مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محسن یگانه
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
بعد از گذشت دو سال و دو ماه از انتشار آلبوم رگ خواب همچنان رتبه اول و پنجم و یازدهم و دوازدهم پیشواز ایرانسل برای محسن هست...
هیچکدوم از خواننده ها تو سیزده تای اول بیش از یه اهنگ ندارن در حالیکه محسن 4 تا داره...
تو پنجاه تای اول 9 تا مال محسن یگانس که قابل توجهه...:42::42:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD2010
24-09-2012, 21:36
آقا تا آخر مهر میاد یا نه ؟ :41:
VBYOFSKI
24-09-2012, 22:18
آقا تا آخر مهر میاد یا نه ؟
هنوز هیچی معلوم نیست. ولی میگن که یه خبرای خوبی میاد این چند وقته.
فقط باید منتظر بود.
آقا تا آخر مهر میاد یا نه ؟ :41:از چند نفر هوادار که مطلع هستن پرسیدم گفتن احتمالش زیاده مهر بیاد ولی باید دید...
محسن یگانه در مجله رویش !
توضیحات : نسبت به آلبوم جدیدش با 14 ترک با جنس. استایلی متفاوت.
هم اکنون شما میتوانید مجله رویش را در تمامی کیوسکهای روزنامه فروشی تهیه کرده و از قسمت موسیقی و عکسها.خبرها و مصاحبه های آن لذت ببرید .
به زودی این مصاحبه اسکن شده در سایت قرار خواهد گرفت .
VBYOFSKI
26-09-2012, 18:59
یه خبرایی هم هست که میگن مجوز نهایی گرفته شده و فط مونده ثبت کتابخانه ملی که اونم کاره خاصی نداره.
البته این خبر اصلا تایید شده نیست. فقط حرفاییه که از اینور و اونور شنیدم.
فقط لفتش ندن نخوره بعد محرم و صفر خیلی خوبه..!
رمیکس شنیدنی آهنگ عذاب محسن یگانه
ریمیکس : کمیل یگانه
منبع:
VBYOFSKI
27-09-2012, 22:27
کار جدید گروه Puzzle Band
ترانه سرا و آهنگساز: محسن یگانه
کیفیت 320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20320.mp3)
کیفیت 128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20128.mp3)
تنظیمش خوب بود ولی در کل خیلی لوس بود
نظر سنجی روزنامه هفت صبح
نتایج مرحله اول که هفت نفر به مرحله دوم رفتن:
1-محسن چاوشی 4870رای
2-احسان خواجه امیری 1796رای
3-محسن یگانه 1738رای
4-رضا صادقی 1402رای
5-محمد اصفهانی 1220رای
6-مازیار فلاحی 1178 رای
7-بنیامین بهادری 1046رای
نتایج نظرسنجی مرحله دوم تا الان که روز پنج شنبه س
1-محسن چاوشی 2892رای
2-محسن یگانه 895رای
3-بنیامین بهادری 729رای
4-محمد اصفهانی 402رای
5-رضا صادقی 358رای
6-احسان خواجه امیری 343رای
7-مازیار فلاحی 238رای
به قول یکی تو فیسبوک، من فکر کنم این محسن یگانه داره آلبوم جدیدش رو با یه دونه رایتر تکثیر میکنه ... :دی
آره والله..!
همه دیوونه شدن از دست این تاخیر...
خبرایی از علی ثابت به گوش میرسه که احتمال خیلی خیلی زیاد مهر آلبوم رو میشنویم..
ali_agha1981
05-10-2012, 21:44
فقط خدا نکنه آلبوم اینقدر تاخیر بره تا بخوره به محرم -صفر:41:
من میخوام قبل از اینکه بمیرم حباب رو گوش کنم..:45:
فقط خدا نکنه آلبوم اینقدر تاخیر بره تا بخوره به محرم -صفر:41:
من میخوام قبل از اینکه بمیرم حباب رو گوش کنم..:45:
ای کلک میخوای محرم و صفر بمیری دیه ات دو برابر باشه؟!!!!!دی:
احتمال خیلی خیلی زیاد تا اون موقع میاد..
VBYOFSKI
06-10-2012, 02:05
نسبت به شایعه ها و شنیده ها از منابع غیر موثق در مورد ارتباط محسن یگانه و شرکت آوای هنر بنده دقایقی پیش با "علی نیکونیا" مدیر تولید و روابط عمومی آوی هنر تماسی داشتم و جویای ماجرا شدم :
"آلبوم حباب بزودی زود منتشر میشه و الان در آخرین مرحله اخذ مجوز هستیم و به امید خدا تا 2 روز آینده مجوز را از اداره محترم ارشاد اسلامی دریافت خواهیم کرد . رابطه ی شرکت آوای هنر با جناب آقای محسن یگانه همچون سابق و مثل گذشته کاملا دوستانه و با خوشی میگذرد و شرکت آوای هنر همیشه حامی هنرمندان بوده و خواهد بود و همیشه نظرات و انتخاب هنرمندان را اصل ادامه ی فعالیت های خود میداند . در پایان موفقیت هنرمندان را همیشه از خدای بزرگ آرزومندم."
علی نیکونیا
مدیر تولید و روابط عمومی آوای هنر
91/7/14
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------
امیدوارم این حرف آقای نیکونیا مثل حرف قبلیش نباشه.
hamidreza2010
06-10-2012, 02:20
بابا مردیم اینقدر صبرکردیم
عمرمون تلف شد.چرا این حباب نمیاد؟خود یگانه گفته بود که میخواد روز آخر ماه رمضان بهمون عیدی بده پس چی شد؟اینطوری پیش بره میخوره به محرم و خلاص...یه سره میریه واسه عید 92
به خدا اینقدر لحظه به لحظه رفتم ن ا ر ی ن موزیک که دیگه خسته شدم.همش میرم ببینم شاید اومده ولی هر دفعه دست از پا درازتر برمیگردم
نسبت به شایعه ها و شنیده ها از منابع غیر موثق در مورد ارتباط محسن یگانه و شرکت آوای هنر بنده دقایقی پیش با "علی نیکونیا" مدیر تولید و روابط عمومی آوی هنر تماسی داشتم و جویای ماجرا شدم :
"آلبوم حباب بزودی زود منتشر میشه و الان در آخرین مرحله اخذ مجوز هستیم و به امید خدا تا 2 روز آینده مجوز را از اداره محترم ارشاد اسلامی دریافت خواهیم کرد . رابطه ی شرکت آوای هنر با جناب آقای محسن یگانه همچون سابق و مثل گذشته کاملا دوستانه و با خوشی میگذرد و شرکت آوای هنر همیشه حامی هنرمندان بوده و خواهد بود و همیشه نظرات و انتخاب هنرمندان را اصل ادامه ی فعالیت های خود میداند . در پایان موفقیت هنرمندان را همیشه از خدای بزرگ آرزومندم."
علی نیکونیا
مدیر تولید و روابط عمومی آوای هنر
91/7/14
---------------------------
امیدوارم این حرف آقای نیکونیا مثل حرف قبلیش نباشه.
شما خودتون زنگ زدید دقایقی پیش و با علی نیکونیا صحبت کردید یا اینو دارید از سایت دیگه ای به صورت نقل قول می زارید ؟
اگر خودتون تماس گرفتید که هیچی اما اگر از سایتی می زارید لطفا حتما منبع رو ذکر کنید . الان ده تا سایت همین متن بالا رو نوشتن که « با علی نیکونیا تماس گرفتم » و معلوم نیست که این اول شخص مفرد کدوم یکیشون هست
ممنون
VBYOFSKI
06-10-2012, 19:45
بابا مردیم اینقدر صبرکردیم
عمرمون تلف شد.چرا این حباب نمیاد؟خود یگانه گفته بود که میخواد روز آخر ماه رمضان بهمون عیدی بده پس چی شد؟اینطوری پیش بره میخوره به محرم و خلاص...یه سره میریه واسه عید 92
به خدا اینقدر لحظه به لحظه رفتم ن ا ر ی ن موزیک که دیگه خسته شدم.همش میرم ببینم شاید اومده ولی هر دفعه دست از پا درازتر برمیگردم
اگه این گیر الکی ازشاد نبود (شاد بودن زیادی آهنگ) خیلی وقت پیش آلبوم میومد.
شما خودتون زنگ زدید دقایقی پیش و با علی نیکونیا صحبت کردید یا اینو دارید از سایت دیگه ای به صورت نقل قول می زارید ؟
اگر خودتون تماس گرفتید که هیچی اما اگر از سایتی می زارید لطفا حتما منبع رو ذکر کنید . الان ده تا سایت همین متن بالا رو نوشتن که « با علی نیکونیا تماس گرفتم » و معلوم نیست که این اول شخص مفرد کدوم یکیشون هست
ممنون
شرمنده. راسیتش من دیشب اینو خیلی سریع گذاشتم اینجا یادم رفت منبع رو بنویسم و تا الانم یه نت دسترسی نداشتم که درستش کنم.
اینو دیشب ساعت 2 تو yeganehcloob خوندم که گذاشتمش اینجا. سایت خوب و و تقریبا مفتبری هست واسه یگانه ای ها.
چند نفر هم زنگ زدن به آوای هنر و جواب گرفتن که تا 2 - 3 روز آینده تاریخ انتشار آلبوم مشخص میشه.
VBYOFSKI
06-10-2012, 19:49
اینو 100 در 100 بخونین که خیلی خوبه. البته باید اون دانلودیهاشم دانلود کنین.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقای بابازاده ، دروغ چرا ؟؟؟ دورویی چرا ؟؟؟
1 - بهمن بابازاده ای که توی چند ماه اخیر همیشه و همه جا سعی کرده که آلبوم حباب محسن یگانه رو ضعیف نشون بده ، خودش هم شکی نداره که "حباب" محسن یگانه آلبوم قوی و به قول معروف " هیت " ایه !!! حالا دلیل متناقض بودن حرفای دلشون با حرفایی که توی سایتها و روزنامه تماشا می زنن بر ما پوشیده است !!!
2 - وقتی یه آدم به اصطلاح خبرنگار خودش علنا میگه که " هر خواننده ای که می خواد من هواشو داشته باشم ، باید هوامو داشته باشه " ، دیگه چرا باید دنبال دلیل عنادش با محسن یگانه بگردیم ؟؟؟!!!
3 -بهمن بابازاده همیشه خودشو خبرنگاری نشون میده که خواهان صلح و دوستی بین خواننده های پاپه و دشمنیشون رو بر نمی تابه !!! حالا خیلی جالب میشه اگه بدونیم دلیل دعوای رسانه ای ِ محسن یگانه و بنیامین بهادری ، تحریک شدن محسن یگانه از سمت بهمن بابازاده بوده باشه !!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 234301%2FBahman_babazadeh_3.mp3.html&h=YAQEWu2tmAQEgjU8Nkiom5LQvIgxVU9X5Cu0nmMtxrUb2bg&s=1)
آقای بابازاده ... حرف پارسالمون رو تکرار می کنیم ... اسکار می خواهید و کفگیر هم نمی بَرید
منبع: onlyyegane.blogfa.com
hamidreza2010
07-10-2012, 01:31
من عاشق یگانه هستم و همیشه خواهم ماند
ولی حرف شما کاملا درسته.این وزارت ارشاد بعضی جاها دیگه گندش رو درآورده.بابا مگه یگانه چی خونده که 6 ماهه دارین بررسی میکنین؟
دیگه 4 تا شعر که این همه گیر و دار نداره که.
گندشو در آوردن.
VBYOFSKI
07-10-2012, 19:30
س از طلسم طولانی عاقبت آهنگ دوستت دارم مجوز گرفت و پا فشاری های محسن یگانهمیسر شد و دوستت دارم تراک اول آلبوم جا گرفت ….. . آلبوم حباب مجوز گرفت . دو روز قبل خواستم اعلام کنم اما ترس داشتم ….
دیگر هیچ شکی نیست به زودی تاریخ دقیق انتشار تا چند روز آینده توسط آوای هنر شرکت پخش و تکثیر آلبوم اعلام می شود …. . دوستان لطفا صبور باشید… .خبر های تکمیلی از همین سایت و همین پست اضافه می شود … . محسن یگانه به زودی در برج میلاد و شهرستان ها با حباب روی صحنه می رود و کنسرت می دهد …. .دوستان لطفا برای زودتر آمدن آلبوم حباب به شرکت آوای هنر تماس بگیرید
شماره تماس آوای هنر 84200-021
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام به همه..
ایول که بالاخره ظاهرا رها شدیم..!
انگار محسن 4 و 5 و 6 آبان کنسرت داره پس یحتمل قبل از 4 آبان باید بیاد:
hamidreza2010
11-10-2012, 01:17
خدا رو شکررررررررررررررررررررررر رر
بر و بچ کسی میاد کنسرت؟!
احتمالا چون پ شنبه و جمعه داره برم..
MOHAMMAD2010
11-10-2012, 20:12
یه خبره خوبه خوب
نیم ساعت پیش تو ف ی س بوک رسمی محسن یگانه :
salam .... in ax akharin kary bood ke bayad anjam mishod... tamoom shod ... in hafte ke dareh miad ... 3 shanbeh ya 4 shanbeh ... hobab ... bad az 2 sal zahmat ... va ye ketab az ettefaghati va balayaye gheyr e tabie'e ke sare in album oomad ... 26, & 27 mehr ,,,, khoob ya bad digeh khialemoon rahateh hamamoon har kari ke az dastemoon bar mioomad anjam dadim ... nobate shomast ... 3 ta khahesh daram ... avvalan original tahieh konin .. 2. ba sedaye ziad goosh konin ... 3 ... hefz konin ke too concerta boland boland bekhoonin ... lehetoonam ... albateh begam ... ba inke tarikh e pakhsh ghatieeye ... vali enghad tavahhomieh ke bavaram nashodeh hanooz ... khoshhaaalam ... najoor ..daghoonetoonam ... Hobab
ali_agha1981
11-10-2012, 20:45
حــبــاب 27 یا 28 مهر...
14 تراک (همچنین تراک دوستت دارم)
21: 21' : 61 "
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :33:
دیگه تموم شد...!
ایول...
میریم تو کار حباب..
بعدش کنسرت 4 آبان..
VBYOFSKI
15-10-2012, 10:12
خوب یه خبر خوب و یه خبر بد.
حبر خوب اینکه آرش حسینی برگشت و از این بع بعد خبرای موثق و درست رو از خودش میگیریم و خبر بد اینکه شرکت پخش آلبوم رو عقب انداخته (حدس میزدم این کارو بکنن) کلا اگه شرکت پخشی تو ایران آلبوم رو عقب نندازه که شرکت پخش نیست.
اینم متن کاملی که آرش حسینی تو جاست یگانه گذاشته:
سلام
انقدر لحظات حساس و هیجان انگیزیست که شاید زمان مناسبی برای توضیحات اضافه در مورد
دلیل دوری ۲ماهه ما از شما نباشد.
اما به هر جهت از صمیم قلب عذرخواهی می کنیم و امیدواریم با درک متقابل بتوانیم با هم
راه چند ساله خود را ادامه دهیم و گره رفاقتمان با صحبتهای دروغ و توهمات واهی افرادی مریض
حتی ذره ای باز نشود.
این پست موقتیست و دلیل نوشته شدن آن اول عذر خواهی از تمام شماییست که ۲ ماه صبوری
کردید و به جای گلایه برای بر طرف شدن مشکلات نویسنده وبلاگ و البته محسن یگانه دعا کردید که
بی شک هیج جوره جبران شدنی نیست.
دلیل دوم توضیح در مورد سرنوشت آلبوم حباب است.
شکر خدا بعد از اتفاقات بد و خبرهای نا امید کننده ای که از وزارت ارشاد می رسید سر انجام
تمامی قطعات آلبوم مجوز نهایی را دریافت کردند و همین لحظه که این پست نوشته می شود مراحل
آخر تکثیر در حال انجام است.
شاید تا ۲۴ ساعت آینده شرکت پخش تاریخ دقیق انتشار را در اختیارمان قرار دهد که مطمئنا ما نیز
سریعا آن را به اطلاعتان خواهیم رساند.
۲۶ و ۲۷ مهر تاریخی بود که قبل از شروع تکثیر شرکت پخش آن را پیش بینی کرده بود اما
مشکلاتی فنی در بخش تکثیر به وجود آمد که این تاریخ را تغییر داد که انشالله به زودی
مشخص خواهد شد.
از امشب پیگیر اخبار حباب در جاست یگانه باشید.
انشالله با پست جدید بخش نظرات هم برای تمام بازدید کننده ها باز خواهد شد و
همه در کنار هم خواهیم بود.
باز هم معذرت باز هم ممنون.
اختصاصی سایت موسیقی ما
«حباب» با صدای «محسن یگانه»، یکشنبه در بازار + دموی آلبوم «حباب»
موسیقی ما – بهمن بابازاده: سرانجام پس از جلسه امروز موسسه صاحب امتیاز آلبوم «حباب» محسن یگانه با شرکت پخش این اثر، تاریخ نهایی توزیع «حباب» در بازار موسیقی کشور منتشر شد و این آلبوم بر اساس گفته علی نیکونیا مدیر روابط عمومی شرکت آوای هنر یکشنبه هفته آینده در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد.
این سومین آلبوم این خواننده پرطرفدار پس از «نفسهای بیهدف» و «رگ خواب» است که وارد بازار موسیقی کشور میشود.
یگانه در روزهای گذشته و روی صفحه شخصیاش در شبکههای اجتماعی، خبر از انتشار این اثر در روز چهارشنبه همین هفته داده بود ولی ظاهرا برخی ناهماهنگیهای اداری باعث به تاخیر افتادن انتشار این آلبوم شده است. یگانه در آخرین صحبتهایش درباره این آلبوم خطاب به دوستدارانش گفته بود: «چند خواهش دارم:
۱- آلبوم را اورجینال بخرید
۲- با صدای بلند گوش کنید
۳- حفظ کنید که در کنسرتها بلند بلند بخوانید.»
محسن یگانه دموی آلبوم حباب را برای انتشار در اختیار سایت موسیقی ما و وب سایت اختصاصی خودش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) قرار داده است. دموی آلبوم حباب را که مدت هاست منتظرش بودید اینجا گوش کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Alireza.M67
15-10-2012, 21:10
دموی آلبوم هم اومد :
یک کلام، عالـــــــــــــــــــی .
محسن یگانه در متنی که برای انتشار به سایت موسیقی ما داد نوشته است:
«سلام به طرفدارهای عزیز و دوست داشتنیه خودم و تمام دوستانی که پیگیر کیفیت و زمان پخش آلبوم حباب بودن ، اتفاقات بسیار زیادی برای آلبوم حباب افتاد و متاسفانه تو اکثر موارد انقدر این اتفاق عجیب بود که نمیشه عنوان کرد ولی الان که آخر خطه خودم خیالم راحته که هیچ سختی و زحمتی برای این آلبوم فرار نکردم و اگه کلیت این آلبوم به نظر شما کم یا زیاد بود ، مطمئن باشید که بیشتر از این توانم نبوده بذارید فعلا اکثر اتفاقات ناگفته بمونه ولی متاسفانه به صورت کاملا عمدی یه اشتباه توی طراحی آلبوم رخ داد که دلیل اصلیش جابه جایی های مکرر توی چیدمان قطعات آلبوم بود که این اشتباه موجب شد دوستای بسیار خوبی دارم که توی این چندسال خیلی پیگیر این بودن که که من یه سایت رسمی و به روز داشته باشیم ولی خوب از اونجایی که من نمیرسیدم رسیدگی کنم.
تمام زحمات این ماجرا رو دوش دوستام بود ولی متاسفانه توی آلبوم به خاطر اشتباه خودم آدرس سایت رسمی از آلبوم حذف شد چون دوست دارم یه منبع خبری و به روز داشته باشم خواهش میکنم که به این آدرس سایت شخصی خودم سر بزنید و تمام نظراتتون رو به صورت مستقیم به خود من بگید دوست دارم تمام ایرادهای کارم رو به زبون خودتون بنویسید»
ali_agha1981
15-10-2012, 21:50
من هیچ وقت دمو آلبوم هیچ خواننده ای رو دانلود نمیکنم..
چون معمولا دمو آلبوم ها گلچینی از بهترین قسمت های هر تراک هست
اونجوری بی مزه میشه و لذت گوش دادن به آلبوم به کلی از بین میره...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا اخلاقم اینجوریه ...:31:
تا یکشنبه صبر می کنم...:8:
hamidreza2010
15-10-2012, 21:56
ایول سالار
بابا تو که ما رو کشتی ولی خب خدا رو شکر که همه چیز حل شد.پس پیش بسوی یکشنبه
MOHAMMAD2010
15-10-2012, 22:00
چرا همه آهنگا دمو شاد یا ریتم تند داشتن !
مگه قرار نبود خیلی آهنگا غمگین باشن !؟
Alireza.M67
15-10-2012, 22:07
والا منم می خواستم یه چیزی توی همین مایه ها بگم ولی گفتم بذار اول آلبوم بیاد بعد نظر بدم ...
من دموی آلبوم رگ خواب رو که گوش دادم بدجور هایپ شدم بخاطر آهنگ بمون!
این دمو آهنگهای خوبی داشت ولی آهنگ خاصی که مثل "بمون" منو هایپ کنه نداشت ...
Mohammad Yek110
15-10-2012, 22:08
دقیقا ،
منم زیاد حال نکردم :13: انشاالله آلبوم بیاد اونموقع بهتر میشه قضاوت کرد:46:
بچه ها توجه کنید که فقط 7 تا ترک توی این دمو بود . هنوز 7 تا دیگه مونده !
راستش اگه منم بودم همشو ریتمیک می زاشتم چون مث بقیه ی دمو ها یه جورایی از ریخت می یفته وسطش آهنگ غمگین بزارن .
در هر حال همونطوری که محسن گفت این آلبوم پر از آهنگ غمگینه ! ناراحت نباشین:sq_25:
MOHAMMAD2010
16-10-2012, 00:44
بچه ها توجه کنید که فقط 7 تا ترک توی این دمو بود . هنوز 7 تا دیگه مونده !
راستش اگه منم بودم همشو ریتمیک می زاشتم چون مث بقیه ی دمو ها یه جورایی از ریخت می یفته وسطش آهنگ غمگین بزارن .
در هر حال همونطوری که محسن گفت این آلبوم پر از آهنگ غمگینه ! ناراحت نباشین:sq_25:
آهان
پس امیدوارم که اون 7 تا غمگین باشه
مجدد سلام...دوستان كامل اشاره كردن كارها تقريبا همه ريتميك بودن ولي مثلا نميشه غمگينه..دروغ نگم توقعم بيشتر بود...اما اما دوست دارم و نميشه ميتركونن...!تو بعضي جاها احساس كردم وزن شعر زياد جالب نيست..صداي محسنم بعضي جاها نپسنديدم..ترك حبابم ميشه سوژه دست خبرنگارا..ولي با اين اوصاف حباب پتانسيل تركوندن رو داره...بي شك بهترين آلبوم امساله ولي فك ميكردم بهتر باشه ولي هنوز چيز خاصي مشخص نيست..راستي سانس دوم جمعه ٥ آبان رو رزرو كردم براي اولين بار برم كنسرت محسن..براي رزرو بليت برين به, iranconcert.comراستي يه غمگين خفن تو همين دمو هست همون (كي جاي من اومد) كه خيلي قشنگه..ترتيب آهنگها:نميشه.باوركنم.تو حتي.دوست دارم.يادته.حباب.كي جاي من اومد.نميذارم خسته شي.
hamidreza2010
16-10-2012, 02:09
آره دوستان راستش منم که دمو حباب رو گرفتم و گوش کردم به جز کیک دو تا ترک زیاد با بقیش حال نکردم.فقط امیدوارم وقتی آلبومش اومد بگیرم کامل گوش کنم ان شالله که ترکونده باشه.
سبک این آلبوم با رگ خواب فرق میکنه.اون خیلی حس یهتری به آدم میداد.البته تا آلبومش نیاد نمیشه خوب نظر داد.
ali_agha1981
16-10-2012, 11:35
من شک ندارم که آلبوم میترکونه..چون محسن یگانه کارش رو خوب بلده..
خواهش میکنم اگه آلبوم اومد ..با دقت بشینید چند دفعه از اول تا آخر گوش کنید بعد بیاد نظر بدید...
من خودم رگ خواب رو یکبار گوش دادم گفتم یه آلبوم معمولی هست ولی هر چی زمان گذشت دیدم که آلبوم حرف نداره. و هر چی گوش میدم بیشتر لذت میبرم.
خصوصا تراک های رگ خواب ، ضربان معکوس ، سکوت و..که به نظرم واقعا فوق العاده هستند و موندنی خواهند بود..
در ضمن پنج شنبه ساعت 10 شب از شبکه من و تو اولین قسمت از 100 ترانه ماندگار موسیقی ایران بخش خواهد شد که به رای مردم تو فیس بوک انجام شده بود حتما ببنید....
VBYOFSKI
16-10-2012, 12:49
قثط بگم که بدفرم عاشق ترک "تو حتی" و "کی جای من اومد" شدم.
خیلی قشنگن این دوتا. بعدا بیشتر در مورد دمو میگم.
تاييد ميشه... كي جاي من اومد خيلي شاخه...يه مدت هم سرآلبومي بود..برا چند تا از رفيقام گذاشتم حتي يكيشون از پشت تلفن خيلي خوششون اومد...بازم ميگم حباب پتانسيل تركوندن رو داره..
MCSE MAN
16-10-2012, 13:20
اولا تبریک میگم به هوادارای یگانه که قرار بعد از 2 سال تا چند روز دیگه انتظارشون تموم شه
نمیشه با توجه به دمو درباره آلبوم نظر قاطعی داد ولی درباره دمو میشه گفت خیلی خوب بود ولی نه در اون حدی که انتظار میرفت
به نظرم یگانه با تبلیغ زیاد تو این 2 سال رو آلبوم یه مقدار ریسک کرده. این کارس از یه جهت باعث شده نعداد بیشتری منتظر اومدن آلبومش باشن ولی از طرف دیگه توقعات رو خیلی بالا برده و احتمالا خیلیا خواهند گفت در حد انتظارشون نبوده و ازش انتقاد میکنن. حالا باید دید این تبلیغاتش به نفعش تموم میشه یا به ضررش
به نظر من بزرگترین مشکل آهنگای یگانه ضعف در شعراشه و برای همین تقریبا هیچکدوم از آهنگاش ماندگار نشدن. حالا امیدوارم تو این آلبوم این مشکل رفع شده باشه
از اون طرف بزرگترین حسنشم سبک آهنگاشه که باعث میشه آهنگاش هیت بشه
رقابت "حباب" و "عاشقانه ها" هم جالب خواهد بود
ramin1988
16-10-2012, 13:52
دمو خیلی خوب بود اما فوق العاده نبود که مطمئن هستم آلبوم جبران خواهد کرد ....
چقدر دوست داشتم محسن با شاعرایی همچون روزبه بمانی کار کنه ....
منتظریم
vahidreza2007
16-10-2012, 14:38
دمو رو گوش دادیم اما واقعا این نبود چیزی که می خواستم بشنوم . امیدوارم البوم جبران کنه . ولی در حد مقایسه اولیه بین این دمو و البوم قبلیش ، البوم قبلی و اهنگاش رو بیشتر دوست داشتم . در این دمو دوست دارم انصافا دارم هم ریتمش خوبه هم خوب دراومده . کی جای من اومد هم خوب بود . ولی یه چیزی که به نظر میاد شعر های البوم هستش که به نظرم در حد همین دمو که گوش کردیم کمی ضعیف بود ولی در هر حال باید منتظر البوم بود تا نظر نهایی داد .
حالا یه سوال آلبوم دیگه رسما یکشنبه میاد دیگه ؟ من می خوام اول دانلود کنم بعد بخرم چون اینجا تا بخواد برسه تا بخریم خیلی دیر میشه ! یک شنبه میشه دانلودش کرد ؟
و در اخر اینکه رقابت امسال بین حباب و عاشقانه ها و من خود آن سیزدهم خواهد بود بدون شک .
VBYOFSKI
16-10-2012, 15:24
درمورد ترک "حباب" تو بعضی سایتا یه جو خنده داری را افتاده که میگن این ترک در مورد چاووشی خونده شده و کاملا نسبت به این ترک جبهه گرفتن.
این حرفای آرش حسینی در این مورد.:
نمیدونم چرا دوستان این آهنگ رو به محسن چاووشی ربط دادن!!! چیزی که واقعا خنده داره! محسن یگانه این آهنگ رو زمانی ساخت که اتفاقا رابطه دو محسن عالی بود و حتی زمزمه های همکاری مجددشون هم بود... نیت محسن یگانه برای قطعه "حباب" صحبت در مورد شخص خاصی نبود! متن ترانه در مورد دنیای شهرت بود.. که خود ایشون هم شامل اون دنیا میشه.. کلا آدمای معروف یه کلاه و یه عینک رو واسه مواقع ضروری دارن با خودشون! تیکه هایی از این آهنگ می تونه صحبتهای محسن یگانه با خودش باشه! تیکه هاییش گلایه از افرادی که اسیر شهرتشون میشن.. اما باور کنید انقدر طرح این موضوع و ربط دادن این تراک به شخصی خاص و اون هم دیگران نه و فقط محسن چاووشی اون قدر خنده داره که اگر به محسن یگانه بگید قطعا شوکه میشه..! شاید یه هشدار واسه همه باشه اما اینکه این آهنگ رو بخوایم نسبت بدیم به شخصی خاص واقعا دور از درک ِ یه انسان ِ بالغ ِ ! مگه رپ ِ آخه؟!
ali_agha1981
16-10-2012, 18:36
به نظر من بزرگترین مشکل آهنگای یگانه ضعف در شعراشه و برای همین تقریبا هیچکدوم از آهنگاش ماندگار نشدن.
یعنی الان محسن یگانه هیچ آهنگ ماندگاری نداره..؟ اشتباه می کنی..البته من منظورت رو از آهنگ ماندگار نمی فهم..
به نظرم شعر های محسن یگانه خیلی هم قوی هست...
و علت اینکه آهنگ های محسن یگانه اینقدر عالی در میاد این هست که خودش ترانه سرایی میکنه و این باعث میشه کاملا بتونه حس کامل ترانه رو منتقل بکنه..
این مساله رو در مورد رضا صادقی هم کاملا میشه حس کرد..
VBYOFSKI
16-10-2012, 19:05
دمو که نشون میده آلبوم یکم ریتمیک تر شده ولی از یه طرف باید اینم در نظر گرفت که 6 تا از آهنگهای آلبوم تو دمو نبودن. از این 6 تا، 3 تاش که کاملا غمگینه (بخند، بیت آخر، تنهایی) و یکی تقریبا شاد و یکی هم میشه نرو که غمگین هست ولی اینکه ریتمیک باشه یا نه رو نمیدونم.
قبلا هم گفتم تو این دمو تو حتی و کی جای من اومد رو خیلی دوست دارم + نمیشه. دوست دارم آهنگ شاد و زیباییه و بقیه رو هم خوب میدونم ولی باید کامل گوش بدم ببینم خوشم میاد یا نه.
اینم بگم که من تو حتی و کی جای من اومد رو هم غمگین میدونم.
امیدوارم آلبوم همون یکشنبه بیاد و شرکت پخش بدقولی نکنه.
خیلی دوست دارم کامل کی جای من اومد و بیت آخر رو بشنوم.
MOHAMMAD2010
16-10-2012, 19:14
من تو دمو از آهنگ اولی از همه بیشتر خوشم اومد
به امید آهنگای غمگین که مطمئنم زیبا هم هستن ...
MCSE MAN
16-10-2012, 19:55
یعنی الان محسن یگانه هیچ آهنگ ماندگاری نداره..؟ اشتباه می کنی..البته من منظورت رو از آهنگ ماندگار نمی فهم..
به نظرم شعر های محسن یگانه خیلی هم قوی هست...
و علت اینکه آهنگ های محسن یگانه اینقدر عالی در میاد این هست که خودش ترانه سرایی میکنه و این باعث میشه کاملا بتونه حس کامل ترانه رو منتقل بکنه..
این مساله رو در مورد رضا صادقی هم کاملا میشه حس کرد..
