مشاهده نسخه کامل
: اا اخبار AMD اا AMD News اا
tosmachogh
12-10-2011, 16:13
دوستان بنچمارک دارن ببینیم fx 4100 بهتره یا phenom ii x4 .
چه مو قعی هم َده وقتی که من میخوام سیستم بگیرم.!!
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The H.A.W.X. 2
Resident Evil 5
به cpu یی که فقط 12 تا 22 درصد فعال هست و عملا 3 تا 7 هسته اون غیرفعال هست میشه گفت ضعیف یا نه:31:
البته من هنوز تمام تستها رو ندیدم
PC_Expert
12-10-2011, 18:25
به نظرم اشکال اینکه هنوز برنامه و گیم ها برای کار با 8 هسته بهینه سازی نشدن ، باید صبر کرد.
ولی مثل این که از هر 8 هسته استفاده نمیشده و این جور قضایا...
این ایراد برنامه ها و بازیها نیست، این ایراد AMD هست که وقتی تو معماری کم میاره رو تعداد هسته و فرکانس زور میزنه!
در حالی که اینتل به صورت منطقی فعلا" برای سوکت 1155 پردازنده ای با بیش از 4 هسته فیزیکی ارایه نکرده.
تست ها نا امید کننده بود، مخصوصا" برای کسانی که انتظار یک محصول خارق العاده از AMD داشتند.
و البته نتایج قابل توجه برخی کاربران متعصب هم هست که پیشاپیش این پردازنده ها رو بسیار قویتر از سندی بریج ها معرفی میکردن و دم از خرابی پل شنی توسط بولدوزر میزدند!
این ایراد برنامه ها و بازیها نیست، این ایراد AMD هست که وقتی تو معماری کم میاره رو تعداد هسته و فرکانس زور میزنه!
در حالی که اینتل به صورت منطقی فعلا" برای سوکت 1155 پردازنده ای با بیش از 4 هسته فیزیکی ارایه نکرده.
تست ها نا امید کننده بود، مخصوصا" برای کسانی که انتظار یک محصول خارق العاده از AMD داشتند.
و البته نتایج قابل توجه برخی کاربران متعصب هم هست که پیشاپیش این پردازنده ها رو بسیار قویتر از سندی بریج ها معرفی میکردن و دم از خرابی پل شنی توسط بولدوزر میزدند!
مشکل اصلی این که معماری پردازنده ها و تعداد هسته ها داره سریع رشد می کنه ولی دنیای دنیای نرم افزار و گیم هنوز در بحث مدلهای برنامه نویسی موازی و برنامه های چندنخی عقب هست.
به همین دلیل هست که اینتل با درک شرایط توسعه دهنگان نرم افزار و بازی ها سعی کرده تعداد هسته های پردازنده ها خودش رو افزایش نده ، AMD خیلی زود به این سمت حرکت کرد.
majid322
12-10-2011, 18:54
یه سری تست:
کرایسیس 2
PC_Expert
12-10-2011, 19:01
AMD خیلی زود به این سمت حرکت کرد.
و از ناکامی Phenom ii های 6 هسته ای در شناسایی نشدن از طرف خیلی از بازیها و برنامه ها درس نگرفت ...
و از ناکامی Phenom ii های 6 هسته ای در شناسایی نشدن از طرف خیلی از بازیها و برنامه ها درس نگرفت ...
یکی از دلایل این قضیه همون طور که شما گفتید ضعف معماری پردازنده های AMD هست.
من خودم از طرفدارهای AMD هستم ولی ظاهرا AMD باز هم در سایه اینتل قرار گرفت.
PC_Expert
12-10-2011, 19:18
یکی از دلایل این قضیه همون طور که شما گفتید ضعف معماری پردازنده های AMD هست.
من خودم از طرفدارهای AMD هستم ولی ظاهرا AMD باز هم در سایه اینتل قرار گرفت.
من طرفدار هیچ یک نیستم، اما وقتی از بالا نگاه کنیم AMD هیچ گاه در پردازنده های High End رقیبی جدی برای اینتل نبوده.
majid322
12-10-2011, 19:22
من طرفدار هیچ یک نیستم، اما وقتی از بالا نگاه کنیم AMD هیچ گاه در پردازنده های High End رقیبی جدی برای اینتل نبوده.
از اواتارت معلومه :31:
شوخی کردم ولی از شوخی که بگذریم زیاد هم ضعیف عمل نکرده میبینید که طبق تستی که گذاشتم با یه اور
کوچیک 980 که قیمشت 1 ملیون و خرده ایه رو رد کرده پس ضعیف عمل نکرده..
PC_Expert
12-10-2011, 19:27
شوخی کردم ولی از شوخی که بگذریم زیاد هم ضعیف عمل نکرده میبینید که طبق تستی که گذاشتم با یه اور
بله، شاید من انتظار زیادی ازش داشتم :13:
animsprite
12-10-2011, 21:14
البته تا بخواد این سری وارد ایران بشه یه چند روزی بیشتر باید صبر کرد بلاخره اینجا ایرانه دیگگگه
نکته قابل توجه در مورد این خبر اینه که مسئله عمومیت پیدا کرده وپردازنده ها عرضه شدن ودیگه تاخیری وجود نخواهد داشت
بلاخره انتظار دوستداران پردازنده های AMD هم به پایان رسید و فروش دو مدل از پردازنده های FX این شرکت که شامل پردازنده قدرتمند 8 هسته ای مختص کاربران حرفه ای است، آغاز گردید. در لیست فروش شرکت AMD یک پردازنده چهار هسته ای، یک پردازنده شش هسته ای و دو پردازنده هشت هسته ای دیده می شود. این پردازنده ها مناسب کاربران خانگی، حرفه ای و کاربرد های سه بعدی هستند. همچنین با وجود فناوری Turbo Core، اورکلاک خودکار برای این پردازنده ها امکان پذیر است. مادربوردهای قابل پشتیبانی از پردازنده های FX، باید به چیپ ست سری 9 این شرکت مجهز باشند.
مشخصات کامل و قیمت چهار پردازنده خانواده FX شرکت AMD با معماری ساخت بولدوزر به شرح زیر است:
FX-8150: Eight cores, 3.6 GHz CPU base (3.9 GHz Turbo Core, 4.2 GHz Max Turbo), $245
FX-8120: Eight cores, 3.1 GHz CPU base (3.4 GHz Turbo Core, 4.0 GHz Max Turbo), $205
FX-6100: Six cores, 3.3 GHz CPU base (3.6 GHz Turbo Core, 3.9 GHz Max Turbo), $165
FX-4100: Four cores, 3.6 GHz CPU base (3.7 GHz Turbo Core, 3.8 GHz Max Turbo), $115
سلام
اينجا من يك ابهامي تو ذهنم هست
مثلا يك بازي يا يك نرم افزار كه طراحي اون بر پايه ي مثلا ساپورت 4 هسته از سي پي يو هست . . . باقيه هسته هاي اظافي چه عمل كردي دارن. . . . .
هيچ تاثيري ندارن يا كمكي هستن توي پردازش اطلاعات
مرسي
اگر به هسته ای نیاز نباشه اون هسته خاموش میشه و از هسته های دیگه استفاده میشه
فکر کنم باید عکس اواتررمو عوض کنم با این گندی که amd زد
فکر کنم باید عکس اواتررمو عوض کنم با این گندی که amd زد
منم نمیدونم واقعا چرا اینطوری شد از دیشب اعصابم خورده خیلی برای این محصول منتظر بودم
فکر کنم همون PHENOMII X4 965 BE رو بگیرم بهتر باشه
animsprite
13-10-2011, 13:16
منم نمیدونم واقعا چرا اینطوری شد از دیشب اعصابم خورده خیلی برای این محصول منتظر بودم
فکر کنم همون PHENOMII X4 965 BE رو بگیرم بهتر باشه
با این اوصاف باید منتظر سوءاستفاده اینتل نسبت به این موضوع برای سندی بریج2 باشیم اول از همه دودش تو چشم مصرف کننده وپولش تو جیب شرکت ها میره
من که انقدر هول کردم یه بار ابن کامنتو تو بخش اینتل زدم به هر حال باز خدا کنه همه چی جز یه خواب نباشه ومعجزهای رخ بده
animsprite
13-10-2011, 13:24
این مقایسه نشون میده همه ما کاملا سر کار بودیم 4هسته اینتلو نگاه انوقت 8هسته ایه amd
تصاویر بیشتر:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا مارو ببخشو بیامرز.
تو همین سایت ترکی که این بنچ مارک قرار گرفته یه بار fx-8150رو حتی باcor i7990x یه زمانی مقایسه کرده بودن که نتایج قابل قبولی هم از خودش نشون داده بود ودر مواردی سر تر هم بوده ولی حالا با یه 4هسته ای هم توان رقابتو نداره نمیدونم کدومو باید قبول کرد
خدایا مارو به راه راست هدایت فرما
سلام.
خوب بلاخره این پردازنده عرضه شد !
اینطور که در Review های عرضه شده از این پردازنده مشخص شد این پردازنده های فعلی دارای قدرت کافی نیستند.
به نظر من هم در طراحی این پردازنده ها به طور 100% یک سری نقص هایی وجود داره !
چرا که شرکت AMD قطعا Perforamnce این پردازنده ها رو قبل از عرضه تست میکنه و به نظر شما واقعا شرکت AMD اینقدر احمق هست یک پردازنده عرضه کنه که با این همه هزینه تبلیغات و Marketing عرضه کنه که حتی ضعیف تر از پردازنده های نسل قبلش عمل کنه ؟!
خوب قطعا اینطور نیست همانطور که بعضی از افراد و مهندسان در Review های خودشون توضیح دادند به علت وجود نقص در این پردازنده ها بیشتر تست های حتی Multi Thread که برای تست قدرت Threading پردازنده ها طراحی شده مثل WPrime ، از 3 الی 4 هسته نمیتونند استفاده کنند! و در واقع ما در اکثر تست های شاهد عملکرد 3 الی 4 هسته اول هستیم که همچین قدرتی رو در اختیار ما میزاره.
یک نقص دیگه هم که به اون اشاره شده ضعف شدید در برنامه های Single Thread که قدرت معماری پردازنده ها و هسته اون هارو مشخص میکنه وجود داره که حتی از Thuban/Deneb هم ضعیف تر عمل میکنه (مثل SuperPi)....که این یک مقدار تعجب بر انگیزه که چرا یک پردازنده با معماری جدید باید از نسل قبلی خودش در Single Thread ضعیف تر عمل کنه.
و باز هم به نظر من این یک نقص و اشکال فنی در این پردازنده های هست که اونهارو به این وضعیت دچار کرده.
باید صبر کنیم ببینیم شرکت AMD چه جوابی برای این افتضاح بزرگ داره؟ و آیا با عرضه Revision جدیدی از این پردازنده های میتونه این نقص رو جبران کنه یا نه.....
موفق باشید.
