PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

nafare_aval
25-12-2009, 12:35
سلام دوستان...من گوشیمو با wi-fi دیروز داشتم اپدیت میکردم....اول یه پیغام داد که از سایت نوکیا یه فایل اومده باید بگیرید منم گرفتمش یه 5 دقیقه طول کشید پر شد...بعد وقتی که خواست update اصلی انجام بشه...صفحه سفید شد گزینه updating اومد.ولی تا یه ذره پر کرد قطع شد....گوشی که بالا اومد پیغام داد که:the file is not packed to your phone...call your service provider متن درست یاذم نیست ولی یه چیز تو این مایه ها بود....چی کار باید بکنم....چرا با wi-fi اپدیت نمیشه؟؟؟؟

DariushGreat
25-12-2009, 12:42
سلام دوستان...من گوشیمو با wi-fi دیروز داشتم اپدیت میکردم....اول یه پیغام داد که از سایت نوکیا یه فایل اومده باید بگیرید منم گرفتمش یه 5 دقیقه طول کشید پر شد...بعد وقتی که خواست update اصلی انجام بشه...صفحه سفید شد گزینه updating اومد.ولی تا یه ذره پر کرد قطع شد....گوشی که بالا اومد پیغام داد که:the file is not packed to your phone...call your service provider متن درست یاذم نیست ولی یه چیز تو این مایه ها بود....چی کار باید بکنم....چرا با wi-fi اپدیت نمیشه؟؟؟؟

سلام
نخستین باری که با نوکیا تماس گرفتم و درباره این شیوه بروزرسانی پرسش کردم، بهم کلی پند داد که اصلا این شیوه رو به کار نگیرم! چون خطراتش خیلی زیاده... :13:
به احتمال قوی عملیات فلش شما نصفه و نیمه مونده و همین باعث شده که پرونده های فرمویر موجود در حافظه فلش ناقص باشن. تنها راه باقی مونده اینه که گوشی رو به شیوه سخت افزاری مستر ریست کنی. راه زیر رو در پیش بگیر:
دگمه تماس ( سبز ) + دگمه شماره 3 + دگمه * رو نگه دار و سپس کلید نیرو ( پاور ) رو همزمان با اون ها تا بالا اومدن اون لوگوی معروف دو دست نوکیا نگه دار.

شاد و پیروز باشی :10:

aso.pas.86
25-12-2009, 18:38
سلام دوستان.یه سوال داشتم.ببینین من adsl 256 دارم ولی هی مدام قطع و وصل میشه.واسه اپدیت گوشی هم که نمی تونم از nsu استفاده کنم.پس مجبورم از اپدیت افلاین استفاده کنم که تو پست های اولیه همه ی لینک هایی رو که داده بودین چک کردم ولی نتونستم اموزش و لینکه دانلود برنامه و فریم ور رو پیدا کنم.لطفا آموزش و لینکه دانلود برنامه و فریم ور 5530 رو اگه امکانش هست با لینکه مستقیم برام قرار بدید.
با تشکر.

nafare_aval
25-12-2009, 19:51
سلام
نخستین باری که با نوکیا تماس گرفتم و درباره این شیوه بروزرسانی پرسش کردم، بهم کلی پند داد که اصلا این شیوه رو به کار نگیرم! چون خطراتش خیلی زیاده... :13:
به احتمال قوی عملیات فلش شما نصفه و نیمه مونده و همین باعث شده که پرونده های فرمویر موجود در حافظه فلش ناقص باشن. تنها راه باقی مونده اینه که گوشی رو به شیوه سخت افزاری مستر ریست کنی. راه زیر رو در پیش بگیر:
دگمه تماس ( سبز ) + دگمه شماره 3 + دگمه * رو نگه دار و سپس کلید نیرو ( پاور ) رو همزمان با اون ها تا بالا اومدن اون لوگوی معروف دو دست نوکیا نگه دار.

دوست عزیز گوشی من مشکلی براش پیش نیومده که این عملیات رو انجام بدم...فقط وسط اپدیت قطع میشه...شما هم که میگی خطر داره....ممنون از توضیحاتتون

Help118
25-12-2009, 23:40
سلام

ممکن نیست. فرمویر مانند یه برنامه sis نیست که بشه بریزیش توی گوشی و روش کلیک کنی تا نصب بشه؛ فرمویر شامل چندین پرونده حجیم هست که می بایست توسط یه برنامه مدیر و سازماندهنده بر روی گوشی ریخته بشه. برخی از پرونده ها به همون شکلی که هستن به گوشی منتقل می شن و بسیاری هم پس از ورود به گوشی استخراج ( اکسترکت ) می شن.
شما می بایست به وصیله همون Nokia Software Updater و یا فینیکس به شیوه آفلاین گوشیتون رو بروز کنید

1. یاهو برای ایالات متحده آمریکاست ؛ نوکیا برای فنلاند... این دو تا به نظرت چه ربطی می تونن به هم داشته باشن. حالا فرض می گیریم که پاسخت این باشه که سایت نوکیا روی سرورهای اروپایی یاهو قرار داشته باشه؛ اون وقت من ازت می پرسم که شرکتی که خودش یکی از بزرگ ترین سازندگان گوشی در جهان هست و در رده بهترین اپراتورهای نسل 3.5 قرار داره، چطوره که خودش برای سایتش سرور نداره...!
2. غیر ممکن هست. چون نوکیا خیلی به دولت ایران حال داده!
3. فرمویر ها هم به ندرت پیش میاد که خراب از آب در بیان

سخت نگیر داداش اشتباه چاپی شده. اشکال تو سرور نوکیاست نه یاه.. یاهو چه ربطی به نوکیا داره شما باید می گرفتید که اونجا اشتباه چاپی رخ داده. بدین وسیله تصحیح می گردد

Help118
25-12-2009, 23:45
آهای مردم. ما فری ویر رو آ پ دیت کردیم توسط نوکیا فون آپدیتر به بخش نصبش که می رسه و حدود یه ربع وقت تخمین زده می شه یه دقیقه نگذشته قطع می شه و آ پدیت نمش ه. تو پست صفحه 175 چنیدن بار اشاره کردم و عکسشم گذاشتم. درد چیه؟ نوکیا تو سروراش ایراد داره تا کی؟

DariushGreat
26-12-2009, 17:51
سخت نگیر داداش اشتباه چاپی شده. اشکال تو سرور نوکیاست نه یاه.. یاهو چه ربطی به نوکیا داره شما باید می گرفتید که اونجا اشتباه چاپی رخ داده. بدین وسیله تصحیح می گردد

جون! تو فقط حرف بزن...! دُر و گوهر می ریزه بیرون :46::27::10:

DariushGreat
26-12-2009, 17:53
آهای مردم. ما فری ویر رو آ پ دیت کردیم توسط نوکیا فون آپدیتر به بخش نصبش که می رسه و حدود یه ربع وقت تخمین زده می شه یه دقیقه نگذشته قطع می شه و آ پدیت نمش ه. تو پست صفحه 175 چنیدن بار اشاره کردم و عکسشم گذاشتم. درد چیه؟ نوکیا تو سروراش ایراد داره تا کی؟

برطبق پژوهش های من، پس از انتخابات، بر طبق دستورات دولت مخابرات موج تازه ای از فیل.ترینگ ها رو روی پهنای باند خودش اعمال کرده؛ احتمالا به همین دلیل هست که مدتیه هیشکی نمی تونه درست و حسابی آپدیت کنه. حالا راست یا دروغش رو دیگه الله اعلم! :23:

aso.pas.86
27-12-2009, 15:06
سلام دوستان.یه سوال داشتم.ببینین من adsl 256 دارم ولی هی مدام قطع و وصل میشه.واسه اپدیت گوشی هم که نمی تونم از nsu استفاده کنم.پس مجبورم از اپدیت افلاین استفاده کنم که تو پست های اولیه همه ی لینک هایی رو که داده بودین چک کردم ولی نتونستم اموزش و لینکه دانلود برنامه و فریم ور رو پیدا کنم.لطفا آموزش و لینکه دانلود برنامه و فریم ور 5530 رو اگه امکانش هست با لینکه مستقیم برام قرار بدید.
با تشکر.

لطفا جواب این بنده خدارو بدین.

sam_70
27-12-2009, 16:23
سلام دوست عزیز شما یه بار گوشی رو مستر ریست بکن درست میشه واسه منم یه بار اینجوری شده بود این کارو کردم جواب داد

Help118
27-12-2009, 16:27
برطبق پژوهش های من، پس از انتخابات، بر طبق دستورات دولت مخابرات موج تازه ای از فیل.ترینگ ها رو روی پهنای باند خودش اعمال کرده؛ احتمالا به همین دلیل هست که مدتیه هیشکی نمی تونه درست و حسابی آپدیت کنه. حالا راست یا دروغش رو دیگه الله اعلم! :23:
خلی صفا کردیم باهاتون ممنون. داداش یه سایت درست و حسابی واسه دانلود فونیکس سراغ دارین؟ نتونستم گیر بیارمش. رپیدشیر هم که پریمیوم یوزر میخواد

DariushGreat
27-12-2009, 18:39
خلی صفا کردیم باهاتون ممنون. داداش یه سایت درست و حسابی واسه دانلود فونیکس سراغ دارین؟ نتونستم گیر بیارمش. رپیدشیر هم که پریمیوم یوزر میخواد

رفیق گلمون توی همون تاپیک فینکس یه لینک ویژه برات گذاشته. برو حالشو ببر! :31::46::10:
شاد و پیروز باشی

DariushGreat
27-12-2009, 18:43
با تشکر.

لطفا جواب این بنده خدارو بدین.

مخلص این بنده خدا هستیم! :46::10:
درباره آموزش آپدیت آفلاین با برنامه فینیکس شما به این نشانی برو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درباره لینک فرمویر ها هم در تاپیک خود گوشی درخواست بدی احتمالا آخرین نگارش رو در اختیارت بگذارن. چون من چک کردم، تاپیک فرمویرها هنوز به روز نشده؛ اما در تاپیک خود گوشی ها لینک فرمویرهای به روز هست.

sourena
29-12-2009, 01:53
سلام...دوستان یونس عزیز یه لینکی به من دادن که مال 5800 بود!

220 مگ بود! یه فایل exe هست که از طریق NSU باید آپدیت بشه!

متاسفانه این ارور میاد:

من فایروال رو میبندم....اینترنت هم سرعتش خوبه!

نمیدونم چه مرگش میشه! خود یونس n82 رو با این روش آپدیت کرده!

Saman-tci
30-12-2009, 20:40
دوست من این ارور مشکلی خاصی نیست ... بیشتر به علت پائین بودن سرعت اینترنت پیش میاد و با یه رستارت مجدد درست میشه ..
اگر یک درصد درست نشد یکی دو ساعت بعد امتحان کنید ...

sourena
31-12-2009, 12:17
من هروز دارم امتحان میکنم :دی

سرعتمم خوبه!

میدونی چیه؟؟؟ شانسم گنده :13:

حالا راهی وجود نداره؟

aso.pas.86
31-12-2009, 22:55
سلام دوستان.
این مشکل اپدیت با nsu هنوز رفع نشده؟
هر وقت می خوام اپدیتش کنم میگه از usb hub استفاده نکنید.

aso.pas.86
01-01-2010, 10:33
می دونین چرا اپدیت نمیشه؟اومدن یه فیلی رو که حجمش 86k هست رو فیلتر کردن.اگه از فیلتر شکن استفاده کنید حنما موفق می شید.

DariushGreat
01-01-2010, 12:03
می دونین چرا اپدیت نمیشه؟اومدن یه فیلی رو که حجمش 86k هست رو فیلتر کردن.اگه از فیلتر شکن استفاده کنید حنما موفق می شید.

می شه بیشتر توضیح بدی؟ :46:
چطور باید نشونی فیلترشکن رو به برنامه فهموند...؟

شاد و پیروز باشین :10:

sourena
01-01-2010, 13:06
ای بر مادر پدر کسی که قیلترش کرده لعنت!

مگه میشه؟ به اونجا چیکار دارن؟!!

فکر کنم تا چند وقت دیگه آفتابه توالت عمومی رو هم فبلتر کنن :دی

Saman-tci
01-01-2010, 14:13
دوست من اینا نمیان که اون فایل رو فی لتر کننن .... اینا میان چند تا اسم و کلمه و حرف رو انتخاب میکنن که هر کسی بیاد از اینا استفاده کنه فی لتر میشه و باز نمیکنه و حالا متاسفانه این فایل شما احتمالاً اسمی شبیه به اون چیزی داره که اینا فی لتر میکنن داره ...

aso.pas.86
02-01-2010, 15:06
ای بر مادر پدر کسی که قیلترش کرده لعنت!

مگه میشه؟ به اونجا چیکار دارن؟!!

فکر کنم تا چند وقت دیگه آفتابه توالت عمومی رو هم فبلتر کنن :دی

اقا از اینا هر کاری بگین برمیاد.شما به صورت انلاین از سرور نوکیا نمی تونی اپدیت کنی.اگه فیلتر شکن ندارین باید فایل هارو از یه جای دیگه دانلود کنید.البته اگه با nsu باشه من فایلی رو که فیلتر کردن براتون می زارمش.وقتی دانلودش کردین باید read only کنید و به پوشه اپدیت nsu بریزید.اگر هم فیلتر شکن دارین که اجراش می کنید و وارد برنامه می شید.
من هم نمی تونستم گوشیمو اپ کنم ولی با این کارا اپش کردم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.:40:

majid1371312
02-01-2010, 17:50
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم.1- آیا فلش کردن گوشی همون روش آفلاینه ؟ 2- روش آنلاین بهتره یا آفلاین؟ 3- آیا می ارزه 5000 تومان بدم گوشیه n78 رو فلش کنم(به صورت آفلاین آپدیت کنم):20:

Saman-tci
02-01-2010, 21:47
فلش کردن گوشی یکی از روشهای آپدیت کردن کردن گوشی از طریق آفلاینه ....
ولی اصل آپدیت کردن فریمور گوشی از طریق آفلاین دانلود فریمور و نصب اون بصورت آفلاین هست که حدود 5 تا 7 دقیقه طول میکشه .. به نظر من 5000 تومان که هیچی اگه مجانی هم بود ارزش نداره گوشیتو فلش کنی ...
.
بهترین راه آپدیت فریمور گوشی از همین طریق آفلاین هست ...

majid1371312
02-01-2010, 22:25
منظورتون از آفلاین یعنی بانرم افزار phoenix هستش؟
........................................

فیرمور گوشی رو به طور کامل داخل پوشه ای با نام RM گوشی (مثلا" برای N73 میشهRM-133) و در شاخه
کد:
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
برای n78 کجاست؟

DariushGreat
03-01-2010, 11:50
منظورتون از آفلاین یعنی بانرم افزار phoenix هستش؟
........................................

فیرمور گوشی رو به طور کامل داخل پوشه ای با نام RM گوشی (مثلا" برای N73 میشهRM-133) و در شاخه
کد:
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
برای n78 کجاست؟

سلام
به تالارهای گفتگوی پی 30 ورلد خوش اومدی؛ امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :46::10:

درسته. فلش آفلاین به وسیله فینیکس و کرک جاف صورت می گیره. اگه برای نخستین باری هست که گوشی رو می خواین آفلاین فلش کنین، پیشنهاد من اینه که از فینیکس استفاده کنین و حتی الامکان سمت کرک جاف نرید ( جاف خیلی سطح بالاس و یه اشتباه کوچیک، می تونه گوشی رو برای همیشه نابود کنه... :41: )

majid1371312
03-01-2010, 13:35
توی تاپیک آموزش نرو افزار فینیکس نوشته شده:

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products کپی کنید

می خواستم بدونم که فیرمور گوشی برای n78 باید کجا کپی کنم؟

DariushGreat
03-01-2010, 16:35
توی تاپیک آموزش نرو افزار فینیکس نوشته شده:

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products کپی کنید

می خواستم بدونم که فیرمور گوشی برای n78 باید کجا کپی کنم؟

اگه فرمویر رو جداگانه دانلود کردید، که یه فایل exe هست. اون رو اجرا کنید و همینجور Next بزنید! :دی کار تمام شد. کل پرونده های مورد نیاز در همون نشانی ( با توجه به این که این بار به جای RM-133، در پوشه شماره RM گوشی مورد نظر ریخته می شن ) کپی می شن...

