مشاهده نسخه کامل
: Travian
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
compund security
19-09-2011, 03:03
عزیز یکی از مهمترین نکته ها اینه که شما تو یه سرور که 3 روز یا این حدود ها ازش گذشته وارد بشی نه یک که کتیبه هاشم اومده
compund security
19-09-2011, 05:45
دوستان با سلام دوباره تو سرور 1 ایران ما داریم کتیبه هارو از همه جا جمع میکنیم و بعد اکانت هارو رو حذف میزاریم تا حالا 1 جنگ اموز کوچیک و 1 چکمه بزرگانن کوچیک گر اووردیم که دارن حذف میشن هیچ کسم هیچ کاری نتونسته بکنه:27::21::31:
دوستان من از اینهایی هستم که حی فارم میشم.یعنی راستش تحمل شکست رو ندارم.ولی خیلی دوست دارم بازیکنم.تا الان 2 بار اکانتم رو جمع کردم.کسی هست که کمکم کنه؟
تو سرور خودت دنبال یه دوال بگرد
compund security
19-09-2011, 12:13
سلام به دوستان یه اکانت دارم 1800 جمعیت داره با 4 ده
تو همین سرور 1
1 چکمه بزرگان هم کوچیکشو داره
کلوپ طلایی هم داره حدود 400 تا طلا هم داره
15 کراپی تولیدش 5000 است تولید منابع هم از هر منبع 3000 در ساعت
ساختمان هم همه چیز داره نیاز به گفتن نیست اگه خواستید بدونید با ایدی یاهوم حرف بزنید
'گرزی 1300 تا سطح 12
300 تا نیزه دار
5300 تا تبری سطح 12
220 تا جاسوس
205 تا دلاور
شوالیه توتن ها هم داره 1000 تا میشه
100 تا منجنیق هم داره سطح 10
25 تا دژکوب هم داره
حیوون های دفاعی هم داره
25 موش
16 مار
100 گراز
100 گرگ
70 خرس
6 ببر
32 فیل
1 قهرمان سطح سطح 37 هم داره میره سطح 38 به زودی رتبه 100 هم است قهرمانش
خود اکانت رتبش 800 است
در ضمن رنک دفایی اکانت رنک 11 ایران میباشد
و مدال طلای مدافعین نیز دارد
رنک هجومی هم 800 است
و در مجموعه اتحاد نکسوس که جنوب غرب را متحد کردند است رتبه اتحاد رتبه 1 است
در ضمن پس فردا هم انشاالله 2 چیف انجام میشه و جمعیت میره روی 2400
اطلاعات دیگه خواستین با ایدی یاهو صحبت کنید amirhossein.lazizy@yahoo.com
کسانی که میخواهند این اکانت رو بخرند با ایدی یاهو مکاتبه کنند قیمت حدود 30000 تومن است با قیمت بالاتر از این میخواستند بخرند اما چون میخواستم بازی کنم نفروختم اما الان میخوام بفروشم
sarukhan
19-09-2011, 12:18
این بازی مسخره هنوز هم هستش ؟
یه مدت چقدر وقت و پولمون رو پای این بازی حروم می کردیم ...
ملا نصرالدین
19-09-2011, 19:02
تو سرور خودت دنبال یه دوال بگرد
شرمنده دوال چیه؟کیه؟چجوری باید دنبالش بگردم؟
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
عزیز یکی از مهمترین نکته ها اینه که شما تو یه سرور که 3 روز یا این حدود ها ازش گذشته وارد بشی نه یک که کتیبه هاشم اومده
از کجا باید بدانم کدام سرور کتیبه هایش امده و کدام جدید هست؟
ببخشید احساس میکنم سوالاتم مسخره هست .ولی واقعا جوابش را نمیدانم.
compund security
19-09-2011, 22:23
اصلا مشکلی نیست شما هر سوالی میخوای بپرس دوال یعنی کسی که علاوه بر خودتون یوزر و پسورد رو داره و میاد روی اکانت و کمکتون میکنه
در مورد سوال دومتون در این ادرس اطلاعات در مورد سرور های ایران در این ادرس میباشد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر سوالی داشتید بپرسید
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
ناراحت نباش . شما می تونید از داخل تنظیمات بازی برای خودتون یه جانشین از کسایی که تو سرور شما دارن بازی می کنن تایین کنی که این شخص دارای محدودیت هایی هستش و چون خودش هم یوزر داره به کار شما اونطوری که باید نمی رسه . اما دوال کسیهستش که شما یوزر و پسوردت رو بهش می دیتا بیاد مثل خودتون رو اکانت و کارهای لازم رو انجام بده و بدون محدودیت .
ملا نصرالدین
20-09-2011, 09:41
اهان متوجه شدم.من توی اون دو تا یوزرهام دوال داشتم.اولی هر کاری دوست داشت میکرد.خیلی تراوین بازی کرده بود ولی اصلا به من نمیگفت که چرا یه کاری رو انجام داده .اخرش هم ول کرد.
دومی خیلی بهتر بود ولی اون هم رفت و منو با یه اتحاد تنها گذاشت.من هم اصلا نمیدانستم چکار کنم.ترسیدم ولش کردم.
دوال پیدا کردن خیلی سخت هست
compund security
20-09-2011, 14:11
ناراحت نباش . شما می تونید از داخل تنظیمات بازی برای خودتون یه جانشین از کسایی که تو سرور شما دارن بازی می کنن تایین کنی که این شخص دارای محدودیت هایی هستش و چون خودش هم یوزر داره به کار شما اونطوری که باید نمی رسه . اما دوال کسیهستش که شما یوزر و پسوردت رو بهش می دیتا بیاد مثل خودتون رو اکانت و کارهای لازم رو انجام بده و بدون محدودیت .
من چی گفتم
اهان متوجه شدم.من توی اون دو تا یوزرهام دوال داشتم.اولی هر کاری دوست داشت میکرد.خیلی تراوین بازی کرده بود ولی اصلا به من نمیگفت که چرا یه کاری رو انجام داده .اخرش هم ول کرد.
دومی خیلی بهتر بود ولی اون هم رفت و منو با یه اتحاد تنها گذاشت.من هم اصلا نمیدانستم چکار کنم.ترسیدم ولش کردم.
دوال پیدا کردن خیلی سخت هست
اون که بله از هر چیزی سخت تره میگن یه دووال خوب ادم رو به همه جا ها میرسونه:10:
سلام.
دوستان سرور جدید ایران کی راه می افته؟ (ریست یا راه اندازی)
compund security
20-09-2011, 17:43
همین 2-3 هفته دیگه 5 برابر راه میفته
بد جوری وسوسه کننده هستش این تاپیک .
آقا سرور معمولی کی ریست میشه ؟
compund security
21-09-2011, 08:41
تو همین سرور 1
کلوپ طلایی هم داره حدود 200 تا طلا هم داره
ساختمان هم همه چیز داره نیاز به گفتن نیست اگه خواستید بدونید با ایدی یاهوم حرف بزنید
'گرزی 1300 تا سطح 12
300 تا نیزه دار
5300 تا تبری سطح 12
220 تا جاسوس
205 تا دلاور
25 تا دژکوب هم داره
حیوون های دفاعی هم داره
25 موش
16 مار
100 گراز
100 گرگ
70 خرس
6 ببر
32 فیل
خود اکانت رتبش 800 است
رنک هجومی هم 800 است
کسانی که میخواهند این اکانت رو بخرند با ایدی یاهو مکاتبه کنند قیمت حدود 20000 تومن است با قیمت بالاتر از این میخواستند بخرند اما چون میخواستم بازی کنم نفروختم اما الان میخوام بفروشم
---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------
داداشا حدود 200 تا طلا داره با کلوپ طلایی 25 تومن بخرید خداییش ارزش داره
aran khan95
21-09-2011, 10:56
در درجه ی اول باید پایه های بازی و نحوه ی شروعو یاد بگیری
فک کنم امیرحسین بتونه یه راهنمایی کامل بت بده:دی
بعد از اون حتما حدود 3-4 نفر دیگه پیدا کن که با هم بازی کنین
وگرنه باید زمان زیادی از مسائل عادی زندگیت بزنی برای این بازی
تو همین سرور 1
کلوپ طلایی هم داره حدود 200 تا طلا هم داره
'گرزی 1300 تا سطح 12
300 تا نیزه دار
5300 تا تبری سطح 12
220 تا جاسوس
205 تا دلاور
25 تا دژکوب هم داره
حیوون های دفاعی هم داره
25 موش
16 مار
100 گراز
100 گرگ
70 خرس
6 ببر
32 فیل
خود اکانت رتبش 800 است
رنک هجومی هم 800 است
کسانی که میخواهند این اکانت رو بخرند با ایدی یاهو مکاتبه کنند قیمت حدود 20000 تومن است با قیمت بالاتر از این میخواستند بخرند اما چون میخواستم بازی کنم نفروختم اما الان میخوام بفروشم
---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------
داداشا حدود 200 تا طلا داره با کلوپ طلایی 25 تومن بخرید خداییش ارزش داره
این رو تو پست قبلیت هم گذاشته بودی . فکر می کنم زیاد خوب نباشه تو همه صفحات بیانش کنی .
در درجه ی اول باید پایه های بازی و نحوه ی شروعو یاد بگیری
فک کنم امیرحسین بتونه یه راهنمایی کامل بت بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اون حتما حدود 3-4 نفر دیگه پیدا کن که با هم بازی کنین
وگرنه باید زمان زیادی از مسائل عادی زندگیت بزنی برای این بازی
جواب این بنده خدار رو هم داده بودن .
compund security
21-09-2011, 19:14
جواب این بنده خدا رو داده بودن ارمان خان گفتش که نحوه شروع بازی رو کامل یاد بده خوب من کارم دیگه در اومد:31:تا اخر شب یه مقاله کامل تایپ میکنم اینجا میزارم به به چه شود:31:
compund security
21-09-2011, 19:37
خب در اول بازی با 3 نژاد شروع میشود توتن گول رومن هر نژاد ویژگی های جالب و منحصر بفرد خود را دارد که هر فرد با توجه به علایق و توانایی های خود یکی از این نژاد ها را بر میدارد گول دفاعی مناسب برای مبتدیان توتن هجومی مناسب برای غارتگران رومن شکست ناپذیر مناسب برای حرفه ای ها در ورژن جدید(4) از ویژگی ها و توانایی های توتن کاسته شده و این مسئله باعث شده که توانایی های نژاد های دیگر بیشتر در مرکز توجه قرار گیرد خب این از توضیح اول بازی حالا من به شما یک راه برای رسیدن به یک امتیاز خوب معرفی میکنم در ابتدا یک سرور که تازه شروع شده یعنی 2 -3 روز از ان گزشته را انتخاب کنید و در ان رومن را بردارید به دستورات کاردان توجه کنید تا اردوگاه ساختن اردوگاه را بسازید و قهرمان را به ماجراجویی بفرستید تا به سطح 1-2 برسد همه را در هجومی گزاشته یک ابادی را که حیوان کم دارد با قهرمان حیوان ها را کشته سرباز بسازید با سرباز غارت کنید مواظب باشید در اول بازی از هر گونه جنگ و درگیری به شدت دوری کنید که کوچکترین جنگ و یا تلفات و یا اتلاف منابع شما را از دوره ی بازی ها حذف میکند شما باید در دوره ی غارت ابادی ها در کنار ارتقا منابع به سطح 2 سرباز خانه خود را کامل روشن نگه دارید و سرباز های خود را به حدود 100 تا برسانید و با سرباز ها کسانی که از حمایت در می ایند را بزنید و فارم کنید توجه کنید توجه کنید که در تمام طول اول بازی غارت ابادی را فراموش نکنید از وقتی که 100 سرباز ساختید و از حمایت در امدید در اولین فرصت وظایف کاردان را تمام کنید باز هم تاکید میکنم که با قهرمانتان نیروهای ابادی را کشته و بعد با سرباز غارت کنید اما قبل از ان با شبیه سازی جنگ مطمئن شوید که قهرمانتان در طول حمله به ابادی سالم میماند این کار اول منابع بسیار خوبی به شما میدهد و در ضمن باعث افزایش تجربه و سطح و قدرت قهرمان شما میشود بعد از در امدن از حمایت من طرح مشخصی برای ادامه بازی ندارم ولی حتما تولیدات خود را در اولین فرصت 10 کنید این اموزش اموزش بسیار کوچک و ناقصی بود که به علت کمبود وفت نتونستم روش خوب فکر کنم از اساتید گرامی از جمله ارمان خان تقاضای ادامه این مقاله و بیان اشکالات این مقاله را دارم ممنون
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
ولی خوشحال میشم به سوالاتون پاسخ بدم
ملا نصرالدین
22-09-2011, 00:20
مواظب باشید در اول بازی از هر گونه جنگ و درگیری به شدت دوری کنید که کوچکترین جنگ و یا تلفات و یا اتلاف منابع شما را از دوره ی بازی ها حذف میکند
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
ولی خوشحال میشم به سوالاتون پاسخ بدم
من همه کارهایی که گفتید را دقیقا انجام دادم.دهکده ام هم تقریبا جایی بود که احدی اطرافم نبود.من هم فقط به دهکده هایی حمله میکردم که جمعیت خیلی کمی داشت.
ولی یه دفعه فارم شدم.به اتحاد های بزرگ نامه نوشتم و ازشون خواستم که عضوشون بشم که طبیعتا هیچ جوابی به من ندادند.خلاصه عضو یه اتحاد داغون شدم که هیچ کسی به اون یکی کمک نمیکرد.
