PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA Manager 08

صفحه ها : 1 2 [3] 4

farzadsedaghatbin
02-06-2008, 23:19
سلام من خیلی وقته که از منجر استفاده می کنم ولی تازه با این تاپیک آشنا شدم می خواستم ببینم تیم ب رو تو لیگ اسپانیا چه جوری می شه را انداخت من الان مربی بارسلونا هستم ولی تیم رزروم یا همون ب تو لیگ پایین تر شرکت نمی کنه یعنی کلا هیچ بازیی نداره ممنون میشم اگه کسی می دونه راهنمایم کنه.

offlineinternet
03-06-2008, 09:53
کسی سایتی برای اضافات Fifa Manager 08 سراغ نداره که مثلا ورزشگاه پیش ساخته رو ازش دانلود کرد:10::11:

offlineinternet
03-06-2008, 09:59
مثلا سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اضافات sims2 هستش البته میدونم با EdManager08.exe میشه یه کارایی کرد اما کافی نیست

ashkaaaan
03-06-2008, 11:45
من ram 256 دارم اين بازي اجرا ميشه برم بگيرم يا نه
pentium III
graphic 64 radeon 7000 ve
در ضمن اين بازي نسخه cd هم داره يا فقط DVD هست؟
ممنون ميشم كمك كنيد.

farzadsedaghatbin
03-06-2008, 20:50
من فکر نمی کنم اگه اجرا هم بشه بتونی از بازی لذن ببری چون برای هر روز که بخواد بگذره یک ربی احتمالا طول می کشه چون بازی load زیادی داره بعدشم خود بازی در کمترین حالت می گه ram 512 پردازش گر 1.3 و کارت گرافیک 32

ashkaaaan
03-06-2008, 20:57
نسخه cd داره؟

L.T
03-06-2008, 22:47
presently you have exceeded at least two of you budgets.this might cost you your job.

این پیغام منظورش چیه و باید چیکار کنم؟

یکی از بچه ها که یه پیغام واسش میومد(dont send) آیا مشکلش حل شد؟ اگه نشده مشکلت رو دقیق بگو شاید تونستم کمکت کنم.

واسه منم همین مشکل پیش اومد ردیفش کردم.

farzadsedaghatbin
03-06-2008, 23:28
منظورش اینه که در کمترین حالت دو تا از قسمت های بودجت(مثلا ساخت و ساز و ترانسفرت) از مقدار تعیین شده بیشتر استفاده کردی و این باعث می شه که بزودی کار تو از دست بدی

L.T
03-06-2008, 23:35
هیچ راه حلی نداره؟

farzadsedaghatbin
03-06-2008, 23:41
راه حلش اینه که پولدار شی .
که من می دیدم بچه ها بهش اشاره کردن که با یه سری تغییرات چه جوری پولدار شی .

L.T
03-06-2008, 23:47
همون رمزهایی که بچه ها تو چند صفحه قبل گفتن؟

farzadsedaghatbin
03-06-2008, 23:53
دقیقا فکر کنم یک ( - ) باید یک جایی اضافه می کردی یادم نیست کجا ولی بگرد پیدا می کنی

offlineinternet
04-06-2008, 10:20
خوب اینم عکسا.
10 عکس اول برای ورود به بازی.از این به بعد هر کی بخواد همینو میدیم بهش:دی
البته کاملا در سطح آماتور هست و به کار حرفه ایا نمیاد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکسای 11 و 12 هم قبلا بچه ها براشون توضیح داده بودن.منم با ذکر اسمشون توضیحات رو در 2 تا فایل تکست گذاشتم.
بعضی چیزای تابلو هم نزاشتم و یا تنظیمات مخصوص لیگها(بخش قرعه کشی جام حذفی و تیم رزرو و اینا...)
تو فروم کسی نیست رمز این فایلو بلد باشه یا اصلا کسی این فایلو دانلود نکرده Amoozesh.rar

tajclubesteghlal
04-06-2008, 15:14
این بازی آدمو میخ میکنه

هر کسی این بازی را انجام نده جلو هست تو زندگی ، چون آدمو میخ میکنه و اینقدر باید بازی کنی و هیچوقت هم سیر نمیشی چون تمام نمیشه ...

من الان 5 ماه هست که این باری با وجودیکه 2008 هست را بازی نمیکنم ولی طبق ساعتی که خودش گرفته من 32 روز کامل پشت این بازی بودم ... حالا ورژنهای قبلی هم به کنار .... به هرحال اگر میخواهید از زندگی عقب نیفتید این بازی را نخرید و نصب نکنید اگر کردید که دیگه معتاد شدید ... ( جدأ آدمو معتاد میکنه ) ....

L.T
04-06-2008, 21:19
اگه باشگاه رو بخریم بعد اگه نتایج ضعیف بگیریم آیا باز هم ممکنه اخراج بشیم؟ و اگه باشگاه داشته باشیم

میتونیم بریم تو تیم دیگه ای مربیگری کنیم؟(آیا باید باشگاه رو بفروشیم بعد بریم یه تیم دیگه)

V A H I D
04-06-2008, 21:22
این بازی آدمو میخ میکنه

هر کسی این بازی را انجام نده جلو هست تو زندگی ، چون آدمو میخ میکنه و اینقدر باید بازی کنی و هیچوقت هم سیر نمیشی چون تمام نمیشه ...

من الان 5 ماه هست که این باری با وجودیکه 2008 هست را بازی نمیکنم ولی طبق ساعتی که خودش گرفته من 32 روز کامل پشت این بازی بودم ... حالا ورژنهای قبلی هم به کنار .... به هرحال اگر میخواهید از زندگی عقب نیفتید این بازی را نخرید و نصب نکنید اگر کردید که دیگه معتاد شدید ... ( جدأ آدمو معتاد میکنه ) ....
موافقم ...
من 2007 ش رو که خیلی بازی کردم .. ولی در مورد این ورزن چون می دونستم سعی کردم بازی نکنم ...
ولی دوباره دارم بازی می کنم....

tajclubesteghlal
04-06-2008, 21:55
جناب L.T فکر نکنم اگر باشگاه را بخرید دیگه اخراج بشید ... البته من خودم نتایج ضعیفی را نگرفتم که دقیق بدونم .. اما طبق قاعده نباید اخراج بشید ...

vahid جان کم کم به فکر یک مرکز ترک اعتیاد باش .... حالا که بازی کردی مگر دیگه میشه ازش به این راحتی دل کند ؟ چه سالی هستید و با چه تیمی کار میکنید ؟

یادش به خیر حدود 4-5 سال پیش بود که یه ورژنی بود ، در اون ورژن علی دایی سرمربی لیدز شد .. عجب تیمی ساخته بود ... بدون اینکه کمکی بهش برسه .. یه غولی شده بود .... حالا شده سرمربی ایران اما اون غوله تبدیل به .... شده ...

farzadsedaghatbin
05-06-2008, 10:27
سلام من خیلی وقته که از منجر استفاده می کنم ولی تازه با این تاپیک آشنا شدم می خواستم ببینم تیم ب رو تو لیگ اسپانیا چه جوری می شه را انداخت من الان مربی بارسلونا هستم ولی تیم رزروم یا همون ب تو لیگ پایین تر شرکت نمی کنه یعنی کلا هیچ بازیی نداره ممنون میشم اگه کسی می دونه راهنمایم کنه.
آقا کسی نبود جواب سوال من رو بدونه ؟

V A H I D
05-06-2008, 10:32
من نیو کاسل ....
سال دوم ...
ولی تازه شروع کردم ها ....
هر چی بازیکن اینده دار هم بود خریدم :دی

offlineinternet
05-06-2008, 12:14
این بازی آدمو میخ میکنه

من روزی 25 ساعت بازی می کنم از کارو و زندکی کونکور همه چیز افتادم عقب یکی درمانه شو بلده کمک کونه:19::18::41:

tajclubesteghlal
05-06-2008, 14:44
وحید جان کمپ ها را همه گرفتی ؟ در ضمن پولتو زیاد میکنی یا نه ؟ یعنی با حقه پول زیاد میکنی یا نه ؟

tajclubesteghlal
05-06-2008, 14:57
درمانی نداره

بعد از 5-6 سال که گذشت شاید بشه انوموقع کاری کرد .... برای افرادی که تازه این بازی را شروع کردند تا 5-6 سال درمانی نداره ( درد بی درمانه ) ... برای بعضی از افراد هم این درد بی درمان به 8-9 سال میکشه ....

جدی میگم ... میگی نه نگاه کن ....

offlineinternet
06-06-2008, 09:32
اگر کسی این بازی رو تموم کرده بگه تا چه سالی ادامه داره و در آخر بازی چه اتفاقی میوفته و چطوری میشه سیو بازی رو با ادیتور باز کرد و مثلا سن بازیکن رو کم کرد

V A H I D
06-06-2008, 09:44
تموم نمی شه که ....
در مورد سن هم باید بگم..اون ها بازی رو ول می کنن ....
بعدش بازیکنای جدید می ان ....مثل همونایی که از کمپ می اری ....

V A H I D
06-06-2008, 09:46
وحید جان کمپ ها را همه گرفتی ؟ در ضمن پولتو زیاد میکنی یا نه ؟ یعنی با حقه پول زیاد میکنی یا نه ؟

من07 رو کلا بدون رمز رفتم ....
ولی این رو کلا بارمز رفتم ...:31::31::31:
یه حالی می ده بارمز ..:دی
اره همه رو خریدم ....یعنی 32 تا دیگه ..بیشتر که نمی زاره ..

ashkaaaan
06-06-2008, 14:13
آقا من Dvd-rom ندارم ميتونم فيفا منيجر بازي كنم يا نه؟
لطفا كمك كنيد.

tajclubesteghlal
06-06-2008, 14:48
وحید جان با رمز خیلی کیف میده ... فقط یه اشکالی داره اینه ... من در 2007 میرفتم در تیم های دیگه استادیومهاشون را بزرگ میکردم و براشون کلی ساختمون میساختم که تیم های دیگه هم پولشون زیاد باشه و هم استادیومهاشون پر باشه اما بعد که از اون تیم میامدم بیرون و بعد از چند ماه دوباره به اون تیم میرفتم تمام استادیوم ها و چیزهای دیگه ای که ساخته بودم از بین رفته بود ...

در ضمن از آدم های ایرانی در تیمتون استفاده میکنید ؟ من که 90% کادر فنی تیممو ( در یووه ) ایرانی میذاشتم و 4-5 بازیکن ایرانی هم میگرفتم و اونا را بزرگ میکردم و بهترین بازیکنان جهان میکردمشون ....

Niloofar_Hot69
07-06-2008, 19:01
ببخشید توی fifa manager میشه بازی هم کرد یا فقط باید نظارت کنی روی بازی؟

L.T
07-06-2008, 21:13
فقط میتونی روی یه بازیکن کنترل داشته باشی که اون هم دل به خواهی هستش .که به نظر من رو اونم کنترل نداشته باشیم

سنگین تر هستیم.

من بعضی از بازیكنام قسمتی كه میخوام اونا رو از لیست فروش در بیارم یا تو لیست فروش بزارم غیر فعال هست.
این به خاطر چیه و چجوری میتونم فعالش كنم؟

H M R 0 0 7
07-06-2008, 21:51
یکی از بچه ها که یه پیغام واسش میومد(dont send) آیا مشکلش حل شد؟ اگه نشده مشکلت رو دقیق بگو شاید تونستم کمکت کنم.

واسه منم همین مشکل پیش اومد ردیفش کردم.

سلام
نه درست نشد
وقتی میرم باشگاه رو ارتقا بدم مثلا پارک یا یه چیزه دیگه بسازم dont send میده
البته 3 "4 بار هم وسط بازی یهو قفل کرد و dont send داد.
اگه کمک کنید ممنون چون من الان دو تا کمک مربی دارم ومیخوام مربی جدید بیارم نمیشه دوستان گفتن این کارو کنم ولی الان ..........

یکی از دوستان هم گفت که یک بازیکن رو کنترل نکنی سنگین تری ولی من خیلی حال میکنم با رونالدو 51 بازی در 1 فصل و 56 گل زده کلی حال میده قدرتش همش بالای 95 رفته

L.T
07-06-2008, 22:06
ببین تو یه کاری کن . سیو هایی که داری رو کپی کن تو یه جای دیگه. بعد هرچی از فیفا منیجر تو my document داری حذف کن.

دوباره بازی رو نصب کن و و سیوهایی که قبلا کپی کردی ببر به my document و اونجا تو پوشه فیفا منیجر کپی کن. اینو امتحان

کن نتیجشو بهم بگو.امیدوارم موفق باشی

نکته: هرچی داخل my document داری به نام فیفا منیجر باید حذف کنی. به غیر از سیوهات

L.T
07-06-2008, 22:36
سوال صفحه قبل منو اگه کسی بلده جواب بده لطفا

cescjoon
08-06-2008, 01:57
فقط میتونی روی یه بازیکن کنترل داشته باشی که اون هم دل به خواهی هستش .که به نظر من رو اونم کنترل نداشته باشیم

سنگین تر هستیم.

من بعضی از بازیكنام قسمتی كه میخوام اونا رو از لیست فروش در بیارم یا تو لیست فروش بزارم غیر فعال هست.
این به خاطر چیه و چجوری میتونم فعالش كنم؟

چون با اونا ممکنه تازه قرارداد بسته باشی

اگر سال اولت باشه بازیکن های جدید هر تیم رو نمی شه تو لیست فروش گذاشت مثل تیری آنری رو در سال اول نمی شه تو لیست فروش گذاشت

keshish
08-06-2008, 06:59
ایول تاپیک چه شلوغ شده.
بچه ها چه جوری میشه دوتا استادیوم ساخت(یعنی دوتا استادیوم داشت)؟

KambiaZ
08-06-2008, 07:10
برای بزرگ کردن بازی کنا سعی کنید از تیم های ضعیف تر شروع کنید .....
مثلا بنزما توی نیوکاستل بزرگ کردم عالی شد ..ولی توی چلسی هی افت می کرد .....

amir_rahmani
08-06-2008, 09:07
ایول تاپیک چه شلوغ شده.
بچه ها چه جوری میشه دوتا استادیوم ساخت(یعنی دوتا استادیوم داشت)؟

نمیشه دوتا داشته باشی.

offlineinternet
08-06-2008, 10:35
من یه باگ تو بازی فهمیدم اگه به هر دلیل بازی باشگاهی عقب بیوفته یه دفه آخر فصل 3 تا 4 بازی پشت سر هم میوفته:19:

keshish
08-06-2008, 10:36
نمیشه دوتا داشته باشی.
اااه چند صفحه پیش که خودت گفتی میشه.

amir_rahmani
08-06-2008, 18:39
اااه چند صفحه پیش که خودت گفتی میشه.

