مشاهده نسخه کامل
: اا اخبار AMD اا AMD News اا
ببین دوست من، در بازار هر کی حرفی برای گفتن داشته باشه میاد ورقابت میکنه! ربطی هم به سابقه و تعداد کارمند وسرمایه نداره!
من خودم از طرفدارهای AMD هستم! AMD اصلا هم عقب نیست فقط برنامه کاریش جوریه که روی بازار ارزان قیمت ومیان قیمت سرمایه گذاری میکنه! اما منظور من از حرفام این بود که شما چجوری خودتو قانع میکنی که یک پردازنده 8 هسته ای رو با یک پردازنده 4 هسته با تکنولوژی 6 ماهه قبل مقایسه میکنی!
سلام
شما چطور قانع میشدی که سری Core ix با اتلون ها و فنوم X2 ها مقایسه میشد؟
Dj_aghamajid
10-06-2011, 18:18
سلام
شما چطور قانع میشدی که سری Core ix با اتلون ها و فنوم X2 ها مقایسه میشد؟
سلام دوست من!
زمان طراحی این پردازنده ها کی بود؟
قیمت؟
شما هنوز منظور من رو متوجه نشدی؟
یک موقع مقایسه پردازنده های بازار از نظر قیمت انجام میشه و مورد مناسب با توجه به قیمت انتخاب میشه ویک موقع بحث مقایسه موارد هم قیمت و تکنولوژی هست! که دوستان میگفتن تکنولوژیAMD باعث عبور از سری اشرافی اینتل شده که این درست نیست! روز به روز شرکتها دارن محصولات جدید تولید میکنن!
مثلا الان تو رده میان قیمت موارد بصرفه برای خرید سری سندی بریج هست! آیا باید گفت اینتل تکنولوژی قویتری داره؟ نه! آیا باید گفت اینتل محصولات AMD رو شکست میده؟! نه این جزعی از بازاره! و این شرایط در زمان بسیار کم عوض میشه! و پایدار نیست!
سندی بریج محصول جدیدتر از پردازنده های دیگره و به طبع مورد مناسبی برای خرید! قیمتش هم مناسبه! بولدوزر هم که قراره بیاد اول قراره این سری رو شکست بده! که بعد از اندک زمانی دوباره این اتفاق بصورت عکس اتفاق میفته! در مورد کارت های گرافیک هم این مسئله وجود داره ولی سرعت ارائه محصولات جدیدتر و تنوع اونا بیشتره و خلا کمتر حس میشه!
در کل الان که بولدوزر نیومده شاید یک دفعه با سری جدید پردازنده های اینتل اومد اون موقع میشه دقیقتر اونا رو مقایسه کرد!
برای اینکه این بحث زیاد مرتبط با عنوان تاپیک نیست دیگه ادامه نمیدم!
موفق باشی!
آقا یه لیوان آب خنک بدین به Dj.
به نظر خیلی عصبی میاد :41:
یه سوال دارم.
من قصد خرید این بلدوزر رو دارم و خیلی وقته صبر کردم.
به نظر شما، بعد از شروع فروش جهانی، به آشناها بگم از اونور بیارن برام ؟ یا صبر کنم به طور رسمی وارد بازار ایران بشه و از همینجا بخرم ؟؟؟ ( منتظر جواب همه هستما :دی )
من یه سوال داشتم ؟
بولدوزر نام یه پردازنده جدید AMD هست که قراره به بازار بیاد یا اینکه نام یک تکنولوژی جدید هست که قرار ه پردازنده ای جدید AMD مبتنی بر اون تولید بشن. ؟
Dj_aghamajid
10-06-2011, 23:18
آقا یه لیوان آب خنک بدین به Dj.
به نظر خیلی عصبی میاد :41:
یه سوال دارم.
من قصد خرید این بلدوزر رو دارم و خیلی وقته صبر کردم.
به نظر شما، بعد از شروع فروش جهانی، به آشناها بگم از اونور بیارن برام ؟ یا صبر کنم به طور رسمی وارد بازار ایران بشه و از همینجا بخرم ؟؟؟ ( منتظر جواب همه هستما :دی )
آقا من اعصاب درست حسابی ندارم یه چیزی بهت میگما:31::31::31:
اما جدا از شوخی من چیزی نگفتم که فقط چون هر چی توضیح میدادم دوست عزیزمون بازم یه چیزی میگفت! یکم بد صحبت کردم! ببخشید من معذرت میخوام!
:7:الان که آب خنک رو بهم دادن اعصابم اومد سرجاش!
حالا شما بزار بولدوزر بنده خدا بیاد بیرون بعد شما ببین قیمتش تو اینجا واونجا چقدره و بعد تصمیم بگیر!:31:
Dj_aghamajid
13-06-2011, 13:37
AMD سری 6 هسته ای های خود معروف به Phenum ii x6 رو تا پایان سال جاری میلادی بازنشسته میکنه!
احتمالا با عرضه بولدوزر جایی برای رقابت برای این پردازنده ها نخواهد ماند!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AMD سری 6 هسته ای های خود معروف به Phenum ii x6 رو تا پایان سال جاری میلادی بازنشسته میکنه!
احتمالا با عرضه بولدوزر جایی برای رقابت برای این پردازنده ها نخواهد ماند!
یعنی تولید 6 هسته ای متوقف میشه ؟
Dj_aghamajid
13-06-2011, 13:47
یعنی تولید 6 هسته ای متوقف میشه ؟
تولید انبوه بله!
شرکت برای خدمات رسانی به مشتری تا پایان زمان گارانتی به تعداد محدود تولید میکنه!
در ضمن ذکر شده که بعد از پایان سال بصورت سفارشی هم تولید میکنه! مثلا ممکنه کسی یا جایی و یا شرکتی بخواد تعداد زیادی از این پردازنده رو سفارش بده در این صورت براشون تولید میکنه!
Dj_aghamajid
13-06-2011, 16:43
جزئیاتی جدید از A8-3850 از سری APU های AMD
این پردازنده با گرافیک 6550D ترکیب شده که جزئیاتش 400 Stream proscessor و 8 ROPs و Full DirectX11 هست!
این پردازنده از سری A هست که بنام "Llano" شناخته میشه!
این پردازنده 4 هسته داره که با فرکانس 2.9GHZ در دو حالت 32 و 64 بیت کار میکنن! در ضمن فرکانس هسته گرافیکی آنبرد که در بالا اشاره شد 600 مگاهرتز هست!
بنچمارکی از این پردازنده براتون میزارم:
این بنچمارکها با رم DDR3 1333 تست شدن ولی تا باس 1866 هم ساپورت میکنن!
مادربردی هم که در تست استفاده شده : Gigabyte A75M-UD2H
سی پی یو تا فرکانس 3.773 اور شده بود! یعنی (145.13 MHz x 26.0) در ضمن ولتاژ هم 1.52V بود!
Dj_aghamajid
13-06-2011, 20:46
نکته قابل تامل باز هم دمای بسیار پایین این پردازنده هست که حتی در اورکلاک 3.773 دماش 21 درجه هست! کلا سری APU ها کم مصرف و کم حرارت اند!
سری بولدوز هم دما ی بسیار پایینی دارن! AMD این دفعه خیلی در این زمینه خوب عمل کرده!
نتیجه بنچمارک هم نزدیک به ترکییب سی پی یو 4 هسته ای معمولی با کارت گرافیکی در حد 3870 یا 4670 هست که رشد خوبی حساب میشه!
نکته قابل تامل باز هم دمای بسیار پایین این پردازنده هست که حتی در اورکلاک 3.773 دماش 21 درجه هست! کلا سری APU ها کم مصرف و کم حرارت اند!
سری بولدوز هم دما ی بسیار پایینی دارن! AMD این دفعه خیلی در این زمینه خوب عمل کرده!
نتیجه بنچمارک هم نزدیک به ترکییب سی پی یو 4 هسته ای معمولی با کارت گرافیکی در حد 3870 یا 4670 هست که رشد خوبی حساب میشه!
خیلی دمای خوبی داره عالیه امیدوارم بولدوزر هم دمای خوبی داشته باشه
Dj_aghamajid
13-06-2011, 22:07
بولدوزر بر اساس عکس هایی که تو صفحات قبل داشتیم دمایی حدود 19 درجه داشت!
فقط اگه این پردازنده ها بلک ادیشن باشن راحت میشه تا مقدار بسیار زیادی اورشون کرد! البته بولدوزر این قابلیت رو داره!
millad1388
14-06-2011, 13:16
نکته عجیب به نظرم ضریب فرکانس 29 هست:18::18::18:بدر فرکانس 100 مگاهرتزی:18:قبلا فرکانس رو 200 بود و ضریب پایینتر از 20
آخرش هم نفهمیدم این ضریب و اون فرکانس دقیقا چه کاری تو پردازنده انجام میدهند؟:31:البته غیر از بسامد(فرکانس)!پردازنده:31:
در ضمن از نظر سخت افزاری بالاترین مدل A8 میشود=گرافیک معادل و بالاتر از 5670 و پایینتر از 6570تو نتیج هم همین شده که جای تغجب نیست ولی.......
پردازنده هم بهینه تر شده و بعضی جاها گفتن در حد PHENOM 2 X4 975BEکه من باورم نمیشه:18:اینقدر بالاتر بر:13:احتمال بسیار زیاد از گرافیک کمک گرفته که اینقدر نتایج تو آزمایش پردازنده خوبه:21:!البته پردازنده تو بازی با وضوح بالا اصلا مهم نیست:5:
Dj_aghamajid
14-06-2011, 13:20
TURBO CORE تکنولوژی جدید AMD و نوع ارتقا یافته Turbo Boost
در این روش قابلیت افزایش خودبخودی فرکانس هسته های سی پی یو در لود تغییرات مفیدی کرده که برای کاربردهای مختلف عملکرد متفاوتی از خود نشون میده!
این قابلیت بر روی سری FX که بولدوزر رو شامل میشه قرارخواهد گرفت!
مثلا افزایش فرکانس نصف هسته ها تا 1 گیگا هرتز بیش از حالت اولیه هست که عملا هیچ افزایش مصرفی رو دربر نداره! و در ضمن بقیه هسته ها بصورت خاموش عمل میکنه!
این قابلیت برای اپلیکیشن هایی که از هسته های کمتر پشتیبانی میکنن و به فرکانس بالاتر احتیاج دارن، بسیار کاربرد داره! گیم ها هم جزء این دسته حساب میشن!
TURBO CORE تکنولوژی جدید AMD و نوع ارتقا یافته Turbo Boost
در این روش قابلیت افزایش خودبخودی فرکانس هسته های سی پی یو در لود تغییرات مفیدی کرده که برای کاربردهای مختلف عملکرد متفاوتی از خود نشون میده!
این قابلیت بر روی سری FX که بولدوزر رو شامل میشه قرارخواهد گرفت!
مثلا افزایش فرکانس نصف هسته ها تا 1 گیگا هرتز بیش از حالت اولیه هست که عملا هیچ افزایش مصرفی رو دربر نداره! و در ضمن بقیه هسته ها بصورت خاموش عمل میکنه!
این قابلیت برای اپلیکیشن هایی که از هسته های کمتر پشتیبانی میکنن و به فرکانس بالاتر احتیاج دارن، بسیار کاربرد داره! گیم ها هم جزء این دسته حساب میشن!
مطالب خوبی میزاری دستت درد نکنه
اگه مطلب بیشتری در مورد معماری بولدوزر در مورد واحد های اجرایی بزاری خوبه و این که کش سطح 3 داخل سی پی یو رفته یا نه
Dj_aghamajid
14-06-2011, 13:44
AMD امروز نسل جدیدی از پردازند های خود رو که با قابلیت محاسبات و پردازش مناسب هست رو برای طرفداران نتبوک ها معرفی کرد! این پردازندها از سری A معروف به سری APU هستن که کم مصرف و پر قدرت هستن!
به عنوان مثال نتبوکی که یک brilliant HD graphics در خودش داره یک سوپر کامپیوتر هست که تا 10.5 ساعت شارژ در خود نگه میداره! که عملا بیش از 50% افزایش عمر باتری نسبت به سری 2010 نتبوک ها AMD هست!
قابلیت های بسیار زیادی میشه از این سری نتظار داشت: مولتی تسکینگ قوی، گیمینگ، مولتیمدیاو...
همانطور که در پست های قبلی اشاره شد این پرردازندها همراه با هسته گرافیکی ارائه میشن که قدرت نسبتا مناسبی داره و از قابلیت 3D پشتیبانی میکنه!
در ادامه جزئیات بیشتری رو از سری های مختلف این سیستم ها براتون قرار خواهم داد!
millad1388
14-06-2011, 13:44
مطالب خوبی میزاری دستت درد نکنه
اگه مطلب بیشتری در مورد معماری بولدوزر در مورد واحد های اجرایی بزاری خوبه و این که کش سطح 3 داخل سی پی یو رفته یا نه
هر ماژول 2 مگاابایت L2 CASHداره یعنی در مجوع 8 مگابایت برای 8 هسته و 8 مگابایت هم L3
در ضمن اون عکس فکر کنم برای 16 هسته ایی باشه!قبلا TURBO CORE 500 MHZ بیشتر نبود البته هسته ها هم 6 تا بیشتر نبود!
Dj_aghamajid
14-06-2011, 14:13
بنچمارک های جدید از A8-3850
برای اینکه صفحه سنگین نشه فقط لینک ها رو قرار میدم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ess_1362
14-06-2011, 19:05
تستها خیلی جالب و تعجب برانگیز هست
مخصوصا در گیم
Dj_aghamajid
18-06-2011, 23:37
معرفی و بررسی A8-3500M عضو دیگری از خانواده A از APU های AMD
برای اینکه صفحه سنگین نشه فقط لینک اصلی رو میزارم! دوستان توجه کنن که این متن شامل 23 صفحه هست و بنچمارک های جالب و در بعضی مواقع عجیبی توش هست:
Dj_aghamajid
19-06-2011, 20:28
بنچمارک های جدیدی از بولدوزر که هنوز تایید نشدن!
Dj_aghamajid
19-06-2011, 20:34
نکته تابلویی که الان متوجه شدم SB850 با چیپ 990X هست که غلطه و باید SB950 باشه! پس فیک هست!
سلام.
بالاخره Gigabyte هم ساپورت AM3+ رو در مادربرد های سری 800 قرار داد:
عرفان فکر کنم لینک رو اشتباه دادی.تو اون لینک چیزی نگفته بود.من این لینک رو پیدا کردم.فکر کنم منظورت اینه:
lovely_killer
21-06-2011, 14:08
سلام دوستان
تاریخ دقیقی از عرضه ی سری بولدوزر اعلام شده؟ اگه اینطور نیست, پیش بینی میشه چه مدت دیگه وارد بازار بشه؟
قیمت اولین محصولات این سری رو توی ایران چقدر تخمین میزنید؟( با چه مشخصاتی)
با تشکر
happyfeat
21-06-2011, 14:19
سلام دوستان
تاریخ دقیقی از عرضه ی سری بولدوزر اعلام شده؟ اگه اینطور نیست, پیش بینی میشه چه مدت دیگه وارد بازار بشه؟
قیمت اولین محصولات این سری رو توی ایران چقدر تخمین میزنید؟( با چه مشخصاتی)
با تشکر
در نمایشگاه کامپیوتکس تاخیر 60 تا 90 روزه اعلام شد ار طرف Amd که حدود 2 هفته پیش بود این نمایشگاه
شاید اواسط یا اواخر تابستان :46:
در مورد قیمت هم باید عرضه بشه تا بشه تخمین زد
Dj_aghamajid
21-06-2011, 15:31
در نمایشگاه کامپیوتکس تاخیر 60 تا 90 روزه اعلام شد ار طرف Amd که حدود 2 هفته پیش بود این نمایشگاه
شاید اواسط یا اواخر تابستان :46:
در مورد قیمت هم باید عرضه بشه تا بشه تخمین زد
قیمت در بالاترین مدلش باید بین 400 تا 500 تومن باشه!
سلام.
بالاخره Gigabyte هم ساپورت AM3+ رو در مادربرد های سری 800 قرار داد:
عرفان فکر کنم لینک رو اشتباه دادی.تو اون لینک چیزی نگفته بود.من این لینک رو پیدا کردم.فکر کنم منظورت اینه:
دوستان بنظرم اگه این مطالب رو تو قیمت معرفی یا اخبار مادربردها بزنیم بهتره! اونجا هم از رکود خارج میشه! نظرتون چیه؟ من دیدم کسی به اون قسمت توجه نمیکنه هیچ خبری رو روش نمی زنم و اگه دوستان بیان اونجا ممنون میشم!
دوست خوبم در این لینکی که شما دادی ریویژن 3.1 که خودش Black Socket هست رو معرفی کرده.
در اون لینک من Rev 2.0 که AM3 هست در قسمت بایوس جدید F5E نوشته:
Add AM3+ CPU support
و واقعا عالیه... نگران شده بودیم:31:
دوستان بنظرم اگه این مطالب رو تو قیمت معرفی یا اخبار مادربردها بزنیم بهتره! اونجا هم از رکود خارج میشه! نظرتون چیه؟ من دیدم کسی به اون قسمت توجه نمیکنه هیچ خبری رو روش نمی زنم و اگه دوستان بیان اونجا ممنون میشم!
موافقم! اصلا من اشتباه این خبر رو پست دادم باید توی اون تاپیک mersoft پست میدادم... عجله ای شد...:11:
دوست خوبم در این لینکی که شما دادی ریویژن 3.1 که خودش Black Socket هست رو معرفی کرده.
