مشاهده نسخه کامل
: اا اخبار AMD اا AMD News اا
awsedrft
10-05-2010, 16:29
شركت AMD از ساخت تراشه جديد خود براي سرورها با از 16 هسته خبر داده است كه بر اين اساس، تراشه تعداد هستههاي اين محصول نسبت به نسخه كنوني آن تا 4 برابر افزايش خواهد يافت.
به گزارش پيسيورلد، شركت AMD طي كنفرانس مطبوعاتي كه از طريق اينترنت پخش ميشد اعلام كرد، اين تراشه كه هماكنون با نام Interlagos شناخته ميشود و پردازنده آن بين 12 تا 16 عدد هسته خواهد داشت، سال 2011 به بازار عرضه ميشود.
گفته ميشود كه فناوري به كار رفته در Interlagos بر اساس تراشه 12 هستهاي Magny-Cours كه قرار است شركت AMD آن را در فصل جاري ميلادي وارد بازار كند، توليد شده است.
افزايش تعداد هستههاي پردازنده روشي است كه شركت AMD آن را براي افزايش قابليت اجرايي تراشه خود و همچنين كاهش مصرف انرژي در آن به كار ميبرد. علاوه بر اين، افزودن تعداد بيشتري هسته فعاليتهاي خارجي سرور را بيشتر فشرده ميكند كه اين مسئله باعث ميشود تا يك سرور به تعداد كمتري پايگاه داده نياز داشته باشد.
به گفته "پت پاتلا " مدير مركز پلتفورم سرور در شركت AMD، اين جريان باعث خواهد شد تا نياز براي خريد سختافزارهاي جديد و همچنين هزينههاي مربوط به تامين انرژي كاهش يابد.
تراشههاي 16 هستهاي با 2 تا 4 سوكت براي سرورها عرضه ميشوند و بر اين اساس، در بيشترين حالت ممكن يك سرور ميتواند 64 هسته در آن واحد داشته باشد. اين محصول بخشي از سري تراشههاي Opteron 6000 محسوب ميشود كه به گفته AMD، احتمالا قرار است كه آنها در سرورهاي پايگاههاي داده مورد استفاده قرار گيرند
amd>intel
11-05-2010, 10:30
4 هسته ای ارزان قیمت دیگر از AMD از سری اتلون 2 به نام 640
* Athlon II X4 640 - $122 (3.0GHz, 95W max TDP, 4 cores)
* Athlon II X3 445 - $87 (3.1GHz, 95W max TDP, 3 cores)
* Athlon II X2 260 - $76 (3.2GHz, 65W max TDP, 2 cores)
* Athlon II X4 610e - $145 (2.4GHz, 45W max TDP, 4 cores)
* Athlon II X3 415e - $102 (2.5GHz, 45W max TDP, 3 cores)
* Athlon II X2 245e - $77 (2.9GHz, 45W max TDP, 2 cores)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام..
الان پردازنده تا چند هسته ایش ساخته شده؟؟
شنیدم 48 هسته ای هم ساختن.؟؟
بعد یه سوال دیگه »
بهترین اینتل از لحاظ کارایی و قیمت در حال حاضر چیه؟ منظورم ارزش خریده؟
به نظر من بهترين cpu اينتل كه ارزش خريد داره و بهترين هم هست i7 930 , i7 860 هست...
sir payman
15-05-2010, 00:59
دوستان سلام..
الان پردازنده تا چند هسته ایش ساخته شده؟؟
شنیدم 48 هسته ای هم ساختن.؟؟
بعد یه سوال دیگه »
بهترین اینتل از لحاظ کارایی و قیمت در حال حاضر چیه؟ منظورم ارزش خریده؟
الان 6 هسته ای بالاترین هست البته برای سرورها 12 هسته ای هم به زودی میاد(شایدم اومده و من خبر ندارم).
48 هسته ای حالا حالاها نمیاد.
TREASURES
16-05-2010, 10:10
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amirhosenpour
17-05-2010, 20:11
عزیز جان لطفا فقط به گذاشتن لینک خالی اکتفا نکنید حداقل یه توضیح مختصری هم راجع به متنش بنویسید.
ess_1362
22-05-2010, 18:31
خوب این دوستمون زحمت ترجمه اش را نکشید من یک توضیح کلی میدم
در لینک اول بحث سر قیمت این پردازنده ها و توان اورکلاکشون هست و همونطور هم که انتظار میرفت AMD روز به روز داره در این زمینه پیشرفت می کنه
مثلا در این تست پردازنده های ATHLON II 630 , 440 , و همینطور PHENOM II X2 555 را تست کرده البته با یک خنک کننده متوسط مثل ZALMAN 9700
و اما نتایج کمی جالب بودن :
آتلون ها به راحتی بدون افزایش ولتاژ حدعقل 400 مگاهرتز اورکلاک شدند که خودش یک حرکت رو به جلو برای AMD هست. اگر یادتون باشه (که حتما نیست) اولین سری های آتلون 2 قابلیت اورکلاک بالایی نداشتند و حتی با ولتاژ 1.55 هم نمیشد 500 مگاهرتز اورکلاکشون کرد
اما نکته در خور توجه مربوط میشه PHENOM II X2 555 که بدون افزایش ولتاژ به راحتی 800 مگاهرتز اورکلاک شده و در فرکانس 4 گیگاهرتز کاملا هم پایدار هست
البته باید قبول کرد که عصر دو هسته ای ها دیگه سر آمده ولی اگر شما از آنلاک کردن سر رشته ای داشته باشید و بودجه محدود بدجوری شما را آزار میده اونوقت خرید این پردازنده با توجه به امکان آنلاک کرده دو هسته واقعا در خور توجه هست :
اگر همین مطلب را ادامه بدیم میرسیم به بحث آنلاک کردن 550 که خوب در همین فروم هم با کمک دوستان تاپیکی محیا شده و اکثر استپینگ هایی که قابلیت آنلاک شدن را دارند و همینطور مادربردهای داری این قابلیت نوشته شده تا دیگه دوستان این کار را بصورت شانسی و تصادفی انجام ندن
البته باز هم لازم به تاکید هست که انجام این کار بیشتر برای کسانی اهمیت پیدا می کنه که واقعا از نظر بودجه در تنگنا باشند :
البته سعی کردم تا حدودی ترجمه را تغییر بدم تا یک مطلب خشک و خالی را تحویل دیگران ندم
انشاالله که مفید باشه
TREASURES
23-05-2010, 13:05
چشم آقای MEZZO غلط کردم :31: این دفعه از TRANSLATE GOOGLE کمک میگیرم
خوب روش جالب مین های MSI برای آنلاک کردن البته نمیدونم بقیه ی برند ها هم این ویژگی رو داشته باشن ( بدون وارد شدن به بایاس آنلاک کردن ) برای چیپ های 800 AMD
ess_1362
24-05-2010, 12:06
امیدوارم این مادربردها وارد بازار اایران هم بشه البته با اختلاف نچندان زیاد نسبت به قیمتهای جهانی تا من هم یک دست کلی به سر وروی این سیستم بکشم
ظاهرا که امکانات و قیمت مطلوبی دارند
ولی من بعید می دونم مدلهای زیر 100$ با قیمت زیر 120 تومن به فروش برسند
الان که داشتم یک نگاهی به لیست قیمت مدل MSI 790GX-G65 مینداختم دیدم که در بازار های جهانی قیمتش حدود 120$ هست در حالی که در ایران کمتر از 168 تومن گیر نمی آدری
حالا اگر ما یک نسبت ببندیم و همیطور امکانات جدید و سایر پارامتر ها را لحاظ کنیم مثلا برای مدل MSI 870A-G54 که 90$ هست باید حدودا 140-150 تومن هزینه کنیم
امروز داشتم تو سايتاي خارجي ميگشتم كه چشمم خورد به قيمت مادربورد asus crosshair IV كه 225$ بود ! واقعا فوق العادس اين مادربورد...اگه تو ايران بياد و 260 تومنم باشه ميارزه! توان خيلي بالايي تو oc داره .. من كه اگه بياد حتما مدل formula شو ميگيرم...
دوستان هركي راجب اين مدل خبر جديد داره يا ميدونه كي مياد حتما تو همين تاپيك يه اطلاعي بده .ممنونم
TREASURES
24-05-2010, 21:27
امروز داشتم تو سايتاي خارجي ميگشتم كه چشمم خورد به قيمت مادربورد asus crosshair IV كه 225$ بود ! واقعا فوق العادس اين مادربورد...اگه تو ايران بياد و 260 تومنم باشه ميارزه! توان خيلي بالايي تو oc داره .. من كه اگه بياد حتما مدل formula شو ميگيرم...
دوستان هركي راجب اين مدل خبر جديد داره يا ميدونه كي مياد حتما تو همين تاپيك يه اطلاعي بده .ممنونم
رئیس فکر نکنم به این قیمت بدن من خودم یکی دو ماهی هست که M4A79T-DELUXE گرفتم 240 تومن که گرون تر هم شده حالا چطور CROSSHAIR IV FORMULA رو 260 میدن قول بهت میدم بیاد تو ایران کمتر از 400 تومن نباشه :5: ( CROSSHAIR III رو کمتر از 320 پیدا نمیکنی خیالت تخت فکر CROSSHAIR IV رو هم نکن :31:)
diligent68
24-05-2010, 21:35
چشم آقای MEZZO غلط کردم :31: این دفعه از TRANSLATE GOOGLE کمک میگیرم
خوب روش جالب مین های MSI برای آنلاک کردن البته نمیدونم بقیه ی برند ها هم این ویژگی رو داشته باشن ( بدون وارد شدن به بایاس آنلاک کردن ) برای چیپ های 800 AMD
تو این لینکی که دوستمون گذاشتن با توجه به سواد کمم انگار یه توضیحی هم در مورد تبدل 4 هسته ای به 6 هسته ای هست آیا درست برداشت کردم ؟ :18:
TREASURES
24-05-2010, 22:06
تو این لینکی که دوستمون گذاشتن با توجه به سواد کمم انگار یه توضیحی هم در مورد تبدل 4 هسته ای به 6 هسته ای هست آیا درست برداشت کردم ؟ :18:
بله درست حدس زدی :31: تازه 4 هسته ای رو به 5 هسته ای هم تبدیل میکنه ( با استفاده از نرم افزار مخصوص MSI بدون ورود به بایاس )
diligent68
24-05-2010, 22:16
بله درست حدس زدی :31: تازه 4 هسته ای رو به 5 هسته ای هم تبدیل میکنه ( با استفاده از نرم افزار مخصوص MSI بدون ورود به بایاس )
همچین امکانی برای گیگا وجود نداره ؟:18:
رئیس فکر نکنم به این قیمت بدن من خودم یکی دو ماهی هست که M4A79T-DELUXE گرفتم 240 تومن که گرون تر هم شده حالا چطور CROSSHAIR IV FORMULA رو 260 میدن قول بهت میدم بیاد تو ایران کمتر از 400 تومن نباشه :5: ( CROSSHAIR III رو کمتر از 320 پیدا نمیکنی خیالت تخت فکر CROSSHAIR IV رو هم نکن :31:)
دوست عزيز هرچيزي رو بايد به وقتش گرفت!!!
مادربورد شما چند ماه پيش 190 تومنم رسيد! الان تو بازار كم شده واسه همين گرونه! الان m4a89gtd pro رو ميتوني 190 بگيري ! البته بدون usb3 ... اما ساتا3 داره.
راجب crosshair III هم بايد بگم كه چون مادربورديه كه تو بازار دست چند نفر بيشتر نيست واسه همين قيمتاشونو فضايي ميدن.
مگه يادتون نيست rampage II extreme قيمتش 350 بود؟ الان 450 شده! مطمئن باشيد ميشه با قيمت خيلي پايين تر از اوني كه شما ميگيد اين مادربوردو خريد!
TREASURES
25-05-2010, 11:43
دوست عزيز هرچيزي رو بايد به وقتش گرفت!!!
مادربورد شما چند ماه پيش 190 تومنم رسيد! الان تو بازار كم شده واسه همين گرونه! الان m4a89gtd pro رو ميتوني 190 بگيري ! البته بدون usb3 ... اما ساتا3 داره.
راجب crosshair III هم بايد بگم كه چون مادربورديه كه تو بازار دست چند نفر بيشتر نيست واسه همين قيمتاشونو فضايي ميدن.
مگه يادتون نيست rampage II extreme قيمتش 350 بود؟ الان 450 شده! مطمئن باشيد ميشه با قيمت خيلي پايين تر از اوني كه شما ميگيد اين مادربوردو خريد!
اون M4A89GTD-PRO گرافیک آنبورد هست دوست عزیز شما از قیمت M4A89TD-PRO خبر داری ؟ :31: خدا کنه همین طوری که میگید باشه ما که بدمون نمیاد ارزون باشه :21:
اون M4A89GTD-PRO گرافیک آنبورد هست دوست عزیز شما از قیمت M4A89TD-PRO خبر داری ؟ :31: خدا کنه همین طوری که میگید باشه ما که بدمون نمیاد ارزون باشه :21:
بله عزيزم خبر دارم! 2 تاشو تو ايت هفته گرفتم!
185 هم خواستي واست ميگيرم!
اين مين از m4a79 شما خيلي سرتره. هم cpu unlocker داره هم turbo .. چيپ 890gx و طراحي هيدسينگ ها به صورتي كه دماي مادربورد رو بسار پايين نگه ميداره .. من رو يكي از سيستمايي كه بستم 955 انداختم با اين مادربورد .با دكمه turbo فركانس تا 3500 رفت و فركانس رم هم تا 1750!
شما بهتره يه سر به بازار بزني از قيمت قطعات يه كم اگاه بشي دوست عزيز.
TREASURES
25-05-2010, 12:29
شما دقت نکردی M4A89TD-PRO نه M4A89GTD-PRO چیپش 890 FX هست دوست عزیز :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sir payman
25-05-2010, 12:34
میخوای 790fx رو با 890fx عوض کنی؟
مگه بوردت چی کم داره؟
TREASURES
25-05-2010, 12:42
میخوای 790fx رو با 890fx عوض کنی؟
مگه بوردت چی کم داره؟
نه بابا مگه دیوانه ام :31: :18:آقای OZARP برد 890 GX رو باFX اشتباه گرفته بود راهنماییش کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوشگل پسر من هيچ جا از 890-fx حرف نزدم .. من گفتم m4a89gtd pro كه اين مادربورد 2 مدل داره ..يه مدل با usb3 كه 230 قيمتشه و يه مدل بدون usb 3 كه 190 قيمتشه! در ضمن من اين مادربوردو گفتم كه 890gx !! و اون مدلي كه شما ميگيد هنوز تو بازار ايران نيومده! پستاي قبليمو بخونيد متوجه ميشيد كه من اصلا راجب m4a89TD حرف نزدم!!!!!!
اينم منبع !!
TREASURES
25-05-2010, 13:07
خوشگل پسر من هيچ جا از 890-fx حرف نزدم .. من گفتم m4a89gtd pro كه اين مادربورد 2 مدل داره ..يه مدل با usb3 كه 230 قيمتشه و يه مدل بدون usb 3 كه 190 قيمتشه! در ضمن من اين مادربوردو گفتم كه 890gx !! و اون مدلي كه شما ميگيد هنوز تو بازار ايران نيومده! پستاي قبليمو بخونيد متوجه ميشيد كه من اصلا راجب m4a89TD حرف نزدم!!!!!!
اينم منبع !!
رئیس منم صحبتی از 890GX نکردم اگه تو پست 268 نگاه کنی گفتم از M4A89TD-PRO خبر داری که تو پست 269 گفتی آره خبر دارم در ضمن بحث ما قبل از اینکه شما وارد بحث بشی در مورد 890 GX نبود :31:
دقيقا راجب gx صحبت شده!ميتوني بري پست 261 رو ببيني... راجب fx كسي جز خودم كه از crosshair گفتم كسي نگفته!
بگذريم دوست عزيز.. بيخيال.
حق با شماست. خوبه؟
noble savior
25-05-2010, 13:31
کی amd قراره triple channel بده بیرون؟چون الآن فقط از dual channel پشتیبانی میکنه
با تشکر
sir payman
25-05-2010, 15:15
به این زودیا سراغ تریپل نمیره چون احتیاجی به تریپل نیست.
هنوز خیلی از برنامه ها از همون باس 1333 رمهای ddr3 هم استفاده نمیکنن و همون دوال چنل هم از سرشون زیاده دیگه چه برسه به تریپل چنل.
