مشاهده نسخه کامل
: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
amirpers
21-09-2010, 22:46
برای جدا کردن استریم صدا و تصویر از فایل ts کسی برنامه ای داره ؟
مشکل من تو تبدیل این فایلهاست که تنها با یه برنامه ی TMPGEnc Xpress تونستم با صدا تبدیلش کنم. بقیه صدا رو نمیشناسن.
بررسی که کردم دیدم کلا استریم صدااز فایل استخراج نمیشه که دیکد و بعدش تبدیل شه. با نرم افزار tsMuxer تست کردم کلا استریم صدا رو به صورت خطادار میشناسه و بازش نمیکنه.
اون برنامه که گفتم هم کیفیت تبدیل کمی داره. h.264 ش رو تست کردم خوب نیست اصلا. من میخوام استریم ها رو جدا تبدیل کنم و بعد رو هم بندازمشون. کدک x264 بهترین فشردگی رو داره و میخوام با همون اینکد کنم.
اگه تو سایت معروف زیر نگاه کنید متوجه میشید که کیفتش اصلا با Divx و Xvid قابل مقایسه نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب حالا هر کی نرم افزار تبدیل با کیفیت بالا داره معرفی کنه. این برنامه هایی که معرفی میشه خیلی هاش تجاریه و کیفیتش بالا نیست. یه چیز خوب معرفی کنید.
دقیقا من هم دنبال چنین برنامه ای می گردم.
گیرنده دیجیتال من فیلمها رو با پسوند ts ذخیره می کنه و برای پخش اون فقط تونستم از نرم افزار VLS استفاده کنم اما برای تبدیل با صدای اون مشکل داشتم.
به من گفتن برنانه Pavtube Video Convertor این کار رو انجام میده اما اون رو هم پیدا نکردم .
alireza1411
21-09-2010, 23:28
سلام به همگی
من یه برنامه می خواستم واسه تبدیل یا تماشای فیلم های با پسوند vp6 .
با تشکر.
این پسوند رو فکر کنم تو فایل تصویری های بازی need for spped دیدم.:31: کدک تصویرش همون on2 هست. باید با VLC و KMPlayer باز بشه احتمالا. معمولا واسه فایلهای فلش از این کدک استفاده میشه. ورژن 7 اش هم اومده. 8 رو نمیدونم دیگه. برای باز کردنش این برنامه ها جواب میده که به نظر من با VLC امتحان کن که همه کاره هست:
Adobe Flash Player
Flash Player V1.3.3
VLC media player
Media Player Classic
K-Lite Mega Codec Pack
Windows Media Player with Storm Codec
Haihaisoft Universal Player
Crystal Player Pro
StormPlayer
Zoom Player Professional
alireza1411
21-09-2010, 23:38
دقیقا من هم دنبال چنین برنامه ای می گردم.
گیرنده دیجیتال من فیلمها رو با پسوند ts ذخیره می کنه و برای پخش اون فقط تونستم از نرم افزار VLS استفاده کنم اما برای تبدیل با صدای اون مشکل داشتم.
به من گفتن برنانه Pavtube Video Convertor این کار رو انجام میده اما اون رو هم پیدا نکردم .
زدم این برنامه ای که میگین دانلود بشه. درست کار کرد کرکش رو باید بگردیم پیدا کنیم.
والله صد تا برنامه رو این ور اون ور گفتن کار میکنه هیچ کدوم جز همونی که گفتم کار نکرده. آخرش لابد باید با اون تبدیل کنم به ام پی ای جی تو با بیتریت بسیار بالا بعد اون رو دوباره تبدیل کنم به x264. نمیدونم مشکل از دی وی بی تیونر منه یا چیز دیگه ایه.:41::41:
راه قبلی هم که به ذهنم رسید با شکست مواجه شد. صدا رو خواستم جدا با اون برنامه تبدیل کنه بندازم رو تصویر که چند فریم اختلاف پیدا کردن و نشد که بشه. :41::41::41::41:
amirpers
22-09-2010, 08:17
زدم این برنامه ای که میگین دانلود بشه. درست کار کرد کرکش رو باید بگردیم پیدا کنیم.
والله صد تا برنامه رو این ور اون ور گفتن کار میکنه هیچ کدوم جز همونی که گفتم کار نکرده. آخرش لابد باید با اون تبدیل کنم به ام پی ای جی تو با بیتریت بسیار بالا بعد اون رو دوباره تبدیل کنم به x264. نمیدونم مشکل از دی وی بی تیونر منه یا چیز دیگه ایه.:41::41:
راه قبلی هم که به ذهنم رسید با شکست مواجه شد. صدا رو خواستم جدا با اون برنامه تبدیل کنه بندازم رو تصویر که چند فریم اختلاف پیدا کردن و نشد که بشه. :41::41::41::41:
من اون برنامه اي كه اسم بردم رو نمي تونم دانلود كنم.تا آخرش ميره اما گير مي كنه.
كركش رو هم كه پيدا نميشه.
alireza1411
22-09-2010, 09:05
من اون برنامه اي كه اسم بردم رو نمي تونم دانلود كنم.تا آخرش ميره اما گير مي كنه.
كركش رو هم كه پيدا نميشه.
من هم یه بار این طوری شد بی خیال شدم.
همون برنامه که گفتم کیفیت بالایی میده اگه بزرای به MPEG2 تبدیل کنه. باهاش میشه فیلم رو برش داد و ....
بعد فایل تبدیل شده رو به راحتی به x264 تبدیل میشه کرد که حجمش هم خوب بشه.
سرچ کن کرکش تو این سایتای فارسی بود:
TMPGEnc XPress 4.7
naghebeh
22-09-2010, 13:34
سلام
چگونه میتوانم یک فایل صوتی را برروی DVD رایت نمایم
ممنونم
alireza1411
22-09-2010, 14:59
سلام
چگونه میتوانم یک فایل صوتی را برروی DVD رایت نمایم
ممنونم
با نرو که آشنایین ؟ کامل ترین برنامه هست واسه رایت و ...
تو Nero Express برو بخش Music و جلو چند تا گزینه داره. اون Jukebox Audio DVD رو بزن بیاد. فایل ها رو اد کن. تو صفحه بعدی هم تنظیم ریکوردر و سرعت رایتش رو داره. حله؟
madadnoki
22-09-2010, 15:05
سلام,,,,من یه converter برای تبدیل فرمت TS میخوام:13:
alireza1411
22-09-2010, 15:39
سلام,,,,من یه converter برای تبدیل فرمت TS میخوام:13:
دو تا پست قبل نوشتم. کلی برنامه رو تست کردم و همین یه دونه جواب داده.:41: اگه غیر از این چیزی پیدا کردی به مام خبر بده استفاده کنیم.
madadnoki
22-09-2010, 17:48
دو تا پست قبل نوشتم. کلی برنامه رو تست کردم و همین یه دونه جواب داده.:41: اگه غیر از این چیزی پیدا کردی به مام خبر بده استفاده کنیم.
کدوم بزنامه دوست عزیز؟؟؟؟؟
البته من دو تا سایت پیدا کردم,,,نمیرونم جواب بده ,,,, به امتحانش میارزه
alireza1411
22-09-2010, 18:06
کدوم بزنامه دوست عزیز؟؟؟؟؟
البته من دو تا سایت پیدا کردم,,,نمیرونم جواب بده ,,,, به امتحانش میارزه
اولی رو تست کردم. رو فایلی که من داشتم جواب نداده. فایل من شاید یه کم زیادی گیر داره ... بازم تست کن.
این هم تنها برنامه ای که تا به حال درست جواب داده.
پسوردش:
madadnoki
22-09-2010, 20:03
alireza1411 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان !!!!!! نرم افزاری که معرفی کردید serial number میخواد.....................................: 41:
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
alireza1411 جان !!!!!!!نرم افزاری که معرفی کردید serial number میخواد................:41:
madadnoki
22-09-2010, 20:13
فکر کنم اشتباه کردم ,,,,,نتیجه رو گزارش میکنم
madadnoki
22-09-2010, 20:42
نتیجه ی کار : تصویر خیلی بده
alireza1411
22-09-2010, 21:00
alireza1411 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان !!!!!! نرم افزاری که معرفی کردید serial number میخواد.....................................: 41:
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
alireza1411 جان !!!!!!!نرم افزاری که معرفی کردید serial number میخواد................:41:
ببین کرک داره. من کرک کردم مشکلی نداشت و الان هم دارم رو سون کار میکنم باهاش. اگه مشکل داشته باشه که نمیگم شما برین علاف شین 32 مگ دانلود کنین آخرش کار نکنه.
دقیق بررسی کن درست میشه.
alireza1411
22-09-2010, 21:08
نتیجه ی کار : تصویر خیلی بده
خب من که گفتم بزار به MPEG2 تبدیل کنه هر چند حجیمه و به درد آرشیو کردن نمیخوره. سرعتش که خیلی بالاست.
هشت بهشت
24-09-2010, 15:31
سلام
سرچ کردم جوابم را پیدا نکردم :41:
من 8-9 تا DVD دارم که روی هرکدوم 1 فیلم با فرمت dvd هست و میخوام بدون افت کیفیت ، تبدیلشون کنم و توی 1 یا 2 تا DVD جاشون بدم .
اول اینه که به چه فرمتی تبدیلشون کنم و دوم اینکه با چه نرم افزاری ؟
ممنون
سلام
من 8-9 تا DVD دارم که روی هرکدوم 1 فیلم با فرمت dvd هست و میخوام بدون افت کیفیت ، تبدیلشون کنم و توی 1 یا 2 تا DVD جاشون بدم .
ممنون
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
alireza1411
24-09-2010, 16:04
سلام
ممنون
شما میخواین حجم 4 برابر کم بشه. دوستمون نرم افزار خوبی رو معرفی کردن.
من هم توصیه میکنم اگه میخواین ساده باشه همون رو استفاده کنید.
یا از برنامه ی DVDFab که متخصص این کاره استفاده کنید. کلا این برنامه برای ریپ کردن دی وی دی ساخته شده و خیلی خوب و راحت کارها رو انجام میده. برای تبدیل با برنامه ای که گفتم باید گزینه ی dvd to mobile رو بزنید و کدک مورد استفاده رو h.264 بزارید با صدایی با کدک AAC که رتبه ی دوم کیفیت صداست.
باقی مسائل مثل زیرنویس و برش کناره های اضافی و ... همه رو میشه تنظیم کرد. این برنامه برای تبدیل از کدک x264 استفاده میکنه که تو مقایسه ی حرف ای سایت msu بهترین کیفیت و سرعت بسیار بالایی نسبت به بقیه ی کدک های h.264 داره.
خب برنامه ی بهتر و حرفه ای تر Staxrip هست. ورژن 1.1.1.7 بتای این برنامه با آخرین ورژن x264 عرضه شده که همین دیروز فکر کنم تو سایت بود و تست کردم مشکلی نداشته.
Mehdi.ss
28-09-2010, 16:52
سلام
لطفا لینک idm 5.19 با کرک رو برام بذارید
ممنون
xeNociDe
28-09-2010, 16:56
اینجا برای نرم افزار های ادیت فیلم و صدا هست...
لطفاً در انجمن درخواست نرم افزار با ایجاد تاپیک مطرح کنید!
با تشکر:40:
salar_linux
28-09-2010, 20:39
بهترین فرمت تبدیل mpg2 چیه که با حفظ کیفیت حجم کمی هم پیدا کنه و کمترین افت کیفیت داشته باشه
xeNociDe
28-09-2010, 21:06
بهترین فرمت تبدیل mpg2 چیه که با حفظ کیفیت حجم کمی هم پیدا کنه و کمترین افت کیفیت داشته باشه
درخواستتون رو اینجا مطرح کنید:
درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
salar_linux
28-09-2010, 23:07
من بودم به MKV تبدیل میکردم یا اگـر حجم زیاد مهم نیست AVI :20:
Open-Source
28-09-2010, 23:21
یه Converter برای Video میخوام که:
1.اکثر فرمت های معروف رو پشتیبانی منه.
2.بتونه از کدک های اکسترنال استفاده کنه.
3.اگه رایگان هم باشه که بهتر.(مهم نیست)
4.قدرت مانور داشته باشه(مثلا بشه زیرنویس و صدا و رزولوشن و کیفیت و .... رو دستکاری کرد).
{خودم total video converter رو دارم، به جز این یه نرم افزار معرفی کنید}
یه Converter برای Video میخوام که:
1.اکثر فرمت های معروف رو پشتیبانی منه.
2.بتونه از کدک های اکسترنال استفاده کنه.
3.اگه رایگان هم باشه که بهتر.(مهم نیست)
4.قدرت مانور داشته باشه(مثلا بشه زیرنویس و صدا و رزولوشن و کیفیت و .... رو دستکاری کرد).
{خودم total video converter رو دارم، به جز این یه نرم افزار معرفی کنید}
Any Video Converter :20:
alireza1411
28-09-2010, 23:49
پس این عکس رو گذاشتم واسه چی دوستان ؟
ببینید avi و mkv فقط کانتینره فایله. یعنی ظرف فایله. میتونین تو این ظرف خیلی چیزا بریزین. مثلا ظرف mp4 ممکنه توش صوتی و یا تصویری باشه. تصویری میتونه کلی کدک های مختلف باشه. این برنامه که معرفی کردم میتونه تو فایل mp4 و یا mkv کدک x264 رو بریزه که تاکنون بهترین کدک جهان بوده و بالاترین فشرده سازی رو داره. نمودار بالا هم همین رو میگه و مال سایت معروف msu هست که به دقت این کدک ها رو بررسی کرده.
برنامه هایی که معرفی میکنید برای اینکه بشه مثل فیلمهای ریپ شده ی تو وب فایل رو فشرده کرد مناسب نیست. کم میاره ... کیفیتش نسبت به حجمش کم میشه.
سلام دوستان یه کنورتور بگید دی وی دی رو تبدیل به دی وی ای ایکس بکنه
ممنون
سلام دوستان یه کنورتور بگید دی وی دی رو تبدیل به دی وی ای ایکس بکنه
ممنون
سلام
در پست اول همین تاپیک انواع نرم افزارها در این زمینه وجود داره.
rh.mohammad
29-09-2010, 13:22
سلام.
کانورتور برای mp3 به Midi میخواستم . لطفا دوستان راهنمایی کنن
petrose.kabir
29-09-2010, 14:20
سلام. من یه فیلم دی وی دی دارم.میخوام کاری کنم که موبایل بخونش.کمک کنید
alireza1411
29-09-2010, 14:23
سلام.
کانورتور برای mp3 به Midi میخواستم . لطفا دوستان راهنمایی کنن
فکر نکنم برنامه ای تو این زمینه پیدا بشه که کیفیت خوبی داشته باشه.
وقتی بخواین فایل MIDI رو به فایلهای صوتی رایج مثل MP3 تبدیل کنی کار خیلی ساده هست. حتی میتونی با یه برنامه اون فایل MIDI رو بزاری پخش بشه و با یه برنامه دیگه ضبطش کنی.
اما برعکسش ... برعکسش مثل اینه که شما بخوای نت هایی که یه ارکستر داره میزنه رو با شنیدنش تضخیص بدی و بنویسی. اینجا رو بخونین توضیحات بیشتری داده. کلا فایل MIDI ساختارش با بقیه فرق داره. شبیه نت موسیقی هست که مثلا میشه داد به ارگ که اونها رو بنوازه.
چند تا برنامه هم تو این زمنیه وجود داره که کیفیتش رو باید خودتون بررسی کنید. کرک پیدا کردن هم دیگه با خودتون:
این سایت هم نرم افزارهاش انگار مجانیه:
سلام
در پست اول همین تاپیک انواع نرم افزارها در این زمینه وجود داره.
دوست من من خوندم اونا رو نمیتونم همه رو دان کنم که
یه چیزی میخوام دی وی دی رو که میذاری هش رو تبدیل کنه به دی وی ای ایکس یا ام پی 4
چون با همه نرم افزار ها بلد نیستم کار کنم یه نرم افزار ساده یخواستم
لينك دانلود برنامه Jiao VCDCutter 4.03 مشكل داره ، اگه ميشه يه لينك ديگه بدين
rh.mohammad
29-09-2010, 18:57
فکر نکنم برنامه ای تو این زمینه پیدا بشه که کیفیت خوبی داشته باشه.
وقتی بخواین فایل MIDI رو به فایلهای صوتی رایج مثل MP3 تبدیل کنی کار خیلی ساده هست. حتی میتونی با یه برنامه اون فایل MIDI رو بزاری پخش بشه و با یه برنامه دیگه ضبطش کنی.
اما برعکسش ... برعکسش مثل اینه که شما بخوای نت هایی که یه ارکستر داره میزنه رو با شنیدنش تضخیص بدی و بنویسی. اینجا رو بخونین توضیحات بیشتری داده. کلا فایل MIDI ساختارش با بقیه فرق داره. شبیه نت موسیقی هست که مثلا میشه داد به ارگ که اونها رو بنوازه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند تا برنامه هم تو این زمنیه وجود داره که کیفیتش رو باید خودتون بررسی کنید. کرک پیدا کردن هم دیگه با خودتون:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایت هم نرم افزارهاش انگار مجانیه:
ممنون.حقیقتش اینه که چند تا قطعه ی پیانو دارم که نت هاش رو نمیتونم پیدا کنم . میخواستم فایلش رو به میدی تبدیل کنم و با FL studio نتش رو دربیارم.
اگه برنامه ای هست که میتونه آهنگ رو بگیره و نتش رو بده ممنون میشم بهم بگی.
ببخشید که اینجا درخواست کردم چون بحثش شد دیگه گفتم جای دیگه نگم.
Jiao VCDCutter 4.03
موفق باشید
:40:
دوست من من خوندم اونا رو نمیتونم همه رو دان کنم که
یه چیزی میخوام دی وی دی رو که میذاری هش رو تبدیل کنه به دی وی ای ایکس یا ام پی 4
چون با همه نرم افزار ها بلد نیستم کار کنم یه نرم افزار ساده یخواستم
سلام
خواهش میکنم.
از اینا میتونید استفاده کنید :
Xilisoft DVD To DivX Converter v4.0
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .Incl.Patch-CU.ZIP
DVD to Divx Xvid Ripper 8.28
alireza1411
29-09-2010, 20:39
ممنون.حقیقتش اینه که چند تا قطعه ی پیانو دارم که نت هاش رو نمیتونم پیدا کنم . میخواستم فایلش رو به میدی تبدیل کنم و با FL studio نتش رو دربیارم.
اگه برنامه ای هست که میتونه آهنگ رو بگیره و نتش رو بده ممنون میشم بهم بگی.
ببخشید که اینجا درخواست کردم چون بحثش شد دیگه گفتم جای دیگه نگم.
این برنامه آخریه که گفتم مجانیه یه نوتایی میده که بنده سر در نمیاره. ولی نوت هست ... :31::31:
djxerxes
30-09-2010, 01:41
لیست و مقایسه تمامی نرم افزار های صدا برداری
behrooz747
30-09-2010, 12:28
درخواست نرم افزاری برای پخش معکوص اصوات.
