ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ F480

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6

rozy_1500
08-09-2008, 16:51
راستی ببخشید فضولی نباشه این اواتار عکس شماس ؟
حالا اینو بعدا بهت میگم....................

دوست عزیز این گوشیا آیکن ها و اینترفیس و ساختار منو طوری طراحی شده که اصلا نیازی به قلم نباشه !
ببینم این گوشی مولتی تاچه ؟

ویوتی هم همینطوری هست و قلمش واقعا اضافیه ! چون با دست راحت میشه باهاش کار کرد !
آره درست میگی ولی هر چی باشه ویوتی مولتی تاچ نیست
راستی یه سوال خیلی خیلی مهم من شنیدم که پرادو هم مثل آیفون مولتی تاچه
در صورتی که گوشی تقریبا همرده اش یعنی ویوتی مولتی تاچ نیست
ببیم راست میگن که پرادا مولتی تاچه؟

اینو ، که زحمتش رو امیر حسین کشید.......... :
خوب اگه در حد آیفون باشه و راضیم کنه مشکلی باهاش ندارم

در ادامه ، حرفای ، داداشم ، باید بگم.......... این گوشی به اثر انگشت حساسه.... یعنی به ضربه تا یه یک نقطه......... چیزی مثل آیفون..........!!!
یعنی اینم مولتی تاچه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببشخید ،مگه شما خودت نداری...........؟!؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif ، دست رو میگم.......!! :دی.
:31: :31: :31: :31: ببخشید اشتباه چاپی بود قبل از "دستی" باید قلم مینوشتم یعنی "قلم دستی" (قلم همراه)

موافقم.......... ای کاش در رزلوشن qvga ، 120 فریم بود........ ولی نیست.........!! ولی فکر نکنم فیلم برداریش توی همکلاسی هاش بد باشه..........!!
ولی متاسفانه تو همکلاسی هاش بده !!!!!
15 فریم در ثانیه
واقعا بد جور بین این دو تا موندم

همچنان منتظر یه ریویو توپ از دارندگان تنبل این گوشی هستیم .... !
هر کی این گوشی رو میخره تنبل میشه ؟
یا این که اینقدر باهاله که هیچکس وقت نداره به کار و زندگیش برسه
پس خیلی خطرناکه من نمیخرمش !!!

Ssarshar
08-09-2008, 17:13
راستی میگن بعد سیو عکس کیفیت عکسای سیو شده میاد پایین یعنی مات میشه این درسته ؟

perjixen
08-09-2008, 21:05
ببینم این گوشی مولتی تاچه ؟

به شدت ، تکذیب میکنم....................!!

ببیم راست میگن که پرادا مولتی تاچه؟

نه ، به همون شدت........ ولی بازم تکذیب میکنم................!!
امیر حسین ، ویوتی ، مولی تاچه.............؟!؟!؟!؟

خوب اگه در حد آیفون باشه و راضیم کنه مشکلی باهاش ندارم

در حدش که......... من رو جو گرفت یه چیزی گفتم........... ولی بالاخره ، اگه آیفون رو ندیده باشی........ توی اون ماییه هاس.......:31:.

15 فریم در ثانیه
واقعا بد جور بین این دو تا موندم
گفتم ، که....... خیلی ها ،بین این دوتا موندن..................... راستش به نظرم عکسهای ویوتی بهتره........ ولی رابط کاربری و اضافات 480 بیشتر به دلم میشینه...............!!
خلاصه ، مسئله این ست.............!!

هر کی این گوشی رو میخره تنبل میشه ؟
یا این که اینقدر باهاله که هیچکس وقت نداره به کار و زندگیش برسه
پس خیلی خطرناکه من نمیخرمش !!!

والا، شی بگم..................... :31:.

:31: ، گفتم کمی بخندم............!! :31:.

Ssarshar
08-09-2008, 21:33
ویوتی مولتی تاچ نبیده ! ولی کار کردن باهاش حتی با شست هم راحته !

رضا این اضافات یعنی چی ؟

rozy_1500
09-09-2008, 00:40
ویوتی نه پرادا رو میگم
یه جا خوندم

گفتم ، که....... خیلی ها ،بین این دوتا موندن..................... راستش به نظرم عکسهای ویوتی بهتره........ ولی رابط کاربری و اضافات 480 بیشتر به دلم میشینه...............!!
خلاصه ، مسئله این ست.............!!
منم از همین لحاظ بین این دو تا موندم
کیفیت دوربین بهتر مخصوصا فیلمبرداری
فلش زنون
ال سیدی بزرگتر
قیمت مناسبتر
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام ببینم اینترفیس سامسونگ به کل این امکانات می ارزه؟ به نظر خودم آره چون بیشتر دلم با f480 هستش
ضمن اینکه تیپ f480 خوشکلتر از viewty هستش

S@nti@go_s&k
09-09-2008, 00:46
سلام.........
اینتر فیس f480.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rozy_1500
09-09-2008, 01:10
آره دیدم خیلی قشنگه
میبینی تو رو خدا این سامسونگ تو نصب نرم افزار اونقدر گند زده که ریویو نویس ها برای عکس گرفتن از اینترفیس گوشی نمیتونن از برنامه اسکرین شات استفاده کنن و مجبورن با دوربین از ال سیدی عکس بگیرن که واقعا بی کیفیته

gmt325gh
09-09-2008, 02:09
آره دیدم خیلی قشنگه
میبینی تو رو خدا این سامسونگ تو نصب نرم افزار اونقدر گند زده که ریویو نویس ها برای عکس گرفتن از اینترفیس گوشی نمیتونن از برنامه اسکرین شات استفاده کنن و مجبورن با دوربین از ال سیدی عکس بگیرن که واقعا بی کیفیته

با دوربین از ال سی دی عکس نگرفتن ، خروجی تلویزیونه .
از لحاظ نرم افزاری تو گوشیای تاچ بدون سیستم عامل کلا انتظار بالایی نباید داشته باشی .

اینم خلاصه فرقای ویوتی و F480 :
ویوتی : فلش زنون ، فیلم برداری بهتر ، فوکوس دستی ، صفحه کمی بزرگتر ، ابعاد بزرگتر
F480 : فلش الیدی (چراغ قوه !!!!!) ، عکس برداری بهتر ، زیبایی و ابعاد کوچک ( خیلی با کلاس ) ، گارانتی بهتر ، اینترفیس بهتر ، سرعت عمل کلی بالاتر ، ساپورت مموری بیشتر.

اگه فیلم برداره خیلی واستون مهم نیست F480 رو پیشنهاد میکنم (فلش زنون ویوتی اونقدرا هم که آدم انتظار داره زنون نیست در مقایسه با N82 و k800 و ....)

S@nti@go_s&k
09-09-2008, 03:18
ویرایشششششششششششششششششششش ششششششششششششششششششششش

S@nti@go_s&k
09-09-2008, 03:39
خیلی خوشگلو خوشدسته مگه نه ه ه ه ه ه؟؟؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S A M S U N G
09-09-2008, 08:55
سلام به همگي .

اينترفيس F480 واقعا عالي و زيبا هستش و اصلا ازش خسته نميشي .

دوربين گوشي هم خوبه ( عكسهاشو گذاشتم ) ، البته كيفيت عكسهائي كه ميگيرين در صفحه نمايش گوشي خيلي بده كه به خاطر اينه كه صفحه نمايش نميتونه با رزولوشن كم كيفيت 5 مگاپيكسل رو نشون بده ، ولي وقتي آپلود ميشه توي كامپيوتر واقعا عاليه .

فلاش گوشي هم بد نيست و تا فاصله يك متر عكسهاي روشني ميگيره و بيشتر از چراغ قوه كارائي داره .

باتري گوشي هم عاليه ، با استفاده سنگين هر 2 روز يكبار شارژ ميخواد .

خوشگلي و كيفيت بدنه هم يه سر و گردن از Viewty بهتره .

مخلصيم.

mani6606
09-09-2008, 09:15
پست بالا به شدت تاییییید میشود :5:

perjixen
09-09-2008, 09:33
رضا این اضافات یعنی چی ؟

همون، رابط کاربری منظورمه..............!! :31:.........!! و این ، تکنولوژِی ایکونها رو بگیر و بنداز........... :31: ، همونی که توی ویستا هم هست...........!!

منم از همین لحاظ بین این دو تا موندم
کیفیت دوربین بهتر مخصوصا فیلمبرداری
فلش زنون
ال سیدی بزرگتر
قیمت مناسبتر
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام ببینم اینترفیس سامسونگ به کل این امکانات می ارزه؟ به نظر خودم آره چون بیشتر دلم با f480 هستش
ضمن اینکه تیپ f480 خوشکلتر از viewty هستش
هی من ، میگم ، مسئله اینست........... شما هم بیا بگو مسئله همین است............. :31:.
من باشم ، 480 ترجیح میدم........ چوت ظاهر برام از باطن مهم تره...... در ضمن من اینقدر عکس هم نمیگیرم.................!!
ولی اینجوری هم نیست ، که از تم ویوتی زود خسته بشی ها........... اینو از روی تجربه کار با گوشی های کره ایی میگم..........!!

عکس رو ببین.......... دسته ، لژیونر اسپانیایمون درد نکنه....... سانتیاگو... :31:.
این عکس با ، ادم حرف میزنه............ بچه خوبیه ......... حرفای جالبی میزنه..............!! :31:.

میبینی تو رو خدا این سامسونگ تو نصب نرم افزار اونقدر گند زده
اینو بات هستم................. نمیدونم چرا ساموسنگ توی نصب برنامه از این کارا میکنه........ من ویوتی رو نمیدونم، ولی 480 توی نصب برنامه کمی اذیت میکنه...... من اینجوری شنیدم............ زحمت ، تایید یا تکذیب این حرف با امیر خان.............!!

ای بابا............. برو ، عکسهای سانتیاگو رو ببین .............!! :31:.

اينترفيس F480 واقعا عالي و زيبا هستش و اصلا ازش خسته نميشي .
دوربين گوشي هم خوبه ( عكسهاشو گذاشتم ) ، البته كيفيت عكسهائي كه ميگيرين در صفحه نمايش گوشي خيلي بده كه به خاطر اينه كه صفحه نمايش نميتونه با رزولوشن كم كيفيت 5 مگاپيكسل رو نشون بده ، ولي وقتي آپلود ميشه توي كامپيوتر واقعا عاليه .
فلاش گوشي هم بد نيست و تا فاصله يك متر عكسهاي روشني ميگيره و بيشتر از چراغ قوه كارائي داره .
باتري گوشي هم عاليه ، با استفاده سنگين هر 2 روز يكبار شارژ ميخواد .
خوشگلي و كيفيت بدنه هم يه سر و گردن از Viewty بهتره .

اینم ، نظر یه 480 باز حرفه ایی............. :31:.............!!

مخلصيم
کجاش رو دیدی........ ما بیشتر......... :31:........!! :11:.

Ssarshar
09-09-2008, 11:16
با دوربین از ال سی دی عکس نگرفتن ، خروجی تلویزیونه .
از لحاظ نرم افزاری تو گوشیای تاچ بدون سیستم عامل کلا انتظار بالایی نباید داشته باشی .

اینم خلاصه فرقای ویوتی و F480 :
ویوتی : فلش زنون ، فیلم برداری بهتر ، فوکوس دستی ، صفحه کمی بزرگتر ، ابعاد بزرگتر
F480 : فلش الیدی (چراغ قوه !!!!!) ، عکس برداری بهتر ، زیبایی و ابعاد کوچک ( خیلی با کلاس ) ، گارانتی بهتر ، اینترفیس بهتر ، سرعت عمل کلی بالاتر ، ساپورت مموری بیشتر.

اگه فیلم برداره خیلی واستون مهم نیست F480 رو پیشنهاد میکنم (فلش زنون ویوتی اونقدرا هم که آدم انتظار داره زنون نیست در مقایسه با N82 و k800 و ....)

البته کیفیت عکس ویوتی یه سر و گردن از 480 بالاتره ! و فلاشش زنون نیست strobe هست .

و سری KE فلاش زنون داره ! ولی ویوتی رو من دو سه تا برنامه ریختم توش خودم کفم برید !!! خیلی خوب گرفت !!!!
درضمن ویوتی QWETRY داره که شما میتونید سه سوته اس ام اس بزنید !

S A M S U N G
09-09-2008, 11:21
من حاظرم دوربين F480 رو حتي با G810 و N82 ( در روز ) رقابت بدم .

من چندتا عكس تو پايتخت با Viewty انداختم و بعدش با F480 از همون منظره انداختم . توي كامپيوتر F480 عمسهاي روشن و با نويز كمتري انداخته بود و.

نصب برنامه با F480 اصلا امكانپذير نيست و بهتره دور اين مورد رو خط بكشي .

اينم بگم حساسيت صفحه نمايش F480 به نظر خودم خيلي بالاتر از Viewty‌ بود .

مخلصيم .

S A M S U N G
09-09-2008, 17:24
جند تا عکس از گوشی خوشگل من که واقعا دوستش دارم :

با D900 گرفتم و نور کم بود ( بد شده دیگه ببخشید )

S@nti@go_s&k
09-09-2008, 19:19
به این میگن گوشییییییییی
بهsamsung هم میگن گوشی باز نگاه کنین گوشیو چقدر تمیز نگه داشته ....................:دی
ممنون سامسونگ جان صداش در چه حده نسبت به U900 یا U600 بگو البته Perjixen عزیز نگی مگه ضبطه صوت می خا ی بخری......:دی دی دی دی دی دی دی

Ali_BlueBoy
09-09-2008, 20:00

این سایه که روی گوشی افتاده خودتی امیر جون............:دی
.می گم دیگه لو رفتی مواظب فن بوی های سونی باش یه وقت بلایی سرت نیارن......:دی

perjixen
09-09-2008, 21:23
البته Perjixen عزیز نگی مگه ضبطه صوت می خا ی بخری......:دی دی دی دی دی دی دی
البته ................ مگه میخوای ، ظبط صوت بخری...........؟!؟! :31:.

.می گم دیگه لو رفتی مواظب فن بوی های سونی باش یه وقت بلایی سرت نیارن
مگه ، ما مردیم.......... امیر ناموس (:11:) ماست........:5:.....!! عثمان کجایی.......؟!؟! سعید کوش.........!؟؟ علی قرار شد جیم شیم ، من روی کارت سوختت حساب باز کردم ها.............!! :31:.
ولی جدی ، امیر چقدر به گوشی حال دادی........... بعد از این همه مدت (نمیدونم چقدر گوشی رو خریدی) ، هنوز طلق ال سی دیش هست................!! :46::10:

corey
09-09-2008, 21:53
ممنون امیر جون بسی لذت بردیم
فقط امیر جون تا حالا عکس باحال با f480 ننداختی و منتظر عکس های باحالت هستیم

Ali_BlueBoy
09-09-2008, 22:17
علی قرار شد جیم شیم ، من روی کارت سوختت حساب باز کردم ها.............!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif.

به جای کارت سوخت مردم برو توی یه بانک حساب وا کن....:دی

واسه فرارم از بی آر تی و متر استفاده کن بهتره....:دی

R@R#M@N
10-09-2008, 01:00
ولی اف480 یه چیز داره که بد ضد حاله !!
اونم اینه که کیفش ازش جدا نمیشه !!
به در پشتش وصله !! خیلی ضایعه

S@nti@go_s&k
10-09-2008, 03:17
سلام ..........
Samsung جان مگه در اضافه ندا ره . (فقط همون کیفشه؟؟؟؟؟؟؟)
احتمالا ( باید ) در اضافه داشته باشه . ( برای مواقعی که نخای از کیف استفاده کنی)

S@nti@go_s&k
10-09-2008, 03:20

S@nti@go_s&k
10-09-2008, 03:34
یه سری عکس از اینترفیس F480 SAMSUNG....................

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S A M S U N G
10-09-2008, 09:01
بله داره .

يه پوشش باتري كه كيف داره و يكي هم جدا . عكساشو دوست عزيزمون زحمتشو كشيد .

توي پكش هستش .

corey
10-09-2008, 12:46
امیر جون صدای این گوشی در چه حدیه و اگه میشه با یکی از مدل های سونی اریکسون و نوکیا بلندی و کیفیتش مقایسه کن

S@nti@go_s&k
11-09-2008, 02:38
عکسهای گرفته شده توسط این گوشی.

