مشاهده نسخه کامل
: Travian
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
خوب جاخالی بده عزیزم:دی
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
برو تو کار دلاور...هم غارتش بالاس هم دفاعش توپه
!@#$%^&*()
01-04-2011, 22:51
اونو میدونم:دی
منظورم در کل بازی بود....مثلا دهکده رو نزدیک بزنم؟همر 1000000تا تبرزن کافیه؟:دی:دی:دی:دی
(به طور کلی منظورم بود:40:)
aran khan95
01-04-2011, 23:01
منم همین حمله رو گفتم:دی
این که سیاه شده....از کجا فهمیدی؟نکنه خودت حمله کردی؟:27:
من؟نه بابا،تراویانم کجا بود؟
کو وقت؟کو حوصله؟کو میثم؟:دی
جالب اینجاست ما یه آشنا تو یه اتحاد دیگه داشتیم طرف با 500 تا گرزی حمله زده بود ما از روی حمله های اون اتحاد به طرف کانتر زدیم یادته؟:دی
کلا ما خیلی کانتر های توپی زدیم خصوصا سرور 5x که اصلا برای رجیستر کرده بودیم
کافیه شوالیه رو بسازی قهرمان کنی با دو سه تا شوالیه دیگه کانتر کنی دخل هر چی گرزیه میاد
ما کلی فلج کردیم همسایه هارو.
لیاقت نداشتن! باید میدادیم به دشمن.
اون همر رو اگه نگه میداشتن سوپر همر میشد.
تازه من گفته بودم بهشون که ده همر رو کپ کنن!4 تا جوجه پلیر چیف کردن!
آره،عینا همونو گفتم:دی،کلا سوژه هایی رو که ما باهاش کانتر زدیم فک نکنم کسی مثلشو زده باشه:دی،کلا کانتر زیاد می زدیم ما:دی
آره بابا،خیلی شوت بودن،می گن حتی از وقتی که ما رفتیم نیرو هم نزدن:|
زود رفتی از روش،من یکی دو روز دیگه موندم ببینم چه خبره کلی نامه ی هنگ و اینا از میزان همرمون واسمون اومده بود:دی،داخل فروم خبری هم یه تاپیک زدن کلی ویراژ دادن:دی(منم یه پستکی دادم،نمیدونم چرا بعدش کسی پست نداد:دی(دلیلشومی دونی دیگه:)) ))
دوستان یه راهنمایی میخوام....این یارو لیدرمون به همه نامه زده اینایی که پایین هست رو گفته....خواستم ببینم خوبه , بده?,انجام بدم یا ندم....کلا نظراتتون رو بگین....ممنون
منتظرم:10:
نه،از اتحادتم بیا بیرون،این اتحادا لیدرشون به اصطلاح نوبه،ولی در کل روشی که داده بحثش جداست،یه برنامه ریزی دیگه می خواد با کلی تغییرات تو این متن
اینجور بازی رو من امتحان کردم.قوی شدن الکی به چه درد میخوره؟!:دی کل هیجان تراوین به حمله و غارت و چیف کردن و کاتا کردنه اگه اینجوری بازی کنین (که شانسش 1 در 10 ه موفق بشین) از تراوین هیچی نمیفهمین. اون اتحادم مطمئن باش موفق نمیشن همشون حذف میکنن:دی شما میتونی یا عمل نکنی اگرم تهدید کردن میتونی با خیال راحت اتحادتو عوض کنی:دی
هیچوقت بی اتحاد نمی شه کاری از پیش برد،جدا از اون پست بعدیتم یکم اشکال داره،اول بازی دلاوررو فقط و فقط برای کانتر و غارت در شعاع دورتر می زنن،به هیچ وجه من الوجوه تو اول بازی دلاور رو واسه ی دفاع نباید کاشت(اول بازی کلا دفاع نباید کرد)
آخه مشکل اینه بازی بلد نیستم زیاد:14:
شما واسه من چی پیشنهاد میکنی؟:worried:
مثلا وقتی یکی بهم حمله میکنه(که خیلی کم پیش میاد) ضربان قلبم میره رو 1000:laughing:(منظورم اینه که راهنمایی کن منو:31:)
نیرو جلشون نکار،منابعتم مصرف کن
حل می شه
هیچوقت بی اتحاد نمی شه کاری از پیش برد،جدا از اون پست بعدیتم یکم اشکال داره،اول بازی دلاوررو فقط و فقط برای کانتر و غارت در شعاع دورتر می زنن،به هیچ وجه من الوجوه تو اول بازی دلاور رو واسه ی دفاع نباید کاشت(اول بازی کلا دفاع نباید کرد)
من کی گفتم بی اتحاد پیش برو؟!:دی بگیر بخواب آرمان:دی
ایشون اشتباهی که کردن زیاد نمیتونن آن باشن و توتن برداشتن. واسه همین نمیتونن همش جاخالی بدن.پس باید دفاع کرد:دی
aran khan95
01-04-2011, 23:36
ایشون اشتباهی که کردن زیاد نمیتونن آن باشن و توتن برداشتن. واسه همین نمیتونن همش جاخالی بدن.پس باید دفاع کرد:دی
:دی
ولی از شاخ شدن تکی حرف زدی،از اون جهت گفتم
خب توتن،بدون وقت یه مقدار متناقضه،حذف کنن گول بگیرن بهتره فکر کنم
البته ما تنهاییش هم شاخ منطقه بودیم با گول
طوری شد که تو منطقه ای که دورمون پر ده های اتحاد X بود ما رفتیم تو اتحاد y
بازم هیچکس جرات نمیکرد اتک بده تا زمانی که خودمون شروع کردیم
داخل فروم خبری هم یه تاپیک زدن کلی ویراژ دادن
اگه آدرسش دم دسته بده ببینیم چی بود!
تذکر این بازی به شدت اعتیاد آور است
توصیه می کنم اصلا سمتش نرید من به زور تونستم بعد 5 سرور ترکش کنم
اسم اتحادم رو نمی گم ولی تو جنوب شرق غول بود 3 سرور هم اول شدیم
aran khan95
01-04-2011, 23:59
البته ما تنهاییش هم شاخ منطقه بودیم با گول
طوری شد که تو منطقه ای که دورمون پر ده های اتحاد X بود ما رفتیم تو اتحاد y
بازم هیچکس جرات نمیکرد اتک بده تا زمانی که خودمون شروع کردیم
اگه آدرسش دم دسته بده ببینیم چی بود!
ما که بحثمون جدا بود:دی
والله سرور که خیلی وقته تموم شده،دیگه فرومش نیست(همون فروم داخلیه واسه اخبار،نه فروم اصلی)
ولی کلا از ریز تا درشت رویال اومده بودن مانور می دادن فلانی رو فلان مسائلش کاتا کردیم(ده آخریه زده بودیم،20-30تا جمعیت داشت:دی+ده 5(یا7،که چیف کرده بودیم)و من یکی دو روز قبل دفشون برگشت داده بودم)،خلاصه یه دو سه صفحه نوشته بودن ازینا(یکی که کلی مسخره می کرد ما فارمیم چون تو این ده آخریه یه دف هم نداشتیم:دی)
من یه پست دادم،با مضمون نقد بر حمله و حرکات عزیزان،یکم طنز(می گن خاکستر فلانیم دود دادن:دی،از همینا)خلاصه تا یه هفته بعدش که چک کرده بودم پست نداده بود از شمال غرب:دی
تا اینکه چند وقت پیش لینک چیف دادن دست من:دی(عقده شده بود این همره واسشون:دی،فک کنم واسه این بود که سواره داشت=)) )
گفتی سواره یاد رویال افتادم که چنتا همرشون رو دف کردیم هیچکدوم سواره نداشتن =))
تازه اگه سواره داشتن هم نمیتونستن رد بشن نزدیک 30 K فقط نیزه دار داشتیم.
بذار خوش باشن همینگه براش تاپیک زدن و پست دادن یعنی حسابی سوختن!
!@#$%^&*()
02-04-2011, 07:46
نه اتفاقا وقت زیاد دارم:27:
راستی دوستان ده دوم رو کنار خودم بگیرم دیگه...؟!
یه چیز دیگه:
واسه یه توتن الآن منابع سطح چند خوبه؟آلان منابع من بیشتر سطح6 هستن....یه 2تا گندم هم سطح7 دارم...خوبه؟:20:
یه چیز دیگه:
واسه یه توتن الآن منابع سطح چند خوبه؟آلان منابع من بیشتر سطح6 هستن....یه 2تا گندم هم سطح7 دارم...خوبه؟:20:
15 کراپ میخوای بگیری؟
منظورت از الان چیه؟ چند وقت از سرور میگذره؟
پاپت چقده؟
کلا توتن با منابع زیاد کاری نداره غارت باید بکنی فقط
اگر الان غارتت کمتر از 100000 شدیدا باید به فکر غارت باشی
حواسط باشه اگر میخوای 15 کراپ بگیری باید بتونی ازش هم دفاع کنی
چون قابلیت گریز فقط توی پایتخت فعاله،پس حواسطو برای ده 2 جمع کن
که شب میخوابی صبح پا میشی میبنی کاتا شدی رفت
aran khan95
02-04-2011, 14:59
گفتی سواره یاد رویال افتادم که چنتا همرشون رو دف کردیم هیچکدوم سواره نداشتن =))
تازه اگه سواره داشتن هم نمیتونستن رد بشن نزدیک 30 K فقط نیزه دار داشتیم.
بذار خوش باشن همینگه براش تاپیک زدن و پست دادن یعنی حسابی سوختن!
واسه همین تاکید کردم رو این دیگه:دی،هدفشون زدن سواره هاش بود:دی
تو شرایط نبودی ببینی،شدیدا اوضاع طنزی بود:دی
به جز اون مای بی بیه تقریبا همه پست داده بود از احساس قدرتشون:دی
یه چیز دیگه:
خب
در درجه ی اول باید بگی چه زمانی گذشته از سرور
وضع دهت چطوره؟وضع همسایه هاتو اتحادت چطوره؟
غارتت در چه حده
و برنامه ریزیت و هدفت دقیقا چیه و میزان طلات
اینا رو بگی می تونم تقریبا معلوم کنم چی بگیری
منابعم که من کلا کاری بهش ندارم،اینا رو میثم باید شرح بده:دی،من حساسیت دارم به این بحث:دی
!@#$%^&*()
02-04-2011, 17:02
کراپ میخوای بگیری؟
منظورت از الان چیه؟ چند وقت از سرور میگذره؟
پاپت چقده؟
کلا توتن با منابع زیاد کاری نداره غارت باید بکنی فقط
اگر الان غارتت کمتر از 100000 شدیدا باید به فکر غارت باشی
حواسط باشه اگر میخوای 15 کراپ بگیری باید بتونی ازش هم دفاع کنی
چون قابلیت گریز فقط توی پایتخت فعاله،پس حواسطو برای ده 2 جمع کن
که شب میخوابی صبح پا میشی میبنی کاتا شدی رفت
واسه همین تاکید کردم رو این دیگه:دی،هدفشون زدن سواره هاش بود:دی
تو شرایط نبودی ببینی،شدیدا اوضاع طنزی بود:دی
به جز اون مای بی بیه تقریبا همه پست داده بود از احساس قدرتشون:دی
خب
در درجه ی اول باید بگی چه زمانی گذشته از سرور
وضع دهت چطوره؟وضع همسایه هاتو اتحادت چطوره؟
غارتت در چه حده
و برنامه ریزیت و هدفت دقیقا چیه و میزان طلات
اینا رو بگی می تونم تقریبا معلوم کنم چی بگیری
منابعم که من کلا کاری بهش ندارم،اینا رو میثم باید شرح بده:دی،من حساسیت دارم به این بحث:دی
15کراپ همون 15گندمیه....؟:دی
زیاد نیست 15 گندمی.....؟
سرور 9 که فکر کنم یه یک ماهی گذشته...
الآن 217 تا جمعیت دارم.:13:
وضع دهم بد نیست....2تا همسایه کنارم بودن یه 150 و 200 تا جمعیت داشتن که گذاشتن رفتن الآن شدن منبع درآمد ما:دی
یه 2 تا همسایه دیوار به دیوار هم بود که با وجود ما حذف کردند:دی
یه 4 تا دیگه هم هستند....یخورده دورند ولی جمعیتشون 300ــه:eh:
الآنم یه 100تا گرزی دارم و 35تا تبرزن....با 2تا جاسوس و 1قهرمان با قدرت هجومی 3020:31:
اقامتگاه سطح 5...
وضع اتحاد هم زیاد بد نیست...تا زمانی که عضوش شدم رتبه ی اتحاد 250بود...ولی الآن شده 70.......
یه 250تا طلا داشتم (صــرافی:27:) که 100تا دادم کلوپ طلایی و الآن 100 تا دارم.....
یه 400تا حمله داشتم.....50,000 تا هم غارت.....
هدف هم اول شدن سروره:eh:
راهنمایی بفرمایید چیکار کنم...
pedram800
02-04-2011, 17:47
زیاد نیست 15 گندمی.....؟
وضع دهم بد نیست....2تا همسایه کنارم بودن یه 150 و 200 تا جمعیت داشتن که گذاشتن رفتن الآن شدن منبع درآمد ما:دی
الآنم یه 100تا گرزی دارم و 35تا تبرزن....با 2تا جاسوس و 1قهرمان با قدرت هجومی 3020:31:
اقامتگاه سطح 5...
وضع اتحاد هم زیاد بد نیست...تا زمانی که عضوش شدم رتبه ی اتحاد 250بود...ولی الآن شده 70.......
یه 250تا طلا داشتم (صــرافی:27:) که 100تا دادم کلوپ طلایی و الآن 100 تا دارم.....
اگه می خوای نفر اول سرور بشی و واندر 100 کنی و مشکلی نداشته باشی 100*100باید فارم کنی و نذاری شاخ بشن و باید سرباز زیاد داشته باشی که تو سرباز کم دار
زیاد نیست 15 گندمی.....؟
اقامتگاه سطح 5...
خول من توصیه میکنم یه 9 کراپ با 100-150 %گندم بهتر از یه 15 کراپ با 0%گندمه
و در ضمن 15 کراپی خطر چیف شدنش شدیده ،الان گنده های سرور فقط دنبال ده های تازه تاسیسن تا چیفش کنن
به همین راحتی این در حالیه که شما نیروی دفاعیت خیلی کمه(اصلا نداری: دی) پس بهتره بیخیال 15 کراپ بشی
یادت نره توی این شرایط سرور9 که پلنگ خونس فقط باید بری تو کار تروپ ساختن
شما شدیدا اشتباه کردی که اصلا برای ده 1 تبرزن تربیت کردی ،شما الان فقط به گرزی نیاز داری و بس
تعداد گرزی ها رو سریع تر به بالای 200-250 تا برسون و فقط بزن تو کار غارت
بعدش که ده 2 رو زدی (9 یا 15 کراپ) دیگه گندم زار های ده 1 رو آپ نکن فقط روی ده 2 کار کن
پاپت رو همزمان با اینکه داری نیرو میسازی ببر بالا
و اتحادت رو عوض کن
الان کدوم ربعی
اگر SE هستی میتونم کمک کنم بیای تو اتحاد های clan در حال حاضر جنوب شرق یکپارچه شده و جون میده برا بازی :دی
اسم اکنت های من
knight-07
m.m2012
کاری داشتی توی بازی بگو،به m.m2012 خوساتی پیام بدی حتما توی عنوان مشخص کن من(علی )پیامو بخونم
:46:
!@#$%^&*()
02-04-2011, 19:17
یه سوالی:
به نظرتون اگه فقط گرزی بسازم و جمعیتم همین بمونه واسه چند روز خوبه؟:21:
یه سوالی:
میدونی افرادی که توی همسایگیت هستن چقدر نیرو دارن؟؟
فکر میکنی برای چی کاری باهات ندارن؟
نه داداش من هیچ وقت هیچ تعدادی کافی نیست شما مطئعن باش اگر دو برابر جمعیتت نیرو ساختی یکی هم هست بیشتر از شما ساخته دور 15 و 9 گندمی های اون دورو بر هم نرو
موفق باشی
kourosh4
03-04-2011, 15:51
دوستان سلام...
تو نسخه 4 امتیاز غارت توتن هست یا کلا برداشته شده؟
چون یجا خوندم امتیاز غارت تو نسخه 4 5/4 مخفیگاه دشمنه که تو نسخه کلاسیک 3/4 هست....
یجا هم خوندم که اگه قهرمان همراه لشکریان باشه امتیاز غارت هست ...!یعنی اگه قهرمان نباشه از مخفیگاه چیزی نمیدزدن..!
!@#$%^&*()
03-04-2011, 16:40
میدونی افرادی که توی همسایگیت هستن چقدر نیرو دارن؟؟
فکر میکنی برای چی کاری باهات ندارن؟
نه داداش من هیچ وقت هیچ تعدادی کافی نیست شما مطئعن باش اگر دو برابر جمعیتت نیرو ساختی یکی هم هست بیشتر از شما ساخته دور 15 و 9 گندمی های اون دورو بر هم نرو
موفق باشی
منظورت اینه که همه نیرو دارن ولی حمله نمیکنن؟:دی
خب چرا حمله نمیکنن؟!
یه سوالی:
آره نیروتو افزایش بدی بهتره ،چون با غارتت سریعتر از اونی که فکرشو کنی پیشرفت میکنی
و غارت بالا نیاز به تعداد منسابی از نیرو داره
اما یادت نره هیچ وقت جمعیتتو فراموش نکن ،به عبارت دیگه هیچ وقت نزار توی پیشرفت کنندگان پیشرفتت منفی باشه:20:
دوستان سلام...
تو نسخه 4 امتیاز غارت توتن هست یا کلا برداشته شده؟
چون یجا خوندم امتیاز غارت تو نسخه 4 5/4 مخفیگاه دشمنه که تو نسخه کلاسیک 3/4 هست....
یجا هم خوندم که اگه قهرمان همراه لشکریان باشه امتیاز غارت هست ...!یعنی اگه قهرمان نباشه از مخفیگاه چیزی نمیدزدن..!
درسته توی نسخه 4 امتیاز غارت از 3/4 به 4/5 کاهش یافته
و اگر قهرمان دارای کیسه غارت(کوچک،متوسط و بزرگ) باشه از 10% تا 30% از امتیاز غارت همراه با لشکریان برخورداره ،و قهرمان تنها هیچی نمیتونه غارت کنه حتی با کیسه غارت:46:
منظورت اینه که همه نیرو دارن ولی حمله نمیکنن؟:دی
خب چرا حمله نمیکنن؟!
