مشاهده نسخه کامل
: ▓ تاپیک اختصاصی OutPost Firewall ( کلیه مباحث در اینجا ) ▓
technoboy
10-03-2013, 11:56
فکر نکنم فرقی داشته باشه، شما میخای آخرین ورژنش رو نصب کن
یه جا این مطلب خوندم نظرتون چیه؟شرکت COMODO یه تست داره به نام lleak test که میزان کارآئی فایروال رو نشون میده .توی
این نرم افزار 360 تا تست هست .من با COMODO internet security pro 2013 که به اصطلاح خودشون
از بهترین سکوریتی های دنیا هست و فایروالش حرف اول رو میزنه فقط تونست 200 تا تستش رو موفق
پشت سر بذاره ،تازه این نسخه پولیش هست .من شماره سریالش رو به زحمت توی یه سایت خارجی
دیدم و تونستم فعالش کنم.ولی همون تست رو من با outpost انجام دادم .260 تا تست رو پشت
سرگذاشت .به نظر من تبلیغات COMODO شاید یه کم اغراق آمیز باشه و بعضی از سایتها هم به
صورت هدفمند فایروالش رو به عنوان قویترین فایروال معرفی کردن (یه جور تبانی )کلاً به حرف هیچ سایتی نمیشه صد در صد اعتماد کرد چون هر کدوم یه محصول رو به عنوان بهترین معرفی کردن .
مجله pc هم Norton 360 رو به عنوان بهترین محصول 2013 اعلام کرده که طبق جدول خودشون هم از نظر ویروس گیری و هم از نظر فایروال بهترین رتبه رو کسب کرده بود ..
ولی خب از حرف تا عمل خیلی فاصله اس .واقعاً تعجب میکنم COMODO چطور تستی رو ارائه داده
که اولاً آنتی ویروس خودش میگیرتش !!!!یعنی باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنی بعد تست فایروال
رو انجام بدی ،ثانیاً توی تست خودشون هم نتیجه قابل قبولی نمیگیره .
*Batman*
19-04-2013, 14:43
یه جا این مطلب خوندم نظرتون چیه؟شرکت COMODO یه تست داره به نام lleak test که میزان کارآئی فایروال رو نشون میده .توی
این نرم افزار 360 تا تست هست .من با COMODO internet security pro 2013 که به اصطلاح خودشون
از بهترین سکوریتی های دنیا هست و فایروالش حرف اول رو میزنه فقط تونست 200 تا تستش رو موفق
پشت سر بذاره ،
ولی خب از حرف تا عمل خیلی فاصله اس .واقعاً تعجب میکنم COMODO چطور تستی رو ارائه داده
سلام
کومودو که خیلی راحت نمره کامل میگیره.البته حرف شما رو رد نمیکنم ولی این مشکل به کومودو مربوط نمیشه.
امتیاز کامل در تستی که یکی از کاربران کومودو انجام داده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند روز بعد، همون کاربر و تست جدیدش! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امتیاز عجیب نورتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نورتون خودش رو هلاک کنه 180 بیشتر نمیگیره! ( البته بالای 200 هم داشته اما ردپای Zemana AntiLogger درش دیده شده!!)
مجله pc هم Norton 360 رو به عنوان بهترین محصول 2013 اعلام کرده که طبق جدول خودشون هم از نظر ویروس گیری و هم از نظر فایروال بهترین رتبه رو کسب کرده بود ..
PC Magazine واسه دل خودش مینویسه.شما توجه نکنید.:sq_25:
که اولاً آنتی ویروس خودش میگیرتش !!!!یعنی باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنی بعد تست فایروال
اینو تو تاپیک کومودو مطرح کنید حتما.
