مشاهده نسخه کامل
: تاپیک ساخت ویندوز Xp
hossein67
04-09-2008, 17:18
اون فایلا رو بیخیال شو برای تغییر این متن باید فایل boot.ini رو تغییر بدی و چون می خای قبل از نصب این کار رو انجام بدی باید این فایل رو ویرایش کنی
BOOTCFG.EX_
دیگه فکر کنم این درسته ولی باید دقت کنی چون اگه درست تغییر ندی باعث میشه ویندوز خراب بشه من هنوز نتونستم چیزی ازش بفهمم اما اگه شما زودتر فهمیدید مارو بینصیب نزارید
manreza71
04-09-2008, 21:26
این فایل رو(BOOTCFG.EX) داخلشو گشتم ولی نتونستم چیزی ازش بفهمم
.................................................. ......manreza71................................... ..................
با سلام خدمت همگيمعذرت مي خوام بابت دير سر زدن به اين تاپيك
دوستاني كه ميخواستن اسم ويندوز رو عوض كنن بايد فايل boot.ini رو خودشون درست كنن يا از مال خود ويندوز يه كپي بگيريد و اونوقت اونرو تغيير بديد و بعد از تغييرات اون رو طوري در سي دي قرار بديد كه در درايو ويندوز جايگزين همون فايل اصلي ويندوز بشه
من كه اينو بلد بودم
امتحان كنين اگه مشكل داشت بگين تا دنبال يه راه حل ديگه باشيم
این فایل رو(BOOTCFG.EX) داخلشو گشتم ولی نتونستم چیزی ازش بفهمم
با سلام اين فايل ربطي به boot.ini نداره فكر كنم به بخشsafe mode هز طريقcommand prompt مربوط بشه
hossein67
05-09-2008, 10:37
با سلام خدمت همگيمعذرت مي خوام بابت دير سر زدن به اين تاپيك
دوستاني كه ميخواستن اسم ويندوز رو عوض كنن بايد فايل boot.ini رو خودشون درست كنن يا از مال خود ويندوز يه كپي بگيريد و اونوقت اونرو تغيير بديد و بعد از تغييرات اون رو طوري در سي دي قرار بديد كه در درايو ويندوز جايگزين همون فايل اصلي ويندوز بشه
من كه اينو بلد بودم
امتحان كنين اگه مشكل داشت بگين تا دنبال يه راه حل ديگه باشيم
اولین راهی که به ذهن من رسید همین بود که شما گفتید اما نمیشه
شما اگه بلدید دقیقا بگید چطوری این کارو می کنید
با سلام اين فايل ربطي به boot.ini نداره فكر كنم به بخشsafe mode هز طريقcommand prompt مربوط بشه
شما ااگه برید تو cmd و اینو تایپ کنید bootcfg متوجه منظورم میشید در واقع فایل boot.ini توسط این فایلی که گفتم درست میشه
manreza71
05-09-2008, 11:11
چی شد به نتیجه نرسیدید
.................................................. manreza71.........................................
manreza71
05-09-2008, 16:56
samba و hossein67 عزیز یه سوال دیگه
من تو i386 سی دی ویندوز تغییراتی رادر ریجستری اعمال میکنم
مثلا عکسی را در قسمت تولبار یا قبل از ورود به ویندوز قرار میدهم
اما همینکه سی دی ویندوز را اماده میکنم ونصبش میکنم هیچ کدام از تغییرات داده شده
در ریجستری ویندوز انجام نشده
می تونید خودتون هم امتحان کنید وببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hossein67
05-09-2008, 19:59
samba و hossein67 عزیز یه سوال دیگه
من تو i386 سی دی ویندوز تغییراتی رادر ریجستری اعمال میکنم
می تونید خودتون هم امتحان کنید وببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از نرم افزار nlite برای ساخت ویندوز استفاده میکنی وقتی به مرحله ی رایت سیدی رسیدی یعنی مرحله ی آخر تغییرات رو اعمال کن بعد سیدی رو رایت کن.
asextor1
06-09-2008, 03:09
اونطوری که من فهمیدم زمانی که فایل regedit.exe رو باز میکنی ریجستری ویندوزت باز میشه پس هر تغییری که اعمال میشه مطمئنا روی ویندوزیه که الان روی سیستمت نصبه . آخه یه فایل 150 کیلوبایتی چطور میتونه اینهمه اطلاعات رو در خودش ذخیره کنه ؟ . به نظر من یه راه هست . هر تغییری که میخوای در ریجستری ویندوز جدیدت اعمال بشه رو روی ویندوز حاضر انجام بدی بعد ریجستری رو باز کنی و از منوی فایل Export رو بزنی و در پایین صفحه All رو انتخاب و سیو کنی بعد هم فایلی که ساخته شده رو کاریش کن که بعد از نصب ویندوز اجرا بشه . همین
TATAR.BonFire
06-09-2008, 08:16
اونطوری که من فهمیدم زمانی که فایل regedit.exe رو باز میکنی ریجستری ویندوزت باز میشه پس هر تغییری که اعمال میشه مطمئنا روی ویندوزیه که الان روی سیستمت نصبه . آخه یه فایل 150 کیلوبایتی چطور میتونه اینهمه اطلاعات رو در خودش ذخیره کنه ؟ . به نظر من یه راه هست . هر تغییری که میخوای در ریجستری ویندوز جدیدت اعمال بشه رو روی ویندوز حاضر انجام بدی بعد ریجستری رو باز کنی و از منوی فایل Export رو بزنی و در پایین صفحه All رو انتخاب و سیو کنی بعد هم فایلی که ساخته شده رو کاریش کن که بعد از نصب ویندوز اجرا بشه . همین
سیستمم فروش نرفت
دوست گرامیم راست میگه.باید این کار را کرد تا بتونین رجیستری را تغییر بدین.بزودی یه آموزش در رابطه با این موضوع میدم بهتون.
یه چیز دیگه،من تاحالا ویندوز mrt را ندیده بودم.چون خیلی اصرار داشتین مثل mrt درست کنین رفتم خریدمش حالا دست به گریبانش هستم تا ضربه فنیش کنم
TATAR.BonFire
06-09-2008, 08:19
این اسم ویندوز را می خواهید عوض کنین کجاست(من یه تختم کمه چیزی از سوال استادانتون نفهمیدم)
hossein67
06-09-2008, 08:54
اگه بخایم طبق بوت ویندوز پیش بریم برای تغییر نام ویندوز باید این فایل ها رو ویرایش کنیم
Ntldr
Ntdetect.com
boot.ini
چون صفحه ی انتخاب ویندوز موقعی میاد که چند تا سیستم عامل نصبه باید این فایل هم ویرایش بشه
Bootsect.dos
این فایل زمانی میاد که چند تا ویندوز داشته باشیم
سختی کار اینجاست که هیچ کدوم از این فایل ها رو نمیشه باز کرد
manreza71
06-09-2008, 10:32
آقا ی hossin67 مثل اینکه حسابی داری رو این تغییر اسم ویندوز کار میکنی انشاالله به نتیجه برسی
ومارو هم خوشحال کنی من که هر کاری میکنم نمیتونم این کار رو انجام بدم
ولی حتما شدنی است
.0...........................manreza71............ ......
manreza71
06-09-2008, 10:59
تاتار کجایی که جات خیلی خالیه .........................................
تاتار جون اگه میتونی اموزش اعمال تغییرات وذخیره کردن ریجستری را زودتر بزاری ممنون میشم
.................................................. .................................................. .......
منظور از تغییر نام ویندوز ویندوز
وقتی چند ویندوز روی یک کامپیوتر نصب میکنیم وکامپیوتر را روشن میکنیم صفحه ای می اید که به طور پیش فرض 30
ثانیه به ما وقت میدهد تا یک ویندوز را از ویندوزهای نصب شده بر روی سیستم انتخاب کنیم که اگه ویندوز های ما xp
باشد اسم پیش فرض اون
Microsoft Windows Xp profissional است
این اسم را چه جوری عوض کنیم
با سلام خدمت همگي
براي تغيير دادن Home Page پيش ويندوز به رجيستري بريد و اين كدها رو پيدا كنيد
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsft\Internet Explorer\Main
سپس در سمت راست كد Start Page رو پيدا كرده و اسم سايت دلخواهتون رو بنويسيد
اگه بخایم طبق بوت ویندوز پیش بریم برای تغییر نام ویندوز باید این فایل ها رو ویرایش کنیم
Ntldr
Ntdetect.com
boot.ini
چون صفحه ی انتخاب ویندوز موقعی میاد که چند تا سیستم عامل نصبه باید این فایل هم ویرایش بشه
Bootsect.dos
این فایل زمانی میاد که چند تا ویندوز داشته باشیم
سختی کار اینجاست که هیچ کدوم از این فایل ها رو نمیشه باز کرد
مشكل اينجاست كه چطور اين فايل ها رو تو سي دي ويندوز پيدا كنيم
من تا اين جا چيزي كه فهميدم ميشه Timeout صفحه انتخاب ويندوز رو تو bootcfg دستكاري كرد
سجاد
samba
و hossein67 عزیز یه سوال دیگه
من تو
i386 سی دی ویندوز تغییراتی رادر ریجستری اعمال میکنم
دوست عزيز من زياد رجيستريم قوي نيست لطف مي كني بگي چطور اين كارو كردي
براي جايگذاري regedit ويندوز توي برنامه Nlite توي اون صفحه آخر به جاي Make ISO اولExplorer رو بزنيد بعد فايلتون رو دستكاري كنيد ببينيد چي ميشه
manreza71
06-09-2008, 13:03
منظورت قرار دادن عکس در قسمت تولبار دیگه
به ریجستری رفته واین مسیر را پیدا کنید
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsft\Internet Explorer\Toolbar
سپس درجای خالی کلیک راست میکنیم واز گزینه
New قسمت string Value
راانتخاب و اونو پس از درست شدن کلید به
BackBitmapShell
تغییرنام میدهیم بر روی این نام که درست کرده ام دابل کلیک میکنیم وآدرس عکس مورد نظرمونو مینویسیم
فرمت عکس هم حتما باید
bmp
باشه واندازه عکس 103*1024
مثال برای آدرس عکسی که در پوشه ویندوز وپس ازاون در پوشه سیستم است ونام عکس من در این مثال
Toolbar هست
F:\WINDOWS\system\Toolbar.bmp
با سلام
راستي چطوري ميشه عكس پشت منوي start رو تغيير داد منظورم وقتيه كه دكمه استارت رو كليك ميكنيم
با تشكر
سجاد
Mojihacker
06-09-2008, 13:57
بابا من نمي دونم شما چرا اين قدر خودتون رو اذيت مي کنين نکنه کارت اينترنت زياد داريد
تمام اين آموزش ها و ترفند هايي که شما تو اين تاپيک ازش حرف مي زنيد به صورت حرفه اي و کامل روي سي دي وجود داره شما مي تونيد راحت اونو بخريد آدرس وب سايتشو براتون پايين مي زارم. من خودم اين سي دي رو خريدم کلي هم دارم باش صفا مي کنم اين سي دي آموزش ها رو همراه با تمام نرم افزار هاي لازم تو خودش داره... حالا ديگه خود دانيد
شما مي تونين براي اطلاعات بيشتر و خريد سي دي به آين آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید يه سري بزنين.
manreza71
06-09-2008, 14:18
moji haker جون اگه تو واقعا این سی دی را گرفته ای واز طرف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیامده ای چندتا از این سوالت ما رو جواب بده ولی فکر کنم
مجتبی بهرامی هستی واز طرف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) امده ای
بابا من نمي دونم شما چرا اين قدر خودتون رو اذيت مي کنين نکنه کارت اينترنت زياد داريد
تمام اين آموزش ها و ترفند هايي که شما تو اين تاپيک ازش حرف مي زنيد به صورت حرفه اي و کامل روي سي دي وجود داره شما مي تونيد راحت اونو بخريد آدرس وب سايتشو براتون پايين مي زارم. من خودم اين سي دي رو خريدم کلي هم دارم باش صفا مي کنم اين سي دي آموزش ها رو همراه با تمام نرم افزار هاي لازم تو خودش داره... حالا ديگه خود دانيد
شما مي تونين براي اطلاعات بيشتر و خريد سي دي به آين آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید يه سري بزنين.
با سلام
اولا دوست عزيز ما مي خوايم تدريجي ياد بگيريم و با دوستان حال كنيم
ثانيا شما چرا سنگ اين سايتو به سينه ميزنين
ثالثا آقا رضا لطف كنيد بگيد چطوري ميشه عكس مورد نظر خودمون رو در منوي استارت قرار بديم
سجاد
hossein67
06-09-2008, 15:06
به نظر من برای تغییر نام ویندوز فقط باید ntldr رو ویرایش کرد
حلا با چه نرم افزاری باز میشه نمی دونم
manreza71
06-09-2008, 16:41
با سلام خدمت همه دوستان
درمورد قراردادن عکس در قسمت استارت میخوام توضیح بدم
برای این کاربه درایو نصب ویندوز میرویم ووارد این مسیر میشویم
C:\WINDOWS\Resources\Themes
پوشه تم مورد نظر را که دراینجا مال من Inspirat2 است راباز میکنیم
وبا استفاده ازبرنامه ResourseHakerفایلی راکه با فرمت Inspirat2.msstyles
است باز میکنیم بعد قسمت Bitmapراانتخاب کرده و
AEROBLACK_STARTPANELMFUBACKGROUND
راکه در اینجا برای حالت تم از نوع سیاه است را انتخاب میکنیم وعکس مورد نظر را جایگزین میکنیم
این مثال برای حات AEROBLACK تم Inspirat2 بود برای حالت های سبز و...
هم همین قسمت راپیدا کرده وعکس مورد نظر را جایگزین میکنیم
برای تم های دیگرهم همین طور است که باید قسمت BITMAPراانتخاب کرد
امیدوارم که مورد استفاده دوستان عزیز قرار بگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TATAR.BonFire
06-09-2008, 18:23
تاتار کجایی که جات خیلی خالیه .........................................
تاتار جون اگه میتونی اموزش اعمال تغییرات وذخیره کردن ریجستری را زودتر بزاری ممنون میشم
.................................................. .................................................. .......
منظور از تغییر نام ویندوز ویندوز
وقتی چند ویندوز روی یک کامپیوتر نصب میکنیم وکامپیوتر را روشن میکنیم صفحه ای می اید که به طور پیش فرض 30
ثانیه به ما وقت میدهد تا یک ویندوز را از ویندوزهای نصب شده بر روی سیستم انتخاب کنیم که اگه ویندوز های ما xp
باشد اسم پیش فرض اون
Microsoft Windows Xp profissional است
این اسم را چه جوری عوض کنیم
اگه می خواهی همراه ویندوز که نصب می کنی این کار عملی بشه یه boot.ini را درست کن بعد مثل نرمفزار ها که نصب می کردیم اون را در مسیر نصب ویندوزت بساز(مثلا درایو c) یا اگه می خواهی بعد نصب این کار را بکنی یه boot.ini بساز و تغییرات را که توی چند پست قبلی گفتم اعمال کن بعد یه کپی از اون را در درایو ویندوزت قرار بده(مقلا در boot.ini به جای windows xp professional هر اسمی خواستی بنویس
TATAR.BonFire
06-09-2008, 18:26
در این اموزش می خواهم روشی را توضیح بدهم که با استفاده از آن می توانید فایل بوتی را که ساخته اید با صرف کمترین زمان آزمایش کنید و ببینید که چگونه از اب در آمده است
برای این کار این پارامتر ها را در notepad تایپ کنید و با پسوند ini و با نام boot دخیره کنید
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows VistaXP Professional(TATAR.BonFire)" /noexecute=optin /fastdetect /KERNEL=tatar.EXE
به جای tatar اسم فایل خود را بنویسید(هر اسمی به جز ntoskrnl) .سپس boot.ini را که ذخیره کرده اید را در درایو سیستم عامل قرار بدهید.فایل بوت را هم در system32 قرار دهید
حالا شاید دوست داشته باشید به جای یک بوت چند تا داشته باشید.برای این کار باید بوت های مختلفی را به صلیقه خود درست و با نام های مختلف در system32 قرار بدهید سپس برای هر کدام از آنها این عبارت را زیر عبارات بالایی تایپ کنید
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows VistaXP Professional(TATAR.BonFire)" /noexecute=optin /fastdetect /KERNEL=tatar.EXE
که به جای tatar اسم فایل را می نویسید.البته به جای Microsoft Windows VistaXP PROFFESIONAL(TATAR.BonFire)هر چیزی که خواستید بنویسید
برای بگرداندن به حالت اول(حالت اصلی ویندوز)این عبارت را بعد از operating systems] تایپ کنید و پایینیها را حذف کنید
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer
دوست گرامی اینم آموزشش
manreza71
06-09-2008, 21:14
با تشکر ازتاتار
راستی تاتار قراربود آموزش ذخیره کردن تغییرات ریجستری را بگی --- مشتاقانه منتظر این آموزش هستیم
البته این تغییرات ریجستری همراه ویندوز اعمال شود نه پس از نصب ویندوز
---------------------------
Mojihacker
06-09-2008, 23:30
نه بابا چنین افرادی واسه ماها هیچ خیری ندارن که بخوایم سنگشونو به سینه بزنیم. دوستان من سنگ شما رو به سینه می زنم حالا که این طور شد هر سوالی دارید بپرسید من از روی همون سی دی جوابتونو می دم "منتظرم بپرسید" حالا که این انگ رو به من زدین منم هی کارتاینترنت می خرم تو این تاپیک کمکتون می کنم ...
با سلام خدمت همگي وقتي من ويندوز رو نصب مي كنم تم پيش فرض ويندوز همونLuna اول هستش بايد بري تو display propertis و اونجا تغييرش بدي كسي مي دونه چطوري تم پيش فرض ويندوز رو عوض كنيم بدون استفاده از دو فايل luna.mstyl_ و luna.th_ اگه كسي هست جواب بده
راستي من بيشتر تم هايي رو كه همراه ويندوز مي ذارم ويندوز نميخونه فقط تم مديا سنتر رو مي خونه كسي مي دونه چه طوري تم ها رو نصب كنم
نه بابا چنین افرادی واسه ماها هیچ خیری ندارن که بخوایم سنگشونو به سینه بزنیم. دوستان من سنگ شما رو به سینه می زنم حالا که این طور شد هر سوالی دارید بپرسید من از روی همون سی دی جوابتونو می دم "منتظرم بپرسید" حالا که این انگ رو به من زدین منم هی کارتاینترنت می خرم تو این تاپیک کمکتون می کنم ...
ما هم از خدامونه كه افرادي مثل شما با علم بالا به ما ملحق شن
از اين به بعد هم سعي كنيد به بيشتر سوالات پاسخ بديد
با سلام خدمت همه دوستان
درمورد قراردادن عکس در قسمت استارت میخوام توضیح بدم
برای این کاربه درایو نصب ویندوز میرویم ووارد این مسیر میشویم
پوشه تم مورد نظر را که دراینجا مال من
Inspirat2 است راباز میکنیم
وبا استفاده ازبرنامه ResourseHakerفایلی راکه با فرمت Inspirat2.msstyles
است باز میکنیم بعد قسمت
Bitmapراانتخاب کرده و
AEROBLACK_STARTPANELMFUBACKGROUND
راکه در اینجا برای حالت تم از نوع سیاه است را انتخاب میکنیم وعکس مورد نظر را جایگزین میکنیم
این مثال برای حات AEROBLACK تم Inspirat2 بود برای حالت های سبز و...
