان بده
مسیر درست
پیدا کن
آزادم کن

یا در هنگام تلپورت شدن

پرواز
لطافت (این هیچ ربطی نداره !)

یا هنگام Heal کردن

زمین را شفا بده
ارامش بیاور

در صدا مشکلی هم وجود دارد این است که زمان دیالوگ ها اگر موسیقی بازی در حال پخش باشد به قدری زیاد است که اگر زیر نویس فعال نباشد شما هیچ چیز نمی فهمید ! و من مجبور شدم صدای موسیقی بازی را کم کنم

مشکلات بازی

بازی مشکلاتی هم داره
مثلا وقتی یک دشمن در حال شکل گیری است اگر با شمشیر به آن ضربه بزنید و در این لحظه او کامل شود مبارزه با آن چیزی که در صفحه نمایش داده می شود متفاوت است ! و بعد چند بار کتک خوردن درست می شود !

در بازی از حروف میخی استفاده شده که من چون تاریخم بده نمی دونم قبلا ایرانیا از خط میخی استفاده میکردن یا نه ! اگه استفاده نمی کردن این یک ضعف به حساب میاد

در بعضی جاها که تعدادشون خیلی کمه مشکلات دوربین هم وجود داره

پایانی (مهم! )
در حالی که تمام رسانه های غرب ( یا بیشترشون ) در حال اغدام ایرانیان با عرب ها هستن این بازی از معدود رسانه ها ی دیجیتال در جهان است که به حقانیت پارس و ایران و این که پارس با عرب متفاوته می پردازد حال آنکه مسئولان ارشاد کشور خود را به کودنی زده و این بازی را ممنوع میکنند ! در حالی که این بازی در کشور های عربی ممنوع می شود آن هم از عصبانیتشان ولی ما ....

این بازی را به همه ی شما توصیه میکنم

امتیازات من
گرافیک 9
موسیقی و صدا 9
گیم پلی 9
داستان 9

امتیاز کلی 9

امیدوارم خوشتنو اومده باشه ...:11:

Amin Asterix
15-12-2008, 18:21
منم الان تمومش کردم.آخرش خیلی ضد حال بود.هنوز نمیدونم باید به این پسره بگیم پرنس یا دزد یا پسره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت.داستان ادامه داره.مسلما سریه بعد یوبی بازی رو انقدر آسون نمیکنه که تو دو روز تموم شه.:|
یک صحنه جالب بازی هم اون موقع بود که الیکا چندتا میشه باید پیداش کنی.اصلا به فکر خودکشی نبودم!
=========
علی جون قشنگ نوشتی.فقط:

مثلا وقتی یک دشمن در حال شکل گیری است اگر با شمشیر به آن ضربه بزنید و در این لحظه او کامل شود مبارزه با آن چیزی که در صفحه نمایش داده می شود متفاوت است ! و بعد چند بار کتک خوردن درست می شود !منظورت چیه؟واسه من اینجوری نبود.تو این حالت که میزدمش یارو نابود میشد.چند بار کتک خوردن چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در بازی از حروف میخی استفاده شده که من چون تاریخم بده نمی دونم قبلا ایرانیا از خط میخی استفاده میکردن یا نه ! اگه استفاده نمی کردن این یک ضعف به حساب میاداتفاقا من برعکس به نظرم اومد.چون داستان ماله هزاران سال قبل بود پس اون موقع خط فارسی معنی نداشته.رو بعضی دیواری من حروف فارسی دیدم.
میخی که بوده بالاخره.کتیبه ها میخیه دیگه؟

در صدا مشکلی هم وجود دارد این است که زمان دیالوگ ها اگر موسیقی بازی در حال پخش باشد به قدری زیاد است که اگر زیر نویس فعال نباشد شما هیچ چیز نمی فهمید ! و من مجبور شدم صدای موسیقی بازی را کم کنممن این مشکلم نداشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اونجایی که با یک بازی اکشن طرف هستیم مبازرات نقش مهمی دارند با این که تعداد دشمنان کم است ولی لذت مبازرات بیشتر شده است با گرافیم زیبای بازی انجام جادو هنگام مبارزات , حرکات آکروباتیک و... همگی به زیبایی و هیجان مبارزات افزوده استکاش غولها و دشمنای بیشتری داشتیم.لازم نبود اونقدر جونش زیاد باشه.طوری میبودن که با یک ضربه بمیرن.(البته الانم پرتابشون کنی میمیرن به ضرب اول:|)
حرکاتشم کمی تکراری شده بود برام.همه اش یقه اشو بگیر شده بود. :|

در هر صورت قشنگ نوشته بودی.کارت درست بود.

ali_ranger22
15-12-2008, 18:25
منظورت چیه؟واسه من اینجوری نبود.تو این حالت که میزدمش یارو نابود میشد.چند بار کتک خوردن چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این مشکل خیلی کم پیش میاد در حین ضربه زدن اگه دشمن کامل بشه اینطوری میشه
یه کم توضیح دادنش سخته
کتک خوردنم یعنی کتک خوردن دیگه !

اتفاقا من برعکس به نظرم اومد.چون داستان ماله هزاران سال قبل بود پس اون موقع خط فارسی معنی نداشته.رو بعضی دیواری من حروف فارسی دیدم.
میخی که بوده بالاخره.کتیبه ها میخیه دیگه؟

این هم نمی تونه درست باشه
وقتی در بازی الیکا فارسی صحبت میکنه یا حروف فارسی تو در و دیوار هست بعد شما میگی زبان فارسی اون موقع ها نبوده ؟!:31:
کلا من تاریخم ضعیفه
این هم مشکل زیادی نیست

HoJJaT_007
15-12-2008, 18:42
سلام.

