ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA Manager 08

صفحه ها : 1 [2] 3 4

aluminum
19-03-2008, 13:49
از player exchange استفاده کن خیلی بهتر است.

اجازه نمیده میگه board موافق نیست
یعنی چی ؟
بعد شما که میگید اگه که می خوایم بازیکنانی جابه جا کنیم در تیم دوم قرار بدیم که نمیشه؟

Amin Asterix
19-03-2008, 14:44
من متوجه منظورتون نمی شم
یعنی اگه تیک می زدیم چی میشد
باشگاه ها با اسم اصلی و با زیکنهای اصلی دیده می شد؟
نه من اصلا بحث سر این چیزا نیست.یکم برگردین عقب متوجه میشین

اجازه نمیده میگه board موافق نیست
یعنی چی ؟
بعد شما که میگید اگه که می خوایم بازیکنانی جابه جا کنیم در تیم دوم قرار بدیم که نمیشه؟
وقتی بورد موافق نیست دلیلش واضحه.اونقدر که داری پیشنهاد میدی رو نداری.
lمن براتون یک بازیکن رو به روش خودم عوض کردم تا یاد بگیرین.جرمی منز و لوکنتی رو که رو هم 12 ملیونن رو با فن پرسی که 36 ملیونه عوض کردم(نکته:آخر عوض نشد.سر 1 ملیون.اما حال نداشتم دوباره برم از اول و عکس بگیرم.)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به مراحل 15 گانه خوب دقت کنین.یک چند تا مرحله هم عکس نگرفتم اما مثل بقیه اس اونا هم...

========
در مورد سوال دوم:
مثلا شما می خوای بازیکن الف رو با ب عوض کنی.وقتی میری تو اکسچنج که ب رو با بازیکنت عوض کنی"الف" تو لیست نیست.اگر "الف" رو بفرستی تیم رزرو 70% اونجا تو لیست اضافه میشه:27:.البته اگر تازه نیومده باشه یا تازه تمدید نکرده باشه و...

aluminum
20-03-2008, 02:03
نه من اصلا بحث سر این چیزا نیست.یکم برگردین عقب متوجه میشین

وقتی بورد موافق نیست دلیلش واضحه.اونقدر که داری پیشنهاد میدی رو نداری.
lمن براتون یک بازیکن رو به روش خودم عوض کردم تا یاد بگیرین.جرمی منز و لوکنتی رو که رو هم 12 ملیونن رو با فن پرسی که 36 ملیونه عوض کردم(نکته:آخر عوض نشد.سر 1 ملیون.اما حال نداشتم دوباره برم از اول و عکس بگیرم.)

به مراحل 15 گانه خوب دقت کنین.یک چند تا مرحله هم عکس نگرفتم اما مثل بقیه اس اونا هم...

========
در مورد سوال دوم:
مثلا شما می خوای بازیکن الف رو با ب عوض کنی.وقتی میری تو اکسچنج که ب رو با بازیکنت عوض کنی"الف" تو لیست نیست.اگر "الف" رو بفرستی تیم رزرو 70% اونجا تو لیست اضافه میشه:27:.البته اگر تازه نیومده باشه یا تازه تمدید نکرده باشه و...

»ن هنوز عکسهای که گذاشتین رو ندیدم ولی من اصلا پولی پیشنهاد نمیدم .حتی 3 تا بازیکن که مبلغشون بیشتر میشه هم میدم نمیشه؟
منظورم از اینکه توی تیم دوم نمیشه فرستاد اینه که برای جابهجایی خودش لیست بازیکنان ما را میده و ما نمی تونیم توش تغییر ایجاد کنیم
ممنون

aluminum
20-03-2008, 02:23
ببخشید قسمت اخر جواب را ندیده بودم

چند تا سوال
چرا مربی بارسا ریکارد نیست؟
شما برای ترکیب چیدن از مربی استفاده میکنید یا خودتون ترکیب میچینید . در مورد بازیکنان هم همین طور؟
من چهار تا مربی دارم از کدومشون استفاده کنم؟
سوال بعدی رو توی پست بعدی می نویسم تا قاطی نشه

aluminum
20-03-2008, 02:25
و یک سوال دیگه اینکه بازی شما چقدر طول میکشه
من تا الان یک روز و 6 ساعت بازی کردم و آخرای فصل دوم هستم
البته تصمیم دارم از اول شروع کنم چون level , talent بازیکنان را فعال نکردم
راستی چه چیزای را باید در اول بازی (منظورم قبل از شروع است) تیک بزنم تا دوباره به مشکل بر نخورم

اخ اخ فکر کردم÷ست قبلی نیومده چون صفحه 26 نگاه میکردم
عیب نداره توی این دو تا ÷ست بعدی سوال هامو بهتر پرسیدم

Amin Asterix
20-03-2008, 09:33
چند تا سوال
چرا مربی بارسا ریکارد نیست؟
شما برای ترکیب چیدن از مربی استفاده میکنید یا خودتون ترکیب میچینید . در مورد بازیکنان هم همین طور؟
من چهار تا مربی دارم از کدومشون استفاده کنم؟
سوال بعدی رو توی پست بعدی می نویسم تا قاطی نشه __________________

و یک سوال دیگه اینکه بازی شما چقدر طول میکشه
من تا الان یک روز و 6 ساعت بازی کردم و آخرای فصل دوم هستم
البته تصمیم دارم از اول شروع کنم چون level , talent بازیکنان را فعال نکردم
راستی چه چیزای را باید در اول بازی (منظورم قبل از شروع است) تیک بزنم تا دوباره به مشکل بر نخورم

اخ اخ فکر کردم÷ست قبلی نیومده چون صفحه 26 نگاه میکردم
عیب نداره توی این دو تا ÷ست بعدی سوال هامو بهتر پرسیدم

حالا می جوابم:دی(گفتی اولیو جواب ندم)

مربیا اکثرا اسمشون فرق داره.شما برو به فایل Edmanager08 .اونجا تمام اطلاعاتی که تو بازی هست دیده میشه.
من خودم ترکیب میچینم.تنها کاری که کمک مربیام میکنم تمرین دادنه.هر کی تجربش بیشتر باشه بهتره دیگه.البته level هم که جای خود داره.level 6 از همه بهتره واسه کار کردن.
در مورد پست دوم:
تیم ملی رو هم تیک بزن.من چیز دیگه یادم نمیاد.اما اگر دوس داشتی از تو ادیتور یک تغییراتی به باشگاهایی که دوس داری بده.
من اون موقع رو یادم نیست.اما خوب هر چی بیشتر با بازی کلنجار بری وقت بیشتری مصرف کردی.من بیشتر وقتمو تو نقل و انتقالات میزارم تا تو بازیا

gol2000
22-03-2008, 01:11
با عرض سلام من مي خواستم طرز بازيfifamanager08را بدانم اصلا" بلد نيستم چه طوري كار كنم و چه طوري بازي كنم اگر مي شود از اول برايم توضيح دهيد و اگر هم مي شود با عكس تو ضيح دهيد چه طوري وارد بازي شوم

aluminum
23-03-2008, 11:03
حالا می جوابم:دی(گفتی اولیو جواب ندم)

مربیا اکثرا اسمشون فرق داره.شما برو به فایل Edmanager08 .اونجا تمام اطلاعاتی که تو بازی هست دیده میشه.
من خودم ترکیب میچینم.تنها کاری که کمک مربیام میکنم تمرین دادنه.هر کی تجربش بیشتر باشه بهتره دیگه.البته level هم که جای خود داره.level 6 از همه بهتره واسه کار کردن.
در مورد پست دوم:
تیم ملی رو هم تیک بزن.من چیز دیگه یادم نمیاد.اما اگر دوس داشتی از تو ادیتور یک تغییراتی به باشگاهایی که دوس داری بده.
من اون موقع رو یادم نیست.اما خوب هر چی بیشتر با بازی کلنجار بری وقت بیشتری مصرف کردی.من بیشتر وقتمو تو نقل و انتقالات میزارم تا تو بازیا

خیلی ممنون
شما که خودتون ترکیب را میچینید، نتیجههم می گیرید

aluminum
23-03-2008, 11:06
با عرض سلام من مي خواستم طرز بازيfifamanager08را بدانم اصلا" بلد نيستم چه طوري كار كنم و چه طوري بازي كنم اگر مي شود از اول برايم توضيح دهيد و اگر هم مي شود با عكس تو ضيح دهيد چه طوري وارد بازي شوم

تا خودت با بازی ور نری متوجه نمی شی
البته اگه سوال پیش اومد می تونی بپرسی که دوستان جوابت را حتماً می دن

FRICO
23-03-2008, 17:32
سال نو به همگي مبارك سال خوبي داشته باشيد راستي ممنون كه به سوالم جواب داديد ها .

FRICO
23-03-2008, 17:45
سلام براي شروع بازي بهتون توضيحح ميدم 1 بايد بزنيد روي استارت گيم بعد يه صفحه باز ميشه همه رو ميزني اولي يه تيك هم ميزني تو ديسپلاي منيجر بعد ميزني روي نكست يه صفحه باز ميشه كه معنيش اينه كه توي كدوم ليگا دوست داري مربي گري كنيد به نظر من 4 تا انتخاب كني سرعت بازيت بيشتر ميشه عزيز يعني سرعت لود شدن بعد يه صفحه باز ميشه ميگه دوست داري در ايتاليا تيم جوانان ياشه كه بزن يس بعد ميزني صفحه ي بعد كه اسمتو خواسته كه مينويسي هر چي خاسته بعد صفحهي بعد فكر كنم تيمتو انتخاب كني بعدش در مورد زن بچه هست بعد قراردادو اينا بعد ميري تو بازي

gol2000
23-03-2008, 18:08
اقا من در بازی fifamanager08 مشکل من اینه که چه طوری بازی کنم یا برم تو بازی

H M R 0 0 7
26-03-2008, 10:52
1 - توی قسمت تمرین بازیکن ها تنها 2 گروه تمرین وجود داره من و یک دستیار برای خرید دستیار هم میرم میگه پر شده نمیشه خرید . چکار کنم؟
2 _ من خدم لولم 3 هستش ودستیار تمرین دهنده رو بالا ترین لولش رو خریدم حالا بازیکن ها رو تو کدوم گروه بزارم نتیجه ی تمرین بهتر میشه ؟

KambiaZ
26-03-2008, 18:06
1 - توی قسمت تمرین بازیکن ها تنها 2 گروه تمرین وجود داره من و یک دستیار برای خرید دستیار هم میرم میگه پر شده نمیشه خرید . چکار کنم؟
2 _ من خدم لولم 3 هستش ودستیار تمرین دهنده رو بالا ترین لولش رو خریدم حالا بازیکن ها رو تو کدوم گروه بزارم نتیجه ی تمرین بهتر میشه ؟

1.باید برو اون ساختمونی که مربوط به اینه رو اپ گرید کنی. ..
2.خودت ....
چون می تونی بر اساس نیازشون بگی ...

KambiaZ
26-03-2008, 18:09
اقا من در بازی fifamanager08 مشکل من اینه که چه طوری بازی کنم یا برم تو بازی

اول باید بری dvd ش رو بخری ..:27::27:

خوب چی می گه ؟؟ ارور می ده؟؟

soliman
26-03-2008, 18:27
اين بازي شما فايل اجرايي نداره با پسوند Exe

aluminum
26-03-2008, 22:41
من به تمام دوستانی که شروع به بازی نکرده اند توصیه می کنم هرگز شروع نکنند چون
آغاز با آنهاست ولی پایان.....
واقعاً که احتیاط آور است و احتیاج به وقت زیاد داره

KambiaZ
26-03-2008, 22:46
دقیقا...
بازی خیلی معتاد کنندس جوری که من که امتحان داشتم سر جلسه امتحان به فکر این بودم که
چه بازی کنی بخرم کجا بزارمش سیستمم چی باشه و...

Amin Asterix
27-03-2008, 00:31
منم سالی که کنکور داشتم روزی 5 ساعت حداقل بازی میکردم.اعتیادم بد دردیه.ترکش دردش بیشتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کسی نمیدونه یا یجوری نتونسته این بازی رو از full screen در بیاره؟من شدیدا محتاجم.

aluminum
27-03-2008, 03:21
میشه بگید تا الان چند ساعته که بازی می کنید؟

KambiaZ
27-03-2008, 08:11
میشه بگید تا الان چند ساعته که بازی می کنید؟

من که الان توی سیوم زده 2 روز و 3 ساعت و خورده ای ولی چون من خیلی سریع دوس دارم از اول شروع کنم همیشه کمه ....

aluminum
29-03-2008, 02:20
فکر کنم همه مشغول عید دیدنی هستن
کسی نیست که تاپیک رو زنده نگه داره

mbn373
29-03-2008, 08:33
من هستم ..
اخه 1 نفری که نمی شه ...

Amin Asterix
29-03-2008, 11:47
عزیز جان تاپیک بازیه.ماهی آکواریوم که نیست.اسپم بدیم تا تاپیک زنده باشه؟به حق چیزای نشنیده.سوال باشه جواب میدیم...

FRICO
29-03-2008, 13:28
بچه ها کدومتون باشگاه خریدید چه کاربردی داره؟

mbn373
29-03-2008, 16:55
هیچی ..
فقط هر کاری دوست داری می تونی بکنی مثل هر بازیکنی دوست داشتی به ره قیمتی بفروشی یا بخری و...

pentoriko
29-03-2008, 17:42
بچه ها کدومتون باشگاه خریدید چه کاربردی داره؟

من خريدم اما هيچ سودي نداره غير از اينكه ديگه از بركناري خبري نيست

من يه سوال داشتم كسي تا حالا آكادمي ساخته ؟
چي جوري ميشه براي آكادمي ها مربي گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

FRICO
29-03-2008, 19:39
هیچکس نمیتونه مشکله منو حل کنه بچه ها من شدیدا به پول نیاز دارم ها؟

mbn373
29-03-2008, 19:41
من خريدم اما هيچ سودي نداره غير از اينكه ديگه از بركناري خبري نيست

من يه سوال داشتم كسي تا حالا آكادمي ساخته ؟
چي جوري ميشه براي آكادمي ها مربي گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آکادمی چیز خیلی توپی هست ...
بعد از 2 سال دیگه بازیکن نمی خری ..
چون بازیکنای خوبی میاره ..
البته اگه اخرین لول باشن ..

pentoriko
29-03-2008, 20:23
آکادمی چیز خیلی توپی هست ...
بعد از 2 سال دیگه بازیکن نمی خری ..
چون بازیکنای خوبی میاره ..
البته اگه اخرین لول باشن ..

من آكادمي درست كردم با آخرين لول تا اون حد ماكزيمم هم ساختم اما شما ميدوني چي جوري ميشه مربي براي اونها گذاشت آخه من فكر كنم مربي ميخواد نه؟

mbn373
29-03-2008, 20:27
من آكادمي درست كردم با آخرين لول تا اون حد ماكزيمم هم ساختم اما شما ميدوني چي جوري ميشه مربي براي اونها گذاشت آخه من فكر كنم مربي ميخواد نه؟

staff برو بعد سرچ ..
مربی .. مربی youth بعد
یکی رو انتخاب کن ..
یه جا داره که می تونی انتخاب کنی ...
اولیش نوشته club

jafary2007
30-03-2008, 00:14
كسي يه سايت يا وبلاگ و يا هر چيز ديگه اي نمي شناسه كه اطلاعات كافي در مورد اين بازي داشته باشه ؟ من هر كار مي كنم از اين بازي سر در نمي يارم . اگه مسخره نمي كنيد فقط تونستم نصبش كنم . از بقيه چيزهاش سر در نياوردم . اصلا مي شه وارد استاديوم هم شد و بازي كرد ؟
..........

