مشاهده نسخه کامل
: تاپیک ساخت ویندوز Xp
The system DLL user32.dll was relocated in memory
.the application will not run properly .
the relocation occurred because the
DLL c:\windows\system 32\shell32.dll
occupied an address range reserved for
windows system DLLs . the vendor supplying
the DLL should be contacted for a new DLL
کسی هس جواب بده این ایراد از چیه ؟جواب سوال قبلی هم رفته بخوابه
این فروم خوابیده کلاً
طرز ساخت Windows XP به ساده ترین روش
اول از هرچیز عذرخواهی میکنم اگر پستم تکراریه ! چون اینترنت ذغالی استفاده می کنم نمی تونم سرچ کنم ببینم همچین پستی هست یا نه !
برای ساختن یه Windows XP به دلخواه خودتون مراحل زیر رو طی کنید :
1 - از فایل های روی هاردتون بک آپ بگیرید و بک آپ رو روی هارد دیگه ای یا جایی مطمئن قرار بدید تا در صورت خراب شدن فایل هاتون رو از دست ندید !
2 - هاردتون رو فرمت کنید !
3 - هر Windows XP ای که دوست داشتین نصب کنید و اگه میخاین تعداد درایوهاتون رو تغییر بدید یه پارتیشن بندی بکنید .
4 - زمانی که ویندوز رو نصب کردید یه Theme (پوسته) توی درایوی که ویندوز رو نصب کردید، نصب کنید تا شکل و شمایل ویندوز عوض بشه !
5 - بعد از نصب پوسته، برنامه هایی که دوست دارید رو توی درایوی که ویندوز رو نصب کردید، نصب کنید .
6 - از درایوی که ویندوز رو توش نصب کردید، ایمیج بگیرید و اونو رایت کنید .
حالا شما به سادگی دارای ویندوز دلخواهتون هستید !
نکته : برنامه هایی که میخاین نصب کنید (به خصوص پوسته) را حتما با یک آنتی ویروس آپدیت شده و مطمئن اسکن کنید و مطمئن بشید که هیچ ویروسی ندارن !
موفق باشید :40:
TATAR.BonFire
24-03-2010, 23:16
WMP11 Slipstreamer
تاتار عزیز عین این نرم افزار برای اینترنت اکسپلورر 8 وجود داره ؟
دست گلت درد نکنه اون یکی محشر بود
براي نسخه ي نهايي اكسپلورر 8 هنوز نرم افزاري نيومده بخواد جايگزين كنه.برنامه nlite هم فقط اكسپلورر 8 بتا را مي تونه جايگزين كنه.بايد از كد سايلنت براي نصب استفاده كني
TATAR.BonFire
24-03-2010, 23:23
The system DLL user32.dll was relocated in memory
.the application will not run properly .
the relocation occurred because the
DLL c:\windows\system 32\shell32.dll
occupied an address range reserved for
windows system DLLs . the vendor supplying
the DLL should be contacted for a new DLL
کسی هس جواب بده این ایراد از چیه ؟جواب سوال قبلی هم رفته بخوابه
این فروم خوابیده کلاً
خوب واضح هست ديگه.ميگه فايل dllشما مشكل داره.ممكنه خوب آيكون ها را جايگزين نكرده باشي.اگه از shell32 از پيش ساخته شده ديگر نرم افزار ها استفاده مي كني(مثل seven mizer يا seven transformation pack يا از ويندوز هاي دست كاري شده ديگه) بايد دقت كني كه اونا فايل را دستك كاري كدي هم مي كنند.مثلا بعضي آيكون ها را حذف مي كنند يا چيز هاي ديگه بو فايل اضافه مي كنند و در قسمت رجيستري هم كار هايي را اعمال مي كنند.پس اگه از اين فايل ها اسفاده مي كني يا مي خواي اونا را تغيير بدي،ويندوز ممكنه اونا را نشناسه يا بگه ناقصه و از اين جور حرف ها.
تاتار عزیز
سلام
1) دوست عزیز این مشکل از جایگزین شدن قایل ها نیست
خوب شد پیداش کردم اینجا بگم بلکم کسی مث من اومد و همین مشکل رو داشت تا یاد بگیره .
حجم این فایل یه مقدار بخصوصه وقتی از حد عادی زیاد تر بشه این ارور میاد و بعضی نرم افزار ها نصب نمیشن . ماشین حساب کار نمیکنه و از این قبیل ارور ها .
راه چاره : حجم فایل نباید از مگ25 بالاتر باشه . مثلا من AVI توی این فایل رو کیفیتش رو بالا بردم و جایگزین کردم که باعث این مشکل شد . با فایل ققبلی که سبک تره عوض کردم مشکل برطرف شد.
2) یه مشکل دیگه پیش اومده قبلاً با پاور آرشیور کار میکردم و راحت فایل های کب cab رو باز میکردم و محتویاتشون رو تغییر میدادم یا بهشون اضاف میکردم اما الان این امکان تو پاور ارشیورم نیست . غیر فعال و uninstall هم کردم اما درست نشد. میتونید راهنماییم کنی ؟
ایینم تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
بازم م اومدم
از قدیم گفتن کار نشد نداره . مشکلم حل شد .
امیدوارم کسی مثه من گرفتار نشه و کسی کمکش نکنه .
حالا از کمک تاتار عزیز هم ممنون به خاطر معرفیی سایت توپش
بابا ميگم همه ي اين كار ها را بلد ام.
من ميخواهم ويندوز بسازم.
در اين گونه كنمك كن.
ولي دستت درد نكند.
سلام.
دوست عزیز من قبلا ویندوز درست کردم تو چه زمینه ای میخوای کمکت کنم؟؟؟؟؟؟؟
شما دوستان عزیز اگه میخواید logon ویندوز رو تغیر بدین باید فایل sp2.cab رو ÷یدا کنید و با ریسورس هکر تصویر اولی رو تغیر بدید بعد فایل رو ذخیره کنید و سر جاش بزارید این جوری وقتی ویندوز رو نصب میکنی و میخواد بالا بیاد عکسی که شما گذاشتیدو نشون میده.
mohamad d
25-05-2010, 21:20
سلام خدمت دوستان
من یه چند وقتی که میخوام logonui ویندوز سون رو به اکس پی بزارم ولی یه مشکلی پیش میاد.اگه دوستان دقت کرده باشن قسمت پایین لوگو میزنه ویندوز سون رو به ویندوز اکس پی تغییر بدم ولی یه مشکلی پیش اومد عکسش رو میزارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
picher_s
26-05-2010, 06:59
درود
من می خوام Adobe Acrobat Reader 9 , Winrar , Office 2007, Nero6 رو به ویندوزی که می خوام بسازم اضافه کنم.
چطور میتونم این کار رو کنم.
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
با تشکر.
mohamad d
26-05-2010, 08:28
سلام خدمت دوستان
من یه چند وقتی که میخوام logonui ویندوز سون رو به اکس پی بزارم ولی یه مشکلی پیش میاد.اگه دوستان دقت کرده باشن قسمت پایین لوگو میزنه ویندوز سون رو به ویندوز اکس پی تغییر بدم ولی یه مشکلی پیش اومد عکسش رو میزارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این عکسی که از صفحه لوگوی ویندوز گرفتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
mohamad d
27-05-2010, 08:55
دوستان این عکسی که از صفحه لوگوی ویندوز گرفتم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
دوستان کسی جواب سوال منو نمیدونه
سلام
دوست عزیز میتونی عکسش رو تو این سایت اپلود کنی ؟
اینجا بهتره شاید بشه کمکت کنم اگر تصویر رو ببینم
mohamad d
28-05-2010, 11:00
سلام
دوست عزیز میتونی عکسش رو تو این سایت اپلود کنی ؟
اینجا بهتره شاید بشه کمکت کنم اگر تصویر رو ببینم
بفرما دوست عزیز
این لینک :
picher_s
29-05-2010, 08:31
درود
من می خوام Adobe Acrobat Reader 9 , Winrar , Office 2007, Nero6 رو به ویندوزی که می خوام بسازم اضافه کنم.