البته یکی از ایراداتی که AMD مطرح کرده متوجه ویندوز هست و میگه که نوع بهینه سازی مایکروسافت برای چند نخی با معماری AMD جور در نمیاد:13: که وقتی تامز هاددار این موضوع رو با مایکروسافت در میان میزاره اونها این موضوع رو تایید می کنن و میگن که این مشکل توی ویندوز 8 حل میشه
البته تامزهاردوار با ویندوز 8 نسخه بتا هم بنچمارک کرده و این رو هم گفته که این ویندوز هنوز نسخه ی نهایی نیست
"ولی به این نکته هم اشاره کرده که نباید حتی با نسخه نهایی ویندوز 8 انتظار معجزه داشته باشد و تفاوت چشمگیری توی پرفورمنس داشته باشید[/COLOR] :41:
animsprite
13-10-2011, 14:27
به نظر من هم همه ان وقایع دوروغ محضه وبا این حرف موافقم که amd رو میخوان بد نام کنند امروز تو سایت های معتبر خارجی برای این امر سرچ میکردم که خبرای ضدو نقیضی در انوها وجود داشت میگفتن سایت donanimhaberوچند سایت معتبر دیگه وابسته به اینتلن وبنچ مارک های داده شده توسط انها با برنام هایی کامپیوتری ایجاد شده و...
وبرخی از وبسایت ها هم در صدد دفاع از amd بودن
این وبسایتها یه عکس از بلدوزر برای نشون دادن صدق حرف هاش به نماش گذاشته.
لازم به ذکر هستش که مدیر این وبسایت از دوستان و همکاران وبلاگ OBR هستش و درست کردن این تصاویر و این بنچمارک ها فقط و فقط به خاطر editor هستش
همچنین editor یا همون مدیر وبلاگ OBR به طور مستقیم از طرف کمپانی INTEL حمایت میشه.
این هم یه تصویر از نمای برنامه cpu-z
از نکات قابل توجه این ولید version برنامه cpu -z هستش که عدد ۱٫۵۸٫۷ رو نشون میده.
این هم چند تا از بنچ هایی دروغین
و حالا چند خبر امیدوار کننده
یک وبسایت تایوانی اسلاید و عکس هایی که چندی پیش وبسایت donanimhaber نماش داده بود رو کاملا به معرض نمایش گذاشت و از حقایق پرده برداری کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _sobre_el_i72600K/FX-8150_slide1.jpg
این عکس مربوط میشه به بهبود عملکرد بلدوزر در فریم دهی در ویندوز ۸ تو چند تا بازی مثل کالاف و بتلفیلد ۳
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _sobre_el_i72600K/FX-8150_slide2.jpg
این عکس هم مربوط میشه به بازی زیبا و فوق العاده جذاب Battlefield 3 که توی اون ۲۶۰۰k شکست رو پذیرفته.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _sobre_el_i72600K/FX-8150_slide3.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _sobre_el_i72600K/FX-8150_slide4.jpg
نکته قابل توجه این هستش که زیر تمامی اسلاید ها نوشته انتشار این عکس ها تا تاریخ ۱۲ اکتبر ممنوع هستش.
این هم یه عکس از یکی از بچه های انجمن چینی chiphell که بلدوزر رو به همراه عدد شماره ۱ در دستش گرفته.
به نظر نمیاد که کمپانی AMD این کار رو بدون دلیل انجام داده باشه و همچین چیزی رو دست این ایشون داده باشه
حتما بولدوزر قویتر از یه 4هسته ای خواهد بود
باید دید amdبا این شایعات چیکار میکنه
ایا به نظر شما intel پشت ماجراست
amd>intel
13-10-2011, 14:40
با بايوس جديد اين نتايج بهتر از اين هم خواهد شد . متاسفانه اينتل سياست كثيفي رو قبل از عرضه بولدوزر راه انداخت . خود اينتل هم واقعا نميدونه داره چيكار ميكنه اون از سوكت 1366 و 1156 يهويي پريد روي 1155 الان هم سوكت 2011 . يكجور عدم ثبات تو تصميم گيري هاش ميبينم . ولي بر عكس AMD كاربر رو گيج نميكنه سندي بريج چيز جديدي نيست يك تقليد به روز از تكنولوژي سال 2001 شركت AMD هست . AMD با APU تونسته سري اتم اينتل رو كاملا شكست بده . فعلا براي هر نوع اظهار نظري براي پردازنده هاي بولدوزر خيلي زوده ولي مطمئن باشيد حرفهاي زيادي براي گفتن داره
به نظر من هم همه ان وقایع دوروغ محضه وبا این حرف موافقم که amd رو میخوان بد نام کنند امروز تو سایت های معتبر خارجی برای این امر سرچ میکردم که خبرای ضدو نقیضی در انوها وجود داشت میگفتن سایت donanimhaberوچند سایت معتبر دیگه وابسته به اینتلن وبنچ مارک های داده شده توسط انها با برنام هایی کامپیوتری ایجاد شده و...
وبرخی از وبسایت ها هم در صدد دفاع از amd بودن
این وبسایتها یه عکس از بلدوزر برای نشون دادن صدق حرف هاش به نماش گذاشته.
لازم به ذکر هستش که مدیر این وبسایت از دوستان و همکاران وبلاگ OBR هستش و درست کردن این تصاویر و این بنچمارک ها فقط و فقط به خاطر editor هستش
همچنین editor یا همون مدیر وبلاگ OBR به طور مستقیم از طرف کمپانی INTEL حمایت میشه.
این هم یه تصویر از نمای برنامه cpu-z
از نکات قابل توجه این ولید version برنامه cpu -z هستش که عدد ۱٫۵۸٫۷ رو نشون میده.
این هم چند تا از بنچ هایی دروغین
و حالا چند خبر امیدوار کننده
یک وبسایت تایوانی اسلاید و عکس هایی که چندی پیش وبسایت donanimhaber نماش داده بود رو کاملا به معرض نمایش گذاشت و از حقایق پرده برداری کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _sobre_el_i72600K/FX-8150_slide1.jpg
این عکس مربوط میشه به بهبود عملکرد بلدوزر در فریم دهی در ویندوز ۸ تو چند تا بازی مثل کالاف و بتلفیلد ۳
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _sobre_el_i72600K/FX-8150_slide2.jpg
این عکس هم مربوط میشه به بازی زیبا و فوق العاده جذاب Battlefield 3 که توی اون ۲۶۰۰k شکست رو پذیرفته.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _sobre_el_i72600K/FX-8150_slide3.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _sobre_el_i72600K/FX-8150_slide4.jpg
نکته قابل توجه این هستش که زیر تمامی اسلاید ها نوشته انتشار این عکس ها تا تاریخ ۱۲ اکتبر ممنوع هستش.
این هم یه عکس از یکی از بچه های انجمن چینی chiphell که بلدوزر رو به همراه عدد شماره ۱ در دستش گرفته.
به نظر نمیاد که کمپانی AMD این کار رو بدون دلیل انجام داده باشه و همچین چیزی رو دست این ایشون داده باشه
حتما بولدوزر قویتر از یه 4هسته ای خواهد بود
باید دید amdبا این شایعات چیکار میکنه
ایا به نظر شما intel پشت ماجراست
خیر دوست عزیز
متاسفانه این بنچمارکها غیر واقعی هستن:41:
من انها رو چند وقت پیش توی فروم تامز هاردوار دیده بودم که گذاشتن (یعنی زودتر از 12 اکتبر) که برای همین برای اون افرادی که گذاشتن پیگرد قانونی داره مگه اینکه FAKE باشه که متاسفانه بود:41:
اول برای عکس های 501 LAB لینک می زارم (دقت کنید که تاریخ پست متعلق به 9 اکتبر هست )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما برای بقیه ی عکس ها به سایت زیر مراجعه کنید که متعلق به 25 سپتامبر هست :41:
اینم پستی که در فروم تامز هاردوار ، لینک بالا رو قرار داده بود که می بینید در تاریخ 7 اکتبر این لینک رو قرار داده (اولین پست توی صفحه) :
این ها رو من قبلا توی همین فروم تامز دیده بودم و متاسفانه اونجا هم گفته شده که کسانی که از AMD پردازنده برای بنچمارک گرفتن اجازه ندارن تا 12 اکتبر بنچمارکی قرار بدن که اگر اینکار رو کردن AMD پیگرد قانونی میکنه (برای سایت هایی که بنچمارک قرار بدن برای همین سایت های معتبری مثل تامز هاردوار و ANANDTECH تا 12 اکتبر بنچمارکی قرار ندادن با اینکه پردازنده در اختیارشون بود چون اگه می ذاشتن AMD پیگرد قانونی می کرد ) ویا کلا FAKE هست:41:
اینم لینک چند تا سایت معتبر که بنچمارک بولدوزر رو بعد از 12 اکتبر گذاشتن : (داخل لینک زیر همشون موجودن )
با بايوس جديد اين نتايج بهتر از اين هم خواهد شد . متاسفانه اينتل سياست كثيفي رو قبل از عرضه بولدوزر راه انداخت . خود اينتل هم واقعا نميدونه داره چيكار ميكنه اون از سوكت 1366 و 1156 يهويي پريد روي 1155 الان هم سوكت 2011 . يكجور عدم ثبات تو تصميم گيري هاش ميبينم . ولي بر عكس AMD كاربر رو گيج نميكنه سندي بريج چيز جديدي نيست يك تقليد به روز از تكنولوژي سال 2001 شركت AMD هست . AMD با APU تونسته سري اتم اينتل رو كاملا شكست بده . فعلا براي هر نوع اظهار نظري براي پردازنده هاي بولدوزر خيلي زوده ولي مطمئن باشيد حرفهاي زيادي براي گفتن داره
بله اگه AMD افتضاح هم به بار بیاره برخی ها هستن که ازش دفاع کنن... بالاخره فرق بین Fanboy و غیر Fanboy باید مشخص بشه دیگه...؟!:46:
من خودم شدیدا منتظر این سری بودم؛ دوستام در جریان هستن، ولی خوب انتظارات بسیار بالا بود، تبلیغات AMD هم بسیار شدید، خوب بالاخره انتظار میرفت حداقل یک عملکرد پایدار و بالاتر از 2600K داشته باشه... نه این که بعضی جاها از Phenom II X6 هم ضعیف تر باشه!!!:41:
شما لازمه یه مقدار طرفداری چشمبسته و تعصبی رو کنار بزاری، Sandy Bridge هر چی که هست، یک سری با P/P فوقالعاده، و پرفرمنس بسیار عالیه، بعد این همه سال Zambezi چی شد؟؟!:20:
بقیه حرف هاتون در مورد APU های AMD و ... هم هیچ ربطی به سری Zambezi نداره، اون که بدیهی هست APU های AMD از اتم ها در پردازش گرافیک بسیار قدرتمند ترن...
این CPU ها در صورتی که از نهایت پتانسیلشون استفاده بشه، بسیار بسیار قدرتمند عمل میکنن ولی اصلا این اتفاق نیوفتاده، باید ببینم تا کی AMD میتونه یه بهینه سازی اساسی انجام بده...!
دوستان شکی نیست که بولدوزر بد و ضعیف ظاهر شد این رو خود من و تمام AMD بازها میدونیم.
