PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک ساخت ویندوز Xp

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

DariushGreat
08-01-2009, 14:40
سلام استاد tatar

من براي اديت بوت اسكرين نرم افزارهايي را دانلود كرده ام كه ويروس يابم آنها را پاك كرد مثل

آيا نرم افزار خاصي سراغ داريد كه بتوانم روي عكس موجود در بوت دستكاري بكنم؟؟

راست می گه. اگه برنامه ای سراغ داری بگو خواهشا که دیگه دردسر ادیت بوت رو نکشیم:31:

editor boot screen
--------------------------------------------

In Persian:
مرگ بر اسراییل، مرگ بر آمریکا، مرگ بر مصر، مرگ بر عربستان، مرگ بر صهیونیسم کثیف

In English:
Down with israel, Down with america, down with egypt, down with saudi arabia, down with all of Dirty zionism

In Hebrew:
עם ישראל, עם אמריקה, עם מצרים, עם ערב הסעודית עם כל הציונות מלוכלכים

In Arabic:
تسقط اسرائيل ، لتسقط امریكا ، فلتسقط مصر ، السعودية جزيره العرب فلتسقط، فلتسقط الصهيونية القذرة للجميع

DariushGreat
08-01-2009, 14:48
آقا کسی کد سایلنت مدیاپلیر 11 رو داره؟؟؟؟ هر کاری کردم گیر نیاوردم:41:

------------------------------------------------------

In Persian:

In English:
Down with israel, Down with america, down with egypt, down with saudi arabia, down with all of Dirty zionism

In Hebrew:

In Arabic:
تسقط اسرائيل ، لتسقط امریكا ، فلتسقط مصر ، السعودية جزيره العرب فلتسقط، فلتسقط الصهيونية القذرة للجميع

ha2006
09-01-2009, 01:38
آقا کسی کد سایلنت مدیاپلیر 11 رو داره؟؟؟؟ هر کاری کردم گیر نیاوردم:41:

------------------------------------------------------

In Persian:

In English:

In Hebrew:

In Arabic:

setup.exe /Q
من اينو امتحان كردم كار مي كنه !!!!!!

ha2006
09-01-2009, 01:40
با سلام
من 2 تا ويندوز xp دارم كه يكش و خودم اديت كردم و دومي هم اورجينال هست
مي خواستم يه بوت درست كنم كه هركي خواست ويندوز نصب كنه اون ويندوزي و كه ميخواد انتخاب و نصب كنه
مي خواستم بدونم چه جوري ميتونم بوت راه انداز درست كنم !!!!!
مثل mrt يا كينگ پرند درست كنم !!!!!
ممنون

Samba
09-01-2009, 10:35
با سلام
مي خواستم يه بوت درست كنم كه هركي خواست ويندوز نصب كنه اون ويندوزي و كه ميخواد انتخاب و نصب كنه
ممنون

با استفاده از نرم افزار Easy boot ميتونيد

كار باهاشم ساده هست اگه مشكلي ذاشتي بگو تا برات بگم

خود mrt هم از اون استفاده ميكنه

ha2006
09-01-2009, 15:15
با سلام
ممنون

من هر كاري كردم نشد !!!!!!!

DariushGreat
09-01-2009, 20:38
setup.exe /q
من اينو امتحان كردم كار مي كنه !!!!!!

چه جالب...!
برای من کار نمی کنه!!!:31:

TATAR.BonFire
10-01-2009, 10:47
راست می گه. اگه برنامه ای سراغ داری بگو خواهشا که دیگه دردسر ادیت بوت رو نکشیم:31:

editor boot screen
--------------------------------------------

In Persian:

In English:

In Hebrew:

In Arabic:

بابا نحوه ادیت بوت توسط فتوشاپ گفته شده.شما تنها کاری که باید انجام بدین تعویض تصویر بوت به جای تصویر خودتون در درون فتوشاپ که توضیحاتش به طور کامل داده شده.با این وسیله شما باکیفیت ترین بوت را دارین.
البته یه نرمفزاری هست که شما با استفاده از اون می تونید عکس را انتخاب کنید بعد یه بوت براتون میسازه که شما باید بوتی را که ساخته پیدا کنید و یه کپی ازش بگیرید.چون اسمش با بوت اصلی ویندوز فرق می کنه.
به احنمال زیاد تو سایت wincostomize پیداش می کنید

TATAR.BonFire
10-01-2009, 10:58
می تونید از برنامه changer xp استفاده کنید

Samba
10-01-2009, 11:59
فكر كنم نرم افزار Style XP هم بتونه اين كار رو كنه(تعويض بوت اسكرين)

zeus7610
10-01-2009, 15:52
چطور مي شه يك ويندوزي مانند ام آر تي يا پويا ساخت؟
لطفا نرم افزار هايي كه ميگذاريد كم حجم باشد.:10:
برای ویندوز XP یه کم مشکله. ولی با نرم افزار Nlite می تونی ویندوزتو سفارشی کنی. تو انجمن هم هست اگه بگردی. ولی برای تغییر کابینتهای ویندوز من اطلاعات زیادی برای XP ندارم ولی mE زو خیلی انگولک کردم./

hossein67
10-01-2009, 17:10
چه جالب...!
برای من کار نمی کنه!!!:31:

این کد سایلنت wmp11_en

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hossein67
10-01-2009, 17:26
سلام دوستان گل من؛ عمرتون مثل گل نباشه.
من از ابتدای عضویتم جزء به جزء آموزش ساخت ویندوز سفارشی رو دنبال کردم و تلاش کردم به جای دادن پست های بیهوده در زمینه کمک خواهی و گرفتن وقت گرانبهایتان، خودم مشکلاتم رو حل کنم. کمابیش هم موفق شدم. اما یه سری مشکلاتی دارم که هرکاری می کنم نمی تونم باهاشون کنار بیام. به اینجام ( بالای گلوم ) رسیده !!!:41:

نخست اینکه من فایل بوت رو با یاری فتوشاپ و با بهره گیری از پالت ویژه فایل بوت، ویرایش کردم. اما بعد از ذخیره بجای این که مثل اول سیاه باشه شد سیاه و سفید !!!:13: در طول نصب فایل NTkrnlmp.exe درست کار کرد و بوت رو درست نشون داد. اما وقتی کار به ری استارت پایانی و بوت از فایل اصلی ntoskrnl.exe می رسه، به جای اینکه عکس بوتم نشون داده بشه، عکس پیش فرض خود ویندوز نشون داده می شه... :13:بعد هم گیر می کنه و بالا نمیاد

دوم اینکه من با یاری برنامه sfx maker کدهای سایلنت رو پیدا می کنم و برای برنامه ها استفاده می کنم. در خود محیط ویندوز خیلی بی سر و صدا نصب می شن اما وقتی می خوان توی محیط نصب ویندوز، نصب همزمان بشن 1000 تا پیغام خطا میاد !!!:18: از ارور عدم اجرای فایل های نصبی تا عدم دسترسی به فایل rundll32 !!!:18:

دیگه نمی دونم چه کار کنم.:41:

ناگفته نمونه که من از برنامه vitural pc برای شبیه سازی کامپیوتر و نصب ویندوز استفاده می کنم.

تنها کاری که باید بکنی اینه که این دو فایل رو تو آخرین سرویس پک جایگزین کنی تو پوشه I386 چند تا فایل zip داری که اسمش SP1 و SP2 هست اگه همین دوتا بود این فابل ها رو تو SP2 جاگزین کن و اگه SP3 داشتی فقط تو SP3 جایگزین کن
اینجوری دیگه بعد از نصب فایل بوتی که ساختی نشون داده می شه
البته علت گیر کردنش مربوط میشه به طریقه درست کردن عکس که حتما تنظیماتش رو دست کاری کردی چون این نمونه کارهایی که گذاشتی با همچین کیفیتی تو صفحه ی بوت نشون داده نمی شه

mohamad d
12-01-2009, 13:19
با عرض سلام خدمت دوستان
خیلی میبخشید شاید جای این سوال اینجا نباشد ولی برای ساخت ویندوز سفارشی نیاز دارم ميخواستم ببينم ايا ميشود سريال نامبري که موقعه نصب نرم افزار پرسيده ميشود را حذف کرد اگر ميشود با چه نرم افزاري

hassan3810
12-01-2009, 13:32
کسی بلد نبود کدوم فایلها مال صفحه اولیه نصبه که تحت داسه همونجا که میشه پارتیشن ها رو انتخاب کرد و یا ایجاد کرد .. میخوام یه سری از نوشته ها رو تغییر بدم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه خواهشا با شتکر ..

kamran749
13-01-2009, 07:45
سلام
كارت صداي من آنبرد است و بعد از نصب ويندوز بايستي برنامه اي به نام Realtek AC97 را نصب كنم تا كارت صدا نصب شود.اما ديده‌ام كه برخي ويندوزها بعد از نصب اين برنامه را نصب كرده و كارت صدا نيز صدا دارد.چگونه اينكار را كرده‌اند و كد سايلنت آن چيست؟ ممنون:11:
اللهم صل علي محمد و آل محمد:40:

kamran749
13-01-2009, 08:09
با عرض سلام خدمت دوستان
خیلی میبخشید شاید جای این سوال اینجا نباشد ولی برای ساخت ویندوز سفارشی نیاز دارم ميخواستم ببينم ايا ميشود سريال نامبري که موقعه نصب نرم افزار پرسيده ميشود را حذف کرد اگر ميشود با چه نرم افزاري

سلام
تا آنجايي كه من اطلاع دارم اينكار شدني نيست.اما شما ميتوانيد دو كار انجام بدهيد:
1. بصورت دستي يا با برنامه nLite يك فايل WINNT.SIF درست كني و سريال نامبر را در آن وارد كني و فايل را در I386 ويندوز قرار دهي.مراحل كار در همين تاپيك آمده است.
2. مثل ويندوز MRT سريال نامبر را در چهار فايل winnt32a.dll ، winnt32u.dll ، winntbba.dll و winntbbu.dll قرار دهي تا خودش به طور خودكار نصب شود. موفق باشي:11:

مرگ بر اسراييل جنايتكار و سران خائن عرب

Samba
13-01-2009, 11:25
با عرض سلام خدمت دوستان

باسلام

دوست عزیزخودم یه مدت دنبالش بودم

فایلای ستاپ MSI رو با install shield باز کن و اونا رو دستکاری کن(مثل آفیس)

فایلای exe هم توسط restorator و res hacker قابل دستکاری هستند

موفق باشید

TATAR.BonFire
13-01-2009, 18:37
سلام
كارت صداي من آنبرد است و بعد از نصب ويندوز بايستي برنامه اي به نام Realtek AC97 را نصب كنم تا كارت صدا نصب شود.اما ديده‌ام كه برخي ويندوزها بعد از نصب اين برنامه را نصب كرده و كارت صدا نيز صدا دارد.چگونه اينكار را كرده‌اند و كد سايلنت آن چيست؟ ممنون:11:
با نرمفزار nlite می تونی این کار را بکنی.خود نرمفزار به صورت خودکار کارت صدا را روی ویندوز سفارشی می کنه

TATAR.BonFire
13-01-2009, 18:43
با عرض سلام خدمت دوستان
1. شما می توانید نرمفزار را پرتابل کرده و سریال نامبرش را بهش بدی و بعد بقیه کار ها طبق روال نصب نرمفزار همراه ویندوز هست.(آموزش طریقه پرتابل کردن هم در سایت هست.قسمت نرمفزار های پرتابل)
2. شما می توانید نرمفزار را به صورت سایلنت نصب کنید و سریال نامبر اون را از طریق رجیستری ویندوزتون که اگر این نرمفزار روی ویندوزتون نصب باشه را پیدا کنید و با اون نصب کنید.نحوه پیدا کردن سریال نامبر نرمفزار ها در رجیستری هم قبلا بحث شده.

kodakan
14-01-2009, 01:41
سلام و خسته نباشید. مشکلی دارم که امیدوارم بشه حلش کرد .من کار با برنامه pe-builder را کمی بلدم و تونستم ویندوزی رو روی سی ببرم که سیستم با ویندوز سی دی بوت بشه. ولی تا جایی که منم میدونم این فقط فایل های خام روی سی دی اصلی ایکس پی را میخواد و از روی همون فایل ها ویندوز را میسازه .من جایی دیدم که دوستی یه سی دی بوت اورد و گذاشت رو سیستم و وقتی بوت شد ویندوزی که بالا اومد درست همون ویندوزی بود که رو کامپیوترش داشت با همون بک گراند و تمامی نرم افزارهاش .من هر کاری کردم نتوستم با این نرم افزار ویندوز سیستم خودمو ببرم رو سی دی راهی برای این کار وجود داره .البته بخاطر تنظیمات خاصی که دارم و استفاده از چند برنامه خاص باید این ویندوز منتقل بشه نه فایل های خام ایکس پی که برنامه pe builer میخواد

kamran749
14-01-2009, 06:23
با نرمفزار nlite می تونی این کار را بکنی.خود نرمفزار به صورت خودکار کارت صدا را روی ویندوز سفارشی می کنه

سلام تاتارجان
ممنون از پاسخت. اما چگونه؟مگر نبايد اول آنرا سايلنت كرد؟كدسايلنت چيست؟:11:

TATAR.BonFire
14-01-2009, 12:46
سلام تاتارجان
ممنون از پاسخت. اما چگونه؟مگر نبايد اول آنرا سايلنت كرد؟كدسايلنت چيست؟:11:
نه عزیز، تو پوشه ای که ستاپ کارت صدات هست فایل هایی به پسوند ini وجود داره که توضیحات مربوط به نصب در داخلش هست که نرمفزار nlite اون ها را می خونه و جای گذاریشون می کنه.

Samba
14-01-2009, 14:28
سلام و خسته نباشید. مشکلی دارم که امیدوارم بشه حلش کرد .من کار با برنامه pe-builder را کمی بلدم و تونستم ویندوزی رو روی سی ببرم که سیستم با ویندوز سی دی بوت بشه. ولی تا جایی که منم میدونم این فقط فایل های خام روی سی دی اصلی ایکس پی را میخواد و از روی همون فایل ها ویندوز را میسازه .من جایی دیدم که دوستی یه سی دی بوت اورد و گذاشت رو سیستم و وقتی بوت شد ویندوزی که بالا اومد درست همون ویندوزی بود که رو کامپیوترش داشت با همون بک گراند و تمامی نرم افزارهاش .من هر کاری کردم نتوستم با این نرم افزار ویندوز سیستم خودمو ببرم رو سی دی راهی برای این کار وجود داره .البته بخاطر تنظیمات خاصی که دارم و استفاده از چند برنامه خاص باید این ویندوز منتقل بشه نه فایل های خام ایکس پی که برنامه pe builer میخواد

دوست عزیز با استفاده از نرم افزار Norton Ghost میتونید یه بک آپ کامل از ویندوزتون بگیرید و روی سی دی یا دی وی دی رایت کنید

آموزشش هم توسط Mb_Danger عزیز گذاشته شده بگرد پیدا میکنی

hassan3810
14-01-2009, 23:50
:40:کسی نمی دونه کدوم فایلها مال نصب اولیه ویندوز همون قسمتی که تو داس بالا میاد همون آبی رنگه که میشه پارتیشن ها رو انتخاب کرد .. فایلهاشو میخوام بدونم چیه ممنون میشم اگه کمک کنید ... با تشکر

kamran749
15-01-2009, 06:21

سلام
بهترين كار اين است كه ويندوزت را با برنامه هايي كه هست پرتابل كني و آنرا روي سي دي يا فلاش مموري بريزي و همه جا از آن استفاده كني و يا آن طور كه دوست عزيرمان Samba گفت با نرم افزار Norton Ghost يك بك آپ از ويندوزت بگير و هر گاه ويندوزت خراب شد سر سه دقيقه آنرا ري استور كن.

kamran749
15-01-2009, 06:31
سلام
ار كجا بدانيم هر فايل موجود در پوشه C:\WINDOWS\inf مربوط به چه درايو يا برنامه اي است؟

hassan3810
15-01-2009, 23:25
کسی نبود کمک کنه ؟

kodakan
16-01-2009, 01:08
سلام . چندی قبل توی یه فروشگاه یه سی دی دیدم که ویندوز پرتابل بود . این زی دی رو وقتی میذاشتی توی cd-rom سیستم از روی ویندوز سی دی بوت میشد و محیطی دقیقا شبیه ویندوز روی هارد داشت . این ویندوز پرتابل رو چطوری میسازن . منم میتونم از روی ویندوز کامپیوترم یه ویندوز پرتابل بسازم با همه برنامه هایی که نصب کردم ؟ برای ساختن برنامه های پرتابل یه چیزهایی میدونم ولی ویندوز پرتابل را نمیدونم .. این ویندوز را با چه برنامه ای و چطوری میسازن .مرسی