با تشکر.
]
كمككككككككككككككككك
درود
با تشکر.
سلام
دوست عزیز با استفاده از کدهای سایلنت سازی تو winrar یا با استفاده از نرم افزار Nlite Add on maker نسخه جدیدش (حالا من ندارم نمیدونم نسخه جدیدش اومده یا نه چون قدیمیش که من دارم ورژن قدیمی این نرم افزارا رو ساپورت میکنه) می تونید این کارو انجام بدید
موفق باشید
سلام
عکست رو دیدم
از این استفاده کن
کافیه کپی کنی تو system32
همین البته فشرده شده باید از winrar یا 7zip استفاده کنی و از زیپ درش بیاری
اینم لینک دانلود :
به اینباکست فرستادم .
سلام . من دوتا سوال دارم که عبارتند از: اول من با توجه به توضیحات داده شده توی سایت دو فایل NTOSKRNL و NTKRNLMP را طبق اموزش تغییر داده و فشرده و پسوندشو به EX_ تغییر دادم و توی فولدر I386 گذاشتم سی دی را رایت کردم ولی باز همون لوگوی ویندوز نشون داده میشه .(من سرویس پک 3 دارم)
سوال دوم من میخوان یه ویندوز زنده درست کنم که درست مثل ویندوز لایوی که کدتی پیش توی همین سایت لینک دانلودشو گذاشته بودن بپ گراندش درست مثل ویندوز نصب شده روی هارد و تمتم برنامه های کاربردی را هم داشت .با pebuilder هرکاری کردم یه محیط معمولی کلاسیک بدون هیچ برنامه ای داشت . من میخوام وقتی از روی سی دی من ویندوزی که ساختم بالا اومد کاسپرسکی و Winrar با همون بک گراند و تاسک بار ابی ویندوز باشم .
سلام
فایل هایی که باید عوض کنی همین دو تا نیستن . علاوه بر اون
چهار تای دیگه هم هست که اگر sp3 هست ویندوزت تو یه فایل زیپ شده به اسم یا sp3 یا driver موجود هستن
اون چهار تا هم باید عوض بشن . در غیر این صورت باز هم بوت ویندوز همون قبلیه باقی می مونه.
اینم اسم فایل ها :
ntkrnlmp - ntkrnlpa - ntkrpamp - ntoskrnl
ahmad_ebrahimian
22-07-2010, 18:23
.............................
soccer2008
23-07-2010, 18:32
سلام دوستان خسته نباشید واقعا عالیه هست
من خودم از اول همه صفحه ها رو با دقت خوادنم و برای خودم الان یه سی دی ویندوز سفارشی دارم
البته نا گفته نماند یکی از اشنا های من این کار هارو مثل اب خوردن بلده و تقریبا هر چور برنامه ای رو به ویندوز میده یا هر عکسی رو در هرکجا از ویندوز اضافه و یا تغییر میده و خیلی کار های دیگه که اینجا اصلا صحبت نشده
متها ارتباط با اون دوست مقدور نمیباشد و خودم هم خوشم نمیاد از سوال کنم
""ببخشید خاطر شد ""
خلاصه من هر چه تو این صفحه ها گشتم کسی نگفت که بعد از ساخت بوت برای سی دی باید چه کرد به این عکس نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بوت رو ساخت حالا باید چگونه روی ویندوز سوار کنم مثلا شمار 1 رو بزنی نصب ویندوز انجام بشه شماره دو رور بزنی ویندوز قبلی باید بالا
دوستان خواهشا راهنمایی کنید چه کنم
ممنونم
البته هر چه اموزش تصویری و help برنامه رو دیدم از این قسمت چیزی نگفته بود لطفا کمک کنید
soccer2008
23-07-2010, 21:54
اقا تور خدا یکی کمک کنه در ضمن من ویندوز سفارشی رو درست کردم و بعد زدم روی نصب همون اول گفت نمی تواند پیدا کند فایل
ezboot را
و نرفت روی نصب ویندوز در ضمن حجم ویندوز بالا بود من روی dvd رایت کردم
مشکلش از کجا هست
دوستان خواهش کمک کنید
ahmad_ebrahimian
24-07-2010, 15:47
اقا تور خدا یکی کمک کنه در ضمن من ویندوز سفارشی رو درست کردم و بعد زدم روی نصب همون اول گفت نمی تواند پیدا کند فایل
ezboot را
و نرفت روی نصب ویندوز در ضمن حجم ویندوز بالا بود من روی dvd رایت کردم
مشکلش از کجا هست
دوستان خواهش کمک کنید
به نکته خوبی اشاره کردین دوست عزیز
شما باید به تب Menu برید و تو قسمت Command این رو وارد کنید:
البته این برای گزینه 1 هست و برای گزینه دو هم باید این دستور رو وارد کنید:
که به طور پیش فرض تو قسمت Boot from Hard Disk وارد شده:46:
soccer2008
25-07-2010, 00:08
سلام ممنونم دوست عزیز
خب اینارو که گفتی انجام بدم بعد سیو کنم در مرحله بعد کدام فایل رو باید رایت کنم تو سی دی
اصلا چه چوری باید رایت بشه
صفحه های قبل رو دیدم چیز های میدونم اما توضیحات پراکنده هست و جمع اوری انها کمی مشکل هست
نا برده رنج گج به دست نمی اید
اصلا فایل باید کجا بریزم بعد رایت کنم منظورم تو پوشه خاصی هست
بسیار بسیار ممنونم
ببخشید اشتباه شد:31:
برای گزینه 1 باید به جای استفاده از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز همون مقدار پیش فرض برنامه یعنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداستفاده کنید.
حالا باید همه فایل های نصب ویندوز رو به پوشه پروژه کپی کنید که به طور پیش فرض این جاست
C:\EasyBoot\disk1
بعد باید به منویFile برید و روی دکمه Make ISO کلیک کنید و بعد از انتخاب مسیر رو دکمه Make کلیک کنید
حالا باید با استفاده از برنامه های رایت سی دی فایل ISO رو رایت کنید.
توجه: موقع رایت حتما با استفاده از گزینه Burn Image to Disk استفاده کنید.
soccer2008
25-07-2010, 15:00
خب دوست من این کارو رو کردم درست شد یعنی گزینه 1 رو میزنی میره روی نصب ویندوز و گزینه دو رو میزنی ویندوز قبلی میاد بالا
فقط یه چیزی چه چوری باید برنامه های دیگه رو بهش اضافه کنم
منظورم نرم افزار های تحت داس هست چگونه به بوت خودم اضافه کنم و ..
به عنوان مثال گزینه یک برای نصب ویندزو
گزینه دوم بزنی لیست از برنامه های که خودم گذاشتم نشون بده و روی هر کدام بری و اینتر بزنی همون رو اجرا کنه
خیلی ممونم دوست من برای کمکتون
اول باید فایل Command.com رو پیدا کنید و با استفاده از این دستور اون رو اجرا کنید:
حالا داس اجرا شده و شما می تونید هر برنامه ای رو که می خوایید اجرا کنید.