هم همین قسمت راپیدا کرده وعکس مورد نظر را جایگزین میکنیم
برای تم های دیگرهم همین طور است که باید قسمت BITMAPراانتخاب کرد
امیدوارم که مورد استفاده دوستان عزیز قرار بگیره
دوست عزيز انجام دادم يه نتيجه نرسيدم (چون تم مورد نظر خراب شد) اگه ميشه تصويري بذار يا PDF :11:
با تشكر
سجاد
TATAR.BonFire
07-09-2008, 11:27
دوست گرامی،Samba آواتار جدید مبارک.زیباست.شرمنده که الان نمیتونم پاسخ ها را بدم.در حال آماده کردن آموزشم و در گیر کارهای دانشگاه و...اون دوستمون هم که میگه از روی سی دی بلدم ازش میخواهم که به جمع ما اضافه بشه و یه چیزی هم به ما یاد بده.هر چی باشه ما ایرانی هستیم و دوووووست
manreza71
07-09-2008, 12:00
در جواب دوست خوبم سجاد که پرسیده بود چه جوری تم مورد نظرمان را درهنگام نصب ویندوز قرار دهیم این آموزش رو گذاشتم
خوب همونطور که میدونید ما از نرم افزارnlite برای ساخت ویندوز استفاده میکنیم مراحل را طی میکنیم تا به قسمت اضافه کردن
تم برسیم در اینجا من دوتا عکس برای آموزش گذاشتم
طبق عکس زیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که به قسمت Desktop Them رسیدیم گزینه insert all local را میزنیم تا تمام تم ههای نصب شده برروی کامپیوتر
نمایش داده شود که دوتا اول را چون مال خود ویندوز هستند با گزینه REmove بر میداریم
درقسمت Option ودر زیر defult Them تمی را که میخواهیم همراه نصب ویندوز قرار گیرد را انتخاب میکنیم
که در اینجا نام تم من Mansour 1 است بعد از تنظیمات این صفحه Next را میزنیم تا به صفحه بعدی برویم
طبق عکس زیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ومهمترین کار ما اینجا است یعنی اجازه نصب تم را بدهیم
که در سربرگ Patches گزینه سوم را unsigned Thems Support (Uxthem Pach) را در حالت Enable قرار میدهیم
واگه برید ویندوز را نصب کنید نتیجه را میبینید
موفق باشید
manreza71
07-09-2008, 12:17
بچه ها نمیدونم من قاطی کردم یا تایپیک
ولی در مطالب بالا عکس زیر که اشتباهی نوشتم به
عکس بالا بخوانید
اشتباه چاپی
.......................................Manreza71.. ..................................
hossein67
07-09-2008, 13:47
با سلام خدمت همگي وقتي من ويندوز رو نصب مي كنم تم پيش فرض ويندوز همونLuna اول هستش بايد بري تو display propertis و اونجا تغييرش بدي كسي مي دونه چطوري تم پيش فرض ويندوز رو عوض كنيم بدون استفاده از دو فايل luna.mstyl_ و luna.th_ اگه كسي هست جواب بده
راستي من بيشتر تم هايي رو كه همراه ويندوز مي ذارم ويندوز نميخونه فقط تم مديا سنتر رو مي خونه كسي مي دونه چه طوري تم ها رو نصب كنم
چرا از این فایلا استفاده نمی کنی؟
TATAR.BonFire
08-09-2008, 17:43
به دو روش می توانید این کار را بکنید
1. ابتدا شما باید رجیستری را که می خواهید اعمال کنید را بسازید یا از رجیستری ویندوزتون که اعمال شده استخراج کنید که مورد اول اون هایی می تونن که دست به رجیستریشون عالی است.مورد دوم را با یه مثال نشون میدم.فرض بگیریم که می خواهید title bar internet explorer را عوض کنید و این کار بعد از نصب ویندوز عملی شود.به مسیر زیر بروید:[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] روی کلمه Main کلیک کنید تا داده ها در سمت راست نشان داده شوند.به دنبال Window Title بگردید اگه نیست یکی از نوع string بسازید و اسمش را Window Title تغییر بدید.روش دوبار کلیک کنید و در قسمت value data هر چه خواستید بنویسید.
حال نوبت به استخراج رجیستری میرسه.روی کلمه main کلیک راست کنید و گزینه ی export را انتخاب کنید و در یه جایی این رجیستری را ذخیره کنید.فایل ساخته شده را با notepad باز کنید و تمام داده ها را به جز همون که می خواهید اعمال بشه پاک کنید(در اینجا فقط Window Title را می خواهیم اعمال کنیم.به سلیقه خود می توانید داده های دیگر نیز باقی بگزارید ولی بهتر است این کار نکنید)برای اینکه نخواهید هر رجیستری که استخراج می کنید یه فایل reg داشته باشید می توانید آنها را در هم ادغام کنید و با صورت یک فایل reg داشته باشید.برای این کار مسیر و داده های رجیستری های دیگرتون را در زیر مسیر و داده های یکی از فایل های reg کپی کنید.مثل این یکی
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
"Window Title"="TATAR.BonFire(Mohammad Sadegh Zarei)"
"Search Page"="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"
اگر رجیستری قبلا روی ویندوزتون اعمال شده(مثلا با نصب یه نرمفزار)باز هم می توانید رجیستری مورد نظر را پیدا کرده و تغیرات لازم را اعمال کنید.
برای نصب رجیستری همراه ویندوز،از فایل reg توسط winrar یه setup بسازید(مثل نصب نرمفزار)بعد این کد را وارد کنید.Setup=Regedit /S TATAR.reg که میتونید مسیر نصبش را پوشه temp قرار بدید.(به جای TATAR اسم فایل را وارد کنید)یه نمونه
;The comment below contains SFX script commands
Path=%windir%
Setup=Regedit /S theme.reg
Setup=Regedit /S WGAV.reg
Silent=1
Overwrite=1
Title=TATAR(Mohammad Sadegh Zarei)
که رجیستری ها را اول در پوشه WINDOWS کپی می کنه بعد اجرا.
TATAR.BonFire
08-09-2008, 17:48
نصب تم
نصب تم یکی از روش هاش این بود که با nlite نصب کنیم که توضیحش داده شد.
یکی دیگش به این صورت هست که از تم هاتون یه فایل اجرایی بسازید و مسیرش را
Path=%windir%\Resources\Themes اینگونه تعریف کنید.تا الان تم هاتون در جایی که باید قرار بگیرند قرار گرفتند.برای اینکه بعد نصب ویندوز این تم ها را شناسایی کنه:
1.استفاده از یه نرمفزار مثل استایل ایکس پی
2.شما باید themeui متناسب با نسخه ویندوزتون جایگزین themeui اصلی کنید.مثلا نسخه ویندوزتون sp3 3400 یا sp3 5512 هست که برا هرکدومشون themeui مجزا هست(یا اینکه از نرمفزار های مثل Universal UXTheme Patcher v2.1 استفاده کنید که همراه ویندوز نصب بشن)برا گرفتن فایل مورد نظر به اینجا مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت همگي طاعات و عبادات همتون مقبول درگاه حق
معذرت مي خوام بابت دير سرزدن به اين تاپيك
رضاي عزيز نسخه برنامه nlite من اين امكانات رو نداره(مثل اينكه جديد ترين نسخه ست) مثلا مال تم رو نداره
اگه ميشه برنامه خودت رو آپلود كن
تاتار عزيز اگه ميشه پست بالايي رو به كم توضيح بيشتر بده كه چطور جايگزين كنيم چون اينترنت من dial up هستش و خودت مي دوني ديگه!!!:41:
زياد نمي تونم دي ان كنم
با تشكر از همگي
سجاد
چرا از این فایلا استفاده نمی کنی؟
چون بعضي تم ها يه فايل dll كنارشون هست كه نمي دونم اونو چه طور كنارش بذارم
دوست گرامی،Samba آواتار جدید مبارک.زیباست.شرمنده که الان نمیتونم پاسخ ها را بدم.در حال آماده کردن آموزشم و در گیر کارهای دانشگاه و...اون دوستمون هم که میگه از روی سی دی بلدم ازش میخواهم که به جمع ما اضافه بشه و یه چیزی هم به ما یاد بده.هر چی باشه ما ایرانی هستیم و دوووووست
با سلام خدمت تاتار
اولا ممنونم
راستي ميشه بگي كدوم شهري يا چه رشته اي شايد نزديك هم باشيم
بعدش هم من با نظر شما موافقم زكات علم آموختن اون به ديگران است
با سلام مجدد
راستي من يادم نبود حالا هيچ تمي رو ويندوزم نصب نميشه هر كاري مي كنم نميشه
منظورم اينه كه حالا كه تو ويندوز هستم دليلش رو نمي دونم ولي فقط تم مديا سنتر رو ويندوزم نصب ميشه
:13:
manreza71
08-09-2008, 19:10
با سلام خدمت همگي طاعات و عبادات همتون مقبول درگاه حق
معذرت مي خوام بابت دير سرزدن به اين تاپيك
رضاي عزيز نسخه برنامه nlite من اين امكانات رو نداره(مثل اينكه جديد ترين نسخه ست) مثلا مال تم رو نداره
اگه ميشه برنامه خودت رو آپلود كن
تاتار عزيز اگه ميشه پست بالايي رو به كم توضيح بيشتر بده كه چطور جايگزين كنيم چون اينترنت من dial up هستش و خودت مي دوني ديگه!!!:41:
زياد نمي تونم دي ان كنم
با تشكر از همگي
سجاد
خوب بگو نسخه که توداری چیه
manreza71
08-09-2008, 19:14
به دو روش می توانید این کار را بکنید
1. ابتدا شما باید رجیستری را که می خواهید اعمال کنید را بسازید یا از رجیستری ویندوزتون که اعمال شده استخراج کنید که مورد اول اون هایی می تونن که دست به رجیستریشون عالی است.مورد دوم را با یه مثال نشون میدم.فرض بگیریم که می خواهید title bar internet explorer را عوض کنید و این کار بعد از نصب ویندوز عملی شود.به مسیر زیر بروید:[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] روی کلمه Main کلیک کنید تا داده ها در سمت راست نشان داده شوند.به دنبال Window Title بگردید اگه نیست یکی از نوع string بسازید و اسمش را Window Title تغییر بدید.روش دوبار کلیک کنید و در قسمت value data هر چه خواستید بنویسید.
حال نوبت به استخراج رجیستری میرسه.روی کلمه main کلیک راست کنید و گزینه ی export را انتخاب کنید و در یه جایی این رجیستری را ذخیره کنید.فایل ساخته شده را با notepad باز کنید و تمام داده ها را به جز همون که می خواهید اعمال بشه پاک کنید(در اینجا فقط Window Title را می خواهیم اعمال کنیم.به سلیقه خود می توانید داده های دیگر نیز باقی بگزارید ولی بهتر است این کار نکنید)برای اینکه نخواهید هر رجیستری که استخراج می کنید یه فایل reg داشته باشید می توانید آنها را در هم ادغام کنید و با صورت یک فایل reg داشته باشید.برای این کار مسیر و داده های رجیستری های دیگرتون را در زیر مسیر و داده های یکی از فایل های reg کپی کنید.مثل این یکی
Windows Registry Editor Version 5.00
"Window Title"="TATAR.BonFire(Mohammad Sadegh Zarei)"
"Search Page"="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"
اگر رجیستری قبلا روی ویندوزتون اعمال شده(مثلا با نصب یه نرمفزار)باز هم می توانید رجیستری مورد نظر را پیدا کرده و تغیرات لازم را اعمال کنید.
برای نصب رجیستری همراه ویندوز،از فایل reg توسط winrar یه setup بسازید(مثل نصب نرمفزار)بعد این کد را وارد کنید.Setup=Regedit /S TATAR.reg که میتونید مسیر نصبش را پوشه temp قرار بدید.(به جای TATAR اسم فایل را وارد کنید)یه نمونه
;The comment below contains SFX script commands
Path=%windir%
Setup=Regedit /S theme.reg
Setup=Regedit /S WGAV.reg
Silent=1
Overwrite=1
Title=TATAR(Mohammad Sadegh Zarei)
که رجیستری ها را اول در پوشه WINDOWS کپی می کنه بعد اجرا.
تاتار عزیز من فقط تونستم تا قسمتی برم که برای Notepad باز میکنیم ذخیرشم کردم
امادر مورد کد وSetup مشکل دارم اگه اموزش تصویری رو در مورد Setup وواردکردن کد بزاری خیلی ممنون میشم
خودمونیم اگه تاتار نباشه یه چیز تایپیک کمه
باتشکر
TATAR.BonFire
08-09-2008, 23:27
تاتار عزیز من فقط تونستم تا قسمتی برم که برای Notepad باز میکنیم ذخیرشم کردم
امادر مورد کد وSetup مشکل دارم اگه اموزش تصویری رو در مورد Setup وواردکردن کد بزاری خیلی ممنون میشم
خودمونیم اگه تاتار نباشه یه چیز تایپیک کمه
باتشکر
این را نگاه کن ببین چیزی می فهمی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TATAR.BonFire
08-09-2008, 23:33
با سلام خدمت تاتار
اولا ممنونم
راستي ميشه بگي كدوم شهري يا چه رشته اي شايد نزديك هم باشيم
بعدش هم من با نظر شما موافقم زكات علم آموختن اون به ديگران است
راستی دوستا چرا خودشون را کمی معرفی نمی کنن.بگین اهل کدوم شهر و دیار و اسمتون چیه و از این حرف ها.
من اهل دیار فایزم(دشتی) و شروه های زیباش.فعلا رشته فیزیک خلیج نیلگون همیشه فارس(دانشگاه خلیج فارس بوشهر)قبول شدم.(عاشق فیزیکم ولی از بس علوم پایه اسمش بد در رفته نمی دونم انتظاراتم را براورده می کنه یا نه.خیلی دوست داشتم مکانیک قبول بشم)samba تو هم چیزی بگو
TATAR.BonFire
08-09-2008, 23:39
تاتار عزيز اگه ميشه پست بالايي رو به كم توضيح بيشتر بده كه چطور جايگزين كنيم
با توجه به ورزن ویندوزت یکی از این فایل ها را دانلود کن بعد با themeui.dll در پوشه i386 با روش های گفته شده جاش را عوض کن.مثلا من سرویس پک 3 نسخه 5512 را با nlite به sp2 چسپوندم حالا این فایل را دانلود میکنم و جاش را با فایل اصلی عوض میکنم
TATAR.BonFire
08-09-2008, 23:42
با سلام مجدد
راستي من يادم نبود حالا هيچ تمي رو ويندوزم نصب نميشه هر كاري مي كنم نميشه
منظورم اينه كه حالا كه تو ويندوز هستم دليلش رو نمي دونم ولي فقط تم مديا سنتر رو ويندوزم نصب ميشه
:13:
همین که الان گفتم هم میتونی توی ویندوزت انجام بدی یا از Universal UXTheme Patcher این استفاده کن که این کار را برات انجام میده.ولی از روش اولی بهتر نتیجه میگیری
با سلام خدمت دوستان من سجاد هستم از ديار غرب كشور شهر دلاور مردان كرمانشاه
16 سال دارم و رشته ام رياضي فيزيكه عاشق رياضيات و انيشتينم والبته به فيزيك هم اهميت زيادي مي دم
با تشكر :40:
با سلام دوباره رضا جان من رفتم تو سايت nliteos.com يا يه همچين چيزي و بالا ترين نسخه رو دانلود كردم
ولي همش Next داره مثل مال شما زبونه نداره
اگه ميشه مال خودتون رو آپ كنيد
با تشكر
تاتار لطف مي كني و لينك دانلود Universal UXTheme Patcher v2.1 رو بذاري
دوست عزيز انجام دادم يه نتيجه نرسيدم (چون تم مورد نظر خراب شد) اگه ميشه تصويري بذار يا PDF
[/right]
آقا رضا ميشه جواب اين قسمت رو بدي آخه من روي تم مديا سنتر اجرا مي كنم نميشه
hossein67
09-09-2008, 16:47
حلا که همه دارن خودشونو معرفی می کنن منم این کارو می کنم
من سید حسین حسینی هستم از خطه سرسبز ایران ، مازندران ، شهرستان نکا
20 سالم تموم شده دانشجوی رشته ی مکانیک هستم اصلا هم حوصله ی درس رو ندارم فردا امتحان هیدرولیک دارم حس درس خوندن هم ندارم
hossein67
09-09-2008, 16:50
چون بعضي تم ها يه فايل dll كنارشون هست كه نمي دونم اونو چه طور كنارش بذارم
میشه یکی از این تم هارو آپلود کنید
میخام امتحانشون کنم
hossein67
09-09-2008, 16:56
تاتار لطف مي كني و لينك دانلود Universal UXTheme Patcher v2.1 رو بذاري
اینم لینک دانلود
hossein67
09-09-2008, 18:01
آقا رضا ميشه جواب اين قسمت رو بدي آخه من روي تم مديا سنتر اجرا مي كنم نميشه
آقا سجاد تمام کارهایی که آقا رضا گفتند رو انجام بدید فقط آخر کار تو برنامه res hak از منوی فایل گزینه save as رو انتخاب کنید و فایل رو با یه نام دیگه و با پسوند msstyles ذخیره کنید و بعد فایلی که ساختید باز کنید و ok کنید.
manreza71
09-09-2008, 19:32
با سلام خدمت همه دوستان
تاتار جان آموزش تغییر ریجستری وذخیره کردن اونو که گفته بودی با موفقیت انجام دادم
خیلی خیلی دستت درد نکنه
manreza71
09-09-2008, 19:33
منم میخوام خودمو معرفی کنم
من رضا هستم 20سال سن دارم دانشجوی رشته کامپیوتر هستم البته شاید تو این چند روز رشتم روتغییر بدم
مثل تاتار وسجاد رشتم در دبیرستان ریاضی فیزیک بوده وبا اینکه نمرات ریاضیم بد نبوده ولی علاقه ای به اون نداشتم
عاشق میکس ومونتاژم وخیلی دوست دارم برنامه 3dmax رو خوب یاد بگیرم ولی هیچ وقت فرصتش رو نداشتم
الان هم در حال ساخت ویندوز منصور هستم (خواننده مورد علاقه من - البته شاید بیشتر آلبوم های قدیمیشو ندیده ونشیده باشید)
اگه بشنوید شما هم دوست دارید
مثل اینکه زیاد گفتم.....................
منم با dial Up بالا میام---- امیدوارم با کمک همه دوستان یه ویندوز فوق العاده درست کنیم
manreza71
09-09-2008, 19:39
با سلام دوباره رضا جان من رفتم تو سايت nliteos.com يا يه همچين چيزي و بالا ترين نسخه رو دانلود كردم
ولي همش Next داره مثل مال شما زبونه نداره
اگه ميشه مال خودتون رو آپ كنيد
با تشكر
سجاد عزیز من سه نسخه از نرم افزار nlite رادارم
nLite-1.4.1
nLite-1.4.7
nLite-1.4.8
هر سه تا هم قسمت نصب تم رو دارند - وهر سه تا رو از اینترنت دانلود کردم اگه یه سرچ تو googleبزنی حتما پیدا میکنی وهمشونم رایگانند ونیاز به ریجستر ندارند
من که هیچ فرقی تو هیچ کدو مشون با هم ندیدم
ولی فکر کنم تو آموزشی که گذاشته بودم منظورم عکس دوم هست به سربرگ دوم توجه نکرده ای یعنی(paches)
چونکه بعد از صفحه اول یعنی قسمتی که سریال وتم ها را اضافه میکنیم وnext میزنیم صفحه ای می اید که دارای دوتب است
General
Patches
که توباید تب Patches ر ا انتخاب کنی
وگزینه سوم thems Patchs) Unsiqned Thems Support(Ux را درحالت Enable قرار بدی
من الان که پست میدم اول این چیزارو با World pad مینویسم بعد کپی میکنم چون سرور جایی که من کارت اینترنتم را میخرم فعلا مشکل داره وهر چند دقیقه قطع میشه
manreza71
09-09-2008, 19:46
با سلام
راستي چطوري ميشه عكس پشت منوي start رو تغيير داد منظورم وقتيه كه دكمه استارت رو كليك ميكنيم
با تشكر
سجاد
سجاد عزیز بزودی آموزشی در این رابطه باتم کریستال که یه عکس پنگوئن در قسمت Startداره
در خدمتت خواهم بود
hossein67
09-09-2008, 19:53
یه نفر آ»وزش دقیق سایلنت کردن نرم افزار ها رو بزاره فقط توضیح کامل داشته باشه و آدمو گیج نکنه
من که هرکاری کردم نتونستم به جز winrar نرم افزار دیگه ای همراه ویندوز نصب کنم.