سری اول با گول بودم که اون یه خوبی که داشت مخفی گاه بزرگی داشت و با اینکه روزی 3 بار بهم حمله میشد ولی هیچی نمیتوانستند ببرند.البته اخرش با منجنیق امدند سراغ من:41:
alexander gb
22-09-2011, 00:22
salam man shakhe travian hastam 3 sale bazi mikonam 2. to servere x5 e ghabl rotbam 179 bod va wander ham dashtam
salam man shakhe travian hastam 3 sale bazi mikonam 2. to servere x5 e ghabl rotbam 179 bod va wander ham dashtam
خوش به حالت .
حالااینهمه گرد و خاک واسه چیه ؟
sarukhan
22-09-2011, 09:06
با رتبه ی ۱۷۹ شاخ بودی ؟ :31:
compund security
22-09-2011, 10:59
عجب ها اینهمه زحمت کشیدیم که کتیبه هارو از بازی حذف کنیم فقط 1 کتیبه تونستیم حذف کنیم
بزار خوش باشه که با این رتبه شاخ بوده .
چرا نتونستی بقیه رو حذف کنی ؟
تراوین باز ها با هم خوابتون برد ؟
compund security
27-09-2011, 10:26
همه بیدار بشید ااااااااااااه یه بحثی کنید
ANDROYD3
27-09-2011, 13:43
همه بیدار بشید ااااااااااااه یه بحثی کنید
بحث دیگه چیه
حذف کنید تموم بشه دیگه :5:
sajad-tnt
27-09-2011, 14:01
سلام.
ميگم دوستان اين مردك تراوين مگه هنوز زنده هست :31:؟! كي قراره بميره :31:؟!
compund security
27-09-2011, 21:03
انشا الله به زودی سرور ایران تموم میشه و دیگه هم شروع نمیشه و نابود میشه
چرا تموم بشه ؟
چرا به مرگش راضی بشیم .
سرگرمی خوبیه
alexander gb
28-09-2011, 15:47
man ye acce ghavi daram robeye 2 ki mikhad???????????
compund security
28-09-2011, 16:32
رتبه ی 2 کجا و چند؟؟
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
چرا تموم بشه ؟
چرا به مرگش راضی بشیم .
سرگرمی خوبیه
انقدر تو این سرور 1 مسخره بازی در اوردن تراوین المان فکر کنم کلن حق تراوین رو ازشون بگیره 100 میلیون به خاطر زود ازاد کردن ناتار جریمه شدن و کلی مسخره بازی در اوردن که حوصله گفتن ندارم خواستی بگم بگو
ولی در کل واسه پول در آوردن هم بد نیست
ANDROYD3
29-09-2011, 12:14
انقدر تو این سرور 1 مسخره بازی در اوردن تراوین المان فکر کنم کلن حق تراوین رو ازشون بگیره 100 میلیون به خاطر زود ازاد کردن ناتار جریمه شدن و کلی مسخره بازی در اوردن که حوصله گفتن ندارم خواستی بگم بگو
جریان چیه؟
چی شده؟
کی جریمه شده ؟
میشه توضیح بدید؟
compund security
29-09-2011, 14:22
جریان چیه؟
چی شده؟
کی جریمه شده ؟
میشه توضیح بدید؟
تراوین ایران اومده ناتار هارو ازاد کرده چند هفته زودتر با چندین برابر نیرو همر ها تو دیوار میره ببر میگردونن همر هارو با 4-5 برابر نیرو و نیرو میفروشن و ........... منبع میفروشن همه چیزی به گند کشیدن
compund security
29-09-2011, 17:17
پاک شود لطفا .....
جالبه پستهای که خودت درخواست پاک شدنش رو میدی پاک نمیشه ولی اون پست های دیگت تند و تند پاک میشه
compund security
01-10-2011, 15:04
جالبه پستهای که خودت درخواست پاک شدنش رو میدی پاک نمیشه ولی اون پست های دیگت تند و تند پاک میشه
گل گفتی:31:
gigabyte2052
03-10-2011, 15:05
سرور جدید تراوین با 30 ایکس سرعت + گلد رایگان هرروز به همه کاربران
gigabyte2052
03-10-2011, 15:07
سرور جدید تراوین فور یو با 30 ایکس سرعت امروز ساعت 17 آغاز میشه
Travian4U.Tk
با سلام سروز اسپید چند روز قبل تمام شد یوزر وپس اکانت واندر واسه دیدن
user:amico
pass:viva nw&sw
compund security
08-10-2011, 16:23
عجب عجب چرا پست نمیدید
popo2012
15-10-2011, 19:59
سلام دوستان برا سرور 3یه دوال کار بلد میخوام هر کی میتونه سریع بهم پی ام بده ممنون
یادش بخیر این همر ما تو سرور قهرمانان بود زمان ناتار ها
در مورد سرور قهرمانا بگم ، جدای از اون سری یوزر ها که چند هفته اول حذف کردن و جدای افراد متقلب ، بقیه واقعا بازیکن های خوبی بودن.
فقط هم دو نفر رو اکانت بودیم از اول تا آخر من و آرمان (aran khan95)
12 تا هم ده داشتیم. کلی هم کاتا!
سه تا همر دفاع کردیم با دفاع های خودمون و دفندر هامون که از بچه های همین فروم بودن.
یک همر رومی یک گول و یک توتن.
3 تا ده چیف کردیم عین آب خوردن.
غارتمون رو از روزهای اول انجام دادیم اولین رعد سرور رو ما ساختیم ریپورتش رو تو فروم تراویان گذاشتیم.با دو تا رعد شروع به غارت کردیم
همه هفته ها هم به تاپ غارت نزدیک بودیم ولی تو تاپ نیومدیم.
کلی کانتر زدیم روز های اول کلی یوزر بخاطر ما حذف کردن.
قهرمان رعد رو که ساختیم یادمه روز 4 یا 5 بود رفتیم تاپ هجومی!
اتحادمون رتبه اول رو داشت نه به خاطر تعداد یوزر زیاد ، بلکه بخاطر یوزر های حرفه ای که داشت و کلا متایی که تشکیل داده بودیم فوق العاده قوی تر از متای حریف بود.
ولی نمی دونم به چه دلیل وقتی ما کمک خواستیم برای دفاع بهمون کمک خاصی نکردن.کلا لیدر درخواست خاصی نکرد که برامون دفاع جمع بشه.
ما هم روز بعد اکانت رو دادیم دست لیدر و تراوین رو برای همیشه بوسیدیم گذاشتیم کنار.
چند روز بعد مطلع شدیم لیدر خیلی راحت گذاشته ده همر ما چیف بشه در حالی که حداقل 50K نیرو داشت و تا چندین روز بعد هم سربازخونه و اصطبل و... روشن بود.
ولی اگه الان تیمی باشه حرفه ای که به پایان بازی فکر می کنه و کارهاش روی حساب کتابه که حداقل 4 یا 5 عضو داشته باشه می تونم همراهیشون کنم.
aran khan95
16-10-2011, 19:14
یادش بخیر این همر ما تو سرور قهرمانان بود زمان ناتار ها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد سرور قهرمانا بگم ، جدای از اون سری یوزر ها که چند هفته اول حذف کردن و جدای افراد متقلب ، بقیه واقعا بازیکن های خوبی بودن.
فقط هم دو نفر رو اکانت بودیم از اول تا آخر من و آرمان (aran khan95)
12 تا هم ده داشتیم. کلی هم کاتا!
سه تا همر دفاع کردیم با دفاع های خودمون و دفندر هامون که از بچه های همین فروم بودن.
یک همر رومی یک گول و یک توتن.
3 تا ده چیف کردیم عین آب خوردن.
غارتمون رو از روزهای اول انجام دادیم اولین رعد سرور رو ما ساختیم ریپورتش رو تو فروم تراویان گذاشتیم.با دو تا رعد شروع به غارت کردیم
همه هفته ها هم به تاپ غارت نزدیک بودیم ولی تو تاپ نیومدیم.
کلی کانتر زدیم روز های اول کلی یوزر بخاطر ما حذف کردن.
قهرمان رعد رو که ساختیم یادمه روز 4 یا 5 بود رفتیم تاپ هجومی!
اتحادمون رتبه اول رو داشت نه به خاطر تعداد یوزر زیاد ، بلکه بخاطر یوزر های حرفه ای که داشت و کلا متایی که تشکیل داده بودیم فوق العاده قوی تر از متای حریف بود.
ولی نمی دونم به چه دلیل وقتی ما کمک خواستیم برای دفاع بهمون کمک خاصی نکردن.کلا لیدر درخواست خاصی نکرد که برامون دفاع جمع بشه.
ما هم روز بعد اکانت رو دادیم دست لیدر و تراوین رو برای همیشه بوسیدیم گذاشتیم کنار.
چند روز بعد مطلع شدیم لیدر خیلی راحت گذاشته ده همر ما چیف بشه در حالی که حداقل 50K نیرو داشت و تا چندین روز بعد هم سربازخونه و اصطبل و... روشن بود.
ولی اگه الان تیمی باشه حرفه ای که به پایان بازی فکر می کنه و کارهاش روی حساب کتابه که حداقل 4 یا 5 عضو داشته باشه می تونم همراهیشون کنم.
چه برنامه هایی ریختیم اول سرور:دی
اگه یه سرور دیگه با دوال کافی می رفتیم راحت کل سرورو تاپ10 می موندیم:دی
آره حسابی
خیلی خوب اداره کرده بودیم دو نفری.
اصلا نذاشتیم توتن کنارمون رشد کنه
یه تنه هم با یه اتحاد در افتادیم...
کانتر هایی زدیم که کسی فکرش رو هم نمی تونه بکنه!
اتک بچه های اتحاد های دیگه که به اتحاد دیگه می زدن رو یطوری نگاه می کردیم (!) وقتی نیرو هاشون برمیگشت خونه نیم ثانیه بعد روشون خراب می شدیم.
قشنگ با همرمون می تونستیم یه کتیبه بگیریم ولی لیدر مبتدی بازی در آورد یه مقدار بچه بازی هم در آورد همرو خیرات رفقاش کرد.
aran khan95
17-10-2011, 16:49
آره حسابی
خیلی خوب اداره کرده بودیم دو نفری.
اصلا نذاشتیم توتن کنارمون رشد کنه
یه تنه هم با یه اتحاد در افتادیم...
کانتر هایی زدیم که کسی فکرش رو هم نمی تونه بکنه!
اتک بچه های اتحاد های دیگه که به اتحاد دیگه می زدن رو یطوری نگاه می کردیم (!) وقتی نیرو هاشون برمیگشت خونه نیم ثانیه بعد روشون خراب می شدیم.
قشنگ با همرمون می تونستیم یه کتیبه بگیریم ولی لیدر مبتدی بازی در آورد یه مقدار بچه بازی هم در آورد همرو خیرات رفقاش کرد.
:دی
حداکثر کانترمون چنتا گرز بود؟:دی
compund security
17-10-2011, 19:45
عجب البوم افتخارات دارید به رخ میکشید:31:
بی باک بی بال
17-10-2011, 21:22
کسی اکانت به درد نخور نداره
من تازه بازی رو تو سرور 3 شروع کردم یک نفر یک آموزش مبتدی از رومن میده؟
واسه آموزش بازی دیگه
از مبتدی
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
یعنی مثلا چی رو کی بسازیم و ...
آهان .
شرمنده . نه ندارم .
خوب یکی بساز
تو فروم تراویان برو بچه ها توضیحات زیاد دادن که با هر نژادی و با هر سرعتی از بازی چی رو کی بسازی
ولی خوب رومن معمولا اولش منابع می ده بالا و مخفیگاه میسازه
توتن رو جمعیت 9 می مونه و نیرو میسازه
گول یه روش خاص داره که فعلا بهتره سکرت بمونه : دی
aran khan95
18-10-2011, 14:55
تو فروم تراویان برو بچه ها توضیحات زیاد دادن که با هر نژادی و با هر سرعتی از بازی چی رو کی بسازی
ولی خوب رومن معمولا اولش منابع می ده بالا و مخفیگاه میسازه
توتن رو جمعیت 9 می مونه و نیرو میسازه
گول یه روش خاص داره که فعلا بهتره سکرت بمونه : دی
lol
رومنم می شه به همون روش خاص رفت،ولی جون آدم بالا میاد
رومن رو هم بی منابع یه بار باهاش شوالیه زدیم(اولین شوالیه ی سرور 5ایکس:دی،یادت هست؟)
kormoalorstan
18-10-2011, 14:58
ای بابا چقدر حرف های عجیب میزنید
بجای اینکه تراوین دات کام بره برید به نسخه ایرانیش
این آدرسش
سایت زیر هم مخصوص آموزش تراوین میباشد
همش هم به زبان فارسی و همه ی بازیکنان ایرانی میباشند
بابا شاید یکی تازه وارد باشه اونوقت اون فارسیش به دردش میخوره که یادش بده
lol یادم افتاد
چند نفر به ما pm دادن تهدید کردن
شبونه کانتر زدیمشون =))
قهرمانمون هم شوالیه بود.
رومن که به شوالیه برسه هیچکی جلو دارش نیست.
بی باک بی بال
18-10-2011, 17:48
یکی جواب منو هم بده
کسی اکانت به درد نخور نداره
compund security
18-10-2011, 18:54
روش خاص:31:
تو سرور 1 بالاخره یکیو زدیم و این کتیبه رو گرفتیم هر کی رو میزدیم جاخالی میداد اعصاب برام نمونده بود 3-4 تا همر دیوار کردیم کتیبه مرتاض گرفتم در مورد راهنمایی هم هر چی سوال داری بپرس ارمان خان جواب میده:31: (چه خوبه از دیگران مایه بزاریم:27:)
aran khan95
18-10-2011, 20:09
روش خاص:31:
تو سرور 1 بالاخره یکیو زدیم و این کتیبه رو گرفتیم هر کی رو میزدیم جاخالی میداد اعصاب برام نمونده بود 3-4 تا همر دیوار کردیم کتیبه مرتاض گرفتم در مورد راهنمایی هم هر چی سوال داری بپرس ارمان خان جواب میده:31: (چه خوبه از دیگران مایه بزاریم:27:)
:دی
یکم از خودت مایه بذار:دی
lol یادم افتاد
چند نفر به ما pm دادن تهدید کردن
شبونه کانتر زدیمشون =))
قهرمانمون هم شوالیه بود.