اگر هم میبینید در i7 از تریپل چنل استفاده میشه دلیلش اینه که اساسا i7 برای گیم و کارهای معمولی نیست(البته برای اینها هم خیلی خوبه)
noble savior
25-05-2010, 18:23
پس اینجوری بعدا که یکی بخواد ارتقا بده به triple مادربورد و cpu amd باید عوض شن؟
پردازنده های amd که قراره 2011 تولید بشن با مادربورد با چیپست am3 سازگاری داره یا باید مادربوردو عوض کرد؟
با تشکر
TREASURES
26-05-2010, 10:52
پس اینجوری بعدا که یکی بخواد ارتقا بده به triple مادربورد و cpu amd باید عوض شن؟
پردازنده های amd که قراره 2011 تولید بشن با مادربورد با چیپست am3 سازگاری داره یا باید مادربوردو عوض کرد؟
با تشکر
نه این طور که معلومه نیازی به تعویض مین نیست :21:
ess_1362
26-05-2010, 12:51
به نظرم مزیت مهم AMD دقیقا همین هست که خیلی سوکت را تغییر نمی ده و اگر هم تغییر بده میشه روی سوکت قبلی هم پردازنده های جدید را نصب کرد
چه خوب میشد اگر اینتل هم وقتی سوکت عالی 1366 را معرفی کرد در تمام پلتفرم هاش همین سوکت را بکار میبرد مثلا برای P55 هم از همین سوکت استفاده می کرد!!:41:
ضمنا در پردازنده های AMD چون کنترلر رمها در درون پردازنده هست اگر هم روزی قرار بشه که به شما TRI-CHANELL حرکت کنه نیازی به تغییر سوکت و چیپست نخواهد بود و فقط یک نسل پردازنده جدید بیرون میاد که هم با دوال و هم با TRI سازگار هست
behrooz-m
28-05-2010, 18:28
سلام
من تا كي بايد منتظر باشم تا اين منيبورد MSI 870A-G54 وارد بازار بشه هر هفته مي گن هفته ديگه مي ياد
JEskandari
28-05-2010, 19:24
به نظرم مزیت مهم AMD دقیقا همین هست که خیلی سوکت را تغییر نمی ده و اگر هم تغییر بده میشه روی سوکت قبلی هم پردازنده های جدید را نصب کرد
چه خوب میشد اگر اینتل هم وقتی سوکت عالی 1366 را معرفی کرد در تمام پلتفرم هاش همین سوکت را بکار میبرد مثلا برای P55 هم از همین سوکت استفاده می کرد!!:41:
ضمنا در پردازنده های AMD چون کنترلر رمها در درون پردازنده هست اگر هم روزی قرار بشه که به شما TRI-CHANELL حرکت کنه نیازی به تغییر سوکت و چیپست نخواهد بود و فقط یک نسل پردازنده جدید بیرون میاد که هم با دوال و هم با TRI سازگار هست
خوب به فرضم که پردازنده جدید جناب عالی از Tripple Channel پشتیبانی کنه وقتی مادربرد شما به اندازه کافی سوکت
نداشته باشه چجوری میخواهی رمها را توش قرار بدی ؟ نکنه با کمک پتک و چکش.
mojtabaalemi
29-05-2010, 08:45
خوب به فرضم که پردازنده جدید جناب عالی از Tripple Channel پشتیبانی کنه وقتی مادربرد شما به اندازه کافی سوکت
نداشته باشه چجوری میخواهی رمها را توش قرار بدی ؟ نکنه با کمک پتک و چکش.
IQ نه . ولی وقتی شرکتای سازنده مین بورد بخوان tripple بزنن صرفا یه سوکت رم اضافه میکنن . نه تفییر سوکتی و نه تغییر چیپست . لذا تغییر قیمت نداریم .
amd>intel
29-05-2010, 12:00
البته اگر این کار عملی باشه .
JEskandari
29-05-2010, 18:33
IQ نه . ولی وقتی شرکتای سازنده مین بورد بخوان tripple بزنن صرفا یه سوکت رم اضافه میکنن . نه تفییر سوکتی و نه تغییر چیپست . لذا تغییر قیمت نداریم .
شما یک حرفهایی میزنید ها به همین سادگی . تازه مگه تغییر چیپست و سوکت فقط باعث تغییر قیمت هست
تغییر قیمت بخش عمده اش مربوط به تغییر امکانات روی برد است.
در ضمن تمام این حرفها مربوط به آپگرید کردن بدون تغییر مادربرد هست . به علاوه TrippleChannel یعنی نیاز به تعداد بیشتر پین جهت ارتباط با رمها اونم یعنی سوکت جدیدتر .
شما تا بحال به پردازنده opteron سری 6000 که Quad Channel هستش نگاه کردی که ببینی چه سوکتی میخوره
noble savior
29-05-2010, 21:56
مادربوردای amd بیشتر از دو اسلات باسه رم دارن مثل GA-890FXA-UD5 M4A78T-E
ess_1362
30-05-2010, 08:40
نداشته باشه چجوری میخواهی رمها را توش قرار بدی ؟ نکنه با کمک پتک و چکش.منظور شما اسلات رم هست نه؟!:31:
این حرف شما خیلی مضحک هست تا بیشتر وجهه علمی داشته باشه:16:
برای اینکار فقط یکسری تغییرات جزیی در طراحی مادربرد نیاز هست نه یک تغییر سوکت کلی
شما یک حرفهایی میزنید ها به همین سادگی . تازه مگه تغییر چیپست و سوکت فقط باعث تغییر قیمت هست
تغییر قیمت بخش عمده اش مربوط به تغییر امکانات روی برد است.باز هم میگم شما کاری به سوکت و چیپست نداشته باشید
چیپست در کنترل رمها در پردازنده های AMD هیچ نقشی نداره!!!
در ضمن تمام این حرفها مربوط به آپگرید کردن بدون تغییر مادربرد هست . به علاوه TrippleChannel یعنی نیاز به تعداد بیشتر پین جهت ارتباط با رمها اونم یعنی سوکت جدیدتر . این هم از اون حرفهای سال بود!!
حالتهای دوال و TRI برای حافظه اصلا هیچ ارتباطی به پین های بیشتر برای پردازنده نداره(یا لاعقل کمترین ارتباط را داره)
میگم اینا رو ولش کن
نظر دوستان در مورد این مادربورد چیه؟
ASUS M4A89GTD PRO/USB3
قیمتش چنده؟
مادربورد خوبيه...من 2 تاشو گرفتم واسه كسي يه مدتم باهاش حسابي ور رفتم خيلي مادربورد خوبيه .اين مادربورد 2 مدل داره يه مدل با usb3 كه 230 تومنه و يه مدل بدون3 usb كه 190 تومنه..به نظر من بدون usb 3 بگيري بهتره چون كارت usb3 هم اومده 45 تومنه.حالا حالاها هم طول ميكشه تا جا بيفته . اين مادربورد هم core unlocker أاره هم turbo key هم mem ok ... يه مادربورد نيمه حرفه اي هست اما قيمتش خيلي مناسبه. به نظر من كه تو خريدش شك نكن و سراغ مين ديگه اي هم نرو البته بدون usb خيلي به صرفه تره .ميتوني اون 40 50 تومنو رو بقيه قطعاتت بذاري
amd>intel
06-06-2010, 09:54
نگاهی پردازنده جدید AMD از خانواده چهار هسته ای اتلون
AMD Athlon II X4 640
amd>intel
08-06-2010, 09:23
AMD Athlon-II X2-260 Regor Processor
پردازنده شرکت AMD اتلون 2 هسته X2 260
ADX260OCGMBOX Specifications
* Model Number & Core Frequency: X2 260 = 3.2GHz
* TRAY OPN# ADX260OCK23GQ
* PIB OPN# ADX260OCGMBOX
* L1 Cache Sizes: 64K of L1 instruction and 64K of L1 data cache per core (256KB total L1 per processor)
* L2 Cache Sizes: 1MB of L2 data cache per core (2MB total L2 per processor)
* Memory Controller Type: Integrated 128-bit wide memory controller *
* Memory Controller Speed: 2.0GHz with Dual Dynamic Power Management
* Types of Memory Supported: Support for unregistered DIMMs up to DDR2-1066MHz -AND- DDR3-1333MHz
* HyperTransport 3.0 Specification: One 16-bit/16-bit link @ up to 4.0GHz full duplex (2.0GHz x2)
* Total Processor-to-System Bandwidth: Up to 33.1GB/s bandwidth [Up to 17.1 GB/s total bandwidth (DDR3-1066) + 16.0GB/s (HT3)]
* Up to 28.8GB/s bandwidth [Up to 12.8 GB/s total bandwidth (DDR2-800) + 16.0GB/s (HT3)]
* Packaging: Socket AM3 938-pin organic micro pin grid array (micro-PGA)
* Fab location: GLOBALFOUNDRIES Fab 1 Module 1
* Process Technology: 45-nanometer DSL SOI (silicon-on-insulator) technology
* Approximate Die Size: 117.5 mm2
* Approximate Transistor count: ~ 234 million
* Max Temp: 74 Celsius
* Core Voltage: 0.85-1.425V
* Max TDP: 65 Watts
* MSRP: $75.99
نکات مثبت
p/p عالی نسبت قیمت به بازدهی عالیExcellent price/performance ratio
پشتیبانی ازسوکت های + AM3/AM2+ compatibility
اورکلاک خوب و قابل قبول+ Great Overclocker
پشتیبانی از رمهای + DDR3 support
راندمان مصرفی عالی+ Efficient 45nm process
+ Virtualization Support پشتیبانی از تکنولوژی وی تی
نکات منفی
در کل مورد خاصی مشاهده نشد
madhatter
17-06-2010, 12:17
سلام.به نظر شما مادر بورد مناسب برای Phenom II X6 1090T چیه؟
amin_caragt2
23-06-2010, 14:53
این هم شایعه یا واقعیتی از فروم سایتAmd
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداپترون 16 هسته ای با 36 مگابایت کش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nikonian
29-06-2010, 15:56
تفاوت CPU AMD 4850B با 4850ٍE چی هستش ؟
SNOWLEOPARD
02-07-2010, 13:05
AMD Athlon-II X2-260 Regor Processor
پردازنده شرکت AMD اتلون 2 هسته X2 260
ADX260OCGMBOX Specifications
* Model Number & Core Frequency: X2 260 = 3.2GHz
* TRAY OPN# ADX260OCK23GQ
* PIB OPN# ADX260OCGMBOX
* L1 Cache Sizes: 64K of L1 instruction and 64K of L1 data cache per core (256KB total L1 per processor)
* L2 Cache Sizes: 1MB of L2 data cache per core (2MB total L2 per processor)
* Memory Controller Type: Integrated 128-bit wide memory controller *
* Memory Controller Speed: 2.0GHz with Dual Dynamic Power Management
* Types of Memory Supported: Support for unregistered DIMMs up to DDR2-1066MHz -AND- DDR3-1333MHz
* HyperTransport 3.0 Specification: One 16-bit/16-bit link @ up to 4.0GHz full duplex (2.0GHz x2)
* Total Processor-to-System Bandwidth: Up to 33.1GB/s bandwidth [Up to 17.1 GB/s total bandwidth (DDR3-1066) + 16.0GB/s (HT3)]
* Up to 28.8GB/s bandwidth [Up to 12.8 GB/s total bandwidth (DDR2-800) + 16.0GB/s (HT3)]
* Packaging: Socket AM3 938-pin organic micro pin grid array (micro-PGA)
* Fab location: GLOBALFOUNDRIES Fab 1 Module 1
* Process Technology: 45-nanometer DSL SOI (silicon-on-insulator) technology
* Approximate Die Size: 117.5 mm2
* Approximate Transistor count: ~ 234 million
* Max Temp: 74 Celsius
* Core Voltage: 0.85-1.425V
* Max TDP: 65 Watts
* MSRP: $75.99
دوست عزیز این پردازنده با AMD 890GX Chipset مچ میشه ؟
Nikonian
02-07-2010, 19:24
تفاوت CPU AMD 4850B با 4850ٍE چی هستش ؟
دوستان اینجا از کسی طلبی نداریم و همه لطف میکنند که اطلاعات ارزشمندشون رو در اختیار دیگران میگذارند ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا پستهای حاوی سوال مدتها خاک میخوره و کسی حاضر نمیشه که راهنمایی کنه !:41:
amd>intel
03-07-2010, 09:58
دوستان اینجا از کسی طلبی نداریم و همه لطف میکنند که اطلاعات ارزشمندشون رو در اختیار دیگران میگذارند ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا پستهای حاوی سوال مدتها خاک میخوره و کسی حاضر نمیشه که راهنمایی کنه !:41:
جدول مقایسه
-----------------
مشکلی بود در خدمتم .
بله این پردازنده روی اون برد میشینه :11:
Nikonian
03-07-2010, 12:59
جدول مقایسه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-----------------
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشکلی بود در خدمتم .
بله این پردازنده روی اون برد میشینه :11:
ممنون استاد گرامی
تفاوت اصلی بین این دو سی پی یو رو متوجه نشدم چیه ! فقط ولتاژ و حداکثر تحمل حرارت رو دیدم که فرق دارن ، از نظر سرعت و فرکانس هم که یکی هستن ، پس هدف ازتولید این دو چیه ؟
توی ویندوز سون گاها میبینم که سی پی یو 1.0 GHZ میشه ؟ دلیل چیه ؟ در صورتی که فرکانس اصلی این 2.5 GHZ هستش .(4850B) منظورمه.
amd>intel
05-07-2010, 09:31
AMD Phenom II X6 1055T 2.80 GHz
نگاهی به پردازنده 6 هسته ای فنوم 2 که سرعت کاری برابر با 2.8 گیگا هرتز دارد .
و این هم تلاشی برای اورکلاک
AMD Athlon II X3 445 3.1GHz
amd>intel
06-07-2010, 10:35
Athlon II X4 640 vs. Core i3 530
نبرد اتلون 4 هسته ای با پردازنده اینتل CORE I3 530
saeed4055
10-07-2010, 18:46
نمیدونم چرا amd پردازنده 6 هسته ای قوی نمیزنه؟
نمیدونم چرا amd پردازنده 6 هسته ای قوی نمیزنه؟
احتمالا نمی تونه و گرنه که میزد
asad1360
28-07-2010, 23:09
ممنون استاد گرامی
تفاوت اصلی بین این دو سی پی یو رو متوجه نشدم چیه ! فقط ولتاژ و حداکثر تحمل حرارت رو دیدم که فرق دارن ، از نظر سرعت و فرکانس هم که یکی هستن ، پس هدف ازتولید این دو چیه ؟
توی ویندوز سون گاها میبینم که سی پی یو 1.0 GHZ میشه ؟ دلیل چیه ؟ در صورتی که فرکانس اصلی این 2.5 GHZ هستش .(4850B) منظورمه.
B در انتهای نام یک پردازنده amd نشانه black بودن یا باز بودن مالتی پلایر برای اور کلاک بهتر و بیشتر است. در این صورت این نوع پردازنده ها تا 140 وات مصرف انرژی رو هم میتونند داشته باشند. و E در انتهای نام یک پردازنده amd نشانه انرژی افیشنت بودن اون هست یعنی با داشتن ویژگیهای پردازنده های هم نام فرکانس کمتر و مصرف انرژی بسیار کمتری دارند. امیدوارم مفید بوده باشه
TREASURES
29-08-2010, 20:19
مشخصات نسل بعدی سی پی یو های AMD:
mahdishata
05-09-2010, 15:04
سال 2011، سال بسیار فعال و جذابی برای AMDخواهد بود. این شرکت در سال آینده میلادی، چندین پلتفرم و پردازنده جدید معرفی میکند و از همه مهمتر اینکه پروژه Fusion را بالاخره به سرانجام خواهد رساند. هدف اصلی این پروژه، ترکیب پردازنده مرکزی و پردازنده گرافیکی به صورت یک واحد یکپارچه است. AMD این واحد پردازشی یکپارچه را "Accelerated Proceesing Unit" یا APU مینامد.
به کار بردن "واحد پردازشی شتابیافته" کمی دشوار به نظر میرسد و به همین من از واحد شتابدهی برای APU استفاده کردم. واحد شتابدهی، ترکیب پردازنده مرکزی و پردازنده گرافیکی را به صورت واحد روی یک چیپ قرار میدهد. این دقیقا همان کاری است که اینتل در پردازندههای موسوم به Sandy Bridge انجام خواهد داد.
محصولات و پلتفرمهای AMD برای سال 2011 بسیار متنوع بوده و اسامی جذابی هم دارند. در ادامه خواهید دید که حفظ بعضی از این نامها کمی هم دشوار است!
ریز مهندسیها
Bulldozer: یکی از دو مهندسی x86 جدید AMD، بولدوزر نام داشته که برای رده حرفهای درنظر گرفته شده است. در این مهندسی جدید، واحدهای پردازشی مجزایی تحت عنوان ماژول (Module) وجود داشته که شامل واحدهای پردازشی مختلفی هستند.
هر ماژول بولدوزر، به نوعی یک دوهستهای بوده و واحدهای پردازشی مختلفی در کنار کشهای مختلف را دربر میگیرد. پردازندههای مبتنی بر این مهندسی، میتوانند تعداد مختلفی از ماژولهای بولدوزر را در خود داشته باشند. AMD وعده داده که پردازندههای مبتنی بر این مهندسی، با سوکت AM3 برای مدلهای دسکتاپ و سوکت C32 برای مدلهای سرور سازگاری خواهند داشت. توان حرارتی پردازندههای مبتنی بر مهندسی بولدوزر، بین 10تا 100وات خواهد بود.
Bobcat: مهندسی x86 دیگری که AMD معرفی کرده، بابکت نام داشته که برای محصولات با توان پایین درنظر گرفته شده است. هسته پردازشی بابکت، توان مصرفی پایینی داشته و برای لپتاپهای نازک و نتبوکها پیشبینی شده است. کنترلر حافظه DDR3، پشتیبانی از مجازیسازی و دستورالعملهای مالتیمدیا SSE، SSE2 و SSE3 از مشخصات این مهندسی است.
پردازندهها
Liano: اولین واحد شتابدهی (APU) که AMD عرضه خواهد کرد، Liano نام داشته که شامل یک پردازنده چهار هستهای از خانواده فنوم2 در کنار یک گرافیک از خانواده DX 11 روی یک تراشه هستند. این پردازنده قرار بود در سال جاری میلادی عرضه شوند ولی AMD موفق به این کار نشد و اینتل نخستین برندی بود که توانست گرافیک مجتمع روی چیپ پردازنده را عرضه کند. البته ساختار Liano شبیه به پردازندههای Sandy Bridge اینتل بوده که اواخر سال جاری میلادی عرضه خواهند شد. پردازندههای Liano از کنترلر حافظه DDR3 برخوردار بوده و با فناوری 32 نانومتری تولید خواهند شد. این پردازندهها به قابلیتهای جدیدی برای کنترل توان مصرفی مجهز بوده و از سوکت جدیدی نیز استفاده خواهند کرد.
