مشاهده نسخه کامل
: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
farid_frd
20-10-2010, 15:53
ی
از xvid4psp استفاده کن. زیرنویس رو به همراه تصویر تبدیل میکنه.:11:[COLOR="Silver"]
اگه ممکنه لینک برنامه و طرز کارش رو هم بگین
alireza1411
20-10-2010, 19:27
اگه ممکنه لینک برنامه و طرز کارش رو هم بگین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طرز کارش رو چند صفحه پیش گفتم ولی چیز خاصی نداره که بگم. فایل رو باز میکنی و ساب تایتل رو اد میکنی البته اگه اتوماتیک نشناخته باشه و میزنی به فرمت دلخواه خروجی تبدیل کنه. همین :11:
سلام
میخواستم بدونم نرم افزار video redo tvsuite برای ویندوز 7 هم نسخه جدا داره یا همونیه که سایت اصلی video redo گذاشته؟!
تو گوگل سرچ کردم video redo tvsuite for window 7 این سایت رو پیدا کردم
واقعا این با نسخه اصلی که مثلا برای xp هست فرق داره؟!؟!
سلام
میخواستم بدونم نرم افزار video redo tvsuite برای ویندوز 7 هم نسخه جدا داره یا همونیه که سایت اصلی video redo گذاشته؟!
تو گوگل سرچ کردم video redo tvsuite for window 7 این سایت رو پیدا کردم
واقعا این با نسخه اصلی که مثلا برای xp هست فرق داره؟!؟!
اونی که تو سایت اصلیه واسه 7 هم هست فقط 64 بیت هستش .
نسخه ی xp اگه اشتباه نکنم 32 بیت باید باشه .
لینک دانلودش از سایت اصلی اینه :
سلام
یه برنامه میخوام که بتونم باش فیلم های با کیفیت 720 رو به فرمت mkv با حجم حدود 500 mb تبدیل کنم.
kaivanika
21-10-2010, 14:01
واسه فایل های اچ دی برنامه ای پیدا نکردید ؟
abod_black
21-10-2010, 16:01
من در حال حاضز دارم از AVS Video Converter میکنم و موقعی که داره کانورت میکنه از 100 درصد سی پی یو 4 هسته ایی من داره استفاده میکنه. چجوری میتونم کاری کنم از سی پی یو کمتر استفاده کنه؟
واسه فایل های اچ دی برنامه ای پیدا نکردید ؟
سلام
یه برنامه میخوام که بتونم باش فیلم های با کیفیت 720 رو به فرمت mkv با حجم حدود 500 mb تبدیل کنم.
دوست عزیز این برنامه اصلا فرمت mkv رو ساپورت نمیکنه. من برنامهای می خوام که فایل های 10 گیگی mkv رو که 1080 هستند تبدیل به فایل های نهایتا 1 گیگی یا کمتر با همون کیفیت بکنه. حالا نه دقیقا همون کیفیت اما در حد HD.
اخه من فایل های mkv 500 مگی هم دارم که کیفیت 720 دارند. من برنامشو رو میخوام.
با تشکر...
alireza1411
21-10-2010, 22:36
دوست عزیز این برنامه اصلا فرمت mkv رو ساپورت نمیکنه. من برنامهای می خوام که فایل های 10 گیگی mkv رو که 1080 هستند تبدیل به فایل های نهایتا 1 گیگی یا کمتر با همون کیفیت بکنه. حالا نه دقیقا همون کیفیت اما در حد HD.
اخه من فایل های mkv 500 مگی هم دارم که کیفیت 720 دارند. من برنامشو رو میخوام.
با تشکر...
تنها راه ممکن برای این قدر فشرده اسزی استفاده از کدک x264 هست با جی یو آی معروف staxrip که دیگه از این قوی تر هم نداریم. مگه h265 ریلیس بشه :31::31::31::11:
alireza1411
21-10-2010, 22:41
من در حال حاضز دارم از AVS Video Converter میکنم و موقعی که داره کانورت میکنه از 100 درصد سی پی یو 4 هسته ایی من داره استفاده میکنه. چجوری میتونم کاری کنم از سی پی یو کمتر استفاده کنه؟
در منوی ستینگ برنامه اولیت تب مربوط به همینه. ولی مشکل اینه که ...:41:
فقط دو حالت داره. single thread و multi thread که با اولی یه هسته و با دومی هر چی هست استفاده میشه البته به کدک هم بستگی داره.
خب شما یا بزار رو تک ترد و یه هسته رو استفاده کن.
یا بزار پایوریتی اجرای برنامه رو below normal باه که گزینه ی مورد نظر تو همون تب هست که گفتم. با این کار اگه برنامه دیگه ای بخواد از هسته ها استفاده کنه avs بی خیال میشه میذاره اون قدری که لازم داره استفاده کنه.
سومین راه اینه که اگه ممکنه با تاسک منیجر رو پراسز 100 درصدی یا 90 و خورده ای avs راست کلیک کنی و با استفاده از گزینه ی set affinity استفاده از سی پی یو رو به دو تا یا سه تا محدود کنی.
:11::11::11:
یک نرم افزار سبک میخوام که فایل MKV رو تبدیل کنه به یک فرمتی مثل AVI
alireza1411
21-10-2010, 23:12
یک نرم افزار سبک میخوام که فایل MKV رو تبدیل کنه به یک فرمتی مثل AVI
این برنامه 30 مگی خیلی فرمت ها رو ساپورت میکنه و به نظرم راحت و سبک هم هست:
Xilisoft HD Video Converter 6.0.3
kourosh_sos
21-10-2010, 23:16
لطفا یک مبدل عالی جهت تبدیل فایلهای WMV به فرمت های دیگه که سرعت تبدیلش بالا افت کیفیت پائین و طوری باشه که وقتی تبدیل انجام شد و خواستیم در LED 42 اینچ نمایش دهیم تصویر بصورت Full Screen باشه فقط Video Convert Master , WinAVI Converter رو معرفی نکنید که با این فایل مشکل دارن مرسی .
این برنامه 30 مگی خیلی فرمت ها رو ساپورت میکنه و به نظرم راحت و سبک هم هست:
Xilisoft HD Video Converter 6.0.3
ممنون
از این سبک تر نداری..؟ 30 مگ خیلی زیاده..
ReziOnline
22-10-2010, 10:22
سلام
لطفا یک نرم افزار خوب و قدرتمند برای گذاشتن لوگو، عکس و متن روی فیلم معرفی کنید که کیفیت فیلم رو پایین نیاره و صدا و تصویر رو هم غیر هماهنگ نکنه. Video Charge یکی از بهترین نزم افزارهاست، اما در ویندوز 7 بد کار میکنه و اررو میده و خود به خود بسته میشه که فکر میکنم بخاطر پچ غیر استانداردش باشه.
xeNociDe
22-10-2010, 10:37
سلام
لطفا یک نرم افزار خوب و قدرتمند برای گذاشتن لوگو، عکس و متن روی فیلم معرفی کنید که کیفیت فیلم رو پایین نیاره و صدا و تصویر رو هم غیر هماهنگ نکنه. Video Charge یکی از بهترین نزم افزارهاست، اما در ویندوز 7 بد کار میکنه و اررو میده و خود به خود بسته میشه که فکر میکنم بخاطر پچ غیر استانداردش باشه.
نـرم افزار Corel Video Studio هست (پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که البتـه حجمش زیـاده ؛ ولی خـیلـی عالـی کار مـیکنه.
alireza1411
22-10-2010, 11:28
ممنون
از این سبک تر نداری..؟ 30 مگ خیلی زیاده..
خب فکر کردم منظور از سبک راحتیشه. این برنامه هم حجمش 15 مگ هست و تست کردم ام کی وی رو باز میکنه و تبدیل میکنه.
Total Video onvertor 3.71
kaivanika
22-10-2010, 15:37
من تقریبا تمامی برنامه های سنگین کانورت کردن رو دانلود کردم . ولی بازم نتوستم فیلم های که از ماهواره و با فرمت اچ دی رو که ضبط میکنم تبدیل کنم .
دیگه خسته شدم
من تقریبا تمامی برنامه های سنگین کانورت کردن رو دانلود کردم . ولی بازم نتوستم فیلم های که از ماهواره و با فرمت اچ دی رو که ضبط میکنم تبدیل کنم .
دیگه خسته شدم ulead video studio
من با این اول به MPEG PAL تبدیل میکردم بعد دیگه راحت مید همه کار باهاش کرد.
خب فکر کردم منظور از سبک راحتیشه. این برنامه هم حجمش 15 مگ هست و تست کردم ام کی وی رو باز میکنه و تبدیل میکنه.
Total Video onvertor 3.71
این برنامه رو تست کردم وقتی که میخوای mkv رو به هر فرمتی تبدیل کنی یک هو برنامه بسته میشه اما باری فرمت های دیگه مشکلی نداره
من دیگه دارم دیوانه میشم 10 تا برنامه تست کردم هیچ کدوم نمیتونن mkv رو به یک فایل دیگه تبدیل کنن.
silhouette
22-10-2010, 19:17
نـرم افزار Corel Video Studio هست (پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که البتـه حجمش زیـاده ؛ ولی خـیلـی عالـی کار مـیکنه.
لینکاش رو میشه اصلاح کنید پاک شده
xeNociDe
22-10-2010, 19:34
لینکاش رو میشه اصلاح کنید پاک شده
بفرمایید:
silhouette
22-10-2010, 19:54
با این برنامه رو mkv هم میشه کارکرد؟
xeNociDe
22-10-2010, 20:15
خـیر ؛ ابتدا فایل رو به Avi کانورت کنید بعد شروع به ویرایش فایل کنید.
alireza1411
22-10-2010, 20:34
ulead video studio
من با این اول به MPEG PAL تبدیل میکردم بعد دیگه راحت مید همه کار باهاش کرد.
این برنامه رو تست کردم وقتی که میخوای mkv رو به هر فرمتی تبدیل کنی یک هو برنامه بسته میشه اما باری فرمت های دیگه مشکلی نداره
من دیگه دارم دیوانه میشم 10 تا برنامه تست کردم هیچ کدوم نمیتونن mkv رو به یک فایل دیگه تبدیل کنن.
من مشکل با فایل ts که فایل ضبط شده ی تلویزیون دیجیتاله داشتم ولی با یکی از برنامه ها جواب گرفتم. با ulead متعجبم که چرا نشد ... البته خب نرو هم همین طور بود. خیلی برنام های بزرگ و معروف همه مشکل داشتن. اون برنامه رو به دوستمون معرفی کردم و برای فایلهای ایشون جواب نداد متاسفانه. :41:
این مشکلی که میگین من ندارم. احتمالا مشکل دیکد کردن فایل ورودیه که این جوری میهش. شما ffshow و halli splitter رو نصب کردین ؟
امروز با کانورتور معروف cyberlink تست میکردم و ور میرفتم متوجه شدم تبدیل میکنه فقط یه مشکل داره که صدا رو یه ذره جابجا میکنه.:41: ولی این که تبدیل میکنه خیلی باز خوبه. مبدل قوی ای هم هست و از شتاب دهنده های گرافیکی کارت گرافیک هم استفاده بهینه میکنه.
اسم کامل:
CyberLink MediaEspresso 6.0.0811.2975
alireza1411
22-10-2010, 20:35
اگه درست بتونه چیزی رو باز کنه بله میتونه تبدیل هم بکنه. ام کی وی ها معمولا فرمتای عجیب قریب توشونه و دیکد کردنش یه مقداری مشکلات داره.
سلام !
من یه برنامه می خواستم اوول اینکه بتونم یه قسمتایی رو از فیلم حذف کنم ! :دي ( فکر بد نکنید ! :دي فیلم شخصیه ! :دي )
دووم اینکه راحت باشه کار باهاش ! :دي ( عربیت به ما هم سرایت کرده ! :دي )
سووم اینکه نمی دونستم کودوم از این برنامه های صفحه ی اوول به دردم می خوره نگید برو برنامه های صفحه ی اوول رو امتحان کن ! :دي ( یکی رو که با این 2 تای بالا می سازه رو بگید ! :دي )
چهارم اینکه دستتون درد نکنه !
پنجم این که من تا 10 هم بلدم بشمرم فک نکید تا 5 بلدما !: دي
راستی این کورل حجمش زیاده اگه برنامه ی دیگه ای هست معرفی کنید اگه نه که باید برم بخرمش ! :دي مخسی !
يه برنامه از بين اينها معرفي كنين كه فيلم هاي 720 mkv رو بشه باهاش به فرمت avi تبديل كرد بدون افت كيفيت!! حجمش هم بالا بره مهم نيست فقط كاراييش خوب باشه...
total video converter كه داشتم بعضيا رو خوب تبديل ميكرد بعضيا رو نه....!
مرسي:20:
يه برنامه از بين اينها معرفي كنين كه فيلم هاي 720 mkv رو بشه باهاش به فرمت avi تبديل كرد بدون افت كيفيت!! حجمش هم بالا بره مهم نيست فقط كاراييش خوب باشه...
total video converter كه داشتم بعضيا رو خوب تبديل ميكرد بعضيا رو نه....!
مرسي:20:
Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.5.0624
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar
siavashsiavash
23-10-2010, 21:38
سلام
من یک فیلم دارمwmvویک زیرنویس دارم با فرمتsrtمی خواهم این 2را به هم بچسبانم این برنامه XviD4PSP 5.0 خیلی خوب هست اما نمی تواند فونت وسایز ورنگ را تغییر دهید یک حالت استاندارد دارد
لز این برنامه هم استفاده کردمConvertXtoDvd 3 خیلی عالی هست زیرنویس را هم فونتش را میشه تغییر داد هم رنگش فقط dvdمی کند
من یک برنامه می خوام مثلXviD4PSP 5.0 اما بشود فونت را تغییر دهد
KMPlayerهم خیلی عالی هست اما نمی تواند زیرنویس را بچسباند فقط پخش می کند
از این برنامه همSubtitle Workshop استفاده کردم متاسفانه هر چقدر سعی کردم فرمت خروجی تغغیر می کرد اما در اخروقتی می چسباندم باز مثل اول میشد
1ماهی هست دارم سرو کله می زنم
با تشکر
اونی که تو سایت اصلیه واسه 7 هم هست فقط 64 بیت هستش .
نسخه ی xp اگه اشتباه نکنم 32 بیت باید باشه .
لینک دانلودش از سایت اصلی اینه :
نگرفتم ....
من که ویندوز سون 32 بیتی دارم بهتره از چه نسخه ای استفاده کنم ....اصلا فرقی میکنه بین عملکرد یه نرم افزار تو ویندوز 64 بیتی یا 32 بیتی ؟!؟!؟
آخه یه مشکلی هست.....فیلمهای TS رو با video redo tv suite 3.1.5.564 قطع میکنم .......اون قطعه ای که در میارم هر پلیری یه جوری نشونش میده!!
Gom player2.0.12یه ذره(خیلی کم ) موج تو تصویر میندازه.... در صورتی که فیلم اصلی یا هر فیلم دیگه ای رو خوب نشون میده!!
Media playerهم تکه تکش میکنه مثل اینکه هی Pause/Play رو بزنی!!!
ولی مطمین هستم که کیفیت قطعه درست شده عالیه چون وقتی میریزم رو فلش و با ----- پخش میکنم کیفیت عالیه و هیچ مشکلی نیست !!
این نرم افزارا مشکل داره؟!!؟!
pooria-ir
23-10-2010, 22:16
سلام :)
یه کانورتور میخوام واسه تبدل MOV به DVD
فقط اینکه رزولوشنش 1280*720 هستش و 30 فریم
میخوام کیفیتش اصلا افت نکنه
ممنون:11:
alireza1411
23-10-2010, 22:38
سلام :)
یه کانورتور میخوام واسه تبدل MOV به DVD
فقط اینکه رزولوشنش 1280*720 هستش و 30 فریم
میخوام کیفیتش اصلا افت نکنه
خب اچ دی رو رو دی وی دی نمیشه بزنی اونم کیفیتش تغییر نکنه. آخه رزولوشن دی وی دی 720*480 یا 720*576 هستش. به هر حال واسه تبدیلش از xlisoft video convertoe ultimate 6 میتونی استفاده کنی. برای دی وی دی بزار رو VOB.
pooria-ir
23-10-2010, 22:42
خب اچ دی رو رو دی وی دی نمیشه بزنی اونم کیفیتش تغییر نکنه. آخه رزولوشن دی وی دی 720*480 یا 720*576 هستش..
