PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ F480

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

Ali_BlueBoy
05-05-2009, 18:34
من هم به همین درد دچار شدم
چه کار کنم ؟

شما گوشيت رو يه بار مستر ريست کن احتمالا درست ميشه ..

mkhavari2000
05-05-2009, 20:07
شما گوشيت رو يه بار مستر ريست کن احتمالا درست ميشه ..

فایده نداشت
حتی فریمور هم روش ریختم

mansour5550
06-05-2009, 05:29
این دیکشنری الان روی گوشی خودم نصبه هم جار رو گذاشتم هم جادش رو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مرسی دوست من ولی این که نمیشه توش تایپ کرد خودم یکی دیگه دارم با اینکه میشه توش تایپ کرد ولی یه مشکل بزرگ داره که فارسی رو جدا از هم و برعکس نشون میده البته اینم بگم که گوشیم فارسی رو ساپورت میکنه, از دوستان ممنون میشم یه دیکشنری خوب بزارن مرسی...:10:

mkhavari2000
06-05-2009, 07:35
تایپ نمیشه ؟ کرد یعنی چی ؟ سخت تایپ میشه اما قابل تایپ هست
روی صفحه اون اعداد (123) رو فشار بده تا به حالت صفحه کلید وارد بشی
من دارم باهاش تایپ میکنم

parisa_t
06-05-2009, 22:14
این دیکشنری الان روی گوشی خودم نصبه هم جار رو گذاشتم هم جادش رو

اسم این دیکشنری چیه ؟
PMD هستش ؟

mkhavari2000
06-05-2009, 22:17
اسم این دیکشنری چیه ؟
PMD هستش ؟

بله PMD 2 هست

vahidmed
07-05-2009, 15:58
با سلام خدمت دوستان
من دیشب ب480یی شدم
امروز فارسیش کردم بوسیله راهنماییهای جناب سامسونگ
بعد صداش رو زیاد کردم وامروز عصر هم میخوام روش انواع برنامه ها رو بریزم
راستی دو تا مطلب پیدا کردم که فکر کنم بدرد بخور باشه:
اولی برای چک کردن این هست که آیا گوشی لاک هست یانه
و دومی هم برای این هست که اگر هر قفلی روی گوشیتون باشه اونرو برداره
امیدوارم بدردتون بخوره
یا حق

sms11
07-05-2009, 18:50
دوستان نرم افزاری نیستش که بشه این گوشی رو فارسی کرد طوری که بشه اس ام اس فارسی نویشت؟
در ضمن اموزش نصبی که در صفحه اول اومده رو شما امتحان کردید.ایا درست کار میکنه؟
چون واسه گوشی یکی دیگه میخوام.میترسم استفاده کنم و گوشیش خراب بشه
اگه مطمئن هستید بگید
مرسی

acmilan308
08-05-2009, 01:29
سلام
دوستان ميشه در مورد حساسيت تاچش توضيح بدين ؟؟؟ در حد ايفون هست؟؟؟؟
امكان داره ارزونتر بشه يا افت خودشو كرده؟؟
ممنون

vahidmed
08-05-2009, 19:28
دوستان نرم افزاری نیستش که بشه این گوشی رو فارسی کرد طوری که بشه اس ام اس فارسی نویشت؟
در ضمن اموزش نصبی که در صفحه اول اومده رو شما امتحان کردید.ایا درست کار میکنه؟
چون واسه گوشی یکی دیگه میخوام.میترسم استفاده کنم و گوشیش خراب بشه
اگه مطمئن هستید بگید
مرسی

سلام دوست عزیز
نرم افزاری نیست ولی با همون روش اول به راحتی این کار عملی هست ظرف فقط 5 دقیقه من همین دیروز این کارو انجام دادم ودارم لذتش رو میبرم!!!
اما قبلش حتما با کدی که تو پست بالا دادم چک کن ببین گوشیش قفل نباشه چون اگه قفل باشه بعد از انجام فلش گوشیت دیگه سیم کارت رو نمیشناسه و به دردسر می افتی اگه چک کردی و قفل نبود بعد انجام بده!
در کل وقتی گوشی کسه دیگه ای رو داری فلش میکنی اول بهش بگو که کار خطرناکی هست تا خدایی نکرده اگه مشکلی پیش اومد گفته باشی مثلا وسط کار یکهو برق رفت اتفاق دیگه؟
موفق باشی

vahidmed
08-05-2009, 19:33
سلام
دوستان ميشه در مورد حساسيت تاچش توضيح بدين ؟؟؟ در حد ايفون هست؟؟؟؟
امكان داره ارزونتر بشه يا افت خودشو كرده؟؟
ممنون

تاچش خیلی عالی کار میکنه و در حد آیفون هست قیمتش هم فکر نمی کنم با وجود دوربین 5 ش از این مناسبتر شه؟ ولی اگر برنامه ریختن روی گوشی برات خیلی مهمه برنامه هایی مثل منشی تلفنی یا کنترل تلویزیون این گوشی قابلیتش رو نداره و بهتره بیشتر سیرچ کنی؟
اما اگه فقط دست داری یک گوشی با کلاس و راحت برای کار کردن داشته باشی خیلی عالی راستی از دوربینش نباید به اندازه 5 توقع داشته باشی؟
موفق باشی

stuv
08-05-2009, 21:53
با سلام خدمت دوستان
من به گوشی تاچ علاقه دارم اما به خاطر دوربین بین خرید F480 و N82 نوکیا دودلم به نظرتون چکار کنم؟؟؟

pulp_152
08-05-2009, 22:23
با سلام خدمت دوستان
من به گوشی تاچ علاقه دارم اما به خاطر دوربین بین خرید F480 و N82 نوکیا دودلم به نظرتون چکار کنم؟؟؟

به نظرم f 480 , n82 هر دو گوشی های خوبی هستند ...

اما اگه زمان داری و عجله نداری صبر کن i7500 سامسونگ بیاد ! اون اینطوری که خوندم یکی از شاخترین گوشی های بازاره با سیستم عامل جدید اندروید با قیمت خیلی خوب ! فایلهایی رو ساپورت میکنه که سیمبین هم ساپورت نمیکنه !

در ضمن دوربین خوبی هم داره ...

اگه بازم عجله داری به نظرم s8300 بگیر اون 100 گرونتره ولی ارزششو داره .. من با 100 ضرر گوشی 480 رو فروختم 8300 گرفتم ... نه اینکه 480 بد باشه نه اصلا ولی 8300 خیلی خوبه ...

اگرم بودجه بیشتری نداری ... اینطور که خوندم و شنیدم رنوار ال جی تو این قیمت از همه بهتره

acmilan308
09-05-2009, 00:02
سلام
دوستان ميشه بگيد صفحش مثل آيفون شيشس يا طلقيه؟؟
و اينكه چون صفحش يكم كوچيكه آيكوناش اندازش چجوريه راحت ميشه استفاده كرد؟
اندازه اسكرول تو منوها چجوريه؟
ممنون

pulp_152
09-05-2009, 00:15
صفحش شیشست فکر کنم ... اگرم طلقیه به قول خودت کیفیتش انقد بالاست که معلوم نمیشد ...!

البته صفحش کوچیک نیست نمیدونم منظورت از بزرگ چیه ... کار کردن باهاش لذت بخش و راحتته ...

mansour5550
09-05-2009, 00:32
سلام دوستان لطفا بگین چطور صدای گوشیمو بالا ببرم آخه خیلی افتضاح کمه صداش البته با یه سری کد دستی صدای پخش mp3 رو بالا بردم نه زیاد ولی صدای زنگش خیلی کمه مرسی...

Rmv3x
10-05-2009, 20:37
سلام به همه
قبل از هر چیز باید بگم هرکی میگه دوربین این گوشی در حد 5 نیست باید بگم اشتباه مکنه چون تو گوشی من هرکی دیده خوشش اومده حتی اونایی که n95 دارند
یادمون نره عکس گرفتن یه هنر هستش

ولی حرف اصلی من اینه همه گوشی های سامسونگ آخرین نسخه از TouchWiz UI 1.5 روشون نصب هستش ولی هنوز واسه f480 فریموری نیومده که این نسخه روش نصب باشه
یعنی هیچ وقت نمیاد؟

چند وقت پیش یکی گفت واسه 480 سنگینه این نسخه ولی من قبول ندارم چون رو مدلای ضعیف تر از 480 هم این نسخه نصبه مثل s5600
خواهش میکنم اگه کسی اطلاعات کاملی در این زمینه داره بگه

من این 2تا فایل رو از سایت سامسونگ ایران گرفتم واسه 480
کسی میدونه چی هستند اینا؟

mahdistar
11-05-2009, 12:38
قبل از هر چیز باید بگم هرکی میگه دوربین این گوشی در حد 5 نیست باید بگم اشتباه میکنه چون تو گوشی من هرکی دیده خوشش اومده حتی اونایی که n95 دارند
یادمون نره عکس گرفتن یه هنر هستش

کاملا موافقم

mr.net
11-05-2009, 22:48
سلام
من می خوام f480 بخرم اما بین خرید این گوشی و گوشی نوکیا 5800 خیلی دو دلم
خوب مزیت های نوکیا اینه که
رم 8 گیگ داره ، GPS داره Wireless داره ، 16 میلیون رنگ داره ، صفحه اش 3.2 اینچه و رزولوشن بالاتری هم داره ، سیستم عامل هم داره و در آخر این که نوکیاست !!!
اما خدا وکیلی سامسونگ طراحیش خیلی بهتره ! (نوکیا درازیش تو ذوق می زنه) قیمتشم پایین تره(جالبه که تو سایت gsmarena قیمت سامسونگ 40 یورو بیشتره!)
شما چی پیشنهاد می دین؟
من انتظارم از گوشی اینه که اولا فول تاچ باشه، دوماً خوشگل باشه، سوماً مشکل صدا و اینا نداشته باشه (این که بعضیا می گن صداش قطع می شه و خوب نیست و اینا ...)
مرسی از کمک و راهنمایی همتون

mahdistar
11-05-2009, 23:52
دوست عزیز اگه اون امکاناتی که گفتی نوکیا داره و برای خودت مهمه خوب همون نوکیا بگیر ولی اگه اونایی که آخر بهش اشاره کردی مثل فول تاچ و خوشگلی راضیت میکنه خوب رو f480شک نکن که گذینه خوبیه.در مورد مشکل صدا هم خودم بهت قول میدم اگه از نمایندگی معتبر سامسونگ وبا کارت گارانتی طلایی بگیری هیچ مشکلی نداره.اینا همه شایعه است دوست من که صداش قطع میشه واینا...!!!

mansour5550
12-05-2009, 00:52
سلام دوستان لطفا بگین چطور صدای گوشیمو بالا ببرم آخه خیلی افتضاح کمه صداش البته با یه سری کد دستی صدای پخش mp3 رو بالا بردم نه زیاد ولی صدای زنگش خیلی کمه مرسی...
کسی نبود به ما جواب بده؟ صواب داره ها...

coyote
12-05-2009, 18:52
سلام بچه ها
اقا گوشي من موقع صحبت كردن صدايه طرف خيلي بد مياد طوري كه يه دفعه صدا به طور كل قطع ميشه
يادمه تو همين تاپيك يه صفحه اي بود كه ميگفت با زدن چند كد صدا زياد ميشه ولي شماره صفحه يادم نيست
ازتون ممنون ميشم راهنمايي كنيد
كسي نيست ما رو راهنمايي كنه؟

Rmv3x
12-05-2009, 21:25
كسي نيست ما رو راهنمايي كنه؟

دوست عزیز mansour5550 فکر کنم به درد شما هم بخوره

این جا رو بخون

mansour5550
13-05-2009, 02:33
دوست عزیز mansour5550 فکر کنم به درد شما هم بخوره

این جا رو بخون

ممنون ولی با اینکار که قبلا هم انجام داده بودم صدای زنگ گوشیم بالا نرفت به نظرم تنها عیب F480 صداشه مرسی به هر حال...

mkhavari2000
13-05-2009, 07:15
ممنون ولی با اینکار که قبلا هم انجام داده بودم صدای زنگ گوشیم بالا نرفت به نظرم تنها عیب F480 صداشه مرسی به هر حال...

جالب اینجاست که صدای گوشی من اینقدر زیاده که صداش رو روی ولوم 4 تنظیم میکنم :20:

ttcool
13-05-2009, 23:45
جالب اینجاست که صدای گوشی من اینقدر زیاده که صداش رو روی ولوم 4 تنظیم میکنم :20:

اقا دوربین گوشیت چی شد درستش کردی ؟؟؟ به ما هم یه خبر بده اگه درست شد !!!!!

parisa_t
14-05-2009, 00:10
منم همینطور !
صداش خیلی خوبه که ! جای تعجبه !

mansour5550
14-05-2009, 01:52
کجا صداش خوبه بابا با ون تنظیماتی که شما راهنمایی کردین فقط صدای پلیر و موقع صحبت کردن زیاد میشه ولی وقتی گوشیم زنگ میخوره خیلی صداش کمه چیکار کنم منننننننننننننننننننننننن نننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sokote-marg
14-05-2009, 07:13
کسی از آخرین قیمت این گوشی خبر داره ؟

blue_majid
14-05-2009, 10:41
برای اد کردن آهنگ ها به playlist تویmuzicplayer این مشکل رو دارم که باید یکی یکی آهنگا رو اضافه کنم آیا کسی بلده که بشه یجا چند تا آهنگ رو اد کرد؟ خیلی ممنون میشم اگه کسی بهم بگه در ضمن صدای گوشی من هم موقع زنگ خوردن پایینه به طوری که همیشه بیرون از منزل میس کال دارم.

mahroo_z1
14-05-2009, 11:07
کسی از آخرین قیمت این گوشی خبر داره ؟
سلام. اخرین قیمتی که در مجله جی اس ام نوشته 300 با گارانتی اصلی.

red_kahroba
14-05-2009, 16:25
سلام
رم 8 گیگ داره ، GPS داره Wireless داره ، 16 میلیون رنگ داره ، صفحه اش 3.2 اینچه و رزولوشن بالاتری هم داره ، سیستم عامل هم داره و در آخر این که نوکیاست !!!
اما خدا وکیلی سامسونگ طراحیش خیلی بهتره ! (نوکیا درازیش تو ذوق می زنه) قیمتشم پایین تره(جالبه که تو سایت gsmarena قیمت سامسونگ 40 یورو بیشتره!)
شما چی پیشنهاد می دین؟
من انتظارم از گوشی اینه که اولا فول تاچ باشه، دوماً خوشگل باشه، سوماً مشکل صدا و اینا نداشته باشه (این که بعضیا می گن صداش قطع می شه و خوب نیست و اینا ...)

دوست عزيز سلام
من هم چند هفته پيش اف 480 خريدم
اون زمان من هم بين 5800 و اف480 شك كردم اما بعد كه تحقيق كردم متوجه شدم كه نوع تاچ 5800 و اف480 كلاً فرق داره. ديروز دست يكي از دوستان 5800 ديدم و باهاش كار كردم! خدا رو شكر كردم كه 5800 نگرفتم! همون دوستم هم گوشيمو دادم نگاهي انداخت با تعجب ميگفت تاچ اسكرين اف480 خيلي بهتري با حتي لمس بسيار آروم صفحش كار ميكنه اما 5800 بايد صفحشو فشار بدي و صفحه اف480 شيشه هستش! بعد هم كه قابليت هاي دوربين اف480 مثل panaroma و face detection و smile shutting رو ديد گفت انصافاً اف 480 بهتره! ولي گفت چون تو خانواده ما همه با سامسونگ مخالف هستند نميتونستم سامسونگ بگيرم!
شما هم دوست من اگر علاقه زيادي به نوكيا داري خوب خودتو اذيت نكن 5800 هم گوشي خوبيه اما جز تاچ اسكرين چيز جديدي نداره!
با تشكر

mr.net
14-05-2009, 19:16
می گن این گوشی برنامه های جاوای بزرگ تر از 1 مگ روش نصب نمی شه، درسته؟
دیگه اینکه اس ام اس زدن باهاش آسونه؟ چون صفحه کلید کامل نداره موقع اس ام اس می گم!
بعد اینکه قلم نداره؟ من چون تا حالا تاچ نداشتم نمی دونم وجود قلم چقدر لازمه! چقدر لازمه؟ اصلاً لازمه؟
آنتن دهی شم ایشالا خوبه دیگه ؟! (;

h_zaman06
14-05-2009, 19:18
سلام
شما چی پیشنهاد می دین؟

در اینکه f480 هم تاچ بهتری داره و هم خوشگل تره هیچ شکی نیست .. و اگه همین 2مورد برات کفایت میکنه حتما بگیرش .... اما ...