من کی گفتم میشه؟اون سری هم گفتم نمی شه.

tajclubesteghlal
08-06-2008, 20:37
معمولأ در ایتالیا ، بعضی از بازیها ( دو بازی ) یکی در لیگ و یکی در لیگ اروپا همزمان میشه البته بعضی وقت ها هم فاصلشون فقط یک روز میشه اما اکثرأ در یک روز واقع میشوند ...

موفق باشید

Amin Asterix
08-06-2008, 21:14
اونی که فایل آموزشو می خواست(بدون پسوورد آپ کردم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کشتی مارو

L.T
08-06-2008, 21:47
چون با اونا ممکنه تازه قرارداد بسته باشی

اگر سال اولت باشه بازیکن های جدید هر تیم رو نمی شه تو لیست فروش گذاشت مثل تیری آنری رو در سال اول نمی شه تو لیست فروش گذاشت

نه.من منظورم یه چیز دیگه بود. الان مثلا آدریانو که بازیکن من هست چند ساله تو همین تیم بوده(تیمم اینتر هست) دیدم که رفته تو لیست فروش و دیگه نمیتونم از لیست درش بیارم. بعدشم قیمتش هم کم هستش.

112 پوند فقط. واسه یه بازیکن دیگم همینجوری پیش اومد بدون اینکه من اجازه بدم از تیمم رفت. میترسم

آدریانو هم همینجوری از دست بدم.

Amin Asterix
08-06-2008, 21:57
نه.من منظورم یه چیز دیگه بود. الان مثلا آدریانو که بازیکن من هست چند ساله تو همین تیم بوده(تیمم اینتر هست) دیدم که رفته تو لیست فروش و دیگه نمیتونم از لیست درش بیارم. بعدشم قیمتش هم کم هستش.

112 پوند فقط. واسه یه بازیکن دیگم همینجوری پیش اومد بدون اینکه من اجازه بدم از تیمم رفت. میترسم

مطمئنم که قراردادش تموم شده.تمدیدش کن.wxtend contract رو بزن

keshish
09-06-2008, 08:35

آقا من فکر می کنم شما کار ترانسفر بازیکنات رو دادی دست کمک هات.بهتره خودت این قسمت رو هم مدیریت کنی تا الکی بازیکنات رو نذارن برای فروش.

یه سوال هم خودم داشتم و اون اینه که در قسمت کارمندان باشگاه بعضی ها (مثل Physico)خالی هستند و وقتی سرچ می کنم و می خوام قرار داد ببندم میگه یا باید یه قسمت از باشگاه رو گسترش بدی یا فعالش کنی.من تمام ساختمونهای باشگاه رو گسترش دادم و آپگرید کردم.ولی نمی تونم کارمند جدیدی استخدام کنم.لطفاً راهنمایی کنید.

tajclubesteghlal
09-06-2008, 13:11
دوست عزیز یکی از ساختمانهایت را هنوز گسترش ندادی ....

amir_rahmani
09-06-2008, 14:24
آقا من فکر می کنم شما کار ترانسفر بازیکنات رو دادی دست کمک هات.بهتره خودت این قسمت رو هم مدیریت کنی تا الکی بازیکنات رو نذارن برای فروش.

اره درسته برو توی assign task و ترانسفر را دست خودت بزار باشه.

Amin Asterix
09-06-2008, 14:30
.

اره درسته برو توی assign task و ترانسفر را دست خودت بزار باشه.
مطمئن باشین از این نیست.به دلایلی کاملا واضحه قرارداد تموم شده.
(قیمت پایین و حذف نشدن از لیست ترانسفر)

tajclubesteghlal
09-06-2008, 15:10
و یا اینکه بازیکن را چند مدت بهش بازی ندادی و باهاش بد تا کردی حالا به لیست ترانسفرها منتقل شده و حتمأ میخواهد از تیم برود ... ( در موارد معدودی چنین چیزی رخ میدهد )

Amin Asterix
09-06-2008, 19:07
امکان نداره برادر من.مگه دست بازیکنه؟اونم 183 دلار؟شما بزار بازیکن قراردادتش تموم شه ببین چی میشه.قبل ژانویه میره تو لیست فروش با قیمت صفر .اگر ژانویه با تیمی قرارداد نبنده.اینجوری میشه.

H M R 0 0 7
09-06-2008, 20:24
امکان نداره برادر من.مگه دست بازیکنه؟اونم 183 دلار؟شما بزار بازیکن قراردادتش تموم شه ببین چی میشه.قبل ژانویه میره تو لیست فروش با قیمت صفر .اگر ژانویه با تیمی قرارداد نبنده.اینجوری میشه.

بچه ها منم این مشکل رو دارم
واقعا اعصابم رو ریخت به هم
فردیناند رو با 20 یورو دادم به بایرن بونه هیچ مذاکره ای 20 یورو داد و رفت. :19:
من فهمیدم چرا ایجوری شده وقتی قرار داد بازیکن رو تمدید مینی یا یه بازیکن رو میخری در قسمت مربوط به بستن قرارداد و PROMISE یک کارکتار تو قرار داد میتونی اضافه کنی ان هم ازاد کردن بازیکن با به قیمت خاص و بدون اجازه باشگاه . من قرار داد فردیناند رو برای 5 سال تمدید کردم اون خط سبز کم بود (همون که رضابت بازیکن رو یرای قرار داد نشون میده) رفتم اونجایی که گفتم و 20 یورو برای ازاد کردنش قول دادم به دفعه خط سبز پر شد .:18::19:

برای برداشتنش هم باید دوباره قرارداد ببندی ولی تا یک سال باید صبر کنی چون نمیشه 2 بار پشت سر هم قرارداد ببندی .
الان من در خطر از دست دادن 2 بازیکنم هستم اونم با 100 یورو .:18::18:

Amin Asterix
09-06-2008, 21:21
بابا این چه کاریه؟؟یعنی واقعا مینیمم رو گذاشتی 50 دلار؟؟؟؟؟؟تازه یک release clause هم قبلا بود که مثله این بود کارش.فک کنم دیگه نیست.تمدید کن خوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H M R 0 0 7
10-06-2008, 01:16
بابا این چه کاریه؟؟یعنی واقعا مینیمم رو گذاشتی 50 دلار؟؟؟؟؟؟تازه یک release clause هم قبلا بود که مثله این بود کارش.فک کنم دیگه نیست.تمدید کن خوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشه ولی باید امضا خشک بشه یا نه پیغام میده تازه با این بازیکن قرارداد بستی ونمیشه باید صبر کرد ولی سر قضیه ی فردیناند خیلی اتیش گرفتم باید دعا کنم دربازبانم به باد فنا نره :18::18:

offlineinternet
10-06-2008, 08:02
کسی میدونه چطوری میشه شماره بازیکنان را عوض کرد هچنین چگونه میشود کاپیتان تیم را عوض کرد و اگر قرار داد با تیم ملی یه کشور داره تموم میشه میشه تمدید کرد

Amin Asterix
10-06-2008, 09:41
باشه ولی باید امضا خشک بشه یا نه پیغام میده تازه با این بازیکن قرارداد بستی ونمیشه باید صبر کرد ولی سر قضیه ی فردیناند خیلی اتیش گرفتم باید دعا کنم دربازبانم به باد فنا نره :18::18:
خوب فعلا پس کسی نمیتونه بخرش.هر وقت تونستی تمدید کنی سریع این کارو بکن تا یکی دیگه نخریدش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی میدونه چطوری میشه شماره بازیکنان را عوض کرد هچنین چگونه میشود کاپیتان تیم را عوض کرد و اگر قرار داد با تیم ملی یه کشور داره تموم میشه میشه تمدید کرد
شماره بازیکنا رو از همون قسمت که مربوط به رنگ پیراهنه میشه عوض کرد.اون پایینش یک گزینه هست.merchandis>>desighn kits<<player number
کاپیتان هم تو roles.بعد برو کاپیتانو عوض کن.
آخریم فک کنم راهی نداره

amir_rahmani
10-06-2008, 09:42

1-باید توی قسمتی بری که اونجا می تونی مدل لباس تیم خدتو عوض کنی.
2-باید بری توی role.
3-اگه خود تیم ملی بخواد اره خودش تمدید می کنه.دست ما نیست.

L.T
10-06-2008, 21:48
1-چجوری میتونم صحنه های ورود بازیکنان به زمین رو ببینم؟

2- team trust چیه؟

farzadsedaghatbin
10-06-2008, 21:58
:19:ای بابا کسی نبود جواب سوال منرو بده ؟

keshish
11-06-2008, 06:48
1-چجوری میتونم صحنه های ورود بازیکنان به زمین رو ببینم؟

2- team trust چیه؟

سلام رفیق
برای دیدن ورود بازیکنان به زمین،موقع بازی پایین صفحه تیک cinematic view(اگه درست نوشته باشم،تو همین مایه ها)رو بزن و از بازی بعدی می تونی ورود بازیکنان به زمین رو ببینی.
Team trust مربوط به میزان اعتماد بازیکنان از مربی تیم هست.مثلاً به یه بازیکن می گی تو بیشتر بازیهای فصل رو بازی می کنی اما حتی تو فصل یه دونه بازی هم بهش نمیدی،اونوقت اعتماد بازیکن از مربی سلب میشه.

keshish
11-06-2008, 08:48
آقا من یه درخواست دارم که تا حدودی غیر عادیه:
از کسی که خیلی راحت با کیبورد می تونه بازی کنه و دریبل بزنه می خوام اولاً یه آموزش بذاره که چطور می شه بازیکن رو راحت با کیبورد کنترل کرد.
حالا قسمت غیر عادی تر در خواستم:اگه میشه یه عکس از نحوه قرار گیری انگشتان دستتون روی کیبرد،بذارید تا راحتتر بتونم از کیبورد استفاده کنم.می دونم در خواستم زیاد جالب نیست و اگه دردسر داره براتون بی خیال بشید و فقط یه راهنمایی در مورد کنترل بازیکن بدید.
در ضمن شما وقتی برای بازی روی بازیکن سوئیچ می کنید،فروارد انتخاب می کنید یا بازیکن دیگه؟
آیا میشه جای دکمه ها رو عوض کرد؟
ممنون

H M R 0 0 7
11-06-2008, 11:10
آقا من یه درخواست دارم که تا حدودی غیر عادیه:
از کسی که خیلی راحت با کیبورد می تونه بازی کنه و دریبل بزنه می خوام اولاً یه آموزش بذاره که چطور می شه بازیکن رو راحت با کیبورد کنترل کرد.
حالا قسمت غیر عادی تر در خواستم:اگه میشه یه عکس از نحوه قرار گیری انگشتان دستتون روی کیبرد،بذارید تا راحتتر بتونم از کیبورد استفاده کنم.می دونم در خواستم زیاد جالب نیست و اگه دردسر داره براتون بی خیال بشید و فقط یه راهنمایی در مورد کنترل بازیکن بدید.
در ضمن شما وقتی برای بازی روی بازیکن سوئیچ می کنید،فروارد انتخاب می کنید یا بازیکن دیگه؟
آیا میشه جای دکمه ها رو عوض کرد؟
ممنون

من فروارد انتخاب میکنم . برای تغییر فکر کنم تو optin بازی باید بری یادم نیست دوستان یادشون هست بیگن .
توی تنظیمات سرعت رو روی V و شوت D و پاس S وسانتر A وپاس توی عمق روی W . با دکمهی C هم میتونی حرکتی یواش ولی با کنترل بهتر روی توپ داشته باشی .از دکمهی Shift هم برای دریبل میشه استفاده کرد در موقعیت های متفاوت خودش دریبل های متفاوتی میزنه فقط باید Shift رو با دکمه های حرکتی بزنی .
دست چپ : (ترتیب انگشت ها از چب به راست) 1_ روی shift و 2_ روی A و 3_ روی S و 4_ روی D و 5_ روی V.
دست راست هم روی حرکات بالا .پایین . چپ و راست
برای موفق بودن در گل زنی بیشتر در زد حملات حضور داشته باش و روی کرنل های حریف روی خط وسط رمین جای گیری کن ودر صورت تصاحب توپ توسط هم بازیات با زدن دکمه ی S بازیکن شما دستش رو بالا میاره و برات توپ میفرستن . همین کار رو هم در زمان بازی میتونی انجام بدی ولی از کناره ها جای گیری کن. در وسط زمین هم با یکی دو دریبل تا پشت 18 برو و شوت بزن . در سانتر کردن هم توجه کن که سانتر به صورت manual و باید هنگام سانتر بک جهت را نیز نگه داشت . برای حرکت یک و دو هم از دکمه ی Q استفاده کن .با دکمه ی W میتونید بازیکن تقریبا در اختیارتون یعنی دربازبان رو به جلو بیارید .

keshish
11-06-2008, 11:17
خیلی خیلی ممنون.استفاده می کنم.فقط من تو دریبل مشکل دارم.شاید با تمرین حرفه ای بشم

KambiaZ
11-06-2008, 12:14
من چون به فیفا خیلی عادت دارم اصولا هر وقت فیفا بازی می کنم دیگه قاطی می کنم ...
برای دگمهی w می گم..توی فیفا برای پاس توی عمقه ولی اینجا برای دیودنه ...
من هم برای دویدن هی از e استفاده می کنم..هی اعصابم قاطی می شه .....

amir_rahmani
11-06-2008, 15:23
من فروارد انتخاب میکنم . برای تغییر فکر کنم تو optin بازی باید بری یادم نیست دوستان یادشون هست بیگن .
توی تنظیمات سرعت رو روی V و شوت D و پاس S وسانتر A وپاس توی عمق روی W . با دکمهی C هم میتونی حرکتی یواش ولی با کنترل بهتر روی توپ داشته باشی .از دکمهی Shift هم برای دریبل میشه استفاده کرد در موقعیت های متفاوت خودش دریبل های متفاوتی میزنه فقط باید Shift رو با دکمه های حرکتی بزنی .
دست چپ : (ترتیب انگشت ها از چب به راست) 1_ روی shift و 2_ روی A و 3_ روی S و 4_ روی D و 5_ روی V.
دست راست هم روی حرکات بالا .پایین . چپ و راست
برای موفق بودن در گل زنی بیشتر در زد حملات حضور داشته باش و روی کرنل های حریف روی خط وسط رمین جای گیری کن ودر صورت تصاحب توپ توسط هم بازیات با زدن دکمه ی S بازیکن شما دستش رو بالا میاره و برات توپ میفرستن . همین کار رو هم در زمان بازی میتونی انجام بدی ولی از کناره ها جای گیری کن. در وسط زمین هم با یکی دو دریبل تا پشت 18 برو و شوت بزن . در سانتر کردن هم توجه کن که سانتر به صورت manual و باید هنگام سانتر بک جهت را نیز نگه داشت . برای حرکت یک و دو هم از دکمه ی Q استفاده کن .با دکمه ی W میتونید بازیکن تغریبا در اختیارتون یعنی دربازبان رو به جلو بیارید .

