ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ▓ تاپیک اختصاصی OutPost Firewall ( کلیه مباحث در اینجا ) ▓

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

majid20
25-01-2009, 16:56
دوست عزیز پیش از توضیحات من لطفا این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه کنید

نتایج اینگونه تست ها به عوامل متعددی ربط داره که در پست فوق اشاره شد

دلیل امر هم اینه که مثلا برنامه یا پروسه ای برای فعالیت نیاز به اتصال از طریق پورت هایی داره

که اطلاعات مورد نیاز خودش را از آن پورت دریافت کنه

بهمین خاطر نتایج تست هنگام استفاده با فیلطرشکن با نتایج تست بدون استفاده از فیلطرشکن کاملا متفاوته

چون فیلطرشکن پورت مزبور را برای دریافت اطلاعات باز خواهد کرد

البته سایت های دیگری هم هستند که اینگونه تست ها را انجام میدهند مثل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SonyEricsson
28-01-2009, 00:12
من وقتي با v-p-n كانكت ميشم بعد از 5 دقيقه ديسكانكت ميشم نه پيغامي هيچي... اما بودن فايروال v-p-n راحت بدون مشكل كار ميكنه!!‌ مشكل از چيه؟؟

SonyEricsson
28-01-2009, 00:20
يه سوال ديگه چه جوري ميتونم مثل يه عكسهاي يه سايت رو با فايروالم غيرفعال كنم؟ مثلا .gif

alireza_2000
28-01-2009, 16:09
چرا قسمت web control و anti spyware با این من اینها رو نصب کردم اما disable هست و اصلا نمیشه اون رو تغییر داد ؟

majid20
28-01-2009, 16:36
من وقتي با v-p-n كانكت ميشم بعد از 5 دقيقه ديسكانكت ميشم نه پيغامي هيچي... اما بودن فايروال v-p-n راحت بدون مشكل كار ميكنه!!‌ مشكل از چيه؟؟
شما از کدام نسخه outpost استفاده میکنید ؟ ویندوز شما چیست ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟

يه سوال ديگه چه جوري ميتونم مثل يه عكسهاي يه سايت رو با فايروالم غيرفعال كنم؟ مثلا .gif
کل عکس های یک سایت رو یا صرفا تبلیغات اون رو ؟ اگر منظور شما تبلیغاتش باشه

خب این کار توسط بخش Anti-Banner اتپوست انجام میشود

این بخش بطور خودکار بر اساس هوش مصنوعی و دیتابیس خود تبلیغات رو پاک میکنه

همچنین کاربر میتونه با وارد کردن لیست ماسک شده تبلیغات ، بطور دستی برخی موارد رو اضافه کنه

البته برای از بین بردن تبلیغات و عکس های زاید ، بنظر من بهترین گزینه استفاده از افزونه Ad Block Plus در مرورگر فایرفاکس هستش

البته مرورگر اپرا هم تاحدود زیادی ، میتونه بطور دستی تبلیغات رو حذف کنه

چرا قسمت web control و anti spyware با این من اینها رو نصب کردم اما disable هست و اصلا نمیشه اون رو تغییر داد ؟
خب احتمالا شما اول آنتی ویروس رو نصب کردید و بعد اتپوست را نصب نمودید

چون گارد این دو بخش ممکن است سبب تداخل با برنامه آنتی ویروس شما ایجاد کنید ،

و تنظیمات نصب اتپوست بگونه ایست که در صورت نصب بودن انتی ویروس ، این دوبخش را نصب نمیکند یا کاملا غیرفعال می نماید

مگر اینکه شما پیش از نصب هر برنامه امنیتی ، اتپوست را نصب کنید

alireza_2000
28-01-2009, 23:11
بله اول avira رو نصب کرده بودم

Ali_Best
31-01-2009, 09:19
agha majid salam, omidvaram ke haletun khub bashe

pishapish in ro begam az in ke english type mikonam ozr mikham akhe 2 coffynet hastam o emkane farsi baram nist ...

in darkhast ro azatun dashtam :
1 - linke download akharin version ro baram gharar bedin
2 - koja mitunam behtarin tanzimate marbut be in firewall ro peyda konam

**** ey kash ye daste bandi mesle NOD32/KASPERSKY baraye in firewall ham gharar midadin
ba tashakkor

majid20
01-02-2009, 16:43
در زمینه دانلود ، آخرین نسخه اتپوست می توانید از تاپیک زیر اقدام کنید

دانلود محصولات Outpost
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یااصلا از خود سایت سازنده محصول دانلود نمایید

اما در زمینه لیست بندی مطالب ، در حال انجام هستش ولی متاسفانه مطالب سایت کاملا جست و گریخته هستش

و برای تکلمیل آن باید وقت گذاشت

ولی در مورد بهترین تنظیمات ، اگر از لحاظ قانون گذاری و تعیین Rules مدنظر شماست خود سایت توضیحاتی داده ( البته انگلیسی هستش )

SonyEricsson
01-02-2009, 17:45
شما از کدام نسخه outpost استفاده میکنید ؟ ویندوز شما چیست ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟

Qutpost Firewall 2009 6.5

برنامه امنيتي جز ويروس كش Kaspersky ندارم!

مشكل اينجاست وقتي از كار ميافته v-p-n كار ميكنه اما وقتي Qutpost فعاله نه!!

Ali_Best
01-02-2009, 18:11
در زمینه دانلود ، آخرین نسخه اتپوست می توانید از تاپیک زیر اقدام کنید

دانلود محصولات Outpost
یااصلا از خود سایت سازنده محصول دانلود نمایید

اما در زمینه لیست بندی مطالب ، در حال انجام هستش ولی متاسفانه مطالب سایت کاملا جست و گریخته هستش

و برای تکلمیل آن باید وقت گذاشت

ولی در مورد بهترین تنظیمات ، اگر از لحاظ قانون گذاری و تعیین Rules مدنظر شماست خود سایت توضیحاتی داده ( البته انگلیسی هستش )

آقا مجید ممنون :40:
خب من اگه بخوام از خود سایت اوتپوست این فایروال رو بگیرم سریال رو از کجا پیدا کنم؟

من قبلا که از این فایروال استفاده میکردم یه سری از برنامه ها رو کامل بلاک می کردم ( مثل babylon ... تا به سرورش وصل نشه) و به بعضیا اجازهع کامل رو میدادم مثل یاهو مسنجر و یا اینترنت اکسپلورر! ... گاهی وقت ها هم که اوتپوست اجازه آپدیت برای مثلا یاهو مسنجر و یا اینترنت اکسپلورر می خواست اجازه آپدیت میدادم و خلاص! ... میدونم که این اشتباهه ... ولی حالا میشه شما یه مختصر توضیحی در مورد این پیغام های این فایروال به هنگام لحظاتی پس از نصب بدین ... اصلا ایجاد یک رول چیه؟ اگه با مثال یه کوچولو توضیح بدین ممنون میشم
با تشکر:11:

alireza_2000
01-02-2009, 21:21
0FwkIJj+/BEt+NuuS5iEdyhc93TuQlMFtcWofSh
x/8vl6rkVDJduAgj4STeBdAN1K45QnJEmrPp+Qg
KQLoALk5P9uX/NW31rB/5GryAU6aSk6Pu3BLBFN
r6JIJHq/aAkRLl1G+78kZDEXQTS1KI3XHBTEckg
zFCzaAdl2EFdT/M7zeTtCBRPZ+jyGTkaE

alireza_2000
01-02-2009, 21:23
عکسهای سایت ها رو با این فایروال internet explorer نمیتونه بیاره firefox اما مینونه ایراد کجاست ؟

majid20
01-02-2009, 22:56
آقا مجید ممنون :40:
خب من اگه بخوام از خود سایت اوتپوست این فایروال رو بگیرم سریال رو از کجا پیدا کنم؟

من قبلا که از این فایروال استفاده میکردم یه سری از برنامه ها رو کامل بلاک می کردم ( مثل babylon ... تا به سرورش وصل نشه) و به بعضیا اجازهع کامل رو میدادم مثل یاهو مسنجر و یا اینترنت اکسپلورر! ... گاهی وقت ها هم که اوتپوست اجازه آپدیت برای مثلا یاهو مسنجر و یا اینترنت اکسپلورر می خواست اجازه آپدیت میدادم و خلاص! ... میدونم که این اشتباهه ... ولی حالا میشه شما یه مختصر توضیحی در مورد این پیغام های این فایروال به هنگام لحظاتی پس از نصب بدین ... اصلا ایجاد یک رول چیه؟ اگه با مثال یه کوچولو توضیح بدین ممنون میشم
با تشکر:11:
Rule یعنی قانون و برای اینکه هر سیستم امنیتی کار نظارت و تامین امنیت سیستم را انجام دهد نیازمند Rule هستش

این Rule یا بطور خودکار و پیش فرض توسط فایروال اجرا میشه یا به صورت کاملا دستی و حرفه ای توسط کاربر وارد میشه

حال این Rule ممکنه ساده باشه و یا آنکه بسیار دقیق و شدید ... مثالی عرض میکنم :

فرض کنید شما در حین کار با فایروال ، پیامی میدهد که فلان برنامه قصد ارتباط با سروری را دارد

شما هم اصلا علاقه ای به فعالیت اینترنتی برنامه مزبور ندارید و کلا برنامه مزبور را بلاک میکنید

خب این یک Rule ساده است که کلیه فعالیت های آن برنامه رو بلاک میکند ،

ولی گاه شما قصد دارید ضمن اجازه دادن برقراری ارتباط اینترنتی به یک پروسه ، برخی پورتهای ارتباطی آن را ببندید

یا اینکه اجازه ارتباط با برخی سرورها رو در آن مسدود کنید یا اینکه نوع ارسال و دریافت بسته های اطلاعاتی را مشخص کنید

خب کاربران در زمینه هشدارها و Rule های ساده مشکلی ندارند چون بصورت نیمه خودکار توسط فایروال هدایت میشوند

اما برای نوشتن Rule های دقیق باید اصطلاحات کاملا آشنایی داشته باشید

majid20
01-02-2009, 23:00
عکسهای سایت ها رو با این فایروال internet explorer نمیتونه بیاره firefox اما مینونه ایراد کجاست ؟
در تنظیمات rule فایروال ، برای IE تغیراتی اعمال نکردید ؟ از کدام نسخه IE استفاده میکنید ؟

( البته من بجای شما بودم صرفا از مرورگرهای اپرا یا فایرفاکس استفاده میکردم چون IE ضریب امنیتی پایینی داره )

Ali_Best
02-02-2009, 00:21
rule یعنی قانون و برای اینکه هر سیستم امنیتی کار نظارت و تامین امنیت سیستم را انجام دهد نیازمند rule هستش

این rule یا بطور خودکار و پیش فرض توسط فایروال اجرا میشه یا به صورت کاملا دستی و حرفه ای توسط کاربر وارد میشه

حال این rule ممکنه ساده باشه و یا آنکه بسیار دقیق و شدید ... مثالی عرض میکنم :

فرض کنید شما در حین کار با فایروال ، پیامی میدهد که فلان برنامه قصد ارتباط با سروری را دارد

شما هم اصلا علاقه ای به فعالیت اینترنتی برنامه مزبور ندارید و کلا برنامه مزبور را بلاک میکنید

خب این یک rule ساده است که کلیه فعالیت های آن برنامه رو بلاک میکند ،

ولی گاه شما قصد دارید ضمن اجازه دادن برقراری ارتباط اینترنتی به یک پروسه ، برخی پورتهای ارتباطی آن را ببندید

یا اینکه اجازه ارتباط با برخی سرورها رو در آن مسدود کنید یا اینکه نوع ارسال و دریافت بسته های اطلاعاتی را مشخص کنید

خب کاربران در زمینه هشدارها و rule های ساده مشکلی ندارند چون بصورت نیمه خودکار توسط فایروال هدایت میشوند

اما برای نوشتن rule های دقیق باید اصطلاحات کاملا آشنایی داشته باشید

ممنون مجید جان
آره ساخت یک رول ساده سادس! ... حالا میمونه رولهای دیگه ... آقا مجید شما یه زحمت برای ما (و دوستان دیگه) می کشید ...
به احتمال قریب به یقین خود شما از این فایروال استفاده میکنید ... می خواستم اگه زحمتی برای شما نباشه نحوه رول سازی درست و حسابی رو برای نرم افزارهایی که حداقل به اینترنت وصل می شن آموزش بدین ... همونطور که خودتون هم میدونید تعداد این نرم افزارها آنچنان زیاد هم نیست که مهمترینشون
یاهو مسنجر/ گوگل تاک
اینترنت اکسپلورر/ اپرا / فایرفاکس
دانلود منیجرها مثل idm / dap
آنتی ویروسها
آنتی اسپایورها
هست ... این زحمت رو تقبل میفرمایید؟!

راستی توی پست قبلیم این مطلب رو جا انداختید :

از کجا میشه این سریال ها رو پیدا کرد؟ الیته از دوستون هم که لطف کردن و یه سریال گذاشتند تشکر میکنم

با سپاس فراوان از شما :11:

alireza_2000
02-02-2009, 07:01
majid جان الان firefox هم دیگه عکسها رو نمییاره وقتی outpost رو off میکنم هر دو عکسها رو نشون میدن

majid20
02-02-2009, 23:01
ممنون مجید جان
آره ساخت یک رول ساده سادس! ... حالا میمونه رولهای دیگه ... آقا مجید شما یه زحمت برای ما (و دوستان دیگه) می کشید ...
به احتمال قریب به یقین خود شما از این فایروال استفاده میکنید ... می خواستم اگه زحمتی برای شما نباشه نحوه رول سازی درست و حسابی رو برای نرم افزارهایی که حداقل به اینترنت وصل می شن آموزش بدین ... همونطور که خودتون هم میدونید تعداد این نرم افزارها آنچنان زیاد هم نیست که مهمترینشون
یاهو مسنجر/ گوگل تاک
اینترنت اکسپلورر/ اپرا / فایرفاکس
دانلود منیجرها مثل idm / dap
آنتی ویروسها
آنتی اسپایورها
هست ... این زحمت رو تقبل میفرمایید؟!

راستی توی پست قبلیم این مطلب رو جا انداختید :

از کجا میشه این سریال ها رو پیدا کرد؟ الیته از دوستون هم که لطف کردن و یه سریال گذاشتند تشکر میکنم

با سپاس فراوان از شما :11:
البته من در حال حاضر برای تست یک فایروال جدید ، از فایروال دیگری استفاده میکنم

ولی در هر صورت اگر وقت پیدا کردم در زمینه موردنظر توضیحاتی خواهم داد

اما در زمینه سریال خب این سریال ها بصورت غیرقانونی در سایت های کرک و سریال منتشر میشوند

خب کاربران عزیز این کرک ها وسریالها را در این تاپیک یا تاپیک زیر قرار میدهند

majid جان الان firefox هم دیگه عکسها رو نمییاره وقتی outpost رو off میکنم هر دو عکسها رو نشون میدن
دوست عزیز شما یکبار مرورگرهای خود را از لیست برنامه های فایروال حذف کنید سپس فایروال رو Exit کرده و مجددا فعال کنید

مرورگر را اجرا کنید ببنید مشکل حل میشود

در غیراینصورت فایل xpbar.dll را در مسیر زیر پاک کنید

C:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\Plugins\BrowserBar

Ali_Best
03-02-2009, 00:57
ممنون مجید جان ... پس منتظر میمونم ...

alireza_2000
03-02-2009, 18:06
majid عزیز ممنون - در قسمت rule ها در منوی option گزینه content filtering فعال بود disable کردمش و حل شد .

993
18-02-2009, 15:42
این OutPost یواش یواش داره میره روی مخم!! من چی کار کنم که فقط ارتباطات با اینترنت رو چک کنه؟ این همه ی برنامه ها رو چک میکنه! حتی اونایی که اصلا نمیخوان وصل بشن به اینترنت! همش من در حال allow کردن هستم! کدوم قسمتش رو باید از کار بندازم که انقدر فضولی نکنه؟

majid20
19-02-2009, 20:41
دوست عزیز از کدام محصول و ورژن اتپوست استفاده میکنید ؟

993
20-02-2009, 13:18
دوست عزیز از کدام محصول و ورژن اتپوست استفاده میکنید ؟
مجید جان فایروال pro 2009
دیگه خیلی داره گیر میده! حتی موقع خاموش کردن سیستم هم تایید میخواد!

majid20
20-02-2009, 19:27
مجید جان فایروال pro 2009
دیگه خیلی داره گیر میده! حتی موقع خاموش کردن سیستم هم تایید میخواد!
دوست عزیز نگاه کنید اتپوست بگونه ای طراحی شده تا هر پروسه ای رو که اقدام به هرگونه فعالیت مرتبط با شبکه داشته باشه رو نظارت کنه

بهمین خاطر پس از نصب برنامه ، برای شکل دهی به گارد مورد نظر شما ، از کاربر در زمینه اینگونه پروسه ها سوال میکند

معمولا برای پروسه هایی که با شبکه مرتبط هستند پنجره ای ظاهر میشه که شامل گزینه های زیر است

... Allow : جهت اجازه کامل به پروسه

... Block : برای منع هرگونه ارتباط با وب

Creat a custom rule : برای کابران حرفه ای که قصد دارند صرفا برخی فعالیت های آن پروسه را تایید یا متوقف کنند

Alolw Once : در واقع بدین معنی است که شما اینبار به پروسه مزبور اجازه کار را میدهید ولی بعدا اتپوست در مورد آن باز سوال میکند

Block Once : همانند گزینه فوق با این تفاوت که شما صرفا یکبار پروسه مزبور را بلاک میکنید

مطمئنان پس از گذشت زمانی محدود و بسته شدن گارد اتپوست ، کمتر با چنین سوالاتی مواجه خواهید شد

اما منهای پروسه های مرتبط با شبکه پروسه های دیگر هم از دید اتپوست پنهان نخواهند بود

اتپوست از یک لیستی برای تشخیص برنامه های مفید و انتخاب اتوماتیک قوانین مرتبط با آن استفاده میکند

اگر کاربر به هر دلیل نخواهد از این بخش استفاده کند ، ناچار است تمامی پروسه ها رو خودش نظارت کند

که خب مسلما شاهد افزایش پیام های اتپوست میشود

بهمین خاطر برای کاربران معمولا گزینه مزبور بطور پیش فرض خودکار تنظیم شده

شما همانند تصویر زیر ، بخش زیر را چک کنید بر روی Auto باشد

993
21-02-2009, 11:28
ممنونم مجید جان
خوشبختانه همین طور که گفتم این سوالها داره کم میشه! من فقط مشکلم این بود که یکی که بیاد پیای سیستمه من یه برنامه رو اشتباهی allow کنه یا اشتباهی block کنه من متوجه نشم!

