PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ F480

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6

nomad616
23-12-2008, 05:36
سلام ، بعد از آدیت با فریمور فارسی با لینک زیر مشکل قفل بودن شبکه رو پیدا کردم ،
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

itman2008
23-12-2008, 08:39
منم بعد از آپدیت گوش با مشکل network lock مواجه شدم لطفا راهنمایی کنید

alirezamrl
23-12-2008, 14:04
سلام امیر جان من عضو جدید انجا هستم.اف480 خریدم یه زحمت داشتم خواستم فریمور فارسی رو برام بزاری با توضیحات کامل.تازه عاشق گوشیهایه سامسونگم.اقا منتظرم ممنون.

fred123
24-12-2008, 09:48
سلام دوستان
من بعد از 12 سال که فقط گوشی های نوکیا داشتم ( 5 مدل عوض کردم ) هفته پیش f480 گرفتم ( اصل از خود مایکروتل تو جمهوری). گوشی بسیار خوبی است و محاسن زیادی دارد . فقط صدای آن برای من که به صدای عالی و شفاف نوکیا عادت کرده بودم ( هم شنیداری و هم صدای زنگ ) کمی توی ذوق می زند. یک مسئله هم اینکه هنوز نتونستم call waiting و call divert گوشی را پیدا کنم که کجاست اگر از دوستان کسی میداند لطفا راهنمایی کنند. توی دفتر چه اش هم پیدا نکردم این مسئله را.

alirezamrl
24-12-2008, 16:37
سلام امیر جان عزیزم من همچنان منتظر فلش فارسی و توضیح نصب ان میباشم لطفا کمک کنید!ممنون

hpanahnejad
25-12-2008, 01:54
بعداز ریختن فریمور جدید فارسی از بین میره من مجبور شدم دوباره فریمور فارسی نصب کنم .
برای بازی جدید چه باید کرد

4661
28-12-2008, 02:39
سلام به همگی .
منم بعد از تعداد زیادی گوشی نوکیا و سونی اریکسونوحالا یه f480 هم به جمع گوشیام اضافه شده.این گوشی رو تنها برای زیبایی اون خریدم که با کمی تخفیف میشه گفت در حال حاضر از زیباترین هاست.حساسیت اون به لمس فوق العادست.طراحی هم در وضع خوب تا عالی هست.منوی اون بسیار شکیله که البته نسبت به گوشی های دیگه امکانات بیشتری رو به ما میده.در کل گوشی ایده الی برای من که مدت های زیادی با نوکیا و ساپرت نرم افزاریش حال کردم.کیفیت صدا توی هدست عالیه نسبت به تمام نوکیاها که این صدای خوب رو مدیونه هدستش هست .نوکیا عمرن همچین چیزی به خودش ندیده.( هدستش با earphone ep630کریتیو کاملا رقابت میکنه)
اما خوب بحث حک برای نرم افزار و برنامه هم باعث میشه تا هر ننه من قریبی سراغ این گوشی زیبا نیاد( خز نشه)
من تنها چند ایراد کوچولو میبینم در این گوشی تا الان که امیدوارم با اپدیت های ماههای اینده برطرف شه.
1-در حین مکالمه به هیچ وجه به منوی اصلی دسترسی نداریم یا من راهشو نیافتم
2- کیفیت فیلم برداری اون برای دوربین 5 مگای اون جالب نیست مخصوصا که حد اقل انتظار داشتم پسوندش mpeg4 باشه که نیست.
3-در حین مکالمه ساعتو نمیبینیم.
4-خوب مسلما در حین مکالمه نمیشه از ریکورد صدا استفاده کرد.
چیز خاصه دیگه ای نیست اما با تمام این اوصاف از اولین تجربه سامسونگیه خودم راضیم.در قیاس با گوشی لمسی قبلیم (ایفون) که اونم قفل شکنیش و کار کردن باهاش کلی حال داد من چیزه چشمگیری نمیبینم کم داشته باشه به جز پروسسور فوق قویه ایفون که هنوزم رقیب نداره.
در اخر از زحمات دوست خوبمون samsung برای تمام راه حلاش و اموزشاش و لینکهاش سپاسگذارم خدا قوت.

reza-12
28-12-2008, 13:20
Firmware Information

480 = Model
DX = Region
H = Year
G = Month
2 = Revision

Region codes:
BD Cyprus, Greece
CP Finland
DB Vietnam
DC Thailand
DD India
DT Australia
DX Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam
DZ Malaysia, Singapore
JA South Africa
JC Algeria, Morocco, Nigeria, South Africa, Tunisia
JP Arabic
JR Arabic
JV Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan, Saudi Arabia, South Africa, Syria, Tunisia, Turkey
MT Switzerland
XA Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, United Kingdom
XB Denmark, Norway, Sweden
XC Portugal, Spain
XD Croatia, Czech, Hungary, Slovakia
XE Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine
XF Bulgaria, Croatia, Romania
XX Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
ZC China, Hong Kong
ZT Taiwan
Mobile carrier codes:
AE SFR, France
AI Tim, Italy
AM Vodafone
AN E-Plus, Germany
AO O2
AS KPN, Netherland
AU Mobilkom, Austria
BB Tmn, Portugal
BF Optimus, Portugal
BG Telefonica, Spain
BM Swisscom, Switzerland
BN Amena, Spain
BO T-Mobile, Germany
BU Vodafone
BV Orange, Switzerland
BW O2, United Kingdom
CD Proximus, Belgium
CG Telia Mobitel, Sweden
CH SingTel, Singapore
CK Tele2 Comviq, Sweden
CT Tdc, Denmark
CU One, Austria
CV Telenor, Norway
DT Optus, Australia
DV Telstra, Australia
EF Celcom, Malaysia
JB Vodacom, South Africa
MD Telia Sonera, Finland
MJ Vodafone, Italy
MM Tele Ring, Austria
MV NetCom, Norway
NA Nrj, France
NB Tele2 Norway, Norway
NE H3g Nordic, Sweden
NP H3g, Italy
SS Vodafone, Japan
Release year codes:
A 2001
B 2002
C 2003
D 2004
E 2005
F 2006
G 2007
H 2008
I 2009
Release month codes:
A January
B February
C March
D April
E May
F June
G July
H August
I September
J October
K November
L December

sdsab22
28-12-2008, 19:42
دوستان كسي با اين گوشي به اينترنت وصل شده؟
تنظيماته اينترنت همراه اول رو ميشه برام بگذارين؟

shahab_f
28-12-2008, 19:48
راستی گوشی gps نداره ؟؟

sdsab22
28-12-2008, 19:48
يه سوال ديگه هم دارم؟
اين گوشي با 30فريم بر ثانيه فيلم ميگيره؟؟
با چه فريم وري؟؟

sdsab22
28-12-2008, 19:49
و سوال آخر چرا برنامه ها با حجم بالا رو به روشتون نميشه رو گوشي ريخت؟
مثلا نقشه تهران؟
ممنون جواب سه تاشو بدين

S@nti@go_s&k
28-12-2008, 20:17
راستی گوشی gps نداره ؟؟
سلام................
خیر

4661
29-12-2008, 08:36
سلام بازم
یه سوال که اگه کسی جواب بده ممنونم
من googel maps رو مثل بازیها ریختم رو گوشی اما کار نکرد اگه میشه یکی راهنمایی کنه

S A M S U N G
29-12-2008, 10:30
سلام به همگی .

يه سوال ديگه هم دارم؟
اين گوشي با 30فريم بر ثانيه فيلم ميگيره؟؟
با چه فريم وري؟؟

فیلمبرداری این گوشی وضوح QVGA و 15 فریم در ثانیه هستش .

و سوال آخر چرا برنامه ها با حجم بالا رو به روشتون نميشه رو گوشي ريخت؟
مثلا نقشه تهران؟
ممنون جواب سه تاشو بدين

من نقشه تهران رو حدود 4 مگابایت بود نصب کردم .

سلام ، بعد از آدیت با فریمور فارسی با لینک زیر مشکل قفل بودن شبکه رو پیدا کردم ،
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منم بعد از آپدیت گوش با مشکل network lock مواجه شدم لطفا راهنمایی کنید

گوشی شما متاسفانه Lock هستش .

3 راه میتونه مشکل شما رو حل کنه :

1. چندتا فریمور مختلف رو دانلود کنین و روی گوشی بریزین شاید درست بشه .

2. با استفاده از NSPro یا UST Pro 2 میتونین تمام گوشیهای سامسونگ رو Unlock کنین ( به احتمال زیاد مایکروتل باید داشته باشه ) شخضا UST Pro 2 رو ترجیح میدم .

3. کد مخصوص Unlock این گوشی رو پیدا کنین ... من گشتم ولی چیزی ندیدم متاسفانه .

سلام امیر جان من عضو جدید انجا هستم.اف480 خریدم یه زحمت داشتم خواستم فریمور فارسی رو برام بزاری با توضیحات کامل.تازه عاشق گوشیهایه سامسونگم.اقا منتظرم ممنون.

آموزش آپدیت فریمور رو توی پست اول همین تاپیک گذاشتم .

هیچ فرقی بین آپدیت فریمور فارسی و فریمورهای دیگه نیستن .

سلام دوستان
من بعد از 12 سال که فقط گوشی های نوکیا داشتم ( 5 مدل عوض کردم ) هفته پیش f480 گرفتم ( اصل از خود مایکروتل تو جمهوری). گوشی بسیار خوبی است و محاسن زیادی دارد . فقط صدای آن برای من که به صدای عالی و شفاف نوکیا عادت کرده بودم ( هم شنیداری و هم صدای زنگ ) کمی توی ذوق می زند. یک مسئله هم اینکه هنوز نتونستم call waiting و call divert گوشی را پیدا کنم که کجاست اگر از دوستان کسی میداند لطفا راهنمایی کنند. توی دفتر چه اش هم پیدا نکردم این مسئله را.

یه کد هستش که صدای اسپیکر گوشی رو زیاد میکنه ولی کیفیت رو میاره پایین . خواستین بگین واستون بذارم .

Call Waiting و Call Divert :

Menu > Settings > Call Settings > Voice Call

بعداز ریختن فریمور جدید فارسی از بین میره من مجبور شدم دوباره فریمور فارسی نصب کنم .
برای بازی جدید چه باید کرد

پست اول !

سلام به همگی .
منم بعد از تعداد زیادی گوشی نوکیا و سونی اریکسونوحالا یه f480 هم به جمع گوشیام اضافه شده.این گوشی رو تنها برای زیبایی اون خریدم که با کمی تخفیف میشه گفت در حال حاضر از زیباترین هاست.حساسیت اون به لمس فوق العادست.طراحی هم در وضع خوب تا عالی هست.منوی اون بسیار شکیله که البته نسبت به گوشی های دیگه امکانات بیشتری رو به ما میده.در کل گوشی ایده الی برای من که مدت های زیادی با نوکیا و ساپرت نرم افزاریش حال کردم.کیفیت صدا توی هدست عالیه نسبت به تمام نوکیاها که این صدای خوب رو مدیونه هدستش هست .نوکیا عمرن همچین چیزی به خودش ندیده.( هدستش با earphone ep630کریتیو کاملا رقابت میکنه)
اما خوب بحث حک برای نرم افزار و برنامه هم باعث میشه تا هر ننه من قریبی سراغ این گوشی زیبا نیاد( خز نشه)
من تنها چند ایراد کوچولو میبینم در این گوشی تا الان که امیدوارم با اپدیت های ماههای اینده برطرف شه.
1-در حین مکالمه به هیچ وجه به منوی اصلی دسترسی نداریم یا من راهشو نیافتم
2- کیفیت فیلم برداری اون برای دوربین 5 مگای اون جالب نیست مخصوصا که حد اقل انتظار داشتم پسوندش mpeg4 باشه که نیست.
3-در حین مکالمه ساعتو نمیبینیم.
4-خوب مسلما در حین مکالمه نمیشه از ریکورد صدا استفاده کرد.
چیز خاصه دیگه ای نیست اما با تمام این اوصاف از اولین تجربه سامسونگیه خودم راضیم.در قیاس با گوشی لمسی قبلیم (ایفون) که اونم قفل شکنیش و کار کردن باهاش کلی حال داد من چیزه چشمگیری نمیبینم کم داشته باشه به جز پروسسور فوق قویه ایفون که هنوزم رقیب نداره.
در اخر از زحمات دوست خوبمون samsung برای تمام راه حلاش و اموزشاش و لینکهاش سپاسگذارم خدا قوت.

1. دگمه وسط رو بزنین میتونین به موزیک پلیر و .... برین ولی منو اصلی نمیتونین برین .
2. نه متاسفانه .
3. واسه منم این مشکل هستش .

دوستان كسي با اين گوشي به اينترنت وصل شده؟
تنظيماته اينترنت همراه اول رو ميشه برام بگذارين؟

شما اول باید توی سایت MCI.ir ثبت نام کنین عزیز .

مخلصیم .

S A M S U N G
29-12-2008, 11:57
2 فریمور جدید واسه این گوشی عرضه شده .

F480XXHJ4

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و

F480XEHL1

بیشترین تغییرات روی دوربین گوشی بوده کمی سرعتش بیشتر شده .

فریمور فارسی ( برای دوستانی که با سایت Rapidshare مشکل داشتن )

F480JPHG3

Samsung SGH-F480 service manual

دفترچه راهنمای F480 همراه با توضیحات کامل در مورد چیپ و مشکلات این گوشی و نحوه صحیح باز کردن گوشی همراه با عکس

مخلصیم .

fred123
29-12-2008, 14:06
جناب سامسونگ
ممنون از راهنمایی شما در مورد Call Divert & Call Waiting آن کدی هم که فرمودید لطف کنید ممنون میشم واینکه اگر نتیجه جالب نبود چطور میشه برگشت به حالت اول.
یک نکته:
صدای طرف مکالمه توی اسپیکر گوشی من دایم کم و زیاد میشه به همین خاطر بردم مایکروتل تو تخت طاووس و مشکل را مطرح کردم انتظار داشتم چند تکنیسین حرفه ای وخوش برخورد ببینم که متاسفانه ... اول گفتند مشکلی نداره بعد گفتند مشکل گوشی مقابل هست بعد گفتند شبکه اشکال داره ...آخر هم نتیجه ای نداد . این یعنی اینکه اگر گوشی را دست بنده خدا آبدارچی شرکت میدادم بهتر از اینها نظر مبداد.
سرتون رو درد نیارم. به امید فردایی بهتر

4661
29-12-2008, 22:29
سلام امیر جان جوابمو ندادی طریقه نصب نرم افزار چطوره مثه بازیا ریختم تو پوشه جاوا و گیم اما باز نشد

4661
29-12-2008, 22:35
یه سوال دیگه امیر سامسونگ جان کدوم از این فریم ورا تغییراتی در وایدگت ایجاد کردهاند مثلا اسمس رو بیارن رو صفحه یا منو های بیشتر و کیفیت عکس رو بیشتر ارتقا بدن

mahdistar
30-12-2008, 16:21
آقا ما چه ذوقی کردیم گفتیم دفترچه فارسیه.... 30 دقیقه طول کشید دانلود کردم تازه دیدم انگلیسیه.ولی بازم جای تشکر داره

behzad_abd
31-12-2008, 11:01
سلام
چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم، لطفا کمک کنید
1. من می خواهم هفته بعد این گوشی رو از دوبی بگیرم. اگر این کار رو بکنم باید بعدا فرم ویر فارسی روش بریزم تا فارسی بخونه؟
2. دوربین این گوشی عکس ها رو تار نمی گیره؟ من یک مدت E900 سامسونگ داشتم که دوربینش اکثر عکس ها رو تار و بد رنگ می گرفت. فقط یک بار از یه شتر مرغ خوب عکس گرفت. دوربینش افتضاح بود. این یکی دوربینش خوبه؟
3. این گوشی با یک مموری پر 4GB مشکل پیدا نمی کنه؟ منظورم اینه که کند نمی شه؟ واسه این 8GB رو نپرسیدم چون مطمئنم که کند میشه!
4. این گوشی تم نداره؟
5. با آپدیت فریم ویر ها چه جور تغییراتی بوجود میاد؟ مثلا ممکنه widget اضافه شه یا کیفیت فیلم برداری زیاد شه؟
6. آیا هند فری این گوشی قابلیت اتصال هدفون های دیگه رو داره؟ مثل W های سونی اریکسون؟
7. باتری این گوشی چطوره؟ معمولی یا ضعیف؟
8. تا اون جایی که من فهمیدم بعضی ها بعد از اپدیت فرم ویر گوشیشون lock شده. اگه من گوشی رو از دوبی بگیرم و بعد فرم ویر فارسی بریزم، این مشکلو خواهم داشت؟
9. فرم ویر فارسی تقویم جلالی داره؟ فونت فارسی arial هست یا tahoma ؟
10. تو review هایی که خوندم ، از صدای مکالمه این گوشی تو محیط های شلوغ خیلی ایراد گرفتن و گفتن بده. واقعا بده؟

خوشحال میشم چند نفر آدم با حوصله جواب کامل به سوالاتم بدن!

مرسی!!!

kkain-blood
31-12-2008, 12:49
دوستان من gprs رو فعال کردم اما بازم نمیتونم به اینترنت وصل شم چیکار باید بکنم؟؟

jericho-sina
31-12-2008, 13:15
میشه یک نمونه عکس رو که با f480 گرفته شده رو برام بزارین؟

behzad_abd
31-12-2008, 13:57
هنوز منتظرممم!!!!

سلام
1. من می خواهم هفته بعد این گوشی رو از دوبی بگیرم. اگر این کار رو بکنم باید بعدا فرم ویر فارسی روش بریزم تا فارسی بخونه؟
2. دوربین این گوشی عکس ها رو تار نمی گیره؟ من یک مدت e900 سامسونگ داشتم که دوربینش اکثر عکس ها رو تار و بد رنگ می گرفت. فقط یک بار از یه شتر مرغ خوب عکس گرفت. دوربینش افتضاح بود. این یکی دوربینش خوبه؟
3. این گوشی با یک مموری پر 4gb مشکل پیدا نمی کنه؟ منظورم اینه که کند نمی شه؟ واسه این 8gb رو نپرسیدم چون مطمئنم که کند میشه!
4. این گوشی تم نداره؟
5. با آپدیت فریم ویر ها چه جور تغییراتی بوجود میاد؟ مثلا ممکنه widget اضافه شه یا کیفیت فیلم برداری زیاد شه؟
6. آیا هند فری این گوشی قابلیت اتصال هدفون های دیگه رو داره؟ مثل w های سونی اریکسون؟
8. تا اون جایی که من فهمیدم بعضی ها بعد از اپدیت فرم ویر گوشیشون lock شده. اگه من گوشی رو از دوبی بگیرم و بعد فرم ویر فارسی بریزم، این مشکلو خواهم داشت؟
10. تو review هایی که خوندم ، از صدای مکالمه این گوشی تو محیط های شلوغ خیلی ایراد گرفتن و گفتن بده. واقعا بده؟

مرسی!!!

aabsal
31-12-2008, 14:14
سلام .

من تازه اين وارد اين كلوپ شدم . مشكلي كه پيدا كردم اينه كه برنامه TkFileExplorer را كه اجرا كردم . توي قسمت پورت هيچ انتخابي ندارم . يعني زمانيكه فلش كنارش ميزنم هيچ نوشته اي نيست كه بخوام انتخاب كنم . حتي زمانيكه com را خودم تايپ ميكنم در connect بهم error ميده . در ضمن مگه كابليكه استفاده ميكنيم usb نيست چرا درقسمت com ,port مي آيد . از كمكتون ممنون ميشم .

alirezamrl
31-12-2008, 18:34
سلام امیر جان خسته نباشی داداش.دوتا سوال از حضور عزیزت داشتم.1-از این دو فریمور جدید که گذاشتی کدومش بهتره و پیشنهاد شما کدومه.اون فریمور ماه اکتبر بهتره یا یکی ازاین دوتارو بریزم! 2-ایا مشکلی بعد از نصب واسه گوشی پیش نمیاد!
ممنونم.منتظر جوابت هستم اگه لطف کنی!یا حق (السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین)

Makan_noor
31-12-2008, 19:29
منم چنتا سوال دارم.من دو ماهه این گوشی رو دارم و از دوستانی که این گوشی رو دارن چنتا سوال دارم.
تا حالا چند درصد مکالماتتون با این گوشی قطع شده حتی وقتی که دارین تو یه جای پر آنتن با طرف مقابل که تلفن ثابته صحبت می کنین؟
آیا شما هم بعضی وقتا هنگام صحبت احساس نمیکنین که صدا تو گوشی کم و زیاد میشه قطع و وصل میشه یا کیفیت صدا به قدری بده که صحبت های طرف رو به زور متوجه میشید(مورد آخری فقط هنگام صحبت با گوشی های نوکیا)نگید این مشکلات از آنتنه که اصلا اینطور نیست.
آیا شده که بعضی وقتا که همین جوری که دارین به گوشیتون نگاه می کنین یهو می بینین که 4-5 خط آنتنش همینطوری خالی میشه و پیغام محدودیت سرویس میاد و بعد چند ثانیه دوباره درست میشه؟
شاید فقط گوشی منه که این مشکلات ارتباطی رو داره نمیدونم!!

4661
01-01-2009, 00:53
سلام
2. دوربین این گوشی عکس ها رو تار نمی گیره؟ من یک مدت E900 سامسونگ داشتم که دوربینش اکثر عکس ها رو تار و بد رنگ می گرفت. فقط یک بار از یه شتر مرغ خوب عکس گرفت. دوربینش افتضاح بود. این یکی دوربینش خوبه؟
3. این گوشی با یک مموری پر 4GB مشکل پیدا نمی کنه؟ منظورم اینه که کند نمی شه؟ واسه این 8GB رو نپرسیدم چون مطمئنم که کند میشه!
4. این گوشی تم نداره؟
6. آیا هند فری این گوشی قابلیت اتصال هدفون های دیگه رو داره؟ مثل W های سونی اریکسون؟

مرسی!!!