یعنی DVD با رزولوشن HD 1280*720 نداریم ؟:blink:
alireza1411
23-10-2010, 22:49
سلام !
من یه برنامه می خواستم اوول اینکه بتونم یه قسمتایی رو از فیلم حذف کنم ! :دي ( فکر بد نکنید ! :دي فیلم شخصیه ! :دي )
دووم اینکه راحت باشه کار باهاش ! :دي ( عربیت به ما هم سرایت کرده ! :دي )
سووم اینکه نمی دونستم کودوم از این برنامه های صفحه ی اوول به دردم می خوره نگید برو برنامه های صفحه ی اوول رو امتحان کن ! :دي ( یکی رو که با این 2 تای بالا می سازه رو بگید ! :دي )
چهارم اینکه دستتون درد نکنه !
پنجم این که من تا 10 هم بلدم بشمرم فک نکید تا 5 بلدما !: دي
راستی این کورل حجمش زیاده اگه برنامه ی دیگه ای هست معرفی کنید اگه نه که باید برم بخرمش ! :دي مخسی !
از برنامه ی allok video joiner استفاده کنی خیلی راحت چند تا فایل رو میتونی باز کنی و تکه های وسطشون رو نگه داری و بعد به هم بچسبونی. تو پستهای قبلیم در بخش درخواست کانورتور فکر کنم توضیحات بیشتری دادم. خیلی سریع و راحت هم هست.
alireza1411
23-10-2010, 22:54
نگرفتم ....
من که ویندوز سون 32 بیتی دارم بهتره از چه نسخه ای استفاده کنم ....اصلا فرقی میکنه بین عملکرد یه نرم افزار تو ویندوز 64 بیتی یا 32 بیتی ؟!؟!؟
آخه یه مشکلی هست.....فیلمهای TS رو با video redo tv suite 3.1.5.564 قطع میکنم .......اون قطعه ای که در میارم هر پلیری یه جوری نشونش میده!!
Gom player2.0.12یه ذره(خیلی کم ) موج تو تصویر میندازه.... در صورتی که فیلم اصلی یا هر فیلم دیگه ای رو خوب نشون میده!!
Media playerهم تکه تکش میکنه مثل اینکه هی Pause/Play رو بزنی!!!
ولی مطمین هستم که کیفیت قطعه درست شده عالیه چون وقتی میریزم رو فلش و با ----- پخش میکنم کیفیت عالیه و هیچ مشکلی نیست !!
این نرم افزارا مشکل داره؟!!؟!
خب فایلهای ts انگار داد همه رو در آورده. این هم مشکل عجیب جدیدمونه. یا پخش نمیکردن یا صدا رو پخش نمیکردن یا صدا رو تصویر نبود و جابجا شده بود یا کند بوده و یا تند بوده !!!! تمام این موارد رو من دیده بودم. شما هم یه دونه جدید اضافه کردی.:31::11: من که فقط با VLC میتون درست باز کنم. عجب داستانی شده ها !!!!
میگم اون برنامه تبدیل هم میکنه ؟ اصال چه کارایی بلده بکنه ؟:11:
سلام
عزیز به خدا خسته شدم . من کلیپی دارم که به صورت دندونه دندونه است یه قسمت از کلیپ رو عکسش رو میزارم تا ببینید.با این نرم افزار Aimersoft Video Converter Pro v4.0.3.0 کار کردم با توجه به تعریف هایی که ازش شده بود اصلا نتونست این مشکل منو حل کنه ازتون خواهش میکنم کانورتور خوب سراغ دارید معرفی کنید تا مشکل من حل شود.
قربون شما
شرمنده من نتونستم عکس رو از درایو کامپیوترم قرار بدم میشه راهنمایی کنید چطور این کار رو بکن
شما از نرم افزار Ultra DVD Creator v2.8.0420 استفاده کن :
پسوورد :
سلام
عزیز به خدا خسته شدم . من کلیپی دارم که به صورت دندونه دندونه است یه قسمت از کلیپ رو عکسش رو میزارم تا ببینید.با این نرم افزار Aimersoft Video Converter Pro v4.0.3.0 کار کردم با توجه به تعریف هایی که ازش شده بود اصلا نتونست این مشکل منو حل کنه ازتون خواهش میکنم کانورتور خوب سراغ دارید معرفی کنید تا مشکل من حل شود.
قربون شما
شرمنده من نتونستم عکس رو از درایو کامپیوترم قرار بدم میشه راهنمایی کنید چطور این کار رو بکن
دوست عزیز اولا منظور شما از دندونه دندونه چیه ؟
ثانیا بعد از تبدیل کلییپتون دندونه دندونه بود یا بعد از تبدیل ؟
ReziOnline
24-10-2010, 16:09
ممنونم از شما، اما سرعت اینترنت بنده اجازه نمیده این برنامه رو با این حجم دانلود کنم! نرم افزار دیگه ای نیست؟
خب فایلهای ts انگار داد همه رو در آورده. این هم مشکل عجیب جدیدمونه. یا پخش نمیکردن یا صدا رو پخش نمیکردن یا صدا رو تصویر نبود و جابجا شده بود یا کند بوده و یا تند بوده !!!! تمام این موارد رو من دیده بودم. شما هم یه دونه جدید اضافه کردی.:31::11: من که فقط با VLC میتون درست باز کنم. عجب داستانی شده ها !!!!
میگم اون برنامه تبدیل هم میکنه ؟ اصال چه کارایی بلده بکنه ؟:11:
سلام آقا
به خدا بیچاره شدم به خاطر این فرمت TS ....
خیلی دنبال یه برنامه میگردم که که بشه این فیلمها رو قطع کرد ...هزار تا نرم افزار تست کردم یا TS رو نمیشناسه یا کیفیت رو خیلی خراب میکنه ...
Corel هم که سرامدشون هست گند میزنه به کیفیت .........تا Video redo plus و Video redo TVsuite رو پیدا کردم که خیلی عالیه! کیفیت رو ذره ای تغییر نمیده کار کردن هم باش آسونه ولی یه مشکلی که داره اینه که تکه های بزرگتر از مثلا 10 دقیقه رو قطع نمیکنه مثلا وقتی یه تکه 30 دقیقه ای رو برای بریدن انتخاب مکنم 8-7 رو میبره!!
کرکش هم کردم(به خاطر تریال بودنشه؟؟)
مگه استودیو های حرفه ایه فیلم سازی از چه نرم افزارایی واسه این کاراشون استفاده میکنن ؟؟!!
سلام به دوستان عزيز ...
يك نرم افزار ميخواستم كه با اون بتونم يك سري ويدئوي AVI رو به VOB تبديل كنم ...
خيلي ممنونم :40:
popowoody
24-10-2010, 16:39
درخواستتون رو تو تاپیک مربوطه مطرح کنید :
درخواست کانورتور های صوتی تصویری
عزيز من ، من هيچ كدوم از اين نرم افزارهايي كه توي اين تاپيك هست رو نميشناسم ، با هيچكدوم هم تا حالا كار نكردم ، به نظرت بهتر نيست يه دونه نرم افزار كم حجم بدي كه كار رو راه بندازه تا اينكه ... ؟
ميخوام يك فايل avi رو به vob تبديل كنم
از چه نرم افزاري استفاده كنم كه هم آسون باشه و هم كم حجم ؟
popowoody
24-10-2010, 16:57
A123 All Video Converter Platinum 6.0
این نرم افزار نرم افزاری حرفه ای و همه کاره است که این امکان را به شما می دهد تا تمامی فرمت های تصویری محبوب از قبیل AVI به WMV ، WMV به MP4 ، و AVI به ۳GP را به یکدیگر تبدل نمایید . این نرم افزار همچنین از دیگر فرمت ها نظیر AVI ، WMV ، MPEG ، MP4 ، ASF ، VOB ، ۳GP ، iPhone ، MOV ، FlV ، etc به طور کامل پشتیبانی می کند .
به علاوه اینکه نرم افزار می تواند صدای روی فیلم ها را از روی آن ها استخراج کند و با فرمت های رایج صوتی مانند MP3 ، AAC ، AC3 ، AMR ، M4A OGG و WAV آنها را
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد :
popowoody
24-10-2010, 17:01
فکر کنم این نرم افزار بتونه کمک کنه
saeidghodrati
24-10-2010, 18:09
دوستان لطف كنين يك نرم افزار براي تبديل فرمتها به فرمت AVCHD معرفي كنين
براي تبديل فيلم به فرمت AVCHD و پخش از طريق ورودي كارت حافظه تلوزيون پاناسونيك نياز دارم
اكثر برنامه هايي كه ديدم تبديل avchd به فرمت هاي ديگه هست
ممنون
كسي چزي نميشناسه
alireza1411
24-10-2010, 20:47
خب DVD که نه. منظورم این هست که اگه تو پلیرهای معمولی اجرا بشه یا به اصطلاح ِDVD باشه نه.
DVD یا رزولوشنش 720*576 هست و یا 720*480 که مربوط به استاندارد کشورهای مختلف میشه که به دو صورت PAL و NTSC هست.
ولی رو دی وی دی خام شما میتونی هر چیزی رایت کنی اما نه واسه پلیر معمولی ... یا یه پلیر خاص که فرمتای خاصی رو هم میتونه باز بکنه و یا مثلا برای کامپیوتر دوستتون. اون جوری خیلی فرق داره. شما مکنه یه فیلم با فرمت h264 فشرده کنی و تو یه دی وی دی جا بدی و کیفیتش حتی فول اچ دی هم باشه. !!!!!! در حالی که فول اچ دی با فرمت همون DVD ها که MPEG2 هست حجمش حداقل 20 گیگ میشه !!!!!
alireza1411
24-10-2010, 20:56
كسي چزي نميشناسه
از نرم افزار Nero میتونی استفاده بکنی. Corel هم داره ... خیلی برنامه ها دارن. کم حجم میخوای هم از any video convertor استفاده کن که لینکاش هم تو صفحات قبلی بوده. من نگاه کردم رزولوشنای مختلف رو داره. باید باز ببینی کدومشا رو میتونه دستگاهت باز بکنه.:11:
pooria-ir
24-10-2010, 20:58
شما از نرم افزار Ultra DVD Creator v2.8.0420 استفاده کن :
پسوورد :
اون همه فک زدم گفتم رزولوشن 1280*720 بازم شما 720*480 گذاشتی !
خیلی باحالیا :دی
بابا من میخوام output این رزولوشن رو بده : 1280*720
alireza1411
24-10-2010, 21:04
سلام
قربون شما
فکر کنم فیلم مورد نظر Interlace بوده و دیکدری که استفده کردین درست نفهمیده که اینترلیس هست و باید دی اینترلیس کنه که دندونه ها حذف بشه. خب ... شاید کدک پک نصب کیده باشید. به نظر من با همون برنامه یه فایل دیگه رو تست کنید ببینید مشکل از اون برنامه هست و یا از فیاله خاصیه. البته مشابه این فایل نباشه .... یه چیز دیگه باشه کلا. اگه متوجه شدی همون فایله به نظر من کدک پک هر چی نصبه پاک کن و با همین برنامه تست کن. بازم اگه حل نشده کلا با یه برنامه دیگه تست کن.
معمولا Xvid4psp خیلی خوب اینترلیس بودن فیلم رو تشخیص میده. به نظر گزینه ی خوبیه.
alireza1411
24-10-2010, 21:09
اون همه فک زدم گفتم رزولوشن 1280*720 بازم شما 720*480 گذاشتی !
خیلی باحالیا :دی
بابا من میخوام output این رزولوشن رو بده : 1280*720
دی وی دی استندادرش SD هست یعنی Standard Definition و 720p میشه جزء High Difinition ها !!!! این دوستمون حواسشون نبوده احتمالا. راهی نداره دوست من ....:41::11:
pooria-ir
24-10-2010, 21:14
دی وی دی استندادرش SD هست یعنی Standard Definition و 720p میشه جزء High Difinition ها !!!! این دوستمون حواسشون نبوده احتمالا. راهی نداره دوست من ....:41::11:
ئه .مگه میشه :دی
کار نشد نداره آقا
دوستان بشتابید به کمکم :10:
سلام
عزیز من شو ئی که از اینترنت دانلود کردم مثل عکسی که با فتو شاپ گرفته شده و چاپ کنی لبه لبه هست شوی من هم همینطوره اصلا من با هیچ برنامه ای تبدیل نکردم جان عزیزانتان خیلی کارم فوریه یه تبدیل کننده توپ که بتونه این نقص رو اصلاح منه معرفی کنید
خیلی با حالید
alireza1411
24-10-2010, 22:37
سلام
عزیز من شو ئی که از اینترنت دانلود کردم مثل عکسی که با فتو شاپ گرفته شده و چاپ کنی لبه لبه هست شوی من هم همینطوره اصلا من با هیچ برنامه ای تبدیل نکردم جان عزیزانتان خیلی کارم فوریه یه تبدیل کننده توپ که بتونه این نقص رو اصلاح منه معرفی کنید
خیلی با حالید
خب دوست من بگو حجمش پند مگ میشه و زمانش چند دقه هست. من فکر میکنم اینجوری که توصیف کردی رزولوشنش کمه و مربع مربع شده. درسته ؟ حجم و زمان بر حسب مگ و دقیقه چنده ؟:11:
سلام
نه عزیز من حجمش کم نشده فرمت ان AVI هستش حجم ان هم 165MB زمان ان 2:50 مربع مربع هم نیست .میشه یه لطفی کنید بگی
چه جوری میشه یه عکس رو در پست قرار داد تا من عکسی از شوی خودم رو بزارم تا ببینید. تا بلکه مشکل من هم حل بشه
قربون همتون
alireza1411
25-10-2010, 17:50
سلام
نه عزیز من حجمش کم نشده فرمت ان AVI هستش حجم ان هم 165MB زمان ان 2:50 مربع مربع هم نیست .میشه یه لطفی کنید بگی
چه جوری میشه یه عکس رو در پست قرار داد تا من عکسی از شوی خودم رو بزارم تا ببینید. تا بلکه مشکل من هم حل بشه
قربون همتون
خب یه جا باید آپلود کنی که لیمک مستقیم بده. ببین اینا خوبه یا نه:
سلام
عزیز از لینکی که کذاشتی ممنونم عکسی از شویی که دارم رو قرار میدم امیدوارم بتونی مشکلمو حل کنی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدای مرامت
alireza1411
26-10-2010, 10:41
سلام
عزیز از لینکی که کذاشتی ممنونم عکسی از شویی که دارم رو قرار میدم امیدوارم بتونی مشکلمو حل کنی.
فدای مرامت
این عکس که کاملا داره نشون میده فیلمت همون اینترلیسی هست که گفتم. با VLC بازش کن. بعد از منوی Video برو گزینه ی Deinterlace رو بزن بیاد و Automatic رو انتخاب کن. ببین چی میشه. اگه دیدی اتوماتیک خرابه بازم بزار رو On و بعد به صورت دستی از گزینه ی بعدی همون منو یعنیDeinterlace Mode گزینه های مختلف رو تست کن تا جواب درست بگیری.