V i r u s e r
16-03-2009, 19:55
سلام
من از فایر فوکس برای اتصال به شبکه جهانی اینترنت (!) استفاده می کنم
مشکلم اینجاست که موقعی که فایر وال روشنه (روی همه ی حالتاش امتحان کردم) نمی تونم وصل شم به اینترنت یعنی فایر فوکس رو بلاک می کنه
چجوری درستش کنم؟
ممنون

majid20
16-03-2009, 23:36
شما از کدام محصول اتپوست و ورژن استفاده میکنید ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ با سایر مرورگرها هم این مشکل پابرجاست ؟

V i r u s e r
17-03-2009, 11:36
ُسلام
outpost pro 2009 6.5.3
بله Nod32 ورژن 4
بله با Ie و گوگل کروم هم نمی تونم وصل شم
البته یه توضیحی هم بدم
من برای اتصال به اینترنت از کانکشن internet gateway استفاده میکنم
یعنی مودم اکسترنال خودش وصل میشه به اینترنت بعد از طریق شبکه کامپیوتر من و همسایمون وصل میشن به اینترنت
حالا میشه بگین چیکار کنم؟

majid20
17-03-2009, 18:09
با غیرفعال کردن فایروال ، مشکل شما حل میشود ؟ با سایر برنامه ها هم مشکل دارید ؟

چون بصورت Share از اینترنت استفاده میکنید دو بخش زیر را در تنظیمات اتپوست فعال کنید

Allow Outgoing NAT Packets to Internet
Allow Incoming NAT Packets from LAN

milaaad
25-03-2009, 06:24
سلام.تنظیمات outpost pro 2009 6.5.3رو میخواستم.مرسی

Tornado2800
22-04-2009, 19:49
سلام
دوستان من به تازگی outpost نصب کردم ، در event log نوشته:
08:30:25 ب.ظ Allow MPLAYERC.EXE keylogger Access through DirectInput technology MPLAYERC.EXE: 2488

03[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ب.ظ Allow YAHOOMESSENGER.EXE keylogger Attaching to thread input queue YAHOOMESSENGER.EXE: 3156

ایا سیستم من یعنی کیلاگر نصبه ؟

Tornado2800
22-04-2009, 19:57
دوستان
من تا الا ندیدم برنامه ای بخواد به اینترنت وصل بشه و یا از اینترنت استفاده کنه اجازه بگیره !!
چرا ؟؟؟

majid20
23-04-2009, 22:40
سلام
دوستان من به تازگی outpost نصب کردم ، در event log نوشته:
08:30:25 ب.ظ Allow MPLAYERC.EXE keylogger Access through DirectInput technology MPLAYERC.EXE: 2488

03[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ب.ظ Allow YAHOOMESSENGER.EXE keylogger Attaching to thread input queue YAHOOMESSENGER.EXE: 3156

ایا سیستم من یعنی کیلاگر نصبه ؟
صرفا به این دو برنامه حساس هستش یا با سایر پروسه ها هم اینگونه است ؟ رفتار این برنامه ها نرمال هستش یا خیر ؟

آخرین نسخه برنامه Malwarebytes' Anti-Malware را ردیافت کرده و پس از آپدیت سیستم را اسکن کنید

دوستان
من تا الا ندیدم برنامه ای بخواد به اینترنت وصل بشه و یا از اینترنت استفاده کنه اجازه بگیره !!
چرا ؟؟؟
شما تنظیمات فایروال رو بر روی چه درجه ای گذاشتید ؟

بر روی آیکن آن کلیک راست کنید و وارد Policy شوید خب درجه فایروال اینگونه تعریف میشه

Disable mode غیرفعال کردن

Allow most mode : اجازه فعالیت برای اکثر برنامه ها بصورت خودکار صاد شود

Rules Wizard mode : تمامی فعالیت ها زیر نظر کاربر صورت میگیرد و برای هر ارتباط ، از کاربر پرسش خواهد شد

Block most mode : اکثر فعالیت های اینترنتی بصورت خودکار قطع است

Stop all mode : قطع کامل

Viren
11-05-2009, 16:36
یک Key جدید پیدا کردم که میزارم
اونی که چند صفحه پیش هست 13 روز بیشتر ازش نمونده

این تا 168 روز دیگه فعاله

0vl9kMfb3NVxFNTWuRM/DcsGszOm8WhQhXV8tpGZ
9jLVGfko2cwGB4WFtSVN+wmkVukMQXue5o0/c4sj
HZuR1p9RMwHIYyKk9UCWUkYEMTzcN491tU9ZPC89
ro3VH6J7x64F/FaEAK3fgIk26DzCaOYeXzuFRDHU
L3KRgbkxtgy9F6gbRpvQSKnSryD3Lo4Ek2vuo

Behrouz_se60
18-05-2009, 01:50
این فایروال به خاطر اینکه بدون اجازه من به اینترنت وصل میشه پاک کردم هی بی خودی پهنای باند میگرفت و اعصاب من خورد میشه چون اینترنت کند شده بود الان من از کمودو فایروال استفاده میکنم مشکلی ندارم

hsj110
24-05-2009, 01:03
سلام آقا مجید

تو پستی که در مورد تست فایروالها گذاشته بودید آتپوست free جزء بهترینها بود .

ایا کفایت میکنه از همون free استفاده کنم یا نسخه pro رو نصب کنم ؟

اگر کنار avest استفاده بشه گزینه خوبی؟ و لازم اگر کنار هم نصب بشند تو شیلدهای avest تغیراتی بدم یا نه؟ کجا؟

بابت زحماتی که میکشید

قبلا ممنونم

:10::11:

Saman.Shiraz
30-05-2009, 08:27
سلام بچه ها .بنده اين 54 صفحه رو همين الان تموم كردم.در صفحاتي مشاهده كردم كه در مورد تنظيمات اين Firewall مطاالبي بود اما يا عكس ها قابل رويت نيستند يا pdf هايي كه ارايه شده و لينكاش درست بودن وقت زيادي ميخواد براي خوندنش .بعضي از دوستان پيشنهاد كردن كه دوستان آماتور از فايروال هاي ساده تر استفاده كنند اما قدرت اين فاير واال همرو به سمت خودش مي كشه لزوم وجود يك pdf قدرتمند در اين تاپيك در مورد همچين فايروالي قطعا احساس ميشه...پس دوستاني كه الطاف خودشونو دريغ نكردن در اين زمينه كمبود هست لطفا يكي اين حركت رو قبول كنه.مرسي

noisymind
30-05-2009, 16:51
اگه امكانش هست آخرين ور‍ژن همراه سريال نامبر ها رو در پست اول قرار بديد.

ممنون.

hsj110
30-05-2009, 22:58
اگه امكانش هست آخرين ور‍ژن همراه سريال نامبر ها رو در پست اول قرار بديد.

ممنون.

سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی :10:

noisymind
31-05-2009, 19:19
خيلي جالب هست كه وقتي رفتم دانلود كنم ( نسخه Free ) تو سايت زده كه Free Pro NOW ! و از اين چرت و پرتها! رفتم اون رو دانلود كنم كه زد براي كشور شما قابل دسترسي نيست!!!
حالا همين نسخه Free كه فكر كنم از Pro هم امتياز بالاتري آورده بود بهتره به نظر شما يا كومودو Free ؟ من از انتي ويروس ناد4 استفاده ميكنم.

SuffEr
02-06-2009, 12:37
ویرایش شد .

hsj110
03-06-2009, 00:09
به نظرمن از Nod32 smart security 4 استفاده کن که فایروال هم داره و فایروال خوبی هم داره و این نرم افزار باگی آتپوست ( که من هروقت نصب کردم اینقدر اعصابمو خرد کرده که برش داشتم) رو نصب نکن . ضمنا این تست های وحشتناک لیک و ... مته به خشخاش گذاشتنه و همش فقط به درد سایتهایی مثل ناسا و CIA میخوره که پیش گیری کنن تازه اونام به موقعش هک میشن . به نظرمن باز تست های آنتی ویروسها رو بیشتر باید توجه کرد و مهم هستن . نود از سر کاربر خانگی هم زیاده!!!!! البته همیشه انتخاب با یوزر هست که از چی بیشتر خوشش میاد و با چی بیشتر ارتباط برقرار می کنه .
برای آپدیت نود هم احتیاج به کرک نداری . راحت برو به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از اونجا سریال بردار آپدیت کن .

موفق باشی.

سلام

دوست عزیز درسته که ناد آنتی ویروسه خوبی ولی فایروال اون اصلا قابل اعتماد نیست و همیشه تو تستهای

عمل آمده سوم از در آخره :27: البته با این نظرتون که برای کاربر خانگی کفایت میکنه موافقم.

البته این مطلب را به یاد داشته باشید که این فایروالها بیشتر در مورد خروجیها موثرند در مورد ورودیها دارای

قلبلیتهای فراونی نیستند :21:

و شرکتهای بزرگی مانند ناسا و غیره مطمئنا از فایروالهای سخت افزاری استفاده میکنند که هم در مورد ورودیها و هم خروجیها عملکردهای فوق العاده ای دارند .

hsj110
03-06-2009, 00:34
خيلي جالب هست كه وقتي رفتم دانلود كنم ( نسخه Free ) تو سايت زده كه Free Pro NOW ! و از اين چرت و پرتها! رفتم اون رو دانلود كنم كه زد براي كشور شما قابل دسترسي نيست!!!
حالا همين نسخه Free كه فكر كنم از Pro هم امتياز بالاتري آورده بود بهتره به نظر شما يا كومودو Free ؟ من از انتي ويروس ناد4 استفاده ميكنم.

سلام

ببینید زیاد سخت نگیرید .

من حتی یه مدت اینترنت سکیوریتی کمودو را رو دستگاه داشتم . البته که فایروالش عالی ولی باید در نظر داشته باشید که مرتب از شما در مورد پروسه ها سوال خواهد کرد که برای بعضی خوشاینده و برای برخی هم دردسره .

این هم بگم که اگه در مرتبه اول گزینه مناسب رو (بسته به دلخواه و نیازتون ) انتخاب کنید دیگر از شما سوالی نمیشود

و کم کم بی دردسر میشود .

در مورد آنتی ویروس این محصول من تستی ندیدم و دوستان هم در پستهای قبلی زحمت اینکه منو یاری بدند نکشیدند:13:

ولی این تجربه خودم بخاطر اینکه مرتب با ویروس در تماسم آنچه که کاسپر پیدا کرد این محصول نیز پیدا کرد ( در مورد نسخه آخر مینویسم) یک حسن هم این محصول داره اونم اینکه وقت یافتن ویروس گزینه های زیادی در اختیارت میذاره که به راحتی قابل درک هست و کار رو در مورد کیجنهایی که آلوده نیستند و تو بهشون نیاز داری خیلی کارتو راحت میکنه و مشکل وارد لیست سفید کردن در ستینگهای مختلف رو نداری .
ولی محصولی مثل کسپر هم فایروال قوی داره و هم انتی ویروس عالی که خدماتی چون بک آپ و ریکاوری و صفحه کلید مجازی و غیره رو به شما ارائه میده . تنها عیبش به نظر من درگیری زیاد با برنامه ها در موقع شروع کار هست که البته حسن هم به شمار میره . اگه راحتری و میخواهی خیالت راحت باشه از اون استفاده کن .

ولی تجربه نسخه آخر کومودو هم بدنیست میتونی امتحانش کنیو احتمال غریب به یقین برات مشکلی هم پیش نمیاد میتونی چند روزی تستش کنی . خود شرکت کمودو که من ایمیلی براشون زده بودم اطمینان داده بود که آنتی ویروس ارئه شده کاملا قابل اعتماد .( ماست ماستبندا که ترش نمیشه :27: )
و نکته آخر این که من قدیم ترا با کومودو کار کرده بودم که بسیار اذیت کننده بود ولی حالا به نظرم مشکلاتش خیلی کمتر شده و برام جالب بود که دیتابیس آنتی ویروسش خیلی زود به زود آپدیت میشه .

ببخشید سرتو درد اوردم . آخرش ختم میشه به خودت . ولی اگر دنبال فایروال هستی اونو تو اینترنت سکیوریتیهای مطرح به جز کاسپر پیدا نمیکنی

noisymind
03-06-2009, 21:00
سلام

ببینید زیاد سخت نگیرید .

من حتی یه مدت اینترنت سکیوریتی کمودو را رو دستگاه داشتم . البته که فایروالش عالی ولی باید در نظر داشته باشید که مرتب از شما در مورد پروسه ها سوال خواهد کرد که برای بعضی خوشاینده و برای برخی هم دردسره .

این هم بگم که اگه در مرتبه اول گزینه مناسب رو (بسته به دلخواه و نیازتون ) انتخاب کنید دیگر از شما سوالی نمیشود

و کم کم بی دردسر میشود .

در مورد آنتی ویروس این محصول من تستی ندیدم و دوستان هم در پستهای قبلی زحمت اینکه منو یاری بدند نکشیدند:13:

ولی این تجربه خودم بخاطر اینکه مرتب با ویروس در تماسم آنچه که کاسپر پیدا کرد این محصول نیز پیدا کرد ( در مورد نسخه آخر مینویسم) یک حسن هم این محصول داره اونم اینکه وقت یافتن ویروس گزینه های زیادی در اختیارت میذاره که به راحتی قابل درک هست و کار رو در مورد کیجنهایی که آلوده نیستند و تو بهشون نیاز داری خیلی کارتو راحت میکنه و مشکل وارد لیست سفید کردن در ستینگهای مختلف رو نداری .
ولی محصولی مثل کسپر هم فایروال قوی داره و هم انتی ویروس عالی که خدماتی چون بک آپ و ریکاوری و صفحه کلید مجازی و غیره رو به شما ارائه میده . تنها عیبش به نظر من درگیری زیاد با برنامه ها در موقع شروع کار هست که البته حسن هم به شمار میره . اگه راحتری و میخواهی خیالت راحت باشه از اون استفاده کن .

ولی تجربه نسخه آخر کومودو هم بدنیست میتونی امتحانش کنیو احتمال غریب به یقین برات مشکلی هم پیش نمیاد میتونی چند روزی تستش کنی . خود شرکت کمودو که من ایمیلی براشون زده بودم اطمینان داده بود که آنتی ویروس ارئه شده کاملا قابل اعتماد .( ماست ماستبندا که ترش نمیشه :27: )
و نکته آخر این که من قدیم ترا با کومودو کار کرده بودم که بسیار اذیت کننده بود ولی حالا به نظرم مشکلاتش خیلی کمتر شده و برام جالب بود که دیتابیس آنتی ویروسش خیلی زود به زود آپدیت میشه .

ببخشید سرتو درد اوردم . آخرش ختم میشه به خودت . ولی اگر دنبال فایروال هستی اونو تو اینترنت سکیوریتیهای مطرح به جز کاسپر پیدا نمیکنی

مرسي بابت راهنمايي.
راستش قبلا يك مدت كمي كومودو نصب كرده بودم بد نبود. بعدش آنلاين آرمور نصب كردم و اون هم بد نبود. آلان هم نسخه رايگان اوت پست نصب كردم ببينم چطوريه:31:. فقط نميدونم چرا وقتي يك چيزي اجازه كار بهش ميدي حاليش نميشه و دفعه بعد باز هي سووال ميپرسه!!:13: مثل نوكيا پي سي سويت و ...

در مورد انتي ويروس هم به نظرم كسپر واقعا مفتش گرونه! من قبلا همش از نورتون ( كه اين همه ميگن سنگينه و اينا) استفاد ميكردم ولي هيچ مشكلي باهاش نداشتم. كسپر 2008 و 2009 رو نصب كردم پدرم رو در آورد!!! در حالي كه الان كه از ناد استفاده ميكنم خيلي راحت و مطمئن هست. اميدوارم با اين اوت پست خوب جواب بده.

hamilton
11-06-2009, 08:16
يك سريال براي محصول Outpost Security Suite Pro 2009 6.5.5 Build 2535.385.0692

--------- OUTPOST KEY BEGIN ----------
0xmXh3psv8QjXan2kClW5OjU86177H9M3cPs/rIzHY
/bmjt/A/0r4OjrGvE1ljeTitsvGoUrQYP3b4SyfJ2V
kBxMA6bOnxWpLKOhV4ZQRlUI6dZ0uldH3KO7yEDPcL
qhG0KFDmTUOqZ+3wV0OacgAaDeQSrEewAIcKMi3uhT
32UeFQqV4q/fjSLu86r3yX/gXdWdGRayYXw==
---------- OUTPOST KEY END -----------

rsh
12-07-2009, 16:03
من اوت پست رو نصب کردم اما الان نمیتونم وارد یاهو میل شم فقط وقتی فایروال رو غیر فعال کنم وارد یاهو میل میشه

majid20
13-07-2009, 21:21
من اوت پست رو نصب کردم اما الان نمیتونم وارد یاهو میل شم فقط وقتی فایروال رو غیر فعال کنم وارد یاهو میل میشه
دوست عزیز از کدام محصول و نسخه اتپوست استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟

rsh
14-07-2009, 16:00
دوست عزیز از کدام محصول و نسخه اتپوست استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟

من از نسخه 6.5.5 outpost pro استفاده میکنم البته هنگام نصب انتی اسپایورشو نصب نکردم قبلا کمودو داشتم اونو انستال کردم اینو نصب کردم غیر این فقط avast دارم جالبه غیر از یاهو میل وارد persiangig هم نمیشه
اما سایر سایتها راحت باز میشن برای وارد شدن به این دو تا ناچارم اوت پوست رو ببندم؟

majid20
15-07-2009, 16:35
من از نسخه 6.5.5 outpost pro استفاده میکنم البته هنگام نصب انتی اسپایورشو نصب نکردم قبلا کمودو داشتم اونو انستال کردم اینو نصب کردم غیر این فقط avast دارم جالبه غیر از یاهو میل وارد persiangig هم نمیشه
اما سایر سایتها راحت باز میشن برای وارد شدن به این دو تا ناچارم اوت پوست رو ببندم؟
شما در تنظیمات اتپوست به بخش Application Rules رفته و در تنظیمات یاهو مسنجر چک کنید ارتباطات اینترنتی آزاد باشه
در زمینه پرشین گیگ هم در تنظیمات اتپوست وارد بخش Web Control شده و سایت مزبور را در بخش Exclusions وارد کنید

hamilton
23-07-2009, 11:22
Outpost Firewall Pro 2009 6.7 Build 2954.446.710.358

سريال براي اين محصول:

0Pv2FDKpgAjWqtdg0gBH6o1i6qORuHpmT6e629B
8ehAi7R/v0g8oIfhT+z/KjgArAnl73uc5DFtY/J
n5jl3GsI2Y12VRdT528wpzI7hYgJXBN7qq4pYGD
J/YYL9QvYdPZeZgUfEKKz3FNMQbNd1dLaJRCyrj
fhcNe02izGs1usUQ

reza3600
05-08-2009, 10:08
وقتی این فایروال روشنه و به اینترنت وصل میشم سند و ریسیو ندارم ولی خاموشش میکنم سند و ریسیو دارم.
چیکار کنم.
ممنون

mohammad_87
10-08-2009, 18:31
با سلام خدمت دوستان.بهترين آنتي ويروس در كنار فايروال اوت پست (نسخه پرو و آخرين ورژن) كدوم هستش؟البته آنتي ويروس خودشو نمي خوام.مثلا از بين آنتي ويروس كاسپرسكي و ناد كدوم بهتره با اين فايروال؟

mohammad_87
30-08-2009, 13:19
سلام.چرا اینجا اینقدر غیر فعاله؟لطفا برای ورژن زیر سریالش رو لطف کنید:

Outpost Firewall Pro 2009 6.7 Build 2957.446.0711

hamilton
30-08-2009, 13:36
سلام.چرا اینجا اینقدر غیر فعاله؟لطفا برای ورژن زیر سریالش رو لطف کنید:

در صفحه قبل سريال براي اين محصول معرفي كردم.

mohammad_87
30-08-2009, 13:51
در صفحه قبل سريال براي اين محصول معرفي كردم.

Outpost Firewall Pro 2009 6.7 Build 2954.446.710.358
سريال براي اين محصول:
fhcNe02izGs1usUQ
بله دوست عزیز.قبل زدن پست این رو امتحان کردم ولی کارد نکرد یعنی ارور داد که اشتباه هست یا برای این ورژن نیست.کمی با هم فرق دارن.اعداد آخرشون رو دقت کنید.لطفا سریالبرای این نسخه بدید.ممنون...

mohammad_87
01-09-2009, 02:53
سلام.برای این نسخه که گفته بودم خودم پیدا کردم.می ذارم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن.

Outpost Firewall Pro 2009 v6.7 (2957.446.0711)

Lifetime Serial:

--------------- begin ---------------

fhcNe02izGs1usUQ
=
----------------- end ----------------

راستی نوشته lifetime یعنی مثل این آنتی ویروسها دیگه بلاک نمیشه تا دوباره دنبال سریال باشیم؟دیگه راحت باشیم...؟!