...........

اگه كسي راهنماي جامعي داره ممنون مي شم ازش .

mbn373
30-03-2008, 11:24
بیا پیش خودمون بپرس...
اره می شه رفت توی استادیوم ولی نره بهتره چون بازیش خیلی سخته چون فقط 1 بازیکن داری و همش دفاع و دروازه بانت سوتی می دن ...

Amin Asterix
30-03-2008, 13:59
اگه خدا بخواد تا چند وقت دیگه یک آموزش کلی از ادیتور و بازی درست میکنم.اینجا هم میزارم.

mbn373
30-03-2008, 14:57
از ادیتورش هم استفاده می کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
من دوست ندارم بازی خیلی ضاع می شه .......

Amin Asterix
30-03-2008, 15:04
اصل بازی به ادیتوره.چیه این قدرتاش؟نمیدونم رونالدینیو فلان و اون فلان.ویرا ابر ستاره بعد کامبیاسو معمولی.اصلا هیچی حالیشون نیست اینا.باید خودم یکم قبل بازی اینا رو درس کنم.
البته ما با ادیتور کارای دیگه هم میکنیم.مثه برگزاری لیگ فانتزی که دیگه کل کارش با ادیتوره.
می خواین ادیتورو نزارم براتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mbn373
30-03-2008, 15:08
واسه من اسلحه می کشی ؟؟؟/
بزنم روستاهات رو نوبل کنم ؟؟؟دی:
من ورداشتم هر چی ایرانی بووود رو قوی کردم بازی خیلی چرت شد دوباره از اوول اومدم ...

Amin Asterix
30-03-2008, 15:17
نه دیگه من تابلو بازی نمیکنم.میرم اونایی که لولاشون ضایع اشتباسو درس میکنم.مثه رونالدینیو که بهترین بازیکن بازی بود.از این کارا که ایراد نداره

mehdiporbaba
30-03-2008, 23:07
نه دیگه من تابلو بازی نمیکنم.میرم اونایی که لولاشون ضایع اشتباسو درس میکنم.مثه رونالدینیو که بهترین بازیکن بازی بود.از این کارا که ایراد نداره

کلا این کار ارزش کلی بازی رو پایین میاره من فقط چون آرسنال رو همیشه می گیرم رفتم اسم استادیوم رو عوض کردم از امارات تبدیل کردمش به استادیوم ایران

aluminum
31-03-2008, 03:04
این قسمت ادیتور که میگید کجاست؟

mbn373
31-03-2008, 06:46
این قسمت ادیتور که میگید کجاست؟

توی خود بازی نیست توی دایرکتوری بازی هست با این اسم
EdManager08

jafary2007
31-03-2008, 06:55
تقريبا تونستم از يه جاهاي بازي سر در بيارم .
ولي
1- توي home هميشه چند گزينه قرمز و زرد دارم وهر كار مي كنم نمي تونم اون ها رو سبز كنم . اصلا مهمه كه اونها سبز باشند ؟
2- وقتي مي خوام بازيكن بخرم با مشكل روبه رو هستم . تو قسمت trsnsfer ‌مي رم ولي تو جستجوي بازيكن خاص و جستجو از روي نام كه اصلا نمياد و همچنين تا يه بازيكني تو ليست فروش نباشه نمي تونم قيمت بدم و بخرم
3- اگه ما نخوايم يه تيم قوي برداريم و همچنين نخوايم با تقلب تيم ها رو ببريم . بردن تيم هاي قوي خيلي سخت مي شه . بهترين راه حل براي بالا بردن سرعت ، قدرت و .... بازيكنان باشگاه چيه ؟
4- نمي شه كاري كرد كه كمپهايي رو كه درست كرده ايم زود بازده بشن ؟ عموما كمپ يازيكن به باشگاه مي ده يا پول؟
5- تو تيم هاي معمولي كه بازيكنان رزرو هم ندارند ، بعد از يه مدت عمر بازيكنانت خيلي بالا مي ره ، روشي هست براي متناسب كردن سن بازيكنان تيمت؟( استفاده از تيم هاي جوانان كه دير بازده است ، خريد بازيكن كه قبلا هم گفتم بلد نيستم چطور كار كنم و يا بازيكن خاصي رو بخرم و يا ترينري كه سن رو كم كنه و يا حداقل نگه داره ؟ )
5- اين قسمت كرير به چه منظوره ؟ اگه باهاش كار كنيم بيشتر چي گيرمون مياد ؟ يعني پول مي ده ؟ يه قسمتش كه گير داده مي گه برو گلف بازي كن ؟؟؟؟؟
و ......... سئوال هاي ديگه كه اگه خدا بخواد بعد مي پرسم
لطف كنيد و منو از سر در گمي نجات بديد

mbn373
31-03-2008, 07:04
تقريبا تونستم از يه جاهاي بازي سر در بيارم .
ولي
1- توي home هميشه چند گزينه قرمز و زرد دارم وهر كار مي كنم نمي تونم اون ها رو سبز كنم . اصلا مهمه كه اونها سبز باشند ؟
2- وقتي مي خوام بازيكن بخرم با مشكل روبه رو هستم . تو قسمت trsnsfer ‌مي رم ولي تو جستجوي بازيكن خاص و جستجو از روي نام كه اصلا نمياد و همچنين تا يه بازيكني تو ليست فروش نباشه نمي تونم قيمت بدم و بخرم
3- اگه ما نخوايم يه تيم قوي برداريم و همچنين نخوايم با تقلب تيم ها رو ببريم . بردن تيم هاي قوي خيلي سخت مي شه . بهترين راه حل براي بالا بردن سرعت ، قدرت و .... بازيكنان باشگاه چيه ؟
4- نمي شه كاري كرد كه كمپهايي رو كه درست كرده ايم زود بازده بشن ؟ عموما كمپ يازيكن به باشگاه مي ده يا پول؟
5- تو تيم هاي معمولي كه بازيكنان رزرو هم ندارند ، بعد از يه مدت عمر بازيكنانت خيلي بالا مي ره ، روشي هست براي متناسب كردن سن بازيكنان تيمت؟( استفاده از تيم هاي جوانان كه دير بازده است ، خريد بازيكن كه قبلا هم گفتم بلد نيستم چطور كار كنم و يا بازيكن خاصي رو بخرم و يا ترينري كه سن رو كم كنه و يا حداقل نگه داره ؟ )
5- اين قسمت كرير به چه منظوره ؟ اگه باهاش كار كنيم بيشتر چي گيرمون مياد ؟ يعني پول مي ده ؟ يه قسمتش كه گير داده مي گه برو گلف بازي كن ؟؟؟؟؟
و ......... سئوال هاي ديگه كه اگه خدا بخواد بعد مي پرسم
لطف كنيد و منو از سر در گمي نجات بديد
1.زیاد مسئله ی مهمی نیست ولی بستگی داره بعضی وقت ها چیز های خوبی نوشته ...
پس اول بخونش بعد اگه دیدی چیز مهمی هست انجامش بده ...
2.از روی اسم رو بی خیال برو توی ترانسفر ...
سرچ رو بزن سنشون رو بزار از 15-21 بعد لول بازی کنا رو هم بزار 70 -99 بعد بازیکن های مناسبی که خودت دوست داری رو انتخاب کن
راست کلیک ( اگه اشتبا نکنم) buy player
3.یکی اینه که تمرین های خوبی بهشون بدی .. قبل از فصل باید کمپ بزنید تا هم اتمسفرشون بره بالا هم فرمشون ...
بازی های تدراکاتی هم باید داشته باشی من همیشه قبل از فصل توی 2 هفته 8 تا بازی می زارم تا
توانشون بره بالا بعد هم ترینینگ کمپ می زارم خستگیشون در ره ...
4.نه...بازیکن
5.استفاده از youth ها یا همون تیم جوانان که اگه اکادمی هم بزنید دیگه اصلا نمی خواهد بازیکن بخری ...
برای کم کردن سنشون می تونی از همین ادیتورش استفاده کنی ولی دوباره پیر می شن ...

jafary2007
31-03-2008, 07:09
چه زود جواب دادين ؟

اين گزينه كورپوريشن چيه ؟
و يا در قسمت club گزينه ي merchardising?

mbn373
31-03-2008, 07:12
چه زود جواب دادين ؟

اين گزينه كورپوريشن چيه ؟
و يا در قسمت club گزينه ي merchardising?

دیر دیدم وگرنه زود تر جوابت رو می دادم...:31:
اخه امروز فروم خیلی خلوته ...

1.اون واسه اینه که با یه باشگاه قرار داد ببندی بازیکن رد و بدل کنی ...(من هیچ وقت نتونستم..)
2.انبارت رو با خرید چیز و میز پر می کنی که بفروشیشون که از این کار پول در می اد ...

jafary2007
31-03-2008, 07:14
1.زیاد مسئله ی مهمی نیست ولی بستگی داره بعضی وقت ها چیز های خوبی نوشته ...
پس اول بخونش بعد اگه دیدی چیز مهمی هست انجامش بده ...
2.از روی اسم رو بی خیال برو توی ترانسفر ...
سرچ رو بزن سنشون رو بزار از 15-21 بعد لول بازی کنا رو هم بزار 70 -99 بعد بازیکن های مناسبی که خودت دوست داری رو انتخاب کن
راست کلیک ( اگه اشتبا نکنم) buy player
3.یکی اینه که تمرین های خوبی بهشون بدی .. قبل از فصل باید کمپ بزنید تا هم اتمسفرشون بره بالا هم فرمشون ...
بازی های تدراکاتی هم باید داشته باشی من همیشه قبل از فصل توی 2 هفته 8 تا بازی می زارم تا
توانشون بره بالا بعد هم ترینینگ کمپ می زارم خستگیشون در ره ...
4.نه...بازیکن
5.استفاده از youth ها یا همون تیم جوانان که اگه اکادمی هم بزنید دیگه اصلا نمی خواهد بازیکن بخری ...
برای کم کردن سنشون می تونی از همین ادیتورش استفاده کنی ولی دوباره پیر می شن ...

شما يه قسمت مي گين لول رو 70 - 99 انتخاب كنم ؟ كدوم قسمته من هرچي مي گردم نيست ؟

mbn373
31-03-2008, 07:17
اصلا وایستا برات عکسش رو بزارم ..

jafary2007
31-03-2008, 07:28
منتظر هستم ....

mbn373
31-03-2008, 07:39
توضیح در مورد عکس ....
1. سن بازیکنه (بیشترین و کمترین)
2.لول بازی کنه (بیشترین و کمترین)
3.تلنت بازیکنه( همون استعداد خودمون) ای رو بزن روی ستاره ی سوم...
4.جایی که بازی می کنه...
gk دروازه بانه..
cd مدافع مرکزی
دفاع راستrb
دفاع چپlb
بین دفاع راست و هافبک راست rwb
بین هافبک چپ و دفاع چپlwb
یه ذزه جلو تر از مدافع های مرکزیanc
sw همون سویپر خودمون پشت خط دفاعی دفع مر کزی
هافبک دفاعیdm
هافبک مر کزیcm
هافبک هجومیam
هابک راستrm
هافبک چپlm
بال چپlw
بال راستrw
کسی که پشت مهاجم ها بازی می کنهcf
مهاجم تارگت ...st
الان از همشون مثال می زنم به ترتیب..
Casillas
J.Terry
S.Ramos
A.Cole
D.Alves
A.Cole
Zanetti
.....یکی توی یوونتوس هست الان اسمش یادم نیست...
X.Alonso
F.lampard
Diego
S.Write Philips اشتباه نوشتم
بازم اسمش رو اشتباه نوشتم..W.Snijder
Messi
Ronaldinho
Raul Gonzales Blanco
Henry

Amin Asterix
31-03-2008, 14:48
در مورد این کورپوریشن(؟) چند رو پیش تو فروم بازی دیدم خیلیا معترض بودن.میگفتن کاملا بی استفادس.تازه اگرم بتونی یک تیمو گیر بیاری فقط تا 3 نفر میشه معامله کرد.مثکه بیشتر برای تیمای ضعیفه(یعنی اونایی که بازی رو از لیگ محلات شروع میکنن)
گفته بودن یا نباشه یا درستش کنین.یک سری از تغییرات 09 رو نوشته بود تو سایتش که یکیشو یادمه که گفته بود فورم بازیکنا وقتی بازی رو شروع میکنی دیگه رندوم نیست.بقیشو یادم رفته.اینترنتم درست شه همشو میزارم!

jafary2007
31-03-2008, 19:02
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوضیح در مورد عکس ....
4.جایی که بازی می کنه...
gk دروازه بانه..
cd مدافع مرکزی
دفاع راستrb
دفاع چپlb
هافبک دفاعیdm
هافبک مر کزیcm
هافبک هجومیam
هابک راستrm
هافبک چپlm
بال چپlw
بال راستrw
مهاجم تارگت ...st
Casillas
J.Terry
S.Ramos
A.Cole
D.Alves
A.Cole
Zanetti
X.Alonso
F.lampard
Diego
Messi
Ronaldinho
Raul Gonzales Blanco
Henry

ازتون متشكرم كمك بزرگي به من كرديد

H M R 0 0 7
01-04-2008, 23:14
هیچکس نمیتونه مشکله منو حل کنه بچه ها من شدیدا به پول نیاز دارم ها؟

1- باید بری جایی که بازی رو نصب کردی.
2- پوشه user بعد تو پشه ی objects بعد فایل متنی house رو باز کن.
3- خط اخرش بعد از کلمه ی Pałac یه عدد هستش کنار اون عدد یک علامت منفی ( - ) بزار. 4 الی 5 صفر هم بهش اضافه کن بعد فایل رو ببند دکمه ی yes رو هم بزن.
4- حالا باید بری تو بازی و در قسمت career بعد قسمت private life بعد قسمت cars and real estate خانه ی Pałac رو بخری.
اگه درست عمل کنی با هر بار خریدنش کلی پول به سرمایه ی شخصیت اضافه میشه .

FRICO
02-04-2008, 09:41
سلام خوشحالم که داریم جمعیتمون زیاد میشه یک سوال دارم من همون اول که بازی را نصب کردم سرعت بازی خوب بود اما الان تیک میزنه باید چه کار کنم؟

KambiaZ
02-04-2008, 09:48
فک کنم برای اینه که دیتابیس بازی مدام تغییر می کنه...
پس ببین هر وقت لگ داره سیو کن ..
مال من که مثلا 7 ساعت می شینم پاش بدون سیو ..
این جوری می شه بعد یه سیو می کنم درست می شه ...
در ضمن نزار سیوهات زیاد بشه ...
منظورم تعدادش هست ..
چون هر کودوم 100 مگه..
همه رو روی یه دونه سیو کن ....
من قبلا توی 07 این قدر سیو کرده بودم که یوزر ویندوزم بالا نمی اومد مجبور شدم از توی ادمینستراتور
برم سیوهام رو پاک کنم...

amir_rahmani
02-04-2008, 17:11
سلام من امروز امدم
سال نو مبارک

amir_rahmani
02-04-2008, 17:15
سوالی دارید از من بپرسید.

clickestan
02-04-2008, 19:26
با سلام می خواستم بهتون این ها را بگم که

New centre: جای است که نامه ها قرار داد ها و توافقات و رویدادهای روزانه باشگاه برای شما ارسال میشود و شما میتوانید انها را بخوانید

Calendar:تقویم است و شما در ان میتوانید برنامه بچینید مثلا بازی دوستانه تمرین در کمپ و....

