ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محسن یگانه

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7

sm3
14-07-2008, 02:47
بچه ها من امروز قصد کردم که فول البوم محسن یگانه رو جمع کنم فقط یه سوال
محسن یگانه به غیر از البوم نفس های بی هدف قبلا 2 تا البوم داده بود یا 3 تا ؟ یعنی البوم اخه دل من داره یا این اهنگ جز تک اهنگاش ؟
در ضمن یه لینک هم بدید که بتونم فول البومش دانلود کنم که کیفیتش هم بالا باشه
ممنون

لینکها رو امتحان کردم مشکلی نداشتن آهنگ حیف رو هم بهش اضافه کردم تا کامل بشه می تونی دانلود کنی :10::8:

karin
15-07-2008, 17:36
علارغم این که خیلی هاش تکراری بود ولی بازم خوب بود، در کل آلبوم قشنگی بود.
بهترین آهنگ هم به نظرم گناهی ندارم می باشد :)

dear_2007
15-07-2008, 18:27
لینکها رو امتحان کردم مشکلی نداشتن آهنگ حیف رو هم بهش اضافه کردم تا کامل بشه می تونی دانلود کنی :10::8:
ممنون همشون گرفتم

ماتاتا
15-07-2008, 19:20
دوستان نظر منم اینه که لینک ها برداشته بشه، با توجه به این که این البوم به صورت مجاز در تمام فروشگاه ها موجوده هم از لحاظ اخلاقی هم شرعی هم قانونی مشکل داره... :46:

@R3Z
15-07-2008, 20:03
دوستان نظر منم اینه که لینک ها برداشته بشه، با توجه به این که این البوم به صورت مجاز در تمام فروشگاه ها موجوده هم از لحاظ اخلاقی هم شرعی هم قانونی مشکل داره...
اولا تو منطقه ما وجود نداره دوما اگه به شرع از این دید نگاه کنیم کلا آهنگ گوش کردن حرومه چون میتونیم آهنگهای خارجی هم با هر بدبختی شده بخریم واسمون پست شه!!

ماتاتا
15-07-2008, 21:43
اولا تو منطقه ما وجود نداره دوما اگه به شرع از این دید نگاه کنیم کلا آهنگ گوش کردن حرومه چون میتونیم آهنگهای خارجی هم با هر بدبختی شده بخریم واسمون پست شه!!

خوب هر وقت اومد می تونی بخری...

از دیدگاه شرع کی گفته حرومه..؟! :31:

در هر صورت این یه چیز شخصیه! شما اگر دوست داری می تونی نخری! اما سر خودتو که نمی تونی کلاه بذاری!! خودت رو بذار جای صاحب اثر کلی وقت و پول گذاشتی یه آلبوم ساختی با هزار امید و آرزو ، از کسی که حاضر نیست برای استفاده از کار تو 1500 تومن بده راضی هستی..؟! :46:

در کل حتی اگر جنبه شرعی و قانونیش رو هم بذاریم کنار از لحاظ اخلاقی این کار درست نیست... :10:

Mist
15-07-2008, 22:39
علارغم این که خیلی هاش تکراری بود ولی بازم خوب بود، در کل آلبوم قشنگی بود.
بهترین آهنگ هم به نظرم گناهی ندارم می باشد :)
موافقم

ولي از بس منتظرش بوديم تكراريشم ميچسبه خدايي اون آهنگشم يه شاهكاره

در مورد اون موضوع هم

خودتو خسته نكن فهميدن اين حرفا ... طرف اينهمه روش زحمت ميكشه كه آخرشم بره تو يه سايتي برا دانلود

شما كه مثال برا آهنگ خارجي ميزني عزيز اين خواننده كه داخليه اونو ميگي دستم نميرسه اينو چي ميگي ؟

ya30n
15-07-2008, 23:54
من يكي از آهنگ هاي محسن رو حدود 800 بار گوش كردم
فك نكنين با كمبود موزيك و اهنگ مواجه هستم نه
حدود 160 گيگ موزيك تو كامپيوتر دارم

يا حق (:

Ssarshar
20-07-2008, 21:16
آلبوم خوبی بود و خصوصا آهنگای نفسهای بیهدف و اینجا جای تو نیست .
ولی به هیچ وجه به پای آلبوم متاسفم محسن چاوشی نبود .

S!LENCE
21-07-2008, 00:49
سلام دوستان
آقا این لینکتی صفحه اول بعضیاش جواب نمیده ها!!!!
لا اقل این چند تا رو خواهشن یه امتحانی کنین یا یه جا دیگه بذارین
هنوز/وقتی نیستی/وقتی رفتی/خاکسترم نکن/شهید مسموم/میدونی/فاصله ها/زندونی/جوون آریایی/اسکله/سلول عشق/جدا شدن/ضالم/گرگ و میش/فریب
ممنون

sm3
21-07-2008, 13:50
سلام دوستان
آقا این لینکتی صفحه اول بعضیاش جواب نمیده ها!!!!
لا اقل این چند تا رو خواهشن یه امتحانی کنین یا یه جا دیگه بذارین
هنوز/وقتی نیستی/وقتی رفتی/خاکسترم نکن/شهید مسموم/میدونی/فاصله ها/زندونی/جوون آریایی/اسکله/سلول عشق/جدا شدن/ضالم/گرگ و میش/فریب
ممنون
لینکها رو امتحان کردم مشکلی نداشتن :23: اما شاید برای شما مشکل داره این لینکهای رو پیدا کردم می تونین دانلود کنین :46:

هنوز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وقتی نیستی:

وقتی رفتی:

خاکسترم نکن:

شهید مسموم:

میدونی:

فاصله ها:

زندونی:

جوون آریایی:

اسکله:

سلول عشق:

جدا شدن:

ظالم:

گرگ و میش:

فریب(فکر کنم منظورت همون چوپون دروغگو باشه):

S!LENCE
22-07-2008, 22:43
سلام
خیلی ممنون sm3 جان بابت لینکها
شایدم مشکل از IDM که لینکهای صفحه اولو باز نمی کنه
به هر حال ممنون

saeed_h1369
23-07-2008, 15:45
کسی فروش آۀبوم رو نمیدونه چند بوده؟ تا حالا؟

sourena_8888
23-07-2008, 20:27
دوستان اهنگها رو نذارید.
شما دارید خیانت میکنید بهش...
حداقل دموی کار رو بذارید...
آفرین ...کاملا درسته

کلا ایرانی جماعت بوی پیشرفت نمیده

ما که ادعامون میشه قشر پیشرفته جامعه هستیم و خاک نت و شبکه و فروم ها رو خوردیم رفتارمون اینه
چه برسه به مردم عادی

جالب اینه که مدیران هم به تماشا نشستن و لذت میبرن

بیخیال

maxeemo
24-07-2008, 04:07
جالب اینه که مدیران هم به تماشا نشستن و لذت میبرن

بیخیال

sourena_8888 جان، سلام و عرض ادب.

بنده همون چند پست پیش عرض کردم. من هم نظرم خرید آلبوم به صورت قانونی هست. الان که لینک های دانلود در انجمن قرار گرفتن، یه تعداد از دوستان اعتراض میکنن. اگر جلوی این کار رو بگیریم، قطعا یه تعداد دیگه اعتراض خواهند کرد. بنابراین طبق روال عادی انجمن عمل شد. دانلود این کار رو هم محول کردیم به وجدان دوستان. ولی قبول کنیم یه چیز رو: کسی که بخواد آلبوم رو به صورت رسمی و قانونی تهیه کنه، اگه لینک های دانلود دم دستش باشن و اینترنتش هم سرعت نور داشته باشه، باز هم آلبوم رو خریداری می کنه. اگر هم کسی نخواد آلبوم رو بخره که... :20: بازم سو تفاهم نشه. نظر شخصی خودم رو دوباره بالاتر اعلام کردم... :10::11:

:40::40::40::40::40:

saeed_h1369
24-07-2008, 11:24
مهم نیست کی اعتراض میکنه باید حق و عدالت رعایت بشه مرسی از توجه مدیر گرامی

ramin1988
24-07-2008, 11:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدت کمی است که از پخش آلبوم من می گذرد و در این مدت سایت های پر تلاش انتشار موسیقی در ایران از من تا جایی که در توان داشتند حمایت کردند'زیرا بنا به شرایط و محدودیت های موجود در جامعه فعلی سابقه کارهای مجاز اینگونه نبوده.

شخصا آنگونه که از دست من بر می آید به عنوان یک اطلاعیه از سوی هنرمند کوچکی از خانواده بزرگ هنر موسیقی این سرزمین از مدیران آن سایت هایی که آلبوم من را صرفا بابت تبلیغ کار و با کیفیت پایین قرار دادند تشکر نمایم و شخصا در مورد سایت هایی که بر خلاف هدف من آلبوم را با کیفیت بالا قرار دادند به احترام مشقت و زحمت فراوانی که در راه تهیه این آلبوم کشیده ام به عنوان برادر کوچکتر تقاضا دارم که آلبوم را با کیفیت بالا قرار ندهند تا مردم به صورت اورجینال آلبوم را خریداری نمایند که این خود نوعی فرهنگ سازی برای اعتلا و ارتقا هنر در این سرزمین می باشد زیرا شخصا فکر نمی کنم که این مبلغ ناچیز رقم چندان سنگینی برای عزیزان و دوستان باشد.
از آنجایی که مدت هاست تلاش می کنم که صاحب رکورد فروش شوم خواهشمندم که مرا برای رسیدن به هدفم یاری نمایید , زیرا فکر نمی کنم که کار من از کارهای پرفروش دیگر دوستان چیزی کم داشته باشد.
اگر با نظر من موافقید پیام مرا به دوستان خود برسانید. راستی هرگز فراموش نمی کنم که خود شما بودید که با وقت گذاشتن برای گوش کردن به آهنگ هایم مرا به محسن یگانه امروز مبدل ساختید. نه تنها امروز بلکه هرگز این لطف شما را فراموش نمی کنم.در پایان به نکته هم باید اشاره کنم که این آلبوم آن چیزی نبوده که من برای آن برنامه ریزی کرده بودم .ان شاءالله آلبوم بعدی آلبومی خواهد بود که نه من و نه دیگران نتوانند تکرارش کنند و در ذهن ها و قلبها به یادگار بماند.همه شما عزیزان را دوست دارم.................برادر کوچک شما , محسن يگانه

Mist
24-07-2008, 20:14
بيانيه جديد محسن يگانه , بعد از آلبوم مجاز نفس هاي بي هدف !!!

ممنون عزیز فک کنم لا اقل یه تکونی بخوره وجدانتون با این نامه

طرفدارای محسن یگانه هم برید رای بدید بیاریدش دوم البته الان باید دوم میبود ولی خوب تقلب زیاده

فعلا تو فروم خودمون داره بهش ظلم میشه اینو یه کاری کنین اون فروم بماند

S!LENCE
26-07-2008, 22:53
sourena_8888 جان، سلام و عرض ادب.

بنده همون چند پست پیش عرض کردم. من هم نظرم خرید آلبوم به صورت قانونی هست. الان که لینک های دانلود در انجمن قرار گرفتن، یه تعداد از دوستان اعتراض میکنن. اگر جلوی این کار رو بگیریم، قطعا یه تعداد دیگه اعتراض خواهند کرد. بنابراین طبق روال عادی انجمن عمل شد. دانلود این کار رو هم محول کردیم به وجدان دوستان. ولی قبول کنیم یه چیز رو: کسی که بخواد آلبوم رو به صورت رسمی و قانونی تهیه کنه، اگه لینک های دانلود دم دستش باشن و اینترنتش هم سرعت نور داشته باشه، باز هم آلبوم رو خریداری می کنه. اگر هم کسی نخواد آلبوم رو بخره که... :20: بازم سو تفاهم نشه. نظر شخصی خودم رو دوباره بالاتر اعلام کردم... :10::11:

:40::40::40::40::40:

با سلام
دوستان یه نقدی داشتم نسبت به این پست
آقا چرا این حرکت فرهنگی یعنی قرار ندادن و دانلود نکردن آلبوم های مجاز از فروم ما شروع نشه؟:20:
وقتی ما لینک ها رو قرار ندیم و مدیران محترم هم جلوگیری کنن خوب این خودش یه شروعه و در ضمن فرهنگسازیه
قبلن هم گفتم بیایم با کیفیت پایین و بصورت دمو چند تا از ترک ها رو بذاریم تا هر کی دوست داشت بخره:10:
به هر حال فکر می کنم حرکت قشنگی از سوی مدیران و همکاران عزیز می تونه باشه که از قرار دادن این جور لینکها جلوگیری بشه:11:
موفق باشید:40:

asextor1
27-07-2008, 02:34
سلام دوستان . من اون اولش که آلبوم اومد کلی گشتم تا با کیفیت 40 پیداش کردم . البته ترک 3 128 بود . خلاصه 128 رو هم گیر آوردم ولی دانلود نکردم چون کارت نداشتم . حالا که کارت دارم موندم چه کار کنم ؟ آخه تا اومده آلبومش بیاد شهر ما 2-3 ماه طول میکشه . تازه اگه هم بیاد فکر نمیکنم کسی سی دی ارجینالش رو بفروشه . خلاصه اینکه به من بگید چه کار کنم . دانلود کنم یا بخرم ؟

MaSoOd
27-07-2008, 06:55
به نظر من بهتره جذابیت خود آهنگ مارو مجبور به خریدش کنه تا تبلیغات دوستان

یاس ( رپر معروف ) تو مصاحبه ی جدیدش ازش پرسیدن که اقا شما چرا همه ی اهنگاتو گذاشتی برا دانلود اونم مجانی ؟

گفت : من منکر این نیستم که به پولش احتیاج ندارم و لی نظرم اینه که آهنگامو دانلود کنن گوش کنن اگه خوششون اومد پولشو بدن

این نشون میده که این خواننده 100% به کارش مطمئنه و طرفداداش هم 100% حمایتش میکنن

FarzadSport
27-07-2008, 18:38
سلام دوستان . من اون اولش که آلبوم اومد کلی گشتم تا با کیفیت 40 پیداش کردم . البته ترک 3 128 بود . خلاصه 128 رو هم گیر آوردم ولی دانلود نکردم چون کارت نداشتم . حالا که کارت دارم موندم چه کار کنم ؟ آخه تا اومده آلبومش بیاد شهر ما 2-3 ماه طول میکشه . تازه اگه هم بیاد فکر نمیکنم کسی سی دی ارجینالش رو بفروشه . خلاصه اینکه به من بگید چه کار کنم . دانلود کنم یا بخرم ؟

دوست عزیز به نظر من اگه فکر میکنی که نمیتونی آلبوم رو از جای معتبری تهیه کنی و کسی هم نمیتونه این آلبوم رو برای شما تهیه کنه مجبور به دانلود آلبوم هستین و اینجوری بهتره تا بخواین آلبوم رو از یه جایی که معتبر نیست و خودش دانلود کرده و کاور ها رو چسبونده بگیرین ولی حالا طبق همین پست بعد دوستمون بعد از شنیدن آهنگ ها اگه دوست داشتین که از صداش و حمایت کنید و زمینه فعالیت های بعدیش رو فراهم کنید بعدا که فرصت کردید آلبوم رو از فروشگاه های معتبر تهیه کنید...

به نظر من بهتره جذابیت خود آهنگ مارو مجبور به خریدش کنه تا تبلیغات دوستان

یاس ( رپر معروف ) تو مصاحبه ی جدیدش ازش پرسیدن که اقا شما چرا همه ی اهنگاتو گذاشتی برا دانلود اونم مجانی ؟

گفت : من منکر این نیستم که به پولش احتیاج ندارم و لی نظرم اینه که آهنگامو دانلود کنن گوش کنن اگه خوششون اومد پولشو بدن

این نشون میده که این خواننده 100% به کارش مطمئنه و طرفداداش هم 100% حمایتش میکنن

من کاملا با این موضوع موافق هستم چون آدم وقتی ببینه صدای کسی رو دوست داره و علاقه داره که خواننده محبوبش فعالیت های خودش رو ادامه بده پس دلیلی نداره که بعد از شنیدن آلبوم دست به خرید اون نزنه...

دقیقا من خودم به همین موضوع رسیدم و بعد از اینکه آلبوم به این زیبایی رو با کیفیت 192دانلود کردم واقعا برای اینکه خودم بتونم بعدا هم از همچین آهنگ هایی لذت ببرم رفتم و آلبوم رو خریدم...
پس در واقع ما با خرید آلبوم لطفی رو به خواننده نمیکنیم بلکه برای لذتی که میبریم و برای فراهم کردن زمینه ادامه فعالیت فرد مورد علاقمون هست که آلبوم رو به صورت اورجینال میخریم پس چه بعد از شنیدن آلبوم و چه قبل از اون تغییری در تصمیم ما به وجود نخواهد آمد
فکر میکنم خود محسن یگانه هم این موضوع رو قبول داشته باشه و تایید کنه و به همین دلیل هم هست که گفته آهنگ ها رو با کیفیت پایین برای دانلود قرار دهید...

به هر حال این نظر شخصی من بود و چندان علاقه مند نیستم که در رابطه با این موضوع به بحث بپردازم چون قبلا یک بار مفصل در این رابطه بحث شده..

موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد

sm3
28-07-2008, 10:49
بزودی منتظر آهنگ کامل اسکله و آهنگ جفت 6 ( يه آدم كينه اييم سر به سرم نذاريد/روزاي باخته ي منو به خاطرم نياريد/چوب حراجو بزنيد به اين دل ديوونه / بخوام نخوام دل منه كه مفتشم گرونه...) از محسن یگانه باشید :8:

منبع:

asextor1
28-07-2008, 14:36
بزودی منتظر آهنگ کامل اسکله و آهنگ جفت 6 ( يه آدم كينه اييم سر به سرم نذاريد/روزاي باخته ي منو به خاطرم نياريد/چوب حراجو بزنيد به اين دل ديوونه / بخوام نخوام دل منه كه مفتشم گرونه...) از محسن یگانه باشید :8:

شما از کجا خبر داری ؟

sm3
28-07-2008, 14:55
شما از کجا خبر داری ؟

ویرایش کردم منبع رو بهش اضافه کردم اون تیکه از شعر آهنگ جفت 6 رو هم میتونید تو قسمت نظرات پیداش کنین :20:

ya30n
28-07-2008, 15:00
ايول خيلي قشنگه
مشتاقانه منتظريم!

يا حق (:

iman_s
29-07-2008, 04:40
من کهعاشق همون تیکه آهنگ اسکله اش هستم.امیدوارم زودتر بیاد بیرون.

sm3
01-08-2008, 09:51
این عطا رحیمی نامرد برای اینکه به محسن ضربه بزنه رفته آهنگهای قدیمیه محسن رو که خیلی وقت پیش خونده رو به اسم کار جدید محسن یگانه پخش کرده یه آهنگ به اسمه این بابا گرگ زمونست تو بعضی از سایتها توسط این آقا پخش شده :47:
ما منتظر آهنگ جفت 6 و آهنگ قشنگ اسکله بودیم اما چون این آقا تو توهماتش فکر میکنه شعر اسکله رو اون گفته حتی این شعر رو به یه نفر دیگه هم فروخته حالا که شنیده محسن میخواد این شعر رو بده بیرون آهنگهای قدیمیه محسن رو که از آقای روهام.ب نارفیق محسن (که هر چی هم داره از محسن داره) گرفته و می خواد همه اونا رو پخش کنه :19:

Mist
01-08-2008, 17:15
قضیه داره جدی میشه این مشتایی که شما میزنی به هرکی بخوره میخوابوندش من که از اولشم گفته بودم اینجا سوراخ تر از اونیه که

بابای پترسم بتونه جلوشو بگیره باید دسته جمعی بریم تو شکمش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

یه طرف قضیه رو درست میکنی میگی دان نکن یکی دیگه ضربه میزنه ای خدااااااااااااا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

sm3
02-08-2008, 13:19
قضیه داره جدی میشه این مشتایی که شما میزنی به هرکی بخوره میخوابوندش من که از اولشم گفته بودم اینجا سوراخ تر از اونیه که

بابای پترسم بتونه جلوشو بگیره باید دسته جمعی بریم تو شکمش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

یه طرف قضیه رو درست میکنی میگی دان نکن یکی دیگه ضربه میزنه ای خدااااااااااااا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
اگه مشتام بهش میرسید که خوب بود :41: حالا خدا کنه دست از این کارش برداره و بقیه آهنگها رو لو نده و پخش نکنه :45:

Ehsanpark
02-08-2008, 21:10
با اجازه این رمیکس تقدیم شما :

رمیکس جدید و فوق العاده زیبای آهنگ حیف از Dj Ihan با صدای Dogus و محسن یگانه

| با دو کیفیت متفاوت |

Download | Mp3 128

Download | Ogg 64

@R3Z
03-08-2008, 10:32
بچه ها آهنگ جدید محسن به نام اند خلاف رو شنیدین؟؟

اگه اشکالی نداره لینکشو میذارم ولی اگه اشکال داشت بگین لینکو بردارم

ویرایش:
لینک اضافی بدلیل تمام شدن پهنای باند:

sm3
03-08-2008, 11:26
اند خلاف یا این بابا گرگ زمونست کاور که محسن 3 یا 4 سال پیش خونده و توسط عطا رحیمی پخش شده صفحه قبل توضیح دادم

sm3
07-08-2008, 11:08
یه سری عکس از کنسرت کیش محسن یگانه

فعلا معلوم نیست کی آهنگ جفت 6 و اسکله پخش میشه .
و خبر خوش اینکه محسن بلاخره مجوز کنسرت تهرانش رو گرفت پس به زودی شاهد کنسرت محسن تو تهران هستیم :8:

iman_s
08-08-2008, 01:37
و خبر خوش اینکه محسن بلاخره مجوز کنسرت تهرانش رو گرفت پس به زودی شاهد کنسرت محسن تو تهران هستیم :8:
امیدوارم مثل بقیه کنسرتها دقیقه نود لغوش نکنند.

salom
09-08-2008, 16:28
دوستان اگه اعلام شد كنسرت كيه وبليط كي ميفروشن ما رو هم خبر دار كنين

sm3
15-08-2008, 17:09

كنسرت بزرگ«سلطان موزیک پاپ ایران»محسن یگانه از تاریخ ۳۰/۰۵/۸۷ لغایت ۰۳/۰۶/۸۷ كیش برگزار میشود.همچنین كنسرت بزرگ واستثنایی محسن عزیزاز تاریخ ۰۴/۰۶/۸۷ لغایت ۰۸/۰۶/۸۷ در شهر بزرگ تهران«كاخ سعد آباد»برگزارمیشود كه اطلاعات مربوط به رزرو بلیط از روز دوشنبه در روزنامه همشهری به اطلاع عموم خواهد رسید.