*Batman*
12-02-2010, 17:15
سلام.
من از Outpost Firewall 2009 v6.7.2 استفاده میکنم.(Win XP)
از وقتی که SQL Server نصب کردم سرویسهای Outpost دیر اجرا میشن (حدود 2-3 دقیقه طول میکشه).
من تو این مدت تقریبا هیچ کاری نمیتونم انجام بدم.
آیا راه حلی برای این مشکل می شناسید؟

Ava UK
12-02-2010, 17:24
سلام.
من از Outpost Firewall 2009 v6.7.2 استفاده میکنم.(Win XP)
از وقتی که SQL Server نصب کردم سرویسهای Outpost دیر اجرا میشن (حدود 2-3 دقیقه طول میکشه).
من تو این مدت تقریبا هیچ کاری نمیتونم انجام بدم.
آیا راه حلی برای این مشکل می شناسید؟

6.7.3 رو هم امتحان کن شاید مشکل رفع بشه. :46:

SonyEricsson
14-02-2010, 00:18
من آنتی ویروس کاسپراسکای روی کامپیوترم نصب هست و سپس اقدام به نصب6.7 Outpost Security suite کردم اما بعد از نصب بعد از چند ساعت با مشکل afwcore.sys مواجه شدم/

اما الان Outpost Firewall pro 6.7 نصب کردم اما بازم همین مشکل وجود داره! چه مشکلی هست؟

Ava UK
14-02-2010, 03:00
من آنتی ویروس کاسپراسکای روی کامپیوترم نصب هست و سپس اقدام به نصب6.7 Outpost Security suite کردم اما بعد از نصب بعد از چند ساعت با مشکل afwcore.sys مواجه شدم/

اما الان Outpost Firewall pro 6.7 نصب کردم اما بازم همین مشکل وجود داره! چه مشکلی هست؟

مشکلش اینه که این فایروال و آنتی ویروس با هم نمیخونن. به همین راحتی. اگر نمیخوای از Outpost Pro دست بکشی آنتی ویروست رو عوض کن و مثلا Avira نسخه مجانیش رو نصب کن چون وب اسکنر نداره و با این فایروال مشکلی پیدا نمیکنه. آنتی ویروس های که از طریق ------ و وب اسکنر داده ها رو اسکن میکنند معمولا با این فایروال مشکل دارند.

Outpost Security suite خودش آنتی ویروس داره. اینم یادت باشه. :46:

SonyEricsson
14-02-2010, 11:37
مشکلش اینه که این فایروال و آنتی ویروس با هم نمیخونن. به همین راحتی. اگر نمیخوای از Outpost Pro دست بکشی آنتی ویروست رو عوض کن و مثلا Avira نسخه مجانیش رو نصب کن چون وب اسکنر نداره و با این فایروال مشکلی پیدا نمیکنه. آنتی ویروس های که از طریق ------ و وب اسکنر داده ها رو اسکن میکنند معمولا با این فایروال مشکل دارند.

Outpost Security suite خودش آنتی ویروس داره. اینم یادت باشه. :46:

سلام، من در گذشته به راحتی با این دو فایروال کار می کردم! من نمی تونم اسم ای مشکل را ناسازگاری دو فایروال بزارم!

در ضمن من هیچ آنتی ویروسی رو مثل کاسپر اینقدر قوی ندیدم که بخوام ازش دست بکشم!
من می دونم مشکل یه چیزی غیر از ناسازگاری هست.... چون با این دو برنامه همزمان چندین ساله دارم کار میکنم :5:

*Batman*
14-02-2010, 18:30
6.7.3 رو هم امتحان کن شاید مشکل رفع بشه. :46:

متاسفانه ورژن جدید هم جواب نداد.
از آخر مجبور شدم یکی از سرویسهای SQL رو از کار بندازم تا درست بشه.

سلام، من در گذشته به راحتی با این دو فایروال کار می کردم! من نمی تونم اسم ای مشکل را ناسازگاری دو فایروال بزارم!

در ضمن من هیچ آنتی ویروسی رو مثل کاسپر اینقدر قوی ندیدم که بخوام ازش دست بکشم!
من می دونم مشکل یه چیزی غیر از ناسازگاری هست.... چون با این دو برنامه همزمان چندین ساله دارم کار میکنم :5:

اگر شما Kaspersky Internet Security رو نصب کردید دیگه نیازی به فایروال مجزا ندارید.
سعی کنید همیشه از یک آنتی ویروس و یک فایروال استفاده کنید.
در غیر اینصورت برای دسترسی به منابع و اطلاعات رقابت بوجود میاد که نتیجه اش میشه ناسازگاری.
حاصل این ناسازگاری هم صدمه دیدن ویندوز و مشکلات ناشناخته است که یکیش رو خودتون اسم بردید.

اگر KAV نصب کردید همه آثار Outpost رو پاک کنید و یکبار Outpost Firewall را نصب کنید.
موقع نصب ، فایروال باید آنتی ویروس شما رو شناسایی کنه و خودشو سازگار کنه.

H A M A S
17-02-2010, 22:53
سلام
من آنتی اسپایور این نرم افاز رو اپدیت کردم
از کجا میتونم ذخیره اش کنم؟؟
چه طوری میتونم بعدا ازش استفاده کنم؟

babriii
20-04-2010, 20:29
من از ورژن 6.5.2359.316.0607 استفاده ميكنم
لايسنس تموم شده
كسي لايسنس جديد نداره؟

Dr Hannibal
24-04-2010, 13:44
این سریال رو بزن

--------------- begin ---------------

fhcNe02izGs1usUQ
=
----------------- end ----------------

babriii
27-04-2010, 11:56
بسيار ممنون
جواب داد

آقا با اين فاير وال چه آنتي ويروس هايي اوكي كار ميكنند؟
نود كه داشتم خوب كار ميكرد اما ميخوام سوئيچ كنم به آويرا ؛ با اون هم اوكي هست؟

با كسپر هم كه فك كنم اصلا همخوني نداره...

Dr Hannibal
27-04-2010, 20:30
بسيار ممنون
جواب داد

آقا با اين فاير وال چه آنتي ويروس هايي اوكي كار ميكنند؟
نود كه داشتم خوب كار ميكرد اما ميخوام سوئيچ كنم به آويرا ؛ با اون هم اوكي هست؟

با كسپر هم كه فك كنم اصلا همخوني نداره...

کار خیلی خوبی میکنید فایروال رو جدا نصب کردید.

بله با آویرا نسخه انتی ویروس خالی یعنی avira antivir premium همخوانی خوبی داره. فایروال کسپر خودش خیلی خوبه یعنی اگه کسپر اینترنت سکوریتیش رو نصب کنید فایروال خوبی داره.

کسپرسکی آنتی ویروس هم با این برنامه خوب مچ میشه در کل این مهمه که 2 فایروال روی سیستم نباشه پس تمام آنتی ویروس ها رو باهاش میشه هماهنگ کرد اما اینترنت سکوریتی خیر.

S0R3N4
29-04-2010, 14:12
سلام دوستان
یه کرکی لایسنسی برای ورژن 6.7.3 میخواستم
بی نهایت مرسی...

Dr Hannibal
29-04-2010, 22:12
سریال معتبر در پست قبلم هست. :46:

Dr Hannibal
29-04-2010, 22:50
سریال ها رو نمیشه خوب پیست کرد اینجا قاطی میشه ;).

توی نوت پد گذاشتم تا دانلود کنید راحت

خوش باشید

DevilStorm
05-05-2010, 00:42
سلام من تازه outpost رو نصب کردم و هیچ اشنایی باهاش ندارم قبلا از pc tools استفاده میکردم که خیلی عالی بود حالا برا تنوع اینو نصبیدم ولی نمیدونم چطوری میشه دسترسی نرم افزار ها رو به اینترنت محدود کرد در واقع قسمت application وجود ندارده
قسمتی که میشه دسترسی رو به اینترنت محدود کرد کجاست ممنون میشم تنظیمات حرفه ایو بزراید
Dr Hannibal
05-05-2010, 05:22
سلام من تازه outpost رو نصب کردم و هیچ اشنایی باهاش ندارم قبلا از pc tools استفاده میکردم که خیلی عالی بود حالا برا تنوع اینو نصبیدم ولی نمیدونم چطوری میشه دسترسی نرم افزار ها رو به اینترنت محدود کرد در واقع قسمت application وجود ندارده
قسمتی که میشه دسترسی رو به اینترنت محدود کرد کجاست ممنون میشم تنظیمات حرفه ایو بزراید
این مسیر رو دنبال کنید.

settings---->application rules----->edit

هر برنامه ای رو خواستی ادیت رو بزن.

DevilStorm
05-05-2010, 11:27
خوب بعدش چیکار کنم؟ گزینه ای زیادی وجود داره
ببین توی پی سی تولز یه allow بود یه block که هم in و هم out داشت به همین سادگی ولی این پیچیدست یه مقدار برای محدود کردن به اینترنت دقیقا کدوم گزینه رو بزنم
مرسی

Dr Hannibal
05-05-2010, 12:37
ببین توی پی سی تولز یه allow بود یه block که هم in و هم out داشت به همین سادگی ولی این پیچیدست یه مقدار برای محدود کردن به اینترنت دقیقا کدوم گزینه رو بزنم
مرسی

alireza_hsi
26-05-2010, 22:41
سلام
من با سفارش دوستان outpost 2009 را نصب کردم و رجیستر هم شد.
اما من 2 تا ویندوز دارم روی اکس پی کاملا همه منو ها کار میکنه اما روی 7 بعضی گزینه های اصلی خاموشه!!!
Antispyway روی disabled هست وقتی میری داخل کلیه گزینه ها غیر فعال هستند یعنی startup تیک خورده اما دسترسی برای تغییر نداره و خاموش هست.
و همین طور web control روی disabled ست شده و قابل تغییر نیست
میتونید بگید مشکل کجاست؟
در ضمن فایروال و آنتی ویندوز خاموشه و سیمانتک آنتی ویروس فقط نصب هست

alireza_hsi
28-05-2010, 22:45
میخواهید بگید کسی نیست که جواب بده؟!!
اون آقایونی که مدام تبلیغ نصب فایروال میکنند پس کجا رفتند !!!

Dr Hannibal
29-05-2010, 22:03
میخواهید بگید کسی نیست که جواب بده؟!!
اون آقایونی که مدام تبلیغ نصب فایروال میکنند پس کجا رفتند !!!

برای spy باید موقع نصب تیک نصب شدنش رو میزدید.

بقیه گزینه هاش بله توی 7 قابل تغییر نیست.

V E S T A
06-06-2010, 11:24
سلام

دوستان من outpost Firewall pro 0.7 رو نصب کردم ولی همزمان با بالا اومدن ویندوز این ارور میاد ..علتش چیه؟

ممنون از راهنمائیتون:11:

Dr Hannibal
07-06-2010, 09:35
سلام

دوستان من outpost Firewall pro 0.7 رو نصب کردم ولی همزمان با بالا اومدن ویندوز این ارور میاد ..علتش چیه؟

نون از راهنمائیتون:11:

اخرین ورژن اوت پست رو نصب کنید. ایست اسمارت سکوریتی نباید داشته باشید اگه دارید. فقط نود32 باشه که فایروال 2 تا نشه.

S0R3N4
24-06-2010, 17:56
سلام خدمت دوستان عزیز و خصوصا دکتر هانبال عزیز
آیا میشه آموزش بهترین تنظیمات این فایروال رو بذارید؟

mohsen_1363
25-06-2010, 04:11
سلام
کرک یا پچ یا سریال یا هر چی outposte firwall pro 7 لطفا

Ava UK
25-06-2010, 05:13
سلام
کرک یا پچ یا سریال یا هر چی outposte firwall pro 7 لطفا

H A M A S
20-07-2010, 19:11
سلام
چرا نسخه رایگان این فایروال روی سون نصب نمیشه؟
راه حلش چیه؟

Dr Hannibal
20-07-2010, 20:37
سلام
چرا نسخه رایگان این فایروال روی سون نصب نمیشه؟
راه حلش چیه؟

ویندوزتون 64 بیتی هست یا 32 بیتی /؟

طبق همین باید فایل رو دانلود کنید.

نسخه 64 بیتی لینک زیر:

H A M A S
20-07-2010, 21:30
ویندوزتون 64 بیتی هست یا 32 بیتی /؟

طبق همین باید فایل رو دانلود کنید.

نسخه 64 بیتی لینک زیر:

32 بیتی

پیغام میده محصولات رایگان اوت پوست برای سون نیست
به 64 یا 32 بیتی بودن ربطی نداره

Dr Hannibal
20-07-2010, 22:55
32 بیتی

پیغام میده محصولات رایگان اوت پوست برای سون نیست
به 64 یا 32 بیتی بودن ربطی نداره

32 بیی و 64 بیتی که داره و نصب نمیشن توی سیستم دیگه. اما خیر ورژن آخر به خوبی توی 7 نصب میشه هم پرو و هم فیری رو توی 7تست کردم.

برای 32 بیتی:

outpost
26-07-2010, 14:54
مرسی

اصلا چيز پيچيده اي نيست.

اينجا بريد

settings---->application rules

خوب اينجا تمام برنامه ها هستن. روي برنامه ها 2 بار كيلك كنيد. پنجره اي باز ميشه ، بعد شما ميتوني گزينه Block All رو انتخاب كني ، كه خودش تمام كانكشنهاي اون برنامه رو بلاك ميكنه.

======
در ضمن احتياجي اصلا به اين كارها نيست. Outpost يه ديتابيس قوي از تمام نرم افزارها داره و خودش تنظيمات و دسترسي اونها به شبكه رو بصورت اتوماتيك تنظيم ميكنه . البته نسخه Free اين ويژگي رو ندارن.

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

سلام
من با سفارش دوستان outpost 2009 را نصب کردم و رجیستر هم شد.
اما من 2 تا ویندوز دارم روی اکس پی کاملا همه منو ها کار میکنه اما روی 7 بعضی گزینه های اصلی خاموشه!!!
Antispyway روی disabled هست وقتی میری داخل کلیه گزینه ها غیر فعال هستند یعنی startup تیک خورده اما دسترسی برای تغییر نداره و خاموش هست.
و همین طور web control روی disabled ست شده و قابل تغییر نیست
میتونید بگید مشکل کجاست؟
در ضمن فایروال و آنتی ویندوز خاموشه و سیمانتک آنتی ویروس فقط نصب هست

فايروال Outpost براي جلوگيري از تداخل با ساير نرم افزارهاي امنيتي ( مثلا همين آنتي ويروس نورتون) بعضي از قسمتهاي خودش رو غيرفعال ميكنه.

mahdicivil
31-07-2010, 13:49
سریال جدید برای
outposte firwall pro 7

0v0CuEyR8wXlixfbACVtoyeQyHoRQ7t61BQa
v5kN8ePUUyU1LdDMfv83ZHtWPDfpfwwQ4yts
nnHmInb79jfkwXKDsKo4x8vW1bUg1HNLWaMy
5UygD4yrx4YDUoI5GxdvEZwRkFJvN1+x7nXg
mzs0EcO5exeQ7LsdUMB2XrlEyI9w=
لینک زیر هم برای دانلود تکست

outpost
31-07-2010, 14:46
فايروال Outpost نسخه شماره 7 تونست ، 97 درصد از آزمايشهاي سايت Matousec رو پشت سر بگذاره و به درجه 10+ برسه. :40:

يه جهش فوق العاده نسب به نسخه قبلي هستش.

Outpost Security Suite Pro 7.0 scores 97% in the latest 148 tests

دقت كنيد كه اين تست ها بسيار سنگين هستن.

براي نمونه اسمارت سكيورتي شركت NOD32 فقط تونسته 4 درصد از حملات رو دفع كنه.:18:

outpost
02-08-2010, 09:26
بهينه سازي تمامي آنتي ويروسها براي كار با Outpost و جلوگيري از كند شدن سيستم

اين مطلب رو كه مينويسم از سايت خود Outpost هستش.

فايروال Outpost مثل همه ي فايروالهاي ديگه از كارهاي خودش Log ميگيره و اونا رو براي استفاده كاربر ذخيره ميكنه.

آنتي ويروسها به طور مداوم روند Log گيري فايروال رو چك ميكنن. اين يه كار بيهوده است و فقط باعث ميشه كه سرعت سيستم شما پايين بياد و آنتي ويروس بار اضافي روي سيستم بندازه.

براي رفع اين مشكل بايد به آنتي ويروستون بگيد كه پوشه Outpost رو چك نكنه.

نگران نباشيد چونكه پوشه Outpost هيچگاه آسيب نميبينه ، چون خود Outpost از پوشه خودش به شدت محافظ ميكنه.

خود سايت Outpost دستور عملهاي لازم براي بهينه سازي كار با تمام آنتي ويروسها رو توي سايتش گفته.

ميتونيد به اين آدرس مراجعه كنيد و تنظيمات بهينه كردن آني ويروستون رو بگيريد.

براي نمونه ، بهينه سازي آنتي ويروس Avast رو برتون ميزارم

Right-click the Avast! icon in the system tray.
On the shortcut menu select Program Settings.
On the Exclusions tab click Browse.
Browse to the Outpost installation folder (C:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall by default) and click OK.

01110362
02-08-2010, 18:53
روی آیکون outpst باید علامت سوال باشه یا نه ؟
مرسی

outpost
03-08-2010, 07:41
روی آیکون outpst باید علامت سوال باشه یا نه ؟
مرسی

بله ... در حالت عادي علامت سواله.... به معني اينكه براي اتصال نرم افزارها به اينترنت ازتون سوال ميكنه.

outpost
03-08-2010, 15:32
بچه ها ... يه چيز فوق العاده

امروز با بخش پشتيباني سايت Outpost چت كردم.

ازشون پرسيدم كه چه جوري ميتونم آپديتهاي Outpost security Suit رو بك آپ بگيرم يا به يه كامپيوتر ديگه انتقال بدم.

گفتن كه :

Alexander: Please, copy *.SDB, *.VDB и *.XML from WINDOWS\system32\Filt\ on the first PC. Then disable Self-Protection of Outpost on the second PC and paste the copied files to WINDOWS\system32\Filt\ on the second PC
فكر كنم كاملا واضحه و احتياج به ترجمه نداره.:8:

outpost
08-08-2010, 11:27
وبلاگ رسمي Outpost

kian-sh
16-08-2010, 21:56
با outpost firewall pro7 چطوری میشه به انتخاب خودت یک درایو رو اسکن کرد یا کل سیستم رو اسکن کرد؟

outpost
17-08-2010, 14:32
با outpost firewall pro7 چطوری میشه به انتخاب خودت یک درایو رو اسکن کرد یا کل سیستم رو اسکن کرد؟

Outpost Firewall Pro آنتي ويروس نداره كه بخواد اسكن كنه.

فقط يه قسمت به نام Anti-Spyware داره كه ميتونه يه سري از Spyware ها رو پاك كنه.

شما اگه آنتي ويروس Outpost رو ميخواين بايد نسخه Outpost Security Suite رو استفاده كنيد. ( كه استفاده ازش توصيه نميشه ، چون آنتي ويرسش نوپاست و ويروسهاس كمپلكس رو نمي تونه خوب شناسايي كنه )

kian-sh
17-08-2010, 16:08
Outpost Firewall Pro آنتي ويروس نداره كه بخواد اسكن كنه.

فقط يه قسمت به نام Anti-Spyware داره كه ميتونه يه سري از Spyware ها رو پاك كنه.

شما اگه آنتي ويروس Outpost رو ميخواين بايد نسخه Outpost Security Suite رو استفاده كنيد. ( كه استفاده ازش توصيه نميشه ، چون آنتي ويرسش نوپاست و ويروسهاس كمپلكس رو نمي تونه خوب شناسايي كنه )
پس چرا comodo firewall pro قابلیت اسکن رو داشت؟

آریا ایرانی
17-08-2010, 23:00
فايروال Outpost نسخه شماره 7 تونست ، 97 درصد از آزمايشهاي سايت Matousec رو پشت سر بگذاره و به درجه 10+ برسه. :40:

يه جهش فوق العاده نسب به نسخه قبلي هستش.