1-تا اونجا که معلومه این گوشی اورجینال فارسی ساپورت نیست بله لازم داره
2-دوربین گوشی خوبه مخصوصا سایز اون توی نور در فضای ازاد خیلی خوبه اما بعد از گرفتن کمی تار میشه که باید در کامپیوتر در مورد اون بیشتر نظر داد
3-من دارم با یه رم 2گیگ راحت کار میکنم اما از اونجایی که تو مشخصات گوشی تا 8 گیگ ساپورت هست و سیستم عامل اون جاوا و حافظه داخلی 232 ، اگر این حافظه داخلی رو خالی نگه داری فکر نمیکنم گوشی به مشکل کندی بر بخوره
4-نه تم نداره اما طراحی و گرافیک منو ها به شدت زیبا و جذاب هست خیالت راحت دلت رو نمیزنه
5-بله اگه تغییر نمیکرد چرا تولید میشد؟ در اپدیت ماه اکتبر تغییرات به گفته امیر جان شامل وایدگیت و دوربین بوده و در ادامه هم همچنان دوربین تقویت شده این نقل قول از جانب امیر کار دروسته این فروم هست
6-بله قابلیتشو داره استاندارد 3.5 هست اما خیالت راحت هدست خودش از کیفیت بالایی برخورداره من خودم رو این موضوع حساس بودم
7-نسبت به قابلیت های گوشه باطری خوب هست 1000mah هست من خودم باهاش 4 ساعت مکالمه مداوم داشتم که تو سایتا زدن 3 ساعت
8-در مورد قفل شدن بعد از اپدیت نظری نمیتونم بدم چون برام پیش نیومده تخصص امیر سامسونگ هست
9-اینو من ندیدم چون اصلا نمیتونم با فارسی کار کنم
10-اصلا اینطور نیست صدا عالیه در هر جایی من همه طوره راضی بودم صدایی صافو شفاف

4661
01-01-2009, 01:03
دوست عزیز شما وقتی کابل گوشی رو وصل میکنی کدوم نحوه اتصال رو از گوشی بر میگزینی؟ بایستی ابتدا برنامه رو روی کامپیوتر باز کنی بعد اتصال گوشی به صورت pc studio و بعد در قسمت com تنها یک گزینه هست که بایستی انتخاب شه

ghasemzadeh.bahman
01-01-2009, 05:03
با سلام
من می خوام F480 بخرم. اما راجع به اون واسم کمی شبهه وجود داره:
اول از همه اینکه تا به حال samsung نداشتم و خیلی ها میگن آنتن دهی و صدای مکالمش مشکل داره
دوما کیفیت دوربینش (مثلا در حد 3.5mp Nokia با لنز carlzeiss هست؟ )
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

mahdistar
01-01-2009, 07:34
با سلام
من می خوام f480 بخرم. اما راجع به اون واسم کمی شبهه وجود داره:
اول از همه اینکه تا به حال samsung نداشتم و خیلی ها میگن آنتن دهی و صدای مکالمش مشکل داره
دوما کیفیت دوربینش (مثلا در حد 3.5mp nokia با لنز carlzeiss هست؟ )

کی همچین حرفی زده کیفیت عکس این گوشی مخصوصا بیرون از منزل یعنی زیر نور مستقیم بیرون در فضاهای باز فوق العاده است.مخصوصا فوکوسی که میکنه.انگار عکس داره باهات حرف میزنه.
در ضمن اگه میخوای بخری با گارانتی خود مایکروتل بگیر که یک کارت طلایی(گارانتی) همراه گوشی هست وتا یکسال ضمانت بی چون وچرا داره.
راستی یه پیشنهاد دیگه بهت دارم برو تو تاپیک آلبوم عکسهای گرفته شده با گوشیهای سامسونگ صفحات یکی 2تا مونده به آخر رو نگاه کن مخصوصا عکسهایی که مهیار(دی600)گرفته ...تازه با یو 600 گرفنه که 3مگاپیکسل هست.دیگه خودت تا آخرش رو بخون...........
الته بهت بگم من خودمم قبلا در مورد این مگاپیکسل زود قضاوت میکردم.ولی دیگه فهمیدم موضوع چیه.حتما یه سر بزن...

S A M S U N G
01-01-2009, 11:35
سلام به همگی .

جناب سامسونگ
ممنون از راهنمایی شما در مورد Call Divert & Call Waiting آن کدی هم که فرمودید لطف کنید ممنون میشم واینکه اگر نتیجه جالب نبود چطور میشه برگشت به حالت اول.
یک نکته:
صدای طرف مکالمه توی اسپیکر گوشی من دایم کم و زیاد میشه به همین خاطر بردم مایکروتل تو تخت طاووس و مشکل را مطرح کردم انتظار داشتم چند تکنیسین حرفه ای وخوش برخورد ببینم که متاسفانه ... اول گفتند مشکلی نداره بعد گفتند مشکل گوشی مقابل هست بعد گفتند شبکه اشکال داره ...آخر هم نتیجه ای نداد . این یعنی اینکه اگر گوشی را دست بنده خدا آبدارچی شرکت میدادم بهتر از اینها نظر مبداد.
سرتون رو درد نیارم. به امید فردایی بهتر

من تا الان همچین مشکلی نداشتم .
آموزش افزایش صدای اسپیکر F480 :

برگرداندن به حالت اول هرکاری کردم جواب نداد جز اینکه گوشی رو فلش کردم !

سلام امیر جان جوابمو ندادی طریقه نصب نرم افزار چطوره مثه بازیا ریختم تو پوشه جاوا و گیم اما باز نشد

بعضی نرم افزارها به این گوشی نمیخوره چون تاچ هستش .

توی سایت زیر بازی و برنامه های خوبی هستش :

یه سوال دیگه امیر سامسونگ جان کدوم از این فریم ورا تغییراتی در وایدگت ایجاد کردهاند مثلا اسمس رو بیارن رو صفحه یا منو های بیشتر و کیفیت عکس رو بیشتر ارتقا بدن

فریمور F480XEHL1 هم Widget اضافه شده و هم دوربین گوشی تا حدودی بهتر شده .

سلام
4. این گوشی تم نداره؟

1. بله عزیز میتونین .
2. چند نمونه عکس واستون میزارم .
3. نه عزیز من الان 4 گیگابایت استفاده میکنم و مشکلی نداشته تا الان .
4. نه عزیز . ولی اینترفیس گوشی به تمام تم های سری 60 میارزه .
5. ممکن هستش تغییرات بیشتری ایجاد بشه . بله هم Widget اضافه شده و هم کیفیت دوربین بالاتر رفته .
6. اینطور که من از دوستان شنیدم مثل اینکه سری جدید پک این گوشی هندزفریش 2 تکه هستش که میتونین هر هدفونی رو روش بذارین .
7. عالی . با استفاده راحت 3 روز دوام میاره و سنگین 2 روز .
8. باید با فروشنده طی کنین که گوشی Unlock هستش و با آپدیت مشکلی ایجاد نمیکنه . نگین میخوای گوشی رو ببری ایران !
9. نه نداره . نمیدونم !!!
10. من همجین مشکلی نداشتم بعد از 3 ماه !

میشه یک نمونه عکس رو که با f480 گرفته شده رو برام بزارین؟

دوست عزیز تو تاپیکی که دوست عزیز mahdistar معرفی کرد بگردین نمونه عکس هستش .

چندتا میزارم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام .

من تازه اين وارد اين كلوپ شدم . مشكلي كه پيدا كردم اينه كه برنامه TkFileExplorer را كه اجرا كردم . توي قسمت پورت هيچ انتخابي ندارم . يعني زمانيكه فلش كنارش ميزنم هيچ نوشته اي نيست كه بخوام انتخاب كنم . حتي زمانيكه com را خودم تايپ ميكنم در connect بهم error ميده . در ضمن مگه كابليكه استفاده ميكنيم usb نيست چرا درقسمت com ,port مي آيد . از كمكتون ممنون ميشم .

شما برنامه PC Suite رو نصب کن ببین اصلا گوشی به کامپیوتر کانکت میشه یا نه .

سلام امیر جان خسته نباشی داداش.دوتا سوال از حضور عزیزت داشتم.1-از این دو فریمور جدید که گذاشتی کدومش بهتره و پیشنهاد شما کدومه.اون فریمور ماه اکتبر بهتره یا یکی ازاین دوتارو بریزم! 2-ایا مشکلی بعد از نصب واسه گوشی پیش نمیاد!
ممنونم.منتظر جوابت هستم اگه لطف کنی!یا حق (السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین)

من کلا فریمورهای XX رو ترجیح میدم ولی خودم الان XE دارم .

نظر منو میخوای XX نصب کن .

نه مشکلی پیش نمیاد . البته ریسک فلش همیشه با خود کاربر هستش !

منم چنتا سوال دارم.من دو ماهه این گوشی رو دارم و از دوستانی که این گوشی رو دارن چنتا سوال دارم.
تا حالا چند درصد مکالماتتون با این گوشی قطع شده حتی وقتی که دارین تو یه جای پر آنتن با طرف مقابل که تلفن ثابته صحبت می کنین؟
آیا شما هم بعضی وقتا هنگام صحبت احساس نمیکنین که صدا تو گوشی کم و زیاد میشه قطع و وصل میشه یا کیفیت صدا به قدری بده که صحبت های طرف رو به زور متوجه میشید(مورد آخری فقط هنگام صحبت با گوشی های نوکیا)نگید این مشکلات از آنتنه که اصلا اینطور نیست.
آیا شده که بعضی وقتا که همین جوری که دارین به گوشیتون نگاه می کنین یهو می بینین که 4-5 خط آنتنش همینطوری خالی میشه و پیغام محدودیت سرویس میاد و بعد چند ثانیه دوباره درست میشه؟
شاید فقط گوشی منه که این مشکلات ارتباطی رو داره نمیدونم!!

من تا حالا همچین مشکلی نداشتم !

با سلام
من می خوام F480 بخرم. اما راجع به اون واسم کمی شبهه وجود داره:
دوما کیفیت دوربینش (مثلا در حد 3.5mp Nokia با لنز carlzeiss هست؟ )

حالا هر گوشی که اسم کارل زایس روش هست بهترین دوربین رو داره ؟

اگر گوشی میخوای فقط واسه دوربین من اینو پیشنهاد نمیدم و بهتره گوشیهایی مثل G810 و N82 مد نظر قرار بدین .

در کل صدای خوبی داره و دوربین هم راضی کننده هستش .

مخلصیم .

ghasemzadeh.bahman
01-01-2009, 15:04
نوشته شده توسط SAMSUNG
حالا هر گوشی که اسم کارل زایس روش هست بهترین دوربین رو داره ؟

اگر گوشی میخوای فقط واسه دوربین من اینو پیشنهاد نمیدم و بهتره گوشیهایی مثل G810 و N82 مد نظر قرار بدین .

در کل صدای خوبی داره و دوربین هم راضی کننده هستش .

مخلصیم .[/quote]

:20:منظور من این نبود که هر گوشی که اسم کارل زایس روش هست بهترین دوربین رو داره ولی خودتون بهتر می دونین که چند فاکتور در کنار هم کیفیت دوربین رو تعیین میکنند.

که یکی از مهترین اونا وجود لنز با کیفیت یا عدم وجود اونه.

دلیل منم واسه خرید این گوشی فقط دوربینش نیست و به نظر من ظاهر ساده و خیلی زیبایی داره (البته از نمای پشت با کمی اغماض)

و البته همونطور که گفتم تا به حال چون samsung نداشتم این سوال ها رو پرسیدم

راجع به آنتنش چی ؟ در قیاس با برندهای دیگه مشکل خاصی نداره ؟

behzad_abd
01-01-2009, 16:09
8. باید با فروشنده طی کنین که گوشی Unlock هستش و با آپدیت مشکلی ایجاد نمیکنه . نگین میخوای گوشی رو ببری ایران !

در مورد unlock بودن گوشی میشه بیشتر توضیح بدین؟
- ایا فروشنده ها از این مورد اطلاع دارن؟
- گوشی هایی که تو ایران هستن unlock هستن؟ گوشی های مایکروتل چطور؟
- گوشی اگر lock باشد چطور میشه unlock کرد؟
- بر فرض اگر گوشی lock باشد، چه مشکلاتی به وجود می اید؟ فقط نمیشه اپدیت کرد؟

دوبارخ چند تا سوال در مورد گوشی:
1. sms زدن با این گوشی راحته؟ یک دفه خودم امتحان کردم اشتباه زیاد داشتم!
2. یکی از ایراد هایی که تو سامسونگ های E900 و E250 بود، گاهی send نشدن sms ها بود. F480 هم اینطوری می شه؟

مشکل من اینه که اگر این گوشی رو برای خودم می خواستم ایرادی داشت مهم نبود اما چون الان این گوشی رو برای داداشم می خوام، و قبلا دو تجربه نسبتا نا موفق با سامسونگ(E900 و E250 ) داشتیم، می ترسم.

alirezamrl
01-01-2009, 16:39
اقا سلام مزاحم همیشگی اومد!شرمنده این کد افزایش صدا من تو سایت رفتم اینگلیش توضیح داده!چند مرحله بود زحمت میکشی خلاصه توضیحاتو فارسی واسمون بزاری.بعد من میخوام فریمور xx نصب کنم برم از جایی که خریدم بپرسم قفله یا نه!
اره داداش ادیشن جدید این گوشی هندزفریهاش از سونی اریکسون و موزیکال نوکیا خیلی خیلی بهتره!!!!!!!!!!!!! از این تو گوشیاست.بیس با کیفیت دیوونت میکنه!هه هه
ممنون داداش گلم چه کنیم با خجالت!

alirezamrl
01-01-2009, 16:44
ببخشید راستی گوشیه من فارسی نیست!واسه همین گفتم از خریدار بپرسم که قفله یا نه!file://localhost/D:/picture/Mobile%20phone/F%20480/gsmarena_203.jpg

S@nti@go_s&k
01-01-2009, 18:42
:20:منظور من این نبود که هر گوشی که اسم کارل زایس روش هست بهترین دوربین رو داره ولی خودتون بهتر می دونین که چند فاکتور در کنار هم کیفیت دوربین رو تعیین میکنند.

که یکی از مهترین اونا وجود لنز با کیفیت یا عدم وجود اونه.

دلیل منم واسه خرید این گوشی فقط دوربینش نیست و به نظر من ظاهر ساده و خیلی زیبایی داره (البته از نمای پشت با کمی اغماض)

و البته همونطور که گفتم تا به حال چون samsung نداشتم این سوال ها رو پرسیدم

راجع به آنتنش چی ؟ در قیاس با برندهای دیگه مشکل خاصی نداره ؟

خیر
مشکلی نداره
اصلا ربطی نداره
من نمیدونم ملت چرا با سامسونگ مشگل دارن.
منظورم شما نیستین دوست عزیز .
خودم از خیلی ها شنیدم که میگن طرف سامسونگ نرو بدرد نمیخوره:41:
خیالت از بابت آنتن دهی راحت:46:

mahdistar
01-01-2009, 20:37
راست میگی .من خودم یه بار به یه مورد برخورد کردم بحث گوشی شد گفتش که من اول میخواستم همین گوشی که شما داری برای خانومم بگیرم(یو600)ولی اس 500 سونی اریکسون گرفتم .گفتم چرا همون سامسونگ نگرفتی؟یکم مکث کرد .گفتم به خاطر حرف مردمه.گفتش دقیقا همینطوره...گفتم بابا مردمو چیکار داری برو گوشی رو بگیر یه مدت دستت باشه عاشقش میشی...

alirezamrl
02-01-2009, 00:55
سلام امیرجان خواهشا جواب سوالهای منم بدین منتظرم داداش!ممنون

mahdistar
02-01-2009, 11:00
[quote=S A M S U N G;2094774]برای اولین بار در فروم های فارسی .

آموزش نصب بازی و برنامه روی گوشی F480 بدون استفاده از WAP گوشی .

1. برنامه File Explorer و درایور F480 را از لینک زیر دانلود کنید . ( حجم : 502 کیلوبایت )

2. بعد از دانلود فایل فوق ، پوشه ائی با نام JavaInstall بر روی کامپیوتر ذخیره میشود ، JavaInstall را از حالت فشرده خارج کنید ( UnZip ) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. در درون JavaInstall یک پوشه فشرده ( ZIP ) دیگر با نام SAMSUNG_Composite_USB_Driver_4_34_WHQLوجود دارد ، پوشه مربوطه را از حالت فشرده خارج کرده .

4. پس از خارج کردن پوشه SAMSUNG_Composite_USB_Driver_4_34_WHQL از حالت فشرده ، وارد پوشه شده و Setup را انتخاب کرده تا درایور مربوط به گوشی شما بر روی کامپیوتر نصب شود .

5. بعد از نصب شدن فایل فوق بایستی پیغام زیر را ببینید .

6. در این قسمت گوشی خود را به وسیله کابل USB به کامیپوتر وصل کنید .

7. در درون پوشه JavaInstall برنامه TkFileExplorer_2.2.exe را اجرا کنید .

8. در درون برنامه به قسمت Settings و COM بروید .

9. بعد از باز شدن قسمت COM گزینه اول یعنی Port را باز کنید ، در این قسمت فقط یک COM را مشاهده میکنید ، آن را انتخاب و OK کنید .

10. در درون برنامه به قسمت File رفته و Connect را انتخاب کنید .

11. پس از Connect شدن گوشی به برنامه ، بایستی در قسمت پایین برنامه گزینه های موجود در گوشی رو ببینید .

12. در همان قسمت به Exe سپس JAVA سپس Game بروید .

13. یک پوشه جدید در قسمت Game ایجاد کنید ( New Folder )

14. از قسمت بالای برنامه TkFileExplorer فایلهای Java و Jad را از درون درایورهای کامپیوتر خورد انتخاب کنید و سپس بر روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Download را انتخاب کنید .

15. کابل USB را از گوشی جدا کنید .

16. کد رو به رو را در گوشی تایپ کنید #*6984125#*

17. سپس به قسمت Internals بروید ، در اینجا گوشی از شما Master Key می خواهد ، کد رو به رو را وارد کنید #*9072641#*

18. به قسمت Storage Settings بروید و سپس گزینه Update Java DB را انتخاب کنید .

از بازی و برنامه های نصب شده بر روی گوشی خود لذت ببرید .

دوستان عزیز همه این مراحل رو میشد در 2 خط توضیح داد پس زیاد نگران نباشین که 18 قسمت هستش . همه این مراحل در عرض 30 ثانیه قابل انجام هستش .

امیر جان یه سوال برام پیش اومد.اگه فایل jad وjar رو با بلوتوث رو گوشی f480 بریزیم که میره تو پوشه other file وبعدش از مرحله 16 شروع به کار کنیم یعنی کد فعال شدن جاوا رو بزنیم وبریم تو پوشه other file و فایل jad رو اجرا کنیم برنامه یا بازی مورد نظر نصب میشه یا حتما باید از مرجله 1 از کامپیوتر استفاده کنیم؟

behzad_abd
02-01-2009, 16:34
لطفا تو پست 534 جواب سوالای منم بدین. عجله دارم!

دوبارخ چند تا سوال در مورد گوشی:
1. Sms زدن با این گوشی راحته؟ یک دفه خودم امتحان کردم اشتباه زیاد داشتم!
2. یکی از ایراد هایی که تو سامسونگ های e900 و e250 بود، گاهی send نشدن sms ها بود. F480 هم اینطوری می شه؟

مشکل من اینه که اگر این گوشی رو برای خودم می خواستم ایرادی داشت مهم نبود اما چون الان این گوشی رو برای داداشم می خوام، و قبلا دو تجربه نسبتا نا موفق با سامسونگ(e900 و e250 ) داشتیم، می ترسم.

S A M S U N G
02-01-2009, 19:40
سلام به همگی .

دوباره چند تا سوال در مورد گوشی:
1. sms زدن با این گوشی راحته؟ یک دفه خودم امتحان کردم اشتباه زیاد داشتم!
2. یکی از ایراد هایی که تو سامسونگ های E900 و E250 بود، گاهی send نشدن sms ها بود. F480 هم اینطوری می شه؟

مشکل من اینه که اگر این گوشی رو برای خودم می خواستم ایرادی داشت مهم نبود اما چون الان این گوشی رو برای داداشم می خوام، و قبلا دو تجربه نسبتا نا موفق با سامسونگ(E900 و E250 ) داشتیم، می ترسم.

گوشیهای Lock توسط اپراتورها در اروپا عرضه میشه . هیچ فرقی با مدلهای دیگه نداره ولی با آپدیت ROM یا ریختن فریمور جدید IMEI اون قفل میشه .

100% فروشنده میدونه که این گوشی Unlock هستش یا نه .

گوشیهایی که مایکروتل آورده همگی Unlock هستن . بیشتر گوشیهای قاچاق هم Unlock هستن ، شاید خیلی کم پیش بیاد این مساله .

Unlock کردن گوشیها معمولا با یه کد امکان پذیره ولی در مورد F480 هنوز کدی پیدا نکردم . با استفاده از 2 باکس میشه Unlock کرد .

SMS زدن فارسی با گوشیهای سامسونگ به هیچ گوشی نمیرسه . خیلی عالیه . انگلیسی هم خوبه و بهش عادت کنین سریع میشه نوشت .

Send نشدن SMS بستگی به شبکه داره ، تا حالا یکی دو بار واسه من پیش اومده !

اقا سلام مزاحم همیشگی اومد!شرمنده این کد افزایش صدا من تو سایت رفتم اینگلیش توضیح داده!چند مرحله بود زحمت میکشی خلاصه توضیحاتو فارسی واسمون بزاری.بعد من میخوام فریمور xx نصب کنم برم از جایی که خریدم بپرسم قفله یا نه!

باشه وقت کردم حتما میزارم .

اگه با گارانتی مایکروتل خریدین که بایستی Unlock باشه . در هر صورت بپرسین ضرر نداره .

امیر جان یه سوال برام پیش اومد.اگه فایل jad وjar رو با بلوتوث رو گوشی f480 بریزیم که میره تو پوشه other file وبعدش از مرحله 16 شروع به کار کنیم یعنی کد فعال شدن جاوا رو بزنیم وبریم تو پوشه other file و فایل jad رو اجرا کنیم برنامه یا بازی مورد نظر نصب میشه یا حتما باید از مرجله 1 از کامپیوتر استفاده کنیم؟

نه عزیز نمیشه Upload فایلها باید از کامپیوتر باشه .

مخلصیم .

sh_king
03-01-2009, 12:22
سلام سامسونگ جان اگه میشه جواب مارو هم بگو:
من فایل فریمور رو تو درایو اف ریختم و وقتی روی boot میرم میرم تو اف اصلا فایل فریمور توی درایو مشخص نیست ولی بقیه فایل ها هستن مشکل چیه؟ همون فریمور رو هم که خودت دادی دان کردم و فریمور مشکلی هم نداره و باز میشه ....

kkain-blood
03-01-2009, 12:54
من تو سایت mci ثبت نام کردم تنظیمات هم برتم ارسال شده اما بازم نمیتونم به اینترنت وصل شم؟؟هر وقت میرم تو browser میزنه connecting failed!

S A M S U N G
03-01-2009, 13:02
سلام دوست عزیز .

یکی از دوستان دیگه هم از من این سوال رو کرده بود .