هیچ وقت یکی این ریسکو نمیکنه که به جمعیت بالا ها حمله کنن مگر اینکه واقعا از نظر نیرو مشکلی نداشته باشن و مطمئن بشن که طرف مقابلشون یا فقط پاپ بازی کرده یا اینکه نیروی دفاعی نداره در اینصورته که حمله میکنن
کلا سعی کن همیشه با گنده تر از خودت یا کسایی که فکر میکنی یکم خطرین:31: دوست باش:46:
kourosh4
03-04-2011, 19:58
پس اگه قهرمان رو با نیروها نفرستیم نیروها از مخفیگاه هم منابع میکشن بیرون ...درسته...
پس اگه قهرمان رو با نیروها نفرستیم نیروها از مخفیگاه هم منابع میکشن بیرون ...درسته...
آره اگر نیروها تنها باشن ،طرف مقابل فقط قادر به مخفی کردن 4/5 منابعش در مخفیگاهه:20:
هیچ وقت یکی این ریسکو نمیکنه که به جمعیت بالا ها حمله کنن مگر اینکه واقعا از نظر نیرو مشکلی نداشته باشن و مطمئن بشن که طرف مقابلشون یا فقط پاپ بازی کرده یا اینکه نیروی دفاعی نداره در اینصورته که حمله میکنن
کلا سعی کن همیشه با گنده تر از خودت یا کسایی که فکر میکنی یکم خطرین:31: دوست باش:46:
ببخشید اگر کسی برای مدال مهاجمین بره مخصوصا همسایه این دوستمون حتما میزنه
QUOTE=!@#$%^&*();5985968]منظورت اینه که همه نیرو دارن ولی حمله نمیکنن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چرا حمله نمیکنن؟![/QUOTE]
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت فکر نکن که نیروهات کافی هستن
Sorena70
03-04-2011, 23:57
متاسفانه فرصت نشد پست ها رو بخونم فقط می خوام نظرم رو نسبت به تراوین 4 بگم که به نظر من همون تراوین 3.6 یه دنیا می ارزه و همش خاطرست، من که فکر نمی کنم هیچوقت تراوین 4 بازی کنم.
متاسفانه فرصت نشد پست ها رو بخونم فقط می خوام نظرم رو نسبت به تراوین 4 بگم که به نظر من همون تراوین 3.6 یه دنیا می ارزه و همش خاطرست، من که فکر نمی کنم هیچوقت تراوین 4 بازی کنم.
عزیز من این یه اشتباس
خیلی از بزرگان و قدیمای تراوین این فکرو میکردن
اما حالا بیا یه سر به ts9 بزن متوجه میشی:20:
!@#$%^&*()
04-04-2011, 14:38
ts9 امروز یه نیم ساعتی بسته بود....داشتند روش کار میکردند....الآن فونتشو بزرگ کردند...کسی میدونه چطوری میشه کوچیکش کنم؟:eh:
sajad-tnt
04-04-2011, 18:05
سلام دوستان.
منم همين مشكل رو دارم :19:!! هم فونت بازي بزرگ شده و هم نقشه خراب شده (نشانه ها لود ميشه ولي وسط صفحه خالي و سفيد هست) :13::19:!!!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
aran khan95
04-04-2011, 20:08
زیاد نیست 15 گندمی.....؟
اقامتگاه سطح 5...
خب نیروهات نسبت به زمان کمن
تبرزن تحقیقش اشتباهه
خب اول سرور شدن که طلا خریدن میلیونی انلاین شدن تیمی و اینا می خواد،تو ایران مسائل دیگه هم میاد روش:دی،کلا این سرورا رو باید بیخیالشون شد
شما دقیق یه امار بده دور و برت تا فاصله ی 5 ساعتی با گرزدر چه مقدار شلوغه من بگم چطور پیش بری
اگه می خوای نفر اول سرور بشی و واندر 100 کنی و مشکلی نداشته باشی 100*100باید فارم کنی و نذاری شاخ بشن و باید سرباز زیاد داشته باشی که تو سرباز کم دار
استراتژی و سایر مسائل هم کشکه لابد:دی
یه سوالی:
همون بحث قبلیه،اگه تراکم دورت زیاده ،هر چقدر که بزنی می ارزه
ببخشید اگر کسی برای مدال مهاجمین بره مخصوصا همسایه این دوستمون حتما میزنه
QUOTE=!@#$%^&*();5985968]منظورت اینه که همه نیرو دارن ولی حمله نمیکنن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چرا حمله نمیکنن؟!
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت فکر نکن که نیروهات کافی هستن[/QUOTE]
اینطورم نیست که 24 ساعته شخص الکی و بی هدف بشینه نیرو بزنه(البته در اوائل و اواسط بازی
عزیز من این یه اشتباس
خیلی از بزرگان و قدیمای تراوین این فکرو میکردن
اما حالا بیا یه سر به ts9 بزن متوجه میشی:20:
تراویان نسخه ی 4 کلا یه ننگ عظیم رو اسم تراویان بود،طراحی و باقی مسائلش خیلی از بازیکنای قدیم رو زده می کنهتنها نکته ی مثبتی که داره برداشته شدن امتیاز غارت توتنه، که باعث می شه توانایی دو تا نژاد دیگه به یه شکل عجیب و غریبی بالا بره(اونایی که با رومن و گول به سبک غارت رفتن دقیقا حس می کنن چی می گم:دی)
ts9 امروز یه نیم ساعتی بسته بود....داشتند روش کار میکردند....الآن فونتشو بزرگ کردند...کسی میدونه چطوری میشه کوچیکش کنم؟:eh:
نمیشه فونتو کوچیک کنی این ویرایش با کیفیت کمتر این بلاهارو سر ما اورده
سلام دوستان.
منم همين مشكل رو دارم :19:!! هم فونت بازي بزرگ شده و هم نقشه خراب شده (نشانه ها لود ميشه ولي وسط صفحه خالي و سفيد هست) :13::19:!!!
میتونی از ویرایش با کیفیت کمتر استفاده کنی
اون مپش درسته
تراویان نسخه ی 4 کلا یه ننگ عظیم رو اسم تراویان بود،طراحی و باقی مسائلش خیلی از بازیکنای قدیم رو زده می کنهتنها نکته ی مثبتی که داره برداشته شدن امتیاز غارت توتنه، که باعث می شه توانایی دو تا نژاد دیگه به یه شکل عجیب و غریبی بالا بره(اونایی که با رومن و گول به سبک غارت رفتن دقیقا حس می کنن چی می گم:دی)
من مخالفم چون تراوین v4 اینقدرها هم که میگین بد نیست
فقط مشکلش اینه که یکی که پول بده راحت میتونه ابر قدرت بشه
باز یه خوبیش هم اینه که کسی که پول هم نده میتونه پیشرفت خوبی داشته باشه:46:
البته تراوین برای افرادی که دنبال تراوین کلاسیکن سرور میزاره نگران نباش
این خبریه که توی travian.com اومده:
Server Starts! tc6.travian.com will start on Friday April 8th as Travian version 3.6 classic server. Preregistration is available on Wednesday April 6th.
یعنی از این به بعد سرور های کلاسیک با نام tcx.travian.xxx وجود خواهد داشت
(tc =travian classic )
:20:
!@#$%^&*()
04-04-2011, 22:25
خب نیروهات نسبت به زمان کمن
تبرزن تحقیقش اشتباهه
خب اول سرور شدن که طلا خریدن میلیونی انلاین شدن تیمی و اینا می خواد،تو ایران مسائل دیگه هم میاد روش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]،کلا این سرورا رو باید بیخیالشون شد
شما دقیق یه امار بده دور و برت تا فاصله ی 5 ساعتی با گرزدر چه مقدار شلوغه من بگم چطور پیش بریخب سخته اینی که گفتی:دی
ولی جمعیت بیشترشون بیشتر از منه....یه 25تایی دهکده جمعیتشون بیشتر از منه....همه هم بالای 250...یه 5-6تایی هم جمعیت بالای 300 هستش....الآن که گرزی هام شدن تقریبا 250 تا....همون تبرزن ها و 4تا دلاور رو هم دارم:دی
یکی هم که اسمش kingMehdi هستش خیلی نزدیکه بهم....دهکده دومش رو هم زده.......500تایی جمعیت داره.....توتن هستش....
راستی این یارو EndWar که نفر دوم سرور هستش الآن بهم فیک زد:دی...نیرو هاش مردن همه...:دی
فکر کنم میخواد مدال هجومی و دفاعی بگیره:27:...ولی آخرش کاتاش میکنم:34:
kourosh4
05-04-2011, 13:11
سرور 7 جنوب غرب کسی نیست.......!
اینطورم نیست که 24 ساعته شخص الکی و بی هدف بشینه نیرو بزنه(البته در اوائل و اواسط بازی)
ببخش که فقط قسمتی از صحبت شما رو نقل میکنم
ساختن نیرو هیچ وقت بی هدف نبوده و نیست چه اول بازی چه وسط بازی چه اخرش مخصوصا 24 ساعته و زمانی میرسه که با gbgs هم شما دعا میکنی که کاش روز 25 ساعت بود
شما حتما این لینک رو دیدی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی این یارو EndWar که نفر دوم سرور هستش الآن بهم فیک زد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نیرو هاش مردن همه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم میخواد مدال هجومی و دفاعی بگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی آخرش کاتاش میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد بازیکنهای اکانت EndWar واقعا بچه های گلی هستن بی خود کسی رو نمیزنن اهل فارم ساختن به زور نیستن با اینکه رنک دو هستن توی 3 تا تاپ هم هستن اما اهل زرو گفتن نیستن
سرور 7 جنوب غرب کسی نیست.......!
من سرور 7 جنوب غرب هستم ولی اشتباه کردم با گول اکانت زدم من توتن باز هستم و اصلا نمیتونم با گول بازی کنم ولی با یکی از همسایه ها رو کل کل افتادم برای همین حذف نکردم :27:
kourosh4
05-04-2011, 17:34
اسمه اکانتت چیه.......
اونی هم که باهاش کل کل داری جمعیتش چنتاس...(اسم بده فارم تهویل بگیر):31:
اگه میخای بازی کنی بگو تا با هم کار کنیم....:46:
گول هم خوبه....
اسمه اکانتت چیه.......
اونی هم که باهاش کل کل داری جمعیتش چنتاس...(اسم بده فارم تهویل بگیر):31:
اگه میخای بازی کنی بگو تا با هم کار کنیم....:46:
گول هم خوبه....
اگر میخاستم بازی کنم که فارم بود
هردومون تحت حمایتیم نامه زد گفتم یکم قلدری کرد منم دمت گرم بازی رو برام هیجان انگیز کردی:31:
توی تاپ غارته تمام واحه های اطرافم خالیه منم فقط دارم غارت میکنم :27::27:
kourosh4
05-04-2011, 21:22
اگر میخاستم بازی کنم که فارم بود
هردومون تحت حمایتیم نامه زد گفتم یکم قلدری کرد منم دمت گرم بازی رو برام هیجان انگیز کردی:31:
توی تاپ غارته تمام واحه های اطرافم خالیه منم فقط دارم غارت میکنم :27::27:
اسم اکانتت چیه...!
من حدود 200 تا گرزی دارم یه رفیق هم دارم همین حدودا نیرو داره اگه خاستی بگو تا حالشو بگیرم....
امروز هر چی زدم فقط منابع گیرم اومد ....!
هیشکی نیرو نداشت ....!اعصابم خورده :31:
!@#$%^&*()
05-04-2011, 22:08
به نظرتون وقتی لیدر میگه واسم منابع بفرستین که سفارت رو بالا ببرم , منابع بفرستم؟:31:
به نظرتون وقتی لیدر میگه واسم منابع بفرستین که سفارت رو بالا ببرم , منابع بفرستم؟:31:
هیچ وقت لیدر خودش بازی بلد باشه سفارت اپ میکنه کاری نداره که
اسم اکانتت چیه...!
من حدود 200 تا گرزی دارم یه رفیق هم دارم همین حدودا نیرو داره اگه خاستی بگو تا حالشو بگیرم....
امروز هر چی زدم فقط منابع گیرم اومد ....!
هیشکی نیرو نداشت ....!اعصابم خورده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به همین نام mtx891 تو هر دوتا سرور ورژن 4 اکانت دارم
یکی رو خیلی خوب شروع کردم اما وقت براش نداشتم اینیکی هم که گول من اصلا بلد نیستم باهاش بازی کنم:31:
sajad-tnt
06-04-2011, 10:58
سلام دوستان.
نقشه بازي درست شد :46: ولي همچنان فونت بازي مشكل داره :19:!!!
راستي براي ساخت دهكده 2 چه چيزهايي لازمه و كي وقت ساخت دهكده 2 ميشه :31: ؟؟! (الان جمعيتم 200نفره:27:!)
آره اگر اتحادت قویه ،باید قبول کنی لیدر یه اتحاد هرچیزی میگه باید قبول کنی
به نفعه خودته:31:
سلام دوستان.
راستي براي ساخت دهكده 2 چه چيزهايي لازمه و كي وقت ساخت دهكده 2 ميشه :31: ؟؟! (الان جمعيتم 200نفره:27:!)
به 3 تا مهاجر و قصر یا اقامتگاه سطح 10 نیاز داری(حتما هم به فکر نیروی دفاعی خوب برای دفاع از دهت باش)
وقتش هم بستگی به خودت بازیت ،و غارتت و نیروت و البته پاپت بستگی داره
سلام دوستان.
به 3 تا مهاجر و قصر یا اقامتگاه سطح 10 نیاز داری(حتما هم به فکر نیروی دفاعی خوب برای دفاع از دهت باش)
وقتش هم بستگی به خودت بازیت ،و غارتت و نیروت و البته پاپت بستگی داره
کاملا !!!
فقط به امتیاز فرهنگی هم نیاز داری
aran khan95
06-04-2011, 14:51
ببخش که فقط قسمتی از صحبت شما رو نقل میکنم
ساختن نیرو هیچ وقت بی هدف نبوده و نیست چه اول بازی چه وسط بازی چه اخرش مخصوصا 24 ساعته و زمانی میرسه که با gbgs هم شما دعا میکنی که کاش روز 25 ساعت بود
شما حتما این لینک رو دیدی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد بازیکنهای اکانت EndWar واقعا بچه های گلی هستن بی خود کسی رو نمیزنن اهل فارم ساختن به زور نیستن با اینکه رنک دو هستن توی 3 تا تاپ هم هستن اما اهل زرو گفتن نیستن
من سرور 7 جنوب غرب هستم ولی اشتباه کردم با گول اکانت زدم من توتن باز هستم و اصلا نمیتونم با گول بازی کنم ولی با یکی از همسایه ها رو کل کل افتادم برای همین حذف نکردم :27:
من مگه گفتم نیرو سازی بی هدفه؟:دی
کلا کیلویی نباید نیرو زد سر این که فلانی بیشتر داره(باید با برنامه پیش رفت)
اون لینکم که حضرت عالی دادی،مال یه بابایی است تو اسپید،کلی خرج گلد و کتیبه(فک کنم منحصر جنگ اموز بود) کرد که اینو بزنه:دی،کلا به بحث ما مرتبط نیست
جی بی و جی اس؟!
اووووووووو این عزیزمون تازه 1ماه از سرورش گذشته،کو تاجی بی و جی اس(حدودای اند گیم به کارمیاد این:دی)
به نظرتون وقتی لیدر میگه واسم منابع بفرستین که سفارت رو بالا ببرم , منابع بفرستم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این اوصاف از اتحادت به هیچ وجه
کلا واسه ی اتحاد هیچ وقت باج ندید(البته بحث ساپورت برای کتیبه ها و مسائل جنگی جداست)
من مگه گفتم نیرو سازی بی هدفه؟:دی
کلا کیلویی نباید نیرو زد سر این که فلانی بیشتر داره(باید با برنامه پیش رفت)
اون لینکم که حضرت عالی دادی،مال یه بابایی است تو اسپید،کلی خرج گلد و کتیبه(فک کنم منحصر جنگ اموز بود) کرد که اینو بزنه:دی،کلا به بحث ما مرتبط نیست
جی بی و جی اس؟!
اووووووووو این عزیزمون تازه 1ماه از سرورش گذشته،کو تاجی بی و جی اس(حدودای اند گیم به کارمیاد این:دی)
با این اوصاف از اتحادت به هیچ وجه
کلا واسه ی اتحاد هیچ وقت باج ندید(البته بحث ساپورت برای کتیبه ها و مسائل جنگی جداست)
اون همر ماله تیم علی بود توی اسپید که با اسم nini شناخته شده داشتانش طولانیه کتیبه منحصر هم نداشت کوچیک دستش بود
تو همین اسپید قبلی هم یکی از بچه های اون اکانت یه همر 800K رو کرد که لینکش رو پیدا نکردم میگن سومن همر دنیا از نظر اتک پویت بود
من فقط میگم شما هرچی نیروهات بیشتر باشه بازی برات راحت تره مخصوصا اگر تازه کار باشی به هیچ عنوان هم نباید قطع بشه حتی شده بی هدف نیرو بسازی چون همیشه جنگ هست و بهشون احتیاج میشه با نیروی بیشتر بازی برات راحت تر میشه نیرو رو هم نمیشه با گلد ساخت و زمان میبره پس هیچ وقت نباید ساختش رو کنار گذاشت یا گفت خوب این مقدار کافیه دیگه نمیسازم
مثلا میخای یه واحه رو خالی کنی که 8K هم منابع داخلش هست خوب با 200 تا بزنی 60 تا لاست بدی بهتره یا با 1000 تا بزنی 6 تا لاست بدی؟؟
بچه ها من خیلی دوست داشتم یه تیم عظیم تشکیل میدادیم که که فقط و فقط بچه های p30 توش باشن اونم نه عضو های جدید.