Outpost Security Suite Pro 7.0 scores 97% in the latest 148 tests

دقت كنيد كه اين تست ها بسيار سنگين هستن.

براي نمونه اسمارت سكيورتي شركت NOD32 فقط تونسته 4 درصد از حملات رو دفع كنه.:18:

دادش من از کجا باید به این آمار و ارقام اطمینان کرد؟؟:13:
تو جشنواره ی فیلم فجر پرویز پرستویی رو می یارن که بهترین کارگردان فیلم ها رو انتخاب کنه! ایشون بدون هیچ کم لطفی ابراهیم حاتمی کیا رو انتخاب می کنه! بعد می گن آقای حاتمی کیا حالا که تشریف آوردید لطف کنید بهترین بازیگر نقش اول مرد رو هم انتخاب کنید! ایشون هم بدون هیچ کم و کاستی جناب پرویز پرستویی رو انتخاب می کنه! :27:

outpost
18-08-2010, 07:30
دادش من از کجا باید به این آمار و ارقام اطمینان کرد؟؟:13:
تو جشنواره ی فیلم فجر پرویز پرستویی رو می یارن که بهترین کارگردان فیلم ها رو انتخاب کنه! ایشون بدون هیچ کم لطفی ابراهیم حاتمی کیا رو انتخاب می کنه! بعد می گن آقای حاتمی کیا حالا که تشریف آوردید لطف کنید بهترین بازیگر نقش اول مرد رو هم انتخاب کنید! ایشون هم بدون هیچ کم و کاستی جناب پرویز پرستویی رو انتخاب می کنه! :27:

سايت Matousec از سايتهاي بسيار معروف تست فايروال هاست.

شايد بتونم بگم كه قويترين و سنگنيترين تستهاي Leak Test رو انجام ميده. فايلهايي كه باهاشون تستها رو انجام ميده در سايت گذاشته.

در ضمن سايت Matousec اين نتايج رو ( براساس تستهاي نرم افزاري) اعلام ميكنه و مثل جشنواره هاي فيلم نيست كه اعلام نتايج (بر اساس نظرات افراد ) باشه.

پس چرا comodo firewall pro قابلیت اسکن رو داشت؟

همونطور كه گفتم اون اسكن Anti-Spyware هست و ويروسها رو تشخيص نميده.

capitan black
19-08-2010, 21:03
دوستان وقتی به رنگ سبز در میاد ایکون برنامه چیه جریان؟

capitan black
20-08-2010, 23:24
دوستان وقتی به رنگ سبز در میاد ایکون برنامه چیه جریان؟

دوستان پلیز انسور می ! :31:

outpost
21-08-2010, 07:28
دوستان پلیز انسور می ! :31:

وقتي آيكون سبز بشه ... در اين حالت Outpost فقط اجازه دسترسي نرم افزارهايي رو به اينترنت ميده كه قبلا براشون دسترسي تعريف شده باشه و بقيه جلوي برنامه ها رو ميگيره.

ميدونيد كجا به درد ميخوره. وقتي شما داريد يه فيلم رو بصورت فول اسكرين ميبينيد يا داريد بازي انجام ميديد ، Outpost ميفهمه كه نبايد سوالات اضافي از شما بپرسه تا تداخلي در سرگرمي شما بوجود نياد.

به خاطر همين مياد و دسترسي ها رو محدود ميكنه و ديگه از شما سوالي نميپرسه تا راحت به كارتوت برسيد.

اين ويژگي Outpost رو بعضي از آنتي ويروسها هم دارن. مثلا Avast هم در هنگام بازي يا تماشاي فيلم ، سوالات رو به حداقل ميرسونه

prance666
01-09-2010, 03:02
سلام دوستان این برنامه یه 2 روزی هست این پیغام رو به من میده مشگل از چیه با تشکر

kian-sh
01-09-2010, 10:05
سلام دوستان این برنامه یه 2 روزی هست این پیغام رو به من میده مشگل از چیه با تشکر
موقع آپدیت کردن مشکلی نداره؟آپدیت میشه؟راستی چرا من آنتی اسپایور ندارم؟مال منم نسخه 7.چرا؟

GHOST RECON
01-09-2010, 17:02

سلام دوستان من تازه اين فاير وال رو نصب كردم ولي چون تاپيك بهم ريخته هست و در صفحه اول فهرست مطالب نداره يكم گيج شدم در ضمن مبتدي هم هستم بدليل اينكه ديگه از پيدا كردن سريال براي nod32 خسته شده بودم تصميم گرفتم انتي ويروس avast free رو نصب كنم به همراه اين فايروال رايگان تا قبل از اين با فايروال تخصصي كار نكردم حالا چند تا سوال دارم
1- منم مشكل اين دوست عزيزمون رو دارم كه اين پست رو دادن مشكل چيه ؟(فقط براي من موارد real time spywar و web contorol رو نداره )

2- تنظيمات خاصي نمي خواد انجام بديم ؟
3- طبيعيه كه به همه چي گير بده ( برنامه هم كه مي خوام نصب كنم پيغام ميده كه بلوكش كنه يا بهش اجازه بده )
4- اين اپديتي كه ميكنيم مربوط به فاير وال هم ميشه يا فقط ديتا بيس انتي اسپي رو اپديت ميكنه؟

5-در ضمن من انتي اسپي رو نصب كردم ولي الان نميخوامش نميشه فقط انتي اسپي رو پاك كرد؟

noproblem
02-09-2010, 09:36
میگم کسی یه دوتا سریال نامبر نمیزاره تا ما هم استفاده کنیم؟

SevenCity
03-09-2010, 04:30
بدون ابنکه آنتی ویروسو پاک کنم میخوام web control فعال شه

outpost
06-09-2010, 08:26
1- منم مشكل اين دوست عزيزمون رو دارم كه اين پست رو دادن مشكل چيه ؟(فقط براي من موارد real time spywar و web contorol رو نداره )

قبلا هم گفتم كه Outpost براي سازگاري با ساير نرم افزارهاي امنيتي ، مياد و بعضي از قسمتهاي خودش رو غيرفعال ميكنه تا تداخلي بوجود نياد.

2- تنظيمات خاصي نمي خواد انجام بديم ؟

تنظيمات خاصي نداره.

3- طبيعيه كه به همه چي گير بده ( برنامه هم كه مي خوام نصب كنم پيغام ميده كه بلوكش كنه يا بهش اجازه بده

خوب آره ديگه . شديدا سيستم رو تحت كنترل داره. اگه ميخواي پيغام ها كمتر بشه دو تا راه بهت ميگم.

1- بري تو قسمت Proactive و درجه بيار روي Optimal
2- وقتي ميخواي نرم افزار نصب كني ، روي آيكون Outpost در تسكبار راست كليك كنيد و گزينه Suspend Protection رو انتخاب كنيد و بعد گزينه 5 Minutes رو انتخاب كنيد .

Outpost به مدت 5 دقيقه محافظت از سيستم رو قطع ميكنه و شما ميتوني راحت برنامه تو نصب كني.

4- اين اپديتي كه ميكنيم مربوط به فاير وال هم ميشه يا فقط ديتا بيس انتي اسپي رو اپديت ميكنه؟

آپديت خيلي كم پيش مياد كه براي فايروال باشن. 95 درصد آپديتها مربوط به بخش آنتي اسپايور و يا بخش ImproveNet هستن.زيادي لزومي به استفاده از آپديت نيست.

outpost
06-09-2010, 08:32
بدون ابنکه آنتی ویروسو پاک کنم میخوام web control فعال شه

راه حلش رو خود سايت Outpost نوشته.

خيلي متنش ساده است. ولي اگه نتونستيد بفهميد بگيد تا ترجمه كنم.

outpost
06-09-2010, 15:48
میگم کسی یه دوتا سریال نامبر نمیزاره تا ما هم استفاده کنیم؟

سايتهاي فارسي زيادي داريم كه آخرين نسخه Outpost رو با سريال نامبر ، براي دانلود گذاشتن.

1-كافيه توي اينترنت اين عبارت رو جستجو كنيد : Outpost Firewall Pro دانلود

2-يا اگر Outpost رو از سايت خودش دانلود كرديد ، بريد و توي سايتهاي هك و كرك ، و سريال بگيريد.

مثلا بريد سايت Crackdb.com

3- از اين شماره سريال خودم دارم استفاده ميكنم.شما هم يه امتحاني بكنيد.

GHOST RECON
06-09-2010, 17:47
دوستان سلام به مشكل عجيب برخوردم شديد احتياج به كمك دارم امروز out post pro رو براي يكي نصب كردم ولي صفحش باز نميشه ايكون پايين صفحه هم خاكستري شده روش هم كه كليك ميكنم نوشته service not availabe هر كاري كردم درست نشد ويندوزش xp هست خواهش ميكنم سريع كمك كنيد
(سيستم انقدر داغونه كه با avast آپديت نشده 1323 تا ويروس توش پيدا كردم!!!!!!!!!!)

FAR_FA
06-09-2010, 18:11
سلام

چند تا سوال در رابطه با عكس زير :
1- رنگهاي سبز و زرد و قرمز چه معني دارند ؟
2- ستونهاي Network و Anti-Leak براي چيند ؟
3- من بايد چكار كنم . روي همه كليك كنم ، اديت رو انتخاب كنم و بعد ، بلوك ؟ يا اينكه فقط رنگهاي بخصوص ؟
4- اين Anti-Leak يعني چه ؟

با سپاس از راهنمايي دوستان

outpost
07-09-2010, 07:50
دوستان سلام به مشكل عجيب برخوردم شديد احتياج به كمك دارم امروز out post pro رو براي يكي نصب كردم ولي صفحش باز نميشه ايكون پايين صفحه هم خاكستري شده روش هم كه كليك ميكنم نوشته service not availabe هر كاري كردم درست نشد ويندوزش xp هست خواهش ميكنم سريع كمك كنيد
(سيستم انقدر داغونه كه با avast آپديت نشده 1323 تا ويروس توش پيدا كردم!!!!!!!!!!)

ويروسها به سرويسها و فايلهاي ويندوز آسيب رسوندن و Outpost نميتونه به درستي Load بشه.

شما در مرحله اول بيا از سيستم خونه خودت ، آپديتهاي Avast رو بردار و ببر توي سيستم دوستت بريز تا Avast به روز بشه.

بعد با ويژگي Boot Time Scan يه اسكن بكن تا همه ويروسها پاك بشن.

حالا كه ويروسها پاك شدن ببين Outpost ميتونه بياد بالا ، اگر نتوسنت يه بار Uninstall كن و دوباره نصبش كن.

اگر درست نشده ، معلومه كه سيستم خيلي آسيب ديده و ويندوز رو بايد Repair كرد.

outpost
07-09-2010, 08:05
سلام
چند تا سوال در رابطه با عكس زير :
1- رنگهاي سبز و زرد و قرمز چه معني دارند ؟

رنگ سبز : نرم افزار شناخته شده است و دسترسيها به اينترنت يا منابع سيستم براش كاملا آزاده.

رنگ زرد : دسترسي به اينترنت يا به منابع ويندوز با محدوديت و قوانين همراه هستش.

رنگ قرمز : دسترسي به اينترنت يا به منابع ويندوز با بطور كامل بلوكه شده است .

شما در حالت عادي احتياجي به تغيير اين آيتمها نداري ، چون خود Outpost بهترين تنظيمات رو اعمال ميكنه.ولي ميتوني يه سري تغييرات رو خودت اعمال كني.

مثلا من دسترسي به اينترنت رو براي Adobe Acrobat كاملا قطع كردم تا هي نره آپديت بگيره.

ژ
2- ستونهاي Network و Anti-Leak براي چيند ؟

Outpost تمام نرم افزارها رو از دوجنبه مورد بررسي قرار ميده.

Network : قوانين دسترسي نرم افزارها به شبكه و اينترنت

Anti Leak : قوانين دسترسي نرم افزار به منابع سيستم و ويندوز

3- من بايد چكار كنم . روي همه كليك كنم ، اديت رو انتخاب كنم و بعد ، بلوك ؟ يا اينكه فقط رنگهاي بخصوص ؟

همونطور كه گفتم Outpost سعي ميكنه بهترين تنظيمات رو اعمال كنه ولي شما هم اگه دوست داشتيد ميتونيد روي دسترسي ها كنترل كنيد و قوانين جديد وضع كنيد.( البته شما چون تازه كاريد فعلا كاري باهاشون نداشته باشيد )

4- اين Anti-Leak يعني چه ؟

نرم افزارها رو كنترل ميكنه و براي دسترسي نرم افزارها به منابع ويندوز ، قوانيني رو ميزاره.

خوبيش اينه كه هيچ فايلي نميتونه به ويندوز شما آسيب برسونه و يا فايلهايي كه ميخوان پسوردها شما رو بدزدن سريعا شناسايي ميكنه. يا فايلهايي كه ميخوان اعمال خرابكارنه بكنن و سيستم شما رو در اختيار يه هكر بزارن ، دف ميكنه.

كلا تمام فايلها رو بررسي ميكنه كه پاشونو از گليمشون درازتر نكنن !:31:

S0R3N4
07-09-2010, 12:09
بچه ها
من وقتی با V*P*Nکانکت میشم فایروال به صورت اتوماتیک یه پیغام مبنی بر بلوک فلان ip میده و دیگه V*P*Nکار نمیکنه
تو یه کلام با V*P*Nمشکل داره فایروالم
چکارش کنم؟؟

FAR_FA
07-09-2010, 18:03
Outpost عزيز ممنون از راهنمايي خوب شما . مثالي كه زديد از "ادوب ريدر" ، من آپديت شدن اين برنامه رو از توي تنظيماتش غير فعال كردم ، بنظر شما كافي نيست؟ يا اينكه علاوه بر اين كار بايد توي "اوت پوست"
هم بلوكش كنم .

outpost
08-09-2010, 07:18
Outpost عزيز ممنون از راهنمايي خوب شما . مثالي كه زديد از "ادوب ريدر" ، من آپديت شدن اين برنامه رو از توي تنظيماتش غير فعال كردم ، بنظر شما كافي نيست؟ يا اينكه علاوه بر اين كار بايد توي "اوت پوست"
هم بلوكش كنم .

همون كار شما هم كافيه. من حال و حوصله رفتن تو منوهاي Adobe رو نداشتم ، اومدم بلوكه اش كردم :31:

SevenCity
08-09-2010, 08:42
راه حلش رو خود سايت Outpost نوشته.

خيلي متنش ساده است. ولي اگه نتونستيد بفهميد بگيد تا ترجمه كنم.

فعال شد
حالا چرا اصلا با تبلیغات کاری نداره؟
نمیشه کاری کرد که تبلیغاتو اتو تارو مار کنه؟

ezat451
08-09-2010, 13:46
بچه ها
من وقتی با V*P*Nکانکت میشم فایروال به صورت اتوماتیک یه پیغام مبنی بر بلوک فلان ip میده و دیگه V*P*Nکار نمیکنه
تو یه کلام با V*P*Nمشکل داره فایروالم
چکارش کنم؟؟

اكثرا اين شكلي هستن موقع استفاده از ...... فايروال رو غير فعال كن

FAR_FA
08-09-2010, 19:25
ببخشيد باز هم مزاحم شدم ، تازه با اين نرم افزار آشنا شدم و سوال برام زياد پيش مياد .

" outpost " عزيزاگه امكانش هست در باره عكس زير يه توضيحي بدين ، ممنون ميشم .
مربوط به راست كليك روي آيكون برنامه توي سيستم تراي هستش .

با سپاس

mehran_286
09-09-2010, 07:43
سلام دوستان من از ورژن pro 7.0.3 استفاده می کنم

ولی 30 روز بسشتر مهلت ندارم

میشه یه کلیدی کیجنی چیزی معرفی کنید
با تشکر

outpost
11-09-2010, 09:57

با تشکر

سریال نامبر

outpost
11-09-2010, 10:08
ببخشيد باز هم مزاحم شدم ، تازه با اين نرم افزار آشنا شدم و سوال برام زياد پيش مياد .

" outpost " عزيزاگه امكانش هست در باره عكس زير يه توضيحي بدين ، ممنون ميشم .
مربوط به راست كليك روي آيكون برنامه توي سيستم تراي هستش .

با سپاس

قوانین ارتباط نرم افزارها با شبکه

Block All : تمام دسترسی به شبکه بسته میشه

Block Most : فقط نرم افزارهایی میتونن با اینترنت ارتباط برقرار کنن که قبل دسترسی براشون تعریف شده باشه

Rule Wizard : حالت سوال کردن - اگر نرم افزاری بخواد با اینترنت تماس بگیره ، Outpost از شما سوال میکنه .(البته Outpost بسیاری از نرم افزارها رو میشناسه و خودش تنظیمات رو انجام میده و سوالات رو به حداقل میرسونه )

Allow Most : تمام ارتباط ها با شبکه اجازه داده میشه ، مگر اونهایی که قبل شما تعریف کرده بودید که بلاک بشن.

Allow All : شبکه کلا باز میشه و هیچ گونه نظارتی برای ارتباط نرم افزارها با اینیترنت صورت صورت نمیگیره.

====
در حالت عادی شما باید از Rule Wizard استفاده کنید..

FAR_FA
12-09-2010, 10:51
outpost عزيز ممنون از راهنمايي خوبتون . اگه براتون زحمتي نيست ، شماره هاي 2 ، 3 ، 4 روي عكس رو هم يه
توضيح كوچكي بدين ممنون ميشم .

mehran_286
12-09-2010, 22:19
سریال نامبر

مرسی دوست عزیز ولی هیچ کدوم جواب نداد:31:

Dr Hannibal
12-09-2010, 22:55

با تشکر

توی این لینک میتونی سریال برنامه رو بدست بیاری.

متاسفانه سریال خالی برنامه رو پیدا نکردم. اگر مشکل دانلود داری بگید تا سریال تنها گذاشته شه.

outpost
13-09-2010, 07:42
مرسی دوست عزیز ولی هیچ کدوم جواب نداد:31:

داداش ، اين همش يه سرياله . بايد همه رو كپي كني و بريزي تو برنامه ! :31:

outpost
13-09-2010, 07:51
outpost عزيز ممنون از راهنمايي خوبتون . اگه براتون زحمتي نيست ، شماره هاي 2 ، 3 ، 4 روي عكس رو هم يه
توضيح كوچكي بدين ممنون ميشم .

Disable Self Protection : فايروال Outpost از خودش در مقابل ويروسها ، تروجانها و هكرهاي محافظت ميكنه. اگر اين گزينه رو بزنيد ، محافظت از خودش رو قطع ميكنه. در موارد خيلي خاصي كاربرد داره. باهاش كاري نداشته باشيد.

Enable Auto Learn Mode : اگر فعالش كنيد ، تا زمانيكه فعال باشه ، فايروال هيچ اخطاري به شما نميده و تمام نرمافزارهايي كه شما استفاده ميكنيد رو به ليست نرم افزارهاي قابل اطمينان خودش اضافه ميكنه.

براي تازه كارها ويژگي خوبيه. اما حرفه اي ها نبايد از اين ويژگي استفاده كنن. ممكنه در فايلها و برنامه هاي شما يه فايل مخرب هم وجود داشته باشه ، و در اين حالت Outpost به اون گير نميده و به ليست برنامه هاي قابل اطمينان كاربر اضافه ميكنه. پس سعي كنيد ازش استفاده نكنيد.

Suspend Protection : يعني تعليق امنيت. وقتي فعال بشه ، Outpost خاموش ميشه و ديگه هيچ كنترلي انجام نميده. يكي از مواردي كه اين گزينه كاربرد داره ، براي وقيت هست كه ميخواين يه نرم افزار نصب كنيد. Outpost رو خاموش كنيد تا به راحتي بتونيد نرم افزار رو نصب كنيد.