===============
Outpost هم قبلا در تستهای مختلف امتیاز کامل رو گرفته.
naraqi110
19-04-2013, 17:27
من خودم هميشه بين همين اوتپوست وكومودو وزون آلارم گير بودم .الانم علاق مبه اوتپوست بيشتره ولي كومودو حفاظت پيشرفت وهوش مصنوعي واسكن ابريش هم رو فايروالش هست كه باعث ميشه كمك كار ويروس يابي آنتي ويروسم باشه .آيااوتپوست هم درنسخه فايروال همچين چيزايي داره دوستان تانسخه جديدش رو نصب كنم (البته دليل اصلي كنار گذاشتن اوتپوست توسط من كرش ويندوزم بود كه بالارفته بود وخيلي هم مربوط به اين برنامه نبودگويا)ممنون
nima_7121
22-07-2013, 07:51
سلام key جدید برای نسخه firewall از کجا میشه پیدا کرد؟
Download
outpost antivirus pro 9
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
outpost firewall pro 9
outpost security suit pro 9
New! Emergency first aid
If ransomware or any other sophisticated malware denies users access to their computer and keeps Windows from functioning, they can now create a bootable rescue CD or USB drive with Outpost Live Disk utility. This tool will eliminate the malware that is preventing Outpost from being installed and clears the way for a normal installation process.
New! Installation on an infected system
Some malware processes are designed to prevent installation of security software. In response, Outpost 9 can install and run a scan for active malware in Windows Safe Mode. Once any pre-existing infections are removed, Outpost can step in to protect the system from future threats.
Improvements Improved! Major upgrade to URL BlackList
The Internet is teeming with bad websites that aim to extort money or personal information from unsuspecting users. Outpost 9 uses a brand-new URL processing system to protect users against accessing fraudulent websites, and increases its knowledgebase of bad sites thanks to regular updates. Before any damage can occur, Outpost ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) will steer the user away from a dangerous website and save their valuable information.
Improved! Outpost 9 is now fully compatible with Windows 8.1
Outpost 9.0 products continue to maintain universal compatibility with all supported Windows platforms, including the latest Windows 8 and Windows 8.1 versions.
Once installed, Outpost does its job without slowing the machine down, providing all the protection needed, no more, no less. Agnitum’s R&D is continually working to improve performance and stability of the Outpost products without adversely impacting security.
Download
outpost antivirus pro 9
outpost firewall pro 9
outpost security suit pro 9
New! Emergency first aid
If ransomware or any other sophisticated malware denies users access to their computer and keeps Windows from functioning, they can now create a bootable rescue CD or USB drive with Outpost Live Disk utility. This tool will eliminate the malware that is preventing Outpost from being installed and clears the way for a normal installation process.
New! Installation on an infected system
Some malware processes are designed to prevent installation of security software. In response, Outpost 9 can install and run a scan for active malware in Windows Safe Mode. Once any pre-existing infections are removed, Outpost can step in to protect the system from future threats.
Improvements
Improved! Major upgrade to URL BlackList
The Internet is teeming with bad websites that aim to extort money or personal information from unsuspecting users. Outpost 9 uses a brand-new URL processing system to protect users against accessing fraudulent websites, and increases its knowledgebase of bad sites thanks to regular updates. Before any damage can occur, Outpost ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) will steer the user away from a dangerous website and save their valuable information.
Improved! Outpost 9 is now fully compatible with Windows 8.1
Outpost 9.0 products continue to maintain universal compatibility with all supported Windows platforms, including the latest Windows 8 and Windows 8.1 versions.
Once installed, Outpost does its job without slowing the machine down, providing all the protection needed, no more, no less. Agnitum’s R&D is continually working to improve performance and stability of the Outpost products without adversely impacting security.
لینک دانلود که همیشه در دسترس هست، کرک یا سریال هست که پیدا نمیشه. اگه دارید بزارید
لینک دانلود که همیشه در دسترس هست، کرک یا سریال هست که پیدا نمیشه. اگه دارید بزارید
سلام
سریال ارسال شد ببینید کار میکنه.
