مشاهده نسخه کامل
: ▓ تاپیک اختصاصی OutPost Firewall ( کلیه مباحث در اینجا ) ▓
mehdi_08
06-02-2011, 14:43
اولا خواهش ميكنم اينقدر با فونتهاي بزرگ ننويسيد. خدا رو شكر چشمامون اونقدر سالم هست كه فونتاي كوچيكتر رو بخونه.
دوم اينكه Outpost Security Suite از ماه نوامبر 2010 در نسخه مجاني عرضه شده. يعني كلا 3 ماهه كه نسخه مجاني در اختيار كاربرا قرار گرفته.
اين خبر رو هم Outpost در ماه نوامبر بصورت رسمي توي سايتش گذاشت و اعلام كرد كه Security Suite خودش رو در نسخه مجاني در اختيار همه قرار داده .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس Outpost Security Suit كلا سه چهار ماهه كه رايگان شده و كمودو سالهاست كه رايگانه .
در همين مدتي هم كه Outpost Secutrity Suite بصورت رايگان قرار گرفته ، اكثر اوقات جزو بالاترين دانلود سوييت هاي امنيتي در سايت Cnet بوده و FeedBack بسيار خوبي هم داشته.
اين حرف شما كاملا درسته . چونكه Comodo به غير از HIPS ، تقريبا در تمامي موارد جزو ضعيفترين ها محسوب ميشه.
سلام
قربون دستت ما رو سیستم outpost نداریم
می شه این ویروس های جدیدی که تو تاپیک معرفی می شه رو رو سیستمت اجرا کنی نتیجه اش رو بزاری
(فقط اگه یه وقت ویروسی شدی نیای به من حرف بزنی بگی این گفت برو ویروس اجرا کن:21:)
پس چرا دقیقا" با همون فونتی که من تو پستم می نویسم تو سایتش اینو میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
The 1st Free Complete Internet Security Suite
جذب کاربر به چه قیمتی؟
با دروغ؟ با ریا؟
صداقت با کاربر یکی از ارکان مهندسی نرم افزار هست....
پس خوشبختانه قبول کردید،که outpost در سایتش نوشتارهای دروغین به کار می بره؟
ببخشيد ، شما چه جوري نتيجه گرفيت كه Outpost داره دروغ ميگه :18:
Outpost توي سايتش نوشته كه اولين سوييت رايگان و كامل
شما ميتوني ثابت كني كه Outpost داره دروغ ميگه !؟
نكنه ميخواي بگي اولين سوييت امنيتي رايگان و كامل ، كمودو بوده !؟
اگه شما منظورت اينه ، پس چرا كمودو Anti Spam نداره ، چرا فايروالش Network Attack detection نداره ، چرا گواهينامه هاي VB100 نداره.
علت اين كه Outpost ميگه رايگان و كامل هستش ، اينه كه اولين و تنها سوييتي در دنيا هستش كه داراي فايروال بسيار قوي همراه با Network attack Detection + انتي ويروس با گواهينامه VB100 + آنتي اسپم + HIPS و .... هستش.
شما هر سوييت رايگان ديگه رو بياري ، بالاخره يه چيزي از Outpost كمتر داره.به همين خاطر Outpost توي تبليغش گفته اولين و كامل ترين سوييت امنيتي.
M.Hashemi
06-02-2011, 14:46
اول از همه اينكه Out Post غلطه و بايد بنويسيد Outpost
Outpost = پاسگاه لب مرز
دوم اين كه توي اين صفحه اي كه پايين گذاشتم گزينه Downloads Last Week رو انتخاب كنيد.
اينم از عكس اون صفحه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شما رو متوجه نميشم .
اينجا نوشته اولين سوييت رايگان امنيتي كامل ....
منظور از كامل هم فكر كنم اين باشه كه اولين سويت امنيتي هستش كه داراي فايروال كامل با NIDS هستش + HIPS+ آنتي ويروس رايگان + آنتي اسپم
حالا چه ربطي به بحث ما داشت ، من نفهميدم.
ببخشيد ، پس براي كجا بايد باشه ؟!!!
با سلام
ممنون از جوابتون.
اما من برای این که کاملا رفع ابهام بشه چند عکس اپ کردم :
1 هفته قبل در cnet
2 هفته قبل در cnet
3 هفته قبل در cnet
4 هفته قبل در cnet
5 هفته قبل در cnet
6 هفته قبل در cnet
7 هفته قبل در cnet
8 هفته قبل در cnet
9 هفته قبل در cnet
10 هفته قبل در cnet
منبع همان لینکی که خودتان قرار دادید یعنی :
------------------------
استقبال خوب و Feed Back مناسب از Outpost Security Suite FREE[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم توي CNET چرخ ميزدم. يه نگاهي به بخش نرم افزارهاي Internet Security انداختم. Outpost Security Suite FREE در اكثر هفته در مقام سوم پر دانلودترين سوييت امنيتي قرار گرفته بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن كامنتهايي كه كاربرا از Outpost Security Suite FREE نشون ميده كه از اين نرم افزار راضي هستن.
به شخصه فكر ميكنم Outpost Security Suite FREE كاملترين و قويترين سوييت امنيتي رايگان محسوب ميشه و آمار Cnet هم گواه اين مطلبه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم سايت رسمي Outpost Security Suite FREE
طبق عکس های که اپ کردم outpost در هفته 2 رتبه 4 و در هفته 3 رتبه 4 و در هفته 8 رتبه 5 را بدست اورده.(تا 10 هفته پیش اصلا حتی یک بار هم سوم نشده).
منظورتون از اکثر هفته ها همان 3 هفته بود (در ان سه هفته هم که نفر سوم نشده).
در این مورد اگه ممکنه توضیح دهید.
------------------------
در مورد نوشتن صحیح outpost هم از شما متشکرم. چون من از outpost زیاد استفاده نکردم (حدود 1 ساعت) نمی دانستم.
با تشکر
با سلام
ممنون از جوابتون.
اما من برای این که کاملا رفع ابهام بشه چند عکس اپ کردم :
1 هفته قبل در cnet
2 هفته قبل در cnet
3 هفته قبل در cnet
4 هفته قبل در cnet
5 هفته قبل در cnet
6 هفته قبل در cnet
7 هفته قبل در cnet
8 هفته قبل در cnet
9 هفته قبل در cnet
10 هفته قبل در cnet
منبع همان لینکی که خودتان قرار دادید یعنی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------
طبق عکس های که اپ کردم outpost در هفته 2 رتبه 4 و در هفته 3 رتبه 4 و در هفته 8 رتبه 5 را بدست اورده.(تا 10 هفته پیش اصلا حتی یک بار هم سوم نشده).
منظورتون از اکثر هفته ها همان 3 هفته بود (در ان سه هفته هم که نفر سوم نشده).
در این مورد اگه ممکنه توضیح دهید.
------------------------
در مورد نوشتن صحیح outpost هم از شما متشکرم. چون من از outpost زیاد استفاده نکردم (حدود 1 ساعت) نمی دانستم.
با تشکر
داداش اولا كه اينهمه عكساي پر حجم تو صفحه نزار. حداقل لينك بده.با اين اينترنت ذغالي كه توي كشور هست ، بقيه دوستان به زحمت ميافتن.
دوم اينكه : شما يه اشتباه بسيار بزرگ كردي . اومدي و رفتي از صفحات 2 ، 3 و 4 و 5 عكس گرفتي و فكر كردي اونا براي هفته هاي پيش هستن :31:
دوست عزيز ، اينا همشون آمارهاي يك هفته هستش نه آمار هفته هاي متفاوت . يعني براي همين هفته كه گذشت ، از مقام اول ( توي صفحه اول ) تا مقام آخر ( توي صفحه آخر ) براي همين هفته رو ليست ميكنه.
========
خيلي برام جالبه كه طرفداري كمودو با مقام سوم شدن Outpost در تعداد دانلود ، اينقدر مشكل پيدا كردن :31:
يه خبر كوچيك از من شده دغدغه بسياري از دوستان، اصلا فكر نميكردم همچين واكنشي داشته باشه :31:
خيلي هم برام جالبه كه دوستان طرفدار كمودو زير پستهاي همديگه هي تشكر ميزنن ، در صورتي كه اطلاعات پست هاشون همه اشتباهه و منم بهشون جواب ميدم . اما دوستان ميان و هي از همديگه تشكر ميكنن.:31:
mehdi_08
06-02-2011, 14:59
جواب مارو ندادی
تست ویروس می زاری یا نه ؟
M.Hashemi
06-02-2011, 15:06
داداش اولا كه اينهمه عكساي پر حجم تو صفحه نزار. حداقل لينك بده.با اين اينترنت ذغالي كه توي كشور هست ، بقيه دوستان به زحمت ميافتن.
دوم اينكه : شما يه اشتباه بسيار بزرگ كردي . اومدي و رفتي از صفحات 2 ، 3 و 4 و 5 عكس گرفتي و فكر كردي اونا براي هفته هاي پيش هستن :31:
دوست عزيز ، اينا همشون آمارهاي يك هفته هستش نه آمار هفته هاي متفاوت . يعني براي همين هفته كه گذشت ، از مقام اول ( توي صفحه اول ) تا مقام آخر ( توي صفحه آخر ) براي همين هفته رو ليست ميكنه.
========
خيلي برام جالبه كه طرفداري كمودو با مقام سوم شدن Outpost در تعداد دانلود ، اينقدر مشكل پيدا كردن :31:
يه خبر كوچيك از من شده دغدغه بسياري از دوستان، اصلا فكر نميكردم همچين واكنشي داشته باشه :31:
خيلي هم برام جالبه كه دوستان طرفدار كمودو زير پستهاي همديگه هي تشكر ميزنن ، در صورتي كه اطلاعات پست هاشون همه اشتباهه و منم بهشون جواب ميدم . اما دوستان ميان و هي از همديگه تشكر ميكنن.:31:
با سلام
از توضیحات شما ممنون اما اگر این گونه ای هم که شما میگید باشه باز هم outpost سوم نشده.
ما ترفداران کومودو از این که outpost به تعداد زیادی دانلود بشه مشکل نداریم و فقط مشکل بر سر این است که اطلاعات نادرست و نامعتبر به سایر کاربران ندهید.
با تشکر
با سلام
از توضیحات شما ممنون اما اگر این گونه ای هم که شما میگید باشه باز هم outpost سوم نشده.
ما ترفداران کومودو از این که outpost به تعداد زیادی دانلود بشه مشکل نداریم و فقط مشکل بر سر این است که اطلاعات نادرست و نامعتبر به سایر کاربران ندهید.
با تشکر
ببخشيد چه اطلاعات نادرستي دادم !؟
شما طرفداري كمودو ريخيتد اينجا و تاپيك رو پر كرديد از اطلاعات منحرف كننده. نمونه اش خود شما كه رفتي از صفحات 2 و 3 و 4 و .... عكس گرفتي و ميگي اينا اطلاعات هفته پيش هستش !
يا دوستمون santamove مياد و ميگه كه Outpost خيلي وقته كه مجانيه ....!!!
اينهمه اطلاعات غلط داريد توي اين تاپيك ميديد .....
حالا من مثل شما نيستم كه با ديدن دو تا پست تو تاپيك ، سريع گزارش اخطار رد كنم.
اگر همين اطلاعات غلطي كه شما الان توي اين تاپيك گذاشته بوديد رو من در تاپيك كمودو ميزاشتم ، سريع برام اخطار رد ميكرديد كه طرف داره نشر اكاذيب ميكنه و انجمن رو بهم زده ! :31:
منتها من سنم خيلي بالاتر از شماست و با اينجور چيزا از كوره در نميرم ، ناسلامتي چندين سال هم مدير انجمن ها ي مختلف تو ي سايتهاي ديگه بودم.:31:
====
تا يادم نرفته : طرفداران كمودو يادشون نره كه بيان و زير پستهاي اشتباه همديگه تشكر بزنن.:31:
M.Hashemi
06-02-2011, 15:31
ببخشيد چه اطلاعات نادرستي دادم !؟
شما طرفداري كمودو ريخيتد اينجا و تاپيك رو پر كرديد از اطلاعات منحرف كننده. نمونه اش خود شما كه رفتي از صفحات 2 و 3 و 4 و .... عكس گرفتي و ميگي اينا اطلاعات هفته پيش هستش !
يا دوستمون santamove مياد و ميگه كه Outpost خيلي وقته كه مجانيه ....!!!
اينهمه اطلاعات غلط داريد توي اين تاپيك ميديد .....
حالا من مثل شما نيستم كه با ديدن دو تا پست تو تاپيك ، سريع گزارش اخطار رد كنم.
اگر همين اطلاعات غلطي كه شما الان توي اين تاپيك گذاشته بوديد رو من در تاپيك كمودو ميزاشتم ، سريع برام اخطار رد ميكرديد كه طرف داره نشر اكاذيب ميكنه و انجمن رو بهم زده ! :31:
منتها من سنم خيلي بالاتر از شماست و با اينجور چيزا از كوره در نميرم ، ناسلامتي چندين سال هم مدير انجمن ها ي مختلف تو ي سايتهاي ديگه بودم.:31:
====
تا يادم نرفته : طرفداران كمودو يادشون نره كه بيان و زير پستهاي اشتباه همديگه تشكر بزنن.:31:
با سلام
از زمانی که من در این انجمن عضو شدم تا کنون هرگز چنین کاری را نکردم شما هم تا اطلاع کافی ندارید لطفا پست ندید.
الان در همین مورد که من را زیر سوال بردید مدرک خود را ارائه دهید. در صورتی که شما مدرکی مبتی بر این که من اخطار رد کردم . از شما و تمام دوستان عذر خواهی میکنم و برای همیشه از این انجمن میرم.
اگر هم بخواهم خطای رد کنم اینقدر وجو دارم که بگم من اخطار رد کردم.
* زمانی که جوابی برای گفتن ندارید لطفا تهمت نزنید و بحث را به بیراهه نکشانید.
در مورد اطلاعات غلطی که دادید باید بگم :
من هنوز قانع نشدم که outpost رتبه سوم از cnet است و تمام لینک های را که گذاشتید بنده رفتم اما چیزی در این مورد هم ندیدم.
شما میگید که outpost خیلی قدرتمند است پس چرا در تست ضدویروس ها شرکت نمی کنید که ما هم به قدرت outpost پی ببریم.
لطفا قدرت outpost را برای ما نشان دهید.
در نهایت باید بگم :
شاید شما در انجمن های دیگر مدیر باشید اما چیزی را ثابت نمی کند.
حتی اگر همین جا هم مدیر بودید در صورتی که اشتباه میکردید من همین حرف ها را میزدم.
با تشکر
در مورد اطلاعات غلطی که دادید باید بگم :
من هنوز قانع نشدم که outpost رتبه سوم از cnet است و تمام لینک های را که گذاشتید بنده رفتم اما چیزی در این مورد هم ندیدم.
قبلا جوابتون رو همراه با لينك و عكس دادم.
fishdilo
06-02-2011, 15:40
یکی از دوستان که outpost دارند اگر در مباحث تاپیک تست آنتی ویروس ها شرکت کنند، ممنون می شویم. تو لینک زیر بچه ها درخواست داده اند
M.Hashemi
06-02-2011, 15:43
قبلا جوابتون رو همراه با لينك و عكس دادم.
با سلام
در این مورد که من و دوستان هم جواب شما را دادیم :
اما شما هنوز در مورد این که چرا تست ها شرکت نمی کنید حرفی نزدید.
با تشکر
santamove
06-02-2011, 16:14
ببخشيد ، شما چه جوري نتيجه گرفيت كه Outpost داره دروغ ميگه :18:
Outpost توي سايتش نوشته كه اولين سوييت رايگان و كامل
شما ميتوني ثابت كني كه Outpost داره دروغ ميگه !؟
نكنه ميخواي بگي اولين سوييت امنيتي رايگان و كامل ، كمودو بوده !؟
اگه شما منظورت اينه ، پس چرا كمودو Anti Spam نداره ، چرا فايروالش Network Attack detection نداره ، چرا گواهينامه هاي VB100 نداره.
علت اين كه Outpost ميگه رايگان و كامل هستش ، اينه كه اولين و تنها سوييتي در دنيا هستش كه داراي فايروال بسيار قوي همراه با Network attack Detection + انتي ويروس با گواهينامه VB100 + آنتي اسپم + HIPS و .... هستش.
شما هر سوييت رايگان ديگه رو بياري ، بالاخره يه چيزي از Outpost كمتر داره.به همين خاطر Outpost توي تبليغش گفته اولين و كامل ترين سوييت امنيتي.
شما در پست
می گید:
در مورد اين كه كاربران كلي كمودو از Outpost بيشتره شكي نيست ، چون Outpost Security Suite كلا چند ماهه كه بصورت مجاني داره عرضه ميشه ولي كمودو سالهاست كه بصورت مجاني عرضه ميشه.پس خيلي روشنه كه كاربراي كلي كمودو بيشتر باشن. صحبت سر اين هستش كه Outpost Security Suite Free در اين چند وقت كه اومده ، هر هفته در مقام بالاترين دانلودهاي Cnet بوده.
پس طبق نظر شما کومودو قبلتر از آوت پست رایگان بوده،نکنه حرف خودتون هم باور ندارین؟؟؟؟؟
پس اگه چند ماه آوت پست به صورت رایگان عرضه می شه، پس چرا تو سایتش نوشته،
توجه: کومودو از ابتدا رایگان بوده....
شما می گید کومودو مدت ها قبلتر از آوت پست رایگان بوده و آوت پست چندماهه رایگان شده....
ولی تو سایتش می گن،
یعنی قبل کومودو رایگان بوده...
.
.
.
.
.
پس نباید بازه زمانی رو برای توجیه کاربران کم و محبوبیت پایین outpost بهانه کنین،
طبق نظر سایت:آوت پست اولین سوئیت امنتی رایگان بوده
طبق نظر شما: کومودو اولین سوئیت امنتی رایگان بوده
اگه شما راس می گین،پس:
پس چرا دقیقا" با همون فونتی که من تو پستم می نویسم تو سایتش اینو میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جذب کاربر به چه قیمتی؟
با دروغ؟ با ریا؟
صداقت با کاربر یکی از ارکان مهندسی نرم افزار هست....
پس خوشبختانه قبول کردید،که outpost در سایتش نوشتارهای دروغین به کار می بره؟
==============================
این کاربر، داره خودش می گه:
(در پست زیر)
در مورد اين كه كاربران كلي كمودو از Outpost بيشتره شكي نيست ، چون Outpost Security Suite كلا چند ماهه كه بصورت مجاني داره عرضه ميشه ولي كمودو سالهاست كه بصورت مجاني عرضه ميشه.پس خيلي روشنه كه كاربراي كلي كمودو بيشتر باشن. صحبت سر اين هستش كه Outpost Security Suite Free در اين چند وقت كه اومده ، هر هفته در مقام بالاترين دانلودهاي Cnet بوده.
پس سایت آوت پست به دروغ عنوان:
رو درج کرده،
چون طبق گفته های ایشون،کومودو سالها مجانی بوده و outpost چندماهه مجانی شده....
پس outpost نخستین نبوده،چون قبلش کومودو رایگان بوده.....
و این عنوان به دروغ در سایت outpost درج شده(طبق گفته های outpost)
با سلام
برادر... میدونی چرا بحث به اینجا کشید؟ چون شما فرمودید:
به شخصه فكر ميكنم Outpost Security Suite FREE كاملترين و قويترين سوييت امنيتي رايگان محسوب ميشه و آمار Cnet هم گواه اين مطلبه.
منم میگم اگر نظر شخصی است که بحثی ندارم. ولی طور خدا دفعات دانلود هفت روز اخیر تو سایت Cnet رو دیگه گواه و سند برای حرفتون نیارید.
بر فرض هم اگر تو دانلود روزهای اخیر سوم باشه ربطی به قوی بودن سوییت امنیتی نداره. حالا اون سوییت هر چی که میخواد باشه.
شاید اصلا کاربرایی جهت تست یک سوییت امنیتی یا هر چیز دیگر اونو دنلود کنند . چه ربطی به قوی و کامل بودن داره.:31:
راستی شما میگید Outpost Security Suite FREE کاملترین سوییت امنیته؟ یه سوال دارم :outpost سند باکس داره؟ میدونید نقش سند باکس چقدر مهمه؟
santamove
06-02-2011, 18:56
راستی شما میگید Outpost Security Suite FREE کاملترین سوییت امنیته؟ یه سوال دارم :outpost سند باکس داره؟ میدونید نقش سند باکس چقدر مهمه؟
شدیدا" تائید میشه.......
mehdi_08
07-02-2011, 00:56
سلام
تو سایت outpost فری بودم به یه چیز خیلی جالب بر خوردم
به صفحه زیر برید
یا این عکسو ببینین
متوجه چیزی نمی شین
نسخه رایگان در سطح بسیار پایین تری از نسخه پولی قرار داره و به نوعی می شه گفت اصلا کامل نیست چون اگه کامل باشه باید تمام ویزگی های نسخه های پولی رو داشته باشه مثل کمودو
خوب این یه نوع ترفند و حقه اس برا جلب کاربر بیشتر که اگه کاربر زرنگ باشه سریع متوجه می شه
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
دروغه کاملترین نیست خودشون هم تو سایتشون دچار تناقض گویی شدن
mehdi_08
07-02-2011, 22:58
بالاخره خودم تستش کردم اینم نتیجه
santamove
07-02-2011, 23:12
مشکلات سوئیت امنیتی آوت پست....
1.سند باکس ندارد
2.db قوی ندارد
3.cloud scanner ندارد
4.ضعف در پاکسازی مخرب های شناسایی کرده
5.نشر اکاذیب و دروغ در وب سایت و فریب کاربران و اذهان عمومی
6.هوش مصنوعی ضعیف
7.کارایی ضعیف در برابر اجرای مخرب های Zero-Day
8.استفاده زیاد از منابع سیستمی
9.اینتر-اکتیو و تعامل ضعیف با کاربر
10.disinfect افتضاح
و....