من میخوام بعد از ارتقا سیستم (تابستون) بازی رو بخرم.

فقط یه سوال دارم : اینه که آیا توی بازی دیالوگای فارسی هست که چیزی بفهمیم ؟!؟!

gigi_alex
15-12-2008, 23:05
بچه ها من چجوری این غول رو بکشم کمکم کنید

Black Hawk
15-12-2008, 23:16
سلام من یه مشکل کوچیک دارم ظاهرا تکستچرهاش اصولا خوب نمایش داده نمیشه توی بازی کسی میدونه چیکار کنم

Amin Asterix
15-12-2008, 23:45
وقتی در بازی الیکا فارسی صحبت میکنه یا حروف فارسی تو در و دیوار هست بعد شما میگی زبان فارسی اون موقع ها نبوده ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حروف فارسی با زبان فارسی فرق داره.
حروف:
الف ب پ ...
زبان:
اونی که الیکا حرف میزنه.

فقط یه سوال دارم : اینه که آیا توی بازی دیالوگای فارسی هست که چیزی بفهمیم ؟!؟!
فقط وردهای جادویی فارسیه.بازی رو که به زبون فارسی نمیسازن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Optimus Prime
15-12-2008, 23:50
The Prince :

پرنس سری جدید. تفاوت های بسیار زیادی با پرنس های سری قبل دارد. او اصلا پرنس نیست ( شاید هم بوده یا هنوز نشده ! ) و یک دزد ماجراجو است یا به قول خودش Tomb Raider!! تفاوت او با پرنس های سری قبل این است که او جوانتر , قویتر ( هیکلی تر ) و آکروبات باز تر ( البته با کمک دستکش عجیب که منشا آن توضیح داده نشد ) او گذشته را به فرموشی سپرده , آینده هم مال فرداست پس فکرش فقط در حال حاضر است. خوشگزان مغرور و خودخواه است. Ubisoft کاراکتر این شخصیتمخلوطی از 3 شخصیت معروف Sinbad و Han Solo از جنگ ستارگان و Aragorn از Lord of The Rings بوجود آورد. مهارت بسیار زیادی در شمشیر زنی دارد و اگر توجه کنید لباس او مخلوطی از لباس های به اصطلاح گرانقیمت آن دوران است.
اینکه گذشته او دقیقا چه بوده و واقعا چه کسی است در شماره های بعد بازی مشخصی خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== =========
Elika :

آخرین باز مانده از اهورایی ها. همراه پرنس در سری جدید است. وظیفه او همانند اهورایی های دیگر محافظت از Tree of Life و زندانی نگه داشتن اهریمن است. او به خاطر این مسئله حق ترک محل زندگی خود را نداشته و با دنیای خارج بی ارتباط بوده تا اینکه با پرنس مواجه می شود. در اول داستان از دست او هم فراری است تا اینکه به پرنس اعتماد می کند و با یکدیگر برای دوباره زندانی کردن اهریمن دست به کار می شوند.
در ادامه داستان متوجه می شویم که بر اثر سانحه ای کشته می شود و پدر او به خاطر تحمل نکردن از دست دادن او ( به اضافه از دست دادن همسرش ) با اهریمن معامله می کند که در ازای زنده کردن دخترش او را آزاد کند. پس از آزادی اهریمن و زنده شدن دوباره Elika نیروهای او هم بیدار می شود. او همانند پنس یک آکروبات باز حرفه است و بسیار چابک است و در استفاده از جادو مهارت ذاتی دارد ( همانطور که گفته می شود او تا حالا از جاد استفاده نکرده )
در آخر او خود را فدا می کند که سرزمینش را نجات دهد و به درخت زندگی جان دهد تا اهریمن دوباره زندانی شود. اما پرنس که واقعا عاشق او شده درخت زندگی را از بین می برد و Elika را دوباره زنده می کند ولی اهریمن برای بار دیگر آزاد می شود.
================================================== ===========
The Warrior :
یکی از 4 ژنرال اهریمن. قبلا پادشاه مردمی صلح طلب بوده که کشورش از همه اطراف مورد تهاجم و حمله قرار می گیرد. او خودش و تعداد کمی از افراد را وسیله جنگ قرار می دهد تا دیگران در خطر نباشند ولی این کافی نیست و زمانی که مردمش در خطر نابودی هست او به ندای اهریمن که مرتب شنیده می شده عمل می کند و خود را دستمایه او قرار می دهد با این قدرت تمام دشمنانش را از بین می برد اما توسط مردمش رانده می شود.
او در بازی بصورت یک غول بزرگ معرفی می شود که با سلاح یا جادو صدمه نمی بیند و در قصر Ormazd ویرانی می آفریند و پرنس و الیکا را با مشکل پیدا کردن راه درست مواجه می کند. در آخر پس از نبردهای مداوم و خسته شدن توسط الیکا پاک می شود و پس از ابراز پشیمانی برای بخشیدن او و مردمش, الیکا و پرنس را قبل از نابودی کامل پلتفرم , به محل امنی پرتاب می کند.

