PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آرشیو >>> تاپیک محصولات McAfee در اینجا

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

saeid_panah
08-04-2008, 20:29
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بالايي SDAT با حجم 41.33 و پاييني DAT (بدون آپديت كردن انجين و به صورت دستي) با حجم 24.1

پرسپوليس
08-04-2008, 23:21
سعيد جان خوب يادمه سال 2005 بود فك كنم ورژن 10 مك آفي كه حيلي قوي بود و هميشه از طرفداراش بودم
اما چرا حالا اين فدر ضعيف شده معمولا تو ي تست ها آخره آحه چرا؟؟؟

saeid_panah
09-04-2008, 11:06
هنوز هم مك آفي بهترينه . البته در كل نسخه هاي اينترپريز قوي تر و سبكتر از ديگر نسخه ها هست. و اينكه اگر شما به مقايسه اي كه نماينده مك آفي انجام داده نگاه كنيد ميبينيد كه مك آفي يه امكاناتي داره كه مثلا نود 32 كه همه جا رتبه‌ي اول رو مياره ، نداره. مثلا همين محافظت از خود مك آفي كه نود 32 نداره و شما ميتونيد به راحتي تمام فايل هاي نود 32 رو پاك كنيد بدون اينكه صداش در بياد.(منظورم اينه كه زياد تو بهر اين مقايسه ها نرو)

mrezap2000
10-04-2008, 11:33
كسي با نسخه 8.5 تحت شبكه كار كرده ميخواستم بدونم از كجا ميتونم agent جديد را دريافت كنم سايت خودش كه به ايراني ها اجازه نميده اگر كسي خارج از ايران است ميتونه برام دريافت كنه ممنون ميشوم

feri_1054
11-04-2008, 19:53
سلام دوستان عزیز
من از آنتی ویروس version 8.0i McAfee استفاده میکنم . همونطور که میدونید ، آپدیت این ورژن از مک آفی بصورت SuperDAT.exe باید دانلود بشه و بعد از اجرا مک آفی به روز میشه !
حالا مشکل من :
دفعه ی آخری که به یکی از سایتهای اینترنتی برای دانلود آخرین آپدیت به شکل SuperDat رفته بودم ، متاسفانه بعد از یک ساعت و نیم دانلود آپدیت ( با خط Dial-up ) ، وقتی SuperDat رو از حالت فشرده خارج کردم ، دیدم که حاوی فایل اجرایی یعنی SuperDAT.exe نیست!!! برای اینکه بهتر متوجه بشید ، محتویات فایل دانلود شده بصورت عکس پایین هستش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما فقط یه فایل اجرایی Validate.exe رو توی شکل بالا میبینید و منم روش کلیک کردم ، ولی فقط یه صفحه ی سیاه (داس) باز میشه و سریع بسته میشه !!!
حالا منو راهنمایی کنید که با این آپدیتی که دانلود کردم ، چه جوری مک آفی رو به روز کنم؟؟؟ آیا روش خاصی داره؟؟
واقعا با این سرعت بسیار کم اینترنت برام مشکله که دوباره دنبال دانلود آپدیت برم ، لطفا کمکم کنید.

majid20
12-04-2008, 02:25
هنوز هم مك آفي بهترينه . البته در كل نسخه هاي اينترپريز قوي تر و سبكتر از ديگر نسخه ها هست. و اينكه اگر شما به مقايسه اي كه نماينده مك آفي انجام داده نگاه كنيد ميبينيد كه مك آفي يه امكاناتي داره كه مثلا نود 32 كه همه جا رتبه‌ي اول رو مياره ، نداره. مثلا همين محافظت از خود مك آفي كه نود 32 نداره و شما ميتونيد به راحتي تمام فايل هاي نود 32 رو پاك كنيد بدون اينكه صداش در بياد.(منظورم اينه كه زياد تو بهر اين مقايسه ها نرو)

دوست عزیز حرفا میزنى !!! :18:
همونطور که خودت میگى صرفا به مقایسه نماینده مک آفى بسنده کردى و مقایسه هاى دیگه رو ملاک نمیدونى!!!:13:
شرکتهاى امنیتى براى محصولات خودشون تبلیغات گسترده انجام می دن ... از غلو بر روى نقاط قوت خودشون گرفته تا بزرگ نمایى نقاط ضعف رقیب و پنهان سازى نقاط ضعف خویش... پس نمیشه به آزمایشات و مقایسه هاى نماینده هاى شرکتها توجه زیادى کرد ( چون اونا صرفا به سود خودشون فکر میکنند تا امنیت بیشتر شما )
قدرت یه محصول امنیتى در جایى مشخص میشه که توسط کارشناسان حرفه اى و هکرها در آزمایشات سخت بهمراه رقیبان تست میشند و اونجا معلوم میشه چند مرده حلاجند
اگه یه نگاهى به آزمایشات حرفه اى بندازى متوجه نقاط ضعف بسیار مک آفى میشى ... همون نقاط ضعفى که سبب میشه از دید کارشناسان فاصله بسیارى بین کاسپر و نود 32 با مک آفى پیش بیاد

موفق باشید

saeid_panah
12-04-2008, 21:50
کسی نمیتونه جواب منو بده؟؟

فكر نكنم شما SDAT رو دانلود كرده باشيد. حجم SDAT ، چهل مگ هست.

saeid_panah
12-04-2008, 21:53
آقا مجيد من كه تا حالا هيچ هشكالي از مك آفي نديدم(يعني نميتونم ببينم چون كارشناس نيستم) ولي در طول مدتي كه از مك آفي استفاده ميكردم ويروسي نشدم. اين يعني مك آفي ميتونه نيازهاي من رو برطرف كنه.
از راهنماييت ممنونم.

Markus
13-04-2008, 00:59
سلام دوستان عزیز
من از آنتی ویروس version 8.0i McAfee استفاده میکنم . همونطور که میدونید ، آپدیت این ورژن از مک آفی بصورت SuperDAT.exe باید دانلود بشه و بعد از اجرا مک آفی به روز میشه !
حالا مشکل من :
دفعه ی آخری که به یکی از سایتهای اینترنتی برای دانلود آخرین آپدیت به شکل SuperDat رفته بودم ، متاسفانه بعد از یک ساعت و نیم دانلود آپدیت ( با خط Dial-up ) ، وقتی SuperDat رو از حالت فشرده خارج کردم ، دیدم که حاوی فایل اجرایی یعنی SuperDAT.exe نیست!!! برای اینکه بهتر متوجه بشید ، محتویات فایل دانلود شده بصورت عکس پایین هستش:

شما فقط یه فایل اجرایی Validate.exe رو توی شکل بالا میبینید و منم روش کلیک کردم ، ولی فقط یه صفحه ی سیاه (داس) باز میشه و سریع بسته میشه !!!
حالا منو راهنمایی کنید که با این آپدیتی که دانلود کردم ، چه جوری مک آفی رو به روز کنم؟؟؟ آیا روش خاصی داره؟؟
واقعا با این سرعت بسیار کم اینترنت برام مشکله که دوباره دنبال دانلود آپدیت برم ، لطفا کمکم کنید.

دوست عزيز اگه دوست داری محصول مک آفی خودت رو با استفاده از فايل SDAT آپديت کنی هميشه سعی کن از سايت هايی فايل رو بگيری که اطمينان بيشتری دارن ، تا دیگه به اين مشکل بر نخوری:

saeid_panah
15-04-2008, 11:11
سعي ميكنم Sdat رو براتون آپلود كنم.

Actros
15-04-2008, 14:17
super dat 5273
جدیدترین سوپر دات به حجم تقریبی 42 مگابایت

saeid_panah
15-04-2008, 20:11
اين هم براي دوستان عزيز SDAT 5273 در 9 پارت هركدام 5 مگ با قابليت دانلود به وسيله دانلود منيجر و همچنين هيچ وقت پاك نميشن.
پارت 1:

پارت2:

پارت 3:

پارت 4:

پارت 5:

پارت 6:

پارت 7:

پارت 8:

پارت 9:

ببخشيد كه دير شد اخه امتحان زيست داشتم نتونستم زياد با كامپيوتر كار كنم. سعي ميكنم هر يه هفته يه بارSDAT جديد آپلود كنم.:10:

mohammad_molana
19-04-2008, 03:13
تو خود سایت که زده 5277 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قضیه چیه؟
به ما بی سواد ها هم بگین.

نمی شه اون رو گرفت؟
جای دیگه آپلود نیست؟

mohammad_molana
19-04-2008, 03:20
اینم لینک جدید تر

5274

saeid_panah
19-04-2008, 13:01
پستمو پاك كردم. معذرت ميخوام اگه تند رفتم.

mohammad_molana
19-04-2008, 21:34
اولا هدف چی هست؟ غیر معرفی لینک؟

ثانیاً حالا مگه چی شده؟ بر خورد؟

ثالثا من که گفتم از هیچی خبر ندارم. رفتم برای دانلود جستجو کردم. اینو پیدا کردم .

گفتم لینک بدم که بقیه هم استفاده کنن.

حالا مشکل دیگه ای بود بفرمایید.:13:

Nine
19-04-2008, 22:05
با سلام
مسلما تمام دوستانی که اینجا زحمت آپلود فایل ها رو می کشن و به سوالت دوستان پاسخ می دهند هدفشون فقط کمک به دیگرانه و جا داره ازشون قدردانی بشه
خیلی خوبه از بحث های حاشیه ای هم پرهیز بشه و با هم مهربون تر باشیم:40:
ممنون

mehdi3370517
22-04-2008, 13:04
با درود خدمت تمام اساتيد.
من روي سيستم خودم مك آفي 8.5i دارم.تا چند روز پيش هم خودش اپديت مي شد اما از ديروز موقعي كه مي خوام دستي اپديتش كنم پيغام مي ده كه
Failed to initialize Common Update subsystem, Make sure the
McAfee Framework Service is running.McAfee Common Framework retured error 80040154 @ 1.خودش هم كه اتومات اپديت نمي شه.دوباره نصبش كردم اما حل نشد.اما موقعي كه فايل dat رو اجرا مي كني اپديت ميشه.الان هم نسخه 5277 روش نصبه.اگه ممكنه منو راهنمايي كنين.
موفق و مويد باشيد در پناه اهوراي پاك.

code_babi
22-04-2008, 20:48
سلام میشه لینک جدید برای دانود McAfee VirusSca0n Enterprise 8.5i P4بدید
مرسی

AliROCK
22-04-2008, 22:49
سلام میشه لینک جدید برای دانود McAfee VirusSca0n Enterprise 8.5i P4بدید
مرسی

saeid_panah
25-04-2008, 12:44
سلام اين هم جديد ترين SDAT كه در حج 19 مگي در راپيد شير آپ كردم شما ميتونيد به وسيله سايت rapidbaz اون رو با دانلو منيجر و با قابليت ادامه ، دانلود كنيد:

kelark
26-04-2008, 07:12
دوستان من حدود 3 ماه هست که یک Dell XPS M1530 دارم . روی این لپتاپ ویروس اسکن McAfee Security center نصب بود که من توی سایت مکافی هم اکانت ساختم که دیگه مشکلی بابت اکسپایر ندشته باشه ( فکر کردم Free هست )
ولی مستفانه حدود چند روز هست که بم میل میزنه مکافی میگه که اکانت شما اکسپایر شده ! و به خاطر اینکه از لپتاپ دل استفاده میکنم با تحفیف تشویق میکنه که اکانت های یک ساله 130 دلاریش رو بخرم :13:.

حال ورژن مکافی من ( با اخرین آپدیت هاش هست ) :

می خواستم بپرسم کرکی برای این برنامه هست ؟ که بشه بدون حد اقل تا چند ما دیگه سیستمم رو پروتکت کنه ؟

من قوانین این بخش رو خواندم و سوالم رو پرسیدم اگر اشتباهی کردم به بزرگی خودتون ببخشید .