Ontario: این پردازندهها برخلاف Liano از مهندسی جدید بابکت بهره برده و با فناوری 40 نانومتری تولید خواهند شد. این واحد شتابدهی از دو هسته بابکت استفاده خواهند کرد و با هسته گرافیکی DX 11 نیز همراه خواهند شد.
Zambezi: اولین پردازندههای دسکتاپ مبتنی بر مهندسی Bulldozer، با این نام خوانده میشوند. پردازندههای Zambezi حداکثر 4 ماژول بولدوزر در خود داشته که تحت عنوان 8 هستهای به فروش خواهند رسید. این پردازندهها در دسته واحدهای شتابدهی (APU) قرار نمیگیرند و بنابراین گرافیک مجتمع نیز نخواهند داشت.
با این حساب، سازگاری آنها با سوکت AM3 سادهتر بوده و AMD نیز چنین وعدهای داده است. این پردازندهها به کنترلر حافظه DDR3 مجهز بوده و جزئی از پلتفرم Scorpius در سال 2011 هستند.
Interlagos/Valencia: اپترونهای 8 و 16 هستهای که از مهندسی بولدوزر بهره خواهند برد، با این کدها، نامگذاری شدهاند. هر دو پردازنده با استفاده از فناوری 32 نانومتری تولید شده و در سال 2011 عرضه خواهند شد. پردازندههای Valencia مبتنی بر سوکت C32 خواهند بود، درحالیکه گونههای Interlagos از سوکت G34 استفاده خواهد کرد.
پلتفرم
Sabine: این پلتفرم برای لپتاپهای متوسط به بالا درنظر گرفته شده است. چهارهستهایهای Liano که از گرافیک مجتمع مبتنی بر DX 11 بهره میبرند، هسته اصلی این پلتفرم را تشکیل میدهند. Sabine در سال آینده میلادی رونمایی میشود.
Brazos: پلتفرم جدید و کممصرف AMD برای بازار نتبوکها، Brazos نام داشته که از یک واحد شتابدهی Ontario بهره خواهد برد.
این واحد شتابدهی یک دوهستهای مبتنی بر مهندسی بابکت با گرافیک مجتمع DX 11 در کنار آن را دربر خواهد داشت. این پلتفرم در سال 2011 عرضه خواهد شد و AMD امیدوار است به کمک آن کنترل بازار نتبوکها و حتی Tabletها را در اختیار گیرد.
Scorpius: پلتفرم دسکتاپ حرفهای AMD در سال 2011 با این عنوان، نامگذاری شده است. این پلتفرم از پردازندههای Zambezi و کارتهای گرافیکی رادئون بهره خواهد برد.
رادئونهای سری HD 6000 به احتمال زیاد همراه این پلتفرم معرفی خواهند شد. پردازندههای حداقل 4 هستهای، حافظههای DDR3 و شکل جدیدی از رابط سوکت AM3، خصوصیات مهم این پلتفرم هستند.
Lynx: نیمهحرفهایهای طرفدار AMD، به احتمال زیاد در سال 2011 از این پلتفرم استفاده خواهند کرد. پردازندههای حداکثر 4 هستهای مبتنی بر واحد شتابدهی Liano، یک تراشه گرافیکی که در حالت پیشفرض به صورت مجتمع درون واحد شتابدهی قرار گرفته در کنار حافظههای DDR3، اجزای اصلی این پلتفرم را تشکیل میدهند.
asreertebat.com
awsedrft
18-09-2010, 08:15
دو شركت اينتل و AMD سازندگان اصلي تراشه و پردازندههاي رايانهاي در جهان نتوانستهاند در سهم خود از بازار تغيير عمده ايجاد كنند.
بررسيهاي تازه موسسه iSuppli نشان ميدهد كه دو شركت اينتل و اي ام دي بين سال هاي 2009 تا 2010 دو شركت ياد شده سهم قبلي خود را از بازار حفظ كرده اند و تغيير چنداني در اين زمينه به وجود نيامده است.
در حال حاضر اينتل بازيگر اصلي بازار پردازنده هاست و 80.4 درصد از اين بازار را در اختيار دارد. سهم اين شركت در سال 2009 هم 80.7 درصد بود و لذا تغيير زيادي نكرده است. سهم AMD جديترين رقيب اينتل هم در حد 11.52 درصد متوقف مانده است.
در همين حال كه هيچ يك از اين دو شركت نتوانسته اند بر يكديگر غلبه كنند، رقباي كوچك و ريز و درشت ديگري در تلاش هستند تا در بازار سخت افزار خودي نشان دهند.
كارشناسان معتقدند ممكن است از نيمه دوم سال 2010 شرايط تغيير كرده و سهم اينتل و AMD دچار تغييرات بيشتري شود. اينتل براي كسب سهم بيشتر در بازار از تصميم خود براي حضور گسترده تر در بازار گوشيهاي هوشمند و رايانههاي لوحي خبر داده است.
masoodregister
18-09-2010, 17:16
در هر صورت AMD کارش درسته.
awsedrft
26-09-2010, 19:20
شركت AMD شش مجموعه تراشه جديد روانه بازار كرده است.
به گزارش وي تري، از اين تراشه ها سه تراشه از سري فنوم بوده و سه تراشه هم از سري اتلون است.
AMD مي گويد با نصب اين تراشه ها كيفيت بصري و نحوه نمايش تصاوير ارتقاء مي يابد و در عين حال در ميزان مصرف انرژي نيز صرفهجويي ميشود.
Phenom II X6 1075 يكي از اين تراشه هاست كه قبلاً با اسم كد Thuban اخباري در مورد آن منتشر شده بود. در اين تراشه از فناوري موسوم به Turbo CORE براي تسريع پردازش استفاده شد. اين تراشه شش هسته اي كمتر از 160 پوند قيمت دارد.
Phenom II X2 560 Black Edition تراشه ديگري است كه عملكرد خوب و مصرف انرژي كمي دارد و انتظار مي رود در بازار از آن استقبال شود.
سه تراشه 45 نانومتري Phenoms هم در مدل هاي شش، چهار و دو هسته اي عرضه شده اند و قيمت آنها از 80 تا 200 پوند در نوسان است. تراشه هاي سري Athlons هم در مدل هاي 4، 3 و 2 هسته اي عرضه شده اند و همگي آنها زير 100 پوند قيمت دارند.
برای دیدن قابلیت آنها به آدرس زیر مراجعه می کنید:
ظاهرا نسبت به قیمت کارایی مناسبی از خود نشان داده اند.
amd>intel
26-09-2010, 22:59
از فنهاي جديد استوك amd-intel استفاده نكنيد چون در طولاني مدت مشكل ايحاد ميكنند
amd>intel
26-09-2010, 23:07
سری ۶۰۰۰ کارتهای گرافیک و پردازنده های X6فنوم AMD
خبرها حاکی از آن است که سری شش کارتهای گرافیک AMD در ماه اکتبر رو نمایی شود در مورد اینکه این کارتها چه تفاوت هایی با سری پنج خواهد داشت چیزی انتشار نیافته است(این سری از کارتها با اسم رمز Northern Islands شناخته میشوند)
همچنین AMD بر روی چند پردازنده جدید Phenom II X6 در حال کار است پردازنده هایی همچون
Phenom II X6 1100T با فرکانس ۳٫۳۰GHz و فرکانس توربوی ۳٫۷GHz
Phenom II X6 1065T با فرکانس ۲٫۹GHz و پردازنده Phenom II X6 1045T با فرکانس ۲٫۵GHz
باید منتظر بود و دید که علاوه بر ،فن آوری های جدید قیمتها چه تغییری خواهد کرد:)
Amd شش پردازنده جدید معرفی کرد/عصر جدید فنومها
در روزهای گذشته AMD، شش مدل پردازنده جدید از خانواده فنوم2 و اتلون2 معرفی کرد که رده ابتدایی تا حرفهای را پوشش میدهند. این پردازندهها مدلهای مختلف دو تا 6 هستهای بوده که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم:
Phenom II X6 1075T
با معرفی این 6 هستهای جدید تعداد اعضای خانواده شش هستهای فنوم2 به سه میرسد. این پردازنده با فرکانس عملیاتی سه گیگاهرتز بین دو مدل کنونی این پردازندهها قرار میگیرد. همانند دو شش هستهای دیگر داراي هسته «توبان» این مدل نیز از فناوری TURBO CORE برای افزایش خودکار فرکانس عملیاتی بهره میبرد. فرکانس توربو برای X6 1075T معادل 5/3 گیگاهرتز است. حداکثر توان مصرفی بزرگترین مزیت شش هستهایهای فنوم2 است. قیمت مناسب و تعداد هستههای عملیاتی بالا نيز از مزاياي مدلهاي جديد به شمار ميروند. قیمت اعلام شده برای این پردازنده 245 دلار است.
Phenom II X4 970 BE
بالاخره بعد از مدتها باز هم شاهد افزایش فرکانس در پردازندههای چهار هستهای فنوم2 هستیم. X4 970 عضو جدید چهار هستهایهای فنوم2 است که از فرکانس 5/3 گیگاهرتز استفاده میکند. این پردازنده سقف فرکانس عملیاتی میان چهار هستهایهای فنوم2 را به خود اختصاص داده که 100 مگاهرتز بیشتر نسبت به سریعترین مدل قبلی یعنی X4 965 است. توان حرارتی این مدل مانند سایر فنوم2های ردهC2، روی 125 مگاهرتز نگه داشته شده است. قیمت اعلام شده برای این مدل 185دلار است و به این ترتیب انتظار میرود با ورود به بازار در دسته زیر 200 هزار تومانیها قرار گیرد.
این پردازنده از نوع ویرایش سیاه بوده که ضرایب فرکانسی آزاد دارد. به این ترتیب به نظر می رسد اورکلاکرها توجه بیشتری به آن داشته باشند.
Phenome II x2 560 BE
چندان دور از ذهن نیست که قابلیت فعالسازی هستههای غیرفعال در اکثر مادربوردهای جدید سوکت AM3، یکی از دلایل محبوبيت دو هستهایهای فنوم 2 باشد. X2 560 BE دو هستهای جدید خانواده فنوم2 است که از فرکانس عملیاتی 3/3گیگاهرتز استفاده میکند. پیش از این مدل x2 555 با فرکانس 2/3 گیگاهرتز سریعترین دو هستهای فنوم2 به حساب میآمد.
اگر خوششانس باشید و دوهستهای فنوم2 شما جزو دستهای باشد که هستههای غیرفعال آنها سالم باشد، با انتخاب یک مادربورد مناسب به راحتی میتوانید دو هستهای دیگر را فعال کنید و پردازنده خود را به یک چهار هستهای فنوم2 تبدیل کنید.
Athlon II X4 645
چهار هستهایهای اتلون2، اولین چهار هستهایهایی هستند که قیمت آنها به زیر 100 هزار تومان رسید. این پردازندهها به لحاظ قیمت و کارایی یکی از قویترین محصولات AMD به شمار میآیند. X4 645، ساختاری مشابه با چهار هستهایهای قبلی اتلون2 دارد و تنها از فرکانس عملیاتی بالاتر بهره میبرد. این پردازنده بیشترین فرکانس عملیاتی در اعضای این گروه را از سه گیگاهرتز برای مدل X4 640 به 1/3 گیگاهرتز ارتقا داده است. این پردازنده قرار است با قیمتی معادل 122 دلار عرضه شود.
X4 645 مانند سایر مدلهای معمولی X4، از توان حرارتی 95 وات بهره میبرد. چهار هستهایهای اتلون دارای گونههای کم مصرف با توان حرارتی 45 وات نیز هستند که البته کارایی و فرکانس عملیاتی پایینتري دارند.
Athlon II X3 450
اگر دنبال یک پردازنده سریع و ارزان قیمت برای سیستم خود هستید، سه هستهایهای اتلون بسیار مناسب به نظر میرسند. X3 450، عضو جدید سه هستهایهای اتلون2 است که از فرکانس عملیاتی 2/3 گیگاهرتز بهره میبرد. وقتی قیمت 87 دلاری این پردازنده، در کنار کارایی آن قرار میگیرد، خواهید دید که هیچکدام از دو هستهايهای کنونی اینتل در رده زیر 100هزار تومان، توان رقابت با آن را ندارند. پردازندههای اینتل در رده زیر 100 هزار تومان همگی دو هستهای بوده و پردازندههای سه هستهای برای AMD در این رده برتری محسوسي به حساب میآید. توان حرارتی سه هستهایهای اتلون2 نیز 95 وات است.
Athlon II X2 265
X2 265 یک دو هستهای از خانواده اتلون2ها بوده که در بین شش مدل معرفی شده، ارزان ترین و ابتدایی ترین پردازنده به حساب میآید. این مدل نیز یک جهش 100مگاهرتزی برای اعضای خانواده اتلون2ها به همراه داشته و آن را از 2/3 گیگاهرتز برای مدل X2260 به 3/3 گیگاهرتز ارتقا داده است. دو هستهایهای اتلون2 به دلیل قیمتهای فوقالعاده مناسبی که دارند، حتی برای سیستمهای ارزان قیمت نیز گزینههای خوبی هستند.
اگر دنبال یک پردازنده سریع و خوشقیمت برای سیستم ارزان قیمت خود هستید، میتوانید مدلهای مختلف این پردازندهها از جمله هـــمین مدل جـــدید X2 265 را مدنظر داشته باشید.
اطلاعاتی درباره مادربوردگیگاوایسوس
SAEEDSAMSUNG
15-10-2010, 23:01
اطلاعاتی درباره مادربوردگیگاوایسوس
چه اطلاعاتی میخواید؟ مدل مادربرد رو بگید تا اطلاعات بهتری بیرید. در کل این دو تا برند عالی هستن و ایسوس یه کم بهتره.
amd>intel
30-10-2010, 11:51
Phenom II X2 560
نگاهي به پردازنده جديد ازخانواده فنوم . كد و نام اين پردازنده 560 ميباشد
مشخصات كامل اين پردازنده از شات برنامه cpu-z
نتايج بنچمارك
اوركلاك اين پردازنده
نكات مثبت
Pros:
+ Price/Performance ratio
+ Possibility to unlock cores
+ High CPU frequency
قيمت مناسب در مقابل بازدهي عالي . امكان باز شدن هسته هاي قفل شده . فركانس بالاي كاري
نكته منفي : ممكن است هسته ها قفل شده باز نشوند البته شايد ...
farhad1365
04-11-2010, 00:20
این 6هسته ی های ای ام دی رو کسی نداره.نمیدونید چجورین ارزش خرید دارن یا نه؟
این 6هسته ی های ای ام دی رو کسی نداره.نمیدونید چجورین ارزش خرید دارن یا نه؟
درود.
cpu های عالی هستن.ارزش خرید بالایی دارند.کارایی عالی دارند.
amd>intel
20-11-2010, 09:09
roadmap جديد شركت amd
roadmap جديد شركت amd
یعنی مادربرد های AM3 این ها رو ساپورت نمیکنن ؟
با سلام
فکر نمی کنم مشکلی برای ساپورت مادربردهای am3 باشه و نیاز به تغییر سوکت نیست
TREASURES
20-11-2010, 10:29
ساپورت میکنن و مشکلی ندارن!
amd>intel
20-11-2010, 10:31
من هم فكر نميكنم مشكلي باشه
پس برای چی سوکت جدید ارائه کردن ؟ :13: اگه قرار باشه با مینبرد های فعلی سازگار باشن ؟
jalaladdin
20-11-2010, 13:34
لطفا معماری amd athlon 64و دستورالعملهای آن را معرفی کنید
پس برای چی سوکت جدید ارائه کردن ؟ :13: اگه قرار باشه با مینبرد های فعلی سازگار باشن ؟
با سلام
خوب الان هم به همین صورت است که شما میتونید یک پردازنده جدید رو روی سوکت +am2 قرار بدید
amd حتما می خواد دست مشتری باز باشه و برای خرید پردازنده نیاز به خرید یک مین برد جدید نداشته باشه
amd>intel
20-11-2010, 16:57
لطفا معماری amd athlon 64و دستورالعملهای آن را معرفی کنید
Athlon 64
jalaladdin
21-11-2010, 10:40
لطفا سایت فارسی معرفی کنید
آپدیت بایوس لازم داره برای اینکه بشینه
amd>intel
22-11-2010, 15:05
اپ ديت بايوس لازمه براي اينكه id پرسسور جديد رو بشناسه . از لحاظ سخت افزاري محدوديت نداره
mehdi_47
02-01-2011, 00:33
سلام
دوستان از محصول جدید AMD خبری نشده ؟ ( بولدوزر)
m_s_r_08
03-01-2011, 00:34
سلام
دوستان از محصول جدید AMD خبری نشده ؟ ( بولدوزر)
چرا تو راهن دارن میان فقط 59 روز دیگه مونده...............
amd>intel
11-01-2011, 10:37
AMD Phenom II X4 975 BE 3.60 GHz
نگاهي به پردازنده بلك اديشن 4 هسته اي فنوم 2 مدل 975 كه درسرعت 3.6 گيگاهرتز كار ميكند .
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
فرمولی جدید NB+CPU+GPU=APU !
شرکت AMD محصول جدیدش را در نمایشگاه CES 2011 معرفی نمود که به گفته خودش یکی از بزرگترین پیشرفت ها در پردازش کامپیوتری طی ۴۰ سال گذشته است. APU، پردازنده ایی که در آن واحد پردازش مرکزی با پردازشگر گرافیکی مخلوط شده در واقع ترکیب CPU و GPU تبدیل به Accelerated Processing Unit شده است.
سال ها است که کاربران منتظر بودند از ادغام دو شرکت ATI و AMD یک نتیجه متفاوت حاصل شود و Fusion APU نتیجه این انتظار است.