در اون لینک من Rev 2.0 که AM3 هست در قسمت بایوس جدید F5E نوشته:
Add AM3+ CPU support
و واقعا عالیه... نگران شده بودیم:31:
:11:
آره شرمنده.اشتباه از من بود، درست چک نکردم.پوزش.:10:
animsprite
29-06-2011, 18:57
برو بکس اینطور که بوش میاد پردازنده های بولدوزر دو سه ماه دیگه حد اقلللللل میاد
ولی من صبرم طاق شده ومیخوام سیستم رو جمع کنم وهمین امروز فردا بگیرم ولی میخوا سیستم بولدوزر رو ساپورت کنه
میمونه دو راه
یکی خرید یه مادر بورد سری800با یه سی پیو خیلی ارزون ازam3که بعدا با اپدیت بایوس یه بولدوزر روش بندازم
یکی هم صبر برای مادر بورد خود بولدوزر سری900(تا اینکه خود سی پیو هم بیاد)وکار با یه سی پیوam3معمولی
شما چی میگید:5:
mohammad20ali20
30-06-2011, 09:38
amd قیمت سری Llano رو کاهش داد
AMD's Llano A8-3850 to cost US $135
A6-3650 at US $115
قیمتها عالیه
این لیانو چیه ؟>
یخورده توضیح میدید؟
Dj_aghamajid
30-06-2011, 14:23
amd قیمت سری Llano رو کاهش داد
AMD's Llano A8-3850 to cost US $135
A6-3650 at US $115
قیمتها عالیه
دوست من، این پردازنده قراره 3 جولای تازه بیاد به بازار! قیمتش هم تازه مشخص شده! یعنی کاهش قیمت در کار نیست!
این لیانو چیه ؟>
یخورده توضیح میدید؟
شما اگه یه نگاهی به 10 صفحه قبل بندازی مشخصه!
Dj_aghamajid
30-06-2011, 14:46
مطالبی جدید درباره AMD Llano
لینک :
TREASURES
30-06-2011, 18:23
این لیانو چیه ؟>
یخورده توضیح میدید؟
سلام
لیانو ( جنریشن بعدی ای ام دی) سی پی یو هایی که روی نوت بوک ها و سیستم های دسکتاپ (دارای چیپ داخلی گرافیک هست) استفاده میشه!
سلام میخواستم بدونم amd سی پی یو خفن چی داره (در دست ساخت و اونایی که قراره بیاد منظورمه) تاریخ عرضه شونم لطف کنید
خیلی ممنون:11:
Dj_aghamajid
01-07-2011, 14:22
سهم AMD از بازار و پیشبینی ها درباره ی آینده آن:
تحلیل گران به تازگی اعلام کردند در فصل اول(Q1) سال جاری میلادی اینتل به طور وحشتناکی سهم خود از بازار پردازنده ها رو افزایش داد! سهم اینتل 82.1 و سهم AMD 10.1 هست و ما بقی هم مربوط به شرکت های دیگر است!
اما AMD با حضور لیانو و... به دنبال بدست آوردن مجدد سهم خود از این بازار است!
با این حال تحلیل گران پیشبینی میکنند با حضور پردازنده های خوب نتبوک AMD تا 6 % به افزایش سهم در این بخش و همچنین در قسمت سرور هم انتظار افزایش 8% سهم AMD از بازار وجود دارد!
AMD با عرضه پردازنده های جدید و فناوری بالای خود انتظار تحلیگران رو از شرکت بالا برده! در حال حاضر فشار زیاد و واضحی برای عرضه پردازنده جدید از AMD وجود داره حتی اگه اینتل مشکلات سندی بریج رو زودتر برطرف کنه، تا پایان سال!
منبع: Toms Hardware
سهم AMD از بازار و پیشبینی ها درباره ی آینده آن:
تحلیل گران به تازگی اعلام کردند در فصل اول(Q1) سال جاری میلادی اینتل به طور وحشتناکی سهم خود از بازار پردازنده ها رو افزایش داد! سهم اینتل 82.1 و سهم AMD 10.1 هست و ما بقی هم مربوط به شرکت های دیگر است!
اما AMD با حضور لیانو و... به دنبال بدست آوردن مجدد سهم خود از این بازار است!
با این حال تحلیل گران پیشبینی میکنند با حضور پردازنده های خوب نتبوک AMD تا 6 % به افزایش سهم در این بخش و همچنین در قسمت سرور هم انتظار افزایش 8% سهم AMD از بازار وجود دارد!
AMD با عرضه پردازنده های جدید و فناوری بالای خود انتظار تحلیگران رو از شرکت بالا برده! در حال حاضر فشار زیاد و واضحی برای عرضه پردازنده جدید از AMD وجود داره حتی اگه اینتل مشکلات سندی بریج رو زودتر برطرف کنه، تا پایان سال!
منبع: Toms Hardware
ممنون از خبر.:20:
درسته AMD امسال کاملا داره سطح بازارو پوشش میده... از Liano ها گرفته تا Zambezi ها و ...
سلام.
لیانو چیاش تو بازار ایران هست ؟
قیمتاشم میگید ؟
( آخه من هیچ چیزی در مورد لیانو تو بازار نشنیدم تا حالا ! برای PC )
fusion چیه این وسط؟
:41:
سلام.
لیانو چیاش تو بازار ایران هست ؟
قیمتاشم میگید ؟
( آخه من هیچ چیزی در مورد لیانو تو بازار نشنیدم تا حالا ! برای PC )
fusion چیه این وسط؟
سلام
عرضه نشده هنوز تو بازار ... کمی صبر باید!
Fusion هم اسم کلی این طراحی هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] review_full.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] review_full.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] review_full.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _review.png.pagespeed.ic.QTiRYo8pPi.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _review.png.pagespeed.ic.U6PcJLEfkz.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _review.png.pagespeed.ic.WyNlWL3X0P.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _review.png.pagespeed.ic.r7FzBQ4_pR.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _review.png.pagespeed.ic.2GLzVNiVs5.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _review.png.pagespeed.ic.tDtw4bNmjX.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _review.png.pagespeed.ic.HKm39zFcYS.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _review.png.pagespeed.ic.kN0RNmy90S.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _review.png.pagespeed.ic.SDuIXoK5Ki.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _review.png.pagespeed.ic.93JxvV8w1o.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _review.png.pagespeed.ic.A184RzohAX.png
jonerex عزیز ممنون از تست ها.
این سری واقعا خوب ظاهر شدن... هم پای Phenom II X4 و X6 ها در بنچمارک ها پیش میرن...
موفق باشید.
Dj_aghamajid
02-07-2011, 20:50
AMD تولید برخی از پردازنده های Phenom II و Athlon II خود را متوقف می کند
با عرضه APU های LIano جدید AMD، در نیمه دوم سال میلادی برخی از پردازنده های قدیمی AMD از رده خارج می شوند. AMD قصد دارد از سه ماهه سوم میلادی شروع به خارج کردن در حدود 30 عدد پردازنده Phenom II و Athlon II با سوکت AM3 کند. Phenom II تا سه ماهه چهارم سال میلادی جاری کاملا از رده خارج خواهد شد و Athlon II تا سه ماهه اول سال میلادی 2012 باقی خواهند ماند.
در سه ماهه اول سال میلادی آینده، Athlon II های AM3 کمتر از 5 درصد کل AMD های عرضه شده را خواهند داشت. پردازنده های سری FX حرفه ای AM3+ در حدود 20 درصد، سری های E در حدود 20 درصد و سایر حجم تولید مختص پردازنده های مبتنی بر FM1 سری A خواهد بود.
منبع : digitimes
این امر نشان دهنده ی این است که ، سرمایه گذاری AMD روی APU های دسکتاپ بوده و قرار هست جایگزین اتلون و فنوم های معمولی و ارزانقیمت شوند! و طبق بنچمارک هایی که در همین صفحه و صفحات قبل هست مشخصه که کارایی مناسبی هم خواهد داشت!
Dj_aghamajid
05-07-2011, 11:52
Hondo نام محصول جدید AMD از سری Brazos
Hondo از سری APU ها هست و بسیار کم مصرف و البته کم قدرت هست و برای رقابت در بازار تبلت ها ارائه شده! این پردازنده 32 و 64 بیتی هست و از هسته گرافیکی AMD 6250 و DirectX 11 استفاده میکنه! این پردازنده از رم DDR3 تک کانال پشتیبانی میکنه! فناوری استفاده شده در این پردازنده 40 نانومتری هست!
اتصالات SATA و USB رو هم ساپورت میکنه!
از ویژگی های کلیدی این پردازنده مصرف بسیار پایین آن یعنی 2 وات هست و TDP 4.5W و چسیپست طراحی شده برای آن هم فقط 1 وات مصرف میکنه!
این پردازنده و چیپست آن در Q2 سال 2012 همزمان با عرضه ویندوز 8 مخصوص تبلت ها عرضه خواهد شد!
Dj_aghamajid
05-07-2011, 12:33
The Brazos Round-Up: Eight AMD E-350-Based Motherboards
بررسی کاملی از مادربردهایی که تا حالا برای این پردازنده طراحی شدن! این اولین سری از این پردازنده هاست و در ادامه حتما مدلهای قویتری هم ارائه خواهد شد که کاملا کارآمد در در قسمت خودشون عمل خواهند کرد!
Hondo نام محصول جدید AMD از سری Brazos
و دوباره گسترش محصولات... همون حرف قبلیم در چند صفحه قبل برای این هم صدق میکنه:
AMD امسال کاملا داره سطح بازارو پوشش میده...
TREASURES
06-07-2011, 13:25
تستA8-3850 AMD در سایت ANANDTECH.COM:
anandtech.com/bench/Product/399
Dj_aghamajid
06-07-2011, 13:47
دوستان لطفا اولویت رو به اخبار بدین و اگه هم بنچمارک میزارین، چیزی باشه که تا حالا مشابهش اینجا گذاشته نشده باشه!
ممنون!
Dj_aghamajid
07-07-2011, 14:36
تصاویری از باکس عرضه شده برای سری A از APU های AMD و جزئیات آن
AMD A8-Series AD3850WNGXBOX Quad-Core A8-3850 APU
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Featuring discrete-level AMD Radeon™ HD 6000 graphics and dual-graphics capabilities, AMD A-Series APUs (VISION Technology) enable cutting-edge DirectX® 11 visuals and enhanced parallel processing capabilities. Accelerated Application Support brings software instruction sets designed to help improve performance, productivity and efficiency.
The new AMD A8-Series AD3850WNGXBOX Quad-Core A8-3850 APU offers the power and award-winning graphics performance needed for stunning HD imagery, for gaming, or editing videos or photos. The Dual-graphics ready for even more speed, higher-resolution imagery, faster frame rates and immersive game play.
The new AMD A-Series APUs bring competitive price per performance, giving you the power you need, at virtually every price point with more speed and overall performance for the money than AMD's previous generation APUs.
What It Is and Why You Need It:
Accelerated Processing Units from AMD combine CPU, GPU and Memory Controller in one small package.
Intruduces the new AMD Llano platform for Socket FM1 APUs.
DirectX® 11-Capable Discrete-Level Graphics Technology.
Features Discrete-level AMD Radeon™ HD 6000 Series Graphics.
32nm die shrink designed to reduce leakage for improved efficiency and better thermals.
Accelerated Application Support.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Note: This new design requires an FM1 socket and is not backwards compatible with the AM3 socket.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Specifications
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AMD Quad-Core A8-3850 2.9GHz Radeon HD 6550D APU
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Processor Interface: Socket FM1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wattage: 100W [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Processor Speed: A8-3850 / 2.9GHz [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Processor Class: A8-Series [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fan: Included [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Unlocked Multiplier: No [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CPU Type: Desktop [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Manufacturer: AMD [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] L2 Cache: 4MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Cores: Quad [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Graphics Core Speed: 600 MHz [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Integrated Graphics Core: Yes [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Integrated Memory Controller: Yes [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Features
Dual-Graphics Ready
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Unlike competitor products, new AMD A-Series APUs are dual-graphics ready, keeping the APU discrete-level graphics cores on when paired with select AMD Radeon™ HD 6000 series graphics cards.
AMD A-Series APUs enable an outstanding discrete-graphics experience with full DirectX® 11 support, ultra-smooth HD video and unmatched dual-graphics for realistic, lifelike and intensely visual games and animation.
Groundbreaking technology for mainstream users, with powerful HD performance
Systems powered by AMD A-Series APUs with discrete-level graphics deliver up to 3X the visual performance of competing Intel Systems.
When paired with select AMD Radeon™ HD 6000 series graphics cards, gain up to 75% additive performance,enabling greater playable resolutions.
4-core multitasking performance or up to 300MHz additional frequency with AMD Turbo CORE Technology for lightning-fast dual-core performance.
AMD Turbo CORE Technology (available on select models) delivers dynamic core performance that adjusts to users’ various workloads and accessible system tuning without the premium charged by the competition.
Enables the graphics features and performanceusers demand with full DirectX®11 support.
Brilliant HD Performance: The Ultimate Experience
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VISION A8 Technology with AMD's fastest APU, the AMD Quad-Core A8 Series Accelerated Processor enables outstanding HD performance, incredible quad-core processing and ultra-realistic 3D gaming capabilities. Run memory-hungry applications with ease. Immerse yourself in lifelike 3D games on multiple monitors simultaneously. Watch your favorite Blu-ray movies in breathtaking detail. And stay cool doing it all. AMD enables superbly energy-efficient desktops and notebooks with "all-day" battery.
AMD A6-Series AD3650WNGXBOX Quad-Core A6-3650 APU
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Featuring discrete-level AMD Radeon™ HD 6000 graphics and dual-graphics capabilities, AMD A-Series APUs (VISION Technology) enable cutting-edge DirectX® 11 visuals and enhanced parallel processing capabilities. Accelerated Application Support brings software instruction sets designed to help improve performance, productivity and efficiency.
The new AMD A6-Series AD3650WNGXBOX Quad-Core A6-3650 APU offers the power and award-winning graphics performance needed for stunning HD imagery, for gaming, or editing videos or photos. The Dual-graphics ready for even more speed, higher-resolution imagery, faster frame rates and immersive game play.
The new AMD A-Series APUs bring competitive price per performance, giving you the power you need, at virtually every price point with more speed and overall performance for the money than AMD's previous generation APUs.
What It Is and Why You Need It:
Intruduces the new AMD Llano platform for Socket FM1 APUs.
DirectX® 11-Capable Discrete-Level Graphics Technology.
Features Discrete-level AMD Radeon™ HD 6000 Series Graphics.
32nm die shrink designed to reduce leakage for improved efficiency and better thermals.
Accelerated Application Support.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Note: This new design requires an FM1 socket and is not backwards compatible with the AM3 socket.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Specifications
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AMD Quad-Core A6-3650 2.6GHz Radeon HD 6530D APU
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Processor Interface: Socket FM1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wattage: 100W [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Processor Speed: A6-3650 / 2.6GHz [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Processor Class: A6-Series [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fan: Included [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Unlocked Multiplier: No [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CPU Type: Desktop [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Manufacturer: AMD [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] L2 Cache: 4MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Cores: Quad [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Graphics Core Speed: 443 MHz [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Integrated Graphics Core: Yes [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Integrated Memory Controller: Yes [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Features
Dual-Graphics Ready
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Unlike competitor products, new AMD A-Series APUs are dual-graphics ready, keeping the APU discrete-level graphics cores on when paired with select AMD Radeon™ HD 6000 series graphics cards.
AMD A-Series APUs enable an outstanding discrete-graphics experience with full DirectX® 11 support, ultra-smooth HD video and unmatched dual-graphics for realistic, lifelike and intensely visual games and animation.
Groundbreaking technology for mainstream users, with powerful HD performance
Systems powered by AMD A-Series APUs with discrete-level graphics deliver up to 3X the visual performance of competing Intel Systems.
When paired with select AMD Radeon™ HD 6000 series graphics cards, gain up to 75% additive performance,enabling greater playable resolutions.
4-core multitasking performance or up to 300MHz additional frequency with AMD Turbo CORE Technology for lightning-fast dual-core performance.
AMD Turbo CORE Technology (available on select models) delivers dynamic core performance that adjusts to users’ various workloads and accessible system tuning without the premium charged by the competition.
Enables the graphics features and performanceusers demand with full DirectX®11 support.
Brilliant HD Entertainment: The Next Dimension
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Brilliant HD entertainment beckons. With quad-core speed and discrete-class graphics, VISION A6 Technology with the AMD Quad-Core A6 Series Accelerated Processor lets you experience the next dimension of entertainment. Shoot, edit and share your own HD movies effortlessly. Watch Blu-ray 3D movies. Video chat, surf the Web and listen to music at the same time. Or flee into the insanely lifelike arena of HD 3D games. Stay cool doing it all. AMD enables superbly energy-efficient desktops and notebooks with "all-day" battery life.
.
قیمت این پردازنده ها به ترتیب 140 و 120 دلار هست که الان داره بفروش میرسه!
TREASURES
10-07-2011, 16:49
سلام
یه لینک پیدا شده از بنچمارک یه BULLDOZER با برد SABERTOOTH 990FX که تو CINBENCH 11.5 امتیاز 4.6 بهش داده خواستم نظرتون رو بدونم در مورد این لینک: (البته شبیه همونیه که آقا مجید ارائه دادن)
سلام
یه لینک پیدا شده از بنچمارک یه BULLDOZER با برد SABERTOOTH 990FX که تو CINBENCH 11.5 امتیاز 4.6 بهش داده خواستم نظرتون رو بدونم در مورد این لینک: (البته شبیه همونیه که آقا مجید ارائه دادن)
عالی بود لینک
میگم این لینکو از کجا گیر اوردی ایمان خیلی خفنه :31:
نرم افزار هاشم که گزینه هاش ژاپنیه :31:
TREASURES
10-07-2011, 21:06
یه لینک دیگه پیدا کردم از بنچمارک سی پی یو ی 8130P BULLDOZER که به صورت ویدئو روی سایت یوتوب هست!!!! (من سرعت اینترنتم پایینه لطفا یکی از دوستان ببینه بهمون گزارششو بده ممنون :10:)
Dj_aghamajid
10-07-2011, 23:48
این عکس جزو از اون سایته!
که پل جنوبی رو زده SB850 و قلطه!
اینم سایت مادربرد مورد نظر که همین مدل با SB950 فقط هست!
Dj_aghamajid
14-07-2011, 22:30
FX-Series Processors Clock Speeds
دوستان هنوز خبری از amd بلدوزر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟ ما میخوایم سیستم جمع کنیم الان سه ماهه که منتظریم اگر نمیاد ما بریم همون سندی خودمون رو جمع کنیم !!!!
Dj_aghamajid
15-07-2011, 15:15
حداقل 1 ماه دیگه!
دوستان هنوز خبری از amd بلدوزر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟ ما میخوایم سیستم جمع کنیم الان سه ماهه که منتظریم اگر نمیاد ما بریم همون سندی خودمون رو جمع کنیم !!!!
منم مشکل شما رو دارم با این تفاوت که من سالهاست در انتظارم :31:
سلام دوستان یه سوالی داشتم...