ALI16437
12-01-2014, 19:42
با سلام
دوست عزیز بگید چه سریالی میخواید
تا براتون ارسال بشه
موفق باشید.
امیر انصاری
20-01-2014, 16:08
دوستان علاقمند به اوت پست به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجعه کنید تا لایسنس یکساله ی اینترنتی سکوریتی این شرکت (به ارزش 50 دلار) رو به رایگان دریافت کنید. فقط عجله کنید تا پروموشن تموم نشده.
تو باکس اول این کد رو وارد کنید:
8IJDI
G2KWK
4SG8S
8SWGS
GWG5X
توی باکس دوم اسم خودتون و توی آخری ایمیلتون رو وارد کنید. در صورت تمایل Новости Agnitum (اشتراک در خبرنامه) رو تیک بزنید و دکمه ی زیرش رو فشار بدید.
از کد فعالسازی اختصاصی خودتون لذت ببرید:n16:
mohammad_87
07-02-2014, 02:56
سلام
در نسخه suite pro
1.من میخواهم کلیه اتصالات inbound رو بلاک کنم.
در network rules دقیقا چه دستوری رو اضافه کنم؟
2.در attack detection درجه رو روی بالاترین قرار دادم.یعنی تمام پورتها رو اسکن میکنه و از هر ip که اتک ببینه بلاک میکنه.
حالا لازمه که برخی ip هارو به لیست امن اضافه کنم تا از اونها چشم پوشی کنه؟
مثلا یک گزارش داد که 192.168.1.1 درخواست اتک داشت و بلاک شد!
این اتک طبیعیه یا نه؟
ALI16437
07-04-2014, 22:39
با سلام
دوستان یک سوال دارم که نمیدونم جاش اینجا است یا جادیگه به هر حال اگه جاش اینجا نیست
عذر میخوام
من از فایروال اوتپوست استفاده میکنم تو قسمتی که تبادل اطلاعات رو نشون میده همیشه
ایکون svghost اگه اشتباه نکنم هروقت به اینترنت وصل هستم یک تبادل زیاد اطلاعاتی داره
امروز خیلی اتفاقی به صفحه نتورک کانکشن رفتم با عکس زیر روبرو شدم تعجب کردم که اینهمه
کانکشن که من نساختم کلا یک کانکشن اتصال کارت شبکه سیستم با مودم باید باشه اینهمه
کانکشن چجوری ساخته شده از کامپیوتر فقط خودم استفاده میکنم و هیچ کسی به پسوردش
دسترسی نداره میخوام بدونم دوستانو اساتید چه نظری دارند و ایا اینها میتونه با تبادل بالای اطلاعات
svgost رابطه داشته باشه چون اپدیت ویندوز رو هم disable کردم و ویندوزم 8.1 x64 bit هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم از دانش و تجربیات دوستان استفاده کنم.
*Batman*
08-04-2014, 12:20
سلام
این کانکشن ها مربوط به V_P_N هستن.
Device Manager رو باز کنید و از قسمت Network adapters همه رو Uninstall کنید.
بعد TAP-Windows رو که در مسیر Program Files قرار داره Uninstall کنید.
mohammad_87
05-07-2014, 02:09
سلام
در نسخه suite pro
1.من میخواهم کلیه اتصالات inbound رو بلاک کنم.
در network rules دقیقا چه دستوری رو اضافه کنم؟
2.در attack detection درجه رو روی بالاترین قرار دادم.یعنی تمام پورتها رو اسکن میکنه و از هر ip که اتک ببینه بلاک میکنه.
حالا لازمه که برخی ip هارو به لیست امن اضافه کنم تا از اونها چشم پوشی کنه؟
مثلا یک گزارش داد که 192.168.1.1 درخواست اتک داشت و بلاک شد!
