ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محسن یگانه

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7

sm3
05-11-2009, 12:50
پس چرا جلوي سالن هيچ تبليغي نيست ولي دفعه هاي قبل حتي كنسرتي كه لغو شد پر از تبليغ بود.

به علت سفراقای احمدی نژاد به شهر کرج کنسرت بزرگ محسن یگانه که قرار بود روزهای ۱۴ و ۱۵ آبان ماه در این شهر برگزار شود و زحمات زیادی نیز برای برگزاری آن کشیده شده بود لغو گردید.

iman_s
05-11-2009, 23:21
منم رفتم سالن و از يكي پرسيدم و گفت كنسرت لغو شده ولي دليلش رو نگفت. البته نميدونم واسه سفر ا.ن باشه يا نه چون تازه اومده بود كرج و اگر قرار بود دوباره بياد خبرش پخش شده بود.

tajrobenik
05-11-2009, 23:56
کاش به زوری محسن یگانه با مجید خراطها با مهدی مقدم همه گی بیان مشهد همه رو ببینم!

alireza533
06-11-2009, 12:24
آلبومش بیاد ببینیم این سری چیکار میکنه

omid.7128
06-11-2009, 15:32
ولی خودمونیم محسن یگانه تو کنسرتاش چقدر مزخرف میخونه
چند تا از این آهنگ های اجرا شده تو کنسرت هاش رو گوش کردم خیلی بیخودن (البته هنوز نرفتم)

Unholy
12-11-2009, 21:46
ولی خودمونیم محسن یگانه تو کنسرتاش چقدر مزخرف میخونه
چند تا از این آهنگ های اجرا شده تو کنسرت هاش رو گوش کردم خیلی بیخودن (البته هنوز نرفتم)

شاید اینکه ضبط شده کیفیتش رو پایین اورده !
البته منم هنوز کنسرتاشو نرفتم .
انقدر کنسرت میده میخواد طرفداراش بیشتر شن بعد آلبوم بده ؟

VBYOFSKI
13-11-2009, 02:59
انقدر کنسرت میده میخواد طرفداراش بیشتر شن بعد آلبوم بده ؟

طرفداراش همچین کمم نیستن.

Unholy
13-11-2009, 09:53
منم حرفی در باره ی اینکه طرفدار هاش کمن نزدم !!!
خودم و خیلی از رفیقام منتظر آلبوم جدیدشیم !
در ضمن فقط طرفدار های کم بیشتر نمیشن !!!!!! زیاد هاش هم زیاد تر میشن (ایشا الله )

3Dmajid
13-11-2009, 10:16
این محسن یگانه ملت رو علاف کرده ...
اون از کنسرتش که کنسل شد ...
اینم از آلبومش که چند ماهه قراره بیاد.
میترسم آخرشم مثل حمید عسکری کار کنه ... این همه ما رو علاف کرد آخرشم یه آلبوم کاملا تقلیدی و مزخرف داد بیرون.
البته من که اصلا طرفدار حمید عسکری نیستم.
ولی امیدوارم محسن یگانه با یه آلبوم خفنی بیاد.

راستی از اون وقتی که محسن یگانه در مورد بنیامین اون حرفارو زده بود من دیگه زیاد ازش خوشم نمیاد، کسی نمیدونه حقیقت داشت یا نه ... حق با کی بود آخر ؟ :31:

iman_s
14-11-2009, 00:41
راستی از اون وقتی که محسن یگانه در مورد بنیامین اون حرفارو زده بود من دیگه زیاد ازش خوشم نمیاد، کسی نمیدونه حقیقت داشت یا نه ... حق با کی بود آخر ؟
پشت سر بنيامين حرف زياده و خيليهاش هم واقعيت داره.از نحوه مجوز گرفتنش تا باقي ماجرا.
من كه اصلا از آلبوم دومش خوشم نيومد.آلبوم اولش هم يك موج بود و زود از يادها رفت.موسيقي و آهنگ خوب بايد ماندگار باشه.

3Dmajid
14-11-2009, 01:14
پشت سر بنيامين حرف زياده و خيليهاش هم واقعيت داره.از نحوه مجوز گرفتنش تا باقي ماجرا.
من كه اصلا از آلبوم دومش خوشم نيومد.آلبوم اولش هم يك موج بود و زود از يادها رفت.موسيقي و آهنگ خوب بايد ماندگار باشه.

اتفاقا با آلبوم دومش واقعا ترکوند ... خیلی ها جدید طرفدارش شدن خیلی هم فروش کرد.
منم آلبوم دومش رو به آلبوم اولش ترجیح میدم.
فکر کنم محسن حسودیش شد واسه همین یه سری حرف پشت سر بنیامین گفت :31:

مشتان7
14-11-2009, 17:06
نظر حميد عسكري در مورد دعواي محسن و بنيامين

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشتان7
14-11-2009, 17:10
اتفاقا با آلبوم دومش واقعا ترکوند ... خیلی ها جدید طرفدارش شدن خیلی هم فروش کرد.

اينطور نيست چون اول بنيامين شروع كرد

3Dmajid
14-11-2009, 18:17
حمید عسکری به جاییکه بیاد جواب دعوای بین بنیامین و محسن رو بده جواب بنیامین رو بده که گفت حمید عسکری از ملودی های من استفاده میکنه. من اول باور نکردم ولی بعد که دقت کردم دیدم حق با بنیامینه.
مخصوصا تو آلبوم کما 2 که دیگه تابلو تابلو از بنیامین تقلید کرده.

راستی این محسن یگانه کی میخواد آلبومش رو بده بیرون معلوم نیست ؟

M.etallic.A
14-11-2009, 20:29
بنیامین صداش قشنگه ولی خداییش ترانه آهنگهاش مزخرف و خنده داره. نمیدونم شعر آهنگاشو کی میگه ولی هر کی هست شاعر نیست چرند جفت و جور میکنه. محسن یگانه آهنگ میخونه شعرش توپهههههه...

3Dmajid
14-11-2009, 21:30
بنیامین صداش قشنگه ولی خداییش ترانه آهنگهاش مزخرف و خنده داره. نمیدونم شعر آهنگاشو کی میگه ولی هر کی هست شاعر نیست چرند جفت و جور میکنه. محسن یگانه آهنگ میخونه شعرش توپهههههه...

ترانه سرای بنیامین فرید احمدی ...
میدونی کیه ؟
همونی که شعر بوته ی یاس شادمهر عقیلی رو گفت ...
یه شاعر فوق العاده توانا !!
ولی این سبک مخصوص بنیامینه که فرید احمدی واسش اینجوری شعر میگه، در ضمن این نظر شماس.
اگه به نظر شماها شعری مثل تو که بنیامین خونده خنده داره از نظر خیلی ها یه سبک کاملا جدیده که تا حالا هیچ خوننده ای اینجوری خلاقیت به خرج نداده و نمیتونه بده !!
چه خوننده ای میتونه بیاد شعر تو بنیامین رو مثل خودش بخونه ؟!!

حالا بگذریم بحث تاپیک منحرف نشه.

Amin.Senator
14-11-2009, 22:05
البومشم كه موند اسفند البته اگه خدا بذاره:27:

3Dmajid
14-11-2009, 23:16
البومشم كه موند اسفند البته اگه خدا بذاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جدی میگی ؟؟؟؟
آخه چرا اینقدر یه دفعه تاخیر خورد ؟!! :18:

iman_s
15-11-2009, 00:21
شايد نظر شما باشه كه تركوند ولي مهم ماندگاري آلبوم هست كه آلبوم بنيامين با تراكهاي ثانيه ايش زود از بورس خارج شد و ميشه با جرأت گفت اكثر كساني كه اين آلبوم رو تهيه كردند به خاطر نام بنامين بوده و احيانا آلبوم قبليش.
در مورد نحوه مجوز گرفن بنيامين هم اصلا حرفي نميزنم.
من زياد تو جريان دعواي اين دوتا نيستم ولي تا اونجايي كه ميدونم بنيامين اول شروع كرد.
فكر كنم عدم موفقيت آلبوم دوم بنيامين باعث شد تا به بقيه خواننده ها گير بده تا حواس منتقدين رو پرت كنه و كسي از آلبومش ايراد نگيره.

3Dmajid
15-11-2009, 10:28
شايد نظر شما باشه كه تركوند ولي مهم ماندگاري آلبوم هست كه آلبوم بنيامين با تراكهاي ثانيه ايش زود از بورس خارج شد و ميشه با جرأت گفت اكثر كساني كه اين آلبوم رو تهيه كردند به خاطر نام بنامين بوده و احيانا آلبوم قبليش.
در مورد نحوه مجوز گرفن بنيامين هم اصلا حرفي نميزنم.
من زياد تو جريان دعواي اين دوتا نيستم ولي تا اونجايي كه ميدونم بنيامين اول شروع كرد.
فكر كنم عدم موفقيت آلبوم دوم بنيامين باعث شد تا به بقيه خواننده ها گير بده تا حواس منتقدين رو پرت كنه و كسي از آلبومش ايراد نگيره.

من همین الان تو خیابون که میرم میبینم از تو ماشینا صدای آهنگای همین آلبوم جدید بنیامین میاد بعد تو میگی موندگار نبوده !!
خب وقتی تو هم میری آلبوم نفس های بی هدف محسن یگانه رو میخری به خاطر اینه که آلبوم قبلیش رو داشتی و موفق بوده.
اینجا اهمیت اولین کار خوننده رو نشون میده، چون اگه یکی اولین کارش رو قشنگ بسازه صد در صد کارهای دیگه ش فروش میره.
مثل همین حمید عسکری چون کار اولش قشنگ بود آلبوم دومش هم طرفداراش رفتن خریدن ولی دیدن خیلی ضعف داره !!
در مورد مجوز گرفتنش هم بخوایم قضاوت کنیم سبک بنیامین یه جوریه که اصلا به یه سبک غیر مجاز نمیخوره !
کدوم آهنگاش رو سراغ داری که از چهار چوب قانون خارج شده باشه ؟!!
تو میگی عدم موفقیت آلبوم بنیامین در صورتیکه تو سایت موزیک ما با 9488 رای جز بهترین آلبوم های سال شده !!!
من بهت پیشنهاد میدم که این نقد آلبوم بنیامین رو از وبلاگ azamusic بخونی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد با این حال و بهترین موفقیت دوباره ی بنیامین یکی مثل محسن یگانه میاد تو مصاحبه ش میگه :
بنیامین به شعور مردم توهین کرد !!

خب این یعنی چی ؟
من اینجوری از حرفش برداشت میکنم که سبک بنیامین یه جوریه که به شعور مردم توهین کرده .. پس هر کس از این آلبوم خوشش بیاد چی ؟ از نظر محسن اون بیشعوره ؟!! :31:

Amin.Senator
15-11-2009, 12:18
جدی میگی ؟؟؟؟
آخه چرا اینقدر یه دفعه تاخیر خورد ؟!! :18:
البته ميگن اسفند شما بذار به حساب روز فلان سال 89 !

3Dmajid
15-11-2009, 12:19
البته ميگن اسفند شما بذار به حساب روز فلان سال 89 !

نه به اون موقع که اینقدر تند تند پشت سر هم آلبوم میداد نه به الان ...
مگه میخواد چی کار کنه !! :20:

Amin.Senator
15-11-2009, 12:38
البوم بنيامين قرار بود پارسال اين موقع بياد ارديبهشت امثال پخشش كردن

البوم حميد عسكري زمستون پارسال قرار بود بياد چند روز پيش پخشش كردن

البوم هشت 10 ابان قرار بود بياد معلوم نيس كي پخش بشه

البوم رضا صادقي قرار بود 15 ابان بياد الان 24 امه نيومده

البوم علي اصحابي عيد فطر قرار بود بياد ولي خدا ميدونه كي منتشر بشه

و هزاران مورد ديگه...

M.etallic.A
15-11-2009, 20:41
ترانه سرای بنیامین فرید احمدی ...
میدونی کیه ؟
همونی که شعر بوته ی یاس شادمهر عقیلی رو گفت ...
یه شاعر فوق العاده توانا !!
ولی این سبک مخصوص بنیامینه که فرید احمدی واسش اینجوری شعر میگه، در ضمن این نظر شماس.
اگه به نظر شماها شعری مثل تو که بنیامین خونده خنده داره از نظر خیلی ها یه سبک کاملا جدیده که تا حالا هیچ خوننده ای اینجوری خلاقیت به خرج نداده و نمیتونه بده !!
چه خوننده ای میتونه بیاد شعر تو بنیامین رو مثل خودش بخونه ؟!!