اگه میشه سایلنت کردن
opera
jetaudio
acrobat
office
wmp11
nero
رو توضیح بده
hossein67
09-09-2008, 19:55
آقا رضا من هر کاری کردم نتونستم اسم ویندوز رو عوض کنم چند بار هم فایل ntldr رو دستکاری کردم ولی نشد فکر نمی کنم بشه این کارو کرد
با سلام خدمت همگي حالا كه همه همديگر بهتر ميشناسيم بهتر مي تونيم تبادل نظر كنيم
دوستان از شما مي خوام تا وقتي كه مي تونيد ادامه بديد نمي دونم شمام وضع منو داريد يا نه چون مدرسه داره نزديك ميشه و خودتون ديگه مي دونيد آدم ديگه بايد بشينه درساش رو بخونه البته حلا فك نكنيد كه من بچه مثبتم ولي چون ديگه كنكور براي ما شرط معدل ميشه بايد يه كم خودمون رو تكون بديم
:10:
آقا رضا اگه ميشه لينك دانلود NLite روبذاريد شايدم شما نتونيد ولي اگه دوستان مي تونن بذارن البته لينك مستقيم :31:
با تشكر:11:
سجاد:8:
آقا رضا ممنون ميشم اگه زودتر آموزش رو بذاري چون ويندوز تو اين حالت خيلي زيبا تر ميشه
با سلام اگه سي دي MRT دارد حسين عزيز يه نگاهي به svcpack.in_ اون بنداز خودت همه چيز رو متوجه ميشي
خب ما هم تعداد پستامون از 100 گذشت البت هتعداد پست حساب نيشت محتواش حسابه
hossein67
09-09-2008, 20:22
با سلام اگه سي دي MRT دارد حسين عزيز يه نگاهي به svcpack.in_ اون بنداز خودت همه چيز رو متوجه ميشي
خب ما هم تعداد پستامون از 100 گذشت البت هتعداد پست حساب نيشت محتواش حسابه
mrt رو دارم svcpack رو هم نگاه کردم
سایلنت کردن نرم افزار رو میخام با این کدهایی که تو صفحات قبلی هست نمی شه
hossein67
09-09-2008, 20:23
آقا رضا اگه ميشه لينك دانلود NLite روبذاريد شايدم شما نتونيد ولي اگه دوستان مي تونن بذارن البته لينك مستقيم :31:
اینم لینک دانلود
manreza71
09-09-2008, 21:56
آقا رضا ممنون ميشم اگه زودتر آموزش رو بذاري چون ويندوز تو اين حالت خيلي زيبا تر ميشه
با سلام خدمت همه دوستان
سجادعزیز اینم آموزش قرارذادن عکس در منو start که میخواستی
سجاد من تم تورو نداشتم وگرنه آموزشو اونو می ذاشتم ولی به هر حال از تمی استفاده کردهام که خودش به طور پیش فرض
عکسی رو تو startقرار داده
خوب اگه برنامه شبیه ساز ویندوز Crystal یعنی
crystalxp-bricopack_crystalxp_bricopack_3.0_francais_15113
بتونی تهیه کنی به طور کامل متوجه میشی اگه هم نتونستی یه تمی نصب کن که عکس به طور پیش فرض در start قرار داده باشه
تا با این آموزش بتونی متوجه بشی
خوب اول تم ویندوز را در یکی از حالت های windows xp style یا windows Clasic Style قرار میدی
بعد به مسیر C:\WINDOWS\Resources\Themesرفته بعدش پوشه تمی که میخوای عکس اونو عوض کنی در جایی ذخیره میکنی
(که مال من در اینجا Crystal dlb 2 هست که با نرم افزار شبیه ساز کریستال نصب شده) بعد تغییرات لازم را روی تم ذخیره شده اعمال میکنی
خوب حالا پوشه تم راباز کرده و Crystal dlb 2.msstyles رابرای Resourse Haker
باز میکنیم به قسمت Bitmap میرویم وتموم اونو میگردیم تا به عکسهای پیشفرض که در start هست برسیم که بقیه آموزش رو با عکس گذاشتم
عکس دوم البته هردو مال یک تم هستند
اینم عکسی که من به جای اینا قراردادم
بعد از جایگزین کردن عکس مورد نظر saveرامیزنیم خوب میبینیم که از فایل اصلی یه کپی گرفته شده که اونو حذف میکنیم بعد این پوشه را با تمام تغییراتی که در ان دادیم در قسمت
کپی مکنیم سوال پرسیده میشود که Yes to all راانتخاب میکنیم تا جایگزین شود
خوب حالا در دسکتاپ راست کلیک کرده وتم خودمون رو انتخاب میکنیم
قطعا نتیجه را میبینیم
.......................................... ازاین ساده تر دیگه نمیشه گفت
TATAR.BonFire
09-09-2008, 22:25
اين لينك دانلود جديدترين نسخه از خود سايتش
اگه نسخه هاي ديگش را مي خواهي برو اينجا
manreza71
09-09-2008, 22:26
با سلام خدمت تاتار عزیز
تاتار آموزش ریجستریت عالی بود حالا یه سوال دیگه ازت داشتم چه جوری میشه نوشته های صفحه نصب ویندوز را فارسی کرد
منظورو دوفایل
Winntbba.dll
Winntbbu.dll
هست
TATAR.BonFire
09-09-2008, 22:33
راستي من ويندوز mrt را خريدم.فكر كنم قديمي هم باشه.چيزي توش نبود.فقط يه winamp ما قبل تاريخ بود و چند تا فونت.نصب هم كردم چيزي نداشت.مگه نسخه جديد هم داره
manreza71
09-09-2008, 22:39
با سلام خدمت تاتار عزیز
تاتار آموزش ریجستریت عالی بود حالا یه سوال دیگه ازت داشتم چه جوری میشه نوشته های صفحه نصب ویندوز را فارسی کرد
منظورو دوفایل
Winntbba.dll
Winntbbu.dll
هست
تاتار توکه خیلی کارت درسته اگه اینو بگی عالی میشه خیلی ازت ممنون میشم
TATAR.BonFire
09-09-2008, 22:39
با سلام خدمت تاتار عزیز
منظورو دوفایل
Winntbba.dll
Winntbbu.dll
هست
كار سختي فكر كنم باشه.(تا حالا تو نخش بودم)چون در خيلي از جا ها توي كد نويسي ها فونتي را معرفي كردند كه زبان اينگليسي را پشتيباني ميكنه و اگه فارسي تايپ كنيم به صورت در هم بر هم نمايش ميده.مگر اينكه بيايم تمامي اون مسير فونت ها را عوض كنيم و به جاش يه فونت فارسي بزاريم.
(خود ويندوز با صد التماس بعد نصب زبون ما را قبول ميكنه حالا بيام زبونش را تغيير بديم.مگه زبون آدميزاد ميفهمه، بد مسلك:41:)
TATAR.BonFire
10-09-2008, 00:04
به زودي يه آموزش تووووپ و اساسي از نصب نرمفزار با استفاده از nlite و خود برنامه nlite ميزارم.حاشو ببريد.چيز بسيار جالبيه.خيلي از مشكلات را حل ميكنه
رضاي عزيز خيلي ممنون از آموزشت استفاده كردم راستي براي ساخت يك تم ميشه از برنامه هاي تم ساز استفاده كرد من يكي دارم ولي زياد باهاش ور نرفتم فكر كنم اسمش Skin studio باشه البته دو نوع داره يكيش pro هست و اون يكي معمولي:13:
كار سختي فكر كنم باشه.(تا حالا تو نخش بودم)چون در خيلي از جا ها توي كد نويسي ها فونتي را معرفي كردند كه زبان اينگليسي را پشتيباني ميكنه و اگه فارسي تايپ كنيم به صورت در هم بر هم نمايش ميده.مگر اينكه بيايم تمامي اون مسير فونت ها را عوض كنيم و به جاش يه فونت فارسي بزاريم.
(خود ويندوز با صد التماس بعد نصب زبون ما را قبول ميكنه حالا بيام زبونش را تغيير بديم.مگه زبون آدميزاد ميفهمه، بد مسلك:41:)
فكر كنم بشه از فونتهاي tohama , times new roman , arial استفاده كرد
محمد صادق عزيز فكر كنم هموني كه من دانلود كردم همين لينك باشه :8:
آقا حسين با Iso Buster يه نگاهي تو I386 ويندوز كن مي بيني يه فولدر اضافه شده به اسم SVCPACK حالا اون رو extract كن توش رو نگاه كن بعدم يه نگاهي به svcpack.in_ كن البته همزمان ببين چيزي دستگيرت ميشه يا نه :5:؟؟؟؟؟
به زودي يه آموزش تووووپ و اساسي از نصب نرمفزار با استفاده از nlite و خود برنامه nlite ميزارم.حاشو ببريد.چيز بسيار جالبيه.خيلي از مشكلات را حل ميكنه
دمت گرم تاتار اگه ميشه سريع تر:40:
Mojihacker
10-09-2008, 16:59
moji haker جون اگه تو واقعا این سی دی را گرفته ای واز طرف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیامده ای چندتا از این سوالت ما رو جواب بده ولی فکر کنم
مجتبی بهرامی هستی واز طرف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) امده ای
manreza71 جون اينم برا حسن نيتم:
سوال کرده بودي که چطوري ميشه محيط نصب ويندوز رو فارسي کرد ، منم از خود همون سي دي آموزش فارسي سازي و تغيير ظاهر محيط نصب رو براتون
گذاشتم ... البته مي خواستم خود فايل Pdf اصلي سي دي رو براتون آپلود کنم ولي روش پر از قفل و بست بود منم مجبور شدم با هزار و يک دردسر ازش عکس
بگيرم و براتون بزارم ، فکر کنم بهتره عکس ها رو دانلود کنين تا مستقيم رو وب ببينين چون ابعادشون بزرگه . انشالا که بدردتون بخوره
عکس اول:
عکس دوم:
عکس سوم:
اين نکته رو هم بگم که برا فارسي سازي محيط نصب لازم نيست فونتي نصب بشه چون تو اون محيط به صورت پيش فرض سيستم از روي خود سي دي ويندوز
فونت Arial و Tahoma که هر دو داراي قلم فارسي هستند رو انتخاب مي کنه و متون فارسي به راحتي شناسايي ميشن...البته فکر کنکم اين قابليت تو سرويس
پک دو به بالا فعال شده باشه چون من خودم رو سرويس پک دو و سه امتحان کردم کاملا جواب داد فکر نکنم نياز به توضيح بيشتري باشه ولي اگه موردي بود بگيد تا
رفعش کنيم.( اگه با لینک ها مشکلی داشتین بگین تا عوض کنم)
با سلام خدمت همگی Mojihacker خوب داری پیش میری همین طور جواب بده
اگه سوالی داشتم می پرسم
hossein67
10-09-2008, 17:16
Mojihacker جان اگه میشه سایلنت کردن نرم افزار رو هم بزارید
ما که دیگه زبونمون مو در آورد
hossein67
10-09-2008, 17:21
آقا حسين با Iso Buster يه نگاهي تو I386 ويندوز كن مي بيني يه فولدر اضافه شده به اسم SVCPACK حالا اون رو extract كن توش رو نگاه كن بعدم يه نگاهي به svcpack.in_ كن البته همزمان ببين چيزي دستگيرت ميشه يا نه :5:؟؟؟؟؟
آقا سجاد نمیگیری من چی میگم
سایلنت کردن نرم افزار رو بگید کاری به سی دی نداشته باش
بابا اون فایل ستاپی که داری(بی خیال وین رار شو) رو تو svcpack بنویس جلوشم بنویس
تا اون جا که من میدنم 100% عملیه ولی فقط فکر کنم رو exe کار کنه
sarmad84
10-09-2008, 18:19
manreza71
مي خواستم خود فايل Pdf اصلي سي دي رو براتون آپلود کنم ولي روش پر از قفل و بست بود منم مجبور شدم با هزار و يک دردسر ازش عکس بگيرم و براتون بزارم ، فکر کنم بهتره عکس ها رو دانلود کنين تا مستقيم رو وب ببينين چون ابعادشون بزرگه . انشالا که بدردتون بخوره
براي از بين بردن قفل و بست ها از برنامه pdf pasword remover استفاده و فايل اصلي را آپلود كن.
manreza71
10-09-2008, 19:03
با سلام خدمت همه دوستان
مثل اینکه آقای mojihacker هم به جمع ما اضافه شدند امید وارم که همکاریش مداوم باشه تا همه با کمک هم یه ویندوز
خوب درست کنیم ................ما هم خوشحال میشیم اقای Mojihaker که شما هم با ما همکاری کنید
خوب عکسها رو دیدم ولی مشکل من فقط تغییر نوشته ها به فارسی است
آموزش کامل اونو اگه بزاری خیلی خوب میشه
restorator منم نسخه کاملش نیست اگه اونو اپلود کنی ممنون میشم
manreza71
10-09-2008, 23:12
mojihaker من با برنامه resourse haker نوشته ها رو فارسی میکنم اما موقع نصب علامت سوال نشون میده به جای نوشته ها
با این برنامه restorator که من دارم ونسخه trail است نتونستم نوشته هارو تغییر بدم
خوب الان مشکل کجاست اگه اموزش بزاری وrestoratore خودت رو آپلود کنی ممنون میشم
TATAR.BonFire
11-09-2008, 00:33
این آموزش نصب را نگاه کنید ببینید اشکالی،ابهامی چیزی توش نباشه.فکر کنم چیز خوبی باشه
TATAR.BonFire
11-09-2008, 00:37
mojihaker من با برنامه resourse haker نوشته ها رو فارسی میکنم اما موقع نصب علامت سوال نشون میده به جای نوشته ها
با این برنامه restorator که من دارم ونسخه trail است نتونستم نوشته هارو تغییر بدم
این نرمفزار
اینم کرکش
hossein67
11-09-2008, 08:39
بابا اون فایل ستاپی که داری(بی خیال وین رار شو) رو تو svcpack بنویس جلوشم بنویس
تا اون جا که من میدنم 100% عملیه ولی فقط فکر کنم رو exe کار کنه
من قبلا این کار رو هم کردم عملی نیست
موقع نصب باید تموم مراحل نصب رو دنبال کنی
من می خام این مراحل به صورت خودکار انجام بشه
hossein67
11-09-2008, 08:42
بله درسته من هم با Restorator و هم با reshak امتحان کردم علامت سوال میشه
باید LANGUAGE فایل عوض بشه
hossein67
11-09-2008, 09:04
این آموزش نصب را نگاه کنید ببینید اشکالی،ابهامی چیزی توش نباشه.فکر کنم چیز خوبی باشه
کارت درسته جوون
TATAR.BonFire
11-09-2008, 10:32
کارت درسته جوون
چی شد خوب بود؟جایی که ابهام نداشت
hossein67
11-09-2008, 11:03
چی شد خوب بود؟جایی که ابهام نداشت
من مثل شما opera رو امتحان کردم ولی موقع نصب تمام مراحل نصب opera باید طی بشه پس یعنی سالنت نشد
با winrar هم امتحان کردم اون کدی که تو نرم افزار نوشته بود رو وارد کردم اما بازم مراحل نصب سوال میشه
hossein67
11-09-2008, 11:05
تنها فرقی که کار من با آموزش شما داشت تو ورژنش بود
مال من 9.27 مال شما 9.24
hossein67
11-09-2008, 11:07
این برنامه از همه ی نرم افزار ها پشتیبانی نمیکنه وفقط یه سری از برنامه ها رو تو لیستش داره
مثلا برنامه jetaudio تو لیستش نیست
اگه هم برنامه رو به لیست اضافه کنیم باید کد سایلنت رو وارد کنیم و اگه بلد نبودیم دیگه هیچ
manreza71
11-09-2008, 11:37
باسلام خدمت همه دوستان
بچه ها من فارسي كردن نوشته هاي صفحه نصب ويندوز برام خيلي مهمه اگه بتونيد جوابم رو بگيد ممنون ميشم
هركاري ميكنم علامت سوال نشون ميده .................................................. ............................
TATAR.BonFire
11-09-2008, 11:49
این برنامه از همه ی نرم افزار ها پشتیبانی نمیکنه وفقط یه سری از برنامه ها رو تو لیستش داره
مثلا برنامه jetaudio تو لیستش نیست
اگه هم برنامه رو به لیست اضافه کنیم باید کد سایلنت رو وارد کنیم و اگه بلد نبودیم دیگه هیچ
ببین،چون نرمفزار ها دارن به روز میشن و طریقه نصبشون حرفه ای میشه تو باید از کد های معرفی شده برای نرمفزار ها با این صورت استفاده کنی که مثلا کدی که برای نصب windows mesenger به کار میره شاید برای نصب opera نسخه شما هم به کار بره.پس کد ها را برا همه به کار ببر.همانطور که قبلا کدی که مخصوص فرمت exe بود روی برخی msi ها جوا می داد و باید به کار برده میشد و برا هر دوشون مشترک بود.پس کد ها را انتخاب کن ببین چه کدی بهش میخوره.بهترین کاری که این نرمفزار کرده تمامی کد های لازم را برای ما نشون میده.
manreza71
11-09-2008, 12:16
مثل اینکه جواب سوال ما همین جوری موند وکسی نیست پاسخ بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TATAR.BonFire
11-09-2008, 13:34
مثل اینکه جواب سوال ما همین جوری موند وکسی نیست پاسخ بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من وقتی دوستمون گفت این کار را کردم و آزمایش کردم دیدم درسته نشون میده ولی نه از طریق بوت بلکه از طریق خود ویندوز اجراش کردم.شاید به این خاطر درست نشون میداد که فونتش روی سیستمم نصب بوده.
من باید یه امیج ازش بگیرم و برم از طریق بوت cd نصب کنم ببینم درسته یا نه.با virtual pc هم امتحان کنید ببینید چطور نشون میده
manreza71
11-09-2008, 14:15
من وقتی دوستمون گفت این کار را کردم و آزمایش کردم دیدم درسته نشون میده ولی نه از طریق بوت بلکه از طریق خود ویندوز اجراش کردم.شاید به این خاطر درست نشون میداد که فونتش روی سیستمم نصب بوده.
من باید یه امیج ازش بگیرم و برم از طریق بوت cd نصب کنم ببینم درسته یا نه.با virtual pc هم امتحان کنید ببینید چطور نشون میده
منم دقیقا چنین مشکلی داشتم با Resorse haker تو محیط ویندوز کاریش کردم فارسی نشون بده
اما موقع نصب فقط به جای نوشته ها علا مت سوال میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنونم ازت تاتار عزیز که پیگیر سوالات ما هستی انشا الله که جواب این معما رو پیدا کنی
hossein67
11-09-2008, 15:08
فرقی نمیکنه فقط باید زبان برنامه رو عوض کنیم تا درست شه با virtual pc هم که فرقی با خود نصب اصلی نداره virtual pc یه نرم افزار مجازی برای نصب سیستم عامل هست و محیطش هیچ فرقی با یه کامپیوتر اصلی نداره
با سلام خدمت همگی معذرت میخوام بابت دیر سرزدن
تاتار ایول دمت گرم الآن دانلودش کردم برم ببینم چی میشه
با سلام مجدد
اگه می تونین از نرمافزار Vmware یه همچین چیزی استفاده کنین اصلا کاریم به ویندوز خودتون نداره کار باهاشم سادست ازvirtual pc هم بهتره البته به نظر من
manreza71
11-09-2008, 16:42
منم دقیقا چنین مشکلی داشتم با Resorse haker تو محیط ویندوز کاریش کردم فارسی نشون بده
اما موقع نصب فقط به جای نوشته ها علا مت سوال میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنونم ازت تاتار عزیز که پیگیر سوالات ما هستی انشا الله که جواب این معما رو پیدا کنی
اقای mojihaker شما اگه بتونید جواب سوال ما رو از روی اون سی دی که داشتید میدادید کمک زیادی به میکردی دررابطه با فارسی کردن نوشته های محیط نصب ویندوز چون من میخواهم با فارسی توضیحاتی در مورد ویندوزم بنویسم
kamran749
11-09-2008, 16:43
سلام دوستان
فارسی كردن ویندوز كار سادهاي است ونياز به نصب هيچ برنامه و فونت خاصي نداريد،اما بايد مقداري زبان انگليسي بدانيد.