این اتک طبیعیه یا نه؟
پیرو پست قبلیم،این گزارش اتک دریافت شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در یک هفته اخیر دو بار به ویندوز 8.1 رفتم که اوتپوست رو نصب دارم و در هر دوبار،این گزارش اتک رو دریافت کردم.جالب اینکه آی پی ها تقریبا یکی بودند.
حالا با توجه به تنظیماتی که قرار دادم،این اتک ها که برای اسکن بوده ممکته برای برنامه های نصبی خودم باشه یا واقعا مسئله دیگری مثل تلاش برای ه.ک هست؟
ALI16437
05-07-2014, 19:24
با سلام ،
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم این پست #995 یک فایل ضمیمه
ان هست مطالعه بفرمایید حتما مفید است حالت Auto Learn mode
حالت مفیدی برای استفاده توسط کاربران حرفهای مثل شما نیست
اما در مورد گزارش اتک صحبتهای زیادی در این تاپیک و تاپیکهای مختلف
شده ، نظرات متفاوت است یک گروه معتقداند این گزارشات خیلی
درست نیست و بیشتر جنبه تبیلغاتی برای این محصول داره اما متخصصان
این فایروال نظرات دیگه ای دارند
اگر وقت کنم یکسری مطلب رو که ترجمه نیمه نصفه کردم در مورد این
فایروال قرار میدم ،
موفق باشید
سلام دوستان
سوئیت اوتپوست از انجین چه آنتی ویروسی استفاده میکنه؟(قبلا فکر کنم کسپرسکی بود)؛آیا الان هم از انجین کسپرسکی استفاده میکنه؟از انجین کدوم ورژنش؟
*Batman*
27-08-2014, 20:39
سلام دوستان
سوئیت اوتپوست از انجین چه آنتی ویروسی استفاده میکنه؟(قبلا فکر کنم کسپرسکی بود)؛آیا الان هم از انجین کسپرسکی استفاده میکنه؟از انجین کدوم ورژنش؟
Outpost از VirusBuster استفاده میکنه. در واقع خریدش.
بتمن جان؛ولی اگه اشتباه نکنم؛چند سال پیش که تازه اینترنت سکوریتی داده بود از انجین کسپرسکی استفاده میکرد؟نه؟منظورم اون اوایل شروع کارش در زمینه ی تولید اینترنت سکوریتی هست.الان دیگه خبری از کسپرسکی نیست؟اگه صحبت من اشتباه نباشه؛میشه بگی دلیل این که از کسپرسکی دل کند و به سمت Virus Buster رفت چی بود؟چه چیزی در این انجین دیده؟
راستی؛این VirusBuster اصلا اوضاع و احوالش چطوریاست؟آیا انجین قابل اتکایی به حساب میاد؟آیا میتونه از حیثیت فایروال اوتپوست دفاع کنه یا خیر؟زمین تا آسمون فرق هست بین فایروال و آنتی ویروسش؟
یادمه که چند سال پیش(اوایل شروغ تولید COMODO بود و هنوز تعداد کاربر های کومودو به انگشت های یک دست هم در ایران نمیرسید!) من از فایروال اوتپوست استفاده میکردم؛
و واقعا یکی از بهترین تجربه هارو با این فایروال + فایروال Zone Alarm داشتم؛اما با اوج گرفتن دیگر فایروال ها یواش یواش این 2 هم دچار افت شدند و منم به سوئیت های دیگه کوچ کردم و از اون موقع تا به حال دیگه تست نکردم این فایروال شیرین رو ! آخه ترجیح میدم که از یک سوئیت کامل استفاده کنم تا از یه فایروال و آنتی ویروس جداگونه؛و واسه اینکه به فایروال اوتپوست اعتماد نداشتم مجبور بودم از لیست انتخاب هام همیشه خط بزنمش؛میخوام بدونم الان اوضاع و احوالش چطوره؟خبر داری ازش؟
mohammad_203
22-09-2014, 22:38
سلام
من اپدیت کردم و دیگه سریال برای رجیستر قبول نمیکنه ! راهی هست؟ سریال جدید؟
با تشکر
M.Hashemi
09-12-2014, 02:28
با سلام
دوستان 1 سوال داشتم.