خواستی تبدیل کنی با Xvid5psp میتونی همین دیاینترلیسورها رو داشته باشی. اونجا هم باید تنظیم کنی که موقع دیکد دی اینترلیس مناسب کارش رو انجام بده و بعد تبدیل صورت بگیره.:11::11::11::11:
mohsen_blid
26-10-2010, 14:52
سلام دوستان یه نرم افزار خوب می خوام برای تبدیل فایل تصویری
من دارم یکسری تصویر اموزشی از صفحه دسکتابم درست می کنم و می خوام ببرم با پرژکتور نمایشش بدم
اما کیفیت فیلم هام یکم پایینه م یخوام بهترش کنم
فرمتی که برای فیلم ها هست رو سیستم این نوشته
Windows Media Audio/Video file
می خوام به یه فرمت خوب تبدیلش کنم که کیفیت رو بهبود بده
حجم هم مهم نیست
ممنون میشم یه نرم افزار خوب معرفی کنید
alireza1411
26-10-2010, 17:34
سلام دوستان یه نرم افزار خوب می خوام برای تبدیل فایل تصویری
من دارم یکسری تصویر اموزشی از صفحه دسکتابم درست می کنم و می خوام ببرم با پرژکتور نمایشش بدم
اما کیفیت فیلم هام یکم پایینه م یخوام بهترش کنم
فرمتی که برای فیلم ها هست رو سیستم این نوشته
Windows Media Audio/Video file
می خوام به یه فرمت خوب تبدیلش کنم که کیفیت رو بهبود بده
حجم هم مهم نیست
ممنون میشم یه نرم افزار خوب معرفی کنید
شما از دستاپت فیلکم میگیری باید رزولوشن بالاتری بگیری و بعد به هر فرمتی دوست داری تبدیل کن. یه فیلم بی کیفیت رو نمیشه با کیفیتش کرد ولی با کیفیت رو میشه بی کیفیت کرد.
برای تبدیل هم شما میگی حجم مهم نیست پس از فرمت mpeg2 استفاده کن و اگه دیدی حجم زیاد بالاست از فرمت h264 استفاده کن . اگه باز h264 رو با رزولوشن بالا دیدی سیستم نمیتونه خوب باز کنه (آخه سی پی یو رو پر میکنه) فرمتای Xvid و Divx بهتره.
mohsen_blid
26-10-2010, 17:54
خوب دوست من نرم افزار رو معرفی کنید ممنون میشم
milanista
26-10-2010, 19:54
سلام
یه برنامه ای میخوام که بتونم یه قطعه از یه موزیک رو جدا کنم
اگه صرفا برای جدا کردن آهنگ باشه بهتره
مرسی
pooria-ir
26-10-2010, 20:49
بنا به دستور (!) مدیر عزیز و قفل کردن تاپیک ذیل دوباره درخواستم رو اینجا مطرح میکنم
لطفا یه نگاه به تاپیک زیر بندازین و راهنماییم کنین
alireza1411
26-10-2010, 21:32
سلام
مرسی
با jet audio به راحتی انجام میشه فقط باید نسخه پلاس باشه. ورژن 8 پلاس دو سه روز پیش تو سیتا بود .... 35 مگ هم حجمش بود.
اگه کم حجم تر میخوای از MP3 Audio Editor یا Digital Audio Editor استفاده کن که هر دو امکانات مشابه دارن و حجمشون در حد 7 8 مگ هست.:11::11:
alireza1411
26-10-2010, 21:43
خوب دوست من نرم افزار رو معرفی کنید ممنون میشم
برای دایو ایکس از DivX Plus Pro 8.1.1.0.8.19 استفاده کردم که اگه تو سایتای فارسی بگردی به همراه کرک واسه دانلود میذارنش.
برای xvid و x264 میتونی از برنامه ی Xvid4PSP استفاده کنی. AviDemux هم قدیم عالی بود و کلی افکت داشت ولی مدتیه آپدیت نمیکنن. برای xvid و x264 میتونی از Staxrip هم استفاده کنی که اون هم برنامه ی رایگان و کم نظیریه.
برنامه های ساده تر مثل xlisoft video convertor هم هستند که میتونی واسه تبدیل استفاده کنی و افکت و .... ندارن.
یه برنامه ی خوب دیگه که افکت های ساده ای هم توش داره AVS vodeo convertor هست.
:11::11:
سلام
مرسی
Nero Wave Editor
سلام عزیز شرمنده من حسابی کلافت کردم برنامه AviDemux تو پکیج K-Lite Video Conversion Pack هستش اون شوی من که interlace داشت رو حل میکنه یا با برنامه xvid5psp مشگل حل میشه . تا دیگه مزاحمت نشیم و از شر ما راحت شی با این سوالات
فدای وجودت
mohsen_blid
26-10-2010, 23:30
سلام دوستان من یه نرم افزار می خوام برای برش فیلم
کم حجم باشه ممنون میشم تقریبا تا 20 مگ الی 30 مگ
می خوام یک سری تکه فیلم رو از فیلمها برش بدم به هم بچسبونم ممنون می شم راهنمایی کنید
یه نرم افزار ظبط صدا البته ساده معرفی کنید که یکم نویز رو از صدا بگیره
زیاد شاخ نبود هم نبود
ممنون
سلام دوستان من یه نرم افزار می خوام برای برش فیلم
کم حجم باشه ممنون میشم تقریبا تا 20 مگ الی 30 مگ
می خوام یک سری تکه فیلم رو از فیلمها برش بدم به هم بچسبونم ممنون می شم راهنمایی کنید
Xilisoft Video Editor 1.0.34.0612
10 مگابایت
یه نرم افزار ظبط صدا البته ساده معرفی کنید که یکم نویز رو از صدا بگیره
زیاد شاخ نبود هم نبود
ممنون
از نرم افزار Adobe Audition استفاده کنید .
P A R M I S
27-10-2010, 10:40
سلام
نرم افزاری می خوام که فایل های mp3 روبه فایلهای swf تبدیل کنه به صورتی که حجم فایل کاهش پیدا کنه
اگرسراغ دارید لطفا بهم معرفی کنید
نرم افزاری می خوام که فایل های mp3 روبه فایلهای swf تبدیل کنه به صورتی که حجم فایل کاهش پیدا کنه
اگرسراغ دارید لطفا بهم معرفی کنید
MP3 to SWF Converter
pooria-ir
27-10-2010, 12:41
کسی نبود جواب من رو بده :((
سلام
داخل قابلیت های برنامه DVD Architect Pro 4.5-5
این امکان هم بود (دارابودن فایل آموزشی Interactive در خود نرم افزار) ولی هرچه من گشتم پیدا نکردم خواهش میکنم راهنمایی فرمایید
ReziOnline
27-10-2010, 16:27
یک نرم افزار کم حجم و خوب برای قرار دادن عکس و متن روی فیلم های موبایل معرفی کنید. البته به کیفیت صدا و تصویر فیلم لطمه نزنه.
متشکرم
سلام
من با Advanced WMA Workshop می خواستم یه فایل wma رو به mp3 تبدیل کنم اما این پیغام میاد! یعنی چی؟ باید چی کار کنم تا تبدیل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من با Advanced WMA Workshop می خواستم یه فایل wma رو به mp3 تبدیل کنم اما این پیغام میاد! یعنی چی؟ باید چی کار کنم تا تبدیل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بهتره تو قسمت بحث های نرم افزاری مطرح کنین .
درضمن عکس مشکل داره !
xeNociDe
27-10-2010, 19:47
کسی نبود جواب من رو بده :((
درخواستتون و کامل مطرح کنید ؛ ارائه لینک تاپیک های بسته شده خلاف قوانین هست...
pooria-ir
27-10-2010, 20:16
برای بار سوم
من یه کانورتور میخوام که MOV رو به VOB تبدیل کنه،منتها با حفظ رزولوشن
رزولوشن فایل ورودی من 1280*720 هستش
میخوام output هم همین رزولوشن رو بده
لطفا اگه نرم افزار میشناسین معرفی کنین
اگرم نه،بهم بگین که آیا همچین نرم افزاری وجود داره که برم جاهای دیگه دنبالش بگردم؟
آخه مگه میشه نباشه :13:
xeNociDe
27-10-2010, 20:20
برای بار سوم
اگرم نه،بهم بگین که آیا همچین نرم افزاری وجود داره که برم جاهای دیگه دنبالش بگردم؟
این لینک نرم افزار:
اینم آموزش نحوه انجام این کار:
alireza1411
27-10-2010, 20:54
برای بار سوم
ممنون از دوستمون که لینک آموزش هم براتون فرستادن. ببینید :
What is VOB?
VOB stands for DVD Video Object. The VOB file is one of the core files found on DVD-Video discs and contains multiplexed Dolby Digital audio (normally AC3 format) and MPEG-2 video.
مال همون صفحه که دوستمون گفتن هست. VOB برای دی وی دی تعریف شده و جزء SD هست. قبلا هم که گفتم در حالت استاندارد دیفینیشن Standard Defintion نمیشه رزولشون بیشتر از 720*576 داشت. این برنامه که دوستمون معرفی کردن مثل تمام دیگر برنامه ها رزولوشن VOB رو همون 720*576 یا 720*480 در نظر میگیره و بس.
اینقدر اصرار شما رو متوجه نمیشم. آخه کار نشد هم داره به خدا !!!!!:31: :11::11::11::11:
pooria-ir
27-10-2010, 21:04
مرسی اما این آموزش برای من باز نمیشه
خوب پس راه حل چیه ؟
از چه فرمتی میشه استفاده کرد که توی DVD های خانگی قابل اجرا باشه و رزولوشن 1280*720 هم بده ؟
اینم بگم که mkv پخش نمیکنه
اما avi مشکلی نداره
پ ن : دستگاه DVD فول اچ دی هستش همینطور TV پس از این جهت مشکلی نیست
alireza1411
27-10-2010, 21:12
مرسی اما این آموزش برای من باز نمیشه
خوب پس راه حل چیه ؟
از چه فرمتی میشه استفاده کرد که توی DVD های خانگی قابل اجرا باشه و رزولوشن 1280*720 هم بده ؟
اینم بگم که mkv پخش نمیکنه
اما avi مشکلی نداره
پ ن : دستگاه DVD فول اچ دی هستش همینطور TV پس از این جهت مشکلی نیست
من نفهمیدم بالاخره دی وی دی هست یا بلوری ؟؟؟ اگه بلوری باشه که خب حله شما میتونی ای وی آی متناسب با پلبیر بریزی رو فلش هارد و یا دی وی دی .... اصلا شما مدلش رو بگو دقیق ببینم چیا پخش میکنه ؟؟؟؟؟
از اول این رو میگفتی زود تر به نتیجه میرسیدیم.:11::11:
alireza1411
27-10-2010, 21:33
یک نرم افزار کم حجم و خوب برای قرار دادن عکس و متن روی فیلم های موبایل معرفی کنید. البته به کیفیت صدا و تصویر فیلم لطمه نزنه.
متشکرم
با Ulead Studio میشه اینکارو کرد. البته باز میکنه و بعد از ویرایش باید خورجی بگیری و اونجا فرمت 3gp رو هم داره که باید رزولوشنش رو تا جایی که گوشیتون ساپورت میکنه بالا ببرید که کیفیت خوب باشه.:11::11:
با Xilisoft Video Converter Ultimate به avi تبدیل کنین .
pooria-ir
27-10-2010, 21:44
من نفهمیدم بالاخره دی وی دی هست یا بلوری ؟؟؟ اگه بلوری باشه که خب حله شما میتونی ای وی آی متناسب با پلبیر بریزی رو فلش هارد و یا دی وی دی .... اصلا شما مدلش رو بگو دقیق ببینم چیا پخش میکنه ؟؟؟؟؟
از اول این رو میگفتی زود تر به نتیجه میرسیدیم.:11::11:
من کی گفتم بلوری :دی ؟؟؟؟؟
اینم مدل DVD
البته مشابه اینه،بدون پخش فیلم از usb
تا اونجایی که من تست کردم اینا رو پخش میکنه :VOB,MPEG,MPEG2,AVI.DIVX,فک کنم MP4,
alireza1411
27-10-2010, 21:58
من کی گفتم بلوری :دی ؟؟؟؟؟
اینم مدل DVD
البته مشابه اینه،بدون پخش فیلم از usb
تا اونجایی که من تست کردم اینا رو پخش میکنه :VOB,MPEG,MPEG2,AVI.DIVX,فک کنم MP4,
والله این صفحه هم کپی همونه و مشخصات دقیقی از فرمت ها نگفته.
خب با توجه به این که نوشته قابلیت اسکیل کردن از 480 به 1080 رو داره معنیش اینه که احتمالا تا 720*480 اچ دی رو میتونه باز بکنه و به رزولوشن فول اچ دی آپ اسکیل میکنه.
من میگم به MPEG2 تبدیل کن و همون رزولوشنی که میگی بزار. با XVID وDivx هم با پسوند AVI با همین برنامه که دوستمون گفته تبدیل کن و تست کن. اگه این حالت ها نشد دیگه مطمئن باشه همون 480p آخرین قدرت اجرای پلیره.:41:
شرمنده نشد کمک بیشتری کنم.:41:
alireza1411
27-10-2010, 22:56
با سلام خدمت دوستانی که یادداشتی جز متن ادبی و شعر به پروفایل من میفرستند :31:. و با سلام یه بقیه دوستان هم وطن :31::31:
پیشاپیش بگم بحث رو نمیخوام منحرف کنم .... منتها نمیخوام کسی بفهمه منظورم کی بوده :31:.
خب شنیدین اوایل PS 3 که اومد به بازار سونی اعلام کرده بود فول اچ دیه ؟؟؟ اما نبوده. مثلا بازی فاینل منتزی 13 با رزولوشن 720p یعنی 1280*720 روش اجرا میشه. فقط چند تایتل خاص با رزولوشن فول اچ دی عرضه شدند و این هم به علت نداشتن توانایی در اجرا بازیها با این رزولوشن بالا بوده. خب که چی ؟؟؟
منظورم اینه که سونی از آپ اسکیل استفاده میکنه که تصویر خروجی رو بزرگ کنه و با اچ دی ام آی بفرسته رو تلویزیون و مانیتور و .... .
وسایل دیگه هم همین طوره. خیلی هاش باز کردن فایل فول اچ دی رو ساپورت نمیکنن ولی با استفاده از آپ اسکیل کردن فیلم رزولوشن پایین رو بزرگ میکنن میفرستن رو صفحه.
کسی که نفهمید منظورم کیه ؟؟؟ سعی کنید تحقیق هم نکنید. با تشکر :11::11:
دوستان یه کانورتور برای تبدیل فرمت mkv به avi (برای اجرا از طریق usb روی lcd ها) معرفی کنید...
تا جایی که ممکنه سریع باشه و کیفیت رو پایین نیاره.
+ برای تبدیل انوع فرمتها به DVD (قابل پخش روی dvd پلیرهای قدیمی) دنبال یک نرم افزار سریع و خوب میگردم.
با تشکر! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه کانورتور برای تبدیل فرمت mkv به avi (برای اجرا از طریق usb روی lcd ها) معرفی کنید...
تا جایی که ممکنه سریع باشه و کیفیت رو پایین نیاره.
باید به DivX تبدیل کنین :
Xilisoft Video Converter Ultimate
+ برای تبدیل انوع فرمتها به DVD (قابل پخش روی dvd پلیرهای قدیمی) دنبال یک نرم افزار سریع و خوب میگردم.
با تشکر! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VSO ConvertXToDVD
Amin Asterix
30-10-2010, 20:12
یک نرم افزار بگین که mpeg رو به avi تبدیل کنه و حجم رو هم پایین بیاره.البته بدون کم کردن بیت ریت.
من الان فایلهای mpeg دارم با بیت ریت 700 و کیفیت پایین که حجمشون از avi هایی با بیت ریت 1500 بیشتره!
alireza1411
30-10-2010, 21:07
یک نرم افزار بگین که mpeg رو به avi تبدیل کنه و حجم رو هم پایین بیاره.البته بدون کم کردن بیت ریت.
من الان فایلهای mpeg دارم با بیت ریت 700 و کیفیت پایین که حجمشون از avi هایی با بیت ریت 1500 بیشتره!
شما میتونی با همین برنامه ی ساده ی XLISOFT VIDEO CONVERTOR ULTIMATE 6 این کارو کنی. برای این کار avi رو به عنوان خروجی انتخاب کن. بیت ریت کلکولاتور رو از بخش بیت ریت انتخاب کن و سایز فایل خروجی رو بهش بگو اگه اذیت کرد و گیر داشت باید تو بخش تنظیمات گزینه ی show advanced video options رو بزنی که بتونی کدک خروجی رو بزاری رو xvid و بیت ریت و این چیزا رو تنظیم کنی. برنامه ی حرفه ای تر xvid4psp هست.