First team: در این جا میتوانید ترکیپ بچینید و خیلی کارهای دیگر که مربوط به بازی است.

Reserve team: میتوانید تیم دوم خود را بچینید مثلا من که تو میلانم رون

Youth team: در اینجا مربوط به تیم جوانان و نو جواننان و گرفتن بازیکن از این تیم و رفتن به تیم اصلی

Training:در این مکان میتوانید یا خودتان یا کمک مربیتان تمرین دهید بیشتر شعی کنید که تمرینات تاکتیکی انجام دهید

Contracts: در این مکان میتوانید قرار داد بازیکنانتان را تمدید و یا انها را بیمه کنید

Staff: در اینجا میتوانید کارمندان را استخدام اخراج و یا حقوق دهید

Transfer market: در این مکان میتوانید بازیکن بخرید البته فقط در زمانهای خا ص که توسط نامه به شما گفته میشود

Cooperation: این مکان مخصوص روابط باشگاه با دیگر باشگاهاست.

Scouting: در این مکان میتوانید به انالیزور تیمتان بگویید که چه اطلاعاتی میخواهید و ان هم ظرف مدت معین به شما اطلاعات را میدهد در مورد بازیکن تیم و.....

Financial status: مربوط به قسمت مالی باشگاه است در این مکان میتوانید قرض گرفته و یا قرض دهید یا نام استادیوم خود را به اسپانسر تغییر دهید

Stadium: در این قسمت میتوانید استادیوم خود را تغییر دهید

:Club facilitiesدر این مکان میتوانید شهر خود را اپگرید کنید خریده ویا کمپ جوانان بسازید و........

Merchandising: در ای مکان میتوانید تعداد بلیت مجانی و یا از طریق خرید لباس پو شاک و... درامد کسب کنید

Ticketing: در ایم مکان میتوانید قیمت بلیت هر جایگاه را مشخص کنید

Sponsoring: هر کاری و هر قسمتی که مربوط به اسپانسر است اینجاست

Achieve ments:در این مکان میتوانید کاپ های بدست امده را دیده و نام بازیکن به همراه عکس دز این جا قرار دهید باید روی نام بزیکن راست کلیک کرد و گزینه هال اف...... را زد و سپس به این قسمت رفت و عکس قرار میگیرد

قسمتهای mycareer ,private life,player career ,watch other matches,career option همگی مربوط به خود سرمربی و یا مدیر باشگاه میشود

اگه مشگل بود بگین

amir_rahmani
03-04-2008, 15:21
سلام ببخشید من در تیم چلسی هستم ولی تیم Reserve team را ندارم چگونه می توانم داشته باشم.

H M R 0 0 7
03-04-2008, 17:45
سلام ببخشید من در تیم چلسی هستم ولی تیم Reserve team را ندارم چگونه می توانم داشته باشم.

می تونی چند تا بازیکن بخری یا از تیم جوانانت بفرستی
باید بری تو تیم اصلیت رو بازیکنی کلیک کنی و گزینه ی فرستادن به تیمReserve team رو بزنی.

amir_rahmani
04-04-2008, 14:13
می تونی چند تا بازیکن بخری یا از تیم جوانانت بفرستی
باید بری تو تیم اصلیت رو بازیکنی کلیک کنی و گزینه ی فرستادن به تیمReserve team رو بزنی.

سلام
نه منظورم این است که لیگ برای تیمReserve team وجود ندارد.وگرنه اونو که دیگه بلدم.

gol2000
04-04-2008, 15:01
اقا من رو مسخره كردين من سي دي dvd رو خريدم و نصبش هم كردم من مي خوام از اول برام توضيح بدين چكار كنم چه طوري بازي كنم

amir_rahmani
04-04-2008, 15:04
اقا من رو مسخره كردين من سي دي dvd رو خريدم و نصبش هم كردم من مي خوام از اول برام توضيح بدين چكار كنم چه طوري بازي كنم

شما به ما بگویید که کجا گیر کردین تا ما به شما جواب بدیم .

gol2000
04-04-2008, 18:20
اقا من تو بازي ميرم و اسم خودم رو مي نويسم و بعد مشكل من اينه كه چه طور تو ورزشگاه برم و تمرين بدم و رو نيمكت بشينم للطفا" با عكس توضيح دهيد كه چه كار كنم

amir_rahmani
04-04-2008, 19:42
اقا من تو بازي ميرم و اسم خودم رو مي نويسم و بعد مشكل من اينه كه چه طور تو ورزشگاه برم و تمرين بدم و رو نيمكت بشينم للطفا" با عكس توضيح دهيد كه چه كار كنم

سلام عزیز جان نمی شود.

gol2000
04-04-2008, 21:33
يعني چي نمي شه

KambiaZ
04-04-2008, 21:37
یعنی نمی تونی بری توی ورزشگاه بشینی روی روی نیم کت ..
بعد بهشون تمرین بدی ....
باید یه برنامه توی یه هفته بهشون بدی بعد خودشون تمرین می کنن...

gol2000
05-04-2008, 09:17
چه طور برنامه بدم توضيح دهيد

Amin Asterix
05-04-2008, 13:07
چه طور برنامه بدم توضيح دهيد
البته این بازی از چند قسمت کلی تشکیل شده که یکی از بچه ها 2 3 روز پیش توضیشو گذاشت:

New centre: جای است که نامه ها قرار داد ها و توافقات و رویدادهای روزانه باشگاه برای شما ارسال میشود و شما میتوانید انها را بخوانید

Calendar:تقویم است و شما در ان میتوانید برنامه بچینید مثلا بازی دوستانه تمرین در کمپ و....

First team: در این جا میتوانید ترکیپ بچینید و خیلی کارهای دیگر که مربوط به بازی است.

Reserve team: میتوانید تیم دوم خود را بچینید مثلا من که تو میلانم رون

Youth team: در اینجا مربوط به تیم جوانان و نو جواننان و گرفتن بازیکن از این تیم و رفتن به تیم اصلی

Training:در این مکان میتوانید یا خودتان یا کمک مربیتان تمرین دهید بیشتر شعی کنید که تمرینات تاکتیکی انجام دهید

Contracts: در این مکان میتوانید قرار داد بازیکنانتان را تمدید و یا انها را بیمه کنید

Staff: در اینجا میتوانید کارمندان را استخدام اخراج و یا حقوق دهید

Transfer market: در این مکان میتوانید بازیکن بخرید البته فقط در زمانهای خا ص که توسط نامه به شما گفته میشود

Cooperation: این مکان مخصوص روابط باشگاه با دیگر باشگاهاست.

Scouting: در این مکان میتوانید به انالیزور تیمتان بگویید که چه اطلاعاتی میخواهید و ان هم ظرف مدت معین به شما اطلاعات را میدهد در مورد بازیکن تیم و.....

Financial status: مربوط به قسمت مالی باشگاه است در این مکان میتوانید قرض گرفته و یا قرض دهید یا نام استادیوم خود را به اسپانسر تغییر دهید

Stadium: در این قسمت میتوانید استادیوم خود را تغییر دهید

:Club facilitiesدر این مکان میتوانید شهر خود را اپگرید کنید خریده ویا کمپ جوانان بسازید و........

Merchandising: در ای مکان میتوانید تعداد بلیت مجانی و یا از طریق خرید لباس پو شاک و... درامد کسب کنید

Ticketing: در ایم مکان میتوانید قیمت بلیت هر جایگاه را مشخص کنید

Sponsoring: هر کاری و هر قسمتی که مربوط به اسپانسر است اینجاست

Achieve ments:در این مکان میتوانید کاپ های بدست امده را دیده و نام بازیکن به همراه عکس دز این جا قرار دهید باید روی نام بزیکن راست کلیک کرد و گزینه هال اف...... را زد و سپس به این قسمت رفت و عکس قرار میگیرد

قسمتهای mycareer ,private life,player career ,watch other matches,career option همگی مربوط به خود سرمربی و یا مدیر باشگاه میشود

خوب شما تو هر کدوم از بخشها ایرادی داشتین بگین.فقط تو قسمت Staff میشه تمرینات رو داد دست کمک مربی.اگه اون کارم کردی بد نیست.
توی تقویم هم حتما اردو و بازی دوستانه بزار.
ترانسفر هم میشه با سرچ کردن انجام داد.
اون رو هم یکی از بچه ها که الان بن شده توضیح داده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوضیح در مورد عکس ....
4.جایی که بازی می کنه...
gk دروازه بانه..
cd مدافع مرکزی
دفاع راستrb
دفاع چپlb
هافبک دفاعیdm
هافبک مر کزیcm
هافبک هجومیam
هابک راستrm
هافبک چپlm
بال چپlw
بال راستrw
مهاجم تارگت ...st
Casillas
J.Terry
S.Ramos
A.Cole
D.Alves
A.Cole
Zanetti
X.Alonso
F.lampard
Diego
Messi
Ronaldinho
Raul Gonzales Blanco
Henry

R@R#M@N
05-04-2008, 13:42
اینم پچ فوق العاده زیبای فیفا منیجر

gol2000
05-04-2008, 13:48
اقا من ديگر گيج شدم چه كار كنم اين بازي فقط نوشته است يا نه مثل فوتبال مي شود بري داخل زمين و بازي كني اين بازي چه طوري است لطفا" از اول كاملا" توضيح دهيد

Amin Asterix
05-04-2008, 14:19
اینم پچ فوق العاده زیبای فیفا منیجر

من که چیزی ندیدم.اما میدیدمم معلوم نبود چیه.پچ بازی که ماله خود شرکت نصب نمیشه.

اقا من ديگر گيج شدم چه كار كنم اين بازي فقط نوشته است يا نه مثل فوتبال مي شود بري داخل زمين و بازي كني اين بازي چه طوري است لطفا" از اول كاملا" توضيح دهيد
بازی که نه.اما میشه در 3D بازی رو دید یا جای یک نفر بازی کرد.
خوب شما می خوای بازی کنی برو فیفا بگیر.منیجر رو برا بازی کردن نمی خرن!!!!!!!

gol2000
05-04-2008, 15:43
بس اين بازي فقط نوشته است

amir_rahmani
05-04-2008, 18:18
بس اين بازي فقط نوشته است

بله دوست عزیز.

gol2000
05-04-2008, 19:36
ميشه اين بازي رو از اول به من ياد بدين چه كار كنم اصلا" بلد نيستم

amir_rahmani
06-04-2008, 13:08
ميشه اين بازي رو از اول به من ياد بدين چه كار كنم اصلا" بلد نيستم

اصلا شما نسخه های قبلی را بازی کردی؟

V A H I D
06-04-2008, 15:37
سلام به بروبکس فیفا منیجر باز منم اومدم در خدمتتون باشم ....

gol2000
06-04-2008, 20:29
اين جواب ما چي شد

gol2000
06-04-2008, 20:31
نه بازي نكردم

V A H I D
06-04-2008, 20:33
اصلا می تونی بری توی بازی ؟؟؟
منظورم اینه که نیو گیم کنی ؟؟؟

gol2000
06-04-2008, 20:54
نه هيچي بلد نيستم

V A H I D
06-04-2008, 21:08
من الان بازی رو ندارم بزار امین بیاد از اون بخوا اموزش تصویری برات بزاره راحت تره ...

gol2000
06-04-2008, 21:25
اقا اموزشر تصويري به من بدهيد

Amin Asterix
06-04-2008, 21:34
اقا اموزشر تصويري به من بدهيد
باشه.فقط بگو از کجا می خوای؟فقط بری تو بازی کافیه؟من یک فایل زیپ میسازم.همونو دان کن.(حالا تا 5 دقیقه دیگه نه.فردا)

الان عکسا رو گرفتم.فردا یسری توضیح روش میزارم.البته اینا فقط ماله ورود به بازیه.داخلشو قبلا 100 بار گفتیم دیگه.

gol2000
07-04-2008, 09:52
چي شد نگذاشتين كه

Amin Asterix
07-04-2008, 14:22
خوب اینم عکسا.
10 عکس اول برای ورود به بازی.از این به بعد هر کی بخواد همینو میدیم بهش:دی
البته کاملا در سطح آماتور هست و به کار حرفه ایا نمیاد.

عکسای 11 و 12 هم قبلا بچه ها براشون توضیح داده بودن.منم با ذکر اسمشون توضیحات رو در 2 تا فایل تکست گذاشتم.
بعضی چیزای تابلو هم نزاشتم و یا تنظیمات مخصوص لیگها(بخش قرعه کشی جام حذفی و تیم رزرو و اینا...)

amir_rahmani
07-04-2008, 15:22
سلام به بروبکس فیفا منیجر باز منم اومدم در خدمتتون باشم ....

سلام
خوش امدی دوست عزیز.

S0R3N4
09-04-2008, 14:40
دوستان من پول کم آوردم چه کار کنم؟

H M R 0 0 7
09-04-2008, 16:45

3- خط اخرش بعد از کلمه ی Pałac یه عدد هستش کنار اون عدد یک علامت منفی ( - ) بزار. 4 الی 5 صفر هم بهش اضافه کن بعد فایل رو ببند دکمه ی yes رو هم بزن.
4- حالا باید بری تو بازی و در قسمت career بعد قسمت private life بعد قسمت cars and real estate خانه ی Pałac رو بخری.

V A H I D
09-04-2008, 16:53

چه قدر می خوای ؟؟؟
قرض بدم ؟؟؟:27::27::27:

سلام
خوش امدی دوست عزیز.
مرسی ....

amir_rahmani
10-04-2008, 13:33
سلام
من در لیگ انگلستان هستم و لیگی برای reserve team وجود ندارد.لطفا راهنمایی کنید.

V A H I D
11-04-2008, 00:21
اون اوول که لیگ ها رو انتخاب می کنی ..
شما لیگ انگلیس رو چه قدر انتخاب کردی ؟؟؟؟

S0R3N4
11-04-2008, 11:55
ممنون ولی من برای باشگاه پول کم آوردم نه خودم...

Amin Asterix
11-04-2008, 12:06
ممنون ولی من برای باشگاه پول کم آوردم نه خودم...
خوب پول خودتو بده باشگاه.کار نداره که

S0R3N4
11-04-2008, 13:51
سلام دوستان
راستش دو سوال پر درد و سر دارم
میشه کمکم کنید؟

راستش وقتی رو اسم یه بازیکن راست کلیک میکنید و گزینه ی Player Detail رو انتخاب کنید میبینید که وضعیت یه بازیکن رو به خوبی شرح میده!ولی من نمیدونم که خیلی از اونها برای چی هستن!برای همین یه عکس گرفتم (از یه دروازبان و از یه بازیکن چون در بعضی موارد با هم تفاوت دارند) و تو عکس اون گزینه ها رو که علامت زدم بی زحمت بگید که هر کدوم چه فایده ای دارن:

اولی برای دروازبان هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دومی برای یه بازیکن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی در مورد پول دادن به باشگاه:
من این کار رو کردم ولی پولی به قسمت Transfer باشگاه نرفت!چه کار کنم؟

V A H I D
11-04-2008, 14:24
باشگاه رو باید بخری ..
راحت تر بشی ...