البته می شه یه فایل BAT درست کنید و با اجرای اون راحتتر به لیست برنامه ها دست رسی داشته باشید.
soccer2008
25-07-2010, 19:08
دوست من توضیحت خیلی کوتاه
مثلا من یه ویندوز دابل اپ دارم تمام نرم افزار های تحت داس وان که تو بوت اجرا میشن رو تو هارد کپی کردم
حالا این هارو چه کار کنم چه چوری لیست فایل درست کنم
مثل همون ویندوز باید بریزم تو این پوشه
C:\EasyBoot\disk1
این Command.com رو از کجا باید پیدا کنم تو سی دی ویندوز هست
لطفا یه توضیح کاملتر بدید
باز هم ممنونم
شما باید همه برنامه ها رو تو پوشه C:\EasyBoot\disk1 بریزی و برای هر کدوم یه منو بسازی که دستورش هم باید این جوری باشه:
soccer2008
26-07-2010, 11:20
باز هم تشکر
اقا من با اين برنامه nlit اخر نتونستم ويندوز بي در سر درست کنم
ولي اين برنامه خيلي بهتر از nlit کار ميکنه WUCDCreatorSetup
فقط يه چيزي من ويندزو رو درست کردم به دقيق 13 نصب ويندوز که ميرسهدو تو تا پيغام ميده سر برگش نوشته سوئيچ
چه کنم برنامه هاب هاتفيکس درست نصب بشه و پيغام نده
دوم اينکه اين نرمافزار هاي به اين ويندزو اضافه کردم وقتي به قسمت welcom ويندوز ميرسهو ميخواد برنامه ها رو نصب کنه
ليستي از برنامه ها در سمت چپ نشان ميده و بعد ميخواد نصب کنه اين
ارور رو ميده
windows cannot find ""d"\software\themes\themes.exe"/s'.make sure you typed the name correctly and
then try again.to search for a file click the stadrt button and then click search
و بعد که ok ميکنم ميره سراغ برنامه بعد همشون مثل هم همين ارور رو ميده به جز يه برنامه که فرمتش msi بود
در ضمن من کدهاي مانند
s/
/q
و غيره..
برنامه درست حسابي نيست که بشه اين نرم افزار هاي که اجراي ميکني به جاي اينکه خودت نصب کني
اتوماتيک نصب بشه
soccer2008
27-07-2010, 00:20
خب این مشکل رو خودم حل کردم کسی نیست بگه این نرم افزار های که کد سایلنت ندارند
باید چه چوری این کد هارو درست کنیم
راهی داره ممونم
می تونی با استفاده از برنامه های Monitor تمام اعمال برنامه رو Capture کنی و بعد خودت یه فایل نصب بسازی که همون کارها رو بکنه
soccer2008
27-07-2010, 19:22
اقا این کارو کردم دو سوال دارم
اول اینکه اگه برنامه ای کد سایلنت نصب نداره تبدیلش کنیم به MSI بعد از کد سایلنت برنامه های MSI استفاده کینم کار میکنه یا نه
یه چیز جالب هم
من برنامه فتو شاپ دارم CS2 اینو از یکی از دوستا ن گرفتم
وقتی میزنم رو نصب برنامه اجرا میشه و بعد خودش خود به خود میره صفحه بعد
دوباره خود به خود NEXT بعد خود به خود سریال تو فیلد مربوطه وارد میشه بعد هم شروع به
نصب میشه
تنهای کار که من کردم مثل یه فیلم تماشا کردم
این گونه برنامه ها رو چه طور میسازند با چه برنامه ای
مرسی از دوستان
اول اینکه اگه برنامه ای کد سایلنت نصب نداره تبدیلش کنیم به MSI بعد از کد سایلنت برنامه های MSI استفاده کینم کار میکنه
یا نه
اگه درست تبدیل بشه کار میکنه
من برنامه فتو شاپ دارم CS2 اینو از یکی از دوستا ن گرفتم
وقتی میزنم رو نصب برنامه اجرا میشه و بعد خودش خود به خود میره صفحه بعد
دوباره خود به خود NEXT بعد خود به خود سریال تو فیلد مربوطه وارد میشه بعد هم شروع به
نصب میشه
تنهای کار که من کردم مثل یه فیلم تماشا کردم
این گونه برنامه ها رو چه طور میسازند با چه برنامه ای
برنامه هایی هستند که کلید های زده شده توسط ماوس و کیبورد رو Capture می کنن و بعد می شه ازشون به عنوان ماکرو استفاده کرد.
حالا یا این جور برنامه ها خودشون یه فایل اجرایی برای اجرای ماکروها ساختن و یا اینکه با برنامه نویسی همچین کاری رو کردن.
soccer2008
29-07-2010, 15:27
مرسی دوست من
خواستن توانستن هست من نرم افزار های به ویندوز اضافه کردم که بدون پرسش نصب میشه فقط
یه مشکل دارم من بوت اسکرین های که با این نام هستند
NTOSKRNL.EX_
NTKRNLMP.EX_
رو با پاور ارشیو استخراج کردم
حالا با ResHacker
فایل
NTKRNLMP.EXe
باز کردم عکس بوت رو به فتوشاپ اوردم البته با ترفندهای که گفته بودن تصویر یک دست سیاه رو
نمایان کردم که همون تصویر بوت بود
حالا دوتا سوال من این جاست
من فایل هارو ویرایش کردم با همون میزان رنگ خودش که کیفیت خیلی امد پایین بعد با
ResHacker
فایل قبلی رو باز کردم و عکس رو جایگزین کردم و فایل رو سیو کردم
حالا با پاور ارشیو این فایل NTKRNLMP.EXe رو به NTOSKRNL.EX_ اد کردم یا جایگزین کردم
حالا فایل رو ذخیره کردم و در پوشه i386 ریختم و ویندوز رو نصب کردم ولی بوت اسکرین تغییر نکرد و همون قبلی بود
سوال دوم اینکه
تو فتوشاپ راهی نیست که وقتی عکس رو index میکنم کیفیت پایین نیاد مثلا همین تصویر بوت رو که میسازم بعد 8 بیت میکنم
کیفیت خیلی میاد پایین در صورتی که در سایت های دیگه بوت اسکرین های با کیفیت بالا د یدم
لطفا در این باره کمک کنید
از اقای MR CrackeR
نهایت تشکر رو دارم
حالا با پاور ارشیو این فایل NTKRNLMP.EXe رو به NTOSKRNL.EX_ اد کردم یا جایگزین کردم
حالا فایل رو ذخیره کردم و در پوشه i386 ریختم و ویندوز رو نصب کردم ولی بوت اسکرین تغییر نکرد و همون قبلی بود
تو فتوشاپ راهی نیست که وقتی عکس رو index میکنم کیفیت پایین نیاد مثلا همین تصویر بوت رو که میسازم بعد 8 بیت میکنم
کیفیت خیلی میاد پایین در صورتی که در سایت های دیگه بوت اسکرین های با کیفیت بالا د یدم
من این تاپیک رو نخوندم و نمی دونم که چرا باید فرمت عکس اونجوری باشه
چون من عکس اصلی بوت رو در آوردم و اون رو تو فوتوشاپ باز کردم بعد عکس دلخواه خودم رو اضافه کردم و دویاره index کردم و هیچ تغییر کیفیتی رو مشاهده نکردم.
