مشاهده نسخه کامل
: Travian
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
قضیه این اسیر شدن نیرو ها چیه؟
اگه به نژاد گول حمله کنی و طرف تله داشته باشه نیرو هات اسیر میشن
و برای آزاد کردنشون باید حمله عادی بزنی و حد اقل 1 نیروت سالم برگرده
Hossein505
23-09-2009, 10:45
دوستان ثبت نام درسرور 5 از امروز شروع شد هرچه سریعتر اقدام کنید
دوستان عزیز ثبت نام برای سرور 5 ایران در تاریخ 1 مهر 1388 ساعت 12 ظهر شروع خواهد شد و بازی در این سرور در تاریخ 3 مهر 1388 ساعت 12 ظهر شروع خواهد شد.
دوستان از لینک زیر میتونید در سرورهای دیگه هم ثبت نام کنید
لینک ثبت نام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
..hamed..
23-09-2009, 12:22
اقا این زره سازی و اسلحه سازی رو دارم الان میخوام برای زره ها و سلاحهای نیروهامو بهتر کنم چند تا سوال در این مورد دارم:
اول این که الان فقط میتونم فقط یک لول به زره هاشو ن بدوم و یک لول به اسلحه هاشون این یک لولی که به اونا میدم تا چند درصد باعث قوی تر شدن نیروهام میشه اصلا تا چند لول میشه زره ها و اسلحه هاشونو ارتقا داد اگه نیروها بیرون دهکده باشن باز هم این ارتقا اثر خودشو رو نیروها میزاره یا نه
black.assassin
23-09-2009, 18:26
من نژاد توتنم . چرا بعضی وقتها نمی تونم حمله عادی بکنم و بعضی وقتا می تونم
aran khan95
23-09-2009, 21:07
فکر کنم فقط به روستاهایی که توش نیرو های طبیعت هستن نمی تونی حمله ی عادی کنی
به بقیه می تونی
من نژاد توتنم . چرا بعضی وقتها نمی تونم حمله عادی بکنم و بعضی وقتا می تونم
دوست عزیز چنین چیزی نداریم ! درچند حالت این مساله میشه ! یکی اینکه شما جانشین کسی باشی که در این صورت نمیتونی حمله عادی کنی ! در بقیه موارد و در حمله به دهکده های معمولی همیشه حمله عادی فعال است
و یا اینکه به سرزمین متروکه باشه
موفق باشی
اقا این زره سازی و اسلحه سازی رو دارم الان میخوام برای زره ها و سلاحهای نیروهامو بهتر کنم چند تا سوال در این مورد دارم:
اول این که الان فقط میتونم فقط یک لول به زره هاشو ن بدوم و یک لول به اسلحه هاشون این یک لولی که به اونا میدم تا چند درصد باعث قوی تر شدن نیروهام میشه اصلا تا چند لول میشه زره ها و اسلحه هاشونو ارتقا داد اگه نیروها بیرون دهکده باشن باز هم این ارتقا اثر خودشو رو نیروها میزاره یا نه
دوست عزیز زره سازی و اسلحه سازی برای تمام نیروهای شما کاربرد نداره ! از اسلحه سازی فقط برای نیروهای هجومی خود و از زره سازی فقط برای نیروهای دفاعی خود استفاده کنید! مثلا اگر توتن هستید نیازی ندارید که لول زره سازی شوالیه را بالا ببرید . (اگر نژادتون و بگید میتونم بیشتر کمک کنم)
این لول ها تا سطح 20 بالا میره و روی تمام نیروهاتون که لول آپ کردید تاثیر میزاره
البته یک راهنمایی : هر وقت سربازهاتون بیشتر از 1000 شد دنبال لول آپ کردن زره سازی و اسلحه سازی باشید
موفق باشید
حاجیت الان تو سرور 2 ایران 300ه!!!
زیر 50 شدی بیا با هم صحبت کنیم :31:
..hamed..
23-09-2009, 21:35
دوست عزیز زره سازی و اسلحه سازی برای تمام نیروهای شما کاربرد نداره ! از اسلحه سازی فقط برای نیروهای هجومی خود و از زره سازی فقط برای نیروهای دفاعی خود استفاده کنید! مثلا اگر توتن هستید نیازی ندارید که لول زره سازی شوالیه را بالا ببرید . (اگر نژادتون و بگید میتونم بیشتر کمک کنم)
این لول ها تا سطح 20 بالا میره و روی تمام نیروهاتون که لول آپ کردید تاثیر میزاره
البته یک راهنمایی : هر وقت سربازهاتون بیشتر از 1000 شد دنبال لول آپ کردن زره سازی و اسلحه سازی باشید
موفق باشید
نزاد رومی
این اسلحه سازی چقدر میتونه توان نیروها رو افزایش بده من الان 40 تا شمشیر زن دارم و میخوام یه لول به اسلحه هاشون بدو چند میخوام بدونم به نظرتون تقریبا چند درصد توانشون افزایش پیدا میکنه
نزاد رومی
این اسلحه سازی چقدر میتونه توان نیروها رو افزایش بده من الان 40 تا شمشیر زن دارم و میخوام یه لول به اسلحه هاشون بدو چند میخوام بدونم به نظرتون تقریبا چند درصد توانشون افزایش پیدا میکنه
در نژاد روم نیروهای هجومی شما عبارتند از شمشیر زن و شوالیه (دژکوب و منجنیق وقتی کاملا قدرت پیدا کردید لول آپ کنید) این اسلحه یک فرمولی داره که یادم نیست اما در این جد بگم که اگر 40 تا سرباز و لول 20 هم بکنی مثل این میشه که با 45 تا سرباز حمله کردی !!! این خیلی در تعداد پائین خودش و نشون نمیده و در تعداد نیروی بالا خودش و نشون میده ! شما بجای هزینه کردن در مورد اسلحه سازی تعداد نیروهاتون و زیاد کنید:46:
..hamed..
24-09-2009, 11:03
در نژاد روم نیروهای هجومی شما عبارتند از شمشیر زن و شوالیه (دژکوب و منجنیق وقتی کاملا قدرت پیدا کردید لول آپ کنید) این اسلحه یک فرمولی داره که یادم نیست اما در این جد بگم که اگر 40 تا سرباز و لول 20 هم بکنی مثل این میشه که با 45 تا سرباز حمله کردی !!! این خیلی در تعداد پائین خودش و نشون نمیده و در تعداد نیروی بالا خودش و نشون میده ! شما بجای هزینه کردن در مورد اسلحه سازی تعداد نیروهاتون و زیاد کنید:46:
تشکرات بسیار :31::31:
نمی گم حرف کسی اشتباستا ولی اون موقعا که تو سرور 1من بازی میکردم هنوز سرور 2م راه نیفتاده بود از چندتای که رتبه هاشون نزدیک 1رقمی بود پرسیدم با ارتقا سلاح زره چیکار کنم گفتن هر موقع که تعدادنیرو هات از 1000زد بالا برو چون در صد توان نی که میده خیلی کمه چندان سودی نداره
سلام به همه من داشتم با یه بچه ها رو اکانتش کار میکردم که یدفه تولید گندم - شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسا رو من از دو صفحه گرفتم یعنی این بالای باز بود بعد دوستم یکدفه لینک داد توی یاهو که وقتی بازش کردم اینجوری شد
حالا من موندم این چطوری از 9 پرید رو - 14
:41::19::19::19::19::19::18:
نمی گم حرف کسی اشتباستا ولی اون موقعا که تو سرور 1من بازی میکردم هنوز سرور 2م راه نیفتاده بود از چندتای که رتبه هاشون نزدیک 1رقمی بود پرسیدم با ارتقا سلاح زره چیکار کنم گفتن هر موقع که تعدادنیرو هات از 1000زد بالا برو چون در صد توان نی که میده خیلی کمه چندان سودی نداره
دقیقا این مساله درسته و ارتقا تو تعداد بالای سرباز خودش و نشون میداد من هم همین و گفتم دیگه :31::27:
دوست عزیز مطمئن نیستم اما با توجه به اینکه نیروی کمکی در حال رفت و آمد نیست شاید پلاس گندم شما تمام شده و 25 % کم شده ! چون به نظر چیز دیگه این نمیتونه باشه !
دوست عزیز مطمئن نیستم اما با توجه به اینکه نیروی کمکی در حال رفت و آمد نیست شاید پلاس گندم شما تمام شده و 25 % کم شده ! چون به نظر چیز دیگه این نمیتونه باشه !
ایول حواس جمع من نمی دونم چون اکانت مال من نیست اما خب به ساپورت یه پیام داده جوابش بیاد ببینم چیه
البته الان تندی ارتقا میدم تا همه چی ردیف شه:21:
aran khan95
24-09-2009, 15:11
یه سوال
مهاجرو همراه گرز دارا و سایر نیرو برای غارت بفرستم
3000منبع غارت می کنه؟
یه سوال
مهاجرو همراه گرز دارا و سایر نیرو برای غارت بفرستم
3000منبع غارت می کنه؟
اگه مقدار منابع در دسترس طرف از 3000 بیشتر باشه بله فقط مهاجر ضعیفه نفرستیش حمله میفته میمیره بد بخت می شی تا بعدی رو بسازی:31:
aran khan95
24-09-2009, 15:59
خب
ده طرف از هر منبع 11هزارتا داره
به علاوه هیچ نیرویی هم نداره
برای مهاجر کلی محافظ هم گذاشتم
فرستادمش
زنده می مونه؟
خب
ده طرف از هر منبع 11هزارتا داره
به علاوه هیچ نیرویی هم نداره
برای مهاجر کلی محافظ هم گذاشتم
فرستادمش
زنده می مونه؟
زنده که بعله اما من درست متوجه نشدم نکنه با محافظ حمله کردی؟:18:
محافظ به درد این کار نمی خوره که!:13:
aran khan95
24-09-2009, 16:28
نه
من نژادم توتنه
منظورم این بود که همراش چنتا از نیرو های حمله ایم رو فرستادم
aran khan95
24-09-2009, 16:34
هاااااا
زنده موند
یک غارت توپ انجام دادیم
به نظرتون منابعو ارتقا بدم
یا نیرو بسازم؟
نه
من نژادم توتنه
منظورم این بود که همراش چنتا از نیرو های حمله ایم رو فرستادم
نه خیالت راحت تا جای که من میدونم مشکلی پیش نمی آید:5: حالا چندتا هستن مهاجرات:20:
aran khan95
24-09-2009, 16:38
فعلا تازه کارم
از یکی شروع کردم
دارم بیشتر می کنم
هاااااا
زنده موند
یک غارت توپ انجام دادیم
به نظرتون منابعو ارتقا بدم
یا نیرو بسازم؟
دوست عزیز اولین کار مهمی که تو این بازی باید انجام بشه بالا بردن لول منابع تا سطح 10 است. بعد اندازه نیازتون برای غارت سرباز بسازید .
سعی کنید در ابتدای بازی وارد جنگ با کسی نشید و فقط منبع بالا ببرید
موفق باشید
فعلا تازه کارم
از یکی شروع کردم
دارم بیشتر می کنم
یه جوری مگی انگار می خوای یه لشکر 1000تای مهاجر بسازی:18: در سطح 10 15 20 قصر و یا 10 20 اقامتگاه میتونی 3تامهاجر بسازی بعدم باهاش یه ده دیگه بزنی
aran khan95
24-09-2009, 16:42
دوست عزیز اولین کار مهمی که تو این بازی باید انجام بشه بالا بردن لول منابع تا سطح 10 است. بعد اندازه نیازتون برای غارت سرباز بسازید .