1- ابتدا چهار فايل زير را از I386 داخل CD ويندوز بر روي هارد كپي كنيد.
WINNT32A.DLL
WINNT32U.DLL
WINNTBBA.DLL
WINNTBBU.DLL
2- هر تغييري بر روي فايل اول مي دهيد ، بايد دقيقا همان را بر روي فايل دوم هم انجام بدهيد.
3- هر تغييري بر روي فايل سوم مي دهيد ، بايد دقيقا همان را بر روي فايل چهارم نيز انجام بدهيد.
(دو به دو شبيه هم هستند).
4- برنامه Resource Hacker را اجرا و در فايل اول وارد قسمت Dialog و String Table شده و ترجمه را انجام و تغييرات را ذخيره نماييد. همين تغييرات را روي فايل دوم نيز انجام دهيد و ذخيره نماييد.
5- در فايل سوم و چهارم نيز مانند بالا عمل كنيد. تنها تفاوت در اينست كه ترجمه را بايد در قسمت String Table انجام دهيد.
6- پس از اتمام كار آنها را ذخيره و سپس در I386 بر روي فايلهاي قبلي كپي نماييد.
توجه كنيد كه از فايلهاي ذكر شده يك كپي يدك داشته باشيد تا در صورت نياز به مشكلي بر نخوريد.
موفق باشيد. اللهم صل علي محمد و آل محمد :40:
manreza71
11-09-2008, 17:11
سلام دوستان
فارسی كردن ویندوز كار سادهاي است ونياز به نصب هيچ برنامه و فونت خاصي نداريد،اما بايد مقداري زبان انگليسي بدانيد.
1- ابتدا چهار فايل زير را از I386 داخل CD ويندوز بر روي هارد كپي كنيد.
WINNT32A.DLL
WINNT32U.DLL
WINNTBBA.DLL
WINNTBBU.DLL
2- هر تغييري بر روي فايل اول مي دهيد ، بايد دقيقا همان را بر روي فايل دوم هم انجام بدهيد.
3- هر تغييري بر روي فايل سوم مي دهيد ، بايد دقيقا همان را بر روي فايل چهارم نيز انجام بدهيد.
(دو به دو شبيه هم هستند).
4- برنامه Resource Hacker را اجرا و در فايل اول وارد قسمت Dialog و String Table شده و ترجمه را انجام و تغييرات را ذخيره نماييد. همين تغييرات را روي فايل دوم نيز انجام دهيد و ذخيره نماييد.
5- در فايل سوم و چهارم نيز مانند بالا عمل كنيد. تنها تفاوت در اينست كه ترجمه را بايد در قسمت String Table انجام دهيد.
6- پس از اتمام كار آنها را ذخيره و سپس در I386 بر روي فايلهاي قبلي كپي نماييد.
توجه كنيد كه از فايلهاي ذكر شده يك كپي يدك داشته باشيد تا در صورت نياز به مشكلي بر نخوريد.
موفق باشيد. اللهم صل علي محمد و آل محمد :40:
دوست عزیز همه این کارهارو قبلا کردیم ولی نمیشه
شاید تومحیط ویندوز متو.ن که ما با فارسی نوشته ایم درست نشون بده
ولی درمحیط نصب علامت سوال میاد
Mojihacker
11-09-2008, 18:20
تقديم به hossein67 عزيز:
بچه ها اين روش رو که مي خوام براتون توضيح بدم به جرات مي تونم بگم روي 95% پکيج هاي نرم افزاري جواب ميده و اين روش رو شايد تا حالا خودم شخصاً روي صدها نرم افزار انجام دادم و 100% جواب داده پس اگر نتونستين انجامش بدين فکر نکنيد عملي نيست اشکالات و ارورها رو بگيد تا بيشتر توضيح بدم.
خوب براي سايلنت اينستال کردن نرم افزار ها روي فايل پکيج نصبي نرم افزار مورد نظر راست کليک مي کنيم و Add to Archive... رو ميزنيم (که فکر کنم اين کار رو همتون با WinRAR بلد باشيد ولي باز براتون ميگم) ، از پنجره باز شده گزينه Create SFX archive رو تيک دار مي کنيم بعد به سربرگ Advanced مي ريم رو SFX options... کليک مي کنيم تا يه پنجره ديگه باز بشه تو اين پنجره تو قسمت Run after extraction اول نام دقيق نرم افزاري که Add کرديم رو با پسوندش وارد مي کنيم ( تاکيد ميکنم نام و پسوند رو بايد دقيق بنويسيد ) بعد يه فاصله مي ديم بعد يکي از کدهاي زير رو وارد مي کنيم...
مثلاً فرض کنيد که مي خوايد پکيج K-Lite Codec Pack رو سايلنت اينستال کنيد : بعد از Add کردن اون تو WinRAR در قسمت Run after extraction که بالا هم گفته شد بايد اين رو تايپ کنيد: K-Lite Codec Pack.exe /verysilent تو اين روش به فاصله ها خوب دقت کنيد...اين کد هم /verysilent /norestart برا اون ستاپ هاييه که بعد از نصب شدن اتو ماتيک ريستارت مي کنن که اين کد علاوه بر سايلنت کردن جلوي ريستارت رو هم ميگيره...اين کد هم /quiet براي ستاپ هاييه که پسوند اونا .msi هستند.
توجه کنيد براي اين که بفهميد به پکيج شما کدوم يک از کد هاي زير سازگاره راهي جز يکي يکي امتحان کردنشون نيست اين رو هم بگم که بهتره کدهاي زير رو طبق اولويت از بالا به پايين امتحان کنيد چون برحسب تجربه کداي زير رو طبق فراواني اونا تو سايلنت کردن نرم افزار ها چيدم.
/S /NCRC /qn
/verysilent
/verysilent /norestart
/quiet
/s
/VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-
/s /v
/WEBINSTALL="1"
وقتي کدي که به نرم افزارتون خورد رو پيدا کردين ، کارهاي زير رو انجام بدين تا نرم افزارتون کاملا سايلنت اينستال بشه:
تو همون نرم افزار WinRAR بعد از وارد کردن کد مربوطه ، داخل همون سربرگ General تو قسمت Path to extract يه آدرس مثلاً %temp% رو بدين بعد از سربرگ Modes گزينه Hide all و Overwrite all files رو انتخاب کنيد بعد تمام پنجره ها رو Ok کنيد تا نرم افزارتون ساخته بشه ...
راستي اين نکته رو هم بگم که لازم نيست تو فايل SVCPACK.INF کد خاص ديگه اي رو بنويسيد فقط کافيه به روشي که خودتون بلديد اسم فايلتون رو که سايلنت اينستال کردين تو فايل SVCPACK.INF وارد کنيد. بچه ها اگه نظرتون رو درباره اين آموزش و عملکردش بگيين خوشحال ميشم.
راستي در مورد فارسي سازي محيط نصب نمي دونم مشکل کار شما کجاست که موفق نمي شيد ولي شايد ورژن ويندوزتون پايين باشه چون من خودم شخصاً امتحان کردم جواب داد -- يه لطف هم بکنيد از يه نرم افزار به جز اينResorse haker استفاده کنيد به نظر من بهتر از نرم افزار Resterator استفاده کنيد و جز فارسي کردن و تغيير عکس دستکاري ديگه اي رو فايل انجام ندين چون ديده بودم که يکي از بچه ها گفته بود فونت اين دو فايل رو هم تو ويندوز دست کاري کرده که مطمئنم نيازي به اين کار نيست... منتظرم نتيجه کارتون رو بدونم
manreza71
11-09-2008, 22:37
با سلام خدمت همه دوستان
آقای mojihaker طبق گفته شما من برای فارسی کردن متون در صفحه نصب ویندوز با restorator کار کردم وباز هم مشکل پیدا شد
اینم عکسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا مشکل من اینجاست وگفتی بودی اگه مشکلی دارین حتما بی پاسخمون نمیزاری
با تشکر
Mojihacker
11-09-2008, 23:56
تقديم به hossein67 عزيز:
بچه ها اين روش رو که مي خوام براتون توضيح بدم به جرات مي تونم بگم روي 95% پکيج هاي نرم افزاري جواب ميده و اين روش رو شايد تا حالا خودم شخصاً روي صدها نرم افزار انجام دادم و 100% جواب داده پس اگر نتونستين انجامش بدين فکر نکنيد عملي نيست اشکالات و ارورها رو بگيد تا بيشتر توضيح بدم.
خوب براي سايلنت اينستال کردن نرم افزار ها روي فايل پکيج نصبي نرم افزار مورد نظر راست کليک مي کنيم و Add to Archive... رو ميزنيم (که فکر کنم اين کار رو همتون با WinRAR بلد باشيد ولي باز براتون ميگم) ، از پنجره باز شده گزينه Create SFX archive رو تيک دار مي کنيم بعد به سربرگ Advanced مي ريم رو SFX options... کليک مي کنيم تا يه پنجره ديگه باز بشه تو اين پنجره تو قسمت Run after extraction اول نام دقيق نرم افزاري که Add کرديم رو با پسوندش وارد مي کنيم ( تاکيد ميکنم نام و پسوند رو بايد دقيق بنويسيد ) بعد يه فاصله مي ديم بعد يکي از کدهاي زير رو وارد مي کنيم...
مثلاً فرض کنيد که مي خوايد پکيج K-Lite Codec Pack رو سايلنت اينستال کنيد : بعد از Add کردن اون تو WinRAR در قسمت Run after extraction که بالا هم گفته شد بايد اين رو تايپ کنيد: K-Lite Codec Pack.exe /verysilent تو اين روش به فاصله ها خوب دقت کنيد...اين کد هم /verysilent /norestart برا اون ستاپ هاييه که بعد از نصب شدن اتو ماتيک ريستارت مي کنن که اين کد علاوه بر سايلنت کردن جلوي ريستارت رو هم ميگيره...اين کد هم /quiet براي ستاپ هاييه که پسوند اونا .msi هستند.
توجه کنيد براي اين که بفهميد به پکيج شما کدوم يک از کد هاي زير سازگاره راهي جز يکي يکي امتحان کردنشون نيست اين رو هم بگم که بهتره کدهاي زير رو طبق اولويت از بالا به پايين امتحان کنيد چون برحسب تجربه کداي زير رو طبق فراواني اونا تو سايلنت کردن نرم افزار ها چيدم.
/S /NCRC /qn
/verysilent
/verysilent /norestart
/quiet
/s
/s /v
/WEBINSTALL="1"
وقتي کدي که به نرم افزارتون خورد رو پيدا کردين ، کارهاي زير رو انجام بدين تا نرم افزارتون کاملا سايلنت اينستال بشه:
تو همون نرم افزار WinRAR بعد از وارد کردن کد مربوطه ، داخل همون سربرگ General تو قسمت Path to extract يه آدرس مثلاً %temp% رو بدين بعد از سربرگ Modes گزينه Hide all و Overwrite all files رو انتخاب کنيد بعد تمام پنجره ها رو Ok کنيد تا نرم افزارتون ساخته بشه ...
راستي اين نکته رو هم بگم که لازم نيست تو فايل SVCPACK.INF کد خاص ديگه اي رو بنويسيد فقط کافيه به روشي که خودتون بلديد اسم فايلتون رو که سايلنت اينستال کردين تو فايل SVCPACK.INF وارد کنيد. بچه ها اگه نظرتون رو درباره اين آموزش و عملکردش بگيين خوشحال ميشم.
راستي در مورد فارسي سازي محيط نصب نمي دونم مشکل کار شما کجاست که موفق نمي شيد ولي شايد ورژن ويندوزتون پايين باشه چون من خودم شخصاً امتحان کردم جواب داد -- يه لطف هم بکنيد از يه نرم افزار به جز اينResorse haker استفاده کنيد به نظر من بهتر از نرم افزار Resterator استفاده کنيد و جز فارسي کردن و تغيير عکس دستکاري ديگه اي رو فايل انجام ندين چون ديده بودم که يکي از بچه ها گفته بود فونت اين دو فايل رو هم تو ويندوز دست کاري کرده که مطمئنم نيازي به اين کار نيست... منتظرم نتيجه کارتون رو بدونم
ببخشيد مجبورم يه قسمت از پست قبليم رو اصلاح کنم
وقتي مي خواستين پکيج مورد نظرتون رو تو WinRAR اد کنين بايد دقت کنيد که تو اسم فايل ستاپ هيچ فاصله اي نباشه همچنين وقتي ميخواين تو قسمت Run after extraction اسم فايل رو بدبن نبايد تو اسم فايل ستاپ هيچ فاصله اي باشه
در واقع مثالي که بالا زدم اين طور بايد باشه:
مثلاً فرض کنيد که مي خوايد پکيج K-LiteCodecPack رو سايلنت اينستال کنيد : بعد از Add کردن اون تو WinRAR در قسمت Run after extraction که بالا هم گفته شد بايد اين رو تايپ کنيد: K-LiteCodecPack.exe /verysilent
فکر کنم این بار کد ها تو تاپیک درست نمایش داده بشن:
/S /NCRC /qn
/verysilent
/verysilent /norestart
/quiet
/s
/s /v
/WEBINSTALL="1"
با سلام خدمت همگي از Mojihacker ممنونم به خاطر جواباش
دوستان اگه ميخوايد كدهايي كه mojihacker نوشته رو خوب بخونيد كليك راست كرده و از قسمت encoding گزينه left to right رو انتخاب كنيد
kamran749
12-09-2008, 10:09
دوست عزیز همه این کارهارو قبلا کردیم ولی نمیشه
شاید تومحیط ویندوز متو.ن که ما با فارسی نوشته ایم درست نشون بده
ولی درمحیط نصب علامت سوال میاد
آيا روي روي هر چهار فايل به طور جداگانه انجام داديد؟
اين كدهايي كه داديد فقط روي بعضي از فايلهاي exe كار مي كنند ولي روي فايلهاي msi من اين كد رو وارد كردم تا سايلنت شد با quiet نشد
اين كدهايي كه داديد فقط روي بعضي از فايلهاي exe كار مي كنند ولي روي فايلهاي msi من اين كد رو وارد كردم تا سايلنت شد
manreza71
12-09-2008, 11:50
با سلام خدمت همه دوستان
آقای mojihaker طبق گفته شما من برای فارسی کردن متون در صفحه نصب ویندوز با restorator کار کردم وباز هم مشکل پیدا شد
اینم عکسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
بچه ها بد جوری حالم گرفته شده نمیدونم این restotator تنظیماتی خاصی میخواد تا فارسی بنویسه
طبق عکس که میبینید نوشته های فارسی را اصلا معلوم نیست به چه زبانی نشون میده
مثل پاییز شدم زرد نشدم مثل آتیش شدم سرد نشدم
Mansour
manreza71
12-09-2008, 13:41
تاتار عزیز این فارسی سازی بدجوری حالمو گرفته ...................
نیزانم چه بکم اعصابم خراو بویه
manreza71
12-09-2008, 13:42
تاتار عزیز این فارسی سازی بدجوری حالمو گرفته ...................
نیزانم چه بکم اعصابم خراو بویه
TATAR.BonFire
12-09-2008, 14:17
بچه ها بد جوری حالم گرفته شده نمیدونم این restotator تنظیماتی خاصی میخواد تا فارسی بنویسه
طبق عکس که میبینید نوشته های فارسی را اصلا معلوم نیست به چه زبانی نشون میده
مثل پاییز شدم زرد نشدم مثل آتیش شدم سرد نشدم
Mansour
تو بعضی مواقع می تونه از فارسی ساز ویندوز باشه.به این ها نگاه کن.
manreza71
12-09-2008, 15:51
تاتار جان من فایل تو رو دانلود کردم وتو محیط نرم افزار Restorator و resourse haker مشکل حل شد
اما تو محیط نصب ویندوز علامت سوال نشون میده
اصلا من این همه به این مورد گیر دادم شدنی هست یا نه
Mojihacker
12-09-2008, 16:36
با سلام خدمت همه دوستان
با تشکر
manreza67 جون با توجه به عکسي که گذاشتي من به اين نتيجه رسيدم که سيستمت فارسي نيست يعني اگر به آدرس: Start =>Control Panel =>Regional and Language Options و بعد به سربرگ Advanced بري تو قسمت Language for non-Unicode programs يک زبان غير از زبان فارسي براي سيستمت انتخاب کردي چون بعد از ديدن عکسي که گذاشته بودي رو سيستم خودم زبان رو به انگليسي عوض کردم بعدش رفتم تو نرم افزار Restorator وقتي خواستم فارسي بنويسم دقيقاً همين مشکل تو برام پيش اومد.اميدوارم که ديگه ايرادي نباشه چون خداييش ديگه نمي دونم مشکل کجاست!!!!!!!!!(راستی اگه مشکلت حل شد به ما هم خبر بده )
ديگه اين که نرم افزاري که تو باش کار مي کني تريال هست به نظرت نمي تونه از اين باشه که مثلاً بگيم چون نرم افزار تريال هستش نميزاره فارسي بنويسي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
manreza71
12-09-2008, 16:52
manreza67 جون با توجه به عکسي که گذاشتي من به اين نتيجه رسيدم که سيستمت فارسي نيست يعني اگر به آدرس: Start =>Control Panel =>Regional and Language Options و بعد به سربرگ Advanced بري تو قسمت Language for non-Unicode programs يک زبان غير از زبان فارسي براي سيستمت انتخاب کردي چون بعد از ديدن عکسي که گذاشته بودي رو سيستم خودم زبان رو به انگليسي عوض کردم بعدش رفتم تو نرم افزار Restorator وقتي خواستم فارسي بنويسم دقيقاً همين مشکل تو برام پيش اومد.اميدوارم که ديگه ايرادي نباشه چون خداييش ديگه نمي دونم مشکل کجاست!!!!!!!!!(راستی اگه مشکلت حل شد به ما هم خبر بده )
ديگه اين که نرم افزاري که تو باش کار مي کني تريال هست به نظرت نمي تونه از اين باشه که مثلاً بگيم چون نرم افزار تريال هستش نميزاره فارسي بنويسي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقای mojihaker که اسمتونم نمیدونم درسته من متولد 1367 هستم
این مشکل رو تاتار برام توپست قبلی حل کرد و در نرم افزار Restorato
موفق شدم فارسی بنویسم اما در موقع نصب ویندوز همه اونچه رو که من با فارسی نوشتم فقط علامت سوال ؟؟؟؟؟؟؟ به جاش میاد
خوب حالا مشکل اینجاست که در صفحه نصب ویندوز نوشته هارو سوال نشون میده
TATAR.BonFire
12-09-2008, 18:24
اقای mojihaker که اسمتونم نمیدونم درسته من متولد 1367 هستم
این مشکل رو تاتار برام توپست قبلی حل کرد و در نرم افزار Restorato
موفق شدم فارسی بنویسم اما در موقع نصب ویندوز همه اونچه رو که من با فارسی نوشتم فقط علامت سوال ؟؟؟؟؟؟؟ به جاش میاد
خوب حالا مشکل اینجاست که در صفحه نصب ویندوز نوشته هارو سوال نشون میده
گفتم سخته.کسی گوش نمیده
manreza71
12-09-2008, 19:04
با سلام خدمت همگی دوستان
کاری که تا تار تو اون به مشکل بخوره واقعا سخته
چون خیلی از مشکلات بزرگ ما رو تاتار عزیز و دوست داشتنی حل کرده ووقتی که میگه سخته پس ما دیگه باید هیچی نگیم
حالا اگه کسی با استناد عکس یا فیلم در محیط نصب چنین کاری کرده باشه وبه ما هم نشون بده ما باور میکنیم
behnam_tr
12-09-2008, 20:42
تغییر دادن فایل login
همانطور که میدونید وقتی می خواهید وارد ویندوز بشوید اول باید کاربری خود را انتخاب کنید و بعد وارد شوید یا اینکه این کار به صورت اتوماتیک انجام میشه.حالا ما میخواهیم اون فضای ورود به ویندوز را تغییر بدیم که
همون login ویندوز است.اینم به شما بگم که فایل login اصلی ویندوز به همین سادگی نمیشه تغییر
داد و باید یه کم از برنامه نویسی سردر بیارین و زیاد هم نتیجه زیبایی نداره.به همین خاطر چند فایل login
را با طرح های ورود به ویندوز متفاوت گزاشتم که به سادگی میتونین تغییر بدین.خدتون بعدا متوجه می شید
چه می گویم.هم با این فایل ها کار کننین هم با فایل اصلی ویندور تا متوجه منظورم بشوید.
