مشاهده نسخه کامل
: آرشیو >>> تاپیک محصولات McAfee در اینجا
سلام بابا غم نخوريد فقط واسه اپ ديت كرپن و رجيستر كردن كافيه كشورتون رو اينگليس انتخاب كنيد بقيه كارها حله عزيزان
Wonderboy
07-09-2005, 00:13
سلام
از همه دوستان و عزيزاني كه مثل هميشه منو مورد لطف خودشون قرار دادن تشكر مي كنم و اميدوارم كه شما هم توي زندگيتون موفق و پيروز باشيد. :wink:
locked account
07-09-2005, 07:06
wonderboy جون ايول. ميگم SecurityCenter هم آپديت داشت ها. يه چيزه ديگه: اگر كمك خواستي بگو من آماده همكاري هستم. حالا خود داني. دستت هم درد نكنه :wink:
Wonderboy
07-09-2005, 08:11
سلام
locked account عزيز تو و دوستان ديگه خيلي وقته كه با راهنمايي هاي خودتون دارين منو كمك ميكنين (اين يه حقيقته و صحبت تعارف كردن نيست). اگه باز هم به كمك شما نياز داشتم حتما شما رو در جريان ميذارم. :wink:
Wonderboy
07-09-2005, 23:55
سلام
AntiSpyware مك آفي آپديت شد.
دوستان عزيز اينم اولين آپديت AntiSpyware مك آفي. :lol:
بروز رسانی به تاریخ: 15/06/1384 برابر با 06/09/2005
آدرس سايت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك صفحه:
Amir_P30
08-09-2005, 02:11
اينم لينك McAfee Personal Firewall Plus v7.0.150 آخرين نسخه ديوار آتش مك آفي
ممنون
لطف كردي
فقط يه چيزي
اين نسخه شماره سريال - كرك - پچ چيزي نميخواد؟
locked account
08-09-2005, 08:31
اينم لينك McAfee Personal Firewall Plus v7.0.150 آخرين نسخه ديوار آتش مك آفي
ممنون
لطف كردي
فقط يه چيزي
اين نسخه شماره سريال - كرك - پچ چيزي نميخواد؟نه من دانلود كردم و نصب كردم. الان مثله بلبل داره كار ميكنه
alaodin1
11-09-2005, 06:12
الهی من فدات از این لینکها زیاد بده
Wonderboy
11-09-2005, 22:30
سلام
amir_p30 عزيز با تشکر از شما که از تاپيک من ديدن کردين.
اين نسخه از McAfee Personal Firewall Plus هيچ سريال يا کرکي نميخواد.
Wonderboy
11-09-2005, 22:34
سلام
alaodin1 و albator عزيز با تشکر از شما.
به روي چشم اگه باز هم لينکهايي در اين راستا پيدا کردم، ميذارم.
Amir_P30
11-09-2005, 23:41
ممنون Wonderboy عزيز
سايت قشنگي هم داري
مرسي از كمكت
خيلي فايروال خوبيه
Wonderboy
12-09-2005, 07:52
سلام
amir_p30 عزيز از اينكه نسبت به من لطف داري ممنونم و از زحماتت مشكرم. :blush:
اگه یه جوری با پراکسی تونستیم این AntiSpyware و AntiVirus مکافی رو آپدیت کنیم چه فایل هایی رو برای بعد از عوض کردن ویندوز نگه داریم Wonderboy جون
Wonderboy
13-09-2005, 22:57
سلام
sasan.k عزيز فايلهاي آپديت همون فايلهاي پوشه DAT هستن. :happy:
Wonderboy
16-09-2005, 21:58
سلام
ضدويروس مك آفي آپديت شد.
تاريخ بروزرساني: 24/06/1384 برابر با 15/09/2005
Wonderboy
16-09-2005, 22:00
سلام
AntiSpyware مك آفي آپديت شد.
تاريخ بروزرساني: 24/06/1384 برابر با 15/09/2005
این آپدیت ضد ویروس روی McAfee Internet Security هم جواب میده؟
Wonderboy
17-09-2005, 21:31
سلام
بله، به شرط اينکه از نگارش 2005 به بالا استفاده کني. :happy:
آهاااااااااااااااا
مال من 2006 جواب میده دیه نه؟
سلام
Wonderboy جان, من وقتی فایلهای آپدیت آنتی ویروس رو میگیرم برای اجرای قسمت اولش این ارور میاد:
Some installation files are corrupt
Please download a fresh copy and retry the installation
و با توجه به مطلبی که در ص 19 گفتی 3 بار دیگه اونو دانلود کردم ولی هنوزم مشکلم حل نشده و همچنان این پیغام رو میبینم
چه کنم؟
راستی به هنگام اجرای همین فایل اول مینویسه: CRC failed in McAfee Updater.exe
Wonderboy
18-09-2005, 23:20
سلام
jasmin عزيز، با وجود اينكه من اين فايلها رو تست ميكنم و بعد روي سايت ميذارم ولي با وجود اين، چشم، من دوباره فايلها رو خودم دانلود ميکنم و بعد از تست کردن جواب رو مينويسم. :happy:
وای شرمندتم مثل انکه بره چهارمین بار نتیجه داد
دیگه لازم نیست زحمت بکشی
ولی به هر حال ازین که اینقدر راحت وسریع آماده ای تا مشکلات رو بررسی کنی واقعا ممنون
راستی میشه بگی از کجا می تونم AntiSpyware مك آفي رو دانلود کنم؟
wonderboy جون لینک آپدیت دومیه دوباره خراب شده error میده مینویسه gateway
وای شرمندتم مثل انکه بره چهارمین بار نتیجه داد
دیگه لازم نیست زحمت بکشی
ولی به هر حال ازین که اینقدر راحت وسریع آماده ای تا مشکلات رو بررسی کنی واقعا ممنون
راستی میشه بگی از کجا می تونم AntiSpyware مك آفي رو دانلود کنم؟
بيا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من روی ورژن 10 مک آفی امتحان کردم
متاسفانه خرابش کرد. ناچار شدم مجددا" مک آفی ورژن 10 را از نو نصب کنم.
دلیل چیست؟
بيا:
ممنون عزیز لطف کردی
راستی اینم بگم که من این آپدیتو, روی ورژن 10 اجرا کردم و خیلی هم خوب نتیجه داد
Wonderboy
22-09-2005, 23:37
سلام
با عرض معذرت از دوستان عزيز، بخاطر اينکه حدود سه روز نبودم. :blush: راستش بخاطر سرماخوردگي شديد غيبت داشتم.
از jasmin، sAsAn.K، W9 عزيز بخاطر نظراتشون تشکر ميکنم.
jasmin عزيز اميدوارم مشکلت حل شده باشه.
W9 عزيز همونطور که jasmin گفت اين آپديت مشکلي روي مک آفي 10 نداره.
sAsAn.K عزيز من دوباره فايلها رو بررسي مي کنم.
Marichka
24-09-2005, 01:38
سلام دوستان من نرم افزار Privacy policy براي مكافي رو مي خواستم. به همراه آپديت هاش.
همينطور آپديت فاير وال مكافي رو.
با تشكر
kleopatra لینک نسخه ی جدید فایروال مک آفی توی سایت wonderboy جون هست و نرم افزار Privacy Policy رو هم میتونی در پک امنیتی مک آفی یعنی McAfee Internet Security 2006 پیدا کنی خواستی بگو لینک بده ولی حجمش زیاده!
Marichka
25-09-2005, 12:52
سلام و با تشكر از Wonderboy.
برنامه هايي كه معرفي كرديد خيلي عالي و كاملا كاربردي هستند.
موفق باشيد
airetin_7
25-09-2005, 16:50
سلام Wonderboy
به خاطر آپديت هاي مک آفي دستت درد نکنه.
يه سوال برام پيش اومده که شايد تو صفحات قبل توضيح داده باشي ولي چون من تازه اين تاپيک رو ديدم و به خاطر زياد بودن صفحات نتونستم همشون رو بخونم اينجا ازت ميپرسم.
اين آپديت هاي مک آفي که تو سايتت هست همون آپديت هاي مک آفيه که تو آدرس پاييني يعني تو خود سايت مک آفي هستش که تو اونارو چهار قسمت کردي؟
با تشکر از زحماتت.
Marichka
26-09-2005, 00:38
سلام من نرم افزار آنتي اسپاي ور مكافي رو مي خواستم. البته سكيوريتي سنترش رو به صورت آپديت شده دارم ولي آنتي اسپاي ورش رو ندارم. اگه ممكنه لينكش رو به من بديد.
با تشكر
kleopatra جون این جدیدترین نسخه ی کامل McAfee Anti-Spyware 2.0
دانلود غیر مستقیم:
حجم:6.58 مگابایت
Wonderboy
26-09-2005, 23:48
سلام
kleopatra عزيز از نظر لطفت متشکرم. :blush:
به روي چشم، من سعي مي کنم ليستي از لينکهاي جديدترين محصولات مک آفي رو پيدا و معرفي کنم.
Wonderboy
26-09-2005, 23:54
سلام
airetin_7 عزيز در جواب سوال تو بايد بگم که اين آپديتهايي که من درست کردم هيچ ربطي به آدرسهاي داده شده از سايت مک آفي نداره و اون آدرس مربوط به آپديت نسخه اينترپرايس هست هر چند شباهت هايي با هم دارن. :happy:
sAsAn.K جون لينكMcAfee Anti-Spyware 2.0 كار نمي كونه
اینم یکی دیگه که عمرا کار نکنه:
airetin_7
27-09-2005, 19:26
Wonderboy سلام و ممنون از جوابت
فقط مي خواستم بدونم که با اون فايل ها هم مک آفي آپديت ميشه يا نه.يعني خود سايت مک آفي هم اجازه آپديت محصولاتش رو به اين صورت ميده؟
airetin_7 جون اجازه ندادم میتونی از این استفاده کنی:
ftp.nai.com
Marichka
28-09-2005, 01:33
سلام بچه ها
من نمي دونم چرا اين فايروال مكافي هر چند وقت يه بار جني ميشه و به اين كه فول اكسس در مورد اينترنت اكسپلورر و ياهو بهش دادم باز نميذاره اين برنامه هاي به كارشون برسن ولي وقتي غيرفعالش مي كنم درست مي شه؟؟؟؟؟؟؟
Wonderboy
28-09-2005, 16:33
سلام
airetin_7 عزيز، شرکت مک آفي اجازه آپديت Online رو به هيچ کاربر ايراني به خاطر تحريم دولت آمريکا نميده. ولي اون فايلهايي که لينکشو داده بودي رو اگه دانلود کني، ميتوني نسخه اينترپرايس مک آفي رو آپديت کني. :happy:
Wonderboy
29-09-2005, 23:01
سلام
ضد ويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 06/07/1384 برابر با 28/09/2005
Wonderboy
29-09-2005, 23:04
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 06/07/1384 برابر با 28/09/2005
مک آفی من anti spyware نداره میشه یکی لینکش رو بزاره ؟ در ضمن Wonderboy جان شما چطوری موضوع تاپیک رو عوض میکنی؟
سلام
ممنون از زحماتت
اسم تاپیک رو عوض نمی کنی مشکلی هست
Wonderboy
30-09-2005, 14:01
سلام
*عیسی* عزيز به روي چشم سعي ميکنم يه لينک سالم از Antispyware بزارم. :happy:
در ضمن من نام تاپيک رو قبل از اينکه محيط تاپيک عوض بشه، عوض کردم ولي حالا يکي از مشکلات من اينه که نميدونم توي اين محيط جديد نام تاپيک رو چطوري عوض کنم؟ :sad:
Wonderboy
30-09-2005, 14:05
سلام
baby عزيز درسته، مشکلي هست، اونم اينه که من نميدونم توي محيط جديد چطوري نام تاپيک رو عوض کنم. چون هر کاري کردم با عوض کردن عنوان تاپيک نام اصلي عوض نشد. :sad:
لطفا اگه شما ميدونين منو راهنمايي کنين.
درسته دقیقا مشکل من هم همینه در ضمن یه تاپیک هم در همین باره تو انجمن پیشنهادات و انتقادات زدم که کسی جوابم رو نداد
سلام خدمت wonderboy عزيز براي اينكه زحمت ميكشي واين اپديتها رو ميزاري من چند وقت پيش تو قسمت درخواست نرمافزار تقاضاي يه نرمافزار ----- شكن كردم يه اقايي از سوييس يه نرمافزار معرفي كرد كه اي پي محل اقامت شما رو عوض ميكنه البته اين برنامه به درد ----- شكستن نميخوره چون كار نميكنه ولي يه كار ديگه كرد كه باعث شد من كلي خوشحال بشم . حالا اين برنامه چيكار كرد : همونطور كه ميدوتيد مكافي اجازه آپديت به كاربران ايراني نميده حتي اگر موقع نصب يه كشور غير از ايرانو به عنوان كشور محل اقامتتون معرفي كنيد . از كجا ميفهمه شما توي ايران نيستي از روي آي پي . وقتي من اين نرمافزارو نصب ورجيستر كردم آي پي منو به كشور مالزي تغير داد منم بدون مشكل به سايت مكافي رفتم و مكافي رو آپديت كردم البته اول يه خورده اذيت كرد اونم به خاطر اين كه مكافي رو رجستر نكرده بودم ولي بعد از اينكه اونو رجيستر كردم هيچ مشكلي پيش نيومد و مكافي آپديت شد . البته موقع آپديت شدن توصيه ميكنم شما هيچ كاري نكنيد يعني پنجره ديگه رو باز نكنيد يا از نرم افزار ديگه استفاده نكنيد با اين كارا مكافي آپديت ميشه بدون هيچ مشكلي در ضمن ورژن مكافي من 9 هست .