منبع:

sm3
22-08-2008, 04:24
کنسرت کیش پا بر جا اما کنسرت تهران رو لغو کردن :41: دلیلش رو منم نمیدونم :45:

iman_s
22-08-2008, 14:26
کنسرت کیش پا بر جا اما کنسرت تهران رو لغو کردن :41: دلیلش رو منم نمیدونم :45:
این کار دلیل نمیخواد.
آخرین کنسرت پاپی که تو تهران برگزار شده بود کی بود؟
حتی اگه پارتی کلفت داشت و کلی خرج میکرد هم روز کنسرت به یک بهونه به همش میزدند.مثل کنسرت مهدی مقدم و هومن سزوار.
حتی کنسرت این یارو خارجیها رو هم لغو کردند در حالی که 3-2 روز قبلش تو یک برنامه تلویزیونی مهمون بودند وتبلیغ کنسرت میکردند.
به نظر من خواننده هایی که سبکشون سنتی نیست باید فکر برگزاری کنسرت تو تهران رو از سرشون بیرون کنند.

amirtaker
25-08-2008, 20:32
من کنسرت کیش رو رفتم سوم بود خیلی حال داد.مهدی مقدمم اومدم.

$*BEHNAM*$
28-08-2008, 17:05
من کنسرت کیش رو رفتم سوم بود خیلی حال داد.مهدی مقدمم اومدم.

ایول
خیلی با حال بود . من اونجا بودم ، همون روز :10:.

asextor1
04-09-2008, 02:05
بالاخره مجبور شدم با کیفیتشو دانلود کنم چون مثل اینکه قرار نیست توی شهر ما سیدیش بیاد
یه سوال خیلی فنی داشتم . توی آهنگ نفس های بی هدف یه جایی میگه ای خدا دلگیرم ازت ولی یه جای دیگه ای میگه تا با توام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم . اصلا این دو تا به هم نمیخورن . میشه یکی شعر این آهنگ رو برای ما تفسیر کنه ؟

FarzadSport
04-09-2008, 08:07
بالاخره مجبور شدم با کیفیتشو دانلود کنم چون مثل اینکه قرار نیست توی شهر ما سیدیش بیاد
یه سوال خیلی فنی داشتم . توی آهنگ نفس های بی هدف یه جایی میگه ای خدا دلگیرم ازت ولی یه جای دیگه ای میگه تا با توام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم . اصلا این دو تا به هم نمیخورن . میشه یکی شعر این آهنگ رو برای ما تفسیر کنه ؟

خودش میگه ای خدا دلگیرم ازت...
نمیگه که کلا از خدا بیزارم که...
از تکیه گاه و پناهش یه کم گله داره...

به هر حال این برداشت من بود...

sm3
04-09-2008, 17:27
خودش میگه ای خدا دلگیرم ازت...
نمیگه که کلا از خدا بیزارم که...
از تکیه گاه و پناهش یه کم گله داره...

به هر حال این برداشت من بود...

فکر نمیکنم از تکیه گاهش گله داشته باشه اتفاقا برعکسه ..
این آهنگ یه جورایی داره بیزاری از دنیا رو می رسونه..
داره میگه که با اینکه دلگیرم ولی جز تو کسی رو ندارم و به خاطر همین هست که جلوی کسی سرم رو خم نمی کنم.
در ضمن این آهنگ اصلی نیست اصلش از ارشاد مجوز نگرفت برای همین محسن مجبور شد تو شعر تغییراتی بده.

sm3
05-09-2008, 15:43

منبع:

MAX X
26-09-2008, 07:33
عشق من یگانه

MAX X
01-10-2008, 05:39
عید سعید فطر مبارك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHSEN YEGANE & DJ IHAN

FarzadSport
01-10-2008, 12:22

مراحل تولید آلبوم جدید محسن یگانه آغاز شد . محسن یگانه که در آلبوم اخیر خود به دلیل تکرار بیش حد نتوانسته بود طرفداران خود را راضی کند ، قصد دارد با تولید یک آلبوم قوی دل هواداران خود را بدست بیاورد . محسن در آلبوم جدید خود که به احتمال زیاد "تقاص" نام دارد قصد دارد با هنرمندانی همچون بهروز صفاریان ، شهاب اکبری ، آرش قنادی ، فرزاد فتاحی و ... همکاری کند . در آلبوم جدید محسن ، هماننده آلبوم قبلی ترانه ها و ملودی ها تماما توسط خود محسن ساخته خواهند شد و این آلبوم شامل دو CD خواهد بود که یک CD آن مربوط به ریمیکس کار های قبلی و یک CD آن مربوط به کارای جدید محسن می باشد .

iman_s
01-10-2008, 18:27
به نظر من نباید حتی یک ثانیه از آلبوم جدیدش رو حتی به عنوان دمو بیرون بده تا بعدا نگند آهنگاش تکراری بود.

lovely11380
02-10-2008, 02:08
mer c dooste aziz
karet vaghean aalie , sedaye mohsene yegane mano be arsh mibare omidvaram sedash hamishe argharar bashe

sm3
02-10-2008, 13:01
به نظر من نباید حتی یک ثانیه از آلبوم جدیدش رو حتی به عنوان دمو بیرون بده تا بعدا نگند آهنگاش تکراری بود.

تایید میشه محسن این دفعه باید خیلی مراقب باشه تا آهنگهاش لو نره .
اینکه میخواد یک cd رمیکس کارهای قبلی هم با آلبوم بده خیلی خوبه از اول باید همین کار رو میکرد .
به هر حال بی صبرانه منتظر تقاص می مونیم .

mahsa71neda
06-10-2008, 16:25
سلام به همه ي طرفدارهاي محسن جون اهنگ جديدي در دست ساخت داره؟

sm3
06-10-2008, 22:43
سلام به همه ي طرفدارهاي محسن جون اهنگ جديدي در دست ساخت داره؟
آهنگ که نه ولی داره رو آلبوم جدید کار میکنه اسم آلبوم هم تقاص محسن دیگه آهنگ بدون مجوز بیرون نمیده.

چرا امروزم مثل دیروز و فرداست

این چه تقدیر سیاهیه خدایا

بذار این سوال و از خودت بپرسم

این تقاص چه گناهیه خدایا

boy iran
26-10-2008, 22:35
سلام

این کلیپ یک اجرای زنده هست از آهنگ ماه عسل »» منو درگیر خودت کن «« که توی یک استادیو هست بسیار زیبا و دل نشین امیدوارم مورد رضایت علاقه مندان این خواننده پاپ کشورمون قرار بگیره

aminsa3000
27-10-2008, 23:41
احسنت!احسنت!صداش فوقالعاده هست!اینو خودت گرفتی بوی ایران جون؟؟؟یعنی اونجا بودی؟؟؟فوق العاده بود!!کفم برید!

boy iran
30-10-2008, 19:03
اینو خودت گرفتی بوی ایران جون؟!

نه دوست خوبم

یکی از دوستانم گرفته بود که من خیلی خوشم اومد گفتم بزارم دوستان عزیز هم استفاده کنند

موفق باشید

sm3
31-10-2008, 22:41

sm3
03-11-2008, 16:30

اين مصاحبه در شماره آبان ماه 87 به چاپ رسيده است.

منبع:

nima_949
04-11-2008, 20:47
آهنگ پاره تنم فکر کنم جز آهنگهای قدیمی محسن باشه با این حال قشنگ بود

sm3
19-11-2008, 17:57
مکان :کرج ـ سالن شهید نژاد فلاح
زمان : دوم و سوم و پنجم آذر ماه
مراکز فروش بلیط
کرج: ۰۲۶۱۲۷۱۸۵۶۵و۰۲۶۱۲۷۱۷۳۲۲و۰ ۲۶۱۴۸۸۳۱۲۸و۰۲۶۱۴۴۸۲۹۸۸
تهران : ۸۸۴۲۱۸۱۲و۸۸۴۲۴۹۶۰و۸۸۴۲۸۸۱ ۸

سفارش آنلاین بلیط:
منبع:

sm3
01-12-2008, 21:27

‌محسن يگانه روز سه شنبه 19 آذرماه در تالار وزارت كشور به روي صحنه خواهد رفت.

يگانه كه براي نخستين بار در تهران اجرا خواهد داشت گفت: به دليل ويژه بودن جشنواره فجر و براي جذابيت بيشتر ،دو آهنگ آلبوم بعدي كه هنوز منتشر نشده است را براي مردم اجرا مي كنم.
اين خواننده نسل جوان اظهارداشت: در جشنواره موسيقي فجر 15 آهنگ از آلبوم هاي خود را به همراهي هفت موزيسين اجرا خواهم كرد.
وي وضعيت موسيقي در جامعه را مثبت ارزيابي كرد و گفت:‌در سالهاي اخير حركت نو و تازه اي در عرصه موسيقي اتفاق افتاد و توجه مسوولان و دست اندركاران به اين هنر سبب شد انقلاب تازه اي در موسيقي كشور رخ دهد.
يگانه حضور هنرمندان جوان در جشنواره موسيقي فجر را مورد بررسي قرار داد و گفت: توجه به نسل جوان و محيا كردن شرايط مناسب براي حضور آنان مي تواند موسيقي ايراني را بيش از پيش به جهانيان معرفي كند.
به گفته وي، جوانان ايراني در عرصه موسيقي مي توانند با تكيه بر شاعران،‌ موسيقي دانان وخوانندگان با استعداد كشور همپاي موسيقي ديگر كشورها حركت كنند و پيشتاز نيز باشند.

منبع: انجمن موسیقی ایران

بليت‌های کنسرت تا ۱۴ آذر به صورت اينترنتی از طریق سایت زیر به فروش می‌رسد:

iriali
01-12-2008, 22:11
آقا اگر نمایشگاه کامپیوتر یک روز دیگه ادادمه داشت براتون صدای کنسرت رو میزاشتم چون کسی که مسئول رقص نور کنسرت کرج بود هر روز میدیدمش

iman_s
05-12-2008, 01:08
کسی عکسی یا کلیپی از کنسرتش تو کرج نداره؟
تو گوشی یکی یک تکه کلیپش رو دیدم ولی نتونستم ازش بگیرم.

sm3
10-12-2008, 16:31
«نفس های بی هدف» محسن یگانه در تالار وزارت کشور

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز : شب گذشته محسن یگانه در اولین شب برگزاری بیست و چهارمین دوره جشنواره بین المللی موسیقی فجر قطعاتی از آلبوم «نفس های بی هدف» را در تالار وزارت کشور خواند.
به گزارش خبرنگار موسیقی گروه فرهنگی هنری باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، ساعت 21:30 شب را نشان می داد اعلام برنامه می گفت باید حالا نیم ساعت از شروع کنسرت گذشته باشد اما نه تنها کنسرت آغاز نشده بود بلکه دو سوم سالن وزارت کشور خالی از جمعیت بود نه اینکه استقبال خوبی از این کنسرت نشده باشد نه، بلکه سخت گیری های حراست تالار وزارت کشور و چک کردن بلیت ها ، انبوهی از جمعیت را در خیابان فاطمی نگه داشته بود ، تا جایی که پلیس برای هدایت مردم به داخل تالار وزارت کشور و مقابله با ترافیک پیش آمده وارد عمل شد و از افرادی که جلوی درب وزارت کشور تجمع کرده بودنددرخواست می کرد که وارد محوطه تالار وزارت کشور شود.

بالاخره سالن کاملا پر شد و ساعت هم 10، محسن یگانه وارد سن تالار وزارت کشور شد و با استقبال پرشور علاقه مندانش در تالار وزارت کشور مواجه شد. بعد از تشویق حضار محسن یگانه قبل از اجرای قطعه اول (ماه عسل) گفت: بسیار خوشحالم که در بیست و چهارمین جشنواره موسیقی فجر شرکت کرده ام.
محسن یگانه در این کنسرت قطعات «ماه عسل»، «بنویس از سر خط»،« دوباره»، «هر وقت که بارون بزنه»، «گناهی ندارم»، «هیچکی نمی تونه بفهمه»، «خبر نداری»، «نشکن دلمو»، «سرتو بالا بگیر»، «حیف»، «خاکسترم نکن»، «گیرم بازم بیایی» را در این کنسرت اجرا کرد.
عباس لطیفی نوازنده کیبورد، پیمان لطیفی درام، آرش سعیدی، نوازنده گیتار باس، وحید روحانی پرکاشن، سام حسینی گیتار اکلتریک، بهنام حکیم گیتار اسپانیش، اعضای گروه محسن یگانه هستند و چهار نوازنده ویولن این کنسرت او را همراهی می کردند.

** اولین کنسرت محسن یگانه در تهران
وی افزود: این اولین بار است که در تهران کنسرت برگزار می کنم به همین دلیل کمی هیجان زده ام و اگر فالشی در صدایم ایجاد شد همینجا از شما عذرخواهی می کنم.
محسن یگانه که به تازگی مجوز فعالیتش از وزارت ارشاد گرفته است ادامه داد: از همکاری وزارت ارشاد کمال قدردانی را می کنم که باعث شد من خواننده ای مجاز باشم و در کنسرت ها حضور پیدا کنم.

** حضور موسیقی پاپ در جشنواره فجر اتفاق خوشایندی ست
محسن یگانه بعد از اجرای قطعه دوم گفت: سال دوم است که موسیقی پاپ در جشنواره موسیقی فجر حضور دارد و این حضور حرکت بسیار خوبی است.و نوعی توجه به این موسیقی است اما امسال این حضور پرپیمانه تر است و دوستانی همچون رضا صادقی، احسان خواجه امیری، علی لهراسبی و حمید حامی در این جشنواره شرکت کرده اند.

** حضور فرزاد فرزین در کنسرت محسن یگانه
وی از حضور فرزاد فرزین در تالار وزارت کشور خبرداد و گفت: گویا فرزاد فرزین هم در جمع ما حضور دارند و من از این بابت بسیار خوشحالم.

** کنسرت محسن یگانه در کیش
وی از اجرای کنسرت در کیش خبرداد و گفت: 23 و 26 همین ماه در کیش به اجری برنامه می پردازم.
یگانه گفت: امیدوارم در آن کنسرت هم حضور به هم رسانید.
در حین اجرای کنسرت محسن یگانه از استقبال مردم از آلبوم «نفس های بی هدف» ابراز خرسندی کرد.

** درخواست پی در پی مردم برای اجرای ترانه « بار و بندیل و ببند»
مردم مدام از محسن یگانه می خواستند که ترانه «بار و بندیل و ببند»را بخواند و وی گفت: به علت محدودیت ها و مشکلات و آماده نشدن این ترانه این قطعه را امشب اجرا نمی کنیم.
این گفته محسن یگانه در حالی بودکه ترانه « بار و بندیل و ببند» در کتابچه جشنواره هم برای اجرا آمده بود.
وی قطعه «خاکسترم نکن» از اشعار عبدالجبار کاکایی را خواند و گفت: آقای کاکایی هم قرار بود حضور داشته باشند اما ظاهرا هنوز نرسیده است.
و اواسط کنسرت کاکایی هم رسید.

** چراغ ها را خاموش کنید
چهار قطعه توسط این خواننده اجرا شده بود و تمام برق های سالن وزارت کشور روشن بود و حاضرین در تالار وزارت کشور می گفتند چراغ ها را خاموش کنید.
محسن یگانه درباره روشن بودن چراغ ها گفت :در ابتدای ورود به سالن گفته بودند از دوربین استفاده نکنید، هر کس یک حریم شخصی دارد که آن باید حفظ شود.
و بعد از دقایقی چراغ ها خاموش شد.
محسن یگانه میان اجرای در ترانه گفت: قلبم را سال گذشته عمل کردم و خواندن این ترانه ها برایم بسیار سخت است و بعد روی صندلی نشست و ترانه «گیرم بازم بیایی» را تنها با زدن ساز گیتار خواند.

** کارت های خبرنگاری برای کنسرت های تالار وزارت کشور اعتباری ندارد
از آنجایی که به گفته ی مسوولان برگزاری جشنواره موسیقی فجر استقبال بسیاری از کنسرت ها تالار وزارت کشور که شامل بخش ویژه جشنواره است می شود هر خبرنگاری برای پوشش خبری کنسرت های تالار وزارت کشور علاوه بر در دست داشتن کارت خبرنگاری جشنواره باید یک معرفی نامه صبح روز برگزاری جشنواره از روابط عمومی دریافت کند تا بتواند در این اجراها حضور داشته باشد.

دیگر حاشیه ها
**جمعیت بسیار زیادی مقابل در تالار وزارت کشور حضور داشتند.
**محسن یگانه در این کنسرت هم بسیار مضطرب بود و هم هیجان زده شده بود.
**حراست وزارت کشور اینقدر محتاطانه عمل می کرد که انگار شخصیتی سیاسی قرار است آنجا حضور یا سخنرانی داشته باشد .
** بلیت هایی تحت عنوان جایگاه " U " فروخته شده بود که این جایگاه در تالار وزارت کشور وجود ندارد .
برنامه با یک ساعت تاخیر آغاز شد.
** کامبیز روشن روان ، محمد حسین احمدی مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد و علی ترابی معاون وی در تالار وزارت کشور حضور داشتند.
** بارها در نشست خبری خطاب به خبرنگاران گفتند جایگاه ویژه ای برایتان در نظر گرفته ایم اما ویژه بودنی در این جایگاه و در بالکن دوم دیده نمی شود .
** مردم بیشتر قطعات را حفظ بودند و با محسن یگانه همراهی می کردند .

sm3
15-12-2008, 13:38

ويديو اجراي زنده محسن يگانه در کنسرت تالار بزرگ كشور آهنگ آهاي خبر نداري

Direct Link

Rapidshare

عکسهای کنسرت تهران

Expert Advisor
16-12-2008, 22:10
بچه ها خبری از کلیپ جدیدش نیست؟!!! دیگه خسته شدم این قدر این آهنگ ها را گوش دادم...

separate
18-12-2008, 18:31
سلام دوستان من آهنگ های مربوط به کنسرت کرج رو به صورت mp3 دارم اگه خواستین با کیفیت Ogg آپ کنم

iman_s
19-12-2008, 00:51
سلام دوستان من آهنگ های مربوط به کنسرت کرج رو به صورت mp3 دارم اگه خواستین با کیفیت ogg آپ کنم
نیکی و پرسش؟!!؟
حتما آپلود کن.
تو گوشی یکی از دوستام یک تکه کلیپ از کنسرتش بود ولی وقت نشد ازش بگیرم.اگه دوباره دیدمش میگیرم و آپلودش میکنم.

sm3
21-12-2008, 23:05
دانلود آهنگهای اجرا شده در کنسرت کرج محسن یگانه با کیفیت MP3

بار بندیل و ببند

بنوس از سر خط

چشمهای خیس من

گیرم بازم بیای

حیف

هیچکی نمیتونه بفهمه

ماه عسل

خاکسترم نکن

نشکن دلمو

گناهی ندارم

سر تو بالا بگیر

اسکله

وقتی رفتی

separate
22-12-2008, 10:22
البته من داشتم آپلود میکردم که شما زحمتشو کشیدید :دی

asextor1
23-12-2008, 01:13
ببینم دوستان کسی آهنگ های کنسرت رضا صادقی رو نداره ؟ آخه چون از محسن رو داشتید گفتم شاید بشه گیرش آورد .

separate
23-12-2008, 08:43
اینم چند تا عکس مربوط به کنسرت محسن خان در کرج

.................................................. .................................................. ..................................................
.................................................. .................................................. ................

iriali
23-12-2008, 10:08
سکانس آخر
ااین اولین کاری هست که بعد از آلبوم نفسهای بی هدف به صورت رسمی از محسن یگانه پخش میشه

sm3
25-12-2008, 21:05
دانلود ویدیو کنسرت محسن یگانه در تالار بزرگ کشور با کیفیت 3gp برای موبایل

خاکسترم نکن

وقتی رفتی

آخه دل من

سرتو بالا بگیر

گناهی ندارم

آهای خبر نداری

separate
25-12-2008, 21:29
دمت گرم
..........

elham_007
25-12-2008, 22:01
سکانس آخر
ااین اولین کاری هست که بعد از آلبوم نفسهای بی هدف به صورت رسمی از محسن یگانه پخش میشه

دوست عزیز آیا این امکان براتون هست که در سرور دیگه ای آپلود کنید ؟
ممنون

iman_s
26-12-2008, 00:53
محسن دوباره تو کرج کنسرت داره.
6 دی تو همون تالار شهیدان نژاد فلاح.
---------------------------------------------
ویرایش:
من پلاکاردهای مربوط به پوستر رو دیدم و خبرش رو گزاشتم ولی تو سایت زیر گفته کنسرت لغو شده:41::

متاسفانه کنسرت کرج محسن عزیز که پیش از این قرار بود روز جمعه (۶دیماه) در سالن شهید نژاد فلاح برگزار شود

لغو شد.

علت و توضیح کامل متعاقبا اعلام خواهد شد

bewitch
26-12-2008, 02:26
محسن دوباره تو کرج کنسرت داره.
6 دی تو همون تالار شهیدان نژاد فلاح.

اينطور كه تو سايت محسن يگانه نوشته كنسرت لغو شده .........

sm3
26-12-2008, 10:33
دوست عزیز آیا این امکان براتون هست که در سرور دیگه ای آپلود کنید ؟
ممنون

elham_007
26-12-2008, 13:05
ممنون دوست عزیز ...

kasra_khan2003
26-12-2008, 14:40
این آهنگ گیرم بازم بیای رو با کیفیت خوب میزارین؟ تو صفحه ی چهارم بود، اما لینکش دیگه کار نمیکنه.

