ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ▓ تاپیک اختصاصی OutPost Firewall ( کلیه مباحث در اینجا ) ▓

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

nightmare
09-11-2006, 01:06
دوستان من برای این ورژن یه فایل کرک گیر اوردم ( 900 کیلوبایت):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توش یه فایل readme بود که گفته بود بعد از دانلود فایل رو از حالت فشرده خارج کنید . فایل Install.bat رو اجرا کنید و سپس برنامه ی Agnitum Outpost رو توسط فایل Trashreg.exe اجرا کنید .
کسی که اینو معرفی کرده بود 100 درصد تایید کرده بود که کار میکنه .
راستش من با Zonealarm کار می کنم وگرنه تست می کردم خبرش رو می دادم .
به هر حال امیدوارم برای طرفدارای Agnitum این فایل جواب بده.

تا بعد......

Adel.p30
09-11-2006, 10:22
سلام
این سریالهای موجود در سایتهای مختلف برای این فایروال:

Serials: --------- OUTPOST KEY BEGIN ---------------- 0rkFgz1O3KuiOy++YotwO8xMosbFpMlcyuhCowUM8C zTFRSe6juDeMbJHM+riLIMuBt/rZ8CR6pxk/H1jW0JX DxtkyoYf3aKJl3VdmG5xFjw6lJyDFT67akhPdXmX9v4 JKO/tLR12qPROFeXsiuDTU3NbMxb60jmoDeC75xEX Yz9YvIQimit0kLAsgoaFJJ8F9ocBKtz7JA== ---------- OUTPOST KEY END ------------------ --------- OUTPOST KEY BEGIN ---------------- 0Pf4QWoEt0x5q+1yQbWEbKOTwIqw2z29iCZwe2cL bmh3Wv43JPKfAjSOUifYttkAiM0zYVGF7Ez+1aWO H86YOX01yx/oWkTY9JWAk6P1fzvIsm34hXOKiPz5 pwVknvxCim5/2JEvMCTKiiqWPMeAFuCDZsvdy7Ra 9fyqz8X2bOdAXYVOx4YfxumiN3BdPVPZgLA== ---------- OUTPOST KEY END ------------------

Harry Potter
09-11-2006, 14:00
دوستان من برای این ورژن یه فایل کرک گیر اوردم ( 900 کیلوبایت):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توش یه فایل readme بود که گفته بود بعد از دانلود فایل رو از حالت فشرده خارج کنید . فایل Install.bat رو اجرا کنید و سپس برنامه ی Agnitum Outpost رو توسط فایل Trashreg.exe اجرا کنید .
کسی که اینو معرفی کرده بود 100 درصد تایید کرده بود که کار میکنه .
راستش من با Zonealarm کار می کنم وگرنه تست می کردم خبرش رو می دادم .
به هر حال امیدوارم برای طرفدارای Agnitum این فایل جواب بده.

تا بعد......
سلام nightmare جان
من تا جایی که یادم میاد Outpost همیشه سریال داشته نه کرک!
این فایلی هم که شما گذاشتید حدس میزنم 99% یا ویروس باشه و یا برای پوینت جمع کردن... :ohno:
البته شما فقط نقل قول کردید و مقصر نیستید، ولی در کل اطلاع دادم تا مشکلی برای کاربران پیش نیاد.

توصیه ایمنی: »»» برای فایروال Outpost فقط از سریال استفاده کنید ;)

alirafaat
09-11-2006, 14:25
سلام

باز هم این meganet

سریال تست شده :

0Pv2FDKpgAjWqtdg0gBH6o1i6qORuHpmT6e629
B8ehAi7R/v0g8oIfhT+z/KjgArAnl73uc5DFtY/Jn
5jl3GsI2Y12VRdT528wpzI7hYgJXBN7qq4pYGD
J/YYL9QvYdPZeZgUfEKKz3FNMQbNd1dLaJRC
yrjfhcNe02izGs1usUQ=

nightmare
09-11-2006, 15:07
سلام nightmare جان
من تا جایی که یادم میاد Outpost همیشه سریال داشته نه کرک!
این فایلی هم که شما گذاشتید حدس میزنم 99% یا ویروس باشه و یا برای پوینت جمع کردن...
البته شما فقط نقل قول کردید و مقصر نیستید، ولی در کل اطلاع دادم تا مشکلی برای کاربران پیش نیاد.

توصیه ایمنی: »»» برای فایروال Outpost فقط از سریال استفاده کنید

سلام Harry Potter عزیز .
راستش ورژن جدید این برنامه رو توی یه سایت روسی دیدم ، اما توی قسمت نظرات سایتش همه از سریال ها شاکی بودن و یه نفر اومد این رو معرفی کرد .
از نظر ویروسی بودن ، مطمئن باش من خودم این فایل رو اسکن کردم و بعد معرفی کردم . با NOD32 .فکر نمی کنم ویروسی باشه . بهر حال قصد من فقط کمک به دوستان بود و خدای نکرده نمی خواستم کسی مشکلی براش پیش بیاد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شخصا هم همیشه ، در مورد هر نرم افزاری اول به دنبال سریال می گردم ، اگر نشد کرک .

بهر حال ظاهرا یکی از دوستان سریال رو پیدا کرده و در پست بالایی معرفی کردن . امیدوارم که کار کنه .

تا بعد......

zendegi
09-11-2006, 16:09
من با این سریال برای مدت 688 روز رجیسترش کردم و به راحتی هم آپدیت شد و قشنگ هم داره کار میکنه :

0rkFgz1O3KuiOy++YotwO8xMosbFpMlcyuhCowUM8C
zTFRSe6juDeMbJHM+riLIMuBt/rZ8CR6pxk/H1jW0JX
DxtkyoYf3aKJl3VdmG5xFjw6lJyDFT67akhPdXmX9v4
JKO/tLR12qPROFeXsiuDTU3NbMxb60jmoDeC75xEX
Yz9YvIQimit0kLAsgoaFJJ8F9ocBKtz7JA==

با تشکر از همه دوستان .......مرسی..........

zendegi
09-11-2006, 19:01
میخواستم بدونم که آپدیتهای این برنامه در کجا ذخیره میشه و آیا میشه بعدا دوباره از این آپدیتها استفاده کرد و راه خاصی داره یا همون راه همیشمگی کپی کردن؟؟؟؟؟؟
دیگه اینکه یکی لطف کنه که تنظیمات دقیق این برنامه رو بگه که بهتر بتونیم ازش بهره مند بشیم.......البته یه زمانی کرکی جون بودند و این توضیحات رو همراه با عکس آموزش میدادند که متاسفانه نمیدونم که چرا خیلی خیلی وقته که اصلا هیچ کجا حضور ندارند...........با تشکر .....مرسی.....................

Soda
09-11-2006, 19:48
هري پاتر عزيز
اين ويروسي نيست
كرك هم نيست
در واقع اين برنامه مي آد و مشخصات تريال برنامه هايي كه با پكر Asprotect پك شده اند رو از تو رجيستري پاك ميكنه و بنابراين برنامه Outpost كه از Asprotect براي محافظت خودش استفاده ميكنه تريالش دوباره شروع ميشه
يعني بعد از 30 روز دوباره برميگرده به روز اول
و خودت ميدوني كه اين يعني Reset Trial

اميدوارم مزاحم تاپيك نشده باشم

zendegi
09-11-2006, 20:11
سلام

باز هم این meganet

سریال تست شده :

0Pv2FDKpgAjWqtdg0gBH6o1i6qORuHpmT6e629
B8ehAi7R/v0g8oIfhT+z/KjgArAnl73uc5DFtY/Jn
5jl3GsI2Y12VRdT528wpzI7hYgJXBN7qq4pYGD
J/YYL9QvYdPZeZgUfEKKz3FNMQbNd1dLaJRC
yrjfhcNe02izGs1usUQ=

تایید میشه به زیبایی رجیستر شد: :happy: :laughing:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم مرسی.................... ;)

Harry Potter
10-11-2006, 00:33
هري پاتر عزيز
اين ويروسي نيست
كرك هم نيست
در واقع اين برنامه مي آد و مشخصات تريال برنامه هايي كه با پكر Asprotect پك شده اند رو از تو رجيستري پاك ميكنه و بنابراين برنامه Outpost كه از Asprotect براي محافظت خودش استفاده ميكنه تريالش دوباره شروع ميشه
يعني بعد از 30 روز دوباره برميگرده به روز اول
و خودت ميدوني كه اين يعني Reset Trial

اميدوارم مزاحم تاپيك نشده باشم
سلام سودا جان
ممنون که توضیح دادی، استفاده کردم :happy:
راستش من این فایل رو تست نکرده بود، ولی با توجه به اینکه سریال این نرم افزار به راحتی در دسترس بود حدس زدم که شاید ویروسی باشه و یا ... (از نظر پلیسی نه فنی)
ولی الان حرفم رو پس می گیرم :)

سلام Harry Potter عزیز .
راستش ورژن جدید این برنامه رو توی یه سایت روسی دیدم ، اما توی قسمت نظرات سایتش همه از سریال ها شاکی بودن و یه نفر اومد این رو معرفی کرد .
از نظر ویروسی بودن ، مطمئن باش من خودم این فایل رو اسکن کردم و بعد معرفی کردم . با NOD32 .فکر نمی کنم ویروسی باشه . بهر حال قصد من فقط کمک به دوستان بود و خدای نکرده نمی خواستم کسی مشکلی براش پیش بیاد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شخصا هم همیشه ، در مورد هر نرم افزاری اول به دنبال سریال می گردم ، اگر نشد کرک .

بهر حال ظاهرا یکی از دوستان سریال رو پیدا کرده و در پست بالایی معرفی کردن . امیدوارم که کار کنه .

تا بعد......

سلام nightmare جان
شرمنده به خاطر اتهام :sad: ، با توضیح سودا جان همه چیز مشخص شد ...
از اینکه خودتون هم توجه داشتید و فایل رو اسکن کرده بودید متشکرم :happy:
مرسی

Maximillion
12-11-2006, 13:33
سلام
ميخواستم بدونم چه جوري ميشه پروسس ها رو مخفي كرد ممنون.

Maximillion
21-11-2006, 06:58
سلام
فایل ها حذف شدند کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــک !

AK1
05-12-2006, 22:02

Agnitum Outpost Firewall Pro ver. 4.0 build 971.7030 | 16 MB | No serial needed

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Vasco
06-12-2006, 08:41
سلام دوستان .
با توجه به موقعیتی که الان برای دوستان عزیزمون در پی سی ورلد به وجود اومده من سعی کردم که بعضی
از نکات مهم رو که در مورد این فایروال هست رو بگم.

البته بعضی از تنظیمات قبلا گفته شده و تقریبا اکثر شما با اونا آشنایی کافی رو دارید و من در اینجا سعی میکنم که
تنظیمات گفته شده رو در اینجا تکرار نکنم.

....

بعد از این کار از قسمت تنظیمات فایروال وارد قسمت System شوید و در بخش ICMP بر روی Settings کلیک کنید تا
پنجره ای مانند زیر براتون باز بشه بعد آن دو قسمتی رو که با فلش قرمز نشون دادم رو از تیک در بیارید.

بعد به قسمت Plugin برید و بر روی Attack Detection یک بار کلیک کنید تا انتخاب بشه بعد بر روی Properties کلیک کنید
و در قسمت Advenced بر روی Edit List کلیک کنید . این قسمت رو چک کنید تا مطمئن شوید که همه گزینه هایی که در
این قسمت وجود داره تیک خوردند. این قسمت مربوط میشه به حملاتی که قرار فایروال آنها رو دفع کنه و جلوشون رو
بگیره . در اینجا شما هر قسمت را از تیک در بیارید یعنی آن را آزاد کرده اید.

حالا دوباره بر گردید به قسمت Application و Svchost.exe رو پیدا کنید. بر روش کلیک راست کنید و گزینه Modify Rules..
را کلیک کنید تا وارد قسمتی شویم که در آنجا میتوان Svchost.exe را با دادن دستوراتی ایمن تر کرد. وقتی که این
قسمتی را که گفتم کلیک کردید پنجره ای مثل زیر براتون باز میشه .

حالا شما بر روی DNS Service UDP Connetction یک بار کلیک کنید تا انتخاب بشه و بعد از سمت راست بر روی
Modify کلیک کنید. این پنجره برای شما باز خواهد شد.

در پنجره باز شده ای که در بالا می بینید 4 قسمت وجود داره.شما در قسمت 2 تیک کنار Allow it را بر دارید و مثل عکس
بالا Block it و Report it را تیک بزنیدو...

کرکی جان سلام :)

من این برنامه روامروز دانلود کردم (البته همه این 27 صفحه رو هم خوندم! :biggrin: )

اگه لطف کنید عکسها رو دوباره قرار بدید ممنون میشم.

راستش من برای ایمن تر کردن این برنامه بخشی از تنظیماتی که فرموده بودید رو فایروالم انجام دادم..ولی متاسفانه عكسها براي من ديده نميشه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا اون فایل( آموزش 82 صفحه ای) که در صفحه 16 همین تاپیک گذاشته بودید حذف شده و نمیشه استفاده کرد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشاپیش از لطفتون ممنون :)

alireza_2000
09-12-2006, 01:43
منم اون آموزش رو میخوام ---لطفا یه مرحمتی بکنید

Maximillion
09-12-2006, 12:38

Agnitum Outpost Firewall Pro ver. 4.0 build 971.7030 | 16 MB | No serial needed

دسستت درد نکنه عزیز :biggrin: ببخشید دیر اومدم یه مدتیه نمیتونم از خونه کانکت بشم :blink: :sad:

در جواب اون دو دوست عزیز هم باید بگم که خیلی وقته اوضاع این جوریه :sad:
ما هم خیلی به سایرین پیغام نوشتیم ولی کو گوش شنوا :angry:
الان سرم خیلی شلوغه اگه تونستم و وقت شد عکس بضی از قسمت ها رو با توجه به توضیحات کرکی جان
میذارم :rolleye: ولی باید خیلی صبر کنید سرم خیلی شلوغه . از این بابت معذرت میخوام :blush:

soooot
12-12-2006, 16:13
سلام
يكي از خاصيت هاي اين فايروال مصدود كردن تبليغات در اينتنت مي باشد . شما اگه وارد ايميل ياهو بشيد مي بينيد كه تبليغ ها توسط اين فايروال بلوك شده و به اي صورت مي باشند . [ad]
کار اين فايروال هم بدين صورت که اول کل سايت رو چک مي کنه سپس شناسايي تبليغات درون سايت ها و در آخر بلوک آن ها .
حالا براي جلوگيري از اين عمل و و بازگشت سرعت اينترنت به روال عادي خودش همانند اين شکل ها عمل کنيد .

Option > Plug - ins Setup

ADS را انتخاب کرده و سپس رو دکمه Stop بزنيد .

و در ادامه روي OK بزنيد .

حالا اگه وارد مرورگر خودتون بشويد خواهيد ديد که سرعت به روال عادي خود بازگشته است .
اميدوارم که اين مطلب مفيد واقع شده باشد چون سوال خيلي از کاربر ها بودش . ( مثل خودم :laughing: )

سلام :happy:
این قسمت فقط مخصوص حذف تبلیغات هست ؟ :rolleye:
اگر این کاری رو که گفتید بکنیم به امنیت و اینا ربطی نداره ؟ :blush:

mrsim
14-12-2006, 09:10
سریال آخرین ورژن رو کسی داره Outpost Firewall 4.0.971.584.079

mrsim
14-12-2006, 09:57
سریال آخرین ورژن رو کسی داره Outpost Firewall 4.0.971.584.079

من خودم پیدا کردم

0Pv2FDKpgAjWqtdg0gBH6o1i6qORuHpmT6e6
29B8ehAi7R/v0g8oIfhT+z/KjgArAnl73uc5
DFtY/Jn5jl3GsI2Y12VRdT528wpzI7hYgJXB
N7qq4pYGDJ/YYL9QvYdPZeZgUfEKKz3FNMQb
Nd1dLaJRCyrjfhcNe02izGs1usUQ
:laughing:

Adel.p30
20-12-2006, 08:24
سلام

تغییرات جدید در این ورژن:
Best-in-class ID-theft protection
Outpost Firewall Pro will detect and prevent (using the most effective data leak prevention technology available) malicious applications from trying to transmit data out of your PC. The security of that information is assured.

Advanced protection against network attacks
Outpost Firewall Pro detects and prevents any attempted ---- attacks from outside the network.

360-degree protection against spyware
Outpost Firewall Pro detects all attempts by spyware to activate; instead, spyware is instantly removed from the PC.

Automatic detection and configuration updates for optimum security
With Outpost 4.0 you receive ImproveNet updates for the whole license period that include secure firewall settings and rules - meaning with ImproveNet you will get much less prompts from the firewall as it will be always up-to-date when it comes to deciding what to do.
Self-protection against malicious software
Outpost Firewall Pro protects itself from being terminated by malware.
We are 100% sure that you will benefit from the New Anti-Leak feature, but don't only take our word for it:
قربانتان
Adel.p30

AK1
31-12-2006, 11:13

Agnitum Outpost Network Security ver. 2.0.762.462 | 25,8 Mb

Outpost Network Security proactively protects small and medium-sized businesses from inbound and outbound threats, safeguarding the network and keeping workstations healthy. With its award-winning firewall and powerful anti-spyware, Outpost provides easy-to-use, affordable, and reliable protection for company data. Plus, the centralized management and automatically-deployed configurations deliver greater protection in less time.

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 462.html)

Razel
01-01-2007, 15:54

Agnitum Outpost Network Security ver. 2.0.762.462 | 25,8 Mb

Outpost Network Security proactively protects small and medium-sized businesses from inbound and outbound threats, safeguarding the network and keeping workstations healthy. With its award-winning firewall and powerful anti-spyware, Outpost provides easy-to-use, affordable, and reliable protection for company data. Plus, the centralized management and automatically-deployed configurations deliver greater protection in less time.

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 462.html)

Akmfad عزیز می شه یه توضیحاتی راجع به Network Security این برنامه به زبان فارسی بدید و اینکه چه تفاوتهایی با نسخه دیگه داره؟
خیلی ممنون:happy:

D o l f i n
04-01-2007, 23:25
سلام به همه دوستان
من اينو دانلود كردم و نصبش كردم ولي مجبور شدم يه بار ديگه ويندوز بريزم اگه از دوستان كسي تنظيمات اينو مي دونه كمك كنه
با تشكر

chista
05-01-2007, 14:19
سلام

تغییرات جدید در این ورژن:
Best-in-class ID-theft protection
Outpost Firewall Pro will detect and prevent (using the most effective data leak prevention technology available) malicious applications from trying to transmit data out of your PC. The security of that information is assured.

Advanced protection against network attacks
Outpost Firewall Pro detects and prevents any attempted ---- attacks from outside the network.

360-degree protection against spyware
Outpost Firewall Pro detects all attempts by spyware to activate; instead, spyware is instantly removed from the PC.