AMD در اصل ساخت کجاست...یعنی از کجا شروع به کار کرد....
ess_1362
16-07-2011, 06:50
شرکت amd یا همون advance micro device اصالتا آلمانی هست ولی در حال حاضر شعباتی در قسمت های مختلف دنیا داره
میشه گفت طراحی ها هنوز در آلمان صورت می گیره ولی کارخانه تولید انبوه این برند در مالزی هست
ضمنا دوست عزیز این موارد را خودتون می تونید با یک جستجوی کافی پیدا کنید
شرکت amd یا همون advance micro device اصالتا آلمانی هست ولی در حال حاضر شعباتی در قسمت های مختلف دنیا داره
میشه گفت طراحی ها هنوز در آلمان صورت می گیره ولی کارخانه تولید انبوه این برند در مالزی هست
ضمنا دوست عزیز این موارد را خودتون می تونید با یک جستجوی کافی پیدا کنید
AMD اصالتاً آلمانیه!؟!؟!؟!
برادر من شما که به دیگران می گی می تونند با سرچ کردن این موارد رو پیدا کنند بد نبود خودتون هم یه سرچی می کردید. اینجا مثلاً تاپیک اخبار AMD هست اون وقت خیلی بده که شما این مورد رو به اشتباه می گید.
AMD یک شرکت آمریکایی هست که مثل اکثر شرکتهای کامپیوتری بزرگ آمریکا در کالیفرنیا قرار داره این مورد رو می تونید در سایت AMD قسمت درباره ما و تاریخچه پیدا کنید.
1969
AMD incorporates with $100,000; establishes headquarters in Sunnyvale, California.
Advanced Micro Devices, Inc. (NYSE: AMD) or AMD is an American multinational semiconductor company based in Sunnyvale, California, that develops computer processors and related technologies for commercial and consumer markets. Its main products include microprocessors, motherboard chipsets, embedded processors and graphics processors for servers, workstations and personal computers, and embedded systems applications.
AMD is the second-largest global supplier of microprocessors based on the x86 architecture and also one of the largest suppliers of graphics processing units. It also owns 8.6% of Spansion, a supplier of non-volatile flash memory.[2] In 2010, AMD ranked twelfth among semiconductor manufacturers in terms of revenue
یکی از کارخانه های تولید ویفرهای سیلیکون AMD و در واقع بزرگترین مرکز تولید این سیلیکون ها در آلمان و در شهر درسدن قرار داره. و طراحی ها در آمریکا انجام می شه ضمن اینکه یک کارخانه دیگه هم توی نیویورک داره و در ضمن بعضی از چیپ های AMD بصورت قراردادی در TSMC و Charterd تولید می شه.
دفتر مرکزی شرکت ATi سابق یا بخش طراحی و تولید چیپ های گرافیکی هم در کانادا قرار داره.
TREASURES
18-07-2011, 10:49
سلام
به قسمتی از اخبار سایت TECHSPOT در مورد سی پی یو های BULLDOZER برخوردم که به این شرحه:
طبق اخبار گفته شده در این سایت شنیده شده که این سی پی یو ها در ماه OCTOBER عرضه میشن!!!!
منبع:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
یه لینک دیگه در مورد تست 8130P تو نمایشگاه E3 هست : (با برد GIGA 990FXA-UD5 و گرافیک 580)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dj_aghamajid
18-07-2011, 21:03
سلام
به قسمتی از اخبار سایت TECHSPOT در مورد سی پی یو های BULLDOZER برخوردم که به این شرحه:
طبق اخبار گفته شده در این سایت شنیده شده که این سی پی یو ها در ماه OCTOBER عرضه میشن!!!!
منبع:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
یه لینک دیگه در مورد تست 8130P تو نمایشگاه E3 هست : (با برد GIGA 990FXA-UD5 و گرافیک 580)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آره منم تو سایت اصلی خبر که به زبان ترکی هست اینو دیدم! اما هنوز تایید نشده! منابع ناشناس هستند!
دوستان این سری بولدوزر سی پی یو های amd امده؟قیمتشون چنده؟
Dj_aghamajid
19-07-2011, 19:10
A8-3870 جدیدترین APU که AMD طراحی کرده!
این پردازنده مخصوص دسکتاپ بوده و سعی شرکت بر این بوده که پردازنده مناسب برای اورکلاک باشه! که BClk) multiplier) آن باز بوده و کار رو برای این امر آسانتر میکنه! البته در بایوس فعلی مادربردهای ساخته شده برای سوکت FM1 باگی وجود داره که ضریب رو تا 29 نمیشه بیشتر کرد و این باعث محدودیت اورکلاک در پردازنده های قبلی ابن سری از جمله 3850 شده بود ولی ظاهرا با بایوس جدید این مشکل بر طرف شده!
این پردازنده یک چهار هسته ای هست که کلاک 3.1 داره و در x86-64 عمل میکنه و هسته گرافیکی HD 6550D داره و از DDR3-1866 MHz پشتیبانی میکنه و در Q4 2011 به بازار عرضه خواهد شد!
ای خداااااااااااااااااااااا
بچه ها دعای فرج بلدوزر رو بلند بخونین :دی
TBD که تو جدول بالا هست یعنی چی ؟؟
TREASURES
23-07-2011, 12:02
ای خداااااااااااااااااااااا
بچه ها دعای فرج بلدوزر رو بلند بخونین :دی
TBD که تو جدول بالا هست یعنی چی ؟؟
یعنی هنوز فرکانس پایه و بوستش معلوم نیست!! :20:
چطور میشه همه ی تکنلوژی های AMD رو پیدا کرد ؟؟؟
چطور میشه همه ی تکنلوژی های AMD رو پیدا کرد ؟؟؟
بفرمایید:
amirdave
24-07-2011, 19:41
خبری نشد از بلدوزر؟
Dj_aghamajid
26-07-2011, 13:02
خبر خوش برای منتظران واقعی بولدوزر:
بالاخره زمان دقیق عرضه این پردازنده ها و جزئیات کاملشون مشخص شد:
در 19 سپتامبر سال جاری یعنی کمتر از 2 ماه دیگه این پردازنده ها به بازار میان!
FX-8150
FX-8100
FX-6100
FX-4100
در سه ماهه اول سال 2012 هم یک سری دیگه خواهند آمد! یعنی اینها:
FX-8170
FX-8120
FX-6120
FX-4120
که در واقع جایگزین سری قبل میشن!
نکته جالب توجه هم فرکانس پایه این پردازنده هاست که با اینکه اولین مرحله تولید این سری هست ولی مدل هایی با فرکانس بالا بیرون دادن! واین هم احتمالا برای مقابله با پردازنده های اینتل LGA2011 هست که قراره کم و بیش تو همین مدت عرضه بشه! فقط امیدوارم این وارد کننده های بی خاصیت ما یکم خودشونو تکون بدن و مادربرد های سری 990x رو وارد کنن تا اون موقع قیمت ها واقعی بشه!
Dj_aghamajid
26-07-2011, 13:20
AMD's Next Gen. Korona High-End Desktop Platform to Fuse Processor with Northbridge
مجید جان ممنونم از خبر فوق العاده:8::5:
فقط امیدوارم که در پرفرمنس هم عالی عمل کنن، تا یه رقابت حسابی رو شاهد باشیم.
موفق باشید.
به به.
خبرای خوووووب.
فقط، قیمتاشون هنوز معلوم نیست ؟؟
TREASURES
02-08-2011, 21:42
آقا مجید ممنون از مطلب خوبت تو پست های 571 و 572 !! :11:
واقعا خوشحالمون کردی :31:
Dj_aghamajid
02-08-2011, 22:10
مجید جان ممنونم از خبر فوق العاده:8::5:
فقط امیدوارم که در پرفرمنس هم عالی عمل کنن، تا یه رقابت حسابی رو شاهد باشیم.
موفق باشید.
آقا مجید ممنون از مطلب خوبت تو پست های 571 و 572 !! :11:
واقعا خوشحالمون کردی :31:
خواهش میکنم! وظیفست! شما خیلی لطف دارید! :10:
امیدوارم این دفعه دیگه تاخیری بوجود نیاد و چشممون به جمالش روشن بشه!
در مورد پست 572 هم باید بگم 10 هسته ای مخصوص دسکتاپ چیزه جالبیه! باید منتظر باشیم تا جزئیات بیشتری از اون منتشر بشه و ظاهرا ادامه دهنده راه بولوزر خواهد بود!
h.mehrab
11-08-2011, 08:34
سلام به همه دوستان من تازه به جمع شما پيوستم، چارت از كارآيي اين سري سي پي يو ها در حالت آزمايش موجود هست؟
m_s_r_08
11-08-2011, 14:38
سلام به همه دوستان من تازه به جمع شما پيوستم، چارت از كارآيي اين سري سي پي يو ها در حالت آزمايش موجود هست؟
ایجا جای سوال نیست فقط اخبار ....................
Dj_aghamajid
12-08-2011, 13:04
AMD در فکر گنجاندن water cooling در بعضی از مدل های بولدوزر است!
به گزارش techpowerup شرکت AMD بدنبال قرار دادن سیستم خنک کننده آبی همراه با بعضی بسته سی پی یو های 8 هسته ای بولوزر هست! و این یکم عجیب هست: چون بنظر میرسه که پردازنده های بولدوزر دمای کاری بسیار مناسبی بر طبق گزارش ها باید داشته باشند! اما این مطلب ممکنه بخاطر دمای بسیار زیاد این پردازنده ها باشه که توسط هیت سینک های استوک قابل دفع نیستند! یا اینکه این خنک کننده ها به نوعی هدیه از طرف شرکت به مشتریان خود است که ضمن افزایش عمر سی پی یو و قابلیت اور بسیار بالا نویز سیستم رو هم بسیار کم خواهد کرد! باید دید که در آینده یعنی حدود 1 ماه دیگه بالاخره این پردازنده ها چجوری عرضه میشن و چه نوع عملکرد و دمای کاری خواهند داشت!
shabe.saket
12-08-2011, 13:56
خبر واترکولینگ عالی بود
دیگه باید ایر کولینگ کم کم منقرض بشه...و AMD در این مسیر داره حرکت و شروع میکنه.
m_s_r_08
12-08-2011, 15:35
خبر واترکولینگ عالی بود
دیگه باید ایر کولینگ کم کم منقرض بشه...و AMD در این مسیر داره حرکت و شروع میکنه.
برعکس باید انقدر خنک باشن که فن حذف بشه و فقط سینک بمونه............
برعکس باید انقدر خنک باشن که فن حذف بشه و فقط سینک بمونه............
سلام
خب شرایط همه یک سان نیست.
یکی کیس اش جای خنکه، یکی جای گرم.
شرکتی مثل AMD نمیتونه روی هوا همچین کاری کنه که Fan رو حذف کنه.
همین واتر کولینگ خیلی عالیه مهمترین مزیت اش هم سر و صدای در حد صفر و جلوگیری از گرد و خاکی شدن قطعاته.
Dj_aghamajid
16-08-2011, 20:51
ویچیتا و کریشنا 2 عضو جدید از APU های AMD
Dj_aghamajid
18-08-2011, 18:58
AMD سری جدید پردازنده های Athlon II مخصوص سوکت FM1 رو معرفی کرد
Athlon ii X4 631X یک پردازنده 4 هسته ای هست نه یک APU!
چون یا هسته گرافیکی نداره و یا هسته گرافیکی آن غیر فعال شده! این پردازنده کنترلر رم DDR3 بصورت دووال چنل داره! و در دو حالت 32 و 64 بیت کار میکنه! فرکانس آن 2.6 GHZ هست و از قالبیت TurboCore بی بهره هست!
این پردازنده در هر هسته 1 مگ کش داره که در کل میشه 4 مگ!
توان مصرفی آن هم 100 وات هست که نسبت به مدل مشابه خود از سوکت AM3 پنچ وات بیشتره! البته این مقدار برای کنترل پل شمالی هست که مناسب بنظر میرسه! این پردازنده برای مادربرد هایی با چیپست A55 , A75 طراحی شده است!
قیمت هم 79 دلار اعلام شده!
مدل Athlon X2 221X و Sempron X2 II 198xهر دو با فرکانس 2.5 GHZ کش سطح 2 برای هر هسته 512KB و مصرف 65 وات هم از مدل های دیگر این سری هستند! و همچنین پردارنده Athlon ii X4 641X هم مشابه 631X هست فقط با فرکانس 2.8 GHZ
اینکه هسته گرافیکی این پردازنده ها غیر فعال شده یا نه هنوز مشخص نیست!
Dj_aghamajid
24-08-2011, 13:38
سه محصول جدید AMD از سری APU ها
E - 450
E - 300
C - 60
ویژگی های جدید اضافه شده به APU شرح زیر است :
گرافیک HD پیشرفت.
بهبود عملکرد از طریق حافظه گسترش یافته است.
DisplayPort + + : HDMI و DisplayPort قرار پشتیبانی برای اتصال به یک مانیتور و یا تلویزیون.
افزایش مدت زمان شارژ Standby بر روی پلت فرم تلفن همراه تا 12 ساعت یعنی 4 ساعت و یا بیشتر افزایش نسبت به پلت فرم های موجود.
علاوه بر این ، سری E جدید ، ویژگی های زیر می باشد.
DDR3-1333
پشتیبانی می کند.
پشتیبانی از HDMI 1.4a : که از ویژگی های قابلیت 3D از طریق مانیتور و یا تلویزیون های سه بعدی ، و تماشای تصاویر و فیلمهای 3D را میتوان نام برد!
APU از ترکیب CPU و GPU استفاده میکنه که حافظه را در رابطه گلوگاه مهمی هست و پهنای باند حافظه در از بین بردن این تنگنا بسیار موثره و استفاده از DDR3-1333 نسبت به
DDR3 - 1066 حدود 25% افزایش پهنای باند در پی دارد! با این روش تا حد زیادی این مشکل بر طرف میشه اما باز هم جا برای ارتقا وجود داره!
(مقایسه سری E با اینتل P6200)
(مقایسه سری C با N570/1.66GHz اینتل اتم)
(مقایسه سری E با اینتل پنتیوم E5400/2.7GHz در عملکرد نسبت به مصرف هر وات.)
با توجه به کارایی فوق العاده این سری که مصرف انرژی بسیار پایین و همچنین حرارت پایین و قدرت بسیار بالا نسبت به اینتل اتم و پنتیوم و ...دارند! خرید نوتبوک ها و... که این نسل رو در قلب خود دارند کاملا معقول و بصرفه هستند! البته باید منتظر محصولات مشابه از اینتل هم باشیم! مثلا همین Sandy Bridge که در خود یک هسته گرافیکی HD3000 دارد و بهتر بود یک مقایسه بین اینها هم انجام میشد! هر چند رقیب اصلی آنها سری A از APUهای AMD هستند!
Dj_aghamajid
01-09-2011, 12:48
خبرهایی از بولدوزر
AMD هفته پیش خبر عرضه واتر کولینگ همراه با بسته های بولدوزر رو رد کرد و ظاهرا فعلا خبری از خنک کننده های آبی در این سری نخواهد بود!
در ضمن شرکت AMD از این هفته شروع به ارسال چیپ های بولدوزر خود به بازارهای سراسر جهان خواهد کرد تا 19 سپتامبر بطور همزمان رونمایی بشه!
بتازگی Intel اعلام کرده که دوباره قراره قیمت پردازنده های سندی بریج رو کاهش بده! البته مدل های گرانقیمت در دسامبر کاهش خواهند داشت تا اینتل با توجه به ظهور بولدوزر قیمت ها رو طوری تنظیم کنه که باز هم محصولاتش ارزش خرید داشته باشن!
خبرهایی از بولدوزر
AMD هفته پیش خبر عرضه واتر کولینگ همراه با بسته های بولدوزر رو رد کرد و ظاهرا فعلا خبری از خنک کننده های آبی در این سری نخواهد بود!
در ضمن شرکت AMD از این هفته شروع به ارسال چیپ های بولدوزر خود به بازارهای سراسر جهان خواهد کرد تا 19 سپتامبر بطور همزمان رونمایی بشه!
بتازگی Intel اعلام کرده که دوباره قراره قیمت پردازنده های سندی بریج رو کاهش بده! البته مدل های گرانقیمت در دسامبر کاهش خواهند داشت تا اینتل با توجه به ظهور بولدوزر قیمت ها رو طوری تنظیم کنه که باز هم محصولاتش ارزش خرید داشته باشن!
عجب سیاستی داره این اینتل
Dj_aghamajid
03-09-2011, 23:52
سایه سنگین تردید در مورد تاخیر دوباره ی بولدوزر در 19 سپتامبر
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بنقل از منابع آگاه اعلام کرد: احتمال تاخیر دوباره در عرضه چیپ های بولدوزر وجود داره و این مطلب باعث شده که در اکثر فروم های خارجی این شک تقویت بشه و سبب ناامیدی از AMD شده ! امیدوارم این امر تحقق پیدا نکنه! چون واقعا برای AMD گرون تموم میشه و سبب کاهش سهم اندک AMD در بازار خواهد شد!
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بنقل از منابع آگاه اعلام کرد: احتمال تاخیر دوباره در عرضه چیپ های بولدوزر وجود داره و این مطلب باعث شده که در اکثر فروم های خارجی این شک تقویت بشه و سبب ناامیدی از AMD شده ! امیدوارم این امر تحقق پیدا نکنه! چون واقعا برای AMD گرون تموم میشه و سبب کاهش سهم اندک AMD در بازار خواهد شد!
دیگه قابل تحمل نیست... :41: من هم امیدوارم این فقط یه شایعه باشه و به حقیقت نپیونده...:13:
Dj_aghamajid
04-09-2011, 14:17
معرفی و عرضه اعضایی جدید از خانواده APU شرکت AMD
قیمت مدل 3500 زیر 100 دلار اعلام شده!
همانطور که میبینید 2 مدل هم با پسوند K ارائه شدن که مخصوص اورکلاک هستند و در واقع یادآورد همین مسئله در سری سندی بریج اینتل هستند!
بجز سری k اینها هم مدل های جدیدی هستند که دیروز معرفی شدن: A8-3820, A6-3620 and A4-3420
قیمت درنظر گرفته شده برای 3300 و 3400 :
€66,28 = A4-3400 = €62,50 A4-3300
Hamed DC
07-09-2011, 13:24
سایت
ای بابا!!!
خدا کنه زودی بیاد و این حرف شایعه باشه.