حالا بگذریم بحث تاپیک منحرف نشه.

ببین دوست من دلیل نمیشه هر کسی یه سبک جدید از خودش در بیاره یعنی خیلی کارش درسته. منم میتونم یه سری چرند بخونم و هر کی حرف زد بگم هیس ساکت سبک جدید از خودم در کردم اگه میتونی تو هم مثل من بخون... به هر حال همون سبکش مزخرفه به نظر من...

من همین الان تو خیابون که میرم میبینم از تو ماشینا صدای آهنگای همین آلبوم جدید بنیامین میاد بعد تو میگی موندگار نبوده !!

محسن یگانه قشنگ جواب داد. دیگه بنیامین هرکاری هم بکنه نمیتونه از این جهت به پای ساسی مانکن برسه. ساسی مانکن اگه جا داشت آلبوم میداد بیرون هممون میدونیم میترکوند. پس نتیجه میگیریم ساسی مانکن از همه بهتره دیگه آره ؟

من فقط منتظرم محسن یگانه آلبومشو بده بیرون تا همه بفهمن مقایسه بنیامین یا حمید عسگری با یگانه کار بسی اشتباهیه. بابا طرف استاد موسیقیه... من یه شب همراه با رهام بخشیان و محسن یگانه تو خونه رهام بخشیان که زیرزمین خونشون استودیو بودیم. رهام از دوستای منه... واقعا بگم محسن چجوری کار میکرد. هم تو شعر استعداد داره هم تو آهنگسازی و هم تنظیم و خوانندگی... مغزش پر از ایده های جدیده...

دیگه همگی میدونیم شروع کننده این جنجال بنیامین بوده . معمولا آدم نسبت به یکی حسادت میکنه سعی میکنه ارزش کار اونو پایین بره و خودشو بکشه بالا... دقیقا همین کاری که بنیامین کرد. به نظر من محسن هم حق داشت جواب بده...

3Dmajid
15-11-2009, 20:48
من جدیدا مصاحبه بنیامین رو خوندم میگفت شماها به این شایعه ها گوش نکنید :31:
میگفت من یه سری حرف زدم که مجله ها و خبرنگار ها ازش یه برداشت دیگه ای کردن و نوشتن تو مجله شون و ...

خلاصه مثیکه این دو تا هنوزم با هم خوبن :31:

iman_s
16-11-2009, 00:33
امروز تراكت كنسرت يگانه رو تو كرج ديدم ولي تو ماشين بودم تا خواستم تاريخ رو بينم رد شدم. خدا كنه اين دفعه لغو نشه.

مشتان7
16-11-2009, 14:05
ضمن عرض سلام و احترام خدمت تمامی بازدید کننده های محترم "جاست یگانه" به اطلاع میرساند:
پس از تلاشهای فراوان و زحمات آقای چراغعلی جهت کسب مجوز مجدد برای برگزاری کنسرت در شهرکرج که پیش ترلغو شده بود سرانجام تاریخ جدید این کنسرت مشخص و اطلاعات کامل آن به شرح زیر می باشد:

تاریخ برگزاری کنسرت: ۲۸ و ۲۹ آبان ماه

محل برگزاری : سالن بسیار زیبا و شیک " شهید نژاد فلاح "

شماره های رزرو بلیت در تهران:

۸۸۸۳۸۹۹۵ ـ ۸۸۳۴۵۷۵۵ ـ ۸۸۶۴۷۶۱۷ ـ ۸۸۶۴۷۶۱۸ : (۰۲۱)

در کرج:

۴۴۵۲۴۲۸ ـ ۲۲۰۶۸۵۰ : (۰۲۶۱)

و همچنین می توانید با تلفن های همراه زیر برای رزرو بلیت تماس بگیرید:

۰۹۳۵۱۳۴۹۴۰۰ ـ ۰۹۳۵۱۳۴۹۳۰۰

ضمنا" :

همانگونه که پیش تر اعلام کرده بودیم ملودی تیتراژ پایانی سریال دلنوازان توسط محسن یگانه ساخته شده است و ترجیع بندهای این کارنیزازسلطان پاپ می باشد:

" باز سرنوشت و انتهای آشنایی , باز لحظه های غم انگیز (نفرت انگیز) جدایی / باز لحظه های ناگزیر دل بریدن , بازم اول راه و حس تلخ نرسیدن "

که متاسفانه اجازه استفاده ازنام محسن یگانه درتیتراژ پایانی داده نشد !! ..

هم چنین آلبوم جدید علی لهراسبی عزیز که به زودی روانه ی بازار خواهد شد فعلا ۱۴ نام گرفته است که در آن ۱۳ آهنگ فوق العاده زیبا به همراه ۱ آهنگ از رمیکس کل آهنگهای آلبوم وجود دارد ونکته ی قابل توجه این است که:

نقش محسن یگانه در این آلبوم بسیار پررنگ بوده تا جایی که ۷ تراک فوق العاده زیبا از ۱۳ تراک این آلبوم به طور کامل توسط ایشان ساخته و کار شده است.
جاست یگانه

Amin.Senator
16-11-2009, 17:51
هم چنین آلبوم جدید علی لهراسبی عزیز که به زودی روانه ی بازار خواهد شد فعلا ۱۴ نام گرفته است

برادر اين مجوزشو نگرفته حالا بعد ماه صفر مال يگانه مياد اينم انشالله طرفاي عيد.:10:

Davood_titan
16-11-2009, 18:05
اگه  اومد  ما رو  هم  خبر  کنید 

3Dmajid
16-11-2009, 21:40
که متاسفانه اجازه استفاده ازنام محسن یگانه درتیتراژ پایانی داده نشد !! ..

چرا آخه ؟

راستی پول بلیت کنسرتش چنده ؟ :31:

mohammad.moein
16-11-2009, 22:33
سلام
امروز داشتم تو سایت موزیک ما می گشتم دیدم که آهنگ نشان بی نشان ها رو با کیفیت اوریجینال گذاشته:

از همه سایت هایی که گذاشتن کیفیتش بالاتر بود!

iman_s
18-11-2009, 02:50
راستی پول بلیت کنسرتش چنده ؟
كنسرت محسن يگانه در كرج
مکان: تالار شهیدان نژاد فلاح کرج
تاریخ:28 آبان 1388و 29 آبان 1388
ساعت: 18 و 21
قیمت بلیط:300000 و 350000 و 400000 ریال
توضیحات:

توضيح اينكه ساعت اجراي روز پنج شنبه 21 و روز جمعه 18 ميباشد

نامردها تا فهميدن ميخوام برم گرونش كردند.

hamid_diablo
18-11-2009, 12:56
بیلیتاشو از کجا تهیه کنیم

sm3
18-11-2009, 17:56
بیلیتاشو از کجا تهیه کنیم

شماره های رزرو بلیت در تهران:

۸۸۸۳۸۹۹۵ ـ ۸۸۳۴۵۷۵۵ ـ ۸۸۶۴۷۶۱۷ ـ ۸۸۶۴۷۶۱۸ : (۰۲۱)
در کرج:

۴۴۵۲۴۲۸ ـ ۲۲۰۶۸۵۰ : (۰۲۶۱)
و همچنین می توانید با تلفن های همراه زیر برای رزرو بلیت تماس بگیرید:

۰۹۳۵۱۳۴۹۴۰۰ ـ ۰۹۳۵۱۳۴۹۳۰۰

منبع:

3Dmajid
18-11-2009, 19:33
قیمت بلیط:300000 و 350000 و 400000 ریال

پس بی خیالش :31:

ولی اینام چه پولی تو جیب میزنن !!

Amin.Senator
18-11-2009, 22:30
پس بی خیالش :31:

ولی اینام چه پولی تو جیب میزنن !!
پولامونو از الان جمع كنيم فكر كنم سال بعد اين موقع بتونيم بريم كنسرت:31:

A L I E N
18-11-2009, 22:41
غمتتون نباشه

فرداش ویدیوهاش عین ....میرزن تو سایتا و وبلاگا

iman_s
20-11-2009, 01:02
پولامونو از الان جمع كنيم فكر كنم سال بعد اين موقع بتونيم بريم كنسرت
پارسال 15 و 25 و 30 هزار تومن بود وقت نداشتم برم
امسال كه نيت كرده بودم حتما برم ديدم صرف نميكنه.

Unholy
25-11-2009, 14:39
پارسال 15 و 25 و 30 هزار تومن بود وقت نداشتم برم
امسال كه نيت كرده بودم حتما برم ديدم صرف نميكنه.

احتمالا قسمتتون نیست !!!!!
من که اگه طرفای ما بیاد شده شب برم دزدی کنسرتشو میرم !!!!

DANTEH2010
25-11-2009, 18:57
غمتتون نباشه

فرداش ویدیوهاش عین ....میرزن تو سایتا و وبلاگا

داداش من ویدیو کنسرته محسن یگانه رو تو ارومیه رو خریدم ولی این کجا که خودت تو کنسرت باشی اون کجا که ویدیوش رو بخری

3Dmajid
26-11-2009, 16:49
آلبوم جدید محسن یگانه اسمش ضربان معکوسه یا تابوت ؟

timsar jackson
26-11-2009, 18:58
آلبوم جدید محسن یگانه اسمش ضربان معکوسه یا تابوت ؟

فکر کنم هر چی باشه تابوت نیست..آخه این اسم مجوز نگرفت..

SADEGH 7
26-11-2009, 19:06
سلام
من خیلی وقت پیش یه آهنگ دمو به نام "نذار" دانلود کردم که نوشته بود خوانندش محسن یگانست. البته چون صداهای شبیه به هم زیاده نمی دونم محسن یگانه هست یا نه. ممنون می شم اگه لطف کنید بگید این آهنگ خوانندش محسن یگانه هست یا نه؟ اگه لینک دانلود این ترک به طور کامل هم بدید ممنون می شم. این هم لینک دانلود آهنگ:

3Dmajid
26-11-2009, 22:00
فکر کنم هر چی باشه تابوت نیست..آخه این اسم مجوز نگرفت..

یعنی تو این کشور هنوزم به اسم آلبوم خوننده ها گیر میدن ؟!!

حالا اگه مثلا اسمش تابوت باشه چی میشه ؟!
:18::18::18::18::18:

A L I E N
26-11-2009, 22:14
من دانلود کردم (نذار)

خیلی شبیه ش هست

چی بگم

ولی خیلی زیباست

داداش من ویدیو کنسرته محسن یگانه رو تو ارومیه رو خریدم ولی این کجا که خودت تو کنسرت باشی اون کجا که ویدیوش رو بخری

درسته دوست عزیز

اما من خودم وقتی پول نداشته باشم به تکست کاراشونم راضیم چه برسه به ویدیو و موزیکاشون:8:

hamid_diablo
28-11-2009, 23:12
سلام دوستان
اهنگ گرگ و میش میخواستم ممنون میشم برای دانلود بزارید

3Dmajid
29-11-2009, 08:55
دم محسن گرم ... چه کرده تو آلبوم علی لهراسبی :31:

hamid_diablo
29-11-2009, 11:48
دم محسن گرم ... چه کرده تو آلبوم علی لهراسبی :31:
ولی به نظر من البوم جالبی نبود خواننده های داخلی دارن درجا میزنن حمیدعسگری بنیامین همشون پسرفت کردن

3Dmajid
29-11-2009, 11:50
ولی به نظر من البوم جالبی نبود خواننده های داخلی دارن درجا میزنن حمیدعسگری بنیامین همشون پسرفت کردن

من که نگفتم آلبومش خوبه ... من گفتم دم محسن یگانه گرم، چون ترانه سراش محسن یگانه بود دیگه، شعرای قشنگی گفته.
آهنگاشم خوبه.
ولی خب، هنوز کار تاپی از علی لهراسبی ندیدم... آهنگای تلویزیون رو خیلی قشنگتر اجرا میکنه.