Samba
16-01-2009, 13:50
سلام . چندی قبل توی یه فروشگاه یه سی دی دیدم که ویندوز پرتابل بود . این زی دی رو وقتی میذاشتی توی cd-rom سیستم از روی ویندوز سی دی بوت میشد و محیطی دقیقا شبیه ویندوز روی هارد داشت . این ویندوز پرتابل رو چطوری میسازن . منم میتونم از روی ویندوز کامپیوترم یه ویندوز پرتابل بسازم با همه برنامه هایی که نصب کردم ؟ برای ساختن برنامه های پرتابل یه چیزهایی میدونم ولی ویندوز پرتابل را نمیدونم .. این ویندوز را با چه برنامه ای و چطوری میسازن .مرسی

می تونی چند تا از فایلای توش رو آپ کنی تا ببینیم

یا اسم فایلای توش رو بگو (البته با استفاده از Iso Buster )

موفق باشی

hassan3810
16-01-2009, 23:16
کسی میدونه که کدوم فایلها ماله نصب محیط داس ویندوز هست همون صفحه آبی که فایلها رو کپی میکنه و انتخاب پارتیشن و فرمت هست لطفا کمک کنید ممنون :13::41:

TATAR.BonFire
17-01-2009, 15:12
ببین من که تا حالا پیش نبودم.بعدم اگه کسی بدونه می گه لازم نیست این همه اذیت خودت کنی.

yolcu7100
19-01-2009, 14:54
بابا كاري ندارد كه الان به تو مي گويم:
استخراج boot image و ایجاد یک سی دی بوت
ما به فایل CD bootable image برای اجرا از روی CD نیاز داریم. برای اینکار ما این فایل را از یک CD ویندوز XP استخراج می‌کنیم. خوشبختانه ویندوز XP دارای یک فایل boot کاملاً قابل استفاده می‌باشد. برای این منظور از نرم افزار "isobuster" استفاده می‌کنیم.
برای این منظور CD ویندوز XP را در CD Rom گذاشته و در isobuster در قسمت سمت چپ صفحه به قسمت " Bootable CD" سی‌دی ویندوز XP می‌رویم.
در قسمت سمت راست صفحه روی "microsoft corporation.img" راست کلیک کرده
و "Extract Microsoft corporation.img" و فایل را به فولدر "bootcd" انتقال دهید.
حال زمان آن فرا رسیده تا توسط نرم افزار Nero 6 تمام فایلهایمان را گرد آوری کرده و یک CD XP قابل boot شدن ایجاد کنیم .
در Nero گزینه "(CDRom (boot" را برگزینید. در قسمت "Boot" دکمه رادیویی "imag file" را انتخاب کرده و فایل image را که در قسمت پیش از روی CD ویندوز XP استخراج کرده بودیم انتخاب کنید. سپس "enable expert setting" را چک زده مقادیر خواسته شده را بطریقه زیر تنظیم کنید
Kind of emulation : no emulation
Number of loaded sectors: ۴
در قسمت iso مقدار"file name length" را از روی جعبه کشویی به
(max. Of 31 chars(iso level 2
تغییر داده و تمام مقادیر را چک بزنید .
ضروری می‌باشد که ویرایشی از nero را استفاده کنید که دارای انتخاب
Do not add the ";1" iso file version extension
باشد در غیر این صورت ممکن است CD شما به درستی boot نشود.
سپس کلید new را زده و تمام محتویات فولدر"bootcdworking" را داخل nero ریخته و سی دی را رایت کنید.
توجه: اگر بخواهیم توسط یک CD ویندوز کامپیوترهایی با شکل های مختلف نصب کنیم می توانیم فایل winnt.sif را بر روی یک floppy بریزیم و در هر مرتبه از نصب می‌توانیم این فایل را به شکل مورد نیاز در آوریم.

دانلود فایل برای ساخت Bootabe CD یک ISO به اندازه حدودا 1 مگابایت
آدرس دانلود در وبلاگ زیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

yolcu7100
19-01-2009, 14:56

kamran749
20-01-2009, 06:14
سلام
من براي تست ويندوز و برنامه هايي كه سايلنت مي كنم ، نرم افزار VirtualBox را بر روي رايانه نصب كرده ام و همچنين يك ويندوز مجازي. اما نمي دانم برنامه هايم را چگونه روي اين ويندوز نصب و امتحان كنم.همه جا را هم جستجو كردم،چيزي نيافتم.لطفا راهنمايي كنيد.

hassan3810
20-01-2009, 09:29
کسی میدونه تو کدوم فایلها میشه قسمت اخر نصب ویندوز همون پنجره خوش آمد گویی و ایجاد یوزر که مرحله پایانی نصب هست تو کدوم فایلهایی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم ضروریه

hassan3810
21-01-2009, 18:54
کسی نبود کمکی به ما کنه ؟

nima45
21-01-2009, 20:50
برای تغییر بوت ویندوز اکس پی علاوه برتغییر فایلهایntoskrnl,ntkrnlmp موجودر فایل 1386 باید فایل driver cab را با استفاده از power archiver اکسترکت نمود واین فایلهارا نیزمیتوانید بعد از اکسترکت کردن مشاهده کنیدباید این فایلها را نیز ویرایش نمود تا بوتاسکرین دلخواه جایگزین شود در ضمن بعد از ویرایش این فایلها مجددا میتوان فایل اکسترکت شده را به driver cab با استفاده از power archiver تبدیل کرد وسی دی بوت ساخت واین بوت اسکرین ویرایش شده قابل اجرا میباشد در ضمن با استفاده از نرم افزار xp iso builder که خیلی بیشتر از nlite کار ایی داشته میتوان ویندوز دلخواه را ساخت

nima45

hassan3810
21-01-2009, 23:19
برای تغییر بوت ویندوز اکس پی علاوه برتغییر فایلهایntoskrnl,ntkrnlmp موجودر فایل 1386 باید فایل driver cab را با استفاده از power archiver اکسترکت نمود واین فایلهارا نیزمیتوانید بعد از اکسترکت کردن مشاهده کنیدباید این فایلها را نیز ویرایش نمود تا بوتاسکرین دلخواه جایگزین شود در ضمن بعد از ویرایش این فایلها مجددا میتوان فایل اکسترکت شده را به driver cab با استفاده از power archiver تبدیل کرد وسی دی بوت ساخت واین بوت اسکرین ویرایش شده قابل اجرا میباشد در ضمن با استفاده از نرم افزار xp iso builder که خیلی بیشتر از nlite کار ایی داشته میتوان ویندوز دلخواه را ساخت

nima45

میشه بگید قسمت نصب اولیه همون صفحه آبی قسمت داس که میشه پارتیشنها رو انتخاب و فرمت کرد تو کدوم فایل هست ممنون ... هنوز اون فایلهایی که گفتید رو نگا نکردم ولی یک دنیا ممنون که جواب دادید ...:11:

TATAR.BonFire
22-01-2009, 00:42
کسی میدونه تو کدوم فایلها میشه قسمت اخر نصب ویندوز همون پنجره خوش آمد گویی و ایجاد یوزر که مرحله پایانی نصب هست تو کدوم فایلهایی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم ضروریه
می خوای نوشته ها را تغییر بدی یا عکس و از اینجور حرف ها؟
برا تغییر عکس که می تونی سرچ کنی و عکس ها را پیدا و تغییر بدی واسه نوشته ها هم برات می گم(اگه کسی میتونه زود تر بگه چه بهتر چون من جایی هستم که الان نمی تونم:41:)

hassan3810
22-01-2009, 10:39
هم عکسها و هم نوشته ها رو میخوام تغییر بدم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با تشکر ...

nima45
22-01-2009, 15:54
برای تغییر loginویندوز باید فایل logonui رادر پوشه 1386 ویرایش کرد که آنهم با استفاده از نرم افزار restrator یا نرم افزار resource ---- یاresource tuner ویرایش کنیدهمچنین برای تغییر نوشته ها وتصویر صفحه setup باید فایل winntbbuرابا نرم افزارهای گفته شده تغییر داد

nima45
22-01-2009, 16:02
نرم افزار های ویرایش ویندوز نه ساخت ویندوز که به اشتباه ساخت ویندوز گفته میشود شامل nlite وnlite add on makerبرای ساخت cab ----وxp iso buider وalmeza وunattended cd creatorوWPI ,...که به اضافه چند نر م افزار دیگه مثل RESOURCER,.....میتوان ویندوز دلخواه را ساخت حتی میتوان عکسهای اصلی ویندوز را تغییر دادمن با استفاده از این نرم افزارها ویندوز را به سلیقه خودم ویرایش کردم که به نظر خودم از تمامی ویندوزهای موجود در بازاربهتر بوده

Samba
22-01-2009, 17:28

دانلود فایل برای ساخت bootabe cd یک iso به اندازه حدودا 1 مگابایت
آدرس دانلود در وبلاگ زیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا پستاي قديمي رو بالا نياريد

با تشكر

Samba
22-01-2009, 17:32
لطفا به طور نا منظم پست نديد

تاپيك مثل بعضي از تاپيك ها نظم خودشو از دست مي ده

لطفا درهم و شلخته پست نديد

موفق باشيد

hassan3810
22-01-2009, 23:12
برای تغییر loginویندوز باید فایل logonui رادر پوشه 1386 ویرایش کرد که آنهم با استفاده از نرم افزار restrator یا نرم افزار resource ---- یاresource tuner ویرایش کنیدهمچنین برای تغییر نوشته ها وتصویر صفحه setup باید فایل winntbbuرابا نرم افزارهای گفته شده تغییر داد

ممنون که جواب دادید منظور من قسمت تحت داس بود و قسمت آخر نصب ویندوز همونجا که یوزر برای ویندوز تعریف میکنی ممنون میشم اگه کسی پاسخ بده و از شما دوست عزیز صمیمانه تشکر میکنم که جواب دادید .... :10:

hossein67
24-01-2009, 08:31
ممنون که جواب دادید منظور من قسمت تحت داس بود و قسمت آخر نصب ویندوز همونجا که یوزر برای ویندوز تعریف میکنی ممنون میشم اگه کسی پاسخ بده و از شما دوست عزیز صمیمانه تشکر میکنم که جواب دادید .... :10:

اینم لیست عکس های صفحه ی نهایی نصب

فرمت همشون jp هستش

hassan3810
24-01-2009, 09:21
اینم لیست عکس های صفحه ی نهایی نصب

فرمت همشون jp هستش

ممنون دوست عزیز برای تغییر نوشته ها کدوم فایل رو باید ری سورس کرد اگه باز هم راهنمایی نمایید ممنون میشم :11:

armin t91
25-01-2009, 23:35
سلام ميخواستم بدونم چطور ميشه ويندوز مديا پلير 11 رو به همراه ويندوز نصب كرد

armin t91
25-01-2009, 23:37
لطفا جواب دهيد

armin t91
25-01-2009, 23:39
لطفا جواب مرا بدهيد با تشكر

armin t91
25-01-2009, 23:55
كسي جواب مرا نمي ده؟

hassan3810
26-01-2009, 21:30
از آپدیت جدید پک سه استفاده کن خودش میدیا پلیر 11 رو داره و نمی خواد نصب بشه ...

ha2006
27-01-2009, 00:51
از آپدیت جدید پک سه استفاده کن خودش میدیا پلیر 11 رو داره و نمی خواد نصب بشه ...
اپدیت ها واسه حفره های امنیتی هست نه واسه اپدیت برنامه ها :46:
باید کد سایلنت برنامه رو پی کنی و ...
تو تاپیک اموزشش هست !!!! بسرچ :13:

nima45
27-01-2009, 08:34
باسلام چگونه میتوان تاریخ ورژن ویندوز را تغییر دادچون آخرین ورژن ویندوز xp مربوط به 2002 بوده ولی درویندوز مربوط به MRT یا سایر شرکتها بعد از نصب ویندوز وقتی تاریخ ورژن ویندوز درPROPERTIS مربوط به MY COMPUTER راچک میکنیم تاریخ ورژن به سال 2008 تغییر یافته باتشکر؟

hassan3810
27-01-2009, 14:23
اپدیت ها واسه حفره های امنیتی هست نه واسه اپدیت برنامه ها :46:
باید کد سایلنت برنامه رو پی کنی و ...
تو تاپیک اموزشش هست !!!! بسرچ :13:

دوست عزیز شما پک سه رو از سایت مایکروسافت دانلود کن خودت متوجه میشی نازنین آپدیت هر برنامه ای و هر سیستم عاملی به منزله بروز شدن به ورژن جدید برنامه ه های اون سیستم عامل میشه اونی که شما می فرمایی پچ هست که هر روز هر هفته هر ماه هر سال واسه امنیت و یا اشکال در خود سیستم عامل و یا چیزهای دیگه از قبیل امنیت و غیره هست که میشه نصب کرد و کلا با آپدیت فرق میکنه ..:46:

Mohammad King
27-01-2009, 15:47

سلام دوست من

شما یه پست زدین دیگه نیازی به زدن پستهای دیگه نسیت هر کس بلد باشه جواب میده

شما باید خود مدیا پلیر 11 را جدا گانه بعد از نصب ویندوز نصب کنید

موفق باشید

Mohammad King
27-01-2009, 15:48
باسلام چگونه میتوان تاریخ ورژن ویندوز را تغییر دادچون آخرین ورژن ویندوز xp مربوط به 2002 بوده ولی درویندوز مربوط به mrt یا سایر شرکتها بعد از نصب ویندوز وقتی تاریخ ورژن ویندوز درpropertis مربوط به my computer راچک میکنیم تاریخ ورژن به سال 2008 تغییر یافته باتشکر؟

سلام

دوست من شما باید یه تغییری در ریجستری انجام بدین . الا ن یادم نیست ولی وقتی یادم آمد بهتون میگم

موفق باشید

hossein67
27-01-2009, 18:07

تو صفحات قبلی همین تاپیک هست حالا من یه بار دیگه میزارم

hossein67
27-01-2009, 18:09
باسلام چگونه میتوان تاریخ ورژن ویندوز را تغییر دادچون آخرین ورژن ویندوز xp مربوط به 2002 بوده ولی درویندوز مربوط به MRT یا سایر شرکتها بعد از نصب ویندوز وقتی تاریخ ورژن ویندوز درPROPERTIS مربوط به MY COMPUTER راچک میکنیم تاریخ ورژن به سال 2008 تغییر یافته باتشکر؟

برای تغییر ورژن فایل SYSDM.cpl رو از پوشه ی i386 با reshack باز کن توقسمت dialog شماره 101 رو باز کن حالا هر کاری دوست داشتی تو این قسمت انجام بده

Samba
28-01-2009, 18:25
برای تغییر ورژن فایل SYSDM.cpl رو از پوشه ی i386 با reshack باز کن توقسمت dialog شماره 101 رو باز کن حالا هر کاری دوست داشتی تو این قسمت انجام بده

ولی تو قسمت About ویندوز که تو My computert هست اونجا رو هم باید دستکاری کنید

ha2006
30-01-2009, 02:56
دوست عزیز شما پک سه رو از سایت مایکروسافت دانلود کن خودت متوجه میشی نازنین آپدیت هر برنامه ای و هر سیستم عاملی به منزله بروز شدن به ورژن جدید برنامه ه های اون سیستم عامل میشه اونی که شما می فرمایی پچ هست که هر روز هر هفته هر ماه هر سال واسه امنیت و یا اشکال در خود سیستم عامل و یا چیزهای دیگه از قبیل امنیت و غیره هست که میشه نصب کرد و کلا با آپدیت فرق میکنه ..:46:
حرف شما درسته من اشتباهی متوجه شدم ببخشید :10:

m.j_mortazavi
31-01-2009, 07:58
هنگام نصب ویندوز پیغام File \i389\ntkrnlmp.exe میده و نمیتونم ویندوز و نصب کنم؟

hassan3810
31-01-2009, 20:34
:40:
هنگام نصب ویندوز پیغام file \i389\ntkrnlmp.exe میده و نمیتونم ویندوز و نصب کنم؟

دوست عزیز احتمالا فایل رو ناقص ویرایش کردی یا یکی از گزینه ها رو حذف کردی و یا تصویرت بالای 4 بیت دقت تصویره و یا در ذخیره کردن دچاره اشکال شده فایل مورد نظر....حتما تصویر انتخابیتون روی 4 بیت دقت باشه شما میتونید فایل اصلی رو دوباره جایگزین کرده و از نو ویرایش کنید ... موفق باشید :11:

imanba
02-02-2009, 00:16
سلام چگونه می شه تصویری را که هنگام نصب ویندوز هستش تغییر داد

hassan3810
03-02-2009, 13:58

کدوم تصویر دوست عزیز ؟؟؟؟!!