ویندوز رو نصب کردم
شما هر بار ویندوز رو تو سی دی رایت می کنی؟
از اقای MR Cracker
نهایت تشکر رو دارم
خواهش می کنم :31:
soccer2008
30-07-2010, 14:28
من این تاپیک رو نخوندم و نمی دونم که چرا باید فرمت عکس اونجوری باشه
چون من عکس اصلی بوت رو در آوردم و اون رو تو فوتوشاپ باز کردم بعد عکس دلخواه خودم رو اضافه کردم و دویاره index کردم و هیچ تغییر کیفیتی رو مشاهده نکردم.
شما هر بار ویندوز رو تو سی دی رایت می کنی؟
خواهش می کنم :31:
سلام ادرس های که در بالا گذاشتید جزء این نوشته چیزی دیگه ای نگفته
من چیزی دیگه ای ندیدم
================================================== ========
سلام . من دوتا سوال دارم که عبارتند از: اول من با توجه به توضیحات داده شده توی سایت دو فایل NTOSKRNL و NTKRNLMP را طبق اموزش تغییر داده و فشرده و پسوندشو به EX_ تغییر دادم و توی فولدر I386 گذاشتم سی دی را رایت کردم ولی باز همون لوگوی ویندوز نشون داده میشه .(من سرویس پک 3 دارم)
سوال دوم من میخوان یه ویندوز زنده درست کنم که درست مثل ویندوز لایوی که کدتی پیش توی همین سایت لینک دانلودشو گذاشته بودن بپ گراندش درست مثل ویندوز نصب شده روی هارد و تمتم برنامه های کاربردی را هم داشت .با pebuilder هرکاری کردم یه محیط معمولی کلاسیک بدون هیچ برنامه ای داشت . من میخوام وقتی از روی سی دی من ویندوزی که ساختم بالا اومد کاسپرسکی و Winrar با همون بک گراند و تاسک بار ابی ویندوز باشم .
================================================== ============
من برای نصب ویندوز از برنامه Microsoft Virtual PC2007
استفاده میکنم بعد از اینکه تکمیل شد به عنوان ویندوز نهای رایتش میکنم
خب توانستم بوت اسکرین رو عوض کنم در حقیقت تو سی دی چند جای دیگه اون فایل
BARAN2007
19-09-2010, 07:07
من همه ي صفحات تاپيك رو خوندم اكثر نرم افزارها را دانلود كردم و تمام آموزشها را جمع آوري كردم و بصورت خلاصه شده و مفيد در آدرس زير براي شما قرارداد.
از اين ادرس هم ميتونين نرم افزارهاي دلخواه رو دانلود كنين هم آموزش انها را
من همه ي صفحات تاپيك رو خوندم اكثر نرم افزارها را دانلود كردم و تمام آموزشها را جمع آوري كردم و بصورت خلاصه شده و مفيد در آدرس زير براي شما قرارداد.
از اين ادرس هم ميتونين نرم افزارهاي دلخواه رو دانلود كنين هم آموزش انها را
شما اگه دوست داری به Jalal که اولین پست تاپیک رو داره پیام بده و بگو تا اون آموزش ها رو تو پست اول بزاره
تا ملت تو این 1040 تا پست سرگیجه نگیرن:27::46::11:
با سلام
من ویندوز رو دستکاری کردم و اخرین کاری که می خوام بکنم اینه که یک شبیه ساز سون بهش اضافه کنم تا وقتی ویندوز نصب شد ظاهر سون پیدا کند اسم نرم افزار seven transformation pack هست چجوری اونو به ویندوز اضافه کنم طوری که بصورت اتوماتیک روش نصب بشه؟
سلام دوستان خسته نباشید...
من 20-10 تا صفحه گشتم ولی خب 100 تا صفحه هستش و چندین ساعت باید بگردم.
من از دوستان خواهش می کنم که موارد زیر رو آموزشش رو یا بصورت PDF و یا آدرس تاپیک رو به من بدن..
ممنون
1- سفارشی سازی بوت اسکرین ویندوز XP
2- نصب نرم افزار روی ویندوز سفارشی
3- تغییر عکس های ویندوز سفارشی
من وقتی بوت اسکرین رو تغییر دادم صفحه چندین رنگ میشد و بعد صفحه آبی میومد.
من وقتی عکس های Wallpaper رو تغییر می دم اصلا تغییری در ویندوز نصب شده بوجود نمیاد!
چکار کنم؟
SaeedEminem2
05-02-2011, 21:55
سلام
من یه ویندوز اکس پی 64 بیتی گرفتم نمی دونم اصلا بوتیبل نیست یا به هر شکل از بایوس بوت نمی شه
کسی راه کار خاصی بلده بگه؟
نمی دونم تاپیک رو درست اومدم یا نه اما هرچی گشتم چیزی خاصی ندیدم
درضمن چون ویندوز الانم 32 بیتیه و این ویندوز جدیده 64 بیتیه از تو خود ویندوز اجرا نمی شه
و سی پی یو هم 64 بیتی هست
AMD Phenom II 4X 965 مشخصاتشه که هنوز 1 ماه نشده گرفتمش
ممنون
سلام دوستان خسته نباشید...
من 20-10 تا صفحه گشتم ولی خب 100 تا صفحه هستش و چندین ساعت باید بگردم.
من از دوستان خواهش می کنم که موارد زیر رو آموزشش رو یا بصورت PDF و یا آدرس تاپیک رو به من بدن..
ممنون
1- سفارشی سازی بوت اسکرین ویندوز XP
2- نصب نرم افزار روی ویندوز سفارشی
3- تغییر عکس های ویندوز سفارشی
من وقتی بوت اسکرین رو تغییر دادم صفحه چندین رنگ میشد و بعد صفحه آبی میومد.
من وقتی عکس های Wallpaper رو تغییر می دم اصلا تغییری در ویندوز نصب شده بوجود نمیاد!
چکار کنم؟
همه چیز درست شد ولی این صفحه بوت اسکرین مشکلش هنوز باقی هستش...
وقتی من صفحه بوت اسکرین رو عوض می کنم اولین بار که واسه نصب ویندوز میره درسته ولی وقتی ویندوز کامل نصب میشه باز هم تصویر بوت معمولی را میاره و تازه ویندوز هنگ می کنه همونجا.
من فقط فایل های NTKRNLMP.exe و NTOSKRNL.exe رو تغییر دادم با Resource Hacker.
این فایل های ntkrpamp و ntkrnlpa رو از کجا باید پیداشون کنم؟
فایل های مورد نیاز شما بستگی به نسخه ویندوزت داره
اگر رویس پک 3 باشه توی اسن دو تا فایل زیپ شده هست :
driver.cab یا sp3.cab
این دو تا هم تو پوشه i386 هستند .
فایل ها رو که خواستی ازش خارج کن با برنامه ادیت کن و بعدشم پبا همون نحوه زیپ
شدن خودش زیپش کن که من خودم از power archiver استفاده میکنم .