مشتان7
29-11-2009, 16:27
سلام دوستان
اهنگ گرگ و میش میخواستم ممنون میشم برای دانلود بزارید

اهنگ گرگ ميش محسن جون

مشتان7
02-12-2009, 12:43

ضمن عرض سلام و احترام خدمت تمامی هواداران عزیز، به اطلاع شما عزیزان میرساند:
سرانجام و پس از طی چندین مرحله جهت اخذ مجوز و تلاشهای صورت گرفته از سوی اقای چراغعلی کنسرت بزرگ محسن یگانه در شهرستان رشت برگزار خواهد شد..

زمان این کنسرت با شکوه روزهای ۱۲ و ۱۳ آذر ماه و مکان آن تالار ورزشی کارگران شهرستان رشت خواهد بود.

همچنین :

به علی لهراسبی عزیز برای انتشار آلبوم زیبا واستثنایی اش (14) تبریک عرض می کنیم.
همانطور که پیش تر نیز اعلام کرده بودیم محسن یگانه نقش بسیار زیادی دراین آلبوم ایفا کرده و آلبوم 14 حاصل همکاری نزدیک وی با علی لهراسبی بوده است.

قطعاتی که سلطان پاپ در آنها نقش داشته است عبارتند از:

دلنوازان (ملودی)..دلواپسی (ترانه و ملودی)..سزامه (ترانه)..
اتاق سوت و کور (ترانه و ملودی)..چشامو بستم (ترانه)..غافل (ترانه و ملودی)..
بعد از رفتنت (ترانه و ملودی)

همچنین:

در پی سوال برخی ازهواداران راجع به نظرسلطان پاپ درخصوص کارهایشان درآلبوم آقای لهراسبی باید عرض کنیم که:

ایشان به ترتیب آهنگهای زیبا و احساسی بعد از رفتنت و چشامو بستم را به عنوان بهترین اثار خود در این آلبوم ذکر کرده اند که جا دارد به آقای لهراسبی و طرفداران ایشان جهت اجرای زیبایشان تبریک عرض کنیم.

ديگه از گریه گذشته .. به جنون کشیده کارم
تو که خوشبختی با یارت (عزیزم) .. دیگه غصه ای ندارم

گرفته شده از سايت رسمي محسن يگانه

mehr film
07-12-2009, 14:10
دیگه حوصلم سر رفت از این آلبووم کی میاد دیگه

Gilopa
07-12-2009, 18:16
تو كنسرت جديدش تو رشت كه همين جمعه برگزار شد محسن خيلي به آلبومش مينازيد و خلاصه خيلي تعريف كرد و گفت سورپرايز ميشيد (بعد از محرم گفت انتشار ميشه )

Gilopa
07-12-2009, 18:20
از كنسرت رشت هر چي بد بگم كم گفتم اين عوضيا مگه گذاشتند بنده خدا كنسرت اجرا كنه .. باور كنيد سالن چراغش روشن بود ! براي اينكه مردم رو كنترل كنند مبادا شلوغ كنند آخرين اجراش كه من رفته بودم محسن ناراحت شد و با ناراحتي از سالن خارج شد

همينجا از محسن يگانه به عنوان يك شهروند رشتي گله دارم .. آيا 15 هزار تومان پول كمي بود كه مردم براي بليط پرداخته بودند

محسن يگانه در اخرين اجراش به مردم رشت توهين كرد .. درست از دست عوامل اطلاعات ناراحت شده بود

اما گناه مردم چي بود ؟ ايشون فقط 40 دقيقه اجراي مفيد داشتند كه بعدش 20 دقيقه به معرفي اعضا پرداختند و در آخرين آهنگ نشكن دلمو رو با يك وضع مسخره خوندش .. اونم نصفه خوند..
و در نهايت بي احترامي وسط اجراي آهنگ گفت يا علي خداحافط

Unholy
07-12-2009, 21:13
دیگه حوصلم سر رفت از این آلبووم کی میاد دیگه

تا دق مرگمون نکنه ول نمیکنه !!!!!!!!!!!!

mehr film
07-12-2009, 22:15
تازه بعد از محررررررم ؟؟!! ... این همه انتظار طرفدارا ، ذهنیت رو روی آلبومش متمرکز میکنه و باید آلبوم خیلی تاپ و حرفه ای باشه که طرفدارا رو بعد از این همه انتظار راضی کنه ..

3Dmajid
07-12-2009, 22:20
تا دق مرگمون نکنه ول نمیکنه !!!!!!!!!!!!

من هنوزم ترک های نفس های بی هدف رو گوش میدم !!
لا معصب تکراری نمیشه :31:
خیلی مشتاقم ببینم محسن تو آلبوم جدیدش چی کار کرده :20:

Amin.Senator
07-12-2009, 22:44
البومشو كدوم شركت منتشر ميكنه؟:20:

مشتان7
08-12-2009, 19:05
واقعا محسن برای علی لهراسبی شاهکار کرد

3Dmajid
08-12-2009, 19:43
واقعا محسن برای علی لهراسبی شاهکار کرد

قبول دارم ... خیلی واسه آلبومش زحمت کشید.

iman_s
08-12-2009, 23:23
عكس يا كليپهاي كنسرت آخرش تو كرج نيومده هنوز؟

mehr film
09-12-2009, 01:26
البومشو كدوم شركت منتشر ميكنه؟:20:

یه شرکت به درد بخور که بیشتر نیست اونم ایرانگامه دیگه

مشتان7
09-12-2009, 10:44
اینم ویدیو کنسرت محسن در رشت

گناهی ندارم

اهای خبر نداری

چشم های خیس

مشتان7
09-12-2009, 17:16
قبول دارم ... خیلی واسه آلبومش زحمت کشید.

ولی اهنگ دلواپسی محسن خودش قشنگ تر خوندش قبول داری ؟

Amin.Senator
09-12-2009, 18:46
یه شرکت به درد بخور که بیشتر نیست اونم ایرانگامه دیگه

اخه دفعه پيش شركت اواي نكيسا منتشرش كرد:27:

iman_s
10-12-2009, 00:54
فكر نكنم با ايران گام كار كنه.تو يكجا خوندم بازم با آواي نكيسا كار ميكنه.ايران گام خيلي بدقولي ميكنه.

3Dmajid
10-12-2009, 10:05
ولی اهنگ دلواپسی محسن خودش قشنگ تر خوندش قبول داری ؟

این که معلومه، آخه صدای محسن یگانه خیلی به این آهنگ بیشتر میخوره تا علی لهراسبی.
علی لهراسبی شانسی شانسی اومد خوننده شد و شانسی شانسی هم معروف شد.
تلویزیون معروفش کرد.:20:

مشتان7
10-12-2009, 10:16
این که معلومه، آخه صدای محسن یگانه خیلی به این آهنگ بیشتر میخوره تا علی لهراسبی.

صددر صد هم اگر اون اهنگ ها مثل * سزامه* چشمام بستم و ..... خود محسن می خوند می ترکوند

مشتان7
10-12-2009, 10:21
*بندر میزبان جدید محسن یگانه*

ضمن عرض سلام خدمت بازدید کننده های محترم " جاست یگانه " به اطلاع میرساند:

پس از درخواست های فراوان و تمایل شخصی محسن یگانه برای اجرای کنسرت در شهرهای جنوب کشور سرانجام کنسرت بزرگ سلطان پاپ روزهای 19 و 20 آذرماه در شهر بندر عباس برگزار خواهد شد.
که از همینجا برای تمام بندری های عزیز شبی زیبا وخاطره انگیز را آرزومندیم.

برگفته شده از سایت رسمی محسن یگانه

Amin.Senator
10-12-2009, 12:06
در ضمن اينو يادتون باشه هيچ خواننده اي ملودي هاي دست اولشو واسه ديگران خرج نميكنه

اينو بعد از البوم يگانه متوجه ميشيد:8:

timsar jackson
10-12-2009, 13:28
*بندر میزبان جدید محسن یگانه*

خدا کنه زاهدانم بیاد:41:

mehdi_360
12-12-2009, 00:18
بندر میزبان جدید محسن یگانه

اينو كه ديدم يه لحظه شوكه شدم....كي ميشه بياد بوشهر...
خيلي صداشو دوس دارم

h_starboy
13-12-2009, 12:47
منم عاشق محسنم. واقعا با این آهنگهایی که برای علی لهراسبی آماده کرد بی نظیر بود و از بهترین های ایرانه بدون شک .
منتظر شاهکار محسن یا آلبوم جدیدش هستم . :11:

3Dmajid
13-12-2009, 13:04
من حس میکنم محسن یگانه آدم مغروریه ... اگه اشتباه حس میکنم بگید :31:

h_starboy
13-12-2009, 13:05
امیدوارم مغرور نشه . واقعا خواننده خوبیه و آینده درخشانی داره مگه اینکه مغرور بشه و خراب بشه مثل خیلی از خواننده ها که اسم نمیبرم .

مشتان7
13-12-2009, 17:34
واقعا محسن جای تحسین و احترام داره چون از هیچ به اینجا رسیده بدون هیچ پشتبانه
من که خیلی دوستش دارم

iman_s
14-12-2009, 01:37
ولي به نظر من آدم كم رويي مياد.

مشتان7
14-12-2009, 09:52
خبر جدید در مورد البوم محسن در لینک زیر

مشتان7
19-12-2009, 12:40
ضمن عرضسلام و تسلیت به مناسبت ایام محرم به اطلاع تمامی هواداران و دوستداران محسن یگانه می رسانیم:
همانگونه که مستحضر هستيد به امید خدا تا چندی دیگر آلبوم جدید محسن یگانه به بازارعرضه خواهد شد که قطعاً بازار داغ موسیقی تحت الشعاع اين آلبوم قرار خواهد گرفت.
صحبت های تکمیلی در مورد آلبوم , الالخصوص تعداد تراکها و نام ترانه ها و ... را به آینده موکول می کنیم تا سورپرایزی باشد برای تک تک شما هواداران عزیز.
در خصوص نام آلبوم جدید صحبت های مختلفی از طریق مجلات،سایتهای اینترنتی و... به چشم می خورد که حکایت از این دارد که گویی قرار است نام آلبوم بعدی تقاص باشد اما اینطور نیست.. البته در مقطعی خاص چنین تصمیمی گرفته شده بود و بعد از گذشت مدتی تقاص به تابوت تغییر نام پیدا کرد و این نام توسط خود محسن یگانه عزیز برای آلبوم جدید انتخاب شد.
اما به علت مخالفت مسئولین محترم ارشاد باز هم قرار است این نام تغییر کند که دلایلش پیش تر نیز اعلام شده است.

و اما

...

چندی پیش در برخی از سایت ها واژه ای به عنوان نام آلبوم جدید محسن یگانه قرار گرفت و جالب تر ترجمه ای است از نام مورد نظر , که این وبلاگ به عنوان پایگاه رسمی محسن یگانه ضمن رد کردن شایعات در مورد نام ذکر شده به اطلاع شما هواداران عزیز و محترم می رساند :

طبق درخواست محسن یگانه عزیز و به منظور حضور پر رنگتر شما عزیزان در آلبوم جدید , انتخاب نام آلبوم ایشان به شما دوستداران و هواداران محترم واگذار می شود و از شما هواداران تقاضا داریم تا نام مورد نظر خود را به ایمیل آدرس ایشان :

unique.yeganeh@yahoo.com

فرستاده تا از بین ایمیلهای ارسالی نام مورد نظر توسط خود محسن یگانه برای آلبوم جدید انتخاب شود.

این اقدام زیبا که نظیر آن تا به حال اتفاق نیفتاده است را به فال نیک گرفته و امیدواریم نام انتخابی شما عزیزان مورد موافقت قرار گیرد تا شاهد آلبومی خاطره انگیز برای طرفداران محترم و همین طور محسن یگانه عزیز باشیم

.

منبع: وبلاگ رسمی محسن یگانه

3Dmajid
19-12-2009, 20:32
اسم تابوت و ضربان معکوس که خیلی باحال بود ...