اما اینو هم میدونیم که طولی نمیکشه که تا عرضه سری بعد بولدوزر شاهد پیشرفتهای چشمگیری هستیم
معماری بلدوزر ضعیف بوده و کسی منکر این قضیه نیست
ولی باید دید قیمتی که در ماه های آینده برای این پلتفرم در نظر میگیره چه میزان است اگه قیمت 8150 به 200 دلار برسه کاملا خرید اون عاقلانه خواهد بود مخصوصا برای بازار کشور ما که اینتل مستقیما حاضر نیست کالای مستقیم عرضه کند ولی Amd با تمام وجود ایران را یکی از بازار های خود میداند شاید باورتان نشود اما در برخی مواقع قیمت Amd در ایران از بیشتر بازارهای جهان هم ارزانتر می شود ولی این مورد برای اینتل یاد ندارم
در ضمن دوستان برگ برنده اینتل سری k این شرکت است اما احتمال این موضوع بسیار زیاد است که قیمت ها در ماه آینده کاهش پیدا کند آنوقت رقیب 8120 میشود i3 2300 که اورکلاک هم نمی شود آنوقت چی ؟
کاری به تعداد هسته و قدرت تک هسته آنها نداریم ما مبحث را روی خروجی کار یعنی پرفورمنس نهایی میگذاریم
همه میدانیم که 8120 تا فرکانس 4500 مگاهرتز به راحتی اورکلاک می شود و در فرکانس 4500 کاملا قابل قیاس با 2600 و 990X خواهد بود
پس باز هم میتوان گفت که تا 200 هزار تومان Amd قدرت اول بازار است و برای کسی که کارایی بالا را مد نظر دارد سری K سندی بریج گزینه برتر خواهد بود با قیمت بالاتر
Amd تا ماه های آینده نسخه های اصلاح شده ای وارد بازار خواهد کرد که کارایی بهتری داشته باشه (معجزه نمیشه کرد فقط بهینه سازی) و یقینا برای بقا خودشم که شده نسل بعد با تمام وجود پر قدرت وارد بازار خواهد کرد
یک نکته خیلی مهم: Amd چند ماه پیش اعلام کرد که سود اصلی سال 2012 روی Apu بسته و کلا بیشترین سرمایه گذاری روی Apu میخاد انجام بده و معماری های بعدی خودشو جایگزین Cpu میکنه شاید اگه قرار باشه طبق برنامه پیش بره شاید اصلا نیازی نبینه که تو دنیای Cpu باقی بمونه و با ورود زودتر و قویتر به دنیای APU قصد داشته باشه قدرت مطلق در Apu باشه
کاری که اینتل قرار بود با لارابی انجام بده AMD خیلی زودتر شروع کرده
انصافا با همین Apu فعلی از نظر کارایی به قیمت خیلی جلوتر از سندی بریج هست (در مجموع انواع پردازش ها) یعنی یک i3 2100 در مقابل 3850 شاید از لحاظ پردازشی در مواردی قویتر نشون بده اما از لحاظ گرافیکی واقعا 2100 i3 هیچ حرفی برای گفتن جلوی A8-3850 APU نداره
دلایل پشت پرده زیاد هستن حالا موضوع واضح اینه که بلدوزر باید قویتر نشون میداد
animsprite
13-10-2011, 19:54
بله اگه AMD افتضاح هم به بار بیاره برخی ها هستن که ازش دفاع کنن... بالاخره فرق بین Fanboy و غیر Fanboy باید مشخص بشه دیگه...؟!:46:
من خودم شدیدا منتظر این سری بودم؛ دوستام در جریان هستن، ولی خوب انتظارات بسیار بالا بود، تبلیغات AMD هم بسیار شدید، خوب بالاخره انتظار میرفت حداقل یک عملکرد پایدار و بالاتر از 2600K داشته باشه... نه این که بعضی جاها از Phenom II X6 هم ضعیف تر باشه!!!:41:
شما لازمه یه مقدار طرفداری چشمبسته و تعصبی رو کنار بزاری، Sandy Bridge هر چی که هست، یک سری با P/P فوقالعاده، و پرفرمنس بسیار عالیه، بعد این همه سال Zambezi چی شد؟؟!:20:
بقیه حرف هاتون در مورد APU های AMD و ... هم هیچ ربطی به سری Zambezi نداره، اون که بدیهی هست APU های AMD از اتم ها در پردازش گرافیک بسیار قدرتمند ترن...
این CPU ها در صورتی که از نهایت پتانسیلشون استفاده بشه، بسیار بسیار قدرتمند عمل میکنن ولی اصلا این اتفاق نیوفتاده، باید ببینم تا کی AMD میتونه یه بهینه سازی اساسی انجام بده...!
عرفان جان زیاد تند نرو :13:(من خودم اینتلی ام)هنوز مسئله عمومیت پیدا نکرده همون طور که موقع عرضه سندی بریج که چیپ هاش اشکال داشت وخیلی ها اونو به خود پردازنده نسبت میدادن وبعد از مدتی تمام سوء تفام ها رفع شدن این موردم هم حتما یه اشکالی تو کاره فقط باید منتظر موند ودید که amdچه واکنشی نشون میده بلاخره سری بولدوزر داره روزای اولشو تجربه میکنه
نظریه ای هست که میگه بولدوزر ها برای محاسبات مولتی ترد بهینه شدن و تو کار با نرم افزار های سینگل ترد حرفی برای گفتن ندارن و برای مثال بنچ مارک های بولدوزر رو تو کار با 7zip مثال می زنن که میشه گفت براحتی از core ix های اینتل پیشی گرفته ولی متاسفانه تو همون تست ها هم BD برتری چندانی بر Phenom نداره.
و گفته میشه که به همین دلیل بازار اصلی بولدوزر بازار سرورها است بخصوص با حجم علاقه و استقبال بالایی که از فناوریهای مجازی سازی تو زمینه سرورها وجود داره بولدوزر می تونه تو این زمینه موفق باشه . و بازار دیگه هم محاسبات علمی هست که اغلب به صورت مولتی ترد هستن. اما اینجا هم باز یه مشکل دیگه پیش میاد و اونم مصرف بالای انرژی توسط BD هست که تو بازار سرورها نکته بسیار مهمی هست. و BD هم اینجا عملکرش اصلا مناسب نبوده.
حتی اگه تمام صحبت هاب بالا هم درست باشه عجیبه که AMD از تجربه Phenomدرس نگرفته و پزدارنده ای رو تولید کرده که هنوز نرم افزار هایی که بتونن قابلیت های کامل اونو به کار بگیرن وجود ندارن. ( و عملا هیچ تضمینی هم وجود نداره که به رودی شاهد به وجود اومدن این نرم افزار ها باشیم.)
همیشه یه محصول انقلابی متاسفانه نمی تونه در بازار موفق باشه. شاید تنها راه کار فعلی برای AMD کاهش قیمت بولدورز ها باشه.
عرفان جان زیاد تند نرو :13:(من خودم اینتلی ام)هنوز مسئله عمومیت پیدا نکرده همون طور که موقع عرضه سندی بریج که چیپ هاش اشکال داشت وخیلی ها اونو به خود پردازنده نسبت میدادن وبعد از مدتی تمام سوء تفام ها رفع شدن این موردم هم حتما یه اشکالی تو کاره فقط باید منتظر موند ودید که amdچه واکنشی نشون میده بلاخره سری بولدوزر داره روزای اولشو تجربه میکنه
نه صحبت من رو به ایشون بود چون بعضی فنبوی ها تحت هیچ شرایطی از تعصباتشون فاصله نمیگیرن...
ببینید شما خط آخر پست قبلی من رو بخونید...!
این سری دارای پتانسیل بسیار بالایی هست ولی نرمافزار ها نمیتونن از قدرتش استفاده کنن، خوب این مشکل AMD هست که نمیتونه بهینه سازی انجام بده، حالا میخواد استفاده نکردن از هر 4 ماژول باشه، میخواد استفاده نکردن از Instruction Set های مناسب یا بهینه سازی اون ها برای نرمافزار ها باشه...! هر مشکلی که هست...!
کلا AMD هم در زمینه CPU هم در زمینه GPU در بهینه سازی مشکلات فراوان داره، باز در GPU ها پیشرفت بسیار خوبی داشته ولی در CPU که کاملا پسرفت داشته!:13:
پیروز باشید.
majid322
13-10-2011, 22:19
دوستان توی این تاپیک میتونید در مورد بولدوزر و تستهاش بیشتر بحث و گفتگو کنید...
amd>intel
13-10-2011, 22:22
اصلا مسئله تعصب نيست . يك شركت داره مستقيما به كاربران صدمه ميزنه. به نظر من بولدوزر اومده دوباره افسانه سري اتلون 64 رو تكرار كنه . شك نكنيد توي لپتاپ هاي سبك نت بوك اينتل قافيه رو باخته . NVIDIA هم مشكلات زيادي داره در زمينه حرارتي برگشتيش واقعا زياده از ديد يك كارشناس كه به چند شركت مشاوره ميدم عرض ميكنم . اين پرش سوكت براي اينتل دردسر سازه . واقعيت با تعصب اشتباه نگريد APU روي تبلت ها و اسمارت فونها هم خواهد آمد . AMD مهندسين دانشمند ATI رو داره كه واقعا بي نظيرن من تونستم با يكيشون صحبت كنم فقط بگم شايد سه سال جلو نر از انويديا هستند ولي به دليل همكاري سابق انويديا با AMD نميخواد حريف رو كيش و مات كنه . سندي بريج هم بيشتر تبليغه تا واقعيت الان كاربران دنبال p/r هستند نه تعويض سوكت نا به جا و بي دليل
ادامه بحث در این تاپیک جناب amd>intel (البته اسم یوزر گویای برخی موضوعات هست... :دی )
اصلا مسئله تعصب نيست . يك شركت داره مستقيما به كاربران صدمه ميزنه. به نظر من بولدوزر اومده دوباره افسانه سري اتلون 64 رو تكرار كنه . شك نكنيد توي لپتاپ هاي سبك نت بوك اينتل قافيه رو باخته . NVIDIA هم مشكلات زيادي داره در زمينه حرارتي برگشتيش واقعا زياده از ديد يك كارشناس كه به چند شركت مشاوره ميدم عرض ميكنم . اين پرش سوكت براي اينتل دردسر سازه . واقعيت با تعصب اشتباه نگريد APU روي تبلت ها و اسمارت فونها هم خواهد آمد . AMD مهندسين دانشمند ATI رو داره كه واقعا بي نظيرن من تونستم با يكيشون صحبت كنم فقط بگم شايد سه سال جلو نر از انويديا هستند ولي به دليل همكاري سابق انويديا با AMD نميخواد حريف رو كيش و مات كنه . سندي بريج هم بيشتر تبليغه تا واقعيت الان كاربران دنبال p/r هستند نه تعويض سوكت نا به جا و بي دليل
عالی بود .....
majid322
13-10-2011, 22:56
مثل اینکه میشه به بولدوزر امیدوار بود اخرین تستی که توی این تاپیک گذاشتم رو ببیند..
amd>intel
13-10-2011, 23:23
ادامه بحث در این تاپیک جناب amd>intel (البته اسم یوزر گویای برخی موضوعات هست... :دی )
رفيق خوبم اسم كاربري من تفكر من هست نه روي تعصب . اگر كلمه اي از كلمات ناسنجيده بود شما بگيد . :11:
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
دوستان خوبم بايوس خيلي مهمه . amd اگر بتونه efi رو زودتر از اينتل هماهنگ كنه برنده اين بازي هست مثل ركورد 1 گيگاهرتزي
رفيق خوبم اسم كاربري من تفكر من هست نه روي تعصب . اگر كلمه اي از كلمات ناسنجيده بود شما بگيد . :11:
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
دوستان خوبم بايوس خيلي مهمه . amd اگر بتونه efi رو زودتر از اينتل هماهنگ كنه برنده اين بازي هست مثل ركورد 1 گيگاهرتزي
در این تاپیک جوابتون رو دادم عزیز:
چون این جا برای اخبار هست نه بحث...