Samba
03-02-2009, 15:34

با سلام

اگه منظورت همون عکسیه که توی همون صفحه 39 دقیقه نمایش داده میشه باید از دو فایل winntbba.dll

و winntbbu.dll که در پوشه I386 هست استفاده کنید و اونها رو با ریس هک باز کرده و ویرایش نمایید

موفق باشید:11:

چند بار بگم اول آموزش ها قبلی رو بخونید بعد اگه سولی داشتید بپرسید

mohsen_sir
07-02-2009, 22:12
يه سوال !
تو فلدر سيستم 32 خيلي از فايلها هستن مثله help.exeكه وقتي پاك مي كنيم بعد از 10-15 ثانيه دوباره برميگرده .ميخوام بدون قضيه چي؟چه برنامه اي اينكارو ميكنه؟آيا اطلاعات رو از رو رم برميگردونه كه اين غير منطقي به نظر مياد اگه از فايل خاصي اينكارو مي كنه چه فايلي؟!

Samba
08-02-2009, 16:12
يه سوال !
تو فلدر سيستم 32 خيلي از فايلها هستن مثله help.exeكه وقتي پاك مي كنيم بعد از 10-15 ثانيه دوباره برميگرده .ميخوام بدون قضيه چي؟چه برنامه اي اينكارو ميكنه؟آيا اطلاعات رو از رو رم برميگردونه كه اين غير منطقي به نظر مياد اگه از فايل خاصي اينكارو مي كنه چه فايلي؟!

دوست عزيز تو ويندوز يه فايله كه اسمش دقيقا يادم نيست كه به شما اجازه حذف فايلاي اصلي ويندوز رونميده

اگه بخوايد كه اون فايلا رو دستكاري يا حذف كنيد مي تونيد از طريق safe mode اينكار رو انجام بديد

mohsen_sir
08-02-2009, 16:46
دوست عزيز تو ويندوز يه فايله كه اسمش دقيقا يادم نيست كه به شما اجازه حذف فايلاي اصلي ويندوز رونميده

اگه بخوايد كه اون فايلا رو دستكاري يا حذف كنيد مي تونيد از طريق safe mode اينكار رو انجام بديد
درست دوست عزيز منم اسم همون فايلو مي خوام

kodakan
11-02-2009, 00:37
سلام .. من میخواستم بدونم میشه افیس 2003 رو بدون پنجره های سریال و پرسش های اون نصب کرد توی سی دی افیس به فایل هستش که اسمش SETUP.HTM هست که سویچ های نصب رو توضیح داده .ولی سویچی که افیس رو بطور فول و کامل نصب کنه ندیدم .من میخواستم افیس رو توی سی دی xp بزارم که وقتی ویندوز نصب میشه افیس رو هم نصب کنه البته کامل و بدون پنجره های سریال و ...... البته توی سی دی xp نرم افزار های دیگه هم گذاشتم مثل کاسپرسکی و چند برنامه دیگه همه اونها زمان نصب xp نصب میشن و کار میکنن یعنی زمان نصب xp اون برنامه ها هم نصب میشن .مشکل من توی افیس هست .ممنون میشم اگه راه حلی نشونم بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Samba
11-02-2009, 16:58
سلام .. من میخواستم بدونم میشه افیس 2003 رو بدون پنجره های سریال و پرسش های اون نصب کرد توی سی دی افیس به فایل هستش که اسمش SETUP.HTM هست که سویچ های نصب رو توضیح داده .ولی سویچی که افیس رو بطور فول و کامل نصب کنه ندیدم .من میخواستم افیس رو توی سی دی xp بزارم که وقتی ویندوز نصب میشه افیس رو هم نصب کنه البته کامل و بدون پنجره های سریال و ...... البته توی سی دی xp نرم افزار های دیگه هم گذاشتم مثل کاسپرسکی و چند برنامه دیگه همه اونها زمان نصب xp نصب میشن و کار میکنن یعنی زمان نصب xp اون برنامه ها هم نصب میشن .مشکل من توی افیس هست .ممنون میشم اگه راه حلی نشونم بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزيز

با نرم افزار install shield فايل msi آفيس رو باز كن بعد اون رو ويرايش كن

manreza71
12-02-2009, 11:34
من هم همین سوال برام پیش اومده که office 2003 رو بدون نیاز به سریال و... نصب کنم

برنامه install shild رو گرفتم اما نمیدونم کجاهای این فایل msi رو تغییر بدم
اگه تصویری یا pdf بزاری ممنون میشم

3 تا برنامه دیگه هم هست که باها شون مشکل دارم
1- انتی ویروس McAfee Enterprise 8.0i که یه فایل ستاپ با پسوند exe ویه فایل دیگه باپسوند msi داره که هر کدی میزنم فایده نداره وسایلنت نمیشه
2-برنامه پریمیر 6.5 رو هم نمیتونم سایلنت کنم
3- برنامه 3dmax م همینطور

خواهشا جواب بدید چون ناجور لنگ این کار هستم
دارم کلافه میشم

Samba
12-02-2009, 17:53
قربان آق رضا و هرچي كرده:11:

رضا گيان خود منال كام شاري؟؟ ولي درست وتي ها :31: له كو فهميد!!!!

آقا رضا به زودي آموزش اونا رو مي زارم همراه با آموزش nero 7 چون نرو هم فايلاي نصبش msi هست با ديدن

آموزش اون ميتونيد فايلاي ديگه رو اديت كنيد

موفق باشيد:40:

رضا گيان اگه تيونيد آي ديت بيه پيم تا يه كم بچتيمن.:10:

Samba
15-02-2009, 15:46
با سلام

اينم آموزش حذف سريال Nero در قالب swf يا همون فلاش

البته من اين كار رو روي چندتا نرم افزار انجام دادم

دوستان اگه ميتونيد امتحان كنيد تا اگه مشكلي داره با هم حل كنيم

manreza71
15-02-2009, 19:15
اقا سجاد ممنون من الان نرو 7 رو دارم ولی درقالب یه فایل exe
دستت خیلی درد نکنه مشکل من در Office هست سه تا فایل msi داره که هیچ راهی نداره بهشون سریال رو بدی اسمشون هم همینه

OWC10.MSI
OWC11.MSI
PRO11.MSI

اگه ممکنه آموزش اونرو بزار
البته نصب پریمیر 6.5 وانتی ویروس مکافی هم برام خیلی مهمه منتظر اموزشت هستم

قربون هر چی کرده برم

apachy
18-02-2009, 22:58
سلام .
اقا کسی کد سایلنت nod 32 رو داره ؟؟؟.
ممنون میشم بذاره.

Samba
20-02-2009, 17:51
سلام .
اقا کسی کد سایلنت nod 32 رو داره ؟؟؟.
ممنون میشم بذاره.

به احتمال زیاد q/ باشه

موفق باشید

Samba
20-02-2009, 17:53
آقا رضا هنوز وقت نکردم

راستی این فایل تو آفیس MRT بود یه نگاهی بنداز ببین چیزی می فهمی

با install shield باز میشه

Alidady
20-02-2009, 23:21
باسلام.
کد سایلنت nod 32 v,2.70.32 رو اگه کسی داره بذاره .
با تشکر .

manreza71
21-02-2009, 13:02
آقا رضا هنوز وقت نکردم

راستی این فایل تو آفیس MRT بود یه نگاهی بنداز ببین چیزی می فهمی

با install shield باز میشه

سجاد اواتور جدیدت خیلی قشنگ هست مبارک باشه
خیلی ممنون از لطفی که داشتی اما هنوز مشکل حل نشده - یه سوال
همون طور که می دونی شرکت Mrt هر سال پکی از نرم افزار ها رو با نام Magick Pack تولید میکنه که به قول خودشون نیاز به وارد کردن شماره سریال ندارن - اما من 2 سال پیش یه سی دی از همین شرکن Mrt گرفتم که برنامه هاشو نمی شد روی هارد کپی کرد اونم به خاطر یه علا متی بود که اول اسم فاایل اومده بود خوب حالا سوال من اینه که آیا نرم افزار های جدید Mrt روی هارد کپی میشن یا نه . اگه کپی بشن واقعا عالیه وخیلی از نرم افزار هارو میشه بدون مشکل همراه ویندوز نصب کرد.
اگه وقت کردی وآموزش سایلنت کردن Office رو هم گذاشتی بهتر

Samba
22-02-2009, 17:07
همون طور که می دونی شرکت Mrt هر سال پکی از نرم افزار ها رو با نام Magick Pack تولید میکنه که به قول خودشون نیاز به وارد کردن شماره سریال ندارن - اما من 2 سال پیش یه سی دی از همین شرکن Mrt گرفتم که برنامه هاشو نمی شد روی هارد کپی کرد اونم به خاطر یه علا متی بود که اول اسم فاایل اومده بود خوب حالا سوال من اینه که آیا نرم افزار های جدید Mrt روی هارد کپی میشن یا نه . اگه کپی بشن واقعا عالیه وخیلی از نرم افزار هارو میشه بدون مشکل همراه ویندوز نصب کرد.

سلام

ممنون

آقا رضا با Iso Buster مي تونيد فايلها رو از cd هاي mrt بيرون كشيد

Aryan-0311
22-02-2009, 22:52

این بخا طر این است که نام فایل غیر مجاز است شم می توانید از
Dos
استفاده کنید.:21:

manreza71
25-02-2009, 14:56
از دوستان کسی میدونه چه جوری میشه بازی رو که دوست داریم در قسمت Game ویندوز قرار داد

khofashshab
26-02-2009, 20:13
به زودی زووووووووووود در این تاپیک چگونگی ساخت ویندوز دستکاری شده را با کیفیت عالی به دوست داران آموزش خواهم داد.

سلام بچه ها یک کمک فورییییییییییییییییییی خواهش می کنم
من خودم یک ویندوز درست کردم فقط یک مشکل بزرگ دارم صفحه ی بوت اسکرین را نتونستم درست کنم خواهش می کنم یکی به طور کلی (جز به جز) بهم توضیح بده:2::2::2::2::20::20::20:

manreza71
27-02-2009, 17:13
من خودم یک ویندوز درست کردم فقط یک مشکل بزرگ دارم صفحه ی بوت اسکرین را نتونستم درست کنم خواهش می کنم یکی به طور کلی (جز به جز) بهم توضیح بده
نمیدونم چرا هرکی اینجا میاد قبلا بلد بوده ویندوز رو تغییر بده که این جای سوال داره
ببین دوست عزیز تو یه تشکر خشک و خالی از بچه ها نکردی وهمه تایپیک روخوندی وحالا میگی خودم ویندوز درست کردم واقعا برات متا سفم - دوستان زیادی از جمله محمد صادق - سجاد وحسین و... زحمت کشیدن تانتیجه به دست بیاد اما هر کی از راه میرسه قبلا پروفسور بوده وهمه چیز رو میدونسته وحالا برای سوالات مسخره ای اینجا میاد که جوابشون صد بار داده شده
همین شماها هستید که باعث می شید هر کی هر چی بلده به کسی نگه
برات متاسفم

Samba
28-02-2009, 14:56
سلام بچه ها یک کمک فورییییییییییییییییییی خواهش می کنم
من خودم یک ویندوز درست کردم فقط یک مشکل بزرگ دارم صفحه ی بوت اسکرین را نتونستم درست کنم خواهش می کنم یکی به طور کلی (جز به جز) بهم توضیح بده:2::2::2::2::20::20::20:

دوست عزيز براي سؤال شما هم جستجو كنيد پيداش مي كنيد

meghdaad
06-03-2009, 03:21
سلام
کسی میدونه با Paint ویندوش XP میشه هنگام تبدیل BMP به JPG درصد کوچک سازی JPG تغییر داد؟

sbs
06-03-2009, 14:16
چطوری میشه تو منوی استارت(قسمت سمت راست,جایی که My cumputer و ... هستند) برنامه یا پوشه اضافه کرد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
(در XP

Samba
06-03-2009, 17:31
سلام
کسی میدونه با paint ویندوش xp میشه هنگام تبدیل bmp به jpg درصد کوچک سازی jpg تغییر داد؟

دوست عزيز اينجا جاش نيست

سؤالتون رو واضح تر بگيد

Samba
06-03-2009, 17:33
چطوری میشه تو منوی استارت(قسمت سمت راست,جایی که my cumputer و ... هستند) برنامه یا پوشه اضافه کرد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(در xp

تا اونجايي كه من مي دونم و باهاش ور رفتم نميشه

TATAR.BonFire
12-03-2009, 14:18
سلام بر دوستان و استادان گرامی
دوست عزیزم جناب Samba خان به من پیتم دادن که پیدات نیست، من شرمنده شما هستم که توی بحث ها شرکت نمی کنم. به جد بگویم که درسهایم سنگین هست و زیاد نمی تونم پای کامپیوتر بشینم و کامپیوتر هم زیاد در اختیارم نیست. به همین دلایلی که عرض شد ما گرفتاریم. شما به بزگواری خودتون ما را ببخشد. انشاءالله بتوانم جبران کنم
البته تا وقتی که استادان گرامی حضور فعال دارند ما کاره ای نیستیم.

Samba
13-03-2009, 12:16
اختيار داريد آقا محمد

شما سرور ما هستيد

Samba
16-03-2009, 16:26
سلام

انگار ديگه از رفقاي قديمي كسي سر نمي زنه

يه مبحث جديد رو دارم روش كار مي كنم اونم استفاده از پكينگ فايلها تو ساخت ويندوزه

اگه دوستان نظري داشتن بگن

ممنون

vahid_d_d_d
18-03-2009, 00:37
سلام من از اول تا اخر این تاپیک را خوندم ولی جایی نگفتید فایلی که برای عوض کردن اون صفحه ای که کلید ریست و خاموش و استنبای و صفحه لوگ اف و سوئیچ هست کجای 1386 است یه برنامه دارم به اسم WindowBlinds توی این برنامه یه تم داره که ویندوز رو میکنه خود ویستا اسمش هم اینه
Aero Style Glass di
میخوام ای برنامه حین نصب ویندوز نصب بشه و خود به خود اون تم را انتخاب بکنه
من توی ریجستری دنبالش گشتم ولی نبود اگه کسی میتونه کمکی بکنه :41:

Samba
18-03-2009, 11:37
سلام من از اول تا اخر این تاپیک را خوندم ولی جایی نگفتید فایلی که برای عوض کردن اون صفحه ای که کلید ریست و خاموش و استنبای و صفحه لوگ اف و سوئیچ هست کجای 1386 است یه برنامه دارم به اسم WindowBlinds توی این برنامه یه تم داره که ویندوز رو میکنه خود ویستا اسمش هم اینه
Aero Style Glass di
میخوام ای برنامه حین نصب ویندوز نصب بشه و خود به خود اون تم را انتخاب بکنه
من توی ریجستری دنبالش گشتم ولی نبود اگه کسی میتونه کمکی بکنه :41:
nدوست عزيز سوالتون تكراري هست

براي شوت داون از فايلmsgina.dll استفاده كنيد .

قبل از دادن پست جديد سرچ كنيد

vahid_d_d_d
18-03-2009, 20:40
کدومش تکراری بود من که هرچی دنبال درست کردن اون برنامه گشتم چیزی ننوشته بودید
در ضمن اون فایلی که گفته بودید فقط برای شوت داون بود و لوگاف توش نبود و من وقتی اونو تغییر دادم و ریختمش تو سیستم هیچ تغییری تو اون صفحه نشد در نتیجه یه فایل دیگه برای این کارو باید دست کاری کنیم

Samba
19-03-2009, 16:08
کدومش تکراری بود من که هرچی دنبال درست کردن اون برنامه گشتم چیزی ننوشته بودید
در ضمن اون فایلی که گفته بودید فقط برای شوت داون بود و لوگاف توش نبود و من وقتی اونو تغییر دادم و ریختمش تو سیستم هیچ تغییری تو اون صفحه نشد در نتیجه یه فایل دیگه برای این کارو باید دست کاری کنیم

دوست عزيز تو انجمن بود نه تو تاپيك

براي لوگ آف هم فايل shell32.dll رو بايد تو قسمت bitamp تغيير بديد

اگه اينطور پيش بره ديگه به اين تاپيك نميام از دوستان هم ميخوام در صورت ادامه سوالات رو از طريق پيام خصوصي در ميان بگذارن

هر روزتان نوروز :10: نوروزتان پيروز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شهرام11
21-03-2009, 13:37
با تشكر از sambaعزيز

اين بهترين آموزشي بود كه تا حالا ديده ام -در سايتهاي ديگر هم ديده بودم واي اين كجا وآن كجا

سال نو شما هم مبارك

صميمانه تشكر ميكنم

hamed-pc
23-03-2009, 17:55
در هنگام تبدیل فایلهای exe به cab حجم فایلهال cab شده بیشتر از اصلیش میشه. آیا برای این که حجمشون بیشتر نشه راهی است؟

omid emamhadi
23-03-2009, 23:23
با سلام خدمت اساتيد محترم كه اين تاپيك رو زدتد و امثال من كه بلد نبوديم ويندوز سفارشي درست كنيم را راهنمايي كردند.اين تاپيك الحمدالله داره خوب پيش ميره و به نوبه خودش جامع هست و البته خيلي از مسائل در حين كار پيش مياد كه با كمي تمرين و نااميد نشدن ميشه اونا رو حل كرد. من درخواست دارم كه بزرگان دلسرد نشن و به راهنماييهاي خودشون ادامه بدهند. مثلا الان يكي از مسائلي كه فكر كنم آموزش كاملش گذاشته نشده نصب آفيس 2003 همراه با ويندوز است كه جاش توي اين تاپيك خيلي خاليه.اي كاش بزرگان اموزش كامل و مرحله به مرحله رو همراه با تصوير ميگذاشتند كه اميدوارم در آينده اين آموزش هم گذاشته بشه تا بيش از پيش اين تاپيك مفيد واقع بشه.ممنون و سپاسگذار.