سوال دیگه ای هم داشتی بگو تا برات بگم
سلام
من یه ویندوز اکس پی 64 بیتی گرفتم نمی دونم اصلا بوتیبل نیست یا به هر شکل از بایوس بوت نمی شه
کسی راه کار خاصی بلده بگه؟
نمی دونم تاپیک رو درست اومدم یا نه اما هرچی گشتم چیزی خاصی ندیدم
درضمن چون ویندوز الانم 32 بیتیه و این ویندوز جدیده 64 بیتیه از تو خود ویندوز اجرا نمی شه
و سی پی یو هم 64 بیتی هست
AMD Phenom II 4X 965 مشخصاتشه که هنوز 1 ماه نشده گرفتمش
ممنون
تیک فایل های مخفی رو از گزینه folder option ===>> view ====>> dont sho hidden file و hide protect file system system
تیک این دو تا رو بردار
سی دی ویندوزت رو کاملاً تو هاردت تو یه پوشه کپی کن
از نرم افزار nlite استفاده کن و مسیر سی دی که کپی کردی به nlite بده و next رو بزن تیک اخر که مربوط به
درست کردن سی دی بوتیبل هست رو بزن و یه فولدر دیگه بهش معرفی کن اسم ویندوزت رو تعریف کن و سی دی بوتیبل برات میسازه .
فایل با پسوند iso درست میشه اونو رایت کن و امتحانش کن
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
خب این مشکل رو خودم حل کردم کسی نیست بگه این نرم افزار های که کد سایلنت ندارند
باید چه چوری این کد هارو درست کنیم
راهی داره ممونم
تنها نرم افزار قوی که تا بحال بوده و ودم خیلی ازش استفاده کردم همینه اگر بهت کد نده کارت سخت میشه
همه ش رو باید خودت دستی درست کنی
SFXMaker_1.2.1_RC1
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
مرسی دوست من
خواستن توانستن هست من نرم افزار های به ویندوز اضافه کردم که بدون پرسش نصب میشه فقط
یه مشکل دارم من بوت اسکرین های که با این نام هستند
NTOSKRNL.EX_
NTKRNLMP.EX_
رو با پاور ارشیو استخراج کردم
حالا با ResHacker
فایل
NTKRNLMP.EXe
باز کردم عکس بوت رو به فتوشاپ اوردم البته با ترفندهای که گفته بودن تصویر یک دست سیاه رو
نمایان کردم که همون تصویر بوت بود
حالا دوتا سوال من این جاست
من فایل هارو ویرایش کردم با همون میزان رنگ خودش که کیفیت خیلی امد پایین بعد با
ResHacker
فایل قبلی رو باز کردم و عکس رو جایگزین کردم و فایل رو سیو کردم
از اقای MR CrackeR
نهایت تشکر رو دارم
این فایل ها رو درست زدی ولی دو تا نیست
چهار تاس باید هر چهار تاش رو درست کنی و مثل هم باشه
1- ntkrnlmp.exe
ntkrnlpa.exe -2
ntkrpamp.exe -3
4- ntoskrnl.exe
با سلام
من ویندوز رو دستکاری کردم و اخرین کاری که می خوام بکنم اینه که یک شبیه ساز سون بهش اضافه کنم تا وقتی ویندوز نصب شد ظاهر سون پیدا کند اسم نرم افزار seven transformation pack هست چجوری اونو به ویندوز اضافه کنم طوری که بصورت اتوماتیک روش نصب بشه؟
اگر میخوای به سورس اصلی اضافش کنی باید
1- اون فایل رو بریزی تو پوشه svpack
2- فایل SVCPACK.IN_ رو تو پوشه i386 پیدا کن و با 7zip یا winrar بازش کن این فایل توشه SVCPACK.INF
3- فایل رو بازش کن به قسمت [SetupHotfixesToRun] اسم اون فایل رو اضاف کن
4- SVCPACK.INF رو با power archiver به فایل SVCPACK.IN_ دوباره اضاف کن و بریز تو پوشه i386
5- سیدی بوتیبل رو بساز و نصبش کن تو دقیقه 13 همون نرم افزار شروع به نصب میکنه
6- تشکر یادتون نره
درود
با تشکر.
برنامه nero 6 , winrar , adobe reader 9 رو یا سایلنتشون کن یا همینجوری ب
1- اون فایل رو بریزی تو پوشه svpack
2- فایل SVCPACK.IN_ رو تو پوشه i386 پیدا کن و با 7zip یا winrar بازش کن این فایل توشه SVCPACK.INF
3- فایل رو بازش کن به قسمت [SetupHotfixesToRun] اسم اون فایل رو اضاف کن
4- SVCPACK.INF رو با power archiver به فایل SVCPACK.IN_ دوباره اضاف کن و بریز تو پوشه i386
5- سیدی بوتیبل رو بساز و نصبش کن تو دقیقه 13 همون نرم افزار شروع به نصب میکنه
6- تشکر یادتون نره
سلام دوستان بسیار شگفت انگیز من در زمینه ی دستکاری ویندوز
و همینطور سلام به اساتید گلم .
در کل برم سر اصل مطلب:
خودتون قضاوت کنید97 صفحه می باشد که خودتونم اگه باشید نمیرید همه را بخوانید.البته من یک سری هاش رو خوندم ولی خب بازم به نتجه ای نرسیدم . حالا مشکلم رو مطرح می کنم . در ضمن آخر نفهمیدم چطوری تو ی یک تاپیک خاص بسرچم.
در هر صورت اگه لطف کنید و نحوه ی آپدیت wmp11 را روی xp sp2 به صورت مختصر و مفید توضیح بدید. ( کامل و واضح باشد چون خیلی از اساتید به صورت نسیه مباحثشون رو مطرح می کنند)
در ضمن من با nlite و wmp11 slipstreamer هم خیلی ور رفتم اما خب یا "تم سرویس" خراب می شود یا اگر مشکل اونو حل می کنم بوت اکرین خراب می شود . خلاصه طوری این مشکل من رو با wmp11 و sp2 حل کنید که ویندوز سالم بیاد بالا و بوت اکرین هم خراب نشه . ممنون از همه ببخشید که وقتتون رو گرفتم منتظر پاسخ های عالی تان هستم .
نسخه اصلی wmp11 رو دانلود کن با استفاده از برنامه wmp11 slipstreamer به سورس اصلی که تو هارد کپی کردی اضاف کن تو تنظیمات فقط گزینه اول و تیک اون آخر یادت نره
do not add security catalug
output type : vanilla
سلام
من تموم کارهارو بدون نقص انجام میدم و ویندوز هم خیلی خوب کار میکنه
فقط مشکلی که دارم اینه که وقتی به ویندوز پسورد میدم همینطوری بدون پرسیدن رمز وارد ویندوز میشه
که البته در قسمت control userpasswords2 میرم و اون تیک مربوط به پرسش پسورد رو میزنم درست میشه
من میخوام این تیک مثل ویندوز عادی فعال باشه و وقتی به ویندوز پسورد میدم موقع ورود پسورد رو بپرسه
با تشکر
ویندوزی که من میسازم وقتی بهش پسورد میدم موقع ورود پسورد نمی پرسه و همینطوری وارد ویندوز میشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
دوست عزیز از این نرم افزار استفاده کن
Power Tweak Ui
قسمت Login تیک پسورد رو بردار تا موقع ورود ازت پسورد بخواد
کسی تا حالا از ویندوز double up استفاده کرده؟ واقعا ویندوز عجیب و غریبیه. چند تا برنامه رو موقع نصب ویندوز نصب می کنه که وقتی محتویات cd رو چک میکنی اصلا ازشون خبری نیست.