Mehrdad66
14-10-2011, 09:13
سلام.
در جواب دوستی که میگن 8120 8 هسته ای جلو 2600 4 هسته ای کم اورده.
دوستان دقت داشته باشن که تو مقایسه ی دو تا پردازنده (مثلا intel core i7 2600k و amd FX-8120) در درجه ی اول بحث سر تعداد هسته نیست، بحث سر اینه که 2600k قیمتش حدودا 320دلاره در حالی که FX-8120 حدود 220 دلار، واین به این معناس که اگه کارایی این دو پردازنده اختلاف چشمگیری نداشته باشه 8120 خیلی بیشتر می ارزه و نسبت به قیمت کاراییش بیشتره. با توجه به معماری متفاوت پردازنده ها در نهایت چیزی که مهمه نسبت کارایی به قیمته. حالا به فزض که اصلا 2600k تک هسته ای باشه و اون یکی 60 هسته ای!:20:
Mehrdad66
14-10-2011, 12:40
دوستان مسئولین amd توضیح خاصی در این مورد ندادن؟
Dj_aghamajid
14-10-2011, 14:28
سلام بر اساتید محترم!
امان از دست بولدوزر که قبل و بعد از اومدنش تمام افکار ما رو تحت تاثیر خودش کرد!:13:
در هر صورت من نمی خوام سرتون رو درد بیارم! فقط باید بگم فعلا از AMD به اندازه دوران گذشته انتظار داشته باشین!:8:
در مورد APU ها یه مقاله تو تالار لیون گذاشته بودم ولی الان باز نمیشه! کارایی 3650 و حالت Dual Graphic رو بررسی کرده بود! که خیلی جالب بود! بعدا براتون میزارم!
برای ادامه بحث پیرامون بولدوزر لطفا به تاپیک بولدوزر مراجعه کنید! تشکر:46:
Dj_aghamajid
14-10-2011, 16:21
قابلیت Dual Graphic در APU های AMD
این مقاله مقایسه ایست بین قابلیت دووال گرافیک AMD و تفاوت کارایی آن با کارت مشابه با سندی بریج اینتل!
که هسته گرافیکی APU AMD با کارت گرافیک مچ میشن و عملکرد توام دارند و همچنین مقایسه همین قابلیت و افزایش کارایی نسبت به یه کارت بالاتر یعنی 6670!
همانطور که میبینین در مقایسه با 6670 در مجموع 1.4% قویتر عمل میکنه!
در مقایسه با سندی بریج هم 15.11% قویتر عمل میکنه!
AMD در این زمینه نشون داده که مثل قدیم کارایی بالا نسبت به قیمت پایین ارائه میکنه! و این طرفداران گیم و سطح زیادی از بازار رو به سمت این محصول می کشونه!
منبع: ExpReview
hero2008
14-10-2011, 19:52
سلام به همگی
شاید باورتون نشه
ولی وقتی پارسال "درک می یر" استعفا کرد
حس کردم باید یه مشکلی وجود داشته باشه آخه اون رئیس تیم طراحی Athlon 64 بود
حالا می فهمم چرا از AMD فرار کرد
amd>intel
14-10-2011, 21:18
مثل اینکه میشه به بولدوزر امیدوار بود اخرین تستی که توی این تاپیک گذاشتم رو ببیند..
سلام به همگی
شاید باورتون نشه
ولی وقتی پارسال "درک می یر" استعفا کرد
حس کردم باید یه مشکلی وجود داشته باشه آخه اون رئیس تیم طراحی Athlon 64 بود
حالا می فهمم چرا از AMD فرار کرد
AMD شركتي هست كه روي سود هست تمام شركت توليد كننده به APU چراغ سبز نشون دادند . AMD فعلا تمركزش روي موباليتي هست تا دسكتاپ . البته به نظر من بولدوزر هنوز زوده قضاوت . يك مادربرد خوب ميتونه قدرت كاملش رو به رخ بكشه
AMD شركتي هست كه روي سود هست تمام شركت توليد كننده به APU چراغ سبز نشون دادند . AMD فعلا تمركزش روي موباليتي هست تا دسكتاپ . البته به نظر من بولدوزر هنوز زوده قضاوت . يك مادربرد خوب ميتونه قدرت كاملش رو به رخ بكشه
دوست محترم چرا از جواب دادن به بنده پرهیز میکنید...؟ لطف کنید با دلایل قانع کننده جواب من را در اون یکی تاپیک بدید، چون جزو افراد با تجربه فروم هستید و این طور شانه خالی کردن ازتون انتظار نمیره!
پیروز باشید.
animsprite
18-10-2011, 10:20
AMD پس از آغاز عرضه رسمی پردازندههای FX با معماری بولدوز و بازخورد تقریبا نامناسب آنها، اقدام به معرفی پردازندههاي گرافيکي نسل آينده خود با فناوري ساخت جديدي کرده است. برطبق اخبار ارائه شده AMD اولین پردازندهگرافیکی 28 نانومتری خود را تا مدتي ديگر وارد بازار خواهد کرد تا شرکای تجاری AMD از این پردازندهگرافیکی جهت ساخت محصولات جدید استفاده کنند. طبق گفته مسئولان AMD، زمان عرضه این پردازنده گرافيکي، هفته دوم دسامبر 2011 تعیین گردیده و به طور همزمان برای پلتفرمهای Desktop و Mobile وارد بازار خواهد شد. پیش از این زمان عرضه پردازندههای 28 نانومتری این شرکت، سه ماهه دوم سال 2012 اعلام گردیده بود.
animsprite
18-10-2011, 10:30
همه ما میدونیم تو تست ها وبنچمارک هایی که از پردازنده های fxگرفته شده این سری در حد انتظار ظاهر نشد اند
اما از طرفی میدونیم amd قبل از عرضه این سری رکورد اورکلاک رو با این پردازنده زد
چند روزی بیشتر از عرضه پردازندههای جدید سری FX شرکت AMD در بازار جهاني نميگذرد. این در حالی است که اکثر کاربران حرفهای مشغول بررسی این پردازندهها هستند تا نتایج کارایی آنها را در تستهاي مختلف ارائه کنند. یکی از معیارهای مهم و کاربردی در کارایی این پردازندهها، میزان توانایی آنها در شرایط اورکلاک است.
KitGuru.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یکی از معتبرترین منابع بررسی سختافزار در دنیا به کمک اورکلاکر حرفهایش Zardon، به تازگی رکورد 4.8 گیگاهرتزی فرکانس پردازنده را با پردازنده FX 8150 شرکت AMD به ثبت رسانده است. در این ثبت رکورد، Zardon از مادربورد 990FXA-UD7 گیگابایت بهره برده است. به گفته خود او به دلیل راحتی استفاده از بایوس مادربورد 990FXA-UD7 گیگابایت و همچنین کیفیت و پایداری بسیار بالای آن، افزایش 1 گیگاهرتزی فرکانس پردازنده در اين مادربورد بسیار ساده و بدون دردسر است. سپس او با افزایش ولتاژ پردازنده به مقدار 0.125 ولت به فرکانس 4.8 گیگاهرتز دست پیدا کرد. این رکوردشکنی در حالی رخ داده است که Niko یکی دیگر از AMD اورکلاکرهای مشهور کشور اسلوونی با استفاده از همین مادربورد، در نرمافزار 3DMARK01 امتیاز کل 114,400 را به ثبت رسانده است، در حالی که امتیاز قبلی آن با مادربورد دیگری به میزان 101,344 امتیاز بوده است. البته بايد منتظر بود و ديد ديگر حرفهها چيکار ميکنند؟
amd>intel
18-10-2011, 10:40
[QUOTE=Erfan.;6547889]دوست محترم چرا از جواب دادن به بنده پرهیز میکنید...؟ لطف کنید با دلایل قانع کننده جواب من را در اون یکی تاپیک بدید، چون جزو افراد با تجربه فروم هستید و این طور شانه خالی کردن ازتون انتظار نمیره!
پیروز باشید.[/QUOTEممنون از توجهت . مسئله پرهيز نيست ولي متاسفانه چنديه حوصله سابق رو ندارم عذر مرا ببخشيد :20:
*Forgotten*
18-10-2011, 19:20
AMD پس از آغاز عرضه رسمی پردازندههای FX با معماری بولدوز و بازخورد تقریبا نامناسب آنها، اقدام به معرفی پردازندههاي گرافيکي نسل آينده خود با فناوري ساخت جديدي کرده است. برطبق اخبار ارائه شده AMD اولین پردازندهگرافیکی 28 نانومتری خود را تا مدتي ديگر وارد بازار خواهد کرد تا شرکای تجاری AMD از این پردازندهگرافیکی جهت ساخت محصولات جدید استفاده کنند. طبق گفته مسئولان AMD، زمان عرضه این پردازنده گرافيکي، هفته دوم دسامبر 2011 تعیین گردیده و به طور همزمان برای پلتفرمهای Desktop و Mobile وارد بازار خواهد شد. پیش از این زمان عرضه پردازندههای 28 نانومتری این شرکت، سه ماهه دوم سال 2012 اعلام گردیده بود.
همه ما میدونیم تو تست ها وبنچمارک هایی که از پردازنده های fxگرفته شده این سری در حد انتظار ظاهر نشد اند
اما از طرفی میدونیم amd قبل از عرضه این سری رکورد اورکلاک رو با این پردازنده زد
چند روزی بیشتر از عرضه پردازندههای جدید سری FX شرکت AMD در بازار جهاني نميگذرد. این در حالی است که اکثر کاربران حرفهای مشغول بررسی این پردازندهها هستند تا نتایج کارایی آنها را در تستهاي مختلف ارائه کنند. یکی از معیارهای مهم و کاربردی در کارایی این پردازندهها، میزان توانایی آنها در شرایط اورکلاک است.