ایا برای اخرین نگارش outpost هیچ trial reset و یا منبعی برای دریافت سریال دارید؟
اگر دارید ممنون میشم معرفی کنید.
با تشکر
mohammad_203
09-12-2014, 13:26
با سلام
دوستان 1 سوال داشتم.
ایا برای اخرین نگارش outpost هیچ trial reset و یا منبعی برای دریافت سریال دارید؟
اگر دارید ممنون میشم معرفی کنید.
با تشکر
سلام
یک بار پاک کنید
دوباره که نصب کردید آپدیت نکنید
و از این فایل ضمیمه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (سریال) استفاده کنید
M.Hashemi
09-12-2014, 14:15
سلام
یک بار پاک کنید
دوباره که نصب کردید آپدیت نکنید
و از این فایل ضمیمه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (سریال) استفاده کنید
با سلام
ممنون دوست عزیز!
کار جالبی بود، اما اگر بخواهیم از Internet Security استفاده کنیم نیاز به اپدیت داریم.
حالا باید چکار کنیم؟؟
با تشکر
mohammad_203
09-12-2014, 15:28
با سلام
ممنون دوست عزیز!
کار جالبی بود، اما اگر بخواهیم از Internet Security استفاده کنیم نیاز به اپدیت داریم.
حالا باید چکار کنیم؟؟
با تشکر
والا به اینش فکر نکرده بودم ! :)
ولی خوب میشه درکنار فایرواش یک آنتی ویروس قوی هم نصب کرد که دیگه خیالتون راحت باشه
تو تورنت سرچ کنید شاید کرک داشته باشه.
iran2008
07-01-2015, 00:24
سلام من دو تا سیستم دارم. تو pc1 فایروال outpost 9.1 نصبه.
حالا من وقتی که از pc2 به pc1 پینگ میکنم ، چون pc1 فایروال اوتپوست داره پینگ رو برنمیگردونه، وقتی outpost رو غیرفعال میکنم پینگ کار میکنه.
ولی از خود pc1 به pc2 پینگ جواب میده ، چون pc2 فایروال نداره.
کلا فقط مسئله سر پینگ نیست؛
یه جورایی ترافیک رو مسدود کرده.
میخواستم پرینتر که به PC1 وصله هم بهش شناسایی کنم باز نشد. اوتپوست غیرفعال کردم شد!
چطوری میشه تنظیم کنم که وقتی فلان آی پی پینگ میکنه یا کلا هر کاری باهاش داره جلوشو نگیره. آی پی لوکال هستن 192.168.1.10 مثلا.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.Hashemi
07-01-2015, 01:21
سلام من دو تا سیستم دارم. تو pc1 فایروال outpost 9.1 نصبه.
حالا من وقتی که از pc2 به pc1 پینگ میکنم ، چون pc1 فایروال اوتپوست داره پینگ رو برنمیگردونه، وقتی outpost رو غیرفعال میکنم پینگ کار میکنه.
ولی از خود pc1 به pc2 پینگ جواب میده ، چون pc2 فایروال نداره.
کلا فقط مسئله سر پینگ نیست؛
یه جورایی ترافیک رو مسدود کرده.
میخواستم پرینتر که به PC1 وصله هم بهش شناسایی کنم باز نشد. اوتپوست غیرفعال کردم شد!
چطوری میشه تنظیم کنم که وقتی فلان آی پی پینگ میکنه یا کلا هر کاری باهاش داره جلوشو نگیره. آی پی لوکال هستن 192.168.1.10 مثلا.