Help118
06-01-2010, 00:58
سلام علیکم و رحمه الله و برکاته
بعد از خرابی بصره و به کوری چشم دشمنان اسلام نرم افزار فونیکس رو دانلود و به جرگه آپ دیت کنندگان آفلاین پیوستیم. گوشی رو آپ دیت کردیم و داریم حالشو می بریم. اینجا واسه بنده دو سوال ناچیز رخ داده که به تفضیل در دو قسمت می پرسم
1. اینکه اینآپ دیت با آپ دیت NSU هیچ فرقی از لحاظ کیفیت نداره؟
2.نوشته بودن که سرور نوکیا احتما بعضی قسمتاش فیلتر شدهو آیا با استفاده از فیلتر شکن مثلا ULTRA میشه این ارور رو تو NSU از بین برد و گوشی رو آپ دیت کرد یا بازم با فیلتر شکن همون خطایی که می گه Do not use usb hub ,..... برقراره؟ البته بگم بنده فریم ویر رو کامل با NSU دانلود کردم که به بخش نصبش که می رسه خطا می ده ولی با همون فریم ویر تو فونکیس آپ دیت کردم
حالا این دو سوال رو بی زحمت جواب بدین
عرض ارادت بنده رو از طرف رفیق کهنه کار به ظاهر تازه کار پذیرا باشید.

majid1371312
06-01-2010, 12:23
سلام دوستان
میشه اینترنت کامپیوتر با بلوتوث به گوشی بفرستم بعد هم آپدیتش کنم؟ چون حجمش کمتره:31:

DariushGreat
06-01-2010, 19:40
سلام علیکم و رحمه الله و برکاته
بعد از خرابی بصره و به کوری چشم دشمنان اسلام نرم افزار فونیکس رو دانلود و به جرگه آپ دیت کنندگان آفلاین پیوستیم. گوشی رو آپ دیت کردیم و داریم حالشو می بریم. اینجا واسه بنده دو سوال ناچیز رخ داده که به تفضیل در دو قسمت می پرسم
1. اینکه اینآپ دیت با آپ دیت NSU هیچ فرقی از لحاظ کیفیت نداره؟
2.نوشته بودن که سرور نوکیا احتما بعضی قسمتاش فیلتر شدهو آیا با استفاده از فیلتر شکن مثلا ULTRA میشه این ارور رو تو NSU از بین برد و گوشی رو آپ دیت کرد یا بازم با فیلتر شکن همون خطایی که می گه Do not use usb hub ,..... برقراره؟ البته بگم بنده فریم ویر رو کامل با NSU دانلود کردم که به بخش نصبش که می رسه خطا می ده ولی با همون فریم ویر تو فونکیس آپ دیت کردم
حالا این دو سوال رو بی زحمت جواب بدین
عرض ارادت بنده رو از طرف رفیق کهنه کار به ظاهر تازه کار پذیرا باشید.
میشه اینترنت کامپیوتر با بلوتوث به گوشی بفرستم بعد هم آپدیتش کنم؟ چون حجمش کمتره:31:[/QUOTE]
قربون اون کلام شیوای دُر و گوهرت! :دی
پاسخ پرسشات:
1. هر دو فلش هست
2. فکر نکنم بشه با اولتراسرف کاری کرد...

باز بایستی بزرگان دنیای آپدیت نظر بدن... :46:

سلام دوستان
میشه اینترنت کامپیوتر با بلوتوث به گوشی بفرستم بعد هم آپدیتش کنم؟ چون حجمش کمتره:31:
خوب این چه کاریه...؟؟! :دی اگه گوشیتون قابلیت FOTA داره، اون رو به همین شکل به روز کن... :46:

Ahmad-Ra
07-01-2010, 13:41
سلام دوستان گل... یه گوشی 6680 دارم سفارش امارات که روش عربی هم نصبه... چطوری میتونم منو هاش رو فارسی کنم ؟؟

DariushGreat
07-01-2010, 13:55
سلام دوستان گل... یه گوشی 6680 دارم سفارش امارات که روش عربی هم نصبه... چطوری میتونم منو هاش رو فارسی کنم ؟؟

سلام
به طور پیش فرض فرمویر با پشتیبانی فارسی نداره. ولی فارسی ساز براش هست که اصلا پیشنهاد نمی کنم! :13:

IIVIIojtaba
07-01-2010, 18:25
سلام
من یه گوشی 6220 دارم که میخوام با برنامه NSS پروداکت کدش رو عوض کنم اما برنامه گوشی رو نمیشناسه
ولی PC Suite خیلی راحت برنامه رو میشناسه
ممنون میشم کمکم کنید

Saman-tci
07-01-2010, 20:21
دوست من از کدوم ورژن Nss استفاده میکنی ...؟

ask_bl
08-01-2010, 18:27
سلام
دوستان من یه سوال دارم،من یه E62 دارم که با آخرین ورژن فلش شده که ورژن عربی بوده و الان میخوام با NSU دوباره با ورژن EN یا ورژن قبلی خودش فلش کنم .چه طوری این کار رو با NSU انجام بدم ؟
از کجا میتونم بفهمم که فایل فلش قبلیش چی بوده !؟
منظورم American یا Chinese و یا ... بوده ؟!
ممنون

Saman-tci
09-01-2010, 20:59
دوست من شما باید پروداکت کد انگلیسی رو روی گوشیتون نصب کنید ...
.
با یه سرچ ساده میتونید این کارو بکنید و از طریق nss پروداکت کد رو عوض کنید و دوباره آپدیت کنید تا ورژن انگلیسی بشه ....

Maya_7
09-01-2010, 22:42
سلام نمی دنم کجا باید این سوال مطرح کنم
من دنبال برنامه
Carbide ui theme edition
هستم حجم برنامه زیاد می خواستم ببینم کسی برنامه رو برام ایمیل کنه باتشکر
mghaede@gmail.com

shahramin
10-01-2010, 17:21
سلام دوستان خوب نوکیایی...( آریایی؟!)
من یه نوکیا 5310 دارم که هنوز تو ورژن 5.81 گیر کرده!
حدود 25000 بار سعی کردم که با NSU اپدیتش کنم.
نشد که نشد.
مشگل از اینترنت بیخود فناواست.
NSU هر دفعه تا 10 یا 15 مگ میگیره ، ریست میشه.
نمیشه یه بلایی سر این NSU مرتجع آورد که هر دفعه که کانکشن قطع میشه ، ادامه دانلود رو بره ؟!
راه دیگه ای نیست؟!

NSU میگه آخرین ورژن 9.42 شده ولی اینجا حرف از ورژن10 میزنن!!!
هرکی کمکم کنه ، خدا کمکش کنه...!:10:

Saman-tci
10-01-2010, 21:31
سلام نمی دنم کجا باید این سوال مطرح کنم
من دنبال برنامه
Carbide ui theme edition
هستم حجم برنامه زیاد می خواستم ببینم کسی برنامه رو برام ایمیل کنه باتشکر
mghaede@gmail.com

دوست من همون جوری هم که خودت اشاره کردی حجم این برنامه خیلی بالاس و با این اینترنت نمیشه برای کسی فرستاد ... بهترین راهش خرید این برنامه هست ...

H@MID_2
10-01-2010, 23:59
سلام دوستان من یه مشکلی دارم که امیدوارم کمکم کنید من وقتی پروداکت کد گوشیم رو تو سایت نوکیا میزنم اخرین ورژن رو 30 نشون میده ولی وقتی میخوام با خود گوشی گوشیم رو آپدیت کنم (gprs -wlan) میگه : no update availabe حالا میخواستم ببینم مشکل از کجاست (در ضمن پروداکت کد گوشیم رو به پروداکت کد فارسی تغییر دادم ولی بازم نشد)

hrh_fourtyseven
12-01-2010, 13:04
سلام
دوستان تا حالا کسی گوشی شو با خود گوشی آپدیت کرده؟
من وقتی می خوام آپدیت کنم حجم آپدیت حدود 5 مگ هست در حالی که آپدیت با کامپیوتر یه 100 مگی آب می خوره !!!؟؟؟
می شه بگین چرا این جوریه؟یعنی فرقی می کنه؟
اگه فرقی نمی کنه که با وایرلس بریم دانلود کنیم.
یه چیز دیگه این که اگه با خود گوشی آپدیت کنیم آیا باز هم فون مموری فرمت می شه؟
پیشاپیش از پاسختون ممنون:40:

hrh_fourtyseven
14-01-2010, 10:56
دوتا سوال دیگه هم دارم:
بعد از آپدیت هک از بین می ره؟
نرم افزار هایی که الان نصب هستن بعد از آپدیت هم کار می دن یا باید دوباره نصبشون کرد؟
فقط ممنون می شم اگه زودتر جواب سوالامو بدین چون می خوام آپدیت کنم.

Hadi King
14-01-2010, 11:06
دوتا سوال دیگه هم دارم:
بعد از آپدیت هک از بین می ره؟
نرم افزار هایی که الان نصب هستن بعد از آپدیت هم کار می دن یا باید دوباره نصبشون کرد؟
فقط ممنون می شم اگه زودتر جواب سوالامو بدین چون می خوام آپدیت کنم.
آره عزیز هک از بین میـــره برنامه ها هم همینطـــور :20:
باید برنامه ها رو دوباره نصب کنـــی :11:
موفق باشید!:40:

IIVIIojtaba
16-01-2010, 08:42
سلام
من گوشیم n96 هست. PC Suiteخیلی راحت گوشی رو میشناسه.اما در اخر یه چیزی رو به نام mtp device رو نمیشناسه
حالا من میخوام گوشی رو به روز کنم با Nssکد رو عوض کردم اما دفعه بعدی که میام داخل nss دیگه نمیتونه کد رو بخونه
اما من چند تا سوال دارم
اینکه این که mtp چی هست؟
میشه نصبش کرد؟
بعد اگر من گوشی رو به روز کنم مشکلی پیش نمیاد؟
ضمنا نسخه PC Suite اخرین نسخه موجود در سایت نوکیاست7.1.40.1

Kit_Kat
18-01-2010, 10:05
سلام
ببخشد اگه ميشه كمكم كنيد. من يه گوشي 95 n دارم كه فارسي نداره واسه سرچ توي اينترنت و اس ام اس ميخواستم روش فارسي نصب كنم بردمش يه جا گفتن اين گوشي ورژنش 21 هست .دوتا ورژن 30 و 31 بعد از اون هست. ولي ترسيدم كه اون ورژنا

نرم افزارايي كه دارمو نصب نكنن براي همين گفتم با ورژن قبلي خودش واسم نصب كن.
حالا ميخواستم بدونم كلا اين دوتا ورژن 21و30 چه فرقي باهم دارن اگه اون يكي بهتره دوباره برم اونو بريزم
يه سوال ديگه هم داشتم اونم اينه كه اين دوتا ورژن از نظر ظاهري هم تفاوت دارن ؟ يعني برنامه هاي توي منوي گوشي و... هم تغير ميكنن ؟مثلا برنامه اي بهشون اضافه يا كم ميشه؟
اگه نه كه پس چه فرقي دارن؟يعني همين ورژني كه دارم خوبه يا اون يكي؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
راستي ببخشيد چون نميتونستم تاپيك درست كنم اينجا نوشتم:46:

Kit_Kat
19-01-2010, 13:25
ببخشيد من يه كم عجله دارم شايد فروشندهه قبول نكنه ميشه لطفا جوابمو بدين
مرسي:20:

hrh_fourtyseven
20-01-2010, 12:49
سلام
ببخشد اگه ميشه كمكم كنيد. من يه گوشي 95 n دارم كه فارسي نداره واسه سرچ توي اينترنت و اس ام اس ميخواستم روش فارسي نصب كنم بردمش يه جا گفتن اين گوشي ورژنش 21 هست .دوتا ورژن 30 و 31 بعد از اون هست. ولي ترسيدم كه اون ورژنا

نرم افزارايي كه دارمو نصب نكنن براي همين گفتم با ورژن قبلي خودش واسم نصب كن.
حالا ميخواستم بدونم كلا اين دوتا ورژن 21و30 چه فرقي باهم دارن اگه اون يكي بهتره دوباره برم اونو بريزم
يه سوال ديگه هم داشتم اونم اينه كه اين دوتا ورژن از نظر ظاهري هم تفاوت دارن ؟ يعني برنامه هاي توي منوي گوشي و... هم تغير ميكنن ؟مثلا برنامه اي بهشون اضافه يا كم ميشه؟
اگه نه كه پس چه فرقي دارن؟يعني همين ورژني كه دارم خوبه يا اون يكي؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
راستي ببخشيد چون نميتونستم تاپيك درست كنم اينجا نوشتم:46:

سلام دوست عزیز
من n95 ندارم ولی دیدم کسی جوابتو نمی ده حالا در حد اطلاعاتم راهنماییت کنم.
همه ی اون نرم افزارهایی که الان روی گوشیت نصب می شن با آپدیت کردن هم نصب خواهند شد.
تفاوت این ورژن ها هم معمولا رفع باگ های گوشی افزایش سرعت افزایش کارایی باتری و... هست.یعنی اگه مثلا گوشیت الان هنگ می کنه یا هر مشکلی داره اونا حل می شه یا حداقل بهبود پیدا می کنه.
حالا اگه ریز تغییرات رو هم می خوای باید بری تو کلوپ گوشی n95 اون جا بپرسی تا راهنماییت کنن.
کلوپ n95 :

Kit_Kat
20-01-2010, 15:25
مرسي پس ميرم دوباره ورژن جديد ميريزم روش:11:

بهزاد_mb
23-01-2010, 08:36
با سلام و خسته نباشید به همه
اینو ببینید

همه کار کردم
تمام usb هارو قطع کردم (البته فقط یه موس بود)
ولی نشد
با تشکر

hadi6300
23-01-2010, 10:22
با سلام و خسته نباشید به همه
اینو ببینید

همه کار کردم
تمام usb هارو قطع کردم (البته فقط یه موس بود)
ولی نشد
با تشکر
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم کابل usb من کوتاهه ممکنه از اون باشه؟باید یه کابل دیگه بخرم؟؟
(5800)
لطفا یکی راهنمائی کنه

DJ.Mamal
23-01-2010, 22:31
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم کابل usb من کوتاهه ممکنه از اون باشه؟باید یه کابل دیگه بخرم؟؟
(5800)
لطفا یکی راهنمائی کنه
مشکل از کابل نیست
از سرور نوکیاس...یرای راهنمایی اونارو مینویسه...با لپ تاپ اپدیت میکنی؟

بهزاد_mb
23-01-2010, 23:30
بله
لب تاپ هستش
با فیلترشکن زدم درست شد.
من با vidalia زدم چون ultrasurf وستش dc میشه خطرناکه

DJ.Mamal
26-01-2010, 09:49
بله
لب تاپ هستش
با فیلترشکن زدم درست شد.
من با vidalia زدم چون ultrasurf وستش dc میشه خطرناکه
با یواس بی لپ تاپ یکم مشکل داره
ممکنه دوباره گیر بده..اگه تونستی با یه سیستم دیگه اپدیت کن

Linux Learner
26-01-2010, 21:59
اشکالی داره اگه وینوز رو بعد نصب نرم افزار آپدیتر ریستارت نکنم و آپدیت کنم؟ گوشی رو میشناسه و وقتی آپدیت رو میزنم شروع به دانلود میکنه؟ من از ترس اینکه موقع فلش کردن با مشکل بر بخوره قطع کردم.

DJ.Mamal
26-01-2010, 23:18
اشکالی داره اگه وینوز رو بعد نصب نرم افزار آپدیتر ریستارت نکنم و آپدیت کنم؟ گوشی رو میشناسه و وقتی آپدیت رو میزنم شروع به دانلود میکنه؟ من از ترس اینکه موقع فلش کردن با مشکل بر بخوره قطع کردم.
نه مشکل خاصی نیست
نترس...کارتو بکن..موقع اپدیت هم خونسرد باش و کار اشتباهی نکن..
موفق باشی

Gangster_Benington
27-01-2010, 12:10
آقایون یه سوال، کسی تا حالا با Nokia Care Suite کار کرده؟ کسی باهاش بلده کار کنه؟ اصلا به درد می خوره؟

Gangster_Benington
27-01-2010, 12:16
یه سوال دیگه هم هست.
منم با لپ تاپ و با همین NSU خواستم آپدیت کنم، با وایرلسی که سرعت دانلودش تا 70 KB هم میرسه، اما چند بار هم تا 10 20 مگ میره و از اول میشه، آخرشم ارور میده که Connection ام مشکل داره، میشه راهنمایی کنید؟

Linux Learner
28-01-2010, 22:05
آپدیت کردم و حالا زبان فارسی دارم اما مشکل تو اینترنت نرفتن و سرعت کانکت GPS درست نشد! پس این N82 که داشتم چرا اینقد غول بود!
مشکل اینترنت اینه که Send داره ولی Recieve نداره. تنظیمات درسته و حتی بعد از دیسکانکت ایرانسل موجودی رو نشون میده. ولی حتی یک بایت هم ریسیو ندارم. سیمکارت هم عوض کردم نشد! . راهی به ذهنتون میرسه؟

tapesh95
28-01-2010, 22:47
اقا من ان 78 خودمو اپدیت کردم اما زبان فارسی بهش اضافه نشد و همون زبان عربی خودشو داره

tapesh95
28-01-2010, 22:54
راستی اپدیت جدید برای ان 78 نیومده ؟؟؟؟

Linux Learner
28-01-2010, 23:56
اقا من ان 78 خودمو اپدیت کردم اما زبان فارسی بهش اضافه نشد و همون زبان عربی خودشو داره

همینطوری خودش که زبانش عوض نمیشه! باید پروداکت کدشو عوض کنی. فکر کنم اول همین تاپیک گفته باشند.

راستی اپدیت جدید برای ان 78 نیومده ؟؟؟؟

خودت یه چک بکن. بستگی داره به پروداکت کدت که آپدیت جدید داشته باشه یا نه!

DJ.Mamal
29-01-2010, 22:22
یه سوال دیگه هم هست.
منم با لپ تاپ و با همین NSU خواستم آپدیت کنم، با وایرلسی که سرعت دانلودش تا 70 KB هم میرسه، اما چند بار هم تا 10 20 مگ میره و از اول میشه، آخرشم ارور میده که Connection ام مشکل داره، میشه راهنمایی کنید؟
با لپ تاپ مشکل داره

آپدیت کردم و حالا زبان فارسی دارم اما مشکل تو اینترنت نرفتن و سرعت کانکت GPS درست نشد! پس این N82 که داشتم چرا اینقد غول بود!
مشکل اینترنت اینه که Send داره ولی Recieve نداره. تنظیمات درسته و حتی بعد از دیسکانکت ایرانسل موجودی رو نشون میده. ولی حتی یک بایت هم ریسیو ندارم. سیمکارت هم عوض کردم نشد! . راهی به ذهنتون میرسه؟
مشکل از Gprs هستش...تنظیماتو دوباره سیو کن

با کد فارسی اپدیت کن...اولین صفحه همین تاپیک رو ببین

Linux Learner
29-01-2010, 22:41

عجبا! قبلا تنظیمات رو هم درست میکردم نمیرفت. احتمالا" ایرانسل یه تغییری رو تنظیمات جدید اعمال کرده که با دریافت از سرور درست شد.
دستت درد نکنه.

tapesh95
30-01-2010, 01:29
با لپ تاپ مشکل داره

با کد فارسی اپدیت کن...اولین صفحه همین تاپیک رو ببین

مرسی از توجهت

DJ.Mamal
30-01-2010, 18:54
عجبا! قبلا تنظیمات رو هم درست میکردم نمیرفت. احتمالا" ایرانسل یه تغییری رو تنظیمات جدید اعمال کرده که با دریافت از سرور درست شد.
دستت درد نکنه.