این وزارت ارشادم زیادی گیر میده ... :18:

مشتان7
30-12-2009, 10:05
کلیپ نشانی در کنسرت رشت

hamid_diablo
30-12-2009, 13:23
بلاخره نفهمیدیم اسم البوم تابوت یا زاکت

3Dmajid
30-12-2009, 19:47

ژاکت که اسم کاست محسن چاوشی :18:

مشتان7
30-12-2009, 20:35

محسن اسم البومش رو به عهده هوادارانش گذاشته میتونی اسم مورد نظر خودت رو به ایمیل محسن بفرستی
ایمیل محسن

Unholy
03-01-2010, 15:46
پس کی میخواد این البومو بیرون بده !!!
دیگه خیلی داره لفتش میده ! شما رو نمیدوونم اما اعصاب منو حسابی خرد کرده :31:

مشتان7
04-01-2010, 09:40
پس کی میخواد این البومو بیرون بده !!!
دیگه خیلی داره لفتش میده ! شما رو نمیدوونم اما اعصاب منو حسابی خرد کرده :31:

به نظر من اگر یکسال دیگه هم طول بده ولی البوم توپی بشه بهتره

Unholy
04-01-2010, 16:18
به نظر من اگر یکسال دیگه هم طول بده ولی البوم توپی بشه بهتره

من از اینش ناراحتم که قولشو داده بوده ولی داره اذیت میکنه !:41:

مشتان7
06-01-2010, 10:04
اینطور که به گوش میرسه بعد از دی ماه تور کنسرت های محسن یگانه به راه خود ادامه میده . اینبار این شانس نسیب مردم شیراز و یزد و ساری می شود . اما از همه مهمتر اجرای دوباره ی محسن یگانه در سالن بزرگ همایش های برج میلاد میباشد . خبری از تاریخ دقیق این اجرا نیست ولی مطمئنآ این اجرا برای بعد محرم و صفر پایه ریزی شده است

مشتان7
11-01-2010, 10:33
اینطور که توی سایت های هواداران محسن جان دیده میشه محسن قرار تا چند روز دیگه راهیه ترکیه بشه برای البومش
پس زمان تولد البوم نزدیکه:31:

مشتان7
13-01-2010, 12:17

مجله موسیقی ایرانیان - ابراهیم مولائی: تا چندی دیگر آلبوم جدید «محسن یگانه» منتشر خواهد شد . برای اینکه خبرهای جدیدی از برنامه های آتی «محسن یگانه» داشته باشیم تماسی با وی داشته ایم که می توانید مصاحبه کوتاه مجله موسیقی ایرانیان با محسن یگانه را در ادامه مطلب مشاهده کنید .

از آلبوم جدیدتان که فعلا هم هیچ اسمی ندارد چه خبر ؟

یک بازه زمانی برای منتشر شدن آلبوم جدیدم مشخص کرده ایم و امیدوارم بعد از ایام محرم و صفر منتشر کنیم . درباره اسم آلبوم هم فراخوان دادم تا هوادارانم اسم انتخابی خودشان را به ایمیل UniQue.YegAneh@YahoO.com این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ارسال کنند به خاطر همین فعلا آلبومم بی اسم است !

گفته می شود مسترینگ آلبوم در ترکیه انجام خواهد شد ؟

بله ، راهی ترکیه خواهم شد و کارهای میکس و مسترینگ آلبوم در این کشور انجام خواهد گرفت.

قبل از ایام محرم ، شما یکی از خواننده های پر کار بودید ، کنسرت در ارومیه ، کرمان ، رشت ، کرج ، بندرعباس و ... برای بعد از ایام محرم و صفر هم برنامه ای برای کنسرت خواهید داشت ؟

فعلا شهر شیراز در برنامه ها هست و تلاشمون اینه که در این شهر کنسرت داشته باشیم ولی تاریخ کنسرت مشخص نیست .

شما قبلا با فرزاد فرزین کنسرت مشترک داشته اید . ما در آینده هم شاهد کنسرت مشترک فرزاد فرزین و شما خواهیم بود ؟

مطمئن باشید اگر شرایط محیا باشد حتما !

کار بر روی آهنگ مشترک چی ؟

آهنگ مشترک را هم من مشکلی ندارم . حالا فرزاد فرزین یا دوستان دیگر . پیشنهادی باشد حتما به پیشنهاد دوستان فکر خواهم کرد .

ماهنامه موسیقی ایرانیان را دانلود کرده اید ؟

بله ، دانلود کرده ام . ولی فرصت نکردم کل صفحات مجله را بخونم . کلا کارتون خوب و شیک بود ، تبریک میگم .

ممنون آقای یگانه که وقتتون را در اختبار مجله موسیقی ایرانیان گذاشتید ، امیدوارم به زودی آلبومتون هم منتشر شود

مرسی

منبع : مجله موسیقی ایرانیان

مشتان7
13-01-2010, 12:43

اینم اهنگ هموطن از کنسرت مشترک محسن با فرزاد فرزین

[

Alireza_SA
13-01-2010, 18:56
بخشید این شعر

نباشی کل این دنیا واسه م قد یه تابوته
نبودنت مثل کبریت و دلم انبارباروته

لو رفته ؟ یعنی آهنگ تابوت همینه ؟ یا شعر از خودتونه؟

مشتان7
13-01-2010, 19:47
بخشید این شعر

نباشی کل این دنیا واسه م قد یه تابوته
نبودنت مثل کبریت و دلم انبارباروته

لو رفته ؟ یعنی آهنگ تابوت همینه ؟ یا شعر از خودتونه؟

دوست عزیز این شعر از اهنگ تابوت هست ولی اهنگه لو نرفته فقط محسن شعرش رو تو یه مصاحبه اش تقدیم به هوادارنش کرده

مشتان7
16-01-2010, 09:29
دانلود کنسرت محسن یگانه در بندرعباس

گرفته شده از سایت گروه خبری محسن یگانه

king pap
18-01-2010, 19:30
بی صبرانه منتظر البوم جدیدش هستم

ramin1988
18-01-2010, 20:05
مطمئنا آلبوم خیلی خوبی خواهد بود ..... منتظریم :40:

mehdi_360
18-01-2010, 20:35
مطمئنا آلبوم خیلی خوبی خواهد بود ..... منتظریم

کسی غیر از این ازش انتظار نداره...
من هم به شدت منتظر آلبوم هستم ،راستی اسمش رو هنوز انتخاب نکرده؟

ramin1988
18-01-2010, 20:44

این طور که شنیدم تابوت

king pap
18-01-2010, 21:04

این طور که شنیدم تابوت

دوستان محسن اسم البومش رو به عهده هوادارانش گذاشته شما می تونید اسم مورد نظرتون به ایمیل محسن بفرسیت و بعد محسن بین همه نظرات یکی رو انتخاب میکنه
ایمیل محسن :

مشتان7
19-01-2010, 18:07
مطلب جدید در مورد محسن در مجله مداد رنگی

مشتان7
26-01-2010, 20:28
اینم کنسرت محسن در رشت

ماه عسل
باروبندیل
گناهی دارم
نفسهای بی هدف
اهای خبر نداری
اخه دل من
چشمای خیس من
گیرم بازم بیایی
خاکسترم نکن
نشکن دلمو
ریمیکس اهنگها

برگرفته از سایت باران یگانه

مشتان7
30-01-2010, 10:35
ریمیکس اهنگهای محسن اجرا شده در یاد بود ناصر عبداللهی
خیلی باحاله حتما دانلود کنید

گرفته از سایت گروه خبری محسن یگانه

مشتان7
14-02-2010, 18:04

Terova
15-02-2010, 11:17
باید یک جوری هماهنگ کنند با چاووشی آلبوم ندن بیرون..

این کنسرت بازیم آخری کار محسن یگانه رو خراب میکنه...... بس دیگه برو سر کارت

Alireza_SA
15-02-2010, 14:08
آلبوم کی قراره بیرون بیاد؟ چند آهنگه؟ اسم آهنگا؟
الان محسن کجاست؟ چی میکنه؟

MMM52
15-02-2010, 15:29
ببخشید ولی اشکال کارش اینه که خیلی کم کاره!!!

مشتان7
15-02-2010, 18:13
آلبوم کی قراره بیرون بیاد؟ چند آهنگه؟ اسم آهنگا؟
الان محسن کجاست؟ چی میکنه؟

احتمالا البوم توی اسفند ماه بیاد
تا حالا که 12 تا تراک هست
هنوز اسم اهنگ معرفی نشده
محسن در ایران است که یه مدت دیگه برای مسترینگ البومش به ترکیه میره

iman_s
17-02-2010, 01:04
ببخشید ولی اشکال کارش اینه که خیلی کم کاره!!!
بيشتر كنسرت ميزاره.
البته باز خوبه كه با صداي خودش ميخونه و ميتونه راحت كنسرت بزاره.
به جان خودم منظوري ندارم

مشتان7
17-02-2010, 10:16
ریمیکس اهنگ زندونی از محسن یگانه و مجید خراطها

ramin1988
17-02-2010, 10:54
عالی بود ....... :11:

*IN*
17-02-2010, 14:52
ریمیکس اهنگ زندونی از محسن یگانه و مجید خراطها

سلام
این جدیده یا همون قدیمیست؟؟؟

مشتان7
17-02-2010, 18:15
سلام
این جدیده یا همون قدیمیست؟؟؟

این اهنگ زندونی یه بار با مجید خراطها خونده یه بار هم با چاووشی این ریمیکس 2 تا اهنگ رو با هم ترکیب کرده

3Dmajid
17-02-2010, 20:00
تاریخ انتشار آلبوم مشخص نیست ؟
من موندم، واقعا کسی واسه محسن یگانه اسم آلبوم به ایمیلش میفرسته ؟!!!
آخه چرا خودش انتخاب نمیکنه :20:

iman_s
18-02-2010, 01:32
این اهنگ زندونی یه بار با مجید خراطها خونده یه بار هم با چاووشی این ریمیکس 2 تا اهنگ رو با هم ترکیب کرده

فكر كنم منظورت يگانه باشه.
آخه آلبوم چاوشي امروز اومده و داغه و همه جا بحثشه.احتمالا شما هم تو فاز چاوشي بودي:31:

Terova
18-02-2010, 02:23
این ریمکس رو اصلا جالب کار نکرده این آهنگ یعنی زندونی یک از بهترین کارهای یگانه هست که متاسفانه با کیفیت خوب پخش نشد.

من که امسال بد جوری منتظرم آلبوم یگانه هستم امیدوارم مثل نفسهای بی هدف خوب از آب در بیاد..

فقط انتظار های که از این آلبوم دارم رو میخوام بنویسم دوست دارم شما هم نظرتون رو بگین.

1- اول از همه دوست ندارم اینبار هم مثل آلبوم قبل از آهنگ های قدیمی و قبلا اجرا شده استفاده کنه.

2- دوست ندارم برای اینکه آلبومش رو عام پسند کنه از آهنگ های بی خودی مثل اون آهنگ هایک ه برای تیراژ برنامه ها میخونه استفاده کنه.

3- دوست ندارم سبکش رو عوض کنه و کارهای رو انجام بده که تا حالا نکرده و سر رشته نداره

4- دوست دارم آلبومش دوباره به قبل برگرده و اون فضای نفرین و غم رو دوباره زنده کنه.

مشتان7
18-02-2010, 07:28
فكر كنم منظورت يگانه باشه.
آخه آلبوم چاوشي امروز اومده و داغه و همه جا بحثشه.احتمالا شما هم تو فاز چاوشي بودي:31:
منظورم این بود که اقای یگانه جدا یه بار با مجید خراطها خونده یه بار هم با چاووشی و این ریمیکس امده دو تا اهنگ رو با هم ترکیب کرده

مشتان7
18-02-2010, 08:03
این ریمکس رو اصلا جالب کار نکرده این آهنگ یعنی زندونی یک از بهترین کارهای یگانه هست که متاسفانه با کیفیت خوب پخش نشد.

من که امسال بد جوری منتظرم آلبوم یگانه هستم امیدوارم مثل نفسهای بی هدف خوب از آب در بیاد..

فقط انتظار های که از این آلبوم دارم رو میخوام بنویسم دوست دارم شما هم نظرتون رو بگین.

1- اول از همه دوست ندارم اینبار هم مثل آلبوم قبل از آهنگ های قدیمی و قبلا اجرا شده استفاده کنه.

2- دوست ندارم برای اینکه آلبومش رو عام پسند کنه از آهنگ های بی خودی مثل اون آهنگ هایک ه برای تیراژ برنامه ها میخونه استفاده کنه.