منظورم از آهنگ مندگار آهنگیه که چندین سال بعد هم play بشه و بازم وقتی میشنویش (به جز برای طرفدارای 2 آتیشه) همونقدر حال کنی و هروقت اسم خواننده میاد خیلیا یاد اون آهنگ بیوفتن
مثلا وقتی اسم خواجه امیری میاد اکثریت یاد "سلام آخر" میوفتن. خیلیا از جمله خود من طرفدار خواجه امیری نیستن ولی بازم وقتی آهنگ پخش میشه آدم حسابی لذت میبره
"سنگ صبور" چاوشی هم همینطوره.بعد از چند سال بازم play میشه و همونقدر حال میده
"تقدیر" شادمهر هم همینجور
ولی یگانه با این که آهنگ عالی و هیت زیاد داره ولی ماندگار نیستن. شاید فقط "نشکن دلمو" تا حدودی اینجوری باشه که اونم 2 نفرست
مهمترین فاکتور هم تو اینجور آهنگ ها شعره
اگه دقت کرده باشید اتفاقا بیشترین انتقادهایی که به یگانه میشه برای شعراشه. درسته که شعراش در کل خوبه ولی هیچکدومش در حد موندگاری نیست
دلیل عالی بودن آهنگاش هم بیشتر سبک و ریتمشونه و همچنین ملودی ای که روشون میسازه
دلیل نمیشه وقتی یکی شعراش نسبتا خوبه،شعر همه آهنگاش از خودش باشه! تقریبا همه خواننده ها از اشعار افراد دیگه استفاده میکنن و هر از گاهی هم از اشعار خودشون
من نمیگم خودش شعر نگه دیگه ولی اگه با شاعرهای دیگه هم کار کنه خیلی موفق تر میشه
Alireza.M67
16-10-2012, 22:41
قثط بگم که بدفرم عاشق ترک "تو حتی" و "کی جای من اومد" شدم.
خیلی قشنگن این دوتا. بعدا بیشتر در مورد دمو میگم.
تاييد ميشه... كي جاي من اومد خيلي شاخه...يه مدت هم سرآلبومي بود..برا چند تا از رفيقام گذاشتم حتي يكيشون از پشت تلفن خيلي خوششون اومد...بازم ميگم حباب پتانسيل تركوندن رو داره..
من که از همه بیشتر از اون آهنگ اول دموی قبلی خوشم اومد، همون که میگه:
"تو که می دونی...بجز آغوش تو جایی نداشتمو رفتم"
به نظر من بزرگترین مشکل آهنگای یگانه ضعف در شعراشه
با این حرفتون موافقم،البته نه همه ی شعر ها، تعداد کمیشون... باید یکمی هم از شعر های دیگران استفاده کنه.
البته یکی از نقاط قوت کسانی که خودشون شاعر و آهنگسازن اینه که می تونن روی آهنگهای مختلف شعراشون رو امتحان کنن و این باعث میشه که کار تکراری ندن بیرون.
و در اخر اینکه رقابت امسال بین حباب و عاشقانه ها و من خود آن سیزدهم خواهد بود بدون شک .
عاشقانه ها که فکر کنم معلوم نیست کی بیاد! خوده خواننده که گفته بود فعلا منتظر نباشید.
و من خود آن سیزدهم رو نمیشه مقایسه کرد چون اصلا شعرهای توش قابل مقایسه با ترانه های امروزی نیستن.
امسال هم مثل همیشه به احتمال زیاد محسن یگانه بهترین آلبوم سال رو وارد بازار میکنه :sq_25:
Alireza.M67
16-10-2012, 22:44
اینم فکر کنم کاور آلبوم باشه :
matr!x_2008
16-10-2012, 22:50
البوم کی میاد؟
hamidreza2010
16-10-2012, 23:29
اینجور که گفتن قراره یکشنبه بیاد.
چقدر کاور ابتداییه !!
به برادرزادهی 8 سالهام یه چیزایی از فتوشاپ یاد دادم، جدیداً یاد گرفته این جوری که این کاور ساخته شده، عکسا رو کنار هم میذاره! تازه افکتهای قشنگتری هم میده بهشون !!
چقدر کاور ابتداییه !!
به برادرزادهی 8 سالهام یه چیزایی از فتوشاپ یاد دادم، جدیداً یاد گرفته این جوری که این کاور ساخته شده، عکسا رو کنار هم میذاره! تازه افکتهای قشنگتری هم میده بهشون !!
برادر زادتون خیلی با استعداده ! جدی می گم البته شاید من از گرافیک چیز زیادی نمی فهمم .
در هر حال به نظرم لازم نبوده یه طرح پیچیده ی گرافیکی رو اجرا کنن دیگه ... به نظرم همین خیلی قشنگه ... متناسب با اسم آلبومم هست ... رنگ بندیشم خوبه خداییش
VBYOFSKI
17-10-2012, 01:49
من که از همه بیشتر از اون آهنگ اول دموی قبلی خوشم اومد، همون که میگه:
"تو که می دونی...بجز آغوش تو جایی نداشتمو رفتم"
اونم یکی از آهنگای غمگین آلبوم بود که یادم رفته بود. اسمشم تو که میدونی هستش.
انصافا خیلی قشنگم شده بود تو اون دمو.
تنظیمش هم واسه شهاب اکبریه که من کاراشو خیلی دوست دارم.
اینم فکر کنم کاور آلبوم باشه :
چقدر کاور ابتداییه !!
بعید میدونم این کاور آلبوم باشه. چندتا از سایتا اینو کاور اعلام کردن ولی مشکل اینجاست که همین عکس با افکتهای مختلف دیگه ای قبل از اینم پخش شده بود.
از طرفی این عکس رو تو پست جدید جاست یگانه گذاشتن و وقتی از آرش حسینی در مورد کاور پرسیدن گقته بود که صبر کنید اون رو هم میبینین.
من که خیلی بعید میدونم این باشه چون خیلی خیلی برای کاور یه آلبوم ضعیفه.
بعید میدونم این کاور آلبوم باشه. چندتا از سایتا اینو کاور اعلام کردن ولی مشکل اینجاست که همین عکس با افکتهای مختلف دیگه ای قبل از اینم پخش شده بود.
از طرفی این عکس رو تو پست جدید جاست یگانه گذاشتن و وقتی از آرش حسینی در مورد کاور پرسیدن گقته بود که صبر کنید اون رو هم میبینین.
من که خیلی بعید میدونم این باشه چون خیلی خیلی برای کاور یه آلبوم ضعیفه.
ای بابا نفرمایید تو رو خدا ! چرا برا کاور یه آلبوم ضعیفه ؟ مگه چشه ؟
البته این که گفتید این کاور آلبوم نیست ممکنه منتهی چیزی از یه کاور به نظر من کم نداره
توی کاورایی که من دیدم بیشتر از تکنیکای عکاسی استفاده می شه تا گرافیکی ... یعنی کلا برای طراحی کاور آلبوم پاپ خیلی خودشونو اذیت نمی کنن که از افکت های عجیب و غریب فوتوشاپ استفاده کنن ... خارجی زیاد گوش نمی دم منتهی در مورد اونایی که کاوراشونو دیدم هم همینجوریه
اینا رو الان خودم اسکن کردم قسمتی از آلبومای مهم همین چند وقت پیش که هیچ کدوم کار گرافیکی خارق العاده ای روش انجام نشده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali_agha1981
17-10-2012, 11:43
چقدر کاور ابتداییه !!
ای بابا ...کوروش جان از شما بعیده...
به خدا اگه من همین پست رو داده بودم الان مهران به جرم " اقدام علیه امنیت تاپیک " :31: اومده بود حذفش کرده بود..
کجاش مبتدی هست ؟ همین کاور آلبوم هایی که دوستمون تو پست بالا گذاشتن رو ببین .خداییش این از همشون قشنگ تر هست..
تازه اصلا معلوم نیست این کاور آلبوم باشه یا نه...
هر چی باشه از کاور ژاکت و حریص که قشنگ تر هست..:27:
yoosef_st
17-10-2012, 12:37
محسن یگانه در متنی که برای انتشار به سایت موسیقی ما داد نوشته است:
«سلام به طرفدارهای عزیز و دوست داشتنیه خودم و تمام دوستانی که پیگیر کیفیت و زمان پخش آلبوم حباب بودن ، اتفاقات بسیار زیادی برای آلبوم حباب افتاد و متاسفانه تو اکثر موارد انقدر این اتفاق عجیب بود که نمیشه عنوان کرد ولی الان که آخر خطه خودم خیالم راحته که هیچ سختی و زحمتی برای این آلبوم فرار نکردم و اگه کلیت این آلبوم به نظر شما کم یا زیاد بود ، مطمئن باشید که بیشتر از این توانم نبوده بذارید فعلا اکثر اتفاقات ناگفته بمونه ولی متاسفانه به صورت کاملا عمدی یه اشتباه توی طراحی آلبوم رخ داد که دلیل اصلیش جابه جایی های مکرر توی چیدمان قطعات آلبوم بود که این اشتباه موجب شد دوستای بسیار خوبی دارم که توی این چندسال خیلی پیگیر این بودن که که من یه سایت رسمی و به روز داشته باشیم ولی خوب از اونجایی که من نمیرسیدم رسیدگی کنم.
تمام زحمات این ماجرا رو دوش دوستام بود ولی متاسفانه توی آلبوم به خاطر اشتباه خودم آدرس سایت رسمی از آلبوم حذف شد چون دوست دارم یه منبع خبری و به روز داشته باشم خواهش میکنم که به این آدرس سایت شخصی خودم سر بزنید و تمام نظراتتون رو به صورت مستقیم به خود من بگید دوست دارم تمام ایرادهای کارم رو به زبون خودتون بنویسید»
این 2 قسمتی که قرمز کردم واقعا ایراد نگارشی داره که من نمیفهمم منظورش چی بوده از این جملات؟
یه اشتباه موجب شده که دوستای خوبی داشته باشه؟
یعنی چی؟
از اونجایی که نمیرسیده رسیدگی کنه. ؟ خب بعد؟ چی شده؟
این 2 قسمتی که قرمز کردم واقعا ایراد نگارشی داره که من نمیفهمم منظورش چی بوده از این جملات؟
یه اشتباه موجب شده که دوستای خوبی داشته باشه؟
یعنی چی؟
از اونجایی که نمیرسیده رسیدگی کنه. ؟ خب بعد؟ چی شده؟
نه اشتباه نگارشی نداره تند تایپ کرده . شما نقطه بزارین بخونین اینجوری می شه :
فعلا اکثر اتفاقات ناگفته بمونه ولی متاسفانه به صورت کاملا عمدی یه اشتباه توی طراحی آلبوم رخ داد که دلیل اصلیش جابه جایی های مکرر توی چیدمان قطعات آلبوم بود که این اشتباه موجب شد (نقطه)
دوستای بسیار خوبی دارم که توی این چندسال خیلی پیگیر این بودن که که من یه سایت رسمی و به روز داشته باشیم ولی خوب از اونجایی که من نمیرسیدم رسیدگی کنم(ویرگول)تمام زحمات این ماجرا رو دوش دوستام بود ولی متاسفانه توی آلبوم به خاطر اشتباه خودم آدرس سایت رسمی از آلبوم حذف شد چون دوست دارم یه منبع خبری و به روز داشته باشم خواهش میکنم که به این آدرس سایت شخصی خودم سر بزنید و تمام نظراتتون رو به صورت مستقیم به خود من بگید دوست دارم تمام ایرادهای کارم رو به زبون خودتون بنویسید
عکس صفحه ی پیش کاور اصلی آلبوم هست : (منبع آرش حسینی ، جاست)
این عکس جدید عکس اصلی کاور آلبومه؟درسته؟
بله
سلام.
عکسی که اضافه شده کاور آلبوم هست؟
با کمی تغییرات..
VBYOFSKI
17-10-2012, 13:52
خوب کاور آلبوم تایید شد و همین عکس با کمی تغییرات میشه کاور آلبوم. البته کاور بازم عکس داره به جز این.
ای بابا نفرمایید تو رو خدا ! چرا برا کاور یه آلبوم ضعیفه ؟ مگه چشه ؟
البته این که گفتید این کاور آلبوم نیست ممکنه منتهی چیزی از یه کاور به نظر من کم نداره
توی کاورایی که من دیدم بیشتر از تکنیکای عکاسی استفاده می شه تا گرافیکی ... یعنی کلا برای طراحی کاور آلبوم پاپ خیلی خودشونو اذیت نمی کنن که از افکت های عجیب و غریب فوتوشاپ استفاده کنن ... خارجی زیاد گوش نمی دم منتهی در مورد اونایی که کاوراشونو دیدم هم همینجوریه
اینا رو الان خودم اسکن کردم قسمتی از آلبومای مهم همین چند وقت پیش که هیچ کدوم کار گرافیکی خارق العاده ای روش انجام نشده :
حرفتون در مورد کاور بقیه آلبوما درسته (البته به جر یکی بود یکی نبود رضا صادقی) ولی من انتظار داشتم یه چیز بهتر میبود کاور.
خودمم نمیدونم چرا. اینو زیاد دوست ندارم. این که اینجوری شب مهتاب و دریا و اینا داره زیاد دوست ندارم.
میتونست به خاطر اسم آلبوم و ماهیت ترک حباب یه جور دیگه باشه. مثلا عکس خود محسن با یه عینک و کلاه باشه :دی حالا با کمی تغییرات.
استفاده از عکس خوانندهی پاپ روی کاور آلبوم، به خصوص تو آلبومای ایرانه، صرف نظر از خوب یا بد بودنش، چیزیه که رواج داره و تقریباً جا افتاده
اما من همچنان سر حرفم هستم. نحوهی چینش المانهای گرافیکی، به خصوص پرترهی خواننده، اصلاً حرفهای نیست ...
تو کاورایی که دوستمون گذاشت هم کار خلاقانهی خاصی دیده نمیشه، دو سه تاش (مثل آلبوم بهنام صفوی، رضا یزدانی و تا حدی، شهاب رمضان) از یه لحاظی مثل ترکیب رنگ یا پیامی که میخواد منتقل کنه (مثلاً حضور سیروان در کنار شهاب، که مهمترین عامل فروش آلبومش بود) نسبتاً خوبن ...
در کل تو ایران کاورا خیلی ضعیف کار میشن و اصلاً اهمیتی به طراحیشون داده نمیشه ...
Mohammad Yek110
17-10-2012, 18:59
سلام
کاور خیلی ابتدایی کار شده ، میتونست خیلی بهتر از این باشه ! افکت ها و طرحهای آماده بکار رفته هم زیاد خوب نیستن:13:
ولی اگه بخوایم با کاورای آلبومای دیگه توی ایران مقایسه کنیم خوب در اومده:)
سلام به همه...ظاهرا باور كنم سرآلبوميه كه به نظرم گزينه هاي بهتري پيش رو بود مثل دوست دارم و نميشه..بحثهاي جالبي تو صفحات قبلي شد يكم توضيح بدم:ترانه سرا بودن يگانه يه حسنه بزرگه نه عيب..كليت شعراش در مجموع خيلي خوبه..البته به نظر ميرسه شاعرانگي حباب از رگ خواب كمتر باشه ولي بايد ديد..ولي حرفتون در مورد استفاده از شاعراي ديگه قابل قبوله...در مورد ماندگاري:اين بحث كاملا سليقه ايه..آيا آخه دل من- گناهي ندارم- بمون-عذاب-رگ خواب -و حتي سكوت ماندگار نيستن؟ماندگاري در چي تعريف ميشه؟؟آيا موفقيتي كه رگ خواب كسب كرد هيچكدوم از آلبوم هاي مجاز محسن چاوشي كسب كرد؟؟ همچنان چاوشي رو دوس دارم و خواهم داشت ولي دروغ چرا از علاقه ام نسبت بهش كمتر شده..اين بحثم سليقه ايه..سليقه من با چاوشي امروز مطابق نيست...بخدا چاوشي رو تا همين دو سال پيش بيشتر از يگانه دوس داشتم خيلي بيشتر..يگانه چند سال پيش در برابر چاوشي عددي نبود ولي الان به اعتقاد من موفق تره..دليل موفقيتشم توجه به سليقه مخاطبه..در مورد كاور:من دوسش دارم..در مورد حرفه اي بودنش نميتونم نظر بدم چون هيچي سرم نميشه ولي من اين كاور رو دوس دارم..
Alireza.M67
17-10-2012, 20:25
والا من از هنر عکاسی سر در نمیارم که بخوام نظر بدم در مورد کاور، ولی اگه به عنوان یه آدم معمولی و حتی دور از تعصب هم بخوام نظر بدم کاور قشنگیه. شاید حتی یکی از بهترین کاور هاییه که توی آلبوم های ایرانی دیدم ...
ali_agha1981
18-10-2012, 00:12
همچنان چاوشي رو دوس دارم و خواهم داشت ولي دروغ چرا از علاقه ام نسبت بهش كمتر شده..اين بحثم سليقه ايه..سليقه من با چاوشي امروز مطابق نيست...بخدا چاوشي رو تا همين دو سال پيش بيشتر از يگانه دوس داشتم خيلي بيشتر..يگانه چند سال پيش در برابر چاوشي عددي نبود ولي الان به اعتقاد من موفق تره..دليل موفقيتشم توجه به سليقه مخاطبه..
دقـــــــیقا...
منم همین نظر رو دارم
چاوشی کمی افت کرده و یگانه پیشرفت...
در مورد آهنگ ماندگار هم باید بگم فوقش هر خواننده ای یک یا حداکثر دو آهنگ ماندگار داره..
مثلا شادمهر یکی تقدیر هست و یکی شاید آهنگ ستاره..
به نظر من هم آخه دل من و گناهی ندارم میتونه جزو ماندگار های یگانه باشه..البته نظر شخصی هر کسی هم هست.
در ضمن 100 ترانه ماندگار شبکه من و تو هم ببینید فکر کنم احتمال زیاد آهنگ سکوت و نشکن دلمو هم جزو اون 100 تا باشه...
yoosef_st
18-10-2012, 00:50
والا بحث سلیقه ای هست و تا حالا هم 1000 بار توی هر 2 تا تاپیک این بحثها شده
و همین چندوقت پیش هم یه پستی نوشتم در مورد اینکه آیا اصلا میشه این 2 تا خواننده و سبکشون رو باهم مقایسه کرد یا نه...
ولی من فکر نمیکنم یگانه، و نه فقط یگانه، کلا همه خواننده های ایرانی
عمرشون رو بذارن بتونن آهنگی به عظمت و ماندگاریه "قطار" چاووشی بخونن
حالا قطار یه مورد هست
چه کسی خواهد دید
سنتوری
عشق دو حرفی
و...
مثال هست باز هم از ماندگارهای چاووشی...
==================================
با توجه به اینکه آلبوم چاووشی هم برای اوایل آبان تاریخ احتمالی خورده
آسمان را ابری پیشبینی مینماییم :)
:sq_13:
hamidreza2010
18-10-2012, 01:36
کاور آلبوم حباب حرف نداره.البته خب سلیقه ایی ولی من خیلی خوشم اومد ازش
خود یگانه هم که دیگه نگم بهتره.دیگه خودتون در جریانید
واقعا نمیدونم بر چه مبنایی محسن چاوشی رو با ایشون مقایسه میکنید؟ تا به حال دیدید تو بحث های هواداران چاوشی کوچکترین صحبتی در مورد این آقا انجام بدند؟ اما متاسفانه طرفداران ایشون مثل خود این آقا بخش مهمی از حرفاشون درباره چاوشیه اما ما هم به پیروی از محسن چاوشی هیچ جواب و حرفی در مورد ایشون نداشته و نداریم. در مورد آلبوم های ایشون صحبت کنید اما پای محسن رو پیش نکشید و آرزو کنید قطعه حباب اون چیزی نباشه که در موردش میگن
VBYOFSKI
18-10-2012, 11:21
واقعا نمیدونم بر چه مبنایی محسن چاوشی رو با ایشون مقایسه میکنید؟ تا به حال دیدید تو بحث های هواداران چاوشی کوچکترین صحبتی در مورد این آقا انجام بدند؟ اما متاسفانه طرفداران ایشون مثل خود این آقا بخش مهمی از حرفاشون درباره چاوشیه اما ما هم به پیروی از محسن چاوشی هیچ جواب و حرفی در مورد ایشون نداشته و نداریم. در مورد آلبوم های ایشون صحبت کنید اما پای محسن رو پیش نکشید و آرزو کنید قطعه حباب اون چیزی نباشه که در موردش میگن
برای اطلاع بیشترتون میگم که اولین کسی که بحث آهنگ ماندگار و غیر ماندگار رو راه انداختن از هوادارای چاوشی بودن.
انتظارم نداشته باشین که کسی این بحث رو ادامه نده چون یه بحث در کمال احترام به خواننده ها و اعضای سایت بود.
ولی مثل اینکه شما پستها رو نخوندین و همینجوری اومدین واسه خودتون یه چیزی نوشتین.
توهم توطعه که میگن دقیقا میشه همون قسمتی که بولد کردم. هه، باشه هم امثال شما نمیتونین کاری کنین که اومدین اینجا و تهدید میکنین.
این بحث خیلی آروم و عادی داشت پیش میرفت که شما خرابش کردی.
در آخر خدمتتون عرض کنم که تاپیک رو اشتباه اومدین دوست عزیز.
-----------------------------------------------------------------------------------------
در مورد کاور آلبوم آرش حسینی گفته که کاور همونه ولی اون قضیه ماه و دریا و یقیه داستانا نیستش.
خوب اینجوری یکم بهتر شد.
MCSE MAN
18-10-2012, 11:44
اگه من میخواستم نظر شخصی درباره آهنگ های ماندگار بدم، 10 تا آهنگ از چاوشی نام میبردم و نه یه دونه!
من این حرفی که زدم با توجه به خوندن و شنیدن نظرات مختلف چه تو فضای واقعی و چه مجازی تو این چند سال بود
درباره موندگاری آهنگ بیشتر باید دید کسایی که طرفدار اون خواننده نیستن نظرشون چیه وگرنه برای طرفدارا که معلومه نصف آهنگای خواننده محبوبشون براشون مانگاره
در کل چون نمیشه چیزی رو ثابت کرد بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه
آيا موفقيتي كه رگ خواب كسب كرد هيچكدوم از آلبوم هاي مجاز محسن چاوشي كسب كرد؟؟
در اینکه شما قبلا کارهای چاوشی رو بیشتر دوست داشتید ولی الآن خیلی کمتر که بحثی نیست چون نظر شخصیتونه و خیلی هم محترمه ولی برای این حرفتون برای دلیل و مدرک داشته باشید
از روی چه آمار و ارقامی یا مدرکی این حرف رو میزنید؟!
دلایل من برای رد این صحبتتون(تازه این دلایل فقط برای آلبوم حریص هست که تو همون سال منتشر شد و نه کل آلبوم های مجازش):
1.نتایج نظرسنجی همین سایت درباره بهترین آلبوم سال 89 (29 رای برای حریص و 27 رای برای رگ خواب):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A2%D9%84%D8%A8%D9%88%D9%85+%D8%B3%D8%A7%D9%84
2.نتایج نظرسنجی سایت موسیقی ما:
3.تو اینترنت هم سرچ کنید میبینید که پرفروش ترین آلبوم سال 89 "حریص" بود. حتی اگه یادتون باشه اون زمان بحث دستمزد زیار مهدی رحمتی هم مطرح بود که یه روزنامه ورزشی این مطلب رو نوشت:
خیلی ها از پولی که فوتبالیست ها میگیرند به اسمان رفته ان هایی که در امد سرسام اور فوتبالیست ها را ندارند همواره معترضند که چرا پول نفت را میریزند توی حلقوم اینها (!)
انقدر صدای اعتراض بالا رفت و منتقد زیاد شد که سازمان لیگ چاره ای جز سقف تعیین قرار داد نداشت . ( هر چند این سقف به حرفه ای ترین شکل ممکن توسط برخی باشگاه ها دور زده میشود !)
در این میان باشگاه ها ، خوشی ذوقی را نیز فراموش نکرده اند و سعی دارند قراردادهای 777 میلیون و 666 میلیون ببندند تا انچه در قرارداد نوشته میشود شیک و تر و تمیز باشد اما باورتان میشود که در همین مملکت هستند کسانی که یک دهم زحمت فوتبالیست ها چند برابر ان ها در امد دارند ؟
اجازه بدهید یک مثال ساده بزنیم ! یک ماه نمیشود که محسن چاوشی البوم حریص را وارد بازار موسیقی کرده البومی که تا به امروز 4 میلیون و 500 هزار نسخه فروخته ، هنوز هم به کف فروش نرسیده و همچنان مشتری دارد .
قیمت این البوم 1500 تومان است ، اما به قیمت 900 تومان
در اختیار مراکز توزیع سیدی قرار میگیرد . با یک حساب سرانگشتی میتوان متوجه شد که از محل این البوم تاکنون 4 میلیارد تومان به حساب توزیع کننده واریز شده است که با کسر هزینه های توزیع و ... دست کم 1/5 میلیارد تومان برای محسن چاوشی باقی میماند ، ان هم فقط برای یک البوم ناقابل طی یک سال
اگر مهدی رحمتی گرانترین بازیکن لیگ با قراردادی 777 میلیون تومانی باشد ان وقت درامد محسن چاوشی دو برابر دستمزد گرانترین بازیکن لیگ ایران است . ان هم در شرایطی که نه میدود ، نه تمرینات بدنسازی را پشت سر میگذارد نه متلک و حرف و حدیثی میشود .
یک تفاوت دیگر هم میتوان از این قیاس ذکر کرد . فوتبالیست ها در بهترین شرایط 10 سال در سطح اول فوتبال باقی میمانند ، اما یک خواننده مثه چاوشی تا عمر دارد میتواند بخواند ، البومش بفروشد و در امد چندین میلیاردی کسب کند .
----------------------------------------------------------------
برای اطلاع بیشترتون میگم که اولین کسی که بحث آهنگ ماندگار و غیر ماندگار رو راه انداختن از هوادارای چاوشی بودن.
انتظارم نداشته باشین که کسی این بحث رو ادامه نده چون یه بحث در کمال احترام به خواننده ها و اعضای سایت بود.
ولی مثل اینکه شما پستها رو نخوندین و همینجوری اومدین واسه خودتون یه چیزی نوشتین.
توهم توطعه که میگن دقیقا میشه همون قسمتی که بولد کردم. هه، باشه هم امثال شما نمیتونین کاری کنین که اومدین اینجا و تهدید میکنین.
این بحث خیلی آروم و عادی داشت پیش میرفت که شما خرابش کردی.
در آخر خدمتتون عرض کنم که تاپیک رو اشتباه اومدین دوست عزیز.
دوستان عزیز مشکلی نداره درباره 2تا خواننده محبوب بحث بشه که. اتفاقا همونجوری که VBYOFSKI اشاره کرد بحث خیلی آروم و دوستانه داره پیش میره و دشمنی که با هم نداریم
اینم بگم که من اون حرف رو به عنوان یه طرفدار چاوشی نزدم ولی چون یکی از دوستان پرسید منظورتون از آهنگ ماندگار چیه،از هرکدوم از خواننده های محبوب یه مثال زدم.
saeedsh7j
18-10-2012, 12:44
البوم کی میاد؟
VBYOFSKI
18-10-2012, 12:58
دوستان عزیز مشکلی نداره درباره 2تا خواننده محبوب بحث بشه که. اتفاقا همونجوری که VBYOFSKI اشاره کرد بحث خیلی آروم و دوستانه داره پیش میره و دشمنی که با هم نداریم
اینم بگم که من اون حرف رو به عنوان یه طرفدار چاوشی نزدم ولی چون یکی از دوستان پرسید منظورتون از آهنگ ماندگار چیه،از هرکدوم از خواننده های محبوب یه مثال زدم.
راسیتش اصلا منظورم این نبود که شما به عنوان یه هوادار چاوشی این حرفو زدین که حتی اگه زده باشین هم هیچ مشکلی نداره. من اینو در جواب اون دوستمون گفتم.
البوم کی میاد؟
اگه شرکت پخش دوباره عقب نندازه یکشنبه آلبوم تو بازاره.
ببينيد منظور من از موفقيت آلبوم استقبال عموميه..من از تمام اين آمار ها مطلعم...قبول داري تو اين فروم هوادار چاوشي بيشتره پس همون دو اختلاف راي هم باعث تعجبه...من ميگم تو سال 89 كدوم آلبومو بيشتر گوش كردي تو مردم؟؟؟اصلا بريم تو خيابون از هركدوم از مردم بپرسيم ببينيم رگ خواب و نفس هاي بي هدف رو قبول داشتن بيشتر يا اون 4 آلبومو..البته حريص و يه شاخه تو قلب من جا داره...فروش ١.5 ميليونم شوخيه...آلبوماي چاوشي بيشتر ميفروشن ولي نه در اين حد..در مورد قطار:بخش بيشتر موفقيتش بخاطر شعرشه..
yoosef_st
18-10-2012, 17:29
من فکر میکنم نه فقط توی این فروم کلا توی کل ایران و دنیا طرفدارای چاووشی بیشتر هستن
و رد پای این کثرت رو میتونیم توی تمام نظرسنجی های عمومی اینور و اونور هم ببینیم
============================
در مورد قطار هم یه بار قبلا این بحث رو مطرح کردم که به نظرتون چه عاملی بیشترین تاثیر رو توی موفقیتش داشته
که خب خودم هم نمیدونم واقعا میشه بگیم تاثیر صدای چاووشی بیشتر از مثلا تنظیم یا شعر بوده یا کمتر بوده یا چی؟
ولی به هر حال اگه نظر شما رو هم قبول کنیم و مهمترین فاکتورش شعرش بوده باشه،
باز این فاکتور یه فاکتوری هست که محسن یگانه به شدت توش کمبود داره
دقت کنین من نمیگم شعرهای یگانه بد هستن
نه خیلی هم خوبه
اما اون حس آمیزی و تلمیح و تشبیه و کلا آرایه های سرسام آوری که
توی شعرهای چاووشی هست رو هیچ کدوم از شعرهای یگانه ندارن
بهتر بگم، هیچ کدوم از شعرهاییش که من تا حالا شنیدم ندارن
============================
اینی هم که چقدر از مردم کوچه و خیابون یه آهنگ رو شنیدن،
خب قطعا فاکتور مهمی هست
من هم قبلا گفتم که به عنوان مثال آهنگ های آلبوم رگ خواب
آهنگهایی هستن که پابلیک تر هستن و خیلی وقتها توی جشن و مهمونی هم میذارن
و تازه یگانه خواننده ای هست که کنسرت هم زیاد میذاره
و همین عامل هم باعث میشه آهنگهاش بیشتر شنیده بشه
ممنون از نظرت یوسف جان...
خب همیشه این برام سوال بوده که چرا ظاهرا هوادارای چاوشی بیشترن ولی آلبومشو زیاد گوش نمیدیم بیرون از خونه...؟!
خب ممکنه بگین یگانه آهنگهای ریتمیک موفق تری داره ولی من از اطرافیان خودم زیاد پرسیدم ولی یگانه خیلی بیشتر طرفدار داره...
هر جا میرم همین طوره...
هنوز این برام سواله..
شاید غرب کشور یگانه ای بیشتر باشه نمیدونم...
+
خب میدونی دلیلش چیه که شعرای یگانه عجیب و غریب نیستن؟!
چون حرفه اش ترانه سرایی نیست ولی من شعراشو قابل قبول میدونم...
بعنوان یه خواننده خوب شعر میگه...
خب شعرای چاوشی رو حسین صفا میگه که حرفه اش اینه...
تو ترانه سرایی یگانه از چاوشی موفق تره خودتونم قبول دارین...
نه نه نه ... شعرای محسن یگانه رو نمی تونید با شعرایی که چاووشی می خونه مقایسه کنید
مخصوصا روی آرایه های ادبی ، محسن یگانه زبده ترین شاعره.
مثلا آهنگ های شیش و هشتی یگانه که شما به عنوان کوچه بازاری می شناسین رو مقایسه کنید با هم ارزش توی آلبومای چاووشی (مثلا بازار خرمشهر)
توی آهنگی که مخاطب اصلا نباید به معنیش فکر کنه (به خاطر ماهیت عامیانه بودنش) ببینید چقدر از آرایه لبریزش می کنه :
نه می خندم نه می خوام گریه کنم برای تو /// این ازم بر نمی یاد که آب بشم به پای تو (کنایه : براومدن ، آب شدن)
تو کتم نمی ره که دوباره خام تو بشم /// واسه من طعمه نزار محاله رام تو بشم (کنایه : تو کت رفتن ، خام شدن ، طعمه گذاشتن ، رام شدن)
بار و بندیلو ببند اینجا دیگه جای تو نیست /// تو ترانه های من جایی واسه حرفای تو نیست (کنایه : بارو بندیل رو بستن ، جا جای کسی/چیزی نبودن)
نه واسه من گریه نکن به درد من نمی خوره /// تو گوشام قصه نگو ، گوشم از این حرفا پره (کنایه : به درد خوردن ، قصه گفتن در گوش ، پر بودن گوش از حرفی)
بهتره از تو گوشت این پنبه رو در بیاری /// که ایندفه با گریه هات سر و تشو هم می یاری (کنایه : پنبه را از گوش در آوردن ، سر و ته چیزی را هم آوردن)
قلب منو شکستی و یه گوشه ای نشستی /// پاشو بارو بندیلو ببند منتظر چی هستی ؟
من به عمرم ایـــــــــــــــن همه آهنگ گوش دادم ، نشده تو فقط چند تا بیت این همه کنایه بشنوم (مگر هوای حوا مرحوم ناصر عبداللهی) . اونم تو یه آهنگی که کسی روش شعر قوی سوار نمی کنه .
ممکنه یگانه شعر متوسط داشته باشه منتهی تنها خواننده ایه که به هیچ وجه شعر ضعیف نمی خونه (مجازاشو می گم) . در حالی که هر خواننده ای شعر ضعیف خونده . از چاووشی و خواجه امیری و لهراسبی و فرزین... بگـــــــــــــــیر تا بنامین و از این جور خواننده ها . اگه شک دارید بنده مثال می زنم .
