ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آرشیو >>> تاپیک محصولات McAfee در اینجا

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

Masoud.ebi
14-03-2006, 16:51
بابا اینقدر از این آنتی ویروس مسخره تعریف نکنید این خبر پایین رو بخونید تا بفهمید مسولین مکافی چه سوتی بزرگی دادن
سوتی به این بزرگی تا حالا من ندیده بودم قبلا شاید کاسپر در مورد زون آلارم و چند تا دیگه سوتی داده بود و این یکی باید گفت شاهکاره

مکافی به کاربران : اکسل یه ویروس است :

برنامه ضد ویروس مك آفی (McAfee) كه از آن به عنوان یكی از قوی‌‏ترین برنامه‌‏های شناسایی ویروس نام برده می‌‏شود در اشتباهی نادر روز جمعه برای مدت كوتاهی دو فایل معروف برنامه Microsoft Office یعنی Excel.exe و Graph.exe را به عنوان ویروس شناسایی نمود.

دیگر فایل معروفی كه به اشتباه شناسایی شد فایل Adobe Update Manager.exe بود كه برای به روز كردن برنامه Adobe به كار می‌‏رود.

اشتباه در برنامه‌‏نویسی برنامه و شناسایی ویروس W95/CTX به همراه فایل‌‏های مذكور دلیل اصلی خطا در برنامه ذكر شده است.

چنین اشتباهاتی در برنامه‌‏های امنیتی اصطلاحا False Positive نامیده می‌‏شود كه غیرقابل اجتناب است، در سه ماه گذشته این اولین خطا از این دست در برنامه‌‏های مك آفی است.

منبع : ایلنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Soda
14-03-2006, 20:24
حال كردم مسعود جان
بقيه اينو نبينند

masoudm989
14-03-2006, 22:17
بابا اینقدر از این آنتی ویروس مسخره تعریف نکنید این خبر پایین رو بخونید تا بفهمید مسولین مکافی چه سوتی بزرگی دادن
سوتی به این بزرگی تا حالا من ندیده بودم قبلا شاید کاسپر در مورد زون آلارم و چند تا دیگه سوتی داده بود و این یکی باید گفت شاهکاره

مکافی به کاربران : اکسل یه ویروس است :

برنامه ضد ویروس مك آفی (McAfee) كه از آن به عنوان یكی از قوی‌‏ترین برنامه‌‏های شناسایی ویروس نام برده می‌‏شود در اشتباهی نادر روز جمعه برای مدت كوتاهی دو فایل معروف برنامه Microsoft Office یعنی Excel.exe و Graph.exe را به عنوان ویروس شناسایی نمود.

دیگر فایل معروفی كه به اشتباه شناسایی شد فایل Adobe Update Manager.exe بود كه برای به روز كردن برنامه Adobe به كار می‌‏رود.

اشتباه در برنامه‌‏نویسی برنامه و شناسایی ویروس W95/CTX به همراه فایل‌‏های مذكور دلیل اصلی خطا در برنامه ذكر شده است.

چنین اشتباهاتی در برنامه‌‏های امنیتی اصطلاحا False Positive نامیده می‌‏شود كه غیرقابل اجتناب است، در سه ماه گذشته این اولین خطا از این دست در برنامه‌‏های مك آفی است.

منبع : ایلنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مسعود جان خوشحالم با خبری که دادی باعث حال کردن سوداجان شدی

مسعود جان این( بنگاه خبری) کار ایران منبع خبر را از کجا آورده
آن را ذکر کرده
دوستانی که به خبرگزاری های دیگری دسترسی دارند یا آنها را مطالعه میکنند می توانند منبع این خبر را در ذکر کنند
می خواهم بدانم چجوری بود که من که کاربر مکافی هستم از این حرکت ها روز جمعه ندیدم
(ضمنا آنتی ویروسم آپدیت بود)

باختی ای مسعود شطرنج باز

گرچه شطرنج تو بهتر بوده است

از موازین چون تخطی کرده اي

برد با مسعود دیگر بوده است

طبق تحقیقات ایلنا

اسب شطرنج تو نر بوده است

دست مالیده یکی از کاربران انجمن

گفته فیل تو هم مذکر بوده است

براساس یکی از ماده های منکرات

می خوري شلاق ، ضمنا کیش و مات

(مسعود شطرنج باز =Masoudm989 )جسارت به كاربري نشود در وصف خودم بود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Soda
14-03-2006, 22:41
حالا ناراحت نشو
از اين اشتباهات براي همه پيش مي آد ( يا خواهد اومد )
مهم نفس عمله كه آنتي ويروس خوبيه

Masoud.ebi
15-03-2006, 10:18
Masoudm989 جان سلام

والا آقا من قصد توهین ندارم و کلا قصدم اطلاع رسانی بوده آنهم با ذکر منبع حالا راست یا دروغش گردن خودشون

و در کل میگم چون تا حالا از مکافی استفاده نکردم ، نظر خاصی در موردش نمیتونم بدم ولی در کل از اینترفیسش هم خوشم نمیاد و اگه میدونستم شما دوست عزیز با این خبر ناراحت میشی اصلا این خبر رو نمیگذاشتم
البته میدونم شاید این حرف من (از اینتر فیسش خوشم نمیاد) شاید کمی غیر منطقی بنظر بیاد ولی بالاخره هر کسی یه نظری داره و محترم
مثلا خیلی ها از اینترفیس کاسپر 6و5 خوششون نمیاد ولی من عاشق این جور اینترفیس ها هستم مخصوصا اگه یه انجین قدرتمند هم پشتش باشه .
یا مثلا من از آواتار سودا اصلا خوشم نمیاد و چندش آور هستش ولی چه کنیم دوستمونه و باید تحملش کنیم با وجود اون آواتار
در کل اگه باعث ناراحتی شما شدم منو ببخشید دوست عزیز

Soda
15-03-2006, 13:05
نكته مهم هم اينه كه من براي اينكه شما ( مسعود جان ) چندشت بياد اين آواتار رو انتخاب كردم . آواتار بدم خدمتتون :tongue: ;)

WooKMaN
15-03-2006, 23:22
این مک آفی هم با آپدیتش دهن ما رو مورد عنایت قرار داده !!!!!!!!!!!

masoudm989
16-03-2006, 01:05
Masoudm989 جان سلام

والا آقا من قصد توهین ندارم و کلا قصدم اطلاع رسانی بوده آنهم با ذکر منبع حالا راست یا دروغش گردن خودشون

در کل اگه باعث ناراحتی شما شدم منو ببخشید دوست عزیز

سلام مسعود جان
من از شما ناراحت نشدم اتفاقا خیلی هم خوشحالم که شما من را روشن ساختی(اگه من را قابل بدونی شما را دوست خودم خطاب کنم)
من آنقدر در خودم شهامت دیدم که شکست را قبول کردم
من مدتی در این انجمن از عقیده خودم دفاع کردم ولی بعد از دیدن پست شما مخصوصا این قسمت((بابا اینقدر از این آنتی ویروس مسخره تعریف نکنید این خبر پایین رو بخونید تا بفهمید ))

یک آن به خود آمدم
دلم به حال خودم سوخت
برای همین تمام مطالبی که در این مدت در مورد این آنتی ویروس نوشته بودم را ویرایش کردم
امیدوارم اگر در این مدت با پست های خودم باعث ناراحتی دیگران (از جمله مدیران وکاربران فعال و همکاران انجمن و کاربران گل p30world )شده ام من را ببخشید
P30world هم تجربه خوبی بود از قدیم گفته اند بسیار سفر باید تا پخته شود خامی
دوستدار شما مسعود.م

Masoud.ebi
16-03-2006, 10:54
مسعود.م جان سلام
آقا منم از دوستی با شما خوشحالم و امیدوارم این جملات بالا به معنای خداحافظی شما با این فروم نباشه
چون ما تازه با هم آشنا شدیم و حالا حالا ها با هم کار داریم
خلاصه اینکه دوست من رفیق نیمه را نشو و بیا با هم باشیم

دوستدار شما Masoud.Ebi

Mehdi_Best
16-03-2006, 11:18
مسعود جان سلام
همانطور كه بقيه دوستان اعم از مديران - همكاران و كاربران در مورد نرم افزارهاي مورد نظرشان مطلب مي نويسند و عقيده شان را ابراز مي كنند شما هم حق داريد كه اين كار را بكنيد و اگر دوست عزيزي مطلبي بيان كرده كه باعث ناراحتي شما شده من همينجا از شما عذرخواهي مي كنم و اميدوارم كه باز هم به فعاليت خود ادامه داده و مطالب مورد نظرتان را بيان كنيد.
مطمئناً دوستان هم قصد و منظوري نداشته اند و شايد فقط لحن كلام باعث سوءتفاهم شده باشد.

Soda
16-03-2006, 12:23
masoudm989 جان سلام
بابا كجا با اين عجله داداش
تازه داشتم به گيرهاي شما عادت ميكردم
راستي بالاخره اين مشكل تائيد شد يا نه ( صحت خبر )
گرچه به نظرم كه اصلا مهم نيست ( نظر شخصي )

masoudm989
17-03-2006, 13:35
عزیزان (Masoud.Ebi و Mehdi_Best)
استاد سخن گفته :
چو پیر شدی از میکده بیرون شو
ولی از لطف شما دوستان عزیز متشکرم (من را شرمنده بزرگواری خود کردید)حتما به انجمن سر می زنم و از مطالب شما و بقیه دوستان کمال بهره را خواهم برد

واما سودا جان
دوررا دور جویای احوال شما بوده و خواهم بود :rambo:

Soda
17-03-2006, 13:49
عزیزان (Masoud.Ebi و Mehdi_Best)

واما سودا جان
دوررا دور جویای احوال شما بوده و خواهم بود :rambo:

ميدونستم منو بيشتر از بقيه دوست داري :biggrin: :tongue:

من دربست در خدمتم
در ضمن نگفتي كه آيا خبر در باره مك آفي صحت داره يا نه

mohammad_h
17-03-2006, 17:37
سلام
من شدید به اپدیت جدید مکافی نیاز دارم
ممنون

Adel.p30
23-03-2006, 08:50
سلام به همگی سال نو همه مبارک
نگاه سودا جون فکر نکنکم برای خراب کردن یک انتی ویروس بزرگ یک سایت ایرانی بیاد و همچین دروغ بزرگی رو بگه ولی اگه میخواهین بفهمین که سایت ایلنا این خبر رو از کجا گرفته به مدیر سایت ایمیل بزنین و منبع خبر رو سوال کنید
قربانتان
Adel.p30

Soda
23-03-2006, 09:23
باشه
فرصت كنم حتما ايميل ميزنم بهشون

maso
25-03-2006, 11:58
McAfee Personal Firewall Plus V7.0.152 Crack?

سلام دوستان من شدیدا به کرک یا سریالی برای استفاده بیش از 30 روز برنامه
McAfee Personal Firewall Plus V7.0.152
که به تازگی از
download.com
دانلود کردم لازم دارم در ضمن لطفا کرک را تنها برام بگذارید نه نسخه فول که حجمش زیاده

ممنون

dadash sia
29-03-2006, 20:17
خيلي عاليه خداييش.
حال كردم.
يعني اخرشه.....

ahangar
06-04-2006, 03:17
اقا دمت گرم داري كولاك ميكني فقط لطفا اپديتها رو قطع نكن خيلي لازمه

راستي اگه هنگام نصب مكافي كشورمون رو ايران معرفي نكنيم ميشه از سايتش اپديت كرد ؟؟؟

IVAN
06-04-2006, 05:32
چرا ايران؟؟؟؟؟؟؟بهتره يه كشور ديگه انتخاب كنيد مثل ايتاليا يا استراليا كه بهتر هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.راستي مگه خودتون نميتونيد مكافي رو اپديت كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wonderboy
07-04-2006, 00:14
سلام

ahangar عزيز از لطفت ممنونم. در مورد انتخاب نام يه کشور ديگه بايد بگم نه فرقي نداره چون مک آفي از روي آدرس آي پي شما ميفهمه که از ايران هستين.