من خودم تا حالا گوشی غیر از سامسونگ نداشتم ... ولی دیروز یکی از دوستان خواست که او را در هنگام خرید گوشی مورد نظرش (5800) همراهی کنم ... وقتی امکانات این گوشی را دیدم ... باید بگم یکم بهش امیدوار شدم و نظرم در موردش عوض شد
به این دلایل من میگم با کمال تاسف از f480 بالاتر هست :
صفحه بزرگتری داره ... خروجی جک 3.5 میلیمتری داره ... مموری 8 گیگ داره ... جی پی اس قوی داره ... شتاب سنج داره .... کابل تی وی و کیف داره ... نصب نرم افزار هم روش راحته و هم اینکه برنامه براش زیاد هست
یک بازی رو خود گوشی بود که من را مجذوب خودش کرد اونم ماشین سواری بود که فقط با حرکت دادن گوشی به سمت چپ یا راست ماشین به این طرف و آن طرف می رفت .... در کل گوشی جالبیه و تمام این امکانات فقط با 50 تومن گرونتر بدست میاد ... که واقعا آدم را به سمتش متمایل میکنه
البته اینم بگم که منوهای این گوشی اصلا به پای f480 نمیرسه و کلا سامسونگ از نظر زیبایی بسیار بالاتره

sh_king
14-05-2009, 21:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی بگه این چیه و اسم فریمورش چیه؟

sh_king
14-05-2009, 21:21
سامسونگ جون شما که گفتی 1.5 نمیاد ؟
این 1.5 نیست؟اصلا همچین چیزی وجود داره؟ لطفا جواب...

Rmv3x
14-05-2009, 21:42
در اینکه f480 هم تاچ بهتری داره و هم خوشگل تره هیچ شکی نیست .. و اگه همین 2مورد برات کفایت میکنه حتما بگیرش .... اما ...

من خودم تا حالا گوشی غیر از سامسونگ نداشتم ... ولی دیروز یکی از دوستان خواست که او را در هنگام خرید گوشی مورد نظرش (5800) همراهی کنم ... وقتی امکانات این گوشی را دیدم ... باید بگم یکم بهش امیدوار شدم و نظرم در موردش عوض شد
به این دلایل من میگم با کمال تاسف از f480 بالاتر هست :
صفحه بزرگتری داره ... خروجی جک 3.5 میلیمتری داره ... مموری 8 گیگ داره ... جی پی اس قوی داره ... شتاب سنج داره .... کابل تی وی و کیف داره ... نصب نرم افزار هم روش راحته و هم اینکه برنامه براش زیاد هست
یک بازی رو خود گوشی بود که من را مجذوب خودش کرد اونم ماشین سواری بود که فقط با حرکت دادن گوشی به سمت چپ یا راست ماشین به این طرف و آن طرف می رفت .... در کل گوشی جالبیه و تمام این امکانات فقط با 50 تومن گرونتر بدست میاد ... که واقعا آدم را به سمتش متمایل میکنه
البته اینم بگم که منوهای این گوشی اصلا به پای f480 نمیرسه و کلا سامسونگ از نظر زیبایی بسیار بالاتره

همه این دوستمون رو راهنمایی کردند بذار منم یه کمکی بکنم من خودم واسه صمیمیترین دوستم 5800 گرفتم (چون عشق نوکیا بود فقط یه هفته بعد از من گوشیشو گرفت و من تقریباه هروز این 2مدل گوشی دستمه و باهاشون کار میکنم)
اول دوربین دوگوشی:
که 480 کلی بهتره و اصلا قابل مقایسه نیستند
کافی هست بری تو منوی دوربینش تا خودت فرقا رو بفهمی

480 ادیت عکسش در حد فتوشاپ هست در حالی که 5800 در حد paint windows
تو خوشگلی و تاچ هم باز 480 سره
درسته که صفحه 5800 بزرگتره ولی خیلی قناس هستش
480 هم کیف داره که کلی باحال و خوشگله و هندز فریش توریه که اگه کسی بخواد میتونه با هر نو هدستی گوش بده
البته 5800 شتاب سنج داره
واسه 480 هم برنامه و بازی زیاد هست
480 فقط با انگشت کار میکنه (مثل اپل) ولی 5800 قلم داره و با هر چی بزنی روش کار میکنه
اون بازی ماشین هم درسته 5800 داره البته فقط همون یه بازیش اینطوریه
480 هم تا 8گیگ رم رو به راحتی ساپورت میکنه من خودم امتحان کردم با رم خود 5800
حافظه داخلی 480 232 مگا بایت هست ولی 5800 حدود 80 مگا بایت
اما در مورد قیمت باید بگم که 480 افت قیمتش و کرده ولی 5800 با حدود 400000 وارد بازار شده در حالی که 480 با بالای 600000
صدای 5800 بلند تره
از نظر کیفیت lcd هم با این که 5800 16 میلیون رنگ هست ولی شک نکن که 480 با کیفیت تر تصاویر رو نشون میده

در کل 5800 مثل همه گوشی های نوکیاست با این فرق که لمسی شده فقط ولی 480 touchwiz هست
این که میتونی ایکون هارو با دستت تو صفحه گوشی جابجا کنی و هرجا که میخوای بذاری ویژگیی هست که اونایی که 5800 دارند تو خواب هم نمیبینند همچین امکاناتی رو
در کل هر گوشی میخری ایشالا مبارکت باشه و حالشو ببری (بهترم هست اون چیزی رو بگیری که به دل خودت میشینه نه با توجه به حرف بقیه چون اینجا کلوپ 480 هست و همه گوشیشون رو دوست دارند و اگه بری تو کلوپ 5800 شاید حرفای دیگی رو بشنوی)

اون بچه هایی هم که از صدای زنگ گوشی شون ناراحتند و میگند کمه یه نگا به تنظیمات ringtones گوشی بندازند ببینند ولومشون رو 7 هست یا نه
یا ببینند increasing melody رو انتخاب نکرده باشند خلاصه تنضیمات profile رو چک کنند
چون ماله منم صدای زنگش خوبه

Rmv3x
14-05-2009, 21:46

منم خیلی دوست دارم بدونم و در بدر دنبال 1.5 هستم

mobin_mcdc2000
14-05-2009, 23:21
اقا من دو روزه f480 خریدم.......... بعد سیمش رو به کامپیوتر وصل میکنم ولی کامپیوتر گوشی رو نمیشناسه؟؟؟؟؟ میخواستم بدونم باید چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سی دی رو هم نصب کردم............
ولی احتمال دار اشباه نصب کرده باشم/////////

mahdistar
15-05-2009, 16:41
دوست عزیز شما برنامه اصلی pc studion رو از داخل سی دی نصب میکنید؟در ضمن موقع نصب(اینستال)ازتون میخوادکه گوشی رو با کابل به کامپیوتر نصب کنید در صورت این کار اگه مشکل مبهم دیگه ای نباشه فورا گوشی رو شناسایی میکنه و پایین سمت راست کامپیوتر مدل گوشیتون رو نمایش میده و مینویسه:
new hardware F480
یعنی شناسایی شد.

Makan_noor
15-05-2009, 20:02
فکر کنم قبلا هم در همینجا گفته شده بود اما دقیق یادم نیاد این مطلب رو اینجا خوندم یا جای دیگه که f480 دارای نسخه هایی هست که تنها مخصوص یک اپراتور موبایل عرضه میشه مثل t-mobile یا orange یا o2 و غیره و برای هر کدوم به صورت اختصاصی دارای فریمور مخصوصیه.این یکی هم فکر کنم مخصوص اپراتور t-mobile هستش.فریمور های مخصوص این شرکت همگی دارای پیشوند t تو اسماشون هستن.

mkhavari2000
16-05-2009, 10:48
اقا دوربین گوشیت چی شد درستش کردی ؟؟؟ به ما هم یه خبر بده اگه درست شد !!!!!

نه فرصت نکردم ببرم ماکروتل
از شانس من هم توی طرحه و روزی که میتونم برم توی طرح کار برام پیش میاد
اما اگر برسم امروز میبرم

mr.net
16-05-2009, 10:56
می گن این گوشی برنامه های جاوای بزرگ تر از 1 مگ روش نصب نمی شه، درسته؟
دیگه اینکه اس ام اس زدن باهاش آسونه؟ چون صفحه کلید کامل نداره موقع اس ام اس می گم!
بعد اینکه قلم نداره؟ من چون تا حالا تاچ نداشتم نمی دونم وجود قلم چقدر لازمه! چقدر لازمه؟ اصلاً لازمه؟
آنتن دهی شم ایشالا خوبه دیگه ؟! (;

درسته یا غلطه؟

Makan_noor
16-05-2009, 13:30
درسته یا غلطه؟
نخیر آقا مورد اول به شدت تکذیب میشه.خود من الان روش برنامه ی 4.5 مگی نصب کردم منتها روش نصب مخصوص خودشو داره.
اس ام اس زدن هم اولش شاید سخت باشه ولی کم کم راحت میشه به خصوص اس ام اس زدن با دو دست و انگشت اشاره که سریع و راحت انجام میشه.من هنوز با یک دست و انگشت شست به راحتی نمیتونم اس ام اس بزنم.این به خودتون مربوط میشه.
با وجود گزینه های درشت و گنده نیازی به قلم اصلا احساس نمیشه منتها ممکنه موقع کار با برنامه ها و بازی های تاچ و غیر تاچ یه خورده اذیت بشین.
آنتنشم خوبه دیگه فکر نکنم آنتن بد تو گوشی ها وجود داشته باشه.یه زمانی زیاد قطع می شد که فکر میکردم از آنتنشه ولی بعد فهمیدم از مخابراته.

sh_king
16-05-2009, 14:38

درسته این فریمور مخصوص t-mobile هست و فکر هم کنم 1.5 نیست فقط شکل منو ها کمی فرق کرده ولی در کل قشنگه ....
حالا کسی میدونه این رو از کجا میشه دانلود کرد؟

Rmv3x
16-05-2009, 20:22

درسته این فریمور مخصوص t-mobile هست و فکر هم کنم 1.5 نیست فقط شکل منو ها کمی فرق کرده ولی در کل قشنگه ....
حالا کسی میدونه این رو از کجا میشه دانلود کرد؟

اسم فریمور t-mobile این هست:
f480boh3
از اینجا هم میشه دانلود کردش :

واسه بقیه اپراتور ها هم داره حالا سوال اینه که ما هم میتونیم از این فریمور استفاده کنیم یا نه؟

اینم لینک مستقیم دانلود:

ghasemzadeh.bahman
17-05-2009, 00:29
سلام به همه دوستان
منم حدود 3 ماهی میشه که این گوشیو خریدم (البته بعد از چند تا سوالی که از دوستان پرسیدم و دیگه از اون موقع تا حالا فرصت نکردم به این فروم سر بزنم).
در کل از انتخابی که داشتم راضیم و از راهنماییهای دوستان متشکرم.
برای نصب فریمور تمام پست های مربوط رو خوندم اما متاسفانه لینک برنامه MultiLoader کار نمی کرد و برنامه رو از روی سرور برداشته بودند.
کسی آدرس دیگه ای واسه دانلوداین برنامه داره؟

ghasemzadeh.bahman
17-05-2009, 00:46
سلام به همه دوستان
منم حدود 3 ماهی میشه که این گوشیو خریدم (البته بعد از چند تا سوالی که از دوستان پرسیدم و دیگه از اون موقع تا حالا فرصت نکردم به این فروم سر بزنم).
برای نصب فریمور تمام پست های مربوط رو خوندم اما متاسفانه لینک برنامه MultiLoader کار نمی کرد و برنامه رو از روی سرور برداشته بودند.

sh_king
17-05-2009, 13:46
اسم فریمور t-mobile این هست:
f480boh3
از اینجا هم میشه دانلود کردش :

واسه بقیه اپراتور ها هم داره حالا سوال اینه که ما هم میتونیم از این فریمور استفاده کنیم یا نه؟

اینم لینک مستقیم دانلود:

ممنون دوست عزیز.
من این رو دانلود و نصب کردم و اصلا شبیه این شکل نیست و فرق داره
اصلا هم قشنگ نیست و پینک بهتره......
یکی بگرده اینو پیدا کنه .........

afzal7
17-05-2009, 16:46
با سلام خدمت همگي...!!

كسي هست كه تونسته باشه نقشه يا همون "رهیاب همراه" که حجمش تقریبا 3.5 mb ؟!! واقعا این گوشی محدودیت جاوا نداره؟!!

آیا تونستید دیکشنری فارسی به انگلیسی رو هم روش اجرا کنید(dictionary for mids FA_to_EN)؟!!

اصلا کسی از دوستان هست که فایلی باحجم 4-3 مگ رو تونسته باشه رو این گوشی نصب و اجرا کنه؟!!!

Rmv3x
17-05-2009, 18:05
ممنون دوست عزیز.

اینم فریموری که اولش t داره که کلا همین یک دونه هم هست
اسمشم اینه: F480TDVHJ2
من که اینترنتم ذغالی هست اگه میشه اینم دانلود کن و نصب کن ببین چه جوریاست

اینم لینک دانلود :

در ضمن بیاید اینجا و نظر بدید تو فریمور بعدی چه تغییراتی ایجاد بشه البته قبلش ثبت نام کنید(خیلی راحت هست)
من که پیشنهاد دادم اینترفیس جدید رو اضافه کنند شما ها هم بیاید بگید شاید نفرات زیاد شه و فرجی بشه :31:

البته اینم جوابی که به من دادند:

* Report this post
* Reply with quote

Re: Suggestions for a new firmware

New postby Administrator on Sun May 17, 2009 3:29 pm

ramin wrote:hi
please add new interface(3d touchwiz) in new frimware for f480

Sorry we at Samsung Flash Wiki cannot add it for you. This is Samsung's job to do so.
Hopefully they will realise that releasing TouchWiz 1.5 for the F480 will increase sales and renew the product's life cycle :)

همین طور که میبینید گفته ماهم امیدواریم نه اینکه چون سنگینه اصلا نمیاد
پس چاره ای نداریم جز امیدوار بودن

Rmv3x
17-05-2009, 18:21
سلام به همه دوستان

اینجا هست :

برنامه های دیگه ای هم میتونی پیدا کنی تو اینجا

Makan_noor
18-05-2009, 07:50
ممنون دوست عزیز.
من یه دور این تاپیک رو گشتم تا بالاخره اون پستی رو که قبلا در مورد این نسخه ی f480 نوشته بود رو پیدا کردم.صفحه ی 85 پست 847 که نوشته:

این گوشی 480 معمولی نیست ...... یکی از ادیشنهای 480 هست ، Samsung T919 Behold هست که برای T-Mobile طراحی شده.
ولی این نسخه Tuchwiz 1.5 روش نصبه.
پس اینطور که به نظر میاد نمیشه اینو روی گوشه های f480 معمولی نصب کرد.عکس این گوشی هم توی لینکی که در پست 846 گذاشته شده موجوده.