یقین بدونید اسم محسن بگانه به عنوان ترانه سرا در کنار روزبه بمانی مونا برزویی یغما گلرویی و ... ماندگار هست . نه به خاطر تجربه ی آنچنانی یا تحصیلات آکادمیک . بلکه به خاطر دقت و خلاقیت .همین.
در مورد قطار بدون شک یک اثر بی نظیر رو شنیدیم . مثل خیلی کارای دیگه ی چاووشی . توی کارای مجازش کجاس بگو ، عصا ، خاکستر ، خنده ، دور آخر ، پرنده ی غمگین ، قطار این آهنگا تو ایران نظیر ندارن.
من کارای چاووشی رو دوست دارم و از قطار و این آلبوم آخرش بار ها و بار ها در سایت های دیگه دفاع کردم و شعراشو تجزیه تحلیل کردم . برای حسین صفا هم احترام خاصی قائلم منتهی اشعار حسین صفا جوری نیستن که بشه با یگانه مقایسه کرد. من کاری ندارم کدوم بهتره . می گم اصلا مقایسه نمی شه کرد . مثل این که شما فرید احمدی رو با روزیه بمانی مقایسه کنید . این قیاس مع الفارقه .
حالا چون بحث از آرایه ی ادبی شد می شه این قسمتشو مقایسه کرد . حسین صفا توی به کار بردن آرایه های ادبی به گرد پای محسن یگانه هم نمی رسه . هر شعریشو دوست دارید اینجا بزارید و تجزیه تحلیل کنید تا من یکی از یگانه بیارم که از نظر آرایه های ادبی یه سر و گردن بالاتره .
hamidreza2010
18-10-2012, 19:03
ایول باب عجب تحلیلی
شما استاد ادبیات نیستین؟
ولی خدایش جالب بود
میبخشید دوست عزیز دیگه لااقل محسن یگانه رو با حسین صفا مقایسه نکنید ، هر موقع آقای یگانه یک بیت در سطح :
زنجیر میخواستم دستاتو بخشیدی از من تا اون دستات هر دره ای پل داشت
گفتن،اونوقت ایشون رو با حسین صفا مقایسه کنید(البته از این نمونه ها زیاده)
ممنون از شما كسل جان...ولي اين ها همه كنايه هستن نه استعاره..
ممنون از شما كسل جان...ولي اين ها همه كنايه هستن نه استعاره..
ممنونم از تذکر به جاتون ... اینقدر تند نوشتم که اشتباه شد
خب تحلیل بفرمایید . آرایه های ادبیشو بگین .
ali_agha1981
18-10-2012, 19:46
به نظر من تو خواننده ها ، محسن یگانه بعد از رضا صادقی بهترین ترانه سرا هست..
شعر های حسین صفا همیشه خوب نیست...هر ترانه سرایی مسلما ترانه خوب و بد داره ولی به نظر من نصف ترانه هاش در البوم پرچم سفید واقعا ضعیف بود.. مثل:
اره رو چون فرو كنی ، چه در كشی چه تو كنی :devil:
و.....
MCSE MAN
18-10-2012, 20:07
تو اینجور ساست ها تعداد آرا کمه و میشه گفت دلیل قانع کننده ای نیست ولی سایت موسیقی ما که جام آماریش زیاد بود. تعداد فروش هم که دیگه بزرگترین جامعه آماریه. حتی تو نظرسنجی شبکه ایرانیان که 1 میلیون نفر هم شرکت کردن باز چاوشی اول شد
اینکه چه آلبومی رو بین مردم و تو خیابونا بیشتر شنیده میشه دلیل بر این نیست که اون آلبوم بهتره و خوانندش موفق تر
اگه فرض کنیم اینطور هم باشه دلیل بر بهتر بودنشون نیست. اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم ساسی مانکن محبوب ترین خوانندس!!
تو جمع مطمئنا آهنگ شاد و ریتمیک بیشتر گذاشته میشه چون اکثرا اینجور موقع ها همه میخوان خوش باشن و بگن و بخندن.خود من هم وقتی با بقیه هستم کم پیش میاد آهنگ چاوشی بذارم چون روی اینجور آهنگ ها باید فکر کرد
تو خیابون و جمع آهنگ داریوش هم زیاد شنیده نمیشه ولی این دلیل میشه آلبومش موفق نبوده؟!
از این قضیه میشه نتیجه گرفت که آهنگ های ریتمیک یگانه موفق تر از چاوشیه ولی اصلا نمیشه این نتیجه رو گرفت که آلبومش بهتره!
درباره شعر هم درسته یگانه بهتره وی این حسن چاوشیه که وقتی میبینه تو شعر گفتن خیلی خوب نیست،اشعار آهنگاش رو میسپره به کس دیگه و خودش خیلی تک و توک شعر میگه
اصلا وظیفه خواننده شاعری نیست. بزرگتذین خواننده ها رو هم دقت کنید میبینید که اکثر شعراشون رو یه شاعر میگه
-----------------------------------------------------------
kesel جان نظرتون واقعا محترمه ولی محسن یگانه با حسین صفا تو شاعری اصلا قابل مقایسه نیستن! والا من بعید میدونم خود یگانه هم همچین ادعایی داشته باشه!
تو همین آلبوم آخر یعنی "پرچم سفید" به شعرهای صفا دقت کن،توش پر استعاره و سایر آرایه های ادبیه
"قطار" ، "با من بمون" و "هر روز پاییزه"
من همون اول هم گفتم که شعرای یگانه در کل خوب و قابل قبوله ولی مشکل اینه که شعر محشری مثل "سنگ صبور" و "قطار" و ... نداره
به نعشه که مثلا نصل آلبوم رو خوش شعر بگه و نصف دیگش رو بسپاره به 1-2 نفر دیگه
دقیقا همین طوره دوست من . من هم گفتم نمی شه این ها رو مقایسه کرد . به قول معروف دو تا لیگ مختلفن.
من شخصا پرچم سفید رو بهترین آلبوم محسن چاووشی می دونم . همه جا هم ازش دفاع می کردم تا جایی که همه به من می گفتن تو دروغ می گی طرفدار یگانه ای ، تو طرفدار چاووشی ای .
از کار خوب باید تعریف کرد مهم نیست خوانندش کیه . من اگه سه شنبه های چاووشی رو هر ماه نشنوم شب خوابم نمی بره . هنوزم که هنوزه وقتی قطارو پلی می کنم می رم تو یه دنیای دیگه .حس بی نظیر هر روز پاییزه رو هنوزم احساس می کنم و قوی ترین آلبوم پارسال رو آلبوم چاووشی می دونم. هیچ آهنگی رو هم بیشتر از قطار تو سال پیش گوش نکردم .
من اون متن بالا رو برای این نوشتم که فکر کردم داره اجحاف می شه در حق یگانه . اگه شعرای یگانه رو حسین صفا می گفت اصلا گوش نمی کردم . حسین صفا کاراش با صدای چاووشی به دلم می شینه . همینطور که دوست ندارم شعرای کس دیگه ای رو از زبون محسن یگانه بشنوم . هر چی هم قوی باشه . چون شعر باید رو صدا سوار شه که حس بده.
این بحث بهتر بودن هم سلیقه ایه . ما باید یه معیار مشخص انتخاب کنیم بعد قضاوت کنیم . من معیار حرکت رو به جلوی موسیقی ایرانه . نه فروش . شما ببینید مثلا رضا یزدانی هر آلبومی که می ده موسیقی ایرانو وارد یه فضای جدید می کنه . نمی گم اونم کارش حرف نداره . به یزدانی هم انتقاد دارم اما موسیقی ما رو وارد یه عرصه ی جدید کرد . محسن یگانه هم حقیقتا این کار رو داره می کنه . حالا تنظیمای مهران عباسی رو تو این آلبوم ببینید . یا حتی پرچم سفید . اومد یه شعرایی رو آورد که همه ی طرفداراش تعجب کردن . منتهی موسیقی ما رو بیشتر به سمت جهانی شدن و یه روح تازه سوق داد . یا آلبوم سیروان . یا این موج ترنسی که جدیدا راه افتاده . اینا همه امیدوار کنندس
در کل به نظرم آلبومی خوبه که به این کشتی به گل نشسته ی موسیقی ایران یه هلی یه شکی چیزی بده . حتی اگه مردم ده سال دیگه بفهمن . محسن یگانه در این زمینه موفق بوده.
Alireza.M67
18-10-2012, 21:56
میبخشید دوست عزیز دیگه لااقل محسن یگانه رو با حسین صفا مقایسه نکنید ، هر موقع آقای یگانه یک بیت در سطح :
گفتن،اونوقت ایشون رو با حسین صفا مقایسه کنید(البته از این نمونه ها زیاده)
تو بند دل سلول عشق، حبس نگاتو می کشم
ولی بازم رو میله هاش عکس چشماتو می کشم
شما یه عاشقانه حسن صفا رو مثل این شعر محسن یگانه بیار بعد .
(از همه دوستان عذر می خوام ولی وقتی یه نفر میاد و حرف نا حساب می زنه باید مثل خودش جوابشو داد)
yoosef_st
18-10-2012, 21:57
آقا باور کنین منم نگفتم این دوتا هم سبک هست شعراشون
اتفاقا حرف اصلی من اینه که چون یگانه و چاووشی توی 2 فاز مختلف میخونن،
اینکه انقدر مقایسشون میکنیم کار خیلی بیخودیه
چیزی هم که در مورد شعرهای چاووشی گفتم و حسین صفا،
دقیقا منظورم همین بود
درسته که هر شعری بالاخره 4 تا دونه آرایه ادبی داره
ولی من فکر نکنم شعرهایی که خواننده های دیگه میخونن مثل یگانه
از نظر عمق و معنی شعر به شعرهایی که چاووشی خونده برسن
ه می خندم نه می خوام گریه کنم برای تو /// این ازم بر نمی یاد که آب بشم به پای تو (کنایه : براومدن ، آب شدن)
تو کتم نمی ره که دوباره خام تو بشم /// واسه من طعمه نزار محاله رام تو بشم (کنایه : تو کت رفتن ، خام شدن ، طعمه گذاشتن ، رام شدن)
بار و بندیلو ببند اینجا دیگه جای تو نیست /// تو ترانه های من جایی واسه حرفای تو نیست (کنایه : بارو بندیل رو بستن ، جا جای کسی/چیزی نبودن)
نه واسه من گریه نکن به درد من نمی خوره /// تو گوشام قصه نگو ، گوشم از این حرفا پره (کنایه : به درد خوردن ، قصه گفتن در گوش ، پر بودن گوش از حرفی)
بهتره از تو گوشت این پنبه رو در بیاری /// که ایندفه با گریه هات سر و تشو هم می یاری (کنایه : پنبه را از گوش در آوردن ، سر و ته چیزی را هم آوردن)
قلب منو شکستی و یه گوشه ای نشستی /// پاشو بارو بندیلو ببند منتظر چی هستی ؟
این کدوم آهنگشه؟ من فکر نکنم تا حالا شنیده باشمش
عزیز من همین خواننده با احساس شما یادش رفته از کجا به این جا رسیده که چشماشو روی همه چی میبنده، من و شما تا صبح میتونیم مثال بیاریم و ادعا کنیم که فلانی بهتره فلانی بدتره، من 1000تا مثال دارم ولی آوردنش هیچ فایده ای نداره ، اما واقعیت تغییر ناپذیره ، این بحثا هم همه سلیقه ایه من از همگیتون عذر میخوام ، انشالله همگیتون خوش باشیم
hamidreza2010
18-10-2012, 22:25
داداش به ما رحم کن ما هیچی از استعاره و آرایه سرمون نمیشه......:31:
شوخی کردم.ولی دوستمون راست میگه همه چیز سلیقه ایه.یکی از یه خواننده خوشش میاد یکی از یه خواننده دیگه.
مهم احترام گذاشتن به سلیقه دیگرانه
آقا باور کنین منم نگفتم این دوتا هم سبک هست شعراشون
اتفاقا حرف اصلی من اینه که چون یگانه و چاووشی توی 2 فاز مختلف میخونن،
اینکه انقدر مقایسشون میکنیم کار خیلی بیخودیه
چیزی هم که در مورد شعرهای چاووشی گفتم و حسین صفا،
دقیقا منظورم همین بود
درسته که هر شعری بالاخره 4 تا دونه آرایه ادبی داره
ولی من فکر نکنم شعرهایی که خواننده های دیگه میخونن مثل یگانه
از نظر عمق و معنی شعر به شعرهایی که چاووشی خونده برسن
آلبوم نفسای بی هدف ترک شماره ی پنج اسمش هست باروبندیلو ببند
Mohammad Yek110
18-10-2012, 23:00
بار و بندیل - آلبوم نفسهای بی هدف:11:اگه اشتباه نکنم ترک شماره پنج بود
ویرایش : با پست Kesel همزمان ارسال شد:دی
يوسف جان اون آهنگ بار و بنديل يا اينجا جاي تو نيست از آلبوم نفس هاي بي هدفه..انقد اين آهنگو دوس دارم كه نگو..
ali_agha1981
18-10-2012, 23:17
در کل به نظرم آلبومی خوبه که به این کشتی به گل نشسته ی موسیقی ایران یه هلی یه شکی چیزی بده . حتی اگه مردم ده سال دیگه بفهمن . محسن یگانه در این زمینه موفق بوده
شما دیگه خیلی بدبین هستی..کجا به گل نشسته ؟
به نظر من موسیقی پاپ ایران الان در بهترین شرایط طی چند دهه اخیر هست..
شما آهنگ های اواخر دهه 70 و اویل 80 رو گوش کن..همش لس آنجلسی بود ..همش هم شیش و هشتی مزخرف بود
الان خواننده های خارج از ایران آهنگ هاشون میاد تو ایران آهنگسازی و تنظیم میشه..وزارت مثلا ارشاد یه ذره ملــو تر شده..فضا پاپ داخل خیلی باز تر شده..
البته ما نباید خودمون رو با موسیقی پاپ کشورهای دیگه مثل ترکیه مقایسه کنیم که اصلا با امکانات و محدودیت هایی که تو ایران هست قابل مقایسه نیست
فقط بزرگترین مشکل اینه که خواننده های مجاز حق ساختن و بخش موزیک ویدیو ندارند که یه معضل بزرگیه..
تو اینجور ساست ها تعداد آرا کمه و میشه گفت دلیل قانع کننده ای نیست ولی سایت موسیقی ما که جام آماریش زیاد بود. تعداد فروش هم که دیگه بزرگترین جامعه آماریه. حتی تو نظرسنجی شبکه ایرانیان که 1 میلیون نفر هم شرکت کردن باز چاوشی اول شد
اینکه چه آلبومی رو بین مردم و تو خیابونا بیشتر شنیده میشه دلیل بر این نیست که اون آلبوم بهتره و خوانندش موفق تر
اگه فرض کنیم اینطور هم باشه دلیل بر بهتر بودنشون نیست. اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم ساسی مانکن محبوب ترین خوانندس!!
تو جمع مطمئنا آهنگ شاد و ریتمیک بیشتر گذاشته میشه چون اکثرا اینجور موقع ها همه میخوان خوش باشن و بگن و بخندن.خود من هم وقتی با بقیه هستم کم پیش میاد آهنگ چاوشی بذارم چون روی اینجور آهنگ ها باید فکر کرد
تو خیابون و جمع آهنگ داریوش هم زیاد شنیده نمیشه ولی این دلیل میشه آلبومش موفق نبوده؟!
از این قضیه میشه نتیجه گرفت که آهنگ های ریتمیک یگانه موفق تر از چاوشیه ولی اصلا نمیشه این نتیجه رو گرفت که آلبومش بهتره!
درباره شعر هم درسته یگانه بهتره وی این حسن چاوشیه که وقتی میبینه تو شعر گفتن خیلی خوب نیست،اشعار آهنگاش رو میسپره به کس دیگه و خودش خیلی تک و توک شعر میگه
اصلا وظیفه خواننده شاعری نیست. بزرگتذین خواننده ها رو هم دقت کنید میبینید که اکثر شعراشون رو یه شاعر میگه
-----------------------------------------------------------
kesel جان نظرتون واقعا محترمه ولی محسن یگانه با حسین صفا تو شاعری اصلا قابل مقایسه نیستن! والا من بعید میدونم خود یگانه هم همچین ادعایی داشته باشه!
تو همین آلبوم آخر یعنی "پرچم سفید" به شعرهای صفا دقت کن،توش پر استعاره و سایر آرایه های ادبیه
"قطار" ، "با من بمون" و "هر روز پاییزه"
من همون اول هم گفتم که شعرای یگانه در کل خوب و قابل قبوله ولی مشکل اینه که شعر محشری مثل "سنگ صبور" و "قطار" و ... نداره
به نعشه که مثلا نصل آلبوم رو خوش شعر بگه و نصف دیگش رو بسپاره به 1-2 نفر دیگه
میدونستم مثال ساسی مانکن رو میاری... دی:
من منظورم اینه از عامه مردم سوال کنیم ببینیم کدوم خواننده رو بیشتر دوس دارن که واسه من یگانه بیشتر بوده ولی احتمالا طرفای ما یگانه ای بیشتره...
در مورد شعر:
ببین دوست من هیچ کس نمیتونه ادعا کنه شعرای یگانه ضعیفه پس وقتی ضعیفه دلیل نداره دیگه خودش شعر نگه ولی استفاده از شعرای دیگه در کنار شعرای خودش قابل قبوله...
ترانه سرا شدن یگانه یه حسنش که خیلیم مهمه اینه که آهنگی که داری گوش میدی حرف دل خود خوانندس ولی عیبشم اینه که مجبور میشه دیر آلبوم بده همین حباب شعراش 6 ماه طول کشیده..
در مورد حسین صفا:
شعراش بعضی مواقع خیلی قلمبه سلمبه اس..
باور کن هنوز معنی کامل قطار و هر روز پاییزه رو نمیدونم...
من میگم شعراش ارزشی ترن از نظر ادبیاتی ولی بعضی مواقع برام خیلی نا مفهوم میشن...
دقیقا همین طوره دوست من . من هم گفتم نمی شه این ها رو مقایسه کرد . به قول معروف دو تا لیگ مختلفن.
من شخصا پرچم سفید رو بهترین آلبوم محسن چاووشی می دونم . همه جا هم ازش دفاع می کردم تا جایی که همه به من می گفتن تو دروغ می گی طرفدار یگانه ای ، تو طرفدار چاووشی ای .
از کار خوب باید تعریف کرد مهم نیست خوانندش کیه . من اگه سه شنبه های چاووشی رو هر ماه نشنوم شب خوابم نمی بره . هنوزم که هنوزه وقتی قطارو پلی می کنم می رم تو یه دنیای دیگه .حس بی نظیر هر روز پاییزه رو هنوزم احساس می کنم و قوی ترین آلبوم پارسال رو آلبوم چاووشی می دونم. هیچ آهنگی رو هم بیشتر از قطار تو سال پیش گوش نکردم .
من اون متن بالا رو برای این نوشتم که فکر کردم داره اجحاف می شه در حق یگانه . اگه شعرای یگانه رو حسین صفا می گفت اصلا گوش نمی کردم . حسین صفا کاراش با صدای چاووشی به دلم می شینه . همینطور که دوست ندارم شعرای کس دیگه ای رو از زبون محسن یگانه بشنوم . هر چی هم قوی باشه . چون شعر باید رو صدا سوار شه که حس بده.
این بحث بهتر بودن هم سلیقه ایه . ما باید یه معیار مشخص انتخاب کنیم بعد قضاوت کنیم . من معیار حرکت رو به جلوی موسیقی ایرانه . نه فروش . شما ببینید مثلا رضا یزدانی هر آلبومی که می ده موسیقی ایرانو وارد یه فضای جدید می کنه . نمی گم اونم کارش حرف نداره . به یزدانی هم انتقاد دارم اما موسیقی ما رو وارد یه عرصه ی جدید کرد . محسن یگانه هم حقیقتا این کار رو داره می کنه . حالا تنظیمای مهران عباسی رو تو این آلبوم ببینید . یا حتی پرچم سفید . اومد یه شعرایی رو آورد که همه ی طرفداراش تعجب کردن . منتهی موسیقی ما رو بیشتر به سمت جهانی شدن و یه روح تازه سوق داد . یا آلبوم سیروان . یا این موج ترنسی که جدیدا راه افتاده . اینا همه امیدوار کنندس
در کل به نظرم آلبومی خوبه که به این کشتی به گل نشسته ی موسیقی ایران یه هلی یه شکی چیزی بده . حتی اگه مردم ده سال دیگه بفهمن . محسن یگانه در این زمینه موفق بوده.
اتفاقا من حریص رو خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از آلبوم های مجاز دیگه اش دوس دارم...
ولی از نظر شعریت هیچ آلبوم پاپ بعد از انقلاب به پای یه شاخه نیلوفر نمیرسه..
تو بند دل سلول عشق، حبس نگاتو می کشم
ولی بازم رو میله هاش عکس چشماتو می کشم
شما یه عاشقانه حسن صفا رو مثل این شعر محسن یگانه بیار بعد .
(از همه دوستان عذر می خوام ولی وقتی یه نفر میاد و حرف نا حساب می زنه باید مثل خودش جوابشو داد)
علیرضا جان من غلط بکنم نصیحتت کنم ولی حرف نا حساب یکم جالب نیست..
عزیز من همین خواننده با احساس شما یادش رفته از کجا به این جا رسیده که چشماشو روی همه چی میبنده، من و شما تا صبح میتونیم مثال بیاریم و ادعا کنیم که فلانی بهتره فلانی بدتره، من 1000تا مثال دارم ولی آوردنش هیچ فایده ای نداره ، اما واقعیت تغییر ناپذیره ، این بحثا هم همه سلیقه ایه من از همگیتون عذر میخوام ، انشالله همگیتون خوش باشیم
شما رو از تمام دوستان چاووشیون اینجا فاکتور میگیرم...
اون دو نفر از دوستای خوبمون هستن و تا حالا مشکلی با هم نداشتیم و داریم منطقی بحث میکنیم ولی انصافا شما با نیشه و کنایه نظر میدین..
از کجا به این جا رسیده بگو خواهش میکنم..
شما دیگه خیلی بدبین هستی..کجا به گل نشسته ؟
به نظر من موسیقی پاپ ایران الان در بهترین شرایط طی چند دهه اخیر هست..
شما آهنگ های اواخر دهه 70 و اویل 80 رو گوش کن..همش لس آنجلسی بود ..همش هم شیش و هشتی مزخرف بود
الان خواننده های خارج از ایران آهنگ هاشون میاد تو ایران آهنگسازی و تنظیم میشه..وزارت مثلا ارشاد یه ذره ملــو تر شده..فضا پاپ داخل خیلی باز تر شده..
البته ما نباید خودمون رو با موسیقی پاپ کشورهای دیگه مثل ترکیه مقایسه کنیم که اصلا با امکانات و محدودیت هایی که تو ایران هست قابل مقایسه نیست
فقط بزرگترین مشکل اینه که خواننده های مجاز حق ساختن و بخش موزیک ویدیو ندارند که یه معضل بزرگیه..
نه علی آقا مشکل پاپ دو تا موزیک ویدئو نیست . مشکل پاپ رو می خوای بدونی ؟ برو تو این سایتای دانلود موزیک . هر روز 20 تا می یاد بشین اینا رو دانلود کن ببین فاجعه رو . معضل ما امروز غیر هنرمند بودن خواننده هامونه . هر کی از خونه قهر می کنه می ره میکروفون می گیره دستش شروع می کنه به خوندن . فقطم یه سری موارد تکراری با ملودی های دزدی و روتین با تنظیمای سطح پایین . حالا کلی گریم می کنه و موهاشو درست می کنه و اینا که عکسش تو فلان سایت بره .
مشکل پاپ همونه که محسن چند وقت پیش تو گپی که با هواداراش تو جاست زد گفت : منم مث شما دیگه آهنگی ندارم بزارم تو ماشین گوش کنم . خسته شدم .
ماشالا هفتاد میلیونیم . نصف این عده خوانندن (!) چند تاشونو می شه گوش داد ؟ خــــــــــــــیلی زیاد ده تا . اونا هم با این گیرای ارشاد همش تو صف مجوزن . تازه آلبومشون بیاد دو سه تاشو بیشتر نمی شه گوش کرد .
دهه هفتاد و هشتاد اصن خواننده نداشتیم . معلومه که باید الان پیشرفت کنیم . اگه مث همون موقع می موندیم که خیلی گوشش باز می بود . اما بازم کارای ستاره های پاپ تک و توک خوبه . این خیلی بده .
این که می گم به گل نشسته واقعا همینجوریه . من دیگه آلبومای یگانه و چاووشی و فرزین و لهراسبی و سیروان و شهاب رمضان و آریانو سوبل حفظ شدم بس که آهنگ نیومده تو این چند ماه !
حالا چون شما آواتارت تو رپ هم دستی داری یه تیکه از حسین تهی رو تقدیمت می کنم :sq_25: : « دیگه خواننده ها بیشترن از شنونده ها » اما کیفیت این خواننده ها ...
از کجا به این جا رسیده بگو خواهش میکنم..
من فکر نمیکنم حرف زشتی زده باشم یا توهینی کرده باشم نه به شما و نه به آقای یگانه ، باز هم میگم هنر سلیقه ایه اما این دیگه خیلی کم لطفیه که این سوال رو بپرسید ، منکر توانایی محسن یگانه نیستم (در مقایسه با فردی مثل حامد هاکان) از کجا به این جا رو هم دیگه نیاز نداره توضیح بدم ، چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
من فکر نمیکنم حرف زشتی زده باشم یا توهینی کرده باشم نه به شما و نه به آقای یگانه ، باز هم میگم هنر سلیقه ایه اما این دیگه خیلی کم لطفیه که این سوال رو بپرسید ، منکر توانایی محسن یگانه نیستم (در مقایسه با فردی مثل حامد هاکان) از کجا به این جا رو هم دیگه نیاز نداره توضیح بدم ، چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
شفاف توضیح بده...
ممنون میشم..
شفاف توضیح بده...
ممنون میشم..
الان درک میکنم چرا محسن چاوشی هیچ وقت جواب ایشون رو نداده و نخواهد داد!
دیدی دقیق توضیح نمیدی خودت میبری و میدوزی؟!!!!
ali_agha1981
19-10-2012, 00:33
نه علی آقا مشکل پاپ دو تا موزیک ویدئو نیست . مشکل پاپ رو می خوای بدونی ؟ برو تو این سایتای دانلود موزیک . هر روز 20 تا می یاد بشین اینا رو دانلود کن ببین فاجعه رو . معضل ما امروز غیر هنرمند بودن خواننده هامونه . هر کی از خونه قهر می کنه می ره میکروفون می گیره دستش شروع می کنه به خوندن . فقطم یه سری موارد تکراری با ملودی های دزدی و روتین با تنظیمای سطح پایین . حالا کلی گریم می کنه و موهاشو درست می کنه و اینا که عکسش تو فلان سایت بره .
من اصلا اینجور فکر نمیکنم..
شما فکر کردی فقط تو ایران اینقدر خواننده هست یا کسانی که بخوان خواننده بشن..
ما اگه کل خواننده های ایران پاپ و رپ و... رو ...چه داخل چه خارج ..چه مبتدی ، چه حرفه ای بذاریم کنار هم... شاید نضف خواننده های آمریکایی یا انگلیسی هم نشن..
این حرفی که شما میزنی در مورد همه ی کشور ها مصداق داره و فقط ایران نیست..
در مورد ایران فرقش این هست که همه خواننده اند و همه افتضاح...!! (البته بجز تاپ های ایران و خارج ایران)
ویرایش : بچه ها جمع کنید صاحابش اومد...Koroush
کوروش عزیز داریم خیلی محترمانه و حرفه ای با همدیگه بحث میکنیم..خواهشا نیای بگی طرفدارها نباید با هم بحث و گفتگو کنن و نظر بدن..
yoosef_st
19-10-2012, 01:57
اون دو نفر از دوستای خوبمون هستن و تا حالا مشکلی با هم نداشتیم و داریم منطقی بحث میکنیم ولی انصافا با نیشه و کنایه نظر میدین..
اقا اگه منظورتون از یکی از اون 2 نفر بنده بودم خیلی خوشحال میشم اگه به من تگ نزنین که ایشون هوادار فلان خواننده هست
من هوادار موزیک قشنگ و کار حرفه ای هستم
حالا خواننده هرکی میخواد باشه
و هرچقدر هم که این خواننده حرفه ای تر و مستمرتر کار کنه بنده بیشتر از کارش تعریف میکنم
چیزی که در مورد چاووشی صادق تر بوده به نظرم
من آلبوم اول یگانه رو گوش ندادم
ولی رگ خواب رو چرا و چندتا از ترکهاش رو هم خیلی دوست داشتم و جزو آهنگهای گلچینم بوده و هست
مثلا احسان خواجه امیری رو هم خیلی دوست دارم
چون هم سازهای قشنگی مثل پیانو استفاده میکنه توی کارهاش
هم صدای فوق العاده مخملی یی داره
و هم پر کار هست و مدام آلبوم و کنسرت و...
==========================
اما مشکل موسیقی مملکت ما
من فکر میکنم توی مصاحبه آخری که از علی پهلوان (خواننده خوب گروه آریان که من عاشقش هستم)
توی یه مجله چاپ شده بود به نکته خیلی خوبی اشاره کرده بود
اونم اینکه متاسفانه توی ایران نمیشه به موسیقی به عنوان یک شغل کامل و تمام وقت نگاه کرد...
چون هیچ تضمینی برای آینده کاریت نیست و هزاران خط قرمز تعریف شده و تعریف نشده
و هزاران مشکل و کمبود و غیره سر راه هر خواننده ای هست
الان شما ببینین محسن یگانه چه کشید برای مجوز این آلبوم؟
احسان خواجه امیری همینطور
آریان همینطور
بنیامین همینطور
جالبیش اینه که همه این آثار هم بالاخره مجوز رو میگیرن!
تنها چیزی که حتما باید انجام بشه اما عذاب و شکنجه روحی این بنده خدا هاست!
کوروش عزیز داریم خیلی محترمانه و حرفه ای با همدیگه بحث میکنیم..خواهشا نیای بگی طرفدارها نباید با هم بحث و گفتگو کنن و نظر بدن..
نه علی جان، فروم جای بحث و گفتگوئه دیگه ...
تا وقتی بحثها به جنجال، توهین و کلکل کشیده نشه، دلیلی برای مداخله نیست.
البته استثنا هم وجود داره ... یه سری بحثها هست که پایانش مشخصه و از اول باید جلوش گرفته بشه ...
با این حال، نظر شخصیم، سوای مسئولیتم در انجمن، در مورد بحث فعلی اینه که این دو تا از هیچ لحاظی با هم قابل قیاس نیستن. هر کدوم تو سبک خاص خودشون کار میکنن و مخاطبان خاص خودشون رو دارن.
اینکه بگی این بهتر از اونه، اون بهتر از این، کاملاً معالفارغه ... مثل اینه که بگی داریوش بهتره یا ابی ! (در مثل مناقشه نیست البته ... هر چند که در ابعاد بسیار بسیار کوچکتر، شاید این دو زوج شباهتهایی هم به همدیگه داشته باشن!!)
hamidreza2010
19-10-2012, 02:28
آخ که گل گفتی.البته این عذاب شکنجه واسه ما طرفدارا هم هست.مردیم اینقدر گفتیم آلبوم امروز میاد فردا میاد و .....
اقا اگه منظورتون از یکی از اون 2 نفر بنده بودم خیلی خوشحال میشم اگه به من تگ نزنین که ایشون هوادار فلان خواننده هست
من هوادار موزیک قشنگ و کار حرفه ای هستم
حالا خواننده هرکی میخواد باشه
و هرچقدر هم که این خواننده حرفه ای تر و مستمرتر کار کنه بنده بیشتر از کارش تعریف میکنم
چیزی که در مورد چاووشی صادق تر بوده به نظرم
من آلبوم اول یگانه رو گوش ندادم
ولی رگ خواب رو چرا و چندتا از ترکهاش رو هم خیلی دوست داشتم و جزو آهنگهای گلچینم بوده و هست
مثلا احسان خواجه امیری رو هم خیلی دوست دارم
چون هم سازهای قشنگی مثل پیانو استفاده میکنه توی کارهاش
هم صدای فوق العاده مخملی یی داره
و هم پر کار هست و مدام آلبوم و کنسرت و...
==========================
اما مشکل موسیقی مملکت ما
من فکر میکنم توی مصاحبه آخری که از علی پهلوان (خواننده خوب گروه آریان که من عاشقش هستم)
توی یه مجله چاپ شده بود به نکته خیلی خوبی اشاره کرده بود
اونم اینکه متاسفانه توی ایران نمیشه به موسیقی به عنوان یک شغل کامل و تمام وقت نگاه کرد...