اينم لينك مورد نظر :
شما هم امتحان كنيد و بگيد براي شما هم كار كرد يا نه براي من كه كار كرد .
بازم از wonderboy عزيز تشكر ميكنم .
باي .
locked account
30-09-2005, 19:38
wonderboy جوني سلام. خوبي؟ من يه مدت نبودم. ميگم چي شده توي ماه ششم موندي؟
Wonderboy
30-09-2005, 22:52
سلام
albator عزيز در مورد مطلبي که نوشتين حق با شماست اگه بتونين مک آفي رو گول بزنين مي تونين آپديت کنين. :happy:
Wonderboy
30-09-2005, 22:56
سلام
locked account عزيز اين يه مدت به علت بيماري و مشکلات ديگه نتونستم آپديت ها رو به موقع آماده کنم.
اما امروز صبح جديدترين آپديت رو که تاريخش مربوط به ماه هفتم بود گذاشتم البته مشکل عوض نشدن نام تاپيک توي سيستم جديد انجمن باعث شده که نتونم اين موضوع رو درست اطلاع بدم.
سلام
zonealarm security suite 6.0.667.000 همچی داره anti virus anti ---- anti spyware
گور بابای mcafee
Marichka
01-10-2005, 00:39
بايد خدمت آلباتور عزيز عرض كنم كه نرم افزار hide IP platinum رو كه شما گرفتي من هم گرفتم علاوه بر اين كه ميشه به وسيله ي اون مكافي رو گول زد فيلترها رو هم ميشه رد كرد من خودم براي پيداكردن آخرين تحقيقات زيست شناسي هميشه با مشكل ----- روبرو بودم ولي حالا اين نرم افزار مشكلمو حل كرده. فقط بايستي آپديتش كنيد.
موفق و پيروز باشيد
Wonderboy
01-10-2005, 09:06
سلام
محمد علی عزيز چند تا مطلب مهم:
1- اول از همه اينکه مک آفي اصلا بابا و مامان نداره چون نرم افزاره، فقط توليد کننده داره. ;)
2- مهمترين چيز توي اين انجمن احترام به نظرات ديگران و رعايت ادب و نزاکته.
3- هر کس بنا به دلايلي نرم افزاري رو قبول داره، پس بهتر بود شما هم دلايل خودتون رو براي اينکه نرم افزار مورد نظرتون قويتره مينوشتين تا بقيه خودشون بهترين رو انتخاب کنن.
4- من کسي رو اينجا مجبور به استفاده از مک آفي نکردم فقط نظرات خودم رو نوشتم.
5- اگه نظراتتون رو با آوردن کلمات مناسب بنويسين من اصلا ناراحت نميشم و خيلي هم خوشحال ميشم، همونطوري که توي صفحات قبلي همين تاپيک افراد ديگري انتقادات تندتري از شما نوشتن ولي با رعايت ادب و احترام به ديگران و خيلي از اون انتقادات هم درست بود.
بهرحال اميدوارم از مطالبي که گفتم ناراحت نشده باشي.
اميدوارم هميشه موفق باشي.
سلام
من قصدم توهین به نظر دیگران نبود wonderboy جان
در ضمن من نخواستم مشخص کنم که mcafee بابا داره یا مامان یا تولید کننده
و دلایل استفاده من از zonealarm این است که این نرم افزار به راحتی اپدیت میشود و دردسرهای اپدیت کردن mcafee را ندارد
و قدرت شناسایی و از بین بردن اکثر ویروسها و spyware ها را دارد
کسی نگفت mcafee بد است اتفاقا این نرم افزار هم سرعت scan بالایی دارد و نه نفس سیستم را میگیرد.
locked account
01-10-2005, 21:31
سلام
zonealarm security suite 6.0.667.000 همچی داره anti virus anti ---- anti spyware
گور بابای mcafee
شما رو نميدونم ولي توي اين چند روز اين دومين باره كه به علاقه ي شخصي من توهين ميشه و خوب منم ناراحت ميشم. با اينكه wonderboy عزيز جواب شما رو داده ولي منم ميگم كه مديرهاي عزيز بيكار نشينن.
wondr جون آپديت ها تو گرفتم. دستت درد نكنه.
راستي براي اون مشكلت هم يه PM بزن به يكي از مديرها ديگه.
Wonderboy
01-10-2005, 21:31
سلام
محمد علی جان من اصلا قصدم اين نبود که شما به من يا کسي توهين کردين و از دست شما هم ناراحت نشدم.
فقط قصدم اينه که دلايلي رو که توي مطلب قبلي آوردين همون اول مي گفتين که خيلي بهتر منظورتون رو مي رسوند.
بهرحال اميدوارم باز هم براي هم دوستان خوبي باشيم و من هميشه منتظر شنيدن نظراتت هستم.
موفق و پيروز باشي.
Wonderboy
01-10-2005, 21:37
سلام
locked account عزيز از نظرت متشکرم.
البته فکر ميکنم محمد علی عزيز منظورش توهين نبوده و اون پيغام آخرش کاملا اين موضوع رو مي رسونه.
سلام
wonderboy جان بله شما درست میگید من همان اول باید اینارو میگفتم
یه خورده بد جور از mcafee انتقاد کردم قبول ولی شما فکرش را بکن کشته مرده یه نرم افزار هستی ولی اپدیتش پوست ادم را میکند ان هم mcafee antivirus حالا mcafee firewall که دیگه بماند
باز هم میگم شما درست میگید خداییش نباید اینجوری انتقاد میکردم
دوست عزيز من باور كن قصد ناراحت كردن ندارم ولي قبول كن looked جان كه استفاده از مك آفي خيلي بي غيرتيه اونم در حالي كه ايران رو تحريم كرده و آنتي ويروسهاي خيلي بهتري هم وجود دارند............بخدا اصلا از تعجب گاهي ميمونم كه چرا انقدر راحت از اين مسائل ميگذريم.
آقایونی که مکافی بازن کاسپرسکی رو نصب کنن که رییسش دست همکاری داده با ها مون (شرکت آوازنگ و ترمیم رایانه نمایندگیهاشونو دارن) حالا اگرم خیلی اصرار دارید مک آف بزنید نسخه ی Enterprise رو که آپدیت میشه دانلود کنید دیگه!:)
ساسان جان ميگم پستت چرا يهو سر به فلك كشيده .................200 تا بود يهو شد 1.052
ايول به فعاليتت بابا.................
locked account
02-10-2005, 00:34
دوست عزيز من باور كن قصد ناراحت كردن ندارم ولي قبول كن looked جان كه استفاده از مك آفي خيلي بي غيرتيه اونم در حالي كه ايران رو تحريم كرده و آنتي ويروسهاي خيلي بهتري هم وجود دارند............بخدا اصلا از تعجب گاهي ميمونم كه چرا انقدر راحت از اين مسائل ميگذريم.
چي؟ غيرت؟ الان؟ تو رو خدا شوخي نكن.عزيز من الان به يك مليون غيرت دو تا سيب زميني هم نميدن.
بعدش هم يكسري چيزها هستن كه من .. چطوري بگم به صورت سنتي دوسشون دارم. مثله همين مك آفي. اون تحريمت هم براي كپي رايته. در اينكه نميزاره شكي نيست ولي اين دولت هست كه نميزاره نه شركت.
در ضمن شما اگر به طور قانوني اقدام كني كيه كه جلوتو بگيره؟
اين لينك ها رو ببين: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Marichka
02-10-2005, 01:51
سلام دوستان:
مي دونيد چرا مكافي ايران رو تحريم آنتي ويروسي كرده؟! واسه اين كه از بس ماشالا تو ايران قانون كپي رايت سفت و سخت اجرا ميشه كه يه فيلم رو با هزارجور هزينه تو خارج اكران مي كنن و به پول ايران بليط سينماش ميشه 10 هزار تومن بهد از يه هفته دست فروشهاي كنار خيابون تو ايران همون فيلم رو ميارن دو تا سي دي 500 تومن!!! همين ويندوزي هم كه شما رو سيستمتون نصب هست هم نسخه ي اصلي و تاييد شده ي مايكروسافت نيست! چه برسه به آنتي ويروس و ساير ضمايم و تعليقات!!! خود من يه بار با يه IP ديگه (با كمك Hide IP platinium) رفتم دنبال آپديت اينترنت اكسپلوررم كه بعد از راهنمايي شدن به صفحات گوناگون آخرش بهم پيغام داد نسخه ي ويندوزم از طرف مايكروسافت تاييد نشده و نمي تونم بروسرم رو آپديت كنم!!! خوب شركت مكافي هم حق داره نخواد خدماتش رو رايگان در اختيار بذاره!!!
شما بوديد چه مي كرديد؟
در ضمن به شخصه مكافي رو خيلي قبول دارم.
چي؟ غيرت؟ الان؟ تو رو خدا شوخي نكن.عزيز من الان به يك مليون غيرت دو تا سيب زميني هم نميدن.
بعدش هم يكسري چيزها هستن كه من .. چطوري بگم به صورت سنتي دوسشون دارم. مثله همين مك آفي. اون تحريمت هم براي كپي رايته. در اينكه نميزاره شكي نيست ولي اين دولت هست كه نميزاره نه شركت.
در ضمن شما اگر به طور قانوني اقدام كني كيه كه جلوتو بگيره؟
اين لينك ها رو ببين: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز من اين چيزا سنتي نيستش كه شما وقتي با يه برنامه كار ميكني كه ميبيني كارش عاليه و هيچ مشكلي نداره در مقايسه با برنامه هاي ديگه ولي اين برنامه از همه لحاظ مشكل داره .سنگيني فوق العاده زيادي كه كاربر رو به حد جنون ميرسونه فضاي رمت رو انقدر پر ميكنه كه 2 تا برنامه نصب ميكني ديگه بايد بيخيال سيستم بشي.پس موضوع سنتي نيست موضوع اينه كه عادت كردي و چون اسم در كرده ميخواي استفاده كني .شما كاسپرس يا nod رو نصب كني اون موقع ميفهمي من چي ميگم (ببين چند تا ويروس رو دستگات در ضور مك آفي ميشناسه)
بعد يه چيز ديگه گفتي مربوط به كپي رايت تحريم.آقا كپي رايت چيه به سفارش آمريكا كه ايران رو تحريم كرده شركت هم ما رو تحريم كرده چون ميدونسته بيشترين كاربر تو ايران رو داره.
اگه به كپي رايت پس مطمئن باش تو همه كشورها همين اتفاق عليه ايران بود.اگه ما مثلا ميايم نرم افزار مك آفي رو از اينترنت دانلود ميكنيم مجاني استفاده ميكنيم اولين بار تو همين سايتهاي امريكايي و روسي در مياد لينكشون و بعد تو كل جهان كپي ميشه.وگرنه ما ايرانيها كه نه پولش داريم نه وقتش داريم كه بخوايم نسخه اصلش گير بياريم پس ربطي به كپي رايت نداره..............در ضمن از دولت نگو كه داغ دل همه ما تازه ميشه(الان ميان تاپيك قفل ميكنن كه سياسي داره ميشه)كي ميخوايم آزاد بشيم خدا ميدونه
كلا دوست عزيز اميدوارم موفق باشي................................در ضمن تروخدا ازم دلگير نشيا.
locked account
02-10-2005, 16:08
عزيز من اين چيزا سنتي نيستش كه شما وقتي با يه برنامه كار ميكني كه ميبيني كارش عاليه و هيچ مشكلي نداره در مقايسه با برنامه هاي ديگه ولي اين برنامه از همه لحاظ مشكل داره .سنگيني فوق العاده زيادي كه كاربر رو به حد جنون ميرسونه فضاي رمت رو انقدر پر ميكنه كه 2 تا برنامه نصب ميكني ديگه بايد بيخيال سيستم بشي.پس موضوع سنتي نيست موضوع اينه كه عادت كردي و چون اسم در كرده ميخواي استفاده كني .شما كاسپرس يا nod رو نصب كني اون موقع ميفهمي من چي ميگم (ببين چند تا ويروس رو دستگات در ضور مك آفي ميشناسه)
بعد يه چيز ديگه گفتي مربوط به كپي رايت تحريم.آقا كپي رايت چيه به سفارش آمريكا كه ايران رو تحريم كرده شركت هم ما رو تحريم كرده چون ميدونسته بيشترين كاربر تو ايران رو داره.
اگه به كپي رايت پس مطمئن باش تو همه كشورها همين اتفاق عليه ايران بود.اگه ما مثلا ميايم نرم افزار مك آفي رو از اينترنت دانلود ميكنيم مجاني استفاده ميكنيم اولين بار تو همين سايتهاي امريكايي و روسي در مياد لينكشون و بعد تو كل جهان كپي ميشه.وگرنه ما ايرانيها كه نه پولش داريم نه وقتش داريم كه بخوايم نسخه اصلش گير بياريم پس ربطي به كپي رايت نداره..............در ضمن از دولت نگو كه داغ دل همه ما تازه ميشه(الان ميان تاپيك قفل ميكنن كه سياسي داره ميشه)كي ميخوايم آزاد بشيم خدا ميدونه
كلا دوست عزيز اميدوارم موفق باشي................................در ضمن تروخدا ازم دلگير نشيا.