اگه همچین چیزی هست به ما یه لینک بدید اگه هم نیست که خب تو فکرش باشید به نظرم خیلی شاخ میشیم.
aran khan95
06-04-2011, 21:45
اون همر ماله تیم علی بود توی اسپید که با اسم nini شناخته شده داشتانش طولانیه کتیبه منحصر هم نداشت کوچیک دستش بود
تو همین اسپید قبلی هم یکی از بچه های اون اکانت یه همر 800K رو کرد که لینکش رو پیدا نکردم میگن سومن همر دنیا از نظر اتک پویت بود
من فقط میگم شما هرچی نیروهات بیشتر باشه بازی برات راحت تره مخصوصا اگر تازه کار باشی به هیچ عنوان هم نباید قطع بشه حتی شده بی هدف نیرو بسازی چون همیشه جنگ هست و بهشون احتیاج میشه با نیروی بیشتر بازی برات راحت تر میشه نیرو رو هم نمیشه با گلد ساخت و زمان میبره پس هیچ وقت نباید ساختش رو کنار گذاشت یا گفت خوب این مقدار کافیه دیگه نمیسازم
مثلا میخای یه واحه رو خالی کنی که 8K هم منابع داخلش هست خوب با 200 تا بزنی 60 تا لاست بدی بهتره یا با 1000 تا بزنی 6 تا لاست بدی؟؟
اونم فک کنم رومن بود(رکورد جهانی رو فک کنم تو این داره ایران)
جدا از این
من در هیچ حالتی این بازی رو که کیلویی توش کار بشه رو نمی پسندم
نه 200تا نیرو می زنم به جایی که واسه 8ک 60 تا از دست بدم
نه تا1000 می زنم برای این که نگرانیم از 60 تا از دست دادن تو واحه کمتر بشه:دی
همه چیز باید تو این بازی طبق برنامه و محاسبات ریاضیاتی پیش بره
بسته به زمان و محاسبات و اهدافم هرجا لازم باشه سربازخونه و اصطبل روشن می کنم،هر جا هم لازم باشه ساختمون لول آپ می کنم
به هر حال هر کی نظر و روش خودشو داره
بچه ها من خیلی دوست داشتم یه تیم عظیم تشکیل میدادیم که که فقط و فقط بچه های p30 توش باشن اونم نه عضو های جدید.
اگه همچین چیزی هست به ما یه لینک بدید اگه هم نیست که خب تو فکرش باشید به نظرم خیلی شاخ میشیم.
فکر خوبیه
اما فکر میکنی ما میتونیم 60 تا عضو شاخ از p30 پیدا کنیم؟
پیشنهاد خوبیه اما کمتر تراوین بازها رو توی p30 میببینم و دیگه اینکه تیمهایی که الان وجود داره چند سرور کنار هم بودن و خوب همدیگه رو میشناسن باهم قرار میزارن میتینگ و کاملا صمیمی هستن دلیل شاخ بودنشون هم همنیه
اونم فک کنم رومن بود(رکورد جهانی رو فک کنم تو این داره ایران)
جدا از این
من در هیچ حالتی این بازی رو که کیلویی توش کار بشه رو نمی پسندم
نه 200تا نیرو می زنم به جایی که واسه 8ک 60 تا از دست بدم
نه تا1000 می زنم برای این که نگرانیم از 60 تا از دست دادن تو واحه کمتر بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چیز باید تو این بازی طبق برنامه و محاسبات ریاضیاتی پیش بره
بسته به زمان و محاسبات و اهدافم هرجا لازم باشه سربازخونه و اصطبل روشن می کنم،هر جا هم لازم باشه ساختمون لول آپ می کنم
به هر حال هر کی نظر و روش خودشو داره
اون رومن برای x5 بود که در مقابل همرهای جهانی x5 هیچه چون اولین بار x5تو ایران بود و کسی همچین چیزی ندیده بود یکم سرور صدا کرد اما همرهای سرور های x5 دیگه که اومد فهمیدن که کار شاخی هم نکردن
در باره ادمه حرفهات باهات موافقم من حتی برای تعدیل از ماشین حساب استفاده میکنم و منابع مورد نیاز برای ساخت تروپ و پاپ رو حساب میکنم
من حرفم اینه نیرو چیز نیست که بشه سریع بدستش اورد زمان میبره و هیچ موقع نباید ساختش راکد بمونه
حرف دیگه ای نیست امیدوارم بحث مفید بوده باشه
فکر خوبیه
اما فکر میکنی ما میتونیم 60 تا عضو شاخ از p30 پیدا کنیم؟
فکر کنم منظورشون تیم بود نه اتحاد
یه تیم مثلا 8 نفره مناسبه که همگی هم گلد خرج کنن روی یک اکانت.
حالا نمیدونم دقیقا منظورشون همین بود یا نه.
===========
اتفاقا برای سرور قهرمانان من همچین ایده ای داشتم اولش هم تعدادمون مناسب بود ولی آخراش شدیم دونفر!
اگر دنبال بازیکن هستید باید افرادی رو پیدا کنید که باهاشون بازی کرده باشین چون غیر این خیلی ها هستن که وسط هاش پا میشن میرن.
مثلا اگر تعدادتون زیر 4 نفر باشه دیگه بازی اونقدر ارزش نداره که وقت بذاری برای برنده شدن و برای فان میتونی بازی کنی.
خود من تو سرور قهرمانان وقتی فقط من و آرمان بودیم خسته شدم ول کردم در حالی که 3 پک 600 تایی لد هم خرج کرده بودم.
در رابطه با همر هم اگر مشکل منابع اصلا نداشته باشی میتونی بدون توقف نیرو سازی کنی البته به شرط اینکه نسبت بین نیرو ها رعایت بشه و از همه نیرو ها به نسبت مناسب داشته باشی
اینکه مشکل منابع نداشته باشی یعنی اینکه حداقل در ان واحد هم سربازخونه و اصطبل و... حداقل برای 15_16 ساعت روشن باشه و در ان واحد ساختمون ها هم در حال ارتقا باشن.
ساختمون سازی هم خیلی مهمه پاپ خیلی تاثیر داره خصوصا روی امتیاز فرهنگی
aran khan95
07-04-2011, 20:54
پیشنهاد خوبیه اما کمتر تراوین بازها رو توی p30 میببینم و دیگه اینکه تیمهایی که الان وجود داره چند سرور کنار هم بودن و خوب همدیگه رو میشناسن باهم قرار میزارن میتینگ و کاملا صمیمی هستن دلیل شاخ بودنشون هم همنیه
اون رومن برای x5 بود که در مقابل همرهای جهانی x5 هیچه چون اولین بار x5تو ایران بود و کسی همچین چیزی ندیده بود یکم سرور صدا کرد اما همرهای سرور های x5 دیگه که اومد فهمیدن که کار شاخی هم نکردن
در باره ادمه حرفهات باهات موافقم من حتی برای تعدیل از ماشین حساب استفاده میکنم و منابع مورد نیاز برای ساخت تروپ و پاپ رو حساب میکنم
من حرفم اینه نیرو چیز نیست که بشه سریع بدستش اورد زمان میبره و هیچ موقع نباید ساختش راکد بمونه
حرف دیگه ای نیست امیدوارم بحث مفید بوده باشه
پس این وسط وضعیت مخالفی وجود نداره تو روشا
فکر کنم منظورشون تیم بود نه اتحاد
یه تیم مثلا 8 نفره مناسبه که همگی هم گلد خرج کنن روی یک اکانت.
حالا نمیدونم دقیقا منظورشون همین بود یا نه.
===========
اتفاقا برای سرور قهرمانان من همچین ایده ای داشتم اولش هم تعدادمون مناسب بود ولی آخراش شدیم دونفر!
اگر دنبال بازیکن هستید باید افرادی رو پیدا کنید که باهاشون بازی کرده باشین چون غیر این خیلی ها هستن که وسط هاش پا میشن میرن.
مثلا اگر تعدادتون زیر 4 نفر باشه دیگه بازی اونقدر ارزش نداره که وقت بذاری برای برنده شدن و برای فان میتونی بازی کنی.
خود من تو سرور قهرمانان وقتی فقط من و آرمان بودیم خسته شدم ول کردم در حالی که 3 پک 600 تایی لد هم خرج کرده بودم.
آره،کلا کم تر از 5 نفر نمی شه بازی کرد رو یه اک حرفه ای....
در رابطه با همر هم اگر مشکل منابع اصلا نداشته باشی میتونی بدون توقف نیرو سازی کنی البته به شرط اینکه نسبت بین نیرو ها رعایت بشه و از همه نیرو ها به نسبت مناسب داشته باشی
اینکه مشکل منابع نداشته باشی یعنی اینکه حداقل در ان واحد هم سربازخونه و اصطبل و... حداقل برای 15_16 ساعت روشن باشه و در ان واحد ساختمون ها هم در حال ارتقا باشن.
ساختمون سازی هم خیلی مهمه پاپ خیلی تاثیر داره خصوصا روی امتیاز فرهنگی
پاشنه ی آشیل:دی
!@#$%^&*()
08-04-2011, 19:41
آقا این punish یعنی چی؟
مثلا از EndWar پرسیدم جمعیتت چرا نصف شده گفت از مولتی هانتر 50% پانیش خوردم: دی
aran khan95
08-04-2011, 21:13
آقا این punish یعنی چی؟
مثلا از EndWar پرسیدم جمعیتت چرا نصف شده گفت از مولتی هانتر 50% پانیش خوردم: دی
ترجمش می شه جریمه
داخل تراویان معمولا به علت استفاده از بات،مولتی اکانت بودن و خیلی دلایل دیگه(خواست یکی از آشنایان مولتی،ایرانی بودن:دی و...)
که به شکل جریمه ی جمعیت(کم شدن لول ساختمونا) و کشتن کل نیرو ها و خالی شدن انباره(بسته به جرمه،گاهی اکانت رو هم کامل پاک می کنن)
50 درصد پانیش یعنی حسابی مولتی اکانت بوده طرف
البته من یبار حساب کردم مولتی اکانت بودن تو سرور های ایران حتی اگر جریمه بشی خیلی سود داره!
بخاطر همین خیلی ها که جریمه میخورن بازم خیلی سریع میفتن رو دور.
!@#$%^&*()
08-04-2011, 23:12
به این یارو که جمعیتش 150بود حمله کردم ولی قوی تر از اونچه که فکر میکردم بود:دی
به نظرتون مولتی اکانت نیست؟:دی
به این یارو که جمعیتش 150بود حمله کردم ولی قوی تر از اونچه که فکر میکردم بود
به نظرتون مولتی اکانت نیست؟
شک نکن مولتی اکانت.
هر کی میگه مولتی نیست خودش هم مولتی بازی میکنه.
ممکنه مولتی ها جانشینش باشن
وگرنه وقتی میگی پاپش 150 یعنی هنوز اوایل بازیه
و کسی اوایل بازی 200 تا پیاده گول و 80 تا محافظ رومن نمیسازه.
و موردی که ثابت میکنه مولتی اکانته مقدار گرزدار های داخل بیسشه
وقتی تو بیس در زمان لند شدن اتک بالای 200 تا گرزی داره یعنی طرف رو اکانت نیست به احتمال زیاد.
پس اون محافظ ها و پیاده های گول رو موقتی جمع نکرده که مثلا شما ضرر ببینی موقع لند شدن و همیشه اون مدافع ها تو بیسش هستن و مدام زیاد میشن.
تازه سه تا شوالیه گول هم داره!
یه توصیه هم میکنم قبل اتک حتما رنک دفاع و هجومی طرف رو چک کنید.
و همچنین این شخص رو به مولتی هانتر معرفی کن.و لینک اتک رو هم براش بذار.لینک داخل بازی رو.
50 درصد پانیش یعنی حسابی مولتی اکانت بوده طرف
البته من یبار حساب کردم مولتی اکانت بودن تو سرور های ایران حتی اگر جریمه بشی خیلی سود داره!
بخاطر همین خیلی ها که جریمه میخورن بازم خیلی سریع میفتن رو دور.
نه عزیز endwar مولتی اکانت نبود با دوست یکی از مولتی ها دعوا کرد و جریمه شد ادمین بعد از پیگیری ماجرا از بازیکن های اکانت عذر خواهی کرد
شخص منظورم نبود کلا نحوه پانیش رو گفتم اسم نبردم.
50 درصد یعنی یکار اشتباه بزرگی انجام داده حالا من احتمال اشتباهات مولتی هانتر رو در نظر نکرفتم.
aran khan95
09-04-2011, 18:23
شک نکن مولتی اکانت.
هر کی میگه مولتی نیست خودش هم مولتی بازی میکنه.
ممکنه مولتی ها جانشینش باشن
وگرنه وقتی میگی پاپش 150 یعنی هنوز اوایل بازیه
و کسی اوایل بازی 200 تا پیاده گول و 80 تا محافظ رومن نمیسازه.
و موردی که ثابت میکنه مولتی اکانته مقدار گرزدار های داخل بیسشه
وقتی تو بیس در زمان لند شدن اتک بالای 200 تا گرزی داره یعنی طرف رو اکانت نیست به احتمال زیاد.
پس اون محافظ ها و پیاده های گول رو موقتی جمع نکرده که مثلا شما ضرر ببینی موقع لند شدن و همیشه اون مدافع ها تو بیسش هستن و مدام زیاد میشن.
تازه سه تا شوالیه گول هم داره!
یه توصیه هم میکنم قبل اتک حتما رنک دفاع و هجومی طرف رو چک کنید.
و همچنین این شخص رو به مولتی هانتر معرفی کن.و لینک اتک رو هم براش بذار.لینک داخل بازی رو.
داخل ورژن 4،ماموریت ها نیروهای پیشرفته هم میارن
ممکنه روز چهارم بازی 3تا سزار هم بیارن واسه طرف:دی
کلا شانس توش تاثیرش زیاده
alexander gb
09-04-2011, 19:37
:10::10::10::10::10:rastesho bekhayd man to travian ojobe hastam vali to server 9 nayomadam toye in x5 man ba jamiate 9900 rotbeye 700 boodam va hata to nestam ke shegofti jahano be sathe 80 beresonam vali motasefane natonestam khastam begam age mikhad berid to s9 to etehad haye ... be man esmatono begid dar ja miaraneton
rasti x5 badi key shoro mishe?????
!@#$%^&*()
09-04-2011, 19:45
x5 چه فرقی با معمولی داره؟
x5 چه فرقی با معمولی داره؟
فرقش اینه معمولی 1x و5x 5X دیگه
دوستان در ضمن دنبال یه دوال خول توی ts9 میگردم
یه دوال با ساعات آنلاین زیاد و غارتگر:5:
!@#$%^&*()
09-04-2011, 21:28
فرقش اینه معمولی 1x و5x 5X دیگه
میدونم:دی
فرقش چیه؟:|
سرعت ساختمون سازی و سرباز سازی و تولید منابع و همه چی 5 برابر هست.!
:10::10::10::10::10:rastesho bekhayd man to travian ojobe hastam vali to server 9 nayomadam toye in x5 man ba jamiate 9900 rotbeye 700 boodam va hata to nestam ke shegofti jahano be sathe 80 beresonam vali motasefane natonestam khastam begam age mikhad berid to s9 to etehad haye ... be man esmatono begid dar ja miaraneton
rasti x5 badi key shoro mishe?????
سلام دوست من توی جنوب غرب سرور 9 با بچه های همون سرور x5 شما هم بازی هستم
الیاد هم لیدر مجموعه هستش باید بشناسی صاحب اکانت cruys of iran و همینطور بچه های اکانت neda و خیلی های دیگه هستن شما هم تشریف بیاری خوشحال میشیم
aran khan95
10-04-2011, 17:00
سرعتش 5 برابره
نه خب
فقط سرعت تولید منابع و سرباز و ساخت ساختمون و مقدار خرید گلد:دی:دی 5ایکس هست
سرعت حرکت سربازا 2ایکس هست
حالا کی میخواد این همه رو توضیح بده : دی
اون گلدش موضوع مهمیه : دی
نه خب
فقط سرعت تولید منابع و سرباز و ساخت ساختمون و مقدار خرید گلد:دی:دی 5ایکس هست
سرعت حرکت سربازا 2ایکس هست
فکر نمیکنم سرعت حرکت 2ایکس باشه تا جایی که یادمه اون هم 5 برابر بود
ZEDEHAL DEGE
14-04-2011, 08:00
سلام من تازه این بازیو شرو کردم یه سوال دارم چرا هر چی نوع منابع تولیدی قهرمانو تغییر میدم تغییر نمیکنه؟و چرا اجناسم رفتن تو بخش فروش جنس و نمیتونم ازشون استفاده کنم؟
ZEDEHAL DEGE
14-04-2011, 12:05
:8:فک کنم مشکل از سایت بود چون درس شد!
aran khan95
15-04-2011, 17:25
حالا کی میخواد این همه رو توضیح بده : دی
اون گلدش موضوع مهمیه : دی
آره
ولی باز ضرر گلدشبه ایکس 2 نمی رسه،بیشترینو اون داره:دی
فکر نمیکنم سرعت حرکت 2ایکس باشه تا جایی که یادمه اون هم 5 برابر بود
نه،2ایکسه(فک کنم واسه این که مصارف برگشت سریع و ایناش بیشتر بشه)
جدا از اون،اگه سرعت 5ایکس می شد،میزان انلاین بودن بیشتری رو می خواست و مطمئنا افراد خیلی زیادی رو دور می کرد
!@#$%^&*()
15-04-2011, 19:14
به نظرتون رتبه 450 مهاجمین خوبه؟(فعلا):دی
توی این هفته هم 110000 غارت داشتم:دی
ای بدک نیست
مهاجمین که اگه بخوای شاخ بازی دربیاری باید خیلی بالاتر بری
غارتت هم باید بیشتر کنی:46:
aran khan95
17-04-2011, 21:22
اولی رو بنداز دور
برو پی دومی
بیشترین غارت،کمترین تلفات
البته اگه بتونی خفت کنی گرزی پیدا کنی با سواره از روش رد بشی خیلی راحت میتونی مدالهم بگیری برای مهاجمین.
!@#$%^&*()
19-04-2011, 21:59
البته اگه بتونی خفت کنی گرزی پیدا کنی با سواره از روش رد بشی خیلی راحت میتونی مدالهم بگیری برای مهاجمین.