دوستان كانورتوري براي تبديل فايل هاي ويدئويي به dvr-ms سراغ دارند؟
دوستان كانورتوري براي تبديل فايل هاي ويدئويي به dvr-ms سراغ دارند؟
AVS Video Converter 7.0.2.452
58 مگابایت
alireza1411
01-11-2010, 00:46
AVS Video Converter 7.0.2.452
58 مگابایت
ببخشید این فرمت چی هست و اینکه تو این برنامه کجاش این رو داره ؟ من ندیدم ... شاید هم جای درستی رو نگاه نکردم.:41:
فرمت dvr-ms براي ضبط برنامه هاي تلويزيوني در دستگاه هايي مثل ستاب باكس استفاده مي شود
من نرم افزار AVS Video Converter وژن 6.4.3.418 را دارم اين نرم افزار فرمت dvr-ms را به فرمت هاي ديگر تبديل مي كند ولي نمي تواند فرمت هاي ديگر مثل avi را به dvr-ms تبديل كند
فرمت dvr-ms براي ضبط برنامه هاي تلويزيوني در دستگاه هايي مثل ستاب باكس استفاده مي شود
من نرم افزار AVS Video Converter وژن 6.4.3.418 را دارم اين نرم افزار فرمت dvr-ms را به فرمت هاي ديگر تبديل مي كند ولي نمي تواند فرمت هاي ديگر مثل avi را به dvr-ms تبديل كند
با نرم افزار زیر میتونین انجام بدین :
OJOsoft Total Video Converter 2.7.1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al_cw.rar
آموزش :
hadi_vazi
01-11-2010, 15:31
من شنیدم یه نرم افزار هست که می تونه یه فایل ویدئویی رو که بهش بدی خودش تشخیص میده کجای فایل تبلیغات هست خودش حذفش می کنه و یه فیلم کاملی که توش هست رو بهت تحویل میده میشه بهم معرفی کنید چه نرم افزاریه و لینک دانلودش رو برام بذارید؟
منظورم از تبلیغات زیرنویس ها نیست منظورم آگهی بازرگانی های بین برنامه ست.
alireza1411
01-11-2010, 21:56
من شنیدم یه نرم افزار هست که می تونه یه فایل ویدئویی رو که بهش بدی خودش تشخیص میده کجای فایل تبلیغات هست خودش حذفش می کنه و یه فیلم کاملی که توش هست رو بهت تحویل میده میشه بهم معرفی کنید چه نرم افزاریه و لینک دانلودش رو برام بذارید؟
منظورم از تبلیغات زیرنویس ها نیست منظورم آگهی بازرگانی های بین برنامه ست.
فکر نکنم به این راحتی هم باشه. آخه باید یه منطقی باشه که بدونه کی فیلم هست و کی تبلیغ. باز اگه کسی میدونه بگه استفاده کنیم.
فکر نکنم به این راحتی هم باشه. آخه باید یه منطقی باشه که بدونه کی فیلم هست و کی تبلیغ. باز اگه کسی میدونه بگه استفاده کنیم.
منم با علیرضای عزیز موافقم .
بالاخره باید شما یه فرمانی چیزی به نرم افزار تابدونه کجا رو حذف کنه دیگه اما اگه همزمان با تماشای فیلم میخواین پیام بازرگانیاتون رو حذف کنین؛ نرم افزار ...
Nero Multimedia Suite 10.5.10500
پیشنهاد میشه .
که شما با استفاده از ویژگی منحصر به فرد Ad Stopper میتونین این کار رو براحتی انجام بدید.
توسط نرم افزار dvdpotal ts convertor موفق شدم فايل mpg را به dvr-ms تبديل كنم
pooriya_hp
02-11-2010, 18:25
سلام به تمام دوستان عزیز
من حدو 2 گیگ قسمت اول سریال لاست رو دانلود کردم.
حالا فرمتش rmvb هست و نمیدونم باید به چه فرمتی و با چه نرم افزاری تبدیلش کنم.
البته از total video converter و Xilisoft RMVB Converter استفاده کردم ولی متاسفانه جواب نداد !!!!
روی هر فرمتی می زنم ایراد پیدا میکنه ؟؟!!!!
تا الان روی AVI Xvid , AVI Divx , Mpeg4 , Mpeg2 امتحان کردم !!!!!
حالا راه حل به نظرتون چیه ؟؟؟؟؟
خیلی فوری هست .......
ممنون
xeNociDe
02-11-2010, 18:33
سلام به تمام دوستان عزیز
من حدو 2 گیگ قسمت اول سریال لاست رو دانلود کردم.
حالا فرمتش rmvb هست و نمیدونم باید به چه فرمتی و با چه نرم افزاری تبدیلش کنم.
البته از total video converter و Xilisoft RMVB Converter استفاده کردم ولی متاسفانه جواب نداد !!!!
روی هر فرمتی می زنم ایراد پیدا میکنه ؟؟!!!!
تا الان روی AVI Xvid , AVI Divx , Mpeg4 , Mpeg2 امتحان کردم !!!!!
حالا راه حل به نظرتون چیه ؟؟؟؟؟
خیلی فوری هست .......
ممنون
با این نرم افزار شما میتونید خیلی راحت اینکار رو انجام بدید
mohsen_blid
03-11-2010, 11:07
سلام دوستان
یه نرم افزار میخوام که بتونه صدای خواننده رو کمی از حالت زنانه به مردانه تر تغییر بده بدون اینکه کیفیت اهنگ خراب بشه
hadi_vazi
03-11-2010, 17:13
منم با علیرضای عزیز موافقم .
بالاخره باید شما یه فرمانی چیزی به نرم افزار تابدونه کجا رو حذف کنه دیگه اما اگه همزمان با تماشای فیلم میخواین پیام بازرگانیاتون رو حذف کنین؛ نرم افزار ...
Nero Multimedia Suite 10.5.10500
پیشنهاد میشه .
که شما با استفاده از ویژگی منحصر به فرد Ad Stopper میتونین این کار رو براحتی انجام بدید.
داداش من متوجه حرفتون نشدم آخر این نرم افزار هست یا نه اگه نیست پس اینی که معرفی کردید و میگید به راحتی این کارو می کنه پس چیه؟
آخه من تو مجله عصر شبکه خوندم با همین نرم افزار نرو10 و همین قابلیتی که شما می گید می شه این کارو کرد ولی بلد نیستم چطوریه می شه یه توضیح کوچولو بدید این برنامه چطور کار می که؟
alireza1411
03-11-2010, 22:02
داداش من متوجه حرفتون نشدم آخر این نرم افزار هست یا نه اگه نیست پس اینی که معرفی کردید و میگید به راحتی این کارو می کنه پس چیه؟
آخه من تو مجله عصر شبکه خوندم با همین نرم افزار نرو10 و همین قابلیتی که شما می گید می شه این کارو کرد ولی بلد نیستم چطوریه می شه یه توضیح کوچولو بدید این برنامه چطور کار می که؟
با نرو ویژن هم مشه ولی به نظر من استفاده از allok video joiner ساده تره و سریع تر هم هست اگه فرمت خورحی رو بزارین رو Original. با این برنامه گفتم چه جوری میشه این کارو کرد. تو همین 3 4 صفحه قبل در همین تاپیک باید باشه اگه درست یادم بیاد.
با نرو ویژن Nero Vision اول make moveie and slide show رو بزن که بره صفحه بعدی. البته پیام میده که با چه فرمتی میخوای خروجی بگیری.
تو صفحه بعد ویدئو ها رو ایمپورت من.
رو تایم لاین هر کدوم و با هر ترتیبی که میخوای بزار. رو هر کلیپی که میذاری رو تایم لاین میشه از منوی راست کلیک گزینه ی detect و بعدش ad spotter این کارو انجام بدی. یعنی یه دیالوگ باز میشه و میزنی استارت و این بخش برنامه میاد و تا صحنه تاریک میشه که بعدش پیام بازرگانی بیاد رو پیدا میکنه و لیست میکنه.
این الگوریتم فقط جایی جواب میده که پیام بازرگانی با یه افکت مکث کوتاه بیاد. :11::11::11:
mansourfcb
03-11-2010, 22:37
بهترین نرم افزار برای ویرایش فیلمهای با پسوند vob بدون تغییر در کیفیت چیه؟؟
xeNociDe
03-11-2010, 22:40
بهترین نرم افزار برای ویرایش فیلمهای با پسوند vob بدون تغییر در کیفیت چیه؟؟
فرمت VOB به طور مستقیم قابل ویرایش نیست ؛ البته در قدیم همون Movie Maker اینکار رو با هزار زحمت میکرد ، اما الان نمیشه .
شما ابتدا فایل رو به AVI تبدیل کنید ؛ بعد اونو ویرایش کنید.
با سلام:
دوستان عزیزم یه سری فایل با فرمت Flv دارم که میخوام صدا رو از تصویر جدا کنم لطفا" یه نرم افزار معرفی کنید که این قابلیت رو داشته باشه و واسم خیلی مهمه که بتونه این کار رو بصورت گروهی انجام بده یعنی مثلا" همه رو یکباره انتخاب کنم نه اینکه مجبور باشم بصورت تکی تکی فایلها رو بهش معرفی کنم.
با سپاس
رضا
mansourfcb
04-11-2010, 20:34
فرمت VOB به طور مستقیم قابل ویرایش نیست ؛ البته در قدیم همون Movie Maker اینکار رو با هزار زحمت میکرد ، اما الان نمیشه .
شما ابتدا فایل رو به AVI تبدیل کنید ؛ بعد اونو ویرایش کنید.
ضمن تشکر
بهترین نرم افراز برای تبدیل اونا به avi و یا هر فرمت دیگه بدون تغییر در کیفیت چیه ؟؟؟
البته کیفیت فیلم ها برام خیلی مهمه چون من از چندتا کانورتور استفاده کردم یا افت کیفیت داره و یا تصویر رو شطرنجی میکنه.
xeNociDe
04-11-2010, 21:08
ضمن تشکر
بهترین نرم افراز برای تبدیل اونا به avi و یا هر فرمت دیگه بدون تغییر در کیفیت چیه ؟؟؟
البته کیفیت فیلم ها برام خیلی مهمه چون من از چندتا کانورتور استفاده کردم یا افت کیفیت داره و یا تصویر رو شطرنجی میکنه.
از کـانورتـر OjoSoft مـیشـه استـفاده کـرد ؛ تـا به حـال که عـالی بـوده(!)
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک کلیپ تصویری دانلود که فرمت اون TBR نوشته شده
برای خودم هم خیلی عجیبه...اولین باره همچین چیزی می بینم :18:
کسی میدونه چطور میشه این کلیپ رو مشاهده کرد؟!
با سلام به دوستان عزیز:
یه نرم افزار می خواستم به من معرفی کنید تا بتونم این فیلم را بدون هیچ افت کیفیت قسمت های رو ازش جدا و بهم بچسبونم .
فرمت:mkv
با تشکر.
mansourfcb
05-11-2010, 18:51
از کجا میتونم نسخه کاملشو دانلود کنم؟
xeNociDe
05-11-2010, 18:53
از کجا میتونم نسخه کاملشو دانلود کنم؟
بـفرمایـید:
mohsen770
05-11-2010, 18:56
خب منطق وجود داره ، مثلا به نظر من یه برنامه میتونه توی فیلم بگرده و هر جا 2 تا فریم کاملا یکسان در دو زمان متفاوت پیدا کرد ، هرچی بین این 2 تا فریم هست رو پاک کنه. طبیعتا قسمت های پاک شده پیام های بازرگانی خواهند بود!
خب حالا یه سوالم دارم:
کانورتر فرمت dvr میخوام، هر چی گشتمم پیداش نکردم.:19:
اصلا همچین کانورتری هست؟!:13:
(dvr=فرمت ضبط آنتن دیجیتال)
ممنون..:11::10:
alireza1411
05-11-2010, 19:19
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک کلیپ تصویری دانلود که فرمت اون TBR نوشته شده
برای خودم هم خیلی عجیبه...اولین باره همچین چیزی می بینم :18:
کسی میدونه چطور میشه این کلیپ رو مشاهده کرد؟!
شاید هم کلیپ نبوده ؟؟؟
فایل پشتیبان گیری از تگ فایلهای صوتی مثل mp3 mp4 aac و .... که برای ری استور کردن تگ ازش استفاده میشه ...
این برنامه برای اینکاره:
ببین شاید با این باز شد ولی فکر نکنم کلیپ باشه. یه جا هم فکر کنم دیدم که فایل بک آپ نورتون هست.
کلا تی بی آر مخفف Tag Backup & Restore باید باشه.:11::11::11:
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
با سلام به دوستان عزیز:
یه نرم افزار می خواستم به من معرفی کنید تا بتونم این فیلم را بدون هیچ افت کیفیت قسمت های رو ازش جدا و بهم بچسبونم .
فرمت:mkv
با تشکر.
اگه میخوای چند تیکه کنی و مثلا زیپ کنی و بعدا تیکه ها رو بشه به هم چسبوند و باز کرد از وین رار و سون زیپ میتونی استفاده کنی اما اگه منظورتون اینه که چند تیکه کنید از mkvtoolinx استفاده کنید.
گزینهای مربوط به این کار در تبGlobal وجود داره.
:11::11::11::11:
alireza1411
05-11-2010, 19:30
خب منطق وجود داره ، مثلا به نظر من یه برنامه میتونه توی فیلم بگرده و هر جا 2 تا فریم کاملا یکسان در دو زمان متفاوت پیدا کرد ، هرچی بین این 2 تا فریم هست رو پاک کنه. طبیعتا قسمت های پاک شده پیام های بازرگانی خواهند بود!
خب حالا یه سوالم دارم:
کانورتر فرمت dvr میخوام، هر چی گشتمم پیداش نکردم.:19:
اصلا همچین کانورتری هست؟!:13:
(dvr=فرمت ضبط آنتن دیجیتال)
ممنون..:11::10:
خب این منطق یه خورده کلیه و مشکلات داره. من دستی راحت ترم.:31: البته تعداد فیلمهای ضبط شده زیاد باشه آدم رو خسته میکنه.:41:
من هم ازین گیرنده ها خریدم و فرمت خروجیش ts هست. فقط با TMPG Enc تونستم درست و با صدا تبدیل کنم. شما هم اون رو امتحان کن. اگه نذاشت این فایل رو اد کنی بزار رو all files که بشه هر چی خواستی رو اد کنی. شاید این برنامه جواب بده ... کلا این خروجیهای دیجیتال همه رو شاکی کرده. درست تبدیل نمیشه و باز نمیشه و ..... کلی مشکلات تا حالا شنیدم.
اگه میخوای چند تیکه کنی و مثلا زیپ کنی و بعدا تیکه ها رو بشه به هم چسبوند و باز کرد از وین رار و سون زیپ میتونی استفاده کنی اما اگه منظورتون اینه که چند تیکه کنید از mkvtoolinx استفاده کنید.
گزینهای مربوط به این کار در تبGlobal وجود داره.
نه می خوام تیک های از فیلم رو سانسور کنم
تا حالا خیلی نرم افزار استفاده کردم ولی هر کدوم یه مشکلی داشتن ....
میشه بهترین لینک نرم افزار که با mkv سازگار باشه رو بزارین :11::11:
alireza1411
05-11-2010, 19:38
نه می خوام تیک های از فیلم رو سانسور کنم
تا حالا خیلی نرم افزار استفاده کردم ولی هر کدوم یه مشکلی داشتن ....
میشه بهترین لینک نرم افزار که با mkv سازگار باشه رو بزارین :11::11:
در این مورد قبلا بحث شده و تو همین تاپیک یا تاپیک درخواست کانورتور های صوتی تصویری حسابی سرش بحث بوده.
من الان چند تا برنامه تو ذهنم هست ولی فکر کنم باید پستها رو کامل نگاه کنید تا متوجه بشید کدومش بهتر بوده. من فعلا دو تا رو میگم. یکیش حجیمه corel video studio که ورژن آخرش تو سایتای فارسی ریخته و حدود 500 مگ هستو دومی با حجم 30 مگ اسمش mkv convertor studio هست که اون هم تو سایتای فارسی سرچ کنید با کرکش پیدا میشه و گزینه ی مناسبیه.
hadi_vazi
05-11-2010, 22:01
من یه برنامه می خوام که فیلم های پسوند dat رو به پسوندهای رایج تبدیل کنم ممنون میشم.