S A M S U N G
11-09-2008, 09:03
امیر جون صدای این گوشی در چه حدیه و اگه میشه با یکی از مدل های سونی اریکسون و نوکیا بلندی و کیفیتش مقایسه کن
سعيد جان من تا حالا گوشي نوكيا و سوني اريكسون نداشتم خوشبختانه !

ولي به نظر خودم صداش كيفيت خوب و بلندي متوسط داره .

كلا من از صداش راضيم .

مخلصيم

corey
11-09-2008, 12:01
امیر جان خیلی ممنون
البته اگه صداش در حد یو600 باشه بازم راضی کنندست
راستی امیر همچنان منتظر عکس های شما هستیم

corey
14-09-2008, 15:33
دوستان سامسونگي يك سوال برام پيش اومده لنز دوربين f480 و امنيا خيلي شبيه به همه مي خواستم بدونم دوربين اين 2 مدل مثل هم هستند يا با هم تفاوت دارن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:window.close())

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:window.close())

S A M S U N G
14-09-2008, 17:19
سلام سعید جان .

شرمنده نشد توی پیغام خصوصی جوابیتو بدم .

دوربینشون فرق داره و به نظر من F480 کیفیت بهتری داره .

Omnia رو یه بار بیشتر تست نکردم و اون هم خوب بود ولی مثل هم نیستن .

مخلصیم .

danial_crazy
16-09-2008, 01:01
این گوشی اتو روتیت هست یا نه؟؟ خیلی طالبش شدم؟؟؟
در کل خوبه یا نه من تا حالا هر چی داشتم سونی اریکسون بوده نمیدونم که با انتخاب یه برند دیگه اشتباه می کنم یا نه!!نیییدوونم!
از قیافش که خوشم اومده ولی باطنشو نمیدونم!؟ دوربینش چی به k800 میرسه؟ همینطور صداش؟؟ کار کردن باهاش چی حال میده یا ضد حاله؟
ولی یه چیز دیگه موندم اینو بگیرم یا ویوتی رو!! خودم میگم اینو بگیرم ولی بازم....

danial_crazy
16-09-2008, 15:54
کسی نیست جواب بده؟!؟!؟!

shahab_f
16-09-2008, 16:04
در کل خوبه یا نه من تا حالا هر چی داشتم سونی اریکسون بوده نمیدونم که با انتخاب یه برند دیگه اشتباه می کنم یا نه!!نیییدوونم!
از قیافش که خوشم اومده ولی باطنشو نمیدونم!؟ دوربینش چی به k800 میرسه؟ همینطور صداش؟؟ کار کردن باهاش چی حال میده یا ضد حاله؟
ولی یه چیز دیگه موندم اینو بگیرم یا ویوتی رو!! خودم میگم اینو بگیرم ولی بازم....
کا800 که دوربینش 3 مگاپیکسله,این 5 ـه خب ! تازه کا800 که به کم بودن صدا معروفه

corey
16-09-2008, 16:09

با اجازه از بزرگان سامسونگ

نه auto rotate نداره
دوربینش که مشخصه از کا800 بهتره و یکی از بهترین 5مگاپیکسلی هاست صداش هم بلندیش در حد یو600 هست ولی کیفیتش عالیه ضمنا این گوشی به خاطر رابط کاربری جذابی که داره کار کردن باهاش خیلی لذت بخشه و کاملا متفاوت از سایر گوشی های تو بازاره فقط یک مشکل داره که اونم نصب برنامه و بازی جاواست

اصلا اشتباه نمی کنی که سونی اریکسون با سامسونگ عوض کنی ولی انتخاب بین f480 و ویوتی خیلی سخته ولی به نظر من f480 حداقل به خاطر ظاهر فوق العادش ارزش خریدن داره

Ssarshar
16-09-2008, 18:17

ویوتی نسبت به 480 اینا رو داره : کیبورد مجازی و نصب برنامه های جاوا و فیلمبرداری DVD و قابلیت افزایش صدا و صفحه نمایش بزرگتر و قلم !

480 نسبت به ویوتی : weigh و Touchwiz و ساپورت رم بالاتر و ضخامت کمتر و اینترفیس فوق العاده Corix 2 !

اگه چیز از قلم افتاده لطفا بگید ممنون !

Nabakhshoode
16-09-2008, 18:50
ویوتی نسبت به 480 اینا رو داره : کیبورد مجازی و نصب برنامه های جاوا و فیلمبرداری Dvd و قابلیت افزایش صدا و صفحه نمایش بزرگتر و قلم !

یعنی F480 کیبورد مجازی نداره ؟

Ssarshar
16-09-2008, 19:03
یعنی F480 کیبورد مجازی نداره ؟

نه متاسفانه ! و همین باعث میشه که آدم بین خرید این در گوشی سرگیجه بگیره !!

ولی حالا بیخیال از بحث خارج نشیم !

S A M S U N G
16-09-2008, 20:17
مطمئن باشین به این راحتی ها از اینترفیس این گوشی خسته نمیشین .

دوربینش در عکسبرداری عالیه ولی در فیلمبرداری حرفی واسه گفتن نداره .

نصب بازی و برنامه فقط از طریق آپلود از اینترنت امکان پذیره که اگه بین سامسونگی ها جا بیفته از سونی اریکسون و نوکیا چیزی کم نداره .

شکل ظاهری و کیفیت ساخت فوق العادش باعث شد من قید G810 رو بزنم که خوشبختانه از خرید این گوشی هم اصلا پشیمون نیستم .

مخلصیم .

R@R#M@N
16-09-2008, 21:46
اگه کیبورد مجازی نداره پس چجوری باهاش تایپ میکنن ؟؟
حرفی زدینا !!

S A M S U N G
16-09-2008, 22:17
منظور دوستان کیبورد Qwerty مجازی هستش !

danial_crazy
17-09-2008, 00:13
مطمئن باشین به این راحتی ها از اینترفیس این گوشی خسته نمیشین .

دوربینش در عکسبرداری عالیه ولی در فیلمبرداری حرفی واسه گفتن نداره .

مخلصیم .

مگه 30 فریم نمیگیره؟؟ البته qvga!!
vga چند فریم میگیره؟
iphon با اون عظمتش فیلمبرداریشو دوربینش آشغاله که! به نظر من کسی که میخواد اینو بگیره یه لحظه فکر کنه مگه iphon چی داره؟!!!!!!!!!!!!!!!

راستی از هیچ طریقی نمیشه روش برنامه نصب کرد؟! از هیچ راهییییییییییی!!!!!!!!!!!
هندس فریش چجوریه!! دو تیکه هست یا نه! اصلا کیفیت داره؟؟؟؟

danial_crazy
17-09-2008, 00:15
باتریشم که در حالت مکالمه 3 ساعت بیشتر کار نمیکنه! خیلیییی کمه!!!!!!!!

Ssarshar
17-09-2008, 00:28
مگه 30 فریم نمیگیره؟؟ البته qvga!!
vga چند فریم میگیره؟
iphon با اون عظمتش فیلمبرداریشو دوربینش آشغاله که! به نظر من کسی که میخواد اینو بگیره یه لحظه فکر کنه مگه iphon چی داره؟!!!!!!!!!!!!!!!

راستی از هیچ طریقی نمیشه روش برنامه نصب کرد؟! از هیچ راهییییییییییی!!!!!!!!!!!
هندس فریش چجوریه!! دو تیکه هست یا نه! اصلا کیفیت داره؟؟؟؟

QVGA 15 fPs فیلمبرداری میکنه که واقعا کمه !

صداشم کیفیتش عالیه ولی بلندیش متوسطه !

osmaan
17-09-2008, 00:34
خوب 3 ساعت هم بدک نیست
خیلی از گوشی ها دیگه 3 ساعتی شدن

danial_crazy
17-09-2008, 01:09
QVGA 15 fPs فیلمبرداری میکنه که واقعا کمه !

صداشم کیفیتش عالیه ولی بلندیش متوسطه !

فک کنم 30 فریم Qvga بگیره!!؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ماله جی اس ام آرناست!!!

danial_crazy
17-09-2008, 06:16
شاید به یه طریقی بشه روش برنامه جاوا نصب کرد بلد نباشین!!!
یه نفر که انگلیسیش خوبه بره تو فروم Gsmarena شاید اونا بلد باشن!! حداقل شاید یه راهی باشه!!!!

amirkabir
22-09-2008, 16:49
اتفاقا تو عکس گرفتن تر زده ولی تو فیلم برداری ترکونده

Ssarshar
22-09-2008, 17:54
فک کنم 30 فریم Qvga بگیره!!؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ماله جی اس ام آرناست!!!

فیلمبرداری 30 فریم مال امنیاس اف 480 فقط 15 فریم بر ثانیه میگیره :41:

mahyar_b
24-09-2008, 20:20
منظور دوستان کیبورد Qwerty مجازی هستش !
سلام
شما تویکی از تایپیکا گفتین بایه کد کیفیت دوربینش بهتر میشه میشه اون کد رو بگین
ممنون

Makan_noor
25-09-2008, 19:58
دوستان کسی تا حالا رو این گوشی برنامه یا بازی نصب کرده؟با فایل های جاوای چند مگی مشکلی نداره؟
من بعضی جاها دیدم که خیلیا از نوار خالی که موقع اجرای برنامه ها تو گوشی در سمت راست صفحه نمایش و بالای صفحه ی کنترل ایجاد میشه گله داشتند و ظاهرا برنامه یا بازی اندازه ی صفحه نمایش در نمی یومد.
یه سوال دیگه هنگام اجرای برنامه ها امکان استفاده از کیبورد برای تایپ هست؟تو صفحه ی کنترل موقع اجرای بازی ها یا برنامه یه گزینه ی 123 بغل کلید های چهار طرفه وجود داره اون چیه و آیا واسه تایپ کردنه؟اگه نشه از کیبورد استفاده کرد پس نمیشه از دیکشنری روی این گوشی استفاده کرد درسته؟اصلا آیا دیکشنری مخصوص صفحات لمسی وجود داره؟(البته فکر کنم نسخه ی جدید دیکشنری PMD این قابلیت رو داشته باشه ولی آیا روی گوشی کار میکنه؟من نیاز زیاد به دیکشنری دارم.)
در آخر چه سایت مناسبی برای up کردن فایل های برنامه یا بازی توی اینترنت می شناسین تا از طریق gprs بشه تو گوشی اونو نصب کرد؟

S A M S U N G
26-09-2008, 00:00
سلام
شما تویکی از تایپیکا گفتین بایه کد کیفیت دوربینش بهتر میشه میشه اون کد رو بگین
ممنون

سلام دوست عزیز

این کد دوربین گوشی رو به آخرین فریموری که روی گوشیت نصب هستش آپدیت میکنه و تغییراتی خوبی درش هستش .

این کد رو تایپ کن :

#36287#*

بعد 3 گزینه ظاهر میشه :

[1] Auto focus [On]
[2] ISP firmware write
[3] ISP firmware version check

با انتخاب 1 میتونی اتوفوکوس رو خاموش کنی و بعد واسه فعال کردنش میتونی دوباره 1 رو انتخاب کنی .

با انتخاب 2 ISP دوربین گوشیتو متناسب با فریموری که داری آپدیت میکنه ، اینو انتخاب کن بعد جلوش میرنه [Please wait] صبر کن تا عبارت SUCCESS به جای Please Wite ظاهر بشه .

حالا 3 رو انتخاب کن ، با انتخاب گزینه 3 فریمور گوشیت ISP دوربین رو چک میکنه تا آخرین آپدیت روش انجام شده باشه .

آخرین آپدیت از سامسونگ این هستش :

0x1f4d8723

اگر اینو دیدی فریمور دوربینت آپدیت شده و عکسهای بهتری میگیره .

چه سایت مناسبی برای up کردن فایل های برنامه یا بازی توی اینترنت می شناسین تا از طریق gprs بشه تو گوشی اونو نصب کرد؟

بهترین سایت Upload واسه F480 این هستش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه سوال دیگه هنگام اجرای برنامه ها امکان استفاده از کیبورد برای تایپ هست

متوجه نشدم !

تو صفحه ی کنترل موقع اجرای بازی ها یا برنامه یه گزینه ی 123 بغل کلید های چهار طرفه وجود داره اون چیه و آیا واسه تایپ کردنه؟

این 123 حروف انگلیسی رو به عدد تغییر میده و میتونی عدد تایپ کنی به جای حروف

من بعضی جاها دیدم که خیلیا از نوار خالی که موقع اجرای برنامه ها تو گوشی در سمت راست صفحه نمایش و بالای صفحه ی کنترل ایجاد میشه گله داشتند و ظاهرا برنامه یا بازی اندازه ی صفحه نمایش در نمی یومد.

اگر بازی درست باشه و با رزولوشن 320×240 پیکسل اجرا بشه مشکلی نداره .

a.aleh
26-09-2008, 00:30
دوستم n73 داشته حالا f480 گرفته.
فایل جار نمیتونه روش نصب کنه.
چندجا هم خوندم که یکی از معایب این گوشی اینه که برنامه روش نصب نمیشه.
حالا سوالم اینه که واقعا نمیشه رو این گوشی 460 تومنی برنامه یا تم نصب کرد؟
اگه میشه که یه راهنمایی کنید یا بگید آموزشش کجا هست پیدا نکردم.ممنون میشم.
یه سوال دیگه اینکه سیستم عامل این گوشی چیه؟چه بدرد میخوره؟برنامه ای براش اومده؟
خیلی خیلی ممنون.

Makan_noor
26-09-2008, 09:54
چجوری و با چه کدی میشه فریمور گوشی رو فهمید؟
منظورم از تایپ کردن واسه نوشتن کلمات موقع اجرای برنامه هاست بخصوص واسه دیکشنری ها که باید بتونیم تایپ کنیم.
توی بروشورهایی که واسه ی معرفی گوشی های سامسونگ توی علاالدین می دادند توی قسمت ویژگی های f480 نوشته شده بود google map می شه راجع به اون یه توضیحی بدین.این نقشه ها از ابتدا روی گوشی نصبه یا نه و آیا واسه استفاده از اونا باید به اینترنت وصل شد؟اگه اینطوری باشه که این ویژگی و امکانات محسوب نمی شه چون با هر گوشی دیگه ای هم میشه این کارو کرد!!
و دیگه اینکه آیا صفحه ی گوشی فقط با حرارت انگشت کار می کنه و مثل امنیا میشه از قلم هم استفاده کرد؟

S A M S U N G
26-09-2008, 15:09
حالا سوالم اینه که واقعا نمیشه رو این گوشی 460 تومنی برنامه یا تم نصب کرد؟

فقط تز طریق اینترنت میشه جاوا نصب کرد .

لینکشو پست قبل دادم .

یه سوال دیگه اینکه سیستم عامل این گوشی چیه

سیستم عامل نداره عزیز . جاوا هستش .

چجوری و با چه کدی میشه فریمور گوشی رو فهمید؟

ستاره مربع 1234 مربع

منظورم از تایپ کردن واسه نوشتن کلمات موقع اجرای برنامه هاست بخصوص واسه دیکشنری ها که باید بتونیم تایپ کنیم.

حتما میشه .

Google Map من توی F480 ندیدم ! فکر میکنم منظورش Google earth هستش که باید به اینترنت وصل شد تا Load بشه .

دیگه اینکه آیا صفحه ی گوشی فقط با حرارت انگشت کار می کنه و مثل امنیا میشه از قلم هم استفاده کرد؟

فقط انگشت .

این عکسو هم میذارم همینطوری ! چندتا دیگه بعدا میزارم .

a.aleh
26-09-2008, 16:28
بازم تشکر
یعنی باید با ایرانسل برنامه هارو دانلود کنیم؟ چرا سامسونگ برای نصب یه برنامه اینقدر اذیت میکنه!!!!!!
یه مشکل دیگه که پیش اومده اینه که چندتا عکس ریختیم توی گوشی.ولی نشونشون نمیده.میگه رزلوشنش بالاست.