================================================== ===========
The Hunter :

او که قبلا یک پرنس بوده علاقه شدیدی به شکار داشته بطوریکه تعداد بسیار زیادی از موجودات طبیعی و جادویی را شکار کرده بوده و همش به فکر شکار موجود تازه ای بوده. یک روز به یک غار تاریک وارد می شود و ندای اهریمن را می شنود و آرزو می کند که وحشی ترین و قویترین موجود روی زمین را شکار کند و اهریمن او را تبدیل به یکی از ژنرال های خود میکند. هیولایی وحشی. در این هنگام شکارچیان متعددی از جهان برای شکار او می آیند و او همه را از بین می برد و به آرزوی خود می رسد. پس از آزادی دوباره از فرصت استفاده کرده و از قلعه خالی اهورایی ها برای خود مکان درست می کند و جایگاه قبلی شکار خود را همانند جنگ قبلی Light VS Dark برپا می کند ( Martyr Tower )
در آخر توسط Prince شکست می خورد و داوطلبانه می گذارد تا الیکا به عذاب او پایان دهد.
The Alchemist
قبلا یکی از بهترین دانشمندان اهورایی بوده که همیشه پیدا کردن اسرار زندگی را دنبال می کرده. به خاطر تشنگی او برای علم , تبدیل به موجودی بی رحم می شود و هیچ وقت نمی گذارد احساسات جلوی آزمایشات او را بگیرند. در آخر زمانی که مرگش نزدیک می شود نا امیدانه به دنبال فرمول جوانی می گردد تا اینکه اهریمن به او پیشنهاد عمرجاودانه می دهد. او هم قبول کرده و روح خود را به اهریمن می فروشد تا برای همیشه زنده بماند و به آزمایشات خود ادامه دهد.
در آخر توسط پرنس و الیکا شکست می خورد و رویایی زندگی جاودانه اش همراه خودش از بین می رود.
The Concubine
در گذشته زنی بوده که عاشق مردی می شود که او را دوست ندارد. اما او این مسئله را قبول نمی کند و نا امیدانه سعی در جلب توجه او دارد. زمانی خسته می شود و عاجزانه درخواست راه حلی برای جلب توجه او می کندو اهریمن هم آرزوی اورا برآورده کرده و قدرت تغییر شکل را به او می دهد و او هر شب به شکل زنی در می آید که آن مرد دوست داشته. این کار او در طولانی مدت باعث فرموشی و دور شدن او از شخصیت اصلیش می شود. پس از آزاد شدن قسمتی از قصر را برای خود بر می گزیند و هر دفعه با وعده های واهی سعی در دور کردن پرنس و الیکا و نابودی دوستی شان است. در اخر حقه های او ناکام می ماند و در بالای قصر خودش از بین می رود.

Angel Of Darkness
16-12-2008, 00:28
میشه با دادن کد لباس شخصیت ها رو عوض کرد ...

Password Effect
13372805 Assassins Creed Altair Skin
525858542 Sands of Time Skins Prince and Farah

havas_1980
16-12-2008, 03:23
با تشکر از علی رنجر عزیز! نقد خوبی بود... (اسمایل تشویق!)

در مورد گرافیک بازی صحبت کردی... من هم در مورد گرافیک بازی مطلبی رو عنوان میکنم...

خیلیها ممکن هست عنوان کنند که "گرافیک بازی چرا این طوری بود؟" و "این که کارتونیه!" و صحبتهایی از این مورد... ماجرا به این صورت هست که ما با یک بازی تاریخی مثل Assassin's Creed, شاهکار دیگر Ubisoft رو به رو نیستیم که گرافیکی واقع گرایانه داشت. بلکه با یه بازی فانتزی طرف هستیم که لازم بود دارای گرافیکی فانتزی باشه. وجود گرافیک واقعی مطمئنا با روح این بازی همخوانی نداشت.

صحبت های دیگه...

Ubisoft راهی رو در ساخت بازیهای خودش پیش گرفته که بی نظیر و قابل ستایشه و باید مسبب این امر یعنی کارکنان شعبه مونترال رو تشویق کرد. (به همین اساس بهترین شرکت بازی سازی سال 2008 رو Ubisoft انتخاب کردم) نمیدونم اصلا دقت کردین یا نه که امسال در دو بازی یوبی سافت ما صحنه های لودینگ رو نمی بینیم. قبلا مسئله لودینگ در بازی Grand Theft Auto: San Andreas حل شد و شما میتونستین از گوشه ای به گوشه دیگه نقشه برین و لودینگی مشاهده نکنین با اینکه محیط بازی بسیار باز هست. این اتفاق امسال به ترتیب برای بازیهای Far Cry 2 و Prince of Persia افتاد. وجود موتور های فوق العاده قوی این اجازه رو میده که در همون شروع کار بازی با یک محیط واقعا بزرگ رو به رو بشین و بتونین به هر نقطه از نقشه برین و لودینگی هم مشاهده نکنین. معتقدم که موتور های این دو بازی بایستی حفظ شده و جایگزین موتور Unreal که شرکت در ساخت بازی های دیگه از اون استفاده کرده بشن.

در حالی که سازندگان بازیهای کامپیوتری, کاربران رو مجاب میکنند که برای اجرای بازیهای اونها, سخت افزار خودشون رو ارتقا بدند ولی امسال Ubisoft کامپیوترهای قدیمی رو از یاد نبرد و طیف وسیعتری از کاربران رو به سمت خودش جلب کرد. خود من شاهد اجرای بازی بر روی کارت گرافیک سری 7 بودم. با اینکه جزییات گرافیک در پایین ترین حد بود ولی باز هم گرافیک, مطلوب و بازی روان اجرا میشد و امکان بازی با این گرافیک وجود داشت.

منو های بازی خیلی زیبا و ساده کار شده اند و موزیک زیبایی هم که در پس این منو ها شنیده میشه از همون اول حس بسیار دلنشینی رو به بازیکن میده و قدرت نمایی میکنه. فقط بزرگترین ایرادی که من در منو بازی دیدم, نبود قسمت ایجاد Profile بود که بعد از بازی Assassin's Creed این انتظار رو داشتم که بتونم برای خودم در اول کار پروفایلی ایجاد کنم که متاسفانه امکانش رو شاهد نبودم.