TATAR.BonFire
24-03-2009, 10:25
من موندم آخه چه جوری می خوای یه ویندوز خوب درست کنی و آفیس با اون حجمش هم بزاری تا باهاش نصب بشه.
البته از حرف من ناراحت نشین. خودم دنبالشم تا رازش را بدست بیارم.البته با کمک شما دوست عزیز( Omid Emamhadi)
یه راهش اینکه افیس را پرتابل کنید که کاری نداره. برای اینکه بدون پرتابل نصب بشه به احتمال باید یه آفیسی داشته باشین که توی یک فایل نصبی باشه.مثل آفیس 2007 که همش توی یک فایل نصبی هست که اول خودش فایل ها را ایکسترکت می کنه بعدم نصب.

Samba
24-03-2009, 12:28
من موندم آخه چه جوری می خوای یه ویندوز خوب درست کنی و آفیس با اون حجمش هم بزاری تا باهاش نصب بشه.
البته از حرف من ناراحت نشین. خودم دنبالشم تا رازش را بدست بیارم.البته با کمک شما دوست عزیز( omid emamhadi)
یه راهش اینکه افیس را پرتابل کنید که کاری نداره. برای اینکه بدون پرتابل نصب بشه به احتمال باید یه آفیسی داشته باشین که توی یک فایل نصبی باشه.مثل آفیس 2007 که همش توی یک فایل نصبی هست که اول خودش فایل ها را ایکسترکت می کنه بعدم نصب.

تاييد ميشه

چي شده محمد آقا از اين ورا؟؟؟؟؟؟!!!!

omid emamhadi
24-03-2009, 13:48
با سلام خدمت جناب تاتار و samba .من ويندوز ديدم مثل mrt يا ويندوزهاي ديگه كه آفيس 2003 با اونها نصب ميشه ولي حرف جناب تاتار درسته.بصورت كامل نصب نميشه.اينكه بصورت كامل منظورم اينه كه آفيس نصب ميشه ولي يه چيزهايي مثل حاشيه هاي wordو فرمول نويسيش نصب نميشه كه اونهارو با گذاشتن سي دي آفيس ميشه نصب كرد.ولي همين كه مدت زماني براي نصب آفيس جلو ميافتيم غنيمته.
ميدونيد توي فروم nlite توضيح زياد داره ولي چون به فارسي نيست يك خورده سخته فهميدنش.فكر كنم به يك سري ابزار نياز داره مثل slipstream Office 2003 يا چيزهاي ديگه و يك سري كد كه بايد يك ذره تلاش كرد تا فهميد.
لينك زير در nlite هستش البته بايد عضو انجمن بود تا كامل ديده بشه.

اليته من يك فايل آفيس 2003 رو بصورت زيپ از يكي از همين سي دي ها بيرون كشيدم كه 71 مگابايته.ولي نميدونم به چه صورته.اميدوارم با راهنماييهاي همديگه بتونيم به اين مهم دست پيدا كنيم.
ممنون و سپاسگذار

mr-secret
24-03-2009, 16:41
اقا شرمنده اینترنت من نفتیه تا برسم 80 صحفه رو نگاه کنم 2 روز طول میکشه
فقط سوال که داشتم نمیدونم کسی پرسیده یا نه
من چندتا ویندوز دارم که میخواهم انها را در یک دی وی دی رایت کنم طوری که موقع نصب تعیین کنم که کدام را نصب کنم
یعنی ویستا و چندتا ویندوز اکس پی در یک دی وی دی برای نصب هم به دلخواه انتخاب بشن
مرسی منتظر جوابت هستم

Samba
24-03-2009, 17:36
سلام

دوست عزيز ميتونيد فايلايي كه mrt تو سي دي آفيسش قرار داده (كه فرمتشون msi هست) رو با install shield باز

كنيد و اونجا از حذف كردن سريالش سر در بياريد

TATAR.BonFire
25-03-2009, 12:35
خیلی ها دنبال تغییر نوشته های داس نصب ویندوز هستند.(همون قسمتی که پارتیشن ها را تعیین می کنیم هم قبلش هم بعدش)
این نوشته ها تو چند جا میشه تغییر داد ولی یکیش را من پیدا کردم (شاید خودتون هم پیدا کرده باشین و در پست های قبلی گفته باشین چون پیداش نکردم می گم) فایلی هست به اسم setupldr.bin که باید با notepad بازش کنین.تو سطر های آخری نوشته.
البته من بعضی قسمت ها را تغییر دادم یه نواقصی پیش می آمد که برخیش جدی و برخیش قابل چشم پوشی بودند.
موفق باشید

TATAR.BonFire
25-03-2009, 12:41
اقا شرمنده اینترنت من نفتیه تا برسم 80 صحفه رو نگاه کنم 2 روز طول میکشه
فقط سوال که داشتم نمیدونم کسی پرسیده یا نه
من چندتا ویندوز دارم که میخواهم انها را در یک دی وی دی رایت کنم طوری که موقع نصب تعیین کنم که کدام را نصب کنم
یعنی ویستا و چندتا ویندوز اکس پی در یک دی وی دی برای نصب هم به دلخواه انتخاب بشن
مرسی منتظر جوابت هستم
حقیقتش دوست گرامی شما باید دنبال نرمفزاری بگردین که قابلیت ساخت چند بوت را داشته باشه (multi boot) در پست های قبلی یکی دو نرم افزار معرفی شد برای ساخت بوت ایکس پی نمی دونم برای ویستا هم میتونه بسازه یا نه. اسمش قکر کنم EZB Systems باشه

Samba
25-03-2009, 14:22
حقیقتش دوست گرامی شما باید دنبال نرمفزاری بگردین که قابلیت ساخت چند بوت را داشته باشه (multi boot) در پست های قبلی یکی دو نرم افزار معرفی شد برای ساخت بوت ایکس پی نمی دونم برای ویستا هم میتونه بسازه یا نه. اسمش قکر کنم EZB Systems باشه

اسمش easy boot هست آقا محمد

mr-secret
26-03-2009, 19:23

مرسی دوست عزیز
کسی نیست اموزشش رو بزاره یکم پیچیده هست کارش از طریف منوی help برنامه تونستم اکس پی بوتیبل بسازم ولی بقیه کارو رو نمیدونم مثلا واسه ویستا یا یه سی دی مثل hiren

TATAR.BonFire
28-03-2009, 13:53
مرسی دوست عزیز
کسی نیست اموزشش رو بزاره یکم پیچیده هست کارش از طریف منوی help برنامه تونستم اکس پی بوتیبل بسازم ولی بقیه کارو رو نمیدونم مثلا واسه ویستا یا یه سی دی مثل hiren
نسخه جدیدش برای ویستا هم کار میده. خودش بوت ویستا را گزاشته همون طور که برای ایکس پی ساختی برای ویستا هم همون جوریه ولی باید بوت ویستا را قرار بدی.
حالا اگه شد برات یه آموزش کوچولو می زارم.

mr-secret
28-03-2009, 20:20
نسخه جدیدش برای ویستا هم کار میده. خودش بوت ویستا را گزاشته همون طور که برای ایکس پی ساختی برای ویستا هم همون جوریه ولی باید بوت ویستا را قرار بدی.

مرسی دوست عزیز
من فقط به شما امید دارم
19 این برج میرم آش خوری چند تا ناقصی معلومات دارم که میخوام اونارو تکمیل کنم بعد برم
دی وی دی بوتیبلی که میخوام بسازم اینجوریه که عکسشو میزام
فقط اولین xp رو همونطور که گفتم ساختم ولی یه مشکل دیگه اینکه اموزشی که خود برنامه داده فولدر i386 رو کپی میکنه در حالی که یکی از ویندوزهای من که خیلی وام مهمه یک پگ درایور با خود همراه داره که خیلی واسم مهمه
چه جوری میشه اونم قابل استفاده کرد موقع نصب ویندوز درایورهای موجو هم نصب بشه
ویندوزی اولی این خصوصیت رو داره ولی با راهنمایی که برنامه کرده دیگه این خاصیت از بین میره و فقط
فولدر i386 کپی میشه
ممنون میشم کمک کنی این دی وی دی رو بسازم
فعلا....

TATAR.BonFire
28-03-2009, 22:13
درایور ها که با نرمفزار nlite میشه توی ویندوز قرار داد. (از حرف هات زیاد نقهمیدم).تو می تونی کار هات را با این نرم افزار تموم کنی یعنی منو ها و تنظیمات را انجام بدی ولی با نرمفزار nlite باقی کار ها را انجام بدی کافیه در آخر برای ساختن boot iso بوت نرمفزار ezb انتخاب کنی تا با اون دی وی دیت بوت بشه.(حتما هم باید همین کار را بکنی)

mr-secret
29-03-2009, 15:07
درایور ها که با نرمفزار nlite میشه توی ویندوز قرار داد. (از حرف هات زیاد نقهمیدم).تو می تونی کار هات را با این نرم افزار تموم کنی یعنی منو ها و تنظیمات را انجام بدی ولی با نرمفزار nlite باقی کار ها را انجام بدی کافیه در آخر برای ساختن boot iso بوت نرمفزار ezb انتخاب کنی تا با اون دی وی دیت بوت بشه.(حتما هم باید همین کار را بکنی)

میدونی داداش من اون عکسی که گذاشتم میخوام همچین دی وی دی بسازم خوب؟
اون ویندوز اولی خودش وقتی نصب میشه همه درایور ها باهاشه ولی با این روش که easybot باهاش ویندوز بوتیبل میکنه درایورها از دست میره چون پک درایور ها تو یه فولدر به اسم OEM هستش و من فقط فولدر i386 رو کپی میکنم
شما میگد که درایور هارو با ویندوز دوباره با nlite سر هم ببندم؟
میشه یک اموزش به قول خودتون کوچولو از این برنامه بزارید که چندتا اکس پی و یک ویستا توش بوتیبل بشن؟
مسی فعلا....

mahdi1535
01-04-2009, 10:37
من ميخوام توي سي دي ويندوز تغييري بدهم طوري كه موقعي كه ويندوز نصب ميشه يه فايل كه توي System32 هست . خودكاراجرا بشه . من يه ويندوز دستكاري شده ديدم كه اينطوري بود

omid emamhadi
02-04-2009, 08:07

با سلام خدمت جناب تاتار.آقا اگر تونستي آموزش كامل اين برنامه رو بذار.من خيلي وقته كه توي قسمت آموزش درخواست دادم ولي هنوز كسي جواب نداد.:41:
منبع آموزش فارسي اين برنامه خيلي كمه.
البته در فروم خودش در مورد تمام جزئياتش بحث شده ولي افسوس انگليسي هستش.

omid emamhadi
09-04-2009, 07:53
كجايييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييين؟:19::19:

lahijsabz
12-04-2009, 09:24
سلام به همه دوستان
من آرش از لاهيجان هستم و يه شركت نرم افزاري دارم
كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه چه طور مي تونم boot screen ويندوز رو قبل نصب تغيير بدم

Samba
13-04-2009, 17:35
سلام به همه دوستان
من آرش از لاهيجان هستم و يه شركت نرم افزاري دارم
كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه چه طور مي تونم boot screen ويندوز رو قبل نصب تغيير بدم

تكراري

لطفا search كنيد

mahdi1535
19-04-2009, 17:22
من چطوري ميتونم تغييري توي CD ويندوز Xp بدم كه به جاي كلمه Microsoft در همه جاي ويندوز ،اسم دلخواه خودمون را گذاشت

Samba
21-04-2009, 17:45
من چطوري ميتونم تغييري توي cd ويندوز xp بدم كه به جاي كلمه microsoft در همه جاي ويندوز ،اسم دلخواه خودمون را گذاشت

سلام

دوست عزیز شما باید تک تک فایلها رو باز کرده (با ریس هکر) و اونها رو ویرایش کنید

موفق باشید

iman_g
26-04-2009, 15:55

خلاصه ای از اموزشهایی که تا به اینجا در این تاپیک گفته شده رو من به صورت فایل pdf در آوردم امیدوارم به خوبی استفاده کنید... آدرس رنگی لینک را کپی و در مرورگر وارد نمایید سپس شروع به دانلود کردن کنید. در صفحه باز شده بر روی download now کلیک کنید تا فایل دانلود شود.

تـــوجــه : :40:

از دوستان عزیز و حرفه ای تقاضا دارم ، دوستان تازه واردی که شروع کارشون با این آموزش هاست لطفا" آدرس این صفحه رو لینک کنند تا آنها هم بتوانند اموزش کامل رو داشته باشند... با تشکر از شما...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----> آموزش تغییر صفحه آبی رنگ ویندوز هنگام نصب 37 دقیقه ای

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/color]] (آموزش تغییر بوت ویندوز به روشی آسان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/color]] (آمــوزش تغییر لوگاین ویندوز xp به صورت کامل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/color]] ( ---->آموزش نرم افزار nlite برای سفارشی کردن ویندوز دلخواه خود ( مقدماتی )*

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/color]] (اینم آموزش پیشرفته و کامل نرم افزار nlite برای ساخت ویندوز سفارشی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/color]] (آموزش کار با برنامه addon maker

مــــــــوفـــق باشـــیــد ... :40:

لینک ها خراب هستن اگه ممکنه جایگزین کنید

احمد ترابی
27-04-2009, 11:22
برای نصب ویندوز wistaباید چکار کنیم
راستی از توی خود ویندوز نمیشه نصب کنم چون اصلا بالا نمیاد
باید بوت کنم؟

Samba
27-04-2009, 16:45
برای نصب ویندوز wistaباید چکار کنیم
راستی از توی خود ویندوز نمیشه نصب کنم چون اصلا بالا نمیاد
باید بوت کنم؟

دوست عزيز سر در تاپيك رو نگاه كنيد بعد پست بديد

mahdi1535
30-04-2009, 11:58
من چطوري ميتونم تمامي آيكونهاي ويندوز را عوض كنم .
مثلا من يكي از نرم افزارهايي كه خودش تغييراتي را روي Xp اعمال ميكنه مثل Vista Transformation را نصب كردم
و سپس فايل Shell32.dll اونو كه توي System32 كپي كرده بود را برداشتم و يه فايل هم از توي سي دي ويندوز و از پوشه 1386 پيدا كردم كه اين فايل توش بود و بعد اين فايل را جايگزين كردم و سپس ويندوز را كه نصب كردم بعضي از آيكونهاش عوض شده بود و بعضي هم نه همون آيكونهاي قبلي ويندوز هست . آيا فايل ديگه ايي را هم بايد جايگزين كنم . اگه ميشه راهنمايي كنيد كه دقيقا بايد چيكار كنم

Samba
30-04-2009, 19:02
من چطوري ميتونم تمامي آيكونهاي ويندوز را عوض كنم .
مثلا من يكي از نرم افزارهايي كه خودش تغييراتي را روي Xp اعمال ميكنه مثل Vista Transformation را نصب كردم
و سپس فايل Shell32.dll اونو كه توي System32 كپي كرده بود را برداشتم و يه فايل هم از توي سي دي ويندوز و از پوشه 1386 پيدا كردم كه اين فايل توش بود و بعد اين فايل را جايگزين كردم و سپس ويندوز را كه نصب كردم بعضي از آيكونهاش عوض شده بود و بعضي هم نه همون آيكونهاي قبلي ويندوز هست . آيا فايل ديگه ايي را هم بايد جايگزين كنم . اگه ميشه راهنمايي كنيد كه دقيقا بايد چيكار كنم

دوست عزيز سوالتون تكراري هست

براي تغيير ديگر آيكون هاي ويندوز از فايل explorer.exe و mydocs.dll استفاده كنيد.