Makan_noor
27-09-2008, 00:16
بازم تشکر
یعنی باید با ایرانسل برنامه هارو دانلود کنیم؟ چرا سامسونگ برای نصب یه برنامه اینقدر اذیت میکنه!!!!!!
یه مشکل دیگه که پیش اومده اینه که چندتا عکس ریختیم توی گوشی.ولی نشونشون نمیده.میگه رزلوشنش بالاست.
ببینم کیفیت صفحش در چه حدیه؟آخه گفته شده نمی تونه این عکسا رو باز کنه(من رو بعضی گوشی های مدل پایین و نه چندان پیشرفته نوکیا امتحان کردم که قادر بودند عکس های با رزولوشن بالا مربوط به دوربین های 8 تا 10 مگاپیکسلی رو باز کنن این گوشی با دوربین 5 باید یه صفحه ی مناسب داشته باشه!!).بعلاوه عکس های گرفته شده با خود گوشی رو در حد کیفیت vga نشون میده و تو بعضی سایت ها مثل phonearena نوشته در نشون دادن فیلم های با کیفیت بالاتر از 24 فریم در ثانیه مشکل داره!!آخه چرااااااااااااااااااااااا ؟!!اصلا اینا مربوط میشه به کیفیت صفحش یا پردازشگر موبایل؟!

a.aleh
27-09-2008, 14:28
کیفیت صفحش خوبه.خیلی عالی هم نیست.
اینکه نمیشه برنامه روش نصب کرد خیلی زایست.
عکسهای خودشو هم هر چند در حد 5 مگا پیکسل نیست ولی اگه روی کامپیوتر بریزید کیفیتش از روی خود صفحه گوشی بهتره.
دکمه تشکر کجاست؟

saeidsmxo
27-09-2008, 22:00
امير جان f480 دو تا کيف يا قاب تو پکش هست؟؟

S A M S U N G
27-09-2008, 23:40
توی پک گوشی یه پوشش باتری هستش که کیف بهش چسبیده و یه پوشش باتری ساده و که کاملا از فلز هستش .

2 تا کیف نیست !

مخلصیم .

Makan_noor
28-09-2008, 13:57
کیفیت صفحش خوبه.خیلی عالی هم نیست.
اینکه نمیشه برنامه روش نصب کرد خیلی زایست.
عکسهای خودشو هم هر چند در حد 5 مگا پیکسل نیست ولی اگه روی کامپیوتر بریزید کیفیتش از روی خود صفحه گوشی بهتره.
دکمه تشکر کجاست؟
ای وای قضیه داره بغرنج تر می شه که!!یعنی چی دوربینش در حد 5 مگا نیست!یعنی کیفیت عکساش در مقایسه با بقیه ی 5 مگاپیکسلی های دیگه قابل قیاس نیست؟:41:

a.aleh
28-09-2008, 14:24
گفتم که گوشی مال دوستمه.چندباری که خودم امتحان کردم انتظار داشتم کیفیت دوربینش بهتر باشه.با توجه به دیدی که از دوربین 3.2 ان 73 داشتم.
ولی دوربینش خوبه خیلی هم خوبه.فقط عکسی که میگیری خود گوشی زیاد جالب نشونش نمیده.باید عکساشو روی کامپیوتر یا گوشی هایی که ال سی دیشون بهتره ببینی.تا کیفیتش رو متوجه بشی.

corey
04-10-2008, 22:34
دوستان یک سوال این گوشی قابلیت اجرای داکیومنت و pdf داره؟؟؟؟؟؟

S A M S U N G
04-10-2008, 23:06
آره سعید جان .

a.aleh
05-10-2008, 00:08
هنوز برنامه ای برای این گوشی نیومده ؟
پس برای چی مینویسن که جاوا پشتیبانی میکنه؟

corey
05-10-2008, 12:04
آره سعید جان .

امیر جون من راستش به خاطر کار و یک سری مسائل گوشی میخوام که pdf سریع و راحت برام اجرا کنه برای همین قصد دارم ppc بخرم
حالا میخواستم بدونم f480 میتونه pdf خوب اجرا کنه و در ضمن من پی1 و ان82 تو اجرای pdf دیدم که به نظرم نسبت به ppc قدیمی مثل k-jam خیلی ضعیف بودن f480 چطوریاست؟

hamed_bijari
06-10-2008, 16:31
هنوز برنامه ای برای این گوشی نیومده ؟
پس برای چی مینویسن که جاوا پشتیبانی میکنه؟

منم مشکلم همینه...
چند مدته میخوام f480 بخرم ولی همین موضوع درگیرم کرده :41:
امیدی هست که نرم افزاراش بیاد یا کلا باید قید نرم افزارو بزنیم !!!

venlo
11-10-2008, 19:16
سلام.
الان قیمت F480 چنده ؟؟ با چه گارانتی ؟
ممنون

Saman-tci
11-10-2008, 19:42
من دیروز از میدان پالیزی قیمت کردم 420 تومن ....

S A M S U N G
11-10-2008, 19:52
فکر کنم با گارانتی مایکروتل 460-470 باشه .

venlo
11-10-2008, 20:01
من دیروز از میدان پالیزی قیمت کردم 420 تومن ....

ممنون

فکر کنم با گارانتی مایکروتل 460-470 باشه .

ممنون

---
سوالات من :
1.کسانی که این گوشی رو دارن کاملا راضی هستین؟
2.منوها کند نیست ؟
3. تایپ کردن سخت نیست ؟
4.صفحه لمسی زود خراب یا کند نمی شه ؟؟
5.فیلمبرداریش در حد چه گوشی هست ؟؟
6.طول می کشه تا عکس رو save کنه ؟ {یعنی مثلا این جوری نباشه که 1 دقیقه باید گوشی رو نگه داره تا عکس رو بگیره وگرنه تار بشه یا دستت رو که حرکت بدی(به هوای اینکه عکس گرفته شده) بعد از یه نقطه دیگه عکس بگیره.}
S A M S U N G
12-10-2008, 00:11
سلام دوست عزیز .

1. من که راضیم ، هم از دوربین ، ریبائی ، صدا ، باتری و ....
2. نه اصلا کند نیست ولی بیشتر بود بهتر میشد .
3. واسه من که سخت نیست ، مخصوصا فارسی که تایپ کردن فارسی با گوشیهای سامسونگ اگه عادت کنی حرف نداره .
4. نه عزیز فکر نمیکنم به این راحتی خراب بشه ( الان 4 دفعه از دست من افتاده هیچیش نشده فقط دگمه HOLD یه کم صدا میده )
5. فیلمبرداری QVGA با 15 فریم ! زیاد روش حساب نکن .
6. Shuter دوربینش که عالیه ولی توی مموری کارت حدود 4 ثانیه طول میکشه ولی توی حافظه خود گوشی حدود 2 ثانیه . Anti Shake فعال باشه این مشکل پیش نمیاد .

مخلصیم .

venlo
12-10-2008, 17:22
صدای شاتر دوربین قطع میشه یا نه؟
دوربینش از u900 بهتره؟
خروجی تلویزیون و کابل کامپیوتر داره؟
چرخش تصویر داره ؟ یعنی وقتی داریم یه عکس یا فیلم رو می بینیم، اگه گوشی رو بچرخونیم و از حالت عمودی، افقی کنیم،آیا تصویر یا فیلم هم می چرخه؟ چون می دونم بعضی گوشی ها این طوری هستند.

S A M S U N G
12-10-2008, 17:54
بله .
تا حالا U900 نداشتم !
TV Out نداره ... USB داره .
اتو روتیت نداره ولی توی گالری عکس و فیلم روتیت دستی داره .

S A M S U N G
12-10-2008, 23:34
ویرایش شد .....

پست پایین . !

S A M S U N G
13-10-2008, 00:37
برای اولین بار در فروم های فارسی .

آموزش نصب بازی و برنامه روی گوشی F480 بدون استفاده از WAP گوشی .

1. برنامه File Explorer و درایور F480 را از لینک زیر دانلود کنید . ( حجم : 502 کیلوبایت )

2. بعد از دانلود فایل فوق ، پوشه ائی با نام JavaInstall بر روی کامپیوتر ذخیره میشود ، JavaInstall را از حالت فشرده خارج کنید ( UnZip ) .

3. در درون JavaInstall یک پوشه فشرده ( ZIP ) دیگر با نام SAMSUNG_Composite_USB_Driver_4_34_WHQLوجود دارد ، پوشه مربوطه را از حالت فشرده خارج کرده .

4. پس از خارج کردن پوشه SAMSUNG_Composite_USB_Driver_4_34_WHQL از حالت فشرده ، وارد پوشه شده و Setup را انتخاب کرده تا درایور مربوط به گوشی شما بر روی کامپیوتر نصب شود .

5. بعد از نصب شدن فایل فوق بایستی پیغام زیر را ببینید .

6. در این قسمت گوشی خود را به وسیله کابل USB به کامیپوتر وصل کنید .

7. در درون پوشه JavaInstall برنامه TkFileExplorer_2.2.exe را اجرا کنید .

8. در درون برنامه به قسمت Settings و COM بروید .

9. بعد از باز شدن قسمت COM گزینه اول یعنی Port را باز کنید ، در این قسمت فقط یک COM را مشاهده میکنید ، آن را انتخاب و OK کنید .

10. در درون برنامه به قسمت File رفته و Connect را انتخاب کنید .

11. پس از Connect شدن گوشی به برنامه ، بایستی در قسمت پایین برنامه گزینه های موجود در گوشی رو ببینید .

12. در همان قسمت به Exe سپس JAVA سپس Game بروید .

13. یک پوشه جدید در قسمت Game ایجاد کنید ( New Folder )

14. از قسمت بالای برنامه TkFileExplorer فایلهای Java و Jad را از درون درایورهای کامپیوتر خورد انتخاب کنید و سپس بر روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Download را انتخاب کنید .

15. کابل USB را از گوشی جدا کنید .

16. کد رو به رو را در گوشی تایپ کنید #*6984125#*

17. سپس به قسمت Internals بروید ، در اینجا گوشی از شما Master Key می خواهد ، کد رو به رو را وارد کنید #*9072641#*

18. به قسمت Storage Settings بروید و سپس گزینه Update Java DB را انتخاب کنید .

از بازی و برنامه های نصب شده بر روی گوشی خود لذت ببرید .

دوستان عزیز همه این مراحل رو میشد در 2 خط توضیح داد پس زیاد نگران نباشین که 18 قسمت هستش . همه این مراحل در عرض 30 ثانیه قابل انجام هستش .

نویسنده و تهیه کننده : امیر S A M S U N G

S@nti@go_s&k
13-10-2008, 09:10
سلام..........
سامسونگ جان دستت درد نکنه کارت درسته
مشکل خیلی ها رو با این کار حل کردی یه سری از یوزرا بخاطر نصب نشدن بازی و برنامه روی f480 برای خرید این گوشی دودل بودن
که فکر می کنم این دودلیشون هم رفع شد .................
بازم ممنون .

gmt325gh
13-10-2008, 12:54
ایول ایول داش امیرو ایول !!!!!!
محدودیت نصب برنامش از لحاظ سایز فایل چند مگه ؟؟؟
و یه سوال دیگه ای ، این گوشی که کیپد نداره ، چجوری میشه باهاش بازی کرد ، یا برنامه اجرا کرد ؟ برنامه ها باید مخصوص تاچ باشن ؟ مثلا برای دیکشنری ، وقتی بخوای یه کلمه وارد کنی چه جوریه ؟ اینتر فیس خود گوشی قابل دسترسه یا اینکه باید خود برنامه ساپورت کنه و یه اینترفیس براش بیاره ؟؟؟؟؟؟

Makan_noor
13-10-2008, 13:30
واااااااای یه دنیا ممنون mer30 tanxخوب فکر کنم اینطوری بزرگترین مشکل این گوشی بسیار زیبا هم حل شد و دیگه بهانه ای واسه نخریدنش نیست ما که رفتیم سراغش.دیگه تو فکر viewty هم نخواهم بود.

و یه سوال دیگه ای ، این گوشی که کیپد نداره ، چجوری میشه باهاش بازی کرد ، یا برنامه اجرا کرد ؟ برنامه ها باید مخصوص تاچ باشن ؟ مثلا برای دیکشنری ، وقتی بخوای یه کلمه وارد کنی چه جوریه ؟
درسته که لمسیه ولی من توی فیلماش دیدم که موقع اجرای برنامه یا بازی چنتا کلید کنترل و یه کلید تایید و یه کلید واسه تایپ کردن زیر صفحه میاد که می تونی هر کاری که تو بقیه گوشی ها انجام میدی اینجا هم انجام بدی.

S A M S U N G
13-10-2008, 15:57
ممنون از همگی . جالبه که برنامه TK خیلی قدیمی هستش و واسه گوشیهای قدیمی سامسونگ استفاده میشده !

من 2 تا دیکشنری با حجم 800 و 600 کیلوبایت نصب کردم و بدون مشکل اجرا کرد .

Makan_noor عزیز هم در مورد کار کردن با برنامه ها توضیح دادن ولی این مخصوص برنامه و بازیهائی هستن که تاچ نیست که یه سری کلید زیر صفحه نمایش میاد اگه مخصوص گوشیهای تاچ باشه با حرکت دست کار میکنه . Asphalt مخصوص تاچ رو نصب کردم که با حرکت دست کار میکنه .

مخلصیم .

saeidsmxo
14-10-2008, 17:36
امير جان تشکر ! فقط يه تست کن ببين تا چند مگ جواب ميده.

hamed_bijari
15-10-2008, 21:25
من هنوز نتونستم بین g810 و f480 یکیو انتخاب کنم !!!
آقا امیر بنظر شما F480 میتونه منو که چند سال N70 داشتم رو راضی کنه !؟
منظورم زیباییش باعث میشه من از دوربین و سیستم عامل g810 چشم پوشی کنم !؟
لطفا کمکم کنید ...

S A M S U N G
15-10-2008, 21:48
سلام دوست عزیز .

اگه زیاد بازی میکنی به نظرم G810 بگیر ، چون بازیهای تاچ زیاد نیست و بازی کردن با بازیهای معمولی با گوشی تاچ تا حدودی سخته .

از نظر برنامه من فایل 1 مگابایت هم بدون مشکل نصب کردم ( موزیک پلیر ، دیکشنری و ... )

زیبائی که به نظرم %100 F480 خوشگلتره .

دوربینش که خوبه ! ولی خب مسلما فلاشش رو نمیشه به G810 مقایسه کرد .

توی آپدیت نوامبر سامسونگ قرار هستش دوربین رو تقویت کنه ، سرعت گوشی رو افزایش بده و Widget ها رو تا 50 افرایش بده .

الان اکتبر دوربین تغییری نکرده فقط سرعت گوشی و چندتا Widget اضافه شده .

مخلصیم .

S A M S U N G
16-10-2008, 00:50
دوستان عزیز لطف کنین اگر فریمور F480JPHG1 رو جائی دیدن واسه من بذارین ، احتیاج فوری پیدا کردم .

ممنون از همگی .

mahyar_b
16-10-2008, 13:16
سلام
باتشکر از امیرخان
من نقشه تهران که حدودن 3.8 مگ هست نصب کردم

hamed_bijari
16-10-2008, 13:39
سلام دوست عزیز .

اگه زیاد بازی میکنی به نظرم G810 بگیر ، چون بازیهای تاچ زیاد نیست و بازی کردن با بازیهای معمولی با گوشی تاچ تا حدودی سخته .

از نظر برنامه من فایل 1 مگابایت هم بدون مشکل نصب کردم ( موزیک پلیر ، دیکشنری و ... )

زیبائی که به نظرم %100 F480 خوشگلتره .

دوربینش که خوبه ! ولی خب مسلما فلاشش رو نمیشه به G810 مقایسه کرد .

توی آپدیت نوامبر سامسونگ قرار هستش دوربین رو تقویت کنه ، سرعت گوشی رو افزایش بده و Widget ها رو تا 50 افرایش بده .

الان اکتبر دوربین تغییری نکرده فقط سرعت گوشی و چندتا Widget اضافه شده .

مخلصیم .

ممنون
پس شما میگی تا نوامبر صبر کنم !؟
یا اینکه برم گوشیو بخرم بعد آپدیتش کنم !؟

S A M S U N G
16-10-2008, 14:49

پس اینطور که مشخص شد این گوشی محدودیت جاوا نداره .