موفق باشید
اونا رو هم دارم به ده می رسونم
یه جوری مگی انگار می خوای یه لشکر 1000تای مهاجر بسازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سطح 10 15 20 قصر و یا 10 20 اقامتگاه میتونی 3تامهاجر بسازی بعدم باهاش یه ده دیگه بزنی
خب دیگه
سطح ده اقامتگاهو دارم
موفق باشید
عزیز دل من یجوری مگی انگار میشه وارد جنگ نشه خب اگه نیرو نداشته باشه که در جا فارمش میکنن:27: اونم از نوع تپل
تازه 10 کردن منابع به این سادگی هم که میگی نیستا همون 8 به 9 و 9 به 10 کلی خرج بر میداره که اگه چند تا فارم تپل نداشته باشی پوست کنده میشه:21:
aran khan95
24-09-2009, 16:49
عزیز دل من یجوری مگی انگار میشه وارد جنگ نشه خب اگه نیرو نداشته باشه که در جا فارمش میکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم از نوع تپل
تازه 10 کردن منابع به این سادگی هم که میگی نیستا همون 8 به 9 و 9 به 10 کلی خرج بر میداره که اگه چند تا فارم تپل نداشته باشی پوست کنده میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همون اولی که جمعیتم زیر 200 بود شروع به نیرو سازی
فارم کردن و ارتقای ساختمونای جنگی پرداختم به جای منابع
ولی با یه حمله از یه دهکده ی قوی کل کارم خراب شد
الان دارم نیروهامو بازسازی می کنم
تا با فارم کردن پیشرفت کنم
من از همون اولی که جمعیتم زیر 200 بود شروع به نیرو سازی
فارم کردن و ارتقای ساختمونای جنگی پرداختم به جای منابع
ولی با یه حمله از یه دهکده ی قوی کل کارم خراب شد
الان دارم نیروهامو بازسازی می کنم
تا با فارم کردن پیشرفت کنم
این رسم این بازیه البته می شه کاری کرد که بدونه نیرو تا یه جای پیشرفت ولی خب دردسر داره مایش یه زبونه چرب نرمه باید بشی رئیس قبیله مخ تمام قول های اطرافت رو بزنی طوری که نه تنها بهت حمله نکنن اگه خواستی حتی به کسی که بهت حمله مکنی تهدید یا حمله کنن
خب البته بگم اون نژاد یعنی تئوتن بدونه غارت زندگی براش بی معنیه نیرو ها مفت مدت زمان ساخت خیلی کم
میدونی هم که به 1/3 مخفی گاه ها دسترسی داری
aran khan95
24-09-2009, 16:59
میدونی هم که به 1/3 مخفی گاه ها دسترسی داری
اره می دونم
فقط یه سوال
برای اینکه خیالم از بابت امنیت و غارت راحت باشه
باید چنتا نیرو بسازم؟
و از چه نوعی؟
عزیز دل من یجوری مگی انگار میشه وارد جنگ نشه خب اگه نیرو نداشته باشه که در جا فارمش میکنن:27: اونم از نوع تپل
تازه 10 کردن منابع به این سادگی هم که میگی نیستا همون 8 به 9 و 9 به 10 کلی خرج بر میداره که اگه چند تا فارم تپل نداشته باشی پوست کنده میشه:21:
دوست عزیز من 2 تا سرور بازی میکنم و تو هر 2 تا سرور رتبه زیر 50 دارم ! اگر سرور و از اول شروع کرده باشی میشه بدون وارد جنگ شدن و فارم کردن سریع اطرافیان خودت و بالا بکشی !
در مورد منابع هم منظور من این نیست که هنوز هیچ کاری نکرده منابع و بکنی سطح 10 ! اما تو برنامه ریزی بازی باید مهمترین هدفت باشه . من بازیکن های آماتور زیادی دیدم که بدون ارتقا منابع ارتش سازی میکنند و با یک حمله اشتباه و دادن تلفات دیگه توان ریکاوری نیرو ندارند !!
موفق باشی
دوست عزیز من 2 تا سرور بازی میکنم و تو هر 2 تا سرور رتبه زیر 50 دارم ! اگر سرور و از اول شروع کرده باشی میشه بدون وارد جنگ شدن و فارم کردن سریع اطرافیان خودت و بالا بکشی !
در مورد منابع هم منظور من این نیست که هنوز هیچ کاری نکرده منابع و بکنی سطح 10 ! اما تو برنامه ریزی بازی باید مهمترین هدفت باشه . من بازیکن های آماتور زیادی دیدم که بدون ارتقا منابع ارتش سازی میکنند و با یک حمله اشتباه و دادن تلفات دیگه توان ریکاوری نیرو ندارند !!
موفق باشی
اوکی شما درست میگی ولی فقط تعدادی کمی هستن که از اول شروع میکنن تازه خودت حساب کن کسای که از اول میان یعنی حرفه ای حرفه ای هم نمی اید انجا از منو شما بپرسه
خودتم میگی فارم کردن اطرافیان فارم کردن نیرو می خواد (نه ارتش)مگه اینکه از این کسای باشن که بازی درست نمی کنن که اونام بعد که کارت از ده 2رد شد یا نه اصلا خیلی از دوستام تا منجنیق تو همون 1ده اماده میشد اینا رو پاک میکردن چون دیگه فایده نداره کسی که تولید خودش روی 1000 غارت 300 تا به پاین براش بی ارزشه:41:
می شه بگی کدوم سرور ها هستی
اینطور که میگی یکیش باید اسپید باشه
اره می دونم
فقط یه سوال
برای اینکه خیالم از بابت امنیت و غارت راحت باشه
باید چنتا نیرو بسازم؟
و از چه نوعی؟
امنیت که خب توی دستور العمل نوشته توان دفاعی کدوم نیرو ها بیشتره تهاجمی کدوم
بعدم اگه می خوای ازت منابع نبرن مخفی گاه اگه میتونی هم همینی که این دوست حرفه ایمون گفت نیرو نساز اول منابع رو ببر بالا بعد برو دنبال این کار (البته نیرو بساز نمی خواد بری دنبال بالا بردن زره ..)بعدم تا نری تو اتحادای 1رقمی چندان نگ های دردسر ساز به این زودیا در گیر نمی شی
این چیزی که من میدونم حالا هر جاش اشتباه بود بگین تا خود منم یاد بگیرم:46:البته من فرقی به حالم نداره چن اکانتام رو پاک کردم فقط گاهی که بچه ها کمک می خوان جواب درستی میدم:20:
می شه بگی کدوم سرور ها هستی
اینطور که میگی یکیش باید اسپید باشه
سرور 2 و 3
سرور 3 بخاطر شرایطم نمیتونم زیاد ازش حرف بزنم
اما تو سرور 2 تو اتحاد HEZB (اتحاد 4 بازی) هستم .:10:
aran khan95
24-09-2009, 19:29
بعد از ساخت ww سرور اسپید تموم می شه؟
بعد از ساخت ww سرور اسپید تموم می شه؟
بله ! سرور حذف نمیشه فقط ریست میشه و دوباره از اول :31:
aran khan95
24-09-2009, 19:47
وایییییییی
این همه زحمت به باد رفت!
به به!
aran khan95
25-09-2009, 09:52
دهکده ی دوم ساخته شد!
در حالی که نفر286 جمعیت داشتم!!!!!!!!!!
mohammad_1ta
25-09-2009, 14:28
سلام به همگی :31:
بله ! سرور حذف نمیشه فقط ریست میشه و دوباره از اول :31:
ایول یعنی اسپید تموم شه، دوباره همون شروع میشه؟ :20:
اینبار باید از اول طلا بخریم :21:
mohammad_1ta
25-09-2009, 14:34
اینم نتیجه حمله به من:
aran khan95
25-09-2009, 15:15
کدوم سروری؟؟؟؟؟
mohammad_1ta
25-09-2009, 15:57
کدوم سروری؟؟؟؟؟
اسـپـیـد...
aran khan95
25-09-2009, 17:13
عجب!!!!!!
بسیار قدرتمند
کدوم اتحادی؟؟؟؟؟؟؟
تراوین هم هک شد
کاملا تست شده !!!
چه بازی بی مزه ای
تراوین هم هک شد
کاملا تست شده !!!
چه بازی بی مزه ای
دوستان این چیزی که این دوستمون گذاشتن، کاملا با هک فرق داره!
فقط یه نرم افزاره که به صورت اتوماتیک دستورات شما رو روی بازی اعمال میکنه!
aran khan95
26-09-2009, 20:05
اخرش قضیه ی این هک چیه؟
اخرش قضیه ی این هک چیه؟
همونی که تو پست قبلی گفتم.
ولی کاش واقعا راهی داشت، که مثلا می تونستیم منابع رو افزایش بدیم.
farshad.88
26-09-2009, 21:20
من هم قبلا بازی میکردم. توی هر 3 تا سرور ایران. ولی دیگه خسته شدم. بازی وقت گیریه.اعصاب خرد کنی هم زیاد داره. بدون طلا و تقلب نمیشه پا برجا بود.
من توی هر 3 تا سرور. صاحب ای دی Gavcheran ( گاوچران ) بودم.
به همه پیشنهاد میکنم که اگه تا حالا از این بازی دست نکشیدید. بهتره هر چه سریعتر اقدام کنید. از کار و زندگی میوفتید.
بهتره هر چه سریعتر اقدام کنید. از کار و زندگی میوفتید.
اینو خوب اومدی:46::27:
یکی بگه اون چی بود من نمی تونم ببینم نکنه از اون کله میمونه رو میگه هک(اسکریپت) اون که هک نیست اما غیر قانونی:41:
تراوین هم هک شد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاملا تست شده !!!
چه بازی بی مزه ای
شما دوست نداری دلیل نمیشه انقدر ازش بد بگی هر چند هر جی هم بگی فایده نداره اگه همه نظر شما رو داشتن الان سرور 5 راه نمی افتاد که با اسپید بشه 6تا سرور:21:
بد حرف نزدم که به کسی بر بخوره !
reza samadi
28-09-2009, 20:41
سلام میخواستم بپرسم مدت زمان بن شدن هر کس چقدره ؟
reza samadi
28-09-2009, 20:47
ببخشید می خواستم بدونم مدت زمان بن شدن چقدره؟
reza samadi
28-09-2009, 20:50
ببخشید می خواستم بپرسم مدت زمان بن شدن چقدره؟
..hamed..
29-09-2009, 12:18
سلام اقا برای ارتقا اسیاب مثل ساختنش گندم زیادی لازمه و موقع ساختی چند درصد تولید گندم رو افزایش میده و این که برای صاحب شدن دهکدههای متروکه باید سطع عمارت قهرمان رو ببریم بالا یا اینکه سطح قهرمانو برای بالا بردن سطح عمارت قهرمان منابع زیادی لازمه اخه موقع ساختنش منابع زیادی لازمه من تولیدم از هر منبع تقریبا 300 تاس
بچه ها من اکانت رو میخواستم حذف کنم ، الان 26 ساعت مونده تا حذف چطوری کنسل کنم ؟ پشیمون شدم !
arian3442
29-09-2009, 15:20
سلام من arian3442هستم و تو سرور 5اکانت دارم تو شمال شرقی ام.اگه اتحاد داری برام دعوت نامه بفرست
بچه ها من اکانت رو میخواستم حذف کنم ، الان 26 ساعت مونده تا حذف چطوری کنسل کنم ؟ پشیمون شدم !