Rmv3x
18-05-2009, 18:20
yیه در خواست کوچیک داشتم
اونایی که فریمور pink رو نصب کردند میشه یه عکس از منو گوشیشون بذارند اینجا

mr.net
19-05-2009, 09:06
این در چرمی گوشی خوبه؟ قشنگه؟ یا هیچکی ازش استفاده نمی کنه؟
آهن ربایی چیزی داره که وقتی درش بسته می شه نگهش داره؟
مرسی.

Makan_noor
19-05-2009, 10:07
yیه در خواست کوچیک داشتم
اونایی که فریمور pink رو نصب کردند میشه یه عکس از منو گوشیشون بذارند اینجا
تو صفحه ی 72 پست 720 چنتا عکس با این فریمور هست.اگه منظورت از منو منوی اصلیه هیچ فرقی نکرده.

sdsab22
21-05-2009, 15:37
دوستان من چند سوال داشتم درباره اين گوشي:
1- copy paste در اين گوشي چه جوريه. متني رو كه كپي ميكنيم با چه دكمه اي ميشه paste kard?
2- چه جوري ميشه تم نصب كرد روش؟
3- shortcut هاي روي صفحه رو چه جوري ميشه تنظيم كرد؟ مثلا يه game خاص رو اضافه كرد . يا message رو اضافه كرد؟
يا اين راديو رو برداشت.
4- فايل txt رو با چي ميشه ديد؟
5- فونت گوشيو نميشه كوچكتر كرد. خيلي درشته كلا
ممنون از راهنماييتون

parisa_t
22-05-2009, 12:10
دوستان من چند سوال داشتم درباره اين گوشي:
1- copy paste در اين گوشي چه جوريه. متني رو كه كپي ميكنيم با چه دكمه اي ميشه paste kard?
2- چه جوري ميشه تم نصب كرد روش؟
3- shortcut هاي روي صفحه رو چه جوري ميشه تنظيم كرد؟ مثلا يه game خاص رو اضافه كرد . يا message رو اضافه كرد؟
يا اين راديو رو برداشت.
4- فايل txt رو با چي ميشه ديد؟
5- فونت گوشيو نميشه كوچكتر كرد. خيلي درشته كلا
ممنون از راهنماييتون
1_ اول باید متن رو انتخاب کنی با کشیدن دست روی قسمت متنی که میخوای کپی یا کات کنی ! بعد خودش اون پاین منوهاش میاد یا از این مسیر بری منوی option > edit text >cut ; copy ; paste
2- رو این گوشی نمیشه تم نصب کرد متاسفانه
3- این کارم نمیشه کرد اما اگه فریمور جدید pink رو نصب کنین این امکانات که میخوای بهش اضافه شده !
4_ نیازی به چیز خاصی نیست فایل txt رو بریز تو گوشی خودش باز میکنه همه فایلهای txt .doc .pdf ا رو معمولا .
5_ فونت گوشی رو نه ! نمیشه عوض کرد فقط تو قسمت مسیج که داری میخونی با دکمه های ولوم میتونی متن اس ام اس رو تا 3 سایز کوچیک تر و حتی بزرگ تر از این هم بکنی !

Rmv3x
24-05-2009, 19:54
مثل این که f480 داره فراموش میشه
هیچکی به فکرش نیست
خیلی وقته هیچ چیز جدیدی واسش نیومده

S A M S U N G
25-05-2009, 10:50
مثل این که f480 داره فراموش میشه
هیچکی به فکرش نیست
خیلی وقته هیچ چیز جدیدی واسش نیومده

بفرما دوست عزیز :

مقاوت رو بببین حال کن :دی

مخلصیم .

Makan_noor
25-05-2009, 11:41
بفرما دوست عزیز :

مقاوت رو بببین حال کن :دی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمخلصیم .

خیلی جالبه.نمیدونستم این گوشی ضد آب هم هست.هزارتا بلا سرش آورد ولی گوشی هیچیش نشد اما کاش هر وقت که ماشین از روی گوشی رد میشد یا هر وقت که اونو از ماشین لباسشویی در میاورد یا هر وقت که اونو از یه ارتفاعی پرت میکرد همون موقع گوشی رو نشون میداد که هنوز داره کار میکنه.آخه اینطوری ممکنه بعضیا شک کنن که تمام این آزمایش روی همون یدونه گوشی انجام شده یا نه!!

mkhavari2000
25-05-2009, 16:55
آقا گوشیم که با زدن کد لعنتی (*#36287#*) دوربینش رفته بود هوا رو بردم ماکروتل
دوربینش رو امتحان کرد با یه دوربین سالم و دید که سخت افزار دوربین خراب شده و گفت 93 تومن هزینه داره اگر دوربین رو برام بذاره
من هم گفتم نمی خوام با 80 تومن یه دوربین 10 مکاپیکسلی سامسونگ میتونم بخرم
اما هنوز نمیتونم قبول کنم که فقط یک کد بزنه سخت افزار رو بده هوا
به تکنسینش گفتم که این کد نمیتونه به rom آسیب رسونده باشه و گفت که این ها rom ندارند
در ضمن گفت که این گوشی با دو مدل دوربین عرضه شده که در سری های جدید که شامل گوشی نگون بخت من هم میشد دوربین های جدیدی نصب شده که کیفیت بالا تری داره و مات بودن و ناواضح بودن عکس برطرف شده و در نوع قبلی عکس ها مات میشدند
حالا اگر کسی دوربین استوک سراغ داره یا جایی رو میشناسه که گوشی اوراق میکنند بگه برم بخرم خودم عوضش کنم

mrcoffee
29-05-2009, 11:46
سلام.

چند تا عکس با گوشی گرفتم که دوست داشتم شما هم ببینید.
چند تا صحبت مختصر هم داشتم با دوستان عزیز. کسانی که از دوربین گوشی راضی نیستند، 2 راه دارند
یا گوشی رو بفروشند یا باهاش کنار بیان ! به هر حال کسی مجبورشون نکرده که F480 بخرن ! دوستانی هم
که راضی هستند ( مثل خودم ) لازم نیست هوار بزنیم ! دار دار کنیم که ایها الناس دوربین F480 در حد 5 مگا
هست !!! من یا تو رفیق عزیز که F480 داریم و از دوربینش راضی هستیم تا همین قدر برامون کافیه! غیر از
اینه ؟ بذار تمام دنیا بگن دوربینش در حد 2 مگا هست ! چیزی برای من و تو که عوض نمی شه ؟

یک موضوعی هم از قلم نیفته ! دوستانی که در این فروم از دوربین یا قسمت های دیگه گوشی می نالن در
حالی که گوشی رو از نمایندگی معتبر مایکروتل با کارت گارانتی نخریدن باید خودشون فهمیده باشن ایراد کار
از کجا هست ! خرید از مایکروتل وحی منزل نیست و من هم ابدا تبلیغی نمی کنم اما نسخه های چینی
این گوشی مثل نقل و نبات توی بازار ریخته . دم در علاءالدین من 145 تومن هم F480 دیدم ! خب طبیعیه که
با این قیمت عجیب و غریب مشکلات عجیب و قریب هم به سراغتون بیاد !

من رنج این رو به خودم هموار کردم و از قم تا تهران به خاطر یک گوشی رفتم که دقیقا 1 روز وقت من رو گرفت
اما در عوض مطمئنم که گوشی که دارم اصله ! پول بیشتری دادم اما راضی هستم ! حتی Omnia هم نسخه
های چینی داره ! سر من که سوت می کشه ! البته چینی ها با این سیاست هاشون 1 میلیارد نفر رو سیر می کنن اما نفعی برای من و تو نداره !

این عکس ها را من با فریم ور F480JPHK1 که فریم وری هست که مایکروتل ارائه می ده گرفتم !
از یه چیزی هم تعجب می کنم ! چرا شما این جا این قدر دنبال فریم ور هستید ؟ از گوشیتون چه توقعی دارید ؟
حتی بعضی ها حاضر هستند چند بار هزینه lock شدن گوشی بپردازند .... :41:

همین فریموری که مایکروتل روی گوشی نصب کرده بهترین فریم ور هست . حداقل از نظر فارسی بودن و امکانات دیگه. دوربینش رو هم که دارید می بینید چطور عکس می ندازه !
البته شاید توقعات من کمه !
( این عکس ها تا حد 800در600 توسط فتوشاپ کوچک شده . در سایز اصلی که 2560در1920 هست تصاویر با کیفیت تر هست)

S A M S U N G
29-05-2009, 15:11
سلام دوست عزیز .

اولا تبریک میگم که عضو شدین . دوما مهمتر از دوربین اون شخصی هستش که عکس میگیره . اگر من تنظیمات دوربین و نحوه درست گرفتن گوشی بلد نباشم دوربین 1000 مگاپیکسلی بهم بدن بازم عکسهای بدی میگیرم و بازم در مورد اون دوربین بد میگم .

کلا دوربین این گوشی مشکلی نداره .

مرسی از عکسات .

مخلصیم .

mrcoffee
29-05-2009, 16:19
دقیقا درسته samsung عزیز

یک قاعده کلی هست که در شب یا محیطی کمبود نور داره قسمت های مختلف جسم یا منظره ای که قصد عکس برداری ازش رو دارید نمی تونه بازتاب نور مناسبی به لنز دوربین شما داشته باشه ! حالا چه دوربین F480 چه دوربین omnia HD یا حتی دوربین دیجیتال 14 مگاپیکسلی SONY ! فرقی نداره !

sh_king
29-05-2009, 18:07
samsung جون این قضیه امضات چیه؟samsung armani microsoft

mahroo_z1
29-05-2009, 18:51
samsung جون این قضیه امضات چیه؟samsung armani microsoft
سلام دوست عزيز. به تايپيك زير مراجعه كنيد::5:

mrcoffee
30-05-2009, 11:16
گوشي شيكي خواهد بود ! اما به خاطر اسم Georgio Armani فكر كنم بايد 200 الي 300 تومان بيشتر عرق كرد !
عجب چيز مضحك و مسخره اي شده اين استفاده از Brand ها !

Makan_noor
30-05-2009, 12:06
wow!!عکس ها به نظر خیلی شارپ و باکیفیت میاد البته بهتون بگم که در نسخه های جدید این گوشی که وارد شد دوربین این گوشی عوض شده و کیفیت عکسا در مقایسه با گوشی های قدیمی تر افزایش پیدا کرده.مثلا خود من گوشیمو در دی ماه پارسال خریدم و دوستم در فروردین امسال.در مقایسه ی دو تا گوشی گوشی اون دارای لنز دوربین بزرگتر و کیفیت عکس های بهتری نسبت به گوشی من هستش ضمن اینکه وزن گوشی اون هم در مقایسه با مال من کمتره!!

mrcoffee
30-05-2009, 17:49
این رو نمی دونستم ! پس احتمالا دوربین گوشی من آخرین نوعش هست ؟ چون 1 ماه پیش گوشی رو خریدم!

ضمنا یک مطلبی رو توی این 100 صفحه چندین بار به صورت تکراری دیدم !

دوستان دقیقا گوش کنید :

سامسونگ F480 محدودیت جاوا نداره !
من شخصا در حال حاضر 30 مگابایت برنامه جاوا روی گوشی
دارم!

پیغام تمام !

Rmv3x
30-05-2009, 19:11
این رو نمی دونستم ! پس احتمالا دوربین گوشی من آخرین نوعش هست ؟ چون 1 ماه پیش گوشی رو خریدم!

ضمنا یک مطلبی رو توی این 100 صفحه چندین بار به صورت تکراری دیدم !

دوستان دقیقا گوش کنید :

سامسونگ F480 محدودیت جاوا نداره !
من شخصا در حال حاضر 30 مگابایت برنامه جاوا روی گوشی
دارم!

پیغام تمام !

دوست عزیز منظور از محدودیت جاوا حجم خاص یک برنامه است ک مثلا یک برنامه 4mb (مثل مقدار فضای اشغال شده در رم کامپیوتر موقع اجرای برنامه ها) نه این که مجموع برنامههای جاوا که رو گوشی نصب شده

بابت عکس هات هم ممنون
قبلا هم گفته بودم من دوربین خوبه شرط اصلی درست عکس گرفتن هست چون عکاسی یک هنر هستش

Rmv3x
30-05-2009, 19:19
راستی این f480 game edition که قرار هست بزودی بیاد کسی اطلاعاتی راجع بهش داره؟

mrcoffee
31-05-2009, 09:21
منظور من همین همین بود ! یک بار دیگه پستم رو بخون !
اگر 30 مگابایت برنامه روی گوشی هست ، مطمئنا 100% هم به خوبی اجرا می شن ! مثلا دیکشنری 12 مگابایتی Webster!
محدودیت جاوایی توی این گوشی وجود نداره ! 30 مگ برنامه جاوا دلیلی هست بر این که تمامی برنامه ها کاملا خوب و روان اجرا می شن !

برای مثال d900i محدودیت 1 مگابایتی داشت ! اگر می خواستی روش برنامه 1.5 مگابایتی بریزی این کار رو انجام نمی داد ! تنها فایل هایی با حجم زیر 1.4 مگابایت رو اجازه نصب می داد ! و در کل حدود 4 مگابایت فضا برای برنامه های جاوا داشت ! و این یعنی محدودیت جاوا ! چه از نظر ظرفیت چه از نظر اجرا !
اما F480 از این قضیه مستثنی هست ! به اندازه مموری خود تلفن (بیش از 200 مگابایت) می تونید برنامه جاوا نصب و اجرا کنید !

این یعنی گوشی محدویت جاوا نداره ! چه از نظر انتقال برنامه چه از نظر اجرا !

Highbury
31-05-2009, 21:26
سلام چند تا سوال از کسانی که این گوشی رو دارند دارم مخصوصا کسانی که توی این روزها خریداری کردند.
1-دوربینش چطوره؟درسته که این سری جدید دوربیناشون بهتر شده یعنی از لحاظ سخت افزاری بهتر شده؟خب حالا از کجا بفهمیم کدام بهتره؟
2-درسته که میشه صداش رو تقویت کرد؟در حد یو900 دی 900 هست؟
3-صداش توی هندسفری چطوره؟دو تیکه هستش؟جک 3.5 و یا تبدیلش رو روی هندسفری داره؟
4-جدیدا میگن برنامه نصب میشه ایا جاوا نصب میشه؟محدودیت داره؟
5-توی جعبه اش چه چیزایی هستش و از کجا بفهمیم سری جدیده؟

mahroo_z1
31-05-2009, 22:08
راستی این f480 game edition که قرار هست بزودی بیاد کسی اطلاعاتی راجع بهش داره؟
سلام دوست عریر. خبرشو در تایپیک زیر گذاشتم. میتونید به اون مراجعه کنید.:5:

ebi.s
01-06-2009, 09:19
سلام من گوشی f480 دارم نمیتونم به اینترنت وصل بشم چیکار کنم؟
لطفا کمکم کنید

red_kahroba
04-06-2009, 20:14
سلام من گوشی f480 دارم نمیتونم به اینترنت وصل بشم چیکار کنم؟
لطفا کمکم کنید

با سلام
دوست عزیز بنده با تنظیماتی که ایرانسل برام ارسال کرد بسیار راحت تونستم به اینترنت وصل بشم!
اما اگه بخوای برات تنظیمات اینترنتش رو میذارم:
Access name: mtnirancell
Auth type: none
User ID:
password:
Protocol: HTTP
Home Page: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Proxy Address: 10.131.26.138
Port: 8080
Linger Time: 300

kkain-blood
05-06-2009, 21:51
دوسان من بااین گوشی مسکل پیدا کردم نمیدونم چش شده تو جیبم بود با وجود اینکه شارژ داشت خاموش شده بود بعد که روشنش کردم کند کند عکل میکنه هر قسمتی رو که لمس میکنم چند ثانیه بعد واکنش نشون میده و اعصابم رو داغون کرده کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:

Makan_noor
06-06-2009, 10:05
سلام بر همگی
من یه مشکلی با گوشی پیدا کردم.موقع نصب بازی تو آخرین مرحله اشتباهی به جای گزینه ی update java db گزینه ی پایینیش creat all records رو زدم و بعد از اون گوشی خاموش و دوباره روشن شد و خیلی هم کند شد.تمام دفترچه تلفن یادداشت تقویم و غیره پر شد از چیزهایی که خودم هم قبلا ندیده بودم.مجبورشدم بشینم همه رو پاک کنم تا گوشی به وضعیت اولش برگرده ولی الان می ترسم دوباره گوشی اونطوری بشه کسی میدونه چرا اینطوری شد.

afzal7
06-06-2009, 12:12
آقا گوشیم که با زدن کد لعنتی (*#36287#*) دوربینش رفته بود هوا رو بردم ماکروتل
دوربینش رو امتحان کرد با یه دوربین سالم و دید که سخت افزار دوربین خراب شده و گفت 93 تومن هزینه داره اگر دوربین رو برام بذاره
من هم گفتم نمی خوام با 80 تومن یه دوربین 10 مکاپیکسلی سامسونگ میتونم بخرم
اما هنوز نمیتونم قبول کنم که فقط یک کد بزنه سخت افزار رو بده هوا
به تکنسینش گفتم که این کد نمیتونه به rom آسیب رسونده باشه و گفت که این ها rom ندارند
در ضمن گفت که این گوشی با دو مدل دوربین عرضه شده که در سری های جدید که شامل گوشی نگون بخت من هم میشد دوربین های جدیدی نصب شده که کیفیت بالا تری داره و مات بودن و ناواضح بودن عکس برطرف شده و در نوع قبلی عکس ها مات میشدند
حالا اگر کسی دوربین استوک سراغ داره یا جایی رو میشناسه که گوشی اوراق میکنند بگه برم بخرم خودم عوضش کنم

دوست عزیز...
گوشی من هم پیغام camera faileed میده... شما بالاخره با گوشیتون چی کار کردین...
درست شده یا نه...؟!!

mkhavari2000
07-06-2009, 00:03
دوست عزیز...
گوشی من هم پیغام camera faileed میده... شما بالاخره با گوشیتون چی کار کردین...
درست شده یا نه...؟!!