قبل از شروع بازی طوری صحبت شده بود که الیکا شخصیتی واقعا باهوش هست و ولی دیده شد که ما در بیشتر اوقات کنترل ایلکا رو هم در دست می گیریم. در هنگام پاک سازی محیط این بازیکن هست که کنترل الیکا رو در دست داره. حتی در هنگام استفاده از قدرتهای الیکا باز هم بازیکن کار الیکا رو انجام و کلید ها رو به موقع فشار میده. در قسمت دیگه, یعنی هنگام پرش بلند این بازیکن هست که کلید E رو فشار میده تا بتونیه پرشی بلندتر رو انجام بده... جالب این بود که کلید E کاملا با Elika (با توجه به حرف اولش) همخوانی داره.

در بحث گرافیک, بازی نمره کاملی رو از دید من دریافت میکنه و این بازی در کنار صداگذاری عالی و حرفه ایی و گیم پلی رونش, یکی از زیباترین بازیهای ژانر Action Adventure بعد از Assassin's Creed در سال 2008 برای PC هست.

بچه ها من چجوری این غول رو بکشم کمکم کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای شکست دادن این حریف یعنی جنگجو لازمه که اون رو به لبه ها بکشونین و با استفاده از قدرت الیکا اون رو به پایین پرت کنین.

mahyarSAMSUNG
16-12-2008, 10:55
عجب نقدی . ایول خوشم اومد .وقتی گفتی فارسی هم حرف میزنن بیشتر خوشم اومد ! این ایرانیا نشستن برای خودشون یه چیزی میگن . یه نظر من که بهترین بازی دنیا پرنس !!! البته عکسا رو که دیدم از گرافیکش خوشم نیومد . انگار گرافیک شماره 2 بازی خیلی بهتره !! حالا باید بازی رو نصب کنم بعدا تا خودم از نزدیک ببینم !

baleshtak
16-12-2008, 14:30
من یکی که نفهمیدم

رفته بودم این بازی رو بخرم یارو گفت یک گیگ رم میخاد و کارت گرافیک 512
ولی رم من 512 هستش و گرافیکم 128!!!
این بازی روی سیستم من میکشه یا نه؟؟؟؟؟:؟؟؟؟

hobgoblin
16-12-2008, 14:40
عجب سوالی پرسیدی

Ariarman85
16-12-2008, 18:06
درود:
من تازه دیروز بازی رو گرفتم خیلی باهاش حال کردم به نظر من تنها ضعف بازی آسون بودن بیش از حد.

Jocker
16-12-2008, 22:37
سلام دوستان

ببخشید مثل اینکه نباید درباره این بازی سوال کرد

در مرحله اول همانجا که با اون اهریمن سیاه مبارزه میکند و بعد الیکا میرود وسط دایره و معلق در هوا میماند و زاویه دوربین میچرد

بازی همینطور اونجا برای مدت زیاد میماند و الیکا از اون حالت خارج نمیشود

هر دکمه ای هم که میزنم کاری نمیکند

djmd
16-12-2008, 22:46
یه چیزی که تو این بازی برام سوال شده بود این بود که ما چرا کلا رو هوا هستیم ! یعنی یه زمین مشخصی وجود نداره همیشه پایین رو که نگاه می کنی ! یه جای تاریکی تا بی نهایت هست ! البته تا موقعی که رسیدم به اون تاور ها و فهمیدم که !!!

شرمنده اگه عکسش یه مقداراتی بزرگه !
ولی اون جایی که علامت زدم می بینین ! یعنی ما نسبت به سطح کره زمین بالاتریم !!! یعنی درواقع این چهار شهر و اون سرزمین وسطی که درخت اونجاست انگار دنیای بالای ابراست یعنی یه جورایی همون دنیای خدایان که قدیم در روم باستان هم اعتقاد داشتن خدایان بالایه ابرا شهری دارن و اونجا هستن !
پس در نتیجه این پرنس داشته تو بیابونا راه می رفته و گم شدنش و اون طوفان به خاطر این بوده که از سطح زمین و دنیای معمولی منتقل بشه به دنیای خدایان که بالایه ابراست !
اون قضیه که دستکشش از کجا اومده من هر چی گوش کردم , فقط یه جایی گفته که اینو پیدا کردم ! همین از یه جایی دیدش خودش اومده بلند کرده !
در مورد خانوادش هم فقط گفت که پدر و مادرش تو جنگ کشته شدن همین !

mosolim
16-12-2008, 23:02
سلام دوستان

ببخشید مثل اینکه نباید درباره این بازی سوال کرد

در مرحله اول همانجا که با اون اهریمن سیاه مبارزه میکند و بعد الیکا میرود وسط دایره و معلق در هوا میماند و زاویه دوربین میچرد

بازی همینطور اونجا برای مدت زیاد میماند و الیکا از اون حالت خارج نمیشود

هر دکمه ای هم که میزنم کاری نمیکند
دوست عزیز در این قسمت کلید e رو چند بار بزنید مشکل حل میشه.

mosolim
16-12-2008, 23:22
سلام
آقا من گفتم که بازی هیچ ایرادی نداره ولی یه کوچولو چرا اونم طریقه سیو هاش که تا یه منطق رو پاکسازی نکنی سیو نمیشه و برا دوباره بازی کردن باید از اول همون منطقه شروع کنی. البته اینقدر آسون هست که به راحتی همه مناطق رو رد کنی.