دوستان عزيز از اينکه مدت زيادي هست آپديت مک آفي رو نذاشتم روي سايت واقعا شرمندم. :blush:
مدتي هست که مک آفي درست آپديت نميشه، دارم سعي ميکنم مشکل رو حل کنم. :sad:

AliROCK
10-04-2006, 16:44
سلام
اخرین نسخه mcafee firewall plus یا همون pro را میخواستم :)

sAsAn.K
10-04-2006, 21:19
محمد علی جان بفرما دوست عزیز:

AliROCK
11-04-2006, 12:41
مرسی ساسان جان

AliROCK
11-04-2006, 13:14
ایا اخرین نسخه ارائه شده از mcafee anti virus enterprise همون8.0i است یا جدیدتر هم هست
mcafee anti virus enterprise بهتره یا mcafee anti virus pro البته خوب این دومی اپدیت نمیشه من خودم enterprise شو دارم
دوستان راهنمایی کنند

Mehdi_Best
11-04-2006, 14:50
محمدعلي جان سلام
آخرين نسخه از اينترپرايز همون 8.0i است. اما اگه اشتباه نكنم نسخه بتا ورژن 8.5 هم از اينترپرايز ارائه شده است.

در ضمن ورژن اينترپرايز از نظر عملكرد و اشغال رم و سرعت و ... بهتر از پروفشنال است. به راحتي هم آپديت مي شود.

AliROCK
11-04-2006, 16:21
ایا فایروالشم به همین خوبیه؟

AliROCK
11-04-2006, 16:36
راستی اخرین نسخه از privacy service مکافی را هم میخواستم
ممنون

sAsAn.K
11-04-2006, 17:51
محمد جان فایروال McAfee هم خیلی قویه ولی قوی تر از اونم هست مثل Agnitum Outpost Firewall Pro و Sunbelt Kerio Personal Firewall که اونا خیلی قوی تر ازمک آفی هستن;)
در مورد Privacy Service هم باید بگم که اگه میخوای آرشیو مک آفیت رو کامل کنی McAfee Internet Security رو دانلود کن;)

AliROCK
11-04-2006, 18:22
ایا اخرین نسخه mcafee internet security suite 8.113 است یا جدیدتر هم هست
من که از دست norton خسته شدم سیستمم شده بود حلزون

sAsAn.K
12-04-2006, 08:34
محمد علی جان آخرین نسخه ای که گفتید همینه اینم لینکش:

البته Resume هم ساپورت می کنه;)

AliROCK
12-04-2006, 10:30
اتفاقا از همین سایت قبلا گرفته بودمش
بهر حال ممنون

AliROCK
12-04-2006, 20:36
امروز من mcafee anti spyware enterprise را از fixdown دانلود کردم نوشته بود نسخه 8.5sa ایا اخرین نسخه است این sa که اخرش نوشته یعنی چی؟

aa241355
19-04-2006, 16:53
با سلام خدمت دوستان
ايا امكان آپديت دستي انتي اسپاي وار مك آفي مانند اوجود دارد(خواهشمند است نحوه اپديت دستي آن را بنويسيد.)

aa241355
19-04-2006, 16:55
آپديت دستي انتي اسپاي وار مك آفي

--------------------------------------------------------------------------------

با سلام خدمت دوستان
ايا امكان آپديت دستي انتي اسپاي وار مك آفي مانند اوجود دارد(خواهشمند است نحوه اپديت دستي آن را بنويسيد.)

Adel.p30
20-04-2006, 08:38
سلام
aa241355جان
اونایی که دست از سر مک افی بر نمیدارن و دلشونهم می خواد که انتی ویروسشون اپ دیت باشه میتونن از کاری که من در زیر گفتم استفاده کنند
چند وقت است که وقتی که شروع به Update کردن آنتی ویروس مون میکنیم (McAfee) میبینیم که برنامه ارور میده و آنتی ویروس به روز نمیشه.
چرا؟
دلیلشو من براتون میگم,دلیل این کار اینه که ما تو ایران هستیم و برای به روز کردن McAfee با آی پی ایران وارد سایت برنامه میشیم به همین دلیل ویروس کش ما به روز نمیشه بله آی پی!!!
حالا ما میتونیم به طور دستی این کار رو بکنیم.
برای به روز کردن McAfee Professioional Edition به صورت دستی به سایت زیر برید.
سپس در قسمت Software Update بر روی DATS کلیک کنید,در این صفحه در بخش Download Antivirus Update اکر میخواهید فایل های اطلاعات ویروس را به روز کنید بر روی لینک اول جدول یعنی (Daily V4.x(DATonly و اگر میخواهید که علاوه بر این اطلاعات,خود ویروس یاب را هم به روز کنید بر روی لینک دوم یعنی(ُ Super Dat File (Engine + Dat کلیک کنید.

اکر روی لینک اول کلیک کرده اید در جدول اول و در قسمت PlatFrom رو لینک مقابل Windows-Intel (یعنی 4539xdat.exe) کلیک کنید تا یک فایل اجرایی به حجم 3.96 مگابایت را دانلود کنید.با اجرای این فایل ویروس یاب شما به روز میشود.
اگر بر روی لینک دوم کلیک کرده اید در جدول اول و در قسمت PlatFrom بر روی لینک مقابل (Windows ( Sdat4539.exeکلیک کنید تا یک فایل اجرایی به حجم 6.85 مگابایت دانلود شود.با اجرای این فایل ویروس یاب شما به روز خواهد شد.
مهم:قبل از باز کردن فایل از اینترنت خارج شوید.
یک راه دیگر هم وجود داره اونم استفاده از ip است
یا یک ای پی چنجر که وقتی اپ دیت اون رو شروع کردید ای پی تون رو عوض کنید تا دیگه سایت متوجه نشه شما از ایران میخواهید انتی ویروس رو اپ دیت کنید
قربانتان
Adel.p30

mojtaba-p30
20-04-2006, 15:17
چطوری مک اف رو رجیستر کنم (نسخه 9.1.8 باتشکر)
با تشکر

ahmad_r
22-04-2006, 07:57
دوستان سلام
من چند وقتیه که فکر می کنم رایانه ام ویروس گرفته و مشکلاتی چون آپ دیت نشدن آنتی ویروسها(bitdefender - kaspersky ,...) از کار افتادن ناگهانی آنتی ویروس - عدم نمایش نوع User یا System برنامه های در حال اجرا در TaskManager - بزرگ شدن ناگهانی مرورگر (FireFox) که البته با نصب آنتی ويروسهای مختلف تا حدی برطرف شده اما ...

در ضمن بهترین آنتی ویروس را هم McAfee می دونم اما به دلیل به روز نشدن آن را کنار گذاشتن اما حالا دوباره می خوام از اون استفاده کنم
حالا سوال من این است که جدید ترین ورژن McAfee (و آنتی اسپای وار مک آفی) کدام است و از کجا می توان دانلود کرد یعنی یه چیز مطمئن و کامل که آپدیتش هم راحت باشه
اگه آنتی ویروس جدیدتری که واقعا بشود به آن اطمینان کرد هم دارید که دیگه 'خییییییییلی خوب می باشه'
لطفا ورژن نرم افزارها را هم بنویسید

(شرمنده از این که سرتون را درد آوردم)

AliROCK
22-04-2006, 11:37
سلام دوست عزیز
شما اگه mcafee anti virus enterprise را دانلود کنی اپدیت هم میشه
انتی اسپایور هم spy sweeper خوبه اینو از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن
مکافی هم تورنتش را از torrentz.com بگیر بعد با bitlord دانلودش کن اخرین نسخه مکافی اینترپرایز هم 8.0i است سوالی داشتی در خدمتیم :)

jalalj
22-04-2006, 22:49
دانلود آخرین نسخه ی آنتی ویروس McAfee
دانلود:

]
با عرض معذرت! لطفا طريقه دانلودش را اگه ممكنه توضيح بديد تا من از سردرگمي بيرون بيام.

AliROCK
24-04-2006, 20:31
صبرکن تایمر که تموم شد لینک ظاهر میشه بعد دانلودش کن

orange
27-04-2006, 02:00
سلام دوستان
من نسخه Professional مكافي رو نصب كردم ولي وقتي مي خوام با فايل هاي مخصوص آپديت اين آنتي ويروس اونو
آپديت كنم با پيغام خطاي Unable to fin any qualifying Products مواجه مي شم . مگه نسخه Professional اين
قابليت رو نداره؟
مرسي

Soda
28-04-2006, 22:52
نه نداره
فقط Enterprise

Wonderboy
30-04-2006, 15:21
سلام

دوستان عزيز، از اينکه آپديت هاي مک آفي چند ماه تاخير داشت، خيلي شرمندم. :blush:
مشکلي تو روند آپديت کردن پيش اومده بود که اين وقفه پيش اومد.

اما حالا آپديتها آماده شده، و روي سايت قرار گرفته، که يکي يکي معرفي ميکنم. :happy:

vahid19
30-04-2006, 16:02
یه سوال اخرین ورژن مک افی کدومه ؟؟

Wonderboy
30-04-2006, 16:16
سلام

vahid19 عزيز، آخرين نسخه مک آفي، نسخه 10.0.27 حرفه اي هست که من آپديتش رو روي سايت همين چند ساعت قبل گذاشتم و حالا ميخواستم معرفيش کنم. :happy:

Wonderboy
30-04-2006, 16:19
سلام

خبر ---------- :laughing: :laughing: :laughing: ---------- خبر

ميشه گفت اين يکي از مهمترين خبرهاي شرکت مک آفيه.

همونطور که ميدونين شرکت مک آفي چند ماهي بود که نسخه هاي آزمايشي موتور جديد ضد ويروس خودش رو براي تست گذاشته بود که من خودم چند ماه پشت سر هم نسخه هاي آزمايشي اون رو گرفتم و تست کردم. بالاخره شرکت مک آفي اين نسخه جديد رو براي عموم عرضه کرد ولي با اين وجود شرکت مک آفي روي سايت خودش لينکي براي دانلود اون نذاشته و فقط کسايي که ضد ويروس نصب شده روي سيستمشون رو آپديت مي کنن موتور ضد ويروس جديد براشون نصب ميشه.

من آپديت اين نسخه از موتور ضد ويروس جديد رو هم درست کردم که ميتونين روي سيستمتون نصب کنين.

حالا کمي در مورد اين موتور جديد از زبان خود شرکت مک آفي بشنويم:

شرکت مک افي اعلام کرده که اين نسخه از موتور ضد ويروسش، هسته شناسايي و تعميرش قويتر شده و از ساختار جديدي تشکيل شده که باعث ميشه بهترين کارايي اسکن و ثبات قويتر و بيشتري رو شاهد باشيم.

شرکت مک آفي روي 3 مورد درباره اين موتور جديد خيلي تاکيد کرده:
1- محافظت عالي تر و بهتر: قابليت شناسايي اتوماتيک و پاک کردن بهتر آلودگي ها که به مشتري ها نسل جديدي از موتور هاي اسکن به نام best-of-breed (بهترين کيفيت) رو معرفي ميکنه.
2- اسکن سريعتر: به خاطر درخواستي که مشتري ها از شرکت مک آفي کرده بودن که خواستار سرعت بيشتر براي اسکن و شناسايي آلودگيها بودن، موتور نگارش 5 کارايي ممتاز و بالايي رو به همه محصولاتي که موتور اسکن مک آفي رو بکار ميبرن بخشيد. روي همه سيستمهايي که مک آفي قابل نصب روي اونها هست.
3- سهولت بروز کردن: (که اين يکي به علت تحريم ايران خيلي هم سخته وگرنه در روش آپديت اتوماتيک مک آفي براي کشورهاي مجاز خيلي راحت شده).