یا همون لینک رو تصحیح کنید...

sm3
26-12-2008, 18:39
این آهنگ گیرم بازم بیای رو با کیفیت خوب میزارین؟ تو صفحه ی چهارم بود، اما لینکش دیگه کار نمیکنه.

یا همون لینک رو تصحیح کنید...

لینک همه آهنگهای محسن صفحه اول هست
از این لینک هم می تونید دانلود کنید

kasra_khan2003
27-12-2008, 17:32
این آهنگ رو فقط به همین سبک خونده؟ با تک نوازی ( با یه گیتار )

bewitch
03-01-2009, 18:16
این آهنگ رو فقط به همین سبک خونده؟ با تک نوازی ( با یه گیتار )

فكر كنم همينطور باشه ...... چون تو كنسرتاش هم اين آهنگو فقط خودش با گيتار ميزنه و ميخونه ......

mehr film
04-01-2009, 19:51
ممنون واسه این تاپیک زیبا :40:

ice boys
06-01-2009, 15:51
سلام بر دوستان
تاپیک خیلی جالبی بود
من هم گفتم برای آشنایی بیشتر با این خواننده محبوب کشورمان مصاحبه محسن یگانه با مجله ترانه ماه رو بزارم تا همه استفاده کنند.

صد سوال خصوصی از محسن یگانه:

۱)تاریخ دقیق و محل تولد:۲۳ اردیبهشت ۱۳۶۴-گنبد کاووس

۲)ویژگی های ماه تولدت:اردیبهشتی ها احساساتی و خوش قلب هستند.

۳)پدر(نام،سن و شغل):محمدرضا-درجهاد مشغول به کار بودند و ۲۳ اسفندماه ۶۴ در حالی که من فقط ۱۰ ماه داشتم،شهید شدند.آن زمان ۳۵ سالشان بود.

۴)مادر(نام،سن و شغل):رویا-۳۶ ساله-استاد دانشگاه

۵)همسر:-

۶)شغل دوم:کارم موسیقی است.آهنگسازی و تنظیم هم می کنم.

۷)اهل محله/ساکن محله:آزادگان گنبد کاووس-کامرانیه تهران

۸)معروف ترین فرد خاندان:پدرم

۹)خواهر:دو خواهر دارم.

۱۰)برادر:یک برادر دارم به نام کمیل

۱۱)تحصیلات:دانشجوی انصرافی ترم ۶ مهندسی صنایع دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب

۱۲)بهترین و بدترین دروس دوران تحصیل:بهترین:زبان انگلیسی و ریاضی و بدترین:ریاضی!

۱۳)بهترین معلم:همه معلم هایم خوب بودند اما آقای جاذبی معلم کلاس پنجم را که خیلی هم کتکم می زد دوست داشتم.

۱۴)تسلط به زبان خارجی:انگلیسی ام خوب است.

۱۵)قهرمان دوران کودکی:دیوید بکام

۱۶)بارزترین ویژگی اخلاقت:خیلی پیگیرم یعنی ول کن ماجرا نیستم.

۱۷)ایمان:نمی خواهم حرفش را بزنم.ایمان با عمل خوب است.

۱۸)صداقت:سعی می کنم دروغ نگویم.

۱۹)خجالت:اصلا خجالتی نیستم و خیلی هم پر رو هستم.

۲۰)عصبانیت:خیلی زیاد عصبانی و گاهی هم غیرقابل تحمل می شوم اما نیم ساعت بعد پشیمان می شوم.

۲۱)عاشق شدی؟۲بار-یک بار کم سن و سال بودم و دومی اش همین دو سال پیش بود.

۲۲)تکیه کلام:همینه که هست.

۲۳)نقطه ضعف:زود اعتماد می کنم و عموما از اعتمادم سو ء استفاده می شود.

۲۴)اهل خرافات هستی؟اصلا

۲۵)اولین باری که خواندی:من قاری قرآن بودم و در مسابقات کشوری هم مقام هایی را به دست آوردم.آشنایی من با قرآن و تلاوت کتاب خدا اولین قدم های من بود.

۲۶)خواننده محبوب:عقیلی

۲۷)گروه موسیقی:جیپسی کینگز

۲۸)هنرپیشه مرد:عزت الله انتظامی-جان استادهام

۲۹)هنرپیشه زن:هدیه تهرانی-آنجلینا جولی

۳۰)فیلم سینمایی:سنتوری-Next

۳۱)برنامه تلویزیونی محبوب:زیاد نمی بینم اما ماه عسل با صدای خودم برایم خاطره خوبی بود.

۳۲)ترانه محبوب:قصه دل کندن من از عبور یه غریبه...

۳۳)موزیک ویدئو:نظری ندارم.

۳۴)نویسنده محبوب:زیاد کتاب نمی خوانم.

۳۵)کتاب محبوب:گزیده اشعار قیصر امین پور

۳۶)شاعر:قیصر امین پور

۳۷)ترانه سرا:شخص خاصی مد نظرم نیست.الان ترانه های روزبه بمانی را دوست دارم.

۳۸)آهنگساز:شاید خود عقیلی

۳۹)مجری تلویزیونی:احسان علیخانی

۴۰)کارگردان:عباس کیارستمی-تارانتینو

۴۱)ورزشکار:علیرضا دبیر-محمدعلی کلی

۴۲)فوتبالیست:علی کریمی-دیوید بکام

۴۳)تیم فوتبال باشگاهی:پرسپولیس-منچستر یونایتد

۴۴)شخصیت کارتونی محبوب:واتو واتو

۴۵)کمدین:جواد رضویان-چارلی چاپلین

۴۶)اتومبیل(اتومبیل محبوب و اتومبیلی که داری):لامبورگینی بوگاتی-خودم پروتون Gen2 دارم.

۴۷)گل:رز

۴۸)پرطرفدار ترین ترانه ات:نشکن دلمو-باروبندیل

۴۹)تعداد فروش کل آأبومهایت:یک آلبوم رسمی به نام نفس های بی هدف داشته ام که تا الان حدود ۴۵۰۰۰۰ تا فروخته است.

۵۰)تاریخ اولین کنسرت:۲۱ اردیبهشت ماه ۸۵-نیشابور

۵۱)تعداد کنسرت ها و تعداد تماشاگر:خیلی زیاد بوده.در نیشابور،تهران،چابهار،قشم، امیدیه اهواز،گرگان،سلمانشهر(متل قو)،نمک آبرود،کرج،زاهدان و بارها جزیره کیش برنامه داشته ام.هلند و آلمان هم همین طور-قطعا بیش از صد هزار نفر تا به حال برنامه های مرا دیده اند.

۵۲)شاخص ترین تماشاگر کنسرت ات:استاد کامبیز روشن روان

۵۳)بهترین دوران زندگی ات:همین الان

۵۴)بهترین تصمیم زندگی ات:در ذهنم است اما نمی گویم!

۵۵)بهترین روز زندگی ات:روزی که آلبوم نفس های بی هدف منتشر شد.

۵۶)بهترین خوابی که دیدی:اگر بگویم از لطفش کم می شود.

۵۷)بهترین هدیه ای که تا به حال گرفته ای:یکی از بیماران ام اس شعری را با خط نستعلیق برایم نوشته بود که بسیار دوستش دارم.

۵۸)بزرگترین راز زندگی ات:ایمان

۵۹)هنری که هنوز رو نکردی:بازیگری

۶۰)سفر به ماه:ترجیح می دهم به جای این کار با اتومبیلم ایران گردی کنم.

۶۱)اگر جادوو گر بودی:وردی می خوندم تا اوضاع موسیقی ایران خوب بشود.

۶۲)تعطیلات آخر هفته:اصولا کنسرت دارم.

۶۳)کشور و شهر محبوب:هلند-رتردام

۶۴)به کدام کشورها سفر کرده ای:امارات(دبی)-هلند-آلمان-بلژیک

۶۵)مرد شماره یک جهان:حضرت امام زمان (عج)

۶۶)نابغه تاریخ موسیقی:از میان زنده ها ونجلیس

۶۷)بهترین دوستت:علی چراغعلی

۶۸)معروف ترین دوست غیر موسیقیا یی ات:با همه دوستم ولی کسی نیست که رابطه خیلی نزدیکی با او داشته باشم.

۶۹)مدیر برنامه ات:علی چراغعلی

۷۰)اهل تیپ و مد هستی؟هرچه دوست داشته باشم می پوشم.

۷۱)لباس مارک دار محبوب:فرقی نمی کند-هر برندی که لباس خوب داشته باشد.

۷۲)عطر:لالیک نورای

۷۳)سایت اختصاصی:هنوز ندارم

۷۴)علم بهتر است یا ثروت:هنر بهتر است.

۷۵)امور خیریه:هر روز باید صدقه بدهم و این کار را می کنم.

۷۶)نام آخرین ترانه زندگیت:الان دیگر نمی دانم.قبلا ترانه ای را مد نظر داشتم که آخرین کارم باشد اما به علی لهراسبی واگذارش کردم.

۷۷)مطالعه روزانه:فقط اینترنت.اخبار را از این طریق پیگیری می کنم.

۷۸)خواب(چند ساعت در روز می خوابی؟):زیاد می خوابم معمولا ۱-۱۲ شب می خوابم و ۳-۲ بعد از ظهر بیدار می شوم.

۷۹)سیگار:زیاد می کشم ولی برایم ضرر دارد.

۸۰)حیوانات و پرندگان(از چه حیوان یا پرنده ای نگهداری می کنی؟):از هیچ حیوانی

۸۱)بدترین استعدادت در ... دروغ گفتن

۸۲)بدترین تصمیم زندگی ات ... آمدن به سمت موسیقی!!!

۸۳)بدترین دوستت:با کسی که بد باشد دوست نمی شوم.

۸۴)بدترین روز زندگی ات:فوت خاله ام

۸۵)بدترین ترانه ای که شنیده ای:کارهای رپی که پر از فحش است.

۸۶)بدترین خوابی که دیدی:دو هفته پیش خواب دیدم که سرطان خون گرفته ام و مدام ساعت مرگم را بهم گوشزد می کنند.

۸۷)بدترین فیلمی که دیدی:اره ۵ -فیلم بدی بود.

۸۸)بازیگری در سینما:به وقتش!نمی خوام از کوپن خوانندگی ام استفاده کنم.

۸۹)اگر فیلمساز بودی درباره زدگی چه کسی یا چه موضوعی فیلم می ساختی؟ نمی دانم.رویش تمرکز نکرده ام.

۹۰)موسیقی سنتی:اصلا دوست ندارم.

۹۱)موسیقی راک و رپ:راک را دوست دارم اما رپ را زیاد نه.

۹۲)بابک بیات:خدا رحمتش کند.کارهایش حس عجیبی داشت.

۹۳)واروژان:یکی از افتخاران موسیقی ایران

۹۴)عباس کیارستمی:بهترین کارگردان و افتخار سینمای ایران

۹۵)شادمهر عقیلی:نه دیدمش و نه با او حرفی زده ام اما ورودم را به موسیقی مدیون او می دانم.

۹۶)ناصر عبداللهی:خدا بیامرزدش.ترانه راز را خیلی دوست دارم.

۹۷)جشنواره موسیقی:امسال خیلی از جشنواره انتقاد شد و نگاه های منتقدین منفی بود.نمی دانم چرا ؟؟؟

۹۸)آرزوی دست نیافتنی و آرزوی محال:دوست دارم جزو بهترین موزیسین های موسیقی الکترونیک جهان باشم ولی شاید خود این هم محال باشد هر چند که به نظر من چیزی محال نیست.

۹۹)آرمانشهر(اتوپیا):به این فکر نکرده ام.

۱۰۰)مرگ:خیلی راحت با مرگ کنار می آیم هرچند که در خواب اینگونه نبود.

ice boys
07-01-2009, 23:38
با سلامی دوباره ...
امروز دو ویدیو از محسن یگانه برایتان میذارم.

فرمت : wmv / حجم : (کیفیت بالا)

هیشکی نمیتونه بفهمه

کنسرت محسن یگانه

فرمت : 3gp / حجم : (کیفیت پایین)

هیشکی نمیتونه بفهمه

کنسرت محسن یگانه

توجه: لطفا برای دانلود از دانلود منیجر استفاده نکنید ممکن است ناقص یا اصلا دانلود نشود.

sm3
10-02-2009, 22:43
جفت 6 هم که واسه آلبوم مجوز نگرفت با صدای بهنام و رضایا پخش شد مثل اینکه محسن این آهنگ رو به بهنام واگذار کرد که اونم تصمیم گرفت با رضایا باهم بخونن .

mohammad.moein
11-02-2009, 20:04
جفت 6 هم که واسه آلبوم مجوز نگرفت با صدای بهنام و رضایا پخش شد مثل اینکه محسن این آهنگ رو به بهنام واگذار کرد که اونم تصمیم گرفت با رضایا باهم بخونن .

مي تونيد لطفا لينك دانلودش رو بذاريد؟

separate
11-02-2009, 20:09
مي تونيد لطفا لينك دانلودش رو بذاريد؟

zanastark
16-02-2009, 00:02
سلام بچه ها من چطوري ميتونم با محسن به طور مستقيم ارتباط داشته باشم خيلي برام مهمه اگه ممكنه راهنماييم كنيد اگه خواستين خصوصي بگين اين شماره منه:09363297331 ممنون ميشم ازتون

sm3
24-02-2009, 01:19
در مورد آهنگی که جدیدا با نام"پای من جوونی تو هدر نکن" به عنوان کار جدید محسن یگانه پخش شده خواننده این کار محسن یگانه نیست و شعر و ملودی و...این اثر هم هیچ ارتباطی به محسن یگانه ندارد این آهنگ به عنوان کار جدید محسن یگانه پخش شد که هرگز این گونه نیست و سلطان پاپ هیچ گونه نقشی (خواننده ..شاعر..آهنگساز و...) در این اهنگ ندارد.

منبع:

sm73_ssa
27-02-2009, 10:04
سلام دوستان منم ازطرفدارهاي پروپا قرص محسن يگانه ام

FarzadSport
27-02-2009, 18:37
در مورد آهنگی که جدیدا با نام"پای من جوونی تو هدر نکن" به عنوان کار جدید محسن یگانه پخش شده خواننده این کار محسن یگانه نیست و شعر و ملودی و...این اثر هم هیچ ارتباطی به محسن یگانه ندارد این آهنگ به عنوان کار جدید محسن یگانه پخش شد که هرگز این گونه نیست و سلطان پاپ هیچ گونه نقشی (خواننده ..شاعر..آهنگساز و...) در این اهنگ ندارد.

منبع:

با تشکر از شما بابت اخبار و اطلاع رسانی خوبتون:11:

به نظرم به هر حال اگه آهنگی هم که حتی با نام جعلی محسن یگانه پخش شده در این تاپیک قرار بگیره بد نیست :

آهنگ جدید و بسیار زیبا از محسن یگانه به نام پای من جوونی تو هدر نکن با سه کیفیت

MP3 256

MP3 128

MP3 64

راستی یه سوال :
پس اگه این صدای محسن یگانه نیست ، صدای کی میتونه باشه؟!
در کل هر کی بوده بسیار عالی و حرفه ای تقلید صدا رو انجام داده چون من که قبل از خوندن پست شما متوجه نشدم...(البته تا حدودی مشخص هست که کار خیلی حرفه ای اجرا نشده)

موفق باشید...
فــــــــــــــرزاد

sm3
27-02-2009, 19:23
راستی یه سوال :

پس اگه این صدای محسن یگانه نیست ، صدای کی میتونه باشه؟!
در کل هر کی بوده بسیار عالی و حرفه ای تقلید صدا رو انجام داده چون من که قبل از خوندن پست شما متوجه نشدم...(البته تا حدودی مشخص هست که کار خیلی حرفه ای اجرا نشده)

موفق باشید...

فــــــــــــــرزاد

اسم خوانندش سینا پارسیان هست که با تقلید صدای محسن یگانه اسمش رو سر زبونها انداخته :27:
این هم یه آهنگ دیگه از این آقای پارسیان به نام بهونه

morix_001
01-03-2009, 20:54
واقعا اگه این یگانه نباشه باید از این خواننده تقدیر کرد !!

zanastark
12-03-2009, 20:21
درسته این صدای سلطان پاپ نیست ولی جای تقدیر از خواننده این اهنگ هست چون که خیلی عالی دراورده

راراستی خبری از محسن نیست واسه ی عید اهنگی نداره

Alireza.M67
21-03-2009, 18:16
دیشب محسن اومد به برنامه ی فرزاد حسنی .
گفت یه آهنگ جدید خونده که به زودی از شبکه 3 پخش میشه .

استبداد
21-03-2009, 18:23
دیشب محسن اومد به برنامه ی فرزاد حسنی .
گفت یه آهنگ جدید خونده که به زودی از شبکه 3 پخش میشه .
مال 1 سریال هست انگار
اسمش نیلوفر آبی یا یه همچین چیزی بود دی:

Mr.Mimi
21-03-2009, 18:31
سلام بچه ها.شما هم متوجه اون سرفه های آخر آهنگ نخواستم شدین؟دلیلش چیه؟
من گفتم حتما تلوزیون اون قسمتش رو حذف میکنه ولی دیدم که اونجاش رو هم پخش کرد!

yas_6969
21-03-2009, 23:30
اسم آلبوم جديد محسن تابوت
اينم يه بيت از شعرش
نباشي كل دنيا واسم قد يه تابوته
نبودت مثل كبريت و دلم انبار باروته

راستي منبع سينماي امروز هستش

yas_6969
24-03-2009, 00:22
2 موزيك ويدئو بسيار زيباي سال كبيسه و آهاي خبر نداري از محسن يگانه با دو كيفيت

| اجرا شده در كنسرت اخير اروپايي به همراه مصاحبه كوتاه در فرودگاه از محسن يگانه |

::. دانلود ويدئو كليپ سال كبيسه با كيفيت بالا و حجم 90 مگابابت .:: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

::. دانلود ويدئو كليپ آهاي خبر نداري با كيفيت بالا و حجم 69 مگابابت .:: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

::. دانلود مصاحبه تصويري با كيفيت بالا و حجم 17 مگابايت .:: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

::. دانلود ويدئو كليپ سال كبيسه با كيفيت پايين ( 3GP ) ( جهت نمايش در تلفن همراه ) .:: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

::. دانلود ويدئو كليپ آهاي خبر نداري با كيفيت پايين ( 3GP ) ( جهت نمايش در تلفن همراه ) .:: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

::. دانلود مصاحبه تصويري با كيفيت پايين ( 3GP ) ( جهت نمايش در تلفن همراه ) .:: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ميبخشيد اگه قاطي پاتي شده اين خود سايت منبع اگه خواستيد

BehzadKiNG
24-03-2009, 22:28
اسم آلبوم جديد محسن تابوت
اينم يه بيت از شعرش
نباشي كل دنيا واسم قد يه تابوته

راستي منبع سينماي امروز هستش

این آلبوم جدید آقا محسن چند ماهی کار داره ؟؟؟

yas_6969
25-03-2009, 00:32
این آلبوم جدید آقا محسن چند ماهی کار داره ؟؟؟
گفته تابستون 88 به احتمال زياد

مشتان7
25-03-2009, 11:05
سلام بچه ها منم یکی از عاشق های مخسن جون هستم من از همون اول که شروع به خوندن کرد طرفدارش بودم امیدوارم البوم تابوت با موافقیت رو به رو شود

مشتان7
25-03-2009, 11:17
حرفهای محسن یگانه راجه به آلبوم جدیدش

از آلبوم جدید بگو؟شروع کرده ای؟

یگانه:آلبوم جدیدم کار متفاوتی خواهد بود فکر میکنم اتفاق بزرگی درموسیقی پاپ خواهد بود.امروزه از آلبوم جدید بگو؟شروع کرده ای؟ریمیکس جای خاصی در موسیقی پاپ جهان داره.من هم قصد دارم یک سی دی رو به ریمیکس کارهای قدیمیم اختصاص بدم.و سی دی دوم کارهای جدیدم.شعر و ملودیهای کار جدیدمو بسیار دوست میدارم و معتقدم کارهای موفقی خواهد بود.در ادامه نفسهای بی هدف ترانه دیگری نوشتم که خط اولش اینه:

چرا امروز مث دیروزو فرداس

این چه تقدیر سیاهیه خدایا....

این یک نمونه از کارهای بعدیم هست.و به نظر خودم عمق زیادی داره.کارهای الکترونیک کارهامو خودم تنظیم خواهم کرد به همرا شهاب اکبری وآرش قنادی از گروه سون و..که دیگر تنظیم کنندگان هستند.تیم کاری نفسهای بی هدف حفظ خواهند شد.این رو هم اضافه کنم یک خواننده و موزیسین بین المللی به نام کوشا حداد در تنظیم هایم مشاوره خواهم کرد.کار دیگری که در آلبوم جدیدم انجام خواهم داد استفاده از سازهای کارم در خارج از کشور است.باهمه احترامی که برای نوازندگان خارجی قائلم قصد دارم در آلبوم جدیدم سازهارودر دو کشور ارمنستان و ترکیه ضبط کنم که هزینه اش هم زیاد خواهد بود.من بیشتردرآمدم از موسیقی رو خرج خود موسیقی میکنم...