با تشکر ویژه از mehdi_08 که آوت پست را در عمل به چالش کشید....
mehdi_08
07-02-2011, 23:30
1.سند باکس ندارد
2.db قوی ندارد
3.cloud scanner ندارد
6.هوش مصنوعی ضعیف
10.disinfect افتضاح
و....
با تشکر ویژه از mehdi_08 که آوت پست را در عمل به چالش کشید....
در مورد سرعت اسکن هم خیلی روش مانور دادن در حالی که من فرقی بین سرعت اسکن اون با کمودو ندیدم
6.هوش مصنوعی ضعیف
به جرات می کم اصلا هوش مصنوعی نداره حتی یه پیغام مبنی بر کشف مخرب بر اساس هوش مصنوعی نداد
این کاملا تایید می شه
mehdi_08
08-02-2011, 00:19
یه مسئله مهم دیگه کشف کردم
یه پک ویروس جدید دانلود کردم و اسکن اتوماتیکreal time
4 تا مخرب توش شناسایی کرد در حالی که وقتی همون پک رو با راست کلیک و انتخاب گزینه اسکن اسکن کرد هیچ مخربی شناسایی نشد
santamove
08-02-2011, 00:22
یک مورد جالب هم،تو سوئیت رایگان حتی امکان آپدیت روزانه رو نداره و پشتیبانی هم نمیشه و حفاظت در وبشم حتی کامل نیست.....
واقعا من از این به به بعد سوئیت امنیتی نمی گم و عنوان فایروال رو خطاب می کنم براش....
یک تست دیگر هم قبلا دکتر با اوتپوست انجام داده بود،دیدن آن هم خالی از لطف نیست
تست تصویری فایروال outpost pro 7 با آخرین آپدیت بوسیله مخرب های جدید
santamove
08-02-2011, 10:58
جمع بندی..........
1.سند باکس ندارد
2.db قوی ندارد
3.cloud scanner ندارد
6.هوش مصنوعی ضعیف
10.disinfect افتضاح
11.حفاظت ناقص در نسخه رایگان
12.عدم امکان بروزرسانی روزانه در نسخه رایگان
13.نبود پشتیبانی فنی در نسخه رایگان!
14.ناتوانی محض در حفاظت سیستم در برابر ClipBoardLogger
15.ناتوانی محض در حفاظت سیستم در برابر keyLoggers
16.ناتوانی محض در حفاظت سیستم در برابر ScreenLogger
17.ناتوانی محض در حفاظت سیستم در برابر WebcamLogger
و
.
.
.
{این لیست در حال تکمیل شدن هست....}
mehdi_08
08-02-2011, 12:58
یه سوال
چرا این سویت امنیتی توی ویروس توتال نیست
mehdi_08
08-02-2011, 13:37
جنابoutpost
تنظیماتی که در اوت پست مد نظر شماست کدومه؟
2.db قوی ندارد
يكم سرما خوردم و اصلا حال و حوصله جواب دادن به اين حرفهاي بچه گونه تون رو ندارم. ولي باي حال يه چندتا مورد رو بگم.
Outpost داراي تمام گواينهامه هاي VB100 هستش و اين حرف شما كاملا رده كه بخواي ديتايس Outpost رو زير سوال ببريد.
تست قبلي VB100 فقط عده محدودي از نرم افزارها تونستن اين گواهينامه رو بگيرن و Outpost يكي از اونها بود.
[/
جانم ! چي ميگي شما؟ كدوم نشر اكاذيب ؟؟!!!!:18:
://[/code]
ببخشيد كجاش رو شما نتوستيد باهاش تعامل بكنيد. يه محيط ساده داره مثل تمام نرم ازفرارهاي امنيتي ديگه.
تعامل Outpost بده كه مياد توي تنظيمات خودش گزينه self_defnse رو براي كاربر ميزاره يا كمودو كه اصلا به اين چيزا اهميت نميده.
شما كلا يك روز با Outpost كار نكردي ، اونوقت ميگي محيطش تعاملي نيست !
://[/]
طبق نتيج Matousec نرم افزار Outpost داراي HIPS با دقت 97 درصد هستش و يگي از قويترين سوييتها در مقابل حملات Zero-Day محسوب ميشه.
12.عدم امکان بروزرسانی روزانه در نسخه رایگان
شما اين حرفا رو از كجا و كدوم منبعي در مياريد. چرا اينقدر اطلاعات دروغ پخش ميكيند. در نسخه Free بصورت روزانه Update ارايه ميشه.تنها تفاوتش با نسخه پولي اين هستش كه روزي يكبار برشا آپديت مياد نه اينكه اصلا روزانه بهش آپديت نميدن !
آپديت : در نسخه 7.1 كه تازه اومده ، آپديت كامل روزانه هم اضافه شد و ديگه محدوديت يكبار در روز وجود نداره.:31:
توي نسخه رايگان فقط Web Control و banking Mode نيست.
هيچ اشكالي هم بهش وارد نيست چونكه اين دوتا ويژگي در هيچ سوييت امنيتي رايگاني وجود نداره.
ن
://[/code]
توي سايت Outpost در ساعات اداري ميتوني باهشون چت كني و مشكلتو مطرح كني. خود من در مورد جايي كه Outpost آپديتها رو نگه ميداره سوال كردم و خيلي راحت بهم جواب دادن.
/[/]
اين حرفتون رو خنده دار ترين نظري ميدونم كه تا به حال شنيدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Outpost در تمام نقد رو بررسي هايي كه ازش شده به سبك بودن و كمترين استفاده از منابع سيستم معروفه.
يه سر بريد و نظراتي كه كاربراي Cnet نوشتن رو بخونيد ، همه از سبك بودن اين نرم افزار تعريف كردن.
=====
اول روي سخنم با جناب santamove :
كاملا مشخصه كه شما رفتي فروم هاي خارجي Comodo رو با انگليسي دست و پا شكسته خوندي و به اضافه نظرات يكي دونفر از كاربراي طرفدار كمودو در همين فروم.
مثلا تو فرومهاي خارجي Comodo گفته بودن كه Outpost دروغ ميگه كه اولين سوييت امنيتي كامل هستش ، كه اگه يادتون باشه من جواب اون پس شما رو كامل دادم. متاسفانه افراد ناآگاه و متعصب هم توي فروم هاي خارجي هستن و هم ايراني.
اگر من ميام و از كمودو ايراد ميگرم ، حدود 6 ماه قبلا با نسخه قدميش كار كردم و حدود 3 ماه با نسخه شماره 5 كار كردم.
اما شما طرفدراي كمودو نهايتا 1 ساعت هم با اين نرم ازفرار كار نكرديد و باهاش آشنايي نداريد و نظراتي در موردش ميديد كه با 1 ساعت كار كردن ازش بدست آوردين !
خواهش ميكنم قبل از نظر دادن در مورد يه نرم افزار حداقل يك هفته با نرم افزار كار كنيد نه اينكه همينجوري بپريد و نظرات عجيب از اين طرف و اون طرف جمع كنيد و اينجا بزاريد.
====
سخن دوم با دوستاني كه تستهاي مختلف رو بر روي Outpost انجام ميدن.
دوستان در تستهاي كه از Outpost ميگرن اشتباهات فاحشي ميكنن كه من چندتا شو ميگم
1- حالت Automatic Rules Creation رو انتخاب ميكنن. در اين حالت Outpost حساسيتش به سيستم كم ميشه و تمام فايلهاي شما رو به عنوان نرم افزارهاي قابل اعتماد در نظر ميگيره. اين حالت بايد حتما خاموش بشه. ناگفته نمونه كه اين حالت در ساير نرم افزارهاي امنيتي مثل Comodo هم وجود داره ( با اسم Defense + learning Mode)
2- براي انجام تستها بايد HIPS نرم افزار رو در حالت Advanced قرار بديد. متاسفانه اكثر دوستان در حالت نرمال از Outpost تست ميگيرن.
3-دوستان براي تستها بايد كنترل امضاي هاي ديجيتالي فايلها رو خاموش كنن. بعضي از تستهايي كه اجرا ميشه از طرف شركتهاي امنيتي شناخته شده هستن كه داراي گواهي ديجيتال بر روي فايلهاشون هستن ، Outpos هم چون ميدونه كه اين فايل از يه شركت معتبر هستش ، براش محدوديت ايجاد نمكينه.
متاسفانه اين موارد رو بسياري از دوستان حتي حرفه اي هاي انجمن خودمون هم در تست هاي Outpost رعايت نميكنن.
santamove
09-02-2011, 14:23
outpost گرامی،
مهدی جان حدود 10 ساعت وقت گذاشت و outpost رو در برابر مخربای zero-day تست کرد...
و این نتایج از اون تست منشاء گرفته....
من اینتراکتیو گفتم نه اینترفیس ; اینتراکتیو در سوئیت های امنیتی یعنی تعامل با کاربر در rule سازی app ها
در مورد نشر اکاذیب هم،بهتره پست زیر رو بخونین....
لطفا" اگه حرفی دارین،بیایید با مستندات بگین،
همانطور که مهدی جان اومد کلی تست گرفت و عکس گذاشت....
mehdi_08
09-02-2011, 14:58
طبق نتيج Matousec نرم افزار Outpost داراي HIPS با دقت 97 درصد هستش و يگي از قويترين سوييتها در مقابل حملات Zero-Day محسوب ميشه.
شما نتایج رو ول کن
خودم تست کردم عین شغلم مخرب هارو نیگاه می کرد هیچ کاری نکرد
البته دروغه بگم اصلا کاری نکرد چرا فقط تونست جلوی 2 3 تا مخرب رو بگیره که اونم پیغام داد این مخرب می خواد توی مسیر زیر یه کاریی بکنه
ولی برای بقیه مخرب ها هیچ کاری نکرد
شما اين حرفا رو از كجا و كدوم منبعي در مياريد. چرا اينقدر اطلاعات دروغ پخش ميكيند. در نسخه Free بصورت روزانه Update ارايه ميشه.تنها تفاوتش با نسخه پولي اين هستش كه روزي يكبار برشا آپديت مياد نه اينكه اصلا روزانه بهش آپديت نميدن !
آپديت : در نسخه 7.1 كه تازه اومده ، آپديت كامل روزانه هم اضافه شد و ديگه محدوديت يكبار در روز وجود نداره.
از خودش که نمی گه توی سایت اوت پست زده
هيچ اشكالي هم بهش وارد نيست چونكه اين دوتا ويژگي در هيچ سوييت امنيتي رايگاني وجود نداره.
اااااااا
خود شما نبودی به خاطر نبودن همین دو مورد کلی تو سر کمودو می زدی حالا میگی چیزی نیست
چه طور این حرفو می زنی در حالی که توی سایت بین نسخه فری و پولی از لحاظ تامیین امنیت سیستم فرق گذاشته
سخن دوم با دوستاني كه تستهاي مختلف رو بر روي Outpost انجام ميدن.
بفرما گوش می دم
دوستان در تستهاي كه از Outpost ميگرن اشتباهات فاحشي ميكنن كه من چندتا شو ميگم
خوب بگو
1- حالت Automatic Rules Creation رو انتخاب ميكنن. در اين حالت Outpost حساسيتش به سيستم كم ميشه و تمام فايلهاي شما رو به عنوان نرم افزارهاي قابل اعتماد در نظر ميگيره. اين حالت بايد حتما خاموش بشه. ناگفته نمونه كه اين حالت در ساير نرم افزارهاي امنيتي مثل Comodo هم وجود داره ( با اسم Defense + learning Mode)
برای بار صدم تمام تنظیمات رو حالت پیشفرضه من هیچ تنظیمی رو دستکاری نکردم
پس خودتون هم قبول دارید در حالت تنظیمات پیش فرض سیستم کاملا آسیب پذیره
2- براي انجام تستها بايد HIPS نرم افزار رو در حالت Advanced قرار بديد. متاسفانه اكثر دوستان در حالت نرمال از Outpost تست ميگيرن.
خوب بازم می گم تست در حالت تنظیمات پیشفرضه
خوب اگه بخوام تنظیمات رو تغییر بدم می شه با کمودو کاری کرد اگه خواستی از پای سیستم پاشی بری دستشویی باید ازش اجازه بگیری
3-دوستان براي تستها بايد كنترل امضاي هاي ديجيتالي فايلها رو خاموش كنن. بعضي از تستهايي كه اجرا ميشه از طرف شركتهاي امنيتي شناخته شده هستن كه داراي گواهي ديجيتال بر روي فايلهاشون هستن ، Outpos هم چون ميدونه كه اين فايل از يه شركت معتبر هستش ، براش محدوديت ايجاد نمكينه.
عجب خوب اینو برای چی خاموش کنیم فایل های مخربی که تست کردم هیچ کدوم امضای دیجیتال نداشتن
متاسفانه اين موارد رو بسياري از دوستان حتي حرفه اي هاي انجمن خودمون هم در تست هاي Outpost رعايت نميكنن.
والا این چیزایی که گفتی حتی حرفه ای های انجمن هم برا اولین بار می شنون
خوب پشنهاد ها تموم شد
اینو بگم که با تغییر تنظیمات به نوعی داریم نرم افزار رو تیونینگ میکنیم و اونو از حالت نرمال خارج می کنیم
اگه قراره مقایسه ای بین نرم افزار ها صورت بگیره باید در حالت کاملا نرمال و بدون دست کاری صورت بگیره
outpost گرامی،
مهدی جان حدود 10 ساعت وقت گذاشت و outpost رو در برابر مخربای zero-day تست کرد...
و این نتایج از اون تست منشاء گرفته....
من اینتراکتیو گفتم نه اینترفیس ; اینتراکتیو در سوئیت های امنیتی یعنی تعامل با کاربر در rule سازی app ها
در مورد نشر اکاذیب هم،بهتره پست زیر رو بخونین....
کد:
لطفا" اگه حرفی دارین،بیایید با مستندات بگین،
همانطور که مهدی جان اومد کلی تست گرفت و عکس گذاشت....
ممنون
یه روز وقتمو گرفت الن هم یه هارد ویروسی گذاشته روی دستم باید فرمتش کنم
ولی فعلا فرمتش نمیکنم شاید دوباره لازم بشه
چون طبق گفته های ایشون،کومودو سالها مجانی بوده و outpost چندماهه مجانی شده....
پس outpost نخستین نبوده،چون قبلش کومودو رایگان بوده.....
و این عنوان به دروغ در سایت outpost درج شده(طبق گفته های outpost)
من با فارسي سليس جوابتونو دادم. اگه دوست داري بگو تا با هر زبان ديگه كه خواستي برات بنويسم.
Outpost داره ميگه اولين و كاملترين
چونكه تنها سوييت امنيتي هستش كه مشخصات زير رو داره.
آنتي ويروس با VB100 + فايروال با NIDS+ آنتي اسپم + HIPS+و.....
هيچ سوييت امنيت رايگان ديگه اي وجود نداره كه اين مشخصات رو داشته باشه ....
اگر شما با زبان سليس فارسي مشكل داريد ، بگيد تا ترجمه اين پست رو با هر زباني كه خواستيد براتون بزارم.
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
شما نتایج رو ول کن
خودم تست کردم عین شغلم مخرب هارو نیگاه می کرد هیچ کاری نکرد
البته دروغه بگم اصلا کاری نکرد چرا فقط تونست جلوی 2 3 تا مخرب رو بگیره که اونم پیغام داد این مخرب می خواد توی مسیر زیر یه کاریی بکنه
ولی برای بقیه مخرب ها هیچ کاری نکرد
بحث با شما رو هم ادامه نميدم . چون شما به حدي با Outpost نا آشنا هستيد كه در حالت Learing ازش تست ميگيريد ! ديگه چه حرفي ميشه با شما زد !
mehdi_08
09-02-2011, 15:21
من با فارسي سليس جوابتونو دادم. اگه دوست داري بگو تا با هر زبان ديگه كه خواستي برات بنويسم.
Outpost داره ميگه اولين و كاملترين
چونكه تنها سوييت امنيتي هستش كه مشخصات زير رو داره.
آنتي ويروس با VB100 + فايروال با NIDS+ آنتي اسپم + HIPS+و.....
هيچ سوييت امنيت رايگان ديگه اي وجود نداره كه اين مشخصات رو داشته باشه ....
اگر شما با زبان سليس فارسي مشكل داريد ، بگيد تا ترجمه اين پست رو با هر زباني كه خواستيد براتون بزارم.
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
بحث با شما رو هم ادامه نميدم . چون شما به حدي با Outpost نا آشنا هستيد كه در حالت Learing ازش تست ميگيريد ! ديگه چه حرفي ميشه با شما زد !
به خاطر اینکه جوابی هم ندارید که بدید
همین الان یکی از کاربر های(جناب امیر جان) یه تست از کسپر گرفته خودش هم تایید کرد که تنظیمات در حالت پیش فرضه
خوب همین تنظیمات پیش فرض هم برای اوت پست صادقه
همون حالت learning هم جز همین تنظیمات پیش فرضه
santamove
09-02-2011, 16:15
کجا outpost کامله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی یکی از لایرهای بسیار مهم به نام "سندباکس" رو هم نداره....
1.سند باکس ندارد
2.db قوی ندارد
3.cloud scanner ندارد
6.هوش مصنوعی ضعیف
10.disinfect افتضاح
12.عدم امکان بروزرسانی روزانه چندین باره در نسخه رایگان
و
.
.
.
جناب اوتپوست سلام
حرف شما درست سوئیت امنیتی اوتپوست کامل ترین سوئیت امنتیتی دنیا است و با HIPS میتواند جلوی 97 درصد از حملات را بگیرد حالا لطف میکنید با این سوئیت کامل چند تا مخرب ناشناخته را آزمایش کنید و نتیجه را برای ما بگذارید؟؟؟هر نسخه ای هم که دوست داشتین میتوانید استفاده کنید
ما کاربران کمودو اعلام میکنیم حاضریم تمام ویروس های ناشناخنه را حتی با دیزیبل کردن آنتی ویروس اجرا کنیم و نتیجه را این جا بگذاریم:31:
از دوستان هم میخوام اینجا را به محیطی برای کل کل تبدیل نکنند:11:
M.Hashemi
09-02-2011, 18:01
يكم سرما خوردم و اصلا حال و حوصله جواب دادن به اين حرفهاي بچه گونه تون رو ندارم. ولي باي حال يه چندتا مورد رو بگم.
با سلام
نه من و نه هیچ یک از طرفداران کومودو به شما بی احترامی نکردیم اما من نمیدونم این چه طرز صحبت کردن است.
شما فکر میکنید همه بچه هستند و هیچ چیز نمی دانند و فقط شما هستید که همه چیز را میدانید.
کسی که این چنین فکر میکند حتی اگر رئیس شرکت outpost مشکلاتش را قبول کند باز فکر کنم شما ان ها را قبول نکنید و بگید ان علمش را ندارد.
من و سایر طرفداران کومودو تمام باگ های این سوئیت را قبول کردیم. اما شما حتی باگ های و ضعف های که نیازی به اثبات ندارد و کاملا واضح است را قبول نمی کنید.
شما خودت حتی یک بار در تست سوئی های امنیتی شرکت نکردی و فقط حرفش را میزنید که outpost قدرتمند است. چرا در تست ها شرکت نمی کنید؟؟؟؟
* لطفا بحث را نپیچانید و جواب این سوال را بدهید.
------------------------
در نهایت باید بگم :
من و سایر دوستان طبق گفته ملیح به انتخاب سایر کاربران احترام می گذاریم.
اما طبق تست های که خودمان انجام دادیم بهترین سوئیت برای استفاده خودمان کومودو است.
من به تست های سایر شرکت ها اعتماد ندارم چون :
من قبلا از eset smart security استفاده می کردم و هر ماه میبایست ویندوز عوض کنم.
حتی یک بار یک ویروس کرفتم که بر روی header file های دلفی نشست و بعد که نرم افزارم را به کاربران دیگر میدادم ضدویروسشان برنامه من را ویروس میشناخت.
اما از زمانی که کومودو را نصب کردم دیگر هیچ مشکلی نداشتم. حالا چطور ممکن است که eset smart security رتبه بیاورد در حالی که کومودو رد شود.
به نظر من این خیلی مشکوک است.
------------------------
اما به هر حال من با شما هیچ بحثی ندارم چون شما منطقی نیستید و یا تهمت میزنید و یا توهین میکنید.
ما از کومودو استفاده میکنیم شما هم از outpost استفاده کنید.
با تشکر
mehdi_08
09-02-2011, 18:05
جناب اوت پست
طبق گفته شما اون گزینه هایی که گفتین رو تغییر دادم
و این بار یه پک 10 تایی از مخرب ها رو تست کردم 3تا رو شناخت
7 تای دیگه رو اجرا کردم که باز با موفقیت کامل سیستم ویروسی شد
حتی اتوماتیک rules رو خاموش کردم ولی باز خود نرم افزار اتوماتیک فایل های مخرب رو پاک تشخیض داد و سیستم آلوده شد
M.Hashemi
09-02-2011, 18:31
مشکل outpost در server ها (از دید یک هکر)
با سلام
یکی از ویژگی های که outpost firewall دارد این است که ip هکر ها را در black list قرار میدهند که دیگر ان ip به این سرور دسترسی نداشته باشد.(این ویژگی را کومودو ندارد که خیلی ها میگفتند ضعف کومودو است)
این موضوع را با یکی از دوستان هکرم درمیان گذاشتم (این هکر را در web با نام pEn@rA میشناسند) :
ایشان به من جواب داد که این ویژگی در سرور ها اصلا مناسب نیست زیرا :
1- هکر ها به راهتی می توانند ip را تغییر داده تا از این طریق شناسایی نشوند.