اينم لينک آپديتي که من درست کردم:

آدرس سايت:

آدرس صفحه:

Wonderboy
30-04-2006, 16:28
آپديت نگارش ضد ويروس مک آفي به نگارش: 10.0.27

توجه کنين که اين فايل آپديت رو بايد حتما در محيط Safe Mode ويندوز اجرا کنين.

ضمنا اين آپديت بر روي ويندوز XP تست شده و روي ويندوز 98 جواب نميده.

براي توضيحات بيشتر به توافقنامه برنامه نصب نگاه کنين.

لينک سايت:

لينک صفحه:

baby
30-04-2006, 16:34
سلام و تشكر از زحمتي كه كشيدي ممنون

Wonderboy
30-04-2006, 16:45
سلام

ضدويروس مک آفي آپديت شد :laughing:

تاريخ بروزرساني: 07/02/1385 برابر با 27/04/2006

Wonderboy
30-04-2006, 16:48
سلام به baby عزيز،
از نظر لطفت ممنونم. :happy:

Wonderboy
30-04-2006, 23:47
سلام

دوستان عزيزي که آپديت نگارش ضد ويروس مک آفي به نگارش: 10.0.27 رو تا قبل از ساعت 11:40 دقيقه شب مورخه 10/02/1385 دانلود کردن، لطفا اين برنامه نصب رو دوباره دانلود کنن. چون يه مشکل کوچيکي در برنامه مشاهده و توسط دوستان به من گفته شد، اين مشکل رفع و برنامه نصب تست شده.

برنامه اصلاح شده آماده دانلوده.

از همه دوستان به خاطر اين چند ساعتي که فايل دچار مشکل بود معذرت ميخوام. :blush:

AliROCK
01-05-2006, 19:38
mcafee privacy service اپدیت نداره؟؟؟

Wonderboy
01-05-2006, 23:56
سلام

AliROCK عزيز، privacy service هم آپديت داره ولي چون من روي سيستم خودم ازش استفاده نميکنم، آپديتهاش هم ندارم. :blush:

Wonderboy
03-05-2006, 14:10
سلام

AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:

تاريخ بروزرساني: 12/02/1385 برابر با 02/05/2006

jalalj
05-05-2006, 00:25
صبرکن تایمر که تموم شد لینک ظاهر میشه بعد دانلودش کن
روش ايده ال و توضيح كاملش در اينجاست. از شما هم تشكر مي كنم.

آموزش دانلود از رپید شیر

Renjer Babi
05-05-2006, 06:09
بابا دمت گرم خیلی به درد بخور بود

Wonderboy
05-05-2006, 12:10
سلام

renjer_babi عزيز، از نظر لطفت ممنونم. :blush:

موفق باشي.

Wonderboy
06-05-2006, 00:04
سلام

Cracki عزيز از شما تشکر ميکنم که اين تاپيک رو بصورت پيوست شده درست کردين، واقعا ممنونم. :blush:

از Meisam عزيز هم تشکر ميکنم که واقعا اين چند روز بهشون خيلي زحمت دادم. :blush:

Soda
06-05-2006, 08:19
سلام
Wonderboy عزيز
جا داره منم از اين زحمتي كه ميكشي و مرد و مردونه از روز اول تا الان دنبالش كردي و جا نزدي يه تشكر گرم و صميمانه ازت بكنم
دمت گرم

Wonderboy
06-05-2006, 14:01
سلام

soda عزيز خيلي ازت ممنونم، :blush: اين رو جدي بگم که محبتهاي دوستاني مثل شما باعث شده که من به اين کار ادامه بدم و به من دلگرمي براي ادامه اين کار داده.

بازهم از تو و همه دوستان ممنونم.

موفق باشي.

baby
07-05-2006, 09:17
سلام عزيز, ممنون از زحمتي كه كشيدي
ميشه از اين به بعد اسم فايل هاي آپديت رو با تاريخ بزاري

Wonderboy
07-05-2006, 16:13
سلام

baby عزيز، چشم، از اين به بعد تاريخ رو هم به اسم آپديتها اضافه ميکنم. :happy:

albator
08-05-2006, 00:33
با سلام
اين همه ميگيد مكافي اپديت نميشه پس چرا براي من اپديت ميشه تازه من نه از اين برنامه هاي تغير دهنده اي پي استفاده ميكنم و نه چيزهاي ديگه روي دكمه اپديت خود برنامه كليك ميكنم و برنامه اپديت ميشه بدون هيچ مشكلي.
حالا يه سوالي داشتم اپديت اين برنامه كجا نگه داري ميشه و من چه طوري ميتونم از اونا استفاده كنم كه هر بار بعد از نصب ويندوز مجبور به اپديت كردنش ا ز اول نشم .
در ضمن من از مدل 9.1.10 استفاده ميكنم .

ahmad_r
11-05-2006, 05:31
با عرض سلام
یکی از دوستای دانشگاهم می گفت مک آفی Professional 10 اومده
می خوستم ببینم آیا درسته و اگر جواب مثبت است لطف کنید لینک دانلود آن و همچنین لینک دانلود فایر وال آن را بگذارید
با تشکر...

AliROCK
11-05-2006, 11:28
لینک فیروال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک انتی ویروس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لیمک کمکی برای mcafee virusscan pro 10.0.27

Edit by: Cracki

Wonderboy
11-05-2006, 15:01
سلام

دوستان عزیز، به خاطر پیشنهاد بعضی از دوستان، از این به بعد تاریخ هر آپدیت، به آخر اسم فایلهای همون آپدیت اضافه میشه. :happy:

Wonderboy
11-05-2006, 15:03
سلام

تاريخ بروزرساني: 18/02/1385 برابر با 08/05/2006

Cracki
11-05-2006, 15:03
Wonderboy دستت درد نکنه و خسته هم نباشی.

آره بهتره که این کارو بکنب تا کسی که آپدیت رو میگیره بدونه مربوط به چه روزیه.

موفق باشی

Wonderboy
11-05-2006, 15:05
سلام

Wonderboy
11-05-2006, 15:09
سلام

Cracki عزیز، تو هم خسته نباشی. :happy:
از نظر لطفت ممنونم. :blush:

ahmad_r
11-05-2006, 15:46
اولا که خیلی ممنون از اینکه به پست من جواب دادی
حالا می خوام ببینم آیا روشی هست که بشه یه جوری همین Profesional را آپدیت کرد
با تشکر

AliROCK
11-05-2006, 17:00
خب چرا mcafee virusscan enterprise نصب نمیکنی که هم اپدیت میشه و هم از نسخه professional بهتره
من خودم دارم ازش راضیم سرعت سیستمت هم کمتر گرفته میشه یه نسخه بتا داره یه نسخه کامل حالا هر جور میل خودته اگه میخوای همین professional را اپدیت کنی برو تاپیک اپدیتهای مکافی
این لینک بتا هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک نسخه قبلیشو قبلا داشتم ولی فعلا گمش کردم ولی به نظر من همین کارتو راه میندازه

ببین یه لحظه وایسا الان رفتم post های مربوط به اینو دیدم فعلا نصبش نکن ممکنه ویندوزت دیگه بالا نیاد خواستی لینک نسخه قبلیشو برات پیدا می کنم

Edit by: Cracki

ahmad_r
12-05-2006, 08:52
AliROCK جان سلام
درباره enterprise باید بگم خودم هم یه مدت از همین آنتی ویروس استفاده می کردم ولی نمی دونم چرا موقع آپدیت به یه جایی که می رسه دیگه جلوتر نمی ره حالا نمی دونم حجم فایل دانلود بالا است یا اینکه اصلا آپدیت نمی شه اما کلا یکم غیر طبیعی است

برای همین ترجیح دادم که از Profesional استفاده کنم
حالا اگه بتونی مشکلم رو حل کنی خودم نسخه McAfee VirusScan Enterprise 8.0 را دارم
از توضیحات خوبت هم ممنونم

AliROCK
12-05-2006, 15:35
اگه dial-up داری حدود یه ساعت اپدیتش طول میکشه البته اگه تا حالا اپدیت نشده طول میکشه ولی دفعه های بعد 2 دقیقه طول میکشه شایدم کمتر در ضمن enterprise ویروسها و تروجانهای بیشتری را شناسایی میکنه موفق باشی :)

baby
12-05-2006, 19:56
wonderboyسلام
خسته نباشي ممنون از لطفت
دانلود ميكنم

ahmad_r
12-05-2006, 23:23
دمت گرم علی جان
به عنوان آخرین سوال آیا واقعا ارزششو داره که از اینترپرایس استفاده کنم و پرو را کنار بگذارم (چون اینترنتم دیال آپه)

mahtabesfahan
12-05-2006, 23:26
Wonderboyجان دستت طلا
بابا اينكاره كولاك كردي./ممنون

radepa
12-05-2006, 23:38
سلام

سلام آقاي wonder من يكم گيج شدم چطوري بايد دانلود كرد چون لينكي نمي بينم

راهنمايي كنيد

حل شد

Wonderboy
12-05-2006, 23:52
سلام

baby عزیز تو هم خسته نباشی، ممنون از لطفت. :blush:

mahtabesfahan عزیز شما لطف دارین، امیدوارم این آپدیتها برای شما مفید بوده باشه. :blush:

mahtabesfahan
12-05-2006, 23:54
radepaجان سلام
صفحه اول تمام لينكها رو گذاشته حتمادانلود كن

Wonderboy
12-05-2006, 23:56
سلام

radepa عزیز ، فکر کنم که مسئله حل شده باشه، چون نوشته بودی حل شد، ولی برای بقیه دوستانی هم که ممکنه براشون این سوال پیش اومده باشه، میگم که، میتونین همه لینکها رو توی اولین پست این تاپیک پیدا کنین. :happy:

locked account
13-05-2006, 14:21
سلام wonderboy جان خوبي؟
خيلي وقت بود اينجا نيومده بودم !! پسر غوغا كردي ها
خسته نباشي

AliROCK
13-05-2006, 14:53
تو پیغام خصوصی یه چیزی برات نوشتم برو بخون ضرر نمیکنی
امکانات نسخه های enterprise خیلی بیشتر از پروفشنال هست real time protection خیلی قویه ویروسهای بیشتری میشناسه سرعت سیستمت اصلا گرفته نمیشه در کل به نظر من هیچی mcafee enterprise نمیشه
زده رو دست همه انتی ویروسها

Wonderboy
14-05-2006, 00:13
سلام

locked account عزیز، خوشحالم که دوباره تو رو اینجا دیدم و نظر دادی. :happy:

از نظر لطفت ممنونم. :blush:

تو هم خسته نباشی و امیدوارم توی همه مراحل زندگیت موفق باشی.

Wonderboy
16-05-2006, 12:14
سلام

دوستان عزیز ظاهرا توی لینک صفحه آپدیت فایروال به نگارش 7.1.113 مشکلی وجود داشت.

خواستم اطلاع بدم که این مشکل حل شده.

Wonderboy
21-05-2006, 15:45
سلام

تاريخ بروزرساني: 29/02/1385 برابر با 19/05/2006

mehrdad.f
21-05-2006, 17:32
دوست عزیز کارت عالیه. ولی من اصلا با مک آقی حال نمی کنم . چرا از نورتون استفاده نمی کنی

Cracki
21-05-2006, 19:51
مهرداد جان این تایپک جای بحث در مورد آنتی ویروسها نیست اگر نظری دارید در تایپک بحث و گفتگو در مورد مقایسه آنتی ویروسها
مطرح کنید.

این تایپک از اسمش معلومه که مربوط به چیه و هر بحثی هم که بشه باید در مورد آپدیت های آنتی ویروس مک آفی باشه.

با تشکر.

Wonderboy
21-05-2006, 20:32
سلام

mehrdad.f عزیز، ممنونم از اینکه نظر دادی. :blush:
من هم دلایل خاص خودم رو برای استفاده از مک آفی دارم و همونطور که Cracki عزیز گفتن، برای بحث در مورد انواع آنتی ویروسها تاپیک مخصوص وجود داره. :happy:

اگر مشکلی در مورد آپدیت ها وجود داره من اینجا در خدمت شما و همه دوستان هستم.