اسم آلبوم جدیدت رو انتخاب کردی؟

یگانه:به احتمال زیاد"تقاص" خواهد بود.تقاص کلمه تعریف شده ای برای مردم است

mehdi_360
25-03-2009, 17:51
یعنی ما باید تا تابستون 88 صبر کنیم .خدا به ما صبر بده
نباشي كل اين دنيا واسم قد يه تابوته

sm3
09-04-2009, 03:07

yas_6969
09-04-2009, 17:25
اگه ميشه اين آهنگ رو برداريد چون من تو سايتي اين مطلب رو خوندم
با توجه به عدم رضايت محسن يگانه و اعلام او مبني بر اينكه , اين آهنگ به سفارش آرش شجاعيان براي آلبومي كه به صورت مجاز به بازار خواهد آمد , ساخته شده بود!!!
اين آهنگ به صورت ماكت بوده و توسط فردي سودجو پخش شده , لذا از اين سايت حذف مي گردد.
كه فكر كنم درسته شما هم اگه امكانش هست برداريد

sm3
25-04-2009, 21:43

کنسرت محسن یگانه در مرکز همایش های برج میلاد در تاریخ 11 و 12 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد . علاقه مندان می توانند از طریق سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اقدام به خرید اینترنتی بلیط کنسرت نمایند و همینطور از طریق شماره تلفن 84200 به صورت تلفنی خرید نمایند.

sm3
04-05-2009, 18:25
«فقط روی صندلی هایتان بشینید و دست بزنید، خواهش میکنم!»
موسیقی ما - بهمن بابازاده: سالن مثل همه برنامه های زنده یگانه مملو از جمعیت است و به جرات می توان گفت که حتی یک جای خالی هم در سالن وجود ندارد.
استقبال به شدت بالاست و ازدحام و ترافیک قبل از شروع برنامه بی نظمی هائی را به وجود آورده است. ساعت بیست و یک و بیست دقیقه است و بعید به نظر می رسد که برنامه حالا حالا ها شروع شود.
سیروان و زانیار خسروی که این روزها با آلبوم «ساعت 9» حسابی نگاه مخاطبان موسیقی را به سمت خود چرخانده اند، در جلوی درب ورودی سن، قصد رفتن به پشت صحنه را دارند که مسئولین سالن ممانعت ایجاد می کنند و مانع از ورود این دو نفر به اتاقی که محسن یگانه و گروه آنجا هستند، می شوند. چند لحظه بعد یکی از نزدیکان محسن جلوی درب ورودی ظاهر می شود و ضمن برخورد تند با مسئولین اجرائی، سیروان و زانیار را به داخل اتاق پشت صحنه می برد و سر و صدا ها بخوابد.
ساعت حدود بیست و یک و سی دقیقه است که ملت حوصله شان سر رفته و سالن را روی سرشان گذاشته اند. بالاخره گروه بعد از دقایقی بروی سن می آیند و شروع به نواختن یک قطعه بی کلام می کنند و محسن در انفجار سالن وارد صحنه می شود:
«سلام عرض می کنم خدمت دوستای گلم. قدم روی دو تا چشم من گذاشتید که اومدید. مطمئن ام که به عشق بار و بندیل هم که شده ، صدای دستاتون تا آخر برنامه همین طور پر انرژی و قوی باقی بمونه.»
ترانه «ماه عسل» مثل اکثر برنامه های یگانه شروع برنامه است و به خوبی اجرا می شود.
سیروان و زانیار در ردیف جلوی سالن می نشینند و محسن بعد از اتمام قطعه اول، رو به جمعیت می گوید:«یه دست خوشگل برای سیروان خسروی عزیز بزنید که امروز اینجاست و من خیلی دوستش دارم و واقعا یکی از طرفداراشم. چون عاشق موسیقی الکترونیک ام و سیروان در این زمینه در ایران بهترینه»
سیروان بلند می شود و برای جمعیت دست تکان می دهد.
ملودی «آخه دل من» نواخته می شود و در همین حین با یک نگاه از بالا ردیف موبایلهائی را می شود تشخیص داد که در حال فیلم گرفتن از اجرای محسن هستند و اصلا تذکر های مسئولین سالن را هم جدی نمی گیرند.
کل سالن مثل همیشه «بار و بندیل »را می خواهند و با دست زدن های ریتمیک، سعی در تحریک محسن را دارند.
محسن ولی ابتدا دکلمه ای از قطعه «تقاص» ،( از قطعات آلبوم جدیدش ) را برای جمع اجرا می کند و سپس «آی خدا دلگیرم ازت» سالن را از سکوت و انزوا در می آورد و غوغای گیتار الکتریک، همه را محو خود می کند.
این قطعه با توجه به ریتم تندی که دارد، برای اجرای زنده واقعا سخت و دشوار است ولی محسن به خوبی از پس اجرای آن برمی آید و همه را شگفت زده می کند.
یگانه توضیحاتی را در مورد آلبوم جدیدش می دهد و از بی خوابی دو ماهه اخیرش برای کامل تر شدن و به موقع عرضه شدن آلبوم خبر می دهد.
قطعه بعدی «گناهی ندارم» است که محسن در مورد آن می گوید:«این تراک ، یک تراک ویژه و خاص است که من به شخصه به هیچ وجه فکر نمی کردم که این قطعه به عنوان قطعه سال انتخاب شود . از شما ممنونم که با این انتخاب تون، بیشتر از همیشه منو شرمنده خودتون کردید.»
«بنویس از سر خط » و «دوباره می خوام» هم پشت سر هم اجرا می شوند و اجرای قوی و تکنیکی محسن باعث می شود که فریاد:«ایول ایول، داش محسنو ایول» همه سالن را در برگیرد.
در حالی که گروه نوازندگان زهی ، هنرشان را بیش از پیش به همه نشان می دهند، «هیشکی نمی تونه بفهمه» در استقبال حضار نواخته می شود و در ادامه نیز محسن با گیتارش و به تنهائی ، شروع به نواختن قطعه «گیرم بازم بیائی» می کند که این قسمت جزء قسمت های خاص برنامه بود که به قول معروف حسابی ی ی ی چسبید!
محسن سراغ حسن اردستانی می رود تا مشکل صدا را بر طرف کند و در این حین گروه به اجرای موسیقی بی کلام می پردازند.
«خاکسترم نکن» که جزء اولین کارهای یگانه در عرصه خوانندگی است ، سالن را غرق در سکوت می کند و بدون وقفه « سرتو بالا بگیر» هم به اجرا در می آید.
بخش جذاب برنامه از راه رسیده و تکنوازهای اعضای گروه سالن را دوباره به هوا می برد که در این بین تکنوازی محمد رضوانی که ملودی دسپرادو را میزند، بیش از بقیه مورد توجه قرار می گیرد.
« حیف» قطعه بعدی ست که به اجرا در می آید و من به این فکر می کنم که با این وضع که برنامه پیش می رود، بدون شک هیچ خبری از آنتراکت نیست و گروه یک ضرب تا آخر خواهند رفت.
«شادش کن محسن.....»
این فریادی ست که از دل جمعیت بلند می شود و باعث خنده همه می شود. این حرف به شدت محسن را غیرتی می کند و با «بار و بندیل» سالن را به آتش می کشد و چنان شور و حالی همه سالن را فرا می گیرد که محسن مجبور می شود از پشت میکروفون از جمعیت خواهش کند :« فقط روی صندلی هایتان بشینید و دست بزنید، خواهش میکنم!» و جمعیت هم نهایت همکاری را با یگانه انجام می دهند !!
«محسن دوستت داریم ...» در سالن می پیچد و قطعه بعدی که «نشکن دلمو» معروف است، دوباره به سالن حرارت می بخشد.
از قرار معلوم به آخر برنامه رسیده ایم و آقای دیباجی «کنسرت گزار»علامت پایان را با اشاره به محسن می دهد. محسن ولی تازه گرم شده و می گوید:«برای اینکه این کنسرت همیشه تو یاد شما بمونه یه بار دیگه بار و بندیل رو براتون اجرا می کنیم، فقط امیدوارم مثل اجرای قبلی فقط از روی صندلی هاتون بلند نشید!» می خنددو سالن با شور و شوقی فراوان ، دوباره از این قطعه استقبال می کند وپس از این اجرا یگانه از همه خداحافظی می کند و صحنه را ترک می کند.
مهمانان ویژه:
صدر الدین حسین خانی (مدیریت شرکت ایران گام)
محمد محمدی (دروازبان تیم ملی فوتبال)
سیروان و زانیار خسروی

گفت و گوی صوتی محسن یگانه که تنها چند دقیقه بعد از اتمام اجرای کنسرت با خبرنگار سایت موسیقی ما انجام شده

Greedy
04-05-2009, 19:13
من که نتونستم برم ولی کاشکی هر چه زودتر ویدیوش بیاد بیرون یگانه رو دوست دارم
تو مصاحبه صوتی گفت که البوم اواسط تیر میاد من که فکر نمیکنم

sm3
05-05-2009, 09:50

بنویس از سر خط

ماه عسل

آی خدا دلگیرم ازت

گناهی ندارم

هیچکی نمیتونه بفهمه

خاکسترم نکن

نشکن دلمو

چشمهای خیس من

دانلود به صورت یکجا در یک فایل

amirtaker
05-05-2009, 17:36
من کنسرتشو رفتم عالی بود.

3Dmajid
05-05-2009, 22:37
محسن یگانه نمیخواد آلبوم جدید بزنه ؟

mehdi_360
06-05-2009, 10:13
چرا ...البوم جدیدش آمادس اگه مصاحبه بعد از کنسرتش رو دانلود کنید تاریخش رو هم مشخص میکنه ولی بعیده که تا اون موقع به بازار بیاد

Greedy
07-05-2009, 14:03

بنویس از سر خط

ماه عسل

آی خدا دلگیرم ازت

گناهی ندارم

هیچکی نمیتونه بفهمه

خاکسترم نکن

نشکن دلمو

چشمهای خیس من

دانلود به صورت یکجا در یک فایل

مرسی دانلود کردم

sina1100
07-05-2009, 21:30
چرا ...البوم جدیدش آمادس اگه مصاحبه بعد از کنسرتش رو دانلود کنید تاریخش رو هم مشخص میکنه ولی بعیده که تا اون موقع به بازار بیاد

میشه لینک دانلود این مصاحبه ای رو که میگین بدین ؟

sm3
09-05-2009, 09:31
میشه لینک دانلود این مصاحبه ای رو که میگین بدین ؟

گفت و گوی صوتی محسن یگانه که تنها چند دقیقه بعد از اتمام اجرای کنسرت با خبرنگار سایت موسیقی ما انجام شده

sm3
12-05-2009, 12:44

عکسهای کنسرت یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه، سالن همایشهای برج میلاد در سایت رسمی محسن یگانه

sm3
02-07-2009, 11:42
یگانه در استودیوی شخصی تارکان

موسیقی ما: محسن یگانه برای نهایی کردن کارهای انتهایی آلبوم تازه اش راهی ترکیه شد و در این سفر قرار است که یک گروه نوازنده ترکیه ای او را همراهی کنند.
علی چراغعلی، مدیر برنامه های یگانه در این خصوص به موسیقی ما گفت؛ «برنامه ما برای انتشار آلبوم جدید برای اول مرداد ماه است و همه سعی و تلاش مان این است که بتوانیم در این زمان آلبوم را وارد بازار رسمی موسیقی کشور کنیم».
او همچنین گفت؛ «قرار است که در استودیو شخصی تارکان و همچنین استودیو شاندیز ترکیه کار را جمع کنیم و با بهترین کیفیت ممکن آن را در اختیار هواداران محسن قرار دهیم. فعلا که با عنوانی که برای آلبوم انتخاب کرده ایم مخالفت شده و قطعا این آلبوم با نام «تابوت» منتشر نخواهد شد و برای آن در حال حاضر همان نام «تقاص» را در نظر داریم».
«نفس های بی هدف» عنوان اولین آلبومی بود که از محسن یگانه در بازار موسیقی رسمی کشور منتشر شده است.

منبع : موسیقی ما

Greedy
02-07-2009, 15:46
یگانه در استودیوی شخصی تارکان

موسیقی ما: محسن یگانه برای نهایی کردن کارهای انتهایی آلبوم تازه اش راهی ترکیه شد و در این سفر قرار است که یک گروه نوازنده ترکیه ای او را همراهی کنند.
علی چراغعلی، مدیر برنامه های یگانه در این خصوص به موسیقی ما گفت؛ «برنامه ما برای انتشار آلبوم جدید برای اول مرداد ماه است و همه سعی و تلاش مان این است که بتوانیم در این زمان آلبوم را وارد بازار رسمی موسیقی کشور کنیم».
او همچنین گفت؛ «قرار است که در استودیو شخصی تارکان و همچنین استودیو شاندیز ترکیه کار را جمع کنیم و با بهترین کیفیت ممکن آن را در اختیار هواداران محسن قرار دهیم. فعلا که با عنوانی که برای آلبوم انتخاب کرده ایم مخالفت شده و قطعا این آلبوم با نام «تابوت» منتشر نخواهد شد و برای آن در حال حاضر همان نام «تقاص» را در نظر داریم».
«نفس های بی هدف» عنوان اولین آلبومی بود که از محسن یگانه در بازار موسیقی رسمی کشور منتشر شده است.

فقط خدا کنه همین زمانی که گفتن بیاد باز هی سرکار نذارمون

VBYOFSKI
02-07-2009, 19:49
سلام
چنتا از لینک آهنگها که تو صفه اول هست خراب اسمشو مینویسم اگه میشه لینکشو بهم بدین.

1. عروسک
2. جوون آریایی
3. اسکله
4. سلول عشق
5. وقتی رفتی (البته بدون اون یارو که اولش چرتو و پرت میگ)
6. گرد وغبار (ماله من کیفیتش فوق العاده پایینه)

ممنون

sm3
03-07-2009, 12:26
سلام
چنتا از لینک آهنگها که تو صفه اول هست خراب اسمشو مینویسم اگه میشه لینکشو بهم بدین.

1. عروسک
2. جوون آریایی
3. اسکله
4. سلول عشق
5. وقتی رفتی (البته بدون اون یارو که اولش چرتو و پرت میگ)
6. گرد وغبار (ماله من کیفیتش فوق العاده پایینه)

ممنون

عروسک

جوون آریایی

اسکله

سلول عشق

وقتی رفتی

گرد وغبار

bahador2009
03-07-2009, 12:43
عروسک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجوون آریایی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداسکله

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلول عشق

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی رفتی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرد وغبار

سلول عش رو همون اسکله آپ کردی.

*M!L4D*
05-07-2009, 01:27
سلام میشه بگین آخرین آهنگ محسن یگانه چی هستش ؟؟؟

Greedy
05-07-2009, 08:42
سلام میشه بگین آخرین آهنگ محسن یگانه چی هستش ؟؟؟
جواب.......................

tajrobenik
09-07-2009, 11:54
واااااااااااای محسن یگانه محبوب ترین خاننده من هست////
...
خیلی خیلی دوسش دارم//

iman_s
09-07-2009, 18:38
سلول عش رو همون اسکله آپ کردی.

همون اسكله هست كه بعضي جاها نوشتن سلول عشق

Greedy
21-07-2009, 16:28
بچه ها دیدید نامردا صدای یگانه رو حذف کردن ؟

soheilarfaei
21-07-2009, 19:53
بچه ها دیدید نامردا صدای یگانه رو حذف کردن ؟
سلام منظورت از این حرف چیه؟

Greedy
21-07-2009, 20:11
سلام منظورت از این حرف چیه؟
یکشنبه یه فیلم نشون داد قرار بود تیتراژ پایانیش یگانه بخونه ولی حذف کردن صداشو

soheilarfaei
22-07-2009, 19:55
یکشنبه یه فیلم نشون داد قرار بود تیتراژ پایانیش یگانه بخونه ولی حذف کردن صداشو
با این تفاسیر به آلبوم جدیدش اجازه پخش نخواهند داد. درست میگم؟

Greedy
22-07-2009, 20:00
با این تفاسیر به آلبوم جدیدش اجازه پخش نخواهند داد. درست میگم؟
نه ربطی به البوم جدیدش نداره تلویزیون جای یه عده به خصوصه

honeyxp
26-07-2009, 16:24
سلام؛
بچه ها کسی می دونه چه جوری باید با محسن یگانه ارتباط برقرار کرد؟
لطفا سریع و کامل جواب بدید.
اگه هم آدرس سایتی یا لینکی بود، شماره ای چیزی بهم ایمیل کنید:
EMAIL: kachal_xp@yahoo.com

saeed_h1369
26-07-2009, 19:59
یه دمو جدید ازش اومده بچه ها

mehdi_360
26-07-2009, 23:41
من همین الان دانلودش کردم زیبا بود
خداحافظ ای عمر بی خود گذشته ، خداحافظ ای نامه های نوشته
برای یه بارم شده روزگار بیا واسه این دلم بد نیار ،بیا و شکست منو خط بزن برای یه بار هم بشو ....

با این تیکش خیلی حال کردم

mojtaba182003
27-07-2009, 00:06
عزيزان اين صداي محسن نيست

اينقدر ساده نباشيد

mohammad.moein
27-07-2009, 02:33
دوستان این محسن نیست،

من ۷ بار نظر گذشتم که این محسن نیست، نامرد‌ها هر بار نظرم رو پاک کردند!!

خدا از این دزدا نگذاره.

saeed_h1369
28-07-2009, 09:43
جدی ؟ من که اصلا نتونستم دانلودش کنم

Greedy
28-07-2009, 10:14
کاملا مشخصه محسن یگانه نیست

Greedy
11-08-2009, 10:34
گزارشی کوتاه و خواندنی از کنسرت‌های محسن يگانه در کيش
بی‌خواب در جزیره!

موسیقی ما- بهمن بابازاده: اجراها و کنسرت‌های کیش به‌خاطر برگزاری برنامه در ساعات بعد از نیمه‌شب و همچنین استقبال فوق‌العاده مردم همیشه پر‌هیجان است. این گزارش کوتاه اما خواندنی و پراطلاعات را علی چراغعلی عزیز- مدیر برنامه محسن یگانه- در اختیارمان قرار داده:
تالار بزرگ جزیره کاملا پر شده و همه صندلی‌های این سالن ٢٠٠٠ نفره را مردم و جمعیت پر‌کرده‌اند و به‌خاطر ازدحام برنامه با کمی تاخیر در ساعت 2 و پانزده دقیقه بامداد شروع می‌شود، قطعه «ماه عسل» مثل بیش‌تر برنامه‌های ما opening کنسرت است.
آخه دل من، آهای خبر نداری، بنویس از سر خط، خاکسترم نکن، نشکن دلمو، بارو بندیل، سرتو بالا بگیر، گناهی ندارم، هیشکی نمی‌تونه بفهمه، نفس‌های بی‌هدف و اسکله هم لیست قطعاتی است که در این برنامه اجرا شد و چون فشردگی زمانی خاصی، مثل کنسرت‌های تهران نداریم، طبیعتا زمان بیشتری در اختیار‌مان قرار گفته تا بیشترو بهتر بتوانیم در خدمت مردم خوب و حاضران در سالن باشیم.
استقبال از برنامه‌های تابستانی امسال فوق‌العاده ‌بی‌نظیر است و جمعیت به‌خوبی هنرمندان مورد علاقه خود را مورد لطف و محبت قرار داده‌اند.
دوستان و هنرمندان زیادی هم در اجراهای ما حضور داشتند و خواهند داشت که جناب بیژن خاوری، هومن غفاری و امیر عبدالله (خواننده سرشناس دنیای عرب) جزو سرشناس‌ترین آن‌ها هستند.
شایان ذکر است که یگانه و گروه‌اش به‌خاطر طوفان شن و هوای نامساعد و لغو همه پرواز‌های جزیره فعلا در کیش حضور دارند و یگانه با لحنی ملتمسانه، از ما می‌خواهد که در سایت موسیقی ما به گوش هوادارانش برسانیم که برای او و گروه‌اش دعا کنند که هر چه زودتر هوا مساعد شود و آن‌ها به تهران برگردند. چون در صورت ادامه این اوضاع معلوم نیست بی‌خوابی و خستگی چه بلایی سر آن‌ها خواهد آورد!

دوشنبه (12/5/1388) - ساعت 16:30: چند لحظه قبل از كیش خبر رسید كه به دلیل استقبال فوق العاده مخاطبان موسیقی از كنسرت محسن یگانه، این برنامه به پیشنهاد كنسرت گذار، تمدید شده و قرار است كه این خواننده پر‌طرفدار در روزهای 14و 15 مرداد هم در جزیره به روی استیج برود

sm3
17-08-2009, 16:36
گفت‌و‌گوی خواندنی با محسن یگانه، درباره زیرزمین و موسیقی زیرزمینی؛
بنیامین با آلبوم دوم‌اش به شعور مردم ما توهین کرد

موسیقی ما - بهمن بابازاده: خیلی قبل تر از اینکه نخستین آلبوم مجازش وارد بازار موسیقی کشور شود، در بین مخاطبین موسیقی و بخصوص مخاطبان پاپ، شناخته شده بود و کلی هم طرفدار داشت.محسن یگانه، که در شرف انتشار دومین آلبوم مجازاش است، بهترین گزینه‌ای بود که می‌توانستیم با او در مورد موسیقی زیرزمینی و همه اتفاقات و بلبشوهای این دنیای مخفی گپ بزنیم و پای صحبت‌هایش بنشینیم. او کسی‌ست که همه این تجربه‌های به قول خودش، وحشتناک را از سر گذرانده، و حالا همه این تجربه‌ها، برایش پلی ساخته‌اند که بتواند موفقیت‌های بزرگ را در عرصه موسیقی تجربه کند.

بک استیج یکی از اجرا‌های ارگانی یگانه، محلی بود که با او گپ زدیم و او هم در حالی که به شدت حواسش به «ساند چک» اعضای گروه ارکسترش بود به سوالات ما جواب داد. دقت و زوم محسن و حساسیتی که در کار گروهش داشت نشان می‌داد که او به خوبی قدر موقعیتی را که به دست آورده را می‌داند و حاضر نیست به این راحتی‌‌ها آن را از دست بدهد.

** می خواهم از اینجا شروع کنیم که به نظر تو تعریف و مفهوم موسیقی زیرزمینی در ایران و سایر نقاط جهان ، تعریف واحد و مترادفی است ؟
موسیقی زیر‌زمینی خارج از کشور، سبکی‌ست که مخاطب عام موسیقی آن‌را نمی‌پسندد و از شدت «خاص بودن» به بیراهه رفته و این خاص‌بودن به حدی رسیده که حتی خود جامعه خاص‌طلب غرب هم که شدیدا در ترویج و انتشار همه چیزهای جدید و خاص اولین است، آن‌را نمی‌پسندد و نمی‌شناسد. ولی در ایران افرادی که در موسیقی زیرزمینی‌اند، به چند دسته مختلف و بسیار ناعادلانه تقسیم می‌شوند که راجع به هر کدام از این دسته‌ها باید جداگانه بحث و نقد صورت بگیرد.