72 ساعت طول میکشه برو آه بکش چون فقط 24 ساعته اول میشه کنسل کرد:31:
سلام اقا برای ارتقا اسیاب مثل ساختنش گندم زیادی لازمه و موقع ساختی چند درصد تولید گندم رو افزایش میده
و این که برای صاحب شدن دهکدههای متروکه باید سطع عمارت قهرمان رو ببریم بالا یا اینکه سطح قهرمانو
برای بالا بردن سطح عمارت قهرمان منابع زیادی لازمه اخه موقع ساختنش منابع زیادی لازمه من تولیدم از هر منبع تقریبا 300 تاس
سوال اولت بله هرچی بره بالا تر گندم بیشتری می خواد
سطح 1 5%
2 10%
3 15%
4 20%
5 25%
عمارت
بی خیالش شو
5 5000تا
6 6500
7 7800
البته دقیق که یادم نیست اما همین رواله که برای 10 باید حدود11000 تای از هر چی داشته باشی
خودت ببین تولید ت غارتت چقدره میکشه تازه باید انبار ها رو هم حساب کنی:19:
arian3442
29-09-2009, 15:40
سلام من هم تو سرور 5اکانت دارم.اگه کسی اتحاد داره دعوت نامه بفرسته اسمم arian3442
:blush:اگر کسی دعدت نامه میخواد ایمیلش رو وارد کنه(البته اگر جمعیتتون بشه 75نفر به من 20تا طلا میرسه:46:)
سلام من هم تو سرور 5اکانت دارم.اگه کسی اتحاد داره دعوت نامه بفرسته اسمم arian3442
:blush:اگر کسی دعدت نامه میخواد ایمیلش رو وارد کنه(البته اگر جمعیتتون بشه 75نفر به من 20تا طلا میرسه:46:)
بابا اون سرور 1هفتس راه افتاده شما مگه جمعیتت چند شده می خوای بری تو اتحاد:18:
p30sezar
29-09-2009, 18:05
ببخشید می خواستم بپرسم مدت زمان بن شدن چقدره؟
بستگی به تخلف داره ولی معمولاً 2 هفته طول میکشه
در این جور مواقع باید همون لحظه به مولتی هانتر خبر بدی و دلیلش رو بپرسی
باهاش صحبت کنی از بن درت میاره ولی بدجوری جریمه ات میکنه :21:
البته بعد از اینکه از بن هم در بیای باز هم جریمه میشی :27:
momkhbpsp
30-09-2009, 00:14
سلام
حداکثر ظرفیت تله گولها در یک دهکده چقدر است؟
و اینکه یه دهکده 250 نفری چند تا تله به طور تقریبی می تونه داشته باشه؟
سلام
حداکثر ظرفیت تله گولها در یک دهکده چقدر است؟
و اینکه یه دهکده 250 نفری چند تا تله به طور تقریبی می تونه داشته باشه؟
هر یه ساختمان تله ساز سطح 20 400تا البته میگن میتونن چندتا بسازن
نمی شه گفت چون ممکنه تعدادی از تله ها پر باشه تعدادیشم ساخته نشده باشه ممکنم هست اصلا نساخته باشه تله ساز رو
aran khan95
30-09-2009, 19:23
اسکریپت نصب کردم
بن که نمی شم
می شم؟
اسکریپت نصب کردم
بن که نمی شم
می شم؟
اگه مولتی بفهمه بله :31: بازداشت بعدم جریمه:21:
aran khan95
30-09-2009, 19:56
چی کار کنیم نفهمه؟
چی کار کنیم نفهمه؟
والا من نمی دونم اینا چجوری می فهمن
اما خب شاید اگه کاری نکنی که مشکوک بشن اونا نفهمن
ولی خب اگه بفهمن وای وای نمی صرفه جمعیتت نصفیش بپره حالا نصف نه اما واقعا زوره این همه وقت و این همه منابع نیست شه:19:من که فقط یه بار بازداشت شدم اونم بخاطر اشتراک اکانتی بود که حدود200 تای از جمعیتم کم کرد
aran khan95
30-09-2009, 20:31
اوه
خیلی زیاده
پس بیخیالش می شم
babak2002
30-09-2009, 20:33
به مولتی هانتر نامه بده
موضوع نامه ات هم جلوگیری از حذف اکانت بذار تا زودتر بخونن:46::27:
من توی S5 هستم توتن هستم و با فارم های زیاد :D
یه بازیکن شیفت شب می خوام 2-7 صبح :D
اگه کسی هست خبر بده ;)
یکی بیاد اینو بگه یعنی چی!!!!!!
babak2002
30-09-2009, 22:47
یکی بیاد اینو بگه یعنی چی!!!!!!
داره غیر مستقیم بهت اموزش می ده
قضیه ادب از که اموختی از بی ادبانه :8:
داره غیر مستقیم بهت اموزش می ده
قضیه ادب از که اموختی از بی ادبانه :8:
مردم از خنده من
یارو میگه با جاسوس برو غارت کن
Facon_Archi
30-09-2009, 23:33
من dj هستم نفر اول تراوین سرور 3
موفق باشین...
babak2002
30-09-2009, 23:40
اقا به شدت دنبال یه بازیکن می گردم واسه سرور 5 که بتونه شب بین ساعت 2-7 صبح بازی کنه اگه کسی بود پیام بده:19:
موفق باشین...
برو به کار فارمات رسیدگی کن اینجا چیکار میکنی:20:
babak2002
30-09-2009, 23:45
برو به کار فارمات رسیدگی کن اینجا چیکار میکنی:20:
فارم هاش در حال ریکاوری منابع توی انباراشونن ایشون هم اومده زنگ تفریح اینجا :31:
موفق باشین...
می شه بگی تا الان چقدر طلا مصرف کردی ؟:21:
Danielll
01-10-2009, 15:39
سلام از دوستان هر کسی می خواد جدیدا عضو تراوین بشه از لینک بالا ثبت نام کنه منم هواشو دارم نمی زارم بهش بد بگذره
ای بابا همه هم دنبال کاسب شدن گلدن
P-R-I-N-C-E
01-10-2009, 23:08
salam bache ha
aval be khatere farsi naneveshtanam bebakhshid .windosam eyrad dare
1 soal dashtam
man az bi tajrobegi be jay ghasr eghamat gah dorost kardam
(emkanat ghasr khili bishtare doroste)
hala mikham ghasram besazam nemishe bayad che kar konam?
salam bache ha
aval be khatere farsi naneveshtanam bebakhshid .windosam eyrad dare
1 soal dashtam
man az bi tajrobegi be jay ghasr eghamat gah dorost kardam
(emkanat ghasr khili bishtare doroste)
hala mikham ghasram besazam nemishe bayad che kar konam?
ببین تفاوت این 2تا در 2چیزه
1 قصر غیر از سطح 10 و20 در سطح 15 هم میشه باش مهاجر ساخت یا سناتور
2 قصر رو هر جا بسازی می شه اون ده رو پایتخت کرد پایتخت غیر قبل تصرفه معمولا توی 15 گندمی قصر میزنن
این نکته رو در نظر داشته باش که قصر ارتقاش هزینه بیشتر می خواد پس 15رو بی خیال شو
و در پایتخت فقط میشه سنگ تراش ساخت
حالا اگه می خوای هر ساختمانی رو تخریب کنی باید خونه اصلیت رو 10 کنی بعد میتونی تخریب کنی اونم 1لول 1لول یعنی 10 به 9 9به 8....
جواب سوالت یا قصر یا اون یکی بگما فقط 1قصر میشه ساخت در کل امپراتوری
P-R-I-N-C-E
02-10-2009, 09:45
ببین تفاوت این 2تا در 2چیزه
1 قصر غیر از سطح 10 و20 در سطح 15 هم میشه باش مهاجر ساخت یا سناتور
2 قصر رو هر جا بسازی می شه اون ده رو پایتخت کرد پایتخت غیر قبل تصرفه معمولا توی 15 گندمی قصر میزنن
این نکته رو در نظر داشته باش که قصر ارتقاش هزینه بیشتر می خواد پس 15رو بی خیال شو
و در پایتخت فقط میشه سنگ تراش ساخت
حالا اگه می خوای هر ساختمانی رو تخریب کنی باید خونه اصلیت رو 10 کنی بعد میتونی تخریب کنی اونم 1لول 1لول یعنی 10 به 9 9به 8....
جواب سوالت یا قصر یا اون یکی بگما فقط 1قصر میشه ساخت در کل امپراتوری
mer30
kared doroste
pooria.rio
02-10-2009, 14:02
بچه ها من 23/184 هستم.کسی نزدیکای من هست بهم کمک کنه ؟؟
آماتورم
pooria.rio
02-10-2009, 14:15
سرور 5 هستم
کمکککککک
pooria.rio
03-10-2009, 22:34
آقا گندم ندارم توروخدا کمک کنین !!!!!!
pooria.rio
03-10-2009, 22:35
سرور 5 هستم
23/184
..hamed..
05-10-2009, 12:57
الن که باید کلی گندم اضافی داشته باشی چون همنوز اول بازی هستین و اول اکانت یه 500 600 تایی گندم بهت میده که در اول بازی نمیشه همشو مصرف کرد با جمعیت 27 نفره
pooria.rio
05-10-2009, 18:02
آقا مرامتون همین بود؟؟؟؟؟
هیچکس کمک نکرد:41:
pooria.rio
05-10-2009, 18:12
من بیخیال اید قبلی شدم
الان ومدم جنوب غربی سرور 5
-175/89
اگه کسی کمک کیکنه اینجا بکنه ما زمین نخوریم
momkhbpsp
05-10-2009, 20:11
من بیخیال اید قبلی شدم
الان ومدم جنوب غربی سرور 5
-175/89
اگه کسی کمک کیکنه اینجا بکنه ما زمین نخوریم
جنوب غربی که خیلی سخت تر هستش
زمین خوردن نداره
توتن
سرباز بساز حمله کن
یه هدف داشته باش واسش تلاش کن
همین
کلا یعنی آنلاین بودن
تازه شما دیر اومدی باید یه هفته بی خوابی بکشی تا به بقیه برسی
jupiter1365
05-10-2009, 20:55
من یه 200 تایی سرباز اسیر کردم
چطور آزادشون کنم؟
من یه 200 تایی سرباز اسیر کردم
چطور آزادشون کنم؟
برو توی اردوگاه بعد اونجا نوشته مثلا 200 سرباز اسرای فلانی فقط اگه چند نفر بودن جا به جا نزنی
اگه خودت آزادشون کنی نصف تله ها مجانی تعمیر میشه
اگه اون آزاد کنه 1 سوم
اگه بکشه که باید دوباره بسازی:20:
pooria.rio
06-10-2009, 15:11
من همش مسکل کمبود گندم پیدا می نم.
الان اونجاییم که کیگه همه ی منابع رو به 1 ارتقا بده
همه رو ارتقا دادم فقط 1 معدن آهن مونده که میگه کمبود غذا اول گندمزار را ارتقا دهید
چی کار کنم ؟؟؟؟؟
momkhbpsp
06-10-2009, 22:27
من همش مسکل کمبود گندم پیدا می نم.
الان اونجاییم که کیگه همه ی منابع رو به 1 ارتقا بده
همه رو ارتقا دادم فقط 1 معدن آهن مونده که میگه کمبود غذا اول گندمزار را ارتقا دهید
چی کار کنم ؟؟؟؟؟
خب دیگه باید وایسی تا تولید کنی بعد گندم زارت رو ارتقاء بدی
یه پیشنهاد اگه نژادت توتن هستش
وقتی به وظیفه ای که بهت میگه به 2 برسون همه رو رسیدی شروع کن به ساخت سرباز و شروع به حمله کن
hamed53p30world
07-10-2009, 15:09
سلام من تو سرور 5 هستم
doo0 دهکده سارتر
شمال شرقی
(85/135)
اتحاد sephirot
بی باک بی بال
07-10-2009, 15:13
سلام
من اومدم
اقا این اسرائیل ها عجب ادمای نامردی هستند هرکدوم 10 تا اکانت دارند
Bill Gates
07-10-2009, 18:03
اقا این اسرائیل ها عجب ادمای نامردی هستند هرکدوم 10 تا اکانت دارند
این همه کشور چرا حالا رفتی طرف های اسرائیل ؟ :16:
بی باک بی بال
07-10-2009, 21:34
این همه کشور چرا حالا رفتی طرف های اسرائیل ؟ :16:
اینقدر حال میده یه مشت مونگل هستند
من با جمعیت 200 نفر رتبه 2000 هستم
یه اتحاد دارم با 20 تا عضو رتبه اش 70
اما یه مشکل بزرگ داره این هرکی چند تا اکانت داره اون چقدر ضایع هم به یه اسم هستند
مثلا
yoyo1
yoyo2
yoyo3
تازه همشون توی یه اتحادن
farhad07
08-10-2009, 15:13
دوستان کسانی که اتحاد 5 هستند و جنوب غربی هستند دعوت میکنم که به اتحاد ما بیایند
دوستان کسانی که اتحاد 5 هستند و جنوب غربی هستند دعوت میکنم که به اتحاد ما بیایند
منظورت سرور 5 هست؟
من شمال غربی هستم میخوای اکانت رو بگم دعوت کن
البته سفارت فعلا نساختم
farhad07
09-10-2009, 18:46
اره سرور 5 اکانتتون رو بدید دعوت نامه بفرستم !
amir6135
10-10-2009, 15:22
اگه از دوستان كسي هست كه اكانت بازي تراوين توي سرور يك داره و بازي نمي كنه و بلا استفاده است لطف كنه آيدي و پسوردشو براي من بفرسته ....
momkhbpsp
12-10-2009, 00:01
اسم اتحادتون چیه؟
momkhbpsp
12-10-2009, 00:11
اسم اتحادتون چیه؟
سلام به همگی.