از Cracki عزیز هم بخاطر تذکرشون تشکر میکنم.

baby
22-05-2006, 11:26
ممنون wonder boy
دستت درد نكنه
فكر كنم صفحه اول رو عوض نكردي

sAsAn.K
22-05-2006, 11:46
Wonderboy جان ، عزیز میتونم سوال کنم که شما خودت چه جوری آپدیت می کنی؟

Wonderboy
22-05-2006, 19:44
سلام

baby عزیز، متشکرم که نظر دادی ولی صفحه اول عوض شده، تاریخ تاپیک که عوض شده و توی قسمت معرفی اگه به بخش دوم یعنی معرفی آپدیت آنتی اسپای ور توجه کنی، تاریخ عوض شده. :happy:

Wonderboy
22-05-2006, 19:50
سلام

sAsAn.K عزیز، من خودم مک آفی رو با استفاده از لینکهایی آپدیت می کنم، یعنی اینکه، برای آپدیت باید یه سری فایلها معمولا حدود 5 تا 10 فایل از سایت مک آفی دانلود بشه، و بعد از تغییراتی توی فایلها آپدیت کامل بشه. :happy:

sAsAn.K
22-05-2006, 19:52
Wonderboy جان ممنون.
پیغام خصوصی رو چک کن;)

Wonderboy
27-05-2006, 22:08
سلام

ضد ویروس مک آفي آپديت شد :laughing:

تاريخ بروزرساني: 01/03/1385 برابر با 22/05/2006

Wonderboy
27-05-2006, 22:11
سلام

تاريخ بروزرساني: 05/03/1385 برابر با 26/05/2006

radepa
29-05-2006, 01:11
Mcafee Internet Security Suite 06
Mcafee Internet Security Suite 06-Retail version, Direct from Mcafee.com

The McAfee Internet Security Suite includes ALL of these:
McAfee VirusScan 2006
McAfee Personal Firewall Plus 2006
McAfee SpamKiller 2006
McAfee Privacy Service 2006

In one great security package! Easy to install, configure and use, McAfee Internet Security helps safeguard personal data, prevent viruses, stop unauthorized computer access, filter spam from your inbox and block pop-up ads - all in one powerful, fully integrated package. Best of all, automatic updates ensure you always have the latest protection.

Direct from Mcafee.com. No ----/crack/serial or patch needed. Enjoy.

LINK:

Password: jamezua

اگر مشكلي بود بگيد

baby
31-05-2006, 19:34
سلام
سيستم هاي ما به لطف مهندس رو به راه شد

Wonderboy
01-06-2006, 00:10
سلام

baby عزیز از نظر لطفت ممنونم. :blush:

و از اینکه آپدیت ها رو دنبال میکنی ممنونم چون باعث دلگرمی من برای ادامه کاره. :happy:

موفق باشی.

Wonderboy
04-06-2006, 15:37
سلام

ضد ويروس مک آفي آپديت شد :laughing:

تاريخ بروزرساني: 12/03/1385 برابر با 02/06/2006

Wonderboy
04-06-2006, 15:39
سلام

تاريخ بروزرساني: 12/03/1385 برابر با 02/06/2006

baby
04-06-2006, 21:27
wonder boy
ممنون از لطفت يه مدت مشغول بودم تازه رسيدم

Wonderboy
04-06-2006, 23:49
سلام

baby عزیز از اینکه این تاپیک رو دنبال میکنی، ممنونم.

موفق باشی.

Wonderboy
20-06-2006, 10:55
سلام

تاريخ بروزرساني: 26/03/1385 برابر با 16/06/2006

Wonderboy
20-06-2006, 10:56
سلام

تاريخ بروزرساني: 26/03/1385 برابر با 16/06/2006

baby
20-06-2006, 11:00
ممنون
دارم ميگيرم

payam2200#
21-06-2006, 20:13
سلام دوستان من از کسانی که می توانند Virus Removal Tools های mcafee را دانلود کنند .دانلود کرده برای ما آپلود کنند که ما هم استفاده کنیم .خیلی خیلی ممنون

payam2200#
23-06-2006, 10:04
از همه طلب بخشش دارم

asd
25-06-2006, 11:10
دمت گرم علی جان
به عنوان آخرین سوال آیا واقعا ارزششو داره که از اینترپرایس استفاده کنم و پرو را کنار بگذارم (چون اینترنتم دیال آپه)
مطمن باش ارزش داره اولا اصلا سرعت كامپيوتر رو كم نمي كنه خيلي قوي و فوق العاده سريع عمل مي كنه در مورد كند بودن آپديتش يه راهي به شما پشنهاد مي كنم بريد تو سايت مك آفي و آخرين فايل آپديت رو بگيريد البته يه خورده حجمش زياده(8مگ) و براي اولين باري كه تو ويندوز نصبش مي كنيد اون فايل رو اجرا كنيد بعد از اون براحتي و با كمترين صرف وقتي از طريق اتوآپديت مي توني آپديتش كني.من خودم تو تهران با ديال آپ در عرض كمتر از 5 دقيقه آپديتش مي كنم

eshagh
05-07-2006, 04:04
ضمن تشكر از تمام دوستاني كه اين قسمت را دنبال مينمايند بايست بعرض برسانم كه با توجه به راهنمايهاي قيد
شده در صفحه آول همين پست ونصب آپديتهاي مك آفي وهمچنين نصب نرم افزاري جهت مخفي كردن آي پي
بنام Hide IP PLATINUM که در قسمت نرم افزارها میتوانید ÷یدایش کنید ونصب نرم افزار C PROXY به راحتی وبدون ارور آنتی ویروس ورزن 10 وآنتی اس÷ایور ورزن 2.1.0.112 رامدت حدود دو ماه میباشد که از طریق خود سایت مک آفی آ÷دیت مینمایم امشب نیز توانستم فایل 4799را دریافت نمایم . همچنین فایر وال7.0.150رانیز به همین طریق
در تاریخ 4/7/2006 به نگارش 7.1.113 از خود سایت مک آفی بروز رسانی نمایم .
امیوارم مورد استفاده دستان قرار گیرد وچنانچه راهنمایی خواستید در خدمتتان هستم :laughing:

eshagh
06-07-2006, 04:48
با عرض معذرت ازاینکه مجددا" مجبورم برای راهنمایی عاشقان mcafee مطالبی را جهت بهبود وبدون دردسر وفارغ از
هرگونه محدودیتی از طرف شرکت mcafee ابراز نمایم .
دوستان من از آنتی ویروس 10.0.27 وآنتی اس÷ایور 2.1.0.112 و فایر وال7.0.150 mcafee مدت چند ماه میباشد که استفاده مینمایم وبا توجه به اینکه ایران تحت تحریم شرکت مذکور میباشد بروش زیر به راحتی بعد ازتکمیل ثبت نام
در سایت مک آفیبراحتی میتوانید کلیه نرم افزارهای مک آفی نصب شده بر روی سیستمتون را آ÷دیت نمایید .
1- دریافت ونصب فایل بروز رسان را از صفحه اول آ÷دیتهایمک آفی درهمین سایت یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- نصب نرم افزار IP PLATINUM که در همین سایت در قسمت معرفی نرم افزارها موجود میباشد .
3- نصب نرم افزار CPROXY که = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = .
بعداز تمام این مراحل بر روی ایکون مک آفیدر کنار ساعت کام÷یوترتان کایک راست کرده وگزینه UPDATE رابزنید
برای اولین بار که به سایت مک افی میروید بایست ثبت نام نمایید ویک آدرس ایمیل الکی بدهید واین در حالتی هست که هر دو نرم افزار ردیفهای 2و3 فعال باشند واگر از اینترنت اکس÷لورر استفاده مینمایید حتما"قابلیت POPUP
راغیر فعال سازید که صدرصد جزو مشترکین قانونی مک افی در خواهید آمد .

موفق باشید :
:thumbsup:

davood6385
11-07-2006, 15:22
wonder boy جان خسته نباشی
این آپدیتها برای mcafee enterprise 8.0i هست یا home edition
آخرین آپدیت enterprise 4803xd.exe هستش به تاریخ
7/10/2006
به این لینک:
چطوری میتونم اینو بگیرم؟

Wonderboy
14-07-2006, 07:53
سلام

از همه دوستان بخاطر تاخیر طولانی خودم عذرخواهی میکنم. :blush:
به خاطر امتحانات نتونستم بیام، البته هنوز امتحاناتم تموم نشده، ولی تا 15 روز دیگه امتحاناتم تموم میشه. :happy:

Wonderboy
14-07-2006, 07:59
سلام

davood6385 جان به خاطر دیر جواب دادن شرمندم. :blush:

این آپدیتهایی که من میذارم اینجا، هم برای نسخه پروفشنال و هم برای نسخه خانگی هست. ولی برای enterprise 8.0i تهیه نشده. علتش هم این بوده که برای آپدیت نسخه enterprise 8.0i مشکلی از طرف مک آفی نبود ولی حالا نمیدونم این نسخه هم مثل بقیه برای آپدیت مشکل پیدا کرده یا نه.

اگه به لینکی هم که دادی دقت کنی وقتی به این لینک مراجعه کنی، پیغامی میاد که میگه شما در کشوری هستین که شامل تحریمه، پس نمیتونین از این لینک استفاده کنین.

mahtabesfahan
15-07-2006, 11:50
Wonderboyجان
منتظر آپديت هاي آنتي اسپايور هستي
مخيلي حياتيه/ممنون

saeed009
15-07-2006, 15:29
مر سييييييييييييي عالي بود

jasmin
16-07-2006, 00:14
سلام دوست عزيز
بابت زحماتت بسيار ممنون
من منتظر آبديتهاي جديدت هستم
خدا قوت

amir ghermaz
16-07-2006, 08:49
سلام لطفا يك لينك سالم از نسخه ويروس اسكن اينتر پرايس براي من بگذاريد ممنون

Wonderboy
16-07-2006, 14:01
سلام

saeed009 و jasmin عزیر، از اینکه نظرتون رو در مورد این آپدیتها گفتین و از نظر لطفتون ممنونم. :blush:

Wonderboy
16-07-2006, 14:04
سلام

تاريخ بروزرساني: 21/04/1385 برابر با 12/07/2006

Wonderboy
16-07-2006, 14:06
سلام

تاريخ بروزرساني: 23/04/1385 برابر با 14/07/2006

Wonderboy
16-07-2006, 14:39
توجه ×××× توجه

آپدیت McAfee VirusScan Enterprise v8.0i هم اضافه شد.