اقا دستت درد نکنه خیلی استفاده کردیم.

L.T
11-06-2008, 22:12
اون دوستمون مشکلش حل شد ایشالاه ؟(dont send)

H M R 0 0 7
12-06-2008, 00:58
اون دوستمون مشکلش حل شد ایشالاه ؟(dont send)

نه نشد البته دیگه وسط بازی dont send نداد ولی وقتی باشگاه رو ارتقا میدم میندازه بیرون اون کاری رو که گفته بودن رو نمی تونم انجام بدم چون dvd بازی الان دستم نیست دادمش به یکی از دوستان اونم احتمالا به جمع معتادین می پیونده .:27:

H M R 0 0 7
12-06-2008, 01:13
متاسفانه nuer دربازبان جوان تیمم که خیلی برای اینده روش حساب باز میکردم هم به راحتی با پول خیلی نا چیز که نگم سبکترم رفت تاتنهام :18: شیطونه میگه پدر این باشگاه تاتنهام رو در بیارم وهرچی بازیکن داره بخرم بعد بندازم تو سطل اشغال البته مردد هستم :21::31:
جالبه که باشگاه اشتوتگارت که قبلا nuer عضو اون تیم بوده 116000 یورو ازم بابت اینکه بازیکن جوان محسوب میشده و از اکادمی اونجا به اوج رسیده پول گرفت . یه پول دستی هم بابت انتقالش دادم :19: عجب چیزایی رو فکرشو کردن سازنده های بازی.

دیگه گیج شدم احتمالا بازیکن بعدی carvalho هستش انم با 10 یورو تازه یه بازیکن هم به نام Jo دارم اونم امروز رفت .

راستی من ورزشگام رو دادم برا تعمیر از کجا بفهمم چند وقت دیگه اماده میشه الان حدود 11 ماه میگذره ؟

بابت توضیات کنترل بازی هم قابلی نداشت :11:

Amin Asterix
12-06-2008, 01:21
یکی از همون کلکای نامردی بزن پولت زیاد دوباره همرو برگردون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاتنهامو چیکار داری حالا؟:دی

keshish
12-06-2008, 06:00
راستی من ورزشگام رو دادم برا تعمیر از کجا بفهمم چند وقت دیگه اماده میشه الان حدود 11 ماه میگذره ؟

قسمت ticketing که بری نمای کوچیکی از ورزشگاه رو داره که جاهایی از ورزشگاه که داره ساخته میشه با یه مثلث زرد رنگ نشون داده شده.روی مثلث که قرا بگیری با موس عدد مربوط به ماههای باقی مونده ساخت رو خواهی دید.

Viren
12-06-2008, 06:13
یکی از همون کلکای نامردی بزن پولت زیاد دوباره همرو برگردون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاتنهامو چیکار داری حالا؟:دی

از این کلک نامردی کسی نیست به ما بگه؟
این ترینر ها که کار نمی کنند:19:

H M R 0 0 7

برای ورزشگاه تو قسمت Construction می نویسه چند ماه مونده

keshish
12-06-2008, 07:22
از این کلک نامردی کسی نیست به ما بگه؟
این ترینر ها که کار نمی کنند:19:

H M R 0 0 7

برای ورزشگاه تو قسمت Construction می نویسه چند ماه مونده

کلک نامردی:
1- باید بری جایی که بازی رو نصب کردی.
2- پوشه user بعد تو پشه ی objects بعد فایل متنی house رو باز کن.
3- خط اخرش بعد از کلمه ی Pałac یه عدد هستش کنار اون عدد یک علامت منفی ( - ) بزار. 4 الی 5 صفر هم بهش اضافه کن بعد فایل رو ببند دکمه ی yes رو هم بزن.
4- حالا باید بری تو بازی و در قسمت career بعد قسمت private life بعد قسمت cars and real estate خانه ی Pałac رو بخری.(نوشته جنابFeli)حالا خواهی دید که پولت زیاد شده.اما این پول تو حساب خودت هست و برای خرید بازیکن یا کارهای عمرانی باشگاه باید یه مقدار پول به باشگاه هدیه کنی.

--------------------------------------------------------------------------------

Amin Asterix
12-06-2008, 13:29
واسه اینکه گیج نشی بگم که این کار قیمت اون خونه رو زیاد میکنه.بعد چون منفیه وقتی میخریش بهت پول میده جای اینکه ازت بگیره.کلا خیلی از فایلای بازی رو میشه دست کاری کرد.همینش خیلی باحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

keshish
12-06-2008, 13:45
واسه اینکه گیج نشی بگم که این کار قیمت اون خونه رو زیاد میکنه.بعد چون منفیه وقتی میخریش بهت پول میده جای اینکه ازت بگیره.کلا خیلی از فایلای بازی رو میشه دست کاری کرد.همینش خیلی باحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا امین گفتی خیلی از فایلهای بازی رو میشه دست کاری کرد.خوب بگو استفاده کنیم دیگه.
ممنون

KambiaZ
12-06-2008, 17:36
متاسفانه nuer دربازبان جوان تیمم که خیلی برای اینده روش حساب باز میکردم هم به راحتی با پول خیلی نا چیز که نگم سبکترم رفت تاتنهام :18: شیطونه میگه پدر این باشگاه تاتنهام رو در بیارم وهرچی بازیکن داره بخرم بعد بندازم تو سطل اشغال البته مردد هستم :21::31:
جالبه که باشگاه اشتوتگارت که قبلا nuer عضو اون تیم بوده 116000 یورو ازم بابت اینکه بازیکن جوان محسوب میشده و از اکادمی اونجا به اوج رسیده پول گرفت . یه پول دستی هم بابت انتقالش دادم :19: عجب چیزایی رو فکرشو کردن سازنده های بازی.

دیگه گیج شدم احتمالا بازیکن بعدی carvalho هستش انم با 10 یورو تازه یه بازیکن هم به نام Jo دارم اونم امروز رفت .

ایول خیلی خوشم اومد ...
کار قشنگی کردی منظورم بازیکنا هستن ....
خیلی خوب خریدی ...
ولی کاروالیو نه ...
چون من عادت ندارم بازی کن بزرگ باشه ...من خودم بزرگش میک نم البته از نظر اسمی ها .....
مثلا از Richards استفاده کن...برای دفاع راست هم از Corluka (نمی دونم درست نوشتم یا نه) استفاده کن ...
اگه بازیکن جووون خواستی بازم بگو...من با Jo خیلی حال کردم فصل اوول برام 10 تا گل زد..فصل دووم 25 تا ...
از Benzema توی تیم ها ی متوسط استفاده کنید ..اگه می خواین خوب شه ..مثلا من تو ی New castel
ازش استفاده کردم ترکوند....از Samir Nasri
هم استفاده کن...خیلی خوبه .....و خیلی های دیگه ..... من دروازه بانم نیور هست ....
سعی کن اسکاتت رو بفرستی این ور اونور بازیکنای جوون برات پیدا کنن....
یا مثلا خیلی از کسایی که ناشناختن ... و ستاره ندارن و قیمت هم عموما ندارن و درجشون روی 80 هست نه 70 ...اون ها رو اگه روشون کار کنی خیلی خوب می شن ... مخصوصا توی تیم ها متوسط ...اگه هم دیدی زیاد خوب کار نکردن بفرستشون برای تیم های دیگه 1 فصل بازی کنن .... و همیشه سعی کن سنشون از 19 بیشتر نباشه..... دیگه خیلی نوشتم دستم داره داغون می شه ولی خیلی دوست دارم تایپ کنم نمی دونم چرا ...:دی

L.T
12-06-2008, 21:44
از بس گل های مزخرفی خوردم دیگه نمیخوام این بازی رو بازی کنم.بچه ها شما هم مثه من از این گل ها میخورید؟ مثلا ناپولی میاد تو زمین من(یووه) بازی میکنه تا دقیقه 90 فقط اون حمله میکنه چیکار کنم که این جوری نباشه همه سیستم ها رو هم امتحان کردم

Amin Asterix
12-06-2008, 22:38
آقا امین گفتی خیلی از فایلهای بازی رو میشه دست کاری کرد.خوب بگو استفاده کنیم دیگه.
ممنون
مثه عکسها دیگه.عکس بازیکن عوض کنی.فیس عوض کنی.لیگ اضافه کنی.عکس استادیوم بدی.عکس لوگوی تیم بدی و هزار کار دیگه.من خودم فقط لوگوی تیم رو دست کاری میکنم با عکسای بازیکنا.اما تو فوروم بازی یاد دادن بعضی کارا رو.
یادمه تو 07 بچه ها جای 4 نفر بازیو 14 نفره کرده بودن و یک لیگ زده بودن.من هر کار نکردم نتونستم از 4 تا بیشتر کنم.:8:

H M R 0 0 7
12-06-2008, 23:34
ایول خیلی خوشم اومد ...
کار قشنگی کردی منظورم بازیکنا هستن ....
خیلی خوب خریدی ...
ولی کاروالیو نه ...
چون من عادت ندارم بازی کن بزرگ باشه ...من خودم بزرگش میک نم البته از نظر اسمی ها .....
مثلا از Richards استفاده کن...برای دفاع راست هم از Corluka (نمی دونم درست نوشتم یا نه) استفاده کن ...
اگه بازیکن جووون خواستی بازم بگو...من با Jo خیلی حال کردم فصل اوول برام 10 تا گل زد..فصل دووم 25 تا ...
از Benzema توی تیم ها ی متوسط استفاده کنید ..اگه می خواین خوب شه ..مثلا من تو ی New castel
ازش استفاده کردم ترکوند....از Samir Nasri
هم استفاده کن...خیلی خوبه .....و خیلی های دیگه ..... من دروازه بانم نیور هست ....
سعی کن اسکاتت رو بفرستی این ور اونور بازیکنای جوون برات پیدا کنن....
یا مثلا خیلی از کسایی که ناشناختن ... و ستاره ندارن و قیمت هم عموما ندارن و درجشون روی 80 هست نه 70 ...اون ها رو اگه روشون کار کنی خیلی خوب می شن ... مخصوصا توی تیم ها متوسط ...اگه هم دیدی زیاد خوب کار نکردن بفرستشون برای تیم های دیگه 1 فصل بازی کنن .... و همیشه سعی کن سنشون از 19 بیشتر نباشه..... دیگه خیلی نوشتم دستم داره داغون می شه ولی خیلی دوست دارم تایپ کنم نمی دونم چرا ...:دی

benzema و nasri رو خریدم ولی richard رو می خوام بخرم نمی فروشه .:19:
dos santos و silva و ageiro (اتلتیکو مادرید) اینا رو هم خریدم فرستادم تیم های دیگه. bale یا castro هم خیلی خوبن . و ......

Viren
12-06-2008, 23:40
دستتون درد نکنه
حال کردم حسابی
آخه این Parma هیچی پول نداره!

keshish
14-06-2008, 09:51
آقا یه سوال:
در بازی امکان وارد کردن سهام باشگاه به بازار بورس وجود داره؟
راستی سلام یادم رفت.

Amin Asterix
14-06-2008, 09:54
علیک سلام:دی
اگر 3 سال تو باشگاه باشی.طلب ملبم نداشته باشی میتونی.البته فک کنم بعضی تیما از اول تو بورسن مثه منچستر.قبلا که بودن.

vahid78
14-06-2008, 11:19
سلام به همه فکر کنم منم به جمع معتادین این بازی پیوستم اخه خیلی بازی ردیفیه نامردای سازندش حساب همه چیزشا کردن فقط یکم گل خوردنش تخیلیه

Amin Asterix
14-06-2008, 11:45
سلام به همه فکر کنم منم به جمع معتادین این بازی پیوستم اخه خیلی بازی ردیفیه نامردای سازندش حساب همه چیزشا کردن فقط یکم گل خوردنش تخیلیه
اوه اوه معتاد شدی؟از کار و زندگی میندازت.من در همه اوقات فکرم مشغول بازی و خریدامه:20:
تازه من اصلا تو بازی نمیرم.بیشتر به حواشیش علاقه دارم.ترانسفر و اینا خیلی حال میده.

vahid78
14-06-2008, 12:48
اوه اوه معتاد شدی؟از کار و زندگی میندازت.من در همه اوقات فکرم مشغول بازی و خریدامه:20:
تازه من اصلا تو بازی نمیرم.بیشتر به حواشیش علاقه دارم.ترانسفر و اینا خیلی حال میده.