KitGuru.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یکی از معتبرترین منابع بررسی سختافزار در دنیا به کمک اورکلاکر حرفهایش Zardon، به تازگی رکورد 4.8 گیگاهرتزی فرکانس پردازنده را با پردازنده FX 8150 شرکت AMD به ثبت رسانده است. در این ثبت رکورد، Zardon از مادربورد 990FXA-UD7 گیگابایت بهره برده است. به گفته خود او به دلیل راحتی استفاده از بایوس مادربورد 990FXA-UD7 گیگابایت و همچنین کیفیت و پایداری بسیار بالای آن، افزایش 1 گیگاهرتزی فرکانس پردازنده در اين مادربورد بسیار ساده و بدون دردسر است. سپس او با افزایش ولتاژ پردازنده به مقدار 0.125 ولت به فرکانس 4.8 گیگاهرتز دست پیدا کرد. این رکوردشکنی در حالی رخ داده است که Niko یکی دیگر از AMD اورکلاکرهای مشهور کشور اسلوونی با استفاده از همین مادربورد، در نرمافزار 3DMARK01 امتیاز کل 114,400 را به ثبت رسانده است، در حالی که امتیاز قبلی آن با مادربورد دیگری به میزان 101,344 امتیاز بوده است. البته بايد منتظر بود و ديد ديگر حرفهها چيکار ميکنند؟
دوستان عزیز برنامه ها یی که الان amd رو دارن باهاش تست میکنند با معماری جدید amd کاملا ناسازگاره
دیشب که داشتم تو وب میگشتم با کمال تعجب دیدم که یه نفر بنچ مارکی گذاشته که fx-8120 پردازنده fx-8150 رو شکست داده (واقعا این بنچ مارک مسخرست :2:)
بلدوزر کاملا سازگار با ویندوز 8 هست و چند روز پیش یک پچ رای ویندوز 7 منتشر شده که با نصبش پرفورمنس تا 80 درصد در ویندوز هفت افزایش یافته (این نشان اینه که معماریه جدید بلدوزر از نسل فعلی پردازنده ها جلوتره)
این دوستمون هم بخوبی اینجا توضیح داده::
سلام به همگی
دلیل ناهماهنگی موجود در معماری بولدوزر نه بخاطر ضعف اون بلکه به دلیل تغییرات اساسی در نوع معماری و به تعبیری جهش در نوع معماری هست . در واقع این معماری فراتر از نسل فعلی برنامه ها هست و برنامه های مختلف باید خودشون رو با اون هماهنگ کنند .
همیشه در صنعت نرم افزار و سخت افزار این موضوع رو میبینیم و یکی پیشرو تر از بقیه میشه . مثل ورود برخی از بازی ها که نیاز به گرافیک های پرقدرت تر از نسل اون زمان داره .
نیاید این موضوع مهم رو نادیده گرفت که AMD واقعاً تمام دنیای پردازش رو به چالشی جدی کشیده. به عنوان نمونه درست بعد از ورود پردازنده های نسل جدید اتم اینتل ، شرکت AMD محصولاتی مثل E350 و E450 رو وارد کرد که بین 20 تا 30 درصد از آخرین محصولات اینتل در این رده یعنی N570 بالاتر قرار میگیره .
محصولات سری Zambezi هم در به همین منظور وارد شدند و طبق بنچمارک هایی که خود شرکت AMD در اوایل فروردین ماه بطور غیر رسمی اعلام کرد که مدل FX-8130 تا 50% از مدل Phenom II X6 1090 قویتر خواهد بود ولی جزئیات این مقایسه مثل فرکانس و هسته های درگیر رو بیان نکرد .
ویندوز 8 برای هماهنگی کامل با تمام معماری ها از جمله Bulldozer و ARM تهیه شده و میتونه از تمام امکاناتشون استفاده کنه ، از طرفی تا اون موقع برای ویندوز 7 هم الحاقیه ای وارد کردند تا بتونه این کار رو انجام بده .
در رندر بیشتر بحث تعداد پردازش های موازی مطرح هست و بعد از اون فرکانس .
و جدا از اینها بحث قیمت این محصولات نسبت به محصولات اینتل هست . همین العان یک Phenom II X6 1100t رو با امتیاز رندر 6.7 میشه با قیمت 220.000 از بازار تهیه کرد در صورتی که یک 2600K با همین توان رو با قیمت 380.000 ، پس بحث ارزش خیلی مهم هست ، از طرفی چیپست های سری P از اینتل کاملاً گرانتر از محصولات سری 900 شرکت AMD هستند که همین امر باعث شده تا قیمت مادربردهای تولیدی بر پایه این نوع از چیپست ها ارزانتر باشند .
منبع
دوستان عزیز برنامه ها یی که الان amd رو دارن باهاش تست میکنند با معماری جدید amd کاملا ناسازگاره
مشکل از AMD هست که برنامه ها باهاش ناسازگارن دوست من!
بلدوزر کاملا سازگار با ویندوز 8 هست و چند روز پیش یک پچ رای ویندوز 7 منتشر شده که با نصبش پرفورمنس تا 80 درصد در ویندوز هفت افزایش یافته (این نشان اینه که معماریه جدید بلدوزر از نسل فعلی پردازنده ها جلوتره)
پچ رسمی نیست...
این دوستمون هم بخوبی اینجا توضیح داده::
بخش عمده حرف های ایشون بی پایه و اساس هست...
پیروز باشید.
amd>intel
18-10-2011, 21:32
مشكل از amd نيست . برنامه هاي سازگار بزودي ميان .
لزوما همیشه یه محصول انقلابی که برای نشون دادن توانایی هاش نیاز داره تا بقیه خودشون رو با اون هماهنگ کنن ، نمی تونه تو عرضه موفق باشه. تا دلتون هم بخواد میشه نمونه مثال زد که از لحاظ تکنیکی خیلی بالاتر از سایر محصولات زمان خودشون بودن ولی عملا از لحاظ تجاری شکست خوردن.
بماند که بولدوزر مسلما از لحاظ فنی حتی از پردازندهای نسل کنونی اینتل هم ضعیف تره...
امیدوارم بتونن این مشکلات رو تو نسل بعدی حل کنن.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد این پچ منتشر شده :
مسلما مهندسان AMD از چند ماه پیش بخوبی از کارایی بولدوزر آگاهی داشتن و خیلی بعیده که نتایج تمامی این بنچ مارک ها و تست ها برای اونها غیر منتظره باشه. خوب اگر می شد به این راحتی با یه پچ نرم افزاری کارایی رو تا 80 درصد :18: بهبود داد چرا خود AMD با همکاری مایکرو سافت اقدام به انتشار این پچ نکرد ؟ اونها که هم زمان و هم دانش فنی لازم رو برای این کار داشتن ؟
مشكل از amd نيست . برنامه هاي سازگار بزودي ميان .
اول این که شما چواب من رو در اون تاپیک ندادی...
دوم این که، شما از کجا میدونی برنامه های سازگار به زودی میان؟
PC_Expert
18-10-2011, 22:00
مشكل از amd نيست .
ببینید وقتی یک اتومبیل تولید میشه که فرمونش سمت راسته، نمیشه گفت جهت حرکت در کل خیابان های دنیا رو عوض کنند! بلکه باید اون تولید کننده درست تولید کنه! عدم سازگاری برنامه ها با این پردازنده ها عذر بد تر از گناه هست که طرفداران تعصبی AMD میارن ...
animsprite
18-10-2011, 23:01
امیدواریم مشکل میان عرفان خان وintel<amdهر چه زود تر حل بشه :10:
همیشه سعی کنید تو زندگی میانه رو باشید
koorosh203
19-10-2011, 12:00
سلام
کسی از سی پی یوهای بولدوزر AMD خبر داره که وارد ایران شده یا نه؟
animsprite
19-10-2011, 13:12
روز 15اکتبر که از مغازه های داخل بارار کامپیوتر سوال کردم همشون میگفتن این چیزی که قطعیه تا25اکتبر این سری وارد ایران نخواهند شد
واین یعنی ممکنه بیشنر از اینها هم طول بکشه
بلاخره اینجا ایرانه ومردم اینجا باید تکنولوژی رو دیرتر از همه جا لمس کنند:8:
امیدواریم مشکل میان عرفان خان وintel<amdهر چه زود تر حل بشه :10:
همیشه سعی کنید تو زندگی میانه رو باشید
دوست خوبم وقتی یک بحث تا یه جا ادامه پیدا میکنه، بعد طرف بحث به شما جواب نمیده یعنی به شما توهین کرده، حالا اگه کاربر تازه وارد بودن یه چیزی...
وقتی حرف های بی دلیل و مدرک میزنیم باید آماده ارائه مدرک برای اون ها باشیم، این جا انجمن تخصصی هست و این طور حرف ها در این جا جایی ندارن.
موفق باشید.
shahab_blaster
19-10-2011, 19:14
دوست خوبم وقتی یک بحث تا یه جا ادامه پیدا میکنه، بعد طرف بحث به شما جواب نمیده یعنی به شما توهین کرده، حالا اگه کاربر تازه وارد بودن یه چیزی...
وقتی حرف های بی دلیل و مدرک میزنیم باید آماده ارائه مدرک برای اون ها باشیم، این جا انجمن تخصصی هست و این طور حرف ها در این جا جایی ندارن.
موفق باشید.
من خیلی وقته دیگه پست نمیدم اما لازم میدونم که الان یه پست بدم
با توجه به تست های مربوطه و بنچمارک های پخش شده واضح است که این سری در حال حاظر اونطور که گفته میشد جواب نداده و طبق همون اخبار گذشته کارایی این سری در ویندوز 8 مشخص میشه
مسئله ای که میان شما و اون دوستمون اتفاق افتاده برمیگرده به اینکه هر 2 طرفدار برند مورد علاقه خودتون هستید و فکر میکنید اونی که خودتون میگید درسته بهتر بحث نکنیم یا بحث علمی و با ذکر دلیل باشه
درثانی من خودم طرفدار AMD هستم و تا تهیه این سری و انجام تست ها نظری نمیدم راجبش ولی چیزی که مشهوده با توجه به مسایل برنامه نویسی که الان چندین مدت هست که نرم افزارها از تکنولوژی سخت افزارها عقب افتادن و باید دید با بهینه شدن نرم افزارها این بنچمارک ها تغییر می کنند یا خیر
مسئله ای که میان شما و اون دوستمون اتفاق افتاده برمیگرده به اینکه هر 2 طرفدار برند مورد علاقه خودتون هستید و فکر میکنید اونی که خودتون میگید درسته بهتر بحث نکنیم یا بحث علمی و با ذکر دلیل باشه
من هم طرفدار AMD بودم! :20: پست های چند وقت پیش من در مورد عملکرد Bulldozer موجوده! :46:
ولی خوب بحث ما سر هر چیزی که هست، رها کردن بحث و جواب ندادن توهین محسوب میشه! من چندین بار از ایشون خواستم جواب بدن که به نتیجه نرسید...
در مورد عملکرد بولدوزر ها و ... هم در تاپیک خودش در خدمتتون هستم:
Dj_aghamajid
21-10-2011, 15:30
کی گفته تو ویندوز 8 کارایی بولدوزر تا 80 % افزایش پیدا میکنه؟
من که تا 4- 5 % بیشتر جایی ندیدم! تازه این مقدارهم نسبت به کارایی بولدوزر در ویندوز 7 بدست اومده، وگرنه، همه پردازنده ها در ویندوز 8 ، کارایی بالاتری نسبت به ویندوز 7 خواهند داشت.
یه مدیری ، ناظری .... نبست، این تاپیک رو کنترل کنه؟
سایت اخبار تبدیل به چت روم شده...
ess_1362
24-10-2011, 16:12
سلام بالاخره چشم ماه به جمال سری A در بازار ایران روشن شد!!