اگر دقت کردی باشید با برنامه nlite وقتی ویندوز رو می سازی، فایلهی الحاقی در پوشه SVCPACK قرار میگیره، اونم با پسوند exe ولی در این ویندوز تمام فایلهایی که در این پوشه قرار دارن با پسوند CAM هستن.
و نکته دیگه اینکه اصلا فایل اضافه ای با حجم بالای 2 مگابایت در این Cd نیست و غیر از فایلهایی مثل DRIVER.CAB ، SP2.CAB و چنت تا فایل دیگه حجم بقیه فایلها زیر2 مگابایته ولی این ویندوز هنگام نصب برنامه هایی مثل quicktime ، ultraiso و چند تا برنامه دیگه رو نصب می کنه که حجم بالای 2 مگابایت دارن و صد البته به صورت خودکار.
کسی می دونه که این ویندوز چجوری ساخته شده؟
این هم اطلا عات فایل SVCPACK.INF
[Version]
Signature="$Windows NT$"
MajorVersion=5
MinorVersion=1
BuildNumber=2600
[SetupData]
CatalogSubDir="\i386\SVCPACK"
[ProductCatalogsToInstall]
KB873339.CAT
KB885835.CAT
KB885836.CAT
KB886185.CAT
KB887472.CAT
KB888302.CAT
KB890859.CAT
KB891781.CAT
KB893756.CAT
KB893803V2_NET.CAT
KB893803V2_WXP.CAT
KB894391.CAT
KB894871.CAT
KB896358.CAT
KB896423.CAT
KB896424.CAT
KB896428.CAT
KB898461.CAT
KB899587.CAT
KB899591.CAT
KB900725.CAT
KB901017.CAT
KB901214.CAT
KB902400.CAT
KB904706.CAT
KB905414.CAT
KB905749.CAT
KB908519.CAT
KB908531.CAT
KB908536.CAT
KB910437.CAT
KB911280.CAT
KB911562.CAT
KB911927.CAT
KB912919.CAT
KB913580.CAT
KB914388.CAT
KB914389.CAT
KB916595.CAT
KB917344.CAT
KB917422.CAT
KB917953.CAT
KB918118.CAT
KB918439.CAT
KB919007.CAT
KB920213.CAT
KB920670.CAT
KB920683.CAT
KB920685.CAT
KB922582.CAT
KB922819.CAT
KB923191.CAT
KB923414.CAT
KB923689.CAT
KB923694.CAT
KB923980.CAT
KB924191.CAT
KB924270.CAT
KB924496.CAT
KB924667.CAT
KB925720.CAT
KB925902.CAT
KB926255.CAT
KB926436.CAT
KB927779.CAT
KB927802.CAT
KB927891.CAT
KB928090.CAT
KB928255.CAT
KB928788.CAT
KB928843.CAT
KB929338.CAT
KB929399.CAT
KB929773.CAT
KB929969.CAT
KB930178.CAT
KB930916.CAT
KB931261.CAT
KB931756.CAT
KB931768.CAT
KB931784.CAT
KB931836.CAT
KB932168.CAT
KB932390.CAT
KB933547.CAT
MSCOMPPACKV1.CAT
WMFDIST11.CAT
WMP11.CAT
WUDF01000.CAT
[SetupHotfixesToRun]
kb931836.exe /q /n /z /o /b:sp2gdr
kb923689.exe /q /n /z /o
KB923789.EXE /Q
[CatalogHeader]
سلام
دوستان
اين فايلها با پسوند cat چه جوري ساخته ميشن و چه جوري ويرايش ميشن
سلام
یک فایل زیپ شده از سایت زیر گرفتم که با Nlite روی ویندوز قرار بدم . من چطور میتونم اونو با Nlite به ویندوز بچسبونم ؟
از طریق هات فیکس نتونستم ، فایل زیپ رو اکستراکت کردم حدود 179 فایل داره ولی زمانی که میخوام از پنجره هات فیکس
اونها رو Insert کنم تعداد خیلی کمی رو نمایش میده . دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم .
XUpdatePack-SP3-v2.0.14.7z
آپدیت پک رو از اینجا دانلود کنید ببینید فرقی می کنه یا نه
ممنون از راهنماييتون
سايت خوبي معرفي كرديد و گزينه هاي زيادي واسه دانلود داره فعلا" دانلود از اين سايت رو گذاشتم واسه بعد .
و اما در مورد XUpdatePack-SP3-v2.0.14.7z داخل اين بسته فايلهاي آپديت ويندوز وجود نداره بلكه بيشتر
فايلهاي سيستمي ويندوز قرار داره . سايتي كه معرفي كردم ( xable ) چرا اين فايلها رو به عنوان آپديت معرفي كرده ؟
تازه Nlite رو هم معرفي كرده واسه تزريق اون آپديتها . عكس زير محتواي داخل اين پوشه رو نشون ميده :
يك سوال ديگه :
من فايلهاي آپديت زيادي دارم كه همه رو داخل يك پوشه ذخيره كردم و اجراي تك تك اونها بسيار وقت گيره ، امكانش هست همه
رو يكجا اجرا كرد ؟ يا اينكه نرم افزاري هست تا اونا رو باهم و يكجا روي ويندوز نصب كنه ؟ ( البته منظورم همين ويندوزي هست كه
نصبه و باهاش دارم كار ميكنم و آپديتهاي جديد بعد از SP3 رو نداره )
ممنون
من با nlite كار نكردم ولي تو rvm نيازي به اكستراكت فايل 7z نيست و اون رو به همون صورت وارد برنامه مي كنم
براي نصب آپديتها هم مي شه اونها رو به صورت سايلنت نصب كرد
در مورد طول كشيدن هم مشكلي نيست چون فقط يه باره
دارم دانلود ميكنم : XPSP3_QFE_UpdatePack_20110913.7z
گفتيد با nlite كار نكرديد ، چه برنامه اي رو پيشنهاد ميكنيد ؟ ممنون
همون rvm كه لينك فرومش رو اول گذاشتم
سلام
از دوستان کسی نیست جواب مارو بده
اينجا رو بخونيد
سلام
از سي دي ويندوز XP چطور ميتونم تشخيص بدم كه چه فريم ووركهايي روش نصبه ؟ مسلما" 1 و 2 روش هست
فقط نميدونم بقيه تا 4 هم روش نصب هست يا نه . ممنون
M-I-L-A-D
08-10-2011, 10:55
ه نظر من اضافات ویستا ویندوزو کند میکنه کمتر کسی فکر کنم بخواد همچین ویندوزی رو نصب کنه .
بعد از نصب ویندوز، یه برنامه هایی همگانی است و همه اونارو باید داشته باشند مثل Adobe reader.winrar.codec.و... که اگر با ویندوز نصب شود خیلی عالیه
dariavosh
05-12-2011, 17:39
سلام به همگي :46: از دوستان كسي كد واسه سايلنت كردن Microsoft Office 2007 SP2 Enterprise و Microsoft .NET Framework 3.5 را نداره واسمون بذاره ؟ اصلا هرچي كد پيدا كردين بذارين ممنون ميشم:40:
dariavosh
06-12-2011, 13:37
كد سايلنت Microsoft .NET Framework 3.5 را پيدا كردم : (dotnetfx35.exe /qb /norestart)
اگه Microsoft Office 2007 SP2 Enterprise را كدشو بگيد ممنون ميشم .
سلام
یه فایل dll هست که توش حروف عربی که به صورت ک ژ اینا رو میخوام تغییر بدم. ک رو مثلا میخوام به گ تبدیل کنم. که من با چند تا نرم افزار تست کردم نمیدونم باید چیکار کرد تو نرم افزارها؟!