سلام

دوستان عزیز،
همونطور که میدونین قبلا آپدیت VirusScan Enterprise v8.0i مشکل نداشت ولی مثل اینکه جدیدا اونم آپدیتش مشکل شده، در هر صورت این موضوع منو به این فکر انداخت که قسمت آپدیت VirusScan Enterprise v8.0i رو هم به همون فایل آپدیت قبلی اضافه کنم. ;)

به این ترتیب، از این به بعد، یعنی از آپدیت تاریخ 21/04/1385 به بعد شما میتونین با دانلود همون فایلی که مربوط به آپدیت فایل شناسایی ضد ویروس مک آفی میشه (يعني با دانلود McAfee Updater كه براي آپدیت ضدویروس نگارش 9 و 10 تهیه شده بود)، VirusScan Enterprise v8.0i خودتون رو هم آپدیت کنین. :happy:

از این به بعد دوستان میتونن با دانلود این فایل هم نگارش 9، هم نگارش 10و هم نگارش Enterprise v8.0i رو آپدیت کنن. :laughing:

baby
17-07-2006, 10:53
wonder boy
سلام ممنون از زحمتتون

Wonderboy
17-07-2006, 19:16
سلام

baby عزیز ممنونم که آپدیت ها رو دنبال میکنی. :happy:

موفق باشی.

amir ghermaz
18-07-2006, 08:11
كسي نيست جواب ما رو بده

asd
18-07-2006, 09:21
اينم لينك دريافت فايل آخرين آپديت مك آفي اينتر پرايس

Mr.Mohamad
24-07-2006, 10:16
سلام بچه ها من الان نسخه دهش رو دارم و وقتی میزنم روی آپدیت میگه که ویروس یاب شما آپ دیت هست . یعنی دوستان اگه سایت آپدیت کرد من هم بدون مشکل آپدیت میشم؟ یعنی ویروس یاب من بدون مشکل به یرور وصل شده و مشکلی با آپدیتش نخوام داشت؟

mrezvani
29-07-2006, 22:40
سلام من از اسپم كيلر مك آفي استفاده مي كنم و سرويس ميلم هم جيميل هست . در واقع من در دادن آدرس براي لوگين جيميل توي مك آفي اسپم كيلر مشكل دارم . pop3 جيميل هم فعاله اما هر چي ميزنم لوگين نميكنه !
لطفاَ كمك كنيد.

jafar_hoggt
11-08-2006, 00:31
اصلا من به راحتي هر وقت وصل اينترنت مي شم اگه آپديت جديد اومده باشه آنتي ويروسم شروع به آپديت كردن مي كنه و تا 100 درصد مي ره و تاريخ اپديت رو كه نگاه مي كنم مي بينم كه درست آپديت شده
فكر كنم كه ديگه سايت مك آفي مي ذاره آپديت كنيد
من فقط نمي دونم كه چه جوري آپديت ها رو ذخيره كنم كه اگر ويندوز رو عوض ردم نيازي به دوباره كاري باشه

jafar_hoggt
12-08-2006, 23:48
با سلام ممنوم از اين تاپيك
فقط يك سوال داشتم
الان كه من آپديت كرده ام چه طوري اين رو سسيتم ذخيره كنم كه بعدا به راحتي بتونم از اون استفاده كنم
خواهش مي كنم جواب بدين

Wonderboy
13-08-2006, 07:55
سلام

jafar_hoggt عزیز، امیدوارم این آپدیتها برات مفید بوده باشه، اگه آپدیت مک آفی رو با برنامه هایی که اینجا معرفی شده انجام دادی، فقط کافیه اون برنامه هایی رو که دانلود کردی و باهاش مک آفی رو آپدیت کردی رو نگه داری، دفعه بعد اگه بهر دلیلی مثل عوض کردن ویندوز، نیاز به آپدیت دوباره داشتی، کافیه مک آفی رو نصب کنی و اون برنامه ها رو برای آپدیت کردن مک آفی اجرا کنی.

در واقع یکی از هدفهای من برای درست کردن فایلهای آپدیت به این شکل این بود که بشه بارها و روی سیستمهای مختلف اجراش کرد و مک آفی رو آپدیت کرد.

موفق باشی.

kamal114
13-08-2006, 17:52
ممنون خیلی خوب بود

Wonderboy
13-08-2006, 20:43
سلام

kamal114 عزیز ممنونم از اینکه نظر دادی. :happy:

موفق باشی.

jafar_hoggt
14-08-2006, 00:08
سلام

jafar_hoggt عزیز، امیدوارم این آپدیتها برات مفید بوده باشه، اگه آپدیت مک آفی رو با برنامه هایی که اینجا معرفی شده انجام دادی، فقط کافیه اون برنامه هایی رو که دانلود کردی و باهاش مک آفی رو آپدیت کردی رو نگه داری، دفعه بعد اگه بهر دلیلی مثل عوض کردن ویندوز، نیاز به آپدیت دوباره داشتی، کافیه مک آفی رو نصب کنی و اون برنامه ها رو برای آپدیت کردن مک آفی اجرا کنی.

در واقع یکی از هدفهای من برای درست کردن فایلهای آپدیت به این شکل این بود که بشه بارها و روی سیستمهای مختلف اجراش کرد و مک آفی رو آپدیت کرد.

موفق باشی.

من از فايل هايي كه قرار دادي ممنون
ولي به جز اين ها برنامه خودش نيز خودئكار آپديت مي كنه
من مي خوام اونها به همراه فايل هاي شما ذخيره كنم

W9
16-08-2006, 08:59
سلام .
آخرين آپديت مك آفي اينتر پرايس را از کجا میتونم بگیرم؟؟؟؟؟؟
مثل اینکه اپدیت این نسخه هم مثل پروفشنال برای ایران تحریم شده.

yebordi
16-08-2006, 15:27
سلام دوستان عزيز ... من مي خواهم از شما دوستان درخاست راهنمايي كنم .... من قصد استفاده اين انتي ويروس مك افي رو در كافي نت دارم ( اگر جواب بده ) شما كدام ورژن يا مدل رو پيشنهاد مي كنيد ؟ لطفا در صورت امكان لينك رو هم بگذاريد ...
ممنون از دوستان

Wonderboy
18-08-2006, 09:30
سلام

تاريخ بروزرساني: 26/05/1385 برابر با 17/08/2006

Wonderboy
18-08-2006, 09:31
سلام

تاريخ بروزرساني: 24/05/1385 برابر با 15/08/2006

rfp
18-08-2006, 10:30
واقعا عالی بود

J A V I D
18-08-2006, 10:47
منم به آپدیت های روزانه مک آفی دسترسی دارم اگه سرعت اینترنتم مناسب بودآپلود میگردم براتون هر دو سه روز یه بار.

mahtabesfahan
18-08-2006, 13:46
سلام
پست #570 با آنچه در سايت هست از لحاظ تاريخ متفاوت هستند
من قبلا راحت دانلود مي كردم ولي الآن هر كاري مي كنم خطا ميده و دانلود نميشن
لطفا راهنمايي كنيد/ممنون

Wonderboy
19-08-2006, 07:03
سلام

rfp عزیز، از نظر لطفت ممنونم. :blush:

امیدوارم این آپدیتها مفید واقع شده باشه. :happy:

موفق باشی.

Wonderboy
19-08-2006, 07:09
سلام

دوست عزیز، mahtabesfahan

علت اینکه تاریخ نوشته شده توی این تاپیک از تاریخ نوشته شده روی سایت جلوتره، اینه که صفحه ای که شما از سایت من روی سیستم خودتون می بینین، قدیمیه، و این مربوط به کش ISP شما هست. ولی در عمل سایت آپدیت شده، معمولا کش ISP بعد از چند روز بروزرسانی میشه، زمانش بستگی به ISP داره.

ولی شما میتونین با کارهایی صفحه رو بروز ببینین، یکی از اون راه ها استفاده از آدرس پراکسی هست. :happy:

موفق باشی.

somayeh_63
19-08-2006, 12:21
دوست عزيز من چرا نميتونم تو لينكي كه در پست اولتون هست اين برنامه رو كه در 5 قسمت هست دانلود كنم؟؟؟

REGISTERED USER
19-08-2006, 21:19
اصلا من به راحتي هر وقت وصل اينترنت مي شم اگه آپديت جديد اومده باشه آنتي ويروسم شروع به آپديت كردن مي كنه و تا 100 درصد مي ره و تاريخ اپديت رو كه نگاه مي كنم مي بينم كه درست آپديت شده
فكر كنم كه ديگه سايت مك آفي مي ذاره آپديت كنيد
من فقط نمي دونم كه چه جوري آپديت ها رو ذخيره كنم كه اگر ويندوز رو عوض ردم نيازي به دوباره كاري باشه

خوب مسير زير رو برو كپي كن :

C:\Program Files\McAfee.com\VSO\Dat

البته اگه داخل درايو c باشه !

در ضمن موافقم ! دقيقا سايت مك آفي ( البته با بعضي از ISP ها ) وارد سایت میشه و براحتی آپدیت میکنه !

ilailaila
19-08-2006, 21:57
من كه نفهميدم چي شد
يعني برا فهميدن اينكه چجوري مكافي اپديت ميشه بايد 58 صفحه رو بخوني؟؟؟؟؟؟؟؟
من مكافي نصب كردم نميدونم چجوري آپديتش كنم؟؟؟؟

Wonderboy
19-08-2006, 22:20
سلام

دوست عزیز، somayeh_63

اگه میشه بنویسین که چه مشکلی موقع دانلود شدن پیش میاد، که شما میگین نمیتونین دانلود کنین.

لطفا بیشتر توضیح بدین.

Wonderboy
19-08-2006, 22:22
سلام

ilailaila عزیز،

شما اصلا لازم نیست، برای آپدیت کردن این همه صفحه رو بخونین، فقط کافیه به مطالب صفحه اول توجه کنین و برین از آدرس داده شده فایلهای آپدیت رو دانلود کنین.

mahtabesfahan
19-08-2006, 23:52
سلام حق با شما بود
مشكل با ------ حل شد
واقعا ممنونم

ilailaila
20-08-2006, 00:30
5 تا فايلو دانلود كردم
حالا تاريخ 17/8/2006 زده درسته؟؟؟؟؟؟

Wonderboy
20-08-2006, 15:44
5 تا فايلو دانلود كردم
حالا تاريخ 17/8/2006 زده درسته؟؟؟؟؟؟

بله، درسته.

somayeh_63
21-08-2006, 11:36
سلام

دوست عزیز، somayeh_63

اگه میشه بنویسین که چه مشکلی موقع دانلود شدن پیش میاد، که شما میگین نمیتونین دانلود کنین.

لطفا بیشتر توضیح بدین.

Wonderboy
21-08-2006, 21:22
سلام

دوست عزیز somayeh_63، همونطور که حتما خودتون هم از این پنجره پیغام متوجه شدین، این فایل که شما میخواستین دانلود کنین وجود نداره، و درستم هست، شما باید فایل مربوط به تاریخ 26/05/1385 رو دانلود کنین.

اگر این تاریخ رو روی سایت نمی بینین، یا بهتره بگم سایت رو بصورت آپدیت شده نمی بینین، مشکل از کش ISP شما هست، برای حل این مشکل میتونین از ------ استفاده کنین، یا مدتی صبر کنین تا کش ISP شما آپدیت بشه.

W9
22-08-2006, 13:47
سلام.
از همون فایلی که برای اپدیت پروفشنال هست باید برا اپدیتEnterprise v8.0i استفاده کرد ؟

Wonderboy
22-08-2006, 14:23
سلام.
از همون فایلی که برای اپدیت پروفشنال هست باید برا اپدیتEnterprise v8.0i استفاده کرد ؟

سلام

دوست عزیز، W9
بله، از همون فایل می تونی استفاده کنی.

mahtabesfahan
22-08-2006, 21:36
سلام
لينك آپدیت Enterprise v8.0i رو نتونستم ببينم
ميشه لطف كنين بذاريد/ممنون

Wonderboy
23-08-2006, 06:26
سلام

mahtabesfahan عزیز،

همونطور که قبلا هم گفته بودم، همون فایلی که نسخه پروفشنال رو آپدیت میکنه (یعنی همون فایلی که تا حالا برای آپدیت دانلود میکردین)، نسخه Enterprise v8.0i رو هم آپدیت میکنه. :happy:

پس تو برای آپدیت نسخه Enterprise v8.0i میتونی از همون فایل همیشگی استفاده کنی. ;)

موفق باشی.

mahtabesfahan
23-08-2006, 14:46
افتاد الآن
ولي خوداييش چشمم سياهي رفت بسكه تو صفحه اول تاپيك و سايتت دنبال لغت Enterprise v8.0i گشتم
هر ويروسي كه پاك كنه دعاش به جونت مي كنيما/ممنون

yebordi
24-08-2006, 05:06
سلام به همه عزيزان ....
1 بزرگي نيست 1 اقايي نيست 1 تاج سري نيست اين لينك دانلود انتي ويروس Enterprise رو به ما بده ... بخدا مردم از گشتن .... ايا نياز به كرك كردن هم داره ؟
در ضمن عزيزان ايا اطلاع داريد كه انتي ويروس مك افي Enterprise در كنار NOD مي تونه كار كنه يا تو كار هم تداخل ايجاد مي كنند ؟

REGISTERED USER
26-08-2006, 22:32
با سلام

دوست عزيز من Personal firewall plus نسخه 9 نصب بود و آپدیت رو انجام دادم ! اما وقتی ریست کردم و در ویندوز اومدم دیدم مک آفی غیر فعال میشه !