محصول جدید در سه مدل کلی به بازار ارایه می شود. سری C که نت بوک ها و تبلت ها را هدف گرفته است. سری E که لپ تاپ های متوسط و کامپیوترهای رومیزی را در نظر دارد و سری A که با چهار هسته برای لپ تاپ های قدرتمند و کامپیوترهای رومیزی پرسرعت طراحی شده است.
در این محصول کوچک پردازشگر مرکزی قدرتمندی را داریم که یک GPU عالی با پشتیبانی از DirectX11 و شتابدهنده سخت افزاریست ، از ویدیوی ۱۰۸۰p HD به راحتی پشتیبانی می کند و همچنین می تواند خروجی HDMI به کاربران بدهد. بعلاوه APU مصرف انرژی بسیار پایینی داشته و دستگاه هایی که از این محصول استفاده می کنند طول عمر باطری بیشتر از ۱۰ ساعت خواهند داشت.
AMD معتقد است که این محصول ارزان قیمت با معماری جدیدش بازار نت بوک ها و تبلت ها را دگرگون خواهد ساخت و حال باید منتظر ماند و دید اوضاع برای پردازشگرهای Atom شرکت اینتل به چه نحوی پیش خواهد رفت.
leo.unique
13-01-2011, 18:16
دوستان یه سوال در مورد سوکت am3+
شنیدم 942 پینه صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
amd>intel
15-01-2011, 09:52
Bulldozer 50% Faster than Core i7 and Phenom II
طبق گفته ها بولدوزر واقعا قدرتمند ميباشد و 50 درصد قويتر از پردازنده هاي COREI7 و فنوم 2 ميباشد .
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
Bulldozer 50% Faster than Core i7 and Phenom II
طبق گفته ها بولدوزر واقعا قدرتمند ميباشد و 50 درصد قويتر از پردازنده هاي COREI7 و فنوم 2 ميباشد .
mrmaster
15-01-2011, 15:52
ویندوز 8 از cpu جدید AMD (بولدوزر) پشتیبانی میکنه؟
leo.unique
15-01-2011, 19:58
دوستان یه سوال در مورد سوکت am3+
شنیدم 942 پینه صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
اساتید محترم خواهشا جواب؟؟؟؟
اگه واقعیت داشته باشه عملا بولدوزرو روی am3 نمیتونیم داشته باشیم درسته؟؟؟؟؟:41::41:
POROMA2008
15-01-2011, 20:45
انشالله کی قرار بیاد نمایشگاه که تموم شد
اساتید محترم خواهشا جواب؟؟؟؟
اگه واقعیت داشته باشه عملا بولدوزرو روی am3 نمیتونیم داشته باشیم درسته؟؟؟؟؟:41::41:
چرا فکر کنم با آپدیت بایوس بشینه مشکلی نداره
چرا فکر کنم با آپدیت بایوس بشینه مشکلی نداره
ولی فکر نمیکنم همون کارایی پردازنده رو که روی مادربرد AM3+ داره داشته باشیم...
مثل اینه که Phenom II X6 1100T رو روی مادربرد AM2+ بزاریم...
ولی فکر نمیکنم همون کارایی پردازنده رو که روی مادربرد AM3+ داره داشته باشیم...
مثل اینه که Phenom II X6 1100T رو روی مادربرد AM2+ بزاریم...
درسته ممکنه کارایی کمتر بشه ولی اونقدر نیست که کاربر به خاطر یک سی پی یو جدید تغییر پلتفرم بده این تیپ
کارارو اینتل میکنه که مثلا با زدن 1155 باعث میشه همه مصرف کننده ها برن مینشنو عوض کنن و باعث ناراحتیشون میشه نه AMD
shahabprince
16-01-2011, 11:32
ویندوز 8 از cpu جدید AMD (بولدوزر) پشتیبانی میکنه؟
ویندوز 8 :18:
خبرهای زیادی از این ویندوز منتشر نشده هنوز.
اسمش فعلا ویندوز 8 هست ممکنه که در اینده پروژه ی مایکروسافت تغییر کنه و اسمش رو تغییر بدن.
حالا شما چه عجله ای دارید:31:
ویندوز 8 :18:
خبرهای زیادی از این ویندوز منتشر نشده هنوز.
اسمش فعلا ویندوز 8 هست ممکنه که در اینده پروژه ی مایکروسافت تغییر کنه و اسمش رو تغییر بدن.
حالا شما چه عجله ای دارید:31:
چرا سال دیگه یعنی 2012 عرضه میشه
jomong666
19-01-2011, 00:52
سی پی یو جدید amd { بلدوزر } کی میاد .
Zoroastrian
21-01-2011, 20:52
احتمالا عید میاد این طور که من شنیدم !
alireza1411
24-01-2011, 22:34
به نظر میاد قضیه جدی شده ها!!! فکر کنم این بولدوزرها یه 20 30 درصدی از نسل دومی Core i7 هم جلو بزنند البته اگه همش ادعا نباشه:
:11::11::11:
نمی دونم جاش اینجا هست یا نه ؟ اگر نبود ببخشید
دوستان من می خوام پی سی خونگیم رو آپدیت کنم . بین 630 اتلون و 550 فنوم موندم
کارم بیشتر مولتی تسک هست تا بازی ( شاید یک پرو هم بازی کنم )
بودجه هم برای سی پی یو حدود 100 (حالا 5 تومن بالا پایین فرقی نمیکنه)
اگر هم یک مین خوب هم معرفی کنید ممنون می شم( هسته غیر فعال فنوم هم رو بشه فعال کرد براحتی)
بودجه هم مشابه سی پی یو
نمی دونم جاش اینجا هست یا نه ؟ اگر نبود ببخشید
دوستان من می خوام پی سی خونگیم رو آپدیت کنم . بین 630 اتلون و 550 فنوم موندم
کارم بیشتر مولتی تسک هست تا بازی ( شاید یک پرو هم بازی کنم )
بودجه هم برای سی پی یو حدود 100 (حالا 5 تومن بالا پایین فرقی نمیکنه)
اگر هم یک مین خوب هم معرفی کنید ممنون می شم( هسته غیر فعال فنوم هم رو بشه فعال کرد براحتی)
بودجه هم مشابه سی پی یو
لطفا این جا تاپیک بزنید:
amd>intel
04-02-2011, 22:13
شركت توليد كننده چيپ TSMC كه براي شركتهاي بزرگي همچون AMD , NVIDIA چيپ توليد ميكنند . در سه ماه آخر سال 2011 توانائي توليد چيپها با فناوري ساخت 28nm ميشود :
mehdi_47
25-02-2011, 19:04
سلام
از بولدوزر خبری نشد ؟
سلام
از بولدوزر خبری نشد ؟
عرضه ی بولدوزر به تاخیر افتاد و تابستون در بازار عرضه میشه
mehdi_47
26-02-2011, 23:39
علت این تاخیر چیه ؟
علت این تاخیر چیه ؟
علتشو نمیدونم به هرحال هرچی باشه amd عجله ای کار نمیکنه و مثل اینتل نیست که خرابکاری کنه و مشکل فنی بوجود بیاره تو سری sandy bridg رو میگم
masoodregister
27-02-2011, 20:53
امیدوارم AMD ایندفعه امیدوارمون کنه.
امیدوارم AMD ایندفعه امیدوارمون کنه.
100% امیدوار میکنه
millad1388
28-02-2011, 08:49
وای اومیدوارم بیشتر تاخیر نخوره که ممکنه با اینتل اون موقع برابر بشه!
چرا هر چی میخوام بخرم تاخیر میخوره؟!؟!؟!
یعنی اوایل تابستون در خارج از ایران و یا آحرهای تابستون؟
اگه تو خارج اول تیر بیاد تو ایران 29 شهریور میتونیم با قیمت واقیش بخریم!!
masoodregister
28-02-2011, 15:25
اینا هیچ 6990 کی میاد؟
مشخصات چهار CPU از سری بولدوزر:
از این سری که با اسم رمز Zambezi شناخته میشود انتظار میرود پیشرفت 50% نسبت به سری Phenom II داشته باشند.
جزییات بیشتر:
m_s_r_08
17-03-2011, 16:06
AMD اطلاعات جدیدی از سری بلدوزر را اعلام کرد
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
SHIRIN ENTEHARI
23-03-2011, 19:23
نظرتون در مورد 1056 چیه خوبه با کدوم محصول اینتل میتونه رقابت کنه؟؟
peaceful1
31-03-2011, 18:12
دوستان وارد یه سوال پردازنده های مجازی رو فقط پردازندهای Intel دارند؟!
آخه task manager میارم فقط وقتی پروسسور Intel هست هسته رو دو برابر حقیقی نشون میده بعد اگه این طوره این خیلی بد هست که مجازی نداره؟!
دوستان وارد یه سوال پردازنده های مجازی رو فقط پردازندهای Intel دارند؟!
آخه task manager میارم فقط وقتی پروسسور Intel هست هسته رو دو برابر حقیقی نشون میده بعد اگه این طوره این خیلی بد هست که مجازی نداره؟!
تا الان آره فقط اینتل hyper thereding رو داره ولی سری بولدوزر هم هسته های مجازی رو داره
peaceful1
31-03-2011, 21:55
اونوقت چقدر نبود این تو کارایی تاثیر داره؟!
جایی review یا benchmark چیزی ندیدید ؟!
توضیح دقیقتری؟!
اونوقت چقدر نبود این تو کارایی تاثیر داره؟!
جایی review یا benchmark چیزی ندیدید ؟!
توضیح دقیقتری؟!
تو multi tsaking یا همون چند وظیفگی تاثیر میزاره وقتی برای هر هسته دو ترد باشه یعنی در هر لحظه هر هسته
دوتا پردازش رو میتونه انجام بده البته زمانی که نرم افزار ها بهینه تر بشن و تردهای بیشتری رو ساپورت کنن تاثیر این قابلیت بیشتر هم خواهد شد
pashangparsi6
07-04-2011, 22:40
با درود دوستان آیا پردازنده های ADM تازه که به بازار خواهد آمد (بولدوزر گمان کنم نام داشهت باشه) روی درگاه های کنونی مادربردهای AM3 جای می گیره و می تونیم روی این مادربردها بزاریمشون؟
با درود دوستان آیا پردازنده های ADM تازه که به بازار خواهد آمد (بولدوزر گمان کنم نام داشهت باشه) روی درگاه های کنونی مادربردهای AM3 جای می گیره و می تونیم روی این مادربردها بزاریمشون؟
درود
ظاهرا مادربوردهای با چیپست 890 am3 با اپدیت بایوس می تونن از سی پی یو های بلدوزر استفاده کنند
شرکت ایسوز اپدیت بتا مادربوردهای خودش رو تو سایت قرار داده که می شه از سی پی یو های بلدوزر روی مادربورد های چیپست 890 استفاده کرد
این خبر خیلی خوبی برای کسانی که amd دارن هست چون با تغییر فقط یک سی پی یو می تونن از تکنولوژی جدید ای ام دی استفاده کنند
موفق باشید
درود
ظاهرا مادربوردهای با چیپست 890 am3 با اپدیت بایوس می تونن از سی پی یو های بلدوزر استفاده کنند
شرکت ایسوز اپدیت بتا مادربوردهای خودش رو تو سایت قرار داده که می شه از سی پی یو های بلدوزر روی مادربورد های چیپست 890 استفاده کرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین خبر خیلی خوبی برای کسانی که amd دارن هست چون با تغییر فقط یک سی پی یو می تونن از تکنولوژی جدید ای ام دی استفاده کنند
موفق باشید
بله بولدوزر با آپدیت بایوس میتونه رو مین های با سوکت am3 بشینه و به احتمال زیاد نیاز به تغییر پلتفرم نیست
DragonVsPhoenix
13-04-2011, 21:34
اینطور بنچ مارک هایی خیلی قابل اطمینان نیستن ولی اگه واقعا اینطور باشه که شاهکاره !
سود نيم ميليارد دلاري AMD در فصل اول سال 2011
سود خالص شرکت AMD در فصل گذشته، 510 ميليون دلار بوده است. در آمد اين شرکت هم در همين فصل، برابر 1.61 ميليارد دلار بوده است. اين براي شرکتي که در فصل دوم سال قبل هم در آمدي اينچنيني داشت اما برايش از سود خبري نبود؛ خوشحال کننده است. در همين حال، رئيس امور مالي و مدير عامل موقت اين شرکت، توماس سايفِرت؛ اشاره کرده است که AMD فروش APU هاي فيوژن خود را نسبت به فصل قبل، سه برابر کرده است. يعني حداقل 3.9 ميليون پردازنده، راه خود را به توليدکنندگان تجهيزات اصلي کامپيوتر، باز کرده اند. پس فيوژن تقريبا نيمي از فروش اين کمپاني براي نوت بوک ها را تشکيل مي دهد.
خبر هايي کمي خوشبينانه تر هم وجود دارند که مي گويند، قيمت متوسط فروش، هم در بخش ريز پردازنده ها و هم در بخش گرافيک کاهش داشته است. چرا که AMD همواره مجبور است به فشار هاي رقيباني مثل Intel و Nvidia پاسخ دهد. ممکن است انتظار داشته باشيد که با وجود فروش APU هاي Llano به سازنده هاي بزرگ کامپيوتر،AMD احتمالا در فصل دوم درآمد بيشتري خواهد داشت. اما اين کمپاني، در حال حاضر به سوي درآمدي يکسان يا حتي کمي کمتر هدايت مي شود و تمرکز کمتري روي سود بالا دارد. در نهايت هم مي توان روي به کار گيري گرافيک هاي 6490M و 6750M روي نسل جديد مک بوک پرو ها اشاره نمود. چه کسي مي داند؟ شايد در نهايت، اپل از مک بوک پرو گرفته تا آي مک، از گرافيک هاي AMD روي محصولاتش استفاده کند
به نظرتون با توجه به این تفاوت بین سوکت am3 & am3+ ایامی شه با اپدیت بایوس am3 از سی پی یو های بلدوزر استفاده کرد؟!!
اگه نمی شه پس چرا شرکتی مثل asus بزرگترین شرکت سازنده مادربورد اپدیت های بلدوزر رو برای مادربورداش تو سایت قرار داده؟
اگه می شه که با توجه به این عکس با عقل جور در نمیاد :13:
اگه رو این موضوع بحث بشه و یه سرچی تو سایت های خارجی داشته باشیم شاید به نتیجه برسیم:20:
TREASURES
26-04-2011, 18:34
سلام
من با دوست عزیز SAM موافقم ما واقعا نمیدونیم به کدوم ساز برقصیم به کمپانی AMD یا کمپانی های مین برد ؟؟؟؟؟؟
هیچی معلوم نمیشه مگه اینکه این سی پی یو ها وارد بازار بشن.......
mehrdadb3
26-04-2011, 19:02
قیمت سری بولدوزر چند هست ؟
pasargadd
26-04-2011, 19:34
مشخص نیست.
TREASURES
29-04-2011, 21:39
سلام
قیمت 8 هسته هاش حدود 700 دلاره!!!!!
سلام
قیمت 8 هسته هاش حدود 700 دلاره!!!!!
منبعی هم برای این گفته موجود هست؟:13:
Dj_aghamajid
03-05-2011, 17:55
جدیدترین پردازنده AMD : Phenum II X4 980
میشه گفت بهترین پردازنده AMD برای گیم!
اما تفاوت کارایی زیادی با سری های قبل نداره!
نکته جالب اینه که کلاک پردازنده 3.7 هست و این یکم غیر معموله!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین بولدوزر پس کی میاد؟
شاید این ..... بیاید!
جدیدترین پردازنده AMD : Phenum II X4 980
میشه گفت بهترین پردازنده AMD برای گیم!
اما تفاوت کارایی زیادی با سری های قبل نداره!
نکته جالب اینه که کلاک پردازنده 3.7 هست و این یکم غیر معموله!
از نظر فرکانس پردازنده جالب هست ولی اصلا ارزش خرید نداره! در کل فرق چندانی بین Phenom II X4 ها از 955 به بالا نمیبینم... شاید در آورکلاک های حرفه فرق کنن!
Dj_aghamajid
03-05-2011, 18:21
از نظر فرکانس پردازنده جالب هست ولی اصلا ارزش خرید نداره! در کل فرق چندانی بین Phenom II X4 ها از 955 به بالا نمیبینم... شاید در آورکلاک های حرفه فرق کنن!
بله درسته!:10:
فکر نمیکنم از نظر خصوصیات فنی فرق چندانی با هم داشته باشن! و همه چیزشون یکی هست فقط کلاک پردازنده 100 تا 100 تا زیاد شده! که چون 955 هم بلک ادیشن هست میشه راحت به بالای 4000 هم رسید ولی مگه 3700 رو چقدر میشه با یه فن خوب بالا برد که بشه دائم باهاش کار کرد؟:5:
پس خریدن اعضای اول این خانواده بهتره!:27:
Dj_aghamajid
03-05-2011, 19:24
تفاوت بین AM3 Plus و AM3
منبع : فروم لیون کامپیوتر
دوستان شرکت amd از همون چیپ 770 و بقیه با سوکت +am3 هم زده فکر کنم برای بولدوزر نیاز باشه از سوکت +am3 استفاده کنید
Dj_aghamajid
04-05-2011, 14:38
AMD در سه ماهه دوم سال میلادی جاری تراشه های دارای تکنولوژی ساخت 28 نانومتری خود را Tape-Out می کند
AMD در نظر دارد که در سه ماهه دوم امسال (میلادی) تراشه های دارای تکنولوژی ساخت 28 نانومتری خود را برای اولین بار Tape-Out کند. البته اینکه این تراشه ها برای ساخت GPU ها استفاده می شوند و یا APU ها را در بر خواهند گرفت یا ... هنوز مشخص نیست. در حال حاضر در roadmap این کمپانی پروژه های 28 نانومتری بسیاری موجود است، از جمله APU های Krishna و Wichita و نیز GPU های سری Southern Islands مانند Tahiti، New Zealand، Lombok، Heathrow، Thames، Wimbledon، Chelsea و ... اما به نظر می رسد تولید GPU با این تکنولوژی زودتر از APU در دستور کار AMD قرار دارد.