شما هم همین کد رو زدین ؟
دوربین به صورت سخت افزاری خراب شده و راه حلش تعویض با یک دوربین دیگه است
میتونی دوربین رو خودت بگیری و گوشی رو باز کنی
به صورت سوکتی هست دوربین جدید رو جا بزنی آدرس گرفتم زیر زمین علادین به نام سام کلینیک میکند اونجا داره
البته 2 هفته پیش قبل از اینکه ببرم ماکروتل توی آریاشهر یک مغازه بهم گفت که استوک این گوشی رو دارم که بردش خراب شده و میشه دوربینش رو برداشت
اما متاسفاه هم به علت طرح ترافیک و هم مشغله کاری نتونستم برم دنبالش
اگر رفتی و قیمت گرفتی به من هم خبر بده

red_kahroba
08-06-2009, 23:37
سلام بر همگی
من یه مشکلی با گوشی پیدا کردم.موقع نصب بازی تو آخرین مرحله اشتباهی به جای گزینه ی update java db گزینه ی پایینیش creat all records رو زدم و بعد از اون گوشی خاموش و دوباره روشن شد و خیلی هم کند شد.تمام دفترچه تلفن یادداشت تقویم و غیره پر شد از چیزهایی که خودم هم قبلا ندیده بودم.مجبورشدم بشینم همه رو پاک کنم تا گوشی به وضعیت اولش برگرده ولی الان می ترسم دوباره گوشی اونطوری بشه کسی میدونه چرا اینطوری شد.
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
اگه توجه کرده باشی در این منو که شما وارد میشی همه تنظیمات سیستمی وجود داره
یعنی همه تنظیمات در rom ذخیره میشه حالا شما اگه بتونی گزینه ای رو پیدا کنی تا همه تنظیمات ریست بشه احتمالا مشکلت حل بشه اما اگه نه فکر کنم دیگه با تعویض فریمور حتما درست خواهد شد:20:

pooria_k2
09-06-2009, 01:35
سلام
به نظر شما f480 بهتره یا490؟ وچرا؟
ممنون

pooria_k2
09-06-2009, 10:03
میشه بگین تو بسته ی خریداری شده دقیقا چه چیزایی هست؟

mrcoffee
09-06-2009, 18:16
یک سی دی حاوی Samsung Pc Suite 3
هدفون 2 تکه ( 35 میلی متری)
روکش چرمی یک تکه
کابل USB
دفترچه های راهنما

سپينود
10-06-2009, 14:41
سلام

موبايل من از يك ماه پيش دچار مشكل عجيبي شد و اون اينه كه صفحه لمسي اش گاهي اوقات هيچ عكس العملي در مقابل ضربه ها يا درگها نشون نميده و گاهي اوقات كاملا بي عيب و نقص و با سرعت بسيار خوب كار مي كنه گاهي اوقات هم اين واكنش خيلي كند صورت ميگيره فرمتش هم كردم ولي فايده اي نداشت چون هميشه اين مشكل رو نداره مي ترسم ببرمش ماكروتل و بگن اينكه مشكلي نداره ولي واقعا ناراحت كننده شده مي خوام بدونم رفع اين مشكل جزو گارانتي هست يا خير و چه راهكاري قبل از بردنش به ماكروتل پيشنهاد مي كنيد

behvar76
11-06-2009, 10:53
سلام
گوشی من هم بعد از وارد کردن کد #36287#* دوربینش از کار افتاد و یه ضد حال اساسی خوردم.هر کاری هم کردم درست نشد.یه هفته نمی شد که خریده بودمش.از طرفی گارنتی هم نداره.موندم که چیکار باید بکنم.دوستانی که همین مشکل براشون پیش اومده اگر به نتیجه رسیدن که بدون عوض کردن دوربین میشه براش کاری کرد لطف کنن خبر بدن.خیلی مسخره هستش که با 5 تا عدد دوربین از کار بیفته.
mrcoffee
11-06-2009, 14:57
behavar توی همچنین گوشی هایی شما باید این رو بدونید که هر کدی رو سرخود وارد نکنید ! چون این کد ها معمولا باگ هایی ( راه های نفوذ ) هست که یک عده کشف می کنند و در واقع استاندارد نیست ! یکی دیگه از دوستان هم کد افزایش صدای اسپیکر رو وارد کرد و ولوم رو این قدر برده بود بالا که اسپیکر سوخت !!! راه حلی نیست ! یا باید بی خیال دوربین بشید یا در بهترین حالت 70 تومن برات آب می خوره !

behvar76
11-06-2009, 23:39
سلام
دوستانی که دنبال والپیپر ، رینگتون و برنامه جاوا برای F480 هستن میتونن از لینکهای زیر هر چی میخوان دانلود کنن.

Rmv3x
12-06-2009, 09:57
اینم جدید ترین فریمور f480 :
F48FXEID1

هرکی نصب کرد بگه چه تغییراتی بوجود اومده

mrcoffee
12-06-2009, 16:12
یه امکانی هست برای ف.یلتر کردن شماره هایی که باهات تماس می گیرن ! اما امکان بلوک کردن SMS ها که مثلا توی D900 بود رو من توی F480 نمی بینم ! دوستان کسی اطلاعی داره ؟

vahid0801
12-06-2009, 16:25
این همون تمام صفحه سامسونگه که دوربینش 5 هست؟

sh_king
19-06-2009, 15:14
این همون تمام صفحه سامسونگه که دوربینش 5 هست؟
آره همونه ..............

hbm_7052
21-06-2009, 08:06
میزان حفط باطریش برای کاربردی عادی چقدره؟ یعنی چند روز دوام می آورد
واسم خیلی مهمه

sh_king
21-06-2009, 14:32
2 روز دووم میاره

siavash66
21-06-2009, 14:43
آقا تقلبیش تو بازار زیاد شده حواستون جم باشه هیچ فرقی با اصلیش نداره اصلش 260 هست تقلبیش 130

حتما از فروشگاه معتبر بخرید

hbm_7052
22-06-2009, 13:04
2 روز دووم میاره

چقدر کم !!
k750 قدیمی من یک هفته شارژ داشت !
یه سوال تقریبا بی ربط
f480 بیشتر شارژ نگه میداره یا I900 ؟

matin_08
22-06-2009, 13:43
میزان حفط باطریش برای کاربردی عادی چقدره؟ یعنی چند روز دوام می آورد
واسم خیلی مهمه
والا واسه من که حداقل 4 روز نگه میداره! اگه کمتر استفاده کنم تا 1هفته راحت میره!حالا نمیدونم واسه بقیه دوستان چجوری نگه میداره!

matin_08
22-06-2009, 15:21
لطفا یه سر به این تاپیک بزنین.

mkhavari2000
22-06-2009, 19:31
فکر میکنم به فریم ور هم مربوطه بشه نحوه مصرف باطری چون من قبل از اینکه فریم ور فارسی نصب کنم 1 هفته باطری نگه میداشت اما درست بعد از نصب کردن فریم ور فارسی 2 روز نگه میداره.

hbm_7052
25-06-2009, 12:12
لان فریموری که روی گوشی های که الان توی بازاره و فارسی هست چیه؟و چقدر شارش نگه می داره؟

matin_08
25-06-2009, 22:08
لان فریموری که روی گوشی های که الان توی بازاره و فارسی هست چیه؟و چقدر شارش نگه می داره؟
با فریمور F480JPHG3 هست و نصبت به بقیه قریمورها بیشتر شارژ نگه میداره.

mooripoldar
28-06-2009, 11:59
دوستان لطفا یه کم توضیح بدین که فایلهای jad رو چه طوری میشه درست کرد و دیگه اینکه چه طوری میشه wap رو تنظیم کرد و دانلود کرد از اینترنت،چون من تا حالا با گوشی وارد اینترنت نشدم و آیا با ایرانسل باید این کار را کرد یا با همراه اول؟ لطف کنید کامل توضیح دهید. با سپاس فراوان

matin_08
29-06-2009, 15:16
دوستان لطفا یه کم توضیح بدین که فایلهای jad رو چه طوری میشه درست کرد و دیگه اینکه چه طوری میشه wap رو تنظیم کرد و دانلود کرد از اینترنت،چون من تا حالا با گوشی وارد اینترنت نشدم و آیا با ایرانسل باید این کار را کرد یا با همراه اول؟ لطف کنید کامل توضیح دهید. با سپاس فراوان
فایل های jad رو با نرم افزار jad maker میشه ساخت.

برای وصل شدن به نت هم این تنظیمات رو وارد کنین :
set name:Irancell-GPRS1
Access name:mtnirancell
Auth type:None
Protocol:HTTP
Home URL:

تو تهران با هردوشون میشه وصل شد.ولی تو شهرهای دیگه فقط با ایرانسل میتونی وصل بشی.

matin_08
11-07-2009, 11:52
دوستان اونروز فریمور F480TDVHJ2 رو نصب کردم وقتی نصبش تموم شد گوشی ریست داد دیگه روشن نشد!تو بوت هم نمیرفت! فرستادمش گارانتی 1هفته ای فرستادن.یوقت نصبش نکنین که گوشیتون میترکه!

mahdi102
25-07-2009, 22:28
با سلام...............لطفا یه کمک حسابی به من کنید ..............
امروز فایلهای فارسی کننده f480 را دانلود و بر روی گوشی فلش کردم............گوشی فارسی شد ولی مشکلی دارم .......اول اینکه عکس که میگیرم بعد از سیو کردن مات میشه..........در حالیکه روی فریمور اصلیش اینطوری نبود...........
دوم اینکه به نظرم سرعت گوشی اومده پایین..........آیا همینطوره یا من به نظرم میاد؟.............

سوم اینکه کسی میتونه فریمور اصلی گوشی رو برام بذاره..........سه حرف آخرش به نظرم xxe یا exx بود ...........خیلی ممنون از تمام دوستان............لطفا کمکم کنید..........

mahdi102
25-07-2009, 23:08
سلام به همگی..........یه سوال اساسی دارم.....لطفا کمک کنید............در بین این همه فریمور برای f480 به نظر شماهایی که روی گوشیتون این فریمورها را ریختین........کدوم فریمور از لحاظ تاچ قویتر بود..........چون من فریمور فارسی رو ریختم به نظرم سرعت گوشی اومده پایین F480JPHG3

ورژن اصلی گوشیم f480xxhe7 بود و به نظرم میاد اون سرعتش بیشتر بود در لمس کردن............آیا درست میگم ؟

میشه راهنماییم کنید..........

matin_08
26-07-2009, 12:28
سلام به همگی..........یه سوال اساسی دارم.....لطفا کمک کنید............در بین این همه فریمور برای f480 به نظر شماهایی که روی گوشیتون این فریمورها را ریختین........کدوم فریمور از لحاظ تاچ قویتر بود..........چون من فریمور فارسی رو ریختم به نظرم سرعت گوشی اومده پایین F480JPHG3

ورژن اصلی گوشیم f480xxhe7 بود و به نظرم میاد اون سرعتش بیشتر بود در لمس کردن............آیا درست میگم ؟

میشه راهنماییم کنید..........
فریمور ها رو تاچ گوشی تاثیری ندارن.ولی به سرعت چرا تاثیر داره.به نظز من بهترین فریمور همون فریمور اصلیشه(F480JPHG3)!بقیه فریمور ها زود شارژ خالی میکنن... البته فریمور F480JPHK1 هم خوبه Answering Machine داره :20:

yee_pesare
26-07-2009, 14:36
سلام.دوستان من یه جا 480 هوگو بوس دیدم خیلی خوشکل بود میداد 300.به نظر شما می ارزه به خاطر شکل و تمش گارانتیم نداشت.معمولیش 265 بود

mahdi102
26-07-2009, 22:35
سلام.........کسی هست که بتونه لینک دانلود فریمور f480xxhe7 رو به من بده.........هر چی گشتم پیدا نکردم.........به شدت لازم دارم..........ممنن

ghasemzadeh.bahman
27-07-2009, 01:32
سلام.........کسی هست که بتونه لینک دانلود فریمور f480xxhe7 رو به من بده.........هر چی گشتم پیدا نکردم.........به شدت لازم دارم..........ممنن

سلام

توی این لینک firmware های زیادی از جمله چند تایی با چند حرف اول "f480xxh" وجود داره.
امیدوارم اون چیزی که شما دنبالش هستید توش پیدا بشه.

ghasemzadeh.bahman
27-07-2009, 01:40
سلام مجدد
از دوستانی که روی گوشی شون دیکشنری نصب کردن ، یک سوال داشتم.
روی گوشیم PMD نصب کردم ، صفحه کلیدش برای تایپ کردن خیلی کوچیکه و کار کردن باهاشم خیلی مشکله.

دیکشنری دیگه ای رو نصب کردم. اما متاسفانه توی این دیکشنری (و در کل چند تا نرم افزار دیگه مثل ir-daroo ) کلمات رو بر عکس یعنی از چپ به راست می نویسه.
شما راه حلی براش سراغ دارید یا دیکشنری دارید که باهاش راحت کار کنید؟

hbm_7052
27-07-2009, 08:42
آخرین قیمتش چنده؟ با گارانتی

mkhavari2000
27-07-2009, 22:35
توی این صفحه

درباره مشکل camera failed بحث شده و یک نف هم ادعا کرده :
I have real solution for F480 camera failed..
Problem is in different camera modules. One of them all ppls can repair via *#36287#2 (download ISP) after "success" hit "3" and U will see "0X1F4D8723" with most firmwares, different camera module will not work with mentioned ISP version - must be: "0x43064344" (but I have tried many firmwares and not found with required ISP)

Now I have solution for that. It is not free [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,
I need only your F480 camera and 10 EUR for repairing (sending costs not included), who can't disassemble or do not wants to do it - can send phone without battery and battery cover.