رومن که به شوالیه برسه هیچکی جلو دارش نیست.
آره
تو چند روز زده بودیم؟
3 روز؟
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم کمتر بود
چون سرور 5x بود
compund security
19-10-2011, 12:20
همر چیه؟؟؟؟
همر تعداد زیادی از نیروهای هجومی است که مانند چکشی بر دفاع حریف فرود میاد معمولا 2/3 ان پیاده و 1/3 ان سواره است :27:
همیشه دوست داشتم همر رو تعریف کنم تعریفش باحاله:27::31:
+ معمولا مقادیری رم و مقادیری کاتا
اگر همر ، رم زیادی داشته باشه بهش می گن رمر [(یادم نیست دقیق)
که معمولا تعداد رمر های سرور خیلی کمه در حالی که خیلی مفیده.
aran khan95
19-10-2011, 15:24
همر تعداد زیادی از نیروهای هجومی است که مانند چکشی بر دفاع حریف فرود میاد معمولا 2/3 ان پیاده و 1/3 ان سواره است :27:
همیشه دوست داشتم همر رو تعریف کنم تعریفش باحاله:27::31:
برای همر هیچ نسبت خاصی وجود نداره:دی
کسی که پی همر میره سربازخونه و اصطبلش 24/7 روشنه:دی
نسبت خاصی به وجود نمیاد در این حالت
+ معمولا مقادیری رم و مقادیری کاتا
اگر همر ، رم زیادی داشته باشه بهش می گن رمر [(یادم نیست دقیق)
که معمولا تعداد رمر های سرور خیلی کمه در حالی که خیلی مفیده.
آره،رمر درسته:دی
بهترین رمر توتن هست
که تو سرور های ایران توتنا پی این نمیرن:دی
compund security
19-10-2011, 17:31
حالا ما یه چیزی گفتیم انقدر ایراد نگیرید:31::31:
nasimrayane1390
19-10-2011, 17:53
اولين سرور ايران چند سال پيش افتتاح شده بود ما عضو شديم.بهترين رتبه هم 72 رسونديم
اما به نظر من اگر معتاد شدن تو دنياي واقعي بدترين بلا باشه... تراوين هم تو اينترنت بدترن كار هستش و جز اعصاب داغون و خوشي هاي پوچ چيزي واسه آدم نمياره.
منتظر حمله ي توتن باز ها به اين پست هستيم :31:
compund security
20-10-2011, 03:51
منتظر نباش اینجا همه خوابن:31:
ALi_roshan
20-10-2011, 10:29
چند پیشنهاد برای بازیکنان که نژاد رومی ها را انتخاب می کنند:
من یه مدت تراوین بازی می کردم نژاد رومی ها سرباز های خوبی داره. البته اول بازی خیلی مورد حمله قرار می گیرن ولی اگه بتونید تولید منابع رو به 1000 برسونید قدرت زیادی می گیرید شوالیه سزار قوی ترین سرباز بین 3 نژاد هست که در سطح 0 قدرت هجومی اون 180 هست وشما می تونید تو اهنگری قدرت اون رو ترمیم بدید . بهتره اول بازی که به شما حمله میشه سربازاتون رو بیرون بفرستید
ومنابع رو مصرف کنید که دشمن دست خالی برگرده برای مقابله با توتن ها در اول بازی که اکثرا با گرز دار حمله می کنند دفاع کار درستی نیست چون قدرت حجومی نسبتا خوبی دارند ولی در مقابل در دفاع بسیار اسیب پذیرند پس بهتره که برای رهایی از شر انها به توتن ها حمله کنید
این خوبه . اما به این راحتی ها هم نیست . چون توتن ها میتونن از ذخیره مخفیگاهت هم ببرن و تا زمانی که تو بخوای برسی به جایی که تولید 1000 رسیده باشی احتمالا با کاتا از روت رد میشن و تو هم مجبور به حذف اکانت میشی
ALi_roshan
20-10-2011, 13:05
من تو سرور 8 تونستم همین کار رو انجام بدم و منابع رو حتی به 1300 برسونم بهتره از لشگریان طبیعت هم استفاده کنید. ولی مهمترین نکته به نظر من اینه که تو تراوین با دهکده های نزدیکت دشمنی نکنی.
kormoalorstan
20-10-2011, 15:13
بابا کی تو سرور سه اکانت داره؟ اونی که 1 هفته است شروع شده
aran khan95
20-10-2011, 16:36
من تو سرور 8 تونستم همین کار رو انجام بدم و منابع رو حتی به 1300 برسونم بهتره از لشگریان طبیعت هم استفاده کنید. ولی مهمترین نکته به نظر من اینه که تو تراوین با دهکده های نزدیکت دشمنی نکنی.
قویترین اکانت های تراویان اونایی هستن که غارت دارن
دشمنی نکردن=غارت 0=اکانت ضعیف
جدای از این موردی که آرمان گفت
تجربه ثایت کرده اگر دشمنی نکنی بعدا اونا باهات دشمنی می کنن
مثلا بیشتر دشمنی ها سر ده های 15 کراپی شروع میشه.
اگر بخوای بصورت اصولی بازی کنی باید تا 50 در 50 نذاری کسی درست رشد کنه مگر هم اتحادی یا افراد خاص.
اصلا تو سرور قهرمانان هم جنگ ما با اتحاد مقابل سر همین موضوع بود که یکی از اعضاشون چسبیده به ده ما ده زد.
ALi_roshan
20-10-2011, 18:01
تو سرور 8 یه بازیکن به اسم benjamin linus بود که کارش فقط غارت کردن بود . این ادم بی جنبه پا پیچ من وداش حسام شد .من وداش حسام که 2 دهکده رومی نزدیک هم داشتیم با خودمون گفتیم که باید حالشو بگیریم : بعد از یک هفته تو یه شب بارونی که فقط رعد وبرق می زد سمت دهکدش حمله کردیم که فرداش اومد گفت: خیلی بی جنبه اید می خوام برم درسامو بخونم و اکانتمو حذف کنم . داش حسام عضو اتحاد رتبه 1 سرور 8 بود .هیچ کس از دهکدش زنده بر نگشت:4:
aran khan95
20-10-2011, 22:37
تو سرور 8 یه بازیکن به اسم benjamin linus بود که کارش فقط غارت کردن بود . این ادم بی جنبه پا پیچ من وداش حسام شد .من وداش حسام که 2 دهکده رومی نزدیک هم داشتیم با خودمون گفتیم که باید حالشو بگیریم : بعد از یک هفته تو یه شب بارونی که فقط رعد وبرق می زد سمت دهکدش حمله کردیم که فرداش اومد گفت: خیلی بی جنبه اید می خوام برم درسامو بخونم و اکانتمو حذف کنم . داش حسام عضو اتحاد رتبه 1 سرور 8 بود .هیچ کس از دهکدش زنده بر نگشت:4:
هیچ وقت ملاک مقایستو یه فرد ناشی نذار:دی
برای مثال این مقایسه باید یه غارتگر خفنو بیاری وسط
غارتگری که از یه حمله ی دوتا ده فارم بخوره غارتگر حساب نمی شه:31:
جدای از این موردی که آرمان گفت
تجربه ثایت کرده اگر دشمنی نکنی بعدا اونا باهات دشمنی می کنن
مثلا بیشتر دشمنی ها سر ده های 15 کراپی شروع میشه.
اگر بخوای بصورت اصولی بازی کنی باید تا 50 در 50 نذاری کسی درست رشد کنه مگر هم اتحادی یا افراد خاص.
اصلا تو سرور قهرمانان هم جنگ ما با اتحاد مقابل سر همین موضوع بود که یکی از اعضاشون چسبیده به ده ما ده زد.
آره
البته تو سرورای ایران بیخیالش شید
تو هفته ی اول تو هر دهی احتمال دیدن n عدد مدافع خفن وجود داره:دی
ALi_roshan
21-10-2011, 10:15
من نمی گم حمله نکنید اگه دید قدرتتون از بقیه بیشتره حمله رو شروع کنید من تو سروری که بازی می کردم یه دوست داشتم به اسم کاربری reza_gh اون سربازاشو تا زمانی که به عدد 300 رسید مخفی کرد بعد با یکی از دوستاش که همین امار سرباز رو داشت به یه غارتگر بی جنبه حمله کرد (اگه می خواید غارت کنید کسی رو غارت کنید که بعدا براتون دردسرنشه) این روهم قبول دارم که اول بازی مقابله با توتن ها کار سختیه ا:5:
والا منم که تراوین بازی میکنم و خودمم همیشه توتنم اوایل بازی از پس فارم کردن یه توتن بر نمیام چون 1 ساعت بعدش چند تا گرزی میزنه و ...... البته اگه طرف نوب باشه که فارم خودمه
توی اول بازی که همه به دستورات گوش می دن شما بهتره دنبال نیرو سازی و غارت باشین تا بتونین از منابع به دست اومده هم ساخت و ساز کنین هم تلفات رو جبران کنی و هم اطرافیانتون رو فارم نگاه دارین .
این خیلی مهمه که شما در نزدیکی خودتون هیچ شاخی نداشته باشین و تنها چند تا برای حفاظت و نیروی دفاعی رو داشته باشین
اخه باید فکر گندم سرباز ها و هزینه ی تولید اونها هم باشید توتن ها که سربازای مفتی دارن گول ها با داشتن تله ساز کمتر کسی به اون ها حمله می کنه اما اگه رومی ها رو انتخاب کنید باید اول رو منابع کارکنید بهتر ین کار اینه که اول عضو کلوپ طلایی بشید .
بعدش هم بهتره یه اتحاد تشکیل بدید ودهکده های نزدیکتون رو متحد کنید که اگه کسی خواست به شما حمله کنه تنها نباشید
بی باک بی بال
25-10-2011, 20:21
کسی هست که دو تا با هم یه سرور بازی کنیم
szh_1367
25-10-2011, 22:20
اخه باید فکر گندم سرباز ها و هزینه ی تولید اونها هم باشید توتن ها که سربازای مفتی دارن گول ها با داشتن تله ساز کمتر کسی به اون ها حمله می کنه اما اگه رومی ها رو انتخاب کنید باید اول رو منابع کارکنید بهتر ین کار اینه که اول عضو کلوپ طلایی بشید .
بعدش هم بهتره یه اتحاد تشکیل بدید ودهکده های نزدیکتون رو متحد کنید که اگه کسی خواست به شما حمله کنه تنها نباشید
اخه یه 40 50 تا از هر منبع هم شد هزینه
اگر بخواهی واقعا با توتن بازی کنی باید قید خیلی از نیروهات رو بزنی
مثلا من تو چنتا از سرورها که توتن بودم اکثرا دهکده ها گندم منفی داشتند ولی باز هم گندم داشتم :31:
توی یکی از این سرورها جمعیت دهکده 190 تا 200 بود و نیروها بین 3000 تا 3300 مهاجم اگر یک ساعت غارت متوقف میشود همه از گشنگی هلاک میشودند :31:
کسایی بودند که دو سه تا دهکده داشتند اما به من کم جمعیت التماس میکردند که بهشون حمله نکنم اخ که چه حالی میداد :27:
به اجنبی ها که اصلا به هیچ عنوان رحم نمیکردم اما ایرانی ها رو گاهی اجازه میدادم
درضمن این هایی که میگن بدون گلد نمیشه بازی کرد بهشون میگم که پولتون رو الکی بیرون نریزید من حتی 1 ریال هم بابت تراوین ندادم حتی بعضی مواقع از گلد های راهنما تا اخر سرور اضاف می امد
هِِِِِِِِِِِی عالمی بود برا خودش :31:
گندم نیروهات رو از تعدیل و غارتجبران می کنی . همچنین غارت برای ساخت نیروی جدید هم مفیده .