شما باید برید به i386 و فایل _loonui.ex را بیرون بکشید.سپش با استفاده از برنامه winrar
یا PowerArchiver اون را باز کنید و فایل logonui.exe را استخراج کنید.سپس با
استفاده از برنامه Restorator اون را باز کنید.علامت مثبت کنار Bitmat را بزنید تا زیر مجموعه ها آشکار شود
روی هرکدوم از این اعداد که کلیک کنید یه تصویر نشان داده میشه که به کلی متوجه میشید که این تصویر مال کجای
فایل است.در قسمت String شما میتونید متن های ورود به ویندوز را عوض کنید،مثلا به جای welcome
اسم خودتون بنویسید.یا به جای shuting down یه چیز دیگه بنویسید.
باز هم میگم تغییر در فایل اصلی logonui ویندوز زیاد جلب توجه نمیکنه به همین خاطر این فایل ها را بگیرید و تنها کاری که باید
بکنید تغییر تصویر پس زمینه است که به راحتی این کار انجام میشه.این چند فایل که گزاشتم مثل فایل هایی هستند که وقتی نرمفزار های
زیبا سازی مثل Vista Transformatin Pack یا Vista Inspirat نصب می کنید login ویندوز را تغییر میدن.
در هر صورت ویرایش اون ها به صلیقه شماست.شما میتونید از سایت های زیبا سازی ویندور انواع login ها را دانلود کنین و با تغییرات
به صلیقه خود اون ها را ذخیره کنید.بعد از این کارها همون فایل _loonui.ex را این بار حتما توسط PowerArchiver
باز کنید و فایل ویرایش یافته را جایگزین کنید.به این صورت که add را میزنید و فایل را انتخاب میکنید و پیغام مشاهده شده را ok می کنید
جلسه بعد در مورد تغییر بوت صحبت خواهیم کرد.اگه سوالی هست ما در خدمت بزرگوارانیم.
اینم لینکش
تغییر بوت ویندوز
-----------------------------
دوست خوبم جناب MB_DANGER نحوه تغییر بوت ویندوز را به طور کامل و به نحو عالی توضیح دادند.من هم یه راه دیگه را توضیح می دهم.
به پوشه I386 رفته و فایل_NTOSKRNL.EX و_NTKRNLMP.EX را کپی کرده و در جایی از سیستم ذخیره کنید.توسط برنامه WinRar
یا PowerArchiver اون را باز کرده و فایل درون اون را استخراج کنید.و حالا ادامه ماجرا....
اولین کاری که شما باید بکنین اینه که یه تصویر به صلیقه خود در هر اندازه ای و با هر برنامه ای که دوست دارید بسازید.این تصویر همان بوت شماست
سعی کنید که تصویرتان از اندازه 640در480 کمتر نباشد تا زیاد با افت کیفیت مواجه نشید.آنگاه این تصویری که من براتون آپلود کردم را دانلود کنید
این ،تصویراصلی بوت است که به هیچ عنوان نباید اندازه و کیفیت رنگ اون را تغییر داد.برنامه Photoshop را باز کنید و هم تصویر مال خودم و هم
تصویر خودتون که ویرایش کردین را وارد برنامه بکنید.آن وقت تصویر خود را انتخاب کنید و با Drag کردن به محیط تصویر اصلی بوت بیاورید
اگه درست انجام داده باشید می بینید که از کیفیت تصویرتان کاسته شده است.حالا باید اون را به صورتی که می گویم ذخیره کنید.
به منوی File رفته گزینه Save as را انتخاب کنید تا پنجره Save نمایش داده شود.فرمت BMP را انتخاب و بر روی گزینه Save کلیک کنید
در پنجره نمایش داده شده این گزینه ها را اتخاب کنید.(اگر به طور پیش فرض انتخاب نشده باشند)File Format=Windows
Depht=4 Bit
تا الآن تصویر اصلی بوت را ساخته اید.حالا توسط برنامه Restorator فایل ntoskrnl.exe را باز کنید به قسمت Bitmap رفته و بر روی گزینه 1
کلیک راست کرده، گزینه Assign را انتخاب کنید و عکس نهایی را جایگزین کنید و فایل را در انتها ذخیره کنید.تا اینجا کار تمام است و فایل بوت ساخته
شده است.حالا فایل _NTOSKRNL.EX را توسط PowerArchiver باز کنید و فایل ساخته شده با همان نام (ntoskrnl) جایگزین کنید.همین کار را
برای فایل NTKRNLMP.EX هم انجام بدین ولی یادتان باشد مبادا یه تصویر متفاوت دیگری را برای برای این فایل قرار بدید از همون تصویر ساخته
شده استفاده کنین.تصاویر در همه چیز برای دو فایل باید مثل هم باشند.(منظورم کیفیت رنگ ،شکل و اندازه تصویر)
شما برای اطمینان از درست بودن فایل می توانید در قسمت Safe Boot ویندوز اون را با استفاده از Restorator در مسیر
Windows\system32 ذخیره کنید سپس ویندوز را مجددا راه اندازی کرده و تغیرات را مشاهده نمایید.
اگه مشکلی داشتین در خدمتیم.راستی من این روز ها گرفتارم زیاد نمی تونم به اینترنت وصل بشم.اگه دیر به دیرمیام شرمندتونم.
چند نمونه هم براتون گزاشتم.
اینم لینکش
میشه اینا رو دوباره آپلود کنید مثل اینکه از سرور حذف شده اند.......مرسی
TATAR.BonFire
12-09-2008, 23:58
اینم آموزش nlite .ببینید و جوابم کنید:10:
TATAR.BonFire
13-09-2008, 00:00
شاید مثل همون ها نباشه.چون ندارمش.ولی زیباترین ها را می زارم کیف کنی
با سلام می خواستم ببینم شما چه جوری چک میکنید که برنامه ها سایلنت شدن یا نه
من که با Vm میکنم 45 دقیقه طول میکشه
حتما یه راه ساده تر هم داره نه ؟
:31::46:
manreza71
13-09-2008, 12:06
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
سوال قبلی ما که بی جواب موند امیدوارم این سوالم دیگه بی جواب نمونه
من از روزی که با nlite ویندوزم را اماده کردهام وقسمت های زبان فارسی را تنظیم کرده ام به مشکل برخورده ام
مشکلم اینجاست که تمام تنظیمات را برای نصب زبان فارسی انجام میدهم ووقتی که ویندوز هم نصب میشه
قسمت فارسی هم نصب شده وای هرچه Alt+hift میزنم وزبان هم از EN به Fa تغییر میکنه ولی در هردو صورت نوشته ها به صورت انگلیسی نشون داده میشه
اینم دوتا عکس از نرم افزار nlite و عکس کوچکتر مربوط به بعد از نصب ویندوز با تنظیمات nlite است
که گفتم در هر دو صورت فقط انگلیسی مینویسه
اینو هم میدونم که برم داخل Controlpanel ودرستش کنم
ولی میخواهم موقع نصب خودش درست شده باشه ومن دیگه تنظیماتی تو کنترل پنل انجام ندم تا فارسی بنویسه
امیدوارم این سوال بی جواب نمونه
manreza71
13-09-2008, 12:10
سوال دوم دوستان
وقتی من در برنامه Nlite یکی ازتم های مورد علاقه خودم به غیر از تم پیش فرض ویندوز قرار میدم بعد از نصب ویندوز
صفحه Background مشکی هست یا به عبارتی هیچ عکسی دیده نمیشه
اما اگه یکی از تم های پیش فرض ویندوز را که خود نرم افزار nlite داره نصب کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد وپس از نصب .3
عکسی در پشت صفحه دیده میشود مشکل از کجاست
hossein67
13-09-2008, 12:30
آموزش فارسی کردن نوشته ها هنگام نصب ویندوز
تقدیم به آقا رضا
برای فارسی کردن نوشته ها در هنگام نصب ویندوز همونطور که قبلا گفته بودم باید LANGUAGE فایل ها رو عوض کرد
خب اول از همه مسیر زیر رو برید تا بتونید تو نرم افزار Restorator فارسی بنویسید
Control Panel\Regional and Language Options
در سربرگ Advanced در قسمت Language for non-Unicode programs زبان فارسی رو انتخاب کنید بعدشم ok و یه بار ریست شدن.
در مرحله دوم شما باید دو فایل WINNTBBU.DLL و WINNTBBA.DLL تو نرم افزار Restorator باز کنید بعد به قسمت version برید و نرم افزار رو در حالت edit قرار بدید طوری که بتونید نوشته ها رو ویرایش کنید بعد تو قسمت LANGUAGE/locale یه منوی هست که زبان انگلیس رو نشون میده شما برای فارسی کردن روی مربع کوچیک که کنار این نوار هست کلیک کنید بعد تو قسمت Specified LANGUAGE زبان فارسی رو انتخاب کنید (این کار رو برای هر دو فایل انجام بدید) بعد به قسمت String برید که از شما سوال میکنه که ذخیره بشه یا نه شما همه رو yes کنید تو قسمتstring نوشته ها رو به صورت فارسی تایپ کنید ( این کار رو برای هر دو فایل انجام بدید دقیقا مثل هم)بعدشم همه چی رو ذخیره کنید و فایل ها رو جایگزین فایل اصلی کنید و دیگه تموم
hossein67
13-09-2008, 12:38
)
ربطی به ورژن نداره من خودم از trial استفاده می کنم
hossein67
13-09-2008, 13:01
من از روزی که با nlite ویندوزم را اماده کردهام وقسمت های زبان فارسی را تنظیم کرده ام به مشکل برخورده ام
مشکلم اینجاست که تمام تنظیمات را برای نصب زبان فارسی انجام میدهم ووقتی که ویندوز هم نصب میشه
قسمت فارسی هم نصب شده وای هرچه Alt+hift میزنم وزبان هم از EN به Fa تغییر میکنه ولی در هردو صورت نوشته ها به صورت انگلیسی نشون داده میشه
اینم دوتا عکس از نرم افزار nlite و عکس کوچکتر مربوط به بعد از نصب ویندوز با تنظیمات nlite است
ولی میخواهم موقع نصب خودش درست شده باشه ومن دیگه تنظیماتی تو کنترل پنل انجام ندم تا فارسی بنویسه
فکر کنم اگه یه فارسی ساز همراه ویندوز نصب کنی مشکلت حل میشه
TATAR.BonFire
13-09-2008, 13:32
با سلام می خواستم ببینم شما چه جوری چک میکنید که برنامه ها سایلنت شدن یا نه
من که با Vm میکنم 45 دقیقه طول میکشه
حتما یه راه ساده تر هم داره نه ؟
:31::46:
بابا قرار نیست که هر دقیقه که نرمفزار را توی ویندوز میزاری 45 دقیقه صبرکنی ببینی چی میشه.اگه کار هایی که گفته شده را درست انجام بدی 100% عملی میشه.فقط وقتی نرمفزار را ساختی روی ویندوز خودت نصب کن ببین سایلنت نصب میشه یا نه.اگه با موفقیت نصب شد که هیچی برو کار های باقی را بکن.اگر هم نه درستش کن.
سلام یه راه برای سایلنت کردن پیدا کردم :20:
# به برنامه ی SFX Maker نیاز داریم
لینک دانلود
pass : ha2006
بعد با عکس پیش میریم
تو ایتجا باید رو 3 نقطه کلیک کنید و چند لحظه صبر کنید تا بهترین دستور رو پیدا کنه که بیشتر /s است
3[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهد هم create رو میزنیم حالا اگه برنامه رو اجرا کنیم کاملا silent میشه
با تشکر ارمان:27:
hossein67
13-09-2008, 15:55
تو همین عکسی که گذاشتی قسمت language groups روی گزینه های زیر کلیک کن مشکلت حل میشه
arabic
armenaian
georgian
hebrew
indic
manreza71
13-09-2008, 16:30
آموزش فارسی کردن نوشته ها هنگام نصب ویندوز
تقدیم به آقا رضا
برای فارسی کردن نوشته ها در هنگام نصب ویندوز همونطور که قبلا گفته بودم باید LANGUAGE فایل ها رو عوض کرد
خب اول از همه مسیر زیر رو برید تا بتونید تو نرم افزار Restorator فارسی بنویسید
Control Panel\Regional and Language Options
در سربرگ Advanced در قسمت Language for non-Unicode programs زبان فارسی رو انتخاب کنید بعدشم ok و یه بار ریست شدن.
در مرحله دوم شما باید دو فایل WINNTBBU.DLL و WINNTBBA.DLL تو نرم افزار Restorator باز کنید بعد به قسمت version برید و نرم افزار رو در حالت edit قرار بدید طوری که بتونید نوشته ها رو ویرایش کنید بعد تو قسمت LANGUAGE/locale یه منوی هست که زبان انگلیس رو نشون میده شما برای فارسی کردن روی مربع کوچیک که کنار این نوار هست کلیک کنید بعد تو قسمت Specified LANGUAGE زبان فارسی رو انتخاب کنید (این کار رو برای هر دو فایل انجام بدید) بعد به قسمت String برید که از شما سوال میکنه که ذخیره بشه یا نه شما همه رو yes کنید تو قسمتstring نوشته ها رو به صورت فارسی تایپ کنید ( این کار رو برای هر دو فایل انجام بدید دقیقا مثل هم)بعدشم همه چی رو ذخیره کنید و فایل ها رو جایگزین فایل اصلی کنید و دیگه تموم
حسین عریر من همه کارهایی که تو گفته بودی رو انجحام دادم ولی به هیچ نتیحه ای نرسیدم
اصلا این کار شدنی هست
مشکل فقط در صفحه نصب ویندوز است که علامت سوال میاد
hossein67
13-09-2008, 16:35
حسین عریر من همه کارهایی که تو گفته بودی رو انجحام دادم ولی به هیچ نتیحه ای نرسیدم
اصلا این کار شدنی هست
مشکل فقط در صفحه نصب ویندوز است که علامت سوال میاد
معلومه که هست من خودم امتحان کردم شما مراحل انجام کارتو بنویس تا بگم مشکلت کجاست
Mojihacker
13-09-2008, 16:50
با سلام خدمت همگی دوستان
کاری که تا تار تو اون به مشکل بخوره واقعا سخته
چون خیلی از مشکلات بزرگ ما رو تاتار عزیز و دوست داشتنی حل کرده ووقتی که میگه سخته پس ما دیگه باید هیچی نگیم
حالا اگه کسی با استناد عکس یا فیلم در محیط نصب چنین کاری کرده باشه وبه ما هم نشون بده ما باور میکنیم
سلام
manreza71 جون به خاطر اين که به تو و TATAR.BonFire عزيز و ديگر دوستان ثابت کنم فارسي نوشتن تو محيط نصب کار عملي و در عين حال سادست و ديگه اين که حرفي رو که Mojihacker بزنه رد خور نداره ، اين دوفايل WINNTBBA.DLL و WINNTBBU.DLL رو ويرايش کردم و توشون فارسي نوشتم بعد اين دو فايل رو تو سه ويندوز مختلف و همچنين روي دو کامپيوتر مختلف امتحان کردم ( از راه بوت ويندوزها رو نصب کردم ) همون طور که قبلاً گفتم بدن هيچ مشکلي جواب داد...حالا هم اين دو فايل رو براتون آپلود کردم تا شما هم اونا رو ببينين و اگه بدردتون خورد استفاده کنيد. فقط يه لطفي بکنين بار اول وقتي مي خوايين اين دو فايل رو امتحان کنين هيچ تغييري رو روشون انجام ندين تا معلوم بشه مشکل کجاست... اگه با اين دو فايل موفق شدين که فبهل مراد ، اگه نه که ديگن مشکل از جايي ديگست منظورم از ويندوز يا فايل و حتي نرم افزارهاييه که شما باش کار مي کنيد راستي اين رو هم بگم که اين دو فايل رو از يه ويندوز MRT گرفتم و روشون کار کردم...منتظرم نتيجه کارتون رو بدونم
اينم آدرس فايل با پسوند zip :
manreza71
13-09-2008, 16:53
حسین من الان تو کافینت هستم هر موقع خونه رفتم این کار رو میکنم
خیلی گلی
manreza71
13-09-2008, 16:58
mojihaker من این دوتا رو دانلود کردم هرموقع رفتم خونه امتحان میکنم
manreza71
13-09-2008, 17:10
سوال دوم دوستان
وقتی من در برنامه Nlite یکی ازتم های مورد علاقه خودم به غیر از تم پیش فرض ویندوز قرار میدم بعد از نصب ویندوز
صفحه Background مشکی هست یا به عبارتی هیچ عکسی دیده نمیشه
اما اگه یکی از تم های پیش فرض ویندوز را که خود نرم افزار nlite داره نصب کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد وپس از نصب .3
عکسی در پشت صفحه دیده میشود مشکل از کجاست
نمیدونم بچه ها شما هم این مشکل رو دارید
hossein67
13-09-2008, 20:04
اینم یه عکس برای اینکه نشون بدم میشه این کارو کرد
manreza71
13-09-2008, 21:59
سلام
manreza71 جون به خاطر اين که به تو و TATAR.BonFire عزيز و ديگر دوستان ثابت کنم فارسي نوشتن تو محيط نصب کار عملي و در عين حال سادست و ديگه اين که حرفي رو که Mojihacker بزنه رد خور نداره ، اين دوفايل WINNTBBA.DLL و WINNTBBU.DLL رو ويرايش کردم و توشون فارسي نوشتم بعد اين دو فايل رو تو سه ويندوز مختلف و همچنين روي دو کامپيوتر مختلف امتحان کردم ( از راه بوت ويندوزها رو نصب کردم ) همون طور که قبلاً گفتم بدن هيچ مشکلي جواب داد...حالا هم اين دو فايل رو براتون آپلود کردم تا شما هم اونا رو ببينين و اگه بدردتون خورد استفاده کنيد. فقط يه لطفي بکنين بار اول وقتي مي خوايين اين دو فايل رو امتحان کنين هيچ تغييري رو روشون انجام ندين تا معلوم بشه مشکل کجاست... اگه با اين دو فايل موفق شدين که فبهل مراد ، اگه نه که ديگن مشکل از جايي ديگست منظورم از ويندوز يا فايل و حتي نرم افزارهاييه که شما باش کار مي کنيد راستي اين رو هم بگم که اين دو فايل رو از يه ويندوز MRT گرفتم و روشون کار کردم...منتظرم نتيجه کارتون رو بدونم
اينم آدرس فايل با پسوند zip :
آقا مجتبی دوست خوبم 20 ساله از اهواز اگه تو وحسین نبودید من هیچ وقت اشتباهی را که در این کار میکردم نمی فهمیدم .......................قربونتون برم واقعا خیلی خوشحالم دوستانی مثل شما دارم
حسین - مجتبی
از اینکه شما رو هم اذیت کردم معذرت میخوام
manreza71
13-09-2008, 22:05
راستی دوستان یه سوال دارم شاید اینجا جاش نباشه ولی خیلی بی مناسبت هم نیست
من میخوام برای ویندوزم یه Autoplay درست کنم وبرای این کار از نرم افزار
Autoplay media builder استفاده میکنم چون کار باهاش خیلی راحته ولی یک مشکل که دارم اینه که
شماره سریال ویوزر نیمش رو ندارم
اگه از دوستان هر نسخه ای از این نرم افزار با شماره سریال و یوزر نیم داشته باشند خیلی ممنونش میشم
Mojihacker
13-09-2008, 23:59
manreza71 جون خواهش می کنم قابلی نداشت
armintirand
14-09-2008, 00:33
برای منم یه همچنین مشکلی پیش امده بود اما روش زیاد کار نکردم خوب شد یادم انداختی دوباره بررسی میکنم نتیجه کارو بهت میگم
TATAR.BonFire
14-09-2008, 05:41
راستی دوستان یه سوال دارم شاید اینجا جاش نباشه ولی خیلی بی مناسبت هم نیست
من میخوام برای ویندوزم یه Autoplay درست کنم وبرای این کار از نرم افزار
Autoplay media builder استفاده میکنم چون کار باهاش خیلی راحته ولی یک مشکل که دارم اینه که
شماره سریال ویوزر نیمش رو ندارم
اگه از دوستان هر نسخه ای از این نرم افزار با شماره سریال و یوزر نیم داشته باشند خیلی ممنونش میشم
اینها خدمت دوست گلمون.من روی اکثر ورژن ها که تست کردم درست بود.(4.9.8)
Name: K@VIRAN - Code: 1-276159-412 - MP3: 276159LZ12
-------------------------------------------------------------------
Name:crsky@163.com Code:1-275543-408 Mp3 Unlock Code:2241529SF7J2KSF
OR
Name:RoMeOishot@hot.com Serial:1-274921-407 MP3:274921LZ76
OR E-mail: www@serials.ws Code: 1-275226-406 MP3: 275226LZ25
Name:Scorpionsoft@ / Code:1-275329-410 / MP3 Code:275329LZ18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Code:1-274594-413 MP3 Unlock:1-413-8522
Email: free@net.com S/N: 1-275508-409 MP3: 1-409-6529
-------------------------------------------------------------
TATAR.BonFire
14-09-2008, 07:21
شرمنده:41:اوضاع سرعت اصلا خوب نیست(dial up)اگه بخواهم برات آپ کنم 1 ساعت طول می کشه.سعی می کنم برم یه کافینت برات بزارم.الان مقدور نیست.ولی یه راه ساده دارم برات.میری به سایت
نمونه های زیادی و زیبایی را دانلود می کنی.از login و boot بگیر تا شکل موس و ...