که 10 یورو بفرستید به همراه گوشی بدون باتری و این مشکل رو حل میکنه با فریم ور
پس باید راهی به غیر از تعویض دوربین باشه و اینکه سخت افزار خراب نیست
در ضمن من گوشیم رو چک کردم و متجه شدم که اصلا ماکروتل پیچ های گوشی من رو باز نکرده بود تا بتونه یه دوربین دیگه رو روی اون تست کنه تا ببینه سالمه

mahdi102
27-07-2009, 22:50
سلام

توی این لینک firmware های زیادی از جمله چند تایی با چند حرف اول "f480xxh" وجود داره.
امیدوارم اون چیزی که شما دنبالش هستید توش پیدا بشه.

سلام خدمت شما و ممنون از شما.........ولی متاسفانه فایل مورد نظرم آنجا هم نبود...........لطفا اگر کسی می تونه باز کمکم کند ممنون می شم.......ورژن f480xxhe7 را می خوام

adelaleyousef
02-08-2009, 23:15
سلام, مدل گوشی من f480i هستش, میخواستم بدونم چه جوری میشه فارسیش کرد چون زبان فارسی نداره و اس ام اس های فارسی رو نشون نمیده, اگه کسی میدونه کمک کنه....ممنون میشم...

matin_08
05-08-2009, 11:46
سلام, مدل گوشی من f480i هستش, میخواستم بدونم چه جوری میشه فارسیش کرد چون زبان فارسی نداره و اس ام اس های فارسی رو نشون نمیده, اگه کسی میدونه کمک کنه....ممنون میشم...
فریمور F480JPHG3 رو نصب کن فارسی هم ساپورت میکنه.

adelaleyousef
06-08-2009, 00:29
فریمور F480JPHG3 رو نصب کن فارسی هم ساپورت میکنه.
شما مطمئن هستین؟ آخه گوشی من f480i هستش نه f480....اگه کسی تست کرده جواب بده....واقعاً ممنون میشم...

matin_08
06-08-2009, 10:26
شما مطمئن هستین؟ آخه گوشی من f480i هستش نه f480....اگه کسی تست کرده جواب بده....واقعاً ممنون میشم...
مطمئن نیستم.ولی فکر نکنم با هم فرقی داشته باشن!

nima912
06-08-2009, 22:07
آخرین قیمتش چنده؟ با گارانتی
امروز از علائدین : مشکی 280 طلایی 295 گارانتی اصل:10:

Toranj_mhg
07-08-2009, 02:40
آقا من تازه رفتم دنبال اینکه روی این گوشی برنامه و بازی بریزم چون مال داداشمه ...
صفحه ی اول تاپیک رو خوندم و یاد گرفتم چه جوری برنامه بریزم(یه برنامه رو هم نیز با موفقیت ریختم... دم اون دوستی هم که به اون زیبایی توضیح داده بود حسابی گرم!) اما بیشتر برنامه هایی که دانلود کردم فقط فایل jar داره چه کنم؟ jad از کجا بیارم؟

matin_08
07-08-2009, 11:40
آقا من تازه رفتم دنبال اینکه روی این گوشی برنامه و بازی بریزم چون مال داداشمه ...
صفحه ی اول تاپیک رو خوندم و یاد گرفتم چه جوری برنامه بریزم(یه برنامه رو هم نیز با موفقیت ریختم... دم اون دوستی هم که به اون زیبایی توضیح داده بود حسابی گرم!) اما بیشتر برنامه هایی که دانلود کردم فقط فایل jar داره چه کنم؟ jad از کجا بیارم؟
از نرم افزار jad maker استفاده کن :

Toranj_mhg
07-08-2009, 13:44
آقا دمت گرم...
ولی من هرکاری کردم و هر فایل jar رو که drag & drop کردم توش error زیر رو می داد:

mkhavari2000
08-08-2009, 09:33
من گوشیم رو دیشب زدم شارژ صبح ساعتش زنگ نزد و دیگه هم روشن نمیشه !!!

saeidsmxo
08-08-2009, 11:02
آقا دمت گرم...
ولی من هرکاری کردم و هر فایل jar رو که drag & drop کردم توش error زیر رو می داد:
برنامه ی jad maker رو از حالت فشرده خارج کن و بعد این کارو بکن.

Toranj_mhg
08-08-2009, 18:02
دوست عزیز منم همین کار رو کردم
البته دیروز تو یک کامپیوتر دیگه امتحان کردم و جواب داد!! نمی دونم چرا ؟
ویندوز من xp sp3 هست!

sirchicco
08-08-2009, 19:16
سلام
آقا من این برنامه بانک تجارت واسه این گوشی رو میخواستم! به همراه آموزش نصبش از طریق بلوتوث

خیلی فوری
ممنون!

mkhavari2000
08-08-2009, 23:00
من گوشیم رو دیشب زدم شارژ صبح ساعتش زنگ نزد و دیگه هم روشن نمیشه !!!

نمیدونم چه را دشارژ کرده بود گوشی من دیشب تا صبح بعد از ظهر اومدم خونه زدم شارژ دیدم اصلا شارژ نداره و الان درست شده
کسی تا به حال اینطوری شده گوشیش ؟؟؟

matin_08
09-08-2009, 01:14
آقا دمت گرم...
اینو امتحان کن :

Mahanturbo
11-08-2009, 12:18
سلام اگه میشه آخرین لینک فریم ویر که فارسی رو ساپورت می کنه و فریم ویر اصلی هست برام قرار بدید ممنون می شم.

matin_08
12-08-2009, 15:19
سلام اگه میشه آخرین لینک فریم ویر که فارسی رو ساپورت می کنه و فریم ویر اصلی هست برام قرار بدید ممنون می شم.
تا اونجایی که من میدونم فقط 2تا فریمور فارسی ساپورت میکنه که یکیش همون فریمور اصلیش(F480JPHG3) و فریمور F480JPHK1 هست.که میتونید از سایتی که دوستمون Ghasemzadeh.Bahman معرفی کردن پیدا کنید.

red_kahroba
12-08-2009, 21:54
آقا دمت گرم...

با سلام
شما ميگي فايل jar رو ميخواي تبديل كني! خوب اسم برنامه روشه"jadmaker" يعني فايل جد رو تبديل ميكنه
اين برنامه درست كار ميكنه ولي بعضي اوقات رو برخي از فايل ها كار نميكنه!

matin_08
13-08-2009, 00:17
با سلام
شما ميگي فايل jar رو ميخواي تبديل كني! خوب اسم برنامه روشه"jadmaker" يعني فايل جد رو تبديل ميكنه
اين برنامه درست كار ميكنه ولي بعضي اوقات رو برخي از فايل ها كار نميكنه!
نخیر دوست عزیز.این برنامه از رو فایلهای jar یه فایل jad میسازه.چون برا تصب برنامه روی گوشیهای سامسونگ یه فایل jad هم لازمه.

Makan_noor
13-08-2009, 08:04
دو احتمال وجود داره:یا فایل جار شما خرابه که چاره ای نداره و یا ایراد از برنامه هست.برنامه جادمیکر ورژن 1.15 معمولا بعضیاشون درست کار نمیکنن من پیشنهاد میکنم شما ورژن 1.20 رو که راحت تو اینترنت پیدا میشه دانلود کنید.

Sky1
14-08-2009, 08:45
فریمور f48fxeia3 چه طوریه ؟ ارزش داره نصبش کنم ؟ فریمور من الان f480jphk1 هست قشنگ 3 روز با استفاده شارژ نگه میداره

mefmef
23-08-2009, 14:49
دوستان سلام
من قصد خرید این گوشی را دارم ولی یکی از دوستام می گه گوشی جالبی نیست حالا دچار تردید شدم لطفا راهنمایی کنید
1- ایا برنامه برای این گوشی هست ؟
2- نصب برنامه روش راحت هست ؟
3-منوهاش رو می شه فارسی کرد ؟
4- فریم ورش قابل اپدیت هست ؟
5- تایپ فارسی توی اون راحته ؟
و خلاصه هرچی که به ذهنتون می رسه و می تونه بمن کمک کنه
ممنون می شم از راهنمایتون

mefmef
23-08-2009, 15:04
تا اونجایی که من میدونم فقط 2تا فریمور فارسی ساپورت میکنه که یکیش همون فریمور اصلیش(F480JPHG3) و فریمور F480JPHK1 هست.که میتونید از سایتی که دوستمون Ghasemzadeh.Bahman معرفی کردن پیدا کنید.

HTML کد:

وای این گوشی چرا اینقدر فریم ور داره ؟!

red_kahroba
25-08-2009, 21:21
دوستان سلام
من قصد خرید این گوشی را دارم ولی یکی از دوستام می گه گوشی جالبی نیست حالا دچار تردید شدم لطفا راهنمایی کنید
1- ایا برنامه برای این گوشی هست ؟
2- نصب برنامه روش راحت هست ؟
3-منوهاش رو می شه فارسی کرد ؟
4- فریم ورش قابل اپدیت هست ؟
5- تایپ فارسی توی اون راحته ؟
و خلاصه هرچی که به ذهنتون می رسه و می تونه بمن کمک کنه
ممنون می شم از راهنمایتون

دوست عزيز سلام
اجازه بده من سوالهاتو جواب بدم
1. بله برنامه روي اين گوشي نصب ميشه من خودم به شخصه نزديك به پنجاه تا بازي و برنامه ريختم روش
2. نصب برنامه به اين صورت هست كه بايد گوشيو با كابل وصل كني بعد يه برنامه هست كه درايور مودم مربوط به گوشي توش هست اونو نصب ميكني بعد وارد اون برنامه ميشيو بعد كام پورت رو تنظيم ميكنيو كانكت ميشي بعد هم هر برنامه و بازي كه خواستي روش ميريزي. بعد از اون روي گوشي يه كد رو ميزنيو جاواي گوشيت آپديت ميشه و بازي ها و برنامه هارو ميشناسه
3. اگه با گارانتي اصلي بخري كه فريموره فارسي روش باشه فارسيو ساپورت ميكنه! همونجوري كه تو باقي گوشي هاي سامسونگ فارسي تايپ ميكني تو اين گوشي هم ميشه اس ام اس تايپ كرد.
4. بله فريم ورش قابل آپديت هست. البته بايد فريمور رو عوض كني نه آپگريد.
5. تايپ فارسي هم كه گفتم مثل باقي گوشي هاي سامسونگ. دقت كن كه گفتم مثل گوشي هاي سامسونگ نه نوكيا.
اگه از من بپرسي من پيشنهاد ميدم كه با گارانتي اصلي بخري چون فريموري كه روش هست هم تايپ فارسي رو پشتيباني ميكنه هم منوي فارسي داره. در ضمن Answering machin يا منشي تلفني هم داره.
در ضمن بگم وقتي خودم ميخواستم گوشيمو بخرم فروشنده با اطمينان گفت كه روش برنامه نصب نميشه:18: طوري بود كه من خودم شك كردم كه نشه روش برنامه ريخت اما بعداً ديدم نصب ميشه. بنابراين به حرف هر كسي گوش نده:20:
در كل گوشي خوبي هست اگه از قيافش خوشت اومده بگير مطمئن باش عاشقش ميشي :46::40::27:

mefmef
26-08-2009, 08:09
دوست عزيز سلام
1. بله برنامه روي اين گوشي نصب ميشه من خودم به شخصه نزديك به پنجاه تا بازي و برنامه ريختم روش
2. نصب برنامه به اين صورت هست كه بايد گوشيو با كابل وصل كني بعد يه برنامه هست كه درايور مودم مربوط به گوشي توش هست اونو نصب ميكني بعد وارد اون برنامه ميشيو بعد كام پورت رو تنظيم ميكنيو كانكت ميشي بعد هم هر برنامه و بازي كه خواستي روش ميريزي. بعد از اون روي گوشي يه كد رو ميزنيو جاواي گوشيت آپديت ميشه و بازي ها و برنامه هارو ميشناسه
3. اگه با گارانتي اصلي بخري كه فريموره فارسي روش باشه فارسيو ساپورت ميكنه! همونجوري كه تو باقي گوشي هاي سامسونگ فارسي تايپ ميكني تو اين گوشي هم ميشه اس ام اس تايپ كرد.
5. تايپ فارسي هم كه گفتم مثل باقي گوشي هاي سامسونگ. دقت كن كه گفتم مثل گوشي هاي سامسونگ نه نوكيا.
اگه از من بپرسي من پيشنهاد ميدم كه با گارانتي اصلي بخري چون فريموري كه روش هست هم تايپ فارسي رو پشتيباني ميكنه هم منوي فارسي داره. در ضمن Answering machin يا منشي تلفني هم داره.
در ضمن بگم وقتي خودم ميخواستم گوشيمو بخرم فروشنده با اطمينان گفت كه روش برنامه نصب نميشه:18: طوري بود كه من خودم شك كردم كه نشه روش برنامه ريخت اما بعداً ديدم نصب ميشه. بنابراين به حرف هر كسي گوش نده:20:
در كل گوشي خوبي هست اگه از قيافش خوشت اومده بگير مطمئن باش عاشقش ميشي
ممنون از راهنمایت رفتم برای خرید

mefmef
26-08-2009, 08:11
دوست عزيز سلام
در كل گوشي خوبي هست اگه از قيافش خوشت اومده بگير مطمئن باش عاشقش ميشي

ممنون از راهنمایت رفتم برای خرید

armitaaa
30-08-2009, 08:41
سلام امیر جان
من نتونستم برنامه file explorer و درایور f480 رو دانلود کنم
plz کمکم کن

mohsen.g
30-08-2009, 14:09
سلام دوستان.چندتا سوال داشتم.

روی گوشی(f480) برنامه دیکشنری (فارسی به انگلیسی) درست کار می کنه.............نقشه تهران چه طور ( وقتی برنامه نصب شد می شه به درستی اسم خیابونارو دید)

قیمت f480 الان با گارانتی اصلی چنده...........

مرسی

parisa_t
01-09-2009, 10:44

متین جان مطمئنی شما که این فریمور F480JPHK1 هم فارسی رو ساپورت میکنه ؟؟

mkhavari2000
01-09-2009, 23:16
سلام دوستان.چندتا سوال داشتم.

روی گوشی(f480) برنامه دیکشنری (فارسی به انگلیسی) درست کار می کنه.............نقشه تهران چه طور ( وقتی برنامه نصب شد می شه به درستی اسم خیابونارو دید)

قیمت f480 الان با گارانتی اصلی چنده...........

مرسی

من دیکشندی انگلیسی به فارسی رو دارم روی گوشیم اما فارسی به انگلیسی رو نصب نکردم و باهاش مشکلی هم ندارم
نقشه تهران هم خیلی خوب کار میکنه و با لمس کردن صفحه نمایش خیلی خوب و راحت رو نقشه حرکت میکنه و با اسم خیابون ها هم مشکلی نیست

mohsen.g
03-09-2009, 10:33
ممنون....

این گوشی افت قیمت دیگه نداره یا اینکه ماه دیگه 30 تومن دوباره می یاد پایین!!!!

parisa_t
04-09-2009, 00:11
ماه دیگه نه ! اما این و ذر نظر بگیر از 9 ماه پیش کلا 30 تومن اومده پائین !

ghasemzadeh.bahman
04-09-2009, 01:53
من دیکشندی انگلیسی به فارسی رو دارم روی گوشیم اما فارسی به انگلیسی رو نصب نکردم و باهاش مشکلی هم ندارم
نقشه تهران هم خیلی خوب کار میکنه و با لمس کردن صفحه نمایش خیلی خوب و راحت رو نقشه حرکت میکنه و با اسم خیابون ها هم مشکلی نیست
سلام
دوست عزیز mkhavari2000 چه دیکشنری روی گوشیتون دارید؟
من PMD دارم اما کلیدهای تایپش خیلی ریزاند
و دیکشنری های دیگه و بعضی برنامه های دیگه مثل irdaroo هم حروف فارسی رو از چپ به راست می نویسند.