Tape-Out یکی از مراحل پایانی طراحی مدارهای الکترونیکی است و در نتیجه انتظار عرضه محصولات در سه ماهه دوم از این خبر نمی رود.
منبع:
Dj_aghamajid
05-05-2011, 16:08
کاهش قیمت پردازنده های کنونی AMD
در جدول زیر بیشترین کاهش قیمت مربوط به پردازنده Phenom II X4 905e می باشد که قیمت آن از 165$ به 100$ نزول کرده است و همچنین پردازنده Athlon II X3 405e نیز با 25.8% کاهش قیمت به 72$ رسیده است .
عالیه دیگه بریم amd بخریم :31:
عالیه دیگه بریم amd بخریم
بالاخره باید برای حفظ بازار تا موقع عرضه Bulldozer این کارا رو انجام بده دیگه ;)
Dj_aghamajid
05-05-2011, 18:59
بالاخره باید برای حفظ بازار تا موقع عرضه Bulldozer این کارا رو انجام بده دیگه ;)
من فکر میکنم به زمان عرضه بولدوزر خیلی نزدیک شدیم!
معمولا وقتی که قراره یکسری جدید بیاد چند روز قبلش مدلهای قبلی رو کاهش قیمت میدن!
هر چه زودتر بهتر!
معمولا وقتی که قراره یکسری جدید بیاد چند روز قبلش مدلهای قبلی رو کاهش قیمت میدن!
هر چه زودتر بهتر!
میگم دیگه همه ی این ها برای حفظ بازار تا اون موقع هست... که صد البته کاهش قیمت به سود ما هست! کی بدش میاد با 100 تومن یک Quad Core مناسب مثل 955 داشته باشه؟ این به زودی اتفاق میافته...
هر چه زودتر بهتر!
فعلا که تا آخر شهریور باید واستیم :13:
فکر کنم خفن داره رو معماریش کار میکنه
Dj_aghamajid
06-05-2011, 13:17
ASUS جرئیات بیشتری از مادربردهای جدید خود که برای سوکت AM3+ طراحی کرده انتشار داد!
ess_1362
06-05-2011, 15:58
متاسفانه هنوز دقیق مشخص نیست که آیا این پردازنده ها بر روی سوکن AM3 قابلیت نصب شدن را دارند یا خیر!!
واقعا خیلی مبهم هست
از یک طرف سازندگان مادربرد یک آپدیت بایاس برای سوکت AM3 به منظور پوشش پردازنده های جدید می ذارند و از طرف دیگه اخبار ضد و نقیض از ADVANCE MICRO DEVICE به گوش میرسه!!!
ولی چیزی ک اینجا قطعی به نظر میرسه این هست که روی معماری این سری کار مهندسی و فنی زیادی صورت گرفته
همینطور از قیمت های ارایه شده هم میشه این را فهمید!!
به هر حال بی صبرانه منتظر ورود نسل جدید هستیم
millad1388
06-05-2011, 16:02
دوستان شرکت amd از همون چیپ 770 و بقیه با سوکت +am3 هم زده فکر کنم برای بولدوزر نیاز باشه از سوکت +am3 استفاده کنید
اگه رو سوکت am3 نصب نمیشد اسم سوکت میشد am4 نه am3+ شاید هم دو نوع پردازنده بزنه :31:هر کدوم برای یک سوکت:41:
متاسفانه هنوز دقیق مشخص نیست که آیا این پردازنده ها بر روی سوکن AM3 قابلیت نصب شدن را دارند یا خیر!!
واقعا خیلی مبهم هست
از یک طرف سازندگان مادربرد یک آپدیت بایاس برای سوکت AM3 به منظور پوشش پردازنده های جدید می ذارند و از طرف دیگه اخبار ضد و نقیض از ADVANCE MICRO DEVICE به گوش میرسه!!!
ولی چیزی ک اینجا قطعی به نظر میرسه این هست که روی معماری این سری کار مهندسی و فنی زیادی صورت گرفته
همینطور از قیمت های ارایه شده هم میشه این را فهمید!!
به هر حال بی صبرانه منتظر ورود نسل جدید هستیم
معلومه که نصب میشه:20::فقط باید پردازنده سازگار با اون سوکت انتخواب بشه:5:مثل سری قبل:31:
منم همینو میگم amd مثل اینتل نیست که کاربراشو اذیت کنه هی تغییر پلتفرم بدن احتمالا روی am3 بشینه
حالا من شنیدم این سی پی یو 128 بیتیه!!!!
حالا این قضیه درسته؟
فقط رو ویندوز 8 میشینه
فکر کنم یکی دیگه از علت های تاخیر بولدوزر هم برای همینه که همزمان با سیستم عامل 8 که پردازنده های 128 بیتی رو هم ساپورت میکنن میخواد وارد بازار بشه
فقط رو ویندوز 8 میشینه
چه اینتل چه amd محاله همچین اشتباهی بکنن.کاربرا توی دنیابه این راحتی ویندوزشونا تغییر نمیدن.اگر این کارو بکنه به مقدار فوق العاده زیادی از فروشش کم میشه
millad1388
06-05-2011, 21:59
منم همینو میگم amd مثل اینتل نیست که کاربراشو اذیت کنه هی تغییر پلتفرم بدن احتمالا روی am3 بشینه
حالا من شنیدم این سی پی یو 128 بیتیه!!!!
حالا این قضیه درسته؟
فقط رو ویندوز 8 میشینه
فکر کنم یکی دیگه از علت های تاخیر بولدوزر هم برای همینه که همزمان با سیستم عامل 8 که پردازنده های 128 بیتی رو هم ساپورت میکنن میخواد وارد بازار بشه
درسته که 128 بیت هست ولی رو سیستمهای قدیمیتر هم اجرا میشه:20: مثل الان که از رو پردازنده 64 بیت ویندوز 32 بیت ریخته میشه و در کل از این طرف میشه نرم افزار پایینتر انداخت ولی از اون طرف نمیشه رو سیستم 32 بیتی نرم افزار 64 بیت انداخت!البته به گفته amd چون همزمان از 2 تا 128 بیت استفاده میشه پس 256 بیت در عمل هست:18::18::18:حالا منم نمیدونم چرا وقتی تو 64 بیت موندیم میان 128 می زنند ! اصلا تا 20 سال دیگه عموم از 128 بیتی چقدر استفاده میکنند! تازه اون موقع همه میشه 64 بیت سیستم عاملشون
درسته که 128 بیت هست ولی رو سیستمهای قدیمیتر هم اجرا میشه:20: مثل الان که از رو پردازنده 64 بیت ویندوز 32 بیت ریخته میشه و در کل از این طرف میشه نرم افزار پایینتر انداخت ولی از اون طرف نمیشه رو سیستم 32 بیتی نرم افزار 64 بیت انداخت!البته به گفته amd چون همزمان از 2 تا 128 بیت استفاده میشه پس 256 بیت در عمل هست:18::18::18:حالا منم نمیدونم چرا وقتی تو 64 بیت موندیم میان 128 می زنند ! اصلا تا 20 سال دیگه عموم از 128 بیتی چقدر استفاده میکنند! تازه اون موقع همه میشه 64 بیت سیستم عاملشون
بله درسته رو سیستم عامل 64 بیت هم کار میکنه ولی از حداکثر کارایی سی پی یو استفاده نمیشه
واحدهای اجراییش فکر کنم مثل سندی بریج دارای دو واحد 128 بیتی هست یعنی در هر لحظه 128 بیت دستور pipline اجرا میشه که به صورت موازی پردازش میشن
اون دوتا 128 بیت تعداد واحد های اجرایی هست و طول دستور نیست
millad1388
06-05-2011, 22:24
یک مورد دیگه هم اینکه تو این معماری جدید به خاطر 128 بیت شدن هم چیز ! سرعت به طرز وحشتناکی بالا رفته! و همزمانی هم همینطور و کلا خفن ترین معماری که تو عمرم دیدم! این شرکت amd همه چیزش جهشی رشد میکنه ! اون از معماری خفن گرافیکش که nvidia تا مرض برشکستگی برد اینم از این معماری به اسم رمز بولدوزر که معلوم نیست چه بلایی سر اینتل بیاره
فقط اینتل شانس یا زرنگی که داره فناوری ساختش بالاتره و مثلا میشه اینتل =22nm و amd=32nm که اگه فناوری ساخت هر دو یکی بود اینتل خیلی عقب میافتاد و البته بازم همه اینتل میخریدند به خاطر بازاریابی حرفه ای اینتل و افتضاح بازاریابی =تبلیغ و .. =amd
کافیه تعداد خبر های نسل جدید اینتل و انقلاب نسل جدید amd که هنوز نیومده را با هم مقایسه کنید
من دقیقا یادمه زمانی که amd از هر لحاظ برتر بود و همه pentium4 میخریدند!
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
بله درسته رو سیستم عامل 64 بیت هم کار میکنه ولی از حداکثر کارایی سی پی یو استفاده نمیشه
واحدهای اجراییش فکر کنم مثل سندی بریج دارای دو واحد 128 بیتی هست یعنی در هر لحظه 128 بیت دستور pipline اجرا میشه که به صورت موازی پردازش میشن
اون دوتا 128 بیت تعداد واحد های اجرایی هست و طول دستور نیست
اولا همه پردازنده ها 64 بیت هستش
دوما من از خودم در نمیارم و هر دو واحد 128 بیت همزمانن! یعنی یکی یک کاری میکنه ویکی دستورات تمام کننده بعدی ادامه رو انجام میده! یعنی با هم جمع میشن!یعنی هر دو واحد همزمان در حالذ انجام عملیان گرفتن و تمام کردند
یعنی وقتی عملیات خواندن رو 4 تا pipline تموم میشه میره به عنوان دستور اون 4 تای دیگه! همین هم باعث شده همه این معماری رو ستایش کنند و به عنوان انقلاب جدید نام ببرند
happyfeat
06-05-2011, 22:44
این شرکت amd همه چیزش جهشی رشد میکنه ! اون از معماری خفن گرافیکش که nvidia تا مرض برشکستگی برد
خیلی مایلم مدرکی در مورد این صحبتی که فرمودید ارائه بدید در مورد فروش این 2 برند
هنوز هم nvidia سم بیشتری در مورد فروش کارت های گرافیکی داره
فقط اینتل شانس یا زرنگی که داره فناوری ساختش بالاتره و مثلا میشه اینتل =22nm و amd=32nm که اگه فناوری ساخت هر دو یکی بود اینتل خیلی عقب میافتاد و البته بازم همه اینتل میخریدند به خاطر بازاریابی حرفه ای اینتل و افتضاح بازاریابی =تبلیغ و .. =amd
ر
با اومدن سری جدید همه چیز معلوم میشه و قدرت هر 2 پلتفرم روشن میشه اما در حال حاظر فن آوری ای ام دی در پردازنده 45 نانو هستش ولی اینتل 32 و همون طور که می دونید فن آوری ساخت تو کارکرد پردازنده و دمای اون و ... موثر هست
pashangparsi6
06-05-2011, 23:04
دوستان آیا پردازنده های تازه AMD روی درگاه های AM3+ سوار می شه یا خیر؟
mohammad20ali20
06-05-2011, 23:09
دقیقا تو همان زمانی که همه به من سفارش میکردن p4 بخر من amd رو انتخاب کردم . واقعا منو راضی کرد و از اون زمان کلا دیدم نسبت به این شرکت عوض شد.
اون از معماری خفن گرافیکش که nvidia تا مرض برشکستگی برد
یعنی معماری AMD حالا VLIW4 یا 5 از FERMI قویتره؟!!!:31:
یک مورد دیگه هم اینکه تو این معماری جدید به خاطر 128 بیت شدن هم چیز ! سرعت به طرز وحشتناکی بالا رفته! و همزمانی هم همینطور و کلا خفن ترین معماری که تو عمرم دیدم! این شرکت amd همه چیزش جهشی رشد میکنه ! اون از معماری خفن گرافیکش که nvidia تا مرض برشکستگی برد اینم از این معماری به اسم رمز بولدوزر که معلوم نیست چه بلایی سر اینتل بیاره
کافیه تعداد خبر های نسل جدید اینتل و انقلاب نسل جدید amd که هنوز نیومده را با هم مقایسه کنید
من دقیقا یادمه زمانی که amd از هر لحاظ برتر بود و همه pentium4 میخریدند!
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
اولا همه پردازنده ها 64 بیت هستش
دوما من از خودم در نمیارم و هر دو واحد 128 بیت همزمانن! یعنی یکی یک کاری میکنه ویکی دستورات تمام کننده بعدی ادامه رو انجام میده! یعنی با هم جمع میشن!یعنی هر دو واحد همزمان در حالذ انجام عملیان گرفتن و تمام کردند
یعنی وقتی عملیات خواندن رو 4 تا pipline تموم میشه میره به عنوان دستور اون 4 تای دیگه! همین هم باعث شده همه این معماری رو ستایش کنند و به عنوان انقلاب جدید نام ببرند
شما دارید صحبت منو میکنید و با صحبت من فرقی نمیکنه منم دارم حرف شما رو میزنم و در این معماری از دو واحد اجرایی 128 بیتی استفاده میشه برای عملکرد بهتر در اجرای دستور العمل های 256 بیتی
من صحبتم اینه که گفته شده این پردازنده ها 64 بیتی نیست و 128 بیتی هست
منظورم طول دستور اجراییه نه تعداد آن
بعدشم همه ی پردازنده ها 64 بیتی نیست 32 بیتی هم هست
millad1388
07-05-2011, 18:10
یعنی معماری AMD حالا VLIW4 یا 5 از FERMI قویتره؟!!!:31:
حداقل میتونه وقدرت اینو داره که از یک میلیارد رنگ پشتیبانی کنه! نه مثل NVIDIA از حدود 160میلیون رنگ
در ضمن من زمانی را گفتم که معماری FERMI نیومده بود و AMD با اسستفاده از Superscalar لرزه به شرکت NVIDIA انداخته بود
قدرت مطلق گرافیکهای AMD بالاتره ولی چون از تعداد رنگ بیشتری پشتیبانی میکنه پس در عمل فرقی ندارند!
در ضمن تا وقتی که قیمتهای ATI تو سری4000 اینقدر کم نشده بود من یک چیفورس باز بودم!بعد که قیمت خوب+کیفیت رنگ بالاتر که به همه چیز میارزه رو دیدم رفتم سمت AMD و یکزمانی 4670 بود 110 و 9600 بود 210 تومان!
حالا هم اگه همین فردا کارتهای گرافیک NVIDIA از 30بیت رنگ پشتیبانی کنند(مثل ATI) منم فردا میرم سمت جیفورس!
کلا تعصب ندارم و از اشخاصی که بی دلیل طرفداری میکنند هم متنفرم امیدوارم همه ...حتی خودمن منطقی رفتار کنیم
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
خبری از این سری جدید بولدوزر نشد؟
دنبال هر چی میرم تاخیر میخوره!حودم هم همش تاخیر دارم!هیچی سر وقت نیست!
حداقل قیمتها رو بگن موردم از بی خبری
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
شما دارید صحبت منو میکنید و با صحبت من فرقی نمیکنه منم دارم حرف شما رو میزنم و در این معماری از دو واحد اجرایی 128 بیتی استفاده میشه برای عملکرد بهتر در اجرای دستور العمل های 256 بیتی
من صحبتم اینه که گفته شده این پردازنده ها 64 بیتی نیست و 128 بیتی هست
منظورم طول دستور اجراییه نه تعداد آن
بعدشم همه ی پردازنده ها 64 بیتی نیست 32 بیتی هم هست
همشون 64 بیت هست و به صورت نرمافزاری از 32 بیت استفاده میکنند
شما یک مدل جدید بگو که 32 بیت باشه! 32بیت برای عصر پنتیوم 4 بود!
حداقل میتونه وقدرت اینو داره که از یک میلیارد رنگ پشتیبانی کنه! نه مثل NVIDIA از حدود 160میلیون رنگ
باز هم همین گفته بدون منبع و بدون مدرک که همه جا (حتی در فروم های دیگه)تکرارش میکنید.... عزیز تا وقتی منبع یا مدرک معتبری برای این گفته ارائه ندی نمیشه به گفته شما اطمینان کرد!
در ضمن من زمانی را گفتم که معماری FERMI نیومده بود و AMD با اسستفاده از Superscalar لرزه به شرکت NVIDIA انداخته بود
به زمانی چی کار داریم... حال رو نگاه کنید که معماری فرمی به چه قدرتی دست یافته... در تسلیشن که یکی از مهمترین ارکان DX11 هست چه پرفرمنسی داره...
حالا هم که قویترین Single GPU رو Nvidia داره... دومین Single GPU رو هم همین طور!
قدرت مطلق گرافیکهای AMD بالاتره ولی چون از تعداد رنگ بیشتری پشتیبانی میکنه پس در عمل فرقی ندارند!
در ضمن تا وقتی که قیمتهای ATI تو سری4000 اینقدر کم نشده بود من یک چیفورس باز بودم!بعد که قیمت خوب+کیفیت رنگ بالاتر که به همه چیز میارزه رو دیدم رفتم سمت AMD و یکزمانی 4670 بود 110 و 9600 بود 210 تومان!