TATAR.BonFire
14-09-2008, 09:49
می خواهم یه آموزش براتون بزارم و لی چون مشغول کارهایی هستم و همچنین در گیر تهیه و تکمیل آموزشم زیاد نمی تونم بهتون سر بزنم.فعلا این نرمفزار ها را دانلود کنین و باهاش ور برین تا بعد بهتون بگم.اگر هم چیزهایی فهمیدین بحث کنین تا شاید ما هم یه چیزی یاد بگیریم
و
EZB-Systems-EasyBoot
manreza71
14-09-2008, 09:58
اینها خدمت دوست گلمون.من روی اکثر ورژن ها که تست کردم درست بود.(4.9.8)
Name: K@VIRAN - Code: 1-276159-412 - MP3: 276159LZ12
-------------------------------------------------------------------
Name:crsky@163.com Code:1-275543-408 Mp3 Unlock Code:2241529SF7J2KSF
OR
Name:RoMeOishot@hot.com Serial:1-274921-407 MP3:274921LZ76
OR E-mail: www@serials.ws Code: 1-275226-406 MP3: 275226LZ25
Name:Scorpionsoft@ / Code:1-275329-410 / MP3 Code:275329LZ18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Code:1-274594-413 MP3 Unlock:1-413-8522
Email: free@net.com S/N: 1-275508-409 MP3: 1-409-6529
-------------------------------------------------------------
تاتار عزیز اگه لطف کنی و لینک دقیق دانلودش رو بزاری ممنون میشم
hossein67
14-09-2008, 11:12
می خواهم یه آموزش براتون بزارم و لی چون مشغول کارهایی هستم و همچنین در گیر تهیه و تکمیل آموزشم زیاد نمی تونم بهتون سر بزنم.فعلا این نرمفزار ها را دانلود کنین و باهاش ور برین تا بعد بهتون بگم.اگر هم چیزهایی فهمیدین بحث کنین تا شاید ما هم یه چیزی یاد بگیریم
و
EZB-Systems-EasyBoot
EasyBoot یه نرم افزار برای ساخت cd یا dvd بوت از چند ویندوز هست مثلا تو ویندوز mrtقسمت بوت چند تا گزینه داره و رنگ زمینه ی اون سیاه هست با این نرم افزار میتونین این محیط رو رنگی همراه با عکس درست کنید مثل عکس زیر
اون فایل ها هم که برای دانلود هست نرم افزار هایی شبیه EasyBoot هستند که از لحاظ کارایی یکی هستن من اونی که حجمش از همه کمتر بود رو دنلود کردم برای ساخت فلاپی بوت ایبل هست
TATAR.BonFire
14-09-2008, 13:00
احسنت....اگه آموزشش را به بچه ها بدی که خوبه.از دست آموزش های چرت و پرت من هم راحت میشین.خیلی کار خوبیه.
خوب اینم یه کاریه که اکثر اون هایی که ویندوز دستکاری شده تحویل مردم میدن انجام میدن و واقعا هم زیبا میکنه.نرمفزار اولی به .... کارش بهتره وزیباتره.ویندوز دارک و خیلی از دیگر ویندوز ها باهاش بوت می سازن.
آقا سید(hossean67)اگه بتونی پیگیر این قضیه باشی ممنون میشم.یه چیزی هم به ما یاد میدی.الان افتادم تو کار کاغذ بازی دانشگاه.بدجور.
راستی اینجا که دانشگاهی داریم؟!نظرتون راجع به رشته فیزیک چیه(گرایش جامدات و هسته ای.از منظر استادان باحال)
TATAR.BonFire
14-09-2008, 13:06
احسنت....اگه آموزشش را به بچه ها بدی که خوبه.از دست آموزش های چرت و پرت من هم راحت میشین.خیلی کار خوبیه.
خوب اینم یه کاریه که اکثر اون هایی که ویندوز دستکاری شده تحویل مردم میدن انجام میدن و واقعا هم زیبا میکنه.نرمفزار اولی به .... کارش بهتره وزیباتره.ویندوز دارک و خیلی از دیگر ویندوز ها باهاش بوت می سازن.
آقا سید(hossean67)اگه بتونی پیگیر این قضیه باشی ممنون میشم.یه چیزی هم به ما یاد میدی.الان افتادم تو کار کاغذ بازی دانشگاه.بدجور.
راستی اینجا که دانشگاهی داریم؟!نظرتون راجع به رشته فیزیک چیه(گرایش جامدات و هسته ای.از منظر استادان باحال)
hossein67
14-09-2008, 13:40
من خودم دانشجوی رشته مکانیک هستم فیزیک درس خوبیه ولی من با اینکه رشتم تو مدرسه ریاضی فیزیک بود از هیچ کدوم این درسا خوشم نمیاد البته ببخشید نظرمو رک گفتم.
فیزیک درسیه که تو زندگی مخصوصا تو کارهای عملی خیلی به درد میخوره. به کار من که خیلی اومده.
اما در مورد نرم افزار ها اگه بخای آموزش EasyBoot رو میتونم بزارم ولی اون لینک که توش چند تا نرم افزار هست حجم فایل ها خیلی زیاده من فقط همون آخری رو دانلود کردم که فکر میکنم برای فلاپی باشه البته هنوز باهاش خوب کار نکردم
TATAR.BonFire
14-09-2008, 17:06
تاتار عزیز اگه لطف کنی و لینک دقیق دانلودش رو بزاری ممنون میشم
این اخرینش
اینم یکی مونده به آخریش
TATAR.BonFire
14-09-2008, 17:08
نمی دونم واسه دو تادو تا ارسال میشه.فکر کنم به خاطر سرعت کم هست.به هر حال ببخشید.
ما که اخرش نفهمیدیم چه جوری میشه یه برنامه رو هنگام نصب ویندوز نصب کرد ؟
:46::10::13:
TATAR.BonFire
14-09-2008, 21:26
ما که اخرش نفهمیدیم چه جوری میشه یه برنامه رو هنگام نصب ویندوز نصب کرد ؟
:46::10::13:
بعد این همه راه و بی راه....عجیبه!!!
سلام .. من میخواستم بدونم میشه افیس 2003 رو بدون پنجره های سریال و پرسش های اون نصب کرد توی سی دی افیس به فایل هستش که اسمش SETUP.HTM هست که سویچ های نصب رو توضیح داده .ولی سویچی که افیس رو بطور فول و کامل نصب کنه ندیدم .من میخواستم افیس رو توی سی دی xp بزارم که وقتی ویندوز نصب میشه افیس رو هم نصب کنه البته کامل و بدون پنجره های سریال و ...... البته توی سی دی xp نرم افزار های دیگه هم گذاشتم مثل کاسپرسکی و چند برنامه دیگه همه اونها زمان نصب xp نصب میشن و کار میکنن یعنی زمان نصب xp اون برنامه ها هم نصب میشن .مشکل من توی افیس هست .ممنون میشم اگه راه حلی نشونم بدین
سلام .. من میخواستم بدونم میشه افیس 2003 رو بدون پنجره های سریال و پرسش های اون نصب کرد توی سی دی افیس به فایل هستش که اسمش SETUP.HTM هست که سویچ های نصب رو توضیح داده .ولی سویچی که افیس رو بطور فول و کامل نصب کنه ندیدم .من میخواستم افیس رو توی سی دی xp بزارم که وقتی ویندوز نصب میشه افیس رو هم نصب کنه البته کامل و بدون پنجره های سریال و ...... البته توی سی دی xp نرم افزار های دیگه هم گذاشتم مثل کاسپرسکی و چند برنامه دیگه همه اونها زمان نصب xp نصب میشن و کار میکنن یعنی زمان نصب xp اون برنامه ها هم نصب میشن .مشکل من توی افیس هست .ممنون میشم اگه راه حلی نشونم بدین
خوب اگه میشه یه راه که کار کنه چون این ره رو که شما میگین تو بعضی از برنامه ها کار میکنه !
اصلا خودت از چه راهی برای سایلنت کردن برنامه استفاده میکنی؟
؟؟؟:31:
TATAR.BonFire
15-09-2008, 04:21
خوب اگه میشه یه راه که کار کنه چون این ره رو که شما میگین تو بعضی از برنامه ها کار میکنه !
اصلا خودت از چه راهی برای سایلنت کردن برنامه استفاده میکنی؟
؟؟؟:31:
از هر راهی که جاش باشه.فرقی نمیکنه.مثلا بعضی بچه ها می گفتن با install shield هم میشه.و یا با sfx maker خوب من تا حالا کار نکردم و وقتش پیش نیومده.اگه می خواهین بگین تا براتون بزارن.
فکر کنم با نرمفزار addons و winrar خیلی کار ها میشه کرد.البته اگر کدش را بلد باشی.
از هر راهی که جاش باشه.فرقی نمیکنه.مثلا بعضی بچه ها می گفتن با install shield هم میشه.و یا با sfx maker خوب من تا حالا کار نکردم و وقتش پیش نیومده.اگه می خواهین بگین تا براتون بزارن.
فکر کنم با نرمفزار addons و winrar خیلی کار ها میشه کرد.البته اگر کدش را بلد باشی.
خوی من با sfx maker کار کردم اموزش اونم گذاشته بودم اما هیچ کس استفاده نکرد؟
اون برنامه ی خوبی بود خودش کد ها رو پیدا می کرد
من مشکلم تو سایلنت کردن نیست
مشکلم تو اینه که چه جوری به ویندوز اضافه کنم
با nlite که که نتونستم معمولی هیچی بام نیست
فقط یه برنامه بود که اسمش Windows Unattended CD Creator بود
من هر سایت خار جی بود گشتم اما چیزی پیذا نکرم اگه میشه یه راهنمایی کنید اخه 1 هفته است میخوام ویندوز درست کنم اما تو نصب برنامه ها گیر دارم
راستی برای سایلنت کردن برنامه هایی که سریال ورد می خوان باید چی کار کرد؟
ببخشید زیاد شد اخه همه ارزو هام بود :27:
مرسی :46:
ارمان
سلام یه فیلم برای Windows Unattended CD Creator پیدا کردم پیشنهاد میکنم دانلود کنید
18 مگابایت هست
hossein67
15-09-2008, 11:40
خوی من با sfx maker کار کردم اموزش اونم گذاشته بودم اما هیچ کس استفاده نکرد؟
اون برنامه ی خوبی بود خودش کد ها رو پیدا می کرد
من مشکلم تو سایلنت کردن نیست
مشکلم تو اینه که چه جوری به ویندوز اضافه کنم
با nlite که که نتونستم معمولی هیچی بام نیست
فقط یه برنامه بود که اسمش Windows Unattended CD Creator بود
من هر سایت خار جی بود گشتم اما چیزی پیذا نکرم اگه میشه یه راهنمایی کنید اخه 1 هفته است میخوام ویندوز درست کنم اما تو نصب برنامه ها گیر دارم
راستی برای سایلنت کردن برنامه هایی که سریال ورد می خوان باید چی کار کرد؟
ببخشید زیاد شد اخه همه ارزو هام بود :27:
مرسی :46:
ارمان
این چه حرفیه دوست عزیز من از برنامه ی شما استفاده کردم خیلی هم به کارم اومد.
برای اضافه کردن نرم افزار های سایلنت شده به سی دی باید تو پوشه ی I386 یه پوشه به اسم svcpack درست کنی بعد نرم افزار های سایلنت شده رو کپی کن تو این پوشه. بعدش تو پوشه ی I386 یه فایل هست به اسم _Svcpack.IN این فایل رو باز میکنی و زیر قسمت [SetupHotfixesToRun] اسم نرم افازر های سایلنت شده رو می نویسی به این صورت
Version]
Signature="$Windows NT$"
MajorVersion=5
MinorVersion=1
BuildNumber=2600
[SetupData]
CatalogSubDir="\i386\svcpack"
[ProductCatalogsToInstall]
[SetupHotfixesToRun]
jetAudio 6.2.8.9938 Plus VX.exe /VERYSILENT
Plus!.exe /VERYSILENT
Opera_9.27.exe /VERYSILENT
Adobe Reader.exe /VERYSILENT
WinRar.exe /VERYSILENT
wmp11.exe /VERYSILENT
اخه هیچکس چیزی نگفت ما گفتبم به درد نخورد
:10::46:
سلام
من هر کاری کردم نتونستم svpack ادیت کنم یعنی بعد از اینکه فایل ها رو مینوشتم میخواستم بازم وارد فایل که با winrar باز کردخ بودم ببرم نشد ارور داد
حتی با 7Zip هم نشد ؟:41:
hossein67
15-09-2008, 14:55
سلام
من هر کاری کردم نتونستم svpack ادیت کنم یعنی بعد از اینکه فایل ها رو مینوشتم میخواستم بازم وارد فایل که با winrar باز کردخ بودم ببرم نشد ارور داد
حتی با 7Zip هم نشد ؟:41:
با winrar نمیشه فایل رو ادیت کرد با 7zip هم من امتحان نکردم
برای ادیت کردن فایل ها باید اون ها رو با winrar باز کنی سپس extract to رو انتخاب کنی و یه ok بدی بعد یه پوشه با همن نام فایل ساخته میشه داخل پوشه فایل مورد نظر رو ادیت می کنی بعد با نرم افزار PowerArchiver2007 فایل اصلی رو باز میکنی بعد add file رو اتخاب میکنی بعدشم این فایلی رو که ویرایش کردی جایگزین فایل قبلی میکنی.
hossein67
15-09-2008, 15:11
سوالی که برای من پیش اومده این هست که تو ویندوز mrt پوشه svcpack پنهان هست و اصلا مشخص نمشه گه اینکه از iso استفاده کنی نکته جالب اینجاست که تو این پوشه حدود 97 مگ نرم افزار هست اما انگار هیچ حجمی رو اشغال نمیکنه وقتی روی پوشه راست کلیک میکنی و پروپرتیز رو میزنی باید حجم فایل های داخل رو به طر طبیعی نشون بده اما این پوشه حجمی رو که نشون میده 0byte هست چه جوری اینکارو کردن؟
تو مال من توی یه پوشه ی دیگه است فکر کنم اسمش Mrt هست
Sorry PLZ REad Next :40::20::41:
سلام یه سوال دیگه
Adobe Reader رو چه جوی سایلنت کردید ؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------راستی یه راهی برای امتحان کردن کد ها پیدا کدم
1 برید تو run و تایپ کنید CMD
اگه یه زره داس بلد باشید میرید تو اون پوشه که فایل setup تون هست
مثلا اسمش setup.exe هست
حالا کد سایلنت کردن و میزنیم میشه این
setup.exe /verysilet
یعد اینتر رو میزنید اگه کدش درست بود که نصب میشه اگه هم نبود یه کد دیگرو امتحان میکنیم
با تشکر
ارمان
چرا کسی دیگه تو این تاپیک نمیاد شاید بسته شده ما نفهمیدیم :41::41:
TATAR.BonFire
16-09-2008, 21:57
چرا کسی دیگه تو این تاپیک نمیاد شاید بسته شده ما نفهمیدیم :41::41:
نه.فعلا ثبت نام دانشگاه امان ما را بریده.چه دردسر هایی:13:
سلام دوستان
اطلاعات خوبتون قابل تحسینه چرا که خیلی کاربردیه .
من که تونستم همه برنامه ها و با ویندوز نصی کنم بجز IE 7 , kaspersky
:46:
با سلام خدمت همگي انگار تاپيك خيلي طرفدار پيدا كرده فعلا زياد نميتونم سر بزنم
ببخشيد
سجاد:11:
TATAR.BonFire
17-09-2008, 16:03
من که تونستم همه برنامه ها و با ویندوز نصی کنم بجز IE 7 , kaspersky
:46:
IE7 چیه!! IE8 هم می تونی نصب کنی.قابلیت یکپارچه سازی در nLite وجود داره.(نسخه های 1.4.8 با بالا برای نصب IE7 و IE8)
manreza71
17-09-2008, 18:41
با سلام خدمت همه دوستان
همون طور که8 تاتار گفت دانشگاه تو این روزا بد جوری امونمونو بریده بخصوص من که میخوام رشتمو از کامپیوتر به It
فناوری اطلاعات تغییر بدم و سرم خیلی شلوغ شده
خوبه ما که هنوز دانشگاه نرفتیم راحت ایم اما باید برای کنکور بخونیم
راستی من می خوام Ie8 رو بدون هیچ برنامه ی نصب کنم
سلام دوستان عزیزم . من برای تغییر آیکون به پوشه i386 رفتم ولی فایل shell.exe ندیدم که بخوام آیکون ها رو تغییر بدم. لطفا" در این مورد بیشتر توضیح بدید. آموزش تاتار دوست عزیزمون هم خوندم ولی این فایل رو پیدا نکردم . کسی هست بیشتر راهنمایی کنه. ممنون میشم. منتظرم... یادتون نره .
Mojihacker
18-09-2008, 11:14
سلام دوستان عزیزم . من برای تغییر آیکون به پوشه i386 رفتم ولی فایل shell.exe ندیدم که بخوام آیکون ها رو تغییر بدم. لطفا" در این مورد بیشتر توضیح بدید. آموزش تاتار دوست عزیزمون هم خوندم ولی این فایل رو پیدا نکردم . کسی هست بیشتر راهنمایی کنه. ممنون میشم. منتظرم... یادتون نره .
دوست عزیز بهتره اسم _shell32.dl رو سرچ کنی و با WinRAR بازش کنی
TATAR.BonFire
18-09-2008, 12:55
درسته،پسوند shell به صورت dll هست نه exe.