درضمن از باقیمانده منابع غارت شده منابع و ساختمانهای خودت روارتقاء میدی
aran khan95
26-10-2011, 15:02
اخه یه 40 50 تا از هر منبع هم شد هزینه
اگر بخواهی واقعا با توتن بازی کنی باید قید خیلی از نیروهات رو بزنی
مثلا من تو چنتا از سرورها که توتن بودم اکثرا دهکده ها گندم منفی داشتند ولی باز هم گندم داشتم :31:
توی یکی از این سرورها جمعیت دهکده 190 تا 200 بود و نیروها بین 3000 تا 3300 مهاجم اگر یک ساعت غارت متوقف میشود همه از گشنگی هلاک میشودند :31:
کسایی بودند که دو سه تا دهکده داشتند اما به من کم جمعیت التماس میکردند که بهشون حمله نکنم اخ که چه حالی میداد :27:
به اجنبی ها که اصلا به هیچ عنوان رحم نمیکردم اما ایرانی ها رو گاهی اجازه میدادم
درضمن این هایی که میگن بدون گلد نمیشه بازی کرد بهشون میگم که پولتون رو الکی بیرون نریزید من حتی 1 ریال هم بابت تراوین ندادم حتی بعضی مواقع از گلد های راهنما تا اخر سرور اضاف می امد
هِِِِِِِِِِِی عالمی بود برا خودش :31:
البته
ما بدون گلد رنک 1 ارت بودیم برای چند هفته،ولی بی گلد بازی کردن:
1.خیلی سخته
2.بازدهش به شدت کمتر از بازی با گلده،در مقابل کسی که گلد داره کم میاری اخرش:دی
szh_1367
26-10-2011, 15:33
البته
ما بدون گلد رنک 1 ارت بودیم برای چند هفته،ولی بی گلد بازی کردن:
1.خیلی سخته
2.بازدهش به شدت کمتر از بازی با گلده،در مقابل کسی که گلد داره کم میاری اخرش:دی
البته که سخته ولی ما همیشه روی اکانت 2 نفر بودیم یکی کارهای عملیاتی ( حمله و دفاع ) و یکی هم کارهای دیپلماسی (اتحاد ، درخواست نیرو ، بازرسی و......... )
کارهای عملیاتی با من بود و کارهای دیپلماسی هم با دوستم
جالب اینجا بود که طرف با دوستم صحبت میکرد و امان نامه میگرفت و من از رو دهکده اش با تمام توان رد میشدم بعد فردا دوستم میگفت واااااااااااااااااای چیکارش کردی من بهش حالا چی بگم یه کاری کردی که باید یه هفته منابع یکی از دهکده ها رو بهش بدیم :31:
البته من و دوستم 3 بار در روز بیشتر پای اکانت نبودیم صبح ، ظهر و شب که هر بار حدود یکساعت وقت میگذاشتیم البته گاهی هم که کار به درگیری و عملیات های مخوف میرسید اضافه کاری بودیم :5:
من توی هیچ سروری رنکم از 4 بالاتر نیومد واقعا مسابقه دادن با کسایی که گلد دارند کار سختی
در اخر اینکه من الان خیلی پشیمون هستم که چرا این همه برای چیزی که هیچ ارزشی نداشته وقت گذاشتم :41:
موفق باشید
ویرایش : یه چیز باحال یادم اومد
بدی نداشتن طلا اینکه شما باید چند ساعت صبر کنی تا ساختن یه منبع یا یک ساختمان تموم بشه اما در همین حین داری غارت میکنی
بعد تمام تاجرها رو هم به کار گرفتی ، انبارها هم پر هست و همینجوری منابع داره میاید نمیدونی چیکارش کنی :31: من گاهی بچه های خودی رو از اتحاد اخراج میکردم میگفتم حمله کنید به فلان دهکده هرکی زودتر رسید بیشتر گیرش میاید
تا این رو ما اعلام میکردم دوستان با تمام نیرو حمله میکردند :31:
compund security
26-10-2011, 15:46
در اخر اینکه من الان خیلی پشیمون هستم که چرا این همه برای چیزی که هیچ ارزشی نداشته وقت گذاشتم :41:
جمله ی خیلی مهمی هستش الان به من اکانت رنک یک سرور 3 که اسمش بد توتن هست پیشنهاد شده طرف التماس هم میکنه بیام رو اکانتش ولی من نمیرم چون دارم ترک میکنم تراوین رو شما خوش باشید :11::40::27:
3000 'گرزدار با 1500 گرزدار ازبین میره شاید هم تعداد کمتر چون دفاع خیلی ضعیفی دارن
این بازی هم زمان زیاد می خواد هم زبان زیاد .
دوستمون درست میگه برای بازی احتیاج به چند تا دوال هستش که وظیفه هر کدوم هم مشخص هستش و به این صورت می تونی پیشرفت فوق العاده ای داشته باشی .
ANDROYD3
27-10-2011, 13:57
این بازی هم زمان زیاد می خواد هم زبان زیاد .
دوستمون درست میگه برای بازی احتیاج به چند تا دوال هستش که وظیفه هر کدوم هم مشخص هستش و به این صورت می تونی پیشرفت فوق العاده ای داشته باشی .
میشه شما برای دو نفر وظیفه مشخص کنید تا منظورتونو بفهمیم؟
compund security
27-10-2011, 17:04
میشه شما برای دو نفر وظیفه مشخص کنید تا منظورتونو بفهمیم؟
خوب بخون پست های قبل رو :27:
البته که سخته ولی ما همیشه روی اکانت 2 نفر بودیم یکی کارهای عملیاتی ( حمله و دفاع ) و یکی هم کارهای دیپلماسی (اتحاد ، درخواست نیرو ، بازرسی و......... )
بی باک بی بال
28-10-2011, 00:05
کسی هست که دو تا با هم یه سرور بازی کنیم
Aria1997
28-10-2011, 13:43
من هستم سرور ۳ و سرور ۴ (شمال شرقی)
اکانت : Aria1997
:27:
Aria1997
28-10-2011, 14:31
رفیق وقتی هیچکی تراوین بازی نمیکنه خوب من بیام اینجا چی بگم ؟؟؟ :20:
ANDROYD3
28-10-2011, 16:07
رفیق وقتی هیچکی تراوین بازی نمیکنه خوب من بیام اینجا چی بگم ؟؟؟ :20:
من هم سرور 3 با near هستم جنوب شرق
8 هم خیلی وقته بهش سر نزدم rebus جنوب غرب
compund security
29-10-2011, 13:45
کی پست منو پاک کرد:13:
همش پست های منو پاک می کنن
compund security
05-11-2011, 22:07
یکی بیاد این تار عنکبوتا رو باز کنه زشته:31:
Aria1997
05-11-2011, 22:19
یکی بیاد این تار عنکبوتا رو باز کنه زشته:31:
سلام رفیق
بیا بازشون کردم یه جارو هم کشیدم خوب ؟!!! :31:
(اسپم رو داری:27:)
ملا نصرالدین
05-11-2011, 23:43
یه سوال
این قهرمان ما خیلی بیخوده.توی ماجراجویی یا همش منابع به دست میاره گاهی چی بشه 4تا سکه نقره ای چیزی هم با منت بذاره کف دست ما
جمعیتمون بالای 260 نفره سطح قهرمانمون هم داره میشه 7
اون وقت یه زره یا کلاه خود درست و حسابی نداره
من نگاه میکنم طرف جمعیتش 150 نفر هم نمیشه .سطح قهرمانش هم به زور 4 میشه اون وقت فقط لباس رزم اینو باید ببینی.ادم کیف میکنه
اینکه میگن شانسیه درسته؟راهی هست بشه کاری کرد که این قهرمان هی منابع نیاره از ماجراجویی؟
یه سوال
این قهرمان ما خیلی بیخوده.توی ماجراجویی یا همش منابع به دست میاره گاهی چی بشه 4تا سکه نقره ای چیزی هم با منت بذاره کف دست ما
من نگاه میکنم طرف جمعیتش 150 نفر هم نمیشه .سطح قهرمانش هم به زور 4 میشه اون وقت فقط لباس رزم اینو باید ببینی.ادم کیف میکنه
اینکه میگن شانسیه درسته؟راهی هست بشه کاری کرد که این قهرمان هی منابع نیاره از ماجراجویی؟
تا جایی که میدونم نه
شما هر چی به جاهایی که خطر بیشتری داره حمله کنید احتمال بدست آوردن چیزای بهتری دارید
compund security
06-11-2011, 14:21
یه سوال
البته یه راه هایی هست که من نمیگم
نه نمیگم
والا نمیگم
هههههههه اصرار نکن دیگه نمیگم
اااااااااااااااااااه نمیگم بابا
خیلی خب حالا که خیلی تو کفش موندی میگم:31::31::31::31:
وقتی انبارات پر باشه اونموقع بیشتر برات جنس میاره خب حال کن:10::10::10:
دیگه هم انقدر اصرار نکن:31::31::31::31:
چه اتفاقی برای فورم تراوین ایران افتاده؟
من قبلا توش عضو بودم و خیلی وقته یوزر دارم...امروز که بعد از مدت ها خواستم لوگین کنم نشد ، گفتم شاید پسوورد اشتباه ایمل دادم که برگردونه گفت ایمل موجود نیست
رفتم دوباره با همون اسم قبلی ثبت نام کردمن البته انگار باید ادمینش تایید کنه تا بتونم انجمن هارو ببینم.
جریان چیه؟ غیر فعال ها رو پاک می کنن؟ ای کلا دیتابیشون پاک شده؟
بی باک بی بال
07-11-2011, 08:33
این فرم تراوین یکی گندترین فرم هست
فقط بایدچیزی رو بگی که ادمینها خوششون میاد!×
اقا درب ه دردنبال یه هم بازی می گردم
آقا این فروم تراوین خیلی جالبه ،
من همین امروز ثبت نام کردم و لوگین هم کردم
حالا که دوباره خواستم لوگین کنم میزنه پسوورد اشتباهه.
میگم حتما راست میگه ایمل رو دادم که پسوورد رو برگردونه میگه این ایمل اشتباهه lol
همین چند ساعت پیش ثبت نام کردم ایمیل فعال سازی هم دریافت کردم اکانت رو هم فعال کردم.
الان میگه اصلا وجود نداره!
compund security
08-11-2011, 21:30
اره کلن به هم ریخته:2:
szh_1367
09-11-2011, 12:12
خیلی افراد و ادمین های اون سایت رو میشناسم. نباید ناراحت بشید ادمین ها کاملا سلیقه ای عمل میکنند
compund security
10-11-2011, 00:20
همه اکانت هام رو حذف کردم این تراوین رو هم ترک کردیم خدایا شکر الللللللله اکبر:31:
Aria1997
10-11-2011, 00:48
همه اکانت هام رو حذف کردم این تراوین رو هم ترک کردیم خدایا شکر الللللللله اکبر:31:
منم میخوام ولی بازیه بهتری کلا در سبک مرورگری پیدا نکردم :19:
hassan_sia
10-11-2011, 06:21
چندتا اکانت تو شمال شرق سرور 4 هست که داشتیم با دوستام بازی میکردیم حدود 9 تاش نزدیک به همدیگه است که اتحاد هستن ما دیگه وقت و حوصله بازی کردن نداریم پیشرفت اکانت ها هم متوسط بوده هر کی میخواد پخ بده براش یوزر پسورد بفرستم
szh_1367
10-11-2011, 22:20
منم میخوام ولی بازیه بهتری کلا در سبک مرورگری پیدا نکردم :19:
به شخصه وقتی ترواین رو ترک میکردم چنان استخوان دردی داشتم که نگو و نپرس :31: اما یه بازی خیلی خوب و عالی جایگزینش کردم که همه سنی ( از 7 تا الی اخر ) رو در برمیگیره شطرنج به شما هم این پیشنهاد رو میکنم
کافی با یک کتاب ساده شروع کنی بعد مراحل بالاتر و بالاتر :11:
compund security
11-11-2011, 13:01
من به شما مجله خوندن رو پیشنهاد میکنم:20:
بی باک بی بال
11-11-2011, 19:21
منم سرور اسپید توصیه می کنم
aran khan95
11-11-2011, 20:57
منم سرور اسپید توصیه می کنم
این که از نرمال هم بدتره...
اسپید وحشتناک وقت آدمو می خوره..
alexander gb
16-11-2011, 13:32
agha man server speed hastam hameye refighaye man to etehade ... hastan robo ham refigh fabrikame rasti inam ye chizi ta kesi ziad sabte nam nakarde biayd inja kheyli faz mide
compund security
16-11-2011, 15:49
agha man server speed hastam hameye refighaye man to etehade ... hastan robo ham refigh fabrikame rasti inam ye chizi ta kesi ziad sabte nam nakarde biayd inja kheyli faz mide
دوست عزیز اولا فارسی تایپ کن :10:
دوما من تو این سرورا بودم نفر اول بودم و تو همه تاپ 10 ها هم بودم همه رو هم فارم کردم دیدم حریف نبودش حذف کردم:27::27::27::27:
mahdiking
22-11-2011, 18:51
ثبت نام راند اول سرور 2000 برابر آغاز شد
همراه با کاتا و چیف و لیست واندر ها و اکانت فارم و ناتارها و.....
هر 2 روز یکبار مدال داده میشود
با سند تو ال گلد رایگان بگیرید!
با ثبت نام حداقل 100 بازیکن سرور استارت خواهد خورد
این چه معنی میده؟
Artefacts will appear in 117:46:43 hours
اون گوشه اومده حالا چی کار کنم
Aria1997
23-11-2011, 09:52
این چه معنی میده؟
Artefacts will appear in 117:46:43 hours
اون گوشه اومده حالا چی کار کنم
هه هه هه سرور اسپید دات کم بازی میکنی :31:
واس منم اومده یعنی کتیبه ها 117 ساعت دیکه آزاد میشن ...........
من واسه سرگرمی بازی میکنم وگرنه بازی که نمیشه 4 تا عکس !!!
mahdiking
06-12-2011, 00:45
دوستان سرور 1000 برابر تراوین با 5 نژاد شروع شده
با منجنیق و کاتا و چیف و ناتار و واندر و...........
ثبت نام راند اول سرور 2000 برابر آغاز شد
دوستان سرور 1000 برابر تراوین با 5 نژاد شروع شده
دوستان پیشنهاد میکنم تو هیچکدوم از سرورهایی که ایشون تبلیغ میکنه نرید و وقتتون رو هدر ندید
سرور 2000 ش که 2 روزه ترکیده یوهو وسط بازی
سرورای دیگش هم کلی باگ داره که هیچ رسیدگی صورت نمیگیره
در نهایت هم رفیقاش رو برنده میکنه
من چند روز بیکار بودم اینجور اسپیدای بالارو تست کردم وقت هدر کردنه
این ورژن 4 خیلی مسخرست :41:
ورژن قبلی خیلی بهتر بود:8:
من خیلی وقته بازی نکردم یادم رفته.. چجوری باید دهکده دوم رو میزد؟! یعنی چه چیزایی نیاز بود؟!
compund security
15-12-2011, 17:03
من خیلی وقته بازی نکردم یادم رفته.. چجوری باید دهکده دوم رو میزد؟! یعنی چه چیزایی نیاز بود؟!
اقامتگاه یا قصر سطح 10 3 تا مهاجر امتیاز فرهنگی هم کامل باشه :11:
whiteowl
19-01-2012, 03:10
از بچه های سرور 8 کسی هست؟؟ :10:
whiteowl
19-01-2012, 03:16
این ورژن 4 خیلی مسخرست :41:
ورژن قبلی خیلی بهتر بود:8:
من همه ی ویرایشارو بازی کردم واقعا ویرایش چهار فوق العادس!! قهرمان خودش نعمتیه!!