یه نرم افزاری میخوام که بتونه موزیک و فایلهای صوتی رو به صورت معکوس(از اخر به اول)پخش کنه.
نمیدونم فیلم جن گیر رو دیدید یا نه.یه صحنه بود که یارو صدای اون جن رو ضبط کرده بود و صداش نا مفهوم بود اما بعدش به صورت معکوس پخش کرد و دارای مفهوم شد.
یه نرم افزاری میخوام تو اون مایه ها
alireza1411
30-09-2010, 15:11
یه نرم افزاری میخوام که بتونه موزیک و فایلهای صوتی رو به صورت معکوس(از اخر به اول)پخش کنه.
نمیدونم فیلم جن گیر رو دیدید یا نه.یه صحنه بود که یارو صدای اون جن رو ضبط کرده بود و صداش نا مفهوم بود اما بعدش به صورت معکوس پخش کرد و دارای مفهوم شد.
با این همین الان تست کردم جالبه. میشه این کارو کرد :31::31::
Cool Record Edit Pro
حجمش 50 مگ بود. همین پریروز دانلود کرده بودم. یه سرچ بزن تو سایتای فراسی باید راحت پیداش کنی.
behrooz747
30-09-2010, 17:08
با این همین الان تست کردم جالبه. میشه این کارو کرد :31::31::
Cool Record Edit Pro
حجمش 50 مگ بود. همین پریروز دانلود کرده بودم. یه سرچ بزن تو سایتای فراسی باید راحت پیداش کنی.
ممنون دوست عزیز
djxerxes
30-09-2010, 18:52
سلام دوست من.با این نرم افزار می تونی این کارو بکنی.اگرچه زیاد قوی نیست ولی در کل نرم افزار خوبیه
Goldwave
mehran_286
01-10-2010, 14:19
سلام دوستان یه کانورتور پر قدرت و کم حجم برای تبدیل فیلم ها به اندازه 360 x 640 pixels و برعکس میخواستم
با تشکر
xeNociDe
01-10-2010, 14:34
سلام دوستان یه کانورتور پر قدرت و کم حجم برای تبدیل فیلم ها به اندازه 360 x 640 pixels و برعکس میخواستم
با تشکر
پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک پر از این جور نرم افزار هاست.
Ship Storm
01-10-2010, 14:44
با تشکر
سلام مهران جان از نرم افزار ImTOO Video Converter استفاده کن
لینک تاپیک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yaghob.boss
01-10-2010, 15:38
با سلام من یه کانورتر خوب میخوام واسه تبدیل mkv به divx چندبرنامه امتحان کردم که به avi تبدیل کردم اما روی پلیر خئنگی امتحان کردم جواب ندادن
pooriya_hp
01-10-2010, 15:58
سلام به همهی دوستان عزیز
من یه کانورتر فوق قوی میخوام.
که تمام فرمت ها رو ساپورت کنه.
مهم: الان میخوام wma رو به avi تبدیل کنم اما با مشکل رو به رو میشم .
ممنون
سلام.نرم افزار هاتون خیلی عالی بودن.مرسی
-----------------------------------------------------
اگه میخواین به طور رایگانو بدون سرمایه گذاری و در هر سنی،فقط به ازای کلیک،درامد داشته باشید.به ادرس زیر بروید.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$
alireza1411
01-10-2010, 17:41
سلام به همهی دوستان عزیز
ممنون
wma که میشه windows media audio. صوتیه ؟؟؟؟!!! منظورتون فکر کنم wmv بوده.
با Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.5 همه چی رو میشه تبدیل کرد. به همراه کرک تو سایتای فارسی هست. سرچ کنید ...
سلام براي تبديل چند فايل ويدئويي با پسوند mpg دچار مشكل شدم.
از convector هاي video convert master و canopus procorder هم استفاده كردم كه خطاي an object was not found رو ميدهند
ممنون بابت توجه تون
قابل توجه اين فايل ها با نرو و مديا پلير باز مي شوند ولي با real player خير
alireza1411
01-10-2010, 18:15
با تشکر
بهترینش:
با سلام من یه کانورتر خوب میخوام واسه تبدیل mkv به divx چندبرنامه امتحان کردم که به avi تبدیل کردم اما روی پلیر خئنگی امتحان کردم جواب ندادن
سلام
XiliSoft MKV Converter 5.1
سلام به همهی دوستان عزیز
ممنون
XiliSoft Video Converter Ultimate
yaghob.boss
01-10-2010, 19:39
سلام
XiliSoft MKV Converter 5.1
دوست عزیز میگه واسه تبدیل به دایویس چطور با این برنامه کار کنم؟
alireza1411
01-10-2010, 19:42
دوست عزیز میگه واسه تبدیل به دایویس چطور با این برنامه کار کنم؟
اگه پسوند دایوایکس رو نداشته باشه باز هم ممکنه تو کانتینر avi بریزیش پلیر بازش کنه.
yaghob.boss
01-10-2010, 23:13
اگه پسوند دایوایکس رو نداشته باشه باز هم ممکنه تو کانتینر avi بریزیش پلیر بازش کنه.
علیرضا جان به avi هم تبدیل کردم روی پلیر جواب نداد . من توی برنامه ImTOO HD Video Converter 6 چه گزینه ای رو برای تبدیل به دایویکس انتخاب کنم یا توی برنامه mkv converter
alireza1411
02-10-2010, 00:24
علیرضا جان به avi هم تبدیل کردم روی پلیر جواب نداد . من توی برنامه ImTOO HD Video Converter 6 چه گزینه ای رو برای تبدیل به دایویکس انتخاب کنم یا توی برنامه mkv converter
دومی رو نمیخوام نصب کنم. اولین برنامه که گفتی بخش profile رو برو بزار رو general video format و روبروش برو رو Divx - Movie ببین درست میشه یا نه.:20:
با xlisoft هم که فکر کنم هسته ی ایمهو رو یدک میشه دقیقا همین گزینه ها رو باید انتخاب کنی. :31:
Mojtaba-MCI
02-10-2010, 12:44
سلام دوستان ، یه سوال دارم...
من چندتا فیلم از youtube دارم که خب همونطور که میدونید فرمتشون flv هست متاسفانه!
از چه کانورتری استفاده کنم تا بتونم تبدیلشون کنم به فرمتهای دیگه؟!؟!؟!
درواقع مشکلم اینه از هر کانورتر که استفاده میکنم یه پیغام میده!
مثلا از "FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter" استفاده کردم که تا فیلم رو اد میکنم پیغام میده : No Decoders To Decode
بقیه هم مشابه همین هستن!
ممنون میشم راهنمایی کنید...
popowoody
02-10-2010, 14:21
من از نرم افزار زیر استفاده می کنم و راضی هستم :
رمز :
اساتید!
فایلهای mkv که حجم کم و کیفیت خوبی دارن با چه برنامه ای کانورت شدن؟ اکثر دانلودیها الان با این فرمتن
pooriya_hp
02-10-2010, 20:32
در خواست آخرین ورژن ConvertX to DVD !!!!
اگه یه کانورتر خوب برای تبدیل wmv به avi دارید بدید !!!
xeNociDe
02-10-2010, 20:47
در خواست آخرین ورژن ConvertX to DVD !!!!
اگه یه کانورتر خوب برای تبدیل wmv به avi دارید بدید !!!
بفرمایید:
ConvetX To DVD
alireza1411
02-10-2010, 20:54
سلام دوستان ، یه سوال دارم...
من چندتا فیلم از youtube دارم که خب همونطور که میدونید فرمتشون flv هست متاسفانه!
از چه کانورتری استفاده کنم تا بتونم تبدیلشون کنم به فرمتهای دیگه؟!؟!؟!
درواقع مشکلم اینه از هر کانورتر که استفاده میکنم یه پیغام میده!
مثلا از "FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter" استفاده کردم که تا فیلم رو اد میکنم پیغام میده : No Decoders To Decode
بقیه هم مشابه همین هستن!
ممنون میشم راهنمایی کنید...
سلام دوست من.
مشکل دیکد هست انگار. از کدک پک استفاده کن ببین چی میشه. مثل معروفترینش :
k lite codec pack
که ورژن مگای کاملی داره ببین مشکلات رو حل میکنه یا نه:
ورژن :5
ورژن 6:
pooriya_hp
02-10-2010, 21:00
من هر برنامه ی رو بگی نصب کردم ولی متاسفانه این فیلمه درست و حسابی تبدیل نمیشه.
فرمتش هم wmv هست.
دستم به دامنتون یه چیز خوب بدید.
alireza1411
02-10-2010, 21:16
من هر برنامه ی رو بگی نصب کردم ولی متاسفانه این فیلمه درست و حسابی تبدیل نمیشه.
فرمتش هم wmv هست.
دستم به دامنتون یه چیز خوب بدید.
wmv یه خورده از این دردسر ها داره ولی جدی نیست. شما با movie maker هم کارت راه میافته. نه ؟؟ تست کردی ؟
فرمتش مال ماکروسافته باید با مووی میکر ویندوز درست کار نه.
اگه ایکس پی داری ممکنه نشه ولی تو سون باید مشکل نداشته باشه مگه اینکه فایل خراب باشه.
برنامه ی xlisoft که تو هیمن صفحات لینک گذاشتیم چه طوره ؟ تستش کردی ؟
alireza1411
02-10-2010, 21:29
اساتید!
فایلهای mkv که حجم کم و کیفیت خوبی دارن با چه برنامه ای کانورت شدن؟ اکثر دانلودیها الان با این فرمتن
چند صفحه پیش پست دادم. باز هم تکرار میکنم این فیلمها با x264 معروف اینکد میشن. مقایسه ی قدرت فشرده سازی در حالت SD با کدکهای تجاری و رایگان حرفه ای:
اطلاعات بیشتر تو پستهام اینجاست:
از convector هاي video convert master و canopus procorder هم استفاده كردم كه خطاي an object was not found رو ميدهند
دوستان كسي جواب منو نميده؟؟
alireza1411
02-10-2010, 21:58
دوستان كسي جواب منو نميده؟؟
اگه با نرو باز بشه و مدیا پلیر مشکلیب نباید داشته باشه. real player زیاد چیز جالبی واسه تست فایلها نیست.
با برنامه هایی مثل iImTOO Video Converter Ultimate و Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0 که کپی اولی هست تست کن.. اینها خفن تره شاید جواب بده دوست من.
لینک دانلود Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0 رو دوستان و خودم تو پستهای قبلی چند باز گذاشتیم.:11:
pooriya_hp
02-10-2010, 22:05
wmv یه خورده از این دردسر ها داره ولی جدی نیست. شما با movie maker هم کارت راه میافته. نه ؟؟ تست کردی ؟
فرمتش مال ماکروسافته باید با مووی میکر ویندوز درست کار نه.
اگه ایکس پی داری ممکنه نشه ولی تو سون باید مشکل نداشته باشه مگه اینکه فایل خراب باشه.
برنامه ی xlisoft که تو هیمن صفحات لینک گذاشتیم چه طوره ؟ تستش کردی ؟
نه من movie macker رو تست نکردم،چه جوری باید اینکار رو انجام بدم ؟
خیلی فرمت بیخودی هست.
هم ایکس پی دارم هم 7.
نه از این برنامه xlisoft هم استفاده نکردم.
0-------------------------------------------------------------------------------1
حالا یه مشکل دیگم دارم یه فیلم دانلود کردم که 4 تیکه هست حالا نمیدونم چه جوری بهم بچسبونمشون.
فرمتش هم mkv هست.
از برنامه hj split هم استفاده کردم ولی نشد.
alireza1411
03-10-2010, 00:35
نه من movie macker رو تست نکردم،چه جوری باید اینکار رو انجام بدم ؟
خیلی فرمت بیخودی هست.
هم ایکس پی دارم هم 7.
نه از این برنامه xlisoft هم استفاده نکردم.
0-------------------------------------------------------------------------------1
حالا یه مشکل دیگم دارم یه فیلم دانلود کردم که 4 تیکه هست حالا نمیدونم چه جوری بهم بچسبونمشون.
فرمتش هم mkv هست.
از برنامه hj split هم استفاده کردم ولی نشد.
برای چسبوندن:
Allok Video Joiner 4.4
Aone Ultra Video Joiner 5.2
Plato Video Joiner 11
Super Video Joiner 5.7
من این چند تا رو تو سایتای فارسی با کرک سالم دیدم. سرچ کن ببین کارت رو راه میندازه. همه واسه چسبوندنه.
wmv3 یا vc-1 کدک بدی هم نیست. البته از گردونه رقابت خارجه ولی خب دیگه ماکروسافت زورش رو میزنه کم نیاره.:31: تصاویر با بیت ریت برابر نسبت به x264 خیلی مات هستن.
فکر کنم با همون کانورتور که گفتم مشکلت حل بشه چون همه چی رو تبدیل میکنه. تقریبا همه چی ...:31::11:
virus2009
03-10-2010, 01:37
سلام دوستان
من می خواستم یک DVD را به یک فایل AVI تبدیل کنم ( که هم تو کامپیوتر اجرا بشه هم تو دستگاه های DVD خانگی )
یک نرم افزار عالی می خوام که وقتی باهاش DVD رو تبدیل می کنم افت کیفیت پیدا نکنه.
هر چی بود اشکال نداره ( چه رایگان و غیر رایگان ) فقط عالی باشه.
ممنون:11:
alireza1411
03-10-2010, 01:47
سلام دوستان
من می خواستم یک DVD را به یک فایل AVI تبدیل کنم ( که هم تو کامپیوتر اجرا بشه هم تو دستگاه های DVD خانگی )
یک نرم افزار عالی می خوام که وقتی باهاش DVD رو تبدیل می کنم افت کیفیت پیدا نکنه.
هر چی بود اشکال نداره ( چه رایگان و غیر رایگان ) فقط عالی باشه.
ممنون:11:
این به نظرم ساده و خوب باشه:
:11::31:
pooriya_hp
03-10-2010, 16:43
برای چسبوندن:
Allok Video Joiner 4.4
Plato Video Joiner 11
Super Video Joiner 5.7
من این چند تا رو تو سایتای فارسی با کرک سالم دیدم. سرچ کن ببین کارت رو راه میندازه. همه واسه چسبوندنه.
wmv3 یا vc-1 کدک بدی هم نیست. البته از گردونه رقابت خارجه ولی خب دیگه ماکروسافت زورش رو میزنه کم نیاره.:31: تصاویر با بیت ریت برابر نسبت به x264 خیلی مات هستن.
فکر کنم با همون کانورتور که گفتم مشکلت حل بشه چون همه چی رو تبدیل میکنه. تقریبا همه چی ...:31::11:
بالاخره ما از کدوم نرم افزار برای چسبوندن استفاده کنیم. ؟؟؟؟
xeNociDe
03-10-2010, 17:22
نرم افزار Allock خیلی کارباهاش راحته و همیشه هم خوب کار کرده.
madadnoki
03-10-2010, 20:17
کنورتر ts
alireza1411
03-10-2010, 21:48
به نظرم دومی Aone Ultra Video Joiner 5.2 بهتر باشه. قبلا با اولی زیاد کار میکردم ولی دومی یه خورده بهتره و الان از اون بیشتر استفاده میکنم. ظاهرشون هم شبیه همه. شاید کداشون هم کپی هم باشه.:31:
:11:
alireza1411
03-10-2010, 21:53
این برنامه هم میتونه افکت پخش برعکس فایل رو بندازه روش. حجمش هم 12 مگ هست. تو سایتای فارسی با کرک وجود داره.
MP3 Audio Editor 6.9.6
منوی افکت رو انتخاب کن و سمت راست صفحه و بالا یه گزینه هست به اسم Reverse که فایل رو از آخر به اول رو تایم لاین میچینه.
محمد نامدار
03-10-2010, 22:50
سلام
من چند قسمت از یک سریال را توسط کارت تی وی ضبط کردم و می خوام پشت سرهمشون کنم بطوری که بشه هم
تبلیغاتش رو از وسط حذف کرد و اگر بخوام بتونم تکه از فیلم را بردارم و به اول یا آخر ببرم
ممنون میشم از راهنماییتون
سلام
من چند قسمت از یک سریال را توسط کارت تی وی ضبط کردم و می خوام پشت سرهمشون کنم بطوری که بشه هم
تبلیغاتش رو از وسط حذف کرد و اگر بخوام بتونم تکه از فیلم را بردارم و به اول یا آخر ببرم
ممنون میشم از راهنماییتون
سلام
یه برنامه پخش برا پخش فایلهایه SFD میخوام
xeNociDe
05-10-2010, 21:37
DivX Plus 8.1 Build 1.0.3.62
alireza1411
05-10-2010, 21:53
یه برنامه پخش برا پخش فایلهایه SFD میخوام
نمیدونم از کجا آوردینش. اگه مربوط به دستگاه بازی Dream Cast میشه :31: از نوع Sofdec Dreamcast Movie هست که یه فرمت ویدئویی هست و با برنامه ی زیر باز میشه:
Sega Dreamcast Movie Creator
اگه در کنارش یه فایل دیگه با پسوند SFI دیدی باید مال برنامه ی soundstage باشه:
که میشه با برنامه ی فوق یا برنامه ی Awave Studio بازش کنی:
اگه مربوط به فنت باشه از نوع Spline Font Database هست که با برنامه ی FontForge باز میشه:
برنامه هایی که گفتم کرکش رو ندارم. سرچ کن شاید پیدا کنی.
:11::11::11::11::11:
oranoos2007
05-10-2010, 21:54
با سلام خدمت دوستان
من یک نرم افزار تبدیل فرمت mp3 به sds را می خواهم فقط خیلی خیلی فوری برای برنامه ای میخواهم
خواهش می کنم اگر کسی دارد خیلی تشکر می کنم که در اختیار منم بذاره
(تشکر)فراوان
alireza1411
05-10-2010, 22:14
با سلام خدمت دوستان
من یک نرم افزار تبدیل فرمت mp3 به sds را می خواهم فقط خیلی خیلی فوری برای برنامه ای میخواهم
(تشکر)فراوان
شاید جواب بده ولی کرک شده ی این رو ندارم.
اینجا شاید کرکش درست باشه:
virus2009
06-10-2010, 15:52
این به نظرم ساده و خوب باشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11::31:
ممنون:40:
از این بهتر دیگه نیست ... ؟؟؟
با این نرم افزار وقتی ریپ میکنم تا 0.5% میره و دیگه از این جلوتر نمیره....!!!
----------------------------------------------
یک سوال دیگه :
این فیلم های کیفت بالا رو با چه نرم افزاری حجمشون رو به 300-700 مگابایت میرسونن ...؟؟؟
منظورم اون Mkv ها نیست ها ....اون هایی که فرمتشون AVi هست.
بازم ممنون:11:
KING iMAN
06-10-2010, 16:12
سلام.
يه نرم افزار ميخوام كه بتونه به راحتي انواع فرمتها رو به همديگه تبديل كنه(تصويري).اما ويژگي مهمش اينه كه زيرنويس فيلمها رو هم بتونه موقع تبديل شدن تشخيص بده و بهش بچسبونه.