مشکل چیه ؟

Wonderboy
27-08-2006, 09:11
سلام

دوست عزیز، احتمالا منظورتون از نسخه 9، نسخه 9 آنتی ویروس بود، چون آخرین نسخه فایروال 7 هست.

اما در مورد مشکلی که پیش اومده، شما برای آپدیت فایروال باید یکی از نسخه های 7 رو داشته باشین و برای آپدیت خود آنتی ویروس یکی از نسخه های 10 رو.

اگه درست یادم مونده باشه، نسخه ای از فایروال که با نسخه 9 آنتی ویروس منتشر شد، نسخه 6 بود، شما برای آپدیت به نسخه 7.1.113 باید یکی از نسخه های 7 رو قبلا نصب کنی.

موفق باشی.

REGISTERED USER
30-08-2006, 00:17
مرسي دستت درد نكنه

ila
30-08-2006, 10:15
سلام با نصب این برنامه دیگه مکافی بعدا خودکار ا÷ میشه یا نه

Wonderboy
30-08-2006, 20:04
سلام

نخیر، این برنامه فقط مک آفی رو به همون تاریخی که داخل برنامه مشخص شده، آپدیت میکنه.

H A M A S
03-09-2006, 16:58
سلام
امروز موقعی که انتی ویروس نورتون 2005 را اپدیت مبکردم پیغام خطا داد که ساعت سیستم شما هماهنگ نیست یا تنظیم نیست
لطفا کمک کنید

reza2pars
06-09-2006, 11:24
بابا دمت گرم خيلي با حالي ، فقط يه مشكلي داره موقع نصبignor ، error ... ميده ،مشكل از كجاست؟

Wonderboy
07-09-2006, 08:03
سلام

reza2pars عزیز، از نظر لطفت ممنونم.

قبل از اینکه قسمت پایانی آپدیتها رو اجرا کنی باید یه سری کارها رو انجام بدی، که اون کارها توی قسمت لیسانس آپدیتها نوشته شده، برنامه رو اجرا کن و بعد از زدن Next قسمت لیسانس رو بخون.

موفق باشی.

Alive
09-09-2006, 01:26
من شخصا با مك آفی‌ هيچ مشكلی ندارم چون يه گوله حسابی سرش مالوندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!(فكر بين شما هم كسايی باشن كه همچين كاری كرده باشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !). خوب ميگيد چطوری؟ بفرماييد------> طريقه‌ی گول مالی! :
بايد با يه نرم‌افزار IP خودتون رو تغيير بديد بعدشم بريد تو سايت مك‌آفی ثبت‌نام كنيد و از تشكرات و ......! مك‌آفی لذت ببريد,همين!
خيلی ساده بود نه؟ والا من خودم همين كار رو كردم و بدون هيچ مشكلی برنامه رو update می‌كنم(به اسم Eric Balmer!) كلی هم تحويلم ميگيرن! اميدوارم كه شما هم موفق بشيد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammadmother
10-09-2006, 03:43
من نمی دونم که چطور می شه ویروس یاب مکافی را آپدیت کرد

nayebaghaee
13-09-2006, 03:26
سلام
اتفاقي به update انتي ويروس mcafee برخوردم اونو downloadكردم و دوباره upload كردم تا دوستاني كه ميخواهند دانلود كنند
8.5 مگا بايت
sdat 4850 تاريخ 2006.9.12
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nt
14-09-2006, 01:58
دمت گرم خيلي حال دادي
موفق و مويد و پيروز و سربلند باشي

Wonderboy
14-09-2006, 09:02
سلام

nt عزیز از نظر لطفت ممنونم، برای تو هم آرزوی موفقیت می کنم.

H A M A S
16-09-2006, 06:56
آقایون هر چی تو چنته دارید رو کنید بیل گیتس با اون دبدبه و کبکبه نتونست جلوی آپدیت غیر قانونی ویندوز توسط کاربران ایرانی بگیره حالا مک آفی بلا نسبت سگ کیه
خب آقایون آگه یه برنامه نویس پیدا میشه که یه پتی یا کرکی را حقه ای ترفندی کلکی چیزی بلده رو کنه البته من خودم برنامه نویسم ولی در حد دو دو تا چهارتا برنامه مینویسم ;)

Enter
20-09-2006, 00:53
ایول flowerخوشم اومداقایکی نیست پوزاین بروبچ مک آفی روبه خالک بمالونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

H A M A S
21-09-2006, 05:51
ما کرتیم آقای هک من با اون لوگوی مافیا با عکس تامی هم خیلی حال کردم توصیه من به دوستان اینکه از مک آفی استفاده نکنند بجاش برید از بیت دیفندر نسخه اینترنت سیکورتی 10 استفاده کنید فقط بدونید که بعضی از سایتها به این لقب بی رحمترین آنتی ویروس دنیا را دادند. مک آفی چیه بابا

hasan007
21-09-2006, 18:00
سلام
اقا من چطوري ميتونم مك آفي رو اپديت كنم

H A M A S
22-09-2006, 05:10
دوست عزیز برنامه های ------ وجود داره که با ای پی نامعلوم میتونین آپدیت کنید ولی به نظر من آنتی ویروس های دیگه هستن که هم آپدیت میشند وهم واقعا واقعا ازمک آفی بهترند پیشنهاد من Bitdefender Internet Security v10 و NOD 32است این دوتا فعلا بهترینند که من بیت دیفندر رو امتحان کردم واقعا لقب بی رحمترین آنتی ویروس دنیا برازنده اش است
اگر یه برنامه دانلود که سریعتر دانلود کنه داری از اینجا میتونی دانلود کنی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

_gsmcgsmc
24-09-2006, 18:20
خوب برین اینو بخرین خودتو نو راحت کنید

تنها نسخه قابل آپدیت mcafee در ایران

hossein13842005
29-09-2006, 21:41
قربون مرامت لوتی ! ما که دربست مخلصتیم داش ووندربوی!!!!!!!!

Enter
29-09-2006, 22:56
آقاباوربفرماییدکه این مک آفی هم کم داره چنددقیقه پیش فایروال مک آفی خودبه خودآپ شدمن توش موندم که مک آفی بامن شوخی داره ؟؟؟؟؟;))

online-amir
30-09-2006, 09:25
:biggrin: ;) :)

Enter
01-10-2006, 09:28
میدونی flowerجان اصلا کلا هم من هم سیستمم با NOD32 نمیسازیم باورکن وقتی NOD32 رونصبش میکنم کل سیستم قاط میزنه

AliROCK
01-10-2006, 16:10
nod32برای این تو اینترنت محبوبه چون تو خارج که یکی بخواد انتی ویروس بگیره قیمتش ارزونه فقط همین وگرنه امکانات زیادی نداره و همیشه هم تروجان ها خدمتش رسیدند mcafee هم نسخه های enterprise خوب هستند نسخه های معمولیش به درد نمیخوره

ali_golden
04-10-2006, 00:53
ورژن های جدید مکافی :
مجموعه ای متشگل :

McAfee VirusScan 2006
McAfee Personal Firewall Plus 2006
McAfee SpamKiller 2006
McAfee Privacy Service 2006

لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Enter
11-10-2006, 09:40
باسلام
ازوقتی که ویروس یاب مک آفی 2007رونصب کردم هرکاری که کردم مرورگرفایرفاکسم نیومدبالاعلاوه براین بااینترنت اکسپلوررهم نتونستم هیچ سایتی روبازکنم یعنی الان هم که این مشکلم رومطرح کردم مجبورشدم مک آفی رو ریمووکنم اساتیدیه کمکی کنن بگن که مشکل ازکجاست ایاتنظیماتی هست که من انجام بدم یا نه

Enter
11-10-2006, 11:58
اقاکسی نیست به ماکمک کنه ازیه طرف بی ویروس اسکن وبی فایروال موندیم ازیه طرف نزدیک 3ساعت نشستیم خیرسرمون این مک آفی رودانلودکردیم باحجم نزدیک 40 مگ دوستان کمک

hasan007
12-10-2006, 21:40
سلام
آقا خيلي خوبه

baby
12-10-2006, 22:00
wonderboyجان
ممنون از زحمتتون

babak_belgium
12-10-2006, 22:15
wonderboyجان
ممنون از زحمتتون

شبي گفتم به سيگار که از جانم چه مي خواهي درون دود خود بنوشت جانت را ميخواهم! :blush:

ebilove
13-10-2006, 04:57
با سلام

دوست عزیز

Wonderboy

من مدتهاست انتی ویروس مکافی رورها کردم به خاطر نوع ابدیتش که باید دستی انجام بدیم

من تازه وارد این تاپیک شدم میشه صفحه اول رو هم خوندم اما متوجه نشدم
ببین درست فهمیدم یانه؟

انتی ویروس رو هر نسخه ای باشه نصب میکنیم
با این برنامه ای که شما دادی نصب به صورت اتوماتیک میشه .
یا اینکه همیشه باید بیام سراغ شما واسه گرفتن نسخه جدید این نرمافزار

ممنونمیش میشم پاسخ بدید

درود

Wonderboy
13-10-2006, 11:08
سلام

ebilove عزیز، شما وقتی یه آپدیت رو میگیرین، و اجرا میکنین، مک آفی شما تا اون تاریخ آپدیت میشه و برای آپدیت کردن به تاریخ جدیدتر باید فایل با تاریخ جدیدتر رو دانلود کنین.

در واقع باید بگم که با یک بار دانلود و نصب برنامه آپدیت، مک آفی شما برای دفعات بعد اتوماتیک آپدیت نمیشه و برای آپدیت به تاریخ جدیدتر باید فایل آپدیت جدیدتر رو دانلود و نصب کنین.

موفق باشین.

Mr.Mohamad
13-10-2006, 17:03
سلام
اتفاقي به update انتي ويروس mcafee برخوردم اونو downloadكردم و دوباره upload كردم تا دوستاني كه ميخواهند دانلود كنند
8.5 مگا بايت
sdat 4850 تاريخ 2006.9.12
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من این فایل رو دانلود کردم ولی وستای نصب اررور داد.
حالا من اون ارورری رو که در قالب یه فایل log به من داد رو براتون میزارم که اگه متوجه شدید به من هم بگید.
ویروس کش من ورژنش 10
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Extracting Zip file from stub file, C:\Documents and
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Performing self validation ...
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Retrieving file, NAISCRIP.NSC from zip file.
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Loading and parsing script file : C:\DOCUME~1\PCFAMI~1\LOCALS~1\Temp\124D\NAISCRIP.N SC
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Retrieving file, Globals.nsg from zip file.
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Loading and parsing globals file : Globals.nsg
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Searching for all Installed anti-virus products.
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Deleting...C:\DOCUME~1\PCFAMI~1\LOCALS~1\Temp\NAI4 8.tmp
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Deleting...C:\DOCUME~1\PCFAMI~1\LOCALS~1\Temp\124D
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Unable to find any qualifying product(s).
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Update process failed.

mehran_p
14-10-2006, 12:06
سلام
لینک دانلود آخرین ورژن مک آفی رو می خواستم
ممنون

coles
17-10-2006, 13:37
دوستان عزیز سلام عرض میکنم لطف فرموده وبفرمایید که کدام پروژه مک کافی فقط آنتی ویروس است نه اسپم کیلر و یا آنتی اسبای داشته باشه فقط و فقط آنتی ویروس باشه که دانلود کنم دستتان درد نکند .

soleares
17-10-2006, 15:15
هیچگاه بدون داشتن یک نرم افزار ضد ویروس مناسب وارد اینترنت نشوید!