AliROCK
26-04-2008, 12:20
دوستان من حدود 3 ماه هست که یک Dell XPS M1530 دارم . روی این لپتاپ ویروس اسکن McAfee Security center نصب بود که من توی سایت مکافی هم اکانت ساختم که دیگه مشکلی بابت اکسپایر ندشته باشه ( فکر کردم Free هست )
ولی مستفانه حدود چند روز هست که بم میل میزنه مکافی میگه که اکانت شما اکسپایر شده ! و به خاطر اینکه از لپتاپ دل استفاده میکنم با تحفیف تشویق میکنه که اکانت های یک ساله 130 دلاریش رو بخرم :13:.

حال ورژن مکافی من ( با اخرین آپدیت هاش هست ) :

می خواستم بپرسم کرکی برای این برنامه هست ؟ که بشه بدون حد اقل تا چند ما دیگه سیستمم رو پروتکت کنه ؟

من قوانین این بخش رو خواندم و سوالم رو پرسیدم اگر اشتباهی کردم به بزرگی خودتون ببخشید .

Password:

kelark
26-04-2008, 12:38

Password:

علی آقا این لینکی که به من دادید چی هست ؟ کرک برنامه هست ؟ یا کل برنامه ؟
اگر امکان داره یه توضیح مختصر بدید من تازه به جمع استفاده کننده گان مکافی پیوستم ...

AliROCK
26-04-2008, 18:18
کل برنامه هست
total protection
البته مکافی فایروال زیاد خوبی نداره پیشنهاد میدم از نسخه enterprise که لینکش در چند پست قبل هست استفاده کنید برای فایروال بهتره از zonealarm یا outpost استفاده کنید البته این فقط یه پیشنهاد هست تصمیم گیری با خودتون ;)

mehdi3370517
28-04-2008, 12:32
با درود خدمت تمام اساتيد.
من روي سيستم خودم مك آفي 8.5i دارم.تا چند روز پيش هم خودش اپديت مي شد اما از ديروز موقعي كه مي خوام دستي اپديتش كنم پيغام مي ده كه
Failed to initialize Common Update subsystem, Make sure the
McAfee Framework Service is running.McAfee Common Framework retured error 80040154 @ 1.خودش هم كه اتومات اپديت نمي شه.دوباره نصبش كردم اما حل نشد.اما موقعي كه فايل dat رو اجرا مي كني اپديت ميشه.الان هم نسخه 5277 روش نصبه.اگه ممكنه منو راهنمايي كنين.
موفق و مويد باشيد در پناه اهوراي پاك.

كسي نمي خواد به من جواب بده.

Actros
28-04-2008, 13:41
سوپر دات 5282

AliROCK
28-04-2008, 13:59
كسي نمي خواد به من جواب بده.

ببینید سرویس McAfee Framework توسط فایروالتون بلاک نشده.
اگه نتونستید تو تنظیمات فایروال پیداش کنید چند لحظه فایوال رو disable کنید ببیند اپدیت میشه
لینک error شما در مکافی

hamid2006gh
01-05-2008, 16:12
سلام بچه ها
آپدیت های MCafee رو از کجا باید دانلود کنم ؟
تو چند تا سایت که رفتم نمیتونستم دانلود کنم . مشکل از کجاست ؟

MR.Punisher
01-05-2008, 17:22
سلام بچه ها
آپدیت های MCafee رو از کجا باید دانلود کنم ؟
تو چند تا سایت که رفتم نمیتونستم دانلود کنم . مشکل از کجاست ؟

دوستان در همین تاپیک اپدیت ها رو قرار میدن.از همین جا دانلود کنید.

saeid_panah
01-05-2008, 19:20

براي استفاده از دومي بايد پ.ر.و.ك.س.ي داشته باشيد. گاهي دوستان لينك مستقيم اونها رو ميزارن.

hamid2006gh
01-05-2008, 20:15
سلام دوستان عزیز
حالا مشکل من :

بچه ها من هم به همین مشکل بالا برخوردم . آپدیت رو هم از لینکهایی که بچه های همین فروم گذاشته بودند گرفتم . میشه راهنمایی کنید مشکل چیه ؟

saeid_panah
02-05-2008, 09:06
شما احتمالا DATxxxx.rar,tar رو دانلود كردين. كه بايد به صورت دستي آپديت كنيد. شما بايد SDATxxxx.exe رو دانلود كنين كه تقريبا 40 مگ حجم داره.

hamid2006gh
02-05-2008, 11:55
شما احتمالا DATxxxx.rar,tar رو دانلود كردين. كه بايد به صورت دستي آپديت كنيد. شما بايد SDATxxxx.exe رو دانلود كنين كه تقريبا 40 مگ حجم داره.

خوب اینی که شما میگید رو از کجا باید دانلود کنم .باور کنید من تمام لینکهایی رو که دوستان تو این تاپیک گذاشتند رو سر زدم ولی از هیچ کدوم نتونستم دانلود کنم نمیدونم مشکل چیه . میشه راهنماییم کنید ؟
لطفا راهنماییم کنید .

Markus
02-05-2008, 12:16
خوب اینی که شما میگید رو از کجا باید دانلود کنم .باور کنید من تمام لینکهایی رو که دوستان تو این تاپیک گذاشتند رو سر زدم ولی از هیچ کدوم نتونستم دانلود کنم نمیدونم مشکل چیه . میشه راهنماییم کنید ؟
لطفا راهنماییم کنید .

دوست عزيز اگه دوست داری محصول مک آفی خودت رو با استفاده از فايل SDAT آپديت کنی هميشه سعی کن از سايت هايی فايل رو بگيری که اطمينان بيشتری دارن ، تا دیگه به اين مشکل بر نخوری، لينک زير مربوط به گرفتن فايل SuperDat از خود سايت McAfee هست

البته دوست عزيز saeid گفتند برای دانلود از لينک بايد پ-ر-و-ک-س-ی داشته باشند، شايد اينطور باشه، ولی من که هروقت ميزنم واسه دانلود بدون نياز به پ-ر-و-ک-س-ی ميره واسه دانلود

hamid2006gh
02-05-2008, 12:57
دوست عزيز اگه دوست داری محصول مک آفی خودت رو با استفاده از فايل SDAT آپديت کنی هميشه سعی کن از سايت هايی فايل رو بگيری که اطمينان بيشتری دارن ، تا دیگه به اين مشکل بر نخوری، لينک زير مربوط به گرفتن فايل SuperDat از خود سايت McAfee هست

البته دوست عزيز saeid گفتند برای دانلود از لينک بايد پ-ر-و-ک-س-ی داشته باشند، شايد اينطور باشه، ولی من که هروقت ميزنم واسه دانلود بدون نياز به پ-ر-و-ک-س-ی ميره واسه دانلود

دوست عزیز ممنون از راهنماییت
میشه در مورد ------ هم توضیح بدید ؟
از کجا بگیرم و چطوری استفاده کنم ؟
با تشکر

Markus
02-05-2008, 13:04
دوست عزیز ممنون از راهنماییت
میشه در مورد ------ هم توضیح بدید ؟
از کجا بگیرم و چطوری استفاده کنم ؟
با تشکر

شما اول ببين ميتونی از لينکی که معرفی کردم دانلود بگيری بعد اگه نشد با پ-ر-و-ک-س-ی اقدام کن، يا از لينک اول saeid که در چند پست قبل تر معرفی کرده استفاده کن..

hamid2006gh
02-05-2008, 16:24
شما اول ببين ميتونی از لينکی که معرفی کردم دانلود بگيری بعد اگه نشد با پ-ر-و-ک-س-ی اقدام کن، يا از لينک اول saeid که در چند پست قبل تر معرفی کرده استفاده کن..

اقا ممون از راهنماییت
از لینک شما که نتونستم بگیرم ولی از لینک saeid دارم الان دانلود میکنم . نمیدونم اجرا میشه یا نه .

saeid_panah
02-05-2008, 22:15
بعضي دوستان تند تند اين سوپر دات ها رو دانلود ميكنن. در صورتي كه اين كار اشتباهي هست. راهش اينه كه يا Patch 5 مك آفي 8.5 رو نصب كنن و با خود نرم افزار آپديت هاي كم حجم رو دانلود كنن و هر يك ماه بك بار براي نگه داشتن آپديت ها سوپر دات رو دانلود كنن (كه به نضر من بهترين راه براي افراد مقيم ايران هست) و يا هر هفته يك بار سوپر دات رو دانلود كنن و يا قيد مك آفي رو بزنن!

hamid2006gh
03-05-2008, 12:03
بعضي دوستان تند تند اين سوپر دات ها رو دانلود ميكنن. در صورتي كه اين كار اشتباهي هست. راهش اينه كه يا Patch 5 مك آفي 8.5 رو نصب كنن و با خود نرم افزار آپديت هاي كم حجم رو دانلود كنن و هر يك ماه بك بار براي نگه داشتن آپديت ها سوپر دات رو دانلود كنن (كه به نضر من بهترين راه براي افراد مقيم ايران هست) و يا هر هفته يك بار سوپر دات رو دانلود كنن و يا قيد مك آفي رو بزنن!

اون patch 5 رو از کجا بگیریم ؟

saeid_panah
03-05-2008, 19:46
در 8 پارت هست كه شما ميتونيد با دانلود منيجر دانلد كنيد:

تست شده هست چون خودم جمع آوري كردم. همه به صورت فول هستند.
شما ميتونيد از اين سايت آخرين ورژن SDAT ها رو دانلود كنيد(گرچه اين پچ قابليت آپديت رو فعال كرده):

اين هم نرم افزار پاك كردن مك آفي كه اگه مشكلي پيش آمد و خواستيد پاكش كنيدو تونستيد ، از اين استفاذه كنيد:

و اين هم مقايسه اي كه سايت رسمي مك آفي در ايران بين آني ويروس هاي McAfee-Panda-Sophos-Symantec-kaspersky-NOD32-DR.WEB-Bitdefender انجام داده است:

سايت رسمي مك آفي در ايران:

از اينجا............

Actros
06-05-2008, 23:12
super dat 5289

saeid_panah
09-05-2008, 09:07
دوستان هر وقت آپديت جديد خواستيد (تو چند پارت و دانلود با دانلود منيجر) يه پست بدين كافيه. از اون جا اين كار وقت تقريبا زيادي ميخواد تصميم گرفتم در صورت نياز آپلود كنم.

perjixen
12-05-2008, 19:07
یه سوال.....................................
تا چند سال پیش ، پورتهای مکافی روی ، ای پی های ایرانی (منظورم ، پورتهای اتصال ایرانی هست) بسته بود.
الان دیگه این مشکل نیست؟

saeid_panah
12-05-2008, 20:39
یه سوال.....................................
تا چند سال پیش ، پورتهای مکافی روی ، ای پی های ایرانی (منظورم ، پورتهای اتصال ایرانی هست) بسته بود.
الان دیگه این مشکل نیست؟

بله هنوز اين محدوديت وجود داره.

saeid_panah
12-05-2008, 20:57
براي اينكه يه ويروس رو براي شناسايي شدن توسط مك آفي Submit كنيم بايد چيكار كنيم؟

perjixen
12-05-2008, 22:51
پس برای آپدیت چی کار باید کرد؟؟؟؟

AliROCK
12-05-2008, 23:36
برا انتی ویروس نسخه های enterprise راحت اپدیت میشه و کارایی بالاتری داره برای فایروال هم پیشنهاد میکنم چیزه دیگه ای استفاده کنید

mrsim
19-05-2008, 09:06
من با اين پيغام هميشه روبرو ميشم چيكار كنم
Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed.

kelark
19-05-2008, 14:00
یکی از دوستان عزیز لطف کنه یک مشاوره ای با من بکنه ....