2- اگر هکر از یک isp بخواهد یک سرور را -- کند انگاه ip ان isp در black list فایروال outpost قرار میگیرد و دیگر ان سرور تمام افرادی که از ان isp بخواهند از سرور استفاده کنند نمی توانند چون ip ان isp در black list قرار دارد.
مثلا اگر سرور مربوط به یک سایت باشد دیگر ان سایت برای کاربران ان isp باز نمی شود.
وقتی در مورد client از ایشان پرسیدم نظر خاصی نداشتند و فقط گفتند که ارتباط تمام ip های که در black list است دیگر نمی توانند با این کامپیوتر ارتباط داشته باشند.
ایشان در ادامه گفتند که این ویژگی زیاد مهم نیست چون ما هکرها (حتی در سطح مبتدی) به راحتی می توانیم ip خود را تغییر دهیم پس این ویژگی نمیتواند زیاد جلوی ما را بگیرد.(تغییر دادن ip جزو اولین ترفندهایست که باید یک هکر یاد بگیرد)
----------------------------
این ها حرف های من نیست و حرف یکی از دوستانم است که هکر است. من می خواستم id ایشان را اینجا قرار بدم تا خود دوستان مستقیم باهاشون صحبت کنند اما این اجازه را به من ندادند و فقط گفتند که نامشان را می توانم اینجا بگذارم.
پس از این حرف ها من نتیجه میگیرم باز هم نمی توان امنیت کومودو را از این نظر زیر سوال برد و همچنین اگر بخواهیم از فایروال outpost در سرور استفاده کنیم این کامپوننت بهتر است که غیر فعال باشد تا کاربران با مشکل رو به رو نشوند
با تشکر
mehdi_08
09-02-2011, 18:40
یه چیز دیگه
این اوت پست از رم زیاد استفاده می کنه
حالت عادی 25 مگ
هنگام کار با اینترنت 30 مگ
هنگام کار کردن زیاد با سیستم 84 مگ
santamove
09-02-2011, 20:25
1.سند باکس ندارد
2.db قوی ندارد
3.cloud scanner ندارد
6.هوش مصنوعی ضعیف
10.disinfect افتضاح
18.ناتوانی در بالاترین سطح تنظیمات و عمیق ترین حالت هوش مصنوعی برای حفاظت سیستم در برابر مخر های zero-day
19.مناسب نبودن فایروال برای سرویس دهی در serverها
و
.
.
.
_
Dr Hannibal
09-02-2011, 20:31
جناب اوتپوست سلام
حرف شما درست سوئیت امنیتی اوتپوست کامل ترین سوئیت امنتیتی دنیا است و با HIPS میتواند جلوی 97 درصد از حملات را بگیرد حالا لطف میکنید با این سوئیت کامل چند تا مخرب ناشناخته را آزمایش کنید و نتیجه را برای ما بگذارید؟؟؟هر نسخه ای هم که دوست داشتین میتوانید استفاده کنید
ما کاربران کمودو اعلام میکنیم حاضریم تمام ویروس های ناشناخنه را حتی با دیزیبل کردن آنتی ویروس اجرا کنیم و نتیجه را این جا بگذاریم:31:
از دوستان هم میخوام اینجا را به محیطی برای کل کل تبدیل نکنند:11:
من پست شما رو انتخاب کردم تا نقل قول کنم ، از بقیه بهتر بود.
تست رو امروز صبح انجام دادم. متاسفانه با سرعت اینترنت ضعیفم تا حالا 3 بار وسط آپلود فیلد شده و از اول.
فیلم رو دارم مختصر تر میکنم و اضافی هاشو میزنم چند دقیقه دیگه بازم آپلود میکنم.
با سلام
یکی از ویژگی های که outpost firewall دارد این است که ip هکر ها را در black list قرار میدهند که دیگر ان ip به این سرور دسترسی نداشته باشد.(این ویژگی را کومودو ندارد که خیلی ها
با تشکر
ایشون دقت نکردند IP هکر فقط 5 دقیقه در بلک لیست قرار میگره و گرنه این رو نمیگفتتند.
1.سند باکس ندارد
2.db قوی ندارد
3.cloud scanner ندارد
6.هوش مصنوعی ضعیف
10.disinfect افتضاح
18.ناتوانی در بالاترین سطح تنظیمات و عمیق ترین حالت هوش مصنوعی برای حفاظت سیستم در برابر مخر های zero-day
19.مناسب نبودن فایروال برای سرویس دهی در serverها
و
.
.
.
_
سعی کنید پست تکراری ارسال نکنید. من بار چندمه این رو دارم میبینم.
santamove
09-02-2011, 20:39
من پست شما رو انتخاب کردم تا نقل قول کنم ، از بقیه بهتر بود.
تست رو امروز صبح انجام دادم. متاسفانه با سرعت اینترنت ضعیفم تا حالا 3 بار وسط آپلود فیلد شده و از اول.
فیلم رو دارم مختصر تر میکنم و اضافی هاشو میزنم چند دقیقه دیگه بازم آپلود میکنم.
ایشون دقت نکردند IP هکر فقط 5 دقیقه در بلک لیست قرار میگره و گرنه این رو نمیگفتتند.
سعی کنید پست تکراری ارسال نکنید. من بار چندمه این رو دارم میبینم.
دکتر جان دلیل این کارم هست،چون ایشون مدام به نقطه اول برمی گردن و ما رو هم مجبور به برگشت به نقطه اول می کنن!!!
با سلام خدمت کاربر outpost:
شما در پست 737 خطاب به من فرمودید که:
حتما ميخواي بگي كه Comodo بهترين سوييت امنيتي رايگان هستش. نگو كه خندم ميگيره.
Outpost داراي Web Control بسيار قوي هستش كه در كمودو به هيچ وجه وجود نداره.
ولی در پست شماره 775 فرمودید :
بنده کمی سردر گم شدم ! میشه کمی توضیح بدهید.:11:
M.Hashemi
09-02-2011, 22:50
با سلام
من یک سوال برام پیش امد.
خوب اگر تنها 5 دقیقه در black list میماند پس به نظر من تاثیری در امنیت ندارد.
یعنی هکر نمی تواند 6 دقیقه بعد با همان ip -- کند.
اگر ممکنه در این مورد توضیح بدهید
با تشکر
Dr Hannibal
09-02-2011, 23:05
دکتر جان دلیل این کارم هست،چون ایشون مدام به نقطه اول برمی گردن و ما رو هم مجبور به برگشت به نقطه اول می کنن!!!
من اصلا نمی خوام اون پست شما رو نقل قول کنم چون الان وقتش رو ندارم اما مثلا کاربری که مد نظر شماست در جواب شما که گفتید :
گفتند طبق نتيج Matousec نرم افزار Outpost داراي HIPS با دقت 97 درصد هستش و يگي از قويترين سوييتها در مقابل حملات Zero-Day محسوب ميشه.
شما باز پست قبل رو تکرار میکنید ؟
چه کسی رفته نقطه اول ؟
همین یک خطی که ایشون گفتند جواب شماره های 11 و 14 و 15 و 16 و 17 هست.
البته گفتم اصلا من نمی خوام وارد این بحث ها بشم.
==============
==============
در مورد آپلود هم متاسفانه باز هم .... !
santamove
09-02-2011, 23:32
کاش اون روز ها که ایشون در تاپیک کومودو با بحث های بی اساس ، نظم تاپیکو به هم می زن، این چنین دخالت می کردید و تاپیک کومودو بخش زیادی از کاربراش رو از دست نمی داد....:41:
درسته در چند مورد هم مداخله کردید،ولی مداخله غیر مستقیم و کلی بود، واین چنین شخص خاصی رو هدف نگرفته بودید ....
کاش اون روزها که ایشون پاسخ های منطقی و همراه با مستندات ما رو به سخره می گرفتند،این چنین واکنش هایی رو نشون می دادید....
این موضع گرفتن ها کاش برای همه تاپیک ها باشد، نه مخصوص چند تا تاپیکـــ
×××من عمدا" این تسلسل رو انجام دادم،تا ببینم مثل تاپیک کومودو شما سکوت می کنید یا واکنش نشون می دید و برام خیلی چیزا روشن شد...
================
در مورد آپلود هم drhanibal گرامی،بهتره با winrar به 5 تا پارت چهار مگی تبدیل کنی و جدا جدا آپلود کنی.....
santamove
10-02-2011, 00:24
با سلام
من یک سوال برام پیش امد.
خوب اگر تنها 5 دقیقه در black list میماند پس به نظر من تاثیری در امنیت ندارد.
یعنی هکر نمی تواند 6 دقیقه بعد با همان ip -- کند.
اگر ممکنه در این مورد توضیح بدهید
با تشکر
محمد جان، این سوال من هم هست...
یک هکر پروفشنال هیچ وقت پشت این سدها نمی مونه و به راحتی دورشون می زنه....
می تونه به راحتی برنامه ای بنویسه که ip شو تو هر 5دقیقه به صورت اتومات change کنه....
اگه این سیستم موثر عمل می کرد، شاهد حملات ddos به سرورها نبودیم....
Arash4484
10-02-2011, 00:37
یه چیز دیگه
این اوت پست از رم زیاد استفاده می کنه
حالت عادی 25 مگ
هنگام کار با اینترنت 30 مگ
هنگام کار کردن زیاد با سیستم 84 مگ
این مقدار در برابر نرم افزار های امروزه زیاد نیست.
70-80 درصد آنتیها و فایروالها توی همین رنجند
mehdi_08
10-02-2011, 01:00
این مقدار در برابر نرم افزار های امروزه زیاد نیست.
70-80 درصد آنتیها و فایروالها توی همین رنجند
درسته که در مقابل رم های چند گیگی امروزی زیاد نیست
ولی برای سیستم های قدیمی زیاده و همچنین امروزه یکی از مانور های تبلیغاتی شرکت ها در تبلیغ سویت های خودشونه
اینم به خاطر داشته باشین استفاده بیشتر از منابع سیستم یعنی تاثیر منفی در سرعت سیستم
mehdi_08
10-02-2011, 01:11
من اصلا نمی خوام اون پست شما رو نقل قول کنم چون الان وقتش رو ندارم اما مثلا کاربری که مد نظر شماست در جواب شما که گفتید :
گفتند طبق نتيج Matousec نرم افزار Outpost داراي HIPS با دقت 97 درصد هستش و يگي از قويترين سوييتها در مقابل حملات Zero-Day محسوب ميشه.
شما باز پست قبل رو تکرار میکنید ؟
چه کسی رفته نقطه اول ؟
همین یک خطی که ایشون گفتند جواب شماره های 11 و 14 و 15 و 16 و 17 هست.
البته گفتم اصلا من نمی خوام وارد این بحث ها بشم.
==============
==============
در مورد آپلود هم متاسفانه باز هم .... !
سلام دکتر جون
زودتر از اینا منتظر واکنش شما بودم:20:
یادمه تو تاپیک کمودو به نوعی هم قدم با بقیه مخالفان کمودو بودین:13:
الان هم به جای این که بیان واقعا به اصل موضوع بپردازین گیر دادن کی برکشته به مرحله اول:13:
یه بار شد به این سکوت جناب اوت پست در مقابل دعوت بچه ها به تست کردن این سویت عکس العملی نشون بدین
(به غیر فایروال ):10:
از اون اول تاپیک کمودو به نوعی غیر محسوس بر علیه اون جبهه گیری می کردین
اگه جناب داری رو کمتر کنین خیلی بهتر می شه :11:
fishdilo
10-02-2011, 02:27
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تاپیک کومودو، بعد از اون همه (نزدیک یک ماه) بحث و گفتگو،
حالا بعضا" منطقی و علمی و
بعضا" غیرمنطقی و غیر علمی و توهین آمیز و ...
آقای دکتر عزیز به عنوان ناظر انجمن آنتیویروس و نرمافزارهای امنیتی، تنها پست زیر رو فرستادند (که من هم سریع تشکر کردم)
--------------------------------------------------------------
ولی خوب متاسفانه قبل از این پستتون:
1- تاپیک کومودو بعضا" منحرف شده بود
2- دوستان با انواع تهمت ها و بی ادبی ها مواجه شده بودند
3- یک نفر تعلیق و نفر بعدی اخطار دریافت کرده بود
4- بچه های تاپیک کومودو تاپیک رو ترک کرده بودند، همونطوری که هنوز هم فعالترین افراد تاپیک از اون روز تا کنون (10 روز گذشته) هیچ پستی رو نفرستاده اند
5- عملا" گردانندگان اصلی تاپیک کومودو، طرد شده بودند. و من که فکر نمی کنم به این راحتی ها هم برگردند، افرادی که میشه گفت فقط داشتند بچه ها رو راهنمایی می کردند، خودشون هم میشه گفت کومودو رو فول بودند.
6- و بعضا" بعضی از بچه ها بخاطر ناراحتی های پیش آمده ، می خواستند پی سی ورد رو کلا" بی خیال شوند
-----------------------------------------------------------------
خوب حالا نتایج رو هم باهم مرور کنیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1- تاپیکی که به همت دوستان و مخصوصا" مهران عزیز، بطور متوسط تا اون تاریخ بیش از 11 پست در روز داشت، حالا تو این 10 روز میانگینش شده 2 پست در روز
2- تاپیک outpost هم حالا شده عین یک ماه اخیر کومودو (کلکسیونی از حرف های غیر منطقی، غیر مستند، بی ادبی و ...)
این اتفاقات در شرایطی هست که تو تاپیک کومودو با همچین اظهاراتی اصلا" برخورد نشد، به عنوان نمونه ببینید:
یا توی همین چند صفحه اخیر، نمونه هایی رو بچه ها ذکر کرده اند، به عنوان نمونه از نحوه ی پاسخ گویی آقای outpost محترم:
--------------------------------------------------
اين حرفتون رو خنده دار ترين نظري ميدونم كه تا به حال شنيدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاملا مشخصه كه شما رفتي فروم هاي خارجي Comodo رو با انگليسي دست و پا شكسته خوندي و به اضافه نظرات يكي دونفر از كاربراي طرفدار كمودو در همين فروم.
مثلا تو فرومهاي خارجي Comodo گفته بودن كه Outpost دروغ ميگه كه اولين سوييت امنيتي كامل هستش ، كه اگه يادتون باشه من جواب اون پس شما رو كامل دادم. متاسفانه افراد ناآگاه و متعصب هم توي فروم هاي خارجي هستن و هم ايراني.
---------------------------------------------------------------
و ...
سرتونو درد نمی آورم
البته به نظر من اصلی ترین دلیل این همه اتفاق همچین مواردی است + یه خورده تعصب و بی منطقی و عدم ارئه ی دلیل و مدرک برای اظهارات
خوب طبیعی هست که بچه ها خودشون برخورد بکنند، و این طوری این تاپیک رو به چالش جدی بکشند (که البته محاسنی هم داشته و ظاهرا" باگ های خوب و زیادی رو از این سوییت امنیتی روکرده )
البته نمی دونم چرا شرایط اینجا فرق می کنه، آقای دکتر خوب دارند دفاع می کنند
والا واقعیتش رو بخواهید من دیگه موندم، چی بگم، به کی بگم
چاره ی کار رو تو بی خیالی دیده ام
اگه چاره ی دیگه ای رو دوستان بلدند به ما هم بگویند، ممنونشان می شویم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه چاره یقابل ارائه ای نبود، دعا کنید که پستم رو حذف نکنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
Dr Hannibal
17-02-2011, 15:06
key Outpost Firewall Pro 7.0.4
متن زیر رو کامل به نرم افزار بدید.
0Pv2FDKpgAjWqtdg0gBH6o1i6qORuHpmT6e629B
8ehAi7R / V0g8oIfhT + z / KjgArAnl73uc5DFtY / J
n5jl3GsI2Y12VRdT528wpzI7hYgJXBN7qq4pYGD
J / YYL9QvYdPZeZgUfEKKz3FNMQbNd1dLaJRCyrj
FhcNe02izGs1usUQ =
موفق باشید
.
بهترین تنظیمات برای فایروال اوتپوست چیه ؟
کسی نیست در این مورد ما را یاری کنه :20:
حداقل به این جواب بدید
فایروال من در کنار ساعت همیشه یه علامت سوال روشه معنیش چیه ؟
حداقل به این جواب بدید
فایروال من در کنار ساعت همیشه یه علامت سوال روشه معنیش چیه ؟
5 تا حالت شما به طور کلی میتونی برای فایروالت اننتخاب کنی . اون علامت سوال یعنی رو حالت متوسط فایروالت تنظیم شده . یعنی بعضی پورتها باز هستن و بعضی پورتها که کم استفاده ان بسته هستن . حالا اگر توی system tray (کنار ساعت به قول خودتون) روی آیکن outpost کلیک راست بکنی و (اگر اشتباه نگم ، چون الان خودم دارم از فایروال کمودو استفاده میکنم) از قسمت firewall use policy ، گزینه ی بالایی rules wizard یعنی block most رو بزنی رنگ آیکن کنار ساعت سبز میشه و در این حالت تعداد پورتهای بیشتری تو کامپیوترت بسته میشه و اگر block all رو بزنی فکر کنم سیاه بشه و تمام پورتها بسته میشه . حتی تو حالت block all پورت 80 که برای http استفاده میشه هم بسته میشه و نمیتونی از اینترنت استفاده کنی . کار درست اینه که تنظیمات فایروال رو تو حالت معمولی روی rules wizard بذاری و تنظیمات حالت background یعنی موقعی که مثلا به اینترنت وصلی ولی میخوای یه بازی یا یه برنامه ی فول اسکرین رو اجرا کنی (که در این صورت فایروال رو به علت فول اسکرین بودن برنامه نمیبینی) رو روی حالت block most بذاری .
بستگی داره که چه فعالیتهایی انجام میدین . مثلا از تورنت استفاده میکنین یا نه ؟ بازی آنلاین میکنین یا خیر ؟ و همینطور اینکه از ورژن free استفاده میکنین یا ورژن firewall pro یا ... ؟ و ...
از نسخه proاستفاده ميكنم ميخوام امنيتش خوب باشه
از نسخه proاستفاده ميكنم ميخوام امنيتش خوب باشه
البته بازم این یه چیز شخصیه ولی به هر حال به نظر من :
firewall policy رو روی block most تنظیم کن . تو تنظیمات antileak اگه تیک داشت اینهایی که تو لیست پایین اشاره میکنم تیک بزن اگرم جای تیک نداشت به جای allow ، جلوشون prompt رو انتخاب کن :
windos hooking , process memory injection , process termination , low level network access , driver load , keyboard logging .
توی application rules اتصال برنامه هایی که از اعتبارشون مظمئن نیستی و همینطور برنامه هایی که احتیاج همیشگی به اینترنت ندارن رو قطع کن . به این صورت که روی برنامه ی مورد نظر کلیک میکنی ، بعد edit رو میزنی , block all activity رو انتخاب میکنی . تنظیمات network rules و lan setting به عهده ی خودته و من که چیزی نمیتونم بگم . ایشاالله بقیه ی اساتید کمک میکنن .
SonyEricsson
25-02-2011, 13:33
کسی سریال برای نسخه پرو 3415.520.1247)7.1 نداره؟؟
سلام
میخواستم که این فایروال در کنار اینترنت سیکیورتی نورتون نصب کنم ایا مشکلی به وجود می اورد یا نه ؟در توضیحات فایروال نوشته که نباید دوتا فایروال را دریک سیستم نصب کرد ایا راه حلی برای این مشکل هست یا نه ؟
*Batman*
13-03-2011, 11:01
سلام
میخواستم که این فایروال در کنار اینترنت سیکیورتی نورتون نصب کنم ایا مشکلی به وجود می اورد یا نه ؟در توضیحات فایروال نوشته که نباید دوتا فایروال را دریک سیستم نصب کرد ایا راه حلی برای این مشکل هست یا نه ؟
سلام.
همونطور که خودتون اشاره کردید نمیشه دو تا فایروال کنار هم داشت.چون عدم سازگاری موجب کاهش کارایی و پایایی سیستم میشه.
اما میتونید از ترکیب Norton Antivirus و Outpost Firewall استفاده کنید.
Tornado2800
31-03-2011, 01:10
key Outpost Firewall Pro 7.0.4
متن زیر رو کامل به نرم افزار بدید.
0Pv2FDKpgAjWqtdg0gBH6o1i6qORuHpmT6e629B
8ehAi7R / V0g8oIfhT + z / KjgArAnl73uc5DFtY / J
n5jl3GsI2Y12VRdT528wpzI7hYgJXBN7qq4pYGD
J / YYL9QvYdPZeZgUfEKKz3FNMQbNd1dLaJRCyrj
FhcNe02izGs1usUQ =
موفق باشید
.
خطا داد که کد اشتباه هستش
H A M A S
31-03-2011, 18:24
آخرین نسخه 64 بیت فایروال رایگانش موجوده؟؟توی سایتش فقط سیکوریتی سویتش بود.
*Batman*
31-03-2011, 20:16
سلام
دو تا کلید برای Firewall Pro 7.1
0Om8lbpgww1uxwGlXcG/2Y0fO4zCQc0G0Ak
rzmKWNVsp8fcTE5MH/9vr8cFT+zqjov4G/k
f1inHWPdtBAcNXXZd7KHqQZu8dGw3LsAVYV
8XgiR8N8fH8goUNuGCGDkUbP6164HkZKz5Y
rkechU8qXl3qy+f1RMceFH5q8v8zP/m0==0z
0oxGlQl6Pu64vie1qSItdaxW1EbOcwoo4Tp6nN0T wHMx
gDkx9H494C1FbKI/7grBQk2XzY6kgsdwqjeOPF0cyAp1
DsucJOXMeCqPCteg+bZVDQ9dC6S9o1GqoZbUWYT3 yb+B
VBfoD6v44M8cKwEeseBJST3jb1FrTZ0QuF0do2VS VBYv
u+uFsumu9w2j3ubCMtXqSRhXjjpZYrY2cYPvPrr
سلام
دوستانی که تازه با اوتپست کار میکنن و یا زیاد از تنظیماتش سر در نمیارن و یا از سوالات زیاد فایروال برای اجازه دسترسی به برنامه های مختلف کلافه شدن لطف کنن این تنظیمات رو انجام بدن و با خیال راحت باهاش کار کنن.