من بالاخره اوضای تراوینم ردیف شد.
فقط یه سوال دارم. به نظر شما اقامتگاه بسازم یا قصر. اگه میشه یه توضیح مختصری هم بدین.
اقامتگاه!!
چون خرجش 50% کمتره
Armin.ASD97
12-10-2009, 18:36
کسی هست به ما هم کمک کنه؟
-215|-61
سرور اسپید
راستی اگه قصر رو داغون کنم دوباره می تونم بسازم؟
arian3442
14-10-2009, 16:32
سلام.منم حاجتم پيدا شد رفتم تو يه اتحاد.:31:
taha_0095
16-10-2009, 08:24
ببخشید کسی اکانت سرور 1 داره بلا استفاده باشه اگه دارید لطف کنید ID: PAS: رو بفرستین واقآ نیاز دارم بجاش یه اکانت 90 نفره در سرور 4 میدم
خواهش میکنم
سلام به همه دوستان
اقا من رفتم توی سرور سه ثبت نام کنم دیدم ظرفیت پر شده به همین خاطر اگر کسی اکانت بلا استفاده ای توی سرور سه داره
اگه میشه بده به من لطفا
ممنون
Ship Storm
16-10-2009, 22:31
بازی جالبی هستش من و نیما ultimator تو سرور 1 , یک اکانت با 10 تا دهکده داریم رتبه 750 و از نژاد رومی هم هستیم
میشه گفت 5 ماهی هست که روش کار کردیم به اینجا رسیدیدم :31:
بازیش معتاد میکنه آدم رو
راستشو بخای بازی خوبیه ولی حیف که خیلی بازی کنی معتاد میشی...
بذارید یه چیزی بهتون بگم travian اسم یه بیماریه روانیه که وقتی فردی بهش مبتلا بشه زندگیش رو حاضره برای یک کار فدا کنه مثل دیوونه ها میشه و هیچ چیزی نمیتونه از اون کار جداش بکنه تراوین هم یک بزای کاملا معتاد کننده است (البته پر از نامردیه)
pooria.rio
18-10-2009, 00:12
راستشو بخای بازی خوبیه ولی حیف که خیلی بازی کنی معتاد میشی...
بذارید یه چیزی بهتون بگم travian اسم یه بیماریه روانیه که وقتی فردی بهش مبتلا بشه زندگیش رو حاضره برای یک کار فدا کنه مثل دیوونه ها میشه و هیچ چیزی نمیتونه از اون کار جداش بکنه تراوین هم یک بزای کاملا معتاد کننده است (البته پر از نامردیه)
کجا خوندی اینو ؟؟؟؟
رتبه 100 سرور یک با همین یوزر ...
pooria.rio
19-10-2009, 14:14
بچه ها من الان منابعم سطح 3-4 هست
دارالفنون سطح 2
اما نمیزاره هیچ نیرویی رو تربیت کنم به جز لژیون
چرا ؟؟؟؟؟
کجا خوندی اینو ؟؟؟؟
راستش دوست عزیز خوب آدرسش یادم نیست من توی وب گردی هام پیداش کردم.
تو اینترنت بگرد پیدا میکنی
pooria.rio
19-10-2009, 20:24
دارم بیچاره میشم
کمک کنین
من هم ایمیل ثبت نامیم رو یادم رفته
هم پسوردم رو
چی کار میتونم بکنم ؟؟؟؟
بی باک بی بال
23-10-2009, 10:27
دارم بیچاره میشم
کمک کنین
من هم ایمیل ثبت نامیم رو یادم رفته
هم پسوردم رو
چی کار میتونم بکنم ؟؟؟؟
هیچی دیگه دهکدت فرت
momkhbpsp
24-10-2009, 12:58
دیگه این مولتی داره میره رو اعصاب
تو 4 که جریان تقلبش لو رفت
تو 5 هم که هی پارتی بازی میکنه
اکانت شیروخورشید هم که نفر1 سرور 5 بود هفته پیش به خاطر اسمش بست
من تو نمسیس سرو 5 هستم
این نامه رئیس اتحاد به اعضا هست:
بار دیگر شاهد تقلب ..تخلف و بازی ناجوانمردانه توسط مولتی هانتر های سرور ایران هستیم....
اتحاد متحد با ما که قصد ادغام با اتحاد ما را داشت ...
به خاطر حمله به یکی از اتحاد های تاپ تن همگی بن شده اند ...
و این موضوع طی یک نامه تهدید امیز از طرف یکی از بازیکنان زیر حمله در اتحاد مورد حمله قرار گرفته به اتحاد مهاجم اعلام شده بود ....
که تمامی این مکاتبات مستند و موجود است ....
چگونه این اتفاق ممکن است بازی ما را مورد تهدید قرار ندهد ؟؟؟
به طوریکه اولین بازیکنی که به سران اتحاد Blade-NE حمله کرده بن نشده است اما تمامی یاران او در اتحادش که قصد ارسال نیروی کمکی به دهکده فرد مذکور را داشته اند همگی از طرف مولتی هانتر عزیز بن شده اند ...یک اتحاد به صورت یک جا به جز یک بازیکن !!!!
با این توصیف آیا انگیزه ای برای بازی و صرف هزینه و زمان زیاد برای این بازی ...با این شیوه نا عادلانه باقی می ماند ؟؟؟
حتی مولتی هانتر تعدادی گزارش های حملات به دهکده بازیکن حمله کننده را نیز معدوم کرده است...
در ادامه نامه این بازیکن به ادمین سرور ایران و همچنین ادمین سرور اصلی در آلمان را در اختیار شما قرار میدهیم تا خودت در مورد این موضوع قضاوت کنید .....
--------------------------------------------------------------
دشمنان ببیند و بدانند که اتحاد ما مثل یک مرد بازی میکنند
نه همچون بچه ها از ابزارهای نامردی
ما مرد هستیم و مثل یک مرد بازی میکنیم
من دیگر در تراوین بازی نمیکنم چون توش نامرد زیاده
واکنش من به قفل کردن بچه های اتحاد ما :
Village: Alte dorf 1
با سلام و احترام خدمت ادمین ایران
یکی از مولتی هانترها در هنگام جنگ با اتحاد Blade-ne افرادی که قصد ارسال نیروی کمکی به دهکده من را داشتند قفل کرده و جلوی این اقدام را گرفته اند
و از اتحاد ما فقط من رو قفل نکرده اند چون از همه به آنها نزدیکتر هستم
و مولتی هانتر نام برده چندین بار دلایل خود را برای قفل کردن افراد عوض نموده است
تعدادی از این افراد از اکانت پلاس استفاده کرده و در این بازی هزینه کرده اند
این درست نیست که مولتی هانتر طرف اتحاد خاصی را گرفته و اقدام به قفل کردن دهکده ها بدون دلیل و مدرک باشد
در صورتی که همان اتحاد مورد جنگ اتحاد ما دارای تعداد زیادی اکانتهای مختلف است و بصورت کاملا مشهود میتوان یوزرهای آن را در اتحادهای دیگر با هم اسم ولی سیلاب های متفاوت یافت
من از شما درخواست میکنم به صورت کاملا جدی به این قضیه رسیدگی کنید
من طی نامه ای به ادمین اصلی تراوین به شرح زیر :
Ich bin ein spieler von ihnen , server s5.travian.ir mit username: maymas von union PAYTAKHT .
Im krieg mit andere union von BLADE-NE ohne grundlicher beweise , mansche von unsere union bann d.ha unsere union durfnicht spielen und sie mussen stoppen natur licht sin andere spielerinen mit server unter ein decken .
ich kann nicht mehr die hilfe bekomen
meiner meinung nach , dass irans Multihunter nicht gut geeignet kann und sind einseitig.
Ich freue mich , wenn sie etwas unternehmen .
Mit freundlichen Grussen !!
خواستار رسیدگی کلی به این مسئله شدم
اگر جواب مناسبی به من داده نشود
از طریق مراجع اصلی رسیدگی میکنم
باتشکر
s5.TRAVIAN.IR username: MAYMAS sehr geehrte herren... maymas
aryan jojo
24-10-2009, 15:22
سلام من ارین هستم و تازه تو سرور 4 ثبت نام کرده ام.
و دوست دارم یکی از قهرمانان بازی باشم .
راستی می خواستم بدونم چگونه می توانیم در این بازی لشگریان خود را مخفی کنیم تا در موقع حمله از بین نروند؟؟؟؟:31:
بی باک بی بال
24-10-2009, 17:18
بابا تقلب همجا هست مثلا این ببیندید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طرف 88 دهکد داره 87 تاش 163 جمعیت داره
aryan jojo
25-10-2009, 21:09
aryan jojo travian
سلام من ارین هستم و تازه تو سرور 4 ثبت نام کرده ام.
و دوست دارم یکی از قهرمانان بازی باشم .
راستی می خواستم بدونم چگونه می توانیم در این بازی لشگریان خود را مخفی کنیم تا در موقع حمله از بین نروند؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir raya
26-10-2009, 22:22
سلام. به همه . خوبین؟ دلم تنگ شده بود. متاسفانه من دوباره معتاد شدم. تازه بدجور. تراوین پلاسم خریدم. میگم یکی بگه ایران دیگه اسپید نمیزنه؟
آرین جان شما هم انشاا... یه قهرمان بشی و به هدف والا برسی. نیرو ها هم نمیشه مخفی کرد. معمولا برای یه جنگ غارت یا پشتیبانی میفرستن به یه جای دیگه که آسیب نبینن.
یه متروکه بگیر بفرستشون اون تو اما اگه اونجا بشون حمله کنن دیوار نداره بد بخت میشی
سلام
یک سوال:
توتنها میتونند 1/3 منابعی که در مخفیگاه یک توتن دیگه هست رو غارت کنند؟
یا این فقط شامل رومن و گولها میشه؟
momkhbpsp
27-10-2009, 18:33
سلام. به همه . خوبین؟ دلم تنگ شده بود. متاسفانه من دوباره معتاد شدم. تازه بدجور. تراوین پلاسم خریدم. میگم یکی بگه ایران دیگه اسپید نمیزنه؟
آرین جان شما هم انشاا... یه قهرمان بشی و به هدف والا برسی. نیرو ها هم نمیشه مخفی کرد. معمولا برای یه جنگ غارت یا پشتیبانی میفرستن به یه جای دیگه که آسیب نبینن.