3- دوست ندارم سبکش رو عوض کنه و کارهای رو انجام بده که تا حالا نکرده و سر رشته نداره

4- دوست دارم آلبومش دوباره به قبل برگرده و اون فضای نفرین و غم رو دوباره زنده کنه.

منم با نظرت موافقم ولی ..

1.در این البوم هیچ اهنگ قدیمی وجود نداره و محسن جان سخت از اهنگ های این البوم محافظت میکنه که لو نره

2.فکر نکنم از این طور اهنگ ها استفاده کنه در البومی که خودش گفته اتفاقی مهمی در موسیقی باشه

3. به نظر من سبکش رو عوض نمیکنه بلکه پیشرفتش میده

4. منم با این نظرت موافقم که باید اون فضای غم و نفرین رو دوباره باید زنده کنه چون واقعا زیباست

iman_s
19-02-2010, 01:21
منتظر آلبوم يگانه با داد زدن تو آهنگاش هستيم.
با اينكه ميكن فقط بلده داد بزنه و جيغ بكشه ولي من عاشق همين داد زدناش هستم.

مشتان7
21-02-2010, 09:46
هنوز تاریخ دقیقی گفته نشده ولی احتمالا در همین ماه منتشر بشه

لطفا دوستان در این تاپیک از بحث در مورد خواننده های دیگه خودداری کنید

king pap
21-02-2010, 10:04
محسن یگانه کارهاش رو همیشه خوب داده بیرون

Alireza.M67
21-02-2010, 15:37
کلا اگه 3 تا خواننده ی خوب تو این کشور باشن یکیش محسن یگانست .
من خیلی امیدوارم که یه آلبوم توپ بده .
فقط خدا کنه خودشو خراب نکنه و نره توی یه سبک جدید ...

Miss Artemis
21-02-2010, 17:04
فقط خدا کنه خودشو خراب نکنه و نره توی یه سبک جدید ...

آره بعضیا میان کار جدید کنن که طرفداراشون بیشتر شه گند میزنن تو آهنگ. (اسم که نبردم؟بردم؟) ولی فکر نکنم یگانه اینکارو کنه.یعنی امیدوارم.

مشتان7
21-02-2010, 17:13
ولی فکر نکنم یگانه اینکارو کنه
درست فکر میکنی دوست عزیز چون اقای یگانه خیلی روی این البوم کار کرده

3Dmajid
21-02-2010, 19:24
درست فکر میکنی دوست عزیز چون اقای یگانه خیلی روی این البوم کار کرده

خب این چه ربطی داشت به این که سبکش رو عوض کرده یا نه :31: ؟

مشتان7
21-02-2010, 20:17
خب این چه ربطی داشت به این که سبکش رو عوض کرده یا نه :31: ؟
خب اول من حرف اون دوستمون تایید کردم بعد گفتم اقا محسن خیلی روی این البوم کار کرده .و نمیاد سبکش عوض کنه چون خودش گفته البوم جدیدش فضای همون البوم قبلیش رو داره البته زیباتر

ramin1988
21-02-2010, 20:26
تو یکی از سایت ها زده بود آلبوم محسن یگانه بعد از نوروز 89 منتشر میشه . راسته ؟

3Dmajid
21-02-2010, 20:30
تو یکی از سایت ها زده بود آلبوم محسن یگانه بعد از نوروز 88 منتشر میشه . راسته ؟

منظورت نوروز 89 ؟!! :20:

چرا اینقدر دیر آخه ... :41:

مشتان7
21-02-2010, 20:38
تو یکی از سایت ها زده بود آلبوم محسن یگانه بعد از نوروز 89 منتشر میشه . راسته ؟

اخرین خبری که در مورد البوم جدید من میدونم اینه که کار روی اهنگ تقریبا تموم شده ولی زمان انتشار اون دقیق مشخص نیست شاید در همین ماه و شاید در ماه دیگه بیاد

king pap
22-02-2010, 10:05
برای عید امسال دو تا البوم جدید و زیبا گوش میدیم یکی البوم محسن یگانه و یکی هم البوم مجید خراطها

چی میشه عید 89 :40:

Unholy
23-02-2010, 17:03
ولی در کل خیلی داره بد قولی میکنه !
میگفت بعد محرم حالا شد یکی دو ماه دیگه ؟؟؟؟؟
والا من هر روز اینجا سرمیزدم که ببینم اومده یا نه !
خدا به همه ی طرفداراش صبر بده :دی

مشتان7
23-02-2010, 17:24
ولی در کل خیلی داره بد قولی میکنه !
میگفت بعد محرم حالا شد یکی دو ماه دیگه ؟؟؟؟؟
والا من هر روز اینجا سرمیزدم که ببینم اومده یا نه !
خدا به همه ی طرفداراش صبر بده :دی

دوست عزیز چون اقای یگانه می خواد البومش بهترین بشه زیاد روش کار میکنه برای همین به قول شما بدقولی میکنه

Miss Artemis
23-02-2010, 17:24
من که دارم دق میکنم.........جون به لبم کرده.

3Dmajid
23-02-2010, 18:57
دوست عزیز چون اقای یگانه می خواد البومش بهترین بشه زیاد روش کار میکنه برای همین به قول شما بدقولی میکنه

درسته، ولی اومدیمو آلبومش زیاد حال نداد ... اونوقت خیلی براش بد میشه.
البته همیشه مثبت فکر کنید ...
آلبوم محسن یگانه بدون شک بهترین آلبوم موسیقی ایران میشه :10:

مشتان7
23-02-2010, 19:41
درسته، ولی اومدیمو آلبومش زیاد حال نداد ... اونوقت خیلی براش بد میشه.
البته همیشه مثبت فکر کنید ...

دوست عزیز تا حالا نشده محسن اهنگ و البوم بد بده بیرون.

آلبوم محسن یگانه بدون شک بهترین آلبوم موسیقی ایران میشه
اره منم همینطور فکر میکنم:11:

3Dmajid
23-02-2010, 19:44

بله خب از ایشون واقعا بعیده این کارا !! :20:

راستی ببخشید این سوال رو میکنم، یه زمانی ایشون با بنیامین جان مشکل پیدا کرده بودن و با هم تو مصاحبه ها تخریب شخصیتی میکردن :31: قضیه ش چی بود ؟ میشه به طور خلاصه بگین ؟
به طوری که نه سیخ بسوزه نه کباب :31:

مشتان7
23-02-2010, 19:59
تا اونجای که من اطلاع دارم
حقیقتا اول بنیامین شروع کرد
امد از اهنگ * چشم های خیس* محسن یگانه گیر داد که گفت نباید این اهنگ رو می خوند
بعد محسن هم توی یه مصاحبه امد از البوم 88 بنیامین گیر داد که با این البومش به شعور مردم توهین کرده
فکر کنم بعد اون مصاحبه محسن دیگه بنیامین ساکت شد

Alireza.M67
23-02-2010, 22:22
آلبوم محسن یگانه بدون شک بهترین آلبوم موسیقی ایران میشه :10:

درسته که محسن یگانه کارش خیلی درسته ولی نمیشه انقدر زود قضاوت کرد .
امسال تعداد آلبومهایی که قرار بود بهترین بشن کم نبود که متاسفانه یکی از یکی ضعیفتر بودن .
خدا بعضی از خواننده های بی ادعا رو از ما نگیره که امسال اگه نبودن واقعا نمیدونستم چی باید گوش بدم ، مثل :
سامان جلیلی و علی تکتا که علیرغم گمنامیشون واقعا کارشون عالی بود .

مطمئنی ؟
"تلفونو بردار برو توی اتاق با هر کی که دلت می خواد حرف بزن بی خیال من نه ..."

برای عید امسال دو تا البوم جدید و زیبا گوش میدیم یکی البوم محسن یگانه و یکی هم البوم مجید خراطها

چی میشه عید 89 :40:

من فکر می کردم تو عید باید آهنگ شاد گوش داد .
اون خراطها رو که گوش بدی کل عیدو باید ... .

ramin1988
23-02-2010, 22:41
اون خراطها رو که گوش بدی کل عیدو باید ... .

ساسی مانکن هم آهنگ داده برو گوش کن کی گفته آهنگ های سلطان غم استاد مجید خراطها رو گوش کنی .

mehdi_360
23-02-2010, 22:51
من تا حالا آهنگی از مجید خراطها و محسن یگانه نشنیدم که بد باشه و ازشون خوشم نیاد
از همه آهنگ های این 2 تا خواننده خوشم میاد و این آهنگی رو هم که مثال زدی خیلی دوست دارم
لطفا ادامه نده...

3Dmajid
23-02-2010, 22:59
"تلفونو بردار برو توی اتاق با هر کی که دلت می خواد حرف بزن بی خیال من نه ..."

اتفاقا تا اونجایی که من یادمه این آهنگ واقعا ترکوند !! :20:

mehdi_360
23-02-2010, 23:15
تلفنو بردار برو توی اتاق با هر کی که دلت می خواد حرف بزن بی خیال من
اصلا اگه دلت می خواد برو بیرون شبم نیا فکر نکن منتظرم بی خیال من

تلفنو بردار برو توی اتاق با هر کی که دلت می خواد حرف بزن بی خیال من نه

جون هر کی که دوست داری بی خیال من یکی شو از سر کچل من بابا دست بردار

تا که میام حرف بزنم چمدونو جمع میکنی بازم می خوای بری خونه مامان و بابات
جون هر کی که دوست داری بی خیال من یکی شو از سر کچل من بابا دست بردار دست بردار

آهای آتیش آتیش آتیش پاره
ناز نکن نازت خریدار نداره
بین منو دلم به یه آتیش نسوزون
تو هیچ کدوم دلت دیگه جا نداره
بدون هرجا که تو باشی برای من
یا جای خالی تو ئه یا جای من
یا که واسه هرچی میگه بذار برو
یا که بمون و بسوز به پای من
..................................
تلفنو بردار برو توی اتاق با هر کی که دلت می خواد حرف بزن بی خیال من
تلفنو بردار برو توی اتاق با هر کی که دلت می خواد حرف بزن بی خیال من نه
جون هر کی که دوست داری بی خیال من یکی شو از سر کچل من بابا دست بردار

جون هر کی که دوست داری بی خیال من یکی شو از سر کچل من بابا دست بردار دست بردار

__________________________________________________ ________________

خ

خوب شد مثال زدی ، خاطره ها زنده شد:40:

مشتان7
24-02-2010, 11:40
اینم یه عکس زیبا از محسن جان:40:

ramin1988
24-02-2010, 13:23
ایول خیلی توپ بود :40:

iman_s
25-02-2010, 00:55
ببخشيد آقا/خانم "مشتان7" شما نسبت نزديكي با محسن داريد يا احيانا خودش نيستيد.
خيلي وقته به اين تاپيك ميام پستهاي شما رو ميبينم + چند تا تاپيك ديگه. خيلي مشكوك ميزني.البته تو كار درستيت هيچ شكي نيست و فقط از روي حس فضولي پرسيدم.اگه دوست داري ميتوني تو پ.خ بجوابي.

good_messi
25-02-2010, 15:13
حالا البوم محسن عزیز کی میاد؟

مشتان7
25-02-2010, 15:58
حالا البوم محسن عزیز کی میاد؟
دوست عزیز تاریخ دقیقی اعلام نشده ولی احتمال داده میشه که همین ماه منتشر شود

mehrzad3344
25-02-2010, 16:56
اسمش البوم چیه؟

مشتان7
25-02-2010, 17:19
محسن اول اسم البوم رو گذاشت تابوت که با مخالفت مسئولین وزارت ارشاد مواجه گردید بعد از چندی محسن اسم البوم رو به عهده طرفدارنش گذاشت و از طرفدارنش خواست که اسم مورد نظرشون رو به ایمیل زیر ارسال کنند که محسن بین اون ها یکی رو انتخاب کنه
که هنوز اسم انتخاب شده رو اعلام نکرده
ایمیل محسن

iman_s
26-02-2010, 01:09
اي كاش يك مقدار درباره فضاي آلبوم توضيح ميداد بعد نظرسنجي براي انتخاب نام ميزاشت.

mehrzad3344
27-02-2010, 11:18
کسی میدونی دقیقا کی میاد

مشتان7
27-02-2010, 11:25
کسی میدونی دقیقا کی میاد

هنوز تاریخ دقیقی اعلام نشده .