اولین کار اینکه که تو قسمت آنتی لیک اون رو به پایین ترین حد خودش برسونین و یا اینکه اصلا اون رو غیر فعال کنین.
دوم تو قسمت پاینتر تنظیمات اوت پست تیک سیستم گارد رو هم بردارید.
و سوم تو قسمت وب کنترل تیک اون رو هم برداشته و اون رو غیر فعال کنین.
در آخر ولی اگه یه فایل یا مورد مشکوک دیدین که آمتی ویروسش پیدا نمیکنه تمام تنظیمات رو به حلت اولیه برگردونین تا بتونین همون فایل رو شناسایی و پاک کنین.
با تشکر
Dr Hannibal
04-04-2011, 19:02
سلام
دوستانی که تازه با اوتپست کار میکنن و یا زیاد از تنظیماتش سر در نمیارن و یا از سوالات زیاد فایروال برای اجازه دسترسی به برنامه های مختلف کلافه شدن لطف کنن این تنظیمات رو انجام بدن و با خیال راحت باهاش کار کنن.
اولین کار اینکه که تو قسمت آنتی لیک اون رو به پایین ترین حد خودش برسونین و یا اینکه اصلا اون رو غیر فعال کنین.
در آخر ولی اگه یه فایل یا مورد مشکوک دیدین که آمتی ویروسش پیدا نمیکنه تمام تنظیمات رو به حلت اولیه برگردونین تا بتونین همون فایل رو شناسایی و پاک کنین.
با تشکر
چیزی دیگه از فایروال باقی نموند ، :-) باید گفت با این کار فایروال غیر مطمئنی میشه.
سلام
درسته.ولی واقعا من دیدم بعضیا تو جواب دادن به سوالات فایروال گیج میشن ، طوری که عصبانی شده و کلا اون رو انینیستال میکنن.
من خودم چند ماهی بیشتر نیست که از اوت پست استفاده میکنم.بنظرم کاملا حرفه ای هست.قبلا از کومودو استفاده میکردم ولی GUI اون یه کم ناشیانه طراحی شده.خب اگه نگاه کنین تنظیماتش درهم و تو در تو هستن طوری که جالب نیست.
البته دوستان دیگه ممکنه نظرشون فرق کنه که قابل احترامه.اگه کومودو هم GUI خودشرو عوض کنه ای بسا دوباره از اون استفاده کنم.ولی الان این بهترین گزینه هستش.
خب بالا گفتم که اگه مورد مشکوکی دیدین تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونین.
ببخشین که زیاد نوشتم.در ادامه اگه خدا بخواد شاید بازم تنظیمات دیگه ای از OSS تو اینجا بزاریم.
مرسی .خدانگهدار شما
با سلام
دوستان و کاربران استفاده کننده از Outpost Firewall میتونن سوالات و گزارشات باگ یا کرش و یا هر مورد دیگه ای رو تو فوروم اصلی outpost مطرح کنن.
درواقع شما دیگه مستقیما از خود سازندگان و توسعه دهندگان نرم افزار سوال میکنین.البته آدرس اصلی ساپورت آگنیتوم سریع تره ولی خوب اینجام بد نیست.ممکنه دیگران هم به سوالات شما جواب بدن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]]
منتظر نوآوریهای جدید تر شرکت آگنیتوم باشین.
با تشکر .
سلام
دو سه ساعت پیش outpost free نسخه جدیدش اومد.
درواقع بیشتر ایرادات نسخه قبلی برطرف شده و ... که برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ Agnitum مراجعه کنین.
برای دانلود :
مرسی از همگی
سلام
با تشکر
سلام دوست عزیز
این دیگه چه نوع راهنمایی است!!!!!:18:اینجوری که شما با دستات سر فایروالتو بریدی.با این تنظیمات به نظر شما تو تست ماتوسک چه امتیازی میگیره؟؟؟
در آخر ولی اگه یه فایل یا مورد مشکوک دیدین که آنتی ویروسش پیدا نمیکنه تمام تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونین تا بتونین همون فایل رو شناسایی و پاک کنین.
به نظرم کاربری که از سوال خسته میشه و نتونه به سوالات جواب درست بده: احتمالا اصلا نمیدونه کی باید تنظیمات را برگردونه و کی طبق فرموده شما اوتپوست را بکشه.
به نظرم بهترین کار اینه که چند روز وقت بزار و با اوتپوست و پیغامهاش آشنا بشه ،همین؛؛اونوقت با خیال راحت میتونه تا آخر عمر از اون به راحتی استفاده کنه.
====
قبلا از کومودو استفاده میکردم ولی GUI اون یه کم ناشیانه طراحی شده.خب اگه نگاه کنین تنظیماتش درهم و تو در تو هستن طوری که جالب نیست.
GUI =Graphical User Interface
خدایش از کومودو استفاده کردی؟؟؟کجا تنظیماتش تو در تو هستن؟؟؟
اتفاقاً من خیلی از GUI کومودو خوشم میاد؛؛ ساده و کاربردی؛با کمترین حرکت موس و کمترین کلیک به آنچه میخواهی میرسی.
البته نظر شخصی هر کسی مهمه و برای خودش هم قابل احترامه.:11:
سلام
مطمئن بودم که شما میان و تند رد میکنین
بله البته از کومودو استفاده کردم و از طرفدارنش هم هستم.مطالبی هم که نوشتم بر اساس تجربه شخصی بود و همون جور که گفتم شاید دوستان دیگه نظر متفاوتی داشته باشن
چون بحث اینترفیس شد اگه کمودو رو نگاه کنین برای مشاهده گزارشات مختلف فایروال برای هر قسمت یه پنجره جدید باز میکنه.مثلا اگه بخایین کانکشنهای فعال رو نگاه کنین با کلیک بر روی اون یه فرم جدید باز میکنه و همین طور برای بقیه که این نوع طراحی خارج از اصول طراحی حرفه ای نرم افزاره
همین مطلب رو شما توی اوت پست نگاه کنین که همش رو با عکس گذاشتم که دوستان هم ببینن و نظر بدن
اگه ببینین توی اوت پست تمام قسمتها با یه حالت ابشاری و درخت چین طوری طراحی شدن که شما با یک
کلیک میتونین از قسمت فایلهای گارانتیده شده(عکس) به فعالیتهای شبکه برین و همین جور برای بقیه
نحوه بستن و مدیریت رولها هم که کاملا مشخصه تو اوت پست راحت تره.شما کانکشنی رو که تو نتوورک اکتیویتی میبینین براحتی میتونین بلاک کنین
ما اینجا وقتی از یه نرم افزار انتقاد میکنیم در واقع درصدد بهبود اون هستیم.شما همین الان میتونین وبلاگ اگنیتوم رو ببینین و مشاهده کنین که چقدر گزارش باگ و خطا یا اشکال توسط کاربرا گزارش شده و همشون هم تو معرض دید عمومی هستن.تعدا کمیشون از اوتپست تعریف الکی کردن و بقیه همش انتقاد و درخواست رفع
ایراد بوده
حضرت علی ع فرمودند : آنکس که از تو انتقاد میکند دوست توست و آنکس که در باره تو اغراق و مبالغه میکند دشمن توست
اگه قرار باشه فقط از کومودو یا اوت پست تعریف کنیم که اون موقع همون شرکتها سر کاربران رو سر کیسه میکنن
شما کومودو رو دوست دارین.اگه یه باگ یا کرش توش ببینین بلافاصله به سایت کومودو رفته و گزارش میدین.خب اینجام همین طوره.اگه ایرادی تو اوت پست دیدین بگین ماهم به قسمت ساپرت آگنیتوم مراجعه میکنیم
بازم میگم اگه کومود اینترفیس خودشو عوض کنه صد درصد ازش استفاده میکنم.وقتی هم از یه نرم افزار انتقاد میکنم از روی احساس تحقیر شدن و ... نیست.واقعا میبینم که ضعف داره و امیدوارم که درست کنه
کومودو از نظر عملکرد همیشه اول بوده که این نشون میده طراحی داخلیش بهتر از اوت پست هست
ولی آخرین نظر رو کاربر میده که از نرم افزار مورد نظر استفاده کنه یا نه.در مورد تنظیمات اوت پست هم نظری ندارم و برای کاربران مبتدی نوشتم.برای همین لازم نیست که دربارش بحث بشه
من آمادم تا نقایص اوت پست یا برتری های کومودو رو بشنوم چون اصلا تعصب خاصی رو یکی ندارم.اون چیزی رو که میبینم و تجربه میکنم میگم.شاید دریافتهای شما بیشتر باشه منم دوست دارم بیشتر بدونم
با آرزوی موفقیت
من به جمع outpost داران پیوستم ، دنبال سریال بودم که اینجا پیدا کردم.
یک سوال ، آنتی ویروس آویرا و outpost در کنار هم بدون مشکل کار میکنن؟؟
این فایروال آپدیت آفلاین داره ؟؟
با سلام
اصلا نمیدونم چطور بحث به مقایسه اینترفیس کومودو و اوتپوست کشید؟؟:18: . . . مطمناً اون فرد من نبودم . . .من حرفی از اوتپوست زدم . . .من حرفی از مقایسه زدم .. :41:
شما فرمودید GUI کومودو ناشیانه است من هم عرض کردم به نظر من اینطور نیست.و گفتم که این موضوع هم کاملا شخصی است.بتابراین بحث در این مورد را آب در هاون کوبیدن میدانم.
فقط یک عکس میگذارم و تمام:
همینطور که میبینید با یک کلیک و باز کردن برنامه شما با یک نظر گزارش سه بخش متفاوت برنامه را با هم میتوانید ببینید(عالیه):10:
===
ضمنا از اینکه داری به دوستانی که اوتپوست دارند کمک میکنی خوشحالم و آرزوی موفقیت میکنم برای شما.:11::11:
موفق باشید و خداحافظ. . .
این پیغام چیه؟؟
Shayan Arya
06-04-2011, 14:52
این پیغام چیه؟؟
در مرحله اول حمله به سیستم شما (اسکن پورت ها) فایروال Outpost مهاجم رو شناسایی و IP اون رو بلاک کرده
سلام
این پیغام مربوط به فایروال oss هست.یعنی طی فعالیت شما تو اینترنت.همون IP که نوشته ATTACKER IP میخواست رو سیستم شما عملیات پورت اسکن انجام بده که فایروال اون رو بلوکه کرده.البته این پورت اسکن احتمالا گسترده بوده که فایروال اون ای پی رو (احتمالا 5 دقیق ، که میتونین زیاد یا کمش کنین و یا برش دارین) بلوک کرده.
این نوع حمله ها بیشتر از سوی سرویس دهندگان اینترنت صورت میگیره که دوست دارن به فعالیتهای مختلف کاربران خودشون پی ببرن.چون برای اسکن خودکار نیاز به ماشینها و نرم افزارهای اتوماتیک و هوشمند هست.
البته این اسکنر و نفوذکننده ها معمولا برای کاربران خاص اقدام به عمل میکنن.مثلا اگه شما یه کلمه خاص رو تو گوگل یا یه سرویس دهنده بزرگ وارد کنین بلافاصله با همین موارد مواجه میشین.
خوب اونها میخوان بدونن شما چرا دنبال این کلمه یا مورد هستین.کامپیوتر شما در چه سطحی هست.فعالیتهای گذشته شما چی بوده و غیره.
البته بعضی وقتها هم این حمله ها میتونن اصلا حمله نباشن و فایروال اشتباهی اونها رو تشخیص داده باشه.که اینم به تکنولوژیها و سطح توانمندیه اون فایروال بستگی داره.
دوستان دیگه ای که تو زمینه -- و امنیت سیستم آشنایی دارن بهتر میتونن توضیح بدن.
شما برای رهگیریه بهتر این حمله بهتر به قسمت POCKET LOG برین و نوع حمله و پورتهای هدف رو ببینین.
با تشکر
سلام
این پیغام مربوط به فایروال oss هست.یعنی طی فعالیت شما تو اینترنت.همون IP که نوشته ATTACKER IP میخواست رو سیستم شما عملیات پورت اسکن انجام بده که فایروال اون رو بلوکه کرده.البته این پورت اسکن احتمالا گسترده بوده که فایروال اون ای پی رو (احتمالا 5 دقیق ، که میتونین زیاد یا کمش کنین و یا برش دارین) بلوک کرده.
این نوع حمله ها بیشتر از سوی سرویس دهندگان اینترنت صورت میگیره که دوست دارن به فعالیتهای مختلف کاربران خودشون پی ببرن.چون برای اسکن خودکار نیاز به ماشینها و نرم افزارهای اتوماتیک و هوشمند هست.
البته این اسکنر و نفوذکننده ها معمولا برای کاربران خاص اقدام به عمل میکنن.مثلا اگه شما یه کلمه خاص رو تو گوگل یا یه سرویس دهنده بزرگ وارد کنین بلافاصله با همین موارد مواجه میشین.
خوب اونها میخوان بدونن شما چرا دنبال این کلمه یا مورد هستین.کامپیوتر شما در چه سطحی هست.فعالیتهای گذشته شما چی بوده و غیره.
البته بعضی وقتها هم این حمله ها میتونن اصلا حمله نباشن و فایروال اشتباهی اونها رو تشخیص داده باشه.که اینم به تکنولوژیها و سطح توانمندیه اون فایروال بستگی داره.
دوستان دیگه ای که تو زمینه -- و امنیت سیستم آشنایی دارن بهتر میتونن توضیح بدن.
شما برای رهگیریه بهتر این حمله بهتر به قسمت POCKET LOG برین و نوع حمله و پورتهای هدف رو ببینین.
با تشکر
با سلام
امروز لیک تست CLT رو رو OSS انجام دادم که نتایج اینچنینی داشت.
تو حالت معمولی از تنظیمات امتیازی بین 230 یا 240 رو از 340 آورد.
تو حالت High هم امتیازی بین 320 و 330 رو از 340 آورد.
دوستان اگه بتونین امتیاز 340 رو با oss ثبت کنن حتما تو انجمن بزارن.
البته این نسخه مورد آزمایش 7.1 بود.
با سپاس فراوان
با سلام
با سپاس فراوان
چرا دو تا دو تا پست میدی!؟؟!
*Batman*
07-04-2011, 13:57
با سلام
با سپاس فراوان
سلام.
این CLT رو چند ماه پیش بررسی و آزمایش کردیم و در بعضی موارد نتایج عجیبی بدست اومد.
اگر جستجو کنید نتایج تستها را با محصولات مختلف پیدا می کنید.
با عرض معزت از دوستان.چون اینترنت من وایرلس هست خیلی قطع و وصل میشه.
بازم ببخشین.امیدوارم دیگه تکرار نشه.
سلام.
این CLT رو چند ماه پیش بررسی و آزمایش کردیم و در بعضی موارد نتایج عجیبی بدست اومد.
اگر جستجو کنید نتایج تستها را با محصولات مختلف پیدا می کنید.
سلام
تشکر از پاسختون.
ولی ای کاش آدرس هم میدادین.چون حجم مطالب تو انجمن خیلی زیاده و چک کردن همه ی نوشته ها مشکل
ممنونم
خدانگهدار
Outpost Security Suite Pro 7 نصب کنم و آنتی ویروس آویرا و فایروال outpost پاک کنم ، این کار انجام بدم
سلام به N-95
اگه از آنتی ویروسه قبلی راضی هستین بزارین باشه.
ولی OUTPOST SECURITY SUITE هم کارش خوبه.درواقع خوب پاک میکنه.قبل از پاک کردن هم فایل مورد نظر رو تو guarantine میزاره تا اگه اشتباهی یه کرک یا فایلی بود که شما نمی خاین پاک بشه بتونین رستورش بکنین.
برای پاک کردن همیشگی مالوارها هم میتونین بالا سمت راست گزینه remove all رو بزنین که به طور کامل پاک میکنه.
البته نمیدونم نسخه ای که میخواین نصب کنین کدومه.ولی تو oss 7.5 ویژگیهای جدیدی اضافه شدن از جمله تشخیص بدافزار بدون امضا(یه حالت هوشمند برای شناسایی فعالیتهای مخرب و مشکوک) و همچنین تکنو لوژیهایی که اضافه شدن
نسخه اصل oss 7.5 احتمالا یه ماه دیگه ارائه بشه
----------------------------------------------------------------
در مورد لیک تست CLT دوباره این تست رو انجام دادم.البته با بلوک کردن فعالیتهای سیستم گارد که تونست 340 از 340 رو پاس کنه(البته بهتر اتو رول رو غیر فعال کنین تا تمام سوال جواب ها رو دستی انجام بدین)
با تشکر
در مورد لیک تست CLT دوباره این تست رو انجام دادم.البته با بلوک کردن فعالیتهای سیستم گارد که تونست 340 از 340 رو پاس کنه(البته بهتر اتو رول رو غیر فعال کنین تا تمام سوال جواب ها رو دستی انجام بدین)
سلام بتمن عزیز هم فرمودند که این برنامه بعضی وقت ها نتایج عجیبی بدست آورده ولی با این حال اینم تست با برنامه online armor premium البته بهتره بقیه بحث در این مورد در تاپیک فایروال ها ادامه پیدا کنه
پست تکراری
پاک شود............
*Batman*
08-04-2011, 04:42
سلام
تشکر از پاسختون.
ولی ای کاش آدرس هم میدادین.چون حجم مطالب تو انجمن خیلی زیاده و چک کردن همه ی نوشته ها مشکل
ممنونم
خدانگهدار
سلام
اینم تاپیک Leak Test + نتایج + !!!
سلام بتمن عزیز هم فرمودند که این برنامه بعضی وقت ها نتایج عجیبی بدست آورده ولی با این حال اینم تست با برنامه online armor premium البته بهتره بقیه بحث در این مورد در تاپیک فایروال ها ادامه پیدا کنه
سلام
جالب بود.
بهتر یه تست جدید پیدا بشه.چون دیگه بیشتر نرم افزارهاCLT رو پاس میکنن.
با شما موافقم .تو تاپیک فایروالها میشه این مطلب رو دنبال کرد.
ایا یه سریال برای رجیستر کردن فایروالout post سراغ دارین ؟
*Batman*
08-04-2011, 11:56
ایا یه سریال برای رجیستر کردن فایروالout post سراغ دارین ؟
----------------------------------------------------------------
با تشکر
با عرض معذرت یادم رفت بگم که موقع آزمایش CLT رو OSS 7.1 ، این فایروال رو Auto - Learn mode بود و رولها رو به صورت اتوماتیک Alow میکرد.
برای تغییر این وضعیت باید رو آیکن OSS رایت کلیک کنین و اتو لیرن رو غیر فعال کنین.
بعد از این کار با انجام دوباره تست تو تمام حالت ها از شما سوال میکنه که در نهایت دوباره امتیاز 340 رو نشون میده(یعنی بدون دستکاری و بلوک کردن اضافی)
با تشکر
wordship
08-04-2011, 19:52
با عرض معذرت یادم رفت بگم که موقع آزمایش CLT رو OSS 7.1 ، این فایروال رو Auto - Learn mode بود و رولها رو به صورت اتوماتیک Alow میکرد.
برای تغییر این وضعیت باید رو آیکن OSS رایت کلیک کنین و اتو لیرن رو غیر فعال کنین.
بعد از این کار با انجام دوباره تست تو تمام حالت ها از شما سوال میکنه که در نهایت دوباره امتیاز 340 رو نشون میده(یعنی بدون دستکاری و بلوک کردن اضافی)
با تشکر
سلام
باید هم رویه این حالت باشه
!
تا ببینیم خود فایروال با تنظیمات خودکارش چگونه عمل میکنه
سلام
باید هم رویه این حالت باشه
!
تا ببینیم خود فایروال با تنظیمات خودکارش چگونه عمل میکنه
سلام
البته این نسخه که آزمایش کردم نسخه free بود که upgrade شده بود.در واقع تو نسخه pro قسمت auto learn فعال نیست.خود شرکت گفته که برای انجام تست بهتر auto learn رو غیر فعال کنین.چون این ویژگی جزو استفاده های حرفه ای نیست.
من اطلاعات زیادی در مورد این ویژگی ندارم.دوستان اگه تو این مورد نظری یا مطلبی دارن ارائه کنن.
با تشکر
دوستانی که در مورد تنظیمات تشخیص حمله تو فایروال اوت پست مشکل دارن شاید این پست بتونه یکم بهشون کمک کنه.البته تنظیمات مربوط به این بخش رو میشه حرفه ای تر دنبال کرد ولی این یه حالت کلی برای امنیت نسبی سیستم شما است که میتونین انجام بدین.
توی عکس اگه نگاه کنین با شماره و فلش گذاشته شده :
1 - شماره یک مربوط به سطح تنظیمات امنیتی هست که توصیه میشه تو حالت میانی باشه.مگه این که بخوایین نظارت بیشتری بر ورودی خروجی داده ها بشه که میتونین اون رو روی high بزارین.(حتی نظارت تو محیط LAN و شبکه های محلی )
همون جور که میبینین توضیحات لازم رو هم جلوی تنظیمات داده که براساس اون میتونین بهترین حالت رو انتخاب کنین.
2 - اگه تیک این قسمت خورده باشه موقع تشخیص حملات گسترده(اسکن پورت) ای پی مورد نظر برای مدت مشخص که جلوش نوشته 5 دقیقه که تا 60 دقیقه هم قابل افزایش هست بسته میشه.
3 - اگه تیک مربوط به این گزینه رو بزنین در صورت اجرای حمله از طرف ISP یا سرویس دهنده محلی شما یا حتی سرویس دهنده بزرگتر IP اون به مدتی که تو بالا مشخص میکنین بسته میشه.