آخه در شکستن قیمتهای فعلی خیلی می تونه مفید باشه.
Dj_aghamajid
07-09-2011, 14:19
به احتمال زیاد بولدوزر تا پایان سپتامبر ظهور خواهد کرد!
اینجور که مشخصه amd برنامه خودش رو عوض کرده! البته انگار یکم عجولانه داره این کار رو میکنه!
قبلا اعلام کرده بود که مثلا اول 8100 رو میده بیرون و چند ماه بعدش 8120! اما الان هر دو رو با هم میخواد عرضه کنه!
4170 رو قبلا معرفی نشده بود اما الان داره میاد!!! 4170 ظاهرا 4 هسته ای قدرتمندی خواهد بود!
پس از این اخیار سایت xbitlabs دوباره همین اخبار رو تا حد زیادی تایید کرد! بنظرم خبر قبلی فقط یک شایعه بوده که این سایت برای تبلبغ خودش مطرح کرده بود!
اینم عکس:
مجید جان ولی انگار در Xbitlabs گفته شده که عرضهی Zambezi ها به اکتبر موکول شده و دوباره تاخیر خورده :41:
Dj_aghamajid
07-09-2011, 14:39
مطرح کردن این حرفا براشون راحته! اما من مطمئنم حتی اگه 100 تا دونه بولدزر الان تولید شده باشه حتما تا سپتامبر عرضه میشه! چون بازخورد عدم عرضه اونو الان تو فروم ها میبینیم! پس AMD مجبوره به هر نحوی این کار رو انجام بده! در ضمن از نظر من سایت Donanimhaber در زمینه اخبار AMD بسیار معتبرتر از Xbitlabs هست! تا حالا شما دیدی خبری از سایت Donanimhaber تکذیب بشه یا بعدا خلافش ثابت بشه! به هیچ وجه! اما سایت Xbitlabs هر چی به ذهنش میرسه از فروم ها سایت ها و.. انواع تصاویر فیک رو بلافاصله میزنه تو سایتش! پس نگران نباش!
Hamed DC
07-09-2011, 14:55
مطرح کردن این حرفا براشون راحته! اما من مطمئنم حتی اگه 100 تا دونه بولدزر الان تولید شده باشه حتما تا سپتامبر عرضه میشه! چون بازخورد عدم عرضه اونو الان تو فروم ها میبینیم! پس AMD مجبوره به هر نحوی این کار رو انجام بده! در ضمن از نظر من سایت Donanimhaber در زمینه اخبار AMD بسیار معتبرتر از Xbitlabs هست! تا حالا شما دیدی خبری از سایت Donanimhaber تکذیب بشه یا بعدا خلافش ثابت بشه! به هیچ وجه! اما سایت Xbitlabs هر چی به ذهنش میرسه از فروم ها سایت ها و.. انواع تصاویر فیک رو بلافاصله میزنه تو سایتش! پس نگران نباش!
منم با این حرف کاملا موافقم.
ess_1362
07-09-2011, 18:59
به نظر من هم AMD تا همین حالا هم ضرر زیادی بابت تاخیر سری FX متحمل شده و سهم زیادی از بازار را از دست داده
از طرفی داره تمام سعی خودش را می کنه که یک محصول کاملا بی عیب و نقص را روانه بازار کنه و این تاخیر ها هم می تونه به همین دلیل باشه
کلا اگر باز هم ورود سری جدید تاخیر داشته باشه بیشتر به نفعش هست که منصرف بشه
اینطور که شواهد و قراین نشون میده AMD می خواد به هر قیمتی که شده این سری را روانه بازار کنه هر چند که عرضه بصورت محدود باشه
ess_1362
07-09-2011, 18:59
تکراری پاک شود
amd>intel
08-09-2011, 01:58
چند روز اخیر خبر های جالب زیادی دیدم که چند موردش را به اختصار میگویم
غیر از مشخص شدن مشخصات سریfx که میشود
Q3 2011 Lineup:
FX-8150: 3.6Ghz / 4.2Ghz T.C, 8C/8T, 8MB L3 Cache, 125W TDP, 32Nm, B2 Revision
FX-8120: 3.1Ghz / 4.0Ghz T.C, 8C/8T, 8MB L3 Cache, 125W TDP, 32Nm, B2 Revision
FX-8120: 3.1Ghz / 4.0Ghz T.C, 8C/8T, 8MB L3 Cache, 95W TDP, 32Nm, B2 Revision
(Note: There would be two variants of the FX-8120 CPU, One would feature 125W TDP while other would come with a 95W TDP)
FX-8100: 2.8Ghz / 3.7Ghz T.C, 8C/8T, 8MB L3 Cache, 95W TDP, 32Nm, B2 Revision
FX-6100: 3.9Ghz / 3.3Ghz T.C, 6C , 8MB L3 Cache 6MB L2, 95W TDP, 32Nm, B2 Revision
FX-4170: 4.3Ghz / 4.2Ghz T.C, 4C , 8MB L3 Cache 4MB L2, 125W TDP, 32Nm, B2 Revision
FX-4100: 3.8Ghz / 3.6Ghz T.C, 4C , 8MB L3 Cache 4MB L2, 95W TDP, 32Nm, B2 Revision
Q1 2012:
FX-6120: 3.6Ghz / 4.2Ghz T.C, 6C, 8MB L3 Cache, 95W TDP, 32Nm, B2 Revision
FX-4120: 3.9Ghz / 4.1Ghz T.C, 4C/, 8MB L3 Cache, 95W TDP, 32Nm, B2 Revision
The Q1 2012 would also consist of a few more CPU’s which were detailed months ago by an ASUS leak (Details here):
AMD FX-8130P – 8 Core, 3.8Ghz, Max T.C 4.2Ghz, 125W (320$)
AMD FX-8110 – 8 Core, 3.6Ghz, Max T.C 4.0Ghz, 95W (290$)
AMD FX-6110 – 6 Core, Unknown, Max T.C Unknown, 95W (240$)
AMD FX-4110 – 4 Core, Unknown, Max T.C Unknown, 95W (190$
خبر های بیشتری و عجیبتری هم بودند مثل نحوه کار کرد پردازنده های بولدوزر
Hamed DC
08-09-2011, 12:55
عجیبا غریبا!!!
چند روز اخیر خبر های جالب زیادی دیدم که چند موردش را به اختصار میگویم
غیر از مشخص شدن مشخصات سریfx که میشود
Q3 2011 Lineup:
FX-8150: 3.6Ghz / 4.2Ghz T.C, 8C/8T, 8MB L3 Cache, 125W TDP, 32Nm, B2 Revision
FX-8120: 3.1Ghz / 4.0Ghz T.C, 8C/8T, 8MB L3 Cache, 125W TDP, 32Nm, B2 Revision
FX-8120: 3.1Ghz / 4.0Ghz T.C, 8C/8T, 8MB L3 Cache, 95W TDP, 32Nm, B2 Revision
(Note: There would be two variants of the FX-8120 CPU, One would feature 125W TDP while other would come with a 95W TDP)
FX-8100: 2.8Ghz / 3.7Ghz T.C, 8C/8T, 8MB L3 Cache, 95W TDP, 32Nm, B2 Revision
FX-6100: 3.9Ghz / 3.3Ghz T.C, 6C , 8MB L3 Cache 6MB L2, 95W TDP, 32Nm, B2 Revision
FX-4170: 4.3Ghz / 4.2Ghz T.C, 4C , 8MB L3 Cache 4MB L2, 125W TDP, 32Nm, B2 Revision
FX-4100: 3.8Ghz / 3.6Ghz T.C, 4C , 8MB L3 Cache 4MB L2, 95W TDP, 32Nm, B2 Revision
Q1 2012:
FX-6120: 3.6Ghz / 4.2Ghz T.C, 6C, 8MB L3 Cache, 95W TDP, 32Nm, B2 Revision
FX-4120: 3.9Ghz / 4.1Ghz T.C, 4C/, 8MB L3 Cache, 95W TDP, 32Nm, B2 Revision
The Q1 2012 would also consist of a few more CPU’s which were detailed months ago by an ASUS leak (Details here):
AMD FX-8130P – 8 Core, 3.8Ghz, Max T.C 4.2Ghz, 125W (320$)
AMD FX-8110 – 8 Core, 3.6Ghz, Max T.C 4.0Ghz, 95W (290$)
AMD FX-6110 – 6 Core, Unknown, Max T.C Unknown, 95W (240$)
AMD FX-4110 – 4 Core, Unknown, Max T.C Unknown, 95W (190$
خبر های بیشتری و عجیبتری هم بودند مثل نحوه کار کرد پردازنده های بولدوزر
شما که جزو پیشکسوت های فروم هستید چرا Copy از فروم های فارسی....؟ :41::13:
Dj_aghamajid
08-09-2011, 21:58
کپی کردن اشکالی نداره ولی اگه عین همون متن رو اینجا میزارین منبعش رو هم سعی کنید بزازید تا حق نویسنده حفظ بشه!
البته من فکر میکنم دوست عزیزمون فقط قصد اطلاع رسانی داشتند .....
Hamed DC
08-09-2011, 22:56
خب برا هر کسی می تونه پیش بیاد.
یه نظر کلی می خوام در مورد اینکه سری اینتل بهتره یا ای ام دی ؟
لطفا با دلیل توضیح بدید .
amd>intel
11-09-2011, 12:26
شما که جزو پیشکسوت های فروم هستید چرا Copy از فروم های فارسی....؟ :41::13:
قصد كپي نداشتم فقط منبع را ننوشتم كه ازدوستان عذر ميخوام .
آیا AMD Phenom™ II X6 Processor مدل 1055T شش هسته واقعی داره یا نه ؟ اگه نه چند تا مجازی هستش ؟
آیا AMD Phenom™ II X6 Processor مدل 1055T شش هسته واقعی داره یا نه ؟ اگه نه چند تا مجازی هستش ؟
واقعی است :31:
Lord_theOne
11-09-2011, 17:18
دوست عزیز اینهم مشخصات کاملشون
دوست عزیز اینهم مشخصات کاملشون
این مشخصات رو دیدم گفتم شاید مثل سری اینتل که دو هسته واقعی داره و چهار هسته موازی میشناسه یا کور آی سون که چهار هسته واقعی داره و هشت هسته مجازی ( پردازش موازی ) میشناسه باشه .
بنابراین قدرت پردازش این سی پی یو از کور آی سون بیشتره ؟
Dj_aghamajid
12-09-2011, 09:55
سرانجام بولدوزر آماده برای بازار خرده فروشی شد!
فعلا 3 مدل در لیست قرار گرفتن! بنظر میرسه که قیمت ها هم کمی کاهش داشته اند! سفارشات ظاهرا شروع شده و در زمان مشخص تحویل خواهد شد
این هم خبر قبلی:
مثل اینکه apu بدون گرافیک مجتمع هم مدل هایی رو زده فقط هسته اجرایی x86 داره
و با اسم athlon و semperon وارد بازار کرده اگه کسی مقاله ای لینکی در این مورد داره بزاره
Dj_aghamajid
12-09-2011, 10:29
AMD سری جدید پردازنده های Athlon II مخصوص سوکت FM1 رو معرفی کرد
Athlon ii X4 631X یک پردازنده 4 هسته ای هست نه یک APU!
چون یا هسته گرافیکی نداره و یا هسته گرافیکی آن غیر فعال شده! این پردازنده کنترلر رم DDR3 بصورت دووال چنل داره! و در دو حالت 32 و 64 بیت کار میکنه! فرکانس آن 2.6 GHZ هست و از قالبیت TurboCore بی بهره هست!
این پردازنده در هر هسته 1 مگ کش داره که در کل میشه 4 مگ!
توان مصرفی آن هم 100 وات هست که نسبت به مدل مشابه خود از سوکت AM3 پنچ وات بیشتره! البته این مقدار برای کنترل پل شمالی هست که مناسب بنظر میرسه! این پردازنده برای مادربرد هایی با چیپست A55 , A75 طراحی شده است!
قیمت هم 79 دلار اعلام شده!
مدل Athlon X2 221X و Sempron X2 II 198xهر دو با فرکانس 2.5 GHZ کش سطح 2 برای هر هسته 512KB و مصرف 65 وات هم از مدل های دیگر این سری هستند! و همچنین پردارنده Athlon ii X4 641X هم مشابه 631X هست فقط با فرکانس 2.8 GHZ
اینکه هسته گرافیکی این پردازنده ها غیر فعال شده یا نه هنوز مشخص نیست!
مثل اینکه apu بدون گرافیک مجتمع هم مدل هایی رو زده فقط هسته اجرایی x86 داره
و با اسم athlon و semperon وارد بازار کرده اگه کسی مقاله ای لینکی در این مورد داره بزاره
مهرداد جان قبلا زدیم که! صفحه 59
البته اگه منظورت همین باشه، باید بگم که فقط X86 نیست و X64 هم داره!
رکورد آورکلاک فرکانس CPU به وسیلهی AMD شکسته شد
این آورکلاک به وسیله یک پردازنده 8 هسته FX با اسم رمز Zambezi و مدل 8150 انجام شده، و در این آورکلاک به فرکانس باورنکردنی 8.429GHz دست یافتند...
با این آورکلاک، این رکورد در گینس به ثبت رسید: “Highest Frequency of a Computer"
این رکورد به وسیلهی متخصصین آورکلاک AMD به ثبت رسید، و آورکلاک با افزایش ولتاژ و اکستریم کولینگ (نیتروژن مایع و هلیوم مایع)انجام شده... و معلومه که از Cold Bug ها خبری نیست...
با این کار میشه فهمید که این پردازنده ها به راحتی به فرکانس 5GHz یا بالاتر روی Air دست پیدا میکنند و این خبری عالی هست.
خبر از:
موفق باشید.
Dj_aghamajid
13-09-2011, 21:05
سلام
باز هم بنچمارکهای تایید نشده!
آخر نفهمیدیم چرا تو همشون SB850 میزارن؟ یعنی همین قدر نمیدونن که باید SB 950 باشه؟
تا پایان سپتامبر هنوز 3 هفته مونده و بنظر من اینا همش الکیه!
موفق باشید!
سلام
باز هم بنچمارکهای تایید نشده!
آخر نفهمیدیم چرا تو همشون SB850 میزارن؟ یعنی همین قدر نمیدونن که باید SB 950 باشه؟
تا پایان سپتامبر هنوز 3 هفته مونده و بنظر من اینا همش الکیه!
موفق باشید!
البته D3vil_hsa2w عزیز هم در این مورد توضیحی دادند در این پست:
و فکر میکنم این OC کاملا واقعیت داره...
در ضمن اون SB850 هم باگ CPU-Z هست و در مادربرد های سری 900 دیده میشه!
موفق باشید.
animsprite
14-09-2011, 22:54
این آورکلاک به وسیله یک پردازنده 8 هسته FX با اسم رمز Zambezi و مدل 8150 انجام شده، و در این آورکلاک به فرکانس باورنکردنی 8.429GHz دست یافتند...
با این آورکلاک، این رکورد در گینس به ثبت رسید: “Highest Frequency of a Computer"
این رکورد به وسیلهی متخصصین آورکلاک AMD به ثبت رسید، و آورکلاک با افزایش ولتاژ و اکستریم کولینگ (نیتروژن مایع و هلیوم مایع)انجام شده... و معلومه که از Cold Bug ها خبری نیست...
با این کار میشه فهمید که این پردازنده ها به راحتی به فرکانس 5GHz یا بالاتر روی Air دست پیدا میکنند و این خبری عالی هست.
خبر از:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.
خبرو تایید میکنم فیلم مربوط به این اورو از سایت سخت افزار دانلود کردم ودیدم عجب بلای سر این پردازنده اوردن ازمایش روی مین فرمولا 5از شرکت ایسوس انجام شده
فوق العادهاست .
حالا کی بر روی Air منتشر میشه ؟
ess_1362
15-09-2011, 07:46
خبر از:
موفق باشید.
سلام
ظاهرا خبر قابل تایید هست ولی یک نکته ظریف وجود داره:31:
این پردازنده قائدتا باید 8 هسته ای باشه ولی در این تست 6 هسته غیرفعال شده و اورکلاک فقط روی 2 هسته انجام شده که از نظر من هنر خاصی انجام ندادن
باید تا عرضه عمومی این پردازنده منتظر بود و دید که واقعا توانایی این سری چقدر هست هر چند که با این تست من کمی ناامید شدم
animsprite
15-09-2011, 11:20
بروکس گل یه سوال فنی
همه میدونیم سریه بعدی پردازنده های اینتل با چیپx79از pci.e.3.0برای سری بعدیه کارت گرافیک ها استفاده میکنه
میخوام بگم که این چیپ جدید amdکهsb950وبه گفته خود amdدرسریه بعدیه بولدوزر ازهمین چیپ استفاده میکنه خاصیت پشتیبانی از pci.e.3.0رو داره
خبر موثقی چیزی ندارید
همونطور که میدونید amd از عرضه سریه7000کارت های گرافیکیه خود خبر داده که7970و7950جزئ اولیناشونه که از فناوریه 28 نانو در اونها استفاده شده ومصرف کارتی همچون7970رابه 176وات کاهش میدهد
amd اعلام کرده با عرضه پردازنده های بولدوزر خود این سری کارت ها رو به زودی عرضه میکنه
amd دیگه داره میترکونه
سلام
ظاهرا خبر قابل تایید هست ولی یک نکته ظریف وجود داره:31:
این پردازنده قائدتا باید 8 هسته ای باشه ولی در این تست 6 هسته غیرفعال شده و اورکلاک فقط روی 2 هسته انجام شده که از نظر من هنر خاصی انجام ندادن
باید تا عرضه عمومی این پردازنده منتظر بود و دید که واقعا توانایی این سری چقدر هست هر چند که با این تست من کمی ناامید شدم
با سلام
دوستان می تونن فیلم این اور رو در اپارات ببینن
ess_1362
15-09-2011, 12:35
با سلام
دوستان می تونن فیلم این اور رو در اپارات ببینن
دوست عزیز خبر تایید شده ولی اون نکته یک نکته ظریف هست که در شات cpu-z باید به اون دقت کنی!!
پردازنده 6 هسته اش غیر فعال شده که این خودش یک عامل فوق العاده مهم در فرکانس بیشینه و دمای نهایی می تونه باشه!!