V A H I D
11-04-2008, 14:30
این ها رو که مطمنم می گم...
Long Shots شوت از راه دور

Crossing سانتر..
Flair قدرت تشخیص توپ کجا می ره...
Forward Run نفوذ کردن می شه فک کنم...
Handling فک کنم می شه وقتی که توپ رو می گیره ...
Goal Kicks ضربه های دروازه...
Punching مشت کردن توپ...
G.K. Throw out پرتاپ های دستی که وقتی توپ رو با دست می گیره وسط بازی ...
سمت راستیاش رو هم باهاش کاری ندارم ولی Leadership میشه توانستن هدایت گروه ...

Amin Asterix
11-04-2008, 14:40
سلام دوستان
راستش دو سوال پر درد و سر دارم
میشه کمکم کنید؟

راستش وقتی رو اسم یه بازیکن راست کلیک میکنید و گزینه ی Player Detail رو انتخاب کنید میبینید که وضعیت یه بازیکن رو به خوبی شرح میده!ولی من نمیدونم که خیلی از اونها برای چی هستن!برای همین یه عکس گرفتم (از یه دروازبان و از یه بازیکن چون در بعضی موارد با هم تفاوت دارند) و تو عکس اون گزینه ها رو که علامت زدم بی زحمت بگید که هر کدوم چه فایده ای دارن:

اولی برای دروازبان هست:

دومی برای یه بازیکن:

راستی در مورد پول دادن به باشگاه:

عکس اول سمت چپ:(به ترتیب از بالا)
crossing خروج از دروازه برای سانترها.
handling این دومیو درست نمیدونم.فک کنم میشه در اختیار گرفتن توپ
goal kickضربه دروازه
punching مشت کردن توپ
gk throw outضرب دست.همون پرتاب با دست و اینا
سمت راست:
anticipation پیش دستی کردن.(یجورایی بازی خونی)
aggression حمله کردن.(نه برای مهاجما.کلا قدرت پرخاشگری و جنگ برای توپ)
compuosure خونسردی
concentration تمرکز
decision اینم معنی کاربدیش میشه تصمیم صحیح گرفتن .
determination عزم
consistaency استحکام
intimidation ترسوندن.یجورایی حریف ازش بترسه
leadership رهبری.واسه کاپیتان بیشتر استفاده میشه

بازیکنا:
long shot شوت بلند یا از راه دور
crossing سانتر
flair اینم دقیق نمیدونم.معنیش میشه تشخیص!
touch اینم که لمس کردنو اما منظورش رو شوتای تک ضرب و ایناهاس.یا یک ضرب رد کردن توپ.
forward run حرکت رو به جلو

ویرایش:ارسال همزمان با بالایی.خوشبختانه دو تایی که من نمیدونستمو وحید گفت:دی

S0R3N4
11-04-2008, 15:32
ممنونم دوستان
راستی چه جوری میشه باشگاه رو خرید؟

V A H I D
11-04-2008, 15:35
ممنونم دوستان
راستی چه جوری میشه باشگاه رو خرید؟

توی همون قسمت های زندگی خصوصیت هست ..
الان یادم نیست ....:27::27::27:

Amin Asterix
11-04-2008, 15:37
توی همون قسمت های زندگی خصوصیت هست ..
الان یادم نیست ....:27::27::27:
تو carrer option
سمت چپ پایینه پایین.
buy this club
:27:
یادت اومد؟:21:

V A H I D
11-04-2008, 15:39
تو carrer option
سمت چپ پایینه پایین.
buy this club
:27:
یادت اومد؟:21:

نه درست و حسابی ...

ولی یه چیز هایی یادم اومد...

S0R3N4
11-04-2008, 16:11
فایدش چیه؟باشگاه رو بخری دیگه مربی نیستی؟

S0R3N4
11-04-2008, 16:54
دوستان من باشگاه رو خریدم ولی همه چیم صفر شده بجز Cash.چه کار کنم:

V A H I D
11-04-2008, 16:59
فایدش چیه؟باشگاه رو بخری دیگه مربی نیستی؟
هستی...
هر کاری دوس داری می تونی بکنی...

دوستان من باشگاه رو خریدم ولی همه چیم صفر شده بجز Cash.چه کار کنم:

صفر نیست که ...
یعنی محدودیتی براش گزاشته نشده اون -

S0R3N4
11-04-2008, 17:26
دوستان
من بيشتر تمرينات رو ميذارم روي پاس کوتاه ولي به زور به حداکثر ميرسه و بعدش هم تا ميام نقاط ديگه ي تيم رو تقويت کنم دوباره ضعيف ميشه!
چه کار کنم؟

V A H I D
11-04-2008, 17:38
دوستان
من بيشتر تمرينات رو ميذارم روي پاس کوتاه ولي به زور به حداکثر ميرسه و بعدش هم تا ميام نقاط ديگه ي تيم رو تقويت کنم دوباره ضعيف ميشه!
چه کار کنم؟

منم همین مشکل رو دارم ولی به یه نتیجه ای رسیدم...

وقتی بازیها رو پشت سر هم بانتیجه ی خوب می بری خود به خود روی هر چی که تمرین ها رو می زاره اون سریع زیاد می شه ...
+همین الان دوباره بازیرو نصب کردم..

S0R3N4
11-04-2008, 18:25
الان که شما گفتی پول من دیگه نا محدوده پس چرا نمیتونم پیشنهاد بازیکنان رو بالا ببرم!پایین میشه آورد ولی بالا نمیره!عجیبه!ولی چرا؟

V A H I D
11-04-2008, 19:30
الان که شما گفتی پول من دیگه نا محدوده پس چرا نمیتونم پیشنهاد بازیکنان رو بالا ببرم!پایین میشه آورد ولی بالا نمیره!عجیبه!ولی چرا؟

یعنی چی ؟؟
مطمنی ؟؟؟
اون درجه هه رو خودت اون وری نکن عدد بنویس توش...

Amin Asterix
11-04-2008, 19:32
آره همونجوری میشه.فرق نداره.شما یک امتحان میکردی میدیدی پولت اضافه میشه

S0R3N4
12-04-2008, 15:14
یعنی چی؟منظورتون از امتحان اینه که چه کار کنم؟

Amin Asterix
12-04-2008, 15:32
یک اوکی میزدی:دی
یعنی همون سمت چپو میرفتی بعد اوکی میزدی میدیدی فرقی با راست نداره

S0R3N4
13-04-2008, 17:25
مشکلم حل شد!

راستی دوستان
من باشگاه رو خریدم چگونه میتونم مربی بیارم؟یعنی خودم به عنوان یه مدیر بشم؟

راستی Accelerator چه کار میکنه؟با Speed فرق داره؟

H M R 0 0 7
13-04-2008, 18:22
مشکلم حل شد!

راستی دوستان
من باشگاه رو خریدم چگونه میتونم مربی بیارم؟یعنی خودم به عنوان یه مدیر بشم؟

راستی Accelerator چه کار میکنه؟با Speed فرق داره؟

1_باید بری تو قسمت staff بگرد پیدا میکنی
2_خوب speed سرعت بازیکنه ولیAccelerator در واقع توی استارد ها بدرد میخوره یعنی یه جورایی میشه گفت شتاب . مثله کریس رونالدو که سرعتش یکدفه توی کورس زیاد میشه و بازیکن حریف رو جا میزاره .

S0R3N4
14-04-2008, 15:03
توی staff چه نوع مربی بیارم که کل تیم رو هدایت کنه؟

amir_rahmani
16-04-2008, 16:35
توی staff چه نوع مربی بیارم که کل تیم رو هدایت کنه؟

سلام عزيز نميشه.شما فقط مي توني دستيار براي خودت بياري تا در تمرينات به شما كمك كند.

سوال ديگري اگر داشتيد باز گو كنيد.

aluminum
16-04-2008, 21:22
با سلام
یک سوال دارم
اگه یک باشگاه را بخری میتونی از باشگاهت بری و مدیر یک باشگاه دیگه بشی یا
میتونی در یک زمان مدیر دو باشگاه باشی

V A H I D
16-04-2008, 21:25
نه..
باید باشگاه رو بفروشی تا بتونی بری...

aluminum
16-04-2008, 23:07
پول حاصل از فروش باشگاه هم میتونی با خودت ببری تا یک باشگاه دیگه بخری؟

amir_rahmani
17-04-2008, 14:10

بله می تونی با خودت ببری

amir_rahmani
19-04-2008, 19:37
دو روز است که رفتید.
کجایید؟

aluminum
21-04-2008, 11:55
من كه حدودا يك ماهي است كه بازي را كنار گذاشتم .چون واقعا وقتم را ميگرفت .
ولي هر وقت كه وقت شد يك مقدار بازي مي كنم

tajclubesteghlal
21-04-2008, 12:41

نه اینکه بازیکن بفروشی پول را با خودت ببری نمیشه

S0R3N4
21-04-2008, 17:06
چرا نمیشه پول رو برد؟
همونطور که میتونی به باشگاه پول بدی میتونی از باشگاه پول هم بگیری!

tajclubesteghlal
21-04-2008, 19:08
نه دیگه

شما بصورت واقعی نگاه کنید ، مثلأ آقای فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال اگر جباری را بفروشه این پول به باشگاه میرسه ، و اگر مدیرعامل جای دیگه ای هم بخواد بره نمیتونه این پول را برداره با خودش ببره و این پول متعلق به اون باشگاه هست ....

موفق باشید

amir_rahmani
21-04-2008, 19:08
نه اینکه بازیکن بفروشی پول را با خودت ببری نمیشه

بله دیگه اما می تونی پول حاصل از فروش باشگاه را با خودت ببری.

Vahidzar
21-04-2008, 23:49
سلام به دوستان
کسی می دونه این ترینر fifa 08 چجوری کار می کنه با تشکر ترینر را پایین گذاشتم

Amin Asterix
22-04-2008, 00:14
سلام به دوستان
کسی می دونه این ترینر fifa 08 چجوری کار می کنه با تشکر ترینر را پایین گذاشتم

تو read me اش نوشته با پچ 1.2 کار میکنه.اونم که کرک اصل می خواد.یعنی ولش.
اگر پول می خوای بگو که یک راه بهتر براش هست.یکی از بچه ها توضیح داده بود.خواستی بگو پیدا کنم

Vahidzar
22-04-2008, 10:27
تو read me اش نوشته با پچ 1.2 کار میکنه.اونم که کرک اصل می خواد.یعنی ولش.
اگر پول می خوای بگو که یک راه بهتر براش هست.یکی از بچه ها توضیح داده بود.خواستی بگو پیدا کنم
اره برای پولش می گم یه سوال دیگه هم داشتم:ایا میشه با بازیکنی که خودت می خوای مذاکره کنی یا نه اگه میشه توضیح بدین ؟؟؟؟؟
ممنون.

H M R 0 0 7
22-04-2008, 10:37
نه دیگه

شما بصورت واقعی نگاه کنید ، مثلأ آقای فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال اگر جباری را بفروشه این پول به باشگاه میرسه ، و اگر مدیرعامل جای دیگه ای هم بخواد بره نمیتونه این پول را برداره با خودش ببره و این پول متعلق به اون باشگاه هست ....

موفق باشید

چرا میگی فتح الله زاده . مگر باشگاه مال اونه.
بگو ابراموویچ مالک چلسی . همون طور که برای باشگاه از جیبش خرج می کنه می تونه درامد های باشگاه رو هم رو هم بریزه تو جیبش. اصلا برای همین چلسی رو خریده میدونی یه باشگاه مثل چلسی چقدر درامد داره مثل استقلال و پرسپولیس نیست که همش بدهکارن :31:.

Amin Asterix
22-04-2008, 12:37
اره برای پولش می گم یه سوال دیگه هم داشتم:ایا میشه با بازیکنی که خودت می خوای مذاکره کنی یا نه اگه میشه توضیح بدین ؟؟؟؟؟
ممنون.
سوالتو نفهمیدم.بازیکنی که می خوای رو یعنی چی؟اگر منظورت اینه که قبل از اینکه با باشگاهش به توافق برسی باهاش برای قرارداد مذاکره کنی که نه نمیشه.این باگی بود که قبلا بود و برطرف شد.الان فقط با بازیکنای آزاد و اونایی که 6 ماه از قراردادشون مونده میشه مذاکره کرد
بیا اینم آموزش پول در اووردن نامردی:

aluminum
22-04-2008, 19:29
سوالتو نفهمیدم.بازیکنی که می خوای رو یعنی چی؟اگر منظورت اینه که قبل از اینکه با باشگاهش به توافق برسی باهاش برای قرارداد مذاکره کنی که نه نمیشه.این باگی بود که قبلا بود و برطرف شد.الان فقط با بازیکنای آزاد و اونایی که 6 ماه از قراردادشون مونده میشه مذاکره کرد

اگه بخواي به حالت اول برگرده ،بايد منفي را پاك كرد؟
و يك سوال ديگه اينكه اگه من مثلا توي باشگاه منچستر هستم و 2 سال قرارداد دارم چه جوري ميتونم بارسا را بخرم؟
بايد استعفا بدم !!!!!
بعدش شايد بارسا قبولم نكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Amin Asterix
22-04-2008, 21:03
اگه بخواي به حالت اول برگرده ،بايد منفي را پاك كرد؟
و يك سوال ديگه اينكه اگه من مثلا توي باشگاه منچستر هستم و 2 سال قرارداد دارم چه جوري ميتونم بارسا را بخرم؟
بايد استعفا بدم !!!!!
بعدش شايد بارسا قبولم نكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
می خواستی فایلو ازش بک آپ بگیری.فک کنم عددش 120 هزار بود.
آره دیگه باید بری بارسا(حالا با اخراج یا استعفا)
بارسا هم ممکنه قبول نکنه.اونو باید بری ببینی.(از تو مانیتور کلاب تو تنظیمات خودت.همونجا که استعفا میدی و اینا)

Vahidzar
22-04-2008, 22:25
دست درد نکنه امین جان

H M R 0 0 7
27-04-2008, 00:30
یه سوال :
1_ تو بازی چطور باید دریبل زد همهی حریفام راحت دریبل میزنن ولی من هر دکمه ای رو که میزنم نمیشه؟
2_ دکمهی سرعت رو می خوام بزارم روی R1 نمیدونم شماره ی مربوط به سرعت کدومه ؟
(منظورم توی قسمت 3D option هستش.)
در کل اگر کسی در مورد دکمه های بازی وحرکات بازیکن ها توی زمین چیزی می دونه یه کمکی به من و بقیه هم بکنه؟

amir_rahmani
27-04-2008, 13:37
یه سوال :
1_ تو بازی چطور باید دریبل زد همهی حریفام راحت دریبل میزنن ولی من هر دکمه ای رو که میزنم نمیشه؟
در کل اگر کسی در مورد دکمه های بازی وحرکات بازیکن ها توی زمین چیزی می دونه یه کمکی به من و بقیه هم بکنه؟

بله اگر کسی بلد هست هر چه سریعتر به ما یاد بدهد.

amir_rahmani
29-04-2008, 15:50
باز کجا رفتید؟

H M R 0 0 7
04-05-2008, 13:15
دو سوال :
من هنوز منتظرم

amir_rahmani
04-05-2008, 13:18
دو سوال :
من هنوز منتظرم

دوستانتان دیگه انقدر کم لطف شدند که دیگه محلمون نمی گذارند.