راستش من روی لپتاپم MCAfee Securitu center دارم که چند وقتی هست که اکسپایر شده ... حالا می خواستم بپرسم کرکی هم براش هست که من بتونم با استفاده از این کرک آپدیت کنم دوباره مکافیم رو به حالت فول پروتکشن برگردونم. ...
یکی از دوستان اینجا لینک مکافی توتال پروتکشن رو بم دادن . از اونجایی که مال خود لپتاپ هست ترجیح میدم که پاکش نکنم
این لینک ورژن مکافیم :

دوستان اگر کرکی براش نیست لطف کنند آخرین ورژن مکافی که کرک شده باشه رو برام بزارند. ازاونجایی که ویستا دارم فکر نمی کنم نیاز به فایروال باشه ...

rotbeaval
21-05-2008, 09:36
سلام...
آیا ورژن McAfee VirusScan Plus 2008 2.0.155.0 از McAfee VirusScan Enterprise + anti spyware module 8 قوی تر هست یا ضعیف تر!

و در مقایسه با کاسپراسکای و nod32 چی!؟!

reza2pars
23-05-2008, 23:44
آخرین ورژنش چیه؟

AliROCK
24-05-2008, 01:42
سلام...
آیا ورژن McAfee VirusScan Plus 2008 2.0.155.0 از McAfee VirusScan Enterprise + anti spyware module 8 قوی تر هست یا ضعیف تر!

و در مقایسه با کاسپراسکای و nod32 چی!؟!

نسخه های enterprise از نسخه های خانگی بهترند nod و کاسپر shield بهتری دارند

ilailaila
25-05-2008, 20:33
سلام
بی زحمت یکی یه لینک سالم از اخرین ورژن بزاره . دوستان چند جا گذاشته بودن ولی بعضی از لینکها خراب بودن
McAfee VirusScan Enterprise
اگه میشه یه لینک باشه

ilailaila
26-05-2008, 17:36
مرسی پیدا کردم فقط اگه میشه در مورد نحوه ابدیت توزیح بدین
McAfee Virusscan Enterprise 8.5i
پچ 5.

Actros
27-05-2008, 23:31
فایلهای اپدیت که میزاریم اینجا رو دانلود کن . حجمشون بیشتر یه 40 مگ هست

Actros
28-05-2008, 13:38
مرسی پیدا کردم فقط اگه میشه در مورد نحوه ابدیت توزیح بدین
McAfee Virusscan Enterprise 8.5i
پچ 5.
میتونی این فایلهای سوپر دات رو دانلود کنی و نصب کنی.
super dat 5304

faded
01-06-2008, 21:40
سلام
من میخوام برنامه های امنیتی مک افی را دانلود کنم اما با توجه به محدودیت آپدیت در ایران
با استفاده از پ ر و ک س ی اگر اپ کنم مفید خواهد بود؟
ایا این کار به صرفه هست و امنیت را واقعا ایجاد میکنه؟
چون من هک شدم واقعا احتیاج به یک برنامه قوی دارم که در این حال پر حجم هم نباشه و سرعت رو هم کم نکنه
ممنون اگر راهنمایی کنید:

saeid_panah
02-06-2008, 12:10
پيشنهاد ميكنم به جاي INternet security از همين اينتر پريز به همراه فاير وال استفتده كني كه اگه پچ 5 رو نصب كني به راحتي ميتوني آپديت كني. كاسپراسكي و نورتن هم خوبن.

faded
02-06-2008, 15:24
ممنون ممکن هست یک لینک سالم برای دانلود برام بگذارین
متشکرم

saeid_panah
02-06-2008, 18:01
تو اينجا گذاشتم:

faded
02-06-2008, 21:26
ممنون از شما

faded
04-06-2008, 23:39
پيشنهاد ميكنم به جاي INternet security از همين اينتر پريز به همراه فاير وال استفتده كني كه اگه پچ 5 رو نصب كني به راحتي ميتوني آپديت كني. كاسپراسكي و نورتن هم خوبن.

میشه یک لینک سالم برای اپ دیت کردن برنامه بگذارین
من هر لینکی رو که باز میکنم یه اروری میده اخرش

siavashjal
25-06-2008, 10:16
من یه سوال دارم.

اگه از طریق v p n به اینترنت وصل بشیم خوب مک آفی ما رو به عنوان یک کاربر آمریکایی میشناسه و قاعدتا خودش خود به خود آپدیت میشه.

آیا در این صورت باز هم نیازی به دانلود آپدیت هست؟

saeid_panah
25-06-2008, 11:39
دانلود كردن Sdat در نسخه اينترپريز علاوه بر آپديت، باعث ميشه كه دفعه بعد كه آنتي ويروس رو نصب كردي دوباره 28 مگ رو دانلود نكنه. در كل Sdat قسمتي از آپديت مك آفي رو به آنتي ويروس تزريق ميكنه تا از دانلود دوباره اون جلوگيري شه.

po_payam
26-06-2008, 20:10
خواهشن یکی آپدیت اینتر پرایز رو قرار بده ما که از لینکهای دیگه نتونستیم دانلود کنیم لطفا در یه جای راحت آپلودش کنید

Markus
26-06-2008, 20:35
دريافت Patch 6 از محصول McAfee VirusScan Enterprise v8.5i
(فقط Patch 6 نه خود محصول!)

Patch Release: May 22 2008
VirusScan Enterprise: 8.5i
DAT Version: 5288, May 5 2008
Engine Version: 5.2.00

saeid_panah
27-06-2008, 09:51
مرسي ماركوس جان :40:

Actros
27-06-2008, 14:27
ممنون مارکوس جان
لینکی به غیر از راپید هم داری بزار
مرسی

reza2pars
06-07-2008, 09:25
چرا آبدیت های جدید رو نمیگذارین؟

Pooyan.Scorpion
08-07-2008, 23:07
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم من تازه اومدم و چند تا سوال داشتم.خوب با اجازه!

1: من Mcafee Enterprise v8.5i رو در حال حاضر روی سیستمم دارم و اونو patch کردم و همینطور anti SpyWare اون هم دانلود کردم اما وقتی که می خوام نصب کنم می گه که چون خود آنتی ویروس نصبه پس نمی شه چنین کاری رو انجام داد چون Anti Spyware طراحی شده که به صورت تنها یا بدون آنتی ویروس مکافی کار کنه! در صورتی که من یکی دیگه از سیستم هام رو داده بودم یکی از آشناها که برام ردیفش کنه تو قسمت آنتی ویروسش نوشته بود : anti SpyWare + Mcafee Enterprise 8.0i !!!! خوب من چطوری می تونم این anti spyware رو که دارم رو آنتی ویروس مکافی ام سوار کنم؟؟؟؟

2 : من چطور می تونم آنتی ویروسم رو آپدیت کنم که بتونم دفعه ی بعد که اون رو نصب می کنم آپدیت هاشو دوباره بریزم روش یعنی در کل آپدیت هاشو نگه دارم و یه جا ذخیره کنم؟؟؟/

لطفا در این دو مورد یه توضیحی بدید یا اگه لینکی مرتبط با اینها دارید بذارید با تشکر از اساتید زحمتکش p30world !

AliROCK
09-07-2008, 01:25
شما باید ماژول انتی اسپایور رو نصب کنی تا این قابلیت تو انتی ویروستون فعال بشه نه کل برنامه انتی اسپایور رو!
لینک دانلود انتی ویروس و انتی اسپایور تو تورنت ها پره
برای اپدیت هم فایل dat که فقط virus definition رو اپدیت میکنه رو باد دانلود کنی.

Actros
09-07-2008, 01:33
چرا آبدیت های جدید رو نمیگذارین؟

super dat 5334

blue2006
12-07-2008, 09:00
super dat 5337

Arashdn
18-07-2008, 07:39
میخواستم بدوم اگهع فقط همین مکافی ویروس اسکن 8 رو با پچ 6 رو سیستم باشه آیا کافیه؟ انواع و اقسام ویروس ها اسپایور ها تروجان ها کرم ها و ... دیگه رو از بین میبره؟

ممنون

blue2006
22-07-2008, 11:08
super dat 5343

asdws
23-07-2008, 18:29
کمکم کنید چه طوری patch6 رو دهنلود کنم خواهش می کنم واضح و روشن جواب بدید

alisystem
26-07-2008, 10:05
سلام دوستان
آدرسی برای دانلود patch6 بجز راپید شر ندارید ؟
این راپید که مرتب ایراد میگیره و دانلود نمیشه .
با تشکر از زحمت های تمامی دوستان گل پی سی وردیم .

siavash2death
30-07-2008, 17:27
آقا این پچ 6 رو من نمی تونم نصب کنم.باید چیکار کنم برای نصبش؟
یه همچین اروری می ده:
your system has not been modified.

saeid_panah
31-07-2008, 08:22
اول باید مک آفی رو نصب کنی و اون رو به وسیله یک Sdat آپدیت کنی و ریستارت. بعد از بالا اومدن ویندوز پچ رو نصب کن.
برو به اینجا و SDATxxxx.exe رو دانلود کن. ( هر X به جای یک عدد هست):

mobin
11-08-2008, 18:35
new update :
5357
size :60 mb

shadli_m7
16-08-2008, 11:37
سلام
میشه موقع تعویض ویندوز آپدیت های مک رو برداشت؟
ممنون

mobin
17-08-2008, 04:35
سلام
میشه موقع تعویض ویندوز آپدیت های مک رو برداشت؟
ممنون
یه سری به اینجا بزن پست شماره 720

ali_3001
25-08-2008, 12:03
با سلام
منم نمیتونم پچ رو دانلود کنم
لطفا یه جای دیگه آپلود کنید

majid20
25-08-2008, 14:40
محل ذخیره آپدیت های Mcafee Enterprise 8.0 i

X:\Program Files\Common Files\Network Associates\Engine

محل ذخیره آپدیت های Mcafee Enterprise 8.5 i

X:\Program Files\Common Files\McAfee\Engine

X نام درایو ویندوز است

ali_3001
26-08-2008, 19:00
یه سری به اینجا بزن پست شماره 720

با سلام
آدرسی که در پست مورد نظر داده شده را پیدا نمی کنم
لطفا کمک کنید

majid20
26-08-2008, 19:05
با سلام
آدرسی که در پست مورد نظر داده شده را پیدا نمی کنم
لطفا کمک کنید
منظور ایشان این پست بود

ali_3001
26-08-2008, 19:47
منظور ایشان این پست بود

با سلام
من هم به همین آدرس گفته شده رفتم
که پیدا نشد

در ضمن من نمیتونم آبدیت ها رو دانلود کنم
آیا باید کار خاصی انجام بدم البته از فلش گت برای دانلود استفاده می کنم
موقع دانلود صفحه ای از سایت مک آفی میاد و چیزی دانلود نمیشه

Djhamid2007
27-08-2008, 03:03
سلام
چندتا سوال داشتم
آنتی ویروس اصلی مک آفی که چند سال پیش به علت تحریم به ایران آپدیت نمیداد رو میشه گیر اورد؟اگه جواب مثبته آپدیت میشه؟(با پ ر ا ک س ی؟)
این نسخه اینترپرایز خوبه؟جواب میده؟میصرفه به جای کاسپراسکای نصب کنم؟
سرعت سیستم رو زیاد میگیره؟

ebilove
27-08-2008, 19:48
با سلام

من امروز این انتی رو نصب کردم

ولی یک مشکل جالب برخورد کردم اجازه باز کردن ورد رو نمیده

کسی برخورد کرده ؟
روی سیستم منزل مشکلی نداره
اما توی شرکت به مشکل برخوردم
بقیه افیس رو باز میکنه اما ورد رو نه

ارزومند ارزوهایتان

ابی

ebilove
28-08-2008, 09:47
با سلام

کسی برخورد کرده ؟

ارزومند ارزوهایتان

ابی

قبلا اینجا ها

خیلی سریع تر بود الان چرا این جوری شده

یه جورایی مشورت رو .....