براي بار n ام لطفا قبل از دادن پست سرچ كنيد :32:

mahdi1535
01-05-2009, 22:43
دوست عزيز من اين كار را هم كردم ولي آيكونهاي Control Panel تغيير نميكنه و براي عوض كردن اين آيكونها كجا را بايد تغيير بدم در ضمن من فايلهاي با پسوند CPL را هم دستكاري كردم ولي همش تغيير پيدا نمي كنه

TATAR.BonFire
02-05-2009, 16:11
دوست عزيز من اين كار را هم كردم ولي آيكونهاي Control Panel تغيير نميكنه و براي عوض كردن اين آيكونها كجا را بايد تغيير بدم در ضمن من فايلهاي با پسوند CPL را هم دستكاري كردم ولي همش تغيير پيدا نمي كنه

تو پست ها یی که در مورد تغییر آیکون ها صحبت می کردیم فایل های زیادی را اسم بردم که اگر اون ها را تغییر بدی مشکلت حل میشه.نه تنها ایکون های control panel بلکه چیز های دیگه هم تغییر میده

bbr4u
03-05-2009, 01:36
با عرض سلام و خسته نباشید
من دو تا بوت اسکرین ساختم و تو سی دی ویندوز ریختم
رو بعضی کامپیوتر ها دو تای خودم رو نشون میده
یه سفید درست کردم و یه سیاه
ولی مشکل اینجاست که بعضی وقتا بوت اسکرین خود ویندوز ایکس پی نشون میده
البته رو کامپیوتر دیگه ای
میشه آدرس اون بوت اسکرین رو به من بدین که کجای سی دی هستش ؟
Version 5.1 (Build 2600.xpsp.050928-1517 : Service Pack 2)
این همان ویندوز
و من فایل های زیر رو همهگی عوض کردم
ntkrnlmp.exe
ntkrnlpa.exe
ntkrpamp.exe
ntoskrnl.exe
در پوشه DEVICE.CA_
و همچنین فایل های به همین اسم رو در پوشه SP2.CA_ عوض کردم ولی بازهم
رو بعضی رایانه ها بوت اسکرین معمولی خود ویندوز رو میاره

لطفا کمکم کنید
با تشکر

bbr4u
03-05-2009, 23:58
کسی نبوووووود؟؟؟

Samba
07-05-2009, 16:03
نمی دونم ارزشش رو داره سوالات جواب بدم یا نه ؟!؟!؟!؟!دوست عزیز به آدرس برید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید MB_Danger جواب شما رو دادن

Samba
20-05-2009, 19:02
با سلام به همه دوستان

خيلي از دوستان تقاضا داشتن تا ويندوز ويستا رو سفارشي كنن

حالا اين شما و اين هم نرم افزار VLite

لينك دانلود

h_radnoosh
22-05-2009, 21:41
لینک ها خراب هستن اگه ممکنه جایگزین کنید

سلام لینکها را جایگزین کنید ممنون

Samba
23-05-2009, 07:51
سلام لینکها را جایگزین کنید ممنون

منظورتون كدوماست؟؟

h_radnoosh
23-05-2009, 13:45
خلاصه ای از اموزشهایی که تا به اینجا در این تاپیک گفته شده رو من به صورت فایل pdf در آوردم امیدوارم به خوبی استفاده کنید... آدرس رنگی لینک را کپی و در مرورگر وارد نمایید سپس شروع به دانلود کردن کنید. در صفحه باز شده بر روی download now کلیک کنید تا فایل دانلود شود.

تـــوجــه :

از دوستان عزیز و حرفه ای تقاضا دارم ، دوستان تازه واردی که شروع کارشون با این آموزش هاست لطفا" آدرس این صفحه رو لینک کنند تا آنها هم بتوانند اموزش کامل رو داشته باشند... با تشکر از شما...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----> آموزش تغییر صفحه آبی رنگ ویندوز هنگام نصب 37 دقیقه ای

[/url] ----> آموزش تغییر بوت ویندوز به روشی آسان

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -----> آمــوزش تغییر لوگاین ویندوز xp به صورت کامل

---->آموزش نرم افزار nlite برای سفارشی کردن ویندوز دلخواه خود ( مقدماتی )*

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ----->اینم آموزش پیشرفته و کامل نرم افزار nlite برای ساخت ویندوز سفارشی

[url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] ----->آموزش کار با برنامه addon maker

این لینک ها

Samba
23-05-2009, 18:00

تـــوجــه :

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -----> آمــوزش تغییر لوگاین ویندوز xp به صورت کامل

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ----->اینم آموزش پیشرفته و کامل نرم افزار nlite برای ساخت ویندوز سفارشی

[url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] ----->آموزش کار با برنامه addon maker

این لینک ها

دوست عزيز كارتون خوب بود

ولي اگه ميتونيد لينكها رو داخل تگ كد بذاريد تا راحت تز قابل استفاده باشن

omid emamhadi
25-05-2009, 22:24
با سلام خدمت دوستان.آقا اين آموزش easyboot رو هر كسي ميدونه با تصوير بذاره تا پيش از پيش اين تاپيك پر بار تر بشه.:10:

Samba
01-06-2009, 17:53
با سلام خدمت دوستان.آقا اين آموزش easyboot رو هر كسي ميدونه با تصوير بذاره تا پيش از پيش اين تاپيك پر بار تر بشه.:10:

دوست عزيز اين برنامه از Help قوي برخورداره البته با زبان انگليسي و با تصوير

اگه يه كم زبان بلد باشيد ميتونيد به راحتي از اون استفاده كنيد

موفق باشيد

asd
14-06-2009, 22:28

تـــوجــه :

این لینک ها

اين لينكها پاك شدن لطفا يكي از دوستان مجدد آپلود كنه
مرسي

Aryan-0311
19-06-2009, 14:17
وال پيپر هاي ويندوز در كدام فايل است؟

swat_usa1
21-06-2009, 23:49
با سلام به همه ی دوستان مخ
والا من یه ویندوز دیدم که یه فایلایی رو که به صورت Cab فشرده شده بود از طریق فایل های inf نصب می کرد اما من هرکاری کردم نتونستم اون کارو کنم.کسی از دوستان میدونه چطوری میشه اینکارو کرد؟؟؟؟:41:

TATAR.BonFire
23-06-2009, 13:48
وال پيپر هاي ويندوز در كدام فايل است؟
اگه منظورت توی سی دی هست.بفرما
تغيير دادن تصاوير دسکتاپ ويندوز
براي اين کار فايل هاي زير را پيدا کرده و اقدام به تغيير دادن آن ها کنيد.سعي کنيد تقاوير با فرمتBitmap را تغيير ندهيد.چون با وجود نصب از طريق ميانبر desktop اجرا نخواهد شد.
_ASCENT.JP
AUTUMN.JP_
AZUL.JP_
BLISS.JP_
BLUEHILL.JP_
CRYSTAL.JP_
FOLLOW.JP_
FRIEND.JP_
HOME.JP_
MOON.JP_
PEACE.JP_
POWER.JP_
PURPLEF.JP_
RADIANCE.JP_
REDMOON.JP_
RIPPLE.JP-
STONEH.JP_
SUNSET.JP_
TULIPS.JP_
VORTEC.JP_
WATERLIL.JP_
WIND.JP_
WINTER.JP_
WINXP.JP
________

TATAR.BonFire
23-06-2009, 13:53
با سلام به همه ی دوستان مخ
والا من یه ویندوز دیدم که یه فایلایی رو که به صورت Cab فشرده شده بود از طریق فایل های inf نصب می کرد اما من هرکاری کردم نتونستم اون کارو کنم.کسی از دوستان میدونه چطوری میشه اینکارو کرد؟؟؟؟:41:
با نرمفزار هایی مثل Cab File Maker 2.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته یه روش پیچیده و با استفاده از کد هم هست (دستی) اونم آموزشش را گیر میارم برات

swat_usa1
23-06-2009, 18:37
مرسی تاتارجان دمت گرم:31:

TATAR.BonFire
24-06-2009, 10:50
مرسی تاتارجان دمت گرم:31:
دکمه ی تشکر هم داشت:46:

safir7
27-06-2009, 10:48
لطفاً يكي بگه نوشته هاي آخرين مرحله نصب تو كدوم فيله يعني همون قسمتي كه بايد دكمه ي نكست و يه نام براي يوزر تعريف كنيم

safir7
30-06-2009, 14:58

iman_g
03-07-2009, 00:15

دوست عزیز بهتره قبل از پرسیدن پست های قبلی رو بخونی

safir7
14-07-2009, 16:21
:8::10::46:

yahel2001
18-07-2009, 18:09
دوست عزیز همانطور که دوستان گفتند شما می تونید جواب این سؤالتون رو توی پستهای قبلی پیدا کنید.
فقط همینقدر بهت می گم که با برنامه nlite می شه این کار رو انجام داد.اونم توی مرحله آخر قبل از رایت وینودز ساخته شده روی cd.
:11:

safir7
25-07-2009, 14:07
با سلام خدمت دوستان عزيزم ::::::::: مي خواستم بدونم تو برنامه nlite تو قسمتش مي شه قسمت آخر نصب ويندوز يا همون پنجره خوش آمد گويي و ايجاد يوزر هست تغيير داد.. با تشكر

safir7
25-07-2009, 15:22
))))))))))))------------سلام خدمت شما-------(((((((((((((

من يه سي دي ويندوز ساختم و فايل logonui.ex_ و يه عكس از عكسهاي دكستاپ رو عوض كردم ولي بعد از اينكه ويندوزو نصب كردن نه logonui.ex_ رو نشون داد ونه اون عكسي كه براي دسكتاپ قرار داده بودم و يه جاي عكس نوشته بود Defualt مي خواستم بدونم كه مشكل از كجا است با تشكر

amin ehsan b
27-07-2009, 12:26
چه طوری می شه ویندوز ایکس پی رو روی فلش مموری نصب کرد ؟

safir7
28-07-2009, 11:02
با سلام

كاربران گرامي تاپيك توجه فرمايند كه براي ويرايش آخرين مرحله نصب يعني قسمت خوش آمد گويي و قسمتي كه بايد نام كالربري رو انتخاب كنيد (همون انتخاب يوزر) بايد به پوشه I386 رفته و سورس فايلهايي با پسوند HT_ رو عوضش كنيد فايل هايي با اين پسوند مربوط به صفحات اينترنتي مي باشد اگر نشد لطفاً‌من را راهنمايي كني دوست شما SAFIR7

Samba
28-07-2009, 13:56
از مدیران درخواست دارم که یا تاپیک رو سروسامان بدن یا اون رو قفل کنن

این که نمییشه هرکی از اون ور میاد یه پست جدید بده به بهونه سوال

تمامی سوالات تکراری هستن و توسط دوستان در صفحات قبلی بهشون جواب داده شده

از دوستان کسی سوال داره بهم پیام خصوصی بزنه

موفق باشید:11:

sanatoramir
31-07-2009, 15:57
من یه ویندوز از سایت ماکروسافت دانلود کردم چه جوری باید نصب کنم اون رو راهنمای کنید لطفا مثل ویندوز های که تو بازار هست می خوام نصب کنم

فقد یه ستاب چیزی دیگه ای نداره

omid emamhadi
31-07-2009, 18:30
با سلام خدمت عزيزاني كه باعث راهنمايي توي اين تاپيك شدند.اميدوارم دوستان جديد قبل از هر گونه سوال صفحات قبلي رو مطالعه كنند شايد جواب گرفتند.

يه سوالي كه براي من پيش اومده و اميدوارم تكراري نباشه از بزرگان اينه كه :
فايل مربوط به پوشه فونت ويندوز توي CD ويندوز كجاست؟تا بتونيم فونتهاي دلخواه خودمون رو اضافه كنيم؟
اميدوارم عزيزان بتونند جواب اين سوال رو بدهند و مثل سوالهاي قبلي من بي جواب نمونه.

sanatoramir
31-07-2009, 19:58
سوال ما رو کسی جواب نمی ده پوسیدیم

TATAR.BonFire
07-08-2009, 12:39
من یه ویندوز از سایت ماکروسافت دانلود کردم چه جوری باید نصب کنم اون رو راهنمای کنید لطفا مثل ویندوز های که تو بازار هست می خوام نصب کنم

فقد یه ستاب چیزی دیگه ای نداره
این چه نوع ویندوزیه که تو دانلود کردی؟ شاید سرویس پک باشه یا آپدیت! اگر هم نیست خوب cd را ابزار داخل درایو و مثل بقیه ویندوز ها نصب کن

TATAR.BonFire
07-08-2009, 12:41
با سلام خدمت عزيزاني كه باعث راهنمايي توي اين تاپيك شدند.اميدوارم دوستان جديد قبل از هر گونه سوال صفحات قبلي رو مطالعه كنند شايد جواب گرفتند.

يه سوالي كه براي من پيش اومده و اميدوارم تكراري نباشه از بزرگان اينه كه :
فايل مربوط به پوشه فونت ويندوز توي CD ويندوز كجاست؟تا بتونيم فونتهاي دلخواه خودمون رو اضافه كنيم؟
اميدوارم عزيزان بتونند جواب اين سوال رو بدهند و مثل سوالهاي قبلي من بي جواب نمونه.
قکر نکنم بتونی کاری کنی.می تونی از فونت ها یه ستاپ بسازی و آدرس نصبش را پوشه فونت درایو سیستم بدی بعد به صورت سایلنت نصب کنی

TATAR.BonFire
07-08-2009, 12:41
چه طوری می شه ویندوز ایکس پی رو روی فلش مموری نصب کرد ؟
دوست عزیز، سوالت جاش اینجا نبود:41:

Samba
08-08-2009, 18:18
قکر نکنم بتونی کاری کنی.می تونی از فونت ها یه ستاپ بسازی و آدرس نصبش را پوشه فونت درایو سیستم بدی بعد به صورت سایلنت نصب کنی

محمد جون حلا شما این سوالو جواب دادی باید پشت سرش سوالای دیگه رو هم جواب بدی

اگه آدرس صفحه ساخت ستاپ به وسیله winRar رو میذاشتی که عالی می شد

Tommy.IR
10-08-2009, 13:00
محمد جون حلا شما این سوالو جواب دادی باید پشت سرش سوالای دیگه رو هم جواب بدی

اگه آدرس صفحه ساخت ستاپ به وسیله winRar رو میذاشتی که عالی می شد

عزیز اگه دنبال این آموزش می گردی نا امید باش .
زیرا کسی حوصله نوشتن این آموزش را ندارد حداقل نه کامل.

Samba
11-08-2009, 10:28
عزیز اگه دنبال این آموزش می گردی نا امید باش .
زیرا کسی حوصله نوشتن این آموزش را ندارد حداقل نه کامل.

داداش بهت بر نخوره:19:

ولی وقتی من دوستان داشتیم تو این تاپیک بحث می کردیم شما هنوز ...... بودی:5:

این آموزش رو هم که خواستم بذاره برای یکی مثل شما بود که باعث شدید دوتا اسپم به تاپیک اضافه بشه(یکی این یکیم مال خودت):41:

موفق باشید:40:

omid emamhadi
15-08-2009, 23:06
با سلام خدمت دوستان عزيز.همانطور كه ميدانيد بعضي برنامه ها براي اجرا شدن نياز به Microsoft .NET Framework دارند كه ميتوانيم اين برتامه را توي سي دي نصب ويندوز بوسيله Nlite قرار دهيم تا همراه ويندوز اين برنامه نيز نصب شود.من لينك دانلود نسخه 1و2و3 اين برنامه را كه آماده براي نرم افزار Nlite هست و بصورت Cab ميباشد رو قرار دادم كه دوستان همه بتوانند استفاده كنند.هر سه نسخه در يك فايل قرار دارد.

اميدوارم براي دوستانم مفيد واقع بشه.

من لينك ديگه اي پيدا نكردم.انشاالله دوستان بتونند دانلود كنند.حجم نرم افزار 87 مگابايت ميباشد.

omid emamhadi
16-08-2009, 10:28

با سلام خدمت دوست عزيز جناب تاتار.فونتها را با winrar بصورت سايلنت درست كردم ولي nlite خطا گرفت.نميدونم مشكل از كجاست.

Samba
18-08-2009, 10:38
فونتها را با winrar بصورت سايلنت درست كردم ولي nlite خطا گرفت.نميدونم مشكل از كجاست.

دوست عزیز لازم نیست با nlite وارد کنید

اون فایل رو که ساختید در مسیر I386/Svcpack کپی کنید و بعدش اسم اون فایل رو تو فایل svcpack.in_ قرار بدید

موفق باشید

Raziel007
20-08-2009, 06:04
با درود
میدونم شاید جای این پست اینجا نباشد.اما دیگه کلافه شدم کلی جستجو و کلی از پستها را مطالعه کردم اما تا حالا کوچکترین نتیجه ای نگرفتم!اینم با این اینترنت ذغالیم!
مشکل من این است که یک دونه فلش 8 گیگ برند Transcend دارم و میخواهم توسط آن بوت شده و ویندوز Xp را نصب کنکم مانند سی دی ویندوز Xp.
تا حالا کارهای زیادی انجام داده ام حتی چند بار کارهایی که در پست زیر توسط برنامه USB_MultiBoot_10 را گفته بود را انجام داده ام ولی بی فایده بود و برنامه های دیگر.
از دوستان محترم که موفق به انجام چنین کاری شده اند یعنی بصورت 100 در 100 با فلش خالی بوت شده و ویندوز نصب کرده اند لطفا کمکم کنند.!