ولی به زودی زود اعلام میشه

ramin1988
27-02-2010, 11:40
هنوز تاریخ دقیقی اعلام نشده .

ولی به زودی زود اعلام میشه

بی صبرانه منتظریم :11:

ramin1988
27-02-2010, 17:59

:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

مشتان7
28-02-2010, 09:36

ضمن عرض پوزش از تمامی هواداران عزیز به علت وقفه طولانی مدت در جهت اطلاع رسانی و اعلام آخرین اخبار در مورد آلبوم جدید محسن یگانه توجه شما را به نکات زیر جلب می کنیم.:

1. در خصوص آلبوم جدید محسن یگانه:
نام آلبوم انتخاب شده است و تمامی تراکها برای کسب مجوز نهایی به وزارت ارشاد فرستاده شده اند که این روزها توسط کارشناسان محترم در حال بررسی می باشند.
امیدواریم بعد از بررسی های صورت گرفته , طی روزهای باقیمانده به آخر سال مجوز نهایی بدون هیچ مشکلی صادر شود تا به امید خدا بعد از تعطیلات نوروزی (اواخر ماه فروردین) شاهد پخش این آلبوم فوق العاده باشیم.
آلبومی که حاصل شب بیداری ها و بی خوابی های چند ماه اخیر محسن یگانه می باشد و بدون شک ارزش صبر و شکیبایی شما عزیزان را نیز خواهد داشت.
همچنین تمهیدات بسیار خوبی در خصوص آلبوم مذکور در نظر گرفته شده است که طی روزهای آتی (به زودی) به اطلاع دوستان خواهیم رساند...

2. در خصوص نام آلبوم:
بدون شک تک تک شما عزیزان برای انتخاب نام آلبوم جدید محسن یگانه زحمت کشیده اید و جدا از اینکه نام آلبوم چه هست و چه کسی آن را انتخاب کرده است , مهم و با ارزش تر همراهی شگفت انگیز شما عزیزان بعد از درخواست محسن یگانه بود که یکبار دیگر واژه ی طرفدار را به شایستگی معنا کردید.
هزاران ایمیل برای محسن یگانه درهفته ی اول این پیشنهاد وهمچنین حدود ۷۰۰ نظر در پست قبل نشان از وفاداری و لطف بی نهایت شما عزیزان به سلطان پاپ دارد و بس..
انشالله پس از اخذ مجوز سریعا" نام آلبوم را اعلام کرده و از فرد مورد نظر به طور ویژه ای قدر دانی خواهد شد.

3. در مورد کنسرتهای محسن یگانه:
به اطلاع عزیزان میرساند تا این لحظه (8/۱۲/۱۳۸۸) هیچ یک از کنسرتهای محسن یگانه جز کنسرت وی در بندرعباس قطعی نشده و انشالله بعد از کسب مجوز اطلاعات مربوط به آنها را از همین وبلاگ اطلاع رسانی خواهیم کرد.
کنسرت بزرگ محسن یگانه در بندرعباس به مدت ۳ شب (هر شب ۲سانس) از مورخه ۹ اسفند ماه آغاز خواهد شد.
برگرفته از سایت جاست یگانه

مشتان7
01-03-2010, 15:42
در ضمن دوستان
محسن به علت اینکه آلبوم هرچه زودتر به دست شما عزیزان برسد تصمیم به لغو سفر ترکیه گرفت و تمامی تراکها در استدیوی داخل کشور تنظیم نهایی شد و سپس در اختیار مسئولین ارشاد قرار گرفت..

S0R3N4
01-03-2010, 19:49
من اصلا وقتي محسن با اون صداي تيزش جيغ ميزنه رو دوس ندارم...
اميدوارم آلبوم لايتي باشه...
راستي
از آلبوم علي اصحابي خبر نداريد بچه ها؟

مشتان7
02-03-2010, 07:47
من اصلا وقتي محسن با اون صداي تيزش جيغ ميزنه رو دوس ندارم...

ما که تا حالا نشنیدیم که محسن جیغ بزنه

king pap
02-03-2010, 10:55
جيغ ميزنه

دوست عزیز این طور حرف زدن درست نیست

ramin1988
02-03-2010, 11:14
اتفاقا محسن صدای فوق العاده ای داره نمیدونم منظورت از جیغ چیه ؟

منتظر آلبوم محسن یگانه عزیز هستیم .

Miss Artemis
02-03-2010, 16:37
من که جیغی نشنیدم.شاید منظورتون جاهایی باشه که بلند تر میخونه و با احساس تر...من که اون قسمتهارو خیلی دوس دارم.

hesam68
03-03-2010, 02:31
سلام
محسن تو اسفند تهران کنسرت نداره؟

مشتان7
03-03-2010, 07:38
سلام
محسن تو اسفند تهران کنسرت نداره؟

نه ندارد ولی امشب در بندرعباس کنسرت دارد

hesam68
03-03-2010, 13:28
نه ندارد ولی امشب در بندرعباس کنسرت دارد

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم از شانس بد منه
تا 27 اسفند تهرانم
کاش کنسرت داشت

hesam68
03-03-2010, 13:28
تو گرگان چی؟
اولای عید؟

hesam68
03-03-2010, 17:37
سلام
سایت موسیقی ما نوشته:

کنسرت محسن یگانه
تاريخ : 21 اسفند 1388
محل برگزاري : سالن امام علی رودهن

درسته؟
رودهن خیلی از تهران دوره؟
چه جوریاست؟

مشتان7
03-03-2010, 17:47
کنسرت محسن یگانه
تاريخ : 21 اسفند 1388
محل برگزاري : سالن امام علی رودهن
توی سایت محسن این خبر رو تایید نکرده بودن

hesam68
03-03-2010, 18:28
مگه این سایت .سایت معتبری نیست؟

مشتان7
03-03-2010, 19:57
اگه به سایت* جاست یگانه *بری همه چیز رو متوجه میشی

Persian_Gun's
03-03-2010, 22:16
سلام..
بچه ها من اون آهنگی که محسن میگه:نزار دستامون از هم جدا شه نزار خاطرهامون باده هوا شه باز دورباره تنها شدم اسیره بازیات شدم....
این آهنگو میخوام که اسمشو نمیدونم!؟
ممنون میشم اسمشو بگید...

مشتان7
04-03-2010, 07:47
سلام..
بچه ها من اون آهنگی که محسن میگه:نزار دستامون از هم جدا شه نزار خاطرهامون باده هوا شه باز دورباره تنها شدم اسیره بازیات شدم....
این آهنگو میخوام که اسمشو نمیدونم!؟
ممنون میشم اسمشو بگید...
این اهنگ از محسن یگانه نیست بلکه صداش شبیه محسن بود
آهنگ زمونه یا همون نزار از سامان جلیلی و میلاد ریموند هست

مشتان7
07-03-2010, 10:34

ضمن عرض سلام و احترام خدمت بازدید کننده های محترم و دوستداران محسن یگانه به اطلاع میرساند:

کنسرت بزرگ محسن یگانه در سالن امام علی رودهن در تاریخ ۲۱ اسفند ماه به مدت ۱ شب برگزار خواهد شد.
متاسفانه از هفته ی گذشته برخی سایت ها بدون هماهنگی شروع به تبلیغ این کنسرت کردند که از همینجا تقاضا داریم درموعد مقرر کنسرتها را اطلاع رسانی کنند تا همانند کنسرت بندر عباس موجبات لغو اینگونه برنامه ها که زحمات زیادی برای اجرا وهماهنگیشان کشیده میشود فراهم نشود.

ضمنا" :
شما عزیزان علاوه بر شماره هایی که بر روی عکس مشاهده می کنید میتوانید از طرق زیر نیز بلیت خود را تهیه فرمایید:

استدیو میرزایی: 09122964737
و سایت

گرفته از سایت جاست یگانه

ramin1988
07-03-2010, 10:38
ایول داداش .......

سعی میکنم برم ولی یه کم دوره ....... :11:

مشتان7
07-03-2010, 10:42
داش رامین خیلی گلی اگه تونستی حتما یرو

ما که ...:41:

ramin1988
07-03-2010, 10:46
داش رامین خیلی گلی اگه تونستی حتما یرو

ما که ...:41:

من قبلا یه بار کنسرت محسن رو رفتم تو نمایشگاه بین المللی بود عالی اجرا کرد .

اگه بتونم چون مسیر دوره حتما این کنسرت رو هم میرم . :11:

3Dmajid
07-03-2010, 11:09
چقدر کنسرت میزاره !!
دمش گرم ...

هنوزم تاریخ انتشار آلبوم معلوم نیست ؟!
امسال میاد یا سال بعد ؟ :10:

مشتان7
07-03-2010, 11:16
به امید خدا بعد از تعطیلات نوروزی (اواخر ماه فروردین) شاهد پخش این آلبوم فوق العاده هستیم

3Dmajid
07-03-2010, 11:53
به امید خدا بعد از تعطیلات نوروزی (اواخر ماه فروردین) شاهد پخش این آلبوم فوق العاده هستیم

پس رفت واسه سال بعد !!

خب محسن خیلی زرنگی کرد که امسال آلبوم رو نمیده بیرون ... چون امسال آلبوم خوب خیلی زیاده بعد تو نظر سنجی شاید همه بهش رای ندن :31: ولی الان که این کارو کرد واسه سال بعد میشه بهترین آلبوم :20:

مشتان7
11-03-2010, 08:54
پس از ماه ها تلاش و در خواستهای فراوان سرانجام محسن یگانه طی روزهای
24_23_22 اسفندماه در شهر اهواز کنسرت بزرگی را برگزار خواهد کرد.

این کنسرت بزرگ که در سالن گیت بوستان برگزار خواهد شد نیز متاسفانه پیش از موعد مقرر اطلاع رسانی شد که البته با زحمات بی وقفه آقای چراغعلی مدیر برنامه محترم محسن یگانه از لغو آن جلوگیری شد.
گرفته از سایت جاست یگانه

ramin1988
13-03-2010, 22:27
نبینم تایپیک محسن یگانه بخوابه ها ( عکس های کنسرت 21 اسفند 88 رودهن )

بقیه عکس هارو جدا جدا میزارم اینطوری حجم صفحه بالا نمیره :46:

خیلی دوست داشتم برم ولی حیف آخرین لحظه کنسل شد :11:

ramin1988
14-03-2010, 19:01
ضمن عرض سلام خدمت دوستان و هواداران محترم محسن یگانه

در ابتدا پیغامی از محسن یگانه:

ــ سلام به همه هوادارای گلم که بعد از خدا هر چی دارم از محبت و لطف بی نهایت شماست.
از اهواز باهاتون صحبت میکنم ..2 ساعت مونده به اجرا..
بی مقدمه بگم.. خبر اینه که..... " ازدواج " کردم!
توضیحات برای بعد , ولی فردا مجله ترانه ماه رو حتما" بخرید.
دوستدار همیشگی شما, محسن یگانه!

Miss Artemis
14-03-2010, 19:03

ــ سلام به همه هوادارای گلم که بعد از خدا هر چی دارم از محبت و لطف بی نهایت شماست.

آخه ه ه ه ...پس محسن هم یارشو پیدا کرد..عزیزم
حالا خبرت معتبره؟سر کار نباشیم؟

ramin1988
14-03-2010, 19:21
آخه ه ه ه ...پس محسن هم یارشو پیدا کرد..عزیزم
حالا خبرت معتبره؟سر کار نباشیم؟

بیا داداش رامین و غیر معتبر ؟ :31:

vahid78
14-03-2010, 19:24
مبارک باشه
یکی سطلو بیاره من روش ضرب بگیرم بقیه هم برقصن :31:

Miss Artemis
14-03-2010, 19:32
بیا داداش رامین و غیر معتبر ؟ :31:

قبلا خودم اینجا دیدم جدی نگرفتمش شما میگی حتما هست دیگه:11:

..Parsa..
14-03-2010, 19:39
مبارکا باشه

ramin1988
14-03-2010, 20:14
داش سیاوش کجاست 2.3 روزه نیست ؟ :41:

NaKhoda BiBaK
14-03-2010, 21:16
محسن همین روزا تو اهواز کنسرت داره !
فکر کنم 5 شنبه باشه !!