SevenCity
13-09-2010, 18:30
دوستان ما یه ضد تبلیغات خوب مثل ad muncher پیدا نکردیم آخرش با این outpost نمیشه کاری کرد؟

kazme_gheyz
13-09-2010, 21:41
دوستان ما یه ضد تبلیغات خوب مثل ad muncher پیدا نکردیم آخرش با این outpost نمیشه کاری کرد؟

انتی فیشینگ =مقابله با سایت فریبکار
انتی بنر=مقابله با تبلیغات و پوپ اپ های تبلیغاتی مزاحم
و..
معمولا اینترنت سکیوریتی ها دارن باید فعالشون کنید بخصوص بنر رو که معمولا غیر فعاله:11:

outpost
14-09-2010, 07:51

Outpost يكي از قويترين ضد تبليغات ها رو داره. توي قسمت Web Control بايد فعالش كني.

=====

حالا پيشنهاد من به شما :

اگه از فايرفاكس استفاده ميكني ، اكستنشن Ad Block Plus رو نصب كن. جلوي تبليغات ها رو ميگيره و كارش خيلي خوبه.

outpost
14-09-2010, 12:22
شماره سريال Outpost Firewall

همه سريال رو كپي كنيد و بديد به نرم افزار

يا:

outpost
19-09-2010, 16:48
همونطور كه ميدونيد Outpost Security Suite داراي آنتي ويروس هم هست.

شايد خيلي از دوستان بخوان بدونن كه در Outpost Security Suite از Engine چه آنتي ويروسي استفاده ميكنه.

از آنتي ويروس Virus buster در اين محصول استفاده شده.

دقت كنيد كه در جديدترين تست VB100 ، نرم افزار Outpost Security Suite موفق به دريافت گواهينامه VB100 شد و اين يعني محافظت بسيار خوب در برابر ويروسها.

SuffEr
20-09-2010, 06:08
من اين فايروال outpost رو نصب كردم. بعد از نصب ديدم ميگه آنتي اسپاي رو آپديت كن. منم اين كارو كردم و با موفقيت آپديت كرد( زد فينيش) ولي قسمت آنتي اسپاي برنامه خاموشه و نميتونم روشنش كنم و استاتوس صفحه اول هم كماكان ميگه آپديت كن و به رنگ قرمزه. در كنار فايروال از نود32 استفاده ميكنم.

HADI ONLY
20-09-2010, 10:20
من اين فايروال outpost رو نصب كردم. بعد از نصب ديدم ميگه آنتي اسپاي رو آپديت كن. منم اين كارو كردم و با موفقيت آپديت كرد( زد فينيش) ولي قسمت آنتي اسپاي برنامه خاموشه و نميتونم روشنش كنم و استاتوس صفحه اول هم كماكان ميگه آپديت كن و به رنگ قرمزه. در كنار فايروال از نود32 استفاده ميكنم.

سلام داداش
فکر کنم خود نود 32 آنتی اسپای داره و باید قسمت آنتی اسپای Out post به طور پیش فرض غیر فعال میشه .

موفق باشید .

SuffEr
20-09-2010, 12:52
چيزي كه هست اينه كه 1-دفعه قبل كه باهم نصبشون كرده بودم آنتي اسپاي روشن مونده بود(شرايط نصب مشابه). 2-اگه با توجه به وجود نود، آنتي اسپاي اوت پوست بطور ديفالت خاموش ميشه پس اين يه نقص برنامه نويسي هست كه صفحه اول اوت پوست با رنگ قرمز شرايط رو بحراني اعلام ميكنه كه كاربر براي رفع بحران آپديت كنه... با توجه به شرايط بايد وضعيت رو نرمال و سبز اعلام كنه. نه؟

HADI ONLY
20-09-2010, 14:34
چيزي كه هست اينه كه 1-دفعه قبل كه باهم نصبشون كرده بودم آنتي اسپاي روشن مونده بود(شرايط نصب مشابه). 2-اگه با توجه به وجود نود، آنتي اسپاي اوت پوست بطور ديفالت خاموش ميشه پس اين يه نقص برنامه نويسي هست كه صفحه اول اوت پوست با رنگ قرمز شرايط رو بحراني اعلام ميكنه كه كاربر براي رفع بحران آپديت كنه... با توجه به شرايط بايد وضعيت رو نرمال و سبز اعلام كنه. نه؟

سلام داداش چک کن ببین Windows Defender فعال هست یا نه . شاید اشکال از اون باشه . اگر دیدی نیست برو تو تنظیمات out post ببین مشکل از چیه که قرمز میشه . یک عکس بزاری می فهمم . موفق باشی .

outpost
20-09-2010, 15:10

شما آنتي اسپايور رو توي Outpost خاموش كنيد. چون با وجود Nod به اون احتياجي نيست.

mohammad_87
20-09-2010, 21:58
شما آنتي اسپايور رو توي Outpost خاموش كنيد. چون با وجود Nod به اون احتياجي نيست.
منم همین مشکل رو دارم.فایروال رو با آنتی ویروس نود دارم روی ویندوز هفت.قسمت آنتی اسپایور و وب کنترل اتوماتیک غیر فعاله اما صفحه اصلی فایروال،اخطار میده که باید آنتی اسپایور آپدیت بشه!(مطابق عکس)
توی تنظیمات هم قسمت آنتی اسپایور غیر فعاله.چکار کنم که دیگه این اخطار رو نده؟؟
راستی آپدیت آنتی اسپایور حجمش چقدره؟ ضمنا لطفا حالتهای مختلف آیکون فایروال اوتپست رو در systray توضیح بدید.برای من الان آبی رنگ با یه علامت سوال هست.

outpost
21-09-2010, 08:19
منم همین مشکل رو دارم.فایروال رو با آنتی ویروس نود دارم روی ویندوز هفت.قسمت آنتی اسپایور و وب کنترل اتوماتیک غیر فعاله اما صفحه اصلی فایروال،اخطار میده که باید آنتی اسپایور آپدیت بشه!(مطابق عکس)

خب مثل اينكه بايد يه روش حرفه اي تر براي حل اين مشكل بزارم.

1- روي آيكون Outpost در كنار ساعت راست كليك كنيد و گزينه ي Disable Self-Protection. رو انتخاب كنيد.

2- حالا دوباره روي آيكون Outpost راست كليك كنيد و گزينه Exit رو انتخاب كنيد.

3- به مسير زير بريد :

C:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall Pro\machine.ini

4- فايل Machine.ini رو باز كنيد .(با Notepad باز ميشه )

5- پارامتر EnableScanner وهمچينين پارامترEnableContentHandler روپيدا كنيد.

6- جلوي اين دوتا پارامتر نوشته شده TRUE

خوب شما اين نوشته TRUE رو پاك كنيد و با نوشته FALSE جايگزين كنيد.

7- سيستم رو ريستارت كنيد. ميبيند كه آنتي اسپاوير و Web Control كلا از محيط Outpost حذف شده.:20:

اين راه حل با توجه به مستندات رسمي Outpost تهيه شده.

mohammad_87
22-09-2010, 00:15
خب مثل اينكه بايد يه روش حرفه اي تر براي حل اين مشكل بزارم....

7- سيستم رو ريستارت كنيد. ميبيند كه آنتي اسپاوير و Web Control كلا از محيط Outpost حذف شده.
من این راه حل رو امتحان کردم اما هیچ تغییری ایجاد نشد.ضمنا قسمت enableScanner خودش false بود.

در لینکی که گذاشتید هیچ اشاره ای به اینکه با این روش،قسمتهای مربوطه مانند آنتی اسپایور کلا حذف بشن ندیدم.گفته شده که با گزینه true این سرویسها فعال میشن و با false غیر فعال.این روش دستی بود.
برای من چون سرویسهای فعال نود رو شناخته،این قسمتها اتوماتیک غیر فعال هستند.(که با روش بالا میشه اونهارو دستی فعال کرد)من فقط میخوام قسمت اخطار آپدیت آنتی اسپایور غیر فعال بشه که در صفحه اصلی دیده میشه:

ضمنا اینکه یکی از دوستان گفته بود این مسئله مربوط به برنامه نویسی اشتباه است با توجه به این نکته که در همان لینک نوشته شده بود رد میشه:

Note: When the Anti-Malware (Anti-Spyware) module is "disabled", it is actually only the malware monitor that is disabled, while the malware scanner remains operational. Even so, the controls for enabling these modules within the product settings are inactive.

-------------------------------------
لطفا حالتهای مختلف آیکون فایروال اوتپست رو در قسمت notifications area (کنارساعت) توضیح بدید.مرسی...

Dr Hannibal
22-09-2010, 10:18
توی تنظیمات هم قسمت آنتی اسپایور غیر فعاله.چکار کنم که دیگه این اخطار رو نده؟؟
راستی آپدیت آنتی اسپایور حجمش چقدره؟ ضمنا لطفا حالتهای مختلف آیکون فایروال اوتپست رو در systray توضیح بدید.برای من الان آبی رنگ با یه علامت سوال هست.

یک بار دیگه نصب کنید ، موقع نصب تیک نصب شدن آنتی اسپایور رو بردارید تا نصب نشه.

وب گارد هم بعد از نصب خودکار غیرفعال می مونه و هیچ اخطاری هم نمیدهد.

موفق باشید.

SuffEr
22-09-2010, 15:45
DRHANNIBAL کارت خیلی درسته. ممنونم از راهنماییهات.:20::10:

Dr Hannibal
22-09-2010, 16:50
DRHANNIBAL کارت خیلی درسته. ممنونم از راهنماییهات.:20::10:

ممنون.

خوشحال میشیم مشکلات کاربران رفع میشه.

موفق باشید.

Battlefield2
23-09-2010, 03:56
سلام دوستان

ایا نصب outpost 7 با kis2011 کار درستیه؟موقع نصب این فایروال یک نوشته اومد و یک تیک کنار اسم کسپرسکای گذاشت اون چی بود ؟ باید اون تیک باشه یا نباشه؟

Dr Hannibal
23-09-2010, 06:42
سلام دوستان

ایا نصب outpost 7 با kis2011 کار درستیه؟موقع نصب این فایروال یک نوشته اومد و یک تیک کنار اسم کسپرسکای گذاشت اون چی بود ؟ باید اون تیک باشه یا نباشه؟

خیر شما فقط باید یک فایروال داشته باشید.

اون تیک احتمالا خاموش کردن فایروال کسپرسکی بوده.

فایروال kis کافیه اما اگر علاقه دارید outpost داشته باشید kav رو باهاش ست کنید.

موفق باشید

mohammad_87
23-09-2010, 23:31
سلام دوستان

اگه منظورتون از نوشته همونیست که ابتدای نصب میاد و تیک داره اون مربوط به برنامه های مشابه امنیتی(آنتی ویروس،آنتی اسپایور و...) میشه که بر روی سیستم شما پیدا کرده که اگه تیک داشته باشه یعنی اوتپست اون رو مدنظر قرار میده.
لطفا به این سوال هم جواب بدین.بار سوم هستش که می پرسم:
لطفا حالتهای مختلف آیکون فایروال اوتپست رو در قسمت notifications area (کنارساعت) توضیح بدید.مرسی...

outpost
25-09-2010, 11:35

قبلا جواب داده شده. اين دوتا پست رو بخونيد.

soheilsh
25-09-2010, 17:08
اقایون یه سوال ، این فایروال outpost چقدر سیستم رو کند می کنه ؟؟

mohammad_87
25-09-2010, 23:43
قبلا جواب داده شده. اين دوتا پست رو بخونيد.

ممنون اونهارو قبلا دیده بودم.منظور من منوها نبود،منظورم آیکون برنامه بود.گاهی آبی میشه،گاهی خاکستری،گاهی نارنجی.این رنگها نشان دهنده کدوم وضعیت هستند؟برای من بیشتر اوقات آبی رنگ هستش و یه علامت سوال هم داره.

outpost
26-09-2010, 10:36
اقایون یه سوال ، این فایروال outpost چقدر سیستم رو کند می کنه ؟؟

به هيچ وجه سرعت سيستم رو پايين نمياره.

حتي تاثيري روي سرعت شبكه هم نداره.

در ضمن در نسخه 7 ميتونه به كانكشنهاي P2P ارجحيت بيشتري بده تا سرعت دانلود P2P هم پايين نياد.

ممنون اونهارو قبلا دیده بودم.منظور من منوها نبود،منظورم آیکون برنامه بود.گاهی آبی میشه،گاهی خاکستری،گاهی نارنجی.این رنگها نشان دهنده کدوم وضعیت هستند؟برای من بیشتر اوقات آبی رنگ هستش و یه علامت سوال هم داره.

روي اين سيستمي كه هستم Outpost ندارم. ولي اون رنگايي كه يادمه بهت ميگم.

مشكي : Block All

سبز : Block Most

آبي : Rule wizard

قرمز : Allow All

توضيحات مربوطه

Block All : تمام دسترسی به شبکه بسته میشه

Block Most : فقط نرم افزارهایی میتونن با اینترنت ارتباط برقرار کنن که قبل دسترسی براشون تعریف شده باشه

Rule Wizard : حالت سوال کردن - اگر نرم افزاری بخواد با اینترنت تماس بگیره ، Outpost از شما سوال میکنه .(البته Outpost بسیاری از نرم افزارها رو میشناسه و خودش تنظیمات رو انجام میده و سوالات رو به حداقل میرسونه )

Allow Most : تمام ارتباط ها با شبکه اجازه داده میشه ، مگر اونهایی که قبل شما تعریف کرده بودید که بلاک بشن.

Allow All : شبکه کلا باز میشه و هیچ گونه نظارتی برای ارتباط نرم افزارها با اینیترنت صورت صورت نمیگیره.

در حالت عادی شما باید از Rule Wizard استفاده کنید..( رنگ آبي )

Dr Hannibal
28-09-2010, 17:43
2 سریال فعال سازی outpost 7

ALI16437
29-09-2010, 14:49
دوستان سلام
من نیازمند یک فایروال قدرتمند هستم
چندسوال دارم
آیا سریالهای outpost بلوکه میشن
ایا به کرک نیازداره یانه
اگر راهنمایی فارسی داره اونو معرفی کنید.

outpost
29-09-2010, 15:50
دوستان سلام
من نیازمند یک فایروال قدرتمند هستم
چندسوال دارم
آیا سریالهای outpost بلوکه میشن
ایا به کرک نیازداره یانه
اگر راهنمایی فارسی داره اونو معرفی کنید.

outpost فايروال بسيار قدرتمندي هستش. فقط يكبار بهش سريال ميديد. احتياج به كرك نداره. سريالهاش بلوكه نميشن.

outpost
02-10-2010, 11:33
Outpost Security Suite در 4 مرحله از سيستم شما محافظت ميكند.

اين چارت واقعا جالبه و مرحله به مرحله نشون ميده كه Outpost چه جوري از سيستم شما محافظت ميكنه.

توضيحات بيشتر در سايت Outpost :

outpost
02-10-2010, 13:22
شركتهاي بسيار زيادي از انجين فايروال Outpost در محصولات خودشون استفاده ميكنن.

در زير تعدادي از اين شركتها رو نام مي برم :

همونطور كه ميبينيد اسمهايي بزرگي در اين ليست وجد دارند مانند Sophos , AVG , Novell , Canon , Lavasoft

اينها همه نشون دهنده قدرت و محبوبيت بي نظير محصولات Outpost هستش.

Karkas20
06-10-2010, 21:14
شركتهاي بسيار زيادي از انجين فايروال Outpost در محصولات خودشون استفاده ميكنن.

در زير تعدادي از اين شركتها رو نام مي برم :

همونطور كه ميبينيد اسمهايي بزرگي در اين ليست وجد دارند مانند Sophos , AVG , Novell , Canon , Lavasoft

اينها همه نشون دهنده قدرت و محبوبيت بي نظير محصولات Outpost هستش.

از پستی که دادی ممنونم پستت باحال بود.باتشکر از رفیق خودم

outpost
09-10-2010, 09:23
مدير بخش فروش و بازاريابي Outpost

Vitaly Yanko

============

مدير روابط عمومي Outpost

Pavel Goryakin

============
مدير بخش تحقيقات و توسعه Outpost

Maxim Korobtsev

outpost
09-10-2010, 16:58
توي چندتا پست اومدم و مقايسه اي رو بين Network Policy هاي فايروال Comodo و Outpost گذاشتم.

اين مقايسه حتما براي كاريراي Outpost هم ميتونه جالب باشه. پس به صورت خلاصه اون پستها رو اينجا قرار ميدم.

=_=_= مقايسه بخش Network Policy در فايروال Comodo و فايروال Outpost =_=_=

نحوه ي كنترل Comodo بر ترافيك نرم افزار ياهو

فقط در يك كلام ميتونم بگم واقعا وحشتناكه. يعني از اين بدتر امكان نداره.

كمودو تمام درخواستهاي ياهو رو قبول ميكنه. چه درخواستهاي Inbound و چه درخواستهاي Outbound

Comodo هيج كنترلي بر روي ترافيك ياهو مسنجر نداره !

حالا بيان و نحوه ي كنترل Outpost رو بر روي ياهو مسنجر ببيند.

نحوه ي كنترل Outpost بر ترافيك نرم افزار ياهو

همونطور كه قبلا هم گفتم ، فايروال Outpost بر روي تمام كانكشنهاي ياهو نظارت ميكنه. اين نظارت به حدي دقيقه كه حتي پورتهاي مخصوص به Voice Chat و webcam هم جداگانه چك ميشن.

كمودو براي ياهو قانون Allow All requset ميزاره (يعني تقريبا بي قانونش ميكنه !) ولي Outpost حدود 20 قانون مجزا و با تفيك Port - Protocol - Direction و ..... براي ياهو قرار ميده.

مثلا Outpost مگيه براي خروج اطلاعات webcam از ياهو بايد قوانين زير رعايت بشه :

پروتكل فقط TCP باشه

جهت تماس فقط به صورت خروجي باشه

پورت فقط 5100 باشه.

اگر فايل ياهو به هر دليلي آلوده بشه و اين قانون رو رعايت نكنه ، سريعا جلوش گرفته ميشه.

علت اين دقت Outpost ، استفاده از شبكه اطلاعاتي ImproveNet هستش كه امن ترين و بهترين تنظيمات يك نرم افزار در Outpost قرار ميده.

توضيح كامل ImproveNet

بيخود نيست كه شركتهاي بزرگي مثل Novell از فايروال Outpost در محصولات خودشون استفاده ميكنن.:20::40:

SevenCity
02-11-2010, 15:53
امروز license error گرفتم:

با سریال چند پست پیش هم درست نشد!

Johnny Depp
02-11-2010, 16:51
امروز license error گرفتم:

با سریال چند پست پیش هم درست نشد!
دقیقا منم از امورز همین مشکل رو پیدا کردم و هر سریالی میزنم، این ارور رو میده:

The information that you have entered is either incomplete or invalid: Please re-enter your details

چه کنیم؟؟

Johnny Depp
02-11-2010, 16:59
البته من یه کاری کردم که اوکی شده فعلا... اما نمیدونم کار درستی هست یا خیر...

اگه اینترنت رو کلا از سیستم قطع کنید، رجیستر میشه... اما نمیدونم تا کی میمونه

استانید راهنمایی دارند؟؟

SevenCity
02-11-2010, 18:08
واسه من آقلاین هم کار نمیکنه فک کنم outpost امروز همه ی کرکرای دنیارو شناسایی کرده! :31:

Johnny Depp
02-11-2010, 19:18
اساتید بیان یه حرکتی بزنن راهنمایی کنن!!! :11:

الان من ری استارت که کردم دیگه حتی نیومد بالا و لایسنس میخواد:41:

day777
02-11-2010, 23:16
برای من هم زد که لیسانس غیر معتبره و ارور جنیو داد.حالا چکار باید کرد؟

Johnny Depp
03-11-2010, 04:07
نبود؟؟ نیست؟؟؟ ای بابا:41:

Hossein_Bahal
03-11-2010, 18:09
ما هم از امروز لیسانسمون غیر معتبر شد و بعد ریستارت دیگه حتی بالا هم نمیاد و سریال جدید میخواد .
امروز انگار زدن کل سریالای غیر معتبر رو ناک اوت کردن :41:

mehrzadam1
04-11-2010, 01:02
این هم سریال جدید. برین حالشو ببرین. دیروز امتحان کردم تا الان هم داره کار میکنه.