امروزه با گسترش استفاده از شبکه اینترنت در میان کاربران رایانه، اینترنت به محیط مناسبی برای انتشار انواع ویروس ها، کرم ها، تروجان ها و برنامه های مخرب تبدیل شده است!

McAfee VirusScan يکی از برترين و قدرتمند ترين ضد ويروس ها در سراسر جهان می باشد، که از محبوبيت و شهرت فراوانی نيز برخوردار است. جدیدترین نسخه ی اين نرم افزار که به تازگی به بازار عرضه شده است، علاوه بر سرعت بالاتر در زمينه ی جستجو، توانايی های جديد و قدرتمند تری در زمينه ی يافت و نابود سازی و جلوگيری از فعاليت های ويروسها و نرم افزارهای مضر و ناخواسته رو داراست!

اين نرم افزار اگر از عهده ی ويروسی برنياید و يا آن فايل برايش ناشناخته و در عين حال مشکوک باشد فوراً خود را به سايت مرجع برای دريافت آخرين اطلاعات ويروسی متصل و آپديت می کند.

برخی ويژگيهای این نرم افزار معروف و قدرتمند عبارتند از:

- Always-on Protection: فعال بودن همیشگی در حافظه سیستم برای شناسای و پاکسازی انواع ویروس ها و برنامه های مخرب به صورت بلادرنگ و بروز شدن خودکار

- Auto Cleaning: حذف و پاکسازی خودکار انواع ویروس ها، کرم ها، تروجان ها و برنامه های مخرب

- Secure Data Shredding: نابود کردن فايلها به گونه ای غير قابل Recovery!

- Email Scanning: چک کردن انواع Email از سرورهای مختلف هم از لحاظ ورودی و هم خروجی فايلهای اتصالی در بسياری از نرم افزارهای مديريت Email!

- Instant Message Scanning: محافظت از نرم افزار های گفتگو و چت مانند Yahoo! Messenger و MSN Messenger و AOL و .. که فايلهای رد بدل شده در اين محيط ها رو در هنگام فرستادن و دريافت برای ويروس چک ميکند!

- ™WormStopper: جلوگيری از ورود کرمها و بستن راه ورود آنها

- Detects Spyware, Adware, and Web Dialers: يافتن نرم افزارهای جاسوسی و مخرب و در سيستم و پاک کردن آنها همچنين WebDialer ها که به طور خود کار شماره ی سرور رو ميگيرند، از کارها اين بخش نرم افزار است.

- ™ScriptStopper: بسياری از ويروس ها امروزه از طريق کد نويسی ها و Script ها منتقل ميشوند اين بخش از نرم افزار هر نوع Script مشکوکی رو متوقف ميکند و به شما اعلام می دارد! (اين بخش ميتواند در زمينه يافتن تروجانهايی که از Injection برای نصب روی سيستم استفاده ميکنند بسيار مفيد باشد!)

...

برای دانلود به لینک زیر مراجعه کنید ..

toraj
17-10-2006, 22:10
آقا من وقتي mcafee 2007 رانصب مي كنم virus scan نصب نميشه ويه پيغام مي آيد وبايد روي fix كليك كن وقتي
اين كاررا مي كنم درست نمي شه به نظرشما مشكل ازكجاست.

Enter
17-10-2006, 23:52
آقاکسی نمیتونه جواب مشکل ماروبده

RooS
17-10-2006, 23:55
من همين الان نصبش كردم ... خوبههههه ;)
فقط وقتي داشت scan ميكرد از يه فايلم هم نگذشت , گفت همش ويروسيه :biggrin: :laughing:

toraj
18-10-2006, 09:17
آقا من وقتي هنگام نصب پسورد را مي دهم با اين خطا روبرو مي شوم
اگركسي اين فايل را دارد لطفا به من بدهد چون فقط اين فابل خراب است
در قسمت McAfeeInstall\Apps\vso\hwapi.cab

! H:\NARMAFZAR\McAfee_Internet_Security_Suite_9_8in1 _2007_full-[***********.com].rar: CRC مردود شده در فايل رمزي شده McAfeeInstall\Apps\vso\hwapi.cab (كلمه رمزاشتباه؟ )
اگر كسي اين فايل را دارد به من بدهد متشكرم.

AK1
18-10-2006, 12:36

baby
18-10-2006, 21:25
Wonderboy جان ممنون از زحمتاتون

Wonderboy
27-10-2006, 08:28
سلام

دوستان عزیز از همه شما بخاطر تاخیری که پیش اومد معذرت می خوام. :blush:

همونطور که میدونین الان حدود دو ماهه که آپدیتهای مک آفی رو نتونستم روی سایت بذارم. علتشم بروز یه سری مشکلات بود که برای سایت و خود من پیش اومده بود.

Wonderboy
27-10-2006, 08:30
سلام

تاريخ بروزرساني: 02/08/1385 برابر با 24/10/2006

Wonderboy
27-10-2006, 08:32
سلام

تاريخ بروزرساني: 02/08/1385 برابر با 24/10/2006

nimaoy
30-10-2006, 10:48
دوستان آیا زاهی بزای آپدیت mcafee از طریق ------ هست ؟ چون من در محل کارم از طریق ------ وصل می شوم .

nt
10-11-2006, 14:44
مرسي دمت گرم
منتظرش بودم

mobin
11-11-2006, 07:10
اگه کسی نسخه interprise مک آفی رو می خواد به این آدرس مراجعه کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********.com

sajad.aghajari
23-11-2006, 09:35
ویروس یاب مک آفی را می خواهم دانلود کنم ولی نمی دانم از کجا

Rouz
23-11-2006, 16:51
آين اخرين فايل بروزرساني McAfee به تاريخ 1/9/85 (22/11/2006)
محل دريافت فايل Update

nimaoy
25-11-2006, 16:19
دوستان آیا زاهی بزای آپدیت mcafee از طریق ------ هست ؟ چون من در محل کارم از طریق ------ وصل می شوم .

Wonderboy
27-11-2006, 08:09
سلام

تاريخ بروزرساني: 30/08/1385 برابر با 21/11/2006

Wonderboy
27-11-2006, 08:11
سلام

تاريخ بروزرساني: 30/08/1385 برابر با 21/11/2006

baby
27-11-2006, 11:44
سلام دستتون درد نكه

masoudm989
02-12-2006, 13:51
McAfee VirusScan Enterprise 8.5i
بالاخره اینم اومد

*** Product Features:
- Comprehensive McAfee anti-virus protection
- Potentially unwanted program security
- Buffer overflow prevention (IPS feature)
- Complete outbreak response
- Port blocking/lockdown (firewall feature)
- Application monitoring: email engines (firewall feature)
- File blocking, directory lockdown, folder/share blocking (IPS feature)
- Infection trace and block
- Powerful memory scanning
- Centralized management and reporting
- Enhanced email scanning
- Protection from threats that use scripts
- Optimized for mobile users
لینک دانلود

حجم 19.5 مگابایت

RamCo
02-12-2006, 23:14
دوستان لطفا يكي بگه بهترين ورژن McAfee چي هست چون من در مورد اين آنتي ويروس هيچ تجربه اي ندارم و قبلا از بيتدفندر و NOD32 و خيلي چيزهاي ديگه استفاده ميكردم
الان ميخوام McAfee رو تست كنم بهم بگين لطفا اينترنت سكوريتي بريزم بهتره يا آنتي ويروسش و كدوم ورژن ؟
در ضمن اينا كه شما معرفي كردين كرك نياز ندارن ؟
و اينكه از طريق ------ مربوط به كشور ديگه ميشه اون رو آپديت كرد يا نه ؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين :)

aa241355
06-12-2006, 03:22
دوستان فرف مكافي 8و8.5 چيه؟

AK1
12-12-2006, 20:07
McAfee Desktop Firewall 8.5.591

Are you vulnerable to identity theft? Internet hackers know thousands of ways to break into vulnerable PC systems. In seconds, they can steal private files, credit card information, tax records, passwords and Social Security Numbers. Remote thieves can even hijack your system to send spam messages. Or plant destructive viruses.

On broadband or dial-up, McAfee Personal Firewall Plus provides a secure, always-on barrier between your computer's hard drive and hostile Internet threats. It combines perfectly with your McAfee VirusScan anti-virus protection for multi-layered PC defense against sophisticated viruses like Mydoom, which can open up communication backdoors on computers.

- Safeguards your online financial transactions

- Protects your personal data from online intruders

- Enhances anti-virus defenses such as McAfee® VirusScan®

- Updates automatically to protect against new threats

دانلود:

و يا

17.83 MB

pv2005
13-12-2006, 10:09
دست شما درد نکنه.

Wonderboy
08-01-2007, 13:54
سلام

تاريخ بروزرساني: 15/10/1385 برابر با 05/01/2007

Wonderboy
08-01-2007, 13:58
سلام

تاريخ بروزرساني: 15/10/1385 برابر با 05/01/2007

GoldenDragon
13-01-2007, 01:43
سلام به کاربران عزيز ، مکافي 2007 کمي سنگين هستش و 30 درصد سرعت سيستم رو ميگيره و مثل هميشه براي ايران هم آپديت نميده ، در لينکي که ميذارم ميتونيد آپديتهاي نسخه هاي قبلي و همچنين 2007 رو دانلود کنيد ، اگه وقتي ميخواين مکافي رو نصب کنيد گير ميکنه يا آنتي ويروسش ارور ميده اشکال از سي دي که گرفتين هست ، از محصولات JB يا Emperor استفاده کنيد که قابل اعتماد تر هستن ، اينم لينک آپديتها:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

cheetoz_motori
13-01-2007, 16:36
سوال من اين است كه آيا مي شود از روي يك سيستمي كه بصورت Online و بدون مشكل آپديتها را از اينترنت مي گيرد فايل صحيح آخرين آپديت را از روي آن كپي كرد و روي سيستمي ديگر كه از همان ورژن آنتي ويروس Mcafee استفاده مي كند برد و روي آن اضافه كرد تا آن سيستم هم بروز شود؟ اگر اينكار ممكن هست لطفاً مراحل كار را به من توضيح دهيد و بگوييد از كدام مسير و چه فايلي را بايد از روي سيستم آپديت شده كپي كنم و به روي سيستمي كه آپديت نيست منتقل كنم؟با تشكر از شما

reza boy
14-01-2007, 01:06
بله ميشه من اين كار رو كردم اما قبلا
حالا ديگه نمي تونم آپديت رو بگيرم چرا ؟؟؟؟

mndbnt
14-01-2007, 10:03
مکافی بره به جهنم. البته ببخشید ولی مکافی 8 اصلا دیگه خوب نیست. توصیه می کنم نصب نکنید

reza boy
15-01-2007, 05:26
يكي نيست جواب بده

SAAD FOAD
15-01-2007, 19:07
چطور ميشود ضد ويروس مكافي را اپديت كرد واين اپ را مشود به كامپيوتر ديگر منتقل كرد

cheetoz_motori
16-01-2007, 13:25
سوال من اين است كه آيا مي شود از روي يك سيستمي كه بصورت Online و بدون مشكل آپديتها را از اينترنت مي گيرد فايل صحيح آخرين آپديت را از روي آن كپي كرد و روي سيستمي ديگر كه از همان ورژن آنتي ويروس Mcafee استفاده مي كند برد و روي آن اضافه كرد تا آن سيستم هم بروز شود؟ اگر اينكار ممكن هست لطفاً مراحل كار را به من توضيح دهيد و بگوييد از كدام مسير و چه فايلي را بايد از روي سيستم آپديت شده كپي كنم و به روي سيستمي كه آپديت نيست منتقل كنم؟با تشكر از شما

hossein m
21-01-2007, 21:01
با سلام،
من چند روز پیش یه لپ تاپ گرفتم که روش مک آفی اورجینال 90 روزه نصبه. ولی میگه که باید اول رجیستر بشه ولی با Ipهای تو ایران رجیستر نمی شه، ممنون می شم کسی راهنماییم کنه؟

*Batman*
22-01-2007, 12:34
سلام
من McAfee Security Center 2007 رو گرفتم ولی آنتی ویروسش فعال نمیشه و میگه باید Subscription بشه.
لطفا راهنمایی کنید.
اگه لینک سالم و بدون دردسر از آنتی ویروسش دارید بذارید.