اره راست میگی منم مثل تو هستم فقط تو کار خرید و فروش و ارتقا باشگاه و اکادمی و اینجورچیزا البته در بعضی بازیهای مهم تیمم را همراهی میکنم
نمیدونم چرا این بازی سرعتش خیلی پایینه واسه شما هم همینجوره ؟؟؟؟

Amin Asterix
14-06-2008, 13:06
رم زیاد می خوره.من وقتی رمم 512 بود هر روزش برام یک سال میگذشت.از وقتی 2 کردم رو مشکلش تقریبا حل شده.
وقتی میرم تو بازی همه اش میبازن اعصابم خورد میشه واسه همین نمیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

KambiaZ
14-06-2008, 13:46
benzema و nasri رو خریدم ولی richard رو می خوام بخرم نمی فروشه .:19:
dos santos و silva و ageiro (اتلتیکو مادرید) اینا رو هم خریدم فرستادم تیم های دیگه. bale یا castro هم خیلی خوبن . و ......

Augero Kan Sergio
(بر عکس نوشتم. ..:31::31:) خیلی بازیکن توپیه .....
Bale هم همچنین .... این Castro رو من توی Fifa باهاش خیلی حال می کردم ولی اینجا خوشم نیود ازش. ...
من توی 07 از Dario Srna استفاده می کردم که فوق العاده بود ولی الان استفاده نکردم .....
برای Lb هم از Taye استفاده می کنم...(نمی دونم درستنوشتم یانه ولی توی المپیک مارسی هست ..)
خیلی بازیکنای خوبی رو می تونی پیدا کنی. ..
مثلا من یه بار اسکاتم رو فرستادم برزیل این بچه مچه ها رو پیدا کنه خیلی چیز های خوبی پیدا کرد ....
ریپاردز واقعا عالیه سعی کن تا بزرگتر نشده بگیریش ... وهم چنین کورلوکا و خیلی از بازیکنای منچستر سیتی ....
منچستر سیتی خیلی Talent های خوبی داره ...... همون Valery مهاجمشون ..(اتسمش رو یادم نیست همون بلغاره که قبلا توی یووه بود ...)اون هم عالیه ....چون مصدومه بازیش بده اگه بهش می دون بدی عالی می شه ... همچنین از Alberto GIlardino هم استفاده کن من یه مدت توی چلسی بود اون رو گرفتم شد 97 ....حدودا ...
واقعا خوب شد ..اون رو بادرگبا زوج هم بودن....:31::31:ولی دروگبا سنش زد بالا مجبور شدم یکی رو بگیرم ...
بنزما رو گرفتم ...(همون چلسی ///) ولی افت کرد سریع انداختمش بیرون تا بیش از این افت نکنه ....
به جاش توررس رو گرفتم با رونالدینیو که فصل قبلش گرفته بودم ترکوندن ......

Amin Asterix
14-06-2008, 14:34
taiwo هست بازیکن مارسی.من نیم فصل بازیش دادم خوب بود.بعد با ریبری عوضش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H M R 0 0 7
14-06-2008, 15:46
سلام
اقا شما گفته بودید باشگاه رو ارتقا بده تا بتونی مربی جدید استخدام کنید من رفتن ارتقا بدم اگه یادتون باشه گفتم dont send میده ولی اون رو بیخیالش من دوباره رفتم ارتقا بدم ببینم چی مشه بازم میندازه بیرون ولی فهمیدم تمام چیزای مربوط به تمرین رو ارتقا دادم و قبلا پارک و از این چور چیزا می ساختم .حالا من که همه بخش های تمرین هام ارتقا پیدا کرده بازم نمی تونم مربی بخرم الان فقط مونده این پارک و تفریگاه و.... ولی باز هم این پیغام رو میده :
you must extend or actiate your club center befor you can hir more staff

( راستی رم خریدم از 512 به 1024 سرعت بازی دو برابر هم بیشتر شد دارم پرواز میکنم )

Viren
14-06-2008, 16:54
H M R 0 0 7

به پارک و چیزای دیگه ربطی نداره فقط به Club Center

برای ارتقا این کار رو انجام بده

برو همونجایی که پارک و چیزای دیگه اضافه می کنی

علامت خونه+ و روی علامت توپ کلیک کن(از سمت چپ اول بالا و اسمش که روش میری Club Center) و بزرگترین Office رو انتخاب کن

یا تو محیط باز روی ساختمان Small Office کلیک کن و بالاترین آپگرید رو بخر(اگه قبلا بزرگ نکرده باشی اسمش اینه)

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی

keshish
14-06-2008, 17:12
دست شما درد نکنه فکر کنم مشکل منم حل بشه.الآن که اداره هستم.برم خونه ببینم چی میشه.
راستی من تو اداره چند وقته درست و حسابی کار نمی کنم،همش به فکر تمرین و لاین آپ و شیوه جدید و از این جور چیزهام.خدا آخر وعاقبت ما رو به خیر کنه.

H M R 0 0 7
14-06-2008, 17:27
H M R 0 0 7

به پارک و چیزای دیگه ربطی نداره فقط به Club Center

برای ارتقا این کار رو انجام بده

برو همونجایی که پارک و چیزای دیگه اضافه می کنی

علامت خونه+ و روی علامت توپ کلیک کن(از سمت چپ اول بالا و اسمش که روش میری Club Center) و بزرگترین Office رو انتخاب کن

یا تو محیط باز روی ساختمان Small Office کلیک کن و بالاترین آپگرید رو بخر(اگه قبلا بزرگ نکرده باشی اسمش اینه)

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی

روی اینها کلیک می کنم نوشته 5 ماه مونده
additional indoor training pitch
own manufacturing
luxury building with landscapd surrounds
nutritonal reserch lab

روی اینها هم نوشته active
tran mitting facility
youth per for ance center

در ضمن همشون هم level 6/6 دارن.

حالا چی؟

Amin Asterix
14-06-2008, 17:39
روی اینها کلیک می کنم نوشته 5 ماه مونده
additional indoor training pitch
own manufacturing
luxury building with landscapd surrounds
nutritonal reserch lab

روی اینها هم نوشته active
tran mitting facility
youth per for ance center

در ضمن همشون هم level 6/6 دارن.

حالا چی؟
:46:
5 ماه مونده

L.T
14-06-2008, 21:52
آدم تو این بازی خیلی خیلی مزخرف گل میخوره.جایی که من از والتر ساموئل کاشته گل خوردم شما حساب بقیشو بکنید.

Viren
15-06-2008, 04:42
:46:
5 ماه مونده

آره 5 ماه مونده

میتونی5 ماه رو Simulate کنی

Option-Simulation
:20:

keshish
15-06-2008, 05:32
آقا این قضیه simulate چیه؟میشه دوباره برگشت به حالت عادی؟یه کم توضیح بدین.

Amin Asterix
15-06-2008, 08:50
آقا این قضیه simulate چیه؟میشه دوباره برگشت به حالت عادی؟یه کم توضیح بدین.
دیگه هیچ کاری نمیکنی.فقط نتیجه ها رو بهت میده.یک تاریخ برای پایان میدی و خودش میره.ولی به نظرم نکنین این کارو.یارو میاد کل ترکیب و بازیکنا رو بهم میریزه.بعضیا رو اصلا بازی نمیده!باعث افت میششه و...
حالا 5 ماه صبر کنه خیلی بهتره به نظر من

Viren
15-06-2008, 09:28
دیگه هیچ کاری نمیکنی.فقط نتیجه ها رو بهت میده.یک تاریخ برای پایان میدی و خودش میره.ولی به نظرم نکنین این کارو.یارو میاد کل ترکیب و بازیکنا رو بهم میریزه.بعضیا رو اصلا بازی نمیده!باعث افت میششه و...
حالا 5 ماه صبر کنه خیلی بهتره به نظر من

آره همه قاطی میشه

ولی 1 یا 2 ماه آخر و اول فصل رو میشه
(همه برنامه ها رو تو تقویم براز بعد Sim)

vahid78
15-06-2008, 10:18
simulate چیز مزخرفیه من یه بازی کن از کمپ برداشتم (کمپ مشهد بود) به هزار زحمت رسوندمش به 83 بعد از 4 ماهsimulate اومدم دیدم شده 47 از اون به بعد دیگه اینکارو نکردم
راستی یک سوال ! ببینید وقتی یک تیم میسازی چرا youth team هیچ بازی انجام نمیده چیکار باید بکنم که بره با تیمهای دیگه بازی کنه؟؟؟؟؟

amir_rahmani
15-06-2008, 13:08
سلام اقا reserve را هم می خوام راه بندازم یعنی می خوام انها هم لیگ داشته باشند ولی نمی شود چه کار باید کنم؟

keshish
15-06-2008, 14:29
آقا امیر حتماً در لیگی که در اون بازی می کنی،رقابتهای رزرو وجود نداره.

Amin Asterix
15-06-2008, 14:58
راه که داره ما یاد نداریم.البته این کارو باید قبل شروع بازی کرد.
تو فوروم بازی پیدا میشه راهش:

vahid78
15-06-2008, 15:07
راه که داره ما یاد نداریم.البته این کارو باید قبل شروع بازی کرد.
تو فوروم بازی پیدا میشه راهش:

من که فارسیش هم زورکی میخونم یکی بترجمه واسم:46: البته اگه زحمتی نیست

Amin Asterix
15-06-2008, 16:10
منم اگه میتونستم خودم میفهمیدم.چند بار خوندم نفهمیدم. تازه ماله 07 بود.
راستی ign بازی 09 رو perview کرده.عکساشو دیدم کلی فرق کرده

V A H I D
15-06-2008, 21:50
برای رزرو ....
توی چه لیگی هستی ؟؟؟
شما همون اوول وقتی داری لیگ ها رو انتخاب می کنی پایین ترین سطح رو هم انتخاب می کنی ؟؟؟

Viren
16-06-2008, 09:29
لیگ انگلیس داره
ولی باید یازده بازیکن هم برای تیم Reserve داشته باشی تا بتونی تو بازی ها شرکت کنی
البته بهتره کاری بهشون نداشته باشی و بزاری دستیارت با اونا کار کنه

V A H I D
16-06-2008, 10:40
همه ی لیگ ها فک کنم داشته باشن (اونهایی که من بودم توشون داشت)

Amin Asterix
16-06-2008, 11:17
نه ایتالیا نداره.فک کنم فرانسه هم نداره.انگلیس و آلمان که حتما داره

vahid78
16-06-2008, 12:49
سلام این perview از بازی 09 که فکر کنم نسبت به 08 خیلی فرق کرده باشه

کمترین سیستم مورد نیاز برای بازی 09 :

1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent processor
RAM 512 MB, 1024 MB recommended
64 MB (AGP/PCI-E), graphics card (for additional information on supported graphics cards, please check section 10)
4.500 MB available hard disk space
8x DVD-ROM drive
DirectX 9.0c compatible sound card

به ما که میخوره :46: اینا که عشق این بازی دارن عوضش کنن ولی فکر کنم این سیستما دیگه همه داشته باشن

H M R 0 0 7
16-06-2008, 13:19
سلام این perview از بازی 09 که فکر کنم نسبت به 08 خیلی فرق کرده باشه

کمترین سیستم مورد نیاز برای بازی 09 :

1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent processor
RAM 512 MB, 1024 MB recommended
64 MB (AGP/PCI-E), graphics card (for additional information on supported graphics cards, please check section 10)
4.500 MB available hard disk space
8x DVD-ROM drive
DirectX 9.0c compatible sound card

به ما که میخوره :46: اینا که عشق این بازی دارن عوضش کنن ولی فکر کنم این سیستما دیگه همه داشته باشن

خیلی قشنگ شده .
کی میاد؟ :20:

Amin Asterix
16-06-2008, 13:36
همون نوامبر مثه همیشه.

amir_rahmani
17-06-2008, 11:51
همون نوامبر مثه همیشه.

ایول ایول داش امینو ایول.:31::31:

keshish
17-06-2008, 12:44
چه جوری تا نوامبر تحمل کنیم؟
آقا تیم من در معرض سقوط به دسته دو انگلیس قرار گرفته.بازیکنای خوبی دارم فقط این وسط خودم دارم گند می زنم به تیمم.چرا؟
چون تو هر بازی یه بازیکن رو انتخاب می کنم و خودم باهاش بازی می کنم،نه که بازیم خیلی خوبه نمی تونم درست و حسابی بازی کنم و گند می زنم به بازی تیم.

vahid78
17-06-2008, 12:51
چه جوری تا نوامبر تحمل کنیم؟
آقا تیم من در معرض سقوط به دسته دو انگلیس قرار گرفته.بازیکنای خوبی دارم فقط این وسط خودم دارم گند می زنم به تیمم.چرا؟
چون تو هر بازی یه بازیکن رو انتخاب می کنم و خودم باهاش بازی می کنم،نه که بازیم خیلی خوبه نمی تونم درست و حسابی بازی کنم و گند می زنم به بازی تیم.
اگه بازیت خوبه که دیگه نرو تو بازیهای غیرمهمش برو اونایی که مهمه رو بازی کن که نیوفتی پایین

keshish
17-06-2008, 13:55
همیشه تصمیم می گیرم این کار رو بکنم ولی کرمم می گیره و میرم تو بازی.بد تر از اون موقعیه که فرواردم تک به تک با دروازه بان و منم پشت فروارد بعد یهو دکمه پاس رو می زنم که به من پاس بده(به خاطر خودخواهی)و اون بنده خدا هم پاس میده و من هم شوت=اوت

H M R 0 0 7
17-06-2008, 19:50
همیشه تصمیم می گیرم این کار رو بکنم ولی کرمم می گیره و میرم تو بازی.بد تر از اون موقعیه که فرواردم تک به تک با دروازه بان و منم پشت فروارد بعد یهو دکمه پاس رو می زنم که به من پاس بده(به خاطر خودخواهی)و اون بنده خدا هم پاس میده و من هم شوت=اوت

من که تو هر بازی حداقل 1 رو میزنم اگه نزنم پاس گل میدم نمی دونم شما چکار میکنید. :13:

یه سوال:

من تو لیگ قهرمانان 6 تا از بازیکن های خوبم رو (از جمله کریس رونالدو) نمیتونم بازی بدم . تو ترکیب که میرم رو شون قرمز زده مصدوم هم نیستن ولی یه چیزی شون هست که نمی تونن بازی کنن .
فصل قبل تو ژانویه کاروالیو رو از چلسی خریدم اون موقع اون هم نم شد تو لیگ قهرمانان بازی کنه چون برا چلسی بازی کرده بود ولی الان اینا رو نمی دونم .تا حالا 3 تا بازی رو رد کردم بدون اونا .چشون شده که نمی زاره بازی کنن؟

vahid78
17-06-2008, 20:38
فکر کنم بعد از اسم رد کردن رونالدو را خریدی باید فقط اون بازیکنانی میتونند تو لیگ قهرمانان بازی کنند که اسمشونا رد کرده باشی

Amin Asterix
17-06-2008, 21:25
یا اصلا اسمشو رد نکردی!

Viren
17-06-2008, 21:46
آره باید لیست بازیکنات رو بدی

حتما بازیکن هایی که می خوای رو تو لیست وارد نکردی

الان راهی نیست باید تا آخر بازی کنی که فکر کنم حذف بشی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H M R 0 0 7
18-06-2008, 00:42
آره باید لیست بازیکنات رو بدی

حتما بازیکن هایی که می خوای رو تو لیست وارد نکردی

الان راهی نیست باید تا آخر بازی کنی که فکر کنم حذف بشی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولا از همین جا به هواداران تیم, قول قهرمانی میدم تیم من متکی به ستاره ها نیست. ( 3+ Fan Popularity ) :31:

دوما رونالدو از همون اول تو تیمم بود . ولی لیست رو نمی دونم کی باید لیست رو تکمیل میکردم ؟ بگید تا دیگه اشتباه نکنم .:13:

سوما حالا خوب شد مثل استقلال ازجام قهرمانان حذف نشدم (2 فصل قبل) . و گرنه خودم , کادر فنی و هییت مدیره دسته جمعی استعفا میدادیم .:31:

brain
18-06-2008, 07:31
یه سوال :
من میخواستم فیفا 08 رو بگیرم . یه جا دیدم یه دی وی دی نوشته کاملا فارسی و با تحلیل و....
می خواستم بدونم گزارشگرش که ایرانیه کیه ؟
شما ها از بین 08 و pes7 کدوم رو بهتر میدونین ؟
(در ضمن اگه نسخه ی فارسیه خوبی سراغ دارید بگید چه 08 یا 07 و ... باشه چه pes )
ممنون

keshish
18-06-2008, 09:36
بابا تو رو خدا این بحث fifa و pes رو اینجا شروع نکنید(خواهشاً)بذارید تاپیک به کار خودش ادامه بده(آخه هرجا بحث مقایسه این دوتا بوده تاپیک منحرف شده)
ممنون

vahid78
18-06-2008, 10:01
یه سوال :
من میخواستم فیفا 08 رو بگیرم . یه جا دیدم یه دی وی دی نوشته کاملا فارسی و با تحلیل و....
می خواستم بدونم گزارشگرش که ایرانیه کیه ؟
شما ها از بین 08 و pes7 کدوم رو بهتر میدونین ؟
(در ضمن اگه نسخه ی فارسیه خوبی سراغ دارید بگید چه 08 یا 07 و ... باشه چه pes )
ممنون
تایپک مربوط به PES 2008

تایپک مربوط به FIFA 08

Viren
18-06-2008, 10:23
اولا از همین جا به هواداران تیم, قول قهرمانی میدم تیم من متکی به ستاره ها نیست. ( 3+ Fan Popularity ) :31:

دوما رونالدو از همون اول تو تیمم بود . ولی لیست رو نمی دونم کی باید لیست رو تکمیل میکردم ؟ بگید تا دیگه اشتباه نکنم .:13:

سوما حالا خوب شد مثل استقلال ازجام قهرمانان حذف نشدم (2 فصل قبل) . و گرنه خودم , کادر فنی و هییت مدیره دسته جمعی استعفا میدادیم .:31:

قبل از این که رقابت ها شروع بشه یه صفحه میاد که باید 22 بازیکن(فکر کنم 22 تا) که می خوای برات تو لیگ قهرمانان بازی کنند رو انتخاب کنی.Random یا چیزی شبیه این رو نزن که خودش برات انتخاب می کنه!

قبل از اینکه استفعا بدی میاندازنت بیرون! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farzadsedaghatbin
18-06-2008, 11:21
آقا تو اون بحث reserve تیم کسی تو نسته تیمش تو لیگ اسپانیا شرگت بده ؟ آخه خیلی تیم ها هستن که تیم ب شون تو لیگ پاین تر داران بازی می کنم ولی تیمم تو لیگ شرکت نمی کنه برای همینم بازی کنایی که تو تیم رزرومن اصلا رشد نمی کنند

keshish
18-06-2008, 11:24
ایول آقا وحید این درسته.

Master generals
18-06-2008, 11:53

مگه تو منيجر مي شه خودت بازي كني؟
من فكر مي كردم فقط تيمو نظارت مي كنم نه ايكه مثل فيفا خودت بازي كني

vahid78
18-06-2008, 13:08
مگه تو منيجر مي شه خودت بازي كني؟
من فكر مي كردم فقط تيمو نظارت مي كنم نه ايكه مثل فيفا خودت بازي كني
اره وقتی میخوای بری تو بازی یکی از بازیکنان را انتخاب میکینی(فقط در حالت 3D) بعد برو تا بازی اون بازیکن دیگه تو هستی
موفق باشی

vahid78
18-06-2008, 13:10
آقا تو اون بحث reserve تیم کسی تو نسته تیمش تو لیگ اسپانیا شرگت بده ؟ آخه خیلی تیم ها هستن که تیم ب شون تو لیگ پاین تر داران بازی می کنم ولی تیمم تو لیگ شرکت نمی کنه برای همینم بازی کنایی که تو تیم رزرومن اصلا رشد نمی کنند

اره من هم همین مشکل را در RESERVE و YOUTH دارم

amir_rahmani
19-06-2008, 10:37
اره من هم همین مشکل را در RESERVE و YOUTH دارم

چه مشکلی داری؟:10:

vahid78
19-06-2008, 15:02
یک تیم ساختم youth در مسابقات بازی نمیکنه البته میدونمreserve در بعضی لیگا وجود نداره اما YOUTH که داره

rz21
19-06-2008, 16:34
سلام.من دوباره برگشتم.
من فعله منیجرم سی دیش خرابه باید برم دی وی دیش بخرم ..در ضمن اموزش بازی را فکر کنم براتون تا چند روزه دیگه بزارم.منبع داره!!!

MORINIO
20-06-2008, 02:35
میگم این بازی فیفا منیجر انگار جالبه ها ؟؟؟؟ نه؟

من که تا حالا بازی نکردم . از ما هم که دیگه گذشت ایشالا Fifa Manager 2010 که اومد می گیرمش:40:

vahid78
20-06-2008, 09:02
میگم این بازی فیفا منیجر انگار جالبه ها ؟؟؟؟ نه؟

من که تا حالا بازی نکردم . از ما هم که دیگه گذشت ایشالا Fifa Manager 2010 که اومد می گیرمش:40:

چرا 2010 ؟؟؟؟؟؟ 09 همین ابان خودمون میاد اونا بگیر:10:

rz21
20-06-2008, 10:40
دوستان من به سه نفر برای راهنمای فیفا منیجر لازم دارم.carear و ان 4 بخش بالا برای هر نفر یکیشو انتخاب کنه و به صورت عکس راهنمایی کنه.
ممنون.

MORINIO
20-06-2008, 17:08
چرا 2010 ؟؟؟؟؟؟ 09 همین ابان خودمون میاد اونا بگیر:10:

هی امسال که فرصت سر خاروندن هم ندارم (کنکور و بدبختی:27:):41: پس می ره برای سال بعدش که 2010 میاد:10:

rz21
20-06-2008, 17:20
من اموزش بازی(قسمت اول) برای اماتور ها البته حرفه ای ها هم دانلود کنند بد نیست.فقط یک سایت اپلود به جز رپید شر بیگید تا اپلود کنم[

H M R 0 0 7
20-06-2008, 18:36
من اموزش بازی(قسمت اول) برای اماتور ها البته حرفه ای ها هم دانلود کنند بد نیست.فقط یک سایت اپلود به جز رپید شر بیگید تا اپلود کنم[

Silva
20-06-2008, 20:12
از اینکه میبینم بازی مورد علاقم یه همچین پاتوقی داشته و من بی خبر بودم بهت زده شدم:18:
من از total club manager 2005:8: معتاد این بازی شدم تا الان که دیگه شدم یه معتاد بالفطره:21:
دوست دارم من رو هم از خودتون بدونید:10:

keshish
21-06-2008, 06:45
جناب rz21 من پایه هستم.

rz21
21-06-2008, 09:17
این هم اموزش قسمت اول بازی(برای اماتور ها)چون من همچین حرفه ای نیستم)

اقای keshish َما ادامه ی مطلب من را تا هر جایی که میتونید ادامه دهید (من تا تیم اول نوشتم)بعد از شما دوباره من ادامشو مینویسم.

keshish
21-06-2008, 09:36
رفیق دانلود مشکل داره.لینک درسته اما دانلود نمیشه کرد.

vahid78
21-06-2008, 10:04
سلام لینک مشکل داره
راستی اگه کمک خواستین من هم هستم!

offlineinternet
21-06-2008, 10:37
1. تو قسمت simulation بازی تا سال 2111 ادامه داره کسی تا حالا تا این سال رفته یا اگه نرفته بگه تا چه سالی رفته
2. سیستم من 512 رم داره و قسمت simulatin رو هر یه فصل رو حدود 1.5 ساعت نیم طول میکشه چطوری میشه این زمان رو کم کرد .

H M R 0 0 7
21-06-2008, 11:13
1. تو قسمت simulation بازی تا سال 2111 ادامه داره کسی تا حالا تا این سال رفته یا اگه نرفته بگه تا چه سالی رفته
2. سیستم من 512 رم داره و قسمت simulatin رو هر یه فصل رو حدود 1.5 ساعت نیم طول میکشه چطوری میشه این زمان رو کم کرد .

اگه رمت رو 1024 کنی خیلی نسبت به 512 سرعت میره بالا .من خودم 512 بودم عذاب میکشیدم هر روز حدود 3 دقیقه طول میکشد ولی با 1024 حالا 20 ثانه بعضی وقت ها هم کمتر .

V A H I D
21-06-2008, 12:54
لینکش درسته فقط باید یه چند دقیقه وایستید .....

vahid78
22-06-2008, 08:47

من الان 2013 هستم البته همشا خودم رفتما:46:هنوز 98 سال دیگه مونده پیر میشیم که :31:

rz21
22-06-2008, 09:05
یک سایت درست برای اپلود به من بگید تا برای شما اپلود کنم.sharedzilla خوب نیست.
ممنون.

vahid78
22-06-2008, 09:16
یک سایت درست برای اپلود به من بگید تا برای شما اپلود کنم.sharedzilla خوب نیست.
ممنون.

keshish
22-06-2008, 09:20
مگه رو خود سایت نمیشه آپلود کرد؟
بچه ها راستی در حالت text mode تیم خیلی بهتر نتیجه میگیره تا حالت 3D.درسته؟امتحان کردین؟

vahid78
22-06-2008, 09:40
مگه رو خود سایت نمیشه آپلود کرد؟
بچه ها راستی در حالت text mode تیم خیلی بهتر نتیجه میگیره تا حالت 3D.درسته؟امتحان کردین؟

رو خود سایت فقط مدیران میتونند اپلود کنند
من که اکثر اوقات با حالت اخریه اسمش چیه؟؟؟؟؟:13: بازیهای مهم که نیاز به بازی تاکتیکی و تکنیکی بنده هست در حالت 3d بازی میکنم :21:

amir_rahmani
22-06-2008, 12:21

این simulatin را بیخیال شید و خودتون بازی کنید قشنگتر هستش.

amir_rahmani
22-06-2008, 12:24
من الان 2013 هستم البته همشا خودم رفتما:46:هنوز 98 سال دیگه مونده پیر میشیم که :31:

موفق باشی من هم همشو خودم رفتم.

راستی بچه بگید چه لولی دارید؟

vahid78
22-06-2008, 12:30
موفق باشی من هم همشو خودم رفتم.

راستی بچه بگید چه لولی دارید؟

منظورم اینه که از sim... استفاده نکردم
لول من فکر کنم 9 باشه

V A H I D
22-06-2008, 13:28
توی رپید اپلود کن بقیش با من .................

rz21
22-06-2008, 15:02
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این هم از اموزش بازی برای اماتور ها.تاکید میکنم برای اماتور ها.
من بعضی وقت ها یک دفعه از بازی میام بیرون و ارور Don t send میده.قبلا هم در ویندوز قبلیم همین مشکل را داشتم.
سیستمم:
geforce5500
ram 512
cpu:2.4

V A H I D
22-06-2008, 19:39
ممکنه کرکت هم مشکل داشته باشه ها ................

Amin Asterix
22-06-2008, 19:43
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این هم از اموزش بازی برای اماتور ها.تاکید میکنم برای اماتور ها.
من بعضی وقت ها یک دفعه از بازی میام بیرون و ارور Don t send میده.قبلا هم در ویندوز قبلیم همین مشکل را داشتم.
سیستمم:
geforce5500
ram 512
cpu:2.4
رضا جان من اینو میزارم تو پست دوم تاپیک.ماله خودمم میزارم.آموزش خوبی دادی.دستت درد نکنه.

rz21
22-06-2008, 20:11
من اسمم مصطفی هستش.اعتراف میکنم.اسم داداشم رضا هستش.
اصلا بازی کرک نداره!!!چی کار کنم.اعصابم خورد میشه.مثلا دارم بازی میکنم سیو نکردم یک دفعه میاد بیرون.!!!!!!!!!

djsnowman
23-06-2008, 03:19
سلام به بروبچ منیجر باز.
یه سوال تا حالا براتون پیش اومده اول فصل از بعضیا از تیما امتیاز کم بشه.
الان دو فصل تو لیگ برتر از یه سری از تیما امتیاز کم میکنه.
یه سوال دیگه این پکیجا که تو سایت فیفا منیجر گذاشتن به درد نسخه های تقلبیه ما میخوره.
راستی اگه منیجرو دو نفره بازی کنید وقعا یه لذت دیگه ای داره.کل کل سر بازیا و قهرمانی و خرید و فروش بازیکنا خیلی حال میده البته یکم زمانبره.

rz21
23-06-2008, 09:39
ُسلام.
امین اقا اگر میتونی و برات زحمت نیست اموزشتو یک جای دیگه اپلود کن.

amir_rahmani
23-06-2008, 11:40
منظورم اینه که از sim... استفاده نکردم
لول من فکر کنم 9 باشه

اره بی خیال شو.
منم لولم 16 هستش بقیه هم بگن البته در سال 2012.

rz21
23-06-2008, 12:29
من لولم 4 هستش در سال 2007 -2008 4 ماه بیشتر نگذشته.

offlineinternet
23-06-2008, 13:23
من لولو 14 سال 2014

keshish
23-06-2008, 13:25
نهایت لول چنده؟کسی می دونه؟

amir_rahmani
23-06-2008, 13:40
من لولو 14 سال 2014

چرا این قدر کم.دوست قبلیمون که لولش 4 بود خیلی بهتر بود.

امیدوارم که شما هم در بازی موفق باشید.

amir_rahmani
23-06-2008, 13:44
:10::40::11:دوستان یک سری هم به این تاپیک اعتراض سرعت اینترنت بزنید و شما هم یک امضا کنید تا شاید فرجی بشه.

good luck

keshish
23-06-2008, 14:00
بچه ها یه سوال:
من الآن در اینترنت الکی یه سرچ زدم در رابطه با فیفا منیجر 2009 دیدم چند تا سایت هستن که نوشته بودن دانلود فیفا منیجر 2009 همراه با کرک و ...(البته سایتها انگلیسی بودن)مثل این آدرس:

من رفتم دانلود کنم دیدم پولیه.
حالا می خوام بدونم قضیه چیه؟مگه قرار نبود آبان بیاد؟
تو سایت خود فیفا منیجر در قسمت 2009 ننوشته که آبان میاد.

rz21
23-06-2008, 14:43
هنوز نقل و اتقالات شروع نشده!!مگه میشه؟؟؟

vahid78
23-06-2008, 17:32
احتمالا اشتباه کردی به قول دستمون هنوز نقل انتقالات شروع نشده و ... تو سایت خودش هم نوشته نوامیر میاد

H M R 0 0 7
23-06-2008, 17:42
سلام به بروبچ منیجر باز.
یه سوال دیگه این پکیجا که تو سایت فیفا منیجر گذاشتن به درد نسخه های تقلبیه ما میخوره.
راستی اگه منیجرو دو نفره بازی کنید وقعا یه لذت دیگه ای داره.کل کل سر بازیا و قهرمانی و خرید و فروش بازیکنا خیلی حال میده البته یکم زمانبره.

در مورد دو نفره یه توضیح بدین متشکر

Silva
23-06-2008, 18:31
اگه منو واسه تیمتون بخرید ضرر نمی کنید :5:، دیشب هم تو جام ملتها جلوی ایتالیا ستاره بودم
فقط حتما باید تو پست LW ازم استفاده کنید ، چون عاشق این پستم ، کاراییمم بیشتره ، شماره 21 هم باید بدین به من ( خیلی برام مهمه ) یه چنتا از دوستامم هستن که باید با من بخرینشون چون من بدون اونا هیچ تیمی توپ نمی زنم مثل :40:bosko jankovic , joao moutinho ,higuain, garay ,aguero :40:و چنتا دیگه که الان یادم نیست
ببینم کدومتون بمب نقل وانتقالات رو میترکونید:32:

V A H I D
23-06-2008, 18:33
بچه ها یه سوال:
من الآن در اینترنت الکی یه سرچ زدم در رابطه با فیفا منیجر 2009 دیدم چند تا سایت هستن که نوشته بودن دانلود فیفا منیجر 2009 همراه با کرک و ...(البته سایتها انگلیسی بودن)مثل این آدرس:

من رفتم دانلود کنم دیدم پولیه.
حالا می خوام بدونم قضیه چیه؟مگه قرار نبود آبان بیاد؟
تو سایت خود فیفا منیجر در قسمت 2009 ننوشته که آبان میاد.

اون سایت خیلی مسخرس همش الکیه .هر چی سرچ کنی توش می اد ....یه بار امتحان کن .....مثلا یزن ..
dfsdojfhsd
برات میا ره اخرش هم کرک و کی جن هم اضافه میکنه ....

V A H I D
23-06-2008, 18:34
اگه منو واسه تیمتون بخرید ضرر نمی کنید :5:، دیشب هم تو جام ملتها جلوی ایتالیا ستاره بودم
فقط حتما باید تو پست LW ازم استفاده کنید ، چون عاشق این پستم ، کاراییمم بیشتره ، شماره 21 هم باید بدین به من ( خیلی برام مهمه ) یه چنتا از دوستامم هستن که باید با من بخرینشون چون من بدون اونا هیچ تیمی توپ نمی زنم مثل :40:bosko jankovic , joao moutinho ,higuain, garay ,aguero :40:و چنتا دیگه که الان یادم نیست
ببینم کدومتون بمب نقل وانتقالات رو میترکونید:32:

موافقم .....مخصوصا اگرو و سیلوا و جوا مونتینیو .....

Silva
23-06-2008, 19:03
ترکیب مورد علاقمو میتونید توی امضام ببینید:8:

keshish
24-06-2008, 08:55
خوب منم بعضی مواقع چهار دو سه یک بازی می کنم.می دونی جلوی چه ترکیبی این روش بهتر جواب میده؟

یه چیزی بگم مسخرم نکنید:
من دو ساله باشگاه چارلتون رو خریدم و مربی گری می کنم ولی هنوز از دسته یک نیومدیم لیگ برتر.ولی امسال خوب خرید کردم.تو هر پست دو سه تا بازیکن خوب دارم.به امید خدا میایم لیگ برتر.(هدف:قهرمانی در جام باشگاه های جهان)

Silva
24-06-2008, 09:47
خوب منم بعضی مواقع چهار دو سه یک بازی می کنم.می دونی جلوی چه ترکیبی این روش بهتر جواب میده؟

یه چیزی بگم مسخرم نکنید:
من دو ساله باشگاه چارلتون رو خریدم و مربی گری می کنم ولی هنوز از دسته یک نیومدیم لیگ برتر.ولی امسال خوب خرید کردم.تو هر پست دو سه تا بازیکن خوب دارم.به امید خدا میایم لیگ برتر.(هدف:قهرمانی در جام باشگاه های جهان)

من جلوی همه ترکیبا از همین روش استفاده می کنم (با دستورات تاکتیکی مختلف) ، ولی می دونم جلوی تیمی که دفاع 3 نفره داشته باشه خیلی میتونه به نفعم باشه
خیلی دوست دارم بدونم واسه تیمت (چارلتون) چه بازیکنایی رو خریدی

vahid78
24-06-2008, 12:19
خدا لعنت کنه این برقا را تقریبا یک فصلا با هزار زحمت داشتم تموم میکردم اونم با قهرمانی یهو برقا رفت

rz21
24-06-2008, 12:48
من جلوی همه ترکیبا از همین روش استفاده می کنم (با دستورات تاکتیکی مختلف) ، ولی می دونم جلوی تیمی که دفاع 3 نفره داشته باشه خیلی میتونه به نفعم باشه
خیلی دوست دارم بدونم واسه تیمت (چارلتون) چه بازیکنایی رو خریدی
به نظر من اگر از یک ترکیب ثابت استفاده کنید خیلی خوبه.سیستم من 4-3-3 هست.

keshish
24-06-2008, 13:08
چرا از یه ترکیب ثابت؟یعنی به اون روش عادت می کنند؟اگه این جور باشه که این بازی واقعاً آخر هوش مصنوعی هست.

H M R 0 0 7
24-06-2008, 13:39
سلام به بروبچ منیجر باز.

اقا این دو نفره یعنی چی ؟

یه سوال دیگه من تو منچستر هستم ایا میشه چمن ورزشگاه رو عوض کرد مثلا از چمن استمفورد بریج خیلی خوشم میاد ایا راهی داره ؟

rz21
24-06-2008, 13:41
شما برو یک بار امتحان کن.
من با مچستر برای اولین بار بازیکن های بسیار معروفی را (با رمز)خریدم.اول هماهنگ نبودند.خیلی واضحه.بعد از یک مدت ترکیبشون را ثابت نگه داشتم .بعدش اولاش نتیجه نگرفتن و بعدش از هر 10 تا بازی 1 باخت میاوردم.عالیه.حالا هم که حدود 15 امتیاز با تیم رده دوم فاصله دارم.

vahid78
24-06-2008, 14:06
برو بچ راست میگن اگه یه ترکیب ثابت بذاری بعد از چند وقت هماهنگیش میره بالا من هم از 4-2-3-1 استفاده میکنم و فقط تاکتیکهاش را تغییر میدم

یه سوال دیگه من تو منچستر هستم ایا میشه چمن ورزشگاه رو عوض کرد مثلا از چمن استمفورد بریج خیلی خوشم میاد ایا راهی داره ؟

واسه من که همه چمناش یک جوره فقط جایگاه تماشاگرا عوض میشه:27:

Silva
24-06-2008, 16:25
اقا این دو نفره یعنی چی ؟

یعنی میشه دو نفره بازی کنی ،مثلا تو یه تیمو برداری داداشت یا رفیقت یه تیم دیگه ، بعد با هم پیش برید:10: حتی توی 2 لیگ مختلف ، برای این کار نیازی نیست که حتما از اول بازی رو 2 نفره کرده باشی ،حتی 10 فصلم بازی کرده باشی میتونی یه نفر دیگرم شریک کنی یا اصلا خودت یه تیم دیگه به طور همزمان داشته باشی فقط کافیه از منوی بازی گزینه ی Add New Player رو بزنی ، تو این بازی تا 4 نفر امکان مربیگری همزمان دارن

Silva
24-06-2008, 16:52
من تیممو توی قسمت Editor میسازم ، خوبیش اینه که هر بازیکنی که بخوای مجانی میاری تو تیمت ، تمامی مشخصات بازیکن رو می تونی ببینی ، مخصوصا اینکه قیافش تو زمین واقعی باشه ، واسه من که خیلی مهمه اگرم واقعی نباشه قیافشو دستکاری میکنم تا شبیه عکسش بشه مثلا (Messi) رو موهاشو بلند و مشکی میکنم خیلی بدم میاد بازیکن توی عکسش مو بلند باشه وسط زمین کچل ( من همیشه 3D بازی میکنم )
میتونم اسم تیممو خودم انتخاب کنم ( الان اسم تیمم تو لیگ اسپانیا اینه Matadors ) اسم و گنجایش ورزشگاه ، ساختمونهای اصلی باشگاه ، مقبولیت و شخصیت باشگاه در کشورش و جهان ، تعیین نوع و رنگ پیراهن ، انتخاب باشگاههایی که توی لیگ رفیق یا دشمنت هستن ، انتخاب کارمندای باشگاه با توانمندی بالا ، دستکاری توانایی های بازیکنان که من اینکارو نمی کنم ، تعیین مدت قرارداد بازیکنان تا مدت دلخواه و جزئیات بسیار دیگر مثل رنگ کفش بازیکن و ...
حتی میشه واسه باشگاه تاریخچه الکی زد مثلا سال 1986 قهرمان اروپا شده که به نظرم جالب نیست

amir_rahmani
25-06-2008, 13:16
من تیممو توی قسمت Editor میسازم ، خوبیش اینه که هر بازیکنی که بخوای مجانی میاری تو تیمت ، تمامی مشخصات بازیکن رو می تونی ببینی ، مخصوصا اینکه قیافش تو زمین واقعی باشه ، واسه من که خیلی مهمه اگرم واقعی نباشه قیافشو دستکاری میکنم تا شبیه عکسش بشه مثلا (Messi) رو موهاشو بلند و مشکی میکنم خیلی بدم میاد بازیکن توی عکسش مو بلند باشه وسط زمین کچل ( من همیشه 3D بازی میکنم )
میتونم اسم تیممو خودم انتخاب کنم ( الان اسم تیمم تو لیگ اسپانیا اینه Matadors ) اسم و گنجایش ورزشگاه ، ساختمونهای اصلی باشگاه ، مقبولیت و شخصیت باشگاه در کشورش و جهان ، تعیین نوع و رنگ پیراهن ، انتخاب باشگاههایی که توی لیگ رفیق یا دشمنت هستن ، انتخاب کارمندای باشگاه با توانمندی بالا ، دستکاری توانایی های بازیکنان که من اینکارو نمی کنم ، تعیین مدت قرارداد بازیکنان تا مدت دلخواه و جزئیات بسیار دیگر مثل رنگ کفش بازیکن و ...
حتی میشه واسه باشگاه تاریخچه الکی زد مثلا سال 1986 قهرمان اروپا شده که به نظرم جالب نیست

اصلا از این کار خوشم نمیاد ببخشیدا ادم باید رو پای خودش وایسه.

amir_rahmani
25-06-2008, 13:20
من از ترکیب 2-1-4-3 استفاده می کنم.
اقا من نمی تونم تاکتیک تیم را بالا ببرم راهنمایی کنید.

keshish
25-06-2008, 13:52
منظورت از تاکتیک تیم کار گروهیه؟
خوب تمرین فشرده قرار بده.از کمکات بیشتر استفاده کن.تیمت رو برای تمرین گروه بندی کن و هر گروه رو بده به مربی که از نظر فنی مرتبط هست با گروهش.یعنی گروه دفاع رو بده به مربی که بیشتر کار دفاعی می کنه.
اگه منظورت از تاکتیک کار گروهیه تو تمرینات انواع پاس دادنها رو قرار بده.
موفق باشی

H M R 0 0 7
25-06-2008, 14:17
من از ترکیب 2-1-4-3 استفاده می کنم.
اقا من نمی تونم تاکتیک تیم را بالا ببرم راهنمایی کنید.

باید TERINNIG CAMP بزاری .ولی یه مشکل داره اونم اینه که پیغام میده بازیکن ها از خانواده دور هستند و روز بعد از تمرین یه Party بزار خوب میشه الان تاکتیک تیمم 4.9 هستش ضمنا به کمپ ها توجه کن که چقدر تاکتیک تیم رو بالا می برن توی تمریناتت هم درصد تاکتیک رو بالا ببر .

Silva
25-06-2008, 14:21
اصلا از این کار خوشم نمیاد ببخشیدا ادم باید رو پای خودش وایسه.

دوست عزیز من فقط خواستم امکانات ادیتور رو برای کسانی که از تقلب توی بازی خوششون میاد توضیح بدم ، من خودمم که تیم میسازم اصلا بازیکن مطرح آنچنانی نمی گیرم ، فقط بازیکنائی که ازشون خوشم میاد رو دور هم جمع می کنم مثل :40:bosko jankovic و Moutinho :40:و حتی گمنامهایی مثل biglia و antunes و ... که تقریبا همشون زیر 23 سال دارن به جز چند نفر مثل gilberto silva و denilson و heinze
details بازیکن رو هم به جز قیافش دست نمیزنم حتی پرستیژ و شخصیت تیممو متوسط می کنم .

Silva
25-06-2008, 14:33
باید TERINNIG CAMP بزاری .ولی یه مشکل داره اونم اینه که پیغام میده بازیکن ها از خانواده دور هستند و روز بعد از تمرین یه Party بزار خوب میشه الان تاکتیک تیمم 4.9 هستش ضمنا به کمپ ها توجه کن که چقدر تاکتیک تیم رو بالا می برن توی تمریناتت هم درصد تاکتیک رو بالا ببر .

به نظر من استفاده از Terining camp وسط فصل تصمیم اشتباهیه چون اکثر این کمپ ها مربوط به تمرینات بدنسازی هستند حتی کمپ هایی که تاکتیک رو ارتقا میدن در کنارش تمرینات بدنسازی هم دارن ، هیچ کمپی نیست که فقط تاکتیکی باشه ، بدنسازی وسط فصل هم برای بازیکنان خوب نیست . اصلا در حین مسابقات زمان آنچنانی هم برای کمپ رفتن نداریم ، بهترین راهش اینه که رو تمرینات بیشتر تمرکز کنی یا 2 روز قبل بازیو short camp بزاری

H M R 0 0 7
25-06-2008, 15:48
به نظر من استفاده از Terining camp وسط فصل تصمیم اشتباهیه چون اکثر این کمپ ها مربوط به تمرینات بدنسازی هستند حتی کمپ هایی که تاکتیک رو ارتقا میدن در کنارش تمرینات بدنسازی هم دارن ، هیچ کمپی نیست که فقط تاکتیکی باشه ، بدنسازی وسط فصل هم برای بازیکنان خوب نیست . اصلا در حین مسابقات زمان آنچنانی هم برای کمپ رفتن نداریم ، بهترین راهش اینه که رو تمرینات بیشتر تمرکز کنی یا 2 روز قبل بازیو short camp بزاری

من که دارم استفاده میکنم جواب میده ( کمپ های 3 الی 4 روزه ) و دو تا خوبی داره انرژی بازیکنان سریع افزایش پیدا میکنه و تاکتیک هم 1 دهم تا 2 دهم افزایش پیدا میکنه .
البته چون تاکتیک تیمم بالا هستش فقط برای انرژی استفاده میکنم اونم 3 روزه.

Viren
25-06-2008, 21:57
من تاکتیک تیمم 3.2 هست ولی نمیدونم چه جوری شد که با Livorno 8 بر صفر یوونتوس رو زدم!بعضی وقتا قاطی می کنه!!!
اره هر هفته Camp بزارید 4 روز وضعیت تیم عالی میشه ولی پول زیاد می خواد که با کلک های نامردی ردیفه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

B U L U T
25-06-2008, 22:13
ميشه عكسي چيزي از بازي بزارين

Silva
25-06-2008, 22:30
یه چیز جالب ، روماریو هم تو این بازی هست اما به خاطر این دوپینگ آخرش اسمشو کردن Roberto مثل ماتراتزی و موتو
تو تیم vasco da gama برزیله ، فقط حیف که عکس نداره ، با finishing 95 و dribling 90
من از روی باشگاههای سابقش شناختمش ، کاش ببتو و باتیستوتا و لئوناردو و چیلاورت و هیگوئیتا و زولا و خیلی های دیگه هم بودن البته اورتگا هم توی riverplate و دنیلسون هم توی یکی از باشگاههای آمریکا هستند ، با عکس واقعیشون

keshish
26-06-2008, 07:40
برای بالا رفتن انرژی نیاز نیست که حتماً کمپ بزنیم.من اگه مثلاً یکشنبه بازی داشته باشم تا یکشنبه هفته بعد هم تیم بازی نداشته باشه.بعد از بازی امروز دو روز آینده رو هم همون تمرینات همیشگی رو انجام میدم و یک استراحت یک روزه(No training) و دوباره تمرینات رو پی می گیرم و انرژی 3 چهار تا واحد بالا میره.

جناب سیلوا دمت گرم چه بازیکنایی رو اسم بردی.این بازیکنان پا به سن گذاشته با قابلیت بالا و قیمت کم تو کوتاه مدت می تونن برای تیم مفید باشن.
با تشکر

vahid78
26-06-2008, 09:35
برای بالا رفتن انرژی دو هفته ی سه بار استراحت خیلی مفیده و برای بالا رفتن تاکتیک تمرینات همیشگی خودش + ماهی یک بار کمپ عالیه واقعا جواب مثبتی میده

rz21
26-06-2008, 13:10
به من کمک کنید.من دیگه نمیتونم بازی بکنم.تا میخواهم برم تو بازی Don t send میده.چی کار کنم؟
یک راه حلی بگید.ممنون

Silva
26-06-2008, 14:30
به من کمک کنید.من دیگه نمیتونم بازی بکنم.تا میخواهم برم تو بازی Don t send میده.چی کار کنم؟
یک راه حلی بگید.ممنون

من فکر می کنم ایراد از ویندوزته ، منم همین مشکل رو داشتم ،ویندوز عوض کردم درست شد ،بازیم باید از اول نصب کنی ولی سیوهات رو نگهدار

Silva
26-06-2008, 14:32
جناب سیلوا دمت گرم چه بازیکنایی رو اسم بردی.این بازیکنان پا به سن گذاشته با قابلیت بالا و قیمت کم تو کوتاه مدت می تونن برای تیم مفید باشن.
با تشکر

خواهش می کنم انجام وظیفه بود

rz21
26-06-2008, 14:48
من فکر می کنم ایراد از ویندوزته ، منم همین مشکل رو داشتم ،ویندوز عوض کردم درست شد ،بازیم باید از اول نصب کنی ولی سیوهات رو نگهدار
ویندوزم هم نصب کردم بازی را هم یکبار دیگه نصب کردم.ولی نشد!!!

H M R 0 0 7
26-06-2008, 15:25
یک راه حلی بگید.ممنون

یعنی همین که بازی رو اجرا میکنیDon t send میده ؟ یا اینکه موقع Load بازی Don t send میده؟

V A H I D
26-06-2008, 15:26
recovery به چه دردی می خوره ؟؟؟
مگه برای انرژی نیست ؟؟؟؟

Viren
26-06-2008, 21:12
آره واسه برگردوندن انرژی هست

swamp
27-06-2008, 01:14
این ترینر نداره که مثلا پول باشگاهت زیاد بشه و......

rz21
27-06-2008, 09:15
وقتی میخواد لود بشه بره داخل 3d mode.البته من کرکش دانلود کردم فعلا که خدا را شکر درست شد.
من چه جوری fitnes تیمم را بالا ببرم.

vahid78
27-06-2008, 11:50
این ترینر نداره که مثلا پول باشگاهت زیاد بشه و......

برو به این ادرس
جایی که فیفا منیجر را نصب کردی.\user\objects\house\ متن زیر را به جای متن اخر کپی کن

بعدش برو تو بازی و خرید خونه اولین خونه را بخر.منفی هستش ببین ملیاردر میشی!!!

amir_rahmani
27-06-2008, 16:52
اقا دست همه کسانی که توضیح دادند درد نکنه.
ولی بیاید یک جمع بندی کلی کنیم.
ایا trainnin camp در طول لیگ خوب هست یا نه اگر خوبه چند روز در ماه؟

vahid78
27-06-2008, 17:52
اره خوبه اونم چهار روز در ماه
من خودم اینجوری استفاده میکنم

H M R 0 0 7
27-06-2008, 21:56

تایید میشه.:10:

Ali Pacino
27-06-2008, 22:34
دوستان کسی دریبل کشویی رونالدینیو رو بلده؟!
با 3 تا بازیکن بیشتر نمی شه زد تا اون جایی که من می دونم رونالدو و ک.رونالدو و همین رونالدینیو
چندبار شانسی زدم ولی آخرشم یاد نگرفتم!

amir_rahmani
28-06-2008, 07:23

دست جفتتون درد نکنه.

rz21
28-06-2008, 08:52
من یک ماهی میشه بازیکنانم همنش مستوم میشن مسی 14 هفته و ک.رونالدو 4 هفته و لهم 3 هفته مستومن.چرا؟؟؟قدرت بدنیشون کمه؟؟باید چی کار کنم
تازه یک ماهی هم میشه که خیلی کارت زرد میگیرن.هر بازی 3الی 4 بازیکن محروم 3 بازیکن هم مستوم.چی موند؟؟؟؟چی کار کنم؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

keshish
28-06-2008, 10:49
من فکر می کنم کمبود Moral یا strenght باعث مصدوم شدنشون میشه.دکتر که داری؟من خودم سه چهارتا دکتر دارم.البته من هم در یک برهه از زمان خیلی مصدوم می دادم،الآن کم شده.شاید کسی بهتر بدونه دلیلش چیه.
در مورد اخطارهایی که می گیری باید اینو بگم که در قسمت Individual tactic می تونی به هر بازیکن بگی چگونه تکل بزنه(خشن،معمولی،...).یادمه یه بازیکنم تو دو بازی پشت هم کارت گرفت که بعد از بازی دوم یه صفحه جدید اومد مبنی بر جریمه اون بازیکن.کسی این صفحه رو که می گم دیده؟اگه میشه توضیح بدین که آیا جریمه شخصیه یا کل تیم رو میشه جریمه کرد؟
ممنون

vahid78
28-06-2008, 11:36
یکی از دلایل زیاد مصدوم شدن کم بودن energy و همچنین strenght

یادمه یه بازیکنم تو دو بازی پشت هم کارت گرفت که بعد از بازی دوم یه صفحه جدید اومد مبنی بر جریمه اون بازیکن.کسی این صفحه رو که می گم دیده؟اگه میشه توضیح بدین که آیا جریمه شخصیه یا کل تیم رو میشه جریمه کرد؟
ممنون

این صفحه که میاد فقط جریمه شخصیه
برای جریمه کل تیم در قسمت CONTRACT

V A H I D
28-06-2008, 23:35
اوول از همه فک کنم Fitness باشه ...بعدش Energy .....
برای مصدومیت ....

Viren
29-06-2008, 02:20
نه به Fitness کاری نداره زیاد
چون بازیکن های من همه Fitness 100 دارند اما انرژی کم دارن و زود مصدوم میشن

keshish
29-06-2008, 06:36
سلام
یه سوال دارم در رابطه با ادیتور بازی:
من دیشب برای اولین بار رفتم سراغ ادیتور و کمی تغییرات در توانایی بعضی از بازیکنان تیمم بوجود آوردم و بعد سیو کردم و اومدم داخل بازی اما تغییرات اعمال نشده بودن،یعنی بازیکنی رو که توانایی هاش رو تغییر داده بودم توانایی هاش تو خود بازی هیچ تغییری نکرده بود.
از بازی اومدم بیرون و رفتم سراغ ادیتور اینبار بعد از تغییرات یه دکمه پایین صفحه دیدم مبنی بر فرستادن این تغییرات به درون بازی و وقتی که دکمه رو زدم یه خطی شروع به پر شدن شد اما تقریباً پنج دقیقه گذشت و اون خط گیر کرده بود و برنامه ادیتور قفل شده بود.

غرض از این همه مزاحمت اینه که می خوام بدونم آیا روش من درست بوده؟آیا اگه من داخل فصل باشم و بوسیله ادیتور تغییراتی ایجاد کنم،این تغییرات در بازی اعمال میشه؟
ممنون

Silva
29-06-2008, 10:21
سلام
یه سوال دارم در رابطه با ادیتور بازی:
من دیشب برای اولین بار رفتم سراغ ادیتور و کمی تغییرات در توانایی بعضی از بازیکنان تیمم بوجود آوردم و بعد سیو کردم و اومدم داخل بازی اما تغییرات اعمال نشده بودن،یعنی بازیکنی رو که توانایی هاش رو تغییر داده بودم توانایی هاش تو خود بازی هیچ تغییری نکرده بود.
از بازی اومدم بیرون و رفتم سراغ ادیتور اینبار بعد از تغییرات یه دکمه پایین صفحه دیدم مبنی بر فرستادن این تغییرات به درون بازی و وقتی که دکمه رو زدم یه خطی شروع به پر شدن شد اما تقریباً پنج دقیقه گذشت و اون خط گیر کرده بود و برنامه ادیتور قفل شده بود.

غرض از این همه مزاحمت اینه که می خوام بدونم آیا روش من درست بوده؟آیا اگه من داخل فصل باشم و بوسیله ادیتور تغییراتی ایجاد کنم،این تغییرات در بازی اعمال میشه؟
ممنون

من جواب سوالت رو دقیقا می دونم ، دوست عزیز روشت کاملا درست بوده ، ولی باید بگم که تغیرات حین فصل اعمال نمیشه ، شما باید قبل از اینکه حتی تیمت رو انتخاب کنی این تغیرات را صورت بدی یعنی اگه بخوای از سیوهای قبلی استفاده کنی هیچ تغیری انجام نمیشه ، در مورد گیر کردن هم باید ببینی اونجایی که گیر کرده مربوط به کدوم کشوره یعنی سر کدوم کشور گیر میکنه و بری یه تغیرات جزئی هم اونجا انجام بدی ،مثلا واسه من که همیشه سر اوکراین گیر میکنه میرم شماره پیراهن چندتا از بازیکناشو عوض می کنم یا تغیراتی در country setting اوکراین انجام میدم بعد اون دکمه پائینی رو میزنم درست میشه

keshish
29-06-2008, 11:38
من جواب سوالت رو دقیقا می دونم ، دوست عزیز روشت کاملا درست بوده ، ولی باید بگم که تغیرات حین فصل اعمال نمیشه ، شما باید قبل از اینکه حتی تیمت رو انتخاب کنی این تغیرات را صورت بدی یعنی اگه بخوای از سیوهای قبلی استفاده کنی هیچ تغیری انجام نمیشه ، در مورد گیر کردن هم باید ببینی اونجایی که گیر کرده مربوط به کدوم کشوره یعنی سر کدوم کشور گیر میکنه و بری یه تغیرات جزئی هم اونجا انجام بدی ،مثلا واسه من که همیشه سر اوکراین گیر میکنه میرم شماره پیراهن چندتا از بازیکناشو عوض می کنم یا تغیراتی در country setting اوکراین انجام میدم بعد اون دکمه پائینی رو میزنم درست میشه

ایول رفیق کارت درسته.اتفاقاً برای من هم تو اوکراین گیر کرد.بعد از اداره میرم سر وقتش.ممنون

Silva
02-07-2008, 09:13
یورو 2008 هم با همه ی خوبی ها و بدی هاش تموم شد ، واسه من که یه کلاس پیشرفته ی مربیگری بود ، تاکتیکهای مختلف و بازیکنای خوبی شناختم

rz21
02-07-2008, 11:01
یورو 2008 هم با همه ی خوبی ها و بدی هاش تموم شد ، واسه من که یه کلاس پیشرفته ی مربیگری بود ، تاکتیکهای مختلف و بازیکنای خوبی شناختم
ن الان لول 7 در سال 2008-2009 هستم.(اول سال)میدونید که در ان سال رقابت های انتخابی جام جهانی برگزار میشه.چی کار کنم که من در وسط فصل که در تیم ملی یونان هستم از ان تیم استعفا بدم و یک کار کنم که تیم بهتری بیاد سراغ من.مثلا یک تیم قوی.
یک مشکلی دارم در رابطه با کمک مربی:من میخواهمیک دکتر خوب وارد تیمم کنم(اصلا تیمم دکتر نداره)وقتی میخواهم یک دکتر بخرم نمیدونم یک چیزی مینویسه که میگه باید قراردادتو تمدید کنه در بخش مرکزی باشگاه.!!!چی کار کنم.هیچ کمک مربی نمیتونم استخدام کنم.؟
ممنون میشم کمکم کنید.

amir_rahmani
02-07-2008, 17:54

موفق باشی من هم الان لولم 19 شد و با انگلستان قهرمان جام جهانی 2014 شدم.

Amin Asterix
03-07-2008, 11:37
ن الان لول 7 در سال 2008-2009 هستم.(اول سال)میدونید که در ان سال رقابت های انتخابی جام جهانی برگزار میشه.چی کار کنم که من در وسط فصل که در تیم ملی یونان هستم از ان تیم استعفا بدم و یک کار کنم که تیم بهتری بیاد سراغ من.مثلا یک تیم قوی.
یک مشکلی دارم در رابطه با کمک مربی:من میخواهمیک دکتر خوب وارد تیمم کنم(اصلا تیمم دکتر نداره)وقتی میخواهم یک دکتر بخرم نمیدونم یک چیزی مینویسه که میگه باید قراردادتو تمدید کنه در بخش مرکزی باشگاه.!!!چی کار کنم.هیچ کمک مربی نمیتونم استخدام کنم.؟
ممنون میشم کمکم کنید.
تیم ملی که فقط تو موقعای مورد نظرش مثه اول فصل.واسه تیم خوبم لول 7 به نظرم کمه.
باید ساختمون مرکزیتو درجشو ببری بالا شاید.یا بیمارستانتو بسازی.

rz21
03-07-2008, 12:51
تیم ملی که فقط تو موقعای مورد نظرش مثه اول فصل
خوب چه طوری در اول فصل استعفا بدم.من سال 2008-2009 هستم.لول 7 کمه؟؟؟؟؟؟؟

amir_rahmani
03-07-2008, 20:15
خوب چه طوری در اول فصل استعفا بدم.من سال 2008-2009 هستم.لول 7 کمه؟؟؟؟؟؟؟

اره کمه تازه شما نمی تونید خودتون استعفا بدید وقتی که قرار داد شما تموم شد تیم ملی از شما می خواد که تمدید کنید شما جواب منفی بدید تا از تیم برید بیرون بعد از چند هفته از شما دعوت به عمل می اید.(ممکنه تیم ملی خوبی برای شما پیشنهاد نده.):10:

ashkaaaan
04-07-2008, 20:40
آقا کسی یه مغازه تو اصفهان سراغ نداره این بازی را داشته باشه من که هر جا رفتم نداشت.
کمک کنید لطفا...

V A H I D
04-07-2008, 20:56
ببخشید مگه شما سال اوول لولتون چند بود ؟؟؟
7 برای سال اوول خوبه فک کنم !!!

offlineinternet
05-07-2008, 08:13
آقا کسی یه مغازه تو اصفهان سراغ نداره این بازی را داشته باشه من که هر جا رفتم نداشت.
کمک کنید لطفا...
تو خیابانی احمد آباد یه مغازه هست که نماینده شرکت بارانه من 2 ماه پیش از اون خریدم:10:

amir_rahmani
05-07-2008, 10:03
ببخشید مگه شما سال اوول لولتون چند بود ؟؟؟
7 برای سال اوول خوبه فک کنم !!!

نه خوب است ولی برای یک تیم ملی خوب سطح یک اروپا کم است.

keshish
05-07-2008, 10:41
ببخشید یه سوال:
مگه سطح بالای لول ربطی به کوچینگ داره؟کارآیی های بیشتری به مربی میده؟شاید من به نهایت لول برسم و بخوام دوباره از صفر شروع کنم،آیا کارآیی من پایین میاد؟(منظورمو متوجه شدید؟)

H M R 0 0 7
05-07-2008, 17:55
ببخشید یه سوال:
مگه سطح بالای لول ربطی به کوچینگ داره؟کارآیی های بیشتری به مربی میده؟شاید من به نهایت لول برسم و بخوام دوباره از صفر شروع کنم،آیا کارآیی من پایین میاد؟(منظورمو متوجه شدید؟)

نه این فقط مربوط به سوابق مربی گری می شه . با هر برد امتیاز مربی گر یت زیاد میشه .

amir_rahmani
05-07-2008, 19:39
ببخشید یه سوال:

نه متاسفانه این بازی قدرت این هوش مصنوعی را ندارد.

jingool
05-07-2008, 23:55
آقا من به یک مشکل اساسی برخوردم!!!
من به کمک شما دوستان با اون ویرایش فایل تونستم میلیاردر بشم...:31:
یک چند فصلی به خوبی گذشت تا اینکه یه دفعه من تمام دارایی ها و اون place رو فروختم تا دوباره بخرم...
...(آخه قبلا هم این کارا رو میکردم) ولی این دفعه نتونستم بخرم...
چون غیر فعاله الانم تحت تعقیبم با بدهی 4.9b-:27:
حالا نمیدونم چیکار کنم!!!:19:
حالا این به کنار من مربی Jve بودم از 3 تا جام فکر کنم 2 تاشو گرفتم در اولین حضورم در Jve & Seria A

تو سال فکر کنم 2015-2016
اون موقع من تیمو گرفتم اصلا تیم نبود که نامردا...
اصلا به خاطر همین Jve بود که من الان داراییم منفی هستش با اون هدیه های میلیاردی من & ...
منو انداخت بیرون!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا تو آرسنالم منتظر Offer تیم Bayern هستم:31:!!!

keshish
06-07-2008, 06:37
دلم واست سوخت عجیب به مشکل خوردی.ببین من کمک مربی می خوام.می تونی بیای زیر دست من(شوخی کردم)(این شکلکها رو چه جوری فعال کنم؟)

jingool
06-07-2008, 11:20
دلم واست سوخت عجیب به مشکل خوردی.ببین من کمک مربی می خوام.می تونی بیای زیر دست من(شوخی کردم)(این شکلکها رو چه جوری فعال کنم؟)
برای فعال کردنش یعنی استفاده ازش ارسال پاسخ رو بزن جواب سریع رو نزن...:20:
چقدر میدی حالا شاید بیام وردستت کار کنم من تجربه مربی گری تو بایرن - یوو - آرسنال - چلسی و ... رو دارم
تو طبقه بندی many year به بعد قرار میگیرم!!!:31:

keshish
06-07-2008, 11:32
دکی اینجوریه که من باید بیام بشم توپ جمع کن تیمت.
توطبقه بندی من many Second قرار می گیرم.
موفق باشی.

jingool
06-07-2008, 15:08
حالا یکی نیست به داد ما برسه؟
من با این بدهی چیکار کنم آخه!!!
داشتیم واسه خودمون زندگی میکردیما...طمع ورمون داشت رفتیم یک شبه میلیاردر شدیم...
باد آورده را باد برد...:دی

jingool
06-07-2008, 19:37
فقط یک چیز دیگه من لیگ رو از اول بازی کردم الان که دقت کردم اصلا لول بازیکن ها و تیم رو نمیزنه!!!
الان که نزدیک های نیم فصل هستش هنوز هیچ لولی نزده...
میخواستم ببینم تو شروع فصل new game برای همه این جوری میشه یعنی کلا اینجوریه؟
و این که برای فصل بعد درست میشه یا نه؟
ممنون...

aluminum
06-07-2008, 23:23
fifa m 2009 کی میاد؟

V A H I D
06-07-2008, 23:32
فقط یک چیز دیگه من لیگ رو از اول بازی کردم الان که دقت کردم اصلا لول بازیکن ها و تیم رو نمیزنه!!!
الان که نزدیک های نیم فصل هستش هنوز هیچ لولی نزده...
میخواستم ببینم تو شروع فصل new game برای همه این جوری میشه یعنی کلا اینجوریه؟
و این که برای فصل بعد درست میشه یا نه؟
ممنون...

اون اوول که بازی رو شروع می کنی یه تیک داره باید بزنی که لول ها و تلنت ها رو نشون بده!!!

V A H I D
06-07-2008, 23:33
fifa m 2009 کی میاد؟

فک کنم توی پاییز !!!

amir_rahmani
09-07-2008, 09:48
سلام بچه ها شما کمپ تمرین هاتون را کجا می زنید؟
من امارات میزنم.:8:

H M R 0 0 7
09-07-2008, 10:54
سلام بچه ها شما کمپ تمرین هاتون را کجا می زنید؟
من امارات میزنم.:8:

من تو کپنهاگن یا لامانگا اسپانیا (همون جایی که تیم ملی اردو داره) یا انگلیس که الان اسمش یادم نیست

amir_rahmani
09-07-2008, 11:26
من تو کپنهاگن یا لامانگا اسپانیا (همون جایی که تیم ملی اردو داره) یا انگلیس که الان اسمش یادم نیست

چرا اینجا دلیل خاصی داری؟

V A H I D
09-07-2008, 11:27
منم امارات می زنم !!!
اوول فصل ها !!!
ولی بعضی وقت ها که یه چیزی پایین می اد (مثلا اتمسفر ) می رم نگاه می کنم ببینم کودوم بهتره !!

keshish
09-07-2008, 12:16
سوال خیلی خوبی بود.
قدیمی ها بگن کجا کمپ بزنیم بهتره.و آیا راهی برای سریعتر ساخته شدن کمپ وجود داره(حتی راهی مثل کلک پولدار شدن)

rz21
09-07-2008, 13:08
سلام.میخواستم اسم چند تا بازیکن جوان خوب را معرفی کنید برای ساختن تیم دومم.چون انرژی زیادی برای چهار جام نیاز دارم.

EA-Game
09-07-2008, 13:20
من عاشق اين بازي هم خيلي باحاله

keshish
09-07-2008, 13:24
سلام.میخواستم اسم چند تا بازیکن جوان خوب را معرفی کنید برای ساختن تیم دومم.چون انرژی زیادی برای چهار جام نیاز دارم.

دو سه تا بازیکن عالی سراغ دارم ولی الآن اسمشون یادم نیست و اداره هستم رفتم خونه برات اسمشون رو می ذارم.

H M R 0 0 7
09-07-2008, 14:29
چرا اینجا دلیل خاصی داری؟

تاکیک رو خوب بالا میبرن وتوی انگلیس هم اتمسفر پاین نمیاد

من تو 5 روز با 4 بازی سخت مواجه شدم 2 تا لیگ 1جام باشگاه ها و 1 جام حذفی :18: تا حالا با چنبن شرایطی روبرو نشده بودم :19:

amir_rahmani
10-07-2008, 10:52
تاکیک رو خوب بالا میبرن وتوی انگلیس هم اتمسفر پاین نمیاد

مرسی از اینکه دلیل اوردی

amir_rahmani
10-07-2008, 10:55
سوال خیلی خوبی بود.
قدیمی ها بگن کجا کمپ بزنیم بهتره.و آیا راهی برای سریعتر ساخته شدن کمپ وجود داره(حتی راهی مثل کلک پولدار شدن)

من منظورم training camp بود.

جواب برای سوال شما:ارژانتین, شیلی , مکزیک , کشورهای افریقایی , در کشورهای آسیایی درست نکن و ...

نه راهی نداره باید خودشون درست بشن.