** تو خودت جزو کسانی بودی که در بطن این ماجرا‌ها بوده‌ای و به خوبی می‌توانی این تقسیم‌بندی را تشریح کنی.
خواننده‌های زیرزمینی در ایران به سه دسته کاملا مجزا تقسیم می‌شوند: 1. افرادی که امکانات دارند و استعداد ندارند 2. افرادی که استعداد دارند و امکانات ندارند 3. خیلی کم هم افرادی که از هر دوی این ابزار برخوردارند.دسته سوم تعدادشان بسیار اندک است اما معمولا خواننده‌های نسل‌های بعد را باید در بین افرادی که جزو دسته دوم هستند جستجو کرد.

** این‌ها که اعتقاد داری خواننده‌های نسل بعدی را تشکیل می‌دهند، همان‌هائی هستند که به زحمت و دردسر فراوان یک تراک را تولید و زیرزمینی منتشر می‌کنند و با همین تک‌آهنگ، کل بازار موسیقی و خواننده‌های مجازش را از دور خارج می‌کنند؟
بله دقیقا. مثال‌های زیادی هم می‌توانم برای این ادعا بیاورم. طرف با یک تک‌آهنگ کل بازار را تخته می‌کند و مخاطبان ثابت فلان خواننده اسم و رسم‌دار را هم می‌قاپد.

** دلیل این اتفاق پائین آمدن سطح کیفی خواننده‌های مجازمان است یا ممیزی‌های فراوانی که کار مجازها را نابود می‌کند؟
ما کلا در ایران دو نوع ممیزی داریم. یکی ممیزی‌های رسمی که یک سری روال خاص خودش را دارد که شامل موسیقی و کلام و دیگر قسمت‌ها می‌شود. ولی ممیزی مهم‌تر و مشخص‌تر در ایران، مردم هستند. موسیقی پاپ برای مردم است و باید به فکر کاری باشد که مردم آن‌را بپسندد. مردم کاری را که دوست نداشته باشند بدون هیچ تعارفی رد می‌کنند و آنرا گوش نمی‌دهند . مهم سلیقه مردم است و این سلیقه خیلی تعیین کننده است. حالا آن‌ها مختارند که موسیقی زیرزمینی را انتخاب کنند یا موسیقی رو زمینی را!

** خوب این وظیفه شرکت‌ها نیست که سلیقه مردم را بشناسند و با توجه به آن بروی استعدادهای کم نام و نشان سرمایه کذاری کنند؟
اگر نگویم صددرصد شرکت‌ها، بدون شک نود درصد شرکت‌های موسیقیایی ما به دنبال فروش بهتر و بالاتر هستند و هیچ چیز دیگری برایشان مهم نیست!

** در تمام دنیا این روال مرسوم است. این که چیز عجیبی نیست.
قبول دارم ولی چرا شرکت ها به دنبال استعدادها و نوابغ نیستند و نمی‌خواهند سطح کیفی و فنی کارهای‌شان بالا باشد؟ آنها از این طریق بیشتر به سود رسانی هم می‌رسند. ولی این ترس از ریسک کردن باعث می‌شود که اوضاع به همین شکلی که می‌بینید در‌بیاید. در همه دنیا شرکت‌ها روی استعداد‌های کم نام ونشان سرمایه‌گذاری می‌کنند و بعد از چند سال نتیجه‌اش را می‌گیرند. ولی اینجا همه در رویا زندگی می‌کنند. دوست دارند یک شبه میلیونر یا خواننده شوند. رابطه نقشی تعیین‌کننده را در ارتباط گرفتن با شرکت‌ها را دارد. در کل دنیا شرکت‌های بزرگ برای حفظ اعتبارشان هم که شده، کار مزخرف عام پسند را منتشر نمی‌کنند ولی اینجا چطور؟ شما بهمن جواب بدهید.

** خوب ما دقیقا برعکس ایم !
آفرین، اینجا شرکت‌های بزرگ به محض اینکه یک آلبوم سطح پائین پر‌‌جنب‌و‌جوش و عام پسند را که از لحاظ تکنیکی واقعا مزخرف است، به دستشان می‌رسد، اصلا به کیفیت کار فکر نمی‌کنند و چون می‌دانند که خوب می‌فروشد، در انتشار آن درنگ نمی‌کنند.

** ما در خیلی چیزهای دیگر هم نسبت به همه جا برعکس‌ایم . درصد زیادی از خواننده‌هایی که در ایران می خواهند مجوز بگیرند ابتدا وارد چرخه زیرزمینی موسیقی می شوند و بعد آرام آرام به سمت مجوز می‌آیند، ولی در دنیا کسانی که نمی‌خواهند رسمی و شناسنامه دار شناخته شوند، به صورت زیرزمینی و اینترنتی کارها‌ی‌شان را منتشر می‌‌کنند. تناقض در مفهوم زیر‌زمینی‌بودن از کجا آمده؟
این مقایسه از لحاظ سخت‌افزاری به نظر من اصلا درست نیست. در هیچ کجای دنیا بحث مجوز گرفتن مثل ایران وجود ندارد و هر خواننده‌ای می‌تواند کارش را به چندین ناشر نشان دهد و بالاخره با یکی از آنها به توافق برسد. هم که زیرزمینی و اینترنتی فعالیت می‌کنند، تند‌رو‌هایی هستند که دلشان نمی‌خواهد که تحت فرمان کس یا جای خاصی باشند. ولی در ایران فرض کنید که یک آلبوم را یک جوان تازه کار تولید و ضبط کرده است. یا باید سختی مراحل مجوز گرفتن را بپذیرد و یا زیرزمینی کارش را منتشر کند. و یک پرش عجیب و غریبی را داشته باشد. شما جای او باشی کدام راه را انتخاب می‌کنید؟

** جواب دادن به این سوال خیلی سخت است .
پس دیدید که مقایسه درستی نیست.

** بحث دیگری که درمورد خواننده زیر زمینی است، این است که این لقب و برچسب «غیر مجاز و زیرزمینی بودن » به یک جور اعتبار و ارزش و کلاس کاری تبدیل شده است.
مردم ما دنبال این نیستند که چه کسی خلاف جهت ارشاد حرکت می‌کند که دنبالش کنند و کارهای او را گوش دهند. مردم ما کار خوب را دوست دارند. راحت بگویم. اگرهم قرار است که به کسی بر بخورد زیاد مهم نیست: اگر کسی دوست دارد که کاملا غیر رسمی باشد، به نظر من عقده دیده شدن دارد. موسیقی یک هنر است و هرهنری یک فضای کاری دارد. آن‌هایی که می‌بینند کارشان در حدی نیست که در این فضا بتوانند بدرخشند، یک سوء استفاده کثیف از اسم هنر می‌کنند و حاضرند که هر حرکتی را به اسم هنر انجام دهند تا به چشم بیایند.

** وقی این انگ غیر مجاز بودن روی اسم یک خواننده است ، چه احساس و حال وهوایی می تواند داشته باشد . تو کسی هستی که خیلی خوب این احساس را تجربه کرده‌ای؟
نسبت به خارج از کشور و خواننده‌های سایر نقاط دنیا نمی‌توانم نظر بدهم. چون زیاد با فضای جامعه آنها آشنا نیستم. ولی در ایران به قدری فرق و فاصله بین یک خواننده مجاز و غیر‌مجاز زیاد است که من همیشه آرزو می‌کنم که ای کاش آن زمان یک معادله ساده‌تری پیدا می‌شد که من زودتر به مسیری که الان در آن حرکت می‌کنم، می‌رسیدم و مجبور نبودم همه پستی و بلندی‌های غیر مجاز را تجربه کنم تا به عرصه موسیقی مجاز برسم. برای من هفت‌خوان رستم دقیقا در زمان حضورم در موسیقی غیر مجاز اتفاق افتاد نه حالا که یک خواننده رسمی‌ام‌!
به هیچ وجه تجربه خوبی نیسست و برای هیچ کس آنرا آرزو نمی‌کنم!

** یک نفر اگر ابتدا وارد جریان زیرزمینی شود و سپس بخواهد مجوز بگیرد کارش سخت تر است یا اینکه مستقیما سراغ مجوز برود و بخواهد رسمس فعالیت کند؟
شاید جوابم باعث شود که فکر کنی صحبت‌هایم ضد و نقیض است ولی الان باز هم من اعتقاد دارم که مجاز کار کردن سخت‌تر است. چون هیچ شرکتی دنبال تو نمی‌آید و از تو حمایت نمی‌کند . شرکت‌ها الان کارشان شده چرخ زدن در اینترنت و اینکه کدام خواننده زیر‌زمینی بیشتر کارش گرفته تا بروند و با یک قرار‌داد او را ببخشید یقه کنند و به اهداف مالی و اعتباری خود برسند.

** واین یک روند فوق العاده افتضاح و همین باعث رشد قارچ وار خواننده‌های زیر زمینی می‌شود.
بله‌، این اتفاق موسیقی را به عرصه نابودی می‌کشاند و این خیلی بد است.

** فقط افرادی که با هوش عمل کرده اند را اسم می بری‌؟
یک سری هستند که به قدری کارشان قوی است‌، شاید از بهترین های موسیقی مجاز ما هم بهترند. مثلا اشکان کوشانی بقدری تنظیم های قوی و مدرنی را در کارهایش داشته که واقعا برای من جالب بود. یا زانیار خسروی...

** اینهایی که اسم می‌بری، مربوط به قشر خاص‌پسند موسیقی نمی‌شوند؟
شاید ولی کارشان حرف ندارد. مخاطب عام ما به صورت کامل در اختیار «ساسی مانکن» بود. از کوچک و بزرگ با او و سبک و سیاقش ارتباط برقرار کردند. همه موسیقی حتی مجاز را هم تحت تاثیر خود قرار داد. کار به جایی رسیده بود که من می‌دیدم خانواده‌ها برای قطع گریه بچه، برایش ساسی مانکن می‌گذارند!

** موسیقی زیر‌زمینی در چند سال اخیر هر سال چهره جدیدی را رو کرده است. یک روز هیچکس، یک روز یاس، یک روز ساسی مانکن. موجی که هرکدام از این چهره‌ها به راه می‌اندازند چرا در سال‌های بعدی ماندگار نیست؟
بیشتر به مسیری که انتخاب می‌کنند بستگی دارد. این انتخاب مسیر، خیلی مهم است. نباید زیادی جاه‌طلب باشند و با صبر و دقت بهترین تصمیم را بگیرند. این خیلی مهم است که از راه به در نشوند. نمونه عینی این جور آدم‌ها که از خود بی‌خود شدند و راه را در میانه گم کردند، کسی نیست جز «بنیامین بهادری» . او که حتی درک درستی از هفت نت موسیقی را هم ندارد، به راحتی کل جامعه هنری ایران را زیر سوال می برد و به آنها بی‌احترامی می‌کند . چرا ما باید لنگ یک سری افراد بی هنری باشیم که سر یک سری اتفاقات خاص رو آمده اند و فکر می‌کنند که موج شان ماندگار است. بفرمایید، این هم آلبوم جدید بنیامین! چرا ما باید اجازه بدهیم که یک «بچه»، یک بچه از لحاظ هنری، بیاید و در صحبت‌هایش این همه هنرمند را زیر سوال ببرد؟ آلبوم دوم همین آقا همه انسجام بازار موسیقی ما را بعد از عید از بین برد. او به شعور مردم ما توهین کرد و تازه دو قورت ونیم‌اش هم باقی است.

** بگذریم ، چه خاطره جذابی از دوران غیر‌مجاز بودن‌ات داری که هرگز فراموشش نمی‌کنی؟
قاچاقی توی خوابگاه، کلاس آموزش گیتار داشتم. با پولی که از این راه جمع کردم یک گیتار خریدم و خیلی هم دوستس داشتم. ولی آنرا ازم دزدیدند! این زشت ترین و ماندگارترین خاطره ام از آن دوران بود.

** اولین بار خودت کارهایت را روی اینترنت گذاشتی یا کارهایت لو رفت؟
یک سری را خودم گذاشتم و یک سری هم لو رفت!

** وقتی کارهایی را که خیلی برای‌شان زحمت کشیده بودی را روی اینترنت می‌دیدی، چه احساسی داشتی؟
هم خوشحال بودم و هم ناراحت. خوشحال بابت دیده و شنیده‌شدن کارهایم و ناراحت بابت لو رفتن آنها.

** این که ناراحتی نداشت. تو که بابت این اتفاق کلی سود کردی! بحث مالی کار، شهرت، اعتبار و خیلی چیزهای دیگر را به دست آوردی.
همه این اتفاقات خیلی زود و مثل یک فیلم با دور تند برای من به اتفاق افتاد . شاید هم شما درست می گویید...

** مصاحبه خوبی بود. حرف آخر را به سلیقه خودت انتخاب کن.
موسیقی پاپ ما به یک مسکن نیاز دارد. یک تلاش فوق برنامه... همیشه در اوضاع خراب یک تراک می تواند موسیقی پاپ را از این رکود کشنده نجات دهد و مردم را با آن آشتی دهد. امیدوارم که شرایط به گونه‌ای شود که این مسکن ها از راه مجاز و نه زیرزمینی در موسیقی ما تزریق شوند، همین!

منبع: موسیقی ما

shahriar_sh_2007
17-08-2009, 18:16
واقعا دلمون برا یه آهنگ از محسن یگانه تنگ شده اینقدر آهنگ های بیخود گوش کردیم خسته شدیم.هر کی از راه میرسه یه آهنگ میخونه سایت ها هم اونو تو سایتشون میزنن و میگن حتما دانلود کنید فوق العاده است موقعی که دانلوو میکنی اینطور حالتی بهت دست میده:2::2::2::2:

Greedy
17-08-2009, 18:28
بنیامین :لول بدجوری ضایعش کردن همه خیلی خواننده درس حسابیه همه رو مسخره کرده بود جوابشم گرفت
من اومدم نظر بدم تو کامنتاش دیدم که یکی هم گفت که پشت سر هم نظر میده یکی بیخیال شدم مگر نه از خجالت بنیامین در میومدیم :لول

MAJ€€D
18-08-2009, 13:35
واقعا دلمون برا یه آهنگ از محسن یگانه تنگ شده اینقدر آهنگ های بیخود گوش کردیم خسته شدیم.هر کی از راه میرسه یه آهنگ میخونه سایت ها هم اونو تو سایتشون میزنن و میگن حتما دانلود کنید فوق العاده است موقعی که دانلوو میکنی اینطور حالتی بهت دست میده:2::2::2::2:

اخ حرف دل منو زدی

mohammad.moein
18-08-2009, 16:19
خوب جواب بنیامین رو داد!!!

mohammad.moein
21-08-2009, 17:06
آهنگ جديد و فوق العاده زيباي محسن يگانه به نام گرگ و ميش با 4 كيفيت متفاوت

فکر نکنم رسما پخش شده و به احتمال زیاد لو رفته ولی آهنگ قشنگیه!

آهنگ با كيفيت 192MP3

آهنگ با كيفيت 128MP3

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآهنگ با كيفيت 64OGG

آهنگ با كيفيت 20WMA

@R3Z
21-08-2009, 17:08
ویرایش:ببخشید همزمان شد......................

-------------------
--------------------------------------
-----------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

توضيح : اين آهنگ در فيلم گرگ و ميش به صورت دمو پخش شده بود كه حالا ميتوانيد اين آهنگ را به صورت كامل و با كيفيت بالا دانلود کنید

192:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید128:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدogg 64:

shahriar_sh_2007
22-08-2009, 11:33
آهنگ قشنگی بود.همین که بازم صدای یگانه رو شنیدم واقعا خوشحالم.

Greedy
22-08-2009, 12:46

فکر نکنم رسما پخش شده و به احتمال زیاد لو رفته ولی آهنگ قشنگیه!

آهنگ با كيفيت 192MP3

آهنگ با كيفيت 128MP3

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآهنگ با كيفيت 64OGG

آهنگ با كيفيت 20WMA

این اهنگ ماله 2-3 سال پیشه

evanescence722
22-08-2009, 12:59
با سلام
اينم يكم از بيو گرافش:
متولد شهرستان گنبد ..يا ساكن اونجا بوده..سن 23 حدودا..باباش شهيد يگانه..كه اسم كوچ
ه اي كه در گنبد ساكن هستن به نام پدرش زدن....يه اهنگ هم واسه باباش خونده..
يه بقالي كوچيك دارن كه خرج خانواده از اونجا در مياومد..
خونشون هم هنوز همون اجري قديميه.....
تو كوچشون بهش ميگفتن محسن دماغ...ميدوني كه...
عاشق گيتاره...زياد هم اهله دوست دختر بازي نيست...
ولي اگه دعوتش كنن تو پارتي ها ميذنه و ميخونه...
بچه بدي نيست ....
خالا اينا رو از كجا ميدونم.....خوب تا چند ساله پيش همسايه شون بودم..رفت و امد داشتيم باهاشون...
زندگي شاده اي داشتن ..البته الان نميدون كه هنوزم گنبد كاووس زندگي ميكنه يا نه؟
تا اين خد ميدونم...

sm3
22-08-2009, 20:45

کنسرت دو‌نفره فرزاد فرزین و محسن یگانه در کیش حسابی سر و صدا به‌پا کرد

موسيقی ما- بهمن بابازاده:‌ همان‌طور که در روزهای گذشته خبر مربوط به کنسرت دو نفره فرزاد فرزین و محسن یگانه را در کیش به اطلاع شما کاربران عزيز رسانديم و قول پی‌گیری و انعکاس خبری این برنامه را داديم، سراغ فرزاد فرزین رفتیم و دقایقی در مورد این اجرا که بنابه گفته حاضران در اين اجرا، شدیدا مورد توجه قرار گرفته، با او گپ زدیم.

کنسرت چطور بود فرزاد؟ انگار کلی سر‌و‌صدا براه انداخته؟
خیلی خوب بود. یکی از جالب‌ترین نوع کنسرت‌هایی بود که کمتر در ایران شاهدش بوده‌ایم و به‌خوبی هم مورد استقبال قرار گرفت. هر‌چقدر یک چنین کنسرت‌هایی در ایران برگزار شود بدون شک در جذب مخاطب موسیقی به کارهای داخلی موفق‌تر خواهیم بود.

کمی از جزئيات برنامه برای‌مان بگو؟
شروع برنامه‌ام با ترک «به تو مدیونم» بود و بعد قطعاتی از آلبوم «شراره» را اجرا کردم و بعد‌از آن از محسن دعوت کردم بروی سن بیاید و قطعاتی مثل: نشکن دلمو، هموطن، آهای خبر نداری، مگه بهت نگفته بودم، بارو بندیل و پشت صحنه را هم به‌صورت دو‌نفره و دو‌صدائه اجرا کردیم که بی‌نهایت مورد توجه حاضران قرار گرفت و به شدت سوپرایز شدند، به نظرم این برنامه یک کنسرت خاص بود که تا به حال در ایران نمونه‌اش را نديده بوديم.

برای این برنامه چقدر تمرین کرده بودید؟
تمرین‌مان کافی نبود اما به خوبی توانستیم از عهده‌اش بربیايیم و به اجرا مسلط باشيم.

مدت زمان برنامه چقدر بود؟
حدود یک ساعت و چهل دقیقه.

بهترین ری‌اکشن را موقع اجرای کدام ترانه از سوی حاضران در سالن داشتی؟
برای قطعه «مگه بهت نگفته بودم»؛ این آهنگ را به صورت دو صدائه با محسن اجرا کردیم و مردم سر از پا نمی‌شناختند.

قصد اجرای چنین برنامه‌ای را در تهران هم داری؟
قطعا. انشالله بعد از عید فطر.

بعنوان حرف آخر، بخشی از ترانه‌های آلبوم جدیدت را تقدیم کن به همه هوادارانت در سایت «موسیقی ما»...
می‌خندی انگار گریه‌هامو/ می‌دزدن از من خنده‌هامو...
از شما و همه بچه‌های بامعرفت «موسیقی ما» هم که همیشه هوای ما را دارید تشکر می‌کنم.

منبع : موسيقی ما

عکس‌های کنسرت دو نفره محسن یگانه و فرزاد فرزین در کیش

sara 3d
23-08-2009, 08:22
دوستان ببخشید میتونید آهنگ ماه عسل رو برام بزارید تو تاپیک گشتم پیدا کردم اما تو یه سرور دیگه میخوام ممنون میشم اگه بزارید

Greedy
23-08-2009, 08:58
دوستان ببخشید میتونید آهنگ ماه عسل رو برام بزارید تو تاپیک گشتم پیدا کردم اما تو یه سرور دیگه میخوام ممنون میشم اگه بزارید
بفرمایید :

sara 3d
23-08-2009, 09:10
مرثی که گذاشتید راستی آلبوم جدیدش نیومد

Greedy
23-08-2009, 09:11
مرثی : مرسی:دی
نه هنوز احتمالا عید فطر

sara 3d
23-08-2009, 09:18
ببخشید من اینو که دانلود کردم فقط نزدیک به 10 ثانیه بود
نمیدونم چرا
لطفا کاملشو بزارید

Greedy
23-08-2009, 09:41
ببخشید من اینو که دانلود کردم فقط نزدیک به 10 ثانیه بود
نمیدونم چرا
لطفا کاملشو بزارید
مطمئننا ناقص دانلود کردید حجمش حدودا 3 مگ هست با نرم افزار idm دانلود کنید

sara 3d
23-08-2009, 09:47
نمیدونم وقتی میدانلدونم فقط 10 ثانیه است با نرم افزار هم دانلود کردم بازم 10 ثانیه بود

اگه میشه تو سرور دیگه برام اپلودش کن
ببخشید ...