TATAR.BonFire
20-08-2009, 19:41
با درود
میدونم شاید جای این پست اینجا نباشد.اما دیگه کلافه شدم کلی جستجو و کلی از پستها را مطالعه کردم اما تا حالا کوچکترین نتیجه ای نگرفتم!اینم با این اینترنت ذغالیم!
مشکل من این است که یک دونه فلش 8 گیگ برند Transcend دارم و میخواهم توسط آن بوت شده و ویندوز Xp را نصب کنکم مانند سی دی ویندوز Xp.
تا حالا کارهای زیادی انجام داده ام حتی چند بار کارهایی که در پست زیر توسط برنامه USB_MultiBoot_10 را گفته بود را انجام داده ام ولی بی فایده بود و برنامه های دیگر.
از دوستان محترم که موفق به انجام چنین کاری شده اند یعنی بصورت 100 در 100 با فلش خالی بوت شده و ویندوز نصب کرده اند لطفا کمکم کنند.!
من نمیدونم سوال شما کجاش به این تاپیک ربط داره.دوستان، اگه ربط داره جوابش را بدین

Raziel007
20-08-2009, 20:28
من نمیدونم سوال شما کجاش به این تاپیک ربط داره.دوستان، اگه ربط داره جوابش را بدین

اگه پست و دقیق خونده باشی منم گفتم که شاید جای این پست اینجا نباشه و از روی ناچاری اینجا نوشتم!
حالا شما راهنمایی یا لینکی جایی معرفی میکردی تا من اونجا مطرح میکردم!
سرعت اینترنتم واقعا افتضاحه برای این صفحه 10 دقیقه صبر کردم تا یجورایی لود بشه!
با تشکر

Ghaioom
21-08-2009, 13:50
سلام
قسمت منوی start در سی دی ویندوز کجاست؟
چطوری ویرایشش کنیم؟
ممنون

TATAR.BonFire
21-08-2009, 17:09
سلام
قسمت منوی start در سی دی ویندوز کجاست؟
چطوری ویرایشش کنیم؟
ممنون
کجاش را می خوای ویرایش کنید؟بیشتر توضیح بدید.

Ghaioom
22-08-2009, 14:56
کجاش را می خوای ویرایش کنید؟بیشتر توضیح بدید.
یه وین دان کردیم خوب تو قسمت start و accessories چند تا چیز مثل ie ، wmp ،paint،calculator و غیره نیستش تو ویندوز قبلی همه چی بود :31: هر چی بخوای
میخوام اینا رو بزارم و غیره

TATAR.BonFire
22-08-2009, 15:21
یه وین دان کردیم خوب تو قسمت start و accessories چند تا چیز مثل ie ، wmp ،paint،calculator و غیره نیستش تو ویندوز قبلی همه چی بود :31: هر چی بخوای
میخوام اینا رو بزارم و غیره
اینها فقط یه میانبر برای اجرای برنامه مورد نظر هست(همون شرتکات).اگه می خواین یه نرمفزار روی ویندوز نصب کنین که میانبر توی منوی start داشته باشه قبلا توضیح دادیم.البته شما می تونین با رجیستری هم این کار را یکنین که یادم نیست باید چه کار کنیم.پیداش کردم بهت می گم.
مثلا توی winrar وقتی setup را از نرمفزار مورد نظرت ساختی قسمتی هست به نام advanced که پایینش نوشته add shortcut که می تونی برای منوی start یا دسکتاپ و ... انتخواب کنید.در آخر توی winrar کد را به صورت Shortcut=P مینویسه که یعنی توی منوی start هست.
مثلا Shortcut=P, "Autorun Eater\oldmcdonald.exe", "game", "", "Autorun Eater v2.3", "" یعنی اینکه میانبر این نرمفزار در قسمت game منوی استارت باشه.

alex-sina
22-08-2009, 15:59
من يه برنامه واسه ساخت تم ميخوام
ببخشيد كه صفحات قبليو نديدم. اگه زحمتي نيست اين برنامه رو واسم بزاريد:11:

Raziel007
23-08-2009, 23:24
با درود
یعنی این همه حرفه ای که اینجاست یکی نبود ما رو راهنمایی کنه؟
کمک!

TATAR.BonFire
24-08-2009, 21:45
یعنی این همه حرفه ای که اینجاست یکی نبود ما رو راهنمایی کنه؟
کمک!

دوست گرامی،سلام
پوزش می طلبم ولی در چند صفحه قبل در همین تاپیک برو بچ به این موصوع اشهره کردن و بحث های مختلفی هم انجام دادند و نرم افزار های مفیدی و زیادی هم معرفی کردند.راستش من خودم نتونستم امتحان کنم چون رایانم قدیمی هست ولی این جور که صحبت می کردند برخی موفق شده بودند.من سرعت اینترنتم پایینهواگه می تونی خودت دنبالش بگرد.همین صفحه 70 رو به بالا شاید باشه

TATAR.BonFire
24-08-2009, 21:54
برات پیداش کردم

Raziel007
25-08-2009, 21:44
برات پیداش کردم
مرسی از شما دوست عزیز
پست ها رو خوندم.بچه ها یه کارایی کرده بودند اما صد در صد عملی نبود. یعنی کار نمی کنه.و بیخیالش شدند.
منم دیگه دارم بیخیالش میشم.الان یه ماه که با فلش و برنامه ها ور رفتم ولی نشد که نشد!
فکر نکنم کسی شخصا خودش موفق به این کار شده باشه.و یه سری از آموزش ها رو ترجمه کردند و گذاشتند برای امثال من که سر کار برم.البته قصد بی احترامی به کسی رو ندارم.
بازم تشکر.
آخ اگه میشد چه میشد کلی در وقت صرفه جویی میشد!

TATAR.BonFire
26-08-2009, 16:28
مرسی از شما دوست عزیز
پست ها رو خوندم.بچه ها یه کارایی کرده بودند اما صد در صد عملی نبود. یعنی کار نمی کنه.و بیخیالش شدند.
منم دیگه دارم بیخیالش میشم.الان یه ماه که با فلش و برنامه ها ور رفتم ولی نشد که نشد!
فکر نکنم کسی شخصا خودش موفق به این کار شده باشه.و یه سری از آموزش ها رو ترجمه کردند و گذاشتند برای امثال من که سر کار برم.البته قصد بی احترامی به کسی رو ندارم.
بازم تشکر.
آخ اگه میشد چه میشد کلی در وقت صرفه جویی میشد!
دوسا عزیز، می دونی اگه بشه چی میشه.؟
برای نصب یه ویندور ناقابل 600 مگابایتی و نصب 1.5 گیگ باید 2 ساعت بی کاری بکشی.
چون نصبش خیل طول می کشه.این را می تونی از سایت هایی که ادعای نصب می کنن بپرسی و ازشون توضیح بخوای

Raziel007
27-08-2009, 03:46
دوسا عزیز، می دونی اگه بشه چی میشه.؟
برای نصب یه ویندور ناقابل 600 مگابایتی و نصب 1.5 گیگ باید 2 ساعت بی کاری بکشی.
چون نصبش خیل طول می کشه.این را می تونی از سایت هایی که ادعای نصب می کنن بپرسی و ازشون توضیح بخوای
ای بابا دوست عزیز منظورم این بود با روشی که فقط با یه دونه یو اس بی فلش ویندوز و برنامه ها رو نصب کنی البته با سرعت بالا نه 2 ساعته.مثلا 20 دقیقه ای!
کلی برای گیمنت و کافی نت دارها بصرفه بود.

soccer2008
01-09-2009, 15:13
دوست من من با برنامه
nlite
و
add ons makre
جند تا برنامه به ویندوز اضافه کردم بطور صحیح هم یاد دارم با هر دو برنامه کار کنم اما مشکلی که هست وقتی برنامه مثلا یاهو مسنجر یا ند 32 اضافه میکنم ویندوز نصب نمیشه و بعد از فورمت دریاو cو هنگام کپی شدن فایل ها برو روی هارد دیسک
تا 95 % میرود بعد ارور میدهد
اما وقتی نمرافزار بهش اضافه نمیکنم و فقط داریو هم رو بهش معرفی میکنم مثلا کارت صدا کارت گرافیک
وینودز هم نصب میشه بدون مشکلی ولی نمیدون م چرا هنگامی که بهش نمرافزار اضافه میکنم مشکل دار میشه
در صورتی که من برای هر دوتا تقریبا روش هاش رو یکی انجام میدم

samadsam
12-09-2009, 12:58
دوست عزیز چجور می تونم از یک ویندوز قدیمی movi maker ش رو روی ویندوز جدیدم نصب کنم فقط movi maker چون افکت های باحالی داره !!!

oqba
12-09-2009, 16:57
با سلام خدمت همگی اینم آموزش نصب برنامه های کاربردی همراه ویندوز که یکی از دوستان تقاضا کرده بودن
فرمتش PDF البته فشردش کردم تا حجمش کم بشه

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با سلام باید بگم که لینک کار نمی کنه

samadsam
13-09-2009, 23:04
متاسفانه اینجا خشکسالی اومده کسی نیست پاسخ سوال منو بده

Bromide
17-09-2009, 10:30
دوست عزیز چجور می تونم از یک ویندوز قدیمی movi maker ش رو روی ویندوز جدیدم نصب کنم فقط movi maker چون افکت های باحالی داره !!!

سلام

نمیشه متا سفانه

Samba
18-09-2009, 15:18
با سلام باید بگم که لینک کار نمی کنه

دوست عزیز باید بگم که لینک مال یک سال پیش هستش

به احتمال زیاد سرور حذفش کرده

رو هاردم دنبالش می گردم اگه پیدا کردم برات آپ می کنم

موفق باشید

alirafaat
19-09-2009, 02:47
سلام

تاپیک جالبیه

3تا سوال داشتم اگه دوستان لطف کنند جواب بدن ممنون می شم

1.من از nlite استفاده کردم تمام تیکهای فارسی رو هم زدم اما زبان فارسی نصب نمی شه مشکل از کجاست؟

2.توی مراحل نصب تمام پنجره های سئوال از بین رفته فقط یه پنجره میاد با عنوان network name

با اینکه من توی nlite بهش جواب دادم وتوی همین پنجره سئوال هم اون اسم هست ولی پنجره ظاهر میشه و next می خواد-میشه این پنجره رو هم حذف کرد
================================================== ==========================================

من امروز سی دی رو دادم به یکی از دوستان تا نصب کنه -توی کامپیوتر اون تمام مراحل رو حتی در خواست پسورد رو هم داشته

چرا این طوریه ؟

ایا وابسته به سخت افزاره؟

با تشکر

Samba
19-09-2009, 21:42
سلام

جواب سوالاتتون

1- الان nlite نصب ندارم
2- دومی هم بسته به نوع ویندوزی که داری بستگی داره(اگه تو Nlite تکمیلش کنی فکر نکنم دیگه بیاد) حالا یه امتحانی میکنم

3- نه به سخت افزار ربطی نداره(با nlite درست cd رو pack کردی)

موفق باشید

Samba
19-09-2009, 21:44
در مئورد سوال اول تو قسمت language قسمت farsi و تو language group قسمت arabic رو انتخاب کنید

مومیایی
09-10-2009, 19:51
دوستان کمک

من میخوام دوباره ویندوز نصب کنم ( هر دو XP) اما وقتی توی بایوس تنظیمات رو بوت رو بر اساس DVD تنظیم میکنم

به جای اینکه ازم بپرسه میخوام سیستم جدید بریزم یا ویندوز بالا بیاد ، یه مرتبه ویندوز بالا میاد

من باید چیکار کنم که بتونم ویندوز جدید بریزم؟

مین بوردم KM 740G Albatron هست

ممنون میشم راهنمایی کنید :11:

omid emamhadi
14-10-2009, 14:56
جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااان؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18:

meysamhasanvand
14-10-2009, 17:29
با winrarنميشه چون فقط ميتونه فايل رو توي zip ,rar اضافه كنه اما با پاور ارشيور ميشه

meysamhasanvand
15-10-2009, 18:51
با winrarنميشه چون فقط ميتونه فايل رو توي zip ,rar اضافه كنه اما با پاور ارشيور ميشه
این رو در مورد اضافه کردن فایلهه با وینرر به ویندوز گفتم

mesdakh
15-10-2009, 19:03
سلام به دوستان..من برنامه ويندوز ايكس پي پك 3 را دانلود كردم..
ميشه لطفا ساده برام توضيح بدين..چه جوري بوتيبلش كنم..كه وقتي
ميزارم تو كامپيوتر شروع به اينستال كنه؟؟؟؟ممنون

ahmadnadery2010
18-10-2009, 16:17
خیلی از شما دوستان دوست دارید که یک ویندوز شخصی داشته باشید ؟!
اگر احیانا تمام مطالب ایک تاپیک رو خونده باشید یه چیزایی یاد گرفتید اما نه کامل .
من تصمیم گرفتم که بزودی در وبلاگ خودم تمام آموزشهایی که دوستان در طول این مدت دادند بعلاوه ی معلومات خودم رو در مورد ویرایش ویندوز ایکس پی با زبانی ساده و روان و همراه با تصاویر آموزش بدم .
برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ زیر رفته ، سپس به بخش آموزش ساخت و ویرایش ویندوز xp رفته و در طی یک دوره ی 7 روزه تمام آموزش های اینکار را فرا گیرید .

ahmadnadery2010
19-10-2009, 14:17
اولین آموزش ویرایش و ساخت قدم به قدم ویندوز ایکس پی از مبتدی تا پیشرفته در وبلاگ قرار گرفت .

AhmadSoft.TK
AhmadSoft.sub.ir

ahmadnadery2010
21-10-2009, 14:55
فیلم آموزشی عوض کردن تصاویر سی دی ویندوز در آدرس زیر

luke70
21-10-2009, 16:13
در انجمن مقالات میگفتین بهتر بود.

موفق باشید

alirafaat
22-10-2009, 11:18
سلام

من تمام مطالب صفحات قبل رو خوندم ولی فکر کنم به این مطالب اشاره نشده بود

عوض کردن عکس صفحه ابی ولکام اسکرین ( در سی دی ویندوز ) و عوض کردن عکس صفحه سیاه لود ویندوز ( در سی دی ویندوز )

دوستان می تونند بگند این دو عکس با چه نامی در 1386 سیو شده اند

با تشکر

ahmadnadery2010
22-10-2009, 12:26
صفحه ی آبی منظورت صفحه ی زیره :

manreza71
22-10-2009, 16:27
با سلام خدمت همه دوستان به خصوص دوستان قديمي (محمد صادق و سجاد)
خوب تاژيک خيلي خوب اومده تا اينجا
من يک سوال داشتم

چه جوري آيکون بعضي از برنامه ها رو مثل cpuz يا gpu Z‌ يا tWIK يا و... را در کنترل پنل بزاريم
من تو خيلي از ويندوز ها اينو ديدم اما نتونستم براي خودم انجام بدم

alirafaat
22-10-2009, 22:03
[QUOTE=ahmadnadery2010;4334962]صفحه ی آبی منظورت صفحه ی زیره :

سلام
نه دوست عزیز

صفحه ابی ولکام هنگام بالا امدن ویندوز ( یک صفحه ابی با کلمه ولکام وسطش)

ahmadnadery2010
23-10-2009, 12:20
دوست عزیز من که دقیقا نمی دونم شما منظورتون کدوم عکسه . فکر کنم بقیه ی دوستان هم همین طور هستند .
من یه برنامه در زیر برای شما گذاشتم اونو دانلود کنید و بعد یک عکس از جایی که می خواید تغییر بدید بگیرید و بزارید تا کمکتون کنیم .