اولا كه من ناراحت نشدم. دوما من منظورم رو نتونستم بگم. اون سنتي كه من ميگم با اوني كه شما فكر ميكني فرق داره.اوني كه شما ميگي كه پسر احمد شاه هم ديگه بهش فكر نميكنه. در ضمن اون برنامه هايي كه گفتي هم من نصب كردم و امتحان كردم. ولي به نظرم اومد كه باز اين مك آفي بهتره.ولي مونده كپي رايت. ببين اينكه لينك ها توي سايتهاي روسي و امريكايي اصلا بحثي نيست چون اين كشورها بزرگترين توي همه چيز هستن. همين شما اگر بخواي يه آهنگه ايراني رو بگيري بعضي مواقع بايد در خونه سايت هاي آمريكايي رو بزني.از طرف ديگه دولت ها با هم درگيرند و توي ايران قانون نيست و اين باعث بوجود اومدن اين محدوديت ها ميشه. در ضمن كي ميگه كه از كشورهاي ديگه عليه ايران محدوديت وجود نداره؟ يه دليله ديگه وجود همون دو تا سايته. شما قانوني پيش برو كسي جلوتو نميگيره. مگر مك آفي مقصره كه ايراني پول براي خريدن آنتي ويروس نداره؟
حالا اون كه من گفتم سنتي دوستش دارم. ببين بعضي موقع ها يك سري اتفاق هايي ميوفته كه آدم به يه چيزي علاقه پيدا كنه. مثلا همين ياهو مسنجر رو داشته باش. چرا بيشتر ايراني ها رفتن طرف اون؟ براي اينكه اونو ميشناختن.شما برادرتو فرض كن. اون هر چه قدر هم كه آدمي باشه كه تو ازش متنفري ولي به هر حال دوستش داري. حالا منم مك آفي رو دوست دارم. نرم انفزار رو ميگم نه شركت. و بااينكه اون هاي ديگه رو امتحان كردم بازم گفتم اين بهتره.همين موضوع براي آهنگ هاي مورد علاقه هم درسته. شما هر چي كه گوش كني براي همون لحظه ها و يا روز ها هست ولي آخرش برمبگردي به همون سبكي كه واقعا بهش علاقه داري.
از بقيه هم بابت اين پست بي مصرف يا همون بيهوده معذرت مي خوام
لوكد جان هر كي عقايد خودش رو داره .من هم براي عقيده شما احترام ميذارم..............موفق باشي.
locked account
02-10-2005, 16:27
در اين كه شكي نيست
سلام خدمت همه برو بچ
من فقط از مكافي استفاده ميكنم به چند دليل:
از نورتون استفاده نميكنم چون حجم زيادتري از فضاي هاردو اشغال ميكنه و هم به نصبت مكافي 14 دقيقه اسكن سيستم منو بيشتر طول ميده و يه دليل مهمتر من هر روز به اينترنت سر ميزنم و دوست دارم تمام نرمافزارهاي سيتم من به روز باشه مخصوصا انتي ويروس وقتي كه نورتون نصب بود هر روز اونو آپديت ميكردم كه بشتر وقتها ميزد فايلي براي دانلود موجود نيست و انتي ويروس شما به روز هست (در ضمن تا يادم نرفته بگم بعد از بار خروج از اينترنت سيستمو اسكن ميكنم ) ولي وقتي انتي اسپاي مكافي از همين انجمن دانلود و نصب كردم و سيستمو با اون اسكن كردم فقط سه تا بك دور يا در پشتي رو اون پيدا كرد كه نه نورتون و نه زون آلارم تونسته بودن اونو پيدا كنن.
هر كسي از يه انتي ويروس استفاده ميكنه و براي اون دلايلي داره دليل نميشه چون من از فلان انتي ويروس استفاده ميكنم پس خوبه وديگران هم حتما بايد از اون استفاده كنن .
من حرف kleopatra رو در مورد كپي رايت قبول دارم ولي در مورد دانلود از مايكروسافت بايد بگم مايكروسافت با آي پي كار نداره و شماره سريال ويندوزو چك ميكنه و اجازه دانلود ميده .
در ضمن kleopatra جان من چطوري ميتونم با Hide IP platinium ----- رو رد كنم در حاليكه اين برنامه آپديت هم هست .
بازم از همه تشكر .
سلام
دوستان اپدیت های mcfee در کدوم قسمت قرار داره? میخوام ازش یه کپی بگیرم
Wonderboy
03-10-2005, 23:09
سلام
sina88 عزيز توي اولين پست همين تاپيک من همه لينکهاي مورد نياز براي آپديت رو نوشتم اما با اينحال تو ميتوني به سايت زير مراجعه کني:
Marichka
04-10-2005, 01:14
با سلام
من در مورد مكافي نظر locked account و Albator رو قبول دارم مكافي علاوه بر اين كه قويه و سرعت سيستم رو و به خصوص سرعت بالا اومدن ويندوز رو كم نمي كنه خيلي اساسي تره و فايروالش هم از زونآلارم قوي تره. به هر حال هر كس دلايلي براي استفاده از نرم افزاري داره.
آلباتور عزيز در مورد رد كردن ----- هم بايد بگم وقتي Hide IP Platinium رو وقتي نصب و آپديت كردي آيكونش رو كليك كن تا در Tray ويندوز ظاهر بشه بعد روي آيكونش در قسمت تري راست كليك كن و گزينه ي آپشن رو انتخاب كن و عبارت left click change proxy رو فعال كن. وقتي به اينترنت متصل شدي بايد نرم افزار هم در tray فعال باشه بعد صبر كن تا شكلش مثل كره زمين بشه بعد روش كليك كن كره زمين شروع به چرخش مي كنه و صبر كن تا يه ------ برات پيدا كنه مثلا مالزي بعد با اون امتحان كن ببين ----- رو رد مي كنه يا نه اگه رد كرد كه هيچ وگرنه دوباره روي آيكون برنامه در tray كليك كن تا ------ ديگري رو پيدا كنه و به همين ترتيب بالخره ------ مناسب رو پيدا مي كني. معمولا بهترين ------ مال united state هست.
همگي موفق باشيد
Wonderboy جان اینگار شما منظورم رو متوجه نشدین من میخوام بعد از اینکه انتی رو اپدیت کردم یه بک اپ ازش بگیرم ات اگه خواستم انتی ویروس رو انیستال نکم اپدیت هارو از دست ندهم
Wonderboy
04-10-2005, 14:23
سلام
sina88 جان اگه آپديت ها رو از سايت من دانلود کردي که اين آپديت ها به تعداد نامحدودي قابل استفاده هستن.
اما اگه نرم افزارت خودش اتوماتيک آپديت ميشه ميتوني فايلهاي آپديت ضدويروس رو از پوشه
\Program Files\McAfee.com\VSO\Dat\... برداري.
مرسی Wonderboy جان اینProgram Files\McAfee.com\VSO\Dat\ همونی هستش که میخواستم
سلام
wonderboy عزيز اين گزينه create rescue disk تو مكافي به چه دردي ميخوره ؟
دوست عزيز
چه جوري اژديت ميشه در صورتي كه به اينترنت وصل نيست و نميتونه ويروس هاي جديد را بشناسه
من برنامه McAfee Security Center نب كردم كه چندتا از كاراش نصب نيست راهي هست كه همه برنامه هاش فعال بشه
ممنون از راهنمايتان
اين قسمت رو هم بخاطر اضافه شدن يه آپديت ديگه به مجموعه آپديتهاي مك آفي اضافه كردم.
عنوان: نرم افزار بروز رساني مرکز امنیت (Security Center) مک آفی
تاريخ آخرين بروز رساني مرکز امنیت (Security Center) مک آفی: 15/01/1384
بوسیله این برنامه می تونین بدون ثبت کردن (Register) نام خودتون در لیست کاربران ضد ویروس مک آفی و بدون اتصال به اینترنت، مرکز امنیت (Security Center) مک آفی نصب شده بر روی سیستم خودتون رو بروز رسانی کنین. :wink:
آدرس سایت: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک صفحه:
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ×××××
دوست عزيز من برنامه McAfee Virusscan 9.0 Home 2005نصب كردم و اخرين اپديت مال سال 8/2004 بوده و طبق حرف شما
(به وسيله اين برنامه، Security Center مک آفي نصب شده بر روي سيستم شما به تاريخي که در بالاي اين پنجره ذکر شده، به روز رساني مي شود)ما اين كار هم كرديم ولي متاسفانه درست نشد كه هيچ؟؟ حتا مقداري هم مشكل پيدا كرد و سه نوار سبز رنگ تبديل به يكي شد
بگذريم
وقتي برنامه بالا را كه گفتم نصب كردم(McAfee Virusscan 9.0 Home 2005)
بر روي دسكاپ 2 تا ايكن نمايش داده شد (McAfee Scan for Viruses و McAfee Security Center)
من براي اينكه بتونم اين انتي ويرئس را به روز رساني كنه بايد چيكار كنم
خيلي لازم دارم لطفا جوابشو ران ارسال كنيد
ممنون از شما
كلا دوست عزيز اميدوارم موفق باشي................................در ضمن تروخدا ازم دلگير نشيا
برنامه اي كه شما بهش ميگي انتي ويروس را نصب كردم ( كاسپرس)
واقعا مفت گرونه
انصافا عجب چيز چرندي بود بخدا مك كافي حرف نداره درسته مقداري از نظر حجمي سنگين هست ولي انصافا تو هيچ كاري كه بهش ربط نداره در شبكه وسيستم دخالت نميكنه
ولي اون برنامه چرند همه سيستم منو ريخت بهم تازه كركش هم نصب بود خدا به داد كسي برسه كه كركش هم نصب نكنه
بزودي روش جديد آپديت مك افي را براي عزيزان و سروران خواهم گفت............(كار بر روي وريژن شماره 9 آنتي ويروس مك افي)
فرداشب (13/7/84)چهار شنبه .....ساعت 12 شب ان را درون اين انجمن خواهم گذاشت.
Wonderboy
05-10-2005, 22:03
سلام
اول از دوستان عزيز عذرخواهي مي کنم بخاطر يک شبي که غيبت داشتم. :blush:
خب برسيم به نظرات و سوالات دوستان:
albator عزيز اين قسمت براي درست کردن ديسکت نجات مک آفيه براي وقتي که بخوايم با يه فلاپي ديسک سيستم رو بوت و اسکن کنيم. ;)
mohsenm عزيز برنامه آپديت شامل فايلهاي بروزرساني بانک اطلاعاتي مک آفي براي شناسايي و از بين بردن ويروسهاست و شامل همه اون چيزهايي که مک آفي با اتصال به اينترنت روي سيستم شما نصب ميکنه بهمين دليل با داشتن اين فايل آپديت، ديگه نيازي به اتصال به اينترنت براي آپديت نيست. :happy:
براي اينکه برنامه McAfee Security Center همه قسمتهاش کامل باشه، تو بايد بقيه محصولاتي که اسمش رو توي برنامه نوشته نصب کني.
در مورد بهم خوردن McAfee Security Center دو حالت ممکنه اتفاق افتاده باشه، يا مک آفي تو نگارش بالاتر از 9 هست (که بنا به گفته خودت اينطوري نيست) يا اين نگارش که روي سيستمت نصب شده McAfee Security Center رش آپديت شده است و تاريخش جديدتره.
بنابراين تو آپديت McAfee Security Center رو نصب نکن و فقط کافيه فايل آپديت ضدويروس مک آفي رو (McAfee Updater) نصب کني.
البته من پيشنهاد ميکنم که نگارش 10 رو نصب کني چون خيلي قويتر و بهتر شده. ;)
براي آپديت کردن ضدويروس مک آفي ميتوني از همين آپديتي که من درست کردم استفاده کني يا خودت رو توي سايت مک آفي رجيستر کني.
mohsenm عزيز برنامه آپديت شامل فايلهاي بروزرساني بانک اطلاعاتي مک آفي براي شناسايي و از بين بردن ويروسهاست و شامل همه اون چيزهايي که مک آفي با اتصال به اينترنت روي سيستم شما نصب ميکنه بهمين دليل با داشتن اين فايل آپديت، ديگه نيازي به اتصال به اينترنت براي آپديت نيست. :happy:
براي اينکه برنامه McAfee Security Center همه قسمتهاش کامل باشه، تو بايد بقيه محصولاتي که اسمش رو توي برنامه نوشته نصب کني.
در مورد بهم خوردن McAfee Security Center دو حالت ممکنه اتفاق افتاده باشه، يا مک آفي تو نگارش بالاتر از 9 هست (که بنا به گفته خودت اينطوري نيست) يا اين نگارش که روي سيستمت نصب شده McAfee Security Center رش آپديت شده است و تاريخش جديدتره.بنابراين تو آپديت McAfee Security Center رو نصب نکن و فقط کافيه فايل آپديت ضدويروس مک آفي رو (McAfee Updater) نصب کني.