الان با Jet Audio اينكارو انجام ميدم ولي بعد از تبديل يه مقدار تو زمانبندي صداش مشكل ايجاد ميشه و در نتيجه با زيرنويس و تصوير هماهنگ نيست.لطفاً نرم افزاري رو بذارين كه اين مشكل رو نداشته باشه.
ممنون بابت توجه تون
با سلام مجدد
من سعي كردم فايل هامو با نرم افزارهايImTOO.Video.Converter.Ultimate وImTOO.mpeg-encoder-ultimate هم تبديل كنم كه هر دو error مي دهند يعني فايل ها را invalid مي دونند و غير قابل load
. به نظر شما دليل اين ارورها چيه و اينكه اصلا اميدي به تبديل فرمت اين فايل ها هست يا از خيرش بگذرم:9:. راستي اين فايل ها رو با فلش از ماهواره ضبط كردم.
باز هم از توجهتون ممنون بخصوص جناب عليرضا:11:
yahosein110
06-10-2010, 19:54
سلام
من یه نرم افزار میخوام که فایل های ویدویی را به پسوند TRP تبدیل کند.
ممنون
alireza1411
06-10-2010, 21:07
ممنون:40:
از این بهتر دیگه نیست ... ؟؟؟
با این نرم افزار وقتی ریپ میکنم تا 0.5% میره و دیگه از این جلوتر نمیره....!!!
----------------------------------------------
یک سوال دیگه :
این فیلم های کیفت بالا رو با چه نرم افزاری حجمشون رو به 300-700 مگابایت میرسونن ...؟؟؟
منظورم اون Mkv ها نیست ها ....اون هایی که فرمتشون AVi هست.
بازم ممنون:11:
والله من از این برنامه ها خیلی وقته استفاد نمیکنم ولی قدیما که خوب بودن مشاالله. اینکه میگی نیم درصد رفته جلو معلومه تا رسیده با جدا کردن استریم ها یا اندیس گذاری فایل گیر کرده.
یه برنامه دیگه رو میگم که خودم باهاش اول از دی وی دی میریزم به هارد و بعد فایل رو با برنامه های دیگه تبدیل میکنم.
DVDFAB که الان ورژن 8 بتاش رو تو سایتای ایرانی مشه پیدا کرد. من یه ورژن 7 و 4 هم دارم که به نظرم اون 4 بهتر بود. جدیداش همش ارور میده از شانس من.
اون فیلمها که میگین با Xvid معمولا فشرده شده. برنامه Xvid4psp این کارو خوب انجام میده.
برنامه های قدیمی تر مثل Gardonnot و megui و fairuse wizard و .... هم با Xvid کار کردن. حتی تو jetaudio هم داره. فقط تو جت آویدیو ممکنه آپشنای کاملش رو نبینید.
ولی شما سعی کن با x264 کار کنی که حدودا 2 برابر یا بیشتر نسبت به Xvid فشرده میکنه.
alireza1411
06-10-2010, 21:19
با سلام مجدد
من سعي كردم فايل هامو با نرم افزارهايImTOO.Video.Converter.Ultimate وImTOO.mpeg-encoder-ultimate هم تبديل كنم كه هر دو error مي دهند يعني فايل ها را invalid مي دونند و غير قابل load
. به نظر شما دليل اين ارورها چيه و اينكه اصلا اميدي به تبديل فرمت اين فايل ها هست يا از خيرش بگذرم:9:. راستي اين فايل ها رو با فلش از ماهواره ضبط كردم.
باز هم از توجهتون ممنون بخصوص جناب عليرضا:11:
دوست من از اول میگفتی. من هم این مشکل رو داشتم شدیددددددددد. البته باز میکردن ولی صدا رو تبدیل نمیکردن. ضمنا فرمت تصویرش MPEG نبود بلکه h.264 بود.
کلا این وسایل کپچر دی وی بی انگار استریم ها رو درست حسابی رو هم نمیذارن و برنامه ها مشکل یتونن بازشون کنن.
من استفاده از TMPGEnc رو توصیه میکنم. تنها برنامه ای که برام جواب داده همین بود.
پسوندی که من داشتم .ts بود.
alireza1411
06-10-2010, 21:25
سلام.
يه نرم افزار ميخوام كه بتونه به راحتي انواع فرمتها رو به همديگه تبديل كنه(تصويري).اما ويژگي مهمش اينه كه زيرنويس فيلمها رو هم بتونه موقع تبديل شدن تشخيص بده و بهش بچسبونه.
الان با Jet Audio اينكارو انجام ميدم ولي بعد از تبديل يه مقدار تو زمانبندي صداش مشكل ايجاد ميشه و در نتيجه با زيرنويس و تصوير هماهنگ نيست.لطفاً نرم افزاري رو بذارين كه اين مشكل رو نداشته باشه.
jet audio یه برنامه ی راحت و خوش دسته. ولی مشکلات این تیپی هم داره. قدیم رو تبدیلش خیلی ور میرفتم و بدک نبود ولی انقدر اذیتم کرد سر به بیابون گذاشتم و با Staxrip و بروبچه های x264 مواجه شدم.:31:
staxrip 1.1.1.7 Beta
دانلو کردی تو منوی tools گزینه ی Hardcoded subtitle کار چسباندن سابتایتل رو کلیپ رو انجام میده.
البته اون مشکل جت آویدیو هم فکر میکنم مربوط میشه به دیکدر صوتیش. شاید هم مربوط باشه به نوع فرمت صدای خروجی. مثلا اگه mp3pro استفاده بشه تو کلیپ های کم سرو صدا متوجه میشی که فایل تبدیل شده سرعتش آهسته شده !!!!
alireza1411
06-10-2010, 21:49
سلام
من یه نرم افزار میخوام که فایل های ویدویی را به پسوند TRP تبدیل کند.
ممنون
چند تا روش داره. این فایلها که شما میخوای احتمالا برای --- لازم داری. مشابه .ts هستن تقریبا و به همین دلیل برنامه های پخش کننده و با تبدیل کننده کم داره.
ساده ترین که دیدم اینه:
باز اگه جواب نداد بگو یه روش طولانی هم هست که دردسر داره.:41:
:11::11::11::11:
محمد نامدار
06-10-2010, 22:42
سلام
خیلی ممنون از برنامه ها
ولی من می خواستم بتونم ویرایشش هم بکنم یعنی چند تا پیام بازرگانیه که باید از وسطش حذف کرد و ..
ممنون
alireza1411
06-10-2010, 23:26
خیلی ممنون از برنامه ها
ولی من می خواستم بتونم ویرایشش هم بکنم یعنی چند تا پیام بازرگانیه که باید از وسطش حذف کرد و ..
ممنون
با اون برنامه ها که گفتم میشه این کارو کرد. مثلا الان دومیه رو سیستمم نصبه.
باهاش یه کلیپ اد کردم.
بعد اون بقل علامت قیچی رو زدم.
کلیپ اول رو تا دقه 10 گذاشتم باشه و باقی رو بریدم.
همون کلیپ رو دوباره اد کردم. این بار 10 دقه آخرش رو گذاشتم باشه و باقیش رو بریدم.
این جوری نتیجه میشه 10 دقه اول و آخر کلیپ پشت سر هم.
فرمت خروجی رو هم بزار Original که فایل رو کپی کنه و فقط یه برش هم بده و به قایل بعدی اضافه کنه. اگه فرمت فایلها یکی نباشه مجبوری از تبدیل استفاده کنی.
kaivanika
07-10-2010, 13:20
جدیدترین نسخه ویندوز میدا پلیر رو میخواستم . هم برای xp هم برای ویندوز 7
xeNociDe
07-10-2010, 13:28
جدیدترین نسخه ویندوز میدا پلیر رو میخواستم . هم برای xp هم برای ویندوز 7
amir_aria
07-10-2010, 17:03
درود
دوستان برای تبدیل DVD به فرمت هایی چون AVI و MKV که حجم کمتری دارند مدت هاست نرم افزارهای گوناگونی رو امتحان کردم اما هر کدوم کاستی داشتند... برنامه ای می شناسید که بتونیم DVD هارو به همراه زیرنویس در یک فایل به MKV یا AVI تبدیل کنیم ؟ (کرک داشته باشه و آزموده باشید ، برنامه ی Tipard DVD ripper دقیقا این کارو که می خوام انجام میده اما کرک نداره ! )
با سپاس
siavashsiavash
07-10-2010, 18:41
سلام
از این برنامه استفاده کن
XviD4PSP 5.0خیلی عالی هست
زیرنویس را هم به فیلم می چسباند
قابلیت رزیوم هم دارد
من استفاده از TMPGEnc رو توصیه میکنم. تنها برنامه ای که برام جواب داده همین بود.
دوست عزيزميشه طرز كار باTMPGEnc رو هم بگي يعني چطور ميشه با آن فرمت فايلها روعوض كرد؟ممنون:31:
alireza1411
07-10-2010, 22:29
دوست عزيزميشه طرز كار باTMPGEnc رو هم بگي يعني چطور ميشه با آن فرمت فايلها روعوض كرد؟ممنون:31:
یعنی ریز به ریز بگم ؟؟؟ :20:
خب پنج تا تب بالای برنامه داره. معمولا واسه کانورت گروهی تب اول به کار میاد ولی واسه یه فایل این تب start رو بی خیال شیم بهتره.
تب دوم source هست. فایلتون رو باید معرفی کنید. یعنی گزینه ی add file رو بزنید. میتونید چند تا فایل پشت سر هم اضافه کنید که از چند کلیپ مختلف یه کلیپ بزرگ بسازید.
با اضافه کردن هر کلیپ یه پنجره باز میشه. تو این پنجره معمولا تب اولش مهم نیست چون تنظیمات پیشرفته مثل نسبت طول به عرض pixel و نوع interlace رو اتوماتیک انتخاب میکنه و میشه دستی هم بهش معرفی کرد. البته اگه بزارین اتوماتیک معمولا مشکلی نداره ولی گاهی اتوماتیکش اشتباه میکنه ... مثل خیلی برنامه های دیگه و شاید بگم همه برنامه ها. fps رو هم اینجا میشه تغییر داد. اگه رو اتوماتیک بزارید باشه خوبه ولی برای فشرده کردن فیلمها معمولا این عدد رو 25 یا 23.97 میذارن. اگه رو 30 باشه یا بیشتر تصویر خوبتر میشه ولی حجمش هم بیشتر میشه. مثلا اگه رو 30 بزارید حجمش نسبت به حالتی که 25 میذارید حدودا 30/25 برابر میشه.
تب بعدی واسه cut کردن کلیپ هست. یه تیکه هایی رو میتونید انتخاب کنید و ببرید و بقیه باقی بمونند. مثلا جذف تبلیغ بازرگانی از وسط کلیپ ...
تب آخر برای فیلترهاست. مثلا برش توصیر یا کمتر کردن نویز و نوع اینترلیس و ...
بعد از این سه تب یه ok بزنید و برید سراغ تب بعدی که نوع خروجی رو تعیین میکنه.
اینجا یه پتجره باز میشه که فرمت های template رو میتونید انتخاب کنید. برای فشردگی بالا بهتره از mpeg4 استفاده کنید. خودش دو دسته میشه. mpeg4 iso که استاندارد معمولیه و mpeg avc که بخشی از استاندارد ایزو با شماره ی پارت 10 هست و فشردگی بهتری داره.
DIVX و AVI و ... هم میشه انتخاب کنید ولی معمولا mpeg4 avc بهترینه.
هر کدوم رو انتخاب کردید آخرش ok کنید. حالا تنظیمات کامل کدک میاد. رزولوشن تصویر و بیت ریت خورجی اینجا تعیین میشه. بیت ریت صدا هم تو تب ای بعدیه. این قسمت توضیحات زیادی داره ....
تب آخر هم که باید برین encode هست. آدرس میدین و دکمه شروع رو میزنید.
به همین سادگی ...:11::11::11::11::11::11:
alireza1411
07-10-2010, 22:32
ببخیشد من همین جا شماره 12 رو سرچ کردم و نتیجه هم داشت. مگه شماره 13 هم اومده ؟ بتا هست یا ریلیس نهاییه ؟ واسه ویندوز سون مگه شماهر 12 نیست ... چرا 13 روش نذاشتن ؟
alireza1411
07-10-2010, 22:35
درود
دوستان برای تبدیل DVD به فرمت هایی چون AVI و MKV که حجم کمتری دارند مدت هاست نرم افزارهای گوناگونی رو امتحان کردم اما هر کدوم کاستی داشتند... برنامه ای می شناسید که بتونیم DVD هارو به همراه زیرنویس در یک فایل به MKV یا AVI تبدیل کنیم ؟ (کرک داشته باشه و آزموده باشید ، برنامه ی Tipard DVD ripper دقیقا این کارو که می خوام انجام میده اما کرک نداره ! )
با سپاس
من برنامه ای که دوستمون فرمودند رو استفاده میکنم و فری هست. خیلی توپه به نظرم.
فقط بهتر از اون staxrip خست که معمولا خیلی زود به زود آپدیتش میکنند و از جمله امکاناتی که باعث شده این رو به XVID4PSP ترجیح بدم ایندکس کردن فایلهای MKV هست !!!!
moein_sut
08-10-2010, 10:27
سلام من یه سوال در مورد فورمت rmvb داشتم
من یه فیلمو از rapidshare با فرمت rmvb و در 5 قسمت گرفتم
الان با هر برنامه ای (مانند vlc) که play میکنم فقط قسمت اولو نشون(زمان کل رو نشون میده ولی وقتی از قسمت اول می گذره برای 4 قسمت دیگه ارور میده)
البته روی رپیدشیر فرمتشون به این صورت بود(filename.rmvb.001) من به rmvb تغییرش دادم.
احتمالا باید یه جوری به هم بچسبونمشون
چکار کنم لطفا کمک کنید ؟!
یا اگه سوالمو باید جای دیگه میپرسیدم راهنمایی کنید
ممنون
alireza1411
08-10-2010, 10:46
سلام من یه سوال در مورد فورمت rmvb داشتم
من یه فیلمو از rapidshare با فرمت rmvb و در 5 قسمت گرفتم
الان با هر برنامه ای (مانند vlc) که play میکنم فقط قسمت اولو نشون(زمان کل رو نشون میده ولی وقتی از قسمت اول می گذره برای 4 قسمت دیگه ارور میده)
البته روی رپیدشیر فرمتشون به این صورت بود(filename.rmvb.001) من به rmvb تغییرش دادم.
احتمالا باید یه جوری به هم بچسبونمشون
چکار کنم لطفا کمک کنید ؟!
یا اگه سوالمو باید جای دیگه میپرسیدم راهنمایی کنید
ممنون
مشکل از VLC نیست.
شما اسمها رو به حالت اولیه برگردون. بعد با 7-zip رو شماره اولیه راست کلیک کن بزن exract to ... که همه رو تو یه فایل برات باز کنه.
با winrar هم فکر کنم میشه اینکارو کرد ولی کلا 7-zip خیلی بهتره.
pooriya_hp
08-10-2010, 18:34
سلام به همه ی اساتید گل
من یه کانورتر خوب برای تبدیل mkv می خوام.
الان هرچندتا فیلم دانلود کردم mkv هستند می خوام تبدیل کنم به یه فرمتی (( ؟؟؟ )) که کیفیت رو پایین نیاره ؟؟؟
راستی زیرنویس رو چه جوری بزنم ؟؟؟؟ با همین کانورترها !!!
ممنون
alireza1411
08-10-2010, 19:52
سلام به همه ی اساتید گل
من یه کانورتر خوب برای تبدیل mkv می خوام.
الان هرچندتا فیلم دانلود کردم mkv هستند می خوام تبدیل کنم به یه فرمتی (( ؟؟؟ )) که کیفیت رو پایین نیاره ؟؟؟
راستی زیرنویس رو چه جوری بزنم ؟؟؟؟ با همین کانورترها !!!
ممنون
ام کی وی یه کانتینر کم حجمه. البته حجم کانتینر avi mp4 mkv و ... همش یه کوچولوئه. به نظرم اینش مهم نیست خیلی. ام کی وی فرمتای بیشتری رو میشه توش ریخت. کلا مناسبترین کانتینر فکر میکنم همین باشه.
حالا بحثمون میرسه به توی فایل. اول شما بگو حجم و زمان و رزولوشن فایلتون چه قدره ببینم اصلا ارزش بیشتر فشرده کردن داره یا تا خرخره فشرده شده بنده خدا. نوع تصاویر رو هم در کل بگو چه طوره ... یعنی بیشتر ساکنه یا متحرکه.
pooriya_hp
08-10-2010, 21:11
از اونجای که dvd player ام نمی تونه فرمت mkv رو بخونه قصد تبدیل فرمت رو دارم.
زیرنویس رو هم نمیدونم چه جوری بزنم زیرش ؟؟؟؟
زمانشون زیاده 80 دقیقه به بالا/
کیفیتشون هم 720 و 1080 هستند.
البته بیشتر 720 هستند تا 1080/
alireza1411
08-10-2010, 21:22
از اونجای که dvd player ام نمی تونه فرمت mkv رو بخونه قصد تبدیل فرمت رو دارم.
زیرنویس رو هم نمیدونم چه جوری بزنم زیرش ؟؟؟؟
زمانشون زیاده 80 دقیقه به بالا/
کیفیتشون هم 720 و 1080 هستند.
البته بیشتر 720 هستند تا 1080/
خب پس. با نرو دی وی دی رایت کن. تبدل خودش داره. با نرو ویژن کار کنی باید جواب بده. فقط زیر نویس رو شک دارم. اگه نتونست با jetaudio که خیلی ساده و راحته کار کن. به mpeg2 تبدیل کن و با نرو رایت کن.
با سلام به دوستان
اگه يادتون باشه مشكلي در تبديل فرمت چند فايل تصويري با فرمت mpg داشتم كه لطف كرده و پاسخ داديد حالا سوال ديگه اي داشتم ( يك حقيقت گم شده؟) اين فايل ها رو از هاردي كه فرمت شده ريكاور كردم به نظر شما دليل ارور تبديل ها اين نيست و با اين اوصاف چاره من چيه؟
ببخشيد مثل ننه شهرزاد شدم توي هر پست يك قصه تازه كاش از اول اين رو گفته بودم. ببخشيد:45::blush:
xeNociDe
09-10-2010, 17:23
با سلام به دوستان
اگه يادتون باشه مشكلي در تبديل فرمت چند فايل تصويري با فرمت mpg داشتم كه لطف كرده و پاسخ داديد حالا سوال ديگه اي داشتم ( يك حقيقت گم شده؟) اين فايل ها رو از هاردي كه فرمت شده ريكاور كردم به نظر شما دليل ارور تبديل ها اين نيست و با اين اوصاف چاره من چيه؟
ببخشيد مثل ننه شهرزاد شدم توي هر پست يك قصه تازه كاش از اول اين رو گفته بودم. ببخشيد:45::blush:
فایل ها خیلی مهم اند!؟
ممکنه کلاً فایل ها خراب باشند به همین دلیل کانورت نمیشن.