نفهمیدم یعنی چی؟: دی
یعنی با نیروی سواره { دف گرزدار مقابل سوار 5 } صاف کنی
بچه ها دعوتنامه اتحادها رو کجا میتونم ببینم؟؟بعد اگر عضو یک اتحاد باشم دعوتنامه اتحادهای دیگه میرسه به دستم یا نه؟
مرسی :10:
چرا همش توليد گندم كم ميشه؟
aran khan95
26-04-2011, 19:09
بچه ها دعوتنامه اتحادها رو کجا میتونم ببینم؟؟بعد اگر عضو یک اتحاد باشم دعوتنامه اتحادهای دیگه میرسه به دستم یا نه؟
مرسی :10:
سفارتو بساز،برو توش دعوتنامه ها رو نوشته
نه،نمی رسه،ولی می مونه
اگه خارج شی می تونی ببینیشون
hadi_am_2010
02-05-2011, 19:53
اقا من تو سرور 9بازی میکنم هرکی خواست درخدمتم نوکر همتون هم هستم شمال غربی ts9.travian.ir
نام کاربری:hasane sabbah
من دارم سرور 7 و 9 رو حذف میکنم 500 جمعیت کسی می خواد اکانتو؟
kourosh4
06-05-2011, 23:35
منم سرور 7 هستم ...
اگه اکانت رو نمیخای بده دف بزنیم .... کلی هم دعات میکنم:31:
hadi_am_2010
09-05-2011, 21:58
من در خدمتم دیگه ما هستیم هنوز با این نامhasane sabbah و یه اکانت دارم با 2 ده و 200 تا گرزی که اماده واگذاریه هر کی خواست بهم خبر بده
Amirrezaajalli
16-05-2011, 21:28
اگه multihunter بذاره من فقط speed بازی میکنم.
با رتبه 44 و جمعیت 812 نفری یه هفته اس اکانتمو قفل کردن.کسی تا حالا با multihunter به مشکل خورده؟؟؟؟؟:19::19::19::19::19::19:
ورژن 4 چی همه فرق کرده الان اکنت ساختم!!! کلی با این قهرمان گیج میزدم تا 2زاری افتاد!!
تو سرور 4 هستم!
shervin95
24-05-2011, 19:28
به نظر من ورژن جدید اصلا جالب نیست:2:
Amirrezaajalli
24-05-2011, 19:30
من ترجیح میدم کلاسیک بازی کنم!!!!!
سرور های جدید به درد نمیخورن.من که از سرور7 حذف اکانت کردم
ammiirrrr
25-05-2011, 11:00
سلام
من یکم سیلور داشتم تبدیل کردم به گلد کسی می تونم برام توضیح بده با دو تا گلد که نوشته
Complete construction orders and researches in this village immediately
فقط یه لول کار می کنه ؟ مثلا دو تا گلد می دی فورا آکادمی رو از لول 10 می کنی 11 ؟ بعد دوباره باید دو تا گلد دیگه بدی تا از 11 فورا بری 12 ؟
soha is the beSt
26-05-2011, 00:54
سلام بچه ها من جدیدم تو این بازی(البته خیلی وقته میشناسم این بازیو :دی)
تو سرور اسپید×3 هستم حدودا 5 یا 6 نفر ریختن سرم هر روز حمله میکنن بهم :( میخوان فارمم کنن)
اگه کسی تو اسپید اکانت داره به من کمک کنه دعاش میکنیم ثواب داره :) اسم اکانتم blaZer هستش!
(دهکدم داره میترکه از حمله :دی)
(دهکدم داره میترکه از حمله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیگه کار از کار گذشته فارم شدی رفت :دی
کسی واسه سرور 4 اسکریپت با حال سراغ نداره؟؟:8:
alexander gb
26-05-2011, 12:09
ki accantesho nemikhad dar har serveri age nemikhayd bedid me
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
bache ha man yek bar vander 100 kardam rotbam 150 bod
Sam.seven
03-06-2011, 16:25
:31:سلام
دوستان کسی اکانت تو سرور 7 نداره بخواد واگذار کنه؟
خیلی ممنون می شیم :31:
soha is the beSt
04-06-2011, 13:16
سلام
بچه ها من باید تا 4شنبه جمعیت دهکدم شه 400 تا الان هم 189 تا دارم!
چطوری میتونم تو این زمان برسونمش به 400؟
سریییییییییع جواب بدید :دی
KAHAKDAM
05-06-2011, 08:11
سلام اقا سوها!!
ببینم توی سرور چندی؟
من و margggggg توی ورژن جدید سرور 9 هستیم!شما کجایین؟
keylogger
10-06-2011, 00:53
دوستان سلام !!
من یه -- پیدا کردم واسه گلد ولی وقتی به دست من رسید کار نکرد ! یعنی یه دوست اینترنتی به من تست کرد و فرستاد ولی الان نه خودش میاد نه این برنامه درست کار میکنه ! اکه کسی امتحان کرده بگه لطفا ... Fatal error .. plz instal latest .netframework !!! در حالی که من آخرین نسخه یعنی 4 رو زدم !
Amirrezaajalli
10-06-2011, 12:28
دوستان سلام !!
من یه -- پیدا کردم واسه گلد ولی وقتی به دست من رسید کار نکرد ! یعنی یه دوست اینترنتی به من تست کرد و فرستاد ولی الان نه خودش میاد نه این برنامه درست کار میکنه ! اکه کسی امتحان کرده بگه لطفا ... Fatal error .. plz instal latest .netframework !!! در حالی که من آخرین نسخه یعنی 4 رو زدم !
شما یه -- چی پیدا کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایشون یه هــــک پیدا کرده مربوط به گلده که احتمالا قرار بوده گلد رو زیاد کنه.
resident
10-06-2011, 13:47
دوستان سلام !!
لزوما به آخرین نسخه نیست. شما نسخه 2 و 3 رو هم بریزید.
بعضی از برنامه ها که نسخه 3 رو میخوان با نسخه ی 4 نمیشه مشکل رو برطرف کرد چون 4 و 3 تفاوت هایی دارن.
Majid_ftp
11-06-2011, 20:17
سلام ، کسی هست تو سرور 4 بازی اکانت داشته باشه ؟
compund security
13-06-2011, 10:47
بچه ها تازه مدرسه تمام شده اگه کسی هست اکتنت واگزار کنه من میخوام یا اگه میخوتد شریکی رو یه اکانت کار کنیم همه جور هستم بیاید
aran khan95
13-06-2011, 11:34
دوستان سلام !!
بیخیال این قضیه شو
تنها ه.ک موثر برای این قضیه کارت بانکیتونه:31:
Majid_ftp
13-06-2011, 14:41
چه کسانی تو سرور 4 دارن بازی می کنن ؟
compund security
13-06-2011, 15:33
اقایون تو سرور یک ج.غ کسی است کسی هم اکانت نمیخواهد واگزار کنه ؟؟؟؟؟
سلام دوستان این فایل رو دانلود کنین ببینین کار میکنه؟ واسه -- طلا هست
من هرچی میخوام سرور رو انتخاب کنم میگه آخرین ورژن .net framework رو نصب کن در حالی که آخریش نصبه
Majid_ftp
14-06-2011, 01:11
سلام دوستان این فایل رو دانلود کنین ببینین کار میکنه؟ واسه -- طلا هست
من هرچی میخوام سرور رو انتخاب کنم میگه آخرین ورژن .net framework رو نصب کن در حالی که آخریش نصبه
منم تست کردم error داد .
compund security
14-06-2011, 18:07
اخه این برنامه ها که واقعا گلد اضافه نمیکنه بوزر و پسورد شما را به ایمیل یک نفر دیگه (شخص سازنده میفرسته)
اخه این برنامه ها که واقعا گلد اضافه نمیکنه بوزر و پسورد شما را به ایمیل یک نفر دیگه (شخص سازنده میفرسته)
خیر دوست عزیز این برنامه نیازی به پسورد نداره
! Alex !
15-06-2011, 10:49
بیخیال این بازی توروخدا هر روز که بیشتر بازی کنید متوجه میشید که سرور دیگه اشتباهات سرورهای قبل رو تکرار نمیکنید و با تجربه شدید این باعث میشه که دیگه بیخیال بازی نشید
اما این بازی یک بیماری هستش ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه است .
compund security
15-06-2011, 18:34
بیخیال این بازی توروخدا هر روز که بیشتر بازی کنید متوجه میشید که سرور دیگه اشتباهات سرورهای قبل رو تکرار نمیکنید و با تجربه شدید این باعث میشه که دیگه بیخیال بازی نشید
اما این بازی یک بیماری هستش ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه است .
پس فکر کردی چرا اسمش تراوینه تراوین یک نوع بیماری جنون زاست بی شوخی:8::8::8::8::8:
من تو اولین سرور که بازی کردم ترک کردم: دی
البته امتحانات هم موثر بود...
راستی به نظرتون .com بهتره یا .ir?
aran khan95
16-06-2011, 00:06
نگاهتون منفیه
وگرنه کندن ازش اصلا کار سختی نیست:دی
compund security
16-06-2011, 06:36
همه اینا رو ول کنید به من کمک کنید من توتنم تو دهکدم منابع رو تا 2 بردم و انبار و سرباز خونه و بازارو.... دارم 2.5 روز هم از حمایتم مونده حمله نمیکنم چون دور و برم همه تحت حمایتند تازه میترسم که حمله کنم طرف جاخالی بده یا نیروهاش پر باشه بهم حمله کنه نمیدونم چه کنم کمکم کنید
سلااام بچه ها سرور 9 کسی جنوب غرب نیست بهم کمک کنه؟؟؟یکی با منجنیق حمله میکنه دارم بیچاره میشممم :41:
sajad-tnt
16-06-2011, 09:27
سلام .
من سرور 9 و جنوب غرب هستم:46:.
اسم اكانتت چيه دوست خوبم ؟!
اگه از اتحاد NoDe (:31:) نباشي كمكت ميكنيم !
دوستان اين ديگه چه وضعشه :13:؟؟!
جلوي فرستادن نامه هارو بستن و همينطور توي فروم هم نميشه پست بيشتر از يك جمله فرستاد :13::19:!
حتي نميشه به مولتي هانتر هم نامه داد :18:!
aran khan95
16-06-2011, 10:27
همه اینا رو ول کنید به من کمک کنید من توتنم تو دهکدم منابع رو تا 2 بردم و انبار و سرباز خونه و بازارو.... دارم 2.5 روز هم از حمایتم مونده حمله نمیکنم چون دور و برم همه تحت حمایتند تازه میترسم که حمله کنم طرف جاخالی بده یا نیروهاش پر باشه بهم حمله کنه نمیدونم چه کنم کمکم کنید
با توتن به هیچ عنوان اول بازی منابعو بالا نمی دن:دی(من کلا با هیچ نژادی نمی دم:دی)
یه سربازخونه،یه بازار
بعد تا جایی که می شه گرزدار می زنی(با تعدیل و نرفتن وظایف کاردان 26 تا(فک کنم) می تونی بزنی)،می ری غارت
اینی که طور غارت کنی رو هم اگه نمی دونی بگو تشریح کنم
در ضمن، تو سرور های 3.6 الان قابلیت بازگشت سریع نیرو ها هنوز هست یا برداشتن؟
compund security
16-06-2011, 11:12
با توتن به هیچ عنوان اول بازی منابعو بالا نمی دن:دی(من کلا با هیچ نژادی نمی دم:دی)
یه سربازخونه،یه بازار
بعد تا جایی که می شه گرزدار می زنی(با تعدیل و نرفتن وظایف کاردان 26 تا(فک کنم) می تونی بزنی)،می ری غارت
در ضمن، تو سرور های 3.6 الان قابلیت بازگشت سریع نیرو ها هنوز هست یا برداشتن؟
حمایتم از بین میره ها
compund security
16-06-2011, 11:21
برا غارتم لطفا کمی توضیح
توضیح بده...
راستی من تو این سروری که بازی کردم بزرگ ترین اشتباهم فرستادن گرزی به صورت تکی یا 2تایی بود: دی...امیدوارم شما امتحان نکنید این کارو: دی
aran khan95
16-06-2011, 18:31
توضیح بده...
راستی من تو این سروری که بازی کردم بزرگ ترین اشتباهم فرستادن گرزی به صورت تکی یا 2تایی بود: دی...امیدوارم شما امتحان نکنید این کارو: دی
ورژن 4 رو بازی نکردم،با این افتضاحای قفس و دیوار و اینا کلا یه استراتژی جدیدی واسه غارت نیازه
ولی اگه 3.6 بازی می کنی شروع بازی باید 2تا 2تا(با توجه به فارم تغییر بده) اتک بدی
اگه فرصت بشه،با میثم یه سری مطالب در این موارد می ذاریم اینجا
سلام .
من سرور 9 و جنوب غرب هستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم اكانتت چيه دوست خوبم ؟!
اگه از اتحاد NoDe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نباشي كمكت ميكنيم !
مرسی دوست خوبم
اسم اکانتم teieb هست...تو چی؟:31: نه اتفاقاا این یارو جزو اتحاد node tm بود الان اسمشو عوض کردن ولی متحدن با node :31:
فعلا یه جوری با چنگ و دندون نگه داشتم خودمو از دیروز حمله نکرده :31: حالا اگه باز حمله کرد بهت خبر میدم یه کم کمکم کن:31::40:
منم نمیتونم پیام بدم!!ولی بقیه بهم پیام میدن!!دارم زجر میکشم :31:
سلام . عاشق تراوین بودیما ! یادش به خیر .
حالا چند روز دیگه که امتحانا تموم شد و ما هم از خوابگاه برگشتیم و برگشتیم فروم ، میایم اگه سرور جدیدی بود .
اون موقع ها هم رنکم معمولا زیر 20 بود .
Comming soon...
به به!!جخبره اینجا!!! باز تابستو ن شد تراوین می خواد بتر کونه!!!
در موررد سرور ورژن 4 بیشتر استراتژی ها همونه با این تفاوت که دفاع اوایل بازی خیلی آسونتر شده!!! خیلی ها میگن این به نفع رومن هستش ولی بنظز من کسی که قبلا باید و 100% جاخالی میداد حالا میتونه با یک تک قهرمان و باغ وحش دفاع خوف ناکی رو بچینه پس توتن بنظز من بیشتزین سود رو برده مخصوصا که از همون لحظه اول بازی میشه فارم کرد معمولا چندتا واحه بدون موجود ویا حداقل 3-4 تا موجود هست که باوجود قهرمان د اول بازی مشکلی نیست هستن که کمک شایانی در پیشرفت اولیه میکنن در ضمن نباید یادمون بره که در ورژن 4 جاسوسی از کمتزین فارمتون هم الزامی هستش بخاطزه همون باغ وحشی که طرف میتونه بکاره ! در کل به استراتژی های دفاعی خیلی اضافه شده!!!
تراوین خیلی بازی وقت گیریه
یادش بخیر تو سه ماه اینقدر گلد خریدیم ریختیم تو شکمش که شد رنک 33 سرور
ولی ولش کردیم رفت به هر حال ادامه میدادیم خیلی زود میرفتیم بین 10 نفر
حیف شد واقعا
الان اسم تراوین میاد تمام تنم میلرزه
اصلا دیگه حال و حوصلش رو ندارم با اینکه خیلی بازیش رو دوست دارم ولی تا سر حد مرگ ازش متنفرم!!!!
compund security
21-06-2011, 01:28
اصلا دیگه حال و حوصلش رو ندارم با اینکه خیلی بازیش رو دوست دارم ولی تا سر حد مرگ ازش متنفرم!!!!
:18::18::18::18::18:
تراوینه دیگه!! نمیشه کاریش کرد منم بعد از 2 سال شروع کردم ولی کلا ظزفیت بچه ها تو بازی خیلی عوض شده( قبلا با ظزفیت تر بودن) مثلا 3 هفته پیش یکیرو کلا فارم کردم چند روز پیش یه موج کاتا اومد اونم از فاصله 128 ساعته!!! که احتمال میدادم 95% فیک باشه!!! دیشب موج زسید !! فیک نبود!!!! :18::18::18::18::18: انبارمو زدو رفت!!!
سرور ایران که اصلا جنبه اش رو ندارن
میخوای یکی رو فارم کنی اینقدر خدا و پیغمبر رو میاره جلوی چشمات که من فقیر و مفلسم و اخر سر پشیمون میشی اصلا چرا اومدی تراوین!!!!
از اون طرفم میخوای یک سوال از رنک بالایی ها واسه پیشرفت خودت بپرسی اینقدر قیافه میگیرن که هر لحظه فکر میکنی لایحه دادی مجلس که تصویب بشه!!!
در کل تراوین بازی تمیزی و پر از استرسه!!! برای کسایی که سه ماه تابستون تعطیل و بیکارن خیلی خوبه!! تیمی بشینن پشت کام اونم با نژاد رومن!!! تا میتونن اک رو ببندند به گلد و حالش رو ببرن!!
البته شاید تعجب کنید چرا میگم رومن!!! اخه رومنها اخر بازی خیلی قوی میشن!!! اونهایی که تجربش رو دارن میدونن که بیشتر وقتا رومنا بازی رو میبرن!!! البته بستگی به بازیکن هم داره!!!
compund security
21-06-2011, 18:28
سرور ایران که اصلا جنبه اش رو ندارن
میخوای یکی رو فارم کنی اینقدر خدا و پیغمبر رو میاره جلوی چشمات که من فقیر و مفلسم و اخر سر پشیمون میشی اصلا چرا اومدی تراوین!!!!
از اون طرفم میخوای یک سوال از رنک بالایی ها واسه پیشرفت خودت بپرسی اینقدر قیافه میگیرن که هر لحظه فکر میکنی لایحه دادی مجلس که تصویب بشه!!!
در کل تراوین بازی تمیزی و پر از استرسه!!! برای کسایی که سه ماه تابستون تعطیل و بیکارن خیلی خوبه!! تیمی بشینن پشت کام اونم با نژاد رومن!!! تا میتونن اک رو ببندند به گلد و حالش رو ببرن!!
البته شاید تعجب کنید چرا میگم رومن!!! اخه رومنها اخر بازی خیلی قوی میشن!!! اونهایی که تجربش رو دارن میدونن که بیشتر وقتا رومنا بازی رو میبرن!!! البته بستگی به بازیکن هم داره!!!