البته من پيشنهاد ميکنم که نگارش 10 رو نصب کني چون خيلي قويتر و بهتر شده. ;)
براي آپديت کردن ضدويروس مک آفي ميتوني از همين آپديتي که من درست کردم استفاده کني يا خودت رو توي سايت مک آفي رجيستر کني
دوست عزيز من همينطور كه به عرضتان رساندم نسخه من در خود قسمت تاريخ ذكر شده در برنامه مال سال 2004 هست و نسخه اي كه من استفاده ميكنم 9 ميباشد كه در عكس ملاحظه ميكنيد اگر ممكنه بفرماييد من چه جوري برنامه هاي كامل برنامه را نصب كنم و ايا راهي هست كه بتوان مشكل را بر طرف كرد
در ضمن من در سايت مك كافي ريجستر شدم و ميتونم يه صحفه اي خودم برم كه مشخصات من هست ولي باز هم مشكل داره؟؟؟؟
اگر هم امكان داره ادرس سالم لينك دانلود نسخه 10 را قرار بديد تا با دانلود منيجر بتوانيم ان را دريافت كنيم
منتظر جواب شما هستم
ادرس عكس هاي گفته شده
[CENTER][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي آپديت كردن ويروس كش مك افي بايستي شما اول ويروس كش ويرژن شماره 9 را نصب كنيد.....(از كجا بياري من نمي دونم ..از هر جا كه مي خواهي گير بيار)......پس از اين نوبت به اين است كه تاريخ اخرين بروز رساني ويروس كشت را بداني ..در روي نوار ابزار پايين دسكتاپ روي ايكون مك افي كليك راست كرده و open security center را باز ميكني در سمت چپ پنجره باز شده روي virus scan كليك ميكني در پنجره باز شده در قسمت بالا روي about virus scan كليك ميكني در جلوي DAT file crated تاريخ آخرين بروز رساني را مي بيني شما تاريخ را ياداشت مي كني ...حالا به اينترنت وصل شده و به اين سايت ميروي
جلوي x در آدرس سايت / اضافه ميكنيد
در صفحه باز شده به اولين فايل با پسوند exe مي روي كه تاريخش درست بعد از تاريخ اخرين به روز رساني ويروس كش شما ميباشد..(مثلا sdat4558.exe ) حالا روي آن كليك ميكني تا دانلود شود .اين فايل را در درون فولدر جداگانه save ميكني كه هيچ فايل ديگري درون آن نباشد.حالا اينترنت را قطع ميكني .ويروس كش مك آف را غير فعال ميكني..به قسمت run از مسير start ميروي روي كلمه browse كليك ميكني محل آن فايلي را دانلود كردي به ان نشان ميدهي وقتي مسير در درون پنجره افتاد روي مسير كليك ميكن ودر آخر مسير با كمي فاصله e/ رااضافه ميكني مثلا
E:\Documents and Settings\flower\My Documents\New Folder (2)\sdat4594.exe" /e"
و سپس ok را ميزني ..اگر تمام مراحل رادرست رفته باشي بعد از اين كار در پوشه كه فايل دانلودي داشتي....چند فايل اضافه ميشوند.....حالا به پوشه فايل دانلودي مي روي و فايلهاي scan.dat clean.dat names.dat Mcscan32.dll را كپي كرده و در پوشه vso در محل نصب ويروس كش مك آفي past ميكني ....حالا ويروس كش را فعال ميكني و تاريخ آخرين بروز رساني آن را ميبيني...كه فرق كرده.......................................... .......شاد باشيد
حتما در قسمت run بين مسير و e/ فاصله باشد به اندازه چند بار space زدن......اگر بعد از اوكي كردن اين مرحله پنجرهاي باز شد برنامه اجرايي به شما نشان داد احتمالا در قسمت ران درست تايپ نكرده و فاصله نيا نداختي
Wonderboy
06-10-2005, 08:50
سلام
mohsenm عزيز، اولين عکسي که گذاشته بودي رو ديدم ولي دومي مشکل داشت.
بهرحال عکس نشون ميداد که عمليات بروزرساني Security Center به درستي انجام شده و اگه ميبيني که نوار اول روي عدد 7.4 قرار داره، چند علت داره:
1- اول از همه مطمئن شو که موتور ضدويروست نگارش 4.4.0.0 هست، اگه نيست آپديتش کن به نگارش 4.4.0.0.
2- مطمئن شو که ضدويروست به نزديکترين تاريخ آپديت شده باشه.
3- نصب برنامه هاي ديگه Security Center توي بالاتر رفتن و در نتيجه سبز شدن نوار اول تاثير داره.
همونطور که گفتم همه سه مرحله بالا توي سبز شدن و بالاتر رفتن عدد نوار اول تاثير دارن.
البته دوستاني که از نگارش 10 استفاده مي کنن نيازي به آپديت Security Center و موتور ضدويروس ندارن.
براي اينکه همه برنامه هاي Security Center رو نصب کني يا بايد بسته نرم افزاري کامل رو از بازار بخري (که توي بازار هم براحتي پيدا ميشه) که به نام McAfee Internet Security 7.0 يا McAfee Internet Security 2005 توزيع شده يا هر کدوم از برنامه ها رو جداگانه بگيري و نصب کني که بعد از نصب خودش اتوماتيک به ليست Security Center اضافه ميشه.
نوشتي که توي سايت مک آفي رجيستر شدي ولي باز هم مشکل داري، منظورت از مشکل داشتن توي آپديت کردنه يا مشکل ديگري هست؟ لطفا مشکلت رو بنويس.
ظاهرا با وجود رجيستر شدن براي آپديت کردن نبايد مشکلي داشته باشي. :blink:
لينک نگارش 10 رو هم بزودي همين جا معرفي مي کنم.
دوست عزیز Wonderboy ( مهدی جان)
سلام
ممنون از جوابتان
1- من از کجا متوجه بشم که موتور ضد ویروس نگارش 4.4 هست
2- دوست عزیز درسته من ریجستر شدم و میتونم وارد صحفه خودم بشم ولی باز هم نمیتوانم اپدیت کنم
منتظر پست جدید تان هستم
ممنون از لطف شما و بسیار متشکرم از جوابهایتان و امیدوارم موفق باشید
دوست عزیز bemi
سلام
از شما هم بابت راهنمایی تشکر میکنم و امیدوارم موفق باشید
wonderboy عزيز سلام
چرا نميتونم به وبسايت شما وارد بشم ارور ميده ؟
Wonderboy
08-10-2005, 21:10
سلام
mohsenm عزيز اينم روش نگاه کردن نگارش موتور ضدويروس:
براي اينکه اطمينان حاصل کنيد عمليات به روز رساني با موفقيت انجام شده است، پس از پايان يافتن برنامه نصب، برنامه McAfee Security Center را اجرا کرده، وارد قسمت Virusscan شويد سپس عبارت About VirusScan را کليک کنيد. از پنجره باز شده به عبارت Engine Version توجه کنيد، تاريخ درج شده در جلوي اين عبارت بايد با تاريخ ذکر شده در برنامه نصب يکي باشد يا از آن جديدتر باشد.
موفق باشي. :happy:
Wonderboy
08-10-2005, 21:17
سلام
albator عزيز حق با شماست ولي فکر مي کنم مشکل از مخابراته چون با چند بار Refresh وارد سايت ميشه. :happy:
البته ISP که من ازش استفاده ميکنم مينويسه که اختلالي در خطوط مخابراتي پيش اومده. ;)
locked account
09-10-2005, 13:12
wonder جون چرا سايتت تعطيله؟
من نياز دارم الان آخه
Wonderboy
10-10-2005, 08:37
سلام
locked account عزيز مشکل از تغييرات سرويس دهنده سايت منه. کاري هم نميشه کرد. بايد صبر کرد.
متاسفم. :sad:
Wonderboy قرار بود نرم افزار antispyware مک آفی رو پیداکنی ؟؟!×
locked account
10-10-2005, 15:44
Wonderboy قرار بود نرم افزار antispyware مک آفی رو پیداکنی ؟؟!×
ميگم عيسي تو خودت هم بگردي خوبه ها. حالا امتحان بكن حتما پيدا ميكني
Wonderboy
10-10-2005, 22:15
سلام
*عیسی* جون گشتم ولي لينکي که مطمئن و داراي قابليت Resume باشه، پيدا نکردم.
به محض پيدا کردن خبر ميدم.
دمت گرم امیدوارم که پیداکنی
سلام
wonderboy مشكل سايت شما حل شده ميشه وارد شد .
Wonderboy
14-10-2005, 16:07
سلام
دوستان از اينکه حدود 10 روزي هست که آپديت مک آفي رو نذاشتم روي سايت واقعا شرمندم. :blush:
باور کنين من مقصر نيستم. توي اين مدت مشکلي براي آپديت شدن مک آفي پيش اومده. با دوستان ديگه هم تماس گرفتم اونا هم مشکل دارن (با سيستمهاي مختلف و ويندوزهاي مختلف).
من و دوستان ديگه، چند روزيه که دنبال اين موضوع هستيم که مشکل رو يه جوري حل کنيم تا از شرمندگي شما عزيزان دربيام. :blush:
Wonderboy
22-10-2005, 15:06
سلام
دوستان عزيز با توجه به تماسي که با بقيه دوستان توي شهرستانهاي ديگه گرفتم، متوجه شدم که مشکل آپديت مک آفي سراسريه (البته توي ايران). :ohno:
مشکل هم اينه که فايلهاي آپديت مک آفي روي هارد کپي ميشه ولي اين فايلها خراب هستن (بخاطر اينکه ميفهمه از سيستمي در ايران داره دانلود ميشه) و بهمين دليل پيغام ميده که يه مشکلي موقع نصب آپديت پيش اومده. :sad:
اما بالاخره بعد از سه هفته تونستم با هر کلکي شده مک آفي رو آپديت کنم و به اميد خدا از همين الان آپديتها رو يکي يکي روي سايت ميذارم. :happy:
Wonderboy
22-10-2005, 15:12
سلام
تاريخ بروزرساني: 29/07/1384 برابر با 21/10/2005
سلام
تاريخ بروزرساني: 29/07/1384 برابر با 21/10/2005
سلام دوست عزیز
میخواستم بدونم این آپدیتها در صفحه اول به جای آپدیتهای قبلی جایگزین میشه یا اینکه در ادامه تاپیک در هر صفحه قرار میگیرد
دوست من من AntiSpyware رو دانلود کردم اما این پیغام رو میده چیکار کنم
Some installation fils are corrupt
Please dowenload a fresh copy and retry the installation
Wonderboy
23-10-2005, 23:00
سلام
Iceboys عزيز هر آپديتي از هر کدوم از محصولات مک آفي که معرفي ميشه در واقع جانشين فايل آپديت قبلي همون محصول از مک آفي ميشه.
در مورد پيغام خطايي هم که نوشتي، مشکل از بد دانلود شدن يکي از فايلهاي تشکيل دهنده فايل آپديت اصلي هست.
locked account
25-10-2005, 02:31
wonder جون فقط ميتونم بگم: خسته نباشي
Wonderboy
25-10-2005, 09:23
سلام
locked account عزيز متشکرم. انشاء الله که بتونم تا چند روز ديگه با مرتب شدن اوضاع آپديتها از خجالت شما دوستان دربيام. :blush:
borzou_one
25-10-2005, 19:25
این اخرین ابدیت انتی اسپای وار مکافی یه back door داشت که antivir اونا تشخیص داد دوستان مواظب باشید
END_GIRL
25-10-2005, 21:29
اخرين ورژن مك افي چه شمارهيه؟
من لينك ورژن McAfee VirusScan v10.0.0.25 [FULL
رو دارم.اين قديميه يا جديده ؟ :rolleye:
Wonderboy
26-10-2005, 01:18
سلام
borzou_one عزيز من فايلي که از سيستم خودم روي سايت گذاشتم رو تست کردم، هيچ آلودگي نداشت، احتمالا توي مسير دانلود يا بعد از دانلود از روي سايت آلوده شده. ;)
Wonderboy
26-10-2005, 01:22
سلام
END_GIRL عزيز همون نسخه اي که نوشتي آخرين نگارش مک آفي هست.
راستي من خودم اين نگارش رو دانلود کردم ولي متاسفانه وقتي که ميخواستم لينکش رو اينجا معرفي کنم، لينکش خراب شد. اگه لطف کني و لينک خودت رو بذاري متشکر مي شم. :blush:
Wonderboy جون آخرین ورژن مک آفی نسخه ی Pro از همین نسخه است نه همین!
END_GIRL
26-10-2005, 10:47
با پوزش از مديران اين تاپيك و انجمن :blush: من هرچي لينك از مك افي داشتم گذاشتم در اين قسمت ! :happy:
DESCRIPTION: Proven security that protects against viruses and spyware, McAfee VirusScan detects, blocks, and removes viruses and spyware, that may result in the loss of your irreplaceable documents, such as digital photos, family movies, and financial spreadsheets, identity theft and slower PC performance.
FEATURES:
--New! Automatic spyware and adware detection identifies, blocks, and removes identified potentially unwanted programs, such as spyware and adware, or other programs that jeopardize your privacy, identity or simply reduce PC performance.
--New! Automated, daily signature updates help keep your PC protected from recently discovered virus and spyware threats.
--Inline cleaning automatically cleans infections when virus, worm, Trojan, ActiveX control and Java applet threats are detected from.
--Comprehensive, fast and unobtrusive scans identify and remove viruses, Trojans, worms, unwanted programs, such as spyware and adware, dialers and other malicious virus-like applications without interrupting your work.
--WormStopper™ monitors suspicious mass-mailing behaviors and prevents the spread of viruses to friends, family, and co-workers.
--Script-Stopper™ technology prevents new, script-based threats like the "I Love You" virus.
--Virus security alerts notify users of potential threats and provides information to avoid infection.