مرسی دوست عزیز .

پس شما میگی تا نوامبر صبر کنم !؟
یا اینکه برم گوشیو بخرم بعد آپدیتش کنم !؟

تا ماه آینده هم صبر کنین باز هم مایکروتل همون فریموری که بالا نوشتم رو به شما میده عزیز . میشه به راحتی آپدیت کرد ، آموزششو میزارم .

ولی اینها احتمال هستش که تقویت بشه ، شاید نشد ( البته شنیدم میشه :دی )

دوستان عزیز خواهشا یه فریمور Jp واسه من پیدا کنین . احتیاج شدید به فارسی دارم .

مخلصیم .

venlo
17-10-2008, 10:50
من f480 خریدم
عکس ها فول اسکرین می شه ؟ چه جوری ؟
کیفیت عکسهام خیلی پایینه.توی محیط داخل با نور اتاق.واسه شما هم همینطوره؟
تم نداره ؟ اگه داره توی کدوم منو هست؟
فیلم ها فقط با فرمت 3gp ذخیره می شه ؟؟ MPG4 نمی شه؟

mahyar_b
17-10-2008, 11:24
سلام
دوست عزیز بعد از گرفتن عکس مقداری کیفیت عکس کاهش پیدا میکنه اوم برای اینه که سریع تر به عکس بدی قبلی بری.
برای این که عکسو با کیفیت واقعی ببینی فقط کافی بعد از گرفتن عکس ونمایش اون یکبار دکمه زوم رو فشار بدین.

S A M S U N G
17-10-2008, 12:08
سلام دوست عزیز .

مبارک باشه .

یعنی چی عکسها فول اسکرین میشه ! روشون انتخاب کن اگه کوچیک بودن روتیت کن !

اگر عکسهایی که میگیری توی گوشی نگاه کنی آره خیلی پایینه ولی بریزی توی Pc بهتر میشه .

تم ؟ اینترفیس این گوشی خودش به همه تم های برندهای دیگه میارزه !

3gp

saeidsmxo
17-10-2008, 13:26
سلام
باتشکر از امیرخان
پس جاواش خيلي عاليه. ممنون دوست عزيز.خبر خوبي بود:20:

venlo
17-10-2008, 13:52
سلام
دوست عزیز بعد از گرفتن عکس مقداری کیفیت عکس کاهش پیدا میکنه اوم برای اینه که سریع تر به عکس بدی قبلی بری.
برای این که عکسو با کیفیت واقعی ببینی فقط کافی بعد از گرفتن عکس ونمایش اون یکبار دکمه زوم رو فشار بدین.

مرسي
منظورم اينه كه توي كامپوتر كبفيت بده

سلام دوست عزیز .

مبارک باشه .

یعنی چی عکسها فول اسکرین میشه ! روشون انتخاب کن اگه کوچیک بودن روتیت کن !

اگر عکسهایی که میگیری توی گوشی نگاه کنی آره خیلی پایینه ولی بریزی توی Pc بهتر میشه .

تم ؟ اینترفیس این گوشی خودش به همه تم های برندهای دیگه میارزه !

3gp

مرسي.
روتيت مي كنم ولي بازم كامل صفحه رو نمي گيره. فكر مي كردم گزينه هاي پايين و كنارش محو بشن و فقط عكس رو نشون بده.
جايي خونده بودم كه تم داره براي همين سوال كردم.

پس چرا عكسهاي من تاره ؟؟ اصلا راضي كننده نيست. تنظيمات دوربين شما چيه كه خوب عكس مي گيره ؟؟
ممنون

S A M S U N G
17-10-2008, 22:31
تنظیمات دوربین رو من بیشتر در حات خودکار میزارم .

خب دوستان بالاخره خودم فریمور فارسی رو پیدا کردم !

بزودی آموزش آپدیت F480 رو میزارم :46:

فریمور فارسی F480 :

Makan_noor
18-10-2008, 00:12
دوستان عزیز خواهشا یه فریمور Jp واسه من پیدا کنین . احتیاج شدید به فارسی دارم .

ببینم اگه فریمور فارسی نداشته باشه تو نشون دادن اس ام اس های فارسی مشکلی پیش میاد؟

S A M S U N G
18-10-2008, 02:12
آره عزیز . اگر فریمور فارسی نباشه Sms فارسی رو به صورت مربع مربع نشون میده .

به خاطر همین من اول دنبال فریمور فارسی گشتم و الان میخوام گوشیمو با فریمور اکتبر آپدیت کنم ببینم چه تغییری میکنه !

مخلصیم .

Makan_noor
18-10-2008, 14:08
آره عزیز . اگر فریمور فارسی نباشه Sms فارسی رو به صورت مربع مربع نشون میده .

به خاطر همین من اول دنبال فریمور فارسی گشتم و الان میخوام گوشیمو با فریمور اکتبر آپدیت کنم ببینم چه تغییری میکنه !

دهه!!مگه گوشی هایی که با گارانتی مایکروتل فروخته میشه فریمور فارسی ندارن؟
بعدشم آیا این مشکل مربع ها توی نشون دادن فایل های pdf و word فارسی هم به وجود میاد؟

S A M S U N G
18-10-2008, 15:57
خب دوستان عزیز من F480 رو به آخرین فریمور ارائه شده از سامسونگ ( ماه اکتبر ) فلش کردم .

تغییراتی که به وجود اومده :

1. 6 تا Widget اضافه شده ( Alarm ، Blutetooth ، Messege ، Memo ، Samsung Fun Club ، Calculator )
2. سرعت گوشی توی مموری کارت بالاتر رفته

مهمترین تغییر مربوط به دوربین هستش . !!! عالی بود عالی تر هم شد .

ماکرو به طور فوق العاده ائی بهتر شده .

اینم ماکروهایی که با فریمور جدید گرفتم :

تفکیک پذیری رنگ آسمان فوق العاده شده :

اگه تا حالا از خورشید به طور مستقیم عکس گرفته باشین میبینین که دور عکس سیاه و نافرم میشه ولی با فریمور جدید دیگه این مشکل نیست .

مخلصیم .

venlo
18-10-2008, 17:19
خب دوستان عزیز من F480 رو به آخرین فریمور ارائه شده از سامسونگ ( ماه اکتبر ) فلش کردم .

تغییراتی که به وجود اومده :

1. 6 تا Widget اضافه شده ( Alarm ، Blutetooth ، Messege ، Memo ، Samsung Fun Club ، Calculator )
2. سرعت گوشی توی مموری کارت بالاتر رفته

مهمترین تغییر مربوط به دوربین هستش . !!! عالی بود عالی تر هم شد .

ماکرو به طور فوق العاده ائی بهتر شده .

اینم ماکروهایی که با فریمور جدید گرفتم :

مي شه روشش رو بگين ؟ و چه فريموري ؟ از كجا؟ممنون

S A M S U N G
18-10-2008, 17:23
آموزششو باید بنویسم . فعلا که وقت نمیکنم ولی حتما میزارم .

ولی بگم دیگه فارسی توی گوشیتون نمیبینین همه به شکل مربع مربع میشن . جون من فارسی به کارم نمیاد فلش میکنم .

یه فریمور تایوانی مخصوص بازیهای المپیک نصب کردم خیلی دوربینش عالی شده بود حتی عالی تر از این فریمور ماه اکتبر .

مخلصیم .

osmaan
18-10-2008, 21:00
لطفا آخرین قیمتش چنده هم با گارانتی هم بدون گارانتی اعلام کنید

S A M S U N G
19-10-2008, 13:39
این روش رو خودم تست کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد . %100 تست شده هستش .

آموزش آپدیت فریمور گوشی F480 از سامسونگ .

ابتدا از دارا بودن وسایل و برنامه زیر اطمینان حاصل نمائید .

گوشی F480
کابل USB ( موجود در پک گوشی )
برنامه MultiLoader نسخه 5.33
حداکثر شارژ باتری
فریمور
ویندوز XP ( نصب بر روی کامپیوتر - ترجیحا SP2 )
برنامه Winzip جهت خارج کردن فایل فریمور از حالت فشرده
****** جدیدترین فریمور ارائه شده از شرکت سامسونگ را می توانید از لینک زیر دریافت کنید *** این فریمور در ماه اکتبر سال 2008 از سوی شرکت سامسونگ معرفی شده است .

F480XEHJ1 ( حجم : 54.84 مگابایت )

تذکر : فریمور فوق قابلیت ساپورت زبان فارسی را ندارد .

****** برنامه MultiLoader نسخه 5.33 را می توانید از لینک زیر دریافت کنید .

MultiLoader V5.33 ( حجم : 96 کیلوبایت )

1. ابتدا از تمامی اطلاعات گوشی خود اعم از شماره تلفن ، عکس و فیلم های گوشی نسخه کپی ( BackUp ) تهیه نمائید . ( با استفاده از برنامه Samsung PC Studio )

2. باتری ، سیم کارت و مموری کارت ( در صورت استفاده ) را از گوشی خارج کنید ، سپس باتری رو مجددا وارد گوشی کنید . ( در این وضعیت گوشی در حالت خاموش است )

3. دگمه ولوم کم ( واقع در سمت چپ گوشی ) + دگمه دوربین + دگمه روشن/خاموش را به صورت همزمان فشار دهید . در این حالت گوشی نوشته هائی شامل برنامه MultiLoader نشان می دهد . در این وضعیت گوشی شما آماده فلش است .

4. برنامه MultiLoader را اجرا کنید و در قسمت Control گزینه دوم ( MSM6275/MSM6280 ) را انتخاب کنید .

5. در پایین قسمت Boot Change و Full Download را علامتگذاری کنید ( تیک بزنید ) .

6. در قسمت Boot فایلی را که قبلا دانلود کردید ( فریمور ) پوشه ائی با نام BootFile دارد ، قسمت Boot را Browse کرده و پوشه BootFile را برای قسمت Boot انتخاب کنید .

7. قسمت AMSS را انتخاب کنید و فایل مربوط به آن قسمت تحت نام amss_compressed را از دورن فریموری که دانلود کردید Browse کنید ( معمولا درون پوشه فریمور پوشه ائی با نام BIN قرار دارد که فرمت فوق درون قسمت BIN قرار دارد *** در صورت وجود نداشتن قسمت BIN در همان پوشه اصلی قرار داده شده است )

نکته » کامپیوتر به طور خودکار فقط فایلی را که با فرمت قسمت AMSS همخوانی دارد نشان می دهد لذا این مهم از گیج شدن کاربر میان فایلها جلوگیری میکند .

8. قسمت Rsrc1 را انتخاب کنید و همانند قسمت 7 عمل کنید .

نکته » کامپیوتر به طور خودکار فقط فایلی را که با فرمت قسمت Rsrc1 همخوانی دارد نشان می دهد لذا این مهم از گیج شدن کاربر میان فایلها جلوگیری میکند .

9. قسمت Rsrc2 را انتخاب کنید و همانند قسمت 7 عمل کنید .

نکته » کامپیوتر به طور خودکار فقط فایلی را که با فرمت قسمت Rsrc2 همخوانی دارد نشان می دهد لذا این مهم از گیج شدن کاربر میان فایلها جلوگیری میکند .
نذکر بسیار مهم : پس از انتخاب گزینه Rsrc2 دو فایل نمایان می شود که هر 2 فایل با فرمت Rsrc2 همخوانی دارد ، در این وضعیت انتخاب فایلی که روبه روی آن Low نوشته شده است ضروری است و از انتخاب Mid خودداری کنید .

10. قسمت Factory FS را انتخاب کنید و همانند قسمت 7 عمل کنید .

نکته » کامپیوتر به طور خودکار فقط فایلی را که با فرمت قسمت Factory FS همخوانی دارد نشان می دهد لذا این مهم از گیج شدن کاربر میان فایلها جلوگیری میکند .

عکس مربوط به قسمتهای 6 ، 7 ، 8 ، 9 و 10

11. در این قسمت گوشی را توسط کابل USB به کامیپوتر وصل کنید .

12 در برنامه MultiLoader در صورت ندیدن شکل زیر بر روی Pot Search کلیک کنید تا COM به حالت Ready در آید و پس از Ready شدن قسمت COM بر روی دانلود کلیک کنید .

13. در این قسمت هم در گوشی و هم در برنامه یک درصد سنج ظاهر میشود که هر قسمت را به درون گوشی دانلود می کند . صبر کنید تا برنامه و گوشی عملیات فلش را تمام کنند ( حدود 5 دقیقه ) .

14. پس از دانلود شدن برنامه به گوشی ، گوشی به طور خودکار دوبار Reset می شود و سپس به صورت نرمال به صفحه اصلی گوشی ( Widget ) انتقال می یابد .

15. با زدن کد #1234#* از آپدیت شدن گوشی خود اطمینان حاصل کنید .

از فریمور و تغییرات جدید گوشی خود لذت ببرید.

venlo
19-10-2008, 13:49
لطفا آخرین قیمتش چنده هم با گارانتی هم بدون گارانتی اعلام کنید
4روز پیش با گارانتی مایکروتل 465 تومن

این روش رو خودم تست کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد . %100 تست شده هستش .

فارسی رو مربع مربع نشون می ده فقط ؟

-

یه سری سوال دارم ممنون می شم کسی جواب بده :
1. چرا نمی شه بلوتوث روشن باشه و کابل رو وصل کامپیوتر کنیم؟ برای شما هم همین طوره ؟ می گه باید بلوتوث رو خاموش کنم تا با کابل کار کنم
2. چرا وقتی عکسا رو با کابل به کامپیوتر منتقل می کنم این طوری می شه ؟ (با دو تا کامپیوتر هم امتحان کردم همین جوره ) :

3. WDR توی تنظیمات دوربین کارش چیه ؟

S A M S U N G
19-10-2008, 21:52
در مورد فریمور آره عزیز فارسی اصلا نشون نمیده ولی بقیه چیزها نرمال هستش .

در مورد عکس تا الان همچین مشکلی نداشتم .

در مورد بلوتوث نمیدونم اسمشو بذارم ایراد یا چیز دیگه !!!!

WDR میشه Wide Dynamic Range که رنگ عکسهارو متانسب با محیط تنظیم میکنه . بیشتر در حالت روز تاثیر داره .

مخلصیم .

tabasom_20200
20-10-2008, 20:50
با با ما یک f480 گرفتیم 2 روز کارکردیم تاچش از کار افتاد الان 2هفته هست که میگن باید تاچش بیاد تا تعویض بشه ما نداریم تو دبی هم رفت میگن نیست
میگن تاچش ضرب خورده.بعضی وقتا کار میکن هیچ مشکلی نداره ولی وقتی میره تو استن بای دوباره فعالش مکنی تاچش کار نمی کنه دیونمون کرده.
کسی هست راهنمایی کن یا باید بفروشمش !!!؟

mkhavari2000
21-10-2008, 08:45
سلام به اساتید
ببخشید من نتونستم تمام پست های قبلی رو بخونم اگر سوال تکراری می پرسم از همه عذر می خوام.
می خوام f480 بخرم راهنمایی کنید که برای نصب برنامه مشکل سنتی گوشی های سامسونگ رو داره یا نه ؟
پیشنهاد می کنید برم سراغش یا نه ؟
شنیدم سیستم اسکنر اثر انگشت صاحب گوشی رو داره و قفل میشه درسته >؟

-=محمد=-

amirkabir
22-10-2008, 21:58
thnks samsung

S A M S U N G
22-10-2008, 22:17
سلام .

با با ما یک f480 گرفتیم 2 روز کارکردیم تاچش از کار افتاد الان 2هفته هست که میگن باید تاچش بیاد تا تعویض بشه ما نداریم تو دبی هم رفت میگن نیست
میگن تاچش ضرب خورده.بعضی وقتا کار میکن هیچ مشکلی نداره ولی وقتی میره تو استن بای دوباره فعالش مکنی تاچش کار نمی کنه دیونمون کرده.
کسی هست راهنمایی کن یا باید بفروشمش !!!؟

بهترین راه واسه شما اینه که ببری نمایندگی عزیز . چون هیچ کاری نه از دست ما و نه از خودتون برنمیاد . مشکل سخت افزاری رو نمیشه اینطوری حل کرد .