S A M S U N G
04-09-2009, 11:24
سلام امیر جان
من نتونستم برنامه file explorer و درایور f480 رو دانلود کنم
plz کمکم کن
سلام دوست عزیز .

لینک سایت Mediafire خراب شده .

فردا واستون دوباره آپ میکنم .

مخلصیم .

mkhavari2000
04-09-2009, 12:17
سلام
دوست عزیز mkhavari2000 چه دیکشنری روی گوشیتون دارید؟
من PMD دارم اما کلیدهای تایپش خیلی ریزاند
و دیکشنری های دیگه و بعضی برنامه های دیگه مثل irdaroo هم حروف فارسی رو از چپ به راست می نویسند.

من هم pmd دارم متاسفانه کلید هاش خیلی کوچیک هستند اما با دقت میزنم ایران دارو رو هم من نصب نکردم

mohsen.g
05-09-2009, 01:08
سلام دوستان
این گوشی با استفاده معمولی ، تقریبا چند روز شارج نگه می داره........

ممنون

6990
05-09-2009, 21:01
سلام دوستان
بنده تعداد زیادی از پستهای این تاپیک و نظرات مختلف رو خوندم. ولی نتونستم به نتیجه خوبی برسم. لطفا دوستانی که مدتیه که از این گوشی استفاده می کنن بگن این گوشی چه مشکلاتی داره؟
ازش راضی هستید؟
ارزششو داره که من الان این گوشی رو بخرم؟
و همچنین امکان نصب برنامه های جاوا از روی مموری کارت هست یا نه باید مثل آموزش پست شماره یک این تاپیک، حتما با usb نصب کرد؟
تمام برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه؟
این بازی های جدید جاوا که کمی سنگین هستند و گوشی های قدیمی نمی تونن اون ها رو اجرا کنن و هنگ می کنن رو اجرا می کنه؟
اصلا این گوشی هنگ می کنه؟
کیفیت صدای اسپیکر واقعا خوبه؟
گوشی های بدون گارانتی زبان فارسی ساپورت می کنن؟
و اگه اطلاعات دیگه ای هم هست که فکر می کنید برای خریدار مهمه، لطفا بگید.
:13:

:31: خیلی ممنون

swot
10-09-2009, 23:01
دوستان سلام /ایا هیچ راه حلی وجود نداره تا بشه از روی دکمه هندز فری به اهنگ بعدی رفت/من قبلا نوکیا و موتورلا داشتم می شد/اگه کسی بلده لطف کنه بگه؟مرسی

farzad_ariya
14-09-2009, 13:41
salam dostan man ye moshkeli ke daram aziyatam dare mikone inke phonbok roye sms emal nemishe yani chand roz yebar sms ke omade name ferestande malom nist faght teleshona ra neshon mide moshkel chiye

ghasemzadeh.bahman
16-09-2009, 22:46
سلام دوستان
بنده تعداد زیادی از پستهای این تاپیک و نظرات مختلف رو خوندم. ولی نتونستم به نتیجه خوبی برسم. لطفا دوستانی که مدتیه که از این گوشی استفاده می کنن بگن این گوشی چه مشکلاتی داره؟
ازش راضی هستید؟
ارزششو داره که من الان این گوشی رو بخرم؟
و همچنین امکان نصب برنامه های جاوا از روی مموری کارت هست یا نه باید مثل آموزش پست شماره یک این تاپیک، حتما با usb نصب کرد؟
تمام برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه؟
این بازی های جدید جاوا که کمی سنگین هستند و گوشی های قدیمی نمی تونن اون ها رو اجرا کنن و هنگ می کنن رو اجرا می کنه؟
اصلا این گوشی هنگ می کنه؟
کیفیت صدای اسپیکر واقعا خوبه؟
گوشی های بدون گارانتی زبان فارسی ساپورت می کنن؟
و اگه اطلاعات دیگه ای هم هست که فکر می کنید برای خریدار مهمه، لطفا بگید.
:13:

:31: خیلی ممنون

سلام دوست عزیز
این که گوشی ارزشش رو داره یا نه بستگی به انتظار شما از گوشی داره.
مثلا اگر نظر های قبلی راجع به دوربینش رو خونده باشید ، بعضی از دوستان میگن خوبه بعضی ها نه ،
هر دو طرف درست میگن یعنی توی شب و نور کم تقریبا عکسش افتضاحه (چون فلاشش نسبتا مناسب نیست) ولی توی روز خیلی خوب و مخصوصا عکس های از فاصله نزدیکش واقعا عالیه (البته فراموش نشه که باید روی spot تنظیم بشه).
البته این نظر و تجربه شخصی منه و نسبت به گوشی های دیگه ای که من دیدم چیزی از عکس کم نداره (منظورم گوشی های با دوربین تقریبا همسطح و بازهم توجه داشته باشید که دوربینش لنز نداره).
دربین گوشی های جاوا هم معمولیه و تقریبا هر نرم افزاری که من لازم داشم روش نصب شده (مشکل حجم نداره) ولی CPUش خیلی قوی نیست و گوشی من بازی های با گرافیک نسبتا بالا رو کند اجرا میکنه که رسما نمیشه بازیشون کرد.
گوشی های بدون گارانتی هم طبق گفته دوستان اگه lock نباشن ، شما می تونین firmware دلخواهتون رو (طبق روش ذکر شده در اولین پست) روش نصب کنین (البته اگه گوشیتون خودش زبان فارسی رو ساپورت نکرد).
راجع به هنگ کردن هم تا به حال گوشیه من فقط دو بار اونم وقت آلارمش زدنش هنگ کرده.
صدای اسپیکرش هم خوبه و راضی کنند هستش.
راستی با اینکه گوشیم دو سه بار از دستم افتاده و ضربه ی محکمی هم بهش خورد ولی بجز پریدن لعاب روی قاب استیلش ، هیچ مشکلی واسش پیش نیومد.

mohsen.g
19-09-2009, 11:20
ببخشید دوستان.........این گوشی شتاب سنج داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و صفحه كليد(QWERTY) چه طور؟؟

mkhavari2000
23-09-2009, 20:26
ببخشید دوستان.........این گوشی شتاب سنج داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و صفحه كليد(QWERTY) چه طور؟؟

نه هیچکدوم رو نداره

Vah!d
25-09-2009, 01:35
دوستان پسر عموی من امروز این گوشی رو خرید ولی

1- منوهاش و تمش با اون چیزی که من در اینترنت دیدم متفاوت بود . مگه این گوشی 2 تا تم مشکی و سفید نداره ؟ تم گوشی پسر عموی من نارنجی بود و آیکون هاش هم متفاوت با اون چیزی که من در اینترنت دیدم بود . علتش چیه ؟

2- واسه اینکه اصل باشه باید پشت گوشی نوشته شده باشه Made in korea by samsung‌؟

neda_azadi99
26-09-2009, 02:05
سلام من این کدی که یکی از دوستان نوشته بود برای دوربین وارد کردم*#36287#2از اون موقع گوشیم پیغام camera failede میده لطفا کمکم کنید چکار باید بکنم

mkhavari2000
28-09-2009, 01:33
سلام من این کدی که یکی از دوستان نوشته بود برای دوربین وارد کردم*#36287#2از اون موقع گوشیم پیغام camera failede میده لطفا کمکم کنید چکار باید بکنم

به جمع ما دوربین خرابها خوش اومدی.
من الان 3 ماهه که این مشکل رو دارم و بردم نمایندگی گفت که 90 هزار تومن هزینه تعویض برد دوربین میشه من هم بیخیالش شدم

Vah!d
29-09-2009, 01:18
من الان 3 ماهه که این مشکل رو دارم و بردم نمایندگی گفت که 90 هزار تومن هزینه تعویض برد دوربین میشه من هم بیخیالش شدم

علت خرابی دوربین چیه ؟ همون کدی که وارد میشه ؟

Hsnti
29-09-2009, 23:48
سلام
اقا من خانمم این گوشی رو با یه رم 4 گیگ گرفته و حدود 50 تا اس ام اس هم تو my folder ذخیره کرده و تمام مموری کارتش هم خایه و تو فون مموری هم چیزی نداره ولی با اومدن هر اس ام اس دیگه ای پیغام some SMS memory full delete some SMS رو میده!
تو تنظیماتش هم من نتونستم گزینه ای برای اینکه اس ام اس ها رو روی مموری کارت تنظیم کنم پیدا کنم.
خواهشا" اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه
ممنون

mkhavari2000
30-09-2009, 01:10
علت خرابی دوربین چیه ؟ همون کدی که وارد میشه ؟

اینطور که به من گفتند علتش همین کد هست
اما من نمیتونم قبول کنم که یه کد نرم افزاری بتونه سخت افزار دوربین رو خراب کنه

Vah!d
30-09-2009, 02:35
اینطور که به من گفتند علتش همین کد هست
اما من نمیتونم قبول کنم که یه کد نرم افزاری بتونه سخت افزار دوربین رو خراب کنه

به جز وارد کردن این کد مشکل دیگری واسه دوربین پیش نمیاد که خراب بشه ؟

Chatrbaaz
01-10-2009, 20:24
سلام .. من همین الان عضو اینجا شدم اونم فقط به خاطر این کلوب !! هرچند سالها پیش هم عضو بودم اما نه آی دی یادم هست و نه رمزی !!!! به هر حال ...
من این گوشیو پارسال اواخر پاییز بود که خریدم ... هنوزم که هنوزه ازش راضیم ...

و می خوام یه جا معرفی کنم واسه یه دنیا کد مخفی این گوشی :

mkhavari2000
02-10-2009, 21:46
اساتید میخوام ببینم میشه فریم ور f480i رو روی f480 معمولی نصب کرد
امکانات بهتری داره مثل منشی تلفنی و تاچ ویزار بهتر

CHEGUEVARA.
03-10-2009, 11:26
سلام دوستان
کسی میدونه چجوری باید گوشی رو تنظیم کرد که فایل هایی که با بلوتوث میگیرم تو مموری کارته گوشی save شه نه تو حافظه ی خود گوشی...؟؟؟؟
ممنون

hamed999
11-10-2009, 22:55
دوستان این گوشی صفحه qwerty داره یا نه؟

mkhavari2000
14-10-2009, 12:05
من گوشیم رو فروختم و یه اکسپریا گرفتم اما خداییش لذت تاچ ویزارد f480 یه چیز دیگه است وقتی بهش عادت میکنی دیگه کار کردن با بقیه گوشی های تاچ برات سخت میشه
یادش بخیر چقدر خوب بود

Hsnti
16-10-2009, 01:02
سلام
اقا کسی برای پست من جوابی نداره؟

S A M S U N G
16-10-2009, 01:13
سلام دوست عزیز .

این گوشی محدودیت داره .

گزینه ائی واسه ذخیره توی مموری کارت و حافظه گوشی نداره .

مخلصیم .

johnypersian1656
16-10-2009, 01:41
سلام
اقا کسی برای پست من جوابی نداره؟

دوست خوبم من که هرچی جستجو کردم فقط به این برخوردم که این انگار یه باگه!!! و راهی واسش نیست شما از دوست خوبمون با نام کاربری SAMSUNG بپرسین ایشون چون چند ساله دارن اگه راهی باشه میدونن.(ببخشین من پستشونو توی صفحه ی قبل ندیدم)

red_kahroba
22-10-2009, 09:11
با سلام خدمت همه دوستان
چند سوال داشتم که خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم
دوستان فریمور گوشی من f480JPHK1 هست که هم فارسی ساپورت هست و هم Answering Machin داره
و فارسی اون جوری هست که هم تو اس ام اس تایپ فارسی دارم هم منوها کاملاً فارسی میشن:20:
قصد دارم فریمور گوشیمو عوض کنم چون میخوام از فونت های آخرین فریمور استفاده کنم(این فونت معمولی دلمو زده:46:)
اما میخوام بدونم که اگه من فریمور رو عوض کنم و دوباره همین فریمور f480JPHK1 رو بریزم روش همین منو فارسی و منشی تلفنی هم روش نصب میشه یا نه؟ اگه نصب نمیشه آیا میشه الان که این فریمور رو گوشیم هست ازش یه بک آپ بگیرم که بعداً برگردونم رو گوشیم؟:exclamati
اگه نیاز به توضیح بیشتری دارید بگید توضیح بدم!
خیلی عجله ندارم هروقت تونستید به سوال منم جواب بدید
با تشکر

fariborz_1
23-10-2009, 06:40
سلام
من تم موبایل سامسونگ samsung SGH-F480 می خوام
پسوند تم گوشی من BMP هست
لطفآ راهنماییم کنید از کجا دانلود کنم

mohsen.g
23-10-2009, 14:32
والا تا اونجای که من می دونم.........برای این گوشی تم وجود نداره.........
می تونی برنامه هاشو از این سایت بگیری...

mkhavari2000
24-10-2009, 00:38
با سلام خدمت همه دوستان
دوستان فریمور گوشی من f480JPHK1 هست که هم فارسی ساپورت هست و هم Answering Machin داره
و فارسی اون جوری هست که هم تو اس ام اس تایپ فارسی دارم هم منوها کاملاً فارسی میشن:20:
قصد دارم فریمور گوشیمو عوض کنم چون میخوام از فونت های آخرین فریمور استفاده کنم(این فونت معمولی دلمو زده:46:)
اما میخوام بدونم که اگه من فریمور رو عوض کنم و دوباره همین فریمور f480JPHK1 رو بریزم روش همین منو فارسی و منشی تلفنی هم روش نصب میشه یا نه؟ اگه نصب نمیشه آیا میشه الان که این فریمور رو گوشیم هست ازش یه بک آپ بگیرم که بعداً برگردونم رو گوشیم؟:exclamati
با تشکر

دست نگه دار و عجله نکن فریم ور های توی سایت فکر کنم برای f480 معمولی باشه و گوشی شما f480i هست اگر این فرم ور ها رو بریزی احتمالا گوشیت بالا نیاد اما مطمئن نیستم

ghasemzadeh.bahman
26-10-2009, 01:05
با سلام خدمت همه دوستان
با تشکر
سلام
اگر شما firmware گوشیت رو عوض کنی و بعدا دوباره همین f480jphk1 رو روش نصب کنی تمام مواردی رو که الان داری و مربوط به فیرمورت هست برمی گرده .فقط قبل از عوض کردن، firmware قبلیتون رو از اینترنت دانلود بکنید.
در ضمن اگر از فونتتون خسته شدین ،باید فیرموری به اسم pink رو نصب کنید؛ که اونهم سه تا فونت داره.
اسمشون:

F48FXEIB1 - (February 2009), same as F480XEIB1, but Pink-Edition with 2 new fonts and optional pink menu-focus color like the version below.

F48FXEIA3 - (January 2009), changes: 3 new Widgets (AccuWeather, GoogleSearch, Get New Widgets), 2 new Menu-fonts, new selectable menu focus-color pink, Rev.3: some bug fixes

و لینکشون هم توی پستهای قبلی دوستان زحمتشو کشیدند.
فقط یادتون باشه این دو تا هیچکدوم اصلا فارسی ساپورت نمیکنند.
البته شاید تا حالا با قابلیت ساپورت فارسیش هم اومده باشه که من بی اطلاعم.

free_touch
26-10-2009, 23:33
دوستان تاچ این گوشی مگه خازنی نیست.
چرا جی اس ام ارنا زده مقاومتی ؟

saeed_professional
28-10-2009, 14:19
سلام من یک برنامه برای ضبط صدا میخوام ، جایی سراغ ندارید بتونم این برنامه رو دانلود کنم؟

CHEGUEVARA.
31-10-2009, 02:27
سلام دوست عزیز .

این گوشی محدودیت داره .

گزینه ائی واسه ذخیره توی مموری کارت و حافظه گوشی نداره .