--Always-on protection from viruses, spyware and other Internet threats that may enter your PC via e-mail, instant message attachments, Internet downloads, and web browsing.
--Auto-updates run silently in the background, ensuring you’re always protected from evolving and emerging security threats.
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
All McAfee 2006 Products [RETAIL
THIS PACKAGE INCLUDES:
*McAfee VirusScan v10.0.25 Retail
*McAfee SpamKiller v6.1.0.7 (Retail)
*McAfee QuickClean v6.00.7.0 (Retail)
*McAfee Personal Firewall Plus v7.0.150 (Retail)
*McAfee AntiSpyware v2.0.0.167 (Retail)
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
borzou_one
26-10-2005, 21:49
دوستان اخرین ورزن انتی ویروس مکافی اینه :
McAfee VirusScan v10.0.27 Professional
CODE
fix
موفق باشید
Wonderboy
28-10-2005, 10:00
سلام
sAsAn.K عزيز منم منظورم نسخه Pro بود چون END_GIRL عزيز نوشته بود FULL. ;)
END_GIRL عزيز از شما بخاطر قرار دادن لينکها متشکرم. :blush:
borzou_one نکته اي رو که در مورد نگارش McAfee VirusScan v10.0.27 Professional نوشتي نميدونستم. متشکرم. :blush:
هوممممممممممممممممممممممم مممم!
END_GIRL
28-10-2005, 11:12
سلام
sAsAn.K عزيز منم منظورم نسخه Pro بود چون END_GIRL عزيز نوشته بود FULL. ;)
END_GIRL عزيز از شما بخاطر قرار دادن لينکها متشکرم. :blush:
borzou_one نکته اي رو که در مورد نگارش McAfee VirusScan v10.0.27 Professional نوشتي نميدونستم. متشکرم. :blush:
خواهش ميكنم ! :happy:
Wonderboy
05-11-2005, 22:30
سلام
تاريخ بروزرساني: 13/08/1384 برابر با 04/11/2005
Wonderboy
05-11-2005, 22:31
سلام
ضد ويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 13/08/1384 برابر با 04/11/2005
سلام
Wonderboy جان هنوز لینکت واسه من :برنامه بروز رسانی ضد ویروس مک آفی (بروز رسانی به تاریخ: 06/07/1384 برابر با 28/09/2005)
را نشون میده
نمی دونم مشکل از طرف منه یا بقیه هم همین مشکلو دارن؟
Wonderboy
06-11-2005, 23:03
سلام
jasmin عزيز معمولا اين مشکل بخاطر بروز نشدن کش ISP رخ ميده. ;)
يکبار صفحه مورد نظر رو Refresh کن، احتمالا درست ميشه. :happy:
اگه مشکلي بود باز هم منو در جريان بذار.
موفق باشي.
jasmin جان احتمالا حهان روی خط استفاده می کنی نه؟
ر چی که استفاده می کنی آخر اسم سایت یه ? بزار مشکلت حل وشد!
Marichka
07-11-2005, 23:07
سلام
Wonderboy جان هنوز لینکت واسه من :برنامه بروز رسانی ضد ویروس مک آفی (بروز رسانی به تاریخ: 06/07/1384 برابر با 28/09/2005)
را نشون میده
نمی دونم مشکل از طرف منه یا بقیه هم همین مشکلو دارن؟
سلام منم دقيقا همين مشكلو دارم! :ohno:
Wonderboy
09-11-2005, 00:03
سلام
kleopatra عزيز من هم گاهي با اين مشکل برخورد کردم. اما باور کن سايت درسته. ;)
Marichka
09-11-2005, 03:38
سلام
kleopatra عزيز من هم گاهي با اين مشکل برخورد کردم. اما باور کن سايت درسته. ;)
:sad: پس پيشنهاد ميدي چيكار كنيم؟؟؟؟
Wonderboy
09-11-2005, 23:07
سلام
kleopatra عزيز بعضي از دوستان نوشتن که با گذاشتن ?/ در آخر آدرس سايت، سايت بروز ميشه.
امتحان کن شايد درست بشه.
در غير اينصورت فکر ميکنم بايد منتظر بموني تا کش ISP آپديت بشه يا از پراکسي استفاده کني. ;)
اینجا آخرین ورژن ها و آخرین فایل های مربوط به این آنتی ویروس معرفی میشه و دوستان سوالات احتمالی در مورد این آنتی ویروس رو هم اینجا بپرسن
دانلود آخرین نسخه ی آنتی ویروس McAfee
دانلود:
]
safir_filthy
19-11-2005, 22:05
سلام به عاشقان mcafeeاينم از آخرين ورژن McAfee QuickClean اینم از طرف من برای تاپیک :blush:
safir_filthy
19-11-2005, 22:09
اینم از فایر وال و آنتی سپای ور
Mcafee® Personal Firewall Plus
AntiSpyware
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml
Wonderboy
19-11-2005, 22:13
سلام
تاريخ بروزرساني: 24/08/1384 برابر با 15/11/2005
Wonderboy
19-11-2005, 22:14
سلام
ضدويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 24/08/1384 برابر با 15/11/2005
با سلام
لطفا نحوه آپديت ويروس ياب توضيح دهيد
قبلا نخسه 8 آن آپديت ميشد ولي بعد از نصب نخسه 9 آن ديگر آپديت نشد و پيغام خطا مي دهد
بقيه آن مانند اسپام چطور فعال ميشود با تشكر ;)
دوست عزیز دیگه نمیشه از طریق سایت آپدیت کرد چون ایران تحت تحریم آمریکا ست.
و مخصوصا اینکه مدیر کمپانی McAfee اسرائیلی بیده. بهترین راه اینکه یا فایل آپدیت
رو بگیری یا از نرم افزارای عوض کردن آی پی استفاده کنی.
اینم جدیدترین فایل های آپدیت November 2005
McAfee VirusScan DAT file v4632
McAfee VirusScan SuperDAT File v4632
دوستانی که از ایران هستند بهشون پیشنهاد میکنم که زیاد خودشون رو برای آپدیت کردن مک آفی خسته نکنند
چونکه آپدیتش طبق نظرات و گفته های دوستان دیگه صورت نمیگیره و برای آپدیتش هم همونطور که در بالا گفته
شده باید فایلهای آپدیت اون رو هر روز دانلود کرده و به صورت دستی در محل ذخیره شدن آپدیت های مک آفی ذخیره کنید
که اگر شما فکرش رو بکنید میبینید که کسی حوصله این کار رو نداره اگر هم داره که چه بهتر.
اما چاره کار چیست و برای کسانی که میخوان از آنتی ویروس مک آفی استفاده کنند چه پیشنهادی میشه
من خودم پیشنهاد میکنم که از نسخه تجاری آن استفاده کنید . چون که این نسخه برای آپدیت شدن به صورت
اتوماتیک عمل میکنه و مشکلی هم نداره . در ضمن در شناسایی تروجانها بهتر عمل میکنه و تشخیص بهتری
رو نسبت به نسخه های Home Edition و یا Professional رو داره. اما به یک شرط.
اولین کاری که شما باید بکنید اینه که ..McAfee AntiVirus Enterprise 8.0i رو نصب کنید.
با این کار آنتی ویروس شما اتوماتیک آپدیت خواهد شد و دیگه مشکلی در این مورد نخواهید داشت.
اقدام دوم شما تنظیمات آن است. شما باید نسخه تجاری آنتی ویروس مک آفی رو طوری تنظیم کنید
که قادر به شناسایی ویروس ها و تروجانها و یا جک . جونورهای دیگه رو داشته باشه.
لازم به ذکر است که این تنظیمات به صورت Recomended در این آنتی ویروس انتخاب نشده و شما باید به صورت دستی
آن را تنظیم کنید.
سومین اقدام شما نصب McAfee Anti Spyware Enterprise یا همون نسخه تجاری است.
با نصب این آنتی سپای ویر که فقـــــــــــط بر روی آنتی ویروس نسخه تجاری آن قابل نصب است آنتی ویروس شما
در تشخیص دادن تروجانها و سپای ویرها خیلی بهتر عمل میکنه.و قادر خواهد بود که هر روز Super Dat های آپدیت مک آفی
رو در Database خودش قرار بده.
بطور مثال شما اگر بدون نصب McAfee Anti Spyware Enterprise به سایت mscracks.com وارد شوید هیچ پیغامی را از
طرف آنتی ویروس مک آفی مشاهده نخواهید کرد که به شما اعلام کنه تروجانی به سیستم شما وارد شده.
اما بعد از نصب McAfee Anti Spyware Enterprise و آپدیت آن که با خود آنتی ویروس صورت میگیره این پیغام را مشاهده
خواهید کرد.
بطور خلاصه بگم McAfee Anti Spyware Enterprise مکمل نسخه تجاری آنتی ویروس مک آفی میباشد.
و به تنهایی آنتی ویروس خوبی نمیتونه باشه و نصب آن رو هم به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم.
لینک دانلود این دو نسخه رو که در بالا اعلام کردم اگر احتیاج داشتید میتونید بگید که بعدا براتون بزارم.
موفق باشید.
لطفا McAfee Anti Spyware Enterprise رو واسه دانلود بذارید.
قبل از دانلود این آنتی سپای ویر که در اصل آنتی تروجان نیز میباشد به این نکته دقت کنید که
در صورتی میتوانید از این برنامه استفاده کنید که قبلش نسخه تجاری آنتی ویروس مکافی را نصب
کرده باشید. در غیر این صورت نصب نمیشود.
حجم 1.17 مگابایت
Crackiعزیز
لطفا McAfee AntiVirus Enterprise 8.0iرا هم قرار بده.
دانلود آخرین نسخه ی McAfee نسخه ی Enterprise
دانلود:
نکته : احتیاج به کرک ندارد و نسخه ی کامل می باشد ضمنا آپدیت هم می شود)
از لطف شما ممنونم.
یعنع این نسخه احتیاجی به رجیستر شدن نداره؟
amin566 جان این نسخه کامل کامله و هیچ کرک یا سریالی احتیاج نداره آپدیت هم میشه;)
اینم مجموعه هر چی McAfee داره نسخه 2006 .
McAfee VirusScan v10.0.25
McAfee SpamKiller v6.1.0.7
McAfee QuickClean v6.00.7.0
McAfee AntiSpyware v2.0.0.167
McAfee Personal Firewall Plus v7.0.150
لینک >> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
safir_filthy
21-11-2005, 00:37
اینم از اپدیت موتور جستجو Mcafee
amin566 جان این نسخه کامل کامله و هیچ کرک یا سریالی احتیاج نداره آپدیت هم میشه;)
بازم از لطفت ممنونم.اما اینجا یه سئوالی هست.
و اون اینکه یه نفر از اعضا گفته بود رییس این کمپانی اسراییلیه.من نمی دونم که این گفته چقدر صحت داره.اما به نظرم سیاست این شرکت در بر خورد با 3-4 تا کشور تحریم شده, و از جمله ایران یه کم عجیبه.
منظورم اینه که اگه قرار باشه ایران تو لیست سیاهشون باشه و هیج گونه خدمات و ساپورتی نکنن ,چطور این تصمیمات شامل نسخه ی enterpriseنمیشود.دو تا سوال دیگه هم داشتم و اینکه
آیا نسخه ی اینترنت سکیوریتی هم enterprise داره.
و آ خر اینکه آیا میشه آپدیتای آنتی ویروسشو جداگانه از سایتهائی مثل softpedia گرفت.منظورم اینه که برنامه اجازه میده؟
safir_filthy
21-11-2005, 18:53
سلام من یه راهنمایی می خواستم :
چطور میشه کلمه آپدیت رو از جلویtoolbar virusScan داخل McAfeeSecurityCenter و دیگه چکار باید بکنم که هر بار می یام تو اینترنت ازم نپرسه باید رجیستر بشم.
با سلام
من یوزر مک افی نیستم ولی می خواهم یکمدت از نسخه اینتر پرایزش استفاده کنم ،دوستان کسی می دونه در نسخه اینتر پرایز مک افی،اپ دیت ها تو چه پوشه ای ریخته می شه؟
amin566 جون در مورد مطلب اولت باید بگم که نمی دونم رییس مکافی کجاییه ولی احتمال میدم آمریکایی باشه!
نسخه ی Enterprise اینترنت سکوریتی هم نیست فقط آنتی ویروسش هست و آپدیت هاش رو هم بله از سایت مکافی میشه گرفت
ftp.nai.com
Adel.p30
22-11-2005, 16:44
سلام
بچه ها بین انتی ویروسهای زیر رو کدوم رو انتخاب میکنید
McAfee.Bitdefender9
من بیت دفندر رو انتخاب میکنم
شما چی؟
منم Bitdefender چون به نظر خودم از همه نظر بهتره مک آفیه!