مرسی از توجهت

از شما هم ممنونم...همون دکمه تشکر کافیه...تاپیک شلوغ نمیشه..
وظیفه س...من همه اطلاعاتم رو مدیون این فروم هستم یعنی همین پی سی ورلد

morbidtale82
30-01-2010, 19:26
سلام
من گوشیم n85 هست. امروز از طریق کامپیوتر آپدیتش کردم اما موقعی آپ دیت تمام شد و ریستارت شد و خواست بالا بیاد هی، صفحه اصلی گوشی پشت سر هم از اول لود میشه. یعنی عملا نمیتونم هیچ کاری بکنم. خواهشا راهنمایی کنید باید چه کار کنم؟
در ضم سوال دیگه ای هم داشتم. فلش کردن گوشی یعنی چی؟

مرسی 

DJ.Mamal
30-01-2010, 22:21
سلام
من گوشیم n85 هست. امروز از طریق کامپیوتر آپدیتش کردم اما موقعی آپ دیت تمام شد و ریستارت شد و خواست بالا بیاد هی، صفحه اصلی گوشی پشت سر هم از اول لود میشه. یعنی عملا نمیتونم هیچ کاری بکنم. خواهشا راهنمایی کنید باید چه کار کنم؟
در ضم سوال دیگه ای هم داشتم. فلش کردن گوشی یعنی چی؟

مرسی 
بالاخره بالا اومد یا همونطور تکرار میشد؟
تو ریست میکردی یا خودبخود ریست میشد؟
الان تو چه وضعیتیه گوشیت؟
فلش کردن هم مثه همین آپدیت کردنه با کمی تفاوت...

morbidtale82
30-01-2010, 23:42
بالاخره بالا اومد یا همونطور تکرار میشد؟
تو ریست میکردی یا خودبخود ریست میشد؟
الان تو چه وضعیتیه گوشیت؟
فلش کردن هم مثه همین آپدیت کردنه با کمی تفاوت...

گوشی که بالا میاد. اما صفحه اصلی که گوشی بعد از روشن شدن واردش میشه هی چشمک میزنه و از نو بارگذاری میشه. یعنی هی آیکونها چیده میشن تا ته و باز دوباره از اول چیده میشن تا ته...
الان هم گوشی رو خاموش کردم گذاشتم کنار.
فکر میکنین اگه گوشی و کارت حافظه رو فرمت بکنم و از اول فریمور و نرم افزار گوشی رو بریزم درست بشه؟

DJ.Mamal
31-01-2010, 19:16
گوشی که بالا میاد. اما صفحه اصلی که گوشی بعد از روشن شدن واردش میشه هی چشمک میزنه و از نو بارگذاری میشه. یعنی هی آیکونها چیده میشن تا ته و باز دوباره از اول چیده میشن تا ته...
الان هم گوشی رو خاموش کردم گذاشتم کنار.
فکر میکنین اگه گوشی و کارت حافظه رو فرمت بکنم و از اول فریمور و نرم افزار گوشی رو بریزم درست بشه؟
گوشیرو با کد 7370 ریست کن...اگه درست نشد دوباره اپدیت کن

saeedss
31-01-2010, 21:06
من با گوشی رو به usb به pc وصل کردم و بعد از 133 مگ دانلودی که nsu انجام داد این پیغام اومد.
چرا این پیغام اومد؟

Saman-tci
31-01-2010, 22:02
دوست من شما بهتره از طریق آفلاین اقدام به آدیت گوشیتون بکنید ....!!

DJ.Mamal
31-01-2010, 22:16
من با گوشی رو به usb به pc وصل کردم و بعد از 133 مگ دانلودی که nsu انجام داد این پیغام اومد.
چرا این پیغام اومد؟

ممکنه با لپ تاپ اپدیت میکنی مشکل داشته باشه
و دلیل بعدی کیفیت و سرعت پایین اینترنت
دلیل بعدی مشکل از سرور نوکیاس..که کاریش نمیشه کرد..با لپ تاپ اپدیت نکن..با یه سیستم دیگه و با اینترنت مطمئن اپدیت کن

دوست من شما بهتره از طریق آفلاین اقدام به آدیت گوشیتون بکنید ....!!

شما چرا همش صورت مسئله رو پاک میکنی؟
شاید یکی دوست داره انلاین اپدیت کنه...مشکلی داره؟

saeedss
01-02-2010, 03:07
ممکنه با لپ تاپ اپدیت میکنی مشکل داشته باشه
و دلیل بعدی کیفیت و سرعت پایین اینترنت
دلیل بعدی مشکل از سرور نوکیاس..که کاریش نمیشه کرد..با لپ تاپ اپدیت نکن..با یه سیستم دیگه و با اینترنت مطمئن اپدیت کن

نه با pc دارم آپدیت میکنم و اینترنت هم adsl 128 هست
یه بار دیگه امتحان میکنم ببینم چی میشه.
البته شاید راه رو اشتباه میرم.
با usb به pc وصل کردم گوشی رو و بعدش از گوشیم بک آپ گرفتم و بعد با برنامه nsu آپدیت رو زدم.
راه رو فکر میکنم درست رفته باشم.

DJ.Mamal
01-02-2010, 18:20
با usb به pc وصل کردم گوشی رو و بعدش از گوشیم بک آپ گرفتم و بعد با برنامه nsu آپدیت رو زدم.
درسته...مشکل از سرور نوکیاس...
بازم سعی کن ببین اگه نشد یکی دو روز بعد اپدیت کن...
حواستی میتونی افلاین هم اپدیت کنی...منتهی یکم پیچیده تره...

saddegh
01-02-2010, 23:10
سلام به همه دوستان گوشی من ان95 هشت گیگه با نوکیا اپدیتر میخام اپ کنم ولی بعد از کمی سرچ کردن میگه ورژن گوشی 310015 واپدیت جدیدی وجود نداره مشکلش چی میتونه باشه؟

DJ.Mamal
02-02-2010, 23:47
سلام به همه دوستان گوشی من ان95 هشت گیگه با نوکیا اپدیتر میخام اپ کنم ولی بعد از کمی سرچ کردن میگه ورژن گوشی 310015 واپدیت جدیدی وجود نداره مشکلش چی میتونه باشه؟
اول چک کن ببین جدیدترین ورِژن چیه...بعد اگه ب کد گوشیت جواب نداد
کد رو عوض کن و اپدیت کن
اطلاعات بیشتر....صفحه اول همین تاپیک

Hamed Shams
04-02-2010, 02:16
من پروداكت كد گوشيم رو عوض كردم براي فارسي سازي
حالا موقع آپديت ارور ميده
بايد چيكار كنم؟

bad_stu
04-02-2010, 03:14
سلام دوست عزيز
فكر كنم مراحل آخر آپ ديت با اين اروري كه توي پست قبل گفتين مواجه ميشين.
مشكل به احتمال زياد از نوكيا يا سرعت شما نيست. اين طور كه فهميدم گوشيه شما 5800.
فايل APE گوشيه شما با اين نام توزيع شده:
مي بينيد كه XXX توي نام اون وجود داره و اين عبارت از عبارات ممنوعه ي فيلتراسيون ايرانه!
پس نمي تونه اين فايل بسيار كم حجم رو بگيره!
من پيشنهاد مي كنم يا از ----- شكن استفاده كنيد يا با جف به راحتي آپ ديت كنيد.
نحوه ي كار با جف به طور كامل همراه با آخرين فريمور توي امضاي من هست.
موفق باشيد.

bad_stu
04-02-2010, 03:21
من پروداكت كد گوشيم رو عوض كردم براي فارسي سازي
حالا موقع آپديت ارور ميده
بايد چيكار كنم؟
چه اروري؟
كامل تر توضيح بديد.
اگه همون مشكلي رو داريد كه چند پست قبلي بحثش بود كه توضيح داده شده.

saeedss
04-02-2010, 14:57
خب دوستان من هم گوشیم رو با nsu آپدیت کردم
حالا گوشی رو باید مستر ریست کنم؟
مموری رو هم باید فرمت کنم؟
کلا کارهایی که بعد از آپدیت باید انجام بدم چیه؟
البته بک آپ هم گرفتم

masih eia
05-02-2010, 16:15
سلام
من يه 3250 دارم.ميخوام آپديتش كنم .اما هيچي بلد نيستم اصلا نميدونم چيكار بايد كرد.اگه ميشه يه راهنمايي كامل كنيد.
پيشاپيش ممنون.

abbas_dante2oo8
05-02-2010, 21:58
سلام
دوستان من اپدیت گوشیمو که n85 هست دانلود کردم
اما میخوام بصورت افلاین گوشیمو اپ کنم یعنی 2 باره نخوام اپدیت ها رو دان کنم
اما nsu خودش دوباره میخواد دانلود کنه این فایل رو
اگه اموزشی دارین ممنون میشم بزارید
در ضمن این اپدیتی که گرفتم 1 فایل .exe هست باید اول نصب یا اکسترا بشه؟ و کجا کپیش کنم
باتشکر

Hamed Shams
06-02-2010, 00:50
چه اروري؟
كامل تر توضيح بديد.
اگه همون مشكلي رو داريد كه چند پست قبلي بحثش بود كه توضيح داده شده.
قبل از اينكه كد گوشيم رو عوض نكنم براي فارسي سازي مشكلي نداشت
حالا كه كد رو عوض ميكنم ميزنه ساپورت نميشه از طرف سرور نوكيا!

H@MID_2
06-02-2010, 10:38
با سلام
کسی میدونه این ارور تو فونیکس چطوری برطرف میشه؟
هر کاری کردم نتونستم از شرش خلاص بشم.
توی اینترنتم خیلیا رو دیدم که این میشکل رو داشتن ولی هیچ راهی پیدا نشد. ظاهرا مشکل حادی هست.
لطفا کمک کنید
اینم عکس ارور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

yasser_hp
06-02-2010, 16:42
من یک 6600 دارم آنتی ویروس avira روش نصب کردم حالا دیگه گوشی بالا نمی یاد کمک می خواستم در ضمن پیغام phone start-up failed. contact the retailer . میدهد

abbas_dante2oo8
06-02-2010, 21:23
مدیران و کاربران عزیز یه نگاهی هم به این انجمن بندازید

tapesh95
06-02-2010, 21:32
اقا راهی هست که بشه از طریق خود گوشی ، گوشی رو اپ کرد ؟
اقا اپ جدید واسه گوشی ان 78 نیومده ؟

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

DJ.Mamal
06-02-2010, 23:07

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

من که جواب دادم...گفتم که..رو این موضوع داره کار میشه...فعلا خبری نیست

مدیران و کاربران عزیز یه نگاهی هم به این انجمن بندازید

اتفاقی افتاده؟

من یک 6600 دارم آنتی ویروس avira روش نصب کردم حالا دیگه گوشی بالا نمی یاد کمک می خواستم در ضمن پیغام phone start-up failed. contact the retailer . میدهد
تو کلوپ خودش مطرح کن...

با سلام
کسی میدونه این ارور تو فونیکس چطوری برطرف میشه؟
هر کاری کردم نتونستم از شرش خلاص بشم.
توی اینترنتم خیلیا رو دیدم که این میشکل رو داشتن ولی هیچ راهی پیدا نشد. ظاهرا مشکل حادی هست.
لطفا کمک کنید
اینم عکس ارور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو تاپیک خودش مطرح کن..آدرسش صفحه اول همین تاپیک هست

سلام
دوستان من اپدیت گوشیمو که n85 هست دانلود کردم
اما میخوام بصورت افلاین گوشیمو اپ کنم یعنی 2 باره نخوام اپدیت ها رو دان کنم
اما nsu خودش دوباره میخواد دانلود کنه این فایل رو
اگه اموزشی دارین ممنون میشم بزارید
در ضمن این اپدیتی که گرفتم 1 فایل .exe هست باید اول نصب یا اکسترا بشه؟ و کجا کپیش کنم
باتشکر

تاپیک خودش...دوستان خواهشا رعایت کنید

سلام
من يه 3250 دارم.ميخوام آپديتش كنم .اما هيچي بلد نيستم اصلا نميدونم چيكار بايد كرد.اگه ميشه يه راهنمايي كامل كنيد.
پيشاپيش ممنون.
صفحه اول همین تاپیک همه چیز توضیح داده شده

خب دوستان من هم گوشیم رو با nsu آپدیت کردم
حالا گوشی رو باید مستر ریست کنم؟
مموری رو هم باید فرمت کنم؟
کلا کارهایی که بعد از آپدیت باید انجام بدم چیه؟
البته بک آپ هم گرفتم
نیازی به فرمت کردن مموری نیست
کار خاصی هم نمیخواد انجام بدی..فقط لذت ببر..

saddegh
12-02-2010, 13:53
سلام بهمگی گوشی 6630دوستم رو میخواستم اپدیت کنم ولی اخرای اپدیت 14 ثانیه مونده بود که تموم بشه نوشت اپدیت شکست خورد والان وسط صفحه گ وشی نوشته test mode لطفا کمکم کنید زودتر گوشی به باد رفت:19::18::42::42::42::42::42::42::42:

saddegh
12-02-2010, 15:42
:8:دوستان باتری دراوردم وروشن کردم هم اپدیت شده و هم درست شد

ساناز27229
14-02-2010, 06:29
سلام مر30 از آموزشتون عالی بود.موفق باشید.

amir200812
15-02-2010, 14:13
دوستان من N95 دارم!
وقتی از ورژن 31 به 35 ارتقاع دادم فوقولاده افزایش سرعت مشاهده کردم! تا حدودی ناپایدار تر هست گوشی!

امروز متوجه شدم در ورژن 31 پردازنده گوشی رو 203MHz شناسایی میکرد ولی ورژن 35 پردازنده رو 332MHz شناسایی کرده! همراه با دوام کمتر باطری!
من به این نتیجه رسیدم کاری که در ورژن 21 انجام داده بود تا مشکل دوام باطری رو برطرف کنه یعنی کاهش فرکانس پردازنده در ورژن 35 به حالت اول برگردونده و فرکانس رو به حالت استاندارد 332MHz افزایش داده!
نظر شما چی هست؟

mohsenj68
15-02-2010, 21:50
سلام دوستان
من گوشیم Nokia N73 هستش
میخوام Firmware گوشیم رو از نسخه 4.0735.3.0.2 به 4.0839.42.0.1 ارتقا بدم ، بدون استفاده از برنامه خود نوکیا ( چون هر وقت استفاده کردم کامل نصب نشده و به احتمال قوی به خاطر اینه که با DIALL UP میخوام آپ دیت کنم )
اول اینکه میخواستم بدونم نسخه آخرش رو از کجا میتونم دریافت کنم؟
دوم اینکه اون فایل رو که گرفتم و معمولا به شکل .exe هستش رو چه جوری رو گوشیم نصب کنم؟
سوم هم اینکه وقتی فایلش رو که پسوند .exe داره رو حتما باید برنامه Phoenix رو هم دانلود کنم؟

در ضمن من 2 بار با خود نوکیا آپدیت کردم و اینکه گوشی من معمولی هستش

چهارم اینکه ممنون !

shahab1985
17-02-2010, 02:03
سلام
من گوشيم 5800
فريمور جديدشو گرفتم هر كاري ميكنم آپديت نميشه
با برنامه جف هم نميدونم چرا چراغ APE Variant روشن نميشه
وقتي هم فلشو ميزنم روي گزينه
stage 2 starting گير ميكنه
لطفا يكي منو راهنمايي كنه

DJ.Mamal
18-02-2010, 21:10
سلام
من گوشيم 5800
فريمور جديدشو گرفتم هر كاري ميكنم آپديت نميشه
با برنامه جف هم نميدونم چرا چراغ APE Variant روشن نميشه
وقتي هم فلشو ميزنم روي گزينه
stage 2 starting گير ميكنه
لطفا يكي منو راهنمايي كنه
تو تاپیک خودش مطرح کن

سلام دوستان
من گوشیم Nokia N73 هستش
میخوام Firmware گوشیم رو از نسخه 4.0735.3.0.2 به 4.0839.42.0.1 ارتقا بدم ، بدون استفاده از برنامه خود نوکیا ( چون هر وقت استفاده کردم کامل نصب نشده و به احتمال قوی به خاطر اینه که با DIALL UP میخوام آپ دیت کنم )
اول اینکه میخواستم بدونم نسخه آخرش رو از کجا میتونم دریافت کنم؟
دوم اینکه اون فایل رو که گرفتم و معمولا به شکل .exe هستش رو چه جوری رو گوشیم نصب کنم؟
سوم هم اینکه وقتی فایلش رو که پسوند .exe داره رو حتما باید برنامه Phoenix رو هم دانلود کنم؟

در ضمن من 2 بار با خود نوکیا آپدیت کردم و اینکه گوشی من معمولی هستش

چهارم اینکه ممنون !
تاپیک خودش
بله...باید فونیکس هم دانلود کنی

دوستان من N95 دارم!
وقتی از ورژن 31 به 35 ارتقاع دادم فوقولاده افزایش سرعت مشاهده کردم! تا حدودی ناپایدار تر هست گوشی!

امروز متوجه شدم در ورژن 31 پردازنده گوشی رو 203MHz شناسایی میکرد ولی ورژن 35 پردازنده رو 332MHz شناسایی کرده! همراه با دوام کمتر باطری!
من به این نتیجه رسیدم کاری که در ورژن 21 انجام داده بود تا مشکل دوام باطری رو برطرف کنه یعنی کاهش فرکانس پردازنده در ورژن 35 به حالت اول برگردونده و فرکانس رو به حالت استاندارد 332MHz افزایش داده!
نظر شما چی هست؟
نظر؟احتمالا فیرم ور مخصوص اور کلاک هم بدن!!!