V A H I D
04-05-2008, 14:58
دو سوال :
من هنوز منتظرم

برای دریبل زدن از Shift استفدا کن با دکمه های مکان نما ( چی گفتم ..دی:)
منظورم همون بالا پایین هست ...
برای دوومی هم تا حالا امتحان نکردم ....
من همش با Fifa 08 قاطی می کنم ...
می خوام بدوم اشتباهی E رو می زنم ...

amir_rahmani
05-05-2008, 14:58

دمت گرم. حال دادی به ما.

V A H I D
05-05-2008, 15:44
خواهش می کنم...
خیلی راحت می شه باحاش دریبل کرد ....

H M R 0 0 7
06-05-2008, 19:50

متشکرم از راهنمایی شما

amir_rahmani
07-05-2008, 18:33
بقیه دکمه ها را بگو

V A H I D
07-05-2008, 18:35
از کلید های ترکیبی هم استفاده کن ....
الان درست یادم نیست ...
مثلا از C استفاده کن ...

Niloofar_Hot69
18-05-2008, 22:55
باید یه حالی به این تاپیک داد:46:
امکان داره یکی بگه چه جوری توی لیگ میشه بازیکن خرید؟(تعجب نکنید که دخترم:46:)

cescjoon
19-05-2008, 00:48
باید یه حالی به این تاپیک داد:46:
امکان داره یکی بگه چه جوری توی لیگ میشه بازیکن خرید؟(تعجب نکنید که دخترم:46:)

تو لیگ میشه با بازیکن قرار داد بست بعد در روز اول نقل و انتقالها بازیکن میاد تو تیمت.

keshish
19-05-2008, 13:18
الآن فصل تموم شده و بازیکنان رفتن به تعطیلات.می خوام بدونم بعد از برگشت از تعطیلات چقدر زمان برای آماده سازی بازیکنان برای شروع فصل دارم؟
بعد می خوام بدونم چه تمریناتی برای دروازه بان،دفاع،میانه،حمله خوبه؟

سوال دیگه اینکه شما موقع بازی به سیستم حریف دقت می کنید و سیستم خودتون رو بر اون اساس تغییر میدین؟یا اینکه با یک سیستم خاص بازی می کنید؟تغییر مدام سیستم روی کار بازیکنان تاثیر منفی نمی ذاره؟
در ضمن من تازه اینجا رو پیدا کردم من بعد زیاد سوال می پرسم.

H M R 0 0 7
19-05-2008, 13:53
الآن فصل تموم شده و بازیکنان رفتن به تعطیلات.می خوام بدونم بعد از برگشت از تعطیلات چقدر زمان برای آماده سازی بازیکنان برای شروع فصل دارم؟

سوال دیگه اینکه شما موقع بازی به سیستم حریف دقت می کنید و سیستم خودتون رو بر اون اساس تغییر میدین؟یا اینکه با یک سیستم خاص بازی می کنید؟تغییر مدام سیستم روی کار بازیکنان تاثیر منفی نمی ذاره؟

در رابطه با تعطیلات اخر فصل هم من هنوز 20 روز دیگه تا پایان فصل دارم و نمیدونم

من با توجه به سیستم حریف سیستم عوض میکنم
حدود نصف تیم ها با 3 دفاع کار میکنن و این برای من عالی هستش و می تونم از جناهین و تو زد حمله ها خیلی موثر باشم واز 1-3-2-4 یا همون 3-3-4 در حمله استفاده میکنم ولی مقابل تیم های 4 دفاعه مشکل دارم و با دو مهاجم و استفاده از عمق دفاع کار می کنم
ولی در کل باید به انالیز قبل از بازی که کمک مربی میده توجه کرد و جلوی بازیکن های شوت زن حریف رو گرفت .
اگه نظری داری بگو

keshish
19-05-2008, 13:56
به نظر سیستم خیلی خوبه برای مقابله با شیوه سه دفاعه است اما میانه میدان رو از دست نمی دی؟
منظورت از استفاده از عمق یعنی چی؟چطور به بازیکنا می گی از عمق دفاع حمله کنن؟

V A H I D
19-05-2008, 14:02

بستگی به لیگی که توشی داره از 1 ماه هست تا حدود 2 ماه ...
برای ترکیب هم بگم اوول به بازیکنای خودم نگاه می کنم هم از نظر امادگی هم از نظر انرزی بعد یه ترکیب درست می کنم که به نظر خودم بهترین بازده رو داره ... بیشتر اوقات هم نتیجه می گیره ... برای ذخیره ها هم کسایی رو می زارم که بتونم باهاشون ترکیب رو حجومی کنم برای مواقعی که نتیجه نگرفتم ....
من بیشتر با 4 تا دفاع بازی می کنم ... بعد هم از Rw و Lw هم خوشم می اد ولی باز هم بستگی به مهره هایی داره که دارم ....
اگه دروازه بانم خوب باشه بازییه کاملا حجومیی ارائه می کنم ...
و اگر نیمه ی اوول نتیجه نگرفتم باتمام قدرت حجومی ادامه می دم که بریم ...

keshish
19-05-2008, 14:08
من نمی دونم تیمم چه مشکلی داره که دو سه تا بازی عالی کار می کنه ولی یهو تو یه بازی سه چهار تا می خوره.

H M R 0 0 7
20-05-2008, 01:59
به نظر سیستم خیلی خوبه برای مقابله با شیوه سه دفاعه است اما میانه میدان رو از دست نمی دی؟
منظورت از استفاده از عمق یعنی چی؟چطور به بازیکنا می گی از عمق دفاع حمله کنن؟

در واقع الان به یه شیوه ی جدید برای مقابله با 3 دفاع رو اوردم
4دفاع که توی دستورات movmemt عقب بازی میکن حتی در حمله . 1 هافبک دفاعی کامل و یکی دیگه هم نزدیک اون یکم جلوتر 2 هافبک کناری .1 مهاجم نوک یا همون تارگت و 1مهاجم که ازاد هست و مهاجم دووم به حساب میاد البته خودم این نقش رو به عهده دارم و برای این کار همیشه با رونالدو بازی میکنم و در 50 بازی 49 گل در مجوع بازی ها و4 بازی مانده به پایان زدم

در مقابله با 4 دفاع هم با یک سری تغیرات ولی با هم با استفاده از رونالدو در عمق حرکت میکنم و درخواست توپ میکنم و یا با استفاده از دکمهی shift و دریبل بازیکن و ایجاد فضا برای شوت های از راه دور خیلی مفیده

keshish
20-05-2008, 09:45
من تمام صفحات تاپیک رو خوندم.یه موضوع به ذهنم اومد اونم نبود یک راهنمای کامل از بازی هست.اگه کسی یا کسانی بتونن یه راهنمای کامل از بازی رو بسازن لطف بزرگی به دوستان دیگه کردن.
اصلاً لازم نیست از ابتدا توضیح داده بشه.چون کسی که این بازی رو انجام میده حتماً می تونه بیاد بازی رو اجرا کنه و تیم بگیره.اما مهم ادامه کار با تیم هست.
من خودم تازه یک فصله شروع کردم اما با توجه به نکاتی که در تاپیک اومده می خوام دوباره از ابتدا شروع به کار کنم.

Amin Asterix
20-05-2008, 10:05
آموزش این بازی کار یک نفر نیست.دقیقا مشکل سر اینه.بازی هزار تا سوراخ سمبه داره که خود منم تاحالا باهاش کار نکردم.بخواد آموزششو بنویسه که طرف باید بره بیمارستان.
مگه اینکه کار گروهی باشه.
--------
اون آموزش ابتدای بازی برای یک جای دیگه بود که لیگ میزاریم با منیجر.اونا تاحالا اسم منیجرم نشنیده بودن واسه همین من شروع کارو آموزش دادم و دیدم اینجا هم یکی می خواد گذاشتم.همون حدودا 2 3 ساعت وقتمو گرفت.

Maysam khoze
20-05-2008, 17:35
salam dostan aziz man chand sale ke daram fifa manager bazi mikonam bazi ke na zendegi mikonam ama motasefane hamin emroz motevaje en site va gofto gosh dar en mored ashna shodambe har hal manam omadam to en topic vase shoro mikham begam ke man patch 2 fm08 ro nasb kardam va crackesho ham down load kardam va kamelanam dare kar mikone eno goftam shayad kasi en cracko nadashte bashe
ye nokte ham begam ke age ye mohajeme khob va arzon mikhayen mitonin andru murgu ro az team reserve fiorentina bekharid tazmine bazi khobe murgu baman
:31:

Maysam khoze
20-05-2008, 17:46
ye nokteye ke benazaram lazem omad begam fifa manager 09 ham to rahe hata 5 ta screenshot ham azash omade age mayelid mitonid to site [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) bebinid
agaram harfam ghadimiye mazerat mikham chon man nemidonam ghabl az man shomaha che etelaati ro baham rado badal kardid
fadaye hameye manager haye irani

Amin Asterix
20-05-2008, 18:48
salam dostan aziz man chand sale ke daram fifa manager bazi mikonam bazi ke na zendegi mikonam ama motasefane hamin emroz motevaje en site va gofto gosh dar en mored ashna shodambe har hal manam omadam to en topic vase shoro mikham begam ke man patch 2 fm08 ro nasb kardam va crackesho ham down load kardam va kamelanam dare kar mikone eno goftam shayad kasi en cracko nadashte bashe
ye nokte ham begam ke age ye mohajeme khob va arzon mikhayen mitonin andru murgu ro az team reserve fiorentina bekharid tazmine bazi khobe murgu baman
:31:
دوست من اولا خوش بیامدی به جمع ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوما یوونتوس سوراخه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم فینگیلیش خلاف هست.اگه میشه فارسی بنویس تا جریمت نکنن.
حالا اگر میتونین لینک کرک رو به ما هم بدین.من که هر چی گشتم پیدا نکردم!!

راستی اون murgu همون موتوی خودمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maysam khoze
21-05-2008, 01:14
اول خدا رو شکر که به لطف بازیکنان juve قهرمان شدید!!!:31:دوم اینکه murgu موتو نیست تو save من ئه بازیکن 21 سالاست!!:27:تو سرچ کنئ میبینی که تو تیم reserve فیورئنتیناست نا تیم اصلی !!!
لینکام ندارم اگه میشه ئه سایت معرفی کن من اونجا upload کنم از اونجابگیر!!!:blush:
قهرمانی اینتر رو هام جدی بهت تبریک میگم حقش بود خوب بازی میکرد!!:15:

Maysam khoze
21-05-2008, 01:18
دوستان عزیز اگه بازیکن جوان و با استعداد و ارزون در هر پستی احتیاج دارین خوشحال میشم بتونام کمک کنم!!!

keshish
21-05-2008, 06:47
من یه چیزی رو نمی فهمم وقتی بازیکن خوب و با تجربه هست برای چی بریم سراغ جوونا؟
در ضمن بهترین روش برای افزایش انرژی بعد از هر بازی چیه؟

یه سوال دیگه:
09 کی میاد؟

keshish
21-05-2008, 09:40
تو یکی از این فرومهای خارجی چیزهای جالبی نوشته شده بود:
1-اگه ازدواج کرده باشید و بچه دار بشید وقتی بچتون به سن 11 سالگی برسه و به فوتبال علاقه داشته باشه به تیم نونهالان شما می پیونده.
2-می دونید تفاوت بین Strength و agility در چیه؟Strength معنای نیرو و قدرت رو میده و agility معنای چالاکی رو در بر داره.اما در عمل Strength در موقع دوئلها به کار میاد مانند هد زدن یا کورس قدرتی میان دو بازیکن شخصی که Strength بیشتری داره در اینجور دوئلها موفقتر هست و برنده میشه.اما agility بیشتر برای بازیکنان دریبل زن به کار میاد و همینطور اگه بازیکن agility بالایی داشته باشه میتونه حرکت انفجاری پا به توپ سریعی داشته باشه(که اینجا برای درک بهتر از استارت اولیه ماشین نام برده) .بعد در رابطه با agility گفته که داشتن تکنیک بالا همراه با agility خوب نیازه یعنی یه جورایی میشه گفت این دوتا مکمل همدیگه هستن.
در ضمن برای داشتن یک سانتر زیبا و دقیق بالا بودن تکنیک موثر هست.

Amin Asterix
21-05-2008, 10:55
اول خدا رو شکر که به لطف بازیکنان juve قهرمان شدید!!!:31:دوم اینکه murgu موتو نیست تو save من ئه بازیکن 21 سالاست!!:27:تو سرچ کنئ میبینی که تو تیم reserve فیورئنتیناست نا تیم اصلی !!!
لینکام ندارم اگه میشه ئه سایت معرفی کن من اونجا upload کنم از اونجابگیر!!!:blush:
قهرمانی اینتر رو هام جدی بهت تبریک میگم حقش بود خوب بازی میکرد!!:15:
اون مورگو مطمئنم موتوس.سنشم 28 ساله.لول 77.خود فوروم بازیم اینو تایید میکنه.اسمشو عوض کردن چون کوکایینی بوده!!
شاید مورگوی شما فرق داره!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا تو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آپلود کن.خیلی ممنون.
بابت تبریکم ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من یه چیزی رو نمی فهمم وقتی بازیکن خوب و با تجربه هست برای چی بریم سراغ جوونا؟
در ضمن بهترین روش برای افزایش انرژی بعد از هر بازی چیه؟

یه سوال دیگه:
09 کی میاد؟
به هزار دلیل.قیمت کمتر.رشد سریعتر.موندگاری بیشتر.بازیکن جوونو میشه یک ساله 6 یا 7 لول برد بالا!!حالا فک کن از نصری که اول 80 هست چه چیزی میشه دو ساله در اوورد.