مخلصیم .
خيلي ممنون رئيس..:10:

kkain-blood
06-11-2009, 19:47
کسی dictionary انگلیسی به انگلیس برای این گوش سراغ نداره؟ چند تا امتحان کردم ولی با تاچ مشکل داشتند!

archipay
15-11-2009, 21:05
سلام دوستان
همه چی اینجا گفته شد الا یه چیز. چطوری میشه از فریمور f480 و یا f480i بک آپ گرفت؟ کسی از دوستان اطلاعی نداره؟

red_kahroba
20-11-2009, 12:19
با سلام دوستان عزیز
دوستان من چند روز پیش یکی از همکارانم گوشی f480i خریده بود میگفت زمانی که گوشی رو خریدم فروشنده گفت براتون ویندوز موبایل و برنامه میریزم 30 هزار تومن.
که براش ریخته. من نگاه کردم دیدم ویندوز موبایل نیست اما یه چیزی شبیه به تاچ ویز 3.5 هستش:18:
فریمور گوشی مثل من بود ولی نمیدونم چطور اونو نصب کرده بودن؟
میخواستم ببینم کسی از دوستان از این قضیه چیزی میدونه؟ چطور میتونیم ما هم نصب کنیم؟:19:

pulp_152
20-11-2009, 15:00
احتمالا فلش بوده ... وگرنه وین موبایل که نمیتونه ساپورت کنه ... اینترفیسش هم نسخه جدیدتری داره نسبت f480 معمولی و نیازی به ریختن هم نبوده .. البته فکر کنم

Mr Unknown
22-11-2009, 22:20
سلام
من یه مشکلی دارم
وقتی سیمکارت ایرانسل تو گوشیه باطری زود خالی می شه و گوشی داغ می کنه.
ولی با همراه اول اینجوری نیست
حالا مشکل چیه؟
ممنون

red_kahroba
23-11-2009, 02:08
سلام
من یه مشکلی دارم
وقتی سیمکارت ایرانسل تو گوشیه باطری زود خالی می شه و گوشی داغ می کنه.
ولی با همراه اول اینجوری نیست
حالا مشکل چیه؟
ممنون

دوست عزیز سیم کارت ایراتسل و کلاً خط ایرانسل یه مشکلی داره که اونم اینه که وقتی از یه محلی به محل دیگه میری چون بین آنتن های ایرانسل خطت سوییچ میشه یه پیغامی میاد رو صفحه که میگه برای خارج شدن از رومینگ گوشی خودتون رو خاموش روشن کنید.
اگه شما گگوشیتون رو خاموش روشن نکنید مرتباً این پیغام میاد روی صفحه و ال سی دی روشن میشه حتی وقتی گوشی شما تو جیبتون هست.
من حدس میزنم و فقط حدس میزنم که این اتفاق برای گوشی شما میافته و مرتباً ال سی دی روشن میشه و شارژ باطری رو خالی میکنه.
بازم میگم حدس میزنم اینطور باشه اما اساتیده فن زیاد هستن حتماً راهنماییتون میکنن:20:

fariborz_1
30-11-2009, 07:22
اسم کامل گوشی من samsung SGH-F480 هستش
براش یه چند تا تم لازم دارم
پسوندشم .bmp هست

fariborz_1
02-12-2009, 07:08
پسوند .BMP یعنی تم نداره ؟ :41:

S A M S U N G
02-12-2009, 12:38
نه عزیز تم واسه این گوشی نیست .

مخلصیم .

osmaan
02-12-2009, 14:22
مگه تم با پسوند bmp هم داریم؟!!!!!!!!

mkhavari2000
04-12-2009, 18:33
اسم کامل گوشی من samsung SGH-F480 هستش
براش یه چند تا تم لازم دارم
پسوندشم .bmp هست

دوست عزیز bmp فرمت برای عکس هست احتمالا شما منظورت رو از تم درست بیان نمیکنید
اگر عکس نظرت هست میتونی به غیر از bmp از jpeg هم برای بک گراند استفاده کنی

MEMA
05-12-2009, 14:28
سلام رفقا
آقا 4 تا سوال:
من گوشیم Samsung SGH F-480 هست. اصله و یه 10 ماه پیش یا بیشتر بود دقیق یادم نیست، 420 خریدم با گارانتی.الان این نسخه نرم افزاری که روی موبایل نصب هست بصورت اورجینال "SW VER> F480JPHG3" هست.(این ورژن فارسی رو هم همونطور که میدونین ساپورت میکنه). حالا میخوام اگر بشه آپدیتش کنم.حالا:
1: چطوری از این فریموری که روی گوشیم هست بک آپ بگیرم که بعدا بتونم RESTORE کنم؟ اگه برنامه ای داره لطفا اسمش و اینکه از کجا دانلودش کنم.
2: از کجا من باید جدیدترین فریمورهایی که میاد رو دانلود کنم؟و از کجا بفهمم که اصلا مال گوشیم هست یا نه.همه جا سرچ میکنم میزنه : F480 TOCCO به نظرم این با مال من فرق داره درسته؟
3: یکی از دوستان میگفته که یکی از دوستانش یه گوشی F480 داره که وقتی به سمت راست یا چپ تکون میده،آهنگ پلیر هم عوض میشه.این یه نرم افزار هست یا باید فریمور برنامه آپدیت بشه؟ چون تو این ورژن من هر جاش رو دیدم همچین خاصیتی نداره.
4: آقا بازی یا برنامه های تاچ اسکرین مخصوص این موبایل از کجا میتونم گیر بیارم. از اینها که انتهاش صفحه کلید مجازی میسازه نه.میخوام کلا بازی و برنامه تاچ باشه.همچین سایتی کسی سراغ داره؟
خلاصه اینکه فدائی دارین:10:

pulp_152
05-12-2009, 15:08
سلام رفقا
آقا 4 تا سوال:
من گوشیم Samsung SGH F-480 هست. اصله و یه 10 ماه پیش یا بیشتر بود دقیق یادم نیست، 420 خریدم با گارانتی.الان این نسخه نرم افزاری که روی موبایل نصب هست بصورت اورجینال "SW VER> F480JPHG3" هست.(این ورژن فارسی رو هم همونطور که میدونین ساپورت میکنه). حالا میخوام اگر بشه آپدیتش کنم.حالا:
1: چطوری از این فریموری که روی گوشیم هست بک آپ بگیرم که بعدا بتونم RESTORE کنم؟ اگه برنامه ای داره لطفا اسمش و اینکه از کجا دانلودش کنم.
2: از کجا من باید جدیدترین فریمورهایی که میاد رو دانلود کنم؟و از کجا بفهمم که اصلا مال گوشیم هست یا نه.همه جا سرچ میکنم میزنه : F480 TOCCO به نظرم این با مال من فرق داره درسته؟
3: یکی از دوستان میگفته که یکی از دوستانش یه گوشی F480 داره که وقتی به سمت راست یا چپ تکون میده،آهنگ پلیر هم عوض میشه.این یه نرم افزار هست یا باید فریمور برنامه آپدیت بشه؟ چون تو این ورژن من هر جاش رو دیدم همچین خاصیتی نداره.
4: آقا بازی یا برنامه های تاچ اسکرین مخصوص این موبایل از کجا میتونم گیر بیارم. از اینها که انتهاش صفحه کلید مجازی میسازه نه.میخوام کلا بازی و برنامه تاچ باشه.همچین سایتی کسی سراغ داره؟
خلاصه اینکه فدائی دارین:10:
1-

2- به قسمت بازیهای جاوا برید

3- نمیدونم

4- اکثر بازیهای که دیدم به همون صورته

اقائی:20:

mkhavari2000
06-12-2009, 09:58
سلام رفقا
آقا 4 تا سوال:
...
!- نمیدونم چطوری میشه ازش بک آپ گرفت اما فکر میکنم امکان بک آپ گرفتن از فریم ور فعلی وجود نداره و شما میتونید دوباره بعدا اگر خواستی همین ورژن رو از انجمن بگیر و دوباره نصبش کن.
2- آخرین ورژن فریم ور که ماه سپتامبر اومده tocco هست اما فارسی ساپورت نمیکنه من نصبش نکردم اما طبیعتا باید با فریم ور فعلی شما تفاوت هایی داشته باشه مثلا فارسی دیگه نیست و منو هاش احتمالا و رنگش و گجت کنارش تفاوت هایی داره.
3-من تا حالا f480 با سنسور حرکتی ندیدم مطمئنی f480 بوده ؟؟؟ !!!
4- سایت خود سامسونگ fun club احتمالا باید داشته باشه ولی پولی هست

خیلی آقایی
مخلصیم

mani6606
06-12-2009, 11:36
من F480 خودم رو شهریور 87 خریدم اما اون موقع روی این گوشی منشی تلفن نداشت . امروز تو یک سایت دیدم نوشته بود f480 منشی داره!! سوال: از چه زمانی F480 منشی دار شده؟ اصلا واقیعت داره؟

milad1993
06-12-2009, 21:51
برای اینکه این گوشی sms فارسی را هم بتونه load کنه و به شکل مربع تبدیل نشه و قابل خواندن باشه چکار باید کرد ؟؟ میشه یک فایل بهم بدین که بشه فارسیش کرد.ممنوع

S A M S U N G
07-12-2009, 10:43
من F480 خودم رو شهریور 87 خریدم اما اون موقع روی این گوشی منشی تلفن نداشت . امروز تو یک سایت دیدم نوشته بود f480 منشی داره!! سوال: از چه زمانی F480 منشی دار شده؟ اصلا واقیعت داره؟

بله منشی تلفنی داره . فکر میکنم از امسال اینطوری شده .

برای اینکه این گوشی sms فارسی را هم بتونه load کنه و به شکل مربع تبدیل نشه و قابل خواندن باشه چکار باید کرد ؟؟ میشه یک فایل بهم بدین که بشه فارسیش کرد.ممنوع

پست اول .

مخلصیم .

mkhavari2000
07-12-2009, 10:56

f480 معمولی منشی تلفنی نداره اما کمپانی سامسونگ روی f480i منشی تلفنی هم گذاشته به علاوه تشخیص لبخند برای دوربین

ramin1988
11-12-2009, 12:17
دوستان من یه f480 رو داشتم روش فریمور میریختم که وسط کار ارور داد و حالا گوشی روشن نمیشه .... مشکل از چیه ؟

nesta1363
11-12-2009, 19:48
سلام دوست عزیز منم گوشیمو همون موقع که تازه اومده بود خریدم 470 و چند بار فریمور جدید روش ریختم ولی یه یکی دوماهی میشه که با ریختن فریمور jphk1 الان هم منو فارسیم برگشته هم منشی تلفنی دارم.

ramin1988
13-12-2009, 18:34
دوستان من یه f480 رو داشتم روش فریمور میریختم که وسط کار ارور داد و حالا گوشی روشن نمیشه .... مشکل از چیه ؟

راستی اینم بگم که فریمور یه گوشی دیگ رو روش ریختم .

ramin1988
15-12-2009, 19:07
مدیران محترم سایت به علت این که کسی از این گوشی سر در نمیاره بهتره این تایپیک رو ببندند.

Makan_noor
15-12-2009, 23:23
راستی اینم بگم که فریمور یه گوشی دیگ رو روش ریختم .
خوب وقتی خودتون گفتین فریمور یه گوشی دیگه رو روش ریخته معلومه که چرا روشن نمیشه.مثلا وقتی فریمور f480i یا فریمورهای اختصاصی اپراتورهای مختلف رو روی f480 معمولی میریزید.و تا جایی که من میدونم وقتی در زمان فلش کردن گوشی هر اتفاقی بیفته گوشی دیگه به فنا میره واسه همین هم هست که میگن واسه فلش کردن باید پای ریسکشم وایسین.در کل مشکل به همین سادگی ها حل نمیشه و نیاز به تعمیرات تخصصی و تعمیرکار داره.

Rmv3x
31-12-2009, 13:35
با سلام دوستان عزیز
دوستان من چند روز پیش یکی از همکارانم گوشی f480i خریده بود میگفت زمانی که گوشی رو خریدم فروشنده گفت براتون ویندوز موبایل و برنامه میریزم 30 هزار تومن.
که براش ریخته. من نگاه کردم دیدم ویندوز موبایل نیست اما یه چیزی شبیه به تاچ ویز 3.5 هستش:18:
فریمور گوشی مثل من بود ولی نمیدونم چطور اونو نصب کرده بودن؟
میخواستم ببینم کسی از دوستان از این قضیه چیزی میدونه؟ چطور میتونیم ما هم نصب کنیم؟:19:

میشه بگید تو کدوم فروشگاه واسش اینکارو کردند؟
ما هم بریم بریزیم البته اگه تهران هستید

babialex
31-12-2009, 15:37
این گوشی الان چنده ؟

FarnamForoughi
31-12-2009, 17:18
سلام و تشکر فراوان
من یه فرمویر پیدا کردم برا گوشی f480 که ادعا کرده منشی هم داره
دو تا مشکل دارم
1-به چه صورت رو گوشی نصبش کنم(فلش کنم)
2-از کجا مطمئن باشم که فرمویر موردی نداره و گوشی نمیمیره
با تشکر مجدد

nesta1363
06-01-2010, 11:50
سلام دوست عزیز منم گوشیمو همون موقع که تازه اومده بود خریدم 470 و چند بار فریمور جدید روش ریختم ولی یه یکی دوماهی میشه که با ریختن فریمور jphk1 الان هم منو فارسیم برگشته هم منشی تلفنی دارم.
دوست عزیز من که شماره فریمور را نوشتم و خودمم نصبش کردم و منشی هم داره.

pantheia
30-01-2010, 20:38
سلام رو این گوشی برنامه مثه نقشه تهران و دیکشنری انگلیسی فارسی راحت نصب میشه؟

Makan_noor
30-01-2010, 22:59
سلام رو این گوشی برنامه مثه نقشه تهران و دیکشنری انگلیسی فارسی راحت نصب میشه؟
آره!من خودم نقشه تهران 87 با حجم 4.5 مگ رو روش نصب کردم.دیکشنری pmd هم نصب دارم که خوب کار میکنه.البته دیکشنری های دیگه مثل بابیلون رو هم امتحان کردم ولی حروف فارسی توش برعکس نشون داده میشد ولی این pmd خوب کار میکنه و مشکلی هم نداره.روش نصب برنامه و بازی روی گوشی قلق داره و به راحتی سایر گوشی ها نیست.آموزششم تو همین تاپیک گذاشته شده که بگردی پیدا میشه.

ttcool
10-02-2010, 03:30
دوستان عزیز اگر دوربین گوشی f480 شما بر اثر کلیک روی update camera firmware

پیغام camera fail میدهد ویا بر اثر flash کردن فریمور

(نرم افزاری )

برای درست کردن ان به confidant_88@yahoo.com ایمیل بزنید

reza_r
10-02-2010, 15:14
دوستان اگه مشکلی بود در خدمتم !کلا روی این گوشی با فایرمورهای کوک شده میشه تم و اینارو که الیته محدود هست استفاده کرد!در مورد منشی هم بلی فایرمورهای متفاوتی هستن که داری منشی هستن!
مدل جدیدش هم که اومده!