0ckN7i6Oks53uv/wZMOyik5h3XY1ICf1zai
p+3gq3WSBRfXMc51gzhjB1vvWAuL 26wXES
jsGnjfwCShVdK0CNF4Tch4yNrDp1lk2Uao
c6F2SDAgEKNAlirTnBLL9T30TzDW 89zqf1
gec+USyijn3jwdG4EMDyw/KaE6E4Xnml7jg=

OR

mzs0EcO5exeQ7LsdUMB2XrlEyI9w==

Tتشکر یادتون نره.

Johnny Depp
05-11-2010, 02:00
این هم سریال جدید. برین حالشو ببرین. دیروز امتحان کردم تا الان هم داره کار میکنه.

0ckN7i6Oks53uv/wZMOyik5h3XY1ICf1zai
p+3gq3WSBRfXMc51gzhjB1vvWAuL 26wXES
jsGnjfwCShVdK0CNF4Tch4yNrDp1lk2Uao
c6F2SDAgEKNAlirTnBLL9T30TzDW 89zqf1
gec+USyijn3jwdG4EMDyw/KaE6E4Xnml7jg=

OR

mzs0EcO5exeQ7LsdUMB2XrlEyI9w==

Tتشکر یادتون نره.
ممنون دوست عزیز...

من دومی رو وقتی آنلاین بودم زدم، قبول نکرد. الان اولی رو وقتی دی سی شدم زدم و بعد حدود 1 دقیقه Waiting قبول کرد...

تا الان که مشکلی نداشته

دوستان توجه کنن که من update رو روی manual گذاشتم. شما هم بزارید بد نیست. چون دفعه قبل مال منو وقتی داشت update میکرد، ban کرد

Johnny Depp
05-11-2010, 02:36
باز بن شد!!!

راه دیگه ای جز سریال دادن نیست؟!

اگه کسی راهی داره لطفا سریعا بگه! چون میخواستم license رو بخرم... تا دیروز یک سالش 9دلار بود امروز کردنش 14.9دلار...

FAR_FA
07-11-2010, 09:59
سلام

مال من هم از کار افتاده Outpost Firewall Pro 7.0.3 .

دوستان ، فایروال رایگان خوب چی سراغ دارید که جایگزین اوتپوست کنم ؟

SuffEr
07-11-2010, 14:22
سلام

مال ما هم از کار افتاده Outpost Firewall Pro 7.0.3 .

دوستان ، فایروال رایگان خوب چی سراغ دارید که جایگزین اوتپوست کنم ؟
كمودو نصب كن، منم دعا كن

mohammad_87
13-11-2010, 21:30
یعنی واقعا همه سریالها بلاک شده اند؟من تازه داشتم بهش عادت میکردم.

ahmadzaq
17-11-2010, 14:41
سلام دوستان
سریال جدید نیومد؟؟؟:19:
من خیلی نیاز دارم، چون کارم با تورنت هست ، و این این firewall تو استفاده از تورنت خیلی جواب میده (قسمت attack detection)

از COMODO و ZoneAlarm استفاده کردم...
اما به درد نمیخورن (یا attack detection ندارن ... یا من بلد نیستم!!!)

SuffEr
17-11-2010, 20:16
سلام دوستان
سریال جدید نیومد؟؟؟:19:
من خیلی نیاز دارم، چون کارم با تورنت هست ، و این این firewall تو استفاده از تورنت خیلی جواب میده (قسمت attack detection)

از COMODO و ZoneAlarm استفاده کردم...
اما به درد نمیخورن (یا attack detection ندارن ... یا من بلد نیستم!!!)
Agnitum از یه تاریخی به بعد سریالها رو داره track میکنه و بن میکنه. قسمت Attack detection که میگی منم دیدم خیلی جواب میده و گزارش لحظه به لحظه میده..... من الان نورتون نصب کردم فایروالش ردیفه . به نظرم تستش کن اونم یه قسمت داره به اسم View recent history که مثل outpost گزارش میده. تازه یه Attack هایی رو ریپورت میکنه که outpost نمیکرد.

alisamimi2007
17-11-2010, 22:07
متاسفانه ماله من هم امروز از کار افتاد.فعلا از نورتون استفاده میکنم تا دوستان یه راهی پیدا کنن

Dr Hannibal
17-11-2010, 22:11
نصب نسخه رایگان هم میتونه مد نظر دوستان باشه.

Dr Hannibal
19-11-2010, 12:09
رفع مشکل اکسپایر شدن لایسنس کی ها توسط Agnitum

بهترین راه استفاده از محصولات outpost

**** تمامی محصولات ****

دستور العمل تریال ریستر:

1. Install Outpost

2. Suspend its protection

3. Run '1BOX_OpTR.exe' and click on [Install]

4. Restart your PC

5. Update and scan your PC

6. Enjoy >:)

- To remove the TR, just do Step #2 above and click [Unistall].
- There is a good chance that your Outpost trial period may expire

فایل پیوست شد.

پسورد:forum.p30world.com

موفق باشید
drhaniball

khmusic
19-11-2010, 14:29

**** تمامی محصولات ****

دستور العمل تریال ریستر:

1. Install Outpost

4. Restart your PC

فایل پیوست شد.

موفق باشید
drhaniball

پسورد فایل چیه؟؟؟؟؟

Dr Hannibal
19-11-2010, 14:34
پسورد فایل چیه؟؟؟؟؟

ویرایش شد.

موفق باشید

ali_koochooloo
24-11-2010, 20:09
من یه آنتی ویروس کسپر اورجینال رو نوت بوکم نصب کردم ولی فایروال نداره.یه فایروال اورجینال خوب(که بخرم)به من معرفی می کنید؟
با تشکر

Shayan Arya
24-11-2010, 20:34
برای رفع مشکل بلاک شدن سریال ها:
اول به طور آفلاین سریال رو وارد و بعد در خود فایروال دسترسی ACS.exe و feedback.exe به اینترت قطع کنید

من فعلا دارم از مهلت 30 روزه اسفاده میکنم و روش بالا رو تست نکردم

imanpod
24-11-2010, 21:15
outpost pro رو تو ایران نمیشه اصلشو خرید ؟ نمایندگی نداره ؟ اگه داره چند هست ؟
مثل اینکه مجانیش اصلا امکانات pro رو نداره . من که چیزی به نام attack detection تو free ش پیدا
نکردم . تورنت هم که به قول دوستان خیلی خطری شده .

Dr Hannibal
24-11-2010, 22:09
outpost pro رو تو ایران نمیشه اصلشو خرید ؟ نمایندگی نداره ؟ اگه داره چند هست ؟
مثل اینکه مجانیش اصلا امکانات pro رو نداره . من که چیزی به نام attack detection تو free ش پیدا
نکردم . تورنت هم که به قول دوستان خیلی خطری شده .

آنلاین با paypal میشه خرید.

اما صفحه قبل تریال ریستر 2 محصول پولی گذاشته شده.

موفق باشید

ahmadzaq
28-11-2010, 13:58

**** تمامی محصولات ****

دستور العمل تریال ریستر:

1. Install Outpost

4. Restart your PC

فایل پیوست شد.

پسورد:forum.p30world.com

موفق باشید
drhaniball

سلام دوستان...

کسی تست کرده؟

جواب میده؟

capitan black
30-11-2010, 15:09
دوستان لینک تنظیمات فایروال کودومه...من قبلا دیده بودم یکی از دوستان زحمتشو کشیده یود..مرسی

ali_004
30-11-2010, 20:09
دوستان لینک تنظیمات فایروال کودومه...من قبلا دیده بودم یکی از دوستان زحمتشو کشیده یود..مرسی

اینه فکر کنم :

ولی متاسفانه عکس ها پاک شده !
کسی اگه این صفحه رو save کرده یا عکس هاشو داره، ممنون میشم اینجا بذاره تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.

capitan black
30-11-2010, 23:23
اینه فکر کنم :

ولی متاسفانه عکس ها پاک شده !
کسی اگه این صفحه رو save کرده یا عکس هاشو داره، ممنون میشم اینجا بذاره تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.

مرسی اما این نبود....مفقود شده گویا :31:

yaghob.boss
09-12-2010, 19:49
با سلام چند سوال داشتم .

اگه میشه یه توضیحی کوچکی درباره این فایروال و پیام ها و ارور های اون بدید تا با برنامه آشنا بشیم اگه یه جا یه اروری چیزی داد بفهمیم چیه باید چیکار کنیم

2- میشه بگید چطور میشه یه سایت رو فیلتر کرد با این فایروال
3- من آنتی ویروس آویرا نسخه رایگان رو دارم اینو بزارم کنارش سیستم امنه؟

yaghob.boss
09-12-2010, 20:10
با سلام دوستان ببنید توی عکس یه چیزی نوشته سوییچ آف چیه ؟ فکر کنم برنامه کامل فعال نیست چیکارش کنیم ؟

Shayan Arya
09-12-2010, 21:11
با سلام دوستان ببنید توی عکس یه چیزی نوشته سوییچ آف چیه ؟ فکر کنم برنامه کامل فعال نیست چیکارش کنیم ؟

معمولا anti-spyware با آنتی ویروس شما دچار مشکل میشه
برای حل این مشکل فایروال رو پاک کن و اینبار موقع نصب anti-spyware رو نصب نکن

اگر آنتی ویروست خوب باشه به anti-spyware نیازی نخواهی داشت

yaghob.boss
09-12-2010, 23:43
چطور میتونم یک سایت رو بلوک کنم

Shayan Arya
10-12-2010, 00:54
چطور میتونم یک سایت رو بلوک کنم
settings رو باز کن و در قسمت web control گزینه آخر site blocking و تب دوم block by url آدرس رو اضافه کن

outpost
11-12-2010, 17:19
عده ي زيادي از دوستان گله داشتند كه سريال نامبر اونها جزو Black List شده و فايروالشون از كار افتاده.

امروز ديدم كه سايت Outpost نسخه Outpost Security Suite 7.0 خودش رو در حالت Free هم ارايه داده.

دوستان براي خلاص شدن از دست Black List ميتونن از نسخه Free استفاده كنن كه تقريبا امكانات مشابه با نسخه حرفه اي داره.:20:

براي دانلود نسخه رايگان به سايت زير مراجعه كنيد :

SevenCity
11-12-2010, 17:31
یه پیغامهایی هست که attack block میکنه
دقیقا در چه رابطه ای هست؟ چیکار میکنه؟
کمودو هم این ویژگی رو داره؟

outpost
11-12-2010, 17:43
یه پیغامهایی هست که attack block میکنه
دقیقا در چه رابطه ای هست؟ چیکار میکنه؟
کمودو هم این ویژگی رو داره؟

يعني جلوي يك حمله اينترنتي رو گرفته مثلا :

1- جلوگيري از Ping شدن پورت ها

2- جلوگيري از ورود هكرها

3- جلوگيري از ورود يك سري از كرمهاي اينترنتي

4 - و غيره ..........

اين ويژگي تقريبا در تمام فايروالهاي وجود داره. ولي تفاوت فايروالها اينه كه بتونن حملات پيچيده شبكه رو شناسايي كنن كه Outpost در اين زمينه يكي از بهترينهاست.

*Batman*
11-12-2010, 18:29
سلام.
نسخه رایگانش خوبه فقط یه بدی داره اونم اینکه مجبوری از آنتی ویروسش هم استفاده کنی.
قبلا که فقط فایروالش بصورت رایگان عرض میشد بهتر بود.

outpost
12-12-2010, 08:41
سلام.
نسخه رایگانش خوبه فقط یه بدی داره اونم اینکه مجبوری از آنتی ویروسش هم استفاده کنی.
قبلا که فقط فایروالش بصورت رایگان عرض میشد بهتر بود.

آقا ممنون كه اينو گفتي ....آخه من هنوز نسخه Pro استفاده ميكنم و اينو دانلود نكرده بودم

راستي آپديتهاي آنتي ويروسش حدودا چقدره ؟ سبكه ؟ آخه خودشون گفتن كه خيلي حجم آپديتها رو پايين آوردن...

گفتم اگه حجم آپديتها پايينه بريم تو Outpost Security Suite ....

outpost
12-12-2010, 08:52
در آخرين تست VB100 شركت Outpost موفق شد كه باز هم يكي ديگه از گواهينامه هاي VB100 رو دريافت كنه :31:

edi2
12-12-2010, 13:21
با سلام نرم افزار های اوتپوست سند باکس هم دارن؟ بعد کاملترین سویت چیه؟

outpost
12-12-2010, 15:54
با سلام نرم افزار های اوتپوست سند باکس هم دارن؟ بعد کاملترین سویت چیه؟

SandBox نداره. قبلا به سازنده هاش ايميل دادم...يادم نمياد ميگفتن كه يا براي نسخه 7.5 يا فكر كنم نسخه 8 ، سند باكس رو قرار ميدن.

edi2
12-12-2010, 23:39
در مقایسه با کومودو چه برتری ها و چه نقص هایی داره؟

01110362
13-12-2010, 18:44
تفاوت نسخه outpost security suite free 7 را با نسخه outpostsecurity suite pro 7 را در تصاویر زیر ببینید : پس از نصب نسخه فری و ثبت ایمیل در انتها سریال یکساله به آدرس شما فرستاده میشود.

01110362
13-12-2010, 19:32
آقا ممنون كه اينو گفتي ....آخه من هنوز نسخه Pro استفاده ميكنم و اينو دانلود نكرده بودم

[B]راستي آپديتهاي آنتي ويروسش حدودا چقدره ؟ سبكه ؟

با سرعت 14 k حدودا 45 دقیقه آپدیتش طول میکشه.

edi2
14-12-2010, 00:16
دوستان کسی سریال پرو رو داره؟

01110362
14-12-2010, 00:32
دوستان کسی سریال پرو رو داره؟

اگه منظورتون فقط فایروال هست که فکر کنم سریع بلاک شه چون من 2 -3 تا داشتم که بلاک شد.
اگه هم سکوریتی سویت هست که همونطور که میدونید پولیه .

outpost
25-12-2010, 11:23
Outpost 7.5 به زودي مياد ...

تغييراتش رو خيلي خلاصه مينويسم :

Updated anti-malware engine – version 5.2
سرعت و دقت انجين ويروس يابي رو افزايش دادن...

Skyrocketed web content filtration
50 برابر سرعت آناليز صفحات HTML بالاتر رفته
----- كردن تبيلغات سايتها 25 برابر سريعتر شده
بين 50 تا 100 برابر سرعت اسكن سايت هاي جاسوسي بالاتر رفته

New! Outpost SmartDecision
اگه يه فايل اجرايي جديد اجرا بشه كه اطلاعاتش در ديتابيس Outpost نباشه ، نرم افزار با توجه به رفتار فايل و نوع دسترسيهاي كه ميخواد ، شما رو رو راهنمايي ميكنه كه بهترين تصميم رو در مورد اون فايل بگيريد

SmartScan 4 / XAS technology
سرعت كش كردن و اسكن كردن فايلهاي داخل هارد زياد شده.

Anti-Malware / eXtended Heuristic Analyzer
Heuristic Analyzer قويتري رو براش طراحي كردن تا ويروسهاي ناشناخته رو راحتر شناسايي كنه.

New! Clipboard and screen contents protection
محافظت از حافظه ClipBoard و محتواي صفحه نمايش اضافه شده . براي جلوگيري از يكسري از برنامه هاي جاسوسي كه از اين طريق اطلاعات شما رو ميدزديدن.

Decreased memory usage
استفاده از رم به ميران 45 تا 50 درصد كاهش پيدا كرده.

PDF filtering
اشكالي كه در مورد ----- كردن فايل هاي PDF كه Attach شده بودن به نامه ها ، حل شده.

Full firewall compatibility with mobile broadband devices
فايروال بصورت كامل اينترنت هاي موجود از طريق موبايل رو پوشش ميده. ( اين ويژگي رو من خودم بهشون گوشزد كرده بودم و تو اين نسخه اعمال كردن:31:.)

Improved security for 64-bit platforms
نرم افزار براي كار با سيستمهاي 64 بيتي كاملا بهبود پيدا كرده.

توضيحات كاملتر به زبان انگليسي :

Updated anti-malware engine – version 5.2

Thanks to new management and storage methods for the signature databases, we’ve been able to reduce the anti-malware module’s memory usage by 50%. The updated anti-malware engine will deliver significantly-improved virus detection accuracy by grouping similar virus versions under a single signature.

Skyrocketed web content filtration

Our engineers have reworked the Web Control module to decrease resource load without impacting PC security. According to our internal research, HTML filtering is 50 times faster than in previous versions, ad-site filtering is 25 times faster, and spyware-site filtration is 50 to 100 times faster.

New! Outpost SmartDecision

A replacement for SmartAdvisor, Outpost SmartDecision rates every executable file against a number of criteria to determine its authenticity or potential for damage, using multi-level risk measurements. Using the results of this analysis, Outpost will give users visual guidance for further actions (allow or block).

SmartScan 4 / XAS technology

The 4th generation of SmartScan, code-named eXtended AttributeS (XAS), permits even faster caching of file and folder check information without affecting system performance.

Anti-Malware / eXtended Heuristic Analyzer

HAX now uses additional indicators and parameters for suspicious programs (the number of HAX signatures has grown by tens of times).

New! Clipboard and screen contents protection

There is a type of malware that aims to intercept personal data from the clipboard (so-called *clipboard-loggers*) or send randomly-taken screenshots to cyber-crooks (*screenloggers*). Outpost 7.5’s Clipboard content protection will prevent data leaks and inadvertent information disclosure by this type of malware during "copy" and "paste" operations.

Decreased memory usage

By consolidating the signature databases in user- and kernel-modes, Outpost 7.5 will reduce memory usage by 45 to 50 percent compared with Outpost 7.

PDF filtering

Outpost's PDF scanning module is now able to tackle non-standard and damaged files more effectively, and has cut down on false positives on PDF email attachments.

Full firewall compatibility with mobile broadband devices

Outpost’s firewall module now secures all traffic delivered through all known 3G modems.

Improved security for 64-bit platforms

Outpost 7.5 has been specifically redesigned to reflect improved performance and stability on 64-bit PCs.

The bottom line

Outpost 7.5 delivers high-speed performance in day-to-day web surfing and helps users make better security decisions. Outpost 7.5 provides fully-fledged network protection when using the latest broadband technologies and consistently strengthens proactive protection capabilities.

outpost
25-12-2010, 11:30
Outpost رو با كليد رايگان يكساله دريافت نماييد

:31::40::31:

گرفتن كليد رايگان يكساله Outpost Firewall Pro 7

گرفتن كليد رايگان يكساله Outpost Security Suite 7

HADI ONLY
25-12-2010, 20:39
سلام دوستان عزیزم
این طوری رایگان هست که باید ما بعد از ثبت ایمیل از یکی از شرکت ها خرید کنم تا سپس آنها پس از چک کردن خرید ما از آن شرکت سریال مجانی را بفرستند .
یعنی اول باید از یکی از برند ها چیزی خرید کنید تا سپس سریال فرستاده شود . پس مجانی نیست . یک نوع تبلیغ است .
این نظر من بود داداشی جونم . :20:
دستت درد نکنه . قربونت . هادی. :40:

outpost
26-12-2010, 08:26
سلام دوستان عزیزم
این طوری رایگان هست که باید ما بعد از ثبت ایمیل از یکی از شرکت ها خرید کنم تا سپس آنها پس از چک کردن خرید ما از آن شرکت سریال مجانی را بفرستند .
یعنی اول باید از یکی از برند ها چیزی خرید کنید تا سپس سریال فرستاده شود . پس مجانی نیست . یک نوع تبلیغ است .
این نظر من بود داداشی جونم . :20:
دستت درد نکنه . قربونت . هادی. :40:

بله شما درست ميگيد....من امروز تمام Offer ها رو چك كردم...همه پولي بودن...ولي براي افراد خارج از كشور خوبه...چون مثلا توي يه سايت با 5 دلار ثبت نام ميكردي و بعد نرم افزار 40 دلاري Outpost رو ميگرفتي.:11:

geysar
04-01-2011, 00:34
چطوری می تونم سریال برای این فایروال پیدا کنم
و در توضیحات یکی از سایتا نوشته که که این فایروال قابلیت ناشناس ماندن دراینترنت را دار ه از کدوم قسمت نرم افزار این قابلیتش فعال میشه

capitan black
04-01-2011, 02:08
دوستان چطوری به این بفمونم که چیز پی ان رو گیر نده بهش و بزاره کار کنه؟؟؟؟....مجبورم غیر فعالش کنم تا چیز پی انم کار کنه...مرسی

outpost
04-01-2011, 10:21
و در توضیحات یکی از سایتا نوشته که که این فایروال قابلیت ناشناس ماندن دراینترنت را دار ه از کدوم قسمت نرم افزار این قابلیتش فعال میشه

سريالش خيلي سريع ميره توي بلك ليست...