سری A4 3300 به قیمت شیراز 98 تومن
سری A6 3500 هم 117 تومن
البته به نظرم قیمتا یکم بالاست
سلام بالاخره چشم ماه به جمال سری A در بازار ایران روشن شد!!
سری A4 3300 به قیمت شیراز 98 تومن
سری A6 3500 هم 117 تومن
البته به نظرم قیمتا یکم بالاست
از A8-3850 قیمت ندارید
A6 با قیمت دلاری تقریبا 100$ هست به نظر 117 تومن خوب باشه
+
قیمت A6-3500 نو تهران 130 تومن
Dj_aghamajid
07-11-2011, 00:04
فوت..............!
عجب خاکی گرفته اینجا..............!
مقایسه پرفرمنس Trinity Vs Llano
بر اساس این تصویر، ترینیتی 20% از لیانوهای فعلی قویتر خواهد بود.
هسته گرافیکی آن هم 30% قویتر از لیانو خواهد بود.
مشخصات AMD Trinity APU
Trinity will use the “Bulldozer” processor architecture having its first update “Piledriver”(استفاده از معماری بولدوزر)
Trinity already offers base clock up to 3.8 GHz; a turbo will even go upto 4.1 GHz(فرکانس اولیه بسار بالا)
Features HD7000 Series chipset with the VLIW4 architecture(هسته گرافیکی HD7000 و معماری VLIW4)
Trinity will use the new socket FM2 (FS1r2 in versions for laptops), which has 904 pins, and is physically incompatible with the current FM1 socket(سوکت جدیدFM2 که 904 پین هست.)
Trinity will feature Turbo Core 3.0 upto 900Mhz(توربو کور3 که تا 900 مگاهرتز افزایش فرکانس نسبت به حالت اولیه درپی داره)
1MB L2 cache(کش)
Graphics core with frequencies between 563MHz to 711 MHz(فرکانس هسته گرافیکی)
Integrated memory controller
DDR3-2133
TDP of 65W, 100W and 125W
Compatibility with existing A55 and A75 chipset and the new A85 chipset(هماهنگی با چیپ های A55 , A75 , A85)
Support for next generation DirectX 11.(ساپورت DirectX11)
زمان عرضه در Q2 2012 خواهد بود
Dj_aghamajid
08-11-2011, 14:16
چیپست های جدید شرکت AMD
همانطور که میدانید در میانه سال 2012 قرار هست که سوکت FM2 برای دسکتاپ بیاد، با این حال امروز AMD اعلام کرد برای سوکت AM3+ چیپست های جدید 1090FX و 1070 رو برای سال آینده آماده خواهد کرد.
این چیپست ها با پل جنوبی SB1060 عرضه میشوند.
مثلا چپیست 1070 از 8 پرت SATA6.0 Gbps و تعداد مناسب USB3.0 و Lane های 2گانه X16 استفاده میکند. البته ظاهرا فعلا خبری از PCI-Express 3.0 نیست. پیشبینی میشه این چیپست هم همزمان با سوکت FM2 در Q2 2012 عرضه بشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majid322
03-12-2011, 17:45
AMD تعداد ترانزیستورهای بولدوزر را نمی داند!
شرکت AMD پس از آغاز فروش پردازندههای FX متوجه اشتباهی عجیب در محاسبات خود شد. پس از تست پردازنده 8 هستهای بولدوزر توسط لابراتور AnandTech، آنها متوجه وجود 1.2 میلیارد ترانزیستور درون پردازنده شدند. این در حالی است که شرکت AMD این تعداد را برای پردازندههای 8 هستهای بولدوزر، 2 میلیارد ترانزیستور اعلام کرده بود. پس از ارسال نامه توسط لابراتور AnandTech به شرکت AMD، مهندسین این شرکت نیز به این مسئله اشاره و اعلام کردند که پس از سه بار بررسی پردازنده، تعداد 1.2 میلیارد ترانزیستور میزان صحیح خواهد بود. AMD سه ماه قبل و در زمان معرفی رسمی پردازنده بولدزر، به صورت یک جدول مشخصات پردازندههای جدید خود را منتشر کرده بود. در این جدول نیز تعداد ترانزیستورها 2 میلیارد عنوان شده بود. اکنون دلیل ضعف پردازندههای هشت هستهای AMD مشخص گردیده، زیرا در تستهای به عمل آمده از این پردازندهها، قدرت و عملکرد اين پردازندهها مشابه پردازندههای 4 هستهای اینتل بوده است!
PC_Expert
03-12-2011, 19:16
شرکت AMD پس از آغاز فروش پردازندههای FX متوجه اشتباهی عجیب در محاسبات خود شد. پس از تست پردازنده 8 هستهای بولدوزر توسط لابراتور AnandTech، آنها متوجه وجود 1.2 میلیارد ترانزیستور درون پردازنده شدند. این در حالی است که شرکت AMD این تعداد را برای پردازندههای 8 هستهای بولدوزر، 2 میلیارد ترانزیستور اعلام کرده بود. پس از ارسال نامه توسط لابراتور AnandTech به شرکت AMD، مهندسین این شرکت نیز به این مسئله اشاره و اعلام کردند که پس از سه بار بررسی پردازنده، تعداد 1.2 میلیارد ترانزیستور میزان صحیح خواهد بود. AMD سه ماه قبل و در زمان معرفی رسمی پردازنده بولدزر، به صورت یک جدول مشخصات پردازندههای جدید خود را منتشر کرده بود. در این جدول نیز تعداد ترانزیستورها 2 میلیارد عنوان شده بود. اکنون دلیل ضعف پردازندههای هشت هستهای AMD مشخص گردیده، زیرا در تستهای به عمل آمده از این پردازندهها، قدرت و عملکرد اين پردازندهها مشابه پردازندههای 4 هستهای اینتل بوده است!
بالاخره باید یه دلیلی برای ضعف این پردازنده ها تراشیده بشه دیگه! سازنده نمیدونه چیکار کرده، دیگران میگن و سازنده سادش میفته :31:
یعنی اینقدر حواسشون پرته :41:
Dj_aghamajid
06-12-2011, 19:37
AMD Llano A8-3870K و A6-3670K از سری APU های AMD پیش فروش میشوند.
AMD در کنار تمرکز روی ترینیتی که از نسل بعد APU ها هست ، پردازنده های جدیدی رو به نسل قبل اضافه کرده که قابلیت آنلاک ماتلیپلیر رو دارند و خیلی راحت اورکلاک میشوند.
مشخصات A8-3870K APU
Clock frequency of 3.0 GHz (But 3.1 GHz was the clock speed, that was rumored earlier)
Integrated HD 6550D Graphics
TDP at 100 W
Quad Core APU
قیمت $143.77
مشخصات A6-3670K APU
Clock frequency of 2.7 GHz
4 MB of L2 Cache
100 W TDP
قیمت $121.50
Quad Core APU
AMD Radeon HD 6530D Graphics
Dj_aghamajid
15-12-2011, 15:57
عضو جدیدی به خانواده بولدوزر اضافه شد
FX-6200 یک 6 هسته ای هست که با فرکانس اولیه 3.8 گیگاهرتز کار میکنه و با Turbo Core تا 4.1 میرسه.
سایر مشخصات:
6 مگابایت کش سطح 2 و 8 مگابایت کش سطح 3.
TDP=125 watt
این پردازنده 10% از مدل 6100 قویتر ظاهر شده.
قیمت هم ظاهرا 175 دلار اعلام شده است.
Microsoft یک به روز رسانی برای ویندوز های 7و2008 سرور برای پردازنده های Bulldozer به منظور افزایش پرفورمنس این پردازنده ها ارائه داد
This article introduces an update that optimizes the performance of AMD Bulldozer CPUs that are used by Windows 7-based or Windows Server 2008 R2-based computers. Currently, the performance of AMD Bulldozer CPUs is slower than expected. This behavior occurs because the threading logic in Windows 7 and in Windows Server 2008 R2 is not optimized to use the Simultaneous Multithreading (SMT) scheduling feature. This feature was introduced in the Bulldozer family of AMD CPUs.
Dj_aghamajid
16-12-2011, 15:08
2 APU جدید AMD در همین دسامبر به بازار میان. البته چندی قبل پیشفروش هم شده بودن. اما تا پایان سال جاری میلادی با قیمتی پایینتر عرضه میشوند.
قیمت 3870K حدود 135 دلار و قیمت 3670K حدود 115 دلار خواهد بود.
پردازنده FX6200 بولدوزر هم 26 دسامبر عرضه میشود.
Dj_aghamajid
26-12-2011, 15:47
پردازنده های جدید 8 Phenum II X آمدن.
این پردازنده های جدید که از نوع AM3+ هستن و در واقع همان پردازنده های بولدوزر هستن، اما فرکانس اولیه اونها کمتر شده و کم مصرفترن و کش سطح2و 3 رو هم کم کردن و ضریب پردازنده شون هم قفل هست. Turbo Core هم غیر فعال شده. این سیاست AMD بخاطر مقابله با پردازنده های زیر 200 هست که ممکنه یکم اوضاع رو بنفع AMD بکنه. حالا چرا اسم این سری رو Phenum III نذاشتن یکم عجیب هست، چون تقاوت زیادی با فنوم2 دارن.
Dj_aghamajid
30-12-2011, 19:46
اورکلاکر های ژاپنی APU 3870K رو اور کردند.
این گروه 96% پردازنده و 121% GPU رو اورکلاک کردند. فرکانس پردازنده به 5,875 MHz رسید که فرکانس بیس 125 MHz و multiplier 47.0x بود. ولتاژ هم 1.872V تنظیم شد.
هسته ی گرافیکی Radeon HD 6550D رو که فرکانس هسته ی آن 600 MHz هست رو تا 1,327 MHz رسوندن. این گروه ادعا میکنند که در این زمینه بهترین رکورد جهان رو به ثبت رسوندن.
البته همانند تمام اورکلاک های این سطح، سیستم بسیار ناپایدار هست. مادربرد ASUS F1A75-V Pro و رم G.Skill RipjawsZ و پاور SilverStone در این نتیجه سهیم هستند.
Dj_aghamajid
05-01-2012, 16:56
یادش بخیر، چه دورانی بود زمانی که بولدوزر میخواست معرفی بشه و چقدر شایعه و.. دربارش منتشر میشد.
الان میخوام خدمتتون عرض کنم که این پردازنده ها بالاخره وارد ایران شدن.
مثلا FX6100 با قیمت 295 هزار تومن.
یا FX 8120 با قیمت 395 هزار تومن.
البته این قیمت ها متاثر از 2 عامل هستند:
1- تازه وارد بودن و قیمت اولیه بالا
2- تاثیر افزایش 3-4 روز پیش قیمت دلار که روی این محصول هم اثز گذاشته.
الان قیمت جهانی 8120 و 2500 با هم برابرن و با کاهش قیمت دلار، دوباره انتظار میره 2500 به قیمت 270 برگرده و 8120 هم باید به این قیمت برسه.