Greedy
23-08-2009, 09:59
نمیدونم وقتی میدانلدونم فقط 10 ثانیه است با نرم افزار هم دانلود کردم بازم 10 ثانیه بود
این لینک چطور ؟

sara 3d
23-08-2009, 10:11
به خدا شرمنده زیاد اذیتتون کردم
مرثی : مرسی

Greedy
23-08-2009, 10:26
به خدا شرمنده زیاد اذیتتون کردم
مرثی : مرسی
خواهش میکنم کاری نکردم

sara 3d
23-08-2009, 10:29
بازم شرمنده آقا حامد ببخشید ولی من مال محسن یگانه رو میخوام این مال ماه عسل 88
بازم ببخشید

Greedy
23-08-2009, 10:41
بازم شرمنده آقا حامد ببخشید ولی من مال محسن یگانه رو میخوام این مال ماه عسل 88
بازم ببخشید
این میتونی دانلود کنی ؟

sara 3d
23-08-2009, 10:51
به خدا شرمنده زیاد اذیت شدید
واقعا معذرت میخوام
مرثی :مرسی

Greedy
23-08-2009, 10:56
به خدا شرمنده زیاد اذیت شدید
واقعا معذرت میخوام
مرثی :مرسی
الحمدالله که این مشکل رفیع حل شد :دی

sara 3d
23-08-2009, 11:03
نمیدونم چرا این همه یک دفعه پیش امد ولی در کل واقعا ممنون
هوس کردم این آهنگ کوش کنم
ولی خیلی مرثی : مرسی

بازم شرمنده آقا حامد این که آهنگ خیال یگانست

evanescence722
24-08-2009, 17:16
با سلام
اينم يكم از بيو گرافش:
متولد شهرستان گنبد ..يا ساكن اونجا بوده..سن 23 حدودا..باباش شهيد يگانه..كه اسم كوچ
ه اي كه در گنبد ساكن هستن به نام پدرش زدن....يه اهنگ هم واسه باباش خونده..
يه بقالي كوچيك دارن كه خرج خانواده از اونجا در مياومد..
خونشون هم هنوز همون اجري قديميه.....
تو كوچشون بهش ميگفتن محسن دماغ...ميدوني كه...
عاشق گيتاره...زياد هم اهله دوست دختر بازي نيست...
ولي اگه دعوتش كنن تو پارتي ها ميذنه و ميخونه...
بچه بدي نيست ....
خالا اينا رو از كجا ميدونم.....خوب تا چند ساله پيش همسايه شون بودم..رفت و امد داشتيم باهاشون...
زندگي شاده اي داشتن ..البته الان نميدون كه هنوزم گنبد كاووس زندگي ميكنه يا نه؟
تا اين خد ميدونم...

ادامه بيوگرافيش كه هر كسي ازش اطلاع نداره...:27:
از مادرش بگم كه 3 بار حدودا ازدواج ناموفق داشته...
عمه هاش هم همينطور...بار ها ازدواج كردن و از نظر سنو سال و قضيه ازدواج هيچ مشكلي ندارن...
محسن هم تا چند سال پيش هفته اي يه بار سيگار شايد اونم ميكشيد..
ولي الان به سيگاري و بقيه موارد هم رو اورده..
يه مادر داره كه خيلي سارلاتانه ...خواهر هاي محسن هم همينطورين...
اون زمانها كه همسايه بوديم هر هفته يه بار شماره شو عوض ميكرد به خاطر اينكه مزاحم تلفني ذياد داشت..
راستي مادرش الان استاد دانشگاه ه..
البته ناگفته نمونه ...محسن الان اكثر ضعر اشو خودش ميگه..
ولي اون زمان كه با هم بوديم..از يه دختر ايتاليايي ايراين الاصل شعراشو ميگرفت..
از طريق ايميل..
شب ها هم تا صبخ بسيدار ميموند و گيتار ميسزد...
حافظه خيلي خوبي داره..
اصليتشون هم شاهروديه...از روستاهاي شاهرود..
خانوادهتن خيلي مخن...
البته خيلي از اين قضيه خانواده شهيد سو استفاده كردن...
تو پارتي هايي كه محسن رو هم ميگرفتن چون باباش و 2 تا عموش شهيد بودن ..زودي ولش ميكردن...
از دانشگاه هم اخراج شده به خاطر اينكه هم تو پارتي ها امارش بد رفته بود .. و هم تو شركت هرمي گلد كوييست فعاليت ميكرده ...وبعدش هم زيرابش ميره و از دانشگاه ميندازنش بيرون..

حالا هر كي باور نداره اين مطالب رو ميتونه تحقيق كنه..:46:.
از اينكه ايا محسن تو گنبد كاووس زندگي ميكرده يا نه شروع كن...:2:

Greedy
24-08-2009, 20:24
نمیدونم چرا این همه یک دفعه پیش امد ولی در کل واقعا ممنون
هوس کردم این آهنگ کوش کنم
ولی خیلی مرثی : مرسی

بازم شرمنده آقا حامد این که آهنگ خیال یگانست

خوب تیتراژ ماه عسل همین بود دیگه با خیال تو هنوزم مثه هر روز و همیشه هر شب خاطره من پر تصویر تو میشه با من غریبگی نکن با من که در گیر تو ام

Greedy
24-08-2009, 20:25
ادامه بيوگرافيش كه هر كسي ازش اطلاع نداره...:27:
از مادرش بگم كه 3 بار حدودا ازدواج ناموفق داشته...
عمه هاش هم همينطور...بار ها ازدواج كردن و از نظر سنو سال و قضيه ازدواج هيچ مشكلي ندارن...
محسن هم تا چند سال پيش هفته اي يه بار سيگار شايد اونم ميكشيد..
ولي الان به سيگاري و بقيه موارد هم رو اورده..
يه مادر داره كه خيلي سارلاتانه ...خواهر هاي محسن هم همينطورين...
اون زمانها كه همسايه بوديم هر هفته يه بار شماره شو عوض ميكرد به خاطر اينكه مزاحم تلفني ذياد داشت..
راستي مادرش الان استاد دانشگاه ه..
البته ناگفته نمونه ...محسن الان اكثر ضعر اشو خودش ميگه..
ولي اون زمان كه با هم بوديم..از يه دختر ايتاليايي ايراين الاصل شعراشو ميگرفت..
از طريق ايميل..
شب ها هم تا صبخ بسيدار ميموند و گيتار ميسزد...
حافظه خيلي خوبي داره..
اصليتشون هم شاهروديه...از روستاهاي شاهرود..
خانوادهتن خيلي مخن...
البته خيلي از اين قضيه خانواده شهيد سو استفاده كردن...
تو پارتي هايي كه محسن رو هم ميگرفتن چون باباش و 2 تا عموش شهيد بودن ..زودي ولش ميكردن...
از دانشگاه هم اخراج شده به خاطر اينكه هم تو پارتي ها امارش بد رفته بود .. و هم تو شركت هرمي گلد كوييست فعاليت ميكرده ...وبعدش هم زيرابش ميره و از دانشگاه ميندازنش بيرون..

حالا هر كي باور نداره اين مطالب رو ميتونه تحقيق كنه..:46:.
از اينكه ايا محسن تو گنبد كاووس زندگي ميكرده يا نه شروع كن...:2:
اوه اوه وضع خانواده افتضاحه پس :دی

sara 3d
25-08-2009, 18:46
دوست عزیز لطفا این حرف ها(نمیدونم چی بگم به این حرف ها ) رو از خودت در نیار
و برای ....

mohammad.moein
25-08-2009, 21:18
دوست عزیز لطفا این حرف ها(نمیدونم چی بگم به این حرف ها ) رو از خودت در نیار
و برای ....

آقا به نظر من باید 50 در صد احتمال بدیم که حرفای این دوستمون درسته...
زود قضاوت نکنیم و تند روی نکنیم!

Greedy
26-08-2009, 09:28
آقا به نظر من باید 50 در صد احتمال بدیم که حرفای این دوستمون درسته...
زود قضاوت نکنیم و تند روی نکنیم!
حرفاش درسته من هم شنیده بودم بعضی از این حرفارو

M.etallic.A
26-08-2009, 17:49
فرضا که درست هم باشه. دلیل میشه که اطلاعات شخصی و خصوصی یه نفرو فقط بخاطر اینکه معروف شده و شما هم یه روزی همسایه شون بودی بیای و همه جا مطرح کنی ؟ دوست داری با خودت همین رفتار بشه ؟ یکی بیاد تمام آمار خانواده تو همه جا پخش کنه ؟ به نظر من چنین آدمهایی شخصیت ضعیفی دارن چون خودشون به هیچ جایی نمیتونن برسن سعی میکنن از این طریق حتی شده برای یه مدت کوتاهی مطرح بشن.

M.etallic.A
26-08-2009, 17:51
من با محسن یگانه یه بار برخورد داشتم اونم تو خونه دوستم رهام بخشیان بود. داشتن یه اهنگی رو تنظیم میکردن. در کل خیلی پسر خوبی بود. استعداد فوق العاده ای هم تو شعر و موسیقی داره.

مشتان7
30-08-2009, 11:18
دوستداران محسن یگانه میتوانند از تاریخ 31 شهریورشاهد پخش صدای زیبای محسن یگانه در تیتراژ برنامه ای با عنوان "نشون بی نشون ها" از شبکه ی 2سیما باشند.
ترانه سرای این کارزیبا وبه یادماندنی استاد عبدالجبار کاکایی ست وآهنگ آن را محسن یگانه عزیزساخته وشهاب اکبری نیزتنظیم کرده است

Greedy
31-08-2009, 15:21
دوستداران محسن یگانه میتوانند از تاریخ 31 شهریورشاهد پخش صدای زیبای محسن یگانه در تیتراژ برنامه ای با عنوان "نشون بی نشون ها" از شبکه ی 2سیما باشند.
ترانه سرای این کارزیبا وبه یادماندنی استاد عبدالجبار کاکایی ست وآهنگ آن را محسن یگانه عزیزساخته وشهاب اکبری نیزتنظیم کرده است
خبر عالی ای بود .خدا کنه دوباره حذف نکنن صدای محسنو

tajrobenik
31-08-2009, 15:36
فرضا که درست هم باشه. دلیل میشه که اطلاعات شخصی و خصوصی یه نفرو فقط بخاطر اینکه معروف شده و شما هم یه روزی همسایه شون بودی بیای و همه جا مطرح کنی ؟ دوست داری با خودت همین رفتار بشه ؟ یکی بیاد تمام آمار خانواده تو همه جا پخش کنه ؟ به نظر من چنین آدمهایی شخصیت ضعیفی دارن چون خودشون به هیچ جایی نمیتونن برسن سعی میکنن از این طریق حتی شده برای یه مدت کوتاهی مطرح بشن.

موافقم.....................

مشتان7
01-09-2009, 08:48
خبر عالی ای بود .خدا کنه دوباره حذف نکنن صدای محسنو

فکر کنم دیگه ایندفعه حذف نکنند . اون دفعه برای ":" یه اسمون ابی سقف اتاق منه "" خیلی ها به صدا سیما اعتراض کردن .

sara 3d
01-09-2009, 09:37
واقعا دوست عزیز ممنون بسیار زیبا اشاره کردید
واقعا نمیشه هر کس هر کاری کنه زود ما اونو فاش کنیم پس لطفا در مورد حتی یک شخص دیگه هم این طوری قضاوت نکنید
M.etallic جون از تو هم بسیار ممنونم

M.etallic.A
02-09-2009, 18:44
M.etallic جون از تو هم بسیار ممنونم

خواهش میکنم.

مشتان7
02-09-2009, 20:10
مصاحبه جنجالی همشهری جوان با محسن یگانه

Greedy
02-09-2009, 20:15
مصاحبه جنجالی همشهری جوان با محسن یگانه

ماله شماره جدید همشهری جوانه ؟ اگه ماله شماره جدید نخونم برم خودم مجله رو بخرم بخونم اینطوری کیفش بیشتره :دی

مشتان7
02-09-2009, 20:25
اره شماره جدیدش هست چون در مورد کنسرت کیش مطالبی توش هست

vandu
02-09-2009, 21:46
این مصاحبه همشهری جوان مربوط میشه به شماره ی دو هفته پیش این مجله...

navril_69
02-09-2009, 22:19
بابا دمت گرم . ما اس خودمونو میذاریم طرفدار . خیلی دمت گرم .

مشتان7
03-09-2009, 10:30
عکس های کنسرت محسن یگانه و فرزاد فرزین در کیش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2)(2).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3)(2).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](5)(2).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7)(2).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](5)(2).jpg

مشتان7
03-09-2009, 10:43
راستی البوم جدیدش احتمالا بعد عید فطر میده بیرون

مشتان7
03-09-2009, 10:44
ریمیکس اهنگ گناهی ندارم کاری از دی جی مهدی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Out%20Break%20ReMiX).mp3

مشتان7
04-09-2009, 11:06
اینم یه پوستر از محسن یگانه که خودم درست کردم فکر کنم بد نشده

مشتان7
06-09-2009, 09:02
موزیك ویدئو فوق العاده زیبای محسن یگانه و فرزاد فرزین با نام نفس بریده و جای تو نیست با 3 کیقت از کنسرت کیش

دانلود موزیک ویدیو بسیار زیبای محسن یگانه و فرزاد فرزین به نام نفس بریده و جای تو نیست در جشنواره تابستانی کیش با کیفیت خوب

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ("[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود موزیک ویدیو بسیار زیبای محسن یگانه و فرزاد فرزین به نام نفس بریده و جای تو نیست در جشنواره تابستانی کیش با کیفیت متوسط

[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موزیک ویدئو جدید و بسیار زیبای زیبای محسن یگانه و فرزاد فرزین با مخصوص تلفن همراه

vandu
06-09-2009, 15:11

جُنگی که به جَنگ تبدیل شد!

موسیقی ما- بهمن بابازاده: در آخرین ساعات شب گذشته (پنج‌شنبه، 12 شهریور) خیابان‌های اطراف تالار وزارت کشور، ترافیک عجیب و غریبی را به خود دید که یاد‌آور خاطره کنسرت‌های پاپ سال گذشته در این سالن بود.
بله؛ فقط «خاطره کنسرت‌های پاپ». مدت زمان زیادی از آخرین اجرای برنامه خواننده‌های پاپ در این سالن می‌گذرد و هر ترافیکی که در این محدوده به‌وجود می‌آید، ساکنان محل را ناخودآگاه به‌یاد کنسرت‌های استاد شجریان و یا خواننده‌های پاپ می‌اندازد. اما دیشب خبری از «کنسرت پاپ» نبود و برنامه‌ای جنگ‌وار تحت عنوان «جشن صنعت چاپ»(!) به تهیه‌کنندگی حامد حسین‌زادگان در سالن وزارت کشور برگزار شد و روی بلیت‌های برنامه هم ذکر شده بود؛ «با یک سوپرایز ویژه برای علاقه‌مندان به موسیقی پاپ». همین یک‌جمله، باعث شده بود دوستداران موسیقی، که ناپرهیزی مسئولان سالن وزارت کشور در اعطای مجوز به موسیقی پاپ را همیشگی می‌دانند، فرصت غنیمت شمرده و با ترفند‌های خاص دوستان و آشنایان، خود را به این برنامه مهمان کردند. این ترفند‌های خاص ملت، زمانی رو شد که تمام صندلی‌های سالن پر شده بود و حدود هزار نفر هم بلیت‌به‌دست، بیرون سالن برای ورود بی‌قراری می‌کردند.
ماجرا از این قرار بود که عده‌ای سود‌جو با پرینت گرفتن از بلیت‌ها و فروش نیم‌بهای آن به علاقه‌مندان به موسیقی، جنجال‌ساز شدند و حالا کار به‌جایی که نباید رسیده بود. مسئولان هم تمام توان خود را به‌کار بستند تا به هر شکلی جمعیت را در سالن جا بدهند و عده‌ای هم عجیب، بیرون از سالن، همچنان مشغول فروش بلیت بودند!
مجریان جُنگ (حسین رفیعی و سلوکی) از این استقبال به‌شدت یکه خوردند و با وجود اصرار‌های فراوان حضار تا آخرین لحظه اسمی از خواننده دعوت شده نیاوردند.
حدود ساعت 12 شب بود که محسن یگانه با نور‌افشانی خاص بروی سن آمد تا سالن به هوا برود.
محسن در برنامه‌اش 8 قطعه از پرطرفدار‌ترین قطعات‌اش را اجرا کرد تا برنامه با اختتامیه‌ای ویژه توام شود و جمعیت دردسرهای ابتدایی‌شان برای ورود به سالن را به کلی از یاد ببرند و لحظات سرخوشانه‌ای را تجربه کنند.
بعد از اتمام اجراهای محسن مجریان برنامه با گفتن؛ «برای این اعجوبه موسیقی دست بزنید...» حضار را برای بدرقه هر چه بهتر یگانه دعوت کردند.
یگانه لحظه‌هایی بعد از این اجرا به خبرنگار موسیقی ما گفت:«لحظه‌شماری می‌کنم تا آلبوم جدیدم وارد بازار شود تا قطعه‌های جدیدم را در کنسرت‌هایم اجرا کنم».
یگانه درباره آلبوم تازه‌اش اضافه کرد:«خوشبختانه قطعه «تابوت» مجوز گرفته و از این بابت خیلی خوشحالم. هفته بعد برای نهایی کردن کارهای آلبوم با مدیر برنامه‌هایم، علی چراغعلی، راهی ترکیه می‌شویم و فکر می‌کنم اواخر مهر آلبوم در بازار باشد».

مشتان7
12-09-2009, 17:34
در ادامه کنسرت های اخیر برگزار شده توسط موسسه عصر نوین
و پس از تور کنسرت بزرگ علم الدین که مخصوصا در شهر ارومیه
با استقبال خوبی مواجه شد ، اینبارمحسن یگانه، هنرمند محبوب
پاپ ، همزمان با عید سعید فطر در سالن جوان ارومیه به روی
صحنه می رود.این کنسرت در تاریخ 31 شهریور و اول مهر ماه اجرا
خواهد شد.گیشه های فروش بلیط و اطلاعات دقیقتر به زودی از سایت
soltan-pap-jahan.blogfa.com و نیز دفتر موسسه عصر نوین (04115559600 :ت)
قابل پیگیری می باشد

مشتان7
14-09-2009, 11:22
چند تا فلش از اهنگ های محسن یگانه امیدوارم خوشتون بیاد

جای تو نیست

خاکسترم نکن

پاره تنم کجاست

l[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pezhmantoop
14-09-2009, 11:32
اجراي جديد و فوق العاده زيباي محسن يگانه آهنگ اسكله... با 2 كيفيت متفاوتl

( اجرا شده در كنسرت كيش )

mp3 128

ogg48

------------------------------------------------------
تشکر یادتون نره
------------------------------------------------------

ramin1988
14-09-2009, 16:33
دوستان کسی میتونه آهنگ اصلی اسکله رو واسه من بزاره ...... لطفا همین جا :46:

مشتان7
14-09-2009, 19:38
اینم اهنگ اسکله برای شما دوست عزیز

[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

omid.7128
17-09-2009, 22:43
آلبوم جدیدش کی میاد؟:19:

مشتان7
23-09-2009, 08:47
دوستان هوادار محسن یگانه امشب یا فردا شب منتظر پخش صدای محسن یگانه از شبکه دو در برنامه نشاني باشند . ساعت پخش ان 21:40 می باشد

A L I E N
23-09-2009, 08:54
سلام

ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــول

محسن جون قراره بیاد تو تلویزیون

بروبچز گرامی اگر کسی تونست برنامشو ظبط کنه تا از اجر دنیوی (تشکر)بی بهره نماند

مشتان7
23-09-2009, 09:40
خودش توی یکی از مصاحبه هاش گفته که این اهنگ رو با اجازه از صدا سیما توی اینترنت می زاره .ولی اگر دوستان امکاناتش رو دارند که اون رو ضبط کنند که عالی میشه

mf.designing
23-09-2009, 10:00
بچه ها از آلبوم جدید چه خبر ؟ کی میاد ؟

مشتان7
23-09-2009, 10:39
از زبان خود محسن یگانه بشنوید از البوم جدیدش
مصاحبه بعد از کنسرت برج میلاد که کامل در مورد البوم جدیدش صحبت میکنه

tajrobenik
23-09-2009, 19:29
فردا شب ساعت نه چهل شبکه دو...........

A L I E N
25-09-2009, 07:49
پس کو؟:19:

چرا دیشب نیومد؟:41:

tajrobenik
25-09-2009, 12:52
اصلا اطلاعاتی ( اخباری) که توی انترنت پخش می شه نمی شه بهش اطمینان کرد.

مشتان7
26-09-2009, 11:33

کنسرت محسن یگانه در ارومیه با موفقیت اجرا شد این اجرا در حالی بود که تا دقایق آخر مجوز برای اجرا صادر نشده بود .
کنسرت قرار بود ساعت ۹ برگذار بشه ولی به دلیل استقبال کم نظیر مردم ارومیه از این کنسرت تا ساعت ۱۰ هنوز صفهای طولانی برای ورود به سالن کنسرت بیرون از سالن منتظر ورود بودن بلاخره ساعت ۱۰:۱۵ کنسرت آغاز شد. سالن ۲۰۰۰ نفری خانه جوان ارومیه که به جرات می توان گفت ۳۰۰۰ نفر تو این سالن بودن با ورود محسن یگانه منفجر شد.
محسن یگانه با قطعه ماه عسل اجرای خودش رو شروع کرد و سپس قطعه های گناهی ندارم ، آهای خبر نداری ، نفسهای بی هدف ، گیرم بازم بیایی ، سرتو بالا بگیر ، هیشکی نمی تونه بفهمه ، آخه دل من ، نشکن دلمو را اجرا کرد بنا به گذارش نمایده ما در ارومیه مردم از اجرای اولین تراک تا آخرین تراک که قطعه بارو بندیل بود مردم ارومیه همراه با محسن تراکها را اجرا می کردن بطوری که در قطعه چشای خیس من محسن یگانه کلا سکوت کرد و مردم این تراک رو اجرا کردن .

مشتان7
28-09-2009, 11:59
آخرين اخبار از جديدترين آلبومهاي محسن يگانه و چند خواننده دیگردر ماهنامه نداي ايران.

mojtaba182003
28-09-2009, 13:10
خبر قديمي و البته دروغ !!!!!!!