باز هم می گم که این تست متاسفانه فعلا یک مانور تبلیغاتی بوده و هیچ چیزی را نشون نمیده:31:
Dj_aghamajid
15-09-2011, 13:33
بروکس گل یه سوال فنی
همه میدونیم سریه بعدی پردازنده های اینتل با چیپx79از pci.e.3.0برای سری بعدیه کارت گرافیک ها استفاده میکنه
میخوام بگم که این چیپ جدید amdکهsb950وبه گفته خود amdدرسریه بعدیه بولدوزر ازهمین چیپ استفاده میکنه خاصیت پشتیبانی از pci.e.3.0رو داره
خبر موثقی چیزی ندارید
همونطور که میدونید amd از عرضه سریه7000کارت های گرافیکیه خود خبر داده که7970و7950جزئ اولیناشونه که از فناوریه 28 نانو در اونها استفاده شده ومصرف کارتی همچون7970رابه 176وات کاهش میدهد
amd اعلام کرده با عرضه پردازنده های بولدوزر خود این سری کارت ها رو به زودی عرضه میکنه
amd دیگه داره میترکونه
چیپ جدید AMD که الان تو بازار دیگه کم و بیش پیدا میشه، دیگه بهش جدید نمیگن باید منتظر جدیدترش باشیم! در ضمن سری 9XX هست مثل 970 و 990X و 990FX که اینا پل جنوبی بنام SB950 دارن!
فعلا این بردها از PCI Express3.0 پشتیبانی نمیکنن! چون هنوز AMD در گیر پردازنده هاش هست! ولی مطمئنا در آینده نزدیک باید منتظر اضافه شدن این قابلیت به برد های جدید AMD خواهیم بود!
شرکت AMD اونجور که باید نتونسته انتظارات رو برآورده کنه! دلیلش هم تلاش در چند جبهه هست: سری APU ها که خودش داستان مفصلی داره! مخصوص دسکتاپ و نوتبوک و موبایل و همچنین تهیه مادربردهای آنها و همچنین تغییر خطوط تولید! مثلا متوقف شدن تولید فنوم2 ها و...
تلاش برای عرضه پردازنده های سرور مثل Opteron , نسل جدید آنها!
تلاش برای عرضه پردازنده موعود یعنی بولدوزر که همین نیروی زیادی از AMD گرفته و باعث فشار فراوان به AMD شده!
طراحی نسل آینده کارت گرافیک های سری 7000 که اون هم مثل پردازنده ها در مرحله طراحی هست و دست AMD رو بسته! چون اگه مشخصات کاملشون تا حالا مشخص شده بود و تولید هم آغاز شده بود، الان AMD راحت طبق برنامه فقط تولید میکرد و دغدغه ای تو این زمینه نداشت! همین سری تو قسمت نوتبوک ها هم وجود داره و اون رو هم اضافه کنید! ,...
موارد دیگری هم هست مثل تولید رم های AMD و.... که من حضور ذهن ندارم!
امیدوارم این دوران گذار زودتر بگذره و شاهد موفقیت AMD تو همه این عرصه ها باشیم و سهم AMD از بازار بهبود پیدا کنه! چون اگه امثال AMD نباشن بازار از حالت رقابتی خارج شده و انحصاری میشه و اینجا مصرف کننده ها ضرر میکنن!
موفق باشید!
Hamed DC
15-09-2011, 14:56
دوست عزیز خبر تایید شده ولی اون نکته یک نکته ظریف هست که در شات cpu-z باید به اون دقت کنی!!
پردازنده 6 هسته اش غیر فعال شده که این خودش یک عامل فوق العاده مهم در فرکانس بیشینه و دمای نهایی می تونه باشه!!
باز هم می گم که این تست متاسفانه فعلا یک مانور تبلیغاتی بوده و هیچ چیزی را نشون نمیده:31:
خدا کنه زودتر بیاد و به همه این تبلیغات کاذب پایان بده.
Dj_aghamajid
15-09-2011, 16:58
APU AMD Trinity
شرکت AMD امروز نوتبوکی رو که مجهز به نسل آینده APU ها از سری A بنام Trinity هست رو رونمایی کرد! این نوتبوک ترینیتی هم مانند اعضای قبلی این خانواده در دو حالت 32 و 64 بیت کار میکنه! 4 هسته ای هم هست! باز هم پشتیبانی از DirectX 11 !
تکنولوژی ساخت ترینیتی هم 32 نانومتری هست!و ظاهرا برای سوکت بعدی این سری بنام FM2 ساخته شده! تاکنون مطلبی در مورد اینکه پردازنده های سوکت FM1 با FM2 مطابقت ندارن مطرح نشده! احتمالا با کمی کاهش فعالیت خواهند کرد!
Hamed DC
15-09-2011, 17:11
اصلاح شد.
لطفا پاک شود!!!
Dj_aghamajid
15-09-2011, 17:36
دوستان خواهش میکنم تو این تاپیک سوال نپرسید! :42:احترام به قوانین نشانه.....:20:
اسپم هم ندین! فقط و فقط اخبار! :33: مثلا اگه در مورد چیزی نظر میدین یکم نقد و تحلیل توش باشه بهتره نه اینکه 2 کلمه بگین : خوبه! :13:نمیدونم موافقم!:29: عجیبا غریبا:39:! و...
مثلا یارو میاد اینجا سوال میکنه X6 1100 خوبه یا نه! یا AMD بهتره یا اینتل؟:2:
این همه تاپیک مشاوره! اگه بازم کمه و به جواب سوالتون نمیرسین، تاپیک بزنین!:27:
ببخشید این پست رو دادم، چون اون جور پستها باعث بهم خوردن نظم تاپیک میشه و انسجام خودش رو از دست میده! :46:
پیشاپیش از همه عزیزانی که بهشون اشاره کردم عذر میخوام و ازشون بابت اجرای این مطلب تشکر میکنم!:11:
Dj_aghamajid
15-09-2011, 22:29
قیمت و کانفیگ لپتاپ مذکور فعلا مشخص نیست! به این زودیها هم بعید میدونم مشخص بشه! اصلا نمونه برای آزمایش هست نه فروش! فروش از 1 سال دیگه شروع میشه! چون فعلا بازار باید بره سمت FM1 , سری A , E , C ,....
جزیئات ترینیتی رو میتونین دوباره ببینین!
فقط این pile Driver فکر کنم جدیده نه؟ به معنی تیر کوب هست! یه چیز تو همون مفاهیم بولدوزر!
ظاهرا هر ماژول pile Driver معادل 2 هسته هست!
ولی قبلا برنامه فرق میکرد و اینجوری بود!:
Dj_aghamajid
16-09-2011, 20:38
دوستان خبر های خوش!
22 سپتامبر 4 تا از بولدوزر ها سر میرسن!
8150
8120
6100
4100
البته همونطور که حدس میزدم به تعداد محدود! بین 30 تا 90 تا برای هر کدوم ! احتمالا فقط تو آمریکا!
بنچمار کهایی هم منتشر شده:
Finally AMD Bulldozer Official Benchmarks Released
We all have been waiting so long to know the real performance of AMD Bulldozer FX 8-Core processors, not so long from its Bulldozer overclock demonstration and now AMD has released the official benchmarks of its Bulldozer processor. AMD has offered us with the real performance that we can expect from Zambezi based Bulldozer processors.
Intel Core i5 2500 vs AMD bulldozer FX 8120
AMD has compared Bulldozer benchmarks with Intel Core i7 980X extreme edition and Core i5 2500/2400. So Bulldozer is not meant to compete with neither Core i7 second generation Sandy Bridge processors nor the upcoming Sandy Bridge-E processors.
AMD hasn’t lost its uniqueness
AMD as usual targets the price / performance segment. Currently when we consider $200 segment the best pick is second generation Core i5 processors and second generation Core i7 processors occupies $300 segment. So AMD is attempting to dominate in $250 and $200 segment. The scenario makes us to remember the time when Phenom II X4 series occupied the best price / performance in $200 segment (before Sandy Bridge was released). Now let us get to the present scenario.
AMD Bulldozer vs Intel Core i5 Processor – Handbrake Benchmark
The first comparator compared a AMD FX microprocessor, whose model number was not disclosed, but presumably it is the FX-8100 or FX-8120, against an Intel Core i5, which is presumably the 2400 or 2500/K. For this comparison AMD has used the Handbrake application running a conversion of a short video of 5 minutes in standard definition. Microprocessor AMD FX made the conversion up to 223 frames per second, while the Intel Core i5 did only up to 188 frames per second. So AMD FX CPU showed 19% higher performance than Intel Core i5 processors, although it is noteworthy that Handbrake does not make use of the processor as intensive as other multi-core applications such as Cinebench benchmark.
AMD Bulldozer vs Intel Core i7 – Dirt 3 Benchmark
The second comparison was made between the same CPU, AMD FX vs Intel Core i7 980X, both systems were equipped with 2 video cards based on AMD Radeon HD 6970 GPU configured in 2-Way CrossFireX mode, running a game Dirt 3 in a resolution of 2560 × 1600. The system with AMD FX CPU was running the test up to 82.8 frames per second, while the system with Intel Core i7 980X executed up to 80.9 frames per second.
AMD Bulldozer Benchmark result doesn’t seem to be much Impressive!
So here too the system based on the AMD FX CPU achieved a 2.3 % higher performance, which although does not sound so good, because Hardware Info presumes that the optimizations presented in CrossFireX 990FX AMD chipset might have influenced that result. So we have to wait a little bit to see the complete performance of AMD bulldozer processors.
و این یعنی بسیار عالی و با چیپ های اختصاصی شاهد بیشتر شدن این فریم ها هم خواهیم بود !
فقط امیدوارم این بنچ مارک ها Fake نباشه
animsprite
18-09-2011, 21:04
بابا چرا ادنا دنبال در دسر میگردن ماجرا رو گردش کنن بره دیگه
برن 4هسته ایه اینتو(cori52500K)با 4هسته ایه بولدوزر از amd(4100)ازمایش کنن تا همه چی مشخص بشه
یا برن جفت 6هسته ایها رو با هم تست کنن چه کاریه اومده 8هسته رو با 4هسته تست کردن
بابا چرا ادنا دنبال در دسر میگردن ماجرا رو گردش کنن بره دیگه
برن 4هسته ایه اینتو(cori52500K)با 4هسته ایه بولدوزر از amd(4100)ازمایش کنن تا همه چی مشخص بشه
یا برن جفت 6هسته ایها رو با هم تست کنن چه کاریه اومده 8هسته رو با 4هسته تست کردن
8 هسته رو با 6 هسته و 12 ترد و قیمت 999 دلاری مقایسه کردن !!
Dj_aghamajid
19-09-2011, 20:41
980 قویترین پردازنده اینتل هست! و 8120 هم جدیدترین و ظاهرا قویترین پردازنده AMD تا حالاست! تعداد هسته مهم نیست! قیمت مهمه! جالب اینجاست که همین 980 بسیار قدیمیه ولی خب جدیدترین پردازنده های اینتل هم به پاش نمیرسن!
در آینده نزدیک با عرضه LGA 2011 ، پردازنده های سندی بریج کنونی حدود 30% افزایش قدرت تبدیل به IVY Bridge شده و رقیب همین بولدوزرها میشن! اما قیمت اونها قدرت رقابت با بولدوزرها رو داره!
مقایسه 8 هسته با 6 هسته بود! اما نکته مهم اینه که این بازی (Dirt3) توانایی استفاده از 6 هسته رو داره! پس 2 هسته از بولدوزر عملا وارد عمل نشده و بیکار مونده! پس شد مقایسه 6 به 6! تفاوت این دو بزودی با عرضه بازیهای جدید مشخص میشه!
Lady Negar
19-09-2011, 21:04
980 قویترین پردازنده اینتل هست! و 8120 هم جدیدترین و ظاهرا قویترین پردازنده AMD تا حالاست! تعداد هسته مهم نیست! قیمت مهمه! جالب اینجاست که همین 980 بسیار قدیمیه ولی خب جدیدترین پردازنده های اینتل هم به پاش نمیرسن!
در آینده نزدیک با عرضه LGA 2011 ، پردازنده های سندی بریج کنونی حدود 30% افزایش قدرت تبدیل به IVY Bridge شده و رقیب همین بولدوزرها میشن! اما قیمت اونها قدرت رقابت با بولدوزرها رو داره!
مقایسه 8 هسته با 6 هسته بود! اما نکته مهم اینه که این بازی (Dirt3) توانایی استفاده از 6 هسته رو داره! پس 2 هسته از بولدوزر عملا وارد عمل نشده و بیکار مونده! پس شد مقایسه 6 به 6! تفاوت این دو بزودی با عرضه بازیهای جدید مشخص میشه!
ببخشید فرق بین این 2تا CPU چی هستش؟
Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition
Intel® Core™ i7-980 Processor
و شما منظورتون کدومه؟
Dj_aghamajid
19-09-2011, 21:42
ببخشید فرق بین این 2تا CPU چی هستش؟
Intel® Core™ i7-980 Processor
و شما منظورتون کدومه؟
دختر خوب نباید قوانین تاپیک رو زیر پا بگذاره! 7 تا پست پیش خواهش کردم که سوال نپرسین!
اما جواب: جفتشون یکیه!
این اسم کاملشه!
Lady Negar
19-09-2011, 23:29
دختر خوب نباید قوانین تاپیک رو زیر پا بگذاره! 7 تا پست پیش خواهش کردم که سوال نپرسین!
اما جواب: جفتشون یکیه!
این اسم کاملشه!
بله خودم متوجه هستم پسرخوب
اما شما یه تاپیک نشون بده که ما سوال هامون رو اون جا بپرسیم:23:
زدن یه تاپیک هم فقط واسه همین سوال فکرمیکنم بی نظمی بیشتری
ایجاد کنه....
شما فقط میگید سوال نپرس
بعلاوه
من این نصف این تاپیک رو خوندم شما به من بگو آیا من تنها کسی بودم که
سوال پرسیده وسط تاپیک؟
+
من فکر میکنم که تفاوت وبلاگ و سایت و انجمن تو همینه که
گفتگو درونش وجود دارد و اشخاص سوالاشونو میپرسن....
منم که سوالی خارج از بحث نپرسیدم....
در هرصورت اینجا شما حق آب و گل دارید اگه
من اشتباه میکنم شما راهنمایی کنید...:10:
اگه جای هست واسه مطرح کردن سوالای بفرمایید چون من الان سوال دارم بازم درهمین باره که
جواب دادید:31:
8120 قویترین نیست
قویترین 8170 با فرکانس 3.8 و توربو 4.5 هست ... ! و مطمئن هستم از نظر P/P بازم AMD برنده بازار هست ...
---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:53 AM ----------
ایجاد کنه....
شما فقط میگید سوال نپرس
بعلاوه
سوال پرسیده وسط تاپیک؟
+
اگه جای هست واسه مطرح کردن سوالای بفرمایید چون من الان سوال دارم بازم درهمین باره که
به قول رفیقمون ... دختر خوب !
پس اینهمه صفحه که پر شده واسه چیه ؟ هر سوالی که داری باید یا تاپیک جدید درست کنی و این تاپیکی که درست کردی به مرور از رده خارج میشه !! تاپیک های مهم همیشه بالای همه هستن . دختر بد !
Ssarshar
20-09-2011, 09:07
ایجاد کنه....
شما فقط میگید سوال نپرس
بعلاوه
سوال پرسیده وسط تاپیک؟
+
ايكاش اين سوال رو تو يه تاپيك جداگانه ميپرسيديد دختر خوب ...
اين مدل بولدوزر كي مياد؟
AMD فقط داره دروغ ميگه چون قرار بود اوايل 2011 وارد بازار بشه اما الان داره 2012 ميشه. يقينا" اينتل برنده اين رقابت خواهد بود.
Dj_aghamajid
21-09-2011, 00:20
8120 قویترین نیست
قویترین 8170 با فرکانس 3.8 و توربو 4.5 هست ... ! و مطمئن هستم از نظر P/P بازم AMD برنده بازار هست ...
8170 کجا هست؟ هنوز که معلوم نیست کی میاد! درسته؟ پس: فعلا8120 قویترین پردازنده AMD تاکنون هست که تست شده! وگرنه 8150 هم قراره باهاش بیاد!
majid322
21-09-2011, 11:11
قیمت پردازنده های بلدوزر پایین تر از حد انتظار خواهد بود
سایت DonanimHaber طبق آخرین اخباری که که از پردازنده های FX اعلام کرده گفته که :
قیمت پردازنده یAMD FX بسیار پایین تر از قیمت های اعلام شده انتظار می رود
این سایت اعلام کرده که در روز 12 اکتبر (حدود 21 روز دیگه) AMD پردازنده هاش رو در سه بخش جدید روانه بازار میکنه
هشت هسته ای $FX 8120 & 8150 :205$-245
شش هسته ای FX - 6120:175$
majid322
21-09-2011, 11:34
با توجه به تصویر زیر فکر نمیکنم دیگه روی am3 بولدوزر نصب بشه باید به فکر ارتقا بود....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][COLOR="Silver"][COLOR="Silver"][COLOR="Silver"]
majid322
21-09-2011, 11:39
سری بولدوزر با ضریب باز برای اورکلاک عرضه خواهند شد....
منبع:
سری fx قابلیت انلاک خواهند داشت...
سری جدید cpu های amd fx ( بولدوزر ) که به زودی عرضه خواهند شد قابلیت انلاک خواهند داشت...
خبری از پسوند k یا سری بلک نیست و همه ی مدلها بلا استثنا قابلیت انلاک خواهند داشت.
این خبر میتونه خبر خوبی برا اورکلاکر های عزیز باشه ....:thumbup:
منبع یادتون رفت دوست عزیز... + نمیدونم چه طور با ساختار ماژولار که دارن قابلیت آنلاک دارن!!! فکر نمیکنم خبر درست باشه...
موفق باشید.
majid322
21-09-2011, 12:13
منبع یادتون رفت دوست عزیز... + نمیدونم چه طور با ساختار ماژولار که دارن قابلیت آنلاک دارن!!! فکر نمیکنم خبر درست باشه...
موفق باشید.
عرفان جون اشتباه شده الان تصحیحش میکنم...
این cpu ا ضریبشون انلاک هست یعنی برای اورکلاک مشکلی ندارن ...:11:
عرفان جون اشتباه شده الان تصحیحش میکنم...