همون رومن باید اول بازی از شر توتن راحت بشه:21::10::31::11:
همون رومن باید اول بازی از شر توتن راحت بشه
شدیدا موافقم !! بهترین خوراک توتن در اول بازی رومن هستش البته رومن هم با یک تک هیرو میتونه حال توتن بگیره مخصوصا ورژن 4 :27:
compund security
21-06-2011, 20:11
شدیدا موافقم !! بهترین خوراک توتن در اول بازی رومن هستش البته رومن هم با یک تک هیرو میتونه حال توتن بگیره مخصوصا ورژن 4 :27:
بازم طول میکشه کسی که میخواد بره سراغ رومن باید شدیدا سریع عمل کنه 1 ماه اول شبانه روز پاش باشه و گلد به پاش بریزه تا اخر سرور خیلی خوب بشه اون موقع هیچ توتنی هیچ کاری نمیتونه بکنه:20:
aran khan95
21-06-2011, 20:40
نژاد ها که به حالت کلی بالانسن
ولی تو شرایط ایده آل مطمئنا توتن قوی ترینه،در تمام نقاط بازی(یه محاسبه ی کوچک کنید می بینید)
در شرایط غیر ایده آل هم....
باز قوی ترین توتنه:دی
شک دارید با یه نژاد دیگه حرفه ای کار کنید
فرق رو احساس می کنید
کلا در تمام زمان ها قوی ترین موضع رو توتن ها دارن(تو 3.6)
من هم با نژاد توتن موافقم
اما اعتقادم تو بازی تراوین اینه که اگر توتن بخواد به رومن رحم کنه بعدها که قدرت گرفت حتی اگر گول و توتن هم متحد بشن حریف رومن و سربازاش نمیشن مخصوصا اینکه رومن ابخوری هم داره دیگه بدتر :31:
compund security
22-06-2011, 13:57
تا به اونجا ها بخواد برسه من یکی اکانتم رو قبلش میزارم رو فروشش میرم سر درس و مشقم :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mool Tee
22-06-2011, 18:51
سلا به همه:31:
دوستان فرض کنید من یه Noob (تازه کار ) هستم(مخفی رو بخون) . یکی خیلی بازی بلــــدیه بیاد به من بگه کدوم نژاد خوبه یه طرض بازی کردن تو 3 روز تحت حمایت رو بنویسه و ...... خواهــــش
انقدر هم noob نیستم 4 تا سرور بازی کردم:31:
aran khan95
23-06-2011, 19:52
به یک دوال بازی بلد نیاز مندیم
ترجیحا آشنا به غارت
ترجیحا به آیدی یاهو پی ام بدید
سلا به همه:31:
دوستان فرض کنید من یه Noob (تازه کار ) هستم(مخفی رو بخون) . یکی خیلی بازی بلــــدیه بیاد به من بگه کدوم نژاد خوبه یه طرض بازی کردن تو 3 روز تحت حمایت رو بنویسه و ...... خواهــــش
انقدر هم noob نیستم 4 تا سرور بازی کردم:31:
گمونم به دردت بخوره
[
سلام دوستان من خیلی وقتمو رو این بازی تلف کردم فقط اینو خواستم بگم که این بازی ارزش وقت تلف کردن رو نداره هر موقع بکشید بیرون خوبه
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست
سلام دوستان من خیلی وقتمو رو این بازی تلف کردم فقط اینو خواستم بگم که این بازی ارزش وقت تلف کردن رو نداره هر موقع بکشید بیرون خوبه
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست
بازی مسخره چرت و اعتیاد آور که اخرش این عمارت جادوه یا خماریه( نمیدوونم)...
بازی مسخره میشه نظر شخصی منه
MasTeR_SHiFo
04-07-2011, 22:49
به نظره من که بازی قشنگیه . هر کس میاد توش فارم میشه میگه بازی چرتیه . :31:
J A V I D
06-07-2011, 14:45
خیلی مذخرفه شبیه نقاشیه :31: صد رحمت به بازیای دیگه
compund security
07-07-2011, 11:19
بچه ها قیمت یک اکانتی که 100 تا طلا داره و 2 ده است ده دوم 15 کراپی و کلوپ طلایی هم داره و همه چیزاش هم (همه 25% ها پلاس و...)فعاله و تو اتحاد خوبی است و تولید 150 از هر منبع داره و رومن است چنده از یه سرور که 40 روزه شروع شده
بچه ها سرور 8 IR شروع شد امروز ...
زوود باشین بیاین: دی
compund security
09-07-2011, 21:48
چه گرد و خاکیییییییییییییییییی
farid0485
12-07-2011, 10:30
بچه ها قیمت یک اکانتی که 100 تا طلا داره و 2 ده است ده دوم 15 کراپی و کلوپ طلایی هم داره و همه چیزاش هم (همه 25% ها پلاس و...)فعاله و تو اتحاد خوبی است و تولید 150 از هر منبع داره و رومن است چنده از یه سرور که 40 روزه شروع شده
اگه فارم نباشي من قيمت طلا رو ميدم با 30% طلا رو هم واسه زحمتي كه كشيدي....
compund security
12-07-2011, 21:30
باشه قبوله حالا من چه کنم اگه با اکانتی هم عوض میکنید قبوله
mahdiking
18-07-2011, 11:37
سلام دوستان
سرور 8 تراوین استارت خورده از لینک زیر ثبت نام کنید:
کد:
Hero A2008
18-07-2011, 20:25
دوستان من یه اکانت تو سرور۹ با هزار جمعیت و هزار تا سرباز دارم اگه کسی میخواد پیام خصوصی بده.
danyal322
01-08-2011, 17:32
تراوین سرور 8 بازی می کنم جمعیتم 108 بیشتر نیست نامم است mordar1 نزاد گول انتخاب کردم یکی کمکم کنه حمله بهم نمیشه ولی نمی دونم چرا پیشرفتم کنده اگه کسی تو جنوب غربی افتاده خبری بده
abbaspaydar
07-08-2011, 10:17
سلام
کسی اینجا تو 3x بازی نمیکنه؟
alex-tabriz
11-08-2011, 19:29
salam be haegi
aga man toye ts1 ye acc daram jamiat 1000
hame chi dare
kolop talaee
3k niro
deff saz
tolidate balaee 1200
2 deh
raees
anbare sathe 20
shovalia toten sathe 20
hero hame chi dare
kholase bahale
kasi khast bekhare be man z bezane
09357204645
sam_majid
17-08-2011, 03:40
bazi kheyli toopie man chand sal bazi mikardam.alan miram vase sabte nam dobare bargardim be reghabat ba gavalha.man roomi hastam
babelirani
20-08-2011, 01:55
سلام کسی هست واسه سرور 300X بیاد با هم بازی کنیم ؟
kourosh4
20-08-2011, 08:15
این 300x مشکل داره!
من خودم تا دو روز پیش بازی میکردم اما یدفه یه نفر با 8976879087658769876 گرزی اومد سراغم....!
ارزش وقت گزاشتن نداره توش کلی تقلب میکنن
آقا این بازی اعتیاد داره
من که تازه تونستم ترکش کنم
اما با دیدن این تاپیک دست و تنم داره میلرزه
به نظر من خیلی باحاله
ای بابا
من تازه این تراوین رو ترک کردم
اینجا هم که همش از اون حرف می زنن
انگار تا دوباره درگیر این بازی نشم ول کن نیستید
دوستون دارم
compund security
21-08-2011, 20:40
سلام به همگی بر و بچز کسی نمیدونه چطور تو این سرور های 300 برابر و ......... تقلب میکنند؟
مگه تو این بازی تقلب هم میشه کرد ؟
من که بدون تقلب بازی می کردم
aran khan95
23-08-2011, 13:51
مگه تو این بازی تقلب هم میشه کرد ؟
من که بدون تقلب بازی می کردم
تو سرور های اصلیش که نه..
الباقی سرور ها رو نمی دونم
compund security
23-08-2011, 19:23
سرور اصلی نمیشه بقیه سرور هاش خیلی باگ داره خودشون هم میگن از باگ ها استفاده نکنید کسی اگه میدونه بگه
آره . اگه کسی بلده راه هاش رو بگه
بالاخره دونستنش بد نیست
یه چیز جدید یاد می گیریم
آقا من تو سرور 2 هستم خیلی ها که با من شروع کردن به بازی الان چند برابر من پیشرفت کردن کسی نمیدونه قضیه چیه؟
البته من تازه کارما
popo2012
24-08-2011, 21:33
کسی تو سرور 9 بازی میکنه اگه هست بگین تا فارمتون کنم
compund security
24-08-2011, 22:30
آقا من تو سرور 2 هستم خیلی ها که با من شروع کردن به بازی الان چند برابر من پیشرفت کردن کسی نمیدونه قضیه چیه؟
البته من تازه کارما
دوست عزیز دلیل های بسیار زیادی دارد نحوه بازی از مهمترین دلایل میباشد این که شما بدونید در چه زمانی چه کنید طلا داشته باشید و........... خود من در تابستون قبل رو یه اکانت کلی وقت گزاشتم اخرش 150 تا سرباز داشتم میخواستم ده 2 بزنم فارم شدم اما این تابستون با تشکر فراوان از دوست گران خیلی گران زیادی گرانقدر ارمان جون تونستم تا حالا حدود 4000 تا سرباز از جمله کمی غارتی با همر دارم و 3 ده و در اتحاد توپ و خلاصه همه چیز حالا چرا چون در وقت معین کار درست رو انجام دادم خلاصه شما هر سوالی داشتید اول با ارمان جان که استاد و رییس ماست و دوما با بقیه و اگه هیچکس نبود با من حقیر در حد فهمم کمک میکنم:11:
دوست عزیز دلیل های بسیار زیادی دارد نحوه بازی از مهمترین دلایل میباشد این که شما بدونید در چه زمانی چه کنید طلا داشته باشید و........... خود من در تابستون قبل رو یه اکانت کلی وقت گزاشتم اخرش 150 تا سرباز داشتم میخواستم ده 2 بزنم فارم شدم اما این تابستون با تشکر فراوان از دوست گران خیلی گران زیادی گرانقدر ارمان جون تونستم تا حالا حدود 4000 تا سرباز از جمله کمی غارتی با همر دارم و 3 ده و در اتحاد توپ و خلاصه همه چیز حالا چرا چون در وقت معین کار درست رو انجام دادم خلاصه شما هر سوالی داشتید اول با ارمان جان که استاد و رییس ماست و دوما با بقیه و اگه هیچکس نبود با من حقیر در حد فهمم کمک میکنم:11:
خیلی ممنون از راهنماییتون
ولی آخه اولش که تازه شروع میکنی خب خیلی طول میکشه تا منابع به حد مجاز برسه تا چیزی بنا کنی ولی بعضی بازیکنا خیلی سریع رشد میکنن که واقعاً برام عجیبه
به هرحال مرسی فعلا که راهنمایی نمیخوام بیشتر دوست دارم خودم همه چیزو کشف کنم ولی اگه کمک خواستم حتماً همینجا مطرح میکنم چون واقعا فروم خیلی فعال و باحالیه:7:
خیلی ممنون از راهنماییتون
ولی آخه اولش که تازه شروع میکنی خب خیلی طول میکشه تا منابع به حد مجاز برسه تا چیزی بنا کنی ولی بعضی بازیکنا خیلی سریع رشد میکنن که واقعاً برام عجیبه
به هرحال مرسی فعلا که راهنمایی نمیخوام بیشتر دوست دارم خودم همه چیزو کشف کنم ولی اگه کمک خواستم حتماً همینجا مطرح میکنم چون واقعا فروم خیلی فعال و باحالیه:7:
عزیزان من بنای این بازی بر غارت هستش
کاسایی که شما در بارشون صحبت می کنید در آغاز بازی از انجام راهنمایی ها سر باز می زنند و همه منابع رو خرج ساخت سرباز و غارت می کنند و بعد از هفته دوم شروع می کنن مقداری از منابع رو خرج ارتقاء ساختمان ها می کنند . در مورد غذا هم اگه کم بیارن یا تعدیل می کنن یا تو بازار می خرن .
خلاصه این طوری پیشرفت می کنن .
عزیزان من بنای این بازی بر غارت هستش
کاسایی که شما در بارشون صحبت می کنید در آغاز بازی از انجام راهنمایی ها سر باز می زنند و همه منابع رو خرج ساخت سرباز و غارت می کنند و بعد از هفته دوم شروع می کنن مقداری از منابع رو خرج ارتقاء ساختمان ها می کنند . در مورد غذا هم اگه کم بیارن یا تعدیل می کنن یا تو بازار می خرن .
خلاصه این طوری پیشرفت می کنن .
آره 100% همینه البته من خودم اولش که شروع کردم چندساعتی آفلاین بودم و آفلاین بودنم یکم سرعت پیشرفتمو کم کرد
Moh3en_DDD
25-08-2011, 14:29
سلام
آقا چجوری اسیر ها رو بکشم ؟
szh_1367
25-08-2011, 14:49
آره 100% همینه البته من خودم اولش که شروع کردم چندساعتی آفلاین بودم و آفلاین بودنم یکم سرعت پیشرفتمو کم کرد
سلام
دوست عزیز بهت یه توصیه دوستانه میکنم نه که فقط به شما بلکه به همه افرادی که تراوین بازی می کنند
تراوین رو رها کنید
نگو که تو چه میفهمی از این بازی من توی هر سروری بازی کردم رنکم زیر 10 بوده تو اکثر سرورهای جهانی و ایرانی بازی کردم و .........
نیاز نیست که اسم اکانت و ماوقع رو بگم اما اکثر افرادی که تراوین بازی می کنند ( البته تا یکسال پیش ) من رو با اسم مستعار می شناسند
هفته ای 2 ، 3 بار افراد مختلف ازم میخواهند که فقط به اکانتشون نظارت کنم افرادی که حاضر هستند هفته ای 100 هزار تومان بابت این بازی خرج کنند
اما اخر این بازی هیچی دستت رو نمیگیره به جز وقت تلف کردن ، عمرت رو به هدر دادن
من با بازی مخالف نیستم ( خودم خیلی بازی میکنم ) اما اگر میخواهی بازی کنی یه بازی انجام بده که وقتت رو زیاد نگیره باعث شادابی بشه و ....
نمی خواستم این پست رو بدهم اما ... بگذریم حرف برای گفتن زیاده اما جای گفتن نیست
سلام
امکان کشتن اسیرها وجود نداره
سلام
اگر گول هستی و سربازای بازیکن دیگه ای توی تله های شما هستند، امکان کشتن اونها وجود نداره و فقط می تونید آزادشون کنید
اگر سربازای شما تو تله های یک بازیکن دیگه اسیر شده، با رفتن به اردوگاه و انتخاب گزینه کشتن نیروهای اسیر شده، می تونید اونارو بکشید
سلام
دوست عزیز بهت یه توصیه دوستانه میکنم نه که فقط به شما بلکه به همه افرادی که تراوین بازی می کنند
تراوین رو رها کنید
نگو که تو چه میفهمی از این بازی من توی هر سروری بازی کردم رنکم زیر 10 بوده تو اکثر سرورهای جهانی و ایرانی بازی کردم و .........
نیاز نیست که اسم اکانت و ماوقع رو بگم اما اکثر افرادی که تراوین بازی می کنند ( البته تا یکسال پیش ) من رو با اسم مستعار می شناسند
هفته ای 2 ، 3 بار افراد مختلف ازم میخواهند که فقط به اکانتشون نظارت کنم افرادی که حاضر هستند هفته ای 100 هزار تومان بابت این بازی خرج کنند
من با بازی مخالف نیستم ( خودم خیلی بازی میکنم ) اما اگر میخواهی بازی کنی یه بازی انجام بده که وقتت رو زیاد نگیره باعث شادابی بشه و ....
ممنون از توصیت
آره من خودمم با اینکه تازه کارم دیدم کم کم دارم رو بازی و دهکدم تعصب پیدا میکنم و این خیلی بد بود چون باید همیشه آنلاین باشی و از تموم کار و زندگیت بخاطر این بازی عقب بیفتی
واقعا بازی جالبیه وبهترین خصوصیتش اینه که رقیبات همه آدمن کامپیوتر نیستن ولی برا یه آدم بیکار خوبه
بچه ها کسی میدونه بازی این سبکی واسه پی سی چیه؟ من خودم شوالیه افتخارو دوست دارم تقریبا مثل همین تراوینه جنگهای صلیبی هم بد نیست...
بی باک بی بال
25-08-2011, 21:13
سلام
کسی سرور x3 سراغ نداره
یا سایت که اخبار شروع سرور ها رو بده
compund security
26-08-2011, 19:05
حرف دوستان کاملا درسته من بد بخت هم الان تو تابستونم واقعا صبح تاشب پای تراوینم واقعا دارم میگم به محض اینکه از خواب بلند میشم میشینم پای کامپیپوتر و برای افطار و سحری و دستشویی:31:و مهمونی فقط بلند میشم الان چندین روزه که بیرون رو ندیدم بعضی وقت ها واقعا ناراحت میشمو افسرده اما بعدش ادم میشم:31::31::31:
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
سلام
کسی سرور x3 سراغ نداره
یا سایت که اخبار شروع سرور ها رو بده
من یه سایت یادم بود حالا یادم نیست میپرسم میذارم:27::27::27::27:
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
در جواب اون دوستمون هم که گفت چطور اون ها انقدر پیشرفت میکنن باید یک ضرب المثل چینی رو بگم که میگه از غارت انبار ها پر گردد :27::31: خود من با انبار 80000 تای گندم و همه گندم زار ها سطح 10 ولی گندم -4000 حدودا دارم که به خاطر غارتم معمولا انبار ها پر است و من با تغدیل باید خالیشون کنم:27::27:
سلام
تراوین رو رها کنید
دوست گلم ما هم آنقدر ها که فکر می کنی تو این بازی تازهکار نیستیم و چند سالی هست که بازی می کنیم .
(البته الان ترکش کردم )
قبول دارم که این بازی اعتیاد داره . اما این فقط به خاطر سبک و نوع بازی هستش .
شما می تونید خیلی بی خیال به بازی بپردازید و رنک و امتیاز براتون مهم نباشه ( که یا فارمتون می کنن یا صافتون )
یا اینکه با تمام وجود همه زمانتون رو براش صرف کنید .
من خودم وقتی تازه ازدواج کرده بودم و برای ماه عسل رفته بودیم بیشتر وقتم رو توی کافی نت ها میگذروندم یا با بچه های اتحادم بصورت تلفنی صحبت می کردیم .
اصلا جذابیت این بازی به همین چیزهاش هست
aran khan95
27-08-2011, 18:30
من هر گونه اعتیاد رو تکذیب می کنم در مورد این بازی:دی
این بازی فقط نیاز به وقت زیاد داره
که اونم با دوال حل می شه...
compund security
27-08-2011, 22:17
به به ارمان خان هم اومد استاااااااااااد
danyal322
28-08-2011, 04:14
سلام بچه ها
اینجا کسی سرور 8 است
نام کاربری mordar1
اگه کسی است بگه
دوست عزیز صرف زمان زیاد در یک بازی اعتیاد تلقی میشود .