خب سرور چند معتاد شدی؟
من شنیدم سرو 6 که تا چند هفته دیگه راه میوفته اسپید خواهد بود البته شنیدم
سلام
یک سوال:
توتنها میتونند 1/3 منابعی که در مخفیگاه یک توتن دیگه هست رو غارت کنند؟
یا این فقط شامل رومن و گولها میشه؟
فقط اگه مهاجم توتن باشه میتونه 1/3 رو بر داره چه مدافع توتن باشه چه گول چه روم
ولی من فک کنم 1/3 رو زمانی بر میداره که کل ظرفیت مخفیگاه پر باشه
مثلا اگه ظرفیت مخفیگاه 1000 هست و 500 تاش پره دیگه مهاجم نمیتونه بر داره
اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنند
ممنون
اگه این طور که شما میگید باشه که عالیه :)
لطفاً دوستانی که اطلاع دارند صحتش رو تائید کنند تا ما هم بتونیم با اطمینان روش برنامه ریزی کنیم.
Bill Gates
28-10-2009, 22:50
سلام دوستان
توی سرور 1 هستم (manhunter) و سرور 5 (mooQ)
خوشحال میشم توی بحث شرکت کنم ;)
آقا آخر سرور 1 چی شدش؟ سه دات تموم کرد؟
چی شد سرور 1؟؟؟؟
سه دات تموم کرد یا زدن ترکوندن (حیف که دی ال کردم وگرنه)
eimanpaladin
28-10-2009, 23:11
انشالله این اسپید و بزنن واسه من که کار دارم خوبه
این سرور های معمولی را آدم باید وایسه تا منابع بیان بالا من همچین که میرم و شب میام میبینم حمله کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
اگه این طور که شما میگید باشه که عالیه :)
لطفاً دوستانی که اطلاع دارند صحتش رو تائید کنند تا ما هم بتونیم با اطمینان روش برنامه ریزی کنیم.
ببین تئوتن اول از همه میره سراغ انبارت هر چقدر توشه بر میداره به جز مقداریش که میره توی مخفی گاه مثلا اگه رومن یا تئوتن باشی و انبارت 5000تا پر باشه 1 مخفی گاه 10 داشته باشی 4000تا رو هرکی بت حمله کنه میتونه ببره اما اگه تئوتئ باشه غیر از این 400 تا 300 تام از اون 1000 تا میبره که مخفی کردی
اما اگه مدافع گول باشه که هر مخفی گاه 10 2000 تا جا داره تو یچیزی حدود 1300 400 می تونی مخفی کنی
امیدوارم متوجه شده باشی اگه نشدی بگو کامل تر بگم:20::46:
ببین تئوتن اول از همه میره سراغ انبارت هر چقدر توشه بر میداره به جز مقداریش که میره توی مخفی گاه مثلا اگه رومن یا تئوتن باشی و انبارت 5000تا پر باشه 1 مخفی گاه 10 داشته باشی 4000تا رو هرکی بت حمله کنه میتونه ببره اما اگه تئوتئ باشه غیر از این 400 تا 300 تام از اون 1000 تا میبره که مخفی کردی
اما اگه مدافع گول باشه که هر مخفی گاه 10 2000 تا جا داره تو یچیزی حدود 1300 400 می تونی مخفی کنی
امیدوارم متوجه شده باشی اگه نشدی بگو کامل تر بگم:20::46:
خوب حالا اگه توتن باشی انبارت 5000 تا ظرفیتش باشه و 6 تا مخفیگاه داشته باشی که یکیشون سطح یکه یعنی جمعاً 5100 تا ظرفیت مخفیگاهت باشه، اونوقت چی؟
اگه در این شرایط بهت حمله بشه آیا میتونن چیزی رو غارت کنند؟!
یک سوال دیگه:
اگه نیروهات رو برای غارت به یک دهکده که باهات 12 ساعت فاصله داره بفرستی و مثلاً وقتی که 10 ساعت راه رو طی کردند حمله رو کنسل کنی چه اتفاقی میفته؟
آیا نیروهات باید 10 ساعتی رو که رفتن دوباره برگردند که جمعاً میشه 20 ساعت، بدون اینکه هیچ حملهای صورت بگیره و اگر در این فاصله 20 ساعته کسی به دهکدتون حمله کنه نیروهای شما از تلفات احتمالی محفوظ میمونند؟
ممنون که با حوصله جواب میدین ;)
خوب حالا اگه توتن باشی انبارت 5000 تا ظرفیتش باشه و 6 تا مخفیگاه داشته باشی که یکیشون سطح یکه یعنی جمعاً 5100 تا ظرفیت مخفیگاهت باشه، اونوقت چی؟
اگه در این شرایط بهت حمله بشه آیا میتونن چیزی رو غارت کنند؟!
اول بگم از 2 تا بیشتر رو بش دیگه ساختو ساز نمی گن میگن کشاورزی به طرف هم میگن باغبون:31:
اونوقتم اگه 5000 تا پر باشه بت حمله کنه تئوتن نزدیک 2000 تایش میره:21:
ببین تو می خوای بفهمی چقدر امن داری موقع حمله تئوتن
این 5100 رو به 3 تقسم کن می شه 1700 بعد از 5100 کم کن 3400 اگه انبارت پر باشه
اگه انبارت پر نیست دو حالت داره از 3400 کم تره که 0 0 0 0 :27:
اگه نه از این 3400 بیشتره هر چقدر بیشتر داره مثلا 4000 تا توی انبارته بعد از حمله 3400 میمونه
تمام این حرفارم رو حساب تئوتن زدم:19:وای که می خوام سر به تنش نباشه این نژاد
اگه 6 تا مخفیگاه ساختی پس فردا جا کم میاری برای ساختو ساز بعد مجبور میشی خونه اصلیتو 10 کنی همه رو خراب کنی اونم از 10 به 9 بعد از 9 به 8 تا....1 به 0
که هر کدوم هم کلی وقت میبره:19::13::19::13::19::13:
یک سوال دیگه:
اگه نیروهات رو برای غارت به یک دهکده که باهات 12 ساعت فاصله داره بفرستی و مثلاً وقتی که 10 ساعت راه رو طی کردند حمله رو کنسل کنی چه اتفاقی میفته؟
آیا نیروهات باید 10 ساعتی رو که رفتن دوباره برگردند که جمعاً میشه 20 ساعت، بدون اینکه هیچ حملهای صورت بگیره و اگر در این فاصله 20 ساعته کسی به دهکدتون حمله کنه نیروهای شما از تلفات احتمالی محفوظ میمونند؟
ممنون که با حوصله جواب میدین ;)
تو اصلا هر گونه جا به جای نیرو رو تا 1دقیقه بعدش میتونی کنسل کنی:27::20:(آخی)
یا بزار حمله کامل شه برن 20ساعت رو بیان
یا 30ثانیه قبل از اینکه نیرو ها برسن به دهت(مهاجم) بزن حمله بعدم که مهاجما رفتن کنسل کن بازم میگم 1 دقیقه وقت داری برای کنسل کردن
به این کارم میگن جا خالی ولی همین امروز از شانس بد ما حدود 80 تا نیرو که مال نژاد رومن بود پر پر شد چون توی اون 30 ثانیه نت هم بازیم خراب شد بعد که درست شد کلی نیرو پر:18: :19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
اول بگم از 2 تا بیشتر رو بش دیگه ساختو ساز نمی گن میگن کشاورزی به طرف هم میگن باغبون:31:
اونوقتم اگه 5000 تا پر باشه بت حمله کنه تئوتن نزدیک 2000 تایش میره:21:
ببین تو می خوای بفهمی چقدر امن داری موقع حمله تئوتن
این 5100 رو به 3 تقسم کن می شه 1700 بعد از 5100 کم کن 3400 اگه انبارت پر باشه
اگه انبارت پر نیست دو حالت داره از 3400 کم تره که 0 0 0 0 :27:
اگه نه از این 3400 بیشتره هر چقدر بیشتر داره مثلا 4000 تا توی انبارته بعد از حمله 3400 میمونه
تمام این حرفارم رو حساب تئوتن زدم:19:وای که می خوام سر به تنش نباشه این نژاد
اگه 6 تا مخفیگاه ساختی پس فردا جا کم میاری برای ساختو ساز بعد مجبور میشی خونه اصلیتو 10 کنی همه رو خراب کنی اونم از 10 به 9 بعد از 9 به 8 تا....1 به 0
که هر کدوم هم کلی وقت میبره:19::13::19::13::19::13:
شما که گفتید در صورتی که موجودی انبار کمتر از ظرفیت مخفیگاه باشه توتن از غارت عاجزه!
تو اصلا هر گونه جا به جای نیرو رو تا 1دقیقه بعدش میتونی کنسل کنی:27::20:(آخی)
یا بزار حمله کامل شه برن 20ساعت رو بیان
یا 30ثانیه قبل از اینکه نیرو ها برسن به دهت(مهاجم) بزن حمله بعدم که مهاجما رفتن کنسل کن بازم میگم 1 دقیقه وقت داری برای کنسل کردن
به این کارم میگن جا خالی ولی همین امروز از شانس بد ما حدود 80 تا نیرو که مال نژاد رومن بود پر پر شد چون توی اون 30 ثانیه نت هم بازیم خراب شد بعد که درست شد کلی نیرو پر:18: :19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
متاسفم که نیروهات پرید :37:
ممنون که جوابم رو دادی (نمیدونم چرا اینجا دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نداره!)
انجا هم از تشکر خبری نیست هم شمارش گر پست لالا کرده اگه این 2تا وصل بود من نزدیک 150 200 تای پست بیشتر داشتم
من کی گفتم عزیز من ببین همه نژادا هر چی منبع که از ظرفیت مخفیگاه بیشتر باشه میبرن اما اگه کمتر از مخفی گاه باشه کاسب نمیشن
تئوتن توی این داستان همین حالت اجرا میشه اما به جای اینکه مخفیگاهت رو از 1000 بگیره حدود 700 میگیره بقیه رو میدزده
انجا هم از تشکر خبری نیست هم شمارش گر پست لالا کرده اگه این 2تا وصل بود من نزدیک 150 200 تای پست بیشتر داشتم
من کی گفتم عزیز من ببین همه نژادا هر چی منبع که از ظرفیت مخفیگاه بیشتر باشه میبرن اما اگه کمتر از مخفی گاه باشه کاسب نمیشن
تئوتن توی این داستان همین حالت اجرا میشه اما به جای اینکه مخفیگاهت رو از 1000 بگیره حدود 700 میگیره بقیه رو میدزده
بله، این هم از عجایب این انجمنه. شما هم در عوض برین هر چند تا اسپم دلتون خواست در تایپیکی با عنوان "همین الان در حال گوش کردن به چه آهنگی هستید" بدید تا جبران پستهای شمارش نشده اینجا بشه :46:.
ببخشید؛ درسته، شما نبودید این حرف رو زدید. دوستمون momkhbpsp بود که اینو گفت، من هم گمان کردم شما بودید.
اما اگر momkhbpsp درست گفته باشه، محشره...
اگه حرف منو متوجه شده باشی دیگه حل من چندانم تازه کار نیستم نزدیک 2سال دارم بازی میکنم حالا شما میگی اون درست گفته من نمی دونم چی گفته ولی چیزی که میگم و می دونم درسته تجربست من توی نژاد ررومن 3تا مخفی گاه سطح 10 بار اولی ه بازی میکردم زده بودم اگه حمله میدیدم جوری منابع رو ککم میکردم ک تا موقع رسیدن نیرو ههای دشمن به 3000 نرسه اگه تئوتن بود به 2000 نرسه
اگه حرف منو متوجه شده باشی دیگه حل من چندانم تازه کار نیستم نزدیک 2سال دارم بازی میکنم حالا شما میگی اون درست گفته من نمی دونم چی گفته ولی چیزی که میگم و می دونم درسته تجربست من توی نژاد ررومن 3تا مخفی گاه سطح 10 بار اولی ه بازی میکردم زده بودم اگه حمله میدیدم جوری منابع رو ککم میکردم ک تا موقع رسیدن نیرو ههای دشمن به 3000 نرسه اگه تئوتن بود به 2000 نرسه
من حرف شما رو متوجه شدم. فقط یک نقل قول از دوست دیگمون کردم، نه تائیدش کردم نه تکذیب. فقط اظهار امیدواری کردم که صحت داشته باشه.