Jocker
17-12-2008, 01:42
mosolim عزیز ممنون

یک سوال دیگه اون غولی که باید از پرتگاه بیافتد پایین , نمی افتد پایین

موقعی که زیر پاش هستیم علامت شمشیر زدن یا همان چپ کلیک می آید که من میزنم ولی بازهم نمی افته پایین یعنی زور ما نمیرسه

باید چه کار کنم؟

mer30

Angel Of Darkness
17-12-2008, 01:54
سلام
دقت کردین که در قسمت گالری وچند تا از لباسها ربطی به سیو نداره یعنی اگه سیوتون به دوستتون بدین تا بخواد گالری که تو کامپیوتر شما باز هست ببینه نمیشه
متاسفانه به رجستری مربوط میشه و هیچ ربطی به قسمت سیو نداره و اگه بازی رو پاک کنید کار تموم هست
راه حل پیدا کردن تنظیمات تو رجستری
من دارم میگردم پیدا کردم میزارم
کسی جایی اگه دیده یا داره بزاره ممنون میشم تا هم من هم بقیه استفاده کنند
میبینمتون

Angel Of Darkness
17-12-2008, 02:00
mosolim عزیز ممنون

موقعی که زیر پاش هستیم علامت شمشیر زدن یا همان چپ کلیک می آید که من میزنم ولی بازهم نمی افته پایین یعنی زور ما نمیرسه

باید چه کار کنم؟

mer30

سلام
مشکل از باگی چیزی هست بارها برای منم پیش میومد که اونقد به موس زربه میزدم تمام عروسکای رو کامپیوتر میفتادن پایین اما انگار نه انگار یه دور بازی دوباره لود میکردم مشکل حل میشد

Behsood
17-12-2008, 02:13

باید چه کار کنم؟
سلام
هیچی !
باید تند و تند کلید رو بزنی احتملا شما یه بار میزنی!!
رزیدنت اویل بازی نکردی مگه؟
God of War چی؟

================
بازی واقعا عالیه!
گرافیک ممکنه نسبتا سبک به نظر بیاد اما از اون طرف وسعت نقشه ها رو شما در نظر بگیرید!
UBI SOFT بدون کم کردن از کیفیت کمیت رو به نحو چشمگیری بالا برده من که واقعا لذت میبرم!

امیدوارم این خر گمشده ی شاهزاده رو هم آخر ببینیم!
اسمش چی بود؟
آها "فرح" :دی

Ariarman85
17-12-2008, 03:48
درود:
من یه مشکل عجیب دارم تا حالا یه همچنین چیزی ندیدم.
من وقتی بازی رو اجرا می کنم صفحه ی مانیتور پر پر میشه هر چی با تنظیماتش ور رفتم فرقی نکرد کسی می دونه مشکل چی هستش!؟

سیستم من:
VGA:ATI 4870
CPU:AMD 4400 Dual Core
RAM:4GB Bus 800
سپاس

Jocker
17-12-2008, 11:49
اتفاقا چون God of War و رزیدنت بازی کردم میدانم که باید چند بار پشت سر هم اینکار را انجام دهم

ولی خوب باز هم نمیشود

دوباره امتحان میکنم شاید شد

متشکرم...

baleshtak
17-12-2008, 12:25
ببخشید jockerعزیز ولی باید بدونی که ژوکر به صورت joker نوشته میشه نه jocker!!!!!

oomidd
17-12-2008, 12:31
mosolim عزیز ممنون

باید چه کار کنم؟

mer30

دوست عزیزم شما باید تقریبا هر یک ثانیه یک بار چپ کلیک کنید .به علامت شمشیر که اون پایینه دقت کنید هر بار که روشن وخاموش میشه یکبار چپ کلیک کنید . باید ضرباتو با روشن خاموش شدن اون شمشیر تنظیم کنید اگه تندتر یا آرومتر بزنید جواب نمیده

Jocker
17-12-2008, 12:41
دوستان ممنون

تونستم بکشمش افتاد پایین دلم خُنک شد

نقشه خوانی این بازی چه جوریه من دارم دور خودم میچرخم

به اون دایره هایی که میخوام برم نمیتونم برسم

ali_ranger22
17-12-2008, 13:38
یه چیزی که تو این بازی برام سوال شده بود این بود که ما چرا کلا رو هوا هستیم ! یعنی یه زمین مشخصی وجود نداره همیشه پایین رو که نگاه می کنی ! یه جای تاریکی تا بی نهایت هست ! البته تا موقعی که رسیدم به اون تاور ها و فهمیدم که !!!

شرمنده اگه عکسش یه مقداراتی بزرگه !
ولی اون جایی که علامت زدم می بینین ! یعنی ما نسبت به سطح کره زمین بالاتریم !!! یعنی درواقع این چهار شهر و اون سرزمین وسطی که درخت اونجاست انگار دنیای بالای ابراست یعنی یه جورایی همون دنیای خدایان که قدیم در روم باستان هم اعتقاد داشتن خدایان بالایه ابرا شهری دارن و اونجا هستن !
پس در نتیجه این پرنس داشته تو بیابونا راه می رفته و گم شدنش و اون طوفان به خاطر این بوده که از سطح زمین و دنیای معمولی منتقل بشه به دنیای خدایان که بالایه ابراست !
اون قضیه که دستکشش از کجا اومده من هر چی گوش کردم , فقط یه جایی گفته که اینو پیدا کردم ! همین از یه جایی دیدش خودش اومده بلند کرده !
در مورد خانوادش هم فقط گفت که پدر و مادرش تو جنگ کشته شدن همین !

یه جایی تو بازی پرنس میگه چرا ما تو هوا هستیم بعد الیکا بهش میگه این یکی از کار های کیمیاگره !!

djmd
17-12-2008, 13:53
یه جایی تو بازی پرنس میگه چرا ما تو هوا هستیم بعد الیکا بهش میگه این یکی از کار های کیمیاگره !!