اما به هر حال به نظر من ارزشش رو داره .
szh_1367
29-08-2011, 01:24
دوست عزیز صرف زمان زیاد در یک بازی اعتیاد تلقی میشود .
اما به هر حال به نظر من ارزشش رو داره .
ارزش :18:
میشه بگی چه ارزشی داره این بازی ؟ توضیحات واضح باشه من ای کیوم ضعیه :31:
SA.JJ.AD
29-08-2011, 07:23
دوستان یکی با جمعیت بالای 5000 هزار بهم حمله زد و بعدش من عصبی شدم بهش نامه دادم گفتم اگه مردشی برو با هم جمعیت های خودت حمله بزن نه منی که جمعیتم 500 ه و ازین دست حرفا :31: یارو هم بهش برخورد و نامردیش گل کرد !!طبق نامه هایی که ردو بدل شد بینمون و منم کم نیاوردم و لقب بزدل رو بهش دادم :31::27: میخواد 0 م کنه تا مجبور شم اکانتمو حذف کنم :13:چیزی از ادم بودن سرش نیست :2:میخواستم بدونم هیچ راهی نداره از دست این جانی نجات پیدا کنم ؟! :31:با منجینق اومده همه چیمو نابود داره میکنه روزی 8 حمله :31:
.
اما خودمونیم از یه جهت ناراحتم برا اینکه اون همه وقتمو گذاشتم همش کشک شد :13:از طرفی دیگه هم خیلی خوشحالم از اونجایی که باعث میشه این بازی کذائی رو ترک کنم و راحت شم از دستش !! اما خوب از ناراحت کنندست نامردای بزدلی مثه این یارو تو بازی باشن :2:
ارزش :18:
میشه بگی چه ارزشی داره این بازی ؟ توضیحات واضح باشه من ای کیوم ضعیه :31:
ارزش این بازی به اینه که شما دوستان جدید پیدا میکنی و با مفهوم همکاری و تقسیم وظایف آشنا میشی . از خود گذشتگی نشون می دی و ...
من از طریق این بازی کلی دوست و رفیق تو کشور پیدا کردم که رفت و آمد هم پیدا کرده ایم .
حداقل اینش خوب بوده
دوستان یکی با جمعیت بالای 5000 هزار بهم حمله زد و بعدش من عصبی شدم بهش نامه دادم گفتم اگه مردشی برو با هم جمعیت های خودت حمله بزن نه منی که جمعیتم 500 ه و ازین دست حرفا :31: یارو هم بهش برخورد و نامردیش گل کرد !!طبق نامه هایی که ردو بدل شد بینمون و منم کم نیاوردم و لقب بزدل رو بهش دادم :31::27: میخواد 0 م کنه تا مجبور شم اکانتمو حذف کنم :13:چیزی از ادم بودن سرش نیست :2:میخواستم بدونم هیچ راهی نداره از دست این جانی نجات پیدا کنم ؟! :31:با منجینق اومده همه چیمو نابود داره میکنه روزی 8 حمله :31:
.
اما خودمونیم از یه جهت ناراحتم برا اینکه اون همه وقتمو گذاشتم همش کشک شد :13:از طرفی دیگه هم خیلی خوشحالم از اونجایی که باعث میشه این بازی کذائی رو ترک کنم و راحت شم از دستش !! اما خوب از ناراحت کنندست نامردای بزدلی مثه این یارو تو بازی باشن :2:
شما 3 راه داری :
1 - باهاش به توافق برسی ( که غیر ممکنه )
2 - به بچه های اتحادت بگی که نیروی دفاعی برات بفرستن تا دیوارش کنی ( که خیلی سخته و باید نیروی زیادی رو در زمان مناسب تو دهت داشته باشی تا هم دیوارش کنی و هم گندم کمی مصرف کنی )
3 - خودت حذف بزنی و حالش رو بگیری
SA.JJ.AD
29-08-2011, 08:54
شما 3 راه داری :
1 - باهاش به توافق برسی ( که غیر ممکنه )
2 - به بچه های اتحادت بگی که نیروی دفاعی برات بفرستن تا دیوارش کنی ( که خیلی سخته و باید نیروی زیادی رو در زمان مناسب تو دهت داشته باشی تا هم دیوارش کنی و هم گندم کمی مصرف کنی )
3 - خودت حذف بزنی و حالش رو بگیری
1 رو که محاله !! حاضرم حذف کنم اما بازم به این ادم میگم بزدل :31:
2 متاسفانه متحدین من زورشون به این نمیرسه !! چون که 5500 تا جمعیت داره یارو و از یک از قوی ترین اتحاد ها هستش
3 رو هم گزینه ی مناسبیه :31:اما اخه طرف هم همینو میخواد که من حذف کنم :2:
1 رو که محاله !! حاضرم حذف کنم اما بازم به این ادم میگم بزدل :31:
2 متاسفانه متحدین من زورشون به این نمیرسه !! چون که 5500 تا جمعیت داره یارو و از یک از قوی ترین اتحاد ها هستش
3 رو هم گزینه ی مناسبیه :31:اما اخه طرف هم همینو میخواد که من حذف کنم :2:
1 - میتونی خرش کنی -رو نزن با صحبتهای دیگه
2 - هرکدوم از بچه های اتحادتون یه مقدار نیرو سر ساعت بفرستن حله
3 - خونه آخرت اینه دیگه
ANDROYD3
29-08-2011, 11:45
من میتونم خرش کنم
همه ی اکانتت رو ( ظاهر و باطن - پروفایل و قیافه قهرمانت ) عوض کن
بعد بهش گیام بده این اکانت واگذار شده
لطفا دیگه حمله نکنید
فقط باید یه ذره زرنگ باشی
بهم خبر بده چی شد
ANDROYD3
29-08-2011, 11:52
میتونی هم مرد باشی یه ساختمون سطح 10 بسازی خودت همه چیز رو نابود بکنی
هرروز هم بهش 10 تا پیام بزدل بدی
بی باک بی بال
29-08-2011, 14:28
توی کدوم سروری اگه بشه بهت کممک کنیم
500 تا که چیزی نیست
بعضی از بچه ها خودشون رو به اسم دختر معرفی می کنن وبعد از طرف بازیکن های قوی بهشون نامه می یاد که با من دوست بشی شماره بدی از این حرفا اینا هم که پسر هستن می مونن چیکار کنن اخرش هم صفر می شن با منجنیق نه با جمعیت 500 بالای 5000 من خودم سراغ دارم که به همین خاطر0 شدن تو 1روز
یعنی اگر ده شما تو اسپید بود جمعیتت 500 بود به بازیکن که جمعیت زیاده حرف بدی بگی تو 2 ساعت یا کمتر صفر می شی
تو اسپید اکانت داریم جمعیت بالای 7000 کسی خواست بازی کن ومثل این دوستمون از این کارا نکنه بهش می دم 1 ماه دیگه بازی تموم می شه
29-08-2011, 20:42
اگه میشه بده به من
SA.JJ.AD
29-08-2011, 21:17
میتونی هم مرد باشی یه ساختمون سطح 10 بسازی خودت همه چیز رو نابود بکنی
هرروز هم بهش 10 تا پیام بزدل بدی
:31: فکر بدی هم نیستا این :20:
تا که چیزی نیست
بعضی از بچه ها خودشون رو به اسم دختر معرفی می کنن وبعد از طرف بازیکن های قوی بهشون نامه می یاد که با من دوست بشی شماره بدی از این حرفا اینا هم که پسر هستن می مونن چیکار کنن اخرش هم صفر می شن با منجنیق نه با جمعیت 500 بالای 5000 من خودم سراغ دارم که به همین خاطر0 شدن تو 1روز
یعنی اگر ده شما تو اسپید بود جمعیتت 500 بود به بازیکن که جمعیت زیاده حرف بدی بگی تو 2 ساعت یا کمتر صفر می شی
تو اسپید اکانت داریم جمعیت بالای 7000 کسی خواست بازی کن ومثل این دوستمون از این کارا نکنه بهش می دم 1 ماه دیگه بازی تموم می شه
خوب جمعیت من 500 هست و جمعیت طرفی که هر روز 8 حمله بهم میزنه 5500 هستش !!
توی کدوم سروری اگه بشه بهت کممک کنیم
سرور 6 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن با حذف کردن مشکل ندارم !! اما وقتی یه فرد بزدل که فقط جربزه ی حمله به کم جمعیت هارو داره میخواد مجبور به حذفم کنه برام یه طوریه و دوست دارم مقاومت کنم :13:
compund security
29-08-2011, 22:19
داداش هیچ راهی نداری هیچ راهی
مگه اینکه مخ یارو رو بزنی خب بد کاری کردی که با ادمی که 11 برابر خودت پاپ داره کل افتادی یکی از مهمترین چیز ها تو تراوین سیاست هستش سیاست داشته باش من الان فارم یه نفر داشتم میشدم از ره دوستی باهاش وارد شدم حالا طوری شده که انقدر دوستیم که تا اخرین رازشو من میدونم
ANDROYD3
29-08-2011, 22:39
من هم همین روشمه
الان سرور 8 بازی می کنم
جمعیت 212 با اسم اکانت rebus
کسی بازی میکنه پیام بده
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
:31: فکر بدی هم نیستا این :20:
خوب جمعیت من 500 هست و جمعیت طرفی که هر روز 8 حمله بهم میزنه 5500 هستش !!
سرور 6 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن با حذف کردن مشکل ندارم !! اما وقتی یه فرد بزدل که فقط جربزه ی حمله به کم جمعیت هارو داره میخواد مجبور به حذفم کنه برام یه طوریه و دوست دارم مقاومت کنم :13:
اگه پسوردتو بدی با یوزرت شاید بتونم برات ردیفش کنم
البته بگم شاید هم کلا با یارو بزنم به هم و یه کاری کنم رتبه 1 تا 10 بهش حمله کنن
تا اون حذف کنه حال کنی:5::5::5::20::20::20:
compund security
30-08-2011, 00:00
اگه شد ما هم در جریان نامه نگاری قرار بدید ببینیم چی میشه:31::31:
SA.JJ.AD
30-08-2011, 07:43
هیچی ... فقط دوستم که جمعیت بالای 4000 داشت !! عصبانی شد از دستش و تصمیم گرفت حمله کنه به یارو و من هرچی گفتم ولش کن و اینا طاقت نیاورد و مرامو بر ما تموم کرد ... 12000 + ... تا نیرو فرستاد سمتش ;) و با اینکه اون یارو جمعیت و دوستاو متحداش بیشتره !! اما خوب از اونجایی که نصفه شب حمله شد ... اسیب جدی میبینه به وسیله نیرو ها و منجینق ها ;)منم به همه ی ده هاش فیک زدم با یه ذره نیروهام :31: و کلا یه 50 تا حمله ی سنگین و فیک با هم مخلوط شد رفت سمتش :)
+
ما هم میریم حذف میکنیم از دست این اعتیاد خلاص میشیم:27: ... نامه هم دادم به طرف و شستشو دادمش :)وکلا با خوشحالی رفتم حذف زدم :31:
+
تو سروری که یه مشت نامرد فقط جرعت حمله به تازه وارد ها رو دارن و با نامه شاخو شونه میکشن براشون ادم وقتشو تلف نکنه بهتره !! تنها ناراحتیم هم از این بود که این دوستم واقعا چندین ماه زحمت کشیده بود اما خوب تصمیم خودشو گرفته بود و من نتونستم منصرفش کنم;)
+
باشد که دیگه همچین نامردایی تو تراوین برا تازه واردا شاخو شونه نکشن و برن با هم قد هاشون در بیفتن ;)
+
الانم رفتم حذف کردم و خلاص و اون دوستمم همین کارو میخواد کنه و کلا خیلی وقت بود از بازی خسته شده بود ...
این رسم تراوین هستش
من تو سرور 5 بازی می کردم و 3 تا اکانت داشتم که مجبور شدم 2 تاش رو حذف کنم و اون آخری هم داشت فارم میشد که با سیاستنزاشتم و تا آخر بازی من جزو یکی از بهترین ها شدم و رهبر یکی از بهترین اتحاد ها شدم . خلاصه منظورم اینه که این بازی سیاست می خواد .
ANDROYD3
30-08-2011, 12:00
سیاست کشکه
این ها رو ببینید
سیاست کشکه
این ها رو ببینید
عزیزم دیوار کردن این که کاری نداره بیشتر نیروهاش محافظ هستن و قدرت تهاجمیشون کمه
بنابراین اگه نیروی دفاعی مناسب ( فقط گرزدار و محافظ ) داشته باشی موضوع حله .
ANDROYD3
30-08-2011, 12:25
عزیزم دیوار کردن این که کاری نداره بیشتر نیروهاش محافظ هستن و قدرت تهاجمیشون کمه
بنابراین اگه نیروی دفاعی مناسب ( فقط گرزدار و محافظ ) داشته باشی موضوع حله .
این حل شدست
این لینک جدیدشه
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
این تراوین فقط حذف کردنش حال میده:دی
دیروز 20ساعت قبل از حذف به 2تا توتن همسایه حمله کردم:دی
این دومین توتنیه....به ده اولش حمله زدم....البته 100تا شوالیه واسه کشتن 700تا تبرزن از اون یکی توتنیه مرد:دی
اینم توتن شماره2(!) شب حمله کرده بود:|
دلم خنک شد:)
حیف شد....رتبه ی 70 سرور بودیم...ولی به خاطر بچگی من این مولتی هانتر 1روز بن کرد و کلی از جمعیتمون کم کرد!
رفتیم رتبه 300:13:
الان دیگه راحت شدم:26:
SA.JJ.AD
30-08-2011, 16:51
این رسم تراوین هستش
من تو سرور 5 بازی می کردم و 3 تا اکانت داشتم که مجبور شدم 2 تاش رو حذف کنم و اون آخری هم داشت فارم میشد که با سیاستنزاشتم و تا آخر بازی من جزو یکی از بهترین ها شدم و رهبر یکی از بهترین اتحاد ها شدم . خلاصه منظورم اینه که این بازی سیاست می خواد .
این تراوین فقط حذف کردنش حال میده:دی
دیروز 20ساعت قبل از حذف به 2تا توتن همسایه حمله کردم:دی
این دومین توتنیه....به ده اولش حمله زدم....البته 100تا شوالیه واسه کشتن 700تا تبرزن از اون یکی توتنیه مرد:دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم توتن شماره2(!) شب حمله کرده بود:|
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددلم خنک شد:)
حیف شد....رتبه ی 70 سرور بودیم...ولی به خاطر بچگی من این مولتی هانتر 1روز بن کرد و کلی از جمعیتمون کم کرد!
رفتیم رتبه 300:13:
الان دیگه راحت شدم:26:
درسته دقیقا !! این بازیو هرکی حذف کرده خیلی بهش لذت داده و احساس ازادی کرده :31:واقعا که تلف کردن وقت سر هیچو پوچ هستش !! هیچ لذتی هم نداره 6 ساعت به این حمله بزن حالا تا برسن بکشن بیان و ... 1 روز عمر رفته
.
جاش میرم یه بازی استراتژیک انلاین تو 2 ساعت میزنم با دوستان و کلی هم صفا میکنم :31:
.
گور بابای تراوین :10::31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ANDROYD3
30-08-2011, 17:10
درسته دقیقا !! این بازیو هرکی حذف کرده خیلی بهش لذت داده و احساس ازادی کرده :31:واقعا که تلف کردن وقت سر هیچو پوچ هستش !! هیچ لذتی هم نداره 6 ساعت به این حمله بزن حالا تا برسن بکشن بیان و ... 1 روز عمر رفته
.
جاش میرم یه بازی استراتژیک انلاین تو 2 ساعت میزنم با دوستان و کلی هم صفا میکنم :31:
.
گور بابای تراوین :10::31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی من هم حذف کنم؟
زحماتم
این همه دوستام:10:
اکانتی که براش کلی زحمت کشیدم
SA.JJ.AD
30-08-2011, 18:28
یعنی من هم حذف کنم؟
زحماتم
این همه دوستام:10:
اکانتی که براش کلی زحمت کشیدم
دوستان id دارن که ندارن ؟ :31:اگه منظورت دوستان تراوینیه که تو بازی های انلاین دیگه هم بعد 1 ماه بازی کردن با همه دوست میشن همه اتوماتیک :10:
.
تراوین = تلف کردن وقت بصورت فجیع و اعتیاد به یه بازی بی ارزش که اخرشم هیچی به هیچی !! سرور جدید از نو دوباره و رسوندن اینور اونور به سطح . 1.2.3.4 و ...:2::31:
aran khan95
30-08-2011, 20:03
.
.
دوستان id دارن که ندارن ؟ :31:اگه منظورت دوستان تراوینیه که تو بازی های انلاین دیگه هم بعد 1 ماه بازی کردن با همه دوست میشن همه اتوماتیک :10:
.