Automatic detection and configuration updates for optimum security
With Outpost 4.0 you receive ImproveNet updates for the whole license period that include secure firewall settings and rules - meaning with ImproveNet you will get much less prompts from the firewall as it will be always up-to-date when it comes to deciding what to do.
Self-protection against malicious software
Outpost Firewall Pro protects itself from being terminated by malware.
We are 100% sure that you will benefit from the New Anti-Leak feature, but don't only take our word for it:
قربانتان
Adel.p30
دوستان گرامی من این نسخه رو دانلود کردم و نصب و ریجستر کردم مرتبه نخست به راحتی 3.5 مگ آپ دیت رو دریافت کرد ولی هرچقدر اپ دیت نرم افزار رو اجرا میکنم به هیچ عنوان ویزارد جلو نمیره و هنگ میکنه به گونه ای که من ناچار میشم اند پراسس بزنم تا بتونم به کارم ادامه بدم
در ضمن من برای نخستین بار از این نرم افزار استفاده میکنم اگر کانفیگ ویژی ای باید انجام بدم راهنمایی کنید ممنون از همه

shahrokhxp
05-01-2007, 19:07
#
Download
Mirror
Key (1kb)
#
:blush:
قبل از هر کاری کرکش کنید بعد از نصب سپس به اینترنت وصل بشین تا اپدیت بشه سوالی داشتین بپرسین:biggrin:
راستی مطمئن باشین که اپدیت میشه چون یک نسخه کامله:rolleye: :blush: :blush:

alireza_2000
07-01-2007, 10:45
حالا شما از كجا تشخيص دادين خيلي كامله---!!!!!!!!!!

zendegi
07-01-2007, 16:40
حالا شما از كجا تشخيص دادين خيلي كامله---!!!!!!!!!!
دوست عزیز به خاط کلمه pro .................
Outpost Firewall Pro

AK1
11-01-2007, 23:18
Outpost Firewall Pro 4.0 Build 1005/590

Agnitum Outpost is the first personal firewall developed with Open Architecture. It is also the first personal firewall that supports plug-ins. Sample plug-ins are included to show how this revolutionary technology can easily be employed for such tasks as Intrusion Detection, Advertisement Blocking, Content Filtering, E-mail Guard, and Privacy Control. It is equipped with every feature a personal firewall should have. It is the most functional firewall in the world. It supports all the latest security techniques and features such as: Full Stealth Mode, Anti-Leak, and MD5 Authentication.
13.8 MB

D o l f i n
11-01-2007, 23:19
حالا كسي نيست كه تنظيمات دقيق اين رو بدونه

Maximillion
20-01-2007, 13:13
سلام
اومدم کافی نت ادرس چندتا فایل توپ رو بهتون بدم .نمیدونم فلاپی من چی شد خراب شد.
ایشاالله فردا .
در مورد فایل ها هم بگم که درمورد بهترین تنظیمات برای این فایرواله و بدون عکس و به زبا انگلیسیه،با ورد نوشته شده ولی خیلی بهتون کمک میکنه تا فایروال بهتری داشته باشید.
ادرس دوتا فایل پی دی اف رو هم دارم که از سیر تا پیاز این outpost 4.0 و outpost network security رو نوشته.
این دوتا فایل پی دی اف هم به زبان انگلیسی ولی همراه باعکس هست.
پس تا فردا تو کف بمونید تا خبرتون کنم.
اخرین پست Cracki در تاریخ 07-01-2006, 09:02 PM
یا علی

Maximillion
21-01-2007, 12:51
سلام
ای بابا یعنی از ذیروز تا خالا هیچکس اینجا نیومده!!!

واسه راحتی شما لینکها رو پایین هم گذاشتم.

اون دو تا فایل رو هم از این پایین بگیرید.

خب همونطورکه نوشتم دیگه نمیتونم بیام تا 2-3 ماه دیگه.
یا علی

Persian.Boy
25-01-2007, 05:16
با اینکه از کاربرای این فایروال هستم اما آخرین نسخه این فایروال خیلی مشکل داره. بخصوص اینکه سرعت

لود شدن صفحات رو شدیدا پایین میاره. با خیلی از برنامه ها از جمله آخرین نسخه FlashGet هم مشکل داره.

مجبور شدم برم سراغ KIS . امیدوارم در نسخه بعدی درست بشه. اما چشمم آب نمیخوره چون تا جایی که من

خبر دارم قراره که Outpost Security Suite 5.0 ر با همکاری آنتی ویروس AVG بیرون بده.

Lord_theOne
25-01-2007, 06:33
مشكلي ندارد با فلش گت
اون برنامه مزخرف فلش گت است من خودم بعضي موقعها با فلش دانلود مي كنم ولي نسخه 1.8 اين برنامه خيلي گير مي كند آشغال هست
البته نسخه 4 اوت پوست با هيچ نرم افزاري مشكل ندارد ولي گيرش بيشتر شده

Persian.Boy
25-01-2007, 15:26
مشكلي ندارد با فلش گت
اون برنامه مزخرف فلش گت است من خودم بعضي موقعها با فلش دانلود مي كنم ولي نسخه 1.8 اين برنامه خيلي گير مي كند آشغال هست
البته نسخه 4 اوت پوست با هيچ نرم افزاري مشكل ندارد ولي گيرش بيشتر شده

دوست عزیز اگر دقت گرده باشد من به طور مثال فقط به برنامه FlashGet اشاره کردم. و در مورد دیر باز شدن صفحات

وب هم توضیح دادم. اما اگر میخواهید تخصصی تر صحبت کنیم من حرفی ندارم و میتونم اینو به شما بگم که شما

کلمه sandbox.sys را در گوگل جستجو کنید ببینید به چه جوابی میرسید. اگر چیزی پیدا نکردید توضیحات لازم رو میدم.

همونطور که قبلا هم گفتم Outpost میخواد که اینترنت سکیوریتی رو در نسخه های آینده بیرون بده و امروز طبق آخرین

خبری که من دارم این نسخه released شده. تغییرات و قابلیت هایی رو که به این نسخه جدید اضافه شده از این قرار

است...

موفق باشید.

Lord_theOne
26-01-2007, 02:46
ممنون عزيز از اطلاعات مفيدتون ولي من توي اينترنت چيزي رو احساس نكردم كه سرعت كم شده باشد
راستش اكثر تا حالا نديدم اوت پوست الكي پرتي را ببندد من بيت ديفيندر و نورتون فايروالهاشو چك كردم اونها بعضي موقعها حتي اينترنت هم مي بنند كه خيلي خنده دار هست قبلا از بيت استفاده مي كردم
همين كسپر البته خيلي هم قوي هست يك بار توي گيم نت يكي از بچه ها را مدتي گذاشت سركار بدجور فايروالش
البته نمي دونم كسپر فايروالش بود يا كريو ولي با كسپر كار مي كرد دوستم

Maximillion
06-03-2007, 07:09
سلام دوستان عزیز
دیدم این تاپیک خیلی وقته بروز نشده گفتم یه مطلب بزارم بدرد همه بخوره.
البته این مطلب رو Cracki قبلا توی تاپیک مخصوص فایروال Keiro گذاشته بود منم یکم ویرایشش
کردم و عکس ها رو از روی سیستم خودم گذاشتم:

یکی از مهمترین کارهایی که باید بکنید اینه که NetBios رو در سیستم خودت غیر فعال کنید.
متاسفانه در سیستمهای عامل مایکروسافت همیشه NetBios باز بوده و این شما هستید که باید به صورت دستی
این بخش رو غیر فعال کنید. اگر این قسمت باز باشه طرف فقــــــــط با داشتن IP آدرس شما و یک پورت باز در سیستم
خیلی راحت میتونه وارد بشه و هر کاری که دلش بخواد انجام بده.

برای بستن و از کار انداختن این بخش شما طبق عکسهایی در پایین قرار دادم عمل کنید.یعنی دقیقا به بخشی برید که
در عکس نشان دادم . با فلشقرمز رنگ نشون دادم.

به قسمت Network خود رفته و وارد تنظیمات آن شوید و این دو قسمتی رو که در عکس پایین نشون دادم
از تیک در بیارید و بعد مراحل بعدی رو انجام دهید.

بعدا در پنجره باز شده بر روی Advanced کلیک کنید و آن قسمتی رو که اشاره کردم تیک بزنید و بعد همه
پنجره ها رو OK کنید.

این هم لینک مطلبی که کرکی گذاشته:

راستی نسخه جدید نیومده؟

Persian.Boy
06-03-2007, 07:39
دستت درد نکنه مطلب مفیدی بود. هم از شما و هم کرکی عزیز تشکر میکنم. واقعا هم که باید Netbios رو جدی گرفت.

ElmO
23-03-2007, 13:46
Outpost Security Suite Pro 5.0.1184.7516 (611) Public Beta-Release ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

After months of hard work, Agnitum releases a public beta of its first-ever comprehensive security product to protect home and small office users against the entire range of modern threats.

With Outpost Security Suite Pro, you'll enjoy :
* Safe Internet presence behind the best-of-breed personal firewall
* Integrity of your personal data by having the Host Protection module preemptively block unauthorized program activity
* 360-degree protection against all forms of malware
* Protection that is immune to unauthorized termination
* Personalized, easily adoptable anti-spam for Outlook and Outlook Express users
* Easy installation and auto-configuration for novice users

For 32-bit systems -- 32.29MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

For 64-bit systems -- 33.53MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

------------------

KEY

ElmO
23-03-2007, 14:34
سلام دوستان
میگم این Agnitum عجب چیزی داده بیرون ها . به نظر خیلی خوب میاد .
اگه از دوستان کسی اینو امنحانش کرده ، بی زحمت یه توضیح کلی در موردش بده . که ببینیم میارزه با این Dial-Up دانلودش کنیم یا نه .

ممنونم

یا حق

Maximillion
24-03-2007, 12:50
Outpost Security Suite Pro 5.0.1184.7516 (611) Public Beta-Release ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

After months of hard work, Agnitum releases a public beta of its first-ever comprehensive security product to protect home and small office users against the entire range of modern threats.

With Outpost Security Suite Pro, you'll enjoy :
* Safe Internet presence behind the best-of-breed personal firewall
* Integrity of your personal data by having the Host Protection module preemptively block unauthorized program activity
* 360-degree protection against all forms of malware
* Protection that is immune to unauthorized termination
* Personalized, easily adoptable anti-spam for Outlook and Outlook Express users
* Easy installation and auto-configuration for novice users

For 32-bit systems -- 32.29MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

For 64-bit systems -- 33.53MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

------------------

KEY

سلام دوست عزیز
سال نو مبارک :11: :33: :40:
32.29 مگ :18: :2: واقعا حجمش زیاده.البته برای ما .من که میرم کافی نت دانلود کنم.:8:
باید جالب باشه.

ElmO
24-03-2007, 16:29
سلام دوست عزیز
سال نو مبارک :11: :33: :40:
32.29 مگ :18: :2: واقعا حجمش زیاده.البته برای ما .من که میرم کافی نت دانلود کنم.:8:
باید جالب باشه.

سلام دوست من
سال نوی شما هم مبارک :40: :11:

من دیروز دانلودش کردم ، با همین Dial-Up ... :18:
بیکاری زده بود به سرم :46: 2:30 طول کشید .

من که وقت نکردم کامل بگردمش و بینم چه چیزاییش عوض شده . اما اینو بگم که ظاهرش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تقریبا همونه .

ولی به نظر میاد نمیتونه وجود آنتی ویروس دیگه ای رو تحمل کنه :41: آخه هم قبل از نصب و هم بعد از نصب ( مدام ) این پیام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو میده .

حالا نمیدونم چرا به FlashGet هم گیر داده .

خلاصه من که نصبش کردم و به این اخطار هاش هم توجهی نکردم :31:

اگه دوستان دیگری هم امتحانش کردن ، نظرشونو بگن

موفق باشید

یا حق

Maximillion
25-03-2007, 06:47
سلام
عکسها رو دیدم ظاهر صفحه اول که تغییری نکرده.
باید توی تنظیماتش رو یه نگاه بندازیم.فکر کنم امروز بتونم بگیرمش.
اون پیغام رو هم که میگی من وقتی نسخه های قبلی رو من نصب میکردم همین پیغام میومد
ولی فقط برای فلاش گت. حالا چرا به بقیش گیر داده من نمیدونم.
میخوام ببینم Agnitum چیکار کرده

Maximillion
25-03-2007, 08:50
سلام
دانلودش کردم توی 2 ساعت :8: :31: :46:
هنوز نصبش نکردم
فعلا:11:

ElmO
25-03-2007, 13:00
سلام
دانلودش کردم توی 2 ساعت :8: :31: :46:
هنوز نصبش نکردم
فعلا:11:

سلام دوست من .
نتیجه شو به ما هم بگو . اگه تنظیمات خاصی هم داره ، اونم زحمتشو بکش . :40:

قربانت

یا حق

Maximillion
31-03-2007, 12:28
سلام
من متن این پست رو خونه اماده کرده بودم که بیام کافی نت براتون بزارم ولی این فایل ورد باز نمیشه باید
همینجوری حفظی و از روی عکس ها براتون مطلب بنویسم. پس اگه یه جاهایی کم و کاستی داشت ببخشید.
خب در مورد نسخه جدید فایروال مهمترین تغییرات در Host Protection و anti-spam و Antimalware بوده.

از قسمت Option و تب Plugin روی Antimalware دوبار کلیک کنید وطبق عکس زیر تنظیماتشون رو تغییر بدید:

حالا از تب Advanced روی Schedule کلیک کنید.
توی این بخش دوتا تب وجود داره. تو تب اولی برای مشخص کردن زمان اسکن هست و میتونید روزانه یا هفتگی
یا ماهانه اسکن کردن سیستم توسط Antimalware و ساعت اسکن رو مشخص کنید متاسفانه از این قسمت
عکس ندارم.

اما توی تب دوم:

خب همه چیز رو OK و برگردید به تب Plugin از این قسمت رو Attack Detection دوبار کلیک کنید و تنظیمات زیر رو انجام بدید:

اینم از این
اوه داشت یادم میرفت
توی پنجره option برید از تب System یه نگاه بندازید یه قسمت به اسم ICMP وجود داره روی Setting کلیک کنید
و مثل عکس زیر درش بیارید:

خب چه طور بود امیدوارم راضی باشید البته قسمت های Attack Detection و ICMP توی نسخه های قبلی همینجوری بوده مثل اینکه نمیخوان درستش کنند. البته توی همین تب System یه بخش به نام Global Rule
وجد داره که یکی از مهمترین قسمت هاست ولی من زبون انگلیسیم تعریفی نداره برای همین تا حالا نتونستم
تنظمات خوبی براش پیاده کنم. ببخشید
دیگه داره دیر میشه ما باید بریم
فعلا

ElmO
01-04-2007, 23:51
Maximillion جان ، خیلی ممنون از لطفت .
خیلی زحمت کشیدی . دستت درد نکنه .

موفق باشی
یا حق

Lord_theOne
02-04-2007, 03:03
مي گم كسي تنظيمات كاملش را ندارد؟

*Batman*
03-04-2007, 17:35
دوتا سوال هم من داشتم:
1-از Vista پیشتیبانی میکنه؟
2-با Norton مشکلی نداره؟

hamilton
03-04-2007, 21:02
آخرين نسخه اين فايروال با ويستا سازگاره.در مورد ناسازگاري با نورتون جايي مطلبي نخوندم و معمولا اگر مشكلي داشته باشه بايد موقع نصب پيغام اخطاري بده.مثلا زمانيكه بخواهيد آخرين ورژن فايروال زون آلارم را در كنار آنتي ويروس كاسپر نصب كنيد پيغام اخطاري مبني بر عدم سازگاري اين دو با هم دريافت ميكنيد.

Maximillion
05-04-2007, 19:05
مي گم كسي تنظيمات كاملش را ندارد؟

سلام دوست عزیز

اینجاها رو ببین: :5:

راستی ما هم جنوبی هستیم.:10:

j0l6
16-04-2007, 08:21
اقا کسی سریال جدید واسه اخرین ورژن این فایروال سراغ نداره ؟ این سریالی که صفحه قبل گذاشته شده مدت برا من داره تموم میشه دو هفته دیگه مونده و حی داره پیغام میده که تمدیدش کن

royaye_talkh55
30-04-2007, 19:38
Outpost Firewall Pro 4.0.1007.7323

Download

Password
renegadeddl.com

iranian_genius
01-05-2007, 01:23
سلام

من آخرین ورژن یعنی Outpost Firewall Pro 4.0.1007.7323 رو دانلود کردم

اما وقتی میخواستم روی ویستا نصب کنم پیغام خطا داد که نا سازگاره با ویستا

بازم به هر ترتیبی بود نصبش کردم اما بالا نیومد و همون یپغام ناسازگاری با ویستا رو داد

پس هنوز نسخه ی ویستا ساپورت نداره....!؟؟؟؟؟

(hamilton جان شما چه نسخه ای نصب کردی که گفتین سازگاره با ویستا؟؟؟؟)

Maximillion
01-05-2007, 15:55
سلام
اومدم تا یه تنظیم دیگه واسه این فایروال بگم و برم:
اگه از vpn برای اتصال به اینترنت استفاده نمیکنید میتونید توی global rule دوتا رول به نام های
allow pptp و allow gre رو حذف کنید مشکلی پیش نمیاد.

اون که نوشته بودند با ویستا مشکلی نداره نسخه 5 بتا بود.

این اخرین پستی هست که زدم تا 15 تیر رو نت پیدام نمیشه.

iranian_genius
03-05-2007, 00:16
5 بتا؟؟

نمیدونم . اما جایی ندیدم

vtn54
03-05-2007, 03:39
سلام دوستان عزیز

اخیرا نسخه نهایی اینترنت سکوریتی آوتپوست منتشر شده است .این محصول که فایروال و آنتی اسپایور آن ساخت خود

این شرکت روسی است از انجین VirusBuster به عنوان آنتی ویروس استفاده می کند ( متاسفانه ویروس باستر از نظر

شناسایی ویروسها تعریفی ندارد ) هنوز برای این محصول کرک و یا سریالی موجود نیست ولی لینک داونلود را برایتان می گذارم :

Download Outpost Security Suite PRO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حجم :32.5 مگابایت

سیستم مورد نیاز :

Supported platforms: Windows XP (32 and 64-bit editions), Windows 2003 Server (32 and 64-bit editions), Windows 2000 (SP3 and above).
Supported email clients for antispam: Microsoft Outlook Express, Microsoft Outlook 2000, 2002, 2003 and 2007.
Supported email protocols & services: POP3, SMTP, IMAP.
Hardware: 450 MHz or faster CPU(x-86/x-64/multi-core), 256Mb RAM, 100MB free disk space.

iranian_genius
03-05-2007, 17:02
ویستا ساپورته؟؟/

سرعت پایین نمیاره؟؟

vtn54
03-05-2007, 22:39
ویستا ساپورته؟؟/

سرعت پایین نمیاره؟؟

نه دوست عزیز ویستا را ساپورت نمی کنه آنتی ویروسش هم افتضاحه کرک هم که نداره بی خیالش شو .

hamilton
05-05-2007, 23:08
سلام دوستان عزیز

اخیرا نسخه نهایی اینترنت سکوریتی آوتپوست منتشر شده است .این محصول که فایروال و آنتی اسپایور آن ساخت خود

این شرکت روسی است از انجین VirusBuster به عنوان آنتی ویروس استفاده می کند ( متاسفانه ویروس باستر از نظر

شناسایی ویروسها تعریفی ندارد ) هنوز برای این محصول کرک و یا سریالی موجود نیست ولی لینک داونلود را برایتان می گذارم :

Download Outpost Security Suite PRO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حجم :32.5 مگابایت

سیستم مورد نیاز :

Supported platforms: Windows XP (32 and 64-bit editions), Windows 2003 Server (32 and 64-bit editions), Windows 2000 (SP3 and above).
Supported email clients for antispam: Microsoft Outlook Express, Microsoft Outlook 2000, 2002, 2003 and 2007.
Supported email protocols & services: POP3, SMTP, IMAP.
Hardware: 450 MHz or faster CPU(x-86/x-64/multi-core), 256Mb RAM, 100MB free disk space.