آره اونم شنیدم ولی فکر می کنم اونجا داشتن در مورد فقط همون شهره صحبت می کردن ! شاید هم منظورش کل محیط بازی بوده ! تمام نقشه رو هواست ! :18:

Angel Of Darkness
17-12-2008, 14:23
سلام دوستان من قفلای پرنس و گالری برای اولین بار تو کل سایتایی که دیدم هک کردم و تو این سایت :

گزاشتم
امروز آپ کردم فکر کنم بتونید تا 1 روز دیگه بگیرینش
میبینتون

Mist
17-12-2008, 16:40
کسی کدهای اسکین لباساشو داره من سه تاشو دارم اگه کسی همشو داره بذاره

مرسی

Angel Of Darkness
17-12-2008, 17:11
کسی کدهای اسکین لباساشو داره من سه تاشو دارم اگه کسی همشو داره بذاره

مرسی

دوست من سایتی که UNLOCKER رو آپ کردم صبح حالا اون گزاشته میتونی بری و از این جا برداری :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید of Persia UNLOCKER

به اسم Prince of Persia UNLOCKER و حجم 3 کیلو
خودم حال کردم زود تر از اونور آبیا درستش کردمl
تمام چیزها با هم باز میشه و نیاز به هیچ کدی نیست
موفق باشید اینم آخرین کار قبل اجباری رفتنم بود {خنده یاهویی }
بای

baleshtak
17-12-2008, 19:03
امروز این بازی رو دیدم
راستی این پرش های دو نفره دقیقا مثل بازی tmntاز همین کارخونه هستش

بنا بر این چیز جدیدی نیست

afshinaghasi
17-12-2008, 19:21
من اين بازي رو تموم كردم خيلي باهال بود فقط مبارزاتش خيلي كم بود احتمالا در نسخه بعديش جبران ميكنند ولي گرافيكش خيلي بالا بود

poolaky
17-12-2008, 19:41
با درود و خسته نباشید خدمت دوستان

من یه مشکلی دارم و اونم این که

من تو اولین مرحله همه کار می کنم ولی از اون به بعدش رو نمی ره

وقتی که من یه غول رو می کشم

و یه تکه از اونجا سربز می شه

و بعد 60 تا دایره درخشنده میاد و باید بخوری

من 38 تاشو می خورم

ولی بقیه رو نمی تونم بخورم

بعد از اونجا همه جا رو زیرو رو می کنم ولی بازم نمی تونم جلو برم

یه سوال هم داشتم

اون دایره های رنگی

که رو دیواره

تو نقشه هم هستش

همونی که توش یکی قرمز هست یکی ابی یکی سبز و اون یکی یادم نیست

رو دیوارا که می بینم می رم روش ولی هیچ چیزی نمی شه

برا اینکه تو نقشه هم باز بشه چی کار باید بگنم

با س÷اس

Ariarman85
17-12-2008, 20:26
درود:
واقعا ممنون که به سوال قبل پاسخ دادید.البته خودم مشکل رو حل کردم احتیاجی نیست شما زحمت بکشید شاید هم بلد نبودین.:27:

mosolim
17-12-2008, 21:37
با درود و خسته نباشید خدمت دوستان

من یه مشکلی دارم و اونم این که

من تو اولین مرحله همه کار می کنم ولی از اون به بعدش رو نمی ره

وقتی که من یه غول رو می کشم

و یه تکه از اونجا سربز می شه

و بعد 60 تا دایره درخشنده میاد و باید بخوری

من 38 تاشو می خورم

ولی بقیه رو نمی تونم بخورم

بعد از اونجا همه جا رو زیرو رو می کنم ولی بازم نمی تونم جلو برم

یه سوال هم داشتم

اون دایره های رنگی

که رو دیواره

تو نقشه هم هستش

همونی که توش یکی قرمز هست یکی ابی یکی سبز و اون یکی یادم نیست

رو دیوارا که می بینم می رم روش ولی هیچ چیزی نمی شه

برا اینکه تو نقشه هم باز بشه چی کار باید بگنم

با س÷اس
سلام دوست عزیز تمام مشکل شما با این کار حل میشه.
بعد از جمع آوری تعدادی ستاره های رنگی کلید tab رو بزن بعد به یکی از اون 4 تا دایره رنگی برو و بعد کلید space رو که برای پرش استفاده می کنی بزن. از نقشه بیا بیرون (با کلید tab ) بعد کلید E رو بزن تا الیکا راه رو بهت نشون بده. یه چیزه دیگه وقتی 4 منطقه اولی رو پاک کردی روی داره وسط و اصلی space بزن و برو به همون جایی که بازی رو شروع کردی. البته الیکا می تونه راه رو بهت نشون بده. اونجا میتونی هرکدوم رو که خواستی فعال کنی.

Black Hawk
17-12-2008, 22:22
من یه مشکل کوچیک دارم بازی برام با فریم ریت پایین اجرا میشه؟؟؟کاری میشه کرد

soliman
17-12-2008, 23:46
من امروز بازی رو نصب کردم و میتونم بگم که خیلی عالیه . این موردش هم خیلی خوبه که وقتی تو دره یا گودالی میوفتی فورا elika میاد کمکت. کمبو هاش هم جالبه فقط باید کمی تمرین کنم تا ترکبشون رو بفهمم. در کل من خیلی از این بازی خوشم اومده. اون اول بازی هم که شاهزاده داشت farah رو صدا میزد فکر میکردم farah نسخه های قبل تو این نسخه هم حضور داره ولی وقتی بعدا گفت که فرح اسم الاغمه کلی خنده ام گرفت.

reza2kn
18-12-2008, 10:56
سلام به همه دوستان . آقا من اون 60 تا light seed روگرفتم و بعد تلپورت کردم تو temple مسیرمو انتخاب کردم و گفت برو بالا از پله ها. میرم بالا الیکا میگه از دره بزرگه بریم تو دره بسته هست و جلوشم از این چیزای سیاه گرفته بالای اون ساختمونه هم که یه اهرمه رفتم او اونو به هر حالتیکه بگی هل دادم یا کشیدم هیچ اتفاقی نمی افته !:41:

hossein500300
18-12-2008, 11:51
سلام به همه دوستان . آقا من اون 60 تا light seed روگرفتم و بعد تلپورت کردم تو temple مسیرمو انتخاب کردم و گفت برو بالا از پله ها. میرم بالا الیکا میگه از دره بزرگه بریم تو دره بسته هست و جلوشم از این چیزای سیاه گرفته بالای اون ساختمونه هم که یه اهرمه رفتم او اونو به هر حالتیکه بگی هل دادم یا کشیدم هیچ اتفاقی نمی افته !:41:

عزيز جان،شما مسيرت را انتخاب نکردی،بايد مسيرت را انتخاب کنی.