از شما هم ممنون که تجربیات خودتون رو در اختیار من و بقیه اعضاء میگذارید.
mahdi_23
29-10-2009, 16:02
سلام به همه.
من تو شمال غرب سرور 5 بازی میکنم تقریبا تازه کارم. ولی بیشرفتم تا به اینجا بد نبوده و الان رتبه ام معمولا طرف های 2000-1800
هست.
به نظرم این سرور خیلی جذاب میشه. :D
مخصوصا تو شمال غرب . با وجود اتحاد هایی مثل نمسیس و blade و اتحاد های زیاد دیگر.
خیلی باحال میشه . همین الانشم بعضی اتحا ها به جون هم افتادن وای بحال بعدا ....... :D
aryan jojo
29-10-2009, 16:21
بازی باحالی یه:31:
Crazy_Devil
29-10-2009, 19:01
سلام به همه ی دوستان
من FR بازی میکنم ولی اواخر تابستون اومدم سرور Speed ایران
تراوین ایران همش نامردی و بچه بازی(البته شامل همه نمیشه فقط 99 درصدش)
تا یکی رو فارم میکنی ده تا نامه واست میاد که تهدیدت کردن چرا بچه میزنی
خب یه اتحاد هم سطح خودت پیدا میکنی که قدرتت رو تست کنی،میری داخل توضیحات اتحادش هم پیمان ها میبینی،خب هم پیمان زیادی نداره میشه دست و پنجه باهاش کرد.اعلان جنگ میکنی 10 دقیقه بعد میبینی 50 تا حمله داری از اتحاد هایی که هم پیمان نیستن.(آخر بچه بازی)قدرتش رو نداری خب قبول نکن
من یکی که پشیمون شدم اومدم سرور ایران
ما که دوباره رفتیم FR
bonne chance
mahdi_23
29-10-2009, 21:02
خب سرور چند معتاد شدی؟
من شنیدم سرو 6 که تا چند هفته دیگه راه میوفته اسپید خواهد بود البته شنیدم
اگه اسپید باشه خیلی عالی میشه:8:
eimanpaladin
29-10-2009, 23:23
با سلام ما هم میتونیم بیایم تو فرانسه بازی کنیم
منظورم سرور فرانسه هست اونجا انگار اسپید داره کسی اونجا کلن داره ما بیایم توش ما که بلد نیستیم با اینها حرف بزنیم
Oracle_Eldorado
30-10-2009, 00:20
با سلام .
دوستان من یدونه اکانت تو سرور اسپید دارم .
لازمش ندارم و میخوام بفروشم .
اگه کسی طالبه تو پروفایلم بگه تا توضیحات رو واسش ارسال کنم .
با سلام ما هم میتونیم بیایم تو فرانسه بازی کنیم
منظورم سرور فرانسه هست اونجا انگار اسپید داره کسی اونجا کلن داره ما بیایم توش ما که بلد نیستیم با اینها حرف بزنیم
شدن که اره برو عضو شو اما مواقع حمله هاشون فکنم مواقع لالا بودن تو باشه:31:
بی باک بی بال
31-10-2009, 22:02
شدن که اره برو عضو شو اما مواقع حمله هاشون فکنم مواقع لالا بودن تو باشه:31:
البته بر عکس هم می شود
aran khan95
01-11-2009, 16:07
هااااااا
بحث سرور فرانسه شد!
ای که چه حالی می ده
من الان هستم
با 60 تا جمعیت حدود 10-15تا گرزدار!!!
این فرانسویای نازک نارنجی هم هی می گن حمله نکن
می گم باج بدین جواب نمی دن!!!!!!!
یه عربم کنارم هست که زبون من حالیش نمی شه!
خیلی داستان جالبیه
بی باک بی بال
01-11-2009, 22:53
هااااااا
بحث سرور فرانسه شد!
ای که چه حالی می ده
من الان هستم
با 60 تا جمعیت حدود 10-15تا گرزدار!!!
این فرانسویای نازک نارنجی هم هی می گن حمله نکن
می گم باج بدین جواب نمی دن!!!!!!!
یه عربم کنارم هست که زبون من حالیش نمی شه!
خیلی داستان جالبیه
اره خیلی حال می دهد من توی سرور اسرئیل هستم اصلا زبون ادمیزاد نمی فهمند
چه عکس باحالی داری..........:20: خودتی؟
aran khan95
02-11-2009, 07:38
اره بابا
خیییلی خنگن به خدا!
این عربه رو بهش گفتم اسیراتو آزاد کنم برات؟
بد بخت دو روزه نفهمیده چی گفتم هی چرت و پرت می پرونه!
aran khan95
02-11-2009, 19:38
اقا این مولتی هانترای ایتالیا خیلی باحالن!
یه یارو بهم فحش داد
بهشون گزارش دادم
در ان واحد بهم پیام دادن
ایتالیایی بود هیچی نفهمیدم
معنی کردم این بود:
سلام ،
اغلب افرادی که او را توهین به دو دلیل :
1) من در حذف و مراقبت انجام نمی شود.
2) farmizzati وجود دارد و می خواهم از کینه raiders آنها ممنوع شود.
اگر شما باور دارید که می خواهید به ادامه گزارش پاسخ به این پیام را با dell'insulto لینک به طور مستقیم و یا سبد که از پیامهای مختلف که کاربر می آیند و به حمله ادامه دهد.
ارادتمند
حالا خودتون افعالشو تغییر بدین
aran khan95
02-11-2009, 20:05
ورژن انگلیسیش هم اومد:
Hi,
very often people who are insulting him for two reasons:
1) I am in delete and do not care anymore.
2) There farmizzati and want to be banned to spite their raiders.
If you believe you want to continue reporting reply to this message with the link dell'insulto or baskets directly the various messages that come from that user and continue to raid.
Sincerely
MH-chiara1602
ali.mikr0b
02-11-2009, 21:02
بابا من چهار روزه بنم کردن هر نامه رو بعد از دو روز می خونن !
eimanpaladin
02-11-2009, 21:13
ببیند دوستان آره بدبختی اینه که من انگلیسی هم زیاد خوب نیست تازه طرف میخواد فرانسوی بنویسه
هیچی دیگه نمی فهمم آیا این مشکلی هست .
aran khan95
02-11-2009, 21:44
نه
فقط بهش بگو بهت انگلیسی پیام بده
به مشکلی برخوردی می تونی با من درمیون بذاری
یوزرتو بهم می گی؟
اینو دیدم گفتم بزارم بخندین
بی باک بی بال
03-11-2009, 16:30
آقا بیاین سرور افریقا جنوبی خیلی حال می دهد من هفته قبل مدال پیشرفته گرفتم :5:
aran khan95
03-11-2009, 17:10
اسپید داره؟
eimanpaladin
03-11-2009, 19:11
نه
فقط بهش بگو بهت انگلیسی پیام بده
به مشکلی برخوردی می تونی با من درمیون بذاری
یوزرتو بهم می گی؟
آره واسه چی ندم
بزار اول بسازم
aran khan95
03-11-2009, 20:25
باشه
ساختی بهم خبر بده
BLACK-BLACK
05-11-2009, 15:24
سلام دوستان
یه حساب کاربری تراوین واگذار میشه مشخصات اینه
نژاد فرانسوی(گل)
ساختمان اصلی سطح 15
جمعیت حدود 250 نفر
2 دهکده نزدیک هم
سطح تولید چوب و خشت درسطح مناسب (300)
علت واگذاریش هم اینه که دیگه وقت بازی کردن ندارم
البته همسایه ها هم گهگاه شیطونی میکنن و منهم به شیطنتاشون عادت کردم اگه وقت داشتم اکانت رو واگذار نمیکردم ولی کو وقت خالی؟
هر کی میخاد پی ام بده
بی باک بی بال
05-11-2009, 15:48
اسپید داره؟
نه فقط سرور 1 داره
سلام دوستان
نژاد فرانسوی(گل)
ساختمان اصلی سطح 15
جمعیت حدود 250 نفر
2 دهکده نزدیک هم
البته همسایه ها هم گهگاه شیطونی میکنن و منهم به شیطنتاشون عادت کردم اگه وقت داشتم اکانت رو واگذار نمیکردم ولی کو وقت خالی؟
هر کی میخاد پی ام بده
نگفتی توی کدام سرور هستی
BLACK-BLACK
05-11-2009, 17:11
نه فقط سرور 1 داره
نگفتی توی کدام سرور هستی
یادم رفت!
سرور com6
aran khan95
05-11-2009, 18:04
حیف که الان درگیر کام 10 هستم
وگرنه من خودم داوطلب بودم
راستی
سرور ده رو با اتحادی من زدم به کمک ایرانیا داریم می گیریم
کلی ایرانی داریم
با کلی از حرفه ای ها
اگه خدا بخواد WWرو حتما ما می زنیم!!!!!!!!!
amir raya
05-11-2009, 20:40
كسي ميدونه comx كي تموم ميشه؟
aran khan95
05-11-2009, 23:23
تازه ریست شده!!!!!!!
s4 ایران کسی هست؟؟؟ ای دی من newbie
AMIR_RADMARD
06-11-2009, 13:09
با سلام من تازه در تراوین عضو شدم
دیرویز با 7 تا سرباز به یه دهکده حمله کردم یارو 300 تا سرباز داشت
تو نامه ای به من این جواب داد:
(از فردا فارمت می کنم حالت جا بیاد)
حالا فارم کردن یعنی چی؟
من فردا از تحت حمایت تازه واردین در می یام با ید چیکار کنم تا فارم نشم؟
amir raya
06-11-2009, 14:27
ديگه انا لله و انا اليه راجعون.
فارم يعني اينه مياي كار ميكني . منابع بدست مياري. بعد يكي هي حمله ميكنه ازت ميبره. در واقع براي اون كار ميكني.
شاااااااي مخفيگاه تونست كمكت كنه كه منابعتو نبره. ولي تا دست بر نداشته سرباز نساز. چون همش دود ميشه. اگه هم دوستي توي سرورت داري كه كله گندس بگو كمكت كنه. راستي اين نامش يه جورايي تهديد آميزه. ميتوني به مولتي هانترم گزارش بدي تا حالشو جا بياره.
Ultimator
06-11-2009, 16:03
سلام دوستان
نژاد فرانسوی(گل)
ساختمان اصلی سطح 15
جمعیت حدود 250 نفر
2 دهکده نزدیک هم
هر کی میخاد پی ام بده
منم واگذار میکنم :دی
جمعیت حدود 7000
لیدر نظامی یه اتحاد یه رقمی
سرباز هم زیاد نیست بخور نمیر ( حدود 6-7برابر جمعیت )
11 دهکده نزدیک هم !
سه عدد کراپلند . !
فول پروداکشن !!
سر نبش !!!!
منطقه خوش آب و هوا ( نزدیک شمال ) :دی
مختصات روند !
70*70 یا متحد یا فارم !
یه طرف رو به جنگلیه طرف واحه گندم !!
همسایه ها هم گهگاهی شیطونی میکن ما هم عادت کردیم به این شیطنت ها هروقت امتیاز فرهنگی جور بشه چیفشون میکنیم :دی
سرور ir3
Ultimator
06-11-2009, 16:16
بابا تقلب همجا هست مثلا این ببیندید
طرف 88 دهکد داره 87 تاش 163 جمعیت داره
ببخشیدا داشتم رد میشدم ! گفتم گفته باشم این طرف بدبخت ناتاره بیچارست که احتمالا کتیبه های بازی آزاد شده اخیرا :دی
aran khan95
06-11-2009, 16:26
منم واگذار میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعیت حدود 7000
لیدر نظامی یه اتحاد یه رقمی
سرباز هم زیاد نیست بخور نمیر ( حدود 6-7برابر جمعیت )
11 دهکده نزدیک هم !