تراوین = تلف کردن وقت بصورت فجیع و اعتیاد به یه بازی بی ارزش که اخرشم هیچی به هیچی !! سرور جدید از نو دوباره و رسوندن اینور اونور به سطح . 1.2.3.4 و ...:2::31:
معمولا هر کی فارم و کاتا می شه همینو می گه(البته اوائل)
همین شما چند روز دیگه دوباره بر می گردی ثبت نام کنی...:دی
compund security
30-08-2011, 20:42
کاملا درسته:31:
ANDROYD3
30-08-2011, 21:07
قهرمانم انقدر منگل بود که تو همه ماجرا جویی ها میمرد بازم بازی کردم
من یه هفته قفل شدم بازم بازی کردم
توی 10 روز 5 بار قهرمان کشتم بازم بازی کردم
یه شبه 200 تا سرباز کشتم بازم بازی کردم
همون شب 6000 تا غارت شدم بازم بازی کردم
همه دوستام حذف کردن بازم بازی کردم
اتحاد من از هم پاشید بازم بازی کردم
150 تا اسیر دادم یارو گفت از هر منبع 2000 تا بده همه رو کشتم تا ضایع بشه بازم بازی کردم
حالا هیچی نشده بیام حذف کنم چی بشه؟
SA.JJ.AD
30-08-2011, 22:32
معمولا هر کی فارم و کاتا می شه همینو می گه(البته اوائل)
همین شما چند روز دیگه دوباره بر می گردی ثبت نام کنی...:دی
من یه ساعته دارم چی میگم شما چی میگی !! اون دوستم که جمعیت بالای 4000 داشت و از برترین اتحاد ها بود هم لابدفارم بود که کلی اکانتشو داد به اینو اون ؟! امیدوارم یه روزی شما هم ذات مزخرف این بازی رو بشناسی :31:واقعا ارزش اون همه هدر دادن وقت بصورت شبانه روزی رو نداره !! پیشنهاد میکنم برید سراغ بازی های انلاین دیگه :46:اونی هم که میگید میرم 2 روز دیگه ثبت نام میکنم اصلا متوجه منظورتون نمیشم !! فک کنم پستمو خوب نخونده باشید :46::8:یه اکانت با جمعیت 300 هم تو سرور 8 دارم که شرایط خیلی خوبی داره کسی خواست پ.خ بده بهم تا تقدیم بشه:10:
قهرمانم انقدر منگل بود که تو همه ماجرا جویی ها میمرد بازم بازی کردم
من یه هفته قفل شدم بازم بازی کردم
توی 10 روز 5 بار قهرمان کشتم بازم بازی کردم
یه شبه 200 تا سرباز کشتم بازم بازی کردم
همون شب 6000 تا غارت شدم بازم بازی کردم
همه دوستام حذف کردن بازم بازی کردم
اتحاد من از هم پاشید بازم بازی کردم
150 تا اسیر دادم یارو گفت از هر منبع 2000 تا بده همه رو کشتم تا ضایع بشه بازم بازی کردم
حالا هیچی نشده بیام حذف کنم چی بشه؟ :31: این سرور که اینجور که شما میگید خیلی معلومه زحمت کشیدید پس تا تهش باید برید :20:
.
اما سرور که تموم شد پیشنهاد میکنم برید سراغ یه بازی دیگه که لاقل کمتر وقت کش باشه ... تنها دلیلی که اکثرا نمیتونن دل بکنن از بازی بخاطر زحمت ها یی که برا دهکدشون کشیدنه و تعصبیه که پیدا میکنه بازی کننده به دهکدش !! و این اصلا خوب نیست !! اما چه میشه کرد ! اعتیاده دیگه :31:در موقیت مناسب از دست این بازی باید فرار کرد بنظرم :31:
aran khan95
31-08-2011, 11:19
من یه ساعته دارم چی میگم شما چی میگی !! اون دوستم که جمعیت بالای 4000 داشت و از برترین اتحاد ها بود هم لابدفارم بود که کلی اکانتشو داد به اینو اون ؟! امیدوارم یه روزی شما هم ذات مزخرف این بازی رو بشناسی :31:واقعا ارزش اون همه هدر دادن وقت بصورت شبانه روزی رو نداره !! پیشنهاد میکنم برید سراغ بازی های انلاین دیگه :46:اونی هم که میگید میرم 2 روز دیگه ثبت نام میکنم اصلا متوجه منظورتون نمیشم !! فک کنم پستمو خوب نخونده باشید :46::8:یه اکانت با جمعیت 300 هم تو سرور 8 دارم که شرایط خیلی خوبی داره کسی خواست پ.خ بده بهم تا تقدیم بشه:10:
:31: این سرور که اینجور که شما میگید خیلی معلومه زحمت کشیدید پس تا تهش باید برید :20:
.
اما سرور که تموم شد پیشنهاد میکنم برید سراغ یه بازی دیگه که لاقل کمتر وقت کش باشه ... تنها دلیلی که اکثرا نمیتونن دل بکنن از بازی بخاطر زحمت ها یی که برا دهکدشون کشیدنه و تعصبیه که پیدا میکنه بازی کننده به دهکدش !! و این اصلا خوب نیست !! اما چه میشه کرد ! اعتیاده دیگه :31:در موقیت مناسب از دست این بازی باید فرار کرد بنظرم :31:
lol
عزیز من،من خیلی وقته بازی نمی کنم...
ذارت این بازی هم چیز مزخرفی نیست،شما اعصابت خورده ازش...
من طبق تجربه ای که از دوستام دارم این رو گفتم..:دی
حالا خود دانی
compund security
31-08-2011, 13:30
داداش این بازی اون طور که شما فکر میکنی اعتیاد اور نیست این ماییم که این طور فکر میکنیم در ضمن پیشرفت تو این بازی کار نداره فقط 2 نفر که تجربه بالایی داشته باشند میتونند بسیار موفق باشند مثلا همین ارمان خان و میثم خان اصلا انقدر حرفه ای بازی میکنند و پیشرفت میکنند که باورش هم سخته
SA.JJ.AD
31-08-2011, 13:41
lol
عزیز من،من خیلی وقته بازی نمی کنم...
ذارت این بازی هم چیز مزخرفی نیست،شما اعصابت خورده ازش...
من طبق تجربه ای که از دوستام دارم این رو گفتم..:دی
حالا خود دانی
دلیل نمیشه خوب همه مثه دوستان شما باشن !! من اصلا چیزیو که میگید درک نمیکنم !!;)
.
نظرمو گفتم فقط !! کلا بازی خوبی نیست از اول هم بخاطر یکی از دوستان ثبت نام کرده بودم !!هیچی نداره ... از گرافیک گرفته تا ... فقط بدرد ادمای فوق بیکار میخوره :31: (جسارت نباشه به ما یا دوستان که با بازی حال میکنن این نظر و دیدگاه شخصی منه) اما مطمئنن اگه یه ماه یه بازی دیگه رو امتحان کنید از این بازی متنفر میشید !! واقعا هیچی نیست غیر از هدر دادن وقت بصورت خیلی زیاد :10:
+
موفق باشید :46:
compund security
31-08-2011, 14:17
سلیقه های زیادی داریم اما نظر هر کس اهمیت زیادی و احترام فوق العاده ای داره:20::11:
ANDROYD3
31-08-2011, 14:52
دلیل نمیشه خوب همه مثه دوستان شما باشن !! من اصلا چیزیو که میگید درک نمیکنم !!;)
.
نظرمو گفتم فقط !! کلا بازی خوبی نیست از اول هم بخاطر یکی از دوستان ثبت نام کرده بودم !!هیچی نداره ... از گرافیک گرفته تا ... فقط بدرد ادمای فوق بیکار میخوره :31: (جسارت نباشه به ما یا دوستان که با بازی حال میکنن این نظر و دیدگاه شخصی منه) اما مطمئنن اگه یه ماه یه بازی دیگه رو امتحان کنید از این بازی متنفر میشید !! واقعا هیچی نیست غیر از هدر دادن وقت بصورت خیلی زیاد :10:
+
موفق باشید :46:
اگه جنگ خان هارو سنگین نمی کردند عمرا من تراوین بازی نمی کردم
کل سرور 2 ماهه که اگه خوب بازی کنی 15 روز اول لشکرت اندازه 4 ماه تراوین میشه
من یه بار خان هارو تموم کردم ولی چون سنگینش کردن دیگه نمی تونم برم
SA.JJ.AD
31-08-2011, 18:19
این مطالب رو چند وقت پیش دیدم گفتم اینجا هم بزارم شاید دوستان علاقه مند بودن ... :11:
+
+
به نقل از ...
...
+
نظر یکی از بازیکنان
این مطلب رو تو پروفایل یكی از بچه ها تو سرور 6 خوندم و منو شدیدا تحت تاثیر قرار داد یه كم تحقیق كردم و دیدم از نظر روان شناسی و تربیتی مطلب درستیه و بهتون سفارش میكنم این مطلب رو با دقت بخونید و به عنوان یه وظیفه به بقیه دوستاتون برسونین تا خودشون تصمیم بگیرن این مطلب صرفا جنبه اگاهی داره و هر شخص در هر سن وجنس ومذهب وبا هر نیتی كه این بازی روشروع كرده بنا به فكر و تصمیم خودش با تحقیقی كه می كنه میتونه این مطلب رو قبول یا رد كنه
فقط خواهش میكنم واقع بین باشید و منصفانه و بدون غرض به این موضوع نگاه كنیدچون این موضوع امریه كه بطور غیر مستقیم روی شخصیت و رفتارمون تاثیر میذاره
بسم الله الرحمن الرحیم
توی این اتحاد و بازی لحظات خوشی رو با هم داشتیم . امروز آخرین روز و آخرین ساعتیه که من و دوستان خوبم (شایان و ایتالی) روی این اکانت هستیم . دلیل اصلی اینکه این اکانتو ترک می کنم اینجاست :
بیداری
بچه ها تقریبا دو سال از عمرمو پای تراوین بودم . نتیجش این بود که تحصیلمو از دست دادم . برای ورزش کردن دیگه وقتی نذاشتم و مهمتر از همه اینکه پای کامپیوتر چشمام ضعیف تر از قبل شد . خیلی از مسائل دیگه هم بود . به کارم ضربه زد . روابط منو کم کرد و کلی ناراحتی های عصبی برام به وجود آورد .
خواهش می کنم گوش کنید . این بازی توسط یهودی ها و علی الخصوص ماسون ها به وجود اومده . کسانی که دوست دارن این موضوعات رو بدونن خواهش می کنم سی دی های استاد علی رائفی پور را از اینترنت دانلود کنن . خواهش می کنم این کارو بکنید . هرگز پشیمون نمی شید . خصوصا سی دی فراماسونری دجال .
این بازی دقیقا نمونه ای از آخر الزمانه . جایی که مردم وحشیانه برای بالابردن سطح خودشون به همسایگانشون تجاوز می کنند و دارایی هاشون رو به سرقت می برند . جالب اینجاست که هر کس بیشتر شقاوت و زورگویی داشته باشه . بیشتر دزدی کنه و بیشتر جنایت کنه بهش مدال میدن .
و در آخر بازی زمانی که ناتارها آزاد می شن شما سرزمین مقدس رو باید غصب کنید و در اونجا عمارت جادو رو بسازید . چیزی که قرن هاست صهیونیست و یهودیت به دنیال اونه که در جایی که قبلا این عمارت بود (بیت المقدس) دوباره ساخته بشه .
خیلی جالبتر اینجاست که تو این بازی مسلمانان به ناتارها (حیوانات) تشبیه شدند . کسانی که در آخرالزمان جلوی ظلم و جور و ستم ایستادگی می کنند و از آخر همیشه این زورگو ها هستند که برنده این بازی هستند . هر چند که این خواب خوشیه برای صهیونیست ها اما با همین بازی به ظاهر ساده ذهن من و شما رو دارن به مسائل آخر الزمان عوض می کنند .
اگه دقت کنید آبادی های اشغال نشده سرزمین هایی هستند که ناتارها در اون زندگی می کنند . این واحه ها به شما این امتیازو می ده که تولیدات بالاتری داشته باشید . درست مثل مستعمره های کشور های اروپایی . می دونید که اروپایی ها نیاز به خاور میانه و منابع طبیعی اون دارند ولی طوری با این کشورها رفتار می کنند که اونها رو مستعمره خودشون کردند .
نمونه ای از کاپیتولاسیون رو میتونید در حمله به همین آیادی ها داشته باشید . شما در حین بازی به این آبادی ها حمله می کنید . نیروهاشونو می کشید و منابعشونو به سرقت می برید اما هیچ بار اونها به شما حمله نمی کنند و هیچوقت مواخذه نمی شید .
دوستان مطلب زیاده . خواهش می کنم به منبعی که دادم مراجعه کنید (استاد علی رائفی پور) . خواهش می کنم از خواب مصنوعی که اینها برای شما ایجاد کردند بیدار شوید . خودتون به این قضیه ایمان دارید که این بازی جز ضرر برای شما هیچی نداره . آخرش هم هیچی به برنده نمی دن .
بیشتر از این وقتتون رو نمی گیرم .
حتما یه سر به این سایت بزنید دوستان مطالب خوبی توش اومده :11:اگه تا الان نخوندید حتما بخونید که ضرر نداره :20:
szh_1367
31-08-2011, 22:29
این مطالب رو چند وقت پیش دیدم گفتم اینجا هم بزارم شاید دوستان علاقه مند بودن ... :11:
+
+
به نقل از ...
...
+
نظر یکی از بازیکنان
این مطلب رو تو پروفایل یكی از بچه ها تو سرور 6 خوندم و منو شدیدا تحت تاثیر قرار داد یه كم تحقیق كردم و دیدم از نظر روان شناسی و تربیتی مطلب درستیه و بهتون سفارش میكنم این مطلب رو با دقت بخونید و به عنوان یه وظیفه به بقیه دوستاتون برسونین تا خودشون تصمیم بگیرن این مطلب صرفا جنبه اگاهی داره و هر شخص در هر سن وجنس ومذهب وبا هر نیتی كه این بازی روشروع كرده بنا به فكر و تصمیم خودش با تحقیقی كه می كنه میتونه این مطلب رو قبول یا رد كنه
فقط خواهش میكنم واقع بین باشید و منصفانه و بدون غرض به این موضوع نگاه كنیدچون این موضوع امریه كه بطور غیر مستقیم روی شخصیت و رفتارمون تاثیر میذاره
بسم الله الرحمن الرحیم
توی این اتحاد و بازی لحظات خوشی رو با هم داشتیم . امروز آخرین روز و آخرین ساعتیه که من و دوستان خوبم (شایان و ایتالی) روی این اکانت هستیم . دلیل اصلی اینکه این اکانتو ترک می کنم اینجاست :
بیداری
بچه ها تقریبا دو سال از عمرمو پای تراوین بودم . نتیجش این بود که تحصیلمو از دست دادم . برای ورزش کردن دیگه وقتی نذاشتم و مهمتر از همه اینکه پای کامپیوتر چشمام ضعیف تر از قبل شد . خیلی از مسائل دیگه هم بود . به کارم ضربه زد . روابط منو کم کرد و کلی ناراحتی های عصبی برام به وجود آورد .
خواهش می کنم گوش کنید . این بازی توسط یهودی ها و علی الخصوص ماسون ها به وجود اومده . کسانی که دوست دارن این موضوعات رو بدونن خواهش می کنم سی دی های استاد علی رائفی پور را از اینترنت دانلود کنن . خواهش می کنم این کارو بکنید . هرگز پشیمون نمی شید . خصوصا سی دی فراماسونری دجال .
این بازی دقیقا نمونه ای از آخر الزمانه . جایی که مردم وحشیانه برای بالابردن سطح خودشون به همسایگانشون تجاوز می کنند و دارایی هاشون رو به سرقت می برند . جالب اینجاست که هر کس بیشتر شقاوت و زورگویی داشته باشه . بیشتر دزدی کنه و بیشتر جنایت کنه بهش مدال میدن .
و در آخر بازی زمانی که ناتارها آزاد می شن شما سرزمین مقدس رو باید غصب کنید و در اونجا عمارت جادو رو بسازید . چیزی که قرن هاست صهیونیست و یهودیت به دنیال اونه که در جایی که قبلا این عمارت بود (بیت المقدس) دوباره ساخته بشه .
خیلی جالبتر اینجاست که تو این بازی مسلمانان به ناتارها (حیوانات) تشبیه شدند . کسانی که در آخرالزمان جلوی ظلم و جور و ستم ایستادگی می کنند و از آخر همیشه این زورگو ها هستند که برنده این بازی هستند . هر چند که این خواب خوشیه برای صهیونیست ها اما با همین بازی به ظاهر ساده ذهن من و شما رو دارن به مسائل آخر الزمان عوض می کنند .
اگه دقت کنید آبادی های اشغال نشده سرزمین هایی هستند که ناتارها در اون زندگی می کنند . این واحه ها به شما این امتیازو می ده که تولیدات بالاتری داشته باشید . درست مثل مستعمره های کشور های اروپایی . می دونید که اروپایی ها نیاز به خاور میانه و منابع طبیعی اون دارند ولی طوری با این کشورها رفتار می کنند که اونها رو مستعمره خودشون کردند .
نمونه ای از کاپیتولاسیون رو میتونید در حمله به همین آیادی ها داشته باشید . شما در حین بازی به این آبادی ها حمله می کنید . نیروهاشونو می کشید و منابعشونو به سرقت می برید اما هیچ بار اونها به شما حمله نمی کنند و هیچوقت مواخذه نمی شید .
دوستان مطلب زیاده . خواهش می کنم به منبعی که دادم مراجعه کنید (استاد علی رائفی پور) . خواهش می کنم از خواب مصنوعی که اینها برای شما ایجاد کردند بیدار شوید . خودتون به این قضیه ایمان دارید که این بازی جز ضرر برای شما هیچی نداره . آخرش هم هیچی به برنده نمی دن .
حتما یه سر به این سایت بزنید دوستان مطالب خوبی توش اومده :11:اگه تا الان نخوندید حتما بخونید که ضرر نداره :20:
خیلی از صحبت های این دوستمون رو من قبول دارم
تراوین یعنی وقت تلف کردن ، گذر عمر بدون هیچ نتیجه مثبتی
پ.ن: دوست عزیز لطفا نیا بگو من با چند نفر اشنا شدم الان هم که بازی نمی کنم با اونها ارتباط دارم دوستان خیلی صمیمی هستیم و ...... از این قبیل مسائل ، کلا وارد این بازی شدن یعنی اشتباه
compund security
01-09-2011, 04:35
مرگ بر ضد ولایت تراوینی:31:
ANDROYD3
01-09-2011, 11:30
بالاخره شما کدوم طرفی هستی؟
compund security
01-09-2011, 23:27
من که طرفدار تراوین هستم
ANDROYD3
02-09-2011, 13:09
من هم حذف اکانت کردم
اوووووووووه راحت شدم
حالا موندم بفروشمش یا حذفش کنم
mahdiking
02-09-2011, 16:25
سرعت تولیدات 400 برابر:18:
سرعت حرکت سربازان و تجار 400 برابر
ظرفیت حمل سربازان 400 برابر
ظرفیت حمل تجار 400 برابر
با گلد رایگان و جایزه به نفرات اول
بدون باگ
به همراه شگفتی جهان
من نمی دونم پرا سعی دارید این بازی رو خراب کنید . خوب اگه بهتون حال نمیده بازی نکنید . اگه کاتا یا فارم شدید و دلتون پره چرا بقیه رو منحرف می کنید .