مشتان7
28-09-2009, 17:52
والا من توی یکی از سایت های هواداران محسن یگانه اینو دیدم

مشتان7
30-09-2009, 10:18
خبری در مورد برنامه نشانی در سایت جاست یگانه

طبق برنامه ریزی هایی که صورت گرفته بود قرار بود این ویژه برنامه که با مضمون دفاع مقدس تهیه و کار تیتراژ آن هم به محسن یگانه واگذار شده بود از تاریخ 31 شهریورماه و ساعت 21:40 دقیقه به روی آنتن شبکه 2 سیما برود که لحظاتی پیش از پخش طی صحبتی که مدیر شبکه ی 2 سیما با تهیه کننده " نشانی " انجام می دهد تصمیم بر این گرفته می شود که این ویژه برنامه فعلا به دلایلی که آن را نامعلوم نامیدند بر روی آنتن نرود....!!!!
انشالا زمانی که تصمیم مجدد برای پخش این ویژه برنامه گرفته شود از چندی قبل شما عزیزان را مطلع خواهیم کرد.

مشتان7
30-09-2009, 12:12
8 موزیک ویدئو از كنسرت محسن يگانه ( سلطان پاپ موزيك ايران ) در اروميه ، محسن یگانه در این ويدئو ها آهنگ های گناهی ندارم ، آهای خبر نداری ، نفسهای بی هدف ، گیرم بازم بیایی ، سرتو بالا بگیر ، هیشکی نمی تونه بفهمه ، آخه دل من ، نشکن دلمو اجرا مي كند بنا به گزارش ها در ارومیه مردم از اجرای اولین تراک تا آخرین تراک که قطعه بارو بندیل بود. مردم ارومیه همراه با محسن تراکها را اجرا می کردند بطوری که در قطعه چشای خیس من محسن یگانه کلا سکوت کرد و این تراک توسط مردم اجرا شد . .شما مي توانيد اين موزيك ويدئو ها را با کیفیت دي وي دي "عالی" دانلود كنيد .

تراک اول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تراک دوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تراک سوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تراک چهارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تراک پنجم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تراک ششم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تراک هفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تراک هشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گرفته شده از سایت mohsenyeganeh1364.blogfa.com

eblis_boy1386
30-09-2009, 18:00
بدون تبليغ .. يكي از دوستانم ظبط كرده

قسمت اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت چهارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت پنجم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ramin1988
02-10-2009, 08:36
صدای یگانه در هر برنامه ای باشد . آن برنامه پخش نمیشود !

خیلی جالبه که صدا و سیما در حال حاضر جای بزرگان نیست ! فکر کنم یادتونه که قبلا خبر پخش برنامه ای که تیتراژ اون رو محسن یگانه اجرا کرده در سایت زده بودم ! اون برنامه قرار بود آخرین روز شهریور از شبکه دو پخش بشه و ساعت یازده شب باید صدای محسن در تیتراژ اون برنامه پخش می شد که به لطف عزیزان در صدا و سیما اون آهنگ محسن هم به سرنوشت یه آسمون آبی سقف اتاق منه دچار شد و ما هم چون اطلاعی در دست نداشتیم ... سکوت کردیم !!!
تا اینکه تونستم با دوست عزیزی که خیلی به من لطف داره و اصرار داشت اسمی ازش به میان نیاد و در پخش شبکه دو کار میکنه تماس بگیرم ! این دوست عزیز هم گفت که این ترانه زیبا به دستور رئیس شبکه پخش نشده ... و از بالا دستور صادر شده که هر جا اسم محسن یگانه رو در تیتراژ دیدید یا قراره صدای محسن در یک برنامه تلویزیونی پخش بشه کلا برنامه رو تعطیل کنید و به صورت محرمانه به تهیه کننده خبر بدین که برنامه پخش نمیشه !
آهنگ یه آسمون آبی سقف اتاق منه پخش نشد که هیچ ... حالا آهنگ نشان بی نشان ها هم به اون اضافه شد و فکر نکنم به این زودی اینها رو بشنویم ، جالب اینجاست که محسن یگانه یک خواننده مجاز هست و به صورت کاملا رسمی فعالیت می کنه ، اما با اینکه ملودی آهنگی که علی لهراسبی در سریال دلنوازان اجرا میکنه رو محسن عزیز ساخته هیچ اسمی از محسن در تیتراژ نیست ! این ماجراها به اینجا ختم نمیشه و قبلا اعلام کردیم که آهنگ تابوت که قطعه اصلی آلبوم جدید محسن عزیز هست ، مجوز گرفته و این آلبوم تا اواخر مهر ماه باید در بازار پخش بشه ... ولی زمزمه هایی مبنی بر عدم پخش آلبوم در مهر ماه وجود داره !
احتمالا چون محسن یگانه پرطرفدار ثابت کرد که پدیده موسیقی پاپ داخل ایران هست ، بعضی ها چشم دیدن محسن رو ندارن ... مخصوصا اگه اون بعضی ها از بزرگان صدا و سیما باشند که دیگه ... امیدوارم این بی اعتنایی ها کمتر بشه و بیشتر برای هنر و هنرمند ایرانی ارزش قائل باشیم !!!

البته خواننده مورد علاقه من کسی دیگست ولی محسن یگانه عزیز هم عالی میخونه . :40:

sara 3d
02-10-2009, 10:09
سلام به همه
دوستان کسی نمیدونه چرا این آلبوم آقا محسن چرا رونه بازار نشد
دیگه چی شد داریم میمیریم

$*BEHNAM*$
02-10-2009, 12:48
صدای یگانه در هر برنامه ای باشد . آن برنامه پخش نمیشود !

خیلی جالبه که صدا و سیما در حال حاضر جای بزرگان نیست ! فکر کنم یادتونه که قبلا خبر پخش برنامه ای که تیتراژ اون رو محسن یگانه اجرا کرده در سایت زده بودم ! اون برنامه قرار بود آخرین روز شهریور از شبکه دو پخش بشه و ساعت یازده شب باید صدای محسن در تیتراژ اون برنامه پخش می شد که به لطف عزیزان در صدا و سیما اون آهنگ محسن هم به سرنوشت یه آسمون آبی سقف اتاق منه دچار شد و ما هم چون اطلاعی در دست نداشتیم ... سکوت کردیم !!!
تا اینکه تونستم با دوست عزیزی که خیلی به من لطف داره و اصرار داشت اسمی ازش به میان نیاد و در پخش شبکه دو کار میکنه تماس بگیرم ! این دوست عزیز هم گفت که این ترانه زیبا به دستور رئیس شبکه پخش نشده ... و از بالا دستور صادر شده که هر جا اسم محسن یگانه رو در تیتراژ دیدید یا قراره صدای محسن در یک برنامه تلویزیونی پخش بشه کلا برنامه رو تعطیل کنید و به صورت محرمانه به تهیه کننده خبر بدین که برنامه پخش نمیشه !
آهنگ یه آسمون آبی سقف اتاق منه پخش نشد که هیچ ... حالا آهنگ نشان بی نشان ها هم به اون اضافه شد و فکر نکنم به این زودی اینها رو بشنویم ، جالب اینجاست که محسن یگانه یک خواننده مجاز هست و به صورت کاملا رسمی فعالیت می کنه ، اما با اینکه ملودی آهنگی که علی لهراسبی در سریال دلنوازان اجرا میکنه رو محسن عزیز ساخته هیچ اسمی از محسن در تیتراژ نیست ! این ماجراها به اینجا ختم نمیشه و قبلا اعلام کردیم که آهنگ تابوت که قطعه اصلی آلبوم جدید محسن عزیز هست ، مجوز گرفته و این آلبوم تا اواخر مهر ماه باید در بازار پخش بشه ... ولی زمزمه هایی مبنی بر عدم پخش آلبوم در مهر ماه وجود داره !
احتمالا چون محسن یگانه پرطرفدار ثابت کرد که پدیده موسیقی پاپ داخل ایران هست ، بعضی ها چشم دیدن محسن رو ندارن ... مخصوصا اگه اون بعضی ها از بزرگان صدا و سیما باشند که دیگه ... امیدوارم این بی اعتنایی ها کمتر بشه و بیشتر برای هنر و هنرمند ایرانی ارزش قائل باشیم !!!

البته خواننده مورد علاقه من کسی دیگست ولی محسن یگانه عزیز هم عالی میخونه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اتفاقا دیشب که من داشتم برنامه شوک که درباره مواد مخدر بود رو نگاه میکردم وسطش یه آهنگ از محسن یگانه پخش کرد . فکر میکنم اسمش مرگ خاموشی بود .

alhadi
02-10-2009, 12:59
اتفاقا دیشب که من داشتم برنامه شوک که درباره مواد مخدر بود رو نگاه میکردم وسطش یه آهنگ از محسن یگانه پخش کرد . فکر میکنم اسمش مرگ خاموشی بود .

دوستان
سریال دلنوازان آهنگ تیتراژ پایانیش که با صدای علی لهراسبیهستش بک گراندش صدای آقا محسن هست همچنین اسمش تو تیتراژ هم هست.
یا حق

DANTEH2010
02-10-2009, 13:13
بالاخره این البوم جدرید محسن جون کی میاد خبر ندارید؟

مشتان7
04-10-2009, 12:07
کنسرت بزرگ محسن یگانه ۱۵ و ۱۶ مهرماه در شهریار

کنسرتی که قرار بود قبل از ماه مبارک رمضان در تهران و شهریار برگزار شود و بنا‌بر دلایلی مجوزش داده نشد، سرانجام با پی‌گیری‌های آقای قیامتی - کنسرت‌گذار- مراحل اداری اخذ مجوز را با موفقیت طی کرد و بالاخره امروز صبح مجوز این برنامه صادر شد.محسن یگانه در روزهای 15 و 16 همین ماه در تالار میلاد قائم شهریار روی سن خواهند رفت و به اجرای برنامه خواهد پرداخت.محسن یگانه مورد این اجرا گفت:« از اجرای کیش خاطره‌های خوبی دارم که امیدوارم این خاطرات خوب در این برنامه هم برای من و گروه‌ام تکرار شود.».... .

تاريخ : 15 و 16 مهرماه 1388
محل برگزاري : تالار میلاد قائم شهریار
ساعت : 21
قيمت :10 و 20 و 30 هزار تومان

گرفته شده از سايتmohsenyeganeh1364.blogfa.com

مشتان7
05-10-2009, 22:10
آلبوم جديد محسن يگانه همچنان بي نام است . قرار بود نام آلبوم تابوت براي آلبوم جديد محسن يگانه در نظر گرفته شود اما به دليل فارسي نبودن مجوز از ارشاد نگرفت ۱۲ تراک برای آلبوم جديد محسن يگانه در نظرگرفته شده است که تا به امروز ۱۱ تراک آن مجوزنهایی کسب کرده اند همچنين از بين اين تراك ها تمامی کارها و فعالیتهایی که باید برای آماده سازی آلبوم جدید در ایران انجام می گرفت تقریبا انجام شده است و تا چند ی دیگر محسن یگانه همراه گروهش برای تنظیم و ضبط نهایی راهی ترکیه و ارمنستان خواهند شد و پس از بازگشت شاهد پخش این آلبوم استثنایی خواهیم بود. ذر ضمن ترانه سرا اين قطعه ها محسن يگانه و تنظيم كننده شهاب اكبري مي باشد و از بين نام هاي آهنگ هاي آلبوم جديد محسن يگانه : تابوت تقاص آینه عذاب بمون يه آسمون آبي به چشم مي خوردگرفته شده از سايتmohsenyeganeh1364.blogfa.com

DANTEH2010
11-10-2009, 16:44
الان البومش اومده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

مشتان7
12-10-2009, 08:49
نه هنوز نيومده بايد منتظر بمونيم

masud-000000
12-10-2009, 10:09
کسی آهنگ محسن یگانه که اسمش >>یه آسمون آبی سقف اتاقق منه<<< رو داره؟؟؟؟یادم میاد دو سه ماه پیش فیلم سینماییش پخش شد اما صدای محسن یگانه پخش نشد....
اگر کسی داشت لطفا بزاره واسه دانلود.

mohammad.moein
12-10-2009, 20:26
کسی آهنگ محسن یگانه که اسمش >>یه آسمون آبی سقف اتاقق منه<<< رو داره؟؟؟؟یادم میاد دو سه ماه پیش فیلم سینماییش پخش شد اما صدای محسن یگانه پخش نشد....
اگر کسی داشت لطفا بزاره واسه دانلود.

مثل اینکه اون آهنگ با آلبوم جدید یگانه (هر وقت بیاد) پخش میشه.

Davood_titan
12-10-2009, 22:00
. به نظر من دیگه یگانه مثل قبل نمیخونه نمیدونم چرا ؟؟؟؟؟؟:41::41:

مشتان7
14-10-2009, 23:14
گزارش لحظه‌به‌لحظه و پر‌حاشیه شب آخر کنسرت بی‌نظم و بی‌برنامه محسن یگانه در شهریار
با نهایت احترامی که برای تهیه‌کنندگان این اجرا قائل هستیم و باوجود قولی که به آنها مبنی بر عدم بازتاب اتفاقات رخ داده در برنامه دیشب محسن یگانه در سالن میلاد قائم شهریار را داده بودیم، ولی حجم اتفاقات به قدری بزرگ و پرحاشیه بود که انتقال ندادن جزئیات این برنامه به گوش مسئولان ذی‌صلاح را توهینی بزرگ به همه مخاطبان موسیقی کشور دانستیم و مجبوریم که برای ارتقای سطح کیفی برگزاری یک چنین کنسرت‌هایی، انتقادات و کمبود‌ها را از طریق این رسانه، به گوش همه برسانیم و امید آن داریم که در برنامه‌های بعدی هرگز شاهد یک چنین بی‌حرمتی‌هایی به خواننده و گروه و البته علاقمندان به موسیقی نباشیم. ضمن اینکه تشکری ویژه و خاص را هم از «علی چراغعلی» مدیر برنامه‌های یگانه داریم که اگر او نبود قطعا خبرنگار «موسیقی ما» هم نمی‌توانست در آن بی‌نظمی بی‌نظیر، وارد سالن شود!

ترافیک خیابان نواب شهریار اصلا قابل مقایسه با شبهای قبل نیست. جلوی ورودی سالن غوغایی به پاست و سیل علاقمندان بلیط به دست در بیرون از سالن نشان از آن دارد که این سالن امشب شب شلوغی را قرار است پشت سر بگذارد.

بماند که ما با چه مصیبتی وارد سالن شدیم و بماند که (با عدم همکاری مسئولین برگزاری کنسرت) ما هم بلیط خریده‌ بودیم و اصلا به این فکر نکنید که قرار بود با پارتی بازی وارد سالن شویم. اما دیدن فضای داخل سالن عجیب‌ترین بخش ماجرا بود. سالن گوش تا گوش پر شده بود و حتی صندلی‌های رزرو هم جای خالی نداشت و من به چشم‌های خودم شک کردم وقتی مردمی را دیدم که بروی زمین نشسته‌اند و در حال جیغ و سو ت‌زدن هستند. با دیدن سالن پر و اینکه همه آنهایی هم که در پشت در ورودی بودند، بلیط در دست داشتند، بیشتر به عدم وجود پارتی‌بازی در ورود افراد به داخل سالن مطمئن شدم و همین باعث شد که دیگر پی ماجرا را نگیرم. محسن هنوز نرسیده و عده‌ای خوش‌خیال هم که از بابت جایشان در سالن مطمئن به نظر می‌رسند، جلوی ورودی «بک استیج» منتظر رسیدن آقای خواننده هستند. بچه‌های ارکستر در اتاق بک استیج مشغول صرف شام هستند و امشب بر خلاف دیشب که همه خسته و گرسنه راهی منازل‌شان شده بودند، حسابی دلی از عزا در می‌آوردند.

در بین نوازنده‌ها ایمان جعفری (ساکسوفون و کلاریننت) و علی شهبازی (گیتار الکتریک) نشان دادند که به خوبی یک تنه همه گروه را در بحث شکم حریف هستند! محسن بالاخره در شلوغی شدید محوطه از ماشین پیاده می‌شود و خیلی زود از نظرها محو می‌شود و به اتاق بک استیج می‌رود. کمی رنگ و رو پریده به نظر می‌آید و از آن شادابی و قبراقی همیشگی خبری نیست.

«حالم زیاد خوب نبود و گلو درد داشتم. یک چرک خشک‌کن قوی خوردم شاید بهتر بشم ولی همون کار رو خراب تر کرد و بدتر شدم.»

این‌ها حرفهای محسن یگانه است که به دور‌و‌بری‌هایش می‌زند و درخواست یک لیوان چای را از عوامل خدماتی می‌کند. دست می‌کند در جیب‌اش و کمی نبات را در چای‌اش می‌ریزد و در حالی که با من سر قضیه آن مصاحبه جنجالی (همان مصاحبه در مورد بنیامین و موسیقی زیر زمینی) در حال یکه به دو است، لیوان را بالا می‌کشد و تا حدودی حالش سر جا می‌آید.

از سالن خبر‌های ناراحت کننده‌ای به گوش می‌رسد و زمزمه‌هایی هم مبنی بر لغو برنامه شنیده می‌شود. بیرون درب ورودی ماشین‌های نیروی انتظامی هم اظافه شده‌اند تا بی‌نظمی‌ها را کنترل کنند. چیزی نزدیک به دو برابر ظرفیت سالن بلیط فروشی شده است! و حالا برگزار کنند‌گان کنسرت از کسانی که جا ندارند و احتی از تهران و شهر‌های اطراف آمده‌اند می‌خواهند که برگردند و بلیت‌هایشان را به همانجا که خریده‌اند پس بدهند! بیلت‌هایی که نه شماره صندلی دارند و ته برگ! بالاخره صندلی‌های سالن عروسی را که نمی‌شود شماره گذاشت! بعد از مدتی که برخی با حالت قهر و عصبانیت محل را ترک کردند برگزار‌کنندگان کنسرت کسانی را که بلیط داشتند را به سالن راه دادند ولی فقط آنها جایی برای نشستن نداشتند و باید فکری به حال خود می‌کردند!

تهيه‌کنندگان کنسرت پیشنهاد سانس فوق‌العاده را به علی چراغعلی می‌دهند ولی او زیر بار نمی‌رود:«مردم را که نمی‌شود بیرون سالن دو ساعت معطل کرد» حرف‌هایش کاملا منطقی و درست به نظر می‌رسند. ارکستر برای تست صدا بک استیج را ترک می‌کنند و حالا من و محسن و یکی از دوستان نزدیک او تنها حاضرین در بک استیج هستیم. نگرانی به وضوح در چهره یگانه وجود دارد: «خدا به خیر کنه ...». با محسن دست می‌دهم و برایش آرزوی موفقیت در اجرا می‌کنم. گردن بند‌اش را نشان‌ام می‌دهد و می‌گوید: «این بهم انرژی می‌ده ...» و خداحافظی می‌کند و برای نصب میکروفون‌اش به سمت ته اتاق می‌رود.

مردم سالن را روی سرشان گذاشته‌اند و منظره خنده‌دار ودر عین حال تاسف برانگیزی است. درب ورودی را بسته‌اند و دیگر هیچ کس اجازه ورود ندارد. پشت درب را هم به جای قفل با یک عدد جارو پلاستیکی قفل کرده‌اند تا فشار جمعیت هم نتواند در را باز کند! (عکس‌اش را هم که می‌بینید!)

از ورودی پشت استیج با همکاری یکی از عوامل اجرایی وارد سالن شدم و جو سالن را که دیدم به حرف محسن فکر می‌کردم که چقدر راست می‌گفت:«خدا به خیر کنه...»

ساعت حدود 10 شده و خبری از شروع برنامه نیست.(برنامه‌ای که قرار بود ساعت 9 شروه شود) تشویق‌ها آرام آرام به سبک استادیومی در می‌آید و خلاصه همه شاکی و عصبانی‌اند از این همه بی‌نظمی غیر‌قابل‌تحمل.

بالاخره در بین «هو»‌های حاضرین به مسئولین برنامه، گروه وارد می‌شوند تا سالن منفجر شود. یک ریتم تند و سپس محسن در بین استقبال شدید بروی سن می‌آید.

«خیلی خوش اومدید. من به جای همه از شما عذر می‌خوام و واقعا فکر نمی‌کردم استقبال این جوری باشه. خدا رو شکر با اینکه آهنگ‌ها قدیمی‌شدن ولی طرفدارا هنوز لطف شون نسبت به من از بین نرفته.»

«ماه عسل» اولین قطعه ایست که نواخته می‌شود و این در حالی ست که ملت تا پای سن و به حالت ایستاده در حال گوش کردن موسیقی هستند و صدای محسن و ریتم ملایم این قطعه تا حدودی آرامش را به فضا تزریق می‌کند.

«یه کف مرتب به احترام همه اونایی که مثل خودم سر‌پا‌اند بزنید تا فکر نکنن نمی‌بینیمشون» و صدای دست‌ها که بلند می‌شود ملودی «آهای خبر نداری» اجرا می‌شود تا این ریتم شاد، همه ناراحتی را از سالن بیرون ببرد و فضا تا حدودی بهتر شود.

«قطعه‌ای که الان می‌خوام براتون اجرا کنم رو چهار سال پیش ساختم که واسه خیلی‌ها خاطره شد و خودم هم خیلی دوستش دارم. «آخه دل من» با همخوانی خوب سالن به اجرا در می‌آید و در پایان قطعه «محسن دوست داریم ...» از همه سالن بلند می‌شود.

«یه خاطره کوچیک از قطعه بعدی دارم که براتون تعریف می‌کنم. قبل از انتشار آلبوم اول‌ام یه سری از آهنگ‌هام لو رفته بود و برام عجیب بود که مثلا وقتی یه موبایل زنگ می‌خورد، میخوند: سر از کار چشمات کسی در نیاورد ... و واقعا فکر نمی‌کردم این جوری بگیره. ولی استقبال خوبی ازش شد و خیلی خوب بین مردم جا افتاد»

«گناهی ندارم»، «نفس‌های بی هدف» و «دوباره نمی‌خوام» قسمت‌های بعدی برنامه هستند و ضعف مفرط در صدابرداری و صدا‌رسانی روی استیج باعث می‌شود که محسن با قیافه ای افروخته در اواسط قطعه، برنامه را قطع کند تا عوامل صدا فکری به حال او کنند!