سلام به اساتید
ببخشید من نتونستم تمام پست های قبلی رو بخونم اگر سوال تکراری می پرسم از همه عذر می خوام.
می خوام f480 بخرم راهنمایی کنید که برای نصب برنامه مشکل سنتی گوشی های سامسونگ رو داره یا نه ؟
پیشنهاد می کنید برم سراغش یا نه ؟
شنیدم سیستم اسکنر اثر انگشت صاحب گوشی رو داره و قفل میشه درسته >؟

-=محمد=-

دوست عزیز F480 هنوز بایستی با برنامه جاوا رو نصب کنی . البته خیلی راحته و خوشبختانه محدودیت جاوا هم نداره .

آموزش :

مخلصیم .

a.aleh
23-10-2008, 00:23
من متوجه نشدم این گوشی قابلیت تشخیص اثر انگشت رو داره یا نه؟
من توی تبلیغش دیدم که نوشته بود صفحه نمایش کاملا شخصی ...
منظورش چیه؟
یه tuchwiz (دقیقا یادم نیست) هم دیدم.

osmaan
23-10-2008, 08:52
نه
تشخیص اثر انگشت که نداره درمورد صفحه نمایش شخصی هم فکر کنم منظورش ویدگت بوده
تاچویز هم که تکنولوژیی هست که حساس به میدان مغناطیسی انگشت هست

amirkabir
23-10-2008, 10:15
دوستان عزیز کجا میشه برنامه های مخصوص 480 را پیدا کرد ؟ (برنامه یا بازی هست که لمسی باشه ؟ )

S A M S U N G
23-10-2008, 18:26
سلام دوست عزیز

سایت زیر مخصوص بازیهای تاچ :

amirkabir
23-10-2008, 22:48
samsung جان دستت درد نکنه (دکمه تشکر نمیبینم وگر نه ازون طریق تشکر میکردم)

venlo
24-10-2008, 11:54
می خوام سیم کارتمو عوض کنم ولی نمی تونم پشت گوشی رو باز کنم.روش خاصی داره ؟؟ چون می ترسم بعدا درش لق بشه

amirkabir
24-10-2008, 15:49
می خوام سیم کارتمو عوض کنم ولی نمی تونم پشت گوشی رو باز کنم.روش خاصی داره ؟؟ چون می ترسم بعدا درش لق بشه

انگشت شصتت رو بزار بالای در باطری فشار بده بعدش بده پایین
هیچیش نمیشه با خیال راحت بازش کن

shahab_f
24-10-2008, 17:58
سلام دوستان.
1-در حال حاضر توی بازار f480 با چه قیمتی هست و با چه گارانتی ای؟

2-فکر می کنید چقدر دیگه افت قیمت داشته باشه و تا چند ماه دیگه ؟

3-اینکه کیبورد qwerty مجازی نداره , سرعت اس ام اس زدن باهاش کم نیست ؟آخه لااقل وقتی با دکمه های یه موبایل غیر تاچ اس ام اس می زنیم میشه بعد از زدن هر حرف , جوی استیک رو به یه جهت حرکت بدیم تا اون حرف تثبیت بشه سریع تر بشه تایپ کرد (می دونین چجوری منظورمه؟) , تو این گوشی اینکارو میشه کرد؟

S@nti@go_s&k
24-10-2008, 21:20
سلام......
قیمتش 420__40
گارانتیشم که ماکروتل تنها گارانتی معتبر سامسونگ در ایرانه
قیمتشم که معلوم نمی کنه ولی شااااااید تا 340__50 هم برسه تا 2 ماه دیگه

amirkabir
25-10-2008, 12:05
samsung جان frimware هست که فارسی ساپورت کنه ؟

S A M S U N G
25-10-2008, 20:15
3-اینکه کیبورد qwerty مجازی نداره , سرعت اس ام اس زدن باهاش کم نیست ؟آخه لااقل وقتی با دکمه های یه موبایل غیر تاچ اس ام اس می زنیم میشه بعد از زدن هر حرف , جوی استیک رو به یه جهت حرکت بدیم تا اون حرف تثبیت بشه سریع تر بشه تایپ کرد (می دونین چجوری منظورمه؟) , تو این گوشی اینکارو میشه کرد؟

سرعت SMS که اصلا کم نیست تا دگمه لمس میشه واکنش سریع میده .

samsung جان frimware هست که فارسی ساپورت کنه ؟

بله عزیز . توی پستهای 2 روز پیش گذاشتم .

amirkabir
25-10-2008, 20:49
samsung جان من اون frimware آخری که گذاشتی رو ریختم رو گوشی گزینه های اضافه شده به widget خیلی خوب بود ولی هر کاری کردم مثل اون عکسهایی که گذاشتی نتونستم بگیرم .
کیفیتش تو گوشی من زیاد فرقی نکرد !!!!!!!

amirkabir
25-10-2008, 20:50
samsung جان من اون frimware آخری که گذاشتی رو ریختم رو گوشی گزینه های اضافه شده به widget خیلی خوب بود ولی هر کاری کردم مثل اون عکسهایی که گذاشتی نتونستم بگیرم .
کیفیتش تو گوشی من زیاد فرقی نکرد !!!!!!!

S A M S U N G
25-10-2008, 20:58
یه کم با تنظیماتش کار کن مطمئنا بهتر میشه ولی واسها متحان کردنش در هوای آزاد عکس بگیر و بریز توی کامپیوتر .

یه فریمور تایوانی الان روی گوشیم هستش که فقط دوربین بهتر شده .

انشاالله فریمور ماه بعدی همه این باگها رو حل میکنه.

مخلصیم .

mkhavari2000
30-10-2008, 23:29
سلام
دیروز بد خورد توی ذوقم یکی از دوستام f480 چینی خریده 160 تومن دقیقا عین اصلش
افتضاحه...
این چینی ها همه چیز رو کپی می کنند .
من که دیگه بیخیال f480 شدم از فردا خز میشه میریزه توی خیابون...

amirkabir
31-10-2008, 21:22
سلام
دیروز بد خورد توی ذوقم یکی از دوستام f480 چینی خریده 160 تومن دقیقا عین اصلش
افتضاحه...
این چینی ها همه چیز رو کپی می کنند .
من که دیگه بیخیال f480 شدم از فردا خز میشه میریزه توی خیابون...

اگه اینجوری باشه که افتضاحه
همین فردا گوشی رو میفروشم

S A M S U N G
31-10-2008, 23:02
حدود 2 ماه هستش که این گوشی از کمپانی چینی Jinpeng با اسم 488 وارد بازار شده !

ظاهر رو کپی کرده ! ببینید :

کمپانی CECT هم Fake این گوشی رو با مدل F480i وارد بازار کرده !

حالا خوبه شرکت بالا جعبه رو از خودش ساخته ! این شرکت جعبه گوشی هم کپی F480 زده !!!

خواهشا به اسم هر 2 شرکت که روی گوشی هک شده توجه کنین :31:

اینترفیس رو نگاه کنید ! حال آدم بد میشه !!! از توی ویدیو معلومه جنس این گوشی از چیه !

مخلصیم .

manoch khan
01-11-2008, 01:16
برنامه همراه بانک ملت f480 فونت فارسی چپ به راسته چکار کنم

amirkabir
01-11-2008, 03:17
samsung جان دمت گرم . میخواستم گوشی رو با این اوصاف بفروشم .
گوشی های تابلویی هستن معلومه دربو داغونه .

S A M S U N G
01-11-2008, 13:13
برنامه همراه بانک ملت f480 فونت فارسی چپ به راسته چکار کنم
کاری نمیشه کرد عزیز .

مگر اینکه نسخه دیگه این برنامه پیدا بشه .

منم دیکشنری نصب کردم اینطوریه .

مخلصیم .

ali15873
02-11-2008, 22:19
سلام اقایون
من f480دیروز رفتم گارانتیشم ماکروتل هست
عکس که میگیرم کیفیتش خوبه ولی تو گالری عکس تارمیشه عکسوسند میکنمم عکس بازم تاره
ولی فیلمبرداریش خویه
ممنون میشم کمکم کنید

S A M S U N G
02-11-2008, 23:20
سلام دوست عزیز .

مبارک باشه ، گوشی فوق العاده عالی و زیبائی خریدین .

دوربین این گوشی رزولوشن 1920×2560 پیکسل داره ، حالا این رزولوشن میخواد روی رزولوشن 320×240 پیکسل صفحه نمایش نمایش داده بشه مسلما تار نشون میده .

واسه اثباتش هم میتونین روی عکس زوم کنین تا ببینید کیفیت بهتر میشه و یا رزولوشن دوربین رو به 480×640 کم کنین تا دیگه این تاری عکس نباشه .

البته توی کامپیوتر این مشکل نیست .

مخلصیم .

S@nti@go_s&k
03-11-2008, 09:14
سلام.................
قیمت امروز 375 هزار تومن .............

gooshishop

ali15873
03-11-2008, 13:51
سلام دوست عزیز .

مبارک باشه ، گوشی فوق العاده عالی و زیبائی خریدین .

دوربین این گوشی رزولوشن 1920×2560 پیکسل داره ، حالا این رزولوشن میخواد روی رزولوشن 320×240 پیکسل صفحه نمایش نمایش داده بشه مسلما تار نشون میده .

واسه اثباتش هم میتونین روی عکس زوم کنین تا ببینید کیفیت بهتر میشه و یا رزولوشن دوربین رو به 480×640 کم کنین تا دیگه این تاری عکس نباشه .

البته توی کامپیوتر این مشکل نیست .

مخلصیم .
روی تمام رزولوشن ها تار میشه تو گوشی دیگه هم ریختم تار بود

amirkabir
04-11-2008, 14:36
وقتی عکس میگیری برای 1 ثانیه عکسو خوب نشون میده ولی وقتی می خواد save بشه کیفیتش میاد پایین.
نمیشه یه ترفند زد که همون جوری بمونه؟؟؟؟

osmaan
04-11-2008, 14:51
وقتی عکس میگیری برای 1 ثانیه عکسو خوب نشون میده ولی وقتی می خواد save بشه کیفیتش میاد پایین.
نمیشه یه ترفند زد که همون جوری بمونه؟؟؟؟

وقتی تو کامپیوتر عکس رو باز میکنید عکس تاره؟
اگه تار نباشه که مشکلی نیست

Raptor 2009
05-11-2008, 21:14
مشکل تاری عکس تو این ال سی دی ها عدم پروسس کردن افکت anti aliasing (هموار کننده لبه ها) در گرافیک پروسسور این گوشی و خیلی از گوشی های دیگه سامسونگ هستش و این معضل بوجود میاد.
چینی های این گوشی هم دیروز زیاد بود و با اصلش مو نمیزنه.

Raptor 2009
05-11-2008, 23:03
دوستان الان از یکی از دوستان که با گوشی کارکرده بود مطلع شدم که برای اس ام اس دادن یکمقدار عملکرد تاچش کنده
یعنی مثلا برای فشردن r سه بار دکمه رو باید با مکث زد و اونجوری نیست که بمحض اینکه بزنیم تو متن ظاهر بشه درسته؟

matin_08
06-11-2008, 03:13
سلام سامسونگ جان منتظر frimwareنوابر هستيم.
مرسي.

Raptor 2009
06-11-2008, 03:34
دوستان من چند تا پست تو این تاپیک دادم ولی هیچکدومش نیست

S A M S U N G
06-11-2008, 11:49
دوستان الان از یکی از دوستان که با گوشی کارکرده بود مطلع شدم که برای اس ام اس دادن یکمقدار عملکرد تاچش کنده
یعنی مثلا برای فشردن r سه بار دکمه رو باید با مکث زد و اونجوری نیست که بمحض اینکه بزنیم تو متن ظاهر بشه درسته؟

نه اصلا همچین مشکلی نیست دوست عزیز .
بلافاصله با لمس شدن دگمه حروف ظاهر میشن .

سلام سامسونگ جان منتظر frimwareنوابر هستيم.
مرسي.

مثل اینکه 10 روز دیگه میاد بیرون .

حتما میزارم .

مخلصیم .

sparts
06-11-2008, 19:40
با سلام .میخواستم بپرسم بین 480و 490 کدومو پیشنهاد می کنید؟البته دوریین واسم مهمه.و این سوال که:اگه عکسای کرفته شده رو به کامپیوترانتقال بدیم یه عکس با کیفیت 5 مگا داریم؟چون با ال س دی گوشی عکسش جالب دیده نمیشه

perjixen
06-11-2008, 20:55
والا ، اسپورت جان........
فرق 480 و 490 میشه گفت :
تفارت رابط کاربری ( که در اصل توی 480 سیستم عامل گوشی ورژن جدید و بهبود یافته ی 490 هست).
490 ، پورته 3.5 داره (به نظرم مزیت خوبیه).
دوربین 480 ، امکانات کامل تری داره (مثل تشخیص صورت ، اگر اشتباه نکرده باشم لبخند).
490 باطری قوی تری داره.

درباره ، سوال آخر....... خیالت راحت........ 480 شاخیه... عکساش توی ال سی دیش کمی تو ذوق میزنه... ولی توی پی سی خفنه.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...!!

و من ، 480 رو پیشنهاد میدم........!!

Raptor 2009
06-11-2008, 21:57
ببخشید میشه اسم سیستم عامل اف 490رو بگید؟

perjixen
07-11-2008, 19:16
Raptor 2009 @
اگه اشتباه نکرده باشم.......!!
Corxis یا یه چیزی تو این ماییه ها....... اول تاپیک امیر ازش اسم برده.....!! خیلی ها میگن این یه پوستس نه سیستم عامل که تحت شل جاوا کار میکنه......!! ولی من میگم ، یه سیستم عامله که یه جاهایی با جاوا شباهت داره......!! همین.

sparts
07-11-2008, 19:30
مرسی پرجیکشن(اگه اسمتون رو اشتاه نوشتم ببخشید)بنظرتون 480 انتخاب خوبیه .با این مشخصات از برندهای دیگه یا مدل دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟(لمسی .نازک و یه دوربین 5مگا)

Raptor 2009
07-11-2008, 23:12
به نظر من سیستم عامل نیست.خوده جاوا سیستم عامل حساب نمیشه چه برسه به این
کوریکس ممکنه با جاوا نوشته شده باشه..خیلی چیزا با جاوا نوشته میشن.مث اکثر قابلیتای فایر فاکس یا مثلا همین گجت های ویندوز و ..

perjixen
08-11-2008, 11:35
sparts @
خواهش ، شما هرچی دوست داری صدام کن..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..!!! رضام.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....!!
یه داستانه طولانی هست..... بین 480 و Viewty........ که خیلی میپرسن کدوم بهتره....... و هر کی یه نظر میگه.......!!
شما برو مشخصات Viewt رو هم ببین..... شاید خودت تونستی یکی رو انتخاب کنی.......!!

Raptor 2009 @
یه نظرم خود جاوا میتونه سیستم عامل باشه..... اصولا هم تمامی وسائل الکتریکی که از پردازنده استفاده میکنن باید از یک نرم افزار جامع برای کارکردن بهره ببرن.... مرز اینکه جاوا یک پلتفرم معمولیه یا همون نرم افزار سود منده یا یک سیستم عالمه داستانیه که خیلیا دارن روش کار میکنن.....!!
ولی من میگم ، جاوا یه سیستم عامله....... که میتونه خیلی کارامدتر از اینکه الان هست بشه.... البته همون کوربکس با جاوا نوشته شده....... و اکشنهای لازم رو به جاوا میده.... ولی به نظرم گوشی های سامسونگ بیس سیستم عاملیشون جاوا نیست.......!

amirkabir
09-11-2008, 11:14
سلام لطفا یه راهنمایی کنید که کجا میشه برنامه های مخصوص touch رو پیدا کرد؟
یه سوال دیگه بازی ها یا برنامه ها full screen نمیشن؟ من هر چی بازی که 320 * 240 بود ریختم پایین گوشی جهت ها مییاد !!

S A M S U N G
09-11-2008, 13:57
سلام .

برنامه های کاریردی رو میتونی از سایت زیر دانلود کنین .

چندتا بازی اینجا هستش بببین به کارت میاد .