حلش کردم مشکل بلوک داشت و اتماتیک بلوکه میکرد

بدرود

ahriman323
01-09-2008, 16:04
سلام دوستان اگه ممکنه لینک دانلود اخرین نسخه از اینترنت سکیوریتی مکافی را بگذارید!!

ghahremanimehdi
05-09-2008, 03:19
سلام
چندتا سوال داشتم
آنتی ویروس اصلی مک آفی که چند سال پیش به علت تحریم به ایران آپدیت نمیداد رو میشه گیر اورد؟اگه جواب مثبته آپدیت میشه؟(با پ ر ا ک س ی؟)
این نسخه اینترپرایز خوبه؟جواب میده؟میصرفه به جای کاسپراسکای نصب کنم؟
سرعت سیستم رو زیاد میگیره؟

با سلام

خدمت شما دوست عزیز بگم که واقعا آنتی ویروس Mcafee Enterprise بهترینه چه از لحاظ سرعت و چه از لحاظ تعداد ویروسهایی که شناسایی میکند .

حدود یکی دو هفته پیش توی یکی از تاپیک ها سر این موضوع که Mcafee بهتره یا کسپراسکای و یا بیت دیفندر و یا ناد 32 و یا نورتون دعوا شد که این موضوع باعث شد که من تک تک این آنتی ویروسها رو نصب کنم و تست کنم چون با دانلود آفلاین آخرین آنتی ویروسها رو دائما میگیرم همه رو داشتم . کسپر اسکای 2009 نسخه 8.0.0.454 رو تست کرم خوب بود ولی به اندازه ی Mcafee Enterprise نبود. نورتون که سیستمو خیلی کند میکنه و همه به این موضوع واقفند . بیت دیفندر کرکش سخته و خیلی هم جالب نیست و توی تاپیکش بعضی از دوستان هم گفته بودند یه سری از ویروسهارو شناسایی نمیکنه .

سعی کنید از8.5i Mcafee Enterprise استفاده کنید و من در کل توصیه نمیکنم سراغ Internet Security ها برید گرچه امنیت سیستم رو بالا میبره ولی سیستم رو کندتر میکنه و یه سری مشکلات خاص خودشو داره .

از مزایای 8.5i Mcafee Enterprise این هست که اولا راحت نصب میشه و نیازی به کرک و ... نداره چون نسخه Enterprise هستش از مزایای آپدیتش اینه که به صورت فایل اجرایی DATS ارائه میشه و آپدیتهاش رو اگه دی وی بی داشته باشی میتونی با دانلود آفلاین بگیری .و کافی این فایل DAT رو روش دابل کلیک کنی تا آپدیت بشه و از طریق اینترنت هم به راحتی آپدیت میشه ولی مزیت آپدیت با فایل DAT اینه که هر وقت دوباره آنتی ویروس رو رو سیستم ریختی لازم نیست دو سه ساعت با اینترنت هندلی آپدیتش کنی و راحت با این فایل آپدیتش میکنی الان آخرین DAT اون DAT5373 با حجم تقریبا 65 مگ هست .فقط تنها مشکلی که این آنتی ویروس داره اینه که گاهی اوغات keygen نرم افزارها رو به عنوان ویروس میگیره . که البته یه جورایی هم با عقل جور در میاد !

ghahremanimehdi
05-09-2008, 03:24
با سلام

کسی برخورد کرده ؟

ارزومند ارزوهایتان

ابی
مشکلی توی ویندوزت ایجادشده ربطی به آنتی ویروس نداره من از Enterprise 8.5i Mcafee استفاده میکنم و تا بحال به همچین مشکلی بر نخوردم .

mobin
05-09-2008, 17:50
5377

ghahremanimehdi
05-09-2008, 20:37
5377

سلام
میخوام ببینم این آپدیت رو مستقیما از این لینک چطوری میگیری ؟ چون به من این ارور رو داد:
Directory Listing Denied

من اغلب آپدیتها رو با دانلود آفلاین میگیرم یا از دانشگاه میارم. چون اونجا هم از این آنتی ویروس استفاده میشه .

M E H R A N
05-09-2008, 20:51
سلام
میخوام ببینم این آپدیت رو مستقیما از این لینک چطوری میگیری ؟ چون به من این ارور رو داد:
Directory Listing Denied

من اغلب آپدیتها رو با دانلود آفلاین میگیرم یا از دانشگاه میارم. چون اونجا هم از این آنتی ویروس استفاده میشه .

از دانلود منیجر استفاده کن.

مثلا Internet Download Manager و یا Free Download Manager

mobin
05-09-2008, 20:53
من که با استفاده از دانلود منیجر اون رو دانلود میکنم
ولی شما میتونی بری سایت p 3 0 d o w n l o a d . c o m و سرچ کنی mcafee
و پست مربوط به mcafee enterprise 8.5 رو پیدا کرده و در قسمت پایین پست لینک مربوط به آپدیت رو خواهی دید

ghahremanimehdi
05-09-2008, 22:49
از دانلود منیجر استفاده کن.

مثلا Internet Download Manager و یا Free Download Manager
از دانلود منیجر هم استفاده کردم ولی ارور Accsess Forbidden رو میده خودت تست کن ببین لینک زیر درسته یا نه .

majid20
06-09-2008, 00:01
از دانلود منیجر هم استفاده کردم ولی ارور Accsess Forbidden رو میده خودت تست کن ببین لینک زیر درسته یا نه .

دوست عزیز چند روز پیش مشکلی در سرورها پیش آمده بود

اما در حال حاضر کاملا فعال هستند و به راحتی با دانلودمنجر دانلود میشوند

ghahremanimehdi
06-09-2008, 06:16
دوست عزیز چند روز پیش مشکلی در سرورها پیش آمده بود

اما در حال حاضر کاملا فعال هستند و به راحتی با دانلودمنجر دانلود میشوند

ولی من هرکار میکنم این ارور رو میده
یادم هست چند وقت پیشها هم همین ارور رو میداد .این آپدیتهایی Super Datsرایگان هست ؟ یا فقط برای کاربران Nai هستش ؟

symk
06-09-2008, 22:10
ولی من هرکار میکنم این ارور رو میده
یادم هست چند وقت پیشها هم همین ارور رو میداد .این آپدیتهایی Super Datsرایگان هست ؟ یا فقط برای کاربران Nai هستش ؟

ایم مشکل از ----- و یا IP های ایرانه . من هم همین مشکل رو داشتم با ------ برو حل میشه .
موفق باشی

ghahremanimehdi
07-09-2008, 05:20
ایم مشکل از ----- و یا IP های ایرانه . من هم همین مشکل رو داشتم با ------ برو حل میشه .
موفق باشی
منظورت اینه که با ف*یلتر ش*کن برم ؟ چون اون چیزی رو که نوشتی فروم بصورت خط چین نشون میده نگاه کن .مثل اینکه مسئولین سایت اون لغتی رو که بکار بردی ف*یلتر کردن بخاطر همین هم من با ستاره نوشتم.
در ثانی اگه بخوام مثلا با u91 برم که resume بهم نمیده .:5:
نظرت چیه؟

majid20
07-09-2008, 06:24
موفق باشی

منظورت اینه که با ف*یلتر ش*کن برم ؟ چون اون چیزی رو که نوشتی فروم بصورت خط چین نشون میده نگاه کن .مثل اینکه مسئولین سایت اون لغتی رو که بکار بردی ف*یلتر کردن بخاطر همین هم من با ستاره نوشتم.
در ثانی اگه بخوام مثلا با u91 برم که resume بهم نمیده .:5:
نظرت چیه؟

من الان با Ip ایران به راحتی دارم دانلود میکنم پس هیچ ربطی به Ip ایران نداره (IP من ثابت و معتبره)

البته برخی ISP ها این مشکل مشاهده میشه که خب این مسئله بر میگرده به ISP مزبور و روند کاریش

شما اگه دیال آپ داری با کارت شبکه دیگه امتحان کن در غیر اینصورت همان روش بالا رو دنبال کن

ghahremanimehdi
07-09-2008, 06:50
من الان با Ip ایران به راحتی دارم دانلود میکنم پس هیچ ربطی به Ip ایران نداره (IP من ثابت و معتبره)

البته برخی ISP ها این مشکل مشاهده میشه که خب این مسئله بر میگرده به ISP مزبور و روند کاریش

شما اگه دیال آپ داری با کارت شبکه دیگه امتحان کن در غیر اینصورت همان روش بالا رو دنبال کن
Symc درست میگه من تست کردم و با ف*یلتر شکن دانلود میکنه پس مشکل با IP یا پر*اکسی هستش من از سرویس های Pars Online استفاده میکنم .

mobin
17-09-2008, 05:45
5385
size : 72 mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینهم برای اونهایی که مشکل دانلود از سایت مک آفی دارن :
البته نسخه 5383 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دو با قابلیت رسیوم

hamilton
17-09-2008, 08:52
McAfee VirusScan Enterprise 8.7i RC

اينهم نسخه جديد اين محصول.فقط دوستاني كه در ايران زندگي ميكنند بدون استفاده از پ ر و ك س ي قادر به دانلود نخواهند بود(بخاطر تحريم).
لايسنس اين نسخه تا تاريخ November 30, 2008 بدون مشكلي كار خواهد كرد(نسخه بتا).
اين نسخه Windows Server 2008 را نيز ساپورت ميكند.
حجم:54MB

mobin
20-09-2008, 17:44
5388
size : 73 mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی این آپدیتها مورد استقبال قرار میگیره یا بیخود پست میزنم؟!!!

reza,n
20-09-2008, 18:11
دوستان آیا آموزشی برای بهترین تنظیمات مک کافی ارائه شده؟؟؟ در اینصورت از کجا میتونم دریافت کنم؟؟
ممنونم

Mr Shantia
24-09-2008, 20:36
سلام به همگی
من مک آفی نصب کردم.می خواستم پاکش کنم ولی هر کاری میکنم بازم nod 32 واسه نصب میگه مک آفی هنوز هست.حتی توی searchفایلهام هم اثری از مک آفی نمونده.البته چند تا فایل توی رجیستری مونده که پاک نمیشه.اسم فایلها:device,image,mc
لطفا راهنمایی کنین.

majid20
24-09-2008, 21:40
برای پاک کردن مک آفی

1- ابتدا برنامه MCPR را که پیوست شده دانلود کنید

2- از طریق Add/Rwmove Prorgram برنامه McAfee SecurityCenter را آنیستال کنید

3- برای پاکسازی کامل مک آفی ابتدا از آن خارج شده و فایل MCPR را اجرا کنید

4- پس از اتمام کار ، برنامه از شما میخواهد سیستم را ریستارت شود که گزینه Yes را انتخاب کنید

نکته : ممکن این کار زمان گیر باشد ، پس حوصله داشته باشید

mobin
27-09-2008, 18:03
5392
size : 75 mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOR

kamal114
01-10-2008, 02:55
برای نصب بعضی از نرم افزارها لازمه تا mcafeeغیر فعال بشه ولی دکمه enable/disable من غیر فعاله واجازه تغییر نمیده اشکال از کجاست

ghahremanimehdi
01-10-2008, 03:06
از تو Virusscan console برو تمام Task ها رو Stop کن اونوقت میذاره دیسیبل کنی.

ghahremanimehdi
01-10-2008, 04:52
کسی میدونه این آپدیتهای zip مک آفی رو چطور باید استفاده کرد ؟ با دانلود آفلاین میاد .
توش سه تا فایل با نامهای زیر هست
scan.dat
names.dat
clean.dat
و چندتا فایل دیگه به اضافه ی یه فایل Exe با نام Validate.exe
هر شب کلی از اینا میگرم کسی میدونه چه جوری با اینا میشه آپدیت کرد ؟

siavash2death
01-10-2008, 22:40
فقط کافیه از 2-3 پست بالاتر آپدیت اون رو با فرمت exe و اجراییش رو بگیرید.و بعد هم اجرا و چند بار next و تمام.