در تكميل صحيتهاي دوست ارجمند vtn54 عزيز نسخه 32bit و 64bit اين محصول كه قابل نصب بر روي سيستمهاي Windows XP (32 and 64-bit editions), Windows 2003 Server (32 and 64-bit editions), Windows 2000 (SP3 and above) ميباشد و دقيقا از engine آنتي ويروس Vexira استفاده ميكنه كه متاسفانه Vexira در آگوست 2006 قادر به شناسايي حدود 53% ويروسها بوده و استفاده از انتي ويروس اين مجموعه در واقع به يك ريسك شباهت داره تا حفظ امنيت!!!؟؟؟

Agnitum Outpost Security Suite Pro 2007 (1214.616)

دانلود نسخه 32 بيت:

دانلود نسخه 64 بيت:

كرك:

Harry Potter
27-05-2007, 11:21
سلام
ای بابا چرا این تاپیک خوابیده؟ :13:

Outpost Security Suite

Release date: 11 May, 2007
Version: 2007 (1233.616)
Size, MB: 34,5

کرک or/& سریال هر کس سراغ داشت معرفی کنه لطفا :20:

:5:

Maximillion
28-05-2007, 11:55
ما رفتیم رو زون آلارم

مجید فینا
31-05-2007, 19:03
Agnitum Outpost Firewall Pro 4.0 Build 1014/7514.596

;;;;;;;;;;;;Outpost Serial;;;;;;;;;;;;l

--------- OUTPOST KEY BGIN ----------------

0rkFgz1O3KuiOy++YotwO8xMosbFpMlcyuhCowUM8C
zTFRSe6juDeMbJHM+riLIMuBt/rZ8CR6pxk/H1jW0JX
DxtkyoYf3aKJl3VdmG5xFjw6lJyDFT67akhPdXmX9v4
JKO/tLR12qPROFeXsiuDTU3NbMxb60jmoDeC75xEX
Yz9YvIQimit0kLAsgoaFJJ8F9ocBKtz7JA==

---------- OUTPOST KEY END ------------------

H A M A S
18-06-2007, 09:02
من ورژن Agnitum Outpost Firewall Pro v4.0.1005.590.123 دارم کسي يک کي خوب سراغ نداره؟

Persian.Boy
18-06-2007, 23:44
من ورژن Agnitum Outpost Firewall Pro v4.0.1005.590.123 دارم کسي يک کي خوب سراغ نداره؟

این کی زیر از امروز تا 247 روزه دیگه قابل استفاده است.

H A M A S
19-06-2007, 07:10
ممنون جناب پرشين بوي!

Persian.Boy
22-06-2007, 22:49
نسخه جدید این فایروال نیز از طرف Agnitum عرضه شد.

تغییراتی که در این نسخه صورت گرفته شامل اینها هستند ...

Changes in Outpost Firewall Pro 4.0.1024.700 (June 22, 2007) :
- Error occurred on uninstalling Debug plugin if Outpost Firewall was running installing third-party applications
- Outpost Firewall blocked third-party applications setup programs
- Outpost Firewall now detects attempts to install over the later version
- Outpost Firewall could freeze on starting
- Outpost Firewall could freeze on detecting critical system object change
- Recurring critical system object change could not be detected
- Outpost Firewall could crash if working concurrently with "World of Warcraft"

Agnitum Outpost Firewall Pro 4.0 Build 1024.700.292

آخرین نسخه این فایروال رو میتونید از لینک پایین دانلود کنید. جهت رجیستر نمودنش هم میتونید از 2 سریالی که قرار

میدم استفاده کنید.

دانلود Outpost Pro برای سیستم های 32 بیتی.

دانلود برای سیستم های 64 بیتی.

سریال.

shahedi
25-06-2007, 09:40
سلام
بچه ها با کاسپر مشکلی یا تداخلی نداره یه تصویر هم می شه بذارین

D o l f i n
25-06-2007, 14:21
پس با اين اوصاف و صحبتهايي كه دوستان كردن اينترنت سكوريتيش بدرد نمي خوره من تازه دانلودش كردم و الان دارم ازش استفاده ميكنم
برم پاكش كنم تا كار دستم نداده

Persian.Boy
19-07-2007, 03:27
Outpost Firewall Pro 4.0 build 1025/700/303

نسخه جدید این فایروال.

برای دانلود از لینک های زیر میتونید استفاده کنید.

دانلود برای سیستم های 32bit

دانلود برای سیستم های 64bit

سریال جهت رجیستر کردن برنامه.

اشکالات برطرف شدن در این نسخه ...

The following issues are fixed (only significant ones are listed):
o More strict rules for DNS activity
o Automatic rules creation issue (active rules were disabled)
o Freezes on x64 platform

Lord_theOne
19-07-2007, 06:19
مي گم كسي Plug in هاشو نداره؟

Street.Boy
20-07-2007, 17:26
من نیاز به کمک فوری دارم. من در حال حاضر از آنتی ویروس NOD32 دارم استفاده می کنم. و فایروال OutPost رو هم نصب کردم روی سیستمم. ولی بعد از نصب OutPost سرعت اینترنتم به طرز وحشتناکی اومد پایین. خیلی افتضاح شد. مشکل از کجاس NOD یا OutPost مشکل داره یا تو Options باید کاری بکنم؟!؟!؟! خلاصه چیکار کنم که این مشکل برطرف بشه و سرعت اینترنتم به همون سرعت نرمال قبلیش برگرده!؟!؟
یه کمک در همین ضمینه می خواستم. به نظر شما من آنتی ویروس KasperSky Antivirus و فایروال KasperSky Internet Security رو نصب کنم رو کامپیوترم جواب می ده و خوبه!؟!؟ یعنی سرعت کامپیوتر رو نمی گیره!؟!؟ سنگین نیست!؟!؟ سرعت اینترنت رو نمی گیره!؟!؟ می شه یه راهنمایی راجب این قضیه بکنین!؟!؟ به نظرتون من این 2 تا KasperSky ها رو با هم نصب کنم بهتره کلا یا نه همین NOD و OutPost که هست خوبه و بهتره!؟!؟!؟

Braveheart
29-07-2007, 17:54
. و فایروال OutPost رو هم نصب کردم روی سیستمم. ولی بعد از نصب OutPost سرعت اینترنتم به طرز وحشتناکی اومد پایین.

راستي ميگه چرا سرعت اينقدر کم ميشه ؟؟؟ تنظيمات خاصي داره ؟

Braveheart
29-07-2007, 19:50
راستي ميگه چرا سرعت اينقدر کم ميشه ؟؟؟ تنظيمات خاصي داره ؟
کسي چيزي نميدونه ؟؟؟

Lord_theOne
29-07-2007, 20:56
اصلا براي من هيچ مشكلي ندارد خيلي باهاش حال مي كنم شايد مشكل از جاي ديگر است

Persian.Boy
29-07-2007, 21:23
من هم هیچ مشکلی با این فایروال ندارم. اتفاقا تنها فایروالی است که روی سرعت اینترنت تاثیر نمیزاره و حداکثر

امنیت رو برای من حفظ کرده. خیلی ازش راضی هستم تا حالا هم خیلی از حملات اینترنتی رو که خیلی از فایروالها

حتی روحشونم خبر دار نمیشه دفع کرده.

شما سیستمتون رو چک بکنید ببینید سیستمتون آلوده نشده. و اینکه شما از چه نسخه ای از این فایروال استفاده

میکنید و همراه با کدوم آنتی ویروس.

NOD32 + Outpost مشکلی با هم ندارند.

Outpost pro + BitDefender Plus مشکل دارند.

Kaspersky Antivirus+ Outpost Pro بر روی بعضی سیستم ها مشکل دارند اما قابل رفع است.

Outpost Pro+Spyware Doctor 5 بر روی بعضی سیستم ها مشکل دارند.

Outpost pro + Avast pro مشکلی ندارند.

Outpost pro + Dr.Web antivirus مشکلی ندارند.

Braveheart
29-07-2007, 21:55
ممنون ، يکم درجه امنيتشو اوردم پايين انگار بهتر شدش ، حالا يک مشکل ديگه ؛ ‌دستکاريش کردم ياهو مسنجر رو بلوک کرده و باز نميکنه (يعني نميزاره که باز بشه) چجوري بايد درستش کنم ؟

Lord_theOne
29-07-2007, 22:24
توي Tools بروي بعد گزينه log viewer را بزن بعد برو در قسمت block اونجا ببين ياهو هست پاكش كن
با Persian.Boy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vbmenu_register("postmenu_1369667", true); موافقميكي فايروالي هست كه مشكلي ندارد پورتهارو الكي نمي بندد من با بيت ديفدر مشكل داشتم فايروالش بعضي موقعها موقع آپديت خودش هم اينترنتو قطع مي كرد

Braveheart
29-07-2007, 23:12
توي Tools بروي بعد گزينه log viewer را بزن بعد برو در قسمت block اونجا ببين ياهو هست پاكش كن
با Persian.Boy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vbmenu_register("postmenu_1369667", true); موافقميكي فايروالي هست كه مشكلي ندارد پورتهارو الكي نمي بندد من با بيت ديفدر مشكل داشتم فايروالش بعضي موقعها موقع آپديت خودش هم اينترنتو قطع مي كرد
40-50 تا ياهو پيدا کردم ، همشون رو باز کنم ؟ (بعضي هاش رو نوشته پورت 5050 ، 6060، 6061 و اسمايي مثل تل نت ) ، راستي چجوري بايد بازشون کنم (راست کليک بعدش چي ؟)

ممنون از لطفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord_theOne
30-07-2007, 00:02
عزيز راست كليك كن و همه را Clear كن

Braveheart
30-07-2007, 00:50
عزيز راست كليك كن و همه را Clear كن
ممنون ولي هرچي کلير ميکنم باز وقتي ميخوام وصل شم ، ميشه مثل اولش ...

Braveheart
30-07-2007, 02:35
آقا درست شد ...

ممنون از دوستان مخصوصا آقا مسعود گل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord_theOne
30-07-2007, 09:16
يك مشكلي كه داردOUtPost شما يك بار Disable كن و برنامه را اجرا كن كار مي كند و بعد Enable كه كني به اون برنامه اجازه كار مي دهد

H A M A S
30-07-2007, 11:50
من از اينترنت هوشمند در مشهد استفاده ميکنم ورژن فايروال هم Outpost Firewall Pro ver. 4.0.1007.7323 است.شرکتي که isp که اينترنت هوشمند خود را عرضه کرده و من استفاده ميکنم شرکت مطمئن و مشهوري نيست با اين وجود امروز OUTPOST چند بار هشدار صوتي(صدايي مثل بوم) رو داد اين يعني چي؟يعني کسي ميخواسته سيستم منو هک کنه و OUTPOST جلوي اونو گرفته؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

albous
31-07-2007, 01:58
این فایروال سرعت اینترنت را به هیچ عنوان کم نمیکنه یا سرعت خود سیستم را از نظر امنیتی چطوره؟

Persian.Boy
31-07-2007, 14:50
این فایروال سرعت اینترنت را به هیچ عنوان کم نمیکنه یا سرعت خود سیستم را از نظر امنیتی چطوره؟

دوست عزیز کم شدن سرعت سیستم فقط به نصب این برنامه ربط نداره و باید خیلی مسائل رو در نظر گرفت. من سعی

میکنم به مهمترین اونها اشاره کنم. بقیه اش رو هم در انجمن مقالات در همین انجمن میتونید پیدا کنید. مثلا مسائلی

در مورد رم. بالا آمدن سیستم و غیره ...

1. قبل از هر کاری شما باید مطمئن بشید که فایروال Outpost Pro رو بر روی سیستمتون نصب کردید نه اینکه مثل خیلی

ها Outpost Security Siute Pro رو نصب کرده باشید. چون Outpost Security Suite pro سرعت سیستم را به دلیل

دارا بودن آنتی ویروس تا حدودی کاهش میده.

2. قبل از نصب Outpost Pro باید سیستمتون رو خیلی دقیق چک کنید. از مسائلی که باید در نظر بگیرید میشه به این

موارد اشاره کرد.

الف. سعی کنید به غیر از برنامه های ضروری که برای یک سیستم لازمند برنامه های دیگه را مانند Y Messenger,

MSN Messenger و یا غیره را از ستارت آپ سیسمتون حذف کنید چون هر چقدر سرویس اضافه و غیر ضروری در

سیستمتون فعال باشند به همان اندازه سرعت سیستم شما با نصب یک موتور جستجوگر مانند آنتی ویروس و یا

فایروال کاهش پیدا میکنه. چون این برنامه هایی که در ستارت آپ سیستم قرار دارند جزور مموری سیستم حساب

میشن و اولین کار و مهمترین کار یک آنتی ویروس و یا فایروالی مانند Outpost Pro چک کردن و سکن پروسه هایی

است که همراه با ویندوز بالا میان. پس هر چقدر تعداد این پروسه ها بیشتر و فعاللیتشون بیشتر باشه به همان

اندازه تاثیر منفی در سیستم شما میزاره.

ب. قبل از نصب این فایروال حتما مطمئن باشید که سیستم شما به میزان 98 درصد میتونه پاک باشه. چون اگر

سیستم شما مثلا آلوده به یک نوع ویروس شده باشه اونوقت با نصب این فایروال ویروس واکنش بیشتری رو جهت

غبر فعال کردن این فایروال انجام میده و چون Outpost Pro از قابلیت Self-Protection یعنی محافظت شخصی

برخورداره در اون صورت Outpost Pro نیز متقابلا واکنش از خودش نشون میده و میزان مصرف کردن رم و مخصوصا

CPU بالا میره. البته همه ویروسها سعی نمیکنند که آنتی ویروسها و فایروال ها رو از کار بندازند چون هر کدام جهت

انجام کار نوشته شده اند. اما تعداد ویروسهایی که فایروال ها و آنتی ویروسها رو از کار میندازند کم نیست.

این درگیر بودن ویروس با فایروال که اکثرا هم پروسه های مخفی دارند تا زمانی که کاملا از سیستم پاک نشه همچنان

ادامه پیدا میکنه و طرفی که این فایروال رو نصب کرده فکر میکنه که این Outpost Pro بوده که سرعت سیستمش رو

پایین آورده اما غافل از اینکه Outpost Pro در داخل میدان جنگ قرارگرفته و داره از سیستم مواظبت میکنه.

3. قبل از نصب Outpost Pro مطمئن بشید که آنتی ویروسی که استفاده میکنید با این فایروال مشکل داره یا نه . اگر

آنتی ویروس شما دارای قابلیت HIPS و یا رجیستری کنترل باشه در اون صورت به احتمال 70 درصد به بالا با فایروال

هایی مانند Outpost Pro دچار مشکل میشند. چونکه فایروال Outpost Pro دارای Anti Spyware و Anti-Leak است

بنابراین این فایروال میتونه رجیستری و قسمت های مهم یک سیستم رو که در مقابل تروجانها و ویروسها آسیب پذیر

ترند رو کنترل کنه پس اگر شما یک برنامه دیگه را برای زیر نظر گرفتن این قسمت ها بر روی سیستم بصورت نصب

شده داشته باشید در اون صورت چون این دو برنامه یعنی فایروال و برنامه ای که دارید هر دو میخواهند یک کار را

انجام دهند با هم درگیر شده و احتمال اینکه مقدار مصرف رم و CPU در پروسه های این برنامه ها بره بالا خیلی

زیاده.

4. در هنگام نصب این فایروال سعی کنید فرق Anti-Virus رو با Internet Security و یا Security Suite رو بدونید.

خیلی ها میرند و Kaspersky Internet Security رو همراه با این فایروال نصب میکنند و بعد میان و شکایت میکنند که

این فایروال خیلی بده و یا سرعت سیستم کند شده و یا اینکه سرعت اینترنتم کم شده. اما خبر ندارند که این بی

اطلاعی خودشون بوده که باعت بروز این مشکلات در سیستمشون شده نه نصب این فایروال. معمولا اینترنت

سکیوریتی ها و سویت ها دارای فابروال هستند و زمانی که شخصی بیاد فایروال Outpost Pro و یا هر فایروال

دیگه ای را در کنارشون نصب کنه اونوقت سیستم طرف دارای 2 فایروال میشه و چون بعضی ها به شعار هر چه

بیشتر بهتر عادت کرده اند و بعنوان یک فرهنگ قبولش کردند فکر میکنند که نصب 2 فایروال بصورت فعال در سیستم

باعث امنیت بیشتر در وب میشه. اما دقیقا برعکسه. چه نصب 2 آنتی ویروس فعال و چه نصب 2 فایروال فعال با

شعار هر چه کمتر بهتر میتونه محافظت و امنیت خوبی داشته باشه. یعنی از هر کدوم باید یک نوع نصب باشه.

بطور مثال BitDefender Antivirus Plus دارای فایروال جداگانه است که حتی با غیرفعال کردنش هم بازم تاثیرات منفی

خودش رو بر روی Outpost Pro و یا فایروال های دیگه میزاره. پس مواظب باشید و همیشه دقت کنید که برنامه ای که

استفاده میکنید دارای چه چیزی است.

در آخر شما میتونید برای نمونه به میزان مصرف کردن رم و CPU در سیستم من نگاه کنید.

یک نکته مهم رو هم فراموش کردم بگم و اون اینکه میزان مصرف رم و CPU توسط یک فایروال بغیر از موارد بالا که

اشاره کردم به یک مورد خیلی مهم هم بستگی داره. و میزان ترافیک بر روی شبکه و سیستم شماست. یعنی هر

چقدر ترافیک اینترنت بالاتر باشه به همان اندازه میزان مصرف رم و سی پی یو در پروسه های یک فایروال میتونه بره

بالا. مثلا زمانی که شما از برنامه های P2P و یا BitTorrent استفاده میکنید و مشغول دانلود کردن فایل و یا فیلمی

هستید ترافیک به مقدار خیلی خیلی زیادی میره بالا و چون کار اصلی یک فایروال کنترل ترافیک در داخل یک شبکه و

یا سیستم خانگی است بنابراین فعالیت فایروال بیشتر میشه و میزان مصرف کردن رم و سی پی یو نیز به همان

اندازه میره بالا.

بالا ترین میزان مصرف رم توسط فایروال Outpost Pro تا حد 40 مگ و CPU سی درصد است. یعنی یک برنامه کاملا

مناسب. البته فابروال هایی وجود دارند که از Outpost Pro کمتر رم اشغال میکنند مانند Look"n"Stop اما باید در نظر

داشته باشیم که کاری که Outpost Pro انجام میده به مراتب خیلی بیشتر از کاری است که یک فایروال ساده مانند

Look"n"Stop انجام میده. مثلا فایروال Outpost Pro دارای قابلیت های زیر است.

1. Self-Protection این قابلیت خودش باعث میزان مصرف بیشتر رم در هر نرم افزاری میشه که این قابلیت رو داشته

باشه.

2 . دارا بودن آنتی سپای ور

3. Ads Remover یعنی بستن تبلیغات ها در داخل وب سایت ها. مانند بنر بالای همین سایت پی سی ورد.

4 . Active Content و Privacy Control جهت نظارت کردن بر کوکیزها و همچنین جلوگیری از اجرای کدهای مخربی که

بصورت Java Script در داخل صفحات وب بصورت مخفی قرار داده شده اند. از مهمترین نوع این کدهای مخرب که اکثرا

و یا میتونم بگم همگی اونها برای تحت کنترل در آوردن سیستم طرف بکار میرند و یا راخت تر بگم برای هک کردن و

از کار انداختن آنتی ویروسها و فایروال ها بکار میرند میشه به Exploit ها اشاره کرد.

5. دارا بودن DNS Cach

و غیره...

هیچ یک از قابلیت های بالا در فایروال هایی مانند Look"nStop وجود نداره. به همین دلیل میزان مطفی فایروال

LooK"N"Stop خیلی کمتر از بقیه فایروال هاست. اگر شما تمامی پلاگین های اضافی رو در فایروال Outpost

غیرفعال کنید حداکثر میزان مصرف رمش میتونم بگم به 10 مگ هم نخواهد رسید. اما کسی که از این فایروال

استفاده میکنه بیشتر به خاطر این قابلیت هاشه که اونو نصب کرده چون اگر این قابلیت ها رو نمی خواست اونوقت

میرفت به سمت Comodo , McAfee,Kerio,Norton, و یا همین Look"n"Stop خودمون. البته اینو بگم که فایروال

Look"N2Stop یکی از بهترین فایروال ها در مقابل حملاتیه که به داخل صورت میگیره. میتونم بگم در این مورد با

Outpost Pro یکیه و هر دو به یک صورت عمل میکنند.