سلام مر30 از آموزشتون عالی بود.موفق باشید.

خواهش میکنم
عضویتتون هم مبارک...امیدوارم استفاده کرده باشید

Hamed Shams
19-03-2010, 17:27
سلام
ببخشيد من يه N95 8GB دارم كه يه 2 سالي كنار بود :31: حالا ميخوام ازش استفاده كنم!
اومدم آپديت كنم كه تا 70 مگابايت از 130 مگابايت فايل رو دانلود ميكنه... بعدش:
خوب دوستان حالا بايد چيكار كنم؟ :20:

پويا
19-03-2010, 19:39
من یه 5800 دارم که واسه خاطر یه مشکل میخوام آپدیت کنم . تو دوتا کامپیوتر امتحان کردم . تو لطظه آخر این ارور لعنتی رو میده ::41:

فایلهای آپدیت آفلاین رو دانلود کردم که اینها هستن :

اول اینکه راه حلی واسه این مشکل اعصاب خوردکن هست؟ اگه نباشه میشه با جف یا فونیکس با همین فایلها آپدیت کنم؟

Lord007
20-03-2010, 00:17
من 6630 مو آپدیت کردم.دقیقا چیش بهتر میشه؟

.::SMS::.
20-03-2010, 00:31
من 6630 مو آپدیت کردم.دقیقا چیش بهتر میشه؟
یه مقدار سریعتر میشن و باگهای نرم افزاری هم برطرف میشن

DariushGreat
20-03-2010, 00:32
دوستان من N95 دارم!

نظر شما چی هست؟

فرکانس پردازنده های N82، N95 و N95-8G همگی 332 مگاهرتزی هستن. اگر پیشتر روی 203 مگاهرتز بوده، برای صرفه جویی در باطری بوده و فقط در برنامه های پردازش بر مانند نقشه های GPS یا بازی های N-Gage فرکانس به بیشترین مقدار خودش می رسیده. اما اکنون برای کارایی بیشتر و هنگ و کندی کمتر، نوکیا در فرمویر تازه محدودیت رو برداشته و مقدار رو به طور پیش فرض روی 332 تنظیم کرده که باعث می شه باطری بیشتر مصرف بشه.
البته خودت می تونی این مقدار رو تا هرچقدر که می خوای بالا ببری ( اورکلاک کنی ). من برای مدتی فرکانس رو به 450 مگاهرتز افزاییش دادم؛ ولی خوب مصرف باطریم خیلی بالا رفت و اگه کار پردازش بری انجام می دادم، گوشیم می شد گلوله آتیش...! :دی

Lord007
20-03-2010, 10:01
آپدیت فرم ور باعث تغییر ورژن سیمبین هم میشه؟

DJ.Mamal
20-03-2010, 10:21
آپدیت فرم ور باعث تغییر ورژن سیمبین هم میشه؟
نه دوست عزیز....فیرم ور و سیستم عامل گوشی (اینجا سیمبین مورد نظره) دو مقوله جدا از هم هستن
در واقع فیرم ور رابط بین سیمبین و سخت افزار گوشی هستش که طبیعیه با اپدیت کارکرد بهتری خواهیم داشت[COLOR="Silver"]

seyed_reza
20-03-2010, 12:18
سلام دوست عزیز
گوشی من 6303 هست
nss ارور میده
و نمیذاره من کد رو عوض کنم
کمکم کنید
خیلی فوریه
لطفا

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------

لیست گوشیهایی که قابلیت آپگرید شدن دارند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدويدئوي آموزشي نحوه تعويض پروداكت كد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروش آپديت آفلاين
ابتدا فيرم ور گوشيتونو رو از اينجا دانلود كنيد...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد طبق روشي كه گفته ميشه آپديت كنيد
آموزش فلش يا آپديت آفلاين

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپروداكت كد فارسي گوشيهاي نوكيا

سلام دوست عزیز
گوشی من 6303 هست
nss ارور میده
و نمیذاره من کد رو عوض کنم
کمکم کنید
خیلی فوریه
لطفا

Hamed Shams
20-03-2010, 12:52
سلام
ببخشيد من يه N95 8GB دارم كه يه 2 سالي كنار بود :31: حالا ميخوام ازش استفاده كنم!
اومدم آپديت كنم كه تا 70 مگابايت از 130 مگابايت فايل رو دانلود ميكنه... بعدش:
خوب دوستان حالا بايد چيكار كنم؟ :20:

كسي نبود به من كمك كنه؟ :41:

پويا
20-03-2010, 15:36
كسي نبود به من كمك كنه؟ :41:
منم همین مشکل رو داشتم . از V P N استفاده کن مشکل حل میشه :46:

jak_1300
20-03-2010, 16:53
سلام آقا من بوسيله برنامه خو.د نوكيا آپديتر كه تو سي دي خوده گوشيم بود شروع به آپديت كردم اي دي اس ال هم دارم اما وقتي آپديتش تكميل شد اين پيغام رو داد قضيه چيه؟

Hamed Shams
20-03-2010, 17:46
منم همین مشکل رو داشتم . از V P N استفاده کن مشکل حل میشه :46:
ممنون به كمك برنامه Phoenix مشكلم حل شد :27:

DariushGreat
21-03-2010, 00:09
سلام آقا من بوسيله برنامه خو.د نوكيا آپديتر كه تو سي دي خوده گوشيم بود شروع به آپديت كردم اي دي اس ال هم دارم اما وقتي آپديتش تكميل شد اين پيغام رو داد قضيه چيه؟

احتمالا مشکل از فایروال ویندوز هست. غیر فعالش کن. در غیر این صورت از V.P.N بهره بگیر.

شاد و پیروز باشین
سال نو مبارک :11:

jak_1300
21-03-2010, 01:51
[QUOTE=DariushGreat;4772576]احتمالا مشکل از فایروال ویندوز هست. غیر فعالش کن. در غیر این صورت از V.P.N بهره بگیر.

شاد و پیروز باشین
سال نو مبارک :11:[/QUOTE
يعني چي فايورال ويندوز چه ربطي داره فكر كنم غير فعاله

jak_1300
22-03-2010, 00:53
احتمالا مشکل از فایروال ویندوز هست. غیر فعالش کن. در غیر این صورت از V.P.N بهره بگیر.

شاد و پیروز باشین
سال نو مبارک :11:

سلام آقا من فايورال رو آف كردم بازم همون پيغام رو داد وقتي آپديتش تكميل شده بود چيكار كنم؟

DariushGreat
23-03-2010, 09:59
سلام آقا من فايورال رو آف كردم بازم همون پيغام رو داد وقتي آپديتش تكميل شده بود چيكار كنم؟
اگه آپدیت تکمیل بشه که درون گوشی ریخته می شه و با یه ری استارت همه چیز تمومه! برای شما آپدیت ناقصه. می خوای فایل فلش رو جداگانه بگیر...

شاد و پیروز باشین :11:

mjorh
23-03-2010, 12:32
با سلام به دوستان عزيز ، من يه مشكل با گوشي n70 دارم كه وقتي روشن ميشه يه صفحه ي سفيد مياره . شماره گيري ميكنه اما صفحه سفيد هستش و هيچي نشون نميده.

لطفا كمك كنين

DariushGreat
23-03-2010, 14:25
با سلام به دوستان عزيز ، من يه مشكل با گوشي n70 دارم كه وقتي روشن ميشه يه صفحه ي سفيد مياره . شماره گيري ميكنه اما صفحه سفيد هستش و هيچي نشون نميده.

لطفا كمك كنين

احتمالا مشکل شما با مستر ریست برطرف می شه.
پیش از مستر ریست می بایست یه بک آپ با PCSuite تهیه کنین. اگر براتون مقدوره گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنین و فقط از Contacts و Notes و Messages و Callendar و پرونده های موجود در Phone Memory پشتیبان بگیرید. اگر براتون مقدور نبود، به هر تلاشی هست از پرونده هاتون یه پشتیبان تهیه کنین.
از کد #7370#* برای مستر ریست بهره بگیرین. اکنون از شما رمز می خواد که وارد می کننی و گوشی ریست می شه.
چنانچه نشد کد بدین یا رمز رو فراموش کرده بودین، گوشی رو خاموش کنین. دگمه های * و تماس ( سبز ) و شماره 3 و نیرو ( پاور ) رو نگه دارین تا بالا اومدن کامل گوشی ( نشان دو دست ) شکیبا باشین. بدون رمز گوشیتون مستر ریست شد!
انشالله که پیروز باشین :31: در ضمن، ورودتون رو به تالارهای گفتگوی پی30ورلد تبریک می گم. :46: انشالله مدیر شدنتون رو ببینم :11:
نوروزتان پیروز :10:

mjorh
23-03-2010, 15:47
پیش از مستر ریست می بایست یه بک آپ با PCSuite تهیه کنین. اگر براتون مقدوره گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنین و فقط از Contacts و Notes و Messages و Callendar و پرونده های موجود در Phone Memory پشتیبان بگیرید. اگر براتون مقدور نبود، به هر تلاشی هست از پرونده هاتون یه پشتیبان تهیه کنین.
از کد #7370#* برای مستر ریست بهره بگیرین. اکنون از شما رمز می خواد که وارد می کننی و گوشی ریست می شه.
چنانچه نشد کد بدین یا رمز رو فراموش کرده بودین، گوشی رو خاموش کنین. دگمه های * و تماس ( سبز ) و شماره 3 و نیرو ( پاور ) رو نگه دارین تا بالا اومدن کامل گوشی ( نشان دو دست ) شکیبا باشین. بدون رمز گوشیتون مستر ریست شد!
انشالله که پیروز باشین :31: در ضمن، ورودتون رو به تالارهای گفتگوی پی30ورلد تبریک می گم. :46: انشالله مدیر شدنتون رو ببینم :11:

خيلي ممنونم. كارهايي رو كه گفتيد انجام ميدم

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

mjorh
23-03-2010, 16:10

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

اين مستر ريست كجاست؟ اين كد رو چطوري بايد استفاده كنم ؟ اگه ميشه بيشتر توضيح بدين

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

:41:

اين مستر ريست كجاست؟ اين كد رو چطوري بايد استفاده كنم ؟ اگه ميشه بيشتر توضيح بدين

DariushGreat
23-03-2010, 17:11

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

کد رو در همون صفحه نخست که میانبر برنامه ها قرار داره بایستی وارد بشه که برای شما سفیده. شما وقتی گوشی میاد بالا به حالت شماره گیری کد #7370#* رو بزن. بقیه اش رو هم که می دونی دیگه...

راستی چرا از هر پست 2 تا می زنی؟! :دی

نوروزتان پیروز :11:

mjorh
24-03-2010, 00:21
آقا نشد. همه ي كار هايي رو كه گفته بودي انجام دادم

DariushGreat
24-03-2010, 10:07
آقا نشد. همه ي كار هايي رو كه گفته بودي انجام دادم
مستر ریست سخت افزاری رو انجام بده. گوشی رو خاموش کن و سپس * و 3 و تماس رو بهمراه دگمه پاور نگه دار و واستا تا گوشی کامل روشن بشه.

mjorh
29-03-2010, 12:13
مستر ریست سخت افزاری رو انجام بده. گوشی رو خاموش کن و سپس * و 3 و تماس رو بهمراه دگمه پاور نگه دار و واستا تا گوشی کامل روشن بشه.

اين كار رو هم كردم بازم نشد

DariushGreat
29-03-2010, 13:12
اين كار رو هم كردم بازم نشد

خاموش کردن گوشی و سپس نگه داشتن کلیدهای * و 3 و سبز و پاور برای روشن کردن و ریست سخت افزاری هم نشد؟! :18:
پس فقط یه راه می مونه... فلش کردن گوشی :41:

hirondelle
01-04-2010, 16:29
سلام
آقا یه سوال:
آپدیت و آپگرید فرقی با هم دارن؟من می خواستم 5230 بگیرم ، گفتن 5530 بگیر چون wi-fi داره می تونی آپدیت کنی گوشیتو.رفتم سایت نوکیا تو لیست گوشی های قابل آپگریت 5530 نبود؟:46:

hirondelle
02-04-2010, 14:52
یه سوال دیگه ،آپدیت اگه از راه کابل usb و نرم افزار nsu یا با نرم افزارهای jaf و... ممکنه،wifi به چه درد مهمی میخوره؟!

DariushGreat
02-04-2010, 17:15
سلام
آقا یه سوال:
آپدیت و آپگرید فرقی با هم دارن؟من می خواستم 5230 بگیرم ، گفتن 5530 بگیر چون wi-fi داره می تونی آپدیت کنی گوشیتو.رفتم سایت نوکیا تو لیست گوشی های قابل آپگریت 5530 نبود؟:46:

یه سوال دیگه ،آپدیت اگه از راه کابل usb و نرم افزار nsu یا با نرم افزارهای jaf و... ممکنه،wifi به چه درد مهمی میخوره؟!
هر جفتشون یه معنی می دن! :دی یعنی به روز رسانی...

Wi-Fi داشتن یا نداشتن گوشی هیچ فرقی به حال قابل آپدیت بودن یا نبودنش نمی کنه. در گوشی های تازه نوکیا در بخش نمایش نگارش سیستم عامل، گزینه آپذیت هست که می شه از راه اینترنت گوشی ( حالا می خواد Wi-Fi باشه یا GPRS ) آپدیت کرد. البته این روش پیشنهاد نمی شه. چون آپدیت ها معمولا در فایل های کرنل و PPM وجود دارن که حجمشون بالای 40 مگابایت هست. در حالیکه از این روش فقط فایل های PPM آپدیت می شن.

معمولا در سایت نوکیا درباره آپدیت هر گوشی چیزی نمی نویسن. من نمی دونم شما رفتی کجا رو دیدی؟! :blink: هر گوشی نوکیا به طور متعارف تا 3 سال پشتیبانی آپدیت داره.

بهترین آپدیت از راه NSU و کابل هست؛ پس از اون آپدیت به روش فلش با فینیکس Phoenix ( نرم افزار باکس ساخت نوکیا ) هست؛ پس از اون هم پیشنهاد می شه که با باکس سخت افزاری فلش کنین و بدترین گزینه به نظر من نرم افزار کرک JAF هست. تا به کنون با این برنامه 1 گوشی RPL کردم یه بار هم 15 تومن خرج روی دستم گزاشته! :13: درباره وای فای هم توضیح دادم

شاد و پیروز باشین :31:

hirondelle
02-04-2010, 21:49
تو یکی از تاپیکا نوشته بودن یه سری گوشی های خاص آپگرید میشه،لیستش هم تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست؛
ما هم رفتیم صفحه اول سایت یه سری گوشی ردیف کرده بود که سازگار با نمیدونم چی بودن(!)منم فکر کردم همونه که اون دوستمون گفته بود.(عجب شیر تو شیری شد)
خلاصه آقا یک کلام ،5230 که WIFI نداره ،آپدیت میشه یا نه؟ (ببخشید من زیاد تو باغ این اصطلاحات نیستم)مشخصاتشم اینجا میذارم
ممنون از راهنماییتون
Class 32

GPRS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Class 32
EDGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HSDPA, 3.6 Mbps
نسل سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ندارد
اينترنت بی سيم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دارد با A2DP
بولوتوث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ندارد
مادون قرمز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_port)
دارد ، microUSB
ورودی رايانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_port)
داده ها

سیمبین سری 60 ویرایش پنجم

پورت : Micro USB

اينفرارد : ندارد

بلوتوث : A2DP نسخه 2 با

GPRS : Class 32

EDGE : Class 32

HSCD : دارد

3G : HSDPA, 3.6 Mbps

شبکه بي سيم :ندارد

WAP : دارد

xHTML : دارد

HTML : دارد

ارسال پيام : SMS, MMS, Email, IM

سيستم عامل : Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5

GPS : AGPS

DariushGreat
02-04-2010, 22:37
تو یکی از تاپیکا نوشته بودن یه سری گوشی های خاص آپگرید میشه،لیستش هم تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست؛
ما هم رفتیم صفحه اول سایت یه سری گوشی ردیف کرده بود که سازگار با نمیدونم چی بودن(!)منم فکر کردم همونه که اون دوستمون گفته بود.(عجب شیر تو شیری شد)
خلاصه آقا یک کلام ،5230 که WIFI نداره ،آپدیت میشه یا نه؟ (ببخشید من زیاد تو باغ این اصطلاحات نیستم)مشخصاتشم اینجا میذارم
ممنون از راهنماییتون
Class 32

GPRS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Class 32
EDGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HSDPA, 3.6 Mbps
نسل سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ندارد
اينترنت بی سيم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دارد با A2DP
بولوتوث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ندارد
مادون قرمز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_port)
دارد ، microUSB
ورودی رايانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_port)
داده ها

سیمبین سری 60 ویرایش پنجم

پورت : Micro USB

اينفرارد : ندارد

بلوتوث : A2DP نسخه 2 با

GPRS : Class 32

EDGE : Class 32

HSCD : دارد

3G : HSDPA, 3.6 Mbps

شبکه بي سيم :ندارد

WAP : دارد

xHTML : دارد

HTML : دارد

ارسال پيام : SMS, MMS, Email, IM

سيستم عامل : Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5

GPS : AGPS

برای نوکیا 1200 آپدیت هست جونم می خوای برای این نباشه؟! :blink:

داشتن یا نداشتن WiFi هیچ دخلی به آپدیت نداره... همه گوشی های نوکیا آپدیت می شن.

swamp
03-04-2010, 12:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن گوشیم 5800 هست که با nsu داشتم آپدیتش میکردم که این مشکل به وجود میاد
من باید چی کار کنم؟
در ضمن این رو هم اضافه کنم که گوشی مستقیم با کابل به کامپیوتر وصله و واسطه ای در کار نیست