«من واقعا بابت همه چی‌عذر می‌خوام، ولی با همه این صحبت‌ها، بازم دم همه اونایی که اومدن گرم...»

محسن خیلی خوب استیج داری می‌کند و سالن توانسته کنترل کند. هر کسی در کنار استیج به محسن چیزی را از طریق نامه می‌رساند که او هم همه آنها را به علی چراغعلی حواله می‌کند که باید با او هماهنگ شوند.

«خوب می‌ریم سراغ آهنگی که مثل بمب صدا کرد و فقط امیدوارم نظم رو رعایت کنید تا بتونیم بازم در خدمت تون باشیم»

بارو بندیل سالن را دوباره به هوا می‌برد و این در حالی‌ست که قطعا در صورتی که اتفاقی در سالن بیفتد، کسی نمی تواند آن‌را کنترل کند.

قسمت جذاب ماجرا تک‌نوازی‌های اعضای گروه است که واقعا باعث می‌شوند محسن نفسی چاق کند و حضار هم از یک موسیقی بی‌کلام فوق العاده لذت ببرند. تک نوازی گیتار الکتریک «علی شهبازی» در این بین با استقبال بیشتری مواجه شد.

«هیشکی نمی‌تونه بفهمه» و «نشکن دلمو» هم انتهای برنامه محسن هستند که اجرا می‌شوند و محسن در حالی که گروه همچنان در حال نواختن اند، از همه خداحافظی می‌کند و صحنه را ترک می‌کند.

اما بشنوید از حال و هوای بک استیج بعد از اجرا.

خوب زیاد هم عجیب نبود که فضا این طور نباشد. محسن به اتاق کوچکی در انتهای بک استیج رفته و در را هم بسته و با هیچ‌کس هم صحبت نمی‌کند. با احتیاط وارد می‌شوم به پشت‌اش می‌زنم :«خوبی؟ همه چی‌خوبه؟»
ساکت است و خیره به نقطه ای دور: «خوبم، آره. خدا رو شکر به خیر گذشت.»

محسن از همه بیشتر از عوامل اجرایی و به خصوص صدا شاکی بود. علی چراغعلی مشغول آرام کردن نوازنده‌هاست و من هم در این شرایط ترجیح می‌دهم که از مصاحبه صوتی پس از اجرا صرف‌نظر کنم. دختر بچه معلولی با ویلچر و به همراه پدرش برای عکس گرفتن با التماس زیاد وارد جمع می شوند و محسن هم با خوش اخلاقی از این دختر بچه و پدر پیرش استقبال می‌کند. این پدر پیر از اخلاق خوب محسن با دخترش به وجد می‌آید و رو به محسن با لهجه‌ای شیرین می‌گوید:«آقای گلزار! یه عکس هم با هم بگیریم؟!» محسن هم بدون اینکه به رویش بیاورد با خوش‌رویی، خواسته پیر مرد را اجابت می‌کند و عکسی را به یادگار با او می‌گیرد تا پیرمرد هم یک عکس یادگاری با گلزار داشته باشد!

شاید همه حرف‌های این گزارش را بتوان در یک جمله خلاصه کرد و آن هم این است که :
هنرمندان باید مسئولیت برگزاری کنسرت‌های موسیقی‌شان را به افراد با کفایت‌تر و حرفه‌ای واگذار کنند. واقعا که قدر این مخاطبان دوست‌داشتنی موسیقی‌مان را نمی‌دانیم.
موسیقی ما

sm3
15-10-2009, 12:56

وضع ما خیلی بدتر از چیزی بود که در گزارش «موسیقی ما» آمده بود!

عوامل سالن بستگان خود را وارد سالن کرده بودند و این در حالی بود که هیچ‌کدام بلیتی نداشتند
من چطور می‌توانم این علاقه‌مندان بی‌نظیر را نادیده بگیرم و فقط چون سالن مناسبی در اختیار برنامه‌گذار نیست، در این شهر برنامه نگذارم؟

موسیقی ما – بهمن بابازاده: گزارشی که از کنسرت محسن یگانه در شهریار و سالن میلاد قائم این شهر در سایت «موسیقی ما» منتشر شد، حاشیه‌های زیادی به همراه داشت. رسانه‌ای شدن مشکلات و کمبود‌ها از طریق «موسیقی ما»، چندان به مذاق عوامل و تهیه‌کنندگان کنسرت‌ خوش نیامد و به عناوین مختلف سعی در اعمال نفوذ برای حذف این گزارش از روی سایت داشتند. این دوستان رضایت کامل خواننده و مدیر برنامه‌هایش و همچنین مخاطبان کنسرت را دلیلی محکم برای صحبت‌هایشان می‌دانستند. همین باعث شد تا سراغ علی چراغعلی – مدیر برنامه‌های یگانه - برویم تا نقطه نظراتش در این مورد و صحبت‌هایی که از سوی برگزارکنندگان محترم این کنسرت عنوان می‌شد را جویا شویم.
لازم به ذکر است، سایت «موسیقی ما» قضاوتی در مورد این صحبت‌ها انجام نمی‌دهد و آن‌را بر‌عهده مخاطبان موسیقی می‌گذارد. صرفا تلاش سایت به عنوان تنها رسانه اینترنتی رسمی موسیقی ایران در این مورد خاص، بیان واقعیت‌ها برای تقویت نقاط قوت و تصحیح نکات منفی در برگزاری کنسرت‌های موسیقی در ایران است.

آقای چراغعلی، پیرو گزارشی که از کنسرت محسن یگانه در شهریار توسط «موسیقی ما» منتشر شده بود، حاشیه‌ها و اتفاقات عجیب و غریبی از سوی بعضی عوامل برگزارکننده‌ی کنسرت نسبت به سایت رخ داد. اتفاق‌هایی که به هیچ‌وجه شایسته نبود. شما به عنوان مدیر برنامه خواننده، نظرتان راجع به آن کنسرت و هم‌چنین راجع به آن گزارش ما را بگویید؟
اولا که واقعا از سایت «موسیقی ما» و شخص شما بابت پوشش این برنامه و لطفی که در هر شرایطی نسبت به محسن و برنامه‌هایش داشته‌اید تشکر می‌کنم. در مورد برنامه شهریار پیش از هر چیز باید راجع به همه شهریاری‌ها و شعور و درایت بالایشان صحبت کنم و از آنها قدر‌دانی کنم. آنها ذاتا نظم عالی‌ای داشتند و با وجود شرایط شوار خودشان از هرگونه بی‌نظمی و اتفاقات بد جلوگیری کردند. آنها نشان دادند که چقدر شعور بالایی دارند و همین برای ما دنیایی ارزش دارد. خود شما دقیقا در کنار استیج ایستاده بودی و به خوبی شرایط سالن را دیدی. مطالب عنوان شده در آن گزارش را من هرگز نمی‌توانم تکذیب کنم، چون واقعا وجود داشتند و در این شکی نیست. ولی راجع به بخشی از مطالب ذکر شده صحبت‌هایی دارم؛ اولا اینکه شما عنوان کرده بودید که سالن عروسی و عزا است و ... بله قبول دارم ولی چون این مجموعه دارای لابی و فضای پارکینگ و بقیه امکانات لازم بود و در سالن هم هیچ‌گونه ستونی وجود نداشت، از هر نظر برای اجرای این برنامه مناسب بود و از طرف دیگر این شهر هیچ مکان مناسب دیگری را برای برنامه‌گذاشتن نداشته و ندارد و صرف اینکه برنامه قرار است در یک سالن عروسی برگزار شود دلیل خوبی نیست که من به ابراز علاقه این مردم دوست داشتنی جواب مثبت ندهم و برنامه نگذارم.
من در کامنت‌های سایت شما هم خواندم که عنوان شده بود: «برگزاری در یک چنین سالن‌هایی زیاد حرفه‌ای نیست و ...»
ولی شما به من جواب بدهید. وقتی یک ساعت و چهل دقیقه تمام مردم همه قطعات را با محسن هم‌خوانی می‌کنند و به شدت به هرگونه بی‌نظمی در اجرا عکس‌العمل نشان می‌دهند، من چطور می‌توانم این علاقه‌مندان بی‌نظیر را نادیده بگیرم و فقط چون سالن مناسبی در اختیار برنامه‌گذار نیست، در این شهر برنامه نگذارم؟ برگزارکننده‌ی کنسرت هم تمام سعی و تلاش‌اش را به کار بسته بود که هیچ اتفاق بدی رخ ندهد و اتفاقا نهایت تلاشش را هم برای یک برنامه خوب و قوی به کار گرفته بود. به هیچ‌وجه قصد حمایت از ایشان را ندارم ولی شاید واقعا ایشان بی‌تقصیر بودند و نقشی را در اتفاقات رخ داده نداشتند. جنجال‌ها واقعا ناخواسته بود و اعتراف می‌کنم که فشار و استرسی که به من و گروه وارد شد، شاید ده برابر آن چیزی بود که شما در آن گزارش‌تان اشاره کرده بودید.

اگر برگزارکنندگان کنسرت مقصر نبودند، پس این همه اتفاق عجیب و غریب را باید به پای چه کسی نوشت؟
متاسفانه چون در شهرستان‌ها همه بومی هستند بعضی چیزها را نمی‌شود پیش‌گیری کرد. عوامل سالن بستگان خود را وارد سالن کرده بودند و این در حالی بود که هیچ‌کدام بلیتی در دست نداشتند. این یک واقعیت بود که خیلی‌ها بدون بلیت وارد شده بودند و خوب در طرف مقابل هم بسیاری از کسانی که بیرون سالن بودند بلیت در دست در انتظار ورود به سالن بودند. من قانونا باید شرایطی را مهیا می‌کردم تا افرادی که بلیت دارند وارد سالن شوند. همین قضایا باعث شد تا خیلی‌ها جایی برای نشستن نداشته باشند و سر پا به تماشای برنامه بپردازند.

مردمی که بلیت خریده بودند چه گناهی داشتند که باید بدین شکل اذیت شوند؟
مردم گناهی نکرده بودند. همان‌طور که ما گناهکار نبودیم. ولی آنها با نجابت کامل آمدند و سر پا هم کنسرت را دیدند و بدون کوچکترین اعتراضی رفتند. آنها بزرگ بودند و در حالی که اعتراض حق طبیعی آنها بود، خیلی مودب و متین رفتار کردند. ما باید قدر این مخاطب را بدانیم. آنها حق‌شان خیلی بیشتر از این‌هاست ولی در آن شرایط کاری از دست ما بر نمی‌آمد.

اگر اتفاق ناگواری برای همین مخاطب به قول خودتان «بزرگ و متین» می‌افتاد چه کسی پاسخگو بود؟ آن‌وقت هم می‌توانستید بگوئید ما گناهکار نیستیم؟
شخصا از آنجایی که شورای تامین شهر مجوز اجرا را صادر کرده بود باید برنامه‌ام را اجرا می‌کردم. زیرا در غیر این صورت به عنوان مصداق اصلی حاشیه‌سازی، ما را می‌توانستند دستگیر کنند. ما راه دیگری نداشتیم. بین بد و بدتر، مجبور بودیم که بد را انتخاب کنیم. اگر هم اتفاقی می‌افتاد، قانونا برگزارکننده‌ی کنسرت مقصر بود. حالا چه عمدی و چه غیر‌عمدی.

به‌طور کلی فکر نمی‌کنید که برگزاری چنین برنامه‌هایی با این شکل و شمایل، منزلت موسیقی‌مان را پایین نمی‌آورد؟ در شان محسن یگانه بود که در یک چنین سالنی و در چنین شرایطی به اجرای برنامه بپردازد؟
ممنون بابت این سوال. من در کامنت‌هایتان هم خواندم که به این نکته اشاره شده بود. خدمت‌تان باید عرض کنم که ما در برابر مخاطبان‌مان و مردم، واقعا هیچ‌ایم... ما فقط به عشق آنها و هم‌خوانی‌های بی‌سابقه‌شان زنده‌ایم و کار می‌کنیم.

به عنوان سوال آخر. نظرتان راجع به گزارش کنسرتی که در سایت منتشر شد چیست؟
وضع ما خیلی بدتر از آن چیزی بود که در گزارش شما آمده بود...

مشتان7
16-10-2009, 08:50
آخه دل من 331489

بنویس از سر خط331490

چشمهای خیس من331491

گناهی ندارم331492

هیچکی نمی تونه بفهمه331493

اینجا جای تو نیست331494

نفسهای بی هدف331496

نشکن دلمو331497

سرتو بالا بگیر331498

برای تنظیم آهنگ پیشواز محسن یگانه، کد انتخابی را به شماره 7575 SMS کنید.

آهنگ پيشواز ايرانسل : با صداي محسن يگانه

منبع : وب سایت خبری هوادران محسن یگانه

مشتان7
16-10-2009, 09:16
عکسهای کنسرت جدید محسن یگانه در شهریار تهران

gmuosavi
16-10-2009, 12:56
پس بالاخره دماغ شو عمل کرد

mojtaba182003
18-10-2009, 19:06

MP3 192

64 OGG

20 WMA

لينك غير مستقيم ( Rapidshare )

آهنگ با كيفيت MP3 192

mf.designing
18-10-2009, 21:43
بچه ها چه خبر از آلبوم جدید ؟! کی میاد ؟

Greedy
19-10-2009, 13:55
اهنگ جدید محسن یگانه خیلی قشنگه میگن برای برنامه تلویزیون خونده
کدوم برنامس ؟ کی پخش میشه ؟

yas_6969
19-10-2009, 23:39
با این که خیلی دوسش دارم ولی عکساش خیلی زشته

a1000a
19-10-2009, 23:44
آهنگ جديد و فوق العاده زيبای محسن يگانه به نام نشاني با 3 كيفيت

( اين آهنگ مربوط به تيتراژ برنامه " نشان بي نشانها " از شبكه دو سيما می باشد )

مشتان7
20-10-2009, 08:53
اهنگ جدید محسن یگانه خیلی قشنگه میگن برای برنامه تلویزیون خونده
کدوم برنامس ؟ کی پخش میشه ؟

اين برنامه قراره از شنبه (۲۵/۷/۱۳۸۸) به مدت ۱۳ شب از ساعت ۱۹ در شبکه ی ۲ سیما پخش شود.

DANTEH2010
24-10-2009, 11:43

MP3 192

64 OGG

20 WMA

لينك غير مستقيم ( Rapidshare )

آهنگ با كيفيت MP3 192

داداش شهریار تهران نیست ارومیه است اگه نمیدونی بدون!!!!!!!!!

iman_s
25-10-2009, 01:28
داداش شهریار تهران نیست ارومیه است اگه نمیدونی بدون!!!!!!!!!
مگه اروميه هم شهريار داره؟!!

mohammad.moein
26-10-2009, 14:07
این تیتراژ رو کسی با کیفیت اصلیش نداره؟؟
اینا که این سایت ها می گذارن صداش استریو نیست!

Unholy
26-10-2009, 14:37
شما درست میگی
همچین با کیفیت نیست >>>>>>>>>>>>>>>>
اصلا صدای باس نداره !
حتی همون باس کم اهنگ های یگانه که من هم ازش خوشم میاد !

راستی خبری از آلبوم جدید نشد ؟؟؟؟؟؟؟
منتظرمممممممممممم

sm3
26-10-2009, 15:17
این تیتراژ رو کسی با کیفیت اصلیش نداره؟؟
اینا که این سایت ها می گذارن صداش استریو نیست!

Unholy
01-11-2009, 09:35
کسی اطلاع دقیقی از اینکه کی آلبوم جدید میاد خبر نداره ؟؟؟؟؟؟

خمارممممممممممممممممممممم ممم

مشتان7
03-11-2009, 11:20

محسن یگانه پس از مدتها باری دیگر در شهر کرج کنسرت بزرگی را برگزار خواهد کرد.
تاریخ این کنسرت ۱۴ و ۱۵ آبان ماه و مکان آن سالن بسیار زیبای شهید نژاد فلاح خواهد بود.

برگرفته از سايت جاست يگانه

Alireza.M67
03-11-2009, 22:31

تاریخ این کنسرت ۱۴ و ۱۵ آبان ماه و مکان آن سالن بسیار زیبای شهید نژاد فلاح خواهد بود.

بابا یکی نیست به این بگه جای این همه کنسرت ، آلبوم جدید رو بده بیرون مردیم از انتظار ...

مشتان7
04-11-2009, 14:51
گروه محسن یگانه در شب میلاد مسعود امام رضا (ع) که به دعوت انجمن موسیقی کرمان به ریاست شهرام ابوعامری و موسسه تحقیقات صنعتی کرمان به کرمان دعوت شده بود؛ پنج‌شنبه شب 7 آبان 1388 در سالن فجر به‌روی صحنه رفت و شبی به‌یاد ماندنی را رقم زد.در حالی که مجوزهای لازم برای این کنسرت کمی دیر صادر شد و تبلیغات زیادی انجام نشد اما استقبال چشم‌گیری از این کنسرت به عمل آمد .بعد از کنسرت موفق‌آمیز علیرضا عصار از سوی انجمن موسیقی؛ باید پرونده موفق دیگری را نیز برای این انجمن و اداره کل ارشاد کرمان در رابطه با کنسرت‌های کرمان باز کرد.شاید به‌خاطر تمام مسایل امنیتی و حفاظتی کمی نگرانی‌هایی وجود داشت اما با تلاش تمامی ارگان‌های دولتی و خصوصی کرمان از جمله اداراه کل ارشاد استان؛ فرمانداری؛ نیروی انتظامی؛ اماکن و شهرداری و همه و همه؛ کنسرتی در سطح بالا و با رعایت تمامی مسایل و نظم‌های موجود برگزار شد .کنسرت محسن یگانه که قرار بود ساعت 7:30 برگزار شود به دلیل ازدیام جمعیت در بیرون سالن با حدود 1ساعت و 15 دقیقه تاخیر برگزار شد. این تاخیر نیز به خاطر ساندچک (چک‌کردن صدا) بود که با شور و هیجان مردم در بیرون سالن همراه بود.سپس بعد از تمامی هماهنگی‌ها و چک کردن؛ اجازه ورود به تماشاگران داده شد .سالن مملو از جمعیت بود و تمامی حاضران در صندلی‌های محل خود نشستند و تقریبا تمام صندلی‌هایی که برای تماشاگران پیش‌بینی شده بود، خالی نبود و صندلی‌ها با تعداد نفرات کاملا هماهنگ بود .از نقطه ضعف این کنسرت باید به دیر برگزارشدن کنسرت اشاره کنیم که کمی مورد اعتراض مردم قرار گرفت که با توضیحات مسئولان؛ مردم نیز با برگزارکنندگان کنسرت همکاری لازم را انجام دادند .ضعف دیگر سیستم صدای سالن بود که زیاد مناسب نبود و نتوانست رضایت مردم را جلب کند هرچند با همه‌ی این وجود تماشاگران شبی با یاد ماندنی را سپری کردند .بعضی موقع‌ها نیز حرکات نه چندان جالب تعداد معدودی از افراد نیز به چشم می‌خورد که با تذکر سریع و مودبانه مسئولان رفع شد .محسن یگانه در برنامه خود از مردم پرشور کرمانی تشکر کرد و آن‌ها را یکی از بافرهنگ‌ترین مردم ایران دانست و از هر طرف سالن خواست جیغ و هورای بلند برای هرچه پرشورتر بودن کنسرت بکشند. موقعی‌که محسن یگانه اعلام کرد آخرین آهنگ را اجرا کرده است؛ مردم با دست و جیغ‌های فراوان خود از او خواستند برنامه را ادامه بدهد و محسن یگانه نیز یک آهنگ دیگر با شور بسیار برای هواداران بی‌شمار خود برگزار کرد.هم‌چنین محسن یگانه در ادامه افزود: «از اداره کل ارشاد استان کرمان جناب آقای محبان و جناب آقای محمدی؛ ماموران زحمت‌کش و بی‌نظیر نیروی انتظامی و پلیس خصوصی که این‌قدر خوب نظم را کنترل کردند؛ از اماکن استان و تمامی ارگان‌ها و ادارات استان کرمان صمیمانه تشکر می‌کنم و برگزارشدن مطلوب کنسرت را سهم مشترک با تلاش این عزیزان می‌دانم .همچنین از ریاست انجمن موسیقی کرمان آقای عامری و مدیریت موسسه تحقیقات آقای بیاناتی بسیار قدردانی کرد که توانستند با یک برنامه‌ریزی منظم و منسجم با کمک مردم کنسرت قابل قبولی را با رضایت کامل تماشاگران برگزار نمایند.حضور پلیس خصوصی؛ ماموران نیروی انتظامی و حراست و مسئولان ارشاد و مسئولان برگزاری توانست نظم خوبی را در سالن برقرار کند و مردم و مسئولان هم‌کاری بسیار خوبی را با همدیگر داشتند و کنسرت در ساعت 10:10 دقیقه به پایان رسید .تامل مردم و پلیس در بیرون از سالن نیز نکته بسیار جالبی بود که در کم‌ترین زمان ممکن مردم فهیم کرمانی محل سالن را ترک کردند تا سالن برای روز بعد آماده شود.

DANTEH2010
04-11-2009, 15:16
اقا تاریخ دقیق البومشو کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iman_s
04-11-2009, 23:26

پس چرا جلوي سالن هيچ تبليغي نيست ولي دفعه هاي قبل حتي كنسرتي كه لغو شد پر از تبليغ بود.

tajrobenik
05-11-2009, 00:21
آقا من فقط می خوام محسن یگانه رو ببینم همین!

کی می یاد مشهد؟

و کجا می آد؟

S0R3N4
05-11-2009, 11:43
دوستان
آلبوم جدید محسن کی میاد؟شنیدم اسمش تابوت هست!تو ترکیه داره ضبط میکنه؟