6100 هم بایذ نزدیک 200 هزار تومن برسه.
reza.paksima
30-01-2012, 12:27
سلام من کارم گرافیکی هستش
3Dsmax کارمیکنم بهترین سیستمی که پیشنهاد میکنید با سقف مالی یک میلیون تومان چی هستش
ممنون
سلام من کارم گرافیکی هستش
3Dsmax کارمیکنم بهترین سیستمی که پیشنهاد میکنید با سقف مالی یک میلیون تومان چی هستش
ممنون
اینجا قسمت اخباره
شما باید برید قسمت مشاوره برای خرید
Dj_aghamajid
18-02-2012, 16:10
3 پردازنده جدید از سری بولدوزر:
FX-4150
FX-6120
FX-8140
هر 3تا 95 وات هستن.
Dj_aghamajid
29-02-2012, 13:37
کاهش قیمت تعدادی از پردازنده های AMD
متاسفانه این قیمت ها فقط حسرت رو برای ما دربر داره.
مثلا 8120 که قیمت قبلی اون 205 دلار بوده با قیمت دلار دولتی(1226) باید 251330 تومن قیمت داشته باشه.
حالا اگه بخوایم با قیمت دلار آزاد امروز(1850) حساب کنیم حدودا 380 هزار تومان میشه. اما الان تو بازار چند هست؟ 560 هزار تومان؟:18::9:
حالا اعلام شده که قیمت این پردازنده ها کاهش هم داشته. پس قیمت دولتی 8120- 226810 تومان و آزاد هم میشه 342250 خواهد شد.
یا مثلا 6100 که قبلا 155 دلار قیمت داشته. طبق قیمت آزاد باید حدود 287 هزار تومان باشه. که الان 360 هزار تومان هست. با این کاهش باید به قیمت 269 هزار برسه.
البته این معادلات در این عصر معنی پیدا نخواهد کردو باید دعا کنیم قیمت ها فقط ثابت بمونن. :2:
کاهش قیمت تعدادی از پردازنده های AMD
متاسفانه این قیمت ها فقط حسرت رو برای ما دربر داره.
مثلا 8120 که قیمت قبلی اون 205 دلار بوده با قیمت دلار دولتی(1226) باید 251330 تومن قیمت داشته باشه.
حالا اگه بخوایم با قیمت دلار آزاد امروز(1850) حساب کنیم حدودا 380 هزار تومان میشه. اما الان تو بازار چند هست؟ 560 هزار تومان؟:18::9:
حالا اعلام شده که قیمت این پردازنده ها کاهش هم داشته. پس قیمت دولتی 8120- 226810 تومان و آزاد هم میشه 342250 خواهد شد.
یا مثلا 6100 که قبلا 155 دلار قیمت داشته. طبق قیمت آزاد باید حدود 287 هزار تومان باشه. که الان 360 هزار تومان هست. با این کاهش باید به قیمت 269 هزار برسه.
البته این معادلات در این عصر معنی پیدا نخواهد کردو باید دعا کنیم قیمت ها فقط ثابت بمونن. :2:
آقا مجید شما به این محاسبات خودتون اینایی که میگمو اضافه کن:
مالیات (که فک نکنم کسی بده ولی میاد روش) + گمرک (اگه قانونی وارد شده باشه که شک دارم) + حداقل 40 % سود برای فروشنده( بالاخره کرایه مغازه , ایاب و ذهاب و خرج خانوم بچه ها و.....)
با اینایی که گفتم (1850)میشه دورو بر 560 هزار تومن
کجای محاسبات من ایراد داره ؟؟؟؟؟؟
lucky_luke
04-03-2012, 12:29
آقا مجید شما به این محاسبات خودتون اینایی که میگمو اضافه کن:
مالیات (که فک نکنم کسی بده ولی میاد روش) + گمرک (اگه قانونی وارد شده باشه که شک دارم) + حداقل 40 % سود برای فروشنده( بالاخره کرایه مغازه , ایاب و ذهاب و خرج خانوم بچه ها و.....)
با اینایی که گفتم (1850)میشه دورو بر 560 هزار تومن
کجای محاسبات من ایراد داره ؟؟؟؟؟؟
یه چیزی رو در نظر نگرفتی:
قیمت هایی که توی جدول بالا هست در واقع قیمتی که محصول توی فروشگاه عرضه میشه و سود فروشنده و گمرک و مالیات توش لحاظ شده
اگه وارد کننده های ما هم عرضه داشتن و بجای خرید از واسطه ها (مثلا یه سوپر مارکت تو دوبی:blink:!!) مستیقیما با تولید کننده و نمایندگی هاش قرار داد میبستن ما هم لازم نبود 2 بار سود و گمرک و مالیات بدیم!!!
اینو گفتم که دلت بیشتر بسوزه :31:
یه چیزی رو در نظر نگرفتی:
قیمت هایی که توی جدول بالا هست در واقع قیمتی که محصول توی فروشگاه عرضه میشه و سود فروشنده و گمرک و مالیات توش لحاظ شده
اگه وارد کننده های ما هم عرضه داشتن و بجای خرید از واسطه ها (مثلا یه سوپر مارکت تو دوبی:blink:!!) مستیقیما با تولید کننده و نمایندگی هاش قرار داد میبستن ما هم لازم نبود 2 بار سود و گمرک و مالیات بدیم!!!
اینو گفتم که دلت بیشتر بسوزه :31:
داداش به جای دلم یه جای دیگم سوخت :دی
ارزش داره بگیم یکی از اونر بیاره برامون ؟
saeed_2007r
10-05-2012, 21:47
هرروز که دلار میرفت بالا فروشنده های عزیز متناسب با دلار وخیلی هم بیشتر میرفتن بالا...میگفتن دلار گرون شده.
ولی حالا که دلار 200تمن ارزون شده یعنی تقریبا 1600اندی..قیمت ها ثابت اند...دلیلشان را اینجوری بیان میکنن که آقا کالاهایی که ما داریم مال خرید قبلی است نمیتونم که با قیمت الان بفروششیم...
پس چطور قبلا که خرید قبلیتون بود با...
بیخیال...هیچی نگیم بهتره...
ولی به نظر من درسته قیمت ها کلی بالا رفته ولی کسی حاظر نیست یه تومن قطعات بخره...فروش خیلی خیلی پایین تره.
آخرش مجبور میشن قیمت ها رو بیارن پایین ...
تو تابستون همینجوریش قیمتا هر سال میره بالا
AMD و سیاست جدید Cash Back
AMD برای مقابله با حریف سیاست جدیدی رو با نام Cash back در پیش گرفته
با خرید پردازنده های جدید این شرکت شما میتونین مقداری از پولتون رو پس بگیرید !!!
برای مثال با خرید پردازنده 8150 یا 8120 میتونین 31 دلار از پولتون رو پس بگیرید از AMD
لیست پردازنده ها و مقدار Cash Back در این لیست مشخصه :
TREASURES
19-12-2012, 19:31
سلام خدمت دوستان !
AMD باز یه سری CPU زده که این دفعه بجای ZAMBEZI به VISHERA تغییر اسم داده! اسامیشون بدین شرحه:
AMD FX 8350, 8320,6300,4300
یه عکس هم در مورد دیتیل هاش میزارم:
CPU Specification Comparison
Processor
Codename
Cores
Clock Speed
Max Turbo
L2/L3 Cache
TDP
Price
AMD FX-8350
Vishera
8
4.0GHz
4.2GHz
8MB/8MB
125W
$199
AMD FX-8150
Zambezi
8
3.6GHz
4.2GHz
8MB/8MB
125W
$183
AMD FX-8320
Vishera
8
3.5GHz
4.0GHz
8MB/8MB
125W
$169
AMD FX-8120
Zambezi
8
3.1GHz
4.0GHz
8MB/8MB
125W
$153
AMD FX-6300
Vishera
6
3.5GHz
4.1GHz
6MB/8MB
95W
$132
AMD FX-6100
Zambezi
6
3.3GHz
3.9GHz
6MB/8MB
95W
$112
AMD FX-4300
Vishera
4
3.8GHz
4.0GHz
4MB/4MB
95W
$122
AMD FX-4100
Zambezi
4
3.6GHz
3.8GHz
4MB/4MB
95W
$101
اینم لینک تستاش:
حدودا 15 تا 20 درصد افزایش پرفورمنس داشتن نسبت به زامبزی ها!
AMD و سیاست جدید Cash Back
AMD برای مقابله با حریف سیاست جدیدی رو با نام Cash back در پیش گرفته
با خرید پردازنده های جدید این شرکت شما میتونین مقداری از پولتون رو پس بگیرید !!!
برای مثال با خرید پردازنده 8150 یا 8120 میتونین 31 دلار از پولتون رو پس بگیرید از AMD
لیست پردازنده ها و مقدار Cash Back در این لیست مشخصه :
فکر نمیکردم amd به این روز بی افته ناراحت شدم:n28:
meysam99
09-05-2013, 14:09
خدا کنه ای ام دی بتونه پیشرفت خوبی کنه و به اینتل برسه. نصبت به چند سال پیش خیلی ضیعفتر شده. اگه بتونه به اینتل برسه ما هم میتونیم به داشتن پردازنده های قویتری امیدوارتر باشیم.
Ali*Reza
23-06-2013, 15:57
سوکت FM1 و FM2 :
TREASURES
21-07-2013, 15:14
سلام خدمت دوستان !!
AMD بازم دو نمونه دیگه سی پی یو رو از خانواده ی FX داده بیرون :
AMD FX-9590
AMD FX-9370
که تو 9590 فرکانس توربو به 5000 رسیده در ضمن واتاژ هم حدود 80 وات بیشتر شده نسبت به سری 8000
دو تا INSTRUCTION جدید هم اضافه شده بهشون
اینم لینک:
fx-9590 حدود 220 وات مصرفشه معلوم نیست با این کوره میخواد چیکار کنه فقط برای سرور و رندرینگ خوبه فن استوک هم که روش جواب نمیده
TREASURES
24-07-2013, 13:12
سلام رفقا
یه سری دیگه سی پی یو معرفی میکنم از خانواده ی APU مثل اینکه پردازش گرافیکی و فرکانس رمشون ارتقا پیدا کرده:
ModelsFive new models of AMD Elite A-Series APUs are available immediately:
AMD Elite A-Series Model
A10-6800K
A10-6700
A8-6600K
A8-6500
A6-6400K
AMD Radeon Brand
HD 8670D
HD 8670D
HD 8570D
HD 8570D
HD 8470D
TDP
100W
65W
100W
65W
65W
AMD Radeon Cores
384
384
256
256
192
GPU Clockspeed
844 MHz
844 MHz
844 MHz
800 MHz
800 MHz
CPU Cores
4
4
4
4
2
CPU Clock (Turbo/Base) GHz
4.4/ 4.1
4.2/ 3.9
4.3/ 3.7
4.1/ 3.5
4.1/ 3.9
Total Cache
4 MB
4 MB
4 MB
4 MB
1 MB
Max DDR3
2133 MHz
1866 MHz
1866 MHz
1866 MHz
1866 MHz
AMD Turbo CORE 3.0
Yes
Yes
Yes
Yes
Yes
Unlocked
Yes
No
Yes
No
Yes
9590 توی بازار ایران هم اومده؟
TREASURES
25-10-2013, 08:20
سلام دوستان این طور که پیداست APU ها هم به فرکانس 8000 رسیدند این رکورد با سی پی یوی A10 6800K ثبت شده و با برد F2A85V-PRO با فرکانس 8202 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TREASURES
12-11-2013, 20:44
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
این دفعه میخوام سوکت جدید APU رو معرفی کنم
FM2+
با CODE NAME: KAVERI
گرافیک مجتمع رو قویتر کردن طوری که در سطح 7750 قرار میگیره
یک نمونه از این سری:
A10-7850K
با فرکانس 3.7 و GPU CLOCK SPEED 720 MHZ
در ضمن از DIRECTX 11.2 پشتیبانی میکنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
faramarz_mit
12-11-2013, 20:50
-----------------
TREASURES
29-01-2014, 22:31
خبر جدید از CPU ی سرور AMD
میکس AMD و ARM :
CPU جدید OPTERON A1100 بر مبنای ARM CORTEX-A57
این سی پی یو 64 بیتی کار می کند و 28 نانومتر است
با 4 و 8 هسته کار خود رو شروع می کند ... 4 مگابایت کش سطح 2 و 8 مگابایت در سطح 3 دارد
از رم DDR3 و DDR4 پشتیبانی می کند با قابلیت ECC یا همون خطایاب با سرعت ترنسفر 1866 MT/S
که در کوارتر اول 2014 رو نمایی می شود
خبری بود از سایت COMPUTER WORLD
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باسلام
کسی خبرداره پردازنده های opteronکی واردمی شه وای امدی کی منتشرش میکنه وایامنتشرش کرده ولی ایران نیومده
باسلام
کسی خبرداره پردازنده های opteronکی واردمی شه وای امدی کی منتشرش میکنه وایامنتشرش کرده ولی ایران نیومده
قراره نسل بعدی که اسم رمز Carrizo دارند نمیه اول 2015 عرضه بشند...