اول شما فایل هارو تعمیر کنید بعد کانتورت.
pooriya_hp
09-10-2010, 17:39
خب پس. با نرو دی وی دی رایت کن. تبدل خودش داره. با نرو ویژن کار کنی باید جواب بده. فقط زیر نویس رو شک دارم. اگه نتونست با jetaudio که خیلی ساده و راحته کار کن. به mpeg2 تبدیل کن و با نرو رایت کن.
دادش من یه مبدل خوب میخوام قصد کارکردن با نرو و dvd رو ندارم.
میخوام بریزم روی فلش در ضمن این زیرنویس رو ما چه جوری بزنیم رو فیلم ؟؟؟؟؟
با نرم افزارهای مناسب. (( به جزء jetaudio )))
ممنون
oranoos2007
09-10-2010, 21:14
با سلام خدمت دوستان
(تشکر)فراوان
سلام دوستان من هنوز نتیجه ای نگرفتم اگر کسی می تواند کمک کند ممنون می شوم
kaivanika
09-10-2010, 22:48
دوستان عزیز من انواع مبدل های تصویری رو دارم و بخوبی دارن کار میکنن اما ....
من از شبکه های hd ماهواره حدود یه سری فیلم ضیط کردم که فرمتشون ts هستش . ولی با هیچ کدوم از مبدل ها نمیتونم تبدیلشون کنم . برنامه هیچ کدوم این فرمت رو قبول نمیکنن که تبدیل بشه . یعنی فایل ها رو که از کانال های hd ضبط کردم قبول نمیکنه . اما با همون ----- فیلم هایی رو که از کانال های معمولی گرفتم تبدیل میکنه .
بعضی ار مبدل ها هم فایل رو قبول میکنند ولی وقتی کانورت رو میزنم filed میده
میشه یه نرما فزار غول پیکر معرفی کنید که دیگه آخرش باشه و فایل های ضبط شده از کانال های اچ دی ماهواره رو هم تبدیل کنه
خیلی لازم دارم
alireza1411
09-10-2010, 22:52
دوستان عزیز من انواع مبدل های تصویری رو دارم و بخوبی دارن کار میکنن اما ....
من از شبکه های hd ماهواره حدود یه سری فیلم ضیط کردم که فرمتشون ts هستش . ولی با هیچ کدوم از مبدل ها نمیتونم تبدیلشون کنم . برنامه هیچ کدوم این فرمت رو قبول نمیکنن که تبدیل بشه . یعنی فایل ها رو که از کانال های hd ضبط کردم قبول نمیکنه . اما با همون ----- فیلم هایی رو که از کانال های معمولی گرفتم تبدیل میکنه .
بعضی ار مبدل ها هم فایل رو قبول میکنند ولی وقتی کانورت رو میزنم filed میده
میشه یه نرما فزار غول پیکر معرفی کنید که دیگه آخرش باشه و فایل های ضبط شده از کانال های اچ دی ماهواره رو هم تبدیل کنه
خیلی لازم دارم
برای n امین بار این مورد رو دارم میبینم. نمیدونم چرا هر چی --- تلویزیون و ماهواره هست این جوریه. به زودی دلیل اصلیش رو سرچ میکنم و اگه نتیجه گرفتم میگم.
از مبدل TMPGEnc استفاده کن. برای من نها برنامه ای بود که بین 40 50 برنامه جواب داد.:41::41::41:
kaivanika
09-10-2010, 22:55
میشه دانلود این مبدل رو بزارید . اره دستت درد نکنه و پیگیری کنید چرا فایل های ضیط شده با کیفیت اچ دی تبدیل نمیشن
alireza1411
09-10-2010, 23:03
دادش من یه مبدل خوب میخوام قصد کارکردن با نرو و dvd رو ندارم.
میخوام بریزم روی فلش در ضمن این زیرنویس رو ما چه جوری بزنیم رو فیلم ؟؟؟؟؟
با نرم افزارهای مناسب. (( به جزء jetaudio )))
ممنون
خب فیلم ریپ شدخ ی 720 داری ؟ میخوای رو فلش بریزی که دی وی دی پلیر باز کنه. خب فرمتای مورد ساپورتش چیه آخه؟
اگه میخواین MPEG2 با رزولوشن دی وی دی باشه و دستگاه راحت بازش کنه از این برنامه استفاده کنید:
XVID4PSP
که آخرین نسخه بتای ورژن 5 این برنامه:
راستی سایت اصلیش اینه و تنها سایتی هتس که دیدم با Microsoft Silver Light ساخته شده:31::
حله دادا ؟ نشد بیا باز صحبت میکنیم. دور هم هستیم حالا حالاها.:40::11:
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
میشه دانلود این مبدل رو بزارید . اره دستت درد نکنه و پیگیری کنید چرا فایل های ضیط شده با کیفیت اچ دی تبدیل نمیشن
خب مشکل اچ دی نیست ... کلا خیلی مشکلات زیاده. من با اس دی هم مشکل دارم ... مشکل استریمها هستن که یه جورایی مشکوک رو هم مرج شدن.:41:
وقت هم نکردم اساسی بگردم.
TMPGEnc XPress
ورژن 4.6:
ورژن 4.5:
البته توقع نداشته باشی کیفیتش در حد x264 باشه.
kaivanika
09-10-2010, 23:03
برای n امین بار این مورد رو دارم میبینم. نمیدونم چرا هر چی --- تلویزیون و ماهواره هست این جوریه. به زودی دلیل اصلیش رو سرچ میکنم و اگه نتیجه گرفتم میگم.
از مبدل TMPGEnc استفاده کن. برای من نها برنامه ای بود که بین 40 50 برنامه جواب داد.:41::41::41:
نسخه 4.6 کرک داره ؟
نسخه 4.5 که تو نظراتش نوشتن سریالش کار نمیکنه
کدوم یکی رو بگیرم که با سریال و کرک باشه ؟ :10:
نسخه 4.6 کرک داره ؟
توی بخشش مطـرح کنید جواب بهتـر و سریع تری خواهید گرفت ؛ موفق باشید :40:
alireza1411
09-10-2010, 23:16
نسخه 4.6 کرک داره ؟
کدوم یکی رو بگیرم که با سریال و کرک باشه ؟ :10:
من خودم یادم نیست 4.7 رو از کجا دانلودش کردم ... شما یه سرچ بزن باز شاید پیدا کنی. همونجا هم که گفتم باید با کرک باشه.:11::11:
alireza1411
09-10-2010, 23:24
سلام دوستان من هنوز نتیجه ای نگرفتم اگر کسی می تواند کمک کند ممنون می شوم
برنامه هایی که برای تبدیل mp3 و aac و .... به نوتهای موسیقی به شکل MIDI هستند خودتون میدونید کم هستن و جواب صد در صد مناسب هم نمیدن.
sds مخفف MIDI Sample Dump Standard File هست که در واقع به عنوان یک فایل MIDI دارای کدهای استاندارد خاص سیستم هست.
تو چند صفحه قبل برای تبدیل به MIDI یه چند تا برنامه گفته بودم نکه شاید به درد بخوره ولی مطمدن نیستم. :41:
دیگه کاری از دستم بر نمیاد. شرمنده:41:
:11::11::11:
kaivanika
10-10-2010, 00:12
من نسخه 4.7 رو دانلود کردم . و کرک هم کردم . اما متاسفانه این برنامه هم او فایل های اچ دی رو نمیتونه تبدیل کنه . حیف شد واقعا
alireza1411
10-10-2010, 11:23
من نسخه 4.7 رو دانلود کردم . و کرک هم کردم . اما متاسفانه این برنامه هم او فایل های اچ دی رو نمیتونه تبدیل کنه . حیف شد واقعا
موقع باز کردن فایلت ارورش چی هست ؟ تونستی عکس بزار.
مشخصات دقیق فایلت رو هم با media info بگی خیلی کمک میکنه.
kaivanika
10-10-2010, 14:52
سلام دوست عزیز
هر چی برنامه تبدیل فرمت داشتم نصب کردم نشد . برنامه پیشنهادی شما هم کار نکرد .
فایل های جدیدتری رو با یه فلش دیگه ضبط کردم . اما مشکل پا بر جا بود
این لینک عکس خطای که در برنامه مورد نظر شما اعلام میکنه
اینم مشخصات فایل که نو یه فایل تکست ذخیره کردم با media info
pooriya_hp
10-10-2010, 16:16
خب فیلم ریپ شدخ ی 720 داری ؟ میخوای رو فلش بریزی که دی وی دی پلیر باز کنه. خب فرمتای مورد ساپورتش چیه آخه؟
اگه میخواین MPEG2 با رزولوشن دی وی دی باشه و دستگاه راحت بازش کنه از این برنامه استفاده کنید:
XVID4PSP
که آخرین نسخه بتای ورژن 5 این برنامه:
راستی سایت اصلیش اینه و تنها سایتی هتس که دیدم با Microsoft Silver Light ساخته شده:31::
حله دادا ؟ نشد بیا باز صحبت میکنیم. دور هم هستیم حالا حالاها.:40::11:
dvd player ام اکثر فرمت ها رو باز میکنه تازه خریدمش (( full hd هست )).
الان هم فیلمام همشون mkv هستند و میخوام به فرمت mpeg4 یا xvid avi تبدیلش کنم.
و بریزم روی فلش.
حالا اینجا دوتا مشکل داریم:
1. عمل تبدیل خیلی دیر انجام میشه.
2. زیر نویس رو نمیدونم چیکارش کنم.
لینک بالا هم با ارور مواجه میشه ؟!!؟
فعلا که حل نشده دادا ولی بیا تو یاهو انجا دور هم باشیم.
ممنون
Nocturne
10-10-2010, 18:31
نرم افزار Any Video Converter رو بذاريد براي دانلود (اگه رجيستر ميخواد حتماً با كركش باشه)
ضمناً اگه نرم افزار بهتر و راحت تري براي تبديل فايلهاي flv به فرمتهاي رايج ميشناسيد بديد.
لطفاً.
alireza1411
10-10-2010, 21:21
dvd player ام اکثر فرمت ها رو باز میکنه تازه خریدمش (( full hd هست )).
الان هم فیلمام همشون mkv هستند و میخوام به فرمت mpeg4 یا xvid avi تبدیلش کنم.
و بریزم روی فلش.
حالا اینجا دوتا مشکل داریم:
1. عمل تبدیل خیلی دیر انجام میشه.
2. زیر نویس رو نمیدونم چیکارش کنم.
لینک بالا هم با ارور مواجه میشه ؟!!؟
فعلا که حل نشده دادا ولی بیا تو یاهو انجا دور هم باشیم.
ممنون
سلام
خسته نباشی
این رو باز تست کن ... :
خب این برنامه که گفتم تو منوی subtitle میتونه سابتاتل اد بکنه و به فیلم بچسبونه. یعنی جزء فیلم میشه.
شما کاش یه چیزی میخریدی مثل دستگاه WD HD media player که همه چی با هر رزولوشنی رو باز کنه و مشکل نداشته باشی.
آخه تبدیل یه فایل فول اچ دی با یه سی پی یوی چهار هسته ای خیلی طول میکشه. اگه تنظیمات رو نسبت به کیفیت تبدیل بهینه کنی شاید اندازه ی خود فیلم بیشتر زمان میبره. مثلا 1.5 برابر خود فیلم !!!!
شما اول تست کن ببین mp4 با می کنه ؟ اگه کرد با همین برنامه که گفتم تبدیل رو به صورتی انجام بده که فقط پسوند رو عوض کنه !!! یعنی فایل ام کی وی رو اد کن و استریم تصویر رو بزار رو Copy که تبدیل نکنه و فقط کانتینر از mkv به mp4 تغییر کنه. این کار ور با برنامه ی mp4box میشه انجام داد ولی این برنامه که گفتم راحت ترینه.
alireza1411
10-10-2010, 21:32
سلام دوست عزیز
هر چی برنامه تبدیل فرمت داشتم نصب کردم نشد . برنامه پیشنهادی شما هم کار نکرد .
فایل های جدیدتری رو با یه فلش دیگه ضبط کردم . اما مشکل پا بر جا بود
این لینک عکس خطای که در برنامه مورد نظر شما اعلام میکنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم مشخصات فایل که نو یه فایل تکست ذخیره کردم با media info
عکسه که پیام خاصی نداره. ولی این تکستی که گذاشتی :
General
Complete name : C:\Users\Admin PC K1\Desktop\1 hd.ts
Format : MPEG-TS
Format profile : No PAT/PMT
File size : 1.89 GiB
Duration : 20mn 19s
Overall bit rate : 13.3 Mbps
Video
ID : 768 (0x300)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Main@L4.0
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Duration : 20mn 19s
Bit rate : 12.3 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 25.000 fps
Standard : Component
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Interlaced
Scan order : Top Field First
Bits/(Pixel*Frame) : 0.237
Stream size : 1.74 GiB (92%)
Color primaries : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4, SMPTE RP177
Transfer characteristics : BT.709-5, BT.1361
Matrix coefficients : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4 709, SMPTE RP177
Audio #1
ID : 784 (0x310)
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 2
Duration : 20mn 18s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 192 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 48.0 KHz
Video delay : -1s 612ms
Stream size : 27.9 MiB (1%)
Audio #2
ID : 800 (0x320)
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 2
Duration : 20mn 18s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 192 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 48.0 KHz
Video delay : -1s 612ms
Stream size : 27.9 MiB (1%)
فایلت دو تا صدا داره. هر دو هم AAC نیست بلکه mpeg layer 2 هست. شاید دو تا صدا مشکل ایجاد کرده باشه. باید یه برنامه پیدا کنم بشه صدا و تصویر رو جدا کرد. تا حالا که در مورد ts یکی بیشتر ندیدم و باید تستش کنم. برام عجیبه که این نوع صدا هم مشکل داره.:41: من همچنان باید بگردم ببینم مشکل این ts ها چیه. جواب گرفتم خصوصی خبر میدم که سر بزنی. وقت نکردم چند تا برنامه ی دیگه رو تست کنم.:41:
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
نرم افزار Any Video Converter رو بذاريد براي دانلود (اگه رجيستر ميخواد حتماً با كركش باشه)
ضمناً اگه نرم افزار بهتر و راحت تري براي تبديل فايلهاي flv به فرمتهاي رايج ميشناسيد بديد.
لطفاً.
video convert master هم بدک نیست. تو سافت گذر داره برای دانلود.
kaivanika
10-10-2010, 21:41
علیرضا جان قربون دستت یه راهی پیدا کن
من منتظرم :10:
MEHDILINDOWS
11-10-2010, 11:13
سلام بر دوستان و اساتید
دوستانم می یک نسخه از xmen3 به دستم رسید که این فیلم به سه قسمت تقسیم شده که پسوند فایها mkv هستش یعنی فیلم full hd هستش لطفا یک نرم افزار معرفی کنید که من بدون افت کیفیت با همین پسوند اینارو به هم بچسبونم
ممنونتون میشم.
Nocturne
11-10-2010, 12:13
احتمالا از اينا باشه كه بايد با برنامه hj split چسبونده بشن. نام اين برنامه رو سرچ كنيد پيدا ميكنيد. :46:
MEHDILINDOWS
11-10-2010, 13:29
دوست عزیز متاسفانه با این برنامه هم کارم حل نشد
فقط یه اشتباهی کردم پسوندفایها ts هستش mkv
amir_aria
11-10-2010, 16:50
سلام
از این برنامه استفاده کن
XviD4PSP 5.0خیلی عالی هست
زیرنویس را هم به فیلم می چسباند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقابلیت رزیوم هم دارد
با سپاس از برنامه خوبی که معرفی کردید
نکته ی خوب اینکه فولدر DVD رو همچون Tipiard dvdriper انتخاب می کنیم ، اما برای زیرنویس ، فقط قسمت ADD داره ، یعنی نمیشه زیرنویس خود دی وی دی رو در تبدیل آورد ؟؟
دیگه اینکه من یک دی وی دی رو ریپ کردم اما نمی دونم کجا رفت ، اصلا output برنامه مشخص نیست کجاست !
amir_aria
11-10-2010, 17:17
من برنامه ای که دوستمون فرمودند رو استفاده میکنم و فری هست. خیلی توپه به نظرم.
فقط بهتر از اون staxrip خست که معمولا خیلی زود به زود آپدیتش میکنند و از جمله امکاناتی که باعث شده این رو به XVID4PSP ترجیح بدم ایندکس کردن فایلهای MKV هست !!!!
ببخشید من از این برنامه Staxrip سر در نیاوردم ، وقتی فولدر رو انتخاب می کنم و NEXT می زنم ارور می داد !
ممکنه نحوه کارش رو بفرمایید
ممنون
Nocturne
11-10-2010, 19:30
سلام.
يه برنامه ميخوام براي اينكه بتونه روي ويدئو مثلا آدرس سايتي رو براي تبليغ درج كنه.
حالا يا اول ويدئو بياد. يا آخرش. يا بشكل زيرنويس...
فقط راحت و سريع باشه.
با فرمتهاي مختلفم مشكل ندشته باشه...
poloton7
11-10-2010, 19:37
سلام--
من دو مشکل با نرم افزار totall video converter دارم چطوری مشکل راحل کنم---
-1- این خطا برای چی هست--
2- چرا مقدار فایل را 0 کیلو بایت نوشته------وقتی converter را می زنم می رود توی صفحه دسکتاب وکاری انجام نمی دهد--
مشکل از کجاست---ببخشید عکسها این قدر بزرگ است-----متشکر
alireza1411
11-10-2010, 21:16
سلام.
يه برنامه ميخوام براي اينكه بتونه روي ويدئو مثلا آدرس سايتي رو براي تبليغ درج كنه.
حالا يا اول ويدئو بياد. يا آخرش. يا بشكل زيرنويس...
فقط راحت و سريع باشه.
با فرمتهاي مختلفم مشكل ندشته باشه...
Ulead Video Studio به نظرم کامل و خوبه. تقریبا راحت هم هست.
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
سلام .یه نرم افزار میخوام که توی یه فایل صوتی قسمت هایی که صدا داره رو از قسمت های سکوت (بدون صدا)جدا کنه.
یعنی یه فایل چنن ساعته صوتی داری که تنها تو چند دقیقه اش صدا هست(صحبت شده).میخوام بدون اینکه کل فایل رو گوش بدم اون تکه رو پیدا کنم.
ممنون
این برنامه رو سرچ کن به همراه کرک تو سایتا هست:
MP3 Audio Editor
7 مگ این طورا میشه. فایل رو که Open میکنی یه نمودار میاد که نشون میده دو کانال صوت ه جوریه ؟ یعنی کجاها صدا میاد و کجا ها ساکته. شبیه نوار قلب :31:. فکر کنم به دردت بخوره. یادم نیست زوم هم داشت یا نه ولی اگه داشته باشه که سه سوته بخشای صدادار رو میتونی پیدا کنی.
alireza1411
11-10-2010, 21:24
سلام--
من دو مشکل با نرم افزار totall video converter دارم چطوری مشکل راحل کنم---
-1- این خطا برای چی هست--
2- چرا مقدار فایل را 0 کیلو بایت نوشته------وقتی converter را می زنم می رود توی صفحه دسکتاب وکاری انجام نمی دهد--
مشکل از کجاست---ببخشید عکسها این قدر بزرگ است-----متشکر
شما میخوای دی وسی دی تبدیل کنی که نباید این فایل ifo رو انتخاب کنی !!!!