توجه کنین با انتخاب این گزینه در صورت انجام پورت اسکن از طرف ای اس پی ، ای پی اون بسته میشه و به همین دلیل ارتباط اینترنتی شما هم به مدت مورد تنظیم قطع میشه(تمام فعالیتهایی که با این سرویس دهنده در حال انجام هستن قطع میشن) برای همین تو انتخاب اون دقت کنین،همچنین تو زمان مورد انتخاب.
4 - با رفتن به این قسمت تنظیمات پیشرفته تری مربوط به سطح نظارت بر روی پورتهای TCP , UDP میتونین انجام بدین.(از جمله پورتهای خطر پذیر)
5- با انتخاب این مورد هم لیست ای پی هایی رو که نمیخواین شامل فیلتر یا بلوکه کردن بشن رو مشخص میکنین.
توی عکس پایین هم که مربوط به Pocket Log هست تمام حملات انجام گرفته بر روی تمام پورتها مشخص میشه.در واقع تو این قسمت حملات تکی که ممکنه اصلا پورت اسکن هم نباشن نشون داده میشن.در واقع حتی با تغییر IP حمله کننده باز نظارت بر روی IP جدید صورت میگیره و حتی اگه اون ای پی بلوکه نشه فعالیتش تحت نظر هست تا از یک پورت خاص اقدام به نفوذ نکنه.
در واقع تو این قسمت پاکتهای خاصی که بلوکه شدن رو نشون میده.
در حال حاظر اون طور که تو قسمت Attack Detection اومده فایروال OSS قادر به تشخیص 28 نوع حمله هست که هر از چند گاهی به تعداد این 28 مورد اضافه میشه (با توجه به نوع حملات جدیدتر)
تو نسخه های جدید فناوریهای مربوط به حفاظت سیستم های ابری و تبادل داده تو این نوع سیستمها اضافه خواهد شد.(برای اطلاعات بیشتر به وب سایت Agnitum مراجعه بشه)
فوروم oss :
البته مطالب بیشتری تو این زمینه میشه اضافه کرد که دوستان حاضر تو انجمن هم میتونن تو این مورد کمک کنن.
با سلام خدمت شما
الان که داشتم تو وب سایتهای مرتبط با آگنیتوم میگشتم نوشته بود احتمالا فردا نسخه 7.5 بتای 2 برای استفاده عمومی ارائه میشه.
به غیر از تعمیر و اصلاح باگها و کرشها اصلی ترین موردی که احتمالا عوض شده و بهبود پیدا کرده ویژگیه جدید oss 7.5 به اسم SmartDecision technology هستش که تو انتخاب بهترین گزینه در مواجهه با فایلهای مشکوک به کاربر کمک خواهد کرد.
همچنین ویژگیه مرتبط با اون که تشخیص فایلهای مشکوک بدون امضا ، که کارش دقیق تر شده و درصد اشتباه توش پایین اومده.
البته تمام این مطالب نقل قول بود و باید منتظر بود تا oss 7.5 beta 2 ارائه بشه و ما بتونیم اون رو آزمایش کنیم.
با فناوریهای جدیدی که Agnitum تو اوت پست جدید گذاشته احتمالا تو تستها و مقایسه های بین فایروالها شاهد نتایج بهتر و جالبتری از oss باشیم.
با سلام
لینکهای جدید ترین نسخه از محصولات شرکت آگنیتوم که الان میتونین دانلود کنین
این نسخه ها هنوز تو مرحله بتا هستند و یک ماه دیگه نسخه قابل پشتیبانی و قابل خرید ارائه میشه
برای اطلاعات بیشتر در مورد تغییرات جدید :
و برای دانلود OSS :
در صورت مشاهده اشکال یا باگ تو برنامه میتونین به وب سایت آگنیتوم برین و گزارش بدین که تو بهبود عملکرد OSS واقعا موثر هست.
با تشکر
capitan black
15-04-2011, 11:56
دوستان بهترین تنظیمات واسه ورژن free کودوما هستش ؟..مرسی
capitan black
25-04-2011, 09:34
دوستان عزیز فایروال free من که رجیسترش کرده بودم الان بعد از 3 هفته میگه که رجیستر میخواد و میخوام رجیسترش کنم میگه که key مورد نظر صحیح نیست...واقعا مورد عجیبیه ! ...
راهی هست؟
Karkas20
25-04-2011, 09:52
دوستان عزیز فایروال free من که رجیسترش کرده بودم الان بعد از 3 هفته میگه که رجیستر میخواد و میخوام رجیسترش کنم میگه که key مورد نظر صحیح نیست...واقعا مورد عجیبیه ! ...
راهی هست؟
شما با همون سریال ریجستر کنید // ببینید ریجستر میشه یا نه.
اگر نشد یک بار فایروال را حذف کنید و بعد ریجستری را پاک کنید و نصب مجدد کنید و با سریالی که دارید ریجستر کنید // ببینید مشکل رفع میشه یا نه.
این پست هم کی قرار داده شده برای نسخه پروفشنال.
capitan black
01-05-2011, 14:26
شما با همون سریال ریجستر کنید // ببینید ریجستر میشه یا نه.
اگر نشد یک بار فایروال را حذف کنید و بعد ریجستری را پاک کنید و نصب مجدد کنید و با سریالی که دارید ریجستر کنید // ببینید مشکل رفع میشه یا نه.
این پست هم کی قرار داده شده برای نسخه پروفشنال.
همین کارو کردم البته رجیستری رو پاک نکردم چون ویندوز قاطی میکنه بازم یه روز اکی میشه روز بعد دوباره همین بساط رو دارم ! ..چرا اینجوری شده ؟
Karkas20
01-05-2011, 14:46
همین کارو کردم البته رجیستری رو پاک نکردم چون ویندوز قاطی میکنه بازم یه روز اکی میشه روز بعد دوباره همین بساط رو دارم ! ..چرا اینجوری شده ؟
نمیدونم..من فقط تاجای که میدونستم شما را راهنمایی کردم.
اگر خواستید میتونید از نسخه فایروال پروفشنال استفاده کنید ..با سریال هایی که دوستان گذاشتن...تا به همچین مشکلی برنخورید.
فایروالی که شما استفاده میکنید نسخه فاینال هست ؟
راهی هست؟
سلام
اگه ورژنش 7.1 هست این مشکل واقعا هست و خود آگنیتوم هم بهش اشاره کرده
توصیه میکنم از نسخه جدیدتر یعنی 7.1.1 استفاده کنین که به نصبت 7.1 هم اشکالاتش کمتر خواهد بود.
اگه دوباره همین مشکل بود که بهتر به ادرس ساپورت برین و گزارش بدین تا در ماه اینده مشکل برطرف بشه.
What's fixed?
- Some registration issues were fixed
- Incompatibility issues with OS optimization utilities are fixed
- Most commonly reported crashes are fixed
نسخه 7.5 هم تقریبا 17 may نسخه RC ، ازش ارائه میشه.
AlexanderMahone
02-05-2011, 14:29
به این لینکی که گذاشتم براتون برید و لایسنس 3 ماهه برای استفاده از اون بگیری البته به نکات گفته شده در اون سایت برای گرفتن لایسنس توجه کنید امیدوارم خوشتون بیاد:11:
Shayan Arya
02-05-2011, 15:01
به این لینکی که گذاشتم براتون برید و لایسنس 3 ماهه برای استفاده از اون بگیری البته به نکات گفته شده در اون سایت برای گرفتن لایسنس توجه کنید امیدوارم خوشتون بیاد:11:
برای فایروال نمیشه این کار رو کرد؟
AlexanderMahone
02-05-2011, 17:15
برای فایروال نمیشه این کار رو کرد؟
دوست عزیز و گل خودم من چون از نورتون استفاده میکنم نمیدونم فقط دیدم این رو تو یه سایت خارجی گفتم برا دوستانی که استفاده میکنن باید مفید باشه بخاطر همین گذاشتم اما همینجور که از اسمش معلومه برای نسخه حرفه ای و کامل هست حالا میتونید با تغییر ای پی به مدت زیادی از سریال مجانی استفاده کنید و لذت ببرید:11:
با سلام
لطفا لينك آخرين نسخه فايروال free -- outpost را بگذاريد؟
سلام
رنگ آرمش هم سیاه است و تو نسخه پرو آبی رنگ
در مورد فایروال دقیقا نمیدونم که بازم داره یا نه.این سکیوریتی سویت رایگان یک ساله بود.اگه به وب سایت اصلیش برین مطالبی در این مورد پیدا میکنین.
برای انجام تنظیمات دستی و پویا در اوتپست راههای مختلفی وجود داره.البته دوستان خودشون حین کار خیلی راحت باهاش آشنا میشن ولی یه مختصری راجب اونها همراه با عکس توضیح داده میشه.
برای شروع اگه در حال کار یا استفاده از اینترنت و یا شبکه هستین اولین چیزی که معمولا به ذهن میرسه محدود کردن دسترسی برنامه های مختلف در حال اجرا به اینترنت هست.
ممکنه این کار برای از دست ندادن پهنای باند و یا کاهش ندادن سرعت اینترنت باشه و یا برای جلوگیری از اپدیت و یا رجیستر شدن برنامه ها .
معمولا نرم افزارها هنگام اتصال شما به اینترنت سعی در برقراری ارتباط با سرور های خودشون میکنن که در اینجا استفاده از فایروال بهترین گزینه برای مسدود کردن این فعالیتها میتونه باشه.
فرض کنین که شما بخوایین فعالیتهای مربوط به نرم افزار بابیلون رو برای برقراری ارتباط با اینترنت ببندین.برای این کار میتونین به قسمت پروسس اکتیویتی برین و با دابل کلیک کردن روی پروسه ی اون Block All Activity رو انتخاب کنین.در این حالت امکان برقراری ارتباط از داخل به بیرون و یا برعکس بسته میشه.
در همون پنجره ای که مشاهده میشه یعنیModify Rule ، شما میتونین تنظیمات مربوط به آنتی لیک و سیستم گارد رو هم ببینین و در صورت نیاز تغییر بدین.
اگه این تنظیمات رو اشتباهی انجام داده باشین و یا بخایین تغییر بدین و همون پروسه رو درProcess Activity نمیبینین میتونین با رفتن به قسمت Settings و انتخاب Application Rules همون پروسه رو پیدا کرده و تنظیمات مربوط به اون رو عوض کنین و یا با حذف اون از ابتدا به صورت پیشفرض به اون اجازه فعالیت بدین.
اگه کمی کاربر حرفه ای تر باشین و بخایین فعالیتهای مربوط به همون پروسه رو مانیتور و وارسی کنین میتونین در همون قسمت Process Activity با رایت کلیک کردن رویپروسه مورد نظر و با انتخاب ... Monitor Activity For تو قسمت File and Registery Monitor تمام فعالیتهایی رو که همون پروسه تو سیستم شما اعم از خواندن و نوشتن و یا تغییر دایرکتوریها و یا فراخوانی ماژولها و ثبت در رجیستری و... انجام میده رو مانیتور کنین.توجه کنین بعد از انجام مانیتور گزینه Stop Monitor رو بزنین تا سیستم به حالت قبلی برگرده.
امکانات دیگه ای هم تو اینجا است.میتونین پروسه و یا فایل اجرایی رو Terminate کنین و از حالت اجرایی خارجش کنین یا اون رو Quarantine کنین در این صورت امکان اجرا و یا فعالیتش کاملا بسته میشه که برای برگشت به حالت اول باید Restore بشه.در کل شما با آشنایی با این قسمتها میتوانید نظارت کاملی بر رویدادهای انجام گرفته تو سیستم عامل خودتون داشته باشین.درواقع فعالیتهای مشکوک فایلها و برنامه ها در کنترل شما خواهد بود.
یه مطلب هم در مورد آنتی ویروس OSS که بعد از انجام عمل Quarantine فایل مورد نظر در عمل امکان فعالیت تو سیستم رو نداره مگر اینکه اون رو Restore بکنین.برای پاک کردن همیشگی اون از سیستم هم میتونین گزینه Remove یا Remove All رو بزنین.دقت کنین اگه یه نرم افزار یا برنامه ای رو گارانتاین بکنین و گزینه Remove رو بزنین اون برنامه از سیستم شما پاک میشه و قابل بازیابی نیست و باید دوباره از ابتدا نصب بشه.
اگه به تصاویر نگاه کنین مشاهده میکنین که OSS رو Auto Learn - Mode هست که تو این حالت رولها رو خودش اوتوماتیک ایجاد میکنه و گزارشی هم از ایجاد رول جدید ارائه میده.این حالت بخصوص برای کاربران تازه کار و یا کسانی که با سوالات فایروال میانه خوبی ندارن میتونه مناسب باشه.برای غیر فعال کردن اون هم میتونین روی آیکون اوتپست تو سیستم ترای رایت کلیک کنین و Leave Auto Learn -Mode رو انتخاب کنین.
Serenity
13-05-2011, 14:27
آقا من سریال رو گرفتم اما قبول نکرد...:19:
کسی سریال برای Outpost Security Suite Pro داره :11:
سلام به دوستان
متاسفانه نسخه RC زمان انتشارش به 10 روز دیگه موکول شد.
اون طور که روابط عمومی آگنیتوم گفته این نسخه از نظر Real Time Protection از تمام نسخه های قبلی سریعتر خواهد بود و مشکلات قبلی تو نسخه های بتا رفع خواهد شد.ضمن اینکه از پایداری بهتر و عکس العمل سریعتر به درخواستهای کاربر برخوردار خواهد بود.
همچنین سطوح جدیدی از Protection Level رو احتمالا خواهیم دید.
تو نسخه های بتا از OSS 7.5 ارورها و باگها و یا کرشها بصورت اتوماتیک ثبت و FEEDBACK میشن.برای همین عیب یابی و برطرف کردن اونها راحتتر شده.
بیشترین تاکید تو نسخه ی 7.5 به شناسایی فایلها و برنامه های مخرب بدون امضا تو دیتا بیس هست.طوری که شما اگه Real time protection رو غیر فعال کنین ، بازم فایلهای مشکوک در کنترل شما خواهند بود .
البته قسمت SPE ANALYSIS که مربوط به شناسایی فایلهای مشکوک هست جزو زیر شاخه های Realtime protection هست.و شما اگه با مشکل مواجه شدین و این ویژگی جلوی بعضی فایلها رو گرفت میتونین اون رو غیر فعال کنین.ولی همچنان محافظت اصلی Realtime protection و Proactive Protection رو در اختیار خواهید داشت.
با تمام این مطالب امید واریم که نسخه جدید همراه با بهترین پایداری باشه .
تشکر از همه دوستان
نسخه RC از Agnitum Outpost 7.5
- SECURITY SUITE PRO
- FIREWALL PRO
- ANTIVIRUS PRO
لینک دانلود :
Dr Hannibal
27-05-2011, 18:09
برای معرفی لینک دانلود از انجمن دانلود استفاده کنید.
Outpost Security Suite & Outpost Firewall Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط مباحث مربوطه در این تاپیک قرار میگیره.
موفق بایشد.
برای معرفی لینک دانلود از انجمن دانلود استفاده کنید.
Outpost Security Suite & Outpost Firewall Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط مباحث مربوطه در این تاپیک قرار میگیره.
موفق بایشد.
مرسی از شما
من با این لینک آشنا نبودم
لینک دانلود فقط برای تست سایر دوستان بود.
دوستان برای اطلاع از اخرین تغییرات صورت گرفته در OSS 7.5 میتونن به این ادرس برن.
از جمله تغییرات ، بهبود در SmartDecision technology و همچنین افزایش سرعت وعملکرد انجاین آنتی مالوار
بهتر خودتون متن کامل رو بخونین و اگه تونستین در مورد عملکردهای جدیدش آزمایش و تست انجام بدین.
با تشکر از همه
Shayan Arya
27-05-2011, 21:42
دوستان برای اطلاع از اخرین تغییرات صورت گرفته در OSS 7.5 میتونن به این ادرس برن.
از جمله تغییرات ، بهبود در SmartDecision technology و همچنین افزایش سرعت وعملکرد انجاین آنتی مالوار
بهتر خودتون متن کامل رو بخونین و اگه تونستین در مورد عملکردهای جدیدش آزمایش و تست انجام بدین.
با تشکر از همه
من هنوز این رو تست نکردم ولی ورژن قبلیش (beta 2) تعداد حملات کمتری رو نسبت به ورژن های قبلی تشخیص میده
یعنی اگر قبلا هر ساعت 1 یا 2 حمله بود الان روزی 1 یا 2 حمله کشف میشه
حالا یا سیستم من امن تر و مخفی تر شده که حملات کمتری میشه یا اینکه outpost همه حملات رو log نمیکنه
من هنوز این رو تست نکردم ولی ورژن قبلیش (beta 2) تعداد حملات کمتری رو نسبت به ورژن های قبلی تشخیص میده
یعنی اگر قبلا هر ساعت 1 یا 2 حمله بود الان روزی 1 یا 2 حمله کشف میشه
حالا یا سیستم من امن تر و مخفی تر شده که حملات کمتری میشه یا اینکه outpost همه حملات رو log نمیکنه
سلام
قسمت Attack Detection هر از چند گاهی دچار تغییر میشه.و تهیه کنندگان اصلی OSS مجبورن که به درخواستهای کاربرا جواب بدن.
بعضی وقتها کاربرا از بلوک کردن بی دلیل سایتها میگن و بعضی وقتها برعکس.
فکر کنم درجات تشخیص رو باید افزایش بدین.
البته نمیشه گفت فقط از فایرواله.سرویس دهنده ایترنتیه شما هم میتونه خیلی تاثیر گزار باشه.یعنی شما الان اگه از چند تا سرویس دهنده مختلف به اینتر نت وصل بشین و نتایج فیلتر ها رو ببینین متوجه میشین که خیلی باهم فرق میکنن.
من خودم زمانی که با دایال آپ وصل میشم تعداد نمایش حملات و بلوک کردن ها شدیدا زیاد میشه ولی با ایرانسل میتونم بگم هفته ای شاید یک یا دوبار هم نشه.
علتش اینکه خوده سرویس دهنده ها از انواع مختلفی از فایروالهای سخت افزاری و نرم افزاری استفاده میکنن و شاید بیشتر عملیات فیلتر و بلوکه کردن دیتا رو خودشون انجام بدن .
شما وقتی با ایرانسل وصل میشن مثل یک ------ محلی یا سرویس دهنده ی محلی عمل میکنه و موقع اتصال به یه سایتی ، IP اصلی شما نمیافته بلکه IP اصلی ایرانسل رو براش نشون میده.
این خودش میتونه از -- شدن مستقیم کامپیوتر شما جلوگیری کنه و طرف مقابل مجبوره از فیلترینگ فایروالهای سرویس دهنده مرکزی عبور کنه.
من الان نزدیکه یک ساعته با اینترنت کار میکنم و تنها این ها رو فیلتر کرده.اینترنت هم مال ایرانسل هست.ولی اگه با دایال آپ وصل شم در عرض چند دقیقه قسمت POCKET LOG بطور کامل پر میشه از انواع بلوکه کردنها.
Shayan Arya
27-05-2011, 23:45
سلام
قسمت Attack Detection هر از چند گاهی دچار تغییر میشه.و تهیه کنندگان اصلی OSS مجبورن که به درخواستهای کاربرا جواب بدن.
بعضی وقتها کاربرا از بلوک کردن بی دلیل سایتها میگن و بعضی وقتها برعکس.
فکر کنم درجات تشخیص رو باید افزایش بدین.
البته نمیشه گفت فقط از فایرواله.سرویس دهنده ایترنتیه شما هم میتونه خیلی تاثیر گزار باشه.یعنی شما الان اگه از چند تا سرویس دهنده مختلف به اینتر نت وصل بشین و نتایج فیلتر ها رو ببینین متوجه میشین که خیلی باهم فرق میکنن.
من خودم زمانی که با دایال آپ وصل میشم تعداد نمایش حملات و بلوک کردن ها شدیدا زیاد میشه ولی با ایرانسل میتونم بگم هفته ای شاید یک یا دوبار هم نشه.
علتش اینکه خوده سرویس دهنده ها از انواع مختلفی از فایروالهای سخت افزاری و نرم افزاری استفاده میکنن و شاید بیشتر عملیات فیلتر و بلوکه کردن دیتا رو خودشون انجام بدن .
شما وقتی با ایرانسل وصل میشن مثل یک ------ محلی یا سرویس دهنده ی محلی عمل میکنه و موقع اتصال به یه سایتی ، IP اصلی شما نمیافته بلکه IP اصلی ایرانسل رو براش نشون میده.
این خودش میتونه از -- شدن مستقیم کامپیوتر شما جلوگیری کنه و طرف مقابل مجبوره از فیلترینگ فایروالهای سرویس دهنده مرکزی عبور کنه.
من الان نزدیکه یک ساعته با اینترنت کار میکنم و تنها این ها رو فیلتر کرده.اینترنت هم مال ایرانسل هست.ولی اگه با دایال آپ وصل شم در عرض چند دقیقه قسمت POCKET LOG بطور کامل پر میشه از انواع بلوکه کردنها.
گفتم که در مورد دلیلش به این راحتی ها نمیشه نظر داد چون عوامل زیادی از جمله اونی که شما گفتی تاثیر داره
ولی الان وضعیت اینه که تنظیمات حداکثر هست:
و وضعیت تشخیص حملات اینطور:
سیستم من به ADSL مخابرات وصل هست و 24 ساعت هم آنلاین و در حال دانلود.
با این حال از تاریخ 21 May تا امروز 28 May کلا 20 مورد حمله log شده (آخری رو زرد کردم برای 26 MAY ) و روزهای 23 ، 25 و 27 که آنلاین بودم هیچ حمله ای بلاک نشده.
(28 May رو بحث نمیکنم چون فقط 46 دقیقه از این روز گذشته)
با سلام دوباره
اگه به حملات نگاه کنین اکثرا single scan port هستن .