یا مثلا دهکده های ناتار فارمای خوبین (مخصوصا برا کسایی که سرباز زیاد دارن و گندمشون خیلی منفیه)
و خیلی خوبی های دیگه
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم چطوری بعضی ها نقر تراوین میفروشن بطور مثال 5000تومان میدی 25000تا نقره بهت میدن بطور مثال چند پماد برای فروش میذاری طرف پیشنهاد 25000نقره روش میده !!
اینا نقره از کجا میارن؟
ملا نصرالدین
26-01-2012, 14:48
من اکانت رو گذاشتم برای فروش اگر کسی خواست زنگ بزنه
09127273762
popo2012
27-01-2012, 14:57
سلام بچه ها دنبال دوال میگردم سرور6 وضع اکانت عالیه 3 تا 15کراپی هم تو 7*7 دارم فقط سریع هرکس میتونه و وقت داره بهم پیام بده فقط سرییییییع.
سلام
اگر کسی اکانت مناسب داره و حرفه ای بازی می کنه و حداقل روش دو سه نفر بازی می کنن و نیاز به دوال داره یه خبر بده.
فقط نسخه قدیمی.
arashletafati
30-01-2012, 21:43
بهترین نژاد توتنه(آلمانی ها/ژرمن ها)به هر حال با نام توتن تو بازی شناخته میشه.غارت عالیی ولی دفاع فوق العاده ضعیف از مهم ترین ویژگی اون هاست.ولی من با گول بیشتر حال میکنم
agahigroups
02-02-2012, 00:26
سلام به همه دوستان عزیز
سرور تراوین با سرعت 1000x راه انداختم
هر کسی پایه کل کل هستش بسم الله :-D
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شروع بازی 20 بهمن 90
M e i s a m
02-02-2012, 00:32
دوستان یک دوال بازی بلد واسه سرور irx2 میخوایم
ورژن 4 نژاد رومن وضعیت خوب! کتیبه ها هم دارن باز میشن! 2 3 ماه دیگه سرور تمومه! ما 2 3 هفتست شروع کردیم و فان بازی میکنیم
2 نفریم و نیرو میخوایم
اگر کمکی هم باشید خوبه
khashayar7206
19-02-2012, 18:42
سلام دوستان
همون طور که دوستان تراوین بازمون مطلع هستن
فردا دوشنبه 1 اسفند 1390 سرور 10 تراوین شروع به کار میشه
و ما 4 نفر پلیر هستیم که قصد شرکت در این سرور و تشکیل یه تیم داریم.
و برای تکمیل شدن شیفت کاری روی اکانت نیاز به یک پلیر دیگه هم داریم.
تا اکانت بتونه 24 ساعته فعالیت داشته باشه.
به همین منظور به یک پلیر کار بلد با مشخصات زیر نیازمنیدم.
1. بتونه شب رو اکانت بازی کنه(از ساعت 12 الی 6)
2.کار بلد باشه و تمام قوانین و اصطلاحات تراوین رو بلد باشه و سابقه خوبی هم داشته باشه
3.غارتگر خوبی باشه
هر کسی با این مشخصات قصد بازی کردن با ما رو داره پیغام بده.
کجای نقشه میخواین بازی کنین؟
منم شاید بیام ولی نه روی اکانت شما:دی
khashayar7206
19-02-2012, 19:48
shomal shargh
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
سلام دوستان
همون طور که دوستان تراوین بازمون مطلع هستن
فردا دوشنبه 1 اسفند 1390 سرور 10 تراوین شروع به کار میشه
و ما 4 نفر پلیر هستیم که قصد شرکت در این سرور و تشکیل یه تیم داریم.
و برای تکمیل شدن شیفت کاری روی اکانت نیاز به یک پلیر دیگه هم داریم.
تا اکانت بتونه 24 ساعته فعالیت داشته باشه.
به همین منظور به یک پلیر کار بلد با مشخصات زیر نیازمنیدم.
1. بتونه شب رو اکانت بازی کنه(از ساعت 12 الی 6)
2.کار بلد باشه و تمام قوانین و اصطلاحات تراوین رو بلد باشه و سابقه خوبی هم داشته باشه
3.غارتگر خوبی باشه
هر کسی با این مشخصات قصد بازی کردن با ما رو داره پیغام بده.
iran_100
17-03-2012, 02:06
سلام دوستان!
من تو سرور ts10 هستــم کسی از شما هست که اونجا باشه؟البــته میدونم از شانس من هیچکس اونجا نیست اگرم هست فارم...:20:
راستی دنباله یه دوال میگردم...کلاب طلایی فعاله 1.5k هم نیرو داریم به کاتا هم مجهزیم...بین 190-200 تا فارمم داریم...
یکی باشه فقط بین 12-4 هوای اکانتو داشته باشه...به نیرو ها مم نخندین سرور 20 روزه شروع شده:10:
khashayar7206
17-03-2012, 15:30
سلام دوستان!
من تو سرور ts10 هستــم کسی از شما هست که اونجا باشه؟البــته میدونم از شانس من هیچکس اونجا نیست اگرم هست فارم...:20:
راستی دنباله یه دوال میگردم...کلاب طلایی فعاله 1.5k هم نیرو داریم به کاتا هم مجهزیم...بین 190-200 تا فارمم داریم...
یکی باشه فقط بین 12-4 هوای اکانتو داشته باشه...به نیرو ها مم نخندین سرور 20 روزه شروع شده:10:
داداش خودم تو سرور 10 هستم
و اسم اکانتم هم LaRGeR BoX هست
خوشحال میشم با هم رفیق باشیم تو بازی
اگه خواستی بیا رو اک ما
iran_100
17-03-2012, 18:16
داداش خودم تو سرور 10 هستم
و اسم اکانتم هم LaRGeR BoX هست
خوشحال میشم با هم رفیق باشیم تو بازی
اگه خواستی بیا رو اک ما
داداش خاک تو سرم اینا چیه تو پروفایل نوشتی:18::31:
بــــــــــــــــــــــی ادب..مگه تو با سربازات غارت نمیکنی...اینکه..
من میگم شانس ندارم...تو شمال شرقی من غربی:19:
بچه ها راستی این نرم -- گولد تراوین چجوریاست
khashayar7206
17-03-2012, 20:31
داداش خاک تو سرم اینا چیه تو پروفایل نوشتی:18::31:
بــــــــــــــــــــــی ادب..مگه تو با سربازات غارت نمیکنی...اینکه..
من میگم شانس ندارم...تو شمال شرقی من غربی:19:
بچه ها راستی این نرم -- گولد تراوین چجوریاست
دیگه اونو نوشتم که بچه ها یکم شاد بشن:31:
داداش اسم اکانتت چیه
به اکانت من پیام بده تا ببینم چجوری هستی؟
راستی این سایت گلد تراوین چیه؟
یکی به اکانت من پیام زد که برو تو این سایت ثبت نام کن و سایت از تو بازی برای اکانتت گلد ارسال میکنه
چجوریه؟
یکی به اکانت من پیام زد که برو تو این سایت ثبت نام کن و سایت از تو بازی برای اکانتت گلد ارسال میکنه
چجوریه؟ این پیغام ها اکثرا برای هـک اکانت ها و....هستن.
مواظب باشید.
iran_100
17-03-2012, 21:58
این پیغام ها اکثرا برای هـک اکانت ها و....هستن.
مواظب باشید.
خوب اره البته...من رو اکانت خودم امتحان نمیکنم اگه netframe درست شه یه اک میسازم امتحان میکنم...خوب بچه ها یکی 100000 سکه نقره میده 16 تومن که یعنی 2تا بسته 500 تایی بعید میدونم از خودش باشه..به هــرحــال
iran_100
17-03-2012, 22:38
دیگه اونو نوشتم که بچه ها یکم شاد بشن:31:
داداش اسم اکانتت چیه
به اکانت من پیام بده تا ببینم چجوری هستی؟
راستی این سایت گلد تراوین چیه؟
چجوریه؟
a2a
داداش این پروفایلت...اصلا به پروفایل غارت نمیخوره....به یه چیز دیگه میخوره..راستی وقتی میای پروفایلو ببینی آماده کن خودتو سکته نکنی
khashayar7206
18-03-2012, 19:35
a2a
داداش این پروفایلت...اصلا به پروفایل غارت نمیخوره....به یه چیز دیگه میخوره..راستی وقتی میای پروفایلو ببینی آماده کن خودتو سکته نکنی
باشه داداش شما حرفه ای
من هم پاپ باز
:13:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
این پیغام ها اکثرا برای هـک اکانت ها و....هستن.
مواظب باشید.
آره داداش
اون یکی پلیرم رفته بود ثبته نام کرده بود
و بعد اون ثبت نام متوجه شده بود
به غیر از ما یکی دیگه هم رو اکانت هست
و پسوورد رو هم عوض کرده بودن
که سریع رفتیم پسووردو از طریق ایمیل عوض کردیم
iran_100
18-03-2012, 21:32
باشه داداش شما حرفه ای
من هم پاپ باز
:13:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
آره داداش
اون یکی پلیرم رفته بود ثبته نام کرده بود
و بعد اون ثبت نام متوجه شده بود
به غیر از ما یکی دیگه هم رو اکانت هست
و پسوورد رو هم عوض کرده بودن
که سریع رفتیم پسووردو از طریق ایمیل عوض کردیم
خـــــــــیــــــــــــــ ــلــــــــــــــــــــــ ِی ممنون که خودت پی بردی:21:..ولی من کی این حرفا رو زدم:13:
ولـی به عنوان یه تازه وارد قبولت دارم:39::3:
khashayar7206
18-03-2012, 23:27
خب اگه شما اوستایی اکانتتو به ما نشون بده
تا ما هم ازت یاد بگیریم
iran_100
22-03-2012, 15:15
خب اگه شما اوستایی اکانتتو به ما نشون بده
تا ما هم ازت یاد بگیریم
متاسفم یاد میگیری استاد میشی مثل ما:13::10:
mehrankhanhoy
22-03-2012, 16:13
:31:ایران خان اگه تو انقد استادی چرا تا حالا ندیدیم اول شی ؟؟؟
همیشه هر کی زیاد میگه من بلدم من بلدم یعنی هیچی بلد نیست:21:
اینم از ما داشته باش :27:
راستی همون نوبی دیگه تو تی ؟ :13:
popo2012
23-03-2012, 17:21
سلام
یه اکانت دیدم تو تراوین دور اکانت اصلی حدوده 100 تا اکانت فرعی یا همون مولتی بود !! میخوام بدونم چطوری میتونن همه اکانتا رو کنار هم تو یه زمان بسازن؟؟؟ که کنار هم دربیان ؟؟؟
iran_100
24-03-2012, 20:44
:31:ایران خان اگه تو انقد استادی چرا تا حالا ندیدیم اول شی ؟؟؟
همیشه هر کی زیاد میگه من بلدم من بلدم یعنی هیچی بلد نیست:21:
اینم از ما داشته باش :27:
راستی همون نوبی دیگه تو تی ؟ :13:
بی خیال بچه ها یه دوال میخوام...اگر پایه هستین به id پیام بدید.!
ali_sabet@yahoo.com
mehrankhanhoy
04-04-2012, 23:08
دادا انقد نگو من بلدم من بلدم برو اگه بلدی بازی تو کن :27:
Majid_ftp
05-04-2012, 02:29
سلام دوباره به دوستان تراوین باز :دی
اینجام شده مثل فروم خود تراوین فقط کسی ریپورت نمی زاره :دی
بابا چند تا ریپورت بزارین جیگرمون حال بیاد :x
khashayar7206
05-04-2012, 10:33
بچه ها ما به یه دوال نیاز داریم تا شب آنلاین باشه
اکانت تو سرور 10 هست
اگه کسی هست و میتونه خبر کنه
mehrankhanhoy
05-04-2012, 10:41
بچه ها تراوین 11 پره ؟؟ کی میاد تابستون یه اکانت بسازیم بریم سرور جدید ؟ :27:
popo2012
05-04-2012, 17:20
سلام ببین من و sag(میشناسی dg!)میخوایم تابستون بترکونیم طلا هم جوره فقط خدایی بگو بازیت چطوره...با چه نژادی بازی کردی ... چند تا سرور تموم کردی؟
only4u-m
05-04-2012, 18:06
من یک اکانت تو ts11 دارم، سرور تقریبا تازه شروع شده... دنبال یک دوال میگردم برای اکانت چون احتمالا فقط دو هفته دیگه میتونم بازی کنم، بعدش اکانت رو بدم دست دوال و به سلامت :31:
اگر مایل بودی پ.خ. بده :10:
رنک: 380
رنک هجومی: 130
سلام ببین من و sag(میشناسی dg!)میخوایم تابستون بترکونیم طلا هم جوره فقط خدایی بگو بازیت چطوره...با چه نژادی بازی کردی ... چند تا سرور تموم کردی؟
اگر طلا هست ما هم هستیما :31:
popo2012
07-04-2012, 14:47
من یک اکانت تو ts11 دارم، سرور تقریبا تازه شروع شده... دنبال یک دوال میگردم برای اکانت چون احتمالا فقط دو هفته دیگه میتونم بازی کنم، بعدش اکانت رو بدم دست دوال و به سلامت :31:
اگر مایل بودی پ.خ. بده :10:
رنک: 380
رنک هجومی: 130
اگر طلا هست ما هم هستیما :31:
ok خبرت میکنم
iran_100
15-04-2012, 21:07
سلام...بچه ها یه اکانت دارم سرور 10 دنبال دوال میگردم ده همر هم راه افتاده.