ghahremanimehdi
01-10-2008, 23:34
فقط کافیه از 2-3 پست بالاتر آپدیت اون رو با فرمت exe و اجراییش رو بگیرید.و بعد هم اجرا و چند بار next و تمام.
عزیزم اینرو من خودم میدونم مشکل اینجاست که فایل DAT الان حجمش نزدیک 75 مگ هست که با دایل آپ نمیشه گرفت و من این zip هارو مفتکی با دانلود آفلاین میگیرم.:20:

majid20
02-10-2008, 01:28
کسی میدونه این آپدیتهای zip مک آفی رو چطور باید استفاده کرد ؟ با دانلود آفلاین میاد .
توش سه تا فایل با نامهای زیر هست
scan.dat
names.dat
clean.dat
و چندتا فایل دیگه به اضافه ی یه فایل Exe با نام Validate.exe
هر شب کلی از اینا میگرم کسی میدونه چه جوری با اینا میشه آپدیت کرد ؟
فکر کنم این فایلهای آپدیت محصول McAfee VirusScan Enterprise 8.0 i باشه که برای انتقال آنها

1- به مسیر زیر رفته و با کلیک راست بر روی On-Access Scanner ، گارد مک آفی را Disable کنید

Start --> Programs --> Network Associates --> VirusScan Console

2- فایلهای دانلود شده clean.dat ، names.dat ، scan.dat را کپی کرده و به پوشه زیر منتقل کنید

C:\Program Files\Common Files\Network Associates\Engine

3- در آخر گارد مک آفی را مجددا فعال کنید

به همان مسیری اول رفته و این بار On-Access Scanner را Enable کنید

چنانچه میخواهید چک کنید که مک آفی آپدیت شده کافیه در مسیر زیر ورژن آخرین Dat را چک کنید

Start --> Programs --> Network Associates --> VirusScan Console --> Help, About

hamid2006gh
02-10-2008, 02:54
5392
size : 75 mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOR

با سلام
من از لينك دوم sdat رو گرفتم ولي ظاهرا براي unzip كردن نياز به password هست .
لطفا بفرمايييد پسورد چي هست ؟
با تشكر

ghahremanimehdi
02-10-2008, 05:25
فکر کنم این فایلهای آپدیت محصول McAfee VirusScan Enterprise باشه که برای انتقال آنها

1- به مسیر زیر رفته و با کلیک راست بر روی On-Access Scanner ، گارد مک آفی را Disable کنید

Start --> Programs --> Network Associates --> VirusScan Console

2- فایلهای دانلود شده clean.dat ، names.dat ، scan.dat را کپی کرده و به پوشه زیر منتقل کنید

C:\Program Files\Common Files\Network Associates\Engine

3- در آخر گارد مک آفی را مجددا فعال کنید

به همان مسیری اول رفته و این بار On-Access Scanner را Enable کنید

چنانچه میخواهید چک کنید که مک آفی آپدیت شده کافیه در مسیر زیر ورژن آخرین Dat را چک کنید

Start --> Programs --> Network Associates --> VirusScan Console --> Help, About

ولی توی فوادر Engine آنتیویروسم یه سری فایل با نامهای دیگه هست . در ضمن اون مسیری که شما گفتی موجود نیست شکلش رو در زیر گذاشتم .

در ضمن من آنتیویروسم Mcafee Enterprise 8.5 i هستش.

nasser416
02-10-2008, 06:22
لطفآ بهترین تنطیمات مک فی اینترنت سکیوریتی را اگر از دوستان کسی داشته باشد بگذارد. ممنون

hamid2006gh
03-10-2008, 00:06
با سلام
من از لينك دوم sdat رو گرفتم ولي ظاهرا براي unzip كردن نياز به password هست .
لطفا بفرمايييد پسورد چي هست ؟
با تشكر

در مورد پست من دوستان اطلاعي ندارند؟
لطفا راهنمايي كنيد
از دوست عزيز Mobin كه لينكهاي دانلود رو گذاشتند تقاضاي راهنمايي درام
با تشكر

mobin
03-10-2008, 07:12
در مورد پست من دوستان اطلاعي ندارند؟
لطفا راهنمايي كنيد
از دوست عزيز Mobin كه لينكهاي دانلود رو گذاشتند تقاضاي راهنمايي درام
با تشكر
www . p30 download . com

new update:
5397
size: 77mb
دانلود از سايت مك افي با قابليت رسيوم

majid20
03-10-2008, 12:49
ولی توی فوادر Engine آنتیویروسم یه سری فایل با نامهای دیگه هست . در ضمن اون مسیری که شما گفتی موجود نیست شکلش رو در زیر گذاشتم .
در ضمن من آنتیویروسم Mcafee Enterprise 8.5 i هستش.

آن آپدیت در مورد Mcafee Enterprise 8.0 i بود چون فایلهایی که دانلود کردید برای این ورژن می باشد

فایلهای آپدیت برای نسخه Mcafee Enterprise 8.5 i بصورت زیپ شده بنام avvdat-xxxx ( بجای xxxx شماره ورژن نوشته میشود)

ارائه میشوند و فایل آپدیت آن بگونه زیر نامگذاری شده اند
avvclean.dat
avvnames.dat
avvscan.dat
پس آپدیت هایی که دریافت کردید برای نسخه شما نیست

البته هر گاه اپدیت های نسخه 8.5 را دریافت کردید ، اینگونه عمل کنید

آپدیت دستی Mcafee Enterprise 8.5 i

روش اول - با استفاده از Safe Mode

1- وارد Safe Mode شوید

2- فایلهای avvclean.dat ، avvnames.dat ، avvscan.dat را به مسیر زیر منتقل کنید

C:\Program Files\Common Files\McAfee\Engine

3- ریست کرده و در محیط ویندوز چک کنید که مک آفی آپدیت شده یا نه

Start --> Programs --> VirusScan Console --> Help --> About

روش دوم - بدون نیاز به Safe Mode

1- در مسیر زیر بر روی Access Protection دبل کلیک کرده و گزینه Prevent McAfee services from being stopped را غیرفعال کنید

Start --> Programs --> VirusScan Console

2- از Start وارد Run شده و عبارت services.msc را تایپ کرده ، Enter بزنید

حا با کلیک راست بر روی سرویس های زیر و انتخاب گزینه Stop ، سرویس های مزبور رو غیرفعال کنید

McAfee McShield
McAfee Framework

3- فایلهای avvclean.dat ، avvnames.dat ، avvscan.dat را به مسیر زیر منتقل کنید

4-در مسیر زیر از انتقال صحیح آپدیت ها مطمئن شوید

Start --> Programs --> VirusScan Console --> Help --> About

5- در آخر مسیر 2 و 1 را به برعکس انجام بدید

یعنی ابتدا همانند مسیر 2 ، سرویسهای مک آفی را Start کنید

و سپس همانند مسیر 1 گزینه Prevent McAfee services from being stopped را فعال کنید

majid20
03-10-2008, 13:19
لطفآ بهترین تنطیمات مک فی اینترنت سکیوریتی را اگر از دوستان کسی داشته باشد بگذارد. ممنون
فکر نمی کردم کسی از محصول اینترنت سکیوریتی مک آفی استفاده کنه

چون اینترنت سکیوریتی از دو رکن اساسی تشکیل شده

1- آنتی ویروس : آنتی ویروس مک آفی متاسفانه در این سالها پس رفت بسیار بدی داشته

تهدیداتی که برای آنتی ویروس های دیگه مهم نیست ، مک آفی را کاملا به چالش می کشند

اصولا یکی از مهمترین مزیت های مک آفی در سالهای دور ، قدرت آن در شناسایی ویروس های جدید بود

اما متاسفانه در حال حاضر هوش مصنوعی آن در برابر ویروسهای جدید خوب عمل نمیکنه

2- فایروال : فایروال یا دیواره آتش کار مقابله با هکرها و جاسوسها را به عهد دارد

فایروال مک آفی از بدو ورود بسیار ضعیف بود و حتی جدیدترین نسخه ان ، هم چنان ضعیف عمل میکند

اصولا فایروال اینترنت سکیوریتی ها ضعیف از کار در آمده ( منهای کسپرسکی و نورتون )

با توجه به گفته های بالا فلسفه استفاده از محصوال اینترنت سکیوریتی مک آفی به زیر سوال میره

چون در هر دو رکن اساسی ضعیف عمل میکنه

mobin
04-10-2008, 04:30
البته كساني كه اينترنت Adsl دارن ميتونند با راست كليك روي آيكن مك آفي در كنار ساعت ويندوز و زدن گزينه آپديت نرم افزار رو بصورت انلاين آپديت كنند !

siavash2death
04-10-2008, 22:54
عزیزم اینرو من خودم میدونم مشکل اینجاست که فایل DAT الان حجمش نزدیک 75 مگ هست که با دایل آپ نمیشه گرفت و من این zip هارو مفتکی با دانلود آفلاین میگیرم.:20:

خب این فایلها چند مگ هستند؟خودم هم می دونم که این فایل رو چقدر باید بگذاری تا کامل با دایل آپ دانلود بشه!ولی حداقل برای نصب و اجرا راحت تره و نیازی به راهنمایی و کمک نداره.:11:

Majid393
05-10-2008, 21:06
من Mcafee Enterprise 8.5 i رو نصب کردم رو کامپیوترم ....
حالا وقتی تو tray هست ، گزینه ای به نام exit نداره .... چه جوری میشه ازش exit کرد ؟؟؟
با تسک منیجر هم نمیشه ... access is denied میده ....

راهی هست ؟؟؟؟ چون یه برنامه میخوام اجرا کنم ..... حتما باید anti virus یا firewall خاموش باشه ....

hamid2006gh
05-10-2008, 23:21
حالا وقتی تو tray هست ، گزینه ای به نام exit نداره .... چه جوری میشه ازش exit کرد ؟؟؟

راهی هست ؟؟؟؟ چون یه برنامه میخوام اجرا کنم ..... حتما باید anti virus یا firewall خاموش باشه ....

من هم همين مشكل رو دارم
راهنمايي لطفا

majid20
06-10-2008, 00:24

من هم همين مشكل رو دارم
راهنمايي لطفا
1- بر روی آیکن Mcafee Enterprise کلیک راست کرده و وارد VirusScan Console شوید

2- بر روی Access Protection رفته و با استفاده از کلید Stop ، گارد محافظتی را غیرفعال کنید

3- حال مجددا بر روی آیکن مک آفی کلیک راست کرده و گزینه Disable On-Access Scan را انتخاب کنید

4- خب گارد کاملا غیرفعال شده و دیگر مک آفی مزاحمتی برای کار شما ندارد و دیگر نیازی به طی این مرحله نیست

با این اوصاف اگر میخواهید رم خود را از پروسه های مک آفی خالی کنید ، تمامی پروسه های مک آفی را در تسک منجر غیرفعال کنید

پروسه های shstat و vstskmgr و mcshield از جمله پروسه های مک آفی به حساب می آیند

البته پروسه های دیگری هم وجود داره که چندان به خاطرم نمونده

شما میتوانید با استفاده از برنامه هایی نظیر ProcX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تمام پروسه های هر برنامه رو مشاهده کنید

ghorban2
06-10-2008, 23:01
من خواستم بسته ی امنیتی McAfee_VirusScan_Enterprise_8.5i رو در ویستا 32 بیتی نصب کنم. همه چیزهاش رو نصب کردم اما Desktop Firewall 8.5 کار نمیکنه. البته کامل نصب شد و هیچ ارور خاصی هم نداد ولی الآن که روش کلیک می کنم این ارور رو میده.این هم بگم که فقط فایروال کار نمیکنه و آنتی ویروس و.. به خوبی کار می کنند!
حالا اگه میشه در مورد این ارور کمک کنین که چیکارش کنم؟راستش نمی دونم باید موارد خواسته شده رو از کجا و چطوری غیر فعال کنم! شاید از طریق msconfig اما چطوری؟
ترجمه ی ارور:
----------------------------
1- اگه از ترمینال سوییچ استفاده میکنی، وارد اون شو، اما بدون ریموت کانکشن
2- اگر از فست یوزر سوییچینگ استفاده می کنی، اون رو غیر فعال کن.
بعد از اون میتونی تنظیمات این برنامه رو انجام بدی.
---------------------------

ghorban2
07-10-2008, 13:31
یعنی کسی در ویستا McAfee FireWall 8.5 نصب نکرده؟!