با سلام خدمت همگي واقعا معذرت ميخوام بابت دير سر زدن از اين به بعدهستم:11:
این چه حرفیه دوست عزیز من از برنامه ی شما استفاده کردم خیلی هم به کارم اومد.
برای اضافه کردن نرم افزار های سایلنت شده به سی دی باید تو پوشه ی I386 یه پوشه به اسم svcpack درست کنی بعد نرم افزار های سایلنت شده رو کپی کن تو این پوشه. بعدش تو پوشه ی I386 یه فایل هست به اسم _Svcpack.IN این فایل رو باز میکنی و زیر قسمت [SetupHotfixesToRun] اسم نرم افازر های سایلنت شده رو می نویسی به این صورت
Version]
Signature="$Windows NT$"
MajorVersion=5
MinorVersion=1
BuildNumber=2600
[SetupData]
CatalogSubDir="\i386\svcpack"
[ProductCatalogsToInstall]
[SetupHotfixesToRun]
jetAudio 6.2.8.9938 Plus VX.exe /VERYSILENT
Plus!.exe /VERYSILENT
Opera_9.27.exe /VERYSILENT
Adobe Reader.exe /VERYSILENT
WinRar.exe /VERYSILENT
wmp11.exe /VERYSILENT
با سلام
آقا حسين بالاخره به حرف من رسيدي :21:
سوالی که برای من پیش اومده این هست که تو ویندوز mrt پوشه svcpack پنهان هست و اصلا مشخص نمشه گه اینکه از iso استفاده کنی نکته جالب اینجاست که تو این پوشه حدود 97 مگ نرم افزار هست اما انگار هیچ حجمی رو اشغال نمیکنه وقتی روی پوشه راست کلیک میکنی و پروپرتیز رو میزنی باید حجم فایل های داخل رو به طر طبیعی نشون بده اما این پوشه حجمی رو که نشون میده 0byte هست چه جوری اینکارو کردن؟
دوست عزيز با برنامه Ultra iso ميتوني فايل ها رو مخفي كني به صورت super hidden البته مال سي دي mrt رو با برنامه iso buster مي تونيد در بياريد:8:
behnam_tr
18-09-2008, 20:31
:10:چند تا سوال دارم ::
1- برای دست کاری فایلهای ویندوز من از سی دی یه ایمیج با فرمت iso گرفتم بعد اون فایل هایی رو که میخاستم با restorator تغییر دادم و وقتی میخام اون فایلها رو با برنامه ultra iso به ایمیج اضافه کنم حجم ایمیج حدود 1.5 گیگ میشه مشکل از کجاست ؟؟
2- برای اضافه کردن تم دلخواهم باید چیکار کنم ؟؟
3- من sp3 رو دارم دستکاری میکنم و میخام به جای sp3 همه جا sp4 همه جا sp4 باشه کدوم فایلها رو باید تغییر بدم؟
4- تو اتوران ویندوز چند تا برنامه برای نصب بعد از نصب ویندوز گذاشته شده چطور میتونم برنامه های دلخواهم را به این قسمت اضافه کنم؟
:11:ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
:10:چند تا سوال دارم ::
1- برای دست کاری فایلهای ویندوز من از سی دی یه ایمیج با فرمت iso گرفتم بعد اون فایل هایی رو که میخاستم با restorator تغییر دادم و وقتی میخام اون فایلها رو با برنامه ultra iso به ایمیج اضافه کنم حجم ایمیج حدود 1.5 گیگ میشه مشکل از کجاست ؟؟
2- برای اضافه کردن تم دلخواهم باید چیکار کنم ؟؟
3- من sp3 رو دارم دستکاری میکنم و میخام به جای sp3 همه جا sp4 همه جا sp4 باشه کدوم فایلها رو باید تغییر بدم؟
4- تو اتوران ویندوز چند تا برنامه برای نصب بعد از نصب ویندوز گذاشته شده چطور میتونم برنامه های دلخواهم را به این قسمت اضافه کنم؟
:11:ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
ماشالا :20:
1-خوب بهتر ایمیج نگیری کپی کنی اما اگه کپی نشد سی دی رو با Nlite انتخاب کن خودش کپی میکنه :27:
2- می تونی از nlite استفاده کنی که خیلی راحتر (البته بدون برنامه ی Nlite هم میشه که تو همین تاپیک هست بگردی پیدا میشه )
3-ميري يه فايل به اسم _sysdm.cp را پيدا مي کني و استخراج ميکني.با استفاده از restorator بازش مي کني
در قسمت bitmap تصاوير را اضافه يا به دلخواه تغيير ميدي.در قسمت dialog و string ميتوني متن ها و نوشته ها را تغيي بدي.در قسمت icon هم ميتوني آيکون ها را تغيير بدي (نوشته شده به وسیله یه تاتار عزیز)
4- نمیدونم اما فکر منم باید به اتوران برای خودت درست کنی !!
آرمان
hossein67
20-09-2008, 16:29
سلام دوستان
این چهار پنج روزی سرم خیلی شلوغ بود فرصت نشد یه سر با تاپیک بزنم از این به بعد دیگه هستم.
hossein67
20-09-2008, 16:30
سلام یه سوال دیگه
Adobe Reader رو چه جوی سایلنت کردید ؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------راستی یه راهی برای امتحان کردن کد ها پیدا کدم
1 برید تو run و تایپ کنید CMD
اگه یه زره داس بلد باشید میرید تو اون پوشه که فایل setup تون هست
مثلا اسمش setup.exe هست
حالا کد سایلنت کردن و میزنیم میشه این
setup.exe /verysilet
یعد اینتر رو میزنید اگه کدش درست بود که نصب میشه اگه هم نبود یه کد دیگرو امتحان میکنیم
با تشکر
ارمان
اینم کد سایلنت کردن Adobe Reder 9.0
اگه نشد فایل Adobe Reader رو تغییر نام بده بعد دوباره امتحان کن
hossein67
20-09-2008, 16:36
با سلام
آقا حسين بالاخره به حرف من رسيدي :21:
بازم که حرف خودتو می رنی سجاد جون
من با اضافه کردن نرم افزار ها به سی دی مشکلی ندارم با سایلنت کردن برنامه ها مشکل دارم
يه سوال داشتم اونم اينه كه چطوري كاري كنيم كه موقع نصب ويندوز رو هر كامپيوتري صداش نصب بشه
مثل بعضي تو ويندوزاي بازار
من وقتي كه درايورها رو اضافه ميكنم ( با nlite)حجمش بيشتر از يه سي دي ميشه
اینم کد سایلنت کردن Adobe Reder 9.0
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه نشد فایل Adobe Reader رو تغییر نام بده بعد دوباره امتحان کن
آقا حسين مطمئني Acrobat 9 هست تا اونجائي كه من ميدونم آخرين نسخش هشته
hossein67
20-09-2008, 17:07
آقا حسين مطمئني Acrobat 9 هست تا اونجائي كه من ميدونم آخرين نسخش هشته
معلومه که مطمئنم آخرین ورژنش 9 هست یه سرچ تو گوگل کن می فهمی
يه سوال داشتم اونم اينه كه چطوري كاري كنيم كه موقع نصب ويندوز رو هر كامپيوتري صداش نصب بشه
سلام
میتونی بدون Nlite هم DRIVER ها رو اضاثه کنی
====> یه پوشه تو فولدر ویندوزت درست میکنی به اسمه $OEM$ بعد توش هم یه فولد جدید به نام $1 بعد بازم توش یه فولدر دیگه دست میکنی به نام Drivers بعد هر چی میخوای توش کپی میکنی
نکته: باید هر درایور تو یک فولدر جدید باشه
و درباره یه حجمش هم فکر کنم شما همیه درایور ها از جمله x86 و x64 رو میریزی که باید درایو مخصوص خودش کپی کنی که درایور های دیگه حجم زیاد میکنه
دوم به چه درد می خوره که همه درایور ها رو ساپورت کنه خوب اگه چند تا کامپیوتر داری خوب تو ویندوز درایور های اونو هم بریز و اگه نه
می خوای برای شرکت یا سازمانی درستش کنی چون همیشو یه جا میخرن بیشتر یکی هست اگه می خوای اون کارو بکبنی باید هروز هر درایور جدید اومد دوباره درایور و دانلود کنی و کپی کنی که اخرش
شهید میشی :27::18:
ارمان:10:
معلومه که مطمئنم آخرین ورژنش 9 هست یه سرچ تو گوگل کن می فهمی
ببخشيد
فهميدم
سلام
میتونی بدون Nlite هم DRIVER ها رو اضاثه کنی
====> یه پوشه تو فولدر ویندوزت درست میکنی به اسمه $OEM$ بعد توش هم یه فولد جدید به نام $1 بعد بازم توش یه فولدر دیگه دست میکنی به نام Drivers بعد هر چی میخوای توش کپی میکنی
نکته: باید هر درایور تو یک فولدر جدید باشه
و درباره یه حجمش هم فکر کنم شما همیه درایور ها از جمله x86 و x64 رو میریزی که باید درایو مخصوص خودش کپی کنی که درایور های دیگه حجم زیاد میکنه
دوم به چه درد می خوره که همه درایور ها رو ساپورت کنه خوب اگه چند تا کامپیوتر داری خوب تو ویندوز درایور های اونو هم بریز و اگه نه
می خوای برای شرکت یا سازمانی درستش کنی چون همیشو یه جا میخرن بیشتر یکی هست اگه می خوای اون کارو بکبنی باید هروز هر درایور جدید اومد دوباره درایور و دانلود کنی و کپی کنی که اخرش
شهید میشی :27::18:
ارمان:10:
خيلي ممنون
ولي مثلا ويندوز Dark Edition صدا رو خود به خود نصب ميكنه
Aryan-0311
20-09-2008, 19:17
ببخشید شما ره سریال سرویس پک 3 چیه؟
من با ان لایت سرویس پک 3 را به ویندوز اضا فه کردم اما هر شماره سریال که می دم نمی خوره حتی تو گوگل هم هرچه بود
امتحان کردم.
hossein67
20-09-2008, 20:16
ببین آقا سجاد برای اضافه کردن درایور ها لازم نیست حتما فایل های ستاپ اونارو به سی دی اضافه کنی می تونی از فایل های INF استفاده کنی مثلا وقتی شما یه نرم افزار یا یه درایور رو سیستم نصب می کنی این فایل ها درست میشن و وقتی اونارو باز کنی مراحل نصب رو به طور دقیق نشون میده اگه روی این فایل ها راست کلیک کنی با انتخاب گزینه Install می تونی یه برنامه رو نصب کنی و این فایل ها هم حجم زیادی ندارند برای مشاهده این فایل ها مسیر زیر رو برو
(البته پوشه inf مخفی هست) که این فایل ها رو می تونی از طریق nlite به سی دی اضافه کنی.
TATAR.BonFire
20-09-2008, 21:28
ببخشید شما ره سریال سرویس پک 3 چیه؟
من با ان لایت سرویس پک 3 را به ویندوز اضا فه کردم اما هر شماره سریال که می دم نمی خوره حتی تو گوگل هم هرچه بود
امتحان کردم.
سرویس پک 3 سریال نمی خواهد.همون سریال ویندوز سرویس پک 2 را وارد کن.اگر هم نشد این ها را وارد کن.
BTFRC-GHC7V-2WFBW-Y42XW-9WDKY
or
W9VCJ-74DXW-JDDBV-PW777-WXD2T
or
V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J
or
DCMGF-HY4XK-9K88M-WVXJV-RHF4T
WXRBC-GQ4WK-9WBBR-THWKP-JB4FB
BVR3Q-6RC6C-XFR2Y-QWJWV-9KCRQ
BWPK6-T7YPK-TXFDV-KHT69-M6HWM
DKC9C-RGDRR-2VQTQ-CF7M4-YD86W
VP9KW-7D8M2-QTDKC-TF2MW-PFJPT
GXC92-WFK3Y-KFHJY-J6PCC-KWQCM
FXBX8-MFJRF-PQ7V9-B6P4K-Q67GG
C4X4K-Q9W6V-VR7DF-9J7GM-KWBB3
D6PDD-76V74-3Q23Y-TVFJW-W36WJ
FQ73M-FW7XF-RXCT7-TWY9H-C4GHW
TRC78-CKP2X-8X894-RJ2DB-TMWD8
JGK4R-V8BTJ-GDMQD-63FM9-PGJG3
MX8PX-83BKH-64GVC-3RHDK-29WF6
BY6H7-D47HM-3MJK3-8M8G2-9D6PY
PXGGV-4HC7F-H8KGD-9HC67-TTK26
V3B6C-JQBYJ-YYFJ3-T2K8X-BVTJ8
یا این
xp8bf-f8hpf-py6bx-k24pj-twt6m
TATAR.BonFire
20-09-2008, 21:30
خيلي ممنون
ولي مثلا ويندوز Dark Edition صدا رو خود به خود نصب ميكنه
باید با نرمفزار nLite که کار می کنی فقط inf ها را انتخواب کنی که خودش این کار را می کنه.اگر هم دیدی حجم سی دی زیاد شد برخی قسمت های غیر ضروری را حذف کن.
TATAR.BonFire
20-09-2008, 21:33
دیگه لازم نیست با نرمفزار پاور آرشیو فایل های ویرایش شده را جایگزین کنید.یک نرمفزار هست به اسم Cabtool که می تونین پیدا کنین و با راست کلیک کردن روی فایل ویرایش شده اون را به فرمت _ تبدیل کنید.
اگر پیدا نکردین بگین تا بزارم.
بهتره تاتار بذاری من یکی پیدا نکردم:46:
در مورد سوال Samba عزیز
چون بیشتر مادربورد ها از یه کارت صدا استفاده می کنند فکر کنم بخواتر اون هست
راستی برو ببین فایل که درایور ها چند مگم هست خبرشو بده :20:
اول از همه شما باید برنامه irestorer را در یک ویندوز سالم نصب کنید بعد از نصب برنامه که در عرض چند ثانيه هم انجام مي شه بدون اينکه لازم باشه سيستم را ريست کنيد مي تونيد به منوي استارت بريد و برنامه را از اونجا اجرا کنيد و بعدش هم با استفاده از برنامه مي تونيد يک درايو مثل درايو ويندوز را از داخل خود ويندوز در يک فايل فشرده ذخيره کنيد و بعد هم اون را توسط برنامه بازيابي کنيد. البته اگه درايو ويندوز را ذخيره کرده باشيد براي بازيابي اون بايد از سی دی یا فلاپی Bootable برنامه استفاده کنيد. در ضمن اگه روي فايلهايي که برنامه مي سازه راست کليک کنيد يه منويي ظاهر مي شه که با کليک کردن روي اون مي تونيد درايو مجازي درست کنيد و فايل هاي داخل درايو را ببينيد و از اون ها استفاده کنيد. البته این برنامه مي تونه يه سري کارههاي ديگه مثل پسورد گذاري روي فايلهای Image و تکه تکه کردن اونها و همچنين تست کردن فايلها را هم انجام بده.
مهمترين کار اين برنامه هم اينه که شما را از شر نصب کردن پی در پی ويندوز راحت مي کنه به عبارت ديگه شما ويندوز خودتون را با تمام تنظيمات و برنامه ها و درايورهايي که روي اون نصب کرديد به وسيله اين برنامه داخل يه فايل فشرده ذخيره مي کنيد و هر وقت ويندوزتون خراب يا ويروسي يا حتي فرمت شد ظرف سه سوت اونو بر مي گردونيد در ضمن اين برنامه درايوهاي NTFS و CD/DVD را هم ساپورت مي کنه حتي موقع بازگرداني درايوها توسط CD Bootable.
اين برنامه با قدرت فشرده سازي خودش درايو ويندوز 10 گيگابايتي من رو که بيشتر از 6 گيگابايتش پر بود به يک فايل کمتر از دو گيگابايتي فشرده کرد و در عين حال سرعت برنامه هم فوق العاده بالا بود چه زماني که خواستم از ویندوز Image بگیرم و چه موقعي که اونو با سی دی برگردوندم که هر کدومش حدود 2 دقيقه زمان برد. سرعت لود شدن CD Bootable هم حدود 15 ثانيه بود.
دانلود برنامه + سی دی بوتیبل با حجم 1 مگابايت
کد:
کد:
توجه کنید که سی دی های بوتیبل این دو تا لینک با هم فرق داره اما من فقط لینک دومی را تست کردم.
TATAR.BonFire
21-09-2008, 10:58
در مورد سوال Samba عزیز
تاتار جان سلام و خسته نباشید. یه سوال:
من صفحه Welcome اول ویندوز رو به دلخواه خودم ساختم ولی وقتی خواستم فایلشو مثل فایل اصلی در بیارم قبول نمیکرد!!
چطور باید فایل صفحه خوش آمد گویی که ساختم رو مثل فایل اورجینال خود ویندوز تبدیل کنم ؟ با چه برنامه ای امکان پذیره؟ حتما" لینکشو قرار بدید . ممنون میشم. اگه یادتون باشه گفتید با Power archiver این کار شدنیه. یادتون هست که . بیشتر در این مورد توضیح بدید. توضحیتون در صفحات قبلی کامل نبود. مرسی... منتظرم...
hossein67
21-09-2008, 11:36
دیگه لازم نیست با نرمفزار پاور آرشیو فایل های ویرایش شده را جایگزین کنید.یک نرمفزار هست به اسم Cabtool که می تونین پیدا کنین و با راست کلیک کردن روی فایل ویرایش شده اون را به فرمت _ تبدیل کنید.
اگر پیدا نکردین بگین تا بزارم.
در مورد سوال Samba عزیز
آقا تاتار خوب مخ کار می گیرینا
خب وقتی لینک دانلود cabtool نیست (مگر اینکه یه فایل 24 مگی رو دانلود کنی) همون اول خودت لینکشو بزار تا اینقدر دنبال لینک نباشیم
TATAR.BonFire
21-09-2008, 13:52
آقا تاتار خوب مخ کار می گیرینا
خب وقتی لینک دانلود cabtool نیست (مگر اینکه یه فایل 24 مگی رو دانلود کنی) همون اول خودت لینکشو بزار تا اینقدر دنبال لینک نباشیم
احسنت:31:گفتم شاید یه جایی یه توضیحی در مورد نرمفزار داده باشن که بدردتون بخوره
Aryan-0311
21-09-2008, 13:52
سرویس پک 3 سریال نمی خواهد.همون سریال ویندوز سرویس پک 2 را وارد کن.اگر هم نشد این ها را وارد کن.
BTFRC-GHC7V-2WFBW-Y42XW-9WDKY
or
W9VCJ-74DXW-JDDBV-PW777-WXD2T
or
V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J
or
DCMGF-HY4XK-9K88M-WVXJV-RHF4T
WXRBC-GQ4WK-9WBBR-THWKP-JB4FB
BVR3Q-6RC6C-XFR2Y-QWJWV-9KCRQ
BWPK6-T7YPK-TXFDV-KHT69-M6HWM
DKC9C-RGDRR-2VQTQ-CF7M4-YD86W
VP9KW-7D8M2-QTDKC-TF2MW-PFJPT
GXC92-WFK3Y-KFHJY-J6PCC-KWQCM
FXBX8-MFJRF-PQ7V9-B6P4K-Q67GG
C4X4K-Q9W6V-VR7DF-9J7GM-KWBB3
D6PDD-76V74-3Q23Y-TVFJW-W36WJ
FQ73M-FW7XF-RXCT7-TWY9H-C4GHW
TRC78-CKP2X-8X894-RJ2DB-TMWD8
JGK4R-V8BTJ-GDMQD-63FM9-PGJG3
MX8PX-83BKH-64GVC-3RHDK-29WF6
BY6H7-D47HM-3MJK3-8M8G2-9D6PY
PXGGV-4HC7F-H8KGD-9HC67-TTK26
V3B6C-JQBYJ-YYFJ3-T2K8X-BVTJ8
یا این
xp8bf-f8hpf-py6bx-k24pj-twt6m
تاتار جان ازت ممنونم ولی هیچ کدوم کار نداند.:11:
Aryan-0311
21-09-2008, 13:54
راستی افیس را چگونه همراه وین نصب کنیم.