با سلام
دوست عزیز من outpost ندارم که بتونم با تصویر و به صورت کامل توضیح بدم، اما روال کلی کار به این صورت است :
در قسمت rules باید یک rule ایجاد کنید با مشخصات زیر :
پروتوکل: ip یا tcp or udp
source ip:
Any
destenition ip:
192.168.1.9
action:
Allow
بقیه تنظیمات مثل لاگ زیاد مهم نیست.
* توجه داشته باشید اگر پروتوکل را ip انتخاب نکنید و tcp or udp انتخاب کنید باز هم پینگ ندارید اما ارطباط دارید، برای پینگ باید یک rule دیگر با همین مشخصات اما پروتوکل را icmp انتخاب کن تا درست بشه.
* امکان داره در قسمت پروتوکل به جای ip چیزی مثل any داشته باشی که میتونی اون را انتخاب کنی (حقیقت چون فایروال outpost ندارم دقیقا نمیدونم کدوم است)
با تشکر
دوستان!
برای همسر بنده که تقریبا یک کاربر آماتور (البته در زمینه ی امنیت رایانه ای فقط!) به حساب میاد به نظرتون فایروال Outpost انتخاب بدی به حساب میاد؟!!
یا با کمترین سوالات میتونه امنیت خوبی رو برای گشت و گذار های پر تعددش در اینترنت به ارمغان بیاره!؟!
به نظرتون واسه یه کاربره این مدلی Outpost بهتره یا Zone Alarm ؟!
واسه ی فایروال Outpost لایسنس به راحتی گیر میاد یا هر چند وقت به چند وقت باید باهاش کلنجار رفت به خاطر پیدا کردن لایسنس؟!
لایسنس op سخت گیر میاد ولی از zonealarm خیلی بهتره نظره شخصی من اینه که zonealarm استفاده کنن سریال براش زیاده
وگرنه یه جورایی حساب کنی op سوالات خیلی کمتری نسبت به zonealarm از کاربر میپرسه اگه درست تنظیم بشه برای لایسنس op شما میتونی یه کاری کنی
یه سری سایت هست اینا لایسنس رایگان 1 ساله میدن وقتی ورژن جدید میاد بیرون خودم از همین لایسنس استفاده میکنم اگه مشکل blacklist نداشت تقدیم میکردم سریال رو.
نظره اخر من zonealarm هست برای ایشون
موفق باشید.
عل جان...
قدرت محافظتی کدوم یک برای یک کاربر ناآشنا به امنیت رایانه بیشتره؟!!
آیا الان برای OP لایسنس رایگان 1 ساله گیر میاد؟آخه در تست ها نتایج OP خیلی خیلی بهتر از زون آلارم بوده!
حتی فایروال Outpost Free رو هم پیشنهاد نمیدی؟!!
این Outpost Free چطوریه اصلا؟!! دیدم که ضعیف تر از نسخه ی پولی کسب نتیجه کرده در تست ها !! علت چیه؟!!
حالا نسخه ی رایگان اوتوپوست رو پیشنهاد نمیدید؟!!
چه چیزهایی کمتر داره از نسخه ی پولی یا از زون آلارم؟!!
کانفیگ کردن کدوم یک راحت تره؟!!
فرمودی که اوتپوست سوالات کمتری از کاربر میپرسه؟!!
پس چرا فرمودی که زون آلارم برای همسرم مناسب تره؟!از چه نظر گفتی؟
ممنونم علی جان
عل جان...
قدرت محافظتی کدوم یک برای یک کاربر ناآشنا به امنیت رایانه بیشتره؟!!
آیا الان برای OP لایسنس رایگان 1 ساله گیر میاد؟آخه در تست ها نتایج OP خیلی خیلی بهتر از زون آلارم بوده!
حتی فایروال Outpost Free رو هم پیشنهاد نمیدی؟!!
این Outpost Free چطوریه اصلا؟!! دیدم که ضعیف تر از نسخه ی پولی کسب نتیجه کرده در تست ها !! علت چیه؟!!