Jocker
18-12-2008, 18:31
آقا همه سیدهای را باید بگیری تا مراحل بعدی باز شود

آخه بعضی از سیدها را نمیشه گرفت

من چهار دایره اول را روشن کردم بعد رفتم به temple ولی کار نکرد

البته سیدهای من هر مرحله 30 تا بیشتر نیست

با ترینر نمیشه درستش کرد

Mist
18-12-2008, 18:49
با ترینر نمیشه درستش کرد

توصیه میکنم کلا چیت و تراینر رو بیخیال شی اصلا بازی رو خراب میکنه تراینر

من چهار دایره اول را روشن کردم بعد رفتم به temple ولی کار نکرد

هر قسمت چهر دایره داره چها تارو تموم کردی اون در بوسیله دختره باز میشه تا رییس اون قسمت رو از بین ببری که هر قسمت میشه 5 ت 4 *5 باید روشن کنی بعد برگردی تمپلت که در نورانی میشه و با پدر دختره( جنگ میکنی) غول تاریکی جنگ میکنی

موفق باشی

بالا خره پرنس چهار هم تموم شد اولش که شروع کردم این گرافیک رو دیدم افسوس خوردم که بازی به اون قشنگی رو چرا این سبک ساختن و لی بازی کردم و الان تمومش کردم افسوس میخورم که کاش یکم بیشتر طول میکشید

واقعا عالی بود یه شاهکار و یه ایده ی نو خیلی قشنگ درست شده بود الحق امتیازی که بهش دادن حقش بود

اینم شات آخر بازی

papillon11
18-12-2008, 19:26
سلام دوستان ، تنظیمات گراقیک بازی را من نتونستم پیدا کنم ، تو display هم خبری نبود. بازی مال شرکت easy setup

ali_ranger22
18-12-2008, 19:59
سلام دوستان ، تنظیمات گراقیک بازی را من نتونستم پیدا کنم ، تو display هم خبری نبود. بازی مال شرکت easy setup

در جایی که بازی رو نصب کردید یک launcher وجود داره که تنظیمات در اونه

SPY.07
18-12-2008, 21:11
سلام دوستان.
می خواستم بدونم لباس الیکا رو میشه عوض کرد؟ من چند تا عکس جاهای دیگه دیدم عوض شده.

Mist
18-12-2008, 21:36

D:\GAME\Prince of Persia\Prince of Persia (BOYSTEAMPC)\Launcher

سلام دوستان.
می خواستم بدونم لباس الیکا رو میشه عوض کرد؟ من چند تا عکس جاهای دیگه دیدم عوض شده.

هر کدوم پرنس و الیکا سه تا اسکین دیگه هم دارن آنلوکر رو یکی از دوستان صفحه قبل گذاشته میتونی استفاده کنی

دوست من سایتی که UNLOCKER رو آپ کردم صبح حالا اون گزاشته میتونی بری و از این جا برداری :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید of Persia UNLOCKER

به اسم Prince of Persia UNLOCKER و حجم 3 کیلو
خودم حال کردم زود تر از اونور آبیا درستش کردمl
تمام چیزها با هم باز میشه و نیاز به هیچ کدی نیست
موفق باشید اینم آخرین کار قبل اجباری رفتنم بود {خنده یاهویی }
بای
اینه
--------------------------------------------------
من یه جا اسکین کایلینا رو هم دیدم نمیدونین واقعا هست یا نه از وقتی تو پرنس سه مرد تو کف بازی با کایلینا موندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

havas_1980
18-12-2008, 22:53
خوب! پس از کلی کوشش تونستم تمامی 1001 ذره نور (Light Seed) رو جمع کنم... واقعا جمع کردنشون خیلی لذت بخش بود!
حالا میشه گفت که بازی, کامل تموم شد!

در مورد باز کردن تمامی Skin به این صورت باید عمل بشه: (با اینکه دوستان تک تک عنوان کردن و قسمتی رو هم عنوان نکردن ولی به صورت جامع تو این پست عنوان میکنم)

- اسکین Jade (بازی Beyond Good and Evil): بازی رو بدون کامل پیدا کردن Light Seed تمام کنید.
- دو اسکین Prototype برای Prince و Elika: بازی رو با پیدا کردن تمامی Light Seed تمام کنید.

اما برای باز کردن سه اسکین باقیمانده, با دادن کد در بخش Skin Manager باید عمل کنید:

- اسکین Altair (بازی Assassin's Creed): کد 13372805
- دو اسکین Prince و Farah (بازی Prince of Persia: The Sands of Time): کد 525858542

Optimus Prime
18-12-2008, 23:44
خوب! پس از کلی کوشش تونستم تمامی 1001 ذره نور (light seed) رو جمع کنم... واقعا جمع کردنشون خیلی لذت بخش بود!
حالا میشه گفت که بازی, کامل تموم شد!