Samba
24-10-2009, 19:54
سلام

من تمام مطالب صفحات قبل رو خوندم ولی فکر کنم به این مطالب اشاره نشده بود

عوض کردن عکس صفحه ابی ولکام اسکرین ( در سی دی ویندوز ) و عوض کردن عکس صفحه سیاه لود ویندوز ( در سی دی ویندوز )

دوستان می تونند بگند این دو عکس با چه نامی در 1386 سیو شده اند

با تشکر

سلام دوست عزيز:40:

براي سوالتون بايد بگم كه MB_Danger عزيز به اين سوال شما پاسخ دادن و قبلا هم يكي ديگه تو همين تاپيك اين سوال رو پرسيده بود:41: بايد يه كمي جستجو مي كرديد

اينم لينكها

آموزش تغيير بوت اسكرين توسط MB_Danger

آموزش هك بوت اسكرين توسط alirezatz با كمك MB_Danger

اگه يه كم با فايلاي پوشه I386 ور بريد موفق مي شيد:46:

اگه نتونستيد بگيد تا براتون بگم چه فايلايي هستش :31:

موفق باشيد:11:

meysamhasanvand
25-10-2009, 10:01
سلام بر دوستان عزیز و زحمت کش این تاپیک.من با یه مشکل خیلی جدی روبه رو شدم لطفا کمکم کنید.
مشکل اینه که ویندوزهایی رو که با nLite رایت میکنم نمیدونم چه بلایی سرشون میاد که نه نرم افزار روشون نصب میشه نه درایورا هر بارم یه مشکل جدید پیش میاد.لطفا یه نرم افزار دیگه برای رایت بوتیبل معرفی کنید که بی دردسر باشه یا بگید مشکل nLite چیه، باید چیکار کنم؟

manreza71
25-10-2009, 19:32
با سلام خدمت همه دوستان به خصوص دوستان قديمي (محمد صادق و سجاد)
خوب تاژيک خيلي خوب اومده تا اينجا
من يک سوال داشتم

چه جوري آيکون بعضي از برنامه ها رو مثل cpuz يا gpu Z‌ يا tWIK يا و... را در کنترل پنل بزاريم
من تو خيلي از ويندوز ها اينو ديدم اما نتونستم براي خودم انجام بدم

کسی نمیدونه چه جوری این کارو میکنند

alirafaat
26-10-2009, 10:34
سلام بر دوستان عزیز و زحمت کش این تاپیک.من با یه مشکل خیلی جدی روبه رو شدم لطفا کمکم کنید.
مشکل اینه که ویندوزهایی رو که با nLite رایت میکنم نمیدونم چه بلایی سرشون میاد که نه نرم افزار روشون نصب میشه نه درایورا هر بارم یه مشکل جدید پیش میاد.لطفا یه نرم افزار دیگه برای رایت بوتیبل معرفی کنید که بی دردسر باشه یا بگید مشکل nLite چیه، باید چیکار کنم؟

سلام

نصب بدون درد سر که امکان نداره

نصب نرم افزار و درایور یه سری ترفند های برنامه نویسی می خواد که تو همین تاپیک بحث شده و دوستان به نتایجی هم رسیدند

شما هر نرم افزاری ( مثل nlite ) انتخاب کنید باید یه سری روشهای ازمون و خطا رو در پیش بگیرید تا موفق شید

alirafaat
26-10-2009, 11:31
سلام دوست عزيز:40:

براي سوالتون بايد بگم كه MB_Danger عزيز به اين سوال شما پاسخ دادن و قبلا هم يكي ديگه تو همين تاپيك اين سوال رو پرسيده بود:41: بايد يه كمي جستجو مي كرديد

اينم لينكها

آموزش تغيير بوت اسكرين توسط MB_Danger

آموزش هك بوت اسكرين توسط alirezatz با كمك MB_Danger

اگه يه كم با فايلاي پوشه I386 ور بريد موفق مي شيد:46:

اگه نتونستيد بگيد تا براتون بگم چه فايلايي هستش :31:

سلام

مطالب رو خوندم و مشکلم در مورد صفحه ولکام حل شد

اما در مورد هک بوت ویندوز یه مشکلی هست و اون هم اینه که مطالب گفته شده برا سرویس پک 2 هست

دوست عزیزمون اینطوری گفتند :

((برید داخل پوشه ی I386 و یه فایل CAB با نام SP2 پیدا کنید و تمام محتویات اون رو Extract ( استخراج ) کنید داخل یه پوشه با نام SP2 واقع در My Documents
حالا در این پوشه دو تا فایل با نام های ntoskrnl.exe و ntkrnlmp.exe وجود داره که اونا رو هم باید هک کنید .
در پایان مجددا باید محتویات این پوشه رو با استفاده از برنامه ی Iexpress تبدیل به CAB کنید و با نام SP2 در پوشه ی I386 قرار بدید .
پس جمعا شد سه تا فایل :

کد:
I386\NTOSKRNL.EX_
I386\SP2.CAB\ntkrnlmp.exe
I386\SP2.CAB\ntoskrnl.exe
البته این آموزش فقط برای نسخه های SP2 بود .))

اما توی سرویس پک 3 تعداد فایلها ی دارای صفحه بوت (تا اونجایی که من فهمیدم ) 6 تاست

2 تا توی پوشه 1386 به نامهای :

NTKRNLMP.EX_
NTOSKRNL.EX_

و 4 تا هم توی فایل sp3.cab به نامهای :

ntkrnlmp.exe
ntkrnlpa.exe
ntkrpamp.exe
ntoskrnl.exe

خوب در نگاه اول ممکنه گفته شه که ساده است هر 6 تا رو تغییر بده اما مشکل اینجاست تغییر هر 6 فایل مشکل ایجاد میکنه

من با تغییر هر کدوم از این فایلها یه بار اونا رو توی ویندوز دومم و یه بار روی سی دی نصب ویندوز امتحان می کردم

اون چیزی که من فهمیدم اینه که تغییر فایل : NTKRNLMP.EX_ خیلی مهمه به طوری که اگه همه رو تغییر بدید این یکی رو تغییر ندید تغییرات بوت اعمال نمیشه

مقعی که همه فیلها رو تغییر میدم و اونها رو روی ویندوز دومم امتحان می کنم جواب میده و صفحه بوت تغیی می کنه

( البته در این حالت باید محتویات دو فایل : NTKRNLMP.EX_ و NTOSKRNL.EX_ رو توی system 32 کپی کرد)

اما وقتی فایلهای تغییر داده شده رو سی دی میزارم ونصب می کنم ویندوز بلافاصله پس از مرحله لود درایور های سخت افزاری ( windows is starting setup ) از نصب خارج میشه و رستارت می کنه

امتحان کردم فقط با فایل TKRNLMP.EX_ مشکل داره یعنی اگه فایلهای تغییر داده شده بدون این یکی توی ویندوز بذارم ویندوز نصب میشه ولی صفحه بوت تغییر نمی کنه همین یک فایل رو چه به تنهایی و چه با دیگر فایلها استفاده کنم ویندوز نصب نمیشه

چندین بار هم مراحل رو از ابتدا انجام دادم ( 15-16 سی دی رو خراب کردم ) ولی فاید ه ای نداشت

دوستان راه حلی به نظرشون میرسه؟

با تشکر

Samba
01-11-2009, 20:05
سلام به دوستان

شرمنده رضا جون ولي بلد نيستم اگه تو گوگل سرچ بزني فكر كنم بتوني مطالبي راجع به قرار دادن آيكون نرم افزار تو control Panel پيدا كني

دوست عزيز به احتمال زياد مشكلتون از نرم افزار هستش

از اين نرم افزار كمك بگيريد و فايلها رو به كم اين نرم افزار باز كنيد

نرم افزاري قوي در زمينه فايلهاي فشرده PowerArchiver

براي اينكه سي دي هم خراب نكنيد پيشنهاد ميكنم از نرم افزارهاي شبيه ساز سيستم عامل يا همون Virtual Workstation ها استفاده كنيد

من اسم چند تا شو ميزارم اگه گير نياوردي بگو تا لينك بزارم

1-Microsoft Virtual PC.

2- Parallels Workstation

3-VMware Workstation

و ....

موفق باشيد

rebvvar
06-11-2009, 22:06
سلام خدمت مدیران عزیز سایت
ویندوز سفارشی ساختم با n-lite
1. آیا میشه حجم ویندوز نهایی رو بازم کمتر کرد ؟
2. عکس پس زمینه رو کجا ثابت کنم که همیشه بعد نصب اون عکس تو پس زمینه بیاد ؟
3. زمان بالا اومدن ویندوز و زمان خاموش شدم ویندوز رو چطوری کم کنم که زیاد طول نکشه ، منظورم اینه ب nlite میشه این گزینه ها رو انجام داد یا با فایل خاصی تو i386 ؟
مرسی منتظر جوابم

Samba
07-11-2009, 20:46
سلام:40:

دوست عزيز ورودتون رو به سايت بزرگ P30world تبريك ميگم

لطفا ابتدا صفحات پيشين رو مطالعه كرده و در صورت نرسيدن به جواب سوال خود رو مطرح كنيـــــد

rebvvar
07-11-2009, 22:41
خدمت دوست عزی با عرض سلام
صفحات 1 تا 97 خونده شده
1. مدیران بیشتر می پیچونن تا جواب بدن مثل همین جواب شما دوست عزیز
2. نیاز هست توضیح بدین به سوال من ممنون میشم اگر نه مزاحم اوقات شما نیستیم
3. ویندوز که با nlite ساختم حجم نهاییش در اومده 1.10 گیگ . میخوام بدونم با نرم افزار خاصی میشه کاری کرد یا روشی هست که حجم بیاد پایین
چون تو ویندوز smart xp مربوط به کار هیوا سافت ( hiwasof.com ) برام این ویندوز رو نصب کردن وقتی ویندوز که اولا حجم کار وینوزشون 650 مگ هست با نصب هر نوع درایوری . دوماً وقتی ویندوز نصب میشه این پیغام میاد که مربوط به unpack کردن دراور هاست با نرم افزار خاص ( driver packed finished )
4. شما میدونین از چه روشی استفاده کر دن ؟

alirafaat
10-11-2009, 13:57
سلام خدمت مدیران عزیز سایت
ویندوز سفارشی ساختم با n-lite
1. آیا میشه حجم ویندوز نهایی رو بازم کمتر کرد ؟
2. عکس پس زمینه رو کجا ثابت کنم که همیشه بعد نصب اون عکس تو پس زمینه بیاد ؟
3. زمان بالا اومدن ویندوز و زمان خاموش شدم ویندوز رو چطوری کم کنم که زیاد طول نکشه ، منظورم اینه ب nlite میشه این گزینه ها رو انجام داد یا با فایل خاصی تو i386 ؟
مرسی منتظر جوابم

سلام

در مورد سئوال دومتون دوستمون درست میگن قبلا بحث شده کافیه که شما فایل BLISS.JP_ رو تو 1386 پیدا کنید با و با نرم افزارهای گفته شده عکس دلخواه رو جای گزین کنید

در مورد سئوال سومتون هم باید گفت نه نمیشه ( اگه هم بشه ارزششو نداره ) چون اگه راهی بود خود مایکروسافت این کار رو انجام می داد تا ویندوز زودتر لود شه یا خاموش- در مورد نرم افزارهایی مثل فتو شاپ میشه این کار رو کرد که مثلا خیلی از ملحقات لود نشه اما در مورد ویندوز ما ملحقات اضافی نداریم -

در مورد سئوال اولتون هم باید بگم بعضی از ترفندها هست که بعضی از شرکتها استفاده می کنند اما من ندیدم جایی در مورد اونها بحث شه و شانس به جواب رسیدنتون کمه

(البته خیلی از ویرایش ها ی سفارش ویندوز (به خصوص ویرایش های روسی )که دارای درایور و نرم افزار هست هم دارای حجم های بالایی هست )

rebvvar
26-11-2009, 11:36
دوست عزیز
سلام
ویندوزی که با n-lite درستش میکنم و درایور ها رو به اون اضافه میکنم
در نهایت بعد چند روز درایور ها مشکل پیدا می کنن
صدا می پره
گرافیک بعضی وقتا کم میاره یعنی مثل اینه که نصب نباشه
-
آیا نرم افزار بهتری برای ویرایش ویندوز هست ؟

Masоud
01-12-2009, 00:16
دوست عزیز
سلام
ویندوزی که با n-lite درستش میکنم و درایور ها رو به اون اضافه میکنم
در نهایت بعد چند روز درایور ها مشکل پیدا می کنن
صدا می پره
گرافیک بعضی وقتا کم میاره یعنی مثل اینه که نصب نباشه
-
آیا نرم افزار بهتری برای ویرایش ویندوز هست ؟
سلام

میتونی از نرم افزار زیر هم استفاده کنی :

Almeza Multiset Professional 6.5

موفق باشید :40:

mohammad2_sh
17-12-2009, 19:09
صفحه ی آبی منظورت صفحه ی زیره :
میشه در مورد تغییر این صفحه آبی هم توضیح دهید:rolleye:

Perpetual
20-12-2009, 07:14
سلام به همگي
من ميخوام مثل اين ويندوزهاي بوتيبل هستند که مي تونيد بدون داشتن ويندوز بالا بياييد (همون windows xp Hiren's.BootCD.9.9 ) خودم يکي بسازم که بزارم روي فلش مموريم و با خودم داشته باشم . حالا ميشه بگيد چطور اين کار رو بايد کرد .(آيا ميشه باااستفاده از نرم افزارnlite اين کارروکرد )(چطور ميشه با دستکاري يه iso که از درايو ويندوزم گرفتم اين کار رو کرد يعني يهويندوز بوتيبل با تمامي نرم افزار ها ساخت؟؟)
اگر اين آموزشو داريد لطفا بگيد داخل کدوم صفحست‌؟؟

hadi61r
01-01-2010, 13:53
با اجرای نر افزار این عکس مشاهده میشه

اگر فلش شما مثل من بیشتر از 4گیگ بود و نمیشود اونو به صورت fat فرمت کرد با زدن دکمه N نرم افزاری که تو

عکس چهارم مشاهده میشه بالا میاد که با اون فلشتونو به صورت NTFS فرمت کنید

اگر هم فلش ما به صورت FAT فرمت میشه با زدن P نرم افزار petousb بالا میاد که با اون میتونید فلشتونو به صورت

Fat فرمت کنید

بعد از فرمت صفحه زیر میاد

با زدن گزینه 1 محل ویندوز اکسپی مورد نظر به نرم افزار میدید

اگر با این گزینه روبرو شدید اجازه کپی فایل winnt.sif را بدهید

در اینجا شما میتوانید در ویندوز خود تغییراتی بدهید

مثلا اینجا سریال ویندوز را میدی تا موقع نصب به صورت پیش فرض تو ویندوز باشه

یا هر چیز دیگه مثل تنظیم ساعت و...

من پیشنهاد میکنم هیچ دستکاری نکنید و Cancel کنید

اینم که دیگه معلومه

درایو فلش خودتونو انتخاب کنید

با انتخاب گزینه 3 یه سری فایل برای boot شدن به فلش اضافه میشه

اجازه کپی ویندوز به داخل فلش را بدید

با زدن yesفلش شما Bootable شده و میتونید از اون استفاده کنید

اینم لینک نرم افزار USB_MultiBoot_10

با سلام
موارد اعلام شده بالا را من انجام دادم ولی مشکلی دارم که نتونستم ویندوز را در فلش نصب کنم
هنگامی که گزینه دو را انخاب می کنم و آدرس فلش را می دهم با ÷یغام زیر رو برو می شوم
I : has not fat fat32 or ntfs format and is not valid
مشکل کجاست ؟؟؟؟؟

Samba
01-01-2010, 21:29
دوست عزيز فلاشتون چند گيگه؟

hr1510
02-01-2010, 18:26
سلام دوستان بسیار شگفت انگیز من در زمینه ی دستکاری ویندوز
و همینطور سلام به اساتید گلم .
در کل برم سر اصل مطلب:
خودتون قضاوت کنید97 صفحه می باشد که خودتونم اگه باشید نمیرید همه را بخوانید.البته من یک سری هاش رو خوندم ولی خب بازم به نتجه ای نرسیدم . حالا مشکلم رو مطرح می کنم . در ضمن آخر نفهمیدم چطوری تو ی یک تاپیک خاص بسرچم.
در هر صورت اگه لطف کنید و نحوه ی آپدیت wmp11 را روی xp sp2 به صورت مختصر و مفید توضیح بدید. ( کامل و واضح باشد چون خیلی از اساتید به صورت نسیه مباحثشون رو مطرح می کنند)
در ضمن من با nlite و wmp11 slipstreamer هم خیلی ور رفتم اما خب یا "تم سرویس" خراب می شود یا اگر مشکل اونو حل می کنم بوت اکرین خراب می شود . خلاصه طوری این مشکل من رو با wmp11 و sp2 حل کنید که ویندوز سالم بیاد بالا و بوت اکرین هم خراب نشه . ممنون از همه ببخشید که وقتتون رو گرفتم منتظر پاسخ های عالی تان هستم .

hadi61r
02-01-2010, 21:06
دوست عزيز فلاشتون چند گيگه؟

هم دو گیگ دارم و هم 8 گیگ
تمامی فرمتهای fat fat32 , ntfs را امتحان کردم

rooholla_86
16-01-2010, 01:19
سلام
من میخوام فایل بوت بسازم که ویندوز رو از روی dvd بخونه به جای cd

توضیح : یه سری فولدر رو اضافه کردم که حجم از یه cd بیشتر شد ، برای همین مجبور شدم از dvdاستفاده کنم ، حالا چه فایل boot ای رو باید برای این مورد استفاده کنم؟

Samba
17-01-2010, 17:28
با سلام:11:

از يه سي دي ويندوز xp ايميج بگيريد و فايلهاي خودتون رو با استفاده از يه نرم افزار دستكاري ايميج وارد اون ايميجي كه گرفته بوديد بكنيد( مثل Ultra ISO ) و سپس اون رو روي يه DVD رايت كنيد مشكلي پيش نمياد .