قراره با بچه ها بریم !
انگاه ایمان سیاه پوشان هم هست !

مشتان7
15-03-2010, 07:56
داش سیاوش کجاست 2.3 روزه نیست ؟ :41:
سلام رامین جان چند روز رفته بودم مسافرت
واقعا خوشحال شدم که محسن یگانه هم می خواد ازدواج کنه :40:
بهش تبریک میگم :11:

ramin1988
15-03-2010, 19:04
آلبوم جدید محسن یگانه 20 فروردین به بازار عرضه خواهد شد.
این رو خود محسن یگانه تو کنسرتی که دیشب تو اهواز داشت گفت.
به گفته خودش این آلبومش خیلی خوب شده.

منبع : یکی از رفیقام که خودش تو کنسرت بود . :46:

مشتان7
15-03-2010, 19:51
بابا دمت گرم رامین جان:11:

sm3
15-03-2010, 20:09
آلبوم جدید محسن یگانه 20 فروردین به بازار عرضه خواهد شد.
این رو خود محسن یگانه تو کنسرتی که دیشب تو اهواز داشت گفت.
به گفته خودش این آلبومش خیلی خوب شده.

منبع : یکی از رفیقام که خودش تو کنسرت بود . :46:

اگه این طوری باشه محسن روز تولدم بهم یه هدیه داده :5:
خدا کنه همون روز بیاد :11:

مشتان7
16-03-2010, 08:17
گزارش خبرنگار سایت سرچشمه از کنسرت محسن یگانه در اهواز

ساعت حدود 7خیابان های منتهی به سالن گیت بوستان جمعیتی از ماشین مردم پیاده به سمت
سالن میروندصفی به طول 5کیلومترجلوی درب های ورودی دیده میشود خبری از محسن وگروهش
نیست ساعت20/30دربهای ورودی باز شدند و مردم یا نظم وارد سالن شدند برنامه با کمی تاخیر آغاز
شد مجری توانمند کشور امیر نصیر زاده به روی سن آمد وتوضیحاتی را دادبعد دعوت کرد از نوازنده ها که
بروی صحنه بی آیند یهو صدای جیغ به هوا میرود و محسن دیده میشود که به همراه محافظاش از آخر
سالن به طرف صحنه می آید بعد از سلام کردن ترانه اول که آهنگ ماه عسل بود رو اجرا کرد و بعد ازآن
اخه دل من و بعد آهای خبرنداری بعدازاجرای آهنگ محسن آعلام کرد که ازدواج کرده و جیغ ها به هوا
میروند بعد آعلام کرد.
که یک عزیزی میان ما نشسته زایا سلیمان مدیر گروه آحسان خواجه امیری بعد به ترتیب آهنگ گناهی
ندارم نفسهای بی هدف وچشمهای بی هدف را اجرا کرد بعد نوبت به تکنوازی محسن شد آهنگ نشون
بی نشونها گیرم بازم بیایی و اسکله توسط محسن با گیتار اجرا شد موبت به معرفی گروه شد بعد از آن
محسن آعلام کرد که منتظر آلبوم خیلی خفن باشید در سال 89 محسن گفت و اما آهنگ آخر آهنگیه
که بصورت دو صدایی بامحسن چاووشی اجرا کردم و شنیدم که محسن چاووشی با گروهش در حال
تمرین برای اجرای کنسرت های خود و آهنگ نشکن دلمو رو جرا کرد و خدا حافظی کرد .

در حاشیه کنسرت چه گذشت ؟
سالن به حدی پر شده بود که حدود 300نفر سرپا وایساده بودند
محسن به دلیل حفظ امنیت آهنگ باربندیل رو اجرا نکرد
حدود 400نفر پشت در ها وایساده بودند و لگد می زدند به درها
مهمان ویژه زایا سلیمان به همراه همسرش

مشتان7
21-03-2010, 12:57
ضمن عرض سلام خدمت دوستان جاست یگانه ای و هواداران عزیز محسن یگانه

سال ۱۳۸۸ با تمام حوادث تلخ و شیرین خود سپری شد و ۳۶۵ روز دیگر هم از همراهی شما با ما و محسن یگانه به خط پایان خود رسید.

در سالی که گذشت همانند سالهای پیشین شاهد محبتها و حمایتهای بی دریغ شما عزیزان بودیم و به راستی به ما ثابت شد که محسن یگانه تکیه به کوهی عظیم و استوار زده است که میتوان به نیکی از آن به عنوان هوادار یاد کرد.

طبیعتا" همین که با ما ثانیه ها را کنار میزنید منتی است و جبران محبتهایتان در توانمان نخواهد بود.

اما...

محسن یگانه عزیز بنا به درخواست جاست یگانه تصمیم بر این گرفت تا لحظات تحویل سال جدید را کنار شما دوستان بگذارند و در مورد هر آنچه از ما و ایشان درخواست کرده اید با شما عزیزان مستقیما" سخن بگوید.

فایل صوتی پیام نوروزی محسن یگانه که چند لحظه پیش آماده شده است را به عنوان
عیدی تقدیم به شما عزیزان میکنیم و اینبار سال کهنه را با هم کنار زده و قدم به سال جدید میگذاریم.

لازم به ذکر است سر فصل صحبتهای محسن یگانه به شرح زیر می باشد:

تبریک نوروز۱۳۸۹

اطلاعات ریز در مورد آلبوم جدید

اسامی تراکهای آلبوم

توضیح کامل در مورد تک تک تراکها

۱۰ دکلمه از ترانه های جدیدش

چگونگی سبک کاری محسن یگانه در آینده

تاثیر ازدواج در روند کاری وی

سخنی در مورد جاست یگانه

شایان ذکر است:

با عنایت به اینکه این فایل صوتی رسما" متعلق به وبلاگ رسمی ایشان یعنی:

می باشد, انتشار آن با ذکر منبع بلا مانع می باشد.

mehdi_360
21-03-2010, 13:21
مرسی سیاوش جان
"کاش بره از یادم اون صداتو عذابم میده"
منتظر البوم هستیم بسیار زیاد:دی

mohsenfhm
21-03-2010, 14:01

پس با اين خبر محسن يگانه درگير مسائل زندگي ميشه و كمتر به موسيقي مي پردازه ( چه بد:41: )

Miss Artemis
21-03-2010, 21:10
پس با اين خبر محسن يگانه درگير مسائل زندگي ميشه و كمتر به موسيقي مي پردازه ( چه بد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه فایلی که مشتان 7 دادن رو دانلود کنید میبینین که محسن اطمینان داده چنین اتفاقی نمیوفته.

ماتاتا
21-03-2010, 22:44
به نظر میاد آلبوم توپی در راهه.... :10::40:

sm3
22-03-2010, 00:52
چندیست شماره نوروزی مجله "رویش" انتشار یافته و مسئولین آن تصمیم به انتشار DVD
مراسم یادبود مرحوم ناصر عبداللهی به عنوان ضمیمه مجله گرفته اند.

سهم محسن یگانه از این DVD زیبا اجرای زنده "ماه عسل" و "سرتو بالابگیر"

به اضافه مصاحبه کوتاهی است که دوربین رویش با وی انجام داده است..

و البته چند عکس حرفه ای و اختصاصی که توسط عزیزان مجله تهیه شده نیز در این DVD گنجانده شده است.

Mah Asal (Live In Concert).wmv
21.6 MB

Sareto Bala Begir (Live In Concert).wmv
19.1 MB

Mah Asal (Live In Concert).mp3

Sareto Bala Begir (Live In Concert).mp3

با تشكر از مجله رويش

S0R3N4
30-03-2010, 18:42
من عاشق سینه چاک محسن نیستم
ولی بنظرم این آلبوم بعد از آلبوم علی عبدالمالکی خوب در میاد...
منتظرشم...

امير موسر
30-03-2010, 18:47
این که دمو نیست دوست عزیز ! حرف میزنه !

mehrzad3344
31-03-2010, 11:14
هنوز اسم االبوم مشخص نشده؟

مشتان7
06-04-2010, 10:05
عکس های کنسرت نوشهر

مشتان7
06-04-2010, 10:11

مشتان7
07-04-2010, 19:36
دانلود کلیپ نشانی در کنسرت نوشهر

گرفته شده از سایت گروه خبری یگانه

hesam68
08-04-2010, 15:08
سلام
میخواستم بپرسم شما میدونین اسم خانم محسن چیه و چی کارست؟

Gigawarn
09-04-2010, 02:26
یه خبر داغ محسن 21 یعنی امروز تو رودهن کنسرت داره

مشتان7
10-04-2010, 09:26

عرض سلام و احترام خدمت دوستان جاست یگانه ای و هواداران محسن یگانه

با گذشت 2 سال از انتشار اولین آلبوم مجاز محسن یگانه با نام "نفسهای بی هدف" که با استقبال
بی نظیر مردم مواجه شد اینک آخرین روزهای انتظار برای آلبوم دوم وی را سپری میکنیم.

به استحضار میرسانم به لطف خدا و همکاری مسئولین نتیجه زحمات شبانه روزی محسن
یگانه در مرحله کسب مجوز نهایی با مشکلی رو به رو نشد و از چند روز آینده
شاهد شمارش معکوس برای ورود آلبوم جدید وی به بازار خواهیم بود.

90درصد طراحی اینسرت جالب آلبوم جدید نیز انجام شده است و همانطور که در قسمت پرسش
و پاسخها مشاهده می فرمایید تمایل محسن یگانه این است که نام و تاریخ دقیق انتشار آلبوم
فعلا" اعلام نشود تا بدقولی پیش نیاید و آلبوم با آرامش روزهای پایانی و تکثیر خود را سپری کند.

انشالله با قطعی شدن روز انتشار آلبوم همینجا کنارهم شمارش معکوس را آغاز خواهیم کرد

منبع :جاست یگانه

ramin1988
10-04-2010, 10:34
بد جوری منتظریم ............... :11:

S0R3N4
12-04-2010, 14:58
کی میاد پس؟؟؟؟؟؟

مشتان7
13-04-2010, 10:35

محسن یگانه ۲و۳ اردیبهشت ماه (هرشب ۲سانس) در بندرعباس کنسرت بزرگی خواهد داشت

hesam68
17-04-2010, 09:28
سلام
شمارش معکوس شروع نشد؟

امير موسر
17-04-2010, 09:50

mmiladd
17-04-2010, 10:23
سر از کاره چشمات کسی در نیاورد..........!

*IN*
17-04-2010, 10:36
ویدئوی اجراهای زنده محسن یگانه در برنامه بغض ترانه منتشر شد .

دانلود نماهنگ قطعات «ماه عسل» و «سرتو بالا بگیر» از محسن یگانه با کیفیت خوب !!!

سال گذشته سومین سالروز درگذشت زنده یاد «ناصر عبداللهی» با نام «بغض ترانه» در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد و رضا صادقی، محسن یگانه و حمید حامی به اجرای برنامه پرداختند.

دانلود موزيك ويدئو ماه عسل با كيفيت خوب و حجم 22 مگابايت

دانلود موزيك ويدئو سرتو بالا بگير با كيفيت خوب و حجم 20 مگابايت

VBYOFSKI
17-04-2010, 11:14
سلام و عرض احترام خدمت هواداران محسن یگانه و بازدید کننده های محترم

به علت درخواست های مکرر عزیزان از محسن یگانه برای اعلام نام آلبوم جدیدش
وی تصمیم گرفت تا سرانجام پرده از اسم جالب این آلبوم بردارد.

توجه شما را به متنی که محسن یگانه لحظاتی پیش در اختیار جاست یگانه قرار داد جلب میکنم:

سلام , بازم خودمم.

این روزا گرچه خیلی‌ سخت ولی‌ به هر حال می‌گذره...

هنوز ۶۰۰ تا ایمیل مونده که نخوندم!

دلخور نشین,خیلی‌ ایمیلها زیاده ولی‌ حتما همه رو جواب میدم.

این همه صبر کردین یه خرده دیگه تحمل کنین حتما منو به خاطره تاخیرم می‌‌بخشین،

شاید یه روز فرصت بشه که براتون توضیح بدم چرا این آلبوم اینقدر تاخیر داشت.