سه عدد کراپلند . !
فول پروداکشن !!
سر نبش !!!!
منطقه خوش آب و هوا ( نزدیک شمال ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مختصات روند !
70*70 یا متحد یا فارم !
یه طرف رو به جنگلیه طرف واحه گندم !!
همسایه ها هم گهگاهی شیطونی میکن ما هم عادت کردیم به این شیطنت ها هروقت امتیاز فرهنگی جور بشه چیفشون میکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور ir3
الان اینو واگذار می کنی با می فروشی؟
بی باک بی بال
06-11-2009, 16:29
ببخشیدا داشتم رد میشدم ! گفتم گفته باشم این طرف بدبخت ناتاره بیچارست که احتمالا کتیبه های بازی آزاد شده اخیرا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
کسی میدون سرور دو ایران الان هقته چندم
Ultimator
06-11-2009, 17:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
کسی میدون سرور دو ایران الان هقته چندم
برو پروفایل یه نفر ببین رو کفترش تاریخ ثبت نام کی نوشته :دی ترجیحا رنک بالا باشه که از روز اول شروع کرده باشه
یا
برو یکی که هر هفته تو تپ تن غارت هست رو پیدا کن ببین آخرین مدالی که گرفته مال کدوم هفتست :دی
الان اینو واگذار می کنی با می فروشی؟
واگذار میکنم :دی
شوخی بود :دی
AMIR_RADMARD
06-11-2009, 18:12
ديگه انا لله و انا اليه راجعون.
فارم يعني اينه مياي كار ميكني . منابع بدست مياري. بعد يكي هي حمله ميكنه ازت ميبره. در واقع براي اون كار ميكني.
شاااااااي مخفيگاه تونست كمكت كنه كه منابعتو نبره. ولي تا دست بر نداشته سرباز نساز. چون همش دود ميشه. اگه هم دوستي توي سرورت داري كه كله گندس بگو كمكت كنه. راستي اين نامش يه جورايي تهديد آميزه. ميتوني به مولتي هانترم گزارش بدي تا حالشو جا بياره.
چجوری باید به مولتی هانتر گزارش داد؟:11:
amir raya
06-11-2009, 21:21
چجوری باید به مولتی هانتر گزارش داد؟:11:
ببين اول بايد مطمئن بشي تهديد بوده يا نه. اگه ميخواي صبر كن تا علماي ديگه بيان فتوا بدن.:31:
اما چجوري؟
بعدش توي پيام بنويس اين يارو به اين مختصات منو تهديد كرده. آدرس پيامش كه تو رو توش تهديد كرده ام بنويس.
من با اين روش بزرگترين دشمنمو بن كردم.:31: البته موقت.
aran khan95
07-11-2009, 15:16
بچه s10 دات کامو فقط بچسبین!!!!!!!!!!!!
AMIR_RADMARD
07-11-2009, 15:25
ببين اول بايد مطمئن بشي تهديد بوده يا نه. اگه ميخواي صبر كن تا علماي ديگه بيان فتوا بدن.:31:
اما چجوري؟
بعدش توي پيام بنويس اين يارو به اين مختصات منو تهديد كرده. آدرس پيامش كه تو رو توش تهديد كرده ام بنويس.
من با اين روش بزرگترين دشمنمو بن كردم.:31: البته موقت.
خیلی ممنون:11:
amir raya
07-11-2009, 15:55
خواهش.
كسي تو ir5 نيست؟ اي بابا!!!
aran khan95
07-11-2009, 19:22
بابا بیا سرور ده کل تاپ تنا رو گرفتم من با اتحادم!!!!!!
amir raya
07-11-2009, 20:30
بابا من تو همينش موندم. تا حالا 30 تومن پاش خرج كردم. نميتونم بيام.
بی باک بی بال
07-11-2009, 20:40
اقا توی سرور افریقا منو بن کردن باید چه کار کنم به خاطر اینکه چند تا دهکده داشتم:31:
aran khan95
07-11-2009, 20:54
بابا من تو همينش موندم. تا حالا 30 تومن پاش خرج كردم. نميتونم بيام.
حیف شد
الان داریم هم زمان مدال غارتگران ماجمین و مدافعینو هم زمان می گیریم
شایدم بتونیم پیشرفت کننده ها رو هم بگیریم
خدا رو چه دیدی!
اقا توی سرور افریقا منو بن کردن باید چه کار کنم به خاطر اینکه چند تا دهکده داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا سرور 10!!!!!!!!!!!
momkhbpsp
07-11-2009, 23:05
خواهش.
كسي تو ir5 نيست؟ اي بابا!!!
من هستم
sk-ne هستم
ID=moris
جنوب غربی هستم
بابا بیا سرور ده کل تاپ تنا رو گرفتم من با اتحادم!!!!!!
من تو 10 ثبت کردم اما حال نمیده ورژن جدید
مسخره بازی بیش نیست
توتن رو رسما کردن بوق
کلا اگه اسپید ایران ریست بشه با 2 تا از دوستام تو 5 :manic و wolf_shadow میریم تو اسپید رو یه اکانت که بترکونیم
اسپید زودتر تموم میشه این اعتیادمون هم دیگه تموم میشه میره
amir raya
08-11-2009, 17:46
آآآآآآ. نه. من اصلا قصد ندارم با سلاح جديدت مدل 2009-2010 آشنا بشم.
خدا خيرت بده
AMIR_RADMARD
08-11-2009, 19:58
کسی میتونه تو سرور 5 به یه دهکده 100 تا 110 نفری حمله کنه؟
اسمش اینه:FARYA
خواهشا هر کس میتونه بگه
PLEASE HELP ME
کسی میتونه تو سرور 5 به یه دهکده 100 تا 110 نفری حمله کنه؟
اسمش اینه:FARYA
خواهشا هر کس میتونه بگه
PLEASE HELP ME
این که جمعیتش 83 نفره!
از من هم خیلی دوره بالای 30 ساعت و الا فارمش میکردم برات :5:
AMIR_RADMARD
08-11-2009, 20:55
این که جمعیتش 83 نفره!
از من هم خیلی دوره بالای 30 ساعت و الا فارمش میکردم برات :5:
حالا نمیشه ایندفه رو یه حمله بهش کنی؟:11::11::11:
این دوست من داره زیاد هوا میخوره
می خوام یه درسی بهش بدی تا از کل تراوین فرار کنه:11::11:
please
حالا نمیشه ایندفه رو یه حمله بهش کنی؟:11::11::11:
این دوست من داره زیاد هوا میخوره
می خوام یه درسی بهش بدی تا از کل تراوین فرار کنه:11::11:
please
باور کن 10 ساعت برای تراوین خیلی زیاده! چه برسه به 30 ساعت!!!
بهتره به یکی که دورو برت هست بگی این کار رو برات انجام بده.
حلال شما مشکلت با این بابا چی هست؟ با چند تا نیرو بهت حمله میکنه؟
شاید تونستیم راهنمائیت کنیم
AMIR_RADMARD
09-11-2009, 15:36
مشکل حل شد انگار دیگه حمله نمیکنه دیروز 18 بار به من حمله کرد
amir raya
09-11-2009, 16:02
اگه آمار ساربازاشم ميگفتي بهتر ميشد.
Crazy_Devil
11-11-2009, 22:25
بچه s10 دات کامو فقط بچسبین!!!!!!!!!!!!
سلام به همه ی دوستان
فقط گیر دادن به ایرانیا :thumbsup:
اکانت من EOT سرور 10
aran khan95
12-11-2009, 23:35
سلام به همه ی دوستان
منم امپراتور شاخه شمالم
Arman
اسم اکانتمه
aran khan95
13-11-2009, 19:46
سلام به همه ی دوستان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداکانت من EOT سرور 10
وای که لیدرای اتحاد(من و اوید)چه اتیشی تو تاپیک می سوزونن!:31:
با سلام.
از من میشنوید خودتونو درگیر این بازی نکنید. به ما هم قبلا میگفتن ناراحت میشدیم ولی الان واقعا فهمیدم راست میگفتن. اگه کسی یکم از بازی های اینترنتی سر در بیاره، الانم که Travianو ول نکنه دو سه ماه بعد خودش تو این تاپیک یه همچین پستی میده.
موفق باشید.
Hamed-Beckham
15-11-2009, 09:57
سلام .
خوب هستین ؟
این بازی اسپید راند داره مثل تریبال وارز ؟ بیام همتون رو سوسک کنم ؟؟
با سلام.
از من میشنوید خودتونو درگیر این بازی نکنید. به ما هم قبلا میگفتن ناراحت میشدیم ولی الان واقعا فهمیدم راست میگفتن. اگه کسی یکم از بازی های اینترنتی سر در بیاره، الانم که Travianو ول نکنه دو سه ماه بعد خودش تو این تاپیک یه همچین پستی میده.
موفق باشید.
بنظر میرسه بد جوری گیر کردی:31:
hellbrain666
16-11-2009, 18:48
سلام به همه
این بازی مثل تریبال اسکریپت و افزونه نداره برای اضافه کردن امکانات بیشتر؟
افزودنی داره برای راحت تر بازی کردن اما خب اگه بفهمن زدی جریمه می شی توی گوگل بگرد
نمی خواد بگردی بیا
حالا بازم بگرد یه سری پیدا میشه که مثلا برات یه شرت کات از بازار برات میزاره
یا کارای تراوین پلاس رو میکنه بازم میگم این کار جرمه توی بازی
بی باک بی بال
16-11-2009, 21:54
سلام
یه سوال چه جور باید توی اتحاد نامه همگانی داد من هم کار اتحاد شدم اما بدل نیستم نامه همگانی بدهم
بنظر میرسه بد جوری گیر کردی:31:
همه ی منابع سطح 10، دارالفنون سطح 10 با همه ی تحقیقا کامل و اسطبل و 6-5 تا ساختمون دیگه، عمارت قهرمان و ساختمون اصلی هم فکر کنم لول 5 بودن،(تازه بعضی از اینارو چند بار هم با منجنیق داغون کردن دوباره ساختم)، هیچکی 1 دونه هم نمیتونست غارت کنه. تو یه اتحاد رتبه 80 هم عضو بودم.
به نظرت گیر کرده بودم؟
Kaptian Black
17-11-2009, 23:20
منم s5 هستم J.O.K.E.R رتبه 190 :31: اتحاد W.O.N
sadeghbb
18-11-2009, 13:20
سلام دوستان عزیز!
دوستان من تو سرور 4 ایران بازی میکنم!خیلی وضع سرور خرابه!هرروز یکی هک میشه!تازه اینا که چیزی نیست حق هم نداری ده جدید بگیری حتی اگه توی نقشه 13.13 اونها هم نباشی!برا اخطارم با منجنیق میان ده رو صاف میکنن!
ولی حالا هدف من از این حرف ها چی بود؟
راستشو بخواین دنبال یه دویت و پشتیبان میگشتم که یه برادری کنه و تو این سرور از من پشتیبانی کنه!خداییش از خجالتشم در میام!
منتظرم!
ممنون
سلام دوستان عزیز!
دوستان من تو سرور 4 ایران بازی میکنم!خیلی وضع سرور خرابه!هرروز یکی هک میشه!تازه اینا که چیزی نیست حق هم نداری ده جدید بگیری حتی اگه توی نقشه 13.13 اونها هم نباشی!برا اخطارم با منجنیق میان ده رو صاف میکنن!
ولی حالا هدف من از این حرف ها چی بود؟
راستشو بخواین دنبال یه دویت و پشتیبان میگشتم که یه برادری کنه و تو این سرور از من پشتیبانی کنه!خداییش از خجالتشم در میام!
منتظرم!
ممنون
منم تو همین سرور بودم ولی به جز حمله هایی که اوایل بازی بهم میشد مشکل دیگه ای نداشتم. قبل از حذف اکنتم که اصلا مشکلی نبود به جز وقت که کم داشتم برا بازی. اگه حذف اکانت نکرده بودم 100% کمکت میکردم چون با امضات خیلی حال کردم.