برای ویندوز نیست برا یه نرم افزاره.
لطفا یکی جواب بده.
amin fear
14-06-2012, 16:13
سلام
یه فایل dll هست که توش حروف عربی که به صورت ک ژ اینا رو میخوام تغییر بدم. ک رو مثلا میخوام به گ تبدیل کنم. که من با چند تا نرم افزار تست کردم نمیدونم باید چیکار کرد تو نرم افزارها؟!
برای ویندوز نیست برا یه نرم افزاره.
لطفا یکی جواب بده.
سلام
به کمک برنامه های Resourcer که بهترین و قوی ترین نمونه آن PE Explorer است می توانی در منابع فایل های Binary مانند DLL تغییرات مختصری بدی و مثلا رشته های آن ها را عوض کنی ... اما راه حل بهتری هم وجود دارد و آن استفاده از برنامه " جهانی سازی " نرم افزارها است ... نمونه این برنامه ها مانند Lingobit Localizer و Sisulizer.Enterprise است که من به دلیل استفاده از Lingobit Localizer استفاده از آن را به شما توصیه می کنم . این برنامه حتی امکان ترجمه تمام رشته های متنی یک فایل DLL را از طریق سرویس های ترجمه آنلاین دارد . پس از اعمال تغییرات و ذخیره آن ، متوجه خواهید شد که متن برنامه تغییر یافته است .
موفق باشید .
چون من این طرفا نمیام اگه بازم چیزی خواستی بم پیغام خصوصی بده تا تاپیک را پیدا کنم .
سلام
به کمک برنامه های Resourcer که بهترین و قوی ترین نمونه آن PE Explorer است می توانی در منابع فایل های Binary مانند DLL تغییرات مختصری بدی و مثلا رشته های آن ها را عوض کنی ... اما راه حل بهتری هم وجود دارد و آن استفاده از برنامه " جهانی سازی " نرم افزارها است ... نمونه این برنامه ها مانند Lingobit Localizer و Sisulizer.Enterprise است که من به دلیل استفاده از Lingobit Localizer استفاده از آن را به شما توصیه می کنم . این برنامه حتی امکان ترجمه تمام رشته های متنی یک فایل DLL را از طریق سرویس های ترجمه آنلاین دارد . پس از اعمال تغییرات و ذخیره آن ، متوجه خواهید شد که متن برنامه تغییر یافته است .
موفق باشید .
چون من این طرفا نمیام اگه بازم چیزی خواستی بم پیغام خصوصی بده تا تاپیک را پیدا کنم .
داش ممنون. ولی برنامه یکم سخته باهاش دست پنجه نرم کردن. یکم راهنمایی کنی ممنون میشم. میخوام دنبال یه کلمه توش بگردم که با یه کلمه دیگه جایگزینش کنم کلا از اولش بگو چیکار کنم :31::11:Lingobit Localizer
amin fear
16-06-2012, 13:14
سلام
والا استفاده از برنامه که بسیار آسون و کاملا بصری است اما به طور خلاصه می گم :
برنامه را اجرا و از گزینه File/New ویزارد برنامه را اجرا کنید ، سپس نام و مکان پروژه را انتخاب و روی Next کلیک کنید ... در پنجره بعدی زبان مبدا را در بالا ( مثلا انگلیسی ) و زبان مقصد را در پایین ( مثلا فارسی Persian ) انتخاب کنید ... در پنجره بعدی می توانید فایل های DLL خود را به صورت Add Files یا اگر همه ی فایل ها را در یک پوشه ریخته اید می توانید از Add Folder استفاده کنید . بعد از Finish و اتمام ویزارد می توانید در سمت چپ برنامه و از پنل Navigation فایل مورد نظر خود را انتخاب کنید و موارد قابل ترجمه ( فارسی سازی ) آن را در سمت راست و پنجره اصلی برنامه ببینید و آن ها را ترجمه و تغییر دهید .
دو نکته :
01 : برای ترجمه Binary های .Net باید حتما .NET Framework 4.0 Full Profile روی سیستم شما نصب باشد .
02 : این برنامه تضمینی برای دسترسی به رشته های تمام فایل های Binary را نمی دهد ، به این دلیل که ممکن است فایل DLL شما توسط پکرها بسته شده باشد و باید ابتدا Unpack شود و سپس قابل استفاده شود .
موفق باشید !
اون فایل حروفاش عربی هست میخوام فارسی کنم. دو زبان وارد میکنم اولی عربی دومی فارسی؟
وقتی فایل رو اضافه میکنم و finish میکنم در پایین برنامه خطای .File was not added میده! چیکارش کنیم؟
یه فایل دیگه وارد کردم که وارد شد اون فارسی رو اصلا ساپورت نمیکنه. یعنی کلمات رو به صورت علائم خرچنگ قورباغه نشون میده تو برنامه خودش. بعد از پنجره Navigation در سمت راست اصلا نمیدونستم باهاش چیکار کنم. یکم شلوغه!
روش unpack کردن رو هم یاد بدین.
با تشکر
amin fear
17-06-2012, 14:05
اون فایل حروفاش عربی هست میخوام فارسی کنم. دو زبان وارد میکنم اولی عربی دومی فارسی؟
وقتی فایل رو اضافه میکنم و finish میکنم در پایین برنامه خطای .File was not added میده! چیکارش کنیم؟
یه فایل دیگه وارد کردم که وارد شد اون فارسی رو اصلا ساپورت نمیکنه. یعنی کلمات رو به صورت علائم خرچنگ قورباغه نشون میده تو برنامه خودش. بعد از پنجره Navigation در سمت راست اصلا نمیدونستم باهاش چیکار کنم. یکم شلوغه!
روش unpack کردن رو هم یاد بدین.
با تشکر
سلام
همانطور که قبلا هم گفتم این قبیل برنامه ها برای لود کردن رشته های متنی برنامه شما نیاز به چند عامل دارند :
1. حتما فایل شما با برنامه سازگار باشد ، برای لیست سازگاری های برنامه Lingobit Localizer در فایل Help برنامه بخش Supported Platforms را مشاهده نمایید .
2. فایل اجرایی یا دی ال ال شما به وسیله قفل های نرم افزاری Pack نشده باشد . یعنی فایل بدون هیچ لایه امنیتی باشد . در غیر اینصورت برنامه قادر به دسترسی به منابع فایل شما نخواهد بود و اخطار می دهد .
3. چیزی که خیلی از کاربران از آن غافل هستند اینه که اصلا در بسیاری از موارد فایل های ترجمه برنامه ها دررون فایل های باینری نیستند و رشته های آن ها در فایل های پیکربندی متنی مانند PO و XML ممکن است باشند . به همین دلیل وقتی شما فایل خود را در برنامه لود می کنید در پنل Navigation چیزی برای نمایش وجود ندارد !
در رابطه با روش Unpack کردن هم باید بگم که یک هم چنین درخواستی همانند تلاش برای شنا در عمق بسیار کم رودخانه و توقع داشتن برای شنا در مثلا یک دریای پرعمق است . دوست عزیز Unpacking مرحله ابتدایی از علم کراکینگ است و یک جورایی ( در صورت دستی بودن ) از خود کراکینگ سخت تر و پیچیده تر !
یادگیری این روال به سال ها تجربه شما در فرایند مهندسی معکوس وابسته و قطعا به این سادگی ها قابل دستیابی نخواهد بود ...