چون هیچ تضمینی برای آینده کاریت نیست و هزاران خط قرمز تعریف شده و تعریف نشده
و هزاران مشکل و کمبود و غیره سر راه هر خواننده ای هست
الان شما ببینین محسن یگانه چه کشید برای مجوز این آلبوم؟
احسان خواجه امیری همینطور
آریان همینطور
بنیامین همینطور
اگه اینجوری میخوای باشه ولی مشکلی نداره آدم هوادار یه خواننده شناخته بشه...
ممنون از شما و بقیه دوستان که منطقی بحث رو پیش میبرید...
در مورد نفس های بی هدف:
حتما حتما حتما گوشش کن...
اگه خواستی لینک بدم البته با یه سرچ ردیفه...
در مورد مجوز:
خیلی خیلی گیرای الکی میدن رو یگانه هم خیلی حساسن..
آخه شاد بودن دلیله برای فیلترینگ؟!!:sq_2:
Mohammad Yek110
19-10-2012, 12:24
این پیج چی میگه؟
آلبوم چهارشنبه یا پنجشنبه؟:41:
این پیج چی میگه؟
آلبوم چهارشنبه یا پنجشنبه؟:41:
این مال هفته ی پیشه که قرار بود چهارشنبش بیاد و تاخیر خورده برای یکشنبه ی این هفته :46:
اینو ببینین جالبه:
+
طی صحبت هایی که چند ساعت پیش به مدیر شرکت اوای هنر داشتیم ایشان قول این را دادند
تا یکشنبه صبح سی دی حباب دست هواداران محسن یگانه برسد. شنبه سی دی ها در شهرستان ها فرستاده می شود تا یکشنبه همزمان آلبوم به دست همه برسد… .
mohsenyeganeh.ir
hamidreza2010
20-10-2012, 00:09
قشنگ بود.خودت درست کردی؟
قشنگ بود.خودت درست کردی؟
نه بابا یه ذره هم از فتوشاپ و ترول و .. سرم نمیشه...
تو قسمت نظرات همون سایت پیدا کردم..
vahidreza2007
20-10-2012, 15:09
بالاخره چی شد ؟ فردا میشه البوم رو خرید یا دانلود کرد ؟ فردا 100 & 100 شده پخش و فروش البوم ؟
VBYOFSKI
20-10-2012, 16:26
بالاخره چی شد ؟ فردا میشه البوم رو خرید یا دانلود کرد ؟ فردا 100 & 100 شده پخش و فروش البوم ؟
طبق گفته های شرکت فردا صبح آلبوم تو بازار خواهد بود.
vahidreza2007
20-10-2012, 17:34
طبق گفته های شرکت فردا صبح آلبوم تو بازار خواهد بود.
پس اگه اینطوری باشه احتمال داره امشب بره روی نت و دانلودش کنیم ؟ چون اگه قرار باشه فردا فروش شروع بشه پس تا به الان پک ها پخش شده تو کل کشور و الان همه مغازه ها البوم رو دارن و احتمال داره یکی اپلود کنه ! :sq_24:
پس اگه اینطوری باشه احتمال داره امشب بره روی نت و دانلودش کنیم ؟ چون اگه قرار باشه فردا فروش شروع بشه پس تا به الان پک ها پخش شده تو کل کشور و الان همه مغازه ها البوم رو دارن و احتمال داره یکی اپلود کنه ! :sq_24:معمولا اينجور كاري انجام نميشه..
پس اگه اینطوری باشه احتمال داره امشب بره روی نت و دانلودش کنیم ؟ چون اگه قرار باشه فردا فروش شروع بشه پس تا به الان پک ها پخش شده تو کل کشور و الان همه مغازه ها البوم رو دارن و احتمال داره یکی اپلود کنه ! :sq_24:
نه مغازه ها ندارن . الان توی انبار شرکت پخش آمادس . اول صبح پخش می کنن ...
vahidreza2007
20-10-2012, 18:58
حداقل امیدوارم روز یک شنبه لینک های دانلودش بیاد تا دانلود کنیم و وقتی البومش اومد بخریم . :)
فردا تا ظهر حتما برای دانلود می یاد رو اینترنت . شما می تونین از سایت های دانلود مجاز آهنگ هم دانلود کنید اگر از سیدی استفاده نمی کنید و بیشتر توی سیستم و گوشی گوش می کنید . اگر پخش دقیق انجام بشه تا فردا ظهر روی سایت های دانلود مجاز موسیقی هم می زارن
Mohammad Yek110
20-10-2012, 19:29
من با اونی که آلبوم ها رو میاره هماهنگ کردم:دی گفت یه شنبه میارم ،
ضمنا برای گوشی و ... دیگه لازم نیس دانلود کنید ، کافیه Rip کنید :46:
VBYOFSKI
20-10-2012, 21:07
جواب آرش حسینی به سوال یکی از جاستیها که پرسیده بود چه چیزی در مورد آلبوم یه جورایی حسرت به دل گذاشتت:
حذف 3 تراک آروم و احساسی که یکیش هیچ جوره مجوز نمی گرفت و یکیش هم موند برای آینده و یکی هم که خیلی توی حال و هوای قدیم بود جاش رو داد به قطعه ای دیگه چون دیگه آلبوم بیش از 14 تراک امکانش نبود..
دوست داشتم "نمیشه" رو خود محسن یگانه تنظیم کنه.. اتودی که زده بود رو شدیدا می پسندیدم.. مخصوصا سازهایی که ابتدای آهنگ اضافه کرده بود.. اما بعد از ماجرای پسر داییم زمانی که با محسن یگانه تمام قطعات آلبوم رو به صورت نهایی گوش دادم دیدم اثری از اون سازها نیست و حسرتش توو دلم موند.. البته که مهران عباسی فوق العاده فنی روی نمیشه تنظیم زده و زحمت زیادی کشیده و کار هم شنیدنی شده اما حسرت من فقط اون سازهاست و بس..
من با اونی که آلبوم ها رو میاره هماهنگ کردم:دی گفت یه شنبه میارم ،
ضمنا برای گوشی و ... دیگه لازم نیس دانلود کنید ، کافیه Rip کنید :46:
اگه سیدی می خواین بخرین که آره ... دانلود واسه اوناییه که دوس ندارن خرج سیدی و جلد سیدی و اینا رو بدن یا هم تو شهرشون پیدا نمی شه ... قیمتشم هر آلبوم حدود 600 تومن می شه برا دانلود که شرکت آوای هنر کلی سود می کنه تو همین 600 تومن .
جواب آرش حسینی به سوال یکی از جاستیها که پرسیده بود چه چیزی در مورد آلبوم یه جورایی حسرت به دل گذاشتت:
حذف 3 تراک آروم و احساسی که یکیش هیچ جوره مجوز نمی گرفت و یکیش هم موند برای آینده و یکی هم که خیلی توی حال و هوای قدیم بود جاش رو داد به قطعه ای دیگه چون دیگه آلبوم بیش از 14 تراک امکانش نبود..
دوست داشتم "نمیشه" رو خود محسن یگانه تنظیم کنه.. اتودی که زده بود رو شدیدا می پسندیدم.. مخصوصا سازهایی که ابتدای آهنگ اضافه کرده بود.. اما بعد از ماجرای پسر داییم زمانی که با محسن یگانه تمام قطعات آلبوم رو به صورت نهایی گوش دادم دیدم اثری از اون سازها نیست و حسرتش توو دلم موند.. البته که مهران عباسی فوق العاده فنی روی نمیشه تنظیم زده و زحمت زیادی کشیده و کار هم شنیدنی شده اما حسرت من فقط اون سازهاست و بس..
منم همینطور خیلی دوست داشتمش (اگه همونیه که تو دمو بود) . ایشالا اینم به همون خوبی باشه .
« حباب تا کمتر از دوازده ساعت دیگر در دستان شماست ! »
MOHAMMAD2010
20-10-2012, 21:27
بالاخره من نفهمیدم چند تا آهنگ غمگین مثل رگ خواب تو آلبومه ؟
لبریزه !! شما اون دمو غیر رسمیه رو اگه گوش کنی ترک آخر آلبومو داره اسمش هست بیت آخر ... فک نمی کنم یگانه از این غمگین تر خونده باشه
VBYOFSKI
20-10-2012, 21:38
تنهایی. بیت آخر. بخند. تو که میدونی. کی جای من اومد. تو حتی.
نمیشه رو هم شاید بشه غمگین حساب کرد.
نرو رو هم دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم غمگین باشه.
غمگین تر از همه اینا تنهایی و بیت آخر هستن.
hamidreza2010
20-10-2012, 23:07
سایت های دانلود
آهنگ مجاز که فقط یکی رو واسه دانلود میذارن بعدش میگن بخاظر حمایت از .......... برین آلبوم رو بخرین.من فکر کنم حداقل 2 یا 3 روز اول هیچ سایتی کل آلبوم رو واسه دانلود نمیذاره.
نمیدونم حدس میزنم چون چند دفعه واسم پیش اومده واس همون گفتم
ali_agha1981
20-10-2012, 23:26
یادمه آلبوم 88 بنیامین اومده بود شرکت بخش گفته بود آلبوم در برخی شهر ها مثل لندن ، برلین ، لس آنجلس و..هم توزیع خواهد شد..
آمار غیر رسمی میگه حداقل 5 میلیون ایرانی در خارج از کشور زندگی می کنند..
ای کاش این آلبوم هم به طور وسیع در برخی شهر های خارج ار کشور که ایرانی زیاد اونجا هستن توزیع میشد.
یا حداقل آلبوم به صورت رسمی میرفت روی itunes تا ایرانی های خارج از کشور هم بتونن حباب رو بخرن و ازش حمایت بکنن...:20:
به هر حال من فردا جزو اولین نفراتی هستم که آلبوم حباب رو اورجینال میخرم...:46:
سایت های دانلود
آهنگ مجاز که فقط یکی رو واسه دانلود میذارن بعدش میگن بخاظر حمایت از .......... برین آلبوم رو بخرین.من فکر کنم حداقل 2 یا 3 روز اول هیچ سایتی کل آلبوم رو واسه دانلود نمیذاره.
نمیدونم حدس میزنم چون چند دفعه واسم پیش اومده واس همون گفتم
اونا که سایتای دانلود غیرمجازن که !
احتمالا این دو تا سایت برا فروش بزارن :
Lord Farshad
21-10-2012, 00:01
کلیپی که هیچ وقت افشاء نشد. uploadkon.ir/------- a
درود.
سینا خان ، از شما با این تعداد پست هاتون دور از انتظار هست !
دوست گرامی و محترم ، حالا فرضا ما حالیمون نبود و این فایل زیپ شده ، داخلش به جای پسوند های کلیپ ها ، فایل exe بود و نفهمیدیم ویروسه !!! دیگه آنتی ویروسمون که حالیشه !!! زد و به سادگی پاکش کرد.
با اجازتون چون این کار زشت رو در تاپیک های مختلف مثل اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ... تکرار کردید ، گزارش خلاف زدم واستون و از دوستان هم میخوام این کار رو انجام بدند تا زودتر باهاتون برخورد بشه.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
لینک نقل قول ویرایش شد. (smmn)
hamidreza2010
21-10-2012, 01:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آره داداش برای فروش که میذارن.منظورم واسه دانلود بود.میگم آلبوم کامل رو واسه دانلود نمیذارن میگن باید بری بخری
خب راست میگن دیگه بنده خداها
خيالتون تخت كه فردا سايتي پيدا ميشه كه آلبومو براي دانلود بذاره..من فردا تا 11 كلاس دارم بعدش بلافاصله ميرم تو شهر بخرمش ولي اگه نبود دان ميكنم بعدش ميخرم..فك كنم امشب آخرين شبي باشه كه بدون حباب ميخوابيم..شب بخير..
آلبوم محسن وارد بازار شده
دوستانی که فنش هستن برن بخرن ! :sq_24:
VBYOFSKI
21-10-2012, 10:30
خب دانشگاه رو پیچوندم و اومدم خونه.
آلبوم رو هم گرفتم و الان ترک 1 (باور کنم) داره میخونه.
یه بار گوش بدم میام نظر اولیه میدم.
ترتیب آهنگها (تنظیم):
1 - باور کنم (مهران عباسی)
2 - نمیشه (مهران عباسی)
3 - تو حتی، ... (علی ثابت)
4 - یادته؟ (شهاب اکبری)
5 - دوست دارم (محسن یگانه)
6 - نرو (شهاب اکبری)
7 - حباب (مهران عباسی)
8 - نمیزارم خسته شی (علی ثابت)
9 - کی جای من اومد؟ (محسن یگانه)
10 - بخند (شهاب اکبری)
11 - تنهایی (علی ثابت)
12 - تو که میدونی (شهاب اکبری)
13 - هوایی شدی (محسن یگانه)
14 - بیت آخر (آرین بهاری و علی رهبری)
silent-assassin
21-10-2012, 10:45
ما هم زديم دانلود فعلا تا بعد برم بگيرم.
آقا یعنی ما از توی این سایتها آلبوم بخریم دیگه حلال حلاله و صاحب اثر هم راضی؟
بعد تکلیف آلبوم هایی که قبلاً دانلود کردیم چی میشه؟حلالمون می کنن یا نه؟:31:
VBYOFSKI
21-10-2012, 11:51
یادتونه سر دمو میگفتیم آلبوم انرژیک تر شده؟ اگه آلبوم رو گوش بدین 180 درجه نظرتون عوض میشه.
فضای آلبوم کاملا غمگینه. به جز آهنگهای "باور کنم"، "دوست دارم"، "حباب" و "هوایی شدی" که میدونستیم حال و هوای شاد دارن بقیه رو میشه گفت کاملا غمگینن.
ali_agha1981
21-10-2012, 11:56
:8::40:حـــــــــبـــــاب تــــــرکید....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یعنی ترکوند..یعنی اومد بیرون...:31:
خواهشا عجله ای نیاید نظر بدید چون مجبورید دو روز بعدش بیاید پستتون رو ویرایش کنید....:46:
من یکبار آلبوم رو گوش میدم..بعدش اولین نظر و حسم رو بعد از شنیدن اولین بار به آلبوم خواهم داد...
واقعا خسته نباشی محسن پیشرفتت نسبت به کار قبلی ستودنیه
من آلبوم رو دانلود کردم:11: اما انقدر عالی بود که امروز 2 تا میخوام بخرم یکی برای ماشین یکی هم برای خونه:46:
تو رو خدا يكي لينكي بذاره تو پروفايلم..با گوشي ميام سخته سرچ كردن دل تو دلم نيست...
vahidreza2007
21-10-2012, 14:02
بعد یه دور گوش دادن به البوم می تونم بگم به دور از هر گونه از جانبداری و ... نسبت به البوم قبلش واقعا ضعیف تر بود البومش !! به جز یکی - دو اهنگ که در حد اهنگ های البوم رگ خواب بود بقیه واقعا ضعیف بودند از نظر من . شاید باعث و علت این امر طولانی شدن پروسه اومدن البوم و بالا رفتن بی رویه و خیلی زیاد انتظار ها از البوم بود . در هر صورت من دانلودش کردم و قصد خریدنش رو داشتم ولی برای این البومش منصرف شدم . ( در صورتی البوم قبلیش رو 2 تا گرفته بودم )
و اینکه اینم بگم اینا نظر شخصیه منه پس الکی حالت دفاعی در برابر نظریات من نگیرید .
و اینکه در اخر در هر صورت یه خسته بناشید به محسن یگانه بابت زحماتش برای البوم ولی انتظارم بسیار بسیار بیشتر بود !
Alireza.M67
21-10-2012, 14:15
واااااااااااااااای خدا، فوق العاده بود
همش نگران بودم که نکنه محسن خراب کنه، ضایع بشیم، ولی خدا رو شکر، روی همه ی منتقدا رو کم کرد !
واقعا محسن یگانه هر آلبوم از آلبوم قبلی بهتر میشه، اشعار بهتر شدن، آهنگ سازی که عالیه، تنظیمها رو هم که فقط باید گوش بدین ...
آهنگهایی که خودش تنظیم کرده که اصلا شاهکار های آلبومن.
فکر نمی کردم ترک "کی جای من اومد؟" انقدر خوب باشه، یعنی اصلا یه چیز فوق العادست.
و ترک "بیت آخر" همون کاری رو می کنه که ترک های "گناهی ندارم" و "بمون" توی دو تا آلبوم قبلی کردن. یعنی اصن یه چیز خفنی ...
. باور کنم
نه خودش موند نه خاطره هاش
تنها چیزی که مونده جای خالیشه
قصه ی دنباله دار رفتنش هنوز شبا
مثل یه ستاره از ذهنم رد میشه
دل خوشی هامو زیر پاش گذاشت و گذشت
حالا فقط منم،منه بی انگیزه
کسی که دنیای من بوده یه روز
نبودنش داره دنیامو بهم میریزه
باور کنم یا نکنم قلبمو جا گذاشت و رفت
طفلکی دله سادمو تو غم تنها گذاشت و رفت
نه خودش موند نه خاطره هاش
دلخوشی هامو زیر پاش گذاشت و گذشت
هنوز هاج و واجم که چجوری شد
هر کاری کردم که از پیشم نره
نمیدونستم که از این فاصله ها
از این جدایی داره لذت میبره
اون که میگفت مثله منه از جنس منه
نمیدونستم دلش اینقدر از سنگه
چقدر به خودم دروغی میگفتم
الان هر جا باشه واسه ی من دلتنگه
باور کنم یا نکنم قلبمو جا گذاشت و رفت
طفلکی دله سادمو تو غم تنها گذاشت و رفت
من عادت نکردم به شبهای سردم
به اینکه نباشی نه عادت نکردم
قسم خورده بودم اگه از تو جداشم
دیگه حتی یه لحظه تو فکرت نباشم
ولی دیدم نمیشه نمیشه نمیشه
که فکرت نباشم نه دیروز و نه فردا همیشه
نمیشه
چقدر قصه گفتم که دریا بخوابه
چقدر گریه کردم نفهمم سرابه
نفهمم کجامو نفهمم کجایی
چقدر با تو بودم تو عین جدایی
نمیشه
نمیشه
چقدر غصه گفتم که دریا بخوابه
چقدر گریه کردم نفهمم سرابه
آخه عمری که بی تو بگذره
چرا ثانیه هاشو بشمرم
من بدون تو از تموم لحظه هاش بیذارم
بدون من پر کشیدی آتیش کشیدی به بال من
یادمه وقتی رفتی دلت نسوخت به حال من
تو حتی سر برنگردونیدی ببینی
که روحم داره بی تو پرپر میشه
قبل تو دلم از این دنیا خون بود
بعد تو از اونم بدتر میشه
خدا میدونه تنها کسم بودیو
بعد تو چقدر دلم باید تنها بشه
دنیایی که توش کنارم نباشی
تو نباشی میخوام دنیا نباشه
تو حتی سربرنگردونیدی ببینی
بعد تو از اونم بدتر میشه
بی تو درگیر تکرارم شبو روزام عین همه
زندگی بی تو تکراری میشه
گم میشم بین همه
گرمای دست تو دیگه پیشم نمیمونه
بی تو سرد و غم انگیزم همه ی فصلام زمستونه
بدون من پر کشیدی آتیش کشیدی به بال من
یادمه وقتی رفتی دلت نسوخت به حال من
تو حتی سر برنگردونیدی ببینی
بعد تو از اونم بدتر میشه
خدا میدونه تنها کسم بودیو
بعد تو چقدر دلم باید تنها بشه
دنیایی که توش کنارم نباشی
تو نباشی میخوام دنیا نباشه
پیش تو بودن یا نبودن مگه فرقی هم داره
تازه وقتی رفتم میفهمی دنیات یه چیزی کم داره
یادته همش بهم میگفتی که فراموش کردن خیلی آسونه
حالا بشینو تماشا کن از تو دیگه هیچی تو خاطرم نمیمونه
هر چی از تو بود تمومه دیگه شونه هات جای من نیست
توی مسیر سرنوشتت از این به بعد رد پای من نیست
حالا بشینو تماشا کن از تو دیگه هیچی به خاطر نمیمونه
خوب منو به خاطرت بسپار این منی که رو به روته
تماشا کن رفتن کسیو که بعد از این دیدنش آرزوته
تو خودتو به خواب زدیو نمیتونم از این خواب زمستونی بیدارت کنم
تو برگترین اشتباه زندگیم بودی که دیگه نمیخوام تکرارت کنم
حالا بشینو تماشا کن از تو دیگه هیچی به خاطرم نمیمونه
هر چی از تو بود تمومه دیگه شونه هات جای من نیست
توی مسیر سرنوشتت از این به بعد دیگه رد پای من نیست
بودو نبودم انگار دیگه فرقی برات نداره
این همه بیخالی داره حرصمو در میارم
تکلیف عشقمون رو بهم بگو که بدونم
باشم نباشم بمونم یا نمونم
میترسم که بفهمم هیچ عشقی بهم نداری
یا اینکه کنج قلبت هیچ جایی واسم نداری
دوستت دارم منه بیچاره مگه دلم تو دنیا جز تو کسیو داره
کجای زندگیتم یه رهگذر تو خوابت
یه موجود اضافی تو اکثر خاطراتت
میبینی دارم میمیرمو هیچ کاری باهام نداری
تو با غرور بیجات داری حرصمو در میاری حرصمو در میاری
من توی زندگیتم ولی
دوستت دارم منه بیچاره مگه دلم تو دنیا جز تو کسیو داره
کجای زندگیتم یه رهگذر تو خوابت
یه موجود اضافی تو اکثر خاطراتت
من توی زندگیتم ولی نقشی ندارم اصلا
تو نشنیده گرفتی هر چی که شنیدی از من
بودو نبودم انگار دیگه فرقی برات نداره
این همه بیخالی داره حرصمو در میارم
تکلیف عشقمون رو بهم بگو که بدونم
باشم نباشم بمونم یا نمونم
میترسم که بفهمم هیچ عشقی بهم نداری
یا اینکه کنج قلبت هیچ جایی واسم نذاری
رد پاهات توی برف چه تماشایی شده
قدمای اولت یکم آهسته تره
تو دلم گفتم خدا یعنی میشه که نره
اینا تقصیر تو نیست
من یکم کهنه شدم
منه پیرو نخ نما منه بیزار از خودم
وسطای راهیو توی این هوای سرد
تو دلم گفتم چرا به عقب نگاه نکرد
نرو نرو که دلم همش میگره از من سراغ تو رو
بعد اون ندیدمت چقدر داد زدم
نه بگوشت نرسید هر چی فریاد زدم
مات و مبهوتم هنوز چه سر انجام بدی
تو یه دفتر سیاهو واسه من ورق زدی
نرو نرو که دلم همش میگره از من سراغ تو رو
این که یادت بره کی بودی قدیم ممکنه هر کسیو پس بزنه
یه حباب گنده میترسه همشنکنه کسی همیش بهش دست بزنه
دست بزنه دست بزنه
یادته آرزو میکردی یه روز تو خیابون آدما بشناسنت
چه دری به تخته خورده که الان عینک دودی زدی نشناسنت
اون کلاه لبه داره گنده رو میکشی روی سرت نشناسنت
نشناسنت نشناسنت نشناسنت نشناسنت
ترست از اینه بفهمن که همش یه نمایش واسه دیده شدنه
یه ستارست که بخاطره غرور تا فراموش میشه سوسو میزنه
بیا فکر کن که چرا چی شد الان تو رو هر جا که میری میشناسنو
از اضافه ی دلایی که شکست فرش قرمز زیر پات میندازنو
تو که این مسیر سختو اومدی که هنوزم خستگیش تو تنته
هر چی گفتم با تموم تلخیاش یه تلنگر واسه ی بودنته
یادته آرزو میکردی یه روز تو خیابون آدما بشناسنت
چه دری به تخته خورده که الان عینک دودی زدی نشناسنت
اون کلاه لبه داره گنده رو میکشی روی سرت نشناسنت
تو محتاج یه لحظه آرامشی دیگه خسته گی هاتو حاشا نکن
میخوام عمر این لحظه هات کم نشه برو این غربوبو تماش نکن
نمیذارم از بودنم خسته شی بیا این تو این جاده پاشو برو
اگر ریشه هام پیرو کهنس ولی نمیذارم از هم بپاشه تو رو
نذار این زمونه شکستت بده نمیخوام که تسلیم تقدیر شی
منو مرگه من سرنوشت منه نمیخوام که پای دلم پیر شی
یه جور از کنارم برو تا بگن بگن یارت از سنگئه و دل نداشت
تشکر نکن بابت رفتنت برو این فداکاری قابل نداشت
نمیذارم از بودنم خسته شی بیا این تو این جاده پاشو برو
اگر ریشه هام پیرو کهنس ولی نمیذارم از هم بپاشه تو رو
با چشمای پر از اشکم بهت راهو نشون دادم
خودم گفتم برو اما به پاهای تو افتادم
تو آسون رد شدی رفتی تو کوران غمو سختی
منم رفتمو پی کارم تو هم دنبال خوشبختی
گذشتم ا جلوی چشمام دارن رد میشن آهسته
تو رویام تو رو میبینم یه رویای پر از غصه
با چشمای پر از اشکم بهت راهو نشون دادم
خودم گفتم برو اما به پاهای تو افتادم
تو آسون رد شدی رفتی تو کوران غمو سختی
منم رفتم پی کارم تو هم دنبال خوشبختی
کی توی قلبت جای من اومد اسمو از تو خاطر تو برد
کی بوده اینقدر اینقدره راحت باعثش بود که خاطراتمو برد
چی شده حالا که از این دنیا زندگی رو بدون من میخوای
چجوری میشه چجوری میتونی میتونی با خودت کنار بیای
یه جوری ریشه هام خشکید که انگار کار پاییزه
خزونه رفتنت انگار داره برگاشو میریزه
یه جوری گریه میکردم که بارون بینشون گم بود
کاش این رویا از آغازش فقط خوابو توهم بود
کی توی قلبت جای من اومد اسمو از تو خاطر تو برد
کی بوده اینقدر اینقدره راحت باعثش بود که خاطراتمو برد
چی شده حالا که از این دنیا زندگی رو بدون من میخوای
چجوری میشه چجوری میتونی میتونی با خودت کنار بیای
آخه وقتی بارون میاد رو صورت یه عاشق مثل من
حتی فرق اشک و بارون دیگه معلوم نمیشه
امشب چشای من مثله ابرای بهاره
نخند به حال من که حالم گریه داره
چرا گریم نمیتونه رو تو تاثیری بذاره
آره بخند بخند که حالم خنده داره
این عشقه یک طرف من رو کشونده تو خیابونا
نمیخوام توی این خلوت کسی دورو برم باشه
نه پلکام روی هم میرن نه دست میکشم از گریه
نه میخوام بند بیاد نه بارون نه چتری رو سرم باشه
آره بخند بخند که حالم خنده
نه پلکام روی هم میرن نه دست میکشم از گریه
نه میخوام بند بیاد نه بارون نه چتری رو سرم باشه
آره بخند بخند که حالم خنده
همون وقت که تو رو داشتم یهو از دست میدادم
از اون شب به خودم هر شب چقدر لعنت فرستادم
چه کاری بود که من کردم تو رو سوزوندم از ریشه
این آتیش همون روزه که دامن گیر من میشه
رفتی که تنها بمونم با خودم هیزمه آتیش تنهایی شدم
باعث اون همه تنهایی منم عاقبت باید که تنها میشدم
توی این خونه ی متروک دلم جون میده و میمیره
شباشم بی ستارستو غروباشم نفس گیره
به تو بد کردمو الان ببین عاقبتم اینه
که تنهامو دله تنگم دیگه ساکت نمیشینه
به تو بد کردم اون روزا که عشقت رو نفهمیدم
که هر کاری باهات کردم دارم تاوانشو میدم
اگه رفتمو تو سراغمو نمیگیری هنوزم که هنوزه
اگه به جز خودم کسی نیست که دلش برای من بسوزه
نه نمیدونی آخه همه ی غمامو به تو نگفتم
نه نمیدونی آخه نخواستم از چشم تو بیافتم
نه نمیگفتم آخه تحمل غمه منو نداری
نه نمیگفتم آخه میترسیدم بری تنهام بذاری
بگو فهمیدی وقتی میرفتم نگرون خودم نبودم
غمه آیندت بدجور نشسته بود توی همه ی وجودم
اگه تصویری که ازم توی ذهنت بودو و خرابش کرد
به خاطر خودت دیگه ازم نخوا که پیشت برگردم
نه نمیدونی آخه همه ی غمامو به تو نگفتم
نه نمیدونی آخه نخواستم از چشم تو بیافتم
نه نمیگفتم آخه تحمل غمه منو نداری
نه نمیگفتم آخه میترسیدم بری تنهام بذار
ولی تو فوقش آخرش میگی کلا رفته سرش
باشه کلا رفته سرم ولی تو رو از رو میبرم
خطو نشون کشیدم که خدایی نکرده دیدم
چشام دیگه تو رو نبینه آره دوری دوستی همینه
خاطرت هنوز عزیزه ولی از فکری که مریضه
بهتره دوری باشه نه عشق زوری باشه
هوایی شدی خواستی که قلبمو دورش کنی
دل تو دلت نبود بزنی ذوقمو کورش کنی
کار از کار گذشته دیگه نمیشه به روم نیارم
با بدو خوب تو ساختم ولی نه دیگه کشش ندارم
تو بر عکس منی زیر حرفات میزنی
من به موقش یه کمی آره فوقش یه کمی
یه کمی کلاه رفته سرم وقتی بودی دورو برم
یه کمی کلاه رفته سرم ولی تو رو از رو میبرم
تو انگار تو نبردی ببین چه گردو خاکی کردی
عشق تو عینه درده آخ الهی برنگرده
حسی بهم نداشتی روزو شب واسم نذاشتی
تو ظاهر عشق و دوستی ولی دروغای زیر پوستی
هوایی شدی خواستی که قلبمو دورش کنی
دل تو دلت نبود بزنی ذوقمو کورش کنی
کار از کار گذشته دیگه نمیشه به روم نیارم
با بدو خوب تو ساختم ولی نه دیگه کشش ندارم
بودی کنار من اما چه سوت و کور من بودمو خودم
با این همه ولی از گوشه گیریات خسته نمیشدم
تو با خودم که هیچ با سایه ی منم حرفی نمیزدی
با این همه ولی به شب نشینی دلم خوش اومدی
از چی برات بگم وقتی نگفته هام با من آجین شده
حس میکنم دلم غمگین ترین دله روی زمین شده
روزا که میگذرن اما محاله که حسم عوض بشه
آخه هر شب یه ذره شعر روح خرابمو سمت تو میکشه
امشب قراره که با خاطرات تو بازم بشینمو باز دردو دل کنم
با کاغذای شعر صبحو ببینمو غرق خودم بشم
با قطره های اشک رو کاغذای خیس
این بیت آخره اما همیشه شعر پایان قصه نیست
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad Yek110
21-10-2012, 15:21
امروز سه نفری با دوستام مسابقه گذاشتیم تا مغازه ، با هم رسیدیم گفتیم حباب ! گفت نیاوردیم:دی
خیلی ضدحال بدی بود
من برم دانلود کنم فردا بخرم
Ali_softcenter
21-10-2012, 15:23
من روی تراک 2 گیر کردم!!! نمیتونم برم تراک های بعدی ..نمیدونم چرا اینجوری شدم! هی میزنم از اول! هنوز بقیه رو نشنبدم!
بعضی آهنگ ها خیلی خوبه بعضی ها متوسطه که طبیعتا تو این تعداد زیاد آهنگ نمیشه توقع داشت همه با سلیقه یه نفر جور بشه .. در کل نظرم نسبت به آلبوم خیلی مثبته .. دست محسن جون طلا ... خسته نباشه ...
Mohammad Yek110
21-10-2012, 15:44
آلبوم هشتاد مگی داره برام 160 مگ در میاد
فقط به خاطر اینکه IDM نمیتونه یه فایل رو Rename کنه :sq_10:
ترانه ها خوبه ببینیم چی میشه ، اگه از آلبوم خوشتون نیومده تقصیر خود محسنه ، توقعات رو خیلی برد بالا !
من هنوز نتونستم گوش بدم خيلي اعصابم خرابه. .
امروز همش كلاس داشتم..
این ترک دوست دارم که اینقد ازش تعریف میکرد چرا اینقد چرته ؟
وای واقعا نمیشه تحمل کرد ... چرا صداش اینجوریه ... :-&
Mohammad Yek110
21-10-2012, 16:16
این ترک دوست دارم که اینقد ازش تعریف میکرد چرا اینقد چرته ؟
وای واقعا نمیشه تحمل کرد ... چرا صداش اینجوریه ... :-&
مجید جان لینک پیدا کردی به MMM52 هم بده لنگه :دی
تا حالا که خوشم نیومده:13:( روی ترک حبابم الان ) البته بار اوله ها ! همینطور که علی آقا گفتن ممکنه نظرمون عوض شه:46:
مجید جان لینک پیدا کردی به MMM52 هم بده لنگه :دی
تا حالا که خوشم نیومده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif( روی ترک حبابم الان ) البته بار اوله ها ! همینطور که علی آقا گفتن ممکنه نظرمون عوض شه
لینک دانلود که پیدا نکردم ولی تو :
wikiseda.ir
میشه گوش داد.