حالا هم اگه همین فردا کارتهای گرافیک NVIDIA از 30بیت رنگ پشتیبانی کنند(مثل ATI) منم فردا میرم سمت جیفورس!
کلا تعصب ندارم و از اشخاصی که بی دلیل طرفداری میکنند هم متنفرم امیدوارم همه ...حتی خودمن منطقی رفتار کنیم
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
دوست من من منظورم سی پی یو های الان نبود من در حالت کلی گفتم که سی پی یوهای 32 بیتی هم هست همون قدیمیا
شما به صحبت های من دقت نمیکنید من اکثر صحبت هام در حالت کلی بود و صرفا مربوط به سی پی یو های این دوره نبود
به جز واحدهای اجرایی دوتا 128 بیتی
millad1388
07-05-2011, 19:21
باز هم همین گفته بدون منبع و بدون مدرک که همه جا (حتی در فروم های دیگه)تکرارش میکنید.... عزیز تا وقتی منبع یا مدرک معتبری برای این گفته ارائه ندی نمیشه به گفته شما اطمینان کرد!
به زمانی چی کار داریم... حال رو نگاه کنید که معماری فرمی به چه قدرتی دست یافته... در تسلیشن که یکی از مهمترین ارکان DX11 هست چه پرفرمنسی داره...
حالا هم که قویترین Single GPU رو Nvidia داره... دومین Single GPU رو هم همین طور!
مدرک را چه طور میخواین؟ عکس از صفحه نمایش که قبول ندارین! حتما فکر میکنید باید تو مشخصاتش باشه!
شما برو مدرک بیار که NVIDIA کیفیت رنگش بالاتره و من دیگه تا آخر عمر پست نمیدم و در ضمن وقتی خودم تست کردم و براحتی با یک گرافیک 20 تومانی هم میشه قضیه رو فهمید
من برای اشخاصی مثل گرافیستها و کسانی میگم که به کیفیت رنگ اهمیت میدهند
در ضمن کیفیت یک امر نسبی هست و تا موقعی که کیفیت بالاتر را امتحان نکرده باشین متوجه پایین بودنش نمیشوید
خود من اولین بار تو همین فروم دیدم اشخاصی از کیفیت رنگ بالاتر ATI اون موقع که هنوز AMD نخریده بودش صحبت میکردن ولی تا وقتی خودم تست نکردم باورم نمیشد این اختلاف عظیم رو داشته باشند!
یعدش اون شخصی هم که تو همین فروم هم خودش تست کرده بود و تو امضام هست متوجه نشده بود که چرا NVIDIA هم تار بود و هم رنگها رو بد نشون میداد
شما یک 20 تومان هم گرافیک ATI بخری و بعد با همون قیمت بفروشی قضیه دستت میاد
حتی بعضی از بازیها کاملا معلومه که با گرافیک NVIDIA تست شده ...چون کیفیت رنگ و شفافیت بدی داره!یعنی تو خارح از ایران هم ممکنه اکثرا این قضیه را ندونند!
Arthas_02
07-05-2011, 19:29
شما هم از رو هوا یه چیزی میگی 2 تا منبع بزار ببینم از کجات اینارو در میاری.( نه 2 تا زیاده یکیش هم نمیتونی پیدا کنی :31::27: )
شما چرا از قدیم حرف میزنی درباره ی الان صحبت کن
کی گفته قدرته مطلق Amd بیشتره ؟ ؟؟ :27::27::27: اصلا میدونی tessalation چیه ؟ ؟؟
شما کلا از کارت گرافیک فکر کنم فقط بدونی رنگ یعنی چی !! البته اون هم نمیدونی الکی یه چیزی میگی :41::41::41:
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
مدرک را چه طور میخواین؟ عکس از صفحه نمایش که قبول ندارین! حتما فکر میکنید باید تو مشخصاتش باشه!
شما برو مدرک بیار که NVIDIA کیفیت رنگش بالاتره و من دیگه تا آخر عمر پست نمیدم و در ضمن وقتی خودم تست کردم و براحتی با یک گرافیک 20 تومانی هم میشه قضیه رو فهمید
من برای اشخاصی مثل گرافیستها و کسانی میگم که به کیفیت رنگ اهمیت میدهند
در ضمن کیفیت یک امر نسبی هست و تا موقعی که کیفیت بالاتر را امتحان نکرده باشین متوجه پایین بودنش نمیشوید
خود من اولین بار تو همین فروم دیدم اشخاصی از کیفیت رنگ بالاتر ATI اون موقع که هنوز AMD نخریده بودش صحبت میکردن ولی تا وقتی خودم تست نکردم باورم نمیشد این اختلاف عظیم رو داشته باشند!
یعدش اون شخصی هم که تو همین فروم هم خودش تست کرده بود و تو امضام هست متوجه نشده بود که چرا NVIDIA هم تار بود و هم رنگها رو بد نشون میداد
حتی بعضی از بازیها کاملا معلومه که با گرافیک NVIDIA تست شده ...چون کیفیت رنگ و شفافیت بدی داره!یعنی تو خارح از ایران هم ممکنه اکثرا این قضیه را ندونند!
شما با چشمت فهمیدی nvidia 160 میلییون رنگه و ati 1 میلیارد ؟؟؟؟؟؟ lol! :27::27::27::27::27::41::41::41:
اون هم با گرافیک 20 تومانی عصر خیار شور خان ؟ ؟ ؟ بیا 590 رو با بقیه مقایسه کن بعد صحبت کن .
البته بهت بر نخوره که با این لحن صحبت کردم و قصد توهین نداشتم
millad1388
07-05-2011, 19:31
دوست من من منظورم سی پی یو های الان نبود من در حالت کلی گفتم که سی پی یوهای 32 بیتی هم هست همون قدیمیا
شما به صحبت های من دقت نمیکنید من اکثر صحبت هام در حالت کلی بود و صرفا مربوط به سی پی یو های این دوره نبود
به جز واحدهای اجرایی دوتا 128 بیتی
قدیما دنیا جای بهتری بود و شما هم استاد ما بودی:10:
در کل AMD تبلیغات و کلا بازاریابی خوبی نداره:18:چون هر وقت هم جلو میافته باز همه میرن INTEL میخرن!
فرق اینتل با ای ام دی اینه که اینتل اول میگرده ببینه چی برا بازاریابی بهتره بعدش اونو مثل چی تو بوغ میکنه مثل HYPER TREADING و بعد از چندین سال به نصف قدرتی که در ابتدا آمده بود میرسونه!
ولی ای ام دی کلا پیشرو شده و بعدش اینتل تقلید! و جدیدا از AMD هم تقلید میبینیم و کلا عامیانش میشه هر کی مردم دنیا رو بهتر شستشو مغزی داد قروش بیشتری هم میکنه!
قدیما دنیا جای بهتری بود و شما هم استاد ما بودی:10:
در کل AMD تبلیغات و کلا بازاریابی خوبی نداره:18:چون هر وقت هم جلو میافته باز همه میرن INTEL میخرن!
فرق اینتل با ای ام دی اینه که اینتل اول میگرده ببینه چی برا بازاریابی بهتره بعدش اونو مثل چی تو بوغ میکنه مثل HYPER TREADING و بعد از چندین سال به نصف قدرتی که در ابتدا آمده بود میرسونه!
ولی ای ام دی کلا پیشرو شده و بعدش اینتل تقلید! و جدیدا از AMD هم تقلید میبینیم و کلا عامیانش میشه هر کی مردم دنیا رو بهتر شستشو مغزی داد قروش بیشتری هم میکنه!
میلاد جان فکر کنم اشتباهی نقل قول کردی چون من اصلا حرفی از تبلیغاتو جلو و عقب بودن اینتل و ای ام دی نزدم
موفق باشید
millad1388
07-05-2011, 19:33
شما هم از رو هوا یه چیزی میگی 2 تا منبع بزار ببینم از کجات اینارو در میاری.( نه 2 تا زیاده یکیش هم نمیتونی پیدا کنی :31::27: )
شما چرا از قدیم حرف میزنی درباره ی الان صحبت کن
کی گفته قدرته مطلق Amd بیشتره ؟ ؟؟ :27::27::27: اصلا میدونی tessalation چیه ؟ ؟؟
شما کلا از کارت گرافیک فکر کنم فقط بدونی رنگ یعنی چی !! البته اون هم نمیدونی الکی یه چیزی میگی :41::41::41:
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
شما با چشمت فهمیدی nvidia 160 میلییون رنگه و ati 1 میلیارد ؟؟؟؟؟؟ lol! :27::27::27::27::27::41::41::41:
من میگم!:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5 ::5::5::5::5:
امیدوارم چشم شما اختلاف 7 برابری را تشخیص بده:27::27::27:
شما اول برو ببین 30BIT COOLER یعنی چی؟ بعد ببین 24 BIT =?
کیفیت رنگ =تعداد قابل نمایش رنگ
و ربطی به قدرت و...نداره فقط 2400 هم بود بسه و حتی عقب تر که اطلاعی ندارم و..
پس حرف شما مدرکه!(از این به بعدبه جای Tomshardware و سورس های دیگه لینک پروفایل شما رو پای مطلب ها میزارم)
شما بگو از کجا عکس بگیریم من Nvidia دارم.
مگه من ادعایی کردم؟! من میگم: شما که میگی ATI فلان هست یه منبع براش بهمون بده! کار سختیه؟!
باز هم ادعا های سلیقه ای و کاملا فنبوی گونه...
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
در ضمن شما بحث کردنتون یه حالت خاص داره به این صورت که مدام از این شاخه به اون شاخه عوض میکنید و فقط برتری برند مورد علاقه تون رو تکرار میکنید...(کاری که در بحث با مهرداد عزیز هم همین الآن انجام دادین)
Arthas_02
07-05-2011, 19:47
من میگم!:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5 ::5::5::5::5:
امیدوارم چشم شما اختلاف 7 برابری را تشخیص بده:27::27::27:
شما اول برو ببین 30BIT COOLER یعنی چی؟ بعد ببین 24 BIT =?
کیفیت رنگ =تعداد قابل نمایش رنگ
و ربطی به قدرت و...نداره فقط 2400 هم بود بسه و حتی عقب تر که اطلاعی ندارم و..
شما هنوز ]بلد نیستی بحث کنی و بحث کردن با شما فایده نداره
شما اول برو ببین 30BIT COOLER یعنی چی؟ بعد ببین 24 BIT =? شما میدونی ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
millad1388
07-05-2011, 19:56
پس حرف شما مدرکه!(از این به بعدبه جای Tomshardware و سورس های دیگه لینک پروفایل شما رو پای مطلب ها میزارم)
شما بگو از کجا عکس بگیریم من Nvidia دارم.
مگه من ادعایی کردم؟! من میگم: شما که میگی ATI فلان هست یه منبع براش بهمون بده! کار سختیه؟!
باز هم ادعا های سلیقه ای و کاملا فنبوی گونه...
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
در ضمن شما بحث کردنتون یه حالت خاص داره به این صورت که مدام از این شاخه به اون شاخه عوض میکنید و فقط برتری برند مورد علاقه تون رو تکرار میکنید...(کاری که در بحث با مهرداد عزیز هم همین الآن انجام دادین)
شما یک عکس با تنظیمات پیشفرض گرافیک از NVIDIA و یکدونه هم از ATI\AMD بگذارید ...تفاوت از زمین هست تا آسمان منبع هم تو همین فروم بود الان پیدا نمیکنم با تست همه چی حله!
شما یک عکس با تنظیمات پیشفرض گرافیک از NVIDIA و یکدونه هم از ATI\AMD بگذارید ...تفاوت از زمین هست تا آسمان منبع هم تو همین فروم بود الان پیدا نمیکنم با تست همه چی حله!
این عکس خوبه؟!:
بعدش اون موقع شما فرق این عکس که من بعدا بگیرم رو روی مانیتور خودت چه طوری میخوای متوجه بشی؟
Dj_aghamajid
07-05-2011, 20:32
تاپیک به کجا کشیده؟!!!!:19: به به به!!!!:2:
تاره های AMD بود نه؟:18:
این حرفا چیه که کیفیت رنگ ATI و Nvidia با هم فرق داره! من بیش از 10 مدل از هر دو رو روی یک مانیتور امتحان کردم! نمیدنم شاید مشکل از چشم من بود؟
مجید جان والا این دوستمون این گفته رو همه جا تکرار میکنه... گفتم دیگه این دفعه بحث به پایان برسه!(حالا ممکنه ما اشتباه میکنیم و Nvidia توانایی مقابله با AMD رو نداره!)
-----------------------------
بفرما این از کارت من:(Nvidia Geforce GTX 570)
لینک اصلی این عکس هم در پست قبلی من هست دوستانی که AMD/ATI دارن لطف کنن یه Print Screen بزارن ببینیم چی میشه!
Dj_aghamajid
07-05-2011, 20:48
فکر کنم داره دنبال این میگرده!
میگه تفاوتش توی بعضی از بازیهاست! نه همه جا! این جوری شاید!!! چه عرض کنم ! باید دو سیستم کامل بقل هم بزاریم که همه چیزشون یکی باشه و فقط گرافیک ها شون از دو شرکت باشه! تو گیم های مختلف با هم مقایسه بشن تا بشه نتیجه گیری کلی کرد! نه اینکه تفاوتش از زمین تا آسمونه!
Dj_aghamajid
07-05-2011, 21:01
البته این موضوع رو من فکرکنم حدود 2 سال پیش شنیده بودم که nvidia رفته بود سروصدا کرده بود که ati جزئیات تصویر بازیها رو کم میکنه تا فریم بیشتری بدست بیاره که همون موقع نمیدونم جواب همدیگه رو دادند و سرو صداش خوابید!
اکه دوست دارین این بحث رو ادامه بدبن بهتره به آدرس همون تاپیک در پست 415 مراجعه کنید!
ممنون
میگه تفاوتش توی بعضی از بازیهاست! نه همه جا! این جوری شاید!!! چه عرض کنم ! باید دو سیستم کامل بقل هم بزاریم که همه چیزشون یکی باشه و فقط گرافیک ها شون از دو شرکت باشه! تو گیم های مختلف با هم مقایسه بشن تا بشه نتیجه گیری کلی کرد! نه اینکه تفاوتش از زمین تا آسمونه!
ایشون در مورد تعداد رنگ میگه...
اکه دوست دارین این بحث رو ادامه بدبن بهتره به آدرس همون تاپیک در پست 415 مراجعه کنید!
به نظر من هم این بهتره!
موفق باشید.
pashangparsi6
08-05-2011, 14:17
دوستان گرامی این پردازنده های تازه ی AMD روی درگاه های AM3+ سوار می شه یا مادبردهای تازه ای نیاز داره؟ چند وات هستند این پردازنده ها؟
Dj_aghamajid
08-05-2011, 15:45
دوستان گرامی این پردازنده های تازه ی AMD روی درگاه های AM3+ سوار می شه یا مادبردهای تازه ای نیاز داره؟ چند وات هستند این پردازنده ها؟
منظورت phenum ii یا buuldozer بود؟
در هر صورت فعلا نمیشه با قاطعیت نظر داد ولی این چیزی که مشخصه سوکت AM3+ برای سری بولدوزر طراحی شده ولی باید پردازنده های سوکت AM3 بهش بخورن اما برعکسش هنوز مشخص نیس!
کلا بیشتر سی پی یو های این دو نسل 80 تا 140 وات مصرف دارن!
بیشتر 95 و 125!
Arthas_02
08-05-2011, 17:02
من هم 5870 دارم عکس بزارم ؟ ؟ ؟ ؟
Dj_aghamajid
08-05-2011, 17:11
من هم 5870 دارم عکس بزارم ؟ ؟ ؟ ؟
بحث منتقل شده به :
اولین تست از سی پی یو 8 هسته ای بلدوزر
با این قدرت خارقالعاده باید با سندی بریج وداع گفت
امیدوارم که تصویر فیک نباشد
Dj_aghamajid
12-05-2011, 16:26
مقایسه پردازنده های سری A از (AMD (APU و پردازنده های سندی بریج روی گرافیک آنبرد IGP از INTEL
برتری با پردازنده های جدید AMD هست اما هنوز جا برای رشد این فناوری زیاده
مصرف انرژی و گرمای کمتر و کارایی مناسب از ویژگی های این پردازنده ها هست! در ضمن A8 چهار هسته ای هستند!
سری جدید پردازنده های AMD که به سری A معروف شده در ماه آینده (JUNE) وارد بازار خواهند شد!
جزئیات بیشتر خبر:
Dj_aghamajid
12-05-2011, 17:06
دقیقا مشخص نیست که عکس فیک هست یانه! خیلیها میگن درسته و خیلی دیگر برعکس!
بنظر درست میاد جایی مشکلی نمیبینم!
اینم اصل عکس:
اما میگن اختلاف فرکانس 2.8 و 3.8 به دلیل توربو بوست هست!
دقیقا مشخص نیست که عکس فیک هست یانه! خیلیها میگن درسته و خیلی دیگر برعکس!
بنظر درست میاد جایی مشکلی نمیبینم!
اینم اصل عکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما میگن اختلاف فرکانس 2.8 و 3.8 به دلیل توربو بوست هست!
اره یه جنجالی به پا شده
تو یه سایت نوشته بود با گیگابایت مکاتبه شده و تایید نکرده
تست wprime 1024m حتی از 990 core i7 هم قویتر هست!