Adel.p30
23-11-2005, 13:11
اقا ساسان از نظر دهی شما ممنونم
بدترین مشکل مک افی اینکه اپ دیت نمیشه
مک آفی به غیر از آپدیت شدنش دارای هزاران مشکل جورواجور!!;)
Marichka
23-11-2005, 22:15
سلام دوستان من دنبال تاپيكي مي گردم كه آپديتهاي مكافي توش قرار داده مي شد. آيا اون تاپيك بسته شده؟؟؟؟
اگه بسته نشده لطفا لينكش رو بديد
Adel.p30
24-11-2005, 13:37
اقا ساسان مشکلات دیگرش رو نام ببرید
متشکرم
Adel.p30
24-11-2005, 13:45
اقا ساسان یه سایت می خواستم که جدید ترین مقایسه رو بین انتی ویروسها رو به هم اعلام کنه اگه یه سات باشه
که هم انتی ویروس و هم فایروال نتایج بهترینهای انتی ویروسها وفیروالها رو هردو با هم اعلام بکنه ممنون میشم
قربانت
adel.p30
عادل جون مشکلات دیگه ی مک آفی سرعت کم کردن سیستم رم زیاد اشغال کردن و Real-Time Protection تقریبا ضعیف این آنتی ویروس
در مورد اون سایت هم باید بگم که بلد بودم یادم رفته شما به Cracki پیغام خصوصی بزن یک جوری برات توضیح میدی که از خودت حال در وکنی!!!!:)
تمام محصولات مک آفی در سال 2006 :
Mcafee VirusScan 2006
Mcafee Spam Killer 2006:
Mcafee Anti-Spyware 2006:
Mcafee Personal Firewall Plus v7.0.150:
Mcafee Quick Clean 2006:
McAfee Wireless Home Network Security
Pass:
katrina
McAfee AVERT Stinger 2.5.9
ویروس های از خانواده های زیر رو می شناسه:
-W32/Anig.worm, -W32/Bagle, -Exploit-DcomRpc, -Exploit-Lsass,
-IRC/Flood.ap, -IRC/Flood.bi, -IRC/Flood.cd, -PWS-Narod,
-W32/Sdbot.worm.gen, -BackDoor-JZ, -BackDoor-AQJ,
-BackDoor-CFB, -Backdoor-CEB, -Bat/Mumu.worm; -IPCScan;
-NTServiceLoader; -PWS-Sincom.dll; -W32/SQLSlammer.worm;
-W32/Bagle.bf - .bg@MM; -W32/Bagle.bl@MM; -W32/Bagle.bj - .bk@MM;
-W32/Bagle.bi - bn@MM; -W32/Bagle.dldr; -W32/Bagle.bo - bt@MM;
-W32/Bagle.cc - .dd; -W32/Blaster.worm; -W32/Bropia.worm.a - .p;
-W32/Bropia.worm.bx/by; -W32/Bropia.worm.q - .u;
-W32/Bropia.worm.q - aj; -W32/Bugbear@MM; -W32/Bugbear.j@MM;
-W32/Deborm.worm.gen; -W32/Dumaru; -W32/Dumaru.bd - bg@MM;
-W32/Elkern.cav; -W32/Fizzer.gen@MM; -W32/FunLove;
-W32/IRCBot.worm; -W32/Klez; -W32/Lirva; -W32/Lovgate;
-W32/Lovgate.aq@MM; -W32/Lovgate.ar@MM; -W32/Korgo.worm;
-W32/Korgo.worm.aa.dam; -W32/Korgo.ag - .ai; -W32/Korgo.worm.ae;
-W32/Korgo.worm.aj; -W32/Mimail; -W32/MoFei.worm; -W32/Mumu.b.worm;
-W32/Doomjuice.worm; -W32/Mydoom; -W32/Mydoom.ad - .ah@MM;
-W32/Mydoom.an@MM; -W32/Mydoom.ao - bb@MM; -W32/Mydoom.bc - bd@MM;
-W32/Mydoom.be@MM; -W32/Mydoom.bf - bi@MM; W32/Mydoom.bw@MM;
-W32/Nachi.worm; -W32/Netsky; -W32/Netsky.ag@MM; -W32/Nimda;
-W32/Nimda.u@MM;-W32/Bagle.ba - .bd@MM, -W32/Bagle.bh - bm@MM;
-W32/Netsky.ah - .ai@MM, -W32/Pate; -W32/Pate.d; -W32/Sasser.worm;
-W32/Sasser.worm.g; -W32/SirCam@MM, -W32/Sobig; -W32/Sober;
-W32/Sober.j@MM, -W32/Sober.k@MM, W32/Sober.l@MM;
-W32/Sober.m - .p@MM; W32/Sober.r@MM; -W32/Swen@MM; -W32/Yaha@MM;
-W32/Zafi; -W32/Zafi.c@MM; -W32/Zafi.d@MM; -W32/Zafi.e@MM;
-W32/Zindos.worm; - W32/Zobot.worm
لینک دانلود:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Adel.p30
25-11-2005, 11:14
متشکرم اقا ساسان
Adel.p30
27-11-2005, 15:27
سلام
دلیل اینکه ما نمیتونیم انتی ویروس مک افی رو از ایران اپ دیت کنیم درزیر نوشته ام
شرکت سان میکروسیستمز تولید کننده نرم افزار جاوا Java اخیرا در اقدامی تحریمی، در سلسله اقدامات محدود کننده ایالات متحده آمریکا علیه ایران، دریافت جدیدترین نسخه جاوا را برای ایران مسدود کرد.
به گزارش سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، این عمل از طریق چک کردن آدرس IP صورت گرفته و در صورتی که آدرس IP شخص دانلود کننده از ایران باشد، به او اجازه دانلود داده نشده و پیغام خطای HTTP 403 Forbidden داده می شود. درواقع مانند مک آفی به طور صریح اعلام نمی کند که شما چون در کشور خاصی هستید حق دانلود ندارید و ... .
برای دریافت نرم افزار جاوا به آدرس زیر مراجعه کنید:
و جالبتر از همه آنکه: اگر هم سعی کنید با ------ جاوا را دانلود کنید، دو حالت پیش می آید: 1- فایل صفر بایتي دانلود می شود. 2- Error HTTP 406 دریافت می کنید.
همچنين بر اساس گزارش ديگري و در راستای اقدامات محدود کننده ی آمریکا علیه ایران، آنتی ویروس مک آفی (McAfee) سرویس به روز رسانی خود را در ایران مسدود کرد.
به گزارش سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، هنگام به روز رسانی این آنتی ویروس از طریق اینترنت، قبل از شروع به روز رسانی، McAfee پیام فوق را نمایش می دهد.
معنی این پیام این است:
متاسفیم، به نظر می رسد شما در کشوری هستید که به دلیل قوانین ایالات متحده نمی توانیم به آن خدمات بدهیم.
متاسفانه امروزه اینترنت ایران شدیدا دچار مشکلات سیاسی شده است. به طوری که کشور آمریکا به بهانه مسائل سیاسی، هرگونه محدودیتی را برای کشورهایی از جمله ایران ایجاد می کند.
قبل از این شاهد مسدود شدن IP کاربران ایرانی برای ارسال میل SMTP، مسدود شدن سایتهای ایرانی از سوی هاستینگ امریکایی و هم اکنون نیز تحریم آنتی ویروس هستیم. دور از انتظار نیست که در آینده، سرویس میل یا مسنجر را نیز برای ایرانیان مسدود كنند.
وقتی یک شرکت انتی ویروس با این کار خودش به ما توهین می کنه،چه دلیلی داره ما هم هی بچسبیم به این مک افی.این همه انتی ویروس بهتر داریم از هر نظر.در تست های سازمان جهانی هم پنج شش انتی ویروس از مک افی نتایج برتری داشته اند حالا ما هی بیاییم مک افی نصب کنیم هفته ای یکبار اپ دیتش کنیم اونم از اف تی پی!!!!
(خواهشن دوستان نگند از اینتر پرایز استفاده کن،خودم می دونم اون چیه)
Wonderboy
27-11-2005, 22:52
سلام
تاريخ بروزرساني: 04/09/1384 برابر با 25/11/2005
Wonderboy
27-11-2005, 22:54
سلام
تاريخ بروزرساني: 04/09/1384 برابر با 25/11/2005
Marichka
28-11-2005, 01:24
سلام واندر بوي عزيز:
من همين الان چهار قسمتش رو دانلود كردم ولي پارت چهارم فقط 240 كيلوبايت بود و در هنگام نصب شدن هم پيغام ميده كه بعضي از فايلها از دست رفته و لطفا دوباره دانلود كنيد. مشكل از كجاست؟؟!!
goldfish
28-11-2005, 01:28
اگه نظر منم بخاي توپپپپپپ بود
Adel.p30
28-11-2005, 07:37
وقتی یک شرکت انتی ویروس با این کار خودش به ما توهین می کنه،چه دلیلی داره ما هم هی بچسبیم به این مک افی.این همه انتی ویروس بهتر داریم از هر نظر.در تست های سازمان جهانی هم پنج شش انتی ویروس از مک افی نتایج برتری داشته اند حالا ما هی بیاییم مک افی نصب کنیم هفته ای یکبار اپ دیتش کنیم اونم از اف تی پی!!!!
(خواهشن دوستان نگند از اینتر پرایز استفاده کن،خودم می دونم اون چیه)
من کاملا باarkadas موافقم اگر مقاله ی من رو در بالا خوانده باشید دیگر از مک افی استفاده نمیکنی
حالا اونایی که ترفداران سر سخت مک افی هستند بخوانند
به نظر من شما یک بار کا سپر سکی رو امتحان کنید خشتون میاد
قربانتان
Adel.p30
Adel.p30
28-11-2005, 08:21
سلام بچه ها
اونایی که دست از سر مک افی بر نمیدارن و دلشونهم می خواد که انتی ویروسشون اپ دیت باشه میتونن از کاری که من در زیر گفتم استفاده کنند
چند وقت است که وقتی که شروع به Update کردن آنتی ویروس مون میکنیم (McAfee) میبینیم که برنامه ارور میده و آنتی ویروس به روز نمیشه.
چرا؟
دلیلشو من براتون میگم,دلیل این کار اینه که ما تو ایران هستیم و برای به روز کردن McAfee با آی پی ایران وارد سایت برنامه میشیم به همین دلیل ویروس کش ما به روز نمیشه بله آی پی!!!
حالا ما میتونیم به طور دستی این کار رو بکنیم.
برای به روز کردن McAfee Professioional Edition به صورت دستی به سایت زیر برید.
سپس در قسمت Software Update بر روی DATS کلیک کنید,در این صفحه در بخش Download Antivirus Update اکر میخواهید فایل های اطلاعات ویروس را به روز کنید بر روی لینک اول جدول یعنی (Daily V4.x(DATonly و اگر میخواهید که علاوه بر این اطلاعات,خود ویروس یاب را هم به روز کنید بر روی لینک دوم یعنی(ُ Super Dat File (Engine + Dat کلیک کنید.
اکر روی لینک اول کلیک کرده اید در جدول اول و در قسمت PlatFrom رو لینک مقابل Windows-Intel (یعنی 4539xdat.exe) کلیک کنید تا یک فایل اجرایی به حجم 3.96 مگابایت را دانلود کنید.با اجرای این فایل ویروس یاب شما به روز میشود.
اگر بر روی لینک دوم کلیک کرده اید در جدول اول و در قسمت PlatFrom بر روی لینک مقابل (Windows ( Sdat4539.exeکلیک کنید تا یک فایل اجرایی به حجم 6.85 مگابایت دانلود شود.با اجرای این فایل ویروس یاب شما به روز خواهد شد. :blink: :blink: :rolleye: :rolleye:
مهم:قبل از باز کردن فایل از اینترنت خارج شوید.
قربانتان
Adel.p30
Wonderboy
28-11-2005, 08:34
سلام
kleopatra عزيز حق با تو هست، فايل چهارم مشکل داشت. واقعا از اين بابت شرمندم. :blush:
فايل چهارم الان اصلاح شده و حجمش بايد حدود 1.15M باشه. اگه سه تا فايل قبلي رو که تازه دانلود کردي، داري، فقط کافيه فايل چهارم رو دانلود کني.
باز هم از تو و همه دوستاني که اشکالات رو گوشزد ميکنن، متشکرم. ;)
Wonderboy
28-11-2005, 08:36
سلام
goldfish عزيز از اينکه نظر دادي متشکرم.
اميدوارم هميشه توي زندگيت موفق باشي.
Marichka
28-11-2005, 23:32
سلام
kleopatra عزيز حق با تو هست، فايل چهارم مشکل داشت. واقعا از اين بابت شرمندم. :blush:
فايل چهارم الان اصلاح شده و حجمش بايد حدود 1.15M باشه. اگه سه تا فايل قبلي رو که تازه دانلود کردي، داري، فقط کافيه فايل چهارم رو دانلود کني.
باز هم از تو و همه دوستاني که اشکالات رو گوشزد ميکنن، متشکرم. ;)
سلام واندر بوي جان واقعا دست مريزاد! ممنون كه اين آپديتهارو ميزاري واقعا به درد مي خورن.
در ضمن ممنون كه فايل رو اصلاح كردي
موفق باشي
باي :happy:
Wonderboy
29-11-2005, 00:55
سلام
kleopatra عزيز از اينکه مشکلات رو گوشزد ميکني واقعا متشکرم.
موفق باشي. ;)
parvaz61
30-11-2005, 20:00
باسلام حضور جنابWonderboy
قبل از هر چيز بايد از زحمات بي وقفه شماتشكر كنم.
من برنامه آپديت مك آفي رو دانلود كردم ومراحل توافقنامرو هم انجام دادم.آنتي ويروس خاموش شد ولي از نوار وظيفه خارج نشد وهر كاري كه كردم آنتي ويروس آپديت نشد.
اگر ممكن است يه راه حلي براي رفع مشكل ارائه بديد.
درضمن آنتي ويروس منMcAfee VirusScan Enterprise 8.0iميباشد.