DJ.Mamal
06-04-2010, 17:09
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن گوشیم 5800 هست که با nsu داشتم آپدیتش میکردم که این مشکل به وجود میاد
من باید چی کار کنم؟
در ضمن این رو هم اضافه کنم که گوشی مستقیم با کابل به کامپیوتر وصله و واسطه ای در کار نیست
بعضی وقتا گیرهای الکی میده
ممکنه از سرعت اینترنتت باشه...یا اینکه با لپ تاپ وصل کردی مشکل داره..
بعضی وقتا هم از سرور نوکیاس..
دوباره وصل کن اگه نشد با یه سیستم دیگه تست کن

در ضمن من هفته پیش گوشیمو با روش OTA اپدیت کردم به ورژن 40
با وایرلس..5800 دارم..هیچ چیزی از گوشیم پاک نشد

DariushGreat
08-04-2010, 11:07

چطوری محمد جان؟
یادته چندوقت پیش یه بحث درباره همین روش OTA برای گوشی های FP1 و Pre FP1 کردیم؟! :دی بالاخره روشش رو پیدا کردم. تست هم کردم! اما چون گوشیم آخرین نگارش بود کاری انجام نشد... :دی اگه خواستین تنظیمات پیکربندی رو می گذارم

DJ.Mamal
08-04-2010, 17:13
چطوری محمد جان؟
یادته چندوقت پیش یه بحث درباره همین روش OTA برای گوشی های FP1 و Pre FP1 کردیم؟! :دی بالاخره روشش رو پیدا کردم. تست هم کردم! اما چون گوشیم آخرین نگارش بود کاری انجام نشد... :دی اگه خواستین تنظیمات پیکربندی رو می گذارم
سلام
آره بگو اگه کار کنه اموزششو بذارم

emadpumad
11-04-2010, 19:42

سلام بر دیجی ممل داش ما بلاخره پروژه آپ دیت گوشیم و مهم تر از همه فارسی کردن اونو به اتمام رسوندم خدارو شکر و با استفاده از کمک شما دوستان عزیز من گوشیمو با استفاده از برنامه nokia softwer updater از ورژن 12 به 21 آپ گرید کردم که قبلش گوشیم عربی داشت ولی بعد از آپ دیت این قابلیت از دست رفت و من کلی عزا گرفتم و واسه همین اول جف رو امتحان کردم که خدارو شکر با ارور های فراوان جواب نداد و بعد فونیکس که اونم جوای نداد الحمدولله و در آخر با nss پروداکت عوض کردم بعد به صورت offline با برنامه nsu upgrade کردم الانم مثل pelang خوشحالم مرسی

MOHAMMAD2010
12-04-2010, 11:24
دوستان عوض کردن پروداكت كد با نرم افزار NSS خطری نداره ؟ راحت عوض میشه ؟
از این نظر پرسیدم چون حوصله نرم افزار فونيكس و اون یکی ... رو ندارم
همیشه هم با NSU گوشیمو آپدیت کردم
مرسی

Hadi King
12-04-2010, 18:51
دوستان عوض کردن پروداكت كد با نرم افزار NSS خطری نداره ؟ راحت عوض میشه ؟
از این نظر پرسیدم چون حوصله نرم افزار فونيكس و اون یکی ... رو ندارم
همیشه هم با NSU گوشیمو آپدیت کردم
مرسی
اگه درســت انجام بدید راحــت عوض میشــه هیچ مشکلی هم پیش نمیــاد ...

MOHAMMAD2010
13-04-2010, 13:16
نرم افزار های NSS و NSU روی ویندوز 7 کار میکنن ؟

DJ.Mamal
13-04-2010, 21:30
نرم افزار های NSS و NSU روی ویندوز 7 کار میکنن ؟
بله روی سون هم جواب میده
عوض کردن کد هیچ ضرری نداره...خیالت راحت

M @ j i d
16-04-2010, 20:51
ورژن جدید Nokia Software Updaterریلیز شد...!

2.4.8

برطرف شدن باگ ها و ساپورت از گوشی های جدید در این نسخه...

دانلود از سایت نوکیا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوش باشید...!

davood.2008
19-04-2010, 12:33
سلام دوستان گل
من از این تاپیک خیلی خوشم اومد
از دی جی ممل گل هم به خاطر اموزش قشنگش ممنونم ( و سایر دوستان :31:)
اما چند تا سوال برام پیش اومد گفتم بپرسم :

گوشی من n70 هست می خوستم اپدیت کنم می خواستم بدونم :
حتما باید پروداکت کد رو عوض کرد یا نه ؟

گوشی من عربیه و فارسی نداره اگه به ورژن معرفی شده در برنامه nsu ابدیت کنم زبان عربی هم حذف میشه ؟ منظورم اینه که گوشی تبدیل به یه گوشی اوروپایی میشه یا با همون زبان عربی که داره تنها ارتقا پیدا میکنه در کل بگم بعد اپدیت می تونم مسیج فارسی ( همون عربی ) بنویسم یا نه ؟

پروداکت کد گوشیم رو از کجا پیدا کنم ( تو اموزش و تاپیک ها کمی گیج شدم :19:)
اگه پروداکت کد فارسی برای گوشیم هست میشه بزارین!!! :11:
یه سوال عجیب دیگه هم داشتم ...:5:

ممنون از راهنماییتون

DJ.Mamal
20-04-2010, 13:44
سلام دوستان گل
من از این تاپیک خیلی خوشم اومد
از دی جی ممل گل هم به خاطر اموزش قشنگش ممنونم ( و سایر دوستان :31:)
اما چند تا سوال برام پیش اومد گفتم بپرسم :

گوشی من n70 هست می خوستم اپدیت کنم می خواستم بدونم :
حتما باید پروداکت کد رو عوض کرد یا نه ؟

گوشی من عربیه و فارسی نداره اگه به ورژن معرفی شده در برنامه nsu ابدیت کنم زبان عربی هم حذف میشه ؟ منظورم اینه که گوشی تبدیل به یه گوشی اوروپایی میشه یا با همون زبان عربی که داره تنها ارتقا پیدا میکنه در کل بگم بعد اپدیت می تونم مسیج فارسی ( همون عربی ) بنویسم یا نه ؟

پروداکت کد گوشیم رو از کجا پیدا کنم ( تو اموزش و تاپیک ها کمی گیج شدم :19:)
اگه پروداکت کد فارسی برای گوشیم هست میشه بزارین!!! :11:
یه سوال عجیب دیگه هم داشتم ...:5:

ممنون از راهنماییتون
سلام دوست عزیز...
گوشی شما فارسی ساپورت نمیکنه...نیازی به تعویض کد نیست
اما شما بهتره دنبال کد عربی موزیکال گوشیت بگردی و اپدیت کنی
چون فیرم ور موزیکال بهتره
ادرس تاپیک برای کدها تو صفحه اول هست
اگه پیدا نکردی بگو خودم برات پیدا کنم

ah-eli-95
21-04-2010, 00:04
سلام
من 5800 دارم!ورژن21
اینقدر اسمهآپدیتوشنیدم وسوسه شدم آپدیت کنم !
ولی راستشو بخوایدسر از هیچی در نمیارم نه از اصطلاحاتنهکارباچیزهایی مثل پروداکت و......
اون ویدئو آموزشی هر کاری کردم بالا نیومد !
منم بی خیال شدم الان رفتم زدم رو nokia software...
داره یه چیزیو دانلود میکنه منم فقط یس زدم نمیدونم چیه؟؟؟؟؟
خواستم بدونم تغییر پروداکت لازمه ؟اگه لازمه چطوریه؟
هرچی خوندم هیچی نفهمیدم! خیلی میترسم وقتی این پست هارو میخونم از ترس کهیر میزنم!:18::2::41:
گوشیم هم وصله!!

Hadi King
21-04-2010, 11:06
سلام
ترس نداره كــه پست هاي 1 . 2 . 3 توضيح كامل داده شــده بخونيد و انجام بــديد :46:
بفــرما اينــم آموزش تصويري تعويض پروداكــت ...

موفق باشيد!:40:

ah-eli-95
21-04-2010, 23:44
[QUOTE=H.VIKE;4868306]سلام
ترس نداره كــه پست هاي 1 . 2 . 3 توضيح كامل داده شــده بخونيد و انجام بــديد :46:
ok ممنون
ترس من از چیزاییه که شنیدم مثل کدو اشتباه وارد کردم گوشیم پوکید:27:
نمیدونم چیکار کردم گوشیم ......بالا نمیاره ویا صفحه سفید و....:18:
تا دادیم بیرون درست کنن!:5:
دانلود دیشبم نا تموم موند تا 53 مگابایت اومد بعد این پیغامو داد کلا بی خیال شدم:27:(با سیم کارت ایرانسل بود حدود 18000 تومن شارژمصرف کرد وکشک!:2::19:)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\mahdi\My Documents\My Pictures\untitled.bmp

DJ.Mamal
22-04-2010, 15:47
[QUOTE=H.VIKE;4868306]سلام
ok ممنون
ترس من از چیزاییه که شنیدم مثل کدو اشتباه وارد کردم گوشیم پوکید:27:
نمیدونم چیکار کردم گوشیم ......بالا نمیاره ویا صفحه سفید و....:18:
تا دادیم بیرون درست کنن!:5:
دانلود دیشبم نا تموم موند تا 53 مگابایت اومد بعد این پیغامو داد کلا بی خیال شدم:27:(با سیم کارت ایرانسل بود حدود 18000 تومن شارژمصرف کرد وکشک!:2::19:)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\mahdi\My Documents\My Pictures\untitled.bmp
شما مگه چیکار کردی 18 هزار تومن شارژ مصرف کردی؟

roteal2007
22-04-2010, 16:36
[QUOTE=ah-eli-95;4871214]
باید 10 تومن کم کنه ها:
53*1024*2=10854

behii
22-04-2010, 17:34
سلام
دوستان من یه سوال داشتم , گوشی من الان یکم سرعتش پایینه یکم گیر داره و دوربین اش یک مشکلی داره . آپدیت هم هست
می خواستم بدونم الان برای درست کردن این , reinstall کردن فریم ویر با فلش کردن یکی هست ؟ یعنی واسه اینکه این مشکلات درست بشه بهتره با اینترنت دوباره نصب کنم یا فلش کنم ؟
بعد یه سوال دیگه اینکه من الان یه دفعه با اینترنت (کامپیوتر) ری اینیستال کردم . برای دوباره ری اینیستال کردن باز دوباره با اینترنت انجام میده یا خودش داره دیگه فایل ها رو ؟

ویرایش : یه سوال دیگه هم دارم این که دفعه ی قبلی که ری اینیستال کرده بودم فریم ویر رو با اینکه شماره ها و 2 , 3 تا برنامه روی حافظه گوشی بود پاک نشدند آیا همچین چیزی امکان داره ؟ چون نوشته موقع ری اینستال همه اونا پاک میشن . آیا درست ری اینستال نشده ؟ (اون اطلاعات روی حافظه ی جانبی نبودند)

امیدورام اینجا دیگه جواب بگیرم ... :41:

ah-eli-95
22-04-2010, 18:47
[QUOTE=ah-eli-95;4871214]

دقیقا 20 هزار شارژ ریختم وقتی قطع شد باقیماندرو گرفتم داد 19411 ریال
تازه امروز لطف کرد مسیج داد که به خاطر فعالیت زیاد 2400 تومان هدیه وِیه آهنگ پیشواز رایگان!:13::20:
حالا معلوم نیست ارور واسه چیه؟:19:

ah-eli-95
22-04-2010, 18:54
[QUOTE=DJ.Mamal;4873119]
باید 10 تومن کم کنه ها:
53*1024*2=10854

53*1024*2=10854
ببخشید این یک تیکه یعنی چه؟:10:

DJ.Mamal
23-04-2010, 22:23
سلام
دوستان من یه سوال داشتم , گوشی من الان یکم سرعتش پایینه یکم گیر داره و دوربین اش یک مشکلی داره . آپدیت هم هست
می خواستم بدونم الان برای درست کردن این , reinstall کردن فریم ویر با فلش کردن یکی هست ؟ یعنی واسه اینکه این مشکلات درست بشه بهتره با اینترنت دوباره نصب کنم یا فلش کنم ؟
بعد یه سوال دیگه اینکه من الان یه دفعه با اینترنت (کامپیوتر) ری اینیستال کردم . برای دوباره ری اینیستال کردن باز دوباره با اینترنت انجام میده یا خودش داره دیگه فایل ها رو ؟

ویرایش : یه سوال دیگه هم دارم این که دفعه ی قبلی که ری اینیستال کرده بودم فریم ویر رو با اینکه شماره ها و 2 , 3 تا برنامه روی حافظه گوشی بود پاک نشدند آیا همچین چیزی امکان داره ؟ چون نوشته موقع ری اینستال همه اونا پاک میشن . آیا درست ری اینستال نشده ؟ (اون اطلاعات روی حافظه ی جانبی نبودند)

امیدورام اینجا دیگه جواب بگیرم ... :41:
انلاین یا افلاین فرقی نداره با هر روشی راحتی میتونی رینستال کنی
حالا منظورت از سرعت کم و مشکل دوربین چی هست که بنظرت باید اینکارو کنی؟
من با گوشی اپدیت کردم هیچی پاک نشد...گفتم ممکنه پاک بشه..پس بک آپ ضرری نداره!

[QUOTE=DJ.Mamal;4873119]

دقیقا 20 هزار شارژ ریختم وقتی قطع شد باقیماندرو گرفتم داد 19411 ریال
تازه امروز لطف کرد مسیج داد که به خاطر فعالیت زیاد 2400 تومان هدیه وِیه آهنگ پیشواز رایگان!:13::20:
حالا معلوم نیست ارور واسه چیه؟:19:

چیکار کردی دوست عزیز؟
20 هزار تومن شارژ؟چرا با خود گوشی آپدیت نکردی؟اینطوری حدود 20 تا گوشی اپدیت میکردی..
اگه با NSU اپدیت میکنی با ADSL برو..اگه وایرلس یا GPRS با خود گوشی تست کن
اگه نه هم میتونی فیرم ور رو بگیری و با جف یا فونیکس فلش کنی

behii
24-04-2010, 14:26
انلاین یا افلاین فرقی نداره با هر روشی راحتی میتونی رینستال کنی
حالا منظورت از سرعت کم و مشکل دوربین چی هست که بنظرت باید اینکارو کنی؟
من با گوشی اپدیت کردم هیچی پاک نشد...گفتم ممکنه پاک بشه..پس بک آپ ضرری نداره!

وقتی با کیفیت بالا فیلم می گیرم موقع اجرای فیلم , گیر می کنه . یه دفعه که رینیستال کردم درست شد باز بعد 1 , 2 روز درست شد . الان مموری ام (جانبی) رو فرمت کردم مشکل دوربین درست شد (فعلا) اما همچین سرعت گوشی نسبت به گوشی های دیگه پایین تره , موقع روشن کردن گوشی یه 2 , 3 بار صفحه رو رفرش می کنه , تاچش هم نسبت به گوشی هایی با همین مدل یکم ضعیف تره ... (مدل 5530 )

ممنون

DJ.Mamal
24-04-2010, 20:04
وقتی با کیفیت بالا فیلم می گیرم موقع اجرای فیلم , گیر می کنه . یه دفعه که رینیستال کردم درست شد باز بعد 1 , 2 روز درست شد . الان مموری ام (جانبی) رو فرمت کردم مشکل دوربین درست شد (فعلا) اما همچین سرعت گوشی نسبت به گوشی های دیگه پایین تره , موقع روشن کردن گوشی یه 2 , 3 بار صفحه رو رفرش می کنه , تاچش هم نسبت به گوشی هایی با همین مدل یکم ضعیف تره ... (مدل 5530 )

ممنون
مشکل فیلمبرداریت احتمالا از رم فابریکش باشه که یه سریشون مشکل داشتن
مشکل کندیش هم نباید با گوشیهای دیگه مقایسه بشه

من این مشکلات رو ندارم

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

ممنون
مشکل فیلمبرداریت احتمالا از رم فابریکش باشه که یه سریشون مشکل داشتن
مشکل کندیش هم نباید با گوشیهای دیگه مقایسه بشه

من این مشکلات رو ندارم

ahmads
27-04-2010, 06:30
سلام دوستان

من دیشب گوشیمو(5230) رو گذاشتم آپدیت بشهبا nokia software updater بعد الانکه 140 مگ رو دانلود کرد دوباره از صفر شروع کرد !!! لطفا کمک کنید چرا اینطوری میشه !!! :( تو رو خدا زود کمک کنید خیلی مهمه!

لطفا کمک کنید نمیدونم چکارش کنم !

mobile
27-04-2010, 11:47
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم . من گوشیم( n73 موزیکال) رو میخوام آپدیت کنم به ورژن جدیدتر برنامه NokiaSoftwareUpdaterSetup_en هم دانلود کردم تو نصب اول کامپیتر ریست شد و بعد بالا اومدن برای رفتن به نصب دور دوم موقع ادامه نصب برنامه این پیغام که عکسش رو پیوست کردم ظاهر میشه خواهشا" کمک کنید . با تشکر

mobile
27-04-2010, 21:30
سابقا" سایت فعال تر بود .