فایلهای MPEG2 با پسوند VOB رو دی وی دی با حجم های یه گیگ موجوده که اونها باید تبدیل بشه. اگه میخوای تیکه تیکه نشه باید با برنامه هایی که کارشون Rip کردنه تبدیل کنی. مثلا
DVDFAB
Xlisoft DVD Ripper
Staxrip
Xvid4psp
NeroRecode
Plato DVD Ripper
Ripbot
و .....
تو اینها من با staxrip معمولا سروکار دارم و به نظرم بهتره ولی اگه میخوای ساده و راحت باشه با دومی کار کن. اولی هم خوبه.
alireza1411
11-10-2010, 21:31
دوست عزیز متاسفانه با این برنامه هم کارم حل نشد
فقط یه اشتباهی کردم پسوندفایها ts هستش mkv
با برنامه هایی مثل :
Allok Video Joiner 4.4
تست کردم فایلهای .ts رو میشه انتخاب کرد و به هم چسبوند. برش دادن هم که داره. فقط یه سماله. این فایلها که من تست کردم کپچر شده بود از --- و متاسفانه گیر و گور داره.:41::41:
یعنی صدا و تصیور رو هم نیست و سرعت تصویر کمه و ....
تنها برنامه ای که میتونه کار چسبوندن و تبدیل فایل رو انجام بده TMPGEnc بوده تا به حال. البته دارم هر چی دستم میاد تست میکنم ولی فعلا که همین یه دونه هست و بس.:41:
امیدوارم جوالب بده. لینکش ور چند تا پست قبل تر دادم و دوستان استفاده کردن و برای اچ دی جوابگو نبوده. حالا شما هم تست کن باز بهتر از هیچیه. اون دو مود اولی هم تو سایتای فارسی با کرکش موجوده. شاید برای شما درست جواب داد.
alireza1411
11-10-2010, 21:44
با سپاس از برنامه خوبی که معرفی کردید
نکته ی خوب اینکه فولدر DVD رو همچون Tipiard dvdriper انتخاب می کنیم ، اما برای زیرنویس ، فقط قسمت ADD داره ، یعنی نمیشه زیرنویس خود دی وی دی رو در تبدیل آورد ؟؟
دیگه اینکه من یک دی وی دی رو ریپ کردم اما نمی دونم کجا رفت ، اصلا output برنامه مشخص نیست کجاست !
دی وی دی رو اول ایندکس گذاری میکنه و صدا رو اگه تنظیم کرده باشی جدا میکنه. بعد میزنی تبدیل بشه شروع میکنه و یه جا که خودت بگی سیو میکنه.
زیرنویس رو درسته فقط add داره. من اول با DVDFAB دی وی دی رو با همون کیفیت اصلی تو هارد کپی میکنم و زیرنویسشا هر چند تا که باشه تو یه فایل idx میریزم. بعد فایل تصویر رو به این برنامه میدم که تبدیل کنه. آخرش با MKVtoolinx فایل تبدیل شده و زیرنویس رو یکی میکنم.
خوبیش اینه که ده تا هم زیرنویس باشه میتونی موقع پخش فایل راست کلیک کنی و بگی کدوم رو بندازه رو فیلم.
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
ببخشید من از این برنامه Staxrip سر در نیاوردم ، وقتی فولدر رو انتخاب می کنم و NEXT می زنم ارور می داد !
ممکنه نحوه کارش رو بفرمایید
ممنون
الان چک کردم فکر کنم ارور failed to create temp directory داره میده. راست هم میگه چون رو دی وی دی چه جوری فولدر باز کنه ؟
باید رو هارد کپی کنید و گزینه ی suorce رو انتخاب کنید و بعد گزینه ی single or merge رو بزنید. بعد تو فولدر video-ts دی وی دی تون هر چی فایل هست که مال فیلمه و تبلیع مبلیغ نیست بدید بهش که همه رو بچسبونه به هم.
Nocturne
12-10-2010, 13:18
Ulead Video Studio به نظرم کامل و خوبه. تقریبا راحت هم هست.
قبلا باهاش کار کرده بودم. اصلا خوب نبود. کند و سنگین هم بود.
قبلا باهاش کار کرده بودم. اصلا خوب نبود. کند و سنگین هم بود.
سلام
Xilisoft Movie Maker
دوستان نرم افزار براي تبديل فايلهاي swf به فرمتهاي رايج بخصوص avi مي خواستم
لطفا كرك يا سريال يا ..... فراموش نشه (يك هفته هست كه دنبالشم):24:
ممنون
ممنون
سلام
:: تبديل فرمت SWF به فرمتهاي AVI , VCD,DVD,SVCD و GIF با Magic Swf2AVI 3.0 ::
popowoody
12-10-2010, 18:49
ممنون
Sothink SWF to Video Converter | تبدیل فرمت Swf به انواع فرمت های ویدیو ای
پسورد
[/SIZE]
Nima King
12-10-2010, 18:57
دوستان گل کسی Avi به MKV کانورتر داره!؟؟؟
popowoody
12-10-2010, 19:22
بله داره :
Nima King
12-10-2010, 19:23
میخوام فایل Avi من به MKV تبدیل بشه اما این که MKV رو به فرمت های دیگه تبدیل میکنه:41:
saeidghodrati
12-10-2010, 20:03
سلام ميشه لطفا
يه نرم افزار براي تبديل mkv به AVCHD معرفي كنيد (لطفا دقت كنيدmkv to AVCHD)
ممنون
alireza1411
12-10-2010, 20:37
میخوام فایل Avi من به MKV تبدیل بشه اما این که MKV رو به فرمت های دیگه تبدیل میکنه:41:
XVID4psp که چند پست قبلتر باید لینکش رو پیدا کنی. همه چی تبدیل میکنه .... خفنه !!!! :11::11::11:
alireza1411
12-10-2010, 20:48
سلام ميشه لطفا
يه نرم افزار براي تبديل mkv به AVCHD معرفي كنيد (لطفا دقت كنيدmkv to AVCHD)
ممنون
خب .... نمیدونم واسه چی میخوای ولی فکر کنم برای پلی کردنش تو ps3 لازم داری . درسته ؟
این برنامه رو سرچ کن تو سایتای فراسی با کرکش موجوده:
AVS Video Converter 6.4
حجم تقریبی 55 مگ. فایل اد کن. رو گزینه ی to bluray کلیک کن. پروفایل رو هر چی عشقت میکشه بزار چون ps3 با اون سی پی یوی دو هسته ای IBM حسابی تو پخش مالتی مدیا قدرت داره.:11:
واسه راهنمایی کامل اینجا رو نگاه کن:
با tsmuxer هم میشه و یه GUI خوب براش وجود داره. این جا رو ببین گه برنامه ی بالا جواب نداد به دردت میخوره. کم حجم هم هست ...:
Karmenwet
12-10-2010, 23:34
سلام .
یه نرم افزار می خواستم برای تبدیل MP3 به یکی از فرمت های زیر :
Tracker Modules :
it - xm - s3m - mtm - mod - umx - v2m
خیلی ممنونم .
alireza1411
13-10-2010, 04:23
سلام .
یه نرم افزار می خواستم برای تبدیل MP3 به یکی از فرمت های زیر :
Tracker Modules :
خیلی ممنونم .
برنامه ی open mpt مخفف MODPlug Tracker برای اینکار به نظرم خوبه.
که ورژنهای بتا و ریلیس کندیدیتش اینجاست:
Karmenwet
13-10-2010, 08:34
برنامه ی open mpt مخفف MODPlug Tracker برای اینکار به نظرم خوبه.
که ورژنهای بتا و ریلیس کندیدیتش اینجاست:
سلام .
اینکه مبدل نیستش .
خواهشا یه نرم افزار معرفی کنید برای تبدیل MP3 به یکی از فرمت های زیر :
Tracker Modules :
خیلی ممنونم .
سلام
یک نرم افزار میخوام واسه تبدیل فایل های flv به بقیه فرمتهای تصویری
اکثر کانورترهای معرفو امتحان کردم نشده
فایلم درسته و پلی میشه
نرم افزاری هست که فقط کارش تبدیل flv باشه؟
saeidghodrati
13-10-2010, 18:30
خب .... نمیدونم واسه چی میخوای ولی فکر کنم برای پلی کردنش تو ps3 لازم داری . درسته ؟
این برنامه رو سرچ کن تو سایتای فراسی با کرکش موجوده:
AVS Video Converter 6.4
حجم تقریبی 55 مگ. فایل اد کن. رو گزینه ی to bluray کلیک کن. پروفایل رو هر چی عشقت میکشه بزار چون ps3 با اون سی پی یوی دو هسته ای IBM حسابی تو پخش مالتی مدیا قدرت داره.:11:
واسه راهنمایی کامل اینجا رو نگاه کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا tsmuxer هم میشه و یه GUI خوب براش وجود داره. این جا رو ببین گه برنامه ی بالا جواب نداد به دردت میخوره. کم حجم هم هست ...:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11::11::11:
دست شما درد نكنه عليرضا جان
نه براي PS3 نميخام
براي پخش فيلم از طريق كارت حافظه تلوزيون پاناسونيك ميخام . ممنون اينارو امتحان ميكنم
popowoody
13-10-2010, 18:47
سلام
فایلم درسته و پلی میشه
Lets Fun FLV Converter 5.5.0.0 | تبدیل آسان فایل های FLV به فرمت های ویدیو رایج
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]
jabarsink2000
13-10-2010, 20:13
با سلام به دوستان عزیز:
یه نرم افزار می خواستم به من معرفی کنید تا بتونم این فیلم را بدون هیچ افت کیفیت به 3 قسمت تقسیم کنم .
درضمن اخرین نسخه کینگ(پرند)را دارم.
با تشکر.
هادی
فرمت:mkv
سلام
فایلم درسته و پلی میشه
Any Video Converter | تبدیـل تمام فایـل ها
alireza1411
13-10-2010, 23:01
با سلام به دوستان عزیز:
یه نرم افزار می خواستم به من معرفی کنید تا بتونم این فیلم را بدون هیچ افت کیفیت به 3 قسمت تقسیم کنم .
با تشکر.
هادی
سلام دوست من. خوبی ؟ چه خبر ؟
برنامه ی Xvid4psp برنامه ی خوبیه . این کاری که میخوای هم انجام میده. حجمش 42 مگ هست. من میگم اول برنامه ی Allok Video Joiner 4.4 رو تست کن ببین جواب میده یا نه. بعد اگه نشد برو سراغ اون برنامه که اول گفتم.
این برنامه Allok Video Joiner 4.4 که گفتم رو تو سایتای فارسی با کرک میتونی پیدا کنی. البته ورژن بالاترش رو دیدی برای من هم لینکش رو بزار بی زحمت.
این برنامه رو دانلود کردی کافیه فایلت رو اد کنی. بعد از بخش راست صفحه گزینه ی split ... رو انتخاب کن. بعد ابتدا انتهای هر بخشی که میخوای جدا شه رو تنظیم کن. باید دستی حساب کنی ببینی ثلث اول و دوم و سوم از کجا تا کجا میشه.
فرمت مورد استفاده رو بزار original. هم برای صدا و هم برای تصویر ... بعد هم که میزنی تبدیل بشه که خیلی سرعتی تبدیل مییکنه. در واقع تبدیل که صورت نمیگیره چون شما زدی original باشه یعنی مثل فایل منبع باشه و تغییری نده. تنها کاری که کردی اینه که Split کردی. فقط مشکوکم که با ام کی وی هم جواب میده یا نه ...:41:
راستی اون فرمت صداها دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دو تا استریم صدا داری که یکیش DTS هست و این فرمت یه مقداری مشکلات داره. حالا تست کن ببین جواب میده یا نه ... مشکل دوم هم دو استریمه بودنشه که میترسم Allok قاتی کنه.:41:
با برنامه ی اولی که گفتم هم به همین صورت میتونی کار کنی. فقط با این دو تا استریم صدا و فرمت ام کی وی ... نمیدونم ... امیدوارم کمک کرده باشم. :11::11:
الان یه برنامه دیدم که صد در صد جواب میده !!!!! برو پستای آخر ... :31:
pooriya_hp
13-10-2010, 23:02
سلام به تمام دوستان
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من یه نرم افزار میخواستم که بتونه قسمتی از فیلم رو ببره.
و با فرمت mkv سازگاری داشته باشه.
اگه بزارید.ممنون میشم.
alireza1411
13-10-2010, 23:10
سلام
فایلم درسته و پلی میشه
من با Video Convert Master تست کردم مشکل نداشته ... تو سافت گذر با حجم 50 مگ میتونی پیداش کنی.
دوستان هم any video و ... رو معرفی کردند. اگه هر کدومش جواب داد یا نداد لطفا اینجا پست بده که بدونیم تجربه ی شما تو این زمینه کدوم برنامه رو بهتر میدونه که برای بقیه ی دوستانی که لازمشون میشه معرفی کنیم.
:11::11:
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
سلام .
اینکه مبدل نیستش .
خواهشا یه نرم افزار معرفی کنید برای تبدیل MP3 به یکی از فرمت های زیر :
Tracker Modules :
خیلی ممنونم .
سلام بازم دوست من. والله چی بگم ... برای تبدیل به این جور فرمتها راه ساده وجود نداره. صد در صد هم جواب نمیدن ...
مثل تبدیل به MIDI هست. این برنامه هم میتونه که فایل Wave رو بگیره و به عنوان سمپل استفاده بکنه. کار کردن باهاش سخته ... ولی یه برنامه ی کامله. من برنامه ساده تو این زمینه ندیدم. این هم که معرفی کردم یه بار برای یه تبدیل ساده من رو بیچاره کرده. اگه بحث mp3 به MIDI بود ساده تر میتونستم معرفی کنم.:41:
اگه چیزی پیدا کردی تو وب به من هم بگو که ب گاهی لازمم میشه. دستت درد نکنه ... :11::11:
Nocturne
13-10-2010, 23:18
با سلام به دوستان عزیز:
با تشکر.
هادی
اگر برای آپلود کردن روی اینترنت میخواید برنامه hj split یک برنامه بسیار کم حجم و آسان هستش برای تکه تکه کردن و چسباندن فایلهای mkv . ضمنا طوری هستش که برای تماشای فیلم ، برای اینکه به درستی فیلم رو ببینید میبایست تیکه ها رو دوباره بچسبونید...
سلام به تمام دوستان
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من یه نرم افزار میخواستم که بتونه قسمتی از فیلم رو ببره.
و با فرمت mkv سازگاری داشته باشه.
اگه بزارید.ممنون میشم.
من تا بحال این کارو نکردم ولی ظاهراً Xilisoft Movie Maker که در ابتدای همین صفحه هستش قادر به این کار هست.
حالا دوستان اگه برنامه های بهتر سراغ دارن بگن.
alireza1411
13-10-2010, 23:31
با این برنامه میشه فایل ام کی وی رو برید و چند تکه کرد:
mkvtoolnix-unicode-4.3.0
تو تب اول فایلتون رو درگ کنید و بندازید روش یا باز کنید. استریم صدا و تصویر و .... همه رو میاره. بعد برین تب Global.
در بخش Spliting یه گزینه برای جدا کردن داره به اسم Enable Spliting که بعد با زدن عدد در بخش After this Size میشه تکه ها رو مشخص کنید. مثلا اگه بزنید 350M براتون فایل رو تکه تکه میکنه و هر تکه 350 مگ هست. البته غیر از تکه ی آخریش.
گزینه دوم هم بر حسب زمان تکه تکه میکنه.
اگه با استریم های چندتایی مشکل داشتین و مثلا چند صدا داشتین و ارور میداد برین تو تب اول و استریمهای اضافی که به درد نمیخوره رو بی خیال شین و تیکش رو بردارید.
البته ان شاءالله که ارور نده و مشکلی نباشه.
jabarsink2000
14-10-2010, 00:05
اگر برای آپلود کردن روی اینترنت میخواید برنامه hj split یک برنامه بسیار کم حجم و آسان هستش برای تکه تکه کردن و چسباندن فایلهای mkv . ضمنا طوری هستش که برای تماشای فیلم ، برای اینکه به درستی فیلم رو ببینید میبایست تیکه ها رو دوباره بچسبونید...
.
نه بابا بولوری فروشگاه فرمت ntfsهارد اکسترنال را شناسایی نمیکنه برای همین تنها راهی که به ذهن رسید این بود که فرمت هارد را به fatتبدیل کنم در فرمت fatحجم هر فایل نمیتونه از 4 گیگ بیشتر بشه پس تنها راهی که میمونه اینه که فایل اول را به 3 قسمت 4 گیگ تبدیل کرد.
با تشکر.
هادی
Nocturne
14-10-2010, 00:36
نه بابا بولوری فروشگاه فرمت ntfsهارد اکسترنال را شناسایی نمیکنه برای همین تنها راهی که به ذهن رسید این بود که فرمت هارد را به fatتبدیل کنم در فرمت fatحجم هر فایل نمیتونه از 4 گیگ بیشتر بشه پس تنها راهی که میمونه اینه که فایل اول را به 3 قسمت 4 گیگ تبدیل کرد.
با تشکر.
هادی
اگه اینطوره بهترین کار بنظر من استفاده از winrar هست !
jabarsink2000
14-10-2010, 09:51
اگه اینطوره بهترین کار بنظر من استفاده از winrar هست !
حالا گیرم بشه با winrara کپی کرد که نمیشه.
به نظر شما فایل داخل winrar توسط پلیر شناسایی میشه:18:
با تشکر.
هادی
سلام دوستان..
نرم افزار ویرایش صوت معرفی کنید که حجمش زیر 5 مگ باشه.! فقط جهت برش صوت همین ( مثلا دقیقه ی 2 تا 3 رو حذف کنه.. متوجه این که؟ :20:)
مرسی:11:
من دیال اپم و نمیتونم دنبالش بگردم.. واسه همین یه زحمتی بکشید..:11:
xeNociDe
14-10-2010, 13:15
سلام دوستان..
نرم افزار ویرایش صوت معرفی کنید که حجمش زیر 5 مگ باشه.! فقط جهت برش صوت همین ( مثلا دقیقه ی 2 تا 3 رو حذف کنه.. متوجه این که؟ :20:)
مرسی:11:
من دیال اپم و نمیتونم دنبالش بگردم.. واسه همین یه زحمتی بکشید..:11:
Vcd Cutter 4.04
248.16 KB
Nocturne
14-10-2010, 14:17
حالا گیرم بشه با winrara کپی کرد که نمیشه.
به نظر شما فایل داخل winrar توسط پلیر شناسایی میشه:18:
با تشکر.