باتشكر از جنابعالي...
Wonderboy
30-11-2005, 23:13
سلام
parvaz61 عزيز از اينکه از اين تاپيک ديدن کردي متشکرم.
آپديتهايي که من درست کردم براي نسخه هاي خانگي و حرفه اي مک آفيه. چون براي ايراني ها مشکل آپديت وجود داره. اما در مورد نسخه Enterprise ايرانيها مشکل آپديت ندارن و تو ميتوني با استفاده از قابليت آپديت اتوماتيک نسخه Enterprise ضدويروست رو آپديت کني يا آپديت ها رو از سايت مک آفي و از آدرس زير دانلود کني:
آدرس برنامه آپديت نسخه Enterprise:
البته شايد خودم آپديت اين نسخه رو هم با حجم کمتر درست کنم ولي نميتونم از الان قولش رو بدم شايد نتونستم اين کار رو بکنم.
موفق باشي. ;)
Marichka
01-12-2005, 12:19
با سلام
ميشه لينكي بذاريد كه فقط مربوط به دانلود آنتي اسپاي ور مكافي باشه؟ (آنتي ويروس و ساير قسمت هاش رو دارم.)
با تشكر
Adel.p30
01-12-2005, 12:23
سلام
به بر بچه های پیسی ورلد امیدوارم حالتون خوب باشه
منبع:اینترنت
شرکت امنیتی McAfee به زودی خریداری شرکت Wireless Security را اعلام خواهد کرد تا حضور بیشتری در بازار مصرفی امنیت بی سیم داشته باشد.
به گفته منابع مطلع، McAfee با تملک این شرکت نرم افزارهای امنیتی بیشتری را در حوزه مصرفی خواهد داشت ، تعداد خدمات امنیتی قابل ارائه خود را افزایش خواهد داد و به تامین کنندگان خدمات بیشتری سرویس ارائه خواهد کرد.
تا این لحظه امکان کسب نظر از سخنگویان دو شرکت فراهم نشده است.
پیش از این شرکت Wireless Security فناوری لازم برای سیستم McAfee wi-fiscan را در اختیار شرکت McAFee قرار می داد. این سرویس به مشتریان و شرکتهای کوچک اجازه می دهد تا اتصالات و تجهیزات سخت افزاری شبکه بی سیم خود را جهت تشخیص نفوذگران غیرمجاز کنترل کنند.
ممکن است McAfee بتواند برای این فناوری مشترک بپذیرد و از طرف دیگر آن را از طریق ارائه کنندگان خدمات اینترنت مانند AOL به مشتریان ارائه کند. البته باید دید که آیا کاربران حاضر خواهند بود پول اضافی برای این سرویس بپردازند یا خیر.
همچنین شرکت Wireless Security محصول WSC Guard را برای مشتریان شرکتی خود ارائه می کند. این محصول امکان تایید هویت، رمزنگاری ، به روز رسانی خودکار امنیتی و تشخیص نفوذ را برای مشتریان فراهم می آورد.
کارشناسان معتقدند ترکیب این دو شرکت می تواند راهی برای ارائه مناسب محصولات به بازار باشد.
مخلص همه
Adel.p30
parvaz61
01-12-2005, 20:26
با سلام وتشكر از راهنمايي شما
Wonderboy
02-12-2005, 21:49
سلام
kleopatra عزيز لينکهاي مختلفي بخصوص توي سايتهاي کرک پيدا ميشه ولي چون بعد از چند روز از بين ميره يا بعد از دانلود معلوم ميشه اون چيزي که ميخواستي نيست. بهمين دليل من لينک مطمئني رو سراغ ندارم.
ولي قول ميدم اگه لينک سالمي پيدا کردم بذارم.
Marichka
03-12-2005, 23:26
سلام
kleopatra عزيز لينکهاي مختلفي بخصوص توي سايتهاي کرک پيدا ميشه ولي چون بعد از چند روز از بين ميره يا بعد از دانلود معلوم ميشه اون چيزي که ميخواستي نيست. بهمين دليل من لينک مطمئني رو سراغ ندارم.
ولي قول ميدم اگه لينک سالمي پيدا کردم بذارم.
منتظرم ممنون :)
لینک دانلود فول ورژن:
گویا این ورژن با McAfee VirusScan Enterprise سازگاری نداره!
hamilton
11-12-2005, 12:32
با سلام.
خدمت دوستاني كه ميخواهند ورژن جديدMcAfee Anti-Spyware Enterprise يعني 8.5sa را دانلود كنند عرض ميكنم كه اين ورژن شديدا با آنتي ويروس مك آفي نسخه enterprise ناسازگاري داره و باعث بروز مشكلات زيادي در سيستم شما ميشه و سيستم شما را unstable و ناپايدار ميكنه و ممكنه يك تعويض ويندوز روي دست علاقمندان قرار بگيره.
اين را به اين خاطر عرض كردم كه دوستانم تست كردن و من هم نتيجه تست را خدمت شما بيان كردم.
موفق باشيد.
alaodin1
20-12-2005, 11:36
من خودم عاشق مكافي بودم مكافي آنتي ويروس خوبيه ولي وقتي نشود راحت آپديت وبه روز كرد مفت نمي ارزه
من الان 7-8 ماهي است كه از nod32 استفاده مي كنم وبه راحتي به روز مي شود
Adel.p30
20-12-2005, 13:39
مبینید که alaodin1
جان هم از این انتی ویروس راضی هستن
من یه بار دیگه توصیه میکنم که از ناد هم استفاده کنید
Wonderboy
25-12-2005, 15:10
سلام
دوستان عزيز قبل از هر چيز از اينکه حدود يک ماه آپديت ها رو روي سايت قرار ندادم از همه شما عذرخواهي ميکنم و واقعا شرمندم :blush: ، اميدوارم منو ببخشيد.
اما براي شما اينبار چهار تا آپديت دارم. :happy:
ليست آپديتها رو بتفکيک مينويسم، مثل هميشه. ;)
Wonderboy
25-12-2005, 15:11
سلام
تاريخ بروزرساني: 02/10/1384 برابر با 23/12/2005
Wonderboy
25-12-2005, 15:12
سلام
Wonderboy
25-12-2005, 15:13
سلام
آپديت نگارش AntiSpyware مک آفي :laughing:
آپديت به نگارش: 2.1.0.112
Wonderboy
25-12-2005, 15:14
سلام
آپديت نگارش ديوار آتش (Personal Firewall Plus) مک آفي :laughing:
آپديت به نگارش: 7.0.152
سلام
پس کجاست
از کجا بگیریمش
Marichka
27-12-2005, 23:05
پس کجاست
از کجا بگیریمش
سلام دوست عزيز
مي توني از لينكهايي كه در اولين قسمت اولين تاپيك اين بخش اومده استفاده كني
موفق باشي :)
سلام دوست عزيز
مي توني از لينكهايي كه در اولين قسمت اولين تاپيك اين بخش اومده استفاده كني
موفق باشي :)
مرسی از راهنماییت
Marichka
27-12-2005, 23:16
مرسی از راهنماییت
خواهش مي كنم ;)
Wonderboy
27-12-2005, 23:25
سلام
Dianella عزيز از اينکه به من در اين تاپيک کمک کردي و soheil عزيز رو راهنمايي کردي متشکرم. :blush:
Marichka
27-12-2005, 23:31
خواهش مي كنم واندر بوي جان اين تاپيكي كه شما ايجاد كردي به كار من كه خيلي اومده
همين الان هم دارم آپديت جديد رو مي گيرم. ممنون از زحمتي كه مي كشي و اميدوارم موفق باشي
Wonderboy
28-12-2005, 23:45
سلام
Dianella عزيز متشکرم، لطف داري. :blush:
اميدوارم با کمک شما دوستان اين تاپيک روز به روز بهتر بشه.
موفق باشي.
سلام
اقا من همه ی 4 تا فایل مربوط به اپدیت رو گرفتم و انها رو نصب کردم ولی هیچ تاثیری روی انتی ویروسم نذاشت
سلام
اقا من هر 4 فایل مربوط به اپدیت روگرفتم و نصب کردم ولی اثری روی انتی ویروسم نذاشت
چرا؟
مرسی
Wonderboy
29-12-2005, 23:05
سلام
vosogh عزيز به اين تاپيک خوش اومدي. :happy:
منظورت از اينکه اثري روي آنتي ويروست نذاشته چيه؟ چطوري به اين نتيجه رسيدي که اثري نذاشته؟
لطفا بيشتر توضيح بده.
royaye_talkh55
04-01-2006, 14:15
اینم از فایر وال و آنتی سپای ور
Mcafee® Personal Firewall Plus
AntiSpyware
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml
سلام لينك اول كار نمي كنه not found404
مهرداد جان سلام
ببين اين لينك به دردت ميخوره;):
پسورد براي باز كردن فايل RAR:
yashar3600
05-01-2006, 12:49
سلام لطفا بگین چه طوری انتی ویروس مک افی رو اپدیت کنم همون طور که میدونین ایران رو تحریم کرده
روش آپديت كردن McAfee توي اين تاپيك اومده;):
*Batman*
06-01-2006, 02:38
سلام
جديدترين نسخهMcAfee Firewall منتشرشد.
Downlaod ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
McAfee VirusScan v10.5 Beta
به این صفحه بروید:
این نسخه در ایران آپ دیت نمیشه و برای آپ دیت کلی دنگ و فنگ داره،به هر حال هر کی خواست از این استفاده کنه باید بره اینجا:
و رجیستر کنه!
+++++++++
McAfee AntiSpyware v2.1.112
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
++++++++
McAfee VirusScan Enterprise 8.5i Beta I
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MCAFEE.VIRUSSCAN.2006.V.10 (FULL) iso
107 مگ
*Batman*
07-01-2006, 05:20
پس اينم داشته باشيد:
McAfee VirusScan 10.0.27 Pro Retail
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظر من استفاده از يه ------ براي آپديت كردن مك آفي بهتره.هرچند ميشه بسته هاي هاي آپديت رو از سايتهاي مختلف دريافت كرد.
Mehdi_Best
07-01-2006, 09:54
سلام
حالا كه اينطوره پس اين رو هم داشته باشيد:
McAfee VirusScan Enterprise 8.5i Beta I
ويرايش توسط خودم:
همين الان ديدم كه دوست خوبم arkadas قبل از من اين لينك را گذاشته اند كه همينجا به دليل عدم دقت از ايشان عذرخواهي مي كنم.
سوال در مورد مک آفی
--------------------------------------------------------------------------------
به عرض سلام مي خواستم از عزيزان بپرسم كه چگونه مي شود McAfee Privacy Service را هنگامي كه ويندوز بالا مي آيد اتوماتيك LOG ON شد .
دوستان عزیز در صورت نصب نسخه enterprise آیا نیازی به نصب فایر وال است ؟
و در صورت مصبت بودن جواب در صورت نصب outpost آیا با این فایر وال سازگار می باشد؟
با سپاس
nimaoy جان آنتي ويروس جدا فايروالم جدا نسخه ي Enterprise يا معمولي باشه فرقي نمي كنه بايد فايروال هم داشته باشي!
ضمنا فكر كنم كه با Outpost سازگار باشه حالا تا بقيه ي دوستان نظر بدن;)
*Batman*
09-01-2006, 06:05
به نظر من شما ميتونيد نسخهEnterprise رو بايه فايروال دلخواه بدون مشكل نصب كنيد.
فكر كنم بشه امتحان نكردم ولي احتمالا ميشه البته با نسخه هاي شبكه ي فايروال ها كه احتمالش بيشتر جواب بده;)
نسخه جدید از نرم افزار ضد ویروس مک آفی (McAfee VirusScan v10.5 Beta) قابلیت حفاظت در برابر صدمات ناشی از Buffer Overflow را دارا می باشد.
ضد ویروس مک آفی با بررسی دقیق نرم افزارهای در حال اجرا، قبل از آنکه کدهای مخرب و سوء استفاده کننده قصد انجام فعالیتی داشته باشند با نمایش آلارم کاربر را از آن مطلع کرده و به مراقبت از رایانه شما می پردازد.
برنامه ضد ویروس مک آفی علاوه بر اسکن تمامی فایلهای موجود در کامپیوتر، ایمیل های دریافت شده، نحوه برقراری ارتباط در صورتیکه خط شما از نوع Wireless باشد را نیز اسکن می نماید.
دانلود: McAfee VirusScan Enterprise 8.5i Beta I ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
McAfee AntiSpyware v2.1.112
ارسال شده توسط علی پارسا در ۱۹ دي ۱۳۸۴ - ۰۳:۵۳ - مجموع 0 نظر
نرم افزار ضد جاسوسی ساخته شده توسط شرکت مک آفی با نام "McAfee AntiSpyware" در کمترین زمان ممکن به جستجوی کدهای مخرب در کامپیوتر و یا فایلهایی که از طریق ایمیل برای شما ارسال می شوند، می پردازد. این برنامه های مخرب می توانند شامل Keyloger ها، برنامه های کنترل کننده پنهای سیستم از راه دور و یا نرم افزارهای مربوط سارقان اینترنتی باشند.
به لطف تکنولوژی بکار رفته در برنامه ضد جاسوسی مک آفی، تمام مراحل ذکر شده بصورت خودکار انجام می گیرد. ضمن آنکه مک آفی امکان بروز رسانی برنامه اش از طریق اینترنت را برای مدت یک سال بصورت رایگان تضمین کرده است.