موفق باشید.

albous
31-07-2007, 17:10
میشه یک نسخه ی کرک شده و مستقیم فقط از فایروال اون بگذارید
در ضمن از توضیحاتتون متشکرم

Persian.Boy
31-07-2007, 17:54
میشه یک نسخه ی کرک شده و مستقیم فقط از فایروال اون بگذارید
در ضمن از توضیحاتتون متشکرم

خواهش میکنم.

نسخه کرک شده از این فایروال وجود نداره. اما میشه توسط یک چیزایی مانند سریال رجیسترش کرد.

یخورده بگردید پیدا میکنید. شما اصلا تایپک این فابروال رو مرور کردید؟ حداقل چند صفحه ازش رو بخونید برای خودتون

خوبه نه من.

با تشکر.

Maximillion
02-08-2007, 08:06
سلام
ما بعد از مدت ها اومدیم به انجمن.
دوباره هم outpost نصب کردیم.
یه سری شماره سریال پیدا کردم اگه قبلی ها کار نکرد شاید اینها بدردتون بخوره.

--------- OUTPOST KEY BEGIN ----------

0E3xNVY vV01 5DJQXy40Nv6/38aKyhi4iCwn
AVFJFTSqCpgh9C5vFd8KuP6oOmboFWC3NBfq
Q yn0NBvP18YRKjEhxoDJMtQaVBVedgNLLLVse
KmjSRS5MT0vzQJyHd1pi5VoUzyYNLhnBQ3aGx4
ZhjSBsHtokBIvc/fXFK8JxXBt8 Y0eoikZ9kpq9j
dyw4R6cgKPr6yqaZy0=

----------------------------------------------------------------

0AqNPIWYHrf7vZmqxULPH7mkH8+rLakahBf3XvDt
kNR8UVVsqVqTHD72LXXimvGb0embUJOQ04iej9R/
B0GBnn0XPRQTY+KLrnrpmbHO+RlEoRbrRDX+CcMi
jTq1UrInIg1y9PVecY6FdU9g+UtdIN+z462EVc9t
h5YMHMBLyfXzbP4PlD5EgAIFD1S4K7//gtw==

rsh
24-08-2007, 20:58
شماره سریالهای بالای کار میکنند
اکثرا تا 100 روز براتون کار خواهند کرد
من از شماره سومی استفاده کردم مهلت 180 روز برام اعلام کرد

Persian.Boy
25-08-2007, 01:11
شماره سریالهای بالای کار میکنند
اکثرا تا 100 روز براتون کار خواهند کرد
من از شماره سومی استفاده کردم مهلت 180 روز برام اعلام کرد

تا 180 روز روز دیگه این فایروال 4 تا ورژن عوض کرده.

مک آفی و نورتون نیستن که سالی یک بار به فکر برطرف کردن عیب و ایراداشون باشن.

AliROCK
30-08-2007, 00:17
با ویستا مشکلی نداره

Persian.Boy
30-08-2007, 02:19
با ویستا مشکلی نداره

نسخه نهایی برای ویستا نداره. نسخه های بتا وجود دارند اما مشکلاتی هم دارند و بهتره تا نسخه نهایی ارائه نشده

ازش استفاده نکنید.

rsh
31-08-2007, 15:25
بازم سلام
در مورد نسخه ویستا ساپورت باید بگم یک نسخه بتا 2008 ازین برنامه موجود هست
اما در کل متاسفانه از وقتی این برنامه رو نصب کردم دیگه نمیتونم از فایر فاکس استفاده کنم چون همش هنگ میکنه
اما در کل دارای امنیت و قدرت بسیار بالایی هست اما متاسفانه باگ زیاد داره
تصمیم گرفتم برم زون الارم نصب کنم منتظرم نسخه جدیدش بدستم برسه نصب کنم

p_s_m
07-09-2007, 10:05

آخرين نسخه فايروال outpost pro آخرشه !!!!! :27:

Agnitum Outpost Firewall Pro 4.0.1025.7828

Outpost Firewall Pro 4.0 brings you the ultimate in electronic information protection. With Outpost 4.0, you get the highest level of proactive protection against Internet-borne spyware, keyloggers, Trojans and other unauthorized attempts to access the data on your PC — even if you're running 64-bit Windows.

- Customizable prevention of unauthorized attempts to control trusted applications
Customize the list of applications you trust to make outbound data transfers. This function prevents stealthy access attempts by malicious applications masquerading as legitimate applications.

- Block the use of command line parameters to launch a browser
Many applications can be configured to launch browser windows when you click on a URL
(Outlook, M'zoft Office, ICQ and many others). To avoid unwanted browser launches by malicious programs, you can create your own list of programs allowed to open browser windows.

- Customizable control over application memory
Use your customized list of trusted applications to ensure malicious programs can't use the memory space of a trusted application to execute their payload.

- Active Desktop control
Active Desktop components may contain malicious code that can transfer confidential data on behalf of Windows Explorer. Outpost prevents this kind of malicious code from installing or executing.

- Prevent attempts to control other applications' windows
Malicious programs can emulate keystrokes in other program windows and make unauthorized data transfers between those windows. Outpost detects these attempts, checks for legitimacy and blocks any unauthorized attempts to transfer data.

- Prevent attempts to modify critical registry entries
The registry contains the configuration settings for all programs. Outpost 4.0 lets you customize the list of applications allowed to make changes to the registry.

- Double DNS resolution control
Outpost 4.0 prevents the use of advanced hacking techniques that could allow intruders to steal data through DNS requests.

- Low-level network access control
Malicious code, once installed on your system, may attempt to mimic normal system activity and initiate outbound connections. Outpost detects such attempts and alerts you with a prompt for next action.

and more...

Download 32-bit

Download 64-bit

Maximillion
10-09-2007, 22:04
لينك هاي مستقيم همين ورژن:

Download 32-bit

Download 64-bit

Maximillion
21-09-2007, 06:29
سلام
من توي يه سايت چيني يه شماره سريال پيدا كردم
هنوز ورژن جديد رو نريختم رو سيستمم شما اينو امتحان كنيد ببينيد كار ميكنه

Maximillion
26-09-2007, 00:26

بابا اين همون نسخه اي كه الان رو سيستمم نصبه كه؟ مارو گذاشتي سر كار؟ :13:
منم حواسم نيست دارم براش سريال پيدا ميكنم. :19:

حالا اشكال نداره :46:

من يكي دو صفحه قبل رو نگاه كردم مثل اينكه بعضي ها گفته بودند بعد از نصب فايروال سرعت اينترنتشون مياد پايين.
شما ميتونيد از بين پلاگين ها گزينه Ads رو Stop كنيد.

و يه چيز ديگه بعد از كلي جستجو لينك پلاگين هاي اين فايروال رو پيدا كردم.من خودم هنوز بهش سر نزدم ولي مثل اينكه ميتونيد پلاگين ها رو از لينك زير دانلود كنيد:

برنامه Agnitum Outpost Security Suite Pro for Windows Vista (32-bit) 2008 6.0.2137 Beta هم چند ساعت پيش رفت رو نت.گفتم چون مشتري اين ورژن پايينه فعلا خبرش رو بدم اگه كسي خواست بگه تا لينكش رو بزارم.

موفق باشيد

Maximillion
26-09-2007, 00:32
اينو هم ببينيد بد نيست:

soooot
28-09-2007, 00:02
من این فایر وال رو برای ویندوز سرور 2003 میخوام ، کدوم ورژن و چه نوعیش رو باید دانلود و نصب کنم ؟

Maximillion
28-09-2007, 07:57

لينك هاي صفحه قبل هست يا ميتوني از اين هم استفاده كني:

divarfx
04-10-2007, 17:53
سلام
من رو سيستم ناد 32 دارم با اسپايوار داكتر اگر اين فايروال رو نصب كنم خوبه؟
براي ويندوز xp كدومش بهتر جواب ميده؟
تشكر

Lord_theOne
04-10-2007, 18:31
عالي هست با هم سازگاري دارند من دوتاشو با هم دارم

Lord_theOne
04-10-2007, 19:04
مي گم كسي تنظيمات Rule را دارد بگذارد من هميشه مي گذارم روي Allow Most

Maximillion
06-10-2007, 07:17
مي گم كسي تنظيمات Rule را دارد بگذارد من هميشه مي گذارم روي Allow Most

هميشه روي Allow Most ميزاري؟ :18: اينجوري اوت پوست نميتونه خوب از سيستمتون حفاظت كنه :41:
شما اينجا رو ببين.كركي اين تنظيمات رو گذاشته بوده.ولي عكس ها پاك شده من به هر كسي كه فكر ميكردم اين تنظيمات رو همراه با عكس داره پيغام دادم ولي جوابي نگرفتم.البته از روي خود نوشته هم ميشه فهميد چي به چيه :46:

اميدوارم به كارتون بياد
يه فايل 40 مگا بايتي هم درباره اوت پستپيداكردم نميدونم چيه فقط اسمش اينه

Attack_on_the_Outpost.wmv

از شانس ما يه جايي هم اپلودش كردن كه رزيوم هم نداره :19:

Viren
06-10-2007, 17:23
آخه جون

لینک رو بزار دانلود کنیم

Maximillion
07-10-2007, 06:48
لينك چي؟
اون فايل 40 مگي رو ميگي؟
اگه خواستي از اينجا بگير:

يه دو هفته اي هم ميشه كه يه فايل PDF درباره ي antimalware توي نسخه ي اينترنت سكوريتي پيدا كردم ولي يادم نبود بخونمش.بريم ببينيم چيه. :31:

چيزهاي خوب ديگه اي هم دارم كه بايد يكم روشون كار كنم. :46:

فعلا خداحافظ

Maximillion
07-10-2007, 06:49
لينك چي؟
اون فايل 40 مگي رو ميگي؟

يه دو هفته اي هم ميشه كه يه فايل PDF درباره ي antimalware توي نسخه ي اينترنت سكوريتي پيدا كردم ولي يادم نبود بخونمش.بريم ببينيم چيه. :31:

فعلا خداحافظ

اين فايل هيچ ربطي به فايروال نداشت لينك برداشته شد

Viren
07-10-2007, 13:49
دستت درد نکنه

اما ظاهرا لینک خرابه

Maximillion
08-10-2007, 04:22
شرمنده
ميخواستم پيش دستي كنم لينك مستقيم بدم بهت كه خراب از آب دراومد.
از اينجا بگير لينك بالايي رو هم تصحيح ميكنم:

[COLOR="DarkOrange"]اين لينك برداشته شد

Lord_theOne
08-10-2007, 05:38
36 مگابايت
Outpost Security Suite Pro 2007 5.0.1252.7915

Maximillion
08-10-2007, 06:00
الان رفته بودم سايت فايروال.چيزهاي خوبي پيدا كردم
ان شاالله فردا صبح دوباره ميام
راستي جناب Lord_theOne اون صفحه رو ديديد كه براتون لينكش رو گذاشتم؟

Maximillion
09-10-2007, 06:21
مسولان شركت OutPost يه مسابقه ترتيب دادند با جايزه هاي عالي.
الان عجله دارم فردا صبح جزئياتش رو ميذارم.

Lord_theOne
09-10-2007, 12:30
لينك چي؟
اون فايل 40 مگي رو ميگي؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديه دو هفته اي هم ميشه كه يه فايل PDF درباره ي antimalware توي نسخه ي اينترنت سكوريتي پيدا كردم ولي يادم نبود بخونمش.بريم ببينيم چيه. :31:

فعلا خداحافظ
بله ممنون خیلی لطف کردی
اما این ÷یغام را می دهد
Invalid download session. Please initialize download session again.

Maximillion
10-10-2007, 05:00
بله ممنون خیلی لطف کردی
اما این ÷یغام را می دهد
Invalid download session. Please initialize download session again.

لينك رو كه 2 روز پيش درست كردم.
پست هاي بالايي رو ببينيد

Maximillion
10-10-2007, 05:47
سلام به همگي اومدم جزئيات مسابقه رو براتون بگم.با انگليسي دست و پا شكستمون يه چيزايي ترجمه كرديم اگه خوب از اب در نيومده ببخشيد:

Outpost چگونه از زندگي ديجيتالي من محافظت ميكند

تا حالا كامپيوتر شما توسط افراد بد بوسيله ي Malware ها مورد حمله قرار گرفته؟ در مورد Outpost Firewall Pro و Outpost Security Suite Pro چطور.اگر شما بر روي اينترنت از محصولات Outpost استفاده مكنيد،اين محصولات چگونه براي شما كار ميكنند
يه ما بگيد كه Outpost چه جوري شما رو از خطرات دنياي وب حفظ ميكنه و يه جايزه ي بزرگ برنده بشيد!
داستان شما ميتونه به هر كوتاهي يا بلندي كه دوست داريد باشه فقط بايد داستانتون قانوني يا بهتر بگم حقيقي باشه و از جملات ذرست و حسابي استفاده كنيد.
اگه شما عكسي در مورد داستانتون داريد ميتونيد يه پيش نويس اماده كنيد واز عكس ها براي توضيح دادن تجربياتتون استفاده كنيد
يا هر روشي كه فكر ميكنيد بهتره.
به ده داستان برتر كه بر روي سايت Outpost قرار داده بشند،براي هر كدوم از نويسندگان انها يه لايسنس آزاد مادام العمر (شامل آپديت ها و پشتيباني) Outpost Security Suite Pro 2008 اهدا خواهد شد.همچنين يه جايزه ي بسيار عالي براي يك نفر.

يك دستگاه آيفون 8 گيگابايتي مدل جديد

داستان شما توسط يه هيئت از متخصصان امنيت Agnitum قضاوت خواهد شد.قضاوت عادلانه تضمين شده است.
موفق باشيد - ما منتظر دريافت داستانهاي شما هستيم
Igor Pankov,
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Security Insight Author

براي ارسال داستان هاتون از لينك زير استفاده كنيد:

براي خواندن نمونه هاي از داستانهاي ارسالي ميتونيد به اين صفحه مراجعه كنيد:

تقريبا از همه جاي دنيا دارند داستان هاشون رو ارسال ميكنند:
چين سنگاپور كانادا سوييس امريكا استراليا المان
فكر ميكنم مهلت ارسال داستانها تا پايان ماه اكتبر باشه پس حدود 3 هفته اي فرصت داريد

divarfx
12-10-2007, 19:21
سلام
من ميخوام اين فايروال رو نصب كنم در كنار ناد و اسپايوار داكتر.
رفتم از اول اين تاپيك شروع به خوندن كردم ولي متاسفانه اكثر عكسها حذف شده . چون كامنتها قديميه من نميدونم از اون ورژنها استفاده كنم يا نه. ايكاش اين تاپيك هم مثل بقيه تاپيكها پست اولش آپديت ميشد تا افراد مبتدي مثل من سردرگم نشن.
اگر ممكنه راهنمايي كنين كه از كدوم ورژن استفاده كنم .
من اطلاعاتم خيلي كمه . چون كارم با اينترنت هست ميترسم بعد از نصب فايروال در اتصال برنامه ها به اينترنت مشكل پيش بياد.
يا اينكه آيا بايد بعد از نصب حتما فايروال ويندوز پاك بشه؟ تو اين تاپيك خوندم كه دو تا فايروال خوب نتيجه نميده.
تشكر

Lord_theOne
12-10-2007, 19:57
Malware اين چي هست Anti

ممنون دوست عزيز

divarfx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هيچ مشكلي با اين فايروال هوشمند نداريد من خودم اين فايروالها رو تست زدم همشون به جز اين مشكل بهم مي زنند
.
راستي آپديتهاشو بايد چه جوري برداشت و گذاشت

Viren
12-10-2007, 19:59
اگه حوصله سروکله زدن با فایروال رو ندارید
کوکودو بهترین انتخاب هستید.فعلا هم قردتمن دترینه

divarfx
12-10-2007, 21:18

لينك هاي صفحه قبل هست يا ميتوني از اين هم استفاده كني:

سلام
من الان دارم اين ورژن رو دانلود ميكنم . تو صفحات قبل سريالي براي اين ورژن نديدم. ميشه از سريالهاي ديگه استفاده كرد؟
ممنون ميشم اگر فايل آموزشي براي اين فايروال هست به من معرفي كنين.
من بدجوري ناشي هستم اصلا نميدونم مفاهيمي مثل پورت و ...... چي هست. براي يادگيري اينها سورسي وجود داره؟
تشكر

divarfx
13-10-2007, 00:49
سلام
من توي يه سايت چيني يه شماره سريال پيدا كردم
هنوز ورژن جديد رو نريختم رو سيستمم شما اينو امتحان كنيد ببينيد كار ميكنه

الان با اين سريال رجيستر شد . يه بار هم آپديت كردم ولي ننوشته تا چه زماني رجيستر هست .
من adsl 64k پارس آن لاين دارم سرعتش اومده پايين.چطور ميشه مصرف رم و سي پي يو رو ديد؟

يه سوال ديگه هم داره:create rules using present كارش چيه؟
ببخشيد سوالاتم زياد شد
خيلي ممنون

Maximillion
13-10-2007, 06:51
سلام عزيز
ورودتون رو به اين تاپيك خوش آمد ميگم
براي اينكه بدونيد فايروالتون تا چند روز رجيستر هست به صفحه ي My internet يه نگاه بنداز اون پايين رو نگاه كن.

براي سوال دومتون هم تسك منجر رو باز كنيد دكمه هاي Alt+Ctrl+Del رو با هم فشار بديد و از تب Processes گزينه ي Outpost.exe رو پيدا كنيد

در مورد سوال سومت هم ايني كه نوشتي كجايه فايرواله؟

شايد بعدا يه توضيحات كلي در مورد اين فاير وال دادم

Viren
13-10-2007, 11:12
این فایروال حدود 50 تا از رم رو می گیره که وحشتناکه

Lord_theOne
13-10-2007, 11:22
Malware اين چي هست Anti

ممنون دوست عزيز

divarfx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هيچ مشكلي با اين فايروال هوشمند نداريد من خودم اين فايروالها رو تست زدم همشون به جز اين مشكل بهم مي زنند
.
راستي آپديتهاشو بايد چه جوري برداشت و گذاشت
كسي جواب مارو نمي ده؟:40:

Maximillion
13-10-2007, 13:46
این فایروال حدود 50 تا از رم رو می گیره که وحشتناکه

50 تا :18: يا خدا اين خيلي زياده مال من كه الان رو نت هستم حدود 20 تاست :20:

شما اينجا رو ديدي:

كسي جواب مارو نمي ده؟:40:

دارم دنبال جواب سوالتون ميگردم :46:

Lord_theOne
13-10-2007, 13:49
ماله من 22 هست توي تب Processor
ممنون مكس

Maximillion
13-10-2007, 13:55
جواب سوالتون توي صفحه 32 ميتوني پيدا كني
اگه خواستي ميتونم اطلاعات تكميلي هم دربارش برات پيدا كنم

Lord_theOne
13-10-2007, 14:34
عزيز چيزي در صفحه 32 نديدم

Maximillion
13-10-2007, 14:47
عزيز چيزي در صفحه 32 نديدم

پست 313 رو يه نگاه بنداز البته اين در مورد انتي اسپاي هستش

Maximillion
13-10-2007, 14:53
اين دوتا رو هم ببين:

Viren
13-10-2007, 15:47
50 تا :18: يا خدا اين خيلي زياده مال من كه الان رو نت هستم حدود 20 تاست :20:

شما اينجا رو ديدي:

دارم دنبال جواب سوالتون ميگردم :46:

اون هم درست

ولی ماله من 50 تا بود:18:

Lord_theOne
13-10-2007, 16:11
اينجا گفته چي هست اما نمي تونم بخونم

Viren
13-10-2007, 18:55
می خوای بدونی Malware چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

بدافزار
به ترکیب ویروس و جاسوس می گن.
Anti Malware یعنی ضد ویروس و جاسوس

Lord_theOne
13-10-2007, 19:40
بعد من اينهارو پاك مي كنم يعني DELETE مي زنم اشكالي ندارد Malware هارو

divarfx
13-10-2007, 23:39
سلام عزيز
ورودتون رو به اين تاپيك خوش آمد ميگم
براي اينكه بدونيد فايروالتون تا چند روز رجيستر هست به صفحه ي My internet يه نگاه بنداز اون پايين رو نگاه كن.