هادی
عزیزم ما برای اینکه بتونیم فیلمای بلوری رو روی هارد اکسترنال fat32 بریزیم فیلم رو با winrar به شکل چند پارت در میاریم و میریزیمش روی هارد. بعد که ریختیمش روی مکان مقصد (مثلا هارد کامپیوتر که ntfs هست)، با winrar دوباره فایل اولیه رو تولید میکنیم...
مگر اینکه هارد کامپیوتری که باهاش می بینید fat32 باشه که چاره همون چند تکه کردن mkv هست...
alireza1411
14-10-2010, 16:04
عزیزم ما برای اینکه بتونیم فیلمای بلوری رو روی هارد اکسترنال fat32 بریزیم فیلم رو با winrar به شکل چند پارت در میاریم و میریزیمش روی هارد. بعد که ریختیمش روی مکان مقصد (مثلا هارد کامپیوتر که ntfs هست)، با winrar دوباره فایل اولیه رو تولید میکنیم...
مگر اینکه هارد کامپیوتری که باهاش می بینید fat32 باشه که چاره همون چند تکه کردن mkv هست...
نه این دوست ما میخواد از رو هارد پخش کنه. منم از این کارا کردم ولی رفتم همون اول یه پلیری گرفتم که حتما ntfs بهش بخوره چون دیگه دوره ی محدودیت 4 گیگی گذشته. :31:
farid_frd
14-10-2010, 16:49
سلام دوستان من میخواستم بدونم بهترین کانورتور چی هست ؟
در ضمن سرعت کانورت کردن فیلم های با حجم زیادش هم می خواستم خوب باشه چون با total video convrter که می خوام تبدیل کنم تقریبا برابر با اندازه فیلم ( 1ساعت 2 ساعت ) طول میکشه
Video Convert Master رو هم دانلود کردم فقط نمیدونم پسوورد اون فایل زیپش چی هست ؟
مر30
xeNociDe
14-10-2010, 16:52
در ضمن سرعت کانورت کردن فیلم های با حجم زیادش هم می خواستم خوب باشه چون با total video convrter که می خوام تبدیل کنم تقریبا برابر با اندازه فیلم ( 1ساعت 2 ساعت ) طول میکشه
Video Convert Master رو هم دانلود کردم فقط نمیدونم پسوورد اون فایل زیپش چی هست ؟
مر30
قبل از زدن این طور پست ها ؛ پـست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ملاحظه کنیـد.
با تشکر
mehrradg23
14-10-2010, 17:58
سلام
من نرم افزار winavi رو دارم ولی یه کلیپ که تبدیل میکنه وسطش که حجم به 1.046.566 میرسه از وسط فیلم قطع میکنه و یه کلیپ دیگه میسازه هیچ جا هم تنظیمات ندراه از دوستان کسی نرم افزار حرفه ای تر سراغ نداره؟
Nima King
14-10-2010, 18:00
alock کانورتر رو دانلود کردم میشه یکی بگه چطوری میتونم فیلم کانورت کنم!؟!!!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟! !؟
یکم سختهههههههههههههه!
ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووون:40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40:
jabarsink2000
14-10-2010, 21:40
نه این دوست ما میخواد از رو هارد پخش کنه. منم از این کارا کردم ولی رفتم همون اول یه پلیری گرفتم که حتما ntfs بهش بخوره چون دیگه دوره ی محدودیت 4 گیگی گذشته. :31:
این پلیری هست که خوده نماینده اصلی میده قیمتش هم 400 تومان است.
با دستگاه هایwdخیلی فرق میکنه.
با تشکر.
هادی
alireza1411
14-10-2010, 21:41
مر30
کدوم فایل زیپش ؟ از چه لینکی دانلود کردی ؟ معمولا سایتای فارسی اسم سایتوشن رو به عنوان پسورد میذارن.
برای کم تر کردن حجم من از Staxrip استفاده میکنم که سرعت تبدیل با اینکدر x264 بالاترین مقدار ممکنه. از Xvid به مراتب سریعتره. ولی با سی پی یوی دو هسته ای Core 2 که کلاکش 3 گیگه به اندازه ی 70 درصد زمانی فیلم دی وی دی طول میکشه تبدیل کنه. البته آپشنای سرعتی تر هم داره و در نهایت میشه تو نصف زمان فیلم تبدیل کرد ولی من ترجیح میدم فیلم رو خوب ریپ کنم و آرشیوش کنم. حجم رو هم دوست ندارم زیادی کمش کنم که کیفیت بر باد بره.:31::11::11:
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
سلام
من نرم افزار winavi رو دارم ولی یه کلیپ که تبدیل میکنه وسطش که حجم به 1.046.566 میرسه از وسط فیلم قطع میکنه و یه کلیپ دیگه میسازه هیچ جا هم تنظیمات ندراه از دوستان کسی نرم افزار حرفه ای تر سراغ نداره؟
اونجایی که قبلا پست دادی جواب دادم. برای ریپ کردن Staxrip و برای رایت دی وی دی Nero به نظرم خوبه. Ashampoo Burning Studio هم خوبه. خودشون موقع رایت دی وی دی تکه تکه میکنن و به طورت استاندارد منو و زیرنویس و این چیزا رو رایت میکنن.
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
alock کانورتر رو دانلود کردم میشه یکی بگه چطوری میتونم فیلم کانورت کنم!؟!!!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟! !؟
یکم سختهههههههههههههه!
ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووون:40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40:
اسم نرم افزار رو درست نوشتین ؟ allok نبوده ؟ من باهاش کار نکردم. معمولا فایل رو اضافه میکنی و پروفایل خروجی رو انتخاب میکنی و استارت کانورت رو میزنی. باید باز ببینم چه برنامه ای هست ... شاید نحوه ی کارش فرق داشته باشه.:11:
mehrradg23
14-10-2010, 23:22
کدوم فایل زیپش ؟ از چه لینکی دانلود کردی ؟ معمولا سایتای فارسی اسم سایتوشن رو به عنوان پسورد میذارن.
برای کم تر کردن حجم من از Staxrip استفاده میکنم که سرعت تبدیل با اینکدر x264 بالاترین مقدار ممکنه. از Xvid به مراتب سریعتره. ولی با سی پی یوی دو هسته ای Core 2 که کلاکش 3 گیگه به اندازه ی 70 درصد زمانی فیلم دی وی دی طول میکشه تبدیل کنه. البته آپشنای سرعتی تر هم داره و در نهایت میشه تو نصف زمان فیلم تبدیل کرد ولی من ترجیح میدم فیلم رو خوب ریپ کنم و آرشیوش کنم. حجم رو هم دوست ندارم زیادی کمش کنم که کیفیت بر باد بره.:31::11::11:
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
اونجایی که قبلا پست دادی جواب دادم. برای ریپ کردن Staxrip و برای رایت دی وی دی Nero به نظرم خوبه. Ashampoo Burning Studio هم خوبه. خودشون موقع رایت دی وی دی تکه تکه میکنن و به طورت استاندارد منو و زیرنویس و این چیزا رو رایت میکنن.
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
اسم نرم افزار رو درست نوشتین ؟ allok نبوده ؟ من باهاش کار نکردم. معمولا فایل رو اضافه میکنی و پروفایل خروجی رو انتخاب میکنی و استارت کانورت رو میزنی. باید باز ببینم چه برنامه ای هست ... شاید نحوه ی کارش فرق داشته باشه.:11:
من میخوام فیلم یکپارچه باشه وتیکه نشه
farid_frd
14-10-2010, 23:50
برای کم تر کردن حجم من از Staxrip استفاده میکنم که سرعت تبدیل با اینکدر x264 بالاترین مقدار ممکنه. از Xvid به مراتب سریعتره. ولی با سی پی یوی دو هسته ای Core 2 که کلاکش 3 گیگه به اندازه ی 70 درصد زمانی فیلم دی وی دی طول میکشه تبدیل کنه. البته آپشنای سرعتی تر هم داره و در نهایت میشه تو نصف زمان فیلم تبدیل کرد ولی من ترجیح میدم فیلم رو خوب ریپ کنم و آرشیوش کنم. حجم رو هم دوست ندارم زیادی کمش کنم که کیفیت بر باد بره.:31::11::11:[COLOR="Silver"]
دوست عزیز همین فایلی که تو پست اول هست رو میگم ( اسم سایتش رو زده بودم نشد )
با سلام خدمت تمامی دوستان
من دنبال یه نرم افزار میگردم که بتونم صدا رو از تصویر جدا کنم
همچنین یه نرم افزار دیگه که بتونم صدای جدا شده رو تکه تکه کنم تا قسمتی که مد نظرم هست رو داشته باشم
alireza1411
15-10-2010, 00:02
با سلام خدمت تمامی دوستان
من دنبال یه نرم افزار میگردم که بتونم صدا رو از تصویر جدا کنم
همچنین یه نرم افزار دیگه که بتونم صدای جدا شده رو تکه تکه کنم تا قسمتی که مد نظرم هست رو داشته باشم
به صفحات قبل مراجعه کن. فکر کنم صفحه ی قبلی لینک برنامه ی MKVtoolinx رو گذاشتم که حجمش 4 مگ هست و تقریبا به درد شما میخوره. روش جدا کردن رو هم نوشته بودم. فقط یه مساله ... فرمتایی مثل wmv و wma رو ساپورت نمیکنه . خیلی فرمتها رو ساپورت میکنه. اگه فرمت ورودی تون رو ساپورت نکرد بگید یه چیز دیگه معرفی میکنم.
pooriya_hp
15-10-2010, 00:05
mkvtoolnix-unicode-4.3.0
تو تب اول فایلتون رو درگ کنید و بندازید روش یا باز کنید. استریم صدا و تصویر و .... همه رو میاره. بعد برین تب Global.
در بخش Spliting یه گزینه برای جدا کردن داره به اسم Enable Spliting که بعد با زدن عدد در بخش After this Size میشه تکه ها رو مشخص کنید. مثلا اگه بزنید 350M براتون فایل رو تکه تکه میکنه و هر تکه 350 مگ هست. البته غیر از تکه ی آخریش.
اگه با استریم های چندتایی مشکل داشتین و مثلا چند صدا داشتین و ارور میداد برین تو تب اول و استریمهای اضافی که به درد نمیخوره رو بی خیال شین و تیکش رو بردارید.
غلیرضا جان کار با این خیلی سخته.آسونتر وجود نداره.
من میخوام یه تیکه از فیلم رو سانسور کنم.
فرمتش هم mkv هست.
alireza1411
15-10-2010, 00:06
من میخوام فیلم یکپارچه باشه وتیکه نشه
فرمت مورد استفاده در DVD player ها و DVD های استاندارد MPEG هست با پسوند VOB. اگه میخوای دی وی دی باشه نمیشه اصلا تیکه نکنه. اونجوری دیگه دستگاهتون بازش نمیکنه. اگه میخوای دی وی دی نباشه ولی فرمتش شبیه دی وی دی باشه خب میتونی به جای اینکه به DVD تبدیل کنی به MPEG2 تبدیل کنی که دیگه یه تیکه هیت اما دی وی دی پلیرهای استاندارد پخشش نمیکنن.
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
دوست عزیز همین فایلی که تو پست اول هست رو میگم ( اسم سایتش رو زده بودم نشد )
جلوش نوشته PSW : Mirraco@cw که لابد مخفف password هست. بزن ببین چی میشه ...:11:
alireza1411
15-10-2010, 01:51
غلیرضا جان کار با این خیلی سخته.آسونتر وجود نداره.
من میخوام یه تیکه از فیلم رو سانسور کنم.
فرمتش هم mkv هست.
خب این برنامه خیلی ساده بود گفتم شاید خوب باشه. والله اونجوری که میگی یه خورده مشکل میشه. چون شما نمیخوای یه تیکه از وسط ورداری و دو طرف رو بندازی بیرون. شما میخوای یه تیکه از وسط بره بیرون و دو طرفش باقی بمونه.
من الان با 7 8 تا برنامه ی ساده تست کردم راه نداد.
لطفا برنامه ی ساده دوستان پیشنهاد بدن !!!! :41: :11::11:
الان این برنامه ها رو دیدم:
که MKV رو هم ساپورت میکنه. این برنامه هم گشتم کرکش رو نیافتم ولی فکر کنم چیز توپی بود:
یکی کمک کنه.:13:
alenkita
15-10-2010, 07:58
دوستان این فایلهای پست اول لینک مستقیمشون نیست؟
farid_frd
15-10-2010, 11:12
نه اینم نشد
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
حالا بهترین کانورتور چی هست ؟
xeNociDe
15-10-2010, 11:34
نه اینم نشد
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
حالا بهترین کانورتور چی هست ؟
من به شخصه با کانورتر JetAudio کار میکنم ؛ دست آدم برای انجام یک سری کارها خیلی بازه.
farid_frd
15-10-2010, 12:00
من به شخصه با کانورتر JetAudio کار میکنم ؛ دست آدم برای انجام یک سری کارها خیلی بازه.
میشه لینک تاپیک پلیر های تصویری یا خود jet audio رو بذارین چون پیدا نکردم
xeNociDe
15-10-2010, 12:03
میشه لینک تاپیک پلیر های تصویری یا خود jet audio رو بذارین چون پیدا نکردم
خدمت شما:
JetAudio 8 0 0 510 Plus VX
jabarsink2000
15-10-2010, 12:18
mkvtoolnix-unicode-4.3.0
تشکر .
تیکه میکنه اما kmplayer پخش نمیکنه .
تو بولوری هم تست کردم شناسایی میکنه اما پخش نمیکنه.
با تشکر.
هادی
mehrradg23
15-10-2010, 12:29
فرمت مورد استفاده در DVD player ها و DVD های استاندارد MPEG هست با پسوند VOB. اگه میخوای دی وی دی باشه نمیشه اصلا تیکه نکنه. اونجوری دیگه دستگاهتون بازش نمیکنه. اگه میخوای دی وی دی نباشه ولی فرمتش شبیه دی وی دی باشه خب میتونی به جای اینکه به DVD تبدیل کنی به MPEG2 تبدیل کنی که دیگه یه تیکه هیت اما دی وی دی پلیرهای استاندارد پخشش نمیکنن.
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
یعنی باید حتما تیکه هاش 1.046.566 باشه تا --- player پخشش کنه؟
kourosh_sos
15-10-2010, 12:32
من با 11.0.10.2010 Video Convert Master وقتی فایل های WMV رو میخوام به DivX یا VCD تبدیل کنم بعد از تبدیل تصویر به فاصله چند ثانیه به چند ثانیه بهم میره انگار که رنگ تو رنگ میشه اما وقتی با یک برنامه دیگه تست میگیرم هیچ مشکلی نیست میخواستم ببینم شما هم این مشکلو دارید .
alireza1411
15-10-2010, 12:44
یعنی باید حتما تیکه هاش 1.046.566 باشه تا --- player پخشش کنه؟
من فیلم زیاد نگاه نمیکنم ولی تا حالا 200 300 تا دی وی دی دیدم و همه همین جوری تکه های 1 گیگ توش بوده.:11:
jabarsink2000
15-10-2010, 12:46
سلام دوست من. خوبی ؟ چه خبر ؟
برنامه ی Xvid4psp برنامه ی خوبیه . این کاری که میخوای هم انجام میده. حجمش 42 مگ هست. من میگم اول برنامه ی Allok Video Joiner 4.4 رو تست کن ببین جواب میده یا نه. بعد اگه نشد برو سراغ اون برنامه که اول گفتم.
این برنامه Allok Video Joiner 4.4 که گفتم رو تو سایتای فارسی با کرک میتونی پیدا کنی. البته ورژن بالاترش رو دیدی برای من هم لینکش رو بزار بی زحمت.
این برنامه رو دانلود کردی کافیه فایلت رو اد کنی. بعد از بخش راست صفحه گزینه ی split ... رو انتخاب کن. بعد ابتدا انتهای هر بخشی که میخوای جدا شه رو تنظیم کن. باید دستی حساب کنی ببینی ثلث اول و دوم و سوم از کجا تا کجا میشه.
فرمت مورد استفاده رو بزار original. هم برای صدا و هم برای تصویر ... بعد هم که میزنی تبدیل بشه که خیلی سرعتی تبدیل مییکنه. در واقع تبدیل که صورت نمیگیره چون شما زدی original باشه یعنی مثل فایل منبع باشه و تغییری نده. تنها کاری که کردی اینه که Split کردی. فقط مشکوکم که با ام کی وی هم جواب میده یا نه ...:41:
راستی اون فرمت صداها دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دو تا استریم صدا داری که یکیش DTS هست و این فرمت یه مقداری مشکلات داره. حالا تست کن ببین جواب میده یا نه ... مشکل دوم هم دو استریمه بودنشه که میترسم Allok قاتی کنه.:41:
با برنامه ی اولی که گفتم هم به همین صورت میتونی کار کنی. فقط با این دو تا استریم صدا و فرمت ام کی وی ... نمیدونم ... امیدوارم کمک کرده باشم. :11::11:
الان یه برنامه دیدم که صد در صد جواب میده !!!!! برو پستای آخر ... :31:
تمام برنامه ها تست شد.
هیچ کدام جوا ب نمیده.
هردو علاوه بر بریدن تبدیل به یک فرمت دیگر هم میکند .
با تشکر.
هادی
dada_zebel
15-10-2010, 12:49
با سلام و خسته نباشيد
نرم افزاري ميخام كه بتونه سرعت پخش فايلهاي ويديويي رو كمش كنه تو جت آيديو هستش ولي سرعت رو نميشه زياد كاهش داد . قبلا تو مديا پلير بود ولي الان فقط ميشه تا يه حدودي سرعت رو كم كرد . تو kmplayer هستش؟
اخه من نتونستم پيداش كنم
alireza1411
15-10-2010, 12:51
من با 11.0.10.2010 Video Convert Master وقتی فایل های WMV رو میخوام به DivX یا VCD تبدیل کنم بعد از تبدیل تصویر به فاصله چند ثانیه به چند ثانیه بهم میره انگار که رنگ تو رنگ میشه اما وقتی با یک برنامه دیگه تست میگیرم هیچ مشکلی نیست میخواستم ببینم شما هم این مشکلو دارید .
من الان یه کلیپ اچ دی WMV تست کردم مشلکی نداره. فقط یه چیزی ... با mplayer دیکد میکنه و بعد تبدیلش میکنه. شما احیانا مجموعه کدک نصب نکردی ؟
xeNociDe
15-10-2010, 12:52
با سلام و خسته نباشيد
نرم افزاري ميخام كه بتونه سرعت پخش فايلهاي ويديويي رو كمش كنه تو جت آيديو هستش ولي سرعت رو نميشه زياد كاهش داد . قبلا تو مديا پلير بود ولي الان فقط ميشه تا يه حدودي سرعت رو كم كرد . تو kmplayer هستش؟
اخه من نتونستم پيداش كنم
اگر خیلی حرفه ای بخواهید همون Corel Video خیلی عالی هست ؛ قبلا یک پلیر چینی بود که این کار رو انجام میداد.
jabarsink2000
15-10-2010, 13:32
با سلام به دوستان عزیز:
با تشکر.