Maysam khoze
21-05-2008, 15:08
امین جان بابت توضیحی که در مورد بازیکنان جوان دادی ممنون
اما murgu برای یه مئنئجر لور 10 مثل من:5::5::5: سخته اما بائد بگم که بعد از دیدن سابقه باشگاهی murgu فهمئدم که همون موتوه:43:
اما در مورد جاوانا باید بگم که کسانی که مربی تیم های بزرگی هستن دلیلی نداره که سراغ کشف استعداد برن!!:thumbsup: اما من که کارمو با میدلزبرو شروع کردم بازیکنی مثل serdar tasci (اگه درست نوشته باشم)
واقعا یه نعمت بزرگه(البته tasci رو از اشتوتگارت خریدم)
این murgu ئا همون موتو واقعا پیشرفتش فوق العادس اگه شد save خودمو upload میکنم skill ها شو نشونتون بدم از دیدنش لذت میبرید:31::33:
اما کرک از اونجایی که با این انترنت dial up من که خیلی کنده upload کردن این فایل با اینکه حجم کمی هم داره خیلی وقت مئبره واسه همین شب upload میکنم و شما فردا download کنید:25:

H M R 0 0 7
21-05-2008, 18:20
1_ لوول بازیکن ها یعنی چی (منظورتون همون قدرتاشونه ) مثلا شما گفتید لوول Nasri 80 هست؟
2_ این پجچ چکار میکنه یه توضیح بده ؟ آیا لود بازی رو زود تر میکنه یا نه؟

Amin Asterix
21-05-2008, 19:59
1_ لوول بازیکن ها یعنی چی (منظورتون همون قدرتاشونه ) مثلا شما گفتید لوول Nasri 80 هست؟
2_ این پجچ چکار میکنه یه توضیح بده ؟ آیا لود بازی رو زود تر میکنه یا نه؟
1-همون level دیگه.یا rating !!هر دو تو بازی هست.تیکشو که دیگه زدی؟!!
2-نه اونو درست نمیکنه.من یک پیشنهاد میدم بهت شاید بهتر شه.فقط یک لیگ رو انتخاب کن.بدون دسته 2.اینطوری سرعت لود میره بالا!!
این پچ بیشتر برای باگهای بازی مثله اون player exchange هست.یا باگای اینجوری.همرو تو خود سایتش زده+لینک دانلود.چند ترانسفر نیم فصلم انجام شده توش.اما کرک اصل می خواد!
منتظر کرکیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H M R 0 0 7
22-05-2008, 04:46
من که نفهمیدم reiting بعد از بازی میاد و تا 10 هم بیشتر نیست اما این خودت تو پست 412 گفته بودی لوول نصری 80 هستش .؟؟؟؟ من فقط می تونم با کلیک روی یک بازیکن قدرتاش رو ببینم..........

برای انتخاب 1 لیگ که میگی سرعت لود رو بالا میبره حتما باید از اول شروع کنم که حوصله ندارم

keshish
22-05-2008, 07:13
من منظور این جمله شما رو نمی فهمم:
"همون level دیگه.یا rating !!هر دو تو بازی هست.تیکشو که دیگه زدی؟!!"تیکشو زدی یعنی چی؟کدوم تیک؟کجای بازی؟

Amin Asterix
22-05-2008, 08:05
من که نفهمیدم reiting بعد از بازی میاد و تا 10 هم بیشتر نیست اما این خودت تو پست 412 گفته بودی لوول نصری 80 هستش .؟؟؟؟ من فقط می تونم با کلیک روی یک بازیکن قدرتاش رو ببینم..........

برای انتخاب 1 لیگ که میگی سرعت لود رو بالا میبره حتما باید از اول شروع کنم که حوصله ندارم

من منظور این جمله شما رو نمی فهمم:
"همون level دیگه.یا rating !!هر دو تو بازی هست.تیکشو که دیگه زدی؟!!"تیکشو زدی یعنی چی؟کدوم تیک؟کجای بازی؟
توی خود ادیتور:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینین که نوشته ریتینگ.
تو خود بازی:
نوشته لوول.
تیکش هم باید اینجا زد تا تو بازی نشون بده:
که احتمالا همگی زدید!!نمیدونم کجای حرفم عجیب بود

keshish
22-05-2008, 09:32
نه رفیق حرف شما عجیب نبود من خوب نفهمیده بودم.اگه این تیک رو نزده باشیم میشه راه برگشتی داره یعنی راهی هست که بشه این گزینه رو فعال کرد؟
حالا چند تا سوال دیگه:
1-شده تا به حال تیمی رو بسازید و بعد اون تیم رو ترک کنید و به تیم دیگه برید بعد تو لیگ همون تیم اول براتون شاخ بشه؟
2-صحبت کردن با بازیکنان چه تاثیری بر روی چه ویژگی از بازیکن می ذاره؟
3-شما روز بعد از بازی همون تمرینات همیشگی رو انجام میدین یا اون روز رو به کل استراحت میدین یا تمرینات ریکاوری می کنید یا fittness؟روز قبل از بازی چی؟
4-چند جا خوندم بعضی از کشورها لیگی برای تیمهای رزرو دارن.چطور می تونم تیم رزرو رو به این لیگ بفرستم و آیا برای تکمیل Line up تیم رزرو گرفتن بازیکن از تیم های پایه درسته؟

Amin Asterix
22-05-2008, 19:14
نه رفیق حرف شما عجیب نبود من خوب نفهمیده بودم.اگه این تیک رو نزده باشیم میشه راه برگشتی داره یعنی راهی هست که بشه این گزینه رو فعال کرد؟
حالا چند تا سوال دیگه:
1-شده تا به حال تیمی رو بسازید و بعد اون تیم رو ترک کنید و به تیم دیگه برید بعد تو لیگ همون تیم اول براتون شاخ بشه؟
2-صحبت کردن با بازیکنان چه تاثیری بر روی چه ویژگی از بازیکن می ذاره؟
3-شما روز بعد از بازی همون تمرینات همیشگی رو انجام میدین یا اون روز رو به کل استراحت میدین یا تمرینات ریکاوری می کنید یا fittness؟روز قبل از بازی چی؟
4-چند جا خوندم بعضی از کشورها لیگی برای تیمهای رزرو دارن.چطور می تونم تیم رزرو رو به این لیگ بفرستم و آیا برای تکمیل Line up تیم رزرو گرفتن بازیکن از تیم های پایه درسته؟
نه راهی نداره.از اول باید بازی کنی.
کامل نمیدونم اما:
1-نه:دی.من اینتر رو با دنیا عوض نمیکنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-وسط بازی که رو اعتماد به نفس و روحیه تاثیر داره.خارج بازیم اونجا که هر 4 هفته میشه حرف زد اعتمادش رو به شما زیاد میکنه و روحیه هم فک کنم تاثیر داره.
3-من تمریناتو کلا دادم به کمک مربی!انقدر بازیکن دارم که انرژی کم نیارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-آره بعضیا دارن.یک راهی داره که مثلا لیگ ایتالیا که رزرو نداره رو براش رزرو ساخت.راهش سخت بود من یاد نگرفتم.اما تو فوروم بازی هست.

برین تو فوروم بگردین پیدا میشه

aluminum
22-05-2008, 22:27
امین جان عکس خیلی قشنگی توی امضات است
اگه می تونی بازم از این عکس ها درست کن و توی کلوپ پرسپولیسی ها بزار

kaka.ronaldo
23-05-2008, 16:01
دو تا سوال داشتم :
1-cash تیم من منفی هست اگه راهی داره که زیاد بشه بهم بگین.
2-fitness تیمم خیلی کمه چجوری زیاد میشه؟

Amin Asterix
23-05-2008, 21:04

دو تا سوال داشتم :
1-cash تیم من منفی هست اگه راهی داره که زیاد بشه بهم بگین.
2-fitness تیمم خیلی کمه چجوری زیاد میشه؟
از روش بالا استفاده کنین زیاد میشه.
واسه فیتنس من راهی یادم نمیاد:31:

kaka.ronaldo
23-05-2008, 23:58
خوب من خریدمش ولی به سرمایه ی شخصی من اضافه می کنه نه به cash تیمم.مرسی

keshish
24-05-2008, 06:29
خوب من خریدمش ولی به سرمایه ی شخصی من اضافه می کنه نه به cash تیمم.مرسی

در قسمت career option(اگه اشتباه نکنم)یا شاید هم Player option می تونی هرچقدر از پول خودت رو به باشگاه هدیه بدی.

Amin Asterix
24-05-2008, 06:31
بهتره باشگاه رو بخری.

keshish
24-05-2008, 08:05
آقا من 500 مگ فضا خریداری کردم یه دامین هم ثبت کردم(نمی دونم برای چی این کارها رو کردم)ولی مایلید یه سایت توپ در زمینه سری بازی های فوتبالی یا سری بازی های فیفا منیجر راه بندازیم؟

kaka.ronaldo
24-05-2008, 08:23
بهتره باشگاه رو بخری.
من باشگاه رو خریدم ولی حقوق بازیکنام خیلی زیاده چجوی کمش کنم؟:18:

keshish
24-05-2008, 09:02
فکر نمی کنم وسط قراردادشون بتونی از حقوقشون کم کنی.ولی با این حال برادر امین باید بیاد به کمک.
راستی یه چیز جالب تو بازی پیدا کردم.تیم من دو سه تا بازی بود می باخت تا خوردم به تیم سوم جدول.قبل از بازی تو یه صفحه گوشه پایین سمت راست یه گزینه بود با مضمون اینکه این بازی بزرگترین بازی فصل هست.من اونو تیک زدم و یه جایزه ای هم به عنوان پاداش برای بازیکنان در صورت برد در نظر گرفتم.باور نمی کردم ولی تیم سوم جدول رو داغون کرد اینقدر حمله کرد و آخر سر هم پیروز شدیم.

راستی پیشنهاد من یادتون نره در مورد سایت جدید.

kaka.ronaldo
24-05-2008, 12:41
آقا امین بیا کمک.

H M R 0 0 7
24-05-2008, 14:04
آقا امین بیا کمک.

سلام
میتونی قرارداد جدید با بازیکن ها امضا کنی روی بازیکن با حقوق بالا کلیک کن و رو گزینه ی قرار داد جدید کلیک کن حلا صفحه ی قرارداد باز میشه اونجا حقوق رو بیار پایین ولی حواست باشه اون پایین درجه ی قبولی قرارداد که یه خط هستش حتما رو acsept برسه. :46:
اصلا نمی فهمم تو این همه پول داری بزار بازیکنات راهت باشن :18: اگه حقوق کم بشه امکان داره بعدا ناراحت بشن و اعتمادشون کم بشه . :41:

kaka.ronaldo
24-05-2008, 14:54
با سلام از همه ی شما ممنونم مشکلم حل شد قبلا پولم 400000000000- بود حالا منفیش شد مثبت ولی بازم نمی تونم بازیکن لخرم میگه پول تیمت کمه!! مشکل چیه؟
شما تو هر تیمی هستین بهترین گلزنتونو معرفی کنین.

kaka.ronaldo
24-05-2008, 23:39
من تو تیمه آرسنال هستم و بهترین گل زن من Thiery Henry است و دروازبان تیمم بوفون هست.

keshish
25-05-2008, 08:07
بچه ها من تصمیم دارم یه آموزش متنی از بازی درست کنم.کسی پایه هست کمک کنه؟

Amin Asterix
25-05-2008, 09:58
بهتره pdf باشه با عکس.من یکی که نیستم.وقت نداریم

H M R 0 0 7
27-05-2008, 00:16
با سلام از همه ی شما ممنونم مشکلم حل شد قبلا پولم 400000000000- بود حالا منفیش شد مثبت ولی بازم نمی تونم بازیکن لخرم میگه پول تیمت کمه!! مشکل چیه؟
شما تو هر تیمی هستین بهترین گلزنتونو معرفی کنین.

آقا شما باشگاهت رو بخر هرکاری دوست داشتی کن برای مثال الان رکورد ترنسفر جهان رو شکستم و تیتر اول روزنامه sun هست lampard با 187 میلیون یورو و دروگبا هم تو گزارش هتگی sun نوشته دقیقه ای 4800 یورو حقوق میگیره .

بهترین گلزن من رونالدو هستش با 56 گل در مجموع بازیهای بک فصل حدود 55 بازی ودروازهبانم چک هیست و بهترین دروازبان سال ویورو 2008 شد همهی قرت هایش هم رفته بالای 97 .

H M R 0 0 7
27-05-2008, 00:46
درود
1_ من می خوام مربی بخرم پیغام میده و میگه :
{ you must extend or actiate your club center befor you can hir more staff }

2_ یک دیگه پیغام میده میگه :
{ more than 10 (!) contracts are runnig out you have alot of work com up ! (do it now}
do it now رو که میزنم لیست بازیکن ها رو میاره من همه رو تا 4 سال تمدید کردم ولی باز هم پیغام میده چکار کنم؟

3_من با چمهوری چک قبل ازیورو 2008 قرار دادبستم و قهرمان هم شدم حالا دوست ندارم ادامه بدم به یه تیم بزگتر تر برم چکار کنم ؟

4_ الان مربی منچستر هستم می خوام بازیکن از تیم ارسنال و لیورپول بخرم نمی شه مثلا حتی بازیکن های اشغال شون رو که برای فروش میزارن هم نمی شه خرید چه برسه به تورس و فابرگاس و جرارد .البته پاتو رو هم میلان نمیفروشه ولی حتی کاکا و پیرلو رو به راحتی خریدم . در کل یه پیغام میده میگه این باشگاه دوست نداره با شما مزاکره کنه یا یچیزی تواین مایه ها . چکار کنم به شدت به فابرگاس علاقه مندم؟

keshish
27-05-2008, 06:37
با اجازه اساتید
شاید جواب یکی دوتا از سوالا رو بدونم:
1-سوال یک داره میگه باشگاتو توسعه بده.اونجایی که میریم باشگاه رو بزرگش می کنیم.از نظر ساختمون و اداری فکر کنم اونجا باید یه چیزهایی رو به باشگاه اضافه کنی یا آپگریدشون کنی.
2-مطمئنی قرارداد بازیکنان تیم رزرو رو هم چک کردی؟
3-نمی دونم
4-با پدرش صحبت کن دستو بذاره تو دست فارگاس(پدر عشق بسوزه)
یکی نیست بگه تو که نمی تونی جواب بدی چرا الکی اسپم می دی؟کسی نیست بگه؟نبود؟

rz21
27-05-2008, 09:49
من هستم ولی
1 الان نه.تابستون
2 زیاد هم بلد نیستم که عکس بزارم و این حرفا.

amir_rahmani
27-05-2008, 09:58
درود
1_ من می خوام مربی بخرم پیغام میده و میگه :
{ you must extend or actiate your club center befor you can hir more staff }

2_ یک دیگه پیغام میده میگه :
{ more than 10 (!) contracts are runnig out you have alot of work com up ! (do it now}
do it now رو که میزنم لیست بازیکن ها رو میاره من همه رو تا 4 سال تمدید کردم ولی باز هم پیغام میده چکار کنم؟

3_من با چمهوری چک قبل ازیورو 2008 قرار دادبستم و قهرمان هم شدم حالا دوست ندارم ادامه بدم به یه تیم بزگتر تر برم چکار کنم ؟

4_ الان مربی منچستر هستم می خوام بازیکن از تیم ارسنال و لیورپول بخرم نمی شه مثلا حتی بازیکن های اشغال شون رو که برای فروش میزارن هم نمی شه خرید چه برسه به تورس و فابرگاس و جرارد .البته پاتو رو هم میلان نمیفروشه ولی حتی کاکا و پیرلو رو به راحتی خریدم . در کل یه پیغام میده میگه این باشگاه دوست نداره با شما مزاکره کنه یا یچیزی تواین مایه ها . چکار کنم به شدت به فابرگاس علاقه مندم؟

1-باید باشگاه را گسترده کنی.
2-تیم reserve را هم یه نگاه بزن.
3-نمی تونی یا باید قرار داد تمام بشه یا باید اخراجت کنن.
4-نمی شه مثلا پرسپولیس و استقلال ما که به می شه این کار را انجام داد زیرا fan club باشگاه فروشنده کم می شود پس شما هم این کار را نکن.

amir_rahmani
27-05-2008, 10:00

به نظر من ولش کن همین جوری توضیح میدیم.

keshish
27-05-2008, 10:41
تازه می خواستم بیام بگم rz21 دمت گرم که یوهو پست شما آقا امیر خورد تو چک و چونم.الآن در وضعیت امیدواری مایوس کننده قرار گرفتم.تازه من می خوام(و این کار رو می کنم(با صدای بلند مایل به داد بخونید))یه انجمن مخصوص این بازی راه بندازم.