در مورد باز کردن تمامی skin به این صورت باید عمل بشه: (با اینکه دوستان تک تک عنوان کردن و قسمتی رو هم عنوان نکردن ولی به صورت جامع تو این پست عنوان میکنم)

- اسکین jade (بازی beyond good and evil): بازی رو بدون کامل پیدا کردن light seed تمام کنید.
- دو اسکین prototype برای prince و elika: بازی رو با پیدا کردن تمامی light seed تمام کنید.

اما برای باز کردن سه اسکین باقیمانده, با دادن کد در بخش skin manager باید عمل کنید:

- اسکین altair (بازی assassin's creed): کد 13372805
- دو اسکین prince و farah (بازی prince of persia: The sands of time): کد 525858542
بیام ماساژت بدم؟:27:

soliman
19-12-2008, 00:50
لطفا یکی بگه من این غول The Warrior رو چه جوری نابودش کنم . نقطه ضعفش کجاست . اصلا روشهای قبلیم روش کار ساز نیست .

havas_1980
19-12-2008, 01:59
لطفا یکی بگه من این غول The Warrior رو چه جوری نابودش کنم . نقطه ضعفش کجاست . اصلا روشهای قبلیم روش کار ساز نیست .برای شکست دادن The Warrior این امکان وجود نداره که بتونین با استفاده از شمشیر و جادو شکستش بدین. بلکه باید اون رو به لبه ها (در مرحله Tower of Ormazd, به پایه های اتاق و مرحله City of Light به داخل قفس) بکشونین و با استفاده از وجود الیکا و زدن ماوس سمت چپ اونو به عقب هل بدین.

mohammad_twe
19-12-2008, 12:37
اقا من بازی رو نصبیدم فقط یه مشکلی دارم !؟ چرا وقتی تو بازی حرف میزنن صدا ندارن ؟؟ بعضی موقع ها فقط یه لحظه صدا میاد بعد قطع میشه ؟؟؟

reza2kn
19-12-2008, 12:43
سلام به همه عزیزان . آقا من یه جای بازی گیر کردمکه فکر می خواد. منم هرکاری می کنم نمیشه. این جایی که جهار صفحه چوبی هست که هرکدوم دسته هایی در آخرشون دارن و دسته یکی از اونا از همه بلند تره که باید از همون به مقصدت بپری ولی باید یه جوری صفحه ها رو بچرخونی که تو روبه روی مقصد(نور آبی) و روی صفحه دسته دراز باشی!:20: آقایون لطفا کمک کنید . مرسی!

reza2kn
19-12-2008, 12:47
اقا من بازی رو نصبیدم فقط یه مشکلی دارم !؟ چرا وقتی تو بازی حرف میزنن صدا ندارن ؟؟ بعضی موقع ها فقط یه لحظه صدا میاد بعد قطع میشه ؟؟؟

سلام دوست عزیز . یا مشکل از کارت صداتونه . یا مشکل از بازیه ممکنه RIP شده باشه! شاید هم کارت صداتون HighDefenition نباشه ! یه بار بازی از اول نصب کنید اگه مشکل هنوز ادامه داشت درایور کارت صداتون را آپدیت کنید!:11:

havas_1980
19-12-2008, 13:04
سلام به همه عزیزان . آقا من یه جای بازی گیر کردمکه فکر می خواد. منم هرکاری می کنم نمیشه.
این جایی که جهار صفحه چوبی هست که هرکدوم دسته هایی در آخرشون دارن و دسته یکی از اونا از همه بلند تره که باید از همون به مقصدت بپری ولی باید یه جوری صفحه ها رو بچرخونی که تو روبه روی مقصد(نور آبی) و روی صفحه دسته دراز باشی!:20: آقایون لطفا کمک کنید . مرسی!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعمای مرحله Construction Yard

برای حل این معما به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)

- وقتی که روی پلتفرم پایین, دست چپ, قرار دارین (اولین پلتفرم) دنده رو یک مرتبه در خلاف جهت ساعت بچرخونین.
- به پلتفرم بالا, دست چپ برین و دنده رو سه مرتبه در خلاف جهت ساعت بچرخونین.
- به پلتفرم بالا, دست راست برین و دنده رو یک مرتبه در خلاف جهت ساعت بچرخونین... (در موقعیت بالا دست چپ قرار میگیرین)
- به پلتفرم پایین, دست چپ برین و دنده رو یک مرتبه در جهت ساعت بچرخونین.
- به پلتفرم بالا, دست راست برین و دنده رو دو مرتبه در جهت ساعت بچرخونین.
- تمام!

ctxmonitor123
19-12-2008, 18:33
آقا خیلی بد تموم شد
ما که دوزاریمون نیوفتاد!

Optimus Prime
19-12-2008, 19:09
آقا خیلی بد تموم شد
ما که دوزاریمون نیوفتاد!
خیلی خوب تموم شد. البته بازی ادامه داره بعد از اینکه بازیو رو X360 تموم می کنی یک Achievement میگیری به اسم :
To be Continue ..... : The Story has just only begun
Prince نمی خواست برای بقیه بجنگه وقتی دید Elika خودشو فدا کرد به خاطر خودش دوباره اونو زنده کرد . البته فکر کنم انتظار داشت Ormazd کمک کنه ولی نکرد و بعد تصمیم گرفت که به ندای اهریمن گوش بده.

HoJJaT_007
19-12-2008, 19:46
یعنی کل بازی میجنگی دوباره آخر سر اهریمنو آزاد میکنی ؟ :d

-------

رو سیستم من با گرافیک HIGH اجرا میشه ؟

Intel 3.06 GHZ Hyper Trading
Ram : 2x512 MB
Geforce 8600 GT 512 MB

Jocker
19-12-2008, 20:40
دوستان میشه یه کمکی هم درباره اون قسمتی که باید لوله کشی آب سیاه را انجام دهیم

چطوی باید آب را به سمت خروجی ها هدایت کرد و رودخانه پر آب شود