تنظیما بد نیس ولی خوندن محسن خیلی بد شده :2: صداش خیلی رو مخه ... قبلا اینقد نازک نبود صداش.
منم که همیشه با شعراش مشکل داشتم ... حیف این تنظیما نیس که با این شعرای چرت و پرت حروم شد ؟
چی میشه اگه یه شعر از امیر ارجینی یا روزبه بمانی بخونه ؟
:44:
Mohammad Yek110
21-10-2012, 16:22
لینک دانلود که پیدا نکردم ولی تو :
wikiseda.ir
میشه گوش داد.
تنظیما بد نیس ولی خوندن محسن خیلی بد شده :2: صداش خیلی رو مخه ... قبلا اینقد نازک نبود صداش.
منم که همیشه با شعراش مشکل داشتم ... حیف این تنظیما نیس که با این شعرای چرت و پرت حروم شد ؟
چی میشه اگه یه شعر از امیر ارجینی یا روزبه بمانی بخونه ؟
:44:
ارجینی رو زیاد نیمشناسم ولی بمانی رو خیلی قبول دارم ، من که فکر کنم عاشقانه های احسان بهترین آلبوم بشه
تنظیما هم خیلی عالین
شعرا هم بعضیاشون خیلی خوبن مثه کی جای من اومد !
دیگه نیازی به لینک دانلود ندارم ... چند تا ترکاشو گوش دادم ...
چی بگم والا ... :sq_6:
mohsen_gh1991
21-10-2012, 16:43
فردا تا ظهر حتما برای دانلود می یاد رو اینترنت . شما می تونین از سایت های دانلود مجاز آهنگ هم دانلود کنید اگر از سیدی استفاده نمی کنید و بیشتر توی سیستم و گوشی گوش می کنید . اگر پخش دقیق انجام بشه تا فردا ظهر روی سایت های دانلود مجاز موسیقی هم می زارن
میشه چنتا از این سایتا رو معرفی کنین؟
ممنون
silent-assassin
21-10-2012, 17:53
خب به سلامتی بسیار حال گیری کرد آلبوم!
محمد جان به نظر کاملا شخصی من به جای موسیقی ایران حباب ترکید. فقط قطعه دوم و تا حدودی قطعه آخر به دلم نشست.
اشعار واقعا ضعیف بود و این بحث 2-3 روز پیش اینجا بدجور خودشو نشون داد.البته آهنگ ها و تنظیم ها تو سطح خوب و قابل قبولی بود.اما خب حیف که کلیت کارا به دلم ننشست!
EngineeR EhsaN
21-10-2012, 18:09
به نظرم از انتظار زیادی اینطوری حالگیری شده!! مثل آلبوم شادمهر اینم حالگیری کرد! من که اصلا منتظر آلبوم احسان نیستم :31:
------
پ.ن: ولی انصافا ترک نمیشه عالیه :8:
رو این آلبوم خیلی حساب باز کرده بودم :sad:
خداوکیلی شعراش خیلی ضعیف بود ...
آرزوی موفقیت می کنم برای یگانه
يه دور گوش دادم ولي نظر كامل نميدم تا يه هفته ديگه..
صدا بچگونه شده. انگار تازه وارد تو این کاره. مثلا مرتضی پاشاییه. کلا لاتی نخونده.
Ssarshar
21-10-2012, 19:01
من هم بعنوان یک شنونده ی عادی که از محسن یگانه بدش نمیاد دوست دارم نظرمو به اشتراک بگذارم :
من فکر میکنم هنرمندان ما یک دید نسبتا آماتور و سطحی روی ملودی هایی که میخوان خلق بکنن دارن ،
یعنی یک سلسله ارنج ها و ملودی های تکراری که تو ذهنشون از کارهای قبل ته نشین شده رو به طور مستقیم در کار جدیدشون لحاظ میکنن ...
انگار قرار نیست یه فصل جدیدی رو برای خلاقیت های موسیقیاییشون بوجود بیارن ...
این معضل تو کارهای شهاب اکبری و محسن یگانه ( اخیرا ) بوفور یافت میشه ...
اغلب تنظیم ها هم الهام گرفته شده از کارهای شاخص قبلی خود یگانه بود !
این یعنی در جا زدن محض ! و تکرار چند باره ی خود در قالب آلبومی ظاهرا جدید ...
در مورد بحث لیریک هم چیزی نگم بهتره ! فوق العاده عام ، معمولی و مصرف گرا تهیه شده ...
silent-assassin
21-10-2012, 19:10
من هم بعنوان یک شنونده ی عادی که از محسن یگانه بدش نمیاد دوست دارم نظرمو به اشتراک بگذارم :
من فکر میکنم هنرمندان ما یک دید نسبتا آماتور و سطحی روی ملودی هایی که میخوان خلق بکنن دارن ،
یعنی یک سلسله ارنج ها و ملودی های تکراری که تو ذهنشون از کارهای قبل نشین شده رو به طور مستقیم در کار جدیدشون لحاظ میکنن ...
انگار قرار نیست یه فصل جدیدی رو برای خلاقیت های موسیقیاییشون بوجود بیارن ...
این معضل تو کارهای شهاب اکبری و محسن یگانه ( اخیرا ) بوفور یافت میشه ...
اغلب تنظیم ها هم الهام گرفته شده از کارهای شاخص قبلی خود یگانه بود !
این یعنی در جا زدن محض ! و تکرار چند باره ی خود در قالب آلبومی ظاهرا جدید ...
در مورد بحث لیریک هم چیزی نگم بهتره ! فوق العاده عام ، معمولی و مصرف گرا تهیه شده ...
منم دقیقا با این قسمت هایی که bold کردم موافقم و مشکلم هم تو این آلبوم همین بود
ali_agha1981
21-10-2012, 19:35
سلام
من یکبار کامل آلبوم رو گوش دادم و میخوام اولین نظرم رو بعد از شنیدن یکباره به آلبوم بدم
پس احتمال داره بعد از شنیدن چند باره به آلبوم ، نظرم درباره هر تراک 180 درجه عوض بشه.... :46:
اول بگم من خودم طرفدار دو آتیشه محسن یگانه هستم..:20:
در مورد آلبوم باید بگم :::
احساس میکنم ترانه سرایی آلبوم ، نسبت به آلبوم رگ خواب یه ذره ضعیف بود...
1- باور کنم و 2 - نمیشه::: به نظرم تنظیم های مهران عباسی خیلی شلوغ بود و آهنگ بیش از حد بیس دار بود...و صدای محسن اصلا گم شده بود .البته تراک دوم خیلی بهتر بود..
3 - حتی و 4 یادته به نظرم قشنگ تر از دو تراک اول بود..و تنظیم ها و آهنگسازی بهتر بود ..تراک های خوبی بود..
5 ) دوست دارم : این آهنگ واقعا چی داشت که بهش مجوز نمیدادن ؟؟
یعنی از آهنگ عشق من باش(بهنام صفوی) و غم و شادی (محسن چاوشی) شاد تر بود ؟
این ارشاد هم قاطی داره ها ..از سوراخ سوزن رد میشه از در دروازه رد نمیشه ..!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم از تراک من تو رو کم دارم و بارو بندیل ..ضعیف تر بود..من فکر کردم با یه تراک فوق العاده مثل آره (سیروان خسروی) طرف هستم..
6) نرو...عالی بود یک کلام...
7) حباب :: چی بگم ؟ دیس چاوشی بود دیگه !! دی::31:
10) بخند ::: به نظرتون اینو که تو کنسرت به شکل زنده اجرا کرده بود قشنگ تر نبود ؟ همون که ملودی رو با پیانو میزد..
13 ) هوایی شدی:: خیلی قشنگ بود..همین
14) بیت آخر::: اینم جزو زیباترین تراک های آلبوم بود..
در مورد بقیه تراک ها هم باید چند بار گوش بدم تا بتونم نظر بدم..
من خودم اولین بار آلبوم رگ خواب رو گوش کردم بجز تراک سکوت ، به نظرم بقیه تراک ها معمولی و متوسط بود ولی هر چیز زمان گذشت و من بیشتر گوش کردم بیشتر خوشم اودم باید بگم یکی از بهترین و قوی ترین آلبوم ها هست..
همین اواخر آلبوم مرتضی پاشایی رو گوش دادم و به نظرم یه البوم خیلی ضعیف بود ولی بازم اشتباه کردم و یه ذره که زمان گذشت دیدم یه آلبوم نسبتا خوبی هست و دارم تاسف میخورم که چرا اورجنیالش رو نخریدم..
Mohammad Yek110
21-10-2012, 19:38
کوروش جان تاپیک آلبوم رو نمی زنی؟:)
قبل از اینکه آلبوم بیاد فکر می کردم که حباب وقتی بیاد شنونده ها خوششون نمیاد ، چون محسن توی این مدت خیلی از آلبوم تعریف کرد و این تاخیرهایی هم که خورد توقعا رو زیاد کرد ، در صورتی که آلبوم خوبی خواهد بود ، اما وقتی آلبوم اومد نظرم عوض شد ، ولی در هر حال ، نباید از هیچ خواننده ای اثر خیلی خیلی فوق العاده رو انتظار داشته باشیم
همین حباب هم ترکای خوب کم نداره ، نمیشه ، بیت آخر ، نرو ، تو حتی ، بخند ازنظر من ترکای خوب آلبوم بودن ، دوستت دارم هم بد نبود !
ولی خیلی ناراحت شدم ، دوست داشتم ترکای ماندگاری مثل سکوت و نباشی و عذاب و رگ خواب هم توی این آلبوم باشه:13:
ویرایش :
در مورد دوستت دارم ، از نظر من هیچ مشکلی نداشت که ارشاد انقد بهش گیرداد
حباب هم اصلا فکرشو نمی کنم در مورد محسن ( چاوشی ) باشه ، اگه اشتباه نکنم پارسال محسن با هفته نامه یکشنبه یه مصاحبه ای داشت.شماره 35 هفته نامه
گفته بودن که حباب در مورد چه آدماییه؟
محسن توضیحشو داده بود که در مورد آدمای مغروره
وقتی صحبت از شادمهر شد ، محسن گفت شادمهر قضیه همون حبابه که گفتم
بیشتر فکر می کنم منظور محسن شادمهر.ع بوده!
ali_agha1981
21-10-2012, 19:53
بیشتر فکر می کنم منظور محسن شادمهر.ع بوده!
نه عزیز من خیلی اشتباه میکنی ...این آهنگ درباره هر کسی هست غیر از شادمهر...
خود محسن یگانه چند سال پیش در مصاحبه با مجله ترانه ماه گفته بود . که من عاشق صدای شادمهر شدم که به سمت خوانندگی رفتم.. میگفت همیشه شادمهر الگوی من بوده و واقعا شادمهر رو دوست داره (اینو خودم تو مجله خوندم و از جایی نقل نمیکنم)
بعدشم خود محسن مصاحبه کرده گفته این آهنگ درباره کسی نیست و درباره غرور آدم ها هست...
در ضمن کجا شادمهر عینک دودی میزنه.. کلاه گشاد لبه دار میذاره..آخه..
MOHAMMAD2010
21-10-2012, 19:55
تازه دانلود کردم
فقط آهنگ 1 و 2 رو تا حالا گوش کردم
به نظرم 1 افتضاح بود ولی 2 عالی بود !
نمیدونم چطور این دو تا رو یک سطح میدونین !
hamidreza2010
21-10-2012, 20:00
خوشحالم که آلبوم اومد.من هنوز گوش نکردم ولی با خواندن نظرات شما نمیدونم چی بگم ولی امیدوارم ناامیدم نکنه.
خدا کنه قشنگ باشه
Mohammad Yek110
21-10-2012, 20:01
نه عزیز من خیلی اشتباه میکنی ...این آهنگ درباره هر کسی هست غیر از شادمهر...
خود محسن یگانه چند سال پیش در مصاحبه با مجله ترانه ماه گفته بود . که من عاشق صدای شادمهر شدم و رفتم خواننده شدم و میگفت همیشه شادمهر الگوی من بوده و واقعا شادمهر رو دوست داره (اینو خودم تو مجله خوندم و از جایی نقل نمیکنم)
بعدشم خود محسن مصاحبه کرده گفته این آهنگ درباره کسی نیست و درباره غرور آدم ها هست...
در ضمن کجا شادمهر عینک دودی میزنه.. کلاه گشاد لبه دار میذاره..آخه..
مجلشو هرچی میگردم پیدا نمی کنم ولی مطمئنم به شادمهر اشاره کرده بود در مورد حباب
ali_agha1981
21-10-2012, 20:31
مجلشو هرچی میگردم پیدا نمی کنم ولی مطمئنم به شادمهر اشاره کرده بود در مورد حباب
آخه شادمهر و محسن یگانه ؟
این دو تا اصلا یکبار همدیگه رو ندیدن و با هم اصلا همکاری نداشتن..بعدشم شادمهر چه هیزمی تری به محسن یگانه فروخته..؟
اتفاقا دقیقا برعکس ، شادمهر یکی از محبوب ترین و متواضع ترین و بی ادعا ترین خوانندگان ایران هست...
شاید منظورش از شادمهر هم دقیقا مقایسه شادمهر با همون طرف که عینک و کلاه میذاره بوده..:31:
ramin1988
21-10-2012, 20:59
سلام .....
من عصری موفق شدم آلبوم رو تهیه کنم و از اون موقع دارم گوش میدم ....
اول از همه یه تبریک به طرفداران محسن عزیز ....
نظر در مورد آلبوم خیلی نمیتونم تند نظر بدم ..... صدای محسن رو خیلی دوست دارم .... ولی همونطور که انتظار داشتم شعرها خیلی ضعیف بود انصافا ....!
14 آهنگ که میتونست به نظرم کمتر باشه ...
آهنگسازی بهتر از آلبوم رگ خواب بود از نظر من ....
در کل آلبوم پر سر و صدایی بود ولی موندگاریش از رگ خواب مطمئنا کمتر خواهد بود به جز ترک دوست دارم .....
نظر شخصی من در مورد آلبوم بود ... امیدوارم دوستان و طرفداران محسن عزیز ناراحت نشن . :sq_25:
من نمیدونم واقعا چی بگم! به قول چاوشی عزیز : شما اگر منو تو خیابون ببینید نمیشناسید! اونوقت ایشون چاوشی رو به غرور متهم میکنن؟ واقعا برای ایشون شدیدا متاسفم
Mohammad Yek110
21-10-2012, 21:25
سلام
اینم متن مصاحبه با مجله :
و چرا " حباب" را برای اسم آلبوم انتخاب کردی؟
حباب در مورد آدم های مغرور است. سوپراستارهایی که از دور خیلی دل می برند اما از نزدیک... چهره هایی که گذشته و حال اشان باهم متفاوت است. مردم سرمایه اصلی یک سوپر استار هستند ولی متاسفانه خیلی ها مردم را فراموش می کنند واز دست دادن مردم هم یعنی از دست دادن همه چیز! " به کجای آسمون خیره شدی که غرورت داره کورت می کنه..." این آغاز قطعه حباب است که در آن به همین مسائل اشاره کرده ام.
در یکی از مصاحبه هایت خواندم که گفته بودی در ابتدای ورودت به عرصه خوانندگی به دنبال تقلید از صدای شادمهر بودی، درسته؟
آره، دلیلش هم علاقه شدیدم به صدای ایشان بود. شادمهر عقیلی همیشه خوب و با کیفیت کار می کند و موسیقی اش را دوست دارم، شادمهر را خیلی دوست دارم اما به خاطر موضوعی که در مورد حباب بهت گفتم هیچ وقت دوست ندارم که از نزدیک ببینمش.دوست دارم این علاقه با دیدار او از نزدیک خراب نشود.
نسل تو اکثراً دوست داشتند که جایگاه شادمهر برسند...
من در مورد خودم می توانم بگویم که جایگاه شادمهر برایم هدف بود و فکر می کنم امروز جایگاه کم تر از شادمهر نیست.
rh.mohammad
21-10-2012, 21:57
من کار اکثر خواننده ها به دستم میرسه و گوش میدم ولی طرفدار هیچ خواننده ای نیستم . معتقدم تو همین ایران کسانی هستن که کاراشون خیلی با کیفیته .
طرفدارای این خواننده منو عفو کنن ولی صدای خواننده اصلا دلنشین نیست . مخصوصا وقتی میره بالا واقعا بد میشه . کاملا میره عقب . این تکنیک خوندن سال هاست تو موسیقی های استاندارد اونطرف منسوخ شده اما تقریبا همه ی خواننده های ما اینجوری میخونن . انگار دارن ناله میکنه .
دو سه تا کار خوب داشت ولی در کل آلبوم ضعیفی بود .
تنظیم ها ضعیف بود . زیادی الکترونیک بود . و بعضی جاها زیادی شلوغ .
انصافا میکس و مسترینگ خیلی خوب بود .
ولی خطوط ملودی خیلی کلیشه ای بود . مخصوصا پیوند آکوردا . کاملا تکراری . همون پیوندای اسپنیش و عربیکی که همچنان تو 90% موسیقیهامون مرسوم مونده .
چند تا از ترانه ها واقعا بچه گونه بود . ولی بقیه خوب بود . نه عالی .
یعنی واقعا نمیشه یه مقدار خرج کرد ؟ پول ترانه سرا داد . آهنگسازی و تنظیم رو داد به یه نفر که توی کارای پاپ خودشو حسابی ثابت کرده .
من که فکر نمیکنم این آلبوم خرج چندانی برداشته باشه .
شاید 4 از 10 بشه بهش داد .
Alireza.M67
21-10-2012, 22:33
من اصلا نمی فهمم به چی این آلبوم دارید گیر می دید !؟
همیشه یه آلبوم که تازه میاد این حرفها رو داره ، یکی دو هفته که بگذره طبق معمول همه میان شروع می کنن به تعریف کردن.
از تمام آلبوم های پخش شده امسال و سال گذشته قشنگ یه سر و گردن بالاتره .
Vocal که خیلی عالی کار شده، دیگه از اون افکت های قدیمی خبری نیست، تحریر ها واقعا عالی و به موقعن.
کار ملودی سازی به بهترین نحو کار شده، ساختن این نوع ملودی ها اصلا کار راحتی نیست.
(حالا من شاید در آینده آکورد های بعضیاشو با گیتار در بیارم بذارم ببینید چه خبره ... )
تنظیم که اصلا در موردش حرفی نمیشه زد، حتی منتقد های شدید آلبوم هم از تنظیم تعریف می کنن.
اشعار دقیقا سبک خود محسن یگانست، اگه انتظار شعر های روزبه بمانی و ایرج جنتی عطایی و ... دارید می تونید برید داریوش گوش کنید، اون یه سبک دیگس، این یه سبک دیگه.
میکس و مستر که واقعا حرف نداره ، در تمام آلبوم های مجاز هیچ آلبومی رو یادم نمیاد همچین میکس و مستر خوبی داشته باشه.
نکته مهم توی این آلبوم فضای کلیش هست که اصلا باهات حرف میزنه، داره میگه این آلبوم مثل خیلی از آلبوم های کم ارزش امروزی یه آش شله قلمکار نیست.
نکته ی خیلی خیلی مثبت این آلبوم و کل آلبوم های دیگه ی این خواننده اینه که کار سطح پایین توی آلبوم نمی بینید، هیچ جای آلبوم سر هم بندی نمی بینید.
این آلبوم سرشاره از کارهای فوق العاده:
"نمیشه" که اصلا یه چیز خاصه، "دوست دارم" یه کار شاد عالی به حساب میاد، "کی جای من اومد" جدای از شعر قشنگش، ملودی تحسین برانگیزی داره ، "تو که می دونی" بسیار کار جالبی بود، "هوایی شدی" فوق العاده بود آهنگ و تنظیمش، "بیت آخر" که دیگه گل این آلبوم هست.
تنها نقد من به این آلبوم :
"بخند"
آخه چرا !!!؟ این آهنگ خیلی بهتر از این می تونست باشه، می تونست یکی از بهترین کار های ایرانی باشه، ولی متاسفانه بر عکس اون چیزی که توی کنسرت ها بود، ریتمیک بود، اون حالت تلخ و احساسی رو نداشت.
ویرایش:
یه چیزی رو یادم رفت بگم
نقطه عطف آلبوم می دونید کجاشه ؟ این یه مصراع:
"یه جوری گریه می کردم که بارون بینشون گم بود"
MOHAMMAD2010
21-10-2012, 22:52
1 بار آلبوم رو گوش کردم - تا اینجا از نمیشه و هوایی شدی بیشتر خوشم اومده !!! البته احتمالا تغییر میکنه نظرم !
همشون خوبن ولی همین حباب رو اعصابه هر وقت بهش میرسم میزنم بعدی ....:sq_8:
David.Jn
21-10-2012, 23:49
این اشعاری که برای یه تعداد از آهنگها انتخاب کرده بود حیلی ضعیف بود و تو ذوق میزد
ولی یه تعداد از آهنگها خوب بودن و نظرم رو بعدن به صورت جامعتر تو تاپیکی برای این البوم در نظر گرفته شده میدم
ali_agha1981
21-10-2012, 23:54
"بخند"
آخه چرا !!!؟ این آهنگ خیلی بهتر از این می تونست باشه، می تونست یکی از بهترین کار های ایرانی باشه، ولی متاسفانه بر عکس اون چیزی که توی کنسرت ها بود، ریتمیک بود، اون حالت تلخ و احساسی رو نداشت.
منم دقیقا همین نظر رو داشتم صفحه قبل هم گفتم..آهنگ بخند که با ملودی پیانو تو کنسرت به شکل زنده اجرا شد خیلی قشنگ تر بود..این آهنگ رو باید سبک رگ خواب و ضربان معکوس اجراش میکرد..
Eblis 2011
21-10-2012, 23:55
سطح آلبوم خیلی ضعیف بود ..... متن آهنگ ها ضعیف ... تنها آهنگی که به نظرم خوب بود دوست دارم بود ...
yoosef_st
22-10-2012, 00:06
خب، من آلبوم رو گرفتم، همین که چسبش باز شد گذاشتم توی ضبط ماشین
و فکر کنم بیشتر از 4 بار از اول تا آخر رفت همینجور که رانندگی میکردم
ولی باز الان نقد کلی نمیکنم باید بیشتر و با تمرکزتر گوش بدم
فقط بگم دفعه اول خیلی دلم رو زد
توی دفعات بعد کم کم حسش بهش بهتر شد
یه چیزی هم بگم که به نظرم واقعا توی فراز و فرودها صداش ضعف داره
یه جاهایی اصلا نمیفهمم چرا مکث نمیکنه و انگار داره انشا میخونه!
خصوصا دفعات اول که آهنگ "نرو" رو گوش میدادم،
این نرو گفتن خیلی خیلی رو اعصاب بود!!!
اما شعرش رو دوست دارم. قشنگ بود
آلبوم در کل تا الان به نظرم بــَـــد نیست...
شعرها به نظرم ضعف دارن
یه جاهایی خیلی زور زدم تا تونستم قافیه بیت رو پیدا کنم...
ترک 3 و 4 (تو حتی... و یادته) به شدت از لحاظ شعر تو ذوقم میزنن
اما باز هم در بد بینانه ترین حالت محسن یگانه چندتا آهنگ کنسرتی و 6و8 خیلی خوب
که به شدت هم پتانسیل هیت شدن دارن توی این آلبومش داره
که همینا مخاطب عام رو به شدت جذب خواهند کرد
از همین فردا هم ماشینهایی که "دوست دارم" رو میذارن و با بیسش توی خیابون ویراژ میدن رو میتونیم ببینیم :sq_8:
بخند رو دوست دارم، ولی بهش یه نقد خیلی اساسی دارم!
این آهنگ میتونست یکی از بهترین آهنگهای یگانه بشه
ولی انقدر بد خوندتش که حد نداره! یعنی میخاستم کلم رو بکوبم به دیوار!
فراز و فرود نداره، مکث نداره، حس نداره!!!!!
ولی با این حال باز هم آهنگ قشنگیه و دوستش دارم
ترک آخر هم باز میتونست شعر بهتری داشته باشه،
تا حدودی ضعفهایی که برای "بخند" گفتم رو این هم داره
اما با این حال همچنان خیلی قشنگه
اما حباب!!!
میدونین چیه؟
یه عده از ما ایرانیها یه مرضی داریم به اسم مرض دشمن تراشی!
یعنی میخایم علاوه بر اینکه خودمون رو با بقیه دشمن میکنیم، دیگران رو هم به جون همدیگه بندازیم!
میشه این خصلت رو در مقیاسهای بزرگتری در جامعه هم دید!
این صحبتهایی که این یکی 2 روز اخیر در مورد ترک حباب هم شده دقیقا مصداق بارز این ویژگی ایرانیهاست!
البته یه عده ای هم این وسط کیف میکنن از اینکه خواننده محبوبشون با خواننده محبوب اون یکی دشمن بشه
و بر ضدش آهنگ بخونه و این حرفها
برای این دوستان عزیز یه توصیه ای دارم که خیلی کمکشون میکنه
برن رپ گوش بدن! چون این عقده ای بازیها تو این جوجه رپ خونها به شدت رایج هست
و دشمنی هم انقدر زیاد هست که میتونه به راحتی نیاز همگی رو برطرف کنه
حباب همونقدر به یک شخص خاص برمیگرده که مثلا فیام "آرتیست" به یک شخص خاص!
این بحثها واقعا خجالت آوره و کاملا غَرَض ورزانست!
در نهایت:
حالا محسن یگانه یدونه شعر استعاری هم گفته خرابش نکنین دیگه:sq_25:
فکر کنم همینجوری الکی الکی نقد کردم :دی:sq_7:
لطفا اینقد الکی آهنگ حباب رو به محسن چاووشی نسبت ندید !
الکی شایعه نکنید ...
این آهنگ در مورد هر کسی که به قول محسن یگانه یه هنرمند مغروره میتونه صدق کنه که از نظر من بیشتر از همه به خود یگانه میخوره.
متوسط رو به بد ! اصلا خوشم نیومد از آلبوم !
از صبح یه 4-5 سری آلبوم رو کامل مرور کردم ولی اصلا به دل نمیشینه و به قول معروف نچسبه !
نه قطعات ریتمیکش که واسه ما غیر یگانه ای ها باید جذاب باشه خوب کار شده نه قطعات آرومش ! والا من با اینکه یگانه ای نیستم ولی عاشق ترک رگ خواب و بمون و ... بودم !
به این آلبوم از نمره ی 10 چیزی نزدیک به 5 میدم !
اشعار ضغیف ! واقعا ضعثف ! فقط تنظیم ها یه مقدار خوب نگاه داشته بودشون !
amirkhan_0o0
22-10-2012, 02:10
ما نفهمیدیم گذاشتن لینک دی ال و خواهش اینی که بخرید چه صیغه ای هست؟؟
هر چند که دموش به دلم نچسبید، اما ارزش خرید رو داره!!
hamidreza2010
22-10-2012, 02:28
آره خدایش.ولی خب لینک دانلود رو واسه اونایی گذاشتن که نمیخوان بخرن
ما نفهمیدیم گذاشتن لینک دی ال و خواهش اینی که بخرید چه صیغه ای هست؟؟
هر چند که دموش به دلم نچسبید، اما ارزش خرید رو داره!!
صیغه ی موقت :31:
آره خدایش.ولی خب لینک دانلود رو واسه اونایی گذاشتن که نمیخوان بخرن
نه اصلا همچین چیزی نیس ...
من خودم قبلا آلبومارو مستقیم میرفتم میخریدم ولی بعدش به این نتیجه رسیدم که واسه هر اراجیفی نباید پول بدم چون خیلی از اون آلبوما به سلیقه ی من نمیخورد و منو راضی نمیکرد.
اینجوری دارم به کشور خودم خیانت میکنم. چون اون خواننده رو حمایت میکنم و باعث میشه دوباره اراجیفش رو بده بیرون و به فکر پیشرفت نباشه.
خودمم اینجوری نیستم که واقعا از آلبوم خوشم بیاد و از ترک هاش لذت ببرم و نرم بخرم. !!
از اون روز دیگه آلبومارو دانلود میکنم و هر کدوم که به سلیقه ی من بخوره میرم میخرم و اینجوری بابت اون کسی که حمایتش میکنم خیلی مطمئن ترم و مطمئنم پولم رو هدر نمیدم.
در مورد این آلبوم باید بگم که همه شو گوش دادم ولی به هیج وجه نمیرم بخرم.
و از این به بعدم گوش نمیدم.
چون با این شعرا اصلا به مخاطب احترام نمیزاره، شعراش فوق العاده کلیشه و مزخرفه.
ملودی ها هم همینطور.
تنها نکته ی مثبت کار تنظیم کاره که در سطح عالی نیس اما میشه گفت خوبه و من متاسفم که با این شعرای مزخرف اینقد سطح آلبوم رو برد پایین.:20:
مجيد به نظرم ميتوني يكم ملايم تر نظر بدي...
چند تا پست پشت سرهمه هي ميگي مزخرف و چرت و پرت و...
خب اگه يه آهنگو دوس نداري بهتر نيس بگي بده؟؟؟
مجيد به نظرم ميتوني يكم ملايم تر نظر بدي...
چند تا پست پشت سرهمه هي ميگي مزخرف و چرت و پرت و...
خب اگه يه آهنگو دوس نداري بهتر نيس بگي بده؟؟؟
خواستم مخاطب به عمق فاجعه پی ببره :31:
چیکار کنم وقتی این همه انتظار داشتم از این آلبوم و حالا میبینم این شده خب مسلما حالم گرفته میشه و این چیزارو میگم.
هفته ي بعد كلا خونه ام بعد از چندين بار گوش دادن در مورد تك تك قطعات نظر ميدم...
MOHAMMAD2010
22-10-2012, 13:40
ببخشید من با این لحن پست میدم ولی چاره ای نیست !
نمیدونم ملت جدیدن چه مرضی گرفتن ! ( تو این سایت منظورم نیست تو کل فضای نت و حتی دنیای واقعی رو میگم ) چاوشی آلبوم میده میگن عجب آشغالی بود ! داریوش آلبوم میده میگن اوه این دیگه چی بود ! شادمهر آلبوم میده میگن افتضاح بود ! و ....
حالا هم که یگانه !
من نمیفهمن بعضیا چی میخوان از یه آلبوم !
به نظر یه جو بدی رو میخوان درست کنن ! حالا نسبت به همه خواننده ها !
-------------------------------
به نظر من آلبوم یگانه یه آلبوم خوب بود که بعضی ترک هاش عالی و بعضیاش متوسط بود !
Mohammad Yek110
22-10-2012, 14:31
نمیدونم ملت جدیدن چه مرضی گرفتن ! ( تو این سایت منظورم نیست تو کل فضای نت و حتی دنیای واقعی رو میگم ) چاوشی آلبوم میده میگن عجب آشغالی بود ! داریوش آلبوم میده میگن اوه این دیگه چی بود ! شادمهر آلبوم میده میگن افتضاح بود ! و ....
حالا هم که یگانه !
به نظر من آلبوم یگانه یه آلبوم خوب بود که بعضی ترک هاش عالی و بعضیاش متوسط بود !
دقیقا ،
موافقم باهاتون ،
ولی بازم سخته برای خیلیا که این آلبومو گرفتن ولی بالاتر و بهتر از رگ خواب نبوده !
منم امروز خریدمش
------------
در مورد بخند هم موافقم !
حالا هم که یگانه !
آره این جو خیلی بده که توی جامعه ی ماس ... نه تنها تو موزیک بلکه تو صنعت بازی سازی،فیلم سازی و تقریبا هر چیز دیگه ای اینطورین.
هر چی میشه میگن چقد بد یا افتضاح بود.
ولی خب ممکنه نظر اصلیشون باشه.به هر حال ساخت یه کاری که نظر همه رو جلب کنه خیلی سخته و تقریبا محاله.
اما اگه منظورت منم که اینجوری نظر دادم منو اصلا جز اون آدمای جوگیر حساب نکن :31: چون واسه حرفم دلیل دارم و از روی احساس حرف نمیزنم.
اینو گفتم که بدونی همه اونایی که اینجوری میگن مرض ندارن.
منم دو سه بار آلبوم گوش دادم, حقیقتا زیاد به دلم نشست حتی اولین بار نتونستم آلبوم تموم کنم.
اما دیروز همینجوری گفتم یبار از آخر شروع کنم آهنگا رو گوش کنم, واقعا برام متفاوت بود حالا نظر خیلی
بهتری نسبت به آلبوم دارم! فکر میکنم ترتیب آهنگا مشکل داره, چندتا آهنگ اول کلا آدم رو خالی میکنه
دیگه حسی برای باقی آلبوم نمیزاره:sq_11: البته این نظر اولیه و کلی منه, بعدا که بیشتر گوش بدم نظر نهاییم میدم :sq_8:
MOHAMMAD2010
22-10-2012, 14:58
اما اگه منظورت منم که اینجوری نظر دادم منو اصلا جز اون آدمای جوگیر حساب نکن چون واسه حرفم دلیل دارم و از روی احساس حرف نمیزنم.
اینو گفتم که بدونی همه اونایی که اینجوری میگن مرض ندارن.