دانلود: McAfee AntiSpyware v2.1.112 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alaodin1
11-01-2006, 05:17
مكافي هم شد آنتي ويروس براي هر بار آپديت آن بايد 4-5 مگ فايل دانلود كنيد به نظر من فقط كاسپر يا nod32 بسیار راحت هم آپدیت می شوند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud khan
11-01-2006, 06:19
اقا حالا يه ادم نيكو كار لينك اين كاسپر يا nod32 رو بزاره براي دانلود
*Batman*
11-01-2006, 17:23
تو تاپيك مك آفي درخواست لينك نا مربوط نكنيد عزيزان.
McAfee آنتي ويروس خوبيه. فقط آپديتش تو ايران مصيبته.
Mehdi_Best
12-01-2006, 16:03
اقا حالا يه ادم نيكو كار لينك اين كاسپر يا nod32 رو بزاره براي دانلود
مسعود جان سلام
شما به اين تاپيكها برويد. لينك دانلود به همراه كرك موجود است:
اين آخرين ورژن يا نه؟
radepa جان اگه ميشد اوماتيك لوگان شه كه ديگه Password Protection نميزاشتن روش كه!
Ship Storm
22-01-2006, 06:41
دمت گرم عزيز
Wonderboy
23-01-2006, 21:18
سلام
دوستان عزيز از تاخير حدود 1 ماهي که پيش اومد واقعا شرمندم. :blush:
دلم براي بچه هاي پي سي ورلد تنگ شده بود. مشکلي برام پيش اومده بود که خدا رو شکر رفع شد. :happy:
اما امروز با يه عالمه آپديت اومدم. :biggrin:
Wonderboy
23-01-2006, 21:18
سلام
آپديت نگارش ديوار آتش (Personal Firewall Plus) مک آفي :laughing:
آپديت به نگارش: 7.1.113
Wonderboy
23-01-2006, 21:19
سلام
تاريخ بروزرساني: 30/10/1384 برابر با 20/01/2006
Wonderboy
23-01-2006, 21:20
سلام
تاريخ بروزرساني: 30/10/1384 برابر با 20/01/2006
sherwood
25-01-2006, 13:59
دمت گرم داداش شديدا استفاده كرديم
Wonderboy
26-01-2006, 00:21
سلام
sherwood عزيز از نظر لطفت متشکرم. :blush:
دوستان اگه مشکلي يا مسئله اي در مورد آپديتها دارن لطفا نظر بدن. :happy:
parham60
10-02-2006, 15:06
سلام دوستان.
من يه laptop خريدم كه روش نسخه trial يكماهه Mc Afee نصب هست. مشكلي براي update كردن اون ندارم.آيا راهي براي افزايش زمان اشتراك همين نسخه وجود داره. در ضمن ساير نرم افزار هاي سازگار با اون مثل anti spam و firewall رو از كجا پيدا كنم
Adel.p30
10-02-2006, 20:04
سلام
پهرام نگاه کن اول به من بگو ورژن انتی ویروست چیه
دوم اینکه با کرک کردن این انتی ویروس زمان اشتراک ان بی پایان میشه
سوم اینکه در مورد انتی اسپم
و فایروال نگاه کن دوست من
شاید کسی که اول انتی ویروس رو نصب کرده روی لب تاب شما
انتی ویروس رو به صو.رت سفارشی نصب کرده و انتی اسپم و فایروال رو نصب نکرده
این نظره من بود
خوب حالا شما چرا مک افی رو اینستال نمیکنید و یک انتی ویروس قوی تر انتخای نمیکنید مثل کاسپر سکی
ولی به حر حال میل میله شماست
قربانتان
Adel.p30
parham60
10-02-2006, 22:11
عادل جان سلام
ممنون كه پاسخ دادي
ورژن آنتي ويروس من 10.0.0.20trial هست.
در مورد استفاده از كرك ميشه بيشتر توضيح بدي . تا اونجايي كه من مي دونم كرك رو موقع نصب برنامه ها استفاده ميكنند در صورتي كه اين برنامه بر روي سيستم نصب بوده و source برنامه رو ندارم. در ضمن توي خود سايت گزينه خريد اشتراك نرم افزار تنها گزينه است و ثبت اشتراك بصورت online هست و مثل norton نميشه كركش كرد يا حداقل من بلد نيستم.
در مورد اينكه چرا از آنتي ويروس ديگه استفاده نميكنم دليلش اينه كه laptop رو براي كسي ديگه خريدم و ايشون مصر به استفاده از برنامه هايي هستند كه خود سازنده بر روي سيستم نصب كرده و uninstall كردن اون مساوي با اينكه ايشون بگند در خريد laptop دقت نشده و از اين جور حرفا. بدبختي اينه كه office 2003 هم كه روش نصب هست trial سه ماهه هست كه اونم نمي دونم چطوري تمديد كنم چون طرف فقط عشق نسخه original نرم افزار رو داره .البته اينم بگم كه طرف رييس بنده است حالا خودتو بزار جاي من. بگذريم كه مشكل به همين جا ختم نميشه. ممنون مي شم كه راهنماييم كني
Adel.p30
11-02-2006, 13:12
سلام پهرام جون
شما باید کرک رو گیر بیارید
و یا یک سریال
شما باید در انجمن کرک وسریال یک در خواست بدیدذ که خواستار کرک برنامه مورد نظر هستید
و در مورد office 2003
باید بگم اینجا مورد بحث قرار نگیره بهتره یک پی ام بزن تا کارت رو حل کنم
قربانتان
Adel.p30
END_GIRL
14-02-2006, 23:26
McAfee VirusScan 9.0.10 Home Edition نسخه چندمه اين برنامه است ؟ :rolleye:
نسخه ی 10 هم هست این که شما میگی نسخه ی 9.0 هست;)
Wonderboy
15-02-2006, 20:08
سلام
دوستان عزیز بعلت قطع خطوط تلفن تا 15 روز دیگه نمی تونم فایلهای آپدیت رو روی سایت بزارم
mohammadaz
28-02-2006, 21:48
با سلام
اگه برای یک بار هم که شده لطفا جواب یک عضو جدید رو بدید.
گفته بودید نسخه ایتر پرایس نیاز به تنظیماتی دستی داره تا در شناسایی ویروس ها قوی تر
عمل کنه .
میشه این تنظیمات رو بگید؟
با تشکر فراوان.
با سلام
اگه برای یک بار هم که شده لطفا جواب یک عضو جدید رو بدید.
گفته بودید نسخه ایتر پرایس نیاز به تنظیماتی دستی داره تا در شناسایی ویروس ها قوی تر
عمل کنه .
میشه این تنظیمات رو بگید؟
با تشکر فراوان.
شما باید McAfee AntiSpayware enterprise edition 8رو روی نسخه اینتر پرایزش نصب کنید تا دیتابیسش قویتر بشه.
McAfee AntiSpayware enterprise edition 8روی خود نسخش نصب میشه و ظاهر گرافیکی نداره.
البته نمی دونم(چون یوزر مک افی نیستم)شاید جدیدتر از McAfee AntiSpayware enterprise edition 8هم اومده باشه.
mohammadaz
01-03-2006, 17:12
با سلام
از این که جواب دادید واقعا ممنونم.
در خود آنتی ویروس هم آپشن های فوق العاده زیادی برای تنظیم وجود داره.
اون ها رو نباید تغییر بدم؟
با سپاس.
با سلام
از این که جواب دادید واقعا ممنونم.
در خود آنتی ویروس هم آپشن های فوق العاده زیادی برای تنظیم وجود داره.
اون ها رو نباید تغییر بدم؟
با سپاس.
خواهش میکنم
من مدت هاست که مک افی رو سیستمم نصب نکردم ولی تا اون جایی که یادمه تنظیم خاصی نمی خواست واسه این موردش.دوستانی که این انتی ویروس را رو سیستمشون نصب دارند بهتون کمک می کنند.
pedramonline
03-03-2006, 02:52
سلام
من اصلا از این آنتی ویروس استفاده نکردم .
دلایلش زیاد بوده . یکیش این بود که برای آپدیت کردنش مشکل داشت و دیگری یادمه در ورژن 7 خیلی رم میگرفت .
الان از دوستانی که این تاپیک رو دنبال می کنند چند سوال دارم .
1) لینک آخرین ورژن این آنتی ویروس ( لطفا بتا نباشه . )
2) نحوه کرک کرنش با Reg Key هست . و آیا در طولانی مدت با آپدیت های متوالی متوجه میشه کرک شده ؟؟؟ و هی باید reg Key جدید پیدا کرد ؟؟؟
3) نحوه آپدیت ورژنی رو که معرفی میکنید بنویسید .
4) آیا به صرفه هست دانلود کنم یا منتظر ورژن های دیگه باشم .
5) آیا رم زیادی از سیستم میگیره ؟؟؟
با تشکر از جوابگو .
پدرام جان من به نوبه خودم جواب بعضی از سوال هاتو میدم.
1. همیشه آخرین نسخه هر برنامه دلیل بر برتری آن نسبت به نسخه های قبلی نیست. شما نیز در اینجا مشخص نکرید که
کدام نسخه را میخواهید. آیا نسخه ای باشه که کاربران خانگی از آن استفاده میکنند مانند Home Edition و یا Professional و
یا اینکه نسخه تجاری آن را می خواهید.
من شخصا نسخه تجاری آن را به شما پیشنهاد میکنم.
McAfee AntiVirus Enterprise 8.0i همراه با McAfee AntiSpyware Enterprise 8
2. نسخه ای که اشاره کردم اگر نسخه فول باشد هیچ کرکی نمی خواهد و با آپدیت شدن نیز کماکان رجیستر شده و کامل
باقی خواهد ماند.
3. نسخه تجاری اتوماتیک روزانه آپدیت میشود اما در صورت تمایل شخصی میتوانید دستی نیز آن را آپدیت کنید هر چند که در
صورت اتوماتیک بروز شدن آن نیازی به آپدیت دستی نیست.
4. اگر تمایل دارید که از یکی از نسخه های مک آفی استفاده کنید من نسخه تجاری آن را آنتی ویروس خوبی میدونم . و میتونم
جزو 3 یا 4 تای اول قرار بدم.
5. نسخه تجاری آن رم کمتری نسبت به دیگر نسخه های دیگر اشغال میکند اما مقدار آن را بیاد ندارم.
در صورت تمایل میتوانید از لینک زیر نسخه کامل این آنتی ویروس رو دانلود کنید.
موفق باشید.
masoudm989
07-03-2006, 01:39
حذف شد :blush:
pedramonline
07-03-2006, 02:02
مرسی کرکی عزیز
خب ممنونم که کاملترین ورژن همراه با ویژگی هاش رو معرفی کردی.
اول بگم در لینکی که قرار دادید در انتهایش 2 کاراکتر فاصله گذاشته شده که باید حذف شود وگرنه دانلود نمیشه .
و دوم اینکه لینک resume دار سراغ نداری ؟؟؟
masoudm989
07-03-2006, 02:34
فكر كنم McAfee Enterprise 8.5i هم اومده باشه
درسته ؟
masoudm989
07-03-2006, 14:07
سودا جان McAfee Enterprise 8.5i خیلی وقت که آمده ولی Beta است
خصوصيات
New Product Features
Enhanced Access Protection rules:
-Expanded exclusion capability
-Consolidated, fewer more inclusive
S.5000 engine support:
-Performance enhancements
- Infrastructure improvements
Expanded Self Protection for VSE
Minimum Workstation Requirements
Windows XP Home and Professional SP1 or greater
Windows 2000 Professional SP3 or later
Microsoft Internet Explorer, version 5.0 or higher
Minimum Server Requirements
Windows 2000 Server SP1 or greater; Windows 2000 Advanced Server SP1 or greater
Windows Server 2003: Standard, Enterprise, or Web Edition
Microsoft Cluster Server (MSCS)
Other supported platforms: XP Tablet PC, Citrix MetaFrame 1.8 & XP Support; EMC Celerra File Server Support
Microsoft Internet Explorer, version 5.0 or higher
آره مسعود جان
ميگم اينو ديده بودم
راست ميگي بتا هم بود
ashkanap
08-03-2006, 13:26
آيا آدرسهايي که ارائه داديد فول هستند (يعني نياز به رجيستر ندارند)
با سلام
من از internet security2006 استفاده ميكنم(از پريروز)و مشكلي هم تو آپديتش ندارم.با يه آنتي ----- آپهاش رو ميگيرم.درجواب اون دوستمون كه گفتم كمتر از 50كيلو بيت كانكشن كسي از اين آنتي ويروس استفاده نكنه؛من اينو شديدا تكذيب ميكنم.عزيز من كي گفته كه آپديتش خيلي طول ميكشه من هر روز3 دقيقه واسه آپديتش وقت ميذارم.(فكر نميكنم كه وقت زيادي باشه).فقط سوال من اين بود كه آيا ارزش استفاده رو داره(با توجه به سوابقش)وقدرتش بالاست يا نه.چون من از همون اول با كاسپر كار ميكردم.
ممنون ميشم جواب مارو هم بفرماييد
masoudm989
11-03-2006, 13:33
Wonderboy
14-03-2006, 14:48
سلام
بالاخره بعد از 27 روز قطعي تلفن و دوري از دنياي اطلاعات، برگشتم. :biggrin:
دوري از اينجا خيلي سخت بود. :blush:
منتظر آپديتها تا چند روز آينده باشين. :happy:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.