این cpu ا ضریبشون انلاک هست یعنی برای اورکلاک مشکلی ندارن ...:11:
خوب دیگه :دی اون طوری که شما نوشتی آنلاک منظورتون آنلاک هسته برداشت میشه... :46:
موفق باشید.
majid322
21-09-2011, 23:54
زمان نهایی عرضه ی بولدوزر 12 اکتبر اعلام شد...
منبع:
moslem47
22-09-2011, 18:47
از قیمت ها و مدل ها هم خبری هست؟...........
majid322
22-09-2011, 18:49
از قیمت ها و مدل ها هم خبری هست؟...........
احتمال داره دروغ باشه اما بسیار جالبه ! ولی در هر صورت ...
Get ready to kick some Ass !
در ضمن دیدن لیست و قیمت پردازنده های جدید اینتل که قراره عرضه بشن هم خالی از لطف نیست . با این وضع قیمت اینتل بازنده بازار خواهد بود
قیمت مدل 4 هسته ای سوکت 1155 حدود 295 دلار هست که در مقایسه با 8 هسته ای AMD که حدود 200 تا 240 دلار قیمت داره حرف زیادی واسه گفتن نخواهد داشت ...
قیمت ارزان ترین مدل 6 هسته ای هم که 580 دلار در نظر گرفته شده که اگر هم 200 دلار افت قیمت پیدا کنه باز هم توان مقابله به بلدوزر ها را نخواهد داشت ...
high-end
24-09-2011, 14:23
هنوز برای مقلیسه بولدوزر و IVY خیلی زوده.وقتی هنوز هیچکدومشون نیومدن چجوری اینتل بازنده بازار میشه؟
هنوز برای مقلیسه بولدوزر و IVY خیلی زوده.وقتی هنوز هیچکدومشون نیومدن چجوری اینتل بازنده بازار میشه؟
من از همین الان میگم بازنده میشه .
دلایل : طبق گفته خود اینتل Ivy Bridge حدود 20 درصد بهتر از Sandy Bridge شده .
سوکت 2011 که در کلاس Extreme High End هست قیمت های وحشت ناک بالایی دارن
کلاس Performance که اصلا مدل 6 هسته ای نداره ( سندی بریج )
Ivy Bridge حتی با توجه به 20% افزایش کارایی و یکسان بودن قیمت با سندی بریج که تقریبا غیر ممکن خواهد بود
باز هم در برابر قیمت های فوق الاده ارزان بلدوزر ( 8 هسته 240 دلار ) حرف زیادی برای گفتن نخواهد داشت .
اما مقایسه به قول شما فعلا زوده ... عرضه بلدوزر همه چیز رو عوض خواهد کرد
تاریخ عرضه Ivy Bridge هم مارچ 2012 خواهد بود
با توجه به امتیاز های 980x که حدود 10.600 در Passmark بوده و امتیاز 17000 تایی بلدوزر ها ( اگر این بنچ مارک حقیقی باشه )
20 درصد در Ivy Bridge ها با توجه به قیمت بالا کار زیادی برای اینتل نخواهد کرد
Dj_aghamajid
24-09-2011, 16:13
دوست من: این خبری که اینجا زدی، میدونی ماله کی هست؟
این لینکش:
ماله 7.5 ماه پیش هست! اون موقع که از این خبرا زیاد بود! اما الان دیگه کسی جرئت نمیکنه از این خبرهای تخیلی بزنه چون تا زمان عرضه چیزی نمونده!
در مورد افزایش 20درصدی IVY نسبت به SANDY باید بگم: فعلا به اونقدر نرسیده! ممکنه هم هست که نرسه!
دوست من: این خبری که اینجا زدی، میدونی ماله کی هست؟
این لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدماله 7.5 ماه پیش هست! اون موقع که از این خبرا زیاد بود! اما الان دیگه کسی جرئت نمیکنه از این خبرهای تخیلی بزنه چون تا زمان عرضه چیزی نمونده!
در مورد افزایش 20درصدی IVY نسبت به SANDY باید بگم: فعلا به اونقدر نرسیده! ممکنه هم هست که نرسه!
منم که گفتم احتمالا ممکنه دروغ باشه !!
20 درصد حرف خود اینتل هست که معمولا شرکت ها 1 کلاغ 40 کلاغ زیاد میکنن .
البته بنچ مارک بازی زیاد ارزش نداره .
اینجا کاملا معلومه گرافیک محدودیت ایجاد کرده .
Dj_aghamajid
24-09-2011, 16:20
درسته! تو پست قبل لینک مقایسه کامل رو گذاشتم:
Futuremark’s PCMark 7 whitepaper makes no mention of the benchmark’s thread optimization. Given that the Core i7-2600K outmaneuvers both the Core i7-3960X and Core i7-990X in all but one test, however, it’s pretty safe to assume we’re dealing with a metric predominantly limited to four threads.
درسته! تو پست قبل لینک مقایسه کامل رو گذاشتم:
Futuremark’s PCMark 7 whitepaper makes no mention of the benchmark’s thread optimization. Given that the Core i7-2600K outmaneuvers both the Core i7-3960X and Core i7-990X in all but one test, however, it’s pretty safe to assume we’re dealing with a metric predominantly limited to four threads.
شما اصلا خوندی چی نوشته ؟؟
adrenalin
24-09-2011, 18:34
اگر این درصد صحت داشته باشه ،20% افزایش کارایی Ivy Bridge نسبت به سندی بریج با توجه به اینکه سنی بریج ها بازدهی خوبی از خودشون نشون دادن فکر نکنم درصد کمی باشه
ولی با توجه به قیمت کمتر ولدوزرها و اینکه هزینه ارتقاء به بولدوزر برای کاربرها خیلی پایین هست ، مطمئنا استقبال زیادی ازش میشه
اگر این درصد صحت داشته باشه ،20% افزایش کارایی Ivy Bridge نسبت به سندی بریج با توجه به اینکه سنی بریج ها بازدهی خوبی از خودشون نشون دادن فکر نکنم درصد کمی باشه
ولی با توجه به قیمت کمتر ولدوزرها و اینکه هزینه ارتقاء به بولدوزر برای کاربرها خیلی پایین هست ، مطمئنا استقبال زیادی ازش میشه
قیمت که هیچ Performance ها افزایش 50 تا 70 درصدی رو نسبت به 980x در 8 هسته ای ها نشون میدن ( بازم در صورتی که اون بنچ مارک واقعی بوده باشه ) که در اون حالت واقعا AMD برنده بازار خواهد بود . امیدوارم قدرت واقعیش در حد این بنچ مارک ها باشه .
دوستان نظرتون در این مورد بگید . به نظر شما واقعی هست ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از اور
majid322
24-09-2011, 19:05
اره عزیز کجای کاری این ماله تقریبا یه هفته پیشه حقیقتم داره....
دوستان نظرتون در این مورد بگید . به نظر شما واقعی هست ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از اور
به نظر درست میاد اما چیز خاصی رو ثابت نمیکنه چون با 2 هسته اورکلاک شده
Dj_aghamajid
24-09-2011, 19:07
شما اصلا خوندی چی نوشته ؟؟
کجا؟:19:
منظورت اینه:
نوشته که Futuremark’s PCMark 7 whitepaper هیچ اشاره ای به بهینه سازی برای بنچمارک ترید ها نشده! هر سه پردازنده اینتل شرایط یکسان در همه تست ها بجز یک تست دارن! که در واقع این بخاطر محدودیت ساپورت تا 4 ترید هست!و....
در هر صورت چه تست ها بهینه شده باشن و چه نشده باشن، فعلا نتایج زیاد جالب نیست! شاید در آینده تست های متفاوت تری منتشر بشه! در مورد گیم بنظر میرسه هم حق با شماست! اما ظاهرا یکی از قویترین کارت ها تو تست شرکت دارن! Nvidia GeForce GTX 580 1.5 GB
این هم مشخصات سیستم های تست:
اگه باز هم خبری تو این زمینه بدست آوردید، خوشحال میشم تو قسمت اخبار اینتل اعلام کنید! ادامه بحث هم در صورت لزوم همونجا بهتره!
دوستان قبل از پست کردن هر خبری ، چند صفحه قبل رو هم بخونید! شاید خبر تکراری باشه! ممنون!
Dj_aghamajid
24-09-2011, 19:22
بر فرض که 20% درست باشه! بله فعلا سندی بریج ها خوب جواب داده، چون رقیبی نداره! اما وقتی رقیب پیدا بشه، اوضاع فرق میکنه! بولدوزر ظاهرا رقیب قدرتمندی برای سندی بریج ها و همچنین Ivy بریج ها خواهد بود! در این صورت فاکتور قیمت تاثیرگذار خواهد بود!
Dj_aghamajid
24-09-2011, 21:55
دوستان خبرهای خوب!!!
بقول بلوتوس آه ه ه ه خدای من!
Leaked Benchmarks of AMD’s Upcoming Bulldozer FX platform have been leaked over at Donanimhaber.com. The Leak includes multiple presentation slides which detail Performance, Pricing and the platforms launch lineup which are scheduled for release on October 2011.
AMD’s slide also details that majority of current PC gamers are Mainstream/Value users which make up a total of 400 Million users while 64 Million are Performance sided users and only 10 Million users fall under the Enthusiast category. This makes up a total of 475 Million PC gamers would wide and in 2011 alone they spent 22$ Billion on PC equipment.
The FX-Series Platform is built for gamers specifically delivering optimal performance not only in games but allowing the extra cores to work in CPU intensive applications such as Video encoding, Media playback, File Compression etc.
When compared to Intel’s Core i5 Processor, The Bulldozer CPU which falls around the same retail price tag (<245$) would provide 4 More Cores, 8 Times more L2 Cache, Faster Frequency, Advanced ISA’s, Full x16 Bandwidth in CrossfireX mode GPU’s and fully unlocked Processors. The graph also compares total PC cost of an FX-8150 Processor with the Intel’s Core i7 980X CPU. The Intel solution would cost a total of 2120$ while AMD’s Bulldozer in comparison would cost 1286$ and the performance difference in between both solutions in barely noticeable as shown in the benchmarks below:
Most of AMD’s Benchmarks consist of games where Bulldozer definitely outperforms the Intel counterparts. At a resolution of 1080P, Bulldozer easily dominates the Intel Core i7 980X which costs twice as much as FX-8150 and the CPU is also 10-20FPS faster than the previous gen Phenom II X6 Chip in most benchmarks.
Bulldozer also shows 10-30% improvement in CrossfireX enabled rigs against the Intel CPU’s. That’s mainly because of 4 Cores bottlenecking the GPU’s full potential which the extra 4 Cores of AMD will unleash. In CPU intensive apps, Bulldozer falls between the i5 2500K and i7 2600K Processors, Only in a few benchmarks it outreaches the 2600K but in most situations it’ll lack behind. The new AVX/AFX Instruction set also allows an 3x improvement in hardware encryption over Phenom Processors. You can see more on Bulldozer below:
The bets are off, it looks like Intel is in for a price-performance shock with AMD's Bulldozer, after all. In the press deck of AMD FX Processor series leaked by DonanimHaber ahead of its launch, AMD claims huge performance leads over Intel. To sum it up, AMD claims that its AMD FX 8150 processor is looking Intel's Core i7-980X in the eye in game tests, even edging past it in some DirectX 11 titles.
It is performing on par with the Core i7-2600K in several popular CPU benchmarks such as WinRAR 4, X.264 pass 2, Handbrake, 7Zip, POV Ray 3.7, ABBYY OCR, wPrime 32M, and Bibble 5.0. AMD FX 8150 is claimed to be genuinely benefiting from the FMA4 instruction set that Sandy Bridge lacks, in the OCL Performance Mandelbrot test, the FX 8150 outperforms the i7-2600K by as much as 70%. Lastly, the pricing of the FX 8150 is confirmed to be around the $250 mark. Given this, and the fact that the Core i7-2600K is priced about $70 higher, Intel is in for a price-performance shock.
همون چیزی بود که انتظار داشتیم . قدرت 980X با قیمت 1/4 !
تازه مدل 8170 هنوز تست نشده ...
و تمام مدل ها Unlock هستن ... از خوشی دارم بال در میارم ...
amd>intel
24-09-2011, 23:34
AMD دست پر برگشته و اين بار قويتر
omidbooter
24-09-2011, 23:38
من هم خوشحال میشم که قویتر از قبل بیاد و قیمت های مزخرف و الکی بالای 6 هسته های اینتل بشکنه .
پول 1 سیستم عالی amd رو باید بدیم پردازنده فسقلی اینتل بگیریم:41:
چه می کنه بولدوزر
فقط بچه ها مطمئن هستید این بنچ مارک معتبره ، چون تو هیچ سایت معروفی این مطلب تائید نشده و منبع اصلی این تست هم سایت ترکی donanimhaber هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتيجه گيري:
بلدوزر سي پي يوي core i5 2500k رو به راحتي شكست ميده و با core i7 2600k محاسباتش برابر است .
So Simply Intel Core i5 2500K < AMD Bulldozer FX 8150 ~(equivalent more or less) with Core i7
2700K
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتيجه گيري:
بلدوزر سي پي يوي core i5 2500k رو به راحتي شكست ميده و با core i7 2600k محاسباتش برابر است .
So Simply Intel Core i5 2500K < AMD Bulldozer FX 8150 ~(equivalent more or less) with Core i7
2700K
8150با 980x مقایسه شده و در بعضی جاها از اون بهتر بوده .
قطعا از 2600 بهتر هست . فکر نمیکنم این برنامه ها از 8 هسته استفاده کنن ... !
اکثر اون برنامه ها از 4 هسته استفاده میکنن ... معلومه 2600 توی این تست ها بهتر میشه ...
منم خودمو آماده کردم برای ارتقا:31:
حدود قیمتش چقدره ؟
اصلا با 300 تومن چی میشه خرید ؟
majid322
25-09-2011, 13:50
با 300 تومن میشه مدل 8 هسته ای رو خرید که خیلی cpu قدرتمندیه...
Dj_aghamajid
25-09-2011, 14:19
حدود قیمتش چقدره ؟
اصلا با 300 تومن چی میشه خرید ؟
شما اصلا این تاپیک رو میخونی؟:18: یا نه هر چند روز یکبار میای و یه سوال میکنی و میری؟ :13:
با اینکه 1 بار پست های سوالی و نامربوط شما پاک شد! اما ظاهرا توجهی به خواهش و درخواست ما نمیکنید! :41:
در3 ماهه اخیر بارها حدود قیمت این پردازنده ها تو همین تاپیک اعلام شد! مثلا تو همین پست قبلی که نوشتم 2 تا عکس بود که قیمت درش درج شده بود! این یکیش: یعنی ندیدید؟:18::5:
*Forgotten*
25-09-2011, 14:55
به نظر درست میاد اما چیز خاصی رو ثابت نمیکنه چون با 2 هسته اورکلاک شده
برای اینکه با مادربورد های الان نمیتونند هر هشت هسته رو به فرکانس 8000 برسونند دوست عزیز
برای اینکه مادر بورد هایی که الان برای بلدوزر معرفی شدن اونقدر ها هم جدید نیستندو نمیتونند از تمام توانایی بلدوزر استفاده کنند منظورم اور کلاک هست و باید منتظر نسل جدید اونها برای سری fx باشیم
من چند صفحه از تاپیکو خوندم ولی متوجه نشدم تاریخ عرضه به بازار کی هستش میشه بگید کی قراره بیاد؟
majid322
25-09-2011, 16:57
14 اکتبر....
adrenalin
25-09-2011, 18:04
دو هفته قبل هم این سایت ترکیش یک سری تست از بولدوزر گذاشته بود
من موندم چطور هیچ سایت دیگه ای تستی بیرون نداده ؟
AMD FX processor and test results for 8-core Bulldozer
i7 920 که تا 3.7 اورکلاک شده امتیازش حدود 6100 شده ( 3d mark 11 ) ( یعنی بیشتر از 1 گیگاهرتز اورکلاک )
اما بازم امتیاز های بلدوزر باید بیشتر از این حرفا باشه . ا
البته نمیدونم اینجا یه کارت 580 هست و یه 450 ! که توی تست از 450 استفاده شده.
تست های بلدوزر به نظر اصلا معتبر نمیاد
*Forgotten*
25-09-2011, 23:24
i7 920 که تا 3.7 اورکلاک شده امتیازش حدود 6100 شده ( 3d mark 11 ) ( یعنی بیشتر از 1 گیگاهرتز اورکلاک )
اما بازم امتیاز های بلدوزر باید بیشتر از این حرفا باشه . ا
البته نمیدونم اینجا یه کارت 580 هست و یه 450 ! که توی تست از 450 استفاده شده.
تست های بلدوزر به نظر اصلا معتبر نمیاد
دوست عزیز اون عکس هایی که آقای adrenalin قرار دادن بدون اور هست
قویترین cpu سری fx یعنی 8150 (در سال 2011 )بدون اور و با فن استوک سرعتش 3.6 خواهد بود و در حالت توربو به 4.2 میرسه این نشون از خنک بودن این سری هست
و cpu مورد استفاده در این تست 8130p هست که در حالت عادی فرکانسش 3.2 (بدون اور) و اینطور که در اینجا نشون داده امتیازش هم 6265 و core i7 حرف زیادی برای گفتن نداره حتی در برابر قیمت:27:
در تصویری که گذاشتم 8120 در فرکانس پایه 3.1 و البته 8130p فرکانسش 3.2 خواهد بود بدون اور:31:
دوست عزیز اون عکس هایی که آقای adrenalin قرار دادن بدون اور هست
قویترین cpu سری fx یعنی 8150 (در سال 2011 )بدون اور و با فن استوک سرعتش 3.6 خواهد بود و در حالت توربو به 4.2 میرسه این نشون از خنک بودن این سری هست
و cpu مورد استفاده در این تست 8130p هست که در حالت عادی فرکانسش 3.2 (بدون اور) و اینطور که در اینجا نشون داده امتیازش هم 6265 و core i7 حرف زیادی برای گفتن نداره حتی در برابر قیمت:27:
در تصویری که گذاشتم 8120 در فرکانس پایه 3.1 و البته 8130p فرکانسش 3.2 خواهد بود بدون اور:31:
من دارم از AMD دفاع میکنم ! غیر ممکنه حتی 920 اگه تا 8 گیگاهرتز هم اورکلاک شده باشه با یه گرافیک 450 ! به امتیاز بلدوزر با یه 580 برسه !!! به نظرت مسخره نیست ؟ تست بلدوزر واقعی نیست بیشتر از اینها باید امتیاز بده
Mehrdad092000
26-09-2011, 07:20
قیمت و تاریخ عرضه دقیق پردازنده های سری Bulldozer AMD
پنجشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۰
مشخص شدن تاریخ دقیق عرضه پردازنده های سری Bulldozer AMD و پایینتر بودن قیمت ها از انچه که انتظار میرفت !