TATAR.BonFire
21-09-2008, 13:58
من یه نرمفزار پیدا کردم که الان وقت ندارم زیاد دربارش توضیح بد
Aryan-0311
21-09-2008, 14:05
تاتار جان سلام و خسته نباشید. یه سوال:
من صفحه Welcome اول ویندوز رو به دلخواه خودم ساختم ولی وقتی خواستم فایلشو مثل فایل اصلی در بیارم قبول نمیکرد!!
چطور باید فایل صفحه خوش آمد گویی که ساختم رو مثل فایل اورجینال خود ویندوز تبدیل کنم ؟ با چه برنامه ای امکان پذیره؟ حتما" لینکشو قرار بدید . ممنون میشم. اگه یادتون باشه گفتید با Power archiver این کار شدنیه. یادتون هست که . بیشتر در این مورد توضیح بدید. توضحیتون در صفحات قبلی کامل نبود. مرسی... منتظرم...
اول وینرر را نصب کن . و بعد اون فایلی را که دستکاری کردی را روی ان را ست کلیک کن وگزینه ی
Add to Archive
را بزن و حا لا
مثلا اسم فایلی که باز کردی و فایل توش دست کا ری کردی این است: rar.آرین را به فرمت اصلی از توش فیل را برای دستکاری بیرون اوردی مثلا این است :dll.آرین
حا لا به جای فرمت رر dll
بگذار.:21:
TATAR.BonFire
21-09-2008, 14:17
اولا بگین چه بلایی به سر نوشته ی من اومده
دوما
من یه نرمفزار پیدا کردم که الان وقت ندارم زیاد دربارش توضیح بدم.فقط این را بگویم که در مورد نصب نرمفزار همراه ویندوز کاربرد داره و چیز های دیگر.در واقع مثل یک ستاپ ساز عمل می کنه که به شما این امکان را میده که بتونین از میان نرمفزار های جاسازی شده در ویندوز که خودتون اون ها را در سی دی قرار دادین انتخاب کنین که کدوم ها نصب بشن و کدوم ها نصب نشن.چندی پیش در یکی از همسن سایت هایی که ویندوز را دستکاری می کردند و تحویل ملت می دادند دیدم با این نرمفزار کار کرده بودند(البته اون زمان چیزی از این نرمفزار نمی دونستم)اتفاقا الان خورد به تورم.اینم لینکش
شما می تونین وارد سایتش بشین(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ) و اطلاعاتی و آموزش هایی را کسب کنین.
این چند تا سایت دیگه که خیلی بدرد می خوره
TATAR.BonFire
21-09-2008, 14:19
اول وینرر را نصب کن . و بعد اون فایلی را که دستکاری کردی را روی ان را ست کلیک کن وگزینه ی
Add to Archive
را بزن و حا لا
مثلا اسم فایلی که باز کردی و فایل توش دست کا ری کردی این است: rar.آرین را به فرمت اصلی از توش فیل را برای دستکاری بیرون اوردی مثلا این است :dll.آرین
حا لا به جای فرمت رر dll
اگه میشه یه کم درست تر توضیح بده تا بنده خدا بفهمه.(من که چیزی نفهمیدم)
Aryan-0311
21-09-2008, 14:33
تا تا ر جان زحمت نکش یه پی دی اف می سا زم و مفصل تو ضیح می دم . فقت با چه نرم افزار عکس میگرید؟
همین الان می خوام
hossein67
21-09-2008, 15:13
تا تا ر جان زحمت نکش یه پی دی اف می سا زم و مفصل تو ضیح می دم . فقت با چه نرم افزار عکس میگرید؟
همین الان می خوام
نرم افزرا نمیخاد روی کیبوردت یه دکمه هست به اسم Print Screen SysRq اینو که فشار بدی از صفحه یه عکس می گیره بعد میتونی بری تو فوتوشاپ یا همین Paint ویندوز Paste کنی و ویرایشش کنی.
hossein67
21-09-2008, 15:15
یکی به من بگه این کد سایلنت کردن jetaudio v6.0 چیه؟
Aryan-0311
21-09-2008, 17:07
با سلام براتون آموزش آضافه کردن آفیس را گذاشتم.:11:
همین الان از سایت:
گرفتم و خودم ترجمه کردن و برایتا ن آپلود کردم .:21:
لینک:
Aryan-0311
21-09-2008, 17:09
یکی به من بگه این کد سایلنت کردن jetaudio v6.0 چیه؟
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::2 1::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
این است :
S /NCRC /qn
Add to Archive
را بزن و حا لا
حا لا به جای فرمت رر dll
:41:فکر نکنم با تبدیل فرمت rar به dll بشه کاری کرد ! اشتباه میکنی دوست من. تاتار جان لطفا" شما بیشتر توضیح بده لطفا" ... خیلی این آموزش واسم مهمه . فقط مونده فایلی رو که ساختم جایگزین فایل اصلی ویندوز کنم ولی نمیدونم چطوری ؟! دقیق تر توضیح بدید... ممنون میشم. :41:
تاتار جان کمک لطفا... نزار زحماتم به باد بره .:11:
Aryan-0311
21-09-2008, 21:26
:41:فکر نکنم با تبدیل فرمت rar به dll بشه کاری کرد ! اشتباه میکنی دوست من. تاتار جان لطفا" شما بیشتر توضیح بده لطفا" ... خیلی این آموزش واسم مهمه . فقط مونده فایلی رو که ساختم جایگزین فایل اصلی ویندوز کنم ولی نمیدونم چطوری ؟! دقیق تر توضیح بدید... ممنون میشم. :41:
این مخصوص شما با پی دی اف:
:21:
:10:واقعا " ممنونم آرین جان . مرسی مرسی... دارم دانلودش میکنم . امیدوارم بتونم جوابمو دقیق بگیرم .
آرین جان شما این آموزشو واسه من گذاشتی خودت این روشو آمتحان کردی ؟ فکر نکنم امتحان کرده باشی چون اگه امتحان کرده بودی هیچ وقت اموزششو قرار نمیدادی . اصلا" نتیجه نداد که با این روشی که شما گفتی . خیلی بد بود . سعی کن اول خودت تست کنی بعد اموزششو واسه دیگران بزاری. واسه بعد میگم تجربه بشه واست . اشکال نداره . Error زیر رو میده خودت بخون :
تاتار کجایی این اموزش کار خودته . خودت فقط خوب خوب بلدی. بیا جواب بده . تاتار آموزش آرین رو نخونی میترسم حسابی بخندی بهش . حسابی زحمت کشیده ولی نتیجه نداد چه فایده !!
موفق باشی آرین جان...
اینم عکس هنگام نصب ویندوز که خودم درست کردم. اگه به نظرتون ساده میاد خوب من تازه شروع کردم به یاد گرفتن . اشکال نداره اگه ایراد گرفتید. انتقاد هم لازمه ...
TATAR.BonFire
22-09-2008, 10:46
اگه می خواهی بحث را کامل دنبال کنی و چیز یاد بگیری باید از اول دنبال کنی.چون در موضوعات قبلی به صورت مفصل گفته شده.
اگر شما فایل اصلی را از فایل فشرده خارج کرده اید(مثلا logonui.exe را از _ logonui.ex خارج کرده اید) حالا فایل را ویرایش کردید و می خواهید جایگزین کنید باید فایل موجود در سی دی ویندوز را با power archive باز کرده و با انتخاب فایل ویرایش شده آن را جایگزین کنید.البته در چند صفحه پیش نرمفزاری را معرفی کردم که می تواند با راست کلیک کردن روی فایلتون و انتخاب send to و cabtool اون را به فایل سیستمس سی دی ویندوز تبدیل کنید.(این نرمفزار باید یه شرتکات در send to داشته باشد.)
TATAR.BonFire
22-09-2008, 10:51
آرین جان شما این آموزشو واسه من گذاشتی خودت این روشو آمتحان کردی ؟ فکر نکنم امتحان کرده باشی چون اگه امتحان کرده بودی هیچ وقت اموزششو قرار نمیدادی . اصلا" نتیجه نداد که با این روشی که شما گفتی . خیلی بد بود . سعی کن اول خودت تست کنی بعد اموزششو واسه دیگران بزاری. واسه بعد میگم تجربه بشه واست . اشکال نداره . Error زیر رو میده خودت بخون :
تاتار کجایی این اموزش کار خودته . خودت فقط خوب خوب بلدی. بیا جواب بده . تاتار آموزش آرین رو نخونی میترسم حسابی بخندی بهش . حسابی زحمت کشیده ولی نتیجه نداد چه فایده !!
موفق باشی آرین جان...
قرار نیست به دانش دوستان بخندیم.....اومدیم یاد بگیریم.خیلی از چیزها نه من بلدم و نه تو و شاید کسی دیگه هم بلد نباشه.
پس بیایید باهم بخندیم نه به هم.
TATAR.BonFire
22-09-2008, 11:04
تا حالا این کار را نکرده بودم ببینم جواب میده یا نه.کاری که گفتی جواب داد و درست بود ولی نمی دونم هنگام نصب هم شناسایی میشه یا نه.
تا حالا این کار را نکرده بودم ببینم جواب میده یا نه.کاری که گفتی جواب داد و درست بود ولی نمی دونم هنگام نصب هم شناسایی میشه یا نه.
سلام به ارین و تاتار عزیز. امیدوارم خوب باشید . شوخی کردم بابت حرف دیروزم جدی گرفتید نکنه ؟! عذر خواهی میکنم. :11:
ولی تاتار عزیز یعنی فقط با پاور آرشیو میشه این کارو کرد؟ اون نرم افزاری هم که گفتی و معرفی کردی لینکش خرابه و من هر چی سرچ کردم توی گوگل نرم افزاری به این نام نبود !! اگه لینک شما دانلود بشه که حرف نداره . همون موقع میخواستم دانلودش کنم ولی لینک Error داد. یک جای دیگه آپلود کنید لطفا... :41:
تاتار جان آره من دقیقا" بحث های گذشته رو کاملا" دنبال کردم ولی در این مورد که سوال کردم کسی کامل راهنمایی نکرده بود. شما هم الان کامل راهنمایی نکردی! خب مثلا من فایل EXE رو با پاور آرشیو باز کردم و تغییراتمو انجام دادم خب چطوری این تغییراتمو با این برنامه که گفتی قرار بدم توی فایل اصلی که جایگزین بشه و من دکمه yes رو بزنم که این فایل جایگزین اون فایل اصلی شود .لطفا" دقیق توضیح بدید . ممنون میشم. :46:
hossein67
22-09-2008, 14:49
سلام به ارین و تاتار عزیز. امیدوارم خوب باشید . شوخی کردم بابت حرف دیروزم جدی گرفتید نکنه ؟! عذر خواهی میکنم. :11:
ولی تاتار عزیز یعنی فقط با پاور آرشیو میشه این کارو کرد؟ اون نرم افزاری هم که گفتی و معرفی کردی لینکش خرابه و من هر چی سرچ کردم توی گوگل نرم افزاری به این نام نبود !! اگه لینک شما دانلود بشه که حرف نداره . همون موقع میخواستم دانلودش کنم ولی لینک Error داد. یک جای دیگه آپلود کنید لطفا... :41:
تاتار جان آره من دقیقا" بحث های گذشته رو کاملا" دنبال کردم ولی در این مورد که سوال کردم کسی کامل راهنمایی نکرده بود. شما هم الان کامل راهنمایی نکردی! خب مثلا من فایل EXE رو با پاور آرشیو باز کردم و تغییراتمو انجام دادم خب چطوری این تغییراتمو با این برنامه که گفتی قرار بدم توی فایل اصلی که جایگزین بشه و من دکمه yes رو بزنم که این فایل جایگزین اون فایل اصلی شود .لطفا" دقیق توضیح بدید . ممنون میشم. :46:
برای جایگزینی اول فایل اصلی ویندوز رو با پاور آرشیو باز کن بعد add file رو از منوی پاور آرشیو انتخاب کن بعد یه سوال مکنه میگه آیا میخای فایل پاک بشه ؟ تو بگو آره . بعد یه صفحه باز میشه که باید فایلی رو که خودت درست کردی رو انتخاب کنی
Aryan-0311
22-09-2008, 15:16
بله درست است چون من امتحان کردم تا تار .
:27:
دوستان خوب به عکسها نگاه کنید لطفا"... همه چی رو گفتم ... :13:
hossein67
22-09-2008, 16:03
اول از همه بگو چرا رو نوار پاور آرشیو به جای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نوشته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید وقتی میگم فایل اصلی رو با پاور آرشیو باز کن یعنی این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چرا پسوند فایل ها رو دستکاری می کنی.
فایل اصلی رو میگیری بعد با winrar یا همین پاور آرشیو extract میکنی بعد فایلی رو که اکسترکت کردی رو با res باز میکنی حالا تغیرات رو انجام میدی بعدشم ذخیره میکنی و حالا دوباره فایل اصلی رو با پاور آرشیو باز میکنی و ادامشو تو پست قبلی گفتم.
hossein67
22-09-2008, 16:05
یه مرد پیدا نمیشه کد سایلنت کردن Jetaudio رو بگه ؟
فقط اول خودتون امتحان کنید بعد بگین تا سرکار نریم.
hossein67
22-09-2008, 16:22
برای باز کردن فایلها با winrar یا هر نرم افزار دیگه باید این راه رو بری نه پسوند فایل رو عوض کنی.
روی فایل دابل کلیک میکنی یه پنجره باز میشه به اسم windows که دوتا گزینه داره و شما گزینه دوم رو انتخاب میکنی بعدشم ok میدی حالا یه پنجره باز میشه به اسم open with که تو این پنجره نرم افزاری که میخای فایل رو باهاش باز کنی انتخاب مبکنی.
TATAR.BonFire
22-09-2008, 16:27
اینم آموزشش.امیدوارم به کارت بیاد
TATAR.BonFire
22-09-2008, 18:05
یه چیز هایی پیدا کردم.ببینم چی میشه.نسخه ای که می خواهی نصب کنی چنده؟
:40:تاتار جونم و حسین آقا ، بابت راهنمایی کاملتون بسیار ممنونم. نمی دونم چطوری ازتون تشکر کنم. تاتار جان اموزش Pdf شما حرف نداشت. دمتون گرم. من روش سوم رو امتحان کردم خیلی خوب و جالب بود. اشکال من اینجا بود که فایل ویرایش شده رو به صورت RAR باز میکردم توی عکسهای بالا و یا صفحه قبل کاملا" مشخصه. اتفاقا" حسین آقا هم گفتند که فایلشو چرا تغییر دادی!
خیلی خوشحال شدم که کارم انجام شد. باز هم تشکر دوستان گــلــم ... :11:
خب این مشکل منم حل شد . حالا فقط تغییر صفحه بــوت (Boot) ویندوز رو باید آموزششو ادامه بدم. در این زمینه هم اگه سوالی بود میام و میپرسم .
مـــوفــق بــاشــیــد دوستان عــزیــزم...:40:
سلام
میگم با SFX Maker امتحان کردی ؟
با سلام خدمت همگي براي باز كردن فايلهاي اينطوري ex_ از برنامه قدرتمند 7-zip ميتونيد استفاده كنيداز كسائي كه بحث رو دنيال ميكنن تقاضا دارم كليه صفحات تاپيك رو دقيق بخونن بعد اگه مشكلي بود در ميان بذارنتاتار عزيز اگه ميتوني يه دعوت نامه Persian gig برام e-mail كن آدرسشم اينه SajadSedighi@Gmail.comخيلي ممنون ميشم اگه بفرستي
سلام مجدد به همه دوستان عزیزم در این سایت واقعا" پر بازدید.
برای تغییر بوت ویندوز همونطور که دوست عزیزمون در صفحه های اول آموزش گفت باید این دو فایل رو دستکاری کنیم: _NTOSKRNL.EX و_NTKRNLMP.EX با برنامه Restorator 2007 . اما چطوری کدوم یک از فایلها رو باید تغییر بدهیم؟!
:10:تاتار و حسین عزیز ، متخصصین این مقاله اموزشی لطفا" پاسخ گو باشند... تشکر میکنم... اینم عکسش در زیر لطفا" کمک لازم رو کنید...
خب این مشکل منم حل شد . حالا فقط تغییر صفحه بــوت (Boot) ویندوز رو باید آموزششو ادامه بدم. در این زمینه هم اگه سوالی بود میام و میپرسم .
به اين تاپيك رجوع شود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشيد
با سلام خدمت همگي براي باز كردن فايلهاي اينطوري ex_ از برنامه قدرتمند 7-zip ميتونيد استفاده كنيداز كسائي كه بحث رو دنيال ميكنن تقاضا دارم كليه صفحات تاپيك رو دقيق بخونن بعد اگه مشكلي بود در ميان بذارنتاتار عزيز اگه ميتوني يه دعوت نامه Persian gig برام e-mail كن آدرسشم اينه SajadSedighi@Gmail.comخيلي ممنون ميشم اگه بفرستي
دوست عزیز سلام . اگه میخوای من واست دعوت نامه بفرستم . فرقی هم نمیکنه هر جور دوست داری . واست فرستادم.برو دریافت کن امیدوارم مورد قبول قرار بگیره. خدانگهدار.:11:
سلام مجدد به همه دوستان عزیزم در این سایت واقعا" پر بازدید.
برای تغییر بوت ویندوز همونطور که دوست عزیزمون در صفحه های اول آموزش گفت باید این دو فایل رو دستکاری کنیم: _NTOSKRNL.EX و_NTKRNLMP.EX با برنامه Restorator 2007 . اما چطوری کدوم یک از فایلها رو باید تغییر بدهیم؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gifتاتار و حسین عزیز ، متخصصین این مقاله اموزشی لطفا" پاسخ گو باشند... تشکر میکنم... اینم عکسش در زیر لطفا" کمک لازم رو کنید...
TATAR.BonFire
22-09-2008, 22:06
دعوتنامه با موفقیت ارسال شد.
چون من دعوت نامه از دیگران گرفته بودم خود سایت یک دونه به من داد که برات ارسال کردم.موفق باشید
خلاصه ای از اموزشهایی که تا به اینجا در این تاپیک گفته شده رو من به صورت فایل PDF در آوردم امیدوارم به خوبی استفاده کنید... آدرس رنگی لینک را کپی و در مرورگر وارد نمایید سپس شروع به دانلود کردن کنید. در صفحه باز شده بر روی Download now کلیک کنید تا فایل دانلود شود.
تـــوجــه : :40:
از دوستان عزیز و حرفه ای تقاضا دارم ، دوستان تازه واردی که شروع کارشون با این آموزش هاست لطفا" آدرس این صفحه رو لینک کنند تا آنها هم بتوانند اموزش کامل رو داشته باشند... با تشکر از شما...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----> آموزش تغییر صفحه آبی رنگ ویندوز هنگام نصب 37 دقیقه ای
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/COLOR]] (آموزش تغییر بوت ویندوز به روشی آسان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/COLOR]] (آمــوزش تغییر لوگاین ویندوز XP به صورت کامل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/COLOR]] ( ---->آموزش نرم افزار Nlite برای سفارشی کردن ویندوز دلخواه خود ( مقدماتی )*
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/COLOR]] (اینم آموزش پیشرفته و کامل نرم افزار Nlite برای ساخت ویندوز سفارشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/COLOR]] (آموزش کار با برنامه Addon maker
مــــــــوفـــق باشـــیــد ... :40:
hossein67
23-09-2008, 08:43
سلام
میگم با SFX Maker امتحان کردی ؟
حالا خوبه گفتم اول خودتون امتحان کنید بعد بگید !!!!!!!!!!!!
TATAR.BonFire
24-09-2008, 10:59
ما دیگه کلاسها یمان شروع شده و ....شاید کم بیام.خودتون دیگه یه پا مخ هستید و به ما نیاز ندارید.
TATAR.BonFire
24-09-2008, 11:02
تا حالا دیدید تاپیک چقدر مشاهده کننده داشته.اوووو.....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.