H M R 0 0 7
27-05-2008, 11:00
1-باید باشگاه را گسترده کنی.
2-تیم reserve را هم یه نگاه بزن.
3-نمی تونی یا باید قرار داد تمام بشه یا باید اخراجت کنن.
4-نمی شه مثلا پرسپولیس و استقلال ما که به می شه این کار را انجام داد زیرا fan club باشگاه فروشنده کم می شود پس شما هم این کار را نکن.

چطور گسترش بدم؟

V A H I D
27-05-2008, 11:46
چطور گسترش بدم؟

الان اسماش رو درست یادم نیست ..
باید بری اونجایی که توش خونه می سازی یا زمین چمن تمرینت رو اپ گرید می کنی ...
یه خونه هست اون رو باید اپ گرید کنی ...
اگه پولداری همش رو اپگرید کن بره ....

amir_rahmani
27-05-2008, 12:09
تازه می خواستم بیام بگم rz21 دمت گرم که یوهو پست شما آقا امیر خورد تو چک و چونم.الآن در وضعیت امیدواری مایوس کننده قرار گرفتم.تازه من می خوام(و این کار رو می کنم(با صدای بلند مایل به داد بخونید))یه انجمن مخصوص این بازی راه بندازم.

مگه من چی گفتم؟

amir_rahmani
27-05-2008, 12:13
اقا من دو سوال دارم :
من باشگاه چلسی را خریده ام ایا ممکن است که من را از باشگاه اخراج کنند اخه من خیلی برای این تیم زحمت کشیده ام؟
لطفا میانگین سنی تیم خود را بگویید؟
من چلسی با 48/21 (بیست و یک ممیز چهل و هشت) همه تیمم از جوانانم است و ترانسفرم 0 بوده است.

keshish
27-05-2008, 13:56
چه دلیلی داره که بخوان اخراجت کنن؟مگه کاری کردی بر خلاف میلشون؟دسته گل به آب دادی؟

V A H I D
27-05-2008, 16:23
اقا من دو سوال دارم :
من باشگاه چلسی را خریده ام ایا ممکن است که من را از باشگاه اخراج کنند اخه من خیلی برای این تیم زحمت کشیده ام؟
لطفا میانگین سنی تیم خود را بگویید؟
من چلسی با 48/21 (بیست و یک ممیز چهل و هشت) همه تیمم از جوانانم است و ترانسفرم 0 بوده است.

نه... اگه بخری نمی تونن چون تو مالکی ....
واسه منم نیوکاسل 23 ساله ....

keshish
28-05-2008, 06:55
سلام
من نمی دونم تیمم چه مرگشه(چارلتون دسته یک)دائم داره یا می بازه یا مساوی می کنه.تویه ده بیست دقیقه اول بازی یه ریز تیم مقابل رو می کوبه.تو اون زمان کاری کرد که کرد و گرنه دیگه دو تا پاس پشت هم درست و حسابی نمی دن.نیم فصل هم کلی بازیکن گرفتم ولی بازم افاقه نکرد.نمی دونم زمان می بره تا این بازیکنان جدید هماهنگ بشن یا اینکه مشکل از جای دیگست.البته بازیکنام روحیشون خیلی اومده پایین.
تو نیم فصل بیست امتیاز از صدر کم دارم و فکر کنم نتونم بیام لیگ برتر.البته سال اولم هست با این تیم.
یه چیز جالب:خانومم دیروز داشت یه بازی رو نگاه می کرد.دو هیچ جلو بودم و بعد دو تا خوردم بازی مساوی شد.اون می گفت تیمم از نظر بدنی کم میاره.البته شماره انرژی بازی کنان زیاد پایین نیست.
نمی دونم چکار کنم.

rz21
28-05-2008, 08:42
من دارم 07 بازی میکنم.چون 08 یک دفعه ارور میده.خوشا به حالتون.

amir_rahmani
28-05-2008, 11:54
نه... اگه بخری نمی تونن چون تو مالکی ....
واسه منم نیوکاسل 23 ساله ....

یعنی الان 23 سال است که توی این تیمی و هنوز هم اخراجت نکردن.

amir_rahmani
28-05-2008, 11:56
سلام
من نمی دونم تیمم چه مرگشه(چارلتون دسته یک)دائم داره یا می بازه یا مساوی می کنه.تویه ده بیست دقیقه اول بازی یه ریز تیم مقابل رو می کوبه.تو اون زمان کاری کرد که کرد و گرنه دیگه دو تا پاس پشت هم درست و حسابی نمی دن.نیم فصل هم کلی بازیکن گرفتم ولی بازم افاقه نکرد.نمی دونم زمان می بره تا این بازیکنان جدید هماهنگ بشن یا اینکه مشکل از جای دیگست.البته بازیکنام روحیشون خیلی اومده پایین.
تو نیم فصل بیست امتیاز از صدر کم دارم و فکر کنم نتونم بیام لیگ برتر.البته سال اولم هست با این تیم.
یه چیز جالب:خانومم دیروز داشت یه بازی رو نگاه می کرد.دو هیچ جلو بودم و بعد دو تا خوردم بازی مساوی شد.اون می گفت تیمم از نظر بدنی کم میاره.البته شماره انرژی بازی کنان زیاد پایین نیست.
نمی دونم چکار کنم.

بله همان طور که گفتی مشکل تیمت روحیه است برای افزایش روحیه با بازیکنانت صحبت کن و به انها وعده بده .

چرا حالا این تیم را برداشتی؟؟؟؟؟؟؟
خودت تیم می زدی که بهتر بود.

keshish
28-05-2008, 12:19
منظور از تیم زدن یعنی اینکه خودم یه تیم می ساختم؟بازیکنان چی؟می تونی سریعتر راهنمایی بدی؟
ممنون

V A H I D
28-05-2008, 12:32
بازی کن هاش رو الکی خودش می سازه ....

V A H I D
28-05-2008, 12:38
یعنی الان 23 سال است که توی این تیمی و هنوز هم اخراجت نکردن.

نه منظورم میانگین سن بود .....
من جمله ی دووم منظورم تو بودی ....

amir_rahmani
28-05-2008, 20:59
نه منظورم میانگین سن بود .....
من جمله ی دووم منظورم تو بودی ....

اهان ok. دمت گرم

amir_rahmani
28-05-2008, 21:01
منظور از تیم زدن یعنی اینکه خودم یه تیم می ساختم؟بازیکنان چی؟می تونی سریعتر راهنمایی بدی؟
ممنون

خواهش می کنم.

بازیکنان را خودش می سازه فقط باید پول زیاد داشته باشی بقیه اش حله فقط یک چیزی تیمت توی لیگ برتر نیست مثلا دسته 3 یا 2 هستش.

سوال داشتی بازم بپرس.

keshish
29-05-2008, 07:58
رفیق من یه خورده مغزم گیریپاج می کنه و کنده.یعنی خودم بیام تیم بسازم بعد خود بازی بازیکن بهم می ده؟
تیم من دسته یک انگلیس هست.
اصلاً یه سوال دیگه من می تونم علاوه بر این تیمی که دارم تیم دیگه ای هم داشته باشم و فقط مدیریت کنم؟

amir_rahmani
29-05-2008, 10:01
رفیق من یه خورده مغزم گیریپاج می کنه و کنده.یعنی خودم بیام تیم بسازم بعد خود بازی بازیکن بهم می ده؟
تیم من دسته یک انگلیس هست.
اصلاً یه سوال دیگه من می تونم علاوه بر این تیمی که دارم تیم دیگه ای هم داشته باشم و فقط مدیریت کنم؟

بله خود بازی به شما بازیکن میده.
نه خیر عزیز شما فقط می تونی یک تیم را هدایت کنی به علاوه اگر دوست داشتی تیم ملی.
اصلا شما تیم بزن من شما را راهنمایی می کنم. ناراحت نباش.
فقط یک سوال ایا پول داری و اگر داری مبلغ پولت را بنویس.

keshish
29-05-2008, 10:27
من این باشگاهمو خریدم.پس بفروشمش دیگه؟
در مورد پول هم مشکلی ندارم.

amir_rahmani
29-05-2008, 10:33
من این باشگاهمو خریدم.پس بفروشمش دیگه؟
در مورد پول هم مشکلی ندارم.

اره بفروش.مشکلی نیست من کمکت می کنم.

من ممکنه که بعد از ظهر یه سری بزنم پس اگر دیر جواب دادم ناراحت نشو.
خداحافظ:40::40::11::11::10::10:

keshish
29-05-2008, 11:10
ممنون رفیق.منم الآن اداره هستم تا ساعت 2.برم خونه سریع می رم سراغ بازی و باشگاه رو می فروشم.راستی این کار یعنی ساخت یه تیم چه مزیتی داره؟

amir_rahmani
29-05-2008, 17:12
ممنون رفیق.منم الآن اداره هستم تا ساعت 2.برم خونه سریع می رم سراغ بازی و باشگاه رو می فروشم.راستی این کار یعنی ساخت یه تیم چه مزیتی داره؟

هیچی همون جوری مثل باشگاه های عادی هستش.

V A H I D
29-05-2008, 20:54
خواهش می کنم.

بازیکنان را خودش می سازه فقط باید پول زیاد داشته باشی بقیه اش حله فقط یک چیزی تیمت توی لیگ برتر نیست مثلا دسته 3 یا 2 هستش.

سوال داشتی بازم بپرس.

برای حل این مشکل فقط همون اوول که لیگ ها رو انتخاب می کنی ....
همش رو بزار روی گزینه ی دووم...
بعد همون لیگ برتر میارت با بازیکنای بهتر .....

keshish
29-05-2008, 21:39
خوب داش امیر قرار بود راهنماییمون کنی ها.
منتظرم

SANBOR
30-05-2008, 09:39
خوبه ادامه بدید

amir_rahmani
30-05-2008, 10:28
خوبه ادامه بدید

متشکرم حتما

amir_rahmani
30-05-2008, 10:29
خوب داش امیر قرار بود راهنماییمون کنی ها.
منتظرم

سوالات خودت را بپرس چشم راهنمایی می کنم.

keshish
30-05-2008, 13:20
قرار بود بگی چطور میشه یه تیم شخصی ساخت.

offlineinternet
30-05-2008, 14:10
این بازی واقا اعتیاد آوره و منو از کارو زندگی انداخته یه سوال داشتم چطوری میشه از لیگ ایران بازیکنی را به منچستر بیاوریم

offlineinternet
30-05-2008, 14:18
یه سوال دیگه چطوری میشه مربی برای کمپ تو کشور ایران استخدام کرد

offlineinternet
30-05-2008, 14:22
یه سوال دیگه چطوری میشه مربی بدن ساز یا مربی کمپ جوانان استخدام کرد

V A H I D
30-05-2008, 14:24
برای سوال یک ..
برو توی
transfer market ...
توی قسمت search .. کشور رو ایران انتخاب کن ...
برای سوال دووم ....
توی قسمت staff ..
برو سرچ کن خودت همه چی دستت می اد ...

amir_rahmani
30-05-2008, 15:03
قرار بود بگی چطور میشه یه تیم شخصی ساخت.

باید گزینه found new club را بزنی تا تیمت تشکیل بشه.

offlineinternet
30-05-2008, 18:08
منظورم اینکه بازیکنای ایرانی قرار داد نمی بندند و پیغام work premet میده

offlineinternet
30-05-2008, 18:10
برای سوال یک ..
برو توی
transfer market ...
توی قسمت search .. کشور رو ایران انتخاب کن ...
برای سوال دووم ....
توی قسمت staff ..
برو سرچ کن خودت همه چی دستت می اد ...

V A H I D
30-05-2008, 18:24
منم خودم نمی دونم مشکل چیه یه بار اومدم این کارو کنم این جوری شد بی خیال شدم ...
باید توی بازی ملی شرکت کنن و از این جور حرفا ....

L.T
30-05-2008, 23:16
من یه بازی 3-0 بردم ولی امتیازشو به تیم حریف داد!! مگه میشه؟ بعدشم من هرچی به بازیکن های مختلف پیشنهاد میدم قبول نمیکنه و یه پیغام میده . منظورم اینه که من حتی نمیتونم مبلغ پیشنهادی خودم رو بدم.

باید در این مورد چیکار کنم؟ در مورد تمرین ها چه نوع تمرینی بدم خوبه؟

بچه ها لطفا کمکم کنید.من تازه این بازی رو گرفتم.

keshish
31-05-2008, 07:26
در مورد پیغام work premet:
مفهوم اینه که بازیکن مورد نظر برای بستن قرار داد به تعداد بازی مورد نظر ملی در سال نرسیده است و نمی تونه از قانون کار کشور مقصد استفاده کنه(مثل آندو تیموریان که اوایل پیوستن به لیگ برتر انگلیس این مشکل رو داشت).اینطور بگم غیر از بازیکنان مشهور ایرانی که در لیگهای اروپایی بازی می کنن فکر نکنم بتونی بازیکن ایرانی بگیری.

من یه بازی 3-0 بردم ولی امتیازشو به تیم حریف داد!! مگه میشه؟ بعدشم من هرچی به بازیکن های مختلف پیشنهاد میدم قبول نمیکنه و یه پیغام میده . منظورم اینه که من حتی نمیتونم مبلغ پیشنهادی خودم رو بدم.

باید در این مورد چیکار کنم؟ در مورد تمرین ها چه نوع تمرینی بدم خوبه؟

بچه ها لطفا کمکم کنید.من تازه این بازی رو گرفتم.
در مورد اینکه نمی تونی به بازیکن مورد نظرت پیشنهاد بدی چند مسئله وجود داره:
1-بازیکن در حال حاضر در کوران رقابتهاست و نمی تونه(شاید از نظر اخلاقی) فعلاً با شما قرار داد ببنده و باید وارد لیست خریدت بکنی و بعداً دوباره با اون وارد مذاکره بشی.
2-شما تو لیگ دسته پایین قرار داری یا تیمت تیم خیلی قوی نیست و بازیکن مورد نظرت به همین دلیل راغب نیست به تیم شما بپیونده.
3- شاید مورد دیگه ای باشه که من نمی دونم.بهتره متن پیغام رو بگی.