طبق اخبار رسیده از منابع داخلی فروشنده گان و توزیع کنندگان جهانی سری آینده پردازنده های AMD برای کامپیوترهای رومیزی ( با کد نامگذاری Bulldozer) قیمت های به مراتب پایینتری از انچه که انتظار میرفت خواهند داشت. در تاریخ 12 اکتبر 2011 ( ماه اینده میلادی) کمپانی AMD پردازنده های زیر را روانه بازار جهانی خواهد کرد.
the eight-core FX-8150 = 245$
the eight-core FX-8120=205$
six-core FX-6120=175$
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کپی:lioncompute
شما اصلا این تاپیک رو میخونی؟:18: یا نه هر چند روز یکبار میای و یه سوال میکنی و میری؟ :13:
با اینکه 1 بار پست های سوالی و نامربوط شما پاک شد! اما ظاهرا توجهی به خواهش و درخواست ما نمیکنید! :41:
در3 ماهه اخیر بارها حدود قیمت این پردازنده ها تو همین تاپیک اعلام شد! مثلا تو همین پست قبلی که نوشتم 2 تا عکس بود که قیمت درش درج شده بود! این یکیش: یعنی ندیدید؟:18::5:
دوست عزیز من شغلم به صورتی هستش که در طول روز فقط 10 دقیقه می تونم تو نت زمان مصرف کنم و سعی می کنم تو تمام گفتگوهایی که اشتراک دارم شرکت کنم . ببخشید اگه سوال های بیجامی کنم .
Silikon_Power
26-09-2011, 16:56
دوستاني كه از amd ايراد مي گيرن لطفا توجه داشته باشن كه amd در چند بخش مجزا داره فعاليت ميكنه كه دوستانمون در تايپيكهاي قبلي ذكر كرده اند.
در اينصورت مقايسه اينتل با اي ام دي اونهم در وضعيت كاملاً نامتقارن كار بيهوده اي هست.
ضمناً موضوع مهم فاكتور قيمت / كارآيي هست كه اين موضوع از براي كاربران خصوصا ايراني از همه چيز مهمتره.
به اميد پيروزي مجدد amd
اینم از باکس بولدوزر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dj_aghamajid
26-09-2011, 17:39
دو هفته قبل هم این سایت ترکیش یک سری تست از بولدوزر گذاشته بود
من موندم چطور هیچ سایت دیگه ای تستی بیرون نداده ؟
AMD FX processor and test results for 8-core Bulldozer
تکراری!
قیمت و تاریخ عرضه دقیق پردازنده های سری Bulldozer AMD
پنجشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۰
مشخص شدن تاریخ دقیق عرضه پردازنده های سری Bulldozer AMD و پایینتر بودن قیمت ها از انچه که انتظار میرفت !
طبق اخبار رسیده از منابع داخلی فروشنده گان و توزیع کنندگان جهانی سری آینده پردازنده های AMD برای کامپیوترهای رومیزی ( با کد نامگذاری Bulldozer) قیمت های به مراتب پایینتری از انچه که انتظار میرفت خواهند داشت. در تاریخ 12 اکتبر 2011 ( ماه اینده میلادی) کمپانی AMD پردازنده های زیر را روانه بازار جهانی خواهد کرد.
the eight-core FX-8150 = 245$
the eight-core FX-8120=205$
six-core FX-6120=175$
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کپی:lioncompute
تکراری
اینم از باکس بولدوزر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ایسی! :31:
اینم تکراریه!:46:
Dj_aghamajid
26-09-2011, 17:47
Vishera and Trinity to Take Over AMD Processor Lineup in 3Q 2012
V.Valizadeh9
27-09-2011, 07:31
سلام
یه سوال دارم :
سری جدید بولدوزر، قابل مقایسه با Core i7 هستن؟
میتونن باهاش رقابت کنن؟
یا هنوز به اون حد نرسیدن؟
ممنون
سلام
یه سوال دارم :
سری جدید بولدوزر، قابل مقایسه با Core i7 هستن؟
میتونن باهاش رقابت کنن؟
یا هنوز به اون حد نرسیدن؟
ممنون
نه انشاالله 2 کیلومتر دیگه میرسیم . کمربندتون رو ببیندین !!!!
نه انشاالله 2 کیلومتر دیگه میرسیم . کمربندتون رو ببیندین !!!!
سوال ایشون بخصوص خط اولش خیلی هم بی ربط نیست.
من هم واقعل از خدامه که بولدوزر بتونه دوباره AMD رو به روزای اوجش بر گردونه چون باعث میشه که رقابت AMD واینتل دوباره داغ بشه و این یعنی تلاش هردو شرکت برای تولید پردازنده های قوی تر با هزینه کمتر که از همه لحاظ به سود من مصرف کننده هست. ولی راستش رو بخواید تا زمان عرضه نهایی ، نمیشه روی هیچ کدوم از این بنچ مارک ها خیلی حساب کرد . و تاخیر های مداوم AMD هم که واقعا آزار دهنده شده و به هر حال نشون میده که AMD تو عرضه بولدوزر دچار مشکل هست.
خلاصه اینکه تا بنچمارک های سایتهای معروفی مثل Toms Hardware , ... رو نبینیم نمیشه قضاوت قطعی کرد.
البته اگر بولدورز نتونه حتی 100 درصد هم رقیب پردازنده های نسل جدید اینتل بشه باز هم از لحاظ
فاكتور قيمت / كارآيي یه انتخاب بسیار مناسب برای بسیاری از کاربران تو همه جای دنیا هست با توجه به اینکه وضع اقتصاد جهانی بسیار خرابه عامل قیمت یک فاکتور بسیار تعیین کننده هست.. و همین امر مطمئنا باعث میشه که اینتل قسمتی از سهم خودش رو تو بازار از دست بده و برای جبران اون تلاش کنه و همین تنور رقابت این دو شرکت را رو داغ نگه میداره.
ahmadreza12
27-09-2011, 22:07
آقا قبول نيست ، AMD انداخته تو بزرگراه اينتل داره از جاده مياد :31:
15 روز تا واژگوني اينتل :20:
به نظرمن دوره تاخت و تاز اینتل دیگه تموم شده و حالا باید بشینه و از ای ام دی درس یاد بگیره
Hamed DC
28-09-2011, 13:55
به نظرمن دوره تاخت و تاز اینتل دیگه تموم شده و حالا باید بشینه و از ای ام دی درس یاد بگیره
برای یه همچین قضاوتی خیلی زوده.
باید صبر کرد تا 2012از راه برسه و جنگ اغاز بشه.بعدش نتیجه گیری کرد.
Dj_aghamajid
28-09-2011, 15:45
من اینطور فکر نمیکنم! شما میدونی چند درصد از بازار انواع پردازنده دست اینتل هست؟ یا مثلا تا همین سال چقدر افزایش سهم داشته؟
برای یه همچین قضاوتی خیلی زوده.
باید صبر کرد تا 2012از راه برسه و جنگ اغاز بشه.بعدش نتیجه گیری کرد.
بله همینطوره! بنظرم AMD داره سعی میکنه سطح خودشو بالا ببره! مثل رقابتش با Nvidia که قبلا بازار بیشتر دست Nvidia بود، اما الان دیگه هم سطح شدن و رقابت نزدیک شده!
من فکر میکنم تا 2-3 سال آینده AMD به این مرز میرسه! و اون موقع رقابت واقعی شروع میشه!
مثلا الان اگه کسی بخواد لپتاپ بخره، اصلا بفکر AMD نیست! چون تو سطحی نیست که بخواد رقابت کنه! اما مثلا تو نتبوک الان ادعای زیادی داره!و...AMD تو همین نتبوک هم تا 2 سال قوی نبود! اما الان پیشرفت کرده!
من اینطور فکر نمیکنم! شما میدونی چند درصد از بازار انواع پردازنده دست اینتل هست؟ یا مثلا تا همین سال چقدر افزایش سهم داشته؟
بله همینطوره! بنظرم AMD داره سعی میکنه سطح خودشو بالا ببره! مثل رقابتش با Nvidia که قبلا بازار بیشتر دست Nvidia بود، اما الان دیگه هم سطح شدن و رقابت نزدیک شده!
من فکر میکنم تا 2-3 سال آینده AMD به این مرز میرسه! و اون موقع رقابت واقعی شروع میشه!
مثلا الان اگه کسی بخواد لپتاپ بخره، اصلا بفکر AMD نیست! چون تو سطحی نیست که بخواد رقابت کنه! اما مثلا تو نتبوک الان ادعای زیادی داره!و...AMD تو همین نتبوک هم تا 2 سال قوی نبود! اما الان پیشرفت کرده!
توی نوت بوک و لپ تاپ آره حق با شماست اما توی پی سی قدم های بلندی برداشته که قابل توجه هست
با سلام
با توجه به ارائه بولدزور به بازار خبرهایی از سوکت جدید اینتل (2011 و 1356) به گوش می رسه!:5:
که می تونه نشونه یه رقابت نفس گیر برای این دو شرکت باشه! از دوستانی که خیلی زود دارن قضاوت می کنن و اینتل رو از رده خارج میدونن خواهش میکنم صبر پیشه کنن( قصد طرفداری از اینتل رو ندارم اگر چه خیلی دوسش دارم!) تا هر دو شرکت نسل جدیدشونو رو کنن تا ببینیم در عمل چند مرده حلاجند!
و در نهایت شکسته شدن قیمت ها برای ما، خبرهای خوش در راه است! فکر می کنم دوران پردازنده های میلیون تومانی دیگه تموم شده! :21:
Dj_aghamajid
29-09-2011, 13:39
AMD امروز اعلام کرد که درآمد تا پایان 1 اکتبر 2011 بین 4 تا 6% نسبت به 3 ماهه دوم سال جاری افزایش داشته! اما قبلا پیشبینی کرده بود که این افزایش درآمد 10%(2-)(2+) خواهد بود!
علاوه بر این شرکت اعلام کرد سود ناخالص در این مدت بین 44 تا45 % خواهد بود! اما قبلا پیشبینی کرده بود این رقم 47% است!
این نتایح در درجه اول بخاطر عملکرد تکنولوژی 32 نانومتری و مسائل مربوط به تولید GLOBALFOUNDRIES در شهر Dresden !
کارخانه ی آلمان در عرضه "Llano تعلل کرد وعرضه محدودی داشت! علاوه بر این تامین 45 نانومتری ها کمتر از انتظار بود! دلیل پیچیدگی در سراسر هر دو گره های فن آوری، مربوط به استفاده از ابزارهای رایج بود!
AMD همچنان همکاری نزدیک با شریک کلیدی خود شرکت GLOBALFOUNDRIES برای بهبود عملکرد 32 نانومتری ها دارد تا سبب جلب رضایت مشتری ها و افزایش تقاضا در این عرصه شود!
دلیل دیگر این کاهش سود نسبت به پیشبینی ها ، تاخیر در محموله های پردازنده های سرور جدید یعنی "Interlagos"هست که در کواتر سوم سال جاری از پیشبینی های رسمی رخ داد!
بزودی آمار مالی مربوط به AMD در 3 ماهه چهارم سال جاری منتشر خواهد شد!
منبع: TechpowerUp
Dj_aghamajid
29-09-2011, 16:05
جزئیات جدید از سوکت FM2:
A85FX-FM2 نام سوکت جدید Amd برای نسل آینده APU ها هست که ملقب به ترینیتی هست! که بخشی از پلتفرم Comal هست!
از جمله ویژگی های جدید این چیپ نسبت به FM1 میتوان پشتیبانی از RAID 5 رو نام برد و همچنین افزایش پرت های SATA3.0
بقیه ویژگی ها:
این چیپست 50% افزایش کارایی در زمینه پردازش گرافیکی در DirectX11 خواهد داشت!
منبع: wccftech
Dj_aghamajid
29-09-2011, 16:18
فروش آنلاین یکی از بولدوزرها شروع شد:
FX-4100اولین پردازنده از این سری هست که آماده فروش شده! قیمت تعیین شده برای اون هم 180 دلار هست! قیمت از 179 تا 189 تو سایت ها متغیره!
Stock Frequency of the CPU is 3.6Ghz and Turbo Boost Frequency would be 3.8Ghz, Rated TDP is 95W and the processor would feature a 32Nm Zambezi-FX Architecture coupled with 8MB L3 Cache and 4MB L2 Cache
اینم سایت های سفارش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!
Dj_aghamajid
29-09-2011, 17:53
به احتمال زیاد بولدوزر تا پایان سپتامبر ظهور خواهد کرد!
اینجور که مشخصه amd برنامه خودش رو عوض کرده! البته انگار یکم عجولانه داره این کار رو میکنه!
قبلا اعلام کرده بود که مثلا اول 8100 رو میده بیرون و چند ماه بعدش 8120! اما الان هر دو رو با هم میخواد عرضه کنه!
4170 رو قبلا معرفی نشده بود اما الان داره میاد!!! 4170 ظاهرا 4 هسته ای قدرتمندی خواهد بود!
پس از این اخیار سایت xbitlabs دوباره همین اخبار رو تا حد زیادی تایید کرد! بنظرم خبر قبلی فقط یک شایعه بوده که این سایت برای تبلبغ خودش مطرح کرده بود!
اینم عکس:
یادتون میاد قبلا گفته بودم که تا پایان سپتامبر حتما بولدوزر میاد! بالاخره اومد! این یعنی سایت Donanimhaber دروغ نمیگه! و بر عکس xbitlabs ......
شاید تو چند روز آینده پردازنده های دیگه هم برسن!
بنچمارک های همین 4100 هم فکر کنم تا فردا پخش بشه! احتمالا رقیب 2500 از سندی بریج ها خواهد بود!
تو شاپ خود AMD که خبری نبود ، این فروشگاه هم که عکس باکس Athlon X2 رو به جای سری FX گذاشته
Dj_aghamajid
29-09-2011, 22:58
خبر بد:
کاهش شدید ارزش سهام AMD در بورس NYSE البته اکثر شرکت ها افت کردن ولی AMD در حال حاضر 15% کاهش ارزش سهم داشته!
Dj_aghamajid
30-09-2011, 00:02
حالا شده 13.66% یکم بهتر شد! فعلا که ثابت شده!
Dj_aghamajid
30-09-2011, 00:41
افزایش کارایی یک APU تا 50% در ویندوز 8 نسبت به ویندوز 7
نرم افزار 3DMark 11 و جدول 3DMark Vantage
منبع: Expreview
احتمالا این مورد درباره پردازنده های دیگه هم صادق خواهد بود!
الان نت بوک با این سری های جدید AMD تو بازار داریم ؟؟
اگر آره چی ؟
مرسی
animsprite
01-10-2011, 12:07
یه توصیه برای برادر گلم اقا دی جی که خبرا وکامنت های خوبی رو هروز رو سایت میارن
اینکه تا خبری رو که هنوز قطعی نشده رو سایت نیار چون تو پست های قبلی که دیدم یه خبرو پست میدی بعد چند لحظه بعد خودت میای و تکذیب میکنی
Dj_aghamajid
01-10-2011, 14:12
یه توصیه برای برادر گلم اقا دی جی که خبرا وکامنت های خوبی رو هروز رو سایت میارن
اینکه تا خبری رو که هنوز قطعی نشده رو سایت نیار چون تو پست های قبلی که دیدم یه خبرو پست میدی بعد چند لحظه بعد خودت میای و تکذیب میکنی
شما لطف داری!:46: دی جی نیستم، مجید بهتره!:31:
تو این عرصه خبر قطعی معمولا خیلی دیرتر از خبر غیر رسمی پخش میشه! و معمولا جذابیت خودش رو قبلا از دست داده! نکته دیگه هم اینه که اکثر فروم های بین المللی وداخلی و حتی اکثر وب سایت های جهان همین کار رو میکنند! :46:
کاربرا هم به این مطالب غیر قطعی علاقه نشان میدهند! من سعی میکنم بیشتر خبر رسمی بزارم، منبع رو هم ذکر میکنم تا دوستانی که تخصص در این زمینه دارند، خودشون موضوع رو بررسی کرده و خبر رو تحلیل کنند!:27:
فکر نمیکنم موارد زیادی از تکذیب خبرهای من وجود داشته باشه!:31:
.................................................. ...................................
بخاطر اینکه دوباره اسپم ندم تو همین پست مینویسم:
شما خیلی لطف داری:10:، منو شرمنده کردی! :43: فقط من نیستم که اینجا خبر میزنم! دوستان دیگر هم قبل از من بسیار زحمت کشیدند و من در مقابل اونها هیچم! ناراحت که نشدم هیچی بلکه کلی خندیدم! :26:
animsprite
01-10-2011, 14:33
امیدوارم ناراحت نشده باشی وهمیشه مثل کامنت هات لبخند به لب داشته باشی:27:
یه واقیت اینه که من بیشتر بخاطر خبرای ناب شما به این قسمت سر میزنم
بالاخره ما باهم:10:هستیم
قصدی هم از گفتن djخالی نداشتموخواستم کامنتمو خلاصه کنم
در کل اطلاعاتی که میدین خیلی مفیده و کلی در کنار شما به آموخته هامون اضافه شد .
یکی هم ما رو تحویل بگیره به سوال ما بجوابه :D
Dj_aghamajid
02-10-2011, 15:13
یکی هم ما رو تحویل بگیره به سوال ما بجوابه :D
بله! هست! اما من زیاد آمارشو ندارم! تو قسمت لپتاپ دنبالش بگردید!
مثلا این یه نمونه هست:
tosmachogh
02-10-2011, 23:41
دوستان یه خبر بد دارم .
امروز پاساژ کامپیوتر ایران بودم phenom ll x4 970 be قیمتش 160 شده.
خبر بد هم اینکه گفتند بولدوزر تا 3 ماه آخر سال نمیاد و وقتی هم بیاد که قیمتش نجومیه و تا قیمتش افت کنه و به بازار جهانی
نزدیک بشه انشالله میره برای بعد از عید . خوب من که تا اون موقع نمیتونم صبر کنم و میرم سیستم رو میخرم.