هادی
دوستان لطفا نرم افزار پیشنهاد دهید.
با تشکر.
هادی
alireza1411
15-10-2010, 13:42
تشکر .
تیکه میکنه اما kmplayer پخش نمیکنه .
تو بولوری هم تست کردم شناسایی میکنه اما پخش نمیکنه.
با تشکر.
هادی
آره تقریبا. مشکل همچنان پابرجاست.:41:
من الان نصف مشکل رو حل کردم یعنی با Oposoft که لینکش رو دادم میشه تیکه تیکه کرد. جالبش اینه که زیرنویس رو هم درست جدا میکنه و میندازه رو هر تیکه.
اما مشکل بعدی اینه که با هیچ برنامه ای بدون این که تبدیل صورت بگیره نتونستم تیکه ها رو به هم وصل کنم. همشون ارور میدن که با این فرمت خروجی یعنی ام کی وی نمیتونن بدون تبدیل فایل رو سیوش کنن. :41::41:
همچنان در حال جستجو ... من ام کی وی زیاد استفاده میکنم و خیلی ازش خوشم میاد. همه استریم ها رو میشه توش ریخت و یه دونه فایل خروجی تحویل گرفت که زیر نویس و صدا و ... و حتی چند تا صدا رو میشه توش گذاشت. اما این مشکلاتش هنوز مثل بقیه ی فرمت های رایج حل نشده.:41:
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
با سلام و خسته نباشيد
اخه من نتونستم پيداش كنم
بله حتما داره. مگه میشه جلوی جت آویدیو کم بیاره. :31:
shift رو بگیر و مثبت منفی رو بزن سرعت رو کم زیاد میکنه. درصدی هم هست و رو صفحه مینویسه.:11:
alireza1411
15-10-2010, 13:47
دوستان لطفا نرم افزار پیشنهاد دهید.
با تشکر.
هادی
حتی mkvtoolinx هم جواب نداده ؟؟؟
kourosh_sos
15-10-2010, 13:49
علیرضا XP Codec Pack 2.5.1 رو سیستمم نصبه ولی بازم این مشکل هستش .
jabarsink2000
15-10-2010, 13:52
حتی mkvtoolinx هم جواب نداده ؟؟؟
تیکه میکنه.
فایل صدا هم شناسایی میشه .
اما بعضی نرم افزارها ان را باز میکنند.
بولوری هم شناسایی میکنه اما پخش نمیکنه.
راهی نیست که تیکه کنم کیفیت تصویر هم تغییر نکنه.
با تشکر.
هادی
alireza1411
15-10-2010, 13:55
علیرضا XP Codec Pack 2.5.1 رو سیستمم نصبه ولی بازم این مشکل هستش .
اولا :ببین یه کلیپ دیگه تست کن ببین چی میشه. خود ویندوز xp فکر کنم کلیپ داره توش.
دوما:علاوه بر مشکل کلیپ منظورم این بود که هیچ کدک پکی رو سیستم نریزی !!!! من فقط دو برنامه برای دیکد نصب میکنم و اضافه مضافه هیچی نمیریزم. شما هر چی نصبه پاک کن و بعد با تیون آپ رجیستری رو تمیز کن و ری استارت کن. باید خود mplayer دیکد بکنه و نه چیز دیگه.
من فکر میکنم مشکل یکی از دو مورد بالاست. اول کلیپ رو تعویض کن که راحت تره.
Nocturne
15-10-2010, 14:00
این پلیری هست که خوده نماینده اصلی میده قیمتش هم 400 تومان است.
با دستگاه هایwdخیلی فرق میکنه.
با تشکر.
هادی
خب هارد پلیرت رو بکن ntfs. اگر نتونست با ntfs کار کنه برش گردون به fat32.
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. راستی مدلش چیه؟
jabarsink2000
15-10-2010, 14:03
اگه میتونی هارد پلیرت رو از fat32 به ntfs تغییر بده.
اگرم احیاناً پلیرت نتونست با ntfs کار کنه برش گردون به fat32.
راستی مدلش چیه؟
پلیر که هارد نداره.
هارد 1 ترابایت وسترن داریم.
اصلا پلیر ntfs شناسایی نمیکنه.
فقط fat.
الان فرمت هارد را fatکردم.
توسط پلیر شناسایی شد.
چند تا فیلم hd ریختم پخش کرد.
مدل:bd370
با فرمت مختلف فیلم پخش میکنه .
اما با این نرم افزار وقتی تیکه کردم kmplayer هم نتونست پخش کنه.
با تشکر.
هادی
pooriya_hp
15-10-2010, 16:22
خب این برنامه خیلی ساده بود گفتم شاید خوب باشه. والله اونجوری که میگی یه خورده مشکل میشه. چون شما نمیخوای یه تیکه از وسط ورداری و دو طرف رو بندازی بیرون. شما میخوای یه تیکه از وسط بره بیرون و دو طرفش باقی بمونه.
من الان با 7 8 تا برنامه ی ساده تست کردم راه نداد.
لطفا برنامه ی ساده دوستان پیشنهاد بدن !!!! :41: :11::11:
علیرضا جان واقعا ممنون، من از همین برنامه mediAvatar MKV Converter استفاده کردم،خیلی عالی بود.
عملیات تبدیل رو خیلی خوب انجام میداد.
مشکل زیرنویس رو هم حل شد.
زیرنویس رو با اسم فیلم همنام کردم بعدش گذاشتم تو یه پوشه بعدش توی پلیرم پلی کردم که خوب جواب داد.
فقط همون مشکل سانسور فیلم رو دارم.
که اگه برنامه ی وجود نداره بیخیالش می شم.
به هر حال خیلی لطف کردی،نمیدونم چه جوری ازت تشکر کنم.
دوستدارت پوریا :11:
I Love u ===> alireza
Nocturne
15-10-2010, 17:17
پلیر که هارد نداره.
هارد 1 ترابایت وسترن داریم.
اصلا پلیر ntfs شناسایی نمیکنه.
فقط fat.
الان فرمت هارد را fatکردم.
توسط پلیر شناسایی شد.
چند تا فیلم hd ریختم پخش کرد.
مدل:bd370
با فرمت مختلف فیلم پخش میکنه .
اما با این نرم افزار وقتی تیکه کردم kmplayer هم نتونست پخش کنه.
با تشکر.
هادی
ok . من فکر کردم دستگاه پخش مولتی مدیای همراه دارید.
jabarsink2000
15-10-2010, 19:00
بهترین نرم افزار برای برش فایل های تصویری :
قالبلیت برش وکانورت فایل های مختلف از جمله(mkv) وشناسایی فرمت های صدایی مختلف .
Boilsoft Video Splitterer
Direct stream cut, without re-encode.
Support splitting AVI, Divx, MPEG-4 video files
Support splitting MPEG-1, MPEG-2, VOB video files.
Support splitting ASF, WMV, WMA files
Support splitting Real Media(.rm, .rmvb)
Support splitting MP4(.mp4, .m4a) file
Support splitting 3GP(.3gp, 3g2) file
Support splitting MKV, FLV videos
Support splitting VCD (.dat) file
Support splitting AC3 file
Support splitting MPEG Audio file, mp1, mp2, mp3
Support large video file, even large then 2GB.
Very fast and without any quality loss.
Very User-friendly interface.
این هم سریال نامبر اخرین ورژن(Boilsoft Video Splitter v6.03)
Name: Therese Terris
Code: 9DEED364-A13534AE-1D598D31-971E1142-5F3011FB-496E5E77-7B95
سلام بچه ها
من یه برنامه می خواهم که بتونم چند قسمت از فیلم رو از فیلم جدا کنم این تکه ها یکی نیستند بلکه چند قسمت از فیلم هستند من قبلا از ویدیو استادیو استفاده می کردم ولی زمان گرفتن خروجی هر فیلم 1 ساعتی باید 1 ساعت تحمل می کردی که فقط چند تکه رو بهم بچسبونه
این قسمت خیلی مهمه که بتونه چند قسمت رو cut کنه
خوب من الان تو نت نزدیک 3 ماهه که همچین برنامه ای می گردم ولی همشون فقط دو قسمت از فیلم رو بیشتر جدا نمی کنن ابتدا و انتها اونهایی که من سرچ کردم و نصب کردم نزدیک به 100 برنامه مختلف همشون همینوطوری بودن
شاید بگید از ادیوس چرا استفاده نمی کن اخه من ویندوز سرور دارم روش نصب نمیشه
اگه کمکم کنید فقط اسم برنامه هم بگید خیلی ممنون میشم خواهشن کمکم کنید خیلی گیرم بدجور :11:
BOROAMOO
15-10-2010, 20:34
سلام
یه برنامه می خوام که فایل های رکورد شده تو ویندوز 7 رو که فرمتشون wtv هست رو کانورت کنه.ممنون
alireza1411
15-10-2010, 20:50
بهترین نرم افزار برای برش فایل های تصویری :
قالبلیت برش وکانورت فایل های مختلف از جمله(mkv) وشناسایی فرمت های صدایی مختلف .
Boilsoft Video Splitterer
Direct stream cut, without re-encode.
Support splitting AVI, Divx, MPEG-4 video files
Support splitting MPEG-1, MPEG-2, VOB video files.
Support splitting ASF, WMV, WMA files
Support splitting Real Media(.rm, .rmvb)
Support splitting MP4(.mp4, .m4a) file
Support splitting 3GP(.3gp, 3g2) file
Support splitting MKV, FLV videos
Support splitting VCD (.dat) file
Support splitting AC3 file
Support splitting MPEG Audio file, mp1, mp2, mp3
Support large video file, even large then 2GB.
Very fast and without any quality loss.
Very User-friendly interface.
این هم سریال نامبر اخرین ورژن(Boilsoft Video Splitter v6.03)
Name: Therese Terris
Code: 9DEED364-A13534AE-1D598D31-971E1142-5F3011FB-496E5E77-7B95
دستت درد نکنه. من ورژن 5.16 رو داشتم ولی mkv رو باز نمیکرد کلا. این رو یه نسخه پرتبل گیرم اومده. دانلود کنیم ببینیم چی پیش میاد. :11:
لینک دانلود و پسوردش تو این صفحه با حجم 10 مگ:
xeNociDe
15-10-2010, 20:52
سلام بچه ها
من یه برنامه می خواهم که بتونم چند قسمت از فیلم رو از فیلم جدا کنم این تکه ها یکی نیستند بلکه چند قسمت از فیلم هستند من قبلا از ویدیو استادیو استفاده می کردم ولی زمان گرفتن خروجی هر فیلم 1 ساعتی باید 1 ساعت تحمل می کردی که فقط چند تکه رو بهم بچسبونه
خوب من الان تو نت نزدیک 3 ماهه که همچین برنامه ای می گردم ولی همشون فقط دو قسمت از فیلم رو بیشتر جدا نمی کنن ابتدا و انتها اونهایی که من سرچ کردم و نصب کردم نزدیک به 100 برنامه مختلف همشون همینوطوری بودن
اگه کمکم کنید فقط اسم برنامه هم بگید خیلی ممنون میشم خواهشن کمکم کنید خیلی گیرم بدجور :11:
alireza1411
15-10-2010, 20:56
سلام
یه برنامه می خوام که فایل های رکورد شده تو ویندوز 7 رو که فرمتشون wtv هست رو کانورت کنه.ممنون
سلام. این فرمت رو من الان تست کردم با برنامه های معروف مثل:
Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.5
Video Convert Master 11.0
Any Video Converter Professional 3.0.6
AVS Video Converter 6.4
staxrip 1.0.0.7
این نرم افزار مخصوص همین فرمته ولی کرکش رو ندارم. شرمنده:
این دو نر مافزار هم فرمت رو میتونن باز کنن ولی نمیدونم درست تبدیل میکنن یا نه:
Quick Media Convertor
HandBrake 0.9.4
alireza1411
15-10-2010, 20:58
سلام بچه ها
ببین اگه فرمت وروردی چیز معروفی باشه خیلی راحت با این برنامه ها میشه اینکارو کرد:
Allok Video Joiner 4.4
Super Video Joiner 5.7
فقط نکته اینه که شما فرمت خروجی رو بزاری Original دیگه تبدیلی در کار نیست که 1 ساعت طول بکشه. سرعت کارش مثل کپی کردنه یعنی با سرعت کپی کردن یه جا برات سیوش میکنه.:11:
maleki reza
15-10-2010, 21:41
سلام به اساتید محترم میشه لطفاً راهنمایم کنید زمانی که من یک فایل تصویری را به فرمت DIVX تبدیل می کنم تو کامپیوتر نشون می ده ولی روی DVD Playerخانگی نشون نمی ده با این که DVD Playerفرمت DIVX رو ساپورت می کنه من با AVS Video Converter 6تبدیل میکنم آیا استاندارد خاصی برای این فرمت وجود داره تا روی DVD Playerخانگی نشون بده.
alireza1411
15-10-2010, 21:48
سلام به اساتید محترم میشه لطفاً راهنمایم کنید زمانی که من یک فایل تصویری را به فرمت DIVX تبدیل می کنم تو کامپیوتر نشون می ده ولی روی DVD Playerخانگی نشون نمی ده با این که DVD Playerفرمت DIVX رو ساپورت می کنه من با AVS Video Converter 6تبدیل میکنم آیا استاندارد خاصی برای این فرمت وجود داره تا روی DVD Playerخانگی نشون بده.
من این برنامه رو الان نگاه کردم:
AVS Video Converter 6.4
تبدیل به Divx نداره که ؟
تبدیل به کانتینر AVI داره و یکی از پروفایلهاش Divx هست. شاید پلیر شما فرمت Divx با کانتینر Divx رو میتونه باز کنه نه کانتینر AVI.
Phonix Live
15-10-2010, 21:56
سلام
نرم افزاری میخواستم که فایل های Avi رو به VCD تبدیل کنه به طوری که بشه رو پلیرهای خانگی تماشا کرد
ممنون
maleki reza
15-10-2010, 22:05
پیشنهاد شما چی ؟
ممنون از دوستان
من VcDcuter رو نصب کردم چند تکه هم جدا می کرد ولی آخر نفهمیدم چطور اون قسمت ها رو ذخیره کنم
Allok Video Joiner 4.4
Super Video Joiner 5.7
این برنامه هین الانصبشون کردم فقط میشد ابتدا و انتها یا بهتر بگم دو قسمت از فیلم بیشتر نمی شد کات کرد اینطور که من باهاش ور رفتم اگه دوستان کمک کنن این مشکل ما حل بشه ممنون میشم
راستی تو ویدیو استادیو نمیشه کاری کرد که سرعت تبدیل بالا بره آخه هر گقدر مدت فیلم باشه باید همونقدر صبر کنی اگه این هم بشه دیگه حله؟ نمیشه؟ و چطور اگه میشه؟
ببین اگه فرمت وروردی چیز معروفی باشه خیلی راحت با این برنامه ها میشه اینکارو کرد:
Allok Video Joiner 4.4
Super Video Joiner 5.7
فقط نکته اینه که شما فرمت خروجی رو بزاری Original دیگه تبدیلی در کار نیست که 1 ساعت طول بکشه. سرعت کارش مثل کپی کردنه یعنی با سرعت کپی کردن یه جا برات سیوش میکنه.:11:
maleki reza
15-10-2010, 22:47
من این برنامه رو الان نگاه کردم:
AVS Video Converter 6.4
تبدیل به Divx نداره که ؟
تبدیل به کانتینر AVI داره و یکی از پروفایلهاش Divx هست. شاید پلیر شما فرمت Divx با کانتینر Divx رو میتونه باز کنه نه کانتینر AVI.
پیشنهاد شما چی ؟ از چه یConverter استفاده کنم فایل های که می خواهم تبدیل بشه با فرمت TPS هر Converterنمی تونه این فایل ها رو بشناسه و یا تبدیل کنه من از چند نرم افزار استفاده کردم ولی اون چیزی که میخواستم به من ندادند فایلهای خروجی از نظر فریم دچار مشکل بودند البته این نرم افزار هم (AVS Video Converter 6)بی عیب نیست کش زیادی از سیستم می گیره و نمی گذاره زیاد از نرم افزارهای دیگه استفاده کنی.
BOROAMOO
15-10-2010, 23:22
سلام. این فرمت رو من الان تست کردم با برنامه های معروف مثل:
Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.5
Video Convert Master 11.0
Any Video Converter Professional 3.0.6
AVS Video Converter 6.4
staxrip 1.0.0.7
این نرم افزار مخصوص همین فرمته ولی کرکش رو ندارم. شرمنده:
این دو نر مافزار هم فرمت رو میتونن باز کنن ولی نمیدونم درست تبدیل میکنن یا نه:
Quick Media Convertor
HandBrake 0.9.4
ممنون من هم پیدا کرده بودم منتها مشکلش همون کرکشه که پیدا نکردم
alireza1411
16-10-2010, 07:27
پیشنهاد شما چی ؟ از چه یConverter استفاده کنم فایل های که می خواهم تبدیل بشه با فرمت TPS هر Converterنمی تونه این فایل ها رو بشناسه و یا تبدیل کنه من از چند نرم افزار استفاده کردم ولی اون چیزی که میخواستم به من ندادند فایلهای خروجی از نظر فریم دچار مشکل بودند البته این نرم افزار هم (AVS Video Converter 6)بی عیب نیست کش زیادی از سیستم می گیره و نمی گذاره زیاد از نرم افزارهای دیگه استفاده کنی.
من6.4 xlisift video convertor و DivX Plus Pro 8.1.1.0.8.19 رو الان چک کردم ولی tps اد نمیکنن. وقت ندارم بقیه رو چک کنم شرمنده. فقط یه پیشنهاد دیگه میدم. با همون برنامه avs یه تبدیل به mpeg2 بکن که هم سریعه و هم بیت ریت و کیفیتش بالاست. بعد فایل خروجی رو بده این برنامه ها تبدیل کنن مخصوصا برنامه ی دوم که مال خود سایت Divx هست و فکر کنم هماهنگی بهتری با پلیر ها داره. یه سری آشپنای دیگه هم هست که برای هر دستگاهی جواب نمیده و باید نا فعال بشه. شبیه Quater Pixel Motion Search یا B frame تو Xvid که باعث میشه خیلی دستگاه ها نتونن فایل رو پخش کنن ولی تا این دو مورد نا فعال میشه مشکل حله.:11::11:
---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:24 AM ----------
سلام
نرم افزاری میخواستم که فایل های Avi رو به VCD تبدیل کنه به طوری که بشه رو پلیرهای خانگی تماشا کرد
ممنون
از Nero Vision یا Nero Express بخش رایت VCD استفاده کن خودش برات تبدیل هم میکنه. :11:
alireza1411
16-10-2010, 13:21
ممنون از دوستان
من VcDcuter رو نصب کردم چند تکه هم جدا می کرد ولی آخر نفهمیدم چطور اون قسمت ها رو ذخیره کنم
Allok Video Joiner 4.4
Super Video Joiner 5.7
این برنامه هین الانصبشون کردم فقط میشد ابتدا و انتها یا بهتر بگم دو قسمت از فیلم بیشتر نمی شد کات کرد اینطور که من باهاش ور رفتم اگه دوستان کمک کنن این مشکل ما حل بشه ممنون میشم
راستی تو ویدیو استادیو نمیشه کاری کرد که سرعت تبدیل بالا بره آخه هر گقدر مدت فیلم باشه باید همونقدر صبر کنی اگه این هم بشه دیگه حله؟ نمیشه؟ و چطور اگه میشه؟
ببین دوست من تو همون سه تایی که گفتم یه کلیپ رو 20 بار اد کن !!!!:18::31:
بعد هر کدوم رو اسپلیت کن. مثلا 1 دقه از اولیه ده دقت دومی 60 دقه سومی و هر جایی که عشقت کشید رو جدا کن.