شما ميتوني ار نسخه رايگان استفاده كني...

Outpost به صورت پيش فرض شما رو در اينترنت ناشناس ميكنه. توي قسمت فايروال رو اگه ببينيد ، گزينه Stealth Mode تيك خورده و به معني اين هستش كه شما رو در اينترنت مخفي نگه ميداره.

Dr Hannibal
04-01-2011, 21:19

**** تمامی محصولات **** ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

capitan black
04-01-2011, 22:55
دوستان چطوری به این بفمونم که چیز پی ان رو گیر نده بهش و بزاره کار کنه؟؟؟؟....مجبورم غیر فعالش کنم تا چیز پی انم کار کنه...مرسی

دوستان میشه جواب منو هم بدید؟...خیلی گیره کارم سورری ! :20:

outpost
16-01-2011, 15:10
:40:مقايسه نسخه رايگان Outpost با ساير نرم افزارهاي رايگان امنيتي:40:

pasargadd
16-01-2011, 16:34
فرقش با نسخه پولی چیه چون اونطور که تو سایتش زده بود فقط پشتیبانیش هست؟

HADI ONLY
16-01-2011, 16:52
فرقش با نسخه پولی چیه چون اونطور که تو سایتش زده بود فقط پشتیبانیش هست؟

نه دوست عزیز . نسخه پولی امکانات بهتری داره . ترجیحا از پولی استفاده کنید . هرچند که نسخه مجانی خیلی خوب است اما برای امنیت بهتر می گویم .

موفق باشید .

jolan57
16-01-2011, 21:09
نسحه رایگان هم در تست های matousec جزء 10 محصول برتر قرار گرفت؛نسخه رایگان هم در نظر داشته باشید:31:

Free Outpost reached excellent results (2010/12/21 13:00)

reza3600
18-01-2011, 09:24
سلام
من میحام فایروال ات پست رو نصب کنم ایا سریالش توی بلک لیست میره؟ هر چند وقت یک بار؟
ممنون
راستی اصلن نمیخام از کرک استفاده کنم

ALI16437
18-01-2011, 12:58
با سلام
دوستان توصیه میکنند ما نرم افزار OutpostSecuritySuitePro رو نصب کنیم یا
نسخه OutpostPro رو با انتی ویروس مجانی avast یا AVIRA
در خصوص هریک توضیح دهید .
ممنونم.

outpost
18-01-2011, 14:14
با سلام
دوستان توصیه میکنند ما نرم افزار OutpostSecuritySuitePro رو نصب کنیم یا
نسخه OutpostPro رو با انتی ویروس مجانی avast یا AVIRA
در خصوص هریک توضیح دهید .
ممنونم.

اول از همه اينكه در حال حاضر سريال هاي Outpost سريعا ميره تو بلك لسيت.

راه حل :
1- از نسخه Free استفاده كنيد

2- از تريال ريستر استفاده كنيد

توجه : در نسخه Outpost Security Suit نسخه Free امكان نصب جداگانه فايروال و آنتي ويروس نيست و بايد كل نرم افزار نصب بشه

آنتي ويروس Outpost تمام گواهينامه هاي VB100 رو گرفته و قابل اطمينانه.البته هنوز كاربرا زياد تستش نكردن كه بخوان قدرتشو محك بزنن. ولي توي تستها خيلي خوب ظاهر شده.

اگر از Outpost Firewall Pro در كنار Avast استفاده كنيد هم نتيجه خيلي خوبي داريد ، ولي بايد هميشه از تريال ريستر براي Outpost استفاده كنيد.

سلام
من میحام فایروال ات پست رو نصب کنم ایا سریالش توی بلک لیست میره؟ هر چند وقت یک بار؟
ممنون
راستی اصلن نمیخام از کرک استفاده کنم

اگر نميخواين درگير كرك و تريال ريستر بشيد ، بايد از نسخه مجاني استفاده كنيد كه البته عملكرد بسيار خوبي داره.
بريد تو آدرس زير و دانلود كنيد.

jetjacket
19-01-2011, 12:37
سلام

يه راه حل براي اينكه سريال هاي outpost بسته نشه اينه كه تو settings>application Rules جلوي برنام ACS.EXE رو بگيريد و نذارييد كه اصلا به اينترنت وصل بشه ، اينطوري نمي تونه چك كنه كه سريال برنامه تو بلك ليست هست يا نه.
من خيلي وقت دارم از اين روش استفاده مي كنم و مشكلي نداره.

outpost
19-01-2011, 13:32
سلام

يه راه حل براي اينكه سريال هاي outpost بسته نشه اينه كه تو settings>application Rules جلوي برنام ACS.EXE رو بگيريد و نذارييد كه اصلا به اينترنت وصل بشه ، اينطوري نمي تونه چك كنه كه سريال برنامه تو بلك ليست هست يا نه.
من خيلي وقت دارم از اين روش استفاده مي كنم و مشكلي نداره.

روش جالبيه ولي نميدونم اين كار از نظر امنيتي درسته يا نه....

آخه فايل ACS.EXE جزو Agnitum Outpost Service هستش و اعمال محدوديت در اين فايل ممكنه در عملكرد برنامه اختلال بوجود بياره.

M.Hashemi
31-01-2011, 14:23
با سلام
به شما دوستان تبریک میگم که یک سوئیت امنیتی قدرتمند را انخاب کردید.
اما چند نکته :
1- تا زمانی که این شرکت برای سوئیت خود sandbox قرار نداده خیلی باید مراقب باشید و فایل های مشکوک را به هیچ عنوان اجرا نکنید و برای شرکت submit کنید تا انالیز شود زیرا اگر مخرب باشد و در AV-DB این سوئیت نباشد با احتمال زیاد الوده می شوید(به هیچ عنوان مخرب های ناشناخته را امتحان نکننید چون الوده می شوید)(سوئیت های امنیتی که این مشکل را ندارند : کومودو و کسپرسکی و اواست).
2- سعی کنید این سوئیت را خریداری کنید زیرا Trial Reset یک نرم افزار کرک است که ممکن است خود ان الوده باشد و حتی اگر هم الوده نباشد چون کدهای سوئیت را -- می کند ممکن است به سوئیت امنیتی شما صدمه وارد کند و در حالی که شما فکر می کنید در امنیت هستید سیستم شما الوده شود(سوئیت های امنیتی که این مشکل را ندارند : سوئیت امنیتی کومودو و ضدویرویس اواست و ضدویروس اویرا و ....).
3- حتما از یک نرم افزار جانبی مانند mbam در کنار این سوئیت استفاده کنید چون تا جایی که اطلاع دارم ضدویروس این سوئیت زیاد خوب عمل نکرده.
**به هر حال من به شما توصیه نمی کنم که سوئیت خود را تعویض کنید اما باید بیشتر مراقب سیستم باشید و سعی کنید اطلاعات خود را بالا ببرید تا در زمان های که لازم می شود بتوانید از این اطلاعات استفاده کنید.
با تشکر

Alli13
03-02-2011, 11:24
سلام بچه ها
به چند تا سوال دارم:
1-میشه در کنار Out Post Firewall از آنتی ویروس های دیگه استفاده کرد؟ برای سیستم مشکل ایجاد نمیکنه؟ کسپر خوبه در کنارش استفاده کنم؟
2-فایروال کسپر نسبت به OutPost چه طوره؟

*Batman*
04-02-2011, 01:22
سلام به شما.
1- بله البته.مشکلی وجود نداره.منتها توصیه میشه اول آنتی ویروس را نصب کنید سپس فایروال.
2-تقریبا در یک سطح هستن.شما که میخواهید از Kaspersky استفاده کنید همان Kaspersky Internet Security را نصب کرده و قال قضیه رو بکنید!

Dr Hannibal
04-02-2011, 08:57
با سلام
به شما دوستان تبریک میگم که یک سوئیت امنیتی قدرتمند را انخاب کردید.
اما چند نکته :
1- تا زمانی که این شرکت برای سوئیت خود sandbox قرار نداده خیلی باید مراقب باشید و فایل های مشکوک را به هیچ عنوان اجرا نکنید و برای شرکت submit کنید تا انالیز شود زیرا اگر مخرب باشد و در AV-DB این سوئیت نباشد با احتمال زیاد الوده می شوید(به هیچ عنوان مخرب های ناشناخته را امتحان نکننید چون الوده می شوید)(سوئیت های امنیتی که این مشکل را ندارند : کومودو و کسپرسکی و اواست).
2- سعی کنید این سوئیت را خریداری کنید زیرا Trial Reset یک نرم افزار کرک است که ممکن است خود ان الوده باشد و حتی اگر هم الوده نباشد چون کدهای سوئیت را -- می کند ممکن است به سوئیت امنیتی شما صدمه وارد کند و در حالی که شما فکر می کنید در امنیت هستید سیستم شما الوده شود(سوئیت های امنیتی که این مشکل را ندارند : سوئیت امنیتی کومودو و ضدویرویس اواست و ضدویروس اویرا و ....).
3- حتما از یک نرم افزار جانبی مانند mbam در کنار این سوئیت استفاده کنید چون تا جایی که اطلاع دارم ضدویروس این سوئیت زیاد خوب عمل نکرده.
**به هر حال من به شما توصیه نمی کنم که سوئیت خود را تعویض کنید اما باید بیشتر مراقب سیستم باشید و سعی کنید اطلاعات خود را بالا ببرید تا در زمان های که لازم می شود بتوانید از این اطلاعات استفاده کنید.
با تشکر

M.Hashemi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان

1_نرم افزار رایگان SANDBOXIE برای کار مناسب تره. حتی از کمودو و اوست و کسپرسکی.

2_تریال ریستری که من معرفی کردم پاکه.

3_ بله همین طوره.

outpost
05-02-2011, 08:54
با سلام

اين حرفتون رو قبول ندارم. Outpost از ديتابيس آنتي ويروس VirusBuster استفاده ميكنه و تا يه حال تمام گواهينامه هاي VB100 رو دريافت كرده.

M.Hashemi
05-02-2011, 10:08
اين حرفتون رو قبول ندارم. Outpost از ديتابيس آنتي ويروس VirusBuster استفاده ميكنه و تا يه حال تمام گواهينامه هاي VB100 رو دريافت كرده.
با سلام
کسپرسکی هم تمام گواهینامه های VB100 را گرفته و حتی رتبه ان از outpost هم بیشتر شده اما این نرم افزار در کنار کسپرسکی هم توصیه می شود.
با تشکر

M.Hashemi
05-02-2011, 10:16
M.Hashemi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان

1_نرم افزار رایگان SANDBOXIE برای کار مناسب تره. حتی از کمودو و اوست و کسپرسکی.

2_تریال ریستری که من معرفی کردم پاکه.

3_ بله همین طوره.
با سلام
حرف شما کاملا صحیح دکتر جان.
اما دقت کنید که بنده فقط اسم سوئیت امنیتی outpost را بردم.
و منظورم این بود که کسانی که فقط از outpost استفاده می کنند مخرب های ناشناخته را بر روی سیستم تست نکنند(در صورتی که SANDBOXIE داشته باشند حرف شما کاملا صحیح).
در مورد تریال ریست هم باید بگم :
به نظر من حتی اگر تریال ریست مشکل هم نداشته باشد چون در کد برنامه تغییر ایجاد می کند توصیه نمی شود :
برنامه های که بر روی ویندوز قابل اجرا هستند به 2 دسته تقسیم می شوند :
1- ان های که به زبان ماشین کامپایل شده اند.
2- ان های که به زبان میانی ماکروسافت کامپایل شده اند(که برای اجرا به .net framework نیاز دارند).
بیشتر کرکر ها بدون به دست اوردن سورس برنامه به زبان سطح بالا ان نرم افزار را کرک می کنند و چون تغییر مسقیم بر روی زبان ماشین یا زبان سطح میانی انجام می شود من توصیه نمی کنم که از تریال ریست استفاده کنید.
با تشکر

Dr Hannibal
05-02-2011, 14:11
با سلام
حرف شما کاملا صحیح دکتر جان.
اما دقت کنید که بنده فقط اسم سوئیت امنیتی outpost را بردم.
و منظورم این بود که کسانی که فقط از outpost استفاده می کنند مخرب های ناشناخته را بر روی سیستم تست نکنند(در صورتی که SANDBOXIE داشته باشند حرف شما کاملا صحیح).
در مورد تریال ریست هم باید بگم :
به نظر من حتی اگر تریال ریست مشکل هم نداشته باشد چون در کد برنامه تغییر ایجاد می کند توصیه نمی شود :
برنامه های که بر روی ویندوز قابل اجرا هستند به 2 دسته تقسیم می شوند :
1- ان های که به زبان ماشین کامپایل شده اند.
2- ان های که به زبان میانی ماکروسافت کامپایل شده اند(که برای اجرا به .net framework نیاز دارند).
بیشتر کرکر ها بدون به دست اوردن سورس برنامه به زبان سطح بالا ان نرم افزار را کرک می کنند و چون تغییر مسقیم بر روی زبان ماشین یا زبان سطح میانی انجام می شود من توصیه نمی کنم که از تریال ریست استفاده کنید.
با تشکر

بله فرمایش شما برای کرک درسته که ساختار نرم افزار رو تغییر میده ، و همیشه هم بعد از کرک کردن یا نرم افزار کار نمیکنه یا آپدیت نمیشه. حتی نرم افزار ساده ای مثل تروجان ریمور بهترین کرکی که براش انجام میدن دیگه آپدیت نمیشه. فقط لایسنسش تمام نمیشه.

اما تریال ریستر معمولا با تغییر در ریجیستری ، زمان نصب شدن روی سیستم رو تغییر میده تا مدت رایگان رو صفر کنه.

نکته مهم تر: اگر فرضا تریال ریستری یا حتی کرکی علاوه بر کرک کردن یا ریست کردن تریال ، بیاد مثلا یک آلودگی رو تزریق کنه یا حتی قسمتی از فایروال رو برای یک خراب کاری از بین ببره یا هرچیزی که امنیت رو از بین ببره دیگه آلودست و وقتی که یک کرک یا تریال ریستر پاک اعلام میشه اصلا نباید نگران این مورد بود و تا حالا من هیچ ایرادی نه توی این فروم نه فروم های دیگه مبنی بر ایراد پیدا کردن نرم افزار با استفاده از تریال ریستر ندیدم. پس نه نگرانی آلودگی هست نه ایراد پیدا کردن نرم افزار.

تریال ریستری که برای outpost معرفی شده از box ، هم پاکه هم بدون هیچ ایرادی 30 روز رایگان نرم افزار رو تمدید میکنه.

outpost
05-02-2011, 15:52
ورژن 7.1 هم منتشر شد.

Outpost Firewall Pro 7.1

Release date: February 4, 2011

The following improvements have been made:

New applications were added to the list of applications controlled by Application Guard
Most commonly reported crashes are fixed

يكي از ويژگيهايي كه Outpost داره اينه كه تنظيمات فايروال و application control بسياري از نرم افزارها رو بصورت اتوماتيك انجام ميده.

توي ورژن 7.1 اين ليست نرم افزاها كامل تر شده و بنابراين Outpost ميتونه براي بسياري از نرم افزار بصورت اتوماتيك، قوانين مناسب اعمال كنه.

قبلا خودم يه تستي كردم ؛ حتي براي ناشناخته ترين برنامها هاي مديريت دانلود ، توي Outpost دستورات و قوانين مخصوص به اون برنامه وجود داشت.

بنابر اين بازهم سوالاتي كه Outpost از كاربر ميكنه ، كاهش پيدا ميكنه. :31:

outpost
05-02-2011, 16:13
استقبال خوب و Feed Back مناسب از Outpost Security Suite FREE:40:

داشتم توي CNET چرخ ميزدم. يه نگاهي به بخش نرم افزارهاي Internet Security انداختم. Outpost Security Suite FREE در اكثر هفته در مقام سوم پر دانلودترين سوييت امنيتي قرار گرفته بود.:31:

در ضمن كامنتهايي كه كاربرا از Outpost Security Suite FREE نشون ميده كه از اين نرم افزار راضي هستن.

به شخصه فكر ميكنم Outpost Security Suite FREE كاملترين و قويترين سوييت امنيتي رايگان محسوب ميشه و آمار Cnet هم گواه اين مطلبه.:20:

اين هم سايت رسمي Outpost Security Suite FREE

M.Hashemi
05-02-2011, 19:09
استقبال خوب و Feed Back مناسب از Outpost Security Suite FREE:40:

داشتم توي CNET چرخ ميزدم. يه نگاهي به بخش نرم افزارهاي Internet Security انداختم. Outpost Security Suite FREE در اكثر هفته در مقام سوم پر دانلودترين سوييت امنيتي قرار گرفته بود.:31:

در ضمن كامنتهايي كه كاربرا از Outpost Security Suite FREE نشون ميده كه از اين نرم افزار راضي هستن.

به شخصه فكر ميكنم Outpost Security Suite FREE كاملترين و قويترين سوييت امنيتي رايگان محسوب ميشه و آمار Cnet هم گواه اين مطلبه.:20:

اين هم سايت رسمي Outpost Security Suite FREE

با سلام
من که چنین چیزی را در cnet ندیدم.
این هم مدارک من :
اینم لینک cnet که من ازشون عکس گرفتم :

این هم یک عکس دیگر :

این هم لینکش :

دوست عزیز ممکنه برای گفته های خود مدرکی ارائه دهید.
با تشکر

Jadda
05-02-2011, 21:04
با سلام

آمار دقیق دانلود اینطوریه(نام سوییت و دفعات دانلود):

[Norton Internet Security 20111,327,067

Webroot Internet Security 47,727

Trend Micro Titanium Maximum Security56,683

BitDefender Total Security310,480

ZoneAlarm Extreme Security 201067,281

Avast Internet Security 886,452

Kaspersky Internet Security 3,145,915

Agnitum Outpost Security Suite Free 53,687

Agnitum Outpost Security Suite Free (64-bit) 8,265

ESET Smart Security 364,689

McAfee Internet Security 2,092,263

Panda Internet Security 2010 1,392,242

Panda Internet Security 2011 1,431,080

Quick Heal Total Security 2010 32-bit 29,405
Rising Internet Security 2011 31,904

خداییش اوتپوست تو دفعات دانلود سومه؟:41:

اگه منظورتون توی هفته اخیره؛ از کی تا حالا دانلود کل رو ول کردی وچسبیدی به دفعات دانلود هفته اخیر؟؟!!!

راستی من که 64 بیت میخوام چی؟ به آمار نسخه 64 نگاه کن. :31:

به شخصه فكر ميكنم Outpost Security Suite FREE كاملترين و قويترين سوييت امنيتي رايگان محسوب میشهاگه نظر شخصی شماست که هیچی بحثی نیست.....