Mehdi.ss
05-11-2010, 22:02
سلام
یه برنامه برای تبدیل صوت با پسوند snd به mp3 می خواستم
alireza1411
05-11-2010, 22:11
من یه برنامه می خوام که فیلم های پسوند dat رو به پسوندهای رایج تبدیل کنم ممنون میشم.
سلام. خوبین ؟
خب این که مال VCD هسات فکر کنم و با همه جور برنامه ای میشه تبدیل کرد. گفتین رایج ... رایج مثلا AVI MP4 و از همه بهتر MKV ... با Xlisoft تبدیل به AVI و MP4 خیلی ساده صورت میگیره.
فکر کنم برنامه ی مناسبی هم باشه چون به همه جور فرمت تبدیل میکنه و کار کردن باهاش هم پیچیده نیست.
رزولوشن رو یادتون نره مثل فیلم ورودی بزارین. یعنی مثلا 320*240 یا 352*288 بزارین.
alireza1411
05-11-2010, 22:29
سلام
یه برنامه برای تبدیل صوت با پسوند snd به mp3 می خواستم
فرمت استاندارد سیستم عامل Unix همینه. شما این صفحه رو ببین که روش تبدیل رو با یه نرم افزاری گفته:
و این هم همون نرم افزار به صورت کرک شده:
mansourfcb
06-11-2010, 01:10
من این رو استفاده کردم ولی همه چیز فیلم رو به هم میریزه. خیلی هم بهش ور رفتم ولی فایده ایی نداشت. راه حل دیگه ایی نیست ؟؟
hadi_vazi
06-11-2010, 08:16
سلام. خوبین ؟
خب این که مال VCD هسات فکر کنم و با همه جور برنامه ای میشه تبدیل کرد. گفتین رایج ... رایج مثلا AVI MP4 و از همه بهتر MKV ... با Xlisoft تبدیل به AVI و MP4 خیلی ساده صورت میگیره.
فکر کنم برنامه ی مناسبی هم باشه چون به همه جور فرمت تبدیل میکنه و کار کردن باهاش هم پیچیده نیست.
رزولوشن رو یادتون نره مثل فیلم ورودی بزارین. یعنی مثلا 320*240 یا 352*288 بزارین.
در مورد فرمت احتمالا اشتباه نمی کنید؟ یا من اشتباه دارم می کنم آخه من این فرمت رو با خیلی از برنامه های کانورتور اممتحان کردم ولی اصلا هیچکدوم نمی تونند فایل رو add کنند با nero با imtovideo با xliosoft هیچکدوم این نوع فایل رو نمیشناسه.الان با چندتا برنامه دیگه مثل avs و any video و چندتا برنامه دیگه که هیچکدوم این پسوند dat رو نتونستند بشناسند.
كانورتوري براي تبديل به فرمت alidvr يا همون گيرنده ديجيتال وجود داره؟
به عبارت ساده تر تبديل به فرمت alidvr و پخش از گيرنده ديجيتال
xeNociDe
06-11-2010, 18:53
من این رو استفاده کردم ولی همه چیز فیلم رو به هم میریزه. خیلی هم بهش ور رفتم ولی فایده ایی نداشت. راه حل دیگه ایی نیست ؟؟
اکثـر کـانورتـر هـا این کـارو مـی کنن !
من بهتـرینشـون رو گـفتـم....
mansourfcb
06-11-2010, 21:04
خواهشا یکی یه نرم افزار خوب برای فایلهای vob معرفی کنه. تا الان 10 تا بیشتر نصب کردم ولی هیچکدومشون فایده ایی نداره. یا کیفیت خیلی میاد پایین یا تصویر شطرنجی میشه.
آخه مگه میشه نرم افزاری نباشه که فایلهای vob رو بدون افت کیفیت تبدیل کنه ؟ من نمیدونم این همه فیلم با کیفیت چه جوری تبدیل شده. :41:
alireza1411
06-11-2010, 21:11
در مورد فرمت احتمالا اشتباه نمی کنید؟ یا من اشتباه دارم می کنم آخه من این فرمت رو با خیلی از برنامه های کانورتور اممتحان کردم ولی اصلا هیچکدوم نمی تونند فایل رو add کنند با nero با imtovideo با xliosoft هیچکدوم این نوع فایل رو نمیشناسه.الان با چندتا برنامه دیگه مثل avs و any video و چندتا برنامه دیگه که هیچکدوم این پسوند dat رو نتونستند بشناسند.
تو این کانتینر معمولا یعنی شاید همیشه تا جایی که من دیدم فرمت MPEG1 ذخیره میشه. شما پسوند رو دستی عوض کن و بزار MPG ببین مشکل حل میشه یا نه .
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
كانورتوري براي تبديل به فرمت alidvr يا همون گيرنده ديجيتال وجود داره؟
به عبارت ساده تر تبديل به فرمت alidvr و پخش از گيرنده ديجيتال
این رو نمیدونم ولی فکر میکنم بتونن فرمت mpeg2 رو پخش کنند. مثلا فیلمهای دی وی دی از این اینکدر استفاده میکنن و مشاء الله خوب هم باز میشن و پخش میشن.
تازه فرمتای دیگه مثل avi که توش xvid و یا ساده تر Divx باشه هم باید باز بشن.
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
خواهشا یکی یه نرم افزار خوب برای فایلهای vob معرفی کنه. تا الان 10 تا بیشتر نصب کردم ولی هیچکدومشون فایده ایی نداره. یا کیفیت خیلی میاد پایین یا تصویر شطرنجی میشه.
آخه مگه میشه نرم افزاری نباشه که فایلهای vob رو بدون افت کیفیت تبدیل کنه ؟ من نمیدونم این همه فیلم با کیفیت چه جوری تبدیل شده. :41:
برای کیفیت خوب اگه برنامه ی ساده میخواین از Divx Authoring work استفاده کنید و اگه میخواین بهترین کدک جهان رو استفاده کنید تا بیشترین فشردگی رو داشته باشید از x264 باید استفاده کنید که تو برنامه ی ساده ی Xvid4psp هست و یه خبر خوب هم واسه دوستداران AVIdemux که ایونم اینه که بعد از 3 4 ماه بالاخره یه ورژن جدید بیرون دادند که x264 داخلش هم آپدیت کردن خوشبختانه. با اون هم میشه.
من خودم طرفدار سر سخت Staxrip هستم.
راستی نرو 10 هم یه بخش داره به اسم Nero Recode که اگه فرمت خروجی رو روی Nero AVC بزارین کیفیتش خوبه.
mansourfcb
07-11-2010, 14:51
برای کیفیت خوب اگه برنامه ی ساده میخواین از Divx Authoring work استفاده کنید و اگه میخواین بهترین کدک جهان رو استفاده کنید تا بیشترین فشردگی رو داشته باشید از x264 باید استفاده کنید که تو برنامه ی ساده ی Xvid4psp هست و یه خبر خوب هم واسه دوستداران AVIdemux که ایونم اینه که بعد از 3 4 ماه بالاخره یه ورژن جدید بیرون دادند که x264 داخلش هم آپدیت کردن خوشبختانه. با اون هم میشه.
من خودم طرفدار سر سخت Staxrip هستم.
راستی نرو 10 هم یه بخش داره به اسم Nero Recode که اگه فرمت خروجی رو روی Nero AVC بزارین کیفیتش خوبه.
در درجه اول کیفیت برای من مهمه. از اینا کدومش پیشنهاد میشه ؟؟
ممنون میشم اگه لینک دانلودش هم بزارین. :11:
راستی در مورد نرو من چند جای دیگه هم شنیده ام. من نرو 7 رو دارم و تریاله و خیلی از قسمتهاش کار نمیکنه. میخوام ببینم اگه نرو کارمو راه میندازه یه نسخه جدیدشو بخرم و نصب کنم.
alireza1411
07-11-2010, 22:09
در درجه اول کیفیت برای من مهمه. از اینا کدومش پیشنهاد میشه ؟؟
ممنون میشم اگه لینک دانلودش هم بزارین. :11:
راستی در مورد نرو من چند جای دیگه هم شنیده ام. من نرو 7 رو دارم و تریاله و خیلی از قسمتهاش کار نمیکنه. میخوام ببینم اگه نرو کارمو راه میندازه یه نسخه جدیدشو بخرم و نصب کنم.
خب واسه کیفیت بهترین کدک همون x264 هست. این هم لینک بهترین برنامه از نظر خودم البته :
نرو هم خیلی ساده و خوبه اما امکاناتش کمه خب ... من ورژن 9 رو چند جا دیدم و دانلود کردم فقط کرک سافت گذر دست کار میکرد. 10 رو هم از همون سافت گذر گرفتم ولی مخصوص وی آی پی بود. تو راسخون هم فکر کنم دیدم واسه دانلود گذاشته بودن . راستی ورژن 9 رو دریا سافت هم زده بود که کرکش خراب بود ....
یه برنامه دیگه هم بگم که اون هم از دیکدر های توپ mplayer استفاده میکنه و افکتهای بسیار خوبی میده مثل نویزی کردن و کاهش نویز و افزایش شارپ بودن لبه های تصویر و افکت تغییر رنگ و نور و .....
موفق باشی
golmohammadi
08-11-2010, 00:51
سلام
چند تا فایل تصویری دارم که حجمشون بالای 1 دی وی دی هست
حدود 5 تا 9 گیگ
چطوری اینا را چند ترک کنم تا بتونم رایت کنم دی وی دی ؟
البته منظور با کدوم برنامه میشه سریعتر اینکارو کرد ؟
فرمت فایلها هم دی وی دی پال هستند
خواهشا خیلی سریع جواب بدید
با edius به راحتي انجام ميشه!
alireza1411
08-11-2010, 01:01
سلام
حدود 5 تا 9 گیگ
دوستمون عرض کردن ولی فکر کنم منظور تکه تکه کردن فیلم باشه. مثلا تکه های 1.5 ساعتی ...
فکر میکنم بهترین برنامه allok video joiner باشه. با نرو هم احتمالا میشه ولی این برنامه که گفتم همش 7 8 مگ هست و خیلی سبک و راحته. کافیه فایل اد کنین و اون علامت ادیت رو بزنید و یه بخش از فایل رو ببرید . فقط نکته اینه که خروجی رو بزارین رو فرمت Original که تبدیل مبدیل نکنه و فقط کپی کنه.
golmohammadi
08-11-2010, 01:15
با edius به راحتي انجام ميشه!
ادیوس که ندارم پس فعلا نمیشه
دوستمون عرض کردن ولی فکر کنم منظور تکه تکه کردن فیلم باشه. مثلا تکه های 1.5 ساعتی ...
فکر میکنم بهترین برنامه allok video joiner باشه. با نرو هم احتمالا میشه ولی این برنامه که گفتم همش 7 8 مگ هست و خیلی سبک و راحته. کافیه فایل اد کنین و اون علامت ادیت رو بزنید و یه بخش از فایل رو ببرید . فقط نکته اینه که خروجی رو بزارین رو فرمت Original که تبدیل مبدیل نکنه و فقط کپی کنه.
الان سرچ میزنم پیداش کنم ببینم چطوره
راستی فری هست ؟
==
قدیما که فرمت رایج وی سی دی بود برنامه وی سی دی کاتر عالی بود
برنامه های زیادی میتونستند ببرند
اما هیچی وی سی دی کاتر نمیشد
این برنامه در عرض چند ثانیه اینکارو میکرد
یه چیزی تو این مایه ها باشه که عالی میشه ....
alireza1411
08-11-2010, 01:44
ادیوس که ندارم پس فعلا نمیشه
الان سرچ میزنم پیداش کنم ببینم چطوره
راستی فری هست ؟
==
قدیما که فرمت رایج وی سی دی بود برنامه وی سی دی کاتر عالی بود
برنامه های زیادی میتونستند ببرند
اما هیچی وی سی دی کاتر نمیشد
این برنامه در عرض چند ثانیه اینکارو میکرد
یه چیزی تو این مایه ها باشه که عالی میشه ....
آره وی سی دی دیگه الان جزء غیر رایج ها شده ولی قدیم با وی سی دی کاتر حال میکردین ها !!!!!
این برنامه تقریبا همون کارو میکنه ولی انقدر الان فرمتا عجیب شده که نمیتونه همه جور فایل رو درستکاری کنی. دیمالتی پلکسورش اون قدر کامل نیست که جواب بده .... ولی واسه دی وی دی یا VOB فکر نمیکنم هیچ مساله ای داشته باشه.
رایگان نه نیست ولی یه سریال و یوزر فکر کنم کرکش میکنه. تو سایت فارسی ها بگردی با کرک حتما هست.
golmohammadi
08-11-2010, 01:52
دانلود کردم
فعلا سریالی ندارم
در ضمن اون ادیت را من نیافتم
alireza1411
08-11-2010, 09:59
دانلود کردم
فعلا سریالی ندارم
در ضمن اون ادیت را من نیافتم
مال من ورژن 4.4 بوده :
Allok Video Joiner v4.4.1117
-------------------------
Name : ziadmosaan
Serial : F9B3B8F0
اون که گفتم سمت راست بخشی که فایلها رو اد میکنیم هست و اسمش Split the video هست. در ضمن علامت یه نوار فیلم برداری داره.
شبیه همین برنامه شاید یه کوچولو بهتر ولی دقیقا با همین امکانات Aone Ultra Video Joiner 5.2 هم هست. چون دقیقا یکیه اونی که قدیمی تر بود رو معرفی کردم شاید سابقه ی بیشتر یه مزیت هایی داشته باشه ...:11::11:
golmohammadi
08-11-2010, 10:35
مال من ورژن 4.4 بوده :
Allok Video Joiner v4.4.1117
-------------------------
Name : ziadmosaan
Serial : F9B3B8F0
اون که گفتم سمت راست بخشی که فایلها رو اد میکنیم هست و اسمش Split the video هست. در ضمن علامت یه نوار فیلم برداری داره.
شبیه همین برنامه شاید یه کوچولو بهتر ولی دقیقا با همین امکانات Aone Ultra Video Joiner 5.2 هم هست. چون دقیقا یکیه اونی که قدیمی تر بود رو معرفی کردم شاید سابقه ی بیشتر یه مزیت هایی داشته باشه ...:11::11:
مال من الان 4.6.0.529 هست
اون ادیت را وقتی سریال را وارد کردم ظاهر شد
الان گذاشتم یکی را کات کنه
سرعتش بد نیست
الان گذاشتم یک ویدئوی 94 دقیقه ای را کات کنه و ازش یک 47 دقیقه ای بگیرم که 12 دقیقه وقت نیاز داره ...
یعنی از یولید و چند تا کانورتر که داشتم سریعتره
اما دوست داشتم سریعتر از این را هم پیدا کنم
اونیکی برنامه را هم باید تست کنم
راستی ادیوس را شب دانلود کردم
51 هست که فایلهای اپدیا به 5.5 را هم داره
سرعت اون چطوره ؟
ویرایش :
فایل خروجی ایراد داره
وقتی میکشمش جلو استپ میکنه و با مکث باز میکنه اما بدون صدا
پس واسه این فرمت مناسب نیست
golmohammadi
08-11-2010, 11:06
این ادیوس برای همین تیکه فیلم 19 دقیقه زمان میبره
فکر نمیکردم انقدر کند باشه
mansourfcb
08-11-2010, 17:19
خب واسه کیفیت بهترین کدک همون x264 هست. این هم لینک بهترین برنامه از نظر خودم البته :
لینکش مشکل داره. دانلود نمیشه.
alireza1411
08-11-2010, 19:13
لینکش مشکل داره. دانلود نمیشه.
حواسم نبود سورس فرج پیلتره:31:
:11::11:
alireza1411
09-11-2010, 21:53
این ادیوس برای همین تیکه فیلم 19 دقیقه زمان میبره
فکر نمیکردم انقدر کند باشه
ادیوس تبدیل میکنه ولی این برنامه که گفتم اگه خروجی رو بزارید Original تبدیل نمیکنه فقط استریم رو از یه جاییش میبره. خب با بعضی ها هم که مشکل داره .... برنامه های مختلفی واسه اینکارا هست و باید تست کرد که کدومش یه فرمت خاص رو درست تبدیل میکنه.
kaivanika
10-11-2010, 01:29
نرم افزاری میخوام که موزیک های رو از لحاظ کیفیت ببره بالا مثله حالت اورجینال .