بعد بزن تبدیل میکنه. راستی تبدیل واژه ی خوبی نیست. بزاری رو اریجینال یعنی فقط استریم رو داره تکه تکه میکنه و میچسبونه به کلیپ بعدی و ...
این جوری 100 جاش رو هم بخوای چه وسط چه انتها و ... میشه برید.
تو Ulead همچیم آپشنی برای خروجی گرفتن نداره. من خودم هر وقت نیاز پیدا کنم میرم به صورت MPEG2 خروجی با کیفیت و حجم وحشتناک میگیرم و بعد با x264 اندازه ی یه مورچه میکنمش. سرعت x264 رو هم که میدونی با هیچ کدکی اکه با سی پی یو کار میکنه قابل مقایسه نیست. حتی Mainconcept.
mory_fun
17-10-2010, 14:28
سلام یه برنامه برای کار کردن بر روی 3gp می خوام !
:10:
xeNociDe
17-10-2010, 14:38
AVS Video Editor 4.2.1.166 + Crack
Download From Mediafire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Paker Shah
17-10-2010, 15:47
سلام دوستان من به یک نرم افزار احتیاج دارم که بوسیله اون فایل های تصویری DAT (که بر روی VCD هستند) رو ویرایش کنم و بعد از اون بر روی DVD بریزم که بر روی پخش کننده های خانگی قابل پخش باشند. ممنونم.
xeNociDe
17-10-2010, 15:51
سلام دوستان من به یک نرم افزار احتیاج دارم که بوسیله اون فایل های تصویری DAT (که بر روی VCD هستند) رو ویرایش کنم و بعد از اون بر روی DVD بریزم که بر روی پخش کننده های خانگی قابل پخش باشند. ممنونم.
فرمت DAT روی اکثر ویرایش گر های حرفه ای اجرا نمیشوند.
شما باید ابتدا فیلم رو به فرمت Avi تبدیل کنید بعد اونو داخل ویرایشگر بزارید.
popowoody
17-10-2010, 15:53
می تونی برای اجرا فایلت رو rename کنی و بجای dat بنویس mpg بعد فرمت عوض میشه و به فایل اسیب نمی رسونه ( البته برای ویرایش نرم افزار نمیشناسم
من مي خوام يه نوشته از يه فيلم رو پاك كنم بايد چي كار كنم؟
يه فيلم دارم كه توش از اول يه نوشته مياد كه مي خوام اون رو حذف كنم مرسي
mohsen_gh1991
18-10-2010, 00:00
سلام
من یه نرم افزار میخوام که بشه باهاش فیلمایی که به چند تکه قسمت شدنو به هم چسبوند...
ممنون.
alireza1411
18-10-2010, 00:32
سلام یه برنامه برای کار کردن بر روی 3gp می خوام !
:10:
برای ادیت کردن که Ulead Video Studio باید بازش بکنه و مشکلی نداشته باشه.
اگه کانورت میخوای بکنی از 3GP 3herosoft 3GP Video Converter 3.5 هم میتونس استفاده کنی که تو سایتای فراسی به همراه کرک واسه دانلود گذاشتنش.
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
ممنون از دوتمون که گفتن چی کار بکنی. تو فایلهای DAT استریم از نوع MPEG1 هست و به قول ایشون اگه پسوندش رو بزاری mpg به راحتی میتونی با برنام های مختلف بازش کنی. برای ویرایش اگه کارای ساده بخوای بکنی بهتره با Nero Vision کار بکنی که بعدش هم بلافاصله تبدیل میکنه به MPEG2 و همونجا میتونی یا اکسپورت کنی یا رایتش کنی رو دی وی دی یا مثلا ایمیج دی وی دی ایجاد کنی که تست کنی ببینی همه چی اوکی هست یا نه.
اگه کارای بیشتری میخوای بکنی Xlisoft Movie Maker و Avs Video Convertor هم هستن و اگه باز بخوای حرفه ای تر و کامل باشه از Ulead استفاده کن.
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------
سلام
من یه نرم افزار میخوام که بشه باهاش فیلمایی که به چند تکه قسمت شدنو به هم چسبوند...
ممنون.
دقیقا تو صفحه قبلی یه چند تا برنامه گفتم که خوبه همش....:31::11:
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:30 AM ----------
من مي خوام يه نوشته از يه فيلم رو پاك كنم بايد چي كار كنم؟
يه فيلم دارم كه توش از اول يه نوشته مياد كه مي خوام اون رو حذف كنم مرسي
قبلا که جای دیگه پرسیدی میخوای اسم خودت رو بزاری ؟؟؟؟ :31:
برای ورداشتنش بلد نیستم ولی فیلترهای مختلفی برای مات کردن هست. اما راحت تر اینه که اسم خودت رو بزاری روش. یه کارد وا کنی و اسمت رو بنویسی. با Ulead ای کار راحت انجام پذیره. فقط حجم برنامه تقریبا 500 مگ هست ... :41::41:
mory_fun
18-10-2010, 01:22
AVS Video Editor 4.2.1.166 + Crack
Download From Mediafire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fo3imrj5lytt%231)
دوست عزیز فیلتره !
دوست عزیز فیلتره !
با سلام لینکهای
Corel Video Studio Pro X3 Final | 613.6MB
و
Adobe Audition 3 multilanguage + separate crack
از بین رفته
اگر ممکن است لینک جایگزین معرفی کنید
همچنین به این سوالات من هم ، دوستان پاسخ بدهند
1- اطلاعات دقیق و کاملی در مورد فرمتهای یا خروجی های ویدئویی داشته باشیم
2- به نظر شما کدام برنامه ادیت فیلم ، هم قوی و هم با خروجی های خوب و نیازمنده سیستم های قوی هم نباشد و یا به چه سیستمی نیاز دارد ؟
مثال در مورد فرمت های ویدئو :مقایسه دو فرمت dvdو vcd : کیفیت تصویر وی سی دی بسیار پایین تر است اما از صدای بهتری نسبت به دی وی دی برخوردار است
فرمت DivX در بعضی از برنامه های کانورت مثل برنامه Xilisoft video به دو صورت General Video & HD Video می باشد که اگر دایویکس یک فرمت است پس چرا به دو صورت در برنامه ها می آید و همچنین در مقایسه فیلمهای دی وی دی و دایویکس کدام یک دارای کیفیت بیشتری می باشد
و در انتخاب فرمت باید به چه فاکتورهایی دقت کنیم سرعت یا رزولوشن یا ... ؟؟؟
و چگونه می توان بلو ری ها را به دیگر فرمتها تبدیل کرد یا اصطلاحن چگونه می توان گاردشان را از بین ببریم ؟
نظرتان در مورد برنامه Adobe Premiere Pro 2 چیست ؟ و اگر لینکی از برنامه Adobe Premiere Pro 2 دارید ، خوشحال می شوم که به اشتراک بگذارید
با سپاس فراوان
xeNociDe
18-10-2010, 15:19
با سلام لینکهای
و
از بین رفته
...
با سپاس فراوان
Adobe Premiere Pro CS4
Password:
Messiah_07
-----------------
Adobe Audition 3.0
لینکها از بین رفته اند
xeNociDe
18-10-2010, 17:20
لینکها از بین رفته اند
ممنون بابت توجه:
بزودی اپدیت میشه پست 1
بازم ممنون
سلام و خسته نباشید ....
نرم افزاری میخواستم که FLV رو به 3gp تبدیل کنه اگه کرک یا کیجن و ... داره اون رو هم بذارید .
ممنون :11:
mory_fun
19-10-2010, 01:02
این لینک هم همینطور از بین رفته اند !
این لینک هم همینطور از بین رفته اند !
Hotfile:
نسخه ی همراه با کرک :
4Shared.com
بفرمایید استفاده کنید
Adobe Audition 3 Final WIN Patch & Keygen
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Adobe Audition 3.0 full (portable :
saeidghodrati
19-10-2010, 12:05
دوستان لطف كنين يك نرم افزار براي تبديل فرمتها به فرمت AVCHD معرفي كنين
براي تبديل فيلم به فرمت AVCHD و پخش از طريق ورودي كارت حافظه تلوزيون پاناسونيك نياز دارم
اكثر برنامه هايي كه ديدم تبديل avchd به فرمت هاي ديگه هست
ممنون
سلام و خسته نباشید ....
نرم افزاری میخواستم که FLV رو به 3gp تبدیل کنه اگه کرک یا کیجن و ... داره اون رو هم بذارید .
ممنون :11:
سلام
XiliSoft Video Converter Ultimate
aliupdate
19-10-2010, 14:45
سلام
میخواستم فرمت TS رو تبدیل کنم یه نرم افزار به ما معرفی کنید.
popowoody
19-10-2010, 15:08
Ts To Mpg Converter
راهنما :
پس از دانلود فایل زیپ انرا از حالت فشرده خارج کنید و به داخل فولدر خارج شده برید و فایل gui.exe را اجرا نمایید و فایل ts را انتخاب کنید و بر روی Start کلیک تا تبدیل شود !
farid_frd
19-10-2010, 15:28
سلام من یه برنامه می خواستم که زیر نویس فیلم (فایل srt ) رو به فیلم بچسبونه
popowoody
19-10-2010, 15:34
منظورتون اینه که فایل رو با فیلم اجرا کنه ؟؟ یا فایل رو یه طوری بریزه رو فیلم تا دیگه نیاز به فایل srt نداشته باشه و خودش بدون فایل اجرا شه ؟؟
farid_frd
19-10-2010, 16:04
منظورتون اینه که فایل رو با فیلم اجرا کنه ؟؟ یا فایل رو یه طوری بریزه رو فیلم تا دیگه نیاز به فایل srt نداشته باشه و خودش بدون فایل اجرا شه ؟؟
منظورم اینه که دیگه نیازی به فایل srt نداشته باشه و مثلا وقتی فیلم رو ریختم رو گوشی زیرنویس رو هم نشون بده
mahdishata
19-10-2010, 17:02
سلام
يه نرم افزار سبك واسه چسبوندن 2 تيكه فيلم ميخواستم.ترجيحا اگه لينك مديا فاير باشه ممنون تر ميشم
alireza1411
19-10-2010, 22:42
با سلام لینکهای
و
از بین رفته
همچنین به این سوالات من هم ، دوستان پاسخ بدهند
1- اطلاعات دقیق و کاملی در مورد فرمتهای یا خروجی های ویدئویی داشته باشیم
2- به نظر شما کدام برنامه ادیت فیلم ، هم قوی و هم با خروجی های خوب و نیازمنده سیستم های قوی هم نباشد و یا به چه سیستمی نیاز دارد ؟
مثال در مورد فرمت های ویدئو :مقایسه دو فرمت dvdو vcd : کیفیت تصویر وی سی دی بسیار پایین تر است اما از صدای بهتری نسبت به دی وی دی برخوردار است
فرمت DivX در بعضی از برنامه های کانورت مثل برنامه Xilisoft video به دو صورت General Video & HD Video می باشد که اگر دایویکس یک فرمت است پس چرا به دو صورت در برنامه ها می آید و همچنین در مقایسه فیلمهای دی وی دی و دایویکس کدام یک دارای کیفیت بیشتری می باشد
و در انتخاب فرمت باید به چه فاکتورهایی دقت کنیم سرعت یا رزولوشن یا ... ؟؟؟
و چگونه می توان بلو ری ها را به دیگر فرمتها تبدیل کرد یا اصطلاحن چگونه می توان گاردشان را از بین ببریم ؟
نظرتان در مورد برنامه Adobe Premiere Pro 2 چیست ؟ و اگر لینکی از برنامه Adobe Premiere Pro 2 دارید ، خوشحال می شوم که به اشتراک بگذارید
با سپاس فراوان
یا سلام. چرا اینقدر بزرگ نوشتین ریزش رو هم میخونن دوستان و بتونن جواب میدن.
1- فرمت که زیاده. همه رو نمیشه بررسی کرد. من اینها رو تست کردم:
Mpeg 1
Mpeg 2
Divx
Xvid
Theora
Dirac
On2 vp7
On2 vp8
MS Mpeg4 V1
MS Mpeg4 V2
Nero Digital Mpeg4
Nero digital AVC
Wmv2
Wmv3
MainConcept AVC
x264
مورد اول مربوط به وی سی دی هست. بیت ریت تصویر 1500 کیلوبیت در ثاینه هست و ثابته.
دومی برای فیلمهای DVD به کار برده میشده و الان در بلوری ها هم مدتی استفاده میشد اما فکر کنم دیگه استفاده نمیشه یا کمتر استفاده میشه. بیت ریت متغیره. برای فیلم دی وی دی که هر دقیقه حدود 40 مگ هست بیت ریت متوسط در حدود 6000 هست.
سومی و چهارمی باید توسط پلیر ساپورت بشن و مخصوصا XVID آپشنایی داره که فشرده سازی رو بالا میبره ولی اجرای اون توسط پلیرها محدود تر میشه. مثل Bframe. یه فیلم دی وی دی رو اگه ریپ کنید و بخواین کیفیتش در حد 95 درصد فیلم اصلی باشه باید بیت ریت متوسط رو حدود 1500 تا 2000 بزارید. 5 درصد باقیمانده رو نمیشه صفر کرد چرا که در تبدیل فرمت همیشه یه افت کوچیک کیفیت وجود داره و راهی برای جلوگیری نداره جز اینکه خیلی حجم خروجی رو بالا فرض کنید.:31: این دو کدک تحت استاندارد h263 هستند.
Dirac و Theora کدک های شکست خورده هستند که کم ازشون استفاده میشه و کیفیت خوبی هم ندارند.
On2 با آمدن ورژن 8 خودش یه تبلیغ مسخره کرد و کلیپ مقایسه بین کیفیت x264 و On2 در صفحه اول سایتش گذاشت اما هر فرومی که من رفتم در مورد این کلیپ نظرشون این بود که درست باید برعکس باشه.:31: این کدک در فایلهای فلش استفاده میشه. الان که دیگه از گردونه رقابت داره بیرون میافته و با اون مربع شدن ویدئو اصلا به گرد پای x264 نمیرسه چه برسه بخواد رقابت کنه.
کدکهای تحت استاندارد h263 که mpeg4 هستند در رقابت با DivxوXvid کم آوردن و کیفیتشون قابل مقایسه نیست اما از نظر قابل پخش بودن در موبایل و وسایل الکترونیکی سارت بهتری دارن.
دو مورد بعدی یعنی Windows Media Video ورژن 2 و 3 هم کدک های ماکرو سافت هستند. تصاویر این کدک ها کیفیت خوبی داهر اما در مقایسه با XVIDوDIVX باز هم ...
البته ورژن 3 که بیشتر در زمینه ی اچ دی وارد شده و با نام VC-1 شناخته شده کیفیتش از DIVXوXVID بهتره ولی در برابر استاندارد h264 همین دو کدک که با نام DIVX-HD و XVID-HD یا XVID-HD شناخته میشه کم میاره .
رقایت نهایی بین رده های بالای استاندارد h264 در حال وقوعه و الان x264 و Mainconcept اولیوت دارند. Elecard و Intel و xvid و divx هم تو این عرصه وارد شدند اما فعلا که فاصله ای x264 با بقیه زیاد شده. در سال 2005 کدک ساخت شرکت نرو با نام Nero Digital AVC یا Ateme رتبه اول بین کدکهای استاندارد h264 بود اما با گذشت زمان و تغییرات شدید کدک رایگان x264 این جایگاه به کدک x264 واگذار شده.
h264 رو با نام AVC هم میشناسند که مخفف advanced video coding هست.
در مورد کدک های صوتی هم اینا هستن که بینشون WMA 9 , 10 و AAC رتبه های اول و دوم هستند.
mpeg layer 3 یا اصطلاحا mp3
AC3
speex
AAC
WMA
این کدک ها خودشون انواع مختلفی داند. مثلا AAC به چند مورد مثل Nero AAC و Flac تقسیم میشه و آپشنای مختلفی مثل AAC LC و AAC HE و AAC HEv2 هم وجود داره.
2- من Ulead استفاده میکنم و به شکل پر حجم با فرمت MPEG2 خروجی میگیرم و بعدا به x264 تبدیلش میکنم.
سیستم هم باید ضعیف نباشه. به هر حال x264 کیفیت و سرعت بالایی داره. البته نه مثل mpeg2 که یه فایل رو سریع و حجیم تحویل میده. موازنه بین سرعت و کیفیته که نشون میده x264 رتبه اول هست نه سرعت تنها.
کییت صدای دی وی دی بیشتر از وی سی دی هست !!!! وی سی دی mpeg1 با بیت ریت 224 هست و DVD با بیت ریت 320 از اینکدر AC3 استفاده میکنه.
برای تبدیل هم هر چی رزولوشن رو میبریم بالا باید بیت رویت رو هم بالاتر ببریم که کیفت کم نشه. مثلا رزولوشن رو در طول و عرض دو برابر کنیم و مساحت 4 برابر بشه باید بیت ریت رو هم در حدود 4 برابر زیاد کنیم.
تفاوت بین DIVX معمولی و Divx HD که استانداردش فرق داره رو هم که گفتم.
برای ریپ کردن بلوری هم از Staxrip میشه استفاده کرد. میتونه DVD رو هم تبدیل کنه و یا فایلهای دیگه رو ... مزیتش داشتن اینکدر x264 به صورت به روز است.
اون برنامه هم که من کار نکردم زیاد ولی خیلی قوی هست . فکر میکنم جزء اولین برنامه هایی بود که از GPU به جای CPU برای تبدیل فایل و رندر استفاده کرد.
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
منظورم اینه که دیگه نیازی به فایل srt نداشته باشه و مثلا وقتی فیلم رو ریختم رو گوشی زیرنویس رو هم نشون بده
از xvid4psp استفاده کن. زیرنویس رو به همراه تصویر تبدیل میکنه.:11:
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
سلام
يه نرم افزار سبك واسه چسبوندن 2 تيكه فيلم ميخواستم.ترجيحا اگه لينك مديا فاير باشه ممنون تر ميشم
دو سه سفحه قبل چند تا رو معرفی کردم. تو سایتای فارسی هم با کرک میشه پیداشون کرد.:11:
Allok Video Joiner
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.