نه آقا منظورم اصلا آدم خاصی نبود
گفتم که بعضیا یه چیزایی درباره ی آلبوم های همه خوانندها میگن انگار دارن ... بیخیال
hamidreza2010
22-10-2012, 15:16
دوستان من آلبوم رو گوش دادم برای بار اول نمیدونم چرا به دلم ننشت.یعنی اونجوری که انتظار داشتم نبود.
چند تا ترک هاش خیلی قشنگ بودن مثل دوست دارم و کی جای من اومد ولی بعضی ترک هاش اصلا انگار نه انگار که شعره،انگاری داره حرف میزنه نه قافیه ایی نه چیزی
ترک حباب هم که آهنگش افتضاح بود خیلی بد درست شده بود
در کل بد نبود ولی انتظار داشتیم بعد 2 سال انتظار از رگ خواب بهتر باشه
دوستان این نظر شخصی منه.سوء تفاهم نشه
vahid_ba
22-10-2012, 15:24
میگم چرا دیگه از اهنگهای ایرانی خوشم نمیاد ... دلیلش البوم های اینچنینیه :sq_11:
افتضاح بود :sq_25:
ali_agha1981
22-10-2012, 15:30
اصلا این حس رو همه انسان های کره زمین دارند که وقتی یه آلبوم موسیقی عرضه میشه همه اولش یه حس معمولی دارن و میگن آلبوم متوسط و یا حتی ضعیف هست..
ولی وقتی یه ذره که بیشتر گوش میدن و آهنگ ها رو حفظ میکنند و با خواننده همخوانی میکنند
تازه میتونند حس کامل آهنگ رو بگیرن و بفهمن آیا این آهنگ یا آلبوم قوی و خوب بوده یا نه...
پیشنهاد میدم بیشتر گوش بدید..:8:
به نظرم سر آلبومی اینقدر افتضاح بود که کلا زد تو ذوق شنونده..نمیدونم چرا دقیقا ضعیف ترین آهنگ رو گذاشتن تراک اول..!
انتظار داشتم خیلی بهتر از این باشه.ضعیف بود.از آلبوم "رگ خواب" بسیار پایین تر بود
وقتی دموی این آلبوم رو شنیدم با خودم گفتم واقعا قشنگه ولی وقتی خود آلبوم اومد...
Mohammad Yek110
22-10-2012, 15:56
میگم چرا دیگه از اهنگهای ایرانی خوشم نمیاد ... دلیلش البوم های اینچنینیه :sq_11:
افتضاح بود :sq_25:
نه دیگه در این حد ، ترکای زیبا کم نداشت
---------------------------------------------
علی جان حرف دلمو زدی ، خودم وقتی ترک شماره یک رو شنیدم خیلی بدم اومد
اصلا این حس رو همه انسان های کره زمین دارند که وقتی یه آلبوم موسیقی عرضه میشه همه اولش یه حس معمولی دارن و میگن آلبوم متوسط و یا حتی ضعیف هست..
ولی وقتی یه ذره که بیشتر گوش میدن و آهنگ ها رو حفظ میکنند و با خواننده همخوانی میکنند
تازه میتونند حس کامل آهنگ رو بگیرن و بفهمن آیا این آهنگ یا آلبوم قوی و خوب بوده یا نه...
پیشنهاد میدم بیشتر گوش بدید..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
به نظرم سر آلبومی اینقدر افتضاح بود که کلا زد تو ذوق شنونده..نمیدونم چرا دقیقا ضعیف ترین آهنگ رو گذاشتن تراک اول..!
به نظر من یه آهنگ خوب و قوی از همون اول باید توجه مخاطب رو جلب کنه.
این که بگیم باید چند بار گوش بدیم تا گوشمون بهش عادت کنه و ازش خوشمون بیاد زیاد جالب نیست.
توی این آلبوم تقریبا دو سه ترکی بود که از اول توجه آدم رو جلب میکرد، خوب میرفت جلو ولی وسطش خراب میشد !
یا بر عکس.
در کل چیزی که من خیلی ازش تعجب میکنم ... صدای خوننده توی این آلبومه ! و لحن خوندنش.
دو آلبوم قبلی محسن یگانه رو که گوش میکنی واقعا از صداش لذت میبری. ولی توی این آلبوم صداش نازک تر شده و خوندنش خیلی افت پیدا کرده و انگار حس مصنوعی توی خوندنش داره.
قبلا هم ضعف شعر گفتن رو از محسن یگانه میدیدیم ولی اینقد قشنگ شعراشو اجرا میکرد که به دل میشست و ضعف شعر رو میشد نادیده بگیری.
ولی توی این آلبوم نمیدونم چرا اینقد بد میخونه.
دوستان من قصد بدی ندارم که نظرمو میگم ... بهتره انتقاد پذیر باشیم و ناراحت نشیم.:sq_8:
MCSE MAN
22-10-2012, 18:15
من فعلا نظر اولیه ام رو میدم و بعد از چند روز و بیشتر گوش دادن سعش مینک نظر کاملم رو بنویسم
اول این رو بگم که قبل اینکه آلبوم بیاد من به ضعف اشعار اشاره کردم ولی دوستان محبت کردن و از همه طرف حمله کردن :sq_22:
حالا میبینیم که خیلی از دوستان هم همین نظر رو دارن
1. یه مشکل اصلی آلبوم چینش تراک هاست. نیمه اولش اکثر آهنگ ها شلوغ و بیس دار هستن(حتی اونایی هم که تقریبا آروم هستن باز بی دلیل چندتا افکت الکی دارن که شلوغش کنن!) و نیمه دومش اکثرا آروم
2. صدای محسن یگانه که همیشه یکی از بزرگترین نقاط قوتش بوده، نیمه اول آلبوم به شدت رو اعصابه. انگار تو فشار قرار گرفته و داره زور میزنه و میخونه!
3. یگانه چند ماه پیش که ازش پرسیده بودن چرا تعداد آهنگ ها انقدر زیاده گفته بود واقعا نمیشه هیچکدوم رو حذف کرد. من نمیدونم چجوری این حرف رو زده در صورتی که 3-4 تا از آهنگ ها هیچی ندارن و اگه نبودن سطح آلبوم خیلی بالاتر میرفت
در کل نیمه اول آلبوم به جز 2-3 آهنگ ضعیف بود و ناامید شده بودم ولی نیمه دومش تقریبا جبران کرد
شاید باورتون نشه ولی تا آهنگ 9 اعصابم خورد شده بود و سرم درد گرفته بود از این همه بیس و افکت و شلوغی
فعلا که به نظرم "نفس های بی هدف" و "رگ خواب" یه سر و گردن بهتر بودن حالا ببینیم یه مدت که بگذره چی میشه
در ضمن اینا نظر شخصی من بود و هیچ ارزش دیگری ندارد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یکی از دوستان یا از قسمت تنظیم کننده ها عکس بذاره یا بگه هر آهنگی رو کی تنظیم کرده
Mohammad Yek110
22-10-2012, 18:30
لطفا یکی از دوستان یا از قسمت تنظیم کننده ها عکس بذاره یا بگه هر آهنگی رو کی تنظیم کرده
1.باور کنم ، تنظیم : مهران عباسی ، میکس و مسترینگ : مهران عباسی
2.نمیشه ، تنظیم : مهران عباسی ، میکس و مسترینگ : مهران عباسی
3.تو حتی ، تنظیم ، علی ثابت ، میکس و مسترینگ ، ایمان حجت
4.یادته ، تنظیم : شهاب اکبری ، میکس و مسترینگ :آرش پاکزاد
5.دوست دارم ، تنظیم : محسن یگانه ، میکس و مسترینگ : مهران عباسی
6.نرو ، تنظیم : شهاب اکبری ، میکس و مسترینگ : آرش پاکزاد
7.حباب ، تنظیم : مهران عباسی ، میکس و مسترینگ : مهران عباسی
8.نمیذارم خسته شی ، تنظیم : علی ثابت ، میکس و مسترینگ : ایمان حجت
9.کی جای من اومد ، تنظیم : محسن یگانه ، میکس و مسترینگ : ایمان حجت
10.بخند ، تنظیم : شهاب اکبری ، میکس و مسترینگ : آرش پاکزاد
11.تنهایی ، تنظیم : علی ثابت ، میکس و مسترینگ : ایمان حجت
12.تو که میدونی ، تنظیم : شهاب اکبری ، میکس و مسترینگ : آرش پاکزاد
13.هوایی شدی ، تنظیم : محسن یگانه ، میکس و مسترینگ : مهران عباسی
14.بیت آخر:40: ، تنظیم : آرین بهاری و علی رهبری ، میکس و مسترینگ : آرش پاکزاد
ملودی قطعه نرو برداشتی مستقیم از یک قطعه فرانسوی ، آهنگساز : Rick Allison
amirkhan_0o0
22-10-2012, 19:33
امرور رفتم این مغازه ها که سی دی می فروشن می گ حباب می خوام می گه اینترنتیش رو داریم!!
Alireza.M67
22-10-2012, 20:07
امروز نشستم قشنگ سر حوصله چند بار آلبوم رو گوش دادم و عقب و جلو کردم.
نظرم در مورد آلبوم عوض شد
تا الآن فکر می کردم آلبوم خوبه، ولی الآن به این نتیجه رسیدم که از خوب هم خوب تره، یه جورایی عـــــــــــــــالیه ...
با بحث چینش آهنگ ها که دوستان گفتن کاملا موافقم، مخصوصا همون آهنگ اول، چون شنونده های عام معمولا از روی دو تا آهنگ قضاوت می کنن، آهنگ اول آلبوم و آهنگی که اسمش اسم آلبومه.
اما در مورد تنظیم ها:
توی این آلبوم علی ثابت هست، شهاب اکبری هست، مهران عباسی هست، خود محسنم هست ولی من با کمال احترام بهترین تنظیم رو کار آرین بهاری و علی رهبری می دونم، با اینکه اصلا نمیشناسمشون ولی انصافا آهنگ آخر رو خیلی خوب درآوردن.
در مورد دو تا آهنگ 6/8 شاد که توی آلبوم هستن هم باید بگم به نظرم "هوایی شدی" بهتر کار شده بود.
این که بگیم باید چند بار گوش بدیم تا گوشمون بهش عادت کنه و ازش خوشمون بیاد زیاد جالب نیست.
.:sq_8:
بهترین حرف.
Eblis 2011
22-10-2012, 20:43
به نظر بنده درستش اینه که با یک بار گوشیدن آلبوم تو دلت بشینه و از آلبوم خوشت بیاد .... وگرنه بخوای 4 ، 5 بار گوش کنی تا بهش عادت کنی و یه جورایی به خودت تلقین کنی که آره قشنگه اصلا درست نیست ....
amirkhan_0o0
22-10-2012, 22:11
به نظر بنده درستش اینه که با یک بار گوشیدن آلبوم تو دلت بشینه و از آلبوم خوشت بیاد .... وگرنه بخوای 4 ، 5 بار گوش کنی تا بهش عادت کنی و یه جورایی به خودت تلقین کنی که آره قشنگه اصلا درست نیست ....
البته در صورتی که خواننده توی کارش تغییر سبک داده باشه، پذیرفتنیه! مثل آلبوم جدید شادمهر اما دمویی که من از کار شنیدم خیلی تغییری توی سبک کار نبود!
ali_agha1981
22-10-2012, 22:14
تراک نرو فوق العادست..به نظر من بهترین تراک آلبومه ...
واقعا توی خواننده های ایران محسن یگانه بهترین و زیباترین تحریر ها رو داره و همین یکی از نقاط قوت آهنگاش هست..
الان فکر میکنم که هر خواننده ای میخواست این آهنگ نرو رو به همین شکل اجرا شده چه گندی میزد..
امروز CD اورجینال رو خریدم. الآن برای بار اول دارم گوش می کنم. واقعاً خیلی فوق العاده است. حال کردم.
یقیناً بهـــــترین آلبوم سال همینه.
عاااااااااااااااشـــــقتم محسن جون:40:
دوستان لطف می کنید کاور هاش رو با کیفیت خیلی بالا اینجا بزارید؟
چون اسکنر ندارم، والا خودم اسکنش می کردم.
David.Jn
22-10-2012, 23:25
واقعا توی خواننده های ایران محسن یگانه بهترین و زیباترین تحریر ها رو داره و همین یکی از نقاط قوت آهنگاش هست..
الان فکر میکنم که هر خواننده ای میخواست این آهنگ نرو رو به همین شکل اجرا شده چه گندی میزد..
این ترک کاور شده
VBYOFSKI
22-10-2012, 23:30
این ترک کاور شده
رو کاور آلبوم درج شده که:
ملودی قطعه نرو برداشتی مستقیم از یک قطعه فرانسوی، آهنگساز: Rick Allison
در ضمن برای استفاده از این ملودی با آهنگساز اثر ارتباط برقرار شده و اجازه کتبی گرفته شده.
Mohammad King
22-10-2012, 23:38
از نظر من آلبوم در حد یک بار گوش دادنم نیست!!!
بهتر بود محسن یگانه یا ساز اصلیش یعنی گیتار هم آهنگ میخوند...
David.Jn
22-10-2012, 23:48
رو کاور آلبوم درج شده که:
ملودی قطعه نرو برداشتی مستقیم از یک قطعه فرانسوی، آهنگساز: Rick Allison
در ضمن برای استفاده از این ملودی با آهنگساز اثر ارتباط برقرار شده و اجازه کتبی گرفته شده.
مشکل من با کاور شدن هست فقط ، نه اینکه اجازه گرفته شده باشه یا نوشته شده باشه که این آهنگ کاور هست
چند سالی هست که خوانندههای ما کاور آهنگهای مشهور رو میخونن
سال قبل محسن یگانه باز یه اهنگ دیگه رو کاور کرد ، آهنگ یالان
حداقل به سلیقه من اینجور آهنگها خوش نمیاد
دوست دارم همون ورژن اصلی رو گوش بدم تا آهنگی که کاور شده ، حالا به هر زبونی که باشه
البته خوانندههای مشهور هم از این کارها میکنن ، مثلن کریس دی برگ هم سال قبل یه البوم بیرون داد که تمام آلبوم بازخوانی آهنگهای خوانندههای دیگه بود ، این آلبوم استقبال خیلی کمی ازش شد و طبیعی هم بود
oghyanoos
23-10-2012, 00:06
حباب خیلی ضعیف و تکراری
دریغ از اندکی انعطاف
VBYOFSKI
23-10-2012, 00:14
مشکل من با کاور شدن هست فقط ، نه اینکه اجازه گرفته شده باشه یا نوشته شده باشه که این آهنگ کاور هست
چند سالی هست که خوانندههای ما کاور آهنگهای مشهور رو میخونن
سال قبل محسن یگانه باز یه اهنگ دیگه رو کاور کرد ، آهنگ یالان
حداقل به سلیقه من اینجور آهنگها خوش نمیاد
دوست دارم همون ورژن اصلی رو گوش بدم تا آهنگی که کاور شده ، حالا به هر زبونی که باشه
البته خوانندههای مشهور هم از این کارها میکنن ، مثلن کریس دی برگ هم سال قبل یه البوم بیرون داد که تمام آلبوم کاور شده آهنگهای خوانندههای دیگه بود ، این آلبوم استقبال خیلی کمی ازش شد و طبیعی هم بود
همونطور که خودتونم گفتین کاور کردن یه کار مرسومه.
محسن یگانه قبل از اینم چندتا کاور داره که اونام اعلام شدن و مثل خیلی از خوننده های حتی خیلی معروفه و داخلی و اونوری نیست که کاور کنه و اسم اهنگساز رو بزنه خودم. (اینو کلی گفتم)
به نظر من اینکه تونسته در مورد این کاور کردناش حق مطلب رو به اون اثر اصلی عدا (فکر کنم اشتب نوشتم اینو) کنه خیلی خوبه. از اونجایی که کاورهاشم اکثرا خوب گرفتن تو هر آلبومش یه دونه کاور داره.
یالان هم کاور نبود، یه بازخونی کامل بود که اتفاقا بین ترک زبانا و مخصوصا همون ترکیه و اونورا بازخورد خیلی خوبیم داشت.
البته اینو قبول دارم که بعضی ها مثل خود شما از کاور کلا خوششون نمیاد، حالا به هر نوعی، ولی به نظر شخصی خودم کاور اگه خوب از آب در بیاد و از طرف خود خواننده اعلام بشه که کاوره قابل قبوله.
------------------------------
تا الان آلبوم رو خیلی گوش دادم و ازش خوشم اومده. اگه بشه فردا مفصل در موردش مینویسم.
البته یه سری انتقادهاییم دارم نسبت بهش.
از اونجایی که ایشون استاد کاور کردن هستن معمولا بهترین ترک آلبومش همون کاوره در میاد :20:
آلبوم قبلی ترک "بمون" خیلی گرفت که کاور بود، انصافا قشنگ بود.
ali_agha1981
23-10-2012, 11:50
من کاری ندارم تراک نرو کاور بود یا نبود..اگر هم هست دزدی که نیست... کاور رسمی و خریداری شده است...
در ضمن من بیشتر روی تحریر و نحوه خوندن آهنگ تاکید دارم که قشنگ دراومده
وگرنه این اثر فقط آهنگسازیش الهام گرفته شده است و فکر نمیکنم خواننده اصلی هم اینجوری خونده باشه..
این هم کاور اورجنیال آلبوم بدون تک:
VBYOFSKI
23-10-2012, 16:15
تو این 3 روز آلبوم رو خیلی گوش دادم. فکر کنم بتونم الان یه نظر درست و حسابی در موردش بگم.
در کل آلبوم رو دوست داشتم.
اولین چیزی که خورد تو ذوقم این بود که ترانه ها نسبت به رگ خواب افت داشتن البته نه همشون. ترانه خوب هم آلبوم داره ولی کلیت کار افت داشته.
تنظیمها نسبت به رگ خواب پیشرفت داشته و تنظیمهای تکنیکی و خیلی خوبی داره آلبوم.
این بحث ملودی تکراری هم من چیز تکراری به گوشم نخورد و ملودیهای قشنگ و خوبی داره آلبوم.
یه مشکل خیلی اساسی با آلبوم دارم که اونو در ادامه میگم.
به ترتیب در مورد ترک ها مینویسم:
1 - باور کنم: انصافا مهران عباسی تنظیم قشنگی زده واسه این کار ولی من یه مشکل اساسی با این ترک دارم.
آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه و بعدش یه ریتم جالب و قشنگی میگیره ولی تا میای به این ریتم عادت کنی یهو همه چی عوض میشه و به شکل خیلی ناهماهنگی میگه "کسی که دنیای من بوده یه روز ..." اولین بار که گوش دادم خیلی خورد تو ذوقم این یه تیکه ولی گفتم شاید چون اینو تو دمو گوش دادم اینجوری شده ولی هنوز وقتی این ترک رو میشنوم این مکل رو دارم باهاش. ولی تو قسمت دوم آهنگ که میخواد بره واسه ترجیع بند خیلی بهتر و هماهنگتر بود و این اذیت شدن رو نداشت. به نظرم اگه اون ریتم قشنگی که قبل ترجیع بند بود رو بیشتر ادامه میداد خیلی قشنگتر میشد. ترجیع بند کار هم آنچنان قوی نیست و به خاطر همین مسائل من زیاد این ترک رو دوست نداشتم.
2 - نمیشه: بازم یه تنظیم قشنگ و تکنیکی دیگه از مهران عباسی و محسن یگانه (تو آلبوم خوده مهران عباسی، ولی تنظیم مشترکه). تنظیم کار رو دوست دارم ولی اون اتودی که قبلا پخش شده بود رو خیلی بیشتر دوست دارم.
آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه وآروم اوج میگیره. این کار رو دوست دارم و انتقاد زیادی بهش ندارم. ارتباط خوبی باهاش برقرار کردم و اون آخر آهنگ که خیلی آروم و قشنگ میگه نمیشه رو خیلی دوست دارم. البته یه مشکل کوچیک با ترانه اهنگ دارم اونم اینه که بجای "نه دیروز و نه امروز و نه فردا، همیشه" میتونست چیزای خیلی بهتری استفاده کنه. البت معنی خیلی قشنگی داره ولی میشد از کلمات بهتری استفاده کرد.
3 - تو حتی، ... : تنظیماین کار رو علی تابت انجام داده که من خیلی ازش لذت بردم.
بر خلاف خیلی ها که از این ترک خوششون نیومده من خیلی دوسش دارم. حتی همون موقع که ترجیع بندش رو تو دمو شنیدم گفتم که منتظر این کارم.
این آهنگ هم خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه و آروم آروم اوج میگیره. کلا چیز زیادی در موردش نمیتونم بگم. همه چیش رو دوست داشتم، همین.
4 - یادته؟: این آهنگ اصلا حقش نبود اینجا باشه. اصلا حقش نبود ترک 4 باشه و اصلا وارث خوبی برای "گناهی ندارم" و "رگ خواب" نبود.
از تنظیم شهاب اکبری زیاد خوشم نیومد، همونطو که از ترانه کار زیاد خوشم نیومد. تنها جای قابل تحمل ترانه واسه من این تیکست:
تو خودتو به خواب زیدیو نمیتونم از این خواب زمستونی بیدارت کنم
تو بزرگترین اشتباه زندگیم بودی که دیگه نمیخوام تکرارت کنم
که خیلی هم قشنگ میخوندش ولی یهو بعدش همه چی قاتی پاتی میشه و یهو با یه لحن کاملا متفاوت میگه "هر چی بینمون بود تمومه" و بدتر از اون دوباره بعدش با یه لحن متفاوت دیگه میگه "یادته همش بهم میگفتی ...". اصلا بدجور قاتی پاتی میشه این آهنگ و اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام. باید اینو میزاشت ترک 9 به بعد.
این یادم رفت بگم که آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه.
5 - دوست دارم: تنظیم از خود محسن یگانست که کار قشنگی از آب در اومده ولی اهنگ دو مشکل اساسی داره: 1- لحن خودن محسن 2 - ترانه.
نمیدونم چرا محسن صداشو اینجوری کرده و خونده. به نظرم اگه عادی میخوند مثل خیلی دلم ازت پره، اینجا جای تو نیست و من تو رو کم دارم خیلی خیلی بهتر از آب در میومد.
ترانه کار هم جوریه که انگار آخراش دیگه شعر کم آورده و کل شعر آلبوم رو چسبونده به هم وخونده.
6 - نرو: یکی از خیلی خوبهای آلبوم. شهاب اکبری تنظیم خیلی خوب و قشنگی رو این آهنگ زده و ملودی هم که کاوره و آهنگسازشم Rick Allison هستش.
ترانه کار رو خیلی دوست دارم. به نظرم فضا سازی خوبی داره. اجرای محسن هم تو این ترک حرف نداره. کلا کار دوست داشتنی شده.
منم خیلی دوسش دارم. این آهنگ هم خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه. (که انصافا دوست داشتنی شده)
7 - حباب: یه تنظیم خشن از مهران عباسی. همونطور که خود محسن هم گفت قرار نیست کار بگیری باشه. میشد تنظیم رو روون تر و ملایم تر در آورد ولی زیادی خشن.
اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کن. به خاطر همین 2 - 3 بار بیشتر گوش ندادمش. اونم به خاطر این بود که ببینم چی میخواد بگه. در کل نمیتون در موردش حرفی بزنم چون زیاد گوش ندادمش.
8 - نمیزارم خسته شی: تنظیم از علی ثابت. به نظرم تنظیمش چیز خاصی نداشت و چون اکثر سازهای این اهنگ تو ترکیه ضبط شده کلا یه تم ترکی داشت کار.
به نظر من یه ترانه متوسط داشت. البته بعضی جاها بیت های قشنگی داره ولی کلا من زیاد ارتباط برقرار نکردم باهاش. این آهنگ هم مثل بقیه خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه.
9 - کی جا من اومد؟: یک از خیلی خوبهای آلبوم با تنظیم خود محسن یگانه. کاره احساسی و خیلی خوبی از آب دراومده. ترانه خوبی داره و خوب خونده شده.
تنظیم کار هم خیلی خوب قشنگ و تو این ترک هم اون تم ترکی رو میبینیم. آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه و آروم آروم اوج میگیره ولی اون ریتم آروم خودش رو از دست نمیده.
کلا کار دوست داشتنی و خیلی قنگیه و منم خیلی دوسش دارم.
10 - بخند: یعنی حسرت این آهنگ به دل من موند. اون تنظیم کنسرت کجا این تنظیم ریتمیک کجا. اون خوندن احساسی و آروم کجا این خوندم معمولی و تند کجا.
میشد بهترین ترک آلبوم بشه اگه علی ثابت تنظیمش میکرد با اون پیانوی زیبای اولش و صدای بارون ولی شهاب اکبری با این تنظیم و محسن یگانه با این نوع خوندنش این اهنگ رو خراب کردن.
11 - تنهایی: یکی دیگه از خیلی خوبهای آلبوم. یه آهنگ احساسی زیبا. تنظیم علی ثابت واقعا تو این آهنگ قشنگه. اون پیانو اول کار واقعا کار رو خیلی احساسی کرده.
ترانه آهنگ خیلی خوب و من باهاش ارتباط خوبی برقرار کردم. لالایی وسط آهنگ محسن یگانه هم واقعا عالیه و کار رو خیلی بالا کشیده. به نظر من غمگین ترین آهنگ آلبومه و من واقعا ازش لذت میبرم. طبق گفته های آرش حسینی ترانه این کار در مورد زندگی حود محسن یگانست و ترجیع بندش اگه اشتباه نکنم برا 17 - 18 سالگیه محسن یگانست و ملودی کار هم برای زمان نفسهای بی هدف هستش. آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه و ریتم خودش رو نگه میداره تا ترجیع بند و بعد از ترجیع بند دوباره میاد پایین. خیلی این کار رو دوست دارم.
12 - تو که میدونی: تنظیم شهاب اکبری خیلی خوب و قشنگه. ترانه خوبی داره کار ولی میتونست خیلی بهتر از اینم باشه.
آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه یه مشکلی که با آهنگ دارم اینه که تکرار ترانه توش زیاده و میشد جوره دیگه ای کار کرد. در کل این آهنگ رو هم خیلی دوست دارم.
13 - هوایی شدی: یه 6و8 قشنگ با تنظیم خوب محسن یگانه که واقعا حقش نبود که ترک 13 باشه و باید میومد بالاتر. ترانه جالبی داره که من خیلی دوسش دارم. ترجیع بند خیلی قشنگی هم داره.
کلا کار جالب و دوست داشتنی شده و از خوبهای آلبوم. آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه. (که همین قضیه کار رو قشنگتر کرده)
14 - بیت آخر: آخرین ترک آلبوم. یه پایان قوی. یه تنظیم عالی از آرین بهاری و علی رهبری. یه ترانه خوب. یه ملودی زیبا.
همه فاکتورهای یه اهنگ قشنگ رو داره و واقعا هم کار عالی ای از آب در اومده. هیچ ایرادی ندارم به این ترک بگیرم و دارم ازش لذت میبرم.
فضای خیلی جالبی هم داره. تا الان این فضا رو تو کارهای محسن یگانه ندیده بودم و واقعا عالی اجرا کرده این آهنگ رو.
و طبق معمول آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه.
این از نظر من در مورد تک تک آهنگ ها و اما نظر کلیم.
آلبوم هم ترک قوی هم متوسط و هم ضعیف داره. از نظر شخصیه من از رگ خواب ضعیف تر نیست و قوی تر هم نیست، در همو سطحه.
یکی از ایرادای اساسی که آلبوم داره نحوه چیدن ترکهاست که برای بار اول قشنگ میخوره تو ذوق شنونده. نیمه بالایی آلبوم بیشتر کاراش ضعیفن ولی نیمه پایین آلبوم کاملا قوی و خوب.
این باعث میشه شنونده نایی واسه ادامه دادن آلبوم نداشته باشه و ترکهای پایینی که خیلی هم خوب هستن کمتر شنیده بشه.
در کل من آلبوم رو دوست داشتم.
چیزی که خیلی جالب بود واسم اینه که اگه درست یادم باشه چند وقت پیش محسن یگانه گفته بود که این آلبوم برای هوادارامه و کاری به منتقدا ندارم. یه آلبوم برای هوادارا و دقیقا هم همینجوری شده و 90 - 95 درصد هوادارا خوششون اومده ولی بقیه تعداد خیلی کمی.
به نظر من محسن یگانه باید با ترانه سرا های دیگه کار کنه. این که همه ترانه های آلبوم رو خودش بگه با عث شده که سطح ترانه بعضی از آهنگها بیاد پایین. اونجوری هم خودش میتونه ترانه های بهتری بگه و هم سطح ترانه های آلبوم خیلی میره بالا.
در مورد اون قسمتهایی که قرمز کردم بگم که به این تنیجه رسیدم که محسن یگانه اگه رو یه چیز کلید کنه تا شورشو در نیاره ول کن ماجرا نیست. اینو خودش در مورد رگ خواب هم گفته بود که گیر داده بود به یه پلاگین خاص. تو این آلبوم هم گیر داده به شروع کردن با گام خیلی پایین که 11 تا از 14 آهنگ آلبوم اینجوری شروع میشن. منظوره من این نیست که اصلا این کار رو نکنه که اتفاقا قشنگی بعضی از کارا به خاطر همین شروع آرومه ولی وقتی زیاد باشه یکنواخت میشه و امکان داره شنونده اذیت بشه و اینکه لازم نیست همه کارا اینجوری شروع بشه و میشه جوره دیگه ای هم شروع بشه.
5 ترک برتر من:
1 - تنهایی
2 - بیت آخر
3 - نرو
4 - هوایی شدی
5 - کی جای من اومد؟
این نظر من در مورد آلبوم بود. ببخشید که خیلی زیاد شد.
Alireza.M67
23-10-2012, 16:43
خب بعد از چندین و چند بار گوش دادن یه نظر ریز تر بدم :
1 - باور کنم: جزو آهنگ های متوسط محسن به حساب میاد، اصلا به عنوان یک کار سر آلبومی قابل قبول نبود، بهتر بود که آهنگ شماره 1 نبود، من به شخصه اگه یه آلبوم رو بخوام گوش بدم اول آهنگ اول رو گوش می دم بعد آهنگی که اسمش اسم آلبومه، در مورد حباب بهتره که این کار انجام نشه. اما طبق معمول تحریر های محسن عالیه توی این آهنگ، با اینکه آهنگ خیلی معمولیه ولی تحریر ها جورین که آدم دلش می خواد گوش بده.
2 - نمیشه: همونطور که از دمو ها انتظار می رفت یکی از کار های خوب آلبومه، شاید اگه این آهنگ اول آلبوم بود، قضیه خیلی بهتر بود. شعر آلبوم قشنگه، فقط فکر کنم اون کلمه ی "نه دیروز" اضافست، اگه فقط"نه امروز و نه فردا" بود بهتر می شد. قسمت Chorus آهنگ 4 بار تکرار میشه با اینکه زیاده ولی به نظرم خوبه، بار عاشقانه آهنگ روی این قسمت زیاده و کشش داره.
3 - تو حتی: قسمت Chorus آهنگ قشنگه، در کل این آهنگ متوسط رو به بالاست، آهنگ و تنظیم خوبی داره، شعر هم متناسب با ملودی گفته شده، یکم ضعیفه بعضی جاها برای پاسخ گویی به ملودی انگار کلمات به هم چسبیده شده، ولی قابل قبوله.
4 - یادته: اگه به من بگن ضعیف ترین آهنگ این آلبوم کدومه، همین آهنگ رو انتخاب می کنم، از ملودی خوشم نمیاد، ملودی و ریتم خیلی سخت هماهنگن، شعر به نظرم قدرت لازم رو نداره، کلا من اصلا از این سبک شعرم خوشم نمیاد.
5 - دوست دارم: یه آهنگ 6/8 شاد، با شعری نسبتا خوب، ولی این بهترین 6/8 محسن یگانه نیست، می تونست بهتر باشه، اون قسمتی که میگه : " دوست دارم، منه بیچاره" مخصوصا بار اول که میگه (که اگه دقت کنید ملودیش توی یه نت با بقیه متفاوته) آدم بیشتر غصه ش می گیره، حتی فکر کنم این شعر رو میشد یه جوری گفت که با ریتم 6/8 اسلو راک بشه خوند، خیلی هم کار غمگینی در میومد.
6 - نرو: ملودیش قشنگ بود ولی کاور بود، شعرشم خیلی خوب بود، تنظیمش هم خوب بود، کلا یکی از خوب های آلبوم بود، تحریر محسن یگانه توی این آهنگ به چشم میاد، شاید اگه کس دیگه ای بخواد اینو بخونه نتونه. تنها حسرت این آهنگ کاور بودن ملودیشه.
7 - حباب: نظر خاصی در مورد این آهنگ ندارم، شعرش که اصلا ربطی به من نداره، نتونستم ارتباط برقرار کنم، تنظیمشم حرفه ایه ولی قشنگ نیست، من خیلی خوشم نیومد.