اره قبلا گفته شده بود که قابلیت توربوی قوی داره
ولی فرکانس ht یکم مشکوک می زنه
کلا به نظرم فیک هست ولی قدرت بلدوزر باید تو همین مایه ها باشه
Dj_aghamajid
13-05-2011, 10:26
اینها هم چند تا دیگه از این سری عکس ها، که مشکوکه!
ess_1362
13-05-2011, 11:12
چیزی که مشخص هست این سری قدرت زیادی داره و از مهندسی پیشرفته استفاده می کنه
ضمن اینکه انویدیا هم این موضوع را متوجه شده و مجوز SLI را برای بردهای سری 990 صادر کرده
این که رقیب دیرینه و دشمن سرسخت AMD حاضر به صدور مجوز SLI برای چیپ 990 بشه یعنی برآورد کرده که این سری قدرت زیادی داره و طرفداران زیادی را بخودش جلب می کنه
shabe.saket
13-05-2011, 12:14
بچه ها یه سوال داشتم ازتون.
یه توضیح مختصر درباره قضیه ادغام انویدیا و اینتل و ادغام ATI و AMD میخواستم.
یعنی الان واحد گرافیک به داخل CPU منتقل شده؟
یعنی الان CPU های جدید، نیازی به کارت گرافیک ندارند؟
فرق این قضیه با گرافیک آنبرد مادربرد چیه؟
ess_1362
13-05-2011, 19:45
یه توضیح مختصر درباره قضیه ادغام انویدیا و اینتل و ادغام ATI و AMD میخواستم.
همچین موردی نداریم
فقط ATI بوسیله AMD خریداری شده و از این به بعد کارت های گرافیک با نام AMD عرضه خواهند شد
ضمن اینکه اینتل برنامه ای برای خرید انویدیا نداره و انویدیا هم علاقه برای زیر مجموعه اینتل قرار گرفتن نداره
یعنی الان واحد گرافیک به داخل CPU منتقل شده؟
بله
یعنی الان CPU های جدید، نیازی به کارت گرافیک ندارند؟
بله برای کاربری عادی نیازی به کارت گرفیک نیست
فرق این قضیه با گرافیک آنبرد مادربرد چیه؟
فقط می تونم بگم کاهش مصرف انرژی
TREASURES
14-05-2011, 18:40
اره یه جنجالی به پا شده
تو یه سایت نوشته بود با گیگابایت مکاتبه شده و تایید نکرده
تست wprime 1024m حتی از 990 core i7 هم قویتر هست!
اره قبلا گفته شده بود که قابلیت توربوی قوی داره
ولی فرکانس ht یکم مشکوک می زنه
کلا به نظرم فیک هست ولی قدرت بلدوزر باید تو همین مایه ها باشه
سلام
فرکانس ht درسته چون ورژن بعدی ht 3.1 هست که فرکانسی معادل 3200 mhz داره!
مهمترین چیزی که در این سی پی یو اتفاق افتاده تغییراتی اساسی در واحد fpu ممیز شناور هست که کارایی سی پی یو رو در واحد محاسبه بالاتر برده
مهمترین چیزی که در این سی پی یو اتفاق افتاده تغییراتی اساسی در واحد fpu ممیز شناور هست که کارایی سی پی یو رو در واحد محاسبه بالاتر برده
مهرداد جان اگه یه کم گسترده تر بهش بپردازین ممنون میشم... دقیقا چه تغییراتی اجرا شده؟
saeed_nimroo
17-05-2011, 12:39
یه سوال داشتم این پردازنده های جدید قابلیت ساپورت شدن باکدوم مین هارو دارند؟
TREASURES
17-05-2011, 13:05
رویو از X4 980 BE AMD:
Dj_aghamajid
17-05-2011, 13:36
رویو از X4 980 BE AMD:
عملا یک مهره سوخته هست!
نیومده مجبور شدن با بقیه پردازنده ها کاهش قیمت بهش بدن!
افزایش کارایی هم که بسیار ناچیزه!
کلا 955 نسبت به این خیلی بصرفه تره!
عملا یک مهره سوخته هست!
نیومده مجبور شدن با بقیه پردازنده ها کاهش قیمت بهش بدن!
افزایش کارایی هم که بسیار ناچیزه!
کلا 955 نسبت به این خیلی بصرفه تره!
دقیقآ همینطوره.
955 رو با یکم اور میشه براحتی تبدیلش کرد به 980 . من برام این سوال پیش اومده که واقعآ AMD چرا این کار رو میکنه؟؟؟؟؟
من برام این سوال پیش اومده که واقعآ AMD چرا این کار رو میکنه؟؟؟؟؟
تلاش هایی برای حفظ بازار تا موقع عرضه Zambezi ها.
تلاش هایی برای حفظ بازار تا موقع عرضه Zambezi ها.
مرسی.بهتره جای این تلاشهای بیخود یه مقدار سرعتش رو ببره بالا و زودتر نسل جدید CPU هاش رو بده بیرون وگرنه تا چند وقته دیگه اینتل نابودش میکنه.:31:
millad1388
18-05-2011, 09:14
کلا AMDپردازنده هایش را با ضرر میفروشد:18:
دلیل=همه میدانیم که عامل اصلی قیمت پردازنده و هر چیپ سیلیکونی سطح DIE آن است و AMD سطح DIE خیلی بیشتری نسبت به همرده اینتل دارد و برای از دست ندادن بازار زیر قیمت تمام شده پردازنده میفروشد
حالا سود هم از کارتهای گرافیک AMD تامین میشود و جالبه که تو گرافیک AMD سطح DIE خیلی پایینتر از رقیبش NVIDIA است پس GPU AMD برای این شرکت خیلی ارزانتر از رقیب تمام میشود و هر وقت AMD اراده کند میتوناد تا 70 درصد قیمتهایش را تو گرافیک پایین بیاورد
ممکنه بگید چرا این کار یعنی سود گرافیک را پایین نمیآورد؟چون اونوقت چطوری ضرر پردازنده جبران شود و دیگر اینکه AMD سعی میکند قیمتهایش تو بخش گرافیک با رقیبش یکی در بیایدمثل
6950= ر560TIکه از نظر قیمت (در خارج از ایران )و کارایی با هم برابرند :5:
مهرداد جان اگه یه کم گسترده تر بهش بپردازین ممنون میشم... دقیقا چه تغییراتی اجرا شده؟
عدد ممیز شناور
Flouting Point
این عدد نشون دهنده ی میزان توانایی پردازنده تو انجام عملیات های پیچیده ی ریاضی مثل توابع و مثلثات و ریشه یابی هست.
کلا هر عمل ریاضی غیر از چهار عمل اصلی و ریشه ی دوم عدد!!
قدیم ، CPU ها یه قسمت جدا واسه ی این واحد داشتند الان دیگه در هم ادغام شدند.
خب مسلمه که هر چه این مقدار بیشتر باشه توانایی محاسبات توسط CPU بیشتر میشه!
آقا یه سوال می کنم نخندینا :دی
( حیطه ی دانش من در مورد سخت افزار زیر خط فقر هست ! )
میشه در مورد چیپست های AMD هم بگید ؟
الان چیا هست تو بازار ؟
از کجا میتونم اطلاعاتی در موردشون گیر بیارم ؟
ازبس از اینتل تبلیغ میشه که همه ی سازندگان مادربرد و روزنامه ها ( در ایران البته! ) همش اسم چیپستهای اینتل رو میارند و همش اسمای H55 - P55-P67 و غیره رو میشنوم و اطلاعاتشون رو میخونم ولی اصلااااا هییییچ خبری از چیپ های AMD نیست !!!
آقا یه سوال می کنم نخندینا :دی
( حیطه ی دانش من در مورد سخت افزار زیر خط فقر هست ! )
میشه در مورد چیپست های AMD هم بگید ؟
الان چیا هست تو بازار ؟
از کجا میتونم اطلاعاتی در موردشون گیر بیارم ؟
ازبس از اینتل تبلیغ میشه که همه ی سازندگان مادربرد و روزنامه ها ( در ایران البته! ) همش اسم چیپستهای اینتل رو میارند و همش اسمای H55 - P55-P67 و غیره رو میشنوم و اطلاعاتشون رو میخونم ولی اصلااااا هییییچ خبری از چیپ های AMD نیست !!!
خب واسه اینه که AMD هنوز نسل جدیدش رو معرفی نکرده.
آخرین چیپ هاش همون 890FX امثالهم هستند ...
ولی در آینده ی نزدیک با معرفی CPU های نسل جدیدش حتما از چیپست های جدیدش هم خواهیم شنید!
خب واسه اینه که AMD هنوز نسل جدیدش رو معرفی نکرده.
آخرین چیپ هاش همون 890FX امثالهم هستند ...
ولی در آینده ی نزدیک با معرفی CPU های نسل جدیدش حتما از چیپست های جدیدش هم خواهیم شنید!
سلام.
در مورد همین قدیمیا میشه یه توضیحی بدین ؟
ممنون:40:
سلام.
در مورد همین قدیمیا میشه یه توضیحی بدین ؟
ممنون:40:
عمده ترین تغییر AMD در چیپست های چند فصل اخیر معرفی سوکت AM3+ بود ،
توی این نوع تعداد پین ها به 942 پین رسید.
تا جایی که یادمه هر پرش تکنولوژیکی در CPU های AMD با اضافه شدن یک پین مشخص میشد!!
مثلا 939 پین واسه اتلون های اولیه بود که جایگزین 748 های قدیمی شده بودند.
بعد از اون به ترتیب شد 940 . 941 و حالا هم 942 *!! :27:
* : به نقل از دانشنامه ی آزاد - ویکی پدیا
HyperTransport 3
این تکنولوژی که انحصار AMD هم هست و تا مدت ها Intel در کف این معماری بود در ورژن 3 دیگه کولاک کرد!
تا جایی که فرکانس داخلی رو تا 3.6 گیگاهرتز بالا برد ...
اونم زمانی که Intel تازه داشت به زور معماری جدیدی طراحی میکرد تا به 2000 مگاهرتز ورژن دوم همین تکنولوژی برسه!
Supported RAM Speed 1333 MHz
این هم جزو آخرین تغییرات پایه ی چیپ های AMD بود!
پشتیبانی از رم های DDR3 با کلاک استاندارد 1333
البته ورژن های مخصوصی هم تولید شده که این مقدار رو تا 1600 هم برده اما خب اون ها آور شده است.
USB 3.0
این هم که دیگه توضیح نمیخواد!
جزو آخرین تغییرا بوده!
حالا اگه چیز خاصی مد نظرتونه بگید بلکه بشه بهتر راهنمایی کرد.
ممنون بابت راهنماییها.
مد نظر من دقیقا اینه :
یه مادربرد برای 955 با این مشخصات :
USB3
SATA3
داشتن حداقل 4 تا PCI چون کارت زیاد نصب میشه روش !
گرافیک آنبرد ( اگر بود. اگرم نبود مشکلی نیست )
DDR3 ساپرت بشههههه
سیستم میخواد 24 ساعته روشن باشه!
کم مصرف ( حالا نیمه مصرفم باشه قبوله :27:)
و
دیگه
همه ی تکنلوژیهای روز رو داشته باشه
قیمتتتتتتتتتتت، زیر 180 :18:
برندش هم یه چیز معتبر :27: ( به مادربرد رسیدیم !)
Dj_aghamajid
20-05-2011, 19:09
ممنون بابت راهنماییها.
مد نظر من دقیقا اینه :
یه مادربرد برای 955 با این مشخصات :
USB3
SATA3
DDR3 ساپرت بشههههه
کم مصرف ( حالا نیمه مصرفم باشه قبوله :27:)
و
دیگه
قیمتتتتتتتتتتت، زیر 180 :18:
برندش هم یه چیز معتبر :27: ( به مادربرد رسیدیم !)
شما بهتره این سوال رو در قسمت مشاوره سخت افزار مطرح کنید!
لطفا نظم تا پیک رو بهم نزنید!
ممنون!
سلام.
ببخشید هدفم برهم زدن نظم نبود.
بحث به اینجا رسید.
سوالم رو دوباره به شکلی صحیح می پرسم، برای موارد بالا، چه چیپستی رو توصیه می کنید ؟
موراد :
برای 955
USB3
SATA3
DDR3 ساپرت بشههههه
کم مصرف ( حالا نیمه مصرفم باشه قبوله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
دیگه
قیمتتتتتتتتتتت مادربردش، زیر 180 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم اصلا سوالم درسته یا نه!؟
ولی آیا برای انتخاب چیپست، اصلا این مواردی که من میگم لازمه ؟
سلام دوستان
یک بنچمارک دیگه از بلدوزر و نمایش قدرت خارقالعاده اون!!
یک تصویر دیگه از تست بلدوزر این بار با نرم افزار 3dmark که تو کل سایت های دنیا پخش شده..
سی پی یو 8 هسته ای fx-8110 در فرکانس 3800 تونسته با فیزیک روشن بیش از 80000 امتیاز کسب کنه که یک چیز فوق تصور هست!!! بسیار قوی تر از 2600k و حتی 980x !!!
جالب اینکه ابن سی پی یو رو با مادربورد 870 msi تست کرده
و یه خبر بهتر اینکه amd قیمت سی پی یو های جدیدش رو اعلام کرد و قیمت ها بسیار مناسب هستند و این سی پی یو مورد تست رو تنها با 290$ می شه خریداری کرد اگر این تصویر واقعیت داشته باشه باید با سی پی یو های گرون قیمت اینتل وداع گفت !!
لیست قیمت
salar_khan
21-05-2011, 11:38
امیدوارم وقتی عرضه شدن نا امیدمون نکن.
راستشو بخواید تو گرافیک سری 6000 که نا امید شدم چون انتظار بیشتری داشتم.
در نهایت بازم باید صبر کرد تا وارد بازار بشن.:40:
TREASURES
21-05-2011, 14:01
وای اگه اون قیمت و بنچ ها درست باشه ...... اینتل به دیار باقی میشتابد :18::27:
حالا یه بنچ دیگه هست واسه سرور ها:
این قیمتا راسته ؟
یعنی وایسم تا این بلدوزر بیاد ؟
یه سوال، بعد از عرضه ی جهانی، چقدر طول میکشه وارد ایران بشه ؟
و
بعد از وارد شدن، چقدر قیمتش با بازار جهانی فرق داره ؟
( قبلا تو مدل های دیگه چقدر بوده ؟ )
TREASURES
21-05-2011, 14:47
این قیمتا راسته ؟
یعنی وایسم تا این بلدوزر بیاد ؟
یه سوال، بعد از عرضه ی جهانی، چقدر طول میکشه وارد ایران بشه ؟
و
بعد از وارد شدن، چقدر قیمتش با بازار جهانی فرق داره ؟
( قبلا تو مدل های دیگه چقدر بوده ؟ )
سلام
اگه این قیمت ها راست باشه وجدانا ارزش داره بخرید!
فکر نکنم زیاد طول بکشه! چند روز نهایتا!
10 15 % شاید بکشن روش (حدودی گفتم).........
mehdi_47
21-05-2011, 19:47
سلام
سری جدید CPU منتشر نشد ؟ منظورم بولدوزر هست
TREASURES
21-05-2011, 19:51
سلام
سری جدید CPU منتشر نشد ؟ منظورم بولدوزر هست
نه دوست عزیز 2-3 ماه دیگه ایشالا
نه دوست عزیز 2-3 ماه دیگه ایشالا
البته تاریخ معریفیش 11 june هست و احتمالا یک ماه بعدش توی ایران هم میاد چون نمایندگی رسمی تو ایران داره
بی صبرانه منتظریم
نمایندگی رسمی AMD تو ایران کیه ؟
چیپستهای جدید AMD کی میاد ؟
حدود قیمتاشون چقدره ؟ ( قیمت مادربرداشون )
نماینده رسمی amd شرکت ماتریس هست
چیپست های جدید هم تا چند روز دیگه تو بازارن اگه تا حالا نیومده باشه
البته الان یه سری مادربورد am3+ وارد بازار جهانی شده ولی با چیپ 890fx مثل asrock 890fx delux 5
قیمت این مادربورد 180$ هست
کلا قیمتها بستگی به شرکت سازنده داره که فکر کنم غول ترین مادبورد am3+ رو شرکت asus با corsshair بزنه
البته همین asus هم چند مادربورد زیر 100$ با am3+ زده
چه سایت کج و کوله ای داره !
یه سوال :
955 رو با چه مدل از اینتل میشه مقایسه کرد ؟
اگر لطف کنید بنچ مارک ها و تست ها و قیمتها رو بگذاری ممنون میشم.
( من هنوز تو اینتل با ای ام دی موندم !)
بودلوزر اگر بیاد با چی مقایسه میشه ؟
یه سوال :
نمیشه دقیق مقایسه کرد اما تقریبآ با Core i5 650 تو یه سطحه.955 هم الان حدود 150 تومنه.برای بنچ مارک هم یه سرچ تو اینترنت بکنی کلی بنچمارک هست.بولدوزر هم طبق مطالبی که صحتش هم تایید نشده از همه اینتل ها قویتره.اما تا نیاد مشخص نمیشه.
یه سوال :
ویرایش شد!!!
TREASURES
23-05-2011, 11:32
یه سوال :
شما از طریق این لینک میتونید سی پی یو ها رو COMPARE کنید!
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
بولدوزر تاریخ رسمیی برای ارائه نداره ؟
بولدوزر تاریخ رسمیی برای ارائه نداره ؟
مثل اینکه شهریور عرضه بشه هنوز معلوم نیست
happyfeat
27-05-2011, 16:09
مثل اینکه شهریور عرضه بشه هنوز معلوم نیست
تاریخ رو نمایی از این پردازنده ها 7 june هستش در نمایشگاه کامپیوتکس یعنی چند روز دیگه
تاریخ عرضه جهانی هم اواخر خرداد
منبع :
Dj_aghamajid
27-05-2011, 17:27
سری G از APU ها AMD بسیار کم مصرف و بدون فن !
ای پردازنده های کوچولو مصرفی بین 5.5 تا 6.4 وات دارن و بسیار کوچک هستد و مساحتشون 361mm² هست!