betab
07-10-2008, 20:05
سلام این هم کرک سیکورتی مکفا

پچ ایجاست

betab
07-10-2008, 20:07
از 2008 است کرک

mobin
09-10-2008, 05:24
new update:
5401
size: 78.5 mb

nasser416
09-10-2008, 05:50
1- بر روی آیکن Mcafee Enterprise کلیک راست کرده و وارد VirusScan Console شوید

2- بر روی Access Protection رفته و با استفاده از کلید Stop ، گارد محافظتی را غیرفعال کنید

3- حال مجددا بر روی آیکن مک آفی کلیک راست کرده و گزینه Disable On-Access Scan را انتخاب کنید

4- خب گارد کاملا غیرفعال شده و دیگر مک آفی مزاحمتی برای کار شما ندارد و دیگر نیازی به طی این مرحله نیست

با این اوصاف اگر میخواهید رم خود را از پروسه های مک آفی خالی کنید ، تمامی پروسه های مک آفی را در تسک منجر غیرفعال کنید

پروسه های shstat و vstskmgr و mcshield از جمله پروسه های مک آفی به حساب می آیند

البته پروسه های دیگری هم وجود داره که چندان به خاطرم نمونده

شما میتوانید با استفاده از برنامه هایی نظیر ProcX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تمام پروسه های هر برنامه رو مشاهده کنید

من نیز همین مشکل را دارم ولی مال من مک فی سکیوریتی سنتر ورزن 9 می باشد.(mcafee security center ver 9) و نمیدانم چطور آنرا غیر فعال نموده تا بتوانم برنامه ای را که میخواهم اینستال نمایم چون آنرا تروچان تشخیص میدهد که نیست.

majid20
09-10-2008, 17:34
من نیز همین مشکل را دارم ولی مال من مک فی سکیوریتی سنتر ورزن 9 می باشد.(mcafee security center ver 9) و نمیدانم چطور آنرا غیر فعال نموده تا بتوانم برنامه ای را که میخواهم اینستال نمایم چون آنرا تروچان تشخیص میدهد که نیست.
شما برای نصب برنامه ای که توسط مک آفی تروجان شناسایی شده ، باید بخش Virusscan را غیرفعال کنید

برای این کار ، در پنجره اصلی برنامه به بخش Virusscan رفته و در بالای صفحه (همانند تصویر) بر روی Click here کلیک کنید

ghorban2
10-10-2008, 12:43
من قبلا یه مدتی همین mcafee security center ver 9 رو نصب کرده بودم .به نظر خوشدست و جمع و جوره اما بزرگترین و مهم تریم مشکلش اینه که آپدیت نمیشه(شایدم من نتونستم!). به نظر من McAfee_VirusScan_Enterprise رو به همراه Mcafee FireWall 8.5 نصب کن که جفتشون کرک هم نیاز ندارن و به راحتی آپدیت میشن، به همین راحتی به همین خوشمزگی!!
-------------------------------------
mobin جان شما به جای اینکه هر بار لینک جدید بذاری یه بار کد زیر رو بذار. بهتر نیست:

mahdi1535
10-10-2008, 14:24
من از McAfee VirusScan Enterprise + AntiSpyware 8.5i Patch6 استفاده ميكنم و ورژن آپديت هم 5363 هست و اينترنتم هم ديال آپ هست و نميتونم مرتب آپديت كنم و از طرفي فايل آپديتش را كه امروز ديدم ورژن sdat5402.exe هست كه حجمش حدود 78 مگ هست و هر چي ورژن اون جديدتر ميشه حجمش زيادتر ميشه و اين خيلي بده تو 2 ماه 25 مگ حجمش زيادتر شده ميخواستم ببينم من براي اينكه بتونم اين آنتي ويروس را آپديت كنم بايد هر دفعه اين فايل را كه سايزش مرتب بيشتر ميشه را دانلود كنم . يه فايلي نيست كه من آپديتهاي متلا 5363 به بعد را دانلود كنم كه حجمش كمتر باشه .
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد كه براي اين ورژن من كدوم فايل را بايد دانلود كنم . حتما بايد هر دفعه براي آپديت همون فايل SuperDAT را به طور كامل دانلود كنم ؟

ghorban2
10-10-2008, 14:53
من از McAfee VirusScan Enterprise + AntiSpyware 8.5i Patch6 استفاده ميكنم و ورژن آپديت هم 5363 هست و اينترنتم هم ديال آپ هست و نميتونم مرتب آپديت كنم و از طرفي فايل آپديتش را كه امروز ديدم ورژن sdat5402.exe هست كه حجمش حدود 78 مگ هست و هر چي ورژن اون جديدتر ميشه حجمش زيادتر ميشه و اين خيلي بده تو 2 ماه 25 مگ حجمش زيادتر شده ميخواستم ببينم من براي اينكه بتونم اين آنتي ويروس را آپديت كنم بايد هر دفعه اين فايل را كه سايزش مرتب بيشتر ميشه را دانلود كنم . يه فايلي نيست كه من آپديتهاي متلا 5363 به بعد را دانلود كنم كه حجمش كمتر باشه .
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد كه براي اين ورژن من كدوم فايل را بايد دانلود كنم . حتما بايد هر دفعه براي آپديت همون فايل SuperDAT را به طور كامل دانلود كنم ؟
فکر نمی کنم بشه حالا باز دوستان دیگه هستن نظر میدن. الآن McAfee VirusScan Enterprise8.7 i + AntiSpyware 8.7 i هم اومده . من هر دو ماه در میون میرم از دانشگاه یا کافی نت آپدیت رو دانلود می کنم

armia
12-10-2008, 10:00
همون طور که میدونید این نرم افزار برای تغییر دادن آی پی هست و من وقتی میخوام اونو دانلود کنم مکافی ارور میده و میگه تروجانه و خود بخود پاکش میکنه . حالا میخواستم بدونم واقعا تروجان هست و اگه نیست چکار کنم گیر بهش نده

majid20
13-10-2008, 00:13
همون طور که میدونید این نرم افزار برای تغییر دادن آی پی هست و من وقتی میخوام اونو دانلود کنم مکافی ارور میده و میگه تروجانه و خود بخود پاکش میکنه . حالا میخواستم بدونم واقعا تروجان هست و اگه نیست چکار کنم گیر بهش نده

نحوه وارد کردن فایل یا پوشه به لیست سفید McAfee VirusScan Enterprise

1- ابتدا گارد مک آفی را خاموش کنید... در پست زیر توضیح داده شده ( فقط مرحله 4 رو انجام ندید)

2 - بر روی آیکن مک آفی در تسکبار ، کلیک راست کرده و وارد VirusScan Console شوید

3- بر روی On-Access Scanner کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید

4- در بخش All Processes به سربرگ Detection رفته و بر روی ...Exclusions کلیک کنید

5- با استفاده از کلید Browse آدرس فایل مدنظر خود را وارد کرده و OK کنید

توجه : با این کار ، گارد فعال مک آفی دیگر کاری به برنامه یا فایل مزبور ندارد

اما وقتی سیستم را اسکن می کنید توسط گارد اسکن مک آفی حذف میشود

که برای جلوگیری از این امر باید آن فایل یا پوشه را به گارد On-Demand مک آفی معرفی کنید ... برای این کار

1- بر روی آیکن مک آفی در تسکبار ، کلیک راست کرده و وارد VirusScan Console شوید

2- بر روی Full Scan کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید

3- به سربرگ Detection رفته و بر روی ...Exclusions کلیک کنید

4- با استفاده از کلید Browse آدرس فایل مدنظر خود را وارد کرده و OK کنید

mobin
13-10-2008, 05:34
قبلا هم گفتم ميتوني با راست كليك روي آيكون نرم افزار و كليك روي گزينه اپديت هر روز اونو آپديت كني
كار يكه من و يكي از دوستان انجام ميديم

talot
13-10-2008, 12:10
من نمیتونم دانلود کنم این انتی ویروسو
روی دستگاهم هیچ انتی ویروسی نصب نیست اما الان میخوام نصب کنم راهنمایی لطفا

reza2pars
13-10-2008, 15:47
new update:
5401
size: 78.5 mb

لينك كار نميكنه

mobin
13-10-2008, 18:28
5403
size : 79 mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلينك دانلود امتحان شده !

majid20
13-10-2008, 19:19
لينك كار نميكنه
خب با آمدن فایل جدید ، قدیمی ها از سرور خارج میشوند

در حال حاضر مک آفی فایل sdat5403 را بر روی سرور خود برای آپدیت کامل تا تاریخ 2008/10/10 گذاشته

دریافت آخرین آپدیت های McAfee VirusScan Enterprise بطور کامل

1- وارد قسمت زیر در سایت مک آفی شوید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pps%2Fdownloads%2Fsecurity_updates%2Fdat.asp)

2- سایت مک آفی از شما برای ورود به بخش آپدیت ها تقاضای پذیرفتن کوکی های آن را دارد که گزینه I Agree را بزنید

3- برای دریافت آپدیت ها به بخش SuperDATs ( برای محصولات جدید ) و DATs ( برای محصولات قدیمی ) مراجعه کنید

بر روی فایل اجرایی آپدیت ، کلیک کنید تا دانلود شروع شود

talot
13-10-2008, 19:56
خب با آمدن فایل جدید ، قدیمی ها از سرور خارج میشوند

در حال حاضر مک آفی فایل sdat5403 را بر روی سرور خود برای آپدیت کامل تا تاریخ 2008/10/10 گذاشته

دریافت آخرین آپدیت های McAfee VirusScan Enterprise بطور کامل

1- وارد قسمت زیر در سایت مک آفی شوید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pps%2Fdownloads%2Fsecurity_updates%2Fdat.asp)

2- سایت مک آفی از شما برای ورود به بخش آپدیت ها تقاضای پذیرفتن کوکی های آن را دارد که گزینه I Agree را بزنید

3- برای دریافت آپدیت ها به بخش SuperDATs ( برای محصولات جدید ) و DATs ( برای محصولات قدیمی ) مراجعه کنید

بر روی فایل اجرایی آپدیت ، کلیک کنید تا دانلود شروع شود

ایول بابا این شد یه چیزی اما هنوز کسی جواب منو نداد
من روی دستگاههم انتی ندارم اینا رو نصب کنم حله دیگه؟!!

dariushiraz
13-10-2008, 20:34
ورژن جدید Mcafee enteprise 8.7 برای دانلود :

این هم نسخه فایروال مک آفی Enteprise :

majid20
13-10-2008, 20:34
برای دانلود کلیه محصولات مک آفی میتوانید به تاپیک زیر مراجعه کنید

آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی McAfee ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر هم قصد دانلود جدیدترین نسخه McAfee VirusScan Enterprise دارید به پست آخر تاپیک مزبور بروید

من روی دستگاههم انتی ندارم اینا رو نصب کنم حله دیگه؟!!
اگر هنوز در انتخاب آنتی ویروس مطمئن نیستید به تاپیک زیر مراجعه کنید

تاپيك اختصاصی مقایسه آنتی ویروس ها
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و این نکته را مدنظر داشته باشید که McAfee آن نشاط و قدرت سابق رو نداره

hamilton
14-10-2008, 13:40
دريافت اكانت معتبر يكساله محصول McAfee VirusScan Plus 2008

دوستان علاقمند به محصول McAfee VirusScan Plus 2008 ميتوانند با طي مراحل زير نسبت به دريافت اكانت يا License معتبر يكساله از سايت McAfee اقدام كنند.ذكر 2 نكته در اين خصوص ضروريست:
1-با IP ايران قادر به انجام مراحل و دريافت اكانت يكساله از MvAfee نخواهيد بود و طبيعتا كاربران ايراني بايد از برنامه هاي مخفي كننده IP واقعي استفاده كنند(به عات تحريم ايران توسط كمپاني McAfee).
2-اين محصول شامل VirusScan, Firewall and SiteAdvisor ميباشه.