اکثر mp3 های که بدست ما میرسه با 128 kb هستن .
در حالی که نسخه اصلای موزیک 320 و بالاتر هستن .
برنامه ای هست که واقعا کیفیت رو به نسخه اصلی نزدیک کنه ؟
نمیخوام فقط حجمشو زیاد کنه بلکه رو کیفیت هم تاثیر مستقیم بزاره
راستی آقا رضا مشکل فایل های اچ دی رو حل کردم . الان میتونم تبدیل کنم به راحتی
یک نرم افزار ویرایش فیلم با ساپورت زبان فارسی می خوام
xeNociDe
10-11-2010, 16:24
یک نرم افزار ویرایش فیلم با ساپورت زبان فارسی می خوام
تنها ادیتوری که فارسی ساپورت میکنه همین Movie Maker هست ؛ اما میتونید از فارسی ساز ها هم برای فارسی نوشتن استفاده کنید(!)
Shayan Arya
10-11-2010, 17:01
سلام
حدود 5 تا 9 گیگ
VideoReDo Plus برای MPEG2 (حتی دقیق تر و سریع تر از VCDcutter)
و VideoReDo TVSuite V4 برای MPEG4 / H.264
alireza1411
10-11-2010, 20:05
با چه برنامه ای حل شده ؟
در مورد کیفیت صدا برنامه صراغ ندارم و به نظرم الگوریتمی که کلی باشه و کیفیت هر آهنگی رو بالا ببره ندارم. مثل اکولایزر که در حالت کلی نمیشه تنظیمش کرد بلکه برای هر آهنگی و هر سازی باید جدا تنظیمش کرد.
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
VideoReDo Plus برای MPEG2 (حتی دقیق تر و سریع تر از VCDcutter)
و VideoReDo TVSuite V4 برای MPEG4 / H.264
اگه لینکش رو هم دارین ممنون میشم ... :31::11::11:
Shayan Arya
10-11-2010, 20:58
با چه برنامه ای حل شده ؟
در مورد کیفیت صدا برنامه صراغ ندارم و به نظرم الگوریتمی که کلی باشه و کیفیت هر آهنگی رو بالا ببره ندارم. مثل اکولایزر که در حالت کلی نمیشه تنظیمش کرد بلکه برای هر آهنگی و هر سازی باید جدا تنظیمش کرد.
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
اگه لینکش رو هم دارین ممنون میشم ... :31::11::11:
VideoReDo TVSuite H 264 v4.20.5.600
VideoReDo Plus v2.5.3.500
kaivanika
10-11-2010, 22:42
این برنامه رو دانلود کنید و با jet audio خودمون راخت 2 گیگ فایل اچ دی رو تبدیل کردم البته یه نیم ساعتی طول کشید
دانلود برنامه hd pak که یه سری کد هستن
Facon_Archi
10-11-2010, 23:31
سلام
بهترین برنامه برای تبدیل این فرمت چی هست؟
من برنامه ی MKVTOAVI رو دارم ولی حجم فایل ها موقع تبدیل به بالای 4گیگ میرسه!
تنظیمات برنامه رو کسی میدونه چی باید بزارم تا خروجی ش حجم قابل قبولی بشه؟
برنامه به جر این چی هست؟
alireza1411
11-11-2010, 01:04
سلام
بهترین برنامه برای تبدیل این فرمت چی هست؟
من برنامه ی MKVTOAVI رو دارم ولی حجم فایل ها موقع تبدیل به بالای 4گیگ میرسه!
تنظیمات برنامه رو کسی میدونه چی باید بزارم تا خروجی ش حجم قابل قبولی بشه؟
برنامه به جر این چی هست؟
من ندارمش ولی شاید بگی کدکی که استفاده میکنه چیه و یا مثلا منوهاش چیاست ممکنه بتونم کمکی کنم ...
راستی دادا این امضات سوال جالبی میکنه فقط یه ایراد داره اون هم اینه که کسی که داره سوال می پرسه به احتمال 99 درصد جوابش رو لازم نداره ... آدما گاهی سوال میکنن که جوابش رو بگیرن ... مثل شما که سوال کردی ولی گاهی هم سوال میکنن که یه چیزایی رو به اصطلاح خودمون نابود کنن. البته جای همچین بحثی اصلا اینجا نیستش .... بریم سراغ کار خودمون ... ام کی وی به ای وی آی :11:
Facon_Archi
11-11-2010, 01:20
محیط نرم افزار این هست
قسمت اپشن هم این گزینه هارو داره
من کدوم فرمت رو بزنم که حجمش خیلی بالا نره؟
لطف کنید نرم افزاری برای چسباندن فیلمهای کوتاه با فرمت aviمعرفی کنید از همه سپاسگذارم
alireza1411
11-11-2010, 15:39
لطف کنید نرم افزاری برای چسباندن فیلمهای کوتاه با فرمت aviمعرفی کنید از همه سپاسگذارم
allok video joiner که تو ساتیای فارسی با کرک پیدا میشه.
alireza1411
11-11-2010, 15:47
محیط نرم افزار این هست
قسمت اپشن هم این گزینه هارو داره
من کدوم فرمت رو بزنم که حجمش خیلی بالا نره؟
تو این کدک ها فکر میکنم بهترینش همون مدیا ویدئوی 9 باشه. البته اون DMO نمیدونم مخفف Demo هست یا چیز دیگه ولی اگه دمو باشه شاید به درد نخوره.
کلا این کدک ها قوی نیستش ... البته جز همون ویندوز مدیا ویدئو window media video 9 یا WMV9. این که تنظیمات خاصی نمیخواد و فقط بیتریت یا حجم خروجی رو میدی خودش کارش رو بلده.
و اما کدک خوب .... اگه تو کامپیوتر باز میکنی و برای دی وی دی پلیر معمولی یا یه خورده خفن نمیخوای باید بری سراغ x264 و برای باز کردنش یه پلیر قدرتمند مثل WD HD Media Player لازم داری .
برای وسایل ضعیف تر بهتره بری سراغ Divx اون هم نه اچ دی .... همین رزولوشن دی وی دی باید بزاری. نرم افزار خوب هم واسه این کارا Xilisoft Video Convertor 6 هست.
برای اون X264 برو تو کار Xvid4psp و Staxrip که هر دوش رایگانه و تو وب بگردی پیدا میکنی. حجمشون هم اولی 42 مگ و دومی 23 مگ هست.
حجم Xilisoft هم 29 مگ.
ببخشید شما ffshow هم داری که !!!! با همون برو تنظیمات رو بزار رو h264 و آپناش رو بزار رو حالت معمولی خودش .... فقط رو بخش Mode کلیک کن و بزارش رو حالت 1 pass quality و عدد رو بزن 85 درصد. به نظرم راحت ترین راهه ... فقط اشکالش اینه که مشکلاتش یه خورده زیاده.
mahdishata
11-11-2010, 22:32
سلام
من يه سوال اماتور بپرسم:31:
من يه دي وي دي فيلم دارم ميخوام اينو بدون افت كيفيت فقط به فايل با پسوند avi ويا mkv تبديل كنم.با چه برنامه ميشه اين كار رو انجام داد؟
متشكر
amo_sedi
11-11-2010, 23:17
ایا همچنیین نرم افزاری وجود داره؟؟
تو سایت /[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یسری افکت همراه با عکس هست که وقتی عکس خودتو بهش میدی به همون شکل در میاره ایا نرم افزار این کار وجود داره یا نه
ممنون
alireza1411
12-11-2010, 00:35
سلام
من يه سوال اماتور بپرسم:31:
من يه دي وي دي فيلم دارم ميخوام اينو بدون افت كيفيت فقط به فايل با پسوند avi ويا mkv تبديل كنم.با چه برنامه ميشه اين كار رو انجام داد؟
متشكر
خب این سوال که اصلا آماتور نیست.
ببینید در هر تبدیلی کاهش کیفیت داریم. یعنی در بهترین شرایط هم باز چون یه الگوریتمی داره به یه چیز دیگه تبدیل میشه حتما افت وجود داره. ولی معمولا منظور از کاهش کیفیت حالتی هست که کیفیت بیشتر از 10 درصد کم میشه.
حالا یه چیز دیگه ... این کاهش رو با چشم شاید نشه درست تشخیص داد. برای اندازه گیری کیفیت متریک های مختلفی تعریف میشه.
مثلا PSNR و SSIM و VHQ و ..... که دو تای اولی یا شاید فقط اولی بهترین معیار هست.
بگذریم ...
بهترین کدکی که الگوریتم رو عوض میکنه و کیفیتی که میده نسبت به حجم فایل بهینه هستش و همچنین سرعت بسیار بالایی داره x264 هست.
برای این که استفاده کنید باید برنامه ای مثل:
Xvid4psp
Staxrip
ffcoder
fairuse wizard
megui
avidemux
gardon not
و ....
رو مورد استفاده قرار بدین که بین اینا دو تای اولی شاخ هستن و به نظرم ساده میان. سومی هم یه مدته آپدیت نشده و چهارمی هم یه خورده دیر به دیر آپدیت میشه و امکاناتش کمه. پنجی قوی هست ولی کار کردن باهاش یه خورده سخته. ششمی هم شبیه اولیه و برنامه ی خوبیه ...
حالا خودتون سرچ کنید اولی 42 مگ و دومی 23 مگ هست و ببینید با کدومش بیشتر حال می کنید.
Mehdi.ss
12-11-2010, 04:07
فرمت استاندارد سیستم عامل Unix همینه. شما این صفحه رو ببین که روش تبدیل رو با یه نرم افزاری گفته:
و این هم همون نرم افزار به صورت کرک شده:
بابت نرم افزار ممنون ولی فایل snd رو قبول نمیکنه
alireza1411
12-11-2010, 11:00
بابت نرم افزار ممنون ولی فایل snd رو قبول نمیکنه
شرمنده من گفتم شاید جواب بده آخه من این مشکل رو نداشتم تا به حال و تست هم نکردم.
البته این ارور که میگه نمیتونه محتویات رو ارزیابی کنه شاید به خاطر اینه که فایلها مورد داره .... ولی باز اطلاعی ندارم که کلا این جور فایلها چی به چی هستن. یه سرچی کردم دیدم این برنامه شاید بتونه کمکتون کنه و معرفیش کردم.
البته اگه مشکل حل شد راه حلش رو هم بگین استفاده کنیم.
mojtaba2321
13-11-2010, 11:57
درود
برنامه کم حجمی برای تبدیل فایلهای mpg به mp3 میخواستم.
xeNociDe
13-11-2010, 16:16
یک نرم افزاری میخوام مثل فتوشاپ ولی با حجم کم..
جاش اینجا نیست...
باید در انجمن اصلی درخواست نرم افزار مطرح کنید.
alireza1411
13-11-2010, 21:50
درود
کم حجم تا منظور چند مگ باشه ..... ولی خب Jet audio تو قدیمیهاش هم این کار رو داره.
mojtaba2321
14-11-2010, 00:33
کم حجم تا منظور چند مگ باشه ..... ولی خب Jet audio تو قدیمیهاش هم این کار رو داره.
اتفاقا با جت آیدیو که خواستم تبدیل کنم ارور داد.
Ship Storm
14-11-2010, 00:47
درود
از نرم افزار خوب استفاده کن که تو شرایط دیگه هم بکارتون بیاد
دانلود یک نرم افزار با حجم متوسط گزینه خوبی میتونه باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Xilisoft Video Converter | برای تبدیل انواع فرمتهای ویدئویی و صوتی به یکدیگر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
با سلام
من يه converter مي خوام كه بتونه تمام فرمت هاي صوتي و تصويري رو به فرمت Dat تبديل كنه .
هر چه فرمت هاي ساپورت شده بيشتر باشه بهتره .
براي پخش روي VCD مي خوام .
با سلام
من يه converter مي خوام كه بتونه تمام فرمت هاي صوتي و تصويري رو به فرمت Dat تبديل كنه .
هر چه فرمت هاي ساپورت شده بيشتر باشه بهتره .
براي پخش روي VCD مي خوام .
سلام
همون نرم افزاری که Ship Storm عزیز در پست بالایی معرفی کردند خیلی خوبه.
موفق باشید :40:
mostafait
14-11-2010, 20:24
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی...
من یک برنامه قوی و پرسرعت برای تبدیل فرمتهای تصویری مثل MKV و WMV و MPG و FLV به AVI !!!!
راستی کدام نوع از فرمت AVI در تمام دی وی دی پلیرهای خانگی به راحتی اجرا میشود و کیفیت هم در همان حد MKV باقی می ماند؟!
چندتا از فرمت های MKV رو وقتی به AVI تبدیل کردم کیفیت کمی میاد پایین؟!!!!
خواهشا راهنمایی کنید!
alireza1411
14-11-2010, 21:24
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی...
من یک برنامه قوی و پرسرعت برای تبدیل فرمتهای تصویری مثل MKV و WMV و MPG و FLV به AVI !!!!
راستی کدام نوع از فرمت AVI در تمام دی وی دی پلیرهای خانگی به راحتی اجرا میشود و کیفیت هم در همان حد MKV باقی می ماند؟!
چندتا از فرمت های MKV رو وقتی به AVI تبدیل کردم کیفیت کمی میاد پایین؟!!!!
خواهشا راهنمایی کنید!
خب برای پلیرها اصطلاحا این طوری جا افتاده که AVI پخش میکنن ولی اصلا این جوری هم نیست که گفته میشه.
ببینید AVI یه جعبه یا Container هست که توش میتونه Divx و Xvid و h264 و mpeg4 باشه. آخری از همه مرسوم تره و بیشتری ها بازش میکنند.
پلیرها میتونن بفهمن تو این فایل ای وی آی یه صدا و یه ویدئو وجود داره ولی ممکنه نتونن صدا رو باز کنن یا ویدئو رو دیکد کنن !!! اینجاست که معلوم میشه نباید بگیم که AVI هم باز میکنه !!!! باید بگیم AVI ساپورت شده از نظر کانتینر
ولی درست بعدش باید بگیم فلان کدک رو باز میکنه و فلان رو نه.
بین این 4 تایی که گفتم اول Mpeg4 رو تست کنید. نشد که هیچی دیگه خیلی بد میشه.
اما Divx و Xvid کیفیتشون بیشتره و فشرده تر هستن به اصطلاح و احتمال اینکه باز بشه کمتره. بعد از اینا میرسیم به استاندارد جدید h264 که شامل یه سری کدک میشه که در رقابت شدیدی هستند.
مثل اینا:
Nero Digital AVC
MainConcept Mpeg4 AVC
Elecard AVC
Intel h264
Divx h264
Xvid h264
و از همه خفن تر و عجیب تر x264 هست ه رایگانه و این فیملهای 300 400 مگی تو وب با همین فرمت کار میشه معمولا.
خب این جا معلومه که Divx هم تحت استاندارد h263 داره و هم تحت استاندارد قویتر h264 پس توقع نداشته باشید یه فیلم اچ دی که پسنوندش divx هست تو هر پلیر ساپورت کننده ی divx باز بشه چون ممکنه استانداردش h264 باشه و پلیر نتونه اون رو دیکد کنه.
شما با همه ی این مباحث بزار رو mpeg4. با هر برنامه ای ...
من میگم همین xilisoft video convertor خوبه.