در هر صورت موفق باشی.
با صدايش زندگي كرديم ...
چه زود رفت...
يادش بخير...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.Jackson
sadeghbb
18-11-2009, 18:00
منم تو همین سرور بودم ولی به جز حمله هایی که اوایل بازی بهم میشد مشکل دیگه ای نداشتم. قبل از حذف اکنتم که اصلا مشکلی نبود به جز وقت که کم داشتم برا بازی. اگه حذف اکانت نکرده بودم 100% کمکت میکردم چون با امضات خیلی حال کردم.
در هر صورت موفق باشی.
شما نظر لطفتونه!
ببینم دوستی آشنایی هم اونجا ندارین به داده ما برسه :ی هر دهی که میگیریم یکی رو سرمون آوار میشه!:18::10:
شما نظر لطفتونه!
ببینم دوستی آشنایی هم اونجا ندارین به داده ما برسه :ی هر دهی که میگیریم یکی رو سرمون آوار میشه!:18::10:
هیچی:41: من خودمم قبلا که ضعیف بودم میومدم اینجا درخواست کمک میدادم.
تو این بازی باید سرت پایین باشه و دشمن واسه خودت درست نکنی تا تو یه اتحاد قوی عضو شی. اونموقع غارت و ویرانگری رو شروع کن:21:
aran khan95
18-11-2009, 19:28
ببین
بهترین کاری می کتونی بکنی اینه که از اول بازی به کناریت اجازه پیشرفت کردنو ندی
وگرنه باید با این وضع بسوزی و بسازی
بازی اقتصادی اینجا ممکن نیست
pooria.rio
19-11-2009, 22:34
بچه ها سلام
من مشکل رتبه دارم
خواستم ببینم چه جوری میشه خیلی سریع رتبه رو بالا برد
یعنی باید چی کار کرد که رتبه سریع بالا بره
ممنون
ببین
بهترین کاری می کتونی بکنی اینه که از اول بازی به کناریت اجازه پیشرفت کردنو ندی
وگرنه باید با این وضع بسوزی و بسازی
بازی اقتصادی اینجا ممکن نیست
اول بازی ما ده 3 رو زدیم اون دنبال 7 ته بابا چی میگی شب اول با منجنیق امده تذکر میده می خواستم فش کشش کنم دیوانه میگه می خواستم تذکر بدم یکی نیست بگه آخه خل چل مثل آدم حرف بزن نه شب اول منجنیق بیاری ده رو خالی کنی
من با صادق با همیم
b1acknet
23-11-2009, 22:22
TMbot Travian Manager + CRACK
100% Crack Test
Only 5 $
Or
7000 Toman For Iranian Player
TELEPHONE : 0937-226-1054
Mohammad Rezaei
!
b1acknet
23-11-2009, 22:24
100% Crack Test
Only 5 $
Or
Mohammad Rezaei !
100% Crack Test
Only 5 $
Or
Mohammad Rezaei !
منظورتون چیه؟
سرور 6 هم که ساخته شد به نظرتون بهترین اتحاد تو سرور 6 چیه ؟
AMIR_RADMARD
25-11-2009, 18:23
من یه پیشنهاد دارم
اینکه تو سرور 6 که تازه شروع شده یه اتحاد به نام P30WORLD بسازیم
بی باک بی بال
25-11-2009, 18:46
من یه پیشنهاد دارم
ایول من هستم
سرور 6 هم که ساخته شد به نظرتون بهترین اتحاد تو سرور 6 چیه ؟
بابا بزار 2 روز بگزره بعد نظر سنجی راه بنداز هنوز 24 ساعت نشده ها:19::19::19: :19::19::19: :19::19::19:
simslove
26-11-2009, 00:24
اقا سرور 6 بدرد نمیخوره بیاین سرور speed .com اینجا نیاز به کمک داریم
Kaptian Black
26-11-2009, 00:54
یه اکانت تو سرور 5 با شرایط زیر به فروش میرسه :
رتبه 195
جمعیت 1100
دهکده : 3
نیرو : بالای 1500
Danielll
26-11-2009, 16:27
100% Crack Test
Only 5 $
Or
Mohammad Rezaei !
سلام
آقا جون مادرت رایگان بزار ما هم استفاده کنیم به جون تو نه به جون خودم تا آخر عمرم دعات می کنم :11:
daniyel200511
26-11-2009, 21:45
آقا من هم تازه عضو شدم تو سرور 5
اسم دهکده:gladiator
aran khan95
26-11-2009, 22:19
اول بازی ما ده 3 رو زدیم اون دنبال 7 ته بابا چی میگی شب اول با منجنیق امده تذکر میده می خواستم فش کشش کنم دیوانه میگه می خواستم تذکر بدم یکی نیست بگه آخه خل چل مثل آدم حرف بزن نه شب اول منجنیق بیاری ده رو خالی کنی
امان از منجنیق!
ایول من هستم
دوست عزیز باید سعی کنی توی منطقه ی خودت پیدا کنید متحدات رو
نه اینکه حالا 1 نفر اون ور نقشست رو بیاری توی اتحاد چون p30world ایه دی:
بابا بزار 2 روز بگزره بعد نظر سنجی راه بنداز هنوز 24 ساعت نشده ها
نه تنها حرف زدن در باره قدرتشون اشتباه
حتی کلا" زدن اتخاد توی این شرایط غلط......
100% Crack Test
Only 5 $
Or
Mohammad Rezaei !
بچه ها این نرم افزار توی اینترنت پره الکی گول این حرفه رو نخورین
بچه ها این نرم افزار توی اینترنت پره الکی گول این حرفه رو نخورین
کلا" به نظرم استفاده از این برنامه اشتباه....
بی باک بی بال
28-11-2009, 10:41
کلا" به نظرم استفاده از این برنامه اشتباه....
28-11-2009, 16:50
یه ادرس خوب بدین منم بدانلودم!
AMIR_RADMARD
29-11-2009, 09:48
از دوستان که در سرور 4 هستند کسی میتونه به من یکم منابع بفرسته؟
p30sezar
02-12-2009, 17:32
یه اکانت تو سرور 5 با شرایط زیر به فروش میرسه :
رتبه 195
جمعیت 1100
دهکده : 3
نیرو : بالای 1500
خجالت آوره من همین الان یه اکانت توی سرور 2 که هنوز چند ماه مونده تموم بشه دادم به بچه ها اتحاد
رتبه :60
جمعیت : 13000
دهکده : 17
نیرو : 20000 شمشیرزن سطح 20 و 9000 شوالیه سزار سطح 20
خجالت بکش جوون 1100 تا هم فروش داره آخه :27:
p30sezar
02-12-2009, 17:33
از دوستان که در سرور 4 هستند کسی میتونه به من یکم منابع بفرسته؟
بدون منظور :
عوض گدایی غارت کن
Kaptian Black
02-12-2009, 19:54
خجالت آوره من همین الان یه اکانت توی سرور 2 که هنوز چند ماه مونده تموم بشه دادم به بچه ها اتحاد
رتبه :60
جمعیت : 13000
دهکده : 17
نیرو : 20000 شمشیرزن سطح 20 و 9000 شوالیه سزار سطح 20
خجالت بکش جوون 1100 تا هم فروش داره آخه :27:
بی پولیه دیگه :31:
p30sezar
03-12-2009, 08:58
اگر یک نگاهی به پست های من بیاندازید می بینید که بعد از چندین ماه تازه پست زدم حتماً دلیلش رو می دونید :20:
از وقتی تراوین رو کنار گذاشتم وقت بیشتری پیدا کردم
من که 13000 جمعیتی رو کنار گذاشتم ولی کسانی رو سراغ دارم مثلاً یکی یک اکانت که 16000 جمعیتی و 140000جمعیتی توی سرور دیگه داشت رو حذف کرد
اونایی که در جریان اخبار بازی هستند می دونند که نفر اول سرور 2 (سهیل) و چند نفر دیگه هم از بازی خسته شده بودند و یه چیز الکی رو بهانه کردند و همگی حذف کردند
آخر این بازی رو از من بپرسید ---------------------> هیچ
اگر هیچ هم بود باز یه چیزی بدبختی اینجاست که همه چی ات رو هم میگیره
بی خیال تراوین بشید و به زندگی تون برسید
چه قدر فک زدم فکر کردم لیدر اتحادمون هستم هنوز :27:
سلام به همه دنبال یه جانشین خوب میگردم تو سرور 6 و به زودی در سرور اسپید هرکی خواست پ خ بده
سلام دوستان یه سر به امضای من بزنید بازی باحالیه به نظر من بهتر از تراوین هست. سرو 4 هم امروز ساعتای 4 و 5 راه اندازی میشه.
aran khan95
03-12-2009, 19:33
الان اسپید فردا صبح شروع می شه؟
اره اگه مثل سرور 6 باشه 12 ظهر جمعه شروع میشه
aran khan95
03-12-2009, 20:38
خوبه
ولی من شنیدم یک شمبه شروع می شه
جمعه بشه بهرته
Amin-Nasim
03-12-2009, 21:30
100% Crack Test
Only 5 $
Or
Mohammad Rezaei !
کسی کرک این برنامه رو نداره
گروه تراوین
aran khan95
03-12-2009, 23:15
عضو بشیددددد
چگونه فارم پیدا کنیم!!
برنامه تقلب در تراوین
سلام دوستان
اکانت newbie تو سرور 4 به فروش میرسه
جمعیت 2500
6 دهکده
امتیاز فرهنگی روزی 2500
الانم میتونم ده 7 بزنم ولی حسش نیست:46:
رنک 165
نیزه دار 3000
دلاور 1000
تبرزن3000
گرزی 3000
شوالیه 500
یکی از رئیسام مرد ولی یکی دیگه دارم:31: موسس اتحاد ویترن 1 و همکاره اتحاد با رنک 1 سرور 4 تحت حمایت کل شمالغرب و n در n فرم :5: به این خاطر نیروهام کمه چون 60 درصدشو تو حمله اخیر از دست دادم:8: و به این خاطر واگذار میشه چون میرم واسه فتح سرور اسپید:10:
قیمت مهم نیست میخوام بدم به کسی ولی نمیخوام با منت باشه بالا خره شب و روز پای اکانت بودیم!
سلام دوستان
جمعیت 2500
6 دهکده
امتیاز فرهنگی روزی 2500
رنک 165
نیزه دار 3000
دلاور 1000
تبرزن3000
گرزی 3000
شوالیه 500
یکی از رئیسام مرد ولی یکی دیگه دارم:31: موسس اتحاد ویترن 1 و همکاره اتحاد با رنک 1 سرور 4 تحت حمایت کل شمالغرب و n در n فرم :5: به این خاطر نیروهام کمه چون 60 درصدشو تو حمله اخیر از دست دادم:8: و به این خاطر واگذار میشه چون میرم واسه فتح سرور اسپید:10:
قیمت مهم نیست میخوام بدم به کسی ولی نمیخوام با منت باشه بالا خره شب و روز پای اکانت بودیم!
سلام دوستان
جمعیت 2500
6 دهکده
امتیاز فرهنگی روزی 2500
رنک 165
نیزه دار 3000
دلاور 1000
تبرزن3000
گرزی 3000
شوالیه 500
سلام دوستان
جمعیت 2500
6 دهکده
امتیاز فرهنگی روزی 2500
رنک 165
نیزه دار 3000
دلاور 1000
تبرزن3000
گرزی 3000
شوالیه 500
یکی از رئیسام مرد ولی یکی دیگه دارم:31: موسس اتحاد ویترن 1 و همکاره اتحاد با رنک 1 سرور 4 تحت حمایت کل شمالغرب و n در n فرم :5: به این خاطر نیروهام کمه چون 60 درصدشو تو حمله اخیر از دست دادم:8:
aran khan95
04-12-2009, 21:33
چنتا اکانتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.