در مورد تمرین:
اگه فصل رو شروع نکردی تیمت رو به یه کمپ(مسافرت)ببر و اونجا بیشتر رو کارهای قدرتی و انرژیک تمرکز کن و بعد از اتمام کمپ چند روز ریکاوری کن.بعد آروم آروم کارهای تاکتیکی رو سر لوحه تمرینها قرار بده و نزدیکهای فصل که شدی فشار تمرینات رو بیشتر کن.
سعی کن سه تا کمک مربی داشته باشی و تیمت رو به سه گروه تقسیم کن.دفاع،میانه و حمله.بعد در قسمت تمرین گزینه training group رو انتخاب کن و بعد اگه اشتباه نکنم سمت راست یه منوی کشویی هست که گروه بندی تمرینی تمیت رو مشخص می کنی.من همیشه D-M-A یعنی دفاع،میانه، و حمله رو انتخاب می کنم.یه خورده ور بری با گزینه تمرین راه می افتی.بعد راحت تر می تونی تیمت رو تمرین بدی.مربی دروازه بانها هم فراموش نشه.
از بردن تیمت به رستوران یا پارک غفلت نکن.
من خودم هم تازه شروع کردم.یکی دو تا از بچه ها مثل آقا وحید یا آقا امیر حرفه ای هستن بهتر می تونن کمکت کنن.
موفق باشی.

offlineinternet
31-05-2008, 10:46
در مورد پیغام work premet:
مفهوم اینه که بازیکن مورد نظر برای بستن قرار داد به تعداد بازی مورد نظر ملی در سال نرسیده است و نمی تونه از قانون کار کشور مقصد استفاده کنه(مثل آندو تیموریان که اوایل پیوستن به لیگ برتر انگلیس این مشکل رو داشت).اینطور بگم غیر از بازیکنان مشهور ایرانی که در لیگهای اروپایی بازی می کنن فکر نکنم بتونی بازیکن ایرانی بگیری.

در مورد اینکه نمی تونی به بازیکن مورد نظرت پیشنهاد بدی چند مسئله وجود داره:
1-بازیکن در حال حاضر در کوران رقابتهاست و نمی تونه(شاید از نظر اخلاقی) فعلاً با شما قرار داد ببنده و باید وارد لیست خریدت بکنی و بعداً دوباره با اون وارد مذاکره بشی.
2-شما تو لیگ دسته پایین قرار داری یا تیمت تیم خیلی قوی نیست و بازیکن مورد نظرت به همین دلیل راغب نیست به تیم شما بپیونده.
3- شاید مورد دیگه ای باشه که من نمی دونم.بهتره متن پیغام رو بگی.

در مورد تمرین:
اگه فصل رو شروع نکردی تیمت رو به یه کمپ(مسافرت)ببر و اونجا بیشتر رو کارهای قدرتی و انرژیک تمرکز کن و بعد از اتمام کمپ چند روز ریکاوری کن.بعد آروم آروم کارهای تاکتیکی رو سر لوحه تمرینها قرار بده و نزدیکهای فصل که شدی فشار تمرینات رو بیشتر کن.
سعی کن سه تا کمک مربی داشته باشی و تیمت رو به سه گروه تقسیم کن.دفاع،میانه و حمله.بعد در قسمت تمرین گزینه training group رو انتخاب کن و بعد اگه اشتباه نکنم سمت راست یه منوی کشویی هست که گروه بندی تمرینی تمیت رو مشخص می کنی.من همیشه D-M-A یعنی دفاع،میانه، و حمله رو انتخاب می کنم.یه خورده ور بری با گزینه تمرین راه می افتی.بعد راحت تر می تونی تیمت رو تمرین بدی.مربی دروازه بانها هم فراموش نشه.
از بردن تیمت به رستوران یا پارک غفلت نکن.
من خودم هم تازه شروع کردم.یکی دو تا از بچه ها مثل آقا وحید یا آقا امیر حرفه ای هستن بهتر می تونن کمکت کنن.
موفق باشی.
ایول دمت گرم کمک بزرگی بود یه سوال دیگه چطوری میشه یه باشگاه ایرانی رو تحت پوشش قرار داد چون گزینه coproshion خاموشه

kaka.ronaldo
31-05-2008, 12:14
بعدشم من هرچی به بازیکن های مختلف پیشنهاد میدم قبول نمیکنه و یه پیغام میده . منظورم اینه که من حتی نمیتونم مبلغ پیشنهادی خودم رو بدم.[/quote]
علاوه بر چیزایی که keshish گفت ممکنه:
1-cash تیمت کم باشه که با روش خریدن place و تقدیم کردن پول به باشگاه حل میشه.
2-اگه تیمو نخریده باشی ممکنه transfer تیمت کم باشه که اگه تیمو بخری حل میشه.
3-ممکنه بازیکنی که میخای تازه به باشگاهش رفته باشه و قصد تعویض باشگاه نداره (راه حل جز صبر کردن نداره:46:)
4-ممکنه باشگاهی که میخای ازش بازیکن بخری بهت بازیکن نده (به علت رقابت یا دشمنی با تیمت)
اگه پیامی رو که بهت میگه بنویسی راهت تر حل می شه.

amir_rahmani
31-05-2008, 12:17
ایول دمت گرم کمک بزرگی بود یه سوال دیگه چطوری میشه یه باشگاه ایرانی رو تحت پوشش قرار داد چون گزینه coproshion خاموشه

این گزینه را بی خیال شو واسه من هم کار نمی کنه نمی دونم سازنده این را واسه چی ساخته؟

keshish
01-06-2008, 08:52
پسر معتاد شدیم رفت.همش تقصیر شما رفیقها هست.الآن هم که تو اداره دارم سیستم طراحی می کنم برای بعد از ظهر.
تیممو که نتونستم از لیگ یک انگلیس بیارم لیگ برتر،البته تو جام حذفی دوم شدم.تو جام ملتها هم با تیم انگلیس یه برد دارم یه مساوی.سیستم تیم باشگاهی و ملی من 3-3-4 هست.البته از وقتی با این سیستم بازی می کنم تو لیگ دسته یک خیلی نتایج خوبی بدست آوردم.با این formation جون میده مقابل تیمی بازی کنی که سیستمش 2-5-3 هست.پشت پیستونهاش خالی می مونه میشه عین اتوبان.البته باید بازیکنای با نفسی رو بذاری گوشه ها.
راستی یه سوال fifa manager 2009 کی میاد؟

amir_rahmani
01-06-2008, 09:46
پسر معتاد شدیم رفت.همش تقصیر شما رفیقها هست.الآن هم که تو اداره دارم سیستم طراحی می کنم برای بعد از ظهر.
تیممو که نتونستم از لیگ یک انگلیس بیارم لیگ برتر،البته تو جام حذفی دوم شدم.تو جام ملتها هم با تیم انگلیس یه برد دارم یه مساوی.سیستم تیم باشگاهی و ملی من 3-3-4 هست.البته از وقتی با این سیستم بازی می کنم تو لیگ دسته یک خیلی نتایج خوبی بدست آوردم.با این formation جون میده مقابل تیمی بازی کنی که سیستمش 2-5-3 هست.پشت پیستونهاش خالی می مونه میشه عین اتوبان.البته باید بازیکنای با نفسی رو بذاری گوشه ها.
راستی یه سوال fifa manager 2009 کی میاد؟

خیلی خوب پیشرفت کردی.
معلوم نیست کی میاد.

keshish
01-06-2008, 09:54
از تجربه شما استفاده می کنم.

amir_rahmani
01-06-2008, 09:59
از تجربه شما استفاده می کنم.

انجام وظیفه است دوست عزیز.

offlineinternet
01-06-2008, 11:24
خوب اینم عکسا.
10 عکس اول برای ورود به بازی.از این به بعد هر کی بخواد همینو میدیم بهش:دی
البته کاملا در سطح آماتور هست و به کار حرفه ایا نمیاد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکسای 11 و 12 هم قبلا بچه ها براشون توضیح داده بودن.منم با ذکر اسمشون توضیحات رو در 2 تا فایل تکست گذاشتم.
بعضی چیزای تابلو هم نزاشتم و یا تنظیمات مخصوص لیگها(بخش قرعه کشی جام حذفی و تیم رزرو و اینا...)
کسی رمز فایل Amoozesh.rar رو داره بی زحمت بزاره

Amin Asterix
01-06-2008, 11:54
خودم دارم:دی
جلل خالق نه پخ میشه زد نه میشه اسمو نوشت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lords.com
فاصله وسط رو بردار
فک کنم اینه

H M R 0 0 7
01-06-2008, 12:00
سلام
من مربی تمرین یا دیگر مربی ها رو نمی تونم استخدام کنم البته الان حدود 45 مربی دارم ولی بعضی مربی ها رو ندارم این مربی ها هم 32 تاش برای کمپ جوانان هستش.
یکی از دوستان گفت باید باشگاهت رو ارتقا بدی من الان بعد از مدتی رفتم توی extand یا توی همین مایه ها هر چی رو ارتقا می دادم یا میساختم ok رو که میزنم بازی یکدفعه dont send میده واز بازی میندازه بیرون چکار کنم من میخوام trining group رو با 3 مربی اداره کنم لطفا بگید چکار کنم؟

keshish
01-06-2008, 12:55
سلام
من مربی تمرین یا دیگر مربی ها رو نمی تونم استخدام کنم البته الان حدود 45 مربی دارم ولی بعضی مربی ها رو ندارم این مربی ها هم 32 تاش برای کمپ جوانان هستش.
یکی از دوستان گفت باید باشگاهت رو ارتقا بدی من الان بعد از مدتی رفتم توی extand یا توی همین مایه ها هر چی رو ارتقا می دادم یا میساختم ok رو که میزنم بازی یکدفعه dont send میده واز بازی میندازه بیرون چکار کنم من میخوام trining group رو با 3 مربی اداره کنم لطفا بگید چکار کنم؟
ببین رفیق saveهات زیاد نشدن؟وضع پولیت که خوبه برای ارتقاء؟گفتم شاید پول نداری ارور میده؟من چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.

offlineinternet
01-06-2008, 18:59
خودم دارم:دی
جلل خالق نه پخ میشه زد نه میشه اسمو نوشت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lords.com
فاصله وسط رو بردار
فک کنم اینه
اشتباهه

اینا همش اشتباهه کسی بلد نیست

H M R 0 0 7
01-06-2008, 20:08
ببین رفیق saveهات زیاد نشدن؟وضع پولیت که خوبه برای ارتقاء؟گفتم شاید پول نداری ارور میده؟من چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.

نه 3 تا سیو دارم پول هم هر چی بخواهی دارم .
دوباره امتحان کردم بازم dont send داد و بازی بسته شد .
نمیدونم چکار کنم .

L.T
01-06-2008, 22:05
پچ این بازی رو کسی داره بزاره من دانلود کنم؟ و یه راهنمایی درباره چگونگی نصبش؟

راستی اون پیغامی که سر خرید بازیکن بهم میده اینه

this signing does not make financial senceeven if you can afford to sign the player this would cause alot of trouble in the team.

ادامه داره ولی من همون اوایلشو نوشتم.خب این منظورش چیه؟

SANBOR
02-06-2008, 05:23
سلام دوستان
من هم میخواهم هک این بازی رو یاد بگیرم هک همه چیزش لطفا برای من اموزش هاش رو بگذارید یا آدرس سایتی بدید که آموزش کامل همه چیزش رو داده باشه

keshish
02-06-2008, 07:16
پچ این بازی رو کسی داره بزاره من دانلود کنم؟ و یه راهنمایی درباره چگونگی نصبش؟

راستی اون پیغامی که سر خرید بازیکن بهم میده اینه

this signing does not make financial senceeven if you can afford to sign the player this would cause alot of trouble in the team.

ادامه داره ولی من همون اوایلشو نوشتم.خب این منظورش چیه؟

پچ این بازی روی نصبهایی که ما داریم کار نمی کنه چون از کرک غیر اصل استفاده می کنیم و اون پچ فقط روی اصل بازی سوار میشه.(این طور که من شنیدم.البته روی بازی خودم هم نصب نشد)
من چنین پیغامی رو ندیدم ولی به نظر میاد که میگه اگر شما با این بازیکن قرار داد ببندی در آینده از نظر مالی تیمت به مشکل بر می خوره.شاید الآن پول داشته باشی ولی در آینده نتونی حقوق هفتگی یا جایزه مخصوص بازیکنان رو (مثل جایزه بعد از گل زدن)بدی.

من هم میخواهم هک این بازی رو یاد بگیرم هک همه چیزش لطفا برای من اموزش هاش رو بگذارید یا آدرس سایتی بدید که آموزش کامل همه چیزش رو داده باشه
هک خاصی نداره فقط اگه می خوای پولت زیاد بشه از این روش استفاده کن:
4- حالا باید بری تو بازی و در قسمت career بعد قسمت private life بعد قسمت cars and real estate خانه ی Pałac رو بخری.(نوشته جنابFeli)حالا خواهی دید که پولت زیاد شده.اما این پول تو حساب خودت هست و برای خرید بازیکن یا کارهای عمرانی باشگاه باید یه مقدار پول به باشگاه هدیه کنی.

keshish
02-06-2008, 09:19
توی فروم سایت فیفا منیجر نوشته شده بود برای اینکه انرژی بازیکنانتون برگرده از این روش استفاده کنید:
به تمرینات شخصی بروید(individuals training)و training scope را روی 0٪ قرار دهید(همون ستون قرمزه روبروی هر بازیکن).البته باید دقت داشته باشید که این عمل فقط روزهای یکشنبه (Sunday )جواب میده.
برم امتحان کنم ببینم جواب میده.

SANBOR
02-06-2008, 11:39
ایا دوستان فیفا منیجر 08 با فیفا 08 فرق میکنه
اگه فرق میکنه من میخواهم هک فیفا 08 رو یاد بگیرم مثلا اضافه کردن استادیوم یا چهره یا ...

keshish
02-06-2008, 12:25
به کل فرق می کنه.فیفا منیجر یه بازی مربی گری کامله.
در مورد هک هم راهنماییتون کردم هک خاصی وجود نداره.جز اینکه از همون روشی که دوستان گفتن دارائیت رو ببری بالا.
تو سایتهای خارجی هم کلی دنبالش گشتم اما جز همین مورد چیز دیگه ای نبود.
برای تغییر چهره فکر کنم بتونی از ادیتور خود بازی استفاده کنی(چون خودم هیچ وقت از ادیتور استفاده نمی کنم مطمئن نیستم)

راستی یکی بگه میشه استادیوم جدید ساخت؟مثلاً دوتا استادیوم داشت؟منکه هرچی گشتم چیزی دستگیرم نشد.

amir_rahmani
02-06-2008, 21:38
به کل فرق می کنه.فیفا منیجر یه بازی مربی گری کامله.
در مورد هک هم راهنماییتون کردم هک خاصی وجود نداره.جز اینکه از همون روشی که دوستان گفتن دارائیت رو ببری بالا.
تو سایتهای خارجی هم کلی دنبالش گشتم اما جز همین مورد چیز دیگه ای نبود.
برای تغییر چهره فکر کنم بتونی از ادیتور خود بازی استفاده کنی(چون خودم هیچ وقت از ادیتور استفاده نمی کنم مطمئن نیستم)

راستی یکی بگه میشه استادیوم جدید ساخت؟مثلاً دوتا استادیوم داشت؟منکه هرچی گشتم چیزی دستگیرم نشد.

نه فکر نکنم بشه دوتا ساخت.

L.T
02-06-2008, 21:56
چطوری میتونیم یه تیم جوانان خوب داشته باشیم؟ با زدن کمپ تو مناطق مختلف میشه؟