قسمت اصلی برای تشخیص کامل حملات pocket log هست.تو قسمت atack detection تنها port scane ها رو نمایش میده.
یعنی الان برای مثال فرض کنیم یه نفر از بیرون بخواد بدون انجام پورت اسکن و کشف پورتهای باز شما مستقیما از پورت 135 وارد سیستم شما بشه.فایروال OSS بعد از تشخیص حمله این مورد رو توی attack detection دیگه نمایش نمیده و جزئیات دقیق اون رو میتونین تو pocket log پیدا کنین.
البته من زیاد با اینترنت مخابرات کار نکردم و نمیدونم نحوه آدرس دهی و تخصیص IP توش چطوریه.
یه مطلبیم یادم رفت اون بود که نوع سایتهایی هم که کاربر تو اینترنت سرچ یا بازدید میکنه هم فرق میکنه.اکثر حمله ها معمولا از طرف سرویس دهندها و یا شرکتهای بزرگ انجام میشه.
قسمت ATTCACK DETECTION تو مال بنده فکر کنم یه هفته ای بشه که کاملا خالیه.تنظیمات هم رو default هستش.
راستی اگه تنظیمات رو روی high بزارین ممکنه تو اتصال بعضی از کانکشنها مشکل ایجاد بشه و حتما باید تنظیمات رول اونها رو روی allow all بزارین.از جمله میتونم به دانلود منیجر اشاره کنم.
بعضی برنامه های مجاز برای ایجاد اتصال نیاز دارن که از باز بودن بعضی از پورتها مطمئن شن که تو اینجا فایروال ممکنه اونها رو بلوکه کنه.
با تشکر از شما
Shayan Arya
28-05-2011, 12:08
با سلام دوباره
اگه به حملات نگاه کنین اکثرا single scan port هستن .
قسمت اصلی برای تشخیص کامل حملات pocket log هست.تو قسمت atack detection تنها port scane ها رو نمایش میده.
یعنی الان برای مثال فرض کنیم یه نفر از بیرون بخواد بدون انجام پورت اسکن و کشف پورتهای باز شما مستقیما از پورت 135 وارد سیستم شما بشه.فایروال OSS بعد از تشخیص حمله این مورد رو توی attack detection دیگه نمایش نمیده و جزئیات دقیق اون رو میتونین تو pocket log پیدا کنین.
البته من زیاد با اینترنت مخابرات کار نکردم و نمیدونم نحوه آدرس دهی و تخصیص IP توش چطوریه.
یه مطلبیم یادم رفت اون بود که نوع سایتهایی هم که کاربر تو اینترنت سرچ یا بازدید میکنه هم فرق میکنه.اکثر حمله ها معمولا از طرف سرویس دهندها و یا شرکتهای بزرگ انجام میشه.
قسمت ATTCACK DETECTION تو مال بنده فکر کنم یه هفته ای بشه که کاملا خالیه.تنظیمات هم رو default هستش.
راستی اگه تنظیمات رو روی high بزارین ممکنه تو اتصال بعضی از کانکشنها مشکل ایجاد بشه و حتما باید تنظیمات رول اونها رو روی allow all بزارین.از جمله میتونم به دانلود منیجر اشاره کنم.
بعضی برنامه های مجاز برای ایجاد اتصال نیاز دارن که از باز بودن بعضی از پورتها مطمئن شن که تو اینجا فایروال ممکنه اونها رو بلوکه کنه.
با تشکر از شما
شاید من اشتباه میگم ولی به نظرم packet log بیشتر به فعالیت های قانونی و غیرقانونی نرم افزارها (گاهی هم hostها و سایت هایی که بازدید میکنیم) در ارسال و دریافت packetها مربوط میشه.
با این حساب حمله هایی از نوع نفوذ هکرها نباید در همون attack detection لاگ بشن؟
و درمورد ADSL مخابرات تا جایی که میدونم اصلا امن نیست و حتی پیش اومده به طور اتفاقی بعضی ها IP برای دسترسی به تنظیمات مودمشون رو در مرورگر زدن و در عوض صفحه تنظیمات یک مشترک دیگر مخابرات براشون نمایش داده شده!
الان خیلی راحت میشه روی سرویس مخابرات پسورد ADSL کسانی که مودم و سیستمشون امن نیست رو سرقت کرد (با یک نرم افزار scan ip و بعد هم وارد کردن یوزر و پسورد admin پیشفرض مودمها که اغلب کاربران نمیدونن باید عوض بشه).
در مورد تنظیمات outpost ، چون کاملا بهینه سازی کردمش هیچ مشکلی از نظر گیر دادن الکی به دلیل حداکثر بودن تنظیمات ندارم. (hostها و نرمافزارهای معتبر ruleهای اختصاصی دارند)
شاید من اشتباه میگم ولی به نظرم packet log بیشتر به فعالیت های قانونی و غیرقانونی نرم افزارها (گاهی هم hostها و سایت هایی که بازدید میکنیم) در ارسال و دریافت packetها مربوط میشه.
با این حساب حمله هایی از نوع نفوذ هکرها نباید در همون attack detection لاگ بشن؟
و درمورد ADSL مخابرات تا جایی که میدونم اصلا امن نیست و حتی پیش اومده به طور اتفاقی بعضی ها IP برای دسترسی به تنظیمات مودمشون رو در مرورگر زدن و در عوض صفحه تنظیمات یک مشترک دیگر مخابرات براشون نمایش داده شده!
الان خیلی راحت میشه روی سرویس مخابرات پسورد ADSL کسانی که مودم و سیستمشون امن نیست رو سرقت کرد (با یک نرم افزار scan ip و بعد هم وارد کردن یوزر و پسورد admin پیشفرض مودمها که اغلب کاربران نمیدونن باید عوض بشه).
در مورد تنظیمات outpost ، چون کاملا بهینه سازی کردمش هیچ مشکلی از نظر گیر دادن الکی به دلیل حداکثر بودن تنظیمات ندارم. (hostها و نرمافزارهای معتبر ruleهای اختصاصی دارند)
سلام
الان داشتم تو این جا مینوشتم که متاسفانه مرور گر کرش کرد و دوباره باید از اول بنویسم.
درسته . تو قسمت attack detection فرایندهایی مثل پورت اسکن و نظایر اون تشخیص داده میشن.اگه حجم زیادی دیتای مضر و نامشخص به سمت کامپیوتر هدف برن تو این قسمت به عنوان پورت اسکن شناخته خواهد شد.همچنین دیتایی که منبع مشخصی نداره و مشخص هست که تنها برای برسی پورتهای هدف فرستاده میشه.
تو قسمت pocket log جزئیات کامل پورت اسکن و ورود و خروج دیتا میاد.
برای نظارت بیشتر بر روی پورتهای خطر پذیر میشه به این قسمت هم رفت.
برای مثال من الان مقدار 2 رو بر روی پورت 443 اعمال میکنم تا نظارت بر ورود و خروج اطلاعات از این پورت بیشتر باشه.
مقدار 2 maximum
مقدار 6 normal
مقدار 12 low
اطلاعات کامل تر تو help اوت پست.
پس اگه این طوری باشه اینترنت مخابرات یه حالت lan مانند داره . بهتر تنظیمات روی high باشه.بخصوص تیک مربوط به کنترل lan زده شده باشه.
اوت پست نسخه جدید رو تونستین آزمایش کنین.من هنوز موفق نشدم.
دوستان من الان OSS 7.5 RC رو تست کردم.نسبت به نسخه BETA 2 خیلی سریعتر و روانتر کار میکنه.بخصوص یه مورد جدیدم به قسمت تشخیص فایلهای مشکوک اضافه شده که شما میتونین مستقیما به همون فایل اجازه فعالیت بدین و مثل قبل مشکل ساز نباشه.
کلا نسبت به نسخه بتا پایدارتر و روانتر کار میکنه.
Shayan Arya
28-05-2011, 21:54
نه هنوز فرصت نصب نسخه RC پیدا نکردم، البته من کاربر فایروال هستم و احتمالا این قسمتی که میگید برای فایروال نیست.
بعد منظورتون از تیک زدن LAN چی بود؟
LAN Settings من روی تنظیمات اتوماتیک هست.
نه هنوز فرصت نصب نسخه RC پیدا نکردم، البته من کاربر فایروال هستم و احتمالا این قسمتی که میگید برای فایروال نیست.
بعد منظورتون از تیک زدن LAN چی بود؟
LAN Settings من روی تنظیمات اتوماتیک هست.
سلام
بهتره فایروال رو هم عوض کنین.چون نسخه جدید سرعت پاسخگویش به کاربر خیلی بهتر شده.
منظورم از تیک LAN این قسمت بود.
Shayan Arya
01-06-2011, 01:29
سلام
بهتره فایروال رو هم عوض کنین.چون نسخه جدید سرعت پاسخگویش به کاربر خیلی بهتر شده.
منظورم از تیک LAN این قسمت بود.
سلام
در مورد تیک گزینه LAN وقتی تنظیمات روی maximum باشه خودش تیک میخوره.
فقط گزینه اول برای من تیک نداشت که اون رو هم الان انتخاب کردم.
لطفا یک توضیحی در مورد قسمت LAN Settings در عکس زیر بدید که چطور حداکثر امنیت رو داشته باشیم.
من تا حالا کاری با این قسمت نداشتم و فایروال به طور اتوماتیک تنظیمات رو اعمال کرده، برای همین مطمئن نیستم آیا نیازی به بهینه سازی هست یا نه؟
با سلام
تنظیمات lan اصولا باید روی حالت اولیه باشه.ولی اگه صلاح دیدین میتونین عوض کنین.
- netbios اگه تیک این قسمت خورده باشه.کامپیوتره شما موقع اتصال به lan میتونه با کامپیوتر های دیگه تبادل داده و همچنین به اشتراک گزاری دستگاههای جانبی مثل پرینتر رو داشته باشه.
این قسمت تا جایی که میدونم جزو ابزار ساده ولی کارامد هکرها برای نفوذ تو کامپیوتره.
-trusted این قسمت تمام اتصالات شما به بیرون و داخل رو allow میکنه.
-nat zone با این گزینه شما ظمن دسترسی به فایلها و ... میتونین اینترنت متصل به کامپیوتر خودتون رو بین همه کامپیوترهای متصل به شبکه lan به اشتراک بزارین.
اگه شبکه ایجاد شده رو پاک کنین مثل این خواهد بود که تیک مربوط به netbios و trused ؤو برداشته باشین و اتصال شبکه محلی محدود خواهد شد.
حالا که شما اینترنتتون این شکلیه میتونین یه آزمایش هم بکنین و از طریق یه کامپیوتره دیگه تو حالت های مختلف ببینین که این قسمت کارایی مورد نظر رو داره یا نه.چون من خودم آزمایش نکردم.
توجه کنین تو آزمایش این مورد با برنامه ی خاصی نباشه مثلا radmin یا شبیه اون که اون موقع ، زمان اتصال فایروال از شما سوال خواهد کرد که مطلب دیگه ای خواهد شد.
تنها از طریق دو تا کامپیوتر و با امکانات خود ویندوز سعی کنین این کار رو بکنین.
اگه جواب ندادم ببخشین.موقع امتحانات . یکم باید مواظب درسها هم باشیم.
با تشکر
کسی میدونه چرا علامت سوال واسه من زده؟
کسی میدونه چرا علامت سوال واسه من زده؟
با سلام
شکل آیکون outpost firewall نسخه تریال این طوریه و بعد از رجیستر کردن عوض میشه.
با سلام
شکل آیکون outpost firewall نسخه تریال این طوریه و بعد از رجیستر کردن عوض میشه.
شما وقتی راجع به چیزی اطلاعات نداری چرا جواب غلط میدی و دیگران را به اشتباه میندازی ؟!!!
این حالت از آیکون اوت پوست مال زمانیه که برنامه روی حالت ask تنظیم شده تا بپرسه کدوم برنامه به نت وصل شه یا نه. علامت سئوال هم مال همونه. اگه روی حالت block most قرار بگیره یا allow most رنگش خاکستری و سبز میشه.
شما وقتی راجع به چیزی اطلاعات نداری چرا جواب غلط میدی و دیگران را به اشتباه میندازی ؟!!!
این حالت از آیکون اوت پوست مال زمانیه که برنامه روی حالت ask تنظیم شده تا بپرسه کدوم برنامه به نت وصل شه یا نه. علامت سئوال هم مال همونه. اگه روی حالت block most قرار بگیره یا allow most رنگش خاکستری و سبز میشه.
سلام
ببخشین.خیلی وقت میشه با فایروال اوت پست کار نکردم.درسته اشتباهی گفتم.
با عرض معذرت دوباره از دوستان.
Outpost Firewall Pro's default icon [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکردم بعد از رجیستر شدن ، علامت سوال جاشو به ارم اصلی فایروال میده.
H A M A S
05-06-2011, 16:02
نسخه فری کومودو قویتره یا نسخه فری اوتپوست؟؟
البته طبق تست سایتهای معتبر
چشمام کف کرد:34::34: انقدر دنبال سریال نامبر گشتم یه برادر لطف کنه بزاره:31:
pashangparsi6
12-06-2011, 01:57
سلام
دو تا کلید برای Firewall Pro 7.1
u+uFsumu9w2j3ubCMtXqSRhXjjpZYrY2cYPvPrr
با درود دوستان من از این نشانی ویرایش
Outpost Firewall Pro 7
رو دریافت کردم
از این نشانی نسخه ی 23 بیت :
حالا دوستان آیا می تونم از این سریال ها برای این نرم افزار بهره ببرم؟
اگر نه از کجا می تونم سریال گیر بیارم؟
با سپاس
با سلام
مثل اینکه نسخه فاینال و اصلی OSS 7.5 دراومده.
اطلاعات بیشتر تو سایت اصلی آگنیتوم.
مقایسه ای هم در مورد عملکرد و قسمتهای مختلف OSS 7 با OSS 7.5 صورت گرفته.
tiger1980
15-07-2011, 22:35
من سیستمم چند روزی زمانی که به اینترنت متصل میشدم بی جهت سند و رسیویم فعال میشد و از حجم ترافیکم کم میشد به همین منظور OutpostfirewallPro 7.5 رو دانلود و نصب کردم سریال دائمی OutpostfirewallPro 7.5 وجود داره اگر وجود نداره چه فایروالی را که سریال دائمی داره رو باید بگیرم
من سیستمم چند روزی زمانی که به اینترنت متصل میشدم بی جهت سند و رسیویم فعال میشد و از حجم ترافیکم کم میشد به همین منظور OutpostfirewallPro 7.5 رو دانلود و نصب کردم سریال دائمی OutpostfirewallPro 7.5 وجود داره اگر وجود نداره چه فایروالی را که سریال دائمی داره رو باید بگیرم
خیر نداره
از نسخه فری اوتپوست استفاده کنید
با عرض سلام و ادب خدمت اساتيد بزرگوار
لطفا لينك آخرين نسخه outpost firewall free را بگذاريد.
با تشكر
tiger1980
17-07-2011, 13:48
من7 outpost firewall free را نصب کردم اما زمانی که دانلود میکنم هر یک مگ دانلود دو مگ ریسیو دارم آپدیت ویندوز و آپدیت آنتی ویروسم خاموش است نمیدونم ایراد از چیه آیا باید تنظیمات خاصی را در این نرم افزار انجام بدم لطفا راهنمایی کنید
من7 outpost firewall free را نصب کردم اما زمانی که دانلود میکنم هر یک مگ دانلود دو مگ ریسیو دارم آپدیت ویندوز و آپدیت آنتی ویروسم خاموش است نمیدونم ایراد از چیه آیا باید تنظیمات خاصی را در این نرم افزار انجام بدم لطفا راهنمایی کنید
با سلام
ممکنه به خاطر نرم افزار فیلتر شکن یا vpn ی باشه که استفاده میکنین.
Dr Hannibal
10-08-2011, 20:59
دانلود رایگان ورژن 7.5 یک ساله نسخه pro و کامل با لایسنس کد به صورت آنلاین:
لینک زیر را باز کنید
قسمت Promotion Code کد ، کد زیر را وارد کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپس فرم را کامل پر کنید و محصول یک سال اکتیو شده به شکل اتوماتیک را نصب کنید.
samira2009
15-08-2011, 15:35
سلام دوستان من مدت ها پيش ازفايروال outpost استفاده ميكردم اما اما بعد از مدتي سريالش ديگه كار نكرد من هم هر چي گشتم نتونستم سريال جديد پيدا كنم الان بعد از مدت ها به اين تاپيك سر زدم نمي دونم كه آيا outpost الان به صورت كرك شده كار ميكنه هر كدوم از ورژن هاش كه باشه . اين كدي رو كه توي پست قبل بود من وارد كردم توي سايت اما disable ميزنه لطفا بگين آيا سريالي وجود داره يا نه؟
Dr Hannibal
16-08-2011, 17:12
سلام دوستان من مدت ها پيش ازفايروال outpost استفاده ميكردم اما اما بعد از مدتي سريالش ديگه كار نكرد من هم هر چي گشتم نتونستم سريال جديد پيدا كنم الان بعد از مدت ها به اين تاپيك سر زدم نمي دونم كه آيا outpost الان به صورت كرك شده كار ميكنه هر كدوم از ورژن هاش كه باشه . اين كدي رو كه توي پست قبل بود من وارد كردم توي سايت اما disable ميزنه لطفا بگين آيا سريالي وجود داره يا نه؟
سریال فعال سازی
آفلاین
u+uFsumu9w2j3ubCMtXqSRhXjjpZYrY2cYPvPr=
و
0TVxy/kX3Sxk+KZ/TjseK2IRVrDd1DTFk9OK
nEb08DUrLkPOZUrlJU6v11574I/AWGcs/MZz
jXV/YZIzleGGfr3SjxZOf2HOAeeFvQbct7w9
FltErv3tAf9TOX1zHQu8n0iO5pC9BqILxJ/Z
G5hOJt+m6iddGzSQfuaIzKvqg9UI==rt
و
و
0ckN7i6Oks53uv/wZMOyik5h3XY1ICf1zai
p+3gq3WSBRfXMc51gzhjB1vvWAuL 26wXES
jsGnjfwCShVdK0CNF4Tch4yNrDp1lk2Uao
c6F2SDAgEKNAlirTnBLL9T30TzDW 89zqf1
gec+USyijn3jwdG4EMDyw/KaE6E4Xnml7jg=0z
و
0Pv2FDKpgAjWqtdg0gBH6o1i6qORuHpmT6e629
B8ehAi7R/v0g8oIfhT+z/KjgArAnl73uc5DFtY/Jn
5jl3GsI2Y12VRdT528wpzI7hYgJXBN7qq4pYGD
J/YYL9QvYdPZeZgUfEKKz3FNMQbNd1dLaJRC
yrjfhcNe02izGs1usUQ==+
و
0v0CuEyR8wXlixfbACVtoyeQ yHoRQ7t61BQa
v5kN8ePUUyU1LdDMfv83ZHtWPDfpfwwQ4yts
nnHmInb79jfkwXKDsKo4x8vW1bUg1HNLWaMy
5UygD4yrx4YDUoI5GxdvEZwRkF JvN1+x7nXg
mzs0EcO5exeQ7LsdUMB2XrlEyI9y=+14
Devil Persian
23-08-2011, 09:54
سریال فعال سازی
آفلاین
u+uFsumu9w2j3ubCMtXqSRhXjjpZYrY2cYPvPr=
و
0TVxy/kX3Sxk+KZ/TjseK2IRVrDd1DTFk9OK
nEb08DUrLkPOZUrlJU6v11574I/AWGcs/MZz
jXV/YZIzleGGfr3SjxZOf2HOAeeFvQbct7w9
FltErv3tAf9TOX1zHQu8n0iO5pC9BqILxJ/Z
G5hOJt+m6iddGzSQfuaIzKvqg9UI==rt
و
و
0ckN7i6Oks53uv/wZMOyik5h3XY1ICf1zai
p+3gq3WSBRfXMc51gzhjB1vvWAuL 26wXES
jsGnjfwCShVdK0CNF4Tch4yNrDp1lk2Uao
c6F2SDAgEKNAlirTnBLL9T30TzDW 89zqf1
gec+USyijn3jwdG4EMDyw/KaE6E4Xnml7jg=0z
و
0Pv2FDKpgAjWqtdg0gBH6o1i6qORuHpmT6e629
B8ehAi7R/v0g8oIfhT+z/KjgArAnl73uc5DFtY/Jn
5jl3GsI2Y12VRdT528wpzI7hYgJXBN7qq4pYGD
J/YYL9QvYdPZeZgUfEKKz3FNMQbNd1dLaJRC
yrjfhcNe02izGs1usUQ==+
و
0v0CuEyR8wXlixfbACVtoyeQ yHoRQ7t61BQa
5UygD4yrx4YDUoI5GxdvEZwRkF JvN1+x7nXg
mzs0EcO5exeQ7LsdUMB2XrlEyI9y=+14
سریال نامبر ها برای من جواب نداد (Outpost Security SuitePro 7.5 ) !:19:
:11:
دوستان میتونن از این آدرس بصورت یک ساله Outpost security suite 7.5.1 رو دریافت کنن.
قابل آپدیت تا یک سال اما بدون ارتقا به نسخه بالاتر.
Devil Persian
26-08-2011, 18:26
دوستان میتونن از این آدرس بصورت یک ساله Outpost security suite 7.5.1 رو دریافت کنن.
قابل آپدیت تا یک سال اما بدون ارتقا به نسخه بالاتر.
دیگه لایسنس 1 ساله نمیده :41:! اگه سریال 1 ساله داری با پیغام خصوصی بفرست ممنون :10:
دیگه لایسنس 1 ساله نمیده :41:! اگه سریال 1 ساله داری با پیغام خصوصی بفرست ممنون :10:
نه متاسفانه .من لینک رو گزاشتم ولی دانلودش نکردم.امروز که میخواستم دانلود کنم مثل شما دیدم مدت اعتبارش تموم شده .فایل قبلی zip بود حاوی سریال فعال سازی ولی الان فایل exe و تریال شده.