alirezabehzadi
21-12-2014, 22:53
سلام
با عرض معذرت یه سوال داشتم
برای ارتقا سی پی یو +Athlon 64 X2 4400 روی مادربرد asus m2n-e حداکثر چه سی پی یویی میشه گذاشت که برای این مادربرد بالاترین باشه؟
ممنون میشم
mehdi 78
23-11-2015, 23:51
سلام
اینجا انگار داره خاک می خوره!!!!
پردازنده های جدید AMD در سه ماهه دوم 2016 به بازار وارد می شن. با لیتوگرافی 14 نانومتر و سوکت AM4
"٢٠١۶ سال جالبِ توجهی برای اِیاِمدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خواهد بود، چرا که این شرکت سرانجام پردازندههای نسلِ بعدی Zen را که بسیاری منتظرش هستند بر اساس معماریِ رایج X86 به بازار عرضه خواهد کرد. در ادامه با زومجی همراه باشید تا به بررسی این نسل از پردازندهها بپردازیم.با اینکه اِیاِمدی هنوز از معماری پردازندهی جدید بطور کامل رونمایی نکرده است، اما جزییاتِ جدیدی را هفتهی پیش در مورد آنها منتشر کرد که یک به یک آ نها را تشریح میکنیم. هستهی نسلِ بعدی Zen بر اساس فنآوری ١۴ نانومتری FinFET ساخته خواهد شد. پردازندهی مشتمل نیز برای داشتنِ راندمانِ بالا، تعداد زیادی از این هستهها را در کنارِ فنآوریِ چند نخی یا همان Multi-threading به کار خواهد گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، یک معماری جدید برای X86
این طراحی که از یک واحدِ پردازشِ عدد صحیح و یک واحدِ پردازشِ ممیز شناور در کنار هم استفاده میکند، نسبت به طراحی پردازندههای فعلی Bulldozer که از کلاسترهای چند نخی یا CMT شامل دو واحدِ پردازشِ عدد صحیح در کنار تنها یک واحدِ پردازش ممیز شناور استفاده میکنند، مرسومتر است. Zen همچنین شاملِ حافظهی کش با عرض باند زیاد و تاخیر کم است که برای اولین بار از حافظههای DDR4 هم استفاده خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بهبود چشمگیر کارایی معماری Zen و اجرای دستورات بیشتر در هر سیکل کاری
بنا به اظهارات اِیاِمدی، APUهای مبتنی بر Zen، تا ۴٠ درصد IPC (مخفف Instructions per Clock یا دستورات در هر سیکل زمانی) بالاتری در مقایسه با هستههای Exavator کنونی خواهند داشت. این نتیجهای تحسین برانگیز خواهد بود اگر در نظر بگیریم که بهبودِ راندمان پردازندههای اِیاِمدی در سالهای گذشته، از هر نسلی به نسلِ بعد تک رقمی بوده است. اگر ادعای اِیاِمدی واقعی باشد، جنگ رقابتِ پردازندهها در سال آینده بین اِیاِمدی و اینتل جالب توجه خواهد بود، چرا که اِیاِمدی سرانجام پس از سالها خواهد توانست در ردهی پردازندههای حرفهای نیز با اینتل رقابتی جدی داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقشهی راه محاسباتی و گرافیکی AMD در سال ٢٠١۶
Zen به گونهای طراحی شده که مقیاسپذیر باشد. هستهی Zen قرار است در تمامِ ردهها، برای پردازندههای دسکتاپی استفاده شود. هم پردازندههای رده بالا و هم APUهای رده میانی از هستههای Zen بهره خواهند گرفت. این اولین باری خواهد بود که اِیاِمدی از معماری یکسانی برای تمام پردازندههای دسکتاپی خود استفاده خواهد کرد. نه تنها هستههای پردازنده یکسان خواهند بود، بلکه هم CPU و هم APU از سوکت جدید AM4 به جای دو سوکت مجزای کنونی ( AM3+ برای سری پردازندههای رده بالای FX و FM2 برای پردازندههای رده میانی سری A) استفاده خواهند کرد که به یکدست سازی بیشترِ گسترهی پلتفرمِ جدید منجر خواهد شد. در حالی که پردازندههای سریعتر، از DDR4 پشتیبانی خواهند کرد، پردازندههای رده میانی و رده پایین، هم از DDR3 و هم از DDR4 بهره خواهند برد. البته ما هنوز نمیدانیم که روی مادربردی با سوکت AM4، میتوان یک CPUی رده بالا را با یک APUی رده میانی یا برعکس جابجا کرد یا خیر. اگر این امر قابل تحقق باشد، برای کسانی که بعدا قصدِ ارتقا داشته باشند راهکار جالبی خواهد بود، چرا که دیگر نیازی به تعویض مادربرد نخواهند داشت. APUهای موبایلی نیز از هستههای Zen استفاده خواهند کرد اما سوکت متفاوت FP4 برای آنها در نظر گرفته شده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تصمیم AMD برای بالابردن بهرهوری محصولات
بدیهی است که APUهای اِیاِمدی گرافیک مجتمع دارند و نسل هفتمِ این APUها شامل پشتیبانی از HSA 1.0، OpenCL 2.0 و احتمالادایرِکت ایکس ١٢ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم خواهد بود. هنوز نمیدانیم که این سری از معماری گرافیکی GCN 2.0 استفاده خواهد کرد یا از GCN 3.0 و اینکه اصلا طراحی حافظههای پر سرعتِ HBM در آنها به مانندِ کارتهای گرافیکی مجزا تعبیه خواهد شد یا خیر. تمرکز روی راندمان بیشتر به ازای هر وات توان مصرفی، بزرگترین و مهمترین هدف اِیاِمدی در هنگام طراحی APUهای جدید بوده است و اِیاِمدی در نظر دارد بهرهوری توانِ مصرفی محصولات را تا سال ٢٠٢٠ میلادی تا ٢۵ برابر بهینه کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ساده سازی دستهبندیهای طراحی در محصولات AMD
با نگاهی اجمالی به نقشهی راه اِیاِمدی میتوان دید که این شرکت طیفِ محصولات خود را از۴ بخشِ مجزا به ٣ بخش تقلیل داده است. دو بخش برای دسکتاپ که CPUهای سری FX و APUهای سری A را شامل میشود و یک بخش برای سری موبایلی یا لپتاپها که از همان برچسبِ سری A استفاده خواهند کرد.حالا باید منتظر بود و دید تغییراتی که اِیاِمدی در برنامهریزی خود برای سال آیندهی میلادی داده تا چه حد میتواند بر کسبِ سهمِ بیشتر از بازار پردازندهها در رقابت با اینتل تاثیرگذار باشد و تا چه میزان میتواند کسبِ درآمدِ بیشتر را برای این شرکت محقق سازد. "
منبع : زومجی
ssiamands
23-08-2016, 16:11
لطفا منبع خبر خود را ذکر نمایید
باتشکر
محمد1233
25-02-2017, 10:05
سلام من یه مادر بورد گیگابایت 848pدارم میخواستم ببینم به دردی میخوره یانه
aliabbasijondani
20-12-2018, 09:28
سلام خسته نباشید علت خرابی یا کاهش عمر پردازنده چیه
alottadamage
15-01-2021, 18:24
کسی میدونه مخفف AMD چیه؟
Advanced Micro Devices
yourtech
09-06-2021, 00:32
سلام خیلی عالیه
- - - Updated - - -
سلام خیلی عالیه:):)
MORTEZAGH1366
27-10-2023, 13:23
سلام دوستان
مادربورد سیستم من مدل
MSI-990 FXA-GD65 هست.
سوالم اینه مادربردهای قدیمی DDR3 پردازنده های نسل AMD ryzen رو ساپورت میکنه؟
اگر نه از سری AMD FX قویترین پردازنده ش کدومه که بگیرم؟
پردازنده فعلی FX 6100 هست که نسبت به گرافیک ضعیفه و گلوگاه میده
با تشکر
shabnam1986
23-03-2025, 11:24
بررسی Ryzen 9 9950X3D: شاهکار گیمینگ و تولید محتوا...
نه ماه پیش، در ژوئیه ۲۰۲۴، AMD معماری پردازنده Zen 5 و سری رایزن ۹۰۰۰ را معرفی کرد. در مقایسه با نسل قبل، تفاوت چشمگیری در عملکرد دیده نمیشد، اما بهروزرسانیهای بعدی ویندوز و نسخههای جدید BIOS مادربردها تا حدی وضعیت را بهبود بخشیدند. با این حال، برای گیمرهای PC، توجه اصلی جای دیگری بود و تا نوامبر منتظر ماندند تا بتوانند Ryzen 7 9800X3D را در اختیار داشته باشند.
AMD پیشتر با پردازنده رایزن ۷ 7800X3D، عنوان بهترین پردازنده گیمینگ را در اختیار داشت، اما مدل جدید به راحتی این عنوان را تصاحب کرد. اکنون، پردازندهای جدید از راه رسیده که حتی در بازیها سریعتر از 9800X3D است و عملکرد بسیار بهتری در وظایف تولید محتوا و پردازشهای حرفهای ارائه میدهد.
این پردازنده، رایزن ۹ 9950X3D است و پس از بررسی آن در تستهای مختلف، میتوان گفت که این مدل، قویترین پردازندهای است که تاکنون برای بازی و سایر پردازشها عرضه شده است.
گیمفا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.