مراحل انجام كار

1-ابتدا به آدرس زير برويد:

2-مطابق شكلهاي زير ابتدا تيك مقابل عبارت “I certify that I am a current employee of the Department of Defense” را بزنيد سپس از كركره بازشونده كنار عبارت Department كه دور آنرا خط كشيده ام يكي را به دلخواه انتخاب كنيد و در نهايت گزينه Sign-Up Now را بزنيد:

3-كادرهاي مربوط به نام و نام خانوادگي و آدرس ايميل و پسورد كه بايد تركيبي از اعداد و حروف انگليسي باشد را پر كنيد و دكمه I Agree را بزنيد.

4-در صفحه جديد گزينه Go to My Account را انتخاب كنيد.

5-شما در اين مرحله با صفحه زير مواجه خواهيد شد كه بايد روي گزينه Download كليك كنيد:

6-در صفحه جديد روي گزينه I Agree كليك كنيد.

7-در صفحه جديد روي گزينه Download كليك كنيد تا فايل DMSetup.exe با حجم 1.16MB شروع به دانلود كنه.

8-فايل دانلود شده را اجرا و يكي از 2 گزينه Typical or Custom را انتخاب كنيد تا عمليات دانلود و نصب اتوماتيك McAfee شروع بشه.

كسانيكه از اين محصول استفاده ميكنند توجه داشته باشند كه اين محصول در حالت Idle يا بيكاري در ويندوز XP كه تازه نصب شده و برنامه اي هم روي آن نصب نشده چيزي در حدود 90MB و در هنگام اسكن نيز چيزي در حدود 140MB از منابع سيستم را به خودش اختصاص ميده كه واقعا رقم بالايي ميباشه و كندي محسوسي را بويژه در سيستمهاي ضعيف ايجاد ميكنه.

ghorban2
14-10-2008, 22:27
راه ساده و بی دردسر با لینک مستقیم:

talot
15-10-2008, 17:55
فعلا که دارم ویندوز عوض میکنم
ببینم چی میشه
سپاس از همه شما دوستان

mobin
17-10-2008, 12:58
عليرغم اينكه آنتي ويروس و اسپايورم آپديت هست ، ديروز سيستم ويروسي شد با اين مشخصات :
- در كنار ساعت ويندوز نوشته شده :VIRUS ALERT
- روي صفحه دستكتاپ يه پوستر بزرگ نصب شد با مشخصات VIRUSREMOVER2008 البته اون رو حذف كردم
- كانكشن در سيستم تراي حذف شده از منوي استارت هم حذف شده
- كانكشن رو نميتونم ديس كانكت بشم چون در صفحه network connection ديس كانكت هست و مجبورم با خاموش كردن مودم دي سي بشم
- خلاصه بدجوري اعصابم بهم ريخته ؛ هل من ناصر ينصرني؟
لطفا نگين اين مشكل رو جاي ديگه مطرح كن ؛ چون آنتي ويروسم مك آفيه انتظار كمك دارم !

mobin
17-10-2008, 14:51
در ضمن نرم افزار antivirus 2009 رو دانلود و سيستم رو اسكن كردم كه 35 تا انواع اسپاي وير و تروجان و ... شناسايي كرد
ولي براي ريموو كردن اونها شماره سريال ميخواد كه تمام اين انجمن و سايتهاي ديگه رو زيرورو كردم پيدا نشد!

جالبه كه antispyware doctor رو هم نصب و آپديت كردم آلودگي رو گزارش نكرد!!!
اين هم نتيجه كار :

majid20
17-10-2008, 15:30
عليرغم اينكه آنتي ويروس و اسپايورم آپديت هست ، ديروز سيستم ويروسي شد با اين مشخصات :
- در كنار ساعت ويندوز نوشته شده :VIRUS ALERT
- روي صفحه دستكتاپ يه پوستر بزرگ نصب شد با مشخصات VIRUSREMOVER2008 البته اون رو حذف كردم
- كانكشن در سيستم تراي حذف شده از منوي استارت هم حذف شده
- كانكشن رو نميتونم ديس كانكت بشم چون در صفحه network connection ديس كانكت هست و مجبورم با خاموش كردن مودم دي سي بشم
- خلاصه بدجوري اعصابم بهم ريخته ؛ هل من ناصر ينصرني؟
لطفا نگين اين مشكل رو جاي ديگه مطرح كن ؛ چون آنتي ويروسم مك آفيه انتظار كمك دارم !
آخه من نگفته بودم زیاد روش حساب بازنکنید :13:

اما در مورد آلودگی شما به جاسوس VIRUSREMOVER2008

وقتی این برنامه رو بر روی سیستم نصب میکنید اقدام به دادن هشدار درمورد آلوده بودن سیستم میکند

و خواستار دانلود Remover برای این مخرب های خیالیست

سپس اقدام به دزدیدن اطلاعات و ورود تروجان های خطرناکتر به سیستم میکند

این نوع جاسوس اکثرا خود را در مسیر سایت های س - ک -س و یا شبکه های اشتراکی قرار میدهد

اما برای پاکسازی آن از برنامه Malwarebytes Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا SpyHunter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید

پس از نصب برنامه را آپدیت کرده و بعد سیستم را اسکن کنید

( یادتان باشد ابتدا System Restore را غیرفعال کنید و اسکن در محیط Safe Mode صورت گیرد)

پس از حذف ویروس وارد رجیستری شده و تمام کلید های زیر را پاک کنید

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run\"VirusRemover2008" = "%ProgramFiles%\VirusRemover2008\VRM2008.exe"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"ActivationCode" = "36"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"CookieParams" = "29"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"InfectionCount" = "4"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"InstallDate" = "16"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"LastDetectTime" = "[RANDOM HEXIDECIMAL STRING]"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"LastScanTime" = "[RANDOM HEXIDECIMAL STRING]"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"TotalScanCount" = "4"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"UpdateEnabled" = "1"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\{5222008A-DD62-49c7-A735-7BD18ECC7350}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\VirusRemover2008

majid20
17-10-2008, 15:35
در ضمن نرم افزار antivirus 2009 رو دانلود و سيستم رو اسكن كردم كه 35 تا انواع اسپاي وير و تروجان و ... شناسايي كرد
ولي براي ريموو كردن اونها شماره سريال ميخواد كه تمام اين انجمن و سايتهاي ديگه رو زيرورو كردم پيدا نشد!

جالبه كه antispyware doctor رو هم نصب و آپديت كردم آلودگي رو گزارش نكرد!!!
آخه اومدی ابرو رو درست کنی زدی چشم رو کور کردی :24:

اینantivirus 2009 خودش اصلا جاسوس خطرناکیه و یه درجه از قبلی هم بالاتره

از همون روش بالا استفاده کن هر دو رو نابود میکنه

درضمن پست زیر هم برای پاک کردن کامل antivirus 2009 استفاده کن

mobin
17-10-2008, 19:40
استاد ممنون برنامه مالوير موقع نصب خطاي run-time ميده
برنامه اسپاي هانتر هم مشكل كرك داره كرك رو در پوشه برنامه كپي پيس ميكنم برنامه اجرا نميشه
كرك هاي مختلف دانلود كردم مثل همند
در ضمن چطور ميشه سيستم رستور رو غير فعال كرد؟ كليدهاي رجيستري چطور پاك ميشه؟
شما كه زحمت كشيدي اينها رو هم جواب بده!

majid20
17-10-2008, 20:17
کلا سیستمت مشکل پیدا کرده

برو ببین از محیط Safe Mode میتونی برنامه ها رو نصب و یا اجرا کنی ؟

(وگرنه که باید کلا دنبال یه آنتی ویروس دیگه بگردی)

برای غیرفعال کردن System Restore هم کافیه بر روی My Computer کلیک راست کرده و وارد Properies بشی

حال به سربرگ System Restore برو و گزینه Turn off System Restore on all Drives رو تیک دار کن و OK رو بزن

برای رفتن به رجیستری هم کافیه از منوی Start ویندوز وارد Run شده و عبارت Regedit را تایپ کرده Enter بزن

حال از منوی درختی دنبال آدرس هایی که دادم برو و موارد ذکر شده رو پاک کن

در ضمن چون موضوع زیاد کش دار شد بهتره در این تاپیک دیگه عنوان نشه

( قانونا نباید در این تاپیک پاسخی در این زمینه آلودگی سیستم ها داده بشه چون دراینصورت دیگه نمیشه بصورت منظم کار تفکیک مطالب رو پیگیری کرد )

mobin
17-10-2008, 21:40
البته ناگفته نمونه با همين مك آفي دوسه ماهيه دارم وبگردي ميكنم و تا حالا مشكلي نداشتم
حتي به چند تا از دوستان معرفي كردم راضي بودند .

و اما براي ختم كلام ؛ سوال آخر و يه درخواست
آيا با فرمت كردن ويندوز مشكل حله؟ (دو تا ويندوز دارم . ويندوز آلوده تو درايو D است ) ؟
ممكنه لطفا ادامه بحث رو در اين تاپيك پاسخگو باشيد ؟

ghorban2
18-10-2008, 19:47
عليرغم اينكه آنتي ويروس و اسپايورم آپديت هست ، ديروز سيستم ويروسي شد
..
.
.
ما رو ترسوندی!

talot
20-10-2008, 13:23
انتی ویروس روی سیتمم نصب نمیشه هیچ انتی هم ندارم
ضمنا روی اون یکی سیستمم نصب داشتم اما سیستم ویروسی شده
در تایید حرف دوستمون بود

_Barbod_
23-10-2008, 00:21
دريافت اكانت معتبر يكساله محصول McAfee VirusScan Plus 2008

دوستان علاقمند به محصول McAfee VirusScan Plus 2008 ميتوانند با طي مراحل زير نسبت به دريافت اكانت يا License معتبر يكساله از سايت McAfee اقدام كنند.ذكر 2 نكته در اين خصوص ضروريست:
1-با IP ايران قادر به انجام مراحل و دريافت اكانت يكساله از MvAfee نخواهيد بود و طبيعتا كاربران ايراني بايد از برنامه هاي مخفي كننده IP واقعي استفاده كنند(به عات تحريم ايران توسط كمپاني McAfee).
2-اين محصول شامل VirusScan, Firewall and SiteAdvisor ميباشه.

مراحل انجام كار

1-ابتدا به آدرس زير برويد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-مطابق شكلهاي زير ابتدا تيك مقابل عبارت “I certify that I am a current employee of the Department of Defense” را بزنيد سپس از كركره بازشونده كنار عبارت Department كه دور آنرا خط كشيده ام يكي را به دلخواه انتخاب كنيد و در نهايت گزينه Sign-Up Now را بزنيد:

3-كادرهاي مربوط به نام و نام خانوادگي و آدرس ايميل و پسورد كه بايد تركيبي از اعداد و حروف انگليسي باشد را پر كنيد و دكمه I Agree را بزنيد.

4-در صفحه جديد گزينه Go to My Account را انتخاب كنيد.

5-شما در اين مرحله با صفحه زير مواجه خواهيد شد كه بايد روي گزينه Download كليك كنيد:

6-در صفحه جديد روي گزينه I Agree كليك كنيد.

7-در صفحه جديد روي گزينه Download كليك كنيد تا فايل DMSetup.exe با حجم 1.16MB شروع به دانلود كنه.