همه بازی ها وقت تلف کردن هستن اما با بعضی هاشون حال می کنید و با بعضی هاشون نه
SA.JJ.AD
03-09-2011, 11:59
من نمی دونم پرا سعی دارید این بازی رو خراب کنید . خوب اگه بهتون حال نمیده بازی نکنید . اگه کاتا یا فارم شدید و دلتون پره چرا بقیه رو منحرف می کنید .
همه بازی ها وقت تلف کردن هستن اما با بعضی هاشون حال می کنید و با بعضی هاشون نه
باز که ازین حرفای عجیب زدید دوست عزیز :31:
.
کسی قصد خراب کردن بازیو نداره !! و در مورد این موضوعی که شما روش پا فشاری میکنید باید بگم که : یعنی نفر اول سرور 8 تراوین هم فارم یا کاتا هستش بقول شما ؟! که اینارو تو پروفایلشونذکر کرده بودن ؟! شما اگه دوست داری از واقعیت فرار کنی دلیل نمیشه که به بقیه بگی منحرفو این حرفا !! :eh:اینا فقط واقعیت هایی در مورد این بازی بودش که خودتون اگه کمی تحقیق در موردش کنید بهشون میرسید :46:
.
راستی وقت کردید ... یه سر به اون وب سایتی که اخر پست اول این صفحه گذاشتم حتما بزنید :11:
.
موفق باشید !
aran khan95
03-09-2011, 12:00
+
+
به نقل از ...
...
+
نظر یکی از بازیکنان
بسم الله الرحمن الرحیم
بیداری
lol
امکانش هست شما یا اون دوست عزیز یکیتون فراماسونری رو برای من تعریف کنه و اهدافشو بگه؟:دی
عزیز من چرا رو هوا حرف می زنین وقتی نمی دونین..
این فراماسونری هم شده قضیه لایی و دروازه و 206...:31:
این بازی فقط یه استراتژی بر پایه ی ریاضی هست و بس..
compund security
03-09-2011, 13:54
این یه بازیه فقط همین تاپیک رو شلوغ نکنید اگه ممکنه ارمان خان در مورد غارت موجی توضیح بدید
SA.JJ.AD
03-09-2011, 14:07
lol
امکانش هست شما یا اون دوست عزیز یکیتون فراماسونری رو برای من تعریف کنه و اهدافشو بگه؟:دی
عزیز من چرا رو هوا حرف می زنین وقتی نمی دونین..
این فراماسونری هم شده قضیه لایی و دروازه و 206...:31:
این بازی فقط یه استراتژی بر پایه ی ریاضی هست و بس..
شما اگه یه سر به اون وب سایتی که اخر اون پست گذاشته بودم میزدید اینجور بدون اطلاع حرف نمیزدید :46:پیشنهاد میکنم یه سر بزنید و لا اقل اخرین مطلبش که راجع به همین تراوین هستش رو مطالعه کنید :46:
aran khan95
03-09-2011, 17:55
این یه بازیه فقط همین تاپیک رو شلوغ نکنید اگه ممکنه ارمان خان در مورد غارت موجی توضیح بدید
غارت موجی؟
دقیق شرح بده:دی
شما اگه یه سر به اون وب سایتی که اخر اون پست گذاشته بودم میزدید اینجور بدون اطلاع حرف نمیزدید :46:پیشنهاد میکنم یه سر بزنید و لا اقل اخرین مطلبش که راجع به همین تراوین هستش رو مطالعه کنید :46:
من وقت بیخود ندارم که سر یه وبلاگ بدون منبع هدر بدم:دی
ولی طبق یه بخشی از پستت که خوندم این اطمینان هست که شخص نویسنده هیچ اطلاعی در مورد فراماسونری نداره...
این بحثم نیاز به پی گیری نداره اونی که نیازه بفهمه با همون پست قبل قضیه رو می گیره:46:
compund security
03-09-2011, 18:57
شنیدم بعضی ها به یه طریقی غارت میکنن که حتی یه دونه منبع هم از دستشون نمیره اسمش غارت موجی هستش حالا این چه جوریه:20:
aran khan95
03-09-2011, 20:45
شنیدم بعضی ها به یه طریقی غارت میکنن که حتی یه دونه منبع هم از دستشون نمیره اسمش غارت موجی هستش حالا این چه جوریه:20:
باید توجه کنی چنتا ریدر فعال دور و برت هست در درجه ی اول
برای مثال فرض می گیریم شما غارتگر اول منطقه ای،هیچ شخص دیگه هم تو منطقه به فارمات دست نمی زنه
باعیت از هر فارمت جاسوسی کن با یه فاصله ی مشخص(1-2 دقیقه)
بعد تولیداتشو به دست بیار
هر ساعت دقیقا به میزان تولیدش نیرو بفرست
اگه تعداد فارمرای دور و برت بیشتر بود
این نیرو های یک ساعته رو خرد خرد بفرست با بازه ی زمانی کمتر
اینطوری منبع از دستت در نمی ره:دی
حالا دقیق اسمش غارت موجیه یا چیز دیگست نمی دونم...
من مبنای غارتم معمولا این بوده جاهایی که نژاد غیر توتن داشتم
شما برای اینکه یه غارتگر خوب باشی باید یه مهاجم خوب باشی و هر کسی که به فارم هات دست درازی می کنه رو بکوبی . در غیر این صورت میبینی وقتی نیروهات میرسن برای غارت یکی دیگه قبل از تو خالیش کرده .
aran khan95
05-09-2011, 13:56
شما برای اینکه یه غارتگر خوب باشی باید یه مهاجم خوب باشی و هر کسی که به فارم هات دست درازی می کنه رو بکوبی . در غیر این صورت میبینی وقتی نیروهات میرسن برای غارت یکی دیگه قبل از تو خالیش کرده .
تلفات اول بازی(هر چند خیلی کم)=عقب افتادن و حذف
تلفات اول بازی(هر چند خیلی کم)=عقب افتادن و حذف
تلفات اول بازی = غارت + رنک تو تاپ 10 + ترس اطرافیان + فارم سازی و ...
compund security
07-09-2011, 13:18
ممنون از همه
aran khan95
07-09-2011, 19:45
تلفات اول بازی = غارت + رنک تو تاپ 10 + ترس اطرافیان + فارم سازی و ...
اولی:90% اوقات بیشتر از این که غارت کنی تلفات می دی
دومی:بی ارزش ترین چیز ممکن در بازی،از بازی عقب می افتی برا یه عکس:19:
سومی:طرف حرفه ای باشه نمی ترسه،جدا از اون با خیالت دهتو صاف می کنه،امتحانش مجانیه
چهارمی:مثل اولی،نمی ارزه
در کل باید بحث حذف اکانت رو در نظر بگیری
و جدای از اون در بهترین حالت هم از نظر زمانی عقب می افتی
برای همینه که اکثر افرادی که 3-4 هفته ی اول رنکای اولن تو تاپ بعد از ماه اول یا اکانتو می ذارن برا فروش یا حذف می کنن یا اکانتشون افت رنک شدید داره
در کل تا زمانی که می تونی بدون تلفات نیرو هاتو پر برگردونی(حتی اگه مجبور شی هر ساعت 500-600 حمله با 2 تا گرز بدی)، به هیچ عنوان نباید تلفات بدی
gomnam23
08-09-2011, 15:37
چرا اینجا همه از حذف اکانت میگن؟ کسی از سرور8 هست؟
ANDROYD3
11-09-2011, 09:49
من بودم ترک کردم:31::31::31::31::31::31::31:
rebus
رفیقم بازی میکنه روش
جنوب غرب
اونایی که ایجا از حذف اکانت می گن احتمالا کسایی هستن که تو بازی زیاد پیشرفت نکردن و یا حذف کردن و یا صافشون کردن .
در ضمن تاپ تن چیز بی ارزشی نیست و با اون تو اتحاد های قدرت مند عضو میشی و در نهایت مساوی میشه با دفاع و حمله سازمان یافته .
compund security
11-09-2011, 13:42
سلام به همه ی دوستان بالاخره من تونستم مدال طلای مدافعین رو بگیرم ایول به خودم
majid220120
11-09-2011, 17:30
من هستم اکانت شما چیه ؟
aran khan95
11-09-2011, 21:10
سلام به همه ی دوستان بالاخره من تونستم مدال طلای مدافعین رو بگیرم ایول به خودم
عجب!
ریپورتش کو؟:دی
اونایی که ایجا از حذف اکانت می گن احتمالا کسایی هستن که تو بازی زیاد پیشرفت نکردن و یا حذف کردن و یا صافشون کردن .
در ضمن تاپ تن چیز بی ارزشی نیست و با اون تو اتحاد های قدرت مند عضو میشی و در نهایت مساوی میشه با دفاع و حمله سازمان یافته .
طرز بازی من با شما فرق می کنه
من رو بعد منطقی بازی می کنم
شما رو احساسیش...
از دید ریاضیات که نگاه کنید مطمئنا به نتیجه ی من خواهید رسید..
عجب!
ریپورتش کو؟:دی
طرز بازی من با شما فرق می کنه
من رو بعد منطقی بازی می کنم
شما رو احساسیش...
از دید ریاضیات که نگاه کنید مطمئنا به نتیجه ی من خواهید رسید..
شاید تو ریاضات حق با شما باشه . اما این یه بازی گروهی هستش که هوش مصنوعی توش بی نقشه . بنابراین شما می تونید با احساس بازی کنید و حتی با زبان نرم و زیرکی با دشمنتون هم پیمان بشید .
compund security
12-09-2011, 11:43
این هم یکی از گزارش هایی که باعث رفتن من در تاپ 10 شد به در خواست ارمان خان
compund security
12-09-2011, 22:53
وای خداااااااا داشتم پست های حدود 2 سال پیش رو میخوندم اون موقع که تازه وارد تراوین شده بودم ارمان خان خیلی کمکم کرد کلی حالا بخاطر سوالام خجالت میکشم اب شدم رفت:19::31:
aran khan95
13-09-2011, 10:57
این هم یکی از گزارش هایی که باعث رفتن من در تاپ 10 شد به در خواست ارمان خان
طرف عجب دل پری داشته:دی
سرباز پیاده و کاهن و هر چی دم دستش اومده زده:دی
وای خداااااااا داشتم پست های حدود 2 سال پیش رو میخوندم اون موقع که تازه وارد تراوین شده بودم ارمان خان خیلی کمکم کرد کلی حالا بخاطر سوالام خجالت میکشم اب شدم رفت:19::31:
لطف داری
من چیز خاصی نگفتم:دی
همشو خودت رفتی
شاید تو ریاضات حق با شما باشه . اما این یه بازی گروهی هستش که هوش مصنوعی توش بی نقشه . بنابراین شما می تونید با احساس بازی کنید و حتی با زبان نرم و زیرکی با دشمنتون هم پیمان بشید .
کی می گه بی نقشه؟:دی
تو این بازی هیچ چیز قاطع تر از راه محاسبه نیست
همون به اصطلاح هم پیمان ها گروهاتون هر آن ممکنه زیر پاتون بزنن
پس قضیش 50 50 هست(بهترین حالت ممکن:دی)
تاپ تن(اول بازی):
دفاع:
با توتن:گرزدارات خوردن(بهترین حالت:دی،اصلا فرض خوردن دلاوراتو پیش نمی کشم=) )،نتیجش معلومه دیگه
از دست رفتن منابع(ساخت سرباز) بدون به دست اوردن منبع+عقب افتادن زمانی+شاید یک فارم با تولید کلی 100 منبع در ساعت lol
با گول:خوردن سرباز پیاده(اگه ساخته باشی) یا رعد(:دی) با غارت کمت و خرج بالای سربازات باید حذف بزنی
رومن:اصلا بحثشو پیش نمی کشم:دی،حذف کن اگه در حدی بهت حمله شد که تاپ تن بری
حمله: سناریو به سناریو بچینم مقایسه کنم برات
توتن:از دست رفتن گرزدار( هر کدوم 120 منبع )،برای فارمی که اول بازی حداکثر 100-200 منبع در ساعت می ده(مخفیگاهو حساب کنی کمتر می شه)،کلی هم از نظر زمانی عقب میفتی
در حالی که می تونستی از افرادی که پاپ کمتری دارن گرزداراتو بی تلفات پر برگردونی
گول:بیخیال،نمیری،با رومن هم حذف بزن با خرج سربازاش:31:
در کل بابت تلفات اول بازی تاوان زمانی سختی رو می پردازی
اینو من سعی کردم خلاصه بگم،اگه فانع کننده نیست می تونم سناریو به سناریو بچینم مقایسه کنم برات،که چرا تلفات اول بازی چیز خوبی نیست
compund security
13-09-2011, 12:08
اما خداییش اتحاد خیلی به درد میخوره به محض اینکه گفتم داره بهم حمله میشه هی نیروی کمکی فرستادن تا فرداش هم داشتن میفرستیدن :27::31:
طرف عجب دل پری داشته:دی
سرباز پیاده و کاهن و هر چی دم دستش اومده زده:دی
لطف داری
من چیز خاصی نگفتم:دی
همشو خودت رفتی
کی می گه بی نقشه؟:دی
تو این بازی هیچ چیز قاطع تر از راه محاسبه نیست
همون به اصطلاح هم پیمان ها گروهاتون هر آن ممکنه زیر پاتون بزنن
پس قضیش 50 50 هست(بهترین حالت ممکن:دی)
تاپ تن(اول بازی):
دفاع:
با توتن:گرزدارات خوردن(بهترین حالت:دی،اصلا فرض خوردن دلاوراتو پیش نمی کشم=) )،نتیجش معلومه دیگه
از دست رفتن منابع(ساخت سرباز) بدون به دست اوردن منبع+عقب افتادن زمانی+شاید یک فارم با تولید کلی 100 منبع در ساعت lol
با گول:خوردن سرباز پیاده(اگه ساخته باشی) یا رعد(:دی) با غارت کمت و خرج بالای سربازات باید حذف بزنی
رومن:اصلا بحثشو پیش نمی کشم:دی،حذف کن اگه در حدی بهت حمله شد که تاپ تن بری
حمله: سناریو به سناریو بچینم مقایسه کنم برات
توتن:از دست رفتن گرزدار( هر کدوم 120 منبع )،برای فارمی که اول بازی حداکثر 100-200 منبع در ساعت می ده(مخفیگاهو حساب کنی کمتر می شه)،کلی هم از نظر زمانی عقب میفتی
در حالی که می تونستی از افرادی که پاپ کمتری دارن گرزداراتو بی تلفات پر برگردونی
گول:بیخیال،نمیری،با رومن هم حذف بزن با خرج سربازاش:31:
در کل بابت تلفات اول بازی تاوان زمانی سختی رو می پردازی
اینو من سعی کردم خلاصه بگم،اگه فانع کننده نیست می تونم سناریو به سناریو بچینم مقایسه کنم برات،که چرا تلفات اول بازی چیز خوبی نیست
فدای اوا آواتار نازت بشم .
توی دفاع شما تنها نیستی و با هم پیمانات با هم هستین . پس تعداد تلفات کم میشه . توی فارم سازی هم اگه حمله نزنی و به پاپ پائین بزنی اون موقع ده ساکت کنارت یه زمان با کاتا از روت رد میشه و تو هم خبر نداری . عزیزم من که تو 13*13 خودم همه فارمم بودن . ( البته اول بازی ) بنابراین خیالم راحت بو د و منابعم هم به ترتیب با سربازهای خسته می رسید .
mahdiking
14-09-2011, 23:37
دوستان سرور جدید فردا با کاتا و چیف راه اندازی میشه
travins.ir
حیف که از تراوین خدا حافظی کردم وگرنه می اومدم تو بازی
aran khan95
15-09-2011, 15:58
فدای اوا آواتار نازت بشم .
توی دفاع شما تنها نیستی و با هم پیمانات با هم هستین . پس تعداد تلفات کم میشه . توی فارم سازی هم اگه حمله نزنی و به پاپ پائین بزنی اون موقع ده ساکت کنارت یه زمان با کاتا از روت رد میشه و تو هم خبر نداری . عزیزم من که تو 13*13 خودم همه فارمم بودن . ( البته اول بازی ) بنابراین خیالم راحت بو د و منابعم هم به ترتیب با سربازهای خسته می رسید .
اره،ترکیب جالبیه:دی
دقیقا می تونی توضیح بدی که خودت و متحدات اول بازی چه مقدار منابع تو دفاع می ذارید؟
و امکانش هست حساب کنید اگر به جای دفاع،مخفیگاه بالا می دادید و سایر منابع رو به نیرو ی غارت اختصاص می دادید چه مقدار جلو می افتادید؟
به هر حال فک نکنم فایده داشته باشه ادامه بدم:دی
شما کلا نگاهت به تراویان یه چیز دیگست،با این نگاه به هیچ عنوان نمی تونی به رتبه های بالا و یا همر بزرگ برسی:دی
compund security
16-09-2011, 17:14
سلام بچه ها رفتم دوال یه عده ای بشم ناکسا یه یارو دارن گلد ساپورته عربیه خر پول خر پول روز دوم 600 تا گلد خریدن خدا کنه منو جر ندن من که طلا بخر نیستم:27::31:
Cheric1986
17-09-2011, 20:35
سرور ۸ شمال شرق کسی نیست؟
اره،ترکیب جالبیه:دی
دقیقا می تونی توضیح بدی که خودت و متحدات اول بازی چه مقدار منابع تو دفاع می ذارید؟
و امکانش هست حساب کنید اگر به جای دفاع،مخفیگاه بالا می دادید و سایر منابع رو به نیرو ی غارت اختصاص می دادید چه مقدار جلو می افتادید؟
به هر حال فک نکنم فایده داشته باشه ادامه بدم:دی
شما کلا نگاهت به تراویان یه چیز دیگست،با این نگاه به هیچ عنوان نمی تونی به رتبه های بالا و یا همر بزرگ برسی:دی
نمی دونم ولی ما که رسیدیم . تو سرور 5 . در کل این بازی انقدر ارزش نداره که بخواهیم با هم کل کل کنیم . شما هر طوری که دوست دارید بازی کنید و ماهم که دیگه بازی نمی کنیم .
ملا نصرالدین
18-09-2011, 18:07
دوستان من از اینهایی هستم که حی فارم میشم.یعنی راستش تحمل شکست رو ندارم.ولی خیلی دوست دارم بازیکنم.تا الان 2 بار اکانتم رو جمع کردم.کسی هست که کمکم کنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.