FarnamForoughi
14-02-2010, 17:44
با سلام مجدد
و تشکر از nesta
یه گوشی f480 دیدم که نرم افزارش با گوشی من کلی تفاوت داشت و اسمش این بود :F480IJPIK1
خیلی هم جالب بود ولی هرچی گشتم پیدا نکردم اگه کسی داره یا میدونه از کجا پیدا کنم و،بگه ممنون میشم

FarnamForoughi
14-02-2010, 17:48
راستی دوست عزیز nestaجهت آپدیت راهنماییم میکنید
و اینکه چکار کنم که منجر به مرگ گوشی نشه

shakiba_40
23-04-2010, 10:41
سلام دوستان،كسي ميدونه چطوري ميشه از بوك ريدر توي اين گوشي استفاده كرد؟منظورم اينه كه چطوري ميشه توي گوشي كتاب خواند.و چه فرمتي رو ساپورت ميكنه.....؟

Makan_noor
23-04-2010, 23:23
سلام دوستان،كسي ميدونه چطوري ميشه از بوك ريدر توي اين گوشي استفاده كرد؟منظورم اينه كه چطوري ميشه توي گوشي كتاب خواند.و چه فرمتي رو ساپورت ميكنه.....؟
خوب پی دی اف و ورد رو ساپورت میکنه منتاها زوم کردن و حرکت دادن صفحه خیلی سخته.من همیشه پی دی اف ها رو به فرمت عکس تبدیل میکنم که تو زوم کردن و حرکت دادن صفحه مشکلی نداره و خیلی راحته.با کتاب هایی هم که به صورت جاوا نوشته شده مثلا با برنامه پرنیان یا کاتب هم مشکلی ندارم منتاها این کتابا رو باید مثل بازی یا برنامه رو گوشیت نصب کنی.

shakiba_40
25-04-2010, 13:17
مرسي بابت راهنمايي ولي عملي نشد!فايل pdf يا java كه ميريزم،باز نميكنه!
حتي فايل java رو با jad ريختمم..ولي باز نميشه...با فايل txt هم كه ميريزم نوشته هاي فارسي قاطي پاتيه!!!!

Makan_noor
25-04-2010, 22:58
مرسي بابت راهنمايي ولي عملي نشد!فايل pdf يا java كه ميريزم،باز نميكنه!
حتي فايل java رو با jad ريختمم..ولي باز نميشه...با فايل txt هم كه ميريزم نوشته هاي فارسي قاطي پاتيه!!!!
اگه فایل pdf یا word حجمشون زیاد باشه باز نمیکنه و پیغام میده که حجم فایل زیاده.من پیشنهاد میکنم فایل های pdf رو با برنامه ی مخصوص به فرمت jpeg تبدیل کنی.برنامه ای مثل pdf image exctraction wizard که با اون هر صفحه pdf به یک عکس jpeg تبدیل میشه و کار کردن هم با عکس از نظر زوم و حرکت دادن خیلی راحته.برای نصب برنامه هم قلق داره و اینطوری نیست که فقط فایل جاوا رو روش بریزی نصب بشه.روش نصب برنامه و بازی تو همین تاپیک هست یه سرچی بزنی پیدا میکنی.به علاوه برای نصب علاوه بر فایل جار نیاز به فایل جاد هم هست که بزای ساخت اون نیاز به برنامه jadmaker داری!

shakiba_40
27-04-2010, 12:36
نه مشكل اون نيست...اصلا گزينه اي براي open نداره!
يه مشكل ديگه هم هست..براي اون نرم افزاري كه تو صفحه اول گذاشتين....وقتي كه ميخوام com رو انتخاب كنم هيچ گزينه اي نمياد!يعني خاليه!
:(

Makan_noor
27-04-2010, 13:46
نه مشكل اون نيست...اصلا گزينه اي براي open نداره!
يه مشكل ديگه هم هست..براي اون نرم افزاري كه تو صفحه اول گذاشتين....وقتي كه ميخوام com رو انتخاب كنم هيچ گزينه اي نمياد!يعني خاليه!
:(
یعنی تو منوی option گزینه ای به نام view نداره؟وقتی رو خود پی دی اف کلیک میکنید چه پیغامی میاد؟
شما باید قبل از کار با این برنامه تمام درایورهای گوشی رو که تو سی دی گوشی هست نصب کنید.در این حالت اگه گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید و برنامه pc stodio رو اجرا کنید پیغام بیاد که گوشی شما کانکت شده.بعد درایور این برنامه رو از پست اول دانلود و نصب کنید.اون موقع برنامه رو اجرا کنید.اگه بازم com نیاد یعنی گوشی شما هنوز کانکت نشده که ممکنه ایراد از کامپیوتر شما باشه.

Z.amin30
28-04-2010, 19:46
دوستان یکی بگه این f480 چطوری فارسی میشه؟؟؟
لطفا

Makan_noor
29-04-2010, 23:12
دوستان یکی بگه این f480 چطوری فارسی میشه؟؟؟
لطفا
شما برای زبان فارسی باید فریمور فارسی رو از همین تاپیک دانلود کنید.کافیه یکم سرچ کنید پیداش میکنید.بعد باید این فریمور رو رو گوشیتون بریزین یا اصطلاحا گوشیتون رو فلش کنید که آموزشش تو صفحه ی اوله.

parhambekhrad
06-05-2010, 17:16

aziam age doost dashty mitoooni behem mail bezani ta behet begam chijooori mitoooni dooorbineto dorost koni chon man doorbine khodamo dorost kardam.
have fun.

swot
09-05-2010, 18:09
دوستان سلام/من مدتی از اینترنت همراه اول استفاده کردم ولی دیدم هزینه اش خیلی زیاده /الان میخوام غیر فعالش کنم /چند ماهی هست که استفاده نمی کنم ولی برام هزینه میاد /چه جوری میتونم اون را غیر فعال کنم و از شررش راحت بشم/خودم تنضیمات را به حالات اولیه برگردوندم ولی باز هم علامت E در گووشیم ظاهر میشه /خواهش می کنم راهنمایی کنید گوشی من سامسونگ F480 هست

milad137036
06-07-2010, 09:50
سلام،به سامسونگي ها گل من ميخواستم بدونم روي f480 ميشه تم نصب کرد،اصلا سيستم عاملش چيه لطفا کامل توضيح دهيد

Lord007
10-07-2010, 13:10
راحت ترین راه برای نصب نرم افزار روی این گوشی چیه؟

Makan_noor
10-07-2010, 13:20
راحت ترین راه برای نصب نرم افزار روی این گوشی چیه؟
راحت ترین و سخت ترین راه وجود نداره.فقط یه راه وجود داره که تو پست اول توضیح داده شده!!

Lord007
10-07-2010, 13:26
راحت ترین و سخت ترین راه وجود نداره.فقط یه راه وجود داره که تو پست اول توضیح داده شده!!
اولین فایلی که توی پست اول باید دانلود بشه پاک شده....

Makan_noor
10-07-2010, 19:46
اولین فایلی که توی پست اول باید دانلود بشه پاک شده....
خدمت شما.برنامه File Explorer و درایور F480

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم برنامه jadmaker واسه ساختن فایل های جاد از جار

matin_08
21-07-2010, 13:56
سلام میشه جدید ترین فریمور و بهترینش به نظر خودتون رو بزارید.ممنون

eblis_tarsnak
31-07-2010, 23:17
سلام به همگی
آقا اگه ما بخوایم از تو f480 اس ام اسامونو بریزیم تو کامپیوتر باید چیکار کنیم؟

ممنون میشم اگه زود تر جواب بدید.حیاتیه.
inbox پر شده ، اصلا اس ام اس نمیاد
به هیچ وجه هم نمیشه اس ام اسا پاک بشن

سبز باشید
یا علی

mr.shadowshaman
07-08-2010, 09:36
شما باید برنامه Samsung PC Studio 3 رو نصب کنید.گوشی رو متصل کنید و در قسمت مسیج منیجر این کار رو بکنی

ghafarpour
08-08-2010, 07:33
سلام
من تازگی یک f480 خریدم. فریم ورش F48LVOHL1 هستش! هرچی هم سعی می کنم با نگه داشتن ۳ دکمه توی منو نصب فریم ور نمیره
می خوام فارسیش کنم باید چیکار کنم؟
مرسی

pars.l3oy
08-08-2010, 21:21
سلام دوستان من سامسونگ f480 دارم اما نمیتونم هیچ برنامه یا بازی روش نصب کنم.
باید چیکار کنم؟
اصلا چه فرمتی رو میشناسه من که هرچی امتحان میکنم خطا میزنه
لطفا کمک کنید
ممنون

milad137036
22-08-2010, 13:30
سلام سامسونگي ها......... ميخواستم بدونم ميشه روي منوي اصلي f480 قفل بزاريم،يا اگه برنامه قفلي که با اثر انگشت کار کنه،کمک کنيد ممنون

بيبي
23-08-2010, 14:01
سلام
میخواستم بدونم آخرین فریمور ارایه شده برای f480 که ساپورت فارسی داره کدوم ورژنه؟
با سپاس فراوان از زحمتکشان تاپیک

Miss Universe
26-08-2010, 23:03
سلام
مرسی از بابت آموزش پست اول
من به شدت امیدوارم که بعد از این همه مدت بتونم روی گوشیم دیکشنری بریزم .

فقط یه مشکل دارم ، زمانی که نرم افزار TkFileExplorer رو باز میکنم ، برای انتخاب پرت ، یه com6 هست که بعد از ok کردن برای کانکت شدن این ارور رو میگیرم از نرم افزار .

در ضمن هیچ مشکلی هم تو کانکت شدن گوشی از طریق pc studio نیست .
چند بار هم گوشی رو خاموش روشن کردم و دوباره امتحان کردم ولی همین مشکل تکرار میشه .

ممنون میشم اگر کسی بتونه مشکل منو حل کنه ، چون خیلی بهش احتیاج دارم .

ADanayi
02-11-2010, 18:20
سلام به اساتید محترم!

می خواهم با گوشی F480 در یک دیکشنری سرچ کنم.
اما مشکل اینجاست که وقتی می خواهم نام را وارد کنم باید با دکمه های کوچک پایین صفحه کار کنم.

آیا راهی برای ورود اطلاعات مثل خود گوشی (مثلا دفترتلفن و... که خود گوشی صفحه ی کیبرد مجازی را باز می کند) وجود دارد؟

یا ابنکه شما یک دیکشنری خوب می شناسید؟

milad137036
09-12-2010, 13:58
سلام ميشه چندتا بازي تمام صفحه براي f480 معرفي کنين البته به غير از اونايي که تو سايت 4shared هست،مرسي ممنون

milad137036
19-12-2010, 14:26
سلام چرا تو اين کلوپ کسي به سوالا جواب نميدي،ولي من ميپرسم شايد جوابي داده بشه،ميخواستم بدونم ميشه روي f480 تم نصب کرد اگه ميشه توضيح بديد ممنون ميشم با تشکر

red_kahroba
24-12-2010, 00:29
با سلام خدمت دوستان عزیز
امیدوارم که بتونم تعداد زیادی از سوالات دوستان رو جواب بدم.

سلام چرا تو اين کلوپ کسي به سوالا جواب نميدي،ولي من ميپرسم شايد جوابي داده بشه،ميخواستم بدونم ميشه روي f480 تم نصب کرد اگه ميشه توضيح بديد ممنون ميشم با تشکر

نخیر دوست عزیز یکی از اشکالات اف 480 نصب نشدن فونت روی اون هست. اما شما میتونید اقدام به نصب فریمور های متفاوت کنید که ظاهر نرم افزار گوشیتون تغییر کنه. البته پیشنهاد می کنم قبل اینکه بخواید فریمور رو آپدیت کنید حتما کاملاً در موردش تحقیق کنید بعد این کار رو انجام بدید.

حسن تیکه
17-01-2011, 03:49
من تو کانکت شدن با کابل به برنامه pc stadio مشکل دارم
میتونم رم گوشی و حافظه داخلی رو باز کنم وفایلهامو ببینم اما با برنامه Samsung PC Studio که توی سیدی بود مشکل دارم . ورژن جدیدشم از سایت سامسونگ گرفتم ... پیغام میده موقع کانکت شدن که sync رو تنظیم کنم . موضوع چیه ؟ کممممممممممک کنید جون مادرتون . به من بدبخت بیچاره کمک کنید :41:

S A M S U N G
17-01-2011, 13:10
سلام .

شما برو اینجا :

Menu > Setting > Phone Setting > PC Connections

بزار روی Samsung PC Studio .

مخلصیم .

salib
30-01-2011, 12:58
سلام
ممکنه لینکی از ورژن جدید برنامه PC Studio بزارید ...
اونی که همراه با گوشی هست تو ویندوز 7 نصب نمیشه ...

و دیگه اینکه لپ تاپ دل دارم XPS L401
میخوام با گوشی وصل بشم به اینترنت و تو لپ تاپ از اینرنت استقاده کنم !!!!!!!!!!!!!!!
و سوال سوم اینکه چطوری از لپ تاپ به گوشی با بلوتوس وصل بشم ؟؟؟

S A M S U N G
30-01-2011, 18:53
سلام .

Pc Studio رو از اینجا دانلود کنین :

درباره بلوتوث هم تو لپ تاپ جستجو کنین Bluetooth Transfer و بعد دکمه ADD رو بزنین . بلوتوث گوشی رو روشن کنین و وقتی لپ تاپ بلوتوث گوشی رو پیدا کرد اونوقت تو لپ تاپ ثبت میشه .

مخلصیم .

aliscan
14-02-2011, 18:06
سلام
خدمت اساتید:10:ببخشید من قبلا یه تاپیک زدم به لطف مدیران عزیز تاپیک پاک شد-نوشته بودن که تاپیک شما کلوپ داره-اونوقت یه سوال مگه F480 با F480i سامسونگ فرق نمیکنه؟؟من گشتم تاپیک F480i پیدا نکردیم.تاپیک ما واسه خاطر همین پاک شد بعد از چند وقت گفتیم اینجا یه پست بزنیم-حالا به هر حال بیخیال:21:
خوب من یه سوال داشتم-آیا میشه گوشی F480i رو آپدیت کرد؟اگه میشه یه توضیح در مورد اپدیت بدین که کلا روشش چه جوریه آیا مشکلی پیش میاد واسه گوشی یا نه-یا با آپدیت گوشی چه اتفاقی میوفته؟:20:از این جور چیزا:10:
با تشکر:40:

kkain-blood
06-03-2011, 00:05
دوستان کسی میدونه چه طور میشه با کامپیوتر از طریق این گوشی به اینترنت وصل شد؟

xmixx
15-03-2011, 11:39
سلام
من میخام برنامه ی جاوا نصب کنم که فقط جاره دیگه جاد نداره
باید چیکار کنم؟
شنیدم یه برنامه ی دیگه هست که روو گوشی نصب میشه بعد هر برنامه ای بخای میتونی نصب کنی کسی اطلاع داره؟

kkain-blood
12-04-2011, 23:17
سلام
من میخام برنامه ی جاوا نصب کنم که فقط جاره دیگه جاد نداره
باید چیکار کنم؟
شنیدم یه برنامه ی دیگه هست که روو گوشی نصب میشه بعد هر برنامه ای بخای میتونی نصب کنی کسی اطلاع داره؟

شما یه سرچ ساده بزن برنامه jad maker رو راحت پیدا میکنی jar رو بهش بده jad رو بهت میده!

اگه نتونسیت بگو up کنم برات...

aliscan
19-04-2011, 17:58
سلام
آقا کسی نیست جواب بده؟!یه دو ماهی فکر کنم گذشت:21:

r2du-soft
28-06-2011, 15:40
سلام دوستان میشه کمکم کنید.
من با اون برنامه File Explorer که صفحه اول گذاشتید زدم گوشی رو ترکوندم.:31:
و همه چیزش رو پاک کردم:27: ، ولی الان همه چیش رو درست کردم بجز یه چیزش اونم اینه که وقتی صدا رو ضبط میکنم موقع ذخیره کردنش ارور میده و میگه اون پوشه ای که باید فایل توش ذخیره بشه نیستش.
شما ها که f480 دارید میشه بگید اسم پوشه ای که صدا بعد از ضبط توش ذخیره میشه چیه؟
ممنون میشم کمکم کنید دوستان.
:40:

r2du-soft
02-07-2011, 21:40
سلام دوستان ، میگم دیگه زحمت نکشید آخه خودم پیداش کردم.:27:
صداهای ضبط شده تو زیرپوشه sound تو پوشه ای به اسم my voice clips ذخیره میشه.:31: