مشاهده نسخه کامل
: FIFA Manager 08
amir_rahmani
10-07-2008, 10:57
سلام.میخواستم اسم چند تا بازیکن جوان خوب را معرفی کنید برای ساختن تیم دومم.چون انرژی زیادی برای چهار جام نیاز دارم.
aguero , da silva , jo , anderson , messi , c.ronaldo
da silva , jo این ها را ندارم.بقیشون بجز اندرسون وaguero را در ترکیب دوم و رونالدو و مسی در ترکیب اول.فعلا شد 4 تا بازیکن برای تیم دوم.حالا 6 تایه دیگه میخواهم.در ضمن من میخواهم یکی از بازیکنانم را اخراج کنم.یعنی همه ی بازیکنان پیرم را ه قدرت بالا و چه قدرت پایین.باید چی کار کنم؟
Prince Kourosh
10-07-2008, 13:02
بازی خیلی باحالیه ولی خود فوتبال بهتره
jo این بازیکن را پیدا نکردم!!!سیلوا را خریدم خوبه و پیشنهاد میکنم raul garcia را هم بخرید.
سلام
من میخواهم این بازی رو دانلود کنم برای همین میخواستم
بدونم این بازی چطوری؟
که مثلا ایا فقط توی نوشته هاست یا فوتبال هم نشون میده یا بازی هم میکنی و....
ممنون
شما میتونی بازی هم بکنی.البته فقط برای یک نفر مثلا شما رونالدو را انتخاب میکنی و فقط با همون بازی میکنی.فوتبال هم نشون میده.
offlineinternet
11-07-2008, 11:38
aguero , da silva , jo , anderson , messi , c.ronaldo , Ramos García , Karim Benzema , Samir Nasri , Manuel Neuer , Francesc Fabregs , Theo Walcott , Micah Richards , Bastian Schwein , Per Mertesacker
aguero , da silva , jo , anderson , messi , c.ronaldo , Ramos García , Karim Benzema , Samir Nasri , Manuel Neuer , Francesc Fabregs , Theo Walcott , Micah Richards , Bastian Schwein , Per Mertesacker
دستت درد نکنه.فابریگس را دو سال هست که unavailable میزنه توی short list هم گذاشتمش ولی فاید نداره.من jo را پیدا نکردم.بابت بقیه هم دستت درد نکنه.یک مشکل دارم.یعنی این که بد بخت شدم.فقط قهرمان لیگ شدم .نتونستم جام باشگاه ها را از رم ببرم با بدشانسی.7 تا مستوم داشتم!!!!نمیدونم چرا.انرژی تیمم هم بالا بود .فقط بیمارستان ندارم.دارم میسازم.
از کمکتون ممنون.
شما میتونی بازی هم بکنی.البته فقط برای یک نفر مثلا شما رونالدو را انتخاب میکنی و فقط با همون بازی میکنی.فوتبال هم نشون میده.
1-سلام خیلی ممنون
2-فایل صفحه اول که بازی را اموزش میداد خراب شده کسی هست که دوباره
اون فایل رو اپلود کنه
سلام به همه مربیان بزرگ
یکی دو تا سوال داشتم:
در هنگام بازی شما سیستم پاسکاری تیمتون رو چگونه قرار میدید؟پاس کوتاه یا بلند،مستقیم یا ریسکی؟
وقتی موقع حرکت پا به توپ بازیکن حریف می چسبه به بازیکنی که تحت کنترل ماست،خیلی سخت میشه تغییر جهت داد یا پاس داد و توپ لو میره،برای رفع این مشکل چه باید کرد؟
چند تا سوال دیگه بود یادم نمی آد.
در ضمن از بخش Matt هم غافل نشید که تحلیل و آمار بسیار خوبی از بازیهای شما میده.
ممنون
amir_rahmani
12-07-2008, 10:09
jo این بازیکن را پیدا نکردم .
در زسکا مسکو هستش
در زسکا مسکو هستش
فکر نمیکنم به این بازیکن احتیاج داشته باشم.یک ترکیبی برای هر دو تیمم چیدم.!!!که هیچ کس جلو دارمون نیست.همش بازی کن های جوان ولی برای دفاع مرکزی دو بازیکن پیر دارم.نمیدونم بفروشمشون یا نه.puyol و ferdinand .شما چی میگید؟
سلام به همه مربیان بزرگ
یکی دو تا سوال داشتم:
در هنگام بازی شما سیستم پاسکاری تیمتون رو چگونه قرار میدید؟پاس کوتاه یا بلند،مستقیم یا ریسکی؟
وقتی موقع حرکت پا به توپ بازیکن حریف می چسبه به بازیکنی که تحت کنترل ماست،خیلی سخت میشه تغییر جهت داد یا پاس داد و توپ لو میره،برای رفع این مشکل چه باید کرد؟
چند تا سوال دیگه بود یادم نمی آد.
در ضمن از بخش Matt هم غافل نشید که تحلیل و آمار بسیار خوبی از بازیهای شما میده.
ممنون
اولاً که این دو تا سوال منو جواب بدین.
در ثانی RZ21 خوب ترکیبتو بگو ما هم استفاده کنیم(خسیس بازی در نیار)
mehdiporbaba
12-07-2008, 11:39
در جواب این سوال:در هنگام بازی شما سیستم پاسکاری تیمتون رو چگونه قرار میدید؟پاس کوتاه یا بلند،مستقیم یا ریسکی
شما بستگی به سبکی که دوست داری تیمت بازی کنه این مشخصه ها رو می تونی تغییر بدی در یک بازی مهم و تقریبه دفاعی پاس بلند و ریسکی برای ضده حمله مناسبه و تو بازی های هجومی کوتاه و مستقیم البته همیشه باید یه پلی میکینگ خوب داشته باشی تو تیمت تا بتونه وظیفه این کار رو بر عهده بگیره و تو هم اونرو سلکت کرده باشی
اولاً که این دو تا سوال منو جواب بدین.
در ثانی RZ21 خوب ترکیبتو بگو ما هم استفاده کنیم(خسیس بازی در نیار)
من برای تیم ملی یونان و منچستر هر دو پاس حدودا بلند و ریسکی.
جواب سوال دومت را نمیفهمم چی می گی.: دی
بازیکنای من و ترکیبم:
rooney:st
messi:lw
c.ronaldo:rw
kaka:am
pirlo:am
diego:dm
lahm:lb
ramos and puyol:cd
danial alves:rb
البته اون بازیکنایی که دوستمون هم گفت برای ترکیب دومم استفاده میکنم.
یه پلی میکینگ خوب داشته باشی تو تیمت تا بتونه وظیفه این کار رو بر عهده بگیره و تو هم اونرو سلکت کرده باشی
یک توضیحی میدی؟
H M R 0 0 7
12-07-2008, 16:59
castro &.bale . بازی کن های خوبی در دفاع هستن ودر حمله هم توانایی خوبی دارن که من به فهرست دوستان اضافه میکنم اگه بازم یادم اومد بهتون میگم.
H M R 0 0 7
12-07-2008, 17:26
دستت درد نکنه.فابریگس را دو سال هست که unavailable میزنه توی short list هم گذاشتمش ولی فاید نداره.من jo را پیدا نکردم.بابت بقیه هم دستت درد نکنه.یک مشکل دارم.یعنی این که بد بخت شدم.فقط قهرمان لیگ شدم .نتونستم جام باشگاه ها را از رم ببرم با بدشانسی.7 تا مستوم داشتم!!!!نمیدونم چرا.انرژی تیمم هم بالا بود .فقط بیمارستان ندارم.دارم میسازم.
از کمکتون ممنون.
دوستان مشکلunavailable برای خرید بازیکن های که باشگاهشون با باشگاه شما مشکل داره رو دارم حل میکنم ولی هنوز در مرحله ی اجراس .من هم خیلی خیلی فابرگاس رو دوست دارم ولی چون تو منچستر هستم ارسنال نمیفروشش. حالا میگم چکار کنید ( چرا زدتر به فکرم نرسید :19:)
برای حل مسله یه فکر به سرم زده رفتم یه player دیگه اضافه کردم(2 نفره کردم) می خوام با اون تیم فابرگاس و ... رو بخرم بعد بفروشم به منچستر تیم خودم :31: البته هنوز نتونستم چون بازیکن ها میگن سطح باشگاه پایین هستش و باید باشگاه صعود کنه و بیاد بالا البته با این کار میخوام با یه تیر دو هدف بزنم رفتم برای تیم دوم که add کردم ناتینگهام فارست رو گرفتم میخوام اون رو دوباره سطح اول انگلیس بیارم ولی شما میتونید برید یه تیم خوب رو یگیرید و راحت این کارو بکنید (البته بعد از این کار به راحتی میشه تیم رو ترک کرد و بازی رو 1 نفره کرد باید از منوی option گزینه ی retire رو بزنید )
توضیح درباره ی ناتینگهام فارست : (اگه برید جدول کل لیگ انگلیس رو ببینید اون جزو 10 تیم اول هستش البته با نصف بازی های ارسنال و لیورپول و منچستر .این تیم سال ها در سطح اول انگلیس بوده و حتی لیگ قهرمانان رو هم برای 1 یا فکر کنم 2 بار برده)
امید وارم مفید باشه .موفق باشید
سلام
من اموزش بازی رو میخوام کسی نداره البته فارسی
دوستان مشکلunavailable برای خرید بازیکن های که باشگاهشون با باشگاه شما مشکل داره رو دارم حل میکنم ولی هنوز در مرحله ی اجراس .من هم خیلی خیلی فابرگاس رو دوست دارم ولی چون تو منچستر هستم ارسنال نمیفروشش. حالا میگم چکار کنید ( چرا زدتر به فکرم نرسید :19:)
برای حل مسله یه فکر به سرم زده رفتم یه player دیگه اضافه کردم(2 نفره کردم) می خوام با اون تیم فابرگاس و ... رو بخرم بعد بفروشم به منچستر تیم خودم :31: البته هنوز نتونستم چون بازیکن ها میگن سطح باشگاه پایین هستش و باید باشگاه صعود کنه و بیاد بالا البته با این کار میخوام با یه تیر دو هدف بزنم رفتم برای تیم دوم که add کردم ناتینگهام فارست رو گرفتم میخوام اون رو دوباره سطح اول انگلیس بیارم ولی شما میتونید برید یه تیم خوب رو یگیرید و راحت این کارو بکنید (البته بعد از این کار به راحتی میشه تیم رو ترک کرد و بازی رو 1 نفره کرد باید از منوی option گزینه ی retire رو بزنید )
توضیح درباره ی ناتینگهام فارست : (اگه برید جدول کل لیگ انگلیس رو ببینید اون جزو 10 تیم اول هستش البته با نصف بازی های ارسنال و لیورپول و منچستر .این تیم سال ها در سطح اول انگلیس بوده و حتی لیگ قهرمانان رو هم برای 1 یا فکر کنم 2 بار برده)
این راه حل دردسر بزرگی داره.
من با باشگاه خودم به اندازه کافی مشکل دارم بعدش بیام و یک تیم دیگه هم برم.راه حله خوبیه ولی اگر یک راه حله ساده تری بود بهتر میشد.
ای کلک.دمت گرم راه خوبی بود
ببینم راهی سراغ داری که بشه الطیر رو از بازی AC آورد تو بازی FM؟با این فکری و نبوغی که شما دارید حتماً می تونید.
ممنون
بچه ها یه راهنمایی می خوام.
من دارم یه انجمن گفتگو راه میندازم برای fifamanager09 و fifa09 و شاید در اون صحبت از pes09 هم به میون بیاد.
می خوام شما راهنمایی کنید اسم این سایت(انجمن)چی باشه.
ممنون
amir_rahmani
13-07-2008, 10:56
بچه ها یه راهنمایی می خوام.
من دارم یه انجمن گفتگو راه میندازم برای fifamanager09 و fifa09 و شاید در اون صحبت از pes09 هم به میون بیاد.
می خوام شما راهنمایی کنید اسم این سایت(انجمن)چی باشه.
ممنون
فعلا نیازی نیست ما باید از مهر یا ابان شروع کنیم
amir_rahmani
13-07-2008, 11:00
نمیشه اگه بخوای بازیکن بگیری و بعد بفروشی حداقل باید چند ما از قرار داد اون بازیکن بگذره.
مگه الکی هستش:10:
راستی ناتینگهام فارست 2 بار قهرمان لیگ قهرمانان شده.
amir_rahmani
13-07-2008, 11:05
ای کلک.دمت گرم راه خوبی بود
ببینم راهی سراغ داری که بشه الطیر رو از بازی AC آورد تو بازی FM؟با این فکری و نبوغی که شما دارید حتماً می تونید.
ممنون
منظور شما چی هستش؟
یک توضیحی میدی؟
یعنی یک بازیکن بازی ساز (play maker) برای تیمت بخری :
مثل diego یا kaka.
نمیشه اگه بخوای بازیکن بگیری و بعد بفروشی حداقل باید چند ما از قرار داد اون بازیکن بگذره.
مگه الکی هستش:10:
راستی ناتینگهام فارست 2 بار قهرمان لیگ قهرمانان شده.
خوب میشه simulate رو فعال کرد(برای تیم دوم)تا سریعتر اون دو سه ماهی که شما میگی بگذره.درست نمی گم؟
amir_rahmani
13-07-2008, 11:09
خوب میشه simulate رو فعال کرد(برای تیم دوم)تا سریعتر اون دو سه ماهی که شما میگی بگذره.درست نمی گم؟
من که قبلا گفته بودم از simulate خوشم نمیاد.
اره حرفه شما هم درسته اما به خاطر یک بازیکن ارزش نداره.
درسته؟
هرچی شما بگی استاد.
منظورم از آوردن الطیر شوخی بیش نبود.آخه راه جالبی بود.
H M R 0 0 7
13-07-2008, 17:01
من که قبلا گفته بودم از simulate خوشم نمیاد.
اره حرفه شما هم درسته اما به خاطر یک بازیکن ارزش نداره.
درسته؟
البته بستگی به بازیکن داره فابرگاس که با 20 سال اون قدرت رو داره نمی شه ازش گذشت. تازه من میخوام جرارد و ریچارد و ولکات رو هم بخرم برا من که می ارزه شما رو نمی دونم.
یه سوال .:
پاتو وضعتش چه جوریاس خوبه بخرم اینده داره یا نه ؟ البته میخواستم بخرم ولی قانون work permit نمی زاره .
پاتو رو من تا حالا نتونستم بخرم !!!
H M R 0 0 7
14-07-2008, 01:00
می خواستم بدونم این work permit مخصوص انگلیس یا لیگ های دیگه هم این مشکل رو دارن؟
در مورد Pato هم نظز بدید . ممنون
سلام دوستان
من جدیدم
میخواستم بگم اگه نمیتونین بازیکنی رو بخرین،تیمش رو انتخاب کنین.بعد از طرف باشگاه اول به باشگاه دوم پیشنهاد خرید بدین.حتی مجانی!!!!.........بعد هم از طرف باشگاه دوم با پیشنهاد باشگاه اول موافقت کنید...............خودمم نفهمیدم چی گفتم...........
مثلا من کاکا و پیرلو رو مجانی از میلان خریدم....نه دستمزد میدم و نه پول خرید....اونم با قراردادهای 5 ساله!!!!!!!
:31::31::31::31: پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین......ضرر نداره.
amir_rahmani
14-07-2008, 10:53
می خواستم بدونم این work permit مخصوص انگلیس یا لیگ های دیگه هم این مشکل رو دارن؟
در مورد Pato هم نظز بدید . ممنون
سوال اول تون را نمی دونم ؟
اما الکساندر پاتو مفت هم نمی ارزد. به نظر من خوب نیست بازیکن از youth team خودت بیاری بهتره.
amir_rahmani
14-07-2008, 10:55
سلام دوستان
من جدیدم
میخواستم بگم اگه نمیتونین بازیکنی رو بخرین،تیمش رو انتخاب کنین.بعد از طرف باشگاه اول به باشگاه دوم پیشنهاد خرید بدین.حتی مجانی!!!!.........بعد هم از طرف باشگاه دوم با پیشنهاد باشگاه اول موافقت کنید...............خودمم نفهمیدم چی گفتم...........
مثلا من کاکا و پیرلو رو مجانی از میلان خریدم....نه دستمزد میدم و نه پول خرید....اونم با قراردادهای 5 ساله!!!!!!!
پیشنهاد خوبیه ولی من برای بعضی از باشگاه ها که امتحان کرده بودم قبلا می گفت ارزش این بازیکن بیشتر از این حرفها هستش و مفت نمی تونی بگیری البته بازیکنان لیگ انگلیس.
سلام دوستان
من جدیدم
میشه یه کمی توضیح بدی.منظورت اینه که دو تا پلیر داشته باشیم و با دو تا باشگاه مختلف؟
amir_rahmani
14-07-2008, 11:17
میشه یه کمی توضیح بدی.منظورت اینه که دو تا پلیر داشته باشیم و با دو تا باشگاه مختلف؟
بله درست فهمیدی.
اصلا این قانون چی هست؟
اصلا این قانون چی هست؟
قانون اجازه کار کردن در کشور انگلیس.
یعنی کسی که می خواد در فوتبال انگلیس مشغول باشه در حقیقت یک کارگر یا کارمند محسوب میشه و طبق قانون باید در سال چند تا(چند تا؟)بازی برای تیم ملی کشورش داشته باشه تا اجازه کار در انگلیس بهش بدن تا بتونه در یکی از باشگاههای انگلیس مشغول بشه.
فکر می کنم آندو تیموریان یا حسین کعبی این مشکل رو داشتن.
البته من خودم هم برای بازی در تیم منچستر انگلیس این مشکل رو داشتم تا اینکه از خواب پریدم و فهمیدم خواب دیدم منچستر منو می خواد(مزاحی بیش نبود)
موفق باشید
amir_rahmani
15-07-2008, 09:53
قانون اجازه کار کردن در کشور انگلیس.
یعنی کسی که می خواد در فوتبال انگلیس مشغول باشه در حقیقت یک کارگر یا کارمند محسوب میشه و طبق قانون باید در سال چند تا(چند تا؟)بازی برای تیم ملی کشورش داشته باشه تا اجازه کار در انگلیس بهش بدن تا بتونه در یکی از باشگاههای انگلیس مشغول بشه.
فکر می کنم آندو تیموریان یا حسین کعبی این مشکل رو داشتن.
البته من خودم هم برای بازی در تیم منچستر انگلیس این مشکل رو داشتم تا اینکه از خواب پریدم و فهمیدم خواب دیدم منچستر منو می خواد(مزاحی بیش نبود)
موفق باشید
گفتما چلسی هم این بامبول را برای من در اورد.
اخه منو به جای فرانک یا دروگبا میخواستند.(جدی می گم):2:
دقیقا...بعد از خرید بازیکن،میتونی از تیم دوم انصراف بدی....و اگه هم نتونستین بازیکنی رو بخرین میتونین مجانی به عنوان بازیکن قرضی ازش استفاده کنین.
مثلا من تیم منچستر یونایتد بودم ولی لمپارد رو با فقط با 3 میلیون از چلسی به مدت 1 سال قرض گرفتم....البته هر سال میشه این قرارداد رو تمدید کرد.:21:
من دنبال یک راهی برای غیر فعال کردن Unavalable هستم.حالا نمیدونم باید چی کار کنم.micah richards و fabregas این حالت را دارند.حتی یک پلیر دیگه هم وارد بازی کردم ولی باز هم زد unavailable.!!!چی کار کنم؟خدا را شکر یونان را به جام جهانی بردم و با یک گروه بسیار اسان افتادم.به امید صعود به مرحله ی یک هشتم.
H M R 0 0 7
16-07-2008, 17:19
من دنبال یک راهی برای غیر فعال کردن Unavalable هستم.حالا نمیدونم باید چی کار کنم.micah richards و fabregas این حالت را دارند.حتی یک پلیر دیگه هم وارد بازی کردم ولی باز هم زد unavailable.!!!چی کار کنم؟خدا را شکر یونان را به جام جهانی بردم و با یک گروه بسیار اسان افتادم.به امید صعود به مرحله ی یک هشتم.
ببین به باشگاهی که میگیری توجه کن چون بعضی باشگاه های باهم لج هستند و بازیکن به هم نمی دن.(مثل استقلال پیروزی خودمون)
mehdiporbaba
16-07-2008, 18:29
نمی دونم این چه کاریه آخه،بازی رو ذرست انجام بدین تقلب تو این بازی!!!!!!! من با بازیکن هایی که بالاترین سنش 23 ساله با آرسنال قهرمان لیگ برتر شدم اکثریت هم از جوانان اومدن
نمی دونم این چه کاریه آخه،بازی رو ذرست انجام بدین تقلب تو این بازی!!!!!!! من با بازیکن هایی که بالاترین سنش 23 ساله با آرسنال قهرمان لیگ برتر شدم اکثریت هم از جوانان اومدن
به خدا سخته با بازیکنهای جوون و ناشناس کار کرد.دروازه بانهای سطح پایین که عین آب خوردن گل می خورن.من الآن کان رو گذاشتم سر دروازه مگه گل می خوره این لعنتی.فکر کنم آخر فصل بهترین بازیکن لیگ بشه.
mehdiporbaba
17-07-2008, 10:16
به خدا سخته با بازیکنهای جوون و ناشناس کار کرد.دروازه بانهای سطح پایین که عین آب خوردن گل می خورن.من الآن کان رو گذاشتم سر دروازه مگه گل می خوره این لعنتی.فکر کنم آخر فصل بهترین بازیکن لیگ بشه.
اگه از ناحیه دروازه بان مشکل داری می تونی از یه سیستم دفاعی استفاده کنی من کل تیم رو به 3 دسته تو تمرینات تقسیم کردم دفاع و هافبک و حمله برای دفاع اکثریت حرکات سنگین و بدن سازی قرار دادم و برای بقیه هم بسته به شرایط تمرین گذاشتم الان بعد 5 فصل که یه بار سوم یه بار هم چهارم شدم الان 3 فصل بدون باخت اول میشم کسی از دفاع رد نمیشه لازم نیست همیشه قهرمان بشین مهم اینکه تیمتون عالی باشه:27:
ُسلام.من از کجا بفهمم که بازیکنانم در بازی 5 بازی قبل چه طوری بازی کرده اند؟خیلی مفیده برای داشتن دوتیم.
در قسمت Matt می تونی این اطلاعات و آمار بسیار دیگه ای از بازیکنات رو ببینی.برای ورود به این بخش موس را به سمت چپ صفحه بازی ببر تا یک منو ظاهر بشه.حالا از پایین اون منو Matt رو انتخاب کن.
در قسمت Matt می تونی این اطلاعات و آمار بسیار دیگه ای از بازیکنات رو ببینی.برای ورود به این بخش موس را به سمت چپ صفحه بازی ببر تا یک منو ظاهر بشه.حالا از پایین اون منو Matt رو انتخاب کن.
matt فایده نداره.چون بازی ها یی که روی 3dmatch آنجام دادی را فقط نمایش میگزاره.من میخواهم ببینم کدوم بازیکنانم در پنج بازی گذشته بهتر بازی کردند.
باید اون بازیکن رو بذاری تو لیست فروش....اون هم با قیمت خیلی پایین.هر باشگاه دیگه ای هم که خواست با اون قیمت پایین بخرتش،نفروشش...چون خودت مسئول خرید و فروش هستی:27::21::19:
آقا من تازه فهمیدم که مدیریت ، خیلی بیشتر از مربیگری حال میده.
یه مربی خوب استخدام کردم و خودم فقط پشت میز میشینم:21:
فقط به کارهای اقتصادی و ورزشگاه و کمپ و غیره میرسم.:31:
دیگه از شر تمرین دادن و هر بازی باختن راحت شدم:39:
پاتو رو من تا حالا نتونستم بخرم !!!
چیز زیادی رو از دست ندادی....:31:
من به شما چهار بازیکن رو پیشنهاد میکنم که هر کی بازی کرده میگه عالی هستن.قیمتشون هم خیلی بالا نیست.
1-bale(مدافع چپ)
2-van der vaart(هافبک میانی،بهترین بازی سازی که من دیدم:18:)
3-benthner(یه مهاجم خیلی جوون و آینده دار که مال آرسنال هستش.اولش شاید مهارتش خیلی بالا نباشه ولی من تو هر تیمی ازش استفاده کردم،خیلی زود پیشرفت کرده:38:)
4-miah richards (یه دفاع راست عالی که دیگه نیازی به تعریف نداره:8:)
البته بازیکن های دیگه ای مثل diego-van persi-pirlo و غیره هم بودن که قیمت هاشون خیلی بود...گفتم شاید بودجه ی دوستان نرسه.
البته anelka هم بازیکن خیلی خوبیه....ولی بازیش بگیر نگیر داره.....تو هر تیم یه عملکرد داره.شاید تو ده تا تیم ازش استفاده کردم ولی یا خیلی خوب بود و یا خیلی بد.
دوستان من یه پیشنهاد داشتم.:46:
یه نظر سنجی بذاریم و ببینیم که بهترین تیم و بهترین بازیکن ها از نظر بقیه چی بوده.
من هر چی گشتم همچین چیزی رو پیدا نکردم.
اول خودم شروع میکنم: بهترین بازیکن:cristiano ronaldo-roony-messi
بهترین تیم: یوونتوس و چلسی ...........البته پرسپولیس که جای خودش .:27:
بدترین خاطره: یه بار تو قسمت مذاکره برای خرید بازیکن بودم که دستم تکون خورد و قیمت طرف رو 100 میلیون دلار گذاشتم(اون موقع نفهمیدم..وقتی لیست گرونترین نقل و انتقال ها اومد فهمیدم)...در حالیکه 10 میلیون بیشتر نمی ارزید.آقا تا یه هفته حالم گرفته بود.حاصل 3 سال صرفه جویی ( از نون شبم زدم) رو با دست خودم به باد دادم....اون بازیکن هم اونقدر بد بازی کرد که با یه قیمت خیلی خیلی ارزون فروختمش تا دیگه چشمم بهش نیفته...
من تو کپنهاگن یا لامانگا اسپانیا (همون جایی که تیم ملی اردو داره) یا انگلیس که الان اسمش یادم نیست
یعنی نمیشه جای دیگه زد؟؟؟
شاید باید کمپ یا یه همچین چیزی بسازیم و بعد میتونیم اونجا تمرین کنیم.
من یک ماهی میشه بازیکنانم همنش مستوم میشن مسی 14 هفته و ک.رونالدو 4 هفته و لهم 3 هفته مستومن.چرا؟؟؟قدرت بدنیشون کمه؟؟باید چی کار کنم
تازه یک ماهی هم میشه که خیلی کارت زرد میگیرن.هر بازی 3الی 4 بازیکن محروم 3 بازیکن هم مستوم.چی موند؟؟؟؟چی کار کنم؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
برای مورد اولتون بهتره که چند تا دکتر و تیم پزشکی با level های بالا استخدام کنید.
برای سوال دومتون هم تمرین تکل کردن رو زیاد تمرین کنین تا بازیکن هاتون درست تکل کنن و کارت نگیرن.
چقدر دوستان فاشیست اینجا زیادن!!!!:31:
اگه حزب نازی داره تو ایران عضو گیری میکنه ما هم هستیم.:46:
نکنه اینجا قرارگاه مرکزی حزب هستش و ما خبر نداشتیم:21:
ُسلام.من از کجا بفهمم که بازیکنانم در بازی 5 بازی قبل چه طوری بازی کرده اند؟خیلی مفیده برای داشتن دوتیم.
یعنی چی؟؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
mehdiporbaba
17-07-2008, 16:45
چقدر دوستان فاشیست اینجا زیادن!!!!:31:
اگه حزب نازی داره تو ایران عضو گیری میکنه ما هم هستیم.:46:
نکنه اینجا قرارگاه مرکزی حزب هستش و ما خبر نداشتیم:21:
اگه خدا بخواد میشه
کسی می دونه چه جوری میشه یه آهنگ(team chants)ساخت ؟فولدرش تو قسمت سیوش هست یا حتی بنر یعنی کلا این ها باید با چه خصوصیاتی ساخته بشن مثلا mp3,wave یا چیز دیگه کسی بلده یا می تونه در بیاره خوبه اعلام کنه:21:
اگه خدا بخواد میشه
کسی می دونه چه جوری میشه یه آهنگ(team chants)ساخت ؟فولدرش تو قسمت سیوش هست یا حتی بنر یعنی کلا این ها باید با چه خصوصیاتی ساخته بشن مثلا mp3,wave یا چیز دیگه کسی بلده یا می تونه در بیاره خوبه اعلام کنه:21:
این(team chants) یعنی چی؟؟؟؟ مربوط به فیفا منیجر میشه؟؟؟
کسی میدونه که از چه فرمت هایی میشه برای آواتار استفاده کرد؟منظورم .jpg و اینجور چیزها هستش.من هر کاری می کنم نمیتونم آواتار بذارم...سایز عکس رو هم رعایت میکنم.
یعنی چی؟؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
یعنی میخواهم بفهمم که بازکنانم چه نمره ای را در بازی های گذشته به دست اورده اند!!!
باید اون بازیکن رو بذاری تو لیست فروش....اون هم با قیمت خیلی پایین.هر باشگاه دیگه ای هم که خواست با اون قیمت پایین بخرتش،نفروشش...چون خودت مسئول خرید و فروش هستی
منظورم خرید بازیکن هستش!!!!:
آقا من تازه فهمیدم که مدیریت ، خیلی بیشتر از مربیگری حال میده.
یه مربی خوب استخدام کردم و خودم فقط پشت میز میشینم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
فقط به کارهای اقتصادی و ورزشگاه و کمپ و غیره میرسم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
دیگه از شر تمرین دادن و هر بازی باختن راحت شدم
این جوری هیجان نداره.راستی چه طوری باید مدیر بشم و مربی بخرم:دی
mehdiporbaba
18-07-2008, 17:35
این(team chants) یعنی چی؟؟؟؟ مربوط به فیفا منیجر میشه؟؟؟
کسی میدونه که از چه فرمت هایی میشه برای آواتار استفاده کرد؟منظورم .jpg و اینجور چیزها هستش.من هر کاری می کنم نمیتونم آواتار بذارم...سایز عکس رو هم رعایت میکنم.
باید ار فرمت .bmp استفاده کنی 120*120
برای سوال اول برو تو ئای داکیومنت قسمت فییفا منیجر چند تا فلدر می بینی یکی بنر تیمته یکی هم سرود تیمت که تماشاگرا موقع بازی می خونن
یعنی میخواهم بفهمم که بازکنانم چه نمره ای را در بازی های گذشته به دست اورده اند!!!
منظورم خرید بازیکن هستش!!!!:
این جوری هیجان نداره.راستی چه طوری باید مدیر بشم و مربی بخرم:دی
در مورد قسمت اول:این که چه نمره ای رو بدست آوردند به هیچ دردی نمیخوره...فقط Level فعلی بازیکم مهمه.
مورد دوم: بعد از پایان مدت قرض،میتونین بهش پیشنهاد خرید بدین.که قیمت این قسمت هم دست خودتونه.(آخر فصل،یه صفحه ای میاد که درباره بازیکن قرضی یه چیزهایی نوشته.از اونجا باید اقدام کنید.)
قسمت سوم:خیلی حال میده...من فقط کارهای اقتصادی و ... رو انجام میدم..باید تو قسمت staff ،به جای اسم خودتون،اسم یکی از کمک مربی هاتون رو جایگزین کنید.ترجیحا اون مربی ای level بالاتری داره.)
من هم یه سوال داشتم: چه جوری میشه یه مربی با level بالای 10 استخدام کرد.برای من حداکثر،level شش دارن.)
و در آخر: چرا هیچکس به اون سوال نظر سنجی جواب نمیده؟؟؟ دوستان یه کم فعال تر باشن دیگه.!!!!
برای بالا بردن استقامت بازیکن در بازی چکار باید کرد؟یکی دو تا از بازیکنام تو همون نیمه اول جنازه میشن.
برای بالا بردن استقامت بازیکن در بازی چکار باید کرد؟یکی دو تا از بازیکنام تو همون نیمه اول جنازه میشن.
به نظر من یک assistant manager خوبی بگیر و تمرین ها را به اون بسپار.
آهان تازه یادم اومد.یه سوال مهم مهم مهم:
من سه تا کمک مربی دارم که یکیش برای دروازه بانهاست.تیمم رو گروه بندی کردم و هر گروه رو دادم به یکی از کمکهام و یک گروه هم دست خودم هست.حالا می خوام بدونم برنامه تمرینی همه گروهها رو هم خودم تنظیم کنم؟یا اینکه خود کمکهام این کار رو انجام میدن؟
(چگونگی بالا بردن استقامت بازیکن در بازی رو هم یادتون نره)
آهان تازه یادم اومد.یه سوال مهم مهم مهم:
من سه تا کمک مربی دارم که یکیش برای دروازه بانهاست.تیمم رو گروه بندی کردم و هر گروه رو دادم به یکی از کمکهام و یک گروه هم دست خودم هست.حالا می خوام بدونم برنامه تمرینی همه گروهها رو هم خودم تنظیم کنم؟یا اینکه خود کمکهام این کار رو انجام میدن؟
(چگونگی بالا بردن استقامت بازیکن در بازی رو هم یادتون نره)
من پیشنهاد میکنم که بدی دست کمکت.
در مورد استقامت بازیکنان باید فکر کنم fitness شان بالا باشه.
H M R 0 0 7
19-07-2008, 11:31
من پیشنهاد میکنم که بدی دست کمکت.
در مورد استقامت بازیکنان باید فکر کنم fitness شان بالا باشه.
استقامت به stamina ربط داره البته به انرژی بازیکن در قبل از بازی هم مربوط میشه .
من از طرز امتیاز دادن برای بازیکن ها خیلی بدم میاد تو یه بازی همهی موقعیت ها رو یه بازیکن از دست میده ولی اخرش یه گل میزنه 10 میگیره ولی یه بازیکن 3 تا پاس گل میده کلی پاس و تکل خوب و... ولی امتیازش میشه6
استقامت به stamina ربط داره البته به انرژی بازیکن در قبل از بازی هم مربوط میشه .
من از طرز امتیاز دادن برای بازیکن ها خیلی بدم میاد تو یه بازی همهی موقعیت ها رو یه بازیکن از دست میده ولی اخرش یه گل میزنه 10 میگیره ولی یه بازیکن 3 تا پاس گل میده کلی پاس و تکل خوب و... ولی امتیازش میشه6
موافقم.ولی شما پیشنهادی دارید؟
farhad_s5
20-07-2008, 03:05
دوستان اگه ميشه در مورد تمرين دادن يه مفدار توضيح بدين!!
چون من اصلا نميتونم قدرت تيمم رو در يه ضمينه مثلا تله ي آفسايد بالا ببرم در صورتي كه contain خودش ميره بالا!!
به نظرم سيستم تمرين 2007 راحتتر و قابل فهم تر بود!!
در مورد سرمايه گذاري هم اگه ميشه توضيح بدين كه كجا بايد بريم و چجور سرمايه گذاري بهتره؟
farhad_s5
20-07-2008, 03:20
منظورت از تاکتیک تیم کار گروهیه؟
خوب تمرین فشرده قرار بده.از کمکات بیشتر استفاده کن.تیمت رو برای تمرین گروه بندی کن و هر گروه رو بده به مربی که از نظر فنی مرتبط هست با گروهش.یعنی گروه دفاع رو بده به مربی که بیشتر کار دفاعی می کنه.
اگه منظورت از تاکتیک کار گروهیه تو تمرینات انواع پاس دادنها رو قرار بده.
موفق باشی
اين كار رو چطور انجام بديم؟:41:
V A H I D
20-07-2008, 03:32
شما نصفه شب هم بازی می کنی ؟؟؟
amir_rahmani
20-07-2008, 11:23
اين كار رو چطور انجام بديم؟:41:
توی قسمت تمرین یک کلمه ای است به نام group اون را بزنی حله.
دوستان اگه ميشه در مورد تمرين دادن يه مفدار توضيح بدين!!
چون من اصلا نميتونم قدرت تيمم رو در يه ضمينه مثلا تله ي آفسايد بالا ببرم در صورتي كه contain خودش ميره بالا!!
به نظرم سيستم تمرين 2007 راحتتر و قابل فهم تر بود!!
در مورد سرمايه گذاري هم اگه ميشه توضيح بدين كه كجا بايد بريم و چجور سرمايه گذاري بهتره؟
تمرینات را به بهترین دستیارتان واگذار کنید.
برای سرمایه گذاری هم invest کنید.
vahidrjb
20-07-2008, 12:23
من قصد نداشتم اين بازي رو بخرم ولي شما اينقدر باحال از اين بازي تعريف كرديد كه قلقلكم داد برم بازي رو بگيرم. دمتون گرم خدا كنه زود ياد بگيرم.
این یعنی چی؟راستی من لولم بالاتر از هفت نمیره؟
آقا وحید به جمع معتادین این بازی خوش آمدی.من متاهل کارمند تا ساعت یک میشینم پای این بازی و الآن تو اداره مثل چی خوابم میاد.
خدا آخر عاقبت مارو با این بازی ختم به خیر کنه.
H M R 0 0 7
20-07-2008, 14:18
میره یعنی باید بره . شما برو تو قسمت my career (اگه درست نوشتم) اونجا نوشته چند امتیاز دیگه میخوای.با هر پیروزی 20 امتیاز میگیری ولی مثلا اگه لیگ قهرمانان رو ببری حدود 2000 شاید بیشتر امتیاز میگیری
کسی میدونه برای لول هشت چند امتیاز باید بگیری؟هر کس میدونه تمام لول ها را بنویسه کارمون راحت بشه:دی
farhad_s5
20-07-2008, 14:51
شما نصفه شب هم بازی می کنی ؟؟؟
نصف شب نه:41: بلكه سحرگاهان:18:(ساعت 4 تا 6 صبح):27::10:
farhad_s5
20-07-2008, 14:53
توی قسمت تمرین یک کلمه ای است به نام group اون را بزنی حله.
تمرینات را به بهترین دستیارتان واگذار کنید.
مرسي دوست عزيز:10: گروه بندي كردم!
خب اين سرمايه گذاري كه من كردم ننوشته تو چه زمينه اي هست فقط مقدار پولي كه سرمايه گذاري شده رو مي نويسه كه!!!!!!!!!!!:13:
amir_rahmani
20-07-2008, 21:45
مرسي دوست عزيز:10: گروه بندي كردم!
خب اين سرمايه گذاري كه من كردم ننوشته تو چه زمينه اي هست فقط مقدار پولي كه سرمايه گذاري شده رو مي نويسه كه!!!!!!!!!!!:13:
خواهش.
اره دیگه از این بیشتر انتظار نمیره.انشاا... منیجر 09
راستی من می خواهم برم به بورس ولی نمیره لطفا کمکم کنید.
amir_rahmani
20-07-2008, 21:54
یعنی این که پول خودتان را میذارید برای سرمایه گذاری و در اخر قرارداد سود و پول خود را دریافت می کنید.
یعنی این که پول خودتان را میذارید برای سرمایه گذاری و در اخر قرارداد سود و پول خود را دریافت می کنید.
خوب.به ما هم یاد بدید!!!!باید چی کار کنم؟
vahidrjb
21-07-2008, 08:35
من بالاخره ديشب بازي رو نصب كردم و شروع كردم ولي تا بازي بالا اومد يه نيم شوك بهم دست داد: روي جلد dvd نوشته football manager08 اولش گفتم مهم نيست با fifa manager يكيه ولي وقتي رفتم تو بازي ديدم كلا منو ها و طرز بازي با اون چيزي كه دوستمون توي صفحه اول گذاشته فرق داره (البته روش نوشته version 8.0 اين تاثير داره؟)
vahidrjb
21-07-2008, 08:36
من بالاخره ديشب بازي رو نصب كردم و شروع كردم ولي تا بازي بالا اومد يه نيم شوك:41: بهم دست داد: روي جلد dvd نوشته football manager08 اولش گفتم مهم نيست با fifa manager يكيه ولي وقتي رفتم تو بازي ديدم كلا منو ها و طرز بازي با اون چيزي كه دوستمون توي صفحه اول گذاشته فرق داره (البته روش نوشته version 8.0 اين تاثير داره؟)
شاید همون فوتبال منیجره!!!فوتبال منیجر با فیفا زمین تا اسمون فرق داره.من هم فوتبال منیجر دارم.ولی فیفا خیلی بهتره.برو فیفا منیجر بخر.
سلام
یکی دوتا سوال:
1-آیا در قسمت سرچ بازیکن،بازیکنهایی که Scout می تونه پیداشون کنه هم نمایش داده میشه؟
2-چگونه میشه بازیکنی که در قسمت سرچ پیدا کردیم و سنش به تیم جوانان می خوره رو در تیمهای جوانانمون بازی بدیم؟
amir_rahmani
21-07-2008, 12:52
سلام
یکی دوتا سوال:
1-آیا در قسمت سرچ بازیکن،بازیکنهایی که Scout می تونه پیداشون کنه هم نمایش داده میشه؟
2-چگونه میشه بازیکنی که در قسمت سرچ پیدا کردیم و سنش به تیم جوانان می خوره رو در تیمهای جوانانمون بازی بدیم؟
1-بله می تونی.
بازیکنی را که سرچ کردی نمی تونی به تیم جوانان بیاوری.
amir_rahmani
24-07-2008, 12:21
چه جوری میشه وارد بورس شد من همه تیکها را گرفته ام ولی میگه الان وقتش نیست.
یعنی چیییییییییییییی؟چرا بعضی از پستها پاک شده؟یعنی من اسپم داده بودم؟
L E G E N D
27-07-2008, 10:19
سلام دوستان:20:
من وقتي ميخوام از بازي خارج بشم و برم به منوي اول بازي و دوباره بازي رو لود كنم از بازي خارج ميشه و پيغام دونت سيو ميده. لطفا اگر كسي ميدونه بگه اشكال كار كجاست. من بازي رو پاك كردم و بازهم نصب كردم ولي هنوز هم همونجوريه. اصلا راهي هست كه بدون رفتن به منوي اصلي بازي رو لود كرد؟
amir_rahmani
27-07-2008, 11:07
سلام دوستان:20:
اصلا راهي هست كه بدون رفتن به منوي اصلي بازي رو لود كرد؟
نچ وجود نداره مگر اینکه از بازی با alt + f4 بیای بیرون.
L E G E N D
27-07-2008, 12:52
منظورت چيه نتونستي استفاده كني؟
نميدونم من الان دارم با توجه به انگليسيش ميزنم و بيشتر رمز ها هم جواب داده يه مثال هم تو توضيح هست[/quote]
سلام.:20:
اگه ميشه خودت بصورت فارسي دقيقا همونجور كه انجام دادي يكي يكي بگو تا بهتر بفهميم.:10:
مثلا براي زياد شدن سرعت بازيكنان يه مثال بزن.
متشكرم.
offlineinternet
28-07-2008, 13:47
لطفا دوستان مشکلات اساسی بازی رو بگید من چنتاشو میگم
1.فونت نوشته هاش خیلی کوچیکه و باعث آزار چشم در بازی کردن دراز مدت میشه
2. بعضی وفتا این پیغام دونت سنت واقعا حاله آدمو میگیره نمیدونم مشکل مال چیه شاید مال رمز پوله یا ماله پایین بودن سیستم:41:
3. مشکل اساسی این بازی هم نبودن اسامی واقعی بازیکنان باشگاهای ایرنه
4. نداشتن جام ملت های آسیا
5. و آخر اینکه نمیشه از اون اول بازی مربی تیم ملی ایران بشی
کسی نمیدونه تو شماره بعدی چه امکانات جدیدی هست
amir_rahmani
28-07-2008, 17:09
2. بعضی وفتا این پیغام دونت سنت واقعا حاله آدمو میگیره نمیدونم مشکل مال چیه شاید مال رمز پوله یا ماله پایین بودن سیستم:41:
تایید میشه ولی برای من هشدار do not sent را نمیده.
manager08
28-07-2008, 17:53
من کاری رو که گفتی انجام دادم اما نشد. چه کار کنم؟
L E G E N D
28-07-2008, 18:07
سلام به همه دوستان.:20:
1_ چرا وقتي در اديتور كارمون تموم شده و سيو ميكنيم و بعد تغييرات رو ميفرستيم به بازي به كشور اوكراين كه ميرسه گير ميكنه؟؟؟!!!
2_ چطوري ميشه درستش كرد اشكال از كجاست؟؟؟
3_ آيا غير از اوكراين رو بغيه تيمها هم گير ميكنه؟؟؟
4_ كي درست انجامش داده؟؟؟
لطفا كمك.
@_ اون دوستي كه گفته بود مينونيم آرم تيمها رو تغيير بديم و حتي ميشه تيم جديد با استاديو جديد درست كرد با يه فولدر جداگانه و .... يه همچين چيزايي!!! اصلا پوشه اي وجود نداره كه بشه آرمهارو توش پيدا كرد و تغيير داد و...
اون چيزي كه من تو آدرس آرمها تو اديتور گشتم اصلا فولدر نبود!!! يك فايل با پسوند Big. بود. يسري از اين فايلا تو پوشه اصلي بازي هست مثل: art_01.big ويا badges.big ويا config.big ويا big.idx و از اين قبيل.
5_ آيا ميدونيد چطور ميشه اينها رو اديت كرد؟؟؟ لطفا اصولي راهنمايي كنيد.:5:
متشكرم.:20:
دوست عزیز من از خود سایت فیفا منیجر امکانات جدید رو نقل قول می کنم:
ارنج و تاکتیکهای جدید:
1-در این شماره شما شاهد Formation های جدید و به روز(ذکر نشده چه نوعی) وو همچنین تاکتیکهای منطقه ای خواهید بود.
2-تمرینات اختصاصی جدید (Individual order)مانند شیوه های پاس دادن،نحوه جای گیری بهتر موقع سانتر و frequencyو ...
3-در قسمت Role شاهد Option های زیادتری مانند بازیساز و مهاجم هدف خواهیم بود.
3D Match
شما در این قسمت شاهد چهره های به روز و با کیفیت تری از بازیکنان خواهید بود.
در این شماره تماشاچیان از گرافیک بهتر و انیمیشن بهتری برخوردار هستند.
به نکته ای هم که به اون اشاره شده اینه که می شود یک استادیوم رو از پایه در عرض چند دقیقه درست کرد(اگه اینطور باشه خیلی جالبه ها)
من انگلیسیم زیاد خوب نیست :31: در ضمن حوصله معنی کردن ندارم:19:.اینجوری معنی کنم از بازی زده میشید.
برید به این آدرس خودتون فیض ببرید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو تا عکس از بازی Fifa Manager 2009:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عکس دوم دقت کنید.اطللاعات بسیار جالبی از بازیکن هدف و بازیساز و همچنین چگونگی بازیکردن تیم در اختیار قرار میده.هدر دادن وقت زیاد باشه یا کم،یا اینکه سانتر ارتفاعش چطور باشه.
1_ چرا وقتي در اديتور كارمون تموم شده و سيو ميكنيم و بعد تغييرات رو ميفرستيم به بازي به كشور اوكراين كه ميرسه گير ميكنه؟؟؟!!!
2_ چطوري ميشه درستش كرد اشكال از كجاست؟؟؟
3_ آيا غير از اوكراين رو بغيه تيمها هم گير ميكنه؟؟؟
4_ كي درست انجامش داده؟؟؟
لطفا كمك.
@_ اون دوستي كه گفته بود مينونيم آرم تيمها رو تغيير بديم و حتي ميشه تيم جديد با استاديو جديد درست كرد با يه فولدر جداگانه و .... يه همچين چيزايي!!! اصلا پوشه اي وجود نداره كه بشه آرمهارو توش پيدا كرد و تغيير داد و...
اون چيزي كه من تو آدرس آرمها تو اديتور گشتم اصلا فولدر نبود!!! يك فايل با پسوند Big. بود. يسري از اين فايلا تو پوشه اصلي بازي هست مثل: art_01.big ويا badges.big ويا config.big ويا big.idx و از اين قبيل.
5_ آيا ميدونيد چطور ميشه اينها رو اديت كرد؟؟؟ لطفا اصولي راهنمايي كنيد.:5:
متشكرم.:20:
منم همین مشکلو داشتم اما با راهنمایی یکی از دوستان حل شد:
وقتی که در ادیتور کارهایی که خواستی انجام دادی برو به کشور اوکراین یه تغییرات کوچیک هم در اون کشور(یا تیم ملی یا یکی دو تا باشگاه) ایجاد کن بعد سیو کن و ایمپورت.
بقیه موارد رو من نمی دونم.
L E G E N D
29-07-2008, 08:45
سلام
از دوست خوبمون keshish به خاطر جوابش ممنونم.
راستي من خودم يه كاري كردم كه اون مشكل برطرف شد نميدونم اتفاقي بود يا نه. من رفتم از سيو ها كپي گرفتم و اونها رو از پوشه مربوطه حذف كردم. بهد تغييرات اديتور رو دوباره فرستادم به بازي ايندفعه خيلي راحت انجام شد بدون هيچ خطايي.
آيا تغييرات اديتور در بازي كه شروع كردي و سيو كردي اعمال ميشه يعني بعد از لود كردن سيو مون اون تغييرات اعمال ميشن يا در بازي هاي جديد خودشو نشون ميده.
لطفا يكي بغيه سؤالاي بالا رو هم جواب بده.
متشكرم.
سلام
آيا تغييرات اديتور در بازي كه شروع كردي و سيو كردي اعمال ميشه يعني بعد از لود كردن سيو مون اون تغييرات اعمال ميشن يا در بازي هاي جديد خودشو نشون ميده.
نه باید بازی رو از ابتدا شروع کنی.
L E G E N D
29-07-2008, 12:03
سلام
من قبلا تو تيم ميدلزبرو انگليس گروههاي تمرينيم 3 گروه بود اما الان تو رئال مادريد 2 تا بيشتر نيست. بازيكنامم زيادن!
1_ چرا اينطوريه؟؟؟
2_ چطوري ميشه سه گروه بشن؟
3_ آيا ميشه براي هر گروه خودمدن بگيم كدام مربي بره تمرين بده؟ چطوري؟
لطفا به همراه سوالهاي قبليم زودتر جواب بديد.
متشكرم.
سلام
من قبلا تو تيم ميدلزبرو انگليس گروههاي تمرينيم 3 گروه بود اما الان تو رئال مادريد 2 تا بيشتر نيست. بازيكنامم زيادن!
1_ چرا اينطوريه؟؟؟
2_ چطوري ميشه سه گروه بشن؟
3_ آيا ميشه براي هر گروه خودمدن بگيم كدام مربي بره تمرين بده؟ چطوري؟
لطفا به همراه سوالهاي قبليم زودتر جواب بديد.
متشكرم.
جواب:
1-چون دوتا کمک مربی(به غیر از مربی دروازه بانها)بیشتر نداری.
2-یه کمک مربی دیگه استخدام کن.
3-نه متاسفانه حداقل منکه نتونستم اینکار رو بکنم.اگه می تونستیم خودمون بگیم فلان مربی بره تو فلان گروه خیلی خوب بود.
بروبکس لطفاً به سوالهای قبلیش زودتر جواب بدین.:31:
ممنون
amir_rahmani
29-07-2008, 14:15
بروبکس لطفاً به سوالهای قبلیش زودتر جواب بدین.:31:
ممنون
چه سوالی اگه میشه از اول مطرح کنید.
L E G E N D
29-07-2008, 16:06
چه سوالی اگه میشه از اول مطرح کنید.
سلام:20:
بترتيب صفحه و عنوان برات ميگم.مگه صفحه قبليارو دنبال نكردي؟!:5:
1_ ص34: اشكال در هنگام لود كردن بازي
2_ ص34: استفاده از تراينر بازي
3_ ص35: اشكال در بخش اديتور
جديد:
&1_ كلا از هر نوع دستيار چند تا ميتونيم تو تيم استخدام كنيم؟ (منظورم تمام موارد اعم از دكترها- بيزينسيها- مربيا و...)
&2_اون قسمتي كه دستيارا رو ميشه با علامتدار كردن تيك كنارشون احضار كرد غير از دستياراي استخدامي هستند يعني به جمع اونها اضافه ميشن؟ فكر كنم اسم بخشش Staf بود. چرا يكي رو كه انتخاب ميكني بغيه غير فعال ميشن؟ كلا دوستان يه توضيحي راجع به اين قسمت بدن.
&3_ استخدام دستيارها بر چه مبنايي باشه؟ بيشترين قيمت؟ بيشترين تجربه؟ نوع توانايي؟ يا چي؟
&4_ تو اديتور وقتي سن بازيكنان رو كم و زياد ميكردم عكسشون پاك ميشد(عكس اصليشون) آيا تو بازيم وقتي سنش تغيير ميكنه عكسشون پاك ميشه؟
&5_ اون دوستمون (حيف كه اسمش يادم رفته و حال گشتن صفحه هاي قبل رو براي پيدا كردنش ندارم و گر نه يك هواري سرش ميرفتم كه ديگه ما رو سر كار نذاره و بعدم جواب نده!:21::27: كه ميگفت ميشه عكسارو تغيير داد و عكس دلخواه رو جايگزين آرم يا هر چي ديگه كرد چرا جواب مارو نداد؟! من كه نه پوشه اي پيدا كردم كه بشه داخلش پوشه اي بانام تيم جديد دلخواه بشيه ساخت با استاديوم دلخواه و ...
و نه محل عكسا رو پيدا كردم كه بشه اونها رو تغيير داد!
لطفا دوستان بهتر راهنمايي كنن.:10:
متشكرم.:11:
L E G E N D
29-07-2008, 19:57
سلام
بازم كسي قبليا رو جواب نداده!
چندتا سئوال جديد:
1_ آيا كلوپهايي كه در كشورهاي مختلف ميسازيم بعدا ميشه تغيير داد يا خراب كرد يا به جاي اون كشور در كشور ديگه اي ايجاد كرد؟
2_ كدام كشورها براي پرورش بازيكنان خوب بهترين نتيجه رو ميدن؟ (تيم من رئال مادريد)
3_در مورد Stuf ها چي ميشه اونها رو اخراج كرد يا جايگزين كرد؟
متشكرم.
offlineinternet
29-07-2008, 22:52
سلام
بازم كسي قبليا رو جواب نداده!
چندتا سئوال جديد:
1_ آيا كلوپهايي كه در كشورهاي مختلف ميسازيم بعدا ميشه تغيير داد يا خراب كرد يا به جاي اون كشور در كشور ديگه اي ايجاد كرد؟
2_ كدام كشورها براي پرورش بازيكنان خوب بهترين نتيجه رو ميدن؟ (تيم من رئال مادريد)
3_در مورد Stuf ها چي ميشه اونها رو اخراج كرد يا جايگزين كرد؟
متشكرم.
1_ اگه کمپتو نخاستی بعد از ساخته شدنش میشه خراب کرد از همون اول لول 4 رو بساز:46:
2_هلند برزیل آرزانتین اسپانیا آلمان ایتالیا (به نظر من تو همه جا که فوتبالش معروفه از جمله کشور های اوروپایی کمپ بزار بعد بازیکنایی که لولشون از 65 به بالا رو بیار تو تیمت اگه میخوایی زود جواب بگیری)
3_اگه استافی رو نخاستی برو روش راست کلیک کن اخراجش کن به همین سادگی:27:
amir_rahmani
30-07-2008, 11:21
بترتيب صفحه و عنوان برات ميگم.مگه صفحه قبليارو دنبال نكردي؟!:5:
1_ ص34: اشكال در هنگام لود كردن بازي
2_ ص34: استفاده از تراينر بازي
3_ ص35: اشكال در بخش اديتور
جديد:
&1_ كلا از هر نوع دستيار چند تا ميتونيم تو تيم استخدام كنيم؟ (منظورم تمام موارد اعم از دكترها- بيزينسيها- مربيا و...)
&2_اون قسمتي كه دستيارا رو ميشه با علامتدار كردن تيك كنارشون احضار كرد غير از دستياراي استخدامي هستند يعني به جمع اونها اضافه ميشن؟ فكر كنم اسم بخشش Staf بود. چرا يكي رو كه انتخاب ميكني بغيه غير فعال ميشن؟ كلا دوستان يه توضيحي راجع به اين قسمت بدن.
&3_ استخدام دستيارها بر چه مبنايي باشه؟ بيشترين قيمت؟ بيشترين تجربه؟ نوع توانايي؟ يا چي؟
&4_ تو اديتور وقتي سن بازيكنان رو كم و زياد ميكردم عكسشون پاك ميشد(عكس اصليشون) آيا تو بازيم وقتي سنش تغيير ميكنه عكسشون پاك ميشه؟
&5_ اون دوستمون (حيف كه اسمش يادم رفته و حال گشتن صفحه هاي قبل رو براي پيدا كردنش ندارم و گر نه يك هواري سرش ميرفتم كه ديگه ما رو سر كار نذاره و بعدم جواب نده!:21::27: كه ميگفت ميشه عكسارو تغيير داد و عكس دلخواه رو جايگزين آرم يا هر چي ديگه كرد چرا جواب مارو نداد؟! من كه نه پوشه اي پيدا كردم كه بشه داخلش پوشه اي بانام تيم جديد دلخواه بشيه ساخت با استاديوم دلخواه و ...
و نه محل عكسا رو پيدا كردم كه بشه اونها رو تغيير داد!
لطفا دوستان بهتر راهنمايي كنن.:10:
متشكرم.:11:
درباره سه سوال بالا سوال 1 و 3 مشکل از خود بازی هست (سی دی یا دی وی دی بازی) برای من این مشکل را ندارد.
برای سوال 2 شما می توانید بازی را هک کنید و پولدار شوید ونیازی به ترینر نیست.
سوالات پایین:
1 - دستیار 2 تا دروازه بان 1 دکتر ها 1 scout هر چند تا ...
2 - یعنی شما ان شخص را رئیس ان تیم کاری انتخاب کرده اید.
3 -من خودم بر حسب نوع توانایی و بالاترین قیمت انتخاب می کنم
4 - خیر
5 - درست هست نمیشه تغییر داد.
اینم از راهنمایی کاری نداری؟
amir_rahmani
30-07-2008, 11:24
سلام
چندتا سئوال جديد:
متشكرم.
علاوه بر اون کشورهایی که دوستمون گفت کشورهایی از قبیل:
شیلی , تمامی کشورهای افریقایی , اسیایی هم ژاپن.
موفق باشید
L E G E N D
30-07-2008, 17:36
2 - یعنی شما ان شخص را رئیس ان تیم کاری انتخاب کرده اید.
اين چه مزيتي داره؟
چه كسي رئيس باشه بهتره؟
از راهنماييت متشكرم.:10:
aluminum
31-07-2008, 00:40
بابا شما هنوز دارید بازی می کنید
خیلی کارتون درسته
ما که وقت کم می اوردیم ولش کردم
البته دروغ چرا منتظر 2009 هستم
cescjoon
31-07-2008, 01:48
سلام دوستان
شما هم وقتی بازی رو بصورت 3d در زمین رئال نگاه میکنید کمی بازی کند میشه برای من که اینطور شده
L E G E N D
02-08-2008, 00:50
سلام دوستان
شما هم وقتی بازی رو بصورت 3d در زمین رئال نگاه میکنید کمی بازی کند میشه برای من که اینطور شده
سلام
تيم من رئال
نه من كه تمام بازيهام رو تو حالت 3D انجام ميدم اصلا چنين مشكلي ندارم.
شايد رم كم داري و گرنه سرعت سي پي يو پايين.
L E G E N D
02-08-2008, 11:36
سلام.
در قسمت اسكاتينگ بازيكناني كه پيشنهاد ميكنن سن بالايي دارن چطوري ميشه محدوده سني بازيكنان رو تعيين كرد؟
اون قسمتي كه سه نوع نرم افزار را براي اسكاتينگ معرفي ميكند (پايين سمت چپ قسمت اسكاتينگ) براي چيه؟ چه مزييتي داره؟
L E G E N D
02-08-2008, 12:32
سلام.
براي رشد بازيكنان جوان بهتر است آنها را در تيم اصلي تمرين داد يا آنها را به تيم ذخيره فرستاد؟
دروازه بانان جوان چطور؟
متشكرم.
L E G E N D
02-08-2008, 12:37
سلام.
چند سئوال ديگه يادم اومد.
1_ آيا وقتي تيم را براي تمرين به كمپهاي خارجي ميبريم تمام تيم به كمپ ميرود يا فقط تيم اصلي؟
2_ آيا ميشود براي ديگر تيمها به طور جداگانه كمپ گذاشت؟ چطوري؟
3_ چرا وقتي به بعضي كمپها ميرويم اتموسفر تيم پايين مياد؟
4_ اصلا اتمسفر تيم براي چيه يعني چي؟!
5_ آيا ميشود كمپهاي جديد در كشور ها و مناطق ديگر ايجاد كرد؟ كمپهاي پيشنهادي روي نقشه محدود اند!!!
متشكرم.
offlineinternet
02-08-2008, 15:54
سلام.
چند سئوال ديگه يادم اومد.
1_ آيا وقتي تيم را براي تمرين به كمپهاي خارجي ميبريم تمام تيم به كمپ ميرود يا فقط تيم اصلي؟
2_ آيا ميشود براي ديگر تيمها به طور جداگانه كمپ گذاشت؟ چطوري؟
3_ چرا وقتي به بعضي كمپها ميرويم اتموسفر تيم پايين مياد؟
4_ اصلا اتمسفر تيم براي چيه يعني چي؟!
5_ آيا ميشود كمپهاي جديد در كشور ها و مناطق ديگر ايجاد كرد؟ كمپهاي پيشنهادي روي نقشه محدود اند!!!
متشكرم.
.2.1.تیم اصلی تیم رزرو و تیم جوانان کمپهای جداگانه دارند
4. فکر نکنم بشه
L E G E N D
02-08-2008, 23:04
صفحه 86 يادتون رفت؟ كسي جواب نداد!!
با سلام
منظور از اتمسفر جو حاکم بر تیم هست.حالا شاید یه منطقه ای که برای تمرین انتخاب می کنید زیاد به مذاق بازیکنان خوش نیاد و اتمسفر تیم بیاد پایین.من در مواقعی که اتمسفر تیمم پایین بوده شاهد بودم تیم روان بازی نمی کنه و کار گروهی پایینه.
برای رشد بازیکنان جوان طبیعی به نظر نمی رسه اونها دائم تو تمرین بزرگسالان باشن(چون خودم این کار رو هنوز نکردم)ولی یادتون باشه برای بازیکنان تیمهای جوانان در صورت نیاز معلم درسی استخدام کنید.
اگه خودت رئیس باشی یه مزیت بزرگ داره اونهم اینه که بیا به مهدوی کیا برای قرارداد بستن مبلغ 1000000000000(در صورت داشتن پول)پیشنهاد بده،کسی نیست جلوت رو بگیره.
برای اسکاتینگ فکر نکنم بشه محدوده سنی اختیار کرد ولی میشه بعد از پیدا کردن بازیکنان اونها رو به صورت سنی(بزرگ یا کوچک)مرتب کرد.
اون نرم افزار هم اگه آخرین ورژن رو خرید کنید جستجوهای بهتری انجام می گیره.
L E G E N D
03-08-2008, 16:49
با سلام
برای اسکاتینگ فکر نکنم بشه محدوده سنی اختیار کرد ولی میشه بعد از پیدا کردن بازیکنان اونها رو به صورت سنی(بزرگ یا کوچک)مرتب کرد.
.
براي اسكاتينگ خودم يه راه پيدا كردم:
جلو هر اسكات سمت راست دوتا آيكن هست اوليش كه سطل آشغال كه در صورت كار با دومين آيكن فعال ميشه و كارش لغو دستور آيكن دومه.
اگر آيكن دومي رو انتخاب كنيد به شما چندتا انتخاب براي دستور دادن به اسكاتتون جهت جستجوي بهتر در هر منطقه و كشور دلخواه، هر گروه سني، هر پستي كه ميخواهيد، هر لول و قد و Foot و...؛ حتي ميتونيد بگيد بره و بازي كه شما انتخاب ميكنيد در هر كجاي جهان و در هر ليگ يا هر بازي تيمهاي ملي كه براتون مهمه ؛ بره و اون بازي رو براتون زير نظر بگيره تا اگه بازيكني خوب بود گزارش اون رو براتون بده تا اگه خواستيد انتخابش كنيد. حتي ميتونيد بگيد بازيهاي بازيكن خاصي رو كه شما انتخاب ميكنيد زير نظر بگيره.
خيلي جالب نه! راستي چون دقيقا يادم نبود منوهاش رو ننوشتم، اگه كسي نتونست درست پيدا كنه بگه تا بيشتر توضيح بدم. خيلي راحته كافي روي آيكني كه گفتم كليك كنيد و گزينه هاي هر منو رو بررسي كنيد. خيلي ساده ست.
در ضمن كسي ميدونه كلا چندتا اسكات ميشه استخدام كرد؟ تو ليست من فكر ميكنم كلا 6 يا 7 تا بيشتر نيست. با اينكه اسكاتهاي زيادي انتخاب كردم! چطوري ميشه بيشترشون كرد؟
لطفا سئوالات صفحه قبل رو هم جواب بديد.:10:
موفق باشيد.:46:
H M R 0 0 7
04-08-2008, 21:49
با سلام
منظور از اتمسفر جو حاکم بر تیم هست.حالا شاید یه منطقه ای که برای تمرین انتخاب می کنید زیاد به مذاق بازیکنان خوش نیاد و اتمسفر تیم بیاد پایین.من در مواقعی که اتمسفر تیمم پایین بوده شاهد بودم تیم روان بازی نمی کنه و کار گروهی پایینه.
برای رشد بازیکنان جوان طبیعی به نظر نمی رسه اونها دائم تو تمرین بزرگسالان باشن(چون خودم این کار رو هنوز نکردم)ولی یادتون باشه برای بازیکنان تیمهای جوانان در صورت نیاز معلم درسی استخدام کنید.
اگه خودت رئیس باشی یه مزیت بزرگ داره اونهم اینه که بیا به مهدوی کیا برای قرارداد بستن مبلغ 1000000000000(در صورت داشتن پول)پیشنهاد بده،کسی نیست جلوت رو بگیره.
برای اتمسفر اگه بازیکن ها زیاد تو کمپ باشن نارحت می شن چون از خانواده دور می مونن ولی من یه کار میکنم که جبران میشه اونم اینه که روز بعد از کمپ یه یه جشن برای بازیکن ها برنامه ریزی کن اتمسفر میره بالا.
در مورد رییس بودن اره از دست هییت مدیره راحتی هرچی دوست داشتی خرج میکنی من دروگبا رو جوری پیشنهاد دادم که توی همون هفته روزنامه sun نوشته بود دروگبا برای هر دقیقه 4780 دلار میگیره . :31:
سلام دوستان گل منيجري خودم من برگشتم اين چند روزي كه كامپيوترم خراب بود خيلي ناراحت بودم دلم واسه بازي تنگ شده بود.فعلا كه دوباري نصب كرديم و داريم با من سيتي حال ميكنيم
V A H I D
08-08-2008, 22:08
نمی دونم این معرفی شده یا نه !
نمی دونم این معرفی شده یا نه !
ببین تو صفحه مربوطه نوشته شده این database update فقط با پچ 2 کار می کنه و اگه پچ 2 نصب نشه کار نمیکنه.که متاسفانه پچ 2 روی اکثر نسخه های موجود در ایران نصب نمیشه.
درست می گم؟
V A H I D
09-08-2008, 08:59
اره فک کنم درست بگی !!!!!
amir_rahmani
10-08-2008, 18:08
برای اتمسفر اگه بازیکن ها زیاد تو کمپ باشن نارحت می شن چون از خانواده دور می مونن ولی من یه کار میکنم که جبران میشه اونم اینه که روز بعد از کمپ یه یه جشن برای بازیکن ها برنامه ریزی کن اتمسفر میره بالا.
بعضی اوقات که زیاد کمپ میرید دیگه جشن و پارتی هم جواب اتمسفر تیم را نمیده.
درسته؟
راستی تیم من تو بورس نمیره چی کار کنم؟
اصلا بورس خوب هستش یا نه؟
اصلا این قسمت بورس کجا هست؟
amir_rahmani
11-08-2008, 16:28
اصلا این قسمت بورس کجا هست؟
توی قسمتی که می تونی سرمایه گذاری کنی یا پول قرض بگیری.:10:
delusion
11-08-2008, 18:10
دوستان میشه کمی در مورد این بازی توضیح بدهند اصلا در این بازی شما چکار میکنی؟
چه تفاوتی با فیفا08 داره؟
ارزش خریدن داره؟
دوستان میشه کمی در مورد این بازی توضیح بدهند اصلا در این بازی شما چکار میکنی؟
چه تفاوتی با فیفا08 داره؟
ارزش خریدن داره؟
تو اين بازي شما روي تيمها مديريت ميكني با منيجر خود فيفا 08 خيلي فرق داره.شما بايد تمرينات را زير نظر بگيري،به فكر خريد و فروش بازيكن باشي،اسكاتها كمك مربيان و ..... استخدام كني،و خيلي كارهاي ديگه
اگه ميخواي الان اين بازي را بخري بهتره صبر كني چون تا آبان ماه fifa manager 09 مياد.
delusion
11-08-2008, 22:53
تو اين بازي شما روي تيمها مديريت ميكني با منيجر خود فيفا 08 خيلي فرق داره.شما بايد تمرينات را زير نظر بگيري،به فكر خريد و فروش بازيكن باشي،اسكاتها كمك مربيان و ..... استخدام كني،و خيلي كارهاي ديگه
اگه ميخواي الان اين بازي را بخري بهتره صبر كني چون تا آبان ماه fifa manager 09 مياد.
دمت گرم:11:
می خواستم همین را بپرسم که manger 09 کی میاد که خودت جواب دادی...
اون وقت تو این بازی شما مثل فوتبال fifa بازی هم میکنید یا کارتون در همانهایی که گفتید خلاصه میشه؟
دمت گرم:11:
می خواستم همین را بپرسم که manger 09 کی میاد که خودت جواب دادی...
اون وقت تو این بازی شما مثل فوتبال fifa بازی هم میکنید یا کارتون در همانهایی که گفتید خلاصه میشه؟
با اجازه آقا وحید:
بله تو این بازی میتونی جای یک بازیکن قرار بگیری و بازی کنی که به همین دلیل به نظر من این بازی واقعی ترین فوتبال موجود هست.در بازیهای دیگه مثل FIFA یا PES کنترل همه بازیکنان رو بر عهده داری و اون حس واقعی بودن در زمین به آدم دست نمیده ولی در این بازی خودت هستی و بیست و یک بازیکن دیگه.اگه هافبک باشی مجبوری بهترین پاسها رو بدی و اگه فوروارد باشی باید از موقعیت ها بهترین استفاده رو بکنی شاید تا چند دقیقه دیگه توپی به شما نرسه و تو همون زمان یه توپ بگیری و روی شما تکل برن و مصدوم بشی و باید بری بیرون.دیگه شما تو ترکیب نیستی و باید از روی نیمکت(پشت کامپیوتر) بازی رو ببینی.
نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟
delusion
12-08-2008, 18:00
با اجازه آقا وحید:
بله تو این بازی میتونی جای یک بازیکن قرار بگیری و بازی کنی که به همین دلیل به نظر من این بازی واقعی ترین فوتبال موجود هست.در بازیهای دیگه مثل FIFA یا PES کنترل همه بازیکنان رو بر عهده داری و اون حس واقعی بودن در زمین به آدم دست نمیده ولی در این بازی خودت هستی و بیست و یک بازیکن دیگه.اگه هافبک باشی مجبوری بهترین پاسها رو بدی و اگه فوروارد باشی باید از موقعیت ها بهترین استفاده رو بکنی شاید تا چند دقیقه دیگه توپی به شما نرسه و تو همون زمان یه توپ بگیری و روی شما تکل برن و مصدوم بشی و باید بری بیرون.دیگه شما تو ترکیب نیستی و باید از روی نیمکت(پشت کامپیوتر) بازی رو ببینی.
نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟
مر30....
خیلی خوب توضیح دادی.
من همیشه دنبال همچین فوتبالی بودم که به جای یک بازیکن باشم البته تو pes فکر کنم بشه فقط مسئولیت یک نفر را برعهده بگیری...
ناجور وسوسه شدم برم بازی را بگیرم امیدوارم manger09 هرچه زودتر بیاد.
V A H I D
12-08-2008, 18:05
البته خودت هم می تونی فوتبال بازی کنی ( منظورم همون کاراکتری که مربی هست مثل علی دایی :دی)
چند تا سوال:
1.با دارایی خودم میتونم وارد بورس شم یا با دارایی تیم؟
2. میخوام باشگاه بخرم در حد محلات...:31:یعنی پول ندارم فقط 50 میلیون!!!
البته بگم من قبلا با چیت بازی میکردم میلیاردر بودم اما اصلا حال نکردم ولی این 50 میلیون نون بازوی خودم هست...میخوام ببینم تیمی نیست تو این رنج قیمت باشه؟:31:
فعلا که دارم مدیریت میکم یعنی همه چی دست کمک مربی هستش!!!
با این روش تو فصل جدید لیگ قهرمانان & بوندسلیگا رو با دورتموند بردم...با سوئد هم نایب قهرمان دنیا شدم)
استعداد یابی و تیم پایم فوق العاده هستش جدیدا بازیکن های 19 ساله با لول 70 میان تو ترکیب 90-85 میرن بیرون بعد 2-3 فصل!!!(مخصوصا با scout خیلی حال میکنم بگردی بازیکن های فوق العاده ای پیدا میشه)
همه جو samir nasri گرفتتشون...:27:
این کمک مربی مونم که رحم نمیکنه با فیمت نجومی میندازه به تیم های دیگه...:8:
mehdi_vsgh
17-08-2008, 09:48
سلام اقا یکی یه لینک (ترجیحا مستقیم) از فیفا منیجر08 داره؟؟؟
بچه ها يك بازيكن نابغه كشف كردم اسمش andy reid اگه درست نوشته باشم اولش لولش شصت و خرده اي هست اما تا مرض 97 اوردمش بالا در ضمن tom soares هم خيلي خوبه
بچه ها يك بازيكن نابغه كشف كردم اسمش andy reid اگه درست نوشته باشم اولش لولش شصت و خرده اي هست اما تا مرض 97 اوردمش بالا در ضمن tom soares هم خيلي خوبه
درسته andy reid بازیکن خیلی خوبیه.من تو بولتون از اون استفاده می کردم.
آقا اين اسكات واقعا گيج!!!بهش ميگم لول اون فردي كه ميخواي پيدا كني از 85-99 باشه رفته يه مش كلاغ ريخته تو دست و پا ادم كه همشون لول 50-55 واسه شما هم اينجوريه؟؟؟؟
amir_rahmani
19-08-2008, 10:19
آقا اين اسكات واقعا گيج!!!بهش ميگم لول اون فردي كه ميخواي پيدا كني از 85-99 باشه رفته يه مش كلاغ ريخته تو دست و پا ادم كه همشون لول 50-55 واسه شما هم اينجوريه؟؟؟؟
اره بابا همشون این جوری هستن
aluminum
19-08-2008, 22:20
بچه ها 09 کی میاد
اره بابا همشون این جوری هستن
از اسکات گبج تر وب سایت باشگاه هست.من مربی تیم ملی انگلیس هستم قبل از یک بازی ملی تو وب سایت زده بود "فلانی(مربی تیم انگلیس)شانس خوبی برای پیروزی داره چون مثلاً لمپارد یا فردیناند تو اوج هستن.ضمن اینکه دیوید جیمز هم با گلی که به ثمر رسوند،قابلیت تمام کنندگی خودش را بالا برد"!!!!!!
من هم برای مسخره بازی جیمز رو گذاشتم خط حمله،ببخشید نیمه اول ... زد به بازی.:31:
بچه ها 09 کی میاد
سوالات فيفا 09 در اين تاپيك :
Fifa 09 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالات فيفا 09 در اين تاپيك :
Fifa 09 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منظور ايشون fifa manager 09 بود اونجا تايپك fifa 09 هستش
دوست عزيز fifa manager 09 حدودا تو ابان ماه مياد
08 چند تا اشکال داره که اعصاب آدمو خورد میکنه.
اولیش scout(تنظیمات) دومیش لول و ...
فقط کاش لول بازیکن ها رو به صورت واقعی میدیدیم!!!
آخه من میرم یه بازیکن با لول 70 میخرم زیر 19-20 سال که مثلا استعداد یابی و از این حرف ها...وقتی خریدم میبینم لول 50 هست...آخه من اینو میخوام چیکار؟؟؟
یهو جو گیر میشم هر چی زیر 50-60 تو تیم اصلی و تیم دوم دارم میندازمشون بیرون...دی:
08 چند تا اشکال داره که اعصاب آدمو خورد میکنه.
اولیش scout(تنظیمات) دومیش لول و ...
فقط کاش لول بازیکن ها رو به صورت واقعی میدیدیم!!!
آخه من میرم یه بازیکن با لول 70 میخرم زیر 19-20 سال که مثلا استعداد یابی و از این حرف ها...وقتی خریدم میبینم لول 50 هست...آخه من اینو میخوام چیکار؟؟؟
یهو جو گیر میشم هر چی زیر 50-60 تو تیم اصلی و تیم دوم دارم میندازمشون بیرون...دی:
اينجوري بهتره يعني ادم مواظبه كه هر بازيكنيا نخره!:13:
بهتره اول كه ميخواي بازكن بخري اسكات را بفرستي دنبالش اينجوري خيلي بهتره حداقلش اينه كه ادم چرتا را ديگه نميخره:27:
اقا يك سوال هم من داشتم اون بازيكناني كه براي خريد unaviable هستند هيچ راهي واسه خريدشون نيست؟؟؟
amir_rahmani
24-08-2008, 11:03
اينجوري بهتره يعني ادم مواظبه كه هر بازيكنيا نخره!:13:
بهتره اول كه ميخواي بازكن بخري اسكات را بفرستي دنبالش اينجوري خيلي بهتره حداقلش اينه كه ادم چرتا را ديگه نميخره:27:
اقا يك سوال هم من داشتم اون بازيكناني كه براي خريد unaviable هستند هيچ راهي واسه خريدشون نيست؟؟؟
نه هیچ راهی وجود نداره مگر اینکه یک پلیر جدید بسازی و وارد اون تیم بشی و سپس بازیکن را بفروشی به باشگاه خودت/
Retired User
25-08-2008, 21:58
سلام دوستان
من تا حالا fifa manager بازي نكردم ميخواستم بدونم با منيجر خود فيفا چه تفاوتايي داره و چه امكاناتي علاوه بر اون داره؟ و كلا به خريدش مي ارزه يا نه؟
amir_rahmani
30-08-2008, 19:39
سلام دوستان
من تا حالا fifa manager بازي نكردم ميخواستم بدونم با منيجر خود فيفا چه تفاوتايي داره و چه امكاناتي علاوه بر اون داره؟ و كلا به خريدش مي ارزه يا نه؟
ارزش که داره شما اگر پستهای قبل را می خوندی می فهمیدی.
كسي خبر داره كه fifa manager واسه XBox 360 هم زده يا نه
V A H I D
31-08-2008, 00:12
فک نمی کنم !! (به احتمال 99 در 100 ) ...
-----
دوباره شروع کردم !! :دی الان پرسپولیسم !! :دی
mehdi_vsgh
01-09-2008, 08:50
سلام من تازه این بازیو دانلود کردم...
کسی هست یه آموزش کامل در مورد این بازی داشته باشه؟؟؟
V A H I D
01-09-2008, 10:33
این بازیش تجربیه !! :دی
خیلی وسیعه نمی شه همین جوری راهنما درست کرد خودت بازی کنی همه چیز دستت می اد !!
amir_rahmani
01-09-2008, 12:45
فک نمی کنم !! (به احتمال 99 در 100 ) ...
-----
دوباره شروع کردم !! :دی الان پرسپولیسم !! :دی
امیدوارم با این تیم محبوب قهرمان ایران بشی ولی
راستی این بازی:18: پرسپولیس :18:نداره که: دی:18::18::18:
mehdi_vsgh
01-09-2008, 21:26
اقا چطوری میشه کاری کرد که ماهم بتونیم بازی را کامل ببینیم؟؟
برای من اصلا اینگار بازی رو نشون نمیده و فقط نتیجهها را مینویسه؟
اقا چطوری میشه کاری کرد که ماهم بتونیم بازی را کامل ببینیم؟؟
برای من اصلا اینگار بازی رو نشون نمیده و فقط نتیجهها را مینویسه؟
مثل اینکه شما بازی رو انجام میدی اما نمی تونی اون رو در حالت سه بعدی ببینی.
خب آخرین صفحه قبل از ورود به بازی،صفحه ای ایست که می تونی رنگ لباس تیمت و تیم حریف رو مشخص کنی.در اون صفحه برای بازی کردن چند انتخاب در یک لیست کشویی وجود داره.instant result،text result،video text و 3D .برای بازی کردن باید 3D رو انتخاب کنی.وقتی که این انتخاب انجام شد.در پایین لیست بازیکنانت مشخص میشه و شما می توانید یک بازیکن رو انتخاب کنید تا با اون بازیکن در بازی حضور داشته باشید.البته اگر بازیکن هم انتخاب نکنید فقط بازی رو می توانید تماشا کنید.
اگر تازه کار هستید به نظر من یه هافبک وسط انتخاب کن.چون راحتترین کار دادن یه پاس کوتاه به بازیکن بغلیت و رفع مسئولیت هست.
موفق باشید.
amir_rahmani
02-09-2008, 12:45
مثل اینکه شما بازی رو انجام میدی اما نمی تونی اون رو در حالت سه بعدی ببینی.
خب آخرین صفحه قبل از ورود به بازی،صفحه ای ایست که می تونی رنگ لباس تیمت و تیم حریف رو مشخص کنی.در اون صفحه برای بازی کردن چند انتخاب در یک لیست کشویی وجود داره.instant result،text result،video text و 3D .برای بازی کردن باید 3D رو انتخاب کنی.وقتی که این انتخاب انجام شد.در پایین لیست بازیکنانت مشخص میشه و شما می توانید یک بازیکن رو انتخاب کنید تا با اون بازیکن در بازی حضور داشته باشید.البته اگر بازیکن هم انتخاب نکنید فقط بازی رو می توانید تماشا کنید.
اگر تازه کار هستید به نظر من یه هافبک وسط انتخاب کن.چون راحتترین کار دادن یه پاس کوتاه به بازیکن بغلیت و رفع مسئولیت هست.
موفق باشید.
خوب شما که این همه خوب توضیح دادید دستت درد نکنه ولی اگه میشه بگو که چطوری باید پاس و شوت و ... را اعمال کرد.
خوب شما که این همه خوب توضیح دادید دستت درد نکنه ولی اگه میشه بگو که چطوری باید پاس و شوت و ... را اعمال کرد.
پاس : S
شوت : d
سانتر : a
دويدن : E
amir_rahmani
04-09-2008, 09:55
پاس : S
شوت : d
سانتر : a
دويدن : E
چطوری شما اینها را عوض کردی من با اینها بازی کردم ولی نشد.:10:
بابا خودت استادی که آقا امیر.البته من با دسته بازی می کنم.کیبرد(اوووووووووغ)اصلا حال(اووووووووووغ)نمیده.:20:
البته یه چیز بگما با دسته اصلاً نمی تونم دریبل بزنم.کسی بلده؟
برای من بازی با کیبورد ولی دکمه های حرکت بازیکنان با دسته یعنی نمیشه فقط بایکدوم بازی کرد؟
من نمیفهمم؟ دوباره توضیح بده؟؟؟
اصلا دسته رو از پورتش بکن بازی رو دوباره اجرا کن راحت ترین کار...دی:
آقا کسی پچ لیگ برتر یا نقل و انتقالات Manager08 رو نداره:13::20::5:
aluminum
08-09-2008, 20:23
من امروز بعد از چدود 4 ماه تصمیم گرفتم دوباره بازی را نصب کنم
حتماً بازم سوال برام پیش می یاد
دوباره دست به دامن اقاamir_rahmani میشیم
حتماً توی این مدت هم حسابی اوسا شدن
B U L U T
09-09-2008, 21:29
من بازي رو تازه خرديم من بازيكن چطوري بخرم مثلا رونالدينهو رو. چطوري نتيجه بازي ها رو ببينم يه اموزش جزئي بزارين اموزش اول صففحه دانلود شده ولي چيزخواصي نداشت
B U L U T
12-09-2008, 20:51
1. بابا كلا يه روز بازي كردم فقط شش تا بازي رد كردم ميشه يه چيزي بزاريد بازي سريعتر بشه مثلا زمان هاي كه بازي نميخواهيم بكني و تمرين نيست رد بشه به راحتي
2. اون بازيكنان unsv...رو چطوري بخرم من يه باشگاه ساختم ولي نميشه بازيكن خوب براش بخرم
3. من چطوري بازيكنان مرو ميفروشم توي ترنسفر ليست ميزارم و باشگاه هاي هم ميان براي خريد و من قبول ميكنم ولي نميرن از باشگاه من
ال اهلي يكي از بازيكنانم رو خواسته با اينكه من قبول كرم نميره ولي نميره
جواب سوالهای آقا masud7:
1-اگه سیستمت رم و سی پی یو بالا داشته باشه می تونی روزی هزار تا بازی هم رد کنی.اما روشی برای رد کردن روزها و بازی ها وجود داره و اون هم simulate کردن هست(از داخل Option).اونجا می تونی بگی چند روز رو به سرعت رد کنه(شاید داخل اون روزها بازی هم باشه که رد میکنه یعنی یه نتیجه ای میده)اما این روش ایراد زیاد داره.سیستم تیمت رو بهم می ریزه،بازیکنان رو جابجا می کنه،روش تمرین رو عوض می کنه و کلاً خود کامپیوتر در سطح بسیار پایینی برای تیمت تصمیم می گیره.پس بهتره هیچ وقت این کار رو نکنی.
2-اون بازیکنها بنا به دلایل مختلف فعلاً نمی تونن بیان به تیمت(قرارداد داشتن با تیم خود،علاقه نداشتن به جابجایی،پایین بودن سطح تیم شما)
3- این انتقال احتمالاً آخر فصل یا میانه فصل یعنی زمانی که جابجایی امکان پذیره انجام میشه.
موفق باشید
B U L U T
13-09-2008, 21:36
]چند تا ديگه
1و وقتي بازيكني روتوي revis..team فكر كنم تيم دوم قرار بدم پيشرفت ميكنن يا نه يا اصلا انجا كدوم بازيكن رو قرار ميدمتا منهم بدم
2. از كجا بدونم يه بازيكن پيشرفت ميكنه اصلا سال بعد چقدر پيشرفت خواهد كرد
3. من زدم ساختمون اصليم اپگريد بشه حدود چند ما طول ميكشه نوشته 12ماه در حالي كه من استخدامي ندارم و بيشتراز سه نفر نميتونم استخدام كنم چكار كنم (من زدم چي چيسنتر اپگريد بشه ولي 12 ماه طول ميكشه)
4. وقتي بزنم ساختمون هاي ديگه هم اپگريد بشن به ون يكي ساختمون ها دخالت نميكنن مثلا زمان براي اون ها نميره
منظور كليم اين هست كه من يه ساختمون بزنم 12 ما باشه و يه ساختمون بزنم 1 ماه بشه اون 1 ماه جلوي اپگريد ساحتمون 12 ماه رو نميگيره اخه اونوقت 13 ماه بايد صبر كنم
5. من چه ساختموني رو براي در امد زيادتر بسازم
ممنون تا بعد
به نام خدا
جواب بعضی از سوالهای دوستم masud7:
1-بله پیشرفت می کنن.لیگ رزروها چون زیاد مهم نیست اولاً سعی کن بازیکن اضافه تو تیم رزروهات نداشته باشی تا حقوق کمتری بدی.بازیکن هایی که زیاد شاخص نیستند رو در تیم رزور قرار بده.بازیکنهایی که از تیم جوانان میان تو تیم بزرگسالان رو حداقل یکسال بذار تو تیم رزوت تا هم قابلیتهاشون بالا بره و هم الکی پررو نشن.:31:
2-برای فهمیدن پیشرفت بازیکنها دو حالت داره.یک=زمانی که در قسمت تمرین هستی سمت راست پایین سه تا گزینه وجود داره.الآن دقیقاً اسمشون یادم نمی آد ولی دوتاش برای استخدام کمک مربی هست.یکی مربی بدن سازی و یکی مشاوره روحی روانی و سومی همون مورد نظر ماست.فکر کنم اسمش Development sheetباشه.که اونجا مراحل پیشرفت بازیکنان رو می تونی ببینی.
حالت دوم=میان فصل و پایان فصل یه صفحه ای اتوماتیک میاد که پیشرفت بازیکنان رو نشون میده و میگه که بازیکنان از بودنشون تو تیم شما راضی هستند یا نه و به چه دلیل.
3-باید صبر کنی تا آپگرید ساختمون تموم بشه.
4-نه ربطی به ساختمون های دیگه نداره
5-اینو الآن دقیقاً یادم نمی آد.نگاه می کنم بهت می گم.
موفق باشی:10:
B U L U T
14-09-2008, 10:58
1.لول مر بي من 5 هست چند تا لول ديگه هست
2. ميشه چند تا بازيكن خوب معرفي كني واسه خريدن ممنون
3. من چه نوع تمريني بزارم
4.تمرين هاي من تغير ميكنن خود به خود
5.در ضمن من هيچ كوچي ندارم يعني ارور ميدهكه بايد سنترت اكتيو بشه ولي من زدم تا اپگريد بشه :27:
جواب سوالهای جناب masud7:
1-والا منکه الآن بعد از سه سال(سال خود بازی)در حالی که انواع و اقسام جامها رو گرفتم لولم 8 هست ولی از دوستان شنیدم که تا 12 یا 13 بالا میره.شاید هم بیشتر
2-فردا بهت میگم چون الآن اداره هستم و اینجا نمیشه بازی کرد:41:
3 و 4 و 5-روش تمرینی خودم رو بهت میگم:
من کلاً 6 تا کمک دارم:
1-مربی دروازه بانها(که کارش فقط تمرین دروازه بانهاست)
2-مربی رزروها(که کارش فقط تمرین تیم رزرو هست)
3-مربی تیمهای پایه(معلمومه چیه)
4-مربی بدنسازی(کارش بدنسازی است)
5-و دو کمک مربی دیگه که پی گیری تمرینات تیم اصلی رو به اونها هم دادم
اما در قسمت تمرین و در بخش Trining Groups شما می تونید تیمتون رو گروه بندی کنید و تمرینات هر گروه رو بدید دست یک مربی که خود شما هم شاملش میشید.این کار در سمت راست بالای صفحه Trining Groups قرار داره و یک منوی کشویی هست.شما چند گزینه برای انتخاب دارید مثل:A-D-M.این یعنی چی؟
A=Attack
D=Defend
M=Midfield
با انتخاب این گزینه تیم شما تقسیم بندی میشه به اول Attack دوم Defend و سوم Midfield.همیشه گروه اول که در اینجا Attack هست میفته به گردن خود شما.دو بخش دیگه میفته به گردن دو مربی دیگه در صورت استخدام بودن آنها.
خوب شما گروه تمرینی تیمت رو انتخاب کردی،حالا میری به صفحه اصلی تمرینات.اونجا گروههای تمرینی مشخصه.شما برای گروه تمرینی 1 که حمله بود باید تمرینات مربوط به فورواردها رو قرار بدید.مثل قدرت تمام کنندگی یا قدرت شوت یا یک و دو،هدو ...برای میانه و دفاع هم که می دونی باید چکار کنی.
خوب این کار برای یک هفته است یعنی به محض ورود به هفته جدید دوباره برنامه تمرینی میره رو حالت انتخاب کامپیوتر.باید چکار کرد؟به خدا جونم در اومد بابا مثلاً روزه ایم ها هرچی انرژی داشتم از انگشتام اومد بیرون.
اون مورد رو بعد می گم.
موفق باشید
B U L U T
14-09-2008, 13:26
سلام دوباره
من اسم تيمم رو اشتباه نوشتم چطوري ويرايشش كنم ممنون
من زدم خودم بازيكن بشم اون چطوري هست :27: البته اشتباهي زدم
چطوري باشگاه رو بفروشم يا اصلا خوبه بفروشم يا نه
من به باشگاه حدود 2 بيليون پوند كمك كردم نميزاره باز هم كمك كنم چطوري باز هم كمك كن ممنون تا سوال هاي بعد
offlineinternet
14-09-2008, 13:39
جواب سوالهای جناب masud7:
1-والا منکه الآن بعد از سه سال(سال خود بازی)در حالی که انواع و اقسام جامها رو گرفتم لولم 8 هست ولی از دوستان شنیدم که تا 12 یا 13 بالا میره.شاید هم بیشتر
آخرین لول مربی 20 هستش :10::10::10::10::10:
من زدم خودم بازيكن بشم اون چطوري هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif البته اشتباهي زدم
ميتوني تو قسمت my carrer زير عكس مربي يه دكمه هست ميزني ديگه بازيكن نيستي!
من به باشگاه حدود 2 بيليون پوند كمك كردم نميزاره باز هم كمك كنم چطوري باز هم كمك كن ممنون تا سوال هاي بعد
ماشاالله خيلي دست و دل بازي واسه اينكه بيشتر كمك كني بايد خودت پول داشته باشي
B U L U T
14-09-2008, 16:01
ماشاالله خيلي دست و دل بازي واسه اينكه بيشتر كمك كني بايد خودت پول داشته باشي
حدود 4 بيليون پوند دارم كه رفته رفته بيشتر هم ميشه
Retired User
15-09-2008, 14:31
حدود 4 بيليون پوند دارم كه رفته رفته بيشتر هم ميشه
بله ديگه اگه منم از ترينر استفاده ميكردم بيشتر از اين پول داشتم دي:
B U L U T
15-09-2008, 18:00
بله ديگه اگه منم از ترينر استفاده ميكردم بيشتر از اين پول داشتم دي:
به خدا از ترينر استفاده نميكنم الان هم شده 7 بيليون پوند
يه سوال ديگه توي Craar و optsion craar
چند تا باشگاه هست كه علامت قلم جلوشون هست يكيشون نوشته happy ولي بقيه كلمه نا مشخصي نوشته روشون كليك ميكنم عين قرارداد بستن چيز مياره چي هست چكار كنم
Retired User
15-09-2008, 18:15
مدرك:
Fifa Manager 08
ترينرش روميخواهم براي پول
براي شما:
دستت رو شد دي:
يه سوال ديگه توي Craar و optsion craar
چند تا باشگاه هست كه علامت قلم جلوشون هست يكيشون نوشته happy ولي بقيه كلمه نا مشخصي نوشته روشون كليك ميكنم عين قرارداد بستن چيز مياره چي هست چكار كنم
تو اين قسمت باشگاه از به شما پيشنهاد ميكنه كه به اون تيم ملحق بشي
جلو اون تيمي كه happy نوشته شده يعني باشگاه به مربي كه داره راضي هست
جلو اون تيمي كه نوشته شده no manager يعني مربي نداره و ميتوني به اين تيم بري
B U L U T
16-09-2008, 14:37
تو اين قسمت باشگاه از به شما پيشنهاد ميكنه كه به اون تيم ملحق بشي
جلو اون تيمي كه happy نوشته شده يعني باشگاه به مربي كه داره راضي هست
جلو اون تيمي كه نوشته شده no manager يعني مربي نداره و ميتوني به اين تيم بري
تيم خودم چي ميشه
من چطوري مي تونه به تيم ديگه كمك مالي كنم
به تیم دیگه فکر نکنم بتونی کمک مالی کنی.نه اساتید؟اصلاً برای چی می خوای کمک مالی کنی؟من سر در نمی آرم.
B U L U T
17-09-2008, 11:27
به تیم دیگه فکر نکنم بتونی کمک مالی کنی.نه اساتید؟اصلاً برای چی می خوای کمک مالی کنی؟من سر در نمی آرم.
اخه تيم شهر خودم به اون خاطر
cescjoon
20-09-2008, 14:25
کسی میتونه بگه چطور میتونم درEdManager08 تیم درست کنم یعنی بازیکنهای مورد علاقم رو درون یه تیم سختیببرم
کسی میتونه بگه چطور میتونم درEdManager08 تیم درست کنم یعنی بازیکنهای مورد علاقم رو درون یه تیم سختیببرم
خیلی راحته.شما وارد ادیتور که شدی بازیکن مورد علاقت رو پیدا می کنی(می تونی سرچ کنی)و بعد روش راست کلیک و بعد ترانسفر رو می زنی.تیم مقصد رو از شما می خواد و ... خیلی راحت.
موفق باشید.
cescjoon
21-09-2008, 11:32
نه من میخوام اصلا تیم قبلی وجود نداشته باشه یعنی نمی خوام بازیکنان مورد علاقم رو بیارم توی تیم آرسنال و با اونا شروع کنم میخوام همه تیمها باشندوبیم جدیدی ا لباس جدید و لوگو جدیدو... به آن اضافه بشه
N O T R O N
25-09-2008, 14:24
سلام دوستان من بازي manager 2008 را خريديم بعد از Install هي اين پيغام ميده :
با تشکر فراوان fifa manager 08 requires at least 640 mb of free swap file space در حاليكه درايوي كه بازي در آن است 10.5GB جا داره لطفا كمكم كنين!!!!!! حتی ویندوز هم عوض کردم . :41:
B U L U T
25-09-2008, 16:23
سلام دوستان من بازي manager 2008 را خريديم بعد از Install هي اين پيغام ميده :
با تشکر فراوان fifa manager 08 requires at least 640 mb of free swap file space در حاليكه درايوي كه بازي در آن است 10.5GB جا داره لطفا كمكم كنين!!!!!! حتی ویندوز هم عوض کردم
درايو c جطور
N O T R O N
26-09-2008, 01:06
آقا لطف می کنید لینک آموزش بازی رو که گذاشتین درست کنید من نمی تونم دانلود کنم آموزس خود بازی رو منظورمه نه آموزش ورود به بازی ...... با تشکر فراوان از دوستان عزیز
سایت بازیهای مختص شرکت EASPORTS راه افتاد.
دوستان تقريبا 13 روز مونده تا اومدن بازي FiFa manager 09 شما هم مثل من منتظر هستيد؟
بچه ها زحمت كشيدند تايپك بازي manager 09 را زدند :
آره...
بعد از این که windows عوض کردم save بازی رو نگه داشتم دوباره بازی رو بنصبم ادامه بدم که دیدم 8 روز بیشتر تا ریلیز 09 نمونده واسه همین سیو رو پاک کردم و منتظر 09 هستم...:31:
-----------------------------------------------
کسی تغییراتش رو نسبت به نسخه قبل میدونه؟
amir_007b
15-10-2008, 19:45
آقا منم سعی کردم این آموزش بازی رو دانلود کنم ولی لینکش خراب شده بود. لطفا یکی که این آموزشو داره بذاره. من هیچی از این بازی نفهمیدم!!!
سلام من تازه کارم کجا فیفا منیجر 09 رو دانلود کنم؟
سلام.......چجوريه بازيش؟؟؟؟
يعني بايد فقط تمرين بدي افرادتو؟؟؟؟بازي نميتوني بكني توش؟؟؟
من از خود فيفا خوشم مياد.اين چجوريه؟؟خوبه بخرم؟؟
amir_007b
15-10-2008, 23:40
............
سلام من تازه کارم کجا فیفا 09 رو دانلود کنم؟
اينجا :
دانلود بازی Fifa 2009 با لینک مستقیم
aluminum
16-10-2008, 19:31
تو بازار هنوز نیامده؟
چه فرقایی با 08 کرده
قسمت بورسش درست شده یا نه؟
لیگ ایران چه جوری هست؟
فیفا منیجر با فیفا فرق داره هنوز بازی منتشر نشده...
aluminum
17-10-2008, 03:35
فیفا منیجر با فیفا فرق داره هنوز بازی منتشر نشده...
اره میدونم فرق داره
فکر کردم اومده
اره میدونم فرق داره
فکر کردم اومده
اون که آره...:31:
من بخاطر لینک دانلود بالا گفتم هنوز نیومده...(لینک دانلود فیفا 09):46:
amir_007b
26-10-2008, 15:04
اساتید محترم این ادیتور که میگید تو کدوم قسمته؟ چجوری میشه بهش دسترسی پیدا کرد؟
من پچ 2 این بازی را دانلود کردم حجمش هم حدود 71 مگا بایت بود وقتی میخوام نصب کنم پیغام زیر میده!! فکر کنم کرک میخواد کسی کرکش را نداره!
aluminum
31-10-2008, 16:42
دیگه 08 ول کن 09 اومد برو دنبال این
09 به سیستمم نمیخوره مجبورم به همین 08 اکتفا کنم!!!!
aluminum
31-10-2008, 23:18
09 به سیستمم نمیخوره مجبورم به همین 08 اکتفا کنم!!!!
»گه چه سیستمی می خواد؟
»گه چه سیستمی می خواد؟
Pentium 4 2.6 GHz or equivalent (2.8 GHz in Windows Vista™)
- 1 GB of RAM (2 GB in Windows Vista™)
- DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent (must support Shader Model 2.0 or greater - see supported chipsets in section 12)
- DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
- MS compatible mouse
- Keyboard
- Please note that 16 bit colour is not supported
اینطوری که من می دونم روی این بازی هیچ پچی نصب نمیشه چون بازیش که ایران هست اصل نیست.من هم نتونستم پچی نصب کنم.
راستی FM09 دقیقاً کی میاد؟
اینطوری که من می دونم روی این بازی هیچ پچی نصب نمیشه چون بازیش که ایران هست اصل نیست.من هم نتونستم پچی نصب کنم.
راستی FM09 دقیقاً کی میاد؟
مگه میشه !!! من خودم دیدم دو سه تا از بچه ها تو همین تایپک پچ کرده بودن فکر کنم کرک بخواد
FM09 قرار بوده 30 اکتبر بیاد یعنی تقریبا 4 روزه که اومده
mehdiporbaba
04-11-2008, 10:03
فیفا منیجر جدید اومد برین بگیرین
من اینجا یه پست دادم پاک شد.گفتم که یکی که با مدیران آشناست از اونها درخواست کنه تاپیک منیجر 09 رو از بخش اخبار بیاره به بخش اصلی بازیها.
ممنون
سلام دوستان ...
کسی میدونه که چطور میشه تو فیفا منیجر همزمان بیشتر از 4 تا تیم ورداشت؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
L E G E N D
25-11-2008, 15:54
من بازي را تازه شروع كردم و با يك تيم جديد وارد بازي شدم.:31:
تيمي كه خودم ساختمش.:5:
اول فصل هستم و هنوز مسابقاتم شروع نشده.
امكانات اداري و ساختمانهاي مختلف رو ارتقا دادم و ساختم.
البته هنوز تكميل نشدن چند ماهي طول ميكشه.
حالا هر وقت ميخوام بازيكن بخرم يا دستيار استخدام كنم هيچكدوم قبول نميكنن و بهانه ميارن مثلا ميگن با تيم بزرگتري ميخوان كار كنن. و...:13:
براي دستيارا هم ميگه هنوز "كلوپ سنتر" يا يه همچين اسمي توسعه پيدا نكرده يا فعال نيست.:13:
با شبيه سازي يك سال جلو بردم بازم فرقي نكرد!:21:
لطفا اگر راهي هستد كه تيم رو ارتقا داد تا بازيكنا بيان تو تيم اطلاع بديد. حتي با تراينر يا هر چيز ديگه.:10:
متشكرم.
amir_rahmani
30-12-2008, 19:30
من بازي را تازه شروع كردم و با يك تيم جديد وارد بازي شدم.:31:
تيمي كه خودم ساختمش.:5:
اول فصل هستم و هنوز مسابقاتم شروع نشده.
امكانات اداري و ساختمانهاي مختلف رو ارتقا دادم و ساختم.
البته هنوز تكميل نشدن چند ماهي طول ميكشه.
حالا هر وقت ميخوام بازيكن بخرم يا دستيار استخدام كنم هيچكدوم قبول نميكنن و بهانه ميارن مثلا ميگن با تيم بزرگتري ميخوان كار كنن. و...:13:
براي دستيارا هم ميگه هنوز "كلوپ سنتر" يا يه همچين اسمي توسعه پيدا نكرده يا فعال نيست.:13:
با شبيه سازي يك سال جلو بردم بازم فرقي نكرد!:21:
لطفا اگر راهي هستد كه تيم رو ارتقا داد تا بازيكنا بيان تو تيم اطلاع بديد. حتي با تراينر يا هر چيز ديگه.:10:
متشكرم.
سلام دوست عزیز
من که راه قانونیشو بلدم یعنی بدون ترینر
شما باید حداقل دوسال قهرمان همه کاپها بشی حالا در هر کشوری که هستی
سپس بازیکنها می ایند
ولی برای دستیارات باید حتما اون محلها ساخته بشه
بازم سوال داشتی بپرس:10:
سلام
من که از بازی کردن منیجر 09 نا امید شدم رفتم پچ منیجر 08 را دانلود کردم حالا هر کاری می کنم نصب نمی شه راهی داره اگه می شه کمک کنید
سلام
می خواستم بدونم کسی پچی برای لیگ ایران (اسم درست بازیکنها و اطلاعات دیگر) درست کرده ؟
ممنون از جوابتون
دوستان من تقریبا تو بازی استاد شدم ولی هر جاشو که گشتم نتونستم جدول بازی های قهرمانی اروپا رو پیدا کنم. منظورم جدول گروهیه که تیم من توشه. آخه اینجوری که آدم نمی دونه تیمش و تیمای دیگه گروه چند امتیاز دارن خیلی ضایع است!
اگه کسی می دونه از کجا می شه جدول بازی های اروپایی رو دید کمک کنه.
الآن تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که بری توی State یا MAT(موس را ببر سمت چپ تصویر تا یک پنجره باز بشه از اونجا یکی از اینهایی که گفتم را انتخاب کن)و از اونجا جدول را پیدا کنی.
fifamanager
19-02-2009, 04:50
سلام به همه فيفا منيجر بازهاي عزيز-من جديدا عضو سايت شمت شدم فيفا 07 و 08 را كاملا بازي كردم و واردم ولي از همون اول هر وقت اديتور را اجرا ميكردم در بازي اعمال نميشد و همون ديفالتش ميومد ومجديدا فيفا منيجر 09 را هم كه گرفتم همين مشكل را داره-خواستم يكي از دوستان متخصص مشكل را كامل برام توضيح بده-از قبل از همكاريتون متشكرم.
سلام به همه فيفا منيجر بازهاي عزيز-من جديدا عضو سايت شمت شدم فيفا 07 و 08 را كاملا بازي كردم و واردم ولي از همون اول هر وقت اديتور را اجرا ميكردم در بازي اعمال نميشد و همون ديفالتش ميومد ومجديدا فيفا منيجر 09 را هم كه گرفتم همين مشكل را داره-خواستم يكي از دوستان متخصص مشكل را كامل برام توضيح بده-از قبل از همكاريتون متشكرم.
شما اولاً باید Save کنی و در ثانی ایمپورت هم کنی.ضمناً برای اینکه موقع ایمپورت مشکلی پیش نیاد لیگ یکی دو تا کشور دیگه رو هم یه تغییر خیلی خیلی جزئی بده.مثلاً لیگ اوکراین را تعداد تماشاچی های یکی از تیمهای لیگش را تغییر بده.
fifamanager
19-02-2009, 21:02
با عرض سلام مجدد خصوصا خدمت كشيش غزيز من در هر اديتور بازيها چه 07-چه08 و چه 09 وقتي گزينه database problem tools را از شاخه assistant را اجرا ميكنم در هر سه شاخه صفر Successful ميدهد ضمنا خواستم منظورتون را از ايمپورت كردن بيشتر توضيح دهيد -در شاخه assistant زيرمجموعه اي به نام Snapshot وجود داره و فايلهايي به حجم حدود 10 مگ ايجاد ميكنه.البته بايد فايلي را اكسپورت كرده باشي تا بتواني ايمپورت كني-به هر حال من بعد از اديت فايل خودم را اكسپورت كرده و بعد ايمپورت كردم ولي هيچكدوم جواب نداد و باز هم كه بازي را از اول شروع كردم (start new game( باز هم همون ديتابيس ديفالتش اومد.خوشحال ميشم با جزئيات بيشتر در مورد اين ايمپورت كردن و اينكه از كدام فولدور باشه توضيحات كاملتري بدهيد. با تشكر
fifamanager
20-02-2009, 05:42
با عرض پوزش بالاخره منظور دوست عزيز كشيش را گرفتم منظور بعد از سيو كردن export to game
write current database for game كه در پايين گوشه سمت راست صفحه است و چون مانيتورم 15 اينچه تا حالا نديده بودم.بايد رزولوشن را تغيير ميدادم.اشكال از ea sporte كه گزينه اي به اين مهمي را در همان بالا گوشه سمت چپ صفحه نذاشته است.خيلي ممنون از راهنماييت.
ببخشید من یک اشتباه کردم.اون هم در مورد لفظ ایمپورت بود.شما باید علاوه بر save دکمه write current database for game که در سمت پایین راست وجود دارد را نیز بزنید.که در این زمان یک پروسه ای انجام می پذیرد.فکر کنم اینطوری مشکل حل بشه.
امتحان کنید
fifamanager
21-02-2009, 20:15
با عرض سلام مجددمن منيجر 07 را 4 بار تا حدود سال 2060 بازي كردم و بعد ارور داد- منيجر 08 را يك بار آن هم تا سال 2049 بازي كردم ولي چون از لحاظ برنامه نويسي خيلي ايراد داشت(اول اينكه سيستم اسكوتينگش را دوست نداشتم-دوم در up and down -فقط بازيكنهاي تيمه خودت پيشرفت ميكردند حتي اگر طرف 40 سال باشه همه چيزش ميشه 99(خصوصا هافبك بازيساز و مهاجمهاي نوك كه پاس گل زياد مي دند و گل زياد ميزنند) و بقيه تيمها كه همه بوغ بودند و ربطي به ستاره هاشون نداشت و عملا رقابتي وجود نداشت بيخيالش شدم و رفتم دوباره سراغ 07 -منيجر 09 را هنوز جدي شروع نكردم فقط اولين نكته اي كه توجه ام را جلب كرده قيافه هاي ضايع بازيكنهايي است كه عكس ندارند و قاعدتا بعد از 10 سال ميشوند بازيكنهاي تمام بازي .خواستم از دوستان حرفه اي بپرسم خاصيتهاي 08 را 09 داره يا نه مثل 07 همه با هم پيشرفت مي كنند ثانيا راهي براي تغيير چهره بازيكنها در اديتور هست يا نه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.