براي سوال دومتون هم تسك منجر رو باز كنيد دكمه هاي Alt+Ctrl+Del رو با هم فشار بديد و از تب Processes گزينه ي Outpost.exe رو پيدا كنيد

در مورد سوال سومت هم ايني كه نوشتي كجايه فايرواله؟

شايد بعدا يه توضيحات كلي در مورد اين فاير وال دادم

سلام
ممنون از راهنمائيتون ولي من نميدونم تسك منجر چيه؟
create rules using present وقتي فايروال در مورد يك برنامه" كه اجازه فعاليت بهش بده يا نه" سوال ميپرسه 3 تا گزينه داره كه اين يكي از اونهاست

چند برنامه هست كه دائما به ايترنت وصل ميشن مثل n/a پرشين بوي تو همين تاپيك ليستي از برنامه هايي رو نوشته بود كه ميشد اونها رو بلاك كرد بدون اينكه به سيستم آسيبي برسه ولي من هر چقدر گشتم اون كامنت رو پيدا نكردم.
شايد يكي از دلايل كم شدن سرعت همين برنامه باشن كه چپ و راست به اينترنت وصل ميشن. من الان فايروال رو موقتا گذاشتم رو disable mode تا شايد سرعت بهتر بشه ولي فرقي نكرد:41:

بعد از نصب اوت پوست سرعت اينترنت و عملكرد سيستم افتضاح شده دائما قفل ميكنه اينترنت هم كه ديگه هيچي جون من در مياد تا يه صفحه بياد بالا:18:

Viren
14-10-2007, 08:03
بعد من اينهارو پاك مي كنم يعني DELETE مي زنم اشكالي ندارد Malware هارو

معمولا مشکلی پیش نمیاد
بستگی به بدافزار داره.بعضی ها جدا فعالیت می کنن.بعضی ها به یک فایل می چسبند.اگه اون فایل مهم باشه و نشه تمیزش کرد باید پاک بشه.البته Adware ها بی خطر هستند:10:

Lord_theOne
14-10-2007, 13:12
ممنون عزيز خيلي كمكم كردي

Viren
14-10-2007, 17:34
ممنون عزيز خيلي كمكم كردي

خواهش می کنم دوست من

قابل شما رو ندشت:11:

Maximillion
15-10-2007, 06:47
اينجا گفته چي هست اما نمي تونم بخونم

آهان Malware چيه.من فكر كردم شما ميگيد Antimalware اين فايروال چه انجينيه. :31:
به هر حال ببخشيد :20:

سلام
ممنون از راهنمائيتون ولي من نميدونم تسك منجر چيه؟
create rules using present وقتي فايروال در مورد يك برنامه" كه اجازه فعاليت بهش بده يا نه" سوال ميپرسه 3 تا گزينه داره كه اين يكي از اونهاست

چند برنامه هست كه دائما به ايترنت وصل ميشن مثل n/a پرشين بوي تو همين تاپيك ليستي از برنامه هايي رو نوشته بود كه ميشد اونها رو بلاك كرد بدون اينكه به سيستم آسيبي برسه ولي من هر چقدر گشتم اون كامنت رو پيدا نكردم.
شايد يكي از دلايل كم شدن سرعت همين برنامه باشن كه چپ و راست به اينترنت وصل ميشن. من الان فايروال رو موقتا گذاشتم رو disable mode تا شايد سرعت بهتر بشه ولي فرقي نكرد:41:

بعد از نصب اوت پوست سرعت اينترنت و عملكرد سيستم افتضاح شده دائما قفل ميكنه اينترنت هم كه ديگه هيچي جون من در مياد تا يه صفحه بياد بالا:18:

فهميدم كجا رو ميگيد
وقتي يه برنامه ميخواد به نت وصل بشه اين پنجره باز ميشه و وقتي شما اين گزينه رو انتخاب كنيد يه پنجره براتون باز ميشه و شما به فايروال يه سري قوانين رو در مورد اون برنامه تعريف ميكنيد.مثل اينكه هر وقت خواست وصل بشه بهش اجازه ي كامل بده يا بالعكس،براي دسترسي به اينترنت براش محدوديت قائل بشيدبه عنوان مثال بگيد كه فقط اجازه داشته باشه به اين ادرس بره يا فقط از اين پورت اجازه ي عبور بهش بده

در مورد اون ليست هم تا جايي كه من يادمه كركي همچين ليستي رو داده بود به صفحه شماره شش مراجعه كن

دارم براتون يه چيزايي اماده ميكنم فقط يكم صبر داشته باشيد :46:

داشت يادم ميرفت
تسك منجر هم يه برنامه توي ويندوز هست كه برنامه هاي در حال اجرا روي سيستمتون،بهمراه ميزان رم اشغال شده توسط اون برنامه رو نشون ميده.براي باز كردنش هم كليد هاي Alt و Ctrl و Del رو با هم فشار بديد

ناوال
15-10-2007, 19:00
Agnitum Outpost Security Suite Pro 2008 RC

Agnitum Outpost Security Suite - a robust combination of award-winning firewall, fast and effective anti-malware, personalized antispam and proactive Host Protection module to defend against the majority of Internet risks. Includes automated configuration service and other user aids.

Outpost Security Suite Pro provides the first line of defense against rogue software by proactively controlling how programs behave and interact on a PC. The Host Protection safeguard, which proactively monitors for and blocks the kinds of sophisticated hacking techniques used to compromise or steal data, means that malicious activity is no longer possible. By analyzing threats and displaying actionable alerts, Host Protection stops zero-day attacks and shields the computer against inappropriate operations, rendering it “defended in advance” against security risks like botnets and inadvertent data disclosure.

Outpost Security Suite Pro:
• Firewall with Advanced Features
• Basic Host Protection
• Advanced Host Protection
• Anti-spyware
• Antivirus with SmartScan Technology
• Anti-spam

Outpost Security Suite Pro Benefits:
* Acclaimed firewall
Outpost Firewall Pro has been gathering awards for years and is a proven robust barrier against spyware, hackers, bandwidth theft, and information loss, preventing any unauthorized access to your PC.
* ID theft prevention
Outpost Security Suite Pro is constantly on guard against any attempt to steal or otherwise compromise your confidential data, passing every leak test with flying colors.
* Anti-virus and Anti-spyware Agnitum Antimalware Technote
Outpost Security Suite Pro combines the award-winning Outpost anti-spyware engine with VirusBuster’s 100% certified anti-virus engine to deliver all-in-one anti-malware (anti-virus + anti-spyware) protection that’s fast, efficient, and effective against known and unknown threats.
* Bullet-proof defense
Outpost Security Suite Pro uses specialized techniques to ensure that its own protection cannot be disabled by targeted malware that’s designed to do just that.
* Personalized anti-spam
Train the Outpost Security Suite anti-spam engine to recognize what’s spam and what’s valuable to you, so your inbox gets cleaner every time you open your email.
* Power without complexity
Whether you’re a security novice or expert, Outpost Security Suite Pro is easily configured to meet your needs. Use the built-in help as much (or as little) as you need; automate as much (or as little) as you want); and take advantage of ImproveNet to benefit from the experience of other users. The interface is intuitive and easy to explore and, whatever settings you choose, you’ll have the protection you need.

ST. PETERSBURG, RUSSIA, September 26th, 2007: The firewall security experts at Agnitum today announced the availability of the public beta version of Outpost Security Suite Pro 2008 (OSS 2008) for Windows Vista and XP. OSS 2008 is a comprehensive, proactive security solution that combines the company’s acclaimed personal firewall, a combined antivirus and antispyware engine, intelligent spam filter, and integral host protection.

This latest product delivers a long list of additional threat protections and enhancements for users of Microsoft Vista:
- Protection against potentially harmful websites. Sites with a bad reputation or that harbor suspected malware are automatically blocked.
- Combined anti-malware engine. The anti-malware module combines anti-spyware and anti-virus in the same process to deliver fast, efficient, easy-to-use protection.
- Pre-emptive protection. Behavior monitoring ensures malware and other threats will be stopped before they can activate on the PC. Robust host protection detects and stops unauthorized activity, preventing new attacks and blocking threats at the earliest possible stage.
- Personalized anti-spam. The integral Bayesian anti-spam filter learns what you consider spam and applies automated rules based on that information.
- Robust, flexible self-protection. OSS 2008 detects if any application is attempting to interfere with its own operations and prevents the program from being disabled by malware.
- Usability. The flexible Vista-style interface offers a wealth of options for advanced users to configure, but the out-of-the-box settings provide high levels of automated protection for a range of users, no matter how technically proficient. Three toolbar buttons provide for easier access by less experienced users.

Homepage -

Size: 38.7 MB

Download Beta 32-bit Edition

Download Beta 64-bit Edition

All Downloads

Generate a free license for Outpost Security Suite 2007

1. Promotion Code (printed in a magazine):
Fill: AWLPN-33NH4-CC44W-SK8W4-44C7Y

2. Your Full Name (to be used for the registration information):
3. Your email (for getting the registration key)

با اون کد مجانی رجیستر میکنید با اسم و ایمیلی که بهش میدید.

divarfx
16-10-2007, 01:20
آهان Malware چيه.من فكر كردم شما ميگيد Antimalware اين فايروال چه انجينيه. :31:
به هر حال ببخشيد :20:

فهميدم كجا رو ميگيد
وقتي يه برنامه ميخواد به نت وصل بشه اين پنجره باز ميشه و وقتي شما اين گزينه رو انتخاب كنيد يه پنجره براتون باز ميشه و شما به فايروال يه سري قوانين رو در مورد اون برنامه تعريف ميكنيد.مثل اينكه هر وقت خواست وصل بشه بهش اجازه ي كامل بده يا بالعكس،براي دسترسي به اينترنت براش محدوديت قائل بشيدبه عنوان مثال بگيد كه فقط اجازه داشته باشه به اين ادرس بره يا فقط از اين پورت اجازه ي عبور بهش بده

در مورد اون ليست هم تا جايي كه من يادمه كركي همچين ليستي رو داده بود به صفحه شماره شش مراجعه كن

دارم براتون يه چيزايي اماده ميكنم فقط يكم صبر داشته باشيد :46:

داشت يادم ميرفت
تسك منجر هم يه برنامه توي ويندوز هست كه برنامه هاي در حال اجرا روي سيستمتون،بهمراه ميزان رم اشغال شده توسط اون برنامه رو نشون ميده.براي باز كردنش هم كليد هاي Alt و Ctrl و Del رو با هم فشار بديد

سلام
خيلي خيلي ممنون:11::11::11:
برنامه تسك منيجر رو باز كردم
درصدي كه اوت پوست از CPU اشغال ميكنه خيلي كمه :18:
حتما مشكل كم شدن سرعت سيستم از جاي ديگه هست. شايد اسپايوار داكتر با اوت پوست سازگار نيست.
اين برنامه رو جناب lord_theone تو يه تاپيك ديگه معرفي كرده . تمام قسمتهاي سيستم رو نشون ميده هم نرم افزار هم سخت افزار

بازم ممنون

b-z
16-10-2007, 02:27
سلام . از دوستان کسی هست که از Outpost فایروال توی ویستا استفاده کنه ؟

Maximillion
16-10-2007, 06:33
سلام . از دوستان کسی هست که از Outpost فایروال توی ویستا استفاده کنه ؟

نسخه ويندوز ويستاي اين فايروال فعلا در حالت بتا قرار داره.
من خودم كه ويستا ندارم شايد بقيه داشته باشند.خيلي ها منتظر نسخه اصلي موندند.

اون لينك 40 مگي صفحه قبل رو دانلود نكنيد كه خيلي سركاريم
بابا اين يه دمو از بازي Halo هست.ديروز از كافي نت دانلودش كردم.
به اين ميگن ضد حال.كلي پول بدي دانلودش كني حالا اون چيزي كه فكر ميكني نبوده.

اون دوستايي كه ميخواستند دانلودش كنند،دانلود نكنيد

Viren
16-10-2007, 12:22
شانس آوردم هنوز دانلود نکرده بودم
ورژن بتا چیه؟

سیاوش با مرام
16-10-2007, 13:30
با سلام خدمت دوستان در رابطه با تنظیمات ایت فایروال که دوستمون کرکی عزیز در صفحه 6 قرار دادند
می شود واسه سرور استفاده کرد آخه بعضی از آدرسها که در قسمتهایی که عکسش رو گزاشتم اگه بلوک کنم مشکلی پیش نمیاد به تصویر زیر یه نگاه بیندازید
"SSDP Discovery Service " and " UPnP device Host" Services
Where the protocol is UDP
and Where the remote port is 1900
Block it
and Report it

کدومشون رو باید بلوک کنم اینا که همشون یه اسم دارن البته چند تاش آی پی خود سیستم هست چی کا کنم؟

Maximillion
17-10-2007, 06:14
با سلام خدمت دوستان در رابطه با تنظیمات ایت فایروال که دوستمون کرکی عزیز در صفحه 6 قرار دادند
می شود واسه سرور استفاده کرد آخه بعضی از آدرسها که در قسمتهایی که عکسش رو گزاشتم اگه بلوک کنم مشکلی پیش نمیاد به تصویر زیر یه نگاه بیندازید
"SSDP Discovery Service " and " UPnP device Host" Services
and Where the remote port is 1900
Block it
and Report it

کدومشون رو باید بلوک کنم اینا که همشون یه اسم دارن البته چند تاش آی پی خود سیستم هست چی کار کنم؟

سلام عزيز
اول يه سوال دارم:
شما ميتوني اون عكس هاي صفحه 6 رو ببيني؟ما كه نميتونيم
جواب سوالت:راستش من نميدونم ميشه واسه سرور استفاده كرد يا نه،ولي اينكه از بين اون همه
SSDP Discovery Service " and " UPnP device Host" Services اونايي كه به پورت هايي مثل 2826 يا پورت هايي شبيه به اين رو همشون رو پاك كن،همه ي TCP ها رو هم پاك كن فقط ميمونه چندتا UDP با پورت 1900 كه كنارشون IP هايي مثل 255.250.250.250 يا IP هاي شبيه به اين وجود داره.از بين اينها فقط يكي رو بزار بقيه رو پاك كن.
حالا برو اون يكي رو هم ويرايش كن،يعني اون IP رو حذف و Allow It رو به Block It تغيير بده و Report Me رو هم تيك بزن. تمام شد

Maximillion
17-10-2007, 06:19
شانس آوردم هنوز دانلود نکرده بودم
ورژن بتا چیه؟

بتا (BETA) يعني آزمايشي.فايروال فعلا درمرحله ي ازمايش قرار داره تا مشكلات و باگ هاي اونو شناسايي كنند و نظر افراد استفاده كننده رو بدونند.تا حالا سه چهار تا نسخه ازش درست شده.بايد تا اومدن نسخه اصلي صبر كرد.من عكسي كه از صفحه Anti spyware نسخه 3 بتا ديدم از نظر ظاهري خيلي تفاوت داره

سیاوش با مرام
17-10-2007, 13:31
سلام عزيز
اول يه سوال دارم:
شما ميتوني اون عكس هاي صفحه 6 رو ببيني؟ما كه نميتونيم
جواب سوالت:راستش من نميدونم ميشه واسه سرور استفاده كرد يا نه،ولي اينكه از بين اون همه
SSDP Discovery Service " and " UPnP device Host" Services اونايي كه به پورت هايي مثل 2826 يا پورت هايي شبيه به اين رو همشون رو پاك كن،همه ي TCP ها رو هم پاك كن فقط ميمونه چندتا UDP با پورت 1900 كه كنارشون IP هايي مثل 255.250.250.250 يا IP هاي شبيه به اين وجود داره.از بين اينها فقط يكي رو بزار بقيه رو پاك كن.
حالا برو اون يكي رو هم ويرايش كن،يعني اون IP رو حذف و Allow It رو به Block It تغيير بده و Report Me رو هم تيك بزن. تمام شد

منم نتونستم عکسها رو ببینم موضوع چیه؟؟؟
من در رابطه با درست کردن ip کامل متوجه نشدم میشه یه توضیح بدی؟؟

Maximillion
20-10-2007, 06:28
منم نتونستم عکسها رو ببینم موضوع چیه؟؟؟
من در رابطه با درست کردن ip کامل متوجه نشدم میشه یه توضیح بدی؟؟

عكس هارو كه همون اوايل كه كركي تنظيمات رو گذاشت از روي سرور حذف شدند.بعدش هم كركي ميخواست از اول عكس ها رو بزاره كه ايشون ديگه به فرم نيومدند.كركي جان هر جا هستي موفق باشي

براي شما كه توضيحات خواسته بودي.
خب بيايد از اول اول شروع كنيم.شما تصميم داري تنظيماتي رو كه كركي براي يك Rule به نام "SSDP Discovery Service" and "UPnP device Host" services نوشته،انجام بدي.ولي وقتي پنجره ي Rule رو باز ميكنيد به جاي يك Rule تعداد زيادي Rule با اين نام ميبينيد.پس ما بايد اول Rule اصلي رو پيدا كنيم تا بتونيم تنظيمات كركي رو روي اين Rule برقرار كنيم.وقتي توي اين پنجره روي هر Rule يك بار كليك ميكنيم،جزئيات مربوط به ان در پايين پنجره به نمايش در مياد
ما از خود تنظيمات كركي و اين جزئيات براي پيدا كردن Rule اصلي كمك ميگيريم.دوباره تنيمات رو مرور ميكنيم:

"SSDP Discovery Service" and "UPnP device Host" services
And where the remote port is 1900
Block it
and Report it

همون طور كه ميبينيد،پروتكل استفاده شونده توسط اين Rule از نوع UDP هست.پس روي تمام Rule هايي با اين نام كليك كنيد تا جزئيات اون رو در پايين پنجره ببينيد.حالا تمام Rule هايي رو كه در جلوي Where the protocol is كلمه ي TCP تايپ شده است را حذف نماييد.از بين Rule هاي باقي مانده انهايي را كه از پورتي غير از پورت 1900 استفاده ميكنند حذف نماييد.ما هم Remote port داريم هم Local Port .شما توي جزييات Rule ها نگاه كنيد ببينيد كدوم يكي از اين دو جلوي 1900 نوشته شده.تمامي Local Port ها را حذف نماييد.حالا فقط دو سه تا Rule با اين اسم و مشخصاتي كه بالا نوشته شده باقي مونده. از بين اونها يكي رو بزاريد بقيه رو پاك كنيد.تنها Rule كه باقي مانده رو انتخاب كنيد و بر روي Modify كليك كنيد.
به عكس زير نگاه كنيد.توي كادر شماره يك،اگر جلوي Where the specified remote host is تيك گذاشته بود تيكش رو برداريد و توي كادر سوم تيك گزينه ي Allow it رو برداريد و گزينهاي Block it و Report it رو تيك بزنيد.
اميدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم.من يكم سخت نوشتم وگرنه اين كار آسون تر از اون چيزيه كه فكرش رو بكنيد.خودتون امتحان كنيد متوجه مي شويد.