فکر کنم یه مدت دیگه نسخه فری 7.5 میاد.
با آرزوی موفقیت
سلام
دكتر هانيبال عزيز ، قبلا" درمورد آنتي هك بودن كمودو توي تاپيك كمودو سوال كرده بودم كه راهنماييم كرديد . حالا ميخوام
بدونم Outpost Security Suite Free در مقابل حمله هكري ميتونه از كامپيوتر محافظت كنه ؟ ممنون
tondar2011
10-09-2011, 18:46
اقا معني اين جمله چيست
Detected attack, host not blockedبايه ايپي كه يادم نيست ؟ مقابلش هم نوشته scan port يايه چيز مانند اين ايا خطرناكه (البته درفايروال اوتپوست )
درضمن اگه بخوام يه پورتي راكه بازه مثلا 37بااين فايروال ببندم بايد چيكاركنم ؟
Dr Hannibal
11-09-2011, 06:09
سلام
دكتر هانيبال عزيز ، قبلا" درمورد آنتي هك بودن كمودو توي تاپيك كمودو سوال كرده بودم كه راهنماييم كرديد . حالا ميخوام
بدونم Outpost Security Suite Free در مقابل حمله هكري ميتونه از كامپيوتر محافظت كنه ؟ ممنون
سلام بله ، بخش NIDS در اوت پست فعال هست ، نمونه سوال پست بعد شما ست ، (البته این به این معنا نیست که کمودو جلوی هکری رو نمیگیره)
اقا معني اين جمله چيست
Detected attack, host not blockedبايه ايپي كه يادم نيست ؟ مقابلش هم نوشته scan port يايه چيز مانند اين ايا خطرناكه (البته درفايروال اوتپوست )
یک حمله اینترنتی (پورت اسکنینگ) رو تشخیص داده شده و جلوش گرفته شده.
مثل
پورتی هم لازم نیست با اوت پست بسته بشه.
ALI16437
24-09-2011, 21:54
سلام دوستان .
من الان یک سر تو سایت Outpost زدم نوشته
Outpost Firewall Pro لایسنس 1 ساله 19.95$
Outpost Firewall Pro لایسنس Lifetime License 29.95$
حالا یک سول دارم این لایسنس مادام العمر فقط واسه این ورژن
است یا بعد 1-2 سال که ورژنهای جدید میدنند بیرون چون مادام العمر است
روی ورژنهای جدید هم کار میکنه خودش اینو نوشته.
Note! On purchasing the Lifetime License, you will be able to use the same license key for all future upgrades to the Outpost Firewall Pro software without limitation.
* The offer is time-limited!
- بعدش میگن نسخه آنتی ویروسش خیلی قوی نیست
به نظر شما فرق نسخه های
Outpost Security Suite Pro 7.5
Outpost Firewall Pro 7.5
چیه و چی بهتره فایروال جدا Outpost با یک آنتی ویروس دیگه
یا نسخه Outpost Security Suite Pro
بدجوری وسوسه کنندس این Lifetime License
نظر شما چیه.
ALI16437
24-09-2011, 21:54
ارسال دوباره پست قبلی
اشتباه شد.
Karkas20
24-09-2011, 22:20
سلام دوستان .
من الان یک سر تو سایت Outpost زدم نوشته
Outpost Firewall Pro لایسنس 1 ساله 19.95$
Outpost Firewall Pro لایسنس Lifetime License 29.95$
حالا یک سول دارم این لایسنس مادام العمر فقط واسه این ورژن
است یا بعد 1-2 سال که ورژنهای جدید میدنند بیرون چون مادام العمر است
روی ورژنهای جدید هم کار میکنه خودش اینو نوشته.
Note! On purchasing the Lifetime License, you will be able to use the same license key for all future upgrades to the Outpost Firewall Pro software without limitation.
* The offer is time-limited!
- بعدش میگن نسخه آنتی ویروسش خیلی قوی نیست
به نظر شما فرق نسخه های
Outpost Security Suite Pro 7.5
Outpost Firewall Pro 7.5
چیه و چی بهتره فایروال جدا Outpost با یک آنتی ویروس دیگه
یا نسخه Outpost Security Suite Pro
بدجوری وسوسه کنندس این Lifetime License
نظر شما چیه.
نسخه فایروال پروفشنال هم فایروال داره و هم hips و هم انتی اسپای ور و هم وب کنترل.+nids
نسخه سکیوریتی سوییت پروفشنالش هم فایرواال و هم انتی ویروس و هم hips و وب کنترل و انتی اسپای ور داره + nids
شما نسخه فایروالش را نصب کن / منظورم پروفشنالش هست / + یک انتی ویروس خوب مانند نورتون که بنده این ترکیب را روی سیستم خودم پیاده کردم و ازش راضیم.
قبلا با کسپر انتی ویروس نصبش کردم که یکم مشکل سازبود و بجاش نورتون ریختم.
این لایسنس مادام العمر هم من دارم ازش استفاده میکنم : دی:27:
با این حساب / نورتون انتی ویروس نصب بکن با سریال هایی که دوستان میگذارن که حدود 180روز هست + فایروال پروفشنال اتوپست با یک سریال لایف تایم : دی
که مساوی با بهترین امنیت با کمترین هزینه ( هزینه چیزی حدود صفر تومان یا دلار میشه ) : دی
سریال این پست را تست بکن برای فایروال پروفشنال :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سریال هم تست بکن ؟
0v0CuEyR8wXlixfbACVtoyeQyHoRQ7t61BQa
5UygD4yrx4YDUoI5GxdvEZwRkFJvN1+x7nXg
mzs0EcO5exeQ7LsdUMB2XrlEyI9w==
AlexanderMahone
28-09-2011, 17:26
به این ادرس برید:
در قسمت PromotionCode این کدرا وارد کنید:
CCD7Q-ZSDRV-CC8K8-CCSW3-J6967
در قسمتYour Full Name اسم کامل خودتون رو وارد کنید
درقسمت Your email ایمیل اصلی خودتون رو وارد کنید
در اخر روی Send کلیک کنید
در صفحه جدید کلید ارسالی را کپی و وارد نرم افزار کنید و برای یک سال رایگان ازش لذت ببرید
ALI16437
28-09-2011, 20:14
با تشکر
این پیغام رو میده
Registration for PC World Australia readers
Warning!
This key is disabled.
لطفا اگر چند کلید گرفتید یکیشو هم در پیام خصوصی به من بدید.
ممنونم مرسی.
AlexanderMahone
28-09-2011, 23:12
با تشکر
این پیغام رو میده
Warning!
This key is disabled.
ممنونم مرسی.
متاسفانه از نورتون استفاده میکنم و کلید این رو ندارم این پروموشن فعال هست دوستانم تو یاهو کلید تک کاربره یک سالشو گرفتن دوباره چک کنید:11:
با تشکر
این پیغام رو میده
Warning!
This key is disabled.
ممنونم مرسی.
سلام
مال من هم کلا منقضی شد.
توی این آدرس که دوست خوبمون karkas20 گذاشتن برین و کدها رو وارد کنین.
من اولیشو زدم و بازم فعال شد.
یه مطلبی هم راجع فایروال اوت پست بگم که دوستان اگه خواستین فایلهای مشکوک رو باهاش تست کنین این مطلب رو در نظر بگیرین که قسمت SPE توی REAL TIME PROTECTION با مال سکیوریتی سویتش فرق داره.
چون من که تست زدم سکیوریتی سویت بیشترشون رو هشدار میداد ولی فایروال فقط با HIPS معمولی نسبت به اجراشون عکس اعمل نشون میداد.
ALI16437
29-09-2011, 15:09
با سلام ،
من يک کاربر تازه کار با outpost هستم توي اين چند روز که با اين
سوئيت امنيتي کار کردم واقعا به نظرم ، سوئيت قدرتمندي مي ياد و تواناييهاي خوبي
داره البته مانند تمام سوئيتهاي ديگه ضعفهاي هم داره البته هنوز واسه ارزيابي
اين سوئيت زوده ،
اما مشکلي که من و فکر ميکنم من وخيلي از دوستان با اين سوئيت امنيتي دارند
عدم وجود يک راهنمايي جامع و يکجا براي اين سوئيت هست مثل راهنماييهاي
که در تاپيکهاي کاسپر ، کومودو ، و بقيه سوئيتهاي امنيتي وجود داره که
يک کاربر تازه کار يا حتي متوسط ميتونه با مراجعه به اون مطالب زيادي
ياد بگيره و بسياري از مشکلاتش رو حل کنه .
البته در همين تاپيک هم مطالب آموزنده و مفيد زيادي وجود داره که بصورت
پراکنده در جاهاي مختلف تاپيک نوشته شده با جمع کردن همين مطالب و آموزشها
ميشه تا حدي با اين سوئيت اشنا شد .
من در همين جا از دوستاني که با اين سوئيت بصورت تخصصي کار ميکنند
دعوت ميکنم که با تشکيل يک گروه کوچک تلاش خود رو براي ارتقائ دانش
همديگر در رابط با آشنايي بيشتر و استفاده حرفه ايتر از اين نرمافزار قدرتمند
بکاربریم.
من هم با اينکه خيلي با اين سوئيت آشنا نيستم در حد توانم حاضرم کمک کنم.
کوچيک همه دوستان
علي.
سلام
مشکل کار با اوت پست هم فکر کنم بزودی برطرف بشه.چون توی نسخه های جدیدتر اوت پست پشتیبانی از زبان فارسی هم گنجونده خواهد شد .
We are pleased to announce that Arabic localization for Outpost 7.5 is ready! It is coming with the version 7.5.2.
We are expecting more localizations in October and November including Dutch and Italian, Polish and Hungarian, Chinese Traditional and Chinese Simplified, Arabic and Farsi, Brazilian Portuguese and others. This means that Outpost 7.5 will support almost 20 languages.
ALI16437
30-09-2011, 12:43
با تشکر از newsoft
به خاطر خبر خوبش اگر راهنمایی استفاده شو به زبان فارسی
ارائه کنند که دیگه محشره و دیگه به هیچ راهنمایی دیگه ای نیاز
نیست .
ALI16437
04-10-2011, 12:59
با سلام
دوستان من یک مشکل با Outpost Security Suite Pro 7.5
دارم اونم درباره فلش هاست که خیلی از اونها رو که به یسستم
میزنم نمشناسه و اصلا بالا نمییاد
بعد از چند تا فلش که این مشکل رو داشتم یک فکری به سرم زد
اونم برنامه OUTPOST رو کلل بستم شات دان کردم همون فلشهای
که اصلا سیستم نمیشناخت خیلی راحت بالا او مدند ولی با این روش
تنها گارد فعال سیتم که مال outpost هست از کار میافته و سیستم ممکنه
با یک اتوران معمولی آلوده بشه خیلی خطرناک هست.
در تنظیماتش هم رفتم بخش enable removed media protection
تیکشو برداشتم تا اخرین حد ممکن پایین بردم فرقی نکرد که نکرد
دوستان کسی میدونه چکار باید بکنم
ممنونم علی.
vazirdaftar
21-10-2011, 11:48
این برنامه خیلی سوال میپرسه،راهی نیست جلوی این سوالاشو بگیرم؟ضمنا اگر تریال ریست هم براش هست راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
ALI16437
22-10-2011, 12:19
این برنامه خیلی سوال میپرسه،راهی نیست جلوی این سوالاشو بگیرم؟ضمنا اگر تریال ریست هم براش هست راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
با سلام
خوب تریال ریست برای این ورژنش یعنی 7.5 من ندیدم ولی واسه وژنهای قبلیش
بود توی همین تاپیک بگردی پیدا میکنی البته اگر از نسخه فقط فایروالش استفاده
میکنی یک لایسنس از خودش بخر بصورت لایف تایم به نظر من که ارزششو داره
واسه اینکه کمتر سوال بپرسه هم میتونیدر قسمت setting -improveNet تیک
automaticaly careate rules رو بزنی که خودش برای برنامها بصورت اتوماتیک
تنظیمات رو انجام میده
موفق باشی
علی
tondar2011
06-11-2011, 19:35
كسي سريال براي فعال سازي اوت پوست داره ؟
سريالهاي چند صفحه قبل 1ماه پيش جواب مي دادند ولي حالا كارنمي كنند
سلام کسی سریال برای اوتپوست فایروال پرو 7.5 نداره ؟ ممنون :10:
AMIR.KIK
01-01-2012, 11:50
سلام کسی سریال برای اوتپوست فایروال پرو 7.5 نداره ؟ ممنون :10:
سلام
اینارو امتحان کن ببین جواب میده؟؟
بچه ها
فایروال اوتپوست از نظر آنتی ه-ک بودن در چه جایگایی قرار داره؟؟
Karkas20
11-01-2012, 07:18
بچه ها
فایروال اوتپوست از نظر آنتی ه-ک بودن در چه جایگایی قرار داره؟؟
انتی -- یا انتی اتک که بیشتر بهش میخوره.
خوب هست و من که ازش راضی بودم ولی یکم سنگینه ، اون هم بخاطر اپشن نتورک اتک هست.
فقط اتک را روی ، ماکزیمم قرار ندید که به ای پی سی ورد خودمون هم شک میکنه و بلاکش میکنه !:27:
خب.انتی اتک!!
این آنتی اتکش نسبت به انلاین ارمور و کومودو چه جوریه؟؟؟
Karkas20
11-01-2012, 15:42
خب.انتی اتک!!
این آنتی اتکش نسبت به انلاین ارمور و کومودو چه جوریه؟؟؟
سوالات شما ، چقدر زیاد شده !
هروز یک سوال ، و هروز یک انتی ، برادر من ، امنیت اینقدر هم وسواس نداره !
از دوستانی که آگاهی دارنخواهش مندم به سوال اخری من پاسخ بدن
ghost_dog
12-01-2012, 14:16
سلام دوستان.
تا حالا كسي از سوييت كامل outpost استفاده كرده؟؟ اگه استفاده كرده قدرتش چطورياست ؟
ممنون از راهنماييتون
Karkas20
12-01-2012, 16:53
از دوستانی که آگاهی دارنخواهش مندم به سوال اخری من پاسخ بدن
راستش نمیشه الکی حرف زد ، باید سوییت در اتکی که وارد میشه که همون incoming هست ، تست بشه !
یادمه بایکی از کاربر تست اتک زدیم به ای پی های همدیگر ، ای پی های هم را بهم دادیم تا به سوی هم دیگه اتک بزنیم و پاکت نمیرسید ، چون باید سرعت بالا باشه !
خلاصه بدون تست نمیشه بدون استدلال حرفی زد !:46:
خب برای چی هیچ تستی نیست و نمیشه روی این قابلیت مهم؟؟؟؟
jafarian
21-02-2012, 22:59
Outpost Firewall Pro 7.5.2 (3939.602.1809.488) Final x86/x64 37.96 MB / 46.3 MB
Outpost Firewall Pro 7.5.2 (3939.602.1809.488) Final x86 + Key
Outpost Firewall Pro 7.5.2 (3939.602.1809.488) Final x64 + Key
ALI16437
22-02-2012, 21:15
با سلام
ایا دوستان در نسخه جدید همونطور که قول داده بودن زبان
فارسی رو هم پشتیبانی میکنند
و کل برنامه فارسی میشه و آیا راهنمایی فارسی هم داره .
ممنونم.
technoboy
07-04-2012, 20:41
با سلام
ایا دوستان در نسخه جدید همونطور که قول داده بودن زبان
فارسی رو هم پشتیبانی میکنند
و کل برنامه فارسی میشه و آیا راهنمایی فارسی هم داره .
ممنونم.
چند هفته دیگه با زبان های دیگه(عربی، چینی،....) میاد انگار
سریالا زود به زود که تو بلک لیست نمیره ؟ نصب نکنیم حالمون گرفته شه ....
technoboy
22-05-2012, 16:02
شانسیه، ولی جدیداً دیر به دیر بلک لیست میشه
سلام.
اگه از firewall سریال دارین برای ماهم بگذارین
تشکر.
تمام سریال های من رفته تو بلک لیست از 3 روز پیش ناچار کمودو رو نصب کردم اما خوشم نمیاد ازش outpost رو دو سال داشتم خوب بود البته هنوز نسخه 7واسم کار میکنه تو سیستم دیگه ولی نسخه 7.5 سریالش کار نمیکنه
تمام سریال های من رفته تو بلک لیست از 3 روز پیش ناچار کمودو رو نصب کردم اما خوشم نمیاد ازش outpost رو دو سال داشتم خوب بود البته هنوز نسخه 7واسم کار میکنه تو سیستم دیگه ولی نسخه 7.5 سریالش کار نمیکنه
از Outpost Security Suite FREE استفاده کنید. تقریبا در بیشتر موارد مشابه نسخه Pro هستش و مشکل سریال نامبر و بلک لیست شدن هم نداره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
خیلی امکانات مهمی که من نیاز داشتم داخل نسخه ی Free محدودیت دسترسی منظور شده براشون.
نسخه ی Pro خیلی مناسب تر هستش.
این برنامه نمایندگی داخل ایران داره ؟
امین.
Outpost 7.5 | 6 months free trial
Agnitum COM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Outpost 7.5 | 6 months free trial
Agnitum COM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Promotion Code ??
عباس جان استثنا َ این یکی دیگه باید محصول رو داشته باشی. تا کد Promotions رو داشته باشی ، و اونجا وارد میکنی تا سریال هدیه رو بگیری.
خودم هم توی هیجانش هستم ، اگه بتونم کدش رو گیر بیارم حتما اینجا میزارم.
:11:
سلام
خیلی امکانات مهمی که من نیاز داشتم داخل نسخه ی Free محدودیت دسترسی منظور شده براشون.
نسخه ی Pro خیلی مناسب تر هستش.
این برنامه نمایندگی داخل ایران داره ؟
امین.
تفاوت بین نسخه فری و پولی بسیار کمه. لینکی که شما گذاشتی برای سال 2009 هستش و مربوط به Outpost firewall free هستش. این محصول دیگه تولید نمیشه و به جاش Outpost Security Suite free استفاده میشه که در اکثر موارد مثل نسخه Pro هستش.
تفاوت بین نسخه فری و پولی بسیار کمه. لینکی که شما گذاشتی برای سال 2009 هستش و مربوط به Outpost firewall free هستش. این محصول دیگه تولید نمیشه و به جاش Outpost Security Suite free استفاده میشه که در اکثر موارد مثل نسخه Pro هستش.
سلام.
الان یکم بحث عوض شد ،
ببینید من خودم دنبال محصول Outpost FW هستم که الان ورژن outpost firewall pro وجود داره که محدودیت زمانی وجود داره براش.
و این هم صحیح هست که Outpost security suit free فرق چندانی با Outpost security suit pro نداره
اما مد نظر داشته باشیم که اون خودش یک سوییت کامل هست و نصبش در کنار سوییت دیگه توصیه نمیشه.
نه اینکه نشه درکنار سوییت دیگه نصب کرد ولی نیاز به یک سری Tweak داره
اما به صورت پیشفرض دردسر ایجاد میکنه.
خب نظری در مورد Outpost FW فایروال تنها ندارین ؟
با احترام.
جدای بحث نسخه رایگان OA هم خیلی کامله
technoboy
10-07-2012, 15:11
Online Armor یک بدی داره، خیلی خیلی سوال می پرسه و اجازه میگیره
Online Armor یک بدی داره، خیلی خیلی سوال می پرسه و اجازه میگیره
سلام
شما به این میگین بدی؟ ضمنا اونم میشه تغییر داد.
همه دنبال محصولی با HIPS قدرتمند هستند.
بحث راجع به مقایسه ی فایروال ها رو اینجا ادامه بدین:
technoboy
10-07-2012, 22:20
سلام
شما به این میگین بدی؟ ضمنا اونم میشه تغییر داد.
همه دنبال محصولی با HIPS قدرتمند هستند.
بحث راجع به مقایسه ی فایروال ها رو اینجا ادامه بدین:
HIPS قوی اونقدرا ربطی به سوال پرسیدن نداره، مهم تشخیص حمله درست از غلطه
سلام.
اول اینکه حمله ، حمله هست ، درست یا غلط نداره.
وقتی یک HIPS تمامی Output های یک برنامه رو واشکافی میکنه ، و از کاربر سوال بپرسه و در عین حال Miss نداشته باشه این قدرت HIPS رو نشون میده. نمونش تستهای CLT هست که HIPS هایی که قدرت چندانی ندارن به راحتی یک سری Injection ها و یا تغییر DNS یا تغییر Drive letter ها رو miss میدن و این خودش یک Vulnerability به حساب میاد. اون چیزی که مد نظر شماست Auto-HIPS هست که هنوزم که هنوزه هیچ شرکتی همچین جراتی رو بخودش نداده که مستقیما این گزینه رو داخل محصولش بزاره، پس بحث ما برمیگرده به همون Request ها.
Outpost .. OA با تنظیمات پیشفرض 340 امتیاز از اجرای 34 نمونه Intrusion خطرناک رو کسب میکنن.
naraqi110
23-07-2012, 16:55
سلام من يه مشكل دارم بااين فايروال نصبش كردم ولي گزينه اسكن آنتي ويروسم در كليك راست رو حذف كرده را حلي براي برگشتنش هسا ؟غير نصب دوباره آنتي ويروس البته
naraqi110
23-07-2012, 17:16
سلام من درمورد اين فايروال قدرتمند يه مشكل دارم اونم اينه كه كليك راست آنتي ويروسم رو برداشته .حالاراهي براي برگردوندن كليك راست اسكن آنتي ويروسم هست ؟غير نصب دوباره البته .
سلام دوستان.
به راحتی میشه برنامه ی Outpost security suit free رو در کنار هر آنتی ویروسی نصب کرد.
ورژن رایگان این برنامه انصافا تفاوت خاصی با Paid نداره و همه ی قابلیتهای مهمش رو داره..