8 - نمی ذارم خسته شی: از نظر ملودی و تنظیم بسیار آهنگ دلنشینیه، شاید اگه صرفا بخواید یه چیزی گوش بدید که از ملودیش لذت ببرین، این آهنگ گزینه مناسبی باشه ولی شعرش خیلی منو راضی نکرد.
9 - کی جای من اومد: فوق العادست... عجب ملودی ای، عجب تنظیمی، عجب شعری ... من مرده ی اون قسمتشم که میگه "یه جوری گریه می کردم که بارون بینشون گم بود"، دقت کردید چه ملودی و چه حسی داره؟ عالیه، یکی از بهترین آهنگ های این آلبوم.
10 - بخند: چی بگم!؟ بزرگترین حسرت آلبوم. ملودی فوق العاده، شعر عالی، ولی آخه این چه تنظیمیه!!!؟ شهاب اکبری قشـــــــنگ زد کارو خراب کرد، اصلا من نمی فهمم چرا تنظیم همچین قطعه ای رو باید بدن شهاب اکبری!؟ علی ثابت توی اون تیم چیکارست پس ؟ این نوع آهنگها رو باید روشون دقت کرد، اون حسی که باید، توی این آهنگ نیست! حیف این شعر ، واقعا حیف ... شعرش محشره، ای کاش این توی آلبوم نبود، مثل "اسکله" می گفت همون توی کنسرتو گوش بدین. نمی دونم چطور انتقاد کنم که خالی بشم، چقدر منتظر این آهنگ بودم، حتی یه درصد هم فکر نمی کردم اینجوری بخوان خرابش کنن :(
11 - تنهایی: بسیار آهنگ زیباییه، اکثرا هم خوششون اومده، به نظر منم خیلی خوب شروع میشه ولی حیف که سو گیری شعر از اینور به اونوره، کاش بعضی جاهاش از اونور به اینور بود، منظورم اینه که جای مخاطب و گوینده عوض میشد ...
12 - تو که می دونی: بسیار آهنگ قشنگیه، اینم به نظرم یکی از بهترین های آلبومه، فقط حیف که اون اواخرش شعرو خراب کرده، اگه اون بیت آخر رو نمی گفت (به خاطر خودت، دیگه ازم نخواه که پیش تو برگردم)، خیلی خیلی دیگه آهنگ عالی میشد.
13 - هوایی شدی: فوق العادست، آهنگیه که عجیب ازش لذت بردم، این ریتم 6/8 خیلی خاصه، به نظرم کارهای علیرضا طلیسچی توی این سبک خیلی قشنگن، ولی محسن یدونه ساخت زد روی دست همشون، این آهنگ از هر نظر عالیه، هیچ نقدی بهش وارد نیست، یه کار شیک و تر و تمیز ... شعرشم بسیار جالبه، کنایه های خیلی قشنگی داره مثلا: "تو انگار تو نبردی، ببین چه گرد و خاکی کردی" :)
14 - بیت آخر: اگه ازم بپرسن کدوم آهنگ بهترین بود توی این آلبوم، این آهنگو انتخاب می کنم، ملودی قشنگه ولی از اون قشنگ تر شعر زیباشه و از اونم قشنگ تر تنظیم گوش نواز این آهنگه، چه ظرافتایی داره این تنظیمش، دقیقا برعکس "بخند" تنظیم کننده ها قشنگ حس آهنگ رو درآوردن، یعنی معلومه که کاملا حس آهنگ رو درک کردن، مثلا اون قسمتی که میگه: "تو با خودم که هیچ" یه ظرافت خیلی خوبی داره. آهنگ حس بغض رو خیلی خوب منتقل می کنه، دستشون درد نکنه، من بهترین تنظیم آلبوم رو همین تنظیم می دونم با اینکه اصلا نمیشناسمشون.
15 - بخند (کنسرت): من آخر فولدر این آلبوم یه شماره 15 هم خودم اضافه کردم که آهنگ "بخند" با کیفیت خوب از کنسرته، ترجیح می دم در مورد این نظر بدم، در کنار "بیت آخر" بهترین کار آلبومه، شعر بسیار زیبا، ملودی و تنظیم فوق العاده، حسی که این آهنگ به آدم میده رو کمتر آهنگی میده. به کسایی که اینو گوش ندادن پیشنهاد می کنم حتما گوش بدن، یکی از بهترین آهنگهای محسن یگانست.
Mohammad Yek110
23-10-2012, 17:01
کل آلبوم یه طرف و بیت آخر یه طرف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا زیباست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملودی زیبا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شعر زیبا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیم عالی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی قشنگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كد پيشواز آلبوم نيومد؟؟؟
ali_agha1981
23-10-2012, 19:58
منم نظر کاملم رو اینجا گذاشتم..
محسن یگانه - حباب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیشنهاد میکنم حالا که آلبوم رو خوب گوش کردید...تو نظرسنجی هم شرکت کنید..
ولی تا اینجا که من نظرات خوندم همه در ضعیف بودن سر آلبومی و بد بودن تنظیم "بخند" اتفاق نظر دارند...
کد پیشواز آلبوم حباب هم فعلا نیومده..
در ضمن تو آهنگ 2-نمیشه .یه جا میگه ::
ولی دیدم نمــیــشه..نمــیــشه... نیمیشه..:31:
یا من اشتباه می شنوم..یعنی نمیشد دوباره میخوند این قسمت رو اصلاح میکرد..
Mohammad Yek110
23-10-2012, 20:39
این آلبوما که همون موقع که منتشر می شدن کدشون روی پکشون بود چجوری هماهنگ کرده بودن؟(مثل شلیک فرزین و من و بارون جهانبخش ) توزیع کننده یا خود خواننده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو حتی و بیت آخر رو اون تیکه هاش که من خوشم میاد رو بذارن خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_agha1981
23-10-2012, 20:47
این هم آهنگ اصلی قطعه نرو..
به نظرم محسن یگانه از خواننده اصلی هم بهتر خونده!
Lara Fabian — Je Taime
لینک دانلود به علت ممنوعیت قرار دادن خوانندگان زن خذف شده لطفا خودتون تو یوتیوب یا گوگل سرچ کنید برای دانلود...
واقعا آهنگ سکوت رو با FL Studio ساخته بودن ؟؟ واقعا جالبه...
جایی خوندم گفته که شیرین ترین تجربه ی آهنگسازیش بوده...
من با این برنامه کار کردم ، واقعا راست میگه نرم افزار دوست داشتنی هستش.
حتی اگه به موزیک علاقه هم نداشته باشید با این علاقه مند میشین !
دوست عزیز اکثر خوننده ها از این برنامه استفاده میکنن ... نرم افزار خیلی قدرتمندیه.
همین محسن یگانه تمام ترک هاشو تو این برنامه میکس میکنه.
اگه دموشو دیده باشی متوجه منظورم میشی.
:sq_2:
VBYOFSKI
24-10-2012, 11:28
مثل اینکه هنوز نزاشتن چیزی.
این آلبوما که همون موقع که منتشر می شدن کدشون روی پکشون بود چجوری هماهنگ کرده بودن؟(مثل شلیک فرزین و من و بارون جهانبخش ) توزیع کننده یا خود خواننده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو حتی و بیت آخر رو اون تیکه هاش که من خوشم میاد رو بذارن خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این پیشوازای حباب که صحبت شده بود که آرش گفته بود به خواست خود محسن یگانه رو کاور نزاشتن. که به نظرم خداییش اینجوری خیلی بهتره.
چیه اونجوری. انگار رفتی شارژ ایرانسل خریدی :دی
راستش این قضیه که گفته شیرینترین تجربشه یه تبلیغ برای FL Studio تو کاور آلبوم بود که به خاطر مهران عباسی که تو همین کمپانی کار میکنه انجام شد.
البته خودشم عشقه FL Studio هه.
اون سکوت رو هم آره با همین ساختن.
ali_agha1981
24-10-2012, 12:03
الان داشتم یه مقایسه میکردم بین جدیدترین تک آهنگ هایی که اخیرا اومده
(احسان خواجه امیری -دریا / شهاب رمضان -بمیرم برات / محسن یاحقی -کعبه احساس/رامین بی باک - تمومه آرزومی)
باید بگم به نظرم حتی ضعیف ترین تراک آلبوم حباب هم یه سر و گردن از این آهنگ ها بهتر و قوی تر هست...البته دریا خواجه امیری واقعا خوب بود..:46:
آقا حالا کسی نمیدونه چرا صدای محسن یگانه اینقد عوض شده ؟
به نظرم دیگه جذبه ی قبلا رو نداره.
الان ترک قبلیاشو دارم میگوشم خیلی صداش خوبه.
ولی الان صداش نازک تر شده.
بعضیا میگن به خاطر عمل بینیه.
بعضیا میگن از وقتی زن گرفته اینجوری شده :sq_24:
Eblis 2011
24-10-2012, 15:25
فک کنم خانومش سر شام و ناهار ترشی جات خیلی بهش میده :sq_2:
همین نظر رو دارم... این صدا ، دیگه اون صدا نیست.
hamidreza2010
24-10-2012, 15:34
مگه محسن ازدواج کرده؟
جدا میگم من خبر ندارم ازدواج کرده یا نه؟
مگه محسن ازدواج کرده؟
جدا میگم من خبر ندارم ازدواج کرده یا نه؟
خسته نباشی :sq_8:
آره فک کنم دو سه سالی میشه ... وقتی رگ خوابو داد ازدواج کرده بود تا اونجایی که یادمه.
فک کنم خانومش سر شام و ناهار ترشی جات خیلی بهش میده
اینم بعید نیس :sq_2:
همین نظر رو دارم... این صدا ، دیگه اون صدا نیست.
قبلا صداش مردونه بود پسرام حال میکردن باش ... الان صداش فقط به درد این دخترا میخوره :sq_24:
matr!x_2008
24-10-2012, 22:35
البوم متوسط رو به ضعیف. ترک های غمگینش که اصلا جالب نبود. اون یکی 2 تا شادشم چنگی به دل نمیزد... اصلا هر کی تو ایران البوم رسمی و مجاز! میده بیرون شعر و صدا و کلا همچیش ابکی میشه! دی: تک اهنگای قبلی و البوم رگ خواب محسن فوق العاده بودن... در کل فک کنم حباب ضعیف ترین البوم محسن باشه:sq_19:
عمل بینیش و زنش که موقع رگ خوابم بود...
صدای یه خواننده نمیتونه تو چندین و چند سال یه رنج ثابتی داشته باشه..
صدا فقط تو بعضی آهنگها تغییر کرده و اونم مربوط به نحوه ی خوانش هست خودش خواسته اینجوری باشه...
+
لالایی وسط تنهایی منهدم کنندس..
دوست دارم و هوایی شدی به نظر میرسه بدجور ترکوندن...
+
حواشی انتشار آلبوم جدید محسن یگانه؛
حواشی انتشار آلبوم جدید محسن یگانه؛
نزدیک به 5000 نظر در 2 روز اول انتشار برای «حباب»
موسیقی ما - بعد از گذشت حدود دو سال از انتشار آلبوم «رگ خواب»، آلبوم «حباب» سومین اثر مجار این خواننده پرطرفدار موسیقی پاپ ایران منتشر شد.
انتشار این آلبوم نیز همانند آلبوم قبلی بازخوردها و نظرات مثبت و منفی فراوانی در پی داشت. تا جایی که با گذشت تنها 2 روز از انتشار این آلبوم نزدیک به 5000 کامنت از سوی کاربران سایت «موسیقی ما» زیر مطالب مربوط به این آلبوم ثبت شده است که در نوع خود بینظیر است. حجم این نظرات تا جایی بوده که مسئولین سایت را برای تایید آنها دچار مشکل کرده است . به همین دلیل از کاربرانی که نظراتشان هنوز تایید نشده است خواهشمندیم کمی صبر پیشه کنند و از ارسال دوباره یک نظر اجتناب کنند. در ضمن نوشتن نظات به زبان فارسی کمک شایانی به تسریع عملیات تایید آنها خواهد کرد.
قطعا این دو روز زمان مناسبی برای نتیجه گیری نهایی درباره نقاط ضعف و قوت این آلبوم نیست اما تعداد زیاد بازخوردهای پیرامون انتشار «حباب» نشان از جایگاه ویژه این خواننده در میان اهالی موسیقی ایران دارد. توصیه سایت موسیقی ما به کاربرانش گذاشتن نظراتی است که برای این خواننده و آلبوم و موسیقی پاپ کشورمان مفید باشد و خارج از بحث طرفداری و تعصب هوادارای با اصول انتقادی و محترمانه بیان شود.
آلبوم «حباب» با وجود برخی نظرات منفی توانست با پیشی گرفتن از سایر آلبوم هادر حال حاضر در صدر محبوبترین آلبومهای «موسیقی ما» قرار گیرد. باید دید این آلبوم بعد از بیشتر شنیده شدن و با اضافه شدن تعداد رای دهندگان و سایر کاربران سایت همچنان میتواند این عنوان را برای خود حفظ کند. و البته انتشار آلبومهای در راه محسن چاوشی، احسان خواجه امیری ف خشایار اعتمادی و... چقدر در این انتخابها تاثیر خواهد داشت.
سایت موسیقی ما این اطمینان را به کاربرانش می دهد که اکثر این نظرات توسط هنرمندان محبوبشان خوانده می شود و البته در روزهای آینده گفت و گوی مفصلی را با محسن یگانه و همچنین برخی از تنظیم کنندگان این آلبوم خواهیم داشت تا واکنش های آنها را نیز بعد دیدن بازخورد های آلبوم با هم ببینیم.
منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما
+
علی ثابت در گفت و گوی اختصاصی با سایت موسیقی ما؛
در ایران مافیای موسیقی نداریم
موسیقی ما - محسن هردان: رهبری ارکستر ناصر عبداللهی، محسن یگانه، احسان خواجه امیری و رضا صادقی؛ بیش از ده سال تجربه ی اجرای زنده با مطرح ترین خواننده های کشور؛ همکاری با محسن یگانه در آلبومهای «رگ خواب» و «حباب»؛ اینها تنها بخشی از سوابق هنری «علی ثابت» است که به بهانه کنسرت جدیدش با محسن یگانه، در یک روز پاییزی به سراغش رفتیم تا با او درباره ی ناگفته های این سالهایش صحبت کنیم. حاصل این دیدار، گفت و گویی خواندنی شده که در ادامه می خوانید.
از شروع فعالیتِ حرفه ایتان بگویید.
به طور حرفه ای از دوران دانشگاه با ساخت تیتراژ و موسیقی متن برای برنامه های زنده، همکاری با صدا و سیما را آغاز کردم. به صورت پراکنده اجراهای صحنه ای هم داشتم، ولی خواننده های معروفی نبودند... فکر می کنم اولین کنسرتی که با همین گروهی که الان می بینید - که با زایا سلیمان تشکیل شد - استارت زدیم، کنسرت مجتبی کبیری در شیراز در سال 83 بود که آن زمان تصمیم گرفته بودیم زایا سرپرست ارکستر باشد و من رهبر ارکستر. با همان ارکستر تا انتهای سال 87 بودیم ولی آن سال من و زایا تصمیم گرفتیم که هر کدام مستقل کار کنیم و ما همچنان ادامه دادیم. زایا با احسان خواجه امیری و من با محسن یگانه.
به جرأت میتوان گفت که گروه هایی که آن زمان در موسیقی پاپ تشکیل شدند، از دوام و صمیمیت بیشتری نسبت به گروه های فعلی موسیقی برخوردار بودند. رمز این صمیمیت و دوام چیست؟
فکر می کنم دلیل اصلی این دوام را می توان در مدیریت درست پیدا کرد. وقتی مدیریت درست باشد همه چیز سر جای خودش قرار می گیرد. از همان اول هم همینطوری کار کردیم و اکنون نیز همان گونه کار می کنیم. خط مشی ای که آن زمان داشتم، الان هم دارم. نظم کاری از ابتدا برای ما خیلی مهم بود و الان هم هست. تلاشمان بر این بوده که کارمان را درست انجام دهیم. یعنی اینطور نباشد که بگوییم در فلان تاریخ کنسرتمان را برگزار کنیم و بعد خداحافظ! اصلاً اینطور نبود. همیشه در کارهایم پلن و برنامه ریزی داشته ام. سعی کردم هم به روز باشم و هم وظیفه ای که دارم را درست انجام بدهم.
این صمیمیتی که بین اعضای گروهتان هست و اینکه همه به گروه بیشتر وفادارند تا به فرد، از کجا نشئت می گیرد؟ در این سالها بعضی از نوازندگان از گروهتان رفته اند، ولی هنوز با موفقیت به کارتان ادامه می دهید. دلیلش چیست؟
همیشه همین بوده. در این سالها تغییراتی هم داشتیم ولی این تغییرات هیچ وقت به گروه اصلی لطمه نزد. گروهی که از اول درست انتخاب شده باشد، با رفتن یک نوازنده - ولو اینکه نوازنده خیلی خوبی هم باشد - هیچ تاثیری در ادامه ی کارِ گروه نخواهد داشت. یکی از نکات جالب این است که هر نوازنده ای که از گروه ما جدا شده (اسم نمی برم) به شدت پشیمان شده است.
از خواننده های دیگر هم پیشنهادی داشتی؟
خیلی زیاد. ولی قبول نکردم به خاطر اینکه در حال همکاری با محسن یگانه هستم. اگر محسن نبود شاید قبول می کردم چون خیلی هایشان توانا بوده اند. ولی من تیم خودمان را یکی از موفق ترینها می دانم. محسن خواننده خیلی خوبی است.
شرایط موسیقی فعلی با آن زمان که شما وارد موسیقی شدید چقدر تفاوت دارد؟
الان خیلی بهتر شده. از لحاظ فنی، موسیقی نسبت به آن زمان خیلی پیشرفت کرده است. فرهنگ کنسرت رفتن در جامعه ی ما به شدت بالا رفته، مردم موسیقی خوب گوش میدهند و الان خیلی خوب میتوانند تشخیص دهند که در یک اجرای زنده چه اتفاقاتی می افتد تا یک موسیقی خوب شنیده شود. آن زمان تعداد آلبومهایی که منتشر می شد یا کنسرتهایی که برگزار می شد، مثل حالا نبود. الان خیلی بیشتر شده. بعضی ها میگویند موسیقی بازاری شده ولی به نظر من اصلاً اینطور نیست. موسیقی خیلی پیشرفت کرده. مردم الان همه جور موسیقی گوش می دهند. به خوب و بدش کاری ندارم چون خوب و بد همه جا وجود دارد، منتها در حال حاضر شرایط ماندنی بودن و کار خوب کردن خیلی سخت تر شده است. آن موقع بیشتر از 3 یا 4 تا خواننده نامبروان نبود، با 2 یا 3 ارکستر حرفه ای؛ ولی حالا 90 درصد خواننده هایی که داریم، خواننده های خوبیهستند. حتی همین خواننده هایی که در این یکی دو ساله مطرح شده اند همگی خوب هستند.
نسبی می گویم، به نظر من خواننده هایی که خودم با آنها همکاری داشتم مثل ناصر عبداللهی، محسن یگانه، احسان خواجه امیری و رضا صادقی، خواننده های بین المللی هستند و فقط محدود به ایران نمی شوند. یعنی خواننده هایی هستند که در هر کشوری باشند، این توانایی را دارند که موفق شوند. بنابراین شرایطی که الان در موسیقی هست شرایط خوبی است. همین که کنسرتها زیاده شده، رقابتها را بیشتر می کند و این به نفع موسیقی است.
بعضی از خواننده ها می گویند که مافیای موسیقی به بیشتر از چند خواننده اجازه کنسرت گذاشتن نمیدهد...
من همچین چیزی را اصلاً قبول ندارم و به نظرم هر کسی با پشتوانه ی توانایی های خودش میتواند موفق باشد.
برای کنسرت جدید چه برنامه ای دارید؟
از آنجایی که فاصله ی انتشار آلبوم «حباب» با اولین کنسرت، شاید کمتر از 4 روز باشد، برای کنسرت جدیدمان تنها چهار قطعه از آلبوم جدید را انتخاب کرده ایم. با تغییراتی در تنظیمها، کارهای قبلی را هم اجرا می کنیم. دوست داشتیم اول آلبوم خوب شنیده شود و برای کنسرتهای بعدیمان که قرار است تمدید شود، این قول را می دهم که کارهای بیشتری از آلبوم جدید اجرا کنیم.
دلیل اینکه با شرکت قبلی برگزار کننده کنسرت هایتان (آوای هنر) قطع همکاری کردید چه بود؟
عنوان کردن بحث قطع همکاری کاملاً اشتباه است. چون اصلاً اینطور نیست. ما همچنان با آوای هنر همکاریمان را ادامه می دهیم. چون خیلی صحبتها شده و حالا هم بحث به اینجا رسید، بگذار یک چیز را کلی بگویم. هیچ مشکلی بین ما و شرکت «آوای هنر» نبوده و نیست و نخواهد بود. به خاطر اینکه آوای هنر یک تیم حرفه ای و با کیفیت دارد که دارند کارشان را انجام میدهند، ما هم داریم کارمان را انجام می دهیم. این حق طبیعی هنرمند است که در زمانهای مختلف، شرایط متفاوتی را برای خود به وجود بیاورد. به طور مثال، خود من شاید بعضی مواقع بخواهم با گروهی کار کنم که یک مقدار سرشان خلوت تر باشد یا اینکه بخواهم فضای جدیدی را تجربه کنم.
این را بگویم که هیچ قرارداد بلندمدتی برای کنسرت بین ما و آوای هنر نبوده و این مسئله ای بود که خیلی از رسانه ها به اشتباه بیان کردند. اولین قرارداد ما با آوای هنر، برای کنسرت تیر سال 89 بین من و محسن و آقای جلیل پور بسته شد. بعد از آن دوستانه و رفاقتی با هم کار کردیم. اصلاً قرارداد بلندمدتی نداشتیم. شاید دوباره با هم همکاری داشته باشیم و شاید هم نداشته باشیم. ما با هیچ شرکتی قرارداد بلندمدت نداشتیم و نخواهیم داشت. قرارداهای ما کنسرت به کنسرت بسته می شد، الان هم همین طور است.
اعضای گروهتان در این کنسرت همان افراد گروه قبلی اند؟
بله. در این کنسرت پیام طونی (ویلن)، فیروز ویسانلو (گیتار کلاسیک) و بابک مالکی فرد (گیتار الکترونیک) به گروه ما اضافه شده اند.
حضور این همه نوازنده حرفه ای هزینه هایتان را بالا نمی برد؟
هزینه برای من مهم نیست. فقط به کیفیت فکر می کنم.
خودتان گفتید تیم آوای هنر حرفه ای بود. اگر کیفیت برایتان مهم است، پس چرا گروه تهیه کننده قبلی را عوض کردید. دلیلش مسائل مالی بوده است؟
نه به هیچ وجه.
اگه همه چیز خوب بوده و مشکل مالی هم نداشتید پس چرا تهیه کننده ی کنسرت را عوض کردید؟
بذار کلی بگویم و زیاد وارد این مسئله نشویم. من نزدیکترین شخص به تهیه کننده ها هستم. حتی از محسن هم نزدیکتر... باور کنید هیچ مشکلی نبوده است. هر آدمی حق انتخاب دارد.
امروز آلبوم «حباب» منتشر شد. در این آلبوم هم با محسن همکاری داشتید؟
بله. 3 تنظیم در این آلبوم دارم: تو حتی، نمیذارم خسته شی و تنهایی. ولی به نظرم بهترین قطعه آلبوم، «کی جای من اومد» است.
درباره ی این اسامی یکی دو کلمه بگو:
محسن یگانه: موفق
آقای جلیل پور: کاربلد
مازیار فلاحی: با احساس
احسان خواجه امیری: خواننده خوش صدا
رضا صادقی: با معرفت
ناصر عبداللهی: مَرد
اصغر فرهادی: باعث افتخار
علی کریمی: خوشم میاد ازش
دکتر حسابی: مغز متفکر
نیما یوشیج: پدر شعر نو
حسن اردستانی: دوست خوبم
برج میلاد: خاطره
علی ثابت: نمی دونم شما باید بگید!
صدای یه خواننده نمیتونه تو چندین و چند سال یه رنج ثابتی داشته باشه..
اصلا صحبت سر رنج صدا نیست ... سر تن صداس !
صداش تغییر کرده نه اینکه بگیم از این رنج داره بلندتر میخونه.
از تک ترکش که خیلی دلم ازت پره بود اینجوری شد.
دوست دارم و هوایی شدی به نظر میرسه بدجور ترکوندن...
والا چی بگم در مورد این ترک ها ...
کلا تنظیم توی این آلبوم به نظر من خوبه ولی من با شعراش و صداش مشکل دارم.
حالا صداش هیچی ... ولی شعراش واقعا ضعیفه. البته بیت آخر خوبه.
در کل به نظر من محسن یگانه به سمت کارهای عام پیش میره. اون میدونه که مردم عام از این جور خوندن ها خوششون میاد.
شاید اصلا به این فکر نیست که مخاطب خاص داشته باشه (بر عکس کسی مثل محسن چاووشی که به نظرم کم کم دیگه کاراش خاص پسند داره میشه)
طبیعتا وقتی مردم عادی این شعرارو گوش میدن باهاش حالم میکنن ! هیچ وقت نمیگن کارش ضعیفه چون بیشتر براشون ریتمو این چیزا مهمه.
این که شعر اینجوری باشه :
تکلیف عشقمونو بهم بگو که بدونم
باشم نباشم بمونم یا نمونم :sq_6:
اصلا براشون مهم نیست.
ali_agha1981
25-10-2012, 10:57
به نظر من صداش که خیلی هم بهتر شده ..یعنی پخته تر شده و خیلی صاف و تیز تر شده که من خیلی حال می کنم..:46:
در مورد ترانه هاش باید گفت که فکر کنم آخرین آلبومی باشه که همه ترانه هاش رو خودش میگه...چون در اینکه ترانه هاش در بعضی قطعات ضعیف بوده شکی نیست.
خصوصا تراک دوست دارم..
اینم همشهری جوان ::: لینک اصلاح شد !
احتمال داره آدرس عکس هیلتر باشه پس این لینک ببنید :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا صحبت سر رنج صدا نیست ... سر تن صداس !
صداش تغییر کرده نه اینکه بگیم از این رنج داره بلندتر میخونه.
از تک ترکش که خیلی دلم ازت پره بود اینجوری شد.
والا چی بگم در مورد این ترک ها ...
کلا تنظیم توی این آلبوم به نظر من خوبه ولی من با شعراش و صداش مشکل دارم.
حالا صداش هیچی ... ولی شعراش واقعا ضعیفه. البته بیت آخر خوبه.
در کل به نظر من محسن یگانه به سمت کارهای عام پیش میره. اون میدونه که مردم عام از این جور خوندن ها خوششون میاد.
شاید اصلا به این فکر نیست که مخاطب خاص داشته باشه (بر عکس کسی مثل محسن چاووشی که به نظرم کم کم دیگه کاراش خاص پسند داره میشه)
طبیعتا وقتی مردم عادی این شعرارو گوش میدن باهاش حالم میکنن ! هیچ وقت نمیگن کارش ضعیفه چون بیشتر براشون ریتمو این چیزا مهمه.
اصلا براشون مهم نیست.
به نظرت صدای محسن چاوشی تو هر 4 آلبومش تغییر نکرد...؟؟؟
کارهای عام پسند همیشه تو آلبوماش زیاده ولی کارای اسلو زیاد عام پسند بسته نمیشن این آلبوم هم اشباع از کارای اسلو و غمگینه..
+
امروز 2 فروند! حباب خریداری شد..
+
علی جان مطلب همشهری جوان قابل نمایش نیست...؟
به نظرت صدای محسن چاوشی تو هر 4 آلبومش تغییر نکرد...؟؟؟
+
کارهای عام پسند همیشه تو آلبوماش زیاده ولی کارای اسلو زیاد عام پسند بسته نمیشن این آلبوم هم اشباع از کارای اسلو و غمگینه..
+
علی جان مطلب همشهری جوان قابل نمایش نیست...؟
صدای چاوشی تغییر نکرده اما لحنش چرا تغییر کرده و از لحن بغض وار یه شاخه نیلوفر به سمت لحن محکم پرچم سفید حرکت کرده ، اما صدا همونه! البته فرق صدای یگانه و خیلی خواننده ها با امثال چاوشی و داریوش در اینه که فرکانس صداشون به فرکانس صدای اغلب سازها نزدیکه به همین خاطر گاهی اوقات اگر میکس و مستر خوب نباشه صداشون جور دیگه ای به نظر میاد! البته اگر بهتون بر نمیخوره به نظرم صدای یگانه نازک تر شده نسبت به اون اوایل!
بله صداش بعضی قطعات نازک تر شده چرا بهم بر بخوره؟؟؟
ولی دلیل بر بدبودنش نیست...
موقع رگ خوابم بشدت روی وکال انتقاد کردن ولی الان میگن خوبه..
میکس و مستر حباب هم یکی از بهترین ها بوده اینو همه میگن..
+
در مورد اون یکی محسن:
چه جالب لحن تغییر کرده صدا تغییر نکرده!!!
من نگفتم خوب یا بد شده منظورم تغییر صداش در هر 4 البوم هست..
بله صداش بعضی قطعات نازک تر شده چرا بهم بر بخوره؟؟؟
ولی دلیل بر بدبودنش نیست...
موقع رگ خوابم بشدت روی وکال انتقاد کردن ولی الان میگن خوبه..
میکس و مستر حباب هم یکی از بهترین ها بوده اینو همه میگن..
+
در مورد اون یکی محسن:
چه جالب لحن تغییر کرده صدا تغییر نکرده!!!
من نگفتم خوب یا بد شده منظورم تغییر صداش در هر 4 البوم هست..
بله از نظر میکس و مستر خیلی بهتر از آلبوم های قبلیشه.
ما هم نگفتیم حالا که صداش نازک تر شده بده ! شاید خیلیا دوس داشته باشن ... ولی خب من دوس ندارم و بیشتر دنبال علتش بودم.
آخه معمولا صدا بم تر میشه بعد از مرور زمان نه اینکه نازک بشه.
من با نظر دوستمون که گفت لحن چاووشی تغییر کرده نه صداش موافقم.
نحوه ی اجرای آهنگاش خیلی تغییر کرده اما صدا همون صدای قبلیه.
حالا اگه شما آهنگی رو سراغ داری توی این 4 آلبوم که صداش فرق داره خوشحال میشیم بدید ما گوش بدیم.
:20:
hamidreza2010
25-10-2012, 23:18
اصلا براشون مهم نیست.
ولی به نظرم این ُ خیلی شعرشو زشت کرده وسط شعر ریتم و تنظیمشو بهم میزنه
چی بگم والله.کاش یخورده شعرش بهتر بود.هر چند خیلی قشنگه ولی خب (تکلیف عشقمونو بهم بگو که بدونم باشم نباشم بمونم یا نمونم) به نظرم وسط شعر خوب نشده
مجید جان من لحن رو جدا از صدا نمیدونم...
منظور من اینه که صدایی که شنیده میشه با آلبوم قبلی تفاوت داره حالا شما اینو لحن میدونی بحثی نیست...
اتفاقا در بعضی آهنگها هم لحن یگانه تغییر کرده نه صدای اصلیش..
میشه تو دو سال صداش نازک بشه؟؟؟
+
اینو ببینین میخکوب میشید البته بحثش خیلی وقته هست...
محسن یگانه در گفت و گو با سایت موسیقی ما از آینده کاری اش و «حباب» می گوید؛
یگانه: شاید دیگر آلبوم منتشر نکنم
موسیقی ما - آرتین ولی الهی: محسن یگانه پس از پشت سر گذاشتن یک دوره ی کاری پرتلاطم، بالاخره سومین آلبوم رسمی اش با نام «حباب» را منتشر کرد. این آلبوم در بدو انتشار با واکنشهای گوناگون مخاطبین مواجه شد. ثبت بیش از 5000نظر در خصوص این آلبوم در سایت موسیقی ما، آن هم تنها در کمتر از 24 ساعت، نشان از اهمیت ویژه ی این آلبوم و جایگاه خاص «محسن یگانه» دارد. به همین بهانه با او گفت و گوی کوتاهی انجام داده ایم. این مصاحبه را به عنوان پیش درآمد یک گفت و گوی متفاوت و مفصل که به زودی در سایت موسیقی ما منتشر خواهد شد، بخوانید.
بازخورد آلبوم چطور بوده؟
خودم هنوز آلبوم را جایی نشنیده ام. خیلی از دوستان گفته اند که همه جا کارها شنیده می شود، اما من فقط به گوش خودم اطمینان دارم! همه می گویند که بهتر از آلبوم قبلی بوده و همین برایم کافی است.
در یکی دو سال اخیر حاشیه های زیادی داشتید. آنقدری که سر این آلبوم اذیت شدید، جواب گرفتید؟
خود این آلبوم حاشیه نداشت، بلکه «من» حاشیه داشتم. بعضی ها دلشان نمی خواست این آلبوم نتیجه بدهد. یکی از چیزهایی که الان خوشحالم می کند این است که بالاخره از شر این آلبوم خلاص شدم! خیالم راحت شد.