8-فايل دانلود شده را اجرا و يكي از 2 گزينه Typical or Custom را انتخاب كنيد تا عمليات دانلود و نصب اتوماتيك McAfee شروع بشه.

كسانيكه از اين محصول استفاده ميكنند توجه داشته باشند كه اين محصول در حالت Idle يا بيكاري در ويندوز XP كه تازه نصب شده و برنامه اي هم روي آن نصب نشده چيزي در حدود 90MB و در هنگام اسكن نيز چيزي در حدود 140MB از منابع سيستم را به خودش اختصاص ميده كه واقعا رقم بالايي ميباشه و كندي محسوسي را بويژه در سيستمهاي ضعيف ايجاد ميكنه.

سلام
همیلتون جان فکر کنم مهلت داشته و مهلتش تموم شده
میشه خودتون یک بار چک کنید.
من همین نسخه رو میخوام کجا میتونم گیر بیارم؟
لطفا" راهمنایی کنید

Facon_Archi
23-10-2008, 22:39
سلام

آخرین آپ دیت مک افی 8 رو میشه بزارین

بعد این اومده؟:sdat5383

اگه اومده بزارین

مرسی

majid20
23-10-2008, 23:13
سلام
لطفا" راهمنایی کنید
بله مهلت دریافت Key به اتمام رسیده

سلام

آخرین آپ دیت مک افی 8 رو میشه بزارین

بعد این اومده؟:sdat5383

اگه اومده بزارین

مرسی
در پست زیر نحوه دریافت آخرین اپدیت ها از سایت مک آفی توضیح داده شده

hamilton
24-10-2008, 14:01
سلام
لطفا" راهمنایی کنید

اگر خيلي تمايل به استفاده از اين برنامه داريد من ميتونم نسخه اي را كه خودم رجيستر و دانلود كردم و استفاده هم نميكنم در اختيار شما قرار بدم.

Facon_Archi
26-10-2008, 15:52
اقا من آخرین اپ دیت مک آفی رو از سایت برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/code]/ بعد حالا که می خوام نصب کنم ارور میده که آخرین ورژنش نصب شده در صورتی که نشده!

چی کار باید کنم؟

ghorban2
29-10-2008, 18:04
یه سوال:
آیا Mcafee VirusScan Enterprise+Anti Spyware ویروسهایی که ممکنه در فلش مموری ها باشه و از طریق usb کامپیوتر رو آلوده کنه رو هم بررسی و شناسایی می کنه؟؟

ghahremanimehdi
29-10-2008, 21:46
یه سوال:
آیا Mcafee VirusScan Enterprise+Anti Spyware ویروسهایی که ممکنه در فلش مموری ها باشه و از طریق usb کامپیوتر رو آلوده کنه رو هم بررسی و شناسایی می کنه؟؟

بله صد البته . هیچ تفاوتی بین فایلهای روی هارد با فلش نمیکنه و همه رو بررسی میکنه.

reza.mansori
30-10-2008, 10:18
مک آفی 2009 از نظر شکل ظاهری تفاوت کرده؟

samanajan
02-11-2008, 19:22
با سلام من سریال برای

McFee _ Total _ Protection 2009

می خواستم با تشکر

dariushiraz
02-11-2008, 19:52
برای استفاده از این نرم افزار به صورت کامل می توانيد با يك بار ثبت نام در وب سايت مک آفی تا مدت زیادی به صورت کاملا قانونی از این بسته استفاده نمود اما چون مک آفی کشور ایران را تحریم کرده است می بایست با عوض کردن آی پی ها اقدام به ثبت نام نمود. تنها یک بار ثبت نام کافی می باشد و برای استفاده در مرتبه های بعدی همان پست الکترونیکی ثبت شده را وارد نمود.

ila
02-11-2008, 22:59
مک افی هایی که تو نوت بوک ها عرضه میشن اگه ارجینال باشن از تو ایران از نظر آپدیت مشکلی ندارن و به راحتی آپ میشن؟

majid20
02-11-2008, 23:50
مک افی هایی که تو نوت بوک ها عرضه میشن اگه ارجینال باشن از تو ایران از نظر آپدیت مشکلی ندارن و به راحتی آپ میشن؟
دوست عزیز سوالاتی اینچنینی را باید در تاپیک نوت بوک بپرسید

اما از آنجا که ایران از سوی MaAfee تحریم شده بنابراین چنین امری بعید بنظر میاد

بهتره از دوستان تالار نوت بوک که تجربه چنین مسائلی رو دارند بپرسید تادقیق تر جواب شما رو بدهند

hamilton
03-11-2008, 09:34

از آنجاييكه كمپاني McAfee داراي نمايندگي در ايران ميباشه مطمئنا نسخه هاي خريداري شده امكان آپديت دارند ولي تنظيماتش از سوي نمايندگي آن در ايران به خريداران داده ميشه كه بدون مشكل IP و... آپديت كنند.

ila
03-11-2008, 11:07
نمایندگی مکافی تو ایران کجاست؟
ادری سایتشو میدید؟

hamilton
03-11-2008, 15:49
نمایندگی مکافی تو ایران کجاست؟
ادری سایتشو میدید؟

در مورد ضد ویروس مک آفی (McAfee) باید عرض کنم که در حال حاضر شرکت مهندسی "شبکه گستر" نمایندگی و پشتیبانی محصولات مک آفی در ایران را بر عهده دارد.تلفن تماس با این شرکت 88658253 می باشد.

ejbaree
06-11-2008, 10:50
سلام.
آقا من آنتی ویروس مک آفی رو نصب کردم و بتازگی آپدیتشم کردم، که کلی طول کشید و حدود 40 مگ دانلود کرد.
حالا سوالم اینه که میشه این فایلهایی که آپلود شده رو ذخیره کرد و مثلا بعد از نصب دوباره ویندوز نیازی به آپدیت دوباره نباشه؟

majid20
06-11-2008, 13:57
سلام.
آقا من آنتی ویروس مک آفی رو نصب کردم و بتازگی آپدیتشم کردم، که کلی طول کشید و حدود 40 مگ دانلود کرد.
حالا سوالم اینه که میشه این فایلهایی که آپلود شده رو ذخیره کرد و مثلا بعد از نصب دوباره ویندوز نیازی به آپدیت دوباره نباشه؟
از کدام محصول و با چه ورژنی استفاده میکنید

armia
06-11-2008, 19:13
آخرین آپدیت مکافی اینترپرایس رو میخوام بصورت فایل Exe. اگه لطف کنین

majid20
06-11-2008, 20:37
می توانید مستقیما از خود سایت مک آفی دیرافت کنید که در لینک زیر توضیح دادم

ejbaree
07-11-2008, 09:54
از کدام محصول و با چه ورژنی استفاده میکنید

VirusScan Enterprise 8.5.0i

armia
07-11-2008, 16:40
می توانید مستقیما از خود سایت مک آفی دیرافت کنید که در لینک زیر توضیح دادم

Lممنون ولی اینی که شما معرفی میکنین حجمش بالاست و بدرد منی که دائما با خود نرم افزار آپدیت کردم و فایلهای قدیمی رو نمیخوام نمیخوره. فایلی هست که بتونم آخرین آپدیت و بگیرم؟

majid20
07-11-2008, 17:20
VirusScan Enterprise 8.5.0i
شما به مسیر زیر بروید

و فایلهای زیر را بردارید

avvclean.dat
avvnames.dat
avvscan.dat

Lممنون ولی اینی که شما معرفی میکنین حجمش بالاست و بدرد منی که دائما با خود نرم افزار آپدیت کردم و فایلهای قدیمی رو نمیخوام نمیخوره. فایلی هست که بتونم آخرین آپدیت و بگیرم؟
فکر نکنم چنین تمهیداتی از سوی مک آفی در نظر گرفته شده باشه و شما باید آنلاین آپدیت کنید

ejbaree
07-11-2008, 18:32
شما به مسیر زیر بروید

و فایلهای زیر را بردارید

avvclean.dat
avvnames.dat

این کارو کردم. حالا اگه ویندوزم عوض کردم و مک آفی نصب کردم دیگه نیازی به آپدیت دوباره نیست و همینارو تو همین پوشه paste کنم حله؟

majid20
07-11-2008, 19:07
بله برای آپدیت دستی مک آفی VirusScan Enterprise 8.5.0i نیاز به این سه فایل هستش ( پست زیر را مطالعه کنید )

آپدیت دستی Mcafee Enterprise 8.5 i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ghorban2
12-11-2008, 23:15
نحوه وارد کردن فایل یا پوشه به لیست سفید McAfee VirusScan Enterprise

1- ابتدا گارد مک آفی را خاموش کنید... در پست زیر توضیح داده شده ( فقط مرحله 4 رو انجام ندید)

2 - بر روی آیکن مک آفی در تسکبار ، کلیک راست کرده و وارد VirusScan Console شوید

3- بر روی On-Access Scanner کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید

4- در بخش All Processes به سربرگ Detection رفته و بر روی ...Exclusions کلیک کنید

5- با استفاده از کلید Browse آدرس فایل مدنظر خود را وارد کرده و OK کنید

توجه : با این کار ، گارد فعال مک آفی دیگر کاری به برنامه یا فایل مزبور ندارد

اما وقتی سیستم را اسکن می کنید توسط گارد اسکن مک آفی حذف میشود

که برای جلوگیری از این امر باید آن فایل یا پوشه را به گارد On-Demand مک آفی معرفی کنید ... برای این کار

1- بر روی آیکن مک آفی در تسکبار ، کلیک راست کرده و وارد VirusScan Console شوید

2-بر روی Full Scan کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید

3- به سربرگ Detection رفته و بر روی ...Exclusions کلیک کنید

4- با استفاده از کلید Browse آدرس فایل مدنظر خود را وارد کرده و OK کنید
من این کارها رو در McAfee Enterprise 8.7 i انجام دادم اما باز هم کرک یک نرم افزار رو به عنوان تروجان میگیره و سریع پاکش می کنه. با عقل جور در نمیاد و قاعدتا نباید راه دیگه ای داشته باشه اما نمی دونم چرا نمیشه!!
کسی این کار رو انجام داده؟؟

ghorban2
12-11-2008, 23:19
یه چیز دیگه هم بپرسم:
کسی نسخه ی نهایی AntiSpyware Enterprise 8.7 i رو داره؟ اگه میشه لینک بدین.
ممنون

Markus
13-11-2008, 01:52
یه چیز دیگه هم بپرسم:
کسی نسخه ی نهایی AntiSpyware Enterprise 8.7 i رو داره؟ اگه میشه لینک بدین.
ممنون

اين هم نسخه McAfee AntiSpyware v8.7i تنهاکه بايد بر روی نسخه McAfee VirusScan Enterprise v8.7i نصب شود

ghorban2
13-11-2008, 14:08
اين هم نسخه McAfee AntiSpyware v8.7i تنهاکه بايد بر روی نسخه McAfee VirusScan Enterprise v8.7i نصب شود

دستت درد نکنه اما اینی که شما دادید هم مثل نسخه ای که من دارم(و از پی سی دانلود گرفتم) Beta هست. البته نصب میشه ولی خوب دیگه 17 روزست!!

Markus
13-11-2008, 18:09
دستت درد نکنه اما اینی که شما دادید هم مثل نسخه ای که من دارم(و از پی سی دانلود گرفتم) Beta هست. البته نصب میشه ولی خوب دیگه 17 روزست!!

من چون از محصولات شرکت McAfee بطور کل استفاده نميکنم، بخاطر همين تست نکردم، درکل اگر به برنامه مورد نظر شما برخورد کردم حتماً در اختيار شما قرار ميدم

majid20
14-11-2008, 21:41
جهت نظم بخشیدن به تاپیک McAfee ، تاپیک جدیدی درنظر گرفته شد

تاپیک اختصاصی محصولات McAfee ← راهنمای تاپیک در پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ادامه مطالب را در تاپیک فوق پیگیر باشید