دوستان یه راهنمایی کنید لطفا"
phenom ll x4 970 be رو بخرم یا corei3 2100 سندی بریج رو.
corei3 2100 قیمت امروز 150 هست.
Dj_aghamajid
03-10-2011, 15:14
نسل بعدی FX-Series چه خواهد بود؟
این سری با بولدوزر آغاز شده و با کد PileDriver ادامه راه خواهد داد!
بقیه جزئیات بطور کامل در تصویر آمده!
منبع: DonanimHaber
animsprite
03-10-2011, 20:48
دوستان یه خبر بد دارم .
خبر بد هم اینکه گفتند بولدوزر تا 3 ماه آخر سال نمیاد و وقتی هم بیاد که قیمتش نجومیه و تا قیمتش افت کنه و به بازار جهانی
نزدیک بشه انشالله میره برای بعد از عید . خوب من که تا اون موقع نمیتونم صبر کنم و میرم سیستم رو میخرم.
بازهم شایعه.:2:
Dj_aghamajid
03-10-2011, 23:23
دوستان یه خبر بد دارم .
منظورشون 3 ماه آخر سال میلادی هست! که درست هم هست! قیمت ها هم که مشخص شده! مثلا مدل FX-4100 که 180 دلار اعلام شده ، با حساب دلار 1300 تومنی، میشه 234000 که یه مقدار هم روش میکشن، میشه حداکثر 280 تومن!
گرونترینش ممکنه بشه 350 تا 400 تومن!
شما بنظرم نمیخواد تا عید صبر کنی، تا 1 ماه دیگه صبر کن، تا 12 اکتبر بولدوزر بطور فراوان توزیع بشه و همچنین قیمت سندی بریج ها بخاطر اون دارپ بخوره! بعد اگه دیدی نمیتونی بولدوزر بگیری، از همین سندی بریج ها بگیر، اما با قیمت پایینتر از الان!
SAJAD0936
04-10-2011, 13:37
در مورد قسمت دومش چیزی نمیدونم ولی من 970 رو 1شنبه از بازار رضا گرفتم 172 با گارانتی هیچ جای د گ ام کمتر پیدا نکردم 4 طبقه بازار ایرانم رفتم ولی:41:
راستی من در مورد قیمت قبلیش اطلاعی ندارم مگه چند بوده؟
Dj_aghamajid
05-10-2011, 14:38
تصاویر جدید از بولدوزر به همراه باکس مادربرد amd 990FX – ASUS ROG Crosshair Formula V
ظاهرا این باکس در 12 اکتبر بفروش خواهد رسید! خبری هم از واترکولینگ نیست!
باکس خوشگلیه!
Dj_aghamajid
05-10-2011, 23:29
Opteron 4200 series
همزمان خانواده 3200 هم معرفی شدن که از اینها هم کم مصرف ترند! در اولین فرصت که اطلاعات بیشتری بدست بیارم ، براتون میزارم!
Matt Skynner ، نایب رئیس و مدیر کل بخش گرافیک شرکت AMD ، در اجلای توسع دهندگان فیوژن 11 ، اعلام کرد نسل بعدی پردازنده گرافیکی فیوژن 28nm خواهد بود
Dj_aghamajid
06-10-2011, 22:42
جزئیات بیشتر....
سوکت این پردازنده ها AM3+ هست! و 32 نانومتری هستند!
خانواده 4200 برای مادربردهای 1 و 2 سوکتی طراحی شدن و 6 و 8 هسته ای هستند!
خانواده 3200 پردازنده های 4و 8 هسته ای هستند و برای کارهای سبکتر مثل small businesses and workstations تک سوکته، بکار خواهند رفت!
منبع: lenzfire
Dj_aghamajid
06-10-2011, 22:57
Matt Skynner ، نایب رئیس و مدیر کل بخش گرافیک شرکت AMD ، در اجلای توسع دهندگان فیوژن 11 ، اعلام کرد نسل بعدی پردازنده گرافیکی فیوژن 28nm خواهد بود
ممنون چپتر عزیز! ای کاش منبعش رو هم مینوشتی! تا جایی که من فهمیدم این تصویر مربوط به چیپ جدید گرافیکی AMD معروف به Radeon HD 7000M هست! که مخصوص لپتاپه! و احتمالا در لپتاپهایی با مرکزیت APU قرار خواهد گرفت!
Dj_aghamajid
06-10-2011, 23:14
این هم یه باکس دیگه که بزودی بفروش خواهد رسید! قیمت 2 محصول با هم 380 دلار که به پول ما میشه حداقل میشه 450 تومن! البته مادربرد هم حرفه ای و معتبر هست!
منبع: The Tech Report
عکس های ثبت رکورد اورکلاک پردازنده سری بولدوزر تا 8.429GHz در کتاب گینس
(البته خبر قدیمی هست و ممکن برای دوستان تکراری باشه)
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
ممنون چپتر عزیز! ای کاش منبعش رو هم مینوشتی! تا جایی که من فهمیدم این تصویر مربوط به چیپ جدید گرافیکی AMD معروف به Radeon HD 7000M هست! که مخصوص لپتاپه! و احتمالا در لپتاپهایی با مرکزیت APU قرار خواهد گرفت!
منبع پیج فیسبوک AMD
Dj_aghamajid
07-10-2011, 11:41
قیمتهای پردازنده های Server
Dj_aghamajid
07-10-2011, 16:05
کمتر از یک هفته مونده به 12 اکتبر تاریخ رسمی فروش انبوه بولدوزر، یک سایت اکراینی به نام Fixer شروع به بازاریابی برای FX 8120 کرده که به دلار به قیمتی در حدود 223.5 میشه!
animsprite
07-10-2011, 20:00
فقط خدا کنه ایندفعه دیگه بازی در نیاره وسر موقع پردازنده ها توزیع شن
حداقل بخاطر روح استیوجابز هم که شده:13:
tosmachogh
08-10-2011, 02:43
در مورد قسمت دومش چیزی نمیدونم ولی من 970 رو 1شنبه از بازار رضا گرفتم 172 با گارانتی هیچ جای د گ ام کمتر پیدا نکردم 4 طبقه بازار ایرانم رفتم ولی:41:
راستی من در مورد قیمت قبلیش اطلاعی ندارم مگه چند بوده؟
البته دوست عزیز سبک قیمت گرفتن من بازاریه حالا نمیدونم شما چقدر تبهر تو قیمت گرفتن داری
ولی از این به بعد خاصی کف بخری برو پیش وحید امانی تو پاساژ ایران طبقه دوم هست از پله برقی رفتی بالا
برو گوش سمت راست مغازش تو تو رفتگیه .
Dj_aghamajid
08-10-2011, 15:26
واترکولینگ برای بولدوزر
Easy – Bend Tubes for Maximum Flexibilty
Quiet, High Performance Pulse Width Modulation
Brilliant, Customizable RGBLED
Custom Fan Speed Control Hardware
Various parts of the Liquid Cooling kit is fit inside parts of the carton box. These includes heatsink and liquid transfer tubes, 2 x 120mm fans, Water Cooling Head and the Radiator. The kit seems alot similar to OEM’s Antec “Antec 920″ which may hint that the kit has also been manufacturer by Antec. So far the results, availability and pricing are unknown but they are rumored to be shipped with the AMD FX Review kits which we detailed a few days earlier:
دوستان بنده در آستانه خريد لپ تاپ هستم
خواستم بدونم بر فرض اينكه پردازنده هاي سري بولدوزر 14 اكتبر ريليز رسمي بشن
آيا فقط مدلاي دسكتاپ ريليز ميشن يا پردازنده هاي مخصوص لپ تاپش هم باهاش ريليز ميشن؟
animsprite
08-10-2011, 20:29
اقا مجید انوقت این واتر کولینگ همراه پردازنده عرضه میشه یا جدا گانه
animsprite
08-10-2011, 20:48
تنها 4 روز به عرضه رسمی پردازندههای سری FX شرکت AMD باقی مانده است، اما یک فروشگاه اینترنتی در کشور اوکراین، پردازنده 8120 را با نام کامل FD8120FRGUBOX در لیست فروش خود قرار داده است. این فروشگاه با نام Fixer از تاریخ 5 اکتبر اقدام به قرار دادن این پردازنده در لیست فروش محصولات خود کرد، در حالیکه تاریخ عرضه رسمی آن توسط AMD دوازدهم اکتبر اعلام شده است! قیمت پردازنده 8 هستهای با معماری بولدوزر 221 دلار امریکا درج شده است. البته نکته جالب توجه درج مصرف توان 95 واتی برای این پردازنده است، در حالیکه AMD این میزان را 125 وات اعلام کرده بود. سایر اطلاعات درج شده کاملا مطابق با اطلاعات اعلام شده توسط AMD است. فرکانس اين پردازنده 3.1 گیگاهرتز است و با استفاده از فناوری Turbo Core این میزان به 4 گیگاهرتز افزایش مییابد.
Dj_aghamajid
08-10-2011, 20:52
دوستان بنده در آستانه خريد لپ تاپ هستم
خواستم بدونم بر فرض اينكه پردازنده هاي سري بولدوزر 14 اكتبر ريليز رسمي بشن
آيا فقط مدلاي دسكتاپ ريليز ميشن يا پردازنده هاي مخصوص لپ تاپش هم باهاش ريليز ميشن؟
نه فقط دسکتاپ!
اقا مجید انوقت این واتر کولینگ همراه پردازنده عرضه میشه یا جدا گانه
نه بطور جدا!
AMD اولین بار هست که این کار رو میکنه! احتمالا اونو با باکس های ویژه بیرون میده!
amd>intel
08-10-2011, 23:07
سايت XBIT-LABS گزارشي درباره پردازنده هاي بولدوزر نوشته كه جالبه .واقعا بسته بندي و پكيج با كيفيتي ارائه داده و يكجور احترام به يوزر بر عكس اينتل با اون بسته بندي مزخرفش
Dj_aghamajid
08-10-2011, 23:19
تصاویر و ویدیو درباره اورکلاک بولدوزرتا 7 گیگا هرتر بوسیله LN2 وکراس فایر کارت گرافیک 6990 و اجرای بازیهای Battlefield 3 and Starcraft 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
لینک ویدیو زنده:
Dj_aghamajid
09-10-2011, 15:01
سایت DonanimHaber اعلام کرد که پردازنده های بولدوزر در ترکیه هم آماده فروش شدن!
قیمتها:
8150=281 دلار
8120=235دلار
6100=201 دلار
4100=132 دلار
این هم سایت فروش:
Dj_aghamajid
10-10-2011, 00:46
قابلیت Dual Graphic در APU های AMD
این مقاله مقایسه ایست بین قابلیت دووال گرافیک AMD و تفاوت کارایی آن با کارت مشابه با سندی بریج اینتل!
که هسته گرافیکی APU AMD با کارت گرافیک مچ میشن و عملکرد توام دارند و همچنین مقایسه همین قابلیت و افزایش کارایی نسبت به یه کارت بالاتر یعنی 6670!
همانطور که میبینین در مقایسه با 6670 در مجموع 1.4% قویتر عمل میکنه!
در مقایسه با سندی بریج هم 15.11% قویتر عمل میکنه!
AMD در این زمینه نشون داده که مثل قدیم کارایی بالا نسبت به قیمت پایین ارائه میکنه! و این طرفداران گیم و سطح زیادی از بازار رو به سمت این محصول می کشونه!
Dj_aghamajid
10-10-2011, 14:53
تصاویر و بنچمارک هایی از 8120 بولدوزر
پردازنده 8120 که با معماری زامبزی از AMD طراحی شده بوسیله چند اکراینی رونمایی شد! این پردازنده با مادربرد ASUS M5A99X EVO که چیپست 990FX رو در قلب خودش داره و تا حالا با چند پردازنده دیگه تست شده، مورد آزمایش قرار گرفته!
مشخصات پردازده 8120 همونطور که قبلا اعلام شده بود هست:8 هسته ای- فرکانس پایه 3.1 Ghz و 4 گیگا هرتز بصورت توربو! و 125 وات هست! در پایین مواردی که همراه این پردازنده بصورت پک ارائه شده رو میبینین:
ASUS M5A99X EVO AM3+ AMD 990FX
GlacialTech Igloo Alaska Cooler
Corsair Vengeance 8GB DDR3 Kit
HIS HD6790 ICEQ X GPU
این پردازنده نتایج قبلی که بر اساس نمونه های آزمایش بدست اومده بود رو ارتقا دادهه!:
نتایج بنچمارک ها :
Cinebench R11.5 (Multithread): 4.89 Points
Fritz Chess Benchmark: 9417 Kilonodes/s
WPrime (32M): 12.542 sec
WPrime (1024M): 375.121 sec
SuperPI (1M): 25.836 sec
AID64: 10682 Read/ 9705 Write/ 9945 Copy/ 53.8ns
تصاویر بیشتر:
ali007_a
10-10-2011, 16:07
مثل همیشه فن مسخره!
و حتما باید کولر خوبی براش خرید.
کاش اصلا فن نمیذاشتن روش، والا!
lucky_luke
10-10-2011, 16:47
نتایج تست ها که یکم ضعیفتر از انتظاره!!
مثلا تست wprime خیلی طول کشیده
من لپتاپم core i7 720qm داره (چهار هسته 1.6 گیگا هرتزی و 6 مگ کش) همین تست رو توی 580 ثانیه تموم میکنه
از یه cpu با هشت هسته 3.1 گیگا هرتزی و 18 مگ کش رقمی خیلی کمتر از 300 ثانیه انتظار میره...
بقیه تست ها هم به همین ترتیب
نتایج بنچمارک ها :
Cinebench R11.5 (Multithread): 4.89 Points
Fritz Chess Benchmark: 9417 Kilonodes/s
WPrime (32M): 12.542 sec
WPrime (1024M): 375.121 sec
SuperPI (1M): 25.836 sec
AID64: 10682 Read/ 9705 Write/ 9945 Copy/ 53.8ns
چه گندی زده این amd !!
نتایج 1090 خودم براتون می زارم بدون هیچ اورکلاکی !!
Cinebench R11.5 (Multithread): 5.10
اینم عکس
WPrime (32M): 8.6
SuperPI (1M): 20.2 sec
واقعا گند زدی این پردازنده از پس پردازنده 6 هسته ای قبلی خودش هم بر نمیاد !!!!
Dj_aghamajid
10-10-2011, 23:26
ویدیویی روی سایت DonanimHaber قرار گرفته که درباره بولدوزر 8150 و بنچمارک ها و اورکلاک آن هست!
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصاویر بیشتر:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا نتیج قبلی از سایت رومانیایی حقیقت داشته! جالب اینجاست که دیگه مقایسه ای با 980 نمیکنن و فقط 2600! چون از نظر روانی قیمت 2600 نزدیک تر به 8150 هست و اورکلاک بولدوزر هم جلب توجه میکنه! تا جایی که من متوجه شدم تو خیلی از تست ها 8 هسته شناسایی نمیشن!
این نتایج باعث نگرانی تعداد زیادی از طرفداران AMD شده و امیدوارم که نتایج رسمی بهتر از این باشه!
amd>intel
10-10-2011, 23:31
به جرات ميگم نصف بنچمارك fake ميباشند . متاسفانه بعضي از سايتهاي با جهت گيري هاي خاص مسئله ايجاد ميكنند . تا بايوس هاي استيبل و عرضه شدن پابليك اين محصول بايد صبر كرد مطمئن باشيد پلتفرم خوبي هست
به جرات ميگم نصف بنچمارك fake ميباشند . متاسفانه بعضي از سايتهاي با جهت گيري هاي خاص مسئله ايجاد ميكنند . تا بايوس هاي استيبل و عرضه شدن پابليك اين محصول بايد صبر كرد مطمئن باشيد پلتفرم خوبي هست
خدا کنه ....:41:
حیفه AMD بازار رو کلا به اینتل واگذار کنه. بازار انحصاری تنها ضررش برای من مصرف کننده هست.
tosmachogh
11-10-2011, 11:37
من امروز 11 اکتبر با پاساژ کامپیوتر ایران تماس گرفتم و اخبار بدست آمده حاکی از اینه که اعلام رسمی amd بابت 12 اکتبر تو
ایران معنی نداره و شاید تا 25 اکتبر تو ایران خبری از Fx نباشه!!!
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
تو رو خدا یه بنچمارک معتبر اعلام کنید من که هم کلافه شدم هم مغموم و حسابی ناراحت .:13:
animsprite
11-10-2011, 19:56
به حر حال این سری از بولدوزرو ندیده از دنیا میریم:13:حوصلم دیگه داره طاق میشه:19:
tosmachogh
12-10-2011, 10:00
امروز 12 اکتبر و هیچ خبری از بولدوزر حتی تو خود سایت amd نیست .!!!!!!
این هم جدیدترین ریویو ها از بولدوزر به تاریخ امروز 12 اکتبر ارائه شده است
AMD FX-8150 Review: From Bulldozer To Zambezi To FX
The Bulldozer Review: AMD FX-8150 Tested
AMD FX-8150 Review
Bulldozer Arrives: AMD FX-8150 Review
AMD FX-8150 8-Core CPU Review: Bulldozer Is Here
Bulldozer Has Arrived: AMD FX-8150 Processor Review
AMD Bulldozer FX-8150 Processor Review
امروز 12 اکتبر و هیچ خبری از بولدوزر حتی تو خود سایت amd نیست .!!!!!!
چرا خبری نیست
ess_1362
12-10-2011, 13:40
در اولین سری از بنچمارکهای اعلام شده متاسفانه این سری اصلا خوب ظاهر نشده و در بعضی موارد حتی از فنوم های 6 هسته ای هم ضعیف تر عمل کرده
در اولین سری از بنچمارکهای اعلام شده متاسفانه این سری اصلا خوب ظاهر نشده و در بعضی موارد حتی از فنوم های 6 هسته ای هم ضعیف تر عمل کرده
متاسفانه همین طور هست که شما گفتید تقریبا نتایج تمام ریویو ها این موضوع رو تائید می کنن :41:
به نظرم اشکال اینکه هنوز برنامه و گیم ها برای کار با 8 هسته بهینه سازی نشدن ، باید صبر کرد.
یک نگاه سریع و کلی که روی ریویو ها داشتم، معلوم بود که کلا گند زدن، ولی مثل این که از هر 8 هسته استفاده نمیشده و این جور قضایا...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.