Makan_noor
09-11-2008, 17:51
سلام دوستان
من میخوام هندزفری این گوشی رو عوض کنم چون با اینکه کیفیت صدا توش خوبه ولی چون واسه گوش من یه کم بزرگه مدام بیرون میفته و یا بعد یه مدت گوشمو درد میاره.واسه همین می خوام یه رابط تبدیل جک 3.5 میلیمتری بخرم. میشه راهنمایی کنین از کجا می تونم چنین چیزی رو به انضمام هندزفری مدل گوشی هایی مثل F400 یا G400 یا I450 و غیره یا یک هدفون با کیفیت سامسونگ گیر بیارم؟

SAM-SON 70
09-11-2008, 21:20
سلام به همه
اقا من میخوام بین دو گوشی nokia 5800 که لمسی هستش و این موبایل یکی رو بخرم حالا نظر شماها چیه کدوم بهتره ؟!
درضمن قیمت اخر این موبایل هم تو ایران و خارج کشور ( امریکا ) چنده ؟!

S A M S U N G
10-11-2008, 12:09
سلام دوستان
من میخوام هندزفری این گوشی رو عوض کنم چون با اینکه کیفیت صدا توش خوبه ولی چون واسه گوش من یه کم بزرگه مدام بیرون میفته و یا بعد یه مدت گوشمو درد میاره.واسه همین می خوام یه رابط تبدیل جک 3.5 میلیمتری بخرم. میشه راهنمایی کنین از کجا می تونم چنین چیزی رو به انضمام هندزفری مدل گوشی هایی مثل F400 یا G400 یا I450 و غیره یا یک هدفون با کیفیت سامسونگ گیر بیارم؟

اگه آداپتور این گوشی رو بتونی پیدا کنی همه هدفونها مثل کریتیو و سونی و ..... هم میتونی استفاده میکنی .

البته فکر میکنم به این راحتی پیدا نشه .

سلام به همه
اقا من میخوام بین دو گوشی nokia 5800 که لمسی هستش و این موبایل یکی رو بخرم حالا نظر شماها چیه کدوم بهتره ؟!
درضمن قیمت اخر این موبایل هم تو ایران و خارج کشور ( امریکا ) چنده ؟!

سلام دوست عزیز .

نوکیا سیمبیان هستش که خب مشخصه بیشتر میتونی با برنامه و بازی کار کنی .

اما شخصا از ظاهرش اصلا خوشم نمیاد .

اینترفیس هم که .....

کلا اگر گوشی زیبا با دوربین خوب و اینترفیس عالی میخوای %100 F480 رو پیشنهاد میدم .

اما اگر GPS و برنامه زیاد به کارت میاد 5800 انتخاب بهتری هستش .

مخلصیم .

SAM-SON 70
10-11-2008, 15:08
سلام دوست عزیز .

نوکیا سیمبیان هستش که خب مشخصه بیشتر میتونی با برنامه و بازی کار کنی .

اما شخصا از ظاهرش اصلا خوشم نمیاد .

اینترفیس هم که .....

کلا اگر گوشی زیبا با دوربین خوب و اینترفیس عالی میخوای %100 F480 رو پیشنهاد میدم .

اما اگر GPS و برنامه زیاد به کارت میاد 5800 انتخاب بهتری هستش .

مخلصیم .[/quote]
================================================== =============
عزیز در مورد قیمت ها چیزی نگفتی میشه یکم راهنمایی کنی ممنون میشم.

amirkabir
11-11-2008, 01:40
از نظر ظاهر شک نداشته باش که f480 سرتره.
هنوزم هرکی گوشی رو میبینه کف میکنه .

S A M S U N G
11-11-2008, 10:07
سلام دوست عزیز .

5800 که هنوز ریلیز نشده پس قیمتش هم هنوز مشخص نیست .

F480 هم قیمتهای مختلفی داره ولی با گارانتی بالای 400 هستش .

مخلصیم .

osmaan
11-11-2008, 19:07
360 آخرین قیمتیه که من دارم

saeidsmxo
12-11-2008, 00:43
سلام دوستان
واسه همین می خوام یه رابط تبدیل جک 3.5 میلیمتری بخرم. میشه راهنمایی کنین از کجا می تونم چنین چیزی رو به انضمام هندزفری مدل گوشی هایی مثل F400 یا G400 یا I450 و غیره یا یک هدفون با کیفیت سامسونگ گیر بیارم؟
جک 3.5 به راحتي تو بازار گير مياد قيمتش هم 1000 تومنه. به نظرم همينو بخري مناسبتره

amirkabir
12-11-2008, 14:03
لطفا اینو پاک کنین .تکراری بود

Makan_noor
13-11-2008, 00:08
سلام دوستان
وای دارم از تعجب شاخ درمیارم.
وقتی من این پست رو دادم فکر میکردم هندزفری این گوشی مثل بقیه ی سامسونگاست چون وقتی خودم این گوشی رو با گارانتی متفرقه خریدم تو جعبش یه هندزفری دقیقا مثل u600 بود. حالا امروز دوستم هم که این گوشی رو تو دست من دیده بودو خوشش اومده بودو رفته بود با گارانتی اصل پارس مایکروتل خریده بود به من میگه هندزفری تو جعبش از این دو تیکه ها بوده که یه قسمتش همون تبدیله و یه قسمت دیگش یه هدفون با پورت 3.5 و از نوع ژله ای و با کیفیت فوق العاده عالیه. حالا من موندم که آیا سر من کلاه گذاشتن و هندزفری اصلی رو از جعبه درآوردن یا این سری جدید گوشی ها همگی از این هندزفری ها دارن؟
در ضمن تو این مدت من تو دانشکدمون حداقل 6-7 نفرو دیدم این گوشی دستشون بود می ترسم زیاد بشه کلاس گوشی افت کنه!!
در ضمن یه سوال چه جوری میشه ترتیب قرارگرفتن آهنگ های اضافه شده تو یک playlist رو تغییر داد؟من هر چی گزینه ی move track in playlist رو می زنم تغییری حاصل نمیشه!!

S@nti@go_s&k
13-11-2008, 01:46
احتمالا برداشتن.
چرا با گارانتی ماکروتل نخریدی که این مشکلا پیش نیاد.

matin_08
15-11-2008, 23:11
فریمور نوامبر نيومد؟

venlo
16-11-2008, 12:54
وای دارم از تعجب شاخ درمیارم.
وقتی من این پست رو دادم فکر میکردم هندزفری این گوشی مثل بقیه ی سامسونگاست چون وقتی خودم این گوشی رو با گارانتی متفرقه خریدم تو جعبش یه هندزفری دقیقا مثل u600 بود. حالا امروز دوستم هم که این گوشی رو تو دست من دیده بودو خوشش اومده بودو رفته بود با گارانتی اصل پارس مایکروتل خریده بود به من میگه هندزفری تو جعبش از این دو تیکه ها بوده که یه قسمتش همون تبدیله و یه قسمت دیگش یه هدفون با پورت 3.5 و از نوع ژله ای و با کیفیت فوق العاده عالیه. حالا من موندم که آیا سر من کلاه گذاشتن و هندزفری اصلی رو از جعبه درآوردن یا این سری جدید گوشی ها همگی از این هندزفری ها دارن؟
در ضمن تو این مدت من تو دانشکدمون حداقل 6-7 نفرو دیدم این گوشی دستشون بود می ترسم زیاد بشه کلاس گوشی افت کنه!!
در ضمن یه سوال چه جوری میشه ترتیب قرارگرفتن آهنگ های اضافه شده تو یک playlist رو تغییر داد؟من هر چی گزینه ی move track in playlist رو می زنم تغییری حاصل نمیشه!!

من گوشیم رو از فروشگاه مایکروتل اصلی خریدم ولی هندزفریم مقل بقیه سامسونگهاست!! یعنی این طور که شما می گین دو تکه ای و ژله ای و کیفیت عالی نیست. چرا ؟؟ این هم عکسش :
یعنی شماها که با گارانتی مایکروتل خریدین هدزفری این شکلی نیست ؟؟؟؟

S A M S U N G
16-11-2008, 16:36
سلام به همگی .

فریمور نوامبر هنوز ریلیز نشده ، وقتی ریلیز شد حتما میزارم .

هدفون اصلی و اورجینال F480 همین شکلی هستش که دوست عزیز پست قبل گذاشته .

مخلصیم .

Makan_noor
16-11-2008, 19:22
هدفون اصلی و اورجینال F480 همین شکلی هستش که دوست عزیز پست قبل گذاشته .
نخیر ظاهرا هندزفری گوشی هایی که جدیدا وارد شدند فرق کرده.خود طرف به من نشون داد.کیفیت صداش عالی بود و موقع آهنگ گوش دادن یه ذره صدا از بیرون شنیده نمیشد(ما توی اتوبوس شلوغ داشتیم آهنگ گوش می کردیم)حالا بریم نمایندگی مایکروتل از اینا میتونیم بخریم؟اینم عکسش:

Ali_BlueBoy
16-11-2008, 22:30
نخیر ظاهرا هندزفری گوشی هایی که جدیدا وارد شدند فرق کرده.خود طرف به من نشون داد.کیفیت صداش عالی بود و موقع آهنگ گوش دادن یه ذره صدا از بیرون شنیده نمیشد(ما توی اتوبوس شلوغ داشتیم آهنگ گوش می کردیم)حالا بریم نمایندگی مایکروتل از اینا میتونیم بخریم؟اینم عکسش:

من یه دونه از اینا واسه جی 800 خریدم... 8 تومن... خیلی توپه ..( از طبقه های بالای علائدین گرفتم)

matin_08
23-11-2008, 19:24
اقا خبري از فريمور نوامبر نشد؟

sepadl71
24-11-2008, 00:07
سلام
تم f480
میخوام
کی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Makan_noor
24-11-2008, 00:12
وااای کمکم کنید.کامپیوترم دیگه گوشی رو نمی شناسه.من گوشی رو هیچ کاری نکردم فقط برنامه ی javainstall رو باز کردم تا یه برنامه رو گوشیم بریزم دیدم تو setting هیچ com وجود نداره بعد رفتم دیدم pcstudio هم وصل نمیشه حتی یه بار همه چیز رو پاک کردم و دوباره نصب کردم درست نشد.این طوری حتی نمی تونم گوشی رو فلش کنم چون حتما اونجا هم com نمیاد.حالا چیکار کنم؟

amirkabir
24-11-2008, 08:56
سلام
تم f480
میخوام
کی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا اونجایی که من شنیدم ودوستان گفتن f480 قابلیت نصب تم نداره.

amirkabir
24-11-2008, 09:33
سلام به samsung عزیز
لینک این فرمور رو برای دانلود میخوام اگه داری بیزحمت ردیفش کن:
فریمور نوامبر هنگ کنگ F488

amirkabir
24-11-2008, 09:34
سلام به samsung عزیز

sparts
24-11-2008, 21:14
با سلام.درمورد هندفرئ من گرفتم مثل عکس اولئ بود.و دومئ رو وقتئ چند روز قبل ترش f300واسه دوستم گرفتم دبدم. به سوال در حالت اتو نور فلش توی عکس وحشتناکه و این مورد واسه سامسونگ ؟؟؟؟؟شما هم این مشکل رو دارین؟ راه حلی داره؟

Hossein 12
25-11-2008, 09:41
من یه دونه از اینا واسه جی 800 خریدم... 8 تومن... خیلی توپه ..( از طبقه های بالای علائدین گرفتم)

آقا اين هندزفريه به u600 هم ميخوره؟‌

آدرس دقيقشو ميشه لطف کني بگي؟؟؟

S A M S U N G
25-11-2008, 10:13
سلام به همگی .

با سلام.درمورد هندفرئ من گرفتم مثل عکس اولئ بود.و دومئ رو وقتئ چند روز قبل ترش f300واسه دوستم گرفتم دبدم. به سوال در حالت اتو نور فلش توی عکس وحشتناکه و این مورد واسه سامسونگ ؟؟؟؟؟شما هم این مشکل رو دارین؟ راه حلی داره؟

اگر دوربین در حالت شب باشه نور فلاش خیلی زیاد هستش که واسه مسافت دور ازش بهتره استفاده بشه .

سلام به samsung عزیز
خدمت شما.
F488ZHHJ1

وااای کمکم کنید.کامپیوترم دیگه گوشی رو نمی شناسه.من گوشی رو هیچ کاری نکردم فقط برنامه ی javainstall رو باز کردم تا یه برنامه رو گوشیم بریزم دیدم تو setting هیچ com وجود نداره بعد رفتم دیدم pcstudio هم وصل نمیشه حتی یه بار همه چیز رو پاک کردم و دوباره نصب کردم درست نشد.این طوری حتی نمی تونم گوشی رو فلش کنم چون حتما اونجا هم com نمیاد.حالا چیکار کنم؟

از توی CD گوشی درایور گوشی رو نصب کنین احتمالا درست میشه .

اقا خبري از فريمور نوامبر نشد؟

نه متاسفانه .

سلام
تم f480
میخوام
کی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیز تم نداره این گوشی .

مخلصیم .

dicetara
25-11-2008, 10:39
برای اولین بار در فروم های فارسی .

آموزش نصب بازی و برنامه روی گوشی F480 بدون استفاده از WAP گوشی .

1. برنامه File Explorer و درایور F480 را از لینک زیر دانلود کنید . ( حجم : 502 کیلوبایت )

2. بعد از دانلود فایل فوق ، پوشه ائی با نام JavaInstall بر روی کامپیوتر ذخیره میشود ، JavaInstall را از حالت فشرده خارج کنید ( UnZip ) .

3. در درون JavaInstall یک پوشه فشرده ( ZIP ) دیگر با نام SAMSUNG_Composite_USB_Driver_4_34_WHQLوجود دارد ، پوشه مربوطه را از حالت فشرده خارج کرده .

4. پس از خارج کردن پوشه SAMSUNG_Composite_USB_Driver_4_34_WHQL از حالت فشرده ، وارد پوشه شده و Setup را انتخاب کرده تا درایور مربوط به گوشی شما بر روی کامپیوتر نصب شود .

5. بعد از نصب شدن فایل فوق بایستی پیغام زیر را ببینید .

6. در این قسمت گوشی خود را به وسیله کابل USB به کامیپوتر وصل کنید .

7. در درون پوشه JavaInstall برنامه TkFileExplorer_2.2.exe را اجرا کنید .

8. در درون برنامه به قسمت Settings و COM بروید .

9. بعد از باز شدن قسمت COM گزینه اول یعنی Port را باز کنید ، در این قسمت فقط یک COM را مشاهده میکنید ، آن را انتخاب و OK کنید .

10. در درون برنامه به قسمت File رفته و Connect را انتخاب کنید .

11. پس از Connect شدن گوشی به برنامه ، بایستی در قسمت پایین برنامه گزینه های موجود در گوشی رو ببینید .

12. در همان قسمت به Exe سپس JAVA سپس Game بروید .

13. یک پوشه جدید در قسمت Game ایجاد کنید ( New Folder )

14. از قسمت بالای برنامه TkFileExplorer فایلهای Java و Jad را از درون درایورهای کامپیوتر خورد انتخاب کنید و سپس بر روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Download را انتخاب کنید .

15. کابل USB را از گوشی جدا کنید .

16. کد رو به رو را در گوشی تایپ کنید #*6984125#*

17. سپس به قسمت Internals بروید ، در اینجا گوشی از شما Master Key می خواهد ، کد رو به رو را وارد کنید #*9072641#*

18. به قسمت Storage Settings بروید و سپس گزینه Update Java DB را انتخاب کنید .

از بازی و برنامه های نصب شده بر روی گوشی خود لذت ببرید .

دوستان عزیز همه این مراحل رو میشد در 2 خط توضیح داد پس زیاد نگران نباشین که 18 قسمت هستش . همه این مراحل در عرض 30 ثانیه قابل انجام هستش .