Saman-tci
27-04-2010, 21:43
دوست من این پیغام میگه آپدیت جدیدی برای گوشیتون معرفی نشده ... !!!
بهتره شما اول از طریق پروداکت کد گوشیتون , از صحت وجود آپدیت جدید اطمینان حاصل کنید و بعد برید برای آپدیت ...

mobile
28-04-2010, 02:29
با تشکر از شما من رفتم دیدم . آپدیت جدید وجود داشت . دیگه کلا" بی خیال شم بهتره حتما" حکمتی توشه

Saman-tci
28-04-2010, 20:50
ما پروداکت کد گوشیتون رو بفرمائید منم یه امتحانی بکنم ..

mobile
29-04-2010, 05:14
بفرمایید : 0537289

ah-eli-95
05-05-2010, 21:07
سلام من برنامه nsu دانلود کردم که آنلاین آپگرید کنم بعد یه مدتی اومدم کردم تا نصفه رفت بعد یهو قطع شد بی خیال شدم
حالا بعد یه مدت میخوام آپ کنم برنارو که باز میکنم میگه ورژن جدید اومده(ورژن جدید nsu)بعد دو گزینه داره دانلود وخروج !دانلود میزنم خوده برنامه رو(nsu)دانلود میکنه که 36 مگ هست!من نه حوصلشو دارم و نه وقتشو که بشینم دو باره دان کنم راهی هست خودشو دان نکنم؟

mohsen_hot20
09-05-2010, 19:35
اقا من ان 95 8گیگ دارم با nsu میخوام اپدیت کنم فایل اپدیت 141مگ هست با بدبختی چند بار قطع وصل بالا خره تا میک اخر رفت همین که141میگ میخواد وارد گوشی بشه باز از اول شروع به دانلود میشه موندم چیکار کنم دیگه اعصاب نموند لطفا اساتید کمک کنند با سپاس

Saman-tci
09-05-2010, 19:48
دوست من دیگه آپدیت از طریق nsu کمتر انجام میشه ... بهترین روش استفاده از آپدیتر خود گوشی و wifi هست ...
که هم زمان کمتری مصرف میشه و مطمئن تر هست ...
.
البته از جف و فونیکس هم میتونید استفاده کنید که همه اینا بهتر از nsu هست ...

p30pro
10-05-2010, 12:15
دوستان آپدیت باسیم یو اس بی معمولی یا مارک نوکیا فرقی داره ؟ آخه من با کامل مینی یو اس بی به 6300 می زنم سیستم می شناسدش اما nsu نمی شناسه ؟ در مورد 2700 هم همین طوره !

p30pro
12-05-2010, 09:46
?????????????????????????/

DJ.Mamal
12-05-2010, 12:49
سلام من برنامه nsu دانلود کردم که آنلاین آپگرید کنم بعد یه مدتی اومدم کردم تا نصفه رفت بعد یهو قطع شد بی خیال شدم
حالا بعد یه مدت میخوام آپ کنم برنارو که باز میکنم میگه ورژن جدید اومده(ورژن جدید nsu)بعد دو گزینه داره دانلود وخروج !دانلود میزنم خوده برنامه رو(nsu)دانلود میکنه که 36 مگ هست!من نه حوصلشو دارم و نه وقتشو که بشینم دو باره دان کنم راهی هست خودشو دان نکنم؟
نه..متاسفانه حتما باید دانلود بشه...دستی دانلود کن..با خودش دانلود نکن

اقا من ان 95 8گیگ دارم با nsu میخوام اپدیت کنم فایل اپدیت 141مگ هست با بدبختی چند بار قطع وصل بالا خره تا میک اخر رفت همین که141میگ میخواد وارد گوشی بشه باز از اول شروع به دانلود میشه موندم چیکار کنم دیگه اعصاب نموند لطفا اساتید کمک کنند با سپاس
میتونی افلاین اپدیت کنی

دوستان آپدیت باسیم یو اس بی معمولی یا مارک نوکیا فرقی داره ؟ آخه من با کامل مینی یو اس بی به 6300 می زنم سیستم می شناسدش اما nsu نمی شناسه ؟ در مورد 2700 هم همین طوره !
خوب کابلی رو بزن که مشکل نداشته باشه...کابلها متفاوتن

caca_caca888
13-05-2010, 17:31
سلام

من گوشي رو زدم به كامپيوتر ميخواست آپديت كنه كه تاريخش اشتباه بود
اونوقت به دلايلي مجبور شدم گوشي رو بدون سيفلي از كامپيوتر جدا كنم.

حالا ديگه نميشناسدش!!:41:چي كنم؟

akhoond
18-05-2010, 11:48
سلام

حتما بیاد پروداکت کد رو از پشت گوشی خوند ؟
برای من چنین چیزی وجود نداره اصلا و ابدا ....

توی گوشی جایی قید نشده ؟

قبلا با ان اس یو تست کرده بودم ، می گفت که آپدیتی وجود نداره ، اما تو سایت خود نوکیا که می گه آپدیت اومده برای ان 78 ...

تچربه ای نداره کسی ؟

ادیت : پروداکت کد رو عوض کردم ، همه چی حل شد ، الآن ورژن 30 نصب شد ، با ان اس یو ، مرسی

تنکس
یا حق

DJ.Mamal
18-05-2010, 19:42
سلام

من گوشي رو زدم به كامپيوتر ميخواست آپديت كنه كه تاريخش اشتباه بود
اونوقت به دلايلي مجبور شدم گوشي رو بدون سيفلي از كامپيوتر جدا كنم.

حالا ديگه نميشناسدش!!:41:چي كنم؟
یه کم بیشتر توضیح بده چی شد و چرا بخاطر تاریخ اینکارو کردی؟

سلام

حتما بیاد پروداکت کد رو از پشت گوشی خوند ؟
برای من چنین چیزی وجود نداره اصلا و ابدا ....

توی گوشی جایی قید نشده ؟

قبلا با ان اس یو تست کرده بودم ، می گفت که آپدیتی وجود نداره ، اما تو سایت خود نوکیا که می گه آپدیت اومده برای ان 78 ...

تچربه ای نداره کسی ؟

ادیت : پروداکت کد رو عوض کردم ، همه چی حل شد ، الآن ورژن 30 نصب شد ، با ان اس یو ، مرسی

تنکس
یا حق

خدا رو شکر...با جف و Nss میتونی کد رو ببینی

caca_caca888
18-05-2010, 20:07
یه کم بیشتر توضیح بده چی شد و چرا بخاطر تاریخ اینکارو کردی؟
حالا مهم نيست چرا اينكارو كردم
چي كنم؟

ميخواست چيزي نصب كنه كه به خاطر عقب بودن تاريخ نشد.
براي اينكه خودش پيغام بده كه ميخواي آپديت كني منم گوشي رو از كامپيوتر جدا كردم.

DJ.Mamal
18-05-2010, 21:44
حالا مهم نيست چرا اينكارو كردم
چي كنم؟

ميخواست چيزي نصب كنه كه به خاطر عقب بودن تاريخ نشد.
براي اينكه خودش پيغام بده كه ميخواي آپديت كني منم گوشي رو از كامپيوتر جدا كردم.
اگه بالا نمیاد میتونی به روش Dead با جف فلش کنی
اگه برات سخته بده بیرون برات فلش کنن
مشکلت یه مورد نادره!!!

grand theft auto
20-05-2010, 12:29

لیست گوشیهایی که قابلیت آپگرید شدن دارند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدويدئوي آموزشي نحوه تعويض پروداكت كد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروش آپديت آفلاين
ابتدا فيرم ور گوشيتونو رو از اينجا دانلود كنيد...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد طبق روشي كه گفته ميشه آپديت كنيد
آموزش فلش يا آپديت آفلاين

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپروداكت كد فارسي گوشيهاي نوكيا

من درست فهمیدم؟
اول فریم ور گوشیرو دانلود کنم؟بعد بعد آپدیت میکنم،بعد از آپدیت باید پروداکت کد وارد کرد؟
ترتیب کارها درسته؟
کار دیگه ای نباید کرد؟

Hadi King
20-05-2010, 14:05
من درست فهمیدم؟
اول فریم ور گوشیرو دانلود کنم؟بعد بعد آپدیت میکنم،بعد از آپدیت باید پروداکت کد وارد کرد؟
ترتیب کارها درسته؟
کار دیگه ای نباید کرد؟
سلام دوســت عزيز آنلاين ميخواي آپديت كني يا آفلايــن ؟

grand theft auto
20-05-2010, 14:49
سلام.
حقیقتا خودم هم نمیدونم.هر کدوم که بهتره! کدوم آسون تره؟
راستی نرم افزار software updater من کار نمیکنه.

Saman-tci
20-05-2010, 17:00
بهترین و مطمئن ترین راه که آپدیت از طریق خود گوشی هست .. که هم زمان کمتری میبره و هم خیلی مطمئن تر هست .. فقط میمونه بحث هزینش که باید ببینی برات مشکل هست یا نه ..!!
یک روش دیگه هم توصیه میشه همین روش آفلاین هست که 100% بهتر از استفاده از برنامه Software updater هست ...

t2download
21-05-2010, 08:52
نوکیا x6 با آپدیت مشکل آیکن پیامکش حل میشه و سرعتش :11::11:

DJ.Mamal
21-05-2010, 10:52
بهترین و مطمئن ترین راه که آپدیت از طریق خود گوشی هست .. که هم زمان کمتری میبره و هم خیلی مطمئن تر هست .. فقط میمونه بحث هزینش که باید ببینی برات مشکل هست یا نه ..!!
یک روش دیگه هم توصیه میشه همین روش آفلاین هست که 100% بهتر از استفاده از برنامه Software updater هست ...
دوست عزیز همه گوشیارو نمیشه با Gprs ا وایرلس اپدیت کرد
روش انلاین برای افراد مبتدی که 100 درصد توصیه میشه...اما کسی که حرفه ای تره خوب افلاین اپدیت میکنه

سلام.
حقیقتا خودم هم نمیدونم.هر کدوم که بهتره! کدوم آسون تره؟
راستی نرم افزار software updater من کار نمیکنه.

شما اگه اینترنتت پرسرعته انلاین اپدیت کن..کم خطرتره

scope82
21-05-2010, 12:12
بعد از آپدیت تمام نرم افزارام پاک میشه . نه؟
کار با software updater رو هم توضیح میدید؟
ممنون

Saman-tci
22-05-2010, 17:18
دوست عزیز همه گوشیارو نمیشه با Gprs ا وایرلس اپدیت کرد
روش انلاین برای افراد مبتدی که 100 درصد توصیه میشه...اما کسی که حرفه ای تره خوب افلاین اپدیت میکنه

دوست من روش آپدیت از طریق آفلاین و آنلاین ربطی به آماتور یا حرفه ای بودن نداره که .. شما اگه حرفه ای هم باشی اگه خدای نکرده وسط آپدیت آنلاین ارتباطتت قطع بشه اون موقع باید با فلش گوشیتون بالا بیاری ..
اگر هم روش آپدیت آفلاین رو خوب یادبگیری دیگه لزومی به آپدیت آنلاین که لحظه به لحظش ممکنه برای گوشی خطرآفرین باشه نیست ..
برای همین من همیشه برای آپدیت کردن گوشی اول روش Jaf رو پیشنهاد میکنم و بعد هم آفلاین ...

aaaammmm87
23-05-2010, 09:45
سلام
گوشي Nokia 7710 رو ميشه اپديت كرد يا نه ؟

hot_lawyer
25-05-2010, 15:15
سلام دوستان
من نرم افزار nokia software updater رو دانلود کردم ولی بعد از نصب باز نمیشه ؟
من نظرم اینه که با ویندوز سون من مشکل داره؟
چیکار کنم؟

MOHAMMAD2010
30-05-2010, 20:24
بچه ها من نرم افزار NSU رو باز میکنم این صفحه میاد !!!
چی کار کنم ؟
از آخرین ورژن هم استفاده میکنم
دیروزم رو دانلود زدم 200 مگ الکی نمیدونم چی دانلود کرد منم دیگه استپش کردم !

faal
30-05-2010, 20:52
سلام.
نوکیا E52 رو به روش آنلاین داشتم آپدیت میکردم. با NSU . آخرش پیغام داد که نشد . کابل usb رو در بیار
دوباره وصل کن و OK رو بزن . این کارو دو سه بار کردم و هر بار گفت که ارتباط با Device
از دست رفت . اما بعد از روشن کردن گوشی شماره‌ firmware به جدیدترین شماره تغییر کرده
(34.001) . یعنی آپدیت‌ها رو گرفته ؟ (تو عملکرد عادی گوشی تغییری دیده نمیشه)

Hadi King
31-05-2010, 10:00
سلام.
نوکیا E52 رو به روش آنلاین داشتم آپدیت میکردم. با NSU . آخرش پیغام داد که نشد . کابل usb رو در بیار
دوباره وصل کن و OK رو بزن . این کارو دو سه بار کردم و هر بار گفت که ارتباط با Device
از دست رفت . اما بعد از روشن کردن گوشی شماره‌ firmware به جدیدترین شماره تغییر کرده
(34.001) . یعنی آپدیت‌ها رو گرفته ؟ (تو عملکرد عادی گوشی تغییری دیده نمیشه)
سلام دوســت عزيز شما يك بار گوشي رو ريست كنيــد ببينيد به فريمور قبل بر ميگرده :20:
اگه تغيير نكرد كه به فريمور جديد ارتقــا پيدا كرده :46:

faal
31-05-2010, 10:37
سلام دوســت عزيز شما يك بار گوشي رو ريست كنيــد ببينيد به فريمور قبل بر ميگرده :20:
اگه تغيير نكرد كه به فريمور جديد ارتقــا پيدا كرده :46:

از اینکه پاسخ دادید ممنونم . ریست با کد 7780 یا 7370 ؟

MOHAMMAD2010
01-06-2010, 13:28
بچه ها من نرم افزار NSU رو باز میکنم این صفحه میاد !!!
چی کار کنم ؟
از آخرین ورژن هم استفاده میکنم
دیروزم رو دانلود زدم 200 مگ الکی نمیدونم چی دانلود کرد منم دیگه استپش کردم !

کسی کمک نمیکنه ؟

Saman-tci
01-06-2010, 16:09
دوست من این پیام میگه که شما باید برای اجرای این برنامه از آخرین ورژن استفاده کنید .. یعنی باید دانلود کنید ...
حجم این برنامه هم نهایت 35 مگ بیشتر نیست نه 200 مگ !!!!
.
احتمالاً یه جای کارو اشتباه رفتین

Hadi King
01-06-2010, 18:27
از اینکه پاسخ دادید ممنونم . ریست با کد 7780 یا 7370 ؟
سلام دوســت عزيز فرقي نداره هر كدوم كه ميزنيد :)
بعد از خاموش روشن شدن يه نگاهي به فريمور بندازيد :46:

faal
01-06-2010, 18:34
کسی کمک نمیکنه ؟

همونطور که دوستمون هم گفتن این پیغام مربوط به آپدیت خود NSU هست :

" یک نسخه جدید در دسترس است .
یک نسخه جدید از nokia software updater در دسترس است .
آیا شما میخواهید که همین حالا نرم افزار را دانلود و آپدیت کنید ؟ لطفاً توجه داشته باشید که شما
نمیتوانید به استفاده از nokia software updater ادامه دهید مگر آنکه آنرا بروزآوری (آپدیت) نمایید . "

hot_lawyer
01-06-2010, 22:19
سلام
گوشي Nokia 7710 رو ميشه اپديت كرد يا نه ؟

کسی بلد نیست ؟

MOHAMMAD2010
03-06-2010, 17:42
دوست من این پیام میگه که شما باید برای اجرای این برنامه از آخرین ورژن استفاده کنید .. یعنی باید دانلود کنید ...
حجم این برنامه هم نهایت 35 مگ بیشتر نیست نه 200 مگ !!!!
.
احتمالاً یه جای کارو اشتباه رفتین

همونطور که دوستمون هم گفتن این پیغام مربوط به آپدیت خود NSU هست :

" یک نسخه جدید در دسترس است .
یک نسخه جدید از nokia software updater در دسترس است .
آیا شما میخواهید که همین حالا نرم افزار را دانلود و آپدیت کنید ؟ لطفاً توجه داشته باشید که شما
نمیتوانید به استفاده از nokia software updater ادامه دهید مگر آنکه آنرا بروزآوری (آپدیت) نمایید . "

کسی بلد نیست ؟

من معنی این پیغامو میدونم
ولی نمیدونم چرا این پیغامو میده !
از آخرین ورژن استفاده میکنم
وقتی روی دنلود هم بزنم همین جوری نمیدونم چی دانلود میکنه ولی تموم بشو نیشت !

faal
04-06-2010, 01:21
سلام.
MOHAMMAD2010 عزیز
به نظر نمیرسه که از آخرین ورژن استفاده کنی . تو همون تاریخ پست آخرین ورژن 2.5.2 بود.
در مورد تموم بشو نبودن دانلود حق با شماست . برای E52 صد و چهل و هفت مگ بود که با وجود باز بودن سرعت برای من چند ساعت طول کشید آخرش هم با شکست رو به رو شد .

amir200812
04-06-2010, 17:20
من معنی این پیغامو میدونم
ولی نمیدونم چرا این پیغامو میده !
از آخرین ورژن استفاده میکنم
وقتی روی دنلود هم بزنم همین جوری نمیدونم چی دانلود میکنه ولی تموم بشو نیشت !

2 3 روزه میخوام OVI suite رو آپدیت کنم! 17 مگ هست آپدیت ولی تا 25 مگ دانلود میکنه ولی تموم نمیشه!:41:

hk20
05-06-2010, 22:22
سلام
من یه مشکل برای گوشیم پیش امده که باید فرمت کنم ولی ازم رمز گوشی را میخواد که فراموش کردم/چجوری میشه فهمید رمز را ؟
لطفا یکی جواب بده ضروری است/
مدل 5700

Saman-tci
06-06-2010, 17:54
شما با کمی جستجو کردن و با استفاده از راهنمایی هایی که دوستان کردن میتونید با استافده از برنامه های Jaf و Nss رمز گوشیتون رو بدست بیارید ...

scott_tomes
14-06-2010, 23:26
بچه ها کسی از وایلیس یواس بی و اتصالش به گوشی بلده بهم خبر بده .
مرسی

t2download
15-06-2010, 14:12
واقعآ عالی بود و مورد استفاده قرار گرفت
امیدوارم مطالب این تاپیک هر روز بهتر و بهتر بشه .:8:

mahdishata
15-06-2010, 15:44
سلام
من گوشیم رو انلاین اپدیت کردم.قبلا فارسی داشت ولی با اپدیت حذف شده.چه جوری فارسی رو اضافه کنم؟اگه نمیشه چه جوری برگردم به فیرم ور قبلی؟

keratus
19-06-2010, 15:58
سلام به دوستان امروز گوشیمو آپدیت کردم ولی دیگه روشن نمیشه

Hadi King
20-06-2010, 01:39
سلام
من گوشیم رو انلاین اپدیت کردم.قبلا فارسی داشت ولی با اپدیت حذف شده.چه جوری فارسی رو اضافه کنم؟اگه نمیشه چه جوری برگردم به فیرم ور قبلی؟
باید بدی بیرون برات فارسی رو اضافـــه کنن یا منتظر باشید فریمور جدید بیاد با ساپورت فارســــی :46:
گوشیتون رو آپگرید نکنید به فریمور قبل ممکنه گوشیتون بالا نیاد !!!