*Batman*
22-01-2007, 16:39
سلام
من از نسخه 11 استفاده میکنم
برای این نسخه هم Download manager بسازید

maheshabehaftom
25-01-2007, 16:09
مال منم همین مشکل رو داره .
بی خیال این روزا 2تا آنتی ویروس درس حسابی پیدا نمیشه ...

maheshabehaftom
25-01-2007, 16:10
راستی یکی آخرین ورژنش رو بزاره .....

ALI16437
26-01-2007, 11:16
دوستان اینم جدیدترین ابدیتهای مکافی با اپدیت مداوم و روزانه .
امتحان کنید پشیمان نمیشید.

ftp://ftp.mcafee.com/pub/antivirus/datfiles/4.x/

راستی کسی میدونه من McAfee Engine5 رو نیاز دارم کسی میدونه از کجا میشه تهیه کرد.

ALI16437
26-01-2007, 19:14
دوستان لینک McAfee VirusScan Enterprise 8.5i از کار افتاده برای هرکی مقدور یک جای آپلود کنه که بشه با
دانلود منجر گرفت
ممنون میشم .
فعلا بهترین محصول مکافی برای ایران همن و نسخه 8 ان است .
البته به نظر من.

*Batman*
27-01-2007, 01:23
دوستان لینک McAfee VirusScan Enterprise 8.5i از کار افتاده برای هرکی مقدور یک جای آپلود کنه که بشه با
دانلود منجر گرفت
ممنون میشم .
فعلا بهترین محصول مکافی برای ایران همن و نسخه 8 ان است .
البته به نظر من.

سلام
لینک زیر فعلا سالمه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی قابلیت Resume نداره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

McAfee VirusScan Enterprise 8.5i

Pass: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Size=19.9 MB

vafa1353
27-01-2007, 23:46
سلام
لینک دانلود آخرین ورژن مک آفی رو می خواستم
ممنون

سلام.اينم لينك داونلود اخرين آپديتهاي macafee براي تماميه ورژنها.

vafa1353
27-01-2007, 23:52

راستی کسی میدونه من McAfee Engine5 رو نیاز دارم کسی میدونه از کجا میشه تهیه کرد.

اينم نمايي از صفهه

همانطوري كه همه شما دوستان عزيز ميدانيد شركت Mcafee كه توليد كننده محصولات امنيتي براي كامپيوترهاي شخصي است IP هاي مربوط به ايران را مسدود كرده است و شما از داخل ايران قادر به Update كردن محصولات آن نخواهيد بود و البته امكان دانلود Update ها هم نيست. ما براي اينكه تا حدي مشكل دوستان را حل كرده باشيم تصميم گرفتيم فايلهاي Update نرم‌افزار Mcafee VirusScan را در اينجا قرار دهيم.بنابراین همیشه آخرین آپدیتهای مک آفی را میتوانید در این بخش بیابید.لینک این قسمت نیز همواره ثابت خواهد بود و ما با آمدن آپدیتهای جدید این پست را ادیت میکنیم.

1- روش نصب فايلهاي exe :
اين فايلها به صورتexe خواهند بود و بعد ازدريافت كردن فايلexe را اجرا نماييد تا بانك اطلاعاتي ويروسهاي نرم‌افزار Update گردد.با اين فايل قادريد تمام ورژنهاي نرم‌افزار Mcafee VirusScan شامل نسخه‌هاي 8 ،7 و … را بروز نماييد.

2- روش نصب براي ورژن2005 و 2006 :
در صورتي كه شما از اين نسخه استفاده ميكنيد قادر به نصب فايلهاي exe نخواهيد بود و بايد نرم‌افزار را به صورت دستي آپديت كنيد.فايل zip مورد نظر را بگيريد و پيس از extract آن تمام فايلها را در شاخه C:\Program Files\McAfee.com\VSO\Dat\45xx كپي نماييد تا فايلهاي جديد برروي فايلهاي قديمي Overwrite شوند.در صورتي كه McAfee را در محل ديگري نصب كرده‌ايد آدرس بالا را متناسب با آن تغيير دهيد.بعد از Update در برنامه McAfee SecurityCenter و در بخش virusscan در مقابل عبارت DAT Version بايد شماره آخرين فايلي را كه دريافت كرده‌ايد ببينيد.
هميشه سعي ميكنيم آخرين فايل آپديت را در اينجا قرار دهيم.

3- روش نصب براي ورژن2007
متاسفانه به علت تغییر ساختار فایلهای DAT در نسخه 2007 امکان آپدیت این نگارش به صورت آفلاین و از طریق فایلهای زیروجود ندارد و تنها می توان آنرا به صورت آنلاین آپدیت کرد.

آخرين بروزرساني: شنبه 16 دی 1385 / 4933dat/06 January 2007

vafa1353
28-01-2007, 00:02

خوب برین اینو بخرین خودتو نو راحت کنید

تنها نسخه قابل آپدیت mcafee در ایران

نسخه MCAFEE VIRUSSCAN PLUS 2007 رو خريدم 1800 تومان كه اخرين آپديتهاشم در ادرسي كه در پست قبلي كذاشتم رايگان ارائه مشه .اونوقت بريم آپديتاشو از اين سايت به مبلغ 4000 تومان بخريم؟؟؟؟خنده داره نه؟؟؟

ALI16437
29-01-2007, 01:28
Batman جان این برنامه رو خودت نصب کردی موقع نصب دو تا ارور میده .
عکسشو میذارم نگاه بنداز .

وقتی update now رو هم میزنی یک ارور دیگه میده.

خیای ضد حاله با این اینترنت چوب سوز این همه وقت بذاری. اخرش هم اینطوری جواب نده.

*Batman*
29-01-2007, 01:37
بله من نصب کردم آپدیت هم کردم.
مشکلی نداشت.

Wonderboy
29-01-2007, 10:23
سلام

این ایام رو و بخصوص امروز رو که روز تاسوعای حسینی هست به همه دوستان تسلیت میگم.

میدونم که مدت زیادی نبودم.

راستش سخت درگیر امتحانات بودم، از طرف دیگه یکی از دوستان هم دو روز پیش در یک تصادف در حالی که مشغول عزاداری امام حسین بود فوت کرد و چند روز بود که حال و حوصله درست حسابی نداشتم، چون واقعا صحنه دردناکی بود.

بهرحال به امید خدا تا چند روز دیگه با آپدیتهای جدید و خبرهای جدید در خدمت شما هستم.

mohammadaz
29-01-2007, 13:28
سلام به همه دوستانم
میخواستم بدونم از کدوم محصول مکافی باید استفاده کنم که پاپ آپ بلوکر داشته باشه.
با تشکر.:rolleye:

ALI16437
29-01-2007, 15:09
ممنونم مشکل حل شد مشکل از تایم ساعت بود که چند سالی عقب بود.
یک نرم افزار برادرم استفاده میکنه که فقط تو سال 2003 کار میکنه اون نگارشش بخا طر همین همیشه ساعت رو میکشه عقب.

Batman عزیز خیلی ممنونم بخاطر نر م افزار خوبت .

راستی وقتی میخوا م اینوMcAfee Anti-Spyware Enterprise 8.0 نصب کنم ارور میده نگارش جدیدش نیومده و همچنین این هم
McAfee Firewall 8.0.493 .

AliROCK
29-01-2007, 15:17
سلام
اقا من mcafee internet security suite نصب کردم ریده شد به سیستم!!! البته من مشکل اپدیت ندارم برای همین گفتم یه حالی ازش بپرسم ;)
بعد کاسپر نصب کردم رم هم یه دونه 512 یه دونه 256 cpu هم 2 گیگاهرتز دیگه چه مرگشه نمیدونم

ALI16437
29-01-2007, 18:27
بیشتر توضیح بده مشکلت چیه.
اگر سرعتت کم میشه دوستان یک جای همین سایت گفتند که mcafee internet security suite در حدود 20-30 درصد سرعت سیستم رو میگیره NORTON هم این مشکل رو داره یکم سنگینتر هم هست .
اینو امتحان کن McAfee VirusScan Enterprise 8.
من خیلی از انتی ویروسها رو امتحان کردم ولی این توی عدم کاهش سرعت و قدرت تقریبا انتی ویروس خوبی است
من که ازش راضیم.

hadi2005_tco
29-01-2007, 20:07
با سلام
لطفا نحوه آپديت ويروس ياب توضيح دهيد
قبلا نخسه 8 آن آپديت ميشد ولي بعد از نصب نخسه 9 آن ديگر آپديت نشد و پيغام خطا مي دهد
بقيه آن مانند اسپام چطور فعال ميشود با تشكر ;)[/quote]

reza-21
30-01-2007, 00:41
من فکر می کنم اقا wonder شما اگه قصد داری آپدیتهای مک افی رو بذاری باید مرتب این کار رو بکنی در غیر اینصورت من می تونم ادرس سایتهایی رو که می شه از انها اپدیتهای مک افی رو دانلود کرد بذارم و هر دو ماه یکبار نمی ایم و با هزار دلیل بگم خیلی سرم شلوغ بود و انشاا... تا یک ماه دیگه این کار رو خواهم کرد.زمان زمان ارتباطات است و اینجور سر دواندن وردم خیلی درس نیست یکی از اون سایتها همان سایت گردو که در چند پست قبلی به آنها اشاره شو بازم هست که میشه معرفی کرد. من فکر میکنم که شما قدری مردم رو سر می دوانید.

Persian.Boy
30-01-2007, 01:28
ممنونم مشکل حل شد مشکل از تایم ساعت بود که چند سالی عقب بود.
یک نرم افزار برادرم استفاده میکنه که فقط تو سال 2003 کار میکنه اون نگارشش بخا طر همین همیشه ساعت رو میکشه عقب.

Batman عزیز خیلی ممنونم بخاطر نر م افزار خوبت .

راستی وقتی میخوا م اینوMcAfee Anti-Spyware Enterprise 8.0 نصب کنم ارور میده نگارش جدیدش نیومده و همچنین این هم
McAfee Firewall 8.0.493 .

اگر شما از McAfee VirusScan Enterprise 8.0 استفاده میکنید حتما باید از McAfee Anti Spyware enterprise 8.0

استفاده کنید در غیر این صورت نصب نمیشود.

و اگر از نسخه 8.5 استفاده میکنید حتما باید از McAfee Anti Spyware 8.5 استفاده کنید.

ALI16437
30-01-2007, 15:46
اقا رضا ناراحتی چرا ابدیتش کاری نداره که الان که اینو مینویسم چند ساعت بود که این دو تا ابدیت جدید هم اومده:
01/28/2007 09:10PM 9,614,038 scm-4951.zip
01/28/2007 06:10PM 14,538,496 sdat4951.exe

برو لینک های زیر اگر از Enterpris استفاده میکنی فایل sdat4951.exe رو دانلود کن اجرا کن اپدیت میشه
اگر از نسخه های 2006 یا2005 و... استفاده میکنی اینو بگیر scm-4951.zip فایل ریپ که باز کردی به اسم
یکی از فایلهاش جستجو کن با جستجو گر ویندوز تو مسیر مر بوطه کپیش کن فقط قبل از کپی بایدDisable کنی
انتی ویروس رو که کپی بشه.
سوالی بود بپرس اگر بلد بودیم ما جواب میدیم اگر بلد نبودیم اساتیدجواب میدند ما هم یاد میگیریم.

For McAfee
or
ftp://ftp.nai.com/pub/antivirus/datfiles/4.x/