آمار Cnet هم گواه اين مطلبه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کی تا حالا آمار دانلود یک هفته اخیر یک سوییت امنیتی در یک سایت دلیل برتر بودن اونه؟!!:31:

نکنه اوتپوست توی این یک هفته توی سوییتش معجزه کرده؟ که تونسته بهترین بشه؟!!:31::31:

santamove
05-02-2011, 21:12
خوشبختانه بسیاری wakoopa.com را معتبرترین مرجع در آمارگیری از نرم افزارهای مورد استفاده کاربران می دونن....
چون اطلاعات این سایت مستقیما برگرفته از کامپیوتر کاربران عضو این سایت هست....

در لینک زیر می بینید،که از صدها هزار کاربر فعال wakoopa تنها 6 نفر به مدت 2ساعت و 27 دقیقه و 45 ثانیه تا به حال از سوئیت امنیتی outpost استفاده کردن!

--------------------------------------------------------------------------------------------

این رقم برای کومودو ،اینه :2840 نفر کاربر فعال به مدت 5 ماه و چهار روز و 13 ساعت و 26 دقیقه و 34 ثانیه از کومودو استفاده کردن....

به خاطر این امار فوق العاده عنوان
The most popular anti-virus tool on Windows
به کومودو اعطا شد....

اگه عضو این سایت نیستید،عضوش بشین و با دانلود نرم افزاری کوچک اطلاعات و آمار نرم افزارهایی که استفاده می کنید ،در سایت ثبت کنید....
موفق باشید....

outpost
06-02-2011, 09:13
با سلام
من که چنین چیزی را در cnet ندیدم.

برادر ، يكم دقت كن ، شما رفتي تو قسمت Security Software كه شامل آنتي ويروس ، سوييت ها ، آنتي اسپاي وير ها ، آنتي كيلاگرها و...... ميشه.

من لينك گذاشتم و در اون لينك مشخصا آمار Internet Security Suite ها ارايه شده .

من كه لينك براتون گذاشتم. چرا نميريد لينكها رو ببينيد.

الان من چند هفته هست كه اين صفحه رو چك ميكنم و در هر هفته Outpost در مقام سوم دانلود بوده.

اينم عكس همون صفحه .

اگه منظورتون توی هفته اخیره؛ از کی تا حالا دانلود کل رو ول کردی وچسبیدی به دفعات دانلود هفته اخیر؟؟!!

تعداد دانلود Outpost Security Suite FREE الان هفته هاي زيادي هستش كه در مقام سوم قرار داره.

تعداد كل دانلود Outpost Free در مقام پايين تري هستش ، چون قبلا اصلا Outpost Security Suite FREE وجود نداشته ولي در اين چند وقت كه اومده ، هر هفته در مقام سوم دانلود بوده.

اگه نظر شخصی شماست که هیچی بحثی نیست.....

حتما ميخواي بگي كه Comodo بهترين سوييت امنيتي رايگان هستش. نگو كه خندم ميگيره.:31:

Outpost تمام گواهينامه هاي VB100 رو گرفته ولي كمودو در تمام تستهاي آنتي ويروس شكست خورده.

Outpost داراي فايروال و Network Attack Detection بسيار قوي هستش و خيلي از شركتها از فايروال Outpost در محصولاتشون استفاده ميكنن ولي كمودو Network Attack Detection نداره ، حتي نميتونه IP هكر رو ببره تو بلك ليست.

Outpost داراي Web Control بسيار قوي هستش كه در كمودو به هيچ وجه وجود نداره.

Outpost طبق آزمايش سايتهاي معتبر ( اگه خواستيد لينك بزارم ) داراي Self Defense قويتري نسبت به كمودو هستش.

Outpost داراي Rules هاي زيادي در Application Control هستش و ميتونه براي بسياري از نرم افزارهاي قوانين مناسب بزاره. ولي كمودو حتي يه قانون درست حسابي براي ياهو مسنجر نميتونه بزاره.

Outpost داراي Application Guard هستش كه ميتونه از اطلاعات ، كليد هاي رجيستري ، پسوردها ، كوكي ها و فايلهاي نرم افزارهاي شما محافظت كامل بكنه.

Outpost داراي تكنولوژي SmartScan هستش كه سرعت اسكن فايلها رو به شدت افزايش ميده.

Outpost در سوييت امنيتي خودش داراي امكانات ريز و درشت ديگه اي هم هست مثل File & Fokder Lock يا Anti Spam كه شما بايد اينها رو بصورت نرم افزارهاي جداگانه از كمودو بگيريد و جزو سوييت امنيتي نيستن.

در نسخه پولي Outpost هم Online Banking Mode هستش كه تبادل اطلاعات مالي ، پسوردها و ... در كمال امنيت انجام ميده.چيزي كه حتي در نسخه پولي كمودو هم وجود نداره.

خوشبختانه بسیاری wakoopa.com را معتبرترین مرجع در آمارگیری از نرم افزارهای مورد استفاده کاربران می دونن....
چون اطلاعات این سایت مستقیما برگرفته از کامپیوتر کاربران عضو این سایت هست....

در مورد اين كه كاربران كلي كمودو از Outpost بيشتره شكي نيست ، چون Outpost Security Suite كلا چند ماهه كه بصورت مجاني داره عرضه ميشه ولي كمودو سالهاست كه بصورت مجاني عرضه ميشه.پس خيلي روشنه كه كاربراي كلي كمودو بيشتر باشن. صحبت سر اين هستش كه Outpost Security Suite Free در اين چند وقت كه اومده ، هر هفته در مقام بالاترين دانلودهاي Cnet بوده.

santamove
06-02-2011, 11:29
برادر ، يكم دقت كن ، شما رفتي تو قسمت Security Software كه شامل آنتي ويروس ، سوييت ها ، آنتي اسپاي وير ها ، آنتي كيلاگرها و...... ميشه.

الان من چند هفته هست كه اين صفحه رو چك ميكنم و در هر هفته Outpost در مقام سوم دانلود بوده.

اينم عكس همون صفحه .

تعداد دانلود Outpost Security Suite FREE الان هفته هاي زيادي هستش كه در مقام سوم قرار داره.

تعداد كل دانلود Outpost Free در مقام پايين تري هستش ، چون قبلا اصلا Outpost Security Suite FREE وجود نداشته ولي در اين چند وقت كه اومده ، هر هفته در مقام سوم دانلود بوده.

حتما ميخواي بگي كه Comodo بهترين سوييت امنيتي رايگان هستش. نگو كه خندم ميگيره.:31:

Outpost تمام گواهينامه هاي VB100 رو گرفته ولي كمودو در تمام تستهاي آنتي ويروس شكست خورده.

Outpost داراي فايروال و Network Attack Detection بسيار قوي هستش و خيلي از شركتها از فايروال Outpost در محصولاتشون استفاده ميكنن ولي كمودو Network Attack Detection نداره ، حتي نميتونه IP هكر رو ببره تو بلك ليست.

Outpost طبق آزمايش سايتهاي معتبر ( اگه خواستيد لينك بزارم ) داراي Self Defense قويتري نسبت به كمودو هستش.

Outpost داراي Rules هاي زيادي در Application Control هستش و ميتونه براي بسياري از نرم افزارهاي قوانين مناسب بزاره. ولي كمودو حتي يه قانون درست حسابي براي ياهو مسنجر نميتونه بزاره.

Outpost داراي Application Guard هستش كه ميتونه از اطلاعات ، كليد هاي رجيستري ، پسوردها ، كوكي ها و فايلهاي نرم افزارهاي شما محافظت كامل بكنه.

Outpost داراي تكنولوژي SmartScan هستش كه سرعت اسكن فايلها رو به شدت افزايش ميده.

Outpost در سوييت امنيتي خودش داراي امكانات ريز و درشت ديگه اي هم هست مثل File & Fokder Lock يا Anti Spam كه شما بايد اينها رو بصورت نرم افزارهاي جداگانه از كمودو بگيريد و جزو سوييت امنيتي نيستن.

در نسخه پولي Outpost هم Online Banking Mode هستش كه تبادل اطلاعات مالي ، پسوردها و ... در كمال امنيت انجام ميده.چيزي كه حتي در نسخه پولي كمودو هم وجود نداره.

در مورد اين كه كاربران كلي كمودو از Outpost بيشتره شكي نيست ، چون Outpost Security Suite كلا چند ماهه كه بصورت مجاني داره عرضه ميشه ولي كمودو سالهاست كه بصورت مجاني عرضه ميشه.پس خيلي روشنه كه كاربراي كلي كمودو بيشتر باشن. صحبت سر اين هستش كه Outpost Security Suite Free در اين چند وقت كه اومده ، هر هفته در مقام بالاترين دانلودهاي Cnet بوده.

پس چرا تو سایت زیر عبارت زیر نوشته شده؟؟؟؟؟؟؟؟

The 1st Free Complete Internet Security Suite

در ضمن تعداد کاربران در سایت ویکوپا ملاک نیست،کسپر با وجود 8503 کاربر در رده هفتم هست....

M.Hashemi
06-02-2011, 11:45

اينم عكس همون صفحه .

با سلام
1- اتفاقا من لینک شما را دیدم اما تا جای که من میبینم outpost سوم نیست و norton اوله و webroot دومه و trend micro سومه . این هم لینک و عکس :

حالا من نمیدونم شما کجا دیدید که out post سومه. من که هرچی نگاه کردم ندیدم. لطفا مدارک خورد را ارائه دهید.
-----------------
در مورد اقای jadda باید بگم :
اصلا ایشان در مورد comodo صحبت کردند؟ خیر .... شما چرا مسئله را می پیچانید. ما فقط داریم در این تاپیک در مورده out post صحبت می کنیم. شما دلایل خود را در مورد این که out post در cnet سوم شده ارائه دهید.
اگر می خواهید comodo و out post را مقایسه کنید لطفا به تاپیک مقایسه سوئیت های امنیتی مراجعه کنید.
-----------------
در نهایت باید بگم حتی اگر out post مقام اول دانلود در cnet را هم داشت باز هم دلیل بر قدرتمند بودن ان نبود (حال فرق نمی کند که چه سوئیت امنیتی باشد).
با تشکر

outpost
06-02-2011, 12:07
يه فايل PDF پيدا كردم كه درباره تكنولوژي هاي بكار رفته در قسمت آنتي ويروس Outpost هستش.

بسيار جالبه و پيشنهاد ميكنم حتما بخونيدش.

چندتا عكس ار محيط اين فايل PDF

جوايز دريافت شده توسط آنتي ويروس Outpost

تاثير بر پايين آمدن سرعت بوت ويندوز بر اساس آمارAnti-Malware-Test

تاثر بر سرعت راه اندازي نرم افزارهاي مختلف براساس آمار Anti-Malware-Test

سرعت اسكن دوباره ي فايلها با تكنولوژي Smart Scan

M.Hashemi
06-02-2011, 12:51
يه فايل PDF پيدا كردم كه درباره تكنولوژي هاي بكار رفته در قسمت آنتي ويروس Outpost هستش.

چندتا عكس ار محيط اين فايل PDF

جوايز دريافت شده توسط آنتي ويروس Outpost

تاثير بر پايين آمدن سرعت بوت ويندوز بر اساس آمارAnti-Malware-Test

تاثر بر سرعت راه اندازي نرم افزارهاي مختلف براساس آمار Anti-Malware-Test

سرعت اسكن دوباره ي فايلها با تكنولوژي Smart Scan

با سلام
دوست عزیز مدارک خود را در مورد سوم شدن out post در cnet ارائه ندادید.
من هنوز منتظرم.
با تشکر

mostafa akbari
06-02-2011, 13:11
نوشته شده توسط outpost

زحمت کشیدید این که ماله خود سایته outpost

outpost
06-02-2011, 13:22
با سلام
دوست عزیز مدارک خود را در مورد سوم شدن out post در cnet ارائه ندادید.
من هنوز منتظرم.
با تشکر

اول از همه اينكه Out Post غلطه و بايد بنويسيد Outpost

Outpost = پاسگاه لب مرز

دوم اين كه توي اين صفحه اي كه پايين گذاشتم گزينه Downloads Last Week رو انتخاب كنيد.

اينم از عكس اون صفحه

پس چرا تو سایت زیر عبارت زیر نوشته شده؟؟؟؟؟؟؟؟

The 1st Free Complete Internet Security Suite.

منظور شما رو متوجه نميشم .

اينجا نوشته اولين سوييت رايگان امنيتي كامل ....

منظور از كامل هم فكر كنم اين باشه كه اولين سويت امنيتي هستش كه داراي فايروال كامل با NIDS هستش + HIPS+ آنتي ويروس رايگان + آنتي اسپم

حالا چه ربطي به بحث ما داشت ، من نفهميدم.

زحمت کشیدید این که ماله خود سایته outpost

ببخشيد ، پس براي كجا بايد باشه ؟!!!

mostafa akbari
06-02-2011, 13:54
توی لینکی که گزاشتید "پاسگاه لب مرز" چهارم.

اینجوریه تعداد داونلودها برای Last Week

Avast Internet Security=24,077
last week

Norton Internet Security 2011=16,989
last week

Kaspersky Internet Security=7,060
last week

Agnitum Outpost Security Suite Free=6,746
last week

outpost
06-02-2011, 14:03
توی لینکی که گزاشتید "پاسگاه لب مرز" چهارم.

اینجوریه تعداد داونلودها برای Last Week

Avast Internet Security=24,077
last week

Norton Internet Security 2011=16,989
last week

Kaspersky Internet Security=7,060
last week

Agnitum Outpost Security Suite Free=6,746
last week

من همين الان چك كردم و هنوز سوم بود.

هر چند كه اين آمار هفتگي هستش و امروز هم يكشنبه و آخرين روز هفته در تقويم ميلادي هستش ، ممكنه تغييراتي ايجاد بشه.

چيزي كه من چند پست پيش گفتم اينه كه استقبال از Outpost Security Suite FREE خوب بوده و تعداد دانلودهاش در مقام بالايي هستش ، حالا سوم يا بقول شما چهارم.:20:

در ضمن نظراتي هم كه كاربرا براش نوشتن تقريبا همگي مثبت بوده.:20:

حالا نميدونم اين خبر چرا اينقدر باعث حساسيت در شما طرفداراي كمودو شده ؟؟؟!!!

santamove
06-02-2011, 14:08
اول از همه اينكه Out Post غلطه و بايد بنويسيد Outpost

Outpost = پاسگاه لب مرز

دوم اين كه توي اين صفحه اي كه پايين گذاشتم گزينه Downloads Last Week رو انتخاب كنيد.

اينم از عكس اون صفحه

منظور شما رو متوجه نميشم .

اينجا نوشته اولين سوييت رايگان امنيتي كامل ....

منظور از كامل هم فكر كنم اين باشه كه اولين سويت امنيتي هستش كه داراي فايروال كامل با NIDS هستش + HIPS+ آنتي ويروس رايگان + آنتي اسپم

حالا چه ربطي به بحث ما داشت ، من نفهميدم.

ببخشيد ، پس براي كجا بايد باشه ؟!!!

کاربر گرامی،

outpost تو سایتش با فونت سایز 60 می نویسه اولین سوئیت امنیتی کامل رایگان،ولی تو باز قبول نداری.......

اصلا نباید outpost یا هر چیز دیگری با کومودو قیاس شود....

outpost
06-02-2011, 14:12
کاربر گرامی،

outpost تو سایتش با قونت سایز 60 می نویسه اولین سوئیت امنیتی کامل رایگان،ولی تو باز قبول نداری.......

چي رو قبول ندارم ؟؟؟ ... مظورتون رو واضح تر بگيد .

Outpost توي سايتش نوشته اولين سوييت امنيتي كامل و رايگان...

خب ... چي ....من چي رو بايد قبول داشته باشم يا نداشته باشم ؟؟؟

santamove
06-02-2011, 14:20
چي رو قبول ندارم ؟؟؟ ... مظورتون رو واضح تر بگيد .

Outpost توي سايتش نوشته اولين سوييت امنيتي كامل و رايگان...

خب ... چي ....من چي رو بايد قبول داشته باشم يا نداشته باشم ؟؟؟

مگه شما نگفتید در پست:

پس اگه چند ماه آوت پست به صورت رایگان عرضه می شه، پس چرا تو سایتش نوشته،

کومودو از ابتدا رایگان بوده....

شما می گید کومودو مدت ها قبلتر از آت پست رایگان بوده و آوت پست چندماهه رایگان شده....

ولی تو سایتش می گن،

یعنی قبل کومودو رایگان بوده...
.
.
.
.
.
پس نباید بازه زمانی رو برای توجیه کاربران کم و محبوبیت پایین outpost بهانه کنین،

outpost
06-02-2011, 14:30
مگه شما نگفتید در پست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس اگه چند ماه آوت پست به صورت رایگان عرضه می شه، پس چرا تو سایتش نوشته،

کومودو از ابتدا رایگان بوده....

شما می گید کومودو مدت ها قبلتر از آت پست رایگان بوده و آوت پست چندماهه رایگان شده....

ولی تو سایتش می گن،

یعنی قبل کومودو رایگان بوده...
.
.
.
.
.
پس نباید بازه زمانی رو برای توجیه کاربران کم و محبوبیت پایین outpost بهانه کنین،

اولا خواهش ميكنم اينقدر با فونتهاي بزرگ ننويسيد. خدا رو شكر چشمامون اونقدر سالم هست كه فونتاي كوچيكتر رو بخونه.

دوم اينكه Outpost Security Suite از ماه نوامبر 2010 در نسخه مجاني عرضه شده. يعني كلا 3 ماهه كه نسخه مجاني در اختيار كاربرا قرار گرفته.

اين خبر رو هم Outpost در ماه نوامبر بصورت رسمي توي سايتش گذاشت و اعلام كرد كه Security Suite خودش رو در نسخه مجاني در اختيار همه قرار داده .

پس Outpost Security Suit كلا سه چهار ماهه كه رايگان شده و كمودو سالهاست كه رايگانه .

در همين مدتي هم كه Outpost Secutrity Suite بصورت رايگان قرار گرفته ، اكثر اوقات جزو بالاترين دانلود سوييت هاي امنيتي در سايت Cnet بوده و FeedBack بسيار خوبي هم داشته.

اصلا نباید outpost یا هر چیز دیگری با کومودو قیاس شود....

اين حرف شما كاملا درسته . چونكه Comodo به غير از HIPS ، تقريبا در تمامي موارد جزو ضعيفترين ها محسوب ميشه.

santamove
06-02-2011, 14:36
اولا خواهش ميكنم اينقدر با فونتهاي بزرگ ننويسيد. خدا رو شكر چشمامون اونقدر سالم هست كه فونتاي كوچيكتر رو بخونه.

دوم اينكه Outpost Security Suite از ماه نوامبر 2010 در نسخه مجاني عرضه شده. يعني كلا 3 ماهه كه نسخه مجاني در اختيار كاربرا قرار گرفته.

اين خبر رو هم Outpost در ماه نوامبر بصورت رسمي توي سايتش گذاشت و اعلام كرد كه Security Suite خودش رو در نسخه مجاني در اختيار همه قرار داده .

پس Outpost Security Suit كلا سه چهار ماهه كه رايگان شده و كمودو سالهاست كه رايگانه .

در همين مدتي هم كه Outpost Secutrity Suite بصورت رايگان قرار گرفته ، اكثر اوقات جزو بالاترين دانلود سوييت هاي امنيتي در سايت Cnet بوده و FeedBack بسيار خوبي هم داشته.

پس چرا دقیقا" با همون فونتی که من تو پستم می نویسم تو سایتش اینو میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جذب کاربر به چه قیمتی؟

با دروغ؟ با ریا؟

صداقت با کاربر یکی از ارکان مهندسی نرم افزار هست....

پس خوشبختانه قبول کردید،که outpost در سایتش نوشتارهای دروغین به کار می بره؟