شايد فردا براتون چيزهاي جديدي از اين فايروال گذاشتم
ديروز قبض تلفن اومد بيشترين مقدار در سه سال اخير.درآستانه بيرون شدن از خانه :31::32::45::37:

sAsAn.K
22-10-2007, 21:42
Agnitum Outpost Security Suite Pro 2008 (6.0.2160.205.402.266)
دانلود نسخه ی 32 بیت :

دانلود نسخه ی 64 بیت :

نسخه ی 32 بیت به همراه سریال :

Agnitum Outpost Firewall Pro 2008 (6.0.2160.205.402.266)
دانلود نسخه ی 32 بیت :

دانلود نسخه ی 64 بیت :

سریال :

Viren
23-10-2007, 00:19
ورژن 6 فایروال فکر نکنم اومده باشه

sAsAn.K
23-10-2007, 09:57
پس این چیه من گذاشتم ؟!؟!؟!؟!؟
خودمم نصب کردم و دارم کار می کنم باهاش .
ورژن 6 اومده دوست عزیز . شما خودت دانلود کن ببین .

sAsAn.K
23-10-2007, 10:04
اینم Screenshot این برنامه که توسط خودم گرفته شده ، ببینید :

nimaoy
23-10-2007, 13:23
لطفا اگر کسی سریال نامبر داره اینجا بزاره؟

Viren
23-10-2007, 15:28
دوست عزیز چرا عصبانی میشی
من که چیزه بدی نگفتم
تو Softpedia که چیزی ندیم ولی تو سایت خودش بود.

sAsAn.K
23-10-2007, 18:51
Viren عزیز عصبانی نشدم ، فقط از این ناراحت شدم که چرا قبل از دیدن سایت برنامه ، اظهار نظر می کنید .
اگه ناراحتت کردم شرمنده .

Viren
24-10-2007, 00:04
نه این حرف ها چیه

من سایت برنامه رو دیدم
ولی به گوشه سمت راستش دقت نکردم که نوشته بود نسخه 6.0
معذرت می خوام

divarfx
24-10-2007, 02:23
سلام
من اوت پوست رو نصب كردم سرعت اينترنت و عملكرد سيستم رو افتضاح كرد . بعد از كلي سر وكله زدن بالاخره تصميم گرفتم پاكش كنم . الان فايروال خود ويندوز رو فعال كردم سوالم از دوستان حرفه اي اينه كه فايروال ويندوز عملكردش خوبه؟ اگر نه ..... چه فايروالي نصب كنم كه ساده تر از اوت پوست باشه و خيلي اذيتم نكنه . به نظرم اوت پوست بدرد كساني ميخوره كه وارد باشن وگرنه آماتورهايي مثل من به مشكلات زيادي بر مي خورن.
ناد 32 و آنتي اسپايوار داكتر استارتر رو هم رو سيستم دارم.
تشكر

zhina_gian
24-10-2007, 03:04
Viren عزیز عصبانی نشدم ، فقط از این ناراحت شدم که چرا قبل از دیدن سایت برنامه ، اظهار نظر می کنید .
اگه ناراحتت کردم شرمنده .

ساسان جان میشه مقدار مصرف کردن رم و سی پی یو رو نسبت به ویندوز و برنامه های استارت آپ ویندوزتون بگید
که چنده؟ منظورم Outpost Pro است که مقدار رم و سی پی یوش رو اگه لطف کنید بنویسید.

خواهشن اگر میتونید به این سوالم به این شکل پاسخ بدید چون منم قصد استفاده ازش رو دارم اما میخوام اول
از یه چیزیایی مطمئن بشم.

1. نوع ویندوز
2. مقدار رم و سی پی یو سیستمتون چقدره؟
3. آیا سیستمتون اینتل هست یا AMD ؟
4. برنامه های ستارت آپ سیستمتون رو اگه میشه بگید بغیر از درایو های خود ویندوز چون اونا رو خودم میدونم.
5. آنتی ویروس سیستمتون چیه؟
6. حالا با توجه به جواب سوالات بالا مقدار مصرف کردن رم و سی پی یو در اوتپوست چقدره؟

خیلی ممنونم .

hamilton
25-10-2007, 09:01
Agnitum Outpost Firewall Pro 2008 (6.0.2162.205.402.266)

Download (32-bit:

Download (64-bit:

كرك:

sAsAn.K
26-10-2007, 00:20
zhina_gian عزیز :
1 - من XP دارم ولی نسخه ی جدید با همه ی ویندوز ها سازگاره .
2 - من سی پی یوم AMD Athlon 64 3500+ هست و رمم هم 1 گیگ هست .
3 - معلومه که AMD !!!
4 - فکر نمی کنم مهم باشه ولی Babylon و Nokia PC Suite و چند تای دیگه .
5 - مشخصه که Kaspersky !!! .
6 - والا الان که 17 مگ گرفته .
خواهش می کنم .

Maximillion
26-10-2007, 06:53
سلام
من اوت پوست رو نصب كردم سرعت اينترنت و عملكرد سيستم رو افتضاح كرد . بعد از كلي سر وكله زدن بالاخره تصميم گرفتم پاكش كنم . الان فايروال خود ويندوز رو فعال كردم سوالم از دوستان حرفه اي اينه كه فايروال ويندوز عملكردش خوبه؟ اگر نه ..... چه فايروالي نصب كنم كه ساده تر از اوت پوست باشه و خيلي اذيتم نكنه . به نظرم اوت پوست بدرد كساني ميخوره كه وارد باشن وگرنه آماتورهايي مثل من به مشكلات زيادي بر مي خورن.
ناد 32 و آنتي اسپايوار داكتر استارتر رو هم رو سيستم دارم.
تشكر

فكر كنم فايروال KEIRO براي شما بهترين گزينه باشه.من خودم تا حالا ازش استفاده نكردم ولي بايد فايروال قدرتمندي باشه.

Tornado2800
26-10-2007, 19:10
این هم نسخه فول آخرین نسخه از این فایروال

zhina_gian
26-10-2007, 20:19
ساسان عزیز ممنون.
پس با این حساب نسخه 2008 رم کمتری رو نسبت به نسخه 4 مصرف میکنه.

Maximillion
28-10-2007, 00:36
ساسان عزیز ممنون.
پس با این حساب نسخه 2008 رم کمتری رو نسبت به نسخه 4 مصرف میکنه.

فكر نميكنم اينطور باشه.چون ميزان رم و سي پي يو نوشته شده توي سايت اين فايروال براي اين ورژن و ورژن قبلي با هم يكسان هستند.

ميگم چرا اين موضوع مهم رو بيان نكرديد كه ورژن جديد با ويندوز ويستا سازگاري داره و اين ورژن قابل نصب بر روي هر دو ويندوز XP و VISTA ست

من نظرات يكي از سايتهاي دانلود رو خوندم.رضايت كننده نبود. :41: يكي به تغيير ورژن از 4 به 6 ايراد گرفته بود يكي هم ميگفت باگ هاي شماره 4 هنوز هم توي اين ورژن وجود داره. :13: اينها منو براي دانلود اين ورژن به شك انداخت ولي دارم دانلودش ميكنم :46:

Maximillion
31-10-2007, 02:26
شرکت Agnitum تصمیم داره توی همین روزها bug-fix بعدی رو منتشر کنه

x_2007
03-11-2007, 09:28
Agnitum Outpost Firewall Pro 2008 Build 6.0.2168.211.415.268

Changes in Outpost Firewall Pro 2008 (build 6.0.2162.205.402.266), October 24, 2007:
The following issues are fixed (only significant ones are listed):
o Access to encrypted drives could be denied
o Empty Network Activity log
o Registration key could not be saved
o Several possible crashes
Changes in Outpost Firewall Pro 2008 (build 6.0.2160.205.402.266):
The successor to Outpost Firewall Pro 4.0, the new version includes a number of innovative technologies to deliver even better protection. The following features are new:
o Improved Host Protection. Unauthorized drivers are blocked from loading and malicious code is prevented from gaining full access to the system, and there is a new focus on consistency and reliability of protection against unknown malware that attempts to circumvent existing security.
o Restricted access to potentially infective websites. The new web control module optionally blocks access to potentially malicious web sites, safeguarding users' systems against inappropriate personal data disclosure and drive-by downloads. The filtering is reputation-based and works in the background, regardless of whether the anti-malware module is active. The list of restricted sites can be manually edited; it is updated via the regular automatic updates.
o Extended monitoring of critical system objects. For more advanced users, this feature allows the definition and management of permissible actions to further control vulnerable system objects and inappropriate program behavior.
o Full Vista and 64-bit platform support. The totally redesigned Outpost architecture means that the product is now compatible with Windows 2000 onwards, including Vista and all 64-bit Windows versions.
o IPv6 support. The new network connection protocol extensively used in Windows Vista, IPv6, is fully recognized, filtered and its data protected. The protocol is the evolution of its predecessor, IPv4, and provides a number of scalability, automation and security improvements.
o Full support for Fast User Switching and low-privilege user accounts. Outpost is now compatible with multi-user Windows environments and works seamlessly with Fast User Switching and Remote Desktop connections. Under Vista, the product fully supports User Account Control security mechanisms.
o Granular web control. Ad blocking and protection against infective websites has been extended to ensure compatibility with even the most complex and sophisticated websites and provide even higher levels of online safety.
o Improved appearance and accessibility. The streamlined interface with Vista-style design lets users review options and access key program features much more quickly.
o Auto-learning mode. When Outpost is first started, it runs in a special "learning mode" where all alert notifications are suppressed. During this time, the program is silently learning the user's typical program activity and firewall-monitored connections. After the learning period is over, the product reverts to normal mode, but will prompt for a response only when new activity is seem, dramatically reducing the number of alerts requiring a user response.
o Improved visibility into on-demand spyware scanning. The scanner displays detailed information about the current scanning and malware removal process, letting users see in real time the types of malware found and eradicated.
o Outstanding performance and very low resource consumption. Gives users more flexibility in setting when future scans will be scheduled, as well as defining more scanning parameters, such as checking critical system areas whenever malware definitions have been updated.

Download 32-bit

Download 64-bit

Size: 20.8 MB

Viren
04-11-2007, 00:07
یک سریال برای دائمی کردن وجود نداره؟

Carl
04-11-2007, 18:19
Outpost Firewall Pro 2008 6.0

> Download: (Size: 20,95 MB)

Pass: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maximillion
05-11-2007, 07:45
یک سریال برای دائمی کردن وجود نداره؟

یه فایل هست به نام outpost_ui.dll که وقتی این فایل رو با فایلی به همین نام در پوشه برنامه جایگزین کنید زمان رجیستر موندن برنامه زیاد میشه مثلا 800 روز.ولی پیدا کردن این فایل خیلی مشکله.یعنی من که نتونستم چیزی پبداکنم.اگه چیزی پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نزار

Viren
06-11-2007, 03:29
چه خوب حتما
میگردم دنبالش

Maximillion
06-11-2007, 07:04
سلام
شماره سریال
Outpost Firewall Pro & Security Suite Pro 2008

0AqNPIWYHrf7vZmqxULPH7mkH8+rLakahBf3XvDt
kNR8UVVsqVqTHD72LXXimvGb0embUJOQ04iej9R/
B0GBnn0XPRQTY+KLrnrpmbHO+RlEoRbrRDX+CcMi
jTq1UrInIg1y9PVecY6FdU9g+UtdIN+z462EVc9t
h5YMHMBLyfXzbP4PlD5EgAIFD1S4K7//gtw==

Maximillion
09-11-2007, 07:20
Outpost Firewall Pro 2008 6.0.2162.205.402.266 اول شد :26::33:
خودتون ببینید:

Viren
10-11-2007, 07:41
آفرین!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif

پس تغییراتی در این نسخه به وجود اومده

Online Armor هم به دلیل مجانی بودن بالاتره

راستی Maximillion امضا رو تغییر بده!

Maximillion
10-11-2007, 07:56

فکر میکنم اول و دوم بودنشون رو به ترتیب حروف الفبا تعیین کردند:20:

در مورد درخواستت هم فعلا امکان پذیر نیست.ویندوزم یکم قدیمیه میخوام سفارش ویندوز جدید بدم (از همین دستکاری شده ها) فکر میکنم تا یکی دو هفته دیگه همین ورژن رو داشته باشم،تازه قرار نیست هر روز بیایم روی نت :31:

Viren
11-11-2007, 00:11
حروف الفبا؟

در تست های آنتی ویروس که این طوری نیست
همچنین آنتی اسپایور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

شما بهتر میدونی

Maximillion
11-11-2007, 07:05
حروف الفبا؟

در تست های آنتی ویروس که این طوری نیست
همچنین آنتی اسپایور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

شما بهتر میدونی

از یکی دو نفر میپرسم ببینم کدومش درسته :46:
اوت پوست اشکالات برطرف شده در آخرین ورژنش رو اینجا قرار داده:

nimaoy
13-11-2007, 08:47
چرا وقتی به این برنامه سریال نامبر میدهیم ، بعد از هر بار restart کامپیوتر دوباره برنامه سریال نامبر می خواهد ؟

alirafaat
15-11-2007, 01:40
چرا وقتی به این برنامه سریال نامبر میدهیم ، بعد از هر بار restart کامپیوتر دوباره برنامه سریال نامبر می خواهد ؟

سریال تو لیست سیاهه با هر بار رستارت کردن متوجه میشه وسریال دیگه می خواد

کرک Outpost Firewall Pro 2008 biuld 6.0.2168.211.415.268

Backstreetboys
17-11-2007, 00:10
سلام من تازه با فایروال outpost اشنا شدم چند سوال داشتم ؟

1-این نسخه Outpost Firewall Pro 2008 biuld 6.0.2168.211.415.268 نسخه فول هستش یا ازمایشی ؟

2- بین Zonealarm 7 و outpost کدوم از نظر امنیتی بهتر و قویتره ؟

3-ایا با انتی ویروس نود32 نسخه 3 سازگاره ؟

Viren
18-11-2007, 07:51
سلام

1-نسخه آزمایش نیست ولی فول ورژن هم نیست

باید با سریال فول بشه اما نسخه نهایی هست

2-Outpost

3-بله سازگاره

Backstreetboys
18-11-2007, 23:11
سلام
من نسخه 6.0.2168 (اخرین نسخه) رو نصب کردم
لطف کنید در مورد تنظیمات این نسخه توضیح کامل بدین

Mitra_1360
24-11-2007, 16:56
سلام ....

چه توی ورژن های قدیمی چه توی ورژن های جدید این ارور اشناست

چطوری برطرف میشه .... میشه با نرو بکاپ از مسیر برنامه بکاپ گرفت ؟

Backstreetboys عزیز

شما اگه انگلیسی ات یکم هم خوب باشه میتونی بهترین تنظیمات رو با توجه به نیاز ات واسش پیاده کنی !

Mitra_1360
24-11-2007, 17:02

Nod32 internet security چندمیه اینجا ؟

واسه همین میگیم فعلا ازش استفاده نکنین

Maximillion
01-12-2007, 07:40
NOD32 توی این آزمایش و بررسی نبوده

پرسپوليس
17-12-2007, 23:46
دوستان سريال جديد اگه داريد ممنون مي شم مرسي

x_2007
18-12-2007, 08:27
Outpost Firewall Pro 2008

Version: 2008 (6.0.2220.223.446.277)

Changelog:

Download page:

javadi1368
21-12-2007, 17:39
به نام او

نصبش کردم ..فقط اگه یکی پیدا می شد و تنظیمات شو توضیح میداد عالی بود ..چون منکه ازش چیزی نفهمیدم.

javadi1368
24-12-2007, 15:50
بسم رب المهدی(عج)

آیکن Outpost Pro من توی Taskbar رایانم به شکل علامت سوال هست! مشکلی هست؟؟؟

pldn_rar
25-12-2007, 22:15
javadi1368 جان نگران نشید . مشکلی نیست. در حالت عادی آیکن نرم افزار در Taskbar همین طوریه!
البته به نظر من اصلا آیکن جالبی نیست، آدم احساس امنیت نمی کنه! بهتر بود همون آیکن قلعه رو قرار میدادن.

IranianTools
28-12-2007, 14:09
سلام ..

هر چی سریال بود امتحان کردم اما فایده نداشت یک سریال جدید اگر ممکن است قرار دهید !

javadi1368
28-12-2007, 19:52
بسم رب المهدی (عج)

مال من با این کار میکنه:

Key for Outpost Firewall Pro (2008)

0vl9kMfb3NVxFNTWuRM/DcsGszOm8WhQhXV8tpGZ
9jLVGfko2cwGB4WFtSVN+wmkVukMQXue5o0/c4sj
HZuR1p9RMwHIYyKk9UCWUkYEMTzcN491tU9ZPC89
ro3VH6J7x64F/FaEAK3fgIk26DzCaOYeXzuFRDHU
L3KRgbkxtgy9F6gbRpvQSKnSryD3Lo4Ek2vuo

Thanks oabox/KOMEPC!

Key tested working. 702 days remaining as of now.

GodFather009
30-12-2007, 01:03
سریال ها کار نمی کنه
اصلا پچ نداید تا به سریال نیاز نباشه
مرسی

SonyEricsson
12-01-2008, 13:33
لطفا یکی تنظیمات این برنامه رو بده... خیلی اذیت میکنه!!
مدام سوال میکنه برای تک تک فایل های مثل برنامه فوتوشاپ و ....
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

Backstreetboys
12-01-2008, 18:09
کرک ورژن : 6.0.2168.214.0430 هر کی داره بیاره وسط تا با هم حال کنیم ؟

nakhoda_abbas
26-01-2008, 19:05
با سلام خدمت دوستان من تاز امدوم تو کار اوت پست
امیدوارم خوب باشه
من یه اوت پستی می خوام که هم فایروال باشه و هم آنتی اسپای لطفا آخرین ورژنش رو بزارید
بعد می خواستم نسخه سیکوریتی اینو بگیرم گفتم شاید آنتی ویروس هم داشته باشه ، به نظر شما آنتی ویروس هم داره یا نه؟
بعد می خواستم بگم که این برنامه برای آبدیتش مشکلی نداره ، کرک می خواد ، یا کرک نمی خواد اگه می خواد کرکش رو هم لطف کنید

zhina_gian
27-01-2008, 11:15
دوستان عزیز.

کسانی که تازه با این فایروال آشنا شدند و برای دفعات اوله که میخواهند از این فایروال استفاده کنند پیشنهاد میکنم
که فایروال را پاک کرده و برید سراغ فایروال هایی که تنها 2 جوابه هستند و بس. مانند Look"N"Stop, ZoneAlarm Pro,
Kerio Personal Firewall, McAfee Desktop Firewall, Sygate Personal Firewall Pro و غیره و به هیچ عنوان سراغ
فایروال های دیگه نرید.

به دلیل اینکه فایروال هایی مانند Outpost Pro حرفه ای تر از اون چیزی هستند که آماتورها فکر میکنند و اگر
با تنظیمات برنامه آشنا نباشید امنیت سیستمت رو به جای اینکه بیشتر بکنید کمتر میکنید و از طرفی هم
اسم هر چی Outpost Pro,Comodo و اینهاست در ذهنتون خاطره بدی رو میزاره.

در یک کلام اول چند سالی با فایروال های ساده تر اما با امنیت کار کنید. اونهایی که اسم بردم... بعد که با
سیستم فایروال آشنا شدید و فهمیدید که در گاه های خروجی و ورودی TCP,UDP چی هستند و برای پورتهای
مختلف مثلا 445 و یا 80 چطور برای هر برنامه دستی تنظیم بشند اونوقت بیاید سراغ حرفه ای ها.

در غیر این صورت وقتتون رو هدر دادید چون فکر نکنم کسی حوصله داشته باشه قدم به قدم با افراد تازه وارد
پیش بره و بگه این کارو بکن و این کارو نکن.