سلام دوستان
یک برنامه ویرایش صوتی می خواهم که بتوان دو فایل MP3 را به هم چسباند؛ ممنوم می شوم اگر معرفی کنید:11:
xeNociDe
15-11-2010, 08:21
سلام دوستان
یک برنامه ویرایش صوتی می خواهم که بتوان دو فایل MP3 را به هم چسباند؛ ممنوم می شوم اگر معرفی کنید:11:
Power Audio Editor 7
اینم نسخه قدیمی ادوب پریمیر6.5
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامکانات خوبی داره:مونتاژ-سانسور- تقطیع-تایتل- گذاشتن عکس روی فیلم- وایپ- گرفتن عکس از فیلم فقط یک مقدار در رندر کردن ضعیف عمل می کنه اگه می خواهید به صورت مقدماتی رو ادوب پریمیر کار کنید این گزینه خوبیه اگه از کتاب کامپیوتر در مسیر اشتغال استفاده می کنید در مورد این نسخه توضیحات خوبی داده
ببخشید من هر چی گشتم اخرش نفهمیدم این سوالو کجا بنویسم واسه همین اومدم اینجا ...... من تازگی ها رو لپ تاپم ویندوز 7 نصب کردم ..... هیچ مشکلی با زبان فارسی نداره فقط تو اجرای فیلم وقتی زیر نویس میاد کلا یه فونت اج مجق نوشته میشه ...... کسی هست علتشو بگه ؟؟؟؟ یا برنامه معرفی کنه که مشکل منو حل کنه ؟؟؟ ممنون میشم
ورژن جدید Arcsoft media Converter رو می خواستم
سلام
همون نرم افزاری که Ship Storm عزیز در پست بالایی معرفی کردند خیلی خوبه.
دوست عزيز وقتي پوروفايل رو روي VCD مي زارم در آخر فايل با پسوند mpg تحويل ميده در صورتي كه VCD ها فايلهاي با پسوند Dat رو مي خونن.
اگه ممكنه يه برنامه ديگه رو معرفي كنيد عزيز:40:
mostafait
16-11-2010, 20:57
با سلام...
دوست عزیز با برنامه ی Xilisoft Video Converter فرمت خروجی رو بر روی HD ------------->HD-MPEG4 VIDEO قرار دادم. درسته؟
حالا تقریبا یک فیلم 1ساعت و نیم تا 2 ساعت طول میکشه تا تبدیل کنه!می خواستم بدونم که آیا طبیعی هستش یا که میشه کاری کرد که سرعت بالاتر بره؟
سی پی یو دو هسته ایی اینتل 5300 ! راستی در Task Manager مقدار استفاده از سی پی یو 70 هستش!
xeNociDe
16-11-2010, 21:12
با سلام...
دوست عزیز با برنامه ی Xilisoft Video Converter فرمت خروجی رو بر روی HD ------------->HD-MPEG4 VIDEO قرار دادم. درسته؟
حالا تقریبا یک فیلم 1ساعت و نیم تا 2 ساعت طول میکشه تا تبدیل کنه!می خواستم بدونم که آیا طبیعی هستش یا که میشه کاری کرد که سرعت بالاتر بره؟
سی پی یو دو هسته ایی اینتل 5300 ! راستی در Task Manager مقدار استفاده از سی پی یو 70 هستش!
بــله معمولا کـانورت یا رِیـپ فیلم های با حــجـم بالا و کیفیت زیاد طول میکشه مگر CPU دیگه غول باشه(!)
mostafait
16-11-2010, 21:31
دوستان عزیز به این فرمتی که تبدیل کردم یعنی HD MPEG4 VIDEO !
اما در تست اولین دستگاه این فرمت رو پخش نکرد!
ببخشید من هر چی گشتم اخرش نفهمیدم این سوالو کجا بنویسم واسه همین اومدم اینجا ...... من تازگی ها رو لپ تاپم ویندوز 7 نصب کردم ..... هیچ مشکلی با زبان فارسی نداره فقط تو اجرای فیلم وقتی زیر نویس میاد کلا یه فونت اج مجق نوشته میشه ...... کسی هست علتشو بگه ؟؟؟؟ یا برنامه معرفی کنه که مشکل منو حل کنه ؟؟؟ ممنون میشم
سلام
سوالتون رو توي بعد نرم افزاري هنر هفتم بپرسيد(الان نگاه كردم ديدم نيست شايد واسه من پنهاني باشه:31:)
شما بريد توي كنترل پنل --regional and language -- تو تب advance يوني كد هاي فارسي و عربي رو تيك بزنيد بعد ديسكت ويندوز زو بزاريد تو دستگاه تا نصب بشه و ريست كنه تا احتمالا درست بشه
ma_softnet
17-11-2010, 12:32
سلام
من بوسیله کارت TV دیجیتال برنامه های تلویزیون را ظبط کردم و با فرمت TS ذخیره میکنه حالا میخواهم تبدیل کنم به فرمت قابل پخش دیگری با چندین برنامه تست کردم و مشکل آنها این است که فیلم را تبدیل میکنه ولی صدا نداره.
از جمله برنامه های تست شده
ConvertXtoDVD 4
Convert TS
و چندین برنامه دیگه که همگی بدون صدا فیلم را تبدیل میکنه
لطفا ی نرم افزار قوی معرفی کنید
یه برنامه میخام که فایلم رو به فرمت avi/xvid تبدیل کنه و حتما بشه باهاش زیرنویس فارسی رو هم به فیلم چسبوند.
برا پخش در سینما خانگی میخام.
سلام
نرم افزاری هست که باهاش بشه فایل های تصویری رو تبدیل به فرمت HD کرد که کیفیت فیلم اولیه افزایش پیدا کنه ؟؟؟
سلام
دوستان من یه DVD Player مارشال دارم میخوام یه سری فیلم رو که فرمت Mkv رو چون نمیتونه نشون بده تبدیل کنم چند تا از این برنامه های معروف کانورت رو تست کردم نمیدونم مشکل چیه که وقتی میزارم روی Avi فایل تبدیل شده توی دستگاه تصویر نداره تقریبا 4 تا از معروف ترین ها رو تست کردم نشد
حالا میخوام ببینم خود شرکتش برنامه خاصی داره؟
و یا اینکه تنضیمات خاصی رو باید اعمال کرد که نشون بده؟دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنند
من فیلم Avi معمولی رو که اینترنت دانلود میکنم نشون میده اما خودم تبدیل میکنم نشون نمیده باید چیکار کرد؟
با تشکر
سلام
سوالتون رو توي بعد نرم افزاري هنر هفتم بپرسيد(الان نگاه كردم ديدم نيست شايد واسه من پنهاني باشه:31:)
شما بريد توي كنترل پنل --regional and language -- تو تب advance يوني كد هاي فارسي و عربي رو تيك بزنيد بعد ديسكت ويندوز زو بزاريد تو دستگاه تا نصب بشه و ريست كنه تا احتمالا درست بشه
نه خود ویندوز اصلا مشکلی با زبان فارسی نداره ولی فقط همین زیر نویس که تمام پلیرها همین جوری هستش .....
عرض كردم خدمتتون مشكل شما يونيكد هست و راه حل هم ارائه دادم بهتون.منم دقيقا همين مشكل رو داشتم....
اگه بازم حل نشد به اين تاپيك مراجعه كنيد.اينجا محل بحثش نيست....
Ulead Video Studio 11 plus
امكانات فوق العاده حجم كم تايتل افكت و ...
[140MB
یه برنامه میخام که فایلم رو به فرمت avi/xvid تبدیل کنه و حتما بشه باهاش زیرنویس فارسی رو هم به فیلم چسبوند.
برا پخش در سینما خانگی میخام.
کسی همچین برنامه ای سراغ نداره؟
xeNociDe
18-11-2010, 20:47
AVCWare AVCHD Converter 6.0
سلام
نرم افزاری هست که باهاش بشه فایل های تصویری رو تبدیل به فرمت HD کرد که کیفیت فیلم اولیه افزایش پیدا کنه ؟؟؟
نیست همچین نرم افزاری ؟؟؟؟؟
سلام
VSO ConvertXtoDVD | حرفه ای ترین نرم افزار رایت وتبدیل فایلهای ویدئویی به DVD
آموزش :
نیست همچین نرم افزاری ؟؟؟؟؟
Xilisoft HD Video Converter
سلام
يه نرم افزار واسه تبديل dvd به mkv ميخواستم
دو سه تا دانلود كردم ولي همشون سريال ميخوان....
ممنون
Ship Storm
19-11-2010, 14:58
سلام
ممنون
Xilisoft Video Converter | برای تبدیل انواع فرمتهای ویدئویی به یکدیگر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه ای که تو پست شماره 118 معرفی کردم همراه با کرک فعال شده هست که خودم روی سیستم نصب کردم و به راحتی کرک شده
سلام
ممنون
سلام
Daniusoft DVD Ripper 2.1 With Serial
salmankhan9989
21-11-2010, 15:28
سلام چرا توی لیست Aiseesoft total video converterنیست به نظر من از همه سرتره
درضمن نرم افزاری هست که بشه باgpu ویدئو روتبدیل کرد؟برای کارت گرافیکati hd5570میخوام
Amin.P30
22-11-2010, 15:41
سلام.
نرم افزاری برای چسباندن دو تکه فیلم میخام.
یاد VCD CUTTER افتادم که فرمت فیلم رو نشناخت.
با ULEAD 12 PRO X2 هم بازش نکرد.
فرمت فیلم هم AVI هستش.
سلام
دوستان من یه DVD Player مارشال دارم میخوام یه سری فیلم رو که فرمت Mkv رو چون نمیتونه نشون بده تبدیل کنم چند تا از این برنامه های معروف کانورت رو تست کردم نمیدونم مشکل چیه که وقتی میزارم روی Avi فایل تبدیل شده توی دستگاه تصویر نداره تقریبا 4 تا از معروف ترین ها رو تست کردم نشد
حالا میخوام ببینم خود شرکتش برنامه خاصی داره؟
و یا اینکه تنضیمات خاصی رو باید اعمال کرد که نشون بده؟دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنند
من فیلم Avi معمولی رو که اینترنت دانلود میکنم نشون میده اما خودم تبدیل میکنم نشون نمیده باید چیکار کرد؟
با تشکر
سلام
اگه ممکنه و کسی بلده راهنمایی کنه
با تشکر
MasterGeek
22-11-2010, 21:43
سلام دوستان
من نرم افزاری میخوام که بتونم با اجراش از کلیدای کیبوردم به عنوان مثلا یه ارگ یا پیانو استفاده کنم...نرم افزاری رو که این کار رو میکرد چند سال پیش دیدم ولی اسمشو یادم نیست ولی الان شاید نرم افزارها کاملتر و بهتری موجود باشه....یه نرم افزار میخوام که کرکش هم موجود باشه خلاصه بی دردسر....
Shayan Arya
23-11-2010, 00:23
سلام دوستان
من نرم افزاری میخوام که بتونم با اجراش از کلیدای کیبوردم به عنوان مثلا یه ارگ یا پیانو استفاده کنم...نرم افزاری رو که این کار رو میکرد چند سال پیش دیدم ولی اسمشو یادم نیست ولی الان شاید نرم افزارها کاملتر و بهتری موجود باشه....یه نرم افزار میخوام که کرکش هم موجود باشه خلاصه بی دردسر....
Play It رو میگی؟
یادش بخیر قدیم ها خیلی باهاش بازی میکردم :46:
اگر نرم افزار مشابه و بهتری هست من هم علاقه مندم (روی سون هم کار کنه)
mohsen.rajabi
23-11-2010, 11:48
با سلام
نرم افزاری برای تبدیل فایلهای ویدیویی با پسوند TS به دیگر پسوند ها
با تشکر قبلی
salmankhan9989
23-11-2010, 12:51
با سلام
نرم افزاری برای تبدیل فایلهای ویدیویی با پسوند TS به دیگر پسوند ها
با تشکر قبلی
همین نرم افزاری که گفتم Aiseesoft Total Video Converter
سلام دوستان
سلام ...
نرم افزار های زیاد و مختلفی در این مورد هست که نمونشون میتونه :
ّFinger Piano
Piano Fx Studio v4.0 که خودم گهگاهی ازش استفاده میکنم و...
Virtual Piano که بسته به ورژنش پیشرفته تر میشه .
Nocturne
24-11-2010, 03:53
سلام. یه فایل فیلم دارم با پسوند TRP . میخوام بدونم چه جوری میتونم بازش کنم.
قبلا تا جایی که یادم میاد با real player میشد. ولی الان نصب کردم نشد.
smile-paul
24-11-2010, 08:15
سلام دوستان
نرم افزار آهنگسازی FL Studio هست كه خودم گاهي استفاده ميكنم ,از كيبورد هم ميتوني تا حدي مثل ارگ يا پيانو استفاده كني :whistle:
سلام. یه فایل فیلم دارم با پسوند TRP . میخوام بدونم چه جوری میتونم بازش کنم.
قبلا تا جایی که یادم میاد با real player میشد. ولی الان نصب کردم نشد.
سلام ...
دوست من شما چند تا کار رو میتونی بکنی :
1 - مدیا پلیر کلاسیک رو نصب و کدک هاش رو دانلود کنی .
2 - با استفاده از مدیا پلیر جدید این کار رو بکنی .
3 - استفاده از آخرین ورژن نرم افزار KMplayer و در صورت عدم اجرا دانلود کردن کدک های مربوطه .
نرم افزار Real Player کدک هایی که از قبل واسش تعریف شده رو اجرا میکنه و قابلیت آپدیت نداره .
لینک دانلود KMPlayer :
موفق باشید ...
farid_frd
24-11-2010, 16:14
سلام دوستان گرامی
من یه برنامه واسه ادیت فیلم میخواستم که این قابلیت ها رو حتما داشته باشه :
1- رو قسمت های مختلف یک فیلم بشه آهنگ های مختلفی رو گذاشت
2- قسمت های مختلف فیلم رو بشه حذف کرد
3- بشه که در محدوده زمانی خاصی یه متنی رو نمایش داد
4- مثل فتوشاپ که میشه یه عکس رو auto contrast و auto tone و auto color کرد بشه کیفیت یه فیلم رو با این جور گزینه ها بالا برد
یه برنامه ساده و یه برنامه عالی ( دو تا برنامه معرفی کنین ) که این قابلیت ها رو داشته باشه
از لطفتون ممنون
xeNociDe
24-11-2010, 16:33
سلام دوستان گرامی
من یه برنامه واسه ادیت فیلم میخواستم که این قابلیت ها رو حتما داشته باشه :
1- رو قسمت های مختلف یک فیلم بشه آهنگ های مختلفی رو گذاشت
2- قسمت های مختلف فیلم رو بشه حذف کرد
3- بشه که در محدوده زمانی خاصی یه متنی رو نمایش داد
4- مثل فتوشاپ که میشه یه عکس رو auto contrast و auto tone و auto color کرد بشه کیفیت یه فیلم رو با این جور گزینه ها بالا برد
یه برنامه ساده و یه برنامه عالی ( دو تا برنامه معرفی کنین ) که این قابلیت ها رو داشته باشه
از لطفتون ممنون
عالي ترين گزينه:
Corel Video Studio Pro
Nocturne
24-11-2010, 22:37
سلام ...
دوست من شما چند تا کار رو میتونی بکنی :
1 - مدیا پلیر کلاسیک رو نصب و کدک هاش رو دانلود کنی .
2 - با استفاده از مدیا پلیر جدید این کار رو بکنی .
3 - استفاده از آخرین ورژن نرم افزار KMplayer و در صورت عدم اجرا دانلود کردن کدک های مربوطه .
نرم افزار Real Player کدک هایی که از قبل واسش تعریف شده رو اجرا میکنه و قابلیت آپدیت نداره .
لینک دانلود KMPlayer :
موفق باشید ...
من با این راههایی که گفتید امتحان کردم قبلا. با کلاسیک (با کدک پکش) و km صدا نداره. با real هم اصلا باز نمیکنه.
حالا نمیدونم. یعنی نسخه km من قدیمیه و این km ای که لینک دادید آخرین نسخه س؟؟
من با این راههایی که گفتید امتحان کردم قبلا. با کلاسیک (با کدک پکش) و km صدا نداره. با real هم اصلا باز نمیکنه.
حالا نمیدونم. یعنی نسخه km من قدیمیه و این km ای که لینک دادید آخرین نسخه س؟؟
به احتمال 99% آخریشه ولی خب اگه آخرم نباشه یکی مونده به آخره :دی خودم از این نسخه استفاده میکنم .
matarsake_hacker
26-11-2010, 09:23
سلام خدمت دوستان P30World .
می خواستم ببینم کسی برنامه ای برای تبدیل فرمت های معمول به MKV سراغ داره که بهترین کیفیت رو ارائه بده ؟
چون من خودم خیلی گشتم و دیدم خیلی سخت برنامه ای پیدا میشه که به MKV تبدیل کنه .