سلام به دوستان امروز گوشیمو آپدیت کردم ولی دیگه روشن نمیشه
دوســـت عزیز دوباره آپدیــــت کنید :46:

yas_6969
21-06-2010, 21:43
سلام من امروز اومدم یه گوشی با وایرلس آپدیت کنم ولی هرچقدر میزدم سرور ارور میداد چجوری آپدیت کنم؟

Eshghe_door
22-06-2010, 13:35
من اين برنامه اي رو كه اينجا گفتين
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو با حجم 98 مگابايت دانلود كردم

حالا اين تو ادامه ي نصب برنامه اكانت ميسازه ولي هرچي ميزنم ميگه كه يا توي اينترنت شما مشكل هست يا تو مواردي كه وارد كردين

ولي تو هيچ كدوم مشكلي نيست

-----
يا اگه بخوام كلي بپرسم بعد از دانلود اون برنامه چطور آپديتمو پيگيري كنم؟

DJ.Mamal
23-06-2010, 00:04
سلام من امروز اومدم یه گوشی با وایرلس آپدیت کنم ولی هرچقدر میزدم سرور ارور میداد چجوری آپدیت کنم؟

بدلیل تحریم و قیلتر با وایرلس نمیشه مگه قیلترشکن داشته باشی...

من اين برنامه اي رو كه اينجا گفتين
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو با حجم 98 مگابايت دانلود كردم

حالا اين تو ادامه ي نصب برنامه اكانت ميسازه ولي هرچي ميزنم ميگه كه يا توي اينترنت شما مشكل هست يا تو مواردي كه وارد كردين

ولي تو هيچ كدوم مشكلي نيست

-----
يا اگه بخوام كلي بپرسم بعد از دانلود اون برنامه چطور آپديتمو پيگيري كنم؟

اکانت کجا بود؟
مشکلتو دقیقتر مطرح کن

Eshghe_door
23-06-2010, 10:26
از طريق گوشي آپديت كردم حل شد ممنونم

akbarnet
24-06-2010, 07:23
خب من هیچ دستکاری گوشی را نکردم پروداک رو نیز تغییر ندادم الان داره این عملیات انجام میگیره ؟ چ اتفاقی ممکنه بیفته؟

---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------

راستی یه جایی خوندم از این فایلی ک من دانلود میکنم بعد میشه استفاده کرد !

کجا میتونم پیداش کنم برای سایر دوستان تو سایت آپلود کنم :20:

M@hdi-B
24-06-2010, 07:51
سلام.

اتفاقی نمی یوفته:31: صبر کن دانلود فریمور تموم شه و به گوشی انتقال پیدا کنه و ریست شه.

اواخر آپدیت ممکنه چند بار گوشی دیسکانکت بشه...اصلا به گوشی دست نزن تا پروسه آپدیت تموم بشه.

احتیاج نیست آپلود کنی تو سایت btusers همه فریمورهای نوکیا موجوده.

عکسی که گذاشتی ریسایزش کن صفحه سنگین شده:46:

akbarnet
24-06-2010, 08:46
عملیات با موفقیت ب اتمام رسید :31: ولی مشکل اینجاست ک بجای زبان فارسی عربی اومده :46: راهی داره؟ البته چندان برام مهم نیست!

mahdishata
24-06-2010, 09:04
تو سایت btusers همه فریمورهای نوکیا موجوده.
من الان گوشیمو که اپدیت کردم فارسی پریده.از کجا بدونم کدومشون از فارسی اپدیت میکنن تا نصبش کنم؟

M@hdi-B
24-06-2010, 09:36
من الان گوشیمو که اپدیت کردم فارسی پریده.از کجا بدونم کدومشون از فارسی اپدیت میکنن تا نصبش کنم؟
گوشیتون چیه؟ یا فریمور فارسی رو دانلود کنید و با جف بزنید رو گوشیتون یا پروداکت کد گوشیتون رو عوض کنید و با nsu آپدیت کنید.

عملیات با موفقیت ب اتمام رسید :31: ولی مشکل اینجاست ک بجای زبان فارسی عربی اومده :46: راهی داره؟ البته چندان برام مهم نیست!

قبل از آپدیت فارسی داشت؟ پروداکت کد گوشیتون رو عوض کرده بودین؟

akbarnet
24-06-2010, 10:22
آره داشت تغییر نداده بودم :20:

ی سوال چطور gps رو فعال کنم فعلا نقشه نیاز ندارم !

M@hdi-B
24-06-2010, 10:30
آره داشت تغییر نداده بودم :20:

ی سوال چطور gps رو فعال کنم فعلا نقشه نیاز ندارم !

forum.p30world.com/showthread.php?t=369607

mahdishata
24-06-2010, 11:44
گوشیتون چیه؟ یا فریمور فارسی رو دانلود کنید و با جف بزنید رو گوشیتون یا پروداکت کد گوشیتون رو عوض کنید و با nsu آپدیت کنید.

گوشیم 5320 هستش.با nsu هم انلاین با کامپیوتر اپدیت کردم.فریمور فارسی رو از کجا بگیرم؟

M@hdi-B
24-06-2010, 12:28
گوشیم 5320 هستش.با nsu هم انلاین با کامپیوتر اپدیت کردم.فریمور فارسی رو از کجا بگیرم؟

راحت ترین و بی دردسر ترین راه اینه که پروداکت کد گوشیتون رو طبق آموزش این تاپیک عوض کنید و دوباره با nsu آپدیت کنید:

پروداکت کد فارسی برای رنگ آبی 0562231 و برای رنگ قرمز 0562284 هست.

اگه یه بار با nsu آپدیت کردی فکر کنم فقط فایلهای زبان رو دانلود کنه و بقیه فایلها همونا باشه.

rn3115
27-06-2010, 12:43
با سلام
می خواهم بدونم گوشی نوکیا 6600i می تونم آپدیت کنم ؟
gps چگونه فعال کنم
با تشکر از شما دوستان عزیز

Hadi King
27-06-2010, 14:21
با سلام
می خواهم بدونم گوشی نوکیا 6600i می تونم آپدیت کنم ؟
gps چگونه فعال کنم
با تشکر از شما دوستان عزیز
سلام دوســـت من
آره میتونـــی آنلاین آپدیـــت کنی ! آفلاین مثل بقیه دوستان نمیتونی چون گوشیتون سری 40 هستش !
GPS هم نمیتونید فعال کنید چون گوشیتون GPS نداره !

Wisdom
29-06-2010, 10:41
دوستان سلام

ما 5800 رو از 21 آپدیت کردیم به ورژن 50
با سختی بسیار زیاد
فارسی گوشیم پرید !

نمیخوام دیگه پروداکت کد عوض کنم و دوباره آپدیت کنم ؛ ( پهنای باندم تموم میشه )
راهی نیست فقط برای فارسی نویسی توی اس ام اس ؟

سوال دوم :
برای ورژن 50 و گوشی 5800 قرمز و برای زبان فارسی
پروداکت کد چند رو وارد کنم ؟

DJ.Mamal
29-06-2010, 13:08
پروداكت كد فارسي گوشيهاي نوكيا

اگه آفلاین آپدیت کردی مشکل زیادی نداره..کد رو عوض کن دوباره فلش کن
برای اس ام اس هم نرم افزار MCI رو از سایتش بگیر...میدونم جالب نیست ولی چه میشه کرد؟

Wisdom
29-06-2010, 13:25
سلام
ممنون از پاسخ شما

خیر ، بنده آنلاین آپدیت کردم
کدی که در تاپیک معرفی شده وجود داشت گویا برای ورژن v40.0.005 هستش
ولی الان برای 5800 ورژن 50 هم امده
آیا باید صبر کرد که پرداکت کد فارسی برای 50 هم بیاد ؟

امکانات گوشی که فوق العاده شده بعد از آپدیت ولی اگه بخوایم همش انگلیش اس ام ای بزنیم که ورشکست میشیم
ممنون ، آخر دست به دامن ! MCI شدیم !

Wisdom
29-06-2010, 14:13
ممنون از دوستان

با 0574291 دوباره آپدیت کردم فارسی هم اضافه شد

برای دوستانی که میخوان آپدیت کنن

دانلود فیرمور جدید 5800 ورژن 50.0.005 رنگ قرمز با پروداکت کد 0574291 (فارسی)
دانلود فیرمور جدید 5800 ورژن 50.0.005 رنگ آبی با پروداکت کد 0574292 (فارسی)
دانلود فیرمور جدید 5800 ورژن 50.0.005 رنگ سیاه با پروداکت کد 0574294 (فارسی)

caca_caca888
29-06-2010, 14:44
ايواي
داشت آپگريد ميشد . همينطوري خوب پيش ميرفت
كه يهو اومد سر 10.8 مگابايت گير كرده.بالاتر نميره.
گوشيم n73 me هست
حجمي كه بايد دان شه :77.2

چي كنم؟
ايراد از من كه نيست . هست؟آخه الان كه اينجا دارم پست ميدم پس ايراد از اينترنت نيست

---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------

راستي من پروداكتي وارد نكردم.ازم نخواست.يعني فارسي گوشيم داره ميپره؟
هنوزم سر 10.8 هست

caca_caca888
29-06-2010, 14:51
آي ايها ناس
اينو چي كنم؟ 10.8 تكون نميخوره!داشت خوب ميرفتا.اگه همونطوري ميرفت الان تموم شده بود.
كارم ضروريه.
جالب اينه كه دكمه كنسلم نداره!
فكر كنم گوشيمو جدا كنم بتركه:31:

به
خودش كنسل كرد
ميخوام دوباره امتحان كنم

اي بابا چرا اينطوريه؟!الان كه دوباره آوردمش از 68 شروع كرد به دانلود!

دانلود اون تموم شد.
حالا يه چي ديگه اومده...نوشته به روز رساني برنامه(15 دقيقم طول ميكشه!فقط فكر كنم هر دقيقش به جاي 60 ثانيه 600 ثانيه داره:دي)
اه... از اون 15 دقيقه . فقط 40 ثانيه مونده بود كه ارور داد!
يا علي رو گوشيم ورژن جديد رو نوشته.خاموشم هست.فقط نوشته test mode ... روشن كنيم بينيم چي ميشه.
اوا روشن نميشه!!!!!

caca_caca888
29-06-2010, 15:17
ايواي جدي جدي روشن نميشه.
بابا يكي جان من جواب بده.مجبورم پست جديد بزنم كه تاپيك بياد بالا...
چي شد؟
گوشيم روش همون nokia و test mode و ورژن جديد رو نوشته. و روشن نميشه.
اما به كامپيوتر وصله .و كامپيوتر ميشناسدش.و رفتم كه دوباره آپديت كنم.ورژنم جديده و بجاي install نوشته reinstall
بايد منتظر بمونم تا روشن شه؟خوب چه قدر؟

بابا يكي جواب بده ديگه.هي سوال ميپرسم خودمم جوابشو ميدم

انقدر نگفتيد تا كه به قول زننده ي تاپيك كار احمقانرو انجام دادم گوشيمو جدا كردم . باطريشو دراوردم.باطريشو سر جاش گذاشتم . روشن كردم.ديدم آپديت شده...يعني الان ديگه مشكلي نيست؟
فقط ورژنش آخرين ورژنه . اما براي 21/3/2008 هست.

دست خودم و زننده تاپيك درد نكنه
اما خوب براي اين كه دلتون نشكنه :31: يه سوال ازتون دارم:
من از فون مموريم تو رمم بك آپ گرفتم.
خوب؟
الان چند تا گزينه به گوشيم اضافه شده(mobile tv و ويروس كش) . بازي مار (براي خود گوشي بود) پاك شده.
الان اگه ريستور بك آپ بزنم . اينا پاك ميشن؟از چيا بك آپ گرفته؟
من ريستور بك آپ كه ميزنم ميگه :فون ويل بي ريستارت.فكر كنم بك آپم درست نگرفته شده.فقط خوبه قبلا شماره تلفنارو ذخيره كرده بودم...بقيش مهمه ولي نه خيلي

aydin_eb7777
29-06-2010, 18:39
من از فون مموريم تو رمم بك آپ گرفتم.
خوب؟
الان چند تا گزينه به گوشيم اضافه شده(mobile tv و ويروس كش) . بازي مار (براي خود گوشي بود) پاك شده.
الان اگه ريستور بك آپ بزنم . اينا پاك ميشن؟از چيا بك آپ گرفته؟
من ريستور بك آپ كه ميزنم ميگه :فون ويل بي ريستارت.فكر كنم بك آپم درست نگرفته شده.فقط خوبه قبلا شماره تلفنارو ذخيره كرده بودم...بقيش مهمه ولي نه خيلي[/QUOTE]

-------------------------
فقط شماره تلفن و sms و تنضیمات گوشیت توسط بکاپ داخلی گوشی بکاپ گرفته می شه و بعد از Restor هم باید گوشیت Restart بشه و درست بکاپ گرفته شده

caca_caca888
29-06-2010, 18:53
فقط شماره تلفن و sms و تنضیمات گوشیت توسط بکاپ داخلی گوشی بکاپ گرفته می شه و بعد از Restor هم باید گوشیت Restart بشه و درست بکاپ گرفته شده
خوب برا من قبل از ريستور شدن ريستارت ميشه!شماره تلفنام برگردوندم.
اما خوب note و يه سري چيزاي ديگه لازمم ميشه ( sms ها رو بيخيال)

DJ.Mamal
29-06-2010, 23:17
خوب برا من قبل از ريستور شدن ريستارت ميشه!شماره تلفنام برگردوندم.
اما خوب note و يه سري چيزاي ديگه لازمم ميشه ( sms ها رو بيخيال)

انقدر نگفتيد تا كه به قول زننده ي تاپيك كار احمقانرو انجام دادم گوشيمو جدا كردم . باطريشو دراوردم.باطريشو سر جاش گذاشتم . روشن كردم.ديدم آپديت شده...يعني الان ديگه مشكلي نيست؟
فقط ورژنش آخرين ورژنه . اما براي 21/3/2008 هست
خواهش میکنم...لطف داری
اپدیت درست انجام شده..فقط بعضی مواقع یادش میره گوشی رو از تست مود در بیاره..کار درستی کردی
بک اپتم درسته..منتهی موقع بک اپ گرفتن میتونی ست کنی از چی بک اپ بگیری..کلا با کامپیوتر و با پی سی سوییت بگیری بهتره

mohammad.fa
01-07-2010, 01:09
سلام دوستان.
من یه سوال تکراری دارم(تو کلوپN82 هم پرسیدم):
من ورژن گوشیم v30 .0.019 هستش...(گوشیN82 )
تا حالا هم آپدیت نکردم، به نظر شما می ارزه آپدیتش کنم یا همین خوبه؟
زبونش فارسی نیست ،، برا sms فارسی میخوام فارسیش کنم، اگه آپ نشه میشه زبونشو عوض کرد؟

MET237404
01-07-2010, 10:15
با عرض سلام و تشکر از زحماتی که می کشید .دو تا سوال دارم
اول : من گوشی ان86 رواز اینتر نت توسط سایت نوکیا به ورژن 30.009 آپدیت کردم.
بعدا خواستم با فایل cnn جدید که برای -- کردن هست را با نرم افزار جف آپدیت کنم.طبق راهنمایی که خوندم گفته شده بود فایلهای آپدیت رو در مسیر زیر
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-484

کپی کنید که جواب نداد و من فایها رو در مسیر زیر
C:\Program\Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-484
کپی کردم .و در برنامه جف 4 تا علامت سبز روشن شد و فایلها رو شناخت .اما در ادامه که گزینه فلش رو زدم این پیغام رو داد.
Reading sw version… error reading rap ver!
در حالت local mod وdead هم تست کردم نشد.از pm گوشی هم backup تهیه کردم.
.لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم.
یه توضیحی هم بدم که گوشی من N86-1 با RM-484 با ورژن 30.009 هست.که وقتی با کابل Usb به کامپیوتر میزنم باید سریع گزینه inf رو تو برنامه جف بزنم تا گوشی رو بشناسه.اگر از قبل گوشی به کامپیوتر وصل باشه جف اونو نمیشناسه .
سوال دوم: با استفاده از فونیکس برای تشخیص اصل بودن گوشی وقتی که برنامه گوشی رو شناخت .گزینه lable print رو که میزنم پیغام زیر رو نشون میده
failed to read values from phone! try to do
check connection-
check ini file commom section-
check data package installation-
press Ctrl+R to scan producr-
HRESULT 0X80004005(02147467259
: THIS MEANS
Unspecified error

خیلی ممنونم از راهنماییتون.