موفق باشید.

nakhoda_abbas
27-01-2008, 14:58
نه دوست عزیز اینجوری که تو فکر می کنی آماتور نیستم برنامه رو که نصب کردم فهمیدم چطوری هستش
بعد فقط یه مشکل دارم اونم اینه که:
من وقتی این فایروال رو نصب کردم و ریستارت کردم این ارور رو میده این یعنی چی؟
بعد از اینکه OK کردم درست کار میکرد حالا هم هر موقع یه ریستارت می کنم اول این خطا رو میده!!

nimaoy
27-01-2008, 16:43
کلا فایروال آت پوست فایروال سختی است ....یعنی سوالات مشکلی میپرسه

zhina_gian
27-01-2008, 17:09
نه دوست عزیز اینجوری که تو فکر می کنی آماتور نیستم برنامه رو که نصب کردم فهمیدم چطوری هستش
بعد فقط یه مشکل دارم اونم اینه که:
من وقتی این فایروال رو نصب کردم و ریستارت کردم این ارور رو میده این یعنی چی؟
بعد از اینکه OK کردم درست کار میکرد حالا هم هر موقع یه ریستارت می کنم اول این خطا رو میده!!

سلام.
من در صحبت قبلیم اسمی از شما نبردم و گفتم آماتورها ... یعنی تمام کسانی که حرفه ای نیستند و اطلاع چندانی
از طرز کار کردن با فایروال های حرفه ای رو ندارند.

مشکل شما مربوط میشه به تنظیمات برنامه. تنظیمات این برنامه در قسمتی که باید تاریخچه پلاگین های این فایروال
رو برای پروفایل کسی که استفاده میکنه ثبت کنه بهم خورده و این ثبت شدن یعنی همان log انجام نمیشه.

چندین دلیل مختلف برای بوجود آمدن این مشکل وجود داره و من فقط به چند تا از اونها اشاره میکنم.

1. احتمال داره شما با ادمین وارد شدی فایروال رو نصب کردی و بعد یک روز دیگه با یک اسم دیگه وارد سیستم
شدی و تاریخچه پلاگین ها در اسم تازه ساخته شده مشکل پیدا میکنه چون باید برای کاربر تازه وارد شده هم
تنظیمات خاص خودش در فایروال ذخیره بشه.

2. از برنامه های پاک کننده رجیستری و Cleanup استفاده کردید و یا یکی از کلید هایی که مربوط به تنظیمات
این فایروال است پاک شده و یا فایل هایی که با پسوند bak. هستند پاک شدند.

3. آیا از آخرین نسخه این فایروال بر روی ویستا استفاده میکنید. اگر نه ممکنه باگ باشه و خود فایروال در بعضی
سیستم ها مشکل داشته باشه چون نسخه 2008 این فایروال هنوز در دوران جوانی بسر میبره و باگ های
متعددی داره که هنوز رفع نشده اند.

برای رفع مشکل 1 و 2 فایروال را کاملا آنیستال کنید. رستارت کنید. با بر نامه های رجیستری کلید های غیر فعال
و از کار افتاده رو پاک کنید. بعد برید به قسمت پروفایلتون و پروفایل فایروال رو پاک کنید. حالا برید به قسمت مسیر
نصب برنامه های و پوشه Agnitum را در صورت وجود داشتن دستی پاک کنید.

در مرحله آخر با همان ادمین که وارد شده اید فایروال رو دوباره نصب کنید و تنظیمات رو دوباره انجام بدید و بعد
رستارت کنید و با همان ادمین وارد شوید. 98 درصد مشکل شما رفع میشه.

در غیر این صورت یک باگ میباشد اما همچین باگی تا بحال به Agnitum در مورد آخرین نسخه این فایروال گزارش
نشده. پس احتمال اینکه باگ باشه خیلی کمه. سعی کنید روشی رو که گفتم انجام بدید.

در آخر نسخه دقیق فایروال خود با مشخصات سیستمتون رو اینجا بنویسید تا بهتر بشه نظر داد.

nakhoda_abbas
28-01-2008, 12:48
با عرض سلام خدمت دوست عزیز خوشحالم کسی هست پاسخ منو میده . تشکر میکنم از توضحیات خوبتون ولی:
از اولی شروع می کنم تا آخر:
1: من با ادمین وارد شدم و اونو نصب کردم ولی اینو بگم که وقتی ریستارت کردم اینو خودش میاورد واینو بگم من هیچ آکانتی به جز ادمین ندارم
2: آره من از برنامه به اسمTurnUp Utilities استفاده می کنم که فکر کنم بشناسیش ولی اینو بگم که بعد از اینکه این فایروال رو نصب کنم چند روز بعد این برنامه رو نصب کردم (فکر نکم ارتباطی داشته باشه)
3: از آخرین ورژن استفاده می کنم ولی نه در ویندوز ویستا بلکه در ویندوز Xp استفاده می کنم. شاید به خاطر همین باشه.
برای رفع مشکل 1 و 2: اینکارو کردم ولی پوشه Agnitum نبود. این دفعه که کامپیوتر رو ریستارت کردم می خواست به اینترنت وصل بشه و این ارور رو میداد:
The generated error report was not sent to Agnium support service

و در آخر:
مشخصات سیستم:
Outpost Firewall Pro version:6.02225.232.0465
وبا سریال پست 445 همین قسمت فایر رو آبدیت می کنم.
که همین دیروز آبدیتش کردم
windows XP 2007 sp2
cpu:2.8 Sempron
ram:256
vg:128
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
اگه این مشکل اهمیتی نداره دیگه لازم نیست وقت خودتون رو بگیرد تا اینجاهم تشکر می کنم
ولی من کلا اینجوری هستم اگه یه مشکلی با برنامه داشته باشم ولو کوچیک هم باشد پیگیرش می کنم تا درست بشه

پرسپوليس
30-01-2008, 00:40
سلام دوستان يه سوال؟
يكي از دوستان گفته بودن مه ورژن 4 هسته ي قوي تري نسبت به 6 داره مي خواستم بدونم درسته يا نه؟
مر30

zhina_gian
06-02-2008, 17:19
سلام بچه ها ، کسي سريال نامبر جديد ازش نداره ؟ سريال نامبر من داره تموم ميشه

سریال صفحه قبل برای من و چند نفر دیگه تا چندصد روز دیگه کار میکنه.

x_2007
25-03-2008, 16:59
سلام

به علت ایجاد یک زیر مجموعه مستقل برای انتی ویروس ونرم افزارهای امنیتی در انجمن معرفی نرم افزار این تایپک

قفل میشه وبه صورت ارشیودر میاد .دوستان میتونند نسخه های جدید این فایروال رو

در تایپک جدید اون در ادرس زیر معرفی نمایند:

Bob_
27-05-2008, 22:03

اگر شماره 1 را allow و شماره 3 را block once در نظر بگیریم شماره 2 به چه معناست؟

badboy2008
05-07-2008, 17:56
من تا دیروز از Comodo استفاده میکردم که انصافا حرف نداره و از هر لحاظ سیستم رو ساپورت میکنه اما قصد دارم فایروالهاى دیگه رو هم تست کنم (چون Comodo سیستم رو کند میکنه) ... بخاطر همین تصمیم گرفتم برم سراغ OutPost
حال یه سوال اینکه آیکن فایروال OutPost Pro در آیکن بار بصورت یه سپر با علامت سوال هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... آیا شکلش اینجوریه یا نه یه جایى ایراد داره

در ضمن فایروال چندان دشوارى نیست (انطورى که دوستان میگفتند)

*Batman*
06-07-2008, 05:11
سلام.
اون آیکن آبی مربوط به Firewall Policy هست و به طور پیش فرض آبیه.
یعنی Rule Wizard که برای هر برنامه مجوز دسترسی تعیین میکنه. این کار به طور اتوماتیک یا با اجازه شما انجام میشه.

کلا 5 حالت وجود داره :

Block All با رنگ سیاه: ارتباط همه برنامه ها با اینترنت قطع میشه.

Block Most با رنگ سبز :درسترسی همه به اینترنت قطع میشه مگر اونهایی رو که خودتون اجازه دسترسی دادید.

Rules Wizard با رنگ آبی :برنامه ها و فایلهایی رو که براشون مجوز صادر نشده تحت نظر میگیره و از شما اجازه میگیره.

Allow Most با رنگ نارنجی : درست برعکس Block most هستش.به همه اجازه دسترسی داده میشه مگر اونایی را که خودتون Block کردید.

Disable با رنگ قرمز : فایروال غیرفعال میشه.

==============

به نظر من با Outpost راحت از Comodo میشه کار کرد.

badboy2008
06-07-2008, 18:47
بتمن جان خیلى ممنون :10::11:

دوستان یه سوال دیگه داشتم
من فایروالم رو دو روز پیش آپدیت کردم و امروز دیدم خواستار آپدیت آنتى اسپاى فایروال هستش
چندین بار آپدیت کردم (چه صرفا خود آنتى اسپایش رو و چه کل فایروال رو) حتى اعلام میکنه آپدیت با موفقیت انجام شد اما باز آپدیت رو میزنه دو روز پیش !!!

مشکل از چیه؟

*Batman*
07-07-2008, 04:00
سلام.
متاسفانه منم دقیقا مشکل شما را دارم . در ویندوز ویستا این مشکل وجود نداره برای من.

badboy2008
08-07-2008, 06:26
دیشب آپدیت کردم مشکل حل شد .... فکر کنم چون در این مدت هیچ فایل آپدیتى براى آنتى اسپاى نیومده بود، هرچى آپدیت میزدیم چیز خاصى دانلود نمیکرد و علامت زرد هشدار جاى خودش بود
اما اصل مطلب هنوز سرجاشه که چرا باید اونطورى بشه؟

در ضمن چون من از ترکیب ناد32 با فایروال اوتپوست استفاده میکنم بهتر نیست آنتى اسپاى اوتپوست رو غیرفعال کنم یا نه آنتى اسپایش باشه بهتره؟

ممنون

*Batman*
08-07-2008, 06:41
سلام.

بله مشکل منم با آپدیت حل شد. منم با شما موافقم. احتمالا چون آپدیت جدید نداشته این اتفاق افتاده.
به هر حال به تازگی ورژن جدید منتشر شده. شاید این مشکل حل شده باشه.
در مورد Anti Spyware هم نباید مشکلی پیش بیاد.شما میتونید فعالش کنید.
برای من به طور اتوماتیک غیرفعاله. چون از یه Anti Spyware دیگه استفاده میکنم.البته این وضعیت تو ورژن 2009 پیش اومده.
تو 2008 اتوماتیک غیرفعال نمیشد.

Power Pro
08-07-2008, 15:25
در نسخه جدیدی که این فایروال داده بیرون مشکل آپدیت آنتی سپای ور حل شده.
در نسخه 2008 هم آنتی سپای ور غیر فعال میشد اما به شرطی که آنتی ویروس یا آنتی سپای وری رو از قبل نصب کرده باشی.
اگر اوتپوست رو قبل از هر نرم افزار امنیتی نصب کنید و بعد آنتی ویروس رو نصب کنید غیر فعال نمیشه. این غیر قعال شدن هم در
خیلی از موارد و بر روی خیلی سیستم های مفیده چون باعث درگیره پروسه ها با نرم افزار های ناسازگار امنیتی دیگه میشه و در
نتیجه مصرف سی پی یو رو بالا میبره.

اما ترکیب نصب اول اوتپوست و نصب دوم ناد32 مشکلی ایجاد نمیکنه. نسخه 2009 اوتپوست واقعا عالی شده. من که از 2008
اصلا راضی نبودم اما 2009 واقعا عالیه.

majid20
08-07-2008, 19:14
دوستان عزیز سلام

یه نکته منو در مورد این فایروال اذیت میکنه و اون اینکه در قسمت تنظیمات یک Rule ،

نمیتوان همزمان از دو Protocol و یا دو Direction در یکRule استفاده کرد

یعنى نمیتونید در یک Rule هم Inbound و Outbound رو با هم داشت و یا مثلا TCP و UDP ...!!!!

فرض کنید من میخوام Rule زیر رو به تنظیمات Svchost اضافه کنم

High Trojan Port Blocking
Protocol: TCP & UDP
Direction: Inbound & Outbound
Port : 5000-65535
.
.
.
خب به نظر شما حالا من باید چند Rule بنویسم!!دوستان راه حلى در این گونه موارد سراغ دارند ؟
ممنون :11:

Power Pro
08-07-2008, 22:09
دوستان عزیز سلام

یه نکته منو در مورد این فایروال اذیت میکنه و اون اینکه در قسمت تنظیمات یک Rule ،

نمیتوان همزمان از دو Protocol و یا دو Direction در یکRule استفاده کرد

یعنى نمیتونید در یک Rule هم Inbound و Outbound رو با هم داشت و یا مثلا TCP و UDP ...!!!!

فرض کنید من میخوام Rule زیر رو به تنظیمات Svchost اضافه کنم

High Trojan Port Blocking
Protocol: TCP & UDP
Direction: Inbound & Outbound
Port : 5000-65535
.
.
.
خب به نظر شما حالا من باید چند Rule بنویسم!!دوستان راه حلى در این گونه موارد سراغ دارند ؟
ممنون :11:

در دستور نوشتن برای هر پروتکل لازم نیست که تمام جزئیات رو به فایروال معرفی کنی. مثلا لازم نیست دیگه
ورودی و خروجی رو هم تعیین کنید. تعیین کردن ورودی و خروجی زمانی لازمه که دستور خاصی باشه مثلا
دستوری برای دانلود منیجر که فقط کارش دانلود کردنه. اما شما حالا میخواهید که از یک پورت مثلا 1 تا 10 را
کاملا ببندید. خوب در این صورت نیازی نیست تعیین کنید که ورودی باشه یا خروجی. شما طوری این کار رو میکنید
که کاملا بسته بشه.

برای این کار هم شما در لایه اون پروسه فقط نیاز به ایجاد کردن 2 دستور دارید. TCP و UDP

اما اگر بخواهید که ورودی و خروجی رو هم برای هر دستون تعیین کنید اونوقت 4 تا دستور میشه. یعنی میشه ...

TCP In Blocked
TCP Out blocket
UDP in blocked
UDP out blocket

البته این کار هم ظرری نداره و میشه از طریق 4 دستوری اونو درست کرد اما برای راحت تر شدن کار شما کافیه
که برای هر پروتکل 1 بار دستور رو ایجاد کنید. یعنی اینطوری....

Block all TCP
Block All UDP

به نمونه زیر نگاه کنید.

خوب حالا برای ایجاد Port Range یعنی دادن پورتهای ترتیبی که تعدادشون زیاده این کار رو میکنید. مثلا شما
میخواهید که از پورت 1 تا 100 را ببندید به این حالت میگن Port range .

راستی وقتی یک دستور کلی رو میخواهید به جمع دستورات قبلی برای پروسه مورد نظرتون وارد کنید اون دستور
کلی همیشه باید زیر همه دستورات قرار بگیره. مثلا الان شما میخواهید دستور بستن تمام پورت ها از 5000 تا
65535 را به دستورات Svchost اضافه کنید. این دستور باید همیشه زیر همه دستورات قرار بگیره. البته
خوشبختانه این فایروال در نسخه 2008 و 2009 این مشکل رو حل کرده و هر دستور جدیدی که ساخته میشه
اتوماتیک خودش میره زیر. اما در نسخه 2.5 تا 4 اینطوری نبود کاربر خودش باید اون رو انتقال میداد.

majid20
09-07-2008, 21:49
بله دوست عزیز حق باشماست

اما اى کاش در زمینه پروتکل میشد همزمان هر دو گزینه TCP و UDP رو انتخاب کرد

تا از شلوغى قوانین جلوگیرى بشه بخصوص اگه شما بخواهید کاملا دقیق براى هر پروسه

قوانین دقیق رو ثبت کنید اندکى میزکار شلوغ میشه

بهرحال از توجه شما ممنون :11:

majid20
11-07-2008, 23:42
دوستان من Rule زیر رو براى فایل Svchost تعیین کردم

Block Inbound TCP for SVCHOST:EXE to 135
Where the protocol is TCP
and Where the direction is Inbound
and Where the local port is DCOM
Block it

اما با این حال باز هم فایروال از من در مورد ورود اطلاعات TCP از پورت 135 از سوى Domain هاى گوناگون سوال میکنه و خواستار ایجاد Rule براى اونه

خب وقتى من یه قانون کلى براى بلوکه شدن پورت 135 براى فایل Svchost مینویسم قاعدتا دیگه نباید فایروال براى این پورت از من سوال کنه

دوستان کسى اطلاعى در این زمینه داره ؟ ...ممنون :11:

Power Pro
16-07-2008, 07:59
دوستان من Rule زیر رو براى فایل Svchost تعیین کردم

Block Inbound TCP for SVCHOST:EXE to 135
Block it

اما با این حال باز هم فایروال از من در مورد ورود اطلاعات TCP از پورت 135 از سوى Domain هاى گوناگون سوال میکنه و خواستار ایجاد Rule براى اونه

خب وقتى من یه قانون کلى براى بلوکه شدن پورت 135 براى فایل Svchost مینویسم قاعدتا دیگه نباید فایروال براى این پورت از من سوال کنه

دوستان کسى اطلاعى در این زمینه داره ؟ ...ممنون :11:

شما این دستور رو فقط برای Svchost تعیین کردید نه برای کل پروسه ها و نرم افزار های دیگه. اگر دستوری
جدیدی برای هر برنامه درست کردید همیشه باید زیر همه دستورات باز و بالای همه دستورات بسته قرار بگیره.

برای اینکه این دستور رو برای همه نرم افزار ها و پروسه ها تعیین کنید شما باید برید به قسمت Network Rules
و بعد System-Wide Rules و بعد در قسمت Global Rules همین دستوری رو که در بالا نوشتید با زدن Add درست
کنید.

دستوری رو که خودتون دستی در بالا نوشتید درسته اما دستوری رو که در عکس من میبینم باید تیک قسمت Remote Address
رو بردارید تا دستور کلی بشه. اینطوری شما فقط برای یک پورت خاص و یک سرور خاص دستور رو دست کردید نه کلی.
اونی که خودتون نوشتید دستور کلیه نه اون 3 تایی که در عکس میبینم.

یعنی این درسته>>
Block it

موفق باشید.

majid20
16-07-2008, 10:42
دوست عزیز اگه به پست من توجه کرده باشى گفتم که من ابتداى کار قانون کلى فوق رو

براى پورت 135 فایل Svchost تعیین کردم

اما باز فایروال براى اتصال Svchost از پورت 135 به سرورهای خاصى از من سوال میکنه

یعنى اون سه قانون انتهایى که در عکس میبینى ناچارا نوشتم تا دیگه از من سوالى نپرسه

بحث من اینجاست وقتى پورتى رو بطور کلى براى فایلى بستم

چرا باز فایروال در مورد اتصال فایل موردنظر از همون پورت به سرور خاصى از من سوال میکنه؟

در ضمن من تنظیمات دقیق SVCHOST رو براساس فروم اتپوست کاملا دقیق نوشتم

(پس مشکل از Rules نیست)

Power Pro
16-07-2008, 14:06
بحث من اینجاست وقتى پورتى رو بطور کلى براى فایلى بستم

چرا باز فایروال در مورد اتصال فایل موردنظر از همون پورت به سرور خاصى از من سوال میکنه؟

1. چون در پست قبلیم هم اشاره کردم شما این دستور رو کلی فقط برای 1 پروسه تعیین کردید نه برای کل سیستم.
2. مسیری رو که باید این Rule رو در اونجا درست میکردید رو در صفحه قبل گفتم.
3. سعی کنید از آخرین نسخه فایروال استفاده کنید.
4. آیا بعد از درست کردن Rule های دستی که درست کردید اونها رو بستید که دیگه ازتون سوال نپرسه؟ پست 467

majid20
17-07-2008, 16:44
1. چون در پست قبلیم هم اشاره کردم شما این دستور رو کلی فقط برای 1 پروسه تعیین کردید نه برای کل سیستم.
من هم خدمتتون عرض کردم که که دستور بستن کامل پورت DCOM رو براى پروسه SVCHOST رو نوشتم

اما باز پروسه SVCHOST از پورت DCOM اقدام به ارتباط با سرورهای خاصى میکنه که فایروال به جاى بلاک کردنش

مجددا از من میپرسه که آیا میخواى پروسه SVCHOST از پورت DCOM اتصالی با وب داشته باشه یا نه!!