Dj_aghamajid
27-05-2011, 21:50
جزئیات بیشتر از APU های AMD , بولدوزر
TREASURES
28-05-2011, 13:33
سلام
یه عکس دیگه هست که 3 سی پی یو ی 1100 و 950 و bulldozer رو نشون میده البته قیلتره :13:
Dj_aghamajid
28-05-2011, 18:43
سلام
یه عکس دیگه هست که 3 سی پی یو ی 1100 و 950 و bulldozer رو نشون میده البته قیلتره :13:
این عکس به نوعی تخیلیه! چون الان دیگه اینجور تبلیغات فقط برای بعضی از بچه ها جواب میده نه ما جوونای عاقل و بالغ!
نمودار باید اعداد و ارقام و موضوع مشخص داشته باشه! کیلویی نیست که!
happyfeat
28-05-2011, 20:24
این عکس به نوعی تخیلیه! چون الان دیگه اینجور تبلیغات فقط برای بعضی از بچه ها جواب میده نه ما جوونای عاقل و بالغ!
نمودار باید اعداد و ارقام و موضوع مشخص داشته باشه! کیلویی نیست که!
تا وقتی که این پردازندها به صورت رسمی رو نمایی نشوند نمیشه هیچ نظر قطعی رو این سری از پردازنده ها داد و به به تستهای غیر معتبر و تایید نشده اکتفا کرد
تا رونمایی این پردازنده ها در نمایشگاه کامپیوتکس چیز زیادی نمونده و باید حدود 4 روز صبر کرد اگه اشتباه نکنم
میشه یکی این عکس رو برای من تفسیر کنه
اینا یعنی چی ؟
اینا یعنی چی ؟
سلام
کجاش رو متوجه نمیشی رفیق؟
ستون سبز رنگ آمار ریز مدل های سری جدید AMD هست که قراره وارد بازار بشه از پایین به بالا قدرتمند تر میشه.
ستون آبی رنگ هم ریز مدل های سری حال حاضر Intel هست.
خط چین ها هم که از وسط هر دو رنگ گذشته نشون میده که در چه دسته ی قیمتی هستند.
اگه دقت کنی قیمت ها رو به صورت عمودی در سمت چپ میبینی.
اون فلش هم منظورش اینه که سری A6 پرازنده های AMD در واقع،
برای رقابت با سری زیر 500 دلار پردازنده های Core i3 عرضه شده ...
که احتمالا با کاهش قیمت های فصلی منطقی تر هم میشه این چارتی که ارائه دادند ...
ممنون.
به نام خداوندی که هر چه میکشیم از اوســـت!:27: باحاله
قیمتا....:18:
یعنی سری 4 که همون 4 هسته ای هاست 500 دلاره !!!!
500 دلاااار ؟ زیاد نیست ؟
ای بابا. این QUAD CORE یعنی چی ؟
OCTO CORE یعنی چی ؟
DUAL CORE یعنی چی ؟؟ :41:
و
این سری های لیانو هم با بلدوزیر میاد ؟ یا الان هست ؟
اگر هست قیمتاشون ( به ریاااد ) چنده ؟
اگر نه، کی میاد ؟ :19:
happyfeat
29-05-2011, 15:12
ممنون.
به نام خداوندی که هر چه میکشیم از اوســـت!:27: باحاله
قیمتا....:18:
یعنی سری 4 که همون 4 هسته ای هاست 500 دلاره !!!!
500 دلاااار ؟ زیاد نیست ؟
ای بابا. این QUAD CORE یعنی چی ؟
OCTO CORE یعنی چی ؟
DUAL CORE یعنی چی ؟؟ :41:
و
این سری های لیانو هم با بلدوزیر میاد ؟ یا الان هست ؟
اگر هست قیمتاشون ( به ریاااد ) چنده ؟
اگر نه، کی میاد ؟ :19:
quad یعنی 4 هسته ای
octa هم یعنی 8 هسته ای
dual هم 2 هسته ای
مدل 8130 که 8 هسته ای هست 290 دلار قمت خواهد داشت
بولدوزر 2 روز دیگه تو نمایشگاه کامپیوتکس رو نمایی مشه:20:
salar_khan
29-05-2011, 16:19
یعنی 2 روز دیگه چشم ما به جمال این بولدوزر روشن میشه.:18:
در تاریخ 2 june ساعت 16 تا 16.25 amd می خواد از محصولاتش رو نمایی کنه
happyfeat
30-05-2011, 15:23
پردازنده های AMD Bulldozer باز با تاخیر مواجه خواهد شد:41::41::18:
گویا عرضه این پردازنده ها تا سپتامبر 2011 به تاخیر افتاده:18:
دلیل این تاخیر هم طبق گفته این سایت ها مشکلات موجود در پرفرمانس این پردازنده ها اعلام شده
پردازنده های AMD Bulldozer باز با تاخیر مواجه خواهد شد:41::41::18:
گویا عرضه این پردازنده ها تا سپتامبر 2011 به تاخیر افتاده:18:
دلیل این تاخیر هم طبق گفته این سایت ها مشکلات موجود در پرفرمانس این پردازنده ها اعلام شده
من که گفتم به این زودیا نمیاد :31:
Dj_aghamajid
03-06-2011, 14:41
پردازنده E-450 از سری Brazos محصول جدید AMD
اندک زمانی پس از عرضه E-350 حالا AMD محصول جدید خود رو معرفی کرد!
کلاک پردازنده Ghz 1.65 خواهد بود و از رم DDR3 1600 پشتیبانی میکنه!
این پردازنده بر خلاف فنوم X6 ها و بوادوزر از قابلیت Turbo Boost پشتیبانی نمیکنه!
این دقیقا چیه ؟؟
برد لپتاپ ؟؟
یکمی توضیح لطفا....
Dj_aghamajid
04-06-2011, 21:09
جزئیات بیشتر از APU های AMD , بولدوزر
این دقیقا چیه ؟؟
برد لپتاپ ؟؟
یکمی توضیح لطفا....
اگه به عکس بالا دقت کنی مشخصه که سری E مخصوص لپتاپ و نتبوک و موبایل های هوشمند سبک و باریک و کامپیوتر های رومیزی کوچک هست!
سلام
سایت تامزهاردویر یه مطلب جالبی در مورد پردازنده های بلدوزر قرار داده.
با این عنوان :
The 990FX Chipset Arrives : AMD And SLI Rise Again
طی این مطلب هم یه جورایی به تاخیر این پردازنده ها و چیپست هاشون اشاره کرده.
چیپست جدید AMD هم همونظور که میدونید 990FX هست،
توی این مقاله "کریس آنجلینی" نویسنده ی سایت گفته : چیپست 990 برخلاف گفته ی مسئولان همون 890 هست!!
منتها یه کمی تغییر جزئی داشته برای پشتیبانی بهتر از بلدوزر ها!!
همچنین گفته : برای پردازنده های جدید باید مادربوردی داشت که AM3+ رو ساپورت کنه،
یعنی تعداد پین هاش 942 تا باشه ...
باز هم طعنه ای که نویسنده میزنه به AMD در مورد نبود مادربورد های مبتنی بر چیپ 990 و آماده نبودن CPU هست!
شکل : نشان دهنده ی سوکت های جدید AMD هست که به زودی جایگزین قبلی ها میشن.
در ادامه ی مقاله هم به موضوع اصلی مطلب میپردازه.
این که پشتیبانی از SLi برای AMD اصلا معقول هست یا نه؟!
و یه مقایسه ی نه چندادن عادلانه! [به خاطر نبود CPU های جدید AMD البته!] در پایان داره که جالبه ...
Dj_aghamajid
07-06-2011, 19:10
بولدوزر در نمایشگاه E3 رونمایی شد!
جزئیات جدید از این پردازنده:
فقط به دماش نگاه کنید!
Dj_aghamajid
07-06-2011, 21:10
ادامه عکس های بولدوزر
happyfeat
07-06-2011, 22:26
:18:آیا تست و بنچ مارکی هم از این پردازنده ها منتشر شده ؟ ؟
یه سایتی حدودا یک ماه پیش! حدس زنده بود پکیج های AMD این شکلی باشه!
آلمانی بود سایته ... منتها خبر فارسی اش رو ته یه سایتی خوندم.
انگار به حقیقت پیوسته اون مطلب!
دقیقا همین شکلی توصیف کرده بود پکیج های AMD رو!
shabe.saket
08-06-2011, 12:46
فقط میشه گفت WOW!!!
:31:.........
میشه یکی اون جدول بالا رو تشریح کنه ؟
این همه سی پی یو چیه تو تصویر ؟
دماشون ؟؟؟؟؟
و غیره!
millad1388
08-06-2011, 18:57
:18:آیا تست و بنچ مارکی هم از این پردازنده ها منتشر شده ؟ ؟
ادامه عکس های بولدوزر
فقط میشه گفت WOW!!!
:31:.........
همانطور که میبینید(بر اساس عکس ) amd گفته یک 8 هسته ایی با قیمت 320 دلاری بیش از 2 برابر phenom IIx6 1100t قدرت داره:18:یعنی مغادل یک 12 هسته ای:18:یعنی اندازه پردازنده سرور:18:با این دمای پایین چه شود:21:دیگه 6 هسته اینتل رفت تو زباله:27:حالا کی میره 1000 دلار پول بدهند به اینتل:27:
همانطور که میبینید(بر اساس عکس ) amd گفته یک 8 هسته ایی با قیمت 320 دلاری بیش از 2 برابر phenom IIx6 1100t قدرت دارهیعنی مغادل یک 12 هسته اییعنی اندازه پردازنده سروربا این دمای پایین چه شوددیگه 6 هسته اینتل رفت تو زبالهحالا کی میره 1000 دلار پول بدهند به اینتل
بله!
بلدوزر قراره دقیقا از روی CPU های اشرافی اینتل رد بشه! :27:
Dj_aghamajid
09-06-2011, 11:55
بله!
بلدوزر قراره دقیقا از روی CPU های اشرافی اینتل رد بشه! :27:
زیاد هم به این موضوع امیدوار نباشین!
نمیدونم میدونید سوکت جدید اینتل به نام LGA2011 داره میاد و دوباره برتری با اینتل خواهد بود! احتمالا 3 ماهه دیگه!
نکته دیگه هم درباره سی پی یو اینه که نمیشه 2 سری پردازنده که از نظر زمان طراحی و تکنولوژی با هم متفاوتند رو با هم مقایسه کنیم! مثلا سندی بریج کی طراحی شده و بولدوزر همینطور؟
ولی اگه هر دو همزمان تولید میشدن میشد اونا رو با هم مقایسه کرد!
نمیدونم میدونید سوکت جدید اینتل به نام LGA2011 داره میاد و دوباره برتری با اینتل خواهد بود! احتمالا 3 ماهه دیگه!
نکته دیگه هم درباره سی پی یو اینه که نمیشه 2 سری پردازنده که از نظر زمان طراحی و تکنولوژی با هم متفاوتند رو با هم مقایسه کنیم! مثلا سندی بریج کی طراحی شده و بولدوزر همینطور؟
شما اصلا اگه بخوای اینطوری حساب کنی کل مقایسه میره زیر سوال.
اینتل چند ساله داره روی تراشه ها کار میکنه؟
AMD چند ساله؟
سرمایه ی این چقدره و اون چقدره؟
این چند صد هزار کارمند داره اون چند صد تا؟
عجب !
همین هم که با این تاخیر داره رقابت میکنه خیلی خوبه!
الان به نظرم Intel داره از یه سری اصول ناجوانمردانه استفاده میکنه!
در شرایط خودش خیلی هم خوبه ... حتی از Intel پویاتره به نظرم ...
alborz_k
09-06-2011, 14:05
باید منتظر موند تا این پردازنده ها عرضه بشن ، و بعد در محدوده ی قیمتشون ، با نزدیک ترین رقیب مقایسه بشن . هنوز اطلاعات دقیقی در مورد کارایی پردازنده و همینوطر تاریخ عرضه دقیق مطرح نشده که بخوایم نظر مطمئنی بدیم .
millad1388
09-06-2011, 16:26
:21:اتفاقا از روی اون هم رد میشه:21:کدوم پردازندشو با 320 دلار میده؟:27:
:18:عحیبترین و در عین خال غیر منطقی ترین حرفی بود که تو عمرم شنیدم:18:هر پردازشگری را با هر پردازشگر دیگر میشه مقایسه کرد به 2 شزط
اول=دارای محدوده قیمت یکسان باشند
دوم=دارای محدوده کارایی یکسان باشند
در ضمن زمان عرضه مهمه نه زمان تولید
سلام دوستان من میخوام سیستم amd جمع کنم یکی از اشناها که یه خورده حالیش هست میگه صبر کن amd داره cpu جدید به اسم بولدوزر میده بیرون اونو بخر ............... حالا یه سوال به نظر شما ارزش داره صبر کنم ؟؟؟؟ ایا تو اجرای بازی عین i7 قدرت داره ؟؟؟
سلام دوستان من میخوام سیستم amd جمع کنم یکی از اشناها که یه خورده حالیش هست میگه صبر کن amd داره cpu جدید به اسم بولدوزر میده بیرون اونو بخر ............... حالا یه سوال به نظر شما ارزش داره صبر کنم ؟؟؟؟ ایا تو اجرای بازی عین i7 قدرت داره ؟؟؟
بله ارزش داره دوست من حتما صبر کنید
الان مادربوردی هست که این cpu رو ساپورت کنه ؟؟؟
Dj_aghamajid
09-06-2011, 22:32
شما اصلا اگه بخوای اینطوری حساب کنی کل مقایسه میره زیر سوال.
اینتل چند ساله داره روی تراشه ها کار میکنه؟
AMD چند ساله؟
سرمایه ی این چقدره و اون چقدره؟
این چند صد هزار کارمند داره اون چند صد تا؟
عجب !
همین هم که با این تاخیر داره رقابت میکنه خیلی خوبه!
الان به نظرم Intel داره از یه سری اصول ناجوانمردانه استفاده میکنه!
در شرایط خودش خیلی هم خوبه ... حتی از Intel پویاتره به نظرم ...
ببین دوست من، در بازار هر کی حرفی برای گفتن داشته باشه میاد ورقابت میکنه! ربطی هم به سابقه و تعداد کارمند وسرمایه نداره!
من خودم از طرفدارهای AMD هستم! AMD اصلا هم عقب نیست فقط برنامه کاریش جوریه که روی بازار ارزان قیمت ومیان قیمت سرمایه گذاری میکنه! اما منظور من از حرفام این بود که شما چجوری خودتو قانع میکنی که یک پردازنده 8 هسته ای رو با یک پردازنده 4 هسته با تکنولوژی 6 ماهه قبل مقایسه میکنی!
:21:اتفاقا از روی اون هم رد میشه:21:کدوم پردازندشو با 320 دلار میده؟:27:
:18:عحیبترین و در عین خال غیر منطقی ترین حرفی بود که تو عمرم شنیدم:18:هر پردازشگری را با هر پردازشگر دیگر میشه مقایسه کرد به 2 شزط
اول=دارای محدوده قیمت یکسان باشند
دوم=دارای محدوده کارایی یکسان باشند
در ضمن زمان عرضه مهمه نه زمان تولید
و اما شما!
الان شما چجوری متوجه شدی که از روی LGA2011 هم رد خواهد شد؟ اصلا بر اساس چی میگی مثلا سندی بریج رو شکست میده! شرکت AMD هنوز هیچ بنچمارک رسمی از بولدوزر ارائه نداده!
آقای با منطق؟!!!! منطقت اینه لابد! در ادامه معنی منطق رو هم بررسی خواهیم کرد!
قیمت پردازنده های سندی بریج چند دلاره؟
در آیند نزدیک پردازنده های IVY Bridge قراره جاشو بگیره و با همون قیمت! پس مطمئن باش اینتل دیگه برای رقابت هم که شده در این رده مجبوره قیمت ها رو کاهش بده! همانطور که در سری سندی بریج این کار رو کرد!
در مورد منطق باید بگم، منطق لزوما اونی نیست که ذهن و فکر شما به شما میگه، یعنی هر وقت شما نظری رو خلاف نظر خودت دیدی بگی بی منطقیه! عجیب ممکنه باشه! ولی برای اثبات بی منطقی باید تحقیق کرد واز روی مدرک صحبت کرد!
شما دوست عزیز بازهم نتونستی خودت رو کنترل کنی که از حد خودت خارج نشی!
به بقیه حرفات هم جواب نمیدم چون همشون غیر اصولی هستن! شما بهتره یکم درباره سلسله مراتب طراحی و ساخت پردازنده ها تحقیق کنی و بعد بیای بحث کنی!
salar_khan
10-06-2011, 08:50
اگه شایعه هایی که در مورد قیمت ، دما و پرفورمنسی بولدوزر وجود داره واقعیت داشته باشه اینتل باید به فکر کاهش قیمت اساسی باشه.
همونقدر که امیدوارم به AMD به همون مقدار نا امید هم هستم نمی دونم چرا همینطور زمان عرضه این سری cpu عقب می ندازه. ملت مردن بس صبر کردن:19:
moslem47
10-06-2011, 09:20
الان مادربوردی هست که این cpu رو ساپورت کنه ؟؟؟
اره هست ... بیشتر مادربوردهای با چیپست 890 با ابدیت ساپورت می کنند
Dj_aghamajid
10-06-2011, 12:31
اره هست ... بیشتر مادربوردهای با چیپست 890 با ابدیت ساپورت می کنند
برای این سوکت چیپ 990 رو طراحی کردن ولی از سرب 800 هم میتونه ساپورت کنه ولی چون هنوز بولدزر تو بازار نیومده نمیشه معایبش رو پیدا کرد ولی احتمالا به همان قدرت 990 اجرا نمیکنه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.