اگه کسی پایست بگه
ok خبرت میکنم
دوست عزیز شما رو چه اکانتهایی(کدوم سرورها) بودید ؟
ورژن قدیمی هتوز هم هست؟
اگر ورژن قدیم تیمی هست که حرفه ای بازی می کنه ، من می تونم دوال بازی کنم.
سابقه هم زیاد داریم : دی
popo2012
22-04-2012, 13:14
دوست عزیز شما رو چه اکانتهایی(کدوم سرورها) بودید ؟
popo2012 سرور 9 اولین سرورم بود
ghost - legend سرور 1 با یکی از دوستام پیام
just 5 day سرور 11 فعال (به خاطر مدرسه و امتحانا و ... نمیتونم بازی کنم روزی 10مین سر میزنم (کسی اگه میخواد رو اک بازی کنه بهم خبر بده))
سرور های اسپید هم یکی دوتا رفتم
راستی سرور 6 هم هستم persian_ghost (به همون دلیل بالا زیاد بازی نمیکنم)
البتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتته تا تابستون:21:
iran_100
24-04-2012, 16:42
سلام
بچه ها دنبال یه دوال برا شبا میگردم نامرد نباشید دیگه بیاید بازی کنید:31:
m.amitris
28-04-2012, 20:49
اینجا کسی سرور هشت بازی میکنه
بنده نماینده شمال غربم در سرور هشت
mehrankhanhoy
09-05-2012, 20:52
آقا میخوام سرور اسپید بزنم پایه اید ؟ میخوام هاست بخرم اگه میخواید بخرم نمیخواید نخرم :11:
iran_100
10-05-2012, 15:17
سرور یک کیه ؟؟؟؟؟
سرور 1 اکانت دارم به اسم ashill
khashayar7206
13-05-2012, 12:02
کسی سرور 10 هست؟
اسم اکانتم LaRGeR BoX هست
کسی بازی بلد هست بیاد با من بازی کنه
The Stig
18-05-2012, 21:52
سلام من تازه تراوین رو شروع کردم . این وظیفه رو چجوری میشه انجام داد؟ :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])وظیفهی 24: دوستها
„بازی به تنهایی و دفاع در مقابل مهاجمها سخت است و به سود شما خواهد بود اگر همسایگان با شما دوست باشند.
حتی از آن بهتر این میباشد که شما با دوستان خود بازی کنید. آیا میدانستید میتوانید با دعوت دوستهای خود به بازی سکهی طلای تراوین دریافت کنید؟
دوستان اگه مایلید همسایه بشید ایمیل بدید
رفتم دیشب یه آیتم بگیرم صحنه جالبی دیدم تو سرور 11 ( آخه یکی به من بگه اینا چطوری اینقدر دقیق جابجا میکنن !!! منم وخوام!! نقره وخوام!!!)
میگم ادمین تراوین هم که خیلی جالبا و معمولا دوستاش و نیر احیاننا مولتی هانتر ها هم که بازی می کنن واسه خودشون برو بیای دارن - یاذمه تو سرور 7 پارسال که تازه T4 شده بود ( اگه درست یادم باشه تو هفته دوم استارت بازی یه هو آیتم های lvl 3 سر کلشون تو شاپ پیدا شد(شمشیر با اتک 1500 و ....) و کتیبه ها با stack های x500 و 800 xتای با قیمت نجومی به فروش رسید و بعد nدر هفته 4ام که اکنتای خوداشون با اینجور ساپورت ها روی کار اومد همه چیز عادی شد !!! امسال که باز دارم بازی می کنم بله کمو بیش این قضیه هست مثلا تو هفته 3وم سرور 1 که میبینین که ساعت 4 صبح دارن مافیای بازی میکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
what is our probleme caused something ridiculous even in a funny game? our culture? (no) we alwayse proud ourself which have great one !! our community? maybe!! our family which growed in this situation?? or our inferiority complex? Sorry for English writing
و امشب نیز داستانی که در بالا ذکر شد همچنان ادامه دارد ( هرهر یعنی با فرض اینکه از هر ماجراجوی 8 قفس گیر بیارین باید 62 تا ماجراجوی رو زنده مونده باشن که همشون هم باید قفس بدن اونم 8تا!! ولی معمولا 6تا میدن که یعنی 83تا ماجراجوی !!! ما شاا.... )
آخی طفلکی!!! یک لحظه غافل شد!! ما هم که تا آخرین لحظه ضده حال دیگران :4:
راستی کسی اکانتو نمی خواد؟؟ با هم کنار میا یم اگه طالب باشین!!
اینم مشخصات:
Witcher6610
18-06-2012, 16:09
تا دقایقی دیگه ثبت نام سرور 3x شروع میشه...
امیدوارم Farm خوبی باشید!
kourosh4
18-06-2012, 16:39
پنچ شنبه اخرین امتحان رو میدم و میام سراغتون...
توی اسپید منتظر باشید...:21:
hook ................!
khashayar7206
19-06-2012, 07:08
پنچ شنبه اخرین امتحان رو میدم و میام سراغتون...
توی اسپید منتظر باشید...:21:
hook ................!
وای چه وحشتناک :18:
HOOK میگن شومایید؟
همون HOOK سرور 7؟
kourosh4
20-06-2012, 12:41
نه بابا اون بچه پولداره ما کجا و اون کجا....!
دویل همدیگه بودیم تا بعد از کتیبه ها که من به خاطر دانشگاه مجبور شدم بیخیالش بشم ... حیف سرور خوبی بود...!
اکانت رو با 15 کیلو نیرو دادم بهش:5:
کسی تو اسپید هست؟
khashayar7206
20-06-2012, 19:00
نه بابا اون بچه پولداره ما کجا و اون کجا....!
دویل همدیگه بودیم تا بعد از کتیبه ها که من به خاطر دانشگاه مجبور شدم بیخیالش بشم ... حیف سرور خوبی بود...!
اکانت رو با 15 کیلو نیرو دادم بهش:5:
کسی تو اسپید هست؟
آقا مگه اک HOOK تو سرور 7 رنک 1 مهاجمین نشد؟
آقا مگه اک HOOK تو سرور 7 رنک 1 مهاجمین نشد؟
نه (رنک 2 پاپ شد)
فکر کنم اکانت Venom رنک یک حجوم شد بیچاره چقدر جاسوس کشت ;)
ما هم تو اسپید جنوب شرق در خدمت دوستان هستیم
ID Raidcall:328800 منتظرتون هستیم
khashayar7206
23-06-2012, 07:35
کسی نیست دوال من بشه تو سرور 10؟
اکانت LaRGeR BoX
سرور جدید اسپید هم شروع شد. بچه ها ثبت نام کنید بترکونیم ... :12:
اینم لینک ثبت نام -----> کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
E.G_band
23-06-2012, 17:32
آقا 2 سوال:
اینا که نقره می فروشن از کجا میارن این نقره هارو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
توی سرور 11 ارزونترین کسی که می فروشه کیه؟؟؟مطمئن باشه.
راستی شما راهی رو برای کسب نقره می دونید؟
khashayar7206
03-07-2012, 15:19
یه دوال برای سرور 10 می خوام
اکانت LaRGeR BoX
رنک:85
پاپ:7000
دهکده:12
کسی که شبا هم بتونه سر بزنه
و هم اینکه کار با اسکریپت رو بلد باشه
و بلد باشه قشنگ اتک بده
خلاصه که یه پلیر کامل می خوام
تا با هم تا ته سرور بربم
سلام به همه دوستان
سرور تراوين آسيا گيم راه انداري شد...
-> سرور شماره 1 هم اکنون در دسترس ميباشد
مشخصات سرور شماره 1:
--- سرور شماره 1 آسيا گيم داراي 3 نژاد: رومي - توتن و گول ها هست.
موقيت سرور مثل بقيه سرورهاي آسيا گيم بمنظور ايجاد سرعت و امنيت بيشتر براي کاربران ايراني در ايران انتخاب شده که تحت ميزباني ابر سرورهاي آسيا گيم هست.
.::: ورود به سايت اصلي آسيا گيم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :::.
.::: ورود به سايت تراوين آسيا گيم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :::.
.::: W w w . A s i a - G a m e . i r :::.
نگاهي کوتاه به سابقه آسيا گيم: آسيا گيم يکي از بزرگترين گيم سرورهاي آنلاين ايراني هست که بيش از 1 سال هست که فعال هست و در حال حاضر ميزبان سرورهاي World Of Warcraft - Counter Strike - Travian - TeamSpeak هست, آسيا گيم در حال حاظر بيش از 10.000 کاربر فعال ايراني (در مجموع 27500 کاربر طي 1 سال فعاليت) دارد و ميزبان 25 سرور کانتر - 5 سرور TeamSpeak - يک سرور تراوين - 2 سرور World Of Warcraft ميباشد که اين آمار روز به روز در حال افزايش ميباشد
Web: W w w . A s i a - G a m e . i r
دوستان چجوری میشه تراوین تاکتیک رو رو گوگل کروم نصب کرد ؟
ماله من نصب شده ولی میخاد اجرا بشه هی میگه باید فایرفاکس و میمون و .... رو نصب کنی
رو فایرفاکسم به طور عالی داره کار میکنه
سلام
کسی وت سرور speed .com میتونه جانشین واسته؟
سلام کسی تو یرور speed .com میتونه جانشینم واسته ؟
id yahoo:puya733
only4u-m
28-07-2012, 17:57
احتیاج به یک دوال برای سرور 9 که 4 روزه شروع شده دارم که با هم بازی کنیم... کسی هست؟ :7:
khashayar7206
28-07-2012, 18:24
سلام خدمت دوستان
سرور 10 اکانت فروشی دارم
شمال شرق
8700 تا پاپ
13 تا دهکده
3 تا دهکدش تو خاکستریه
2 تا 15 کراپی
2 تا همر هم دارم
ANDROYD3
29-07-2012, 14:03
سلام خدمت دوستان
سرور 10 اکانت فروشی دارم
شمال شرق
8700 تا پاپ
13 تا دهکده
3 تا دهکدش تو خاکستریه
2 تا 15 کراپی
2 تا همر هم دارم
قیمت پیشنهادیتون چدره؟
khashayar7206
29-07-2012, 17:04
قیمت پیشنهادیتون چدره؟
به نظر شما چند می ارزه؟
من 80 قیمت گذاشتم
سلامم سلام
این دوال و پاپ که میگین یعنی چی؟؟
popo2012
12-08-2012, 15:59
سلامم سلام
این دوال و پاپ که میگین یعنی چی؟؟
سلام پاپ یعنی جمعیت و به کسی که فقط جمعیتشو میبره بالا و سرباز نمیسازه میگن پاپ باز
دوال هم کسیه که رمز اکانت شما رو داره و 2 نفره با هم دیگه رو اکانت بازی میکنید...تقریبا میشه گفت همون جانشین فقط با اختیارات بیشتر.
بسیاار ممنون
یه سوال دیگه:
سربازای پیاده گولی ها لول بالاتر یا همون سطح تحقیق ندارند دیگه درسته؟
یعنی همون لول یک میمونن؟فقط تعدادشون زیاد میش؟اگه نه چجوری میره لول بالاتر؟
جواااااااااااب لطفاااااااااااااا
بسیاار ممنون
یه سوال دیگه:
سربازای پیاده گولی ها لول بالاتر یا همون سطح تحقیق ندارند دیگه درسته؟
یعنی همون لول یک میمونن؟فقط تعدادشون زیاد میش؟اگه نه چجوری میره لول بالاتر؟
سلام
چرا عزیز من غیر از سناتور / رئیس / رئیس قبیله همه سرباز ها دارای سطح میباشند و قابل ارتقاع هستند
فقط شما باید سطح آهنگریتون رو بالا ببرید
راستی دوستان به یه دوال یا گلد ساپورت واسه سرور یک نیازمندم
اگه کسی هست خبر بده
این شماره منه 09377477238
مصطفی
این دار الفنون کارش بالا بردن لول لشکریاس دیگه؟به غیر از پیاده؟
یا کار دیگه هم داره؟
این دار الفنون کارش بالا بردن لول لشکریاس دیگه؟به غیر از پیاده؟
یا کار دیگه هم داره؟
دارلفنون لول سرباز بالا نمیبره . با بالا بردن سطح دارلفنون سربازها و ادوات جنگی جدیدی قابل دسترس و قابل ساخته شدن میشه
بچه ها کسی میونه کجا نقره برای فروش میذارن؟
لازم دارم اساسی
هر کی کمک کنه دعاش میکنم:31:
ANDROYD3
15-08-2012, 17:32
بچه ها کسی میونه کجا نقره برای فروش میذارن؟
لازم دارم اساسی
هر کی کمک کنه دعاش میکنم:31:
نقره رو با طلا عوض می کنن
یا از فروش اجناس قهرمان بدست میاد
اینو که میدونم عزیزم :31:
امروز برام یه نامه اومد که نقره میفروشیم قیمت هاشم شکست و...!
میخوام بدونم کجاها نقره میفروشن؟کدوم سایتا؟
مثل همین نامه ای که برام اومد...
شرح نامه:
فرستنده:
marez120 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موضوع:
قیمت نقره شکست
فرستاده شده:
امروز 09:45
شکست قیمت نقره در سرور ها !!!
ID yahoo: silver_noghre@yahoo.com
Shomareye tamas : 0939 *** 18 38
khashayar7206
15-08-2012, 18:51
نقره رو با طلا عوض می کنن
یا از فروش اجناس قهرمان بدست میاد
داداش اینو جایی نگی
بهت می خندن
اکثر این نقره فروشا پنل نقره دارن
این پنل نقره یه برنامه -- نقره تراوین هست
که کسایی که این برنامه رو دارن پول میدن به صاحاب پنل
بعد نقره میاد تو حسابشون
بعد با قیمت مشخص میفروشن به بازیکن ها
اینو که میدونم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز برام یه نامه اومد که نقره میفروشیم قیمت هاشم شکست و...!