مرسی .
با سلام.
یه کانورتر میخواستم که :
1.به divx & xvid & mkv تبدیل کنه.
2.امکان اضافه کردن زیرنویس به فیلم رو داشته باشه.و ادیتور زیرنویسش قوی باشه.به طوری که مثلا حاشیه زیرنویس یه رنگ باشه.خود زیر نویس یه رنگ دیگه بشه.
3.قابلیت اینو داشته باشه که به جای video & audio bitrate, fps & ... خودمون بهش هر عددی بدیم قبول کنه.
سلام خدمت دوستان P30World .
می خواستم ببینم کسی برنامه ای برای تبدیل فرمت های معمول به MKV سراغ داره که بهترین کیفیت رو ارائه بده ؟
چون من خودم خیلی گشتم و دیدم خیلی سخت برنامه ای پیدا میشه که به MKV تبدیل کنه .
مرسی .
سلام
Xilisoft Video Converter | برای تبدیل انواع فرمتهای ویدئویی به یکدیگر
با سلام.
یه کانورتر میخواستم که :
1.به divx & xvid & mkv تبدیل کنه.
2.امکان اضافه کردن زیرنویس به فیلم رو داشته باشه.و ادیتور زیرنویسش قوی باشه.به طوری که مثلا حاشیه زیرنویس یه رنگ باشه.خود زیر نویس یه رنگ دیگه بشه.
3.قابلیت اینو داشته باشه که به جای video & audio bitrate, fps & ... خودمون بهش هر عددی بدیم قبول کنه.
سلام
برای 1 و 3 همون Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0 رو پیشنهاد میکنم
برای 2 هم Subtitle Creator v2.3rc1
matarsake_hacker
26-11-2010, 19:02
سلام
Xilisoft Video Converter | برای تبدیل انواع فرمتهای ویدئویی به یکدیگر
سلام
برای 1 و 3 همون Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0 رو پیشنهاد میکنم
برای 2 هم Subtitle Creator v2.3rc1
ممنون دوست عزیز بابت برنامه ممنون ولی ظاهرا شما یا پست من رو خوب نخوندین یا با برنامه XiliSoft کار نکردین .
چون این برنامه MKV رو به عنوان Input قبول میکنه و اصلا خروجی MKV نداره :46:
babak_gww
26-11-2010, 20:35
دوستان من با اکثر این نرم افزارها کار کردم ولی همشون افت کیفیت دارن
چیزی سراغ ندارید افت نداشته باشه ؟
xeNociDe
26-11-2010, 21:31
دوستان من با اکثر این نرم افزارها کار کردم ولی همشون افت کیفیت دارن
چیزی سراغ ندارید افت نداشته باشه ؟
اگر تنظيمات رو درست وارد كنيد مشكلي پيش نمياد.
تنظيمات مربوط به نوع كانورت...
matarsake_hacker
26-11-2010, 22:45
اگر تنظيمات رو درست وارد كنيد مشكلي پيش نمياد.
تنظيمات مربوط به نوع كانورت...
آخه دوست من شما که نرم افزاری معرفی نکردین که ما بخوایم تنظیماتش رو وارد کنیم . :41:
با سلام من این نرم افزار رو نیار دارم
vcd-dvdcutter
با تشکز
آخه دوست من شما که نرم افزاری معرفی نکردین که ما بخوایم تنظیماتش رو وارد کنیم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور محمد جان تنظیمات نرم افزاری بود که جناب ask_bl معرفی کردند.
با سلام من این نرم افزار رو نیار دارم
vcd-dvdcutter
با تشکز
سلام
VCD & DVD Cutter Professional 4.1.3.0
matarsake_hacker
27-11-2010, 13:15
منظور محمد جان تنظیمات نرم افزاری بود که جناب ask_bl معرفی کردند.
اون نرم افزار که تبدیل به MKV نداره که ما بخوایم تنظیماتی رو هم انجام بدیم !
xeNociDe
27-11-2010, 15:25
اون نرم افزار که تبدیل به MKV نداره که ما بخوایم تنظیماتی رو هم انجام بدیم !
AVCWare MKV Converter
pasargad14
27-11-2010, 19:28
با سلام برای بریدن ویدئو با فرمت 3GP از چه نرم افزاری میشه استفاده کرد
matarsake_hacker
27-11-2010, 20:05
AVCWare MKV Converter
اول از شما ممنونم دوست خوبم .
اما من موندم یه نفر حر فه ای وجود نداره که تو کار Convert کردن وارد باشه ؟!
این نرم افزاری که معرفی کردین هم از اسمش معلومه و هم تو سایتش نوشته :
که MKV رو ورودی میگیره . خروجی نمیده که !
Input File Format Supported Video MKV Image BMP, GIF, JPEG, PNG Output File Format Supported Video AVI, MPEG, WMV, MP4, MPEG-4, DivX, XviD, MOV, H.264/MPEG-4 AVC
ممنون دوست عزیز
ولی این نسخه چیزی مه من می خواستم نیست آخه اسم اصلی نرم افزار vcd&dvd cutter (fast test)
اول از شما ممنونم دوست خوبم .
اما من موندم یه نفر حر فه ای وجود نداره که تو کار Convert کردن وارد باشه ؟!
این نرم افزاری که معرفی کردین هم از اسمش معلومه و هم تو سایتش نوشته :
که MKV رو ورودی میگیره . خروجی نمیده که !
Input File Format Supported Video MKV Image BMP, GIF, JPEG, PNG Output File Format Supported Video AVI, MPEG, WMV, MP4, MPEG-4, DivX, XviD, MOV, H.264/MPEG-4 AVC
شما از نرم افزار Any Video Converter Professional استفاده کن امیدوارم مشکلت حل بشه .(حجم: 25.6 مگابایت)
دانلود مستقیم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک کمکی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسوورد و منبع :
mostafait
28-11-2010, 17:14
سلام.
دوستان عزیز... بعد از تغییر دادن به این همه فرمت از نوع AVI هیچ کدومشون توی دستگاهها پخش نمیشن! هر فیلمی که تبدیل می کنم و میدم دست مشتری پخش نمیشه!
یک فرمت درست و حسابی معرفی کنید که پخش بشه و کیفیت هم بالا باشه! منظورم از این که پخش بشه اینه که بر روی اکثر دی وی دی پلیرها پخش بشه!
با تشکر!
راستی فرمت MPG رو اکثر دستگاههای دی وی دی پلیر پخش می کنن؟!
اگه فرمت فایل MPG باشه و تمام خصوصیات که در تنظیمات برنامه وجود داره بر روی بالاترین کیفیت قرار بدیم در فرمت تغییری ایجاد میشه؟!
matarsake_hacker
28-11-2010, 17:21
شما از نرم افزار Any Video Converter Professional استفاده کن امیدوارم مشکلت حل بشه .(حجم: 25.6 مگابایت)
دانلود مستقیم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک کمکی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسوورد و منبع :
ممنون دوست عزیز بهتر از هیچیه .
ولی خوب یه برنامه ضعیف هستش مثلا اون Skin اش که کل Desktop رو میگیره و نداشتن H.264 Codec برای تبدیل به MKV .
اگه کسی برنامه دیگه ای سراغ داره بگه اگر هم نه که هیچی .
مرسی .
ممنون دوست عزیز بهتر از هیچیه .
ولی خوب یه برنامه ضعیف هستش مثلا اون Skin اش که کل Desktop رو میگیره و نداشتن H.264 Codec برای تبدیل به MKV .
اگه کسی برنامه دیگه ای سراغ داره بگه اگر هم نه که هیچی .
مرسی .
ای بابا از صفحه قبل ما هر چی بهت پیشنهاد میکنیم شما یه ایرادی میگیری :دی
این نرم افزار از فرمتی که شما میگی هم پشتیبانی میکنه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام برای بریدن ویدئو با فرمت 3GP از چه نرم افزاری میشه استفاده کرد
با سلام.
به این عکسها توجه کنید.
اونایی که شماره یک داره و فونتش سفیده رو با برنامه Allok_3GP_PSP_MP4_iPod_Video_Converter_5.1.0821-Mohsen6558 که پست اول هست کانورت کردم.
اونایی که 2 داره رو با Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.14.1104 کانورت کردم.
من از اولی بیشتر خوشم میاد ولی برنامه Allok_3GP_PSP_MP4_iPod_Video_Converter_5.1.0821-Mohsen6558 :
حجم فایل رو برد بالا.از 32 مگ به 46 مگ.فقط برای چسباندن زیرنویس.
کانورتری هست که زیرنویس رو مثل Allok_3GP_PSP_MP4_iPod_Video_Converter_5.1.0821-Mohsen6558 اضافه کنه ولی بشه بهش تنظیمات رو دستی داد؟
مثل Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.14.1104.
زیرنویس های Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.14.1104 اصلا به درد نمیخوره.
با سلام.
به این عکسها توجه کنید.
اونایی که شماره یک داره و فونتش سفیده رو با برنامه Allok_3GP_PSP_MP4_iPod_Video_Converter_5.1.0821-Mohsen6558 که پست اول هست کانورت کردم.
اونایی که 2 داره رو با Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.14.1104 کانورت کردم.
من از اولی بیشتر خوشم میاد ولی برنامه Allok_3GP_PSP_MP4_iPod_Video_Converter_5.1.0821-Mohsen6558 :
حجم فایل رو برد بالا.از 32 مگ به 46 مگ.فقط برای چسباندن زیرنویس.
کانورتری هست که زیرنویس رو مثل Allok_3GP_PSP_MP4_iPod_Video_Converter_5.1.0821-Mohsen6558 اضافه کنه ولی بشه بهش تنظیمات رو دستی داد؟
مثل Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.14.1104.
زیرنویس های Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.14.1104 اصلا به درد نمیخوره.
سلام ...
شما یه کار دیگه هم میتونی انجام بدی :
اول ویدئوی خام رو کانورت کنی بعد زیر نویس اضافه کنی ، چطوره ؟:46:
هشت بهشت
29-11-2010, 13:23
سلام .
نرم افزاری هست که بتونه کیفیت فایل صوتی (wav) رو افزایش بده ؟
سلام .
نرم افزاری هست که بتونه کیفیت فایل صوتی (wav) رو افزایش بده ؟
خدمت محمد آقای گل :
Sound Normalizer 2.97
لینک مستقیم :
لینک Mirror :
پسوورد و منبع :
D_felfelak
30-11-2010, 10:58
به دنبال نرم افزار(ها) که کارهای زير رو انجام بدم:
فرمت فايل تصويری و ويديوی رو بتونم تغيير بدم و تبديل کنم
از يک ويديو بتونم صدا رو جدا کنم مثلا" يه موزيک ويديو رو تبديل به آهنگ کنم(با صدای خواننده و ...)
بتونم چند تا تکه فيلم يا آهنگ رو به هم بچسبونم
قسمتی از يه فيلم رو بتونم ببرم
حجم و منابع مصرفی نرم افزار برام مهم نيست
دفعه اولم هست که سراغ اينکار برای رفع نياز شخصی ميرم و سادگی کار و کيفيت برام مهم هست
سلام.دوستان من کانورتری میخوام که فیلم با فرمت avi رو بگیره و مستقیما به فرمت vcd((که نمیدونم چی هست)) تبدیل کنه.البته اینم بگم که من با چند تا برنامه تست کردم و وقتی دوباره داخل nero لود کردم برنامه نرو میگفت باز باید encod شه((برنامه ای میخوام که مستقیما بتونم تو نرو و به صورت vcd رایتش کنم))
سلام.دوستان من کانورتری میخوام که فیلم با فرمت avi رو بگیره و مستقیما به فرمت vcd((که نمیدونم چی هست)) تبدیل کنه.البته اینم بگم که من با چند تا برنامه تست کردم و وقتی دوباره داخل nero لود کردم برنامه نرو میگفت باز باید encod شه((برنامه ای میخوام که مستقیما بتونم تو نرو و به صورت vcd رایتش کنم))
اگه اشتباه نکنم باید به Mpeg تبدیلش کنید :
به این پست مراجعه کنید :
landscape
30-11-2010, 19:24
دوستان ساده ترين نرم افزار ويرايش فايلهاي ويدئويي كدومه؟؟چون تو صفحه اول چند تا مطرح شده كه من نميدونم نهايتا كدوم userfriendly تر و راحت تر هست..
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد..
دوستان ساده ترين نرم افزار ويرايش فايلهاي ويدئويي كدومه؟؟چون تو صفحه اول چند تا مطرح شده كه من نميدونم نهايتا كدوم userfriendly تر و راحت تر هست..
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد..
از بین صفحات اول به نظر من :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته Corel هم بد نیست .
landscape
30-11-2010, 20:32
دوستان يه فايل ويدئويي مثلا با پسوند avi و يا چيزهاي ديگه رو بدون اينكه كيفيتش كم بشه رو بايد به چه پسوندي كانورت كنم كه از همه بهتر باشه و بعدش رو dvd رايت كنم و بشه تو dvd player ديد؟
ممنون
دوستان يه فايل ويدئويي مثلا با پسوند avi و يا چيزهاي ديگه رو بدون اينكه كيفيتش كم بشه رو بايد به چه پسوندي كانورت كنم كه از همه بهتر باشه و بعدش رو dvd رايت كنم و بشه تو dvd player ديد؟
ممنون
شما باید به DvD تبدیلش کنید :
با این نرم افزار :
منبع و پسوورد :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Softpars.com
landscape
01-12-2010, 15:55
ممنون traceur ،خيلي بدرد بخور بود،يه مورد رو هم امتحان كردم كه خوب جواب داد،فقط ضد حالش ميدوني چي بود/..؟؟ هي روي تصوير يه مسج ميومد كه بايد unlock key ميداشتي كه اين مسيج رو نبيني،مثل اينكه نسخه trial ش بود،اگه احيانا key ش رو داري كه خيلي ممنون ميشم، ولي اگه نداري بگو كه توي قسمت درخواست نرم افزار،اين نرم افزار رو مجددا درخواست كنم
ممنون
Dreamland
01-12-2010, 16:18
ممنون traceur ،خيلي بدرد بخور بود،يه مورد رو هم امتحان كردم كه خوب جواب داد،فقط ضد حالش ميدوني چي بود/..؟؟ هي روي تصوير يه مسج ميومد كه بايد unlock key ميداشتي كه اين مسيج رو نبيني،مثل اينكه نسخه trial ش بود،اگه احيانا key ش رو داري كه خيلي ممنون ميشم، ولي اگه نداري بگو كه توي قسمت درخواست نرم افزار،اين نرم افزار رو مجددا درخواست كنم
ممنون
به دنبال نرم افزار(ها) که کارهای زير رو انجام بدم:
فرمت فايل تصويری و ويديوی رو بتونم تغيير بدم و تبديل کنم
از يک ويديو بتونم صدا رو جدا کنم مثلا" يه موزيک ويديو رو تبديل به آهنگ کنم(با صدای خواننده و ...)
بتونم چند تا تکه فيلم يا آهنگ رو به هم بچسبونم
قسمتی از يه فيلم رو بتونم ببرم
حجم و منابع مصرفی نرم افزار برام مهم نيست
دفعه اولم هست که سراغ اينکار برای رفع نياز شخصی ميرم و سادگی کار و کيفيت برام مهم هست
landscape
02-12-2010, 16:15
dreamland عزيز، فايلي كه گذاشتين موقع اكستركت كردن ارور داره..
اگر شما و يا كسي ديگه از دوستان محبت كنند و نرم افزار vsoConvertXtoDVD را به همراه كرك بذارند، بسيار ممنون ميشم...
با تشكر
xeNociDe
02-12-2010, 16:52
vsoConvertXtoDVD 3.3.8.0
landscape
02-12-2010, 18:28
اين سايت بالا هم مشكل داره،اصلا اجازه داونلود نميده...
popowoody
02-12-2010, 18:42
این لینک نسخه کامل کرک شده با لینک مستقیم ( می تونید از اینجا با توضیحات دانلود کنید )
landscape
03-12-2010, 15:19
خيلي ممنون از popowoody . اين ديگه درست بود، با كرك و همه چي. دستت درد نكنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.