اگه مشكلي بود در خدمتيم :31:

موفق باشيد

mahdi_o
28-01-2010, 23:31
با اجرای نر افزار این عکس مشاهده میشه

اگر فلش شما مثل من بیشتر از 4گیگ بود و نمیشود اونو به صورت fat فرمت کرد با زدن دکمه N نرم افزاری که تو

عکس چهارم مشاهده میشه بالا میاد که با اون فلشتونو به صورت NTFS فرمت کنید

اگر هم فلش ما به صورت FAT فرمت میشه با زدن P نرم افزار petousb بالا میاد که با اون میتونید فلشتونو به صورت

Fat فرمت کنید

بعد از فرمت صفحه زیر میاد

با زدن گزینه 1 محل ویندوز اکسپی مورد نظر به نرم افزار میدید

اگر با این گزینه روبرو شدید اجازه کپی فایل winnt.sif را بدهید

در اینجا شما میتوانید در ویندوز خود تغییراتی بدهید

مثلا اینجا سریال ویندوز را میدی تا موقع نصب به صورت پیش فرض تو ویندوز باشه

یا هر چیز دیگه مثل تنظیم ساعت و...

من پیشنهاد میکنم هیچ دستکاری نکنید و Cancel کنید

اینم که دیگه معلومه

درایو فلش خودتونو انتخاب کنید

با انتخاب گزینه 3 یه سری فایل برای boot شدن به فلش اضافه میشه

اجازه کپی ویندوز به داخل فلش را بدید

با زدن yesفلش شما Bootable شده و میتونید از اون استفاده کنید

اینم لینک نرم افزار USB_MultiBoot_10

سلام
من از این روش استفاده کردم و ویندوز شروع به نصب شد ، یعنی مراحل انتخاب درایو و فرمت کردن و ...
اما وقتی اولین بار ری استارت شد دیگه نتونستم ادامه بدم
حتی به منوی بوت هم رفتم و 4-5 تا گزینه داشت که روی هر کدوم میزدم هیچ سودی نداشت!!!
کسی میدونه چی کار باید بکنم؟
بدجوری کار من گیر هست و باید این نصب رو انجام بدم
ممنون

Ali_p30
29-01-2010, 11:55
سلام
من از این روش استفاده کردم و ویندوز شروع به نصب شد ، یعنی مراحل انتخاب درایو و فرمت کردن و ...
اما وقتی اولین بار ری استارت شد دیگه نتونستم ادامه بدم
حتی به منوی بوت هم رفتم و 4-5 تا گزینه داشت که روی هر کدوم میزدم هیچ سودی نداشت!!!
کسی میدونه چی کار باید بکنم؟
بدجوری کار من گیر هست و باید این نصب رو انجام بدم
ممنون
سلام دوست عزیز
این روش که شما شروع کردی تقریبا برای یکی دو سال پیشه که من گزاشتم(دیگه یادم نمیاد)
الان خیلی راحت تر شده
میتونی از نرم افزار win 2 flash استفاده بکنی که کار کردن باهاش خیلی راحته
فقط برای بوت شدنش فلشتون باید به صورت fat32 فرمت بشه

mahdi_o
30-01-2010, 15:25
سلام دوست عزیز
این روش که شما شروع کردی تقریبا برای یکی دو سال پیشه که من گزاشتم(دیگه یادم نمیاد)
الان خیلی راحت تر شده
میتونی از نرم افزار win 2 flash استفاده بکنی که کار کردن باهاش خیلی راحته
فقط برای بوت شدنش فلشتون باید به صورت fat32 فرمت بشه

سلام
دوست عزیز من همه کار رو انجام دادم و از نظر منطقی هیچ مشکلی نیست
و توسط این نرم افزاری هم که الان معرفی کردید مجددا این کار رو کردم
و در منوی بوت دو گزینه اومد و من گزینه اول رو که باید انتخاب میشد کردم و شروع شد به نصب
و درایوی که میخواستم رو انتخاب کردم (البته چون نمیدونستم که روش دقیق جواب میده یا نه درایوی رو انتخاب کردم که ویندوز روش نبوده و خواستم به عنوان ویندوز دوم نصب بشه!)
و مراحل نصب شروع شد ، درایو مورد نظر رو بدون تغیر گذاشتم و کپی کردن اطلاعات شروع شد و به اولین ری استارت رسید
و دوباره به منوی بوت اومدم ولی وقتی که باید گزینه دوم رو بزنم ، با زدن این گزینه هیچ عملی صورت نمیگیره
و ویندوز اول شروع میشه به لود شدن!!!!

کسی میدونه جریان چیه؟
من بد جوری کارم گیر کرده!!! :41:

Ali_p30
30-01-2010, 17:05
شما بعد از ری استارت اول دیگه نباید بزاری فلش بوت بشه
شما باید اجازه بدی ادامه نصب ویندوز از هاردتون بوت بشه نه از فلش

redstorm88
31-01-2010, 15:01
سلام
یه سوال داشتم
کادر silent installation در نرم افزار ad on maker که فایل نصب ربرای nlite میسازه که حاوی یکسری نرم افزار و کد هست برای چیه و چطوری باید باهاش کارد کرد
ممنون
...................................
ف/ی/ل/ت/ر شکن قوی و امن

kkkaktoos
07-02-2010, 12:21
دوستان سی دی رام من خراب شده ونیاز فوری به نصب ویندوز دارم .
اگه من فایل های نصب ویندوز xp رو روی هاردم داشته باشم می تونم ویندوز جدید نصب کنم یا نه ؟ در ضمن مادربردم نمیتونه از فلش بوت کنه قضیه فلش منتفیه ؟
دوستان بی زحمت سریع جواب بدید فوریه ممنون .

Mohammad King
07-02-2010, 13:44
اگه من فایل های نصب ویندوز xp رو روی هاردم داشته باشم می تونم ویندوز جدید نصب کنم یا نه ؟ در ضمن مادربردم نمیتونه از فلش بوت کنه قضیه فلش منتفیه ؟

سلام

بهترین راه اینه که یه سی دی رام از کسی قرض کنی و موقت روی سیستم ببندی و ویندوز را نصب کنید.

فکر نکنم دیگه راهی باشه.

موفق باشید

Heidari1388
11-02-2010, 22:02

سلام دوست عزیز
اگه ویندوز رو توی هاردت داری و میتونی به هر روش که میتونی وارد داس بشی
از داس برو به پوشه ی I386 و فایل WINNT32.EXE رو اجرا کن احتمال زیاد ویندوزت نصب میشه
من خودم یه بار با این روش ویندوز نصب کردم

یاعلی

Samba
15-02-2010, 11:18
سلام
یه سوال داشتم
کادر silent installation در نرم افزار ad on maker که فایل نصب ربرای nlite میسازه که حاوی یکسری نرم افزار و کد هست برای چیه و چطوری باید باهاش کارد کرد
ممنون
...................................
ف/ی/ل/ت/ر شکن قوی و امن

دوست عزیزتو این قسمت نرم افزار شما رو راهنمایی می کنه برای اضافه کردنکد جهت نصبمثلا برای Acrobat Reader7 گفته از کد /S /V/QN استفاده کنیدموفق باشید

rebvvar
20-02-2010, 18:26
سلام
خدمت همه دوستان گب خصوصاً مديران عزيز
بلاخره بع مدت ها تونستم ويندوز رو اونطووري كه شما ها نوشته بودين
سفارشي كنم .
يه راهنمايي ميخواستم - ويندوزم sp2 هستش اگر بخوام به sp3 ارتقا
بدم ايا ميشه ؟ يعني سورس اصلي رو منظورمه
فقط هات فيكس ها و مديا پلير 11 اضافه بشه همين :10:

rebvvar
20-02-2010, 19:12
و يه برنامه به اين اسم مسخوام به صورت سايلنت به همراه ويندوز نصب بشه
همه ترفندها رو براي اين برنامه امتحان كردم اما سايلنت نصب نميشه
اين برنامه : vistadrive icon

rebvvar
20-02-2010, 19:14
برنامه ويستا درايو ايكون كه ايكون درايو ها رو مثل ويندوز ويستا نشون ميده رو ميخوام بهمراه نصب ويندوز به صورت سايلنت نصب كنم اما نشد همه اين ترفند ها رو امتحان كردم اما نشد.
لطفا راهنمايي كنيد

Mohammad King
20-02-2010, 19:17
سلام
خدمت همه دوستان گب خصوصاً مديران عزيز
بلاخره بع مدت ها تونستم ويندوز رو اونطووري كه شما ها نوشته بودين
سفارشي كنم .
يه راهنمايي ميخواستم - ويندوزم sp2 هستش اگر بخوام به sp3 ارتقا
بدم ايا ميشه ؟ يعني سورس اصلي رو منظورمه
فقط هات فيكس ها و مديا پلير 11 اضافه بشه همين :10:

سلام sp3 را دان کن بعد نصب کن.

با نصب sp3 مدیا پلیر 11 نمیشه....مدیا پلیر 11 را باید جدا نصب کنید.

rebvvar
22-02-2010, 18:36
برنامه ويستا درايو ايكون كه ايكون درايو ها رو مثل ويندوز ويستا نشون ميده رو ميخوام بهمراه نصب ويندوز به صورت سايلنت نصب كنم اما نشد همه اين ترفند ها رو امتحان كردم اما نشد.
لطفا راهنمايي كنيد
اينم لينك دان برنامه :

:5:

rebvvar
23-02-2010, 16:43
تو تاپيك هاي قبلي پيدا كردم
مرسي از لطفتون
اميدوارم كسان ديگه هم استفاده كنن:

برای نصب نرمفزار هایی که فرمت exe. دارند:
ابتدا روی نرمفزار مورد نظر کلیک راست نموده و گزینه add to archive را بزنید .
سپس گزینه create sfx archive را علامت بزنید
در سر برگ advanced گزینه sfx option را انتخاب کنید
در پنجره باز شده در قسمت general محل اصلی نصب را مشخص کنید
در قسمت setup program در فیلد run after extracting اینگونه عمل کنید :
دقیقا نام فایل اجرایی اصلی خود را وارد کنید
سپس به اندازه یک حرف فاصله بگزارید.و این را تایپ کنید.S /NCRC /qn/
به فاصله ها دقت کنید.
در قسمت modes گزینه های unpack to temporary folder را تیک زده
و در پایین hide oll و overwrite oll file را تیک بزنید.سپس هر دو پنجره را ok کنید تا فایل درست شود.

rebvvar
25-02-2010, 12:57
سلام
تو اين پست اين تم رو ديدم ميتونيد لينك دانلود رو درستش كنيد
به اين تم نياز دارم
ممنون ميشم

اینم یه تم Glass

لینک دانلود

نقل قول:

rebvvar
26-02-2010, 15:25
اين محتويات ويندوز xp sp3 تو svpak هست كه وقتي ويندوز نصب ميشه اينا رم باهاش نص ميكنه
كجا اين برنامه رو گير بيارم و نذارم نصب بشه ؟
اسم برنامه windows desktop search , windows power shell
لطفا جواب سوالمو بدين - تو تاپيك قبلي هم پرسيده بودم كه تم glass رو داره كسي جواب نداده

محتويات svpack :
[Version]
Signature="$WINDOWS NT$"
BuildNumber=2600
MinorVersion=1
MajorVersion=5

[SetupData]
CatalogSubDir="\I386\svcpack"

[ProductCatalogsToInstall]
BASECSP.CAT
D3DX9_24_X86.CAT
D3DX9_25_X86.CAT
D3DX9_26_X86.CAT
D3DX9_27_X86.CAT
D3DX9_28_X86.CAT
D3DX9_29_X86.CAT
D3DX9_30_X86.CAT
D3DX9_31_X86.CAT
D3DX9_32_X86.CAT
IE8.CAT
MSCOMPPACKV1.CAT
MSDRMV1.CAT
MSXML2-KB887606-ENU.CAT
NETFX11.CAT
WGANOTIFY.CAT
WMFDIST11.CAT
WMP11.CAT
WSUS3SETUP.CAT
WUDF01000.CAT
XACT2_1_X86.CAT
XACT2_2_X86.CAT
XACT2_3_X86.CAT
XACT2_4_X86.CAT
XACT2_5_X86.CAT
XACT2_6_X86.CAT
XACT_X86.CAT
XINPUT1_1_X86.CAT
XINPUT1_2_X86.CAT
XINPUT9_1_0_X86.CAT

[SetupHotfixesToRun]

rebvvar
27-02-2010, 12:39
الان چهارمين روزه و كسي به سوالات ما جواب نداده كجايين پس:8::41::19:

rebvvar
01-03-2010, 13:00
يكسال بعد .........

TATAR.BonFire
01-03-2010, 16:43
هر نرم افزاری که تو svcpack نصب نمیشه.خیلی از اونا هستن که در پوشه i386 نصب هستن به صورت های مختلف و فرمت های گوناگون مثل cab. پس بگر و پیداش کن

rebvvar
09-03-2010, 20:29
سلام تاتار عزیز

دوست گل ممیتونی در این مورد کمکم کنی ؟

بعد از نصب ویندوز بوسیله دستو فرمان setuperr.log
میتونی مشاهده کنی که وقت نصب ویندوز کدوم ایراد ها رخ داده
حالا این ویندوز که من ساختم یکی از ایرادهاش ایناس که مربوط هستن
به این dll ها :
( البته نوشته شده اینا ساین نیستن از طرف مایکرو سافت چون خودن با رسورس هکر
عکس و ایکون و ایناش رو تغییر دادم .

setup faild to enumerate all file in package
shell32.dll
winntbbu.dll
winntbba.dll
loginui.dll

لطفا منو راهنماییم کنید منون میشم

rebvvar
13-03-2010, 12:05
سال نو که برسه جواب ها هم میرسه
تاتار عزیز لطفا اگر راهنمایی کنی ممنون میشم .هم سوال قبلیم
هم این سوال :
کد سایلن کردن مدیا پلیر 11 .

اگر هم میشه آیا مدیا پلیر داخل سورس ویندوز رو میشه ارتقا داد که نیازی
نباشه تو پوشه svpack ست آپ اونو دیگه نذارم

rebvvar
15-03-2010, 16:48
سلام

به این dll ها :

shell32.dll
winntbbu.dll
winntbba.dll
loginui.dll

TATAR.BonFire
17-03-2010, 18:59
سال نو که برسه جواب ها هم میرسه
تاتار عزیز لطفا اگر راهنمایی کنی ممنون میشم .هم سوال قبلیم
هم این سوال :
کد سایلن کردن مدیا پلیر 11 .

اگر هم میشه آیا مدیا پلیر داخل سورس ویندوز رو میشه ارتقا داد که نیازی
نباشه تو پوشه svpack ست آپ اونو دیگه نذارم
دوست عزیز،این سوال تو چندین بار جواب داده شده.توسط نرم افزاری که معرفی کردیم میشه این کار را انجام داد.
توی صفحات قبلی هست.در کل فکر کنم پاسخ نمامی مشکلات تقریبا داده شده و جای سوال نیست.به زودی یه pdf از این آموزش هایی که داده شده درست می کنم و در اختیار دوستان قرار می دم
اینم اسم نرم افزار(WMP11 Slipstreamer)
اینم سایتش(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
اینم لینک دانلودش(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

سلام

به این dll ها :

shell32.dll
winntbbu.dll
winntbba.dll
loginui.dll

یه کم صبر کنی جواب را میفرستم بیییاد:46:

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------

در ضمن،می تونی از این سایت چیز های خوبی هم یاد بگیری

rebvvar
18-03-2010, 17:55
ممنون از لطفت تاتار عزیز
شما راست میگی اکثر سوال هام رو تو همین تاپیک ها تونستم جوابشونو
پیدا کنم . حتی این چند مورد اخیر : منم مینویسم شاید یکی مثه من استفاده کرد .
در مورد این سوال اخرمم حتی جواب اونم پیدا کردم.

1) مدیاپلیر 11 کد سایلنت : Q:A /R:N/
2) کد سایلنت اینترنت اکسپلور 8 : quiet /norestart/

rebvvar
19-03-2010, 15:00
WMP11 Slipstreamer
تاتار عزیز عین این نرم افزار برای اینترنت اکسپلورر 8 وجود داره ؟
دست گلت درد نکنه اون یکی محشر بود