میخوام بدونم کجاها نقره میفروشن؟کدوم سایتا؟
مثل همین نامه ای که برام اومد...
شرح نامه:
فرستنده:
marez120 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موضوع:
قیمت نقره شکست
فرستاده شده:
امروز 09:45
شکست قیمت نقره در سرور ها !!!
ID yahoo: silver_noghre@yahoo.com
Shomareye tamas : 0939 *** 18 38
خب عزیز دل
آی دیشو اد کن
موقعی که اومد تو یاهو باهاش صحبت کن
یا اینکه به شمارش زنگ بزن
ای خدااااا:9:
عزیز من گفتم دیگه کجاها میفروشن؟ :31:
khashayar7206
15-08-2012, 19:09
عزیز من گفتم دیگه کجاها میفروشن؟ :31:
سایت فروش نقره پره تو اینترنت
کافیه بزنی تو گوگل فروش نقره تراوین
خودت میبینی
من چند تا مطمئنشون رو میشناسم
ساختمان ساخته شده پاک نمیشه؟
ساختمان ساخته شده پاک نمیشه؟
اگه ساختمان اصلی رو به لول 10 برسونی میتونی ساختمون هایی رو که نمیخوای خراب کنی
ANDROYD3
17-08-2012, 00:51
من نمی دونم این بازی آشغال چی داره این همه ملت رو اسکل خودش کرده؟برین rise of nations رو بریزید و بعد برید گیم رنجر ثبت نام کنید و برنامه شو بگیریدبا رفقا هماهنگ کنید سر یه ساعت بشینید آنلاین بازی کنید صفای بازی هزاران برابر این بازی مسخره استیه نصیحت هم این که بازی که بخوای بالاش پول بدی آشغاله11 ماه وقتتو میگیره آخرش هم هیچی حداقل اون بازی کلش بشه 4 ساعت ( اگه همه شاخ باشن )اگه کسی این کا رو کرد پیام بده من هم هستم
من نمی دونم این بازی آشغال چی داره این همه ملت رو اسکل خودش کرده؟برین rise of nations رو بریزید و بعد برید گیم رنجر ثبت نام کنید و برنامه شو بگیریدبا رفقا هماهنگ کنید سر یه ساعت بشینید آنلاین بازی کنید صفای بازی هزاران برابر این بازی مسخره استیه نصیحت هم این که بازی که بخوای بالاش پول بدی آشغاله11 ماه وقتتو میگیره آخرش هم هیچی حداقل اون بازی کلش بشه 4 ساعت ( اگه همه شاخ باشن )اگه کسی این کا رو کرد پیام بده من هم هستم
دوست عزیز تراوین یه بازی تحت وب هست و مقایسه اون با یه بازی استراتژیک درست نیست ضمن اینکه دوستداران تراوین چندین برابر بازی rise of nation هستند . تراوین بازی خیلی جذابیه که البته باید حرفه ایی بازی کنی تا لذتش خیلی بیشتر باشه
ضمن اینکه کمی با حرفت موافقم برای پول خرج کردن و همچنین طولانی بودن بازی
کلا پول دادن بالای بازیه تراوین کمی احمقانن ولی یه جاهایی پیش میاد که راهه دیگه ایی نیست و اگه کمی (فقط کمی) پول بدی بالاش توجیه پذیره و البته هر لذتی هم هزینه ایی داره
نکته دوم زمان طولانیه بازیه و کمی بد تمام شدنه بازیه من 3بار تراوینو تا ته رفتم اولیش سرور عادی بود و دو تای دیگه سرور اسپید که 3 ماهه تمومه به دوستان هم توصیه میکنم سرور اسپید رو بازی کنن چون واقعا نمیرزه وقتتو 1 سال حروم یه بازی کنی
اما راجع به پیشنهادت بازی rise of nation
این بازی چنگی به دل نمیزنه هر چند بهترین بازیه استراتژیک همون سالی که اومد شد(فکر کنم 2003) اما به نوعی سردرگمه و گنگه شما بیشتر وقتتو بجای بازی کردن و فکر کردن به ارتقاء ساختمونا و تجهیزات میگذرونی بنظرم نصف بیشتر وقت بازی به همین ارتقاء های پیچیده طولانی و اعصاب خردکن میگذره و چون تعداد این ارتقاء ها خیلی زیاده خیلی نمیفهمی که واقعا چه سودی داره برات و هی باید دکمه ارتقاء شون رو بزنی پشت سر هم
در کل انتخاب خوبی نیست این بازی
اگه دنبال استراژیک تو این سبک هستین من بازی GENERALS (جنرالز) رو پیشنهاد میکنم بازی واقعا زیباست اونجا دیگه خبری از این ارتقاء های مکرر بازی Rise of nation نیست و با چند ارتقاء محدود بازی به جلو میره و اینقدر فرصت داری که رو تک تک سربازا و ادوات جنگی خودت کنترل داشته باشی و برنامه و استراتژیک جنگ رو بریزی در کل بازی بسیار خوبیه در سبک خودش
khashayar7206
17-08-2012, 09:47
دوست عزیز تراوین یه بازی تحت وب هست و مقایسه اون با یه بازی استراتژیک درست نیست ضمن اینکه دوستداران تراوین چندین برابر بازی rise of nation هستند . تراوین بازی خیلی جذابیه که البته باید حرفه ایی بازی کنی تا لذتش خیلی بیشتر باشه
ضمن اینکه کمی با حرفت موافقم برای پول خرج کردن و همچنین طولانی بودن بازی
کلا پول دادن بالای بازیه تراوین کمی احمقانن ولی یه جاهایی پیش میاد که راهه دیگه ایی نیست و اگه کمی (فقط کمی) پول بدی بالاش توجیه پذیره و البته هر لذتی هم هزینه ایی داره
نکته دوم زمان طولانیه بازیه و کمی بد تمام شدنه بازیه من 3بار تراوینو تا ته رفتم اولیش سرور عادی بود و دو تای دیگه سرور اسپید که 3 ماهه تمومه به دوستان هم توصیه میکنم سرور اسپید رو بازی کنن چون واقعا نمیرزه وقتتو 1 سال حروم یه بازی کنی
اما راجع به پیشنهادت بازی rise of nation
این بازی چنگی به دل نمیزنه هر چند بهترین بازیه استراتژیک همون سالی که اومد شد(فکر کنم 2003) اما به نوعی سردرگمه و گنگه شما بیشتر وقتتو بجای بازی کردن و فکر کردن به ارتقاء ساختمونا و تجهیزات میگذرونی بنظرم نصف بیشتر وقت بازی به همین ارتقاء های پیچیده طولانی و اعصاب خردکن میگذره و چون تعداد این ارتقاء ها خیلی زیاده خیلی نمیفهمی که واقعا چه سودی داره برات و هی باید دکمه ارتقاء شون رو بزنی پشت سر هم
در کل انتخاب خوبی نیست این بازی
اگه دنبال استراژیک تو این سبک هستین من بازی GENERALS (جنرالز) رو پیشنهاد میکنم بازی واقعا زیباست اونجا دیگه خبری از این ارتقاء های مکرر بازی Rise of nation نیست و با چند ارتقاء محدود بازی به جلو میره و اینقدر فرصت داری که رو تک تک سربازا و ادوات جنگی خودت کنترل داشته باشی و برنامه و استراتژیک جنگ رو بریزی در کل بازی بسیار خوبیه در سبک خودش
دوستان
من تا 2 ماه پیش به طور حرفه ای تراوین بازی می کردم
و خیلی وقتمو میگرفت
واقعا هر سرور 1 سال منو از کارو زندگی مینداخت
خلاصه الان یه مدت تراوین 1000x بازی میکنم
اولش فکر میکردم خیلی چرت باشه
ولی به نوبه ی خودش باحاله
وقتتون هم زیاد نمیگیره
1 هفته ای نموم میشه
ولی یه سوال دوست من
من خیلی دوست دارم جنرال آنلاین بازی کنم
و خیلی هم تلاش کردم برای آنلاین بازی کردنش
ولی نشد . فکر کنم تنها با سی دی اورجینال جنرال میشه آنلاین بازی کرد
میشه یه توضیح بدی
ANDROYD3
17-08-2012, 10:58
دوستان گلم اینجا صفحه تراوینه نه بازی های آنلاین دیگه :31:
دوست من اگه 6 ماه فقط یه بازی رو بری ازش زده میشی ولی همه چیزش دستت میاد. رایس یه خوبی داره اون هم راحت آنلاین میشه بدون دردسر حتی با گیم اسپای . ارتقا ها اونقدر سخت نیست که میگی و سردرگم نمیشی سعی کن منابع بی نهایت بری سرعت عملکردت زیاد میشه بازی حالش بیشتر میشه
من هم جنرال رو اصلا نتونستم برم. بازی که شروع میشه به دقیقه نمی کشه انگار اتم می زنن وسط تاسیساتم.!!!!!؟؟؟؟؟ راه حل داری؟
ANDROYD3
17-08-2012, 11:03
دوستان
و خیلی وقتمو میگرفت
وقتتون هم زیاد نمیگیره
1 هفته ای نموم میشه
ولی یه سوال دوست من
میشه یه توضیح بدی
این هزار برابر سرعت کجا پیدا میشه؟
باید بهتر از معمولی ها باشه .
دوستان
و خیلی وقتمو میگرفت
وقتتون هم زیاد نمیگیره
1 هفته ای نموم میشه
ولی یه سوال دوست من
میشه یه توضیح بدی
جنرالز رو میشه انلاین هم بازی کنی بدون cd ارجینال من 3-2 سال پیش چند بار بازی کردم ولی الان یادم نیست چطور بود فقط یادمه جایی باید ثبت نام میکردی و عضو میشدی تو نت یه سرچی بکن مطلب زیاد هست یه تاپیک خوب هم همین فروم داره درباره جنرالز اونجا مطرح کن حتما به جواب میرسی
khashayar7206
17-08-2012, 19:17
این هزار برابر سرعت کجا پیدا میشه؟
باید بهتر از معمولی ها باشه .
داداش این سرورا
معمولا خصوصیه
و همشون هم ورژن 3 هستن
و یه چیز دیگه هم بگم
یه هفته ای تموم میشه
و تعداد افرادش خیلی کم هستن
ولی در مجموع بیشتر از تراوین واقعی حال میده
و الافیش هم کمتره
برای مثال
این سایت هست
trabaz.ir
این تراوین مگه پایان هم داره؟!:31:
چجوری تموم میشه این؟
ANDROYD3
18-08-2012, 13:45
داداش این سرورا
معمولا خصوصیه
و همشون هم ورژن 3 هستن
و یه چیز دیگه هم بگم
یه هفته ای تموم میشه
و تعداد افرادش خیلی کم هستن
ولی در مجموع بیشتر از تراوین واقعی حال میده
و الافیش هم کمتره
برای مثال
این سایت هست
trabaz.ir
یه سوال این سرور هر روزش به اندازه 1 ماه پیشرفت داره؟
2 روز آخر ناتار ها حمله می زنن؟
این تراوین مگه پایان هم داره؟!:31:
چجوری تموم میشه این؟
با بدبختی !!! یه سری موجود عجیب الخلقه به اسم ناتار ها میان میریزن نصفت می کنن.
باید یه کله گنده پیدا بشه بره دهکده اونارو چیف کنه توش یه ساختمون مخصوص بسازه تا تموم بشه.
البته به این سادگی که گفتم هم نیست چون همه می خوان اون ساختمون رو بسازن ;)
ANDROYD3
18-08-2012, 14:05
سلام
الان توی 1000 هستم ( تراباز) به میزان زیاد باگ داره 00:00:00؟ زیاد رخ میده و اعصاب خرد کنه
چیکارش کنم؟
khashayar7206
18-08-2012, 18:17
سلام
الان توی 1000 هستم ( تراباز) به میزان زیاد باگ داره 00:00:00؟ زیاد رخ میده و اعصاب خرد کنه
چیکارش کنم؟
داداش آره
باگش خیلی زیاده
سرعت سرورش هم پایینه
من که دیگه بازی نمیکنم
نمیدونم باید چیکار کرد
ANDROYD3
18-08-2012, 23:19
داداش آره
باگش خیلی زیاده
سرعت سرورش هم پایینه
من که دیگه بازی نمیکنم
نمیدونم باید چیکار کرد
توی گوگل عزیز زدم تراوین 1000 خعلی صفحه آورد یکیش بود از همه به اورجینالش شبیه تر بود .لینکش .tk بود
هنوز شروع نشده فک کنم اون این مشکل رو نداشته باشه.تازه 5000 بود
ولی دیگه مغول و پارس نداره. این پارس هم عجب چیز شاخیه انصافا
هم تو حمله تکه هم تو دفاع
سلام
چیکارش کنم؟
سرور 1000 X رو بی خیال بشین حتی از 11 ماه بازی کردن هم مسخره تره بهترین سرور اسپید منتظر سرور اسپید باشین
ANDROYD3
21-08-2012, 02:31
داداش شما که بازی نکردی چرا ابراز نا خرسندی می کنی؟
داداش شما که بازی نکردی چرا ابراز نا خرسندی می کنی؟
بازی کردم کلا چیزی رو که امتحان کردم نظر میدم مطمئن باش :3:
ANDROYD3
21-08-2012, 10:46
دمت گرم.
حالا چرا میگی از 11 ماهی ها مسخره تره؟
دوستان توی سرور ایران هر کی طلا میخواد به قیمت مناسب میفروشم.
دوستان توی سرور ایران هر کی طلا میخواد به قیمت مناسب میفروشم.
قیمت بده
البته الان سرور نه خراب شده و خرید نمیشه
بچه ها سلام
هر کدوم اگه اکانتی تو سرور اسپید ایران داره و دیگه نمی خواد بازی کنه بگه من براش بازی می کنم!
2.تو سرور 3 هم هر کی اکانت داره و قصد حذف داره بگه من اکانتشو میخوام!