البته ورژن رایگان هم بهتون یک کلید ارسال میکنه ( داخل ایمیل ) و برای یکسال فعال میشه.
*Batman*
06-08-2012, 21:19
سلام.
درسته؛ فایروال خیلی خوب و تقریبا بی نقصی هستش.چقدر هم سبک تر و سریع تر شده نسبت به یکی دو سال گذشته!
البته آنتی ویروسش اگه اشتباه نکنم یه نسخه از VirusBuster ه که چنگی به دل نمیزنه.
خوب با یکی دو تا تست نمیشه پرونده آنتی ویروس رو بست اما برای شروع از ده نمونه مخربی که اخیراً معرفی کردم فقط 5 مورد رو شناخت.
به راحتی میشه برنامه ی Outpost security suit free رو در کنار هر آنتی ویروسی نصب کرد.
واقعاً خبر مسرت بخشیه به شرط اینکه مشکل ساز نشه.امین جان خودت آنتی ویروس خاصی رو تست کردی باهاش؟!
سلام Masoud جان
کاملــــا درسته . بله Outpost دارای لایسنس موتور V buster هستش، به همین سبب خیلی خوبه که به عنوان
یه چیزی مثــــ mbam + firewall بهش نیگا کنیم. البته ابدا مث MBAM نمیشه ولی خب از هیچی خیلی بهتره.
در حال حاضر در کنار آنتی ویروس نورتون نصب دارمش به خوبی.
خب منم ورژن رایگان اوتپوست رو نصب کردم و بعدش به ورژن پرو ارتقا دادم واقعا در بعضی قسمت ها مثل فایروال و حتی مانیتور تفاوت های نسبتا زیادی وجود داشت :دی
سلام
دلیلش اینه که Build ورژن رایگان 7.1.1 هست، ولـــی وقتی به پرو ارتقـــا داده میشه 7.5 میشه
داخل تستی که مسعود جان گذاشته بود تفاوت امتیاز Paid و Free خیلی زیاد بود. ولی من تمام
قابلیتهای مهمی که نیاز داشتم رو همین Free بهـــم میده ، CLT که بـــراش مثــــــ بازیچس :دی
سلام
دلیلش اینه که Build ورژن رایگان 7.1.1 هست، ولـــی وقتی به پرو ارتقـــا داده میشه 7.5 میشه
داخل تستی که مسعود جان گذاشته بود تفاوت امتیاز Paid و Free خیلی زیاد بود. ولی من تمام
قابلیتهای مهمی که نیاز داشتم رو همین Free بهـــم میده ، CLT که بـــراش مثــــــ بازیچس :دی
در قسمت HIPS تقریبا تفاوتی بین نسخه فری و پولی وجود نداره ولی مثلا نداشتن Attack Detection کمی منو اذیت میکنه :دی
یک مشکلی دیگه هم باهاش دارم اینه که با P.r.o.xi.f.i.r.e مشکل داره امیدوارم این مشکل رو حل کنم تا یه مدتی ازش استفاده کنم
*Batman*
09-08-2012, 17:08
در قسمت HIPS تقریبا تفاوتی بین نسخه فری و پولی وجود نداره ولی مثلا نداشتن Attack Detection کمی منو اذیت میکنه :دی
یک مشکلی دیگه هم باهاش دارم اینه که با P.r.o.xi.f.i.r.e مشکل داره امیدوارم این مشکل رو حل کنم تا یه مدتی ازش استفاده کنم
سلام.
تو نسخه رایگان منم اولش سر همین برنامه با مشکل مواجه شدم.یعنی دسترسی بهش دادم ولی اتفاقی نیفتاد و برنامه همینجوری معلق باقی موند.
بعد از اینکه Restart کردم مشکل حل شد.
من تمام دسترسی ها رو واسش allow کردم ولی باز مشکل دارم یکی کانکت میشه 10 تا نمیشه
دیگه داره اذیت میکنه الانه که بزنم پاکش کنم :دی
خیلی فایروال خوبی بود ولی به خاطر همین مشکل ساده مجبور شدم پاکش کنم :13:
یک روز باهاش کلنجار رفتم ولی نتونستم مشکلش رو حل کنم
*Batman*
12-08-2012, 04:33
سلام.
من به تازگی یه مشکل و یک محدودیت در ورژن رایگان پیدا کردم.
بعضی از برنامه ها که نیاز به دسترسی اینترنت دارن کاملا هنگ میکنن. حتی بعد از صدور مجوز.
جالب اینجاست که این برنامه ها از داخل Task Manager هم بسته نمیشن!
از محدودیتهای نسخه رایگان علاوه بر اولویت پایین در دریافت آپدیتها میشه به غیرفعال بودن گزینه های مربوط به برنامه های فعال در لیست فایروال اشاره کرد.
بطوریکه اجازه ویرایش مجوزها رو در زمان دسترسی برنامه های به اینترنت نداریم و باید از طریق تنظیمات این کارو انجام بدیم.
بنابراین وقتی قصد داریم ارتباط یک برنامه رو به صورت سریع و موقتی قظع کنیم با محدودیت مواجه میشیم.
سلام.
اگنیتوم پس از قرار دادن امکانات بسیاری بر روی محصول شرکت همکار خود ، یعنی VirusBuster ، رسما بیان کرد که ما به نقطه ای رسیدیم که دیگه بیشتر ازین نمیتونیم به ویروس باستر امکانات بدیم مگر اینکه اگنیتوم هم روی ویروس باستر حق مالکیت داشته باشه.
بر این اساس ازین به بعد تکنولوژی ویروس باستر در اختیار اگنیتوم خواهد بود ، و آزمایشگاه بدافزارش هم رسما در روسیه سن پترزبورگ تحت نظر اگنیتوم راه اندازی شد.
اگنیتوم قرار است که به شدت روی ویروس باستر کار کنه.
منبع :
Outpost Security Suite Pro
technoboy
23-10-2012, 17:01
Check out Outpost 7.6 beta! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
We’ve been receiving a bunch of questions regarding Windows 8 support lately. Finally, we are coming up with a response — and summoning volunteers for open beta testing of Outpost products, version 7.6!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] your Beta version of choice: Outpost Security Suite Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Outpost Firewall Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) or Outpost Antivirus Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 7.6.
Let’s skip the introductory part though and get straight to business. Here’s what’s new in Outpost 7.6:
1. First and foremost, the new software is compatible with Windows 8. General drivers are supported.
2. The new Outpost already knows how to block infected Metro apps in Windows 8
3. Outpost 7.6 improves performance with torrent clients, eliminating occasional zero connections, slow-downs and freezes
4. Attack Detection issues were fixed in the new version, reaction logic in case of multiple attackers was improved
5. BSODs caused by network applications operation in fast networks were fixed
6. Blocking and freezing issues caused by the content filtering mechanism were fixed
7. Outpost Security Suite and Outpost Antivirus Pro 7.6 extended their capabilities of suspicious files detection and sending them over for analysis
8. Processing of IPv6 addresses was improved
9. Outpost Suite and the standalone firewall provide ICMPv6 support in firewall rules names
10. Logs were moved from the product folder into the common Application Data folder
11. Low-level rules priority issues were fixed
12. Blockpost module operation in suspended protection mode was improved for Outpost Security Suite and Outpost Firewall.
naraqi110
23-10-2012, 17:20
سلام من رمم اگيگ هست واز اپرا بعنوان مرورگر استفاده ميكنم گهگاه سيستم خودبخودريست ميشه ياصفحه آبي مخصوصا كمبود ظرفيت سخت افزار مياد آياراه حلي هست ؟يابايد قيد اين فايروال رو بزنم ؟
Agnitum Outpost Security Suite Pro
technoboy
29-10-2012, 17:41
Outpost 7.6 official release with Windows 8 support ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yesterday, October 25, Microsoft officially launched Windows 8, a long-awaited brand-new operating system. As anything newborn, this MS offspring is sure to need extra care and protection, especially at the beginning of its journey.
Today, October 26, next day after the new OS is available in the final market version, Agnitum comes up with an updated product range, Outpost 7.6, to safeguard Windows 8 users as well as those who prefer to stick with the old good 7, XP or 2000. That’s what we call a proactive approach :-)
Now that Outpost Security Suite Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Outpost Firewall Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and Outpost Antivirus Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 7.6 are launched and available on the market, we’d like to thank everyone whose contribution as beta testers made this release closer and smoother.
Feel free to download the release versions and check for yourself.
To recap, here’s what’s new and what’s improved in the new products, just to mention a few tweaks:
Outpost 7.6 is compatible with Windows 8
Outpost 7.6 knows how to deal with infected Metro apps, one of the relatively fresh vulnerabilities associated with the new OS
Outpost Suite and Antivirus offer extended capabilities of suspicious items detection and a niftier algorithm for sending such alleged nasties for analysis
Processing of IPv6 addresses is improved in Outpost Security Suite and Outpost Firewall 7.6
ICMPv6 support is in firewall rules names is added
For the full history of changes visit respective product history pages: Outpost Security Suite Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Outpost Firewall Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Outpost Antivirus Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
naraqi110
29-10-2012, 19:38
سلام من رمم اگيگ هست واز اپرا بعنوان مرورگر استفاده ميكنم گهگاه سيستم خودبخودريست ميشه ياصفحه آبي مخصوصا كمبود ظرفيت سخت افزار مياد آياراه حلي هست ؟يابايد قيد اين فايروال رو بزنم ؟
دوستان لطفا جواب بديد
technoboy
29-10-2012, 19:41
به این ورژن آخری آپگرید کن، شاید درست شد
aylar6888
19-11-2012, 04:10
مقایسه نسخه رایگان و پولی اوت پست سکوریتی سایت ورژن 7.1 که نسخه رایگان زیاد تفاوتی تو امکانات نداره
pedram_01
19-11-2012, 13:18
انقدر سرعت اسکنش پایین هست که ادم از نصبش پشیمون میشه . قدرت ویروس شناسی خیلی قویی هم نداره
ali.reihani
28-11-2012, 15:09
سلام!
من میخوام این فایروال را پاک کنم اما پاک نمیشود فقط این تصویر می آید که بعد از چند لحظه میرود میخواستم ببینم چه جوری میشود کلا فایروال را پاک کرد؟؟؟؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكبار هم تو حالت safe mode امتحان كن شايد مشكل حل بشه !
انقدر سرعت اسکنش پایین هست که ادم از نصبش پشیمون میشه . قدرت ویروس شناسی خیلی قویی هم نداره
در مورد قدرت آنتی ویروسش موافقم
این لینک رو ببینید
Outpost Security Suite Pro 7.5.1
technoboy
07-12-2012, 13:43
عکس های جدید از Outpost ورژن 8
امکانات اضافه شده :
Here’s what’s new and what’s now tangible in this interim delivery:
Outpost Pro 8 is fully compatible with Windows 8
Totally reworked, even more intuitive user interface
The new GUI is not just a pretty face but a usability-driven system of controls which makes Outpost protection transparent and easily configurable. A number of tweaks have been made based on valuable customer feedback and best practice user experience guidelines. New features include:
Easy-to-view protection status with instant access to updates and license information
Reorganized malware scan menu with optimally placed options
Visually reinforced navigation through the product menus — with repeated function/feature headings to ensure users always take the correct path
Enable or disable protection modules accessible in just one click from within the revamped Setup menu
The Tools menu now incorporates Event viewer, Quarantine, Network activity, Ports used, Process activity, File and Registry monitor, Attacks blocked and Submit file for analysis — for convenient handling of suspect items — all under the same roof
All essential logs can now be found under a single tab. Detailed sub-logs are available in a drop-down menu (see Event viewer screen below)
The revamped Help and Support menu provides links to existing guidelines (Agnitum’s Knowledge base) as well as a user-generated Outpost User Forum and online test-your-PC service. The tab also facilitates interaction with customer service
The Entertainment mode is activated automatically (along with Auto-learn mode) so the user can enjoy uninterrupted game and movie sessions without having to think about security
Extended HIPS in Outpost 64-bit
While most antivirus vendors tend to overlook 64-bit security, as was explicitly demonstrated in the recent Matousec.com tests among other industry commentators, Agnitum goes the extra mile for 64-bit system users and delivers protection tailored for their needs.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید=
aylar6888
13-12-2012, 02:39
منبع : هفته نامه بایت خراسان
0/
Outpost Pro 8.0 Release Candidate
RC for Windows 32-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) RC for Windows 64-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Outpost Firewall Pro
RC for Windows 32-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) RC for Windows 64-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Outpost Antivirus Pro
Outpost 8.0(4164.652.1856) Final Released
change log ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download Outpost Security Suite x32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download Outpost Security Suite x64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download Outpost Firewall Pro x32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download Outpost Firewall Pro x64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ключ к Outpost Security Suite Pro 7.5.1
0vxlSuxtQ9D5UqH7VOD8aOQQplCYDu3sgd+sSeksZiDdZgOJfc bFyL
/EoFYb4JKmK58hBOPDatkKSnV/Azec9l2YDEMftHDniiIfCKQpzzlX
1OM2tzGGBKK8xd05jWIkk1AJOp0GSBdU9Lt/34KYzelQ/cFcvL8WeL
f2kOzFBHl0vlrmJg+xw58NmhaG9LyHm2W9yXgs9Ow7u2cJQ1R9 0Vur
/IHWw/ekX+5jUsr8TLk3DiEsLzsuYd4ZBiUne+Ya6YiR0wqsM
GodFather009
03-01-2013, 23:42
سلام دوستان
در ورژن فايروال8 وقتي ميخوام دانلود كنم سرعت دانلود شديدا كند ميشه اما بهد از غيرفعال كردن anti leak درست ميشه؟؟؟
ALI16437
04-01-2013, 11:07
سلام دوستان
در ورژن فايروال8 وقتي ميخوام دانلود كنم سرعت دانلود شديدا كند ميشه اما بهد از غيرفعال كردن anti leak درست ميشه؟؟؟
با سلام ،
من هم از این فایروال استفاده میکنم ولی فقط فایروالش،اصلا چنین مشکلی هم ندارم از چه برنامهای برای دانلود استفاده میکنیداگر از idm
استفاده میکنید ممکنه به خاطر این باشه که برنامه کرک شده است میتونی از روش مهران واسه idm استفاده کنی که نیاز به کرک نداره
و خیلی از دوستان باهاش کار میکنند و هیچ مشکلی ندارند ولی وارد advance setting میشید بعد وارد بخش aplaction rulers میشید برنامه
دانلو ممننجر تون رو پیدا میکنید و روی ان کلیک کرده و edit رو میزنید حالا به سربرگ anti-leak controler میرید و تمام گزینههای موجود رو روی
allow میگذارید و پنجرههای رو ok میکنید با این کار باید مشکلتون با دانلود کردن حل بشه .
اما روش کرک کردن اقا مهران برای idm :
وارد سایت idm شو وجدیدترین نسخه اون رو دانلود کن و بعد از انیستال کردن نسخه قبلی و ریست سیستم نصبش کن
هیچ کرکی رو اجرا نکن روش و روش زیر رو انجام بده
بعد از اينکه IDM رو نصب کردي برو توي مسير زير داخل ويندوزت.
C:\Windows\system32\drivers\etc
.
اونجا يک فايل وجود داره به اسم Host روش کليک راست کن و با NotePad بازش کن.
حالا تمام آدرس هاي زير رو مثل عکسي که ميبيني توش وارد کن. وقتي خواستي NotePad رو ببندي روي Save کليک کن تا تغييرات انجام بشه.
کد:
127.0.0.1 tonec.com
127.0.0.1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
127.0.0.1 registeridm.com
127.0.0.1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
127.0.0.1 secure.registeridm.com
127.0.0.1 internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 secure.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror2.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror3.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 star.tonec.com
0.0.0.0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
127.0.0.1 registeridm.com
127.0.0.1 tonec.com
127.0.0.1 secure.registeridm.com
127.0.0.1 secure.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror2.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror3.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror4.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror5.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror6.internetdownloadmanager.com
حالا IDM رو باز کن و با يکي از سريال هاي زير رجيسترش کن.
Name: Mehr@n
Serials:
3IZP5-B8NFQ-CTW7J-S93TY
PFTYO-TU9SC-P57WV-W4KUH
BKJE4-6K4O4-1ID60-NDZR1
XLKCX-9E7AM-WE2OH-VOTOE
PZ1CW-E20TQ-LOFS5-VH0S0
TZEA4-J6I5X-NMJ0U-UG4WC
0YT08-M27Q7-R0GPP-1A6MY
UXPYI-B52AZ-FQHZ7-TCDZ7
اين روش هميشه کار ميکنه و هيچ وقت هم سريال ها توي ليست سياه نميره. تشکر هم يادت نره.
موفق باشی
دوستان کرک یا سریالی برای فایروال نسخه 8 نیس؟
ALI16437
14-01-2013, 19:39
دوستان کرک یا سریالی برای فایروال نسخه 8 نیس؟
با سلام
نسخه رایگانش رو هم مییتونید استفاده کنید تو تستها فاصله کمی به نسخه پولی داره .
موفق باشید
majideblis
16-01-2013, 21:50
سلام دوستان اگه میشه یه کمک فوری بهم بدین ممنون میشم من هر وقت که ویندز عوض میکنم بعد با adsl به نت وصل میشم همیشه انگار داره یه چیزی رو دانلود میکنه با فایروال همه نرم افزار هارو محدود کردم هر چی که فکرشو بکنید و هر نرم افزار حتی فایروال و ...... اجازه آپدت شدنش رو لغو کردم/ ولی بازم نمیدونم چی داره دانلود میکنه اگه نرم افزار هست که بشه فهمید که چه نرم افزاری چه چیزی داره از نت استفاده میکنه رو بهم معرفی کنید یا یه راه خوب بهم بدین ممنون میشم
technoboy
17-01-2013, 00:46
داخلش ننورک مانیتور داره، از اونجا چک کنید
majideblis
17-01-2013, 09:43
داخلش ننورک مانیتور داره، از اونجا چک کنید دوست عزیز میشه دقیق تر بگی که کجا باید برم؟ من از خود فایروال ویندز7 استفاده میکنم
majideblis
17-01-2013, 16:03
از اساتید کسی نیست کمک کنه خیلی ضروریه
ممنون میشم جواب بدین
technoboy
17-01-2013, 23:42
دوست عزیز میشه دقیق تر بگی که کجا باید برم؟ من از خود فایروال ویندز7 استفاده میکنم
با توجه به اینکه تو انجمن اتپوست هستیم، اتپوست یک قسمت داره به اسم Network Activity که کارش مانیتورینگ هست: طبق عکس زیر ، شما می تونید کانکشن های ارتباطی خودتون رو ببینید و میزان دریافت و ارسال رو مشاهده کنید :
شما می توانید از طریق این قسمت بررسی کنید که کدام برنامه دارد از اینترنت شما استفاده می کند.
سلام
چند تا سئوال
دوستان میشه از آپدیتها بکاپ گرفت و به نسخه تازه نصب شده منتقل کرد
در ضمن ورژن 8 نسخه رایگان داره
فایل آموزشی این آنتی پیدا میشه
با تشکر
سلام
چند تا سئوال
در ضمن ورژن 8 نسخه رایگان داره ?
با تشکر
دوستان کسی میتونه کمک کنه :n11:
ALI16437
05-02-2013, 20:22
با سلام ،
amir.7 عزیز من یکسال از فایروالش استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم البته خریدمش
از سایت اصلی ولی نسخه انتی ویروسش ، نه که خوب نباشه بلکه با بهترینهای دنیا فاصله زیادی
داره البته این نظر من است من توصیه میکنم از نسخه فایروالش استفاده کنید و در کنار فایروال
از یک انتی ویروس قدرتمند مثل نورتون اویرا ایوست ، البته نمیدونم من از نسخه free تا حالا
استفاده نکردم میشه فقط فایرالش رو نصب کرد یا نه ، ولی اصولا در نصب سفارشی باید بشه
تیک نصب انتی ویروسشو و انتی اسپیوایر روبردارشت و فقط فایرولشو نصب کن .البته توصیه من اینه که
از نسخه فایروال پرو استفاده کن 30 روزه بعدش هم با یک دقیمت مناسب یکبار برای همیشه
بخرش اگر راضی بودی با یک لایسنس مادام عمر ، راحت میتونی مادام عمر از نسخه های جدیدش
هم استفاده کنی.
نیاز به اموزش خاصی هم نداره یکم باهاش سرو کله بزنید راه میافتید
منم یک مقدار مطلب دربارش از این ور اونور جمع کردم لینکشو میدم
یک نگاه کردن ضرر نداره ، نمیشه گفت اموزش ولی در کل از هیچی
بهتر است .
سلام علی جان
خیلی ممنون دوست من ، خیلی لطف کردی و راهنمایی خیلی خوبی بود . :n16:
سلام
چند تا سئوال
در ضمن ورژن 8 نسخه رایگان داره
با تشکر
سلام
اخرین نسخه رایگانی که در سایت اتپوست دیدم نسخه Outpost Security Suite FREE بود فکر کنم نسخه 7 باشه
از این لینک میتونید دانلود کنید
اخرین باری که از اتپوست استفاده کردم سرعت اسکن بسیار پایینی داشت در حال حاظر نمیدونم این مشکل برطرف شده یا نه!!
سلام علی جان
ممنون دوست عزیزمن :11:
آره آخرین ورژن رایگان فعلا همون 7 هستش و سرعت اسکن هم متوسطه
بازم ممنونم علی جان
technoboy
07-03-2013, 09:10
سلام،
برای دریافت لایسنس یک ساله Outpost Security Suite ابتدا به لینک زیر برید.
Promotion Code زیر را وارد کنید:
Promotion Code: 45T52-3D7MS-GS44K-W4CKC-8442U
طبق عکس زیر
لازم به ذکر می باشد که فقط 72 ساعت فرصت دارید
این لایسنس مربوط به کدوم ورژنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.