اما برای شروع می تونید از Unpacker های آماده ای که توسط Cracker ها نوشته شده استفاده کنید . البته این برنامه ها بسیار محدود هستند و معمولا در یک روال عادی شما را به نتیجه می رسانند و نه یک روال و لایه امنیتی پیچیده ... مثلا ترکیبی از Packer ها .
خطای File was not added به دلیل غیر قابل ویرایش بودن فایل شما به دلیل یکی از موارد ذکر شده است ...
برنامه زبان فارسی را کاملا پشتیبانی می کند و در غیر اینصورت ادعای برنامه کاملا بی معنی خواهد بود ، کافیه به عبارت Persian در لیست زبان های آن دقت کنید . من حتی به کمک سرویس های ترجمه آنلاین برنامه تمام رشته های یک فایل DLL را به کمک این برنامه فارسی کرده ام . احتمالا زبان فارسی موجود در فایل شما به صورت یونیکد نیست ... و این مشکل فایل شماست و نه برنامه .
ترتیب زبان عربی در بالا و فارسی در پایین هم برای مثال شما کاملا درست است ...
ممنون از توضیحات.
من این فایل رو لینکشو میزارم خودتون ببینید میتونید ویرایشش کنید؟
لینک:
در ضمن فونتش جوریه که وقتی صفحه رو بزرگ میکنی کلمات از هم جدا میشه وقتی کوچیکه جدا نیست. فونتشو عوض کنی نمیشه همش یه جوریه.
اینم مال یه برنامه دیگست که (فکر کنم این فایل باید باشه) فارسی نشون نمیده. خرچنگ قورباغه نشون میده تو برنامه واسه اینکه از فرستنده دیجیتال جدول پخش برنامه ها به طور زبان فارسی ارسال میشه. که یه نرم افزار برای پخش کانال از زبان فارسی به کلیشتیبانی نمیکنه. حتی تلتکست این برنامه فارسی نشون نمیده. ولی اونی که قبلا در مورد صحبت میکنم فارسی رو میشه توش درست کرد ولی به صورت عربی که گاهی کلمات خراب میشه!
اگه شما گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر داشتین خوب میفهمیدین چی میگم.
gilane-ma
29-06-2012, 19:20
ميخوام سي دي ويندوز رو بريزم تو فلش با win to flash هم نشد كسي كمك ميكنه؟
omid.sarmad
06-08-2012, 08:15
ممنون از توضیحات.
من این فایل رو لینکشو میزارم خودتون ببینید میتونید ویرایشش کنید؟
لینک:
در ضمن فونتش جوریه که وقتی صفحه رو بزرگ میکنی کلمات از هم جدا میشه وقتی کوچیکه جدا نیست. فونتشو عوض کنی نمیشه همش یه جوریه.
اینم مال یه برنامه دیگست که (فکر کنم این فایل باید باشه) فارسی نشون نمیده. خرچنگ قورباغه نشون میده تو برنامه واسه اینکه از فرستنده دیجیتال جدول پخش برنامه ها به طور زبان فارسی ارسال میشه. که یه نرم افزار برای پخش کانال از زبان فارسی به کلیشتیبانی نمیکنه. حتی تلتکست این برنامه فارسی نشون نمیده. ولی اونی که قبلا در مورد صحبت میکنم فارسی رو میشه توش درست کرد ولی به صورت عربی که گاهی کلمات خراب میشه!
اگه شما گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر داشتین خوب میفهمیدین چی میگم.
این فایل dll رو با چی می خواین ویرایش کنید؟ من حروف فارسی داخلش پیدا نکردم.
shourgashti
03-12-2012, 09:32
با سلام به همه
یه مشکل تو درست کردن ویندوز با Windows Unattended CD Creator دارم وقتی iso میگیرم و و شروع به نصی ویندوز میکنم این ایرور میده
ممنون
این فایل dll رو با چی می خواین ویرایش کنید؟ من حروف فارسی داخلش پیدا نکردم.
تازه این پست رو دیدم!
یه پی ام میدادین میگفتین پاسخ دادم! :دی
با هر چی که شد میخوام ویرایش کنم. حروف فارسی نیست توش؟ منم فک کنم پیدا نکردم یا نمیدونم چطوریاس. ولی باید باشه که!!
فکر کنم الفبا باید توش باشه.
mosafer1375
17-12-2012, 21:35
باسلام از مدیریت محترم این بخش تقاضا دارم که اگه امکان داره کل مطالب مفید این بخش رو بصورت یه فایل pdf در بیارن تا هر کسی خواست با دانلود اون فایل به کلیه سوالاتش پاسخ داده بشه متاسفانه تعداد صفحات زیاده و مطالب هم فراوان گفته شده ولی اینکع کدوم راه بهتر ه یا بهتر جواب میده مشخص نیست با تبدیل مطالب به یه فایل متنی میشه کلی صفحات رو به ارشیور فرستاد ومجددا اطلاعات جدید و سالات جدیدی در این بخش طرح بشه
ممنون میشم رسیدگی کنید
ALIREZA_NAZARI
20-06-2013, 16:49
سلام و درود به تمامی دوستان
دارم همه مطالب مهم رو گردآوری میکنم
فکر کنم با وقت محدود من حدود یک ماه دیگه حاضر میشه
دوستان pdf رو اماده نکردن
سلام
انشاالله که خوبین
یه سوالاتی در مورد nlite داشتم:
1- من با آموزشش اوکی میکنم ولی چرا قسمت تعمیر ویندوز نمیاد؟! نمیشه کاری کرد؟ چون من گاهی لازمم میشه ویندوز رو تعمیر کنم!
سی دی ویندوز بدون دستکاری هم دارم ولی بهتر بود تو اون دستکاری شده هم میومد که لازم میشه.
اون اول اول هم یه دکمه تعمیر هست تو داس اونم برداشته اون خیلی خیلی کم لازمم میشه اینم نمیشه اورد ؟ اینم تو غیردستکاری شده هستش ولی این برمیداره.
2- و سوال دیگم وقتی که داره نصب میشه فقط یه پنجره وارد کردن نام کامپیوتر بود فک کنم، این میاد. فک کنم اینو قبلا خالی گذاشتیم. حالا این از خالی گذاشته شدن میاد یا خالی هم نزاری میاد؟ نمیشه کاری کرد این پنجره هم نیاد ؟! یکسره نصب بشه دگ.
3- سوال بعدی اینکه میشه کاری کرد که آیکون های مای کامپیوتر و مای داکیومنت بعد نصب خود به خود ظاهر بشه؟ چون همیشه من بعد نصب هر دو رو همون اول دستی میارم.
4- زبان نوشتن بعد از نصب مستقیم میره رو فارسی. کجاش رو باید تغییر بدیم تو برنامه که با انگلیسی بیاد بالا؟ زبان فارسی بالای انگلیسی هست. باید بیاد پایین.
5- این ان لایت کدوم فایلو تغییر میده؟ نمیشه ما دستی تغییر بدیم؟ نکنه اون فایل INI که ذخیره میشه تو پوشه با اون کار میکنه؟!
موندم بعد از نصب چرا تو درایو سی یه چیزایی اضافه میشه. مثل پوشه و فایل!
6- سوال آخری. چطوری میشه کاری کرد که آیکون LAN وقتی فعال میکنی کنار ساعت فعال باشه فک کنم اینجور تنظمیات رو تو ان لایت نمیشه کرد!؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.