حالا نسخه ی رایگان اوتوپوست رو پیشنهاد نمیدید؟!!
چه چیزهایی کمتر داره از نسخه ی پولی یا از زون آلارم؟!!
کانفیگ کردن کدوم یک راحت تره؟!!
فرمودی که اوتپوست سوالات کمتری از کاربر میپرسه؟!!
پس چرا فرمودی که زون آلارم برای همسرم مناسب تره؟!از چه نظر گفتی؟
ممنونم علی جان
1.outpost
2.خیر
3.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.نسخه رایگان پیشنهاد نمیشه
5.به نظره من کانفیگ op راحتره بستگی به کاربر داره
6.zonealarm گفتم چون سریالش فوق العاده راحت گیر میاد و محیط ساده تری داره op در حالت auto سوالات خیلی کمتری میپرسه و ممکنه یه برنامه بدون خواست شما وصل بشه در حالت دستی خیلی بیشتر هست
سلام
ظاهرن Outpost باویندوز ۱۰ سازگار نیست. آیا درست است؟
راهی نداره فعلن؟ (من هنوز توی ویندوز ۷ و ۸/۱ outpost ورژن ۹/۰ رو دارم و راضیم). اگه بخوام ویندوز ۱۰ نصب کنم (با آپدیت از ۸/۱ به ۱۰) مشکل پیدا میکنم؟
- - - Updated - - -
سلام
ظاهرن Outpost باویندوز ۱۰ سازگار نیست. آیا درسته؟
راهی نداره فعلن؟ (من هنوز توی ویندوز ۷ و ۸/۱ outpost ورژن ۹/۰ رو دارم و راضیم). اگه بخوام ویندوز ۱۰ نصب کنم (با آپدیت از ۸/۱ به ۱۰) مشکل پیدا میکنم؟
ALI16437
30-09-2015, 15:45
با سلام ،
جهت دریافت لایسنس رایگان outpost به لینک زیر مراجعه کنید .
EG897-U6FV4-8CCG8-GWS44-AXT2F
یا
یا
یکی از کدها رو وارد کنید و لایسنس به ایمیلتون ارسال میشود .
موفق باشید .
GodFather009
02-01-2016, 00:41
فایروال بی این خوبی مشتری نداره انگار.سریال براش هست دانلود کنیم.از کومودو که اصلا خوشم نیومد
ALI16437
02-01-2016, 19:01
فایروال بی این خوبی مشتری نداره انگار.سریال براش هست دانلود کنیم.از کومودو که اصلا خوشم نیومد
با سلام ،
فایروال خوبی هست ولی بی عیب هم نیست نسبت به کسپر کنترل ضعیتری روی برنامههای از نظر کنترل عملکر داره
ولی این قابلیت در اون نسبت به قبل به مراتب بهتر شده ، اگر از نسخه های قدیمی ان استفاده کرده باشید اما ضعف
با به هم ریختن ساعت سیستم از کار افتادن رو نداره واگر کلید از کار نیفته هیچ مشکلی پیش نمیاد اونهم به ندرت از
کار میافته کلیدش هم تو اینترنت برای نسخه فایروال گیر میاد ولی در کل انتیویروسش یک پله از بزرگان عقبتر است
ولی معمولا نمره قبولی در تستها میگیره ، کنترلش روی شیرینگ ضعیف است و روی ریموت کنترل هم کنترل ناقصی داره
گذشته از اینها فکر کنم استفاده از سویتهای یکپارچه در کل خیلی بهتر باشه به خاطر یکپارچگی حفاظت از سیستم ولی
در کل استفاده از محصولات رایگان مثل ایوست و اویرا وغیره باهاش مورد خاصی پیش نماید اویرا خیلی پایدارتره ولی استفاده
از اینترنت سکوریتی اون باز هم بهتر از انتیویروس جدا به نظر میرسه در کل فایروال خوبیه و همیشه میشه روش حساب کرد
سوال بود در خدمتم در حد سوادم ،