Hadi King
01-07-2010, 14:44
سلام دوستان.
من یه سوال تکراری دارم(تو کلوپN82 هم پرسیدم):
من ورژن گوشیم v30 .0.019 هستش...(گوشیN82 )
تا حالا هم آپدیت نکردم، به نظر شما می ارزه آپدیتش کنم یا همین خوبه؟
زبونش فارسی نیست ،، برا sms فارسی میخوام فارسیش کنم، اگه آپ نشه میشه زبونشو عوض کرد؟
سلام دوســت عزیــز
آپدیــت کنید ولی یه فریمور بالاتر یعنی 31 چون خیلی ها از این ورژن راضی بودن !
به ورژن 35 آپدیت نکنید چون اینجور که اطلاعات دارم خیلی ها راضی نبودن و براشون دردسر بوده :31:

mohammad.fa
01-07-2010, 15:53
نقل قول:

سلام،،
چطوری میشه به 31 آپدیت کرد؟ مگه به بالاترین ورژن آپ نمی کنه؟ مرسییی

caca_caca888
01-07-2010, 20:11
سلام
آقا زبان عربي گوشي من پاك شده
چي كار بايد بكنم؟

DariushGreat
01-07-2010, 21:35
نقل قول:

سلام،،

سلام
شما می بایست آفلاین آپدیت کنین... یعنی چی؟ یعنی فایل های فلش رو بگیری، و با یه برنامه گوشی رو با استفاده از کابل فلش کنی. کار بسیار آسونیه.
شما برنامه Navi Firm رو از نشونی زیر که برات آپلود کردم دانلود کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1. از سمت چپ، پانل Products نخست مدل گوشیت رو با توجه به RM گزینش کن. برای شما می شه N82 RM 313.
2. اکنون در پانل بعدی یعنی Releases نگارش گوشیت رو گزینش کن. نگارش های 10، 11 و 20 به درد شما نمی خوره؛ چون این گوشی عملا امکان دانگرید ( نقطه مقابل آپگرید = بروز رسانی؛ دانگرید = عقبگرد به آنچه بوده ) رو نداره و اگه بخواین دانگرید کنین مشکلات سخت افزاری پیدا می کنه. نگارش 30 هم که همین نگارشیه که الان دارین. پس شما نگارش 31 یا به عبارت دقیق تر 31.0.016 رو گزینش کن. به نگارش 35 هم اصلا فکر نکن!!!
3. در پانل بعدی یعنی Variants می بایست با توجه به پروداکت کد گوشیتون، یکی رو گزینش کنی. گوشی رو خاموش کن و باطری رو دربیار. زیر باطری روی برچسب مشخصات، دنبال Product Code بگرد و شمارشو یادداشت کن. حالا بگرد و از همین پانل پیداش کن. ( نکته: اگه پروداکتت جزو این موارد فارسی نبود، شما یکی از پروداکت های فارسی رو دانلود کن؛ در تاپیک فلش آموزش تغییر پروداکت گفته شده. )
4. پس از این کار در پانل پایانی که Files نام داره، شما با زدن گزینه All همه فایل ها رو گزینش و سپس کلید دانلود رو می زنی. در مسیر مشخص شده یه پوشه به نام N82 V31 می سازی و سپس OK رو می زنی.

این هم آموزش تصویری... در این جا من پروداکت گوشی قبلیم رو گزینش کردم. شما پروداکت خودتو گزینش کن.

برای فلش کردن هم به تاپیک زیر مراجعه کن:

نکته بسیار مهم: N82 فلش خاموش موسوم به Dead USB رو به هیچ عنوان پشتیبانی نمی کنه. پس می بایست در حالت روشن فلشش کنی. دقت کن که در طول فلش هم مشکلی واسه گوشی و کابل و دستگاه کامپیوتر پیش نیاد. گوشی رو هم حتما به شارژر وصل کن.

سلام
چي كار بايد بكنم؟

سلام
پروداکت گوشیت رو عربی سپس آپدیت کن. :10:
اگر هم خواستی آپدیت آفلاین داشته باشی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشین :دی

DJ.Mamal
01-07-2010, 23:57
با عرض سلام و تشکر از زحماتی که می کشید .دو تا سوال دارم
اول : من گوشی ان86 رواز اینتر نت توسط سایت نوکیا به ورژن 30.009 آپدیت کردم.
بعدا خواستم با فایل cnn جدید که برای -- کردن هست را با نرم افزار جف آپدیت کنم.طبق راهنمایی که خوندم گفته شده بود فایلهای آپدیت رو در مسیر زیر
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-484

کپی کنید که جواب نداد و من فایها رو در مسیر زیر
C:\Program\Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-484
کپی کردم .و در برنامه جف 4 تا علامت سبز روشن شد و فایلها رو شناخت .اما در ادامه که گزینه فلش رو زدم این پیغام رو داد.
Reading sw version… error reading rap ver!
در حالت local mod وdead هم تست کردم نشد.از pm گوشی هم backup تهیه کردم.
.لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم.
یه توضیحی هم بدم که گوشی من N86-1 با RM-484 با ورژن 30.009 هست.که وقتی با کابل Usb به کامپیوتر میزنم باید سریع گزینه inf رو تو برنامه جف بزنم تا گوشی رو بشناسه.اگر از قبل گوشی به کامپیوتر وصل باشه جف اونو نمیشناسه .
سوال دوم: با استفاده از فونیکس برای تشخیص اصل بودن گوشی وقتی که برنامه گوشی رو شناخت .گزینه lable print رو که میزنم پیغام زیر رو نشون میده
failed to read values from phone! try to do
check connection-
check ini file commom section-
check data package installation-
press Ctrl+R to scan producr-
HRESULT 0X80004005(02147467259
: THIS MEANS
Unspecified error

خیلی ممنونم از راهنماییتون.

تو تاپیک جف یا فونیکس مطرح کن زودتر به جواب میرسی

سلام دوســت عزیــز
به ورژن 35 آپدیت نکنید چون اینجور که اطلاعات دارم خیلی ها راضی نبودن و براشون دردسر بوده :31:
ورژن 35 مشکلی نداره

نقل قول:

سلام،،
شما همون 35 رو بریز مشکلی نداره

سلام
چي كار بايد بكنم؟
عربی به چه درد میخوره؟
از نرم افزارای اس ام اس فارسی استفاده کن

DariushGreat
02-07-2010, 00:56
...

ورژن 35 مشکلی نداره

....

محمد جون قربونت دادا! :46: ما ها همین نگارش 35 رو واسه N82 ریختیم که بدبخت شدیم !!! :13:کیفیت دوربین میاد پایین... ارزشش رو اصلا نداره. بهترین نگارش نوکیا همون نگارش 11 هست که متاسفانه قابلیت دانگرید به اون نیست. پس از اون نگارش 31.

شاد باشین :دی

caca_caca888
02-07-2010, 11:41
عربی به چه درد میخوره؟
از نرم افزارای اس ام اس فارسی استفاده کن
اگه از اين نرم افزار استفاده كنم بايد برم تو برنامه بعد اس ام اس بدم؟

سلام
پروداکت گوشیت رو عربی سپس آپدیت کن.
اگر هم خواستی آپدیت آفلاین داشته باشی:
کد:

شاد باشین
من نفهميدم پروداكت چيه
اينارو دانلود كنم بعد چي كارشون كنم؟
خوب آپديت كنم كه دوباره ريست ميشه!
يعني دوباره بايد 70 مگ دانلود كنم؟!

cao-cao
03-07-2010, 07:33
دوستان یه چند تا سوال
اقایون ما یه 5530 نا قابل داریم با وایرلس اپدیتش کردیم بیچاره شدیم اس ام اس میدی هر وقت دلش میخواد ریست میشه
فیلم نگاه مکنی همین داستانه
وقتی میخوای جواب بدی گوشیو بعضی مواقع اون خط سبزه کار نمیکنه
مصرف باطری 5% بیشتر شده

خلاصه کنم انسان جایزالخطاست حالا میخوام ریست کنم به کارخونه ولی چون گوشیم زبون فارسی نداره میخوام من که دارم الان اینکار رو میکنم زبون فارسی رو هم بهش اضافه کنم
فقط اپدیت یه خوبی که داشت این بود که با اپرا مینی مشکل نداشت و هنگ نمیکرد
دوستان الان واسه زبان فارسی چه باید بکنم ؟

aydin_eb7777
03-07-2010, 09:10
دوستان یه چند تا سوال
اقایون ما یه 5530 نا قابل داریم با وایرلس اپدیتش کردیم بیچاره شدیم اس ام اس میدی هر وقت دلش میخواد ریست میشه
فیلم نگاه مکنی همین داستانه
وقتی میخوای جواب بدی گوشیو بعضی مواقع اون خط سبزه کار نمیکنه
مصرف باطری 5% بیشتر شده

خلاصه کنم انسان جایزالخطاست حالا میخوام ریست کنم به کارخونه ولی چون گوشیم زبون فارسی نداره میخوام من که دارم الان اینکار رو میکنم زبون فارسی رو هم بهش اضافه کنم
فقط اپدیت یه خوبی که داشت این بود که با اپرا مینی مشکل نداشت و هنگ نمیکرد
دوستان الان واسه زبان فارسی چه باید بکنم ؟
----------
شما قبل از آپدیت باید پروداکت کدت را عوض کنی و به یکی از پروداکت کدهای زیر بسته به رنگ گوشیت تغییر بدی
پروداکت کد فارسی 5530
0577076 : RM-504 BLACK-RED Iran
0583731 : RM-504 BLACK_GREY Iran
0577951 : RM-504 White-Blue Iran
0583906 : RM-504 White_Pink Iran
0584052 : RM-504 White_Yellow Iran

MOHAMMAD2010
03-07-2010, 10:44
بچه ها یکی لینک آخرین نسخه NSU رو میزاره

Hadi King
03-07-2010, 10:56
ورژن 35 مشکلی نداره

دوســـت عزیــــز اینو همینجوری از سر خودم نگفـــتم خودم آپدیت کردم و نظر دوستان آپدیت کرده رو هم شنیدم !
درصـــد زیادشون راضی نبودن همون چیزی که داریوش جــان صفحه قبل گفتن ...
داداشم که کاری به گوشی نداره فقط زنگ بهم گفــت همون قبلی بهتر بود این چه ورژنی هستش :31:

aydin_eb7777
03-07-2010, 11:20
------------------------

Hadi King
03-07-2010, 12:19
بفرمایید دوست عزیز ویندوز 7 رو هم ساپورت میکنــــه :46:

Nokia Software Updater V2.05.002.42441
Full Windows 7 Support
Realased On: 2010-05-21
Size: 33.71MB

سیستم عامل ها :

Windows XP 32|64Bit

Windows Vista 32|64Bit

Windows Se7en 32|64Bit

DJ.Mamal
03-07-2010, 14:22
دوســـت عزیــــز اینو همینجوری از سر خودم نگفـــتم خودم آپدیت کردم و نظر دوستان آپدیت کرده رو هم شنیدم !
درصـــد زیادشون راضی نبودن همون چیزی که داریوش جــان صفحه قبل گفتن ...
داداشم که کاری به گوشی نداره فقط زنگ بهم گفــت همون قبلی بهتر بود این چه ورژنی هستش :31:
خوب یکی بیاد معایب این ورژن رو دونه دونه به من بگه!

محمد جون قربونت دادا! :46: ما ها همین نگارش 35 رو واسه N82 ریختیم که بدبخت شدیم !!! :13:کیفیت دوربین میاد پایین... ارزشش رو اصلا نداره. بهترین نگارش نوکیا همون نگارش 11 هست که متاسفانه قابلیت دانگرید به اون نیست. پس از اون نگارش 31.

داریوش جان چجوری شد کیفیت دربین پایین اومد؟رفیقم 82 ورژن 35 داره هیچ مشکلی نداره..لطف کن باگها و مشکلات این ورژن رو بمن بگو

DariushGreat
03-07-2010, 14:49
خوب یکی بیاد معایب این ورژن رو دونه دونه به من بگه!

داریوش جان چجوری شد کیفیت دربین پایین اومد؟رفیقم 82 ورژن 35 داره هیچ مشکلی نداره..لطف کن باگها و مشکلات این ورژن رو بمن بگو

چشم ! :دی اون هایی که یادمه رو می گم

مزایا:
تعدادی از باگ های کلیدی رفع شده بود - هنگ کمتر می کرد

معایب:
مشکل تیز شدن صدا در پخش آهنگ پس از گذشت یه مدت کماکان پا برجا بود - کیفیت دوربین در بخش عکسبرداری و فیلمبرداری به ویژه عکسبرداری به گونه مفتضحانه ای پایین اومده بود. نویز در عکس ها زیادتر و میزان شارپنسشون کم شده بود. عملا هنگامی که عکس ها رو در کامپیوتر نگاه می کردی انگار که داشتی به یه تابلوی مصنوعی رنگ روغن نگاه می کردی! در حالی که در نگارش 31 اینجوری نبود :13: - سرعت هیچ تغییری نکرده بود - مشکل ری استارت وسط پخش آهنگ یا باز کردن چند برنامه کماکان پابرجا بود

Help118
04-07-2010, 18:02
دوستان مصلحت می دونید با NSU آپ دیت کنیم یا با OVI SUITE

ghafari88
05-07-2010, 15:46

راستش اين OVI يه جوريه .. احساس مي كنم خنگ ميزنه .... اما كلا تصور مي كنم براي آپ ديت فرقي نكنه با كدوم آپ ديت كني ....

Hadi King
05-07-2010, 16:27
از نظر من با برنامه Nokia Software Updater آپدیـــت بشه بهتــــره :46:

Help118
05-07-2010, 17:52
از نظر من با برنامه Nokia Software Updater آپدیـــت بشه بهتــــره :46:
لطف می کنی دلایل خودتونو برا من هم بگید؟
این نظر نظر بقیه استادان آپ دیت هم هستش؟ بنظرتون چه فرقی بین Ovi suiteبا NSU هستش؟

DJ.Mamal
05-07-2010, 22:45
لطف می کنی دلایل خودتونو برا من هم بگید؟
این نظر نظر بقیه استادان آپ دیت هم هستش؟ بنظرتون چه فرقی بین Ovi suiteبا NSU هستش؟
نوکیا فقط یه آپدیتر واسه فیرم ور داره اونم NSU هستش..Ovi و Pc suite جدا از این قضیه هستن

چشم ! :دی اون هایی که یادمه رو می گم

مزایا:
تعدادی از باگ های کلیدی رفع شده بود - هنگ کمتر می کرد

معایب:
مشکل تیز شدن صدا در پخش آهنگ پس از گذشت یه مدت کماکان پا برجا بود - کیفیت دوربین در بخش عکسبرداری و فیلمبرداری به ویژه عکسبرداری به گونه مفتضحانه ای پایین اومده بود. نویز در عکس ها زیادتر و میزان شارپنسشون کم شده بود. عملا هنگامی که عکس ها رو در کامپیوتر نگاه می کردی انگار که داشتی به یه تابلوی مصنوعی رنگ روغن نگاه می کردی! در حالی که در نگارش 31 اینجوری نبود :13: - سرعت هیچ تغییری نکرده بود - مشکل ری استارت وسط پخش آهنگ یا باز کردن چند برنامه کماکان پابرجا بود

ان 82 که کلا صداش تیز هست!!!
بازم تو فروم نوکیا ببینم چه خبره بهتون میگم

Help118
06-07-2010, 22:22
نوکیا فقط یه آپدیتر واسه فیرم ور داره اونم NSU هستش..Ovi و Pc suite جدا از این قضیه هستن

بنده هم میدونم که NSU تنها آپ دیتر هستش و کاری به PC SUITE هم ندارم. در سربرگ آپ دیت OVI SUITE گزینه آپ دیت وجود داره که از اون طریق من یه 5800 رو آپ دیت داشتم می کردم. حالا خواستم بدونم کدوم یکی بهتره:20:

DariushGreat
06-07-2010, 23:44
ن
ان 82 که کلا صداش تیز هست!!!
بازم تو فروم نوکیا ببینم چه خبره بهتون میگم

تیز بودنش نسبت به گوشی های دیگه رو نمی گم. برای نمونه هنگامی که 2 روز موزیک پلیر باز می موند این جور می شد. اصلا بیس آهنگ ها رو پخش نمی کرد. پس از این که می بستیش و دوباره بازش می کردی درست می شد!!! :13:

roteal2007
07-07-2010, 10:19
بنده هم میدونم که NSU تنها آپ دیتر هستش و کاری به PC SUITE هم ندارم. در سربرگ آپ دیت OVI SUITE گزینه آپ دیت وجود داره که از اون طریق من یه 5800 رو آپ دیت داشتم می کردم. حالا خواستم بدونم کدوم یکی بهتره:20:

هیچ کدوم فرقی ندارن.....
ببین حجم یه OVI SUIT که دیشب دانلود کردم 98.5 مگ بود و خوبیش اینه که همه ی برنامه ها رو داره یعنی مثل PC SUIT نیست که باید همشو یکی یکی دانلود کنی.....
با PC SUIT که کار میکردم وصل میشدم اینترنت پیغام آپدیت برای OVI SUIT رو میداد.... در کل OVI SUIT بهتره....

Help118
07-07-2010, 17:10
اره منم از OVI Suite استفاده می کردم. دیشب ورژن جدیدشم اومد 2.2.0.245 که دانلودش کردم ولی NSU رو هم برداشتم که نوشته بود سازگار با 7 هستش تو حیرت موندم که چرا واسه NSU نوشته 2009!!!!!

xman_dj
11-07-2010, 22:36
ba salam be dustan aziz
man yedune n82 daram mikham updatesh konam version goshim hastesh v20.0.062
vaghti mikham update konam hamun version goshimo miyare yani version balatar az goshim nist ta download konam

be nazar shoma download offline konam ya na
rahe digheyi baladin:27: aghe baladin rahnemaye konin
gorbun dastetun
----------------------
rasti in goshi az alman yeras baram ovordan onja ham sherkate T..Mobile engar dastkaresh karde.............

va aghe besorat offline update konam be goshi zarar nadashte bashe

Help118
13-07-2010, 14:48
اول بفرماید RM گوشیت چنده تا بتونم راهنماییت کنم. آف لاین احتمالا خطرناک باشه چون امکان دانگرید نداری پس دست نگهدار بگو RM و پروداکت کدت چنده تا بگم

madhatter
21-07-2010, 14:55
سلام برا N79 اپدیت جدیدتر از ورژن 32 هم اومده؟