بله پست قبلى شما براى بستن پورت DCOM بطور کلى براى تمام پروسه ها کاملا صحیح هستش

اما قصد ندارم درسترسى کل پروسه ها رو به پورت DCOM غیرفعال کنم

بهر حال بعد از بستن اون سه سرور خاص بطور دستى براى SVCHOST دیگه سوالى از جانب فایروال برام مطرح نشد

من هم بابت توضیحات کاملتون بسیار سپاسگزارم :11:

saeid_panah
15-08-2008, 13:07
سلام.
رجیستری کد برای نسخه 2009 فایروال دارید؟

majid20
15-08-2008, 14:10
سلام.
رجیستری کد برای نسخه 2009 فایروال دارید؟
همه اینا رو باید وارد کن

0vl9kMfb3NVxFNTWuRM/DcsGszOm8WhQhXV8tpGZ
9jLVGfko2cwGB4WFtSVN+wmkVukMQXue5o0/c4sj
HZuR1p9RMwHIYyKk9UCWUkYEMTzcN491tU9ZPC89
ro3VH6J7x64F/FaEAK3fgIk26DzCaOYeXzuFRDHU
L3KRgbkxtgy9F6gbRpvQSKnSryD3Lo4Ek2vuo

amir_rafie
23-08-2008, 00:45
من یه سوال دارم... در انجمن مربوط به دانلود outpost دو تا حالت برای crack گفته شده یکیش یه serial number مثل پست قبلیه و اون یکی جایگزین کردن 2 تا فایل exe هستش. به نظر شما چه فرقی می کنن؟

majid20
23-08-2008, 08:37
من یه سوال دارم... در انجمن مربوط به دانلود outpost دو تا حالت برای crack گفته شده یکیش یه serial number مثل پست قبلیه و اون یکی جایگزین کردن 2 تا فایل exe هستش. به نظر شما چه فرقی می کنن؟
هر دو تقریبا یه کار می کنند و امکان استفاده از فایروال و آپدیت اون رو فعال میکنند

ولی همواره این نکته رو در مورد آنتی ویروس ها و برنامه های امنیتی به خاطر بسپار

تا وقتی که سریال یا Key برای محصول مورد نظر شما پیدا میشه بهتره گزینه اول شما باشه

و انتخاب بعدی تون میتونه کرک کردن باشه

mohammadgame
21-09-2008, 12:36
سلام
من تو تایپیک مخصوص دانلود outpost firewall کلی لینک دانلود دیدم فکر کنم 100 تای بود
بعد چند نوع هم بودن
Outpost Firewall Pro - Agnitum Outpost Firewall Pro - Outpost Security Suite Pro
کلی هم ورژن داشت
بالاخره من کدوم اینها رو باید دانلود کنم ؟ ورژن آخرش کدومه ؟

siavashjal
21-09-2008, 12:41
برو تو سایتش :

در ضمن بهترین نسخه همون outpost firewall pro هست که آخرین نسخه رو می تونی از طریق سایت خودش دانلود کنی . برای سریال هم می تونی از سریالی که مجید جان در پست 475 داده استفاده کنی(البته من خودم امتحانش نکردم).

majid20
21-09-2008, 19:31
تفاوت میان محصولات مختلف Outpost

Outpost Firewall FREE : فایروال رایگان اتپوست که ساده ترین وظایف یک فایروال را اجرا میکند

Outpost Firewall PRO : فایروال حرفه ای اتپوست که اگر نگوییم بهترین ، بدون شک از بهترین فایروالهای دنیا محسوب میشود

این فایروال علاوه بر تکنولوژی پیشرفته خود ، دارای آنتی اسپایور برای مقابله با جاسوس هاست

در ضمن برروی صفحات وب و هاست ها نظارت دقیقی دارد تا هرگونه تهدیدی را رفع کند

Outpost Security Suite PRO : همان اینترنت سکیوریتی اتپوست هستش که ضمن دارا بودن فایروال حرفه ای ،

دارای آنتی ویروس ، آنتی اسپای ، آنتی اسپم و وب گارد می باشد و مزایای دیگر که نیاز به گفتن نیست

Outpost Network Security : فایروال پیشرفته اتپوست که برای شبکه های کوچک و متوسط استفاده میشود

که قابلیت آنتی اسپایور را هم داراست

در پایان باید گفت که Outpost محصولی از شرکت Agnitum هستش

پس نامی که در اول محصولات اتپوست بنام Agnitum می بینید بیانگر تفاوت میان آنها نیست بلکه نام شرکت در ابتدا ذکر شده

( همانند شرکت ESET که تولید کننده NOD32 است)

mohammadgame
22-09-2008, 14:51
ممنون دوست عزیز
پس من اگه Outpost Security Suite PRO رو دانلود کنم از همشون باید بهتر باشه دیگه چون به جزء فایروال مزایای دیگه ای هم داره درسته ؟ فقط این که فایروال Outpost Security Suite PRO نسبت به Outpost Firewall FREE ضعیف تر نیست که ؟

mohammadgame
24-09-2008, 20:06
سلام
این سریال outpost firewall pro 2006 version 6.5.2359.316.0607 رو لطف کنین ممنون میشم واین که این سریال رو من چطوری باید وارد کنم ؟

alireza_2000
25-09-2008, 00:53
دوستان اگه امکان داره سریال آخرین ورژن رو رو که الان توی سایتش هستش رو قرار بدید--ممنون میشم

Outpost Firewall Pro

majid20
25-09-2008, 05:16
سلام
این سریال outpost firewall pro 2006 version 6.5.2359.316.0607 رو لطف کنین ممنون میشم واین که این سریال رو من چطوری باید وارد کنم ؟

سریالی که در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گذاشته شده کار میکنه ( برای تمام محصولات کارایی داره)

برای وارد کردن سریال در تمام محصولات اتپوست

1-ابتدا همانند تصویر زیر کل سریال رو کپی کنید

2- به مسیر زیر رفته و سریال رو Paste کرده و Ok کنید

Start --> Programs --> Agnitum --> Outpost ... --> Enter Registration Key

دوستان اگه امکان داره سریال آخرین ورژن رو رو که الان توی سایتش هستش رو قرار بدید--ممنون میشم
Outpost Firewall Pro
برای دانلود جدیدترین نسخه های محصولات اتپوست به تاپیک زیر مراجعه کنید

در ضمن همواره در خود سایت agnitum ( سازنده فایروال اتپوست ) لینک دانلود جدیدترین نسخه در قسمت زیر گذاشته میشود

hooman1981
02-10-2008, 08:41
سلام می خواستم outpost رو با کاسپرسکی با هم داشته باشم ولی همون اول نصب ارور میده یه لینک راهنما بود رفتم که انجام بدم نشود یعنی می گفت برید تو setting کاسپر رفتم ولی هنوز نصب نشده بود که بشه browes ;vn vhid isj ;i fai hdk ;hv, ;vn

majid20
03-10-2008, 17:14
شما ابتدا انتی ویروس کسپرسکی را نصب کنید

پس از نصب کسپرسکی همانند پست زیر ، پورت 80 را از حیطه فعالیت کسپرسکی خارج کنید

سپس فایروال اتپوست را نصب کنید

در آخر فایروال اتپوست را در قسمت Trusted Zone کسپرسکی وارد کرده و بالعکس

SonyEricsson
16-10-2008, 18:43
من فايروال Qutpost 2008 دارم!‌ چه جوري ميتونم يه سايت رو جلوشو با فايروال بگيرم؟ يه چيزي تو مايه هاي Black List

majid20
16-10-2008, 23:17
من فايروال Qutpost 2008 دارم!‌ چه جوري ميتونم يه سايت رو جلوشو با فايروال بگيرم؟ يه چيزي تو مايه هاي Black List
برای بلاک کردنIP و Host ها باید در قسمت زیر وارد شود

( آدرس سایت رو بصورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنید ...منظور اینه که عبارت //:http رو اولش نذارید )

darkangel85
20-10-2008, 00:40
دوستان لینک دانلود آخرین ورژنش رو میزارید؟ همون (...pro)
این لینکی که توی خود سایتش هست دانلود نمیشه

*Batman*
20-10-2008, 01:08
دوستان لینک دانلود آخرین ورژنش رو میزارید؟ همون (...pro)
این لینکی که توی خود سایتش هست دانلود نمیشه

سلام.
جدیدترین ورژنها تو تاپیک زیر معرفی میشن.

darkangel85
21-10-2008, 10:15
من این برنامه رو تازه نصب کردم، دوتا سوال داشتم: یکی اینکه آنتی اسپایورش خوب هست؟ یعنی دیگه نیازی به نصب آنتی اسپایور دیگه نیست؟!! آخه من قبل از نصب spyware nuker رو داشتم که وقتی اینو نصب کردم کلا محو شد و دیگه حتی توی program file هم نیست!!!
دومم اینکه ایکن این برنامه چجوری باید باشه؟ آخه دوی ایکن من توی نوار وظیفه یه علامت سوال هست!!!! این یعنی اینکه چیزی رو فعال نکردم یا اینکه این همینجوری هست؟!!!

majid20
21-10-2008, 16:10
من این برنامه رو تازه نصب کردم، دوتا سوال داشتم: یکی اینکه آنتی اسپایورش خوب هست؟ یعنی دیگه نیازی به نصب آنتی اسپایور دیگه نیست؟!! آخه من قبل از نصب spyware nuker رو داشتم که وقتی اینو نصب کردم کلا محو شد و دیگه حتی توی program file هم نیست!!!
دومم اینکه ایکن این برنامه چجوری باید باشه؟ آخه دوی ایکن من توی نوار وظیفه یه علامت سوال هست!!!! این یعنی اینکه چیزی رو فعال نکردم یا اینکه این همینجوری هست؟!!!
آنتی اسپایور اتپوست محصول متوسطیه

البته اگر شما اتپوست رو پس از نصب آنتی ویروس نصب کنید ، گارد آنتی اسپایورش غیرفعال میشه

چون گارد یک انتی ویروس خوب ؛ خودش در برابر اسپایورها عمکلرد خوبی داره و نیاز به دو گارد فعال نیست

فقط بعنوان اسکنر هر از گاهی نیاز به اسکن دارد

بهتره از یه محصول انتی اسپایور خوب برای اسکن هم کمک بگیرید

اما در زمینه آیکن اتپوست، عادیه و خیالتون راحت باشه

در این زمینه پست زیر رو مطالعه کنید

Sadjad Sharifian
16-12-2008, 23:02
رفقا سلام...وقت همگی بخیر...
بچه من با راهنماییهای خودتون بعد از اینکه ویستا رو سیستمم نصب کردم، Outpost Security Suit Pro 2009 رو هم بجای Kerio Personal Firewall و NOD32 نصب کردم...و خوب البته راضی هم هستم...ولی یه مشکل خیلی اساسی برام درست شده و اونم ابنه که وقتایی که DialUp به اینترنت وصل میشم، وقتی Outpost بار باشه، خیلی خیلی سخت میتونم حتی یه صفحه معمولی وب رو باز کنم، ولی به محض اینکه Outpost رو میبندمش، قضیه حل میشه و سرعت اینترنت به حالت عادی یه کانکشن DialUp برمیگرده...و این واقعا شرایط رو غیرقابل تحمل کرده...
ممکن که باید تنظیمات خاصی رو عوض کنم تا مشکلم حل بشه؟! من فایروال خود ویندوز رو هم disable کردم و احتمال نمیدم که مشکل از Confliction ناشی شده باشه...به هر حال اگه راهنماییم کنین واقعا ممنونتون میشم..
موفق باشید.

Regards;
Sadjad Sharifian

majid20
17-12-2008, 17:39
دوست عزیز آیا از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟ تنظیمات اتپوست بصورت پیش فرض قرار داده شده ؟

در هر حال یک توصیه به شما میکنم که بهتره از ترکیب دیگری برای امنیت سیستم خود استفاده کنید

آنتی ویروس اتپوست که در Outpost Security Suit Pro بکار رفته آنگونه که انتظار دارید قادر به تامین امنیت سیستم شما نیست

بهتره از ترکیب یک آنتی ویروس قدرتمند (مثا ناد32 ، آویرا ... ) در کنار فایروال قدرتمند اتپوست بهره ببرید

Sadjad Sharifian
17-12-2008, 19:50
دوست عزیز آیا از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟ تنظیمات اتپوست بصورت پیش فرض قرار داده شده ؟

در هر حال یک توصیه به شما میکنم که بهتره از ترکیب دیگری برای امنیت سیستم خود استفاده کنید

آنتی ویروس اتپوست که در Outpost Security Suit Pro بکار رفته آنگونه که انتظار دارید قادر به تامین امنیت سیستم شما نیست

بهتره از ترکیب یک آنتی ویروس قدرتمند (مثا ناد32 ، آویرا ... ) در کنار فایروال قدرتمند اتپوست بهره ببرید

رفیق سلام..
ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی..
آقا من متوجه علت موضوع شدم... جریان از این قرار بود که گزینۀ Block Intruder Ip For # Minutes روشن بود و خوب من هم هر موقع مثلا وارد سایت یاهو میشدم (و هنوزم وقتی واردش میشم)، یه Attack از نوع Port Scan بهم میشه! یا لااقل Firewall ام که اینطور تصور میکنه!! و این گزینه باعث میشده که که مثلا 5 دقیقه بعد از اتفاق افتادن اون IP،Attack اون سرور از یاهو Block بشه که این باعث اتفاق افتادن اون جریانات میشده! البته این Attack مخصوص یاهو نیست!! یعنی خیلی وقتای دیگه، و خیلی جاهای دیگه هم یه Alarm از Firewallام یه همین مضمون میگیرم که قبلا Kerio یا متوجه این دست اتفاقات نمیشده، یا به هر علتی گزارشش نمیداده!!
باز هم از راهنماییهاتون خیلی خیلی ممنونم و البته خیلی لطف خواهید کرد اگه نظرتونو در باره چیزایی که گفتم، بفرمایید.
موفق باشید.
عیدتون هم مبارک باشه راستی.

Regards;
Sadjad Sharifian

babriii
19-12-2008, 16:13
آین فایر وال چرا آپیدت نمیشه ؟!

وقتی میزنم آپدیت میگه نمیتونه با سرور ها ارتباط برقرار کنه !!!

majid20
19-12-2008, 19:23
رفیق سلام..
ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی..
آقا من متوجه علت موضوع شدم... جریان از این قرار بود که گزینۀ block intruder ip for # minutes روشن بود و خوب من هم هر موقع مثلا وارد سایت یاهو میشدم (و هنوزم وقتی واردش میشم)، یه attack از نوع port scan بهم میشه! یا لااقل firewall ام که اینطور تصور میکنه!! و این گزینه باعث میشده که که مثلا 5 دقیقه بعد از اتفاق افتادن اون ip،attack اون سرور از یاهو block بشه که این باعث اتفاق افتادن اون جریانات میشده! البته این attack مخصوص یاهو نیست!! یعنی خیلی وقتای دیگه، و خیلی جاهای دیگه هم یه alarm از firewallام یه همین مضمون میگیرم که قبلا kerio یا متوجه این دست اتفاقات نمیشده، یا به هر علتی گزارشش نمیداده!!
باز هم از راهنماییهاتون خیلی خیلی ممنونم و البته خیلی لطف خواهید کرد اگه نظرتونو در باره چیزایی که گفتم، بفرمایید.
موفق باشید.
عیدتون هم مبارک باشه راستی.

Regards;
sadjad sharifian
مشکل شما به دو بخش میتونه ربط داشته باشه : 1- بخش فایروال 2- بخش آنتی ویروس

اکثر دوستان از فایروال قدرتمند آن استفاده میکنند و چنین موردی ندارند

اگر هم طبق گفته شما آن قسمت از فایروال سبب ایجاد مشکل شده باشه میتونه به تنظیمات صورت گرفته توسط شما برگرده

مثلا تنظیمات svchost که ممکنه سبب چنین رویدادی باشه

اما اگه از بخش آنتی ویروس مشکل بوجود آمده باشه ( بدلیل اسکن سنگین صفحات ) همانطور که توضیح دادم

آنتی ویروس اتپوست چندان هم مناسب نیست

بهرحال اگر مشکل شما با انجام تغییری که انجام دادید ، رفع شده که خب موردی نیست و موفق باشید

majid20
19-12-2008, 19:25
آین فایر وال چرا آپیدت نمیشه ؟!

وقتی میزنم آپدیت میگه نمیتونه با سرور ها ارتباط برقرار کنه !!!
از کدام نسخه و چه ورژنی استفاده میکنید ؟دقیقا چه اروری میده ؟ آیا از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟

babriii
20-12-2008, 14:33
از کدام نسخه و چه ورژنی استفاده میکنید ؟دقیقا چه اروری میده ؟ آیا از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟
Outpost Firewall Pro 2009 ver. 6.5.2359.316.0607

بهمراه آنتی ویروس نود 32 !

وقتی میزنم آپدیت میگه سه مرحله داره که تو هیچ کودوم از این مراحل نمیتونه با سرور ارتباط برقرار کنه !

Benygh
20-12-2008, 15:39
سلام
برای اینترنت سکیورتی ورژن 2009 کسپرسکی و یا ورژن 2009 نورتون هم این میتونه کمک کنه و یا خود انها قابلیت کامل رو دارند ؟

majid20
21-12-2008, 00:28
outpost firewall pro 2009 ver. 6.5.2359.316.0607

بهمراه آنتی ویروس نود 32 !

وقتی میزنم آپدیت میگه سه مرحله داره که تو هیچ کودوم از این مراحل نمیتونه با سرور ارتباط برقرار کنه !
البته آپدیت فایروال اتپوست چندان مهم نیست چون دیر به دیر آپدیت میشه

ولی بهرحال شاید مشکل آپدیت شما بدلیل خرابی بوجود آمده در شبکه سراسری اینترنت ایران و مشکل برخی isp ها باشه

شما از قیلطرشکن یا پر و کسی هم برای آپدیت استفاده کردید

سلام
برای اینترنت سکیورتی ورژن 2009 کسپرسکی و یا ورژن 2009 نورتون هم این میتونه کمک کنه و یا خود انها قابلیت کامل رو دارند ؟
نه دوست عزیز ،

هر یک از محصولاتی که نام بردید دارای فایروال هستند و نصب فایروال اتپوست در کنار آنها نه تنها کمکی به شما نمی کند

بلکه سبب تداخل و تهدید امنیت سیستم خواهدشد

alireza_2000
23-01-2009, 17:02
سلام دوستان من از link مقابل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فایروال خودم منظورم outpost هست رو تست کردم و از پورتهای imap 143 و 443 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو open نشون داد چطور این دو port رو secure کنم

majid20
24-01-2009, 22:53
شما از کدام نسخه و ورژن اتپوست استفاده میکنید ؟ از چه برنامه امنیتی دیگری بهره میبرید ؟

در ضمن هنگام تست از قیلطرشکن استفاده کردید ؟

alireza_2000
24-01-2009, 23:20
سلام majid20 عزیز بله از ق ی ل ت ر ش ک ن toonel استفاده کردم چون بدن اون به اون link که گفتم واسه تست وارد نمیشه از outpost v 6.5.2509.366.0663 استفاده میکنم - تنظیمات پیش فرض خودش هست چون تنظیماتش رو بلد نیست اما rule تعریف کردم ولی نشد و از آنتی ویروس avira personal free استفاده میکنم
ممنون