سال 87، در مصاحبه ای از من پرسیده شد که «فکر می کنی تا کِی می توانی کار کنی؟» دقیقاً یادم هست در پاسخ گفتم: تا 3 آلبوم تضمین می دهم؛ آلبومی که درخور شأن باشد و بتوان آن را شنید. الان خوشحالم و خدا را شکر می کنم که توانستم پای حرفی که زدم بایستم.
به حرفتان در آن مصاحبه اشاره کردید؛ اینکه گفته بودید تا سه آلبوم تضمین می دهم. آخرین قطعه آلبوم جدیدتان هم «بیت آخر» نام دارد. این دلهره در میان هوادارانتان ایجاد شده که شاید «حباب» آخرین آلبوم محسن یگانه باشد...
خودم در این آلبوم «بیت آخر» را خیلی دوست دارم. به نظرم همه چیزش خوب است. شاید «بیت آخر» آخرین قطعه ای باشد که در قالب آلبوم از من منتشر شده است. نمی خواهم طرفداران را ناراحت کنم. هرچند در حال حاضر خسته ام و ممکن است گفتن این حرف عجولانه باشد، ولی شاید دیگر آلبومی منتشر نکنم. برای انجام یک کار، باید لزومش احساس شود و این خیلی مهم است. فعلاً لزومی نمی بینم. اگر بخواهم کار بکنم شاید در قالب ریمیکس باشد.
قطعاً هوادارانت نسبت به این تصمیم جبهه می گیرند چرا که برایشان چندان جالب نخواهد بود. فکر می کنید بتوانید در مقابل آنها مقاومت کنید؟
بحث مقاومت نیست. طرفدارانم در این چند سال آنقدر به من لطف کرده اند که بار مسئولیتم سنگین شد. من هم تمام توانم را گذاشتم،نه پول، نه جایگاه و نه هیچ چیز دیگری به جز موفقیت آلبوم برایم مهم نبود.
من علاقه های دیگری هم دارم. مثلاً اگر درس می خواندم، الان حداقل یک مدرک مهندسی گرفته بودم، ولی می خواستم چه کار کنم؟! یک استعدادی داشتم، حوصله هم داشتم، اینها با هم تلفیق شد، هواداران هم مرا هُل دادند و به اینجا رسیدم. می خواستم ادای دین کنم و فکر می کنم این کار را انجام دادم. دیگر بعد از این نباید از من توقعی داشته باشند. پیشنهاد می کنم دیگر توقع آلبوم از من نداشته باشند. اما قطعاً تک آهنگ منتشر خواهم کرد. کارهایی در زمینه موسیقی الکترونیک انجام داده ام، چند تک آهنگ عجیب و غریب هم دارم که همه را غافلگیر خواهد کرد.
من در زندگی فقط همین الان می توانم 27 ساله باشم و این انرژی و توانایی را داشته باشم و ممکن است بالا رفتن سن و سالم، انرژی و کارم را تحت الشعاع قرار دهد و من از این می ترسم. باید بنشینم و فکر کنم ببینم چه باید کرد. هنوز هیچ چیز قطعی نیست. شاید هم همین فردا به فکر تولید یک آلبوم جدید افتادم.
در مورد تراک «حباب» توضیح بدهید. قطعه ای که هنوز نیامده حاشیه ساز شده! برداشت های متفاوتی از آن شده و برخی آن را به یک خواننده ی خاص نسبت می دهند.
نباید اینقدر حاشیه سازی کرد. این همه کار اجتماعی انجام شده، با هیچ کسی اینطور برخورد نشده است. شاید تنها چیزی که در این آلبوم توانسته اند به آن «گیر» بدهند همین بوده است! اصلاً هر کسی که این قطعه او را ناراحت کند، خود «حباب» است. هر کسی که حباب باشد این قطعه را به خود خواهد گرفت، کسی که از نشان دادن واقعیت به مردم ترس داشته باشد.
در جایی از فیلم سوپراستار دیالوگی با این مضمون گفته می شود که «شما خودتان را می کشید که معروف شوید، و وقتی که معروف می شوید، عینک دودی میزنید که شناخته نشوید!» خوب، چرا اینطور است؟ واقعاً جوابی برایش وجود ندارد... خیلی ها اینطوری اند و این مشکل را دارند و مردم نمی توانند به آنها نزدیک شوند. خود تو با هنرمندان زیادی رابطه داشته ای، مطمئناً تفاوت بین چیزی که از قبل در ذهن تصور کرده بودی و چیزی که با آن روبرو شدی، آنقدری زیاد هست که تو را به فکر این فرو ببرد که اینها واقعاً حبابند.
ما همه آدمیم که به اینجا رسیده ایم. مردم ما را به اینجا رسانده اند. حالا بگوییم "به ما نزدیک نشوید... پیف پیف دیگر از این به بعد همه چیز بو میدهد..."؟ شاید این ادبیات من چیپ و لمپن باشد، اما واقعیت قضیه آنقدر چیپ هست که اینجوری درباره اش حرف بزنم.
فکر می کنید ترانه ی «حباب» در مورد خودتان صدق نمی کند؟ چقدر سعی کردید که اینطور نباشید.
بهتر است دور و بری های من این را جواب بدهند. محسن یگانه ی نفسهای بی هدف را در نظر بگیرند. از آن موقع اخلاقیات من فرقی کرده؟ به نطر خودم خیر... شاید جاهایی مجبور شده ام جدی تر برخورد کنم، اما به خدا این لازمه ی کار بوده است. ولی من همان آدمم. البته تغییراتی هم کرده ام، مثلاً اعتماد به نفسم بالاتر رفته... همین که من این مسئله را اینقدر راحت بیان می کنم را باید به فال نیک گرفت.
اینکه این ترانه را برای خواننده ی خاصی اجرا کرده باشید را تکذیب می کنید؟
بله. فکر می کنم یک دسیسه ای هست و برخی می خواهند جو را بهم بریزند. در یکی دو سال اخیر، خیلی ها دوست داشتند من را یک آدم حاشیه دار جلوه دهند. به همین خاطر برایم حاشیه درست می شد. یک سوال دارم. به نظر شما همین مسئله ی حاشیه ای که الان به وجود آمده را من به وجود آورده ام؟
این طبیعی است که برای مخاطب سوال به وجود بیاید. بالاخره برداشتهایی که از یک اثر می شود متفاوت است.
بهتر است که اشتباه برداشت نکنند. هر کسی که ترانه ی این قطعه به او بربخورد، باید در رفتارش تجدیدنظری داشته باشد؛ حتی خود من که این شعر را گفته ام اگر ایرادی در این زمینه پیدا کنم حتماً باید آن را برطرف نمایم. خدا را شکر همیشه سعی کرده ام که این اتفاق نیفتد.
این آلبوم قطعات زیادی داشت و مدت زمان هر یک از آنها نیز نسبتاً زیاد بود. فکر نمی کنید این مسئله مخاطب را خسته کند؟
من از روزی که شروع به کار کردم، یک سری طرفدار خاص پیدا کرده ام که هرچه دارم از صدقه سری آنهاست. بعد از آلبوم رگ خواب وضعیت کمی عوض شد، فکر نمی کردم کارهایم اینقدر همه گیر شود و یک سری مخاطب پاپ و فان هم داشته باشم. این وضعیتم را کمی سخت کرد. خیلی خوب بود اما برایم گران تمام شد. مجبور شدم برای کار بعدی این را در نظر بگیرم که هم مخاطب خاصم را از دست ندهم و هم مخاطبی که به عنوان فان و سرگرمی کار من را گوش می کند را راضی کنم. دامنه ی مخاطبانم وسیع تر شد. در این چند سال ژانرهای مختلف را تجربه کردم که بعضی ها دوست داشتند و بعضی ها دوست نداشتند. به خاطر این مسائل برای انتخاب آهنگ کار سختی پیش رو داشتم و نمی توانستم هیچ کدام را حذف کنم. چرا که هیچ یک را بدون فکر و دلیل نساخته بودم.
نمی توانستم به آهنگها لطمه بزنم و تایمشان را کم کنم. اگر این کار را می کردم، این سوال پیش می آمد که چرا مدت زمان آهنگها کم است. اگر یک آهنگ پنج دقیقه ای را نصف کنیم، می شود دو دقیقه و نیم که این تایم نرمال نیست و صرفاً برای یک کار تفریحی یا تیتراژ است.
برای اینکه قطعات خسته کننده نشود، کارهای زیادی انجام دادم. مثل استفاده از تنظیم کننده های مختلف و نوازندگان زیاد که البته کار خیلی سخت تر شد. باید روی صدا دقت زیادی می کردیم، از دوستان و همکاران من که در این کار هستند بپرسید آیا تا به حال برای 14 قطعه، «40 گیگابایت» پروژه ی وکال داده اند؟! من این کار را کرده ام و اگر بخواهند نشان می دهم. روی خواندن هم دقت زیادی داشته ام. سعی کردم زیاد از افکت استفاده نکنم.
حدوداً طی یک روز، بیش از 5000 نظر درباره آلبوم حباب در سایت «موسیقی ما» به ثبت رسیده، چه نظری دارید؟
ظاهراً تا به حال سابقه نداشته... خوشحالم، الان حسابی خوشحالم! خنده از لبانم نمی رود. 5000 تا واقعاً خیلی زیاد است. دمشان گرم! هر کسی هر چیزی نوشته دستش درد نکند. چه کسانی که تعریف کرده اند و چه آنهایی که انتقاد کرده اند.
بعضی ها می گویند کلاً آلبومش به درد نمی خورد. یا اینکه می گویند چرا فلان آهنگ فلان مشکل را دارد... بعد که می روم بررسی می کنم و روی آن آهنگ دقت می کنم می بینم گویا اصلاً آهنگ را نشنیده است! اینها از روی غرض ورزی است. اما انتقادی که به جا باشد، از روی محبت و لطف است و من از آن خیلی استقبال می کنم.
نکته ی خاصی هست که بخواهید مطرح کنید؟
عکاس آلبوم (بهنام دریانی) گیر داد که من اخم کنم. به خدا من اینقدر اخمو نیستم!
از طراحی کاور راضی بودید؟
بله، دوست داشتم. این را در نظر بگیرید که این اولین کاوری بوده که بهنام دریانی طراحی کرده. از روی رفیق بازی کار را به او نسپردم، واقعاً کارهایش را دوست داشتم. اینها ثمره ی 4 صبح است.
ظاهراً بیشتر کارهای این آلبوم در نیمه های شب انجام شده!
وقتی ساعت 4 بعدازظهر از خواب بیدار شوی، طبیعتاً باید خیلی دیر بخوابی. این را یادگاری بنویس آنهایی که آلبوم را گوش می کنند بدانند صبح ها وقتی همه در حال رفتن به محل کارشان بودند، من تازه در ترافیک در حال برگشت به خانه بودم تا بخوابم. این آلبوم با چنین شرایطی تولید شد.
مجید جان من لحن رو جدا از صدا نمیدونم...
منظور من اینه که صدایی که شنیده میشه با آلبوم قبلی تفاوت داره حالا شما اینو لحن میدونی بحثی نیست...
اتفاقا در بعضی آهنگها هم لحن یگانه تغییر کرده نه صدای اصلیش..
میشه تو دو سال صداش نازک بشه؟؟؟
+
اینو ببینین میخکوب میشید البته بحثش خیلی وقته هست...
آخه صدا و لحن کاملا از هم جدان، من نمیدونم چرا شما جدا نمیدونی :sq_19:
صدای محسن چاووشی ممکنه بم تر شده باشه یا خش صداش بیشتر شده باشه اما هیچ وقت نازک تر نشده :31:
آخه اینکه به مرور زمان آدم صداش نازک شه واقعا عجیبه.
برای اینکه متوجه این تغییر توی صدای محسن یگانه بشی فقط کافیه آهنگای قبلیشو گوش بدی همین !
بعید میدونم دیگه آلبوم منتشر نکنه، وقتی از این راه این همه پول در میاره چرا این کارو نکنه.
ولی چون زن گرفته و خانواده دار شده :31: صد در صد دیگه نمیتونه بعد یکی دو سال آلبوم بده.
میشه مث سعید شهروز هر 5 سال یه بار آلبوم میده :sq_9:
آخه صدا و لحن کاملا از هم جدان، من نمیدونم چرا شما جدا نمیدونی :sq_19:
صدای محسن چاووشی ممکنه بم تر شده باشه یا خش صداش بیشتر شده باشه اما هیچ وقت نازک تر نشده :31:
آخه اینکه به مرور زمان آدم صداش نازک شه واقعا عجیبه.
برای اینکه متوجه این تغییر توی صدای محسن یگانه بشی فقط کافیه آهنگای قبلیشو گوش بدی همین !
بعید میدونم دیگه آلبوم منتشر نکنه، وقتی از این راه این همه پول در میاره چرا این کارو نکنه.
ولی چون زن گرفته و خانواده دار شده :31: صد در صد دیگه نمیتونه بعد یکی دو سال آلبوم بده.
میشه مث سعید شهروز هر 5 سال یه بار آلبوم میده :sq_9:
ببين تعاريف متفاوته..
من ميگم تو دو سال صداي خواننده نميتونه تغيير كنه تازه دو سالم نيست تو اين برهه تك آهنگ زياد داده پس نتيجه ميگيريم لحن تغيير كرده و اونم اختياري بوده...
آلبوم ندادنش هم فعلا معلوم نيست چيزي كه مشخصه اينه كه اگه آلبومي در كار باشه 3 سال ديگه اس محسن خيلي خسته اس..
پولش هم از راه كنسرته نه آلبوم...
كل پول رگ خواب خرج حباب شده..
+
الان دقيقا تو راه تهرانم دارم ميرم كنسرت داداش محسن..
گزارش مفصلي فردا براتون مينويسم..
من ميگم تو دو سال صداي خواننده نميتونه تغيير كنه تازه دو سالم نيست تو اين برهه تك آهنگ زياد داده پس نتيجه ميگيريم لحن تغيير كرده و اونم اختياري بوده...
ولی من باز میگم لحن رو تغییر بدی که صدا عوض نمیشه :31:
خب به تفاهم نمیرسیم بهتره بحث رو کشش ندیم :20:
گزارشی از یک دیدار:
دیشب بعد از حدود 8 ساعت راه طولانی رسیدم تهران و بلافاصله بعدش برج میلاد..
ابتدا بلیت ها رو چک کردن که اصلا توجهی به مطابقت بلیت با نام شخص استفاده کننده نداشتن..
بعدش وارد سالن اصلی شدیم..
اولش تصاویری از فیلم بوسیدن روی ماه با خوانندگی محمد اصفهانی پخش شد که با استقبال هوادارا مواجه شد..
بعد از نیم ساعت تاخیر حدود ساعت 10 گروه نوازنده ها وارد شدن..
(این وسط یه فرد سوژه ای بود هی داد میزد:محسن بیا بیییییییییییرون!!!!)
بالاخره محسن اومد و بی فوت وقت (کی جای من اومد) رو خوند که زیاد به من نچسبید..
یکی اینکه سر و صدای هوادارا زیاد بود و صدای محسن نمیرسید و شعرشو هم خوب حفظ نبودم و کلا تو کنسرت ها آهنگهای اسلو زیاد نمیچسبن...
بعدش محسن به همه سلام کرد و از هوادارا خواست آهنگها رو باهاش همراهی کنن و در موقع اجرا از فرط هیجان!!! از صندلی ها بلند نشن...
آهنگ دوم (نفس های بی هدف) بود که ابتداش همانا و ترکیدن سالن هم همانا...!
جو سالن خیلی عجیب شده بود همه با محسن میخوندن طوری که بعد از اتمام آهنگ خیلی حال کرد و گفت:دم همتون گرم اگه تا آخرش اینجور باشین چی میشه...
بعدی (آدما) بود که اینم خیلی خواهان داشت و با محسن همه با هم خوندیم هر از چند گاهی میکروفون رو سمت هوادارا میگرفت و میخوندن...
بعدش گفت:میخوام ترکی رو اجرا کنم که بخاطرش آلبوم دو ماه عقب افتاد و خیلی براش سختی کشیدم یعنی (دوست دارم..!)
آقا سالن به انفجار رسید انقد صدای جیغ و سوت و... میومد که نگو...
اجرای محسنم بشدت عالی بود...
محسن خودش تعجب کرد: تو این 6 روز برای خودمم سخته شعرا رو حفظ کنم شما چطور حفظ کردین؟؟ دمتون گرم...
یه چیز دیگه:
یه نظرسنجی بود تو سالن برای انتخاب بهترین ترک آلبوم که 10 تا ترک توش بود و دوست دارم اول شد البته اجرای اهنگ بی تاثیر نبود..
نوبت به ریمیکس (گناهی ندارم.رگ خواب و نمیذارم خسته شی) رسید که وسطای اجرای رگ خواب یه دفه موزیک قطع شد...
حراست سالن چند نفر(دختر) رو بیرون برد نمیدونم به چه علت..
محسنم گفت: دوستان تو این دو سال خودتونم میدونید چقد حاشیه داشتم لطفا تو سالن دیگه رعایت کنین..!
آهنگ بعدی (نباشی) بود که اینم بشدت ازش استقبال شد وقتی میگفت:دنیا رو بی تو...
ما هم میگفتیم:نمیخوام یه لحظه...!
بعدش فریاد های محسن دوست داریم شروع شد که بازم خود محسن خیلی کیف کرد..
نوبت به اجرای بخند که رسید محسن شهاب اکبری رو معرفی کرد که با تشویق هوادارا همراه شد راستی حمید عسکری هم اومده بود که قبل شهاب معرفی شد دقیقا یادم نیست قبل کدوم آهنگ بود...
وای که چقد بخند کنسرتی قشنگه حیف حیف حیف...
بعدی رو محسن دربارش گفت:میخوام آهنگی رو اجرا کنم که دو سال پیش از خودم معروف تر شد همه داد زدن سکوت...!
بی شک میگم سکوت محسن یگانه به اندازه ی هیچ آهنگی تو کلیه کنسرت های برج میلاد چه خودش چه خواننده های دیگه سالن رو نمیترکونه...
جو عجیبی برقرار بود گام های پایین محسن به زور به گوش میرسید بعدش مردم درخواست اجرای دوباره رو کردن که گفت:حالا تا آخر اجرا ببینیم چی میشه یا این یا دوست دارم اجرا میشه...
بار و بندیل هم دست کمی از سکوت نداشت و خیلی خیلی دوست داشتنی بود...
کاش هم اجرا شد و محسن گفت این کارشو از قلب یخی خیلی دوس داره ولی تیتراژ پایانی رو اونجور که میخواسته در نیومده...
بعدش محسن رفت پشت پیانو و کل ترک بیت آخر رو اجرا کرد و گفت تو حباب اینو از همه بیشتر دوس داره...
ترک بعدی نرو بود که با پیانو اجرا شد محسن گفت:
چند سال پیش تو کنسرت یه خواننده فرانسوی نسخه اصلی اینو گوش داده و سالن باهاش همراهی میکردن دوس دارم شما هم با من بخونین تا اون خاطره تداعی بشه..
همه ی سالن آهنگو حفظ بودن و با محسن خوندن خود محسن بیشتر میذاشت مردم بخونن و خودش پیانو میزد..
باور کنم بعدی بود...
محسن گفت:از این ترک توقع بیشتری داشتم و انتظار داشتم بیشتر گل کنه ولی هر چی سلیقه شما باشه برای من مهمه...
انقدر جو کنسرت محسن یگانه صمیمانه اس که نمیشه تصور کرد:
دوستان خوندن این آهنگ برای من یکم سخته خیلی نفس میخواد بعضی جاهاشو جا خالی میدم شما پر کنین...
ریمیکس بعدی تلفیق (سرتو بالا بگیر.اسکله.آهای خبر نداری و من تو رو کم دارم) بود...
نوبت به اجرای خیلی دلم ازت پره و اجرای مجدد دوست دارم رسید که خیلی خیلی استقبال شد...
آهنگ آخر طبق معمول نشکن دلمو بود که عالییییی بود خود محسن گفت:
خیلی خوشحالم که این آهنگو 7 ساله دارم تو کنسرتا میخونم و هنوز همه حفظین...
یه نکته دیگه:
بعد از پایان کنسرت ماشین هایی که داشتن خارج میشدن با صدای بلند دوست دارم و باور کنم و هوایی شدی گذاشته بودن..
اینم گزارش من...
ببخشید سرتونو درد آوردم...
خیلی خوشحال شدم که تونستم اجرای زنده با تسلط محسنو از نزدیک ببینم....
حراست سالن چند نفر(دختر) رو بیرون برد نمیدونم به چه علت..
اینام دیگه شورشو در اوردن :sq_6:
ریمیکس بعدی تلفیق (سرتو بالا بگیر.اسکله.آهای خبر نداری و من تو رو کم دارم) بود...
oskole ? :31:
دمت گرم خیلی خوب توضیح دادی یه آن فک کردم تو کنسرتم :31:
MCSE MAN
28-10-2012, 11:56
گفت و گوی اختصاصی کافه موسیقی با محسن یگانه/ کور شود هر کسی که نمی تواند دوستی من و چاوشی را ببیند!/شاید کنسرت بعدی ام با آوای هنر باشد/بترسید از روزی که که کاسه صبر هوادارانم لبریز شود
محسن یگانه بعد از هشت ماه و بعد از رونمایی از آلبوم جدیدش به برج میلاد آمد تا با مخاطبانش دیداری تازه کند. این کنسرت هم مثل همه کنسرت های محسن با شور و حال خاصی برگزار شد و نکته ای که بیش از همه جلب توجه می کرد، هیجان خاصی بود که در صدای یگانه مشهود بود و خودش هم در لابه لای آهنگ ها به این موضوع اشاره می کرد. به بهانه کنسرت موفق محسن به سراغ او رفتیم و گفت و گویی با او ترتیب دادیم، گفت و گویی که اگرچه کوتاه است اما صحبت های جالبی در آن رد و بدل شده است.
در سال های اخیر این اولین کنسرتی بود که تو با شرکتی غیر از آوای هنر برگزار کردی، چی شد که با آوای هنر قطع رابطه کردی؟ مشکلی در همکاری شما به وجود آمد که این تصمیم را گرفتی؟
باور کن هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد، من آنقدر مرد هستم که اگر با کسی مشکل داشته باشم با او رودرو مطرح می کنم، اما واقعاً هیچ مشکلی با موسسه آوای هنر ندارم. خودت شده تا به حال از من نکته بدی در مورد آوای هنر بشنوی؟
هیچ وقت، از آنطرف آوای هنر هم در مورد تو بد نمی گوید...
خب از این موضوع خیلی راحت می توان نتیجه گیری منطقی داشت که ما با هم مشکلی نداریم. من به آن ها بدی نکردم و نمی توانند از من بد بگویند و از آن طرف موسسه آوای هنر هم هیچ بدی در حق من نکرده و من نمی توانم چیز بدی در مورد آن ها بیان کنم.
پس دلیل قطع همکاری ات با آوای هنر چیست؟
من فقط تغیر کوچکی در کنسرت هایم انجام داده ام و اصلاً بعید نیست بعد از کنسرت های آبان ماه، چند اجرا با آوای هنر هم داشته باشم.
این حرف تو یعنی با آوای فروهر قرارداد بلند مدت نداری...؟
من با هیچ کس قرار داد بلند مدت امضا نمی کنم. برعکس سرزبانی که دارم متاسفانه انسان مظلومی هستم و سعی می کنم با سکوتم به حواشی دامن نزنم اما بعضی ها دوست دارند برای من حاشیه درست کنند. باور کن من تا به حال در زندگی ام به شرکت آوای فروهر نرفته ام اما آمدند نوشتند فلان تاریخ محسن یگانه به شرکت آوای فروهر رفته و با دریافت مبلغ هنگفتی با این شرکت قرارداد بسته است... متاسفانه در درج برخی اخبار غرض ورزی و شاید مرض ورزی باعث می شود اخبار به شکلی حاشیه ای منعکس شود.
امروز یک تیتری روی یکی از مجلات درج شده بود با این مضمون که «چطوری می تونی اینقدر شر شی؟» فکر می کنی چرا عده ای دوست دارند تو را انسانی علاقمند به حاشیه نشان دهند؟
دلیلش این است که ساکت هستم و ترجیح می دهم کارهایم را به صورت قانونی حل و فصل کنم. چند وقت پیش یکی از خبرنگاران زرد آمد و یک مطلبی از قول یک آدم زرد در خبرگزاری پانا منتشر کرد، من از راه قانونی وارد شدم و در سکوت خبری و بدون جاروجنجال رسانه ای از این خبرگزاری شکایت کردم. یک سوال ازت دارم، تو اگر جای من بودی و از پیگیری هایت نتیجه مثبتی هم در پی می داشت و حکمی برعلیه کسی که سه سال زندگی ات را خراب کرده بود، در دست داشتی، ساکت می نشستی؟
قطعاً من موضوع را رسانه ای می کردم...
این طبیعی ترین تصمیم در مقابل کسی است که سه سال من را از راه های مختلف آزار داد، اما من این کار را نمی کنم چون هیچ وقت به دنبال دیده شدن از راه حاشیه نیستم و ترجیح می دهم مردم من را با کارم ببینند. مدت ها خون دل خوردم، هزینه کردم و حتی به مسافرت هم نرفتم تا بتوانم نتیجه مطلوبی کسب کنم و دقیقاً شش روز بعد از انتشار آلبوم در کنسرت غافل گیر شدم و نتیجه زحماتم را از مردم گرفتم. اگر قرار است با بردن آبروی من یک کسی به رزق و روزی «حلال!!!» برسد، بگذار برسد! واقعاً پولی که با تمسخر من و دخالت در زندگی خصوصی ام نصیب یک مجله می شود، پولی است که بشود به راحتی از آن استفاده کرد؟ من که نمی توانم از کنار اینگونه مسائل به راحتی عبور کنم وچنین افرادی را ببخشم. هرعملی عکس العملی دارد، خیالت راحت این اعمال زشت و غیراخلاقی که خیلی از دوستان از سر حسادت در قبال من انجام دادند نه از طرف خودم و نه از طرف طرفدارانم بدون جواب نمی ماند، متاسفم برای دوستانی که فکر می کردند باید کاری کنند که من جوابشان را بدهم و از این طریق به یک آب باریکه ای برسند. مدت زیادی است که پیگیر این حاشیه سازی ها هستم، خود تو که الان داری با من صحبت می کنی می دانی به چه نتایجی رسیده ام اما در خفا و بدون جنجال اقداماتم را انجام خواهم داد. برخی افراد در رسانه که زمانی حرمت داشت به من بی احترامی کردند اما من از راه قانون جواب محکمی به آن ها خواهم داد. نمی دانم، شاید یک کسی پیدا شود که کارش توهین به من باشد یا یک مجله ای پیدا شود که در این شرایط بد اقتصادی راه فروش خود را در بردن آبروی من یا خیلی های دیگر جست و جو کند، اما نباید فراموش کنیم که دنیا خیلی کوچک تر از چیزی است که ما فکر می کنیم. فقط این را می گویم که روزگار بازی های زیادی دارد، هشت سال است طرفدارانم من را رها نکرده اند و با طرح اینگونه مسائل حاشیه ای هم من را رها نمی کنند اما من نگران این هستم که کاسه صبرشان لبریز شود و دست از سرشما برنداردند، شاید روش من در مقابل شما سکوت کردن باشد، اما اگر طرفدارنم نخواهند سکوت کنند چه می کنید؟
بگذار یک سوال هم در مورد آلبوم بپرسم، بعضی ها این بحث را مطرح کرده اند که تو آهنگ «حباب» را در مورد محسن چاوشی خوانده ای، در این مورد چه نظری داری؟
باور کن این موضوع صحت ندارد. هنوز هم با محسن چاوشی دوست هستم و کور شود هر کسی که نمی تواند این دوستی را ببیند.هرکسی هم که می خواهد به این دوستی خدشه ای وارد کند، تلاش خودش را انجام دهد،دوستی که واقعی باشد با این حرف ها خراب نمی شود و این دقیقاً موضوعی است که بعضی ها متوجه نشده اند. من واقعاً نمی فهمم چه ارتباطی می تواند بین تراک 7 آلبوم من و شخص محسن چاوشی وجود داشته باشد؟ یعنی محسن چاوشی بیکار است، من هم بیکارم که بنشینیم با هم دعوا کنیم؟ حرف من در این آهنگ کلی است. خیلی از چهره های مشهور مدت ها تلاش می کنند که به یک جایگاه خاص دست پیدا کنند اما وقتی به آن جایگاه می رسند مغرور می شوند و مردم را با برخوردهایشان شوک می کنند! اگر کسی این آهنگ را به خودش بگیرد، حتماً مخرج مشترکی بین خودش و این آهنگ پیدا کرده است... دوستانی که از بیرون به این موضوع نگاه می کنند بدانند که اگر دو نفر در موسیقی باهم کار نمی کنند دلیل بر این نیست که با هم مشکل دارند. من با بهروز صفاریان کار نکرده ام اما شاید بیشتر از شهاب اکبری با هم در ارتباط باشیم، یا همینطور سیروان، با سیروان رابطه بسیار خوب و دوستانه ای دارم اما هنوز فرصت همکاری ما پیش نیامده است... یک عده فکر می کنند اگر یک مدتی فلانی با فلانی کار نکرده حتماً با هم مشکل دارند! باور کنید این مسائل صحت ندارد و شک نکن چند وقت دیگر طرح اینگونه مسائل هم از مد می افتد. من وقتی روی استیج هستم یک مسولیت سنگین دارم، دوستان ژورنالیست هم موقع نوشتن مطالب خود مسولیت دارند و باید در طرح مسائل گوناگون کمی با وجدان بیدار عمل کنند.
آنطور که در جریانم محسن چاوشی از این آهنگ ناراحت نیست...
محسن چاوشی این وسط چه گناهی کرده است؟ مگر وقتی آهنگ « آدما کلاً دو دسته...» را خواندم که (مثل آهنگ «حباب» یک آهنگ اجتماعی بود) کسی آمد اعتراض کند و بگوید مثلاً چرا محسن چاوشی را آدم ساده فرض کرده ای؟ (محسن چاوشی را مثال می زنم چون دوستم است و نام کس دیگری را نمی برم که مبادا به کسی بر بخورد) من به طرفداران واقعی محسن چاوشی احساس خوبی دارم اما متاسفانه افرادی وجود دارند که برخی مسائل را به صورت غرض ورزانه بین آن ها مطرح می کنند و باعث ایجاد حساسیت بین این عزیزان می شوند. محسن چاوشی بدون حاشیه دارد کارش را انجام می دهد و رابطه خوبی هم بین ما برقرار است. چه کار به من و محسن چاوشی دارید؟ مگر محسن چاوشی بیانیه داده و از من گلگی کرده که این مباحث را مطرح می کنند؟
و در مورد متنی که چاوشی در مورد حباب منتشر کرد چه نظری داری؟
دقیقاً بعد از انتشار رگ خواب برخلاف چیزی که دیگران تصور داشتند چاوشی جزو اولین نفراتی بود که با من تماس گرفت و به من بابت انتشار آلبوم تبریک گفت. محسن حالا بدون اینکه با من تماس داشته باشد در صفحه شخصی خودش به من تبریک گفته و نسبت به من ابراز لطف داشته، جا دارد از همین جا از او تشکر کنم. این جمله را حاشیه سازان بخوانند : آفتاب آمد دلیل آفتاب ... دیگر بس است، خودتان خسته نشدید از بس حاشیه ساختید و به آن دامن زدید؟
منبع: کافه موسیقی
ایول به مرام محسن چاوشی که واقعا مرده...
اینو یادم رفت بذارم:
حمایت جالب «محسن چاوشی» از «محسن یگانه»
محسن چاوشی: انتشار «حباب» را تبریک میگویم
موسیقی ما – بهمن بابازاده: در روزهایی که انتشار آلبوم «حباب» موافقان و مخالفان فراوانی پیدا کرده است، محسن چاوشی با انتشار یادداشتی روی صفحه شخصیاش، حمایت خود را از این خواننده نشان داد و از علاقمندان به موسیقی خواست که با خرید نسخه اورجینال این اثر، هنرمند محبوبشان را حمایت کنند. در بخشی از این یادداشت که روی صفحه شخصی چاوشی منتشر شده، آمده: «آنقدر مراحل تولید یک اثر هنری (موسیقایی) سخت است که وقتی آن اثر منتشر میشود انگار باری از روی دوش آدم برداشته شده. انتشار آلبوم حباب را به محسن یگانه عزیز تبریک میگم و امیدوارم با تهیه نسخه ارجینال این اثر از این هنرمند و تمامی هنرمندان این سرزمین که با تمام سختیها و دشواریها فقط و فقط به عشق شما مردم خوبم کار میکنند، حمایت کنید».
گفتنی ست صحبتها و نقل قولهای زیادی مبنی بر رابطه تیر و تار این دو خواننده به گوش میرسید که انتشار این یادداشت از سوی چاوشی باعث شد بسیاری از این شایعات رنگ ببازند و رابطه واقعی این دو خواننده پاپ بیش از پیش بر همگان مشخص شود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.