ولا من سر از کارهای همراه اول درنمیارم . !

کلا کمکی که میتونم بکنم :

نحوه تنظیمات GPRS و MMS :

آموزش تصویری فعال سازی MMS و GPRS همراه اول :

مخلصیم .

aidin555
03-01-2009, 18:36
سلام.با تشکر از راهنمایی هاتون.
هگه ممکنه چند گیم از نوع تاچ بذارین، یعنی بدون همون منو بار !
البته با گرافیک خوب
مرسی

alirezamrl
03-01-2009, 21:39
سلام امیرخان.اقا 2تا مشکل دارم قات زدم کمکم کن لطفا!میخوام بدونم فریمور جدید بریزم بر فرض گوشی قفل باشه هیچ جوره نمیشه گوشی برگرده به حالت اول بشه باهاش کار کرد!دوم اینکه من رمز افزایش صدا زدم.تا اخرش رفتم پایین صفحه اوکی و بک بود هرچی اوکی زدم عمل نمیکرد در ضمن یه تسکبار پایین صفحه بود!2بار روش زدم یه صفحه مثل دیال شمارهگییر باز شد.نمیدونستم چی بزنم!کلید میانبر رو زدم اومد بیرون منوها اومد هیچ جوره نمیومد بیرون!میترسم وقت فلشم این اداهارو در بیاره شماره بخواد!کمکم کن داداش!میخوام فریمور بریزم.

alirezamrl
03-01-2009, 21:41
امر جان help me please! به بن بست خوردم!جواب بده لطفا.

morvarid111
04-01-2009, 13:26
میشه توضیح بدید ایا میشه برنامه روی sgh-f480 ریخت؟

Highbury
04-01-2009, 14:37
سلام به همگی .

متاسفانه فریمور نوامبر هنوز ریلیز نشده و شاید این ماه دسامبر ریلیز بشه .

در حال حاظر بهترین فریمور واسه F480 این هستش :
F480XEHJ1

میشه بیشتر توضیح بدی عزیز ! :46:

سلام کاظم جان .

کم پیدائی !

والا بودجتو نمیدونم ولی به نظر من i450 بگیر هم خوشگله هم سیمبیان داره و هم موزیک فون فوق العاده ائی هستش .
F480 هم خوبه و میتونی برنامه نصب کنی ولی یه کم کار میبره و چون تاچ هستش شاید با برنامه سازگار نباشه .

راستی خبری از i550 توی ایران نیست ؟

مخلصیم .
اره بابا مشغول درس هستم شرمنده پستت رو ندیدم.
من آی550 رو چندین ماه پیش توی یکی از مغازه های قم دیدم و دیگه هیچ جا ندیدم باقیافش اصلا حال نکردم
فعلا که انتظار ای 7110 رو میکشم.ازش خیلی خوشم اومده.
ببین امین جان من فقط با دو تا برنامه خیلی سر و کار دارم .
یکی دیکشنری PMD هستش.
و دیگری نرم افزار داروهای ژنریک ایران Ir-daroo که حجم زیادی دارند.اگه اینها نصب شد همین گوشی رو میخوام بگیرم اگه نصب شد از خیر این گوشی میگذرم.اگه تونستی این دو نرم افزار رو امتحان کن.
دیکشنری حالا هر چی بود میشه باهاش کنار اومد اما برنامه ی دارو رو لازم دارم تو بیمارستان خیلی به دردم میخوره.
راستی تایپ کردن با این گوشی چطوره؟

aabsal
04-01-2009, 15:48
4661 عزيز از راهنماييتون ممنونم . امتحان ميكنم . اميدوارم درست بشه

S A M S U N G
04-01-2009, 15:58
سلام امیرخان.اقا 2تا مشکل دارم قات زدم کمکم کن لطفا!میخوام بدونم فریمور جدید بریزم بر فرض گوشی قفل باشه هیچ جوره نمیشه گوشی برگرده به حالت اول بشه باهاش کار کرد!دوم اینکه من رمز افزایش صدا زدم.تا اخرش رفتم پایین صفحه اوکی و بک بود هرچی اوکی زدم عمل نمیکرد در ضمن یه تسکبار پایین صفحه بود!2بار روش زدم یه صفحه مثل دیال شمارهگییر باز شد.نمیدونستم چی بزنم!کلید میانبر رو زدم اومد بیرون منوها اومد هیچ جوره نمیومد بیرون!میترسم وقت فلشم این اداهارو در بیاره شماره بخواد!کمکم کن داداش!میخوام فریمور بریزم.

در مورد افزایش صدا ، وقتی شماره 6 رو زدین کار تمام شده و کلا از منوها بیاین بیرون .

واسه اولین بار فلش گوشی خیلی دلهره داره ولی بعدش عادی میشه . شما فلش کن انشاالله که مشکلی پیش نمیاد !

فریمور ژانویه 2009 هم ریلیز شده + فریمور نسخه Hugo Boss این گوشی . فردا با فریمور ژانویه فلش میکنم ، تغییرات رو حتما براتون میزارم .

من آی550 رو چندین ماه پیش توی یکی از مغازه های قم دیدم و دیگه هیچ جا ندیدم باقیافش اصلا حال نکردم
فعلا که انتظار ای 7110 رو میکشم.ازش خیلی خوشم اومده.
ببین امین جان من فقط با دو تا برنامه خیلی سر و کار دارم .
یکی دیکشنری PMD هستش.
و دیگری نرم افزار داروهای ژنریک ایران Ir-daroo که حجم زیادی دارند.اگه اینها نصب شد همین گوشی رو میخوام بگیرم اگه نصب شد از خیر این گوشی میگذرم.اگه تونستی این دو نرم افزار رو امتحان کن.
دیکشنری حالا هر چی بود میشه باهاش کنار اومد اما برنامه ی دارو رو لازم دارم تو بیمارستان خیلی به دردم میخوره.
راستی تایپ کردن با این گوشی چطوره؟

کاظم جان من این گوشی رو بهت پیشنهاد نمیدم ! چون تاچ هستش و اگر اون برنامه رو نصب کنی شاید کار نکنه و اکر هم کار کنه شاید کار برات خیلی سخت بشه .

کلا اگر مشکل بودجه نداری یا INNOV8 بردار یا Omnia . البته منتظر i7110 هم متیونی بمونی ولی تظمینی نیست مایکروتل وارد کنه یا قیمتش پایین باشه !

مخلصیم .

mahdistar
04-01-2009, 16:52
سامسونگ جان این کد افزایش صدا که آدرسشو دادی ما که سر در نمیاریم یه لطفی کن شما فارسیشو توضیح بده.ممنون میشم.

Ogtay
04-01-2009, 21:15
عزيز اين فريمور ژانويه رو برا مام بذار.مرسي.

behzad_abd
04-01-2009, 23:11
سلام!
امروز بعد از گذراندن 4 ساعت در خیابان جمهوری(علائدین) مرکز موبایل تهران به وضع وحشت ناکی که در مورد این گوشی هست پی بردم! خلاصه ای رو در ادامی می نویسم:

+ قیمت این گوشی بین 290 تا 390 متغیره به شرح زیر:
a. قیمت های حدود 290 تا 310 گوشی های بدون گارانتی هستند که باتری شان اوریجینال نیست و متفرقه است و خیلی شارپ کمتر نگه می دارد
b. قیمت حدود 330 تا 345 گوشی هایی هستند با باطری اصل که دارای گارانتی های متفرقه ای هستند که در اکثر موارد فروشنده از شما سوال می کرد که از اسم کدام گارانتی خوشتان می آید! و در بهترین حالت 5 هزار تومان بابت گارانتی به قیمت گوشی اضافه می کرد و کارت گارانتی رو همون جا می نوشت!
c. قیمت 379 تومان برای گارانتی اصل ماکروتل است که نمایندگی ان گفت که موجودی این گوشی تمام شده ولی اگر خیلی می گشتین با 390 می شد گارانتی ماکروتل گیر اورد!

+ رنگ های این گوشی سیاه، صورتی، طلایی،قهوه ای است که فکر می کنم فرقشان فقط در رنگ کیف و دور قاب گوشی است

+ اکثر گوشی ها با هندزفری 2 تیکه بودند

Highbury
04-01-2009, 23:47
مرسی امین جان.کسی میدونه گوشی آی 560 سامسونگ وارد بازار شده یا نه ؟

babak_tour
05-01-2009, 02:11
سلام. من قصد دارم یه گوشی سامسونگ بگیرم. چندتا سوال داشتم:
1. ب480 چه جور گوشی ایه؟ کار باهاش آسونه؟
2. هوین خوبه یا یکم پول بیشتر بدم امنیا بگیرم؟
3. تو یکی از پستا خوندم sms فارسی تعطیله. ؟!!!
4. خیلی نازک نارنجیه؟ من نوکیا 6020 دارم یه بار رفت زیر چرخ سمند با 4 تا وسافر تو هوای خیلی بارونی.

morvarid111
05-01-2009, 09:12
bebakshid hame in kararo kardam hala barname koja save mishavad

sh_king
05-01-2009, 10:39
من فایل فریمور رو تو درایو اف ریختم و وقتی روی boot میرم میرم تو اف اصلا فایل فریمور توی درایو مشخص نیست ولی بقیه فایل ها هستن مشکل چیه؟ همون فریمور رو هم که خودت دادی دان کردم و فریمور مشکلی هم نداره و باز میشه ....

fariba.f
05-01-2009, 13:15
سلام.من f480 تازه خریدم.میخوام چندتا برنامه از جمله ماشین حساب مهندسی و دیکشنری بریزم اما نمیدونم چطوری.با نرم افزاری که بدون wap کار میکنه مشکل داشتم چون بعد از هزار زحمتconnect شدن در قسمت phon من چیزی نداشتم.در اصل درختشو باز نمیکرد. حالا یکی به من بگه چیکار کنم.چون واقعا این نرم افزارا رو لازم دارم.نمی خوام گوشیمو مجبور بشم عوض کنم. کمک کنید

morvarid111
05-01-2009, 13:57
همه این کارا رو کردم نمیدونم کجا ذخیره میشه؟

S A M S U N G
05-01-2009, 15:27
سلام به همگی .

سلام. من قصد دارم یه گوشی سامسونگ بگیرم. چندتا سوال داشتم:
1. ب480 چه جور گوشی ایه؟ کار باهاش آسونه؟
2. هوین خوبه یا یکم پول بیشتر بدم امنیا بگیرم؟
3. تو یکی از پستا خوندم sms فارسی تعطیله. ؟!!!
4. خیلی نازک نارنجیه؟ من نوکیا 6020 دارم یه بار رفت زیر چرخ سمند با 4 تا وسافر تو هوای خیلی بارونی.

دوست عزیز صفحات تاپیک رو بخونین جواب تمام سوالاتون بدفعات تکرار شده !

مختصر :
1. بستگی به سلیقه داره ولی گوشی با ساختار خوب هستش .
2. Omnia با F480 دو کلاس متفاوت هستن . در کل Omnia بهتر هستش و ارزش بیشتر پول دادن رو داره .
3. مشکلی نیست !
4. نه ، بدنه این گوشی بیشتر از فلز ساخته شده .

bebakshid hame in kararo kardam hala barname koja save mishavad

Menu > Applications > Game

مشکلی نیست عزیز . واسه منم همینطور هستش . کلا از برنامه که فایل BOOTFILES رو باز میکنین چیزی نشون نمیده و انتخاب فایل اصلی کافیه .

سلام.من f480 تازه خریدم.میخوام چندتا برنامه از جمله ماشین حساب مهندسی و دیکشنری بریزم اما نمیدونم چطوری.با نرم افزاری که بدون wap کار میکنه مشکل داشتم چون بعد از هزار زحمتconnect شدن در قسمت phon من چیزی نداشتم.در اصل درختشو باز نمیکرد. حالا یکی به من بگه چیکار کنم.چون واقعا این نرم افزارا رو لازم دارم.نمی خوام گوشیمو مجبور بشم عوض کنم. کمک کنید

2 روش اصلی رو شما انجام دادین و جواب نداده !

نسخه جدید Samsung PC Studio یه آیکون به اسم Install Application بهش اضافه شده !

هنوز تست نکردم . میتونین دانلود کنین و آزمایش کنین .

اگر جواب داد پس تمام گوشیهای سامسونگ میتونن با این نسخه جاوا نصب کنن .

مخلصیم .

S A M S U N G
05-01-2009, 15:43
فریمورهای جدید ریلیز شده

H U G O ................... B O S S

فریمور جدید این گوشی واسه نسخه HUGO BOSS منتشر شده که خوشبختانه روی مدل های معمولی هم جواب میده .

من گوشیم رو با این قریمور فلش کردم ! ، تغییراتی که بوجود اومد :

1. بالا اومدن گوشی با اسم Hugo Boss هستش که یه کلاس خاصی داره :46:
2. صفحه منو کلا فرق کرده .
3. سرعت گوشی بیشتر شده .
4. دوربین بهتر شده .
5. Widget نه تنها زیاد نشده بلکه کم شده !!!

این فریمور رو میتونین از سایت زیر دانلود کنین :

اما دوستان اسپانیائی نسخه Hugo Boss رو هک کردن و اونو به اسم فریمور ژانویه ( همین ماه ) F480XYIA1 عرضه کردن !

در کل F480XYIA1 تلفیقی از 2 فریمور J4 ( بهترین فریمور ارائه شده واسه F480 ) + فریمور Hugo Boss !!!

در کل دوستان اسپنیائی مدعی هستن که این تغییرات بوحود میاد :

1. آرم Hugo Boss در بالا اومدن گوشی + موزیک همیشگی این کمپانی
2. عوض شدن تمام منو
3. بالا رفتن سرعت گوشی
4. بهتر شدن دوربین
5. بهینه سازی باتری و استفاده تا 5 الی 7 روز !!!! ( برای کاربران مبتدی » SMS + آهنگ + دوربین و ... )

F480XYIA1 > F480XXHJ4 + Hugo Boss

من امروز باز هم گوشیمو با این فریمور فلش کردم .

میشه گفت :

تمام موارد 1 تا 4 که دوستان اسپانیائی گفته بودن درست هستش . باتری رو هنوز تست نکردم ببینم تغییر کرده یا نه !

کلا این فریمور به اسم فریمور F480XXHJ4 روی گوشی شما ذخیره میشه ولی در اصل هک شده و مخلوط 2 فریمور هستش .

این فریمور رو میتونین از سایت زیر دانلود کنین :

مخلصیم .

MehdiAkhbari
05-01-2009, 16:07
ببخشید من هیچی بلد نیستم.
این فریمور ها رو چجوری باید فعال کرد؟

Makan_noor
05-01-2009, 18:31
میشه یه عکسی از widget ها به همراه عکس از منو بذارین ببینیم این فریمور Hugo Boss چه تغییری کرده؟در ضمن بهتر شدن دوربین یعنی چی چه تغییراتی کرده؟باتری با استفاده ی زیاد تا 5 روزززززززززز؟مگه میشه؟

behzad_abd
06-01-2009, 00:45
سامسونگ جان اگه لطف کنی در مورد اون قابلیت جدید نصب نرم افزار با pc studio جدید بیشتر توضیح بدی ممنون می شم
یا حد اقل ورژنشو بده!

Ogtay
06-01-2009, 14:57

reza_r
06-01-2009, 15:34
آقا مرسی منم دارم ور میدارم خیلی عالیه
داشتم گوشیو میادم بره یک آیفون بگیرم ولی نظرم عوض شد
من فایرم ویر هک شده رو ور میدارم
چون زیاد تعریف کردین راستی این صفحه کلید تایپ و خه چرا سامسونگ مثل ال جی کامل نذاشته
اینم درست میکردن دیگه عالی میشد

Makan_noor
06-01-2009, 19:06
این فریمور جدید نسبت به فریمور نوامبر در زمینه ی widget ها که به نظر میرسه تغییری نکرده.منوی اصلی هم فقط رنگش عوض شده ولی من این منو رو به اون منوی رنگارنگ قبلی ترجیح می دم.توی حالت lock هم آرم HUGO BOSS میاد.جالب و باکلاسه.حالا ببینم آیا زیرمنوها هم تغییری کردن؟دوربین چه تغییری کرده؟عمر باتری چجوری شده؟

reza_r
06-01-2009, 20:21
دوستان منم آپدیت کردم
طول عمر باطری رو امتحان کردم بلی واقیعت داره
تو 3 ساعت باتری خالی نمیشه
من با ایرانسل حرف زدم و خوبه اما احساس میکنم صدا کیفیتش پایین اومده اما بازم مهم نیست
همین که یک تغیری کرد گوشیم خوشحالم
:5:

MehdiAkhbari
07-01-2009, 00:00
ببخشید
من اومدم روی گوشیم فریمور فارسی بریزم.بعد ار این که تموم شد و خواست گوشی رو ریستارت کنه گیر کرد.
وسط لود کردن اولش یهو هنگ کرد و دیگه جلو نرفت.
الان من باید چه کار کنم؟لطفا کمک کنید.

kkain-blood
07-01-2009, 01:13
من یه مشکل دیگه پیدا کردم!!!یه مقدار خنده داره!!من بالاخره تونستم با این گوشی به اینترنت وصل شم حالا مشکل اینکه نمیدونم چیکار مردم که تو اینترنت فقط میره رو حالت full screen قبلا این طوری نبود نمیدونم چه چیری رو تغییر دادم حالا دیگه هیج منویی وجود نداره هر چی گشتم نتونستم برگردم به حالت قبل!! لطفا کمک!!

reza_r
07-01-2009, 13:56
من یه مشکل دیگه پیدا کردم!!!یه مقدار خنده داره!!من بالاخره تونستم با این گوشی به اینترنت وصل شم حالا مشکل اینکه نمیدونم چیکار مردم که تو اینترنت فقط میره رو حالت full screen قبلا این طوری نبود نمیدونم چه چیری رو تغییر دادم حالا دیگه هیج منویی وجود نداره هر چی گشتم نتونستم برگردم به حالت قبل!! لطفا کمک!!

دوست من گوشیتو خاموش کن.کامل شارژ کن.بعد همه کارارو از اول بکن.نترس.فقط اون فایل هست
اون رو low رو انتخاب کن حتما.اگه مشکلی بود pm خصوصی بده شماره بدم مشکلتو حل کنیم

ببخشید
من اومدم روی گوشیم فریمور فارسی بریزم.بعد ار این که تموم شد و خواست گوشی رو ریستارت کنه گیر کرد.
وسط لود کردن اولش یهو هنگ کرد و دیگه جلو نرفت.
الان من باید چه کار کنم؟لطفا کمک کنید.

شمام دوست عزیز کافیه انگشتتو رو صفحه نگر داری تا منو بیاد و از حالت فول اسکرین خارجش منی
(تو قسمت ااینترنت وقتی داری یک صغحه رو نگاه میکنیا)
:10:

reza_r
07-01-2009, 13:57
ببخشین دوستان جوابا اشتباه شده

MehdiAkhbari
07-01-2009, 15:29
خیلی ممنون درست شد.

parisa_t
07-01-2009, 23:16
سلام دوستان من تمام 58 صفحه اين كلوپ رو خوندم و نفهميدم از اخر وضعيت دوربين اين گوشي در چه حديه !؟
من كلا تا اونجايي كه با گوشيهاي سامسونگ كار كردم ميتونم بگم بهترين دوربين هاي 3 مگا پيكسليش تو عكس هاي ماكرو و مناظر نزديك ، كيفيتش خوبه اما عكساي دورش خيلي خوب و قابل قبول نيست !
حالا نميدونم چقدر نظر منو قبول دارين !
ميخواستم بدونم دوربين اين گوشي 5 مگاپيكسلي چه جوريه ؟
اصلا اين گوشي در حد 3.2 مگاپيكسلي k800 اريكسون يا n73 نوكيلا هستش !؟؟؟ داخل خود گوشي البته !
اگه كه هست ما به همينش هم راضي هستيم!
2. رنگ هاي جديد اين گوشي طلايي و نقره اي هم اومده ، كسي ديده ؟ لينكي ميشه بدين من هم ببينم تفاوتش در كجاست ؟
3. قاب چرم اين گوشي رو به غير از مشكي ميشه پيدا كرد ؟
با تشكر

reza_r
08-01-2009, 01:49
سلام دوستان من تمام 58 صفحه اين كلوپ رو خوندم و نفهميدم از اخر وضعيت دوربين اين گوشي در چه حديه !؟
من كلا تا اونجايي كه با گوشيهاي سامسونگ كار كردم ميتونم بگم بهترين دوربين هاي 3 مگا پيكسليش تو عكس هاي ماكرو و مناظر نزديك ، كيفيتش خوبه اما عكساي دورش خيلي خوب و قابل قبول نيست !
حالا نميدونم چقدر نظر منو قبول دارين !
ميخواستم بدونم دوربين اين گوشي 5 مگاپيكسلي چه جوريه ؟
اصلا اين گوشي در حد 3.2 مگاپيكسلي k800 اريكسون يا n73 نوكيلا هستش !؟؟؟ داخل خود گوشي البته !
اگه كه هست ما به همينش هم راضي هستيم!
2. رنگ هاي جديد اين گوشي طلايي و نقره اي هم اومده ، كسي ديده ؟ لينكي ميشه بدين من هم ببينم تفاوتش در كجاست ؟
3. قاب چرم اين گوشي رو به غير از مشكي ميشه پيدا كرد ؟
با تشكر

1.دوست من عکساش در حد قابل قبول هست هست و خوبه :31: اما فیلم برداری 3gp و در حد متوسط
2.من طلایی ندیدم اما نقره ای هست و به نظرم فرقی نداره(فایرم hogo boss رو بریز ببین چقدر شیک میشه)
3.نه یکی هست اونم رو خودش(با کتو شلوار واقا ست میشه)

مشکل اساسی خود من فقط با کامل نبودن صفحه کلید!
باتریشم خوب جواب میده مخصوصا با فایرم جدید!

sh_king
09-01-2009, 15:15
سلام اگه میشه به جای megapload از یه چیز دیگه بزارید واسه فریمور اسپانیایی

sh_king
09-01-2009, 15:29
samsung جان تشکر از جوابت ولی من میگم اصلا فایل فریمور وجود نداره !

sh_king
09-01-2009, 18:06
من هر کاری کردم نتونستم اینو دان کنم یکی یه راهنمایی کنه چجوریه ؟

sh_king
09-01-2009, 18:11
این فایل رو چجوری دان کنم یه راهنمایی کنید .......

parisa_t
09-01-2009, 18:35
لينك f480 رنگ نقره اي رو ميشه يكي از دوستان لطف كننه بذاره ؟

alirezamrl
09-01-2009, 23:43
سلام امیر اقا عزیز این فریمور هوگو باسو چطور از مگا اپلود باید گرفت داداش!توضیح میدی لطفا.ممنونم

venlo
10-01-2009, 01:03
سلام. چرا عکس گرفتن با این گوشی به صورت پانوراما این قدر بده؟ اصلا نمی شه ازش استفاده کرد. منظورم حالتی هست که چند تا عکس رو کنار هم میشه گرفت ...خودش اتوماتیک عکس رو می گیره و تار می شه؟ شما هم باهاش مسکل دارین؟ راه حلی هست که بشه بهترش کرد؟

Ogtay
10-01-2009, 04:53
فريمور HUGO BOSS تو سايته رپيد آپلود كردم.

Gohari.r
10-01-2009, 10:32
سلام
ببخشید اینترنت من باایرانسل کارمیکنه ولی با همراه اول نه
چیکارکنم

sh_king
10-01-2009, 11:07
تشکر از سامسونگ عزیز برای این فریمور عالی منم ریختم و عالیه و به نظرم شارژ بهتر شده .....

601
10-01-2009, 22:26
من یه گوشی f480 دارم که از انگلستان آورده شده ولی اینجا کار نمی کنه یعنی سیم کارت توش کار نمی کنه .
میشه منو در این مورد راهنمایی کنید؟
متشکرم.

S@nti@go_s&k
10-01-2009, 22:57
سلام دوست عزیز برو اینجا imei گوشیتو ثبت کن..........ممنون

alirezamrl
11-01-2009, 00:12
سلام اقا این رپید شیرم ارور میده که! فریمور جدیدو چطور بگیریم پس.

alirezamrl
11-01-2009, 00:51
سلام اقا با یه بدبختی دانلود کردم از رپید!حالا میترسم فریمور هوگو بریزم گوشی قفل باشه!به نظر شما چیکار کنم دوست دارم فریمور جدید بریزم!اقا راهنمایی کنید خواهشا.حالا اگه بعد از فلش قفل باشه راهی برای برگشت هست یا نه!گوشیم بدونه گارانتی هست.امیر جان دستم به دامنت داش کمک!!!!!!!!!!!!!! ایها الناس هلپ می!

alirezamrl
11-01-2009, 01:30
عزیز راستی من کد افزایش صدارو زدم مشکلی نبود صدا زیاد شد!فقط پایین صفحه یه تسکبار بود که من 2بار روش زدم یه صفحه مثل دیال یا شماره گیر باز شد نمیشد بیرون بیای من دکمه میانبر رو زدم اومد بیرون!منتظر جوابتون هستم.تشکر

Ogtay
11-01-2009, 02:21
سلام اقا این رپید شیرم ارور میده که! فریمور جدیدو چطور بگیریم پس.
عزيز لينكو چك كردم.سالمه.

alirezamrl
11-01-2009, 14:24
سلام اره داداش گفتم که گرفتم! لطفا جواب سوال قبلیمو بده راهنماییم کن خواهشا.پست 591 و 592 ممنونم.منتظر جوابتم.یا حق

kkain-blood
11-01-2009, 17:27
شمام دوست عزیز کافیه انگشتتو رو صفحه نگر داری تا منو بیاد و از حالت فول اسکرین خارجش منی
(تو قسمت ااینترنت وقتی داری یک صغحه رو نگاه میکنیا)

ممنون دوست من!

Makan_noor
11-01-2009, 19:08
سلام اقا با یه بدبختی دانلود کردم از رپید!حالا میترسم فریمور هوگو بریزم گوشی قفل باشه!به نظر شما چیکار کنم دوست دارم فریمور جدید بریزم!اقا راهنمایی کنید خواهشا.حالا اگه بعد از فلش قفل باشه راهی برای برگشت هست یا نه!گوشیم بدونه گارانتی هست.امیر جان دستم به دامنت داش کمک!!!!!!!!!!!!!! ایها الناس هلپ می!
من که این فریمورو رو گوشیم ریختم و تا الان سه باره که فریمورمو عوض کردم و هیچ مشکلی واسه گوشیم پیش نیومده.

S@nti@go_s&k
11-01-2009, 19:36
یه چند تا عکس از رنگ طلایی f480

alirezamrl
11-01-2009, 23:26
سلام سامسونگ جان کمک.اقا بدبخت شدم رفت!گوشیو فلش کردم سیم کارت ایرانسل گذاشتم اومد بالا نوشت شبکه قفله!عجب شانسی دارم من لعنت حالا چیکار کنم!رفتم پاساز گفتن 15000 تومن میگیریم درست میکنیم!!!!!!!لطفا کمکم کنید ایا کدی چیزی هست قفل باز بشه!منتظر جوابتونم.خواهشا سریع جواب بدین حالمو گرفت!

venlo
12-01-2009, 00:43
سلام. چرا عکس گرفتن با این گوشی به صورت پانوراما این قدر بده؟ اصلا نمی شه ازش استفاده کرد. منظورم حالتی هست که چند تا عکس رو کنار هم میشه گرفت ...خودش اتوماتیک عکس رو می گیره و تار می شه؟ شما هم باهاش مسکل دارین؟ راه حلی هست که بشه بهترش کرد؟

كسي نمي دونه؟

alirezamrl
12-01-2009, 01:16
خواهش میکنم زودتر کمکم کنید من چیکار کنم!

S A M S U N G
12-01-2009, 11:02
سلام سامسونگ جان کمک.اقا بدبخت شدم رفت!گوشیو فلش کردم سیم کارت ایرانسل گذاشتم اومد بالا نوشت شبکه قفله!عجب شانسی دارم من لعنت حالا چیکار کنم!رفتم پاساز گفتن 15000 تومن میگیریم درست میکنیم!!!!!!!لطفا کمکم کنید ایا کدی چیزی هست قفل باز بشه!منتظر جوابتونم.خواهشا سریع جواب بدین حالمو گرفت!
سلام دوست عزیز .

متاسفانه کد Unlock گوشی رو نتونستم پیدا کنم !

باید با باکس Unlock کرد . شما نمایندگی مایکروتل ببر شاید کمتر بگیرن ولی در کل باید با باکس Unlock کرد .

مخلصیم .

alirezamrl
12-01-2009, 14:15
اره عزیزم میبرم بلکه باز بشه!راستی اگه شبکه باز بشه وپولم بگیرن بعدش دوباره فریمور بریزم باز قفل میشه یا نه! ممنون داداشم.

MEHDI7738
13-01-2009, 23:23
سلام من تازه عضو شدم.سایت خیلی خوبیه.باورکنید چند وقته که من دنبال یه همچین سایتی میگردم.که خدا را شکر پیدا کردم.بعدش هم میخواستم بگم که من f480 خریدم ولی هنوز نتونستم روش برنامه نصب کنم.مهمترین مشکلی که دارم اینه که زبون فارسی رو ساپورت نمیکنه.ممنون میشم اگه کمک کنید.

alirezamrl
14-01-2009, 17:28
سلام سامسونگ جان نیستی داداش دلمون برات تنگ شده عزیز!کجایی بابا نباشی جات خیلی خالیه.
مخلصیم

alirezamrl
14-01-2009, 17:46
راستی سامسونگ عزیز من فریمور هوگو بوسو ریختم بعد از این که قفلو بردم با ustpro2 باز کردم!به نظرم شارز بدتر نگه میداره!!!
دلیلش چیه!البته اولین باره بعد از اپدیت.دیشب شارز فول داد تا امروز ساعت 4 یه خط شد باطریم!قبلن اینجور نبود راهنمایی کن لطفا مرسی.

venlo
14-01-2009, 18:08
چرا كسي به اين سوال جواب نمي ده ؟؟ :

سلام. چرا عکس گرفتن با این گوشی به صورت پانوراما این قدر بده؟ اصلا نمی شه ازش استفاده کرد. منظورم حالتی هست که چند تا عکس رو کنار هم میشه گرفت ...خودش اتوماتیک عکس رو می گیره و تار می شه؟ شما هم باهاش مسکل دارین؟ راه حلی هست که بشه بهترش کرد؟چون اين جوري كل عكس تاره و به درد نخور

reza_r
15-01-2009, 14:41
سلام من تازه عضو شدم.سایت خیلی خوبیه.باورکنید چند وقته که من دنبال یه همچین سایتی میگردم.که خدا را شکر پیدا کردم.بعدش هم میخواستم بگم که من f480 خریدم ولی هنوز نتونستم روش برنامه نصب کنم.مهمترین مشکلی که دارم اینه که زبون فارسی رو ساپورت نمیکنه.ممنون میشم اگه کمک کنید.
دوست من تاپیک رو با دقت نگاه کن فایرو ویر فارسی رو بریز مشکلت حل میشه

راستی سامسونگ عزیز من فریمور هوگو بوسو ریختم بعد از این که قفلو بردم با ustpro2 باز کردم!به نظرم شارز بدتر نگه میداره!!!
دلیلش چیه!البته اولین باره بعد از اپدیت.دیشب شارز فول داد تا امروز ساعت 4 یه خط شد باطریم!قبلن اینجور نبود راهنمایی کن لطفا مرسی.

دوست عزیز منم الان چنین احساسی دارم اولش فکر کردم خوبه اما انگار فقط در حالت استندبای خوبه
و مشکل اساسی شده!بهتره عوض کنیم فایرو ویر رو:10:

چرا كسي به اين سوال جواب نمي ده ؟؟ :
دوست عزیز من میگیرم خوبه !مشکلتون چیه ؟؟؟
:18:

alirezamrl
15-01-2009, 15:56
سلام رضا جان از اشناییت خوشبختم داداش.مشکل اینه که گوشیه من بعد از اپ قفل شبکه شد 10000 برام اب خرد بازش کردم!میترسم بازم بعد از اپ فریمور قفل بشه دیگه حوصله ندارم.این سامی معلوم نیست کجاست یه کم با جواباش دلگرمی مارو بیشتر کنه!هه هه.شوخی کردم.ولی رضا جان دوربینش بهتر شده ادم دلش نمیاد فریمور عوض کنه!مخلصیم رضا جون.

Sky1
15-01-2009, 21:28
سلام.
من میخوام این گوشی رو بخرم طی یک هفته آینده ممنون میشم سریعتر جواب بدین
میخواستم آخرین قیمت این گوشی رو بگید .
بعد تمام وسایلی که تو جعبش باید باشه بگید . اگر عکس بگیرین خیلی ممنون میشم
و آخر اینکه چه جوری بفهمم unluck هست یا نه ؟ که بعدا به مشکل بر نخورم .
منتظرم دوستان

Sky1
15-01-2009, 21:30
راستی یه سوال دیگه اینکه توی همین رنج قیمت یعنی 300 - 350 هزار چه گوشی های دیگه با همین خصوصیات ظاهر زیبا و ... وجود داره ؟

parisa_t
15-01-2009, 22:43
واقعا تا حالا گوشي 5 مگاپيكسلي به اين افتضاحي نديده بودم !

بابا اينكه در حد VGA عكس ميگيره !فقط در سايز بزرگ ! اون دوست عزيز (reza_r ) كه به من گفت از n73 و k800 خيلي بهتره ، چه جوري به اين نتيجه رسيدي آخه ؟؟؟!!!!!

خيلي اينجا غير منصفانه در مورد گوشي و امكاناتش اطلاعات داده ميشه !
من كه اين گوشي رو خريدم ! اما واقعا به دوستاني كه قصد خريد دارم ميگم دوربينش افتضاحه !!!!!!!!!!!
عكسا فوق العاده تار و بي كيفيته ! تو كامپيوتر هم كه ميره هيچ فرقي با تو خود گوشي نداره !
توي نور روز و شرايط نوري خوب مسلما هر دوربيني عكساش خوب به نظر مياد حتي همون دوربين هاي VGA اوليه !
اين دوربين تو نور فوق العاده خوبش عكساش يك جورايي تاره چه برسه تو نوري كه يك ذره كم باشه !
داغونه در كل ! داغون !:13:

alirezamrl
16-01-2009, 00:22
سلام پریسایه عزیز!میگم ادم یه زره انصافم داشته باشه بد نیست!دیگه اینطورم که شما میگی نیست!من که خیلی ازش راضیم.شما شب و در محیط بسته اسکین مود رو بزار روی نایت مود ببین چه عکسی برات میگیره حال میکونی!تو روزم که حاضرم شرط ببندم ان95 8گیگرو میزنه راحت.تازه کدوم گوشی با این رنج قیمت تشخیص چهره و لبخند داره!فریمور هوگو بوس رو بریز شما دوربینش عالی بود عالی ترم میشه!مخلصیم

alirezamrl
16-01-2009, 00:25
سلام اسکای جان.اقا من الان 1 ماهه این گوشیو دارم.همه کاری باهاش کردم داداش!گوشیه خوبیه تو این قیمت شک نکن!
با گارانتی مایکروتل بگیر انلاک هست!فریمور هوگو بوس رو بریزیم اخرش میشه!فقط شارز باطری یکم کمتر میشه.به نظر من ارزش خریدن داره
در خدمتیم!

alirezamrl
16-01-2009, 00:31
راستی تو این رنج ال جی ویوتی هم هست ولی من اف480 رو انتخاب کردم حالا سلیقه خودتونه!ویوتی فیلم برداریش بهتره و ال سی دی 2 اینچ بزگتر!ولی کلاسه 480 کلا یه چی دیگست!یا حق

parisa_t
16-01-2009, 11:40
سلام پریسایه عزیز!میگم ادم یه زره انصافم داشته باشه بد نیست!دیگه اینطورم که شما میگی نیست!من که خیلی ازش راضیم.شما شب و در محیط بسته اسکین مود رو بزار روی نایت مود ببین چه عکسی برات میگیره حال میکونی!تو روزم که حاضرم شرط ببندم ان95 8گیگرو میزنه راحت.تازه کدوم گوشی با این رنج قیمت تشخیص چهره و لبخند داره!فریمور هوگو بوس رو بریز شما دوربینش عالی بود عالی ترم میشه!مخلصیم

نميدونم والا !!!!
بي انصافي نميكنم دوست من ! واقعا در حالت اوتوش عكساش داغونه !
حالا من به قول شما مودهاشم رو امتحان ميكنم اما بعيد ميدونم ازين بهتر بگيره !!
اصلا عكسا مرده و بيرنگه و تاره !انصافا اگه تجربه كرده باشين ببينين دوربين k800 , n73 چه عكساي شفاف و زنده اي ميگيره ! اصلا قابل مقايسه نيست با اين به حساب 5 مگاپيكسلي !!!!!!!!
من كه خدائيش خيلي تو ذوقم خورد !

يه سوال ديگه اينكه : اين فريمور هوگوباس فارسي رو هم ساپورت ميكنه ؟

parisa_t
16-01-2009, 11:42
سلام.
منتظرم دوستان

آخرين قيمت 320، بدون گارانتي !

alirezamrl
16-01-2009, 12:53
سلام پریسا دوست عزیز!بابا اینم یه گوشیه دیگه کمرا فون نیست که شما اینقدر اذیت میکنی!تازه اگه واسه عکس میخواستی باید میرفتی سراغ i8510 inov or g810
حالا اینجورم که شما میگی نیست خداییش.بیشتر این گوشی ظاهر زیبایی داره و امکانات خوب نه عالی!
در هر صورت به عنوان یه دوست کوچکتر میگم اینقدر گیر نده بهش!
فریمور هوگو بوس فارسی ساپورت نمیکنه ولی تغییرات خوبی در دوربین میده.منو ها از رنگی به 2 اسکین سیاهو سفید تبدیل میشه و ویدگتها همه در دسترس میشن تو سایدبار!مثل مسیج زدن وبلوتوث..............
راستی وقتی در روز عکس میگیری تو ستینگ wdr رو حتما فعال کن رنگها همون چیزی که هست میفته!به خدا من با کا850 وان73 از یجا عکس گرفتیم ریختیم تو پی سی عکسایه اف480 واضحتر با رنگهایه زیباتری بود بعدم کا850 خوب بود!
نمیدونم شما چرا ناراضی هستی.در هر صورت کمکی از من بر بیاد دریغ نمیکنم.فعلا

alirezamrl
16-01-2009, 13:07
یادم رفت بگم با ریختن فریمور هوگو بوس باتری شارز کمتر نگه میداره!حالا انتخاب با خودتون دوست عزیز!مخلصیم.

parisa_t
16-01-2009, 13:11
SAMSUNG عزيز با تشكر از آموزش كامل نصب برنامه كه گذاشتي .
من تمامي كارايي كه گفتين رو كردم اما نشد كه !
در قسمت 13 آموزشت كه يك فولدر جديد ساختيم بايد بريم داخل فولدر بعد دانلود فايل ها رو بزنيم يا نه همونجا در قسمت Game
من هر دو كار رو كردم اما نشد !
در حالت اول كه بريم داخل فولدر بعد دانلود رو بزنيم فقط يك فولدر نشون ميده در قسمت Application/ Games !
در حالت دوم هم كه اصلا هيچي نشون نميده حتي اون فولدري كه ساختيم !
مشكلم كجاست ؟!!!!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .

reza_r
16-01-2009, 13:37

بابا اينكه در حد VGA عكس ميگيره !فقط در سايز بزرگ ! اون دوست عزيز (reza_r ) كه به من گفت از n73 و k800 خيلي بهتره ، چه جوري به اين نتيجه رسيدي آخه ؟؟؟!!!!!

من كه اين گوشي رو خريدم ! اما واقعا به دوستاني كه قصد خريد دارم ميگم دوربينش افتضاحه !!!!!!!!!!!
عكسا فوق العاده تار و بي كيفيته ! تو كامپيوتر هم كه ميره هيچ فرقي با تو خود گوشي نداره !
توي نور روز و شرايط نوري خوب مسلما هر دوربيني عكساش خوب به نظر مياد حتي همون دوربين هاي VGA اوليه !
اين دوربين تو نور فوق العاده خوبش عكساش يك جورايي تاره چه برسه تو نوري كه يك ذره كم باشه !
پریسای عزیز من تا الان اونقدر گوشی داشتم که بهتون این پیشنهاد و کردم!درسته n73 به نظرتون
عکس بهتری میگریه!من نمیتونم منکر این بشم!چون لنز هردوشون با هم متفاوته!اما اینطوری که میگین نیست!:10:
هر نوع عکسی که میگین من بگیرم و بزارم خودتون ببینین!من دیروز باز فایرم فارسی رو ریختم!
فیلمبرداری در حد معمولیه!اما عکساش خوبه!اگه با n95 مقایسه کنین بلی عکساش افتضاح حساب میشه!
اما یکی رو چاپ کن بعد اینطوری بگو!قبل شما منم یک 400 پولش رو دادم و تمام این جوانب رو حساب کردم!
:11:

نميدونم والا !!!!
بي انصافي نميكنم دوست من ! واقعا در حالت اوتوش عكساش داغونه !
حالا من به قول شما مودهاشم رو امتحان ميكنم اما بعيد ميدونم ازين بهتر بگيره !!
اصلا عكسا مرده و بيرنگه و تاره !انصافا اگه تجربه كرده باشين ببينين دوربين k800 , n73 چه عكساي شفاف و زنده اي ميگيره ! اصلا قابل مقايسه نيست با اين به حساب 5 مگاپيكسلي !!!!!!!!
من كه خدائيش خيلي تو ذوقم خورد !
درسته اینم مربوط به فایرو ویره.عوضش کن و نتیجه رو بگو!تو حالت اوتو عکسا بیروحه!اما بزار رو نور روز
بگیر!:31:به حرفم میرسی!!!!!

يه سوال ديگه اينكه : اين فريمور هوگوباس فارسي رو هم ساپورت ميكنه ؟
این فایرم فارسی رو ساپورت نمیکنه!باتریرم به شدت مصرف میکنه!

SAMSUNG عزيز با تشكر از آموزش كامل نصب برنامه كه گذاشتي .
من تمامي كارايي كه گفتين رو كردم اما نشد كه !
در قسمت 13 آموزشت كه يك فولدر جديد ساختيم بايد بريم داخل فولدر بعد دانلود فايل ها رو بزنيم يا نه همونجا در قسمت Game
من هر دو كار رو كردم اما نشد !
در حالت اول كه بريم داخل فولدر بعد دانلود رو بزنيم فقط يك فولدر نشون ميده در قسمت Application/ Games !
در حالت دوم هم كه اصلا هيچي نشون نميده حتي اون فولدري كه ساختيم !
مشكلم كجاست ؟!!!!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
منم این مشکل رو داشتم اول فولدر رو بساز!بعد از طرف چپ تمام شاخه هایی رو که باز کردیو ببند!:20:
بعد دوباره برو تو فولدری که ساختی و فایل هارو آپلود کن !
اگه بازم مشکلی هست من در خدمتم!:10:

reza_r
16-01-2009, 13:48
سلام رضا جان از اشناییت خوشبختم داداش.مشکل اینه که گوشیه من بعد از اپ قفل شبکه شد 10000 برام اب خرد بازش کردم!میترسم بازم بعد از اپ فریمور قفل بشه دیگه حوصله ندارم.این سامی معلوم نیست کجاست یه کم با جواباش دلگرمی مارو بیشتر کنه!هه هه.شوخی کردم.ولی رضا جان دوربینش بهتر شده ادم دلش نمیاد فریمور عوض کنه!مخلصیم رضا جون.
علیرضا جان تا اونجایی که من میدونم قفل رو یک بار باز میکنن!اما اینطوری که میگی نمیشه که هر دفعه 10ت
خرج کنی!من اینو کامل برات گیر میارم ببینم چه خبره!درسته قفل میشه!اما من مال دوستمم آپ کردم
اما قفل نشد!imei رو هم تو سایت مخابرات چک کن ببین ثبت شده!اگه نه دستی ثبت کن!:10:
مرسی علی رضا جان

سلام.
منتظرم دوستان
دوست من آنلاک هست!هم با گارانتی هم بی گارانتی!اما اگه میتونی قبل خریدن شماره سریال گوشی
رو برو تو سایت مخابرات چک کن اگه نوشت ثبت شده حله!راه دیگشم گارانتیه!البته گرونتر

راستی یه سوال دیگه اینکه توی همین رنج قیمت یعنی 300 - 350 هزار چه گوشی های دیگه با همین خصوصیات ظاهر زیبا و ... وجود داره ؟
وجود داره حتی ارزونتر!مال lg هست اما من استفاده کردم!باور کنین اون امکاناتش به درد نمیخوره!
فقط تایپ sms خوبه!خودش خیلی چاقه!:18:
با این حال تصمیم با خودته!

alirezamrl
16-01-2009, 13:48
سلام عرض شد اقا رضا خوبی دادا.میخواستم بدونم من فریمور هوگو ریختم گوشیم لاک شد بردم با باکس بازش کردم!
الان بخوام فریمور فارسی بریزم یعنی بازم قفل میشه!!!!!!!!!
ممنون

alirezamrl
16-01-2009, 14:00
رضا جون این ای ام ای رو کجا باید ثبت کرد!منظورم تو سایته معلوم نیست!
بعد وقتی ثبت کردم با ریختن فریمور جدید ایشالا شبکه قفل نمیشه!
این فریمور هوگو خون اشامه باطریه لا مصب!هه هه
چاکریم خیلی اقایی.یا حق

reza_r
16-01-2009, 14:01
سلام عرض شد اقا رضا خوبی دادا.میخواستم بدونم من فریمور هوگو ریختم گوشیم لاک شد بردم با باکس بازش کردم!
الان بخوام فریمور فارسی بریزم یعنی بازم قفل میشه!!!!!!!!!
ممنون

علیرضاجان خواستی این ایدی یاهو من racky_r
اول اون ثبت imei رو تو سایت مخابرات چک کن !اگه ثبت شده مشکلی نداره!اگه نه
دستی ثبت کن بعد بهم خبر بده!:10:

4661
16-01-2009, 15:50
سلام به همگي قابل توجه دوستاني كه از كيفيت عكساي اين گوشي شاكي هستن به زودي عكسهايي كه با اين گوشي در روز عاشوراي امسال گرفتم رو براتون ميزارم خودتون فضاوت كنيد ميخواهم بدونم كدوم گوشي انعكاس نور خورشيد رو به اين زيبايي به تصوير ميكشه عكسهارو كه ديديد قضاوت كنيد.يه درخاستم از سامسونگ جان داشتم اگه ميشه اين فريم ور اسپانيايي رو به جز مگا اپلود ادرس بده لطفا جواب نميده اون و اين كه كسي با اين گوشي با نرم افزار اماز جي پي اس كار كارده ؟

reza_r
16-01-2009, 16:59
سلام به همگي قابل توجه دوستاني كه از كيفيت عكساي اين گوشي شاكي هستن به زودي عكسهايي كه با اين گوشي در روز عاشوراي امسال گرفتم رو براتون ميزارم خودتون فضاوت كنيد ميخواهم بدونم كدوم گوشي انعكاس نور خورشيد رو به اين زيبايي به تصوير ميكشه عكسهارو كه ديديد قضاوت كنيد.يه درخاستم از سامسونگ جان داشتم اگه ميشه اين فريم ور اسپانيايي رو به جز مگا اپلود ادرس بده لطفا جواب نميده اون و اين كه كسي با اين گوشي با نرم افزار اماز جي پي اس كار كارده ؟

دوست من با nimbuzz کار کردم
مشکل چیه؟

ramtinteymouri
16-01-2009, 17:59
برای اولین بار در فروم های فارسی .

آموزش نصب بازی و برنامه روی گوشی f480 بدون استفاده از wap گوشی .

1. برنامه file explorer و درایور f480 را از لینک زیر دانلود کنید . ( حجم : 502 کیلوبایت )

2. بعد از دانلود فایل فوق ، پوشه ائی با نام javainstall بر روی کامپیوتر ذخیره میشود ، javainstall را از حالت فشرده خارج کنید ( unzip ) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. در درون javainstall یک پوشه فشرده ( zip ) دیگر با نام samsung_composite_usb_driver_4_34_whqlوجود دارد ، پوشه مربوطه را از حالت فشرده خارج کرده .

4. پس از خارج کردن پوشه samsung_composite_usb_driver_4_34_whql از حالت فشرده ، وارد پوشه شده و setup را انتخاب کرده تا درایور مربوط به گوشی شما بر روی کامپیوتر نصب شود .

5. بعد از نصب شدن فایل فوق بایستی پیغام زیر را ببینید .

6. در این قسمت گوشی خود را به وسیله کابل usb به کامیپوتر وصل کنید .

7. در درون پوشه javainstall برنامه tkfileexplorer_2.2.exe را اجرا کنید .

8. در درون برنامه به قسمت settings و com بروید .

9. بعد از باز شدن قسمت com گزینه اول یعنی port را باز کنید ، در این قسمت فقط یک com را مشاهده میکنید ، آن را انتخاب و ok کنید .

10. در درون برنامه به قسمت file رفته و connect را انتخاب کنید .

11. پس از connect شدن گوشی به برنامه ، بایستی در قسمت پایین برنامه گزینه های موجود در گوشی رو ببینید .

12. در همان قسمت به exe سپس java سپس game بروید .

13. یک پوشه جدید در قسمت game ایجاد کنید ( new folder )

14. از قسمت بالای برنامه tkfileexplorer فایلهای java و jad را از درون درایورهای کامپیوتر خورد انتخاب کنید و سپس بر روی آنها کلیک راست کرده و گزینه download را انتخاب کنید .

15. کابل usb را از گوشی جدا کنید .

16. کد رو به رو را در گوشی تایپ کنید #*6984125#*

17. سپس به قسمت internals بروید ، در اینجا گوشی از شما master key می خواهد ، کد رو به رو را وارد کنید #*9072641#*

18. به قسمت storage settings بروید و سپس گزینه update java db را انتخاب کنید .

از بازی و برنامه های نصب شده بر روی گوشی خود لذت ببرید .

دوستان عزیز همه این مراحل رو میشد در 2 خط توضیح داد پس زیاد نگران نباشین که 18 قسمت هستش . همه این مراحل در عرض 30 ثانیه قابل انجام هستش .

نویسنده و تهیه کننده : امیر s a m s u n g

__________________________________________________ ______________

آموزش آپدیت فریمور گوشی f480 از سامسونگ .

ابتدا از دارا بودن وسایل و برنامه زیر اطمینان حاصل نمائید .

گوشی f480
کابل usb ( موجود در پک گوشی )
برنامه multiloader نسخه 5.33
حداکثر شارژ باتری
فریمور
ویندوز xp ( نصب بر روی کامپیوتر - ترجیحا sp2 )
برنامه winzip جهت خارج کردن فایل فریمور از حالت فشرده
****** جدیدترین فریمور ارائه شده از شرکت سامسونگ را می توانید از لینک زیر دریافت کنید *** این فریمور در ماه اکتبر سال 2008 از سوی شرکت سامسونگ معرفی شده است .

F480xehj1 ( حجم : 54.84 مگابایت )

کد:
تذکر : فریمور فوق قابلیت ساپورت زبان فارسی را ندارد .

****** برنامه multiloader نسخه 5.33 را می توانید از لینک زیر دریافت کنید .

Multiloader v5.33 ( حجم : 96 کیلوبایت )

کد:

1. ابتدا از تمامی اطلاعات گوشی خود اعم از شماره تلفن ، عکس و فیلم های گوشی نسخه کپی ( backup ) تهیه نمائید . ( با استفاده از برنامه samsung pc studio )

2. باتری ، سیم کارت و مموری کارت ( در صورت استفاده ) را از گوشی خارج کنید ، سپس باتری رو مجددا وارد گوشی کنید . ( در این وضعیت گوشی در حالت خاموش است )

3. دگمه ولوم کم ( واقع در سمت چپ گوشی ) + دگمه دوربین + دگمه روشن/خاموش را به صورت همزمان فشار دهید . در این حالت گوشی نوشته هائی شامل برنامه multiloader نشان می دهد . در این وضعیت گوشی شما آماده فلش است .

4. برنامه multiloader را اجرا کنید و در قسمت control گزینه دوم ( msm6275/msm6280 ) را انتخاب کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 709x131 و حجم آن 38 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. در پایین قسمت boot change و full download را علامتگذاری کنید ( تیک بزنید ) .

6. در قسمت boot فایلی را که قبلا دانلود کردید ( فریمور ) پوشه ائی با نام bootfile دارد ، قسمت boot را browse کرده و پوشه bootfile را برای قسمت boot انتخاب کنید .

7. قسمت amss را انتخاب کنید و فایل مربوط به آن قسمت تحت نام amss_compressed را از دورن فریموری که دانلود کردید browse کنید ( معمولا درون پوشه فریمور پوشه ائی با نام bin قرار دارد که فرمت فوق درون قسمت bin قرار دارد *** در صورت وجود نداشتن قسمت bin در همان پوشه اصلی قرار داده شده است )

نکته » کامپیوتر به طور خودکار فقط فایلی را که با فرمت قسمت amss همخوانی دارد نشان می دهد لذا این مهم از گیج شدن کاربر میان فایلها جلوگیری میکند .

8. قسمت rsrc1 را انتخاب کنید و همانند قسمت 7 عمل کنید .

نکته » کامپیوتر به طور خودکار فقط فایلی را که با فرمت قسمت rsrc1 همخوانی دارد نشان می دهد لذا این مهم از گیج شدن کاربر میان فایلها جلوگیری میکند .

9. قسمت rsrc2 را انتخاب کنید و همانند قسمت 7 عمل کنید .

نکته » کامپیوتر به طور خودکار فقط فایلی را که با فرمت قسمت rsrc2 همخوانی دارد نشان می دهد لذا این مهم از گیج شدن کاربر میان فایلها جلوگیری میکند .
نذکر بسیار مهم : پس از انتخاب گزینه rsrc2 دو فایل نمایان می شود که هر 2 فایل با فرمت rsrc2 همخوانی دارد ، در این وضعیت انتخاب فایلی که روبه روی آن low نوشته شده است ضروری است و از انتخاب mid خودداری کنید .

10. قسمت factory fs را انتخاب کنید و همانند قسمت 7 عمل کنید .

نکته » کامپیوتر به طور خودکار فقط فایلی را که با فرمت قسمت factory fs همخوانی دارد نشان می دهد لذا این مهم از گیج شدن کاربر میان فایلها جلوگیری میکند .

عکس مربوط به قسمتهای 6 ، 7 ، 8 ، 9 و 10

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 707x245 و حجم آن 52 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. در این قسمت گوشی را توسط کابل usb به کامیپوتر وصل کنید .

12 در برنامه multiloader در صورت ندیدن شکل زیر بر روی pot search کلیک کنید تا com به حالت ready در آید و پس از ready شدن قسمت com بر روی دانلود کلیک کنید .

13. در این قسمت هم در گوشی و هم در برنامه یک درصد سنج ظاهر میشود که هر قسمت را به درون گوشی دانلود می کند . صبر کنید تا برنامه و گوشی عملیات فلش را تمام کنند ( حدود 5 دقیقه ) .

14. پس از دانلود شدن برنامه به گوشی ، گوشی به طور خودکار دوبار reset می شود و سپس به صورت نرمال به صفحه اصلی گوشی ( widget ) انتقال می یابد .

15. با زدن کد #1234#* از آپدیت شدن گوشی خود اطمینان حاصل کنید .

از فریمور و تغییرات جدید گوشی خود لذت ببرید.

نویسنده و تهیه کننده : امیر s a m s u n g

اگه cam4 نداشتیم چه کنیم؟

Sky1
16-01-2009, 19:09
سلام.ممنون از راهنماییتون
ولی جوابمو نگرفتم

reza_13692
16-01-2009, 20:48
لطفا جدید firmware را بزارید. ممنون

reza_13692
16-01-2009, 20:49
لطفا جدید ترین firmware را بزارید ممنون

parisa_t
16-01-2009, 21:27
منم این مشکل رو داشتم اول فولدر رو بساز!بعد از طرف چپ تمام شاخه هایی رو که باز کردیو ببند!:20:
بعد دوباره برو تو فولدری که ساختی و فایل هارو آپلود کن !
اگه بازم مشکلی هست من در خدمتم!:10:

ممنون رضا جان .
اما مشكل نصب برنامم حل نشد :41:
كارايي كه فرمودين كردم اما مثل همون دفعه قبل فقط يك فولدر ساخته كه . . . . . . !!!!
لطفا بگين اشتباهم كجاست ؟!؟

بله منم الان از اين گوشي با تمام امكاناتش رو كه بخوام بسنجم و هزينه اي كه كردم خيلي هم راضيم !
گوشي فوق العاده اي ! اما بازم ميگم دوربينش داغونه ! :31:

4661 عزيز ، از اونجايي كه اين گوشي سايز عكسش بزرگه و تو نور روز مسلما هر گوشي اي خوب ميشه عكساش مسلما عكساي روز عاشوراي شما نيز خوبه !
اگه واقعا قبول داري خوبي دوربين اين گوشي رو ، لطفا از محيط تاريك و بسته چندتا عكس خوب ارائه كنين ببينيم ما !!!
از همونايي كه از هر 1000 تا عكس يكيش خوب در مياد هم باشه ، حله !:27:

alirezamrl
16-01-2009, 22:22
سلام اسکای جان.عزیز قیمت حدود 310 تا 320 تومن هست!
تو پک گوشیم باید باطری هندزفری 2 تکه! از این تو گوشیا مثل سری w سونی اریکسون سی دی پی سی استودیو وشارزر و درپوشه باطری فلزی ساده ودرپوش باطری چرمی باید باشه!
مخلصیم

alirezamrl
16-01-2009, 22:25
4661 عزیز سلام!منم باهات موافقم دوربینش خوبه!من تو شبم باهاش مشکلی ندارم.نایت مد با فلاش تو یه جای تاریک عکس گرفتم انگار فلش زنون داره لامصب!هه هه
چاکریم

alirezamrl
16-01-2009, 22:35
اسکای عزیز باید تو پکش کابل یو اس بی هم باشه اینو یادم رفته بود!شرمنده.فعلن بای تا های رفقای عزیز تر از جانم.

Sky1
17-01-2009, 14:28
ممنون علی رضا جان

reza_r
17-01-2009, 17:36
[QUOTE=parisa_t;3394493]ممنون رضا جان .
اما مشكل نصب برنامم حل نشد :41:
كارايي كه فرمودين كردم اما مثل همون دفعه قبل فقط يك فولدر ساخته كه . . . . . . !!!!
لطفا بگين اشتباهم كجاست ؟!؟

بله منم الان از اين گوشي با تمام امكاناتش رو كه بخوام بسنجم و هزينه اي كه كردم خيلي هم راضيم !
گوشي فوق العاده اي ! اما بازم ميگم دوربينش داغونه ! :31:

از اول بگم گوشی رو به pc وصل کنین.برنامه رو هم اجرا کنین.به کانکت رو بزنین
بعد برین به شاخه گیم.که خالیهوتوش یک فولدر بسازین.بعد از طرف چپ اون شاخه هارو که باز کردین رو ببندین و
از طرف راست فولدرهارو برین و به فولدر گیم برسین و بعد بازیتون رو تو فولدر مورد نظر بریزین!
حتما هم واسه هر بازی یک فودر درست کنین و jar & jad رو توش بریزین!
اگه مشکلی بود باز در خدمتم!:10:

sh_king
18-01-2009, 11:37
سلام .
سامسونگ جان عکسایی که گرفتی رو دیدم کف کردم اگه میشه در مورد تنظیمات دوربین تو روز و شب و .... توضیح بدید ممنونم

venlo
18-01-2009, 13:50

بابا اينكه در حد vga عكس ميگيره !فقط در سايز بزرگ ! اون دوست عزيز (reza_r ) كه به من گفت از n73 و k800 خيلي بهتره ، چه جوري به اين نتيجه رسيدي آخه ؟؟؟!!!!!

توي نور روز و شرايط نوري خوب مسلما هر دوربيني عكساش خوب به نظر مياد حتي همون دوربين هاي vga اوليه !

خوب عكس مي گيره..شما يه نمونه عكسي كه گرفتي و مي گي بده رو مي توني بذارين ببينيم‌؟؟؟

چرا كسي به اين سوال من جواب نمي ده ؟ بار سومي هست كه مي نويسم :

چرا عکس گرفتن با این گوشی به صورت پانوراما این قدر بده؟ اصلا نمی شه ازش استفاده کرد. منظورم حالتی هست که چند تا عکس رو کنار هم میشه گرفت ...خودش اتوماتیک عکس رو می گیره و تار می شه؟ شما هم باهاش مسکل دارین؟ راه حلی هست که بشه بهترش کرد؟چون اين جوري كل عكس تاره و به درد نخور

alirezamrl
18-01-2009, 15:32
سلام ونلو جان عزیز اصلا تو این حالت نباید دستت بلرزه!حتی یه کم.من گرفتم بد نبود امتحان کن لطفا!
مخلصیم

venlo
18-01-2009, 15:44
سلام ونلو جان عزیز اصلا تو این حالت نباید دستت بلرزه!حتی یه کم.من گرفتم بد نبود امتحان کن لطفا!
مخلصیم

چندين بار امنحان كردم فايده نداشت. حتي با كمك پايه ... نمي شه اتوماتيك نباشه؟
شما يه نمونه عكسي كه پانوراما گرفتي رو مي شه بذاري ببينيم؟ ممنون

parisa_t
18-01-2009, 21:40
مرسي رضا جون . مشكل نصب برنامم حل شد !
اما فقط ميخواستن بدونم واسه هر برنامه اي بايد علاوه بر فايل jar ، فايل jad هم باشه حتما ؟
اخه من هربرنامه اي ميريزم كه jad نداره برنامه اش كار نميكنه ؟!!!
من هر ديكشنري تا حالا گرفتم فقط فايل jar داره ! حالا چيكار كنم ؟
ميشه دوستان لطف كنين لينك ديكشنري اي به من بدين كه فايل jad رو هم داشته باشه ؟؟؟

يك مشكل ديگه من فريمور فارسي اين گوشي رو از هرسايتي دانلود كردم مشكل داشته ميشه يك لطفي بكنين يك لينك سالم بذاريد .
لينك فايل rar كه توي صفحه 35 همين تاپيك هم هست وقتي باز ميكني مشكل داره !

Sky1
18-01-2009, 21:44
یعنی دوربینش اینقد خرابه ؟ حتی به n73 نمیرسه ؟
میشه یه عکس که باهاش گرفتین بزارین . ؟
دارم منصرف میشم !!!

parisa_t
18-01-2009, 21:52
خوب عكس مي گيره..شما يه نمونه عكسي كه گرفتي و مي گي بده رو مي توني بذارين ببينيم‌؟؟؟[/b]

خيلي برام جالبه ! واقعا شما از دوربين اين گوشي راضي هستين ؟ :2:
ميشه بدونم گوشي قبلي شما ، قبل از اين f480 چي بوده ؟؟؟
قطعا قبلا هم سامسونگ داشتين !
آخه من حتي با گوشي هاي 2مگاپيكسلي برندهاي ديگه مثل اريكسون يا نوكيا مقايسه ميكنم بازم ميگم اين داغونه !
عكسا ماته ، رنگ واقعي محيط نيست ، زنده نيست كلا !
حالا يك كم به قول دوستان با تغييرات تو تنظيمات و مدهاي مختلفش يك كمي قابل قبول تر ميشه اما بازم . . . .

alirezamrl
18-01-2009, 23:24
سلام خسته نباشید.خب پریساجان پس مشکل شماکلا برند هست نه دوربین!
یه بار فکر کردی با این حرفاتون در مورد دوربین این گوشی همه رو به شک انداختی شما!
اصلا شما که اینقدر دوربین گوشی براتون مهمه چرا سراغ g810 یا i8510 نرفتین!
کی میگه عکساش رنگ محیط نیست!شما تو تنظیمات wdr رو فعال کن ببین عکس باهات حرف میزنه!
در کل دوربین هیچ مشکلی نداره.معلومه همه گوشیها شب کلا به زیبایی روز عکس نمیگیرن!
بهتره سطح توقعتون رو کلا یه کم پایین بیارید دوست عزیز!
اف 480 کچل شد از دست شما!

alirezamrl
18-01-2009, 23:28
سلام اسکای عزیز.
عکس تو پستهای صفحات قبل عزیزان گذاشتن!
این خبرام نیست که پریسا خانم میگن!
اینجور که ایشون میفرمایند هر کس ندونه خیال میکنه دوربین این گوشی vga هست!
هه هه هه هه

venlo
19-01-2009, 13:20
خيلي برام جالبه ! واقعا شما از دوربين اين گوشي راضي هستين ؟ :2:
ميشه بدونم گوشي قبلي شما ، قبل از اين f480 چي بوده ؟؟؟
قطعا قبلا هم سامسونگ داشتين !
آخه من حتي با گوشي هاي 2مگاپيكسلي برندهاي ديگه مثل اريكسون يا نوكيا مقايسه ميكنم بازم ميگم اين داغونه !
عكسا ماته ، رنگ واقعي محيط نيست ، زنده نيست كلا !
حالا يك كم به قول دوستان با تغييرات تو تنظيمات و مدهاي مختلفش يك كمي قابل قبول تر ميشه اما بازم . . . .

بله راضي هستم به عنوان يك گوشي كه دوربين 5 داره نه يك دوربين ديجيتال !
گوشي قبليم هم سامسونگ بوده. ولي نوكيا و سوني اريكسون هم داشتم. با دوربين 3.2 مگا پيكسل نوكيا هم امتحان كردم از يه زاويه و نور و ...100% بهتر بوده اصلا قابل مقايسه نيست و كاملا واضحه كه بهتره.
شما حتما توقعتون خيلي بالاس؟ چرا يه نمونه عكس نمي ذارين كه ببينيم شايد واقعا دوربين شما ايرادي داره !!!؟؟؟!!

Sky1
19-01-2009, 14:47
ممنون علی رضا جان
چون من n73 دارم حتی عکساش در حد همین n73 هم باشه کافیه . فیلم برداریش هم مهم نیست .
توی یکی از صفحات خوندم که نرم افزار فقط از طریق اینترنت میشه ریخت ؟ یعنی نمیشه با usb ؟
و بعد اینکه میترسم بعد از ریختن فریم ویر ( اصلا قضیشو زیاد متوجه نشدم ! اگر میشه یه توضیح مختصر بدین که چی هست و چیکار میکنه بدین. ) گوشی lock بشه
منتظرم

alirezamrl
19-01-2009, 15:14
سلام عزیزم.شک نکن تو این رنج قیمت بهترین انتخابه!فیلمبرداری هم نرمال هست 15 فریم qvga که البته کمه واسه این گوشی ولی قابل قبول هست!
نرم افزار میشه با یو اس بی بچه ها تو پستهای صفحات قبل توضیح دادند.
نظر منو میخوای اگه گرفتی فارسی بود که چه بهتر اگه نبود احتمال زیاد قفل میشه!واسه اینکه فارسی روش بریزی ببر جایی که باکس nst pro دارن!8000 میگیرن فریمور فارسی میریزن.ارزش داره ولی نکنه یه وقت این فریمور هوگو یا قبلشو بریزی!
من هوگو ریختم اصلا نمی ارزه.شارز باطری 1روزم نگه نمیداره!!!!!!!!!!!!!!1
همون که رو گوشی هست عالیه 2 روز با استفاده زیاد شارز نگه میداره.اگه با گارانتی طلایی بگیری که اخرشه!
یه چیز دیگه بچه ها قیمت جدید این گوشی شده 375000 تومن!!!!!!!!!!!
من 1ماه پیش 315000 خریدم!پس گوشی خوبی بوده گرون شده اسکای جان قابل توجه پریسا خانم.
اسکای عزیز این ای دی من هست کاری داشتی در خدمتیم.bye
alirezamrl@yahoo.com

Sky1
19-01-2009, 15:35
پس فقط بدم فریمور فارسی روش بریزن آره ؟ بعد اینو که بریزن دیگه قفل نمیشه ؟
خودم هیچ فریموری نریزیم ؟
چون گفته بودن که دوربینش و سرعتش بهتر میشه می پرسم ؟

Sky1
19-01-2009, 16:06
یه سوال دیگه !
ریختن نرم افزار ربطی به فریم داره ؟ یا همون اول که میخری هم میشه نرم افزار ریخت ؟

reza_r
19-01-2009, 19:44
مرسي رضا جون . مشكل نصب برنامم حل شد !
اما فقط ميخواستن بدونم واسه هر برنامه اي بايد علاوه بر فايل jar ، فايل jad هم باشه حتما ؟
اخه من هربرنامه اي ميريزم كه jad نداره برنامه اش كار نميكنه ؟!!!
من هر ديكشنري تا حالا گرفتم فقط فايل jar داره ! حالا چيكار كنم ؟
ميشه دوستان لطف كنين لينك ديكشنري اي به من بدين كه فايل jad رو هم داشته باشه ؟؟؟

يك مشكل ديگه من فريمور فارسي اين گوشي رو از هرسايتي دانلود كردم مشكل داشته ميشه يك لطفي بكنين يك لينك سالم بذاريد .
لينك فايل rar كه توي صفحه 35 همين تاپيك هم هست وقتي باز ميكني مشكل داره !

بلی برای هر برنامه لازمه
از برنامه jad maker استفاده کن
تو گوگل راهت پیدا میکنی!:10:

ho3innk
19-01-2009, 23:00
چطورمیشه فونت فارسی f480روعوض کرد؟

parisa_t
19-01-2009, 23:35
یه بار فکر کردی با این حرفاتون در مورد دوربین این گوشی همه رو به شک انداختی شما!
اصلا شما که اینقدر دوربین گوشی براتون مهمه چرا سراغ g810 یا i8510 نرفتین!
اف 480 کچل شد از دست شما!

دنبال اون گوشي ها نرفتم چون زيبايي هم برام ملاك بود !

اما خدائيش دوستان من خيلي يعني دارم اغراق ميكنم ؟؟! :41:
من توقع دوربين ديجيتال باور كنين ندارم !اما عكسايي كه من تو محيط خونه و مكانهاي بسته گرفتم واقعا داغون بوده ! البته ميگم در مقايسه با عكسايي كه همزمان تو همون محيط با k800 يا n73 ميگيرم .
خدائيش فلاشي كه k800 تو نوركم ميزنه خداست ! يا كيفيت و شفافيت عكساي n73 !
نميدونم !!!!
من قول ميدم ديگه درمورد دوربين اين گوشي بد نگم !:10:

فقط همينو به اين دوست تازه واردمون بگم : :46:

ممنون علی رضا جان
چون من n73 دارم حتی عکساش در حد همین n73 هم باشه کافیه . فیلم برداریش هم مهم نیست .
منتظرم
جسارتا من ميگم در حد n73 نيست . n73 بهتره !!!!!چون منم دقيقا نظر شما رو داشتم مي گفتم اكه در حد n73 هم باشه من راضيم . تو پست هاي قبليم هست كه از دوستان پرسيدم !
گفتن بهتره ! اما به نظر من نيست !
از همه دوستان طرفدار دوربين اين گوشي پيشاپيش عذرخواهي ميكنم ! :31:

بله راضي هستم به عنوان يك گوشي كه دوربين 5 داره نه يك دوربين ديجيتال !
؟؟؟!!
venlo جان اگه اشتباه نكنم اوايل شما هم شاكي بودي از دوربين اين گوشي و تاري عكساش و كيفيتش ؟ تو پست هاي 342 اينا بود فكر كنم ! چي شد ؟؟؟ هوادار شدي ؟

بلی برای هر برنامه لازمه
از برنامه jad maker استفاده کن
تو گوگل راهت پیدا میکنی!:10:
خيلي ممنون . راهنمائي بسيار مفيدي بود !

alirezamrl
20-01-2009, 01:09
سلام به همه.پریساجان اشتباه نکن من با کسی اینجا دشمنی ندارم.
منظورم این بود که شما کلا خیلی رو دوربین قفل کردی زیادی شک واسه خریداران این گوشی ایجاد کردین همین!
یک بارم از مزایای گوشی تعریف کن!مثلا چرا نمیگی هندزفریهاش خداست با اون کیفیت موزیک فوق العادش!
مقایسه اینم با ان73 و کا800 بزار خب!
شاید با این طراحی زیبا و باریک بودنش واقعا دوربین از این بهتر نمیشده!حتما باید یه پاره اجر دستت بگیری مثل سونی ونوکیا!هه هه
شوخی کردم اینو در کل گوشیه خوبیه!
مخلصیم.

venlo
20-01-2009, 12:10
venlo جان اگه اشتباه نكنم اوايل شما هم شاكي بودي از دوربين اين گوشي و تاري عكساش و كيفيتش ؟ تو پست هاي 342 اينا بود فكر كنم ! چي شد ؟؟؟ هوادار شدي ؟

از اول هوادارش بودم كه خريدمش الان هم هستم دوست عزيز
اوايل اگه گفتم كيفيت عكسش پايينه چون توي خود گوشي تار نشون مي ده كه بعدا دوستان بهم گفتن اگه زوم كنم روش كيفيت اصلش رو مي بينم و ...
و اين كه چند روز اول توقع بالايي ازش داشتم چون قبلش 2 مگا پيكسل داشتم فكر مي كردم 5 يعني دوربين ديجيتال ...! ولي با مقايسه هايي كه كردم مي تونم بگم عاليه !
توي نور بيرون محيط باز كه فوق العاده اي مخصوصا عكسهاي با فاصله نزديك
توي خونه هم خويه و كاملا مناسبو راضي كننده.
توي تاپيك عكس هاي گوشي سامسونگ هم چند تا عكس قبلا گذاشته بودم ! نمي دونم ديدين يا نه...
به هر حال خيلي خوبه
يه سر به تاپيك عكس ها بزن و عكسهاي گرفته شده باهاش رو ببين و با عكسهاي خودت و حتي گوشي هاي ديگه امتحان كن ...
موفق باشي

mahdistar
20-01-2009, 13:16
آره بابا منم اول گول خوردم.میدونید چیجوریاست:
با گوشی که عکس میگیری بلا فاصله وقتی عکس save میشه عکس رو یکم تار نشون میده حالا چرا؟؟؟برای اینکه سرعت گوشی پایین نیاد.اما وقتی دوباره میری تو آلبوم عکس کیفیت عکس مثل اولشه ویا همینطور توی کامپیوتر که نگاه میکنی کیفیت عالیه.در ضمن همونطور که دوست عزیزمون گفتن گوشی توی فضای باز بیرون از منزل که فوق العاده است.داخل منزل هم عالیه اما بستگی به طرف داره که چطور عکس بگیره میگی نه برو از مهیار samsung-d600 بپرس تا بدونی که طرز عکس گرفتن هم خیلی مهمه...

mahdistar
20-01-2009, 13:36
بچه ها در ضمن میخوام یه چیزی بگم شاید براتون جالب ودر عین حال بی ربط باشه ولی برای من زمانی که دی 900 داشتم و الان که یو 600 دارم همینجوریه.حالا چیه الان بهتون میگم.
بعضی اوقات عکس که میگیرم کیفیت عکس (نمیدونم چی جوری بهتون بگم ) اما شفاف و براق نیست.بلا فاصله از دوربین میام بیرون و روی لنزو با گوشه پارچه پیراهنم پاک که میکنم و دوباره عکس میگیرم خودم تعجب میکنم.کیفیت عکس واقعا بهتر میشه.در صورتی که به چشم روی لنز کثیفی نمیدیدم.اما بعد از تمیز کردن حالا دیگه نمیدونم غباره یا هر چیز دیگه که برطرف میشه کیفیت عکس هم فرق میکنه

parisa_t
20-01-2009, 20:06
بله علي رضا جان !
من كه گفتم خيلي گوشي خوبيه ! فقط مشكلم با دوربينشه !
قابل توجه كساني كه قصد خريد دارن بايد بگم :
واقعا كيفيت صداش تو هندزفري فوق العاده است ! مخصوصا در مقايسه با k800 با اون ولوم پائينش !
در زمينه گرافيك ،widget عاليش ، باريكي و خوش دست بودن، مدل جالب
mosaic shot دوربينش ، ميتونم بگم k800 و n73 هيچ حرفي براي گفتن ندارن جلوش !:20:
اما فقط دوربينش . . . . . . . . :31:
اما اعتراف ميكنم به قول دوستان با انجام بعضي تنظيمات عكساي قايل قبولي ميشه گرفت !
اما بازم نه در حد 5 !!:46:

Sky1
20-01-2009, 20:18
کسی جواب منو نداد ؟
برنامه ریختن ربطی به فریم عوض کردن داره ؟ یا میشه رو همون فریم اصلی هم ریخت البته با usb

mahdistar
20-01-2009, 20:20
[quote=parisa_t;3409206]بله علي رضا جان !
من كه گفتم خيلي گوشي خوبيه ! فقط مشكلم با دوربينشه !

خوبه خودتون میگید مشکله منه.پس مشکل از شماست .وگرنه ما که از دوربینش اینجوری که شما میگید مشکلی ندیدیم.فکر کنم یه نمونه عکس بزارید بد نباشه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Makan_noor
20-01-2009, 23:59
منم از دوربین گوشی راضیم البته اوایل به عنوان یک گوشی 5 مگایی انتظار بیشتری ازش داشتم ولی کم کم بهش عادت کردم.یه بارم عکسای گذفته شده باهاشو با گوشی قبلیم که u600 بود و یکی از بهترین 3.2 مگایی های سامسونگه مقایسه کردم و در کل وضوح عکسای f480 در محیط بیرون و طبیعی بودن رنگای عکس f480 بهتره ولی توی محیط داخل و به خصوص در عکسای با نمای نزدیک یا ماکرو از u600 کم آورد.تا حالا این همه امکانات دوربین رو تو هیچ گوشی دیگه ای یکجا ندیده بودم:تشخیص لبخند و چهره لرزشگیر دست و پانوراما.تازه جالبه که تو وضعیت پانوراما خود دوربین به طور هوشمند تشخیص میده که کی عکس ها رو بگیره و خیلی جالبه ولی کاش سامسونگ روی این گوشی یه لنز بهتری میذاشت تا مجبور نباشیم عکساشو به جای مقایسه با دوربین های 5 مگایی با دوربینهای 3 مگایی مقایسه کنیم!!

venlo
21-01-2009, 00:19
تازه جالبه که تو وضعیت پانوراما خود دوربین به طور هوشمند تشخیص میده که کی عکس ها رو بگیره و خیلی جالبه

ولي من هنوز نتونستم عكس درستي با پانوراما بگيرم

alirezamrl
21-01-2009, 00:48
سلام به همه.پریسا جان بازم خوبه یه تعریفی کردین شما!
عزیزم باید قبول کرد هر گوشی نقاط ضعف و قوت داره!
راستی خبر دارین گرون شده!هه هه 370 تومن!
جالبه e71 بهترین گوشی سال2008 الان 350 تومن هست!هه هه هه هه
فقط سامسونگ!تصور کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
IMAGINE

venlo
21-01-2009, 09:07
سلام به همه.پریسا جان بازم خوبه یه تعریفی کردین شما!
عزیزم باید قبول کرد هر گوشی نقاط ضعف و قوت داره!
راستی خبر دارین گرون شده!هه هه 370 تومن!
جالبه e71 بهترین گوشی سال2008 الان 350 تومن هست!هه هه هه هه
فقط سامسونگ!تصور کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Imagine

با گارانتي مايكروتل ؟؟ من 470 خريده بودم

relaxxx1
21-01-2009, 11:25
سلام.اول تشکر می کنم از این همه اطلاعاتی که در اختیار ما می گذارید.من کد گوشی 480 را وارد کردم برای ابدیت کردن جاوا دی بی/متاسفانه رفتم روی قسمت create all records بعد گوشی هنگ کرد .خاموش کردم دوباره روشن کردم شرمعکرد هر 1 دقیقه میس الارم زدن.(autodata)بعد سرعتگوشیم هم پایین امده.لطفا بگید چیکار کنم؟

relaxxx1
21-01-2009, 11:27
سلام.اول تشکر می کنم از این همه اطلاعاتی که در اختیار ما می گذارید.من کد گوشی 480 را وارد کردم برای ابدیت کردن جاوا دی بی/متاسفانه رفتم روی قسمت create all records بعد گوشی هنگ کرد .خاموش کردم دوباره روشن کردم شروع کرد هر 1 دقیقه میس الارم زدن(autodata).بعد سرعتگوشیم هم پایین امده.لطفا بگید چیکار کنم؟

reza_r
21-01-2009, 13:08
دوست من این کارو من هم کردم
خیلی آسون برین قسمت فرمت و تمام گزینه هازو تیک بزنین و خلاص
تو قسمت memo و تقویم اطلاعات اونقدر ثبت شده که اینطوری سرعت میاد پایین
باز اگه مشکلی بود در خدمتم

راستی علیرضا جان عالی شدا من داشتم E71 میگرفتم منصرف شدم

Sky1
21-01-2009, 14:08
کسی جواب منو نداد ؟
برنامه ریختن ربطی به فریم عوض کردن داره ؟ یا میشه رو همون فریم اصلی هم ریخت البته با usb

:21::18::41::41::41::41:

alirezamrl
21-01-2009, 14:15
سلام اقا رضا کجایی بابا دلمون برات تنگیده داداش!
خوبه تصمیمتو گرفتی عزیزم.بازم نظر خودته قبل از خرید حتما تحقیقات انجام بده!
در پناه حق موفق باشی actore من!هه هه هه قربانت.

reza_r
21-01-2009, 16:50
sky عزیز مشگلی نداره رو همه میشه ریخت!!!

مرسی علیرضای عزیز:10:
تازه دارم بااین گوشی حال میکنم

Makan_noor
21-01-2009, 17:57
ولي من هنوز نتونستم عكس درستي با پانوراما بگيرماینم یه عکس پانوراما ی 180 درجه ای البته قبول دارم چون دوربین در حال حرکت بوده عکس یه کم تار شده ولی من نتونستم بهتر از این بگیرم ولی در عوض هر عکس به موقع گرفته شده در ضمن به قسمت راست عکس که یه ذره از پاهام افتاده دقت نکنید.من اون موقع در وضعیت لمیده روی تختم بودم.:31::31::31:

در ضمن دوست من تازگی ها این گوشی رو قیمت کرده و قیمت با گارانتی مایکروتل 380 تومنه فکر کنم اون دوستانی که گفتن این گوشی گرون شده اشتباه کردن چون قیمت 370 تومنی که گفته شده فکر کنم مربوط به گارانتی اصلی بوده نه بدون گارانتی آخه نمیشه که تفاوت گارانتی با بدون گارانتی فقط 10 تومن باشه که.از اونجایی که خودم گوشیمو با گارانتی 400 تومن خریده بودم با این اوصاف باید گفت این گوشی ارزون هم شده.

mahdistar
21-01-2009, 18:42
بابا ایول.ترکوندی با اون عکست که.دیگه فکر کنم شرکت این گشی رو تولید نکنه از خجالت.کجا اینجوری عکس میگیره؟؟؟؟.دوربین vga اینطوریه.جون من نه جون این رییس شرکت سامسونگ یه عکس دیگه با کیفیت بگیر اینکه همش نویزه

nesta1363
21-01-2009, 19:25
سلام به همگی ایا سایتی هست که اخرین firmware رو بزاره یا اخباری ازf480 وبرنامهاش بزاره . و اینکه ایا راهی هست واسه اینکه بدون تغییر firmwareزبان فارسی رو نصب کرد اخه من هوگو بس رو ریختم و خیلی باهاش حال میکنم و فقط مشکلم زبان فارسی هست که البته نرم افزار فارسی همراه اول رو نصب کردم و میتونم sms فارسی بفرستم ولی نمیتونم بخونم.

nesta1363
21-01-2009, 19:27
سلام به همگی.

Makan_noor
21-01-2009, 20:14
بابا ایول.ترکوندی با اون عکست که.دیگه فکر کنم شرکت این گشی رو تولید نکنه از خجالت.کجا اینجوری عکس میگیره؟؟؟؟.دوربین vga اینطوریه.جون من نه جون این رییس شرکت سامسونگ یه عکس دیگه با کیفیت بگیر اینکه همش نویزه
دوست عزیز توی این عکسا گوشی یه جا که ثابت نبوده که عکسا شفاف بیفتن.میخوام بدونم اگه خودت می خواستی 180 درجه صحنه رو توی 3 یا 4 تا عکس جا بدی و میدونی که بعد از گرفتن هر عکس ظرف دو ثانیه بعد عکس بعدی گرفته میشه و تو مجبوری سریع دوربینو بچرخونی تا به صحنه ی بعدی بری و وسط حرکت یهو میدیدی دوربین خودش عکس رو گرفته کیفیت عکست بهتر از این میشد تازه اونم توی محیط بسته و کم نور اتاق؟یه راه دیگه واسه پانوراما اینه که خودت دستی عکسا رو بگیری اینجوری عکسات باکیفیت تره ولی توی 90 درصد با هم همخونی ندارند و عکس خراب میشه.در نهایت عکس پانوراما اگه تار باشه بهتره تا اینکه عکسا به هم نخورن.مطمئن باش اگه دوربین ثابت بود کیفیت عکس اینطوری نبود و رئیس سامسونگ هم میدونه تفاوت عکس پانوراما گرفتن با گوشیش چه فرقی داره با اینکه یه جا وایسی و از صحنه ی روبروت عکس بگیری بنابراین به من حق میداد و بازم محصولشو تولید میکرد!!

relaxxx1
21-01-2009, 23:22
اقا مخلصم.چه قدر سریع جواب دادی می خوامت.فرمت کجاست؟البته مستر ریست کردم بهتر شد.ولی 2 تا ایراد جزیی هنوز داره.1 تو قسمت الارم wake_up alarm همش روشنه خاموش می کنم میام بیرون بعد که دوباره می رم تو میبینم on.وقتی هم فقط می خوام برم تو my file یه خورده کند میره .
یه سوال دیگه با شرمندگی البته:وقتی فریمور جدید میریزیم بعد اگه بخوایم به فریمور گوشی برگردیم باید چه کار کنیم.
اقا دمت گرم خیلی خیلی خیلی کارت درسته مهندسین شرکت سامسونگ باید بیان لنگ بندازند

parisa_t
22-01-2009, 20:53
سطح توقع من گويا بالا نيست !
سطح توقع دوستداران برند سامسونگ خيلي پائينه !
تمام عكسايي كه من با اين گوشي ميگيرم با هر مد و تنظيمي به تاري همين عكسيه كه جناب Makan- noor گذاشتن !
به نظر شما افتضاح نيست:2: واسه يك دوربين 5 مگاپيكسلي ؟؟؟

بابا اين بلاخره يك دوربين ديجيتاله كه روي گوشي كار گذاشتن ! نه يك دوربين كلاسيك ! بايد كيفيت رنگ و تصوير خيلي بهتر از اينا باشه نه اين جور رنگ ها مرده و تار !
بعد ميگين من اغراق ميكنم كه اين دوربين در حد vga در سايز بزرگ است !!!!!:31:

reza_r
22-01-2009, 21:17
اقا مخلصم.چه قدر سریع جواب دادی می خوامت.فرمت کجاست؟البته مستر ریست کردم بهتر شد.ولی 2 تا ایراد جزیی هنوز داره.1 تو قسمت الارم wake_up alarm همش روشنه خاموش می کنم میام بیرون بعد که دوباره می رم تو میبینم on.وقتی هم فقط می خوام برم تو my file یه خورده کند میره .
یه سوال دیگه با شرمندگی البته:وقتی فریمور جدید میریزیم بعد اگه بخوایم به فریمور گوشی برگردیم باید چه کار کنیم.
اقا دمت گرم خیلی خیلی خیلی کارت درسته مهندسین شرکت سامسونگ باید بیان لنگ بندازند
دوست من بهتره یک آپدیت یا داونگرید فایرم ویر کنی!به نظر من همون فارسی رو بریز عالیه!:10:
همه چی درست میشه و خلاص!این لمسی بودن بعضی موقع ها خراب میکنه همه چیز رو!:11:
باز مشکلی بود در خدمتم:11:

تمام عكسايي كه من با اين گوشي ميگيرم با هر مد و تنظيمي به تاري همين عكسيه كه جناب Makan- noor گذاشتن !

بابا اين بلاخره يك دوربين ديجيتاله كه روي گوشي كار گذاشتن ! نه يك دوربين كلاسيك ! بايد كيفيت رنگ و تصوير خيلي بهتر از اينا باشه نه اين جور رنگ ها مرده و تار !
پریسای عزیز درسته!من هم حرف شمارو قبول دارم!اما واقا درست فکر کنیمN73 با اون لنز بزرگ و
سایز و وزنش عکساش خوبه!انتظار دارین اینم مثل لون باشه:20:
در کل به نظر من بهتره از بد گفتن دست بکشیم و از گوشیمون لذت ببریم:6:
من این گوشی رو نمیگم بهترینه!
اما خوب در حد کافیه!اگه کسی تونسته از دوربین جلویی هم استفاده کنه و عکی بگیره مثل
نوکیا به منم یاد بده!:37:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

mahdistar
22-01-2009, 21:44

پس بفرمایین اون نمونه عکسهایی که امیر سامسونگ از f480 تو تاپیک آلبوم عکسها گذاشته کشکه دیگه.مثل اینکه اصلا تو این تاپیک نرفتی شما.لطفا یه سر به این تاپیک بزنید دوست عزیز و کیفیت عکس این گوشی رو ببینید.بعدا از گوشی انتقاد کنید (در ضمن از گوشی خودتون) چون این گوشی رو من خودم باهاش عکس گرفتم فوق العاده است.نمیشه گفت که همشون همینجورین شاید واقعا گوشیتون مشکل داره!!!!!!!
لطف کنید به این آدرس برید:

mahdistar
22-01-2009, 22:01
پریسای عزیز درسته!من هم حرف شمارو قبول دارم!اما واقا درست فکر کنیمn73 با اون لنز بزرگ و
سایز و وزنش عکساش خوبه!انتظار دارین اینم مثل لون باشه:20:
در کل به نظر من بهتره از بد گفتن دست بکشیم و از گوشیمون لذت ببریم:6:
من این گوشی رو نمیگم بهترینه!
اما خوب در حد کافیه!اگه کسی تونسته از دوربین جلویی هم استفاده کنه و عکی بگیره مثل
نوکیا به منم یاد بده!:37:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

شما دیگه چرا دوست عزیز یه سر به این آدرس بالا که دادم بزن.آخه مگه کیفیتش چه مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمونه عکساش رو ببین بعدا قضاوت کن!!!!!!!!!!پس اون عکسا چیه؟؟؟!!!

Makan_noor
23-01-2009, 00:39
در کل به نظر من بهتره از بد گفتن دست بکشیم و از گوشیمون لذت ببری
در نهایت منم با این نظر موافقم چون هر قدر هم بد بگیم بازم چیزی عوض نمیشه ولی آخرش میشه به این دو تا نتیجه رسید:
اول اینکه از دوربین گوشیتون فقط در فضای باز اونم در هوای بدون ابر و با نور کافی استفاده کنید.
دوم هیچ وقت با دوستاتون سر دوربین این گوشی کل نندازین چون اگر گوشی طرف 5 مگاپیکسل باشه اونم هر برندی 100 درصد شما باختین و اگه گوشی طرف 3 مگاپیکسل باشه باز احتمال شکست شما زیاده!!

اگه کسی تونسته از دوربین جلویی هم استفاده کنه و عکی بگیره مثل
نوکیا به منم یاد بده!
من سعی کردم اما نتونستم باهاش عکس بگیرم فکرم نکنم بشه این کارو کرد و فقط الان به عنوان آیینه ازش استفاده می کنم

alirezamrl
23-01-2009, 01:24
سلام.دیگه خسته شدیم بابا!
واقعا واسه اون کسانی که از دوربین این گوشی بد میگن متاسفم!
نخیر پریسا خانم سطح توقع ما سامسونگیها پایین نیست!احترام خودتونو نگه دارین!هر چیزی حدی داره!
اگه پایین بود 3تا 8 مگا پیکسلی این برند الان تو بازار نداشت!دوربین جلو هم فقط واسه ویدیو کال هست دوست عزیز.
اطمینان دارم مشکل از عکاسه یا گوشیش.

parisa_t
23-01-2009, 13:13
دوست عزيز alirezamrl :
جايي كه الان هستي و داري توش وقت و انر‍ژي ميذاري محلي است به نام انجمن هاي گفتگو !
يك هدفمون دادن آگاهي به دوستاني هستش كه قصد خريد دارن و دنبال اطلاعات تخصصي هستن !
و هدف بعدي اينكه اگه بتونيم كمكي به هم كنيم در استفاده بهتر از گوشي !
همون جوريكه دوستان منو راهنمايي كردن كه با برخي تغيير در مدها و تنظيمات ، ميشه عكساي بهتري گرفت ، كه واسه من مفيد بود !

من وقتي خواستم اين گوشي رو بخرم 60 صفحه اين تاپيك رو خوندم تا نظر دوستانيكه اين گوشي رو دارن بدونم ، بعد تصميم به خريد گرفتم !
شما ميگي خوبه ! من ميگم افتضاحه !
50 صفحه از خوبي دوربين اين گوشي صحبت شده بذار 10 صفحه هم از بديش گفته بشه ! شما اگه خسته ميشي و تحمل نداري لطف كن نظرات مخالف ميلت رو ناديده بگير !

من چون راضي نيستم دلم ميخواد نظرم رو بگم تا دوستانيكه از اين پس اين تاپيك رو ميخونن بدونن اگه دوربين براشون خيلي مهمه اين گوشي دركنار مزاياي بسيار و امكانات عالي ، دوربيني در حد 5 نداره ! و از k800 و N73 نوكيا 3 مگاپيكسلي كم مياره !
اين نظره منه !
نه حرف شما آيه اسمونيه و قطعي ! و نه حرف من ! ديگه قضاوت و نتيجه گيري با كسي هستش كه ميخواد از اين تاپيك استفاده كنه ! و نظر هر كسي چه مطابق ميل شما باشه چه نباشه محترمه !
يكي حرف شما رو مبني بر خوب بودن دوربين اين گوشي به نظرش قانع كننه مياد و شايد يكي حرف من !

alirezamrl
23-01-2009, 23:55
دوست عزیز پریسا.خودم میدونم کجا هستم و باید چی بنویسم!
در ضمن کسی که این گوشیرو میخره خودش خوب میدونه اگه دوربین واقعی 5 مگا میخواد نباید بیاد طرف این گوشی!
جالب این همه ادم این گوشی رو خریده و فقط شما نا راضی هستی! عجیبه.
ثالثا جناب makan-noor! من با کا850 و ان73 هم کل انداختم این خبرا که جنابعالی میگین نیست.تو روز و محیط روشن wdr رو فعال کن ببین عکس اف480 چغدر طبیعی تر وجذابتر از اون 2تا هست!

a.aleh
24-01-2009, 02:20
نرم افزارهای مخصوص این گوشی رو کجا میتونم پیدا کنم.(تاچ اسکرین)
میشه یکی برا من فریمور رو توضیح بده چیه؟
با آپدیت فرقی داره؟

mostafa666046
24-01-2009, 11:18
با سلام خدمت دوستان
اقا یه سوالی داشتم
من میخواستم این فریمور اسپانیایی رو بریزم رو گوشیم
میخواستم بدونم اگه یه وقت خواستم به همین فریموری که الان دارم برگردم باید چه کار کنم
چون فریموری که الان رو گوشیم هست رو جائی ندیدم
باید ازش بک اپ بگیرم
اگه میشه یه توضیحی بدین
مخلص همه سامسونگ دارا

venlo
24-01-2009, 15:18
تمام عكسايي كه من با اين گوشي ميگيرم با هر مد و تنظيمي به تاري همين عكسيه كه جناب makan- noor گذاشتن !

اون عكس چون پانوراما هست و اتوماتيك گرفته مي شه تار مي شه. منم عكس مي گيرم تقريبا همينه ولي از اين عكس بهتره .... ولي در حالت عادي خوبه و مخصوصا در فضاي باز ...
شما نمونه عكس ها رو ديدن ؟ از عكس هايي كه شما گرفتين بهتره يا بدتر ؟
اين صفحات:

Sky1
24-01-2009, 15:47
اگر قیمت این گوشی 377000 با گارانتی مایکروتل باشه ( البته قیمت 2 بهمن )
اونوقت بدون گارانتیش چقدر میشه ؟

S@nti@go_s&k
24-01-2009, 16:15
سلام..............
330_40 هستش البته ارزونتر هم شاید بتونی پیدا کنی(یه مقدار)

alirezamrl
25-01-2009, 16:58
سلام سانتیاگو عزیز.یه سوال فنی از حضور عزیزت داشتم!
تو تنظیمات دوربین تو settings وقتی more settings رو میزنی یه قسمت هست نوشته exposuremeter که توش spot و matrix هست رو کدوم گزینه باید بزاریم! دیفالت روی ماتریکس هست میخوام بدونم فرقشون چیه و روی کدوم باشه بهتره!
ممنون منتظرم دوست عزیز.

S@nti@go_s&k
25-01-2009, 18:15
سلام....
علیرضا جان من با f480 در حد یه تست کار کردم شاید 10 دقیقه
زیاد به این چیزهاش توجه نکردم
اما exposuremetr
واسه نوردهی بهتر به عکس هستش شما روی spot بزار روی عکس فوکوس کن فکر میکنم نقطه ی وسط عکس از جاهای دیگه تارتر وکشیده تر بشه یا بالعکس
امتحان کن بگو..............:40:

S@nti@go_s&k
25-01-2009, 18:45
فکر میکنم اینجوری شه بازم امتحان کن نتیجرو بگو

parisa_t
25-01-2009, 19:26
شما نمونه عكس ها رو ديدن ؟ از عكس هايي كه شما گرفتين بهتره يا بدتر ؟
اين صفحات:

بله velno جان ديدم ! ممنون بابت لينك هايي كه گذاشتي .

من يك سوالي درمورد اين فريمور فارسي برام پيش اومده ، ميشه يكي لطف كنه بگه از كجا ميشه فهميد كه آيا با ريختن فريمور فارسي ممكنه گوشي قفل كنه يا نه ؟

و اينكه يك لينك سالم از اين فريمور فارسي ؟

ممنون :11:

alirezamrl
25-01-2009, 22:25
سلام دوست عزیز.چشم امتحان میکنم نتیجه رو حتما میگم سانتیاگو جان!
راستی این امیر سامسونگ کجاست!دلم براش تنگ شده!هه هه
در پناه حق

alirezamrl
26-01-2009, 14:39
دوست عزیز سانتیاگو سلام.والا من تفاوت انچنانی احساس نکردم!ولی انگار تو حالت اسپوت رنگها با حرارت تر هستند وجلوه قشنگی دارن!
شایدم من زیادی مبتدی هستم.هه هه چیز زیادی دستگیرم نشد. شرمنده
مخلصیم

S@nti@go_s&k
26-01-2009, 14:43
سلام
به هر حال تا اونجا که من میدونم تو حالت spot عکسهای بهتری میتونی بگیری
موفق باشی.

coyote
26-01-2009, 15:12
اقا من نميدونم كاور رو ال سي دي رو در بيارم بدون كاور بزارم باشه يا نه؟ ال سي خط نمي افته؟
كاور ال سي دي جداگانه واسه اين گوشي هست؟ جمهري داره؟
كلا شما چه پيشنهادي دارين؟

alirezamrl
26-01-2009, 17:24
سلام ممنون سانتایاگو عزیز!خودمم همچین نظری دارم رو اسپوت بهتره انگار!
coyote دوست من اگه خراب نشده کاورو بزار باشه بهتره!اگرم خراب شده و قابل استفاده نیست ببر جمهوری بگو کاور p990 سونی اریکسون بهت بدن بنداز روش همون قسمت ال سی دی رو میگیره فکر کنم و کارت راه میفته!
مخلص بروبکس گل.
فعلا

parisa_t
27-01-2009, 19:44
من يك سوالي درمورد اين فريمور فارسي برام پيش اومده ، ميشه يكي لطف كنه بگه از كجا ميشه فهميد كه آيا با ريختن فريمور فارسي ممكنه گوشي قفل كنه يا نه ؟

و اينكه يك لينك سالم از اين فريمور فارسي ؟

Plzzzzzzzz Reply Me

mostafa666046
27-01-2009, 20:13
با سلام خدمت دوستان
اقا یه سوالی داشتم
من میخواستم این فریمور اسپانیایی رو بریزم رو گوشیم
میخواستم بدونم اگه یه وقت خواستم به همین فریموری که الان دارم برگردم باید چه کار کنم
چون فریموری که الان رو گوشیم هست رو جائی ندیدم
باید ازش بک اپ بگیرم
اگه میشه یه توضیحی بدین
مخلص همه سامسونگ دارا

کسی نیست یه کمکی بکنه؟؟؟؟؟؟؟
plz help

Highbury
27-01-2009, 23:54
یه سوال توی دبلیو960 که لمسی بودش بغل گوشی یه چیزی بود که میچرخوندیمش صفحه بالا پایین میرفت توی اف480 چی داره؟چه جوری توی منوها چرخ میزنیم؟
راستی امین جان ببین این برنامه روی این گوشی نصب میشه اگه نصب میشه که یکی از گزینه های خرید من باشه اخه گوشی سیستم عامل دار خیلی گرونه و من به این برنامه فقط احتیاچ دارم

coyote
28-01-2009, 00:31
بچه ها من هرچي گشتم گزينه ماكرو تو دوربين پيدا نكردم
كجاست؟

alirezamrl
28-01-2009, 00:57
سلام zimka جان داداش این کلا فرق داره با 960!
خودت با انگشت باید بالاو پایین کنی صفحه رو.
coyote عزیز این گوشی ماکرو نداره! only auto focus
مصطفی جان فریمور اسپانیشو بیخیال عزیزم!خوره باطری هست فقط یک روز!به درد نمیخوره!
یا حق.

alirezamrl
28-01-2009, 01:03
پریسا دوست عزیز اگه فریمور فارسی میخوای ببر با باکس ustpro اکثر تعمیرگاه های مجاز دارن! بگو برات میریزن 4000 میگیرن.
version فریمور هم این هست f480jphg3
موفق باشی و امیدوارم که از من دلگیر نباشی!
خدا نگهدار.

mostafa666046
28-01-2009, 07:43
سلام دوستان
اخرین ورژن فریمور رو براتون میزارم
دانلود کنین حالشو ببرین
این ورژن f480xehl2

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هنوز خودم نریختم رو گوشی ولی انگار تاچش حساس تر و بهتر میشه
مشکل باتری هم نداره

Highbury
28-01-2009, 08:46
سلام zimka جان داداش این کلا فرق داره با 960!
خودت با انگشت باید بالاو پایین کنی صفحه رو.
Coyote عزیز این گوشی ماکرو نداره! Only auto focus
مصطفی جان فریمور اسپانیشو بیخیال عزیزم!خوره باطری هست فقط یک روز!به درد نمیخوره!
یا حق.
اینجوری که خیلی سخته که.
دوستان میشه اون برنامه رو نصب کنید ببینید ایا نصب میشه یا نه.
من میخوام گوشیم رو عوض کنم متاسفانه حدود 300 بیشتر نمیخوام پول بندازم.گوشیهای سیمبین و ویندوز موبایل خیلیگرون هستند تازه من میخوام گوشیم 5 مگاپیکسل باشه.

S A M S U N G
29-01-2009, 12:41
یه سوال توی دبلیو960 که لمسی بودش بغل گوشی یه چیزی بود که میچرخوندیمش صفحه بالا پایین میرفت توی اف480 چی داره؟چه جوری توی منوها چرخ میزنیم؟
راستی امین جان ببین این برنامه روی این گوشی نصب میشه اگه نصب میشه که یکی از گزینه های خرید من باشه اخه گوشی سیستم عامل دار خیلی گرونه و من به این برنامه فقط احتیاچ دارم

سلام کاظم جان .

من این نرم افزار رو دانلود و خوشبختانه به راحتی تونستم نصب کنم .

برنامه خیلی راحت اجرا میشه ولی از اونجائی که گوشی من فریمور فارسی نداره و این برنامه هم فارسی هستش همه رو به شکل مربع مربع نشون میداد ولی برنامه بدون هیچ مشکلی باز شد .

فقط باید فریمور فارسی داشته باشه گوشی . اگر از مایکروتل بگیری که %100 داره و اگر هم نگرفتی خودت در عرض 5 دقیقه میتونی فارسیش کنی .

مخلصیم .

amin_mb
29-01-2009, 12:46
اینجوری که خیلی سخته که.
دوستان میشه اون برنامه رو نصب کنید ببینید ایا نصب میشه یا نه.
من میخوام گوشیم رو عوض کنم متاسفانه حدود 300 بیشتر نمیخوام پول بندازم.گوشیهای سیمبین و ویندوز موبایل خیلیگرون هستند تازه من میخوام گوشیم 5 مگاپیکسل باشه.

سلام

F480 هم در بغلش یه کلید UP & Down ولوم داره که می تونی تو منو ها بالا پایین بری!!!!!!!!!!

S A M S U N G
29-01-2009, 13:00
سلام به همگی .

یه ضرب المثل هستش که میگه الوعده وفا !!!

سامسونگ 25 ژانویه ( 4 روز پیش ) فریمور جدید F480 معرفی و عرضه کرد .

قرار بود Widget ها در فریمور نوامبر روی گوشی بیشتر بشه ولی نشد !

فریمور جدید این امکانات رو به شما میده :

اضافه شده 3 فریمور Google Search وابسته به سایت اصلی گوگل ، Weather Survey وابسته به موسسه بین المللی آب و هوائی ACCU و More Widget وابسته با سایت اصلی سامسونگ موبایل
خب Google Search که کاملا مشخص هستش که چه کارائی داره ، به راحتی میتونین متت مورد نظر رو تایپ و جستجو کنین .
ACCU Weather هم یه Widget واقعا کارا هستش که به راحتی میتونین آب و هوای منظه خودتون یا هر منطقه که بخواین رو با ظاهری زیبا ببینید .
و اما الوعده وفا ! سامسونگ توی این فریمور تصمیم گرفته یه اختیار کامل به کاربر بده که هر چه قدر دوست داشت Widget به گوشیش اضافه کنه ، بدون هیچ محدودیتی و حتی میتونین خودتون Widget بسازین ، تمام این این مراحل در Widget جدید به اسم More Widget قابل دریافت هستش .

اضافه شدن 2 فونت به فونت قبلی گوشی که ظاهری زیبا به گوشی میده .
اگر گوشی M8800 رو دیده باشین درست مثل این گوشی میشه .

اضافه شدن رنگ صورتی به فوکوس روی گزینه های گوشی + رنگ قبلی ( آبی )
عوض شدن بعضی از آیکونهای Setting
اضافه شدن چند والپیر زیبا
ارتقاء یافتن دوربین گوشی
بدون محدودیت شدن نصب فایلهای جاوا
بالا رفتن سرعت گوشی و شاتر دوربین
فکر میکنم سامسونگ توی این فریمور همه باگهای این گوشی تا اونجائی که میتونسته حل کرده .

F48FXEIA1

دانلود ( حجم : 59.77 مگابایت )

لینکهای کمکی ( برای دوستانی که با سایت MegaUpload مشکل دارن )

سایت MediaFire :

سایت Rapidshare :

2 عکس در نور کم ( غروب ) با فریمور جدید :

مخلصیم .

Sky1
29-01-2009, 14:10
منم بالاخره خریدم این گوشی رو . از همه چیزشم راضیم . حتی از دوربین ( با اینکه قبلش n73 داشتم )
فقط تنها مشکلی که داره همونه که همه گفتن عکسهایی که میگیریم توی خود گوشی بد نشون میده اما توی کامپیوتر واقعا عالی بود .
راستی من بدون گارانتی ( فریمور فارسی f480jphk1 ) تو مشهد گرفتم 350 هزار . والا ارزون تر پیدا نکردم !!!
میخواستم چند تا سایت یا لینک برای نرم افزار و بازی بدین تا دانلود کنم . دیکشنری خیلی لازم دارم هر نرم افزاری دارین بدین ممنون میشم . بازی gta نصب کردم خیلی توپ بود . گوشی توپیه

parisa_t
29-01-2009, 22:33
من نميدونم چرا هرچي فريموري رو دانلود ميكنم فايلش مشكل داره ؟؟!!!
الان اين فريمور جديد F48FXEIA هم همين پيغام رو ميده :
The archive is either in unknown format or damaged

parisa_t
29-01-2009, 22:49
منم بالاخره خریدم این گوشی رو . از همه چیزشم راضیم . حتی از دوربین ( با اینکه قبلش n73 داشتم )
فقط تنها مشکلی که داره همونه که همه گفتن عکسهایی که میگیریم توی خود گوشی بد نشون میده اما توی کامپیوتر واقعا عالی بود .
راستی من بدون گارانتی ( فریمور فارسی f480jphk1 ) تو مشهد گرفتم 350 هزار . والا ارزون تر پیدا نکردم !!!
میخواستم چند تا سایت یا لینک برای نرم افزار و بازی بدین تا دانلود کنم . دیکشنری خیلی لازم دارم هر نرم افزاری دارین بدین ممنون میشم . بازی gta نصب کردم خیلی توپ بود . گوشی توپیه

بازيهاش خيلي توپه !

alirezamrl
30-01-2009, 02:10
سلام امیر خان!
بابا کجایی دلمون برات تنگ شده بود.عزیز ببخشید چند تا سوال داشتم!
این فریمور جدید مشکل شارز باطری نداره مثل هوگو بووس!شما امتحان کردین.
من هوگو ریختم گوشیم لاک شد.میخوام ببینم اینم بریزم یعنی باز لاک میشه!الان همون فارسیه روشه بردم با باکس 5 تومن گرفتن باustpro بازش کردن و فارسیو ریختن.
یکی میگفت موقع ریختن فریمور سیم کارت در نیار قفل نمیشه واقعا همچین چیزی هست!
ممنون میشم راهنمایی کنید عزیز.

alirezamrl
30-01-2009, 02:12
راستی این فریمور فارسی ساپورت میکنه یا نه!ممنون

alirezamrl
30-01-2009, 02:36
samsung جان شرمنده من هی سوالام یادم میاد!هه هه
اقا بزرگواری میکنی چندتا عکس از این فریمور جدید بزاری.تو فیلمبرداری تغیراتی حاصل نشده مثلا فریم بر ثانیه بیشتر شده باشه!
و اینکه تو تنظیمات دوربین xposometer همچین چیزی که واردش میشی spot و matrix داره که دیفالت رو matrix هست!
خواستم بدونم فرقشون چیه و روی کدوم باشه بهتر هست از نظر شما!
میدونم سوالام زیاد شد.شرمنده.امیدوارم به سوالام جواب بدین.یا علی

Makan_noor
30-01-2009, 10:17
آقا عجب فریموریه این فریمور جدید.بعد از چهار بار فریمور عوض کردن تازه احساس کردم گوشیم تغییر کرده.با دو تا فونت جدید زیبا که اگه فونت رو عوض کنین همه جا حتی تو بعضی برنامه و بازی ها هم فونت عوض میشه و خیلی زیباست.سه تا والپیپر هنری زیبا هم اضافه شده و زیرمنو ها دو رنگه شده یکی همون آبی قبلی واسه پسرا و یکی صورتی واسه دخترا.از همه مهمتر widget های جدیده.سه تا widget به طور پیشفرض اضافه شده که با استفاده از یکی از اونا میتونین برید تو سایت سامسونگ و اونجا حدود 10,12 تا widget جدید هست که میتونید دانلود کنید و به طور خودکار رو گوشیتون نصب میشه منتها مشکل اینه که به غیر از دو سه تا از این widget ها بقیه همگی با gprs کار میکنند و در حالت عادی کارایی ندارن و به علاوه بیشترشون به زبان های فرانسوی و آلمانین.در واقع اغلبشون یه جور لینک به سایت های مختلف آب و هوا تفریحات اخبار و غیره هستند.آقای سامسونگ عزیز دستت واقعا درد نکنه.من یه سوال داشتم شما گفته بودید که میشه با این more widgetخودمون widget های جدید بسازیم .چجوری؟
در نهایت به همه پیشنهاد میکنم اگه زبون فارسی نمیخوان حتما گوشیشونو با این فریمور جدید و عالی آپدیت کنن.

MehdiAkhbari
30-01-2009, 15:18
موافقم.
خیلی خوبه.
فونتهاش که خیلی خوب و قشنگه و تنوع خوبی هست.widget هم خیلی بهتر شده.کیفیت عکس ها تو گوشی هم خیلی واضحتر شده.والپیپر هاش هم خیلی قشنگه خصوصا اون سفیده.

nesta1363
30-01-2009, 16:01
با سلام منم این فریمور جدیدو ریختم خیلی زیباست به خصوص وقتی فونتو عوض میکنی خیلی قشنگ میشه در ضمن رنگ صورتی منوها خیلی قشنگش میکنه و از همه مهمتر اون widget اب و هوا است که من روی تهران تنظیمش کردم و روزی 3 بار اپدیت میکنه و دمای فعلی بعلاوه شکل افتابی یا بارونی بودن اسمونو و شرایط 6 روز ایندرو بهتون نشون میده فقط زبان فارسی نداره و کیفیت عکس به نظر من یه مقدار بهتر شده و همینطور سرعت عکسبرداری بالا رفته ولی وقتی داری اهنگ گوش میدی اگه تماس داشته باشی بعد تماس اجرای اهنگ قطع میشه وباید به صورته دستی play کنی در حالی که hogo bossبهصورت خودکار وقتی تماس قطع میشد پخش ادامه پیدا میکرد فقط تا این لحظه شارز و نتونستم چک کنم

S A M S U N G
30-01-2009, 18:12
سلام به همگی .

سلام امیر خان!
این فریمور جدید مشکل شارز باطری نداره مثل هوگو بووس!شما امتحان کردین.
من هوگو ریختم گوشیم لاک شد.میخوام ببینم اینم بریزم یعنی باز لاک میشه!الان همون فارسیه روشه بردم با باکس 5 تومن گرفتن باustpro بازش کردن و فارسیو ریختن.
یکی میگفت موقع ریختن فریمور سیم کارت در نیار قفل نمیشه واقعا همچین چیزی هست!
ممنون میشم راهنمایی کنید عزیز.

تا الان که باتریش خوب جواب داده و مشکلی نداره .
یکبار که Unlock کردین دیگه نباید Lock بشه ، به هر حال بازهم ریسک فلش با خودتون هستش .
تا اونجائی که من میدونم اگر سیم کارت رو درنیارین شبکه رو به کلی از دست میده ( خیلی کم پیش میاد )

راستی این فریمور فارسی ساپورت میکنه یا نه!ممنون

نه عزیز .

samsung جان شرمنده من هی سوالام یادم میاد!هه هه
اقا بزرگواری میکنی چندتا عکس از این فریمور جدید بزاری.تو فیلمبرداری تغیراتی حاصل نشده مثلا فریم بر ثانیه بیشتر شده باشه!
و اینکه تو تنظیمات دوربین xposometer همچین چیزی که واردش میشی spot و matrix داره که دیفالت رو matrix هست!
خواستم بدونم فرقشون چیه و روی کدوم باشه بهتر هست از نظر شما!
میدونم سوالام زیاد شد.شرمنده.امیدوارم به سوالام جواب بدین.یا علی

نه عزیز در فیلمبرداری هیچ تغییری نکرده و مثل قبل هستش .

اگر در حالت Spot باشه میتونین از اجسام نزدیک عکس بگیرین ( فوکوس بهتری داره ) در حالت Matrix هم نمای باز کاربر بهتری داره .

Makan_Noor عزیز اگر فایلهای Widget رو Unzip کنین میتونین تغییرات دلخواه توش انجام بدین ولی هنوز راه Upload کردنشون از PC به گوشی پیدا نشده ، بزودی پیدا میشه .

مخلصیم .

Makan_noor
30-01-2009, 20:09
اینم از widget های جدید برای آب وهوا گوگل سرچ و more widget
دو فونت جدید:
رنگ صورتی منو ها:
والپیپرهای جدید:
لیست widget های موجود در سایت سامسونگ از طریق آیکون more widget

coyote
30-01-2009, 20:36
اقا من ميخوام يه مموري 4گيگ بگيرم چه ماركي بگيرم كه با اين گوشي سازگار باشه سرعتش هم بالا باشه؟
ممنون

S A M S U N G
30-01-2009, 21:33
سلام دوست عزیز .

بهترین مارک مموری کارت که خود سامسونگ هم ازش استفاده میکنه سان دیسک هستش . ساخت ژاپن .

بعد از سان دیسک هم کینگ استون خوب هستش . ساخت تایوان .

مخلصیم .

gyroing
30-01-2009, 21:33
سلام
من توشیبا دارم واقعا خوبه و سریع

parisa_t
30-01-2009, 22:51
من يك سوالي درمورد اين فريمور فارسي برام پيش اومده ، ميشه يكي لطف كنه بگه :
از كجا ميشه فهميد كه آيا با ريختن فريمور فارسي گوشي قفل ميكنه يا نه ؟

كسي لطف نميكنه يك توضيح كوچولو راجع به اين قضيه به من بده ؟؟
فريمور رو گوشيم الان اينه : sw ver> f480xxhe7

sh_king
30-01-2009, 23:11
samsung جون چرا این چند وقته نبودی واقعا هر دفعه میای دسته پر میای پس بیشتر بیا !....

Sky1
31-01-2009, 13:25
منم 2تا سوال دارم ! گوشی من فریمورش فارسیه یعنی از اول بود . اگر عوض کنم ممکنه قفل بشه ؟

سایت نرم افزار ندارین ؟

S A M S U N G
31-01-2009, 13:47
سلام به همگی .

كسي لطف نميكنه يك توضيح كوچولو راجع به اين قضيه به من بده ؟؟
فريمور رو گوشيم الان اينه : sw ver> f480xxhe7

منم 2تا سوال دارم ! گوشی من فریمورش فارسیه یعنی از اول بود . اگر عوض کنم ممکنه قفل بشه ؟

سایت نرم افزار ندارین ؟

من یه کد پیدا کردم که نوشته شده گوشیهای سامسونگ رو Unlock میکنه ( بدون تغییر IMEI )

تا الان امتحان نکردم ، شما با مسئولیت خودتون گوشیاتون رو فلش کنین اگر Lock شد من کد بهتون میدم شاید کار کرد .

مخلصیم .

sh_king
31-01-2009, 14:31
samsung جون بازیه تاچ باحال سراغ داری ؟

coyote
31-01-2009, 15:22
سامسونگ جان من موقعي كه با كسي دارم صحبت ميكنم صداش يهو كم ميشه طوري كه اصلا نميفهمم چي ميگه بعدش دوباره زياد ميشه ! اين مشكل رو سايت gsmarena هم گفته
راه حلي داره؟
در ضمن من بدون گارانتي خريدم

Makan_noor
31-01-2009, 20:42
سامسونگ جان من موقعي كه با كسي دارم صحبت ميكنم صداش يهو كم ميشه طوري كه اصلا نميفهمم چي ميگه بعدش دوباره زياد ميشه ! اين مشكل رو سايت gsmarena هم گفته
راه حلي داره؟
در ضمن من بدون گارانتي خريدم
منم اولا این مشکلو داشتم ولی بعد که با کد صدای بلندگو رو زیاد کردم تا حد زیادی صدا بهتر شده گاهی مجبورم درجه ی صدا رو موقع حرف زدن کم هم کنم چون کر میشم.لینک مربوط به راهنمای بلندکردن صدا فکر کنم تو صفحه ی 31 آورده شده.

mas_mirzaie84
01-02-2009, 13:55
سلام
من چند روز پیش f480 گرفتم گوشی خوبی است ولی دو مشکله دارم:
1- اس ام اس ها به جای اینکه توی گوشی ذخیره بشه در سیم ذخیره میشه هرچی تنظیمات رو بالا پایین کردم چیزی ندیدم که بتوانم اس ام اس ها را در گوشی ذخیره کنم البته به صورت پیش فرض بعد از دریافت می توانم آنرا به گوشی انتقال دهم
2- با اینکه دوربین این گوشی 5 مگا پیکسل است ولی هیچ فرقی با گوشی 2 مگا پیکسلی موتورلا ندارد تحقیق کردم گوشیم اصلی است و چینی نیست. تنظیمات رو هم دستکاری کردم ولی .... هیچ عکسها را به کامپیوتر منتقل کردم ولی بازهم.....هیچ
خواهشمندم کمکم کنید ، خوشیم خراب شد

RayMond_021
01-02-2009, 21:00
سلام
1- اس ام اس ها به جای اینکه توی گوشی ذخیره بشه در سیم ذخیره میشه هرچی تنظیمات رو بالا پایین کردم چیزی ندیدم که بتوانم اس ام اس ها را در گوشی ذخیره کنم البته به صورت پیش فرض بعد از دریافت می توانم آنرا به گوشی انتقال دهم
2- با اینکه دوربین این گوشی 5 مگا پیکسل است ولی هیچ فرقی با گوشی 2 مگا پیکسلی موتورلا ندارد تحقیق کردم گوشیم اصلی است و چینی نیست. تنظیمات رو هم دستکاری کردم ولی .... هیچ عکسها را به کامپیوتر منتقل کردم ولی بازهم.....هیچ

برای sms تنها کاری که میتونی بکنی اینه که صبر کنی مموری سیم کارتت پر بشه (ایرانسل 15 sms و همراه اول 50 sms) بعد خود گوشی sms های جدید رو روی گوشی ذخیره میکنه که فکر کنم حافظه ی sms 500 , f480 باشه.
در مورد دوربین هم داری کم لطفی میکنی درسته که دوربینش خیلی قوی نیست ولی انقدم صعیف نیست. بهت پیشنهاد میکنم فریمور f480xeia1 که ماله 2009 هست رو بریزی دوربینت خیلی بهتر میشه!!!(;(;(;

RayMond_021
01-02-2009, 21:07
بچه ها کسی میدونه M8800 Pixon فروم داره یا نه؟؟!! راستی برای تقویت صدای Pixon هم راهی پیدا کردم تقریبا" مثل E250 هست ولی کد هاش خیلی فرق میکنه کسی نمیدونه کد هاش چیه؟؟؟!!!

RayMond_021
01-02-2009, 21:14
شرمنده 1 سوال دیگه f480 هم تقویت صدا میشه؟؟؟!!! اگه میشه کسی بلده؟؟؟!!! ممنونd:d:d:

mas_mirzaie84
02-02-2009, 12:42
برای sms تنها کاری که میتونی بکنی اینه که صبر کنی مموری سیم کارتت پر بشه (ایرانسل 15 sms و همراه اول 50 sms) بعد خود گوشی sms های جدید رو روی گوشی ذخیره میکنه که فکر کنم حافظه ی sms 500 , f480 باشه.
در مورد دوربین هم داری کم لطفی میکنی درسته که دوربینش خیلی قوی نیست ولی انقدم صعیف نیست. بهت پیشنهاد میکنم فریمور f480xeia1 که ماله 2009 هست رو بریزی دوربینت خیلی بهتر میشه!!!(;(;(;

ممنون از جوابتون یه سوال دیگه این فریمور که فرمودید فارسی هم هست چون گوشی من الان هم فارسی داره هم عربی و... ضمنا این فریمور را از کجا باید بگیرم

Makan_noor
02-02-2009, 15:10
سلام بر همه
دوستان من یه سوالی دارم.حتما میدونید که با نصب فریمور جدید F48FXEIA1 که آقای سامسونگ عزیز دو صفحه قبل لینکشو گذاشته بودن امکان دانلود widget های جدید روی f480 هم همانند مدل های دیگه مثل پیکسون و امنیا فراهم شده و در واقع ما میتونیم ازwidget های امنیا هم استفاده کنیم.من دیروز متوجه شدم که widget های قابل دانلود فقط اون ده دوازده تایی که از طریق آیکون more widget میشه پیدا کرد نیست.در واقع ده ها widget جدید قابل دانلود وجود داره که توی more widget نمونه هایی از اونا آورده شده مثلا اگه شما توی قسمت سرچ more widget کلمه ی clock رو سرچ کنین میبینید که 8-9 تا ساعت جدید دیجیتالی و آنالوگ با ظاهر مختلف و زیبا قابل دانلوده که اسم همه اونا clock هستش.اما مثلا من توی گوشی امنیای بعضی دیدم کهwidget هایی برای اخبار وجود داره مثل CNN یا Yahoo یا Sport newsیاYahoo Finance اما با سرچ کردن اسم اونا توی more widget چیزی پیدا نشد.پس widget های زیادی وجود داره ولی مشکل اینجاس که باید اسم اونا رو دقیقا بدونید تا بتونید از طریق سرچ more widget اونو دانلود کنید.من اینترنت رو گشتم تا یه لیست از widget های موجود امنیا یا پیکسون پیدا کنم ولی چیزی یافت نشد.در نهایت به سایت خود سامسونگ رسیدم ولی نمیشه وارد شد چون ورود به اون با رمز امکانپذیره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی نمیدونه چجوری اسم تمامی widget های موجود رو میشه پیدا کرد؟

Makan_noor
02-02-2009, 15:24
شرمنده 1 سوال دیگه f480 هم تقویت صدا میشه؟؟؟!!! اگه میشه کسی بلده؟؟؟!!! ممنونd:d:d:
با اجازه ی آقای سامسونگ عزیز من لینکی رو که ایشون تو صفحه ی 54 آوردن اینجا میارم.
آموزش تقویت صدای f480:

parisa_t
02-02-2009, 21:45
سلام به همگی .
من یه کد پیدا کردم که نوشته شده گوشیهای سامسونگ رو Unlock میکنه ( بدون تغییر IMEI )
تا الان امتحان نکردم ، شما با مسئولیت خودتون گوشیاتون رو فلش کنین اگر Lock شد من کد بهتون میدم شاید کار کرد .

مخلصیم .

سامسونگ جان ميشه اين كد كه فرموديد رو لطف كنين بديد ؟

سلام

كاملا باهاتون موافقم جناب mas_mirzaie84:10:

ديديد دوستان هي به من گفتيد تو اغراق ميكني !!

دوست من هيچ تلاشي نكن ! با كلي تغيير در تنظيمات آخرش به اين نتيجه ميرسي كه با امكانات ديگه گوشيت حال كني و كلا بي خيال دوربيني بشي كه هميشه و تو هر شرايطي عكس قابل قبولي بهت بده !
اميد داشته باش ! شرايط خاص ! اونم 1 در هزار خوب در مياد !:5:

mas_mirzaie84
03-02-2009, 12:48
سامسونگ جان ميشه اين كد كه فرموديد رو لطف كنين بديد ؟

كاملا باهاتون موافقم جناب mas_mirzaie84:10:

ديديد دوستان هي به من گفتيد تو اغراق ميكني !!

دوست من هيچ تلاشي نكن ! با كلي تغيير در تنظيمات آخرش به اين نتيجه ميرسي كه با امكانات ديگه گوشيت حال كني و كلا بي خيال دوربيني بشي كه هميشه و تو هر شرايطي عكس قابل قبولي بهت بده !
اميد داشته باش ! شرايط خاص ! اونم 1 در هزار خوب در مياد !:5:
نه اغراق نکرده اید. واقعا همینجوریه اگه کسی میگه اینطوری نیست یک عکس داخل اتاق، هوای ابری و افتابی و ... بذاره مال من که افتضاحه! تنظیماتش رو هم بالا پایین کردم ........نوچ نمیشه همینه کاشکی موتورلا ایکس 8 خریده بودم لااقل 100 تومن ارزون تر بود و البته شیک تر تازه دوربینش هم 2 مگا پیکسل واقعی بود.

coyote
03-02-2009, 14:58
بچه ها چنتا سايت توپ بديد واسه بازي و برنامه واسه اين گوشي
روش ريختن برنامه با wap چه جوريه؟

alirezamrl
03-02-2009, 17:12
سلام بروبکس!
اره پریسا خانم دوست عزیز دوربینش افتضاحه اصلا.شما درست میگی !حالا خیالت راحت شد!
این همه ادم این گوشیو خریدن در کل از دوربینشم راضین.بزار 2 نفرم ناراضی باشن!
اره من امیدم به اینه که از 1000 تا عکس یکیش بد در بیاد!که نشد!شما عکساشو تو هر حالت با کا850 مقایسه کن!یعنی میگی کا850 از ان73 ضعیفتره!عمرا.تو همه شرایطی اف 480 عکساش بهتره و زیباتر حاضرم شرط ببندم!
بای تا های بعدی.

ttcool
03-02-2009, 18:06
سلام f480رو فلش زدم دوربینم error پایین رو میده تو این سایت کسی میتونه کمک کنه ؟؟ من که نفهمیدم چی شد ولی هر جا رفتم و پرسیدم همه میکن ایراد سخت افزاری داره کسی میتونه بگه چه ریطی داشت فلش به hardware؟؟؟؟؟

در هر صورت اینم از خوبیهای سامسونگه

یه سوال دیگه کجا ببرمش برای درست کردنش که مطمئن باشه ؟
مرسی

i got this massage when i start my camera at the fist time after flash :
camera fail

page1/11 assertion - assert : false failed.(file..\shpapp2\application\appbase\camera\
unicon\qbowl\window\camviewwindow.c,line2623)
<callstack information>

parisa_t
03-02-2009, 21:35
بابا عليرضا جان گير نده ديگه !
حال كردم يكي حرف دل منو زد ! خواستم باهاش همراهي كنم ! :46:

اما يك اتفاق خوب اينكه من اين فريمور جديد رو ريختم كلي حال كردم با تغييراتش و از همه مهمتر اينكه من احساس ميكنم كيفيت عكساش خيلي بهتر شده ! :18:
اون تاري و بي رنگ و رويي اعصاب خرد كني كه ميگفتم رفع شده !
فكر كنم شما بريزي اين فريمور f48fxeia1 رو كلا پرواز كني با گوشيت ! :10:
پيشنهاد مي كنم حتما نصب كني اين فريمور جديد رو !‌ عاليه !

Ogtay
03-02-2009, 22:28
بچه ها خسته نشديد اينقد رو دوربين گوشي كل كل كرديد؟
نميخوام از خودم تعريف كنم ولي من N73 و N95 و LG Viewty دارم كيفيت K850 ديدم. عكس F480 تو خود گوشي زياد مالي نيست ولي خداييش تو PC حرفي برا گفتن داره پيش اين گوشيا.چرا چسبيدين به دوربين ول نميكنين فك كنم آخرش خود F480 زبون دربياره.من نميگم معركه است ولي كمم نيست.تاچش كه قربونش برم خيلي عاليه من آيفون 3G هم دارم ولي بنظرم تاچش تا حدي ميتونه با آيفون رقابت كنه ولي بازم ميگم تا حدي.( بهم فوش ندين كلا زياد گوشي بازي ميكنم.نگين عقده اي )از امكاناته خوبه گوشي لذت ببرين.راجعبه عكسم بگم كوچكترين تكوني باعث خراب شدنه عكس ميشه اينم يادتون باشه.
موفق باشيد.

mas_mirzaie84
04-02-2009, 12:07

اما يك اتفاق خوب اينكه من اين فريمور جديد رو ريختم كلي حال كردم با تغييراتش و از همه مهمتر اينكه من احساس ميكنم كيفيت عكساش خيلي بهتر شده ! :18:

این فریمور جدید که میگید:
1- از کجا باید بگیرم:18:
2- مشکلی با فارسی بودن نداره؟
3- چطوری باید نصبش کنم :13:
5- ممنون می شم اگه راهنمایی کنید:10:

alirezamrl
04-02-2009, 12:09
سلام بچه ها خوشحالم پریسا جان که راضی شدی از گوشی!
من قصدم فقط این بود که از گوشیت لذت ببری و اعصاب خودتو الکی خورد نکنی!حالا خیلی خوشحالم که خوشحال میبینمت!
در باره فریمور جدید.خیلی دوست دارم عوض کنم 2 مشکل هست!فارسی ساپورت نمیکنه البته من فارسی نمیزنم بهم اس ام اس میدن.دوم اینکه هوگو ریختم گوشیم قفل شد 8 تومن دادم با باکس بازش کردن تازه بعدشم که بردم فارسی بریزن برام بازم قفل شد!اینم از شانس ما.ولی مشکل پولش نیست فارسی نداشتن مشکل هست وگرنه 3سوت عوض میکردم.راستی شارز باطری چطوره!خوب نگه میداره تست کردی!هوگو که مزخرف بود فقط 1 روز داشت!
موفق باشی دوست من.

alirezamrl
04-02-2009, 12:11
سلام ogtay عزیز.کاملا با نظرت موافقم منم تست گرفتم.البته در حد یه 5مگا مثل g810 اصلا نیست.ولی در مقایسه واقعا کم نمیاره!
اره با اینکه انتی شیک یا لرزشگیر داره اصلا نباید دستت بلرزه حتی یه کم.
شاد باشی.

Sky1
04-02-2009, 13:43

سلام پریسا . عوض کردی گوشیت قفل نشد ؟ فریمور قبلیت فارسی بود ؟
من میترسم عوض کنم :41:

Sky1
05-02-2009, 15:41
آقا کسی نرم افزار ندارههههههههههههه

parisa_t
05-02-2009, 19:38
سلام پریسا . عوض کردی گوشیت قفل نشد ؟ فریمور قبلیت فارسی بود ؟
من میترسم عوض کنم :41:
نه !:31:
يا بخت و يا اقبال كردم ! شانسم هم فريمور فارسي ريختم و هم فريمور جديد رو هيچ كدوم قفل نكرد !
دل به دريا بزن ديگه ! 1% هم احتمال بدي درست ميشه ارزش داره ! اگه نهايتا قفل كرد ميبري بيرون !

این فریمور جدید که میگید:
1- از کجا باید بگیرم:18:
2- مشکلی با فارسی بودن نداره؟
3- چطوری باید نصبش کنم :13:
5- ممنون می شم اگه راهنمایی کنید:10:

سامسونگ عزيز فريمور جديد رو گذاشته تو صفحه 71 ! اينم لينك پستش :

تو صفحه اول همين تاپيك هم آموزش نصب فريمور رو توضيح داده !

مشكل همينه ديگه فارسي رو ساپورت نميكنه متاسفانه !:41:
من 2روز اين فريمور جديد رو گوشيم بود ، اينقدر مسيج فارسي برام اومد تو همين 2 روز ، كه بي خيال شدم ! دوباره همون فريمور فارسي رو زدم :41: دوربينم دوباره تار شد ! :19:

از لحاظ شارژ هم فكر نكنم ! مشكلي نداشت تا اونجايي كه من تست كردم !