موفق باشی ،
GodFather009
04-01-2016, 02:24
ممنونم داش.اینترنت سکیوریتی کسپر نصب کردم با اوت پوست.فک کنم جدیدا روس ها خیلی حرف واسه گفتن داره.چند سالی هست از کسپر به طور مداوم استفاده میکنم واقعا کارش درسته ولی اوت پوست از بعد از ورژن 4 و تغییر شکل کلی نه دیگه.الان خوب به نطر میرسه.سایت خطرناک که خوب بلاک میکنه و هر برنا مه ای بخواد از نت استفاده کنه هشدار رو میده.بیشتر واسه این میخوام کیلاگر رو سیستم فعال نشه یه دفه.دوتا برنامه مزاحم تبلیغاتی که خیلی اذیت میکرد هم ناک اوت کرد.در همین کافیه برام.تشکر
GodFather009
18-09-2016, 02:56
سلام دوستان
کسی میدونه شرکت اگنیتوم چی شده که تعطیل شد؟؟
سلام دوستان
کسی میدونه شرکت اگنیتوم چی شده که تعطیل شد؟؟
سلام
یه شرکت روسی خریدش. و از تکنولوژی هاش میخواد تو مرورگرش استفاده کنه
پشتیبانی از آنتی ویروسش هم بعد از دسامبر 2016 خاتمه داده میشه
GodFather009
19-09-2016, 02:35
ممنون جناب
واقعا حیف شد.اخه فایروال به این خوبی تعطیل شه
ممنون جناب
واقعا حیف شد.اخه فایروال به این خوبی تعطیل شه
آره به نظر من هم خیلی حیف بود. البته علتش فکر میکنم اینه که کاربرا رفتن به سمت بسته های امنیتی (آنتی ویروس + فایروال با هم) مثل اینترنت سکیوریتی ها
و کمتر پیدا میشن کاربرایی که آنتی ویروس جدا نصب کنن و فایروال جدا (بسته امنیتی این شرکت هم به اندازه فایروالش محبوب نبود، زون آلارم برای فرار از این وضعیت سعی میکنه از آنتی ویروس کسپر تو بسته امنیتیش استفاده کنه تا این بلا سرش نیاد).
یکی دیگه از علت هاش به نظر من کنترل نسبتا زیادی بود که به کاربر میداد. الان اصولا بیشتر کاربرا محصول امنیتی میخوان که ازشون سوال نپرسه و همه کارا رو خودش انجام بده
مثلا بیت دیفندر میاد اتو پایلوت میذاره تو آنتی ویروسش که یعنی کنترل رو کلا به عهده بگیره و کاربر کاری انجام نده.
همچنین تنظیمات پیش فرض خیلی از آنتی ویروس ها هم از (از کاربر بپرس) به (عملکرد خودکار) تغییر پیدا کرده. یا امسی سافت مرد میشه HIPS رو نگهداره یا نه.
یا کومودو که از معدود شرکت های امنیتی است که اینترنت سکیوریتی رایگان داره اونقدری که باید و شاید کاربر نداره، چون سوال میپرسه
به هر حال اینم رفت یه زمانی تو فایروال ها همیشه این و فایروال کومودو و آن لاین آرمور بهترین ها بودن. اون دو تا هنوز هستن امیدوارم این اتفاق برا اونا تکرار نشه
sunshineboy
16-01-2017, 20:59
تکنولوژی این فایروال رو الان Yandex در اختیار داره agnitum رفته زیر شاخه یاندکس شما میتونی مرگرور یاندکس رو دانلود کنی از همون فایراول داره استفاده میکنه رو مروگروش خیلی هم مرگروور فست و سیفی هست سرعتش زیاده چون از تکنولوژی توربوی اپرا استفاده میکنه و امنیتشم بالاس ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.