@رخصت
بچه ها sliver_noghre رو تو یاهو اد کنید و ازش نقره بخرید.
من با 5 تومن 25.000 نقره خریدم که میشه 125 طلا که تو طلاهای خود تراوین باید 12.500 بدی که تازه 100 طلا گیرت میاد
اگه میشناسید که ازین ارزونتر میفروشه منو خبر کنید
دوستان 366 عدد سکه طلای تراوین برای سرور ایران موجود دارم که میتونم به اکانت دوستی که لازم داره انتقال بدم در ضمن ی اکانت 6 ماهه TMBot هم دارم که اواخر 12 سال 2012 به اتمام میرسه که از خود سایت tmbot.net خریدم (مستقیم) هم طلاها و هم 366 عدد طلا رو به قیمت 35 هزار تومن میفروشم که ی حساب سر انگشتی کنید واقعا به صرفه ست.کسی از دوستان خواست برام پخ بذاره.
بچه ها برنامه چکش زن چیه؟
میفروشن 2 تومن
توی پی-تی هم مفتی گذاشته بودن واسه دانلود
بچه ها برنامه چکش زن چیه؟
میفروشن 2 تومن
توی پی-تی هم مفتی گذاشته بودن واسه دانلود
توسط این نرم افزار می توانید اجناس پر کاربرد در بازار تراوین را به صورت گروهی خرید کنید فرض کنید شما نیاز به 5000 نوار زخم دارید اما برای خریدن این تعداد نوار زخم باید ساعتها کلیک کنید تا این مقدار را خریداری کنید با استفاده از این نرم افزار فقط کافی هست که جنس مورد نظرتون رو انتخاب کنید تعداد و قیمت رو تعیین کنید و صبر کنید تا بقیه کارهارو خود نرم افزار انجام بده!
توسط این نرم افزار می توانید اجناس پر کاربرد در بازار تراوین را به صورت گروهی خرید کنید فرض کنید شما نیاز به 5000 نوار زخم دارید اما برای خریدن این تعداد نوار زخم باید ساعتها کلیک کنید تا این مقدار را خریداری کنید با استفاده از این نرم افزار فقط کافی هست که جنس مورد نظرتون رو انتخاب کنید تعداد و قیمت رو تعیین کنید و صبر کنید تا بقیه کارهارو خود نرم افزار انجام بده!
عزیزان یه وقت پولی رای این برنامه ندین
این برنامه کرک شده تو نت هست بصورت رایگان
بچه ها من این چکش رو گرفتم البته مفتی
ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم
مثلا نوار زخم کوچک که میخرم میزنم 5 تا با قیمت هر کدوم 5 نقره
بعد که تموم شد
زیرش نوشت تعداد جنس های پیشنهادی 5 تا
25 نقره هم کم کرد
ولی چیزی به نوار زخم ها اضافه نشد
کمــــــــــــک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من این چکش رو گرفتم البته مفتی
ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم
مثلا نوار زخم کوچک که میخرم میزنم 5 تا با قیمت هر کدوم 5 نقره
بعد که تموم شد
زیرش نوشت تعداد جنس های پیشنهادی 5 تا
25 نقره هم کم کرد
ولی چیزی به نوار زخم ها اضافه نشد
کمــــــــــــک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از نقره کم کنه پس داره کار می کنه
برو تو پیشنهاد ها و ببین که دقیقا 5 تا برا چکش زده
بی باک بی بال
31-08-2012, 19:37
من فقط بلدم مدال پیشرفت بگیرم
kami tnt
03-09-2012, 11:07
سلام کسی میدونه چطور نقره های یه اکانتو به اکانتی دیگه تو دنیای دوم انتقال بدم ؟
تو حراجی ها منظورمه چطور می تونم جنسای یه شخص مورد نظرمو بخرم؟
popo2012
03-09-2012, 14:40
سلام کسی میدونه چطور نقره های یه اکانتو به اکانتی دیگه تو دنیای دوم انتقال بدم ؟
تو حراجی ها منظورمه چطور می تونم جنسای یه شخص مورد نظرمو بخرم؟
اگه منظورت از دنیای دیگه همون سروره...که نمیتونی نقره هارو انتقال بدی...فقط یه راه هست که باید نقره هاتو به طلا تبدیل کنی و اکانتتو حذف کنی بعد برات یه پی ام میاد به ایمیلت که میگه میخوای به کجا بفرستی طلا هارو ( البته اینم بگم فقط به اندازه ای که طلا خریدی میتونی انتقال بدی اگه نقره خریدی فقط هیچی نمیتونی انتقال بدی...مثلا اگه تو کل بازی 100 تا طلا خریده باشی فقط میتونی 100 تا طلا بفرستی) .
برای خرید جنس هم اگه 2 تا اکانت مال خودت باشه ای پی ها یکی میشه و نمیتونی اکانت دوم رو تو حراجی ببینی (مگه با تغییر ای پی بری رو یه اکانت... ولی حواست باشه اگه حتی فقط 1 بار هم ای پی ها یکی بشه دیگه تمومه! ) اگه هم با کس دیگه ای میخوای خرید فروش کنی بهش بگو زمان و جنس رو بهت بده بعد تو برو بگرد تو حراجی پیداش کن!
امیدوارم کمک کرده باشم.:10:
kami tnt
03-09-2012, 19:07
popo2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی مفید بود مرسی
bahsalam1
03-09-2012, 19:27
نمیخواد زمان و جنس رو بهت بگه بعد تو بری بگردی توی حراجی پیداش کنی. یه راه ساده تر هم هست:
وقتی یک چیزی میگذاری برای فروش توی حراجی، روی علامت ضربدر کنارش که برای حذف از حراجیه راست کلیک کن و Copy رو بزن و حالا لینک حراجی رو بده به یه نقره فروش. ما یه دورانی توی کار تجارت نقره بودیم :31:
در کل تراوین بازی معتاد کننده ای هست و اصلا امتحانش نکنید چون با اولین بازی که انجام بدیم معتاد و زمین گیرش میشین. من که بازی میکردم بعضی هارو میدیدم که حتی به عنوان یک راه کسب و کار روی این بازی حساب میکردن و خیلی جدی گرفته بودن و حتی همین الان هم خیلیا دارن با هم دیگه جلسه تشکیل میدن توی raidcall ولی اصلا به دردنمیخوره. از کار و زندگی میندازتتون
popo2012
03-09-2012, 23:13
نمیخواد زمان و جنس رو بهت بگه بعد تو بری بگردی توی حراجی پیداش کنی. یه راه ساده تر هم هست:
وقتی یک چیزی میگذاری برای فروش توی حراجی، روی علامت ضربدر کنارش که برای حذف از حراجیه راست کلیک کن و Copy رو بزن و حالا لینک حراجی رو بده به یه نقره فروش. ما یه دورانی توی کار تجارت نقره بودیم :31:
در کل تراوین بازی معتاد کننده ای هست و اصلا امتحانش نکنید چون با اولین بازی که انجام بدیم معتاد و زمین گیرش میشین. من که بازی میکردم بعضی هارو میدیدم که حتی به عنوان یک راه کسب و کار روی این بازی حساب میکردن و خیلی جدی گرفته بودن و حتی همین الان هم خیلیا دارن با هم دیگه جلسه تشکیل میدن توی raidcall ولی اصلا به دردنمیخوره. از کار و زندگی میندازتتون
دوست عزیز این روشی رو که میگید با مرورگر اکسپلورر نمیشه انجام داد...با فایرفاکس و ... میشه
درمورد معتاد کننده بودنش هم حق با شماست من همیشه تو درسام عالی بودم به کارای دیگمم میرسیدم ولی وقتی یه از خدا بی خبری بهم تراوینو معرفی کرد بر باد رفتم طوری که 2 تا تجدیدی اوردم!!! ولی هرجوری بود کنار گذاشتمش
ولی در کل این بازی برا خیلیا درامد زا بوده که هم خوبه هم بد ( یکی از دوستای خودم نقره فروش بود میگفت روزی حداقل 50 تومن درامد داره! )
من خودمم میخوام یه اسکریپت بسازم برا تراوین اگه بتونم خوب درستش کنم شاید به یه نوایی برسم!!!:31:
only4u-m
07-09-2012, 19:56
یک دوال که بازی بلد باشه میخوام برای سرور 9، اگه کسی خواست پیام خصوصی بده برای اطلاعات بیشتر... :12:
popo2012
08-09-2012, 00:41
یک دوال که بازی بلد باشه میخوام برای سرور 9، اگه کسی خواست پیام خصوصی بده برای اطلاعات بیشتر... :12:
سلام داداش اگه میخوای من هستم...بازی هم زیاد کردم
فقط همیشگی نیستم تا قبل از مدرسه ها میتونم سر بزنم بعدش دیگه خودتی...
اگه خواستی اطلاعات اکانتو پ خ کن
بی باک بی بال
09-09-2012, 20:26
من هستم:31:
ANDROYD3
09-09-2012, 22:43
سلام به همه وستان اگه لطف کنن یه سرور 1000 یا بیشتر مثل تراباز که جایزه نداشته باشه معرفی کنن ممنون میشمتراباز دیگه سایتش باز نمی شه!!
E.G_band
10-09-2012, 11:48
آقا جدی:
کسی می دونه این نرم افزار های رایگان رو از کجا می تونم رایگان دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چکش زن و پیام رسان رو دارم.
پنل نقره یا ماجراجویی اتوماتیک و اکانت ساز رو می خوام.
کسی می تونه کمک کنه؟؟؟؟خواهش می کنم کمکم کنید.
ممنون.
popo2012
10-09-2012, 12:40
آقا جدی:
کسی می دونه این نرم افزار های رایگان رو از کجا می تونم رایگان دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چکش زن و پیام رسان رو دارم.
پنل نقره یا ماجراجویی اتوماتیک و اکانت ساز رو می خوام.
کسی می تونه کمک کنه؟؟؟؟خواهش می کنم کمکم کنید.
ممنون.خب اونا رو میفروشن دیگه یا باید بخری یا از کسی که داره بگیری...(که فک نکنم کسی بده)
ولی خدایی چه نیازی به اینا هست؟ برا ماجراجویی اتوماتیک باید کل روز انلاین باشی که نرم افزار کار کنه...که در این صورت دیگه چه نیازی هست؟ خودت ماجراجویی هارو بزن
برا ساختن اکانت هم مگه ازار داری؟!؟!؟ باا اینقدر اکانت الکی ساختن که دیگه کسی نمیتونه تو تراوین بازی کنه! از 30000 نفر 20000 نفرشون اکانت الکین...بازی چرت شده اصلا...
alichalki
10-09-2012, 16:19
سلام دوستان خسته نباشید
من یه سوالی داشتم ، چند وقت پیش یکی از دوستام میگفت که میشه با برنامه php اسکریپت تراوین رو ویرایش کرد ! با چه برنامه ای میشه این کار رو کرد ؟! کسی که به php مسلط باشه میتونه ؟
ممنون
E.G_band
10-09-2012, 19:13
خب اونا رو میفروشن دیگه یا باید بخری یا از کسی که داره بگیری...(که فک نکنم کسی بده)
ولی خدایی چه نیازی به اینا هست؟ برا ماجراجویی اتوماتیک باید کل روز انلاین باشی که نرم افزار کار کنه...که در این صورت دیگه چه نیازی هست؟ خودت ماجراجویی هارو بزن
برا ساختن اکانت هم مگه ازار داری؟!؟!؟ باا اینقدر اکانت الکی ساختن که دیگه کسی نمیتونه تو تراوین بازی کنه! از 30000 نفر 20000 نفرشون اکانت الکین...بازی چرت شده اصلا...
اکثر نرم افزار های تراوین به صورت رایگان در نت هست.
و اینکه تمامی این نقره فروشا 50-60 تا اکانت می سازن و با اون ماجراجویی می کنن بعد به طور خودکار جنس های به دست آمده رو می فروشن .اینفدر این کار رو می کنن تا به مردم 100 کیلو 100 کیلو می فروشن.
اینجوریه.حالا من اون نرم افزاره رو می خوام که فقط برای خودم نقره به دست بیارم و نه اینکه بفروشم و به اونایی که پول ندارن خیانت بکنم.
فکر کردین اینا که نفرات برتر تراوین هستن چجوری به اونجا رسیدن؟؟؟؟با همین برنامه و خرید نقره.
حالا کسی هست به من کمک بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
popo2012
10-09-2012, 21:28
اکثر نرم افزار های تراوین به صورت رایگان در نت هست.
و اینکه تمامی این نقره فروشا 50-60 تا اکانت می سازن و با اون ماجراجویی می کنن بعد به طور خودکار جنس های به دست آمده رو می فروشن .اینفدر این کار رو می کنن تا به مردم 100 کیلو 100 کیلو می فروشن.
اینجوریه.حالا من اون نرم افزاره رو می خوام که فقط برای خودم نقره به دست بیارم و نه اینکه بفروشم و به اونایی که پول ندارن خیانت بکنم.
فکر کردین اینا که نفرات برتر تراوین هستن چجوری به اونجا رسیدن؟؟؟؟با همین برنامه و خرید نقره.
حالا کسی هست به من کمک بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش من چند تا از رفیقام رتبه های تک رقمی تراوین رو داشتن ... فقط اینو بهت بگم...برای اینکه رنکت بره زیره 50 حداقل باید 2-3 نفر دوال رو اکانت باشید و هزااااارااان دوز و کلک و پوش و...بلد باشی...به جز اینا باید جیب گشاد هم داشته باشی.
در کل نمیخوام نا امیدت کنم ولی هرچقدرم که پلیر خوبی باشی اگه یه تیم حرفه ای نداشته باشی نمیتونی به چیزی که میخوای برسی
امیدوارم تو پیدا کردن چیزی که میخوای موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.