یه خبر دیگه خودم بهتون میدم:

قرارداد من و مدیر برنامه هام تموم شده ودیگه همکاری نداریم.

از این به بعد خودم کارمو برنامه ریزی میکنم و پیش می برم.

( البته با کمک رهبر ارکسترم "علی‌ ثابت" )

راستی , آلبومو هروقت گوش کردین بدونین بابتش ۲ سال زندگیمو گذاشتم...

مهم‌ترین نکته:

اسم آلبوم رو قرار نبود به این زودی اعلام کنیم.

ولی‌ گفتم بهتره به جای اینکه از غریبه‌ها بشنوید از خودم بشنوید;

یک دوستی‌ که اسمشو توی آلبوم هم میزنم یه ایمیل داد و با یه خرده تغییر پیشنهادشو برای اسم

آلبوم مناسب دیدم.

بله: " این cd رو بخر"

چون خودتون پیشنهاد دادین پس خرده نگیرین...

انشالله امسال ساله من و هوادارامه !

بهتون افتخار می‌کنم ، عاشق تک تکتونم...

محسن یگانه

منبع: جاست یگانه

3Dmajid
17-04-2010, 15:54
آخرم اسم آلبومش رو گذاشت این سیدی رو بخر ؟! :18:
یعنی چی آخه :31:

کی منتشر میشه ؟! :10:

mehdi_360
17-04-2010, 16:15
خدا وکیلی اینم شد اسم ...
بعد از 2 ،3 سال اومد آلبوم بده چرا این اسم رو انتخاب کرد آخه؟

hassan_magic2000
17-04-2010, 16:21
به نظرم خیلی تاثیر منفی روی مخاطب میزاره

من خودم وقتی کاور رو که چند پست قبل دوستمون گزاشته بود دیدم فکر کردم یه جور تبلیغ برای ارجینال خریدنه :20:

ولی هر چی باشه محسن یگانه ست ... هر چی باشه گوش میدمم ....

M i L @ D
17-04-2010, 16:31
یکی بهش بگه عوض کنه ... بدترین اسم واسه یه آلبوم !

آلبوم " این سیدی رو بخر " از " محسن یگانه " ( .... )

hesam68
17-04-2010, 17:28
به نظر من اسم البومو باید بر اساس حال و هوای مضمون اهنگا میزاشت
حالا که انتخابشو کرده
ولی بازم همچنان عاشق کارای محسن یگانه هستیمو خواهیم بود

مشتان7
17-04-2010, 18:27
دوستان توجه داشته باشن که این اسم توسط هوادار محسن انتخاب شده
به نظر من محسن یگانه اونقدر معروف هست که اسم البوم هرچیزی هم باشه. فروشش رو داره
چند عکس از اتاق کار محسن جان

SPY.07
17-04-2010, 18:27
تابـوت کجا ، این CD رو بخر کجا !

انتظار بیشتری از یگانه داشتم...

Alireza.M67
17-04-2010, 20:29
ای خاک بر سر من با این اسم آلبوم خواننده ی محبوبم .
این لوده بازیا چیه ؟ "این سیدی رو بخر"
فقط خدا کنه محتواش مثل اسمش ضایع نباشه .

ramin1988
17-04-2010, 23:33
من مطمئن هستم یکی از بهترین آلبوم ها خواهد شد . محسن یگانه قبلا خودش رو ثابت کرده . همچنان منتظریم .

اسم آلبوم هم جالبه :11:

iman_s
17-04-2010, 23:54
چه اسم ضایعی.
داره التماس میکنه که cd شو بخرن.
اگه یک اسم توقیفی یا مثلا مارک بالای هیجده سال میزاشت فروشش بیشتر میشد تا بخواد همچین اسمی بزاره.
نمیدونم چرا ناخودآگاه یاد آهنگ تلفنو بردار افتادم

ramin1988
17-04-2010, 23:58
نمیدونم چرا ناخودآگاه یاد آهنگ تلفنو بردار افتادم

خوانندش کی بود ؟

ماتاتا
18-04-2010, 01:18
منم با این اسم اصلا حال نمیکنم! آدم یاد فروشنده های سر چهار راه می افته!! اما شاید با این اسم می خواد یه جورایی با کسانی که آلبوم رو دانلود می کنن برخورد کنه، تصور کنید: "دانلود آلبوم فوق العاده "این CD رو بخر!" از محسن یگانه" یه هشدار تو اسم آلبوم هست!! کسی که دانلود می کنه عذاب وجدان میگیره میره میخره..! :31:

اما مهم آهنگ های آلبومه که به نظرم باید خیلی خوب باشن... :40:

3Dmajid
18-04-2010, 09:10
دوستان توجه داشته باشن که این اسم توسط هوادار محسن انتخاب شده
به نظر من محسن یگانه اونقدر معروف هست که اسم البوم هرچیزی هم باشه. فروشش رو داره
چند عکس از اتاق کار محسن جان

درسته ولی توسط یکی از طرفدارای محسن انتخاب شده پس بقیه چی :41:
انصافا اسمش واسه آلبوم جدید اصلا خوب نیست ...

مشتان7
18-04-2010, 09:31
من خودم هم وقتی اسم البوم رو دیدم شوکه شدم ولی بعد که فکرش کردم دیدم برای تنوع کار بد نیست چون واقعا اسم خاصی هست ولی در کل محسن می تونست اسم بهتری انتخاب می کرد

mehrzad3344
18-04-2010, 09:33
بابا مهم تركهاشه اسم وللش

Miss Artemis
18-04-2010, 14:33
منم از اسمش خوشم نمیاد .چیپه.در حد محسن نیست.
ولی خب بیچاره میخواسته دل ما رو به دست بیاره و یه کار مردمی بکنه.وگرنه شکی نیست که محسن خیلی بهتر از این اسمهارو میتونه انتخاب کنه به نظر مردم هم بی اعتنا باشه.
آهنگها مهمن که وقتی خود محسن یگانه ازشون راضیه احتمالا ما هم خواهیم بود.

mmiladd
18-04-2010, 14:38
میگن اسم آلبومش این سی دو بخره .. راسته..؟

Miss Artemis
18-04-2010, 14:42
میگن اسم آلبومش این سی دو بخره .. راسته..؟
بله راسته.تو پست های قبلی اشاره شد.

Terova
18-04-2010, 22:03
میگم ببین اسمهای که بهش پینهاد دادن چه گندی بوده که ان رو انتخاب کرده

حالا خوبه یک "تو رو خدا" به اولش اضافه نکرد من موندم کدام شاسکول این اسم رو پیشنهاد داده

VBYOFSKI
19-04-2010, 00:15
میگم ببین اسمهای که بهش پینهاد دادن چه گندی بوده که ان رو انتخاب کرده

حالا خوبه یک "تو رو خدا" به اولش اضافه نکرد من موندم کدام شاسکول این اسم رو پیشنهاد داده

اتفاقا تو سایتش چندنفر تو نظراتش اسم های خیلی خوبی گفته بودن.
نمیدونم چجوری ارشاد به این اسم مجوز داده به تابوت مجوز ندادن گفتن کلمه ایرانی نیست به تقاص هم مجوز ندادن ولی به این با وجود سی دی مجوز دادن.

ماتاتا
19-04-2010, 07:43
اتفاقا تو سایتش چندنفر تو نظراتش اسم های خیلی خوبی گفته بودن.
نمیدونم چجوری ارشاد به این اسم مجوز داده به تابوت مجوز ندادن گفتن کلمه ایرانی نیست به تقاص هم مجوز ندادن ولی به این با وجود سی دی مجوز دادن.

شاید با نام "این لوح فشرده رو بخر" وارد بازار شد! :31:

amd>intel
19-04-2010, 08:22
:31::31::31:. سیدیو رو بردار ببر گیتار رو با خودت نبر !

.SA33D.
19-04-2010, 09:21
خب بازم خداروشکر که بعد چند وقت بالاخره اومد حالا با چه اسمی...!!! البته شانس اوردیم وزارت ارشاد به همین اسم رضایت داده و چاشنی رو زیادتر نکرده
محسن کارش درسته امیدوارم کیفیت البوم اسمشو جبران کنه.

Miss Artemis
19-04-2010, 13:32
من که یه ذره بفهمی نفهمی خجالت میکشم..........
فرض کن میگن : چی گوش میدی؟
- این سی دی رو بخر!
(اسمش همچین معرف شخصیتش نیست)

3Dmajid
19-04-2010, 18:48
امروز داشتم این خبر رو به دوستم میدادم ... گفتم خبر داری محسن یگانه اسم آلبومش چیه ؟! اونم گفت نه ... گفتم این سیدی رو بخر :38: ... گفتش باشه اسمش رو بگو ... گفتم : خب این سیدی رو بخر .... گفت خب میخرم اسمش رو بگو ...... :39:

Alireza_SA
19-04-2010, 21:33
منو یاد این سی دو رو بشکن یاس میندازه

ماتاتا
19-04-2010, 23:30
با همكاری چهره‌هایی چون شهاب اکبری، کوشان حداد و علی ثابت:
«اين سي دی رو بخر»؛ آلبوم جدید محسن یگانه به زودی منتشر می‌شود

موسيقي ما - مينا آتشي‌: آلبوم جدید محسن یگانه مراحل پایانی اخذ مجوز خود را در دفتر موسیقی ارشاد طی می‌کند.
این آلبوم که پیش‌تر قرار بود به نام «تابوت» وارد بازار شود شامل ۱۱ قطعه با نام های تابوت، دو راهی، آسمون آبی، رگ خواب، من تو رو کم دارم، ضربان معکوس، سکوت، عذاب، حافظه ضعیف، دو راهی (بی کلام) است.

در این آلبوم هنرمندانی چون؛ شهاب اکبری، کوشان حداد و علی ثابت با محسن یگانه در ساخت و تنظیم قطعات همکاری داشتند. در روز های آغازین سال ۸۹ یک فایل مصاحبه صوتی از این خواننده منتشر شد که در آن، یگانه ضمن معرفی کامل قطعات آلبوم جدید خود، خبر ازدواج خود را تائید کرد و شدیدا بر این موضوع تاکید داشت که ازدواج او باعث افت فعالیت های هنریش نخواهد شد!

وي همچنين در ادامه گفت: نام آلبوم را از ميان 600 ايميل با كمي تغيير بالاخره انتخاب كردم، نام آن «اين cd رو بخر» بوده و لازم به ذكر است كه قرداد من با مدير برنامه‌ام «علي چراغعلي» به اتمام رسيده و از اين به بعد خودم كارهايم ار پيگيري مي‌كنم البته با كمك رهبر اركسترم علي ثابت!

3Dmajid
20-04-2010, 06:21
اسم تابوت یا ضربان معکوس چه مشکلی داشت که وزارت ارشاد بهش مجوز نداده ؟! :31:

VBYOFSKI
20-04-2010, 12:24
اسم تابوت یا ضربان معکوس چه مشکلی داشت که وزارت ارشاد بهش مجوز نداده ؟!

تابوت رو که گفتن ایرانی نیست و خارجیه اون یکی نمیدونم.

3Dmajid
20-04-2010, 15:33

حالم از وزارت ارشاد داره بهم میخوره با این مسخره بازیاش :2:

omid.7128
20-04-2010, 17:11
خب میذاشت کفن که ارشاد هم گیر نده

VBYOFSKI
20-04-2010, 18:26
خب میذاشت کفن که ارشاد هم گیر نده

آخه یه مشکل دیگه هم هست، بعضی اوقات ارشاد به اسمهایی که فاز منفی باشن هم مجوز نمیده مثل تقاص.

Alireza_SA
21-04-2010, 01:45
این یعنی شمارش معکوس؟

من میگم خرداد میاد

VBYOFSKI
21-04-2010, 13:07
این یعنی شمارش معکوس؟

من میگم خرداد میاد

نه هنوز. همه کارای آلبوم تموم شده و در حال گرفتن مجوز پخشه.
لینطور که معلوم میخوان تو اردیبهشت بفرستن بیرون.

SPY.07
22-04-2010, 13:36

مگه شانس و ژاکت ایرانی اند ؟

این ارشاد هم یه کارایی میکنه ها...