سلام و خيلي ممنون از اين متن، من تو اجراش مشكلي داشتم شايد بتونيد راهنماييم كنيد،
گوشيم به برنامه connect نميشه :(

Makan_noor
25-11-2008, 13:47
از توی cd گوشی درایور گوشی رو نصب کنین احتمالا درست میشه .
ممنون!روی کامپیوترم دیگه وصل نمیشه ولی روی یه لپ تاپ امتحان کردم درست شده.ایراد از کامپیوتر بود.

reza-12
27-11-2008, 12:48
سلام
من برنامه ی گوگل مپ رو واسه گوشی f480 میخوام اگه کسی داره لطف کنه واسم بزاره
سامسونگ جان فريمور فارسی جدید تر نیومده؟

masoud_persia
27-11-2008, 12:58
سلام سامسونگ عزیز
از اموزش نصبت خیلی ممنون، یه مشکلی برام پیش اومده، وقتی که با روشی که اموزش دادی برنامه رو نصب می کنم، یه مدت بعد برنامه دیگه کار نمی کنه، اولش کار میکنه ولی بعدا نه، ارور میده java error. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن میتونی بگی چطور میشه فونت فارسی نصب کرد.
از دوستان دیگه هم اگه کسی اطلاعاتاتی داشته باشه ممنون میشم کمک کنند.

reza-12
27-11-2008, 13:43
مسعود جان اول یه پوشه با اسم اون برنامه درست کن بعد فایل jar-jad رو داخل اون بریز

reza-12
27-11-2008, 13:53
مسعود جان
اول در قسمت بازی ها یک پوشه ی جدید با اسم همون برنامه درست کن بعد اون برنامه رو توی پوشه ای که درست کردی قرار بده

masoud_persia
28-11-2008, 12:51
خیلی ممنون از کمکی که کردید

S A M S U N G
30-11-2008, 12:52
سلام به همگی .

سلام و خيلي ممنون از اين متن، من تو اجراش مشكلي داشتم شايد بتونيد راهنماييم كنيد،
گوشيم به برنامه connect نميشه :(

برنامه Samsung PC Studio رو باز کنین ببینین پایین برنامه اسم گوشی میاد یا نه .

یه بار دیگه درایور گوشی و برنامه samusng PC Studio رو نصب کنین .

سلام
من برنامه ی گوگل مپ رو واسه گوشی f480 میخوام اگه کسی داره لطف کنه واسم بزاره
سامسونگ جان فريمور فارسی جدید تر نیومده؟

نه عزیز فریمور فارسی رو اصلا آپدیت نمیکنن و این هم به زور گیر آوردم .

سلام سامسونگ عزیز
از اموزش نصبت خیلی ممنون، یه مشکلی برام پیش اومده، وقتی که با روشی که اموزش دادی برنامه رو نصب می کنم، یه مدت بعد برنامه دیگه کار نمی کنه، اولش کار میکنه ولی بعدا نه، ارور میده java error. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن میتونی بگی چطور میشه فونت فارسی نصب کرد.
از دوستان دیگه هم اگه کسی اطلاعاتاتی داشته باشه ممنون میشم کمک کنند.

همونطور که رضا عزیز گفتن عمل کن ولی اشکال از برنامه یا سایز برنامه هم میتونه باشه .

مخلصیم .

saeidsmxo
30-11-2008, 22:13
احتمالا" دوستاني که گوشيشون وصل نميشه در حاليکه درايور گوشيشون رو دارن ميريزن گوشي به کامپيوتر وصله!

masoud_persia
01-12-2008, 17:51
میشه با گوشی فارسی تایپ کرد و یا فارسی رو خوند؟

S A M S U N G
01-12-2008, 18:35
بله عزیز میشه . کافیه فریمور فارسی رو روش فلش کنی .

مخلصیم .

aaraa
02-12-2008, 15:00
S A M S U G جان هرچی میگردم لینک فریمور فارسی رو همه rapidshare دادن که فکر کنم خرابه میشه خودت Upload کنی ؟؟؟؟؟

reza-12
03-12-2008, 13:39
سلام سامسونگ عزیز
میخاستم بدونم که میشه فریمور t919 رو روی f480 نسب کرد؟؟
اگه میشه لطفا لینک دانلودشو واسمون بزار
خیلی ممنون

S A M S U N G
03-12-2008, 23:39
s a m s u g جان هرچی میگردم لینک فریمور فارسی رو همه rapidshare دادن که فکر کنم خرابه میشه خودت upload کنی ؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز .

چشم اگر شد شنبه واست آپلود میکنم .

سلام سامسونگ عزیز
میخاستم بدونم که میشه فریمور t919 رو روی f480 نسب کرد؟؟
اگه میشه لطفا لینک دانلودشو واسمون بزار
خیلی ممنون

نه عزیز کلا چیپ t919 با f480 فرق داره مگراینکه هک بشه .

مخلصیم .

masoud_persia
04-12-2008, 13:07
بله عزیز میشه . کافیه فریمور فارسی رو روش فلش کنی .

مخلصیم .
برای فلش کردن باید دستگاه فلش داشته باشیم یا اینکه با کامپیوتر میشه؟

reza-12
04-12-2008, 13:52
مسعود جان اموزش فلش کردنو توی صفحه ی 36 همین تاپیک هست!!

mahdistar
04-12-2008, 14:39
سلام.ببخشید من یه مشکل عجیب برام پیش اومده من f480 گرفتم گزینه ای برای تغییر اس ام اس نداره به نمایندگیش زنگ میزنم یه بار میگه داره یه بار میگه نداره .میخواستم از شما که این گوشی رو دارید بپرسم که آیا زنگ اس ام اس عوض میشه اگه میشه لطف کنید مسیر تغییرش رو بگید ممنون میشم.

reza-12
04-12-2008, 15:19
سلام سانسوگ جان
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که گوشی ّf480 فرمت های تصویری دیگه مثل avi رو اجرا کنه؟؟
ممنون

mahdistar
04-12-2008, 21:50
ببخشید میخواستم بدونم اگه f480 رو به همین روش آپدیت کنم گزینه تغییر اس ام اس بوجود میاد یا نه؟

smaiel
04-12-2008, 22:45
دوستان عزیز
با اجازه تون منم یه دونه از این گوشی ها گرفتم
فقط زبان فارسی نداره
کسی هست کمک کنه روش زبان فارسی را نصب کنم؟
خیلی خیلی ممنون می شم

mahdistar
05-12-2008, 08:35
ببخشید میخواستم بدونم اگه f480 رو به همین روش آپدیت کنم گزینه تغییر اس ام اس بوجود میاد یا نه؟
من جدیدا f480 گرفتم ولی 2تا مشکل داره که اینی که اول میگم خیلی مهم تره.1.گزینه ای برای تغییر زنگ اس ام اس نداره2گزینه ای برای تغییر ولوم زنگ گوشی هم نیست.در ضمن به نمایندگی که زنگ میزنم یه بار میگن داره یه بار میگن اصلا نداره .میخواستم بدونم کسی این گوشی رو داره که اس ام اسش تغییر کنه اگه داره لطف کنید مسیر تغییرش بگید ممنون میشم

smaiel
05-12-2008, 09:48
من جدیدا f480 گرفتم ولی 2تا مشکل داره که اینی که اول میگم خیلی مهم تره.1.گزینه ای برای تغییر زنگ اس ام اس نداره2گزینه ای برای تغییر ولوم زنگ گوشی هم نیست.
عزیز
شما برا تغییر زنگ اس ام اس به قسمت های زیر برین:
setting---phone profile----normal---edit----
بعد رو منو دوم رفته و قسمت مسیج را انتخاب می کنیم
message alert tone---change---use my alert tone---sounds
حالا از صدا های موجود در حافظه هر کدوم را دوست داشتین انتخاب و اپشن را زده و select کنید

amirkabir
05-12-2008, 12:57
دوستان عزیز
فقط زبان فارسی نداره
خیلی خیلی ممنون می شم

مبارکه .
باید frimware فارسی رو نصب کنی. لینک فریمور فارسی تو صفحه 35 هستش .

mahdistar
05-12-2008, 13:36
عزیز
شما برا تغییر زنگ اس ام اس به قسمت های زیر برین:
Setting---phone profile----normal---edit----
بعد رو منو دوم رفته و قسمت مسیج را انتخاب می کنیم
message alert tone---change---use my alert tone---sounds
حالا از صدا های موجود در حافظه هر کدوم را دوست داشتین انتخاب و اپشن را زده و select کنید

پس یعنی هیچ ریطی به فریمور قدیم یا جدید نداره .کلا همشون اس ام اسشون عوض میشه؟

mostafa666046
05-12-2008, 15:22
اقا دمتون گرم بهترین فرومی بود که تا حالا اومدم
کلا نظرم نسبت به گوشی عوض شد

smaiel
05-12-2008, 19:48
مبارکه .
باید frimware فارسی رو نصب کنی. لینک فریمور فارسی تو صفحه 35 هستش
دوست خوب من ممنون از اظهار لطفتون
منتهی در اون صفحه متاسفانه فریمور ارور می ده و دانلود می شه
در ضمن من برا اولین باره که می خوام گوشی سامسونگ را آپدیت و تغییر فریمور بدم ازتون در مورد روش کار هم کمک می خوام

S A M S U N G
05-12-2008, 23:52
سلام به همگی .

سلام سانسوگ جان
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که گوشی ّf480 فرمت های تصویری دیگه مثل avi رو اجرا کنه؟؟
ممنون

نه عزیز پلیر این گوشی نمیتونه این فرمت رو ساپورت کنه مگراینکه برنامه مخصوص این فرمت رو روی گوشی نصب کنی .

اگه منظورتون گزینه تغییر زبان sms هستش به عزیز میاد .

دوستان عزیز
فقط زبان فارسی نداره
خیلی خیلی ممنون می شم

شما کافیه با 5 دقیقه وقت این گوشی رو به راحتی فلش کنی و زبان فارسی هم ساپورت کنه .

من جدیدا f480 گرفتم ولی 2تا مشکل داره که اینی که اول میگم خیلی مهم تره.1.گزینه ای برای تغییر زنگ اس ام اس نداره2گزینه ای برای تغییر ولوم زنگ گوشی هم نیست.در ضمن به نمایندگی که زنگ میزنم یه بار میگن داره یه بار میگن اصلا نداره .میخواستم بدونم کسی این گوشی رو داره که اس ام اسش تغییر کنه اگه داره لطف کنید مسیر تغییرش بگید ممنون میشم

همانطور که دوست عزیز گفت به همون مسیر برین هم گزینه تغییر زنگ sms داره و هم گزینه تغییر ولوم زنگ گوشی .

پس یعنی هیچ ریطی به فریمور قدیم یا جدید نداره .کلا همشون اس ام اسشون عوض میشه؟

نه عزیز کلا این گوشی این گزینه رو داره .

خب مثل اینکه بعضی از دوستان با لینک فریمور فارسی مشکل دارن ... انشاالله فردا واستون آپلود میکنم .

مخلصیم .

shahab_f
06-12-2008, 00:01
با این برنامه ای که نصب می کنید تا جاوا رو ساپورت کنه , برنامه های حجیم جاوا هم قابل نصبه ؟ مثلا دیکشنری مثل Advance Learner's Dictionary که 6 مگ حجمشه

smaiel
06-12-2008, 08:44
ضمن سپاس بی پایان از استاد گرانقدر s a m s u n g عزیز من برا دانلود فریمور فارسی این گوشی لحظه شماری می کنم
چقده قشنگه گره از کار خلقی گشودن
واقعا ممنونم دوست عزیز

smaiel
06-12-2008, 08:52
. باتری ، سیم کارت و مموری کارت ( در صورت استفاده ) را از گوشی خارج کنید ، سپس باتری رو مجددا وارد گوشی کنید . ( در این وضعیت گوشی در حالت خاموش است )

3. دگمه ولوم کم ( واقع در سمت چپ گوشی ) + دگمه دوربین + دگمه روشن/خاموش را به صورت همزمان فشار دهید . در این حالت گوشی نوشته هائی شامل برنامه multiloader نشان می دهد . در این وضعیت گوشی شما آماده فلش است .
دوست عزیز در این مراحا آپدیت کابل اتصال به کامپیوتر را در مرحله 11 به گوشی وصل خواهیم کرد خواستم ببینم هنگام اتصات کار خاصی که نمی خواد انجام بدیم؟
در ضمن من کماکان بدون این فریمور فارسی تمام برنامه هام برا این کار آب در هاون کوبیدنه
دوست عزیز جناب سامسونگ : یاعلی

S A M S U N G
06-12-2008, 12:40
سلام به همگی .

متاسفانه اینترنت من با آپلود بیش از 30 مگابایت مشکل داره .

لینک قبلی رو چک کردم درست بود فقط واسه دانلود ، از از برنامه هائی مثل dap استفاده میکنین باید یا غیر فعالش کنین یا پاکش کنین ... از خود ویندوز واسه دانلود استفاده کنین وگرنه ارور میده .

مخلصیم .

mahdistar
06-12-2008, 15:20
با تشکر از زحماتتون جناب سامسونگ.قسمت آموزش آپدیت فریمور یو600 عکسها هیچ کدوم باز نمیشه چکار باید بکنم؟مشکل از اینترنت منه یا نه؟میخوام گوشیم فلش کنم.

smaiel
06-12-2008, 19:40
حیف از اون همه انتظار توام با اشتیاق بنده که منتظر بودم s a m s u n g عزیز تا امروز عصر فریمور فارسی را به ما می ده
اون برنامه که s a m s u n g عزیز می فرمایند در هر حالتی ارور می ده
البته لذتش به این بود که خودم تغییر فریمور بدم والا با 10 تومن همه چیز حله
به هر حال این هم بگذرد

smaiel
06-12-2008, 19:46
در ضمن تا یادم نرفته اینم بگم که چون خیلی ها بر اساس نظرات این تایپیک این گوشی را انتخاب می کنند باید بگم کسانی که در مورد کیفیت و ببلندی صدا و عمر باطری این گوشی بد می گفتند خیلی در مورد این گوشی جفا کرده اند خود من به دلیل همین نظرات کم مونده بود از خیر خرید این گوشی بگذرم
انصافا صدای این گوشی بسیار عالی و در حد کاملا قابل قبول هستش
به شخصه معتقدم این گوشی از ان 73 نوکیا و با اندکی اغماض از ان 95 هیچ چی از نظر صدا کم نداره
ضمن اینکه عمر باطریش هم به نظر من خیلی خیلی خوبه
البته این را بگم من اینا را از رو هوا نمی گم همه انواع مختلف این گوشی ها را یه مدت داشته ام

smaiel
06-12-2008, 23:50
اما آخرین مطلب امشب
ضمن سپاس بی پایان از s a m s u n g عزیز
وظیفه ام دونستم تشکر کنم
دوستان بدون وی پی ان تونستم همون فریمور را دانلود و در ادامه باروش دوست بسیار بسیار بزرگوارمون گوشی را به فارسی تبدیل کردم
فقط می تونم بگم یه دنیا ممنون s a m s u n g عزیز
خیلی لذت بردم از اینکه خودم این کار را روبه راه کردم
تا حالا ان 95 و بقیه گوشی هام را آپ کرده بودم این گوشی خیلی برام گرون تموم می شد نتونم آپش کنم
بازم ممنون s a m s u n g جان

amirkabir
07-12-2008, 01:18
داداش ما نفهمیدیم یه بار شاکی میشی برای همیشه خداحافظی میکنی یه بار میای تشکر میکنی!!!!!
به هر حال خوشحال شدم که samsung تونست شما رو تو این انجمن راضی نگه داره

S A M S U N G
07-12-2008, 10:28
سلام به همگی /

با این برنامه ای که نصب می کنید تا جاوا رو ساپورت کنه , برنامه های حجیم جاوا هم قابل نصبه ؟ مثلا دیکشنری مثل advance learner's dictionary که 6 مگ حجمشه

من تا 4 مگابایت رو نصب کردم . فکر نمیکنم با بیش ا زاین هم مشکل داشته باشه .

اما آخرین مطلب امشب
ضمن سپاس بی پایان از s a m s u n g عزیز
وظیفه ام دونستم تشکر کنم
دوستان بدون وی پی ان تونستم همون فریمور را دانلود و در ادامه باروش دوست بسیار بسیار بزرگوارمون گوشی را به فارسی تبدیل کردم
فقط می تونم بگم یه دنیا ممنون s a m s u n g عزیز
خیلی لذت بردم از اینکه خودم این کار را روبه راه کردم
تا حالا ان 95 و بقیه گوشی هام را آپ کرده بودم این گوشی خیلی برام گرون تموم می شد نتونم آپش کنم
بازم ممنون s a m s u n g جان

خوشحالم که تونستی انجام بدی .
کاری نکردم عزیز .

مخلصیم .

smaiel
07-12-2008, 20:09
داداش ما نفهمیدیم یه بار شاکی میشی برای همیشه خداحافظی میکنی یه بار میای تشکر میکنی!!!!!
به هر حال خوشحال شدم که samsung تونست شما رو تو این انجمن راضی نگه داره
عزیز
اگه پست ها را خوب می خوندی متوجه می شدی
خب اول که نتونستم فریمور را دان کنم طبیعیه که انتظار داشتم کمکی بشه
ولی بعدا بدون وی پی ان تونستم فریمور را دان و گوشی را آپ کنم و وظیفه ام بود تشکر کنم
منم خوشحال شدم که دو زاری شما هم افتاد

mahdistar
08-12-2008, 07:03
جناب سامسونگ این عکسهای قسمت آموزش فریمور یو 600 باز نمیشه چکار کنم.بدون عکس که نمیشه فلش کرد سخته.

DEVIT8
08-12-2008, 08:27
سامسونگ عزیز از زحمات و راهنماییهایت ممنونم.

من مشکلی در نصب Java Installer دارم و آن اینکهاز مرحله 16 به بعد را نمیتوانم اجرا کنم. یعنی اینکه1:
- وارد کردن کد : آیا با لمس Dial صفحه اعداد ظاهر میشود کد د #*6984125#* را وارد میکنم و لی دقیقا نمیدانم بعدش چه کنم.

2- Internal , و نیز setting Storage را 1از کجا پیدا کنم؟؟

ممنون میشوم راهنمایی کنید.

S A M S U N G
08-12-2008, 13:56
جناب سامسونگ این عکسهای قسمت آموزش فریمور یو 600 باز نمیشه چکار کنم.بدون عکس که نمیشه فلش کرد سخته.

سلام دوست عزیز .

عکسها اصلاح شد ! :11:

سامسونگ عزیز از زحمات و راهنماییهایت ممنونم.

من مشکلی در نصب Java Installer دارم و آن اینکهاز مرحله 16 به بعد را نمیتوانم اجرا کنم. یعنی اینکه1:
- وارد کردن کد : آیا با لمس Dial صفحه اعداد ظاهر میشود کد د #*6984125#* را وارد میکنم و لی دقیقا نمیدانم بعدش چه کنم.

2- Internal , و نیز setting Storage را 1از کجا پیدا کنم؟؟

ممنون میشوم راهنمایی کنید.

سلام دوست عزیز .

خواهش میکنم .

شما Dial رو بزن بعد کد رو تایپ کن ، بعدش یه صفحه باز میشه که به صورت منو هستش اونجا باید دنبال Internal و Setting Storage بگردی .

مخلصیم .

mostafa666046
08-12-2008, 14:01
با سلام خدمت samsung عزيز
جناب يه لطفي مي كني اين فريمور نوامبر رو قرار بدي واسه دانلود
اون فريمور قبلي هر چي ميرم تو ادرسي كه دادي مي گه اين فايل پاك شده
خيلي ممنون ميشم اگه اين كارو بكني

mahdistar
09-12-2008, 08:58
سامسونگ جان دستت درد نکنه از زحماتی که میکشی.

دستهایی که کمک میکنند مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند

mostafa666046
10-12-2008, 15:29
با سلام
هنوز هم بی صبرانه منتظر فریمور نوامبر هستیم
یه لطفی بکنید قرار بدید

ali_r56
11-12-2008, 09:49
ببخشيد من نمي تونم بلوتوث بفرستم چه كار بايد بكنم؟

masoud_persia
11-12-2008, 19:07
سامسونگ جان، واقعا ممنون تونستم گوشی رو فارسی کنم، خیلی حال داد بهم.

Highbury
11-12-2008, 19:32
سلام امین جان چطوری؟
داداش من میخوام یه گوشی جاوای سامسونگ بگیرم.البته دم عید نوروز
اما واقعا احتیاج به نصب نرم افزار دارم.جوری که برنامه های سنگین هم نصب بشه.
کدوم گوشیهای سامسنگ میتونن نیاز من رو برطرف کنند؟

S A M S U N G
11-12-2008, 20:12
سلام به همگی .

با سلام خدمت samsung عزيز
جناب يه لطفي مي كني اين فريمور نوامبر رو قرار بدي واسه دانلود
اون فريمور قبلي هر چي ميرم تو ادرسي كه دادي مي گه اين فايل پاك شده
خيلي ممنون ميشم اگه اين كارو بكني

با سلام
هنوز هم بی صبرانه منتظر فریمور نوامبر هستیم
یه لطفی بکنید قرار بدید

متاسفانه فریمور نوامبر هنوز ریلیز نشده و شاید این ماه دسامبر ریلیز بشه .

در حال حاظر بهترین فریمور واسه F480 این هستش :
F480XEHJ1

ببخشيد من نمي تونم بلوتوث بفرستم چه كار بايد بكنم؟

میشه بیشتر توضیح بدی عزیز ! :46:

سلام امین جان چطوری؟
داداش من میخوام یه گوشی جاوای سامسونگ بگیرم.البته دم عید نوروز
اما واقعا احتیاج به نصب نرم افزار دارم.جوری که برنامه های سنگین هم نصب بشه.
کدوم گوشیهای سامسنگ میتونن نیاز من رو برطرف کنند؟

سلام کاظم جان .

کم پیدائی !

والا بودجتو نمیدونم ولی به نظر من i450 بگیر هم خوشگله هم سیمبیان داره و هم موزیک فون فوق العاده ائی هستش .
F480 هم خوبه و میتونی برنامه نصب کنی ولی یه کم کار میبره و چون تاچ هستش شاید با برنامه سازگار نباشه .

راستی خبری از i550 توی ایران نیست ؟

مخلصیم .

mostafa666046
12-12-2008, 19:43
samsung جان دمت گرم
خیلی لطف کردی
واقعا ممنون

reza-12
13-12-2008, 13:10
سلام سامسونگ جان
1- نظرت در باره ی فریمور F480XXHF7 چییه؟؟:20:
2- اگه یه برنامه داری که میشه باهاش فایلای avi رو اجرا کرد اون برنامه رو واسه ما هم بزار
خیلی خیلی ممنون:11:

nomad616
13-12-2008, 18:23
سلام ، راستش من با این گوشی یه مشکلی داشتم ، اونم اینه که با فشار دگمه تصویر برداری وارد حالت عکس برداری نمیشه !!

این مدلش اینجوریه یا باید چیزی رو فعال یا غیر فعال کرد ؟

S A M S U N G
13-12-2008, 19:29
سلام سامسونگ جان
1- نظرت در باره ی فریمور F480XXHF7 چییه؟؟:20:
2- اگه یه برنامه داری که میشه باهاش فایلای avi رو اجرا کرد اون برنامه رو واسه ما هم بزار
خیلی خیلی ممنون:11:

سلام دوست عزیز .

قبل از اینکه فریمور F480XEHJ1 عرضه بشه ، F480XXHF7 بهترین فریمور واسه این گوشی بود ، البته الان هم جزء بهترین هاست .

اگر برنامه جاوا پیدا کردم حتما میزارم .

سلام ، راستش من با این گوشی یه مشکلی داشتم ، اونم اینه که با فشار دگمه تصویر برداری وارد حالت عکس برداری نمیشه !!

این مدلش اینجوریه یا باید چیزی رو فعال یا غیر فعال کرد ؟

سلام دوست عزیز .

مسیر زیر رو برین لطفا :
Menu > Settings > Phone Settings < Camera Key

در قسمت Camera Key گزینه Camera رو انتخاب کنین .

مخلصیم .

nomad616
13-12-2008, 19:36
سلام ، راستش اون چیزی که گفتی از قبل رو Camera بود ولی باز هم رفتم دوباره Camera رو انتخاب کردم ، ولی بازم مثل قبله هیچ اتفاقی بجز یه صدای مختصر (مثه موقه ای که تو منو هاش داری میگردی) نمیاد .

reza_r
13-12-2008, 21:46
دوستان لطفا کمکم کنین
من میخواستم فایل جر نصب کنم کد هارو زدم و همرو درست زدم
فقط موقعی که میخواستم update Jva DB رو بزنم اشتباه Creat all records رو زدم بعدش گوشی
قفل کرد مجبور شدم باتریو در بیارم و روشن شد منو خیلی کند شده بود
بعدش دیدم پر sms تست و ایناست پاک کردم و همه درست شد جز این که
وقتی گوشی رو روشت میکنم آرم اوپراتور میاد فوری میرم منو و بعد Messeging
هی مینویسه Inityalizing
یکم صبر میکم بع چند بار میره تو قیمت sms
لطفا کمکم کنین
:41::41::41::41::41:

saeidsmxo
13-12-2008, 22:03
سلام ، راستش اون چیزی که گفتی از قبل رو camera بود ولی باز هم رفتم دوباره camera رو انتخاب کردم ، ولی بازم مثل قبله هیچ اتفاقی بجز یه صدای مختصر (مثه موقه ای که تو منو هاش داری میگردی) نمیاد .
فکر کنم باید نگهش داری تا عمل کنه.

reza_r
13-12-2008, 22:08
آخه مال همه اینطوریه؟؟/
لطفا کامل بگین

nomad616
13-12-2008, 22:41
دوستان لطفا کمکم کنین
من میخواستم فایل جر نصب کنم کد هارو زدم و همرو درست زدم
فقط موقعی که میخواستم update Jva DB رو بزنم اشتباه Creat all records رو زدم بعدش گوشی
قفل کرد مجبور شدم باتریو در بیارم و روشن شد منو خیلی کند شده بود
بعدش دیدم پر sms تست و ایناست پاک کردم و همه درست شد جز این که
وقتی گوشی رو روشت میکنم آرم اوپراتور میاد فوری میرم منو و بعد Messeging
هی مینویسه Inityalizing
یکم صبر میکم بع چند بار میره تو قیمت sms
لطفا کمکم کنین
:41::41::41::41::41:

دوست عزیز منم یه بار اشتباهی اونو زدم ، اون یه سری ریکورد از کل دیتا های قابل ثبت (مثل task ، یادآوری زمان (از تو تقویم) ، کانتکت ، مسیج (سند ، اینباکس و..) و ...) میسازه که باید همشو پاک کنی ، اگه همه ی اونا بمونن رو سرعت گوشی خیلی تاپیر میزاره (البته پاک کردنش یکم وقت گیره !)

فکر کنم باید نگهش داری تا عمل کنه.

دمت گرم ، دقیقا باید همین کارو میکردم ! :دی

reza_r
14-12-2008, 15:55
دوستان فقط این رو بگین بلافاصله بعد از روشن کردن گوشی
وقتی میرید تو قسمت مسیج اینیتیالیزینگ initializing مسنویسه یا نه

reza_r
14-12-2008, 16:12
کسی نیست؟
کمکم کنه؟؟؟؟؟؟/

S A M S U N G
15-12-2008, 00:49
سلام دوست عزیز .

همه گوشیها همینطور هستش . تا گوشی میاد بالا دفترچه تلفن و sms چند لحظه طول میکشه تا شناسائی بشه !

مشکلی نیست که عزیز اینقدر حساس شدی !

مخلصیم .

vhdl
15-12-2008, 21:11
من وقتی با روش بالا به گوشی وصل میشم هیچی در Phone+ وجود نداره، در ضمن Com4 رو هم که نوشتین اصلا نمیشناسه ولی با یه پورت COM دیگه می تونم به گوشی Connect بشم. دارم دیوونه میشم. نمی تونم چیزی روی گوشیم نصب کنم. کسی هست بتونه کمکم کنه؟ (من این گوشی رو دست دوم خریده ام، ممکنه صاحب قبلیش یه چیزایی رو از روی اون پاک کرده باشه؟)

vahid_civil
16-12-2008, 18:52
سلام. یکی از دوستان من یه گوشی اف 480 خریده.
گوشیش الکی خاموش میشده.
رفته به مغازه دار پس داده یکی دیگه گرفته. اونم همینطوری زود به زود خاموش میشه.
علتش چی میتونه باشه ؟
ممنون

mostafa666046
17-12-2008, 17:53
دمستان یه سوالی داشتم .
می خواستم بدونم که این فریمور رو که میخوایم اپدیت کنیم حتما ویندوز xp میخواد یا با ویستا هم میشه این کارو کرد ؟
ممنون میشم اگه دوستان لطف کنن جواب بدن.

hpanahnejad
17-12-2008, 19:32
بله من با ویستا اپدیت کردم و شد

vahid_civil
18-12-2008, 15:15
سلام. یکی از دوستان من یه گوشی اف 480 خریده.
گوشیش الکی خاموش میشده.
رفته به مغازه دار پس داده یکی دیگه گرفته. اونم همینطوری زود به زود خاموش میشه.
علتش چی میتونه باشه ؟
ممنون

ممنون از دوستان !!
پیشنهادی ندارین؟با آپدیت درست میشه؟

reza_r
18-12-2008, 18:56
اول این که از سامسونگ عزیز و بقیه دوستان ممنونم
کمکم کردن
در مورد اینم بگم نه با آپدیت نمیشه و هرچه زودتر گوشی رو پس بده
مال دوستمم همینطوری بود
مرسی

mostafa666046
19-12-2008, 03:23
دوستان یه کمکی میخواستم ازتون
من این برنامه تهران 87 رو دانلود کردم ولی هیچ جوره نمی تونم فایل جاد رو بسازم یا از جایی دانلود کنم
این گوشی f480هم این فایل رو میخواد
اگه کسی داره لطفا بذاره
خیلی لازم دارم
ممنون میشم اگه کمک کنین

matin_08
20-12-2008, 15:59
دوستان یه کمکی میخواستم ازتون
من این برنامه تهران 87 رو دانلود کردم ولی هیچ جوره نمی تونم فایل جاد رو بسازم یا از جایی دانلود کنم
این گوشی f480هم این فایل رو میخواد
اگه کسی داره لطفا بذاره
خیلی لازم دارم
ممنون میشم اگه کمک کنین
jad maker دانلود كنيد

nomad616
22-12-2008, 17:41
سلام ، یه سوال ، آقا اگه فریمور فارسی رو نصب کنی ، بعد آخریم ورژن فریمور (که تو صفحه اول هست) رو نصب کنی ، فریمور فارسی پاک میشه دیگه ؟ (خودش پاک شه مشکلی نی ، قابلیت خوندن ، نوشتن فارسیش هم پاک میشه ؟)

nomad616
22-12-2008, 21:37
در ضمن میشه یکی آخرین ورژن فریمور این گوشی رو بزاره ؟!
یا اینکه از کجا میشه گیر اورد ؟

ravani_13
22-12-2008, 21:56
سلام

1 سوال داشتم :

F 480 زیر نور افتاب چطوره ؟

قابل خوندن هست یا .....

مرسی .

nomad616
22-12-2008, 22:07
فریمور دسامبر :

hpanahnejad
22-12-2008, 22:23
نیازی نیست کسی تست کنه؟

nomad616
22-12-2008, 22:47
سلام

1 سوال داشتم :

F 480 زیر نور افتاب چطوره ؟

قابل خوندن هست یا .....

مرسی .
یکم محو میشه ولی نه اونقدر که نشه خوند

ravani_13
22-12-2008, 22:50
یکم محو میشه ولی نه اونقدر که نشه خوند

مرسی

در مورد سرعت گوشی در منو و اجرای برنامه ها هم اگه میشه یه توضیحی بدین .

nomad616
22-12-2008, 23:10
سرعتش خوده گوشی که خوبه ، سرعت اجرای برنامه هم بستگی به حجم برنامه داره ، (به نظر من هر دو خیلی خودن)

nomad616
22-12-2008, 23:21
آقا من یه سوال دارم ، این گوشی این قابلیت رو داره که بجای تایپ حروف ، حرف رو بنویسم (اکثر لمسی ها دارن ، یه چیزی تو مایه های ocr منظورمه!)